KLOKKEN 03.00

Categories Personlig

Tankene som holdt meg våken i natt.. ♥

♥ Et nært familiemedlem måtte inn til operasjon for noen dager siden, noe som gjorde meg så bekymret at jeg enda tenker på det. Operasjonen gikk fint, så jeg har på en måte ingen grunn til å være bekymret, men det er nok bare angsten jeg har for å miste noen som står meg nært. 

♥ Apropos å miste noen som står meg nært, den siste tiden har jeg følt skikkelig på det. Det høres sykt ut å si, men jeg har på en måte “glemt” eller rettere sagt fortrengt hvordan det føles å miste noen. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg har på en måte kommet til et punkt der jeg har begynt å kjenne på den igjen. Alle som har vært gjennom det vet hvor ubeskrivelig den følelsen er, og hvor ekstremt vondt det er. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri har kjent en sånn intens smerte før, som den dagen jeg fikk telefon om at pappa var død. 

♥ Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere det før, men det er svært sjeldent jeg tillater meg selv å virkelig tenke på pappa. Det er bare så alt for vondt, så det er lettere å skyve det unna. 

♥ Jeg har vært så lykkelig over verifiseringen på Instagram at jeg ikke har klart å sove. Jeg har en skikkelig lykkerus i hele kroppen, haha. 

♥ Det er bare 6 dager til Isabel og jeg reiser til Los Angeles, og denne gangen har jeg bestemt meg for å være mer forsiktig. Jeg er alt for godtroende og tror alltid det beste om alle, jeg kan derfor ikke alltid tenke på konsekvenser. Jeg MÅ ALLTID passe på drinken min og ikke sette meg i bil med fremmende er noe av det viktigste jeg har på listen min. Jeg skal ikke utsette meg for skumle situasjoner når jeg kan ta en Uber, det vil aldri være verdt det. Jeg kjenner jeg er glad jeg ikke er singel, for da slipper man lettere unna slitsomme gutter. Jeg har erfart at du ofte blir uinteressant med engang du har kjæreste, noe som bare er bra for min del, haha!

♥ Jeg synes det er veldig morsomt å se hvor flink vi jentene i klassen har blitt på make-up, bare se denne naturlige looken Charlotte fikset på meg i går <3 

♥ For bare noen år siden var jeg livredd for å nærme meg 30, men nå synes jeg det er skikkelig digg. Jeg blir bare mer reflektert og trygg på meg selv for hver dag som går, det digger jeg. 

♥ Dere som leser bloggen min, er dere ikke enig om at jeg er veldig heldig når det kommer til venner? Jeg vet virkelig ikke hva jeg har gjort for å fortjene SÅ mange fine mennesker i livet mitt, herreguuud så heldig jeg er <3 i love you guys. 

♥ Morten og jeg har det bedre enn noen gang, og det er så betryggende. Jeg føler for første gang i mitt liv at jeg er i et stabilt, rolig og trygt forhold, noe jeg personlig synes jeg selv fortjener, haha. Det er lite sjalusi, nesten ingen usikkerhet og en veldig sterk kjærlighet. Jeg kunne ikke byttet ut denne gutten mot noe som helst. 

♥ Apropos kjærlighet, jeg er enda så lykkelig over at Andrea har funnet en så fin gutt som Morten. Det er ikke mange måneder siden jeg vurderte å kjøpe Andrea en katt, og nå er hun i et forhold jeg virkelig kan se for meg komme til å vare. Hvem vet, kanskje det blir bryllup og baby snart? 😉

17 kommentarer

17 thoughts on “KLOKKEN 03.00

  1. Kan du Plis advare når du legger ut de bildene av hunder og katter som ikke har det bra? Begynner og gråte av å se på det😭og får en vond følse når jeg hopper over😭🧡🧡🧡

  2. Må dere ha på dere spesielle klær på skolen? Ser du bruker de hvite klærne ofte på skolen

  3. Heii<3 jeg er veldig ny med å følge deg på sosiale medier, blogg og det hele så jeg er litt bakpå😅 jeg digger det jeg har sett og lest hittil btw, men jeg har ikke fått med meg hvilken skole du går på eller hva du går heheh. Hva går du?

  4. Føler så med deg. Mistet mammaen min i sommer, og vet hvor jævlig det er og hvor lett det er å fortrenge det som har skjedd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *