hits

Min nye samboer

19.03.2017 - 22:16 6 kommentarer

Denne søndagen har jeg ikke gjort noe annet enn å sove, spise på McDonald's, sove og sovet enda mer. Det er lenge siden jeg har hatt en så avslappende søndag som idag. Vanligvis blir jeg kjempe stresset om jeg ikke bruker dagen min til noe fornuftig, men idag var det helt greit. Eneste negative er at jeg våknet nettopp, så døgnrytmen min kan jeg vel si takk og farvel til. 

Nå skal jeg snart en liten tur til min nye samboer på filmkveld. Til dere som ikke har fått det med dere så skal jeg flytte til Oslo 5 april, og jeg skal bo sammen med Andrea ♥ Jeg tror Andrea er en av de få menneskene jeg kan bo sammen med da jeg er kjempe sær når det kommer til rot. Jeg takler ikke at det er rotete i leiligheten, så det å bo med mennesker som ikke klarer å rydde opp etter seg selv går faktisk ikke. Det skal sies at jeg er ekstrem og lider av støv på hjernen, og jeg tror Andrea er en av de få menneskene jeg har møtt som er nesten like ryddig som meg, haha. At hun er ryddig er selvfølgelig ikke grunnen til at jeg vil flytte sammen med henne, haha. Det er ingen hemmelighet at jeg og Andrea har blitt utrolig gode venner, samtidig som vi har mange felles interesser. Jeg gleder meg veldig til å bo med en av mine nærmeste venninner ♥ 

6 kommentarer

19.03.2017 kl.23:54

Å være ryddig er en veldig fin egenskap man kan ha. Jeg hadde vært glad om de jeg har rundt meg hadde vært like flink til å ha det ryddig . He he man blir glad når man ser at det er rent å ryddig . Har du skaffet deg jobb i Oslo ? Hva vil du jobbe med ?

Sofie Caroline Nilsen

21.03.2017 kl.15:13

Anonym: Haha, det skjønner jeg :-) er så mye hyggeligere når det er rent og ryddig! Akkurat nå skal jeg blogge framover

Hege Kristin

19.03.2017 kl.23:57

så gøy :D

Martine Fimreite Wilhelmsen

20.03.2017 kl.14:06

Det der med å finne ut hvem man skal bo med er veldig vanskelig!! Ønsker dere lykke til:)

Cathinka

21.03.2017 kl.02:50

Haha, godt å vite at det er flere som trenger "spesielle" samboere! Måtte flytte fra en venninne da hun var for rotete, og jeg endte opp som en vaskehjelp, hahaha!

Sofie Caroline Nilsen

21.03.2017 kl.15:12

Cathinka: Jeg har vært i akkurat samme situasjon, haha ! Det er godt å vite at det er flere av oss :-)

Skriv en ny kommentar