hits

mars 2016

Uthvilt, hva er det?

For første gang på mange år skal jeg prøve å være fornuftig å legge meg tidlig. Jeg hater meg selv hver eneste morgen for at jeg la meg så sent, så i morgen skal det være annerledes. Det må virkelig være verdens beste følelse å kunne våkne tidlig og faktisk være uthvilt, er det mange som kjenner på den følelsen? Jeg syntes det er såå utrolig mye spennende å se på tv og macen når klokka begynner å nærme seg 12-1, haha. Men nå skal jeg legge fra meg macen. Alt for å få skjønnhetssøvnen. Såå jeg skulle bare en tur innom for å ønske alle en god natt ♥

 

Hva skal jeg gjøre?

Det eneste negative med å jobbe natt er hvordan dagene blir når du først har fri. I dag våknet jeg klokken 4, og hvor mye er det igjen av dagen da? 6 timer kanskje, haha. Jeg skal på tidligvakt i morgen å må derfor legge meg ganske tidlig om jeg skal komme meg på trening før jobb. Eller skal jeg trene nå? Jeg vet ikke om det er best å bruke kvelden på å få slappet av litt, eller om jeg kjempe meg opp av sengen 05.30 i morgen for å komme meg på trening før jobb. HVA SKAL JEG GJØRE? Jeg skjønner hvor godt jeg har det når mitt største problem er hvilken tid på døgnet jeg skal trene. 

Det er forresten bare 12 !!! dager til jeg drar til New York. Jeg husker når vi bestilte turen var det over 70 dager, hvor ble tiden av? Jeg er sånn person som vil gjøre mest mulig på minst mulig tid, så om dere har noen tips til MASSE ting vi kan gjøre i New York vil jeg gjerne høre ♥ 

Happy birthday

TO ME. Bursdagen min startet på nattevakt og fortsatte i sengen. Jeg våknet for ca 2 timer siden av en veldig snill kjæreste som kom med kake og frokost  ♥ Jeg innså nettopp at jeg ikke har noe å se fram til lengre, for nå har jeg vært gjennom de årene i livet som du gleder deg til fra du er en liten jente. Hva skal jeg glede meg til nå? Midtlivskrisen? haha. Det å fylle 21 år har jeg sett frem til lenge, for nå kan jeg ENDELIG feste i USA. Gjett om jeg skal dra på jentetur til Los Angeles etter jeg og Gabriel kommer hjem fra jordarundt reise. Jeg tror nok ikke det blir så mye festing når jeg og Gabriel skal ut å reise. Jeg er ikke den typen som drar alene på fest med kjæresten min. Det er veldig hyggelig om man drar sammen med andre, men ikke alene. Det virker skikkelig kleint haha. 

Nåå skal jeg komme meg en tur på trening, så vi snakkes ♥

Tilbake til rutiner

Jeg vet ikke helt med dere, men jeg syntes faktisk det er godt at påsken er over. Jeg er ikke spesielt fan av hverdagen, men likevel har rutiner vært savnet. Eller det er vel egentlig bare treningen og maten jeg har savnet. Grandis og alkohol er ikke noe jeg syntes er veldig godt flere dager etter hverandre haha. Men det har vært en utrolig koselig tur, og vi har hatt det så morsomt. 


I dag er det nøyaktig 2 uker til vi drar til New York, herregud så jeg gleder meg. Jeg tror nok dere kommer til å merke det godt på bloggen når jeg skal ut å reise på nytt. Skal bli godt å alltid ha noe å blogge om. 

 

Pause fra bloggingen

Denne helgen har virkelig bloggen vært nedprioritert. Vi har noe å gjøre absolutt hele tiden, så det er ikke bare å ha tid til å sette seg ned å skrive et innlegg. Så denne helgen har jeg hatt en liten pause fra bloggingen. Jeg skal skjerpe meg fra i morgen, hehe promise. Nå skal vi nyte siste kvelden her, snakkes i morgen ♥ 
 

Nu kjør me

Formen var ikke helt på topp i dag etter en kveld med litt for mye alkohol, hehe. Vi klarte derfor ikke å stå opp tidlig nok for å rekke å stå på ski, men afterski har vi alltid tid til. Vi har akkurat kommet inn døra, og afterskien var helt topp. Men jeg kjente jeg fikk nok når det ble alt for mange mennesker, og temperaturen inne i bygget var helt jævlig. Jeg følte meg plutselig ikke å sexy lengre med svette i panna, haha neida joda. Nå skal vi begynne å gjøre oss klar for kvelden, snakkes ♥
 

