hits

februar 2016

Hvem skaper egentlig presset?


Det tok meg kanskje 5 minutter finne disse kommentarene. Jeg visste nyaktig hvem jeg skulle g inn p for finne de verste kommentarene, og det var ikke mye leting som skulle til fr jeg fant den frste. Jeg kunne sikkert funnet mye verre kommentarer enn dette om jeg virkelig hadde gtt inn for det, men jeg syntes disse kommentarene er ille nok. Mitt sprsml etter ha lest disse kommentarene er, hvem skaper egentlig presset rundt kropp og utseendet? Hvem kan med hnda p hjertet si at du ikke hadde tatt slike kommentarer innp deg? Hadde jeg ftt snne kommentarer slengt etter meg hver eneste dag ville selvtilitten min vrt helt p bunn. Hvem klarer st i speielt overbevise seg selv om at nesa ikke er stygg nr du fr s mange kommentarer som sier noe annet? 

Jeg tror ikke det er lett vre en kjent person, du blir dmt uansett hva du gjr. Noen mener at de har valgt det selv, derfor m de tle "kritikk". Men spr du meg s er ikke disse kommentarene ovenfor kritikk, det er mobbing rett og slett. Skal man godta bli mobbet for at man er kjent, virkelig? Noen mener ogs at de gjerne kan operere seg om de nsker det, men at de ikke trenger dele det p bloggen. Jeg kan love dere at de hadde ftt kritikk ogs om de ikke delte det, for da hadde de ikke vrt rlige om det. Jeg er helt enig at det er helt feil legge ut bilder der man spryter inn botox og restylane for s reklamere med 20 % avslag, for det pvirker undvendig. Hvem vil ikke ha restylane nr du plutselig kan f det billigere? MEN om noen velger legge seg under kniven for personlige rsaker s m det vre opp til hver enkelt. Hadde jeg ftt slike kommentarer hver eneste dag hadde nok jeg ogs operert alt jeg kunne operere med meg selv. Vi m kanskje begynne tenke litt over egne handlinger fr vi kritiserer andre. 

N sier jeg takk for meg. Jeg er lei alt det hysteriet som har vrt rundt kropp de siste dagene. Jeg bestemte meg egentlig for holde helt kjeft etter forrige innlegg, men jeg klarte ikke la vre dele disse tankene. For det er et sprsml jeg har stilt meg selv s utrolig mange ganger, for hvem skaper egentlig presset?

 

I'm in love


Hva syntes dere om jakken min? Det var virkelig kjrlighet med frste blikk nr jeg s den, den er s utrolig fin ♥ Jeg pleier aldri finne noe p Vero Moda, men i gr fant jeg utrolig mye fint. S mye fint at jeg kjpte meg to jakker og en bukse. Jeg kunne sikkert kjpt halve butikken, men jeg prver begrense meg litt da jeg skal til Thailand om en uke og New York om en mned. Jeg regner med at jeg vil finne dobbelt s mye fint i New York. N skal jeg bare slappe av p sofaen fr min siste nattevakt denne uka. Jeg og Gabriel har snakket om dra ut spise, men jeg vet faktisk ikke om jeg orker. Det er bare 4 timer til jeg begynner jobb, fler ikke at vi rekker s mye p den tid?

Jeg er lykkelig


Er det en ting jeg har funnet ut p mine 21 r, s er det at jeg s absolutt ikke passer til bo i Norge. Sn, kulde og mrketid gjr meg virkelig deprimert. Jeg fler meg nesten som en annen person om vinteren, jeg blir s.. sur? Men de siste dagene har jeg flt meg skikkelig lykkelig. Dagene begynner bli lysere og jeg kan endelig g ut ta bilder igjen. Jeg lever virkelig etter vret og klimaet, for det er ingenting som har s mye makt over humret mitt som drlig vr haha. Mter dere meg sur en dag er det nok ikke noe mer alvorlig enn at det har sndd masse eller at det er kjempe kaldt haha. 

N skal jeg nyte resten av kvelden med min kjre. Jeg har enda 2 nattevakter igjen fr jeg endelig har en fridag, fr jeg skal p jobb igjen. Jeg m virkelig st p jobbe s mye jeg bare kan fr jeg reiser til Thailand. Vaktene gr heldigvis kjempe fort og jeg stortrives p jobben, s det gr helt fint jobbe. Selv om jeg gjerne skulle koset meg p sofaen med pretty little liars idag. Jeg hper alle fr en super lrdag ♥
 

S alt for srI gr spiste jeg p en Italiensk resturant for aller frste gang, tror jeg i alle fall. Om jeg har vrt p det fr s husker jeg det i alle fall ikke haha. I gr skjnte jeg at jeg kanskje m begynne g litt utenfor komfortsonen min, og slutte vre s kjedelig. I gr skjnte jeg hvor sr jeg faktisk er som sier at jeg ikke liker noe fr jeg i det hele tatt har prvd det. Jeg ble positivt overrasket i gr over pizzaen, den var jo kjempe god. S god at jeg spiste en hel pizza alene, det skjer aldri. N har jeg kun prvd en rett p menyen s jeg kan vel ikke si at jeg liker Italiensk mat allerede, men jeg kan vel ikke si at jeg ikke liker det heller? Jeg er ikke spesielt fan av pasta, s det er vel kanskje det jeg m smake neste gang?

Ellers var det kjempe koselig mte Marlene igjen. Etter voksenlivet slo inn for fullt fler jeg nesten at jeg ikke har tid til vennene mine lengre. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg mtte noen av jentene, det er i allefall 2 uker siden. Det er ikke bare finne tid nr alle jobber til forskjellige tider. S de dagene vi faktisk har tid til hverandre er alltid super koselige ♥
 

SIDEN DET ER FREDAG

//Sponset innlegg


hahaha blinkskudd?
Siden det er fredag og HELG tenkte jeg vre ekstra snill med mine lesere gi dere en rabattkode p Prowhitening. Jeg har selv brukt produktet og er kjempe fornyd med resultatet. Jeg tok dessverre ingen fr bilder da jeg ikke flte for vise fram mine....gule tenner haha. Tannblekningen er utrolig lett bruke, i tilegg str det godt forklart p baksiden hvordan du skal bruke produktet. Jeg s allerde en forandring etter frste behandling, noe som var utrolig gy. Prowhitening ville veldig gjerne gi leserne mine en rabattkode i forbindelse med lansering p nytt design. S om du nsker en bra og billig tannblekning hjem i posten bruk rabattkoden SOFIE50 ved bestilling, og du vil f 50 kr avslag. 
 

Jeg vil ikke utdanne meg

 En utdannelse kan ha mange betydninger. For noen betyr det sikkerhert, stolthet, drømmejobben og penger. For meg betyr utdannelse studie, fast jobb og et vanlig liv. Ingen av disse tre punktene er noe jeg ønsker i livet mitt. Jeg har fått høre så utrolig mange ganger at jeg MÅ utdanne meg. Jeg har også fått høre at om jeg ønsker et fint liv er utdannelse viktig. Men stemmer virkelig disse tingene? Kan man ikke lykkes i livet uten utdannelse? Det tror jeg. Eller jeg vet at man kan lykkes.Jeg har lenge tenkt at jeg må begynne å studere for å ikke henge etter vennene mine. Men hva er det jeg egentlig stresser med? Jeg har ikke lyst til å utdanne meg engang, så hvorfor skal jeg gjøre det? Livet er for kort til å gjøre ting man ikke ønsker. Jeg skal kunne leve av sosiale medier, det er min aller største drøm. Jeg er ikke typen som finner glede av å gå til samme jobb hver eneste dag 5 ganger i uken, for resten av mitt liv. Jeg er så glad for at det er så mange flinke mennesker der ute som gjør de tingene jeg så absolutt ikke vil gjøre. For hadde alle følt og tenkt likt som meg så ville ikke verden gått rundt haha. Jeg føler bare at livet er så mye mer enn en utdannelse og fast jobb. Jeg vil kunne arbeide til de tidene jeg ønsker, jeg vil kunne dra hvor jeg vil når jeg vil, jeg vil være min egen sjef.

Jeg tror vi mennesker er alt for dårlige til å følge drømmene våre. Jeg tror drømmene våre kan være så store at de noen ganger vil virke skremmende. Jo mer skremmende det er jo mer vil vi nok trekke oss unna også. Selvfølgelig er det tryggere å begynne å studere å få meg en fast jobb. Men hvorfor skal jeg gjøre noe jeg ikke vil? Jeg tror på at alle mennesker kan få til akkurat det de vil. Men det vil kreve tid, tålmodighet, kunnskap og en jævlig hard jobb. Det er dessverre ingenting som kommer gratis i livet, man må jobbe for det man ønsker. Om det er å eie en millionbedrift eller å være en sykepleier. Alle med gode karakter kan komme inn på sykepleierstudie men det vil fortsatt ikke garantere at du vil bli en god sykepleier. Uansett hva det er så må man jobbe for å oppnå det man ønsker. Noen har klart det før deg, så hvorfor skal ikke akkurat du klare det?


 

Things changeNår du ser tilbake et år, hva ser du da egentlig? Jeg føler egentlig at livet mitt er ganske likt som det var da. Men samtidig er det jo ikke det. Det er utrolig mye som har forandret seg i livet mitt. Men disse tingene har vært så små at jeg tror ikke jeg har tenkt over det engang. Jeg merker også at jeg har endret meg mye som person på kun et år. Jeg har begynt å tenke annerledes, drømme annerledes og jeg syntes også jeg ser annerledes ut. Bildet til venstre er tatt for et år siden og bildet til høyre er tatt rett før jul. Jeg ser noen forandringer, gjør du ?

Er det ikke litt morsomt å tenke på hvor mye som forandrer seg som man egentlig ikke tenker over? Plutselig finner du ut at bryna dine ikke var så fine likevel. Så finner du ut at jobben din ikke passer deg. Du ønsker ikke å fortsette på studiet du har begynt på. Du liker plutselig Sushi. Veska du absolutt skulle ha for et år siden er nå drit stygg. Jeg merker med meg selv at jeg har annerledes smak når det kommer til både klær og sminke. Mye av klærna jeg kjøpte meg ifjor er nå gitt bort for å si det sånn haha. 
 

I dag vil jeg ikke vise megI dag velger jeg ikke posere foran noe kamera. Derfor fant jeg ut at et bilde av meg og Celine passer mye bedre enn ta et bilde av hvordan jeg ser ut. Jeg var s heldig vkne opp med yekatarr i dag, trenger jeg si noe mer? yet mitt er knallrdt, hovent og rennende. Jeg vknet opp i dag med ynene klistret igjen og jeg mtte bruke makt for f opp ynene, haha sj. Det aller verste er jo at jeg er helt avhengig av linser for kunne se, derfor ble ikke yet mitt noe bedre av at jeg mtte ta p linser i dag nr jeg sto opp. Jeg er faktisk blind uten linser, s jeg hadde ikke s mange valg haha.

HVA GJR MAN FOR BLI KVITT YEKATARR? Jeg kan ikke huske sist jeg hadde det, s jeg trenger noen skikkelig kjerringrd.

Bedre sent enn aldri

Er ikke jeg verdens heldigste jente som vknet til dette? Som jeg allerede har nevnt 100 ganger s fikk ikke jeg og Gabriel feiret valentines i gr, s vi skal kose oss skikkelig i dag. Jeg er veldig spent p se hva slags planer Gabriel har ordnet for oss i dag. Selv om jeg syntes Valentines er litt oppskrytt s syntes jeg dette var kjempe koselig. N skal vi bare en liten tur p trening fr vi skal bruke resten av dagen p bare vre meg og han. Jeg tenkte faktisk invitere Gabriel med p noe, for det er vel ikke bare gutten sitt ansvar gjre Valentines til en fin dag for kjresten? Men jeg m nesten se hva Gabriel har planlagt frst snn at jeg ikke delegger for det han allerede har planlagt haha!

Litt oppskrytt kanskje


Siden det er valentines i dag bestemte jeg meg for lage en frokost utenom det vanlige. Siden jeg ogs er alene i dag s fant jeg ut at jeg fortjente kose meg litt ekstra. Gabriel er fortsatt i Oslo er ikke hjemme fr jeg skal p nattevakt, derfor skal vi feire valentines imorgen istedenfor. Men jeg skal ikke vre helt alene i dag for jeg fr ei venninne p besk vi skal feire valentines sammen. S vi skal bestille oss noe godt mat og bake brownie, det blir koselig♥

Egentlig s syntes jeg valentines er litt oppskrytt og jeg hadde ikke brydd meg s veldig om jeg mtte ha vrt alene i dag. Jeg hadde ikke hatt noe problem med ligge p sofaen se pretty little liars og spise en en brownie for meg selv haha! Men uansett hvor oppskrytt det m vre s er det likevel koselig vise at man bryr seg om hverandre. Det er ogs koselig gjre noe ekstra som man kanskje ikke gjr til vanlig. Tro meg, nr man har vrt samboere en stund s er man ikke like ofte ute spiser som fr. I alle fall ikke jeg og Gabriel haha. Jeg elsker han fortsatt like mye da. Selv om jeg skulle nske han inviterte meg litt oftere ut *hint*

The perfect...Dette har vrt min frokost, lunsj og kvelds i snart to r. S lenge man er kreativ kan man kose seg med utrolig mye godt som i tillegg er sunt. Fr var jeg helt sikker p at godteri var det eneste jeg kunne kose meg med p lrdager. Etter at jeg begynte lre meg mer om kosthold fant jeg fort ut at jeg tok veldig feil.

Jeg skal vre s rlig si at det ikke er noe som smaker s godt som en stooor godteskl med alle mine favorittgodterier. Men kesam og br er en perfekt erstattning. Som sagt skal jeg prve ikke spise noe godteri fram til vi skal til Thailand, s jeg prver meg derfor p andre alternativer nr cravingsen kommer. S til deg som nsker noe godt kose deg med enten i ukedager eller helger er kesam med br et perfekt alternativ.Bestevenner = kjrester

Gabriel har dratt bort i helgen og Julie er min nye kjreste. Fr Gabriel kom inn i livet mitt bodde faktisk jeg og Julie sammen. Vi har alltid vrt som et kjrestepar. Vi hadde felles regninger, kjpte mat sammen og delte bil haha. Det er ikke alltid bare ha tid til hverandre nr begge jobber masse og bor sammen med kjrester. Derfor er det godt nr vi har snne helger som dette der vi kan go back to the old days♥ Snart skal jeg p nattevakt s n skal jeg nyte litt sofatid. Hper alle fr en suuuper kveld!

Intervju + en alt for dyr smoothie

Herregud for en stressende dag. Jeg som hadde tenkt rekke trene fr jeg skal videre p jentekveld, det er bare glemme. Dagen startet ganske rolig med et intervju med Adressa. Som jeg nevnte i gr skulle vi snakke om mine erfaringer rundt bikinifitness. Jeg hadde helt rlig aldri trodd at mine dypeste tanker og opplevelser skulle f s mye oppmerksomhet. Men det er likevel kjempe gy se. Jeg har vrt litt nervs for trkke p noen sine tr men jeg har skjnt i ettertid at ingen kan si at mine egne opplevelser og tanker rundt dette er feil. Jeg syntes likevel det er gyda dette teamet er veldig mye i media for tiden, og det er vel ikke s mange som har snakket om de negative sidene?Ellers har jeg ftt vrt fikset vippene mine igjen, ENDELIG. Jeg fler meg alltid s naken nr jeg selv fler at jeg begynner f lite vipper. S naken at jeg faktisk satt redigerte vippene mine mrkere nr jeg fikset disse bildene. Bilder er alltid rlig eller hva? haha. N sitter jeg i sofaen prver slappe av litt fr kaoset med finne ut hva man skal ha p seg i kveld starter. Selv om ikke formen er helt p topp skal jeg likevel prve meg p en liten tur ut med jentene. Vi skal samles for spise god mat og drikke fr vi skal en liten tur p byen. Ja, vi drar p byen p en onsdag. Det kommer sikkert til vre oss og noen sjmenn ute p byen men vi skal nok f det morsomt likevel!

Forresten, jeg var kjpte smoothie p Kvikk bar i dag for aller frste gang. Det koset 133kr !!! for to smoothier, er ikke det sykt? Selv om det er den beste smoothien jeg noen sinne har smakt s er det ingen forklaring p s stive priser.Bikini fitness er ikke for alle.

Jeg har lenge tenkt skrive dette innlegget men jeg har aldri klart det. Jeg har begynt skrive det for s slette det. Fjerne all dokumentasjon p hva jeg har bestemt meg for. Hva er det som holder meg tilbake? Hva er jeg redd for? Jeg fr egentlig ingen svar p det, uansett hvor mye jeg tenker. Er det det at jeg gir opp en drm som engang var s viktig for meg? Eller fler jeg ydmykelse?

