Ikke kategorisert

HVOR VANSKELIG ER DET EGENTLIG?I går prøvde Morten og jeg å ta noen søte bilder sammen, og her ser dere resultatet. Er det virkelig så vanskelig å ta et kyssebilde? Jeg fikk meg en god latter når jeg gikk gjennom disse bildene, for det var kanskje et par stykker jeg kan bruke. Martine som var fotograf kom med utsagn som "HERREGUD SÅ KLEIN DOKKER E". Jeg forstår virkelig hva hun mener etter å sett bildene. Altså, hva er dette for noe? Noen av de var selvfølgelig tull, men det var et par stykker vi var seriøse på, haha. 


Vi fikk til noen normale også, haha. I love you<3

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt er noe jeg dessverre ikke kan fortelle dere enda. Kevin, Andrea, Morten og jeg har noe utrolig kult på gang. Dette er noe jeg har ønsket så lenge jeg kan huske, så klarer vi dette er det en drøm som går i oppfyllelse. Jeg skal virkelig gjøre alt jeg kan, for jeg har så lyst. Jeg krysser fingrene, så satser vi på at det ordner seg. 

UKENS OPPTUR
Ukens opptur var å komme hjem til leiligheten min. Jeg er så utrolig glad i sengen min, og leiligheten min. Jeg elsker leiligheten min, den er bezt <3 

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur er å ikke se Celine. Jeg savner hun så utrolig mye, og jeg kjenner at det skal bli godt å hente henne hjem igjen. For dere som ikke vet hvem Celine er, så er det min kjære hund. Mamma har passet hun i noen uker nå, så derfor har jeg ikke sett henne på lenge. Dere aner ikke hvor avhengig jeg er av henne. 

UKENS OVERRASKELSE
ÅÅÅH, jeg skulle gjerne delt dette med dere, men jeg kan ikke. Det er iallfall helt sykt, og det er lenge siden jeg har følt meg så glad. Jeg er så heldig! Akkurat nå er jeg veldig hemmelighetsfull, men jeg skal fortelle dere med engang jeg har mulighet <3 hehe sorry

UKENS SANG
Ok, dette er Morten sin skyld. Jeg har helt ærlig aldri vært fan av norske sanger da det ikke er helt min smak. Det skjer likevel noe med meg når jeg hører de samme sangene flere ganger. Så jeg har faktisk begynt å høre på Unge Ferrari og Arif. Så denne gangen vil jeg heller si ukens artist og ikke sang. 

UKENS CRAVINGS
Indisk. Eller rettere sagt NAANBRØD <3 Det er utrolig digg, og jeg spiser bare Indisk for å ha Naanbrød ved siden av, hehe. Jeg trodde først ikke jeg kom til å like de man kjøper i butikken, men der tok jeg veldig feil. Garlic Naan er supergod, så det anbefales for dere som ikke har prøvd dette. 

UKENS TANKE
Det er faktisk noe som har irritert meg ganske mye de siste dagene, og jeg har derfor skrevet et innlegg om det. Enkelte meninger noen mennesker har synes jeg ikke er greit, og det gjør meg provosert. Mennesker som skal bestemme hva som er rett og galt for de mener at alle andre skal leve etter deres leveregler. Not cool.. Innlegget kommer senere i dag. 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå er jeg sammen med Andrea og Martine. Det er vel kanskje ikke vits at vi henger sammen, for vi sitter alltid på hver vår Mac. Vi er utrolig usosiale, noe jeg egentlig hater. Jeg kan ikke hate det nok, for jeg gjør ikke noe med det heller. Som jeg alltid har sagt, får du det ikke til vil du det ikke nok ;-)

UKENS MEST LESTE INNLEGG
HVORDAN GIKK MØTET MED FORELDRENE MINE? - MORTEN
LA OSS SNAKKE OM DÅRLIGE VENNER
HVA TENKER JEG OM Å FÅ BARN?

FACEBOOK HER - INSTAGRAM SOFIEENILSEN - SNAPCHAT SOFIEEC

HVA ER DET VERSTE MED Å BO I OSLO?

Etter å ha bodd i Oslo i 3 måneder har jeg allerede et par ting som irriterer meg. Jeg tenkte derfor jeg skulle dele noen av de tingene som irriterer meg med dere.

SKITTNE GATER
Dette er selvfølgelig ikke overalt i Oslo, men veldig mange steder. Spesielt her Andrea og jeg bor. Det er alltid søppel og dritt i gatene, ikke veldig hyggelig akkurat.

MYE TRAFIKK
Det er alltid trafikk i Oslo uansett tid på døgnet. Spør du meg, så er det stressende. Jeg er den typen som liker at det er rolig rundt meg, men her hører man alltid trafikken. Det er også vanskelig å løpe over veien, hehe

PERSONLIG
Nå skal jeg ikke si at Oslo ikke er personlig, for det er det virkelig. Likevel så vil jeg si at småbyer er mer personlig enn en storby. Jeg synes feks Tønsberg er mye hyggeligere enn Oslo. Jeg har litt vanskeligheter med å forklare dette, men jeg regner med at dere forstår hva jeg mener? haha

MYE MENNESKER
Det er nesten ingen steder i Oslo man kan dra uten å møte på mennesker. Det er seriøst mennesker overalt, uansett hvor du går. Noen ganger savner jeg å kunne gå i en gate og bare være helt alene.

DET ER DYRT 
Da jeg bodde i Trondheim synes jeg det var utrolig dyrt å bo der, men Oslo er enda verre. Det er utrolig dyrt å leie leilighet her, og man bruker unødvendig mye penger på å betale ned noen andre sitt lån. Alt her er overpriset. 

ET STED DU DRAR NÅR DU ER LEI DEG


Den etterspurte kjolen ble dessverre kjøpt på Nelly for 2-3 år siden. 

Er det virkelig lørdag igjen? Er det bare jeg som synes dagene og ukene går utrolig fort? Denne sommeren kommer til å være over snart, det er så trist å tenke på. Her om dagen var det skikkelig sommer i Oslo, derfor bestemte Martine og jeg oss for å besøke Botanisk hage. Jeg hadde aldri hørt om dette, før foreldrene til Martine tipset henne. Et sted man virkelig må besøke, jeg lover dere. Det som har sjokkert meg mest med Oslo, er at det er så mange skjulte skatter. Jeg kan ikke tro at jeg ikke likte denne byen før. Jeg dømte før jeg visste noe som helst. 


Botanisk hage er et utrolig vakkert sted. Jeg vet hvor jeg skal dra neste gang jeg er lei meg, eller trenger en pause fra hverdagen. Det er lenge siden jeg har følt meg så rolig. Hit vil jeg på date en dag, hvor hyggelig hadde ikke det vært ? Jeg må virkelig bli flinkere til å gjøre ting som dette, da jeg er alt for dårlig. Jeg har egentlig en veldig kjedelig hverdag. Det går alt for mye i det samme, og jeg er alt for dårlig til å komme meg ut døren. Nå skal jeg faktisk ha meg på trening, så skal jeg henge med Andrea og Martine i kveld. Vi snakkes senere ♥

UKENS SPØRSMÅL

Hvorfor unngår du å snakke om sex? Jeg tenker på det innlegget der du hadde "min første gang". Hvorfor var ikke sex et av punktene?
Sex er helt normalt og absolutt ikke noe jeg er flau over. Likevel synes jeg sex er utrolig privat, og ønsker ikke å dele sexlivet mitt med 20.000 mennesker. 

Hva synes du om at det skal lages film av 22. juli?
Helt ærlig så er ikke dette noe jeg har tenkt over. Jeg engasjerer meg ikke så mye om de tingene som har med 22.juli å gjøre. Jeg minnes dagen og menneskene på min måte. Bryr jeg meg for mye, får jeg det kjipt selv. Derfor prøver jeg å tenke minst mulig på denne dagen. Jeg føler på det når jeg har behov, utenom det legges den litt vekk. 

Hvor er kjolen fra? 
Den er fra Nelly. Såå fin :-D

Kan du lage flere videoblogger? 
Jaa, jeg har et par videoer jeg skal spille inn snart :-D

Har du botox?
Nei, jeg har ikke botox eller restylane :-) Ingen planer om å ta det heller. 

Hvor er den sorte bodyen din fra?
Den er fra Zara. 

Synes ikke du det er litt drøyt å si at du aldri vil ha barn?
Nei, det synes jeg så absolutt ikke. Hvorfor skal det være drøyt? Noen ønsker å få barn, og andre ikke. Jeg synes ikke man skal bli sett ned på av den grunn. Alle er forskjellige :-) Som jeg også skrev så vil jeg helt sikkert endre mening, og en dag ha lyst på barn.

Hvor har du kjøpt den hvite toppen?
Den er fra Zara :-) Bildet finner du HER

Både du og Morten har en sterk personlighet, hvordan går dere to sammen? 
Haha, godt spørsmål! Jeg synes det er utrolig at Morten og jeg krangler så lite som det vi gjør, for vi er virkelig alt for like. Begge er kjempe sta, og ingen av oss gir oss med det første. Vi får det likevel til å funke, og vi har det utrolig bra sammen. Jeg er veldig lykkelig :-)

EN EKKEL OPPLEVELSE

En ting jeg har lært meg etter denne uken her, KJØP KALENDER. Jeg har glemt utrolig mange avtaler, noe som skaper mye kaos. Jeg planlegger ting langt frem i tid, så glemmer jeg det helt. Uansett, over til noe helt annet. Jeg ble faktisk veldig stolt over meg selv etter besøket på tusenfryd. Jeg var ganske sikker på at jeg ikke kom til å tørre å ta noen karuseller, men jeg endte faktisk opp med å ta en del. Jeg må ærlig innrømme at jeg ble litt stolt. Jeg er ganske redd for karuseller, så klapp på skulderen til meg.

Jeg må likevel fortelle dere noe jeg synes var ganske ekkelt. Vi bestemte oss for å ta Thundercoaster, som jeg har tatt et par ganger før. Jeg vet at den rister litt da den er laget av tre, men denne gangen var det virkelig ekstremt. Jeg tuller ikke når jeg sier at vi slo både nakke, hode og knær. Det var noen sekunder jeg var helt sikker på at den skulle hoppe ut av sporet. Da vi endelig var ferdig med karusellen fra helvete stoppet den plutselig opp. Det var en teknisk feil som gjorde at den ikke kunne kjøre helt frem til sporet. Jeg vet ikke om dette skjedde i det vi var ferdig med runden, eller om dette var grunnen til at vognen ristet unormalt mye. Jeg synes uansett det er utrolig skummelt og tenke på, og dette er grunnen til at jeg ikke er spesielt glad i å ta karuseller. Jeg ble ikke akkurat noe mindre redd etter dette, haha.

FRA ELSK TIL HAT..

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening. Det er bare litt under en time til jeg må være ute av døren igjen, så dere forstår sikkert at jeg har dårlig tid. Ikke noe nytt med andre ord, eller hva? I dag skal jeg noe jeg egentlig ikke liker, så jeg kan ikke forstå hvorfor jeg drar. Jeg elsker å være sosial, så det er vel den eneste grunnen til at jeg velger å være med. Jeg skal snart dra for å møte Martine, for vi skal på TUSENFRYD. Før så elsket jeg karuseller, nå hater jeg det. Hvorfor? Det er egentlig så trist :-(

Vi er en hel gjeng som skal dra, så litt moro blir det vel. Jeg vet ikke om jeg kommer til å være den som står å ser på, eller om jeg faktisk tør å ta noen karuseller. Vi skal filme hele dagen, så det kommer vel en vlog på bloggen etterhvert. Morten og jeg skal forresten reise til utlandet i august, herregud som jeg gleder meg. Jeg skal fortelle dere mer om dette litt senere idag, så det er bare å følge med. Vi snakkes senere ♥


Tidenes diva bilde. Dette var ikke planlagt, så egentlig var det et ganske kult bilde. 

JEG FØLER MEG TOM

Jeg vet ikke om det er det at jeg er syk, eller om hodet mitt bare ikke vil fungere. Jeg våkner opp hver eneste dag, uten å vite hva jeg skal skrive om. Vanligvis har jeg masse inspirasjon, ideer og meninger jeg har lyst å dele med dere. Nå føler jeg meg bare tom. Jeg hater å være i perioder som dette, for det eneste jeg klare å tenke på er hva jeg skal blogge om. Jeg er så takknemlig for denne bloggen, likevel vil ikke hjernen fungere. Jeg er daglig innom andre blogger for å hente inspirasjon, men det er vel da jeg har innsett hvor like vi på topplisten er. Vi er helt forskjellige, men vi blogger likevel mye om det samme. Jeg vil skille meg ut, men hvordan? Jeg har lenge ønsket å ha en reiseblogg, men dette er nok enda langt frem i tid. Jeg har planer om å reise bort i noen måneder, og dere skal helt klart være med på dette. Det er ingenting som gir meg mer inspirasjon enn å besøke nye steder. Det å møte nye mennesker og oppleve en annen kultur.

Uansett hvor mye jeg ønsker å blogge mer om reise og nye opplevelser, så er ikke det et tilfelle nå. Jeg vet at dette bare er for en liten periode, og jeg vet også at det er helt normalt. Man kan dessverre ikke være på topp hele tiden, og det er greit. Om det er noe dere savner på bloggen så gjerne si ifra. Jeg er tross alt ingenting uten dere, og jeg føler derfor det er viktig å høre på deres ønsker også :-) Takk på forhånd♥

EN DÅRLIG TAPER


Morten ligner litt på Ken fra Barbie, haha. 

Siste kvelden i Bodø bestemte vi oss for å gjøre noe jeg absolutt aldri gjør, det vil si bowling. Jeg er utrolig dårlig i bowling, og ender alltid opp med å tape. Jeg er likevel ikke vond å be, for jeg er langt i fra en dårlig taper. Da vi kom på andreplass i Mr og Miss Paradise var jeg så glad på Henriette og Andre sine vegne, så det hadde ingenting å si at vi fikk en andreplass. Spør du meg så er det mer enn bra nok. Morten hadde nok en litt annen tankegang, da han er verdens dårligste taper, haha.

Etter å ha møtt familien til Morten forstår jeg at han har fått det fra et sted. Det å være på bowling med Morten og broren hans (begge er like dårlige tapere, hehe), påvirket meg utrolig mye. Jeg gikk fra å ikke bry meg i det hele tatt, til å plutselig bli en skikkelig dårlig taper. Så dårlig at jeg ble god i bowling, haha. Jeg pleier vanligvis å ha rundt 50-60 i poeng, men denne gangen fikk jeg over 100. Jeg har aldri opplevd å få over 100 før, så for meg var det ganske stort. Det er utrolig hva litt konkurranseinnstinkt kan gjøre med deg. Jeg tror jeg må begynne ha med meg Morten overalt, kanskje jeg oppnår flere mål i livet. Hehe neida, joda. 
Dere kan jo gjette hvem som er hvem? Sikkert ikke vanskelig i det hele tatt ;-)

DET FØLES BRA

En liten fun fact om meg, jeg er en veldig hjemmekjær person. Så dere kan tro det var trist å forlate Bodø i går. Kanskje litt merkelig å kalle det hjem, for det er det jo ikke. Eller, det er jo det. På en måte. Foreldrene til Morten er sånne mennesker som får deg til å føle seg hjemme, og det gjorde jeg også. Moren til Morten er faktisk veldig lik min mamma, så det var som å være hjemme på besøk hos henne. Det har vært utrolig deilig å føle seg som en ungdom igjen, der du våkner opp til frokost og får melding når det er middag. Det er lenge siden, og jeg har glemt hvor mye jeg setter pris på det.

Jeg hadde trodd det skulle være nedtur å komme hjem, men der tok jeg faktisk feil. Det var utrolig godt å komme hjem til sin egen leilighet og sin egen seng. Det var deilig å fylle opp kjøleskapet med alle mine favoritter. Det var også utrolig godt å se Andrea igjen. Det var ikke før nå jeg merket hvor mye jeg har savnet henne. Det er godt å kunne komme hjem å lufte alle tanker og følelser. Hun er vel en av få som kan forstå meg på det meste. Kjenner jeg meg selv er det helt sikkert ikke lenge til jeg er lei av å sove i min egen seng og måtte lage min egen middag. Heldigvis skal jeg møte mamma om noen dager, så skal vi tilbake til Bodø igjen i Juli ♥


Skoene er fra Louis Vuitton til alle dere som lurer <3 

JEG VIL...

Flytte
Dere tenker sikkert at jeg er gal, på grunn av at jeg akkurat har flyttet til Oslo. Det er ikke sånn at jeg vil flytte akkurat nå, men jeg har likevel veldig lyst å flytte til USA. Jeg er helt bestemt på at jeg skal bo noen måneder i Los Angeles. Når det blir har jeg ingen anelse om. Alt rundt meg må først falle på plass :-)

Hjelpe
Som jeg har nevnt før har jeg et stort ønske om å hjelpe dyr og barn i andre land. Når jeg har vært så heldig med min barndom og oppvekst, ønsker jeg å gi noe tilbake til de som ikke har vært like heldig. 

Få en omplasseringshund 
Jeg må først og fremst ha jeg min egen leilighet, og en mye roligere hverdag før jeg får meg en til hund. Jeg har likevel planlagt å få en ny hund med engang det passer seg. Jeg er veldig redd for at om jeg ikke skaffer meg en hund før Celine dør, så vil jeg aldri ha hund igjen. Da kommer jeg bare til å sammenligne, og ingen vil noen sinne være som Celine, det er jeg helt sikker på. Hvorfor akkurat en omplasseringshund er rett og slett for at de søte valpene som ligger ute på finn, alltid får seg en eier. Jeg vil heller hjelpe de bor på et Shelter, som ikke har et fast hjem. 

Reise
Denne kom nok heller ikke som et sjokk, hehe. Jeg har alltid lyst å reise. Akkurat nå vil jeg reise til Frankrike, eller Hawaii.

Møte familie
Det er så alt for lenge siden jeg har møtt familien min, jeg vil møte de NÅ. Spesielt mamma, jeg savner henne så mye. Heldigvis får jeg se henne om noen dager <3

Dra på Slottsfjell
Jeg går å teller dager til at Slottsfjell skal begynne. Det er heldigvis ikke så lenge igjen. Jeg gleder meg så mye til en skikkelig sommer i Tønsberg. Jeg håper jeg møter mange av dere, det hadde vært hyggelig!

SPARE
Denne skal jeg virkelig bli flinkere på, det er nødvendig! haha. Jeg er alt for flink til å bruke penger og nyte livet. Jeg vet med meg selv at jeg vil angre om jeg ikke velger å spare penger, for det er virkelig viktig å gjøre. 

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt er helt klart å reise til Bodø. Det var utrolig deilig å komme vekk fra Oslo, og endelig kunne slappe av litt. De siste dagene har jeg sovet til jeg våkner, og lagt meg når jeg selv føler for det. Jeg har jobbet mye med bloggen, men her har jeg også tatt meg litt fri. Jeg har ferie, selv om jeg ikke har ferie. Så det har virkelig vært godt for kropp og sjel :-)

UKENS OPPTUR
Ukens opptur var å møte foreldrene til Morten. For noen fantastiske mennesker, det må jeg virkelig si. De er så hyggelige, og ikke minst imøtekommende. Det føles ut som at jeg har kjent de i mange år. 

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur var vår lange reise til Bodø. Jeg føler det er utrolig mye snakk om Bodø nå, men det er jo dette hele forrige uke har handlet om. Reisen som egentlig skulle ta 1,5 time, tok istedenfor 12 timer. Selv om det var en utrolig fin biltur, kunne jeg gjerne vært foruten. En uke går fort, og da vil jeg ha så mye tid her som overhodet mulig. 

UKENS TV-SERIE
Sorry folkens, etter denne uken skal jeg fjerne dette punktet. Jeg tror heller jeg må finne på et nytt et, så gjerne kom med forslag. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg tok dette med, for jeg ser jo ikke på serie. Jeg har aldri noe nytt og kult å anbefale dere, hehe. 

UKENS SANG
Jeg er kjedelig igjen.. Dere vet hvor JB fan jeg er, så selvfølgelig er det Justin Bieber/ David Guetta - 2U

UKENS CRAVINGS
Godteri.. Morten og jeg har spist godteri hver dag siden vi kom til Bodø. Jeg tvang Morten med meg på rusta, der jeg endte opp med å kjøpe en stor pakke med Kinder Bueno og 900g Haribo. Morten kjøpte også 600g med en sjokolade jeg absolutt ikke liker, så han har spist 600g alene. Snakker vi de berømte kjærestekiloene? Jaja, jeg bryr meg ikke. Vi er på ferie, og da skal man kose seg :-)

UKENS TANKE
Jeg tenker ofte på hvor heldig jeg er. Hvor mye fint jeg har fått i livet mitt, som jeg virkelig setter pris på. Alle grunnene jeg har til å smile. En tanke som også har slått meg veldig det siste, er det å ta vare på alle rundt seg. Jeg føler man tar hverandre litt for gitt, noe som egentlig er veldig synd. Jeg skal virkelig bli bedre til å vise alle rundt meg hvor mye de faktisk betyr for meg. 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå sitter jeg nede i guttebula til Morten, mens han er på spa. Jeg jobber, mens han koser seg. Forskjell på folk? Hehe, neida. Jeg har mye å gjøre i dag, og jeg vil gjerne få det unnagjort sånn at jeg kan nyte den siste dagen i Bodø. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
DET GJØR VONDT
HUN SOM SENDTE MEG UT AV PARADISE HOTEL
MITT FØRSTE MØTE MED SVIGERS

 

EN MORSOM KVELD

Klokken er nå 13.00 og jeg befinner meg enda i sengen. Jeg er ikke fyllesyk, bare veldig sliten. Jeg vet ikke hvorfor, da vi dro hjem før byen stengte i går. Vi har begynt å bli et gammelt ektepar allerede, we know. Av en eller annen merkelig grunn kjenner jeg på fylleangsten, selv om jeg kan huske alt som skjedde i går. Jeg har begynt å ha det sånn i det siste, at jeg våkner opp med fylleangst uten å vite hvorfor. Kan det være alderen? Er dette vanlig? haha

Det var en veldig morsom kveld, men jeg må si at vorset var det beste. Vi dro på et utested som heter Hundholmen, som skal være veldig populært her i Bodø. Jeg kan helt ærlig ikke forstå hvorfor, men det er hver sin smak. Det tok for det første 20 minutter å bestille noe å drikke, og musikken var ikke spesielt bra. Jeg høres skikkelig negativ ut nå, sorryyy!! Jeg gleder meg til å prøve et annet utested neste gang vi kommer, jeg satser på at det er bedre. 

Nå skal jeg prøve å stå opp å få meg noe mat. Jeg hatt lyst på mat i flere timer nå, jeg har bare ikke orket å stå opp. Hadde det vært opp til meg så hadde jeg ligget her i hele dag. Jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det, det må være flere måneder siden. Jeg tror jeg gjorde det en gang i desember i fjor, så det sier vel sitt. Jeg har rett og slett ikke tid til å tilbringe en hel dag i sengen, da gir jeg meg selv unødvendig mye jobb dagen etterpå. Kanskje jeg trenger å bli syk, for da har jeg ingen andre valg. 

IKKE HELT ETTER PLANEN

Akkurat nå prøver jeg alt jeg kan for å multitaske. Jeg skal ordne meg, drikke og skrive blogg samtidig. Jeg er virkelig i feriemodus, for akkurat nå er ingenting på stell. Jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg engang, og jeg er ganske sikker på at jeg ikke har med meg noe heller. Jeg visste vi skulle ut denne helgen, men jeg var fast bestemt på å shoppe mens vi var her. Jeg har ikke funnet noe annet enn en Justin Bieber genser, så det sier seg vel selv at jeg ikke kan bruke den på byen. Jeg kunne sikkert gjort det, men jeg er typen som liker å pynte meg litt når jeg først skal ut. Jeg er så sløv ellers, så jeg synes det er morsomt de få gangene jeg orker. Dere skjønner sikkert at dette ikke gikk helt etter planen, og nå sitter jeg her å stresser med hva jeg skal ha på meg. Det hjalp iallfall ikke å skrive om det, for det gjorde meg bare enda mer stresset, haha. 

Jeg er utrolig spent på å teste utelivet i Bodø, og hvordan folkene her er. De jeg har møtt hittil er utrolig hyggelige. Jeg vet ikke hva det er, men jeg liker nordlendinger utrolig godt :-) De er veldig åpne og kjempeflink til å ta i mot nye mennesker, det liker jeg. Vi har mye å lære vil jeg tro. Toppen er fra Zara <3 

TING DU KAN GJØRE PÅ EN LØRDAG

RYDDE
Nå høres jeg kanskje ut som verdens kjipeste, men hvor deilig er det ikke å våkne søndag morgen til en nyvasket leilighet eller soverom? For meg er søndag hellig, og det er den dagen jeg alltid slapper av på. Jeg liker alltid å ha alt gjort ferdig og klart til søndag, sånn at jeg kan ligge på sofaen hele dagen. 

SAMLE VENNEGJENGEN
I min alder er det veldig typisk å dra ut på lørdager, og det er på en måte alltid da vi jentene møtes. Det er egentlig ganske trist om du spør meg, for man kan gjøre så mye hyggeligere ting sammen som ikke innebærer alkohol. Inviter på middag, filmkveld, og får dere som likevel ønsker å drikke, VINKVELD. Av en eller annen grunn har jeg merket at vinkvelder alltid ender opp på byen, så jeg har rett og slett sluttet med det, haha. Se en god film, kjøp godteri og nyt hverandres selskap. 

HJEMMESPA
Hva er vel bedre enn å sette av noen timer av dagen til å ta vare på deg selv? Lakk negler, napp brynene, ta ansiktsmaske eller fotbad. Dette er ting jeg aldri tar meg tid til ellers, så jeg pleier alltid å sette av noen timer et par ganger i måned der jeg gjør ting som dette. Jeg føler meg alltid så mye bedre etterpå, og ikke minst fresh.

BAK
Jeg føler egentlig at jeg beskriver en perfekt søndag med disse punktene for mange av dere, men dette er altså en lørdag for meg. Jeg spiser svært sjeldent bakverk, men de få gangene jeg gjør kan jeg spise en hel kake alene. Jeg er utrolig glad i brownies, kanelsnurrer, skoleboller og rundstykker. Igjen, hvor digg er det ikke å våkne opp på søndagen å kunne spise nybakte rundtstykker? :-)

RYDDE KLESSKAPET
Dette tror jeg de fleste av oss gjør alt for sjeldent, hehe. Jeg har faktisk ikke ryddet klesskapet mitt siden Andrea og jeg flyttet inn i leiligheten. Det er over 2 måneder siden for dere som lurer, så dere kan vel tenke dere til hvordan skapet mitt ser ut. Som Morten ville sagt " FULLESTÆNDIG KAOS". 

SE PÅ SERIE
Dere som følger bloggen min vet hvor lite jeg ser på serie, ikke sant? Jeg pleier likevel å bruke lørdagene mine til å se på serie. Jeg starter alltid på en ny, så rekker jeg aldri å følge med på resten. Jeg er ekstrem sløv, så jeg tror det kan være noe for dere som faktisk klarer å følge med på en serie. 

DRA PÅ BESØK TIL FAMILIE
Jeg tror vi alle er ganske opptatte i hverdagen, med både skole og jobb. Jeg er alt for dårlig til å se familien min, men det har nok mye med at noen bor i Tønsberg og noen bor i Tromsø. Så har du meg i Oslo da, haha. Det er uansett utrolig koselig å være sammen med familien, og jeg vil tro at farmor eller mormor hadde blitt kjempe glad av å få besøk av deg :-)

TRENE
For dere som har en veldig travle hverdag er det utrolig deilig å bruke helgene til å trene. Det er alltid mindre folk på treningssenteret i helgene også, noe som er utrolig deilig. Det er ikke noe som er verre enn masse mennesker på et senter, ahh. 


Hva liker dere å gjøre på en lørdag?

HUN SOM SENDTE MEG UT AV PARADISE HOTELJeg fikk mye spørsmål den uka jeg røk om Ida og jeg var venner, eller om jeg var sur på henne. Hun har vel aldri blitt nevnt på denne bloggen, men det har absolutt ingenting med at vi ikke er venner å gjøre. Ida bor i Bodø, og det er derfor vanskelig å møte henne. Vi gikk faktisk utrolig godt overens på inne på hotellet, og hun var vel en av få som syntes det var kjipt å sende meg ut. Vi går like godt overens på utsiden, og det er utrolig hyggelig å henge sammen de få gangene vi har mulighet. 

Jeg følte meg som en skikkelig fotballfrue i går da jeg satt på tribunen og heiet på laget til Morten. Skal jeg være helt ærlig var jeg mer opptatt av å snakke med Ida og Monica enn å følge med på kampen. Jeg fikk derfor ikke med meg noe av det som skjedde på banen. Det endte med at vi stakk etterhvert da vi begynte å kjede oss, haha. Så jeg kan vel ikke ta på meg den tittelen helt enda, jeg tror ikke jeg hadde ønsket å ha en sånn tittel heller. Spør du meg, så er fotball utrolig kjedelig og ikke minst meningsløst. Sorry alle fotballfans <3 hver sin smak :-)

Siden fotball ble kjedelig bestemte vi oss for å dra hjem til Morten for å slappe av. Det endte plutselig opp med at vi fulgte slavisk med på en film som heter " My super ex-girlfriend", som faktisk er en av de dårligste filmene jeg har sett. Det var likevel et eller annet med filmen som gjorde at vi ikke klarte å slutte å se. Jeg prøvde å bytte kanal ved flere anledninger, men det kom alltid en scene vi bare måtte følge med på. For dere som lurer så handler det om en mann som begynner å date en superhelt. Det viser seg til slutt at hun er helt gal, samtidig som han er forelsket i en annen. Filmen er egentlig bare kaotisk, men veldig underholdene. Så til alle dere som kjeder dere, denne ligger på Netflix! haha

UKENS SPØRSMÅL

Hva er planen deres mens dere er i Bodø?
Vi har ingen spesielle planer egentlig, og det er helt OK :-) Det er utrolig deilig å kunne slappe av litt, og ta dagene litt som de kommer.

Kan du og Morten lage flere videoblogger?
Det kan vi vettu :-) Vi skal prøve å få til en sminkevideo der Morten sminker meg med engang vi kommer tilbake til Oslo. Dere må gjerne komme med flere forslag om dere har det 

Hvor gamle er søsknene dine? Er de yngre eller eldre?
Jeg har tre som er eldre og tre som er yngre, så jeg er faktisk midt i mellom. De er 13-40 år, så det er godt og blandet :-)

Hvor mange seriøse forhold har du hatt før Morten?
Jeg har hatt to seriøse forhold før Morten. Skremmer meg litt at dette er det tredje, haha.

Er du veganer eller vegetarianer ?
Før jeg reiste til Mexico spiste jeg nesten ikke kjøtt på flere måneder. Nå har jeg kjøttfrie dager 2-4 dager i uken :-)

Kan du lage sminkevideo?
Andrea og jeg spilte faktisk inn en video der vi sminket oss mens vi snakket om alt og ingenting, som jeg skal prøve å få redigert snart. Vi begge var utrolig slitne den dagen, så jeg må se om jeg kan bruke den først og fremst, haha. Jeg skal prøve å få ut en egen sminkevideo med engang jeg har mulighet. 

Om du skal være helt ærlig, stoler du 100% på Morten? Han er jo veldig kjekk, og jeg vil tro han får mye oppmerksomhet. 
Jeg stoler 100% på Morten. Ja, han får absolutt mye oppmerksomhet, men det vil ikke si at han er utro av den grunn :-) Morten har ikke gitt meg en eneste grunn til å ikke stole på han.

Hvor lenge skal dere være i Bodø?
Vi skal være i Bodø til Tirsdag, så kommer vi igjen i midten av juli.

Kan du fortelle oss hvordan faren din døde?
Jeg skjønner at mange av dere er nysgjerrige, men jeg velger å ikke dele privat informasjon om pappa sitt liv. Han har flere barn enn meg, og ikke minst en familie. Det kan være at ikke alle liker at jeg deler noe så privat på bloggen, så jeg velger å holde dette for meg selv. 

Hvordan får du så fine krøller?
Tusen takk <3 Jeg føler alltid at krøllene mine er så stygge, så dette var hyggelig å høre. Jeg bruker bare en helt vanlig krølltang (husker dessverre ikke hvor den er fra), med tynn stang. Jeg liker de tynne bedre da man får mye finere krøller, min personlige mening vel og merke :-)

BEHIND THE SCENES


"La oss sjekke om det er bra lys"


I går dro jeg ut på en liten photoshoot sammen med Morten og Stian. Jeg kan love dere at det ikke er bare bare å ta bilder sammen med disse to. Det var et par bilder jeg ikke kunne bruke på grunn av Stian som virkelig gikk inn for å prøve å få meg til å le, noe han selvfølgelig fikk til. Jeg skal være så ærlig å si at jeg var heldig med bildet jeg la i ut går, for vanligvis ser jeg ikke sånn ut når jeg ler. Det ble uansett en utrolig morsom photoshoot, selv om jeg holdt på å fryse ihjel. Det er utrolig hva 1,5 time på fly kan gjøre med temperaturen. Det er lenge siden jeg har hakket tenner, noe jeg har gjort de to siste dagene her i Bodø. Winter all over ♥

Det ble veldig mange fine bilder, så jeg kan gjerne legge ut flere om dere ønsker det? :-) Jeg hadde jo med meg to kjekkaser, så jeg kan garantere mye bra. 

TYPISK MEG..Jakke - Bikbok / Bukse - Vero Moda - Body - H&M/ Sko - Louis Vuitton

Er det noe jeg er alt for god til så er det å miste ting. Jeg har mistet mobil, sminke, bankkort, penger og nå kamera. Jeg klarte å miste kameraet mitt på vei til Bodø, hvor typisk er ikke det? Det lå heldigvis igjen i bilen til han som kjørte oss, så jeg får det om litt over en uke. Jeg kunne uansett ikke være i Bodø en hel uke uten kamera, da kunne jeg like gjerne slettet bloggen. Det er så merkelig at jobben min er avhengig av inspirasjon, kamera og internett, haha. Jeg måtte derfor kjøpe meg et helt nytt kamera, selv om det bare er litt over et år siden jeg kjøpte mitt forrige.

Jeg valgte å kjøpe Sony denne gangen også, da jeg har utstyr og linser jeg kan bruke til begge. Det er en nyere modell vel og merke, så jeg har ikke kjøpt nøyaktig det samme. Det eneste som irriterer meg litt er at fotografen (dvs Morten) må stå helt stille, noe han ikke klarer. Derfor blir bildene litt skurrete, og det er jo litt kjedelig. Jeg så stor forskjell på bildene jeg hadde tatt av han, og de han tok av meg, haha. Det skal likevel sies at han har blitt mye flinkere. Før hadde han med 1 kilometer over hodet, så det var 90% himmel og 10% meg. Så det har absolutt blitt bedre. Jeg gleder meg til å vise dere hvor bra kameraet egentlig er, for jeg ELSKER det. Jeg har kjøpt meg Sony A6000 for dere som lurer :-)

DETTE HAR JEG LÆRT OM LIVET

DU HAR ANSVAR FOR DIN EGEN LYKKE
Det er ditt ansvar å gjøre de tingene som gjør deg lykkelig, og kutte ut de tingene som ikke gjør deg bra. Om det er dårlige venner, jobb, studie eller forhold så er det ditt ansvar å gjøre noe med det. Jeg fikk det mye bedre med meg selv med engang jeg sluttet å bruke energien min på situasjoner som kun ga meg negativt tilbake. Du må elske deg selv før du kan elske andre, det er viktig å huske <3

DU KAN FÅ TIL AKKURAT DET DU VIL
Dette punktet trodde jeg ikke på, før jeg møtte en som virkelig fikk meg til å innse at det faktisk stemmer. Det virket så usannsynlig, men det er jo egentlig ikke det. Det som er at når du først bestemmer deg for noe, så vil både du og underbevisstheten din gjøre alt for å få dette til. Du vil ta mange valg som tar deg i den retningen, og til slutt vil du være der. Om du ikke tror meg, prøv det selv :-) klarer du det fortsatt ikke, vil du det ikke nok. 

VENNER KOMMER OG GÅR
Før var jeg veldig opptatt med å holde god kontakt med alle rundt meg. Jeg kunne være den eneste som tok kontakt, og med engang jeg sluttet å ta kontakt snakket ingen av oss. På den tiden ble jeg utrolig lei meg da jeg synes det var kjipt å miste kontakten med noen jeg brydde meg om. Nå skjønner jeg at man kan ikke ha et godt vennskap til absolutt alle. Det er mye viktigere å ta seg tid til de vennene som faktisk bruker sin tid på deg, det er også de som betyr noe.

IKKE ALLE VIL DEG GODT
Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg har lenge hatt vanskeligheter med å forstå hvorfor ikke enkelte mennesker unner andre godt. Nå snakker jeg ikke om mennesker du ikke kjenner, men mennesker du har et forhold til. Mennesker du bryr deg om. Det er selvfølgelig kjipt, men man har det virkelig bedre uten sånne mennesker. 

DET ORDNER SEG ALLTID
Etter 22.07 og pappas bortgang hadde jeg aldri trodd at ting kom til å bli bra. Jeg kunne ikke forstå hvordan jeg noen sinne skulle føle meg som et normalt menneske igjen. Vet dere hva? Jeg har det så utrolig bra nå. Det har ikke vært lett å komme seg hit og jeg har møtt utrolig mye motgang. Likevel så har alt ordnet seg. Det er selvfølgelig ikke perfekt, men det er ikke perfekt jeg er ute etter. Jeg er ute etter å ha det bra, og det har jeg også. Ta tiden og tålmodigheten med hjelp, så vil det ordne seg ♥

FORTJENER JEG IKKE EN PLASS PÅ TOPPLISTEN?

Det er på dager som dette jeg setter ekstra stor pris på jobben min. Jeg kan sitte i baksetet i en bil mens jeg ser på en nydelig utsikt, Nord- Norge er vakkert. Akkurat dette kan jeg nyte samtidig som jeg skriver innlegg til dere. Jeg kan faktisk jobbe uansett hvor jeg befinner meg. Jeg er så heldig. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor takknemlig jeg er. 

Uansett hvor takknemlig jeg måtte være, så leser jeg støtt og stadig kommentarer om at jeg ikke fortjener min plass på topplista. Det har også vært oppfordringer til å ikke lese bloggen min og innlegg der enkelte ber alle som leser dette om å slutte å trykke seg inn bloggen min. Jeg er først å fremst veldig spent på å høre hvorfor jeg ikke fortjener en plass på topplisten? Jeg er så utrolig lei av å høre at jeg ikke jobbet med opp selv, men at det var Paradise som gjorde at jeg fikk denne plassen. 

Ja, jeg hadde aldri vært her jeg er i dag uten Paradise. Paradise er en stor del av dette, men det hjelper faktisk ikke bare å ha vært med på Paradise. Det er ingen selvfølge å havne på toppen kun for at jeg har vært med på et TV-program. Jeg jobber faktisk utrolig hardt for å få til denne bloggen. Jeg legger meg sent, står opp tidlig, leter etter ideer, åpner meg for dere og prøver så godt jeg bare kan å gjøre denne bloggen så bra som overhodet mulig. Jeg tror ikke dere kan tenke dere til hvor mange timer jeg bruker på denne bloggen, dere ville nok fått sjokk.

Burde vi heller ikke være glad for nye mennesker på topplisten? De som ligger der har vært der i mange år, og det er på en måte aldri noe nytt. De ligger der av en grunn, nettopp for at de er flinke og gjør en god jobb. Jeg personlig liker forandring, og jeg synes alltid det er like gøy når jeg ser nye navn på topplisten. Jeg har lest mange Paradise blogger, og aldri har jeg tenkt at de ikke fortjener det. Alle ligger på topplisten av en grunn, og det er rett og slett for at man gjør noe riktig. Jeg er utrolig stolt over hva jeg har fått til, og jeg vil fortsette å jobbe for å holde meg her jeg er i dag. Motstand gir meg bare enda mer motivasjon, så tusen takk til alle dere :-D Ikke minst, tusen takk til alle dere som trykker dere inn hver eneste dag. Dere som legger igjen fine kommentarer, og dere som gjør dette mulig for meg. Dere er best ♥

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt er faktisk vanskelig. Jeg har hatt en veldig fin uke, så det er utrolig mange punkter jeg kunne skrevet her. Reisen til Stavanger, Tønsberg, alle fine kommentarene jeg får, osv. Livet mitt er så utrolig bra for tiden, noe jeg setter stor pris på. Jeg har millioner av grunner til å smile. 

UKENS OPPTUR
Ukens opptur var å reise hjem til Tønsberg å møte gamle bekjente igjen, og ikke minst være sammen med Julie. Jeg gleder meg til juli da alle begynner å kommer hjem, og vi skal samles på Slottsfjell. Jeg får virkelig ikke sagt det nok, Tønsberg er så fantastisk om sommeren. Kom kom kom ♥

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur var helt klart det at jeg ikke fikk sett konserten til Justin. Det var rett og slett umulig å komme seg gjennom folkemengden. Vi måtte faktisk ha vakt, noe jeg aaaldri har opplevd før. Jeg ble derfor værende inne i glasshuset Betsson hadde ved siden av konserten. 
Jeg setter veldig pris på alle dere som kommer bort for å ta bilde og snakke med oss, så ikke misforstå meg her. Det er ikke ment slemt i det hele tatt :-) Det kommer uansett flere muligheter :-D

UKENS TV-SERIE
ORANGE IS THE NEW BLACK ER ENDELIG PÅ NETFLIX IGJEN ♥♥ Det skal mye til at jeg får dilla på en serie, men denne er jo så bra. 

UKENS SANG
Camila Cabello - Crying in the club. Jeg likte den ikke de første gangene jeg hørte den, men nå er den utrolig bra. Helt klar en favoritt. 

UKENS CRAVINGS
Skulle nesten trodd jeg var gravid, for jeg har hatt unormalt cravings på mango de siste ukene. Jeg skrev mango forrige uke også, og jeg skriver det igjen. Jeg spiser mango nesten hver eneste dag, gjerne flere ganger om dagen. Ps.. Jeg er ikke gravid, så slipper dere å spekulere :-)

UKENS TANKE
Jeg tenker stadig på hva jeg kan skrive om for å gjøre denne bloggen bedre. Jeg vet ikke om det er noe dere savner? Eller noe dere ønsker at jeg skulle skrevet mer om ? Det er selvfølgelig min blogg, og jeg kommer til å skrive om de tingene som interesserer meg. Likevel er det viktig å ta vare på leserne sine, så dere må veldig gjerne komme med innspill 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå sitter jeg på flyet på vei til Bodø. Vi klarte selvfølgelig å forsove oss i dag, noe som gjorde at vi fikk veldig dårlig tid. Derfor må jeg prioritere å blogge istedenfor å sove som jeg har veldig lyst til nå. Jeg har uansett bare klart å sove en gang på fly, så jeg hadde mest sannsynlig ikke fått til å sove uansett. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
MIN FØRSTE GANG
JEG BLE SYK AV Å DRIVE MED FITNESS
HVA SKJEDDE ETTER AT JEG SJEKKET UT AV PARADISE HOTEL?

LYKKELIG

I går hadde jeg en skikkelig fin dag. Det er så utrolig godt å være tilbake i Tønsberg igjen, og møte alle menneskene jeg er glad i. Det som er kjipt med å komme fra et lite sted er at alle flytter, så vi møtes kun om sommeren. Det er likevel da vi lærer å sette pris på tiden vi får sammen, og kanskje nyter den litt ekstra. Det var et eller annet med gårsdagen som gjorde meg så glad. Jeg føler meg bare så heldig som har så mange fine mennesker i livet mitt, og det er det som gjør meg lykkelig.

Morten og jeg dro til Tønsberg i går for å være sammen med Julie. Julie er en av mine beste venner, og det har hun vært siden vi gikk i 10ende klasse. Vi dro til henne for å grille og kose oss, og det endte opp med en tur på byen. Jeg hadde iallfall en super morsom kveld i går. Jeg anbefaler ALLE som ikke har vært i Tønsberg før å komme hit en tur i løpet av sommerferien. Dere aner virkelig ikke hva dere går glipp av :-)

Nå er klokken snart 14.00, og Morten og jeg skal på brygga for å spise.. FROKOST, haha. Det ble litt sent i går, noe som gjorde at vi ikke klarte å komme oss opp før nå, hehe. Vi snakkes senere ♥

UKENS SPØRSMÅL

Hvor høy er du ? 
Veldig mange som spør dette spørsmålet av en eller annen merkelig grunn. Ser jeg veldig høy eller lav ut på TV? Jeg er iallfall 172 :-)

Hva skjer med stemmen din? Prøver du å etterligne Andrea?
Jeg prøver absolutt ikke å etterligne Andrea, men det er vel ingen hemmelighet at man tar etter de man er mye med. Jeg har ikke lagt merke til det selv, men det kan godt være at jeg snakker litt som henne. WIII JAAA, UNICORNS <3 <3 KLAPP KLAPP

Kan du skrive mer om hendelsen på Utøya?
Jeg tenkte faktisk å lage en videoblogg der jeg snakker om alt som skjedde. 

Kommer ikke du og Morten til Tønsberg snart?
Vi reiser faktisk til Tønsberg i morgen :-)

Hvorfor er ikke du med Rebecca?
Jeg har fått utrolig mange spørsmål om akkurat dette. Det er ingen som spør hvorfor jeg ikke er med Teele eller Henote, det er kun Rebecca. Vet ikke hvor denne nysgjerrigheten kommer fra, haha. Det er ingen spesiell grunn til at jeg ikke henger med Rebecca. Det er noen man får bedre kontakt med enn andre, og sånn er det jo med oss alle. Jeg møter nesten ingen av de andre heller, da jeg er mye opptatt. Så det er ikke dårlig stemning mellom Rebecca og meg :-)

Hvor er badedrakten fra? 
Den er fra Elsa Swimwear :-)

Hvordan er forholdet ditt til Grunde i dag?
Jeg regner med at dere har sett at Grunde og jeg har hengt sammen etter PH, og det er ikke sånn at vi plutselig blir uvenner etter en episode på Paradise. Vi fikk snakket om det som skjedde i Mexico, og vi ordnet opp da. Grunde er ikke den jeg har mest kontakt med, men vi er venner :-) Alltid like hyggelig å være med Grunde. 

Er du og Morten kjærester?
Haha, jeg regner med at dette spørsmålet aldri kommer til å ta slutt før vi eventuelt forteller at vi er kjærester. Dere er veldig søte da ♥ Som jeg har nevnt tidligere så skal jeg gi dere mer informasjon om forholdet vårt når jeg føler for det. Vi har det veldig bra sammen, og det er det viktigste :-) Så er det jo dere som tror at Morten er flau over meg, det er jo veldig morsomt. Dere må huske at man er forskjellige, og viser følelser på forskjellige måter. Jeg er nok litt mer åpen enn Morten. Så har vi også en humor som kanskje er litt vanskelig å forstå seg på. Btw, så ser jeg det er mange som kommenterer at vi har gått ut i SE&HØR med at vi er kjærester. Dette stemmer ikke da vi aldri sa noe om det til SE&HØR, det var nok de som var veldig kreative med overskrift :-)

Hvor den sorte jakken fra?
Den er fra Bikbok :-)

SPØRSMÅLSRUNDE - JEG SVARER PÅ VIDEO

Hei dere! Det er nå en stund siden jeg hadde spørsmålsrunde, og det er vel ingen hemmelighet at det har skjedd mye i livet mitt siden da. Jeg tenkte derfor det kunne vært morsomt med en ny, da jeg får utrolig mange spørsmål i kommentarfeltet. Dere kan spørre om alt mellom himmel og jord. Pærra, kjærlighet, vennskap, osv. Jeg skal begynne å spille inn videoen i løpet av helgen, så jeg tenker at avslutter spørsmålsrunden i morgen kveld :-)

JUSTIN BIEBER, HERE WE COME

Jeg hadde virkelig trodd at jeg skulle vokse fra det stadiet der jeg fortsatt elsker Justin Bieber. Jeg vet ikke hva det er med han, det er bare et eller annet. Han er kjempe flink, og det er virkelig imponerende hva han har fått til i en alder av 22 år. Vi er nå på vei til festivalen her i Stavanger, og målet for kvelden er å møte Justin Bieber. Jeg vet selv at det mest sannsynlig aldri kommer til å skje, men det er da virkelig lov å håpe, haha. Vi snakkes ♥

Jeg har ingen anelse hva jeg gjør med hånden, so don't ask <3 <3 <3

MINE PLANER I JUNI

STEDER JEG SKAL BESØKE

STAVANGER
6-8 JUNI. Som jeg har nevnt tidligere i dag så reiser Morten og jeg til Stavanger i kveld. Vi skal på sommerfesten med Justin Bieber og Martin Garrix, noe jeg gleder meg helt sykt mye til. Jeg har aldri vært i Stavanger før, så det var virkelig på tide. Synd vi bare skal være der et par dager, da jeg har lyst å se litt av byen når vi først er der. 

BODØ
13-20 JUNI. Igjen så er det Morten og jeg som skal ut å reise. Vi skal til Morten sitt hjemsted, noe jeg ser frem til. Jeg har aldri vært i Bodø, så det skal bli gøy å få oppleve noe nytt. Hva er ikke mer irriterende enn kulde og midnatt sol? hehe neida, joda. Vi skal tilbake igjen i slutten av juli da vi skal på "Opptur" som er en festival. Da har jeg lyst å ta båten over til Lofoten, for det er virkelig et sted jeg har lyst å reise til. 

TØNSBERG
Med engang vi kommer hjem skal jeg rett til Tønsberg. Det er ikke noe som er bedre enn sommer i Tønsberg, det er så utrolig mye liv. Alle drar også hjem om sommeren, så da møter man kjente og kjære igjen. Jeg ser virkelig frem til sene kvelder på brygga, båtturer, grilling og være med venner. 

 

TING JEG SKAL GJØRE

TRENE
Jeg har endelig begynt å komme tilbake til mine normale rutiner når det kommer til trening, og jeg har bestemt meg for å fortsette sånn. Derfor skal jeg få til å trene minst 4 ganger i uken, kanskje 3 om jeg har mye å gjøre, hehe. 

BLOGGE
Denne kom vel kanskje ikke som et sjokk? hehe. Selvfølgelig skal jeg blogge! Jeg har bare bestemt meg for å gjøre det enda bedre, for jeg skal virkelig gi alt jeg har. Bedre bilder og bedre innlegg. Jeg skal være mer kreativ, og skrive mer om de tingen som interesserer meg. Gjerne rop ut om det er noe dere savner på denne blogge
n. 

VÆRE MER MED VENNER OG FAMILIE.
Etter at jeg kom hjem fra Mexico har jeg dessverre ikke sett vennene og familien min så mye som jeg ønsker. Jeg har en helt ny hverdags om jeg må venne meg til, samtidig som jeg skal ha tid til både nye og gamle venner. Luksusproblem spør du meg, haha. Jeg skulle gjerne ønske et døgn hadde flere timer, det er så utrolig mye jeg vil gjøre.  

EN KVELD UTEN SOSIALE MEDIER

Etter å ha vært 2 måneder uten mobilen sin, hadde jeg virkelig trodd at jeg skulle klare meg fint uten den hjemme i Norge også, men så feil kan man altså ta. Jeg er alt for ofte på mobilen min, og bruker store deler av dagen på å stirre inn i en skjerm. Jeg synes det er utrolig trist at jeg velger å bruke så mye tid på sosiale medier, istedenfor å faktisk være med de menneskene rundt meg. Tenk alt vi går glipp av, kun for at blikket vårt et festet ned i en skjem av snaps, Instagram, blogg og Facebook. 

Naturlig nok bruker jeg sosiale medier mer enn før, da dette har blitt jobben min. Det tar mye tid å drive en blogg, men jeg kan likevel være flinkere til å ta noen timer fri. Morten og jeg bestemte oss derfor for å legge vekk telefonene våre og ha en skikkelig kosekveld. Vi så på Max Manus (ikke en veldig hyggelig film, men spennende) og kuttet opp masse frukt. Det var utrolig deilig å endelig kunne følge 100% med på en film og nyte hverandres selskap. Jeg skal så absolutt begynne med dette oftere, for det siste jeg vil er å være alt for avhengig av mobilen min. Snakk om sola så sitter vi nå på hver sin side av sofaen, Morten på mobilen og jeg på macen, haha. 


Mye kjærlighet i et bilde, hehe 

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt har rett og slett vært Barcelona turen sammen med Julie. Vi hadde det utrolig morsomt, samtidig som det var utrolig deilig å få slappet av litt. Jeg har hørt noen rykter om at jeg reiste til Barcelona for å komme meg vekk fra Paradise (alltid like gøy å høre rykter om seg selv), noe jeg kan avkrefte med engang. Skulle jeg kommet meg bort fra Paradise måtte jeg ha stengt kommentarfeltet mitt også, noe jeg ikke gjorde før hjemreise. Vi hadde en avtale i Barcelona, som jeg kanskje velger å fortelle dere om :-) 

UKENS OPPTUR
Ukens opptur var å se Morten igjen. Det er nesten litt skummelt hvor avhengig man kan bli av hverandre når man er vant til å se hverandre hver eneste dag. Finalefesten var også utrolig morsom da det var veldig godt å være samlet igjen. Jeg lagde tydeligvis en snakkis med kjolen min, som både ble kalt for nattbind, noe man kun bruker foran kjæresten, en kjole bare Beyonce kan gå med og gudene vet hva. Jeg kledde tydeligvis ikke kjolen, og brukte den kun for oppmerksomhet. Jeg må bare le. Dere skal få lov til å mene akkurat det dere vil. Jeg elsker kjolen min, og jeg følte meg såå fin den dagen ♥

UKENS NEDTUR
Det er vel ingen hemmelighet at forrige uke var en tøff uke for min del. Jeg måtte ta litt avstand fra bloggen og faktisk gå så langt som å stenge kommentarfeltet mitt. Jeg skal ikke legge skjul på at det var tøft å få så mye hat, selv om jeg klarte å se bort fra mange av kommentarene. Det er dere som tar dere tid til å skrive fine ting til meg som faktisk betyr noe. Love youu ♥

UKENS TV-SERIE
Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg tar med dette punktet, for jeg er kanskje den som ser minst på TV-serier av alle jeg kjenner. Jeg har aldri sett Friends før, for de få episodene jeg har sett virker kjempe dårlig. Jeg har heller ikke sett alle sesongene eller episodene av Sex and the city, hehe. Jeg er med andre ord veldig dårlig på å se serier, og den eneste serien jeg har sett den denne uken er Skam, wohoo. Sikkert helt alene der :-)

UKENS SANG
Zak Able - Unstable ♥ igjen en deppesang, men det er virkelig noe av det beste jeg vet. Jeg høres ut som tidenes kjipeste person akkurat nå, men men. 

UKENS CRAVINGS
MANGO ♥ ♥ ♥ Jeg tror ikke det finnes en bedre frukt enn mango, den er så god. Jeg prøver å spise mindre godteri (da jeg har spist det hver dag siden jeg kom hjem fra Mexico..), så da hjelper virkelig det å spise frukt istedenfor. 

UKENS TANKE
Jeg har veldig lyst til å hjelpe de som trenger det, og tenker mye på hva jeg kan gjøre. Jeg vurderer enten å gjøre noe her i Norge, eller så har jeg lyst å reise til et U-land å jobbe på barnehjem. Et eller annet skal jeg finne på dette året iallfall. Jeg har lyst å gi noe til de som ikke har vært like heldige som meg. 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå ligger jeg i sengen å blogger. Morten og jeg har virkelig en helt forferdelig døgnrytme, så jeg har enda ikke stått opp.. Vi må virkelig skjerpe oss!!!

UKENS MEST LESTE INNLEGG
I DAG ER DET EKSTRA URETTFERDIG
KOMMENTARFELTET ER ÅPENT
ANDREPLASS PÅ PARADISE HOTEL 

DE POSITIVE SIDENE VED Å BLOGGE

Siden jeg har skrevet om de negative sidene ved blogging tenkte jeg det var på tide å komme med de positive også. Det er utrolig mange grunner til at jeg elsker å blogge, og nå skal jeg dele noen av grunnene med dere ♥

JEG KAN UTTRYKKE TANKER OG FØLELSER
Det er ofte jeg føler å tømme meg for både tanker og følelser, og det er da helt fantastisk å ha en blogg der jeg kan skrive hva jeg føler. Det er deilig å ha en plattform hvor jeg kan uttrykke meg, og det har vært spesielt deilig under Paradise. Jeg skriver både innlegg når jeg er lei meg, sint og glad. Jeg kan love dere det føles godt å skrive alt man tenker og føler når man er lei seg, jeg føler seg alltid så mye bedre etterpå. Jeg har veldig vanskeligheter for å snakke om følelser, men jeg har ingen problemer med å skrive om følelsene mine. Av en eller annen grunn synes jeg det er bedre at fremmende leser hva jeg tenker og føler, istedenfor at jeg åpner meg til noen jeg stoler på. Utrolig merkelig, men det føles bare enklere. 

DEN HAR GITT MEG MASSE MULIGHETER
Etter at bloggen min ble stor har jeg fått masse muligheter. Jeg har fått en helt ny hverdag som jeg virkelig elsker, jeg føler meg så utrolig heldig ♥ Jeg krysser fingrene mine for at jeg kan fortsette å jobbe med drømmen min, selv om noen av dere mener at jeg ikke kommer til å få til dette. Jeg har store planer fremover, så jeg krysser fingrene for meg selv iallfall :-) Det gir meg mer motivasjon når jeg får sånne kommentarer også, så det er jo bra. 

JEG HAR HELT FANTASTISKE LESERE
Jeg får daglig fine kommenterer fra dere lesere. Jeg har aldri fått så mange komplimenter i hele mitt liv, dere er såå fantastiske. Det er jo også dere som er grunnen til at jeg ligger på topp, så jeg er evig takknemlig. Love you guys ♥

JEG DOKUMENTERER ALT
Selv om det ikke alltid er like gøy å ha med seg kameraet å være den kjipe som må ta bilde av absolutt alt, så gir det meg så mange fine minner. Jeg er alltid den vennene mine spør "kan du sende meg de bildene du tok?", så jeg tror de synes det er litt bra at jeg er flink til å ta bilder av alt vi gjør. Jeg har så mye fint å se tilbake på, noe jeg er veldig glad for ♥

JEG KAN ALLTID GÅ TILBAKE I AKRIVET
Jeg angrer så på at jeg slettet den forrige bloggen min som jeg laget da jeg var 16 år, tenk så mye morsomt jeg kunne sett tilbake på. Jeg har likevel et arkiv fra 2015 som jeg kan lese gjennom når jeg føler for det. Jeg kommer til å ha så mange minner på denne bloggen fremover, noe jeg tror jeg kommer til å sette pris på senere i livet. 

JEG FINNER ALLTID PÅ NOE Å GJØRE
Jeg vil selvfølgelig ha en så interessant blogg som overhodet mulig, så jeg prøver alltid å finne på noe ting å gjøre så det skal være spennende å følge med på bloggen min. Jeg kan love dere at jeg lå mye mer på sofaen før enn hva jeg gjør nå, i tillegg til at jeg sover mye mindre. Jeg prøver å stå opp så tidlig som overhodet mulig hver eneste dag, sånn at jeg får mest mulig ut av dagen min. Dette hadde jeg absolutt godt av, for jeg er egentlig en skikkelig sofagris, haha. 

KOMMENTARFELTET ER ÅPENT

Jeg var veldig usikker på om jeg skulle stenge kommentarfeltet for noen dager siden, men jeg kjenner nå at det var den rette avgjørelsen. Det var utrolig godt med en pause fra stygge kommentarer når det virkelig sto på, selv om jeg fikk veldig mange fine også ♥ Det skal likevel sies at jeg har savnet å få kommentarer fra dere, og det har vært rart å oppdatere bloggen uten at det har vært et eneste spørsmål. Det er også mye lettere for dere å kommunisere med meg når jeg har åpent kommentarfelt, så jeg tenker det er på tide å gi dere den muligheten igjen. Takk for tålmodigheten alle sammen :-)

Nå har Morten og jeg akkurat kommet fra trening. Jeg har sagt at jeg skal komme tilbake til rutiner helt siden vi kom hjem fra Mexico, men det har jeg enda ikke klart. Jeg vil virkelig tro at ting vil roe seg ned nå, så da er det på tide å komme seg tilbake på trening. Jeg savner å ha rutiner, spise sunt og ikke minst det å ha masse energi. Det er nesten litt fascinerende å se hva usunn mat gjør med kroppen. Jeg er konstant trøtt og sliten, noe som absolutt ikke er bra. Såå gogo trening og variert kosthold ♥ 

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt er at Julie og jeg reiser til Barcelona i dag. Jeg har aldri vært i Barcelona før, så jeg er selvfølgelig veldig spent. Jeg har hørt utrolig mye bra om byen, utelivet, stranden og maten. JEG GLEDER MEG!

UKENS OPPTUR
Ukens opptur er helt klart alle dere som leser bloggen min. Jeg føler meg så heldig som har så mange fine mennesker som følger med på livet mitt, i både oppturer og nedturer. Dere er best ♥

UKENS NEDTUR
Jeg føler det er mye jeg kunne skrevet her, men jeg synes det har vært litt mye fokus på det negative de siste dagene. Jeg vil derfor ta en så teit ting som at jeg har fått tilbake min forferdelig døgnytme som jeg fikk etter Mexico. Jeg må ha på alarm om jeg ikke skal sove til klokken 13-14, det er nesten litt flaut å innrømme. Kanskje ikke så rart når jeg ikke legger meg før 03-04.00. 

UKENS TV-SERIE
Denne uken har jeg ikke fulgt med på en eneste serie, mest sannsynlig for at jeg synes det er stressende å følge med på serie. Jeg blir så sykt oppslukt når jeg først begynner, så da bryr jeg meg ikke om noe som helst annet. Jeg tror jeg heller må begynne å se dokumentarer, mye mer lærerikt og ikke avhengighetsskapende. 

UKENS SANG
Isaiah - It's gotta be you. Jeg har alltid hatt en greie for deppesanger, og denne er såå fin. Jeg elsker melodien, stemmen, teksten og alt. Anbefales virkelig ♥

UKENS CRAVINGS
Vegetar kjøttbollene fra Coop Obs med ost og chilli. Jeg elsker at vi endelig har begynt å få litt mer utvalg i vegetarmat her i Norge også, det var virkelig på tide. Dere burde virkelig teste ut disse "kjøttbollene" om dere har lyst på en veldig god middag. 

UKENS TANKE
Jeg har tenkt utrolig mye på hvor heldig jeg faktisk er. Jeg har fått til bloggen, jeg har masse muligheter foran meg, jeg er frisk, jeg har masse gode venner og en fantastisk gutt. Jeg har også verdens beste mamma, herregud så heldig jeg er. 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå sitter jeg på Gardermoen å stresser med å få dette innlegget ut. Flyet vårt går om 1.20 min, hehe. Alt for bloggen, ikke sant? :-)

UKENS MEST LESTE INNLEGG
SPØRSMÅLSRUNDE MED MORTEN DEL 1
JEG TAR EN PAUSE
DU KAN IKKE BLI LIKT AV ALLE

 

NÅR DU IKKE PLANLEGGERDe fleste fikk sikkert helt med seg min lille bloggpause på fredag. Jeg har sett litt kommentarer her og der, der enkelte mener at det var en clickbait. Om noen virkelig tror jeg blottlegger privatlivet mitt for en clickbait så skal dere få lov til å tro det. Jeg skrev i innlegget at jeg hadde en kjip dag der jeg ikke klarte å konsentrere meg om noe som helst, jeg skrev også " vi snakkes i morgen". Jeg hadde aldri planlagt å ha en kjempe lang pause fra bloggen, jeg hadde tenkt å ha en pause så lenge jeg følte behovet for å ha det. Heldigvis var ikke det mer enn en dag :-)

Det hjalp mye å få så mye støtte fra så mange fantastiske mennesker, samtidig som jeg har verdens beste venninner som tar så godt vare på meg. Jeg hadde en helt fantastisk dag sammen Julie og Andrea, noe jeg virkelig trengte. Planen var egentlig å sette seg i parken, men vi endte istedenfor opp på Lawo Terrasse. Vi skulle egentlig bare kjøpe en flaske, nyte solen og kose oss skikkelig. Dessverre ble en flakse til veldig mange flere, og før vi visste ordet av det var vi ute på byen. Selv om dette var alt annet enn planlagt, så hadde jeg en veldig morsom kveld. Det er noe rart med det, men jeg har det alltid så morsomt når jeg gjør ting jeg egentlig ikke har planlagt. Det ligger vel noe mer i det, eller hva tror dere? 

DE NEGATIVE SIDENE MED Å BLOGGE

Det er vel ingen hemmelighet at det er både positive og negative sider med å blogge. Jeg tenkte det kunne være morsomt for dere å lese hva jeg opplever som positivt og negativt når det kommer til blogging. Jeg tenkte derfor å starte med de negative sidene først, så sparer vi vel det beste til slutt, ikke sant? :-) Det er ikke vits å kommentere at jeg har valgt dette selv, så derfor kan jeg ikke klage. Jeg skriver dette innlegget så dere lesere skal få se baksidene ved blogging også, og ikke bare det som er bra. Jeg tror uansett hvilken jobb man har og hvor mye man elsker den, så vil det alltid være noe man ikke er fornøyd med. 

EN PLATTFORM FOR DRITTKOMMENTARER. 
Det er dessverre alt for lett å skrive stygge kommentarer på nett, og det at man kan være anonym i kommentarfeltet på blogg.no gjør det absolutt ikke noe bedre. Jeg har vært veldig heldig som ikke har fått mye stygge kommentarer på denne bloggen, men det vil alltid være noen. Det er dessverre baksiden med å være en offentlig person, for vi må tydeligvis bare godta alt. Det er uansett veldig viktig å huske at de menneskene som kommenterer dritt til andre ikke har det så bra med seg selv :-) 

DU MÅ DELE MYE AV PRIVATLIVET DITT TIL FREMMEDE. 
Man velger selvfølgelig helt klart selv hva man skriver på bloggen, men det er ikke så lett å la være å svare på spørsmål fra lesere. Før jeg gikk ut med at Morten og jeg var mer enn bare venner fikk jeg minst 20 spørsmål daglig om vi var sammen, og jeg fikk utrolig mye drittslenging for at jeg lot være å svare på akkurat de kommentarene. Jeg skjønner selvfølgelig at dere er nysgjerrig, men det er utrolig vanskelig å ha et privatliv som toppblogger. Jeg har allerede fått kjenne på baksidene ved å dele forholdet til Morten og meg, for jeg får utrolig mange kommentarer/meldinger om at Morten er med andre jenter. Det er alltid noen som prøver å ødelegge, dessverre. 

DET ER MANGE SOM SKAL HA EN MENING OM ALT DU GJØR. 
Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg blir analysert fra topp til tå, for uansett hva jeg gjør eller sier så er det alltid noen som skal ha en mening om det. Bare det å ha den humoren jeg har gjør at veldig mange har misforstått meg. Jeg fikk en kommentar om at jeg var sjalu og sur på Martine J på grunn av noe jeg sa i videobloggen til Morten og meg. Folk skjønner dessverre ikke at jeg tuller, noe som kan være utrolig slitsomt til tider. Det virker veldig ofte som at uansett hva jeg gjør eller sier så er det alltid noen som finner feil ved det. Virker som enkelte er ute etter å ta meg uansett hva jeg gjør, men men :-)

DU HAR ALDRI FRI.
Før da jeg blogget uten å tjene penger på bloggen, var det jo selvfølgelig bare en hobby. Da kunne jeg ta meg både 1-2 dager fri fra denne bloggen uten at noen brydde seg. Nå har dette blitt jobben min, og jeg må prestere hver eneste dag for å gjøre en bra jobb. Jeg prøver å ha minst 3 innlegg om dagen, og da sier det seg selv at jeg ikke bare kan dra i parken en hel dag, alt må planlegges nøye. Dere kan tenke dere selv når dere ligger hjemme med feber, og alt dere vil gjøre er å slappe av. Det kan man ikke gjøre som blogger. 

DU MÅ ALLTID TENKE PÅ BLOGGEN.
Hver eneste bursdag, middag, reise osv må jeg alltid ha med kameraet og tenke blogg,blogg,blogg. Jeg har mange venner som synes det er irriterende å være med meg på ting for jeg alltid må dokumentere alt som skjer. Jeg kan ikke legge vekk sosiale medier en hel dag som veldig mange andre kan, noe jeg kjenner at jeg savner. Det hadde vært deilig å kunne gjort morsomme ting uten å måtte dokumentere absolutt alt til enhver tid. 

UKENS SPØRSMÅL

Hvordan er det å se Morten kose så mye med Isabelle? Er dette noe dere har snakket om?
Jeg får spørsmål om dette hver eneste dag, selv om jeg har skrevet et innlegg om det som dere kan lese HER. Vi har snakket om det, og alt er helt okei :-) Jeg kunne aldri blitt sur for noe som skjedde for kjempe lenge siden.

Røyker eller snuser du?
Nei og nei. Jeg har prøvd snus et par ganger, samme med røyk. Jeg synes ingen av delene er spesielt digg, og ikke særlig fint heller if u ask me. Absolutt ikke noe jeg kunne begynt med.

Skal du ikke på finalefesten i og med at du reiser til Barcelona?
Jo, det skal jeg. Jeg lander i 5 tiden på Gardermoen, så da er det rett hjem for å ordne seg. 

Hvor er overdelen fra?
Det er utrolig mange som har spurt meg om denne overdelen, noe som er veldig forståelig da den er såå fin. Jeg kjøpte den på Zara da jeg var i Roma, så jeg regner med at du enda finner den. 

Er det ikke rart å prioritere å bo med ei venninne fremfor kjæreste i din alder?
Jeg er bare 22 år, så det synes jeg absolutt ikke :-) Jeg har ingen behov for å flytte fra Andrea enda, den tid kommer når det føles rett. 

Savner du å bo i Tønsberg?
Akkurat nå savner jeg ikke å bo i Tønsberg. Alle vennene mine har flyttet for å studere, så det hadde vært veldig ensomt å bo der. Jeg vil nok flytte dit igjen når jeg skal stifte familie. Tønsberg er en helt fantastisk by. 

Er du og Julie søstre?
Veldig morsomt spørsmål, for akkurat dette spørsmålet har Julie og jeg fått siden vi ble kjent. Jeg ser absolutt ingen likheter mellom oss, men det er det tydeligvis veldig mange andre som gjør. Vi er ikke søstre, kun bestevenner :-)

OSLO LIVET + IRRITERENDE VIDEOBLOGGTopp - Zara / Shorts - Cubus

Er det en ting jeg elsker med å bo i Oslo så er det denne såkalte "park-kulturen". Jeg elsker hvordan alle bare møtes i parken for å grille, drikke og nyte sommerværet. Vi har vært utrolig heldig med været de siste dagene, så det er vel ingen hemmelighet hvor jeg har oppholdt meg. Jeg hadde såå lyst å dra i parken i dag, men Andrea la seg for å sove (sjokk) og Morten er opptatt med noe på pcen. Jeg er derfor all by my self, for ingen vil joine parken :-( Jeg føler alle skal ut i dag, men jeg er så alt for lei av å drikke alkohol nå. Jeg synes alkohol gir mer vondt enn godt, så nå kjenner jeg virkelig at det er på tide med en liten pause.

Heldigvis ville Andrea bli med i parken i går, så vi hadde en utrolig koselig dag sammen. Det er så godt å bare komme seg ut, grille pølser og slappe av. Det er ingen hemmelighet at jeg bruker utrolig mye tid foran pc-skjermen for tiden, og da er det veldig godt med en pause i blant. Andrea og jeg har sagt alt for lenge nå at vi skal bli sunn igjen, bildet med maten vår forklarer vel veldig godt at vi ikke er helt klar for det enda. Jeg stresser uansett ikke, for nå skal jeg nyte sommeren :-)


Jeg har fått en del kommentarer på at det var irriterende å se videobloggen til Morten og meg for at jeg tok meg mye i håret og for at jeg hadde tyggis i munnen. Det med tyggisen skal jeg si meg enig i, og jeg skal droppe den til neste videoblogg. Likevel synes jeg det er ganske morsomt at enkelte irriterer seg så mye over at jeg tar meg i håret? Jeg skjønner at det ikke skal så veldig mye til for å irritere enkelte da med andre ord, og jeg synes det egentlig bare er komisk. Jeg tar meg mye i håret, og jeg har ingen god forklaring på hvorfor jeg gjør det. Det er nok bare en rar uvane. Det plager uansett ikke meg, og jeg synes ikke det at jeg tar meg i håret er et alvorlig problem. Jeg kommer nok dessverre til å fortsette å ta meg i håret, så da må jeg nesten bare miste noen seere på det. Tyggisen skal bort da, det lover jeg :-)
 

MINE FAVORITTBLOGGER

Når Sophie Elise først ble en kjent blogger var jeg langt i fra en fast leser. Jeg hadde absolutt ikke noe i mot henne som person, men det hun skrev om interesserte ikke meg. Etterhvert som jeg begynte å lese bloggen hennes mer og mer viste det seg at hun hadde flere sider. Hun var ikke den typiske rosabloggeren jeg først trodde hun var, og det var veldig morsomt å se. Det som er utrolig kult med Sophie Elise er at hun er et godt eksempel på at man kan bry seg om sminke, klær og hår samtidig som man kan være samfunnsengasjert. Hun er en dødskul jente som virkelig er et fantastisk forbilde for så mange unge. Hun er også en av mine forbilder, jeg digger henne ♥ du finner bloggen hennes HER

Isabel var egentlig bare en blogger jeg var innom i ny og ne, for hun skrev heller ikke om ting jeg interesserte meg for. Jeg skal være så ærlig å si at jeg ikke likte hennes rolle inne på hotellet, men etter å ha vært med selv skjønner jeg hvor mye verre enkelte situasjoner kan virke på TV. Bloggen til Isabel har virkelig kommet seg det siste året, og jeg ble en fast leser før jeg ble kjent med Isabel. Jeg liker at hun er så åpen, og deler så mye av hennes private liv. Det er ikke alle bloggere som gjør dette, noe som er veldig forståelig. Derfor synes jeg at Isabel er kjempe kul som faktisk tør. Etter at jeg ble kjent med henne skjønner jeg at jeg fikk et helt feil inntrykk av henne gjennom TV-skjermen. Hun er en super jente, med så mange fine egenskaper. Jeg digger virkelig Isabel ♥ du finner bloggen hennes HER

Dette kom som et sjokk eller hva? Ja, jeg leser bloggen til Andrea for at hun er en god venninne og roomien min, men også for at hun er flink blogger. Andrea er veldig flink til å skrive spennende innlegg, og det jeg digger med Andrea er at hun er samfunnsengasjert. Andrea har fått alt for mange kommentarer på at hun virker som en dum blondine, og da synes jeg det er ekstra kult at hun er så mye smarte enn hva alle tror. Hun er også flink til å skrive, noe som gjør bloggen hennes lett å lese. Hun er flink til å ta bilder, noe som er utrolig viktig om du ønsker en god blogg. Denne jenta jobber 100% samtidig som at hun klarer å være så aktiv på bloggen, det er creds. Du finner bloggen hennes HER 

Martine er også en god venninne av meg, men jeg sier det samme her som jeg sa om Andrea, hun er en flink blogger. Det er vel ingen hemmelighet at Martine gjør noe rett, for hun har vært på topplisten fra dag 1. Martine er en utrolig pen og hyggelig jente, så jeg vil nok tro at hun er et forbilde for mange jenter der ute. Hun er veldig flink til å skrive varierende innlegg, noe som gjør at det er gøy å lese bloggen hennes. Jeg er helt sikker på at hun kommer til å fortsette å ha en bra blogg og ligge på topplisten så lenge hun ønsker det selv. You go girl, du er flink ♥ du finner bloggen hennes HER

Enda en Paradise Hotel deltaker gitt. Så heldig blogg.no er som har fått så mange flinke bloggere på topplisten sin, for Martine er virkelig en av de. Martine er seriøst en av de fineste menneskene jeg har møtt, og hun er bare tvers igjennom god. Jeg unner virkelig Martine alt godt her i verden, så det at hun ligger på topplisten er så fortjent. Hun er en kjempe flink blogger som virkelig skriver varierende og ikke minst spennende innlegg. Jeg synes Martine sin blogg er utrolig morsom å lese, og jeg oppdaterer den alltid flere ganger om dagen for å se om det har kommet noe nytt. Martine og jeg har laget en del videoblogger sammen, og det er absolutt noe vi skal fortsette med ♥ du finner bloggen hennes HER

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt er helt klart helgen i Trondheim. Det var utrolig godt å komme hit å se alle sammen igjen, så jeg har absolutt hatt en veldig fin helg. Jeg må også takke Comfort Hotel for et utrolig fint opphold, og en av de beste hotellfrokostene jeg har spist. 

UKENS OPPTUR
Ukens opptur må faktisk være at jeg endelig turte å farge håret mitt brunt igjen. Selv om jeg enda synes det er uvant å se meg selv med mørkt hår, så elsker jeg den nye hårfargen min. 

UKENS NEDTUR
Det er utrolig mye som foregår i livet mitt akkurat nå, og da er det ikke bare bare å prestere 100% på bloggen. Jeg elsker å blogge og jeg er evig takknemlig for alle dere som trykker seg inn for å lese bloggen min. Det er akkurat derfor jeg ønsker å gjøre denne bloggen så bra som overhode mulig, og da er det kjipt i perioder som dette. Alt ordner seg heldigvis til slutt. 

UKENS TV-SERIE
Skam selvfølgelig ♥ Som jeg har fortalt dere før så ser jeg nesten ikke på serier, da jeg synes det er veldig kjedelig. Jeg har alt for mye å gjøre til at jeg har tid til å følge med på en serie fast, og da føler jeg at halve meningen er borte. 

UKENS SANG
Unge Ferrari - D&G. Jeg har aldri vært spesielt fan av norske sanger, men Morten har klart å få meg skikkelig dilla på en. Han hørte på den under hele Roma turen, så jeg tror rett og slett bare jeg måtte begynne å like den, haha. Neida, den er faktisk veldig fin. 

UKENS CRAVINGS
HOTELLFROKOST ♥ Det er ikke noe som er bedre enn hotellfrokost, og som jeg nevnte tidligere i innlegget så har vi spist verdens beste frokost denne helgen. Det som er utrolig trist er at vi ikke rakk frokosten i dag :-(

UKENS TANKE
Denne er faktisk veldig vanskelig, for akkurat nå er det utrolig mange tanker som svirrer rundt. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke har det så bra for tiden, og jeg prøver så godt jeg kan å legge det litt til side. Alle har ups and downs, og nå vil jeg helt klart si at jeg er i en periode der ting går litt nedover. Jeg prøver uansett å huske på hvor heldig jeg egentlig er, og hvor mange grunner jeg har til å smile ♥

AKKURAT NÅ
Jeg har akkurat kommet inn døren og slengt meg ned på sofaen. Kevin er enda på besøk, og hadde ryddet leiligheten til vi kom hjem ♥ Jeg føler at Morten, Kevin, Andrea og jeg bor i et lite kollektiv sammen, haha. Kevin og Morten er her veldig ofte, men det er bare hyggelig. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
ANGRER JEG PÅ TATOVERINGENE MINE?
ER DET NOE DU SAVNER?
KONTROLLFREAK OG EGOIST

UKENS SPØRSMÅL

HVEM ER SONDRE?
Etter at jeg skrev et innlegg om tatoveringene mine (HER) fikk jeg utrolig mange spørsmål om hvem Sondre er. Sondre er hans om ligger i midten av Victoria og meg. Han mistet vi dessverre 22.07..

Hvor i Trondheim fikser dere vippene? Kan du poste et innlegg med resultatet? 
Jeg tar vipper på Beauty Stop som ligger på Heimdal, du finner nettsiden HER. Jeg har skrevet et innlegg om vippene tidligere, det kan du lese HER. 

Hva syntes Morten om den nye hårfargen?
Morten var vel den som maset mest på meg for å få meg til å farge håret mitt brunt. Jeg var først veldig usikker, men etter mye mas bestemte jeg meg for å gjøre det, haha! Jeg er veldig glad for at han pushet meg litt, for jeg er utrolig fornøyd!

Kan du skrive ett innlegg om Utøya?
Jeg har allerede skrevet et innlegg om Utøya som du kan lese HER. Jeg tenkte kanskje jeg skulle lage en videoblogg etterhvert der jeg snakker mer om dette :-)

Hvor lenge skal dere være i Trondheim? Hvor kan jeg møte dere?
Vi skal være i Trondheim til imorgen :-) Dere må nesten bare følge med på hvor vi er på snap, så om du er i nærheten er det bare å komme for å si hei. Det er alltid veldig hyggelig. 

Hva drømmer du om å jobbe med i fremtiden?
Akkurat nå vil jeg bare få til denne bloggen. Jeg jobber hver dag for å gjøre denne bloggen bedre, så får vi se hvor den tar meg :-) Etterhvert når jeg blir eldre så har jeg lyst å hjelpe hjemløse dyr, kanskje flytte noen år til utlandet for å starte opp et shelter. Jeg vil også lage mitt eget sminkemerke etterhvert. 

Blir dere såret og sure på hverandre når dere nå ser hva andre har sagt om dere på sync osv? Dere kan jo ikke ha visst om alt som ble sagt på forhånd.
Vi skjønner at det er et spill, og det vi sa inne på hotellet tar vi ikke med oss på utsiden. Det er ingen som blir sure på hverandre, så vidt jeg vet :-)

Når kommer spørsmålsrunden med deg og Morten?
Jeg får spørsmål om dette hver dag, haha! Jeg har ikke lovet når denne videoen skal komme ut av en grunn, rett og slett for at enkelte blir så sure om jeg ikke rekker å få den ferdig til da jeg lovet. Jeg har utrolig mye å gjøre, så det er ikke alltid jeg rekker å gjøre alt jeg ønsker. Jeg kan si så mye at vi skal begynne å svare på spørsmålene i morgen, så kanskje den kommer i løpet av uken :-D Jeg skjønner dere har lyst å se den, så jeg skal virkelig prøve å forte meg. ♥

Hva er ditt forhold til Martine Lunde idag?
Mitt forhold til Martine er veldig bra. Hun var en av de jentene jeg gikk best overens med inne på hotellet, og det er hun enda. Martine er jo veldig forelsket om dagen, så jeg ser henne ikke så mye da hun er mye med Aleks og jeg er opptatt med mitt. Hun er likevel en veldig god venn, og jeg kan alltid ringe Martine om det er noe. Det som skjedde der inne tar vi ikke med oss på utsiden. Martine er en veldig flott jente, og jeg er veldig glad for å ha møtt henne. 

Hvem passer Celine når du er borte så lenge?
Gabriel passet hun da jeg var i Mexico. Gabriel og jeg var samboere i 2 år, så Celine ser på han som eieren sin vil jeg nok tro :-) Ellers har Andrea passet hun, så hun er alltid i trygge hender. 

Hva synes dere om alle spørsmålene og "maset" rundt deg og Morten? Er det litt slitsomt eller synes dere bare det er veldig koselig?
Skal jeg være helt ærlig så synes jeg det kan bli litt mye til tider. Jeg har gått ut med at vi er mer enn bare venner, men noe mer utdypende enn det trenger jeg ikke å være. Vi får se hva som skjer i fremtiden, og jeg skal fortelle dere om vi plutselig gifter oss :-) haha neida. Jeg skjønner dere er nysgjerrige, men litt privatliv må man ha. Veldig hyggelig at det er så mange som engasjerer seg da. 

Hvem feiret du 17. mai med?
Jeg feiret sammen med kompisene til Morten og kjæresten deres + Kevin og Andrea. 

JEG FØLER MEG SOM EN ANNEN

// inneholder annonselenke


Jeg får seriøst sjokk hver gang jeg ser meg i speilet, det er så utrolig uvant. Jeg trodde helt ærlig ikke at noen kom til å kjenne meg igjen, så jeg ble like sjokkert hver gang noen ropte "Sofie" etter meg, haha. Selv føler jeg meg som en annen, og jeg synes virkelig ikke at jeg er lik meg meg selv. Jeg har vært veldig opp og ned om jeg har likt denne hårfargen eller ikke, men jeg har kommet frem til at jeg elsker den. Jeg er jo mørk av natur, så det er vel sin naturlige hårfarge man kler best, er det ikke?

En av tingene som er utrolig kjipt med å ikke bo her lengre er at jeg har frisøren og vippe-dama mi her. Vippe-dama er en god venninne av meg vel og merke, haha. Zelia er så utrolig flink med hva hun gjør, så jeg drar faktisk hele veien til Trondheim for å fikse vippene mine. Dere finner nettsiden hennes HER


BODY - H&M

Akkurat nå ligger jeg i sengen mens Morten sover ved siden av meg, og Andrea ligger på gulvet å blogger. Vi er ganske slitne etter gårsdagens festligheter, så vi prøver egentlig bare å slappe av før vi skal på nye festligheter. I dag er det cavasøndag på Barmuda, som er hovedgrunnen til at vi dro til Trondheim. Det høres kanskje litt rart ut, men jeg har mast i evigheter på pærra gjengen at vi må dra på cavasøndag. Det er noe av det morsomste jeg vet, og det er alltid god stemning. 

ETTER ET ÅR BORTE FRA HVERANDRE


I går fikk jeg besøk av min kjære bestevenninne Julie som jeg ikke har sett på nesten et år. Julie har bodd i USA i så mange år at jeg har mistet tellingen på hvor lenge hun har bodd der, så det sier vel sitt. Hun er ENDELIG ferdig med skoleårene i USA, så nå har hun flyttet hjem igjen. Julie har vært min bestevenn i 7 år, og forholdet vårt har alltid vært det samme. Vi har et sånn vennskap der man ikke må snakke sammen hver dag, det kan faktisk gå måneder mellom hver gang vi snakker. Likevel er ingenting forandret, og det er så godt. Dere kommer nok til å se mye til denne jenta framover, for vi har masse planer i sommer. Jeg krysser fingrene for at Julie snart flytter til Oslo, sånn at jeg slipper å dra helt til Tønsberg for å besøke henne ♥

ER DET NOE DU SAVNER?

Hei alle sammen ♥ Jeg får utrolig mange spørsmål om jeg kan skrive innlegg om forskjellige ting, og jeg tenkte derfor at det kan være smart å ha alle forslagene og ønskene samlet på et sted. Jeg setter utrolig pris på alle dere som leser bloggen min hver eneste dag, derfor jeg tenkte at det var viktig å skrive innlegg som dere savner på denne bloggen. Til syvende og sist er dette min blogg der jeg kommer til å skrive innlegg etter mine behov og tanker. Det er likevel viktig for meg å skrive om det dere ønsker også. Så om du/dere har noen ønsker så er det bare å legge igjen en kommentar ♥

EN UDOKUMENTERT KVELD

I går tok jeg med meg kamera på champagne frokost for å ta masse bilder som jeg kunne bruke på bloggen. Med engang jeg kom dit glemte jeg helt at jeg hadde med meg kameraet, og var egentlig mer opptatt av å være sosial å ha det gøy. Jeg synes selvfølgelig det er litt kjipt at jeg ikke har noen bilder fra i går, men det er vel ikke noe å gjøre med det. Det viktigste er ikke å ha alt dokumenter, det er vel å være tilstedet å ta vare på de minnene man får uten et kamera. Jeg hadde uansett en utrolig morsom dag selv om kvelden ble avsluttet unormalt tidlig. Det er tungt å drikke fra tidlig på dagen til sent på kveld, det er absolutt ikke noe jeg kan gjøre hver dag. Jeg tror jeg var rundt hele Oslo i går for jeg brukte wait for it.... 1200 KR PÅ TAXI!!! ææh så unødvendig.

Dette er en av få bilder jeg har fra gårsdagens festligheter. Jeg fikk mange spørsmål hvorfor Kevin og jeg kysset på Snapchat i går, haha. Dette var selvfølgelig bare tull, Kevin er min bestevenn så jeg har ingen problem med å gi han et vennskapelig kyss. 

ALENE PÅ 17 MAI?


God 17.Mai alle sammen ♥ Jeg er egentlig på vei til champagne frokost, men jeg vet rett og slett ikke om jeg kan være med. Som jeg nevnte i gårsdagens innlegg så sliter Celine med innbilt graviditet. Hun er veldig deppa og oppfører seg absolutt ikke som seg selv, og jeg føler meg som verdens verste eier om jeg forlater henne? Jeg har aldri opplevd at hun har hatt dette før, så jeg vet faktisk ikke hvordan jeg skal håndtere det. Jeg skal ordne meg litt nå, så skal jeg se hvordan formen hennes er når jeg er ferdig. Veldig kjipt om jeg må sitte alene på 17 mai, det var ikke akkurat sånn jeg så for meg at denne dagen kom til å være.

Det viktigste er uansett at Celine har det bra, så da får jeg kose meg alene med kake, cava og godteri hehe. Ha en fin dag alle sammen ♥

INNBILT SVANGERSKAP

Dette er litt flaut å innrømme, men jeg våknet akkurat. Jeg er veldig på underskudd med søvn etter Roma, så har jeg hatt avtaler hver dag siden jeg kom hjem. I dag har jeg ingen planer derimot, så jeg orket ikke å ha på alarm. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg skulle sove helt til 13.30, men det gjorde jeg altså. Nå er jeg ikke på etterskudd med søvn mer men med tidsskjemaet mitt, haha. Siden jeg ikke hadde noe jeg måtte gjøre i dag skulle jeg jobbe masse med denne bloggen, nå vet jeg ikke hva jeg får tid til. Kevin kommer forresten i dag, så jeg skal prøve å få med han på en videoblogg til dere ♥


Over til noe helt annet, i går skjedde det noe med Celine som virkelig skremte meg. Hun vekte meg 05.30 å oppførte seg kjempe rart. Jeg klarer ikke å beskrive oppførelsen hennes, men jeg har aldri sett henne sånn. Jeg ble selvfølgelig kjempe nervøs, så jeg dro til dyrelegen to ganger i løpet av et døgn. Begge gangene fikk jeg beskjed om det samme, og det var innbilt svangerskap. Jeg har hørt at dette er vanlig hos hunder, men på grunn av oppførselen hennes hadde jeg vanskeligheter med å tro på at dette var problemet. Det virket som hun hadde smerter i bakparten, og man får vel ikke smerter ved innbilt svangerskap? Ikke vet jeg, jeg var iallfall livredd for henne. Hun er heldigvis litt bedre i dag så det er jo veldig bra. Er det noen av dere som har opplevd dette før som har noen råd å dele med meg? Jeg hadde satt veldig stor pris på det ♥

SPØRSMÅLSRUNDE MED MORTEN

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om Morten og jeg kan ha spørsmålsrunde sammen, og vi har derfor blitt enige om å kjøre i gang med en spørsmålsrunde. Eller... jeg har blitt enig om at vi skal gjøre det, haha. Dere kan nå spørre om alt mellom himmel og jord. Roma turen, forholdet vårt inne på PH, hva vi liker og ikke liker med hverandre, det er bare å være kreativ. Vi svarer med video ♥

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt skal jeg utdype mer i et innlegg senere i dag, men jeg bestilte meg tur i går. Jeg skal reise veldig snart, herreguuud som jeg gleder meg ♥ Det er virkelig på tide at jeg utforsker Europa mer. Vi var også med på innspilling med Stian Blipp, noe som var utrolig morsomt.

UKENS NEDTUR
Denne uken har jeg rett og slett vært litt lei av alt. Som alle andre mennesker har jeg gode og dårlige perioder, og jeg skal være så ærlig med dere at jeg er inne i en litt dårlig periode. Det går heldigvis alltid bra, og dette varer aldri lenge av gangen. Det skal bli godt å føle seg on top igjen :-)

UKENS TV-SERIE
SKAM ♥ Jeg er så lykkelig over at skam endelig har startet igjen. Det er utrolig morsomt at de har fokus på Sana i denne sesongen, for hun er virkelig en kul jente. Jeg elsker karakteren hennes, og at hun har sine egne meninger og ikke minst en sterk personlighet. Looove it. 

UKENS SANG
Fyfaen - Hkeem. Den er utrolig kul og ikke minst fengende, den gjør meg alltid i godt humør. Jeg møtte Temur Ahmed for noen et par uker siden på et arrangement, og han er bare 19 år gammel. Jeg blir alltid imponert over unge mennesker som får til store ting. Veldig dyktig gutt :-) Det er han synger for dere som ikke visste det.  

UKENS CRAVINGS
Jeg holdt nesten på å skrive godteri her, men så kom jeg på at jeg skriver det hver eneste uke. Det er skikkelig kjipt å være så avhengig av sukker som det jeg er, jeg må virkelig skjerpe meg :-( Utenom godteri er jeg veldig glad i rundstykker med ost på, naam ♥ det må være Norvegia ost vel å merke, den er så god.

UKENS TANKE
Jeg er alt for opptatt hva andre tenker og mener om meg, og jeg har veldig lett for å stresse over ting som egentlig ikke er verdt å stresse over. Jeg må virkelig lære meg å slappe mer av, og slutte å bry meg så mye om alle andre sin mening. Man kan ikke alltid gjøre alle fornøyd, og det må jeg bare
godta. Det viktigste er hva de jeg bryr meg om tenker og mener, og jeg vil heller legge fokuset mitt der. 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå er jeg veldig stresset. Jeg må skrive blogginnlegg, betale regninger og pakke. Denne dagen kommer ikke til å være noe annet enn stress, men jeg har utrolig mye fint å se frem til. Jeg gleder meg til å fortelle dere ♥

DET BESTE MED Å HA EN ROOMIEStrike a pose? haha

Noe av det beste med å bo sammen med Andrea er klesskapet hennes, hehe neida joda. Jeg er helt sikkert ikke alene med å være lei av alle klærne mine ? Da er det fint å ha en roomie man kan låne masse klær av. Dere har helt sikkert sett denne genseren på min og Andrea sin blogg? Andrea bruker den ofte, og når hun ikke bruker den stjeler jeg den, haha. Jeg synes den er såå fin, og den passer virkelig til været som er i Oslo nå. Over til noe helt annet enn for dere som vil vite en veldig uinteressant fun fact om meg. Jeg ser ALLTID ned eller bort på bilder når jeg har en dårlig dag. Det forklarer hvorfor jeg ser alle andre steder enn inn i kameraet på disse bildene :-)

Nå skal snart Andrea, Morten og jeg på trening. Så skal jeg og Andrea på Yummy Heaven for å hamstre litt godteri til filmkvelden vår. Det er utrolig skummelt å ha en godteributikk rett rundt hjørnet, for det er så alt for lett å stoppe innom for å handle litt godteri. Mye vits å dra på trening, hehe. Det er vel mest for samvittighetens skyld. 

HVA SKJER MELLOM MORTEN OG MEG?

Jeg får daglig spørsmål om forholdet til Morten og meg, men jeg har bevisst valgt å ikke svare på det. Vi er bare mennesker vi også, og enkelte ting vil man gjerne holde privat. Jeg skjønner godt at dere er nysgjerrig, for det er ingen hemmelighet at jeg og Morten er mye sammen. Vi har hatt et godt forhold helt fra starten av oppholdet på Paradise Hotel. Kevin og Morten var de to guttene jeg gikk best overens med, forskjellen var bare at Morten spilte i en annen allianse. Jeg hadde lyst å sende han ut, men samtidig ikke. Morten stod for mye av trivselen min inne på hotellet, og det hadde derfor vært veldig kjipt om han hadde dratt. 

Morten og jeg var bare venner i starten, men forholdet vårt begynte å utvikle seg etterhvert inne på hotellet. Det er litt merkelig å se på TV, for de har klipt bort store deler av forholdet vårt. Det kan være for at vi begge nektet for at vi var betatt av hverandre, og det ville derfor virke rart for dere seere når vi hadde et så bra forhold som det vi hadde der inne. Jeg kan forstå det, for vi oppførte oss nesten litt som kjærester samtidig som vi satt å nektet for at det var noe mer enn bare vennskap. Selv om jeg ikke ville innrømme det da, har jeg ingen problemer med å innrømme det nå. Jeg var veldig betatt av Morten inne på hotellet, og det synes vel egentlig ganske godt også, haha. 

Vi har holdt kontakten siden vi kom hjem, og som dere ser er vi veldig mye sammen. Jeg kan si så mye som at forholdet vårt har utviklet seg og at vi er mer enn bare venner, men mer enn dette ønsker jeg ikke å dele foreløpig. Som jeg nevnte tidligere i innlegget er det enkelte ting jeg ønsker å holde for meg selv, og dette er en av de. Jeg synes likevel det var på tide å gi dere et svar da dere har ventet lenge, så får vi vente å se hva fremtiden bringer :-)

JEG ER GLAD FOR AT JEG STILTE OPP

Først angret jeg som bare det på at jeg takket ja til å være med på innspilling, men nå er jeg veldig glad for at jeg valgte å stille opp. Jeg hadde en utrolig morsom dag, men så mange fine mennesker. Som jeg nevnte i innlegget skulle vi løpe, det jeg ikke fortalte dere var at vi skulle løpe Maraton i 4 mil. Vet dere hvor langt det er? Det er iallfall utrolig langt for meg som har verdens verste kondis. Jeg har ikke løpt på mange år da jeg kun synes styrketrening er mye bedre. Jeg vet ikke hvorfor jeg hater å løpe, det har bare blitt sånn. 

Dere kan se oss på TV den 18 mai på Stian Blipp sitt show. Vi hadde som mål å slå en maratonløper, og om vi vant fikk vi 150.00 kr som vi skal dele ut til et veldedig formål. Nå gjenstår det bare å se om vi vant eller ikke, dere får krysse fingrene for oss å følge med den 18 mai ♥

UKENS SPØRSMÅL

Hvor er genseren fra?
Genseren er fra Bikbok. Det er ikke lenge siden jeg kjøpte den, så jeg regner med at du enda kan finne den.

Hvor har du kjøpt den kjolen som du hadde på sist parsermoni? Den var nydelig på deg!
Den er fra Nelly. Jeg klarte dessverre ikke å finne den til deg, kan være for at jeg kjøpte den for godt over et år siden :-( Jeg ville bare fulgt med, den lå på topplista i mange måneder, så det kan godt være at den kommer tilbake. Tusen takk ♥

Lurte på hvilket program du bruker for å redigere video og om du har noe tips til nybegynnere?
Jeg bruker Imovie som tilhører Mac. Jeg er absolutt ikke noe god til å redigere selv, og det er Martine som har redigert nesten alle videoene. House Tour videoen redigerte jeg selv, må ærlig innrømme at jeg ble litt stolt, haha. For dere som har Mac så er Imovie veldig enkelt å bruke.

Hvilken skole gikk du på i Trondheim?
Jeg gikk på Tiller VGS. Jeg hørte utrolig mye dårlig om skolen før jeg startet der, men jeg synes det var en veldig bra skole. Kan ha mye med at jeg kom i verdens beste klasse :-)

Den rød badedrakten du bruker en del på Paradise, hvor er den fra? Utrolig fin.
Den er fra Triana sin kolleksjon, du kan finne den her

Kan du legge ut bilder av leiligheten på bloggen?

Kan du ha en spørsmålsrunde med Morten?
Det skal vi få til vettu :-) Må sikkert mase litt for å få han med meg, men jeg skal prøve. 

Om du måtte tatt en utdanning, hva hadde det vært?
Godt spørsmål, da det er ingenting jeg vil utdanne meg som akkurat nå. Kanskje noe innen eiendom, for det synes jeg er veldig spennende. Interiør også, det elsker jeg å drive med :-)

Jeg lurte på hvor du fikset håret ditt sånn du har det nå? Med "farget ettervekst" syntes du kler det sååå bra! :-)
Tusen takk for det :-) Jeg fikset det på Hår som ligger på Sirkus shopping i Trondheim :-) Jeg bruker Gøril som frisør, hun er kjempe dyktig. 

Hvor er den beige semsket skinnjakka de fra?
Den er fra Zara :-)

TYPISK NORSK

Nå har akkurat Andrea og jeg laget taco som resten av Norges befolkning. Når ble egentlig fredagstaco en tradisjon? Jeg husker faktisk første gang jeg smakte på taco, da synes jeg det var ekkelt. Jeg var utrolig kresen på mat da jeg var liten, så det sier vel sitt når jeg ikke likte taco. Hvem gjør ikke det liksom? Jeg liker eller vent ELSKER taco nå da, det er virkelig noe av det beste jeg kan få. Taco er noe jeg aldri kommer til å bli lei, rett og slett for at det er alt for godt. Jeg kommer helt sikkert til å servere taco på julaften, neida joda. Stakkars barn da isåfall, da hadde jeg vært en kjip mor.

Nå venter vi bare på Johanne som kommer på besøk i kveld. Jeg har nesten ikke møtt mine "gamle" venner siden jeg kom hjem. Det har skjedd så utrolig mye den siste tiden, så jeg har nesten ikke hatt tid til å gjøre noe annet enn blogg, blogg og blogg. Jeg trodde virkelig ikke det lå så mye jobb bak en blogg, og det er helt utrolig hvor mye man må tenke på. Det kommer nok til å bli bedre når jeg forstå mer av hvordan dette fungerer, og det gleder jeg meg til. Jeg savner virkelig vennene og familien min ♥

UKENS HANDELSom de fleste vet så har jeg blogget i mange år, og før jeg reiste til Mexico brukte jeg å lage innlegg om ukens handel. Av en eller annen merkelig grunn ble disse innleggene veldig populær, og det var vel de jeg hadde flest lesere på. Jeg kan ikke forstå hvorfor det er så interessant å se hva andre fyller kjøleskapet sitt med, men kanskje noen er ute etter litt inspirasjon ? Jeg er dessverre den verste å hente inspirasjon fra da jeg nesten bare spiser ute. Jeg er ekstremt dårlig på å lage middag hjemme, men nå har Andrea og jeg blitt enige om å skjerpe oss. Dette er iallfall det jeg har handlet denne uken, og som dere ser er det ikke så veldig mange middagsretter, hehe ups. Jeg anbefaler virkelig dere som er glad i vegetarmat å prøve ut Rema 1000 sitt merke. Kjøttdeigen og kjøttbollene er utrolig gode, og det er virkelig noe av det beste jeg har smakt når det kommer til vegetarmat. 

Jeg angret på at jeg takket ja

God morgen alle sammen ♥ Nå er jeg snart på vei ut døren, for i dag skal vi på innspilling. Vi er en hel gjeng fra Paradise som som skal være med på dette, så det kan bli spennende. Da jeg fikk spørsmål om å være med virket det kjempe kult, og jeg tror ikke jeg skjønte hva jeg faktisk takket ja til før i går kveld. Jeg har vært mye frem og tilbake om jeg skal trekke meg eller ikke, men jeg fant ut at det beste er å bare møte opp å prøve sitt beste. Jeg kan si så mye som at det innebærer løping, og alle som kjenner meg vet hvor mye jeg hater å løpe. Ikke bare hater jeg å løpe, jeg har også verdens dårligste kondis :-( NÅ må jeg nesten løpe om jeg skal rekke dette, wish me luck ♥


Denne karen skal også være med ;-) hint hint

En utrolig ekkel opplevelse

I går skulle jeg virkelig få kjenne på baksiden ved å være en offentlig person, og opplevelsen i seg selv var utrolig ekkel. Jeg satt på bussen på vei til broren min da jeg ringer Andrea for at hun skal logge seg inn på macen min for å dele noen innlegg. Passordet jeg har på macen er et passord jeg kun bruker et sted, trodde jeg. Så smart som jeg er satt jeg å sa passordet høyt, for ingen vil vel få tak i macen min uansett. Senere på kvelden merker jeg at jeg følger en bruker på Instagram jeg aldri har sett før, uten å tenke noe særlig over det. Det er lett å komme borti "follow" knappen, og jeg har gjort det utrolig mange ganger før. 

Plutselig ser jeg at jeg har begynt å følge masse nye personer, og at jeg har likt mange nye bilder. Jeg skjønner med en gang at noen fikk med seg passordet mitt på bussen, og deretter har prøvd å logge seg inn på mine sosiale medier. Jeg fikk fullstendig panikk, og fikk heldigvis byttet passord med engang jeg oppdaget det. Takk gud for at det passordet er kjempe gammelt, og for at jeg kun hadde det på et sted. Jeg begynte å se gjennom bildene og personene som hadde blitt fulgt, og jeg fant fort ut at dette er en vennegjeng som har hatt det gøy på min insta. Jeg kjenner også igjen en av de fra bussen i går, så nå gjenstår det bare å kontakte Instagram og forhåpentligvis få litt mer informasjon sånn at jeg kan ta det videre. Jeg har bare meg selv å takke for å være så sykt korttenkt som sier et passord høyt på bussen, men heldigvis er det ulovlig å logge seg inn på andre sine sosiale medier :-)

Da jeg var russ

Det er nesten litt skremmende å tenke på at det er 3 år siden jeg var russ. Når jeg tenker tilbake på russetiden føles det ut som det var for et par år siden, men det er det altså ikke. Jeg flyttet fra Tønsberg til Trondheim det året jeg skulle være russ, og jeg var faktisk livredd for at jeg ikke skulle ha noen å henge med i russetiden. Jeg var også redd for at alle skulle være på buss/van, og at jeg skulle være vandreruss alene. Det som sjokkerte meg mest er at de ikke har buss i Trondheim, og det var helt merkelig da det er en av Norges største byer. Jeg var på en måte glad, men samtidig synes jeg det var litt kjipt. Jeg har på en måte vokst opp med buss da det er helt vanlig i Tønsberg og områdene rundt, og for oss var det 90% av russetiden å være på en buss. 

Akkurat nå er jeg veldig takknemlig for at jeg ikke var med på buss. Skal jeg være helt ærlig så synes jeg det er oppskrytt, og det koster unødvendig mye penger. Jeg er glad jeg brukte pengene mine på veldig mye annet enn en russebuss, for jeg er ganske sikker på at jeg ville angret den dag i dag. Likevel kan jeg forstå hvorfor så mange velger å legge tid og penger i det, for man er jo bare russ en gang og det er jo en veldig morsom tid. Personlig er jeg glad for at jeg flyttet til Trondheim der det ikke var noe press med hverken buss eller van, og at vi heller brukte pengene på ATB sine busser, haha. Jeg var også utrolig heldig som kom i en kjempe fin klasse, så jeg hadde absolutt en veldig morsom russetid. Det skal sies at jeg var veldig lei på slutten, da det var utrolig tungt å feste hver eneste dag. Jeg tror kroppen min er evig takknemlig for at det bare er russetid en gang.

På dager som dette

Det er utrolig rart hvor fort humøret kan snu seg. I går følte jeg for å sette meg på første fly langt vekk fra Norge, og bare koble helt av. I dag derimot våknet jeg med masse energi og jeg følte meg så lykkelig. Det har vært utrolig fint vær i Oslo i dag, og det har vi virkelig tatt utnytte av. Vi var en hel gjeng som dro i Frognerparken for å slappe av, spise frukt og nyte dagen. Jeg har aldri vært typen som har dratt i park, kanskje for at det ikke har vært noe særlig til park i Tønsberg eller Trondheim. Jeg føler nesten det er obligatorisk å dra i park når man bor i Oslo, for det er noe alle gjør. Ganske forståelig da det er så hyggelig. Dager som dette setter jeg virkelig pris på, og det gjør virkelig noe med humøret mitt. 

Forresten så er det bare å si i fra om det er noe dere savner på bloggen, jeg blir utrolig glad for innspill og ideer til innlegg ♥

Jeg trenger å komme meg vekk

Som jeg har fortalt dere tidligere skulle jeg egentlig ha vært i LA på dette tidspunktet. Jeg og Julie hadde flybillett 23 april, og jeg synes enda det er kjempe kjipt at vi ikke kunne reise. Dere få som fulgte bloggen min før jeg ble med på Paradise Hotel vet hvor mye jeg elsker å reise. I fjor var jeg i Santorini, Thailand, New York rett og Los Angeles nesten rett etter hverandre. Jeg elsker å oppleve nye steder, og det gir meg så utrolig mye å reise. De siste dagene har jeg virkelig følt på at jeg trenger å komme meg vekk, for nå har jeg vært alt for lenge i Norge. Jeg er veldig glad i livet mitt for øyeblikket, men jeg kjenner likevel at jeg trenger noe annet enn " hverdagen". Jeg vil se nye steder, prøve ny mat, møte nye mennesker og oppleve andre kulturer.

Jeg vet bare ikke helt hvor jeg vil reise. Jeg tenker kanskje en uke, så det kan ikke være så alt for mange timer på fly. Jeg savner også sol og varme, så kanskje til et varme strøk ? Jeg har faktisk ingen anelse, men jeg har veldig lyst å se mer av Europa. Så om dere lesere har noen tips til hvor man kan reise nå vil jeg veldig gjerne vite det. Takk på forhånd ♥♥

Jeg angrer hver gang

Herregud for et vær det har vært i Oslo i dag. Jeg vet ikke hvor varmt det har vært, men det jeg vil tørre å påstå at det har vært sommertemperatur. Jeg har iallfall sett mange i kjole og noen som gikk i SHORTS? Det er så typisk nordmenn, med engang det er fint vær og sol ute kler vi oss som om det skulle vært 25 varmegrader. Jeg skal vel kanskje ikke si så mye, for jeg fikk selv kjenne på at jeg hadde alt for lite klær. Det tok vel ikke mer enn en time før jeg virkelig begynte å fryse. Det er så typisk meg, og jeg angrer hver eneste gang. 

Nå skal jeg, Andrea og Morten se en dokumentar om romfolk i Bulgaria. Den handler menneskehandling og tvangsekteskap av unge jenter, så jeg kjenner at jeg gruer meg. Sannheten kan være så jævla brutal noen ganger, og jeg får alltid like vondt hver gang jeg blir påmint hvor grusom denne verden kan være. Herregud så takknemlig jeg er for at jeg er født og oppvokst i Norge. 

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt er vel det at dette har vært en utrolig fin uke. Kevin har vært på besøk, været har vært kjempe bra og jeg har generelt gjort mye gøy. 

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur er at jeg er at jeg har vært utrolig stresset denne uken. Jeg føler jeg har veldig mye jeg må forholde meg til, samtidig som jeg skal ha tid til å være med de jeg er glad i og bryr meg om. 

UKENS TV-SERIE
Paradise Hotel... noooot. Det høres sikkert rart ut, men jeg gleder meg til det er ferdig på TV. Jeg er rett og slett lei av Paradise, og vi det ble bare tøffere og tøffere å være der etter hver uke som gikk. Vi ble også mer varm i trøya, så det skjer absolutt mye de neste dagene, haha! Jeg gleder meg til 1 juni, da dette er over <3 <3 

UKENS SANG
Justin Bieber - No pressure ♥ Jeg vet sangen er gammel, men den gjør meg virkelig i godt humør. Det har vært yndlingssangen min så lenge jeg kan huske, og det er alltid den jeg hører på om jeg er lei meg og trenger litt oppmuntring. 

UKENS CRAVINGS
Gjett en gang? GODTERI ♥ Det er irriterende at jeg er så glad i godteri som det jeg er, for jeg er virkelig avhengig. Hadde det ikke vært for at det er så usunt som det det er, så hadde jeg spist det hver eneste dag. 

UKENS TANKE
Som jeg har nevnt over her så gleder jeg meg veldig til Paradise er over. Jeg vet ikke hvorfor det har blitt sånn, men jeg kjenner jeg er litt lei av å være på TV mandag-torsdag. Jeg tror det er i det siste jeg har begynt å forstå hva jeg har meldt meg på, og hvor ubehagelig det noen gang kan være at så mange 
mennesker skal se dine gode og dårlige sider. Ikke minst at man skal se disse sidene selv. 

" Er dere sammen?"Jeg har fått veldig mange spørsmål om jeg og Kevin er sammen, og det kan jeg nå bekrefte at vi er. Haha neida, jeg bare tuller. Jeg synes det er litt morsomt at vi får så mange spørsmål om vi er kjærester, men samtidig kan jeg forstå hvorfor. Jeg og Kevin har et veldig bra forhold, og som jeg har sagt før så er Kevin en av mine beste venner. Jeg har skjønt det sånn at det er mange som tror vi er sammen for at han sover hos meg når han er i Oslo, men grunnen er så enkel som at jeg ønsker å være med han når han først er her. Det er jo også helt unødvendig å betale for hotell når han kan bo gratis, eller hva? 

Så nei, jeg og Kevin er ikke kjærester. Vi holder heller ikke på, og det er nok veldig lite sannsynlig at vi noen gang kommer til å bli sammen. Jeg er veldig fornøyd med å ha Kevin som en venn, for han er virkelig god å ha. Jeg og Kevin har et veldig søskenforhold, så det hadde vært helt rart å skulle føle noe annet enn vennskap ovenfor han. Han er likevel verdens herligste gutt, så den jenta som får han er utrolig heldig. Jeg tror virkelig Kevin er verdens beste kjæreste, men for meg er han bare verdens beste venn ♥ 

Når jeg er stresset

Denne helgen har jeg veldig mye jeg må få gjort, og det er vel en selvfølge at alt skal komme på en gang. Mitt problem er at min måte å håndtere stress på er å legge meg ned å slappe av. Jeg er utrolig stresset nå, og det er en av få ganger jeg har klart å tvunget meg til å ikke slappe av. Jeg vet ikke hvorfor kroppen min reagerer sånn, det er kjempe rart. 

Nå får jeg snart besøk av Isabel, og jeg skal egentlig ha laget taco til henne kommer klokken 20.00. Jeg sitter enda å skrivet dette innlegget, samtidig som jeg har et annet jeg må få gjort ferdig. Jeg har også to videoer jeg skal redigere, så dette kan virkelig ikke gå annet enn bra, not. Jeg har egentlig bare meg selv å takke, for jeg utsetter alltid alt til siste liten, så jeg kan ikke klage. Nå skal jeg begynne å hive meg rundt, så kanskje litt av maten er ferdig til Isabel kommer. Ganske kleint å invitere på middag, så har jeg ikke startet på middagen engang når hun kommer, haha uff. 

Turist i egen by

I går var vi ute å feiret bursdagen til Christian på Bølgen og Moi. Jeg føler meg som en skikkelig turist i Oslo for jeg drar kun å spiser på de stedene alle andre drar. Vi snakker Aker brygge og typisk restauranter som Olivia og Fridays haha. Jeg vil veldig gjerne ha en liste over gode restauranter i Oslo som jeg må teste ut, for jeg begynner virkelig å bli lei av Aker brygge. Bølgen og Moi hadde utrolig god mat og hadde et veldig fint lokale, så dit vil jeg absolutt dra igjen. Det var uansett veldig hyggelig i går, og jeg koste meg virkelig. 

Nå har jeg, Andrea og Morten laget en video av leiligheten vår. Vi alle ble enige om å ha lik outfit for å matche, haha. Jeg tror alt i alt denne videoen ble ganske bra. Jeg skal bruke hele kvelden til å redigere videoen, så skal vi prøve å få lagt den ut i løpet av helgen. Videoen til meg og Martine tror jeg skal være ferdig til i kveld eller i morgen tidlig, så dere har mye å glede dere til. 

Et sted jeg aldri har vært

I dag var jeg og Martine ute en tur for å ta bilder, og av en eller annen grunn havnet vi ved regjeringskvartalet og 22. juli senteret. Jeg har ikke vært med regjeringskvartalet på flere år, og 22 juli senteret har jeg heller aldri besøkt. Så det var både godt og vondt å være der. Jeg husket plutselig alle nyhetsbildene, menneskene og kaoset. Jeg må si at det virkelig har gjort det fint rundt der med tanke på hva som faktisk har skjedd der. 

Nå har jeg og Martine akkurat kommet hjem fra trening, og vi skal snart på Bølgen & Moi for å spise. Jeg har vært ute så spist nesten hver dag de siste ukene, noe som ikke er bra. I dag skal jeg i bursdag, så for engang skyld har jeg en unnskyldning for å ikke spise hjemme. Jeg må nesten begynne å ordne meg, så vi snakkes i morgen ♥

De ubesvarte spørsmålene

Jeg har fått utrolig mange spørsmål angående høyden og hårfargen min, noe jeg egentlig synes er litt morsomt. Det er alltid gøy å se hva andre finner interessant, og akkurat dette hadde jeg ikke forventet å få så mange spørsmål om. Hårfargen kan jeg forstå, men høyden min ?? haha. Jeg får spørsmål daglig om hvor høy jeg er, og jeg har funnet ut at det ikke hjelper å svare på kommentarene for det er det ingen som får med seg uansett. Så til alle dere som lurer på hvor høy jeg er så er jeg 172 cm. Før så hatet jeg høyden min over alt på denne jord, og jeg ønsket så inderlig å være lav. Nå har jeg begynt å like høyden min, for jeg synes den er litt midt i mellom. Jeg er ikke for lav og ikke for høy, så jeg vil si at jeg er fornøyd. Hvor høy eller lav man er har vel uansett ikke så mye å si, så det er virkelig ikke noe jeg orker å bruke energien min på. 

Når det kommer til hårfargen min så er ikke det mørke i bunnen ettervekst, det er meningen at det skal være sånn. Jeg er naturlig mørk , og jeg var derfor redd for at jeg ikke kom til å passe med helt blondt hår. Jeg synes også overgangen fra mørkt til lyst er utrolig kult, så jeg er super fornøyd med hårfargen min. Jeg begynner likevel å bli litt lei av å være blond, så jeg vurderer sterkt å farge håret mitt brunt igjen. Jeg er bare så utrolig redd for å angre, såå what to do? 

Glad jeg møtte henne i virkelighetenI går var jeg på en av mine favoritt restauranter her i Oslo, sammen med fine Isabell. For to år siden hadde jeg aldri trodd jeg kom til å bli venninne med Isabell, for jeg skal være så ærlig å si at jeg kanskje ikke fikk det beste inntrykket av henne på TV, haha. Etter å ha vært med på Paradise selv har jeg tatt med noen erfaringer videre, og jeg kommer nok ikke til å dømme senere deltakere på måten jeg har gjort før. Jeg er utrolig glad for at jeg møtte Isabell i virkeligheten, og fikk se henne fra en annen side enn det som ble vist på TV, for hun er en utrolig flott jente. Vi har masse til felles, så vi har virkelig alt å snakke om. Jeg hadde en utrolig fin kveld sammen med Isabell i går, og vi har allerede planlagt noe morsomt til helgen. Jeg gleder meg ♥

Black is the new orange

Det er merkelig hvor annerledes man ser ut med engang vippene begynner å falle av. Jeg føler meg plutselig 10 år yngre når jeg ser disse bildene, haha. Jeg fikk heldigvis nye vipper av flinkeste Zelia i går, så nå er alt som før ♥ Jeg får også alltid kommentarer på at jeg gjør noe rart med benet mitt når noen tar bilder av meg, og jeg begynner virkelig å se det selv nå. Jeg skjønner ikke selv helt hva jeg driver med på siste bilde, men det har vel bare sin sjarm eller hva ? ;-) 

I dag har jeg en egentlig en ganske travel dag med alt for mye på planen, og likevel klarte jeg ikke å komme meg opp til planlagt tid. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg var et A-menneske, for det å være et B-menneske er egentlig bare irriterende. Jeg føler jeg sløser bort mye av livet mitt på å sove, likevel klarer jeg ikke å gjøre noe med det siden jeg virkelig elsker å sove. Dilemma? Jo, nei. 

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt var å komme hjem til Oslo igjen. Jeg virkelig elsker leiligheten til meg og Andrea, så jeg nyter hvert øyeblikk her. Det var også utrolig hyggelig å se alle vennene mine igjen, for de har jeg virkelig savnet ♥

UKENS OPPTUR
Jeg har verdens beste venner som kom hele veien fra Trondheim kun for å komme på innflyttningsfesten til meg og Andrea ♥ som ikke ble noe av.. haha

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur må vel være at jeg og Andrea inviterte til en innflyttningsfest som vi måtte avlyse. Vi hadde aldri fått plass til 50 stykker i leiligheten vår, i tillegg hadde vi blitt kastet ut dagen etterpå, haha. Det var uansett skikkelig kjipt, og ikke minst flaut å måtte avlyse. 

UKENS CRAVINGS
Ben and Jerry's <3 Jeg har ikke kjøpt det på flere måneder av god grunn, for jeg blir helt avhengig om jeg først starter å spise det. Det er såå utrolig digg, godt, nam og ja aalt.

UKENS PERSON
Ukens person er alle dere som tok dere tid til å skrive så mange fine kommentarer til meg etter torsdagens episode, og generelt alle dere som skriver så mye fint til meg. Dere gjør virkelig dagen, og ikke minst uken min såå mye bedre ♥

UKENS SANG
Veldig kleint å skrive egentlig, men Akon - Lonely haha. Jeg fant en liste på spotify med kjærlighetssanger fra 2000, og jeg hadde helt glemt at den sangen eksisterte. Den er egentlig så fin, jeg får nesten litt kjærlighetssorg av å høre på den. 

SPØRSMÅLSRUNDE / Hva lurer du på?

Det er en stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde, og det har skjedd mye de siste ukene så jeg tenkte det var på tide med en ny en. Jeg tenker at det er opp til dere om jeg skal svare på video eller ikke, så dere får kommentere hva dere ønsker. Det er ikke vits å spørre om hvem som vinner Paradise Hotel, hvem som ryker og hva som skjer de neste ukene, med mindre dele betaler boten min ;-) Ellers er det bare å spørre om hva dere vil, så skal jeg svare på spørsmålene deres i løpet av helgen ♥

Typisk søndag

Nå har jeg akkurat kommet inn døren etter å ha vært å spist sammen med Zelia, Andrea, Stine og Gabriel. Vi alle er ganske slitne etter gårsdagens festligheter, og vi fant derfor ut at vi ikke orket å lage oss mat selv. Jeg prøvde Sudøst for første gang i dag, og jeg er ikke spesielt imponert. Veldig fin restaurant med hyggelig uteservering, men buffeten var ikke særlig imponerende. På søndager serverer de kun buffet, så jeg skal selvfølgelig ikke uttale meg om resten av menyen. Maten var veldig god, men det var alt for lite utvalgt om jeg skal være skikkelig klagete, haha. Zelia skal sove hos meg fram tirsdag, noe som er utrolig hyggelig. Vi skal ha skikkelig jentekveld i dag med god mat, godteri og film. Jeg skal prøve å komme meg på trening, men det er virkelig det siste som frister akkurat nå.

Jeg har forresten konkurranse på Instagram der du og en venn kan vinne 1000kr i soltid som avsluttes imorgen. Jeg heter Sofieenilsen på Instagram for dere som ønsker å delta i konkurransen ♥

Det gikk ikke etter planenNå får jeg og Andrea snart en liten gjeng som skal komme å vorse her hos oss før vi skal ut på byen. Vi skulle egentlig ha innflyttningsfest idag, men da vi inviterte over 50 stykker fant vi fort ut at vi måtte avlyse. Ingen av oss har lyst til å bli kastet ut, samtidig som at alle møbler kommer til å være ødelagt etter procjet x. Jeg er heller ikke spesielt interessert i at alle naboene skal hate oss etter kun 2 uker, så det beste er å gi seg mens leken enda er god. Vi fikk heldigvis skaffet bord på Heidis, så mange av de som var invitert på vorset møter oss der. Litt klein løsning, men det er for vårt eget beste at vi gjør dette. Jeg følte meg ikke lite dum da jeg måtte skrive et innlegg på arrangementet der jeg foreslo vors på Heidis, haha! Heldigvis ordner alt seg til slutt, selv om ikke alt gikk etter planen. 

UKENS SPØRSMÅL

Fikk du ta med t-skjorten du fikk utdelt til å være Linn i hjem til Norge? Eller måtte produksjonen ta den tilbake?
Produksjonen tar tilbake alt vi får av kostymer, vi får ikke ta med noe som helst hjem :-( Vi får ikke nattbordsbildene engang, det synes jeg er skikkelig kjipt. Hadde vært et morsomt minne å ha :-)

Var du åpen med de andre deltagerne om at du overlevde utøya, eller holdt du det skjult?
Jeg har en ganske synlig tatovering på ankelen min, og på grunn av den ble det naturligvis spørsmål rundt dette. Jeg var ærlig med alle som spurte, og jeg tror de fleste inne på hotellet visste at jeg var på Utøya :-)

Fikk dere lov til å dra utenfor hotellet?
Vi fikk ikke lov til dra utenfor hotellet med mindre vi skulle på date eller utflukt. Jeg er helt sikker på at vi fikk komme ut av hotellet om det virkelig var nødvendig med en liten pause, men det opplevde ikke jeg. 

Hvor er toppen du brukte i dagens episode fra?
Den er fra H&M :-) Er en body om du skal spørre etter den!

Jeg skjønte ikke logikken i å bytte deg og Andrea ifht kevin og Morten? Please explain..hvorfor tør du plutselig å stole så på han?
Grunnen til at jeg valgte å stille meg bak Morten var for at han var veldig usikker på om han skulle velge Andrea da de to ikke hadde noe særlig kontakt på den tiden. Jeg og Morten derimot hadde god kontakt, og han sa til meg at han kom til å velge meg 100% om jeg stilte meg bak han. Jeg skal love deg jeg var livredd den dagen, og jeg var ganske sikker på at jeg kom til å ryke for å si det sånn. Det var uansett viktig for meg å ha Andrea inne på hotellet, så jeg gjorde det jeg følte var rett for å redde henne :-)

Måtte dere ha med egen røyk og snus på hotellet?
Snus må vi ha med selv da det ikke selges i Mexico, men røyk fikk vi når vi ville.

Hvor har du kjøpt den røde badedrakten du bruker på paradise? 
Den er fra Triana sin kolleksjon. Du kan finne nettsiden hennes HER :-)

Hva skjer mellom deg og Morten ?
Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg får dette spørsmålet, haha! Jeg og Morten er gode venner som henger mye sammen :-)

Hvor er den grønne hettegenseren fra?
Den er fra Monki :-)

Skal, skal ikke?

I dag har jeg vært skikkelig fram og tilbake på om jeg skal dra på konsert eller ikke. Jeg har ikke vært helt i form i dag, så det fristet ikke så veldig mye å dra på en konsert med masse mennesker og alkohol. Jeg er som dere vet meget ubesluttsom så jeg har nå bestemt meg for å dra likevel. Jeg kommer helt sikkert til å angre om jeg ikke drar, og derfor har jeg bestemt meg for å gjøre det. Konserten har fått god omtale, og Karpe Diem lager alltid god stemning! Så jeg tror det kommer til å bli en utrolig bra kveld. Jeg skal prøve å legge ut litt snaps i kveld sånn at dere også kan være med på konserten ♥

Vi spiller inn videoNå er Martine og Morten hjemme hos meg og Andrea. Vi skal spille inn en video til dere der vi forteller 4 fun facts hver om Paradise Hotel. Jeg håper dette er noe som faller i smak og som vi kan gjøre oftere. Det er også utrolig morsomt om dere kommer med forslag om videoblogger, for vi trenger virkelig nye forslag og ideer :-) Videoen legger jeg ut imorgen, så følg med ♥

Ellers i dag har jeg sovet, sovet, sovet og trent. Jeg har endelig begynt å komme meg tilbake til normale rutiner, og det føles utrolig bra. Jeg tror jeg bare måtte bli lei av dårlig mat, ingen trening og masse alkohol for å komme meg tilbake til der jeg var før Mexico. Nå må jeg hive meg rundt, jeg har mye å gjøre i kveld. Vi snakkes 

Sneak peek av leiligheten


Her har dere noen bilder av leiligheten til meg og Andrea. Jeg tror helt ærlig jeg aldri har vært så fornøyd med en leilighet før, den er så utrolig fin. Ikke nok med at jeg endelig har flyttet til Oslo, så har jeg også fått en så fin leilighet med verdens beste roomie ♥ Jeg skal ta flere bilder av leiligheten i morgen, så skal dere få se rommet mitt også! 

Jeg er stolt over meg selv

I dag sto jeg opp klokken 09.00 for å være med Andrea på trening før hun starter på jobb. Jeg er en sånn person som ikke står opp tidlig med mindre jeg må, så jeg var helt sikker på at jeg ikke kom til å orke å stå opp da alarmen ringte, but i did! Så i dag er jeg virkelig stolt over meg selv, klapp på skulderen. Nå har vi akkurat kommet hjem fra trening, og det føles utrolig bra å ha hele dagen foran seg. Nå skal jeg vakse og rydde hele leiligheten, handle inn mat og interiør, levere telefonen min på reparasjon og pakke ut kofferten min. Så har jeg en del avtaler denne uken, så jeg har mye som jeg må få gjort før uken er ferdig. Jeg tenkte forresten at jeg skal ta bilder av leiligheten i dag sånn at dere endelig får se den, jeg gleder meg såå til å vise dere ♥

DET GIKK HELDIGVIS BRA

Nå er det tre timer siden jeg hentet Celine hos dyrelegen, og alt gikk helt perfekt. Hun måtte trekke 5 tenner, som egentlig er ganske mye. Jeg har ikke turt å se hvor mange tenner hun har igjen, for jeg tror hun har veldig vondt akkurat nå. Vi alle har vel vært hos tannlegen før for å trekke en tann, og vi alle har vel kjent smerten i det bedøvelsen går ut. Det var faktisk helt grusomt å levere henne hos dyrelegen, for jeg måtte sitte med Celine til narkosen startet å fungere. Det føltes ut som jeg skulle avlive henne i det hun sovnet i armene mine. Så glad som jeg er i den hunden begynte jeg selvfølgelig å gråte, haha!

Nå skal Julie snart kjøre meg til flyplassen, siden jeg reiser til Oslo i kveld. Som jeg forklarte i går så måtte jeg være igjen i Trondheim til Celine hadde fått operert, men nå som operasjonen er over å alt gikk perfekt er det på tide å komme seg hjem igjen. Jeg har masse å gjøre i Oslo, så jeg er egentlig ganske stresset akkurat nå. Heldigvis kommer Celine til Oslo på torsdag eller fredag, så da er alt som det skal være. Jeg har ikke hatt Celine hjemme hos meg siden før jeg reise til Mexico, så det skal bli utrolig godt å bo sammen med henne igjen ♥

Dette skremmer meg

Denne dagen har jeg gruet meg til i over en uke nå, og jeg kjenner virkelig på klumpen i magen. Min kjære hund skal operere i dag, for hun har fått betennelse i tannkjøttet stakkars. Hun må trekke tenner, og det vil si at hun skal legges i narkose. Jeg synes det er kjempe skummelt at hun skal legges i narkose, for jeg er livredd for at det skal skje noe. Det som er enda kjipere er at dette er noe jeg MÅ gjøre for at hun ikke skal ha vondt, så jeg har ingen andre valg enn å legge henne i narkose. Jeg vet at det går bra i de fleste tilfeller, men jeg vet faktisk ikke hva jeg hadde gjort om noe hadde skjedd. Celine betyr så utrolig mye for meg, og bare tanken på at det kan skje noe er helt jævlig. Nå skal jeg slutte med å være dramaqueen, og komme meg til dyrelegen. Vi snakkes etterpå ♥

#UBESLUTTSOMJeg vet ikke om dere har sett den videoen som ble lagt ut før innsjekk av oss deltakerne der vi måtte svare på spørsmål? For dere som ikke har sett det ble jeg bedt om å finne en hashtag som beskrev meg selv, og da sa jeg #ubesluttsom. Jeg tror faktisk ikke det er en hashtag som beskriver meg bedre, for det er virkelig så sant. Jeg skulle egentlig ha reist til Oslo i dag, men jeg befinner meg fortsatt i Trondheim. Jeg har egentlig alt for mye å gjøre i Oslo til å være her, men Celine skal til dyrelegen i morgen for å trekke tenner. Derfor fant jeg ut at jeg ønsket å være her under operasjonen. Jeg skal prøve å komme meg til Oslo i løpet av de neste dagene, men jeg ombestemmer meg vel et par ganger før jeg får satt meg på flyet, haha. 

Nå har jeg akkurat kommet inn døren etter å ha vært på Solsiden sammen med Julie. Jeg får alltid litt Oslo følelse av å være på Solsiden, for det er virkelig wannabe Aker brygge, men det er bare hyggelig. Vi bestemte oss for å spise på San Sebastian da de har verdens beste Cæsarsalat, men skuffelsen ble stor da de kun serverer den frem til klokken 15.00. Jeg har egentlig aldri skjønt meg på lunsjmenyer, for hvorfor skal de slutte å servere noen retter etter et bestemt klokkeslett? Det er helt sikkert en grunn for det, men det var bare sykt irriterende i dag, haha. Nå må jeg nesten forte meg, for jeg og Julie skal på besøk. Vi snakkes ♥

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Dere klarer helt sikkert å gjette dere til hva som er ukens høydepunkt? Ikke noe annet enn påsketuren til Åre. Jeg har hatt det så utrolig morsomt sammen med jentene, jeg føler meg så heldig!

UKENS OPPTUR
Ukens opptur var da jentene samlet seg. Som jeg har nevnt før ser vi ikke hverandre så ofte mer, så det er utrolig hyggelig de få gangene vi alle har tid ♥

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur er vel at jeg har brukt alt for mye penger denne uken, haha. Jeg burde virkelig skaffe meg en regnskapsfører, for jeg er alt annet enn fornuftig når det kommer til penger. Skjerpings! 

UKENS CRAVINGS
Ukens cravings er helt klart chili cheesen fra Max, den er så utrolig digg. Jeg har ikke telling på hvor mange chili cheese jeg har kjøpt de siste tre dagene, men det er mange. Fikk skikkelig lyst på det nå som jeg begynte å skrive om det, haha. :-(

UKENS PERSON
Jeg vil si alle dere som følger meg. Dere som tar dere tid til å skrive fine meldinger til meg, og dere som stopper meg på gaten. Jeg får ikke sagt det nok, men jeg setter utrolig stor pris på det. Det betyr så utrolig mye, dere skulle bare visst ♥

UKENS SANG
Adele - water under the brigde ♥ den er så utrolig fin, jeg har ikke ord! 

Kjipt, men samtidig litt deilig

Da har jeg akkurat kommet hjem fra en super tur til Åre. Selv om jeg har hatt en uforglemmelig helg kjenner jeg at det er godt å være hjemme igjen. Jeg har nesten ikke sovet de siste dagene, og er det en ting som er sikkert så er det at jeg ikke fungerer uten søvn. Jeg holder på å sovne mens jeg skriver dette innlegget, så jeg må bare beklage for et super dårlig innlegg. Jeg har uansett hatt en utrolig fin tur sammen med jentene, og vi har hatt det så sykt morsomt. Det har vært mye latter, nye opplevelser og galskap, men det er akkurat sånn det skal være. Det er kjipt at påsken nå er over, men jeg kjenner likevel at det er litt deilig også. Nå gleder jeg meg bare til å komme meg hjem til Oslo og rutiner

Knust skjerm og forsvunnet kredittkortJeg tror seriøst jeg må kjøpe meg en gammel Nokia, for dette er 6-7 gang jeg knuser skjermen på Iphonen min. Jeg har nesten hatt telefonen i et år uten å knuse skjermen, noe som er nye rekord for min del. Det er også utrolig typisk at jeg er i Sverige når jeg først klarer å knuse den, for nå får jeg ikke sendt den til reparasjon før jeg kommer til Oslo. Ikke nok med at jeg har knust mobilen har jeg også klart å miste kredittkortet mitt, og her i Sverige trenger du ikke kode for å kjøpe noe, du bare drar kortet. Jeg fikk heldigvis sperret det, og den heldige som fant kortet mitt hadde ikke brukt mer enn 440kr. Så jeg vil si at det var en snill tyv, tusen takk ♥

ÅRE THROUGH SNAPCHAT
sofieeec på snapchat

Jeg våknet for et par timer siden, men jeg har enda ikke klart å stå opp. Det eneste fornuftige jeg har gjort er å stå opp av sengen for å lage meg frokost, for å så legge meg igjen. Vi burde vel egentlig dra i bakken, men det er kun jeg, Stine og Julie som er våken. Jeg betalte over 800kr i går for å dra i bakken i går, og jeg var der i kanskje en halvtime. Jeg tror aldri jeg har brukt så mye penger på noe så unødvendig før, haha. 

Nå skal jeg prøve å komme meg i bakken for å bruke enda mer unødvendige penger, også skal vi jentene på afterski. Egentlig vil jeg bare ligge i sengen resten av dagen, men det går jo ikke når man først er i Åre. Jeg kjenner jeg gleder meg til ny uke, normal døgnrytme, sunn mat og trening, men akkurat nå skal jeg nyte de siste dagene som er igjen av påsken, vi snakkes ♥

Dresscode: Bad taste

Da har vi akkurat kommet hjem fra afterski, og nå skal vi lage oss noe mat før festen forsetter. I fjor var vi bare en gang på Afterski, og jeg var så sur for at jentene ikke ville være med de andre dagene, haha. Jeg ga derfor streng beskjed om at vi skulle dra alle dagene denne gangen, så de har egentlig ingen andre valg enn å bli med. Afterski er jo en av grunnene til at man reiser på påsketur, og det er helt sykt morsomt. Jeg er sikker på at det er det eneste stedet man kan ha på seg akkurat det man vil, og i tillegg være så stygg man bare ønsker haha. Det er alltid like morsomt å se hva folk tar på seg, for noen er virkelig mer kreativ enn andre. Nå skal jeg være litt sosial, vi snakkes ♥

Dette er skummelt

Nå er jeg straks klar for å dra i bakken, og jeg skal være så ærlig å innrømme at jeg er livredd. Jeg er ikke noe flink på ski, så det er alltid like skummelt hver gang jeg er i bakken. Sist vi var her brukte vi flere timer på å komme oss ned en bakke som kanskje tar en halvtime, og det var ingen andre enn min skyld. Jentene var så snille at de tok meg med i den bratteste bakken, så det var absolutt ikke lett å komme seg ned haha. Jeg gråt litt, hadde litt panikk, falt rundt 100 ganger og hadde egentlig bare lyst til å gi opp. I dag skal vi prøve oss i familiebakken, og det tror jeg passer bedre til meg, haha. Vi snakkes senere ♥

Finally hereDa har akkurat jeg, Stine og Julie ankommet Åre. Jeg skal snart dra for å hente resten av jentene på togstasjonen, også er vi klare for nye festligheter. Hytten vi bestilte i år er veldig mye bedre enn den vi hadde i fjor, så vi er veldig fornøyd. Vi var litt for treige med å bestille hytte i fjor, så da bodde vi 8 stk på litt under 30kvm. Det var så vidt vi skulle klare å bevege oss, og vi var 8 jenter på et bad, trenger jeg å si noe mer? haha. Dere kan tro vi var fornøyd når vi så at det var to bad i år, i tillegg til at vi har badstu. 

Nå skal vi ha skikkelig girlsnight med taco og vin, før vi skal dra ut en liten tur. Påske er utrolig morsomt, men jeg skal ærlig innrømme at jeg synes det er litt tøft med så mye alkohol og lite søvn. Jeg tror jeg sov i 2 dager i strekk etter forrige påsketur, så jeg regner med at det ikke vil bli noe annerledes i år. Jeg har heller ikke stått på ski siden vi var her sist, så jeg er utrolig spent på hvordan jeg vil klare meg i bakken i morgen. Wish me luck ♥

I DAG SKJER DET

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, og nå sitter jeg egentlig bare å venter på at Julie skal bli klar. Vi skal snart hente Stine før vi skal kjøre til ÅRE!! Jeg vet jeg har nevnt det alt for mange ganger nå, men det er kun for at jeg gleder meg sånn. Det er tradisjon at jentegjengen drar til Åre, og det er akkurat derfor det er så koselig. Vi alle er veldig opptatte i hverdagen, så jeg setter virkelig pris på de gangene vi har tid til å være sammen. Nå er jeg klar for å stå på ski, spise god mat, afterski og masse festligheter. Vi snakkes i Åre ♥

Uken som gikk

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt var helt klart å endelig flytte inn i leiligheten til meg og Andrea. Når jeg kommer tilbake til Oslo er den endelig helt ferdig, og da skal jeg vise dere den ♥

UKENS OPPTUR
Ukens opptur var selvfølgelig å komme til Trondheim ♥ Det er så alt for lenge siden jeg har vært her, så det er utrolig godt å møte alle sammen igjen. Jeg har jo bodd her i over 3 år, så store deler av livet mitt er fortsatt her.

UKENS NEDTUR
Som forrige uke har jeg ikke hatt noen nedturer. Jeg har det utrolig bra for tiden, så jeg har absolutt ingenting å klage på. Bank i bordet, haha.

UKENS CRAVINGS
Pepsi Max! Har jeg ikke vært avhengig før er jeg ihvertfall avhengig nå. Det første jeg gjør når jeg våkner er å ta meg et glass Pepsi Max, haha. Jeg skylder på at det er påske, for da er det vel lov ? 

UKENS PERSON
Denne er vanskelig, for det er utrolig mange jeg vil nevne her. Mamma jeg alltid kan ringe til om det er noe, Andrea som har blitt min roomie og en av mine bestevenner, Kevin som jeg har hatt det så morsomt med mens han har bodd hos meg, Julie og Stine og ja, alle egentlig haha! ♥

UKENS SANG
Jeg fant en liste på spotify som heter 2000s lovesongs, som jeg har fått helt dilla på. Jeg elsker gamle sanger, de er så utrolig mye bedre enn de nye sangene som lages. Jeg har også så mange minner med disse sangene, så jeg får en skikkelig god følelse av å høre på de. Listen finner du her

Har jeg forandret meg?

Her har dere mine profilbilder fra 2012 til 2017. Det første bildet var jeg 16 år, det er nesten 5 år siden. Jeg synes jeg har forandret meg veldig mye på 5 år. Den største forandringen er vel sminken min, og ikke minst brynene mine, haha. Hva synes dere? Har jeg endret meg mye?

Bare tre dager igjenNå er det bare tre dager til jentegjengen skal på vår årlige påsketur til Åre. Jeg anbefaler virkelig alle å droppe Trysil og Hemsedal, for jeg tror jeg kan si med sikkerhet at Åre er såå mye bedre. Billig godteri, alkohol og svensker, det er virkelig vinn vinn. Jeg har gledet meg i nesten et år til denne turen, så det føles utrolig bra at vi reiser om 3 dager. Vi bestilte faktisk hytten rett før jeg reiste til Mexico. Ingen av jentene forsto hvorfor jeg stresset sånn med å bestille, nå vet dere det da ;-) haha

Nå skal jeg prøve å komme meg en tur på trening før jeg og Julie skal til en venninne for å spise verdens beste pizza. Jeg skal legge ut oppskriften på bloggen, dere kommer til å elske den. Det er kylling istedenfor kjøttdeig, og Crème fraîche istedenfor tomatsaus. Love it ♥

UKAS SNAPCHAT


1. På Grand Hotel med TV2 hjelper deg. 2. Gjør meg klar til KJ10 3. Behind the scenes med TV2 hjelper deg, dødtid er det beste. 4. Verdens beste gjeng gjør seg klar for festen vår på KJ10.


1. Enda mer KJ10 spam ♥  2. På Graffi sammen med jentene mine 3. Date med Kevin på Akern 4. Bilde fra gårsdagens festligheter sammen med Julz. 
 

I dag reiser jeg

I går skulle jeg egentlig være hjemme for å pakke, betale regninger, rydde og vaske. Istedenfor ble jeg med Isabelle og Rebecca ut, haha. Jeg som skrev for noen timer siden at jeg var så lei av å drikke, likevel klarer jeg ikke å si nei når jeg først blir spurt. Jeg hadde uansett en utrolig morsom kveld i går, så det var virkelig verdt det. 

Nå skal jeg snart dra til flyplassen for i dag reiser jeg til Trondheim ♥ Jeg har ikke vært i Trondheim siden jeg kom hjem fra Mexico, så nå gleder jeg meg virkelig. Det skal bli så godt å møte alle vennene mine igjen, og ikke minst Celine. Jeg har aldri vært så lenge borte fra Celine før, så nå gleder jeg meg skikkelig til å ta henne med hjem. Nå skal jeg fortsette pakkingen så snakkes vi senere ♥

Jeg begynner å bli lei

Nå har jeg akkurat kommet inn døren etter å ha vært på trening. Jeg begynner endelig å komme meg tilbake til mine normale rutiner igjen, så det føles veldig bra. Jeg skulle egentlig i bursdag til mine kjære Stine idag, men jeg er ikke helt i form. Jeg begynner også å bli ganske lei av å drikke, jeg har nesten ikke gjort annet de siste 3 månedene. Så skal jeg ut i morgen da jeg kommer til Trondheim, for det er nesten obligatorisk å dra på cava søndag når man først befinner seg i bartebyen. Det er også bare 5 dager til vi jentene skal på påsketur, så jeg tror virkelig jeg bare har godt av å slappe litt av i dag. 

Nå skal jeg pakke litt før jeg og Kevin skal lage pizza til Andrea kommer hjem fra jobb ♥ Vi snakkes senere! 

Jeg er veldig spent
Body - Zara / Bukse - Carlings

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var veldig spent på hvordan festen på KJ10 kom til å være, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er positiv overrasket. Jeg hadde aldri trodd at så mange mennesker skulle møte opp, så det var veldig moro. Jeg har sagt det før men jeg må nesten si det igjen, herregud så mange hyggelige mennesker jeg møter når jeg er ute på byen ♥ Det er så koselig med alle dere som kommer bort for å snakke å ta bilder, det setter jeg virkelig pris på. Dere er gull verdt ♥

Nå ligger jeg egentlig bare å venter på at Andrea skal komme med flyttelasset sitt. Om noen timer er vi roomies, det er så utrolig rart å tenke på. Jeg har ikke bodd sammen med ei venninne på mange år, så jeg er veldig spent på hvordan dette kommer til å gå haha. Jeg er helt sikker på at jeg og Andrea passer perfekt til å bo sammen, så jeg tror dette kommer til å bli veldig bra. Kevin kommer også i dag, han skal sove hos oss hele helgen. Kanskje jeg og Kevin skal ha livestream der vi kan svare på spørsmål dere lurer på. Hva tenker dere? :-)

Litt av et kaos

Nå sitter jeg i leiligheten min uten internett, masse esker og rot. Jeg har holdt på å flytte i hele dag, så det har vært litt av et kaos. Jeg har plassert alt av ekser og søppelsekker inne på rommet til Andrea, og hun flytter inn om en dag haha. Jeg må pakke ut alt av rommet til Andrea før hun flytter, så jeg tror det kommer til å bli en natt med lite søvn. Jeg skal ta bilder av leiligheten med engang vi har fått alt på plass. Den er så utrolig fin, så jeg gleder meg virkelig til å vise dere ♥

Paradise gjengen skal forresten ha fest på KJ10 i morgen, så om du/dere har lyst til å komme kan dere sjekke ut arrangementet HER.

En smart investering

Jeg har aldri vært inne på tanken på å kjøpe meg en Iphone 7 til jeg fikk tilsendt disse bildene. Jeg må virkelig si at jeg er utrolig imponert over kvaliteten på et mobilkamera, det ser nesten ut som det er tatt med speilrefleks. Jeg bruker mobilen utrolig mye, men på grunn av kvaliteten på bildene er det ofte jeg velger å ikke legge de ut på bloggen. Med dette kameraet er det ingen problem å bruke mobilbilder, og det må være utrolig deilig å ikke være avhengig av å ha med seg kameraet overalt. Jeg har likevel vært fast bestemt på å ikke kjøpe meg ny mobil på en stund nå, men samtidig føler jeg at det kan bidra til å gjøre bloggen enda bedre. Jeg føler det er litt bortkastet å bruke penger på en mobil når jeg allerede har en som fungerer bra, i tillegg til at jeg har et veldig bra kamera. Hva skal jeg gjøre?

Som dere kanskje har sett på snapchat så har vi vært på innspilling med TV2 hjelper deg i dag. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere mer om det senere i dag, for nå må jeg virkelig komme meg til Tønsberg. Jeg har under et døgn å pakke hele leiligheten min på, såååå wish me luck ♥

Mitt fremtidige hjemNå har jeg akkurat kommet inn døren etter å ha vært på Eataly sammen med Andrea, Martine og Emilie. Jeg synes nesten det er litt flaut å innrømme, men dette er andre gang jeg er på Tjuvholmen for å spise. Jeg føler meg som en skikkelig turist som alltid drar på Aker brygge. Jeg visste faktisk ikke at det lå restauranter i sidegatene før jeg ble kjent med Andrea, hehe ups. Jeg synes også det er mye hyggeligere på Tjuvholmen enn Aker brygge, herregud som jeg misunner dere som bor der. Jeg er fast bestemt på at jeg engang i fremtiden skal ha en leilighet på Tjuvholmen. Tenk så utrolig sentralt og ikke minst fint ♥

Bowling med god kveld NorgeDa har jeg akkurat kommet inn døren etter å ha vært på bowling sammen med god kveld Norge. Vi har spilt inn litt forskjellig, samtidig som vi har blitt intervjuet. Jeg er enda usikker på når dette kommer på TV, men jeg skal si ifra med engang jeg vet ♥  Nå tenkte jeg å ta meg en liten powernap da jeg holder på å sovne av. Jeg sto opp klokken 06.00 for å dra på trening før vi skulle møte god kveld Norge. Det er utrolig godt å være ferdig med treningen allerede, men herregud såå trøtt jeg er akkurat nå. 

Resten av dagen skal jeg brukte til å spille inn en video til dere. Jeg, Martine og Lunde har tenkt å ha SMS-roulette, så dette kan bli spennende og ikke minst veldig kleint. Så skal jeg møte Andrea en liten tur for å spise middag, det blir hyggelig ♥ Jeg har ikke sett min roomie på alt for lenge nå. Vi skulle egentlig møtes i går, men begge var for trøtte og slappe. Jeg ble istedenfor liggende på sofaen å se på skam mens jeg spiste masse godteri, haha.

Uken som gikk

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt må vel være Gullsnutten. Jeg hadde det utrolig gøy i går sammen med verdens beste gjeng. Det var morsomt å gjøre noe nytt også, selv om vi til slutt endte opp på Nox haha. 

UKENS OPPTUR
Ukens opptur er helt klart at gjengen har vært så mye samlet denne uken. Jeg kjenner virkelig hvor mye jeg har savnet å være rundt alle sammen, så det er utrolig hyggelig når vi først finner på ting sammen og alle er i Oslo. 

UKENS NEDTUR
Jeg tror ikke jeg kommer på noen nedturer denne uken. Det eneste som er litt kjipt er at jeg må flytte ut av leiligheten i Tønsberg denne uken, og jeg begynner å få litt dårlig tid. Jeg er sånn type person som ligger på sofaen når jeg får alt for mye å gjøre. Det er min måte å håndtere stress på, haha. 

UKENS CRAVINGS
Helt klart godteri.. Jeg har aldri i mitt liv hatt så dårlige rutiner når det kommer til kosthold som jeg har hatt de siste ukene, ikkjee bra. 

UKENS PERSON
Helt klart mine to bestevenninner Julie og Stine. Det er utrolig mye som skjer i livet mitt for tiden, og da er det utrolig godt å ha de to som jeg alltid kan ringe til ♥ 

UKENS SANG
Jeg har fått utrolig dilla på Cezinando - Håper du har plass ♥ Jeg er egentlig ikke spesielt fan av norske sanger, men denne var utrolig bra. Jeg har har hørt på den om og om igjen de siste dagene, haha. Jeg går vel lei snart regner jeg med. 

Denne uken gjennom snapchatHer har dere noen godbiter fra denne uken♥ Om jeg skal oppsummere hvordan denne uken har vært så kan jeg si så mye som kaotisk, stressende og morsom. Det har vært utrolig mye som har skjedd de siste dagene, og derfor har bloggen dessverre blitt litt nedprioritert. Eller.. Jeg vil vel ikke si at den er nedprioritert, men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å blogge så mye som jeg har ønsket. Jeg synes det er utrolig morsomt når det er mye som skjer, selv om det er litt slitsomt. I dag har jeg heldigvis fått slappet av mye, og jeg er nå klar for en ny uke. Vi snakkes imorgen ♥ sofieeec på snapchat

HALVVEIS TIL 44

I dag har jeg bursdag og er nå halvveis til 44 år. Jeg vet at jeg ikke begynner å bli gammel, men likevel føles det litt sånn. Det er bare 3 år til jeg er 25 år , og da håper jeg virkelig at jeg har funnet ut hva jeg vil gjøre med livet mitt. Jeg har vel egentlig funnet ut hva jeg vil, men det er bare å komme seg dit. Jeg føler det er så mange på min alder som har kommet så godt i gang med livet sitt. Mange av venninne mine har leilighet, utdannelse og noen har barn. Jeg derimot har akkurat kommet hjem fra Mexico, haha. Det skal likevel sies at jeg er veldig fornøyd med livet mitt akkurat nå, jeg tror dette kommer til å bli veldig bra. 

Nå skal jeg snart begynne å ordne meg, for om ikke så alt for lenge kommer resten gjengen for å feire meg. Vi skal vorse her før vi skal ut på byen, det gleder jeg meg til. Vi snakkes senere ♥

Typisk blogg/instagramDa har vi jentene akkurat kommet hjem til meg etter å ha spist på wait for it.... FRIDAYS. Jeg føler det er så typisk blogg/instagram å dra på Fridays for å spise. Vi hadde egentlig tenkt oss på Olivia, men der var det selvfølgelig fult. Det irriterer meg like mye hver gang at Olivia er så populært som det er, for det er alltid vanskelig å få bord der. Jeg er også alt for lat til å reservere, så jeg har vel egentlig bare meg selv å takke.

Nå skal vi jentene kose oss med litt frukt og kveldens episode. Vi har allerede sett dagens episode takket være Viaplay, men det er alltid like gøy å se den flere ganger. Denne episoden handler veldig mye om meg, og jeg vet ikke helt om jeg liker det, haha. Ikke nok med at jeg ser veldig annerledes ut på TV, så skal jeg i tillegg være skikkelig solbrent. Nå må jeg forte meg å bake brownie, sånn at kaken er klar til imorgen. For dere som ikke vet det så har jeg bursdag imorgen, og det skal selvfølgelig feires. 

Den etterspurte videoen
Jakke - Bikbok // Body - Bikbok // Bukse - Bikbok

Denne dagen har virkelig gått i ett. Akkurat nå har jeg et veldig spennende prosjekt på gang, som jeg ikke kan fortelle dere om helt enda. Det er så kjedelig å måtte holde ting hemmelig, for jeg vil jo gjerne dele mest mulig med dere. Store deler av dagen har gått til akkurat dette, og utenom det har jeg vært på shopping sammen med Martine Lunde. 

Akkurat nå befinner jeg meg hos Martine, og vi har akkurat spilt inn videobloggen vår. Nå gjenstår bare redigering, så skal jeg få lagt den ut i løpet av kvelden, så det er bare å følge med ♥

Jeg klarer ikke å tenkeSelv om jeg elsker å blogge, er det veldig vanskelig å være kreativ hele tiden. Noen ganger har jeg mange ideer, men så kommer jeg inn i dårlige perioder som nå. Jeg har lyst til å skrive om mer enn hverdagen min og dagens outfit, jeg klarer bare ikke å komme på noe som helst å skrive om akkurat nå. Det føles nesten ut som hjernen min har sluttet å fungere, for jeg klarer ikke å tenke. Så om det er noe dere lesere savner på bloggen, er det bare å si ifra. Jeg setter veldig pris på ideer og tanker, det er bare moro ♥

Resten av kvelden skal jeg bruke til å slappe av sammen med Martine Lunde og Martine. Både jeg og Martine har selvfølgelig blitt syk. Kanskje ikke så rart når vi har festet hele helgen. Nå kjenner jeg virkelig at jeg er klar for å komme meg tilbake til mine normale rutiner. Jeg er lei av å sove døgnet rundt, spise hamburger til frokost, drikke hver eneste helg og ikke trene. Nå skal jeg bare bli frisk igjen så skal jeg få tilbake livet mitt, haha. 

Vi svarer på spørsmålsrunden sammen

Jeg må bare beklage for at at jeg ikke har fått svart på spørsmålsrunden enda, men jeg lover at svarene kommer i løpet av kvelden eller morgendagen. Jeg og Martine har bestemt oss for å svare på denne spørsmålsrunden sammen, da vi tenkte at det kan være morsommere for dere å se på. Spørsmålsrunden avsluttes 20.00 i kveld. Så dere har enda litt under to timer der dere kan spørre oss spørsmål, SÅ FYR LØS ♥ Spørsmålsrunden finner du HER

Snapchat denne uken

Sofieeec på snapchat

1. Byvandring med Andrea ♥ 2. Påfyll av vipper hos Giovaneklinikken ♥ 3. På vei til trening ♥ 4. Photoshoot med Andre og Morten

1. Fra torsdagen da jeg og Martine var ute ♥ 2. Bilde fra gårsdagens vors ♥ 3. Dette bilde beskriver humøret til Andrea perfekt ♥ Vorset i går. 

Når du ikke har matlyst

Nå sitter jeg hjemme hos Andrea, og vi skal snart begynne å fikse oss for å dra ut i kveld. Jeg er egentlig syk så hvorfor jeg i det hele tatt tenker på å dra ut forstår jeg ikke. Jeg føler nesten jeg må drikke for å være sosial, for hele gjengen drar jo ut hver eneste helg. Jeg skal vel ikke si noe, for jeg er jo med på det selv. 

Her ser dere frokosten min forresten, haha. Jeg har spist utrolig lite siden jeg kom hjem fra Mexico, noe som absolutt ikke er bra. Derfor prøver jeg å spise "store" måltider når jeg først spiser. Det er utrolig viktig med næring, derfor prøver jeg å spise mest mulig mat når matlysten endelig er tilstedet. Jeg har aldri opplevd å miste matlysten før, så jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skal gjøre for å få den tilbake. Jeg er utrolig glad i mat egentlig, så for meg er dette helt unaturlig. Om noen av dere har noen tips til hva man kan gjøre for å få matlysten tilbake, ROP UT!! Jeg tar i mot alle tips jeg kan få ♥

En klein mystoryI går var jeg ute sammen med Martine og Amalie, noe som selvfølgelig var veldig moro. Vi dro på Horgans som var helt ok. Hadde det ikke vært for de jeg var sammen med tror jeg nok ikke de ville vært like gøy. Jeg skal ærlig innrømme at jeg fikk litt fylleangst når jeg så mystoryen min idag. Det var noe annet å legge ut  kleine snaps når det kun var vennene mine som fulgte meg, haha. Jeg skal være så ærlig å si at det var et par snaps jeg slettet med engang jeg våknet idag, så beklager til dere som måtte være vitne til noen alt for kleine snaps.

Nå må jeg komme meg på trening før jeg skal til Stine for å overnatte der. Jeg gleder meg virkelig til å få leiligheten min nå, for herregud så lei jeg er av å bo hos andre. Jeg har klær og ting hos sikkert 20 forskjellige personer, haha. Det er heldigvis bare litt over 2 uker igjen, det skal jeg vel holde ut.

Goooing out


Badedrakt - Bikbok / Bukse - Carlings / Hårstrikk - H&M ;-)))

Heei og hade! Nå er vi på vei ut døren for vi skal på vors. Vi er selvfølgelig alt for forsinket da vi måtte spise, ordne oss og blogge. Bildene sier vel sitt, det er ikke akkurat vanskelig å se at vi har dårlig tid. Så dårlig tid at jeg ikke rekker å skrive mer, vi snakkes imorgen♥

Et stort savn

Det begynner å nærme seg 3 måneder siden jeg så Celine sist. Jeg besøkte henne en liten tur i Trondheim rett etter jeg kom hjem fra Mexico, men jeg har ikke sett henne siden da. Jeg skulle egentlig reise til Trondheim i går for å tilbringe litt tid med Celine, men da det er så mye som skjer i Oslo kunne jeg ikke reise likevel. Jeg kjenner jeg gleder meg til å få leiligheten til meg og Andrea, sånn at jeg kan hente henne hjem igjen. Jeg har aldri vært så lenge borte fra hun før, så jeg kjenner virkelig hvor mye jeg savner hun nå. For dere som lurer så er Celine en hund og ikke et menneske, jeg har veldig kreative søsken som fant på navn til henne :-) 

Nå er jeg hos Martine sammen med Amalie. Vi tenker oss ut en tur i kveld. Jeg har enda ikke vært ute i Oslo på en torsdag, så jeg håper det blir bra. Jeg hadde egentlig tenkt meg til Tønsberg for å begynne å pakke, men jeg sa heller ja til å bli med ut ikveld. Jeg tenker at jeg skal komme til Tønsberg i løpet av helgen, for jeg må virkelig begynne å pakke. Det er bare litt over 2 uker til vi får leiligheten, stress stress stress.

En drøm har blitt til virkelighet

Idag kan jeg endelig dele hemmeligheten med dere som jeg har snakket om en stund. Helt siden jeg startet å blogge har jeg hatt som mål og engang blogge for Side2, og nå har jeg endelig klart dette målet. JEG ER EN AV BLOGGERNE TIL SIDE2, det er så sykt. Dette er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse, jeg kan nesten ikke tro det er sant. Det føles helt uvirkelig å gå inn på min egen blogg å se Side2 underholdning over headeren min. 

Nå har jeg så utrolig mye energi, derfor passer det perfekt å komme seg på trening. VI SNAKKES ♥

Tør jeg egentlig dette?

Jeg har fått mange spørsmål om hvordan livet som "kjendis" er. Jeg vil starte med å si at jeg ikke føler meg som en kjendis på noe som helst måte, for jeg er fortsatt den samme jenta jeg var før jeg ble med på Paradise. Det skal sies at jeg var veldig usikker på om jeg skulle takke ja eller ikke, for jeg visste ikke om jeg kom til å takle dette livet. Det å gå fra å være en helt normal jente til å plutselig være en veldig mange skulle ha en mening om skremte meg. Det er også mange fordommer mot akkurat dette programmet, så jeg var livredd for at venner og familie skulle tenke annerledes om meg. 

Etter mye om og men bestemte jeg meg for å ikke bry meg så mye om hva andre tenker og sier. Hadde mine nærmeste tatt avstand for at jeg valgte å være med på Paradise, sa det mer om de enn meg. Jeg fant også ut at jeg ikke kunne bry meg om hva alle andre mener, for de kjenner meg ikke. Akkurat nå er jeg evig takknemlig for at jeg takket ja til denne muligheten. Ikke bare har jeg møtt mennesker jeg ellers aldri ville møtt, jeg har også lært så utrolig mye om meg selv. Det høres kanskje rart ut, for jeg vet mange forbinder Paradise Hotel med fyll og sex. Noe som egentlig er veldig synd, for jeg kan love dere at det er så mye mer enn det. 

Det er ikke lett å være rundt de samme menneskene hver eneste dag "innesperret" på et hotell, uten noe som helst kontakt med omverden og de hjemme. Det var utrolig utfordrende å være i en slik situasjon, men likevel utrolig lærerikt. Det å bli filmet 24/7 er absolutt ikke lett, for man vil jo helst vise sine beste sider til dere som ser på. Jeg tror uansett ingen av oss kan si at vi er perfekte, og aldri gjør eller sier noe feil. Forskjellen på på meg og deg er at 400.000-500.000 skal se disse sidene. Jeg tror uansett jeg har godt av å se meg selv på TV, kanskje jeg ser noen nye sider jeg ikke visste om. Jeg tror det kan være både godt og vondt. 

Jeg må også bare si tusen takk til alle dere som har gitt meg så mange fine tilbakemeldinger. Selv om jeg ikke rekker å svare alle sammen skal dere vite at jeg leser absolutt alt, og jeg setter utrolig stor pris på det. Jeg syntes også det er utrolig hyggelig med alle dere som kommer bort til meg på gaten for å snakke å ta bilder. Jeg hadde aldri trodd at noen skulle kjenne meg igjen etter bare 6 dager på TV, så det er utrolig morsomt. Det er også gøy å møte alle dere som følger med på oss.

Sorry for et litt rotete innlegg, men akkurat dette er veldig vanskelig å forklare. Jeg tenkte å ha spørsmålsrunde med video snart, da er det kanskje litt lettere å få frem akkurat hva jeg mener. Nå skal jeg se dagens episode av Paradise, herreguud så spent jeg er. Nå er det jentene sin tur til å gråte, haha ♥

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Det er to ting jeg ønsker å skrive her. Den ene tingen kan jeg ikke fortelle om helt enda, og den andre har jeg allerede nevnt 10 ganger. Dere kan sikkert tenke dere til hva det er? Ikke noe annet enn at jeg og Andrea har fått drømmeleiligheten ♥ Det er bare litt over 2 uker til jeg flytter til Oslo, wiii!!

UKENS NEDTUR
Den eneste nedturen denne uken er vel at jeg har hatt skikkelig problemer med å komme meg tilbake til min normale døgnrytme. Utenom det har denne uken vært helt perfekt, alt går virkelig min vei for tiden. Bank i bordet, hehe neida joda. 

UKENS TV-SERIE
Helt klart Paradise Hotel. Selv om jeg gruer meg litt til hver eneste episode er det utrolig gøy å følge med. Det er jo så alt for mye jeg har glemt at jeg har sagt og gjort, noe som gjør det både skummelt og veldig morsomt. 

UKENS SANG
Ed Sheehan - Happier. Herregud for en fin sang, jeg virkelig elsker den. Tror jeg hører på den 10-15 ganger om dagen, haha. Jeg kommer helt sikkert til å bli veldig lei den snart. 

UKENS CRAVINGS
Taco og avokado ♥ 

UKENS TANKE
Jeg tenker veldig mye på fremtiden. Det er ingen hemmelighet at livet mitt kommer til å bli veldig annerledes fremover, og jeg er veldig spent på hvilke muligheter jeg kommer til å få. Jeg er også spent på hvordan jeg kommer til å takle mitt nye liv. Jeg skal skrive mer om dette i et innlegg som kommer i kveld 

Behind the scenesDa vi reiste til Mexico fikk vi alle utdelt en telefon hver vi kunne ta bilder med inne på hotellet. Det er nå jeg angrer på at jeg ikke utnyttet muligheten mer å tok masse bilder, for det er utrolig hyggelig å ha noe å se tilbake på. Jeg tenkte uansett at jeg skulle vise dere de få bildene jeg har fått tilsendt, så får dere se litt mer hva som skjer behind the scenes. 

Nå skal jeg se dagens episode av Paradise, så skal jeg på trening sammen med Andrea før jeg skal møte Martine Lunde å spise middag ♥

Hotellets rævslikker

Akkurat nå befinner jeg meg hjemme hos Martine og Morten sammen med resten av gjengen fra Paradise. Vi bestemte oss for å for å lage taco og se dagens episode sammen, veldig koselig! Det er utrolig morsomt å se alt vi har sagt om hverandre som vi ikke får høre før vi ser det på TV, haha. Jeg har allerede blitt hotellets rævslikker, men det er bare moro. Jeg tror ingen av oss tar oss nære av det vi sier om hverandre der inne, for vi alle vet at det ikke er personlig ♥

Nå skal jeg snart legge meg i håp om å komme meg opp til rett tid imorgen for å trene, blogge og gjøre noe fornuftig med dette livet, haha! 

Må skjerpe meg

Idag bestemte jeg, Andrea og Martine oss for å ha photoshoot. Andrea og Martine måtte faktisk vekke meg, wait for it... klokken 5!! Det verste er at jeg sto opp klokken 08.00 for å skrive kontrakt på leiligheten, så velger jeg å legge meg med engang jeg kommer hjem igjen. Fra og med imorgen skal jeg skjerpe meg, for jeg ønsker virkelig ikke å sove bort hver eneste dag. 

Snart skal PH-gjengen samles for litt taco og kveldens episode av Paradise Hotel. Jeg har allerede sett dagens episode, men det er alltid gøy å se det igjen. Jeg håper jeg snart skal bli vant til å se å høre meg selv på TV, kanskje det hjelper om jeg ser de samme episodene flere ganger, haha. Ha en fin kveld alle sammen ♥

 

Min nye samboer

Denne søndagen har jeg ikke gjort noe annet enn å sove, spise på McDonald's, sove og sovet enda mer. Det er lenge siden jeg har hatt en så avslappende søndag som idag. Vanligvis blir jeg kjempe stresset om jeg ikke bruker dagen min til noe fornuftig, men idag var det helt greit. Eneste negative er at jeg våknet nettopp, så døgnrytmen min kan jeg vel si takk og farvel til. 

Nå skal jeg snart en liten tur til min nye samboer på filmkveld. Til dere som ikke har fått det med dere så skal jeg flytte til Oslo 5 april, og jeg skal bo sammen med Andrea ♥ Jeg tror Andrea er en av de få menneskene jeg kan bo sammen med da jeg er kjempe sær når det kommer til rot. Jeg takler ikke at det er rotete i leiligheten, så det å bo med mennesker som ikke klarer å rydde opp etter seg selv går faktisk ikke. Det skal sies at jeg er ekstrem og lider av støv på hjernen, og jeg tror Andrea er en av de få menneskene jeg har møtt som er nesten like ryddig som meg, haha. At hun er ryddig er selvfølgelig ikke grunnen til at jeg vil flytte sammen med henne, haha. Det er ingen hemmelighet at jeg og Andrea har blitt utrolig gode venner, samtidig som vi har mange felles interesser. Jeg gleder meg veldig til å bo med en av mine nærmeste venninner ♥ 

Girlsnight

Akkurat nå er jeg hos Martine sammen med Isabelle. Vi tenkte oss en liten tur i dag for å feire at Martine sjekker inn på Paradise neste uke. Dere har en utrolig spennende uke i vente, så gled dere! Jeg kjenner det er deilig med noen dager fri fra TV-skjermen. Det er så utrolig mye jeg har glemt som jeg har sagt og gjort, derfor er jeg alltid likte spent og...redd for hver episode, haha. Nå skal jeg være litt sosial så vi snakkes imorgen. Ha en fin kveld dere ♥

Følelser, tårer og parsermoni

Litt av en episode i går eller hva? Jeg er ganske sikker på at ingen andre enn Marcus selv visste hvor han kom til å gå. Jeg var helt sikker på at han kom til å stille seg bak meg, så det kom virkelig som et sjokk da han gikk til Rebecca. Jeg ble ikke akkurat mindre sjokkert da jeg plutselig hadde tre gutter bak meg. Det var aldri noen tvil fra min side hvem jeg skulle velge, men det var likevel veldig kjipt å måtte være den som sendte hjem Mathias og Haakon. Det er absolutt to flotte gutter som fortjente å være der. 

Det har vært litt av en uke på Paradise allerede, og nå venter jeg bare i spenning på neste uke. Som dere kanskje har sett er det mye tårer på oss jentene, så det er absolutt ikke bare guttene som er følsomme på hotellet. Jeg har vel allerede vist at jeg er ganske følsom, haha. Jeg tror dere kommer til å se mye tårer fra meg fremover, for jeg gråter for absolutt alt. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg var ganske sliten første uken. Selv om det er kjempe morsomt å være på Paradise Hotel, kan det også være veldig krevende. Personlig var det veldig rart å bli filmet 24/7, spille mot mennesker du er veldig glad i og sende hjem folk. Jeg husker selv hvor høyt jeg ønsket å være der, så jeg kan se for meg hvor utrolig kjipt det måtte være å ryke etter bare noen dager. Ingen fortjener det ♥

Premierefest

Jeg må bare beklage for at jeg har vært så dårlig på bloggfronten de siste dagene, men det har vært så utrolig mye som har skjedd. Jeg skal fortelle dere alt med engang jeg får lov. Alt jeg kan fortelle dere er at ting virkelig har gått min vei de siste dagene, og jeg gleder meg veldig til tiden framover ♥

Siden jeg ikke har blogget siden søndag tenkte jeg at jeg skulle oppdatere dere litt på premierefesten som var på mandag. Jeg hadde bestemt meg på forhånd at jeg ikke skulle drikke så mye alkohol. Grunnen til det var for at det var mye presse tilstedet under festen, og det var helt uaktuelt for min del å være full når jeg skulle bli intervjuet. Promille eller ikke, festen var utrolig morsom. Det var super hyggelig å se alle sammen igjen, ikke bare deltakerne men også crewet som har vært sammen med oss i Mexico ♥ Det var også utrolig rart å se og høre seg selv på TV. Starten var ikke så veldig bra da jeg enda hadde øyenskyggen min på fra tidligere på dagen sammen med hettegenseren som ikke matchet, haha uffameg. Jeg er uansett fornøyd med episodene hittil, og jeg vet dette blir en veldig bra sesong. Yesterdays snaps
sofieeec på snap

Sorry for en aalt for sen blogging, men denne dagen har gått til å kurere fyllesyke og spise masse mat. Jeg har ikke orket tanken på å blogge før nå, haha. Jeg bestemte meg egentlig for å ikke drikke så mye, helt til vi fikk alt for mye drikke på bordet vårt. Det var uansett en morsom og ikke minst hyggelig kveld♥  Nå skal jeg bruke resten av kvelden til å slappe av, spise godteri og se på film. 

De siste dagene

Da jeg kom hjem var jeg veldig bestemt på at jeg ikke skulle begynne å blogge med engang. Jeg fant ut at det var viktig å få slappet av litt før jeg skulle begynne å blogge igjen, da jeg virkelig vil prestere og ikke levere noe som bare er halvveis. Skal jeg være ærlig med dere så har jeg egentlig ikke slappet av noe som helst. Jeg hadde et lite sammenbrudd for noen timer siden der jeg syntes veldig synd på meg selv. Jeg har sovet så ekstremt lite i en uke nå og det merker jeg veldig på kroppen. Jeg er helt avhengig av søvn, så jeg takler det utrolig dårlig når jeg først sover lite. Sånn som i dag, da jeg måtte kjefte og gråte litt om hverandre, haha. 

Jeg tenkte uansett å gi dere en liten update fra de siste dagene. Det kommer vel ikke som noe sjokk at jeg har hengt sammen med pærra gjengen nesten hver eneste dag. På lørdag var vi ute på Nox, noe som selvfølgelig var kjempe morsom. Første festen sammen UTEN kamera. Jeg vet ikke med de andre, men jeg turte iallfall å drikke mer enn hva jeg gjorde inne på hotellet, haha. På søndag kurerte vi fyllesyken med fifty shades darker. Jeg vil si at filmen var heelt ok. Jeg skjønner ikke hvorfor begge filmene har fått så mye kritikk, for så dårlig er de da virkelig ikke? Ellers har jeg campet hos Andrea før jeg reiste til Trondheim. Ikke så alt for spennende, men det har vært veldig hyggelig ♥

Gjensynsglede og Paradise spam

Akkurat nå befinner jeg meg i Trondheim, byen jeg sist befant meg i før jeg reiste til Mexico. Jeg har bodd i Trondheim i over 3 år og har derfor store deler av livet mitt her. Selv om jeg har flyttet fra Trondheim føles dette fortsatt som hjemme. Jeg har både jobb, hund og noen av mine nærmeste venner i denne byen, det er vel akkurat derfor dette føles som hjemme. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg sikkert til å være stuck i denne byen for resten av livet, haha.

Selv om dette er verdens kjedeligste by var det utrolig godt å komme hit igjen. Jeg fikk ENDELIG møte hunden min Celine igjen ♥ Jeg har aldri vært mer enn 3 uker borte fra Celine, så dere kan tro det var godt å se henne igjen. Jeg fikk ikke møtt henne med engang jeg kom hjem til Norge, noe som gjorde situasjonen vondt verre. Skal jeg være helt ærlig med dere vurderte jeg å printe ut et bilde av Celine å ha med til Mexico, men jeg fant ut at det ble alt for tungt å skulle se på bilder av henne hver dag. Jeg høres helt crazy ut i know, men det får bare være haha. 

Som dere sikkert ser så har jeg også vært på trening i dag.KLAPP PÅ SKULDREN TIL MEG SELV! Første treningsøkten etter Mexico var absolutt ikke lett, den var faktisk helt jævlig. Formen er absolutt ikke på topp, men det hadde jeg heller ikke forventet etter et opphold på Paradise Hotel. Skal jeg være ærlig med dere så bryr jeg meg ikke. Jeg kan alltid komme meg i form igjen og denne opplevelsen var virkelig verdt det. 

For dere som har lyst til å bli enda bedre kjent med både meg og de andre deltakerene er det nå kommet nye videoer på Viafree. Du kan se alle videoen her

Dårlig tid og hårkrise

For første gang har jeg en unnskyldning til hvorfor jeg ikke har blogget det siste døgnet og det føles bra. I går var jeg på vei til trening da jeg fikk melding fra frisøren " Er du på vei eller? ". Jeg hadde selvfølgelig klart å glemme frisørtimen min og var hele 30 minutter forsinket, hehe ups :-)). Jeg hadde frisørtime klokken 16.00 og med det lange tykke håret mitt tok det hele 4,5 timer å farge det. Jeg var derfor ikke ferdig hos frisøren før klokken 21.00, så var det rett på trening etter det. Jeg var derfor hjemme kjempe sent og rakk derfor ikke å blogge. 

Jeg syntes nesten det er litt flaut å legge ut dette bildet, for herregud så jævlig håret mitt var på før bildet. Jeg har lenge gledet meg til denne frisørtimen da jeg ikke har vært helt komfortabel med at etterveksten hadde blitt så utrolig lang. I tillegg var håret mitt super slitt som dere sikkert ikke ser ;-). Det var derfor utrolig deilig å dra til frisøren å få fikset opp i denne hårkrisen. Jeg går til Gøril på HÅR frisørsalong som ligger på Sirkus shopping i Trondheim ♥

Nå har jeg akkurat kommet inn døren etter en lang dag med julegavehandel. Imorgen skal jeg kjøpe de aller siste gavene, så gjenstår det kun å kjøre rundt å levere. Jeg må vel også begynne å pakke kofferten da jeg reiser til Tromsø på fredag. Jeg kjenner jeg gleder meg til denne stressende uka er over. Da skal jeg kun ligge på sofaen i pysjamasen, trene og spise masse mat og godteri. En perfekt juleferie for meg. 


Slenger med en sexy selfie fra frisørstolen ;-)

For samvittighetens skyld

Finally saturday

I natt har jeg sovet i 14 timer så vi kan vel si at jeg har tatt igjen det tapte etter gårdagens no sleep. I dag hadde jeg egentlig tenkt å bare slappe av, men siden jeg ikke er vanskelig å overtale skal jeg ut en liten tur. Derfor er jeg snart på vei til trening, bare for samvittighetens skyld. Hehe neida, så ille er det ikke. Det er viktig å kose seg i ny og ne, men jeg skal ut imorgen også så jeg føler kanskje at det blir litt too much noen ganger. 

Jeg tror rett og slett jeg fikk nok alkohol for en stund etter en lang sommer etterfulgt av 2 uker i Los Angeles. Det er absolutt gøy å feste, bare det ikke blir for mye av det gode. Jeg syntes heller ikke utelivet i Trondheim er noe å skryte av. I alle fall ikke etter at jeg har vært i USA å fått oppleve hva en virkelig nattklubb er. 


BH - H&M / Tights - Nike / Caps - Nelly 

Null søvn og syk hund

Uansett hvor høyt jeg elsker dyr og føler at et liv uten ikke gir noe mening, tror jeg ikke at jeg vil skaffe meg en ny hund når Celine forsvinner. Det er så utrolig tungt og ikke minst vondt å være så avhengig og så redd for disse skapningene. 

Etter et døgn med oppkast, diare og magekramper var det virkelig en bekymret Sofie. Jeg har en dårlig uvane med å alltid tro det verste, også blir kjempe bekymret. Ikke nok med at Celine var kjempe dårlig var selvfølgelig jeg på jobb. Jeg klarte ikke å konsentrere meg om noe eller noen å måtte til slutt bare dra hjem for å kjøre Celine til dyrelegen. Alt virket heldigvis til å være bra med henne og hun hadde mest sannsynlig bare spist noe magen hennes reagerte på. 

Noen timer senere og noen kroner fattigere ligger Celine å sover på sofaen. Hun virker i god form igjen, noe som virkelig får meg til å slappe av. Jeg kjenner virkelig at jeg trenger å slappe av litt etter en søvnløs natt. Jeg har vært så redd for Celine at jeg ikke har turt å sove. Ja, jeg er hysterisk hehe. Nåå skal jeg få i meg noe taco, prøve å holde meg våken sånn at jeg får sett senkveld også skal jeg legge meg. Ha en fin fredag alle sammen ♥

2016 er året

Jeg skal ærlig innrømme at jeg er litt stolt over meg selv for at jeg allerede har begynt med julegavene. Jeg vet ikke hvorfor, men hvert eneste år er jeg sen med julegavene mine. Jeg er den som løper rundt i all hast for å finne julegaver, noe som er like irriterende hvert eneste år. I fjor ga jeg meg selv et løfte om å være ferdig med julegavene i god tid og 2016 ble året jeg endelig skulle klare det. Jeg får alltid en eller to gaver som er pakket skikkelig fint inn og de inspirer meg virkelig til å pakke gavene mine annerledes. Jeg har derfor vært å kjøpt noen gaveesker som dere ser på bildet ovenfor, og jeg syntes det var så mye finere enn når jeg kun pakker inn i gavepapir. Eskene er kjøpt på IKEA, og jeg tenkte at jeg skulle komme meg dit i nærmeste framtid å kjøpe enda flere. Jeg tar gjerne imot tips hvor jeg kan få kjøpt gaveesker om det er noen som vet ♥
Genser og bukse fra Bikbok 

Nå skal jeg fortsette å pakke inn gaver og spise klementin mens jeg venter på at Heia jentene skal begynne på TV3. Jeg har vært opptatt når det har gått på TV og har derfor ikke fått sett det enda. Jeg er derfor veldig spent på dagens episode og jeg er ganske sikker på at jeg må tørke en tåre eller to. 

Ukens serie

I dag har jeg en sånn dag der jeg kun skal ligge på sofaen og se på serie. Enten begynner jeg å bli syk eller så håndterer ikke kroppen min så godt å jobbe natt, for i dag er jeg i skikkelig dårlig form. Jeg sto opp for 2 timer siden og er fortsatt kjempe trøtt. Jeg måtte til slutt stå opp å ( wait for it ) RYDDE. Jeg begynner alltid å rydde når jeg er trøtt eller sliten, utrolig sært haha. Siden jeg har vært så flink skal jeg belønne meg selv med serie i hele dag. Som dere sikkert forstår vil dette være litt av en innholdsrik dag, så det er bare å oppdatere bloggen for spennende innlegg. 

YOUNGER 

Jeg regner med at de aller fleste har sett eller hørt om denne serien, så det er dessverre ingenting nytt og spennende jeg kommer med. Likevel vil jeg virkelig anbefale alle dere som ikke har sett den å sette av noen timer i dag for litt underholdning. Serien handler om den nyskilte 40-åringen Liza som prøver å komme ut i arbeidslivet. Liza har problemer med å få jobb da hun gang på gang opplever at de unge jentene får alle jobbene. Liza's venninne foreslår derfor at Liza skal lyve om alderen sin og fortelle at hun er 26 på jobbintervjuene. Liza får til slutt jobb i sitt nye liv som 26 åring. Det som gjør denne serien så utrolig bra er at den er morsom, spennende og ikke minst det at vi får være med å se forskjellen på livet som 40 og 26. Jeg kan nesten garantere at du vil være avhengig fra episode en, så dette er virkelig et tidsfordriv for dere som trenger det ;-)

Serien kan du finne på TV2 Sumo ♥

Når du endelig har tid til å blogge

I dag har jeg siste nattevakt for denne uken noe jeg virkelig ser fram til. Jeg kjenner det veldig godt på kroppen de dagene jeg jobber natt, for det er virkelig mye tyngre enn hva det høres ut som. Jeg skal uansett ikke klage, for snart har jeg fri også er det helg <3 

I går hadde jeg fri og tok likevel ikke meg ikke tid til å blogge. Jeg vet ikke hva det er med meg, men de dagene jeg har god tid til å blogge gidder jeg ikke. Mens de dagene jeg egentlig ikke har tid til å blogge ofrer jeg alt for å rekke et eller to blogginnlegg. Det gir ingen mening, i know. Det kan også ha med at det skjedde litt i går, som kanskje har endret de planene jeg har framover. Jeg har mye å finne ut av de neste dagene og jeg skal fortelle dere med engang jeg vet selv. 

Nå er det bare 6 dager til jeg skal til frisøren igjen. Disse bildene ble tatt samme dagen jeg farget håret og jeg ser helt klart en forskjell på hårfargen min da og nå. Jeg var utrolig fornøyd med hårfargen min som den var og vil veldig gjerne få den tilbake dit. Det eneste jeg er livredd for er å ødelegge håret mitt, for det hadde vært skikkelig kjipt. Min største frykt er å miste håret, hva gjør jeg da? Jeg klippet håret kort en gang for mange år siden og det er absolutt ikke noe jeg kommer til å gjøre igjen. Jeg husker ikke hvor mange netter jeg gråt meg i søvn og angret som bare det haha. ♥Dramaqueen♥ 

What i like to do

- Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker å reise. Det er ingenting i denne verden som gjør meg mer lykkelig enn å reise. Den følelsen jeg hadde når jeg og Julie var i Los Angeles er helt ubeskrivelig. Jeg følte meg som verdens mest heldigste jente. 

- Se på serie. Jeg trodde aldri jeg skulle begynne å like å se på serie da jeg var alt for rastløs til å fullføre en hel serie før. Nå syntes jeg det er skikkelig deilig å ligge under pleddet å se på en god serie. 

- Trene. Jeg trener ikke bare for å få en fin kropp eller for helsen sin skyld. Jeg trener også for at jeg virkelig elsker å trene. Jeg skal ærlig innrømme at ikke alle dager er like gode, men alt i alt syntes jeg det er super morsomt å trene. 

- Spise godteri. Ja, det er faktisk noe jeg liker å gjøre. Jeg koser meg skikkelig når jeg spiser godteri, da har jeg det skikkelig bra! 

- Shoppe. Jeg trenger vel ikke å forklare dette punktet, gjør jeg vel? Jeg er helt sikkert ikke alene heller tror jeg haha.

- Dra på spøkelsesjakt. Et utrolig rart punkt men dette syntes jeg er utrolig morsomt. Jeg, Julie og Stine har vært på x-antall spøkelsesturer og det har alltid vært like gøy. Selv om vi er livredd de skumle falleferdige husene er det kjempe morsomt av en eller annen merkelig grunn.

- Pynte. Jeg kan dessverre ikke gå inn i leiligheten din uten å planlegge alt jeg kan gjøre med møbler og interiør. Jeg syntes det er kjempe morsomt med alt som har med interiør å gjøre, kanskje en framtidig jobb?

- Sminke. Jeg syntes det er kjempe gøy å lære nye sminketips og bruker derfor mye tid på Youtube. Jeg gleder meg derfor veldig til å dra til Los Angeles å få dette som utdannelse og en framtidig jobb, det blir morsomt. 

- Høre på musikk. Det finnes ikke noe jeg liker bedre enn å høre på musikk. Jeg elsker å lytte til tekster jeg virkelig kan kjenne meg igjen i. 

- Blogge. Det å kunne uttrykke meg og skrive akkurat hva jeg tenker og føler er virkelig gull verdt. Blogging er noe av det morsomste jeg vet og dette er noe jeg har lyst til å holde på med i lang lang tid. Kanskje for alltid. 


 

Annerledes, men fortsatt lik

I dag kom jeg over disse bildene som er tatt for snart to år siden. Jeg syntes selv jeg ser veldig annerledes ut for to år siden enn hva jeg gjør nå. Likevel ser man godt at det er meg, så vi kan vel si annerledes men fortsatt lik? Mørkt hår og to meter vipper, det er vel sånn de fleste kjenner meg. Selv om jeg ser i ettertid at vippene mine var alt for lange savner jeg det allerede. Jeg tror jeg bare har vanskeligheter med å akseptere utseendet mitt uten vipper, og det er akkurat derfor jeg bestemte meg for å ta en pause. Hvor lange vipper jeg har skal absolutt ikke ha noe innvirkning på mitt selvbilde, det nekter jeg. Jeg kjenner også at jeg savner å ha mørkt hår etter jeg så disse bildene haha. Kjenner jeg meg selv rett vil jeg savne å ha blondt hår med engang jeg farger det brunt igjen, for det er vel bare sånn det er. 

It's finally here

Seee hva jeg våknet opp til i dag <3 ENDELIG kom snøen og vinteren til Trondheim også. Jeg krysser fingre og tær å håper på at vinteren har kommet for å bli. Det er så utrolig kjipt når snøen kun er i noen få dager før regnet kommer, typisk norsk vinter eller hva? I dag skal jeg bare slappe av og kose meg før jeg skal på nattevakt. De eneste dagene jeg ikke liker snø er de dagene jeg er på jobb. Vi er ute nesten hele natten og denne jenta eier ikke et par skikkelige vintersko, derfor ender jeg alltid med å bli kjempe våt på beina. Jeg syntes det er kjempe ubehagelig å skulle jobbe i vintersko og møter derfor alltid opp i joggesko og ankelsokker hehe ;-) jeg har vel bare meg selv å takke. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening å tenkte å se et par episoder av Kardashians. For dere som ikke har fått det med dere så har de nye episodene kommet på TV2 Sumo i dag, så dere vet hvor dere finner meg :-) 

Litt forsinketChristmas Time

Endelig var det min tur til å få litt julestemning. Det har vært så mye som har skjedd de siste dagene, så det har rett og slett ikke vært tid til å pynte til jul. I dag har jeg vasket og pyntet, i tillegg til at jeg har tent det første lyset i advent. Jeg vet det skulle tennes på søndag, men da hadde jeg ikke funnet frem julepynten enda haha. Det eneste som mangler nå er kakao og klementin, så vil denne dagen være helt perfekt. Nå skal jeg komme meg på trening så snakkes vi senere <3 

Jeg gleder meg

Siden jeg har hatt en skikkelig daffedag i dag begynte jeg bare å tenke på alle tingene jeg gleder meg til. Det som gjør meg så glad er at jeg har så mye å glede meg til. Jeg føler meg utrolig heldig som har så mye fint å se fram til, selv om mange av tingene bare er hverdagsgreier. Jeg har lært meg å sette pris på de små tingene i livet også, noe som har utrolig mye å si for humøret også. Det er ikke så ofte det skjer noe utenom det vanlige i livet mitt, og akkurat derfor er det viktig å like hverdagen også. Selv om den kan være litt kjedelig til tider. Til slutt handler det jo om hva du gjør det til selv, ikke sant? 

Jeg gleder meg til julaften 

Jeg gleder meg til å bo i Los Angeles

Jeg gleder meg til jeg kan kjøpe min første leilighet

Jeg gleder meg til framtiden 

Jeg gleder meg til sommer

Jeg gleder meg til forandring

Jeg gleder meg til å reise til Tromsø

Jeg gleder meg til alle jeg skal få se igjen i løpet av julen

Søndag = lørdag

I dag våknet jeg ikke før 13.58... herregud så flaut å innrømme haha. Har jeg ikke på alarm kan jeg seriøst sove hele dagen, det er utrolig irriterende. Er det noe jeg virkelig ikke liker så er det å sove alt for lenge, jeg føler at jeg sløser bort hele dagen min på å ligge i sengen. Jeg la meg ikke før i 4 tiden i går da jeg MÅTTE ha nattmat, selvom jeg hadde lovet meg å ikke kjøpe. Så måtte jeg også se 90 day fiance. Det er et utrolig sært program, men likevel skikkelig spennende. Jeg syntes det er synd å se alle de stakkars guttene og jentene som blir lurt av noen som kun ønsker oppholdstillatelse og penger, sikkert derfor jeg finner programmet interessant også.

Som jeg har fortalt dere før er søndag min favorittdag å dra ut på. Jeg har begynt å bli skikkelig lei 20 års stedene, så jeg unngår å dra ut på lørdager om det ikke er noe spesielt. Derfor en søndag min lørdag haha. Vi hadde det uansett super morsomt i går og jeg gleder meg allerede til neste cava-søndag. Nå skal jeg fortsette å male skapet jeg har snakket om. Seee yahhh <3

Things to do on a Sunday

Dere som har fulgt med på denne bloggen en stund har helt sikkert fått med dere at søndag er min favorittdag. SØNDAG ER DEN BESTE DAGEN I UKEN. Siden søndag er min favorite day tenkte at at jeg skulle dele med dere hva jeg liker å gjøre på en søndag. Kanskje du også blir en zzzunday lover? ♥

GÅ EN TUR
Istedenfor å ligge på sofaen hele dagen på grunn av fyllesyke, kom deg opp å gjør noe som er godt for både kropp og sinn. Personlig blir jeg mer trøtt og sliten av å ligge på sofaen en hel dag enn å faktisk komme seg ut å røre på kroppen. Denne årstiden er også perfekt å gå tur, det er jo så utrolig fint ute. Ta med deg en kopp kakao så blir turen enda koseligere. 

TRENING 
For dere som ikke liker å være ute er søndag en perfekt dag å dra på trening. Det er nesten ingen på trening på søndager, så du har nesten hele treningssenteret for deg selv. Jeg tror også du vil føle deg veldig mye bedre etter treningsøkten enn hva du gjør om du velger å ligge på sofaen en hel dag. Jeg kan nesten garantere at du vil ha mer energi etter en treningsøkt også, vinn vinn ;-) 

SE PÅ FILM 
Hva er bedre enn å ligge på sofaen å på film ? I går så jeg en film som het " The Family Stone" som jeg absolutt anbefaler dere å se. Litt sær, men utrolig koselig og morsom film. 

RYDDE 
Dette er vel det beste punktet er det ikke? haha. Jeg skal være så ærlig å si at det å rydde er virkelig det kjedeligste jeg vet, men det er utrolig deilig å starte en ny uke med nyvasket og ryddig hus. 

SPISE
Søndag er en perfekt dag til å kose seg med god mat, godteri og is. Hadde det ikke vært for at jeg har bestemt meg for å ta en liten pause fra godteri kan jeg garantere at jeg ville hatt godteskålen foran meg akkurat nå. 

Hva liker du å gjøre på en søndag?

Lets sleep all day

Er det en ting jeg skulle ønske jeg kunne endre med meg selv, så er det det å være et A-menneske istedenfor B. Jeg er så alt for glad i å sove, noe som gjør at jeg kan sove halve dagen om jeg ikke har noen planer. I dag våknet jeg ikke før klokken 1 og jeg var enda kjempe trøtt. Jeg kranglet med meg selv i en liten halvtime før jeg klarte å stå opp, etter 11 timer med søvn haha. I natt reiser jeg hjem til Tønsberg. Jeg skulle egentlig ha reist i går men jeg klarte selvfølgelig å glemme bankkortet mitt. Jeg måtte jo bare betale 1000kr for en ny billett, så ikke sure penger i det hele tatt :-) Jeg skal bare være i Tønsberg i en dag før jeg reiser videre til Oslo der jeg skal sove over hos ei venninne. Jeg har ikke sett henne på kjempe lenge, så det blir utrolig hyggelig <3 

For 6 år siden.

Så jeg altså sånn ut, 15 år gamle Sofie. En ting er sikkert, jeg har forandret meg mye. Heldigvis har jeg lært meg å tegne brynene mine også, det er altså ikke 1km som skiller brynene mine den dag i dag. Hva syntes dere? Er jeg lik meg selv? 

Typisk fredag

Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har spist taco idag? Jeg lurer på om jeg noen gang skal gå lei? Jeg kan spise taco 2-3 ganger i uken og jeg syntes det er like godt hver eneste gang. Nå er det bare en liten halvtime til jeg må begynne å gjøre meg klar til nattevakt, hvorfor går tiden så fort ? :-(  Jeg er trøtt allerede så jeg er virkelig spent på hvordan denne natten kommer til å gå. Jeg gleder meg allerede til mandag da jeg kan sove i min egen seng igjen <3 eller på toget.. Jeg skal hjem en liten tur for å fikse noen greier før jeg skal tilbake til Trondheim igjen. Sjokkerende at jeg skal reise eller hva? :-))

14 eller 18 år?

God morgon alle sammen ♥ Jeg har så og si akkurat våknet etter en lang nattevakt. Det eneste som er kjipt med å gå natt er at det er mørkt ute når jeg er ferdig på jobb og det er mørkt ute når jeg står opp. Jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til mørketiden er over, for den er egentlig jævlig kjip haha. 

  

Jeg lurer på hvor lang tid det skal før jeg venner meg til utseendet mitt uten lange vipper. Det er over 2 år siden jeg har sett meg selv uten vipper, så det er kanskje ikke så rart at jeg syntes det er uvant. Det er ingen hemmelighet at jeg ser ut som jeg er 14 år igjen, noe som sikkert hadde vært kjempe flott om jeg hadde vært over 30. Jeg har enda ikke kommet i den alderen der jeg syntes det er fint at andre tror jeg er yngre enn hva jeg egentlig er. Jeg er enda der at jeg blir fornærmet når noen spør meg om legitimasjon når jeg skal kjøpe cider. Jeg skjønner at de har en jobb å gjøre, men ser jeg virkelig ut som jeg er under 18 ? ://///

What happened last week?

Ukas høydepunkt: Det høres kanskje litt trist ut, men det var ingen spesielle høydepunkter forrige uke. Det trenger uansett ikke å være høydepunkter for å ha en bra uke, for det har jeg absolutt hatt. Trening, være med venner og dra til Trondheim. Så jeg vil si meg fornøyd jeg :-) 

Ukens innkjøp: Bounty på taxfreen <3 og mat haha. Eller jeg har vel brukt penger på Iglow også. Dere skjønner at jeg har bestemt meg for å spare penger til jeg reiser til Los Angeles, så nå skal jeg ikke shoppe noe før jeg reiser i Februar. Wish me luck 

Ukens må se: Food Choices og I am not your guru. Jeg anbefaler virkelig dere å se begge to, det ga meg utrolig mye. Dere kan finne begge to på Netflix. 

Ukens sang: Tro det eller ei, etter LA har jeg fått skikkelig dilla på hip hop/rap musikk. Alle jeg møtte og hang med + utestedene spiller bare hip hop/ rap noe som gjorde at jeg plutselig begynte å like sånn musikk. L.A mennesker er litt gangsta og jeg liker det ! Spent på å se hvordan jeg er når jeg kommer hjem derfra haha. Uansett, over til ukas sang. Big Sean - I don't fuck with you. 

Ukens cravings: Oboy kake fra freia. Har dere smakt den før? Visst ikke, dra på nærmeste butikk å kjøp den ASAP!! Det er virkelig verdens beste kake, og jeg kunne spist hele kaken alene <3 Jeg spiste sikkert 5 stykker i går, og det blir helt sikkert 5 nye i dag ;-)

Ukens nedtur: Heeelt klart å komme hjem fra LA. Det er ikke bare bare å komme tilbake til hverdagen når man har levd drømmelivet i 10 dager. Det er uansett godt å tilbringe tid med venner og familie før jeg flytter til andre siden av jordkloden. 

Null sminke, ingen vipper.

God morgen alle sammen! For dere er det helt sikkert formiddag/ettermiddag nå, men for meg er det morgen. Døgnrytmen min ble helt ødelagt etter at vi kjørte til Trondheim å ikke var her før 05.00 på natten, det sier seg vel selv at jeg sov lenge dagen etter da haha. Jeg har ikke orket å snu om døgnet heller da jeg skal på nattevakt på mandag. Jeg har derfor hatt en liten throwback til ungdomstiden der jeg satt våken hele natten og sov hele dagen. 

Jeg har ofte lagt ut bilder av meg uten sminke, da jeg ikke har noe problem med å gjøre det. Jeg regner med at dere kan se forskjellen nå i forhold til de andre bildene jeg har lagt ut? Ingen vippeextensions. For øyeblikket er overvippene mye kortere enn undervippene, men det er kanskje ikke rart ettersom at overvippene mine har blitt belastet i snart 2 år med alt for lange og tunge vipper. Vippene mine kommer til å vokse seg til etterhvert, så jeg må bare være tålmodig. Jeg syntes uansett ikke det er så ille uten vipper, selv om det ikke ser ut som at jeg har en eneste vipp haha.

Nå skal jeg komme meg på trening, viii snakkes <3

3 dager senere

Jeg hadde aldri i mitt liv trodd det skulle være så hardt å snu om døgnet, hva skjer med kroppen min egentlig? På lørdag sovnet jeg med engang jeg kom hjem for å så sove hele søndagen. Mandag våknet jeg med skikkelig hodepine noe som gjorde at jeg måtte legge meg for at den skulle forsvinne. Jeg tror jeg la meg rundt 5 på ettermiddagen og jeg VÅKNET 10.00 i dag, er ikke det sykt? haha. I dag føler jeg meg heldigvis som meg selv igjen, og det er utrolig deilig. Jeg fikk til å lage min egen frokost, jeg kom meg meg på trening og har endelig energi til å blogge. I dag har jeg litt å gjøre da jeg skal pakke for 2 måneder fram i tid, jeg skal nesten ikke være noe hjemme i Tønsberg fram til etter nyttår og trenger derfor myyee klær. Det var visst ikke så moro å bo her likevel, hehe.

Snaps from last night

Hvordan er formen deres? Min er helt fantastisk, as always. Jeg er så heldig å alltid våkne opp i god form etter en tur på byen ( bank i bordet!!!). I går var det vors i leiligheten vår så denne jenta dro hjem tidlig for å rydde. Jeg takler ikke å våkne opp dagen derpå i en leilighet full av alkohol, rot og snus. Jeg er helt sikker på at jeg vasket og ryddet i over en time i går, men det er vel ikke så rart når vi var over 18 stykker i en liten leilighet. Jeg dro også hjem tidlig for jeg begynner å bli så lei av å drikke, det er på en måte ikke morsomt mer. Etter Los Angeles skal jeg ikke drikke før jul. Nå skal jeg satse på trening og sunn mat, det begynner å bli på tide hehe ;-)

Do you remember ?


Black Eyed Peas - Where is the love ?

Cascada - Everytime we touch 

Owl City - Fireflies 

Avril Lavigne - Complicated 

Ke$ha - Tik Tok

Lady Gaga - Poker face
Jeg kom over en liste på Spotify som dere kan høre HER. Her er noen av godbitene som befinner seg i listen som er inspirert av tidlig 2000 tallet. Jeg virkelig elsker å høre på sanger som minner meg om barndom/ungdomstiden min. Jeg syntes nesten musikken fra 90 og tidlig 2000-tallet er bedre enn den musikken som lages nå. Av en eller annen grunn elsker jeg deppemusikk, derfor passer gamle sanger meg perfekt. Jeg syntes de sangene som lages nå kun handler om sex, utroskap og fuck you og alle andre haha. Jeg heier enda på Westlife og A1 <3 <3 

God morgenKlokken er nå 16.00 å denne jenta har akkurat stått opp. Det skal sies at jeg først sto opp klokken 06.20 for å trene og ordne vippene mine, så litt flink har jeg absolutt vært. Jeg sov ekstremt dårlig i natt og måtte derfor legge meg et par timer når jeg kom hjem, jeg skal tross alt på nattevakt i dag å trenger derfor MYE søvn hehe. Nå skal jeg komme meg opp å gjøre noe fornuftig, så vi snakkes <3

CHEERSNå holder jeg på å ordne neglene mine, svare på snap, drikke og blogge samtidig. Jeg har egentlig ikke tid til å blogge da det er veldig mye annet jeg skal gjøre. Jeg blir hentet om 9 minutter, så jeg skjønner egentlig ikke hva jeg holder på med haha! I kveld skal jeg ut med jentegjengen i Tromsø, noe som alltid er veldig hyggelig. Vi snakkes i morgen, ha en fin kveld alle sammen  <3

Hva med en liten pause?

Vintorsdag i Tromsø skuffet. Det kan være jeg som begynner å bli lei av å drikke også, hvem vet. I kveld skal jeg bare slappe av med god mat og masse godteri <3 <3 Jeg skal virkelig slappe av å gjøre meg klar for en ny dag på byen i morgen hehe. Når man først er i Tromsø er det viktig å være litt sosial, noe som innebærer alkohol. Jeg holdt på å skrive at jeg skulle ta meg en pause fra alkohol etter lørdagen, men så kom jeg på at det er bursdag neste helg også drar jeg til LA. En ting er sikkert, vi reiser ikke til andre siden av jordkloden for å legge oss tidlig hver eneste kveld. Jeg har også hørt at utelivet i Los Angeles er helt sykt, derfor må det testes ut ;-)

Hva gjør jeg i Tromsø?Når jeg reiser til Tromsø er det rett og slett bare for å slappe av. Her har jeg ingen plikter, ingen som forventer noe av meg og ingenting som står på timeplanen. Jeg legger meg når jeg vil, står opp når jeg vil og trener når jeg vil. Jeg får nesten den følelsen av å reise på ferie når jeg er her, for her gjør jeg ikke annet enn å slappe av. Jeg får hentet meg inn igjen etter noen hektiske uker og det er digg. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, så jeg må egentlig bare komme meg i dusjen. Utrolig nok er denne dagen litt travel da jeg får middagsbesøk om noen timer, så skal vi ut på byen. I Trondheim og Oslo har de cavasøndag mens i Tromsø har de vin/cava torsdag haha. Jeg har aldri sett på torsdag som en dag man drikker på, sikkert for at jeg aldri har vært student. Alt må uansett prøves, så jeg gleder meg ! 
Genser - Gymshark // Tights - 2XU

Kleint, men sant

 
 
Faen... Jeg skulle aldri dratt på konsert, for jeg holder på med dette Justin Bieber styret enda. Før konserten hadde jeg nesten glemt at Justin eksisterer, og nå? Nå er jeg en desperat stalker som snart har sett alle videoene av Justin som ligger på Youtube, kleint men dessverre sant. I går sovet jeg ikke før 03.00 for at jeg lå å så på Justin haha herregud. Nå skal jeg slutte å oppføre meg som en psykopat å legge meg istedenfor, god natt <3

Når du kjeder deg

Jeg tror virkelig jeg må begynne å kjede meg litt oftere for herregud så effektivt jeg plutselig er. Jeg har allerede rukket å ryddet hele leiligheten, støvsuget, vasket gulv, vasket klær, pakket alt jeg trenger de 3 ukene jeg skal være bortreist og vært på trening. Jeg kjedet meg faktisk så mye at jeg dro på trening. Noe som egentlig var helt unødvendig da jeg allerede har trent fem ganger denne uken, men nå ble det seks. Nå skal jeg jeg google litt rundt å finne " must do" i LA. Så skal jeg kose meg med litt taco og serie <3 

About last night

Jeg har ingen unnskyldning for å ikke blogge i går, jeg var rett og slett bare lat. Jeg sov lenge, gikk en tur, spiste litt, så på TV og sov litt mer. Jeg var så heldig å bli vekket til lasagne av verdens beste venninner. Det er virkelig deilig å ha besøk de dagene du ikke gidder å gjøre slike ting selv haha. Etter middagen var det bare å få på seg kjolen og begynne å drikke. Som jeg nevnte her om dagen var jeg utrolig skeptisk på å dra ut i Tønsberg da jeg trodde det var skikkelig dødt om vinteren, men der tok jeg virkelig feil. Vi hadde seriøst tidenes morsomste kveld, det hadde jeg ikke forventet!

Nå har Stine og Julie dratt, så det plutselig veldig stille og ensomt her. Jeg trives jo svært dårlig i eget selskap, så når jeg har hatt mennesker rundt meg i over en uke er det plutselig veldig kjedelig å bli sittende alene igjen. Jeg har uansett masse å gjøre i dag, så tiden vil vel gå fort uansett. På onsdag reiser jeg til Tromsø for å være der en liten uke, så skal jeg til Trondheim før jeg drar direkte til LA. Jeg må derfor pakke for 3 hele uker og 2 forskjellige årstider, dette blir ikke lett. Wish me luck!!

This evening's snaps

Godteri, vin, filter, Snapchat og lit mer vin. Nå venter vi bare på at Senkveld skal begynne, fredagens høydepunkt eller hva? Resten av kvelden skal vi bare slappe av og nyte kvelden. I morgen skal vi teste utelivet i Tønsberg, noe jeg virkelig er spent på. Jeg har kun vært ute på byen om sommeren, da det er masse masse mennesker her. På denne tiden er det helt annerledes, så kanskje vi blir de eneste ute på byen? Jaja, vi skal vel ha det morsomt uansett haha. 

Tre er bedre enn to

ENDELIG er trekløveren samlet igjen <3 Nå som vi bor i tre forskjellige byer er det utrolig vanskelig å møtes ofte, derfor er det ekstra hyggelig når alle har tid. Denne helgen er vi hjemme hos meg i Tønsberg, så Stine har kommet fra Fredrikstad og Julie har kommet helt fra Trondheim. Vi har allerede vært på butikken å kjøpt masse god mat, potetgull og godteri. Vi måtte også innom vinmonopolet å kjøpe litt for mye drikke, hehe ;-) Jeg er helt sikker på at dette blir en utrolig morsom helg. Det er ikke noe som er bedre enn en skikkelig jentehelg, eller hva? 

Jeg kan ikke forstå

På dager som dette elsker jeg virkelig byen jeg bor i. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg mislikte Tønsberg så sterkt for noen år siden. Det er vel jeg som har blitt eldre å lært meg å sette mer pris på... naturen? Nå følte jeg meg skikkelig gammel, haha. Da jeg flytter fra Tønsberg syntes jeg det var verdens kjedeligste by å bo i. Jeg skal ærlig innrømme at Tønsberg fortsatt er en ganske død by, utenom sommeren. Det går uansett helt fint, både Oslo og Gardemoen er rett i nærheten så jeg overlever. Akkurat nå er jeg veldig fornøyd med å bo her <3

Det kan ikke stemmeEr det en ting jeg virkelig skulle ønske jeg kunne endre på i livet mitt så er det behovet for å sove lenge. Jeg misunner virkelig alle dere A-mennesker der ute, hvorfor ble det ikke meg? :( Jeg tror ikke dere vet hvor heldige dere er, for herregud så utrolig deilig det må være. Står jeg opp før klokken 9 er jeg en zombie hele dagen, noe som er utrolig irriterende. Det skal sies at jeg våknet fort med engang jeg gikk ut ytterdøren i dag, HVA SKJER MED 2 GRADER? Jeg vet vi er i Oktober, men vi hadde fortsatt 17 varmegrader forrige uke. Jeg sitter nesten med den følelsen når du reiser hjem fra syden og kulden slår deg i det du går ut av flyet på Gardemoen. Jeg trodde først ikke det kunne være rett, men Snapchat hadde altså rett. Jeg skjønner at det ikke er lenge til vinteren er her, buhu. 

Nå skal jeg avslutte dette negative innlegget å begynne å rydde litt. Oppskriften på den etterspurte pizzaen kommer også i dag, GLED DERE !

ZzzundayDette har egentlig vært en ganske tung dag. Fyllesyken møtte meg når jeg stod opp i dag, noe jeg takler svært dårlig. Jeg blir nesten aldri fyllesyk, så de få gangene jeg er så uheldig føles det nesten som verden er på vei til å gå under haha. Det er heldigvis ikke langvarig, så jeg har hatt en utrolig hyggelig kveld i det minste. Nå er det virkelig høststemning i leiligheten med tente lys, fyr i peisen og en god film på tven <3

Lærer kanskje neste gang

I dag har det virkelig regnet i Tromsø. Så optimist som jeg er kom jeg hit uten regnjakke, FOR DET REGNER VEL IKKE I TROMSØ? Jeg skal innrømme at jeg tok feil. Det begynte heldigvis ikke å regne før nå, så da er det greit. Jeg er helt udugelig når det kommer til å pakke, for jeg pakker kun klær jeg bruker når jeg skal ut på byen. Veldig logisk når det er en dag jeg skal ut og fem dager jeg ikke skal ut. Heldigvis er jeg heldig å ha en mor som bruker mye av de samme klærne som meg, så jeg var så heldig å få lånt meg en jakke. Jeg slet skikkelig når jeg var i Trondheim, for jeg hadde ingen hverdagslige klær å bruke haha! Regner med at jeg lærer etter denne gangen. 

Det beste med å være hjemme

Er når mamma baker <3 hjemmelagde boller, rundstykker og kaker ååh nam! Det er riktig nok bare boller på menyen i kveld, men jeg har allerede bestilt rundstykker til frokost i helgen. Jeg som ikke kan forstå hvorfor jeg veide 10 kilo mer når jeg bodde hjemme ;-) Jeg får lyst på absolutt alt når jeg er i Tromsø, heldigvis klarer jeg å kontrollere meg. Har bare spist tre boller å skal snart spise min fjerde, selvkontroll kalles det. Er det en ting jeg absolutt SKAL ha før jeg reiser hjem så er det landgang <3 Dette er noe de kun selger i Nord-Norge og er et must når jeg er i Tromsø. Det er ikke noe mer spesielt enn en baguette, som smaker helt fantastisk. Det minner meg skikkelig om barndommen min, noe som egentlig er så koselig!

Når skal du flytte tilbake?

Jeg våknet opp i dag å var helt sikker på at det var tirsdag. Jeg kan faktisk ikke forstå hvor tiden blir av? Det er allerede 3 dager siden jeg kom til Tromsø å enda har jeg ikke gjort noe fornuftig. Jeg føler uansett ikke at det er så veldig mye å gjøre i Tromsø, så jeg går vel ikke glipp av så mye. Til helgen skal jeg ut å drikke, noe jeg virkelig ser frem til da jeg aldri har testet utelivet i Tromsø. Jeg krysser fingrene for god stemning og morsomme mennesker. Jeg har allerede mine tanker om hvordan det er, så vi får se om jeg har rett eller ikke. 

Er det noe jeg får spørsmål om hver eneste gang jeg er i Tromsø så er det " skal du ikke flytte tilbake snart?". En ting er sikkert, jeg kommer aldri til å flytte hit igjen. Jeg har ikke bodd her siden jeg var barn, så jeg føler derfor ikke at dette er "hjemmet" mitt. Jeg har både familie og venner her, men det føles likevel ikke som hjemme. Tromsø har absolutt sine positive sider, men denne byen er rett og slett ikke noe for meg. Tromsø er så langt fra absolutt alt, det er også veldig dyrt og fly, i tillegg til at alle kjenner alle og ikke minst mørketiden!! Jeg kan virkelig ikke fordra mørketiden. Den er så utrolig lang, kald og dyster haha. Jeg husker jeg var skikkelig deprimert under mørketiden når jeg bodde i Tromsø, noe som absolutt ikke er uvanlig. Det er uansett kjipt å gå å være lei seg uten grunn i flere måneder, det gidder jeg ikke.

Det er ingen hemmelighet at jeg er en rastløs sjel, derfor blir nok denne byen litt for liten for meg. Jeg syntes Trondheim ble alt for lite og jeg vil nok føle det samme om Oslo etterhvert også. Skal jeg finne en by som vil passe akkurat meg og mine behov så må det være New York eller Los Angeles. Jeg elsker at det alltid skjer noe og at det kryr av muligheter. Jeg syntes nesten det er litt skummelt at jeg skal dra til Los Angeles, for jeg har en følelse på at jeg aldri kommer til å ville flytte hjem igjen. Kanskje etterhvert når jeg føler meg klar for å stifte en familie. Jeg har uansett bestemt meg for å fortsette å bo i Los Angeles om muligheten er der når skolen er ferdig. Så NEI, jeg kommer ikke til å flytte tilbake til Tromsø igjen. Da må det skje et mirakel. 

Nå skal jeg fortsette å gjøre det jeg gjør hver eneste dag, se på dokumentarer. Jeg har fått helt dilla på å se dokumentarer i det siste, jeg lærer så utrolig mye nytt. Jeg syntes det er super spennende å se hva som skjer rundt om kring i verden, lære om andre kulturer og samfunnet vi lever i. Jeg har et par dokumentarer jeg skal tipse dere om etterhvert ! Vi snakkes <3

Bittelitt kjærlighetssorg

I dag våknet jeg opp å følte nesten litt kjærlighetssorg. Du vet den følelsen når alt du vil er å være med en person, men det virker helt umulig. Når du får lyst å ta opp telefonen å ringe for å si at du savner han, noe som ABSOLUTT ER UMULIG HAHA. Jeg vet ikke hva det er for noe men dette skjedde også i 2012? etter at jeg var på konsert med Justin. Jeg våkner opp dagen etter å innser hvor jævlig vanskelig det er å noen gang få møtt han. Jeg er ikke så blodfan av han heller, jeg syntes bare han er en kul type. I tillegg er han alt jeg ikke ser etter, noe som gjør meg enda mer interessert. Gir det mening? haha

Uansett hvor deilig Justin måtte være må jeg si at jeg er litt skuffet over konserten i går. Det skal sies at han lagde litt av et show og det var absolutt verdt hver eneste krone, MEN hvor ble engasjementet av ? Konserten var også sykt upersonlig. Hva med å si noe så enkelt som " Hello Norway?" og snakke litt utenom alle replikkene han har øvd inn på forhånd. Det er vel helt åpenbart at gutten er sliten, noe som er helt greit og ikke minst forståelig. Jeg syntes uansett han burde ta seg en pause fra alt og alle før han velger å reise på Tour, sånn at han kan være der 100 % og ikke bare 50-60%. Han har nok det livet de fleste drømmer om, men det er nok ikke bare bare å være så kjent som han er. 

 

Et must


Body fra Nelly


Siden det er søndag kan dere vel gjette hvor jeg skal? Når jeg først er i Trondheim er det virkelig et must å dra på cava søndag. Nå drikker jeg litt mens jeg prøver å ordne neglene mine samtidig som jeg blogger. Jeg skal gjerne gjøre alt i siste liten noe jeg angrer på hver eneste gang. Nåå må jeg nesten begynne å røre på meg, så vi snakkes i morgen <3 ha en fin søndag alle sammen !

I'm back againGodt formiddag/ettermiddag? fra Trondheim. Jeg som var så lei av Trondheim for en måned siden er allerede tilbake. Nå som jeg ikke bor her elsker jeg plutselig byen. Nå får jeg lyst å dra på shopping, kino, ut å spise ja you name it. Jeg kjenner det er deilig å være her på ferie og ikke bo her. 

I dag ble jeg invitert på lunsj til min kjære Zelia. Jeg som har sagt hver eneste dag i 3 uker nå at jeg skal begynne å spise sunt igjen hehe. Som jeg har nevnt tidligere har jeg mistet alt som heter selvkontroll når det kommer til mat og søtsaker. Står det noe godt foran meg kan jeg love dere at jeg spiser det. Hadde det ikke vært for at jeg trener 5 ganger i uken å spiser relativt sunt ellers vil jeg ikke tenke på hvordan jeg hadde sett ut. Men men, så lenge man er fornøyd hvordan man ser ut så spiller vel ikke det så stor rolle ;-) Nåå skal jeg ut å nyte solen, vi snakkes <3

This shit just got real

I dag mottok jeg vitnemålet mitt fra videregående på engelsk. Som de fleste vet skal jeg til Los Angeles for å utdanne meg til make-up artist, det de fleste ikke vet er at jeg reiser allerede i februar. Da beslutningen om å flytte ble tatt besluttet vi oss for å ikke dra på jorden rundt reise likevel. Derfor sendte jeg mail til skolen for å høre om jeg kunne få tilbake plassen min på vårsemesteret istedenfor høstsemesteret, NOE JEG FIKK! Jeg kan ikke tro at det bare er 5 måneder til jeg bor i Los Angeles, det er sykt å tenke på. Jeg reiser 1 februar, da vi får leilighetene våre da. Jeg er super spent på hvem jeg skal bo med, skolen og miljøet. Jeg tror uansett at dette kommer til å være den beste og ikke minst utfordrende avgjørelsen jeg noen sinne har tatt. I tillegg er det bare en måned til jeg og Julie skal reise til LA for å sjekke ut byen jeg snart skal bo i, herregud så mye fint jeg har å se fram til ♥

Bedre lykke neste gang

Klokken er snart 5 og jeg sitter enda i morgenkåpen min. Ikke for at jeg nettopp har stått opp, for jeg har allerede vært på trening, vasket og handlet mat. Jeg syntes bare det er digg å gå rundt sånn halvveis naken når jeg er hjemme alene. Jeg har aldri forstått meg på de menneskene som klarer å gå i olabukse og skjorte hjemme, hvordan overlever dere? Det første jeg gjør når jeg kommer hjem er å finne fram joggebuksa og hettegenseren, det er er digg det. 

Når jeg flyttet til Tønsberg mistet jeg min kjære fotograf Gabriel, noe som virkelig suger. I går var jeg ute for å kjøpe meg kamerastativ og fjernkontroll til selvutløser, og jeg kom kun hjem med kamerastativ. Hun som jobbet på Japan Photo mente jeg kunne bruke en app på telefonen som jeg absolutt ikke skjønte meg på, derfor må jeg tilbake igjen imorgen. Dere ser jo hvordan resultatet ble i dag haha. Det ser ut som jeg skulle ta bilde av veggen og ikke meg selv. Bedre lykke neste gang tenker jeg!

Bedre sent enn aldri

Hver gang jeg kjøper meg sko blir jeg alltid tilbydd impregnering og andre mirakelkurer, og hver gang takker jeg nei. Jeg ble sterkt anbefalt å kjøpe med sist jeg kjøpte meg nye sko og igjen ga jeg samme svaret. Jeg tror jeg brukte de skoene to ganger før de var historie, det var virkelig bortkastet penger. Det er et par sko jeg har vært flink til å ta vare på på, og det er Louis Vuitton skoene mine. Likevel syntes jeg de begynner å bli litt slitt, noe som stresser meg litt da de ikke akkurat var billige. Skoene er i skinn, så om noen søte mennesker der ute har noen råd til hvordan jeg kan ta enda bedre vare på de så blir jeg super takknemlig ♥ Jeg må virkelig bli flinkere til å ta vare på skoene mine. Neste gang jeg kjøper sko skal jeg helt klart takke ja. Bedre å lære sent enn aldri, er det ikke det man sier? 

Typisk OsloI går var vi ute på Lawo Terrasse, og jeg må ærlig innrømme at jeg var ikke særlig imponert. Jeg vet ikke om det var min negative holdning eller om det bare var plassen, det sugde uansett. Ikke nok med at uteplassen var dårlig, det begynte selvfølgelig å pøsregne når vi skulle hjem. Taxi var det umulig å få tak i også, så vi endte med å ta sykkeltaxi haha. Samvittigheten kom selvfølgelig, for det føltes nesten ut som at vi drev med undertrykkelse av mennesker. Han hadde heldigvis EL-sykkel, så da ble samvittigheten litt lettere. 

I dag har det vært kjempe fint vær i Oslo, noe som vil si lunsj i parken. Jeg føler det er typisk Oslo å henge i parken, det virker som alle gjør det. Jeg kan jo forstå hvorfor, for det er utrolig hyggelig. Jeg kjenner bare mer og mer på lengselen til å flytte hit, for jeg elsker Oslo livet. Nåå skal vi spise litt taco før jeg skal komme meg hjem til Tønsberg. Vi snakkes ♥

Som alle andre lørdagerGod lørdag Oslo ♥ Etter å hatt alarmen på 8-9 hver eneste dag våknet jeg av meg selv klokken 9 idag. Det er utrolig irriterende når du først bestemmer deg for å sove lenge så våkner du av deg selv lenge før du hadde planer om å stå opp. Det verste er at det har vært en kamp hver eneste morgen med å stå opp klokken 9, men i dag våkner jeg å er lys våken? haha. 

Nå skal vi slappe av litt før vi skal ut å handle inn til kveldens festligheter. Vi skal ut i dag, som alle andre lørdager. I kveld skal vi teste ut Lawo Terrasse, noen som har vært der før? Jeg har hørt det skal være bra, så vi krysser fingrene. 

3 mål - Jeg prøver igjen

I går bladde jeg gjennom gamle blogginnlegg, noe som var utrolig morsomt. Det er rart å se hvor mye som har forandret seg på bare et år. Jeg hadde skrevet et innlegg der jeg hadde satt meg tre mål jeg skulle ha gjennomfør innen et år, og vet dere hva? jeg har ikke gjennomført et eneste av de målene. Jeg har ikke lyst til å gjennomføre de heller haha. 

Målene jeg hadde satt meg var å kjøpe leilighet, flytte til Oslo og kjøpe meg en pomeranian. Det siste jeg vil akkurat nå er å eie min egen leilighet, for jeg vil ikke ha et så stort ansvar. Nå skal jeg snart til Los Angeles i tillegg til at jeg skal reise masse, da kan heller leiligheten vente noen år til. Flytte til Oslo har jeg enda lyst til, og det SKAL jeg gjøre med engang muligheten er der. Kanskje om et år? hehe. Jeg kan ikke skjønne hvordan et mål kunne være å kjøpe meg enda en hund?? hva i alle dager skal jeg med det? haha. 

Jeg bestemte meg for å sette meg tre nye mål som jeg skal ha gjennomført innen et år. Det skal bli utrolig spennende å se hvor jeg er om et år, jeg gleder meg. 

1. Få noe ut av studiene i Los Angeles. 
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dere akkurat dette punktet uten at det skal høres helt sykt kleint ut. Jeg har bestemt meg for at jeg skal oppleve noe utrolig kult når jeg er i Los Angeles, om det er å få til noe innen make-up eller å møte masse kjendiser er egentlig det samme. Noe KULT skal uansett skje. 

2. Flytte til Oslo 
Neste sommer, da SKAL jeg bo i Oslo. Det eneste som kan hindre meg er om jeg velger å bli igjen i Los Angeles. Kommer jeg hjem til Norge igjen, flytter jeg fra Tønsberg med engang jeg får muligheten. 

3. En bedre blogg
Om et år skal lesertallet være høyere, bildene skal være bedre og jeg skal ha en mer interessant blogg. Bare å jobbe på ;-)

Next stop OsloAhh for en stressende start på dagen. Jeg klarte selvfølgelig ikke å stå opp før 09.00, en time etter at jeg satt på vekking. På 3 timer har jeg vært på trening, dusjet, ordnet meg, pakket, gått tur med Celine og nå å blogge. Jeg skal ta bussen til Oslo klokken 13.00 så begynner derfor å få veldig dårlig tid. Jeg skal være i Oslo i hele helgen da jeg skal besøke to gode venninner fra Trondheim, det gleder jeg meg til. Selv om jeg er veldig glad i Tønsberg er nok denne byen litt for liten for meg. Jeg elsker å være der det alltid skjer noe, så en helg i Oslo kommer til å være perfekt. 

NÅ må jeg løpe, vi snakkes ♥

for 1 år sidenSÅ JEG SÅNN UT?? I det siste har jeg fått høre utrolig mange ganger " du har forandret deg skikkelig", hæ tenker jeg da. Jeg ser meg selv i speilet hver eneste dag og jeg føler ikke at noe har forandret seg. Etter å fått høre x-antall ganger hvor mye jeg har forandret meg gikk jeg i arkivet for å se bildene jeg la ut i september for et år siden, og dette er to av de. Jeg syntes nesten jeg ser ut som en annen person, hvem er dette ? haha. Spør du meg, ser det ut som bildene er tatt for 3-4 år siden. NÅ skjønner jeg hva dere snakker om. Disse bildene er tatt for noen dager siden. Spør du meg er det stor forandring og det er ikke bare det at jeg har farget håret. Jeg klarer ikke å sette ord på hva det er, men noe er annerledes. Når jeg sammenligner disse bildene er jeg mer fornøyd med hvordan jeg ser ut nå. Jeg føler jeg har fått en mer voksen stil, lært å sminke meg på en annerledes måte ( noe som nok spiller en stor rolle ) og  er bedre til å ta bilder? haha. Jeg føler også personligheten min har endret seg endel, i en positiv retning. Jeg har blitt mye mer opptatt av hva som skjer i samfunnet og reflekterer mye mer, DET liker jeg. Er det ikke litt rart å tenke på hvor mye som forandrer seg uten at man merker det selv? 
 

Modellyrket, ikke noe for meg

Jeg regner med at dette var den siste dagen i 2016 der jeg kan gå med kjole. Det har vært skikkelig sommer i Tønsberg i dag, noe som er utrolig digg. Med engang solen skinner får jeg alltid lyst på is, utrolig irriterende egentlig. Jeg har kranglet med meg selv i hele dag for å ikke dra på butikken å kjøpe denne isen, noe jeg til slutt klarte. Jeg har mistet alt som heter selvkontroll og spiser alt jeg kommer over. Jeg prøver å skjerpe meg litt nå da jeg for øyeblikket er fornøyd med vekta og vil holde meg der. Jeg venter faktisk på å bli pensjonist, da skal jeg drikke vin og spise sjokolade hver eneste dag. 
kjole fra Bikbok

Jeg måtte le litt når jeg så disse bilene, JEG på Top Model? På det første bildet ser det ut som jeg snart skal falle eller at jeg mister balansen. På det siste bildet trekker jeg leppene mine sammen haha. Jeg tror jeg skal være evig takknemlig for at jeg ikke kom med helt til slutten, sånn at jeg slapp å dumme meg ut på TV. Jeg har skjønt at modellyrket kanskje ikke er noe for meg, og det er helt greit. 

Well hello again, summer

Er det en ting jeg virkelig har savnet med å bo i Sør-Norge så er det klimaet. HERREGUD så deilig det var å våkne opp til blå himmel og 21 grader i dag. Jeg måtte sjekke værmeldingen i Trondheim for moro skyld, 14 grader å overskyet. Jeg er glad været i Trondheim er så dårlig, for det gjorde avgjørelsen min med å flytte litt enklere. Neida, joda. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening å skal få i meg litt mat før jeg skal rett ut døren igjen. Jeg er helt sikker på at dette er en av de få dagene med sommer vi har igjen, derfor skal de nytes. Ha en fin dag alle sammen ♥

New lashes

//annonselenke

   

Da har jeg akkurat kommet inn døren etter å ha vært en tur innom Beautystop hos flinke Zelia, som igjen har ordnet vippene mine perfekte. Jeg blir alltid like fornøyd og jeg regner med at dere skjønner hvorfor? Jeg tror dere skal lete lenge etter ei som er så flink som Zelia. Hun er super nøye, du får resultatet du ønsker og hun er bruker ikke lengre tid enn nødvendig. For en utålmodig sjel som meg er det helt perfekt. 

Nå skal jeg slappe av litt før jeg og Celine skal sitte 8 timer på tog. Jeg er heldig som har en hund som sover mye, så jeg krysser fingrene for at hun gjør det på toget også. 

Mandag

Da er det mandag, igjen. Jeg vet ikke hvorfor alle misliker mandager så sterkt, jeg elsker mandager. Jeg syntes det er deilig med en ny uke med mange muligheter. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg skrev den setningen, for jeg syntes egentlig det er litt teit å bruke mandager som en ny mulighet. Jeg syntes hver eneste dag gir deg en ny mulighet, ikke bare mandager. 

Nå skal jeg snart dra å fikse vippene mine, det blir deilig det. Jeg føler meg alltid som et nytt menneske hver gang jeg har fått påfyll, det ser alltid så bra ut. Etter vippetimen skal jeg ut å spise også skal jeg møte min kjære bestevenninne før jeg skal ta toget til Tønsberg. Travel dag som dere sikkert skjønner, men det er bare moro!En god unnskyldning.

Vanligvis har jeg aldri en god unnskyldning for å ikke blogge. Enten har jeg vært på byen, eller så sover jeg, kanskje spiser jeg eller så føler at jeg rett og slett at jeg ikke har tid. Tro det eller ei, denne gangen har jeg en god unnskyldning. Jeg skal fortelle dere alt imorgen og jeg gleder meg virkelig. Dette har vært hemmelig for alle som ikke står meg nær i over en måned, noe som har vært kjempe slitsomt. Jeg skulle gjerne forklart dere alt nå, men jeg orker ikke et utdypende, personlig og egentlig veldig privat innlegg akkurat nå. 

Istedenfor å blottlegge livet mitt på bloggen skal jeg spise masse pizza, Ben and Jerry's og se på The Ugly Truth. For dere som ikke har sett The Ugly Truth, skru på TV3 NÅ. Jeg kan garantere en god latter og litt kjærlighetssorg. 

SØNDAG

I dag klarte jeg endelig å stå opp før klokken 12. Jeg har hatt vekkerklokken på 10.00 hver eneste dag denne uken men aldri har jeg klart å komme meg opp. Jeg vet ikke hva det er, men jeg har vært utrolig sliten og utmattet de siste dagene. Det er uansett deilig å stå opp til normal tid, da jeg får mer ut av dagen. Nå skal jeg bare drikke opp smoothien min så skal jeg komme meg på trening. 

Jeg syntes det var utrolig moro å se hvor mange som viste interesse for innlegget mitt om forandring, du kan lese det her. Som jeg har nevnt litt tidligere så er det store forandringer som skjer i livet mitt de neste ukene, som jeg skal fortelle dere om veldig snart. Jeg måtte få ut tankene mine for å skjønne selv at alt som skjer framover kommer til å være noe bra, til slutt. Jeg skal innrømme at jeg er redd, men i dette tilfelle er denne redselen bare bra. Jeg gleder meg til å bevise til meg selv at det ikke var noe å være redd for. Det er uansett utrolig morsomt at jeg kan motivere andre også, det er ikke noe som gjør meg mer lykkelig. 

Birthday

I dag har min kjære venninne Zelia bursdag. Hvem hadde trodd at denne jenta er 27 år gammel? Jeg håper jeg er like ungdommelig når jeg er 27 år, har to barn og er gift. Jeg kommer nok aldri til å ha barn eller å være gift når jeg er 27, vi kan vel heller si 30-40 år haha. Ungdommelig skal jeg likevel være, det er jeg helt sikker på.Nå ligger jeg stappmett på sofaen mens Zelia skyper med ei venninne som bor i Los Angeles. Jeg kjenner nå hvor utrolig mye jeg gleder meg til å bo der selv. Jeg gleder meg til å være et sted der det alltid skjer noe, er masse mennesker og AMERIKANERE. Jeg elsker Amerikanere, de er så utrolig hyggelige, blide og imøtekomende.

Taco wednesday

Jeg har aldri skjønt meg helt på tacofredag. Jeg spiser taco mandag, tirsdag, onsdag, torsdag... ja du forstår. Taco er helt klart min favorittrett, så det var absolutt ikke feil å komme hjem til dekket bord etter en lang dag. Som jeg har nevnt tidligere er det utrolig mye som skjer de neste ukene, noe som gjør at jeg nesten ikke er hjemme. Jeg kjenner jeg gleder meg til alt er over og jeg endelig kan slappe av igjen. Jeg gleder meg til å endelig kunne begynne å fokusere 100 % på bloggen igjen, for det begynner å bli veldig lenge siden. Dere vet om reiseplanene jeg snakket om i går? De er allerede endret. Jeg og Julie har funnet et helt nytt sted vi vil dra og det kommer til å bli helt sykt. Jeg er seriøst verdens mest ubesluttsomme person og det vises så alt for godt på bloggen. Jeg vil ikke vite hva dere som ikke kjenner meg tenker om meg haha! Jeg skal fortelle dere om reisen med engang vi har bestilt billetter, som er veldig veldig snart ♥

Bader du i Farris?Onsdag, allerede? Hvor blir tiden av egentlig? Jeg føler ikke det er lenge siden sommeren har begynt, men når jeg ser på datoen viser den noe helt annet. Det er snart høst. Jeg vet ikke med resten av Norge, men i Trondheim har det blitt utrolig kaldt allerede. Selv om høsten er en utrolig fin tid, er jeg ikke klar for høst helt enda. Jeg vil enda kunne sitte ute til langt på natt, grille, sole meg og dra på stranden. Jeg må vel innse at sommeren snart går mot slutten, i alle fall nå som jeg har tatt på meg en skikkelig varm og tykk genser haha. I går spurte jeg Zelia om hun ville være med på Farris bad i nærmeste framtid for å ha en skikkelig avslappende jentehelg. Zelia har aldri hørt om Farris Bad før, og spurte om det var et sted man badet i Farris. Jeg var helt sikker på at jeg skulle besvime et sekund haha. Vi får unnskylde henne med at hun er trønder, 

Pink Panther

Jeg er så lykkelig over at jeg endelig syntes det å trene og spise sunt er morsomt igjen. Det siste året har det vært mer en kjedelig rutine som jeg måtte gjøre for å holde meg i form og ikke noe jeg syntes var morsomt. Jeg er heldigvis tilbake der jeg var for et år siden, og det føles utrolig godt. Jeg er langt i fra like streng som det jeg var før og det kommer jeg aldri til å være igjen heller. Jeg har lært mye siden den gang. 

Nå skal jeg ned til min kjære " sivgersøster " som også er en av mine nærmeste venninner å spise middag. Det finnes ikke noe bedre å bli invitert på middag, spesielt når kokken er utrolig flink til å lage mat. Det er dessverre ikke alle som er like flinke, inkludert meg selv haha. Jeg kan nesten garantere at det er taco eller pizza som står på menyen hjemme hos meg, enkelt og greit. 


Genser - Nike / Tights - Adidas / Sko - Nike

Too much to handle

De neste ukene har jeg skremmende mye som skjer og jeg burde egentlig gjøre alt annet enn å ligge i senga å blogge nå. Jeg vet ikke hvorfor, men når jeg får alt for mye å gjøre klarer jeg ikke å gjøre noe som helst. Jeg blir så stresset at jeg ender opp med å være kjempe sur og mega.. lat? Jeg får lyst å bare legge med ned i sengen å håpe på at alt skal ordne seg mens jeg gjemmer meg for verden, men sånn fungerer det dessverre ikke. Jeg har bestemt meg for å begynne å ta tak i alt i morgen. I kveld orker jeg ikke tanken på det engang. Jeg skal fortelle dere alt etterhvert, bare ikke akkurat nå. 

Nå skal jeg komme meg i dusjen før jeg skal være så fornuftig å se masse episoder av Pretty Little Liars ♥

Ikke etter planenI går dro jeg til en venninne i joggebukse og hettegenser og var klar for en kveld på sofaen. Jeg hadde blitt spurt om å være med ut noen timer før, men alkohol var virkelig det siste som fristet etter en lang sommer med alt for mye drikke. Jeg som absolutt ikke hadde lyst til å dra ut på byen hadde plutselig byttet til jumpsuit og var på vei til vors. Som dere skjønner er jeg ikke vond og be, og det skal ikke så mye til før jeg endrer mening haha. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening og er klar for å spise masse kinamat. Så skal jeg slappe av litt før jeg skal finne ut hva jeg skal ha på meg i kveld. Ja, jeg skal ut i dag ogsåå, ååh som jeg gleder meg. 

Good morningSATURDAY MORNING

Jeg kan ikke huske sist jeg ble liggende i sengen å kun slappe av. Jeg kan heller ikke huske sist jeg spiste frokost på sengen og ble liggende for å se på en film. Akkurat nå kan jeg ikke skjønne hvorfor jeg ikke har gjort dette oftere. Jeg er alt for dårlig til å slappe av, og jeg har derfor bestemt meg for å prøve å bli flinkere. Nå skal jeg bare slappe av litt til før jeg skal komme meg på trening, så skal jeg dra å få fikset neglene mine. Have a nice saturday everyone ♥

Nå angrer jegJeg kom tilbake til Trondheim for 2 dager siden og jeg har allerede lyst å dra tilbake til Oslo. Jeg har hatt så mange muligheter til få skaffe meg billett til Findings, men jeg har ikke orket. Nå sitter jeg her som en liten drittunge å angrer som bare det. Jeg har vel ikke lov til å klage når jeg lot muligheten gå fra meg, men det er vel lov til å angre? En ting er sikkert, snap skal ikke sjekkes i løpet av helgen. 

Jeg har uansett så utrolig mye å gjøre hjemme i Trondheim, så det var vel for det beste at jeg ikke kjøpte billett. Jeg kan jo dra på kino, spise masse smågodt, spise masse mat og trene. MYYE bedre enn findings, ikke sant? 

Fotograferings dilemma

Det er skikkelig fint vær i Trondheim i dag og jeg velger å sitte inne å se på macen. Jeg har hatt så utrolig mye å gjøre i dag, så jeg har rett og slett ikke hatt tid til å komme meg ut. Jeg vurderte å ta meg en joggetur istedenfor å dra på treningssenteret, men da jeg virkelig hater å jogge klarer jeg ikke å presse meg selv til å gjøre det. Innerst inne er det vel ikke at jeg hater å jogge, det er vel heller kondisen min jeg er bekymret for.

Gabriel forsvant ut av døren før jeg i det hele tatt rakk å stå opp, så det ble ingen bilder på meg i dag. Jeg tror jeg må investere i et bra kamerastativ og en fjernkontroll sånn at jeg kan ta bildene mine selv. Er det noen som har noe å anbefale? 

En lang nattDa var jeg endelig tilbake i Trondheim etter en alt for lang togtur. Jeg kunne faktisk ikke vær mer uheldig med sitteplassen min og menneskene rundt meg, så dere kan tro en lang togtur ble enda lengre. Kort oppsummert = tær, liten plass, snorking, høylytt snakking og mennesker som virkelig tok seg til rette. Jeg hadde plutselig to bein på setet mitt, da hun som satt over meg følte at det var greit å bruke setet mitt som fotplass. Samtidig som sjarmøren ved siden av meg tok begge setene og nærmest sov oppå meg. Dere kan tro det var digg å komme hjem til egen seng på morgenen i dag, det hjalp virkelig på humøret haha. 

Nå skal jeg komme meg på trening, vi blogges ♥

Et fyllekaos

Sorry for no blogging, jeg vet dere har hørt det før. Jeg går vel snart tom for unnskyldinger, men denne gangen føler jeg at jeg har en god en. Jeg vet ikke hvor det gikk galt på lørdag, men kvelden ble ikke som planlagt. Jeg vil faktisk si at jeg er en av få som har veldig kontroll når det kommer til alkohol. Det er ikke noe jeg hater mer enn å være alt for full, det er utrolig lite sjarmerende og du gjør ting du ellers aldri ville gjort. Akkurat derfor drikker jeg meg aldri alt for full, trodde jeg selv i alle fall. 

Vi kan si det sånn at jeg var ikke alene i dette fyllekaoset, og det endte med at vi alle mistet hverandre. Husnøkler ble også borte, og Sofie ble stående alene på Oslo S med 10% strøm. Vanligvis er det bare å sjekke inn på hotell, men alle hotellene i Oslo var tydeligvis helt fullbooket. Jeg skjønner at en full gråtende jente ikke var det de ønsket seg klokken 03.00 natt til søndag, men litt mer hjelpsom kunne de vært. HELDIGVIS fant jeg meg en snill taxisjåfør som måtte kjøre meg helt til Drammen, noe som var veldig billig en lørdagskveld. Man lærer heldigvis av sine feil, og det har jeg virkelig gjort denne gangen. Det var ikke særlig kult å stå alene på Oslo S midt på natta uten noen steder å sove. 

 

Som dere sikkert skjønner var jeg heller ikke i form til å blogge i går. I dag er det heldigvis en ny uke med nye muligheter. Jeg skal tilbake til Trondheim i natt, noe som blir veldig deilig men samtidig ikke. Det skal bli godt å komme tilbake til rutiner og ikke minst SUNN MAT OG TRENING ♥ Samtidig som det kommer til å bli utrolig kjedelig å legge fine folk og sommeren bak seg. 

 

En evighet siden

Planen var egentlig å stå opp klokken 08.00 å dra rett på trening. Jeg elsker å trene tidlig, da jeg alltid har treningssenteret så og si helt for meg selv. Mitt behov for å trene tidlig og sove lenge krasjer selvfølgelig, så jeg kom meg ikke på trening før nærmere halv 1. Behovet for søvn var tydeligvis sterkere enn å stå opp tidlig, så da ble det sånn.

Utenom trening har jeg kun slappet av i solen. Jeg kan ikke huske sist det var noe annet enn regn og vind her i Tønsberg, det føles ut som en evighet. Jeg sjekket værmeldingen og det er selvfølgelig meldt regn allerede imorgen, og det var derfor viktig å få litt farge på kroppen når jeg først har mulighet. 


 

Next - Tønsberg for litt shopping. Vi bloggees ♥

Junkfood og details

Når du starter dagen med en sunn frokost og trening, er det vel lov å avslutte dagen med Mc Donalds og masse smågodt? Det er godt over 2 år siden jeg har klart å kunne unne meg noe usunt i ukedagene, så det føles utrolig digg at jeg endelig klarer det. Nå ligger jeg og Stine på hver sin ende av sofaen stappmette og digge. Jeg skal bare slappe av liiitt til, så kan jeg love dere at det er plass til enda mer smågodt. 


Stine har virkelig et øye for details. Jeg liker at det er mer kjøleskap og basillikum enn meg på dette bildet, haha. 

Pause fra hverdagen

For øyeblikket befinner jeg meg på en hytte på Tjøme, når jeg egentlig skulle vært hjemme i Trondheim. Flyet mitt hjem gikk 26 juli, for snart to uker siden. Jeg har hatt det så bra den siste måneden, og det har egentlig bare vært deilig å være borte fra hverdagen. Jeg skulle egentlig hjem på onsdag, men det ble utsatt til søndag. Jeg ble invitert i bursdag til en veldig god venninne i Oslo, og da kunne jeg selvfølgelig ikke takke nei. Trondheim kan alltids vente noen dager til, ikke sant?

Uken som gikk

Ukens sang: Too good - Drake og Rihanna

Ukens craving: Knekkebrød med havsalt! For øyeblikket er middagen byttet ut med knekkebrød. 

Ukens opptur: Være hjemme i Tønsberg. Jeg har virkelig hatt en skikkelig fin juli sammen med verdens beste mennesker. 

Ukens utfordring: Trene. Trening har vært en rutine for meg de siste to årene, så for meg er det like vanlig å trene som å pusse tennene. Likevel har jeg hatt skikkelig problemer med å komme meg på trening, da det er så utrolig mye annet som har fristet. Som å ligge på sofaen ;-)

Ukens nedtur: Bankkontoen min. Jeg har brukt alt for mye penger på alkohol og mat den siste måneden. Jeg som skulle være kjempe flink å spare hele sommeren, sånn ble det absolutt ikke. 

Ukens flause: Det må vel være når jeg gikk i baren for å spørre om vann, for å så klare å tryne skikkelig og falle rett på en random gutt. HELDIGVIS tok han det veldig fint, til tross for at drikka hans falt utover hele han. Sooooorry


 

Snapchat lately


sofieeec på snapchat

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra snapchat, da det er det eneste stedet jeg har vært aktiv siden jeg kom til Tønsberg. Selv om denne bloggen betyr utrolig mye for meg, har det vært skikkelig godt å ha en pause. Det er ingen hemmelighet at det tar mye tid å blogge, så de siste ukene har jeg valgt å bruke den tiden på venner og familie istedenfor. Jeg har i alle fall koset meg på slottsfjell, vært med venner, solet meg, festet, festet og festet enda mer haha. 

Nåå skal jeg bruke resten av kvelden på Kardashians og pizza, såå vi snakkes ♥ 
 

Mat mat og mer matNå har jeg akkurat kommet inn døren etter lunsj og shopping med noen venninner. Det er ikke så alt for ofte man ser hverandre lengre, så det er utrolig hyggelig de gangene man har tid. Disse jentene ble jeg kjent med første året på videregående, for hele 6 år siden. Det er nesten litt skremmende å se hvor fort tiden går. 6 år senere bor vi på 3 forskjellige steder, en av oss har barn og vi har plutselig blitt "voksen". Det er vel uansett sånn det skal være, jeg kan jo ikke akkurat forvente å være på samme sted i livet som da jeg var 16 år gammel. Eller.. noen er vel det enda. Jeg er heldigvis ikke det, haha. 

Nå skal jeg komme meg en tur på trening, før jeg skal ut.... igjen. Jeg syntes det er utrolig kleint å innrømme hvor mye jeg faktisk drikker, men det er KUN om sommeren. Det er viktig å nyte livet mens jeg kan, ikke sant? 

Ikke helt som planlagt

Jeg må nesten le litt av meg selv, for denne sommeren ble alt annet enn hva jeg hadde planlagt. Jeg hadde tenkt å jobbe masse, spare penger, kun være hjemme og virkelig satse på treningen. Jeg er nå hjemme i Tønsberg, her jeg har vært siden 12 juli. Jeg har brukt alt for mye penger, trent alt for lite og spart mindre enn planlagt. 

Da jeg klarte å skade ryggen min og ikke kunne jobbe fikk jeg spørsmål om å komme hjem til Tønsberg, noe jeg selvfølgelig ikke takket nei til. I tillegg var jeg så heldig å få billett til slottsfjell, noe jeg heller ikke kunne takke nei til. Jeg kan vel si det sånn at budsjettet sprakk første dagen på slottsfjell, og jeg mistet vel litt kontroll etter det også. Det er de siste ukene jeg har kjent hvor deilig det er å bare .. leve. Det er ikke mange dager til hverdagen er et faktum, så jeg får vel nyte de siste dagene i Tønsberg.

Alt for rastløs

I skrivende stund sitter jeg ute på verandaen til Julie og nyter en Pepsi max. I kveld ble det brus istedenfor alkohol til en forandring, noe jeg bare har godt av haha. Det er litt morsomt, for om vinteren hater jeg å drikke, men om sommeren er det helt motsatt. Som dere sikkert har forstått ;-)I dag har jeg kun slappet av og tatt livet helt med ro. Det har absolutt ikke skjedd noe som helst. Rastløse meg klarte selvfølgelig ikke å bare være hjemme, derfor dro jeg på tacokveld til Julie. Jeg vet ikke hvorfor jeg hater så sterkt å være alene, jeg syntes bare det er super kjipt. Jeg trives virkelig ikke i eget selskap, derfor må jeg ut for å møte andre mennesker. Målet for 2016 skal være å klare å være alene 2-3 dager uten å bli deprimert, haha. Nå må jeg nesten være litt sosial, så vi snakkes imorgen ♥

Nok er nok

Nå ligger jeg helt død i sengen etter alt for mange dager med alkohol. Jeg har virkelig hatt det utrolig morsomt i det siste, noe jeg virkelig har trengt. Nå skal jeg la levra mi få hvile seg litt, så skal jeg få tatt opp treningen igjen. Det er de siste ukene jeg virkelig har fått kjent hva det gjør med kroppen å spise dårlig, sove lite og drikke mye alkohol. Uansett har jeg hatt det utrolig morsomt de siste ukene, og det er det som betyr noe. Ryggen min begynner endelig å bli bra igjen, så da er det vel bare å være glad og fornøyd. 