Feste med svenskene

Da har vi ankommet Åre og er nå klar for å feste med alle partysvenskene. Det er vel egentlig overtall med nordmenn her da 70% av Trondheim drar til Åre i påska, så det er vel likt som å feste hjemme. Men det blir uansett koselig. Nå skal vi snart lage oss litt mat før vi skal teste ut utelivet. Imorgen kommer resten av gjengen, noe som kan bli spennende da det allerede begynner å bli litt trangt i hytta, og vi er kun 4 stykker. Ha en fin dag alle sammen ♥

Pakket og klar

Etter bare en uke hjemme er  jeg er snart klar for å dra igjen. Imorgen reiser jeg og jentene på hyttetur til Sverige, der vi skal være i 3 dager. Selv om det bare er en weekendtur vi skal på, kjenner jeg allerede hvor jeg gleder meg til å reise bort. Jeg føler nesten at rastløsheten min er en sykdom, for den plager meg nesten hver eneste dag. For meg er det ikke noe som heter hjemme best, men borte best haha. Så de neste dagene skal virkelig nytes. Jeg skal til og med ta med slalomskiene mine, for i år SKAL jeg stå på ski. Jeg har også hørt at bakkene er mye brattere der enn hva de er her i Trondheim, so wish me luck. Det tror jeg virkelig at jeg trenger. 


Ser dere linselusa? Hun måtte få være med på bildet til slutt, haha.

 

Dette er sykt

Dagen i dag startet egentlig ganske bra, helt til jeg så på nyhetene. Er det virkelig slik det har blitt? Skal det begynne å være "normalt" å se terror på tv-skjermen? Det er ikke lenge siden det skjedde i Paris, og nå dette. Jeg kjenner klumpen i magen, for dette er virkelig skummelt. Likevel er det viktig å ikke la seg skremme, ikke la dette styre hverdagen. Og ikke minst, det er viktig å holde sammen. Holde sammen for de som var der når det skjedde, for de som døde og de etterlatte. 

Aldri gi opp

I dag har jeg virkelig fått testet alt som heter tålmodighet og styrke. Jeg vet ikke helt hva Gabriel tenkte med, men han tok meg med i den bratteste bakken på hele skisenteret. Jeg har stått på slalomski en gang før, og det var for et år siden haha. Jeg tror han fikk litt dårlig samvittighet stakkars, da han fant meg gråtende dynka i masse snø. Ja, jeg gråt. Jeg tror det har mye med at jeg er sliten og at jeg kun har sovet 3 timer etter nattevakt, for vanligvis skal det mer til. Men i dag skulle det absolutt ingenting til, og livet føltes helt meningløst mens jeg kjempet meg ned de bratte bakkene.

Jeg har sikkert falt 100 ganger, jeg tror jeg har forstuet tommelen min og kroppen verker. MEN FYFAEN så godt det føltes når jeg tok meg i nakken, og bestemte meg for å slutte og sutre og komme meg ned bakken. Og vet dere hva? Jeg fikk det til også, uten og falle. Det er en av de egenskapene jeg liker mest med meg selv, det at jeg nesten aldri gir opp. Gabriel spurte sikkert 100 ganger om han skulle få noen til å hente meg med scooter, men jeg nektet. Jeg skulle komme meg ned, og jeg klarte det også. Det viser igjen hvor viktig det er å aldri gi opp, uansett hva det er. Målet kan være mye nærmere enn hva man tror. 
 
 

Smågodt for alle pengaEr jeg den eneste som ikke svømmer i smågodt denne helgen? Det ble vanskeligere enn jeg trodde å få tak i smågodt til påskeeggene jeg har kjøpt, for det var virkelig utsolgt overalt. Men det er vel sånn vi nordmenn er i påsken og alle andre høytider haha. Men for all del, kos dere og nyt påsken ♥ Jeg skal selv kose meg med masse smågodt neste helg, og jeg gleder meg. For min del prøver jeg å komme litt tilbake i rutiner etter ferien, og bestemte meg derfor for å lage speltlompepizza i kveld. God og sunn mat hjelper veldig mot cravings ( noe jeg har alt for ofte haha). Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal på nattevakt. Kjenner meg ikke helt klar for hverdagen enda, men sånn er det bare. Ha en fin helg alle sammen ♥

My new..Her har dere noen av innkjøpene mine fra Bangkok, jeg er såå fornøyd ♥ Jeg har ønsket meg skoene og vesken så utrolig lenge, så jeg fant ut at jeg skulle unne meg litt ekstra nå. Jeg følte virkelig lykkerusen når jeg kunne gå ut av butikken å vite at disse var mine, ENDELIG ! Gjett hvem som gleder seg til å komme til Bangkok for å handle neste gang. Bangkok er virkelig en helt fantastisk by for shopping, og jeg anbefaler alle som ønsker seg mye utvalg til en grei penge å ta turen dit. 

