hits

mars 2018

EN FORFERDELIG START PÅ BURSDAGEN

Først å fremst må jeg starte med å takke alle dere som gratulerte meg med dagen i går. Det gjør meg virkelig godt å se hvor mange fantastiske mennesker som følger meg. Jeg kunne virkelig ikke fått en bedre bursdagsgave. Jeg skal være så ærlig å si at bursdagen min startet helt jævlig. Jeg hadde klart å drikke alt for mye alkohol natten før, noe alle mine stakkars Snapchat-følgere fikk vitne. Jeg våknet derfor opp med skikkelig fylleangst, samtidig som jeg spydde et par ganger. Det ble heldigvis bedre utover kvelden og det endte med at jeg fikk verdens beste avslutning på bursdagen min. Takk til alle som gjorde dagen min super, det betyr så mye <3 Som dere vet så har jeg helt sperra Facebook, så jeg tenkte å dele noen av gratulasjonene mine med dere. Enjoy

👻SOFIEEEC

DET ER NAKENBILDER AV MEG PÅ NETTET

For en stund tilbake la Andrea og jeg ut bilder av usensurerte nipler som fikk nettet til å koke. Jeg forklarte senere i et innlegg at jeg ikke hadde problemer med å legge ut mine usensurerte nipler på nettet da de allerede er vist på TV for over 500.000 mennesker, du kan lese HER. Da Paradise Hotel gikk på TV fikk jeg ofte tilsendt snaps av meg naken på TV. "Deilige pupper", "digg rumpe", "hvor mye silikon har du?" og kommentarer som "stygge pupper". Det er mange som synes det er interessant med nakne kropper på TV, noen synes til og med det er så interessant at de bruker tiden sin på å screene ALLE klippene fra vår sesong der vi viser hud. Jeg vet Isabelle allerede har skrevet om dette, men jeg tenkte at jeg måtte vise dere hvor drøye enkelte mennesker kan være. 

Jeg ser at det skrives at bildene er lagt ut på en pornoside, men som jeg har oppfattet det så er det et forum der det legges ut nakenbilder fra forskjellige serier og TV-programmer. Bildet dere ser over her er skrevet av personen som har lagt ut alle bildene av oss. 


Jeg må huske å sensurere niplene slik at nettet ikke koker over igjen ;PppppPPP

Dette er bare et fåtall av bildene som ligger ute. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte av at noen bruker fritiden sin på å screene hvert eneste klipp der de enten ser en pupp, rumpe, litt hud eller nakne ben. Jeg har ingen problem med at puppene mine har blitt vist på TV eller at noen har screenet bilde av de, men jeg tror det er mange som ikke tenker over dette. En liten oppvekker til alle dere som vurderer å melde dere på Paradise Hotel, eller tenker på å sende lettkledde/nakenbilder av dere selv til andre. Med engang du trykker på send har du null kontroll over bildene dine. Kanskje du stoler på et menneske nå, men du vet aldri hva dette mennesket velger å gjøre med bildene dine. Vær forsiktig

UKENS SPØRSMÅL / NETTVENNER, BLOGGNORGE OG KJÆRLIGHET

Har Morten møtt noen andre jenter mens dere har hatt pause?
Hahah nei, det håper jeg ikke. Det er en pause, vi har ikke gjort det slutt. Er derfor veldig rart om han skulle ha møtt andre jenter :-)

Hvordan klarer du å holde motet oppe i en så tøff tid?
Dere og bloggen. Selv om livet ikke er på topp nå så har jeg likevel en blogg jeg må oppdatere og en hverdag som må fungere. Det er på en måte ikke et alternativ å ligge å synes synd på meg selv, for det kommer jeg ingen vei med. Man må bare tenke på alle de fine tingene i livet og alle grunnene man har til å smile, istedenfor å tenke på hva som ikke er bra. Så har jeg også så mange fantastiske lesere som får meg til å smile hver eneste dag <3 

Har du noen nettvenner?
Nei, det har jeg ikke. Jeg synes det er skummelt å bli kjent med mennesker over nettet, man vet aaaldri hvem som gjemmer seg bak tastaturet. 

Kan du rate Paradise Hotel opplevelsen fra 1-10? 
Helt klar en 10er! Det en opplevelse jeg alltid vil ta med meg på både godt og vondt. 

Hvis du skulle vært en av de andre bloggerne i Norge, hvem ville du vært og hvorfor?
Sophie Elise. Hun har fått til så utrolig mye kult, det digger jeg.  

Hvilken dato startet du å blogge? 
Det husker jeg ikke. Jeg hadde en gang en blogg som het www.sofieeec.blogg.no, men den slettet jeg da venninnen min sendte bloggen til en jeg var kjempeforelsket i. Jeg ble såå flau og fikk panikk :-( Det er SÅ synd, for jeg var veeeldig aktiv på bloggen. 

Hva var det beste med å være med på PH?
Alle menneskene jeg ble kjent med, maten, hotellet, personalet, Mexico og SOL. 

Hvilket sminkeprodukt klarer du ikke å leve uten?
Det må nok være foundation. 

Er Julie søsteren din eller en venninne?
Det er utrolig mange som spør om dette og vi har faktisk fått spørsmål om det siden vi ble kjent i 2011, haha. Nei, vi er ikke søsken. 

Hvor lenge skal du være i Trondheim?
Jeg drar hjem på søndag eller mandag :-)

Hvilken BH-størrelse bruker du?
Det vet jeg ikke, haha. Jeg har ikke brukt BH siden jeg tok silikon i 2014. 

Hvor gammel er du ?
23 år, hadde buuursdag i går vet dere :-D

Får man bestemme selv hvem man skal stå bak på en parsermoni?
Ja, det får man.

Ble du forelsket i Morten ved første blikk?
Haha nei, så absolutt ikke. Han var veldig sjarmerende, men det var ikke før vi kom hjem at jeg begynte å bli forelsket. 

Hva bruker du på brynene dine?
Anastasia wiz brow pencil

Hva synes du om gjestene som ankom Paradise Hotel denne uken?
Alltid morsomt med gamle deltakere på TV-skjermen, det var jo en slik sesong jeg ville ha!

Har du sett Utøya filmen?
Jeg har skrevet innlegg om det og svart flere ganger at jeg har sett denne, men siden jeg forstått får spørsmål velger jeg å ta det med igjen. Ja, jeg har sett Utøya filmen. Jeg så den i februar før den var helt ferdig så jeg har ikke sett sluttresultatet, men jeg tror den er ganske lik som den jeg så. 

Hvorfor har dere telefon inne på hotellet når dere sier at det ikke er lov?
Hotellgjestene fikk nok ha mobilen sin i og med at de ikke skulle sjekke inn, men de andre mobilene dere ser er det kun tilgang til kamera. 

Har du fått lov til å snakke om det som ikke ble vist på TV under deres sesong? 
Helt ærlig så vet jeg ikke, men jeg tror det? Alle gjør jo det så, haha. 

Ble dere filmet 24/7 under innspilling, eller fikk dere pause?
Vi ble filmet døgnet rundt alle dager. 

Er det sant at de klippet bort at du fingret i dusjen ettersom at du tryglet de om å fjerne det?
HAHA HÆ? Hadde jeg vært redd for at jeg skulle bli filmet mens jeg fingret så hadde jeg jo aldri gjort det med kamera tilstedet?? Så nei, det stemmer absolutt ikke :-)

IKKE ALLE KAN DRIKKE ALKOHOL


Et lite tilbakeblikk fra påsken 2017 <3 

Det har tatt meg noen år med sinne, drama, tårer og frustrasjon for å forstå dette. Kanskje jeg bare måtte bli voksen nok, kanskje jeg bare måtte tråkke feil en god del ganger før jeg endelig klarte å tråkke riktig igjen. Helt siden jeg begynte å drikke alkohol har jeg fått høre fra andre "jeg tåler ikke å drikke sprit, da blir jeg gal" eller " jeg kan ikke drikke vin eller champange, da begynner jeg å gråte noen timer senere". Jeg skal være så ærlig å si at jeg har tenkt at dette bare var psykisk, for alkohol er jo alkohol. Trodde jeg

Jeg ble introdusert for cava da jeg var 19 år gammel og ble plutselig helt hekta. Det var billig, smakte godt og jeg ble fort full som var veldig viktig på denne tiden (merkelig nok). Det kom dessverre ikke bare goder med denne prisen, for plutselig ble jeg Norges største dramaqueen. Jeg ble lei meg eller sint over den minste ting. Jeg kranglet masse med mine nærmeste og lagde ofte et helvete uten like. Dagen etter jeg hadde oppført meg som en skikkelig dust på byen våknet jeg opp å tenke "jaja, det kan skje den beste, det er jo ikke sånn jeg er"

For nei, jeg er absolutt ikke sint og jeg er heller ikke en dramaqueen. Jeg skal ikke si at jeg ikke kan være dramatisk, men cava-Sofie er veldig dramatisk. Jeg får også frem mye vonde følelser og tenker ofte på fortiden etter et par glass innabords. Jeg begynte plutselig å gråte mye, tenke mye mer og angsten tok meg mer og mer. Jeg våknet ofte opp med en følelse av "hva faen skjedde i går?". 

Det har tatt meg nesten fire år å innse at jeg ikke tåler å drikke alkohol med bobler. Kroppen min reagerer negativt på det og jeg blir et menneske jeg ikke ønsker å være. Jeg drar ikke ut på byen for å krangle med mine nærmeste. Jeg drar heller ikke ut for å forsterke angsten min eller for å sitte på do å gråte halve kvelden. Skal jeg være ærlig med dere så kjenner jeg ikke igjen den jenta jeg blir når jeg drikker cava og det skremmer meg. Skal jeg fortelle noe som dere også kanskje husker? Jeg fikk mange kommentarer om at jeg var annerledes de fire siste ukene inne på hotellet i Mexico, sannheten er at de begynte å servere meg cava de siste ukene. Noe som kommer ganske tydelig frem i et par av episodene der oppførselen min ikke er ok. Jeg kan love dere at det var ubehagelig å se på TV... 

En god del erfaringer rikere har jeg funnet ut at det er på tide å si stopp. Jeg må faktisk sette ned foten og slutte å oppsøke noe som ikke er bra for meg og min helse. Det er ikke så lenge siden jeg lo av de som mente at de ikke tålte forskjellige typer alkohol, så jeg er glad jeg har innsett at dette faktisk har rammet meg også. Jeg har også innsett at jeg ikke hadde noe drama i "party livet" mitt den perioden jeg bare drakk sprit, så jeg har derfor begynt å drikke det igjen. De aller fleste jeg har snakket med reagerer negativt på sprit, men jeg er helt annerledes. Sprit gjør meg bare rar og happy og det er akkurat den jenta jeg ønsker å være. 

Etter å ha fått opp øynene for hva alkohol faktisk kan gjøre med et menneske forstår jeg veldig godt hvorfor enkelte tar avstand fra dette. Selv om jeg ikke tar 100% avstand så har jeg begynt å drikke vesentlig mye mindre enn hva jeg gjorde før. Jeg er bare ikke så glad i fest og alkohol mer. Spør du meg er filmkveld med godteri og mat SÅ mye bedre. Jeg vet at det ikke blir så mye godteri og film på mange av oss de neste dagene, så jeg håper bare alle er forsiktige å passer på hverandre i disse påsketider.  HA EN FIN PÅSKE ALLE SAMMEN <3 

PS; Føler det er viktig å påpeke at jeg kommer til å drikke musserende i fremtiden, ellers får jeg vel høre det om noen ser meg drikke noe annet enn sprit fremover, haha. Jeg kutter ikke ut helt, jeg skal bare ikke ha dette som en "party drikke" mer. 

IT'S MY....

BIRTHDAY :-D :-D :-D Selv om jeg føler at det ikke er noe å glede seg til mer, så er det likevel morsomt å ha bursdag. Jeg har liksom blitt 16, 18 og 20 år, så hva er det å glede seg til nå? Døden? Hahaha neida, jeg tuller. Eller gjør jeg? 23 PR !!!

Jeg er spent på å se hva jentene har planlagt for meg i dag, om de i det hele tatt har planlagt noe, haha. Vi bestemte oss for å dra på Bubbles and Dinner i kveld, så noe skal vi gjøre. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal feire i dag, at jeg endelig får billigere forsikring på bil? hehe neida. Jeg skal feire påske, venner og livet. 

ET AVBREKK FRA PARTYPÅSKEN

Reklame

Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har blitt en ekte bestemor. Jeg vet ikke om jeg skal skylde på Andrea eller alderen min, for jeg har alltid vært den typen som liker en god fest. Det er selvfølgelig veldig moro å feste, men det er SÅ mye deiligere å ta det med ro. Siden det enda er to dager igjen her i Åre skal jeg slappe skikkelig av i dag å kose meg før vi jentene skal ta turen ut i kveld. 

Jeg har derfor funnet frem godteri, pepsi og appen MIN som jeg fortalte dere om for noen dager siden. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker denne appen og hvor lett det er å koble helt fra omverden når man har noe interessant å lese på. Jeg er veldig sikker på at jeg ikke (dessverre) er alene om å være avhengig av å ha mobilen enten i hånden eller i nærheten 24/7? Dere vet konsentrasjonen som alltid forsvinner for at man "må bare sjekke telefonen"? haha. Den tanken eksisterer ikke når jeg leser blader på MIN, for da har jeg alltid min lille venn trygt og godt plassert i hånden min. 

Jeg har akkurat lest en oppskrift på "påskeboller" som virker sjukt digg og har nå prøvd å overtale Stine til å bake noe til resten av oss. Hun er liksom husmoren i gjengen vår og når vi får gode oppskrifter servert på sølvfat synes jeg vi så absolutt skal bruke de. Magasinet Kamille har delt en artikkel om horoskop, så jeg har akkurat hatt høytlesning der jeg har testet ut alle jentene sitt horoskop. Mitt stemte helt perfekt, noe som nesten var litt skremmende. 

Som jeg har nevnt tidligere så har jeg fått både inspirasjon til mote og interiør, samtidig som jeg har fått meg et treningsprogram og oppskrift på bananpannekaker og brownies. MIN er helt genial for deg som ønsker et lite avbrekk fra hverdagen og for deg som elsker å lese magasiner på hytta. Det er jo tross alt en tradisjon hos oss nordmenn å finne frem våre favoritt magasiner i det vi ankommer hytta og nå har du mulighet til å få alle dine favoritter samlet i en app. 


Fortsatt knust telefon, hehe!

Som jeg nevnte for noen dager siden så er appen HELT GRATIS i 30 dager,  deretter koster det 99kr i måneden. Det er heller ingen bindingstid, så du kan enkelt si opp på "min side" som du finner HER. PS: Man må være over 18 år eller ha samtykke av foresatte for å få tilgang til appen. Du kan lese mer om kjøpsbetingelser HER

Du kan også laste ned her

Iphone: HER
Android: HER

HYTTEKAOS

HEI FRA SVERIGE.. eller rettere sagt ÅRE! Jeg føler det er så få som vet hvor Åre ligger, så jeg det er nesten bare mer naturlig å si Sverige, haha. Det er ikke mange timene siden vi kom frem og vi har allerede begynt å gjøre oss klare for kvelden. Jeg tenkte derfor å ha et litt random innlegg der jeg viser frem både hytta og kveldens look, hehe. 

Altså, se hvor fin hytta vår er. Dette må være den beste hytta vi har hatt de fire årene jeg har vært her. Det eneste som er litt kjipt er at vi ikke har stor nok plass, da vi bare har seks sengeplasser og vi er åtte stykker, hehe ups. Vi ble enige om at det gikk fint denne gangen da det ALLTID er noen som ikke sover hjemme og at det som oftest går helt greit å sove tre stykker i en seng. Vi har også en veldig digg sofa her, noe som passer perfekt til Stine som alltid liker å ligge på sofaen av en eller annen merkelig grunn. Jeg tror helt ærlig hun hater nærkontakt med andre mennesker. Kanskje litt sånn som Andrea? #intimsone.

Så bytter vi helt tema dere, for dette er kveldens sminkelook. Hva synes dere? Personlig ble jeg veldig fornøyd og likte resultatet så godt. Det har faktisk ALT å si hvordan man selv føler seg før man går ut av døren, er dere ikke enig? En ting er sikkert, jeg skal STRÅLE i kveld. Bodyen er forresten fra Carlings til dere som måtte lure på det. 

FARVEL TRONDHEIM

Nå har Martine og jeg akkurat kommet tilbake til hotellrommet etter å ha spist verdens beste hotellfrokost. Jeg skal være så ærlig å si at det eneste som frister nå er å sove, men siden vi reiser til Sverige i dag må vi komme oss avgårde snart. Vi skal prøve å slippe unna rånertoget som kjører fra Trondheim til Åre, ja dere leste riktig. Hvert eneste år er det tradisjon med "kolonnekjøring"  og den er veldig kjip å havne bak.

Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte over at jeg har tre dager med alkohol i vente, samtidig som jeg skal få til å blogge. Jeg tror vi alle vet hvordan dette kommer til å gå, så jeg håper dere har forståelse for at jeg også tar meg litt påskeferie nå <3 Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere så mye jeg bare kan, men jeg reiser ikke på jentetur for å henge inne på bloggen min 24/7. Jeg skal ta MASSE bilder til dere, så daglige oppdateringer vil dere få. Kjenner jeg meg selv rett vil jeg ikke klare å ta påskeferie, så vi snakkes vel like mye uansett hva jeg skriver her, haha.

Jeg kommer forresten til å oppdatere Snapchat en god del, så om du virkelig vil få med dere hva vi gjør denne helgen kan dere adde; Sofieeec <3 Btw, jeg vil bare beklage på forhånd for snappene jeg kommer til å legge ut etter klokken 00.00. 

JEG STALKER ENKELTE MENNESKER


Genseren er fra H&M 

MINE IRRITERENDE UVANER

👎.Som jeg har fortalt dere før så er jeg veldig dårlig til å svare på tekstmelding og grunnen til dette er rett og slett at jeg alltid tenker "svarer snart".  Jeg har gjort det i så mange år nå at det har blitt en dårlig uvane at jeg aldri svarer på tekstmeldingene mine. Sorry venner <3

👎.Jeg ELSKER å stalke andre mennesker, selv om jeg vet dette høres skikkelig creepy ut. Jeg synes bare det er så spennende å være innom profilene til totalt ukjente mennesker. Jeg kan faktisk sitte i flere timer å se på Instagram-bildene til profiler jeg liker eller synes er spennende. Jeg får det ikke til å høres noe bedre ut nå, men det er faktisk noe jeg gjør hver eneste dag, haha. En liten morsom historie angående stalking, det var engang en jente som kom bort til meg for å ta bilde så hadde jeg stalket hun på Instagram dagen før, HAHA. 

👎.Jeg må drikke ALT av drikke med sugerør, ellers får jeg helt vondt inni meg. Det er ikke noe som er verre enn å kjenne at vesken treffer tennene, ÆSJ. Jeg er heeelt avhengig av sugerør og har akkurat lært meg å slutte å drikke cava med sugerør.. haahah!

👎.Jeg MÅ re opp sengen hver dag, ellers går jeg å tenker på det resten av dagen. Jeg får med andre ord ikke ro i sjelen min før jeg vet at den ser fin ut. Da Morten og jeg var i Bali sendte jeg melding til Martine om at hun måtte rette på putene mine, for jeg så på bloggen hennes at de bare var kastet i sengen.. I'm crazy, i know. 

👎.Jeg drar meg i vippene, noe som IKKE er bra når man bruker vippeextensions. Jeg kommer til å ende opp uten vipper og hår sånn som jeg holder på. 

👎.Denne har jeg blitt litt bedre på med årene ettersom at jeg har blitt tryggere på meg selv, men jeg må nesten alltid ha lyset av under sex. Jeg vet jeg har fortalt denne før, men det kommer nye lesere på bloggen vet dere! 

👎.Jeg bruker ekstremt mye penger, noe som IKKE er bra. Jeg har hatt mye penger på konto siden jeg var 18 år gammel og glemmer derfor viktigheten av penger, noe som er VELDIG synd. 

FRA UVENNER TIL BESTEVENNER

Reklame | Comfort Hotel Trondheim


Som dere ser på outfiten, så er vi veldig klare for hyttetur imorgen!!

Nå ligger Martine og jeg i hotellsengen etter å ha sjekket inn på verdens beste hotell. Dere som har fulgt meg en stund nå vet hvor mye jeg har bodd her det siste året, så det er kanskje ikke så rart at jeg føler at dette er mitt andre hjem. Skal dere til Trondheim er det ingen tvil hvor dere skal booke hotell. Servicen, rommene, beliggenheten og ikke minst HOTELLFROKOSTEN her <3 I love you, Comfort Hotel

Se overraskelsen som møtte meg i det jeg kom inn på hotellrommet. Du vet du har begynt å være mye på et hotell når de vet hva som er favoritt godteriet ditt, haha. Nå skal jeg få unnagjort litt jobb så skal Martine og jeg møte Stine for middag. Hadde dere spurt meg for et år siden så hadde jeg ALDRI trodd at Martine kom til å være en av mine nærmeste venninner den dag i dag. Jeg vet vi har fortalt det før, men det virker ikke som så veldig mange tror oss når vi sier det. Martine og jeg likte virkelig IKKE hverandre inne på hotellet og dette var noe som skjedde allerede før vi sjekket inn. 


Pena <3

Akkurat nå er det vanskelig å forstå hvordan vi ikke kunne gå overens, men jeg tror kanskje det kan være for at vi aldri ble ordentlig kjent. Jeg har aldri sett på meg selv som spesielt dømmende, men jeg tror nok kanskje vi begge er litt mer dømmende enn vi selv tror. Vi hadde så vidt hilst på hverandre da vi begynte å mislike hverandre og det som er enda morsommere er jo at jeg var KJEMPEGLAD da Martine røk ut av hotellet, haha. Ting forandrer seg, eller hva? 

11 HÅRFARGER PÅ 12 MÅNEDER

Reklame | Noen av behandlingene er sponset av Hendrix Hair og Hår Sirkus shopping

Det begynner å bli en vane for dere å se bilder av meg i frisørstolen. Overskrifter som "mitt nye hår", "jeg skal endre på håret mitt" "ny hårfarge"  og "endelig er jeg fornøyd" har vært en noe dere har sett nesten hver måned. Tenk at det skulle ta et år før jeg endelig ble fornøyd med hårfargen min igjen, det er ganske sykt haha. Jeg tenkte derfor at jeg skulle ha en liten throwback på alle hårfargene jeg har hatt det siste året. 

MARS 2017

MAI 2017

JULI 2017

AUGUST 2017

OKTOBER 2017

NOVEMBER 2017

DESEMBER 2017

JANUAR 2018

FEBRUAR 2018

MARS 2018

På 12 måneder har jeg farget håret mitt 11 ganger, hvor sykt er ikke det? ER DET RART HÅRET MITT HAR BLITT ØDELAGT? haha. Det er også helt merkelig å se forskjellen fra mars 2017 til mars 2018, det er mye som har skjedd. Spør dere meg så synes jeg at jeg hadde finest hårfarge Mars 2017 og styggest hårfarge November 2017. Hva synes dere

ENDELIG ER JEG...

Reklame | Hår / Sirkus shopping


Elsker foundation skillet etter en time hos frisøren <3

BLOND!!!! herreguuud så lenge jeg har ventet på denne dagen, alt jeg vil er å gråte av lykke akkurat nå. En ting som er sikkert, det er LENGE til jeg noen sinne skal bli brunette igjen, for en sånn prosess vil jeg aldri gå gjennom igjen. Tusen takk til Gøril som alltid gjør meg så fin på håret <3 

PS: Du kan se mer av arbeidet Gøril gjør på Instagram; Hairbygf eller bestille time ved å ringe, 73604004 

PÅ INNSIDEN AV TELEFONEN MIN / DEL 2

Jeg har merket at mange av dere synes det er gøy når jeg deler ting fra telefonen min, så jeg tenkte derfor å ha et innlegg der jeg viser dere de siste tingene jeg har gjort. "Siste like", "Siste Snapchat", "siste melding" osv. 

Tekstmelding

Spennende? haha. Jeg tekster ALDRI, så tekstmeldingene mine er noe av det kjedeligste man kan snike på. 

Spotify-liste

Hits, Hits, Hits. Elsker den lista, de oppdaterer den ofte! 

Sang

Herregud så fin denne er. Jeg har sikkert hørt på den 20 ganger bare i dag, hehe ups.. 

Snapchat

De som vet, de vet ;-)

Bilde

Ine <3 <3 

Notat

Ikke spør, for jeg vet ikke hvordan eller hvorfor dette havnet i notatene mine? haha

Alarm

Står ikke så veldig tidlig for for tiden, som dere kanskje ser :-))

Telefon

Julie <3 

Messenger samtale

Isabelle og jeg holder på å planlegge neste reise, wuuhuu :-D

Like på Instagram

Denne baben fikk en like av meg <3

HAR DU KJÆRLIGHETSSORG? SKAM DEG.

Rett etter det ble kjent at Morten og jeg tok en pause fikk jeg en kommentar som irriterte meg litt. Ikke for at denne personen var frekk, men for at hun/han minte meg på hvor utrolig sære vi mennesker skal være når det kommer til kjærlighet. Hun sa kort fortalt at jeg ikke skulle vise på bloggen at jeg var lei meg over pausen vår, for da ble det automatisk lettere for Morten. 

Hvorfor skal vi gjøre kjærlighet så forbanna vanskelig? Hvorfor handler det alltid om å være den som ikke tar kontakt og ikke viser interesse? Hvorfor er det sånn at man absolutt ikke skal være den som tekster først, og når den andre endelig tekster deg så skal du bruke en halvtime på å svare? Er ikke kjærlighet komplisert nok fra før av så gjør vi den enda mer komplisert. Hvorfor? For å ikke "miste" stoltheten vår? 

Er jeg lei meg så har jeg ingen problem med å vise det og jeg har heller ingen problem med at Morten vet at jeg er lei meg. Om Morten skulle blitt mindre interessert i meg av den grunn så kunne vi like gjerne gjort det slutt. Skal ikke det mer til enn at jeg er lei meg for at han trekker seg unna, kunne han like gjerne bare gjort det slutt. Jeg er et menneske som viser mye følelser (så lenge det ikke handler om Utøya, hehe) og elsker å møte mennesker som tør å vise følelsene sine tilbake. Er du glad? sint? Lei deg? Forelska? Lykkelig? VIS DET

Livet er for kort til å holde tilbake. Det er ingen skam å vise din interesse for et annet menneske. Ja, jeg vet at det er svært få som liker mennesker som er alt for frempå, men det finnes vel grenser for dette? Selvfølgelig skal man holde litt tilbake, men dagens ungdom holder så mye tilbake at det bare er latterlig. Du skal ikke skamme deg for å vise at du er betatt, forelsket eller har kjærlighetssorg. 

SKUFFET OVER ÅRETS SESONG AV PARADISE HOTEL

På grunn av Viaplay har jeg allerede sett kveldens episode og alt jeg kan si er at det ganske kjipt å se på etter som at Ine røk ut. Det morsomme er at jeg skrev et innlegg for en god stund siden der jeg utpekte Ine og Leo som mine favoritter. Jeg kjente ingen av de da jeg skrev det innlegget, så det er veldig spesielt/hyggelig? at Ine og jeg har blitt så gode venner i ettertid. Det som er enda morsommere er at jo at alle synes vi er like av en eller annen merkelig grunn. Det er med andre ord veldig synd at lillesøster har sjekket ut av hotellet :-( Vi får krysse fingrene for at hun snart kommer tilbake <3 Nå får jeg bare håpe at Isabel, Newa og Ingrid kommer langt!!

En ting jeg synes er veldig rart med denne sesongen er at de gamle deltakerene får så lite plass? Sånn som jeg oppfattet det og som jeg tror veldig mange andre oppfattet det så skulle dette være en legende sesong, noe det absolutt ikke er. Jeg hadde gledet meg til en allstar sesong, men akkurat nå er jo denne sesongen helt lik som alle andre? Personlig synes jeg at starterne burde fått vært der + Ingrid <3 haha, også skulle de KUN sendt inn gamle pærra-deltakere. Det er SESONG 10, de burde gjort den SÅÅÅ mye mer annerledes enn hva de har gjort hittil. Jeg kjenner jeg er skikkelig skuffet, for jeg hadde høyere forventinger enn hva de har klart å levere til nå. Vi får bare håpe at den tar seg opp etterhvert og at de sender inn masse gamle deltakere, hehe ;-) Hva synes dere om åretes sesong? Yay og nay til legender

DAGSTUR TIL NEW YORK


Vakker? haha

SOHO - OSLO CITY

Er det noe jeg aldri gjør eller har gjort så er det å spise på Oslo City. Jeg har aldri vært fan av å spise på kjøpesentre, rett og slett for at jeg føler det er veldig upersonlig og stressende. Likevel klarte Andrea og jeg å ende opp på Oslo City på en restaurant som heter Soho. Bare ved å lese navnet skjønner dere sikkert at denne er New York inspirert? Menyen var også HELT lik alle restaurantene Morten og jeg spiste frokost på i New York. Dere husker kanskje avokadotoasten som dere fikk se bilder av hver dag? Eller jordbær med sjokolade på? hehe. 

Jeg trodde aldri jeg skulle anbefale noen å spise på Oslo City, men jeg anbefaler dere på det sterkeste å teste ut Soho. Jeg har fått en ny favorittrestaurant i Oslo, så dere kommer nok til å se meg mye her fremover. Alle som leser bloggen min vet hvor mye jeg ELSKER New York, så denne restauranten redder virkelig hverdagen min. 

Nå skal jeg begynne å pakke, for i natt reiser Celine og jeg til Trondheim <3 <3 Jeg kjenner jeg er spent på denne reisen på grunn av formen min, men vi får bare krysse fingrene for at det går greit. Jeg har frisørtime imorgen, så jeg MÅ til Trondheim. Jeg skal gjøre noe HELT nytt med håret mitt som jeg virkelig gleder meg til å vise dere ;-) Noen som klarer å gjette?

JEG ER MIN STØRSTE FIENDE

Noen ganger har jeg følt meg umenneskelig sterk. Jeg har alltid lurt på hva som ville knekke meg, siden de tingene jeg har opplevd hittil ikke har klart å ta meg. Det føles ut som at jeg løper med et tog etter meg. I 9 år har jeg klart å løpe fra dette toget, men det føles nå som at det har begynt å ta meg igjen. Det er tyngre å løpe, vanskeligere å puste og bena vil nesten ikke røre seg. Det er bare spørsmål om tid, til toget tar meg igjen og alt sier stopp. 

Som dere vet har det skjedd mye den siste tiden, selv om dere bare vet 10% av det. Jeg er veldig åpen på bloggen, men det er likevel ikke alt jeg føler for å dele. Det er ikke alt jeg er klar for å dele. Jeg er skremmende god til å legge ting bak meg. Jeg klarer å la vær å kjenne på følelser som egentlig skal være umulig å utestenge. Jeg har alltid tenkt at så lenge jeg ikke føler noe nå, så vil det en dag forsvinne. Sannheten er jo at det bygger seg bare mer og mer opp, og til slutt vil alt komme på en gang, 

Jeg er midt i en veldig tung periode i livet mitt, likevel later jeg som ingenting. Jeg blogger så og si tre ganger om dagen, jeg er aktiv på Snapchat, jeg drar på møter og takker ja til mer jobb enn hva jeg egentlig burde si ja til. Jeg er redd for å skuffe, men mest av alt er jeg redd for å skuffe meg selv. Jeg er min største fiende.

Jeg har en ståpåvilje som jeg elsker. Det er den som har tatt meg hit jeg er i dag. Det har aldri vært et alternativ å gi opp, noe jeg er evig takknemlig for. Samtidig er det den som pusher meg for hardt noen ganger. Jeg forstår ikke selv når nok er nok. Jeg er lei av å løpe fra det forbanna toget som kjører etter meg. Kanskje det er på tide å la det treffe, slik at jeg kan starte på nytt.

MITT BESTE TIPS TIL BYPÅSKE

Reklame

Som dere sikkert har fått med dere så har jentene og jeg en tradisjon hver eneste påske der vi drar på hyttetur sammen til Åre. Det er ikke noe annerledes dette året, men vi reiser ikke før torsdag neste uke. Jeg kjenner at jeg er VELDIG klar for påske, og gleder meg skikkelig til å ha en fin helg på hytta. Siden det enda er noen dager til jeg kommer meg dit skal jeg nyte påsken her i storbyen. Det er jo ikke slik at man MÅ dra på fjellet for å ha en fin påske, det er jo så mye man kan finne på i byen også. 


Til tross for knust Iphone så får jeg likevel lest og kost meg, haha :-)

Jeg vil derfor tipse dere om noe som kan gjøre påsken deres litt mer lik hyttelivet, og det er appen MIN. På denne appen finner man artikler fra Norges største magasiner innenfor interiør, livsstil, trening, mat og ukeblader. Du har med andre ord alt samlet på et sted. Du kan gjøre sånn som jeg har gjort, og det er å skreddersy innholdet etter dine interesserer. Det er utrolig mange blander å velge i, men mine favoritter er Det Nye, Shape Up, Rom123, Bonytt, Mote og skjønnhet. 

Jeg har allerede fått et treningsprogram som jeg skal bruke på hytta, oppskriften på en sunn sjokolade, interiørtips til leiligheten og funnet ut hvor jeg skal bestille meg noen sykt kule t-skjorter takket være Det Nye og Marte Bratberg. Jeg anbefaler deg derfor til å finne frem brettspillet, kvikklunsjen og MIN-appen. Du trenger ikke å dra hele veien til hytta for å finne de gamle blandene, for på MIN appen kan du gå tilbake i arkivet for å finne gamle gode artikler.

Det beste av alt er at du kan teste ut appen gratis i 30 dager, deretter koster det 99kr i måneden. Det er heller ingen bindingstid, så du kan enkelt is opp på "min side" som du finner HER. PS: Man må være over 18 år eller ha samtykke av foresatte for å få tilgang til appen. Du kan lese mer om kjøpsbetingelser HER

Du kan også laste ned her

Iphone: HER
Android: HER

JELLY BEAN CHALLENGE MED MORTEN

Alle som følger meg på Snapchat fikk med seg at vi spilte inn denne videobloggen for en liten stund siden. Jeg vet at dere har etterlyst den, så jeg bestemte meg derfor for å redigere den og legge den ut. ALT for dere, ikke sant? <3 Jeg holdt på å le meg ihjel gjennom hele redigeringen, HERREGUD for noen reaksjoner vi får på grunn av smaken på noe av "godteriet". 

Husk å følg meg på YouTube HER

 

SKUFFELSE, SEX OG GOOGLESØK

Jeg så at Martine hadde et slikt innlegg med "siste gang jeg.."for en liten stund siden, så jeg bestemte meg for å kopiere innlegget hennes da jeg synes det var en god ide. Jeg synes selv like innlegg spennende å lese da man får mye privat informasjon, hehe. 

MIN SISTE.... 

Telefonsamtale, og med hvem? 
I går kveld da jeg snakket med Martine Johansen. Vi snakket om turen vår til Åre som er om 4 dager, shiiit som vi gleder oss. 

Latter?
Idag? Jeg ler ganske mye egentlig, så hva jeg lo av husker jeg ikke. 

Opptur?
Det må vel være det at jeg endelig har begynt å innse og forstått hvordan jeg vil ha ting rundt meg og hvordan jeg ønsker at livet mitt skal være. Det er veldig kjipt å gå rundt å være forvirret, men endelig føles det ut som ting begynner å falle på plass. 

Matopplevelse? 
Jeg vet ikke om jeg har fortalt dette før, men jeg er helt seriøst ikke så glad i mat. Hadde det ikke vært for at kroppen trenger mat hadde jeg nok mest sannsynlig bare spist en gang i løpet av dagen. Jeg er ganske kresen og hater å lage mat, noe som gjør at jeg ikke er så glad i det. Jeg er et sånt menneske som heller spiser godteri enn mat, så jeg vil heller si at min beste matopplevelse var på onsdag da jeg kjøpte meg litt godis <3

Nedtur?
Trenger jeg egentlig å forklare denne? Det har skjedd mye de siste ukene og de dagene som nå har vært har føltes ekstra tøff. 

Ble Starstrucked? 
Konserten Justin Bieber hadde i Norge for veldig mange år siden, haha. 

Gråt? 
I går. 

Googlesøk? 
"Skjønnhetsprodukt" Martine hadde skrevet "skjønnhets-produkt" noe jeg synes så veldig feil ut, så jeg måtte Google for å få bekreftet at det skrives slik jeg gjorde, haha. 

Filmen du så? 
Det er lenge siden jeg har sett på en film, men jeg har blitt helt hekta på en fengselsserie som går på Netflix. Den heter "Jenter bak lås og slå" og handler om unge jenter som har havnet i fengsel. Den er sykt spennende, rar og rørende på samme tid. 

Låten du hørte på?
Passenger - Let her go

Kyss? 
Det var Morten, men akkurat nå klarer jeg ikke å huske sist vi kysset.. 

Reise? 
Spontanturen til Trondheim sammen med Isabelle. 

Skuffelse? 
Det å innse at noen mennesker har så vanskelig for å bare beklage seg, så de velger heller å holde på stoltheten sin enn relasjonene sine. 

Danset? 
På torsdag da vi jentene var på Heidis. Selv om det ikke var spesielt morsomt ute på byen, klarte vi likevel å få en fin kveld. 

Innkjøp av skjønnhetsprodukter? 
Jeg har bestilt masse nytt fra blant annet Kylie Jenner sin nettside, jeg gleder meg så til å teste produktene å vise dere <3

Bildet du likte på instagram, og hvorfor? 

                                                       
Bildet bestevenninnen min la ut av henne og meg. Hvorfor? For jeg er i bildet ofc <3 hahah neida!!

Drinken du bestilte i baren? 
Ine og jeg tok en shot på Heidis da vi var der på torsdag. Eller..en shot tok vi kanskje ikke, men det ble i alle fall noen shots. 

SMS-en du har mottatt? 

Dette er en melding fra en av mine beste venninner. Alle som kjenner meg vet hvor dårlig jeg er på å svare på meldinger og jeg kom nå på at jeg ikke hadde ringt henne opp igjen, hehe ups.. sooorry <3

Boken du leste? 
Det er lenge siden jeg har lest en bok, men jeg hører på lydbøker på appen Storytell. Akkurat nå hører jeg på Petter Stordalen sin bok, herreguuud så inspirerende, den anbefales på det sterkeste. 

Sex?
Det begynner å bli en stund siden ja. Akkurat når husker jeg ikke, ahaha. 

DET KULESTE PLAGGET JEG EIER

Reklame | Annonselenker - Nelly


(annonselenker) Buksedress. HER / Genser. HER

Skal jeg fortelle dere noe morsomt ? Rett før jeg skulle reise til Mexico kom mamma ned på rommet mitt med en snekkerbukse. Hun lurte på om jeg ville ha den, noe jeg absolutt ikke ville. Det endte med at jeg filmet henne å lo av at hun kom et et sånt forslag, for noe så stygt hadde jeg ikke sett på lenge. Mamma prøvde å fortelle meg at det hadde blitt inn igjen, men jeg bare lo av hun, haha stakkars. 

Nå kan jo mamma le av meg igjen, for et år senere har jeg kjøpt min egen snekkerbukse. Jeg shoppet på Nelly da jeg kom over denne og jeg tenkte med engang "DEN MÅ JEG HA". Jeg angrer ikke et sekund, for snekkerbukse er helt seriøst noe av det kuleste plagget jeg har eid på en god stund. Jeg liker å ha noe annerledes, noe jeg absolutt vil si at denne er. Hva synes du?

Nå skal jeg begynne å pakke, for imorgen reiser Celine og jeg til Trondheim <3 wuuhuuuu

HAN FIKK VITE AT JEG MØTTE EN ANNEN GUTT

Jeg får ofte spørsmål "Har du opplevd å ha dårlige venner som ikke har behandlet deg bra?" og "Hvordan håndterte du det?" Jeg har vært ganske heldig med vennene mine, men jeg har likevel hatt et par dårlige venner gjennom årene. Er det noe du skal huske på, så er det det at venner ikke skal få deg til å føle deg dårlig. En ekte venn trykker deg ikke ned, han/hun motiverer deg og hjelper deg når du trenger en støttende hånd.

Så hvordan håndterte jeg egentlig den situasjonen da jeg innså at noen mennesker rett og slett ikke er bra for meg og min helse?  Det er aldri lett å bryte ut av et vennskap for man er selvfølgelig glad i personen, men jeg fikk rett og slett bare nok. Jeg fant ut at jeg fortjente bedre, og at jeg ikke kunne ha mennesker i livet mitt som fikk meg til å føle meg dårlig. Jeg mener det virkelig når jeg sier at det er det beste valget jeg kunne tatt for 18 år gamle Sofie, og jeg er fortsatt takknemlig for at jeg var sterk nok den dag i dag. 

Jeg har en god del historier å fortelle, men jeg tenkte å ta opp den som fikk meg til å sette ned foten for aller siste gang. Det som skjedde var at denne personen valgte å fortelle min daværende kjæreste hva jeg hadde gjort den tiden det var slutt mellom oss. Vi hadde null kontakt på tre måneder før vi bestemte oss for å prøve på nytt, og på den tiden hadde jeg vært med en annen gutt. Jeg var singel og kunne gjøre hva jeg ville og det er ikke alt man ønsker at kjæresten sin skal vite. Likevel valgte denne vennen å fortelle det til han på fylla. 

Jeg kommer aldri til å glemme den kvelden, for det var faktisk et (sorry ordbruket) helvete. Selv om vi begge hadde vært singel en stund er det aldri hyggelig å få vite hva mennesket du bryr deg om har gjort på den tiden dere ikke var sammen. Han ble selvfølgelig kjempelei seg og det gjorde ikke akkurat situasjonen bedre at det var alkohol innblandet. Jeg tryglet dette mennesket om å slutte og prøvde å fortelle at dette var noe mellom han og meg, uten nytte. 

Dagen etter mottok jeg en melding der det sto "Skal dere være i et forhold må man vite alt om hverandre, og nå er sannheten ute. Du vil takke meg senere". Jeg har aldri i mitt liv mottatt en så usympatisk melding og det var da jeg innså at nok var nok. Hva med å si unnskyld? Unnskyld for å fortelle noe jeg ikke ønsket? Unnskyld for å ha vært en dårlig venn? Unnskyld for å ha ordnet drama? 

Alle kan selvfølgelig gjøre feil, men om du har en venn som stadig trykker deg ned og får deg til å føle deg som dritt ville jeg avsluttet vennskapet med engang. Det finnes så mange fine herlige mennesker der ute, som KUN ønsker deg godt. Bruk tiden din på disse menneskene istedenfor, og ikke fokuser på de menneskene som sprer negativ energi. Du er fantastisk, og fortjener ikke å bli behandlet dårlig. 

👻Sofieeec

UKENS SPØRSMÅL / OPERASJON, MOBBING OG PARADISE HOTEL

Fikk ikke du ganske stygge arr etter at du opererte puppene dine? Kan du vise bilde og fortelle om det?


Personlig synes jeg ikke at jeg fikk stygge arr, men det er jo smak og behag. Det er likevel viktig å tenke på at man faktisk får et arr under puppen for resten av livet, og jeg vet at slike arr kan plage mange. Jeg håper bare at alle som vurderer å operere tenker seg nøye gjennom. 

