hits

januar 2018

MINE SEXFLAUSER

Det er onsdag, og igjen duket for "let's talk about sex". Jeg tenkte denne gangen at jeg skulle gjøre noe morsomt, og dele mine verste sex-tabber med dere. Jeg tror det er mange av oss som sikkert har opplevd noe kleint og ubehagelig under sex? Well.. dette har dessverre skjedd med meg.. 

Sovnet under sex. Jeg var faktisk så full en gang at jeg sovnet under sex, STAKKARS han. Jeg tror helt ærlig jeg hadde dødd om noen hadde sovnet mens vi holdt på, det er jo ikke akkurat så veldig positivt. hehe :-)

Prompet under sex. Som de aller fleste ved så kan det jo oppstå tilfeller der man kan få luft ut av vaginaen som kan høres ut som en promp, eller "fittefis" som norsk ungdom så fint kaller det. Denne gangen kom det dessverre ikke ut av vaginaen (selv om jeg skylte på det). Det hjalp dessverre ikke å si noe annet da det plutselig begynte å lukte. Jeg får seriøst vondt i sjela mi av å skrive akkurat dette punktet, HERREGUD SÅ SYKT FLAUT. 

Bustet for å fake en orgasme. Jeg vil tro de aller fleste jenter har faket en orgasme, kun for at gutta skal føle seg bedre. Det virker som at gutter tror det er så sykt lett å få orgasme som jente, noe det dessverre ikke er. Kanskje for noen, men ikke for flertallet. Jeg har derfor faket en orgasme et par ganger, kun for å "tilfredsstille" gutten. Det eneste som var veldig kleint denne gangen var at han sa klart i fra om at dette ikke var ekte, og at jeg bare kunne sagt i fra istedenfor. Jeg er jo selvfølgelig helt enig, men hva skal man egentlig si? "Hei du, dette går dessverre ikke :-)". Det føles alltid bedre der og da og fake, hehe. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke følte meg like bra etterpå, det var DRITKLEINT å bli bustet, selv om jeg fortsatte å nekte. Nå har du innrømmelsen din da <3 

Diskusjon om eksen. Som jeg har fortalt dere før så kan jeg få for meg mye rart når jeg blir full, og det er en grunn til at jeg har sluttet å drikke cava. Jeg blir G.A.L, noe dere også fikk se på TV. Jeg tror helt ærlig dette er mitt stolteste øyeblikk <3 not. Av en eller annen merkelig grunn begynte jeg å tenke på eksen hans (HVOR RART ER IKKE DET?), og jeg fikk for meg at han enda likte henne. Sexen endte derfor med en diskusjon om eksen hans, det var derfor ingen som hadde lyst å fortsette etterpå. Jeg må ærlig innrømme at jeg var dritflau da jeg våknet opp dagen etterpå :-)

DET MEST PRIVATE PÅ TELEFONEN MIN

Jeg tenkte jeg skulle la dere bli litt bedre kjent med meg, og derfor vise dere noen "hemmeligheter" jeg har på telefonen min. Mine bestevenner på Snapchat, min siste tekstmelding, hva jeg har på brukskontoen min (ler meg ihjel av denne) og hvor mye jeg har brukt på kredittkortet mitt. Enjoy ;-)


DE SOM LIGGER PÅ TOPPLISTEN MIN PÅ SNAPCHAT

MY GUILTY PLEASURE 

MIN SISTE TEKSTMELDING 

HVA JEG HAR PÅ BRUKSKONTOEN MIN

HVA JEG HAR PÅ KREDITTKORTET MITT

MITT SISTE BILDE PÅ KAMERARULLEN 

MORTEN OG JEG FLYTTER SAMMEN

Dette er vel ikke noe dere hadde sett for dere skulle skje i nærmeste fremtid? Jeg skal være så ærlig å si at det ikke er noe jeg heller hadde sett for meg kom til å skje med det første, men det er IKKE permanent bare sånn at det er sagt. Som jeg har fortalt dere før så er hverken Morten eller jeg klar for å flytte inn sammen helt enda, men på grunn av Martine så får vi testet dette ut litt tidligere enn planlagt. 

Martine har fått seg leilighet i Oslo, men hun må vente til mars før hun kan flytte inn. Vi fant derfor ut at den beste løsningen ble at Martine og Morten byttet bosted denne måneden, slik at Andrea kan få rommet sitt tilbake. Martine flytter derfor inn dit hun bodde før, og Morten flytter inn til meg. Jeg er veldig spent på hvordan Morten og jeg fungerer som samboere, så dette kan bli spennende å se. Jeg tror vi har en morsom og lærerik måned i vente. Kanskje vi skulle laget en videoblogg der vi snakker om hvordan vi tror dette vil bli, forventinger og hva vi gleder og gruer oss til? Så kan vi spille inn en ny videoblogg etter vi har bodd sammen denne måneden, for å se hvordan det faktisk gikk. Hva tenker dere?

Over til noe helt annet. I dag sto jeg opp klokken 07.00 for å rekke å trene før jeg skal på et møte i senere i dag. Jeg skal også ta bilder sammen med Andrea og Anne Brith kommer på besøk til meg. Jeg har med andre ord en ganske travel dag i dag, men det er akkurat sånn jeg liker det. Vi snakkes senere <3

MIN SISTE SINGEL-LEILIGHET

I går gikk jeg gjennom Facebooken min da jeg lette etter et bilde, så kom jeg plutselig over en status jeg hadde skrevet for 4 år siden. 9. februar 2014 flyttet jeg inn i leiligheten som skulle være min siste "singel" leilighet på en god stund. Nå som jeg ser på bilder av den synes jeg ikke den så spesielt fin ut, mye på grunn av måten jeg hadde valgt å innrede, men når jeg tenker tilbake så husker jeg hvor høyt jeg elsket akkurat denne leiligheten. Jeg pleier ofte å kjøre hit bare for å stå utenfor å se. Det høres kanskje rart ut, men jeg har så mye fine minner å se tilbake på fra akkurat dette stedet. Livet var så SYKT bra den tiden jeg flyttet inn her, og jeg fikk så utrolig mange gode opplevelser. 2014 er et år jeg alltid vil huske, og da mener jeg alltid

Tidligere har jeg vært en person som har "hatet" gode minner, for det er bare en påminnelse på noe man aldri vil oppleve igjen, men nå elsker jeg det. Det er godt å kunne kjenne på savnet, og vite at man har opplevd noe så bra, at det er noe man vil ta med seg for resten av livet. Jeg synes nesten det er synd at dere ikke kjente meg i denne perioden av livet mitt, for dere ville elsket det. Dere aner ikke hvor mange forandringer jeg gikk gjennom, og hvor mye stort og godt som skjedde i livet mitt.

Jeg flyttet ut fra et kollektiv med to mennesker jeg absolutt ikke funket å bo sammen med, og inn i min egen leilighet. Jeg gikk ut av et forhold jeg ikke burde vært i. Jeg møtte en gutt rett etter. Jeg var russ. Jeg festet seriøst hver eneste dag hele sommeren, og dette er dessverre ikke overdrevent. Jeg tok silikon. Jeg dro på spontantur i fylla til Oslo. Jeg flyttet ut av denne leiligheten og inn i et svært hus med to av mine beste venninner, for å så flytte inn med min daværende kjæreste noen måneder senere. Det var så UTROLIG mye som skjedde i livet mitt som jeg gjerne skulle ønske dere fikk ta en del av. Det er uansett ikke noe å gjøre med nå, MEN jeg tror jeg kan by på mye spennende fremover også ;-)

JEG VIL SLUTTE MED P-PILLER

Jeg har lenge vurdert å slutte med p-piller. Det er sikkert noen som tenker at jeg ønsker å bli gravid nå, men der må jeg nok dessverre skuffe dere. Jeg er ikke klar for å bli mamma helt enda, jeg har bare funnet ut at p-piller ikke funker for meg. Jeg har nå gått på p-piller i snart 10 år, noe som er ganske lenge. Jeg burde kanskje gjort noe med dette før det gikk så lang tid, men jeg har rett og slett vært for lat. Jeg er personen som tenker "det skjer ikke meg, jeg blir ikke gravid uansett". Jeg har vært så sløv med å ta pillene at jeg har nesten hatt mer ubeskyttet sex enn beskyttet. Jeg har i mange år trodd at jeg har vært steril, og dette er grunnen. Enten så er jeg det, eller så har jeg bare hatt sykt flaks.

Jeg har bestemt meg for at jeg ikke kan holde på slik lengre. Jeg er et voksent menneske, så det er virkelig på tide at jeg begynner å ta litt ansvar. Jeg har derfor bestemt meg for å slutte med p-piller, og enten begynne med kondom eller p-stav. Jeg ønsker ikke å få barn enda, så jeg må virkelig sette ned foten nå. Jeg vet det er mange som kommer til å ville dele tips med meg for å klare å ta p-piller, men jeg har virkelig prøvd alt. Jeg har prøvd mye forskjellig disse 10 årene, og jeg har enda ikke funnet noe som funker for meg. Det jeg vil høre er derimot deres erfaring rundt p-stav. Jeg har ekstremt sprøyteskrekk, men jeg har likevel lyst å prøve dette. Yes or no?

FRA STYGG TIL PEN

annonse - alle lenker er annonselenke

I går fikk jeg så mange spørsmål på Snapchat;SOFIEEEC om hvor denne buksen er fra. Først må jeg ærlig innrømme at jeg ikke likte den, og kunne ikke forstå at Andrea kunne kjøpe noe så grusomt, helt til jeg så den i virkeligheten. Dette er seriøst den kuleste buksen jeg noen sinne har sett, jeg elsker den. Den gikk liksom fra stygg til pen på bare noen minutter, det skal godt gjøres. 

Jeg har forresten en god nyhet til dere, og det er at jeg nå har bestemt meg for å bli flinkere med YouTube, og faktisk mener det. Morten og jeg spilte inn en videoblogg i går, men jeg vet helt ærlig ikke om jeg tør å publisere den. Som vi har fortalt dere før så er vi begge veldig kverulant, og det kom EKSTREMT godt frem i denne videoen. Vi skulle si fem positive og negative ting om hverandre, og vi gjorde helt seriøst ikke noe annet enn å diskutere. Jeg tror kanskje vi har litt forskjellig syn på ting, og når den ene først slår seg vrang så slår den andre seg enda mer vrang, haha. Jeg har alltid lurt på hvordan Morten og jeg har klart å holde sammen så lenge som vi har, da vi begge er alt for like. Denne videoen viser den ekte oss, selv om slike diskusjonen oppstår svært sjeldent, haha. Andrea har vært så oppgitt hver gang vi har begynt å diskutere, for hun har skjønt at vi ikke kommer noen vei, hehe. Jeg elsker han da ♥ UANSETT, KOM MED MASSE ØNSKER TIL YOUTUBE-VIDEOER <3


Bluse HER / Bukse - ZARA

BYTT STIL DIN HARRY KJÆRRING

Den siste tiden har jeg fått masse kommentarer på stilen min, og at jeg har blitt så harry. Vanligvis så lar jeg ikke kommentarer gå innpå meg, men alle som kjenner meg vet at det verste jeg kan bli kalt er harry, kall meg heller slem liksom, neida joda haha. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har endret meg etter PH, men vi mennesker endrer oss jo hele tiden. Vi endrer oss faktisk litt hver eneste dag, vi legger bare ikke merke til det. Det er ikke slik at jeg bevisst har gått inn for å endre meg, det har bare skjedd. Jeg har begynt å like nye klær, sminke, filmer, musikk, mennesker og vin. Ser dere på bilder av meg som ble tatt for to år siden så har jeg endret meg SYKT mye. Forskjellen fra da og til nå er at jeg har noen som kommenterer og dømmer alt jeg gjør. 

Dette er meg for to år siden. Har jeg forandret meg ? Jepp. SJEKK HÅRET MITT BARE :-( <'3

Jeg kom hjem til Andrea og var nesten på gråten for at enkelte hadde kalt meg harry. Andrea sin største frykt er nok også å bli kalt harry, så hun forsto hvordan jeg følte det. Det er ikke coolt å bli kalt harry, og personlig føler jeg ikke at jeg er det. Ja, jeg har endret stil, men jeg har kanskje funnet meg selv litt? Helt siden jeg var ungdom har jeg følt at jeg måtte kle meg på en viss måte for å passe inn. Jeg har alltid likt å være litt annerledes, men jeg har på en måte aldri turt å vise den siden. Jeg er den jenta som synes joggebuksa og hæler er drit kult, for det er annerledes

Jeg vet ikke hvorfor jeg sitter å forsvarer stilen min her, for det er egentlig ikke det jeg vil med dette innlegget. Jeg vet egentlig ikke hva jeg vil, haha. Jeg vil vel egentlig bare vise at det er lov til å være annerledes. Jeg vet selv at stilen min skiller seg ut fra resten av Blogg-Norge, men jeg liker det. Jeg liker at jeg kan pynte meg, men samtidig være chill. Jeg synes det er kult å kunne matche body og joggebukse, selv om mange av dere hater det.

Jeg kommer ikke til å endre meg for at dere synes jeg har blitt styggere. Jeg digger den nye meg, og elsker stilen min. Kanskje jeg en dag ser tilbake å vil hate klærne jeg bruker nå, for at jeg har endret meg som person. Alt jeg vet er at jeg alltid har tenkt "SHIT!!! HVORDAN KUNNE JEG GÅ MED DET DER?", men er det ikke sånn vi mennesker er? Tenker ikke alle sånn? Det viktigste er å være seg selv, så kan man heller le av det noen år senere :-) 


Jakken er fra shein <3

EN NY LIVSSTIL - MITT KJØLESKAP

Som jeg har fortalt dere tidligere så er det mye som har endret seg etter noen uker i Bali, blant annet hva jeg har lyst å spise og ikke. Jeg spiser lite kjøtt til vanlig, men etter denne turen følte jeg for å aldri spise kjøtt igjen. Jeg har sett mye vondt, og ble fortalt en historie som jeg vil huske til den dagen jeg dør. Jeg lå våken en hel natt på grunn av dette, og det fikk meg virkelig til å tenke over valgene jeg tar. Jeg har ikke spist kjøtt siden, og jeg tror nok det kommer til å være lenge til neste gang. Jeg burde kanskje ikke skrive dette, for da får jeg vel skikkelig kjeft om jeg velger å spise kjøtt en gang i ny og ne. Det er vel derfor viktig å påpeke at jeg kommer til å spise kjøtt i fremtiden, men det vil være i svært få tilfeller. 

Jeg har derfor fått meg en helt ny livsstil, som vil si minimalt eller ingen kjøtt. Jeg har også bestemt meg for å bli sunn igjen, for herregud så mye dritt jeg har spist det siste året. Jeg merker det skikkelig godt på energinivået mitt, kroppen og helsa. Jeg har lenge lurt på når jeg skulle få nok av "Mexico-livet", og endelig er jeg der. Jeg er lei av alkohol, lite trening og søppelmat. Jeg er derfor klar for å for min nye livsstil, så her har dere ukens handel.

 

Se så mye digg mat jeg har kjøpt, for litt over 500kr. Jeg drar faktisk på tre forskjellige butikker for å få tak i vegetarmaten jeg vil ha. Rema, Kiwi og Coop Extra. Det er forskjellige ting jeg liker på alle butikkene, så jeg må derfor innom alle sammen. Jeg bor heldigvis veldig sentralt, så alle disse tre butikkene ligger rett ved hverandre. 

MITT INNTRYKK AV PH-DELTAKERNE

I dag våknet jeg opp til "HAR DU SETT DE NYE PH-DELTAKERNE?", noe jeg åpenbart ikke har gjort. Jeg måtte selvfølgelig sjekke ut de ut, og ble sittende i flere timer for å sjekke ALLE intervjuene. Jeg er nok mer oppslukt nå enn hva jeg har vært tidligere, noe som kanskje ikke er så rart i og med at de tar "vår" plass. Det er faktisk helt merkelig og nesten litt vondt å se at de gjør alt vi gjorde i fjor. Jeg trodde helt ærlig ikke jeg kom til å føle så mye på det, men det er kanskje normalt? Jeg misunner de så mye, og håper virkelig de nyter tiden nede i Mexico. Det er noe de mest sannsynlig bare får oppleve EN gang i løpet av livet, så det er noen måneder man må ta godt vare på.


Foto: TV3/Rune Bendiksen

Over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om, for hva synes jeg om de nye PH-deltakerne? Det er selvfølgelig ingen som kan toppe vår sesong, men det virker likevel som en kul gjeng. Jeg tror nok vi allerede kan forvente mye drama og intriger, og jeg vil tro at det ikke kommer til å være "vennegjengen på tur" slik vår sesong var. Det skjedde jo egentlig ingenting før jeg sjekket ut i uke 9, så det sier vel kanskje sitt? Det jeg er mest spent på se er hvordan vippeextensions blir seende ut etter 12 uker i Mexico, hehe. Jeg tror vi kan forvente mer sex, drama, krangling og tårer enn i fjor. Kanskje ikke tårer, for vi gråt faktisk av absolutt ALT, hehe lolz. 

Jeg tenkte likevel jeg skulle plukke meg ut to PH-deltakere jeg likte best ved første inntrykk. 


Foto: TV3/Rune Bendiksen

Av guttene så er helt klart Leo min favoritt, faen for en kul type. Først når jeg så intervjuet hans på Viafree så tenkte jeg bare "ehm ja okei", men så sjekket jeg han opp å Instagram å synes plutselig han var DRITKUL. For en stil, I LOVE IT. Etter jeg fikk sett litt flere av intervjuene hans likte jeg han bare mer og mer, han virker som en skikkelig jordnær og grei gutt. Jeg krysser fingrene for at han holder seg inne på hotellet lenge. 


Foto: TV3/Rune Bendiksen

Av jentene falt valget på Ine, rett og slett for at hun virker dritkul og som jeg nevnte over her JORDNÆR. Jeg elsker også at hun har øvet på å kaste kula sammen med faren sin, og faktisk skrevet under på kontrakt at hun skal gjøre det. Jeg skal likevel like å se at dette skjer etter noen uker inne på hotellet, for det er ikke alltid så lett som man kanskje tror. Paradise bobla kan få deg til å føle de sykeste ting, se bare på meg som endte opp med Morten... hehe neida, jeg bare tuller ♥ Jeg håper uansett ikke hun tar tips fra meg når det kommer til å kaste kula, for jeg var jo ikke akkurat så flink :-) Jeg krysser fingrene for at Ine og Leo blir et par, og at de står sammen hele veien til finalen ;-)

VLOGG - BALI

inneholder annonse

Som jeg fortalte på Snapchat; SOFIEEEC så hadde jeg litt uhell med mine siste YouTube-videoer. New York videoen er ødelagt, og alle klippene har blitt slettet. Enkelte av klippene fra Bali har også blitt slettet, så jeg måtte bare gjøre det beste ut av det. Jeg håper likevel dere liker vloggen, for jeg kan love dere at det skjer litt av hvert. Morten og jeg har en liten diskusjon, jeg blir jaget av en ape, vi reiser til en annen øy og vi bytter hotell gjentatte ganger. ENJOY <3

Husk å følg Youtube-kanalen min HER ♥

TAKK FOR LÅNET AV SENG, ANDREA


Måtte skjule nippelen til Morten, den kan dere IKKE se. 

Eller.. jeg skal kanskje ikke takke, for jeg har aldri spurt, hehe. Morten og jeg bestemte oss for å sove sammen siden jeg snart reiser til Trondheim etterfulgt av L.A, så vi har ikke så mye tid fremover. Det går egentlig helt fint å sove alene, men noen ganger får man sånn "KOM HIT Å SOV NÅ" følelse. Det er liksom litt den følelsen at kjæresten din bor 500 meter unna, så hvorfor skal dere ikke sove sammen? Vi bestemte oss derfor for å stjele Andrea sitt rom og seng. Etter å ha funnet en vibrator på nattbordet mitt etter Martine sov der, tenker jeg at det meste er lov, hehe. Vi tok heldigvis å kastet den brukte kondomen slik at Andrea slapp å komme hjem til den ;-) NEIDA.

Nå har jeg akkurat fulgt mamma til toget, og skal vel egentlig bare komme meg på trening og ta sol. Andrea og Martine kommer hjem i dag, noe jeg gleder meg veldig til. Det eneste jeg gruer meg til er rot, det blir ganske kjipt da :-( Det har faktisk vært deilig å være hjemme alene, og kunne ha det AKKURAT sånn som jeg vil. Jeg har faktisk aldri vært alene i denne leiligheten, da det alltid er jeg som reiser og ikke motsatt. 


Morten skulle teste lyset på kameraet, og dette ble resultatet. Jeg tror helt ærlig at dette bilde er noe av det styggeste jeg har sett av meg selv, og måtte derfor dele det med dere <3 vær så god :-)

UKENS SPØRSMÅL

Har du slitt mye med dårlig selvtillit/selvbilde med utseende og slikt?
Mye vil jeg ikke si, men jeg har absolutt slitt og kan enda slite. Det er synd å si, men jeg tror helt ærlig at man kommer til å være misfornøyd med et eller annet så lenge man lever, men at presset nok vil gi seg etterhvert. Vi mennesker kan dessverre være alt for harde mot oss selv, og dagens samfunn gjør nok presset enda større og vondere. Jeg sa til mamma senest i går "Jeg følte at jeg hadde min storhetstid for et år siden, og at jeg nå bare bli styggere og styggere". Jeg kan føle meg både stygg, feit, ekkel, slem og grusom på lik linje med alle andre, 
det er ingen forskjell på meg og deg. Innerst inne vet jeg at jeg ikke er noen av disse tingene, men jeg kan selvfølgelig føle meg usikker jeg også.

Det jeg likevel føler er viktig å si er at problemene man har i ungdomstiden vil virke mye større enn hva de vil være i voksen alder. Det er SÅ mye jeg følte var verdens undergang da jeg var 13-15 år, som absolutt ikke har plaget meg i voksen alder. Jeg trodde for eksempel at ingen ville elske meg om jeg ikke hadde store pupper, NOE SOM IKKE ER SANT. Hadde jeg fått valget på nytt hadde jeg aldri orket å brukt så mye penger på et par pupper. Selv om det kanskje ikke hjelper, så sier jeg det likevel. DU er BRA nok! Slutt å sammenlign deg med andre, for du er unik, og det er AKKURAT det som gjør det så forbanna bra. 

Er det billigere med vegetar mat? Er det derfor du kjøper det?
Nei, vegetarmat er dessverre ganske dyrt. Jeg kjøper det på grunn av at jeg ikke ønsker å støtte kjøttindustrien, og for at jeg bryr meg om dyrene og miljøet. 

Har du noen gang selvskadet deg? og følte du kroppspress i 8ende klasse?
Nei, det har jeg ikke. Jeg følte kroppspress hele ungdomstiden min, og jeg kan enda føle på det. Det som hjelper meg er å fokusere på de tingene jeg er fornøyd med, istedenfor de tingene jeg ikke er fornøyd med. Press kommer nok dessverre alltid til å eksistere, så alt handler om hvordan vi selv velger å håndtere det. Det som pleier å hjelpe meg er å fortelle meg selv tre ting jeg er fornøyd med, og dette er noe du skal gjøre med engang du våkner hver eneste morgen. Har du fint hår? Liker du bena dine? Er du fornøyd med rumpa de? Har du et fint smil? Liker du øynene dine? Finn frem de tingen du liker ved deg selv, og fortell deg selv det! 