 

Kontrasten er så stor

Helt ærlig så trodde jeg ikke rettsaken kom til å gå innpå meg. Jeg følte meg på en måte forberedt på det. Men jeg skal også være så ærlig å si at jeg tok feil. Jeg lurer egentlig på om man kan være forberedt nok. Jeg har ikke orket å se på nyhetene for jeg vet hva som møter meg. Jeg har heller ikke orket å gå inn å lese nyheter på nett. Jeg har gjort alt for å unngå deg, men likevel så er du her. Jeg trengte ikke å gjøre mer enn å oppdatere facebookfeeden min, så er du plutselig overalt. 

Helt ærlig så vet jeg ikke hvordan jeg skal håndtere dette. En del av meg får lyst til å holde kjeft og bite i det sure eplet, mens en annen del får lyst til å skrike og legge meg ned. Jeg har skjønt for lenge siden at du alltid kommer til å ta plass, på en eller annen måte. Men jeg har ikke skjønt hvorfor du må ta så mye plass. Jeg har både godtatt og skjønt at media vil skrive om deg, men jeg klarer ikke å godta at de må skrive om absolutt alt du gjør. Fortjener virkelig nazihilsningen din eller at du får den billigste fjordland middagen en hel nyhetssak? Er det virkelig så interessant? 

Det er veldig skremmende og ikke minst sykt irriterende å se all oppmerksomheten du får. Det som er mest irriterende er at du virkelig elsker oppmerksomheten vi gir deg. Media svermer rundt deg samtidig som de kjemper om å få det beste bildet og den beste overskriften. Du har blitt en kamp om mest klikk, det er perfekt for deg, er det ikke? Jeg tror du elsker å provosere, og for deg er det jo så enkelt. Det er enkelt for deg, for du vet at hva enn du sier så blir det en nyhetssak. Du snakker om dårlige fengselsforhold som er mye bedre enn mange av de andre som er isolert.  Du klager på en dårlig middag som du må spise to dager på rad, mens andre mangler noen rundt middagsbordet på grunn av deg. Det må være så provoserende og jævlig vondt. 

Du tok fra andre et barn og en søsken, det viktigste de har. Du klager over fjordland mens disse menneskene holder hodet høyt, og kjemper en vond og tung kamp hver eneste dag. Kontrasten er så stor. 


En ting er sikkert, vi hadde noen helt fantastiske dager før 22 juli. Det kan du aldri ta fra oss

.

Ingen lykkefølelseJeg kjente ikke akkurat lykkefølelsen når jeg våknet opp hjemme i egen seng. Det blåste, regnet og var masse is ute. Det var en stor kontrast fra å våkne opp til sol og varme. Heldigvis er det kun en uke til jeg skal på påsketur, og etter det er det bare 9 dager til vi drar til New York. Så jeg skal kanskje ikke klage. Hverdagen er bare ikke noe for meg, og jeg syntes den virker litt meningløs. Man gjør alltid de samme tingene, og det er kjedelig. Jeg er i alle fall sikker på at framtiden min ikke skal være en A4 hverdag, nei takk. 

Den var noe positvit med å komme hjem, og det var det å kunne dra på trening. Jeg trente litt i Thailand også, men hotellene hadde utrolig få apparater så det var ikke så enkelt å få til en skikkelig økt. Men så lenge man er kreativ får man alltid til noe, så da var det ingen unnskyldning for å ikke trene. Det var uansett godt å komme hjem til et senter som har alt jeg trenger. Nå ligger jeg helt utslitt på sofaen etter en lang reise og en hard treningsøkt. Jeg har heldigvis verdens beste kjæreste som lager taco til oss mens jeg får slappe av. Virkelig konemateriale jeg har fått meg, haha

Sorry and goodnight

Da er klokken 01.00 her i Bangkok. Jeg skal opp om 5 timer, så jeg begynner å kjenne stresset. Jeg håper egentlig at jeg er kjempe trøtt på flyet imorgen, sånn at jeg får sove på flyturen hjem igjen. Bare tanken på å sitte 10 timer på fly får meg til å grøsse. MEN jeg får se det positive i det, for jeg får masse tid til å jobbe med bloggen. Jeg må bare beklage for at jeg har vært ekstremt dårlig til å svare på kommentarer, men jeg glemmer det litt når jeg er i feriemodus. Jeg tilbringer ikke så mye tid foran pcen, så når jeg først gjør det er det for å publisere et innlegg. Men om 24 timer er jeg hjemme i Norge, så da er det tilbake til rutiner. God natt alle sammen ♥
 

hat/elsk forhold
Etter to dager i Bangkok føler jeg virkelig på et elsk/hat forhold. Jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg liker byen eller ikke. Det ene øyeblikket syntes jeg Bangkok er helt fantastisk, mens det andre øyeblikket vil jeg langt vekk herfra. Bangkok har en liten sjarm over seg. Det er mye fint å se om man er flink til å bruke google, takk gud for google. Denne byen er også en drøm for alle som elsker å shoppe. Jeg har ikke telling på hvor mange kjøpesenter vi har sett eller vært innom, men det er mange.

Det beste med Bangkok er at du kan få tak i ALT her, både luksus og helt vanlige butikker. Her har du alt fra Rolex til Zara, så det passer en hver smak. Hadde det ikke vært for at jeg skal til New York om 3 uker ville jeg nok shoppet mye mer, men jeg har likevel fått brukt nok penger. Jeg føler egentlig ikke at jeg kan ha så alt for mange meninger om denne byen da jeg kun har vært her i to dager. MEN HERREGUD så lett det er å gå i turistfeller. Tar du taxi i Bangkok står du plutselig inne i butikken til broren til kompisen til onkelen for at de har et samarbeid og taxien drar inn "kunder" for butikkene. Vi hadde tenkt å ta båttaxi i dag og før vi visste ordet av det var vi dratt inn i en bror til kompis butikk igjen. Båttaxi koster vanligvis 20 THB per pers, disse skulle ha 1800 THB. Kanskje de hadde en magisk luksusbåt som var så mye bedre enn alle andre, ikke vet jeg.I tilegg virker det ikke som noen i Thailand kan engelsk, herregud så vanskelig det er å kommunisere. Neida, jeg skal ikke være så alt for negativ nå. MEN DE TRENGER VIRKELIG ET ENGELSKKURS, eller ti. Vi skal tilbake til Thailand i oktober å være her over en måned, da har vi mye bedre tid til og utforske og se forskjellige steder. Kanskje jeg vil like Bangkok litt bedre da? Vi var innom Lumpini Park i dag, absolutt en av tingene som gjør Bangkok til et fint sted. Jeg anbefaler virkelig alle som skal hit å ta turen innom. 

Look at this view

I dag ankom vi endelig Bangkok. Før vi reiste til Thailand var det Bangkok jeg gledet meg mest til, men i dag gruet jeg meg utrolig mye til å dra fra Hua Hin. Det har nok mye å gjøre med de siste dagene i Hua Hin, som har vært helt perfekt. I tillegg var hotellet i Hua Hin så utrolig bra, så jeg ble nesten skuffa når vi sjekket inn på dette hotellet. Jeg skjønner selv hvor drøyt det høres ut, så denne bortskjemte drittungen burde vel bare holde kjeft haha. Noe som absolutt var en stor pluss med dette hotellet er utsikten, for den er virkelig helt amazing.Ellers er Bangkok helt OK. Jeg tror denne byen er aalt for stor for min smak, det er seriøst biler og mennesker OVERALT. Vi har ikke fått gjort så mye i dag da vi ikke var her før på ettermiddagen. Så kan jeg kan vel ikke ha en mening om jeg liker byen eller ikke enda. I morgen skal vi opp kjempe tidlig for å rekke gjennom alt vi ønsker. Jeg skal ta med meg kameraet sånn at jeg får vist dere litt av Bangkok også. 

10 år tilbakeI dag har vi gjort noe jeg helt seriøst aldri tror jeg kommer til å bli for gammel nok til, og det er badeland. Jeg hadde aldri trodd at badeland i Hua Hin kunne være noe særlig bra, men det var det. Dette må nok være en av de bedre badelandene jeg har vært på, så jeg syntes det fortjener litt skryt. Jeg må si at jeg følte meg utrolig gammel da det kun var barn på 12 år og yngre som løpte rundt oss . Vi var sikkert de eneste som hadde kommet i puberteten på hele badelandet haha. Men hva har det egentlig å si? det er viktig å kunne være litt barnslig i blandt også. 

Dette er forresten utsikten min akkurat nå. Jeg kjenner jeg kan bli vandt til dette livet. Tenk for en hverdag å kunne sitte her hver enste dag, jeg tror jeg aldri hadde blitt lei. 

 

Let me show you my room
Her har dere en liten smakebit på hotellet vi sover på. Jeg vil virkelig anbefale dette hotellet til alle som skal til Hua Hin. Hotellet er kjempe fint, det er utrolig stort, det er 5 basseng her, i tillegg til 5 resturanter. Servicen er tipp topp og beliggenheten er perfekt. Nåå skal jeg dra nytte av at bassenget er rett utenfor hotellrommet vårt, og jeg skal nattbade for aller første gang. Jeg tror jeg må være tidenes kjedeligste person som ikke har nattbadet før, men det er en første gang for alt. Jeg håper alle får en fin dag/kveld ♥ vi snakkes


 

My paradise

Hva syntes dere om utsikten fra hotellrommet vårt? Det eneste vi trenger å gjøre er å åpne terassedøren å gå rett ut i bassenget. Vi har byttet til et annet hotell i Hua Hin, da vi ønsket å prøve noe annet. Jeg gleder meg masse til å vise dere, for dette hotellet er magisk. Det er deilig at vi skal bruke de siste dagene vi har i Hua Hin på å kose oss skikkelig. Nå skal vi dra å spille litt minigolf før vi skal teste ut spaet på hotellet. Have a nice day everyone ♥


 

En opplevelse utenom det vanlige

Som jeg har fortalt tidligere så var vi på Wat khao takiap ( et lite fjell her i Hua Hin) for å se på tempel og møte aper. Jeg kan ikke si noe annet enn at det var en super opplevelse. Jeg er alltid veldig skeptisk på aktiviterer som innebærer dyr da det dessverre alt for ofte er dyr som ikke blir behandlet på rett måte. Dyr som kun blir brukt til å være pengemaskiner for turister, og det er så absolutt ikke noe jeg vil støtte. Dette var heldigivs ikke noe sånt, og apene lever fritt. Det var utrolig spesielt å komme opp på toppen og komme rett inn i apeland, bokstavelig talt haha. Det var aper OVERALT. Vi hadde lest på forhånd at apene kunne være utrolig frekke, og det kan jeg skrive under på. Vi rakk ikke å komme oss av scooteren før det var en ape som kom å stjal posen vår haha. SONY DSC

Om du ikke ønsker en ape hoppende på deg anbefaler jeg IKKE å ha med mat eller drikke dit. Ønsker du å mate apene finner du en butikk som selger apemat for en kjempe billig penge. Er du like glad i mate dyr som meg vil du ha 100 aper rundt deg før du vet ordet av det. Jeg rakk ikke å komme fram til butikken engang før apene hadde begynt å samle seg rundt meg. De tøffestene apene kom å tok mat rett ut av hånden min, noe som virkelig smeltet dyrehjertet mitt. Jeg syntes det var utrolig spesielt å komme så nære noen dyr jeg kun har sett på TV før, noe som virkelig gjorde dette til en opplevelse utenom det vanlige. Dere kan tro jeg skal å møte apene en gang til før jeg drar hjem. Det å møte aper er en av de kuleste tingene jeg noen sinne har opplevd. Ouch, kanskje jeg har et alt for kjedelig liv? haha

Feeling richWhat a night ! Jeg tror nok aldri jeg klarer å venne meg helt til prisene her i Thailand, det er så sykt billig. I dag spiste vi den dyreste middagen hittil og den kostet 700kr. 700kr for alkohol til to personer, dessert og middag, hvor billig er ikke det? Det verste er at vi dro på en eksklusiv resturant, likevel er det så billig. Vanligvis har vi betalt 150kr for middag, så det er jo en ganske stor prisforskjell men likevel så billig. Jeg føler meg nesten rik når jeg er her, for man har faktisk råd til absolutt alt. Jeg tenker ikke over hva jeg bruker pengene på, for det koster ingenting. Vi tok taxi i ca 30 min til sammen tur-retur i dag, og det kostet ca 80 kr til sammen. 

