" Anbefaler du silikon ? "

12.10.2016 - 20:15 14 kommentarer

I og med at jeg har vært åpen om min operasjon har det også kommet henvendelser jeg syntes er ubehagelig. Jeg skjønner at det er mange som er nysgjerrig, jeg var det selv før jeg la meg under kniven. Det som likevel gjør meg trist å se er at det er veldig mange unge jenter som har kontaktet meg gjennom disse tre ( snart fire) årene jeg har hatt silikon. Jeg vil bare starte med å si en ting, jeg kan hverken anbefale eller ikke anbefale å ta silikon. Det er ikke min jobb. Jeg har mine grunner og mine oppfatninger rundt dette, du vil kanskje ha noen andre. 

Likevel kan jeg komme med egne erfaringer, og jeg vil derfor starte med å si....kjære jenter, dere er vakre AKKURAT som dere er. 

Jeg vet selv at det kan være vanskelig å tro på, for jeg fikk høre det selv. Jeg håper derfor at du som leser dette kan legge alle meninger til side for noen minutter å faktisk prøve å forstå budskapet. For sannheten er at om jeg hadde fått tilbud om å ta silikon nå, ville jeg ikke gjort det. Tro deg eller ei, du endrer deg utrolig mye som person på 3 år. Jeg har et helt annet syn på kropp nå enn hva jeg hadde da. Jeg har et helt annet selvbilde og ikke minst en helt annen oppfatning. 

Det er ikke det at jeg angrer på at jeg tok silikon, men det er rett og slett bare ikke et behov mer. Aldri i livet at jeg hadde brukt 33.000kr på PUPPER den dag i dag. Det er så utrolig mye annet jeg ville brukt pengene mine på, som en leilighet eller Chanel vesken jeg har ønsket meg så lenge. Dere tenker kanskje at jeg aldri hadde komplekser med puppene mine, og derfor ikke vet hva jeg snakker om. Tro meg jenter, jeg hatet puppene mine. Det var så ille at jeg gråt meg i søvn. Jeg la sokker i BH-en i en alder av 17 år. Det tok 6-7 måneder før min daværende kjæreste fikk se puppene mine. Gabriel som jeg var sammen med i 2 år fikk aldri se dem. Jeg stresset faktisk med å operere de når jeg møtte Gabriel, for jeg skammet meg sånn. Ikke faen at en så bra gutt skulle få se puppene mine, da kom han aldri til å ville ha meg. Jeg har aldri hatet noe så mye som jeg hatet puppene mine, jeg følte meg som en gutt. 

3 år senere har jeg funnet ut at det ikke bare var puppene som var problemet, det var også tankene mine. Jeg var en usikker 18åring som ville gjøre alt for å passe inn. Jeg hadde et krav til meg selv som er helt uoppnåelig, for jeg ville være perfekt. Hvem ville uansett elske en jente uten pupper? Hvem ville i det hele tatt se meg naken uten å tenke at jeg så ut som en gutt? Dette var tankene til en 18 år gammel Sofie. Dette er langt i fra tankene til 21 år gamle Sofie. Jeg har lært meg at det er ikke puppene eller kroppen som avgjør om noen vil elske deg eller ikke, det er hvordan du er som person. Jeg har lært at jeg ville blitt elsket uavhengig av puppene mine. Jeg har lært at gutter som ikke vil ha jenter på grunn av BH størrelse er små drittunger jeg uansett ikke ville ha vært sammen med. Jeg har lært så utrolig mye på bare 3 år. Jeg prøver ikke lengre å være perfekt, det vil jeg ikke være. Jeg jobber med å lære å elske meg selv, for det er så jævlig viktig. 

Så kjære jenter, bruk heller pengene deres på noe kult. Reis til et annet land, opplevd nye kulturer, kjøp deg noe du virkelig har lyst på eller sett pengene på en BSU-konto. Det kan jeg garantere at du ikke vil angre på. Fjern " Ta silikon med engang jeg fyller 18 år " fra to do listen din. Voks litt, lær litt og reflekter. Føler du det fortsatt helt likt noen år senere er det ikke verre enn å ta silikon da. Det er absolutt ikke noe å stresse med. 