Har du mobbet noen før?

Mobbet noen har jeg absolutt ikke gjort, men jeg skal være så ærlig å si at jeg var en skikkelig shitkid. Det er helt forferdelig å tenke på hvor slemme barn kan være, og at man er så uvitende om hvor skadelig det kan være for det mennesket som opplever å bli behandlet dårlig. Jeg får seriøst vondt i magen av å tenke tilbake på barn og ungdomstiden min, og hvordan vi behandlet hverandre. Det var absolutt ikke greit. 

Hvorfor er det så mange som kjenner hverandre fra før på PH?
Det vet jeg faktisk ikke, halve sesongen vår kjente jo hverandre eller visste hvem hverandre var. 

Hva er ditt livsmotto?
FOLLOW YOUR DREAMS!!!! Det er seriøst ikke noe som gjør meg mer lei meg enn å se mennesker som er ulykkelig og misfornøyd med livet sitt, for at de ikke har tatt valg som er riktig for de. Vi må seriøst begynne å tro mer på oss selv, tro på at vi kan få til det vi vil, og begynne å jobbe hardere. ALLE kan få til akkurat det man vil, det handler bare om ståpåviljen man har. 

Hvordan føltes det å ha tre gutter bak seg i første uka på Paradise Hotel?
Det var selvfølgelig veldig merkelig, og ikke noe jeg hadde forventet i det hele tatt. Eller.. jeg visste at Mathias kom til å stille seg bak meg, men jeg visste ikke om Håkon. En liten funfact som dere ikke fikk se på TV, Håkon gikk først bak Sophie. Jeg vet ikke helt om han hadde skrevet feil navn, og egentlig hadde tenkt å gå bak henne og ikke meg, haha. 

Hvordan var ungdomstiden din?
Tung, morsom, trist, utfordrende, lærerik og spennende. Jeg har hatt det tøft med tanke på pappas bortgang og Utøya, men så har jeg også hatt veldig bra. Jeg savner litt det å være ungdom, og ikke ha noen bekymringer annet enn gutter og vennedrama. Det var så deilig å kunne bo hjemme, få middag servert og slippe å bruke pengen sine på hus og mat. Nyt tiden dere er i nå, og husk at problemene som virker helt håpløse ikke vil være problemer om noen år. Stå på <3

Har du og Morten slettet hverandre fra sosiale medier?
Nei, det har vi ikke. 

Hvordan går det med deg?
Jeg skal ikke lyve å si at livet er helt perfekt, men det går mye bedre. Jeg tar en dag om gangen. 

Er det slutt mellom Morten og deg?
Jeg skjønner ikke hvorfor dette er et spørsmål engang? Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har fått dette spørsmålet de siste dagene. Vi har jo fortalt i videoblogg at det er pause og jeg har skrevet et innlegg om det på bloggen. Det står ingen steder at det er slutt mellom oss, så nei. Vi har en pause for å finne ut hva vi vil!

Kjenner du noen som er med i ex on the beach?
Heheh, ja det gjør jeg. Eller.. kjenner og kjenner, jeg vet god hvem denne personen er. Jeg vet også om mange som skal være med da det ikke er alle som er like flinke til å holde munn. 

Er det noen du ikke liker i årets sesong av Paradise Hotel? 
Nei, det er det ikke. Jeg har møtt alle i virkeligheten, og synes det er en veldig fin gjeng som er med i år. 

Hvem heier du på Paradise nå? siden Ine røyk. 
Newa, Ingrid og Isabel. Jeg har ikke fått noen favoritter når det kommer til guttene enda, så de bryr jeg meg ikke så veldig om, hehe. 

Hva tenker du om alt Joakim sa i tirsdagens episode av Paradise Hotel?
Jeg må starte med å si at jeg har møtt Joakim før, og da har jeg kun fått et godt inntrykk av han. Joakim virker som en hyggelig fyr, men oppførselen hans på tirsdagens episode var ikke ok. Jeg må ærlig innrømme at jeg ble sint da han snakket om hva jentene spiste og at de ikke trente, for det er IKKE greit. Hva andre velger å spise er ikke hans sak eller problem. Jeg synes også det er veldig trist å tenke på at det er mange unge jenter og gutter der ute som kanskje ble påvirket negativt av alt han sa, og tror at slike tanker og holdninger er normalt. Vil du spise fem brødskiver med nutella så skal du absolutt få lov til det. Vi mennesker er så mye mer enn bare en kropp, når skal enkelte innse det? MEN det skal sies at mye klippes og situasjoner kan se veldig annerledes ut på TV enn hva de kanskje var i virkeligheten. Det er ikke for å unnskylde Joakim, for de tingen som ble sagt har han jo faktisk sagt. MEN jeg vil bare minne dere på at noen situasjoner kan virke verre på grunn av klippingen. 

Hvor lenge skal du og Morten ha pause? 
Over påske. 

Når har du bursdag?
30.mars, så neste helg :-D 

Føler du deg som en kjendis? 
Nei, det gjør jeg ikke. Kjendis for meg er liksom Justin Bieber og Kim Kardashian, så jeg er jo ganske langt unna de for å si det sånn. Kanskje jeg en dag kan kalle meg kjendis, må bare gifte meg med en artist først ;-) Snakkes på Hollywoodfruer!

Er det sant at du har datet Leo som er med i årets sesong av Paradise? 
Hahah hææ? Nei. Er dette virkelig noe som blir snakket om?

Ser du virkelig på Martine Lunde som en god venninne etter alt hun har gjort mot deg? 
Hva har hun gjort mot meg? Sende meg ut av Paradise Hotel? haha. Ja, jeg ser på Martine som en veldig god venn, og jeg er evig takknemlig for å ha henne i livet mitt <3 

Hva tenker du om alle ryktene som står om deg på Jodel?
Det kan jeg ikke svare på, for de ryktene vet jeg ikke om. Mennesker som bruker sin tid og energi på å skrive om andre mennesker på Jodel trenger seg seriøst en jobb eller en hobby. Jeg blir bekymret av å tenke på at noen bruker sin fritid på å snakke dritt og spre rykter om andre, så utrolig flaut. Jeg hadde dødd om noen av vennene mine satt på jodel å snakket dritt om andre.

👻Sofieeec

SALG + RABATTKODE

Reklame | annonselenker - Nelly, Gina, BikBok

Jeg tenkte vi måtte starte helgen på best mulig måte og det var å tipse dere om salget på alle mine favorittbutikker. Nelly, Gina og Bikbok har så mye fint å by på og Gina har MASSE klær til under 200kr. Nelly har også en rabattkode som gir dere 25% på alt fra NLY Brands og 20% på resterende merker. Jeg har plukket ut mine favoritter til dere, ENJOY <3 

GINA TRICOT


Genser 1. HER / Genser 2. HER / Genser 3. HER


Shorts 1. HER / Kjole 2. HER / Genser 3. HER

♥ GINA TRICOT OG BIKBOK


T-skjorte 1. HER / Genser. 2 HER / Deksel 3. HER

♥ NELLY 

RABATTKODE: PINK 


Jakke 1. HER / Skjorte 2. HER / Topp 3. HER


Kjole 1. HER / Solbriller 2. HER / Bikini 3. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL NELLY SITT SALG 

RABATTKODE: PINK

HVORDAN ER DET Å VÆRE "SINGEL"?

Reklame | annonselenker - Nelly, Gina, Gucci,

Skal jeg fortelle dere noe som er litt skremmende å tenke på? Det er snart 7 år siden jeg har vært ordentlig singel. For selv om jeg har vært singel på papiret (om jeg kan skrive det sånn?) så har jeg ikke vært 100% singel der jeg ikke har vært følelsesmessig involvert med en gutt. Jeg kan ikke huske hvordan det føles å virkelig være alene, selv om jeg har fått kjent på det de siste dagene. Jeg tenkte derfor at jeg skulle lage et innlegg der jeg forteller dere om de største forskjellene med å være i et forhold og være "singel". Nei, jeg ikke singel som mange av dere tror. Vi har en pause for å finne ut hva vi vil, så får vi se hva som skjer etter det. 


Sko. Gucci HER /  Solbriller Prada. Lignende HER / Kåpe Mango. Lignende HER / Bukse Only. HER

Jeg har ingen å kose med. Det er ikke før nå jeg ser hvor undervurdert kos er, og hvor mye kjærlighet man får når man er i et forhold. Det er ikke akkurat sånn at jeg spør om Andrea kan massere ryggen min, kose armen min eller holde rundt meg når vi sover. 

Det er ensomt å sove alene. Selv om jeg noen ganger har likt å sove alene, er det ganske kjipt når det er det eneste alternativet man har.. :-(

Du er mye mer med venner. Alle dere som følger meg på Snapchat har vel lagt merke til hvor mye mer jeg er med venner nå enn før? Jeg har alltid vært god til å prioritere vennene mine, men nå er jeg ekstremt god. Når man har en kjæreste så finner man jo ofte på ting sammen, og da mister man jo mye tid som man egentlig kunne brukt på å være med venner. Nå er jeg kun med venner, og det merker både jeg og de veldig godt. 

Mindre shaving. Som dere vet så bryr jeg meg veldig mye om å være barbert da jeg ikke liker kjønnshår, men nå som jeg ikke har en grunn til å shave meg så tar jeg litt fri fra barberingen. Det er liksom OK å gå noen dager uten å barbere seg nå. 

♥ Mindre alkohol. Jeg vet det er ekstremt mange som begynner med festing, men det er ikke noe jeg har ønsket. For det første så er jeg ikke i humør til å feste, og for det andre så føler jeg at alkohol bare byr på mer problemer. Er man lei seg fra før blir i alle fall jeg mye mer lei meg med litt alkohol i blodet. Jeg skal være så ærlig med dere å si at jeg var redd for å drikke i går, men det gikk heldigvis ganske bra. Jeg tok det rolig for å si det sånn. 

Ingen å ringe. Misforstå meg rett, for selvfølgelig har man alltid noen å ringe til om man trenger det. MEN det er ikke før nå jeg merker hvor mye man faktisk snakker sammen, og hvor mye man forteller hverandre. Det er så mange ganger jeg er på vei til å ta opp telefonen for å fortelle noe, så må man ta seg selv i det å legge den vekk.

SEX PÅ PARADISE ER VERRE ENN PORNO

I går leste jeg denne artikkelen som fikk meg til å reagere ganske sterkt. Andrea ga et ganske bra svar, så jeg føler ikke det er nødvendig at jeg skriver et helt likt innlegg. Det var likevel noe jeg ønsket å snakke om, i og med at det er fredag og "let's talk about sex". Det stod noe i artikkelen som fikk meg til å tenke, og det var dette utsagnet: "Når sluttet vi å bry oss om at barn allerede i 10-årsalderen daglig ser på 20 år gamle bimboer som utfører seksuelle handlinger på hverandre etter at de har kjent hverandre i 10 minutter?"

Ja, det er uheldig om barn ned i 10-årsalderen ser på PH, men det ansvaret må du nesten gi videre til foreldrene. Jeg vet ikke med deg, men jeg fikk ikke være våken til 22.30 i ukedagene da jeg var 10 år. Jeg fikk ikke se Hotel Cæsar som var en av de populære programmene under min barndom. Mamma synes ikke det passet seg for en liten jente å se på, og satt derfor ned foten. 

Så er det denne setningen med at 20 år gamle bimboer utfører seksuelle handlinger på hverandre etter at de har kjent hverandre i 10 minutter. Spør du meg er så det ikke så veldig rart eller spesielt at det skjer seksuelle handlinger når gutter og jenter blir satt sammen inne på et hotell med alkohol. Jeg ser dette hver eneste helg på byen, forskjellen er bare at det ikke er et kamera som filmer det. 

Jeg vet det er delte meninger rundt det med sex på TV, men hva er det som egentlig er så farlig? Sex er helt naturlig, og husker jeg ikke helt feil så ble serien "Line fikser kroppen" hyllet for at de viste naturlig sex. Det er AKKURAT det Paradise Hotel gjør, og serien med Line viste også ganske mye mer enn det du kan se på Paradise Hotel. Under en episode av Paradise kan du av og til få se noe som beveger seg under dyna i et par sekunder. I min sesong skjedde dette bare med to stykker som var forelsket i hverandre, som nå er kjærester på utsiden. Hvor og når ble dette skadelig å se på?

Spør du meg er det mye bedre at ungdommene ser at det er slik sex er, og ikke lærer fra porno som svært mange gjør. Jeg husker selv fra min ungdom, der vi jentene ble enig om å se på porno for å lære oss. Hva var det som møtte oss? En jente som ble penetrert av to gutter. Vi fikk også se hvor utrolig hardhendte de var mot hverandre og hvordan de tok hverandre opp etter veggen, kastet hverandre rundt og oppførte seg som ville dyr. Jeg satt igjen med en dårlig følelse og ble helt ærlig livredd for å ha sex. Jeg gikk inn med forventingene om at sex skulle være noe helt annet enn hva det egentlig er. 

Så hva er egentlig så farlig med at ungdommen ser to mennesker ha sex under et laken på TV i noen sekunder? Er det ikke bedre at de får se litt ekte sex, istedenfor å lære av porno som er så langt fra virkeligheten? Jeg vil oppriktig høre deres synspunkt på akkurat dette, og om det er noen der ute som har blitt skadet av å se et laken bevege seg på TV i noen sekunder? 

PÅ BYEN I BIKINI


hahaha se på Ine!!

Etter mye om og men har jeg bestemt meg for å bli med jentene ut på byen i kveld. Det hjelper jo faktisk ikke å sitte hjemme å synes synd på seg selv, og de siste ukene har jeg sløst bort dagene mine på å sove. I dag sto jeg opp klokken 10, men sov på sofaen frem til klokken 13.30. Det er på tide å ta seg selv litt i nakken, og gi et lite spark bak. Selvfølgelig skal man få lov til å være lei seg og nedenfor, men man må lære seg å sette ned foten når nok er nok. 

Jeg har derfor bestemt meg for å være med på en jentekveld i dag, noe jeg virkelig ser frem til. Her om dagen fikk jeg tilsendt bikinien min fra Nelly som jeg hadde bestilt, og det er denne jeg skal ha på meg på byen i kveld. Jeg skal selvfølgelig ikke gå sånn som på bildene, men jeg tenker bikinitoppen og en sort bukse. Jeg brukte noe lignende for en stund tilbake, og da fikk jeg så mange fine tilbakemeldinger fra dere. Derfor bestemte meg for å gå slik i kveld også ;-)

Nå skal Ine og jeg komme oss avgårde til Vinterlyd her i Oslo. Vi snakkes der <3

PRIVATE SPØRSMÅL OM MEG OG MITT LIV

Reklame | annonselenker - Nelly, Gina, Bubbleroom

Hva er ditt fulle navn? 
Sofie Caroline Nilsen. Som mange av dere allerede vet så skrives jeg egentlig Karoline, men byttet til Caroline da jeg synes det er finere. 

Er du kalt opp etter noen?
Ja, men jeg husker ikke 100% hvem. Jeg er usikker på om det er meg eller søsteren min som er kalt opp etter en "tante" som tydeligvis var veldig slem, hehe ups.. 

Hvor er du fra?
Tromsø og Tønsberg, det er grunnen til min alt for rare dialekt. 

Hva er din favorittdrink? 
Pepsi Max helt klart <3 

Favorittmat/snacks?
Altså.. jeg er SÅ avhengig av godteri, spesielt sure gule lepper. Hadde det vært opp til meg og ikke helsa mi, så hadde jeg spist godteri hver eneste dag. NAM!! <3

Hvilken sport liker du best?
Jeg liker ikke sport, det er dødskjedelig.. Det må derfor bli ridning, for det likte jeg veldig godt back in the days. 

Hva angrer du mest på i livet?
Skal jeg fortelle dere noe SYKT deilig? Ingenting. Jeg har lært at man ikke kan gå å angre på ting som har skjedd, for da vil man aldri komme seg videre i livet. Godta at det har skjedd, gråt litt om du må, også går du videre og lærer av det. Det er jo våre feil som utvikler oss, og hadde jeg ikke gjort mange av de feilene jeg har gjort tidligere i livet ville jeg aldri vært der jeg er den dag i dag. 

Er du et hunde eller kattemenneske? 
Helt klart hund. Jeg er ikke spesielt glad i katter, og synes egentlig bare de er skumle.. haha

Hva er på førsteplass på din bucketlist? 
Kjøpe en Ferrari, hehe!

Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten?
MOBILEN MIN!! Veldig trist å si egentlig, men velkommen til 2018. 

Hva er det fineste komplimentet du har fått?
At jeg har en nydelig personlighet. Jeg synes det er så finere å bli dømt ut i fra hvem man er som person, enn hvordan man ser ut. Du kan være så vakker du bare vil, men har du en forferdelig personlighet kommer du ingen vei. 

Favorittfilm?
The Notebook <3 

Favorittsang? 
Hmm.. akkurat nå er det Taylor Swift - All you had to do was stay. 

Dine favorittlister på Spotify?
Her og her

Hvilken øyenfarge har du?
Blå

Hvor høy er du?
172cm

Hva er din favorittfarge?
Blå igjen, haha!

Hva het din første og siste kjæreste?
Første er hemmelig, også har dere Morten da. 

Ditt siste kyss?
Litt under en uke siden. 

Sist gang du gråt?
For to dager siden. 

Er du allergisk mot noe?
Ikke som jeg vet, takk gud for det. 

Hva var din første jobb?
På en Spar butikk i Tønsberg. Jeg var ikke mer enn 16 år gammel, og var vel den første i vennegjengen som fikk jobb. 


Genser Bikbok. Lignende HER / Skjerf fra Zara. Lignende HER /  Boots Nelly. HER

 

Hvem er den første personen du ringer når noe skjer?
Mamma, hun er som en bestevenninne for meg. 

Hvem er din rollemodell?
Mamma igjen, hun er virkelig verdens beste forbilde. Jeg er så takknemlig for å ha hatt et så fantastisk menneske som har oppdratt meg, TAKK mams <3 

Skrekkfilm eller komedie?
Helt klart komedie, jeg hater skrekkfilmer. 

Hvor mange kjærester har du hatt?
3 stykker. Playahplayahplayah ;PPPppp

Hvor mange søsken har du?
6 stykker, så vi er ganske mange. Det morsomme er at det kun er en av de jeg har samme mor og far med. 

TENKTE Å SJEKKE OPP JENTER PÅ TINDER

RARE FAKTA OM MEG 

♥.Før så rapet jeg EKSTREMT mye, dere vet sånne høye manneraper? Jeg skjønte selv at jeg måtte slutte med dette om jeg skulle være med på Paradise Hotel, og bestemte meg derfor for å slutte å rape. Det morsomme er at jeg ikke har rapet siden, haha!

♥.Denne er også litt nasty, men jeg sliter med å klippe tåneglene mine. Som dere vet så synes jeg tær er ekstremt ekkelt, og mine egne er dessverre intet unntak. Jeg synes det er helt motbydelig å skulle klippe tåneglene mine, og velger derfor å alltid utsette det. 

♥.Jeg er veldig dårlig til å konsentrere meg. Et blogginnlegg som vanligvis tar 20 minutter bruker jeg ca en time på. Jeg kan plutselig finne på å sjekke Instagram, mails, Snapchat og svare på Facebook mens jeg blogger. Der er kanskje den største forskjellen på Andrea og meg, for hun klarer seriøst å stenge ute alt og alle når hun blogger.

♥.En funfact jeg ikke visste om meg selv engang, JEG ELSKER Å SOVE ALENE. Jeg synes selvfølgelig det er superdigg å sove sammen med noen også, men jeg har alltid sett på det å sove alene som en kjip greie, noe det absolutt ikke er. Det er ingen som stjeler dyna eller tar plassen din, og best av alt man får bestemme temperaturen på rommet selv. 

♥.Jeg har overdrevent mye energi, og jeg tror alle dere som har sett på PH vet hva jeg snakker om? Det som er litt trist at jeg føler på en måte at jeg har mistet litt den siden av meg, sikkert for at det er så mye i livet mitt som holder meg nede for øyeblikket. Jeg vet uansett at jeg kommer sterke tilbake, og jeg gleder meg til å være hun med mest energi igjen. Mange av vennene mine synes det er slitsomt å være med meg over tid, rett og slett for at jeg kan bli too much, hehe ups. 

♥.Celine er en av de som betyr mest for meg, og jeg får alltid kjenne ekstra på det de gangene hun er syk. Jeg går virkelig ned i kjelleren hver gang, og er alltid like redd for å miste henne. Jeg har alltid sagt at jeg skal ha en til hund, men nå vet jeg ikke om jeg vil mer. Det er jo egentlig bare sykt stress å bli knyttet SÅ sterkt til noe som bare skal leve noen år. 

♥.Jeg var 12 år gammel første gang jeg klinte med en gutt, og det var faktisk helt katastrofe. Dette har jeg faktisk ikke fortalt dere før, men jeg fikk SÅR på tungen da vi klinte. Jeg vet ikke om det var reguleringen hans eller hva som skjedde, men det var faktisk helt krise. Jeg tuller ikke når jeg sier at vi var limt fast i munnene på hverandre, haha. 

♥.For noen år siden hadde jeg så gutteproblemer at jeg virkelig ønsket å bli forelsket i en jente istedenfor. Det er alltid så lett å tenke at gresset er grønnere på den andre siden, og jeg var helt sikker på at det ikke ville være like trøblete å være sammen med en jente. Jeg føler på en måte at vi jenter forstår hverandre så mye bedre, og at gutter ofte ikke skjønner teite ting vi forventer at de skal skjønne. Tar du dette opp med venninnen din er hun nesten alltid enig, og man har skikkelig girlpower, haha. Jeg prøvde meg på tinder i noen minutter der jeg kun hadde på jenter, og fant fort ut at det ikke var noe for meg. Man kan ikke tvinge på et crush eller en forelskelse, det er helt sikkert. Gutter er heller ikke så ille som jeg skulle ha det til den perioden der, jeg var nok bare ganske nedenfor. 

DU MÅ LIGGE FOR Å BLI VÆRENDE PÅ PARADISE HOTEL


Ine bare "Hææ? tar du bilde?"

Som dere kanskje vet så var vi i Trondheim i går for å være med på Vinterlyd, og jeg må bare beklage for at vi ikke rakk å ta bilder med alle dere som ønsket. Det var veldig mange mennesker, så det var helt umulig å rekke gjennom alle. Det var ikke bare dere vi ikke rakk å møte, vi fikk heller ikke sett noe av Trondheim. Isabelle hadde veldig lyst på sightseeing, men på grunn av at vi forsov oss til klokken 11!!!!! ble ikke det noe av. Vi mistet også hotellfrokosten, hvor trist er ikke det? :-( Jeg vet ikke med dere, men det er 90% av grunnen til at jeg sover på hotell..

Ine ble med til Oslo i går, og planen er at hun skal være her frem til fredag. Det er alltid koselig å ha besøk av søsteren sin <3 haha neida. Jeg kan ikke forstå at det er så mange der ute som synes vi er like? Utseendet nei, personlighet JA! Jeg vet ikke om dere så mystoryen min i går? Vi holdt helt seriøst på å le oss i hjel av gårsdagens episode av Pærra. Fikk dere forresten med dere hvor Ine lå i sengen? HAHA

Det var ingen tvil om at Joakim tenkte med feil hode i går, og var over middels interessert i å ha en partner som ikke skulle ligge helt til høyre på sengen. Det var jo en ganske lik situasjon i fjor om dere husker? Da Petter byttet ut Andrea med Teele for at han ønsket å ha en partner han kunne kose med, veldig morsomt da han ikke fikk seg noe som helst, haha. Enkelte gutter får det nesten til å virke som at det er en regel at man må ligge for å bli værende på Paradise Hotel. Synd at noen av de glemmer at et bra partnerskap har ALT å si. Jaja, vi får krysse fingrene for at det løser seg for Ine på en eller annen måte. 

Nå skal vi ut for å ta noen bilder, vi snakkes senere <3

HVA ER VERST AV TERROR OG KJÆRLIGHETSSORG?

Han gikk ut døren, og tårene kom med en gang. 

"Martine Johansen ringer med Facetime". Jeg legger på. "Ringer deg snart opp igjen". Måtte bare ta meg litt sammen først. Jeg ringer opp, gråter litt. "Æ kommer med engang".

Noen minutter senere spør Isabelle om jeg trenger noen å være sammen med. Jeg svarer ja kjapt, for i dag vil jeg ikke være alene. Det tok ikke lang tid før jeg følte meg bedre, takk gud for gode vennerJeg som klager på at jeg er ensom i Oslo, herregud så teit jeg er.

Martine måtte dra på jobb, og plutselig var jeg helt alene i leiligheten. Det er enda tre timer til Isabelle kommer, og jeg kan allerede kjenne panikken. "Er det sånn det føles ut å være alene her?" Jeg fikk plutselig så vondt at jeg ble kvalm. Hvordan kan man egentlig glemme hvilken smerte kjærlighetssorg gir? Det er jo faktisk helt jævlig. I alle fall denne smerten, for man vet ikke. Hva vil skje? Er det oss? Er det ikke oss? Hva tenker han?. 

"Skjerp deg, Sofie. Du har overlevd terror, dette er ingenting i forhold." Hvorfor skal jeg alltid sammenligne alt med terror? Hvorfor skal jeg aldri tillate meg selv å ha det vondt, for jeg en gang hadde det verre? Hvorfor skal jeg alltid straffe meg selv for å føle smerte over ting som ikke er like ille som terror, for hva er egentlig verst av terror og kjærlighetssorg?. Svaret er vel egentlig enkelt, men man skal faktisk ikke tulle med kjærlighetssorg, for kjærlighetssorg tar liv. Det har skadet mennesker på mange måter, og det er absolutt ikke en lett sorg å bære på. Tenk på alle dumme menneskene som har trøstet med "det finnes mange fisker i havet", inkludert meg selv. Hva er det for en trøst? Man vil for faen bare ha den ene fisken, så holdt tåta. Plutselig føler jeg meg så dum som tidligere har gitt et sånt råd. Man mener jo aldri noe vondt, men hvorfor ikke bare være der? Isabelle er en person alle mennesker som har det kjipt burde være rundt, for hun spør ikke. Hun får deg på andre tanker, noe som er utrolig deilig. Takk, Isabelle <3 

Dette er første dagen, og det føles ut som at jeg holder på å dø. Det verste er at det er lenge igjen. Det eneste jeg har lyst til er å ta opp telefonen, be han komme hit. Istedenfor ligger jeg i sengen min helt alene. Klokken er 02.25, og jeg vet at denne natten vil bli tøff. Jeg er redd for å sovne. Redd for å våkne midt på natten å strekke meg etter noe som ikke er der. Denne usikkerheten dreper meg

Det gjør derfor ekstra vondt å tenke på alle dere der ute som har det kjipt. Dere som har kjærlighetssorg. Dere som har blitt forlatt. Dere som irriterer dere over meg nå, for det er enda ikke slutt. Kan ikke jeg bare holde kjeft frem til jeg vet? Hvorfor klager jeg når han enda er "her"? Jeg forstår dere så godt, og jeg skulle ønske jeg kunne gi dere en klem akkurat nå. Jeg skal ikke fortelle deg at det er flere fisker i havet som jeg vanligvis gjør, jeg skal bare fortelle at du er tøff, og at jeg beundrer deg... <3

Dette ble skrevet etter første dagen.. og jeg har skrevet et innlegg for hver dag, helt ærlige og ufiltrerte. Jeg vet ikke om jeg vil dele alle med dere, men noen kommer jeg til å dele fremover.

HVORFOR IKKE BARE RØMME FRA PROBLEMENE SINE?


Linker til oufiten kommer senere i dag <3 Btw, ikke spør hva jeg gjør på det siste bildet, for jeg har ingen anelse.. haha

Hei alle sammen, og god morgen fra Trondheim <3 Jeg kan vel egentlig ikke si god morgen, men for meg, Isabelle og Martine er det faktisk det. Vi skulle egentlig stå opp slik at vi rakk frokosten, men ingen av oss klarte det. Jeg sover så ekstremt dårlig for tiden, noe som gjør at jeg tar igjen søvnen min på dagen. Som jeg skrev på Snapchat i går så var 09.30 det tidligste jeg hadde stått på en god stund, så det sier vel sitt. 

I går kjente jeg virkelig at jeg trengte å komme litt bort fra Oslo, så jeg spurte derfor Isabelle om hun ønsket å være med til Trondheim. Isabelle er heldigvis like spontant som meg, så hun sa ja med en gang. Vi skal tilbake til Oslo allerede i kveld, så det ble absolutt ikke en lang tur til Trondheim. For meg går det helt fint, da jeg skal tilbake hit igjen på mandag. Som dere vet så er det påske neste uke, og det vil si PÅSKETUR. Som jeg fortalte dere på Pærra i fjor så har vi jentene en tradisjon med å reise på påsketur til Åre, og det er selvfølgelig dit vi skal i år også. 


Det er nøyaktig 1 år siden Martine og jeg tok dette bildet, herregud så fort tiden har gått. 

Nå skal vi komme oss ut å få tak i frokost/lunsj, så skal vi ha litt sightseeing i Trondheim slik at Isabelle får se Nidarosdommen, haha. Etter det skal vi som sagt på Vinterlyd her i Trondheim, SEES VI? <3

SIDEN DU ER SINGEL, VIL DU HA DICKPICS?

I går hadde jeg åpen Snapchat som mange av dere kanskje fikk med dere. Jeg bestemte meg for å svare å "ukens spørsmål" da denne var veldig etterspurt. Som jeg og mange andre bloggere allerede har fortalt så er det dessverre helt normalt å motta dickpics fra ukjente menn og gutter. I går var intet unntak, men jeg fikk en litt annerledes beskjed enn hva jeg har fått til vanlig. Jeg åpnet en helt svart snap der det sto "Siden du er singel, regner jeg med at du er gira på kuk?". Ja, det var AKKURAT det jeg tenkte på nå, og gud så irriterende at folk kaller meg singel før jeg er det, haha! Jeg er i det humøret om dagen at jeg fort kan finne på å svare disse merkelige menneskene på en måte jeg burde holde meg for god til, så jeg bestemte meg derfor for å puste ut å overse han. 

Det er dessverre ikke alle som tar hintet den første gangen, så plutselig hadde jeg tisseluren til denne gutten over hele skjermen min. Jeg screenet derfor bildet, og sa ikke noe mer. Det endte med at jeg fikk kjeft for at jeg hadde screenet bilde av tissen hans. Men kjære deg, om du ikke ønsker at noen andre skal ha bilde av tisseluren din på telefonen sin, hvorfor sender du da bilder uoppfordret? 

Jeg sletter selvfølgelig bildene med engang, men jeg ønsker å gi disse guttene en lærepenge. For med engang du faktisk trykker på send, så har du mistet kontrollen over bildene dine. Jeg burde sikkert ikke avsløre at de havner rett i papirkurven, for da er det plutselig ikke skremmende mer. MEN jeg håper dere forstår at det ikke er alle som sletter bildene de mottar. Kjære gutter og menn, slutt å send bilder av tisseluren din uoppfordret. Det er svært få jenter som synes dette er digg, så hva tjener du egentlig på det? 

Over til noe helt annet en tisselurer, I DAG REISER JEG! Det ble plutselig en veeeldig spontan tur, noe jeg kjenner at jeg virkelig trenger i disse dager. Er det noen som klarer å gjette hvor jeg skal? ;-) Alt jeg kan si er at det er mulighet for å møte meg i morgen, wuuhuuu!!! Jeg skal også bare være borte i en dag, og min reisepartner er Isabelle. Jeg dør av hvor spontane vi noen gang kan være, men jeg digger det. 

UKENS SPØRSMÅL / FORELSKELSE, BLOGGLØNN OG FLYTTING

Hvor lenge gikk det før du fikk betalt for å blogge? 
Jeg fikk betalt ganske tidlig. Jeg tror vel min første lønn var i.. april? Lønningene mine var ikke mye å skryte av de to første månedene, for da fikk jeg 2-3000kr og 10.000 kr, haha!

Hva ønsket du å bli da du var yngre? 
Politi og superstjerne, haha. Sistnevnte er vel alle barn sin drøm, er det ikke? Vet dere hva som ødela for meg når det kom til å søke på politihøgskolen? Utøya.. det er faktisk så trist å innrømme, for man vil ikke at et slikt menneske skal kunne ødelegge så mye for deg. Jeg har uansett funnet noe jeg trives godt med, og akkurat nå kunne jeg ikke byttet denne bloggen med noe som helst <3

Har du og Morten null kontakt nå? Eller snakker dere selv om dere har pause?
Det siste døgnet har jo vært veldig spesielt, da en dum jodel klarte å få meg til å bli mer opprørt enn hva jeg har vært på flere måneder. Det ble derfor slik at vi snakket sammen på grunn av dette, og ble enige om å spille inn en videoblogg der vi svarte på disse ryktene som var alt for drøy. Vi måtte derfor starte pausen vår på "nytt", så nå snakker vi ikke sammen. Vi skal ikke snakke eller møtes på en god stund nå, noe som selvfølgelig er veeldig vanskelig..  Vi får bare krysse fingrene for at det ordner seg etterhvert, og at vi finner ut at vi ønsker å være sammen <3

Hvem av Paradise deltagerne som du er med nå, kjenner du deg mest igjen i? 
Heeelt klart Ine, herregud som jeg digger den jenta. Det er også eeen til, men mer enn det kan jeg ikke si ;-)

Skal du forsette med Youtube?
JA, det skal jeg. Jeg tror jo helt ærlig at YouTube er den nye blogg, så jeg skal helt klart begynne å være mer aktiv. Jeg vet at dere ønsker mer YouTube-videoer, så nå lover jeg å skjerpe meg. Er det noen videoer dere ønsker at jeg skal spille inn?

Favoritt restaurant? 
Frida som ligger i Trondheim, den har SÅ god mat <3

Hvorfor ble du forelsket i Morten? 
Akkurat hvorfor jeg ble forelsket i Morten husker jeg faktisk ikke, men det var nok veldig mange forskjellige grunner. Han var så snill, morsom, selvsikkert og kjekk. I tillegg har vi det utrolig morsomt sammen, og har en helt spesiell humor som bare vi to forstår. 

Skal du bo alene i den nye leiligheten din? 
Hva som skjer fremover vet jeg faktisk ikke, det får tiden vise. Jeg tror nok ikke jeg skal bo alene :-)

Hvordan takler du pausen så bra? Du virker så sterk!
Som jodelen sa "det er mye bak kulissene"  hehe neida joda XD Jeg har jo ikke blogget siden vi bestemte oss for å ta en pause, utenom i går på grunn av jobb og jodel. Det har absolutt ikke vært enkelt bare så det er sagt. Som dere kanskje vet etter å ha fulgt meg i over et år så er jeg ekstremt dårlig til å vise følelser når jeg har det vondt.. I går ringte meg mamma klokken 02.00 å gråt som bare det. Jeg hadde lyst til å gi opp alt og alle, og hadde virkelig møtt veggen. Det har absolutt ikke vært enkelt, og jeg kjenner at det er mye vanskeligere nå som vi har hatt kontakt i en dag på grunn av alt styret som har vært. Nå har jeg fått en smakebit av han igjen, om jeg kan si det på den kleine og rare måten. Så forsvinner han bare, og det er veldig brutalt.. 

Hva er ynglings emoijen din, og hvorfor? 
❤️er helt klart min favoritt, og den jeg bruker mest. Hvorfor vet jeg ikke, jeg bare elsker å sende hjerter. Det er jo SÅ koselig <3

Kan du legge ut bilde av moren din? 

Er det noe du er glad for at ikke kom med på TV fra PH?
Den ene episoden da Morten og jeg var ganske fulle og seksuelt frustrert.. De har klippet bort MYE som dere ikke fikk se, hehe. 

Skal du flytte fra Oslo? 
Det vet jeg ikke enda, vi får se hva tiden bringer!

Hvordan har du det for tiden? 
Akkurat nå har jeg det ikke så bra, men alt ordner seg til slutt!

Har du noen tvangstanker? 
Er det et spørsmål? hehe. ROT OFC, jeg takler ikke rot!

Har du tenkt å studere?
Nei, det har jeg ikke!

Hva er den fineste opplevelsen i ditt liv?
Det føltes ikke slik der og da, men helt klart å overleve Utøya. Jeg fikk livet i gave på ny, og er ikke det en helt fantastisk opplevelse, så vet ikke jeg!

Er du redd for at du og Morten skal miste følelser for hverandre under pausen deres?
Selvfølgelig er jeg det, MEN det er jo på grunn av følelser at man tar pause. Vi har mye å finne ut av, så får vi se hva som skjer når vi er ferdig med denne pausen. 

Vet du hvem som vinner pærra i år?
Hmm.. hvem vet ;-)

Hva er det beste som har skjedd den uken som var? 
Det er så utrolig trist å si, men forrige uke så følte jeg egentlig ikke at noe bra skjedde. Som dere vet så har forrige uke vært ganske tøff for min del, noe som har gjort at hele uken har vært ganske kjip. Jeg satser på en bedre uke nå <3

Hvem av de nye PH-deltakerne har du fått best kontakt med?
INEEE !!!! og en til jeg fortsatt ikke kan nevne, haha! Jeg må bare nevne at alle jeg har møtt hittil er fantastiske mennesker, i love them <3

Hva liker du best å gjøre når du er hjemme alene en kveld?
Veldig godt spørsmål da jeg absolutt ikke liker å være hjemme alene, haha. Det må vel kanskje være å jobbe med bloggen? Jeg har veldig dårlig konsentrasjon, og klarer derfor ikke å jobbe rundt andre mennesker. Jeg elsker derfor kvelder der jeg er helt alene, og får unnagjort masse jobb!

HÅRET MITT HAR ENDELIG BEGYNT Å VOKSE

annonse

Som dere vet så har det siste halvåret vært ganske brutalt for håret mitt. Det har gått gjennom mange endringer, noe som har ødelagt håret så mye at jeg måtte klippe av meg halvparten. Jeg skal ikke legge skjul på at det har vært ganske tungt for meg, jeg har jo alltid hatt langt og tykt hår. Jeg fikk dessverre lære på den harde måten, MEN heldigvis ble jeg veldig fornøyd med mitt korte hår. Det hadde jeg aaaaldri trodd. 

Da jeg sa ja til å klippe meg kort bestemte jeg meg for en ting, og det var at dette skulle bli en ny start for håret mitt. Jeg skulle bli flinkere til å ikke dusje håret hver dag og heller ikke rette det. Jeg skulle begynne å kure det oftere, og ikke minst begynne på vitaminer som skulle få håret til å vokse. Som jeg har fortalt dere tidligere så har jeg testet ut Betakaroten Gold fra Good For Me som du kan lese mer om HER. Men jeg har aldri prøvd Hair Luxious før. Vi ble derfor enige om at jeg skulle teste dette produktet, og se om jeg ble fornøyd eller ikke. Jeg kan ikke akkurat si at jeg ikke er fornøyd, FOR SE HVOR MYE HÅRET MITT HAR VOKST PÅ BARE EN MÅNED!

Er det ikke helt sykt? Jeg er helt seriøst i sjokk. Jeg som har blitt fortalt at det vil ta årevis å få et langt og sunt hår igjen, men Hair Luxious har virkelig motbevist det. Det er kanskje ikke så rart at håret mitt vokser fort da Hair Luxious er stappet full med B-vitaminer, spesielt biotin som er SÅ viktig for å vedlikeholde et sunt og sterkt hår. Jeg GLEDER meg til å vise dere hvordan håret mitt ser ut om en måned igjen. Det er nok ikke mange månedene før jeg endelig kan si at jeg har langt hår <3 

En boks med Hair Luxious inneholder 60 tabletter, som tilsvarer en måneds bruk. Det anbefales å ta to tabletter om dagen, og for best mulig effekt anbefales det å bruke det over lengre tid. Det finnes ingen mirakelkur som gjør håret kjempelangt på bare noen uker, men med en god dose tålmodighet og hjelp av Hair Luxious så vil du merke stor forskjell på kort tid, bare se på meg! 

Du kan bestille Hair Luxious HER 

JEG GRÅT MEG TIL Å IKKE BLI DUMPA

Hei igjen, dere! Det siste døgnet har det skjedd utrolig mye som ikke har vært greit, spesielt ikke for min del. Er ikke dette mellom Morten og meg tungt nok fra før, så er det alltid noen som skal prøve å gjøre ting verre. Jeg kjenner jeg er litt sint på meg selv som lar meg påvirke, men på grunn av at dette har blitt så stort føler jeg at det er på sin plass å gi et svar tilbake. Det er aldri kult når noen sprer rykter om deg, spesielt på en app der du er helt hjelpesløs. Morten og jeg ble derfor enig om at vi måtte snakke sammen, og ble til slutt enig om å spille inn denne videoen til dere. 

Youtube HER og HER

 

PS; jeg stenger kommentarfeltet mitt nå, da jeg ikke orker å høre flere rykter eller andre ting som kan være ødeleggene for oss i en allerede vanskelig periode. Så lenge ting ikke kommer fra Morten eller meg, så håper jeg dere tar det dere hører med et klype salt. Vi skal fortelle dere alt når vi føler tiden er inne for det, men akkurat nå trenger vi begge tid til å puste, tenke og føle. Håper dere forstår!

KJÆRLIGHET KAN VÆRE SÅ VONDT..

.... 💔

Jeg er tom for ord. Jeg vet ikke hva jeg skal si, men jeg føler jeg burde si noe. Jeg har unngått spørsmålene deres alt for lenge nå, rett og slett for at vi har trengt tid. Jeg har ikke kunne gitt dere et svar på noe jeg/vi ikke har visst selv. Vi har blitt enige om å ta en pause. Det er så forbanna vondt å skrive dette, for det virker verre når man plutselig får det svart på hvitt. Selv om vi begge har vært forberedt på dette en god stund nå, kan man aldri være forberedt nok. Hvordan forbereder man seg egentlig på å kanskje kunne miste noe av det kjæreste man har? Jeg føler dette er så alt for privat å dele, det er så alt for vondt. Samtidig som jeg føler at det er på tide å fortelle den egentlige grunnen til dårlige blogginnlegg og et svingende humør. Jeg vil uansett ikke klare å late som ingenting, så hvorfor ikke bare være ærlig.. 💔

 

PS; ser ut som en del misforstår mye av dette, jeg har forklart litt på Snapchat.. Sofieeec

KANSKJE JEG ER SEXY, MEN HOLD KJEFT

Takk til alle dere som har kommet med forslag til blogginnlegg etter det jeg la ut på dagens mystory. Det er aldri lett å åpne seg på den måten der, og jeg skal være så ærlig å innrømme at jeg var livredd for å legge dette ut, men det føles bra nå. For dere som ikke forstår hva jeg mener add; SOFIEEEC på Snapchat <3 

Jeg likte en av ideene spesielt godt, og det var å skrive et innlegg om hvilke mennesker som irriterer meg, here you go ;-) 

👎 De som stirrer og roper ting etter deg i det du har gått forbi. JA, jeg synes komplimenter er noe av det FINESTE man kan gi et annet menneske, men du trenger virkelig ikke å rope etter meg hvor sexy jeg er. Spør du meg er det så mye hyggeligere å bli kalt pen eller at man har et fint smil for den saks skyld. Det er også utrolig kleint å bli ropt etter når man går på gata, so please dont.

👎 De som tror vesken/ryggsekken er en person. Må jeg virkelig forklare denne? Hva er greia med mennesker som opptar et helt sete til vesken sin når bussen er stappfull? Greit om ikke noen trenger sitteplassen, men det er utrolig egotisk å nekte andre å sitteplass for at veska de absolutt må ha den. TA DEN PÅ FANGET DITT!!

👎Voksne mennesker som sniker i køen. Barn har alltid en unnskyldning, men hva skjer med voksne mennesker som på død og liv må snike i køen? 

👎De som aldri vipser tilbake. "Jeg vipser deg, jeg lover". Hvor mange har ikke hørt denne setningen, men aldri mottatt det du ble lovet? Enkelte mennesker er alt for dårlig til å vipse tilbake, noe jeg synes er ganske respektløst. Det kommer selvfølgelig helt an på situasjonen, men det som irriterer meg mest er når en hel gjeng tar taxi sammen, og det alltid bare er en som vipser deg. 

👎 De som aldri svarer på telefonen. Jeg er helt sikkert ikke den eneste som har noen venninner som aldri klarer å ta telefonen? Jeg har aldri helt forstått meg på det der, for du ser jo når noen ringer deg? og ser du det ikke der og da, så er det jo bare å ringe opp igjen? Eller.. kanskje det er bare jeg som må bli flinkere til å ta hintet? :-( hahaa. 

ET NYTT KAPITTEL, JEG FLYTTER UT

Som dere vet så har det skjedd mye i livet mitt den siste tiden, og jeg lover at jeg skal fortelle dere alt med engang jeg føler det passer seg. Den ene tingen som blant annet har skjedd er at Andrea og jeg har sagt opp leilighetne vår, vi skal altså flytte ut. Jeg må ærlig innrømme at jeg har veldig blandende følelser rundt dette, men akkurat nå er det det eneste riktige å gjøre. Det er rart å tenke på at vi nå har bodd her i et år, og alle fine minnene som har blitt skapt i akkurat denne leiligheten. Det har vært drama, det har vært tårer, latter og glede. Jeg føler nesten at jeg går ut av et forhold, det er faktisk så trist, haha. Hva som skjer videre får tiden vise, for det vet jeg ikke selv engang. Kanskje dere vil se meg i bartebyen om noen måeneder? Kanskje Oslo? Hva med Los Angeles? Hvem vet, det får tiden vise.. 

Takk for nå kollektivet, og takk til alle menneskene som har vært med å bidra til at dette har vært verdens beste sted å bo. I love you guys <3 

DET ER ALT FOR MANGE ELDRE SOM UNYTTER UNGE

Hvor gammel var du da du fikk mensen?
Jeg husker ikke helt nøyaktig, men kanskje 12-13 år. 

Hva er din verste mensen historie? 
Jeg har egentlig ingen "forderdelige" mensenhistorier å fortelle. Det er veldig mange år siden jeg har sluttet å tenke på mensen som en "ekkel" greie. Nei, mensen er ikke superdigg, men det er HELT naturlig og ikke minst NORMALT. Det verste som har skjedd meg må derfor være for et par dager siden, da jeg våknet opp i blod. Som dere vet så har jeg vært redd for å være gravid, og sjekket meg en god del ganger for dette. Jeg har ikke hatt mensen på en evighet, og skal jeg være helt ærlig tror jeg aldri at jeg har blødd så mye før i hele mitt liv. Jeg var livredd for blodtap, haha! 

Når begynte du å få pupper? 
Godt spørsmål! Jeg tror jeg begynte med BH i 7ende klasse? Hadde jeg behov for å bruke BH? nei. Jeg var bare redd for å skille meg ut da alle andre jentene hadde begynt å få pupper utenom meg. Som jeg har fortalt dere før så vokste egentlig puppene mine aldri, MEN for alt jeg vet kan det godt være at de kunne vokst seg til en størrelse som ville gjort meg fornøyd om jeg ikke hadde vært så kjapp med å operere meg.  Det er ikke slik at man er ferdig utviklet som 18åring, så jeg synes derfor det er VELDIG synd at det ikke er høyere aldersgrense for å plastisk kirurgi. Det er utnyttelse av usikre ungdommer, og det gjør meg lei meg. Du utvikler deg ganske mye fra du er 18-20 år, just saying. 

Blødde du første gang du hadde sex? 
Nei, det gjorde jeg ikke.

Hvordan turte du å fortelle moren din at du hadde fått mensen? 
Jeg har alltid hatt et veldig åpent forhold til mamma, så det hadde jeg ingen problem med å fortelle. Husk at moren/faren din vet at dette er HELT normalt, så det er absolutt ikke noe skummelt eller flaut å fortelle de at du har fått mensen, det er helt normalt. Det er nok også ganske godt å ha en som vet om dette, slik at du kan stille spørsmål og få hjelp om det er noe du lurer på. Var det en ting jeg derimot synes var flaut så var det å fortelle mamma at jeg hadde begynt med stringtruser. Jeg skyldte på at det var MYE mer behagelig å gå med string når man hadde mensen. Makes sense? no

Jeg er 15 år, og har enda ikke fått pupper eller mensen enda, er dette normalt? 
Ingen av delene er unormalt. Det er bare å slappe av! Nyt tiden uten mensen, istedenfor å bekymre deg <3 

Sendte du nakenbilde til kjæresten din da du var ungdom?
Ja, jeg har send et veldig privat bilde av meg som senere ble spredt. Jeg fikk VIRKELIG lære på den harde måten, og jeg har innsett hvor skummelt det kan være å sende nakenbilder av seg selv. Jeg vil anbefale ALLE jenter og gutter der ute til å IKKE sende bilder som du absolutt ikke ønsker at noen andre skal se. Du mister faktisk kontrollen med engang du trykker på send. Jeg unner ingen å oppleve noe sånt, så jeg håper at du tenker deg om to ganger før du velger å sende et bilde til noen du stoler på. Du skal ALDRI føle deg presset til å sende noe du ikke vil for å bli mer akseptert eller likt, da er ikke han eller hun verdt din tid. Du skal ikke bli likt for bildene du sender, du skal bli likt for den personen du ER. 

Er det normalt at jenter på 14 år bruker p-piller? Jeg vil veldig gjerne begynne, men tør ikke å oppsøke noen som kan hjelpe meg. 
Nå vet ikke jeg hvorfor du ønsker å begynne på P-piller, men jeg begynte selv som 13-14 åring på grunn av mensen. Er det for at du er seksuelt aktiv så er nok det beste å dra innom helsestasjonen å snakke med en helsesøster som du kan rådføre deg med. Jeg vet mange synes det er ubahegelig å snakke med foreldre, så helsesøster var min redning på akkurat dette punktet. Du kan også få p-piller der er jeg ganske sikker på, det fikk i alle fall jeg. Jeg tenker det er viktig å beskytte seg om man er seksuelt aktiv, og du må også huske at kondom er et veldig godt alternativ. 

Hvor gammel var du da du kysset/klinet med noen for første gang? Jeg er 15 år, og har enda ikke kysset noen.. Føler meg unormal
Første gang jeg klinte med noen var jeg 12 år gammel, MEN jeg gikk i klasse med jenter som ikke kysset før de var 16-17 år. Du er absolutt ikke unromal. Ta den tiden du trenger, og stress ned. Det skjer når det skjer <3

Er det unormalt å ha utflod? Det er flaut og ekkelt.
NEI NEI NEI, det er HELT normalt. 

Er det normalt å se på porno i en alder av 13 år?
Du det vet jeg ikke. Personlig synes jeg det er veldig trist om man kanskje lærer fra ung alder at sex skal være slik man ser på porno. Bare så det er sagt så er porno LANGT fra virkeligheten. 

Sliter du med hårvekst nedentil? Hårene mine vokser så fort ut, og det stresser meg. HJELP
Hårene mine vokser ganske fort både her og der, så jeg barberer meg ganske ofte. Jeg ser likevel ikke på dette som et problem, uten at det er sykt slitsomt å måtte barbere seg så ofte! Alle har hår på nedentil, på leggene og under armene, det er ikke noe å stresse med!

Er det vondt å ha mensen?
Vondt og vondt, du kan få mensensmerter. Noen er mer plaget enn andre, også har du de som er så heldig at de ikke er plaget i det hele tatt.

Er det straffbart å ha sex før man er 16 år?
Nei, det er det ikke. Det er derimot straffbart å ha sex med noen som er under 16 år om du for eksempel er 18 år. TAKK gud for denne loven da det er alt for mang eldre som unytter sårbare ungdommer. Jeg har og kommer heller aldri til å forstå meg på jenter og gutter på min alder og spesielt ikke de som er eldre som er med jenter og gutter på 14-17 år. Finn dere noe på deres egen alder, det er absolutt ikke greit. 

Når startet du å fingre? Er det normalt å gjøre dette før man har sex?
Du, det husker jeg helt ærlig ikke. Jeg vet ikke om jeg ville delt det på bloggen heller, for noe privatliv har jeg også, selv om det ikke alltid virker sånt. Jeg vil ikke kalle noe for normalt og unormalt, dette er helt opp til deg selv. 

HVEM VINNER PARADISE HOTEL 2018?

Som jeg fortalte dere for noen dager siden så vlogget jeg under Paradise Hotel sin premierefest. Jeg må bare advare dere om at jeg blir litt full på slutten, hehe ups. Dere får også møte et par av årets deltakere, og blant annet min favoritt!! Dere vil også se igjen masse kjente fjes, så jeg tror dere vil like denne vloggen, det gjorde i alle fall jeg. Vi diskuterer også spørsmålet alle lurer på, "hvem vinner Paradise Hotel?". Ps; Det er et lite klipp uten lyd, jeg glemte selvfølgelig å legge inn musikk.. :-(


Husk å abonner på YouTube kanalen min HER

SKAL HAN BOMBE BUSSEN NÅ?

Jeg har lenge ledd av Martine Lunde som helst ikke vil gå i Karl Johan da hun er redd for terror. Jeg har også ledd av Andrea som nekter å ta t-banen av samme grunn. Jeg har vært overraskende lite redd for terror, og har alltid tenkt at man ikke kan gå rundt å bekymre seg for hva som KAN skje. UANSETT, ta en titt på denne meldingen jeg sendte Martine i dag. 

I dag da jeg satt på bussen skjedde det noe jeg synes var ubehagelig, og som virkelig fikk frem panikken i meg. Jeg satt på et toer sete, og "ved siden av meg" satt det en mann på firersetene helt alene. Bussen stoppet på Jernbanetorget, og plutselig satt mannen seg ved siden av meg, selv om han satt helt alene på en firer. Vanligvis hadde jeg ikke tenkt noe særlig over det, uten at det var meget spesielt at han satt seg ved meg når han allerede hadde en sitteplass. MEN oppførselen hans derimot skremte meg skikkelig. Han hadde en ryggsekk som han holdt foran magen, samtidig som han satt å skalv skikkelig. For mange høres sikkert dette helt teit ut, men det er vanskelig å beskrive nøyaktig hvordan han oppførte seg. Alt jeg kan si er at det ikke var en oppførsel man møter hver dag. Den første tanken som slo meg var han MÅ ha en bombe i ryggsekken. Jeg fikk derfor helt panikk, og visste helt seriøst ikke hvordan jeg skulle håndtere situasjonen som jeg følte der og da truet livet mitt. 

Bussen skulle ikke stoppe før om 5 minutter, og jeg visste at det ville se rart og muligens mistenksomt ut om jeg reiste meg opp fem minutter før bussen skulle stoppe. Jeg tok derfor å trykket på stoppknappen slik at det skulle virke som at jeg trodde at bussen stoppet tidligere. Jeg fortet meg med å reise meg opp, for å så løpe frem i bussen. Det er mange år siden jeg har vært så redd for noe som helt sikkert ikke var noe å være redd for. For alt jeg vet så var kanskje denne mannen nervøs for noe helt annet, og kanskje han til og med synes det var ubehagelig å sitte alene? Det kan være mange grunner, og jeg må ærlig innrømme at jeg føler meg ganske dum nå som jeg sitter å skriver dette innlegget. Akkurat der og da føltes det ut som at jeg pustet mine siste åndedrag, noe som selvfølgelig var veldig skremmende. 

Er det noe jeg har lært i dag, så er det det at jeg ALDRI skal le av noen andre for å være redd for ting jeg synes er teit. Jeg er ganske sikker på at jeg virket mye mer crazy på bussen i dag, enn hva denne mannen gjorde. 

Som dere sikker forstår så overlevde jeg bussturen (hehe), og fikk en veldig koselig lunsj sammen med Martine. Jeg må forresten skryte veldig av Beach Club sin service i dag, for den var helt fantastisk. Jeg klarte selvfølgelig å bestille en rødbeterburger, og til alle dere som ikke vet det så HATER jeg rødbeter. Det var jo KUN min skyld, men likevel slapp jeg å betale. Jeg hadde en lang diskusjon med servitøren, for selvfølgelig ville jeg betale da det kun var min skyld. Han ga seg ikke, noe som virkelig viser hvor serviceinnstilt han var. Det er mange som burde lært av han her ;-)

DRITTLEI SNAKKET RUNDT UTØYA-FILMEN

Kanskje jeg vil virke dobbeltmoralsk nå, men det får så være. Etter veldig mange spørsmål ble jeg til slutt enig med meg selv at jeg måtte gi dere et svar. Jeg snakket med mamma på telefonen her om dagen, der jeg sa rett ut at jeg var drittlei. Mamma fortalte meg at det kanskje var viktig at jeg ga dere et svar, for det er jo selvfølgelig ikke rart at dere er nysgjerrig. Nei, det er ikke dere jeg er drittlei, det er fokuset rundt Utøya filmen. Det er ikke slik at jeg ikke hadde forventet det, men det er alltid vanskelig å vite hvordan man håndterer det. 22.juli snakkes ikke mye om lengre, det er nesten ingen spørsmål rundt hendelsen og ofte føles det ut som at det nesten aldri eksisterte. For meg virker det bare som et vondt mareritt som aldri tar slutt, det blir bare kortere og kortere for hver natt. Det blir lettere å håndtere, helt til det plutselig smeller igjen. 

Så her kommer dobbeltmoralen, for jeg snakker mye om Utøya. Så hvorfor trekker jeg meg helt unna nå som det er så aktuelt, nå som det er SÅ mange der ute som har spørsmål om akkurat denne filmen? Misforstå meg rett, jeg synes det er SÅ viktig å snakke om Utøya, og på grunn av all motstanden jeg møter føler jeg at det er enda viktigere. Men jeg skal være så ærlig å si at jeg ha møtt veggen, og akkurat nå så er jeg ikke klar for å svare på alle spørsmålene deres. Jeg fikk se filmen nesten en måned før dere, og jeg skrev et innlegg dagen etter jeg hadde sett den. Jeg satt igjen med en haug av følelser, og mange av de uttrykte jeg meg om HER

Det er mye som har skjedd i livet mitt den siste tiden, noe som gjør at jeg ikke takler alt dette fokuset på Utøya. Skal jeg være ærlig med dere så er dette det verste tidspunktet denne filmen kunne kommet på kino, og jeg vet selv at jeg håndterer det dårlig. Jeg vet dere venter på svar, men jeg håper virkelig at innlegget jeg skrev til dere for noen uker siden kan gi dere de svarene dere trenger. Er det noe mer dere lurer på så kan dere stille spørsmål i kommentarfeltet, så skal jeg svare på alle disse når jeg føler meg klar. Akkurat nå har jeg andre ting jeg må fokusere på, og jeg håper virkelig dere forstår. Beklager så mye.. <3

PS: Jeg håper alle som leser dette klarer å forstå at dette er bare en følelse jeg har akkurat nå. Jeg synes filmen er så sykt viktig, jeg var bare ikke klar for alt fokuset rundt dette. 

FØR OG ETTERBILDE AV GÅRSDAGENS LOOK

annonse - behandlingen er delvis sponset av Beautyhouse

Som dere så på Snapchat i går (sofieeec) så var jeg innom Beautyhouse for make-up og hår til premierefesten. Jeg vlogget faktisk i hele går, men jeg fikk dessverre ingen avslutning på vloggen min da det skjedde ting på slutten av kvelden. Er det ikke Paradise Hotel i Mexico, så er det i alle fall det hjemme, hehe. Jeg tenkte at jeg skulle begynne å redigere videoen i kveld, slik at jeg kan legge den på YouTube imorgen. 

Jeg bestemte meg uansett for å ta et før og etterbilde av stylingen min, for det er jo utrolig fascinerende å se hva sminke kan gjøre med et menneske. Nå er det ikke slik at jeg føler at jeg ser veldig annerledes ut uten sminke, men det er likevel gøy å se forskjellen. Hva synes dere?


Ny trend ? Hva synes dere ? ;PPpppp

Det er forresten et år siden jeg ble stylet på Beautyhouse til min egen premierefest, så det er VELDIG morsomt å se hvor mye jeg har forandret meg. Forrige styling hadde jeg blondt langt hår, og nå har jeg plutselig kort hår. Personlig likte jeg fjorårets styling best, men det har nok mye med at jeg var veldig pyntet med kjole og skulle være litt mer glam enn hva jeg var i går. Det var ikke vår fest, så det hadde derfor vært veldig rart å tatt det helt ut. Det hadde faktisk vært veldig spesielt om jeg som reporter skulle ha møtt opp i gallakjole? haha. 

2017

2018

DRAMA OG SEX PÅ PARADISE HOTEL


Dette er det BESTE bildet, hahah jeg dør!!

Herregøøød så mange bilde jeg har fra premierefesten, dette er bare en brøkdel av de jeg har på mobilen min. Det som er litt morsomt er at jeg ikke tok i nærheten av like mye bilder på min egen premierefest, men da var det så mye annet å tenke på. Det er helt rart å tenke tilbake på hvor mye som har skjedd bare på et år. Hvor mye jeg har erfart og utviklet meg både personlig og... utad? Selv om jeg fortsatt er den samme jenta jeg var 13.mars 2017 føler jeg meg likevel som et helt annet menneske. Både utseendemessig og personlig.


Til tross for free the nipple skjorte fikk jeg masse kommentarer på at jeg lignet på en bestemor, jeg dro derfor hjem å skiftet som dere kanskje ser, hehe. 

Som jeg fortalte dere i går så intervjuet Andrea og jeg mange av årets deltakere, noe som var veldig morsomt. Er det noe vi fikk ut av å intervjuet deltakere så er det at vi kan forvente MASSE drama, sex og spill i denne sesongen. Med andre ord så er det noe helt annet enn vår sesong får i si det sånn, noe som kanskje er like greit. Selv om 90% klagde på sesongen jeg var med i, så var det likevel en god sesong på sin helt spesielle måte. Jeg synes det er fint å vise seerne at vi faktisk kunne være på et hotell i to måneder uten å lage noe spesielt mye med drama, så er det heller opp til årets deltakere å vise hvordan man kan lage mest mulig drama, hehe! En ting er sikkert, og det er at det er SÅ mange fine mennesker med i år, så hvordan de har klart å lage drama forstå jeg ikke, men det vil vi vel se etterhvert ;-)

MIN HANDLELISTE

annonse - alle lenker er annonselenker fra nelly

Er det bare jeg som begynner å bli litt lei av vinteren? Jeg kjenner jeg er SÅ klar for våren og sommeren, som tydeligvis aldri skal komme, haha. I Oslo begynte det å snø skikkelig i natt, så det er full vinter her. Jeg skal prøve å ikke klage, for det er jo ikke så mange måneder til sommeren. VI HOLDER UT.  Jeg har allerede begynt å forberede garderoben for sol og varme, så jeg bestilte hjem et par godbiter i går som jeg tenkte å dele med dere. Det er også mange som har spurt meg om outfiten jeg brukte forrige lørdag, og jeg har ENDELIG klart å finne noe lignende til dere <3 


(annonselenker) Body HER / Bukse HER


(annonselenker) Genser 1. HER / Skjorte 2. HER / Topp 3. HER


(Annonselenker) Blazer 1. HER / Bukse 2. HER / Genser 3. HER


(annonselenker) Undertøy 1. HER (Fiifty shadeees!!!) / Badedrakt 2. HER / T-skjorte 3. HER

SLIK VET DU AT KJÆRESTEN DIN ER UTRO


PS: Ta dette innlegget med en liten dose humor, noe er skrevet på en veldig tullete måte. Det er ikke alltid alle som forstår slikt, så jeg velger derfor å si ifra på forhånd :-)

👎Du har tidligere alltid hatt tilgang til telefonen hans, men nå har han plutselig byttet kode, og er veldig overbeskyttende over telefonen sin. Han prøver alltid å unngå at du skal være rundt telefonen hans. Altså.. helt ærlig, hvorfor skal han plutselig beskytte telefonen sin om han ikke har noe å skjule?

👎Om kjæresten din plutselig får seg en ny venn som heter Per, og denne Per ringer kjæresten din stadig uten at han kan ta den der og da... så er det antakeligvis ikke en Per, men Mathilde. Og denne Mathilde er elskeren til kjæresten din, HALLOO VARSELLAMPER  🆘 🆘

👎Hvis kjæresten din plutselig begynner å komme hjem med masse blomster til deg "bare for at du fortjener det". Om dette skjer hyppig ville jeg blitt mistenksom, særlig om dette er noe som ikke har skjedd tidligere. Dette gjør han antakeligvis for å lette på samvittigheten sin. Igjen, varsellamper  🆘 🆘

👎Han er plutselig mye opptatt, og har alltid en dårlig forklaring på hvor han skal. Beklager, men jeg ville vært en badass bitch, satt meg i bilen å kjørt etter han, hehe :-)

👎Han ønsker ikke å ha sex med deg lengre. Altså, det er helt naturlig å ikke alltid ha et behov for sex, men er det noe som skjer ofte i tillegg til at han har begynt å trekke seg litt unna deg, er det noe som er veldig rart. Kanskje han bare er usikker på forholdet, men muligheten for at han får sex et annet sted er ikke å utelukke. Det er jo tross alt ganske slitsomt å ligge med to forskjellige flere ganger om dagen, just saying.

GRILLFEST PÅ PARADISEPREMIEREN

Som jeg har fortalt dere før så skal Andrea og jeg noe veldig morsomt i dag. Dette skulle egentlig være hemmelig for ALLE, men Martine Lunde klarte dessverre å buste Andrea og meg, haha. Det kommer derfor ikke som et sjokk på noen, utenom dere som leser bloggen min. I kveld skal vi være reportere på premierefesten til PARADISE HOTEL 2018!!! Det vil altså si at vi skal intervjue ALLE de nye PH-deltakerne, HVOR morsomt er ikke det? Vi har skrevet ned masse spørsmål, og er klare for å grille årets Paradise deltakere. Vi skal ikke grille på den ekle måten, vi skal bare stille MASSE spørsmål og prøve å finne ut litt juicy informasjon om deltakerne. Dere har mye å glede dere til, wiii!! Vi skal være reportere for Side2, så om dere ønsker å se intervjuene må dere følge med HER i kveld, vi vil også legge ut fra Side2 sin Instagram, så følg med. 

Jeg kommer også til å legge ut masse fra premierefesten på min Snapchat, så add; Sofieeec for å følge med i kveld <3 Jeg gleder meg SÅ mye!

JEG LIKER IKKE Å KLINE

Det er lenge siden jeg har hatt et personlig innlegg på bloggen, så jeg bestemte meg for å dele et par hemmeligheter/ rare ting jeg gjør med dere. Jeg er jo egentlig veldig åpen av meg, men som alle andre er det alltid noe man holder igjen av forskjellige årsaker. Jeg liker slike innlegg godt selv, for jeg føler man blir kjent med bloggeren på en litt annen måte enn hva man vanligvis ville blitt. Here you go <3

♥ Dette tror jeg aldri at jeg har fortalt dere før, men grunnen til at jeg aldri har hatt sex med et totalt fremmed menneske er for at jeg er ekstremt usikker på meg selv når det kommer til sex. Det som gjør det hele litt merkelig er at jeg vil si at jeg har en selvtillit som er helt OK til vanlig. Jeg har null problem med å si at jeg er fornøyd med eget utseendet, og kan til tider også vise det. MEN når det kommer til sex så er det akkurat som at den usikre siden av meg kommer frem. Jeg føler meg så utrolig sårbar og...dum? Jeg klarer ikke å forklare det, men jeg er på en måte redd for å ha sex med mennesker jeg ikke føler meg helt trygge på. Jeg får faktisk helt vondt i meg av å skrive dette.. 

♥ Jeg klarer ikke å tisse uten å ha vasken på. Pappa var helt lik, så jeg vil nok tro at jeg ble veldig påvirket av han i barndommen min, haha. Han var så ekstrem at han satt på vaksen når jeg tisset, haha. Det er sykt irriterende at det er sånn, for jeg klarer helt seriøst ikke å få til å tisse uten at jeg hører vasken i bakgrunnen. Tvangstanke? jepp. 

♥ Jeg måtte spørre Morten om han kom på noe rart som jeg pleier å gjøre, og han bare " DU MÅ TA MED DET DU ALLTID GJØR MED ANSIKTET DITT". Av en eller annen merkelig grunn så biter jeg i underleppa når jeg skal konsentrere meg om noe. Dette er spesielt om jeg for eksempel skal flytte på en møbel eller rydde hjemme, da gjør jeg tydeligvis dette. Utrolig irriterende at han kommenterte det, for nå legger jeg merke til det hver gang det skjer, haha. 

♥ Jeg har en hemmelighet som jeg ikke har fortalt noen, det er INGEN som vet om denne. 

♥ Når vi først er inne på hemmeligheter, jeg SUGER til å holde ting hemmelig. Ikke andre sine hemmeligheter vel og merke, men mine egne. Skjer det for eksempel noe kjempekult i livet mitt som jeg egentlig ikke får lov til å fortelle til noen, så kan jeg love deg at det tar under to minutter før jeg har fortalt det. Andrea og jeg skal for eksempel gjøre noe skikkelig kult på mandag, som vi har klart å fortelle til absolutt alle. Buhu :-( Dere må vente til mandag da, haha! Eller rettere sagt, imorgen. 

♥ Jeg er livredd for alt som tar fra MEG kontrollen. Tannlege, lege og fly er noen av eksemplene. Skal noen gjøre noe med meg, og jeg ikke stoler helt på denne personen får jeg skikkelig panikk. Kontrollfreak much? hehe yess

♥ Jeg liker ikke å kline... hahaha hvor rart er ikke det? Jeg synes klining kun er noe man gjør når man har sex, for da er det liksom i en naturlig setting. Om dere forstår hva jeg mener? Jeg kunne aldri bare ha klint uten grunn, det er bare.. kleint?

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

Det er veldig lenge siden jeg har hatt "bildene som ikke kom på bloggen". Sykt teit overskrift egentlig, for de kom jo på bloggen til slutt, hehe. Uansett, det var virkelig på tide at jeg kom med et slikt innlegg, for nå har jeg hatt en del bilder liggende i arkivet alt for lenge. ENJOY <3


På dette bildet ser det ut som at jeg har fått min første merkeveske som jeg poserer stolt sammen med, haha!

Altså.... se hvor sykt skittent hår jeg har på dette bildet, hahaha!


HVA SKJER HER?? haha


Babe? ;-)


Når jeg ser dette bildet kan jeg ikke være annet enn glad for at jeg klipte håret mitt, for det her er helt seriøst krise, haha!

FYLLA HAR IKKE SKYLDA

I går var planen egentlig å bare ligge hjemme å slappe av, men jeg endte med å dra ut. Kevin har en dårlig innflytelse på meg uten at han vet det selv, for med engang han kommer begynner jeg plutselig å drikke igjen, hehe. Jeg har bestemt meg for å bare kose meg denne helgen, og legge bloggen litt til siden. Det er mye som har skjedd den siste tiden, og skal jeg være ærlig med dere så er jeg helt utslitt. Jeg føler til tider at jeg har mistet gnisten litt, så nå er det viktig å få den tilbake. Jeg tror det er viktig å huske å leve litt og være rundt vennen sine, og ikke bare bli for opptatt av denne bloggen. Jeg er bare så glad jeg har den muligheten jeg har, og for at jeg har så mange mennesker som trykker seg inn her hver enste dag. Jeg tror ikke du aner hvor mye jeg setter pris på DEG, tusen takk <3 

Isabelle kom hit etterhvert, og det endte med at vi tok oss en tur på Heidis. Av alle utestedene jeg har vært på i Oslo, så er helt klart Heidis min favoritt. Det er deilig at man bare kan være seg selv der, danse på bordene og høre på musikk som får alle i stemning. Martine og Therese kom også etterhvert, noe som selvfølgelig var veldig koselig. Isabelle og jeg gikk løs på den bildegreia de har på Heidis, og jeg må ærlig innrømme at jeg er ganske flau over noen av de bildene. Det verste var at vi var ganske edru, så hva jeg kan ikke skylle på fylla denne gangen, hehe.. Nå er vi på vei til Sverige, så vi snakkes senere i kveld <3 

UKENS SPØRSMÅL

Er det sant at du og Kevin hadde sex rett etter dere kom hjem fra Mexico? 
Nei, nei nei og nei, haha. Kevin og jeg har aldri hat sex. Det nærmeste vi kommer sex er "jeg har aldri" der Kevin måtte ta bodyshoots fra kroppen min, den scenen ble klipt vekk for å si det sånn. Jeg fikk skikkelig angst :-) :-)

Hva synes du om kvinner som sier at de ikke er feminist?
Spør du meg føler jeg at mange kanskje ser på det å være feminist som noe negativt, noe det absolutt ikke er. Jeg synes det er synd om jenter ikke er feminister, for det handler jo om å kjempe for like rettigheter mellom kvinner og menn, noe som er ekstremt viktig om spør du meg. Se hvor utrolig langt vi har kommet på å bruke stemmen vår, det er ikke sååå mange år siden kvinner var ganske undertrykt i samfunnet vårt. 

Hvor bor egentlig Morten?
Morten bor rett over gaten til Andrea og meg, sammen med tre andre gutter. 

Hva sa du på søknadsvideoen til PH?
Skal jeg være helt ærlig så husker jeg ikke, og det var egentlig ikke jeg som skrev søknaden min. Det var bestevenninnen min sitt forslag, så hun svarte vel egentlig på alle spørsmålene for meg. Vi har kjent hverandre i 9 år nå, så hun kjenner meg veldig godt. Noe bra måtte hun ha skrevet, siden jeg ble ringt et par måneder senere, WUHU. 

Har du sett Utøya filmen?
Ja, det har jeg. Jeg er veldig dårlig til å svare på dype og personlige kommentarer, spesielt angående dette teamet. Så beklager til alle dere som har skrevet til meg angående filmen som ikke har fått svar. Skal jeg være ærlig med dere så vet jeg bare ikke hva jeg skal svare, for det er vanskelig. Alt rundt dette er vanskelig, og det føles kanskje litt mer vanskelig nå som mange av dere har fått et lite innblikk av hvordan det var. Jeg fikk til og med en Snapchat i går fra en som beklagde seg for å ha ment at jeg brukte Utøya for klikk og penger, for etter denne personen hadde sett filmen kunne han faktisk ikke forstå hvordan jeg klarte å ha det så bra den dag i dag, og at jeg fortjente mer respekt enn hva jeg har fått tidligere. Slike meldinger betyr utrolig mye, og alle andre meldingene jeg har fått. Jeg leser hver eneste en og setter uendelig stor pris på det selv om jeg ikke svarer. Håper dere forstår <3

Om du kunne fått en ting gratis, hva ville det vært?
Lamborghini helt klart!

Er du imot muslimer?
Nei så absolutt ikke, hvorfor skulle jeg vært det?

Har du noen gang hatt seksuelle følelser for Kevin?
Hahah nei, det har jeg ikke. Kevin og jeg er bare venner <3 

Hva synes du om debatten på torsdag?
For å være helt ærlig så har jeg ganske delte meninger med den, og det var vanskelig å finne ut hvem man var enig med. Alle hadde jo gode poenger, men så var det en del av de jeg reagerte sterkt på. Jeg synes helt ærlig vi må chille litt, og det å skal ta noen for at de legger ut bilder av maten sin fra en restaurant er bare for drøyt. Skal vi skjerme ungdommen for absolutt alt som kan være vanskelig, hva skjer med de i fremtiden da? ALLE har kjent på press, fyfaen så mye press det var da jeg var ung. Som jeg har sagt før så føles det ut som at press har blitt en ny greie, som vi aldri har hørt om før. Press kommer dessverre alltid til å eksistere, men selvfølgelig kan man få gjort ting som kanskje gjør det bedre. MEN vi har langt viktigere problemer å bry oss om enn at bloggere og influencere ikke kan legge ut middagstallerkenen sin på sine sosiale medier. MEN jeg vet ikke, jeg føler at jeg er midt mellom alle. Noe er jeg enig i, mens andre ting er jeg uenig i. 

Har moren din noen gang kjeftet på deg for noe du har blogget om?
Nei, det har hun ikke. Jeg er jo "voksen" så jeg bestemmer jo selv hva jeg legger ut. 

Hvordan går det med deg?
Takk som spør <3 Det går helt ok med meg!

Hvor lenge skal Kevin være hos dere?
Han drar hjem imorgen :-(((( MEN Andrea, Martine og jeg skal snart til Stord for å besøke han!

Hvem var ditt første crush?
Du det husker jeg faktisk ikke, veldig godt spørsmål! Kanskje min første "kjæreste" som jeg var sammen med i tre dager, møtte han en gang på platekompaniet og kysset, HAHA. Så dumpet han meg over melding :-(

Hva er det beste med å være en blogger?
Jobben min, jeg elsker den! Og alle fordelene man kan få ut av det, jeg føler meg ekstremt heldig.

Vil du bo med Morten?
Ikke akkurat nå nei, det er alt for tidlig. 

Er du og Soph venner igjen?
Ja, det er vi. 

Hvor mye silikon har du i hver pupp?
Siden jeg få dette spørsmålet hver eneste uke, velger jeg å ta det med enda engang. Hvor mye silikon jeg har velger jeg å holde hemmelig, for det er rett og slett en privatsak. Skal man operere så er det uansett opp til kirurgen å finne ut hvor mye du skal ha, for det er forskjellig fra person til person. Det er ikke slik at man kan komme "Sofie har så mye, det vil jeg også ha". Han finner ut hva som passer til din kropp :-)

Når begynner den nye sesongen av Paradise?
12. Mars, wuuhuuuu!!!

En bra og dårlig ting med Morten?
Morten kan være veldig morsom, det liker jeg! En dårlig ting må vel være at han tar seg selv veldig høytidelig noen ganger, haha. 

SLUTT Å LAT SOM DU ER MED I EN PORNOFILM

Det er ikke så lenge siden Sofie skrev et innlegg om tabber gutter gjør i sengen, så jeg bestemte meg derfor for å fortelle dere tabber jenter gjør i sengen. Det er ikke sånn at jenter er helt perfekte og feilfrie, og at det kun er gutta som gjør feil. Kevin og jeg bestemte oss derfor å liste opp de tingene vi gutta ikke liker. PS: Morten har tatt over ukens "Let's talk about sex". 

Lager alt for mye lyd / stønner overdrevent mye. Det er alltid hyggelig med litt lyd, men det er absolutt ikke hyggelig om du stønner så høyt at alle i blokka kan høre deg. Keep it low please

Later som hun er med i pornofilm. Jeg husker at vi gutta har fått høre veldig ofte at man ikke kan sammenligne porno med virkeligheten. Jeg tror noen av jentene har godt av å bli fortalt det samme.

Er #plankepetter i senga, bare ligger der å ikke bidrar. Det er ikke spesielt digg å føle at man har sex med et dødt menneske, og at man må ta seg tid til å sjekke puls under samleie. Nei, det er ikke gutta som skal gjøre all jobben.

Ikke skrap tennene under oralsex. Sofie nevnte at gutter er alt for hardhendte med klitoris, vel dette går begge veier. 

Fise under sex. Denne var Kevin sin, han har tydeligvis hatt en dårlig opplevelse, så nei ikke fis. 

xoxo Morten og Kevin

 

MINE NYE BRYN OG TENNER

annonse - delvis sponset behandling

I dag har jeg vært på Beautyhouse og tatt en etterlengtet behandling, jeg har bleket tennene mine for aller første gang! Eller.. jeg har bleket de hjemme en god del, men bestemte meg for å prøve samme tannbleking som tannlegene bruker, da jeg har slitt med et slags gulskjær mellom tennene mine. Jeg har alltid fått hvitere tenner av å bleke, men gulfargen mellom tennene ville ikke forsvinne noe som har vært veldig frustrerende. Til min store lettelse forsvant de ENDELIG, og etter i dag har jeg virkelig lært at jeg må slutte å drikke så sykt mye Pepsi Max, stakkars tennene mine. 

Jeg glemte selvfølgelig å ta med kameraet mitt, så bildene ble ikke av beste kvalitet, men forskjell ser man jo så absolutt! Jeg er så fornøyd <3 Jeg tok også å fikset brynene mine i dag, som sikkert mange blogglesere blir lettet over da enkelte av dere skal kommentere alt. Dere får prøve å finne noe nytt å pirke på nå som bryna mine er on fleek ;-) SE så fine de også ble!!

Nå skal jeg bruke resten av kvelden til å jobbe litt, spise god mat og slappe av. Planen var egentlig å dra ut sammen med Kevin, men jeg kjenner på hele kroppen at jeg ikke ønsker å feste i dag. Jeg må uansett opp ganske tidlig i morgen da Martine, Isabelle og jeg skal på en liten roadtrip, som vi skal oppdatere dere på imorgen. Vi snakkes senere <3 

HOLDER DU KJEFT OM JEG OPERER RUMPA?

Turen Morten og jeg hadde til Bali i januar ble plutselig en av de viktigste reisene jeg hadde vært på. Jeg har lenge visst at verden vi lever i er gal, men jeg fikk en oppvekker jeg absolutt ikke hadde sett for meg. Jeg fikk daglig kommentarer på at rumpa mi var for flat, at den ikke var eksisterende, at jeg burde begynne å ta noen squats og at jeg ikke kan legge ut bilde av en så flat rumpe. Samtidig som jeg mottok meldinger på Snapchat fra jenter som følte seg helt jævlig etter å ha lest kommentarfeltet mitt, for deres rumpe var helt lik min. 

Det tok meg et par sekunder å finne disse kommentarene, for dette var en gjentakelse hver eneste dag i Bali. Vi hater på de som opererer rumpa, samtidig som Kardashian familien er #goals. Vi trygler og ber om influencere som skal fremme et naturlig kroppsbilde, men tramper ned på de som velger å gjøre det? Som jeg har sagt før så DRITER jeg i hva andre velger å gjøre med kroppen sin, men jeg begynner selv å bli forbanne lei av at rumper som ikke ser ut som Kim K sin ikke blir godtatt. Vi har blitt så vant til å se store formfulle rumper, at de som ikke havner under denne kategorien er automatisk "flate rumper". Det har til og med gått så langt at Cubus har laget sin egen rumpetruse, som flere influencere har prøvd og snakket om. Jeg bestemte meg derfor for å minne mine følgere på at man kan trene seg til en større bakdel, om ønsket om en større rumpe er så stort at man bruker opp BSU-kontoen sin for å legge seg under kniven. Jeg bestemte meg derfor for å vise min egen fremgang i dette innlegget, og hva skjedde så? Jo, se her. 

Jeg fikk også kritikk for at fokuset på innlegget ble at man skulle trene for å en bedre rumpe, og ikke for å ha en sunnere livsstil. Om det er slik noen av dere oppfattet innlegget så beklager jeg. Meningen med innlegget var aldri "dra på trening for å få en fin rumpe som samfunnet godtar", meningen med innlegget var at du kunne oppnå rumpa du ønsker uten å bruke penger på rumpetruser og operasjoner. Likevel er det det her som møter meg, noe jeg synes er forbanna trist. Det pekes alltid fingre mot oss bloggere og influencere når det kommer til press, men hva kaller dere egentlig det her? Kan du med hånden på hjerte si at dette ikke er press? Om svaret ditt er nei, hvorfor mottar jeg da meldinger fra jenter som føler seg dritt etter å ha lest kommentarfelt mitt? Jeg fikk senest en melding på Snapchat i går "Jeg har alltid synes at du har hatt en fin og normal rumpe, men etter å ha lest kommentarene på innlegget ditt begynte jeg å gråte". Hva svarer jeg på sånne meldinger, når det er meg mot SÅ mange mennesker som mener at rumpa mi ikke er bra nok? Hadde dere holdt kjeft om jeg hadde operert rumpa mi da? Eller vent.. da hadde jo det også blitt feil, hadde det ikke? 

En ting er sikkert, jeg skal ikke la meg knekke av disse kommentarene og det håper jeg heller ikke DU gjør. For det er faktisk ikke rumpa mi det er noe galt med. Kjære alle flotte jenter og gutter som føler på et press i dag, og spesielt dere som føler dere dritt etter å ha lest kommentarene på min blogg. Det er ikke kroppen min eller din det er noe galt med, det er synet disse menneske har på kropp som er riv ruskende galt. Prøv å ha det i bakhodet hver gang noen setter et krav på hvordan en rumpe skal se ut, for det er et krav som ikke eksisterer. 

HELDIGVIS finnes det mennesker som dette også, HUSK DET. Nå skal jeg holde kjeft om rumpe en god stund fremover, men følte bare det var viktig å si noe etter kommentarene på gårsdagens innlegg. 

JEG ER HARRY MED STYGGE BRYN

Skal jeg fortelle dere de tingene jeg har fått mest kritikk for de siste årene? Klesstilen min, brynene mine og rumpa mi. Skal jeg fortelle dere hva jeg blir minst lei meg av å høre? "Du er harry", "du har flat rumpe" og "brynene dine er så jævlig stygge". Jeg har helt seriøst bitt immun mot å høre disse setningene, for jeg har måtte høre det i et helt år nå. Kanskje jeg er både harry, har flat rumpe og stygge bryn, men så lenge jeg er fornøyd så er det det viktigste. Beklager mye rumpesnakk på en dag, men jeg begynte plutselig å tenke på de stygge tingene andre sier om meg når jeg så på disse bildene. Ikke for at jeg synes bildene var stygge, men for at Andrea kom med en kommentar om at jeg ikke var helt heldig på de første bildene hun tok av meg. Se på bildet under, og du vil forstå. 

HAHA JEG DØR AV DETTE BILDET. Etter at jeg fikk se det selv var jeg helt enig med Andrea, og solbrillene ble tatt av med en gang, hehe.. Det er ingen hemmelighet at jeg har blitt påvirket av Morten når det kommer til klesstil. Ironisk nok da Morten ikke kler seg slik jeg egentlig liker at gutter kler seg. Morten er jo veldig chill og litt yoyo, og jeg er mer der at jeg liker gutter i skjorte. LIKEVEL har jeg klart å bli påvirket, er det ikke litt morsomt å se hvor stor innflytelse menneskene rundt deg har? 

NÅ skal jeg feire kvinnedagen med å forberede meg til mandag, da skjer det noe SYKT morsomt som jeg skal fortelle dere med engang jeg har mulig. Jeg har også kjøpt meg litt Ben and Jerry's da jeg synes synd på meg selv etter i natt. Jeg sovnet ikke før klokken 06.00 på grunn av en veldig pratsom Kevin. Det er alltid koselig å prate, bare ikke når man skal opp tidlig dagen etter. Jeg er med andre ord veldig trøtt akkurat nå, og skal prøve å holde meg våken hele kvelden for å få jobbet litt. Vi snakkes <3 

HVA HAR SKJEDD MELLOM KEVIN OG MEG?

"Hva har egentlig skjedd mellom Kevin og deg?". "Hvorfor er han ikke på besøk mer?" Den siste tiden har det vært mye spørsmål angående Kevin og meg, for hvor ble han egentlig av? Har det vært noe drama jeg har holdt utenfor bloggen? Det er vel ingen hemmelighet at det var mye drama mellom oss deltakerne en periode, så jeg kan forstå at dere kanskje tror det har skjedd noe. 

Jeg må nok dessverre skuffe dere der, for jeg har absolutt ingenting hemmelig å fortelle dere. Kevin har fått fast jobb, og er derfor mye opptatt. Ting har forandret seg siden sist han var her, for da hadde han ingen forpliktelser hjemme. Nå derimot har han en fulltidsjobb, noe som gjør at han ikke kan komme hit like ofte. Kevin og jeg er fortsatt bestevenner, og vi har like god kontakt som vi hadde før, forskjellen er bare at han ikke er like mye sammen med oss. 

Som dere kanskje så på Snapchat i går; Sofieeec, så dro vi en tur ut på byen. Egentlig skulle vi bare ha en tacokveld med godteri og brus, men endte med å drikke alkohol istedenfor. Jeg har bestemt meg for å bli mer spontant, så derfor ble det en liten tur ut. Jeg må ærlig innrømme at utelivet i Oslo på en onsdagskveld ikke er noe å skryte av, og vi endte faktisk opp i en eller annen kjeller med masse dopa mennesker, not cool haha. 

SLIK FÅR DU STØRRE RUMPE

Jeg har ingen mirakelkur å tilby dere, rumpetruse fra Cubus eller dyre operasjoner. Nei, dette er ikke en diss til de som velger å operere seg, jeg skal heller ikke komme med pekefinger. Jeg skal ikke være en av de bloggerne som disser andre kollegaer på min blogg med fult navn, for å så snakke om hvor dårlig forbilde de er, når jeg selv er et like dårlig forbilde som henger andre ut på nett. Dette innlegget er til deg. Deg som kjøper rumpetruse og sparer til en operasjon slik at du kan få "den perfekte rumpen" 

Vet dere hva som er den beste veien til en fin rumpe? TRENE. Se på bildene over her, en ganske stor forskjell er det ikke? Hva har jeg egentlig gjort for et slikt resultat? Jo, jeg har trent. Det var ingen mirakelkur eller en tømt sparekonto. Jeg trente, spiste riktig mat og hadde en sunn livsstil. Vet dere hva det kostet meg å få en litt større rumpe? Motivasjon og 299kr i måneden. Vil du vite noe annet? DU kan også klare det.

JEG TISSET PÅ MEG I FYLLA

Etter x-antall spørsmål om Morten og jeg kunne spille inn en "jeg har aldri" video, ble vi enig om å lage en til dere. Kort fortalt så innrømmer vi veldig mye personlig fakta om oss, så her har dere en god mulighet til å bli godt kjent med oss. Noen av spørsmålene vi tok med er "Onanert sammen med noen andre?", "kastet ut fra et utested?", "datet noen på grunn av penger?", "tisset på seg i fylla?", "hatt sex i en heis?" og "hatt sex med noen som er fem år eldre?" Vi håper dere liker videoen <3 gjerne kom med forslag til neste!

Husk å abonner på YouTube-kanalen vår HER og HER

SNAPCHAT OPPDAGET SPØKELSET BAK MEG

Jeg er ganske sikker på at både Andrea og jeg har nevnt på bloggene våre før at vi tror det spøker i leiligheten her. Det var først Andrea som begynte å kommentere det, og den eneste responsen hun fikk av meg var at hun var en drama queen. Det tok ikke lang tid før jeg satt med de samme følelsene som Andrea, og jeg tror jeg kan si med sikkerhet at Celine også merker noe. Hun kan ofte bare sitte å stirre ut i luften, uten at det er mulig å få kontakt med henne. Det ender alltid med at hun bjeffer mot stedet hun har stirret på, noe som er ganske uvanlig da Celine vanligvis ikke bjeffer. 

Selvfølgelig kan det være mange grunner til at vi opplever ubehag i leiligheten, og det kan være så enkelt som at Andrea og jeg har skremt hverandre skikkelig. Jeg tenkte likevel at jeg måtte dele noe SYKT ekkelt med dere, og det er hendelsen som skjedde på Snapchat i går. Jeg pleier ofte å ta bilder eller filmer der jeg bruker filter, og noen ganger kommer det opp et ekstra filter uten at det er noen der, slik som dette. 

Jeg har ikke tenkt over det før, helt til jeg skulle begynne å tulle med "spøkelse på Snapchat i går". Jeg ba derfor "spøkelse" om å slukke lyset og gjøre noe creepy, og det som skjedde etterpå skremte helt seriøst dritten ut av meg. Takk gud for at Morten kom hit rett etterpå, for jeg var på vei til å løpe ut døren. Jeg er et sånt menneske som tror på at det finnes noe mer mellom himmel og jord enn hva vi kan se og forklare, og det er nok mye av grunnen til at Snapchat skremte dritten ut av meg i går. Eller var det faktisk Snapchat som oppdaget et gjenferd hjemme hos oss? Svaret vil jeg egentlig ikke vite.. haha. Add; Sofieeec for å se videoene.

SE REAKSJONEN MIN, haha. Jeg ble helt seriøst livredd, og jeg synes enda det er superskummelt. Både Morten og jeg har prøvd å få opp det samme filteret i dag uten hell, så kanskje dette skumle spøkelse kun kommer når man er hjemme alene? En ting er sikkert, no more filter når jeg er hjemme alene. Dere kan adde meg på Snapchat; SOFIEEEC for å se videoene, og hva som skjedde. 

NÅR NETTFLØRTEN TAR LIVET AV DEG

I går satt jeg å så på et program som helt ærlig skremte livet ut av meg. Jeg har allerede vært redd for dette i mange år, så det hjalp absolutt ikke å se på en dokumentar som omhandler sanne historier om dødelig nettdating. For hvordan kan du vite hvem som egentlig sitter på andre enden? For alt du vet kan det være en psykopat, drapsmann eller voldtektsmann. Jeg skal selvfølgelig ikke være alt for paranoid, men jeg tror dessverre ikke alle ser konsekvensene som kan komme av å møte ukjente over nettet. 

Jeg har aldri møtt noen over Tinder, og er typen som liker å være veldig forsiktig. Jeg var ikke spesielt uredd som tenåring derimot, og husker at jeg chattet med en del menneske jeg burde holdt meg langt unna den gang Nettby eksisterte. Spør du meg var Nettby muligens en perfekt plattform for pedofile, så jeg er evig takknemlig for at det ble lagt ned. Han ene jeg snakket mye med var 9 år eldre enn meg, men som 14-åring innser man ikke at det mest sannsynlig er noe galt med eldre gutter som oppsøker mye yngre jenter. For meg var det bare kult å snakke med noen som var over 20, og forsto ikke at han kanskje hadde andre hensikter enn meg. Jeg ble senere fortalt at han var dømt for både det ene og det andre, noe som skremmer meg veldig i ettertid. Det kunne vært meg.  

Som jeg skrev over her så trenger man ikke å bli overdrevent paranoid, men jeg tenker at det aldri er feil å ta noen forhåndsregler. Over til noe helt annet, for nå er jeg straks på vei til et møte, og i kveld får jeg også besøk av en helt spesiell person. Er det noen som klarer å gjette hvem som kommer? Jeg skal fortelle dere senere <3 

MIDDAGSDATE MED "UVENNENE" MINE

Beklager sen oppdatering, men i dag har store deler av dagen gått til å være sammen med Martine og Isabelle. Jeg har jo ikke sett Martine på to måneder, så vi hadde selvfølgelig mye å ta igjen. Det er faktisk en skikkelig god følelse å vite at man har fått så mange fine vennskap etter å ha vært med på et program som egentlig bare skal skape splid mellom oss. Det er jo litt morsomt at så mange tror at vi enda er uvenner, selv om vi i et helt år nå har prøvd å fortelle dere at vi er venner. Hva er greia? haha

Sommeren før vi ble med på Paradise Hotel så møtte jeg faktisk Martine og Isabelle på Olivia. Jeg husker at jeg tenkte at Martine var litt bitch, haha. Isabelle var så imøtekommende og pratsom så hun ble helt klart min favoritt av jentene. Det skulle ikke mer enn noen minutter inne på pærra før jeg forsto at Martine og jeg hadde så mye til felles, og at hun absolutt ikke var en bitch. Vi klikket jo så godt med engang. En ting er sikkert, oppholdet mitt hadde ikke blitt det samme uten Andrea og Martine, selv om Martine plutselig skulle sende meg ut :/// 

👻 SOFIEEEC

VI HAR IKKE LOV TIL Å KYSSE OG KOSE

Siden Paradise starter igjen på TV om bare 6 dager!!! tenkte jeg det var på tide å begynne å skrive litt om pærra igjen. Jeg har på ingen måte behov for å bli kvitt Paradise stemplet, selv om jeg helst vil være " Blogger Sofie" hehe. Jeg vet mange av dere setter pris på at jeg skriver om Paradise også, så jeg har derfor bestemt meg for å prøve å ha Paradise snakk en gang i uken. Hva tenker dere om det? I dag tenkte jeg å ha "Dette visste dere ikke om Paradise Hotel" Enjoy <3


Foto: TV3 / Rune Bendiksen

Vi får ikke lov til å vise følelser rett etter sermonier. Som dere kanskje vet etter hundre slike innlegg så har vi mye dødtid rett etter en sermoni er ferdig da det er mye som må rigges ned. Vi sitter kanskje i 30-40 minutter "off cam", og må derfor holde tilbake følelser i disse minuttene slik at det skal være så ekte som overhodet mulig for dere seere. 

Vi tilbringer mye tid sammen med deltakeransvarlige. Lunsj, middag, før innsjekk, etter innsjekk, før pandoras, etter pandoras, før parsermoni og etter parsermoni. Skal vi på utflukter er det også en deltakeransvarlig med som kjører oss dit vi skal. Jeg tuller ikke når jeg sier at Paradise Hotel har verdens beste crew, for de som passet på oss er så herlige. Man får et veldig nært forhold til mange av de, noe som er ekstremt viktig når man lever i en boble i to måneder. Jeg måtte ofte gå ut å snakke med de som jobbet der, og begynte en gang å gråte over Instagram-profilen min. Jeg hadde ANGST for at jeg skulle få stygge kommentarer før min deltakelse i det hele tatt hadde blitt sluppet, haha. 

Vi kan ikke kaste dopapir i toalettet. Dette er jo ikke uvanlig i utlandet, men jeg må ærlig innrømme at jeg synes det er ganske ekkelt. Det er ikke spesielt deilig å komme inn på badet å se en søppelbøtte full av bæsjepapir, haha. 

Vi må bytte batterier til mikrofonen to ganger om dagen. Det første vi gjør når vi våkner er å bytte batterier til mikrofonen vi bruker, og vi må bytte disse igjen under middagen. Det er svært viktig at de ikke går tom for strøm, så de er ganske strenge på akkurat dette. 

Vi har en kiste full av batterier og kondomer. Jeg vet ikke om dere har lagt merke til den lille kisten som alltid står på nattbordet? Det er denne kisten de har batteriene til mikrofonene, og masse kondomer, haha.

Kroppskontakt er ikke lov off cam. Det er strengt forbudt å klemme, kose eller kysse når vi ikke er on cam. Slike scener skal spares til dere seere, haha!

Dag to er pressedag. Jeg husker enda hvor dårlig jeg sov første natten inne på hotellet, for jeg var så utrolig redd for valget jeg måtte ta dagen etterpå. Jeg kan love dere jeg var lettet da jeg kom opp til frokost å fikk vite at en hel dag skulle gå til pressedag. Vi har derfor en dag inne på hotellet, også er den andre dagen for presse. Såå begynner spillet som normalt dagen etter det igjen, haha. 

Vi må oppgi klesstørrelsen vår. Før vi reiser ned til Mexico må vi oppgi hva vi bruker i sko og klær, dette er for at de skal kjøpe inn kostymer til alle oss. 

Vi får skrive ønskeliste til musikk. Vær middag før en eventuell fest får vi alltid skrive ned ønskelåter. Vi har jo egen "DJ" inne på hotellet som bestemmer alt av musikk, så vi får derfor komme med innspill og ønsker. 

De spiller av og til av en motivasjonssang/tekstBaz Luhrmann - Everybody's Free To Wear Sunscreen. Jeg tror første gang vi fikk høre denne teksten var i uke fire, da mange av oss begynte å bli ganske slitne. Jeg kan love dere at det hjelper å få høre et par gode ord når man er langt hjemmefra, er med på et slikt TV-program og savner noen hjemme. Alle ble helt seriøst HELT stille da de spilte denne sangen for første gang, det var egentlig et så fint øyeblikk. I miss it.. <3

EKSKLUSIV RABATTKODE PÅ NELLY

annonse - i samarbeid med nelly

Jeg har en skikkelig gladnyhet til dere, WUUHU! Jeg bestemte meg for å ha dette i dag slik at vi alle kan starte uken på best mulig måte. For hva er vel egentlig bedre enn en eksklusiv rabattkode til alle mine følgere? Jeg tror ikke du vet hvor takknemlig jeg er for at du trykker deg inn her hver eneste dag, og følger meg og mitt liv på mine sosiale medier. Jeg har derfor lyst å gi noe tilbake til dere, så nå får dere hele 25% rabatt på Nelly.com (unntatt noen eksterne merker). Bruk rabattkoden "SOFIE25" i kassen, og du vil automatisk få 25%rabatt på hele kjøpet <3 PS; RABATTKODEN VARER TIL 06.03 KL 19.00

♥ KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY  ♥


(annonselenker) Jakke 1. HER / Bukse 2. HER / Topp 3. HER


(annonselenker) Body 1. HER / Solbriller 2. HER / Snekkerbukse 3. HER


(annonselenker) Kjole 1. HER / Jakke 2. HER / Bukse 3. HER


(annonselenker) Jakke 1. HER / T-skjorte 2. HER / Bukse 3. HER


(annonselenker) Genser. HER / Heels. HER / Snekkerbukse. HER


(annonselenker) Mitt favorittvippeserum er nå på hele 60% rabatt!!! Du finner det HER

KODE: SOFIE25

♥ KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY ♥

SPØRSMÅL OG SVAR MED MORTEN

Som jeg lovet så skulle det komme mer YouTube videoer fremover, og denne uken har dere tre stykker i vente, wuuhu!! Morten og jeg bestemte oss for å svare på spørsmål dere stilte oss på Snapchat. Vi svarer blant annet på "hvor mange ganger har dere hatt sex?" "Har Morten blitt lei av meg?" Har Morten vært sammen med Martine Johansen?" og "Vil dere ha barn?" + mye mer. Vi svarer helt ærlig på spørsmålene dere stiller oss, og jeg er ganske sikker på at noen av svarene vil være sjokkerende, haha! Enjoy <3


 

HUSK Å FØLGE OSS PÅ YOUTUBE HER OG HER

HVORFOR LAR JEG MORTEN KYSSE EN ANNEN JENTE?

Ukens høydepunkt
Ukens høydepunkt er helt klart at det skjer så mye spennende fremover på grunn av skolen jeg snart skal begynne på :-) Det er bare litt over en uke til jeg er på skolebenken igjen, det vil være så utrolig rart. Jeg har ikke gått på skole siden jeg var 19 år gammel, noe som snart er 4 år siden!! Det vil uansett ikke være som å virkelig gå på skole, da dagene mine er fra torsdag til søndag hver tredje helg. Nå har jeg heldigvis en god grunn til å holde meg unna alkohol i helgene, wiihi! Som jeg sa sist, alkohol er ikke bra med tanke på jobben min og motivasjon dagen derpå.

Ukens koz
Det må være lørdagens festligheter sammen med Andrea, Anne-Brith og Isabelle. Det som toppet kvelden var selvfølgelig å møte så mange av Paradise-gjengen ute på byen. På lørdag var det nøyaktig et år siden vi festet sammen for aller første gang etter vi kom hjem fra Mexico. Jeg kan love dere at det var mer drama bak kulissene enn hva dere fikk se på TV for å si det sånn, haha. I går derimot hadde vi det bare gøy, og koste oss i hverandres selskap.

Ukens tanke
De neste månedene er det mye som skjer i livet mitt, som tvinger meg til å ta ganske store beslutninger. Det er utrolig vanskelig å vite hva som er rett og galt, og hva man burde gjøre og ikke gjøre. Jeg har vært mye frem og tilbake, og er livredd for å tråkke feil. Man vil jo aller helst ha en vei uten humper, men til syvende å sist så er det jo disse humpene som utvikler deg. Jeg har lært at det er bedre å angre på noe man har gjort, istedenfor noe man ikke har gjort. 

Ukens sang
Dette hadde jeg aldri trodd at jeg skulle skrive på bloggen, men Andrea har fått meg hekta på Taylor Swift. Denne uken er derfor "All you have to do is stay", den er så fengende. 

Ukens shit happens
Denne uken tror jeg ikke jeg har noe å klage på, og godt er det. La oss være takknemlig for en uke der det ikke har vært noe som helst negativt, det liker jeg!

Ukens innkjøp
Jeg har heller ikke shoppet denne uken, så det blir outfit i dag også. Denne gangen får jeg får denne <3

Ukens spørsmål
Etter at jeg la ut en Snapchat der Morten og Martine kysset var det mange som reagerte (naturlig nok), så jeg tenkte jeg skulle svare på hvorfor jeg la den ut og hvorfor de kysset. Det er alltid noen som skal mene noe om alt, og det er veldig mange der ute som skal bestemme hva som er greit og ikke greit i mitt forhold. Det var også ganske sterke reaksjoner for en stund tilbake da det ble lagt ut en Snapchat der Morten var inne på badet samtidig som Martine dusjet. Altså.. jeg bryr meg ikke. Jeg er så trygg på Martine og Morten at jeg har ingen grunn til å reagere om de tuller på den måten der. Kevin og jeg har også kysset på tull etter at Morten og jeg ble sammen, og reaksjonene kom da også for å si det sånn. Hadde det vært noe mellom oss eller Martine og Morten så hadde det selvfølgelig ikke vært greit, men det er det ikke. Morten og Martine er beste venner, noe de har vært i mange år. At dere synes det er rart at de kysser forstår jeg selvfølgelig, men så lenge jeg ikke bryr meg så burde det være det viktigste. Vi har kanskje en sær humør, men det er bare sånn vi er :-) Jeg er ikke sint, sjalu eller fortvilet. Håper dere fikk svar på det dere lurte på.

Ukens mest leste innlegg
First Price er for fattigfolk
Ukens spørsmål
Når foreldre kaller unge jenter for knulledukker

👻 SOFIEEEC

EN SPONTAN KVELD

I går bestemte vi oss veldig spontant for å dra ut en tur, noe som endte med å bli en veldig morsom kveld. Som jeg fortalte dere i går så måtte jeg presse Andrea med ut, og kjøpte derfor vin, mat og godteri. Jeg hadde tent lys og ordnet mat til hun var hjemme fra jobb, det er virkelig roomie-poeng er det ikke? Anne Brith og Isabelle kom også etterhvert, noe som var så koselig. 

I går fikk jeg en kommentar her på bloggen som fikk meg til å freake ut. Jeg fikk beskjed om at det sto noe ille om meg på Jodel, og jeg klarte selvfølgelig ikke å la være å laste ned appen for å sjekke. Jeg fant jo ingenting som var SÅÅ ille, så for alt jeg vet så hadde kanskje jodelen blitt slettet eller rapportert.  Det endte uansett med at jeg ble kalt klein på jodel, hehe oh no :-( it hurts so baaad. Nooot, jeg er jo kjempekleein :-D

Disse to bildene tok jeg fra Andrea da jeg ikke gadd å redigere selv, er det ikke litt morsomt å se hvor utrolig forskjellig vi redigerer? JøNå skal jeg prøve å syke meg opp til trening, så skal jeg bruke resten av kvelden til skam, godteri og jobbing. 

FIRST PRICE ER FOR FATTIGFOLK

Hei dere! Denne uken har vært litt annerledes enn alle de andre ukene, for jeg hadde ukens handel i går. Vanligvis handler jeg hver mandag, men denne uken ble det lørdag. Jeg skal være så ærlig å si at jeg egentlig bare har vært lat, og dro ikke på butikken før jeg virkelig måtte. Jeg hadde seriøst ikke mat igjen i kjøleskapet, og måtte derfor til slutt tvinge meg selv på butikken. Lenge leve latskapen <3

Som jeg har fortalt dere før så handler jeg mest på Rema 1000. Jeg synes det er helt unødvendig å skulle betale mer penger for mat på for eksempel Meny, når du får akkurat samme produkt til en billigere penge på Rema. Da Morten og jeg var på Rema i går var det en dame som la et av produktene til Rema i handlevognen til hun og sikkert mannen, og han klarte helt seriøst å spy ut av seg at first price produkter var for fattigfolk, og at det var SÅ mye dårligere kvalitet. Altså, hvor kommer slike holdninger fra? Jeg kjøper ofte de billigste variantene, for hvorfor skal du betale mer for et helt likt produkt? Det er selvfølgelig noen ting man merker forskjell på, sånn som dopapiret og eggene til First Price, men utenom det kjøper jeg ALLTID den billigste varianten. Rema 1000 har så mange gode billigvarianter som jeg ELSKER. Anbefales på det sterkeste, også til slike mennesker som han på butikken i går ;-)

👻sofieeec

EN GLADNYHET

annonse - Egmont + Nelly


Jumpsuit - Bikbok

Hei dere <3 akkurat nå er jeg ferdig med å ordne til jentekveld. Anne Brith ringte meg tidligere i dag "hei, hva skal du i dag? La oss dra ut". Jeg hadde egentlig tenkt å ha en helt rolig kveld hjemme, men fant fort ut at jeg snart må begynne å komme meg ut døren igjen. Jeg har vært mye hjemme de siste ukene, så det er virkelig på tide å ta en fest igjen. Det er liksom så ork å dra ut på vinteren, så det ender alltid med at man blir sittende inne istedenfor.