Hvor lang pikk har Morten?
Det vet jeg faktisk ikke, for jeg har aldri hatt behovet for å spørre han om akkurat dette. Er du fortsatt nysgjerrig vil jeg anbefale deg å kontakte han personlig på Facebook, kanskje han har lyst å svare deg? ;-)

Hvilken sport gikk du på som mindre?
Ridning og fotball. 

Synes du at du har blitt penere og fått bedre stil etter Paradise, eller motsatt? (og ikke si du ikke har endra deg siden da, for det har du)
Man forandrer seg vel hele tiden, gjør man ikke? Det er ting jeg likte bedre før PH (sånn som håret mitt for eksempel, nå HATER jeg håret mitt, haha), men så er det også ting jeg liker bedre nå. Det er vanskelig å svare på egentlig. Det er vel positive og negative sider både før og etter vil jeg tro. 

Blir du sjalu når morten er i samme rom som Isabelle eller Rebecca?
Nei, hvorfor i alle dager skulle jeg blitt det?

Er du egentlig lykkelig med Morten? virker ikke slik da du brått skal flytte til Trondheim, uten å tenke på hva han synes om det. Han har jo også tidligere sagt at han ikke vil ha avstandsforhold.
Jo, det er jeg. Flyttingen har ingenting med Morten å gjøre, og så lenge jeg er ulykkelig her i Oslo så bidrar jeg ikke akkurat positivt til forholdet vårt. Jeg trenger å være lykkelig i mitt liv, for å klare å være en god kjæreste også. Det er nok ikke spesielt kult å være sammen med en som virkelig mistrives et sted. Hadde det vært motsatt så hadde jeg ønsket at Morten skulle flytte, for jeg ville aldri tvunget han til å være på et sted kun på grunn av meg. Vi kan besøke hverandre masse, så jeg ser absolutt IKKE problemet ;-) Det er mange kjærestepar som bor på andre siden av jordkloden. Dette er snakk om 45 minutter med fly, virkelig ikke verdens undergang.

Hva skjer med håret ditt om dagen? Skulle ikke du bli lysere?
Jo, det skal jeg. Vi får bare vente å se hva som skjer :-)

Var det sånn at du fikk lov til å drikke alkohol av moren din da du gikk på ungdomsskolen eller løy du om hvor du var og drakk?
Jeg tror jeg fikk lov til å begynne å drikke da jeg var 15-16 år gammel, under ganske kontrollerte forhold. 

Har du fått kviser på rumpa?
Ikke akkurat nå, men det har skjedd før ja. 

Hvor gammel er du?
22 år, men jeg fyller 23 i mars. SHIT

Hvor lang tid kommer det til å ta før håret ditt blir helt blondt?
Helt ærlig, så vet jeg ikke. Vil ha blondt hår NÅ :-(

Vil du helst bo med Andrea i Trondheim? Og tror du at dere fortsatt kommer til å ville møtes og å være bestevenner? Du er så bra forbilde!
Om jeg kunne bestemme så skulle Andrea blitt med meg, men hun kan ikke på grunn av studie. Jeg har ikke lyst å bo med noen andre, så det er sykt kjipt at hun ikke kan være med :-( Andrea kommer nok til å være en av mine beste venner så lenge jeg lever, det er noe jeg bare vet! Åååh, tusen takk for det <3

Vet du hva som skjedde med Isabell og Martine og Pierre og Martine?
Det er nok en sak som er de i mellom, og ikke noe jeg skal blande meg inn i :-)

Er du disket fra vixen?
Nei, det er jeg ikke. Jeg er bare ikke nominert :-)

Har du noen problemer med at Martine flyttet inn? og angrer du på at du lot hun bo med dere?
Nei, det har jeg ikke. Jeg kunne ikke bodd sånn her i flere måneder vel og merke, men en måned går helt fint. Martine er en god venn, og det er bare moro å ha henne på besøk. Andrea kan bli litt bestemor til tider, så det er derfor deilig å ha en som har lyst å sitte våken med meg på kveldene, haha. Angrer gjør jeg heller ikke. 

Har du regelmessig vondt på klitorisen?
Nei, det er aldri noe jeg har opplevd før. 

Har du og Morten ofte sex?
Hva vil ofte si?

Er du en sjalu person?
Både ja og nei. Noen ganger kan jeg være en skikkelig dramaquuen, mens andre ganger bryr jeg meg ikke i det hele tatt. Jeg tror det spørs litt på dagsformen, hehe.. 

Har du snakket med Isabel Raad mens hun er i Mexico?
Hehe, så nysgjerrige dere er. Nei, det har jeg ikke :-) Jeg har likevel sett at noen av deltakerne er aktiv på Facebook ;-)

Hvordan er det at alle skal ha en mening om deg?
Før brydde jeg meg veldig, men nå gir jeg rett og slett faen. Ingen skal få lov til å endre mitt syn på ting, mine meninger eller hvordan jeg ser ut.

Hvordan er forholdet ditt til Teele? Hun har jo snakket mye stygt om deg på bloggen sin?
Jeg har ikke et forhold til Teele den dag i dag.

Var du bekymret hva folk ville tenke om deg da du meldte deg på PH?
Ja, det var jeg. Jeg var rett og slett livredd for å fortelle mine nærmeste om det, men det gikk overraskende bra. Noen var jo mer skeptisk enn andre, haha.

Hvor lenge vil du blogge?
Jeg vil blogge så lenge jeg orker, noe jeg vil tro er i MANGE år til. Jeg skal selvfølgelig gjøre andre ting på veien for å utvikle merkevaren min. Hva det blir gleder jeg meg til å dele med dere etterhvert <3

Kommer du noen gang til å flytte tilbake til Tønsberg?
Nei, det gjør jeg nok ikke. Jeg vet hvilken by jeg kommer til å ende opp i :-)

Må du betale skatt?
Jepp, jeg betaler 48% i skatt. hahaha

Kommer du til å bo med noen i Trondheim?
Så lenge Andrea ikke blir med, så kommer jeg til å bo alene.

Hvor mange ganger har du flyttet?
Det er så mange at jeg faktisk ikke har telling. Jeg vil tro det er 20 ganger kanskje? om ikke mer. Jeg har flyttet helt SYKT mye.

NÅ DØR JEG, MAMMA

Han skøyt inn. En gang. To ganger. Tre ganger? 

Faen nå dør jeg. 16 år gammel

Jeg er bare 16 år gammel, jeg kan ikke dø nå. Hva kan jeg gjøre for å overleve? LØPE

Jeg løper inn på et rom. Jeg løper over noen som ligger på gulvet. 

Hvorfor løp jeg inn på et rom? Nå er jeg stuck. Nå vil jeg i alle fall dø. 

Ingen mulighet til å flykte. Jeg vet nå hvordan det føles å være et av de rovdyrene som blir presset i et hjørnet av jegeren, så forbanna hjelpesløs. 

Faen jeg løp fra vennene mine. Jeg vil dø alene. Nei vent, han kom etter! 

Nå skal jeg ikke dø alene i det minste. Tenk at det er en trøst. Så vondt, men samtidig så vakkert. Vi er sammen om dette. 

"Mamma ringer". Jeg kan ikke ta telefonen nå, kanskje han vil høre oss. Jeg vil uansett ikke. Jeg vil ikke svare min aller siste telefonsamtale. Ikke med det mennesket som betyr mest for meg. Stakkars mamma

Stakkars mamma som nå må gå gjennom livet uten meg. Stakkars mamma som skal oppleve å få barnet sitt drept. Jeg har så lyst å si unnskyld. Unnskyld for at jeg løp inn i et hjørne. Unnskyld for at jeg ikke prøvde å gjøre noe mer for å overleve. Unnskyld for at jeg gjorde meg selv til rovdyret. Unnskyld mamma. 

Jeg kan ikke ta telefonen, men jeg sender en melding. "Jeg tror jeg kommer til å dø nå mamma. Elsker deg for alltid" 

Jeg er 16 år gammel, og tar farvel med det viktigste jeg har over melding. Unnskyld mamma, jeg skulle gjerne tatt telefonen, men jeg tør ikke. Jeg håper vi sees igjen. 

22.07.2011. 

RABATTKODE PÅ NELLY

annonse

Hei dere ♥ Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om et ganske bra tilbud Nelly har akkurat nå. For hver 500kr du kjøper for, får du 100kr i rabatt med rabattkoden; SPEND. Ikke bare får du 100kr i rabatt, Nelly har allerede masse nedsatte varer. Jeg vil absolutt anbefale deg å ta en titt. Dette er noe av det jeg har klikket hjem, jeg skal vise dere absolutt ALT når jeg får pakken min. Jeg tenkte også jeg skulle prøve denne berømte mensenkoppen alle snakker om, haha. Er det noen som har prøvd dette før? Jeg vil gjerne høre din erfaring med dette. 

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET


1. TIGHTS / 2. BUKSE / 3. BUKSE


1. KJOLE / 2. BUKSE / 3. VESKE


1. JAKKE / 2. BIKINI / 3. KJOLE


1. MENSENKOPP / 2. BODY / 3. TOPP

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL SALGET ♥

HVORDAN ER ANDREA SOM ROOMIE?

Det begynner å bli en stund siden Andrea og jeg flyttet sammen, og mye har selvfølgelig endret seg siden vi flyttet inn 13 april 2017. Andrea og jeg hadde ikke kjent hverandre i mer enn 3 måneder da vi valgte å flytte sammen, noe som egentlig er veldig lite. Likevel følte jeg at jeg kjente henne godt i og med at vi hadde bodd sammen i Mexico i 2 måneder. Forskjellen på Oslo og Mexico er at vi alltid hadde noen som ryddet, vasket og lagde mat til oss i Mexico, noe vi åpenbart ikke har i Oslo. Så hvordan er samboerskapet etter 9 måneder? Jeg tenkte jeg skulle dele det verste og beste å bo med en av sine beste venninner. 

DET BESTE

♥. Jeg trives svært dårlig i eget selskap, og er derfor avhengig av å ha mennesker rundt meg. Det passer derfor perfekt å bo med en venninne, slik at man nesten alltid har noen rundt seg, i love it. 

♥. Andrea og jeg er overraskende like når det kommer til hvordan vi liker å ha det hjemme. Begge er flinke til å rydde og vaske. Jeg er veldig glad jeg slipper å være vaskehjelpen til Andrea, haha. Det finnes ikke noe mer irriterende enn voksne mennesker som ikke kan å rydde. Kanskje på tide å lære seg?

♥. Det jeg kanskje liker best med samboerskapet vårt er at det ikke er noe som heter "mitt og ditt". Vi kan låne klær av hverandre uten å spørre, og tar gjerne maten til hverandre om vi måtte trenge det. Det er ikke slik at jeg sender Andrea krav på vipps for at hun har tatt Pepsi av meg, eller for at vi kun bruker min mat til å lage taco. Hjemme hos oss har vi hver vår tur, og de eneste kravene vi sender hverandre på vipps er strømregning og nettleie. 

♥. I vårt kollektiv er det ikke noe som heter min og din vaskeuke, vi vasker når vi føler at det trengs. Jeg har sett og selv bodd i et kollektiv der man bruker argumenter som "jeg vasket sist". HVA SÅ? Kan man ikke bare være voksne nok til at man vasker når det er skitten, og ikke minst vasker opp etter seg selv? Jeg kunne aldri bodd med mennesker som ikke klarer å vaske opp etter seg selv mer, herregud så irriterende det er, haha. 

♥. Jeg har sagt det før, men jeg føler det er viktig å nevne det igjen i og med at vi faktisk har bodd sammen en stund nå. Andrea har enda ikke sagt at Morten må begynne å være mer hjemme, HVOR GOD ROOMIE ER IKKE DET? Morten er ikke så mye hos oss lengre, og sover egentlig bare her, men uansett. Jeg tror nok mange andre ville klaget på dette. You´re the best <3 Jeg skylder hun faktisk så mye om hun noen gang får seg kjæreste (Ikke det at jeg tror det skjer med det første)

♥. Andrea legger seg alltid ganske tidlig, så man slipper derfor å være bekymret for at hun skal høre aktivitetene som skjer etter klokken 12 ;-)

♥. Vi begge blogger, og kan derfor hjelpe hverandre mye. Vi tar bilder, hjelper med blogginnlegg og kommer med ideer. Vi er jo på en måte kollegaer, det er jo litt morsomt da. 

♥. Sist men ikke minst så digger jeg Andrea, og hun er en helt fantastisk person. Jeg har helt seriøst verdens beste roomie, i love her. 


Disse to bildene er de fineste bildene Andrea og jeg har sammen. Sorgen da jeg sjekket ut, og gleden da jeg sjekket inn igjen. Ekte vennskap <3

DET VERSTE

♥. Andrea står nesten alltid opp før meg, og er derfor sjef over tven. Jeg ser ikke spesielt mye på TV, så vanligvis så bryr jeg meg ikke om hva som blir sett på, så lenge det ikke er Friends. Andrea ser helt seriøst på Friends 24/7, noe som er JÆVLIG irriterende. Jeg tror ikke dere vet hvor mye jeg misliker denne serien, så det føles derfor ut som tortur å starte hver eneste dag med dette. 

♥. Andrea har veldig humørsvingninger, og kan derfor være litt slitsom å være rundt til tider. Hun kan gå fra å være i kjempegodt humør, til å plutselig være skikkelig sur. Man vet aldri helt hvor man har henne, og må derfor tråkke litt varsomt noen ganger, haha. 

♥. Andrea snakker ekstremt mye med Celine av en eller annen merkelig grunn, noe som er VELDIG distraherende de gangene jeg blogger. Prøv å se for dere at dere virkelig prøver å konsentrere dere om noe, så hører dere konstant i bakgrunnen, "ååh vil du ut å gå tur du da?" vil du kanskje ha litt mat?" er du verdens søteste hund?" og "Celine vi skal kose oss masse når Sofie reiser bort, jaaa wiii wuhuu" haha. 

♥. Denne har jeg sagt før, men jeg tar den med igjen. Andrea vasker så SYKT mye klær. Hun bruker plagget i noen timer, for å så kaste det til vask. Skittentøyskurven vår er helt seriøst konstant full. 

EN SKIKKELIG DRITTDAG

I går hadde jeg en skikkelig drittdag. Det er heldigvis lenge siden jeg har våknet opp å følt meg så dårlig som det jeg gjorde i går. Jeg klarer vanligvis å snu en dårlig dag, men i går hadde jeg ikke sjans. Jeg bestemte meg derfor at jeg skulle få lov til å hate livet en dag, for kanskje kroppen min trengte det. Kanskje jeg trengte å føle meg syk, sur og mindre fornøyd. 

Jeg bestemte meg i går for at dette skulle være den eneste dagen jeg fikk lov til å være alle disse tingene, og at jeg skulle ha en bra dag i dag. Jeg la meg derfor klokken 21.00, og våknet i topp humør klokken 08.00 i dag. Eller.. det er fortsatt noe som plager meg veldig, men jeg får ikke gjort noe med det akkurat nå. Så hva gjør man egentlig med ting som man ikke får endret på? LEGGER DET VEKK. Så til alle dere som har en skikkelig drittdag i dag, husk at morgendagen blir bedre <3 Jeg vil også anbefale deg å prøve å legge vekk det negative, og om det ikke går, bestem deg for at imorgen skal bli DIN dag. Jeg vil også be deg huske på alle de tingene som vanligvis får deg til å smile. Vennene dine? Kjæresten din? En god film? Hva med favorittsangen din? 

Det hjelper også å fortelle deg selv tre ting du liker med deg og din personlighet. Er du kanskje snill? En gledesspreder? Er du flink til å ta vare på det rundt deg? Kanskje har du et smil vi andre bare kan drømme om? Du har mange grunner til å være fornøyd med den du er, så vær så snill å bli flinkere til å fortelle deg selv akkurat hva du liker med deg <3 

En liten funfact (som jeg sa på Snapchat:sofieeec) så var dette nattkjolen min da jeg var 6-7 år gammel! ER det ikke sykt at jeg enda har den?? hahaha! Dette er forresten min nye hår. Jeg vet mange ville at jeg skulle vise resultatet, så her er det. Nå krysser jeg bare fingrene for at ølgjær-tabelettene funker, slik at jeg forhåpentligvis kan få langt hår igjen. 

HÅRKRISE

Som dere kanskje så på Snapchat (Sofieeec) så har ENDELIG mamma og Celine ankommet Oslo. Andrea og Martine reiste i dag, så det passet perfekt at mamma kom denne helgen. Vi har ikke akkurat så stor leilighet, så jeg tror det hadde blitt litt mye med fire mennesker på to soverom. Det er også veldig lenge siden jeg hadde alenetid med mamma, så det er noe jeg virkelig gleder meg til. 

AKKURAT nå er jeg hos frisøren, og dette er slik håret mitt ser ut nå. Det gjør vondt å vite hvor mye jeg har ødelagt håret mitt, åh :-( Det verste er at håret mitt var helt OK til jeg farget det mørkt igjen, og det er kanskje det som er det kjipeste. Jeg angret sekundet etterpå, og i tillegg ødela håret mitt totalt. Det blir ikke akkurat bedre av at jeg prøver å bli blond igjen, men jeg vil ha en farge jeg selv føler meg vel med. Etter at vi har oppnådd fargen jeg ønsker skal jeg la håret mitt hvile i minst et år, også skal jeg etterhvert slutte med extensions. Jeg vurderer faktisk å ta de av nå, men jeg vet ikke om jeg er helt klar for det. Jeg har også kjøpt meg ølgjær-tabletter. Jeg har hørt det skal være veldig bra for håret, så er det noen der ute som har erfaring? :-D jeg vil veldig gjerne vite!!

DETTE ER TURN OFF PÅ TINDER

De få gangene jeg har lastet ned tinder har jeg slettet appen like fort. Jeg vet ikke med dere, men jeg har nesten kun matchet med rare gutter. Jeg har aldri fått så mange ekle og ikke minst merkelige tilbud i mitt liv. Personlig synes jeg Tinder har blitt en sex-app, og ikke en dating-app. Jeg vet jeg har skrevet et lignende innlegg før, men jeg tenkte det kunne være litt morsomt med en liten oppdatering. For hva swiper jeg egentlig til venstre på? Og hvilke matcher sletter jeg? 

Gutter som starter samtalen med å snakke om sex. Altså, det finnes ikke noe mer usexy enn gutter som er rett på. Det er greit å være åpen om at man ikke ønsker seg en kjæreste, men du trenger virkelig ikke å starte samtalen med å fortelle hvor kåt du er, eller at du har lyst til å knulle meg. Jeg kan love deg at du vil bli både slettet og blokkert om du holder på sånn, æsj. 

De som kontakter deg på privaten. Jeg fikk tilsendt en melding av en venninne av meg i går, som virkelig fikk meg til å le. Måten hun svarte denne gutten på made my day, HERREGUD SÅ MORSOMT. Han hadde klart å stalke henne så mye at han fant Facebook-profilen, noe som er ganske godt gjort om du ikke har Instagram-profilen tilkoblet. Ikke bare var han stalker, han var også veldig ekkel og alt for direkte, bare se dette. 

Gutter som poserer med døde dyr. Altså, det er ikke noe som er mer usjarmerende enn gutter som har profilbilde med døde dyr. Greit at du er stolt over jakten din, men slike bilder kan du faktisk holde privat. Jeg ville ikke likt deg uansett hvor kjekk du hadde vært, for akkurat dette synes jeg er helt motbydelig. 

Profilbilde med eksen. Dette er ikke noe jeg har opplevd ofte, men det har skjedd et par ganger. Det var egentlig ganske synd der og da, for gutten var VELDIG pen. Det hjelper uansett ikke å date en som enda savner eksen, det hadde aldri funket for meg. PS, vil du få noe nytte ut av tinder, anbefaler jeg deg å slette kyssebildet du har liggende. Jeg er ganske sikker på at det vil skremme mange jenter.

De som har en novelle om seg selv. Er det noe jeg ikke liker, så er det de som skriver en hel novelle om seg selv og sine interesser. For det første så ødelegger du spenningen med å fortelle absolutt alt før man i det hele tatt har matchet, og for det andre så virker du veldig selvopptatt. Det verste jeg vet er mennesker som er skikkelig "meg, meg og mer meg". Jeg hadde aldri klart å vært sammen med eller datet en slik gutt, nei takk.

De som superliker. Jeg vet ikke med dere, men jeg føler at de som bruker superlike er mennesker jeg ikke har noe til felles med, haha. Det er sikkert mange som vil bli fornærmet nå, men det er bare min personlige mening (og mange av vennen mine sine, hehe). Jeg vet ikke, det er et eller annet med superlike som får mennesker til å virke så sykt desperat. Mennesket du superliker ville jo likt deg uten denne om den ser noe ved deg som er interessant, så superliken hjelper jo egentlig ingenting. Den er bare bortkastet og kleint, haha. 

Nå vil jeg gjerne høre hva DU ikke ønsker å matche med på tinder?

 

BLOGGTREFF OG VIXEN-KJOLE


Sko - River Island / Kjole - random butikk / Veske - Tiger of sweeden

Akkurat nå er jeg på vei til Sørumsand for å besøke Anne Brith. Vi skal ha en skikkelig jobbdag i dag, noe jeg absolutt trenger etter å ha vært to uker på ferie. Denne dama er mye av grunnen til at jeg hver dag jobber for å mestre denne bloggverden på best mulig vis, herregud så mye hun har lært meg. Jeg skjønner helt ærlig ikke hvordan jeg skulle overlevd i denne gale men morsomme verden uten alt jeg har lært de siste månedene. Jeg er så glad jeg har slike mennesker i livet mitt, som ønsker meg bare godt. Det er deilig at vi kan være kollegaer som hjelper hverandre, og ikke motsatt. Motivasjonen er på topp om dagen, og jeg prøver virkelig så godt jeg kan å levere bra innhold. Dere må gjerne komme med ønsker om det er noe dere savner på bloggen :-) 

Som jeg visste dere på Snapchat (sofieeec) for noen dager siden så sto det mellom to kjoler til Vixen, og det er disse to. Jeg har bestemt meg for en, og lurte derfor på om dere klarer å gjette hvem jeg har valgt? Kanskje jeg sender en liten overraskelse til en av dere som gjetter riktig ? :-) <3

KJÆRESTEN VIL IKKE HA SEX MED MEG

Her om dagen fikk jeg et spørsmål om det var normalt å ikke ha sex med kjæresten sin i perioder, eller om det var kjæresten som hadde sluttet å tenne på henne. Jeg fant ut at dette var et veldig viktig spørsmål å ta med på "let's talk about sex", for hadde dere spurt meg for noen år siden ville jeg nok sagt "Dette er et stort problem dere virkelig må fikse opp i nå", men noen år senere og et par erfaringer rikere har jeg lært at det absolutt ikke er unormalt. 

