Veggie food

30.11.2016 - 20:52 3 kommentarer

Det er noen uker siden jeg begynte å teste ut vegetarmat og jeg angrer ikke et sekund. Det er utrolig deilig å kunne spise så mye god mat samtidig som jeg gjør noe bra for dyrene og miljøet. Jeg var utrolig skeptisk på å begynne å spise vegetarmat og jeg er helt sikker på at jeg ikke er den eneste? Akkurat nå er det eneste jeg angrer på at jeg ikke begynte tidligere. 

Jeg har ikke satt meg noen mål eller planer når det kommer til å spise vegetarmat utenom å kutte ned på kjøttet. Jeg kommer nok aldri til å være 100% vegetarianer, men kanskje 60-70% ? Jeg tror også at utvalget vil bli større og større med årene, noe som jeg selvfølgelig gleder meg masse til. Foreløpig har jeg handlet vegetarrettene mine på Rema 1000 og Coop Obs. Jeg anbefaler virkelig falafel og kjøttdeigen fra Rema 1000. Jeg smakte nettopp rødbeteburgeren fra Coop og den smakte absolutt godt. Dette kommer fra en jente som absolutt ikke liker rødbeter, for dere som er skeptiske ;-)

Akkurat nå ligger jeg bare på sofaen og halvsover. Jeg kjenner virkelig at jeg ikke fikk skjønnhetssøvnen min i natt og det frister veldig å legge seg nå. Jeg fungerer dessverre ikke uten 8 timer søvn, noe jeg ikke fikk i natt. Jeg skal prøve å holde meg våken noen få timer til, så skal jeg legge meg <3 <3 ha en fin kveld alle sammen !

3 kommentarer

Victoria Larsen

30.11.2016 kl.23:13

Ser godt ut! Ønsker deg en fin Onsdagskveld :-)

chrissieste

01.12.2016 kl.23:10

Samme her, har nettopp begynt med dette selv. Testet ut vegetar taco idag. Det var faktisk ikke så ille :) Tenkte også å kutte ned litt på kjøttet ^^

Sofie Caroline Nilsen

02.12.2016 kl.23:09

chrissieste: Så bra :-) smakte selv taco i dag, syntes ikke " kjøttet" var så godt haha

Skriv en ny kommentar

hits