hits

februar 2018

KJÆRLIGHETSSORG, PENGER OG SEX

Når gråt du sist? og hvorfor gråt du?
Godt spørsmål.. Jeg var veldig nær å gråte i går, men før det kan jeg faktisk ikke huske sist jeg gråt. Jeg er en slik person som holder veldig mye inni meg, og gråter kun om jeg ikke klarer å holde det inne mer. Hvorfor jeg gråt i går forblir privat. 

Hvilken by er du født i?
TROOMSØØØ

Når hadde du sex sist?
Det kan jeg faktisk ikke huske, haha! Underlivet mitt er stengt :-)

Hva er dine verste egenskaper?
At jeg er veldig utålmodig, og alt for rastløs. MEN det jeg misliker mest med meg selv er at jeg kan bli så dårlig humør når jeg er sliten, jeg hater å være i dårlig humør :-(

Hva gleder du deg til AKKURAT nå?
PÅSKE, OG PÅSKETUR TIL ÅÅÅRE MED JENTENE!

Om du kunne valgt liv og utseendet til en kjendis, hvem ville det vært?
Der har jeg faktisk et dilemma, for jeg har lyst på Selena Gomez sitt liv og Kendall Jenner sitt utseendet. Jeg hadde ikke takket nei til å være den jenta Justin Bieber er helt gal etter, hehe! Men Kendall Jenner så SÅ mye penere, herregud for en vakker jente. 

Har du kjærlighetssorg?
Nei, jeg har ikke kjærlighetssorg, men jeg har hatt. 

Er penger viktig for deg?
JAAA! Jeg kan ikke forstå meg på mennesker som ikke ser viktigheten i penger. I <3 money. 

Beskriv deg selv med tre ord
Omsorgsfull, energisk og sta. 

Har du gått forhold til familien din?
Til noen av de, ja!

Hva må du bli flinkere til?
Å si nei, det er jeg ekstremt dårlig til. 

Hvor mange søsken har du?
6 stykker, haha! Vi er maaange. 

Vil du si at du er et partymenneske? 
Hehe nei, men jeg var det veldig før. Nå synes jeg det å feste er å kaste bort livet sitt, og ikke minst dagen etter. Du bruker en hel dag til å bare ligge i sengen, det har jeg ikke tid til. 

MINE MEST PRIVATE ØYEBLIKK


👻SOFIEEEC

Som dere kanskje vet og har merket her på bloggen så er jeg veldig lite privat av meg. Jeg er generelt et veldig åpent menneske, og det er faktisk den siden jeg både elsker og hater med meg selv. Jeg har lært at jeg noen ganger kan dele for mye, uten at jeg egentlig tenker over det selv. Noe som er naturlig for meg vil for noen andre være helt galskap, om dere forstår hva jeg mener? Jeg har dessverre ikke så mange sperrer, noe jeg til tider burde hatt mer av, haha. Det er ikke bare negativt å være over gjennomsnittet åpen da, for det gir meg jo igjen muligheter ikke alle andre får. 

Det er nok lett å få et inntrykk av meg gjennom bloggen, men igjen så føler jeg det er vanskelig å virkelig bli 100% kjent med noen over et par ord i et blogginnlegg. Jeg får vist hvem jeg er, men jeg får aldri vist hele meg, om dere forstår? Jeg kan for eksempel skrive en setning her som kan virke kjempesur, som egentlig bare er tull og ironi fra min side. Et veldig dårlig eksempel, men poenget mitt er at det er lettere å se hvem jeg egentlig er gjennom Snapchat. Jeg deler VEELDIG mye på Snap som dere kanskje ser på bildene over, selv om dette bare er en brøkdel. Jeg håper uansett at dere som leser bloggen min ønsker å bli bedre kjent med meg, slik at jeg får vist dere hvem jeg egentlig er. Jeg har også veldig ofte åpen Snapchat, slik at jeg kan kommunisere med dere som følger meg. SÅÅÅÅ gjerne add meg på Snapchat; 👻Sofieeec ♥

VÅR FØRSTE DATE ETTER ET ÅR SOM KJÆRESTER


👻Mortenbotten

I går bestemte Morten og jeg oss for å gjøre noe vi aldri gjør, eller... vi gjør det ofte, men vi gjør det aldri alene. Det som er litt ironisk med det jeg skal fortelle dere nå er at vi egentlig ikke skulle gjøre det alene, helt til Andrea trakk seg. Vi var ute å spiste middag sammen. For mange kjærestepar er jo dette helt normalt, men for oss er det ikke det. Om dere ser bort fra ferier, så er dette vår første date hjemme i Norge. Er ikke det litt.. spesielt? Men hallo, dere kjenner meg. Jeg spyr av tanken på å være "normal". Det er svært få ting med meg som er normalt, og jeg digger det. Jeg synes for det første det å dra på date er kleint, selv om det også er veldig koselig. Jeg er bare ikke så romantisk av meg, og jeg kan helt seriøst ikke noe for det. 

Som dere vet så har jeg kommet i en fase i livet/hverdagen? der jeg har bestemt meg for å teste ut nye ting. Man utvikler seg jo aldri som menneske om man skal gjøre det samme om og om igjen, og det er derfor viktig for meg å gå utenfor komfortsonen min, om det så bare er noe så lite og teit som å teste ut nye restauranter. Jeg har derfor bestemt meg for at jeg IKKE har lov til å spise på en "gammel" restaurant FØR sommeren. Såå i dag testet vi en Indisk restaurant som ligger på Solli, et sted jeg virkelig vil anbefale dere. Jewel of India er navnet forresten!

Da vi kom hjem fra daten vår ble jeg møtt av noe veldig ubehagelig, en gal Andrea. Jeg vet ikke hva det går av henne om dagen, men hun oppfører seg ekstremt merkelig. Jeg tuller ikke når jeg sier at hun skremmer meg til tider, haha. Andrea av alle vet hvor mye jeg misliker romanse, også begynner hun plutselig å presse Morten og meg til å ha kjærestekveld alene. Hun begynte å tenne lys og sette på romantisk musikk, noe som rett og slett gjorde meg uvel, HAHA. Synes jeg ikke romantikk er kleint nok fra før, så er i alle fall påtvunget romantikk forbanna kleint. Jeg kjenner bare at jeg er så lei av alt maset rundt Morten og meg, og alle forventingene det er rundt det å være et kjærestepar. NEI, vi er ikke så romantiske av oss, MEN vi har det BRA SAMMEN!!! ER IKKE DET DET VIKTIGSTE? JOOOOOOOOOO. Sooo bitch please ;-)

👻 SOFIEEEC

JEG KUNNE FÅTT MEG EN SUGARDADDY

Andrea og jeg har spilt inn en ny videoblogg, og denne gangen ble det most likely to. I denne videobloggen får dere virkelig bli kjent med oss, for vi innrømmer absolutt alt. Vi deler blant annet hvem som kunne fått seg en sugerdaddy, hvem som kunne slått til en jente, hvem som ser mest på porno og MYE mer. Jeg håper at dere liker videoen, og at dere vil følge Youtube-kanalen min HER

TANNLEGEN FRA HELVETE


Neei, kjolen er IKKE så kort. Den surret seg oppover da jeg krysset armene mine, haha. 

I dag har jeg gjort noe av det skumleste jeg vet, og det er tannlegen. Jeg ble igjen minnet på hvorfor jeg hater det så mye, for i dag fikk jeg oppleve rotfylling med ALT for lite bedøvelse. Jeg skal aldri dit igjen for å si det sånn! Jeg får ofte reaksjoner fra andre om at jeg er for "voksen" til å være redd for tannlegen, og at det er noe jeg burde ha vokst fra meg på den tiden jeg fikk lykketroll i gave etter en vellykket tannlegetime. Helt ærlig så tror jeg ikke tannlegeskrekk bare er noe som forsvinner med årene, uansett hvor gammel man måtte bli. Hvorfor skal det egentlig være en skam å være redd for tannlegen i voksen alder? Det er jo ikke akkurat en hyggelig spatime man drar på, så at noen synes det er ubehagelig og skummelt burde være helt OK. 

Det skal sies at jeg ikke var redd for å dra tannlegen før jeg møtte på tannlegedama fra helvete, herregud for et grusomt menneske. Jeg har aldri møtt et mer brutalt, usympatisk og forferdelig menneske. Kort forklart så var jeg hos tannlegen uken etter jeg kom hjem fra Utøya, og jeg var med andre ord ganske traumatisert og hun behandlet meg som dritt. Det er synd å si, men på grunn av mennesker som henne så har jeg fått skikkelig tannlegeskrekk.

Resten av dagen skal jeg bare jobbe jobbe og jobbe, for imorgen er jeg opptatt HELE dagen. Andrea og jeg skal noe veldig moro som jeg skal fortelle dere om senere, jeg GLEDER meg. Om det er noe dere savner på bloggen så må dere gjerne si i fra nå som jeg skal sette meg ned å skrive litt <3 Hva synes dere om brillene mine forresten? Jeg eeelsker de. 

HVORFOR GLEMMER VI TERROREN I REGJERINGSKVARTALET?

Nå skal jeg ta opp noe jeg har reagert på i mange år, men har på en måte ikke turt å si noe da jeg er redd for å tråkke på noens tær. Temaet skal jeg snakke om er veldig sårt, så det er derfor vanskelig å vite hvordan noen vil reagere. Jeg klarer likevel ikke å la det gå, for jeg synes rett og slett det er utrolig trist. For hva skjer egentlig med de som befant seg i og rundt regjeringskvartalet 22.07.2011? Hvor er de? Hvorfor glemmer vi at de også var en del av det som skjedde?

De var i fokus, helt til skytingen på Utøya startet. Etter skytingen var over ble de "glemt", de var liksom ikke der. Det var på en måte som det aldri hadde hendt, for skytingen på Utøya ble sett på som mer brutalt. Det var snakk om ungdommer og barn. Det var uskyldige barn som ble jaktet på som om de skulle vært dyr. Klippene som senere ble vist på TV visste dere en liten brøkdel av hvordan det var. Dere fikk se litt av panikken, blodet, hylene og tårene. "Har dere sett det som skjedde på Utøya?" og " Utøya er det verste som har skjedd oss"

Utøya var brutalt og det er fortsatt brutalt, men det var regjeringskvartalet også. Tenk å være ute for å gå en tur, eller dra på en butikk for å handle mat eller bare det å sitte på kontoret på jobben din, så smeller det plutselig en bombe. Tenk å være inne i et bygg der det plutselig eksploderer. Tenk følelsen av å ikke forstå noe. Tenk å stå inne i en butikk og plutselig treffes du av glassbiter. Tenk synet som møtte mange minuttene etter bomben smalt. Jeg husker selv hvor brutale noen av klippene som ble vist på nyhetene var, det var grusomt. Tenk redselen.

Etter å ha sett filmen om 22.juli ble jeg igjen sittende med samme følelse. Regjeringskvartalet ble nevnt, men bare i noen minutter. Det var som om det ikke var viktig, ikke like viktig som Utøya, og det gjør meg trist. 22.juli er ikke bare Utøya. 22.juli er også regjeringskvartalet. 22.juli er så mye mer, og jeg håper at vi også kan huske de som kanskje føler seg glemt og oversett. De som også sliter med angst den dag i dag. De som også mistet noen, bare ikke på Utøya. 

DETTE SKILLER ANDREA FRA MEG

annonse - alle lenker er annonselenker fra Nelly

Selv om Andrea og jeg bor i klesskapene til hverandre, har vi likevel veldig ulik stil. Jeg vil kanskje si at jeg er mer blandet, og kan gå i både chill og pyntet, mens Andrea er veldig classy av seg. For et par dager siden kom Andrea hjem med denne genseren/kjolen, og jeg var helt ærlig ikke spesielt begeistret. Det første jeg tenkte var en rar genser med en stor... kyssemunn på? Jeg bestemte meg likevel for å prøve, og det endte faktisk med at jeg ELSKET den. Jeg har derfor lært at jeg skal være mindre dømmende til Andrea sine klær, for hun er faktisk ganske flink til å finne klær ikke alle andre har. 


Genser - Zara / Boots. HER

Akkurat nå sitter jeg å ser på flybilletter, for jeg vurderer å dra til Trondheim i helgen, for å så kanskje reise til Tromsø og Bergen etterhvert. Stine fra sesong 8 av pærra har akkurat flyttet dit, så jeg har endelig en grunn til å faktisk reise til Bergen. Jeg har alltid hatt lyst, men har på en måte ikke hatt en god nok grunn? Jeg er dessverre alt for dårlig til å utforske Norge, og hater egentlig å se landet vi bor i, noe som er ganske dumt med tanke på hvor vakkert Norge faktisk er. Det høres jo også ganske fristende ut med en jentetur til Bergen, og en helg hjemme i Tromsø. Jeg har vært alt for dårlig til å prioritere venner og familie det siste året, så jeg har derfor bestemt meg for å skjerpe meg. Jeg har jo alle muligheter til å reise, så hvorfor jeg enda sitter her i Oslo har jeg dessverre ikke et godt svar på. 

Det som er litt ironisk med denne reisingen er at Morten og jeg reiser om hverandre. Han reiser vekk de helgene jeg er hjemme og motsatt. Jeg har nesten ikke sett Morten den siste måneden, noe som er veldig uvant oss. Vi er jo naboer, og det er derfor ganske lett å møtes. Det er ikke slik at vi ikke orker å dra til hverandre for at en av oss må ta trikk, eller for at det er langt å gå, hehe. Det blir derfor veldig spennende å se hvordan overgangen vil være når jeg flytter til Trondheim. Det vil jo være rart å gå fra å være naboer, til at man faktisk bor ganske langt unna hverandre. 


Jeg tenkte jeg måtte tipse dere om et utrolig bra tilbud Nelly har AKKURAT NÅ. Du kan få opptil 25% rabatt på ditt kjøp, noe som er genialt for deg som ønsker å freshe opp vårgarderoben. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter til dere, slik at dere kanskje kan få litt inspirasjon. Jeg ELSKER kolleksjonen som heter Janni, det var så mye fint der. Anbefales <3

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL SALGET


Kjole. HER / Kjole. HER / Bukse. HER


Jakke. HER / Kjole. HER / Genser. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL SALGET 

JEG SKAPER PRESS OVER EN TUBE KAVIAR


Dette er meg hver gang noen reagerer på noe helt uforståelig.

Vet dere hva som fascinerte meg mest dette året som blogger og livet etter pærra? Det var ikke alle menneske som kom bort for å ta bilde, eller måten man blir dømt på uansett hva man gjør, det var heller ikke overgangen fra å være en ukjent person til at plutselig flere visste hvem jeg var, det var hvor SYKT nærtagende enkelte mennesker er. Altså HVOR er dere? Hvor gjemmer dere, dere? 

På mine 21 år har jeg aldri møtt så nærtagende mennesker som jeg har møtt det siste året. "OMG, HVORDAN KAN DU SI ALT GUL ER EN STYGG FARGE, DU SKAPER PRESS FOR DE SOM LIKER FARGEN GUL, KANSKJE DE KASTER KLÆRNA SINE NÅ?" Hmm.. okei! Da kan jeg aldri mer si at jeg ikke liker kaviar heller, for det kan vel være noen der ute som plutselig slutter å spise det nå som jeg ikke liker det? Press ass.. 

Selvfølgelig setter jeg det litt på spissen nå, men det er helt utrolig hva mennesker kan finne på å ta seg nær av. For menneskes skyld håper jeg at dette er kun for å pirke på meg, og at dere som reagerer egentlig ikke tar dere så nær av alt dere leser på blogger. I så fall må det være utrolig slitsomt, for kan du virkelig gå gjennom en dag uten å føle deg fornærmet over noe? 

Jeg vil minne deg på at bloggere du leser gjerne skriver om sitt personlige liv, og sine personlige meninger. Selv om jeg synes noe, vil det jo ikke si at det er fasiten? Jeg fikk for eksempel et par reaksjoner på at jeg sa at 11.000kr var lite å få i lønn, men hadde ikke du også synes det om du hadde en livsstil som tilsvarte at du må ha MINST 20.000kr i måneden? Jeg har jo leid en leilighet ut i fra hva jeg egentlig skal tjene, og har et forbrukt deretter. Innlegget var jo også for å vise dere begge sidene av blogging, og ikke bare den luksus-siden jeg ALLTID føler kommer frem, også på min blogg. Likevel er det noen som klarer å ta seg nær av det? helt utrolig om du spør meg. 

Jeg sier ikke dette for å være frekk, jeg sier dette for at jeg tror at enkelte vil få det bedre om de endrer innstillingen sin litt. Det må være så slitsomt å gå rundt å ta seg nær av alt andre sier, vi må virkelig lære oss å skille mellom andres og våre egne meninger. 

KASTET KJÆRESTEN UT AV LEILIGHETEN

Ukens høydepunkt
Jeg hater egentlig å skrive slike ting, men jeg kan love dere at det vil skje store forandringer i livet mitt fremover, positive forandringer vel og merke. Jeg kan ikke si noe helt enda, men jeg skal fortelle med engang jeg har mulighet <3 i promise. Jeg får frysninger av å tenke på hvor annerledes livet mitt vil være om bare noen måneder, og det er så sykt spennende at dere skal få være med på denne reisen. Jeg er livredd, men jeg har lært tidligere at man skal gjøre ting man er redd for ;-)

Ukens koz
Det er helt klart Andrea og meg sin spontane lunsj på fredagen som var, der vi testet ut Pincho som er en ganske ny restaurant/bar her i Oslo. Jeg har helt klart funnet et nytt hengested her i Oslo, det er jo SÅ kult der. Dette er et sted jeg absolutt kommer til å ta med vennene mine for et lite vors før byen. Jeg er egentlig ikke spesielt glad i drinker, men disse var virkelig gode. 

Ukens tanke
Det er mange som reagerer på at Morten nå er kastet ut av leiligheten, og siden jeg får kommentarer på dette hver eneste dag tenkte jeg at det var på tide å fortelle dere utdypende hva som egentlig er greia. Morten får lov til å være på besøk og overnatte her, det er ikke det som er saken. Saken er at Morten har så og si bodd her siden April i fjor, og jeg kan forstå at Andrea nå begynner å få nok. Skal jeg være helt ærlig med dere så hadde jeg selv satt ned foten for lenge siden, for jeg hadde selv blitt litt smågal om kjæresten til Andrea skulle vært rundt meg 24/7. Andrea spurte derfor pent om vi kunne begynne å være mer hos Morten også, slik at hun kunne få det litt mer avslappende hjemme. Jeg synes ikke dette er slemt gjort av Andrea, men helt fair. Jeg hadde gjort nøyaktig det samme :-) Det er ikke slik at Andrea ikke liker Morten eller motsatt, de er gode venner og det er AKKURAT derfor Andrea tør å si ifra om at nok er nok. 

Ukens sang
Jeg har fått helt dilla på Campsite dream - little do you know, den er SÅ fin <3 jeg elsker teksten. 

Ukens shit happens
Som jeg har fortalt dere før så fikk jeg ganske lite i lønn, så det var selvfølgelig en nedtur. Det hjelper uansett ikke å sutre over det, så kan vi heller se fremover og glede oss til en ny måned med nye muligheter :-D Det hjelper ikke å irritere seg over ting man ikke får gjort noe med, bare et lite tips til dere som akkurat nå er irritert over noe som er utenfor deres kontroll. LA DET GÅ, du får ikke gjort noe med det uansett!!

Ukens innkjøp
Jeg har ikke shoppet noe denne uken, så jeg tenkte heller å vise dere ukens outfit. Jeg ser at jeg kun har lagt ut en outfit denne uken, så jeg hadde dessverre ikke mye å velge i, haha!

Ukens mest leste innlegg
Hun flytter ut
4 teite måter å ta snikbilder på 
Ukens spørsmål

MITT BESTE TIPS TIL EN FIN BRUNFARGE

annonse

Høsten/vinteren 2016 bestemte jeg meg for å teste ut Betakaroten fra good for me da jeg ønsket en fin brunfarge under innspilling til Paradise Hotel 2017. Jeg visste ikke på daværende tidspunkt på om jeg fikk være med eller ikke, men var det noe jeg visste så var det at jeg IKKE skulle være bleik når jeg eventuelt kom hjem fra Mexico. Jeg fikk være med, og jeg fikk også en UTROLIG fin brunfarge. Jeg vet ikke om dere husker hvor brun jeg var da jeg kom hjem fra Mexico? Bare se på dette innlegget for eksempel. Aldri før har jeg fått en så langvarig og fin brunfarge.

Jeg har etter det vært litt frem og tilbake med å ta tablettene, og prøvd andre type betakaroten, men har falt tilbake til Good for me sin betakaroten da jeg helt klar synes denne gir den dypeste og mest langvarige brunfargen. Jeg startet igjen for et par måneder siden da jeg hadde planlagt å ta masse fine bilder i L.A, noe det dessverre ikke ble noe av. Heldigvis gir Betakaroten deg farge året rundt, og fungerer ikke bare sammen med sol. En ting er sikkert, jeg har aldri hatt en så fin brunfarge som jeg hadde i Mexico, og jeg gleder meg SÅ til å få den igjen. 

Som jeg har fortalt dere før så er jeg utrolig dårlig til å huske å ta tablettene mine, og har derfor Betakaroten stående fremme på kjøkkenet slik at jeg alltid tar den sammen med frokosten min. En boks betakaroten fra Good for me inneholder 60 kapsler, noe som tilsier 1-2 måneders bruk. Det er noen måneder til sommeren starter her i Norge, så jeg ville anbefalt å bestille to bokser slik at du kan tjuvstarte med brunfargen. 