Jeg vet ikke med dere men jeg er en snn person som om bestemmer meg for noe fullfrer det. Men hva gjr man nr det du har drmt om ikke gr lengre? Hva gjr man nr man begynner fle seg som en annen person? Hva gjr man nr den drmmen kommer i veien for familie, venner, kjreste og ikke minst livet? Alle som kjenner meg og som har fulgt meg lenge vet at jeg prvde stille i bikini fitness for snart et r siden. Aldri i mitt liv har jeg presset meg s hardt fr. Jeg har heller aldri i mitt liv flt meg s langt nede. Jeg trakk meg ut av gamet rett fr konkurransen. Noen syntes jeg var teit og feig, jeg var redd for helsa mi.

Det hadde gtt s langt at jegikke nsket st opp av sengen mer. Alt var et ork. P utsiden smilte jeg, p innsiden flte jeg meg helt jvlig. Bikini fitness ser utrolig kult og spennende ut fra utsiden men det var ikke snn jeg opplevde det nr jeg kom p innsiden. Mitt liv besto av trening, cardio, havregrt, kylling og brokkoli. Mens vennene mine samlet seg holdt jeg meg hjemme. Jeg flte meg dum som hver gang mtte takke nei til maten noen hadde laget. Nr kjresten prvde f meg med ut spise eller p kino ble jeg sint. Jeg ble sint for at han ikke forsto at jeg ikke kunne gjre snne ting. Jeg var ikke sterk nok til mte fristelser for s takke nei. Han ble nok sint for at jeg ikke forsto at han nsket ha et forhold med meg. Det er viktig akseptere og jobbe sammen om drmmene til hverandre i et forhold men jeg tror ikke det alltid gr. Jeg tror nok ikke jeg kunne vrt sammen med meg selv p den tiden, s utrolig kjedelig.

Selv om det kun er for en liten periode som alle sier, s er ikke 6 mneder for meg en liten periode. Jeg gikk glipp av utrolig mye p 6 mneder. Disse sm tingene vi har i hverdagen vr som vi ikke setter pris p ble plutselig en big deal. Hva med tacofredagen sammen med venninner ?Jeg kan love deg at det ikke er noe kult mte opp med kylling og brokkoli mens de andre spiser taco og drikker vin. JEG VET jeg valgte dette selv s jeg prver ikke f medlidenhet men jeg vil bare f fram hvordan jeg flte det. For selv om pilotfrue fikk masse pepper for innlegget hennes s kjente jeg meg igjen i noe av det henne skrev. For Bikini fitness er ikke for alle. Noen klarer dette utmerkert virkelig elsker det de gjr. De som fr dette til flger drmmen sin er utrolig tffe og ikke minst flinke. For det krever s utrolig mye disiplin at du kan ikke tenke deg til det engang.

Jeg vet om mange som har kommet godt ut av det. Som lever som normale mennesker etterp, som ikke har noe problemer med kosthold. Jeg vet om de som syntes dette er super morsomt som ikke har noen problemer mte opp p jentekveld med matboksen sin. MEN snn er ikke jeg. Det tok meg lang tid finne det ut og det tok meg enda lengre tid akseptere det. Jeg har andre verdier i livet som jeg setter hyere enn stille i fitness. Jeg er alt for glad i ha mulighet til kunne kose meg med kjente og kjre, til ha frihet og til kunne reise hvor jeg mtte nske. Jeg er en rastls person og ikke minst spontan. Fitness livet satt en stopper p alt jeg var glad i, og jeg fant til slutt ut at det ikke var verdt det mer.

Selv om jeg har lrt s utrolig mye p dette og kommet s mye lengre med treningen s er det ikke nok. Selv om det har gitt meg mye positivt s har det ogs gitt meg noe negativt. Jeg har blitt utrolig kritisk til kroppen min og p hvordan den skal se ut. Jeg fler aldri at jeg blir bra nok og jeg jobber stadig mot six-packen. Jeg kan st flere ganger om dagen foran speilet studere hva som m gjres noe med. Det eneste jeg vet er at jeg ikke hadde et snt syn p kropp fr jeg begynte med bikini fitness. Som jeg har nevnt fr s er nok ikke denne sporten noe for alle, den var i alle fall ikke noe for meg. Jeg har n prvd to ganger f det til uten klare det. Jeg fr det rett og slett ikke til for at jeg ikke nsker det nok. Jeg har andre ting jeg nsker gjre i livet mitt akkurat n. Jeg har vrt utrolig redd for hva folk skal mene om meg for at jeg trekker meg helt ut. Jeg tror det var det som fikk meg til prve enda engang. Men vet dere hva? Jeg bryr meg ikke. De som vil mene noe skal f lov til det.

