hits

februar 2016

Hvem skaper egentlig presset?


Det tok meg kanskje 5 minutter å finne disse kommentarene. Jeg visste nøyaktig hvem jeg skulle gå inn på for å finne de verste kommentarene, og det var ikke mye leting som skulle til før jeg fant den første. Jeg kunne sikkert funnet mye verre kommentarer enn dette om jeg virkelig hadde gått inn for det, men jeg syntes disse kommentarene er ille nok. Mitt spørsmål etter å ha lest disse kommentarene er, hvem skaper egentlig presset rundt kropp og utseendet? Hvem kan med hånda på hjertet si at du ikke hadde tatt slike kommentarer innpå deg? Hadde jeg fått sånne kommentarer slengt etter meg hver eneste dag ville selvtilitten min vært helt på bunn. Hvem klarer å stå i speielt å overbevise seg selv om at nesa ikke er stygg når du får så mange kommentarer som sier noe annet? 

Jeg tror ikke det er lett å være en kjent person, du blir dømt uansett hva du gjør. Noen mener at de har valgt det selv, derfor må de tåle "kritikk". Men spør du meg så er ikke disse kommentarene ovenfor kritikk, det er mobbing rett og slett. Skal man godta å bli mobbet for at man er kjent, virkelig? Noen mener også at de gjerne kan operere seg om de ønsker det, men at de ikke trenger å dele det på bloggen. Jeg kan love dere at de hadde fått kritikk også om de ikke delte det, for da hadde de ikke vært ærlige om det. Jeg er helt enig at det er helt feil å legge ut bilder der man sprøyter inn botox og restylane for å så reklamere med 20 % avslag, for det påvirker unødvendig. Hvem vil ikke ha restylane når du plutselig kan få det billigere? MEN om noen velger å legge seg under kniven for personlige årsaker så må det være opp til hver enkelt. Hadde jeg fått slike kommentarer hver eneste dag hadde nok jeg også operert alt jeg kunne operere med meg selv. Vi må kanskje begynne å tenke litt over egne handlinger før vi kritiserer andre. 

Nå sier jeg takk for meg. Jeg er lei alt det hysteriet som har vært rundt kropp de siste dagene. Jeg bestemte meg egentlig for å holde helt kjeft etter forrige innlegg, men jeg klarte ikke å la være å dele disse tankene. For det er et spørsmål jeg har stilt meg selv så utrolig mange ganger, for hvem skaper egentlig presset?

 

I'm in love


Hva syntes dere om jakken min? Det var virkelig kjærlighet med første blikk når jeg så den, den er såå utrolig fin ♥ Jeg pleier aldri å finne noe på Vero Moda, men i går fant jeg utrolig mye fint. Så mye fint at jeg kjøpte meg to jakker og en bukse. Jeg kunne sikkert kjøpt halve butikken, men jeg prøver å begrense meg litt da jeg skal til Thailand om en uke og New York om en måned. Jeg regner med at jeg vil finne dobbelt så mye fint i New York. Nåå skal jeg bare slappe av på sofaen før min siste nattevakt denne uka. Jeg og Gabriel har snakket om å dra ut å spise, men jeg vet faktisk ikke om jeg orker. Det er bare 4 timer til jeg begynner å jobb, føler ikke at vi rekker så mye på den tid?

Jeg er lykkelig


Er det en ting jeg har funnet ut på mine 21 år, så er det at jeg så absolutt ikke passer til å bo i Norge. Snø, kulde og mørketid gjør meg virkelig deprimert. Jeg føler meg nesten som en annen person om vinteren, jeg blir så.. sur? Men de siste dagene har jeg følt meg skikkelig lykkelig. Dagene begynner å bli lysere og jeg kan endelig gå ut å ta bilder igjen. Jeg lever virkelig etter været og klimaet, for det er ingenting som har så mye makt over humøret mitt som dårlig vær haha. Møter dere meg sur en dag er det nok ikke noe mer alvorlig enn at det har snødd masse eller at det er kjempe kaldt haha. 