Siden jeg er veldig fornøyd med Betakaroten fra good for me, har jeg også startet på Hair luxious og Beautybombz for å få et lengre, tykkere og sunnere hår. Jeg har allerede tatt før bilde, og gleder meg veldig til å vise dere etterbilde etterhvert <3 En annen ting jeg liker med Good for me er at boksene tablettene kommer i er SÅ fine, bare se på dette.

Trykk her for å bestille betakaroten gold <3 

MARTINE BUSTET MEG I Å "ONANERE" I DUSJEN


Settet er fra Bikbok, men det er dessverre gammelt :(

Okei, jeg må helt seriøst fortelle dere noe morsomt som skjedde i går. Andrea og jeg klarte ikke å slutte å le av denne hendelsen, og jeg ler samtidig som jeg skriver dette innlegget. Som jeg har fortalt dere før så er vi alltid flere på badet her i kollektivet. Når man bor fire stykker sammen har vi ikke den luksusen at vi kan låse baderomsdøren i tilfelle noen andre må inn. I går var intet unntak da jeg skulle gå i dusjen, og det er her den morsomme historien starter. 

Jeg skulle barbere meg nedentil, og jeg vet ikke med dere men skal jeg klare å barbere meg ordentlig så må jeg sitte. Jeg satt meg derfor ned i dusjen for å barbere meg, og det var da jeg plutselig så i sidesynet mitt at døren gikk opp for å så lukke seg igjen. Jeg tenkte ikke noe mer over det enn at det kanskje var venninnen til Martine som var på besøk, og jeg kan forstå at hun føler at det var upassende å komme inn på badet mens jeg dusjer. 

MEN det var Martine som kom inn døren, og hun trodde helt seriøst at jeg onanerte. Hun hadde derfor blitt skikkelig ukomfortabel, og bare sagt til Andrea at hun måtte tisse et annet sted, og nesten løpt ut av døren hjemme. Da jeg kom ut av dusjen virket Andrea også litt rar, og bare "eeh, jeg tror Martine tror at hun kanskje bustet deg mens du onanerte i dusjen?". Jeg holdt på å dø av latter i det jeg fikk høre dette, og måtte ringe Martine med engang. 

Jeg har dessverre ikke mange sperrer, men jeg går ikke så langt at jeg onanerer med åpen dør. Vi fikk oss i alle fall en god latter av alt dette, så noe godt kom det jo ut av at Martine ble ganske traumatisert i går. Verdens beste kollektiv eller hva? 

DAGSTUR TIL USA

Som jeg fortalte dere i går sa har Andrea og jeg bestemt oss for å begynne å gjøre litt mer. Jeg har verdens beste jobb, og har alt for mange muligheter til å gjøre annet enn å sitte hjemme. Jeg tror bare jeg stresser unødvendig mye over bloggen, da jeg alltid føler at det er noe nytt å gjøre. Kanskje jeg kan skrive et blogginnlegg til? Hva med å svare på mail? Bildene fra gårsdagen må redigeres, jaa listen er lang. Alle disse tingene holder meg hjemme istedenfor å dra ut, og det har jeg bestemt meg for å endre nå. Det er viktig å jobbe hardt med bloggen, og jeg tar ingenting for gitt, MEN jeg trenger ikke å sitte foran macen 15 timer av døgnet. 

Vi bestemte oss uansett for å teste ut en ny restaurant i dag, og ikke dra på de typiske restaurantene vi alltid drar på. Jeg har aldri vært på Grunerløkka å spist før, noe som egentlig er ganske trist i og med at vi bor rett ved. Denne gangen testet vi ut Rye som er en Amerikansk Diner. Jeg elsket temaet, for de fikk virkelig frem de Amerikanske pregene. Det føltes som at Andrea og jeg plutselig var i USA, noe som hjalp litt på lengselen jeg har akkurat nå. Vi hadde med andre ord dagstur til USA, så det går helt fint at turen til L.A ble avlyst, neida joda, neida. 

Altså, hvor gjennomført er ikke dette? Vi testet ikke ut maten da begge var ganske mette, men milkshaken var SYKT digg. Jeg kan ikke forstå at jeg har brukt tid og penger på Olivia, Fridays, og generelt restauranter som ligger midt i Oslo når det finnes plasser som dette. Jeg må virkelig begynne å utforske Oslo mer, det har jeg bestemt meg for! 

LIVET UTEN FESTING OG ALKOHOL

annonse - alle lenker er annonselenker

Etter forrige besøk i Trondheim fant jeg ut at jeg helt seriøst måtte kutte ut alkohol om jeg virkelig ønsker å ha en bra blogg. Det er selvfølgelig litt overdrivelse som ligger bak, for jeg skal ikke kutte ut alkoholen helt, men jeg skal drikke mye mindre. Jeg klarer ikke å fungere etter en natt ute på byen. Jeg er trøtt, har ingen motivasjon og mister helt lysten på å blogge. Sist jeg var ute hadde jeg skikkelig problemer med å skrive, og leverte egentlig bare dårlig innhold. Det er ikke slik jeg ønsker at min blogg skal være, så derfor har jeg bestemt meg for å ikke drikke så mye mer med mindre det er noe spesielt som skjer. Helgene er også så mye hyggeligere uten kleine fyllesnaps, angst og dårlig form. 

Andrea og jeg bestemte oss derfor for å ha en helt rolig dag i dag. Vi startet dagen på trening, før vi bestemte oss for å ta litt bilder til bloggen, vlogge og spise mat. Vi har blitt enige om at vi virkelig må begynne å gjøre mer, for vi kan ikke bare sitte inne i leiligheten hver eneste dag. Jeg merket bare etter i går hvor utrolig koselig det var å komme seg ut, spise en god middag og ta et par drinker. Ja, litt ironisk med tanke på overskrifter, men dette er første gangen jeg drikker på noen uker nå. Det var også bare to drinker ;-) hehe. 


I dag har jeg lagt et par ting i handlekurven min som jeg skal kjøpe med engang jeg får lønn. Nelly har såå mye fint inne for tiden, for å ikke snakke om kjolene de har fått inn. Jeg kan ikke vente til man kan begynne å bruke kjole igjen i Oslo, det er heldigvis bare noen måneder igjen, wii!

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL NELLY


Veske. HER / Genser. HER / Kjole. HER


Body. HER / Kjole. HER / Jumpsuit. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL NELLY

DETTE GJØR DEG TIL EN RÆVVA KJÆRESTE

Jeg er helt sikkert ikke den eneste som har vært frustrert over noen av guttene venninnene dine har valgt å date/være sammen med? Jeg har selv vært med gutter jeg absolutt burde holdt meg langt unna, men det er dessverre veldig vanskelig å bryte ut av et forhold når man er kjempeforelska. Det er synd å tenke på hvor mye man godtar fra et annet menneske, for at man er fanget i sommerfugler og et håp om et liv som er som en dans på roser. Det er ofte vanskelig å overbevise personen som blir behandlet som dritt, så jeg tenkte derfor å gi en liten oppvekker til ALLE der ute som behandler kjæresten som dritt. Enjoy 

Du bryr seg kun om seg selv. Er du et slikt menneske som kun tenker på deg selv og ditt eget beste? Det eneste du sier og tenker når kjæresten din prøver å ta opp noe med deg er "meg, meg og mer meg"? Vær så snill å la kjæresten din finne seg noe bedre. Du derimot burde date deg selv istedenfor, for ingen andre vil noen gang være bra nok. 

Du rakker ned på kjæresten din. Jeg vet ikke med deg, men i et forhold så er det ganske normalt å skulle bygge opp hverandre, og ikke rive ned. Er du en sånn person som konstant skal fortelle hva som er galt med andre? Stay single, det er ingen som har godt av å være sammen med deg. 

Det der kun dine ønsker som skal oppfylles. Dere skal spise på din favorittrestaurant, se den filmen du ønsker og reise dit du vil? Gud så slitsomme slike mennesker er. Det er åpenbart at du ikke lærte "ta og gi" under oppveksten din. 

Du flørter med andre jenter/gutter. Det verste er de som åpenbart flørter med andre selv om de er i et forhold. Det er forskjellen på å ha en god tone med noen EN kveld på byen, men det å konstant snakke og flørte med andre samtidig som du er i et forhold? Det er åpenbart at DU burde være singel, og ikke utsette kjæresten din for det h*n må gå gjennom på grunn av deg. Hvordan hadde du følt om det var motsatt? 

Du er overdrevent sjalu. Litt sjalusi er helt normalt og søtt. Det er ikke unormalt at man blir sjalu når man er forelsket i et annet menneske, føler man aldri på sjalusien så vil jeg si at noe er litt rart. MEN det er forskjellen på å være litt sjalu, og nekte kjæresten din å leve. Jeg snakker om innetid, kontroll over telefon, vite ALT som har skjedd, sjekke samtaler og nekte kjæresten din å finne på ting med venner. Det er absolutt ikke greit, og jeg mistenker at du er så sykelig sjalu på grunn av at du kanskje ikke har rent mel i posen selv? Er du slik jeg beskriver her synes jeg kjæresten din fortjener mye bedre, og ikke minst livet sitt tilbake. 

Snapchat:Sofieeec

UKENS SPØRSMÅL / GRAVID, FORHOLD OG TRENING

Hvorfor har du kastet Morten ut av leiligheten?
Andrea begynner å bli lei av at det er mennesker her hele tiden, så det vil si at vi må begynne å være mer hos Morten. Han har så og si bodd her siden April, så jeg skjønner godt at Andrea har fått nok nå. Vi leide leiligheten for å være to stykker her, og den er ikke så stor, så det merkes godt når vi blir flere. 

Kan du i nærmeste fremtid skrive et innlegg om selvmordstanker og selvskading?
Helt ærlig så har jeg ikke spesielt med erfaring på dette punktet. MEN jeg kan selvfølgelig prøve om det er mange som ønsker et slikt innlegg?

Hvorfor kjøper du graviditetstest når du liksom ikke kan ha sex?
Helt ærlig så synes jeg det er kjemperart at noen faktisk reagerer på at jeg sjekker meg for graviditet på grunn av vaginismen min? Jeg fikk sexforbud for bare noen uker siden, og det sier seg vel kanskje selv at vi hadde sex før den tid. Siden alle virker å bry seg så mye om dette så har jeg ikke hatt mensen på en god stund, og har hatt et par andre symptomer som har gjort meg veldig usikker. Jeg har derfor sjekket meg jevnlig nå, for det er ikke alltid testen viser positivt med engang. Sånn, nå vet dere det :-)

Hvor gammel var du da du flyttet hjemmefra?
Jeg var 18 år gammel da jeg flyttet fra Tønsberg til Trondheim.

Hvilke tre ting i livet setter du høyest?
Familie, venner/forhold og Celine. Hvorfor ikke fire? jeg vil skrive bloggen også, haha!

Sykt gode resultater du har hatt med tanke på trening? Følger du en spesiell diett?
Jeg vet ikke om du tenker nå eller før, men på det tidspunkter kroppen min endret seg veldig gikk jeg på en ekstrem diett. Jeg skulle stille i bikinifitness og måtte derfor gå på en diett jeg ikke vil anbefale noen, jeg ble syk. Nå følger jeg egentlig bare meg selv, og det jeg har lært de siste årene :-)

Er du fornøyd med Morten sin størrelse?
Er det bicepsen du tenker på? I så fall ja ;-)

Har forholdet til Morten og deg endret seg nå som dere ikke kan ha sex?
Overhodet ikke. Jeg må ærlig innrømme at jeg har vært stresset over det, og tenkt at han kanskje ville synes at jeg var kjedelig å være sammen med, og at han kanskje savnet noe? Nå skjønner jeg jo at det bare var en teit tanke, han er jo ikke kun sammen med meg på grunn av sex. Det er jo sånn det er å være i forhold, det skjer ting som man bare må gjøre det beste ut av!

Hvor mye betalte du for Celine?
Jeg fikk hun helt gratis, men på grunn av veterinær så har hun jo kostet meg veeeldig mye! hehe

Hva er din aller største drøm?
Skape min egen sminkekolleksjon, og flytte til L.A!

Vil du være med på skal vi danse?
Ja, det vil jeg jo! Det eneste er at jeg er ELENDIG til å danse, så det hadde vært moro å sett hvordan det hadde gått. 

Hvor i Trondheim har du lyst å flytte?
Helst Ranheim, men jeg kan egentlig bo hvor som helst så lenge det er sentralt!

Hvor lenge har du og Morten vært sammen?
I Mars har vi vært sammen i 11 måneder, tiden går virkelig fort.

Hva er det styggeste noen har sagt til deg?
Dette var faktisk før bloggen. Det var utrolig mange mean girls da jeg vokste opp i Tromsø, spesielt i ungdomstiden. Jeg skal ikke si at jeg var helt uskyldig jeg heller, for det var jeg ikke. MEN det var en jente som sa til meg at jeg var så stygg at pappa ville snudd seg i graven, det er ganske brutalt å få høre bare noen måneder etter han døde. 


Vil dere se hvor stygge kommentarer jeg fikk mens PH gikk på TV? Søk opp dette bildet på Instagram, og se kommentarene under. SOFIEENILSEN

Hvor bor Morten egentlig?
Morten og jeg er faktisk naboer, så vi begge bor midt i Oslo-sentrum. Det morsomste er at det er helt tilfeldig at vi endte med å bo vegg i vegg (nesten), haha. 

Liker du å bli gjenkjent som Paradise-Sofie? eller er du litt lei av det?
Kunne jeg valgt så ville jeg selvfølgelig at folk skulle kjenne meg igjen på grunn av bloggen, men jeg skammer meg ikke på noen måte over PH-stemplet. Det er jo det som har tatt meg hit jeg er i dag :-)

De gullbarene Triana legger på fatet under finalen, er de ekte eller fake?
Du det vet jeg faktisk ikke, men jeg er 99% sikker på at de er falske. 

Hva er din største frykt?
At flyet jeg skal sitte på styrer, eller at noe skal skje med de rundt meg.

 

HUN FLYTTER UT

Hei dere! Beklager sen oppdatering, men i dag har det skjedd litt av hvert. Jeg har vært litt dårlig i natt, og startet dagen derfor litt sent på grunn av lite søvn, og ble på grunn av det hengende etter med alt jeg skulle gjøre. Jeg vet ikke hva det er med meg for tiden, men jeg er konstant trøtt og sliten. Jeg begynner å bli redd for at jeg kan ha B-12 mangel igjen, noe jeg IKKE har tid til nå, hehe. 


HAHA SE PÅ DETTE BILDET AV MEG! SØTA :-)

Over til noe helt annet og litt mer interessant. Andrea og jeg har faktisk vært utenfor døren i dag. Etter at vi ble samboere ble vi veldig dårlig til å gjøre ting sammen, for vi ser jo hverandre hver eneste dag uansett. Vi bestemte oss derfor for å dra ut å ta litt bilder og spise lunsj. Vi testet ut et sted som heter Pincho som ligger her i Oslo, som jeg virkelig vil anbefale til dere. De har seriøst verdens beste drinker og ganske god mat. Jeg elsker å være på restauranter som er litt annerledes, og kan gi noe annet enn alle andre. For å ikke snakke om hvor bloggvennlig lokalet, maten og drinkene var. Jeg tror helt seriøst at menneskene rundt oss trodde vi var gale, da vi brukte 90% av tiden på å dokumentere absolutt ALT. Det er egentlig ganske trist når man først er sammen, men sånn er livet som blogger. 

Nå skal Martine og jeg bare slappe av resten av kvelden. Dette er siste helgen hun bor sammen med oss, for nå har hun fått sin egen leilighet. Selv om det blir godt at vi er to mennesker mindre (ja, morten er også kastet ut) vil det også bli veldig rart. Dette kollektivet har jo aldri bare vært meg og Andrea, men jeg tror kanskje det er på tide at det bare er oss. Andrea begynner å bli lei av at det alltid er mennesker her, noe jeg forstår veldig godt. Personlig begynner jeg å bli lei av å få strømregninger på 3000kr, haha! Siste helgen skal i alle fall nytes sammen denne jenta <3 Heldigvis flytter hun ikke langt, det er jeg glad for.

JEG TJENER PENGER PÅ INGENTING

Det er ganske mange år siden man begynte å tjene penger på blogging, og de siste årene har det bare utviklet seg mer og mer. Spør du meg har jeg verdenes kuleste jobb. Jeg kan hjelpe og inspirere andre. Jeg kan skrive om det jeg brenner for. Jeg har en egen plattform der jeg kan uttrykke meningene mine. Jeg har en hverdag som er fylt med flotte mennesker og mindre flotte mennesker. Spør du meg så har jeg verdens beste jobb, men enda i 2018 så er det SÅ mange som mener at blogging ikke er en jobb? 

Kjære deg som mener at dette ikke er en jobb, hvordan tjener jeg da penger? Hvordan kan jeg få betalt uten å ha en jobb? Jeg har en jobb på lik linje som deg, selv om hverdagen vår kan virke veldig annerledes. Vi lever i 2018, og det er på tide å åpne øynene sine å se at verden og samfunnet er under utvikling. Vi kan leve av å blogge, legge ut videoer på YouTube, poste bilder på Instagram og Snappe mennesker vi ikke har en anelse om hvem er. Jeg trodde heller ikke i 2003 da jeg fikk min første Nokia telefon med antenne på at dette en dag skulle bli jobben min, men sosiale medier er kommet for å bli. Det er kanskje på tide å akseptere det, uansett hvor urettferdig du synes dette er. 

Jeg er HELT enig i at en lege burde tjene mer enn en blogger, det er faktisk helt latterlig at noen bloggere tjener mer enn de som redder liv. MEN det irriterer meg likevel at det er disse argumentene som brukes mot at det ikke er en jobb. Jeg respekterer din jobb, så hvorfor respekterer ikke du min? Er det ikke deilig at vi alle er forskjellige, og at vi ønsker forskjellige ting? Tenk om alle hadde lyst å bli akkurat det du jobber med, da er det ikke sikkert du hadde hatt den jobben du har i dag. Jeg synes vi skal være glade for at det kommer flere alternativer og muligheter, slik at flere kan følge drømmene deres. Jeg har visst siden barneskolen at skole ikke har vært noe for meg, og heldigvis fant jeg noe som passet meg og mine personlighet. Noe som fyller hverdagen min, noe som gjør meg lykkelig, og ikke minst noe som får meg til å stå opp om morgenen. 

Hva du tenker om meg og min jobb har egentlig ikke så mye å si, men jeg må ærlig innrømme at jeg stusser over setninger som "du tjener penger på ingenting". For noe tjener jeg jo penger på, ellers kunne jeg vel ikke hatt dette som levebrød? Hvorfor kan vi heller ikke begynne å unne hverandre lykke? Istedenfor å trampe ned på de som velger å gå andre veier enn seg selv? Tenk så mange som faktisk hadde turt å følge drømmene sine, om de ikke konstant hadde blitt møtt med fordommer? Akkurat DET synes jeg er trist å tenke på. Drømmer og jobb er ikke bare for en type personlighet, det er for alle.

LIKER JEG SOFIE BEDRE MED SILIKONPUPPER?

HEIHEI dere, Morten her.

Den siste tiden har jeg sett at Sofie har mottatt masse meldinger fra yngre jenter som er stresset over å ikke ha store nok pupper. Hun ene fortalte at guttene i klassen hadde gitt terningkast til alle jentene, og at hun hadde fått et lavere terningkast på grunn av at hun hadde små pupper. Sofie spurte meg for en stund siden "Tror du at du ville likt puppene mine uten silikon?" Jeg har alltid sagt til Sofie at jeg driter i hvor store eller små pupper hun har, for det har ingenting å si. Hvem bryr seg egentlig? Det er jo bare pupper. Det er jo en så liten del av henne, en del jeg ikke tenker over. 

Det er synd at unge jenter tror at alle gutter vil ha jenter med store pupper, for det er ikke sant. Det er synd at til og med kjæresten min følte på dette for bare noen uker siden. Da vi var små følte jeg at jeg måtte si at store pupper var finest, for det var liksom bare sånn det var. Alle guttene snakket alltid om store pupper, og at de likte det best, men det er så langt fra sannheten. Man tror kanskje på et tidspunkt i livet at store pupper har alt å si, men man vokser fra det. Det er ikke puppene til Sofie som fikk meg til å bli forelsket i henne, det er hvordan hun er som person. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om hun hadde store eller små pupper, det ingenting å si. Jeg hadde vært like forelsket i Sofie, både med og uten silikon. 

Add meg på Snapchat: Sofieeec!

VÅRT HEMMELIGE MØTE MED..

I går var Anne Brith og jeg i Drammen som kanskje noen av dere har fått med dere? Jeg fikk utrolig mange spørsmål om hvor jeg hadde kjøpt den syke donutsen på Snapchat. Add meg; Sofieeec for å se!! Den er kjøpt på Hawker som ligger i Drammen til alle dere som spurte meg i går :-) 

Som dere sikkert forsto dro vi ikke hele veien til Drammen for å kjøpe Donuts. Husker dere at jeg har fortalt dere at jeg var hos en klarsynt for noen år siden? Jeg fortalte om han til Anne Brith, og vi ble enige om å bestille en ny time. Alt jeg kan si er at jeg er tom for ord igjen. Jeg vet det er mange som er skeptisk på slike ting, for selvfølgelig finnes det folk der ute som ikke er ærlige. Det er lett å si "du er sta, forelska, trenger kjærlighet eller er ulykkelig", men han her sier ting ingen vet. Han går i dybden, og tar frem mange av dine innerste hemmeligheter. Han vet de tingene du ikke har fortalt til noen. Han vet det magefølelsen din har fortalt deg hundre ganger før, den følelsen du er usikker på om du skal stole på eller ikke. Det er mange som har spurt om han før, og nå har jeg hjemmesiden hans som du finner HER. Jeg har fått svar på mye i dag, men jeg er usikker på om jeg skal dele det med dere eller ikke. Vi får se etterhvert <3 Han sa forresten at jeg er svært fruktbar dere, det hadde jeg IKKE trodd. Jeg som er helt sikker på at jeg er steril. Det er bare å ta p-stav asap!

Etter at vi var ferdig med timen dro vi ned til Drammen sentrum for å spise litt lunsj <3 Funfact; jeg var med en gutt i to år som var fra Drammen, og hang derfor der veldig mye som ung. Jeg følte meg nesten som en lokalkjent der jeg gikk rundt. "Kjør dit", "Vii skal gå hit" og "Den restauranten er bra". Selv om jeg ikke kunne bodd i Drammen selv, så er det jo en veldig koselig by :-) 

MINE TANKER AKKURAT NÅ

annonse - alle lenker er annonselenker


Lignende skjerf HER / Boots HER / Lignende jakke HER / Bukse HER

♥ Jeg må virkelig finne måter som gjør at jeg lærer å elske meg selv hundre prosent. Jeg har innsett den siste tiden hvor UTROLIG viktig det er å prioritere seg selv, og ha det bra inni seg. Jeg har lært at ordtaket "Du kan ikke elske noen andre, før du elsker deg selv" stemmer. Det å elske seg selv har faktisk ALT å si for hvordan forhold, vennskap, jobb, skole and you name it vil være. Jeg skal derfor sette meg selv først, og bli en bedre versjon av meg!

♥ For å få det bedre med meg selv har jeg bestemt meg for å begynne å meditere hver dag i noen minutter. Jeg skal prøve å starte dagen med meditasjon, så får vi se hvordan det blir etterhvert. Jeg gleder meg til å prøve :-)

♥ Jeg har fått en del muligheter og tilbud den siste tiden. Ganske store muligheter om du spør meg, og jeg vet det er SÅ mange som ville gjort alt for å være i mine sko akkurat nå. Likevel er det et eller annet som har gjort meg redd og usikker, for er dette egentlig det rette for meg? Er det noe jeg har lært på mine snart 23 år så er det at man alltid angrer mest på de mulighetene man ikke tar på grunn av at man er redd. Jeg har derfor bestemt meg for å hoppe i det, og satse på at 2018 blir det beste året noen sinne!

♥ Jeg må helt seriøst gjøre noe med konsentrasjonen min. Jeg har slitt med dårlig konsentrasjon etter 22.07, og jeg har ikke gjort noe selv for at den skal bli bedre. Det tar dobbelt så langt tid å blogge som det vanligvis ville gjort, for jeg klarer ikke å konsentrere meg helt 100%. Samtidig som jeg har skrevet dette innlegget har jeg lest andre blogger, kost med Celine, hentet Pepsi Max og svart på kommentarer. Jeg klarer IKKE å gjøre en ting om gangen, såå irriterende. 

♥ Jeg er så lykkelig over livet mitt, herregud så mye jeg har å være takknemlig for. Vennene mine, jobben min, mulighetene, økonomien (selv om denne måneden var dårlig, hehe), at jeg er frisk, forholdet mitt og familien min. Jeg setter så stor pris på alt <3

4 TEITE MÅTER Å TA SNIKBILDER PÅ

Det jeg elsket med den tiden Paradise gikk på TV var at folk faktisk kom bort til meg for å spørre om bilde, men nå? Nå er det snikfotograferingen som er the new shit. Kjære alle dere som tar snikbilder, vi ser dere. Vi ser dere så UTROLIG GODT OGSÅ. Kom heller bort å si hei, det er så mye hyggeligere <3

Jeg tenkte uansett at jeg skulle dele noen av mine opplevelser med dere, for enkelte er ekstremt kreative når det kommer til å snikfotografere andre. ENJOY ♥

r

"Let's take a selfie" Denne er så standar, og dette er metoden de aller fleste bruker for å ta et snikbilde. "Hvordan vet du at de tar et bilde av deg?" Jo, det skal jeg fortelle! Det er svært få som tar selfie helt inntil ansiktet mens man holder på å le seg ihjel, for å så løpe sekundet etter bildet er tatt. 

Jeg vet ikke hva jeg skal kalle dette? "Gå forbi bilde"? Det er så utrolig mange som holder telefonen nede ved låret mens de går forbi, og det er kanskje noe av det morsomste jeg ser. DEREE, det er jo ikke litt naturlig engang å holde telefonen på den måten?? Dere skal ha for kreativiteten da, haha!

"Gjemme seg bak en vegg bilde" Trenger jeg egentlig å si noe? 

"Tilfeldig bilde med meg i bakgrunnen" Denne er god, for det er nesten sånn at jeg ikke ser dere ;-*

PROFILBILDENE FRA FACEBOOK

2010

Mitt første profilbilde <3 Tekst : Det går ikke en dag uten jeg ikke tenker på deg Pappa. Du var verdens beste pappa, og det er noe du fortsatt er, noe du alltid kommer til å være. Jeg savner deg så utrolig mye. Selv om jeg ikke kan se deg eller høre deg, så veit jeg at du er her. Love you!

2011

Dette profilbilde endte meg å gi meg skikkelig frysninger. Jeg har skrevet denne teksten på bildet: "Cherish those you have in your life, because you never know when they won't be there anymore." også har en god venn av meg som nå er død kommentert det.. <´3

2012

2014

2014/2015

2015

2016

2017

2018

Dette året har jeg ikke byttet profilbilde på Facebook, jeg skal derfor la DEG få være med på å bestemme hvilket profilbilde jeg skal bruke. Har du noen ideer?

DET ER 17 ÅR MELLOM OSS

Jeg har fått en del reaksjoner på at jeg henger med Anne-Brith, for hvorfor har jeg interesse av å henge med noen som er 17 år eldre enn meg? Hva har vi til felles? Skal jeg være helt ærlig med dere så trodde jeg aldri at jeg kunne se på noen som er såpass eldre enn meg som en god venninne, men det gjør jeg. Vi har så utrolig mye til felles, og Anne-Brith er et menneske som virkelig gir meg motivasjon og energi. Er det noe jeg har lært med dette vennskapet så er det at alder bare er et tall, og at ekte venner kommer faktisk i alle aldre. Hun er jo ikke bare en venn, hun er jo faktisk kollegaen min også :-) 

I dag har vi vært å gjort noe ganske spennende/skummelt/sykt som jeg tenkte å fortelle dere om senere på bloggen. Jeg vet ikke hva det er med oss to, men vi finner alltid på noe sprell. Dette er noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge, men jeg har vært livredd. Man vet aldri hva man kan forvente eller hva man sitter igjen med etter et slikt møte. Jeg skal fortelle dere alt senere.. <3

MITT FØRSTE MØTE MED PARADISE-JENTENE

I går satt jeg å så på "veien til Pærra", og det var først da jeg virkelig fikk kjenne på savnet etter den helt ubeskrivelige opplevelsen jeg hadde i Mexico i 2017. Det å se jentene fra årets sesong møte hverandre for første gang tok meg rett tilbake til da vi jentene møttes for aller første gang. Jeg husker selv hvor nervøs jeg var, for hva om jeg ikke gikk overens med noen? Hva om jeg ville bli utenfor, og ikke få meg noen venner? Da jeg ankom hotellet fikk jeg vite at jeg skulle dele rom med Andrea, og hun var den første av jentene jeg fikk møte. Jeg fikk faktisk ikke møte de andre jentene før dagen etter, og jeg fikk selvfølgelig forskjellig inntrykk av de alle sammen. Jeg tenkte derfor å dele med dere hva jeg tenkte i det jeg møtte de!


Dette er det første bildet som ble tatt av oss jentene sammen, og jeg HATER det. Vi hadde akkurat ankommet Mexico etter en laang reise, hehe!


Foto: TV3/Rune Bendiksen / Liker dette bedre ;-)

♥ Andrea. Som jeg skrev over her så var Andrea den første jeg møtte, og vi klikket helt seriøst med engang. Jeg ble så lettet i det jeg kom inn på rommet og det var hun jeg så, HELDIGVIS ET NORMALT MENNESKE, haha! Vi sov nesten ikke den natten. Vi lå kun å snakket om farmen, forventinger, hva vi gruet oss til og egentlig alt mellom himmel og jord. Dette tror jeg faktisk ingen av oss har fortalt dere før, men vi delte rom to netter på rad. Jeg er ekstremt irriterende å sove med og tar veldig mye plass, noe som ikke funket med intimsonen til Andrea. Hun la seg derfor i VINDUSKARMEN for hun synes jeg ble for nærgående, HAHA. Hvem hadde trodd at vi senere skulle bli bestevenner og roomies? 

♥ Martine. Det morsomme er at jeg aldri fikk noe spesielt førsteinntrykk av Martine. Hun var VELDIG annerledes i starten enn hvordan jeg kjenner hun nå. Hun ville for eksempel sove alene hver natt, mens vi andre jentene kranglet om å ikke få sove alene. Hun ville også sitte alene på flyet, og holdt seg egentlig litt for seg selv. Fra utseendet å dømme så tenkte jeg at Martine var en litt guttejente, og at hun ikke trivdes så godt sammen med jenter. Martine var en helt annen jente enn hva jeg trodde hun var, og jeg var helt sikker på at vi kom til å krangle masse inne på hotellet. Synd vi ikke ble ordentlig kjent før i uke fem (den uka hun røyk) for vi gikk SÅ godt overens med engang vi begynte å snakke sammen. 

♥ Sophie. Vi klikket ganske godt med engang vi møttes, og vi fant fort ut at vi hadde mye til felles. Jeg må ærlig innrømme at inntrykket mitt av henne forandret seg veldig fort. I det vi møtte jentene for første gang hadde hun ingen sminke på, tatoveringene var dekt og alt man kunne se var noen blå øyne under en gigantisk caps. Hun så ut som at hun var 12 år, HAHA! Så bare noen minutter senere var hun en bad ass bitch med masse tættiser og digget til rap musikk, IKKE det jeg hadde forventet. Vi bodde faktisk på rom sammen i sikkert fire-fem dager før vi sjekket inn, så det var hun jeg kjente best av jentene første dagen inne på Paradise Hotel. 

♥ Rebecca. Rebecca fikk jeg et godt første inntrykk av, hun virket veldig hyggelig og snill. Jeg vet ikke om vi har fortalt denne historien heller, men Rebecca ble stoppet i kontroll i USA på grunn av at hun hadde tatt med seg bananer, hahaha! Ingen av oss merket at hun ble igjen i kontrollen, så vi måtte ha leteaksjon til vi endelig fant henne en god stund senere. 

DAGENS OUTFIT

annonse - alle lenker er annonselenke


Jeg var skikkelig bedøvd etter tannlege besøket i dag, og prøvde derfor å røre på leppa mi bare for å sjekke at den funket som den skulle, hehe. Morten tok virkelig blinkskuddet, det skal han ha!

Bukse. HER / Sko. HER / Topp. HER / Jakke (Bikbok)

Herregud for en stressene dag jeg har hatt i dag. Dagen startet hos tannlegen, før jeg hadde to møter rett etter hverandre på to helt forskjellige steder i Oslo. Jeg måtte flytte alle planene jeg hadde i går over til i dag på grunn av Celine, så dere kan sikkert tenke dere hvor effektiv jeg har vært? Jeg har seriøst vært Oslo rundt, men det er egentlig bare moro. Jeg liker å ha travle dager, selv om det resulterer i null søvn og en kamp om å holde seg våken etter klokken 18.00. Jeg som alltid pleier å mobbe Andrea for å være trøtt så tidlig, nå kan jeg virkelig forstå hvorfor. Jeg skal aldri kommentere deg igjen, i promise <3

I dag har det forresten skjedd mye som vil påvirke livet og fremtiden min. Jeg skal være så ærlig med dere å si at det er mye jeg har holdt borte fra bloggen, rett og slett for at det ikke har passet seg å fortelle helt enda. Jeg kan love dere at jeg skal fortelle dere ALT når tiden er inne <3 Jeg gru/gleder meg til å fortelle, for jeg VET dere vil få sjokk. Jeg er i sjokk selv. Nå skal jeg komme meg på trening, så skal jeg gjøre noe jeg absolutt ikke har lyst til :-( Jeg kommer til å vise dere HVA og HVORFOR på Snapchat senere i kveld, dere som ønsker å se kan adde meg: Sofieeec <3

KJÆRLIGHETSSORG GJØR EN GAL

"Det er slutt". De aller fleste vil oppleve å bli dumpet eller dumpe noen i løpet av livet sitt. Kjærlighetssorg suger, og det kan være utrolig vondt. Det kan være så vondt at det føles ut som at det aldri vil gi seg, men gjett hva? DET VIL DET. Nei, kanskje du ikke glemmer vedkommende med engang, men selveste sorgen vil etterhvert slippe tak. Du vil få det bedre

HØR PÅ MUSIKK SOM GJØR DEG GLAD. 
Vi mennesker har dessverre en uvane med å søke etter det som er trist og tungt når vi ikke har det bra, og jeg kan love deg at det ikke hjelper å høre på musikk som handler om kjærlighet og kjærlighetssorg. Søk "HAPPY" på Spotify, og du vil finne mange sanger som kommer til å gjøre deg i godt humør <3 

MØT VENNER
Det verste du gjør er å stenge deg selv inne alene, for da er det lettere å begynne å tenke på hva, hvorfor og hvordan. Dra ut å møt venner istedenfor, det vil fort få tankene over på noe helt annet. Dra for eksempel ut på byen en tur, selv om det er det siste du har lyst til akkurat nå. Det hjelper å være rundt andre mennesker, gjøre morsomme ting og kjenne på lykkefølelsen igjen. 

DET ER LOV Å VÆRE LEI SEG
Selv om man ikke skal grave seg selv ned med tankene sine, så er det fortsatt viktig å huske på at det er lov å være lei seg. Det er lov å ha dårlige dager, og det er også lov til å gråte. Jeg vil nok tro at både du og kroppen din trenger å kjenne litt på disse vonde følelsene for å komme seg videre, så tillatt deg selv å ha slike dager AV OG TIL. 

TREN
Den beste hevnen du kan gi er vel å vise h*n hva h*n har gått glipp av? Hehe neida, joda! Fra spøk til alvor, trening er verdenes beste terapi. Hver gang jeg har en dårlig dag drar jeg alltid på trening, for der kan jeg fokusere på helt andre ting og bare være meg. Trening har også hjulpet de dagene jeg har vært skikkelig dårlig humør, det er så mye bedre å la sinnet gå utover apparatet på treningen enn personen ved siden av deg. Er du ikke enig? 

IKKE STALK HAN PÅ SOSIALE MEDIER
Jeg er veldig imot det å være uvenner etter et endt forhold, for hvorfor skal man egentlig det? Jeg skjønner om eksen din har vært en skikkelig drittsekk mot deg å vært utro gjentatte ganger, da ville jeg absolutt blokkert han fra ALT og aldri snakket til han igjen. MEN er bruddet mellom dere uskyldig ser jeg ingen grunn til at man skal råde til å blokkere hverandre på sosiale medier, det er faktisk så utrolig barnslig. Mitt råd er ikke blokk, men heller ikke stalk. Det gir deg ingenting godt å vite hva han gjør på lørdagskvelder eller hvem han er med, let it go. Jeg ville heller lastet ned tinder å hatt interessen min hos nye gutter. 

HAVE FUN
Jeg har vel sagt det sånn indirekte på alle punktene over her, men det er så viktig å ha det gøy. Gjør de tingene du vet du liker og setter pris på. Kanskje det er være med venner, trening, baking, lage mat, dra på ferie eller date. Jeg har så mange venninner som sier at det er veldig gøy å date, og kunne møte nye mennesker. Kanskje det er noe for deg? Dating trenger ikke å være seriøst, men en hyggelig måte å treffe andre på? 

Lykke til kjære deg, det vil ordne seg <3

DÅRLIG BLOGGLØNN = BILLIGERE MATHANDEL

Skal jeg være helt ærlig med dere så er dette første gang jeg har måtte virkelig tenkt gjennom hva jeg har kjøpt meg på butikken. "Trenger jeg virkelig den der?" og "Skal jeg kanskje legge den tilbake igjen?". Jeg var virkelig i diskusjon med meg selv i dag for å finne ut hva jeg ikke trenger og hva jeg faktisk trenger. Det var vanskeligere enn jeg trodde å legge vekk jordbærene som jeg hadde SÅ lyst på. Jeg har de sykeste cravingsene på jordbær for tiden, og spiser det nesten hver dag. Det sier seg vel kanskje selv at det ikke er så økonomisk å spise jordbær til 40kr pakken flere dager i uken? Likevel klarte jeg ikke, og ofret derfor noe annet for å kunne kjøpe meg jordbær.. hehe!

Vanligvis pleier jeg å handle for 500-600kr i uken, men denne gangen handlet jeg for litt over 300kr. Jeg har heldigvis en del liggende i fryseren som gjør at jeg har kjøpt mye som dere vil se på som unødvendig, forståelig nok. Jeg er jo bare en så jeg trenger ikke så mye mat, og foretrekker heller å ha masse frukt liggende enn for eksempel pålegg. Jeg har en gulost, og det er mer enn nok for meg :-D

DET som er kjipt med å være på budsjett er at man likevel må kjøpe kjipe ting som... kjøkkenspray, haha!


Pepsi Max er vel kanskje noe av det mest unødvendige jeg kunne kjøpt meg, men jeg klarer meg ikke uten. Såå avhengig, og såå godt <3

DET HAR KOSTET MEG OVER 100.000KR

annonse

Det verste som kan skje meg, skjedde i går. Celine ble plutselig dårlig, og Andrea og jeg måtte haste til dyrelegen. Som forventet fant de ingenting. Pulsen, tempen og hjerterytmen var helt normal. Jeg fikk derfor beskjed om å dra hjem og heller komme tilbake om situasjonen skulle forverre seg. Celine har heldigvis ikke blitt verre, men jeg føler heller ikke at hun er bedre. Det er rart hvor godt man merker på dyrene sine når det er noe, og denne gangen vet jeg at Celine ikke er helt frisk. Det hjelper heller ikke å ha en blogg der man blir fortalt alle mulige skrekkhistorier som har skjedd med hundene deres, vær så snill å ikke del! Jeg setter virkelig pris på at dere vil hjelpe meg, men det å bli fortalt så mye forskjellig forverrer bare situasjonen for min del.

Jeg har nesten ikke sovet i natt, for at jeg måtte følge med at Celine hadde det OK. Hun spiser heldigvis, og har endelig fått til å bæsje (mye bæsj på bloggen i dag) hehe. Jeg ringte dyrelegen i dag tidlig, og fikk egentlig bare beskjed om å vente og se an formen hennes. Hun regnet med at jeg bare var ekstra stresset på grunn av alle meldingene jeg hadde fått, blant annet en om kreft. Jeg har akkurat operert bort svulsten til Celine, og det at noen da forteller meg at hun muligens kan ha kreft gjør meg veldig redd. Celine er babyen min, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne. Tanken på at noe hadde skjedd henne får det til å vrenge seg i magen min. 

I dag var egentlig planene mange, men jeg måtte avlyse alle møtene jeg hadde og utsette de til imorgen. Jeg skal derfor bare ligge i sengen i hele dag sammen med Celine, og få unnagjort MASSE jobb. Jeg skal være ærlig å si at det eneste som frister er å sove og se på serie, men det har jeg ikke tid til nå som jeg fikk en "sykedag". Skal jeg forresten fortelle dere en syk fun fact? Celine har kostet meg over 100.000kr de 7 årene jeg har hatt henne. Bare dette året har jeg brukt bort i mot 30-40.000kr. Billig med hund, hæ?


Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om salget Nelly har akkurat nå. Du får hele 20% rabatt på NLY Trend, noe som er en utrolig god deal. Det er mange som spurte meg om toppen jeg hadde på meg på Snapchat i går, og den er nå på 70% avslag. Husk å add meg på Snapchat forresten; Sofieeec ♥

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET  


Kjole/genser. HER / Truse. HER / Bukse. HER


Foundation. (Jeg har i farge Beige) HER / Brow Gel. HER / Vippeserum. HER

Jakke. HER / Bukse (favoritt). HER / Kjole. HER

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET 

GET TO KNOW ME

Hvor ser du deg selv om 5 år?
Jeg vil tro at jeg bor et helt annet sted enn Oslo, og har kanskje barn? Jeg vil også tro at jeg driver noe eget ved siden av bloggen. Som jeg har fortalt dere før så vil jeg ha mitt eget sminkemerke, og det skal jeg lansere etterhvert :-) <3

Var du populær på barneskolen?
Nei, det vil jeg ikke si. Jeg var ikke populær, men heller ikke upopulær. Herregud som jeg hater disse ordene, takk GUD for at de ikke eksisterer i voksen alder. Hvem har egentlig retten til å bestemme om noen er populær eller ikke? Faen så teit.

Hvor mange søsken har du?
Det er veeeldig mange, med meg så er vi 7 stykker! Det som er enda morsommere er at jeg kun har samme mor og far med en av de. 

Hva er yndlingsfargen din?
Helt klar blå, jeg elsker den fargen!

Hva gjør deg glad?
Reise, kjærlighet, venner, Celine, familie og Morten. 

Hva gjør deg sint? 
Urettferdighet, mennesker som skal bestemme hvordan andre skal være og se ut, mennesker som skal mene noe om alt og alle (DET ER FAKTISK DET MEST IRRITERENDE I VERDEN), dyremishandling og mennesker som tror de er bedre enn andre. Litt morsomt å se hvor stor andel "mennesker" er av de som irriterer meg, hehe!

Har du noe spesielt du vil kalle barnet ditt?
Jeg har veldig lyst på en jente, og har helt siden jeg var 7 år gammel (ikke tull) vært helt bestemt på hva hun skal hete. Jeg har likevel valgt å holde det hemmelig siden jeg er livredd for at dette navnet plutselig skal bli et populært navn. Det er svært få i Norge som heter det, og jeg har lyst til å holde det slik. Dere får bare vente i spenning <3 Får jeg en gutt derimot har jeg veldig lyst å kalle han for Nathaniel, det er SÅ fint. 

Hvor gammel var du første gang du drakk?
14 år hehe.. Til min unnskyldning bodde jeg på en gård langt ute på landet, og erfaringsmessig så begynner de på bygda tidligere med absolutt alt i forhold til de som bor i byen. Det er jo ikke så mye å finne på når din nærmeste nabo er en ku, og blir nok derfor ganske utforskende i ung alder. Stakkars mamma er alt jeg kan si.

Hvem var din første forelskelse? 
En som var skikkelig drittsekk mot meg, han var utro så utrolig mange ganger. Han ble også sammen med ei SAMTIDIG som han var sammen med meg, haha! Jeg kan heldigvis le av det nå, og krysse fingrene for at han har skjerpet seg. 

Hva er ditt fulle navn og når ble du fød? 
Mitt fulle navn er Sofie Caroline Nilsen, og er født 30 Mars 1995. Mitt egentlige navn er Sofie Karoline, men da jeg var rundt 7-8 år gammelt fant jeg et navneskilt der det sto "Sofie Caroline" og ble etter det helt frelst. Jeg har derfor skrevet meg selv med C siden, så vet dere det!

Hvor høy er du?
Jeg er 172cm. Jeg får alltid høre av de som har fulgt med på Paradise Hotel at jeg er mye lavere i virkeligheten. Er det slik at jeg ser veldig høy ut på TV eller? haha

Hvilken skostørrelse bruker du ?
Nå skal jeg fortelle noe som er veldig rart med meg hehe. Press har alltid eksistert, litt morsomt at noen får det til å virke som det er en helt ny greie. I ALLE FALL, da jeg gikk på ungdomsskolen så var det VELDIG viktig å ha små bein. Jeg begynte derfor å bruke størrelse 36 i sko som er ALT for lite for meg, og gikk derfor rundt med sår på føttene hele tiden. Det var så vondt at jeg slet med å gå, men likevel skulle jeg ha 36 i skostørrelse. Min egentlig størrelse er 37,5-38, så dere kan sikkert forstå hvor vondt jeg hadde det. SHIT

STORYTIME: ONE NIGHT STAND ENDTE I BÆSJ

Her om dagen byttet jeg på sengetøyet mitt der jeg igjen ble minnet på en av de verste kveldene i mitt liv. Jeg hadde akkurat møtt en gutt som jeg var veldig betatt av, og det var selvfølgelig ekstremt viktig for meg at han skulle like meg. Vi hadde vært en tur ute på byen, og han ble med meg hjem for å overnatte. Vi begge var ganske fulle, så det siste jeg kan huske var at jeg la meg ned i sengen å prøvde for harde livet å holde meg våken. 

Dagen etter våknet jeg uten han. Ble han egentlig med hjem? Hadde han dratt i løpet av natten? Plutselig kjente jeg noe hardt og ubehagelig under rumpa og ryggen min, og til min store forskrekkelse var det BÆSJ i hele sengen. Det hjalp ikke på fylleangsten da jeg plutselig så at han lå på gulvet ved siden av sengen. Hadde jeg virkelig bæsjet i sengen mens han lå der? Jeg kan love dere at jeg aldri har hatt så fylleangst og panikk før, det var virkelig helt jævlig. Jeg klarte omsider å snike meg ut av rommet og inn på badet. Jeg husker enda hvor jeg gruet meg til å sjekke trusa mi, og få bekreftet at jeg faktisk hadde vært så full at jeg hadde BÆSJET PÅ MEG. Dere kan tro jeg ble overlykkelig da det ikke var noe som helst i trusa mi, og alt var helt rent nedentil utenom rumpeballene mine som var dekt i bæsj. 

Om ikke jeg har bæsjet på meg, hvor f*en kommer denne bæsjen fra da? Er det han? Jeg sneik meg inn på rommet igjen og sjekket telefonen min. "Ey, Celine har bæsjet i sengen, hadde ikke tid til å fjerne". Celine ble passet den natten, og hun hadde altså funnet ut at hun skulle bæsje i sengen min før hun dro. HVORDAN KLARTE JEG IKKE Å OPPDAGE AT JEG LA MEG PÅ MASSE BÆSJ? HVOR FULL VAR JEG? Det er faktisk så sykt nasty å tenke på at jeg har sovet i Celine sin bæsj, og at jeg har gnikket den opp over ryggen min. Det verste av alt er vel egentlig det at jeg tok med meg en fyr hjem til en seng full av bæsj.


SE PÅ DETTE! Ja, madrassen har vært på rens. Den så enda verre ut for noen år siden, haha!

Jeg bestemte meg for å vekke han til slutt, og fortelle hva som hadde skjedd. Hans historie var derimot enda verre enn hva jeg hadde forventet. Han hadde våknet opp midt på natten av at det hadde luktet rart, så hadde han tatt en titt under dyna for å sjekke. Synet som møtte han da var at jeg lå i masse bæsj, og han trodde naturligvis at jeg hadde bæsjet på meg. Jeg synes enda det er helt utrolig at han ikke forlot leiligheten min umiddelbart, men ble faktisk værende, haha! Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg hadde gjort om jeg hadde våknet midt på natten på grunn av at daten min hadde "bæsjet" på seg. Jeg får faktisk enda vondt i magen av å skrive dette innlegget, det var SÅ flaut. 

DU STENGER MEG UTE

"Hver gang du har det vanskelig stenger du meg ute Sofie". Jeg tror helt ærlig ikke man kunne få mer sannhet i et par setninger. Det er akkurat det jeg gjør, for det er slik jeg er. Jeg hater å snakke om mine innerste tanker og følelser, og velger derfor å trekke meg unna når folk begynner å spørre. Jeg åpnet meg litt til Morten i går, helt til jeg angret sekundet etter. Det er som å åpne døren litt, for å så lukke den igjen og låse den for godt. Han prøvde å ringe, og alt han fikk ut av meg var "jeg vil ikke snakke om det, hvordan har dagen i Praha vært?". 

Den mest irriterende setningen jeg kan høre er "du må begynne å gå til psykolog". Jeg føler nesten psykolog og skole er litt den samme greia, det passer ikke for alle. Noen er flink med det teoretiske, mens andre er flink med det praktiske. Noen klarer lett å snakke om følelsene sine, mens andre får det ikke til. Det er ikke slik at jeg ikke vil få det bedre, men jeg klarer rett og slett ikke å si noe. Det er som at ordene stopper opp, magen knyter seg og hjertet begynner å pumpe. Det går bare ikke..

Sannheten er at det er ikke bare 22.juli og pappa som plager meg, jeg føler meg også ensom, og har gjort det i litt over et halvt år nå. Jeg fikk kjenne på det ekstra i helgen, for uten Morten, Martine og Andrea så har jeg svært få mennesker jeg kjenner her i Oslo. Jeg ble derfor sittende alene. Er det ikke litt rart hvordan man kan føle seg ensom i en verden der man egentlig har alt? Jeg har en fin familie, jeg har gode venner og jeg har en jobb jeg elsker over alt på denne jord. Det er ikke mangel på mennesker i livet mitt, men kanskje mangel på tilhørighet? Andrea har alle sine venner her, Martine har alle sine venner her og Morten har alle sine venner her. Så er det liksom jeg i midten. Midten av hva egentlig? 

Det er skummelt å skrive dette innlegget, for jeg føler nesten at man ikke har lov til å si at man er ensom så lenge man har mennesker i livet sitt. Det er ikke lov å føle på ensomheten så lenge man har venner og familie. Men hva vil det egentlig si å være ensom? Hadde noen spurt meg ville jeg sagt "Det er de som ikke har noen i livet sitt, de som er helt alene", men nå ville jeg sagt "Det kan være så mye". 

VIDEOBLOGG - VIXEN 2018

Det som er litt morsomt med denne videobloggen er at det er mange klipp jeg ikke husker at jeg filmet, det sier vel kanskje litt om promillen min den kvelden? Jeg var kjempenervøs for å være med på et sånt arrangement, og begynte derfor å drikke... litt for mye? Jeg skal være så ærlig å si at jeg aldri har følt meg så liten før som det jeg gjorde den kvelden. Jeg valgte likevel ikke å klippe bort noe, for jeg er faktisk ganske underholdene og ikke minst plagsom når jeg er full, hehe! ENJOY <3 

Husk å følg meg på Youtube om du vil være den første som ser videoene mine, du kan trykke HER


Jeg føler forresten jeg har satt standaren ganske høy for å møte opp på arrangementer, for jeg har ALLTID overgått forrige kjole. Jeg elsker å ha muligheten til å kunne gjøre det lille ekstra. Det her er ikke akkurat kjoler man tar på seg på byen, så det er gøy å kunne kle seg litt finere en gang i blant. Hvilken kjole er din favoritt? 

PREMIEREKJOLEN 

FINALEKJOLEN

VIXEN

RIK AV BLOGGING? HER ER SANNHETEN

Jeg har selv vært en leser som har beundret bloggerne for livet de lever. Alle reisene de kunne dratt på, veskene de har kjøpt seg, pengene de kan bruke og generelt livet de har. Jeg har senere selv vært med på å skape dette bilde ved å være på reisefot hver eneste måned. Jeg har fortalt om de to månedene jeg fikk nesten 100.000 kr i lønn, og jeg kom hjem fra New York med ikke bare en, men to vesker. 

Jeg tenker derfor at det er viktig å ikke bare vise den ene siden av blogging, men også de sidene jeg aldri har hørt snakk om før. Kanskje det bare er meg? det vet jeg ikke. Denne måneden fikk jeg utbetalt 11.000 kr etter skatt. Jeg skal være så ærlig å si at jeg har hatt dårlige måneder før, men aldri så dårlig som dette. Jeg visste helt ærlig ikke om jeg skulle le eller gråte da jeg fikk tilsendt fakturagrunnlaget mitt. Etter å ha betalt husleie på 8000kr og telefonregning på 3000kr sitter jeg igjen med null. Jeg har heldigvis vært flink til å spare de andre månedene, så jeg overlever.

Først var jeg så lei meg for at alle jentene avlyste turen til L.A, men akkurat nå er jeg bare sjeleglad for det. Jeg kunne aldri reist til Los Angeles med 11.000kr i lønn. Eller det er jo ikke 11.000 mer, det er faktisk null. Kanskje jeg skulle skaffet meg en sugerdaddy? Hehe neida ;-) Jeg har jo faktisk ikke råd til å gjøre noe denne måneden, så det blir spennende med turen til Trondheim og litt diverse som jeg har planlagt denne måneden. Alt jeg vet er at det blir vann og knekkebrød frem til neste lønn, hehe neida, joda.


Vanligvis spiser jeg knekkebrød til 42kr, denne måneden ble det de billigste jeg fant!


Dere som følger bloggen min vet hvordan kjøleskapet mitt egentlig pleier å se ut, og kan vel være ganske enig med at det er en vesentlig forskjell nå? haha. Hyllen med vårløk er min for dere som lurer :-) Luksus? 

DETTE SJOKKERTE MEG MED PARADISE HOTEL

Nå er det bare noen uker til Paradise Hotel kommer på TV igjen, så det er virkelig på tide å ta opp Paradise Hotel snakken. Det som er like morsomt hvert eneste år er at det alltid kommer rykter ut, så det blir spennende å se om det jeg har hørt stemmer eller ikke. UANSETT, jeg tenkte å fortelle dere hva som sjokkerte meg med Paradise Hotel. Det er veldig annerledes i virkeligheten i forhold til hva man får se på TV. 

Det er IKKE fri bar. På TV ser det ut som at man får ta så mye drikke man bare vil, men det stemmer overhodet ikke. De nøler ikke med å stenge baren om noen blir for full, og blir EN person for full så stenger de baren for ALLE. Dere kan tro det var irriterende noen ganger, haha!

Alt skjer til faste tidspunkter. Legging, vekking, frokost, lunsj og middag. Jeg troor også at de aller fleste sermoniene skjer til faste tidspunkter også, om jeg ikke tar helt feil. 

Vi må alltid værer på rommet før festene. Dere husker sikkert mange scener der partnerne står sammen å ordner seg til kveldens fest? Det er ikke av fri vilje for å si det sånn, vi har faktisk ingen andre valg, haha. Det er noen ganger vi får lov til å ordne oss med de vi ønsker, men i de aller fleste tilfeller MÅ man være sammen med partneren sin før fest. 

Frokosten er sunn. Etter alle sesongene jeg har sett av Pærra så har frokosten sett så sykt usunn ut, men det var ikke vår. Vi hadde masse frukt, yoghurt og egg. Er det noe jeg virkelig savner med hotellet så er det frokosten. 

De klipper bort mye "sex". Som jeg har fortalt dere før så var scenen mellom Morten og meg i uke 9 ganske mye mer enn hva dere fikk se på TV. Det skjedde også et par andre ting med noen av de andre deltakerne som også ble klippet vekk. Jeg trodde helt ærlig at Paradise Hotel var mer seksuelt enn hva det faktisk er. Det virker som Norske pærra spiller mer på humor, og at de i Sverige spiller mer på sex. GO NORGE!

Bæsje på TV er ikke skummelt. Under intervjuet til Paradise Hotel fikk jeg spørsmål "hva gruer du deg mest til?" svaret mitt var " Mister and Miss Paradise OG bæsje på tv". Hvor sykt ubehagelig er det ikke å skulle ha fyllemage mens 500.000 mennesker ser på? Det var heldigvis null stress, for kameraene snudde seg ALLTID vekk når vi gikk på do. 

Vi hadde ikke lov til å ha samtaler på toalettet. Satt for eksempel Andrea på do, kunne vi ikke snakke for hun var ferdig på toalettet. Kameraet som filmer oss har ikke vid nok vinkel til at den kan få med begge to i samtalen, så skal man snakke må man helt seriøst stå rett ved siden av den som er på do, haha!

Hvor mye tid man tilbringer med crewet. Jeg hadde aldri sett for meg at man kom til å se noen andre enn deltakerne og Triana, men man er faktisk overraskende mye sammen med de vi kaller deltaker-ansvarlig og annet crew. Alltid under middag og lunsj har vi noen sammen med oss, og det er MASSE mennesker rundt deg under sermoniene. 

HVA SKJER MELLOM MARTINE OG MEG?

I går hadde Martine og jeg en avslappende kveld her hjemme i Brugata ;P. Jeg trodde egentlig jeg skulle være alene i hele går, men endte med å spise lunsj med Stina og kvelds med Martine. Sistnevnte reiste til Lofoten i dag, så de neste dagene er det kun Andrea og meg som skal være i leiligheten. Helt ærlig så tror jeg ikke at Andrea og jeg har bodd helt alene her siden vi flyttet inn for et år siden, er ikke det litt sykt å tenke på? Morten og Kevin bodde her i nesten et halvt år, så kom Martine etterhvert. Jeg føler nesten at vi driver et frivillighjem, haha. Der det er hjerterom er det husrom, ikke sant? 

Er det forresten nå jeg skal skrive at jeg er lykkelig over at Martine har reist til Lofoten? Haha nei, selvfølgelig ikke <3 Jeg forstår helt ærlig ikke hvor alle spekulasjonen om Martine og jeg er venner eller ikke kommer fra? Vi har jo alltid vært venner, så hvorfor skulle plutselig noe ha endret seg? Jeg vet at mange tror at Morten er problemet, men det er han så absolutt ikke. Det er og har heller aldri vært noe mellom de to, så dere har ingen grunn til bekymring. Jeg tror sannsynligheten for at Kevin og jeg blir sammen er større enn Martine og Morten, så det sier kanskje sitt?

Jeg tror Kevin og jeg hadde vært et fin par, eller hva? Store kontraster vel og merke, haha. Husker dere den perioden dere trodde det var noe mellom oss to? Kanskje ikke så rart i og med at vi la ut kyssebilder på Snapchat (SOFIEEEC) hele tiden. Jeg prøvde å se om jeg kunne finne de, men det er akkurat som at de er sporløst forsvunnet :-( 

UKENS SPØRSMÅL/ ABORT, SEXFORBUD OG KOLLEKTIV

Er det sånn at du aldri klarer å slå deg til ro, siden du ønsker å flytte hele tiden? Har du aldri følt deg hjemme et sted?
Det spørsmålet her fikk meg faktisk til å tenke, og svaret mitt er egentlig ganske skremmende. Det eneste stedet jeg har følt meg hjemme er Trondheim, men jeg kom til et punkt der jeg følte at det eneste rette var å flytte. Men ja, jeg sliter veldig med å slå meg til ro. Jeg tror nok jeg vet hvorfor, og det har selvfølgelig sammenheng med fortiden min.

Det er kanskje ikke så rart du ikke kan bli gravid når du har tatt abort med din eks tidligere?
Jeg vet ikke hvor dette kommer fra, men det stemmer så absolutt ikke. 

Er du ikke redd for at Morten vil gå lei av deg nå som dere ikke kan ha sex?
Om det skal så lite til for at han skulle blitt lei av meg, så hadde ikke jeg hatt noe ønske om å være sammen med han heller.

Hvordan føles det at Morten var sammen med en annen jente rett etter PH?
Jeg var med en annen gutt, så det er absolutt ikke noe jeg tenker på. Morten og jeg hadde ikke kontakt på dette tidspunktet. 

Om du ikke kunne fått barn, ville du adoptert da?
Absolutt. Jeg har vært inne på tanken mange ganger å adoptere både barn og hund. Jeg har veldig lyst å hjelpe noen som trenger det!

Har du lyst å gifte deg? Hvordan ser drømmebrylluppet ditt ut?
Ja, det har jeg. Alt jeg vet er at jeg skal ha en skikkelig prinsessekjole og at bryllupet mitt skal være på Maldivene. Jeg kan faktisk love her og nå at det er akkurat slik det kommer til å være, vent og se :-D

Hvor mye bruker du i måneden ca?
Veeeldig varierende, det er spørs om jeg reiser eller ikke. Er jeg ute å reiser kan jeg fort bruke en del penger, men er jeg bare hjemme tar jeg meg ut litt over 20.000 i lønn. 

Har ikke du vaginisme? Har ikke du sexforbud?
Denne kommentaren ble plutselig veldig morsom å svare på, for tidligere i dag fikk jeg tilsendt en jodel av en venninne av meg. Der vedkommende spurte om jeg ikke kunne holde styr på innleggene mine, for hvorfor tok jeg en graviditetstest når jeg hadde sexforbud? #Clickbait-dronning. Jeg fikk sexforbud for 11 dager siden, og som dere sikkert forstår uten at jeg trenger å gå inn på detaljer så har jeg hatt et aktivt sexliv før jeg fikk dette forbudet. Det er ikke slik at dagen etter du har sex så kan du kjøpe deg en graviditetstest som forteller deg om du er gravid eller ikke, bare litt informasjon siden det ikke virker som du visste dette. Jeg fikk anbefalt å ta testen når man forventet mensen, som var i går. Om dere fortsatt skulle lurer så holder jeg meg til forbudet mitt, så det er ingen fare for at jeg blir gravid med det første ;-)

Hvor lenge har du sexforbud?
Det vet jeg faktisk ikke. Jeg regner med til hun er ferdig med behandlingen. 

Skulle ikke du reise til Los Angeles i februar?
Jo, det skulle jeg. Først trakk Andrea seg, så trakk Martine seg og nå trakk min beste venninne seg på grunn av noe med skolen. Jeg er ikke så tøff at jeg tør å reise ned alene, selv om jeg har kjempelyst :-( Om det er noen der ute som er over 21 år som har lyst til å reiser til L.A, ta kontakt på Facebook <3

Hva bruker du til å tegne på bryna?
Brynspennen fra Anastasia, den er SÅ bra. 

Hvor gammel er Celine? og hvor lenge har du hatt henne?
Hun er 7 år, herregud så fort tiden har gått :-( Jeg har hatt henne siden hun var en liten baby.. SE SÅ SØT HUN VAR SOM VALP.

Hvordan er det bo sammen med Andrea, Martine og litt Morten?
Det er kjempekoselig! Jeg trives godt i kollektivet mitt. Vi alle har så forskjellig liv og hverdag, så vi ser faktisk ikke hverandre så ofte. Vi er kun sammen på kveldene, så vi rekker ikke å gå lei av hverandre, hehe. 

Angrer du mye på valg du har tatt?
Jeg skal ikke si at jeg ikke angrer på noen av valgene jeg har tatt for det gjør jeg, MEN det er viktig å tenke på at alle valgene du har tatt har ført deg akkurat der du er i dag. Er ikke det den beste gaven så vet ikke jeg. Jeg kunne ikke byttet ut livet mitt med noe, selv om jeg gjerne skulle ønske at enkelte ting var annerledes. Det beste jeg kan gjøre nå er å prøve å rette opp i feilene jeg har gjort. 

Hvor høy er du?
Jeg er 172 cm

Hva synes du om de andre bloggerne som ligger på topplisten? Og hvilke av de som ligger på topplisten leser du?
En veldig fin gjeng. Nå har jeg ikke møtt alle da, så hvordan de er i "virkeligheten" er jo veldig vanskelig å si. Den eneste jeg leser fast er Martine sin blogg :-) Ellers titter jeg innom de andre når jeg føler for det. 

Hvordan er det å være sammen med Morten?
Det er fint, frustrerende, hyggelig, irriterende, fantastisk og slitsomt. Det er umulig å finne en man har det helt perfekt med, er det ikke? Jeg trives veldig godt i mitt forhold i alle fall, selv om det ikke alltid er rosenrødt :-)

PARADISE-BLOGGERE? NEI TAKK

Som jeg allerede har nevnt litt på bloggen så har jeg en skikkelig alenehelg. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg ikke husker sist jeg var alene en helg helg, så dette vil derfor bli ganske utfordrende for meg. Jeg har likevel bestemt meg for å gjøre hele situasjonen om til noe positivt, for det faktisk ikke synd på meg. Jeg har nå bestemt meg for å ha en skikkelig jobbhelg. Jeg skal spille inn videoblogg til dere, jeg skal være kreativ på bloggfronten og jeg skal viktigst av alt TENKE. Det er mye som skjer for tiden, men jeg kan dessverre ikke si noe helt enda..Det store valg og mange muligheter, så dette året blir virkelig noe helt annet. 

HELDIGVIS reddet Stina dagen min, hun skulle en tur til Oslo å lurte på om jeg ville møte henne. Det er litt morsomt å se tilbake på den tiden jeg var fast leser av Stina sin blogg, og nå er jeg plutselig venn med henne. Det er hyggelig å kunne bli kjent med flere av bloggerne, og vite at du har noen du kan snakke med om det skal være noe. Det er svært få jeg kjenner som har den samme hverdagen som meg, så det er deilig å kunne være sammen med noen som vet at man må ta bilder før maten kan spises og at man alltid må være klar for en photoshoot, haha. 

Skal jeg være helt ærlig med dere så føler jeg meg av og til lite velkommen i Bloggverden. Det er ingen som ikke har vært hyggelig mot meg, eller behandlet meg dårlig, MEN jeg vet at det eksisterer fordommer rundt Paradise bloggere. Stina bekreftet i dag at hun hadde tenkt slik om meg i det jeg kom på topplisten, noe jeg tror hun ikke er alene om. Det var heldigvis mye skryt å få, og Stina sa nå at de fordommene var borte for lenge siden <3 Jeg kan jo forstå at det er irriterende at noen bare tildelt gratis toppliste-plass, men det er jo ikke alle som klarer å holde seg der. Paradise hjalp meg MYE, men jeg kan takke meg selv at jeg enda ligger der jeg ligger, det er sikkert og visst. Nå er det jo bare noen uker til nye pærra-bloggere kommer, så det er bare å smøre seg med tålmodighet, hehe. Kanskje det er jeg som blir irritert denne gangen? Vi får se, haha!

DEN VAR NEGATIV, IGJEN

Den siste tiden har jeg virkelig følt at noe har vært annerledes med kroppen min. Jeg har vært mye kvalm og slapp, jeg har hatt et ekstremt behov for sukker hver eneste dag, og alt har egentlig bare virket.. annerledes? Hva om jeg er gravid? Nei, det er ikke mulig. Jeg tror på det man kan kalle innbilt graviditet, for mensen forsvant også for en god stund siden. Jeg har lenge tenkt å ta en test, men jeg har vært livredd for resultatet. Hva om jeg faktisk er gravid? Hva gjør jeg da?

I dag tidlig klarte jeg å manne meg opp til å ta testen, og som dere ser på bildet så viste den negativt. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle si dette, men jeg ble skikkelig lei meg. Ikke for at jeg på død og liv ønsker barn nå, men for at jeg bare blir mer og mer sikker på at jeg kan være steril. Som jeg nevnte i innlegget med P-stav, så må jeg bytte prevensjonsmiddel da jeg ikke klarer å ta p-pillene mine, jeg glemmer de rett og slett. Det er ikke den siste tiden det har vært sånn, men helt siden jeg begynte å være seksuelt aktiv som nå er 9 år siden. Jeg har vært alt for dårlig til å ta p-piller i 9 år, og har hatt kjæreste i 6 av disse årene. Hvordan er det mulig at det ikke skulle ha skjedd noe? 

Jeg har lenge vurdert å sjekke meg, for det hadde vært godt å faktisk vite, men jeg tør ikke. Jeg er livredd for å få beskjed om at jeg ikke kan få barn, hva gjør jeg da? Det er ikke slik at jeg ønsker meg barn nå, men det kan godt være at jeg ønsker dette om noen år. Jeg synes det er utrolig ubehagelig å skrive dette innlegget, for jeg åpner meg faktisk opp om noe jeg ikke har fortalt så mange. Det er svært få som vet at dette er en stor bekymring i hverdagen min, og noe som har plaget meg i en del år nå. Jeg klarer bare ikke å se for meg at jeg noen gang skal klare å manne meg opp til å faktisk sjekke opp om jeg har rett eller ikke. 


Jeg skal forresten gå gjennom hudrutinene mine på Snapchat i kveld <3 Snapchat; SOFIEEEC

UNNSKYLDNINGEN TIL MORTEN FOR Å BRUKE TINDER

Jeg er sikkert like lei av å få kommentarer om at Moren er på Tinder som dere er av å fortelle meg at han er på Tinder. Først må jeg si at jeg setter stor pris på at dere sier i fra, for hadde Morten vært på Tinder bak min rygg er det absolutt noe jeg hadde ønsket å vite. Dette er vel andre gangen profilen til Morten dukker opp på Tinder, og dere har helt rett i at det er hans profil, men han bruker den ikke. 

Sist Morten ble aktiv på Tinder var det på grunn av meg. Vi var uenig om en samtale, så jeg ba han derfor laste ned appen igjen slik at vi kunne se hvem som hadde rett. Denne gangen er det faktisk Petter som var på Tinderen til Morten, selv om det høres helt latterlig ut. Morten slettet aldri appen etter at vi var på den sammen, og sannheten er så enkel og kjedelig som at Petter trykte seg inn på Tinderen hans da var besøk. Jeg snakket med Morten rett etter dette, og ga han klar beskjed om at jeg ikke synes det var greit. Hvorfor? For spekulasjonen starter (forståelig nok), også er det jeg som må sitte å forsvare Morten på bloggen senere. 

Jeg forstår også at dere synes historien med Petter virkelig merkelig, men hadde Morten vært på Tinder bak min rygg kan jeg love dere at jeg ikke hadde dedikert et helt innlegg for å forsvare han her på bloggen, haha. Vi har heller ikke et åpent forhold som noen har spekulert på, det er absolutt ikke noe for meg. Jeg er alt for sjalu til å skulle dele han med noen andre :-) Så dette er unnskyldningen til Morten for å være på Tinder, han er ikke en drittsekk som søker en ny sexpartner for at jeg har sexforbud som også noen av dere tror, haha!

THROWBACK DEL 3


Forskjellen fra 2016 til 2018? Jeg skjulte nippelen min xD

Disse bildene er tatt for to år siden til sommeren. Dette var den sommeren jeg meldte meg på Paradise Hotel, flytter fra Trondheim til Tønsberg, for å så flytte tilbake. Jeg ble singel. Det var så utrolig mye som skjedde på denne tiden, og det var akkurat disse månedene som endret livet mitt totalt. Hadde ikke alt som jeg nevner over her skjedd så hadde jeg aldri meldt meg på Paradise Hotel. Jeg hadde aldri møtt de menneskene jeg har i livet mitt nå, jeg hadde ikke hatt bloggen og jeg hadde ikke bodd i Oslo. Er det ikke rart hvordan en ting kan føre til en annen? Viktigst av alt, jeg hadde fortsatt vært den personen jeg var før jeg reise til Mexico. Den beste "hjelpen" jeg har fått har vært å se meg selv fra utsiden. Jeg har lært så mye. 

NOEN RARE FAKTA OM MEG

♥. Jeg får kjærlighetssorg av å høre på deppesanger, og da mener jeg skikkelig kjærlighetssorg. Jeg har ingen grunn til å få det, jeg bare føler så med de som synger disse sangene. Det er vel nesten alltid en historie bak en sangtekst, og det er akkurat det som gjør det så vakkert og.. trist? Mine favoritter nå er Sam Smith - Burning, 

♥. Det gjør meg skikkelig rastløs å tenke på at jeg har bodd i denne leiligheten i nesten et år. Jeg føler at det er på tide med noe nytt, og at det begynner å bli kjedelig å bo her. Jeg kunne lett tenkt meg å flyttet til Frogner. Ja, jeg vet selv hvor crazy dette er, jeg jobber med denne HVER DAG

♥. Jeg tåler svært dårlig å drikke musserende, da kan jeg bli ekstremt...sint og dramaqueen. Jeg har hørt at mange reagerer på denne måten av sprit, men jeg har ikke møtt noen som reagerer så sterkt på musserende som det jeg gjør. Faen som jeg skjemmes over mye av det jeg har gjort med cava innabords, det er nesten som at jeg blir et helt annet menneske. Det er en grunn til at jeg nesten har sluttet å drikke dette helt. 

♥. Jeg er veldig redd for å være alene, for da føler jeg meg automatisk ensom og venneløs. Jeg må alltid ha mennesker rundt meg, eller så kan jeg lett bli nedenfor. Denne helgen skal jeg være alene fra fredag til søndag, uten noen som helst planer. Jeg har ingen venninner å møte, og ingen å henge med. Oslo-livet utfordrer meg helt seriøst på veldig mange måter, noe jeg egentlig tror jeg har litt godt av. Det var en stor overgang å flytte fra alle vennene mine i Trondheim, og komme til Oslo der jeg nesten ikke kjenner noen. Tanken på å være alene kan fort få meg til å ligge i sengen å føle meg totalt mislykket. Jeg synes det er ganske merkelig, for jeg har så mange fantastiske mennesker i livet mitt. Likevel skal det bare en sånn dag til for at jeg føler meg dårlig. Jeg tror helt ærlig jeg bare er livredd for å være alene. Livredd.

♥. Jeg elsker å dra innom kondomeriet for å se hva de har av utvalg. Det høres jo kjempesært ut, men det er jo SÅ fascinerende å se hvor utrolig mye spesielt som lages og produseres. Sånn for eksempel en dildo på nesten en meter, HVEM BRUKER DET? Det kan jo ikke være et menneske på denne jord som kan bruke en så stor dildo? 

♥. Apropos kondomeriet, jeg kjøper meg noe nytt hver gang jeg er innom. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg kanskje har 8 vibratorer og bruker kanskje to stykker. Unødvendige penger? JEPP.

♥. Jeg har ikke vært helt hundre prosent singel siden jeg var 16 år gammel. Det har alltid vært en gutt i livet mitt på en eller annen måte, det er ganske sykt å tenke på.

♥. Jeg er ekstremt positivt av meg, og finner nesten alltid en løsning på alt. Det verste jeg vet er mennesker som alltid ser det negative, for hvorfor gjør dere det? Det er mye sannhet bak ordtaket "Alt løser seg til slutt" :-)

♥ Både det verste og beste som kunne skje meg som 18-åring var å få 300.000 på kontoen. Jeg var ekstremt dårlig til å spare penger, og fikk derfor et ekstremt pengeforbruk som enda henger igjen den dag i dag. Jeg har heldigvis blitt mye flinkere til å spare, og er nå klar for å kjøpe meg min egen bolig etterhvert <3 yeeyy

MORTEN OVERRASKET MEG MED..

Morten og jeg hadde vurdert å booke oss inn på hotell i går, helt til jeg spurte om vi bare kunne ha en helt vanlig Valentines her hjemme i stua. Morten var (heldigvis) enig, og vi bestemte oss for å bare dra på trening. Planene var ikke store, utenom at vi kanskje skulle se en film og lage litt fruktsalat. Etter trening dro Morten hjem en tur for å pakke til Praha, og kom noen timer senere på døren med roser, godteri og BYGGRYNSGRØT. "Du ville ha en helt vanlig Valentines ville du ikke?"

SE PÅ DETTE, for en herlighet! Jeg kunne ikke bedt om en bedre valentines enn trening, grøt, vin og smågodt. Morten hadde også kjøpt favorittgodteriet mitt, så søt som han er <3 Vi brukte et par hundrelapper på vår date, noe jeg synes var helt greit. For meg var selskapet viktigere enn å gjøre noe "romantisk og koselig". 


Morten har også sluttet å gå i skjorte til min store fortvilelse, og møtte opp i skjorte i går <3 Jeg derimot, satt med vått hår og joggisen, hehe. 

VÅR HELT EGEN VALENTINE

Denne meldingen sendte jeg til Morten i dag, og dette herlige svaret fikk jeg. Som jeg har nevnt før så synes Valentine er oppskrytt, kleint og unødvendige penger. Jeg har full forståelse for at noen elsker denne dagen og alt som kommer med, men det er rett og slett ikke noe for meg. Ut å spise kan man gjøre resten av året, forskjellen er bare at man slipper å sitte sammen med 100 kjærestepar som holder hender, har romantiske samtaler og råkliner på stolen ved siden av.  Jeg er heller ikke keen på å sitte i en trang kinosal fylt av romantikk og kjærlighet, det gjør meg bare veldig ukomfortabel, haha. 

Jeg høres nok ut som den minst romantiske personen i verden, noe jeg også kanskje er. Jeg har min egen måte å vise kjærlighet og romantikk på, og det er ingen av de punktene jeg nevnte ovenfor her. Jeg er mer glad i en hyggelig kveld hjemme med god mat og en koselig film. For mange vil nok dette være veldig hverdagslig, men det er det ikke for Morten og meg. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde tid til å gjøre noe sånt, det er flere måneder siden. Jeg vet ikke jeg, jeg har bare blitt så forbanna glad i hverdagen, og det er akkurat den jeg har lyst til å feire i kveld <3

Daten starter på trening. Vi snakkes imorgen <3

DET ER ENDELIG AVSLUTTET

Jeg har prøvd å skrive dette innlegget lenge nå. Jeg skriver, fjerner det, skriver på nytt og fjerner det enda en gang. Du vet nøyaktig hva du føler, men du klarer ikke å sette ord på det. Det var akkurat sånn det var. Det var tusen følelser. Tusen ord. Så kom det bare ut et par setninger. Hvorfor er det egentlig sånn? Det har alltid vært sånn. Kanskje jeg ikke helt klarer å si hva jeg føler. Jeg er god på å skrive, men dette kan ikke beskrives. 

Jeg har lært mye den siste tiden, og endelig har jeg klart å åpne meg rundt det som har plaget meg som verst. Det har vært vondt og frustrende, men også deilig. Følelsen av det har vært god, hel til virkeligheten traff meg. Jeg er ikke den som snakker om mine dypeste tanker og følelser, men denne gangen gjorde jeg det. Vet dere hva? Det var forbanna godt. Jeg følte endelig at jeg fikk avslutningen. Endelig


Se på denne søtnosen <3

Akkurat nå sitter jeg på toget hjem til Oslo. Og denne tiden skal jeg bruke på å rediger Vlogg, jobbe og viktigst av alt tenke. Jeg har allerede kommet frem til et par punkter jeg skal bli bedre på. 

1. Kan du ikke gjøre noe med det, la det gå. Du kommer ingen vei ved å holde igjen, la det gå

2. Følg magefølelsen din. Jeg vet ikke med dere, men min har (nesten) alltid rett. 

3. Slutt å vær så forbanna redd for alt. Vi mennesker gjør ALT etter vane, og er livredd for forandring. Det er jo FORANDRING som får livet ditt til å gå videre. Jeg tviler egentlig på at noen av oss har lyst å være på nøyaktig samme sted for resten av livet, men vi er likevel for redd til å ta sjanser. Teit sammenligning, men se på det jeg gjorde for noen dager siden. Jeg var livredd for å klippe meg, og endte opp med å bli SÅ fornøyd. 

4. Be happy. Du bor i er trygt land, du er frisk, du har mennesker rundt deg som bryr seg og du lever. Er ikke alle disse punktene en grunn til å være lykkelig så vet ikke jeg. Faen, smil mer og VÆR GLAD!

SKJULE STREKKMERKER PÅ RUMPA

Etter at jeg la ut dette bildet fikk jeg en kommentar som gjorde meg trist. "Digger at du faktisk ikke skjuler strekkmerkene dine som er på rumpa! Mange skjuler strekkmerkene sine, men du gjør ikke det, og det er så utrolig bra!!✋🏼 Stå på, du er ett godt forbilde!" En veldig fin kommentar til meg, men er det virkelig sånn at det er normalt å skjule strekkmerkene sine? Skjuler vi virkelig noe av det mest normale på kroppen vår? 

Kjære du som måtte føle at strekkmerker plager deg, det er helt normalt. Jeg har det, moren din har det, venninnen din har det og hun som sitter ved siden av deg på bussen har det. Du er absolutt ikke alene, og du har i alle fall ingenting å skamme deg over. Kroppen min er full av strekkmerker, og jeg kan med hånden på hjerte si at det er aldri noe som har plaget meg. Jeg skulle så gjerne ønske at det ikke plaget deg heller. 

Vi er så redde for å skille oss ut. Redde for å være annerledes. Jeg har for eksempel fått en del kommentarer på brynene mine, at de hører hjemme i 2008. Jeg tegner ikke like bryn som resten av verden, og dette er noe jeg får høre ofte. Jeg vet dere ikke sier det for å være slemme (noen av dere), men jeg vil ikke være som alle andre. Hadde jeg mislikt brynene mine så hadde jeg tegnet de annerledes, men jeg liker de.

Jeg ønsker ikke å være som alle andre, jeg vil bare være den jeg er, og hun er absolutt ikke lik alle andre. Hun er et eget individ som tar egne valg, og gjør det hun liker best. Jeg er ferdig med å bruke tid og energi på å passe inn, og strebe etter å bli godkjent av mennesker som egentlig ikke betyr noe for meg. Det viktigste er å lære å godta seg selv, og ha mennesker rundt deg som godtar deg for den du er, om du har bryn fra 2008 eller strekkmerker. Slutt å vær så redd, det hindrer deg i å være den du egentlig er. ♥

MIN HANDLELISTE

annonse. 

Jeg må ærlig innrømme at jeg sliter veldig med å ikke shoppe når Nelly har kommet med SÅ mye fint. For å ikke snakke om Adidas buksene som har kommet inn igjen, I LOVE IT. Det er så morsomt å se hvor mye som kommer tilbake til moten igjen, for det er ikke mange år siden dette IKKE var greit å gå med. Personlig elsker jeg det, og gleder meg til jeg kan hente det på posten, wii! Jeg tenkte uansett jeg skulle vise dere hva jeg har handlet nå <3 

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL NELLY


Bukse. HER / Jakke. HER / T-skjorte. HER


Veske. HER / Kjole. HER / Tights. HER


Body. HER /  Jakke. HER / Bukse. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET

JEG ER VAKKER


Hva er det jeg gjør med tærne mine på dette bildet? hahaha

Akkurat nå skal jeg bryte janteloven på alle mulige måter, FOR FYFAEN SÅ VAKKER JEG BLE MED KORT HÅR. Jeg kan helt seriøst ikke huske sist jeg følte meg så bra som det jeg gjør nå. Jeg har gått i mange år å trodd at jeg måtte ha langt tykt hår for å føle meg bra, og at det på en måte har vært identiteten min. Er det ikke litt morsomt hvor feil man kan ta? Aldri hadde jeg trodd at JEG kom til å føle meg bra med kort hår, men sannheten er at jeg føler meg bedre enn hva jeg noen gang har gjort. Jeg våknet opp i dag uten sminke å bare "woow", haha. Det å klippe meg kort var helt klart det beste valget jeg kunne ta for meg og mitt hår. Dette var en skikkelig selvtillitsboost, noe jeg trengte sårt etter å ha hatt ødelagt hår alt for lenge. Det ble bare bedre etter alle tilbakemeldingene jeg fikk fra dere, herregud så snille! Jeg har ikke fått en eneste negativ kommentar, det har seriøst ikke skjedd siden mars 2017. TUSEN TAKK <3


Bukse og topp er fra Zara

Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal møte noen venninner til middag senere. Jeg reiser hjem til Oslo imorgen, men skal allerede tilbake til helgen. Jeg har noen møter og litt jobb jeg må få unnagjort i Oslo, så jeg måtte derfor reise tilbake igjen. Jeg får allerede testet hvordan hverdagen med denne jobben blir når jeg faktisk flytter hit. Alt jeg kan si er at det kommer til å bli mange turer til Oslo, kanskje flere ganger i uken også? Jeg gleder meg faktisk litt, det er ikke noe jeg liker bedre enn hektiske dager. Nå får jeg også møtt Morten før han drar til Praha, det gleder jeg meg til <3

JEG HAR IKKE SEX

Jeg har fått mange spørsmål om sexlivet mitt etter at jeg valgte å fortelle om vaginismen som førte til sexforbud. Du kan lese om det HERJeg skjønner at dere er nysgjerrige, for det å ha sexforbud i et forhold kan selvfølgelig være krevende. Det skal sies at både Morten og jeg var veldig forberedt på at det var noe jeg kunne ha, på grunn av sterke smerter under sex. Det kom derfor ikke som et sjokk på noen av oss, og på grunn av at Andrea fikk sexforbud var vi begge klare over at det også var noe som kunne skje med meg, noe det også gjorde. 

Så nei, jeg har ikke sex for øyeblikket. For meg er det viktigere å få underlivet mitt normalt igjen enn å ha sex. Det har vært utrolig slitsomt og ikke minst vondt å ha alle disse plagene, så jeg kommer til å gjøre alt for å bli kvitt de. Det har selvfølgelig vært ganske kjipt å få sexforbud når man er i et forhold, men Morten har heldigvis hatt forståelse og vist stor respekt. Dette er jo ikke for alltid, så jeg vet at det vil gå helt fint!

Jeg ser mange har spurt meg om jeg aldri kan ha sex igjen, noe som ikke er et tilfelle. Akkurat når jeg får tillatelse vet jeg ikke, kanskje når jeg er ferdig med behandlingen? Helt ærlig så har jeg ikke spurt behandleren min når hun tror jeg kan begynne igjen, for akkurat nå er det viktigste å bli frisk igjen. Sex har aldri vært hovedfokuset, og det kommer det aldri til å bli heller. Hovedfokuset er å bli frisk, og ikke ha smerter under sex. Jeg håper dette ga dere svar på det dere lurte på.

Snapchat; Sofieeec 

MITT NYE HÅR

annonse

HERREGUD SÅ FORNØYD JEG ER. Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å like kort hår, men jeg ELSKER det. Det å klippe meg kort er seriøst det beste valget jeg har tatt. Ikke bare for utseendet sin del, men også for håret mitt. Håret var faktisk så slitt at det falt av mens vi vasket det, så det sier vel kanskje sitt? Nå ser det endelig friskt og sunt ut igjen, det føles gå godt. 

Denne gangen har jeg vært hos Gøril på Hår som ligger på Sirkus Shopping i Trondheim. Jeg anbefaler virkelig alle som bor i nærheten å bestille time hos henne, hun er virkelig dyktig. Det var hun som fikk meg fra brunt til blond på bare en dag, og det er hun som har gitt meg denne fantastiske looken. Jeg har brukt Gøril i mange år, til og med før jeg skrev innlegg med "annonse" i  venstre hjørne, hehe. Du kan bestille time ved å ringe 73604004

Du kan adde meg på Snapchat for å se hele prosessen! SOFIEEEC 

JEG HAR TATT EN STOR BESLUTNING


Dette er håret mitt nå helt uten extensions. Jeg gleder meg til å vise dere etterbildene!

Forrige uke tok jeg et valg jeg aldri trodde jeg kom til å ta, men jeg har etterhvert forstått at det er den eneste løsningen om jeg noen gang ønsker å få et langt og sunt hår igjen. Det er vel ingen hemmelighet at håret mitt virkelig har blitt skadet av masse bleking, to måneder i Mexico og extensions. Jeg gikk også fra blondt, til brunt til å ønske å bli blond igjen. Håret mitt har gjennomgått mye på bare to år, så det sier seg vel selv at det har blitt ganske ødelagt. 

På fredag dro jeg til min gamle frisør her i Trondheim for å høre om det var noe jeg kunne gjøre med håret mitt. Jeg har gått til henne i mange år, så hun kjenner håret mitt veldig godt. Hun vet hva det tåler og ikke, så hennes mening er alltid god å få. Hun ga meg beskjeden jeg lenge har fryktet, og det var at jeg måtte klippe bort alt det slitte om jeg ønsket å få tilbake håret jeg engang hadde. Jeg har derfor fjernet extensions for godt, og skal nå ha KORT hår. Dere har jo ikke fulgt meg mer enn et år, men jeg har aldri hatt kort hår. Jeg har alltid hatt langt tykt hår, så der sier seg vel selv at dette vil bli en stor forandring for meg. Jeg skal være så ærlig med dere å si at jeg er livredd, og har gruet meg til dette i mange dager. Det er likevel noe som må gjøres så ønsk meg lykke til!

DITCHE KJÆRESTEN PÅ VALENTINE?

Det er vel ingen hemmelighet at Morten og jeg har planer om å være sammen på Valentines, men jeg har virkelig ikke klart å bestemme meg for hva jeg skal prioritere og ikke. Morten reiser til Praha på torsdag, så jeg hadde derfor ikke planer om å dra hjem til Oslo med det første. Jeg synes egentlig det er veldig unødvendig å reise hele veien til Oslo for å være sammen en dag, for å så reise tilbake til Trondheim igjen? Jeg fikk egentlig svaret mitt i det jeg skrev denne setningen, for det er faktisk SÅ UNØDVENDIG. Jeg tok også med Celine hit for at vi skulle være her en stund, og jeg vet det blir stressende for henne å dra frem og tilbake.

Det blir nok mest sannsynlig slik at jeg "ditcher" Morten på Valentines, noe som egentlig burde være helt OK. Vi kan ha en fin dag sammen når vi kommer hjem, det er ikke slik at vi trenger en spesiell dato for å vise kjærligheten vi har til hverandre. Skal jeg være ærlig med dere, så føler jeg nesten et lite press rundt Valentines. Denne dagen MÅ feires om man har kjæreste. De årene jeg ikke har gjort noe med kjæresten har jeg alltid fått høre "Du har kjæreste, og feirer ikke Valentines?" HVORFOR er det så rart? Jeg synes folk burde få bestemme selv om de ønsker å feire eller ikke, enkelt og greit. Det er dessverre ikke alle som liker slike dager, sånne kleine mennesker som meg vettu, hehe. 


Haha dette bildet altså!!

MEN det er noe i meg som vil til Oslo, og ha litt kjærestetid før Morten reiser fra meg. Jeg er jo veldig ubesluttsomt, så for alt vi vet så er jeg i Oslo om noen dager, hehe. Akkurat NÅ er jeg på vei for å gjøre noe helt crazy med utseendet mitt. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg kunne gjøre dette, men helt ærlig så tror jeg faktisk det blir veldig bra. Jeg gleder meg helt SJUKT til å vise dere i alle fall <3

VI SIER FEM NEGATIVE OG POSITIVE TING OM HVERANDRE

Okeei dere, da er endelig kranglevidoeen til Morten og meg ute. Julie og jeg holdt på å le oss ihjel i det vi redigerte denne, for den var faktisk ganske underholdene. Jeg måtte klippe den ned fra 28 minutter til 8, så det sier vel litt hvor vi diskuterte, kverrulerte og snakket. Morten og jeg er faktisk ekstremt dårlig til å lage videoblogger sammen, FOR VI SNAKKER SÅ SYKT MYE.

Trykk på bildet for å komme til videobloggen <3 Dere må også huske å følge min Youtube-kanal HER og Morten sin HER

BRUKER UTØYA FOR KLIKK OG PENGER

"Jeg blir kvalm av å se hvordan du bruker Utøya for klikk og penger

Først vil jeg starte med å si at det jeg skriver om Utøya er de innleggene som gir minst klikk. Hvorfor? For det selger ikke, det er ikke interessant. Norges befolkning har gått videre, men det har ikke jeg. Jeg har kommet meg et stykke på veien, men 22.07.2011 vil alltid være med meg, om jeg vil eller ikke. Jeg skriver om Utøya for meg selv, og for andre som måtte slite med angst og traumer. 

"Går ikke negative kommentarer innpå deg?"

Nei, vanligvis ikke, men dette går innpå meg. Det er vondt å høre at noe av det verste som har skjedd meg brukes for klikk og penger, for det er ikke sannheten. Hvor kommer disse tankene fra? Jo, det skal jeg fortelle dere. I går var jeg å så filmen om 22.07, og alt jeg kan si er endelig. Endelig kan dere som sier slike ting til meg få en liten smakebit på hvordan vi hadde det de 72 minuttene angrepet foregikk. 

Personlig synes jeg filmen var okei, det var selvfølgelig ting jeg savnet, men denne filmen er i hovedsak ikke til oss pårørende. Den er til dere. Dere som ikke var der, dere som ikke vet. Og endelig skal dere få vite litt mer. Det er noe annet å høre noen fortelle hva som skjedde, nå skal dere faktisk få se. Dere skal få se hvordan det opplevdes for oss å ikke vite om dette var en øvelse eller om det var virkelighet. Dere skal få se reaksjonene på skuddene som plutselig startet. Dere skal få se redselen. Dere skal få se panikken i det vi ble fortalt at det var politimenn som skøyt på oss, politiet angrep oss. Dere skal få se hvordan vi som bare var barn måtte ta vare på hverandre. Se vennene våre bli skutt. Bli skutt selv. Dere skal få se samtaler der man tar farvel med det kjæreste man har, "jeg elsker deg mamma". 

Dere vil aldri forstå helt hundre prosent hvordan dette var, men kanskje dere vil forstå litt. Kanskje dere endelig kan forstå hvorfor dette preger meg enda, og hvor traumatisk det faktisk var. Jeg håper i alle fall.

For dere som lurer, filmen kommer på kino 9. Mars, så det er ikke så alt for lenge til. 

SAVNER DEG

Så nært, men samtidig så fjernt. 

Jeg vil føle, men hva vil det egentlig si å føle?

Det virker så fjernt, men likevel så nært. Du kan se det, du kan ta på det, men du kan likevel ikke føle det. Hvorfor kan du ikke føle det?

Du ofrer så mye, for så lite. Hva sitter du igjen med egentlig? 

Jeg skulle ønske du også kunne se, føle og ta. Jeg skulle ønske du kunne se meg. Hvor er du egentlig?

Hvem er du? Jeg trodde jeg visste.

Du er noe fjernt. Noe som engang var en tanke. En følelse.

Nå derimot. Nå er du en fremmed. En jeg ikke kjenner. 

Et savn etter en fremmed. Et savn etter deg. 

UKENS SPØRSMÅL


Foto: Nox Sollihagen

Hvem har du fortsatt kontakt med fra PH? og hvem har du ikke?
De jeg har daglig kontakt med er Morten, Kevin, Andrea, Martine Johansen og Martine Lunde. Så snakker jeg av og til med Petter, Soph og Isabelle. 

Hvorfor ville du være med på PH?
Jeg ville være med for å prøve noe nytt, få nye venner, utfordre meg selv og forhåpentligvis få til bloggen jeg hadde drevet med i 6 år. 

Hva er din favorittfilm?
Helt klart The Notebook, blir aldri lei. 

Hvem savner du mest fra PH?
Manuel som var bartenderen vår, herregud for en fantastisk mann. Jeg savner en del fra crewet også, og noen av meksikanerne som jobbet på hotellet. Det er blant annet en som heter Leo som jobber der, og han pleide jeg å tulle veldig mye med. Den dagen presidentvalget skulle være jobbet Leo, og jeg glemte at vi var midt under innspilling av sermonien å sa derfor " HELLO LEO". Jeg fikk "kjeft" av hun ene som jobbet "SOFIE!!, vi spiller inn" haha. Leo hadde faktisk bedt Martine Lunde om å hilse til meg, hvor søtt er ikke det?

Hva er det slemmeste en venninne har gjort mot deg? Er dere fortsatt venner?
Jeg har faktisk vært veldig heldig, og hatt svært få mennesker i livet mitt som har vært slem mot meg, utenom ei. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, for hun har gjort så utrolig mye. Hun tørket blant annet tiss på meg da jeg sa i fra at hun ikke kunne tisse utenfor politistasjonen, hun fortalte en jeg holdt på med at jeg var forelsket i en annen (noe som ikke stemte), hun fortalte alltid hemmelighetene mine videre, hun prøvde seg på en gutt hun visste jeg likte og var rett og slett bare en rævva venninne. Nei, jeg har absolutt ikke kontakt med hun den dag i dag. Jeg har blitt såpass voksen at jeg forstår at jeg ikke trenger slike "venner" i livet mitt. 

Hvordan uke likte du best på Paradise?
Vikinguka, HERREGUD så morsomt vi hadde det. Love it. 

Det beste som har hendt deg?
Rart å si, men å overleve 22.07. Det er bare tilfeldighet at jeg sitter her i dag å skriver denne bloggen, og spør du meg, så er det verdens beste gave. 

Favoritt klesmerke? 
Jeg har egentlig ingen favoritt når det kommer til klesmerke, men jeg handler mye av klærne mine på Bikbok og Nelly. Den siste tiden har jeg begynt å få opp øynene for Høyer også, de har mye fint!

Hva liker du best med Morten?
At han er morsom, det er så UTROLIG viktig. Jeg kunne aldri vært sammen med en person uten humor, det ville vært forferdelig, haha. 

Hvordan var det når du kom hjem fra PH?
Det var godt, men samtidig veldig rart. Jeg følte på en måte at jeg hadde ganske mye uoppgjort hjemme, og hadde ingen anelse om hva som ville skje da jeg kom hjem. Jeg hadde på en måte levd i en boble som ikke kom til å være lik livet hjemme, og var derfor ganske sikker på at det som skjedde inne på hotellet ikke ville ta meg noen sted. Alt jeg kan si nå et år senere, er at man ikke kan planlegge noe som helst. Livet mitt er ikke slik jeg trodde det kom til å være, haha!

Hvordan er forholdet til deg og Morten? Har dere det bra?
Ja, det har vi. Vi har selvfølgelig hatt dårlige perioder vi også, men nå har vi det veldig bra!

Hvor god venn er du med Martine Lunde?
Ja, det er jeg. Vi klikket kjempegodt med engang, og ingenting har endret seg etter vi kom hjem. 

Skal du på slottsfjell i sommer?
Jeg vet faktisk ikke. Spør du meg blir Slottsfjell bare dårlige og dårligere for hvert år. I fjor var det heeelt katastrofe. 

Hvordan reagerer Morten på at andre jenter gnikker rumpa på tissen hans?
Han trekker seg unna, er vel kanskje ikke så mye mer å gjøre? Hadde vært kleint om han skulle kjeftet på de, haha!

Hvorfor fikk man aldri se at du og Morten kysset inne på hotellet?
Vi kysset ikke så mye. En del off cam, og resten i fylla. Jeg tror eneste gangen vi kysset edru var på finaledagen. 

Hvor mange ganger har du hatt sex med Morten?
Det vet jeg ikke, haha! Har aldri falt meg inn å telle, det hadde vært ganske spesielt. 

Hvem savnet du mest når du var på PH?
Mine to beste venninner, mamma og en person til. 

Har du hatt sex med noen andre enn Morten siden du kom hjem fra Paradise?
Ja, det har jeg. Morten og jeg hadde ikke kontakt rett etter PH. 

Hvem har du mistet kontakt med fra PH?
Alle utenom de jeg nevnte over her. 

Hva hadde du gjort om Morten hadde fortalt at han var homofil?
Jeg hadde selvfølgelig blitt lei meg, for det sier seg kanskje selv at vi ikke kunne vært sammen om han var tiltrukket av det samme kjønn. MEN, jeg hadde for all del ønsket at Morten skulle ha vært ærlig med meg om han hadde følt det slik. Sååå hadde jeg selvfølgelig støttet han fult ut. 

Når hadde du sex sist?
Det husker jeg faktisk ikke, haha. Jeg har sexforbud vettu :-)

Hvorfor ser Morten at Martine dusjer og omvendt?
Vi bor fire stykker sammen i en leilighet med et bad, så vi kan derfor ikke låse døren når vi skal bruke badet. Det er ikke slik at de står å ser på hverandre dusje, men noen ganger må Martine pusse tennene samtidig som Morten dusjer. 

Hva er det morsomste du har gjort i løpet av livet?
Helt klart Paradise Hotel. 

Var du skoleflink på ungdomsskolen?
Absolutt ikke. Jeg var en skikkelig drittunge på ungdomsskolen, og brydde meg derfor mer om å være kul og drittunge enn å gjøre det bra på skolen. 

Hvor mange ganger i uken har du og Morten sex?
Det varierer ekstremt mye, det er aldri noe fast. 

Har du noen ganger ønsket å dø?
Ja, det har jeg. Spesielt etter 22.juli. 

Når begynte du å føle hjemlengsel på PH?
Det skjedde så mye hver eneste uke, så jeg rakk faktisk ikke å få hjemlengsel før sånn uke 8. 

Hva synes du om alt som blir tatt opp i media om dagen? angående press?
Helt ærlig så begynner jeg å bli ekstremt lei av å alltid høre snakk om hva vi gjør feil, og hva vi må slutte å skrive om og reklamere for på bloggene våre. Jeg er HELT enig at mye som deles av offentlige personer IKKE er greit, men når skal vi slutte å fokusere på ALT som er feil? Kan vi heller ikke begynne å snakke om de tingene som er BRA? De tingene som får andre til å føle seg bra. Kanskje vi faktisk da vil få fokuset bort fra alt som er feil i samfunnet vårt. Spør dere meg så synes jeg fokuset på for eksempel kropp ble enda mer ekstremt og tungt etter at vi begynte å snakke om det 24/7. Jeg er så utrolig lei av å høre "Sånn kan man ikke se ut" eller "Sånn burde du se ut",

Når kommer du til å flytte til Trondheim?
Det har faktisk skjedd noe jeg ikke har fortalt dere om som har endret ekstremt mye. Jeg skal fortelle dere absolutt alt når jeg føler tiden er inne for det. 

GOOD MORNING

God morgen dere ♥ Nå har akkurat Julie og jeg våknet, og er klar for en ny dag her i Trondheim. I dag er det faktisk litt som skjer, på både godt og vondt. Jeg skal til min gamle frisør for å style håret til kvelden, spise lunsj med jentene og se 22.juli filmen. Jeg tror ikke jeg kan beskrive hvor mye jeg gruer meg, og hvor redd jeg er. Jeg har heldigvis hørt at filmen skal være "fin", så jeg krysser fingrene for at jeg vil sitte igjen med en god følelse etter filmen. 

Vi skal heldigvis avslutte kvelden på en ganske bra måte, og det vil si jentekveld på byen. Jeg elsker å feste i Trondheim, for trøndere er SÅ mye morsommere enn Oslo-folk, hehe. Jeg skal forresten vise dere mer fra hotellet senere, når vi har fått ryddet rommet vårt. Man skulle ikke tro at jeg med støv på hjernen har et rotete hotellrom, men der må jeg nok skuffe dere. Jeg er ekstremt rotete med engang jeg forlater mitt eget hjem, er det ikke litt rart?


Til alle dere som tror at man får perfekte pupper av å operere, FEIL! Jeg tror (alle)? jenter har forskjell på puppene altså en større og en mindre, og min kom veldig tydelig frem etter at jeg opererte. Liten heads up til dere (inkludert 18 år gamle Sofie) som tror at silikon vil gjøre puppene perfekte. 

Nå skal vi utforske Trondheim litt, vi snakkes senere <3 Husk å adde meg på Snapchat; Sofieeec.

EN LITEN ENDRING PÅ UTSEENDET

annonse.

Shit som jeg har gruet meg til å dele dette innlegget med dere, for jeg vet mange vil bli irritert på meg. Jeg vurderte nesten å ikke si noe, men det er dessverre helt umulig å skjule dette. Så let's go. 


haha ler meg ihjel av dette bildet. Noen hadde akkurat våknet <3

JEG HAR TATT VIPPEXTENSIONS IGJEN. Langt i fra like ekstremt som det var sist jeg brukte dette, for nå ønsker jeg at det skal være litt mer naturlig. Etter at jeg fjernet vippene sist så jeg at det rett og slett ble litt for mye vipper for ansiktet mitt, og ønsket derfor å gå for en litt mer naturlig look denne gangen. Og før dere blir sur, dette er ikke noe jeg skal begynne med for alltid. Jeg er ikke avhengig av vippeextensions slik jeg dessverre var for noen måneder siden. Jeg er bare dritlei av å bruke mascara, enkelt og greit. Til dere som lurer så går jeg til Beauty Stop Trondheim som jeg alltid har gjort. Dere finner siden hennes HER

Nå kommer snart en av mine beste venner til Trondheim, så skal vi sjekke inn på hotell for helgen. Vi snakkes senere <3

ET MØTE MED BREIVIK OG 22.JULI

Det er noe jeg ikke har fortalt dere angående denne turen til Trondheim. Jeg valgte å ikke si noe i tilfelle jeg ikke skulle klare det likevel, men de siste dagene har jeg bestemt meg for at jeg ikke har noen andre valg. Jeg må slutte å rømme fra ting som er vanskelig, det har jeg dessverre gjort i alt for mange år nå. Jeg reiser ikke til Trondheim bare for å feste og kose meg, jeg skal også se 22.juli filmen.Nei, den har ikke kommet på kino enda. Vi som er pårørende får se den før den sendes på kino.

Jeg skal være så ærlig å si at jeg er livredd. Jeg er livredd for de sterke scenene jeg kommer til å måtte se. Jeg er livredd for et tilbakefall. Jeg er livredd for at jeg ikke skal takle det. Det er lett å si " det er lenge siden, dette kommer til å gå bra", men hvordan kan man vite hvordan man egentlig vil reagere? Jeg har ingen anelse, og det er akkurat det som skremmer meg. 

Under rettsaken mot Breivik bestemte jeg meg for å høre på et telefon-opptak fra en av de overlevende som ringte politet under skytingen 22.07. Jeg trodde dette ville gå fint, men endte med et panikkanfall og hyperventilering noen sekunder senere. Jeg kan ikke forklare følelsen, men det var akkurat som å bli dratt tilbake i tid. Det var så forbanna skummel og vondt. Jeg kunne plutselig kjenne på redselen jeg kjente under skytingen. Jeg fikk tilbake absolutt alle følelsen. Sorgen, tårene, dødsangsten, panikken og skuddene. 

Jeg er livredd for å komme tilbake hit, men likevel føler jeg det er viktig å presse meg selv. Jeg må se denne filmen, uansett hvor vondt det måtte være. Kanskje jeg trenger å kjenne på følelsene. Kanskje det er akkurat dette jeg trenger for å komme meg videre. Kanskje denne filmen vil være avslutningen på akkurat dette kapittelet? Hvem vet. Jeg skal se den i morgen klokken 13.00, og jeg tenkte faktisk å snappe før og etter filmen. For dere som vil følge med hvordan dette går, legg meg til på Snapchat: sofieeec

THROWBACK DEL 2

Husker dere at jeg har fortalt dere før at jeg har gått veldig mye opp og ned i vekt? Se hvor utrolig annerledes jeg så ut her, i forhold til nå. Like fin begge to spør du meg <3

Hvorfor fortalte ingen meg at disse fargene og mønstrene ikke gikk sammen? hahah :-(

MITT FØRSTE SPONSA INNLEGG <3 Jeg husker enda hvor sykt stolt jeg var, haha. 

Jeg har hatt dårlig syn siden jeg var 13 år gammel, men kjøpte meg ikke briller før jeg var 19 år. Personlig synes jeg at jeg kler briller kjempegodt, jeg synes bare det er så irriterende å bruke. Spesielt når jeg hadde 5 meter med vipper, hehe.

Jeg ELSKET å ta selfie før, kanskje noe jeg skal begynne med igjen? 

Dette ble tatt rundt 3-.4 på natten. Jeg fikk min daværende samboer til å ta bilder av meg etter at vi hadde kommet hjem fra byen, sånn at jeg slapp å ta bilder dagen etter, haha.

OKEI DERE, disse bildene måtte jeg ta med som et bevis på hvor sykt viktig det er å bruke solkrem. Jeg solte meg i 4 timer i Thailand UTEN solkrem, og ble seende ut som dette. Dere aner ikke hvor vondt det var, og ikke minst stygt, haha. Har dere noen sinne sett et så rødt menneske før? Det har IKKE jeg. 

TIL SOFIE 14 ÅR, FRA SOFIE 22 ÅR.

14 år gamle Sofie. 

Hadde kjærlighetssorg. Den type sorg som holder deg våken om natten. Den type sorg som gjør at du ikke klarer å høre på triste sanger uten å gråte. Den type sorg som knyter seg i magen. Den type sorg som får deg til å tro at du aldri vil være lykkelig igjen. 

14 år gamle Sofie. 

Følte press. Ikke bare utseende og kropp, men også status og penger. 

14 år gamle Sofie

Var ofte flau over moren sin. Hun hadde ikke lappen og bil, og kunne derfor ikke kjøre på fotballtrening som alle de andre foreldrene. Hun hadde ikke råd til å kjøpe flatskjerm TV med engang det kom, slik som alle andre. Ikke for å snakke om hvor flaut det var at vi måtte dele rom i noen år av ungdomstiden. Alle andre hadde jo sitt eget rom?

14 år gamle Sofie. 

Var usikker, og kunne derfor være frekk mot kjente og ukjente. Jakten på statusen "populær" gjorde hun til tider gal. 

14 år gamle Sofie

Godtok dårlige venner, kun for at de var kul og populær. Hun trodde også at krangler og uvennskap var verdens undergang. "Jeg hater livet"

22 år gamle Sofie.

Kom over kjærlighetssorgen. Har lært at kjærlighetssorg ikke varer evig. Har også forstått at det ville blitt slutt før eller senere, for han var ikke den rette for hun. Hun er forelsket på nytt

22 år gamle Sofie. 

Har forstått at livet er så mye mer enn den "perfekte" kropp og utseendet. Hun har forstått at de aller viktigste tingene i livet kommer uten status og penger. Hun kan fortsatt føle seg usikker, men har godtatt å like seg selv for den hun er. Noe mer kan hun faktisk ikke gjøre. 

22 år gamle Sofie. 

Er flau over 14 år gamle Sofie. Hun er flau over å ha skammet seg over et av de mest dyrebare menneskene hun har i livet sitt. Hun har forstått at en flatskjerm TV, masse penger og en bil ikke er noe hun trengte for å ha en fin barndom. Hun har forstått at det viktigste var å ha en mor som var der for hun 24/7. En mor som lærte hun rett og galt. En mor som lærte hun de virkelige verdiene i livet, som ikke innebar merkeklær og status. 

22 år gamle Sofie

Har lært at det å være frekk mot andre mennesker ikke lønner seg. Det skaper ikke status og respekt, det skaper usikkerhet og en dårlig følelse. Hun har lært at det ikke hjelper på eget selvbilde å rakke ned på andre. Hun vet nå at usikkerheten vokser mer av å snakke ned andre mennesker, istedenfor opp. 

22 år gamle Sofie. 

Har lært at det ikke er vits å bruke tid og energi på dårlige venner. Hun vet nå verdien av et godt og ærlig vennskap, og ønsker derfor ikke å sløse bort tiden på mennesker som ikke ønsker hun godt. 

Det aller viktigste hun har lært er at ekte skjønnhet kommer innenfra. Du kan være utrolig vakker, ha en kropp andre bare kan drømme om og en garderobe som tilsvarer en hel årslønn, men det vil ikke hjelpe om du har en motbydelig personlighet. Kjære dere, husk hvor de ekte og viktige verdiene kommer fra <3

ALT SOM KUNNE GÅ GALT


Tenkte jeg skulle slenge med det mest sjarmerende bilde jeg har liggende på pcen <3 

Gikk galt. Som jeg allerede har nevnt så har jeg vært ganske dårlig de to siste ukene, men i går var det virkelig krise. Jeg har hatt magekramper i to dager nå, men de krampene jeg fikk i går var utholdelig. Det føltes ut som at jeg ikke skulle få til å puste, og bare det å bevege seg var vondt. HELDIGVIS kom Morten hit for å passe på meg. Han tok seg av Celine, og ordnet mat til oss som jeg ikke klarte å spise. Det er uansett tanken som teller <3 Det endte med at jeg måtte legge meg til å sove i 8 tiden for at smertene skulle gi seg, noe de heldigvis gjorde. 

Som dere kanskje forstår så kom jeg meg ikke til Trondheim i natt, og er derfor ENDA I OSLO. Jeg har nå prøvd tre ganger å komme meg dit, hva er det som skjer? Jeg måtte derfor bestille en NY billett, som kom på 1000 kroner :-( Jeg har nå brukt 3000kr på en tur som vanligvis koster 400kr. Jeg kjenner det er lenge til jeg skal reise neste gang, for dette går virkelig utover boligsparingen min, not good. 

JEG HAR FORRESTEN KONKURRANSE PÅ SNAPCHAT, DER DU KAN VINNE HELE 1000KR I GAVEKORT. ADD MEG; SOFIEEEC

REGLENE FOR Å VÆRE SAMMEN MED EN KJEKKAS

Helt siden det ble kjent at Morten og jeg datet/var et par har jeg fått slengt kommentarer etter meg. "Morten er alt for fin for deg", "hva gjør Morten med deg? Han burde heller datet hun og hun", "kan ikke forstå hvordan Morten kunne velge deg over noen andre" og "Morten fortjener mye bedre enn deg". Jeg får også høre veldig ofte at Morten er ekstremt kjekk, så hvordan er det egentlig å være sammen med en kjekkas som åpenbart fortjener bedre enn meg?


Foto: John Andersen

♥.Er det noe man må venne seg til med en kjekkas som kjæreste, så er det at fulle jenter kommer bort på byen for å gnikke rumpa på tissen hans, for å så fortelle hvor sykt digg han er. "Morten du er SÅ kjekk, omg". Ja, jeg står gjerne ved siden av å blomstrer for meg selv. Du må derfor være tålmodig, og lære deg å blomstre i skyggen av typen. Gleder meg til den dagen de skal fortelle meg hvor sykt digg jeg er. Hinthint <3

♥.Det er mange der ute som ønsker at Morten skal bli singel, noen går derfor så langt at de prøver å få meg til tro at han har vært utro. Jeg vil tro noen av disse jentene har gjort dette før, for de er faktisk veldig god. Jeg skal ikke nekte for at jeg har trodd på noen av påstandene som har kommet frem. Kanskje ikke så rart når tidspunkt, sted og hendelse stemmer? Jeg glemmer at disse jentene har tatt på seg ekstrajobb i FBI, og derfor følger med 24/7 for å kunne legge alle kortene på bordet. Skal dette funke må du kunne godta at FBI ofte og regelmessig driver etterforsking av deg og din partner. 

♥. Er du sammen med en kjekkas må du bli vandt til å høre hvor mye bedre han er enn deg. Som jeg nevnte over her så har jeg fått høre veldig mange ganger at Morten fortjener bedre enn meg. Jeg er rett og slett ikke pen nok, eller har digg nok kropp. Det er ikke lenge siden jeg fikk høre at Morten ikke kunne være sammen med meg for at han hadde six pack, og ikke jeg. Sorry dere, jeg så visste ikke at dette var et krav da vi ble sammen :-( Er nok litt for glad i fredag, lørdag og søndagsgodteri til å gjøre noe med det.

♥ Uansett hva du gjør, IKKE skriv noe dumt på bloggen. Du vil nemlig få høre gjentatte ganger at din kjekke kjæreste fortjener så mye bedre, rett og slett for nr.1 han er penere enn deg, nr.2 han er snillere enn deg. Er kjæresten din kjekk vil de automatisk føle mer med han (tydeligvis?), og etterlate seg kommentarer med navn "mortenFAN!!". Det er med andre ord viktig å understreke at det er Morten sin fan, og ikke min. 


Her har dere en ekte #numberonemortenfan som prøver å få meg til å forstå hvor viktig det er å la Morten få guttekvelder. Hvor er mine fans som forteller Morten at jeg også trenger slike kvelder? :-(

Så her sitter jeg da, med onsdagsgodteriet å ikke kan forstå hva dere snakker om. Morten er jo SÅ HELDIG som får være sammen med MEG <3

 

PS; JEG HAR ÅPEN SNAP SLIK AT DU KAN SKRIVE TIL MEG SÅNN AT DET BLIR LETTERE Å FINNE MYSTORYEN MIN SENERE. ADD; SOFIEEEC <3

PROGRAMLEDER-JOBB OG NY REISE

Skal jeg være helt ærlig med dere så er det ikke ofte jeg står opp så tidlig som dette, noe som er en del av luksusen med å ha blogg. Vanligvis står jeg opp 8-9, men i dag måtte jeg stå opp klokken 05.30. Jeg dessverre ekstremt dårlig til å legge meg til riktig tid, så jeg har derfor sovet 3 timer i natt. MEN, jeg skal uansett ikke klage for jeg er på vei til å gjøre noe SYKT morsomt. I dag skal jeg være programleder på NRJ. Dere kan høre meg på radioen fra klokken 07.00 til 09.00, så jeg håper virkelig at alle som kan lytter på NRJ i dag. 

Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt nervøs, for jeg har aldri gjort noe lignende før. Eller.. Jeg har jo bare vært med på Paradise Hotel der 500.000 har sett meg dusje, bæsje, shave underlivet, drite meg ut og nesten ha sex :-) NEIDA, dette vil nok gå kjempebra <3 jeg gleder meg til å høre tilbakemeldingene fra dere etter showet. Kanskje jeg skal bytte jobb ? ;-)


Dette er slik jeg ser ut på morgenkvisten <3 

En annen ting jeg ikke har fortalt dere, JEG REISER TIL TRONDHEIM I NATT. Jeg har surret så mye med billettene mine, at jeg faktisk har endt opp med å betale over 2000kr for å komme meg dit. Søker dere på Norwegian så koster det 319 kr for en vei, så hvordan jeg har klart å betale 2000kr får være en hemmelig, det er faktisk bare flaut å innrømme. 

PÅ DENNE TIDEN I FJOR


Han mannen bare "you so sexy" det er grunnen til ansiktsuttrykket mitt, haha.

Disse bildene ble tatt for noen dager siden, og jeg skal ærlig innrømme at jeg får skikkelig lengsel av å tenke på hva jeg gjorde på dette tidspunktet for bare et år siden. Tiden har gått så utrolig fort, det er helt seriøst et år siden vi spilte inn Paradise Hotel 2017. Tenk at på denne tiden i fjor var jeg i Mexico. Jeg hadde ingen anelse om hva som ventet meg i det jeg kom hjem til Norge igjen, alt jeg hadde bestemt meg for var å overleve fire uker inne på hotellet. Det "morsomme" var at jeg nesten trakk meg i uke fire etter å fått et sammenbrudd under en av festene våre. TAKK GUD for at jeg tok meg selv sammen, og ikke sendte meg selv ut. Hadde dette skjedd så hadde faktisk jeg røket den uken Rebecca dro, er ikke det litt rart å tenke på? 

PÅ DENNE TIDEN I FJOR

♥ Hadde Morten og jeg begynt å få ganske god kontakt.

♥ Vi kysset en del off cam slik at det ikke skulle komme med på TV, hehe ;-)

♥ Var jeg glad for at vi ENDELIG hadde fått til å sende Martine J ut av hotellet. 

♥ Gledet jeg meg til å komme hjem (HERREGUD SÅ TEIT, jeg angrer så på at jeg ikke brukte tiden min mer)

♥ Spiste jeg verdens beste frokost, middag og lunsj. Altså alle dere som vurderer å melde dere på Pærra, maten er god nok grunn alene til å delta.

♥ Var jeg skikkelig seksuelt frustrert. Kanskje ikke så rart med tanke på at vi drakk alkohol hele tiden, og hooket 24/7? 

♥ Hadde Teele bursdag, og vi fikk ENDELIG KAKE !!! Jeg hadde hatt lyst på kake så sykt lenge, så dere kan tro jeg var fornøyd da dette var overraskelsen. 

SKAL DET IKKE VÆRE VONDT Å HA SEX?

Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte av dette, men Andrea og jeg fant nylig ut at vi sliter med det samme problemet. Aldri før har jeg hørt ordet vaginisme, helt til Andrea kom hjem en dag å fortalte at legen hennes hadde sagt at problemene hun hadde skyltes vaginisme. Jeg sa rett ut "hva faen er det?", og Andrea fortalte meg at bekkenmuskulaturen er for stram, noe som gir kramper i underlivet og kan føles som et låst underliv. 

Jeg har selv slitt mye med smerter under sex, og har ofte hatt problemer med å få (sorry for å være direkte) penis inn i vagina. Dette er noe som har kommet de siste årene, og jeg har helt ærlig blitt så vandt til å ha vondt at jeg på en måte har lært meg å leve med det. Hver gang dette har blitt tatt opp har jeg alltid fått høre "du er nok bare for trang, kjøp deg en stor dildo for å utvide deg nedentil". Det gir jo mening at det skal være vondt om vaginaen er for trang for penis? 

Det eneste jeg ikke har tenkt over er at det har gjort vondt de tre-fire siste årene, og det har vært vondt med alle de jeg har hatt sex med. Nei, det er ikke mange, men er det ikke rart at absolutt alle skulle være for stor for meg? Etter at Andrea fortalte om alle sine symptomer kjente jeg meg bare mer og mer igjen. Hva om? Kan det være at jeg også sliter med dette? Helt ærlig så har jeg ikke ønsket å vite, for bare det å få et "sexforbud" virket skremmende. Jeg trenger ikke å ha mye sex, men jeg det vil likevel ikke si at et forbud skremmer meg. Jeg har kjæreste, og selvfølgelig er vi seksuelt aktive. Hva ville han si

De siste månedene har det bare blitt verre og verre, så jeg mannet meg derfor opp til å bestille meg en time slik at jeg skulle få sjekket dette. Jeg bestilte meg en time til stive skuldre vel og merke, kun for å slippe å snakke om det om jeg ikke skulle tørre. Etter en god stund klarte jeg å fortelle henne hva jeg kanskje fryktet at jeg hadde, så hun begynte derfor å stille meg spørsmål. Jeg sa rett ut at det ofte gjorde vondt å ha sex. Det gjør vondt å få inn penis, og det gjør også vondt under sex. "Har du vondt under sex?, sex skal ikke gjøre vondt". Jeg fikk helt ærlig sjokk i det hun sa det, for jeg har helt seriøst trodd at sex skulle gjøre litt vondt. Det er godt, men det er gjerne et par minutter med smerte før det blir godt. "Sånn skal det absolutt ikke være"

Etter undersøkelsen fikk jeg vite to ting. Jeg må gjøre noe med skuldrene mine, for de har det ikke bra, og jeg har vaginisme. Absolutt ikke i like sterk grad som Andrea, for jeg klarer å ha sex, men det er vondt. Hva er sannsynligheten for at både Andrea og jeg sliter med dette? Vi er herved Vaginisme-kollektivet, haha. Jeg skal jo selvfølgelig ikke le av det, men det er jo litt komisk. Nå er jeg på vei til behandling for dårlige skuldre og vaginisme, vi snakkes senere!

HAN SNAKKER ALLTID OM ANDRE JENTER

Hei dere ♥ Forrige skrev jeg et innlegg om hvor grensa til utroskap går, noe som skapte diskusjon i kommentarfeltet mitt. Jeg synes det er morsomt å se hvor forskjellige meninger man kan ha, og hva man synes er greit og ikke. Jeg tenkte derfor å ta opp et litt annet tema denne uken, og det er hvilke gutter jeg ikke ville datet eller hadde holdt meg unna. Jeg er evig takknemlig for at jeg har møtt en gutt jeg trives med, for jeg skal være så ærlig å si at jeg har vært med et par gutter jeg absolutt burde holdt meg unna. Jeg føler det kan være litt typisk jentedrøm å tenke at "jeg er den jenta som kommer til å forandre han, NÅ skal han slå seg til ro". Noe sier meg at jeg har sett på alt for mye Notebook og The Holliday, hehe :-) Jeg har uansett lært meg hvilke type gutter jeg holder meg LANGT unna, og det er slike typer som virkelig får meg til å sette pris på det forholdet jeg er i nå. 

DISSE GUTTENE VILLE JEG IKKE DATET

De som alltid skjuler telefonen sin. Jeg liker heller ikke at Morten ser alt som skjer på telefonen min, rett og slett for at jeg ønsker litt privatliv jeg også. Det er ingen grunn til at han for eksempel skulle lest samtaler med venninnene mine, men det er likevel ikke slik at jeg gjemmer telefonen for han de gangen jeg bruker den. Dere vet de menneske som snur seg vekk, og gjør alt for at du ikke skal klare å se hva de driver med? Det er en grunn til at de ikke ønsker at du skal se samtalene, så hadde jeg vært deg så hadde jeg funnet meg noe bedre ;-)

Han snakker alltid om andre jenter. Jeg er virkelig ikke så trangsynt at jeg tror at Morten kun synes jeg er pen og digg. Jeg vet Morten synes andre jenter er digge, AKKURAT som at jeg synes andre gutter er digge. Det er helt OK å si "hun var pen" eller "han var kjekk", MEN gutter som konstant snakker om hvor digg andre jenter er, er ekstremt usjarmerende. Jeg trenger ikke å vite at hun hadde en helt sykt fin rumpe, eller at hun hadde digge pupper. Hvorfor fortelle dette til meg? Nei, slike gutter er turn off. 

Han promper og raper konstant. Det er OK å være uheldig å slippe en promp i ny og ne, men jeg klarer virkelig ikke gutter som føler det er OK å gjøre disse tingene 24/7. Du blir plutselig litt mindre kjekk om du alltid promper foran meg, nei takk. 

Han snakker kun om seg selv. ÆÆH, det er ikke noe som er mer irriterende enn gutter som kun snakker om seg selv. Selvfølgelig vil jeg bli kjent med deg, men det er veldig kjedelig å KUN snakke om deg. Meg, meg, meg og mer meg. Nei, denne praten får du ta med moren din, for jeg tror hun er den eneste som er interessert i å snakke om deg 24/7.

Voksne menn som er avhengig av moren sin. Sorry meg å si det, men skal moren din være med på å ta hver eneste avgjørelse kan du bli sammen med henne istedenfor. Du er voksen, og det er på tide at du står på dine egne bein. Selvfølgelig skal man rådføre seg med foreldrene sine, men gutter som enda spiser morsmelk i voksen alder er den største turn off i verden. NEI TAKK

BILDEDRYSS FRA VIXEN

Beklager for et alt for sent blogginnlegg idag, men som dere kanskje forstår så er det ikke så lenge siden jeg har våknet. Jeg klarte å presse meg selv opp av sengen litt etter 11.00, og følte meg vel egentlig bare som en halvdød ku som lå på sofaen. Jeg klarte etterhvert å komme meg ut døren, for slik er livet med hund, hehe. Jeg forstår nå hvorfor jeg har valgt å drikke mindre, for dagen derpå er aldri morsom. Det var jo selvfølgelig verdt det, og ikke minst utrolig morsomt å være på et arrangement man bare har fulgt med på tidligere. Det er helt utrolig å tenke på hvor mye livet mitt bare har endret seg på et år. Hvem hadde trodd at en deltakelse på PH skulle føre til flytting, kjæreste, nye venner og opplevelser. Jeg er så takknemlig, takk dere ♥ 

Jeg skal være så ærlig å si at jeg var kjempenervøs i går. Jeg føler meg veldig ny og liten i bloggverden, så treff som dette kan virkelig skremme meg. Jeg burde nok helt klart drukket litt mindre(hehe), men det var det som hjalp for nervene. Det er jo egentlig ingenting å være nervøs for, men det er vel kanskje ikke så unormalt første gang. Det er jo ikke akkurat sånn at jeg kjenner så mange, og PH-bloggere har ikke akkurat vært så populær tidligere. Jeg møtte uansett SÅ mange fine mennesker i går, og alt i alt var det en veldig fin kveld.

MIN VIXENKJOLE

annonse - alle lenker er annonselenker. 

Akkurat nå befinner jeg meg på Grand Hotel sammen med Andrea, Anne Brith, Morten og Eirik. Vi er snart klare for Vixen Awards. Jeg ser virkelig frem til en morsom kveld med flotte mennesker. Dette er forresten kveldens look, jeg er SÅ fornøyd. Jeg fikk endel kommentarer på at jeg ikke kom til å velge denne kjolen på grunn av at den rosa var mer meg, kanskje dere ikke kjenner meg så godt som dere tror? hehe. Jeg var aldri i tvil på hvilken kjole jeg skulle velge, for denne er såå fin og ikke minst classy <3 


Det er forresten Hedda som har sminket oss i kveld, hun er SÅ flink. Søk opp makeuphedda på Instagram <3

Jeg får også spørsmål om hva jeg har gjort for å få så lange vipper, og som jeg har nevnt til dere før så bruker jeg Komorebi sitt vippeserum. Som dere kanskje husker så var vippene mine ikke eksisterende da jeg fjerne vippeextensions, men nå har de blitt så lange, sterke og fine. Vippeserumet jeg bruker er nå på hele 60% rabatt, og Nelly har endelig fått det inn igjen etter å ha vært utsolgt en liten stund. Du finner det HER

HISTORIEN BAK NAKENSHOOTEN

I går bladde jeg gjennom arkivet mitt for moroskyld, og jeg fant en god del bilder jeg har lyst til å dele med dere. Jeg kan garantere at dere har mye morsomt i vente, HERREGUD så mye jeg har forandret meg siden jeg fikk denne bloggen. Jeg kom også over disse bildene i det jeg bladde gjennom arkivet mitt, og jeg ønsket å dele de med dere. Ikke for å provosere eller for å vise kroppen min, men for å fortelle historien bak. Disse bildene ble faktisk tatt samme dag som jeg søkte til Paradise Hotel 2017. Jeg sa til venninnen min at jeg ikke kunne være med på et slikt program. Jeg hadde ikke fin nok kropp. Ikke stor nok rumpe. Ikke fint nok hår. Jeg var rett og slett ikke bra nok. Min bestevenninne spurte meg derfor "vet du hvor nydelig du egentlig er? Vet du hvor fin kropp du har?". 

Vi diskuterte frem og tilbake, for man er selvfølgelig (dessverre) så utrolig hard mot seg selv. Hun foreslo derfor at vi skulle ta noen bilder, slik at jeg kunne se selv hvor bra jeg så ut. Det er faktisk sånn disse bildene oppsto. "La oss gjøre de litt sexy, sånn at du kan se hvor sexy du er" Jeg postet de aldri, men de ble liggende i bloggarkivet. Kanskje det var meningen at jeg skulle komme over de i dag. Kanskje jeg trengte en liten påminnelse på at jeg er bra nok. Kanskje jeg trengte å høre disse ordene igjen. Selv om jeg ikke så dette i 2016, så ser jeg nå hvor fine mennesker jeg har i livet mitt. For det morsomme er at etter jeg så disse bildene, så tenkte jeg "jeg er ikke så ille likevel". Jeg er så heldig som har venner som minner meg på slike ting. Som tvinger meg til å ta bilder jeg ikke vil ta, for at de vet at jeg vil føle meg bedre etterpå. Takk, dere. 

THROWBACK DEL 1

Denne outfiten er til en kveld ute på byen, OMG HAHA.

Dette brukte jeg i en BURSDAG, haha

Grått er... kult?


Ingen kommentar. Hadde fint hår da :-)

Som jeg skrev tidligere denne uken så har jeg gått gjennom bildearkivet mitt, der jeg fant MASSE gamle bilder. Dette er bilder jeg tidligere har brukt på bloggen, men mange av de har blitt slettet før PH. Jeg slettet masse innlegg før jeg reiste til Mexico, blant annet et jeg skrev da jeg var 19 år gammel å ønsket Restylane (hehe ups). Det ble en del bilder, så jeg har delt de opp i tre deler. Disse bildene er fra 2014-2015, så det begynner å bli noen år siden nå. Jeg synes det er helt sykt å se hvor mye jeg har forandret meg. Dere som kaller meg harry nå, hva i alle dager vil dere kalle meg på dette tidspunktet? Jeg holdt på å le meg ihjel av kombinasjonen av klær, skulle nesten tro jeg var blind. Nå skal jeg ut for å spise middag med min beste venninne og mannen hennes. Jeg føler meg alltid så ung når jeg skriver "mannen". Jeg kan love dere at det er mange år til jeg vil uttale noen for det, hehe :-)

UKENS SPØRSMÅL


Jeg ler så mye av dette bildet, SE hvor mye jeg hadde redigert tennene mine. 

Hvordan var ungdomstiden din? 
Ungdomstiden var ikke lett, og det tror jeg veldig mange "voksne" kan kjenne seg igjen i. Jeg vokste opp uten mye av det presset dere føler på nå, men jeg følte likevel et ekstremt presset. Press på hvordan man skal se ut, hvilke klær man skal gå i og hvordan kroppen skal være er noe alle ungdommer vil kjenne på. Press har alltid eksistert, og de vil ALLTID eksistere. Det er forbanna vanskelig å være ungdom, men husk at det er denne tiden vi virkelig former oss. Vi mister venner samtidig som vi får nye, vi begynner å feste, noen får seg kjæreste, noen sniker seg ut på kveldstid, man lyver til foreldrene sine om veldig mye (også rare ting?) og man begynner virkelig å utforske å kjenne på "voksenlivet". Ungdomstiden er egentlig en så forbanna morsom tid, men man bruker halvparten av tiden på å bekymre seg over kropp, utseende og penger. Vi glemmer å leve og vi glemmer å ha det gøy, for at vi heller skal fokusere på at vi ikke hadde stor nok rumpe eller flat nok mage.

Skulle jeg sagt noe til 14 år gamle Sofie, så hadde jeg bedt henne om å gi mer faen. Gi faen i hva alle andre mener. Gi faen i dårlige venner som ikke var slik de trodde du var. Gi faen i å bry deg så mye om å passe inn. Slutt å oppfør deg som en drittunge for at du ikke fikk WESC genseren du hadde så lyst på, en ubrukelig genser til 900kr. Du trenger ikke en slik genser for å passe inn. Det du skal bry deg om derimot er å ha det gøy med vennene dine, nyte ungdomstiden for du vil ALDRI få den igjen. Snart skal du begynne å betale for dopapir, og det er forbanna kjipt. Du skal begynne å betale skatt, regninger, husleie. Resten av livet ditt skal dreie seg om fremtiden din, så hvorfor ikke nyte livet akkurat nå? Du er ung, vakker og FRISK. Fokuser heller på det, istedenfor den "perfekte" kropp. Akkurat det fokuset vil ikke gi det NOE i fremtiden, men alt det andre jeg snakker om vil gi det noen utrolig gode minner å se tilbake på. 

Hadde du takket ja om du fikk være med på Paradise Hotel 2018?
Ja, det hadde jeg nok gjort. Likevel hadde jeg vært litt redd for å ødelegge den gode opplevelsen, om dere forstår? Vi var jo veldig heldig med vår sesong, i og med at ALLE deltakerne gikk veldig godt overens. Jeg tror nok ikke det vil bli helt likt denne sesongen på grunn av ekstremt mange sterke og forskjellige personligheter.

Er du og Martine Lunde uvenner?
Nei, det er vi ikke :-)

Liker du fansen din?
Jeg ELSKER fansen min. Dere er så snille og gode, herregud for noen fantastiske mennesker. Jeg tror ikke dere vet hvor mange ganger jeg har vært i strålende humør på grunn av kommentarer dere har lagt igjen på denne bloggen. TAKK <3

Hva liker du at fansen skriver til deg? 
Det er ikke noe spesielt jeg liker at dere skriver til meg, jeg liker bare at dere tar kontakt. Om det gir mening? Jeg synes det er ekstremt hyggelig å kommunisere med dere :-)

Hvilken linje gikk du på VGS?
Jeg et år på helse og sosialfag, så barn og ungdom og deretter allmenn påbygning. 

Hvor ofte trener du? 
Jeg trener 4-5 ganger i uken. 

Får du noen gang lykkefølelse uten grunn?
Nesten hver eneste dag. Jeg er så utrolig takknemlig over livet mitt, og jeg får ofte små påminnelser på hvor heldig jeg er. Alle menneskene jeg har i livet mitt, Celine, mamma, bloggen, DERE, mulighetene jeg får og ja, generelt livet. Det er så mange grunner til å være lykkelig, dere!

Har du noen gang blitt sjalu for at Martine henger med Morten?
Hahah nei, det har jeg ikke. Dere må helt seriøst slutte å tro at det er eller har vært noe mellom Martine og Morten. Morten har vært sammen med beste venninnen til Martine, og det hadde derfor vært VELDIG rart om de skulle hatt en greie eller datet? Morten og Martine er BARE venner, og det er på tide at alle forstår det nå. 

Drømmebyen å bo i?
Er det virkelig et spørsmål? hehe. Los Angeles ofc <3

Hvordan var det å være uten mobil på PH?
HELT fantastisk. Det var så sjukt digg å ha en hverdag uten Snapchat, Facebook og Instagram. Jeg savnet ikke telefonen et eneste sekund. 

Har du alltid drømt om å bli blogger?
Ikke alltid, men jeg har alltid hatt lyst til å bli forfatter. Jeg er nå forfatter av min egen bok? dagbok? plattform?, OG DET ER SYKT KULT. 

Når mistet du jomfrudommen din?
Tror kanskje jeg har svart på det før? Jeg var 14 år. 

Hadde du crush på noen inne på PH?
Ingen utenom Morten. Jeg synes Aleks og Kevin var kjekke da, men jeg hadde aldri et crush på noen av de. 

Føler du noen ganger at det blir litt for mange mennesker i leiligheten deres?
Jaa, ikke så mye nå men veldig mye før. Mens PH enda gikk på TV og tiden etter var det KONSTANT mennesker i leiligheten. Jeg var så lei at jeg fikk et utbrudd i fylla. Jeg gikk å kjeftet på alle, og klikket på alle de som hadde lagt seg til å sove hjemme hos oss, haha. Til mitt forsvar var det 9!!!! mennesker her, på to soverom. Det var kun Soph og Kevin som hadde fått ja på å sove hos oss, så hvor resten kom fra vet jeg ikke. 

Hvorfor svarer du aldri på snapper?
Jeg føler jeg svarer ganske ofte på snapper? Dere må huske at jeg har åpen snap med veldig mange følgere, og mottar derfor ganske mange snaps i løpet av dagen. Jeg tar meg derfor ikke tid til å svare på snaps som "Hei og skjer", men jeg svarer ALLTID om dere skriver personlige meldinger til meg. Jeg har aldri ikke svart på en personlig melding før :-)

MØTE MED EKS-"SIVGERSØSTER"

annonse - alle lenker er annonselenker


Lignende jakke HER / Bluse HER / Bukse HER (IKKE LIK BUKSE)

I dag er det endelig FREDAG og helg. Det jeg var mest redd for da jeg fikk bloggen som jobb var at jeg skulle miste helgefølelsen. Jeg fant fort ut at det faktisk bare var å forme ukene sine slik at helg fortsatt føles som helg. Jeg jobber mer i ukedagene, spiser sunnere og trener masse, mens i helgene blogger jeg mindre, spiser mer usunt og trener nesten ikke. Jeg har funnet en god balanse slik at jeg fortsatt kan nyte helgene, og føle at fredag, lørdag og søndag er litt annerledes enn resten av uka ♥

I dag kommer en av mine beste venninner til Oslo, aka min eks-svigersøster om jeg kan kalle henne det? Jeg har fått kritikk tidligere for å enda være venn med henne, noe jeg synes er helt latterlig. Det er ikke slik at jeg dropper en av mine beste venninner kun for at hun er søsteren til eksen min. Det er helt OK for alle parter, så hvorfor skal vi kutte kontakten? Noen mennesker må virkelig begynne å være mer åpen, og ikke så trangsynte :-) Jeg vet ikke helt hva planene våre er, men jeg skal i alle fall møte henne veldig snart. Jeg har ikke så mye tid resten av helgen da jeg skal på to arrangementer, og en av de er Vixen. Nei, jeg har ikke tenkt å boikotte om dere lurer på det.

POLITIET DREPER UNGDOMMER

Twitter sier "En politimann skyter på Utøya". 

Hva faen skjer med verden? En politimann? Det som skulle redde oss er drapsmannen. Jeg gir opp

49, 50, 51. Nei, nå kan jeg ikke telle skudd mer, jeg kommer til å bli gal. Går han ikke tom for skudd snart? Skal dette aldri ta slutt?

Twitter sier " 2 politimenn skyter på Utøya akkurat nå". 2 stykker? Vi er fucked. Jeg vet ikke hva som irriterer meg mest. At jeg kommer til å dø uansett, eller at sidemannen forbereder meg på døden ved å lese på twitter. 

Skuddene stopper. Er det over? Nei, vent. Det starter igjen. Den lille følelsen av håp er nå borte. For en deilig følelse, hvorfor har jeg ikke satt pris på den før? Hvorfor måtte jeg kjenne på døden for å kunne sette pris på følelsen av noe bra? Bortskjemte drittunge

"LEGG FRA DEG VÅPENET, OVERGI DEG". Hva skjer nå? Det blir stille. Helt stille. Vi venter. Ingen sier noe. Jeg kan så vidt høre at sidemannen puster i et rom fylt av mennesker. Stillheten er lyden av ungdommer som er livredd for døden. "HYSJ" var det noen som skrek ut i det noen hostet. "Hysj, du dreper oss"

Plutselig hører jeg lyden av knust glass. "ER DET NOEN HER?". Faen, politiet har funnet oss. Nå dør jeg. Jeg skal ikke være byttedyret som er presset inn i hjørnet mer. Jeg skal ikke sitte her å vente på å bli drept. Hva gjør jeg? LØP, IGJEN. 

Jeg løper mot døden. Løper mine siste steg. Puster for alle siste gang. Føler for siste gang. Min siste følelse er redsel. 

Jeg vil ikke sitte å vente på å dø, skal det skje så skal det skje med engang. Lommelykten kommer mot meg. "LEGG DEG NED, TA HENDA OVER HODET". Jeg legger meg ned. Venter på skuddet. Nå dør jeg

HVOR GÅR GRENSA PÅ UTROSKAP?

Jeg får ofte spørsmål om hva jeg ville godtatt fra Morten før jeg ville sett på det som utroskap. Er det OK å snakke med andre jenter? Er det lov å si at han synes andre er pen? Hva om han kysser noen? Det blir feil av meg å si at jeg ikke ville godtatt utroskap, for jeg har gjort det før. Jeg var så forelsket at jeg trodde han ville endre seg, og at det ville ordne seg til slutt. Han var utro flere ganger, og det ble selvfølgelig ikke bedre. Jeg tror og håper at jeg vil ha nok respekt for meg selv at jeg ikke ville godtatt dette igjen. Men hva er det jeg egentlig ikke ville godtatt?

Det er vel åpenbart at det ikke hadde vært greit om Morten hadde hatt sex med en annen jente, for han hadde hatt mange sjanser til å trekke seg før det hadde gått så langt. Selvfølgelig kan alle gjøre feil, men personlig synes jeg dette er en alt for stor feil å gjøre. Hadde Morten kysset en annen jente derimot kunne jeg nok tilgitt han. Jeg skal ikke si at jeg ikke hadde blitt lei meg eller såret, men jeg helt ærlig så ser jeg ikke på et kyss som en så big deal. Morten og jeg har jo kysset andre mens vi har vært sammen, men dette har jo bare vært på tull. Dere husker kanskje alle kyssebildene til meg og Kevin en periode? haha. Nei, vi har ikke kysset randoms om noen måtte tro det nå.

Jeg hadde heller ikke godtatt at Morten hadde snakket med andre jenter, MEN jeg hadde aldri sett på det som utroskap om han hadde hatt en litt bedre tone med en random jente på byen en kveld. For det dessverre ikke slik at vi slutter å ønske bekreftelse fra andre for at man er i et forhold. Selv om jeg elsker Morten, og vil være sammen med han, så har jeg fortsatt et behov for oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Jeg vet det er delte meninger rundt dette, men jeg vil tro at de aller fleste kjenner seg igjen i det jeg sier? Jeg har fått oppmerksomhet fra andre uten at Morten har brydd seg, og det har også vært motsatt. Morten er jo en veldig kjekk gutt, så det sier seg vel kanskje selv at han får mye oppmerksomhet blant jenter? 

Enkelt å greit så ville jeg ikke godtatt noe der det hadde vært følelser involvert. Spør du meg hadde det vært verre om Morten hadde snakket med en jente over lengre periode, enn å kysset en random han aldri hadde snakket til igjen. Alt i alt så ville det vært verre om Morten hadde blitt knyttet følelsesmessig til et annet menneske, enn om han hadde gjort noe med noen som han ikke hadde et forhold til. Jeg ville sett på det som et større svik, og mer som utroskap enn noe som hadde skjedd i fylla en lørdagskveld. Jeg synes faktisk dette er et vanskelig tema å diskutere, for man vet jo egentlig ikke. Jeg vet ikke hvordan jeg hadde reagert før jeg hadde vært i situasjonen selv, og jeg håper og VET at jeg ikke kommer til å havne i en slik situasjon. Jeg her så heldig å ha en kjæreste som respekterer meg nok til å ikke gjøre slikt. ♥

Hva synes DU er utroskap?

GUTTESKJORTE OG RØDE LEPPER

annonse - alle lenker er annonselenker


"Vises kanskje niplene mine nå, Andrea?" hahaa. 

I går klarte jeg (som alle andre dager) å forsove meg til møtet jeg skulle på. Jeg forsov meg kanskje ikke til møtet, men jeg forsov meg til alt jeg skulle gjøre før møtet. Jeg bestemte meg derfor for å bare slenge på meg noen klær slik at jeg kunne komme meg ut døren for å faktisk rekke møtet jeg skulle på. Jeg er ikke ute etter å være den useriøse bloggeren som kommer for, det er helt uaktuelt. Som dere kanskje ser så har jeg fått skikkelig dilla på skjorter igjen, og i dag ble det Morten sin skjorte jeg tok på meg. Jeg merket først ikke at det var hans til Andrea kommenterte at den var litt stor, hehe. Den burde absolutt blitt strøket også, men det hadde jeg ikke tid til. Likevel var det et eller annet som fikk meg til å elske denne "dårlig tid" outfiten. Hva synes du?


Lignende skjorte HER / Bukse HER / Lignende bh HER

Jeg har egentlig ikke likt rød leppestift heller, jeg har følt at det har vært litt... harry? hehe. MEN som jeg snakket om i innlegget om klesstilen min, så endrer man seg jo hele tiden. Akkurat nå liker jeg det, og jeg synes personlig jeg kledde det veldig godt. Jeg skal faktisk gjøre et par endringer med utseendet fremover. Nei, jeg skal ikke operere meg, men det vil likevel være veldig synlig. Jeg vet mange av dere vil bli skuffet/sint på meg, men jeg må gjøre det som føles riktig for meg. Jeg gleder meg likevel til å vise dere, og jeg må ærlig innrømme at jeg er spent på tilbakemeldingene. Er det noen som klarer å gjette hva jeg skal gjøre? I dag har jeg forresten hatt besøk av Anne Brith, og hun bakte ENDELIG smashkake til meg. Den var SÅ god. Add meg på Snapchat; Sofieeec for å se denne nydeligheten. 

HEMMELIGHETER FRA PARADISE HOTEL

♥. Jeg trodde Kevin var forelsket i meg inne på hotellet, og jeg er enda sikker på at han hadde et lite crush på meg. Jeg venter enda på den dagen han skal innrømme det, hehe <3 i love you bestis. PS;INNRØM DET.


Dette svarte Kevin når jeg konfronterte han med det, for å så svare "Hæææ, nei hva snakker du om?". Gleder meg til Kevin innrømmer dette <3

♥. Jeg synes Ida var så utrolig bitch, helt til vi ble skikkelig godt kjent den siste dagen. Jeg tror både Ida og jeg fikk et dårlig førsteinntrykk av hverandre, så begge ble veldige triste i det vi skjønte at vi gikk drit godt overens.

♥. Jeg latet som jeg ble glad den uka Soph sjekket inn igjen. Ikke for at jeg ikke likte hun som person, men jeg visste at hun var en sterk spiller. Helt ærlig så var jeg livredd for Soph, mye av grunnen er for at jeg VET jeg ville røket om hun fikk en makt, haha. 

♥. Jeg lovte meg selv den uka jeg røk ut av hotellet, at om jeg klarte å bli værende så skulle jeg drikke meg SÅ full etter parsermonien. Det skjedde aldri :-(

♥. Jeg ble glad da Martine Johansen sjekket ut. Det føltes deilig å ENDELIG få henne ut av hotellet, haha. Så merkelig at vi er SÅ gode venner nå, ting forandrer seg virkelig.

♥. Jeg ble også veldig glad da jeg møtte Aleksander på utsiden, siden han hadde vært med på å sende meg ut. Jeg husker at noe av det første jeg sa til han etter at jeg hadde gitt han en klem var KARMA, haha. Takk Andrea <3 

♥. Jeg var SÅ lei av alle deltakerne etter å ha vært to måneder sammen på hotellet, så jeg snakket nesten ikke med en sjel etter at vi sjekket ut. Jeg lå kun inne på rommet sammen med Morten og Andrea, veldig sosialt.

♥. Jentene og guttene reiste ikke hjem med samme fly, så da vi skulle si hade til hverandre klarte jeg å kysse Morten. Selv om vi hadde et veldig nært forhold i Mexico, var det ikke så naturlig å gi hverandre hadekyss. Jeg ble derfor veldig flau, og løp rett inn i bilen, hehe.