Andrea er jo også ekstremt bestemor, så det var ikke en lett oppgave å få henne med ut. Hun har allerede ombestemt seg tre ganger, og kommer sikkert til å gjøre det minst fire ganger til. Andrea er en slik person som bare må bestemme seg i siste liten, for hun har aldri lyst til å dra ut. Jeg tror uansett det vil bli en veldig morsom kveld. Resten av pærra-gjengen skal også ut, så jeg gleder meg til å møte alle sammen igjen <3 


Er det bare meg eller ser jeg sykt annerledes ut på dette bildet?

Som dere vet så var vi på møte med Egmont i går, der vi fikk vite litt om hvordan vårt nye mediehus vil jobbe sammen med oss fremover. Det er alltid koselig med slike møter, for da får man møte mennesker man kanskje ikke ser så ofte. Snapchat var også innom for å snakke med oss i går, og jeg kan love dere at jeg ikke klarte å holde kjeft om den nye oppdateringen, haha. Stakkars guttene fra Snapchat, de ble virkelig grillet av oppgitte bloggere.. MEN jeg har en veldig bra nyhet til alle dere som irriterer dere like mye over Snapchat som meg, DET KOMMER EN NY OPPDATERING. Du vil snart kunne få se ALLE du følger til venstre, slik at du slipper å swipe til høyre for å se storyene til de som ikke er vennene dine, YEEYY!!


Salget forsetter på Nelly, og dere kan nå få hele 20% rabatt på kjøpet deres ved å bruke koden "MADNESS". Jeg har funnet så mye fine klær, og tenkte å vise dere noen av de. Jeg har fått skikkelig dilla på blomsterkjoler de siste ukene, og har derfor lagt et par stykker i handlelisten min. Jeg gleder meg SÅ mye til det begynner å bli litt varmere ute, slik at man endelig kan kle seg fint igjen, haha. 

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL SALGET


(Annonselenker) Kjole 1. HER (FAVORITT) / Solbriller 2. HER / Kjole. 3 HER


Kjole 1. HER (FAVORITT) / Kjole 2. HER / Genser 3. HER


Jumpsuit 1. HER / Kjole. 2 HER (FAVORITT) / Kjole 3. HER

KLIKK HER FOR  Å KOMME DIREKTE TIL SALGET 

UKENS SPØRSMÅL / ABORT, PARADISE HOTEL OG SEX

Hadde du tatt abort om du ble gravid nå?
Vanskelig spørsmål. Jeg har ikke et ønske om å få barn, og jeg føler meg heller ikke klar for det. Akkurat sånn som livet mitt er nå tror jeg ikke at jeg kunne gitt et barn det han/hun trenger, så det beste er nok å være uten. Jeg har så vidt tid til å gi Celine det hun trenger, så barn er egentlig helt uaktuelt for min del. 

Har du hatt sex offentlig før?
Nei, det har jeg absolutt ikke. Jeg synes også det er en ganske spesiell ting å gjøre. Hva skjer om noen buster deg? Vil man virkelig traumatisere et annet menneske med å overraske de med sex? Not for me. 

Skal du se Paradise 2018?
SELVFØLGELIG!!! Jeg gleder meg :-D

Om du ikke hadde blogget nå, hva ville du jobbet med da? 
Da hadde jeg nok vært i Los Angeles akkurat nå. Jeg vet med sikkerhet at jeg ikke ville hatt et A4 liv, og Los Angeles var jo min back up plan, wuuuhu

Pleier du å barbere lårene også?
Nei, det gjør jeg ikke. Jeg synes det er kjempestress å barbere leggene, så det hadde jeg nok ikke tatt meg tid til. 

Hva var dekkhistorien din da du reiste til Mexico?
Jeg hadde allerede fortalt alle vennene mine at jeg skulle til Los Angeles for å gå sminkeskole, og for dere som ikke vet det så hadde jeg kommet inn på skolen der. Jeg trakk meg derfor fra skolen, og ble med på Pærra istedenfor. Jeg hadde egentlig en ganske god historie, men alle vennene mine ble jo selvfølgelig mistenksomme siden jeg ikke var aktiv på sosiale medier på hele to måneder. Julie som er min bestevenninne visste at jeg skulle dra, og hun måtte dessverre takle mye press fra de rundt meg. De andre vennene mine ville jo vite hva som skjedde, hvor jeg var og hvorfor jeg ikke svare de, hehe. 

Går hatet du får innpå deg?
Jeg lyver om jeg sier nei, for det gjør det selvfølgelig. Jeg hare heldigvis blitt mer rustet, og føler selv at jeg takler det overraskende bra. Det er selvfølgelig noen kommentarer som treffer mer enn andre, men alt i alt går det veldig bra!

Blir du sjalu når Morten har kroppskontakt med andre jenter?
Kroppskontakt?? Om du mener klem så nei, men utenom klemmer så har ikke Morten så mye kroppskontakt med andre jenter. Hadde han hatt det derimot hadde jeg blitt forbanna, det hadde IKKE vært greit ;-)

Hva var reaksjonen din når Martine Lunde slapp kula? 
Jeg hadde ingen reaksjon utenom at jeg fikk vondt i hjertet for at Kevin var så naiv. Jeg skjønte og visste at Martine kom til å slippe kula, hun hadde jo Aleks og Isabelle i juryen. Så det eneste jeg følte på var Kevin, for han fortjente jo de pengene like mye som Martine. Menmen, det er et spill og sånt skjer. 

Kan man miste jomfrudommen av å bruke tamponger? 
Man mister ikke jomfrudommen før man har sex, så nei. Kanskje du tenker på jomfruhinna? Om den forsvinner på grunn av bruk av tampong har jeg ingen anelse om, dessverre. Da jeg var yngre fortalte alle meg at man kunne miste den av å ri, om det stemmer eller ikke vet jeg heller ikke, haha. 

Hva er det beste med Oslo?
At det alltid skjer noe her, kollektivtransporten er dritbra og jeg elsker utvalget av restauranter. 

Favorittmat? 
Er det virkelig et spørsmål? TACO OFC <3

Hva mener du med at underlivet ditt er stengt?
Denne setningen følte jeg var SÅ Andrea sin, for underlivet hennes er stengt. Jeg ser jeg får mye spørsmål om alt dette rundt vaginisme, noe jeg kan forstå da veldig mange ikke vet hva dette er. Mitt underliv er ikke låst, men jeg har problemer som gjør at det er veldig vondt å ha sex. Andrea derimot klarer ikke å ha sex da hun er mer plaget enn meg. Vaginisme er kort forklart ufrivillige sammentrekninger i vagina, som gjør at mange kvinner ikke klarer å gjennomføre et samleie på grunn av smerte eller for at det rett og slett er for trangt til å komme inn.  

Kunne du dumpet Morten for Justin Bieber?
Kanskje for en natt? hehe neidaa <3

Skulle du ønske det var veien til Pærra da du var med?
Det skulle egentlig være et lignende program, men det ble avlyst av forskjellige grunner. Noen av deltakerne hadde allerede begynt å filme til programmet, men det ble avlyst dagen før de skulle filme meg, haha! Men ja, det hadde vært veldig moro å hatt et slikt program. Jeg tror også dere hadde synes det hadde vært gøy å blitt litt kjent med oss før Paradise-bobla kom å tok oss. 

Hvem av årets deltakere liker du best?
Som jeg har fortalt før så er Ine og Leo mine favoritter så langt, jeg har også begynt å like Thea veldig godt etter å ha sett på veien til Pærra. 

Hvor har du lyst til å reise AKKURAT nå?
LOS ANGELES!! Oooog jeg skal faktisk dit veldig snart, men en person jeg aldri har reist med før. Jeg gleder meg <3

Hvilken BH størrelse har du?
Dette er egentlig litt flaut å svare på, for jeg vet ikke, hehe... Etter at jeg fikk silikon sluttet jeg helt å bruke BH, men jeg tror kanskje 75 b eller c? 

HVORDAN ER JEG I ET FORHOLD?

Jeg skal ikke nekte for at jeg kan være et vanskelig menneske, og kanskje enda vanskeligere å være sammen med. Jeg har en veldig sterk personlighet, og liker absolutt ikke å ta feil. Jeg sliter med å svelge kameler, og elsker å få viljen min. Så hvordan er egentlig jeg i et forhold? Hvordan klarer jeg å balansere alle mine sterke sider i møte med et annet menneske? Jeg har mange ganger tenkt over dette selv, og har derfor skrevet ned noen punkter om hvordan jeg er å være sammen med, på både godt og vondt.

Jeg kan være sjalu. Jeg vet helt ærlig ikke hvor denne usikkerheten kommer fra. Jeg lurer på om det muligens er fra da jeg ble forelsket for aller første gang, og virkelig fikk oppleve å få hjertet mitt knust. Han var utro seriøst fire-fem ganger, og var til og med utro bare et par dager etter at pappa døde. Jeg tror på en måte jeg aldri har latt dette gå helt 100%, og "straffer" derfor mine nye kjærester. Jeg tenker derfor det verste med engang motparten begynner å oppføre seg litt rart eller annerledes. Jeg må virkelig jobbe med dette punktet

Jeg er veldig gavmild. Dette kan være både bra og dårlig, men jeg er ekstremt gavmild av meg. Jeg elsker å kjøpe og glede partneren min, og kan derfor finne på å overraske. Jeg liker å kunne spandere middag, kino, klær og mat. Jeg må ærlig innrømme at det ikke er så økonomisk av meg, men det er bare SÅÅÅ hyggelig. Akkurat i disse tilfellene veier opplevelser opp for pengene som forsvinner. 

Jeg har vanskeligheter for å svelge kameler. Spør du meg så er det ekstremt viktig å kunne svelge kameler i et forhold, noe jeg er ekstremt dårlig til. Jeg hater når jeg føler noe er urettferdig eller at jeg ikke blir behandlet bra, og sliter derfor veldig med å ikke si ifra. Dette er noe jeg prøver å bli bedre på, for det er absolutt ikke alle kamper man trenger å ta. SKJERPINGS SOFIE!

Jeg er flink til å støtte. Spør du meg er det viktig å støtte hverandre i et forhold, noe jeg føler jeg er veldig flink på. Det verste jeg ser er forhold der man ikke klarer å løfte hverandre opp, men istedenfor drar hverandre ned. 

Jeg liker å ha ting på min måte. Skal du være sammen med meg kan du helt seriøst ikke være opptatt av interiør eller hvordan det skal se ut hjemme, for det mitt felt. Jeg må innrede leiligheten på min måte, og har svært vanskeligheter for å møte andre sine ønsker. Jeg vet at dette er noe jeg må bli bedre på, for begge skal jo trives i et hjem. Jeg har mye å jobbe med skjønner jeg i dette innlegget, haha. 

Jeg er ikke så romantisk av meg. Jeg synes selvfølgelig det er koselig å bli invitert på date, få roser, overraskelser og gaver, men alt med måte. Som dere vet er jeg veldig klein av meg, og kan derfor ikke gjøre disse tingene flere ganger i uken. Jeg var engang med en gutt som krevde veldig mye oppmerksomhet og kjærlighet, og det ga meg helt ærlig en mild grad av panikk. Jeg følte meg kvalt, så en slik gutt kunne jeg aldri vært med igjen. Takk gud for at Morten er lik meg på dette punktet, hehe i love you.  

Jeg er en trofast kjæreste. Er jeg i et forhold så er jeg i et forhold, enkelt og greit. Dere som ikke klarer å holde dere trofast, stay single ;-)

Jeg vier mye av tiden min til kjæresten min. Spør du meg er det veldig viktig å ta seg tid til kjæresten sin, og dette er noe jeg føler at jeg er veldig flink til. Det er viktig å kunne balansere kjæreste og venner. Jeg er ikke en person som bare er med kjæresten min, dere som holder på sånn må seriøst huske å ta vare på vennene deres! Jeg er veldig glad Morten og jeg er flink til å ta vare på hverandre og vennene våre <3

 

SEXYSHOOT ETTER KLOKKEN 24.00

Som jeg fortalte dere i går så fant Andrea og jeg ut at vi skulle ta inspo bilder på Max. Det som er litt morsomt er at når jeg blir brisen/full føler jeg selv at jeg er sykt digg. Eller.. det er jo ikke slik at jeg går rundt å tenker at jeg er så forbanna digg, men jeg får mye mer selvtillit på bilder med litt promille i blodet. Jeg slipper meg på en måte mye mer løs, og kan fort prøve å spille sexy/digg på bilder. Disse bildene er et perfekt eksempel på Sofie+promille = sexygirl95. Hva synes dere? hehe. På det ene bildet ser det ut som jeg har et intenst moment med burgeren, du vet slik kliss klass du ser på film. Dette bildet kunne lett vært med på The Notebook, det eneste som mangler er Ryan Gosling da!

Disse bildene derimot viser hvor brisen jeg faktisk var, haha! Jeg må ærlig innrømme at jeg var flink til å skjule det på de første bildene, for dette er jo helt katastrofe. Det ser ut som at jeg har tatt noen sterke saker på bilde nummer en. Jaja, lenge leve sexygirl-pictures. Jeg tror nok ikke Andrea og jeg kommer til å gjøre dette igjen, for bildene ble ikke akkurat som vi hadde sett for oss. Det beste er nok å være edru når man skal ha en photoshoot. 

DET ER IKKE KULT Å BRUKE KONDOM

I dag er det fredag og det vil si "Let's talk about sex". I dag tenkte jeg at jeg skulle ta opp et veldig viktig tema som jeg selv husker veldig godt fra da jeg startet å ha sex. Det var kjempeflaut å bruke kondom, og du ble automatisk sett på som en taper om du var en av de som dro frem kondomen i det man skulle ha sex. Jaa, tenk så ukult å beskytte seg mot tidlig graviditet, klamydia og HIV. 

Jeg skal ikke si noe, for jeg har vært der selv. Jeg synes det var kjempeflaut å foreslå kondom og gjorde virkelig alt for å unnslippe. En del år senere og noen erfaringer rikere kan jeg virkelig ikke forstå hva som var flaut med å bruke kondom. Tenk å utsette seg selv for graviditet og sykdommer for at man føler at noe som egentlig er HELT normalt er kjempeflaut. Det er jo helt latterlig, og jeg skulle ønske noen fortalte meg dette for noen år siden. Unnskyldninger som at "jeg føler ikke noe under sex med kondom" er også helt teite, og helt bak mål. 

Jeg tror ikke man innser viktigheten av å være forsiktig, for vi tenker alltid "det skjer ikke meg". Beklager å si det, men det er like sannsynlig at det skjer deg som alle andre. Er du ikke klar for å bli mor i en alder av 15-16 år, eller å ha HIV for resten av livet, så vil jeg virkelig anbefale deg å ta frem kondomen. Det er ikke bare HIV som er en skummel sykdom. Ta for eksempel Klamydia. Alle tror det er en uskyldig sykdom som er lett å oppdage, og ikke minst bli kvitt. Det kanskje ikke alle vet er at mange ikke får symptomer av Klamydia eller klamma som vi så gjerne liker å kalle det. Noe som også er veldig skremmende er at man kan bli steril av å gå med det for lenge. Er ikke alle disse grunnene god nok til å kutte ut det tullet med at kondom er ukult så vet ikke jeg. 

Så kjære dere som måtte føle at dette er kjempeflaut, det er ikke det! Reagerer sexpartneren din på at du ønsker å bruke kondom ville jeg kledd på meg buksen igjen og forlatt rommet. Det handler om respekt. 

DRØMMEN MIN HAR BLITT VIRKELIGHET

annonse - i samarbeid med Tone-Lise akademiet


(annonselenke) Kjole. HER / Boots. HER 

Okeei dere, dette har jeg ventet LENGE på å fortelle. Jeg tror mange av dere vil bli sjokkert nå, og jeg må ærlig innrømme at jeg er ganske sjokkert over meg selv. Jeg hadde aldri i mitt liv trodd at jeg kom til å gjøre dette, MEN JEG SKAL TILBAKE PÅ SKOLEBENKEN. Nei, jeg skal ikke på Sonans, BI eller Høgskolen i Oslo. Jeg skal på Tone-Lise akademiet og studere Make up og hudpleie. 

For dere høres det kanskje ikke så sykt ut, men for meg er det virkelig helt sykt. Som jeg har fortalt dere før så har jeg planer om å starte mitt eget sminkemerke, og jeg kan love dere at det vil skje MYE spennende fremover ;-) Jeg orker ikke å være den personen som starter noe eget uten å vite helt 100% hvilke produkter jeg skal selge. Jeg vil derfor studere make-up for å lære mest mulig, slik at jeg senere kan komme med kjempegode produkter. Det er AKKURAT dette som får meg til å innse hvor viktig det er å ta tak i drømmene sine, og jobbe for det man vil ha. Det viser seg bare igjen at hard jobbing lønner seg, JEG ER SÅ LYKKELIG. 

INTERVJU ENDTE MED KRANGLING

annonse - alle annonselenker er fra Nelly


HAHA jeg dør av dette bildet
(annonselenker) Jumpsuit. HER / Sko. HER

I går var Andrea og jeg på Stian Blipp sin premiere, der vi møtte Isabelle og Kristin, noe som var veldig hyggelig. Det er ikke slik lengre at man ser hverandre så ofte, så det er utrolig koselig de få gangene man møtes. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke var helt forberedt på onsdagsfylla, men det endte med å bli en veldig koselig kveld. Andrea og jeg endte på Max (seff), der vi hadde tatt noen veldig interessante bilder. Disse bildene skulle liksom være inspo, men ble egentlig bare så sykt kleine. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal vise dere de eller ikke, vi får se. 

Andrea og jeg ble forresten intervjuet av god kveld Norge i går, og vi begynte faktisk å krangle under intervjuet. Vi var ekstremt uenige om en hendelse som hadde skjedd, og jeg skal allerede fortelle dere at det er JEG som har rett på akkurat denne, haha! Det irriterte meg skikkelig at Andrea skulle nekte for noe som var sant, da vi er tre stykker som vet sannheten. Jeg skal slutte å snakke i koder, dere får se det på lørdag til dere som ønsker. Jeg kan avsløre så mye som at jeg fikset en date på direkten til Andrea, noe som var såå morsomt, haha. Jeg tror han stakkars reporteren ble veldig ukomfortabel, og følte at han kanskje måtte svare ja, hehe. 

NÅR FORELDRE KALLER UNGE JENTER FOR KNULLEDUKKER


Dette er ansiktet mitt i det jeg leser stygge kommentarer fra voksne mennesker 

Jeg har sett mye artikler, debatter og blogginnlegg om barn som ikke oppfører seg, men hvor er artiklene om foreldrene som ikke oppfører seg? Jeg vet ikke på generell basis, men jeg har god erfaring fra min blogg at de eldre er de aller verste nettrollene. Er det ikke litt tragikomisk at ungdommer vet bedre enn voksne damer og menn om hvordan man skal oppføre seg på nett? 

Jeg tror derfor vi må snu om situasjonen, og heller oppfordre barn og unge til å lære sine foreldre om hvordan man skal behandle andre mennesker, spesielt over nett. Jeg tror nemlig de har glemt mye av det vi har lært. For eksempel det at man skal være mot andre som man ønsker at andre skal være mot seg. Jeg tviler på at du innerst inne ønsker at andre skal sitte å slenge dritt om deg, ditt liv og ditt utseendet? 

Det skremmer meg faktisk å tenke på at disse nettrollene har barn de oppdrar. Tenk at Tiril på 45 år som kaller unge jenter for knulledukker i kommentarfeltet til VG mest sannsynlig har en ungdom hjemme i hus. Hvordan snakker du om andre rundt middagsbordet? Du vet at du lærer barna dine at det er OK å snakke ned om andre mennesker, og at det er OK å mobbe. Hva gjør du om rektoren en dag ringer deg for å fortelle et barnet ditt kalte klassekameraten for knulledukke? "Å nei du, det er det mamma som har lært Nils. Jeg har en litt dum uvane med å skrive det i kommentarfeltet på nyhetssaker, og snakke om det rundt middagsbordet om jeg blir for engasjert i en sak. Sorry, hehe!". 

Etter min erfaring er barn og ungdom SÅ mye flinkere til å oppføre seg på nett en voksne mennesker. Det virker som mange av dere har glemt reglene rundt nettvett, så jeg tenkte derfor at jeg skulle dele de med dere på nytt, slik at dere kanskje husker dette til neste gang dere tenker på å rakke ned på andre over nett ;-)

1. Som jeg nevnte over her, hver mot andre slik du ønsker at andre skal være mot deg. 

2. Er du en slik person som kommenterer stygge ting om andre på nett i en alder av 45 år, er det nok dessverre ikke så mye håp for deg. MEN en liten ting å tenke på, hva om sjefen din leser kommentarfeltet på VG? Hva tror du han/henne tenker om at du som en ansatt kaller unge jenter for "knulledukke?". 

3. Det du publiserer på nett vil være der for alltid. Jeg drar opp jobb igjen, for mange sjefer er ekstremt god til å google. Tror du han ansetter deg som snakker nedtalende og mobber andre på nett, eller konkurrenten din som oppfører seg som et normalt oppgående menneske? Just saying. 

4. Ta hensyn til barna dine. Hvor kult tror du det er for barna dine å få høre på skolen dagen at "moren eller faren din kaller andre for knulledukke og et vandrende sexobjekt?" 

5. Til slutt, hver et medmenneske. Ingen mennesker er perfekt, men det å rakke ned og mobbe andre er IKKE ok i voksen alder. Du burde vite bedre

👻 SOFIEEEC