Jeg har selv hatt disse følelsene, og jeg kan skrive under på at det er vondt. Det er ikke bare vondt, man føler seg også mislykket, mindre attraktiv og til tider ekkel. Så hva er det egentlig slike følelser gjør med en? Man begynner å overtenke, og man begynner å tro på ting som ikke eksisterer. Jeg ble mildt sagt gal av dette, og begynte å oppføre meg som en liten psykopat. Jeg satt krav til hvordan det skulle være, og stilte gjentatte spørsmål om hvorfor ting hadde blitt sånn. "De var jo ikke sånn før?". Det måtte være meg det var noe galt med, så hvorfor kunne han bare ikke si det? 

Det var ikke noe galt med meg, men det var likevel jeg som skapte problemer som ikke eksisterte. Jeg skapte forventinger som ikke hadde trengt å være der, og jeg skapte et enormt press. Det var vanskelig å se der og da, men jeg ser det veldig godt nå som jeg har fått det på avstand. Jeg ble gal av å føle meg avvist, og ble derfor overfølsom og analyserte alt. Det var kvelder jeg ikke følte for å ha sex engang, men likevel la presset på å ha det, kun for at vi ikke hadde det. Helt unødvendig, og bare ødeleggene for forholdet. 

Så kjære deg som føler det slik nå, kjæresten din har mest sannsynlig ikke sluttet å tenne på deg. Det er bare noe så enkelt som at sexlysten kommer å går. Det er helt normalt å ha mindre sex i perioder, akkurat som at man noen ganger har mer sex. Jeg har selv slike perioder i forholdet mitt, og det er absolutt ikke noe jeg tenker eller stresser over mer. Føler du fortsatt at dette er et problem etter dette innlegget ville jeg tatt en ordentlig prat med kjæresten din. Fortell han akkurat hvordan du føler det. Han har nok mest sannsynlig ikke sett det på samme måte som deg, og en samtale om akkurat dette vil nok løse veldig mye. 

18 TIMER SENERE

Det er godt å endelig kunne meddele at vi er hjemme. Flyreisen hjem tok godt over 18 timer, så dere kan tro jeg var lei på slutten. Jeg er veldig glad jeg ikke var en aktiv reisende den tiden det ikke eksisterte tv-skjermer på langdistanse reiser. Hadde det ikke vært for The Notebook og The Holliday ville nok denne turen blitt ganske lang og ikke minst tungt. Jeg tror jeg har sett The Notebook godt over hundre ganger. Jeg blir aldri lei. Det er helt klart en av mine favorittfilmer, herregud for en nydelig film <3 Jeg elsker den

Jeg hadde forresten en gutt/mann ved siden av meg på reisen hjem fra Bali som satt å spiste busene sine 9 .30 time. Jeg vet ikke med dere, men personlig synes jeg det er ganske uhygienisk og ikke minst ekkelt å spise busene sine, spesielt i offentligheten. Jeg klarte nesten ikke å spise noe av maten jeg fikk, da jeg alltid hadde en som satt å pilla seg i nesa i sidesynet mitt. Jeg mistet matlysten for å si det sånn.


Sånn her ser jeg ut etter 18 timer på fly, trening, handling av mat og rydding av leilighet. 

Jeg har selvfølgelig ikke klart å slappe av etter jeg kom hjem, noe som egentlig har vært helt greit. Jeg har hatt en veldig effektiv dag, men det er akkurat sånn jeg liker det. Jeg har også endret stilen hjemme hos oss, rett og slett for at jeg synes det ble alt for mange farger på et sted. Dette er før.

ETTER 

Hva synes dere? Personlig likte jeg dette mye bedre, det ble på en måte en mye renere stil. Jeg regner med at mange blir å spørre, så ananaslampen er fra Kremmerhuset <3

DICKPICS ER BYTTET UT MED RUNKEVIDEOER

Som jeg har fortalt dere før så har jeg åpen Snapchat (Sofieeec) for å kunne kommunisere med dere som følger meg. Kort fortalt så har jeg veldig mye forskjellig som følger med på Snapchat, noe som gjør at jeg ofte kan motta merkelige og ekle ting på snap. Jeg har fått kjærlighetserklæring, drapstrusler, frieri, puppebilder, vagina, dickpics og nå runkevideoer. Jeg måtte til slutt blokkere en jente for at hun kun sendte bilder av underlivet sitt til meg. Jeg fikk beskjed om at dette var slik "lesbiske" flørtet, noe jeg tviler sterkt på. Denne jenta hadde nok sin helt spesielle måte å flørte på, som jeg tror svært få setter pris på. 

UANSETT; over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om. Har det blitt en trend å sende runkevideoer på Snapchat? De siste ukene har jeg blitt spammet med videoer av forskjellige gutter som runker. Det har vært så ille at jeg har vurdert å sperre Snapchaten min, for hva er egentlig greia? Jeg håper noen av dere som sender meg disse videoene er inne på dette innlegget, for hvorfor gjør dere det? Jeg tror jeg kan snakke på for de aller fleste jenter når jeg sier at dette ikke er noe vi ønsker. Det er virkelig ikke sånn at jeg sitter hjemme å håper og ber om at en random gutt skal sende meg video av at han koser seg. 

For et par dager siden svarte Morten han ene som har sendt meg mange slike videoer, og reaksjonen hans var kanskje ikke helt som forventet. Hadde jeg sendt videoer av vaginaen min til en gutt, og kjæresten hans plutselig hadde svart ville jeg nok sluttet med denne merkelige aktiviteten jeg drev med. Denne gutten derimot, han fortsatte å sende ENDA flere videoer. Hva faen er det som feiler folk? Hvordan kan du ligge i senga å runke, for å så plutselig finne ut at du skal sende en runkevideo til et vilt fremmed menneske? Et menneske som ikke har bedt om videoene du sender engang? Det er jo åpenbart at noen eller flere sosiale antenner mangler.

Kjære gutter som føler denne trangen til å vise frem tissen sin i alle mulige vinkler, for din egen del anbefaler jeg å slutte. Du vil mest sannsynlig ikke få deg et ligg, eller en fremtidig kjæreste ved å starte samtalen med at du runker. Ha litt selvrespekt for deg selv, og finn tilbake til de sosiale antennene du har mistet på veien. Lykke til

TAKK FOR DENNE GANG

Her om dagen fikk jeg en kommentar om at jeg burde saksøke kirurgen min siden jeg ikke har kløft med silikon, OMG!! XPPP Så her har dere litt kløft <3

Dette er slik Morten og jeg ser ut på alle bilder, sure og bitchy, haha.


Derfor sa jeg til Morten at vi skulle smile på neste bilde, se hvor mye bedre det ble!

Selv om jeg allerede savner norsk taco, sengen min, et bedre internett og SPESIELT Celine, så kjenner jeg at jeg gruer meg til til å dra hjem. Jeg føler meg ikke helt klar for hverdagen, sunn mat og trening helt enda, hehe. Det er likevel mye fint som skjer når jeg kommer hjem som jeg virkelig ser frem til. Jeg får blant annet besøk av en blogger der vi skal jobbe litt og diskutere litt fremtidsplaner. Jeg får også besøk av Stine (fra fjorårets PH-sesong, hun som har trekt seg helt ut av rampelyset vettu ;P) og mamma kommer på besøk. Det blir også veldig godt å se Andrea og Martine igjen, OG jeg skal snar til Trondheim. Okei.. jeg har faktisk ingen grunn til å grue meg til å dra hjem, haha. 

Jeg må uansett takke for nå Bali. Du har vært morsom, regnfull, brutal og ikke minst lærerik. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg virkelig har endret meg som person etter denne turen, på en god måte vel og merke. Det føles endelig ut som at jeg har funnet meg selv, selv om det er veldig klisje å si. Jeg skal tilbake hit etterhvert å gjøre noe veldig viktig, noe jeg virkelig brenner for. Alt er egentlig i boks, så jeg gleder meg til å dele denne nyheten med dere. Kanskje noen av dere også ønsker å være en del av dette? Vi snakkes i Norge folkens ♥

STOR RUMPE ER ET JÆVLA KRAV

Etter bare et år som blogger kan jeg forstå hvorfor folk velger å operere. Selvfølgelig går det innpå en når du hver dag får høre hva som er galt med deg. Vi er bare mennesker vi også. Jeg har selv satt meg ned på nettet for å finne et bra sted jeg kan operere meg til en større rumpe, en rumpe som vil bli godtatt av samfunnet. Helt til jeg tok meg selv i det.

For det har faktisk blitt sånn at om du ikke har Kim Kardashian sin ass, nei da har du en stygg og flat rumpe. Jeg vet selv at jeg ikke har en kjempestor rumpe, men den passer til min kropp. Jeg har aldri hatt komplekser med rumpa mi, helt til store rumper ble den nye trenden. Eller.. det er ikke en trend mer, det er et jævla krav. Har du ikke en stor formfull rumpe? Nei, da kan du holde den for deg selv.

Men vet dere hva? Jeg kommer ikke til å oppfylle dette kravet. Kroppen min skal ikke være slik samfunnet forventet at den skal se ut, den skal være slik JEG ønsker at den skal se ut. Det er på tide at dette ekstreme presset rundt en stor rumpe tar slutt, og det er akkurat derfor jeg skal fortsette å vise frem min " flate pannekakerumpe" som den så fint blir kalt.

Dette er sånn min rumpe ser ut i forskjellige vinkler. På de to første bildene er bare vinkelen bittelitt annerledes. Den kan se større ut, og den kan se relativt mindre ut. Rumpa mi er ikke stor, men den er heller ikke liten. Den er helt "normal", selv om jeg ikke liker å bruke ord som normal, for hva er egentlig normalt? Den passer uansett til min kropp, og jeg synes den er helt OK. Så hvorfor kan ikke det være bra nok? Hvorfor skal DERE bestemme hvordan min rumpe skal se ut?

Det at mange der ute ønsker en stor rumpe er helt greit. Jeg synes man skal ha den rumpa man trives best med selv, liten eller stor. Det jeg reagerer på er kravet som blir satt for hvordan man skal se ut for å være bra nok, for du er faen meg bra nok både med og uten Kim K ass. Takk for meg.

Snapchat; SOFIEEEC - Instagram: SOFIEENILSEN

YESTERDAY'S LOOK


Kjole - Bikbok / Veske - YSL / Sko - Random butikk i Dubai

I går gjorde jeg noe jeg bare har gjort to ganger på denne turen, SMINKET MEG. Jeg sminket meg ikke i nærheten så mye som jeg gjør til vanlig, men jeg pyntet meg likevel litt. Jeg synes det er så utrolig deilig å kunne gå uten sminke, for jeg føler meg veldig bra uten. Jeg synes selv jeg er naturlig pen, kanskje det er derfor jeg trives så godt? Grunnen til at jeg valgte å fjerne vippeextensions var for at jeg ønsket å se mer naturlig ut, og kanskje skille meg litt mer ut. Det har blitt så normalt i dagens samfunn med lange løse vipper, inspobrows og inpso øyenskygge, at det nesten begynner å bli litt kjedelig. Jeg har derfor lyst til å bare være litt.. annerledes? 

Jeg gleder meg til å komme hjem for å få den blondfargen jeg endelig ønsker. Det har vært hardt å gå fra mørk til blond, samtidig som man skal skåne håret på best mulig vis. Enten måtte jeg bli blond fort, men da hadde jeg risikert håret mitt, ellers måtte jeg ha tålmodighet. Valget var enkelt, så her sitter jeg med halvveis oransje hår, hehe. Det blir heldigvis bra til slutt, noe jeg gleder meg veldig til <3

FOR LITT OVER ET ÅR SIDEN

Sjekk denne utsikten dere, er ikke den helt fantastisk? Selv om jeg har fått opplevd mye vondt på denne turen som mest sannsynlig vil endre meg for alltid, så har jeg også opplevd mye kult. Bali har virkelig et landskap som må oppleves, for bildene klarer dessverre ikke å vise hvor bra det egentlig er. Jeg har aldri sett eller opplevd en slik natur før, det er helt utrolig. Spør du meg slår dette Norge 10 av 10 ganger, lett. 

Tenk hvor heldig jeg er som får oppleve alt dette. Jeg tar ikke noe forgitt, om noen måtte tro det. Jeg vet hvor heldig jeg er, og jeg setter pris på det hver eneste dag. Det er så morsomt å se tilbake til hvor annerledes livet mitt bare var for litt over et år siden. Hvor mye jeg lengtet etter dette livet, og nå er det endelig mitt. Jeg hadde vanskeligheter med å fungere i en vanlig jobb på grunn av alt jeg har gått igjennom, og følte meg derfor totalt mislykket i arbeidslivet. Jeg følte meg ofte dum og at jeg ikke var til nytte for noe eller noen. Jeg kan love dere at det å være "hun som sykemelder seg" på jobb aldri har vært lett. Jeg vet jeg har blitt snakket om, og jeg vet at mange ikke har forstått. "Det er jo så lenge siden". 

Jeg er så takknemlig for at jeg er min egen sjef. Jeg er så takknemlig for å endelig ha en jobb jeg føler jeg mester og gjør bra. Ikke minst så er jeg så takknemlig for at jeg aldri ga opp, og hadde troen på at jeg kunne få til dette. Det er så viktig å følge drømmene sine folkens, for DU kan få til AKKURAT det du vil. Legg vekk holdninger som at du ikke kan få det til, for da kan jeg love deg at du ikke vil få det til. Først og fremst må du ville det 100%, også må du fortelle deg selv hver eneste dag at du skal få det til. Det første du skal fortelle deg selv når du våkner er "dette skal jeg klare"

MINE GRUSOMME FLAUSER

Er det ikke rart å se meg med brunt hår? ååh tb <3

♥ Jeg skulle sende Morten et ganske uskyldig bilde av meg på Snapchat der man kunne se litt av rumpa mi, og bittelitt av puppen min. Dette bildet sendte jeg kun for å "plage" han i og med at vi hadde vært borte fra hverandre en stund. Det eneste var at jeg ikke sendte dette bilde til Morten, MEN JEG LA DET UT PÅ MYSTORY! Heldigvis oppdaget jeg det i det jeg trykte på "send" og fikk derfor slettet bildet med engang. Jeg tror og håper at ingen så dette, herregud så flaut :-(

♥ Jeg skulle leke moralpoliti i Tromsø, og sa derfor i fra til ALLE jeg synes oppførte seg som dritt på byen. De fortjente å høre det, men jeg hadde virkelig ikke trengt å gå rundt å fortelle det likevel. Jeg hadde faktisk så fylleangst dagen etter, haha. 

♥ En gang så sendte jeg en dirty melding til en gutt jeg ikke har snakket med på flere år, som jeg gikk i klasse med på videregående. Den skulle egentlig til kjæresten min, men ble sendt til en random gutt istedenfor. Yeeyyy :-)

♥ Dette er veldig lenge siden da, men fortsatt utrolig flaut. Jeg var hjemme hos en gutt jeg hadde flørtet med en stund, og han fikk meg til å le så mye at jeg tisset på meg. Jeg dro ikke til han flere ganger for å si det sånn, hehe. 

♥ Soverommet mitt har vindu ut mot bakgården vår, som ofte er et møtested og fellesareal for de som bor på samme sted som Andrea og meg. Jeg kan fort glemme dette, og gikk derfor naken rundt på rommet, danset og sang litt. Sååååå oppdaget jeg plutselig at to gutter sto i bakgården å så på meg. Jeg tror helt seriøst jeg aldri har følt meg så dum og liten før, HERREGUD så flaut det var, haha. Jeg har heldigvis ikke møtt disse to i ettertid.

♥ For en del år siden så møtte jeg en ganske kjent person ute å byen, og ble selvfølgelig skikkelig starstruck. Han sto med en annen jente, og jeg prøvde seriøst alt jeg kunne for å få oppmerksomheten hans. Jeg gikk i mellom han og henne, jeg sto å danset foran de, jeg prøvde å TWERKE! og jeg var rett og slett bare jævlig plagsom. Det høres kanskje ikke så ille ut, men hadde dere sett dette in real life så ville dere forstått. Det tok meg faktisk en måned før jeg turte å dra ut på byen igjen.. 

UKENS SPØRSMÅL/ PUPPER, LØNN, PORNO OG 22.JULI.

Hva tenker du om at Isabelle Eriksen gikk så hardt ut mot deg og Andrea for at dere viste puppene på bloggen, men nå gjør det gjentatte ganger selv? Dobbeltmoralsk much?
Hvorfor hun gjorde dette vet jeg ikke, men det er vel uansett lov til å endre mening er det ikke? 

Er det på grunn av eksen din at du ønsker å flytte tilbake til Trondheim?
Nei, det er for at jeg har hele livet mitt i Trondheim. Trondheim er hjem for meg, og selv om jeg digger Oslo så har jeg skikkelig hjemlengsel. Det var faktisk på grunn av han at jeg flytter fra Trondheim, hehe.. jeg har en dårlig uvane med å rømme fra problemene mine, istedenfor å møte de. Dette er virkelig noe jeg må bli bedre på.

Kan du fortelle hva du har tjent de to siste månedene?
Jeg har egentlig alltid følt at økonomi er litt privat, men så vet jeg også at alle kommer til å søke meg opp på skattelisten, så hvorfor skal jeg holde det hemmelig? Forrige måned fikk jeg 96.000kr og denne måned fikk jeg 93.000kr.

Ser Morten på porno? Om svaret er ja, hvordan håndterer du det?
Om Morten ser på porno eller ikke vet ikke, for jeg har aldri spurt han. Skal jeg være ærlig med dere så tror jeg de fleste gutter ser på porno, og jeg vil nok kanskje tro at de kommer til å gjøre det uansett om man sier at det er greit eller ikke. Personlig har jeg ikke noe imot om han gjør det, for det er jo bare en måte å tilfredsstille seg selv på. Han er jo ikke akkurat utro av den grunn.

Er det sant at du satt to uker i fengsel etter Utøya?
Hahaha hææ, nei? Hvorfor skulle jeg det?

Hva tenker du om 22.juli filmen? Skal du se den?
Jeg har egentlig ikke hatt så mange tanker rundt dette. Det er historie, og selvfølgelig skal den bli fortalt. Jeg hadde først ikke tenkt å se filmen, men jeg skal til Trondheim om to uker for å se den med en av mine beste venninner, som også var på Utøya. 

Sett utenfra så synes jeg resten av "PH-jentene" har rottet seg veldig sammen mot Andrea og deg. Hver gang det har vært noe så har de brukt muligheten sin til å slenge med leppa. Jeg har også reagert veldig på at Martine Lunde alltid kommer med stikk til dere på bloggen. Det er liksom hver gang dere "driter" dere ut så kommer hun med små stikk på bloggen sin for å fremme seg selv. Er ikke du og Martine gode venner?
Skal jeg svare helt ærlig på dette blogginnlegget så har kanskje Andrea og jeg følt det samme i noen få tilfeller, og at det kanskje har vært veldig lett å skylde på oss. Jeg husker Martine L skrev et innlegg om hvordan hun ble behandlet av de andre deltakerne etter finalen. Dette innlegget handlet ikke om meg engang, men likevel tok leserne det som en selvfølge at det var meg og Andrea. Jeg har ikke tenkt så mye over at de andre PH-jentene har gjort det (bortsett fra enkelte), men mer dere lesere. Jo, Martine og jeg er gode venner :-)

Skal du møte Joel Adams i L.A?
Haha, det er ikke noe vi har planlagt nei. Jeg regner med at jeg kommer til å møte han ute på byen, som sist. 

Føler du deg hatet av de andre bloggerne?
Hatet føler jeg meg ikke, og alle de jeg har møtt har vært veldig hyggelig. Jeg føler derimot at enkelte irriterer seg over PH bloggere, og at de kanskje synes plassen vår en ufortjent. Jeg er enig med at den er ufortjent med at vi ikke har måtte jobbe oss oppover, MEN hadde vi ikke gjort noe riktig så hadde vi ikke fortsatt vært på topplisten. Paradise Hotel har hjulpet meg mye, men resten av jobben har jeg gjort selv :-)

Hva er det beste å verste med å blogge?
Det beste er helt klart at jeg kan jobbe hvor jeg vil i verden og at jeg er min egen sjef. Det verste er nok de negative kommentarene, og at man på en måte alltid er på jobb.

Hva er ditt neste mål med bloggen?
Jeg har skrevet det ned i en bok som jeg har tatt bilde av, så skal jeg vise dere når denne drømmen blir til virkelighet :-) Man kan få til akkurat det man vil vettu, og det skal jeg nå bevise <3

Hva tenker du å ha som budsjett når du skal kjøpe deg leilighet?
Det er helt spørs hva banken ønsker å gi meg i lån, men jeg håper på at jeg kanskje kan få et lån på litt over 3000.000kr. 

Har du og Morten tenkt å flytte sammen?
Det er ikke noe vi har snakket om, og det er heller ikke noe som kommer til å skje med det første. Jeg føler meg ikke klar for å bo med kjæreste helt enda :-) Det kommer en tid for alt.

Når kommer dere hjem?
Vi reiser hjem 22 januar, men er ikke fremme i Oslo før 23 januar. Det er faktisk mye som skjer den uka jeg kommer hjem, gleder meg til å fortelle dere

Trives dere i Bali? er det et sted du kommer til å reise igjen?
Jeg trives veldig godt i Bali, og jeg trooor nok jeg vil reise hit igjen. Jeg har veldig mange reisemål jeg har lyst til å besøke, så Bali blir nok ikke prioritert med det første.

Hvilke reiseplaner har dere fremover?
Dette er faktisk den siste reisen vi to skal på sammen i år, om vi ikke velger å være litt spontane mot sommeren. Som dere vet så skal jeg kjøpe leilighet nå, og må derfor være VELDIG flink med pengene. Jeg skal til L.A 15 februar, men etter det blir det nok rolig tenker jeg.

Helt ærlig, hvordan har du det?
Takk som spør! Jeg har det faktisk veldig bra for tiden, selv om jeg kan ha noen dager som er litt tøffere enn andre. Det er likevel sånn livet er, og alt i alt så smiler livet sykt mye til meg akkurat nå :-D

Kan du og Morten lage mer vlogger på YouTube og Snapchat?
Jeg har faktisk to videoer som venter på dere på Youtube, som jeg IKKE får til å laste opp her på grunn av nettet :-( Men ja, jeg skal absolutt bli flinkere med å legge ut videoer. Når det kommer til Snapchat så vil jeg veldig gjerne vite hva dere vil se mer av. Tenker dere at jeg skal snakke mer? Altså videoblogge på Snapchat? Legg igjen en kommentar slik at jeg vet 
Sofieeec på Snapchat 

Hva er den styggeste hat-kommentaren du har fått?
At det var dumt at jeg ikke døde på Utøya, for at jeg ikke fortjente å leve etter at jeg kastet kula på Grunde.. 

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Jeg likte faktisk veldig godt å ri, men det har jeg ikke hatt tid til på mange år. Jeg tror jeg skal ri når jeg kommer hjem fra Bali faktisk, sammen med Ine. Ellers liker jeg å trene og skrive, jeg ELSKER å skrive. 

Hvordan har du råd til å reise så mye?
Det er takket være bloggen. 

Hva synes Morten om at du har silikon?
Morten er en sånn type gutt som liker det naturlige best, men han har absolutt ingenting imot at jeg har silikon. Det er ikke noe noen av oss tenker på. Morten trodde først ikke på meg da jeg fortalte at jeg hadde det, haha. 

Hvor ofte shopper du, og hvor mye penger bruker du i uka?
Jeg shopper egentlig ganske lite. Jeg var helt ekstrem på å shoppe før, men har kuttet ut dette unødvendige forbruket veldig. Jeg shopper når jeg trenger noe nytt, og that's it. Mitt siste innkjøp er kjolen til Vixen, herreguuud som jeg gleder meg til å vise dere. Hvor mye jeg bruker i uka varierer veldig, alt fra 1000-6000kr. 

Hvor mange har du hatt sex med?
Egentlig er dette veldig privat, men i og med at Vegard Harm fant liggelista mi så ligger den allerede ute. Såååå jeg har hatt sex med 16 stykker. 

Hvem passer Celine når dere er borte?
Mamma passer Celine, så hun er i trygge hender til alle dere som kaller meg dyremishandler :-)

Hvor mange reiser har du og Morten vært på sammen?
6 reiser har vi vært på sammen, noe som er ganske mye med tanke på at vi bare har vært sammen i 9 måneder, hehe. 

 

MIDDAGEN ENDTE MED HOTELLBYTTE

Som jeg fortalte dere i går så gjorde vi noe ganske morsomt, og ikke minst spontant. Middagen vår endte med bytte av bosted. Vi bestemte oss for å spise middag på et finere sted i går, og endte derfor opp på et hotell som ligger rett ved villaen vår. Begge to ble helt forelsket i hotellet vi spiste middag på, og endte derfor med å booke oss inn på en av suitene de har her. Vi har lyst å kose oss skikkelig de siste dagene vi har her i Bali, og valgte derfor å bytte ut Villaen vår med dette.


Ser dere de brune takene rett til høyre på siste bildet? Det var der vi bodde først, så vi har altså bare flyttet oss noen hundre meter, hahah. 

Altså.. er det ikke vakkert? Dette tror jeg er en av de fineste hotellene jeg har vært på. Menneskene som jobber her er også helt fantastiske. Jeg gleder meg virkelig til å tilbringe de to siste dagene i Bali på dette vakre stedet ♥herregud så heldig jeg er. Jeg viser dere mer av dette fantastiske hotellet på Snapchat; SOFIEEEC.

EVIG TAKKNEMLIG

annonse

I morgen er den store dagen der jeg skal surfe igjen, wiihii! Det har vært noen dager uten surfing nå på grunn av det som skjedde forrige uke og matforgiftning. Jeg har ikke hatt lykken med meg denne turen, men man må faktisk bare gjøre det beste ut av det. Surfing er ekstremt morsomt, så jeg er veldig gira på å lære meg dette ordentlig nå. Min personlige mening er at surfing er vanskelig å lære, og at man må ha tålmodighet om man ønsker å drive med dette, MEN hadde surfing vært lett ville alle gjort det. Det er akkurat derfor det er så sykt kult å lære, herregud så heldig jeg er. 

Disse bildene er forresten tatt på surfecampen. Jeg tror ikke dere vet hvor fint det egentlig er der, og dere som velger å dra hit vil få en opplevelse dere sent vil glemme. Jeg kan garantere en fin instagram-feed etter oppholdet i alle fall, haha ;-) Bali og Lapoint er helt amazing, og jeg er så evig takknemlig for at jeg takket ja til denne turen. Akkurat nå kan jeg ikke forstå at jeg ikke har prøvd meg på surfekurs tidligere, men det er bedre sent enn aldri. 

FERIETRØBBEL

Det som er litt morsomt med Bali er at det er aper over alt. Eller.. nå overdriver jeg jo litt, men det er MYE aper her. De første vi møtte var veldig aggressive og ikke minst skumle, men disse apene var litt mer cool. Siden disse apene ikke hadde lyst å drepe oss hadde vi lyst til å prøve oss på noen bilder, og som dere kanskje ser gikk ikke det spesielt bra. Jeg er litt redd aper, så det var veldig vanskelig å slappe av med en ape sittende på skulderen eller rettere sagt hodet mitt. Den ene apen begynte også å lete etter lus i hodebunnen min, haha. Jeg håper virkelig ikke han fant noe. 

Som dere ser måtte jeg også beskytte meg selv fra å "free the nipple" foran alle, da apen holdt på å dra av meg toppen, haha. Eller, jeg burde vel bare latt apen dra av meg toppen, for jeg har jo allerede vist de her på bloggen? Dette er faktisk det teiste argumentet jeg hører, og det kommer vel til å bli brukt mot meg leenge. Jaja, det får så være :-D  Selv om det ikke ble de bildene jeg håpet på, så ble de veldig morsomme da, ikke sant?

Vi besøkte også Tegallalang Rice Terraces, som jeg virkelig vil anbefale dere som tenker å reise hit. For meg er det veldig viktig å se kulturen og stedene til landet man reiser til, og ikke bare ligge på stranden hele dagen. Jeg kan love dere at dere ikke vil angre om dere besøker noen av disse fantastiske stedene de har her i Bali. Selv om halvparten av Bali er forsøplet har de likevel SÅ mye fin natur her, jeg er helt imponert. Vi fikk dessverre ikke sett så mye av Rice Terraces på grunn av at jeg har fått "Bali-Belly" som de kaller det. Jeg vet ikke hva det er med Morten og meg, men vi har alltid skikkelig uflaks på ferie. Jeg har helt seriøst vært dårlig i 3 dager nå, og har enda ikke blitt bedre. Det er heldigvis verst på natten og på morgenen slik at jeg får gjort litt på dagtid. Jeg skal ikke la dårlig mage ødelegge ferien. Vi har forresten gjort noe for å forbedre ferien litt, som jeg tenkte å fortelle dere mer om i morgen. GLED DERE :-)

HJERTET MITT ER KNUST

Jeg har reist mye, og jeg har sett mye urettferdighet. Jeg har ofte grått meg til søvn for at jeg føler meg så hjelpesløs. Det å reise fra Norge sprekker alltid den fantastiske trygge boblen man lever i. Verden utenfor virker til tider uvirkelig, og ikke minst så jævla urettferdig. Verden utenfor trygge gode Norge knuser meg. Hver eneste gang bestemmer jeg meg for å aldri reise på slike plasser igjen, for det omstendighetene rundt påvirker meg veldig. Jeg klarer ikke å stenge det ute å laste som ingenting skjer. Jeg tar absolutt alt innpå meg, og prøver å finne ut hva jeg kan gjøre for å hjelpe. Det som sårer meg mest er at det ikke er noe jeg kan gjøre, ikke som turist på ferie. Dere blir vel ikke sjokkert når jeg sier det er mye fattigdom og løse hunder her? Det er jo tross alt et u-land, så man kunne vel ikke forvente noe annet. MEN jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri har sett noe så ille som dette her. Advarer mot sterke bilder

Jeg klarer så vidt å se på disse bildene uten å begynne å gråte. Hjertet mitt er knust i tusen biter. Se på disse stakkars hundene. De har nesten ikke pels, og den ene har rottehale. Jeg vil ikke tenke på hvor smertefult disse hundene har det. Jeg føler meg så forbannna hjelpesløs, og det er nok den følelsen som dreper meg mest. Jeg har så lyst å gjøre noe, men hva kan jeg gjøre? Jeg får ikke gjort noe akkurat nå uten å gi de mat, men som jeg har fortalt dere tidligere så er min virkelige drømmejobb å eie et eget shelter der jeg hjelper dyr i slike land. Hadde jeg kunne bestemt selv så skulle jeg gjort dette med engang, men jeg har mye jobb og penger jeg må bygge opp før den tid. Det jeg skal gjøre i mellomtiden er å jobbe som frivillig på et shelter, og jeg har allerede kommet i kontakt med noen. Jeg skal fortelle dere mer når dette blir aktuelt ♥

Og til dere som sier at man ikke skal hjelpe dyr i utlandet med å gi de mat, for at de mest sannsynlig ikke vil få mat dagen etter. Hva slags tankegang er det? Jeg vet det er godt å finne på unnskyldninger slik at man skal føle seg bedre selv, men spør du meg så er det bedre å gjøre noe istedenfor ingenting. Tenk om alle turistene hadde gjort litt, da kan jeg nesten garantere at hundene ikke ville sett slik ut. Jeg har lagt ut video av noen av hundene på Snapchat, der får dere virkelig se hvordan de ser ut.. Sofieeec

 

DETTE FIKK MEG TIL Å FALLE FOR MORTEN

Nå begynner det virkelig å bli en god stund siden jeg skrev et innlegg som bare handler om Morten, så jeg tenkte det var på tide å komme med et nå. Jeg vet at mange av dere savner å høre mer om forholdet vårt, så jeg har bestemt meg for å åpne meg litt mer. Jeg tenkte derfor å skrive et innlegg om hva jeg falt for ved Morten. Jeg tror ikke jeg har skrevet et slikt innlegg før, så nå som det snart har gått et år så er det vel kanskje på tide å fortelle dere hva som gjorde meg så forelsket? 

Utseendet hans. Jeg har vel egentlig ikke lov å si dette, for da får jeg vel moralpolitiet på nakken. Selvfølgelig er det personligheten til Morten også, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg også falt for utseendet hans. Morten er min type gutt, så jeg ble derfor veldig begeistret når jeg så han første gang. Han er jo en skikkelig kjekkas med mørkt hår, skjegg, blå øyne og en solbrun kropp. 

At han lytter til meg. Jeg vet ikke med dere, men for meg er det viktig å ha en partner som faktisk lytter til meg. Morten er en veldig god lytter, og hører alltid på alle mine problemer. Både små og store. Han hører også på meg når jeg forteller om alt det unaturlige jeg har opplevd, selv om han ikke tror på en eneste ting, haha.  Jeg vet ikke jeg, jeg bare elsker mennesker som er flinke til å lytte til andre. Det er en veldig god egenskap. 

Vi har det veldig morsomt sammen. Morten og jeg har en veldig spesiell humor som bare vi deler, og jeg tror nok de aller fleste ville synes at vi hadde vært skikkelig rar om vi hadde vist disse sidene til resten av verden. Vi snakker et helt spesielt språk til hverandre, og ler av helt sykt rare ting. Det er godt å ha et menneske man kan være 100% seg selv med. Jeg tror faktisk ikke dere som leser denne bloggen vet hvor rar jeg egentlig er, haha. 

Han er spontan. For mange vil nok dette høres ut som en rar ting å falle for, men for meg er det faktisk veldig viktig å være med en som er spontan. Jeg er så spontan selv, at jeg tror helt ærlig jeg hadde gått på veggen om jeg skulle vært sammen med en fyr som må planlegge absolutt alt. Jeg elsker å være i et forhold der vi plutselig kan befinne oss i et annet land noen timer etter vi har snakket om å reise et sted. 

Han er flink med barn. Jeg har et eller annet for gutter som er flink med barn, jeg føler det sier så mye om de som person. Morten er veldig flink med barn, og kan fort finne på å henge med barna fremfor de voksne, det er faktisk så søtt. 

Han har meninger. Selv om jeg til tider synes Morten kan ha litt for mange meninger, og gjerne skal ha noe å si på absolutt alt (akkurat som meg selv), så synes jeg likevel det er viktig å ha en gutt med litt bein i nesa. Jeg har så sterk personlighet selv at jeg trenger noen som kan si i fra, og har egne meninger. Mennesker som meg (og Morten) hehe, trenger mye motstand, og det kan jeg love dere at vi gir hverandre. 

Han er en ordentlig gutt. Det kommer vel ikke som et sjokk at Morten har fått ekstremt mye oppmerksomhet fra jenter etter Paradise Hotel? Likevel har jeg aldri følt meg utrygg på Morten. Vi har selvfølgelig hatt våre diskusjoner på grunn av teite kommentarer jeg har fått på bloggen, men han har aldri gitt meg en grunn til å være usikker. Morten er en veldig ordentlig gutt, og jeg vet jeg kan stole 100% på han. Det har vært flere tilfeller der jenter har kommet bort til Morten på byen, der de har presset rumpa si mot underlivet hans foran meg. Kjære jenter, hvorfor vil vi hverandre så vondt hele tiden? skjerpings. 

Han er flink til å kysse. Morten er veldig flink til å kysse, noe som er ekstremt sjarmerende i starten ;-)

VI HAR TATT FERIE FRA FERIEN


Er det bare meg eller ser tåa min ekstremt lang ut? Det ser ut som jeg har like ben som høner har, haha! Settet er forresten fra Shein som du finner HER

Det er litt merkelig å blogge til dere, for hjemme i Norge har jo dagen så vidt startet. Klokken 22.00 her i Bali, så tidsforskjellen er ganske stor. Jeg både vet og tror at det kommer til å bli hardt å snu døgnet tilbake når vi kommer tilbake til Norge. Det er uansett ikke noe å bekymre seg for enda, for vi skal være her i 4 dager til. Selv om jeg elsker å være på ferie kjenner jeg likevel at det skal bli godt å komme hjem, jeg savner Celine såå mye.. Så dobbeltmoralsk som det jeg er så vurderer faktisk en ny reise nesten med engang jeg kommer hjem. Klarer dere å gjette hvor jeg skal? Det skal ikke være såå vanskelig om dere tenker dere godt om, hehe. 

I dag har vi hatt en skikkelig avslappende dag. Jeg tror vi sov helt til klokken 09.00, noe vi ikke har gjort siden vi kom hit forrige uke. Vi lå også et par timer ved bassenget noe vi heller ikke har gjort siden vi ankom Bali. Vi har ikke hatt en eneste dag der vi ikke har gjort noe som helst, er ikke det litt sykt? Jeg har også fått en mild grad av matforgiftning, men valgte likevel å dra for å utforske Bali i går etter at jeg hadde vært våken en halv natt med smerter og dobesøk. Det var derfor veldig godt å få slappet av i dag, slik at jeg er klar for surfing igjen imorgen. Det er virkelig på tide at jeg begynner å bli en pro surfer ;-)

VI JENTER ER NOEN USIKRE HØNS

Ja, jeg har et stor ansvar som blogger. Jeg har mange yngre lesere der ute som påvirkes av mine valg og måten jeg velger å fremstille meg og mine meninger. Jeg er fult klar over mitt ansvar, selv om jeg noen ganger driter meg ut. Likevel har jeg et spørsmål til alle mine lesere, har ikke DU også et ansvar? Du velger hver eneste dag å logge deg på nettet. Du sjekker helt sikkert Facebook, Instagram, Snapchat og blogg. For hver nettside eller Instagram-bilde du trykker deg inn på har du et ansvar. Du har et ansvar over hva du velger å oppsøke, og hvordan du velger å føle deg etter du har oppsøkt akkurat dette. 

Du kan helt ærlig ikke skylde på meg for at du føler deg dårlig etter at jeg har lagt ut bikini bilder på ferie. Det er ikke mitt ansvar eller min skyld at du føler deg dårlig etter å oppsøkt min blogg. Jeg fronter ikke operasjoner på bloggen, jeg har så vidt snakket om min egen. Jeg deler ikke ut rabattkoder på Restylane og Botox. Jeg svarer ikke på spørsmål om dietter og hva jeg har gjort for å holde kroppen min ved like. Jeg føler selv jeg at ofte prøver å fortelle dere og ikke minst meg selv at det er viktig å ikke være så hard mot seg selv, og at man må lære å elske og om man ikke klarer dette, i det minste like seg selv. Hva andre bloggere velger å dele på sin blogg er ikke noe jeg legger meg borti, og er det noen som får meg til å føle meg dårlig etter å ha besøkt enten nettsiden eller instagrammen deres, så slutter jeg rett og slett å følge denne personen. 

For vet du hva? Det vil alltid være noen som vil være penere og tynnere. Det vil alltid være noen som har større rumpe, bedre klesstil, finere hår og et hvitere smil. Så vil det også være motsatt. Det er noen der ute som vil sitte å beundre deg for alle de fine tingene DU har. Helt ærlig jenter, når skal dette ta stopp? Når skal vi slutte å sammenligne oss med hverandre, og konstant ha en konkurranse om å være den beste? Hva med å heller løfte og støtte hverandre opp, og fortelle hva som faktisk er bra med oss selv og hverandre?

Aldri har jeg hverken sett eller hørt at Morten har fått en kommentar om at han skaper press. Det er aldri noen som har fortalt han at han ikke kan legge ut bilder på trening eller på stranden. Hver eneste gang Morten legger ut et bilde av kroppen sin så får han kommentarer om hvor bra han ser ut og hvor digg han er. Morten er jo mye bedre trent enn meg, men likevel er det jeg som skaper press. Hvorfor? For vi jenter alltid er konstant ute etter å ta hverandre. Vi jenter er usikre høns som løper rundt i hønsegården mens vi kakler rundt. 

Så kjære deg som leser dette. Jeg vet at samfunnet har blitt sånn at vi skal ta oss nær av absolutt alt. Det har kommet masse regler og lover for hvordan man skal oppføre seg og hvordan man skal se ut for å ikke skape press for resten av verden. Vi lever i en verden der vi blir fornærmet av ALT, eller rettere sagt fornærma 2017 som pappa hjerte sa så godt. Jeg anbefaler dere virkelig å lese dette innlegget, jeg tror kanskje dere vil sitte igjen med en tanke eller to. Jeg tror også det kan hjelpe noen av dere til å tenke litt i andre baner, det er en god tankevekker. 

Sosiale medier har kommet for å bli, og er det slik at vi ikke kan logge på nettet uten å føle press så må man nesten holde seg unna. Du har et ansvar du også, og det er på tide at du slutter å legge det over på alle andre. Jeg kan gjerne fortelle deg at du er vakker og bra nok som du er, men det vil ikke hjelpe deg før du virkelig tror på det selv. Du må lære å elske deg selv, og det er det ingen andre som kan gjøre dette for deg. Det er noe DU må gjøre. 

NY UKE, NY SURFECAMP

annonse


LAPOINT SURFCAMP GIANYAR 

Som jeg har fortalt dere før så var surfecampen fullbooket etter at vi måtte bytte datoer på reisen vår, men vi er likevel mye på campen for å henge med resten av gjengen. Det er såå kjipt at de ikke hadde rom til oss, for er ikke dette vakkert? Altså.. Hvem kunne ikke tenkt seg å bo i akkurat denne villaen med et skikkelig "inspo-Instagram" bad? Det er kanskje ikke så rart at denne campen er så fin, for den er nesten helt nyåpent. Jeg er også helt forelsket i omgivelsene rundt, for her får du både jungel og strand på samme tid og sted. Lapoint har virkelig imponert meg den tiden jeg har vært her, herregud så mye fint de har å tilby. 


Jeg ler meg ihjel av ansiktsuttrykket mitt på dette bildet, haha. 

Som jeg fortalte dere før så byttet vi til Level 1 på grunn av min hendelse på starten av ferien. Jeg har bestemt meg for å holde meg på Level 1 mens jeg er i Bali, så kan jeg heller prøve meg på Level 2 neste gang vi er ute å reiser. Jeg er så fornøyd med Lapoint, så jeg kan love dere at dette ikke er siste gang jeg skal surfe. Jeg må virkelig få skryte av de som jobber her og de som lærer oss å surfe, det er virkelig en fantastisk gjeng. ♥

KJÆRLIGHET VED ANDRE BLIKK


Badedrakt HER

Tibumana Waterfall

Altså... wow. Er ikke dette noe av det vakreste dere har sett? Jeg skal være så ærlig å si at jeg falt ikke helt for Bali de første dagene, men etter å ha vært her en stund så er jeg helt forelsket. Vi kan vel kalle det for "kjærlighet vet andre blikk", kan vi ikke? Det er ikke før man begynner å utforske litt forskjellige steder at man forstår hvor nydelig Bali egentlig er. Jeg tror jeg aldri har opplevd en så fin natur før, det er helt ubeskrivelig. Jeg kan ikke annet enn å takke Lapoint for denne fantastiske turen, herregud så mye fint jeg har fått oppleve på bare noen dager. 

Jeg begynner forresten å føle meg så eksotisk av å være her, om det i det hele tatt er noe man kan si? Jeg har ikke rettet håret siden jeg kom, jeg bruker nesten ikke sminke, deodorant har jeg sluttet med for lenge siden og parfymen min har jeg ikke brukt engang. Jeg har seriøst ikke shavet leggene mine siden jeg kom, og dere vet hvor sterkt jeg hater kroppshår. Eneste grunnen til at jeg ikke har shavet er på grunn av myggstikk, men uansett hehe. Jeg gir på en måte litt faen nå, og det er egentlig utrolig deilig. Det er virkelig på tide at jeg blir en pro surfer, for livsstilen jeg har nå passer godt med. Håret mitt har også blitt mye varmere etter en uke i solen, noe som passer godt med i min nye livsstil. Jeg skal forresten til frisøren med engang jeg kommer hjem, er det noen som klarer å gjette hvaa jeg skal ? :-) Jeg vurderer å gjøre noe helt craaazyyy, ææh. 

PARADISE HOTEL Q&A

Hvem savner du mest fra PH?
Av deltakerne? Ingen. Jeg har kontakt med de jeg føler det er verdt å ha kontakt med. Det er derimot en helt spesiell jeg savner fra PH, og det er bartenderen vår Manuel <3

Hvordan fikk dere vasket klær?
Det var vaskedamer som vasket klærne våre hver eneste dag.

Hvorfor er du ikke ærlig om at du hadde kjæreste under innspillingsperioden? 
Jeg er ærlig, for det hadde jeg ikke. Vi hadde gjort det slutt et år før jeg var med på PH, men hadde veldig god kontakt i det jeg reiste til Mexico. Som jeg har sagt før så trodde jeg at vi kom til å bli sammen igjen når jeg kom hjem, men ting endrer seg. 

Angrer du på noe fra PH?
Det er jo selvfølgelig mye jeg angrer på. Sånn som at jeg drakk meg for full den mandagen jeg kom inn igjen, og tok en unødvendig diskusjon med Kevin. Jeg angrer også på at jeg spilte så tydelig, og var løpegutten til Andrea, haha. MEN er det noe jeg har lært så er det at man ikke skal angre på ting som har skjedd, men heller lære av de. 

Vet du hvem de nye deltakerne er?
Jeg vet hvem legendene er, også veeet jeg en til :-D

Skal Carl Aksel være med på PH i år?
Ja, det skal han. 

Var det mye skuespill?
Det var aldri skuespill, men det var noen tilfeller vi måtte si ting om igjen.

Er det sant at det ble klippet bort en seksuell scene mellom Kevin og deg, på grunn av at du tryglet produksjonen?
Ja, det er sant. Jeg vil ikke si at scenen var så veldig seksuell i seg selv, det er vel mer hvordan man ser på det. Vi hadde flasketuten peker på, der Kevin fikk beskjed om å slikke meg oppover magen og puppene, før vi så skulle avslutte med å kline. Dette er så IKKE meg å gjøre slike ting, så jeg fikk derfor helt panikk noen minutter senere. Jeg ble derfor tatt ut av deltaker ansvarlig, og de lovte meg at dette aldri skulle bli tatt med på TV. De var veldig forståelsesfulle, noe jeg virkelig setter pris på. 