14 kommentarer

Louise Normann

12.10.2016 kl.20:33

Hei!

Jeg har nettopp operert meg også. Men det var dessverre litt mer en bare silikon! Jeg har nå sett bloggen din og du har ganske lik mine egentlig (størrelsesmessig). Hvor mye i silikon tok du?

Jeg har også nylig skrevet om hvorfor jeg opererte meg hehe.

Klem

-Louise

Sofie Caroline Nilsen

12.10.2016 kl.20:36

Louise Normann: Hei :)
Jeg tok 375g , høres mye mer ut enn hva det er. Det vet nok du også siden du har operert selv :)

Louise Normann

12.10.2016 kl.20:41

Hm, oj der ser du hvor mye forskjell det er fra kropp til kropp! Legen anbefalte absolutt ikke å ta mer en 240ml på meg... Ikke særlig fornøyd egentlig haha (ville ha større) :p

Sofie Caroline Nilsen

12.10.2016 kl.22:54

Louise Normann: Det er veldig stor forskjell, man kan ikke sammenligne engang :) jeg hadde ikke pupper i det hele tatt før, det er nok derfor de ikke er så store !

Marthe

12.10.2016 kl.20:47

Utrolig godt skrevet, Sofie! Jeg kunne ikke sagt det bedre selv. Jeg hadde like tanker på den tiden og jeg tok jo også silikon så fort jeg fylte 18 år. Nå har jeg lille Enya og etter graviditeten har puppene forandret seg så UTROLIG mye. Man kan ikke unngå det. Jeg er stolt av kropppen min og det den har å vise etter graviditeten. MEN jeg kunne ønske jeg hadde tankene om pupper og kropp som jeg har nå, da jeg tok valget med å ta silikon. Jeg skulle aldri gjort det. Puppene kommer aldri til å bli som da jeg var 18 år. De forandret seg hele tiden, den silikonen kunne jeg vært foruten. Den ga meg ingen ting på sikt. Bare litt selvtillit akkurat der og da, men senere finner man nye ting man ikke er fornøyd med. Så blir man 'blind'. Alle har sine grunner og tanker om det, men jeg råder ikke til å ta det. Man er så vakker slik som man er skapt ❤️

Sofie Caroline Nilsen

12.10.2016 kl.22:53

Marthe: Tusen takk <3 så sant det du sier!

iselinslund

12.10.2016 kl.21:06

Bra skrevet. Jeg ville også ta når jeg var 18, men heldigvis ventet jeg til jeg var ca 22 år :)

Sofie Caroline Nilsen

12.10.2016 kl.22:53

iselinslund: Tusen takk :) så bra !

Hege Kristin

12.10.2016 kl.23:55

fint skrevet! har alltid hatt lyst til å ta silikon, siden jeg har veldig små pupper.. men tør liksom ikke. hadde du mye vondt etter operasjonen?

Sofie Caroline Nilsen

14.10.2016 kl.18:11

Hege Kristin: Tusen takk :) Jeg hadde nesten ingen plager, men dette er veldig variert. Noen er sengeliggende i 2 uker, bare spyr og må ha hjelp til alt. Andre klarer seg litt bedre
Kjempe bra skrevet. Har selv et stort ønske med å ta silikon, men venter litt da jeg verken har økonomi til det, eller er helt sikker. Det er synd at det er slikt, at det skal være et så stort kompleks, men det er da godt å lese det du skriver <3

Sofie Caroline Nilsen

14.10.2016 kl.18:10

Alexandra Emilie: Godt å høre at du tenker å vente med det :-) ikke noe å stresse med !

Mathilde

13.10.2016 kl.14:34

Så utrolig bra og reflektert skrevet, Sofie! Virker som du har blitt mye mer moden med årene, med gode verdier. Du var like fin da, som nå. Husk det.

Stor klem😘

Sofie Caroline Nilsen

14.10.2016 kl.18:10

Mathilde: <3 <3

Skriv en ny kommentar

hits