hits

Hverdags

Et forhold som alltid vil vare

Jeg syntes det er utrolig rart å tenke på hvor glad man kan bli i sånne små skapninger. Vi kan ikke snakke til hverandre, det er ikke en venninne og jeg kan ikke fortelle henne om problemene mine. Likevel er denne lille hunden det viktigste jeg har. Selv om man ikke har den kontakten man har med et menneske så får man så utrolig mye annet. Jeg er helt sikker på at Celine skjønner hver eneste gang jeg er lei meg, for hun kommer alltid bort ♥ Man har aldri noen garanti for et forhold både når det kommer til kjæreste og venninner. Men dette vet jeg vil vare for alltid. Det høres faktisk ut som en skikkelig klissete kjærlighetshistorie, bare at det er snakk om en hund istedenfor en gutt haha. Forresten, hva syntes dere om eple og kniven i bakgrunnen ? Jeg tror Gabriel er blind når det kommer til å legge merke til ting som IKKE skal være med på bilder, haha. 

Hva skal jeg skylde på nå?Jeg holdt på å starte dette innlegget med å skrive " god morgen" men ombestemte meg når jeg så på klokken. For min del er det nesten god morgen, for dagen min startet for 2 timer siden. Det som skulle være en liten bytur i går ble en lang bytur. Alle som kjenner meg vet at jeg ikke drikker vin. Ikke på grunn av at jeg ikke liker vin for det gjør jeg virkelig. Men før når jeg drakk vin ble jeg så utrolig dårlig. Når jeg var i London hos broren min tok jeg ET glass vin å lå i sengen nesten hele dagen haha. I går drakk jeg KUN vin å formen er helt på topp.  Jeg vet ikke helt hva jeg skal legge skylden på neste gang jeg er dårlig haha.Ellers skal jeg prøve å komme meg på trening i dag. Jeg har funnet ut at jeg må trene mest mulig før Januar. Det er alt for mange som har nyttårsforsett om å bli sunn å det går utover plassen på treningssenteret. I fjor stod jeg i kø så lenge på et apparat at jeg ble sur å dro hjem haha. Jeg får bare krysse fingra for at det ikke er like mange i år som i fjor. I fjor var det ubehagelig å trene i hele januar for det var så mye folk. HELDIGVIS roet det seg ned fra Februar å utover. 

10 kilo senere

Er det bare jeg som føler meg 10 kilo tyngre etter gårsdagens julekos? Jeg er ikke den typen som spiser mye mat men jeg spiser utrolig mye godteri. Jeg spiste faktisk bare to måltider i går. Men jeg spiste nok godteri for 5 personer alene haha. Jeg er så alt for glad i godteri, det er nesten irriterende. Skal nok få i meg et par kilo godteri i dag også. Det ble dessverre ingen bilder av meg i julekjolen i går. Familien min har aldri vært noe spesielt glad i å ta bilder, derfor orket ikke jeg heller. Er litt kjedelig å stå alene på julebildene. Jeg har nesten ingen bilder sammen med noen i familien min. Er bare jeg som er den fødte selfiequeen. Om man ser på kameraet mitt er det sikkert 10 bilder av andre å 90 bilder av meg haha. Nå skal jeg snart til besteforeldrene mine å sove der en natt. Jeg gleder meg til å vise dere hvor de bor. De kunne vært med på programmet " Der ingen skulle tru at nokon kunne bu". Så dere kan jo prøve å tenke dere hvor jeg skal tilbringe natten haha. 

Hva skulle jeg gjort uten?

Jeg er så fornøyd med det nye kameraet jeg kjøpte meg for noen uker siden. Jeg har hatt speilreflesk i alle år å syntes det kan være utrolig tungvindt. Jeg er alltid avhengig av at noen tar bilde av meg ellers får jeg det ikke til. Er det noen som får til selfies med et speilrefleks? haha. Selvutløser blir aldri en suksess heller. Jeg har kamerastativ så burde  vel egentlig ha fått det til. Men etter at jeg kjøpte meg et lite søtt kamera er det jo så enkelt å ta bilder. Er sikkert litt kjedelig å bare se selfies av meg i hvert eneste innlegg haha. Mamma er verdens dårligste til å ta bilder så derfor orker jeg ikke å spørre engang. Sorry mamma ? Så med engang jeg kommer hjem igjen blir det litt mer variert. Vet ikke helt hva jeg skulle gjort uten det lille kameraet mitt akkurat nå. 

Hva syntes dere om outfiten min ? Det som er så deilig med å være hjemme hos mamma er at jeg faktisk har tid til å gå kledd akkurat som jeg vil. Det er nesten ingenting som skjer, derfor kan jeg være så stygg jeg bare ønsker. Jeg håper at det noen gang skal bli en trend å gå kledd som dette, det hadde virkelig vært drømmen. Tenk å slippe stresset med å finne ut hva man skal ha på seg på en lørdagskveld. Der du bare kan ta på deg kosebuksa så er du klar haha. Det hadde vel egentlig vært ganske kjedelig, for det er jo utrolig gøy å pynte seg. Så lenge det ikke er jul. For da ligger jeg på sofaen med godteskåla på fanget. 

 

Dette kan jeg bli vandt tilSå utrolig godt det er å komme hjem. Endelig kan jeg slappe helt av. Jeg er sånn type person som elsker å sitte lenge våken om kveldene. Hjemme får jeg aldri gjort det da det er mye som skjer dagen etter. I går tror jeg ikke jeg la meg før nærmere halv 3. Jeg har nesten nettopp stått opp å klokken er halv 12. Det eneste som står på planen min i dag er å trene, så jeg har utrolig mye tid haha. Nå har jeg akkurat spist hjemmelagde rundstykker med NUGATTI ♥ Nugatti har jeg ikke spist på mange år, men når det er ferie har man lov. Har spist nugatti to dager på rad nå haha. Om ikke så alt for lenge skal jeg prøve å komme meg opp av sofaen sånn at jeg kan dra på trening. Jeg syntes det er godt å ha treningen unnagjort tidlig på dagen sånn at jeg kan slappe av resten av dagen. Dette livet kunne jeg virkelig blitt vandt til. 

3 dager igjen

Er det bare jeg som syntes dagen blir mye bedre når man har god tid? I dag hadde jeg en hard kamp mot sengen for å komme meg opp, men jeg klarte det. Jeg er en sånn person som gjerne ligger i sengen helt fram til jeg virkelig må stå opp, men ikke i dag. I dag kom jeg meg opp klokken 10 å jeg skal ingenting før halv 2. Nå ligger jeg og Celine på sofaen å koser oss. Selv om det ikke ser sånn ut på bildet ovenfor. Det ser ut som om Celine prøver å komme seg vekk, noe hun sikkert gjorde også haha. Neida, hun ligger helt inntil meg nå. Men så diva som hun er vil hun selvfølgelig ikke ligge over teppe men under teppe.Men over til noe helt annet. I DAG ER DET TRE DAGER TIL JEG DRAR TIL STOCKHOLM! Herregud som jeg gleder meg! kan tiden gå fortere egentlig? En dag etter jeg kommer hjem fra Stockholm skal jeg ut å reise på ny, for da skal jeg hjem til min kjære mor ♥ det skal bli så godt å komme hjem igjen, jeg gleder meg! 


Hva klager jeg over?


Idag har jeg hatt en en skikkelig syntes synd på meg dag. Jeg har vært dårlig humør fra jeg sto opp til nå. Alle som kjenner meg vet hvor sykt rastløs jeg er. Noen ganger føler jeg at det er en sykdom, for jeg må gjøre noe hele tiden. Har jeg dager der jeg ikke kan gjøre noe som helst, føler jeg meg fortapt. Nå har jeg ligget på sofaen i 2 dager å jeg vet seriøst ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg hater å være syk, det er så utrolig kjedelig. Egentlig så skjønner ikke hva jeg klager for, men idag har jeg lyst til å klage. Samtidig som jeg vet hvor teit det er å klage for en så liten greie, for jeg er bare syk. Jeg kommer til å være frisk snart å da er livet mitt tilbake til det normale. Mens jeg sitter å skriver dette så jeg nettopp et klipp av ei som var syk, virkelig syk. Hun hadde kreft. Jeg følte plutselig ikke for å publisere dette innlegget likevel, men jeg gjør det. Av og til liker jeg å minne meg selv på at livet kanskje ikke er så kjipt som man alltid skal ha det til. Egentlig så er jeg heldig som bare er syk, jeg er heldig som har ligget på sofaen i 2 dager. Det kunne vært flere måneder med enda verre smerter. Kanskje hadde jeg ikke hatt hår, kanskje hadde jeg ikke klart å snakke, kanskje hadde jeg visst at jeg skulle dø. Men jeg ligger her med hår, jeg vet jeg kommer til å bli frisk, jeg vet jeg har det bra.

My partner in crime

Klokken har allerede blitt halv 11 å jeg har nettopp spist mitt andre måltid. Vanligvis på denne tiden har jeg spist 4-5 måltider haha. Selv om matlysten ikke er til stedet kunne jeg ikke takke nei til Indisk mat, for det er virkelig en favoritt. Vi prøvde oss på NAN brød som de selger på butikken, anbefales ikke! De var skikkelig tørre å de smakte ikke som de man får på resturant, men det er vel for mye å forvente er det ikke? Jeg fikk nesten sjokk når jeg så på klokken, hadde aldri trodd tiden kunne gå så fort når det eneste jeg har gjort er å ligge på sofaen. Men det er egentlig bare bra at tiden går fort for jeg vil bli frisk nå. Resten av kvelden skal bare gå til tv-titting, spennende dag ikke sant? Tror jeg må få meg en hobby sånn at jeg har noe å gjøre på dager som dette. Her har dere min partner in crime. Det siste døgnet har jeg fått kjenne på hvordan det er å være Celine, for det eneste hun gjør er å ligge på sofaen hele dagen å sove. Hun spiser, er ute på tur også sover hun resten av tiden. I skrivende øyeblikk ligger hun å sover haha. Jeg er helt sikker på at Celine sover 20 timer i døgnet, om ikke mer. Sånn som i dag når jeg ikke klarte å komme meg ut av sengen før klokken 3 lå Celine å sov sammen med meg. Jeg måtte faktisk vekke henne for å få henne med ut haha. Men det er jo så behagelig å ha en sånn hund. Jeg kan sove så lenge jeg bare vil, for hun vil uansett sove lengre enn meg.

Skjer det virkelig igjen?

Jeg kan faktisk ikke tro at det er mulig å ha så mye uflask som det jeg har. Det er bare 3 uker siden jeg var syk å nå er jeg det igjen. Jeg har nesten ikke sovet i natt da jeg har våknet hvert 5 minutt. Jeg har hatt magesmerter, hodepine, svetta og vært kald. Nesesprayen har vært redningen min i natt og idag. Jeg vet faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten den. Så jeg må bare beklage for et kjempe sent blogginnlegg, men det er ikke lenge siden jeg klarte å komme meg opp av sengen. Jeg har spist to brødskiver i dag å klokken er snart 7  haha. Det verste var at jeg måtte komme meg ut av døren, for jeg måtte ordne meg linser. Jeg er faktisk blind uten linser å jeg virkelig hater å gå med briller. Egentlig syntes jeg briller er kjempe fint, men jeg kjøpte bare noen briller for å ha noen liggende så mine er alt for store. Så jeg ser faktisk ut som de strenge lærerne man ser på film, de som har brillene langt ned på nesa mens de stirrer på deg. MEN det er ikke vits å henge med leppa selv om man er syk, for det er ikke noe jeg kan gjøre med det uansett. Jeg må bare få slappet av nå, så er jeg sikkert frisk igjen ganske fort. 

Trodde jeg slapp unna
Det er lov å håpe, er det ikke det de sier? Jeg føler at alle rundt meg har vært forkjølet, snørrete og ekkel haha. Sorry meg, men noe av det verste jeg vet er snørrete neser å den konstante lyden når noen puster inn. MEN HELLO, nå er det meg. Jeg blir faktisk gal av snufse lyd å nå har jeg det rundt meg hele tiden. Jeg som hele tiden har trodd at jeg slapp unna, da jeg enda ikke har blitt smittet av noen. Men jeg var vel litt naiv, og her ligger jeg. Men det er ingenting jeg kan gjøre med det å må bare gjøre det beste ut av situasjonen. Selv om nesen min er rød og sår, føler jeg meg likevel topp. Jeg ble forresten skremt av å se hvor bleik jeg er på bildene, så derfor har jeg gjort noe spontant. Dere skal få vite det snart, og jeg gledere meg masse til å fortelle dere det. Er det noen som kan gjette hva det er for noe?

Jeg vil ikke vise meg
Idag er en sånn dag der du kan prøve å være så pen du bare vil men det går ikke. Håret står til alle kanter, sminken vil ikke ligge som den skal, og du orker ikke å kle på deg fine klær. Jeg er heldigvis ikke dårlig etter gårsdagens festligheter, så det er jo bra. Men likevel føler jeg for å bare ligge på sofaen i dag, men det går jo selvfølgelig ikke. Jeg må trene å pakke inn julegaver. Jeg kom plutselig på at jeg har julegaver jeg må sende, og det må jeg vel gjøre snart? Hører hver eneste jul at man må være tidlig ute med å sende pakker, for å være sikker på at de kommer fram til julaften. Jeg har sikkert utsatt dette nå i flere uker, for jeg syntes det er så utrolig kjedelig å pakke julegaver haha. Men nå skal jeg ligge litt på sofaen før jeg skal ut å gå meg en lang tur, så skal jeg komme meg på trening. Ha en fin dag alle sammen ♥

En tradisjonell fredag


Nå skal jeg avslutte en kjempe fin dag med taco date sammen med kjæresten. Vi er vel ikke de eneste som spiser taco på fredager vel? Utrolig å tenke på hvor populært taco har blitt, og hvor det har tatt over i norske hjem. Men det er så absolutt ikke rart, taco er såå utrolig godt. I morgen starter dagen min 06.00, så det er vel på tide å komme seg i seng snart. Hater at jeg er så nattemenneske som det jeg er. Jeg er typen som kan sitte våken til 2 på natten når jeg skal opp kjempe tidlig, så det skal ikke stå på at jeg ikke går på underkudd når det kommer til søvn. Men det går så utrolig mye bra på tven på kveldstid, og hver gang jeg bestemmer meg for å skru av så er det noe nytt som begynner haha. Men nå skal jeg nyte resten av kvelden med kjæresten, vi snakkes ♥

Netflix and chill
Jeg har hørt to forskjellige meninger om hva netflix and chill betyr, jeg går ut i fra at den meningen om at man ligger på sofaen med pcen på fanget stemmer. Nummer to er ikke tilfelle akkurat nå, hvis dere lurte. Jeg ser heller ikke på netflix så jeg lyver litt i overskriften min. Jeg følte ikke det passet seg helt å skrive " Mistresses and chill" haha, så derfor ble det byttet ut med netflix.Jeg anbefaler dere VIRKELIG å se denne serien, herregud så spennende. Dere som har fulgt meg lenge vet at jeg begynte å se på denne serien i sommer da jeg var i Santorini. Det var rett tilbake til hverdagen dagen etter jeg kom hjem, og derfor har serien gått helt i glemmeboksen. Jeg fant den fram i går igjen, og er blitt helt avhengig igjen. Så hvis dere er som meg å trenger litt mer drama i hverdagen passer denne perfekt. 


Nå skal resten av kvelden bare nytes, for imorgen har jeg en sykt hektisk dag. Ha en fin kveld ♥


Jeg ville bare si
Da ligger jeg godt plassert i senga med nattpysjen på. Jeg har enda ikke spist kveldsmat så jeg må vel egentlig stå opp igjen for å spise. Jeg skjønner ikke hvordan et matvrak som meg kan glemme det, men men. De siste dagene har ikke matlysten vært helt på topp, og det eneste som har fristet er kakao og krem. Jeg kunne sikkert gått en hel dag uten mat så lenge jeg har kakao og krem haha. Forresten hva syntes dere om nattskjorten min ? Denne t-skjorten var engang nattKJOLEN min, så dere kan tro jeg har hatt den i mange år. Jeg skjønte plutselig hvor ekkelt det er at jeg enda bruker den, haha. Burde kanskje kaste den, men jeg får meg ikke helt til å gjøre det. Føler den har så mange gode minner meg seg, og den er god å bruke på dager der jeg savner å være barn. Sånne dager har jeg litt for ofte, haha. Dere ser jo hvor slitt den er, helt utvaska og den har et stort hull i seg. Hullet laget jeg selv, da jeg elsket å leke hest når jeg var liten. Så hullet er der leietauet pleide å være, og leietauet hadde jeg alltid når jeg skulle stå fast. Jeg var en GAL hest som dere sikkert skjønner. Herregud så mye rart man finner på når man er barn, man kan ikke si at barn ikke er kreative for det er de virkelig. Men egentlig så skulle jeg bare si god natt til alle mine fine lesere ♥ sov godt

Krangler over billige truser
ENDELIG fredag, herreguud så deilig. Denne helgen skal virkelig nytes, som de andre helgene mine også hehe. Etter to dager med alkohol forrige helg kjenner jeg at jeg ikke orker det denne helgen, og skal kun ligge på sofaen å spise mat. Jeg føler meg som en gammel dame, av og til lurer jeg på om jeg har fylt 70 eller ikke. Jeg som gledet meg sånn til å bli 20 år, for det kom til å bli HELT SYKT!! Jeg festa mer når jeg var 15 år, enn hva jeg gjør nå. MEN Jeg bare lurer på en ting, er jeg virkelig den eneste som ikke løper rundt på kjøpesenter for øyeblikket? Skal jeg være ærlig så syntes jeg hele greia er oppskryt, og mennesker tar VIRKELIG av. Jeg har fått snaps av kaoset idag, og jeg skjønner virkelig ikke at folk gidder. Du finner ikke parkering, du blir dyttet rundt, det er lange køer og MASSE mennesker. Jeg så til og med en overskrift om at det hadde vært krangling over noen billige truser, hæ?


Jeg kan forstå hvorfor det er så morsomt med masse salg, for det er jo alltid gøy. MEN jeg tror nok at jeg hadde holdt meg til nettshopping for jeg hadde aldri orket det stresset med kjøpesenter. Jeg syntes det er slitsomt å gå på kjøpesenter på lørdager, så dere kan jo tenke dere haha. Jeg håper i alle fall alle dere shoppeglade mennesker fant mye fint, og at turen til helvete var verdt det. Haha neida, HA EN FIN HELG ♥

Just my luck
Haha herregud for en dag jeg har hatt, det må jeg virkelig si. Jeg har noen perioder der jeg sliter skikkelig med å sove, og jeg tror jeg begynner å gå inn i en sånn periode igjen. Det passer jo selvfølgelig kjempe bra å ha slike netter når man skal opp klokken 6, ikke sant? Sist jeg så på klokken var den 05.45, så jeg fikk meg ca 15-10 minutter med søvn. Dere kan tro denne dagen har vært en utfordring å komme seg igjennom, haha. Ikke nok med lite søvn, og en kamp om å holde seg våken så klarte jeg å KNUSE telefonen min også. Heldigvis for meg har jeg forsikring på telefonen, så jeg har vel ny om noen uker.FORHÅPENTLIGVIS. Virka ikke som hun fra gjensidige hadde lyst å hjelpe meg, da hun avslutta samtalen med med " Det tar forresten 1-2 virkedager før du får svar av oss. visst vi gir deg en ny en da" haha ouch, den svei. Så som dere sikkert skjønner har ikke dette vært drømmedagen, men det er ingen grunn til å holde humøret nede. Nå skal jeg bare få meg noen timer på øyet, så er jeg vel så god som ny når jeg våkner.