Gikk du til legen under oppholdet på Paradise?
Ja, det gjorde jeg faktisk. Jeg hadde fått ekstremt mange prikker på kroppen, som klødde så SYKT mye. Jeg husker ikke hva det var, og jeg husker heller ikke hva legen ga meg for dette. 

Hvor bor Kevin nå?
Kevin bor dessverre på Stord. Miss him :-(

Hvorfor kom Grunde inn 20 ganger?
20 ganger faktisk, haha. Grunde kom vel inn 3-4? Jeg har faktisk ingen anelse hvorfor han kom inn så mange ganger, produksjonen likte han nok veldig godt vil jeg tenke meg. 

Hvem fra PH hadde Andrea sex med?
Ingen fra denne sesongen, resten må dere nok spørre henne om. 

Er det lov til å være med på PH om man har kjæreste?
Nei, det er ikke lov til å være med på PH om man har kjæreste. Det er likevel en del som later som de ikke er i et forhold for å få lov til å være med. Det skjedde i vår sesong blant annet. Personlig kan ikke jeg forstå hvorfor du ønsker å være med på et slikt program om du har kjæreste, men det er min mening da. 

Var du forelska i noen andre på PH utenom Morten?
Nei, det var jeg ikke. Jeg var heller ikke forelsket i Morten inne på hotellet. Jeg var betatt :-)

Hva var det beste med PH?
Helt klart menneskene, og alle de morsomme festene vi hadde sammen. 

Når var det du fikk følelser for Morten?
Det var ikke før vi kom hjem fra Mexico. Som jeg nevnte over her så var jeg bare veldig betatt av Morten inne på hotellet. 

Hvem av guttene kunne du blitt sammen med utenom Morten?
Mitt ærlige svar er ingen, haha. Måtte jeg likevel ha valgt en så hadde det blitt Kevin, herregud for en herlig fyr. 

Hva er ditt verste minne fra PH?
Uke 12 da jeg sjekket inn igjen. De burde byttet uken fra "Finaleuke" til "Sofie skal drite seg ut uke". Det skjedde jo faktisk noe hver eneste dag, HVA VAR DET SOM GIKK AV MEG? haha. Jeg ble faktisk helt gal av å være på utsiden, dere aner ikke for en tortur det var å være utenfor hotellet. 

Hvem synes du var kjekkest med første øyekast?
Morten. Han er akkurat min type gutt utseendemessig. 

Hvor lange er ukene der inne?
Vi har mandag-torsdag, så fire dager. 

Hvordan var det å ikke kunne bruke telefon? 
Skal jeg fortelle dere en ting? De to månedene jeg var uten telefon var de to beste månedene i mitt liv. Jeg skulle ønske jeg ikke var så avhengig, slik at jeg kunne legge den bort mer. Dere aner ikke hvor deilig det var å være uten telefon, jeg hadde absolutt ingen bekymringer. Det eneste som var kjipt var at jeg ikke kunne snakke med de menneskene jeg savnet så utrolig mye. 

Hvor lang tid tar det å spille inn en episode? 
Vi filmes 24/7, så klippes en hel dag til en 40 minutters episode :-)

Jeg har bestemt meg for å bli litt mer aktiv på Snapchat, så jeg svarer derfor på følgende spørsmål der. Legg meg til om dere ønsker å høre svarene. Sofieeec <3

♥. Er du uvenn med Soph etter alt som har skjedd?
♥. Var det ikke ødeleggene for forholdet til Morten og deg å se han ha så godt kontakt med Rebecca inne på hotellet?
♥. Er det sant at du og Kevin hadde sex, men at dette ble klippet bort på grunn av Kevins ekskjæreste?

 

SÅ SKUMMELT, MEN SÅ VAKKERT

Guiden skulle ta bilde av Morten og meg, og bildet i seg selv ble jo veldig bra. Eneste problemet er MEG, haha. Se hvor skummel jeg ser ut, ååh :-(

Er det noe dere virkelig må gjøre om dere tenker å reise til Bali, så er det å booke seg noen netter på en av øyene rundt. Jeg har hørt at det skal være utrolig mange fine øyer å velge i, men jeg vil virkelig anbefale Nusa Penida og Semabu Hills Hotel. Jeg er ganske sikker på at du har sjekket ut Instagram før din eventuelle reise hit, og da er jeg også ganske sikker på at du har sett dette stedet? Det er kanskje ikke så rart, for det har blitt utrolig kjent de siste årene. 

Selv om dette er noe av det skumleste jeg har gjort, da sikkerheten rundt veien ned IKKE var bra, så var det absolutt verdt det. Som dere ser på bildene så stoppet jeg ca midt i, rett og slett for at jeg ikke turte å gå mer. Veien går så og si rett ned der du har stup på begge sidene, og det eneste du har å støtte deg til er et hjemmesnekra gjerde. Skjer det noe på veien ned er det stor sannsynlighet for at noe veldig alvorlig kan skje. Beklager for at jeg helt sikkert skremmer dere nå, men jeg tenker at det er bedre å være forberedt. Jeg visste ikke dette før vi kom frem, og fikk derfor sjokk i det vi skulle begynne å gå ned. Jeg er likevel SÅ glad for at jeg gjorde det, for se for noen fantastiske bilder jeg har fått. Det var også en helt sykt kul opplevelse, herregud for en natur. ♥

For å se masse mer av Bali, legg til Sofieeec på Snapchat <3

HVORFOR ER DU SÅ IRRITERENDE?

"Do you wanna buy this?" Nei, jeg har faktisk ikke lyst å kjøpe et armbånd jeg absolutt ikke kommer til å bruke. "Hello, perfect for you". Sånn seriøst, hvorfor kan du ikke bare ta et nei for et nei? Hvorfor må alle selgerne i utlandet være så ekstremt slitsomme? Hvorfor er du så irriterende?

Jeg har irritert meg så mye, helt til jeg møtte deg. Du var på min bestemors alder, men det som skilte dere to var at hun lever pensjonisttilværelsen, mens du... du prøver desperat å få nok penger slik at du kanskje kan kjøpe deg litt mat. Jeg tror dessverre ikke det er ofte du får nok penger til å dekke dine behov, for du var umenneskelig tynn. Tanken på øynene dine gir meg klump i magen. Du hadde ingen gnist. Det var som du var død, selv om du var levende. Jeg forstår deg, for jeg hadde nok også følt det slik. Tenk å våkne opp hver eneste dag uten å vite om du klarer å få nok penger til å spise. Kanskje har du flere du må forsørge?

Tenk å starte hver eneste dag med å møte frekke turister. Vi som ikke ser deg for det mennesket du er, og kun gir deg en kald skulder. Vi som ber deg gå vekk. Vi som alltid sier nei. Vi som overser deg når du kommer bort til oss. Du er som luft. Vi behandler deg som luft. Vi behandler deg som du ikke er verdt noe som helst. Vi ser ned på deg, for at vi av en eller annen grunn er bedre enn deg. 

Vanligvis er jeg det mennesket jeg beskriver over her. Vanligvis sier jeg nei. Vanligvis så overser jeg. Vanligvis så bryr jeg meg ikke. Helt til jeg møtte deg. Helt til jeg forsto at jeg nok ville vært like desperat etter å tjene penger. Tenk om det hadde vært meg som desperat hadde trengt hjelp, og alle skulle gitt meg en kald skulder. Tenk om deg var deg

Jeg sier ikke at vi skal reise til Tyrkia for å hamstre fake Louis Vuitton, men jeg ber deg om å tenke på at det er et menneske som står foran deg. Jeg tror ingen drømmer om å være den irriterende selgeren på stranden, men noen må. Hadde ikke jeg hatt penger ville nok jeg gjort akkurat det samme. Hadde jeg hver eneste dag våknet opp sulten og vært underernært ville jeg også vært desperat. Jeg ville nok heller ikke tatt et nei for et nei, ikke med det første. 

Hun ba om 20.000 IDR som er 12 norske kroner, og jeg sa nei. Jeg tok meg selv i det, for hva sier jeg egentlig nei til? Hvorfor står jeg her å sier nei til et menneske som desperat trenger min hjelp? Jeg vil ikke merke at disse 12 kronene forsvinner engang, men for hun vil det kanskje bety et helt måltid. Jeg er glad jeg tok meg i det, for reaksjonen til denne herlige damen i det jeg tok frem penger var noe jeg vil huske for resten av livet. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har sett noen som har blitt SÅ glad, for noe SÅ lite før. Se for deg at du skulle tjent 12 kroner på en arbeidsdag, kontraster.. 

Dette er slik alt for mange bor dessverre. Jeg fikk ikke tatt bilde av det verste, for noen bor til og med i en liten trehytte. Det gjør virkelig vondt i hjertet mitt å se så mye fattigdom hver eneste dag. 

BLACK BEACH & INSPO FAIL

Denne dagen har virkelig gått unna, selv om vi egentlig ikke har gjort så mye. Jeg hater at tiden alltid går så fort når man er på ferie, det er bare 6.... dager til vi reiser hjem til kalde Norge. Det blir virkelig en kontrast å komme hjem til kollektivet, når jeg har bodd i en stor villa i godt over en uke, haha. Jeg skal uansett ikke klage, for jeg har hatt en fantastisk fin ferie. 6 dager går veldig fort, så nå er det bare å nyte de siste dagene vi har her i Paradis.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noe utrolig kult med Bali, og det er at mange av strendene her har svart sand. Hadde det ikke vært for at det ligger søppel over alt så skulle jeg tatt fine bilder til dere. Det er så synd at de absolutt ikke kan å ta vare på dette stedet, for egentlig så er det så utrolig vakkert her. 

Jeg prøvde meg forresten på noen inspobilder i dag, og det ble dessverre ikke som forventet. Jeg hadde sett ei på Instagram som hadde tatt slike bilder, men bildene mine kan virkelig ikke sammenlignes. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å dele disse bildene med dere, men når jeg ser de nå så er det jo egentlig bare komisk. Jeg tør ikke å dele hvordan bildet egentlig skulle se ut da, hehe. 

HAHAHA JEG LER MEG SERIØST IHJEL. Hadde det ikke vært for at disse bildene er ekstremt morsomme, hadde jeg ALDRI lagt de ut. Altså SE på ansiktet mitt på siste bildet, jeg dør. Det ser helt seriøst ut som at jeg sitter på stranda å bæsjer. Jeg har på meg truse på bilde nr 1 btw, det skulle bare se ut som at jeg ikke hadde ;-)

VI HAR BYTTET BOSTED, IGJEN

Well, hello there ♥ jaa overskriften stemmer, vi har byttet bosted igjen. Akkurat nå befinner vi oss på et sted som heter Mantra, som ikke er så langt unna Ubud. På grunn av at vi måtte bytte datoer på reisen vår til Bali var det fult på surfecampen, så vi bestemte oss derfor for å leie en Villa rett ved. Jeg kjenner virkelig at jeg er klar for en ny uke her i Bali i denne fantastiske villaen. Det er mye finere her enn hva dere ser på bilder, men dere får likevel et innblikk i hvordan vi skal bo de neste dagene. Det beste av alt er at dette kostet bare 7000kr for en hel uke. Prisene i Bali er helt latterlig billig, haha.

Det er på dager som dette jeg innser hvor utrolig heldig jeg er, som har muligheter til å gjøre ting som dette. Jeg har mulighet til å jobbe fra et annet sted i verden, hvor deilig er ikke det? Takk til alle dere som er med på å gjøre dette mulig, i love you guys ♥

ER IKKE DETTE VAKKERT? Add; Sofieeec på Snapchat for å se hele villan vår. Jeg viser dere også badet vårt, som helt klart er det fineste jeg noen sinne har sett. Gjett hvem som har funnet inspirasjon til sitt drømmehjem <3 Jeg har forresten åpen Snapchat, i og med at jeg har sperret kommentarfeltet for noen dager. Jeg svarer alle, så det er bare å kontakte med der om det er noe du lurer på :-)

NEI TAKK TIL KYSSEBILDER PÅ BLOGGEN

Er det noe man alltid ser når kjærestepar er ute å reiser, så er det søte romantiske bilder sammen. Jeg kan ofte sitte hjemme å forelske meg i bilder jeg ser av hverandre, hvordan klarer man å ta så søte bilder sammen? Ser dere på bloggen min er det alltid slike bilder av Morten og meg som dukker opp. Spør du meg minner vi mer om et vennepar på tur, enn et kjærestepar. Jeg tror jeg kan telle på en hånd hvor mange søte bilder vi to har sammen, så det sier vel kanskje sitt. 

Jeg er ikke akkurat typen som gir opp med det første, så jeg bestemte meg for å prøve igjen. Stemningen var veldig romantisk med solnedgang, så hvorfor ikke? 

HAHAH, SE PÅ DETTE!!! Altså, jeg har aldri hatt problemer med å ta kyssebilder helt til jeg møtte Morten, så det er et eller annet med oss to som rett og slett ikke funker. Som dere ser så prøvde vi å ta et en del bilder, men ingen av bildene ble bra. Skal man først legge ut et kyssebilde så synes jeg det skal være fint, og når vi aldri får til å ta fine kyssebilder må vi nok bare ha vennebilder på bloggen istedenfor, haha. 

JEG KUNNE BLITT DREPT

For snart 7 år siden kunne jeg ha blitt drept. Jeg kunne blitt revet bort fra livet som 16-åring. Jeg kunne vært død nå. Jeg hadde ikke hatt mulighet til å skrive dette innlegget til dere. Jeg har kjent på følelsen av å skulle dø. Hvordan føles det egentlig å skulle dø? Den følelsen jeg husker sterkest var alle tingene jeg ikke satt pris på, og alle tingene jeg ikke hadde turt å gjøre. For vet du egentlig hvor heldig du er? Sånn helt seriøst, tenk deg godt om nå. 

Du er enten født i Norge, eller så har du fått tillatelse til å bo her. Norge er ikke et perfekt land, men om du virkelig tenker deg om så har vi det VELDIG bra. Vi kan bli syk uten å måtte bekymre oss over hvordan vi skal klare å betale sykehusoppholdet. Vi kan også være syk på den måten at vi er hjemmeværende, men likevel får penger slik at vi kan leve. Nei, det er ikke så mye penger, men det er faktisk penger. Vi bor i et trygt og godt land. Vi trenger ikke å være redd for bomber utenfor hjemmet vårt. Selv om det finnes fordommer i Norge også, så har du lov til å være deg selv. Du har lov til å være homofil og du har lov til å være født i feil kropp. Behandler kjæresten din deg som dritt? Du har lov til å forlate h*n. Du har lov til å bestemme over din egen fremtid og hvem du skal være sammen med. Tenker du noen gang over at alle disse tingene ikke er en selvfølge? Tenker du noen ganger over hvor heldig du egentlig er? 

Kanskje du fikk en dårlig karakter på skolen, eller kanskje du ikke har klart å komme deg på skolebenken igjen. Kanskje du er i et forhold du egentlig ikke vil være i. Eller kanskje du rett og slett sliter uten å vite nøyaktig hva grunnen er. Vet du hva? Absolutt alt kan fikses. Mennesker som forteller deg noe annet har ikke funnet troen selv, jeg lover deg. Jeg har vært på bunn. Jeg har slitt og sliter enda med angst. Jeg har hørt og sett døde mennesker. Jeg har fryktet for livet mitt. Jeg har i ettertid ønsket meg død, for problemene har virket for store. Helt til jeg har innsett at problemene egentlig ikke er så store. Helt til jeg har innsett hvor heldig jeg egentlig er. 

Det hjelper å reise vekk fra trygge gode Norge. Jeg får alltid en virkelighetsjekk hver gang jeg er ute å reiser. Verden er ikke like trygg og god som den er i Norge. Verden er brutal, og noen ganger veldig vanskelig. De siste dagene har jeg innsett hvor utrolig heldig jeg er og hvor utakknemlig jeg noen ganger kan være. Jeg er ikke en av de som går rundt på stranden å selger smykker til turister for å kunne kjøpe meg mat. Jeg bor ikke i et falleferdig trehus. Jeg er ikke undervektig på grunn av lite næring. Jeg trenger ikke å bekymre meg om jeg har nok penger til å kunne forsørge barna mine. Ja, jeg har en tung bagasje, men dette er en bagasje jeg kan gjøre noe med. 

Jeg deler mye på bloggen, men det som blir alt for privat holder jeg helt for meg selv. Mine innerste tanker deler jeg ikke med noen, rett og slett for at det gjør vondt. Den siste tiden har jeg hatt det veldig tungt, noe som forårsaket angstanfallet jeg fikk for noen dager siden. I går fikk jeg en skikkelig knekk der jeg satt å gråt i timesvis til Morten. Jeg ville gi opp. Jeg ville også gi opp bloggen, for jeg følte ikke at jeg taklet alle stygge kommentarene mer. Den siste perioden har det vært helt ekstremt, og jeg skal være så ærlig å si at det har gått innpå meg. Morten ba meg derfor om å sperre kommentarfeltet for en liten periode, men først var ikke dette noe jeg ønsket da jeg vil kommunisere med dere som ønsker meg godt.

Etter et døgn med tenking og en lang samtale med Anne-Brith fant jeg ut at jeg faktisk skal sperre kommentarfeltet i noen dager. Jeg trenger å komme meg på bena, slik at jeg takler alle kommentarene som kommer. Det er vondt å føle at man blir sparket når man allerede ligger nede, men det er ingen andre som kan gjøre noe med dette enn meg selv. Jeg bestemmer selv hvordan jeg skal ha det, og det er akkurat derfor jeg nå stenger ut negativiteten rundt utseendet, kroppen og personligheten min. Jeg klarer ikke mer, ikke akkurat nå

Nå skal jeg finne tilbake til meg selv, og huske på alle grunnene jeg har for å være takknemlig. Livet er ikke alltid så kjipt som man skal ha det til. Jeg kunne faktisk vært død den dag i dag, men jeg lever. Er ikke det god nok grunn til å være lykkelig, så vet ikke jeg..

HER BOR VI

Som jeg fortalte dere tidligere i dag så har Morten og jeg dratt til Nusa Penida som jeg virkelig vil anbefale dere å reise til. Det tar kun 40 minutter med speedboat hit, og det er ganske billig også. Vi betale ca 650kr tur retur for oss begge, noe jeg synes er en helt OK pris. Om jeg ikke tar helt feil kan man også ta en offentlig ferge hit, men den skal tydeligvis ta litt lengre tid, men greit om du vil spare penger. 

Vi bor på et hotell som heter Semabu Hills Hotel, som jeg også vil anbefale på det sterkeste. Det er rett ved kaien der man kommer inn med båten, og det er helt utrolig nydelig utsikt her. Jeg tror også hotellet her har veldig bra standar om man skal sammenligne med mye annet på denne øya. Er du på budsjett ville jeg nok funnet noe annet, da det koster ca 1000kr natten her, noe som er veldig dyrt til å være Bali. Jeg vil uansett si at det er verdt det, bare sjekk ut dette <3 

Er det ikke fint her? Jeg har tatt masse bilder av rommet og omstendighetene som jeg skal vise dere senere <3

VI HAR FORLATT BALI

annonse

Som jeg fortalte dere for noen dager siden så skulle vi gjøre noe veldig spennende og ganske spontant i dag. Vi sto opp klokken 06.00 for å reise til en helt annen øy, så vi har altså forlatt Bali og Canggu. Vi har noen dager fri fra surfing, og har derfor bestemt oss for å sjekke ut øyen Nusa Penida. Vi ankom for et par timer siden, og venter på å få sjekke inn på hotellrommet vårt. Jeg kan allerede fortelle dere at jeg elsker denne øyen, herregud så fint det er her. Jeg har tatt masse bilder til dere slik at jeg kan vise dere senere i dag, dere vil elske det. 


Bilder fra vår siste dag i Canggu <3 Se skuldrene mine! haha

Vi har hatt en helt fantastisk uke på surfecampen i Canggu, og er snart klar for en ny uke på en ny camp. Jeg vet ikke om jeg skal fortsette å holde meg på level 1, eller om jeg skal bytte til level 2. Det å være på surfekurs er utrolig gøy, så jeg kjenner ikke at jeg stresser med å bli verdensmester ;-) hehe. Det er nok helt sikkert ikke siste gang vi skal surfe, så jeg har mer enn nok tid til å lære meg dette ordentlig. Jeg tenker at vi tar en dag av gangen, så ser vi hva som skjer. Nå tror jeg det blir godt med et par dager fri, før vi skal være i Lapoint sin helt nye surfecamp i Gianyar. Jeg gleder meg veldig til å vise dere hvordan den ser ut <3

PARADIS OG APETRØBBEL


Morten fikk drømmebildet mitt :-( Han fikk aldri gitt banen da, for to sekunder etterpå ble apen kjempesur uten grunn. Den kjeftet for å så løpe av gårde, haha. 

Herregud for en innholdsrik dag vi har hatt i dag folkens. Morten og jeg sto opp rundt klokken 06.00 som vi har gjort hver eneste dag siden vi kom hit, hva  er det som egentlig skjer med døgnrytmen vår? Alle som har lest bloggen min vet hvor glad Morten er i å sove, så det at han står opp så tidlig er like sjokkerende hver morgen. meeen, over til poenget. Vi bestemte oss for å komme oss ut av Canggu for å sjekke ut Uluwatu Temple og Green bowl beach, steder dere absolutt burde sjekke ut om dere skal reise hit. Det er på slike steder man virkelig får se for et paradis Bali egentlig er. Er du like glad i dyr som meg er begge disse stedene verdt å besøke, for det bor masse aper der. Jeg vil uansett be dere om å være litt forsiktig, for disse apene er ekstremt sure. Sist jeg møtte aper var i Thailand, og det var skikkelig hyggelige og morsomme, mens apene her egentlig bare er sure og redde. 

Jeg ble faktisk angrepet av en ape i dag samtidig som jeg vlogget, så dere har virkelig noe å glede dere til. Jeg prøvde helt seriøst å løpe fra en gal ape som hadde funnet ut at jeg hadde bananer i posen min, men det var dessverre ikke så lett. Sinte og raske aper er absolutt ikke noe jeg ønsker å krangle med, så det var vel egentlig bare å gi opp. Det endte derfor med at en ape fikk alle ti bananene mine, thats so sad :-(

Akkurat nå er jeg veldig klar for å legge meg, da det er så vidt jeg klarer å holde øynene åpne mens jeg skriver dette innlegget. Det som gjør situasjonen vondt verre er at Morten allerede sover, noe som gjør det enda vanskeligere for meg å holde meg våken. Det er vel ingen hemmelighet at nettet i utlandet ikke er tipp topp, det tok meg derfor 2 timer å gjøre ferdig dette innlegget. Vi snakkes derfor imorgen, før jeg sovner over tastaturet her <3

FERIEBILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

Her prøvde jeg å ha sexylook, og dere ser hvor bra resultatet ble :-) Profilbilde neste!

Trenger jeg en beskrivelse på dette bildet egentlig? haha. Det mangler bare at jeg har en stor buse i nesa, så hadde bildet vært 100% perfekt. 

Slik gikk det da jeg prøvde å få noen kule bilder ved tempelet i dag. En ape kom å angrep "skjørtet" mitt i en god del minutter før den endelig ville slippe tak. Apene her er skumle :-(

Prøvde igjen på sexylook, og det funket ikke denne gangen heller. Time to give up 

Klarer dere å gjette hva som skjedde på disse bildene ? Helt sikkert ikke :-))

Her ligner jeg litt på en usikker mann... med langt hår?