Den dagen jeg virkelig begynner å tjene penger skal jeg kjøpe meg et feriehus i Thailand som jeg skal reise til når jeg vil. Det blir nok ikke Hua Hin da jeg egentlig ikke syntes det er noe fint her. Det er noen få plasser som skiller seg ut, ellers er det bare rot og lite gjennomført. Men til tross så er fortsatt veldig koselig her. Denne rotete byen har en liten sjarm over seg, det skal den ha. Jeg kjenner jeg gleder meg til vi skal reise til Phuket og Krabi, der tror jeg det er mye finere og mer idyllisk. 

Around the cornerI dag dro vi på et fjell her i Hua Hin for å se på aper. Det var virkelig en utrolig opplevelse. Vi hadde lest før vi kom dit at apene kunne være ganske pågående og frekke, noe de så absolutt var. De stjal både pose, is og mat hahah. Jeg har tatt masse bilder, så jeg gleder meg skikkelig til å vise dere. Ellers har jeg bare slappet av i dag. Jeg er ikke like solbrent som i går, men smertene er verre i dag. Jeg kan ikke være for lenge i sola da det begynner å svi på hele kroppen, så mye av tiden har gått til å være på hotellrommet og kjøpesenteret i Hua Hin, ikke veldig spennende. Jeg får bare håpe på en bedre dag imorgen !

Vi dro også på en liten sightseein tur, og gjett hva vi fant? En MYE finere strand enn den som er ved hotellet vårt. Det beste er at denne stranden bare er rett rundt hjørnet, så det tar absolutt ikke lang tid å komme seg dit. Vet ikke helt hva vi skulle gjort uten scooter, da hadde vi nok ikke oppdaget halvparten av hva vi har sett til nå.
 

The struggle is realDa har vi nesten akkurat kommet inn døren etter å ha vært på nattmarked. Jeg må si jeg er litt skuffet etter å ha hørt så utrolig mye bra om nattmarkedet, og at det er noe man MÅ oppleve. Min personlige mening er at det så absolutt ikke er noe man må oppleve. Det var så absolutt verdt turen dit, men jeg vil ikke si at det er noe must. Små butikker med billige klær finner man overalt her i Hua Hin, så man trenger ikke å dra på nattmarked for å kjøpe det. 

Ellers har jeg klart å bli solbrent etter kun 2 dager her. Jeg var nok litt for tøff når jeg la meg med solilje, men jeg var helt sikker på at det kom til å gå bra i og med at det var faktor 15, og jeg blir aldri solbrent. Trodde jeg i allefall... I skrivende stund sitter jeg i sengen, alt annet er så utrolig vondt. Jeg syntes nesten det er flaut å gå ut døren, da jeg ser ut som en tomat. Jeg er også så brent at det glinser av meg, noe som får meg til å se svett ut 24/7. Nå skal jeg prøve å sove, også håper jeg at jeg våkner opp i morgen litt mindre rød. The struggle is real er alt jeg har å si haha. God natt ♥

 

Jeg er heldigJeg kan nesten ikke tro at jeg faktisk er i Thailand. Det å reise hit har vært en drøm så lenge jeg kan huske, og endelig er jeg her. Hotellet vi ligger på er kjempe fint, i tillegg er stranden bare noen få minutter unna. Nå skal vi dra på stranden for å nyte det vi har igjen av formiddagen her. I Hua Hin er nå klokken 13.40, så vi ligger en god del timer foran dere. Jeg gleder meg masse til å se hva denne byen har å by på, og ikke minst å vise dere. Jeg kommer til å legge ut masse på snap, så for dere som vil følge meg der heter jeg sofieeec. Jeg håper alle får en god morgen hjemme i kalde Norge, hehe! Jeg føler meg såå heldig akkurat nå.

 

1 av 3

Nå sitter vi på gardemoen å venter på at flyet til Russland skal gå klokken 1. Flyturen hit gikk kjempe fint, og jeg sitter igjen med følelsen av stolthet. Jeg er stolt fordi jeg fortsetter å gjøre det som skremmer meg. Jeg kan nesten ikke vente til å lande i Thailand, tenk for en følelse. Jeg kjenner jeg blir litt umotivert av tanken på at vi enda har to fly igjen, men det går vel fint. Alt i alt så vil det være verdt det. Jeg skulle bare en kjapptur innom å ønske alle en fin dag ♥  Jeg skal prøve å rekke et innlegg når vi kommer til Russland.