Her ser dere resultatet av å ha mistet telefonen i bakken, hva syntes dere? Det som er mest irriterende er at jeg har tenkt såå lenge nå at jeg må kjøpe meg skjermbeskytter, men jeg har aldri orket. Hadde jeg bare fått den late ræva mi ut av sofaen for noen dager siden, ville dette aldri skjedd. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre uten min bestevenn i noen uker nå :( haha

 

Er det ekte pels?
Hei alle sammen og god helg ♥ er det virkelig fredag igjen? Tiden går så utrolig fort, og jeg føler at det var mandag igår. Jeg er fortsatt syk, noe som er utrolig kjedelig. MEN jeg skal så absolutt ikke klage, jeg er ALDRI syk å det må jo bli min tur engang også? Uansett så får jeg ligge på sofaen hele dagen mens Gabriel ordner alt for meg, så snill som han er ♥ Er det normalt at matlysen forsvinner når man er syk? Jeg er tidenes matvrak, men igår var det INGENTING som fristet. Alt jeg klarte å få i meg var en brødskive, og jeg var så absolutt ikke sulten resten av dagen heller. Gabriel hadde til og med kjøpt godteri til meg,og det frista ikke engang. Jeg skjønner jeg er syk når jeg ikke får til å spise godteri, haha! Igår kjente jeg at jeg trengte å komme meg ut i litt frisk luft, etter 12 timer på sofaen. Det har ENDELIG kommet snø til Trondheim også, ååh så herlig. Jeg måtte selvfølgelig få Gabriel til å ta med kamera, for endelig var det min tur til å skrive et sånt innlegg. Som dere ser så ser jeg ikke inn i kameraet på noen av bildene, rett og slett for at jeg ikke er spesielt digg når jeg er syk. 
Jeg fikk forresten jakka mi fra SVEA igår, hva syntes dere ? Jeg er SÅÅ fornøyd, og det er den fineste vinterjakka jeg noen gang har eid. Med engang jeg åpnet pakken måtte jeg spørre Gabriel om pelsen var ekte, for det så nesten sånn ut. Når de faktisk får til å få så BRA fuksepels, så ser jeg ingen grunn til at produsenter skal bruke ekte. Jeg vet selv at fuksepels kan se ganske stygt ut, men denne her så virkelig ekte ut. Så nå er samvittigheten min lettet 10kilo etter jeg fikk meg en jakke jeg vet ikke er brukt på dyremishandling. Jakken kan du få kjøpt HER

 

 

Dette har jeg ikke tid til


Da var det min tur til å bli syk, typisk eller hva? Har hørt fra alle at dette er den perfekte tiden for å få influensa, men det hjelper ikke. Jeg har virkelig ikke tid til å være syk, så dette var ikke noe annet enn kjipt haha. Det verste er at jeg har gått rundt i over en uke nå å følt at jeg kommer til å bli syk. Jeg klarer ikke å besrkive den følelsen, men jeg regner med at dere vet hvordan den er. De rundt meg må jo tro jeg er paranoid, når jeg hver eneste dag har gått rundt " Jeg tror jeg begynner å bli syk" Skjønner godt visst Gabriel ikke tok med helt seriøs i går når jeg sa at jeg var dårlig. Igår når jeg våknet var jeg skikkelig tung i hodet, og følte meg ikke bra. Men det gikk over etterhvert, og jeg var plutselig helt fin. Det var ikke før utover kvelden at jeg ble skikkelig dårlig igjen , og jeg ble liggende å sove på sofaen i hele går. Gabriel dro på jobb klokken 4, og var ikke hjemme før halv 10. Jeg var så dårlig at jeg klarte å gjøre annet enn å bare ligge på sofaen. Jeg klarte ikke å lage meg en brødskive engang, så dere kan jo tenke dere hvor sulten jeg var når han kom hjem.
Så naiv som jeg er var jeg sikker på at jeg bare var sliten, og ikke syk. Men etter en tøff natt, og en enda verre morgen så skjønte jeg jo fort at det var sykdom som gjorde meg så dårlig. Jeg klarte akkurat å få meg ut av sengen å opp i sofaen, vi har trapp opp til stuen så jeg måtte faktisk ta PAUSE i trappen før jeg kunne gå videre. Jeg har ikke fått i meg noe mat enda heller, da det er det siste som frister. Jeg har også hodepine fra en annen verden, og hadde så vondt i natt at jeg vurderte å ringe legevakten. Men jeg følte kanskje at det var litt overdrevent å ringe legevakten for at man har hodepine? haha. Etter en hard kamp med å komme seg ned i sengen i går, var det å fjerne sminken det siste jeg tenkte på, så hva syntes dere om gårsdagens bryn? haha. Samtidig som det virkelig suger å være syk, så er det litt godt også. Jeg får slappet skikkelig av, og det tror jeg at jeg trenger. Jeg tror jeg blir å trenge noen nye serier idag, så er det noen som har noen gode tips? ♥Hvor er motivasjonen?
Good morgen alle sammen ♥ eller vi kan vel ikke fortsatt kalle det morgen? haha. Jeg våknet klokken 11, men jeg ligger enda i senga. Jeg syntes dager som dette er helt fantastisk, og jeg kunne virkelig levd sånn her hver eneste dag. Du har ingenting som venter på deg, så du gjør akkurat det du vil. Jeg vet kanskje ikke om jeg ville hatt et liv uten noe som helst jobb, for HERREGUD for et kjedelig liv. Men jeg hadde ikke hatt noe imot å være min egen sjef, og bestemme min egen hverdag. Det var så utrolig deilig å våkne å vite at jeg ikke måtte stresse meg opp for å rekke 100 ting. Det eneste som står på planen idag er å trene, og kanskje en liten bytur. Jeg har litt lyst å fornye vintergarderoben min, da jeg kun har sommerklær for øyeblikket. Vet ikke helt hva jeg syntes om å gå kledd i magetopper på vinterstid, haha. 


Jeg kjenner jeg trenger litt motivasjon for å komme meg opp av sengen, haha. Det eneste jeg vil gjøre i hele dag er å ligge i sengen å se på netflix, hvor digg hadde ikke det vært? Men så streng som jeg er mot meg selv er det faktisk helt uaktuelt å bruke en hel dag på å ligge i sengen. Det føler jeg virkelig er å sløse bort dagen sin, og det er uaktuelt. Selv om trening er noe av det beste jeg vet, så er det dager jeg sliter med å finne motivasjon. Jeg har faktisk ikke hatt mer enn 3 dager sammenlangt treningsfri på over 1 år nå,så det sier vel sitt. Jeg tror kroppen noen gang har godt av å få slappe av litt, men jeg får det ikke til. Jeg kan bestemme meg for at denne uken skal jeg la kroppen få hvile, så er jeg på trening 2 timer etterpå, haha. Trening gir meg en så god følelse, og det er nesten som en avhengighet. Nei, nå får det vel være nok snakk om trening. Håper dere får en super lørdag ♥#blogg #helg #høst #november #lørdag 

Når alle stirrer på meg
Jeg vet ikke med været i resten av Norge, men her i Trondheim har virkelig høstværet kommet for fult. Det regner, blåser og temperaturen forandrer seg hele tiden. Nå har det regnet skikkelig i noen dager, og det har blitt utrolig fort mørkt. Det er vel dette jeg hater mest med våren, haha. Men siden mørket kommer så utrolig tidlig, og det er veldig mørkt på kveldene er det viktig at bilene kan se deg. Jeg husker når jeg var liten så nektet jeg å bruke refleks, for jeg var aaalt for kul for det. Men dette snudde seg helt i fjortistiden for da skulle jeg ha seiljakke med gul hette, haha. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har en sånn jakke hengende i skapet? Jeg må nesten le av hvor viktig det var å ha en sånn jakke, hadde du ikke det var du ikke kul nok. 5 år senere bruker jeg enda denna jakka, da jeg faktisk betale en liten formue for den, så den forsvinner ikke med det første. En ting som er sikkert, og det er at bilene ser meg på laang vei. Den ekstreme gulfargen må virkelig være blikkfangende, så jeg føler nesten det er sånn at alle stirrer på meg når jeg er ute å går, haha. Jeg får vel nyte den oppmerksomheten jeg ellers ikke får, haha.