UKENS SPØRSMÅL / PH, SILIKON, ANGST OG KJÆRLIH

Har du hatt andre kjærester enn Morten?
Ja, jeg har vært i et veldig seriøst forhold før Morten, og et mindre seriøst. 

Er det lenge siden du tok silikon?
Jeg tok silikon da jeg var 18 år gammel, så det er snart 5 år siden. SHIT tiden flyr

Hvordan går det etter angstanfallet?
Takk som spør <3 Det går mye bedre, og jeg tenker heldigvis ikke så mye over det. Jeg merker at det er ganske utfordrende å surfe etter en kjip start, men jeg prøver i alle fall så godt jeg kan :-) Jeg presser meg ikke unødvendig mye, og tar en dag av gangen. 

Hva synes du at så mange spør deg og Morten om sexlivet deres? Ønsker du ikke et privatliv?
Helt ærlig så tenker jeg ikke så mye over det, siden jeg er ganske åpen av natur. Jeg har ikke problem med å snakke om sex, men det er selvfølgelig noe jeg vil holde for meg selv. Jeg svarer på de spørsmålene jeg vil svare på, også unngår jeg de spørsmålene som rett og slett blir for privat. 

Favoritt artist? 
Hææ, det vet dere vel? Ingen andre enn Justin Bieber ofc <3

Hvordan føltes det å gå fra å være en helt vanlig person til kjendis?
Det var sykt morsomt, men også veldig skremmende. Vanligvisbygger man seg opp, og får "kjendisstatus" litt etter litt, men vi som er med på Paradise Hotel blir kjent over natten. Jeg tror helt ærlig ikke at man kan være forberedt nok på en slik overgang, og at man rett og slett bare må ta en dag av gangen. Det tyngste var nok at så mange mennesker skulle ha en mening om meg, og jeg var ikke akkurat godt likt på slutten av Paradise Hotel, noe som selvfølgelig ikke var like morsomt. Jeg gikk fra å være godt likt til å plutselig bli hatet, haha. 

Hvor i Oslo bor dere?
Vi bor rett ved Brugata, haha. Det høres nok skumlere ut enn hva det er, for ingen av oss har opplevd noe ubehagelig på den tiden vi har bodd her. Jeg elsker hvor sentralt det er, og at man kan gå absolutt hvor man vil. 

Hvordan er det å reise med Morten?
Morten er min personlige fotograf, så jeg ville aldri klart meg på tur uten han, hehe <3 Neida. Alt i alt så har vi det veldig hyggelig på tur sammen, selv om vi ofte kan finne på å krangle over teite ting. Det er kanskje ikke så rart at man krangler når man er sammen 24/7? Ikke vet jeg. 

Kommer du og Morten til å reise mye i 2018?
Godt spørsmål. Jeg har jo tenkt å spare til leilighet nå, så jeg tror dessverre ikke det blir så mye reising for min del :-( Jeg skal til L.A 15 februar, så får vi se hva som skjer etter det. 

Hvor mange ser Snapchat storyen din?
16.000. Jeg heter Sofieeec til dere som ønsker å legge meg til <3

Hvilken produkter bruker du på huden din?
Helt ærlig så bruker jeg veldig lite. Jeg renser hunden min morgen og kveld men denne HER, og bruker denne fuktighetskremen før jeg påfører sminke. 

Hva setter du mest pris på i livet?
At jeg er født og oppvokst i Norge, og alle menneskene jeg har i livet mitt. 

Hva er ditt favoritt minne fra PH?
Godt spørsmål du, for jeg har så utrolig mange. Det må nok kanskje være når jeg fikk sjekke inn i uke 12 igjen, og fikk være på hotellet sammen med alle mine favorittmennesker <3 det var SÅ koselig. Jeg husker enda hvor godt det var å kunne gi klem til Andrea igjen, dere aner ikke. Jeg hadde savnet de så mye på utsiden. 

Hvem savner du mest fra PH?
Det er ingen spesifikk person jeg savner, men jeg savner alt rundt. Jeg savner den fine tiden vi hadde sammen inne på hotellet. De som jobbet sammen med oss, og verdens beste deltager ansvarlige som ALLTID hadde med godteri, maten, bartenderen aka min bestevenn og solnedgangen. Dere aner ikke for en vakker solnedgang det er i Mexico. 

Hvem av legende vil du minst se på TV? Om du måtte velge noen. 
Det må nok bli Aurora og Ann-Mariell. Det er rett og slett for at jeg ikke noe kjentskap til disse to, og det har jeg til resten av gjengen som har reist ned. Jeg synes også sesongen deres var så utrolig kjedelig, så jeg så vel kanskje 10 episoder til sammen. 

Var det kjærlighet ved første blikk mellom deg og Morten?
Haha nei, så absolutt ikke. Vi gikk veldig godt overens med engang da :-)

Hvem heier du på i årets legende sesong?
Ææh, det har jeg ikke rukket å tenke på engang. Kanskje Magne av guttene, og Isabel av jentene. 

Hva er det beste med Tromsø?
Familien og vennene mine. 

Var det sant at dere kunne betale dere ut av straffen i går?
Ja, det var sant. Politiet her er dessverre veldig korrupt, og det var den eneste grunnen til at de tok oss til siden. De vet at de kan få "lunsjpenger" av turister, og stopper de for å så true med retten. For at de skal "la deg gå" må du betale de penger, slik at de kan kjøpe seg en good middag senere <3 hahaa. Jeg vet også at det er mange som ikke synes det var mye penger vi måtte betale i bot, men det er faktisk en god del penger her nede. Jeg fikk høre at gjennomsnittslønnen her ligger på ca 26kr dagen, så det å plutselig få 140kr rett i lomma er GANSKE mye. Det er ikke mye for oss, men det er veldig mye for de. 

Hvordan har du gått ned så mye i vekt på så kort tid?
Jeg føler ikke selv at jeg har gått ned så mye? Jeg har spist veldig mye usunt det siste året, og har omtrent levd på godter, hehe. 

Hva synes du om Martine Lunde?
Hun er en av få jeg har kontakt med etter PH, og det av god grunn. Jeg digger Martine, og ser på hun som en av mine nærmeste venninner. 

Når kunne du tenkt deg å blitt gravid?
IKKE før jeg er 27 år, haha. 

Hvor mye penger har du brukt på Bali?
Under 2000kr, haha. Det er så LATTERLIG billig her, dere aner ikke. Vi betaler kanskje sånn 120kr for en middag, så pengene varer veldig lenge. Hele turen vår er jo også sponset, noe som gjør den ganske mye billigere. 

Hvor i Bali er du?
Akkurat nå er vi i Canggu. 

Bruker du pels?
Nei, det gjør jeg ikke, og det kommer jeg aldri til å gjøre heller. 

Hva var det første du gjorde da du kom hjem fra PH?
Jeg dro rett til Trondheim for å møte de menneskene som betyr aller mest for meg. 

Hva synes foreldrene dine om at du skulle være med på PH?
Mamma har alltid støttet meg, selv om hun kanskje ikke var enig. Hun synes nok ikke det var den beste ideen, men hun godtok at dette var noe jeg hadde lyst til å gjøre. Hadde pappa vært i livet hadde han nok nektet meg, og tenkt at dette var helt uaktuelt, haha. 

Hvorfor er ikke du og Morten i Mexico?
Vi har ikke blitt spurt :-( Såå om noen fra produksjonen leser bloggen min ! SEND MEG TIL MEXICO ! haha. 

Skal du og Andrea flytte fra hverandre?
Det vet vi ikke. Det skjer uansett ikke med det første, og jeg håper selvfølgelig at Andrea og jeg er roomies en goood stund til <3

Favorittsang ATM?
Martin Garrix - So far away <3 

Gikk du på noen sport når du var liten?
Fotball og ridning. 

Hvilken gutt fra Paradise irriterte deg mest?
HELT KLART PETTER, haha!

Leve lykkelig hele livet uten Morten, eller leve ulykkelig hele livet sammen med Morten? 
Leve lykkelig uten Morten, helt klart. Vi hadde jo ikke hatt det noe bra sammen om jeg bare skulle vært ulykkelig, så da kunne vi bare gjort det slutt, haha. 

Hva tenker du om forholdet Morten hadde til Rebecca inne på hotellet?
Det så nok kanskje litt mer romantisk ut på TV enn hva det var i virkeligheten. Alle kysset med alle, selv om de kanskje hadde et godt øye til hverandre i fylla. Morten og jeg hadde ikke en greie på dette tidspunktet, så hva han gjorde da er ikke noe jeg orker å bruke tid og energi på :-)

Hvorfor tar du så mange bilder av kroppen din?
Hvorfor skulle jeg ikke ta bilder av kroppen min? :-) 

Hvor er den røde badedrakten din fra?
Triana sin kolleksjon <3 

Skal du være med på PH 2018?
Jeg skal nok dessverre ikke det.. 

Vet du hvem som skal være med på Paradise Hotel i år?
Noen av de ja, hehe :-D

Er du og Morten like gamle?
Ja, det er vi. 

VI BLE STOPPET AV POLITIET

kjekkas <3

God dag/kveld alle sammen <3 For meg er det kveld, eller rettere sagt natt. Jeg er så trøtt at jeg så vidt klarer å holde øynene mine åpne mens jeg skriver dette innlegget. Morten og jeg våknet klokken 06.00 etter å ha sovet i over 10 timer i natt, hvor sykt er ikke det? Som dere kanskje vet så var vi på Vulkantur i går natt, noe som virkelig ødela døgnrytmen vår. Vi skulle derfor ha en powernap klokken 17.00, men endte med å sove helt til dagen etter. Det er ganske godt gjort å sove SÅ lenge, er det ikke? Vi har vært oppe i veldig mange timer nå, og begge to er derfor veldig klar for å finne sengen. Resten av campen har skikkelig fest utenfor her, mens vi har tenkt å legge oss. Morten og jeg er tidenes ektepar, men det eneste vi har lyst til akkurat nå er å sove. 

Vi dro forresten til Seminyak i dag, som ligger ca 30 minutter unna her vi bor nå. Jeg må si at jeg liker Canggu mye bedre, da det er roligere her. Jeg følte at vi kjørte fra Santorini og rett inn i partygata i Rhodos, haha. Det var seriøst biler og mennesker overalt, streess. Det var nesten umulig å komme frem med scooter, så det sier jo litt. Ikke nok med scooter-kaos og stress, vi ble også stoppet av politiet i dag. For dere som ikke vet det så er politiet her ekstremt korrupt. Blir du stoppet av de må du regne med å betale de penger, slik at de kan kjøpe seg en god lunsj etterpå. Politimannen ønsket å se førerkortet til Morten, og så flinke som vi er hadde vi glemt å ta dette med.

Vi måtte derfor kjøre etter politimannen til det han kalte for "politistasjonen", som viste seg å være en liten trang bakgate der ingen kunne se. Han begynte deretter å true oss med at vi måtte møte i retten i morgen, HELDIGVIS ble jeg fortalt dette på forhånd, og løsningen er helt seriøst å gi de penger. Vi måtte derfor gi han penger, slik at han "lot oss gå". Selv om det var heldig for oss, så er det likevel trist at man kan kjøpe seg ut av problemene sine. Hadde jeg hatt nok penger kunne jeg sikkert drept et menneske uten å få konsekvenser for det, og det skremmer meg. Det er vondt å vite at det som skal være tryggheten din, kanskje ikke er så trygg likevel. Stakkars de menneskene som havner i slike situasjoner, der de kanskje ikke får den hjelpen de faktisk trenger..


Jumpsuit - Bikbok

I dag ble det photoshoot in the dark siden vi ikke rakk å ta noen bilder tidligere i dag. Store deler av dagen går bort til surfing, noe som ødelegger litt for bildene jeg har lyst å vise dere, haha. Morten og jeg skal faktisk reise vekk fra Bali på søndag, til et heeelt spesielt sted. Jeg skal fortelle mer om dette etterhvert, og jeg kan LOVE dere at dere har sykt mange kule og ikke minst fine bilder i vente.

SANNHETEN BAK FERIEPARADISET

OVER 5 TRILLION PIECES OF PLASTIC CURRENTLY LITTER THE OCEAN - The Ocean Cleanup

Googler man Bali vil det komme opp fantastiske flotte bilder av dette stedet. Sjekker man ut Instagram for å finne inspo til sine egne bilder vil man også kun finne helt utrolig fine bilder. Bali er et Paradis, men det som egentlig venter deg her tror jeg kanskje ikke mange er forberedt på. Jeg har reist mye, men aldri i mitt liv har jeg opplevd å se så mye søppel over alt. Misforstå meg riktig, Bali er et nydelig sted, men hvordan man behandler søppel har de absolutt ikke lært. Som dere ser på bildene over her så er strendene fulle av søppel som kommer fra havet, og det skjærer virkelig i hjertet mitt. Jeg vil ikke tenke på hvor mange dyr som lider på grunn av uvitende egoistiske mennesker. Med en gang det begynner å regne og blåse skyldes (heldigvis) søppelen fra havet inn på stranden. Det er ikke bare litt søppel som skyldes inn, men så mye at jeg tror ikke dere kan forestille dere det engang. Jeg ble fortalt at det kun er 15% av søppelet som kommer tilbake på land, så jeg vil faktisk ikke tenke på omstendighetene på havbunnen. Det gjør meg faktisk så forbanna. 

Det er akkurat derfor jeg vil gi masse skryt til Lapoint som hver eneste uke arrangerer "Clean the beach". Vi plukket godt over 200.000 kilo søppel på litt over en halvtime, hvor sykt er ikke det? En ting er sikkert, det føles utrolig godt å gjøre gjerninger som dette, selv om jeg vet at stranden mest sannsynlig vil se helt likt ut imorgen. Det er så frustrerende og vondt, det må virkelig skje en endring her. Tenk alle dyrene som må lide på grunn av menneskers egoisme og uvitenhet. Det er så vondt å tenke på.. 

I MORGEN SKJER DET

annonse

I morgen er den store dagen folkens, jeg skal surfe igjen. Jeg kjenner at jeg trengte en dag fri, slik at jeg kunne komme meg litt over det som skjedde. Jeg er heldigvis veldig flink til å presse meg, så jeg tror det skal bli veldig morsomt å komme tilbake. Surfing er jo kjempegøy, og ikke minst en veldig hard, men god treningsøkt. Jeg anbefaler virkelig alle som vurderer å surfe, og gjøre det. Sist jeg surfet i Portugal synes jeg det var så morsomt at jeg bestemte meg for å bli en profesjonell surfer, noe jeg selvfølgelig skal klare en dag. Jeg må bare komme meg over vannskrekken min og generelt jobbe mer med angsten min så skal vi se at dette blir veldig bra. 

Jeg anbefaler på det sterkeste å sjekke ut Lapoint surfcamp om du ønsker å prøve deg på et surfekurs. Jeg kan garantere deg at du vil bli tatt godt i mot, både om du reiser sammen med noen eller alene. Det er mange på campen som reiser helt alene, og de har absolutt ikke hatt noen problemer med å få seg nye venner. Campene til Lapoint er også veldig fine, og jeg virkelig elsker campen her i Canggu. Ikke bare får du lære deg noe sykt kult, du får også BO på Bali. Ikke nok med at det er billig her, det er også en veldig fin øy med så mange hyggelige mennesker. Jeg elsker også den hipster/surfer viben som er på denne øyen. Det er mye vegetar og sunn mat her, og det ELSKER jeg. Er du utkikk etter inspo-bilder du kan legge ut på Instagram er virkelig Bali det rette stedet å reise <3 

IKKE HELT SOM PLANLAGT

Dere ser kanskje ikke hvor vi har vært i dag? Det er nok ikke så rart i og med at det var skyer over alt. Morten og jeg har vært på vulkantur på en av vulkanen som er her. Jeg har alltid ønsket å se og oppleve vulkan, og i dag ble det endelig min tur. Turen ble likevel ikke helt som planlagt, for ingen av oss visste hva vi egentlig hadde meldt oss på.. Jeg var helt sikker på at det sto at bilen kom til å kjøre hele veien opp, så jeg kledde meg derfor i en liten shorts og Gucci t-skjorten min. Hvem faen drar på en vulkan med Gucci t-skjorte? Jeg vil ikke tenke på  hva de andre tenkte om meg, dere kan tro jeg var flau da vi kom frem å jeg forsto hva vi faktisk skulle gjøre. 

Det var absolutt ikke en bil som skulle kjøre oss opp, vi skulle gå selv og turen var på hele to timer. Dere kan se for dere meg møte opp i byklær, mens resten av gruppen hadde på seg treningstights. Jeg trodde heller ikke det kunne bli kaldt her, så jeg hadde ikke kledd meg for været. Jeg tror kanskje jeg frøys 70% av tiden, noe som ødela opplevelsen litt. Vi fikk heller ikke sett soloppgangen på grunn av skyene, så alt i alt var det absolutt ikke verdt å sove en time for å gå fjelltur i 2 timer, haha. Været ødela alt, så vi betalte nesten 1000kr per pers for å dra på fjelltur. Det er jo bare komisk, og noe å le av. Jeg kan uansett skryte over at jeg har vært på en vulkan, det er  det ikke alle som kan :-)

Her har dere fjelloutfiten min :-)

OMG, SE HVA VI SPISTE I DAG. Jeg har alltid hatt lyst til å teste ut Nutella-pizza, men har aldri turt. Personlig synes jeg det høres ganske nasty ut med Nutella på en pizza, men overraskende nok var det sykt digg. Om dere skulle lure på hvorfor det kun er banan og jordbær på halve pizzaen, så er det for at Morten synes sjokolade og frukt er ekkelt sammen. Det er faktisk noe av det sykeste jeg har hørt, HVEM liker ikke smeltet sjokolade med frukt? Det er virkelig det beste i verden. 

7 RARE/SØTE FAKTA OM FORHOLDET VÅRT

♥ Som jeg har fortalt dere før så er vi veldig lite romantiske, og avslutter alltid kvelden på hver vår PC, haha. Vi har faktisk blitt mye bedre den siste tiden, noe som overraskende nok er ganske koselig. Kanskje jeg liker romanse mer enn jeg selv tror? I dag tok vi et bad sammen, som var min ide folkens!!! Vanligvis ville jeg tatt dette badet alene siden jeg liker å ha badekaret for seg selv. Til en forandring ville jeg ha Morten med, og det var veldig koselig. 

♥ Vi har bare vært sammen i 9 måneder, og reist hele 7 ganger!! Det er nesten en gang i måneden, noe som er ganske mye.

♥ Morten ga meg kallenavnet "usikker and" for at jeg ikke ville ha lyset på under sex, haha. Takk Morten, jeg setter pris på kallenavnet <3 

♥ Jeg ser på Morten som min arbeidskollega. Det er kanskje ikke så rart likevel? Vi gjør nesten alt av sosiale medier sammen, og hjelper hverandre utrolig mye. Morten bidrar nok kanskje litt mer enn meg i og med at jeg har bloggen hver eneste dag, men alt i alt så jobber vi veldig mye sammen. Sånn som nå så er vi på jobbreise og ikke ferie. Eller.. det er jo en ferie, misforstå meg rett. Jeg vet ikke jeg, vi er liksom kjærester og kollegaer. 

♥ Som jeg skrev over så har vi vært sammen i 9 måneder, og Morten har ikke møtt mamma mer enn 2 ganger. Opptatt gjeng? 

♥  Morten hater egentlig å holde rundt meg når vi sover, men siden jeg at jeg er helt avhengig tvinger jeg han likevel. Han synes det er vanskelig å sove om han må ligge å holde rundt meg, men som den slemme kjæresten jeg er krever jeg det likevel. Våkner jeg i løpet av natten og Morten har snudd seg rundt vekker jeg han slik at han kan holde rundt meg igjen, haha. 

♥ Vi kliner svært sjeldent. Hvorfor vet jeg ikke, jeg tror bare begge to synes det er mye hyggeligere å kysse. Jeg føler at klining hører til sex, og at kyssing er mer for kosen sin del. 


Siden vi er inne på rare fakta måtte jeg slenge med det styggeste bildet jeg har sett av oss to sammen, HAHA. 

BALI DAY TWO

Nå er faktisk klokken 01.26 her i Bali, og Morten og jeg skal ut å gjøre noe ganske morsomt nå om et kvarter. Jeg har derfor veldig dårlig tid til å skrive dette innlegget, men jeg ønsket likevel å oppdatere dere litt fra Bali. Jeg elsker selv å se bilder fra steder andre er å reiser, så jeg tenkte å vise dere alt vi har gjort i dag. Som jeg nevnte under her så hadde vi fri fra surfingen, vi fikk derfor gjort en god del ting i dag. Jeg tuller ikke når jeg sier at vi har kjørt scooter i tre timer, noe som er ganske mye med tanke på at vi kun har vært i Canggu. 

Vi besøkte blant annet Tanah Lot som er et slags.. tempel? Det var utrolig fint der, og et sted jeg absolutt vil anbefale alle å dra. Det eneste kjipe var at det var høytvann da vi var der, så vi fikk ikke gå til noen av de kule stedene for å ta bilde :-( Vi fant ut at turen til Tanah Lot ikke måtte være forgjeves, så vi gikk faktisk å tok bilde et sted der det ikke var lov. Jeg skal være så ærlig å si at jeg følte meg ganske dum, for det sto "No exit" over alt, likevel gikk vi dit, hehe ups. Det var en annen som gjorde det før oss, så da tenkte vi at vi også skulle være litt yolo. Eneste var at vakten kom mens vi holdte på, så Morten og jeg ble kjeftet på foran alle. Det var sykt flaut, men ganske fortjent vil jeg si, haha. Hva er det man ikke gjør for et par bilder på bloggen, hæ?

Morten skulle ta inspo bilde av meg, fint ass :-) hahaha

KRANGLINGEN STARTER PÅ FERIE

Vet dere hva som er litt tragikomisk med forholdet til Morten og meg? Forholdet vårt fungerer dårligst når vi er ute å reiser, er ikke det veldig merkelig? De fleste jeg har snakket med sier at forholdet blir bedre av å reise, mens vi er helt motsatt. Forholdet vårt blir bedre av å være hjemme, noe som er litt ironisk i og med at vi reiser så mye som det vi gjør, hehe.

Misforstå meg rett, for det er ikke slik at vi krangler oss gjennom hele ferien. Det er bare at vi plutselig kan finne på å krangle om noe som absolutt ikke er vits å krangle om, og det er noe vi sjeldent gjør hjemme. Morten og jeg krangler generelt veldig lite, så lenge vi ikke er ute å reiser. Hverdagen er absolutt mer utfordrende enn å reise på ferie, så hvordan klarer vi å håndtere den SÅ mye bedre? Jeg tror egentlig at grunnen til at vi krangler så mye på ferie er for at vi har veldig ulike meninger om hvordan en ferie skal være. Jeg er en sånn person som planlegger ferien flere uker i forveien, mens Morten kanskje liker å ta ting mer på sparket. Det starter derfor med uenigheter som ender med småkrangling. Vi er et skikkelig gammelt ektepar, i know <3 

I New York diskuterte vi så mye at jeg var sikker på at det kom til å bli slutt mellom oss, men så ordnet alt seg med engang vi kom hjem. Vi sluttet å diskutere, og var plutselig tilbake til det "normale". Jeg tror vi er en av få kjærestepar som har det slik på ferie, for det er gjerne når man reiser bort at alle problemene forsvinner, er det ikke? Selv om det var kjipt at en så fin ferie skulle brukes til å diskutere, tror jeg vi begge hadde godt av å innse at noe måtte gjøres. Det er ikke bare bare å være i et forhold der begge parter er konfliktsky, og går rundt å venter på at problemene skal løse seg av seg selv. 