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med min kjære. Jeg har enda 2 nattevakter igjen før jeg endelig har en fridag, før jeg skal på jobb igjen. Jeg må virkelig stå på å jobbe så mye jeg bare kan før jeg reiser til Thailand. Vaktene går heldigvis kjempe fort og jeg stortrives på jobben, så det går helt fint å jobbe. Selv om jeg gjerne skulle koset meg på sofaen med pretty little liars idag. Jeg håper alle får en super lørdag ♥
 

Så alt for særI går spiste jeg på en Italiensk resturant for aller første gang, tror jeg i alle fall. Om jeg har vært på det før så husker jeg det i alle fall ikke haha. I går skjønte jeg at jeg kanskje må begynne å gå litt utenfor komfortsonen min, og slutte å være så kjedelig. I går skjønte jeg hvor sær jeg faktisk er som sier at jeg ikke liker noe før jeg i det hele tatt har prøvd det. Jeg ble positivt overrasket i går over pizzaen, den var jo kjempe god. Så god at jeg spiste en hel pizza alene, det skjer aldri. Nå har jeg kun prøvd en rett på menyen så jeg kan vel ikke si at jeg liker Italiensk mat allerede, men jeg kan vel ikke si at jeg ikke liker det heller? Jeg er ikke spesielt fan av pasta, så det er vel kanskje det jeg må smake neste gang?

Ellers var det kjempe koselig å møte Marlene igjen. Etter voksenlivet slo inn for fullt føler jeg nesten at jeg ikke har tid til vennene mine lengre. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg møtte noen av jentene, det er i allefall 2 uker siden. Det er ikke bare å finne tid når alle jobber til forskjellige tider. Så de dagene vi faktisk har tid til hverandre er alltid super koselige ♥
 

SIDEN DET ER FREDAG

//Sponset innlegg


hahaha blinkskudd?
Siden det er fredag og HELG tenkte jeg å være ekstra snill med mine lesere å gi dere en rabattkode på Prowhitening. Jeg har selv brukt produktet og er kjempe fornøyd med resultatet. Jeg tok dessverre ingen før bilder da jeg ikke følte for å vise fram mine....gule tenner haha. Tannblekningen er utrolig lett å bruke, i tilegg står det godt forklart på baksiden hvordan du skal bruke produktet. Jeg så allerde en forandring etter første behandling, noe som var utrolig gøy. Prowhitening ville veldig gjerne gi leserne mine en rabattkode i forbindelse med lansering på nytt design. SÅ om du ønsker en bra og billig tannblekning hjem i posten bruk rabattkoden SOFIE50 ved bestilling, og du vil få 50 kr avslag. 
 

Jeg vil ikke utdanne meg

 En utdannelse kan ha mange betydninger. For noen betyr det sikkerhert, stolthet, drømmejobben og penger. For meg betyr utdannelse studie, fast jobb og et vanlig liv. Ingen av disse tre punktene er noe jeg ønsker i livet mitt. Jeg har fått høre så utrolig mange ganger at jeg MÅ utdanne meg. Jeg har også fått høre at om jeg ønsker et fint liv er utdannelse viktig. Men stemmer virkelig disse tingene? Kan man ikke lykkes i livet uten utdannelse? Det tror jeg. Eller jeg vet at man kan lykkes.Jeg har lenge tenkt at jeg må begynne å studere for å ikke henge etter vennene mine. Men hva er det jeg egentlig stresser med? Jeg har ikke lyst til å utdanne meg engang, så hvorfor skal jeg gjøre det? Livet er for kort til å gjøre ting man ikke ønsker. Jeg skal kunne leve av sosiale medier, det er min aller største drøm. Jeg er ikke typen som finner glede av å gå til samme jobb hver eneste dag 5 ganger i uken, for resten av mitt liv. Jeg er så glad for at det er så mange flinke mennesker der ute som gjør de tingene jeg så absolutt ikke vil gjøre. For hadde alle følt og tenkt likt som meg så ville ikke verden gått rundt haha. Jeg føler bare at livet er så mye mer enn en utdannelse og fast jobb. Jeg vil kunne arbeide til de tidene jeg ønsker, jeg vil kunne dra hvor jeg vil når jeg vil, jeg vil være min egen sjef.

Jeg tror vi mennesker er alt for dårlige til å følge drømmene våre. Jeg tror drømmene våre kan være så store at de noen ganger vil virke skremmende. Jo mer skremmende det er jo mer vil vi nok trekke oss unna også. Selvfølgelig er det tryggere å begynne å studere å få meg en fast jobb. Men hvorfor skal jeg gjøre noe jeg ikke vil? Jeg tror på at alle mennesker kan få til akkurat det de vil. Men det vil kreve tid, tålmodighet, kunnskap og en jævlig hard jobb. Det er dessverre ingenting som kommer gratis i livet, man må jobbe for det man ønsker. Om det er å eie en millionbedrift eller å være en sykepleier. Alle med gode karakter kan komme inn på sykepleierstudie men det vil fortsatt ikke garantere at du vil bli en god sykepleier. Uansett hva det er så må man jobbe for å oppnå det man ønsker. Noen har klart det før deg, så hvorfor skal ikke akkurat du klare det?


 

Things changeNår du ser tilbake et år, hva ser du da egentlig? Jeg føler egentlig at livet mitt er ganske likt som det var da. Men samtidig er det jo ikke det. Det er utrolig mye som har forandret seg i livet mitt. Men disse tingene har vært så små at jeg tror ikke jeg har tenkt over det engang. Jeg merker også at jeg har endret meg mye som person på kun et år. Jeg har begynt å tenke annerledes, drømme annerledes og jeg syntes også jeg ser annerledes ut. Bildet til venstre er tatt for et år siden og bildet til høyre er tatt rett før jul. Jeg ser noen forandringer, gjør du ?

Er det ikke litt morsomt å tenke på hvor mye som forandrer seg som man egentlig ikke tenker over? Plutselig finner du ut at bryna dine ikke var så fine likevel. Så finner du ut at jobben din ikke passer deg. Du ønsker ikke å fortsette på studiet du har begynt på. Du liker plutselig Sushi. Veska du absolutt skulle ha for et år siden er nå drit stygg. Jeg merker med meg selv at jeg har annerledes smak når det kommer til både klær og sminke. Mye av klærna jeg kjøpte meg ifjor er nå gitt bort for å si det sånn haha. 
 

I dag vil jeg ikke vise megI dag velger jeg å ikke posere foran noe kamera. Derfor fant jeg ut at et bilde av meg og Celine passer mye bedre enn å ta et bilde av hvordan jeg ser ut. Jeg var så heldig å våkne opp med øyekatarr i dag, trenger jeg å si noe mer? Øyet mitt er knallrødt, hovent og rennende. Jeg våknet opp i dag med øynene klistret igjen og jeg måtte bruke makt for å få opp øynene, haha æsj. Det aller verste er jo at jeg er helt avhengig av linser for å kunne se, derfor ble ikke øyet mitt noe bedre av at jeg måtte ta på linser i dag når jeg sto opp. Jeg er faktisk blind uten linser, så jeg hadde ikke så mange valg haha.

HVA GJØR MAN FOR Å BLI KVITT ØYEKATARR? Jeg kan ikke huske sist jeg hadde det, så jeg trenger noen skikkelig kjerringråd.

Bedre sent enn aldri

Er ikke jeg verdens heldigste jente som våknet til dette? Som jeg allerede har nevnt 100 ganger så fikk ikke jeg og Gabriel feiret valentines i går, så vi skal kose oss skikkelig i dag. Jeg er veldig spent på å se hva slags planer Gabriel har ordnet for oss i dag. Selv om jeg syntes Valentines er litt oppskrytt så syntes jeg dette var kjempe koselig. Nå skal vi bare en liten tur på trening før vi skal bruke resten av dagen på å bare være meg og han. Jeg tenkte faktisk å invitere Gabriel med på noe, for det er vel ikke bare gutten sitt ansvar å gjøre Valentines til en fin dag for kjæresten? Men jeg må nesten se hva Gabriel har planlagt først sånn at jeg ikke ødelegger for det han allerede har planlagt haha! 

Litt oppskrytt kanskje


Siden det er valentines i dag bestemte jeg meg for å lage en frokost utenom det vanlige. Siden jeg også er alene i dag så fant jeg ut at jeg fortjente å kose meg litt ekstra. Gabriel er fortsatt i Oslo å er ikke hjemme før jeg skal på nattevakt, derfor skal vi feire valentines imorgen istedenfor. Men jeg skal ikke være helt alene i dag for jeg får ei venninne på besøk å vi skal feire valentines sammen. Så vi skal bestille oss noe godt mat og bake brownie, det blir koselig ♥

Egentlig så syntes jeg valentines er litt oppskrytt og jeg hadde ikke brydd meg så veldig om jeg måtte ha vært alene i dag. Jeg hadde ikke hatt noe problem med å ligge på sofaen å se pretty little liars og spise en en brownie for meg selv haha! Men uansett hvor oppskrytt det må være så er det likevel koselig å vise at man bryr seg om hverandre. Det er også koselig å gjøre noe ekstra som man kanskje ikke gjør til vanlig. Tro meg, når man har vært samboere en stund så er man ikke like ofte ute å spiser som før. I alle fall ikke jeg og Gabriel haha. Jeg elsker han fortsatt like mye da. Selv om jeg skulle ønske han inviterte meg litt oftere ut *hint*

The perfect...Dette har vært min frokost, lunsj og kvelds i snart to år. Så lenge man er kreativ kan man kose seg med utrolig mye godt som i tillegg er sunt. Før var jeg helt sikker på at godteri var det eneste jeg kunne kose meg med på lørdager. Etter at jeg begynte å lære meg mer om kosthold fant jeg fort ut at jeg tok veldig feil. 

Jeg skal være så ærlig å si at det ikke er noe som smaker så godt som en stooor godteskål med alle mine favorittgodterier. Men kesam og bær er en perfekt erstattning. Som sagt skal jeg prøve å ikke spise noe godteri fram til vi skal til Thailand, så jeg prøver meg derfor på andre alternativer når cravingsen kommer.  Så til deg som ønsker noe godt å kose deg med enten i ukedager eller helger er kesam med bær et perfekt alternativ. Bestevenner = kjærester

Gabriel har dratt bort i helgen og Julie er min nye kjæreste. Før Gabriel kom inn i livet mitt bodde faktisk jeg og Julie sammen. Vi har alltid vært som et kjærestepar. Vi hadde felles regninger, kjøpte mat sammen og delte bil haha. Det er ikke alltid bare å ha tid til hverandre når begge jobber masse og bor sammen med kjærester. Derfor er det godt når vi har sånne helger som dette der vi kan go back to the old days ♥ Snart skal jeg på nattevakt så nå skal jeg nyte litt sofatid. Håper alle får en suuuper kveld! 

Intervju + en alt for dyr smoothie

Herregud for en stressende dag. Jeg som hadde tenkt å rekke å trene før jeg skal videre på jentekveld, det er bare å glemme. Dagen startet ganske rolig med et intervju med Adressa. Som jeg nevnte i går skulle vi snakke om mine erfaringer rundt bikinifitness. Jeg hadde helt ærlig aldri trodd at mine dypeste tanker og opplevelser skulle få så mye oppmerksomhet. Men det er likevel kjempe gøy å se. Jeg har vært litt nervøs for å tråkke på noen sine tær men jeg har skjønt i ettertid at ingen kan si at mine egne opplevelser og tanker rundt dette er feil. Jeg syntes likevel det er gøy da dette teamet er veldig mye i media for tiden, og det er vel ikke så mange som har snakket om de negative sidene?Ellers har jeg fått vært å fikset vippene mine igjen, ENDELIG. Jeg føler meg alltid så naken når jeg selv føler at jeg begynner å få lite vipper. Så naken at jeg faktisk satt å redigerte vippene mine mørkere når jeg fikset disse bildene. Bilder er alltid ærlig eller hva? haha. Nå sitter jeg i sofaen å prøver å slappe av litt før kaoset med å finne ut hva man skal ha på seg i kveld starter. Selv om ikke formen er helt på topp skal jeg likevel prøve meg på en liten tur ut med jentene. Vi skal samles for å spise god mat og drikke før vi skal en liten tur på byen. Ja, vi drar på byen på en onsdag. Det kommer sikkert til å være oss og noen sjømenn ute på byen men vi skal nok få det morsomt likevel!

Forresten, jeg var å kjøpte smoothie på Kvikk bar i dag for aller første gang.  Det koset 133kr !!! for to smoothier, er ikke det sykt? Selv om det er den beste smoothien jeg noen sinne har smakt så er det ingen forklaring på så stive priser. Bikini fitness er ikke for alle.

Jeg har lenge tenkt å skrive dette innlegget men jeg har aldri klart det. Jeg har begynt å skrive det for å så slette det. Fjerne all dokumentasjon på hva jeg har bestemt meg for. Hva er det som holder meg tilbake? Hva er jeg redd for? Jeg får egentlig ingen svar på det, uansett hvor mye jeg tenker. Er det det at jeg gir opp en drøm som engang var så viktig for meg? Eller føler jeg ydmykelse? 

Jeg vet ikke med dere men jeg er en sånn person som om bestemmer meg for noe å fullfører det. Men hva gjør man når det du har drømt om ikke går lengre? Hva gjør man når man begynner å føle seg som en annen person? Hva gjør man når den drømmen kommer i veien for familie, venner, kjæreste og ikke minst livet? Alle som kjenner meg og som har fulgt meg lenge vet at jeg prøvde å stille i bikini fitness for snart et år siden. Aldri i mitt liv har jeg presset meg så hardt før. Jeg har heller aldri i mitt liv følt meg så langt nede. Jeg trakk meg ut av gamet rett før konkurransen. Noen syntes jeg var teit og feig, jeg var redd for helsa mi. 

Det hadde gått så langt at jeg ikke ønsket å stå opp av sengen mer. Alt var et ork. På utsiden smilte jeg, på innsiden følte jeg meg helt jævlig. Bikini fitness ser utrolig kult og spennende ut fra utsiden men det var ikke sånn jeg opplevde det når jeg kom på innsiden. Mitt liv besto av trening, cardio, havregrøt, kylling og brokkoli. Mens vennene mine samlet seg holdt jeg meg hjemme. Jeg følte meg dum som hver gang måtte takke nei til maten noen hadde laget. Når kjæresten prøvde å få meg med ut å spise eller på kino ble jeg sint. Jeg ble sint for at han ikke forsto at jeg ikke kunne gjøre sånne ting. Jeg var ikke sterk nok til å møte fristelser for å så takke nei. Han ble nok sint for at jeg ikke forsto at han ønsket å ha et forhold med meg. Det er viktig å akseptere og jobbe sammen om drømmene til hverandre i et forhold men jeg tror ikke det alltid går. Jeg tror nok ikke jeg kunne vært sammen med meg selv på den tiden, så utrolig kjedelig. 

Selv om det kun er for en liten periode som alle sier, så er ikke 6 måneder for meg en liten periode. Jeg gikk glipp av utrolig mye på 6 måneder. Disse små tingene vi har i hverdagen vår som vi ikke setter pris på ble plutselig en big deal. Hva med tacofredagen sammen med venninner ? Jeg kan love deg at det ikke er noe kult å møte opp med kylling og brokkoli mens de andre spiser taco og drikker vin. JEG VET jeg valgte dette selv så jeg prøver ikke å få medlidenhet men jeg vil bare få fram hvordan jeg følte det. For selv om pilotfrue fikk masse pepper for innlegget hennes så kjente jeg meg igjen i noe av det henne skrev. For Bikini fitness er ikke for alle. Noen klarer dette utmerkert å virkelig elsker det de gjør. De som får dette til å følger drømmen sin er utrolig tøffe og ikke minst flinke. For det krever så utrolig mye disiplin at du kan ikke tenke deg til det engang. 

Jeg vet om mange som har kommet godt ut av det. Som lever som normale mennesker etterpå, som ikke har noe problemer med kosthold. Jeg vet om de som syntes dette er super morsomt som ikke har noen problemer å møte opp på jentekveld med matboksen sin. MEN sånn er ikke jeg. Det tok meg lang tid å finne det ut og det tok meg enda lengre tid å akseptere det. Jeg har andre verdier i livet som jeg setter høyere enn å stille i fitness. Jeg er alt for glad i å ha mulighet til å kunne kose meg med kjente og kjære, til å ha frihet og til å kunne reise hvor jeg måtte ønske. Jeg er en rastløs person og ikke minst spontan. Fitness livet satt en stopper på alt jeg var glad i, og jeg fant til slutt ut at det ikke var verdt det mer. 

Selv om jeg har lært så utrolig mye på dette og kommet så mye lengre med treningen så er det ikke nok. Selv om det har gitt meg mye positivt så har det også gitt meg noe negativt. Jeg har blitt utrolig kritisk til kroppen min og på hvordan den skal se ut. Jeg føler aldri at jeg blir bra nok og jeg jobber stadig mot six-packen. Jeg kan stå flere ganger om dagen foran speilet å studere hva som må gjøres noe med. Det eneste jeg vet er at jeg ikke hadde et sånt syn på kropp før jeg begynte med bikini fitness. Som jeg har nevnt før så er nok ikke denne sporten noe for alle, den var i alle fall ikke noe for meg. Jeg har nå prøvd to ganger å få det til uten å klare det. Jeg får det rett og slett ikke til for at jeg ikke ønsker det nok. Jeg har andre ting jeg ønsker å gjøre i livet mitt akkurat nå. Jeg har vært utrolig redd for hva folk skal mene om meg for at jeg trekker meg helt ut. Jeg tror det var det som fikk meg til å prøve enda engang. Men vet dere hva? Jeg bryr meg ikke. De som vil mene noe skal få lov til det.

Pizza and ugly clothes


Er ikke dette en perfekt søndag? Det er så utrolig lenge siden vi har bestilt pizza så jeg fant ut at det var på tide at vi hadde en skiklelig junkfood day. I dag har jeg hatt en skikkelig avslappende dag så det å pynte meg har vært helt uaktuelt. Jeg trives mye bedre i Gabriel sine store t-skjorter. Jeg hadde et mål om å være kjempe sunn fram til vi skulle til Thailand da jeg skal gå i bikini hver eneste dag i tillegg til å spise alt jeg kommer over men det har jeg ikke klart helt enda haha.

Jeg tror ingen kan forstå hvor avhengig jeg er av godteri, og det tok kun 10 dager før jeg måtte ha litt smågodt. Jeg har egentlig bestemt meg for å ikke ha noe som helst godteri hjemme men det er faktisk umulig når man har vært i Sverige å hamstret. MEN det er enda litt i underkant av en måned til vi skal reise, så jeg har enda good tid til å få vekk de få kiloene som skal rett tilbake igjen haha. Pajamas all dayI dag prøve jeg å drikke te for første gang på lenge. Jeg skal være så ærlig å si at det er ikke det beste jeg har smakt men det var helt OK. Jeg har aldri vært fan av varme drikker. Det eneste jeg syntes er godt er kakao med masse krem. Ellers er det bare å glemme å se meg drikke kaffe haha. Men det kommer kanskje med årene? Før ble jeg direkte uvel av å smake på både te og kaffe men idag gikk det greit. Selv om det eneste som frister i dag er å ligge på sofaen i morgenkåpa å se Pretty little liars må jeg en tur på trening. Etter det må jeg faktisk sove igjen da jeg skal på nattevakt. Ha en fin søndag alle sammen ♥

Jeg skulle kanskje hattHei god lørdag alle sammen ♥
I dag begynte jeg ikke på jobb før 3 å hadde derfor endelig tid til å få med meg dagslyset. Jeg hadde gledet meg til å endelig få litt mer varierte og finere bilder på bloggen men sånn ble det ikke i dag. Jeg lastet inn 33 bilder på datamaskinen å det var kun 2 stykker som var brukbar. Selv om Gabriel er verdens snilleste som faktisk orker å bli med ut for å ta bilder så suger han virkelig til å ta bilder haha.

Han er den typen som ikke sier i fra når håret ligger feil eller når man står som om man holder på å tisse på seg. Så jeg trenger vel ikke å si så mye mer, for dere skjønner sikkert hvordan bildene så ut. Jeg har faktisk vurdert å lage et innlegg der jeg legger med alle disse bildene, hadde ikke det vært noe? haha. Jeg skulle vel kanskje hatt meg en fotograf eller en venn som var god til å ta bilder. Eller så må bare jeg lære meg å posere annerledes, kanskje det blir bedre da hahaSaturday wanties

//annonselenkerNIKE HER//  NIKE HER//  ADIDAS HER// 


TRIANGL HER//    BADEDRAKT HER//     BIKINI HER//


MOBILDEKSEL HER//  JOGGEDRESS HER// GENSER HER//


Jeg har alltid vært typen som har vært super skeptisk til både Ebay og Ioffer. For noen uker siden prøvde jeg å shoppe litt fra Ebay å ble fornøyd med alt jeg fikk hjem i posten. Denne gangen skal jeg prøve Ioffer da jeg fant utrolig mye kult. Her har dere noen av godbitene som er på vei hjem i posten til meg ♥

Vil taco friste igjen?

God kveld alle sammen ♥
Jeg har akkurat kommet hjem fra tacokveld sammen med noen venninner. Når noen jobber og noen går på skole er det ikke alltid bare å få tid til å møtes, så når vi først har tid er det alltid kjempe koselig. Etter denne kvelden er jeg usikker på om taco noen gang vil friste igjen. Jeg klarte selvfølgelig å spise GAMMEL mais. Det tok meg en og en halv lompe før jeg merket at maisen var dårlig. Jeg syntes det er helt utrolig at jeg ikke merket det før, for maisen smakte virkelig dritt. Om jeg plutselig blir dårlig i natt vet jeg hva det skyldes haha. Nå skal jeg slappe av litt med min kjære før jeg skal legge meg. Jeg må prøve å snu døgnet litt etter alle disse nattevaktene på rad. 

31 days left

Bildene er tatt fra www.google.no

Dagen min startet for kun 2 timer siden, likevel har jeg hatt den beste dagen på lenge. Vi har nettopp bestilt oss flybilletter til Thailand å det er kun 31 dager til vi reiser. Etter at jeg fikk en lang kommentar igår på innlegget mitt om hvorfor jeg ikke turte å bestille billetter til Thailand fikk jeg litt bein i nesa. Er alltid hyggelig at noen orker å sette av litt tid til å dele deres opplevelser. Takket være han turte jeg å bestille med et annet flyselskap enn Norwegian og Sats. Det er så langt utenfor min komforsone men i dag føles det utrolig godt. 

Thailand har alltid vært et sted jeg har ønsket å dra. Men det at det er så langt å reise har alltid stoppet meg. Men jeg har bestemt meg at frykten for å fly skal ikke bestemme over hva jeg skal oppleve og ikke oppleve. De 10 timene på fly kommer så absolutt til å være verdt det.  Det er så utrolig deilig å tenke på at jeg snart skal ligge på stranden i bikini. Spise god mat hver eneste dag, bli brun ( noe jeg virkelig trenger), slappe av og ikke minst få en avbrekk fra hverdagen. Vi skal være 6 dager i Pattaya først for å så dra videre til Bangkok for å oppleve litt mer når vi først er der. Dette hotellet skal vi bo på mens vi er i Bangkok, er det ikke fint? Som jeg har skjønt det ligger hotellet utrolig sentralt, noe som er kjempe bra når vi skal få med oss mest mulig på to dager. Akkurat nå føler jeg meg som verdens heldigste. Jeg setter virkelig pris å at jeg kan reise og oppleve verden. Det er ikke alle som har de mulighetene jeg har, derfor er det ekstra viktig å sette pris på det

Verdens beste

Det føles helt feil å skulle skrive god morgen nå men det er ikke lenge siden jeg sto opp. Jeg var så heldig å våkne til dette etter en lang nattevakt. Jeg må ha verdens beste kjæreste tror jeg. Jeg hadde tenkt å høre med Gabriel om han kunne lage frokost til meg for jeg var helt ødelagt med engang jeg våknet, føltes ut som jeg ikke skulle klare å stå haha. Jeg rakk ikke å komme lengre enn ut av badet og Gabriel sto klar med dette. Det er utrolig hvor mye slike ting betyr selv om det bare er noe lite. Det er godt å vite at noen setter pris på deg ♥ 

Min første

Nå sitter jeg i sengen å spiser en skål med yoghurt og bær før jeg skal legge meg. Ja dere leste riktig, jeg skal faktisk legg meg i nå klokken 5. Jeg klarte ikke å sove lengre enn til klokken 11 i dag noe som er veldig lite når jeg skal på min første nattevakt. Jeg er så utrolig spent på å se hvordan kroppen vil reagere nå som jeg skal snu døgnet helt rundt. For meg er det helt feil å skulle legge seg nå men jeg vet jeg vil være glad i natt for at jeg sov før jeg skulle på jobb. Men så skal det sies at jeg er tidenes nattemenneske så jeg tror det vil gå helt greit å snu om døgnet. Det er også litt godt å tenke på at jeg skal hjem å sove når alle andre skal stå opp for å komme seg på jobb haha. Noen andre som jobber natt som kan dele litt erfaringer?

Det aller beste

Jeg har aldri helt skjønt hvorfor enkelte misliker mandager så sterkt? Jeg syntes mandager er en helt fantastisk dag. Når det er mandag starter en hel ny uke der du kan få masse nye muligheter. Hver mandag er en ny start føler jeg. I tillegg er hver mandag en uke nærmere hva enn du gleder deg til. Vinterferie, sydentur, storbytur, helg eller sommer. Det jeg syntes er aller best er at vi allltid drar på butikken å fyller opp kjøleskapet hver mandag. For et matvrak som meg så er faktisk det å ha et fylt kjøleskap en av mine største gleder hahah. De som har fulgt bloggen min lenge vet at jeg kun handler mat en gang i uken for å være så økonomisk som mulig. Så hver eneste mandag er kjøleskapet fylt med såå masse godt. Det er en fryd å se i kjøleskapet å kunne velge mellom så utrolig mye godt. Så for meg er mandag en fin fin dag. Derfor ønsker jeg alle sammen en super mandag ♥