Alt er kaosFår øyeblikket svømmer jeg i rot, jeg kjenner jeg blir gal. Jeg skjønte at jeg kom til å få en stressende kveld når jeg tok valget om å dra ut å spise, men men. Jeg burde egentlig gjøre alt annet enn å blogge, men jeg tar meg tid. Rett og slett for at jeg er lei av å pakke, lei av å finne fram ting og lei av å rydde. Selv om bildene viser det motsatte så har jeg faktisk ryddet i hele kveld haha. Nå skal jeg laste ned litt pretty little liars sånn at jeg har noe å se på under flyturen, sånn at den forhåpentligvis går fort. Enn at jeg er på vei til Thailand i morgen på denne tiden, herregud så heldig jeg er!

Laid back

Nå skal jeg en tur på solsiden med to gode venninner for å sees litt før jeg drar. Jeg har egentlig ikke tid til å dra ut å spise men det får bare være. Jeg kommer sikkert til å sitte våken hele natten for å pakke og gjøre alt klart til å dra. Jeg har faktisk så sykt mye å gjøre, likevel klarer jeg ikke å stresse.. ENDA! I dag har jeg hatt en litt laid back outfit, så nå skal jeg pynte meg litt mer for å dra ut å spise. Håper alle får en fin dag♥

 

No filter

Redigeringsprogrammet jeg bruker funket ikke for at det er for mange som bruker det samtidig, really? No filter i dag med andre ord.

Sorry om det er skrivefeil i dette innlegget, men jeg har fått meg så lange negler at jeg virkelig sliter med å skrive haha. Selv om lange negler er noe av de fineste jeg ser så er korte negler så mye mer praktiskt. Jeg kjenner nesten at jeg blir litt irritert av dette for jeg må faktisk fjerne nesten alt jeg skriver å begynne på nytt. Om du bor i Trondheim burde du utnytte deg av sjansen om du ønsker deg fine og BILLIGE negler. Beautystop setter nå på negler til 350kr, shit så billg. Gå inn på siden for timebestilling ♥

 

Hello and goodbye

Jeg håper alle har hatt en fin fredag ♥ Jeg skulle bare en kjapp tur innom for å si hei! Nå skal jeg ordne neglene mine hos flinkeste Zelia til jeg skal til Thailand. Elsker at jeg endelig skal få føle meg litt fresh igjen. Jeg suger virkelig til å ta vare på neglene mine, så dere kan tenke dere hvordan de ser ut. Jeg gleder meg masse til å vise dere. Nå må jeg nesten stikke om jeg skal rekke å bli ferdig i kveld haha, ble virkelig et hello and goodbye innlegg. Ha en fin kveld alle sammen ♥

Det har alt å si


Jeg tror jeg hadde veldig godt av å møte en gutt som Gabriel, for å få litt motstand og kanskje litt mer balanse? Jeg er en utrolig stressa person, jeg stresser over alt i denne verden. Har jeg fri en dag stresser jeg med å komme meg så tidlig som overhodet mulig på trening for å slippe unna rushet på ettermiddagen. Det er så absolutt ikke rart jeg aldri føler meg uthvilt, for jeg lar aldri kroppen min slappe av. Gabriel er helt motsatt av meg igjen. Dere kan tro jeg så og si aldri har kommet forsinket til noe i hele mitt liv, helt til jeg møtte Gabriel. Jeg har aldri møtt en person som tar ting så med ro, hvordan er det mulig ? Jeg tror helt ærlig ikke han kan stresse, for de to årene vi har vært sammen har jeg aldri sett det før. 

Etter jeg møtte han har jeg blitt litt flinkere til å slappe av litt, sånn som i dag. Slappe av i sengen med serie, noe godt og drikke, nydusjet og lukten fra fuktighetskrem som fyller rommet. Er ikke dette en herlig start på dagen så vet ikke jeg. Jeg merker det godt på humøret når jeg velger å ta meg god tid istedenfor å stresse sånn hele tiden. Hvordan dagen min starter har faktisk alt å si for hvordan humøret mitt er resten av dagen. Kanskje derfor jeg er så mye sur? haha neida. Jeg er alltid en solstråle, i promise.