Det morsomme er at det skulle bare en liten samtale til, så var alt bra. Vi har hatt det så fint sammen denne turen, og det er deilig å kunne kjenne på de følelsene igjen. Det er jo ingen hemmelighet at jeg er veldig forelsket i Morten, og at det er han jeg ønsker en fremtid sammen med. Det er derfor helt unødvendig å utfordre forholdet med å krangle over ting som absolutt ikke er verdt å krangle over. Det er jo så mye hyggeligere å være på ferie når alt er OK, og man bare kan pleie kjærligheten. Jeg har en utrolig flott kjæreste, og føler meg veldig heldig som har en som han <3 

LET'S HANG BY THE POOL

Hei dere ♥ Det er utrolig deilig å kunne meddele at jeg føler meg veldig bra i dag, selv om jeg hadde en ganske kjip opplevelse i går. Som jeg skrev i innlegget så skulle vi ha oss en liten pause fra surfingen i dag, slik at jeg kan hente meg litt inn igjen til timen vi har på fredag. Jeg har fått byttet til Level 1, så nå er jeg klar for å mestre surfing igjen. 

I dag har vi tenkt oss en tur på stranden, selv om det pøsregner her akkurat nå. Vi er her under regntiden, men foreløpig har det gått overraskende bra. Det har ikke regnet noe siden vi kom hit, utenom litt i dag. Det begynner heldigvis å gi seg nå, så da skal vi komme oss ut døren. Vi har også planer om å sjekke ut waterfalls, tempel og litt beach barer i dag. Alt i alt tror jeg det kommer til å bli en veldig fin dag, og jeg gleder meg masse til å vise dere alle kule bildene vi skal ta. Jeg elsker at jeg har en kjæreste som er flink med bilder, og ikke minst kreativ når det kommer til hvor og hvordan vi skal ta bildene. Morten skal ha mye creds for bildene jeg legger ut på denne bloggen, for det er han som tar 90% av de. 

I går var vi bare ved bassenget siden havet her er veldig forsøplet. Det gjør meg både sint og forbannet å se hvor mye de forsøpler her. Jeg får så vondt i hjertet mitt av å tenke på alle dyrene som lever i havet. Jeg skal prøve å ta bildet av vannet i dag slik at dere skal få se, det er faktisk helt krise. Jeg kunne sikkert bygd meg et hus med interiør og fylt opp kjøleskapet mitt ved å plukke opp rester fra havet. 

Beklager mye rumpebilder på bloggen, eller jeg skal vel kanskje ikke beklage meg. Det er bare morsomt at jeg endelig klarer å legge ut bilde av rumpa mi igjen, for jeg har hatt veldig komplekser med den. Jeg blir påvirket på lik linje som alle andre, og den trenden som har vært med Kim K ass har selvfølgelig gått innpå meg også. Det har ikke hjulpet på med kommentarer om hvor liten og flat rumpa mi er, men nå kjenner jeg at jeg rett og slett gir faen. Jeg liker rumpa mi, og ser derfor ingen grunn til å ikke vise den frem :-)

SURFETUR ENDTE MED ANGSTANFALL

Jeg lovte meg selv at jeg skulle bli mer åpen i 2018, for å kanskje kunne få en bedre hverdag. Jeg vet innerst inne at det hjelper å snakke om det, selv om det er "bare" er til bloggen min. Jeg har derfor bestemt meg for å fortelle dere hva som skjedde tidligere idag, selv om jeg absolutt ikke har lyst. Jeg synes dette er både flaut og ubehagelig å snakke om, så det er AKKURAT derfor jeg skal snakke om det. 

I dag skjedde det noe som ikke har skjedd siden rettssaken mot Breivik i 2012, jeg fikk et angstanfall. Jeg vil selv si at jeg har ganske god kontroll over angsten min, og klarer derfor å håndtere den ganske bra de gangene den dukker opp, men i dag hadde jeg ikke sjans. Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere dette før, men jeg er redd for alt jeg ikke kan kontrollere selv. Blant annet det å fly og være passasjer i en bil, og nå havet. De siste årene har jeg vært redd for å bade, for angsten mot å drukne har plaget meg veldig. Jeg har derfor alltid holdt meg ved land, slik at jeg alltid kan stå i vannet. Kan jeg ikke stå på bena kommer angsten snikende, for hva om noe skjer? Hva om jeg ikke klarer å svømme? Hva om det kommer en kjempebølge? Hva om jeg drukner?

Sist vi surfet i Portugal var vi aldri så langt ute at jeg ikke traff bakken, så jeg tenkte derfor ikke over at det kanskje ville være annerledes denne gangen. Jeg har gått opp et level på surfingen, noe som vil si større bølger. Vi ble derfor kjørt ut med båt, slik at vi skulle treffe på store nok bølger. Jeg kjente lenge før vi satt oss i båten at dette ikke var noe for meg, men jeg presser meg alltid til å gjøre ting jeg er redd for. Jeg prøver å ikke la angsten styre hverdagen min, så jeg tar på en måte "kontrollen tilbake" ved å oppsøke de tingene som skremmer meg. Vanligvis går dette alltid bra, men denne gangen ble det dessverre ikke som forventet.

Jeg fikk et skikkelig angstanfall foran absolutt alle på surfegruppen min, og ingen på gruppen skjønte hva som skjedde. Det er kanskje ikke så rart da jeg ikke introduserer meg for nye mennesker ved å fortelle om fortiden min. Er det ikke ille nok i seg selv å få et angstanfall, så var det i alle fall ille foran masse ukjente mennesker som ikke forsto noe som helst. Morten var den eneste som skjønte hva som skjedde, men han visste ikke hva han skulle gjøre stakkars. Det var helt umulig å snakke til meg også, for det eneste jeg gjorde var å hyperventilere. Jeg var helt sikker på at jeg kom til å dø i noen minutter, og fikk derfor skikkelig panikk. Jeg har kjent på dødsangsten før, og når den kommer tilbake mister jeg absolutt alt av kontroll. Det er ikke bare skremmende, men også veldig vondt. Jeg trodde jeg hadde kommet meg lengre enn dette. Jeg trodde at jeg var ferdig med slike anfall for lenge siden.. I dag føltes det ut som jeg gikk ti skritt tilbake, og det gjør jævlig vondt.

Jeg vet ikke om jeg er så sint på meg selv for at det skjedde foran så mange ukjente mennesker, eller om jeg er sint for at det faktisk skjedde. Jeg hater de gangene angsten tar kontroll over meg, for det er ikke slik det skal være. Jeg får bare krysse fingrene for en bedre dag i morgen, der jeg bare skal slappe av og kose meg. Jeg har bestemt meg for å ta en dag fri fra surfing for å hente meg selv litt inn igjen. Jeg er veldig takknemlig for at jeg hadde et så fint crew sammen med meg, som fikk meg tilbake til båten ganske kjapt igjen. Alt ordner seg jo alltid til slutt, det er bare veldig skremmende når det først skjer..

Legger ved et bilde fra en utrolig fin tur i Portugal <3 Jeg skal mestre dette en gang, men akkurat nå skal jeg bare ta en dag av gangen. Først var jeg sint på meg selv for at jeg måtte starte på Level 1 igjen, men vet dere hva? Jeg kunne gitt opp, men det er absolutt ikke et alternativ. Da starter jeg heller på nytt :-)

FIRST DAY IN BALI


Her er min nye bestevenn som fotfølger meg overalt <3 herregud så forelsket jeg er. 

Det er helt utrolig hvor fort tiden går når man koser seg. Første dag i Bali er snart over, og Morten ligger allerede å sover. Som dere kanskje fikk med dere på Snapchat ( Sofieeec ) så fikk vi ikke sove i natt. Denne dagen har derfor vært ekstremt lang, så jeg kan absolutt forstå hvorfor Morten sover nå. Jeg er ganske sliten selv, mye på grunn av en ganske jævlig hendelse i dag. Jeg vet faktisk ikke om jeg skal fortelle dere dette, for akkurat nå føles det ut som tidens nederlag. Det er lenge siden jeg har følt meg så liten og ikke minst dum. Jeg skammer meg så utrolig mye.. Beklager at jeg snakker uten å snakke, men jeg måtte bare få lettet på trykket. Det som er litt ironisk er at jeg kan føle meg så dritt akkurat nå, samtidig som jeg sitter i en villa å ser på solnedgangen i fuckings Bali. Penger løser alle problemer, gjør de ikke? 


Jumpsuit HER

Nå skal jeg slutte, for dagen har langt i fra vært bare dårlig. Det var faktisk veldig deilig å stå opp klokken 05.00, for herregud så mye vi har fått gjort og sett i dag. Jeg forstår hva dere mener med at det er mye søppel på Bali, for det ligger faktisk over alt. Jeg synes det er synd å se hvor dårlig de tar vare på dette vakre stedet, for det er virkelig vakkert her. Det er noe helt spesielt med Bali, det er helt sikkert. Vil du reise til Paradis anbefaler jeg å dra hit på det sterkeste. Jeg skulle ønske dere kunne sett solnedgangen sammen med meg, for dette er faktisk noe av det fineste jeg har sett. I morgen skal vi dra å se på solnedgangen, og da skal jeg ta masse bilder til dere ♥

HER BOR VI

annonse

Som jeg fortalte dere i går så kom vi frem til Bali ganske sent, noe som gjorde at jeg ikke fikk tatt noe særlig med bilder til dere. Jeg tenkte derfor jeg skulle vise dere ordentlig hvor vi skal bo i en uke. Dere aner ikke hvor fint det er her på campen, bare se på disse bildene. 

Altsåå.. hvor digg er det ikke på Lapoint Surfcamp Bali ? Vi bor i en utrolig fin Villa i et kjempe flott nabolag i Canggu ♥

Vi skal være på Bali i hele to uker for å surfe, og denne uken skal vi prøve ut Level 2. Jeg vil absolutt si at jeg lærte en god del fra Level 1 da vi surfet i Portugal, så jeg håper jeg er klar for Level 2 nå. Det begynner å bli en stund siden sist, men jeg kan ikke gjøre annet enn å prøve. Jeg tror også veldig på at øvelse gjør mester, så om noen uker er jeg vel en proff surfer. Vi snakkes i Australia, hehe neidaa

Hunk VS babe95fromnorway ;-) Spør du meg er det helt klart at jeg er vinneren. Hva synes dere?

MEXICO ELLER BALI?

Jeg merker det er mange nysgjerrige sjeler der ute som både håper og tror at Morten og jeg er på vei til Mexico, men der må jeg nok dessverre skuffe både dere og meg. Jeg skulle gjerne vært i Mexico å opplevd absolutt alt igjen, men slik er det ikke. Fortid er fortid, og det er på tide å leve i fremtiden. Jeg har virkelig kjent på savnet de siste dagene, men det tror jeg er helt normalt. Det er noen nye som skal oppleve nøyaktig det samme som vi gjorde for et år siden. Drama, tårer, vennskap, frustrasjon, glede og kjærlighet. Nyt tiden dere har i Mexico nå folkens, dere vil virkelig savne det om et år. 

Sååå jeg har fortalt dere sannheten, for akkurat nå befinner vi oss i Bali. Vi reiste i 16 timer for å komme hit, så jeg kan love dere at vi er sliten. Det er utrolig godt å endelig komme frem, selv om klokken begynner å nærme seg leggetid her. Klokken er nå 22 her i Bali, og i Norge har dagen så vidt begynt. Det er ikke mange timene siden vi kom frem hit, så jeg skal vise dere mer av hvordan vi bor i morgen ♥ Det er SÅ fint her.

En siste ting, FYFAEN SÅ SLITSOMME "TAXI" SJÅFØRENE HER I BALI ER. Jeg tuller ikke når jeg sier at vi ble forfulgt av sikkert fem stykker, selv om vi sa "no thank you" tusen ganger. Vi prøvde også å forklare at vi hadde en sjåfør, men de ville likevel ikke gi seg. Det verste jeg vet er innpåslitne mennesker, som ikke tar nei for et nei. Det er selvfølgelig lov å spørre, men når du sier nei for femte gang er det virkelig på tide å gi seg. Nok fra sinte Sofie nå, haha. Er det forresten noen som har tips til hva vi burde gjøre i Bali? Akkurat nå bor vi i Canggu <3 

Nå skal jeg få meg litt søvn, så snakkes vi imorgen <3

I DAG SKJER DET

Fyfaen så misunnelig jeg har vært på Martine og Aleks de siste dagene. Er det noe jeg virkelig hater så er det å være hjemme samtidig som noen av vennene min er ute å reiser. Jeg har så vidt orket å åpne snappene fra Martine, rett og slett for at jeg blir alt for sjalu. Jeg har skikkelig kjærlighetssorg over Mexico nå, og synes det er skikkelig kjipt at en ny gjeng har reist ned. Det er jo min gjeng sitt hotell, ååh :-( Det hjelper derfor ikke at Martine sender meg snaps av hotellet og solnedgangen hver eneste kveld, haha. 

UANSETT, over til noe helt annet. Jeg har faktisk ingen grunn til å klage, for i dag reiser Morten og jeg til BALI!! Vi skal være i Bali i nesten tre uker, noe jeg virkelig ser frem til. Det er så mye morsommere å oppdatere bloggen når man er utenfor Norge, er dere ikke enig? Jeg lover kule bilder, også skal jeg prøve å oppdatere masse på bloggen og YouTube som du kan følge HER. Husk å add meg på Snapchat for masse oppdateringer: Sofieeec

KONKURRENTER ELLER VENNER?

Hei dere ♥ I går startet jeg helgen hos Egmont sammen med Anne Brith. Planen var å jobbe litt, men det ble vel dessverre ikke så mye av det.. hehe! Det er vel ingen hemmelighet at det er mye konkurranse i bloggverden, så det er derfor veldig fint at man har sine man bare er venner med.

I det jeg begynte med blogg var jeg veldig fokusert på de som lå over meg, og hadde en veldig dårlig vane med å sammenligne med meg andre bloggere. Etter noen måneder har jeg lært at jeg heller må fokusere på å bli en bedre utgave av meg selv, istedenfor å fokusere så mye på hva alle andre gjør. Det vil alltid være noen der ute som er mer suksessfull, penere, tynnere og kulere enn meg. Det vil likevel ikke si at man ikke er bra nok, og ikke kan få til alle disse tingene selv. Herregud, jeg har bare blogget i et år. Jeg kan ikke forvente at mulighetene skal bli kastet over meg. Tålmodighet er en fin gave <3


Takk for at du er du <3

Jeg er derfor så heldig å ha ei som Anne Brith. Helt siden jeg har blitt kjent med denne fantastiske damen/ungdommen ;PPP har hun hjulpet meg med alt jeg lurt på. Det er ikke bare bare å komme ny inn i bloggverden der man skal finne ut av absolutt alt selv, og det er derfor veldig godt at hun har tatt meg i mot med åpne armer. Alt i alt så er vi egentlig en veldig fin gjeng med bloggere, og jeg har absolutt ikke noe negativt å si om noen. Jeg krysser fingrene for at jeg får flere bekjentskap, og at folk kan slutte å irritere seg over at jeg er en Paradise blogger. Det er jo faktisk bare to måneder til topplisten igjen skal være fylt med masse pærra drama ♥ hehe. 

FORANDRING FRYDER

Det er veldig mange av dere som tror at Morten bor hos Andrea og meg, noe som kanskje ikke er så veldig rart. Morten er alltid hjemme hos meg, og jeg er aldri hjemme hos han. Jeg vet ikke om jeg trenger å si så mye annet enn at Morten bor med fire gutter? Dere kan sikkert gjette dere til resten? rot, rot og enda mer rot. Jeg takler ikke å være steder det er rotete, og har derfor nektet å være hjemme hos Morten. Det er ikke bare litt rotete her, det er faktisk mildt sagt helt jævlig. 

Nå som Martine flytter inn til Andrea og meg velger jeg å "flytte ut". Jeg tror det kan bli veldig vanskelig å være fire mennesker oppå hverandre i en liten leilighet, så jeg må derfor ha et sted jeg kan dra om det blir litt for mye mennesker. Morten og jeg ble derfor enig om å dra hjem til han for å rydde, og ikke minst gjøre leiligheten litt koselig. Forandringen er VELDIG stor, så jeg tenkte jeg skulle vise dere før og etterbilder. 

FØR

ETTER

Hva synes dere?

 

JEG ER SYK

Nå skal jeg være brutalt ærlig. Jeg orker ikke lyve mer, ikke for dere og spesielt ikke for meg selv og mine nærmeste. Jeg tror at visst jeg noen sinne skal bli 100% frisk fra traumer, angst og depresjoner så må jeg være ærlig. Jeg er lei av å være 50% frisk, det funker ikke mer. Jeg er lei av at dagsformen min er som en berg og dal bane, det klarer jeg snart ikke mer. Jeg er lei av å legge meg uten å vite om jeg kommer til å klare å sove, og hvordan neste dag blir. Jeg er lei av å føle meg utslitt, redd og lei meg. Jeg er lei av at de enkleste ting virker som de tyngste oppgavene å fullføre. Jeg er lei, og jeg er syk. Der sa jeg det, endelig. Jeg vet ikke hvorfor dette er så jævlig vanskelig å innrømme, kanskje for at jeg ikke vil innse det selv. Kanskje for at jeg må godta at jeg har tatt feil. Kanskje for at jeg må åpne øynene mine å forstå at jeg faktisk trenger hjelp. Jeg har nå gått rundt i 9 år å ventet på at et mirakel skal skje. Hva faen er det jeg driver med? 

Kanskje jeg bare er redd, redd for å bli dømt. Det er 9 år siden pappa døde og 7 år siden terroren på Utøya. Burde ikke livet gått videre? "Om du sliter, hvordan klarte du å være med på Paradise Hotel?" Vet dere hva? Jeg vet ikke. Kanskje jeg bare er god til å presse meg selv. Kanskje det er der jeg har gjort en feil. Jeg presser, presser og presser helt til det ikke er noe igjen. Helt til du møter veggen som treffer deg så jævlig hardt. Helt til du ligger våken nesten hver eneste natt på grunn av angst, og skylder på mørketiden slik at ingen skal bli mistenksomme eller begynne å stille spørsmål. Alt jeg vet er at om jeg noen sinne skal bli frisk, så må jeg være ærlig mot meg selv. Jeg må slutte å late som ingenting. 

NY SAMBOER I KOLLEKTIVET

Dette har jeg faktisk helt glemt å fortelle dere, noe som egentlig er veldig rart. Det skjer en ganske stor forandring i kollektivet til Andrea og meg, og det er at Martine flytter inn til oss. Vi skal ikke bo to ( tre med Morten, hehe) her mer, men 3 stykker! Som dere kanskje har fått med dere så er Martine en av de mest ubesluttsomme menneskene i verden, så hun har flyttet litt rundt den siste tiden. Martine skal bo her helt frem til 15 februar, for da skal vi reise til Los Angeles. 

Jeg er veldig spent på hvordan det skal bli å få enda en i kollektivet, kanskje like greit at jeg reiser til Bali på søndag? hehe neida. Martine er står både meg og Andrea veldig nær, så jeg er helt sikker på at dette vil bli kjempebra. Det eneste minuset er at Martine er ekstremt rotete, så hun passer kanskje ikke inn i "støv på hjernen-kollektivet", men hun får virkelig bare lære seg å rydde opp etter seg. Andrea får ta seg av den oppgaven, for jeg skal være på Bali i nesten tre uker der jeg bare skal kose meg og slappe av <3 Wuhuuuu

Jeg bare lurer på en ting, er det noe dere savner på bloggen? Gjerne kom med ønsker og innspill til hva dere vil at jeg skal blogge om. Takk på forhånd ♥

DETTE ER IKKE POLITISK KORREKT

Det å være en offentlig person kan til tider være veldig skremmende. Etter (nesten) et år på topplisten har jeg lært litt. Jeg har lært at jeg ikke kan tilfredsstille alle, og jeg også har lært at uansett hva jeg gjør så er det noen der ute som ikke vil like det. Rett etter Paradise var jeg livredd for å bli mislikt. Jeg var livredd for å si noe feil, og jeg var livredd for at noen skulle dømme meg. Jeg fikk en kommentar " Helt ærlig, angrer du på at du tok silikon?". Jeg husker ikke nøyaktig hva jeg svarte, men jeg var ærlig. Jeg fortalte at jeg ikke angret, for det hjalp meg med et kompleks som plaget meg veldig i hverdagen. Det løste absolutt ikke problemene mine, men det hjalp litt. Spør du meg var dette et helt ærlig og fint svar, men den ble ikke tatt godt i mot. Jeg fikk masse kommentarer om at jeg var et dårlig forbilde, og at jeg ikke burde ha blogg når jeg kommer med slike uttaleser. Jeg slettet derfor innlegget og kommentaren i panikk. 

En del måneder senere har jeg blitt mye tøffere, jeg har også forstått at jeg ikke skal endre meningene mine for å bli godtatt. Enten så liker du meg, eller så liker du meg ikke. Jeg kan faktisk ikke bli likt av alle, og selv om mange av dere forventer at jeg alltid skal være politisk korrekt så er det ikke slik jeg er. Denne bloggen handler om meg, mitt liv og mine meninger. Det er akkurat derfor jeg velger å poste dette innlegget, for jeg vet at jeg tidligere har vært veldig forsiktig med å uttale meg om silikon på denne bloggen. Jeg har sagt ting som at "det hjalp ikke å operere" og at jeg mest sannsynlig ikke ville tatt silikon i voksen alder. 

Nei, det å operere puppene mine løste ikke alle problemene slik 18 år gamle Sofie var overbevist om, men det løste et. Etter mange år med stygge kommentarer om puppene mine hadde jeg virkelig komplekser. Så sterke komplekser at min daværende kjæreste ikke fikk se puppene mine før de var operert. Jeg hadde tidligere fått en kommentar fra en gutt jeg virkelig likte om at jeg hadde vært mye finere med litt pupper, og at kroppen min minte han om en barnekropp. Han sa faktisk at han ville følt seg pedofil om han hadde sex med meg, og kunne derfor ikke gjøre det. Dette var en kommentar som ble sagt i fylla, og han beklagde seg dagen etter. Det er uansett ikke bare å rakke ned på noen for å si unnskyld noen timer senere.  Jeg var bare 16 år gammel, og veldig usikker på min egen kropp.