Pizza and ugly clothes


Er ikke dette en perfekt sndag? Det er s utrolig lenge siden vi har bestilt pizza s jeg fant ut at det var p tide at vi hadde en skiklelig junkfood day. I dag har jeg hatt en skikkelig avslappende dag s det pynte meg har vrt helt uaktuelt. Jeg trives mye bedre i Gabriel sine store t-skjorter. Jeg hadde et ml om vre kjempe sunn fram til vi skulle til Thailand da jeg skal g i bikini hver eneste dag i tillegg til spise alt jeg kommer over men det har jeg ikke klart helt enda haha.

Jeg tror ingen kan forst hvor avhengig jeg er av godteri, og det tok kun 10 dager fr jeg mtte ha litt smgodt. Jeg har egentlig bestemt meg for ikke ha noe som helst godteri hjemme men det er faktisk umulig nr man har vrt i Sverige hamstret. MEN det er enda litt i underkant av en mned til vi skal reise, s jeg har enda good tid til f vekk de f kiloene som skal rett tilbake igjen haha.Pajamas all dayI dag prve jeg drikke te for frste gang p lenge. Jeg skal vre s rlig si at det er ikke det beste jeg har smakt men det var helt OK. Jeg har aldri vrt fan av varme drikker. Det eneste jeg syntes er godt er kakao med masse krem. Ellers er det bare glemme se meg drikke kaffe haha. Men det kommer kanskje med rene? Fr ble jeg direkte uvel av smake p bde te og kaffe men idag gikk det greit. Selv om det eneste som frister i dag er ligge p sofaen i morgenkpa se Pretty little liars m jeg en tur p trening. Etter det m jeg faktisk sove igjen da jeg skal p nattevakt. Ha en fin sndag alle sammen♥

Jeg skulle kanskje hattHei god lrdag alle sammen ♥
I dag begynte jeg ikke p jobb fr 3 hadde derfor endelig tid til f med meg dagslyset. Jeg hadde gledet meg til endelig f litt mer varierte og finere bilder p bloggen men snn ble det ikke i dag. Jeg lastet inn 33 bilder p datamaskinen det var kun2 stykker som var brukbar. Selv om Gabriel er verdens snilleste som faktisk orker bli med ut for ta bilder s suger han virkelig til ta bilder haha.

Han er den typen som ikke sier i fra nr hret ligger feil eller nr man str som om man holder p tisse p seg. S jeg trenger vel ikke si s mye mer, for dere skjnner sikkert hvordan bildene s ut. Jeg har faktisk vurdert lage et innlegg der jeg legger med alle disse bildene, hadde ikke det vrt noe? haha.Jeg skulle vel kanskje hatt meg en fotograf eller en venn som var god til ta bilder. Eller s m bare jeg lre meg posere annerledes, kanskje det blir bedre da hahaSaturday wanties

//annonselenkerNIKE HER// NIKE HER// ADIDAS HER//


TRIANGL HER// BADEDRAKT HER// BIKINI HER//


MOBILDEKSEL HER// JOGGEDRESS HER// GENSER HER//


Jeg har alltid vrt typen som har vrt super skeptisk til bde Ebay og Ioffer. For noen uker siden prvde jeg shoppe litt fra Ebay ble fornyd med alt jeg fikk hjem i posten. Denne gangen skal jeg prve Ioffer da jeg fant utrolig mye kult. Her har dere noen av godbitene som er p vei hjem i posten til meg♥

Vil taco friste igjen?

God kveld alle sammen♥
Jeg har akkurat kommet hjem fra tacokveld sammen med noen venninner. Nr noen jobber og noen gr p skole er det ikke alltid bare f tid til mtes, s nr vi frst har tid er det alltid kjempe koselig. Etter denne kvelden er jeg usikker p om taco noen gang vil friste igjen. Jeg klarte selvflgelig spise GAMMEL mais. Det tok meg en og en halv lompe fr jeg merket at maisen var drlig. Jeg syntes det er helt utrolig at jeg ikke merket det fr, for maisen smakte virkelig dritt. Om jeg plutselig blir drlig i natt vet jeg hva det skyldes haha. N skal jeg slappe av litt med min kjre fr jeg skal legge meg. Jeg m prve snu dgnet litt etter alle disse nattevaktene p rad.

31 days left

Bildene er tatt fra www.google.no

Dagen min startet for kun 2 timer siden, likevel har jeg hatt den beste dagen p lenge. Vi har nettopp bestilt oss flybilletter til Thailand det er kun 31 dager til vi reiser. Etter at jeg fikk en lang kommentar igr p innlegget mitt om hvorfor jeg ikke turte bestille billetter til Thailand fikk jeg litt bein i nesa. Er alltid hyggelig at noen orker sette av litt tid til dele deres opplevelser. Takket vre han turte jeg bestille med et annet flyselskap enn Norwegian og Sats. Det er s langt utenfor min komforsone men i dag fles det utrolig godt.

Thailand har alltid vrt et sted jeg har nsket dra. Men det at det er s langt reise har alltid stoppet meg. Men jeg har bestemt meg at frykten for fly skal ikke bestemme over hva jeg skal oppleve og ikke oppleve. De 10 timene p fly kommer s absolutt til vre verdt det. Det er s utrolig deilig tenke p at jeg snart skal ligge p stranden i bikini. Spise god mat hver eneste dag, bli brun ( noe jeg virkelig trenger), slappe av og ikke minst f en avbrekk fra hverdagen.Vi skal vre 6 dager i Pattaya frst for s dra videre til Bangkok for oppleve litt mer nr vi frst er der. Dette hotellet skal vi bo p mens vi er i Bangkok, er det ikke fint? Som jeg har skjnt det ligger hotellet utrolig sentralt, noe som er kjempe bra nr vi skal f med oss mest mulig p to dager. Akkurat n fler jeg meg som verdens heldigste. Jeg setter virkelig pris at jeg kan reise og oppleve verden. Det er ikke alle som har de mulighetene jeg har, derfor er det ekstra viktig sette pris p det.

Verdens beste

Det fles helt feil skulle skrive god morgen n men det er ikke lenge siden jeg sto opp. Jeg var s heldig vkne til dette etter en lang nattevakt. Jeg m ha verdens beste kjreste tror jeg. Jeg hadde tenkt hre med Gabriel om han kunne lage frokost til meg for jeg var helt delagt med engang jeg vknet, fltes ut som jeg ikke skulle klare st haha. Jeg rakk ikke komme lengre enn ut av badet ogGabriel sto klar med dette. Det er utrolig hvor mye slike ting betyr selv om det bare er noe lite. Det er godt vite at noen setter pris p deg♥

Min frste

N sitter jeg i sengen spiser en skl med yoghurt og br fr jeg skal legge meg. Ja dere leste riktig, jeg skal faktisk legg meg i n klokken 5. Jeg klarte ikke sove lengre enn til klokken 11 i dag noe som er veldig lite nr jeg skal p min frste nattevakt. Jeg er s utrolig spent p se hvordan kroppen vil reagere n som jeg skal snu dgnet helt rundt. For meg er det helt feil skulle legge seg n men jeg vet jeg vil vre glad i natt for at jeg sov fr jeg skulle p jobb. Men s skal det sies at jeg er tidenes nattemenneske s jeg tror det vil g helt greit snu om dgnet. Det er ogs litt godt tenke p at jeg skal hjem sove nr alle andre skal st opp for komme seg p jobb haha. Noen andre som jobber natt som kan dele litt erfaringer?

Det aller beste

Jeg har aldri helt skjnt hvorfor enkelte misliker mandager s sterkt? Jeg syntes mandager er en helt fantastisk dag. Nr det er mandag starter en hel ny uke der du kan f masse nye muligheter. Hver mandag er en ny start fler jeg. I tillegg er hver mandag en uke nrmere hva enn du gleder deg til. Vinterferie, sydentur, storbytur, helg eller sommer. Det jeg syntes er aller best er at vi allltid drar p butikken fyller opp kjleskapet hver mandag. For et matvrak som meg s er faktisk det ha et fylt kjleskap en av mine strste gleder hahah. De som har fulgt bloggen min lenge vet at jeg kun handler mat en gang i uken for vre s konomisk som mulig. S hver eneste mandag er kjleskapet fylt med s masse godt. Det er en fryd se i kjleskapet kunne velge mellom s utrolig mye godt. S for meg er mandag en fin fin dag. Derfor nsker jeg alle sammen en super mandag♥

Follow