Nå skal jeg se et par episoder av Orange is the new black, så må jeg syke meg opp til å komme meg ut av sengen. Det eneste som frister er å ligge i sengen å sove, men jeg har ikke tid. Livet ass ://

Summer vibes

Jeg tror ikke det finnes noe bedre enn Tønsberg og sommer, det er virkelig helt fantastisk. Tønsberg er nesten som en ny by om sommeren, det er så utrolig mange mennesker her. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, så for meg er det helt perfekt. Nå skal jeg en tur på brygga igjen, hehe. Om dere ser meg på luksusfellen så er det for at jeg har brukt opp alle pengene mine på mat. Jeg og Julie skal selvfølgelig ut i dag også, så vi snakkes imorgen ♥

Når fotografen forsvinner

I dag har jeg ingen fotograf da Julie dro på jobb, og minnekortet mitt er sporløst forsvunnet. Så jeg håper dere overlever å se på bilder som er tatt med kameraet på macen ;-) Jeg er egentlig ikke så nøye på det, og syntes kameraet på macen funker nesten like bra som kameraet mitt. Eneste ulempen hadde jo vært å måtte ta med seg macen overalt for å ta bilder haha. 

I dag har vi hatt kjempe fint vær i Tønsberg, men jeg har kun ligget på sofaen da formen ikke er helt på topp Jeg er heldigvis mye bedre i dag enn hva jeg var i går,  så det går heldigvis riktig vei. Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at tanta mi skal komme hjem sånn at jeg får sagt hei til henne også. Hun har vært super snill å lånt meg leiligheten mens hun er borte, noe jeg virkelig setter pris på da mamma ikke bor her mer. Nå skal jeg fortsette å se på Orange is the new black, så vi snakkes ♥

Man lever bare en gang, right?


Solbriller  Michael Kors / Clutch Louis Vuitton / Kjole Bikbok / 

Nå sitter jeg å syker meg opp til å ta mitt første glass med cava. Jeg har selvfølgelig blitt syk og burde vel egentlig ligge hjemme i sengen å sove,  men velger heller å dra ut. Jeg og Julie har fått gratis billetter til Thomas Jack som spiller på The Sense her i Tønsberg i kveld, så jeg føler nesten at jeg måå dra. Jeg lever forhåpentligvis bare en gang, så her ofrer jeg alt for en moro kveld.

Om jeg ikke blogger i morgen skjønner dere hvorfor, ønsk meg lykke til !

Nå er eventyret over for denne gang.

Har fire dager virkelig gått så fort? Samtidig som det er utrolig godt å endelig kunne slappe av igjen, så er det ganske trist at det er over. Hva skal man finne på nå da? Jeg føler nesten at det har vært russetid på nytt, for man følte seg så tom når russetiden tok slutt. Det er så hyggelig med samholdet, god musikk og gode venner. 

I morgen starter virkeligheten igjen, dvs trening og hverdagen. Jeg er fortsatt hjemme i Tønsberg, så det er vel ikke helt hverdagen enda. Jeg er veldig usikker på når jeg skal tilbake til Trondheim igjen da jeg ikke har klart å bestemme meg. Jeg skal uansett nyte de dagen jeg har igjen, og NÅ skal bloggen komme back on track. JEG LOVER HEHE

 

Litt uflaks bare

Okei...det er ingen hemmelighet at denne bloggen har vært ekstremt dårlig de siste dagene. Først har jeg hatt så vondt i ryggen at jeg så vidt har orket å oppdatere dere, så klarte jeg nesten å drepe hunden min, og nå når jeg ENDELIG orker å gå ut å ta ordentlige bilder da sluttet minnekortet å fungere haha. Jeg vet ikke hvor mye uflaks man kan ha på en uke, men det må vel begynne å gå oppover snart, ikke sant?Jeg skal dra på Elkjøp å kjøpe nytt minnekort imorgen, så da skal jeg være back on track. 

 

For øyeblikket ligger jeg bare å later meg på sofaen mens jeg beundrer håret mitt. Jeg har aldri i mitt liv vært så fornøyd med noe jeg har gjort med håret mitt før. Jeg har lenge ønsket å prøve en kald blondfarge, men jeg har alltid møtt motstand fra frisørene. Jeg vet selv at det sliter på håret å bleke det, men det er da mitt hår og mitt valg, så hvorfor ikke gjøre det jeg ønsker? Jeg fikk heldigvis ønsket mitt oppfylt denne gangen, og jeg er SÅÅ fornøyd!!

En drastisk forvandling

annonse

Hva syntes dere? Er det ikke litt av en forandring? Jeg er i alle fall såå fornøyd. Jeg var livredd når jeg satt i frisørstolen, for hva om jeg ikke kom til å se helt forferdelig ut? Jeg ble ikke mindre redd da jeg så at håret mitt ble både gult og oransje haha. Jeg var heldigvis i trygge hender hos Gøril som jobber på Hår på sirkus shopping. Jeg tror jeg aldri har vært så fornøyd før etter en frisørtime, så tusen takk ♥Jeg må ærlig innrømme at det er skikkelig uvant å være lys i håret, for det har jeg aldri vært før. Utenom fjortis perioden der jeg farget håret selv og endte opp med gult hår. Nå skal jeg legge meg litt i sengen å få slappet av litt. Jeg kjenner at det ikke var noe særlig for ryggen min å sitte i en frisørstol så mange timer, selv om det absolutt var verdt det. Så nå skal gamla hvile ryggen litt, så snakkes vi!
 

Latskap, stygge klær og linselus

Utenom en liten tur på trening har denne dagen kun gått til å slappe av. I dag er en sånn dag der jeg helst vil ligge på sofaen å spise godteri og se en grinefilm, men når jeg ikke kan spise godteri er det ikke verdt det med en grinefilm heller. Jeg tror kroppen min trenger å ha dager som dette, da jeg aldri tar meg tid til å ligge på sofaen en hel dag. Det er ikke bare for en rastløs sjel å sløse bort en hel dag på å slappe av, men idag var det godt. 

Er det noen som tips til sunn snacks? Jeg har vært så dumt å spist noe med sukker i hver eneste dag, så jeg har skikkelig sukkersug for tiden. Så dette er en desperat Sofie som trenger noe godt å spise på NÅÅ

Jeg har virkelig overvurdert meg selv

En liten funfact om meg, når jeg blir skikkelig giret over noe slutter jeg å være realistisk. Jeg glemmer alt som heter tid, sted og penger. Når jeg søkte om skoleplass i Los Angeles tenkte jeg ikke på at jeg skulle ut å reise i 3-4 måneder rett før skolestart. Jeg vet ikke med dere men jeg er ikke millionær (enda), så hvordan jeg tenkte at jeg skulle klare å finansiere begge turene skjønner ikke jeg. Jeg tenker alltid at alt fikser seg, men kanskje ikke denne gangen. Jeg har ikke sjans til å spare til to store turer på så kort tid, det er bare å glemme. 

Etter at fornuften snakket til meg sendte jeg melding til skolen å fikk byttet til høstsemesterert, så jeg flytter til Los Angeles i august 2017. Det suger selvfølgelig å vente så lenge, men jeg tror nok at det vil føles bedre å dra dit med en sparekonto. Jeg orker ikke å komme hjem med masse gjeld, det er ikke verdt det haha. 

Tinder hack

Jeg hadde en super hyggelig kveld igår med to gode venninner. Vi satt ute til langt på natt å drakk vin ( brus på meg ;P), skravlet og spiste sjokolade. Jeg er virkelig heldig som har såå flotte mennesker i livet mitt.

Jeg fikk meg også mange nye venner i natt, takket være Jorunn og Stine. Jeg er ikke singel bare så det er sagt, jeg fikk meg bare en ufrivillig tinder konto igår. Det er veldig mange år siden jeg har vært på tinder, så det var utrolig morsomt å se hvordan det fungerer. Det var også utrolig fascinerende å se hvor mange rare mennesker det er i denne verden. Spør du om sex før du i det hele tatt har sagt noe annet til en person mangler du virkelig sosiale antenner, og det er alt annet enn sjarmerende. Bare et lite tips ;-) 

Som resten av NorgeJeg regner med at vi ikke er alene med å spise fredagstaco? Det er egentlig ganske utrolig å tenke på hvor populært taco har blitt, det er ikke så alt for mange år siden det ble populært i Norge. Eller er det jeg som surrer? Jeg føler ikke det er såå mange år siden jeg og mamma laget taco til bestemor og bestefar for første gang. Eller... det er vel kanskje godt over 10 år siden. Jeg tror tiden går alt for fort til at jeg klarer å henge med haha. 

Nå skal jeg snart legge meg, så får jeg håpe at ryggen er bedre imorgen. Vi snakkes alle sammen ♥ ha en fin fredag!

Når du lengter etter strandenEr det veldig fint å ha jacuzzi rett utenfor døren, eller hva? Nå har vi akkurat lagt oss ned på sofaen etter et par timer i luksus. Jeg har skikkelig problemer med å skrive dette innlegget da jeg holder på å sovne av. Det er ikke bare å være et B-menneske å stå opp klokken 05.00, det kan jeg love deg haha! Sånne som meg trenger 10 timer med søvn for å fungere utover dagen. Nå skal jeg bare ut en tur med hundene før jeg skal legge meg. Good natt alle sammen ♥

Nå er eventyret over

I skrivende stund sitter jeg på gardemoen å venter på flyet mitt hjem til Trondheim. Jeg kan egentlig ikke forstå at det har gått 8 dager allerede. Hvor ble tiden av? Det er heldigivs ikke så lenge til jeg skal tilbake til Tønsberg, så jeg skal vel ikke klage. Det blir uansett veldig godt å komme hjem til Gabriel og Celine, det gleder jeg meg til.

Igår hadde girls night out. Det endte med at jeg og Julie dro alene på byen, men vi hadde det utrolig morsomt. Jeg fikk også møtt mange jeg ikke hadde sett på kjempe lenge, noe som var utrolig hyggelig. Nå går flyet mitt snart, så jeg må vel begynne å pakke sammen. Vi snakkes i Trondheim ♥

Noe nyttGod formiddag alle sammen ♥ De neste dagene kan jeg garantere gode bloggbilder. Jeg er så heldig å ha en bestevenn som er god til å ta bilder, i tillegg til at hun har et kjempe bra kamera. Jeg merker at dette er helt annerledes enn kameraet jeg bruker, for vanligvis pleier aldri bildene å bli så store når jeg laster de opp. Jeg syntes egentlig bilder som tar hele innlegget er utrolig stygt ( sorry til de jeg fornæmer nå ;P). Det er bare ikke helt min greie. Men jeg lar det gå for denne gang da jeg må løpe for å rekke bussen. VI SNAKKES ♥

Selfie x3I dag har jeg ligget på sofaen å sovet siden klokken 18.00. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var så her sliten! og jeg som la meg klokken 10.00 igår. Det har nok mye med at det er vanskelig å snu døgnet etter så mange nattevakter vil jeg tro. Jeg er spent på om jeg i det hele tatt kommer til å få sove i natt igjen. Dette er virkelig typisk meg haha. Jeg hadde egentlig planer om å pakke til hjemreisen men det får jeg ta imorgen istedenfor. Nåå skal jeg kose meg med litt Kardashians før leggetid. 

Vi snakkes i morgen ♥


 

Et nytt medlem i familienHva syntes dere om denne lille klumpen med hår? Jeg og Julie har hatt lyst på en pomeranian i så mange år ,og endelig fikk en av oss fingeren ut av ræva. Nei vi er ikke kjærester, vi bare oppfører oss som et gammelt ektepar noen ganger.  Et gammelt ektepar som deler drømmer og tanker sammen, haha. Jeg føler allerede at Mie ( som hun heter) er litt min også. Jeg har mer enn nok med Celine, men det er hyggelig å kunne være tante på deltid. Jeg snakker forresten fortsatt om hunder, ikke barn. 

En dag skal jeg også få meg en liten pomeranian. Men først vil jeg være helt ferdig med å flytte og reise. Jeg har allerede nok dårlig samvittighet ovenfor Celine, og da orker jeg ikke å ha en til å syntes synd på. Det å være så rastløs som det jeg er passer ikke sammen med det å ha en hund. Heldigvis har Celine mange trygge mennesker rundt seg som passer henne når jeg er borte, ellers kunne jeg aldri reist så mye som det jeg gjør. 

En kjapp update


Jakke fra Adidas / Sko fra Nike / Shorts fra H&M / Topp fra Bikbok

Nå sitter jeg og spiser samtidig som jeg prøver å skrive dette innlegget. Jeg begynner på jobb om en liten time og har derfor dårlig tid. Jeg har i alle fall vært i parken idag, som alle andre soldager her i Trondheim. Jeg må ut av huset hver eneste gang det er sol da vi ikke har balkong hjemme. Det er faktisk helt uaktuelt å sitte inne å se på TV når det er sol ute, da hadde jeg blitt stressa haha. Været i Trondheim er så ustabilt, så det er viktig å ta de dagene man får. 

Nå skal jeg slappe av litt på sofaen før jeg må begynne å komme meg ut av huset. Kjenner virkelig jeg misunner dere som kan legge dere i egen seng i natt! Jeg får vel trøste meg med at når dere skal på jobb/skole skal jeg hjem å sove ;-)
 

Kjære bestevenn

I dag har verdens beste venn bursdag, noe som selvfølgelig måtte feires. Jeg må virkelig si at jeg føler meg skikkelig heldig som har en venn som Julie. En jente som henne skal man virkelig lete lenge etter. Jeg tror ikke det finnes en mer omtenksom, hjelpsom, snill og støttende venninene enn deg. Jeg holdt på å skrive morsom, men den tittelen har du dessverre gitt fra deg BESTEMOR. Gratulerer såå masse med dagen Julz ♥

I dag ble det feiring med kake og bær, just like old days. Jeg vet ikke om jeg orker alkohol på en god stund nå, da jeg enda har angst etter forrige søndag. Det eneste jeg kan si er at jeg aldri i mitt liv har vært så full før, og det er alt annet enn morsomt. Fulle mennesker er både usexy og plagsomt og jeg traff vel begge punktene veldig bra. Kanskje Julie klarer å lure meg med ut i løpet av helgen, hvem vet? Akkurat nå er det nok med kake for min del haha. 

 

Pizza for alle pengene

HEI OG GOD KVELD ALLE SAMMEN ♥ Nå sitter denne bortskjemte jenta å venter på hjemmelaget pizza. Jeg er så heldig å ha en kjæreste som utrolig nok liker å lage mat, finnes det virkelig sånne gutter? Det passer i alle fall perfekt for meg, for jeg syntes det er så sykt kjedelig å lage mat haha. Nå skal vi bruke resten av kvelden på å spise pizza og se Paradise hotell. Imorgen skal jeg opp klokken 05.00 for å dra på trening og jobb, en perfekt start på fredagen eller hva? Det er faktisk utrolig deilig å starte dagen med trening, jeg får skikkelig energi resten av dagen. Jeg anbefaler alle B-mennesker til å stå opp ekstra tidlig en dag å komme seg på trening, jeg kan love at det er verdt det.


Nå kom endelig pizzaen på bordet, så da snakkes vi ♥ 

Hva med å flytte?

Jeg må bare starte med å beklage så masse for at jeg ikke har blogget noe i det siste, men jeg har rett og slett ikke tatt meg tid. Det har vært så mye som har skjedd den siste så bloggen måtte bli nedprioritert. Jeg våknet opp på mandagen å måtte bestille meg fly til Oslo med engang, noen timer senere var jeg i Oslo. Jeg har hatt noen fantastiske dager i Oslo sammen med en utrolig flott gjeng.

Jeg kjenner bare mer og mer hvor lyst jeg har til å flytte hjem igjen. Trondheim begynner kanskje å bli litt kjedelig? å kaldt og vått haha. Jeg begynner å få skikkelig hjemmelengsel, og kjente meg nesten litt deprimert når jeg måtte dra tilbake til Trondheim. Kanskje jeg skal flytte? hehe neida, joda. 

 

Mye vanskeligere enn jeg trodde

Som jeg har nevnt tidligere skal jeg lære meg å sette på vippeextensions og jeg har nå begynt. Jeg hadde min første dag i dag faktisk. Jeg kan vel ikke akkurat si at det gikk som jeg hadde håpet, MEN øvelse gjør mester. Jeg har tatt med meg vipper og lim hjem å sitter nå å øver mens jeg ser på Top Model. Jeg hadde aldri forestilt meg hvor vanskelig det faktisk er, for det ser så utrolig lett ut når de proffe gjør det. Men det man også må huske er at alle starter et sted, og en dag er det min tur til å virkelig kunne det. Såå jeg får bare fortsette å øve, for dette SKAL jeg klare. Wish me luck ♥
This is my face right now, haha. Skal legge ut et bilde med et kjempe smil når jeg begynner å klare det, i promise!

Jeg lærer aldri

Hvordan unnskyldning skal jeg bruke for å ikke ha skrevet blogginnlegg før nå? Neida, det finnes vel ikke så mange unnskyldninger. Sannheten er i alle fall at jeg våknet for bare noen timer siden. Er det en ting dere skal vite om meg, så er det at jeg ikke fungerer på lite søvn. Jeg går rundt å gjesper hele dagen, har vanskeligheter med å konsentrere meg og har lettere for å irritere meg over ting. Så som dere sikkert skjønner så må jeg ha nok søvn for å komme meg gjennom dagen. Det kommer kanskje heller ikke som et sjokk at jeg sovnet på sofaen med engang jeg kom hjem. Våknet noen timer senere å følte meg mer ubrukelig enn før jeg tok en powernap, når skal jeg lære? aldri sikkert. Jeg vet at man gjerne bare skal sove 10-15 minutter, men det er virkelig lettere sagt enn gjort. Nå skal jeg ut å gå cardio og nyte været vi har her i Trondheim. Selv om jeg nesten sov bort hele dagen må jeg nyte de få minuttene jeg har igjen av sola haha! Ha en fin kveld alle sammen ♥

Litt typisk, ikke sant?Saturday Vibes

Da er det virkelig lørdag igjen, hvor blir tiden av? Sist lørdag hadde jeg så absolutt ikke noe lyst til å dra ut, rett og slett for at jeg er tidenes bestemor. Men gjett hva? Jeg hadde virkelig the time of mye life. Jeg sa nok noe dumt og gjorde ting jeg sikkert ikke burde gjøre, men herregud så morsomt jeg hadde det. Så morsomt at jeg har lyst å dra ut i dag også. Selvfølgelig skal jeg jobbe de få dagene jeg faktisk føler for å dra ut, typisk ikke sant? Men jeg har vel viktigere ting å gjøre, som å slappe av, ligge på sofaen, spise og se på ekstrem oppussing mens jeg gråter en liten skvett. Det er faktisk bare 4 timer til jeg begynner på jobb, så jeg må vel utnytte den lille tiden jeg har igjen hjemme. Ha en fin lørdag alle sammen ♥

Jeg må skjerpe meg

Hei alle sammen ♥ Nå er jeg på tur ut døren, for i kveld skal jeg på byen igjen. Nei, jeg er ingen partyjente, tvert imot. Egentlig er jeg skikkelig lei av å drikke etter påsken, og hadde det ikke vært for at en venninne av meg skal reise til Afrika å være der en stund hadde jeg aldri blitt med. Jeg vet ikke hvorfor jeg har blitt så kjedelig, men å dra ut på fylla virker så meningsløst haha. Du gjør ting du angrer på dagen etter, i tilegg til at du bruker unødvendig mye penger. Men jeg har det alltid gøy med jentene, så det skal nok bli en morsom kveld. Jeg må nok bare ta meg i nakken og skjerpe meg, for det er enda mange år til jeg fyller 70 år. Jeg er bare 21 år, og er allerde lei av å feste. ER DET LOV? haha. 
 

 

Uthvilt, hva er det?

For første gang på mange år skal jeg prøve å være fornuftig å legge meg tidlig. Jeg hater meg selv hver eneste morgen for at jeg la meg så sent, så i morgen skal det være annerledes. Det må virkelig være verdens beste følelse å kunne våkne tidlig og faktisk være uthvilt, er det mange som kjenner på den følelsen? Jeg syntes det er såå utrolig mye spennende å se på tv og macen når klokka begynner å nærme seg 12-1, haha. Men nå skal jeg legge fra meg macen. Alt for å få skjønnhetssøvnen. Såå jeg skulle bare en tur innom for å ønske alle en god natt ♥

 

Hva skal jeg gjøre?

Det eneste negative med å jobbe natt er hvordan dagene blir når du først har fri. I dag våknet jeg klokken 4, og hvor mye er det igjen av dagen da? 6 timer kanskje, haha. Jeg skal på tidligvakt i morgen å må derfor legge meg ganske tidlig om jeg skal komme meg på trening før jobb. Eller skal jeg trene nå? Jeg vet ikke om det er best å bruke kvelden på å få slappet av litt, eller om jeg kjempe meg opp av sengen 05.30 i morgen for å komme meg på trening før jobb. HVA SKAL JEG GJØRE? Jeg skjønner hvor godt jeg har det når mitt største problem er hvilken tid på døgnet jeg skal trene. 

Det er forresten bare 12 !!! dager til jeg drar til New York. Jeg husker når vi bestilte turen var det over 70 dager, hvor ble tiden av? Jeg er sånn person som vil gjøre mest mulig på minst mulig tid, så om dere har noen tips til MASSE ting vi kan gjøre i New York vil jeg gjerne høre ♥ 

Happy birthday

TO ME. Bursdagen min startet på nattevakt og fortsatte i sengen. Jeg våknet for ca 2 timer siden av en veldig snill kjæreste som kom med kake og frokost  ♥ Jeg innså nettopp at jeg ikke har noe å se fram til lengre, for nå har jeg vært gjennom de årene i livet som du gleder deg til fra du er en liten jente. Hva skal jeg glede meg til nå? Midtlivskrisen? haha. Det å fylle 21 år har jeg sett frem til lenge, for nå kan jeg ENDELIG feste i USA. Gjett om jeg skal dra på jentetur til Los Angeles etter jeg og Gabriel kommer hjem fra jordarundt reise. Jeg tror nok ikke det blir så mye festing når jeg og Gabriel skal ut å reise. Jeg er ikke den typen som drar alene på fest med kjæresten min. Det er veldig hyggelig om man drar sammen med andre, men ikke alene. Det virker skikkelig kleint haha. 

Nåå skal jeg komme meg en tur på trening, så vi snakkes ♥

Tilbake til rutiner

Jeg vet ikke helt med dere, men jeg syntes faktisk det er godt at påsken er over. Jeg er ikke spesielt fan av hverdagen, men likevel har rutiner vært savnet. Eller det er vel egentlig bare treningen og maten jeg har savnet. Grandis og alkohol er ikke noe jeg syntes er veldig godt flere dager etter hverandre haha. Men det har vært en utrolig koselig tur, og vi har hatt det så morsomt. 


I dag er det nøyaktig 2 uker til vi drar til New York, herregud så jeg gleder meg. Jeg tror nok dere kommer til å merke det godt på bloggen når jeg skal ut å reise på nytt. Skal bli godt å alltid ha noe å blogge om. 

 

Aldri gi opp

I dag har jeg virkelig fått testet alt som heter tålmodighet og styrke. Jeg vet ikke helt hva Gabriel tenkte med, men han tok meg med i den bratteste bakken på hele skisenteret. Jeg har stått på slalomski en gang før, og det var for et år siden haha. Jeg tror han fikk litt dårlig samvittighet stakkars, da han fant meg gråtende dynka i masse snø. Ja, jeg gråt. Jeg tror det har mye med at jeg er sliten og at jeg kun har sovet 3 timer etter nattevakt, for vanligvis skal det mer til. Men i dag skulle det absolutt ingenting til, og livet føltes helt meningløst mens jeg kjempet meg ned de bratte bakkene.

Jeg har sikkert falt 100 ganger, jeg tror jeg har forstuet tommelen min og kroppen verker. MEN FYFAEN så godt det føltes når jeg tok meg i nakken, og bestemte meg for å slutte og sutre og komme meg ned bakken. Og vet dere hva? Jeg fikk det til også, uten og falle. Det er en av de egenskapene jeg liker mest med meg selv, det at jeg nesten aldri gir opp. Gabriel spurte sikkert 100 ganger om han skulle få noen til å hente meg med scooter, men jeg nektet. Jeg skulle komme meg ned, og jeg klarte det også. Det viser igjen hvor viktig det er å aldri gi opp, uansett hva det er. Målet kan være mye nærmere enn hva man tror. 
 
 

Ingen lykkefølelseJeg kjente ikke akkurat lykkefølelsen når jeg våknet opp hjemme i egen seng. Det blåste, regnet og var masse is ute. Det var en stor kontrast fra å våkne opp til sol og varme. Heldigvis er det kun en uke til jeg skal på påsketur, og etter det er det bare 9 dager til vi drar til New York. Så jeg skal kanskje ikke klage. Hverdagen er bare ikke noe for meg, og jeg syntes den virker litt meningløs. Man gjør alltid de samme tingene, og det er kjedelig. Jeg er i alle fall sikker på at framtiden min ikke skal være en A4 hverdag, nei takk. 

Den var noe positvit med å komme hjem, og det var det å kunne dra på trening. Jeg trente litt i Thailand også, men hotellene hadde utrolig få apparater så det var ikke så enkelt å få til en skikkelig økt. Men så lenge man er kreativ får man alltid til noe, så da var det ingen unnskyldning for å ikke trene. Det var uansett godt å komme hjem til et senter som har alt jeg trenger. Nå ligger jeg helt utslitt på sofaen etter en lang reise og en hard treningsøkt. Jeg har heldigvis verdens beste kjæreste som lager taco til oss mens jeg får slappe av. Virkelig konemateriale jeg har fått meg, haha

Det har alt å si


Jeg tror jeg hadde veldig godt av å møte en gutt som Gabriel, for å få litt motstand og kanskje litt mer balanse? Jeg er en utrolig stressa person, jeg stresser over alt i denne verden. Har jeg fri en dag stresser jeg med å komme meg så tidlig som overhodet mulig på trening for å slippe unna rushet på ettermiddagen. Det er så absolutt ikke rart jeg aldri føler meg uthvilt, for jeg lar aldri kroppen min slappe av. Gabriel er helt motsatt av meg igjen. Dere kan tro jeg så og si aldri har kommet forsinket til noe i hele mitt liv, helt til jeg møtte Gabriel. Jeg har aldri møtt en person som tar ting så med ro, hvordan er det mulig ? Jeg tror helt ærlig ikke han kan stresse, for de to årene vi har vært sammen har jeg aldri sett det før. 

Etter jeg møtte han har jeg blitt litt flinkere til å slappe av litt, sånn som i dag. Slappe av i sengen med serie, noe godt og drikke, nydusjet og lukten fra fuktighetskrem som fyller rommet. Er ikke dette en herlig start på dagen så vet ikke jeg. Jeg merker det godt på humøret når jeg velger å ta meg god tid istedenfor å stresse sånn hele tiden. Hvordan dagen min starter har faktisk alt å si for hvordan humøret mitt er resten av dagen. Kanskje derfor jeg er så mye sur? haha neida. Jeg er alltid en solstråle, i promise. 
 

Jeg er lykkelig


Er det en ting jeg har funnet ut på mine 21 år, så er det at jeg så absolutt ikke passer til å bo i Norge. Snø, kulde og mørketid gjør meg virkelig deprimert. Jeg føler meg nesten som en annen person om vinteren, jeg blir så.. sur? Men de siste dagene har jeg følt meg skikkelig lykkelig. Dagene begynner å bli lysere og jeg kan endelig gå ut å ta bilder igjen. Jeg lever virkelig etter været og klimaet, for det er ingenting som har så mye makt over humøret mitt som dårlig vær haha. Møter dere meg sur en dag er det nok ikke noe mer alvorlig enn at det har snødd masse eller at det er kjempe kaldt haha. 

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med min kjære. Jeg har enda 2 nattevakter igjen før jeg endelig har en fridag, før jeg skal på jobb igjen. Jeg må virkelig stå på å jobbe så mye jeg bare kan før jeg reiser til Thailand. Vaktene går heldigvis kjempe fort og jeg stortrives på jobben, så det går helt fint å jobbe. Selv om jeg gjerne skulle koset meg på sofaen med pretty little liars idag. Jeg håper alle får en super lørdag ♥
 

I dag vil jeg ikke vise megI dag velger jeg å ikke posere foran noe kamera. Derfor fant jeg ut at et bilde av meg og Celine passer mye bedre enn å ta et bilde av hvordan jeg ser ut. Jeg var så heldig å våkne opp med øyekatarr i dag, trenger jeg å si noe mer? Øyet mitt er knallrødt, hovent og rennende. Jeg våknet opp i dag med øynene klistret igjen og jeg måtte bruke makt for å få opp øynene, haha æsj. Det aller verste er jo at jeg er helt avhengig av linser for å kunne se, derfor ble ikke øyet mitt noe bedre av at jeg måtte ta på linser i dag når jeg sto opp. Jeg er faktisk blind uten linser, så jeg hadde ikke så mange valg haha.

HVA GJØR MAN FOR Å BLI KVITT ØYEKATARR? Jeg kan ikke huske sist jeg hadde det, så jeg trenger noen skikkelig kjerringråd.

Bestevenner = kjærester

Gabriel har dratt bort i helgen og Julie er min nye kjæreste. Før Gabriel kom inn i livet mitt bodde faktisk jeg og Julie sammen. Vi har alltid vært som et kjærestepar. Vi hadde felles regninger, kjøpte mat sammen og delte bil haha. Det er ikke alltid bare å ha tid til hverandre når begge jobber masse og bor sammen med kjærester. Derfor er det godt når vi har sånne helger som dette der vi kan go back to the old days ♥ Snart skal jeg på nattevakt så nå skal jeg nyte litt sofatid. Håper alle får en suuuper kveld! 

Intervju + en alt for dyr smoothie

Herregud for en stressende dag. Jeg som hadde tenkt å rekke å trene før jeg skal videre på jentekveld, det er bare å glemme. Dagen startet ganske rolig med et intervju med Adressa. Som jeg nevnte i går skulle vi snakke om mine erfaringer rundt bikinifitness. Jeg hadde helt ærlig aldri trodd at mine dypeste tanker og opplevelser skulle få så mye oppmerksomhet. Men det er likevel kjempe gøy å se. Jeg har vært litt nervøs for å tråkke på noen sine tær men jeg har skjønt i ettertid at ingen kan si at mine egne opplevelser og tanker rundt dette er feil. Jeg syntes likevel det er gøy da dette teamet er veldig mye i media for tiden, og det er vel ikke så mange som har snakket om de negative sidene?Ellers har jeg fått vært å fikset vippene mine igjen, ENDELIG. Jeg føler meg alltid så naken når jeg selv føler at jeg begynner å få lite vipper. Så naken at jeg faktisk satt å redigerte vippene mine mørkere når jeg fikset disse bildene. Bilder er alltid ærlig eller hva? haha. Nå sitter jeg i sofaen å prøver å slappe av litt før kaoset med å finne ut hva man skal ha på seg i kveld starter. Selv om ikke formen er helt på topp skal jeg likevel prøve meg på en liten tur ut med jentene. Vi skal samles for å spise god mat og drikke før vi skal en liten tur på byen. Ja, vi drar på byen på en onsdag. Det kommer sikkert til å være oss og noen sjømenn ute på byen men vi skal nok få det morsomt likevel!

Forresten, jeg var å kjøpte smoothie på Kvikk bar i dag for aller første gang.  Det koset 133kr !!! for to smoothier, er ikke det sykt? Selv om det er den beste smoothien jeg noen sinne har smakt så er det ingen forklaring på så stive priser. Pajamas all dayI dag prøve jeg å drikke te for første gang på lenge. Jeg skal være så ærlig å si at det er ikke det beste jeg har smakt men det var helt OK. Jeg har aldri vært fan av varme drikker. Det eneste jeg syntes er godt er kakao med masse krem. Ellers er det bare å glemme å se meg drikke kaffe haha. Men det kommer kanskje med årene? Før ble jeg direkte uvel av å smake på både te og kaffe men idag gikk det greit. Selv om det eneste som frister i dag er å ligge på sofaen i morgenkåpa å se Pretty little liars må jeg en tur på trening. Etter det må jeg faktisk sove igjen da jeg skal på nattevakt. Ha en fin søndag alle sammen ♥

Jeg skulle kanskje hattHei god lørdag alle sammen ♥
I dag begynte jeg ikke på jobb før 3 å hadde derfor endelig tid til å få med meg dagslyset. Jeg hadde gledet meg til å endelig få litt mer varierte og finere bilder på bloggen men sånn ble det ikke i dag. Jeg lastet inn 33 bilder på datamaskinen å det var kun 2 stykker som var brukbar. Selv om Gabriel er verdens snilleste som faktisk orker å bli med ut for å ta bilder så suger han virkelig til å ta bilder haha.

Han er den typen som ikke sier i fra når håret ligger feil eller når man står som om man holder på å tisse på seg. Så jeg trenger vel ikke å si så mye mer, for dere skjønner sikkert hvordan bildene så ut. Jeg har faktisk vurdert å lage et innlegg der jeg legger med alle disse bildene, hadde ikke det vært noe? haha. Jeg skulle vel kanskje hatt meg en fotograf eller en venn som var god til å ta bilder. Eller så må bare jeg lære meg å posere annerledes, kanskje det blir bedre da hahaVil taco friste igjen?

God kveld alle sammen ♥
Jeg har akkurat kommet hjem fra tacokveld sammen med noen venninner. Når noen jobber og noen går på skole er det ikke alltid bare å få tid til å møtes, så når vi først har tid er det alltid kjempe koselig. Etter denne kvelden er jeg usikker på om taco noen gang vil friste igjen. Jeg klarte selvfølgelig å spise GAMMEL mais. Det tok meg en og en halv lompe før jeg merket at maisen var dårlig. Jeg syntes det er helt utrolig at jeg ikke merket det før, for maisen smakte virkelig dritt. Om jeg plutselig blir dårlig i natt vet jeg hva det skyldes haha. Nå skal jeg slappe av litt med min kjære før jeg skal legge meg. Jeg må prøve å snu døgnet litt etter alle disse nattevaktene på rad. 

Min første

Nå sitter jeg i sengen å spiser en skål med yoghurt og bær før jeg skal legge meg. Ja dere leste riktig, jeg skal faktisk legg meg i nå klokken 5. Jeg klarte ikke å sove lengre enn til klokken 11 i dag noe som er veldig lite når jeg skal på min første nattevakt. Jeg er så utrolig spent på å se hvordan kroppen vil reagere nå som jeg skal snu døgnet helt rundt. For meg er det helt feil å skulle legge seg nå men jeg vet jeg vil være glad i natt for at jeg sov før jeg skulle på jobb. Men så skal det sies at jeg er tidenes nattemenneske så jeg tror det vil gå helt greit å snu om døgnet. Det er også litt godt å tenke på at jeg skal hjem å sove når alle andre skal stå opp for å komme seg på jobb haha. Noen andre som jobber natt som kan dele litt erfaringer?

Den beste dagen i uka

Det beste jeg vet med søndager er at det er en dag der man kan kose seg skikkelig. Jeg syntes det er så mye bedre med søndagskos enn lørdagskos. Sies det ikke at man skal spare det beste til slutt ? Jeg angrer nesten alltid på at jeg har spist godteri på lørdag, for det frister ALLTID så mye mer på søndager haha. Som dere sikkert skjønner har jeg spart godteridagen til idag, og den skal brukes på kino. Vi skal se The Revenant. Den skal tydeligvis være kjempe bra. Jeg har ikke hørt om den før jeg ble spurt om å være med, haha. Har ingen anelse om hva den handler om engang. MEN jeg krysser fingrene for at den er bra. Noen som har sett den ?

hits