Puppene mine var et stort kompleks for meg. Det var vanskelig og ikke minst tungt å virkelig hate noe så sterkt. Ja, jeg valgte å operere. Nei, jeg angrer ikke på at jeg opererte, jeg var bare redd for å være ærlig med dere. Hva jeg ville gjort i voksen alder vet jeg helt ærlig ikke, selv om jeg kanskje har sagt noe annet her på bloggen. Aldri mer skal jeg la meg skremme til å være noen andre. Jeg har ikke denne bloggen for å bli godtatt for å være noe jeg ikke er. Ja, jeg har operert puppene mine. Ja, jeg har forandret på noe ved utseendet mitt, men jeg er fortsatt meg. Jeg endret ikke meningene mine eller holdningene mine for at jeg fikk større pupper. Jeg endret bare noe på kroppen min. 

Akkurat i det jeg skrev dette innlegget kom dette bildet opp som "minner på Facebook". Jeg husker at jeg først nektet å publisere dette på grunn av puppene mine, men bestevenninna min tvang meg. Hun var født med store pupper, og jeg husker hvor ofte jeg irriterte meg over uttalelsene hennes. Hvordan kunne HUN si at man skal være fornøyd, når hun aldri hadde kjent på det å være misfornøyd? I voksen alder ser jeg at hun kun mente det godt, og selv om hun hadde store pupper var det garantert et eller annet hun også hadde et kompleks med. 

SALG SALG SALG

annonse

Nelly fortsetter det syke salget sitt, så dere har enda gode muligheter til å kapre dere et par godbiter til en billig penge. Jeg var innom Nelly sin toppliste, og fant ALT dette å salg. Det er mange som har spurt etter nyttårskjolen min, som endelig har kommet inn i butikk igjen :-D Den er dessverre ikke på salg, men den er absolutt verdt hver eneste krone. Jeg tror helt seriøst det er en av de fineste kjolene jeg har hatt, love it.

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET


Genser HER / Ullundertøy HER / Tights HER


Kjole (NYTTÅRSKJOLEN MIN) HER / Jumpsuit HER / Solbriller HER


Kjole HER / Tights HER / Body HER (dette er seriøst den fineste boyden jeg har sett på lenge)

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET

Helt til slutt vil jeg anbefale dere verdens beste vippeserum. Dette var slik jeg så ut dagen jeg tok av vippene, og som dere kanskje ser hadde jeg IKKE mange vipper igjen, haha. 

Dette er etter noen uker på vippeserum. Vippene mine har vokst ekstremt mye, selv om jeg enda har en liten vei å gå. Jeg er SÅ fornøyd, og serumet koster ikke mer enn 199 kr <3 Du finner serumet HER

 

JEG VIL IKKE FLYTTE SAMMEN MED MORTEN

Det eneste som er kjipt med å bli blond igjen er alle prosessene jeg må gjennom først, og hvor dårlig håret mitt responderer på fargen. Som dere kanskje ser har håret mitt blitt veldig varmt den siste tiden, nesten litt oransje faktisk. Det er ikke bare bare å være vant til å ha helt hvitt kaldt hår til å plutselig være veldig varm i fargen. Det viktigste er uansett å bevare håret mitt, så jeg må bare smøre meg med tålmodighet <3

Uansett, over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om. Det har vært mange spørsmål etter at jeg fortalte at jeg kommer til å kjøpe leilighet i Trondheim, blant annet om vi skal flytte sammen. Morten er selvfølgelig hjertelig velkommen til å være med til Trondheim om han ønsker det, og det aller beste hadde selvfølgelig vært om han valgte å bli med. Jeg ønsker å ha Morten i samme by, men jeg føler meg ikke klar for å flytte inn sammen med han.

Vi har bare vært sammen i 8 måneder, så jeg synes det er alt for tidlig å flytte sammen. Jeg har gjort dette før, og jeg vil absolutt si at jeg lærte av det. Personlig føler jeg at vi ødela tiden der man skal være nyforelsket og nyte livet som bare kjærester når vi valgte å flytte sammen så tidlig. Spørsmålet er ikke lengre "skal vi dra på kino?", "skal jeg komme til deg så lager vi litt mat?" eller "vil du komme på besøk?". Spørsmålene ble plutselig "hvorfor har du ikke ryddet?", "husket du å betale regningen?" og "hvorfor har du ikke laget mat enda?"

Misforstå meg rett, for dette er "problemer" man kommer til å ha etterhvert, men jeg ønsker ikke å ha de enda. Jeg har lyst å nyte nyforelskelsen og det å bare være kjærester en stund til. Jeg kjenner at jeg ikke er klar for ansvaret som kommer med å flytte inn med Morten helt enda. Vi skal gjennom så mange faser i forholdet vårt, og dette er en av de. Jeg setter pris på at vi kan invitere hverandre på besøk og avtale å spise middag enten her eller der. Jeg setter pris på at han kommer hit å overnatter, og savner han de gangene han sover hjemme. Det kommer en tid der vi vil ha hus, barn, bil og familie, men akkurat nå trives vi veldig godt med å bare være kjærester ♥

 

TOPPBLOGGER PÅ BUDSJETT

Først vil jeg starte dette innlegget med å skryte litt over meg selv, for at jeg endelig klarte å stå opp før klokken 13.00. I 2 uker nå har jeg vært i to byer der mørketiden virkelig er som verst, noe som har plaget meg skikkelig. Det skulle ikke mer til enn litt dagslys før jeg klarte å stå opp klokken 10.00. Jeg er ikke en person som trives med å sove lenge i motsetning til Morten. Jeg tror helt seriøst døgnrytme er en av de større utfordringene vi har i forholdet vårt. Morten kan sitte våken hele natten, for å så sove langt utpå dagen. Jeg kan fort føle meg mislykket om jeg har en slik døgnrytme, mens Morten bare synes det er deilig. 

For noen dager siden var jeg hjemme hos Martine, og hun fikk meg virkelig til å begynne å tenke. Vi snakket om penger, og Martine kom med en kommentar som fikk meg til å ligge våken hele natten. "Du har jo aldri hatt bekymringer over penger". Det som skremmer meg er at dette er veldig sant. Jeg har vokst opp med lite penger, men jeg har aldri hatt lite penger i mitt voksne liv. Jeg har alltid kunne kjøpt hva jeg vil, dratt hvor jeg vil og ALDRI følt på det å være blakk. 

Jeg er nå så heldig at jeg har en veldig grei inntekt, og har derfor aldri følt på stresset. Likevel vet jeg ikke hva som skjer i fremtiden, og det er akkurat derfor jeg virkelig må skjerpe meg. Jeg kan ikke fortsette å leve som jeg har gjort de siste årene, for da vet jeg at jeg vil angre senere i livet. Jeg har alle muligheter til å spare, så det er akkurat det jeg tenker å gjøre nå. En egen leilighet betyr mer enn en veske eller fine klær, det er helt sikkert. Jeg satt meg derfor et matbudsjett på 500kr denne uken, noe jeg trodde skulle være utfordrende siden jeg vanligvis handler for nesten 1000kr i uka. Jeg må ærlig innrømme at jeg ble litt sjokkert for det var absolutt ikke vanskelig, det var bare å kutte ut de unødvendige tingene jeg vanligvis kjøper. Jeg skal ikke si at grøt var veldig nødvendig, men det var billig og noe jeg hadde kjempelyst på, hehe. 

Vi har forresten fjernet julen (nesten) helt fra leiligheten. Jeg kjenner virkelig at jeg begynner å få nok av julen nå, og venter egentlig bare på at sommeren skal komme <3 

MIN SPØKELSESHISTORIE

Det er veldig mange som har lyst til at jeg skal fortelle om det overnaturlige jeg har opplevd, så jeg tenkte det var på tide å fortelle dere noen historier. Jeg har faktisk opplevd ganske mye, så jeg har en del historier på lager. Jeg må nok derfor dele dette opp i flere innlegg, slik at jeg ikke skriver en hel bok til dere. Det er nok mange som vil synes jeg er en crazy person nå, men det får så være. Jeg tror virkelig på at det finnes noe mellom himmel og jord, og etter alt jeg har opplevd har jeg en enda sterkere tro. Jeg tenkte jeg skulle starte med å fortelle dere noe av det skumleste jeg har opplevd. Denne hendelsen fikk meg til å løpe ut av huset og ringe gråtende til mamma. Jeg turte heller ikke å være hjemme alene på en god stund. 

Jeg gikk i 7ende klasse, og vi bodde langt ute på landet. Huset vi bodde i var nesten 100 år gammelt, og var vel egentlig ganske skummelt i seg selv. Jeg har alltid hatet gamle hus, det er virkelig noe av det verste jeg vet. Det er et eller annet med den konstante knirkingen og gjennomtrekket jeg absolutt ikke takler. Men over til poenget! Jeg hadde akkurat kommet hjem fra skolen, og skulle koke meg nudler som var min hverdagskost, haha. Ovnen vår hadde fire plater (serr?XD) og varmen gikk fra 1-5. Jeg satt nudlene mine på kok og satt meg i sofaen mens jeg ventet på at nudlene mine skulle bli ferdig. 

Noen minutter senere skulle jeg sjekke til nudlene mine, og det var da jeg skulle få oppleve noe som fortsatt skremmer meg den dag i dag. ALLE platene lyste rødt, selv om jeg kun hadde skrudd på den ene. Det stoppet dessverre ikke der, for platen en hadde varme 1, plate to hadde varme 2, plate tre hadde varme 3 og plate fire som jeg selv satt på varmegrad fire sto fortsatt på dette. Jeg fikk selvfølgelig panikk, for dette var ikke noe jeg hadde gjort selv. 

Fetteren min bodde i nabohuset, og jeg trodde først det var han som hadde tullet med meg. Jeg ropte derfor "Martin" gjentatte ganger uten å få noe svar, noe som ga meg enda mer panikk. Jeg trakk derfor ut stikkontakten, ringte mamma og løpte opp til Martin og de. Mamma prøvde først å overbevise meg om at det måtte ha vært han som hadde tullet med meg, men da jeg kom opp til fetteren min lå han å sov. Han hadde ikke vært hjemme hos oss med andre ord. Jeg bodde som sagt på en gård, så det at de andre naboene som bor flere kilometer unna skulle orke å finne på noe sånt, gir ingen mening. 

Jeg vet med sikkerhet at dette ikke var noen som skulle tulle med meg, for det er helt ærlig umulig. Den eneste forklaringen jeg har som kan være litt mer realistisk er at det må ha vært en teknisk feil. Mamma sjekket ovnen i det hun kom hjem, og vi opplevde ikke noe lignende etter det. Det ble en stund til neste gang jeg kokte meg nudler for å si det sånn, hehe...

TING SOM VAR FLAUT FØR

Jeg regner med at jeg ikke var alene med å synes absolutt alt var flaut/kleint som barn/ungdom? Det er et par rare ting jeg synes var kjempeflaut, så jeg tenkte det hadde vært moro å dele dette med dere. Kanskje du kjenner deg igjen?

DETTE VAR/ER FLAUT

At mamma ikke har lappen. Stakkars mamma, dere aner ikke hvor mye jeg skammet meg. Jeg synes det var like flaut hver gang jeg møtte venner på bussen, om jeg måtte busse med mamma. Det er helt rart hvor mye mer personlig og sterke inntrykk man får som barn, enn hva man kanskje får som voksen. Jeg har tatt veldig mye buss med mamma i voksen alder, og aaaldri har det vært flaut. Hello, det er faktisk ikke flaut å ikke ha billappen.

At jeg bruker linser. Denne har heldigvis begynt å gi seg, for det er faktisk ikke flaut å se dårlig. Det er ikke slik at jeg har valgt det selv, og det er tross alt ganske normalt å ikke ha perfekt syn. Jeg tror bare jeg har vært innstilt på at linser er flaut siden jeg har vært barn (begynte med det da jeg var 13 år), også har jeg tatt med meg denne uvanen til det voksne liv. Jeg holdt faktisk det at jeg brukte linser skjult i 6 måneder for Morten, HERREGUD SÅ TEIT, HAHA. 

Måtte vise meg naken. Denne har også blitt mye bedre med årene, men jeg sliter fortsatt litt med å vise meg naken. Jeg hater for eksempel å ha sex med lyset på, det er virkelig det VERSTE jeg vet. Jeg føler bare at meg så sårbar når jeg er naken, og at mennesker har lettere for å dømme meg. Det høres kanskje veldig merkelig ut, og det er nok også ganske merkelig. Det er jo heller ikke mennesker som ser meg naken, men Morten. Det hjelper heldigvis å være med en person man stoler på. 

At vi hadde kasse-TV. Det er nok veldig mange som ikke vil forstå hva jeg snakker om nå, men dette var den TV-en vi hadde før flatskjerm kom. Okei, de aller fleste vet nok hva jeg snakker om, men det er sikkert noen der ute som ikke har peiling? haha. UANSETT, vi var ikke akkurat de første som kjøpte flatskjerm, så det var alltid så flaut å få besøk på grunn av at vi ikke hadde en flatskjerm. Vet dere hva? kunne jeg gått tilbake i tid så skulle jeg virkelig kjeftet på den yngre versjonen av meg.

Kysse foran andre. Dette synes jeg enda er KJEMPEFLAUT. Er det noe jeg ikke takler så er det kjærestepar som er alt for forelsket, som alltid skal drive å kysse og kose foran andre. Det er helt OK å gi et lite kyss, men spar meg for klininga. Jeg datet engang en fyr som var sånn, noe som absolutt ikke funket som dere kanskje forstår. 

Ta bilder offentlig. Hadde det ikke vært for bloggen hadde jeg enda synes at dette hadde vært kjempeflaut. Det er jo egentlig ikke rart mennesker synes det er flaut å ta bilder i offentligheten, når vi har enkelte mennesker som skal stirre deg ihjel. Slapp av, det er et kamera og ikke et pistol vi holder på med. Hva er det som er så interessant? haha.

Dra på kjøpesenteret alene. Det verste jeg kunne gjøre som barn/ungdom var å dra på kjøpesenteret alene, rett og slett for at jeg var livredd for at de rundt meg skulle tro at jeg ikke hadde venner. Nå elsker jeg å dra på kjøpesenteret alene, det er jo så mye mer effektivt!

Snapchat: Sofieeec / Instagram: Sofieenilsen

SPØRSMÅLSRUNDE OM FORHOLDET VÅRT

Når hadde du og Morten først sex?
I Mexico faktisk, hehe. Utenfor hotellet vel og merke :-)

Hvordan begynte dere å ta kontakt etter pH?
Vi fikk kontakt igjen på premierefesten. Det skjedde egentlig bare naturlig, også har vi holdt kontakten siden. 

Vil dere flytte sammen?
Etterhvert, men det er nok enda en god stund til. Jeg tror ingen av oss er klar for å ta dette steget helt enda.

Krangler/diskuterer dere ofte? Og når dere gjør det, hvor lang tid går det før dere blir «venner» igjen?
Vi har hatt perioder der vi har kranglet og diskutert mer, men det ordner seg ganske kjapt. Noen ganger kan det ta litt lengre tid, da begge er veldig sta. 

Morten har ikke LinkedIn profil, og en relativt begrenset synlighet i sosiale medier - hva lever han EGENTLIG av, og har han - eller holder han på med - noen utdannelse?
Han lever av sosiale medier. Nei, han har ikke begynt på noen utdannelse. 

Husker dere når dere begynte å få følelser for hverandre?
I Mexico, så utviklet det seg bare mer og mer etter det. Det var jo en periode der vi ikke hadde kontakt, men ingenting hadde endret seg når vi tok opp kontakten igjen. 

Kom du og Morten godt overens på pH?
Jaa, han var en av de jeg gikk best overens med inne på hotellet. 

Har dere mye sex?
Mye og mye, jeg tror vi har det ganske normalt vil jeg si :-)

Har Morten noe mening om at du skal flytte til Trondheim?
Vi har egentlig ikke snakket så mye om det, så jeg vet helt ærlig ikke hva Morten føler. Jeg vet at at det ikke er noe han har lyst til, men samtidig så respekterer han valget mitt. Han er hjertelig velkommen til å flytte med om han vil.

Hva tror du kommer til å skje med forholdet deres når eller vis du flytter til Trondheim?
Jeg tror faktisk forholdet vårt vil bli bedre. Vi kommer til å slutte å ta hverandre som en selvfølge, og sette mer pris på hverandre. Vi har nok bare sunt av å savne hverandre litt vil jeg tro. 

Har dere hatt en nedtur enda? Dvs dårligere stemning, mindre kroppskontakt, følelsen av at følelsene deres for hverandre føles litt "gjemt"? Tror du skjønner hva jeg mener.
Ja, det har vi, men det varte bare en liten stund. Jeg tror nok Morten og jeg kanskje går litt for mye oppå hverandre, og kan derfor bli litt lei. Begge hadde nok godt av en liten juleferie, for vi har det veldig bra akkurat nå <3

Er dere egentlig forelsket i hverandre? Altså er det true love mellom dere?
Jaa, ellers hadde vi nok ikke vært sammen. Om det er true love tror jeg man helt ærlig aldri kan vite, men jeg håper selvfølgelig det. 

Er dere et slikt par som takler å være ofte sammen og oppå hverandre hele tiden, og likevel ikke gå lei?
Både ja og nei. Vi er veeeeldig mye sammen, noe som har funket bra for oss begge. Men vi kan bli lei som alle andre, og hadde godt av en liten juleferie som jeg skrev over her. 

Har dere noen gang følt dere usikre på hverandre?
Jeg vet ikke helt om du mener om at vi har vært usikker på den måten at vi ikke har stolt på hverandre, eller om du mener at vi har vært usikker på forholdet vårt? Vi begge stoler 100% på hverandre, så det har ikke vært noe usikkerhet der. Men vi har hatt oppturer og nedturer som jeg vil tro er helt normalt, der vi nok har følt oss litt usikre og lei. Jeg har ikke vært noe bekymret for jeg tror det er følelser alle kjenner på, så tar det noen minutter så forstår man at det absolutt ikke er en grunn til å være usikker. Jeg elsker Morten, og vet at det er han jeg ønsker å være sammen med. 

Hvordan er forholdet deres angående sjalusi? Jeg tenker er du sjalu, er Morten sjalu? Hvordan prater dere om det?
Jeg tror kanskje jeg kjenner mer på sjalusi enn hva Morten kanskje gjør, da jenter ofte er slemmere enn gutter. Det har vært et par tilfeller Morten har mottatt snaps av randome jenter som sender veldig utfordrende videoer og bilder, noe som selvfølgelig ikke er kult. Jeg kan ærlig innrømme at jeg blir sjalu av slike snaps, og om noen blir for pågående på byen. Men alt i alt så er det veldig lite sjalu i forholdet vårt, noe jeg er veldig glad for. 

Ønsker dere barn?
Etterhvert så vil vi nok ha det. Som jeg har fortalt dere før så har jeg aldri følt behovet for å få barn, men.den siste tiden er det noe jeg har begynt å tenke mer på. Jeg vet at dette svaret vil skremme Morten, hehe sorry <3

Snakker du Nordlending med Morten?
Haha nei. Det er bare et fåtall mennesker jeg snakker nordlending med. Morten synes også min dialekt er finere, og jeg tror han er glad for at jeg ikke snakker nordlending med han, haha. 

Hvis dere skulle fått barn, ville dere helt fått en gutt eller en jente?
Jeg vil ha jente, og Morten vil ha gutt.

Hvor mange ganger har du og Morten hatt sex?
Du det vet jeg dessverre ikke. Det hadde nok vært litt rart å telle, haha. 

Snorker Morten?
Nei, HELDIGVIS ikke, haha. 

Hva gjør Morten når du er lei deg og trist og deppa?? Gjør han noe spesielt for deg?
Han bare er der for meg, og støtter meg. Jeg er en sånn person som hater oppmerksomhet rundt mine problemer, noe han vet veldig godt. Så det er mer enn nok at han bare er der uten å si så mye. Sist lå jeg i sengen en hel dag uten å spise, rett og slett for at jeg ikke orket. Da tok det kanskje 10 minutter før han plutselig var hjemme hos meg, så lagde han taco og passet på <3 Han pleier også å hjelpe meg med bloggen på dårlige dager. 

Hvor lang pikk har Morten?
2,5 cm xDDD Nei, dette får nok forbli en hemmelighet ;-)

Hvor ofte har dere sex og hvor ofte er normalt?
Det varierer veldig. Vet du hva? Jeg tror man skal finne ut selv hva som passer for seg, og ikke alle andre. Noen vil ha sex 3-4 ganger i ukens, mens andre vil bare ha en gang. Begge to er like normalt, alt handler om hva man selv liker og hva man orker. 

Har dere noen gang hatt trekant?
Nei det har vi ikke. Det er nok heller ikke noe som kommer til å skje, da ingen av oss ønsker å involvere en tredjepart i forholdet. Morten er bare min, og det skjer ikke at jeg deler han med noen.

Bortsett fra å trene og reise, hva liker dere å gjøre sammen?
Det er vel egentlig det vi liker å gjøre sammen, haha. Vi synes selvfølgelig det er koselig å se film og lage en god middag, men trening og reising er vel hobbyene våre. 

Hva synes du om at Morten har kroppshår under armene og beina etc?
Han liker meg best barbert, noe jeg selv er helt enig i. Jeg synes kroppshår er uhygienisk og lite tiltrekkende. 

LIVET MÅ GÅ VIDERE

Æææh vi er i 2018 folkens! Om to dager er det et år siden jeg reiste ned til Mexico, uvitende om hva som ventet meg. Jeg hadde aldri sett for meg andreplass, kjæreste, ny samboer og en blogg som ligger på topplisten. Det er helt sykt å tenke på hva jeg har fått ut av dette, og jeg som tenkte å trekke meg. Jeg kjenner at jeg er skikkelig misunnelig på de som skal reise ned dit nå, men samtidig som jeg tenker at det er på tide å gjøre noe nytt. Jeg kan ikke henge meg fast i fortiden, for det er faktisk fremtiden man skal fokusere på. Jeg har allerede fått oppleve Mexico og Paradise Hotel, så nå er det på tide å satse på noe større. Jeg tror.. eller jeg vet at 2018 kommer til å bli mitt år. Det skal skje store forandringer i livet mitt, noe jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til. 

I går gjorde jeg faktisk noe jeg ikke har gjort siden 2010. Jeg var ute å så på raketter. Alle som kjenner meg vet hvor stort dette er for meg. Jeg har vært livredd for raketter helt siden 22.juli. Raketter og skudd høres ganske likt ut, og det kan derfor være veldig krevende for meg å høre på dette. MEN jeg har bestemt meg for at livet MÅ gå videre, og jeg kan derfor ikke unngå dette hvert eneste år. Det skal sies at jeg var livredd, men jeg gjennomførte det likevel. Det var utrolig deilig å endelig kunne føle meg litt normal igjen. For første gang på 6 år var jeg ikke den som satt inne med headsett på. Jeg var ute sammen med alle andre, og jeg fikk endelig et nyttårskyss igjen. Jeg kan ikke huske sist jeg kysset klokken 00.00, jeg vet faktisk ikke om jeg har gjort det før? 

Dette var faktisk den beste starten jeg kunne fått på 2018. Jeg kjenner jeg er klar for et liv uten angst og stress. Jeg kjenner endelig at jeg er klar for å legge 22.07.2011 bak meg.

Snapchat; Sofieeec <3