Ellers ikveld kommer Julie til meg, og vi skal begynne å forberede en MÅ gjøre video, haha jeg gruer meg virkelig. Innlegget blir lagt ut ikveld, så nå har dere virkelig mulighet til å få oss til å føle oss så dum som vi sikkert aldri har gjort før, så det er bare å være kreativ. Håper dere får en super mandag ♥


#høst #blogg #hverdag #mandag 

Days like this


GOOD søndag alle sammen ♥ Håper dere har hatt en fin start på dagen, og at formen er okei etter gårsdagens festligheter. Jeg orket ikke å trykke inn på mystory på snap i hele går, for jeg var så utrolig sjalu her jeg satt haha. Har vært ute på Halloween siden jeg var 15 år gammel, så det var veldig uvandt å sitte hjemme i år. Men jeg kjenner at det var godt for kroppen å få hvile litt. Min søndag startet med hjemmelagde rundstykker, noe som var utrolig godt. Ei fra elitept la ut en oppskrift på sunne rundstykker, og disse måtte jeg bare prøve. Jeg kan ikke si annet enn at det var utrolig gode, og dette kommer til å bli en klar søndagsfavoritt.
Resten av dagen skal gå til å være litt sosial ( ENDELIG), også skal jeg jobbe litt med bloggen. Jeg har mye som må gjøres, men det har blitt satt litt på vent da jeg rett og slett ikke har tid. Så jeg gleder meg til å få det unnagjort, sånn at det slipper å henge over skuldrene mine. Ellers har jeg også utrolig mye husarbeid som må gjøres, noe som jeg ikke kjenner jeg gleder meg like mye til, haha. Men det må gjøres, og sånn er det bare. Jeg håper dere får en super søndag ♥ 

 

#blogg #høst #søndag #helg #november

I alt for store klær


Klokka er kvart over 3, og jeg har ikke fått til noe annet enn å dusje og spise frokost. Jeg vet ikke hvor godt jeg har av disse fridagene, for dagene mine går ikke akkurat til noe fornuftig. Jeg skjønte at kroppen var sliten da jeg ikke klarte å komme meg opp av senga før klokken 1, haha. Jeg har sagt det før å jeg sier det igjen, jeg HATER å sløse bort dagene mine. Likevel klarer jeg ikke å komme meg opp av sengen. Jeg blir veldig glad visst noen kan komme med take away til meg, gjerne Indisk med MASSE nan brød. Jeg vil gjerne ha en stor godtepose også, jeg er VELDIG glad i candyking sine sure gule lepper. Jeg vet ikke hva de egentlig heter, men jeg regner med at navnet forklarer alt. Den personen som ordnet dette skal få en stor klem, regner med at det var akkurat det dere ønsket. FØRSTE MANN TIL MØLLA!
Nå skal resten av ettermiddagen gå til å slappe av i min alt for store genser. Det finnes ikke noe bedre enn å ligge på sofaen i store klær, og se på en good film. Jeg er så heldig å ha fått en mor som er kjempe god til å strikke, og da blir jeg heldig eier av Dorthe gensere ♥ Jeg skal også få rævva mi på trening idag, noe som egentlig virker helt umulig akkurat nå, men det SKAL gå. Jeg får håpe humøret blir bedre etter en god treningsøkt også, haha! Stakkars Gabriel som måtte være fotograf istad til tidenes heks, for mer misfornøyd og sur kunne jeg sikkert ikke vært. Men ellers håper jeg dere får en super helg ♥ 

#blogg #helg #lørdag #høst #trening

Var ikke så tynn som jeg trodde
Hei alle flotte mennesker ♥ Idag startet jeg på jobb klokken halv 8, og etter en natt med skikkelig dårlig søvn følte jeg meg nesten fyllesyk i det jeg våknet. Bare tanken på trening idag fikk meg nesten til å spy, men etter at arbeidsdagen var over klarte jeg å presse den late ræva mi på trening. Det som er så deilig med å begynne halv 8, er at vi slutter klokken 3. Jeg føler at jeg fortsatt har mye igjen av dagen når vi slutter så tidlig. Nå er klokka bare 5, og jeg har hele dagen til å gjøre akkurat det jeg vil. Så nå sitter jeg godt plassert i senga med pcen på fanget, herlig eller hva? Det eneste problemet er at jeg har hatt skikkelig magesmerter idag, og jeg klarer ikke å finne ut hva det kan være. Når det kommer til smerter, så føler jeg meg fortsatt som en liten jente, for jeg takler IKKE å ha vondt. Jeg begynner faktisk å GRÅTE av å ta stikk i fingeren, og det tar laaang tid før legen får satt dette stikket. Jeg må tenke gjennom det 10 ganger, før jeg må forberede meg, for å så ha følt meg klar 100 ganger men feiga ut i det aller siste sekundet. Så dette var en liten, og ikke minst klein funfact om meg. 
Ellers har jeg ENDELIG fått meg til å kjøpe hele ullundertøysettet til Kari Traa, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er storfornøyd. Jeg kjøpte kun overdelen ifjor da vi skulle til Åre ( et skisted i Sverige) å jeg måtte ha noe som tilhørte skiverden for å passe inn med resten av gjengen. På mine 20 år på denne jorda, prøvde jeg slalomski for første gang ifjor, haha. Jeg har alltid trodd at jeg har hatet å gå på ski, men slalom var jo utrolig morsomt. Det var så morsomt at jeg faktisk skal kjøpe meg slalom utstyr i år. Snart er det meg dere ser på NM i slalom, knuser alt og alle hehee. Jeg må ærlig innrømme at jeg skulle kanskje hørt på de som har fortalt meg " Kari Traa er små på str, det å gå opp en str kan være lurt" I tilegg er det akkurat dette jeg forteller kundene våre også, men tror dere at jeg klarer å høre på det selv? Jeg var HELT sikker på at bukse i str S kom til å passe meg helt perfekt, men det gjorde den da ikke. Det var en kamp å få den på, samtidig som den er veldig kort som dere sikkert ser på bilde. Så et lite tips til mine kjære lesere, prøv før du kjøper! 

( Bare så det er sagt så mener jeg ikke at jeg er feit, eller at man er feit for at man ikke bruker str S. Jeg glemte at vi har disse perfeksjonistene som leter etter feil hos andre, så jeg må vel skrive dette for at folk ikke skal misforstå)

 

#blogg #hverdag #trening #tirsdag #høst

Hvor ble livet mitt av ?


Er jeg den eneste som føler at jeg ikke har noe liv lengre? Når jeg skulle ha et friår var det for en grunn, LEV og NYT livet i et år. Jeg vet ikke helt hva som skjedde på veien, men grunnen ble heller jobb så og si hver eneste dag. Jeg har fått så lyst på bolig, så den drømmen går foran absolutt alt akkurat nå. Selv om det kanskje er utrolig kjedelig nå å ALDRI ha tid til noe annet enn jobb og trening, så blir det vel verdt det en dag. Tror dere ikke det? 

Det er jo ikke noe hemmelighet at jeg er verdens mest rastløse person, så jeg begynner virkelig å kjenne på det at jeg MÅ gjøre noe snart. Jeg kjenner virkelig at jeg begynner å lengte etter lange late dager på stranden, shopping i New York, og nyte kjærligheten i Paris. Jeg tror nesten jeg må ha meg enda et friår etter jeg har kjøpt meg leilighet, sånn at jeg kan gjøre det jeg egentlig hadde tenkt til. Jeg har alltid gått med den følelsen at livet er alt for kort til å ikke gjøre AKKURAT det man vil. Jeg er livredd for å bli gammel å sitte med de følelsene at jeg angrer på at jeg ikke gjorde nok når muligheten enda var der. Jeg jobber i hjemmetjenesten, og får OFTE høre at de angrer på at de ikke gjorde nok. Det er vel alle disse menneskene som har fått meg til å skjønne at man faktisk må gjøre noe mens man enda er ung. Jeg får bare bite i det sure eplet, og holde ut et år til med all denne jobbingen, før jeg skal belønne meg selv med både leilighet og jordarundt reise. 

Cardigan// Cubus, Topp//Bikbok 

Mange vil kanskje tenke nå " HÆ? sutrer hu for at hu må jobbe?" Nei, det er ikke sånn det er. Jeg er glad for å jobbe, og jeg er glad for at jeg har to jobber å gå til. MEN jeg jobber så og si hver eneste dag, denne helgen blir faktisk min 6 helg på RAD med arbeidshelg. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg slappet av, haha. Ja, jeg vet også at jeg velger det selv, men det å kjøpe bolig koster mye penger, så jeg har utrolig mye å spare. Men tiden går utrolig fort, og snart er det sommer igjen, og da skal jeg og Gabriel ha vår egen leilighet ♥ I tillegg skal jo leiligheten være i Oslo, så da skal jeg virkelig ta av bestemor trusa å begynne å leve livet igjen. 

#blogg #hverdag #høst #onsdag

A day off
Bukse//HM, Sko//Nike,Genser//Vero moda, Jakke// Butikk i london som jeg ikke husker navnet på, hehe ups. 
Hei alle fininger♥ har dere hatt en fin dag så langt?
Alt jeg kan si er at min dag har vært PERFEKT, og en dag jeg virkelig har trengt. Som dere sikkert vet har jeg gått inn i et modus der jeg skal spare alle pengene mine, sånn at jeg får kjøpt meg leilighet i Oslo til sommeren. Så det eneste jeg gjør i både ukedager og helger er å jobbe. Så det er vel kanskje ikke noe hemmelighet at jeg er utrolig sliten noen dager, så da er dager som dette gull verdt. Idag sov jeg til klokken 12, noe jeg ikke kan huske sist jeg gjorde. Det var så utrolig godt å ligge i sengen, og ikke vite at jeg MÅ stå opp for å rekke alt jeg skal gjøre både før og etter jobb. Heldigvis for meg har jeg en hund som er like glad i å sove som meg, så vi begge lå på sofaen til klokken 3 idag, haha. Jeg måtte vekke hun for å få hu med ut, for jeg skjønte at det kanskje begynte å bli på tide. Så på dager som dette er jeg utrolig glad for at jeg IKKE har en hund som står opp klokken 7 hver eneste dag for at den må ut. 

Ellers var planene idag å være skikkelig produktiv å få gjort så mye som bare overhodet mulig. Jeg skulle vaske hele huset, jeg skulle vaske klær, rydde og sortere klær. Hittil har jeg ligget på sofaen, og spist mat, haha. Så nå prøver jeg egentlig bare å tvinge meg selv til å komme meg på trening, noe som selvfølgelig ikke frister på dager som dette. Så klokka er allerede 5, og jeg har 100 ting jeg egentlig skulle ha gjort som jeg IKKE har fått gjort enda. Det som er så utrolig rart med meg er at på de dagene jeg jobber å egentlig er ganske så sliten, så SKAL jeg gjøre alt. Mens på dager som jeg har tid til å gjøre alt, og er opplagt da skal jeg ikke røre en finger engang. Jeg har aldri helt skjønt hvorfor det er sånn, og det er utrolig irriterende, haha. MEN nå skal jeg komme meg opp av sofaen sånn at jeg får gjort det jeg skal gjøre idag. Ha en fin dag alle sammen ♥

 

#hverdag #høst #blogg #trening

Typisk meg
Er det bare jeg som ALDRI får til å stå opp når jeg har bestemt meg for det? Nå snakker jeg ikke om de dagene du skal på jobb, og virkelig må opp et klokkeslett. Jeg snakker om de dagene du har bestemt deg for at du skal stå opp tidlig for å rekke å gjøre noe. Idag skulle jeg egentlig stå opp klokken 8, for da hadde jeg 5 timer på meg før jeg startet på jobb. Når tror dere at jeg sto opp? JO, klokken 11. Så nå har jeg 1 og en halvtime før jeg starter på jobb. Det verste med alt var at jeg våknet hver eneste gang vekkerklokken ringte, men likevel står jeg ikke opp? hahha. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan hodet mitt tenker når jeg er trøtt, det eneste som hjernen min forstår er slumreknappen på telefonen min. 

Idag jobber jeg fra 13.00-20.00, etter det skal jeg en tur på trening. Så det blir ikke så alt mye tid til blogging som dere kanksje skjønner. Men det var jo de fem timene jeg hadde satt av til det, som forsvant mens jeg lå å sov. Jeg har faktisk trykket på slumre knappen fra klokken 8 til 11, hvor drøyt er ikke det? haha. Vekkerklokke er det som irriterer meg MEST når jeg er våken nok, men når jeg er alt for trøtt så kunne jeg tydeligvis ikke brydd meg mindre. Men men, nå må jeg begynne å hive meg rundt visst jeg skal rekke jobb. Håper dere får en fin dag alle sammen ♥

#hverdag #blogg #høst

Tilbake til hverdagen


Kjenner meg virkelig ikke klar for å begynne på jobb igjen. Nå har jeg hatt fri siden søndag, og det har vært utrolig deilig. Men jeg har vel egentlig bare godt av å komme tilbake til rutiner igjen, for jeg sov faktisk til klokken 14.00 igår, haha. Jeg fikk sjokk når jeg våknet, og det var egentlig bare utrolig irriterende. Siste fridagen hadde jeg tenkt å bruke til noe fornuftig, men sånn ble det ikke. Jeg hadde tenkt å få litt mer ut av denne dagen også før jeg skulle på jobb, men søvn gikk i første rekke idag også. Jeg har fått helt dilla på serien The fosters, og det går utover nattesøvnen min. Igår tror jeg ikke at jeg la meg før næmere klokken 3 på natta, så det er vel egentlig ikke rart jeg sover til klokken 2 på ettermiddagen, haha. 

Men det er vel lov når man har ferie, er det ikke? Før så elsket jeg å sitte oppe hele natten, og sove hele dagen. Jeg skjønner IKKE hvorfor jeg syntes det var så utrolig godt. Jeg gikk jo glipp av alt som skjedde rundt meg. Jeg la meg alltid rett etter skolen for jeg var så utrolig trøtt etter at jeg hadde vært våken til klokken 3-4, haha. Jeg tror jeg skal være glad for at den tiden er over. Men nå må jeg komme meg avgårde, skal rekke trening og kiropraktor før jobb. Håper alle sammen får en fin dag ♥

#hverdag #blogg #høst

For en slask


Jeg har virkelig ikke godt av å ha fri, for jeg blir så utrolig slaskete. Idag våknet jeg halv 2!! noe som ikke er normalt for meg. Det verste var at jeg hadde en kamp mot meg selv for å klare å stå opp, for jeg var fortsatt så utrolig trøtt. Klokka er nå halv 4, og jeg har akkurat spist frokost, haha. Jeg sitter foran pcen å klarer så vidt å holde øynene mine åpen, for jeg er så utrolig trøtt. Hvordan jeg skal klare å komme meg på trening idag skjønner jeg ikke, men jeg må vel bare få den døde kroppen min opp av sofaen snart. 

Jeg har heller ikke klart å kommet meg i andre klær enn morgenkåpen min, hehe ups. Noen som har litt motivasjon til meg for å komme meg opp av sofaen, og gjøre noe? På en dag som dette trenger jeg det virkelig! Jeg tenkte forresten at jeg skulle begynne å svare på spørsmålsrunden idag, og derfor lurer jeg på om dere vil ha videoblogg eller ikke?

Ha en fin søndag alle sammen ♥

På grensa til harry


Hvor harry er ikke denne outfiten på en skala fra 1 til 10? Denne kosedressen minner meg om disse eldre damene som sitter med 8 katter, røyk i hånda, dram i glasset og masse sminke. MEN jeg virkelig elsker denne kosedressen, den er så utrolig god. Jeg tror det er bra at jeg har kjæreste når jeg legger ut dette innlegget, eller så har vel alle sjansene mine forsvunnet. Det finnes vel ikke noe mer sexy enn en jente i velourbukse ;) 


Nå er trekløveren samlet foran sofaen igjen, like old days. Føles nesten ut som det er flere år siden Stine flyttet fra Trondheim, tiden har gått så alt for fort. Så ikveld skal vi bare slappe av å kose oss, noe som vi alle trenger tror jeg, haha. Jeg som hadde gledet meg så utrolig mye til å bli 20 år, for da kom det til å bli mange morsomme byturer. Jeg trodde virkelig at forskjellen på 19 og 20 år kom til å være stor, men det var den da ikke. Istedenfor byturer sitter man hjemme i velourkosedressen sin, haha. Jeg liker faktisk bedre å være hjemme å slappe av enn å være ute på byen, føler meg nesten som at jeg er 70 år. 

Ventet så lenge på dette
Jakke// Only  Genser // Vero moda


Beklager for et alt for sent blogginnlegg idag, men jeg har vært opptatt helt fram til nå. Jeg var først på jobb før turen gikk rett til byen for å møte min kjære bestevenn. Stine flyttet fra Trondheim i august, og jeg har ikke sett henne siden. Det var utrolig godt å se henne igjen, og denne dagen har jeg ventet lenge på. Vi bestemte oss for å spise lunsj, så vi prøvde ut Frati som ligger midt i Trondheim sentrum. Det jeg ikke visste var at Frati har italiensk mat, noe som jeg IKKE syntes er spesielt godt. Så som dere sikkert skjønner så falt det ikke helt i smak, men maten var helt ok. Jeg har aldri vært fan av kjempe tynn pizza bunn med fancy skinke på, eller pasta med masse forskjellig i. Selvfølgelig kan man bestille pasta carbonara, men det må jo være verdens kjedeligste rett, haha. Men nå skal kresne meg ta over sofaen å slappe litt av før en ny dag på jobb imorgen.

Ha en fin helg alle sammen ♥

#høst #fredag #blogg #helg #hverdag

Glemte å ta på meg toppen


Jeg tror ikke jeg har vært helt til stedet de siste dagene, jeg har vært utrolig surrete i det siste. Jeg har trodd at klokken har vært 1 når den egentlig har vært 2, jeg har trodd det har vært torsdag når det har vært mandag, og jeg har glemt noe hver eneste gang jeg har gått ut av døren. Idag klarte jeg å glemme å ta på meg treningstoppen når jeg skulle på trening, HVORDAN er det mulig? hahah. Jeg hadde kun hettegenser og sportsbh på meg idag, og jeg merket det jo selvfølgelig ikke før jeg skulle begynne å ta av meg genseren på treninga. Så i et lite sekund blottet jeg meg til hele treningssenteret, ikke flaut i det hele tatt.. haha. Det tok heldigvis ikke lang tid før jeg merket at det kun var en sports bh under, så jeg fikk på meg genseren ganske kjapt igjen for å si det sånn. Skulle nesten tro jeg begynner å få alzheimers i en alder av 20 år.

Nå ligger jeg i sengen å slapper av før jeg skal til kiropraktor, også jobb etter det. Jeg føler dagene mine går i ett, og at det er utrolig vanskelig å få tid til å blogge. Men nå er det bare 3 arbeisdager igjen før jeg har FRI ♥ Så da skal bloggingen komme tilbake til det normale igjen, i promise! Ha en fin dag alle sammen ♥

 

#trening #torsdag #høst #hverdag #blogg

Jeg klarer meg selv

Hele denne morgenen har jeg gått rundt å tenkt på hva jeg skulle blogge om og hvordan jeg skulle få tatt bilder. Jeg er så heldig å ha en samboer som MÅ ta bilder av meg om han vil eller ikke. Jeg drar han med over alt, haha. Vi har mange ganger kjørt Trondheim rundt for å finne et bra sted å ta bilder. Må si at jeg har verdens snilleste kjæreste som faktisk orker dette, for det er faktisk snakk om hver eneste dag. Idag var min personlige fotograf på skole, noe som ble et problem for meg. Jeg suger til å ta selfie med iphone, og jeg må sikkert ta 100 bilder før et blir bra. Så det tar MASSE unødvendig tid, og det er en tid jeg ikke har. MEN så kom jeg på at det er jo kamera på macen min, noe som reddet dagen min. Så da har jeg funnet en løsning på dager Gabriel ikke er hjemme, haha! Så nå klarer jeg meg selv, og kan stå på egne bein. Haha neida, kunne aldri hatt en blogg med bare sånne her bilder, men det funker vel av og til? Men nå må jeg nesten løpe, trening og jobb står for tur.

Ha en fin dag alle sammen ♥

 

#tirsdag #høst #hverdag #blogg

Jeg går 10 år tilbake i tid.Dette er en typisk søndag for meg, og jeg elsker det. I en alder av 20 år ser jeg enda på gode gamle disney filmer, sånn som jeg gjorde for 10 år siden. Jeg går aldri lei disney filmer, og syntes det er så utrolig koselig å se på. Jeg syntes også det er MYE bedre enn hva som lages nå. Jeg er så glad jeg var barn for 10-15år siden, for vi var utrolig heldig med hva som gikk på TV. Jeg syntes det som går på barnetv nå er kjedelig, og ikke minst dårlig, haha. Ikke det at jeg følger så mye med på barnetv, og er den som kan uttale meg om det. Men de få gangene jeg har vært tilstedet der barnetv har stått på så syntes jeg ikke det har vært veldig imponerende. Jeg husker faktisk at når jeg jobba i barnehage så var det et barn som sa til meg at han kun så på gamle filmer, da det var mye morsommere. MEN nå skal jeg kose meg med Dumbo på skjermen, det må være verdens mest koseligste film ♥ Siden dagens planer kun er å ligge som et slakt på sofaen å se på serie og filmer, KOM GJERNE MED TIPS ! Som dere skjønner så har jeg mye dødtid å fylle ut idag. 
Hahah, her ser dere ei som ELSKER å være med på bilder. Jeg vet ikke om det er normalt for dyr, men hun hater faktisk å bli tatt bilder av. Hun ser ALLTID bort, eller så ser hun alltid livredd ut. Hver eneste gang jeg prøver å ta et bilde med hu eller av hu så har hun alltid dette uttrykket. Har prøvd mange ganger å ta fine bilder av lille voffsen, men som dere skjønner så er det ikke bare bare, haha. 

Endelig var det min tur

Denne lørdagen har virkelig vært etterlenget, for det her er min første frihelg på hele 6 uker. Selvom tiden har gått utrolig fort, så har jeg kjent det på kroppen. Når jeg la meg inatt bestemte jeg meg for at idag SKULLE jeg sove lenge, tror dere jeg fikk til det eller? eh nei. Jeg tror jeg våknet litt før 10, og jeg var lys våken. Jeg prøvde å tvinge meg selv til å sove, men det gikk selvfølgelig ikke, haha. Så det ble heller til at jeg lå lenge i senga å så på serie, så utrolig deilig! Jeg har sikkert ikke hatt en så avslappende dag på flere uker, så det trengte jeg virkelig. Endelig var det min tur også! Har vært så misunnelig hver eneste lørdag når jeg har lest blogginnlegg om akkurat dette.  Ellers idag har jeg vært på trening, og nå holder jeg på å fikse meg til jeg skal på tapaskveld med jentene. Jeg er så heldig at jeg har kommet til en jobb der alle jentene som jobber der går utrolig godt overens. Vi møtes ofte å finner på noe, så idag ble det tapas. Flaks for meg at jeg har et frimåltid idag, ellers måtte jeg ha sett på mens de andre spiste ( noe jeg aldri hadde klart,haha) Diettlivet er ikke alltid like gøy, men sånn er det vel med alt. 

Ha en super lørdag alle sammen ♥

 

//Nå kan DU bestemme hva jeg skal skrive om, for å finne innlegget trykk her

Trodde aldri jeg ville dra tilbakeDa har jeg endelig fått slengt ræva mi ned i sofaen. Som jeg har nevnt tidligere så har jeg utrolig mye å gjøre hele tiden, så idag stod jeg opp klokken 8 for å dra til Sverige. Den ene tingen jeg syntes var SYKT positivt med å flytte til Trondheim var at jeg fortsatt kunne dra til Sverige for å handle billig mat og drikke. Jeg kommer ALDRI til å glemme min første sverigetur etter at jeg hadde flyttet til Trondheim. Jeg var klar for å bruke masse penger på shopping, godteri, questbar og drikke. Jeg gledet meg som en liten unge på julaften, og var selvfølgelig kjempe spent. Når vi kom fram til Storlien i Sverige så trodde jeg at venninna mi og kompisen min kødda. Vi kom fram til en liten COOP EXTRA butikk, midt ute i ødemarka, haha. Det var INGEN butikker i nærheten, og det så ut som at de hadde tatt meg med langt vekk for å dra på en hyttetur. 

Siden jeg ble så utrolig skuffa foreslo venninna mi at vi kunne kjøre til Åre, for der skulle det være SÅ mye bedre. Jeg skal innrømme at det var litt bedre der, men det var ikke noe å skryte av, haha. Det kan godt være jeg som hadde alt for store forhåpninger, og derfor ble skuffelesen så stor. Men så skal det også sies at jeg var vandt til Nordby senteret, som er KJEMPE stort med masse butikker. Men man blir vel vandt til alt, eller hva?Jeg har begynt å dra litt til Sverige, selvom jeg bestemte meg for å aldri dra dit igjen.  Jeg får jo trossalt billig pepsi max, så det er jo et stort pluss. Itillegg er det SUPER morsomt i Åre i skisesongen, da er det masse mennesker der, bra uteliv og utrolig fint.

Men nå skal jeg spise den utrolig kjipe diettmaten min, taco. Så vi snakkes, jeg håper dere får en fin helg

 

Dager som dette

Jeg har aldri vært den jenta som har elsket å ligge på sofaen å slappe av, tatt det rolig i ukedagene fordi jobb eller skole venter dagen etter. Jeg tror jeg kan telle på en hånd de gangene jeg har sovet etter skole/jobb de siste årene, for det skjer faktisk aldri. Jeg MÅ alltid gjøre noe, og jeg er livredd for å gå glipp av noe. I tillegg har jeg en rar vane med at jeg ALLTID må rydde og vaske når jeg enten har dårlig tid, eller er kjempe sliten haha

Idag har jeg en sånn dag der jeg ikke orker noe. Energien idag strekker virkelig ikke til, og alt som frister er å sove. Det er faktisk tungt å skrive dette innlegget, for øyna mine klarer så vidt å holde seg åpen. Hele dagen idag har virkelig vært tung, jeg føler at alt som jeg skulle gjøre idag var vanskelig. Det var tungt å komme seg på jobb, det var tungt å jobbe, det var tungt å dra på trening og det var tungt å gå på tur med hunden, haha. Føler meg som verdens mest negative person når jeg skriver dette, men det får så være. IDAG har jeg lov til å føle det sånn, for jeg er virkelig sliten idag. Heldigvis har jeg sjeldent sånne dager som dette, så jeg får vel godta det når det først kommer. Nå skal jeg bare ligge på sofaen å slappe av fram til jeg skal legge meg, NY DAG og nye muligheter imorgen ♥


Sånn her ska jeg sitte i hele dag ♥livet ♥ Genseren min ser ut som en sakkosekk, haha
Hvordan har dagen din vært? ♥

Never let you go

Hei alle sammen ♥

Idag stod jeg opp ekstra tidlig bare for å ha god tid før jobb, da jeg tenkte å ha god tid til å blogge, spise frokost, lage mat, gå ut med hunden og chille. Det eneste jeg har fått til å gjort hittil er å chille, haha. Jeg begynner på jobb om 50 minutter, og burde egentlig gjort alt annet enn å blogge nå. Men siden jeg ikke er hjemme før 9 ikveld, så måtte jeg prioritere å skrive et innlegg før jeg dro. Det var utrolig godt å stå opp tidlig, og ha tid til å bare ligge å slappe av i sengen. Har skjønt at dette er noe jeg må gjøre oftere. Selv om jeg kanskje tror det blir vanskelig da jeg er tidenes B-menneske ♥søvn♥. 

Never let you go - Zara larsson har gått på repeat hele morgenen, den er såå utrolig fin. Sangen kan du høre HER 
Men nå må jeg nesten løpe visst jeg skal rekke jobb, snakkes ♥HUSK Å DELTA PÅ KONKURRANSEN, KONKURRANSEN FINNER DU HER

Uken som har vært.

♥ Ukens motivasjon: Blogg.no faktisk. Den siste tiden har jeg syntes det har vært utrolig gøy å blogge, og har fått skikkelig motivasjon til å gjøre det så bra jeg bare kan. Lesertaller har steget ganske mye også, noe som er SYKT gøy. Tusen takk til alle som leser ♥

♥ Ukens kjiping: Ingenting kjipt som har skjedd denne uken, så skal ikke klage. Det eneste er vel formen jeg hadde på dagen idag etter en bytur igår, men det er vel egentlig noe jeg kan takke meg selv for. 

♥ Ukens høydepunkt: Bestilte meg masse fine klær fra Nelly, gleder meg skikkelig til å få pakken sånn at jeg kan vise dere. Jeg fikk også lønn på torsdagen, noe jeg virkelig trengte. Så hadde jeg også en skikkelig koselig kveld utpå byen med jentene igår ♥♥ Ukens motivasjon: NY TRENINGSPLAN OG MATPLAN!! Dette trengte jeg virkelig, og jeg er super spent. Jeg har ikke gått på skikkelig diett siden mars, og gleder meg utrolig mye til å begynne på igjen. Kan ikke vente med å være ferdig på jobb imorgen å komme meg på trening å teste det ut. 

♥ Ukens film: Har ikke hatt noe tid til å se film denne uken. MEN jeg tenkte jeg skulle se en film nå, så visst noen har noen anbefalinger å kommed med på en bra film så rop ut!

♥ Ukens sang: Justin Bieber - what do you mean ♥ Sikkert ikke noe sjokk, hæ? haha. Jeg syntes bare Justin blir bedre og bedre for hvert år. 

♥ Ukens tanke: Penger. Jeg tuller ikke når jeg sier at hele denne uka har gått til å tenke på hvordan jeg kan bli rik, haha. Jeg har så utrolig lyst å ha masse penger, så jeg kan reise rundt å oppleve verden. Får jeg noen gang til det, så har jeg virkelig drømmelivet. 

Hvordan har din uke vært? ♥

Håper tiden går fort

Hei alle sammen ♥

Da har jeg fått besøk av Julie, og nå sitter vi foran tven med en kopp kakao. Kjenner jeg liker denne tiden av året skikkelig godt. Er så koselig å sitte inne med tente lys, en kopp kakao, og et teppe. Er også så godt å sitte inne i en varm leilighet, nå som det begynner å bli litt kaldt ute. Dette året har vært litt annerledes fra andre år, for nå gleder jeg meg virkelig til vinteren. Jeg HATER egentlig vinteren, og alt som kommer med den. Jeg liker ikke snø, ikke kulde, ikke det å måtte skrape is av bilen, ikke is, ingenting rett og slett. Men nå gleder jeg meg skikkelig til vinter. Jeg gleder meg til snøen kommer, jeg gleder meg til å stå på ski ( som jeg er helt elendig til) og jeg gleder meg til alt det hyggelige vinteren har å by på. Desember er så koselig måned, og du får være masse sammen med de du bryr deg om. En annen grunn til at jeg gleder meg masse til vinteren er for at vi skal en liten gjeng på hyttetur til Sverige, vi har allerede funnet hvordan hytte vi skal være i. Alt jeg kan si at den er SUPER fin, og jeg gleder meg til å vise dere bilder. Men nå skal vi en tur på IKEA for min lille Julie har plutselig blitt voksen, og kjøpt seg leilighet.

Snakkes ♥

Så mange muligheter

Hei alle sammen ♥

Da var det søndag igjen. Føler ikke det er lenge siden jeg skrev søndagsinnlegget, men det er faktisk en uke siden. Jeg syntes tiden går skremmende fort. Føler nesten jeg går glipp av livet, haha. Rart å si, men jeg gjør jo det samme hver eneste dag. Jeg jobber, trener og er med kjæresten og venner. Jeg har så lyst til å ha et liv der jeg bare kan reise masse å oppleve verden. Jeg blir så misunnelig på alle jeg ser på instagram som bare reiser jorda rundt, herregud for et liv de har. Det er rart å tenke på at personen bak instagram profilen kanskje var akkurat som oss. Jobbet hver eneste dag, og tjente penger på det. Men så var denne personen utrolig god til å ta bilder, eller var kjempe pen, kanskje hadde den personen et fint hus, et eller annet spennende med den personen som gjorde at mange mennesker ville følge med på hva han/hun gjør hver eneste dag. SÅ VIPS var det mange som ville sponse. Sponse med reiser, penger, klær, sminke, møbler osv. Så har det plutselig blitt en JOBB? Sosiale medier har gitt oss mennesker så utrolig mange fantastiske muligheter, det er faktisk helt sykt. Tenk at du kan tjene penger mens du reiser verden rundt. Du trenger kanskje ikke å kjøpe klær mer engang, for det er så mange som vil gi deg det. Jeg tar vel ikke helt feil når jeg går med den tanken at det er utrolig mange som ønsker seg et sånn liv. Jeg skal ikke legge skjul på at det hadde vært drømme livet, og ikke minst jobben. Men jeg har alltid trodd at man visst man virkelig vil det nok, og jobber for det. I tillegg til at du gir alt du har. Så vil du få det til en eller annen gang. Det kan ta kort tid, det kan ta lang tid. Men det vil skje, så lenge du vil det nok. 

Så det var mine visdomsord denne søndagen, haha. Ellers idag sov jeg lenge, noe som var utrolig godt. Har også blitt en rutine hver søndag å spise en skikkelig god søndagfrokost, og det ble det idag også. Det er så godt å ha en dag der man kan kose seg litt ekstra, og søndag er virkelig min slappe av, spise hva du vil, kose deg dag. Det er vel ikke noe hemmelighet at jeg er ekstremt rastløs, og klarte selvfølgelig ikke bare å ligge på sofaen idag. Derfor måtte jeg få med meg Gabriel på et utsiktspunkt her i Trondheim. Det er så utrolig fint der, og man kan se mye av byen derfra. Olajakke -bikbok, topp-bikbok, bukse - bikbok, sko - tomas. Haha, kjøper nesten bare klærna mine på bikbok som dere ser.Nå skal resten av kvelden gå til blogging. Skal ut å ta litt bilder, finne nye ideer å skrive litt innlegg. Føler ikke at jeg har tid i ukedagene så søndagene min må virkelig utnyttes. Siden jeg ikke spiste noe godteri i går, skal jeg virkelig kose meg med godteri idag. Jeg har gått å tenkt på det godteriet hele uken, så er endelig dagen her, haha. Måtte faktisk bytte godteridag til søndag istedenfor lørdag. For visst jeg spiser godteri på lørdager MÅ jeg ha det på søndager også. 


Når tiden ikke strekker til

Hei alle sammen ♥

Herregud dagene går så fort, føler at jeg står opp for å så legge meg igjen. Føler at det er en dag mellom mandag og fredag, og at jeg har helg hele tiden. Men jeg skal ikke klage på den følelsen, for den er utrolig deilig. Men jeg føler at tiden bare flyr fra meg, og er det noe jeg ikke har tid til lengre så er det venner. Jeg føler at jeg nesten aldri ser vennene mine mer, noe som er utrolig kjedelig. Så de dagene jeg faktisk har tid, så er det utrolig godt å få litt tid med dem. Idag gikk dagen til å være med min kjære bestevenn. Fra å være sammen hver dag, til at hun så og si flyttet inn hos meg, til å ikke se hun hver dag lengre har vært en overgang. Uansett hvor lei jeg kan bli av å se trynet hennes, savner jeg hu når hu er borte. Så idag var det godt å få være sammen igjen. 

Ellers har dagen bare gått til trening og jobb. Jeg var ferdig på jobb klokken 4, og trening klokken 6. Så da har jeg HELE 4 timer igjen av dagen min før jeg skal legge meg, haha. Jeg ble nesten deprimert av å tenke på det, for det er ikke mye fritid. Men velkommen til voksenlivet er alt jeg har å si. Jeg kunne selvfølgelig lagt meg litt senere også, men jeg syntes det er godt å legge seg tidlig å være skikkelig uthvilt dagen etter. Så vi snakkes imorgen, for nå er det leggetid. 


Taco friday

Hei alle sammen ♥

Da var det ENDELIG helg. Ikke akkurat noe å ferie her i hus da det er arbeidshelg på meg. Men det er likevel godt med helg, for da har man lov til å kose seg litt ekstra. En standar fredag for meg er taco, som resten av norge. I tillegg må jeg se norske talenter og senkveld. Idag har jeg faktisk ingenting å skrive om da jeg har jobbet fra 12-8. Så hele dagen min har gått til jobb. Jeg kunne jo skrevet om mine sykt spennende timer på G-max tiller, men velger å spare dere for det. Nå har jeg 3 venninner på besøk. Vi møtes nesten hver eneste fredag for å spise taco, haha. Ellers blir det tidligkveld på meg da jeg skal å trene før jobb imorgen. Skulle egentlig ha treningsfri imorgen, men da senga var alt for god idag, og jeg ikke kom meg opp før 10 så ble det imorgen istedenfor. Men nå avslutter jeg norges kjedligste innlegg, jeg klarte faktisk ikke å skrive noe fornuftig idag så forgive me. 


Ser dere forskjellen? 

Ha en fin fredag alle sammen ♥

Kan bli vandt til det

Jeg har endelig klart å legge min gamle livsstil litt til siden, og begynt å klare å slappe litt mer av. Jeg kan ikke skjønne hvordan jeg har overlevd denne livsstilen jeg har hatt i et år nå. Jeg trente alt fra 6-7 ganger i uka, i tillegg gikk jeg masse cardio, ellers gjorde jeg noe. Jeg klarte ALDRI å slappe av, ikke en eneste dag. Jeg ble stresset visst jeg ikke hadde noe å gjøre en dag, og kunne bli helt fra meg for jeg ble så rastløs. Det virker heldigvis som den tiden har begynt å gi seg litt, og jeg har endelig skjønt hvor deilig og ikke minst viktig det er å få slappet litt av. Idag har dagen vært helt lik som alle andre dagene mine, jobb og trening. Jeg tok sol etter jobb idag til en liten forandring, da jeg er livredd for å bli bleik igjen etter syden. Det ble også en liten kveldstur idag, på grunn av at vi endelig har litt fint vær her i Trondheim. Ellers har dagen gått til å ligge i sengen å se på Orange is the new black. Jeg henger tydeligvis etter, fordi alle jeg har snakket med har tydeligvis sett serien. Siden jeg har vært den stressende personen jeg har vært, så har jeg aldri hatt "tid" til å se serie. Det er ikke før nå jeg har skjønt hvor utrolig gøy det er å se serie. Jeg har bare sett 3 serier, med denne på mine 20 år. Med mindre hotell cæsar og home and away teller. Så det sier jo faktisk litt om hvor mye jeg har hatet å ligge i sengen/sofaen å fulgt med på serier. Men når man først har kommet inn i det, så er det utrolig godt. Kunne faktisk ligget her en hel dag å bare sett serie. 
Slenger med et vakkert bilde av meg fra solariumet idag. Var i utrolig god kvalitet også som dere ser. 

Livet gjennom instagram

Halve dagen idag har gått til å tenke på hva jeg skulle skrive her. Siden jeg har det minst spennende livet i Norge, så har jeg så lite å blogge om, haha. Livet mitt består av å sove, trene og jobbe. Er jo et helt normalt liv egentlig, men HERREGUD for et kjedelig liv. Jeg skulle ønske jeg var dødsrik, så kunne jeg bare ha reist verden rundt å virkelig fått levd livet. Jeg blir så misunnelig når jeg ser de menneske her i verden som har råd til å gjøre akkurat hva de vil. Jeg drømmer fortsatt om at det skal bli meg en dag, haha. Blir jeg noen gang rik trenger jeg ikke hus mer, for jeg kommer bare til å være på reisefot. Men fram til poenget med dette innlegget, så tenkte jeg å vise dere instagrammen min. Siden jeg ikke fant noe å blogge om, så bestemte jeg meg for å vise dere livet gjennom instagram, KJEMPE SPENNENDE !
På instagram legger jeg ut alt mulig. Det kan være alt fra hva jeg spiser til frokost til hva jeg har trent. Det er også en god del selfies, hehe. Så til dere som vil følge mitt alt for spennende liv, feel free. 

2 dager forsinket

Hadde egentlig tenkt å skrive dette innlegget på søndag, men formen var ikke helt på topp. Jeg vet ikke helt hva som gikk av meg for fyllesyk var jeg ikke, jeg var heller ikke syk. Men jeg var likevel slapp nok til å ligge i sengen helt fram til 15.30. Da spiste jeg dagens første målltid som var rundstykke med nutella, hehe. Hadde jeg ikke brydd meg om kroppen min så hadde jeg spist nutella hver eneste dag til hvert eneste målltid. Etter en alt for sunn frokost ble det mat på mc donald's til middag. Så her fikk dere et lite innblikk i matplanen min. Haha neida, mc donalds er ikke så godt at jeg ville spist det hver dag, det går fint en gang i blandt. Men det er viktig å kose seg av og til, og det gjorde jeg både lørdag og søndag. Hadde en skikkelig fin lørdag med gjengen på jobben, vi dro ut å storkoste oss skikkelig. Er så godt at vi ser på hverandre som venner, og ikke bare kollegaer.


Haha, dette bildet var så utrolig fint av alle sammen så det fortjente en plass på bloggen.

Finally home

Da var vi kommet tilbake til Norge igjen. Vil si det er både godt og vondt. Jeg savner Santorini allerede, og kan nesten ikke vente med å komme meg tilbake dit. Santorini kommer til å bli et fast reisemål har jeg funnet ut, og jeg tror nok jeg må ta meg turen dit minst en gang i året. Selv om jeg savner varmen, maten, drinkene, stranden og ferie, så er det likevel godt å komme tilbake til hverdagen. Jeg syntes rutiner er godt å ha, og jeg kan fort bli lei av slaske livet også. Det var også skikkelig godt å dra på butikken å handle inn akkurat det jeg ville ha også. Reisen til Norge ble en lang dag og natt. Flyet vårt gikk 4 på natten, og vi sjekket ut av hotellet klokken 8 på morgenen samme dagen. Vi tok fergen fra Paros 11.45, og var i Santorini i 3 tiden. Vi leide oss bil og kjørte rundt øya, og kosa oss skikkelig. Rundt 10 tiden dro vi på resturanten der vi har blitt godt kjent med de som jobber der, og spiste middag/kvelds før vi dro til flyplassen. Jeg har ikke sjans til å sove på flyet, så når vi ankom Trondheim klokken 9 dagen etter, var jeg ganske utslitt. Så dagen min har gått til å sove og trene. Det var UTROLIG godt å trene igjen, herregud som jeg har savnet det. Så nå som motivasjonen er tilbake er alt perfekt. Nå skal jeg legge meg i sengen å se litt Mistresses før jeg tar kvelden. Imorgen er det nemlig tilbake til hverdagen, og jobb! 

Sykebesøk

Hei alle sammen. 

Idag var jeg så heldig at jeg fikk besøk av mine to bestevenninner. Jeg har vært syk i en uke nå, men de to siste dagene nå har vært virkelig ille. Jeg har kanskje sovet i 2 timer til sammen inatt, da jeg har hostet i hele natt. I tillegg var jeg så heldig at jeg fikk feber også inatt. Formen har blitt litt greiere utover dagen, men fortsatt ikke helt topp. Så da kom mine flotte jenter med masse mat og godteri. Så nå sitter vi ute på terrassen å nyter sola mens vi har den. Igår fikk jeg shoppet litt før jobb også. Brukte litt for mye penger egentlig, men var utrolig godt å shoppe igjen. Har ikke shoppet ordentlig på et år nå, så hehe ups. 

Fridag

Denne dagen har jeg venta lenge på. Etter mye jobbing har jeg gledet meg utrolig mye til denne dagen. Jeg hadde også gledet meg skikkelig til en god natt søvn, det fikk jeg jo da selvfølgelig ikke. Jeg er skikkelig husredd, og så smart som jeg er valgte jeg å se på åndenes makt før jeg skulle legge meg. Deretter våknet jeg av at den ene hunden her bjeffa skikkelig mye. Jeg  ble jo livredd å trodde med engang at det var et spøkelse eller en innbruddstyv. Så jeg klarte ikke å slappe særlig av den natta, noe som gjorde til at jeg våknet flere ganger. Måtte ta meg en powernap på sofaen istad, for at jeg var så utrolig trøtt. Men utenom natten så var så har jeg hatt en skikkelig fin dag. Jeg har sovet lenge, og jeg har kost meg med en god frokost. Så ble det en tur på trening, etterfulgt av grilling og jaccuzi. 


Grilling og bursdag

Hei alle sammen.

Har vært mye som har skjedd den siste tiden, så har ikke vært så flink på oppdateringen. På søndagen var jeg og kjæresten min å grilla, da vi fant ut at vi måtte nyte finværet mens vi hadde det. Vi dro ikke før på kvelden, og rakk ikke å være der noe lenge før det ble overskyet og kjempe kaldt. Elsker virkelig norsk sommer. Idag har jeg vært ute å spist med min fantastiske gjeng fra jobben. Mine to favoritt tvillinger ble 20 år idag, og måtte derfor feires.

Summer is here

Hahah våknet idag opp til et innlegg jeg ikke husket at jeg hadde publisert igår, og det ble fjernet noen av bildene som ble lagt ut for å si det sånn. Dere må tro jeg ikke gjør annet enn å drikke, da det skrives om alkohol i 9 av 10 innlegg. Men sannheten er faktisk at jeg er utrolig kjedelig på drikkefronten. Har nesten gått et år nå å kanskje drukket 5 ganger på det hele året. Trening var alt for meg en stund, og da kunne man ikke drikke vettu. Men nå som jeg har skjønt at jeg kan  gjøre begge tingene har jeg skjønt at jeg har mye å ta igjen. Idag dro vi på Munkholmen, som er en liten øy utenfor Trondheim. Det går båt fra sentrum som tar 5-10? min. Så kommer man ut på en skikkelig koselig øy der det er en liten resturan, en liten strand, og en en stor gressplen der man kan sitte. Dette var min første gang dit, og jeg er helt forelsket i stedet. Skal bruke alle sommerdagene her i Trondheim der ute. 

Må bare forklare dette med tekst på bildene mine igjen. Da jeg syntes det er drit flaut å måtte skrive mitt eget navn på mine egne bilder. Virker som jeg tror jeg er Justin Bieber å tar det som en selvfølge at noen tar bildene mine. Men jeg har en ekkel (stalker?) som gir seg ut for å være meg. Denne personen er å henter bildene mine overalt. Så jeg vil ha en slutt på dette, og må derfor begynne å merke bildene mine.

Endelig sommer

ENDELIG er det varmt ute, og ENDELIG kommer ikke jobben i veien for å få kose seg litt i sommerværet. I helgen har det vært utrolig fint vær i Trondheim, og det har virkelig hjulpet på humøret. Det er så utrolig deilig å våkne opp til blå himmel og sol. Hele mai og juni har vært utrolig dårlig her i sommer, noe som har vært litt kjedelig. MEN, det er ikke noe man kan gjøre med været så man må bare gjøre det beste ut av det. Idag etter jobb dro jeg på solsiden, der jeg spiste en god middag med mine to beste venninner. Er så lenge siden vi alle har vært samlet, da alle jobber mye. Men idag hadde alle tid, og det var utrolig hyggelig. Jeg prøvde å kose meg med et glass vin i solen, i håp om at jeg skulle syntes det var godt, men der tok jeg feil. Er meg og fjortisene som enda drikker sprit til hver eneste mulighet, hehe neeida. Syntes egentlig ikke sprit er noe godt heller, med mindre man er på byen å kjøper seg en god drink. Jeg er ikke spesielt god til å blande drinker så spriten jeg drikker på vors smaker ikke så veldig godt. Men det blir jo bedre etter et par glass naturligvis. Syntes faktisk det er utrolig kjedelig at jeg så kresen på alkohol. Jeg syntes det ser så hyggelig ut å drikke alkohol på sommerdager. Men jeg har tydeligvis ikke blitt gammel nok enda for å drikke alkohol for å nyte det, for jeg foretrekker mye heller et kaldt glass med pepsi max enn vin eller sprit. 
Jumpsuiten og cardiganen er fra Bikbok. 

New shoes & nails

Etter å kun ha vært opptatt av trening det siste året, og lagt pengene mine igjen på treningklær og tilbehør, er det utrolig godt å endelig ha begynt å bruke penger på andre ting. Nå som sommeren har kommet og jeg skal gjøre litt andre ting enn å bare trene, merker jeg behovet for andre klær også. Syntes det har kommet så utrolig mye fint i butikkene, og det er så utrolig mye jeg har lyst på. Men da jeg ikke svømmer i penger må man kjøpe litt og litt. Fikk akkurat skoene jeg bestilte fra Nelly, og er skikkelig fornøyd. Kan nesten ikke vente med å komme meg til Santorini der jeg kan bruke skoene mine litt mer enn jeg kan her hjemme i kalde Trondheim. 


Disse kan du få kjøpt HER til kun 299. 

Disse kan du få kjøpt HER til kun 199.