Dårlig tid og hårkrise

13.12.2016 - 22:58 2 kommentarer

For første gang har jeg en unnskyldning til hvorfor jeg ikke har blogget det siste døgnet og det føles bra. I går var jeg på vei til trening da jeg fikk melding fra frisøren " Er du på vei eller? ". Jeg hadde selvfølgelig klart å glemme frisørtimen min og var hele 30 minutter forsinket, hehe ups :-)). Jeg hadde frisørtime klokken 16.00 og med det lange tykke håret mitt tok det hele 4,5 timer å farge det. Jeg var derfor ikke ferdig hos frisøren før klokken 21.00, så var det rett på trening etter det. Jeg var derfor hjemme kjempe sent og rakk derfor ikke å blogge. 

Jeg syntes nesten det er litt flaut å legge ut dette bildet, for herregud så jævlig håret mitt var på før bildet. Jeg har lenge gledet meg til denne frisørtimen da jeg ikke har vært helt komfortabel med at etterveksten hadde blitt så utrolig lang. I tillegg var håret mitt super slitt som dere sikkert ikke ser ;-). Det var derfor utrolig deilig å dra til frisøren å få fikset opp i denne hårkrisen. Jeg går til Gøril på HÅR frisørsalong som ligger på Sirkus shopping i Trondheim ♥

Nå har jeg akkurat kommet inn døren etter en lang dag med julegavehandel. Imorgen skal jeg kjøpe de aller siste gavene, så gjenstår det kun å kjøre rundt å levere. Jeg må vel også begynne å pakke kofferten da jeg reiser til Tromsø på fredag. Jeg kjenner jeg gleder meg til denne stressende uka er over. Da skal jeg kun ligge på sofaen i pysjamasen, trene og spise masse mat og godteri. En perfekt juleferie for meg. 


Slenger med en sexy selfie fra frisørstolen ;-)

2 kommentarer

Victoria Larsen

13.12.2016 kl.23:23

Så fin du er på håret! :)

Sofie Caroline Nilsen

13.12.2016 kl.23:23

Victoria Larsen: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits