hits

april 2017

Min hverdagssminke

// I samarbeid med Coverbrands

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om hvordan jeg sminker meg, og jeg tenkte derfor å lage et innlegg til dere der jeg viser dere min hverdagssminke. Jeg er veldig glad i å sminke meg, men når jeg ikke skal noe spesielt synes jeg det enkle ofte er det beste. Jeg bruker et par produkter som jeg skal vise dere i dag, som jeg er utrolig fornøyd med. Jeg ble også veldig fornøyd med dagens sminkelook, så med litt mer øyenskygge og farge på leppene kunne jeg brukt denne looken til fest også.


Dette er alle produktene jeg har brukt i dagens innlegg. Jeg skal nå vise dere steg for steg nøyaktig hvordan jeg får looken min. Om dere bruker bruker rabattkoden "SOFIEN" får dere 15 % rabatt på all sminke ut 03.05. Gjelder ikke Nyx, Jeffree Star eller andre nedsatte produkter. Du finner Coverbrands sin nettside HER
Dette er meg uten sminke, og sånn jeg så ut før jeg brukte noen som helst produkter på huden min. 

Etter jeg har tatt på fuktighetskrem bruker jeg alltid en primer til ansiktet før jeg legger på foundation. Dette er for å få et jevnere resultat, og for at sminken skal holde lengre. Akkurat nå bruker jeg Milani sin Prime Light strobing +pore-minimzing. Jeg sliter ikke veldig med porer, men jeg synes likevel denne primerenpasser huden min perfekt. Jeg har prøvd en del primere, men denne får virkelig sminken til å se perfekt ut. LOVE IT.

Først starter jeg med Milani sin 2 IN 1 Foundation +Concealer. Dette er virkelig en av de beste foundationene jeg har prøvd. Den har veldig god dekkevne og ser veldig bra ut på huden. Jeg elsker resultatet, og det er utrolig lett å påføre annen sminke over. Jeg vil absolutt gi denne 10/10. Bildet under viser hvordan jeg ser ut etter primer og foundation.

Da concealeren i foundation dekker veldig bra går jeg rett til theBalm Betty-Lou Manizer. Denne kan brukes til shimmer, highlighter, bronzer og øyenskygge. Jeg bruker den mest som bronzer som jeg legger rett under kinnbenene og over i pannen. Deretter påfører jeg litt i resten av ansiktet og på halsen for å jevne ut fargen i ansiktet. Når jeg er ferdig med bronzer må jeg selvfølgelig ha litt highlight, og jeg bruker ikke noe annet enn Mary-Lou Manizer fra theBalm. Jeg legger highlighteren rett over kinnbenet og over leppen for å fremheve.

For å friske opp fargen i ansiktet er det viktig med litt blush, og da  bruker jeg Balm Beach-blush fra theBalm. Den er egentlig matt rosa, og ikke så mørk som den ser ut på bildet under. Jeg synes den er veldig fin i fargen da den ikke blir for sterk. Jeg har tidligere hatt problemer med enkelte blusher som har en alt for kraftig rosa farge, og personlig synes jeg ikke det er så fint. Derfor er denne perfekt for min smak.

Slik ser jeg ut etter bronzer, highlighter og blush

Når hudsminken er ferdig begynner jeg alltid med brynene mine. Til å tegne og forme brynene bruker jeg Billion Dollar Brows Love Your Brows kit.Her får du pinsett, brynspenn og brow gel. Jeg var så dum at jeg barberte bort halve brynet mitt da jeg var 13 år gammel, og har hatt ganske tynne bryn siden da. Jeg sliter veldig med å tegne bryna mine og blir sjeldent fornøyd. Jeg har alltid brukt pudder på brynene mine, men jeg virkelig påstå at det er mye enklere å tegne bryn med blyant. Jeg ble i alle fall kjempe fornøyd med resultatet. Etter å ha tegnet og formet brynene mine bruker jeg en brow gel for å holde brynsminken på plass.Til slutt bruker jeg øyenskygge, og i dag har jeg brukt Nude Tude fra theBalm. Jeg bruker fargen "Fit" over hele øyelokket, også avslutter jeg med "Firm" på globalen for en litt mørkere look. Om du like glad i nude farger som meg anbefaler jeg virkelig denne øyenskyggepaletten. Den har utrolig mange fine farger å variere med, og mange av fargene passer perfekt til hverdagssminke.

Sånn ble øyenskyggen. Jeg avslutter alltid med en setting spray, og på denne looken har jeg brukt Gerard Cosmetics Slay All day

Personlig er utrolig fornøyd med Coverbrands. De har et utrolig godt utvalg, og jeg finner alltid det jeg er ute etter. De har merker som Jeffree Star Cosmetics,  Ofra Cosmetics, L.A Girl, Gerard og NYX for å nevne noen få. Coverbrands har også gratis frakt, rask levering og 365 dagers åpent kjøp.  

Om dere bruker bruker rabattkoden "SOFIEN" får dere 15 % rabatt på all sminken ut 03.05. Gjelder ikke Nyx, Jeffree Star eller andre nedsatte produkter. Du finner Coverbrands sin nettside her

" Er dere sammen?"Jeg har fått veldig mange spørsmål om jeg og Kevin er sammen, og det kan jeg nå bekrefte at vi er. Haha neida, jeg bare tuller. Jeg synes det er litt morsomt at vi får så mange spørsmål om vi er kjærester, men samtidig kan jeg forstå hvorfor. Jeg og Kevin har et veldig bra forhold, og som jeg har sagt før så er Kevin en av mine beste venner. Jeg har skjønt det sånn at det er mange som tror vi er sammen for at han sover hos meg når han er i Oslo, men grunnen er så enkel som at jeg ønsker å være med han når han først er her. Det er jo også helt unødvendig å betale for hotell når han kan bo gratis, eller hva? 

Så nei, jeg og Kevin er ikke kjærester. Vi holder heller ikke på, og det er nok veldig lite sannsynlig at vi noen gang kommer til å bli sammen. Jeg er veldig fornøyd med å ha Kevin som en venn, for han er virkelig god å ha. Jeg og Kevin har et veldig søskenforhold, så det hadde vært helt rart å skulle føle noe annet enn vennskap ovenfor han. Han er likevel verdens herligste gutt, så den jenta som får han er utrolig heldig. Jeg tror virkelig Kevin er verdens beste kjæreste, men for meg er han bare verdens beste venn ♥ 

House tour med Andrea og Morten


 

Siden det er søndag tenkte jeg det passet seg med en videoblogg til dere. Jeg og Andrea har endelig fått til å filme leiligheten vår som vi har lovet dere en stund nå. Da Morten var på besøk fant vi ut at det kunne være gøy at alle 3 var med på videoen. Jeg håper dere liker videoen, og om dere har flere forslag til videoblogger vi kan lage så er det bare å legge igjen en kommentar ♥

Har jeg byttet dialekt?

Jeg har fått noen spørsmål om hvilken dialekt jeg snakker, da jeg blander veldig mellom flere dialekter. Sannheten er at jeg har bodd i Tromsø i mange år, da mamma er fra Tromsø. Vi flyttet fra Tromsø da jeg var rundt 13 år, for jeg tryglet faktisk mamma om å flytte til Tønsberg. Jeg følte meg ikke hjemme i Tromsø, og for å være ærlig var miljøet i Tromsø utrolig tøft. Grunnen til at vi flyttet til Tønsberg er for at mamma har bodd der i mange år, og pappa og hans side av familien er fra Tønsberg. Jeg er jo oppvokst i Tønsberg på lik linje som jeg er oppvokst i Tromsø, så for meg var det helt naturlig å flytte dit. 

Jeg kan snakke begge dialektene, men for å være helt ærlig så føler jeg meg ikke som en nordlending at all. Jeg har aldri følt meg hjemme der, og jeg har ikke bodd der på utrolig mange år. Tønsberg er hjemme for meg, både når det kommer til familie og venner. Jeg har selvfølgelig familie og venner i Tromsø også, som jeg er veldig glad i. Som dere vet har jeg også bodd i Trondheim i 3 år, så jeg har tatt noen ord og sikkert litt dialekt derfra også. Så vi kan vel konkludere med at jeg snakker en alt mulig dialekt, for den er virkelig godt og blandet. Det er vel en liten sjarm over det, eller hva? haha

DIALEKT CHALLENGE MED MARTINE

Jeg må bare si tusen takk til alle som kom med forslag til dialekter og setninger ♥ Det gjorde denne challengen veldig mye lettere. Ingen av oss er gode på dialekter, så det hadde vært en vanskelig oppgave uten dere. Når vi skulle redigere videoen hørte vi selv hvor utrolig dårlig vi er på dialekter, så dette er nesten litt flaut. Vi håper dere liker videoen, og i morgen skal jeg og Martine spille inn vlog. Dere kan også komme med forslag til hva vi kan gjøre i vår neste video :-)

Ukens spørsmål

Sykt fin overdel, hvor er den fra?
Det er egentlig undertøy ( tror jeg?), men jeg synes den er veldig fin som body :-) kjøpt på H&M.

Hva gjør dere på Paradise Hotel de dagene som ikke vises på tv?
Når vi er i Mexico har vi kun mandag-torsdag, så når torsdag er over begynner vi på mandag igjen. Vi blir derfor alltid filmet, og har ingen dager fri. 

Du sa at dere fikk røyk når dere ville. Betyr det at du røyka når du var hotellet? Og var du en av de som hadde med snus?
Jeg røyker eller snuser ikke :-)

Hvor er bordet med den svarte ananasen på fra?
Det er fra Nille faktisk :-) koster bare 299.

Har du vært mye i Trondheim før du flyttet dit? Siden du sa du elsket å være der, men at du ikke kjente noen, så lurte på om du hadde slekt der eller noe? Synes også det virker som om mange av vennene dine er trøndere, men mulig jeg har misforstått, haha. Jeg har akkurat flyttet til Trondheim selv, og elsker byen!
Jeg ble kjent med noen etter å ha vært på Utøya, så jeg hang mye på Orkanger om du vet hvor det er? :-) Jeg kjente ingen i Trondheim, så det er derfor jeg skriver at jeg ikke kjente noen der. Jeg har bodd i Trondheim i 3 år, så det forklarer hvorfor jeg har utrolig mange venner fra Trondheim, haha!

Hvor mange forskjellige plasser har du vært i Norge?
Jeg har egentlig ikke vært så mange steder, så jeg har virkelig lyst å reise litt mer rundt om kring i Norge. Jeg har vært i Trondheim, Tromsø, Harstad, Vestfold og Oslo. Kjenner dette egentlig var veldig flaut å svare på, jeg må virkelig begynne å reise mer. 

Kan du lage et innlegg om sminken du bruker?
Jeg holder på med et innlegg nå som kommer ut på søndag, så følg med :-D

Når jeg er stresset

Denne helgen har jeg veldig mye jeg må få gjort, og det er vel en selvfølge at alt skal komme på en gang. Mitt problem er at min måte å håndtere stress på er å legge meg ned å slappe av. Jeg er utrolig stresset nå, og det er en av få ganger jeg har klart å tvunget meg til å ikke slappe av. Jeg vet ikke hvorfor kroppen min reagerer sånn, det er kjempe rart. 

Nå får jeg snart besøk av Isabel, og jeg skal egentlig ha laget taco til henne kommer klokken 20.00. Jeg sitter enda å skrivet dette innlegget, samtidig som jeg har et annet jeg må få gjort ferdig. Jeg har også to videoer jeg skal redigere, så dette kan virkelig ikke gå annet enn bra, not. Jeg har egentlig bare meg selv å takke, for jeg utsetter alltid alt til siste liten, så jeg kan ikke klage. Nå skal jeg begynne å hive meg rundt, så kanskje litt av maten er ferdig til Isabel kommer. Ganske kleint å invitere på middag, så har jeg ikke startet på middagen engang når hun kommer, haha uff. 

Tidenes kjedeligste sesong av Paradise HotelJeg har fått høre utrolig mange ganger nå at dette er tidenes kjedeligste sesong av Paradise Hotel noen sinne. Jeg vet ikke om det bare er jeg som hører dette vært eneste år? Enten er det for mye drama, for mye mobbing, menneskene som er med er kjedelige eller så suger hele sesongen. Jeg skal si meg enig i at dette er ikke den mest spennende sesongen som har blitt spilt inn, men jeg synes det er en av de fineste. Castingen tok nok litt for mange like mennesker med, for jeg er helt enig med at vi er en vennegjeng på tur til Mexico. Likevel så synes jeg denne sesongen spiller mer på humor, istedenfor drama og utestenging. 

Jeg føler det har vært mye fokus på at Paradise Hotel kun handler om drama, sex og mobbing. Denne sesongen føler jeg at vi har vist en annen side, og det synes jeg egentlig bare er fint. Det er utrolig mange unge som ser på akkurat dette programmet, og jeg vil si at jeg er stolt over den gjengen som er med i år. Samtlige av oss er gode forbilder, både inne på hotellet og på utsiden. Nå er vi en stor allianse/vennegjeng på hotellet, så det må vel bli spennende de neste ukene. Vennegjengen klarer vel ikke å holde seg samlet hele veien til finalen, eller gjør vi ? Jeg klarte til og med å bli god venn med han ene jeg har prøvd å få ut siden dag 1, så denne sesongen er vel litt håpløs. Jeg både gruer og gleder meg til de neste ukene, for det blir virkelig spennende å se hva vennegjengen finner på fremover :-) Venner krangler og lager drama også, så kanskje det kan bli litt spennende likevel? Vi får se. 

Turist i egen by

I går var vi ute å feiret bursdagen til Christian på Bølgen og Moi. Jeg føler meg som en skikkelig turist i Oslo for jeg drar kun å spiser på de stedene alle andre drar. Vi snakker Aker brygge og typisk restauranter som Olivia og Fridays haha. Jeg vil veldig gjerne ha en liste over gode restauranter i Oslo som jeg må teste ut, for jeg begynner virkelig å bli lei av Aker brygge. Bølgen og Moi hadde utrolig god mat og hadde et veldig fint lokale, så dit vil jeg absolutt dra igjen. Det var uansett veldig hyggelig i går, og jeg koste meg virkelig. 

Nå har jeg, Andrea og Morten laget en video av leiligheten vår. Vi alle ble enige om å ha lik outfit for å matche, haha. Jeg tror alt i alt denne videoen ble ganske bra. Jeg skal bruke hele kvelden til å redigere videoen, så skal vi prøve å få lagt den ut i løpet av helgen. Videoen til meg og Martine tror jeg skal være ferdig til i kveld eller i morgen tidlig, så dere har mye å glede dere til. 

SPØRSMÅLSRUNDE DEL 1

Holder hele Paradise-gjengen sammen utenfor, eller er det bare noen?
Vi alle var veldig flinke til å møtes med engang vi kom hjem, men nå tror jeg de fleste har kommet tilbake til hverdag og rutiner. Jeg ser ikke så veldig mange andre enn Andrea, Martine J, Lunde, Isabelle og Morten om dagen. 

Kunne du tenke deg å bli med i AUF igjen? Og også dra på Utøya igjen?
Jeg tror nok ikke jeg kunne tenkt meg å bli med i AUF igjen da jeg ikke er så politisk aktiv av meg. Jeg synes det er viktig å være oppdatert om hva som skjer i verden, så engasjerer jeg meg i det jeg synes er interessant og stemmer når det er valg. Jeg kunne nok ikke vært på leir på Utøya igjen, men jeg har besøkt øya etter 22.07. 

Hvordan var det å komme hjem fra Mexico?
Det var utrolig godt å komme hjem fra Mexico. Jeg savnet familien og vennene mine så utrolig mye, også var jeg kjempe lei av å være i Mexico. Jeg savnet en normal hverdag uten taktikk og backstabbing. 

Hvordan fikk du vite at du var med på Paradise og hvordan var reaksjonen din?
Jeg hadde vært på to intervjuer, og fikk vite at jeg skulle få svar i starten av desember. Dagene gikk, og jeg fikk aldri noe svar. Jeg var helt sikker på at jeg ikke kom til å bli tatt med, så da jeg først fikk vite at jeg var en av årets deltaker ble jeg kjempe glad. Jeg husker jeg skrek i tlf, haha. Stakkars hun som ringte meg. 

Bruker du linser eller har du bare så blå øyne?
Jeg bruker ikke fargelinser, så det er helt naturlig :-) Veldig fornøyd med øynene mine faktisk! 

Hvor ser du deg selv om 5 år ?
Da har jeg fått til noe eget, som blogg og kanskje en egen sminkekolleksjon. Jeg har også veldig lyst å starte opp et shelter i utlandet som hjelper hjemløse dyr, det er virkelig en av mine største drømmer. Etter at jeg var i Thailand satt jeg meg et mål at jeg en dag skal reise ned dit for å hjelpe hjemløse dyr og mennesker, for der var det mange triste skjebner. Så håper jeg at jeg er frisk og rask, og kan gjøre akkurat det jeg føler for :-)

Hva var dekkhistorien din?
Jeg hadde meldt meg på skole i LA, og dette var noe absolutt alle visste om. Om jeg ikke hadde blitt med på Paradise hadde jeg reist til LA. Innspillingen til PH og skolestart var samtidig, så alle trodde jeg reiste til LA for å studere. 

Hvilken årsmodell er du?
Jeg er født i 1995 :-)

Var det viktig for deg å passe på at ingen følte seg utenfor på hotellet? Var du flink til å inkludere andre?
Ikke bare inne på PH men også generelt så er jeg veldig opptatt av at mennesker rundt meg skal ha det bra, og at ingen skal føle seg utenfor. Disse verdiene tok jeg også med meg inn på hotellet, så det var absolutt viktig der inne. 

Hvor tidlig måtte dere stå opp inne på hotellet?
Det varierte veldig fra dag til dag, men vi ble vekt rundt halv 9 :-)

Får dere vite noe om forskjellige nyheter ute i verden under oppholdet?
Vi får ikke vite noe som helst, og det er kanskje en av grunnene til at den boblen vi lever i er så intens som den er. Vi fikk beskjed at om det skjer noe som påvirker vår hverdag så skulle de fortelle det, men utenom det var alt hemmelig. 

Skjønner ikke om du er fra Trondheim eller Tønsberg?
Jeg er fra Tromsø og Tønsberg. Jeg har bodd i Trondheim i 3 år. 

Synes du selv at du styrte mye i hotellet?
Ja, absolutt! Jeg, Andrea, Kevin og Morten hadde veldig mye makt inne på hotellet. Det var vel egentlig ikke en rolle jeg ville ha, det bare ble sånn. Det er vel uansett det som fått meg så langt, så det er vel egentlig ikke en dårlig ting. 

Hvilke jobber har du hatt?
Jeg har hatt utrolig mange jobber, og det er rett og slett av den grunn at jeg ikke har funnet noe som passer meg. Jeg har jobbet på Rema 1000, Only, Big Bite, Volt, G-max og i hjemmetjenesten. Den jobben jeg trivdes best i var helt klart hjemmetjenesten, for det var den eneste jobben jeg følte jeg fikk noe igjen for. Det var utrolig hyggelig å bidra til en bedre hverdag til noen som virkelig trenger det. Det kunne være utrolig stressende og tøft noen ganger, men alt i alt en veldig fin jobb :-)

Hva tenker du om at Morten sa på parsplitt at han skulle sende ut deg? Visste du det?
Jeg og Morten spilte i forskjellige allianser, så det at han var inne på tanken om å sende meg ut kom ikke akkurat som noe sjokk. Han skulle egentlig bare gjort det, for det hadde vært utrolig bra spilt av han og Sophie. 

Er det noen bloggere du lar deg inspirere av?
Jeg har alltid vært en stor fan av Sophie Elise. Jeg synes hun er utrolig dyktig, og hun har en veldig variert blogg. Jeg elsker at hun kan skrive om alt fra sminke til innvandringspolitikk, hun er dødskul! 

Får dere ha kontakt med noen av de hjemme under oppholdet på Paradise Hotel?
Nei, det er ingen kontakt. Det er faktisk ganske tungt, for man lurer veldig på hva som skjer hjemme. Jeg tenkte på mamma og hunden min hver eneste dag, og det var så utrolig mange ganger jeg hadde lyst å ringe henne.

Hvorfor ble det slutt med din forrige kjæreste?
Godt spørsmål. Jeg tror rett og slett vi bare vokste fra hverandre, og at vi tok hverandre litt for gitt. Vi har også veldig forskjellige liv, så vi forsto vel bare at det ikke kom til å fungere. Vi er heldigvis veldig gode venner nå, og han betyr utrolig mye for meg.

Har du en liste over ting du vill oppnå/gjøre før du dør? Isåfall, hvilke punkter har du på den?
Jeg vil ikke si at jeg har en liste, men jeg har mange mål og drømmer jeg vil oppnå før jeg dør. Jeg vil og skal få til noe eget, og min aller største drøm er å få til bloggen. Jeg elsker å skrive, og jeg elsker å ha en min egen plattform der jeg kan skrive akkurat det jeg tenker og føler. Jeg skal også adoptere et dyr når jeg har fått et mer stabilt liv, og som jeg har nevnt tidligere så skal jeg gjøre noe for hjemløse dyr og forhåpentligvis mennesker også. 

Når du der PH på tv nå, blir du litt såret over kommentarer folk sier om deg på TV?
Nei så absolutt ikke. Jeg har selv vært der, og jeg vet man kan si ting man ikke mener. Til syvende og sist så er det et spill, så jeg vet at det ikke er noe personlig uansett. 

I onsdagens episode sier du at du ikke vil miste Morten og ikke gå tilbake til Kevin. Hvordan gikk du fra å ville ha han ut, fordi han var den sterkeste spilleren til å heller ville stå med han enn Kevin?
Det var vel egentlig Kevin som sa at han ikke ville tilbake til meg, og det var mye tull i svaret han også. Er det en ting som er veldig rart å se på TV, så er det forholdet til meg og Morten. Absolutt alt er klipt vekk, og det ser nesten ikke ut som at vi kjenner hverandre i det hele tatt. Om du ser bort i fra Kevin, så var Morten den gutten jeg gikk best overens med på hotellet. Det var ikke uten grunn at jeg satt å nesten gråt for at jeg var så sikker på at Morten kom til å ryke på onsdag. Det var ikke sånn at jeg heller ville stå med Morten enn Kevin, men jeg gjorde alt for å redde Andrea inne på hotellet. 

Et sted jeg aldri har vært

I dag var jeg og Martine ute en tur for å ta bilder, og av en eller annen grunn havnet vi ved regjeringskvartalet og 22. juli senteret. Jeg har ikke vært med regjeringskvartalet på flere år, og 22 juli senteret har jeg heller aldri besøkt. Så det var både godt og vondt å være der. Jeg husket plutselig alle nyhetsbildene, menneskene og kaoset. Jeg må si at det virkelig har gjort det fint rundt der med tanke på hva som faktisk har skjedd der. 

Nå har jeg og Martine akkurat kommet hjem fra trening, og vi skal snart på Bølgen & Moi for å spise. Jeg har vært ute så spist nesten hver dag de siste ukene, noe som ikke er bra. I dag skal jeg i bursdag, så for engang skyld har jeg en unnskyldning for å ikke spise hjemme. Jeg må nesten begynne å ordne meg, så vi snakkes i morgen ♥

Mitt første...

Mitt første kyss
Jeg fikk mitt første kyss da jeg var rundt 12 år gammel. Det var med en gutt jeg var forelsket i, og ingen av oss hadde kysset før. Jeg kan vel påstå at det ikke var det beste kysset for noen av oss, men øvelse gjør mester, haha. Jeg var i tillegg veldig betatt av denne gutten, men han snakket ikke til meg igjen :-( 

Min første forelskelse
Det er eksen min som jeg ble sammen med når jeg var 13, og vi var sammen i nesten 2 år. Jeg har selvfølgelig vært forelsket før han også, men det var min første ordentlige forelskelse. Det tok meg faktisk et par år å komme over denne gutten, og jeg hadde virkelig kjærlighetssorg når det ble slutt mellom oss. Jeg kan enda huske hvor vondt det var, og det sier vel sitt. 

Første gang jeg var full
Dette er veldig flaut å innrømme, men første gang jeg var full var jeg akkurat fylt 14 år. Spør du meg er det alt for tidlig, og mine barn kommer ikke til å få lov til å drikke før de er minst 16 år. Jeg husker likevel presset rundt meg til å drikke, for alle vennene mine gjorde det. Jeg vet ikke om det er normalt, eller om det bare er mine venner som begynte alt for tidlig. 

Min første partytur
Da jeg fylte 18 år dro jeg og jentene til Rhodos for å feste i en uke. Jeg tror nok ikke jeg kunne dratt på en sånn tur igjen, men herregud så morsomt vi hadde det. Vi drakk alkohol fra morgen til kveld, så dere kan tro jeg var sliten når jeg kom hjem. Vi var en veldig fin jentegjeng, så det er en av de beste turene jeg har vært på. Det sier vel sitt, for jeg har reist utrolig mye. 

Min første tatovering
Min første tatovering tok jeg når jeg var 16 år gammel, og den tok jeg rett etter Utøya. Jeg valgte å tatovere Utøya 22.07.2011 på ankelen min, for jeg ville ha en tatovering som betydde noe for meg. Helt ærlig, så vet jeg ikke om jeg hadde tatt den igjen om jeg hadde fått valget på nytt. Jeg angrer ikke, men jeg er føler bare ikke behovet for å ha en tatovering på kroppen. Når det skal sies så er jeg glad for at jeg tok en tatovering som hadde en betydning, ellers ville jeg nok angret. 

Da jeg flyttet for første gang
Jeg flyttet hjemmefra da jeg var akkurat fylt 18 år. Jeg var utrolig lei av å bo i Tønsberg, så jeg trengte virkelig noe nytt. Jeg bestemte for å flytte til Trondheim da jeg virkelig elsket å være der. Jeg kjente absolutt ingen, og møtte opp på Tiller VGS helt alene. Jeg husker jeg sto helt alene sammen med lærerne, mens alle andre hadde noen de kjente. Det å flytte til Trondheim er virkelig det beste valget jeg har tatt, for jeg fikk virkelig utviklet meg samtidig som jeg ble kjent med så mange herlige mennesker. 

De ubesvarte spørsmålene

Jeg har fått utrolig mange spørsmål angående høyden og hårfargen min, noe jeg egentlig synes er litt morsomt. Det er alltid gøy å se hva andre finner interessant, og akkurat dette hadde jeg ikke forventet å få så mange spørsmål om. Hårfargen kan jeg forstå, men høyden min ?? haha. Jeg får spørsmål daglig om hvor høy jeg er, og jeg har funnet ut at det ikke hjelper å svare på kommentarene for det er det ingen som får med seg uansett. Så til alle dere som lurer på hvor høy jeg er så er jeg 172 cm. Før så hatet jeg høyden min over alt på denne jord, og jeg ønsket så inderlig å være lav. Nå har jeg begynt å like høyden min, for jeg synes den er litt midt i mellom. Jeg er ikke for lav og ikke for høy, så jeg vil si at jeg er fornøyd. Hvor høy eller lav man er har vel uansett ikke så mye å si, så det er virkelig ikke noe jeg orker å bruke energien min på. 

Når det kommer til hårfargen min så er ikke det mørke i bunnen ettervekst, det er meningen at det skal være sånn. Jeg er naturlig mørk , og jeg var derfor redd for at jeg ikke kom til å passe med helt blondt hår. Jeg synes også overgangen fra mørkt til lyst er utrolig kult, så jeg er super fornøyd med hårfargen min. Jeg begynner likevel å bli litt lei av å være blond, så jeg vurderer sterkt å farge håret mitt brunt igjen. Jeg er bare så utrolig redd for å angre, såå what to do? 

Sofie + Andrea = Halvor

Hei alle sammen ♥ Nå er jeg og Andrea snart på tur hjem til Halvor, for i kveld skal vi ha live stream sammen med Halvor på Paradise Hotel sin facebookside. Vi skal filme fra 21-22, så det er bare å gjøre klar alle spørsmål dere har så skal jeg og Andrea svare så godt vi bare kan :-) I morgen skal jeg og Martine også spille inn en video der vi har dialekt challenge, så om dere ønsker kan dere gjerne komme med forslag til dialekter og setninger vi skal se på de forskjellige dialektene. Jeg og Andrea skal også filme leiligheten, så dere har masse videoer å glede dere til framover ♥

Glad jeg møtte henne i virkelighetenI går var jeg på en av mine favoritt restauranter her i Oslo, sammen med fine Isabell. For to år siden hadde jeg aldri trodd jeg kom til å bli venninne med Isabell, for jeg skal være så ærlig å si at jeg kanskje ikke fikk det beste inntrykket av henne på TV, haha. Etter å ha vært med på Paradise selv har jeg tatt med noen erfaringer videre, og jeg kommer nok ikke til å dømme senere deltakere på måten jeg har gjort før. Jeg er utrolig glad for at jeg møtte Isabell i virkeligheten, og fikk se henne fra en annen side enn det som ble vist på TV, for hun er en utrolig flott jente. Vi har masse til felles, så vi har virkelig alt å snakke om. Jeg hadde en utrolig fin kveld sammen med Isabell i går, og vi har allerede planlagt noe morsomt til helgen. Jeg gleder meg ♥

Black is the new orange

Det er merkelig hvor annerledes man ser ut med engang vippene begynner å falle av. Jeg føler meg plutselig 10 år yngre når jeg ser disse bildene, haha. Jeg fikk heldigvis nye vipper av flinkeste Zelia i går, så nå er alt som før ♥ Jeg får også alltid kommentarer på at jeg gjør noe rart med benet mitt når noen tar bilder av meg, og jeg begynner virkelig å se det selv nå. Jeg skjønner ikke selv helt hva jeg driver med på siste bilde, men det har vel bare sin sjarm eller hva ? ;-) 

I dag har jeg en egentlig en ganske travel dag med alt for mye på planen, og likevel klarte jeg ikke å komme meg opp til planlagt tid. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg var et A-menneske, for det å være et B-menneske er egentlig bare irriterende. Jeg føler jeg sløser bort mye av livet mitt på å sove, likevel klarer jeg ikke å gjøre noe med det siden jeg virkelig elsker å sove. Dilemma? Jo, nei. 

Det du kanskje ikke visste om meg

1. Jeg hater å være alene, det er virkelig noe av det verste jeg vet. Jeg trives svært dårlig i eget selskap, og er derfor avhengig av å ha mennesker rundt meg hele tiden. 

2. Jeg har vært singel i snart 1 år. Før jeg ble singel hadde jeg vært i forhold siden jeg var 16 år, med to forskjellige gutter vel og merke. 

3. Jeg er veldig avhengig av sosiale medier. Jeg sjekker telefonen alt for ofte, og kan fort bli usosial på grunn av at jeg er for mye på telefonen. Veldig trist egentlig, jeg må virkelig skjerpe meg.

4. Jeg har bodd i 4 byer på mine 22 år. 

5. Jeg kan være alt for direkte noen ganger, og sier gjerne ting rett ut. Jeg mener ikke å være slem, men det kan fort oppfattes sånn. 

6. Jeg bryr meg veldig om andre mennesker. Det er utrolig viktig for meg at de rundt meg har det bra, og det går veldig utover mitt humør om noen andre er lei seg eller ikke har det bra. 

7. Jeg hadde aldri trodd jeg kunne være med på et program som Paradise Hotel, da jeg egentlig bryr meg alt for mye om hva andre tenker om meg. Jeg har heldigvis lært meg å gi litt mer faen, så kanskje jeg bare hadde godt av det.

8. Min største drøm er å kjøpe hus i LA å starte et liv der, jeg synes Norge er litt for lite til tider.

9. Jeg er veldig utadvendt, og elsker å bli kjent med nye mennesker. 

10. Jeg har nesten ikke smakt noen fiskeretter, men tror likevel at jeg ikke liker fisk i det hele tatt. Det er noe med lukten, konsistensen og alt egentlig. Skulle nesten trodd jeg var 6 år gammel, men det er virkelig så ille. 

Mitt forhold til egen kropp

En liten fun fact om meg er at jeg er veldig interessert i trening, før jeg reiste til Mexico trente jeg minst 5 ganger i uken. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg er like flink nå, men det kommer seg vel når livet mitt begynner å bli litt mer " normalt " igjen. Jeg stresser uansett ikke med det, for jeg har enda resten av livet der jeg kan trene så mye jeg bare ønsker. Det er ikke mer enn et år siden jeg klarte å ha et avslappet forhold til kroppen min, for bare 2 år siden ble jeg stresset om jeg ikke trente 7 ganger i uken.

Jeg ble uheldigvis bitt av basillen da det var inn å stille i bikinifitness, og det var absolutt ikke sunt for meg. Jeg gikk fra å være en sofagris som kun spiste usunn mat og godteri til å være helt besatt av trening. Det er absolutt ikke negativt å ta vare på helsa si, men det jeg drev med var alt annet enn sunt. Strenge dietter med lite mat og masse trening gjorde til at jeg knakk sammen til slutt. Kanskje ikke så rart når jeg tenker meg om, kroppen min hadde fått nok. Etter at jeg trakk meg fra konkurransen bare noen uker senere hadde jeg ingen anelse om at jeg kom til å slite med dette i lang tid etterpå.

Jeg skal ikke snakke for noen andre enn meg selv, men jeg fikk et veldig vrengt syn på egen kropp etter å ha drevet med bikiniftiness. Kanskje ikke så rart etter å ha hatt som mål i 8 måneder å bli veldig tynn, samtidig som jeg skulle ha en markert og fin kropp. Jeg er heldigvis ikke der nå lengre, og jeg har lært å like kroppen min. Jeg har selvfølgelig ting jeg ikke er fornøyd med som alle andre, men så lenge jeg er frisk så er det det viktigste. Jeg har gått fra å trene kun for å se bra ut, til å trene for å være fornøyd med meg selv og for å ha en frisk kropp. Jeg skal forhåpentligvis leve i ganske mange år enda, og jeg synes derfor det er viktig å ta vare på kroppen og helsa mi. Jeg har valgt å ikke skrive så mye om trening og kosthold på bloggen da jeg synes dette er noe som er utrolig kjedelig å skrive om, og for at jeg ikke ønsker så mye fokus rundt dette mer. For bare noen år siden handlet denne bloggen kun om bikinifitness, trening og hva man kunne og ikke kunne spise.

Jeg ser likevel at det er en del som har spurt meg om akkurat dette, så om det er ønskelig skal jeg selvfølgelig skrive noen innlegg om trening og kosthold. Jeg har ingenting i mot å skrive om trening, jeg vil bare ikke gå så detaljert inn på hvor mye og hvor ofte. Jeg kommer ikke til å skrive om hvor mye jeg spiser av hva, for det er irrelevant. Hva som funker for meg trenger nødvendigvis ikke å funke for deg. Jeg er uansett ikke så opptatt av å være super sunn heller, jeg spiste tross alt masse smågodt, popcorn og ben and jerry's i går ♥ Spør du meg så er det å være sunn å kunne unne seg noe godt og spise variert :-) 

For litt over et år siden ville jeg ikke legge ut dette bildet av meg, rett og slett for at jeg ikke følte meg tynn nok. Skremmende at jeg har vært på et sånt sted i livet mitt, men det er vel akkurat det som har lært meg å forstå hva som er viktig og ikke. 

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt var å komme hjem til Oslo igjen. Jeg virkelig elsker leiligheten til meg og Andrea, så jeg nyter hvert øyeblikk her. Det var også utrolig hyggelig å se alle vennene mine igjen, for de har jeg virkelig savnet ♥

UKENS OPPTUR
Jeg har verdens beste venner som kom hele veien fra Trondheim kun for å komme på innflyttningsfesten til meg og Andrea ♥ som ikke ble noe av.. haha

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur må vel være at jeg og Andrea inviterte til en innflyttningsfest som vi måtte avlyse. Vi hadde aldri fått plass til 50 stykker i leiligheten vår, i tillegg hadde vi blitt kastet ut dagen etterpå, haha. Det var uansett skikkelig kjipt, og ikke minst flaut å måtte avlyse. 

UKENS CRAVINGS
Ben and Jerry's <3 Jeg har ikke kjøpt det på flere måneder av god grunn, for jeg blir helt avhengig om jeg først starter å spise det. Det er såå utrolig digg, godt, nam og ja aalt.

UKENS PERSON
Ukens person er alle dere som tok dere tid til å skrive så mange fine kommentarer til meg etter torsdagens episode, og generelt alle dere som skriver så mye fint til meg. Dere gjør virkelig dagen, og ikke minst uken min såå mye bedre ♥

UKENS SANG
Veldig kleint å skrive egentlig, men Akon - Lonely haha. Jeg fant en liste på spotify med kjærlighetssanger fra 2000, og jeg hadde helt glemt at den sangen eksisterte. Den er egentlig så fin, jeg får nesten litt kjærlighetssorg av å høre på den. 

Å snakke om det som er vanskelig

Jeg må takke alle for de hyggelige tilbakemeldingene jeg fikk på innlegget mitt i går. Det er mye lettere å åpne seg når man får så mye støtte ♥ Jeg fikk en melding på facebook i går der jeg fikk skryt over at jeg klarer å snakke om det som er vanskelig, og det betyr veldig mye. Innlegget kan du lese her

Det har ikke alltid vært lett å snakke om dette, og det er ikke så lenge siden jeg klarte å åpne meg helt. Det er selvfølgelig veldig skummelt å skulle åpne seg for så mange mennesker, mennesker jeg ikke vet hvem er engang. Likevel så gir det meg noe, for jeg håper jeg kan hjelpe andre ved å dele mine erfaringer. Jeg fikk selv hjelp av sosiale medier, av andre som turte å skrive om det som er vanskelig. Jeg gikk i mange år å følte meg som en taper, og at jeg var unormal. Det var vanskelig å være en ungdom som hadde problemer med angst og depresjoner, og jeg følte meg ofte alene. Det var ikke før jeg begynte å lese andre sine historier at jeg forsto at jeg hverken var unormal eller en taper, jeg var bare et menneske. Angst og depresjoner kan komme av så mye, man trenger ikke å overleve Utøya eller å miste en pappa for å slite etterpå. Det som var veldig lærerikt av å lese andre sine tanker og erfaringer er at vi hadde mange av de samme problemene, men en helt forskjellig bakgrunn. 

SPØRSMÅLSRUNDE / Hva lurer du på?

Det er en stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde, og det har skjedd mye de siste ukene så jeg tenkte det var på tide med en ny en. Jeg tenker at det er opp til dere om jeg skal svare på video eller ikke, så dere får kommentere hva dere ønsker. Det er ikke vits å spørre om hvem som vinner Paradise Hotel, hvem som ryker og hva som skjer de neste ukene, med mindre dele betaler boten min ;-) Ellers er det bare å spørre om hva dere vil, så skal jeg svare på spørsmålene deres i løpet av helgen ♥

Mitt første inntrykk av deltakerne

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne lage et innlegg der jeg forteller dere om mitt første inntrykk av deltakerne da jeg møtte de for første gang, noe jeg synes var en god ide. Jeg elsker når dere lesere kommer med forslag, for det er alltid gøy å få nye forslag og ideer. Så om du/dere savner noe på bloggen er det bare å rope ut ♥

Jeg møtte jentene en uke før vi sjekket inn på hotellet, og jeg merket med engang at Andrea var den jeg gikk best overens med. Jeg og Soph delte rom et par netter også, og det var hun og Andrea jeg var helt sikker på at jeg kom til å spille med der inne. Jeg og Soph gikk veldig godt overens de dagene vi var sammen på utsiden, men så havnet vi i forskjellige allianser da vi kom inn på hotellet. Det var derfor jeg var så lei meg i uke 1, for jeg følte at vi sklei mer og mer fra hverandre. Det er også grunnen til at Soph sier at hun følte seg totalt sviktet av Morten om jeg stiller meg bak han, og det var også derfor jeg sa at det er verre om jeg går bak Morten enn Andrea. Hele situasjonen var egentlig ganske rar, i og med at vi hadde gått så godt overens som det vi hadde. Jeg fikk veldig godt inntrykk av Rebecca da jeg møtte henne første gang, for hun virket så snill og grei. Når det kommer til Martine var kanskje hun den jeg fikk minst kontakt med, og jeg gruet meg veldig til å være inne på hotellet med henne. Jeg så for meg at hun var en skikkelig dramaqueen som kom til å lage masse bråk, noe hun absolutt ikke var. Det som er morsomt er at Martine er en av de jeg har best kontakt med nå, så det er litt ironisk. Hun er en veldig fin jente da, det er de alle sammen ♥

Når det kommer til guttene var jeg skikkelig misfornøyd med at jeg måtte være partner med Kevin. Jeg var helt sikker på at vi ikke hadde noe til felles, og at det kom til å være skikkelig kleint på rommet. Jeg så for meg at Kevin kun snakket om biler, tatoveringer, sex og kleine fyllehistorier, haha! Han viste seg jo å være alt annet, og jeg tror ikke jeg har møtt en mer fantastisk gutt enn Kevin ♥ Vi er veldig forskjellige, men jeg tror at det er akkurat derfor vi går så godt overens som det vi gjør. Når det kommer til resten av guttene synes jeg de virket som hyggelige og oppegående gutter. Det var jo utrolig mange som sjekket inn på en dag, så det var veldig vanskelig å danne seg et inntrykk av alle på så kort tid. Jeg synes Morten og Aleksander var de kjekkeste, også synes jeg Mathias var den som var mest hyggelig. Jeg likte Mathias veldig godt, og det var derfor veldig trist når han stilte seg bak meg på parsermonien. Alt i alt så fikk jeg et veldig godt første inntrykk av alle sammen, for det har vært en veldig fin gjeng med i år. 

Noen tøffe uker på Paradise

Det var ikke en uke jeg var mer redd for enn Mr. and Miss Paradise. Jeg vurderte faktisk å takke nei til å være med på Paradise kun på grunn av denne uken, heldigvis gjorde jeg ikke det da, haha. På klippet som ligger ute kan dere se reaksjonen min når jeg ser hvilken uke det er, og jeg var ikke akkurat fornøyd. Som seer har jeg alltid gledet meg til denne uken, men når man er deltaker selv er det ikke spesielt morsomt. 

Det er ganske rart å tenke på at vi allerede er i uke 7, tiden har gått så fort. Det er bare 5 uker igjen av Paradise Hotel, så om litt over en måned er det over. Man merket godt på alle oss at vi begynte å nærme oss slutten, for spillet begynte virkelig å ta seg opp. Forrige uke er vel et godt eksempel på det, og jeg kan si så mye som at spillet fortsetter. Jeg tror det kommer til å være noen spennende og ikke minst intense uker på Paradise, så det er bare å følge med. Det var iallfall ganske tungt å være deltaker når vi hadde kommet så langt inn i spillet, og jeg husker hvor mye jeg gledet meg til å komme hjem til en normal hverdag. Det var vel de ukene der jeg begynte å forstå hva jeg hadde meldt meg på, og hvor tøff man faktisk må være for å holde ut. 

Nå skal jeg komme meg på trening så jeg er hjemme før dagens episode kommer ut på Viaplay. Jeg er like spent som dere på denne uken, for jeg går virkelig ut av min komfortsone på en av episodene, haha. Så dere har mye å glede dere til ♥ Vi snakkes 

Jeg følte for å dø

Jeg husker ikke nøyaktig hvor mange måneder etter 22 juli jeg satt på bussen på vei inn til Oslo, men det var et par måneder senere. Jeg var på vei til advokaten min der jeg skulle få lese gjennom avhørene til oss overlevende, og jeg skulle snart få vite hva som hadde skjedd med Sondre. Jeg ble satt på et rom alene med en pc foran meg. Hva skulle jeg gjøre nå? Det var et søkefelt øverst til høyre, og jeg visste at jeg var noen få tastetrykk unna av å få vite nøyaktig hva som hadde skjedd med han. Ikke bare skulle jeg få vite hva som hadde skjedd med han, jeg skulle også få vite hva som hadde skjedd med de andre. Det var også mye jeg hadde glemt fra den dagen, så jeg var livredd for hva jeg kunne bli påmint. 

Jeg hadde aldri trodd jeg kunne glemme noe fra den dagen, men jeg tror kroppen og hodet valgte å stenge mye ute. Det var mye følelser og inntrykk, og jeg tror ikke kroppen klarte å håndtere alt. Jeg klarte til slutt å skrive inn navnet hans i søkefeltet, og plutselig dukket det opp masse tekst der hver setning med ordet " Sondre" i var understreket med gul. Jeg følte meg som en robot der jeg satt, jeg leste alt av detaljer jeg bare kunne finne. Jeg prøvde å finne ut hva, når og hvorfor. Jeg analyserte samtidig som jeg bannet og gråt. Alt gikk på autopilot til det plutselig ikke var mer å lese. Det føltes ut som hjertet mitt stoppet og kroppen falt sammen, det var plutselig ingenting som ga mening mer. 

Jeg satt på bussen tilbake til Tønsberg. Jeg prøvde å fokusere på alle menneskene rundt meg, for om jeg mister fokus vil jeg knekke sammen. Jeg gikk fra å tenke på den blå strikkagenseren hun til høyre hadde på seg til hvor mange skudd som ble avfyrt. Jeg tenkte på at det snart var jul, til jeg plutselig husket beskrivelsen av blod overalt. Hvorfor kunne jeg ikke bare ha normale problemer som de andre 16-åringene jeg kjente? Hvorfor var mine problemer angst, depresjoner og traumer? Hvorfor kunne ikke bussen være fremme snart? Jeg klarer snart ikke å late som ingenting er galt mer, for akkurat nå er alt galt. De siste minuttene på bussen føltes som en evighet, og jeg husker at jeg ikke kunne gå fort nok fra busstoppen og hjem til meg. Tårene rant, det var umulig å holde de inne mer. Jeg hadde lyst til å skrike, men jeg ville ikke at noen skulle tro jeg var gal. Kanskje det var det jeg var, gal

Jeg husker mamma sa noe til meg i det jeg kom inn døren, men jeg klarte ikke å tyde hva hun sa. Det føltes ut som at bena mine skulle svikte under meg, jeg måtte legge meg NÅ. Jeg klarte å komme meg inn på rommet før jeg falt ned i sengen. Jeg lå i fosterstilling å gråt, og gråt og gråt. Var det virkelig sånn her livet skulle være? Skal jeg ligge i sengen min å gråte over venner som er drept, når jeg selv overlevde. Skal jeg noen sinne klare å leve med denne urettferdigheten jeg føler? Hvor lenge skal jeg fortsette å være redd? Når skal angsten gi seg? Det føltes ut som jeg la meg ned for å dø, for det kjentes ut som at kroppen ikke orket mer. Jeg var så langt nede at jeg skulle ønske jeg kunne dø, samtidig som jeg følte at jeg måtte være takknemlig for at jeg enda var i livet. Det var bare så jævlig vondt, og jeg visste ikke om jeg kom til å klare å ha det sånn her mer. Lengselen, savnet og urettferdigheten. Det var så vondt.

Typisk søndag

Nå har jeg akkurat kommet inn døren etter å ha vært å spist sammen med Zelia, Andrea, Stine og Gabriel. Vi alle er ganske slitne etter gårsdagens festligheter, og vi fant derfor ut at vi ikke orket å lage oss mat selv. Jeg prøvde Sudøst for første gang i dag, og jeg er ikke spesielt imponert. Veldig fin restaurant med hyggelig uteservering, men buffeten var ikke særlig imponerende. På søndager serverer de kun buffet, så jeg skal selvfølgelig ikke uttale meg om resten av menyen. Maten var veldig god, men det var alt for lite utvalgt om jeg skal være skikkelig klagete, haha. Zelia skal sove hos meg fram tirsdag, noe som er utrolig hyggelig. Vi skal ha skikkelig jentekveld i dag med god mat, godteri og film. Jeg skal prøve å komme meg på trening, men det er virkelig det siste som frister akkurat nå.

Jeg har forresten konkurranse på Instagram der du og en venn kan vinne 1000kr i soltid som avsluttes imorgen. Jeg heter Sofieenilsen på Instagram for dere som ønsker å delta i konkurransen ♥

Har jeg tatt det rette valget?

I går fikk jeg spørsmål om jeg egentlig har tenkt over hva jeg egentlig har meldt meg på, og hvordan dette kan påvirke framtiden min. Skal jeg være helt ærlig så var ikke dette et valg jeg tenkte meg nøye om, jeg gjorde det for at jeg hadde lyst og for det føltes rett. Jeg har ikke angret for at jeg dro, for jeg har blitt kjent med så mange herlige mennesker. Jeg har også fått utfordret meg på måter jeg aldri trodde jeg skulle bli utfordret på. Det som skjer inne på Paradise er ikke akkurat noe du opplever i hverdagen, så du møter mange nye situasjoner du må håndtere. Jeg hadde aldri trodd at det å spille et spill og lyve til mennesker du bryr deg om skulle være en del av hverdagen, det er jo egentlig helt sykt, haha. 

Likevel så fikk jeg kjenne på baksiden ved å være med på et reality show på torsdag. Jeg har fraskrevet meg alt av rettigheter og TV3 "eier" meg i et helt år. De kan gjøre nøyaktig hva de vil, og det skremmer meg litt. Jeg har ingenting jeg skulle sagt, men jeg kan ikke si noe heller for jeg skrev under helt frivillig, haha. Alt i alt føler jeg likevel at jeg har tatt det riktige valget, for man må ta noen sjanser for å få til det man vil. Bloggen går bra nå, og jeg har blitt signert av Side2. Alt jeg har drømt om har jeg endelig fått til, og det føles veldig bra. Nå skal jeg gjøre alt for å gjøre bloggen enda bedre, og jeg vil veldig gjerne ha tips fra dere lesere om hva dere ønsker mer av på bloggen. Jeg har allerede mange ideer, men jeg vil veldig gjerne høre hva dere savner på bloggen ♥

Planen videre er å bygge opp bloggen, også tenker jeg meg til Los Angeles. Det er mange som tror at jeg bare diktet opp at jeg skulle gå skole i LA for å bruke det som en dekkhistorie da jeg skulle reise til Mexico, det er ikke sant. Jeg hadde kommet inn på make- up studie, og hadde bestilt meg flybillett til LA. Da jeg ble tatt med på Paradise Hotel valgte jeg å utsette skolen, men planen er å ta opp studie når ting faller på plass her hjemme i Norge. 

Det gikk ikke etter planenNå får jeg og Andrea snart en liten gjeng som skal komme å vorse her hos oss før vi skal ut på byen. Vi skulle egentlig ha innflyttningsfest idag, men da vi inviterte over 50 stykker fant vi fort ut at vi måtte avlyse. Ingen av oss har lyst til å bli kastet ut, samtidig som at alle møbler kommer til å være ødelagt etter procjet x. Jeg er heller ikke spesielt interessert i at alle naboene skal hate oss etter kun 2 uker, så det beste er å gi seg mens leken enda er god. Vi fikk heldigvis skaffet bord på Heidis, så mange av de som var invitert på vorset møter oss der. Litt klein løsning, men det er for vårt eget beste at vi gjør dette. Jeg følte meg ikke lite dum da jeg måtte skrive et innlegg på arrangementet der jeg foreslo vors på Heidis, haha! Heldigvis ordner alt seg til slutt, selv om ikke alt gikk etter planen. 

UKENS SPØRSMÅL

Fikk du ta med t-skjorten du fikk utdelt til å være Linn i hjem til Norge? Eller måtte produksjonen ta den tilbake?
Produksjonen tar tilbake alt vi får av kostymer, vi får ikke ta med noe som helst hjem :-( Vi får ikke nattbordsbildene engang, det synes jeg er skikkelig kjipt. Hadde vært et morsomt minne å ha :-)

Var du åpen med de andre deltagerne om at du overlevde utøya, eller holdt du det skjult?
Jeg har en ganske synlig tatovering på ankelen min, og på grunn av den ble det naturligvis spørsmål rundt dette. Jeg var ærlig med alle som spurte, og jeg tror de fleste inne på hotellet visste at jeg var på Utøya :-)

Fikk dere lov til å dra utenfor hotellet?
Vi fikk ikke lov til dra utenfor hotellet med mindre vi skulle på date eller utflukt. Jeg er helt sikker på at vi fikk komme ut av hotellet om det virkelig var nødvendig med en liten pause, men det opplevde ikke jeg. 

Hvor er toppen du brukte i dagens episode fra?
Den er fra H&M :-) Er en body om du skal spørre etter den!

Jeg skjønte ikke logikken i å bytte deg og Andrea ifht kevin og Morten? Please explain..hvorfor tør du plutselig å stole så på han?
Grunnen til at jeg valgte å stille meg bak Morten var for at han var veldig usikker på om han skulle velge Andrea da de to ikke hadde noe særlig kontakt på den tiden. Jeg og Morten derimot hadde god kontakt, og han sa til meg at han kom til å velge meg 100% om jeg stilte meg bak han. Jeg skal love deg jeg var livredd den dagen, og jeg var ganske sikker på at jeg kom til å ryke for å si det sånn. Det var uansett viktig for meg å ha Andrea inne på hotellet, så jeg gjorde det jeg følte var rett for å redde henne :-)

Måtte dere ha med egen røyk og snus på hotellet?
Snus må vi ha med selv da det ikke selges i Mexico, men røyk fikk vi når vi ville.

Hvor har du kjøpt den røde badedrakten du bruker på paradise? 
Den er fra Triana sin kolleksjon. Du kan finne nettsiden hennes HER :-)

Hva skjer mellom deg og Morten ?
Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg får dette spørsmålet, haha! Jeg og Morten er gode venner som henger mye sammen :-)

Hvor er den grønne hettegenseren fra?
Den er fra Monki :-)

VIDEOBLOGG - FUN FACTS OM PARADISE HOTEL

Som jeg nevnte i går så spilte jeg, Martine j, Andrea og Morten inn en videoblogg der vi forteller dere noen fun facts om Paradise Hotel. Jeg var egentlig litt redd for å love dere en dag videoen skulle komme ut da det gikk så dårlig sist, men denne gangen var det ingenting som gikk i mot oss, haha. Jeg håper dere liker videoen, så kan dere også komme med forslag til hva vi kan lage en videoblogg ut av neste gang. Enjoy ♥

Skal, skal ikke?

I dag har jeg vært skikkelig fram og tilbake på om jeg skal dra på konsert eller ikke. Jeg har ikke vært helt i form i dag, så det fristet ikke så veldig mye å dra på en konsert med masse mennesker og alkohol. Jeg er som dere vet meget ubesluttsom så jeg har nå bestemt meg for å dra likevel. Jeg kommer helt sikkert til å angre om jeg ikke drar, og derfor har jeg bestemt meg for å gjøre det. Konserten har fått god omtale, og Karpe Diem lager alltid god stemning! Så jeg tror det kommer til å bli en utrolig bra kveld. Jeg skal prøve å legge ut litt snaps i kveld sånn at dere også kan være med på konserten ♥

Vi spiller inn videoNå er Martine og Morten hjemme hos meg og Andrea. Vi skal spille inn en video til dere der vi forteller 4 fun facts hver om Paradise Hotel. Jeg håper dette er noe som faller i smak og som vi kan gjøre oftere. Det er også utrolig morsomt om dere kommer med forslag om videoblogger, for vi trenger virkelig nye forslag og ideer :-) Videoen legger jeg ut imorgen, så følg med ♥

Ellers i dag har jeg sovet, sovet, sovet og trent. Jeg har endelig begynt å komme meg tilbake til normale rutiner, og det føles utrolig bra. Jeg tror jeg bare måtte bli lei av dårlig mat, ingen trening og masse alkohol for å komme meg tilbake til der jeg var før Mexico. Nå må jeg hive meg rundt, jeg har mye å gjøre i kveld. Vi snakkes 

Angående gårsdagens episode

Jeg må bare starte med å takke alle dere som har tatt dere tid til å skrive fine kommentarer til meg det siste døgnet. Jeg startet med å svare, men måtte til slutt gi meg da det ble så mange. Dere skal vite at det betyr utrolig mye, og det gjorde en ganske kjip dag veldig mye bedre ♥  Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skulle gjort uten dere, dere er fantastiske.

Jeg vil ikke bruke min tid og energi på de som skriver stygge kommentarer, men jeg føler likevel det er et par ting jeg vil kommentere før jeg lar denne saken ligge. Det er noen som mener at vi burde legge oss helt flate å beklage for oppførselen vår, og jeg skal si meg enig i noe av det. Jeg skammer meg for at jeg kalte Soph en klegg, det skulle jeg absolutt ikke gjort. Jeg var irritert over alt som hadde skjedd den uken, og jeg klarte dessverre ikke å holde det for meg selv. Igjen er jeg bare et menneske som alle andre, men jeg burde virkelig ikke sagt noe sånt. Ingen unnskyldning, bare en forklaring.

Jeg kommer uansett ikke til å legge meg langflat å beklage meg for å utestenge/mobbe noen, for det har jeg aldri gjort. Har dere fulgt med på sesongen har dere vel sett at jeg ikke er typen som utestenger og mobber andre. Det er bare noen dager siden jeg satt å gråt for at Soph sa hun følte seg utesteng, for det gjorde virkelig vondt å høre. Det gir da ingen mening at jeg skal være med på utestenge Soph to dager senere. Soph har selv sagt at hun ikke følte seg utestengt eller mobbet av oss deltakerne, for det var ikke sannheten i det hele tatt. Dere må forstå at det klippes og limes for å lage TV, og episoden i går gjorde meg rett og slett kvalm. Jeg kan stå for de tingene jeg sa, men det var ikke i den grad at jeg vil kalle det mobbing. Jeg fikk så vondt av Soph i gårsdagens episode, og hadde jeg ikke vært med i sesongen selv og visst hva som hadde skjedd ville jeg reagert kraftig på denne episoden. 

Jeg synes det er helt feil at jeg, Andrea, Kevin og Morten skal beklage oss for noe vi ikke har gjort. Hadde jeg vært med på å utestenge Soph så hadde jeg lagt meg langflat, for jeg er ikke av den typen som utestenger eller mobber. Som jeg sa i går så var den scenen i Bungalowen klipt og limt, for vi jentene hadde en fin samtale der vi ble enige om at alle skulle få snakke med Morten. Det var virkelig ikke sånn at noen av de andre lo mens hun bare sto der. Det ville aldri vi gjort, og det tror jeg dere skjønner etter å fulgt med på denne sesongen i 6 uker nå. Ja, jeg synes utrolig synd på Soph i episoden som var. Jeg skjønner godt at hun var lei seg når hun følte seg sviktet av en hu stolte på. Jeg forstår at Soph hadde en kjipt dag, for jeg ville også vært utrolig lei meg om Kevin hadde gjort det samme mot meg. Likevel må man forstå at det er et spill, og der inne må man tenke på seg selv for å komme lengst. Morten gjorde det han følte var rett for han, og det er hans valg og ingen andre. Vi er snart i uke 7, og jeg kan love dere at spillet ble bare tøffere og tøffere. Nå skal jeg ikke nevne denne saken mer, for det er egentlig bare idiotisk at jeg skal forsvare meg for noe jeg ikke har gjort. Jeg synes likevel det er viktig med en oppklaring i dette, og jeg håper jeg har fått det nå. 

En dramatisk episode

Jeg følte meg egentlig ganske tom etter dagens episode. Jeg hadde forventet mye drama, tårer og sinne. Jeg hadde forventet at jeg skulle jobbe hardt for å ha Andrea inne på hotellet, men jeg hadde ikke forventet at noen av oss skulle bli fremstilt som "mobbere". Jeg kan stå for nesten alt jeg har gjort inne på hotellet, men klippingen i dagens episode kan jeg ikke stå for.

Som dere ser på starten av episoden så får jeg vite at Soph hadde grillet seg selv på Pandoras dagen før, og som dere så i gårsdagens episode så fikk jeg veldig vondt av henne. Hadde det faktisk vært noen som hadde skrevet alle de påstandene til en et annet menneske så hadde det absolutt ikke vært greit. Tidligere i uken fikk jeg også vite at det som skjedde på parsplitten bare var et skuespill, noe jeg heller ikke synes var greit. Jeg ble veldig lei meg under parsplitten, for jeg følte ikke at de påstandene hun kom med var rettferdig, for det var jo ikke sannheten i det hele tatt. Soph innrømmer jo også selv at hun ikke følte seg utestengt. Jeg har nevnt det så mange ganger før, og jeg sier det igjen. Vennskapet til oss deltakerne kommer ikke godt nok frem på TV, og ALLE jente og guttene hang like mye sammen. Det var INGEN som var utenfor. Jeg skal innrømme at jeg var veldig sur og skuffet over Soph den uken der, for jeg var vel en av få som visste at det hun drev med bare var et skuespill. Jeg forsto ikke hvorfor man skulle lage dårlig stemning for ingenting, og jeg fikk virkelig nok i det jeg fikk vite at hun hadde stilt spørsmålene på Pandoras selv. Derfor var jeg egentlig ganske sur den dagen, og jeg husker at jeg nesten ikke klarte å se på Soph under frokosten den dagen, haha!

Det ble ikke noe bedre når vi aldri fikk snakket i fred, for hun alltid kom for å høre hva vi snakket om. Jeg skjønner det veldig godt nå, for det er jo egentlig bare taktisk smart av henne å ikke la oss få snakke sammen. Jeg hadde nok gjort akkurat det samme selv. Jeg kan forstå at hun følte seg alene da alliansen hennes plutselig ikke var noe allianse mer, og at hun ikke hadde noen hun kunne støtte seg på spillmessig. Soph var ikke utestengt av gruppen som det kanskje kan se ut som i dagens episode. Dere må huske at vi lager TV, og det skal være spennende for dere som ser på. Vi har en dag på 24 timer, og dere ser 44 minutter av den. De har blant annet klipt bort samtalen mellom meg, Soph og Andrea der vi blir enige om at alle skal få snakke i fred med Morten uten at noen avbryter. Det var NÅR hun kom ned i bungalowen, det at vi ikke sa et eneste ord når hun kom inn på rommet stemmer ikke. Det er en grunn til at Soph og Morten snakker sammen alene etterpå, det var for at vi ble enige om det. De har også klipt bort at jeg sier at vi MÅ fortelle Soph hva vi har tenkt å gjøre, sånn at hun ikke får sjokk på parsermonien. De har også klipt bort at jeg og Soph forteller at vi er venner under parsermonien, for det var vi og det er vi enda den dag i dag.

Soph forsto at jeg måtte gjøre det jeg og Andrea kunne for å redde henne, og vi forsto at Soph måtte gjøre det hun kunne for å redde seg selv. Andrea var min bestevenninne og vi spilte på lag, mens Soph spilte i en annen allianse. Det sier seg vel selv hvorfor jeg heller ville ha Andrea der. Jeg kunne likevel spart meg for å kalle Soph for en klegg, man skal aldri snakke i sinne har jeg lært :-) tydeligvis ikke. Jeg og Soph hadde også en samtale der jeg beklaget meg til henne, for at ting ble som det ble. Soph var veldig lei seg da, og hun gikk ut av rommet da hun ikke ønsket å snakke med meg og Morten, noe som er forståelig. Til syvende å sist er det et spill vi har meldt oss på, og noen ganger skjer det kjipe ting som det gjorde i dagens episode. Morten og Soph hadde en plan om å sende meg eller Andrea ut, som egentlig hadde vært veldig bra om de hadde gjennomført det, haha! Det ble ikke sånn da Morten forsto at Soph hadde svekket sin posisjon i gruppen med skuespillet sitt, og der inne MÅ du faktisk tenke på deg selv. Vi alle er gode venner i dag, og det er for at vi forstår at det er et spill vi har meldt oss på. Både jeg, Morten, Andrea, Kevin og Soph er gode venner i dag. Det som skjedde der inne tar vi ikke med oss videre, for vi alle forsto at det ikke var noe personlig. 

Ikke helt min dag

Det føles ut som at jeg har gjort mye i dag, selv om jeg nesten ikke har gjort noe som helst. Jeg er stresset, og det påvirker virkelig hele dagen min. Jeg har allerede sett dagens episode, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er sjokkert over hvordan enkelte situasjoner blir fremstilt. Jeg skal snart fortelle dere alt, det er ikke lov til å røpe noe før episoden er sendt på TV som dere kanskje vet. Nå er Zelia og Ina kommet på besøk, og vi er nå klare for dagens episode. Vi har nettopp laget verdens beste pizza, og jeg skal legge ut oppskriften til dere neste gang jeg lager den ♥ Jeg, Morten og Andrea skal forresten ha livestream 23.30 på Morten sin instagram der dere kan spørre oss om alt dere lurer på om dagens episode. Vi snakkes da ♥

Jeg hadde gledet meg så mye

Om 3 dager skulle egentlig jeg og Julie reise til Los Angeles på ubestemt tid. Vi bestilte billetten noen uker før jeg dro til Mexico, da vi skulle dra til LA å nyte livet etter at jeg kom hjem fra Mexico. Jeg hadde ingen anelse om hvordan livet mitt kom til å være etter PH, så jeg tenkte ikke på at jeg mest sannsynlig kom til å ha masse jeg måtte gjøre hjemme her i Norge. Jeg måtte til slutt avlyse turen til LA da jeg forsto at jeg ikke hadde tid akkurat nå. Det satt langt inne å sende Julie melding, for jeg hadde gledet meg som et lite barn. LA er virkelig det beste stedet jeg noen sinne har vært, og jeg unner alle å oppleve LA. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å bo i Los Angeles en gang i løpet av livet mitt, for jeg har aldri følt meg så hjemme et sted før. Nå skal jeg bare grue meg til jeg får melding fra Norwegian der jeg kan sjekke inn på flyet, haha :-( Det kommer heldigvis flere muligheter, og jeg skal sette meg på første flyet til LA med engang jeg har mulighet ♥

Sneak peek av leiligheten


Her har dere noen bilder av leiligheten til meg og Andrea. Jeg tror helt ærlig jeg aldri har vært så fornøyd med en leilighet før, den er så utrolig fin. Ikke nok med at jeg endelig har flyttet til Oslo, så har jeg også fått en så fin leilighet med verdens beste roomie ♥ Jeg skal ta flere bilder av leiligheten i morgen, så skal dere få se rommet mitt også! 

Det hjalp ikke å operere

For nesten 4 år siden bestemte jeg meg for å operere puppene mine. Jeg hadde tenkt på det i mange år, og jeg ventet egentlig bare på å bli gammel nok til å kunne operere. På den tiden hatet jeg puppene mine mer enn noe annet, og det tok meg nesten et år før jeg klarte å vise de til min daværende kjæreste. Jeg la sokker i BH-en i en alder av 17 år, for det var så mange topper jeg " ikke " kunne bruke på grunn av at jeg ikke hadde store nok pupper. 

Etter operasjonen følte jeg meg så bra. Jeg kunne endelig bruke de toppene jeg ikke kunne gå i før, jeg kunne også føle meg bra i bikini på stranden og endelig kunne jeg tørre å vise puppene mine til en fremtidig kjæreste. Jeg hadde endelig fått selvtilliten tilbake igjen.... i noen måneder. Med engang jeg hadde blitt vant til mine nye pupper fant jeg noe nytt å plukke på. Jeg var jo litt chubby, så hvorfor ikke begynne med bikinifitness? Jeg ble tynn, veldig tynn. Hjalp det? absolutt ikke. Med engang jeg ikke klarte mer av strenge dietter og masse trening gikk jeg opp i vekt igjen, og da var det også feil. Jeg var virkelig deprimert i en periode, for uansett hva jeg gjorde mot og med meg selv så ble jeg aldri fornøyd. 

Det tok meg noen år før jeg klarte å forstå at det er det innsiden jeg må gjøre noe med, og ikke det på utsiden. Selvfølgelig er jeg mer fornøyd med puppene mine nå enn hva jeg var da, men det har egentlig ingenting å si. Hadde jeg ventet noen år ville jeg ikke brukt penger på silikon den dag i dag, for jeg har det mye bedre med meg selv nå enn hva jeg hadde da. Dette kommer fra en jente som hadde store komplekser med puppene sine, så alt kan virkelig endre seg med tiden for dere som ikke tror det. Hva andre velger å gjøre med kroppen sin er ikke min sak, og jeg synes ikke man er et dårlig menneske selv om man velger å endre ting med seg selv. Jeg kan forstå hvorfor noen velger å operere, for jeg har vært der selv. Jeg synes likevel det er viktig å få frem at det ikke alltid vil hjelpe å legge seg under kniven, for det føler jeg er viktig å få frem. Man må rett og slett lære å elske seg selv, og den oppgaven kan være utrolig vanskelig noen ganger. Jeg finner enda ting med meg selv som jeg ikke er fornøyd med, men forskjellen fra da til nå er at jeg har lært meg å forstå at jeg er bra nok. Jeg er ikke perfekt, og endelig har jeg lært meg å godta det.

Jeg er stolt over meg selv

I dag sto jeg opp klokken 09.00 for å være med Andrea på trening før hun starter på jobb. Jeg er en sånn person som ikke står opp tidlig med mindre jeg må, så jeg var helt sikker på at jeg ikke kom til å orke å stå opp da alarmen ringte, but i did! Så i dag er jeg virkelig stolt over meg selv, klapp på skulderen. Nå har vi akkurat kommet hjem fra trening, og det føles utrolig bra å ha hele dagen foran seg. Nå skal jeg vakse og rydde hele leiligheten, handle inn mat og interiør, levere telefonen min på reparasjon og pakke ut kofferten min. Så har jeg en del avtaler denne uken, så jeg har mye som jeg må få gjort før uken er ferdig. Jeg tenkte forresten at jeg skal ta bilder av leiligheten i dag sånn at dere endelig får se den, jeg gleder meg såå til å vise dere ♥

En ny allianse?Denne uken på Paradise kommer til å bli sykt spennende, og jeg har både gledet og gruet meg til å se den på TV. Som dere har sett så begynner virkelig ting å snu seg inne på hotellet. Meg og Kevin i allianse med Morten? Det var faktisk noe av det siste jeg hadde trodd kom til å skje, og jeg husker at jeg ikke skjønte så veldig mye når vi først begynte å snakke om det. Det er ingenting som er bestemt enda, så det kommer til å bli utrolig spennende å følge med på hva som skjer. Kommer vi til å bli en ny allianse, eller vil Morten og Sophie klare å lure oss? #staytuned

Jeg synes hittil dette har vært den beste uken på Paradise, selv om jeg var så uheldig å få karakteren Linn. Jeg er jo veldig glad og positiv av meg, så det er veldig kontrast fra hvordan jeg egentlig er. I tillegg måtte jeg gå med midtskille, og det passer ikke til hårfargen min. For ja, det er meningen at det skal være mørkt i bunnen, det er IKKE ettervekst for dere som tror det. Selv om det ser ut som at jeg har tidenes ettervekst med midtskille, haha uff. Jeg elsker hårfargen min helt til jeg så meg selv med midtskille, da var den plutselig ikke så fin lengre. 

DET GIKK HELDIGVIS BRA

Nå er det tre timer siden jeg hentet Celine hos dyrelegen, og alt gikk helt perfekt. Hun måtte trekke 5 tenner, som egentlig er ganske mye. Jeg har ikke turt å se hvor mange tenner hun har igjen, for jeg tror hun har veldig vondt akkurat nå. Vi alle har vel vært hos tannlegen før for å trekke en tann, og vi alle har vel kjent smerten i det bedøvelsen går ut. Det var faktisk helt grusomt å levere henne hos dyrelegen, for jeg måtte sitte med Celine til narkosen startet å fungere. Det føltes ut som jeg skulle avlive henne i det hun sovnet i armene mine. Så glad som jeg er i den hunden begynte jeg selvfølgelig å gråte, haha!

Nå skal Julie snart kjøre meg til flyplassen, siden jeg reiser til Oslo i kveld. Som jeg forklarte i går så måtte jeg være igjen i Trondheim til Celine hadde fått operert, men nå som operasjonen er over å alt gikk perfekt er det på tide å komme seg hjem igjen. Jeg har masse å gjøre i Oslo, så jeg er egentlig ganske stresset akkurat nå. Heldigvis kommer Celine til Oslo på torsdag eller fredag, så da er alt som det skal være. Jeg har ikke hatt Celine hjemme hos meg siden før jeg reise til Mexico, så det skal bli utrolig godt å bo sammen med henne igjen ♥

Dette skremmer meg

Denne dagen har jeg gruet meg til i over en uke nå, og jeg kjenner virkelig på klumpen i magen. Min kjære hund skal operere i dag, for hun har fått betennelse i tannkjøttet stakkars. Hun må trekke tenner, og det vil si at hun skal legges i narkose. Jeg synes det er kjempe skummelt at hun skal legges i narkose, for jeg er livredd for at det skal skje noe. Det som er enda kjipere er at dette er noe jeg MÅ gjøre for at hun ikke skal ha vondt, så jeg har ingen andre valg enn å legge henne i narkose. Jeg vet at det går bra i de fleste tilfeller, men jeg vet faktisk ikke hva jeg hadde gjort om noe hadde skjedd. Celine betyr så utrolig mye for meg, og bare tanken på at det kan skje noe er helt jævlig. Nå skal jeg slutte med å være dramaqueen, og komme meg til dyrelegen. Vi snakkes etterpå ♥

#UBESLUTTSOMJeg vet ikke om dere har sett den videoen som ble lagt ut før innsjekk av oss deltakerne der vi måtte svare på spørsmål? For dere som ikke har sett det ble jeg bedt om å finne en hashtag som beskrev meg selv, og da sa jeg #ubesluttsom. Jeg tror faktisk ikke det er en hashtag som beskriver meg bedre, for det er virkelig så sant. Jeg skulle egentlig ha reist til Oslo i dag, men jeg befinner meg fortsatt i Trondheim. Jeg har egentlig alt for mye å gjøre i Oslo til å være her, men Celine skal til dyrelegen i morgen for å trekke tenner. Derfor fant jeg ut at jeg ønsket å være her under operasjonen. Jeg skal prøve å komme meg til Oslo i løpet av de neste dagene, men jeg ombestemmer meg vel et par ganger før jeg får satt meg på flyet, haha. 

Nå har jeg akkurat kommet inn døren etter å ha vært på Solsiden sammen med Julie. Jeg får alltid litt Oslo følelse av å være på Solsiden, for det er virkelig wannabe Aker brygge, men det er bare hyggelig. Vi bestemte oss for å spise på San Sebastian da de har verdens beste Cæsarsalat, men skuffelsen ble stor da de kun serverer den frem til klokken 15.00. Jeg har egentlig aldri skjønt meg på lunsjmenyer, for hvorfor skal de slutte å servere noen retter etter et bestemt klokkeslett? Det er helt sikkert en grunn for det, men det var bare sykt irriterende i dag, haha. Nå må jeg nesten forte meg, for jeg og Julie skal på besøk. Vi snakkes ♥

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Dere klarer helt sikkert å gjette dere til hva som er ukens høydepunkt? Ikke noe annet enn påsketuren til Åre. Jeg har hatt det så utrolig morsomt sammen med jentene, jeg føler meg så heldig!

UKENS OPPTUR
Ukens opptur var da jentene samlet seg. Som jeg har nevnt før ser vi ikke hverandre så ofte mer, så det er utrolig hyggelig de få gangene vi alle har tid ♥

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur er vel at jeg har brukt alt for mye penger denne uken, haha. Jeg burde virkelig skaffe meg en regnskapsfører, for jeg er alt annet enn fornuftig når det kommer til penger. Skjerpings! 

UKENS CRAVINGS
Ukens cravings er helt klart chili cheesen fra Max, den er så utrolig digg. Jeg har ikke telling på hvor mange chili cheese jeg har kjøpt de siste tre dagene, men det er mange. Fikk skikkelig lyst på det nå som jeg begynte å skrive om det, haha. :-(

UKENS PERSON
Jeg vil si alle dere som følger meg. Dere som tar dere tid til å skrive fine meldinger til meg, og dere som stopper meg på gaten. Jeg får ikke sagt det nok, men jeg setter utrolig stor pris på det. Det betyr så utrolig mye, dere skulle bare visst ♥

UKENS SANG
Adele - water under the brigde ♥ den er så utrolig fin, jeg har ikke ord! 

Hva skjer etter Paradise?

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om hva jeg skal gjøre etter Paradise. Skal jeg begynne å jobbe, eller har jeg tenkt til å begynne med studie? Jeg har akkurat blitt signert av Side 2, og jeg har endelig fått til noe med denne bloggen jeg har hatt i så mange år. Da jeg startet å blogge hadde jeg som mål å en dag kunne leve av den, og jeg har akkurat begynt å nærme meg målet jeg satt meg for mange år siden. Jeg vet det er mange som mener at blogg ikke er en jobb, og jeg tenker at så lenge man får betalt for arbeidet man leverer, så vil jeg absolutt si at det er en jobb. Jeg vet også at det mange som mener at man ikke kan leve av bloggen for alltid, noe jeg kan si meg enig i. Det er uansett ikke noe jeg bekymrer meg for, for jeg vet at mulighetene alltid vil være der.

Om jeg kommer til å få til denne bloggen vet jeg ikke, men jeg kommer til å gi alt for å oppnå akkurat det jeg vil. Jeg stresser uansett ikke med noe utdannelse, for det å ta en utdannelse er ikke det jeg ønsker akkurat nå. Jeg mener helt ærlig at livet er for kort til å gjøre ting man ikke ønsker, og om jeg en dag føler for å starte på skole så vil muligheten fortsatt være der. Jeg er bare 22 år, og jeg har enda så mange år til å finne ut hva jeg ønsker å holde på med. Jeg vil vel si at jeg allerede har funnet ut hva jeg ønsker å gjøre, så jeg håper bare at jeg klarer det. Planen er fortsatt å flytte til Los Angeles etterhvert for å ta make-up studie, men når det skjer aner jeg ikke. Jeg har bestemt meg for å slutte å stresse så mye, og ta ting litt mer som det kommer. Jeg er veldig glad for at dere skal være med på denne reisen, så får vi se hvor jeg ender opp til slutt.

Kjipt, men samtidig litt deilig

Da har jeg akkurat kommet hjem fra en super tur til Åre. Selv om jeg har hatt en uforglemmelig helg kjenner jeg at det er godt å være hjemme igjen. Jeg har nesten ikke sovet de siste dagene, og er det en ting som er sikkert så er det at jeg ikke fungerer uten søvn. Jeg holder på å sovne mens jeg skriver dette innlegget, så jeg må bare beklage for et super dårlig innlegg. Jeg har uansett hatt en utrolig fin tur sammen med jentene, og vi har hatt det så sykt morsomt. Det har vært mye latter, nye opplevelser og galskap, men det er akkurat sånn det skal være. Det er kjipt at påsken nå er over, men jeg kjenner likevel at det er litt deilig også. Nå gleder jeg meg bare til å komme meg hjem til Oslo og rutiner

Knust skjerm og forsvunnet kredittkortJeg tror seriøst jeg må kjøpe meg en gammel Nokia, for dette er 6-7 gang jeg knuser skjermen på Iphonen min. Jeg har nesten hatt telefonen i et år uten å knuse skjermen, noe som er nye rekord for min del. Det er også utrolig typisk at jeg er i Sverige når jeg først klarer å knuse den, for nå får jeg ikke sendt den til reparasjon før jeg kommer til Oslo. Ikke nok med at jeg har knust mobilen har jeg også klart å miste kredittkortet mitt, og her i Sverige trenger du ikke kode for å kjøpe noe, du bare drar kortet. Jeg fikk heldigvis sperret det, og den heldige som fant kortet mitt hadde ikke brukt mer enn 440kr. Så jeg vil si at det var en snill tyv, tusen takk ♥

ÅRE THROUGH SNAPCHAT
sofieeec på snapchat

Jeg våknet for et par timer siden, men jeg har enda ikke klart å stå opp. Det eneste fornuftige jeg har gjort er å stå opp av sengen for å lage meg frokost, for å så legge meg igjen. Vi burde vel egentlig dra i bakken, men det er kun jeg, Stine og Julie som er våken. Jeg betalte over 800kr i går for å dra i bakken i går, og jeg var der i kanskje en halvtime. Jeg tror aldri jeg har brukt så mye penger på noe så unødvendig før, haha. 

Nå skal jeg prøve å komme meg i bakken for å bruke enda mer unødvendige penger, også skal vi jentene på afterski. Egentlig vil jeg bare ligge i sengen resten av dagen, men det går jo ikke når man først er i Åre. Jeg kjenner jeg gleder meg til ny uke, normal døgnrytme, sunn mat og trening, men akkurat nå skal jeg nyte de siste dagene som er igjen av påsken, vi snakkes ♥

Så feil kan man ta

Da jeg så på gårsdagens episode ble jeg litt lei meg, for det var utrolig trist å se Martine ryke ut av hotellet. Hun har jo vært en stor del av Paradise til nå, så det kommer til å være rart å ikke ha spilleren selv på hotellet, haha. Det som er litt morsomt med meg og Martine er at både hun og jeg var helt sikker på at vi ikke kom til å gå overens, og jeg gruet meg faktisk til å være inne på hotellet med henne, haha. Jeg var helt sikker på at jeg og Martine kom til å diskutere mye, for vi virket så forskjellige. Det morsomme er at Martine er en av de jeg har best kontakt med nå, og hun er alt annet enn hva jeg trodde hun var. 

Det var vel ikke før i uke 3 vi begynte å snakke sammen, og da fant vi ut at vi ut at vi faktisk likte hverandre. Jeg husker vi begge fortalte til hverandre at ingen av oss hadde fått et bra førsteinntrykk, og Martine hadde sagt i uke en at hun skulle ha meg ut av hotellet, haha. Det er litt synd at de ikke tok med det klippet da vi snakket sammen om det, for det var egentlig veldig morsomt og ikke minst veldig hyggelig. Martine er ei super fin jente, og hadde det ikke vært for spillet sin del så hadde jeg aldri ønsket at hun skulle ryke. Martine var en veldig viktig del av gruppen, så vi merket det godt når hun ikke var der mer. Jeg er veldig glad for at jeg ble kjent med Martine før hun dro, for hun er en helt fantastisk person. Det er utrolig morsomt å se hvor feil vi tok av hverandre, haha. Nå får vi bare krysse fingrene å håpe at Martine kommer inn igjen, eller hva? ♥

Dresscode: Bad taste

Da har vi akkurat kommet hjem fra afterski, og nå skal vi lage oss noe mat før festen forsetter. I fjor var vi bare en gang på Afterski, og jeg var så sur for at jentene ikke ville være med de andre dagene, haha. Jeg ga derfor streng beskjed om at vi skulle dra alle dagene denne gangen, så de har egentlig ingen andre valg enn å bli med. Afterski er jo en av grunnene til at man reiser på påsketur, og det er helt sykt morsomt. Jeg er sikker på at det er det eneste stedet man kan ha på seg akkurat det man vil, og i tillegg være så stygg man bare ønsker haha. Det er alltid like morsomt å se hva folk tar på seg, for noen er virkelig mer kreativ enn andre. Nå skal jeg være litt sosial, vi snakkes ♥

Dette er skummelt

Nå er jeg straks klar for å dra i bakken, og jeg skal være så ærlig å innrømme at jeg er livredd. Jeg er ikke noe flink på ski, så det er alltid like skummelt hver gang jeg er i bakken. Sist vi var her brukte vi flere timer på å komme oss ned en bakke som kanskje tar en halvtime, og det var ingen andre enn min skyld. Jentene var så snille at de tok meg med i den bratteste bakken, så det var absolutt ikke lett å komme seg ned haha. Jeg gråt litt, hadde litt panikk, falt rundt 100 ganger og hadde egentlig bare lyst til å gi opp. I dag skal vi prøve oss i familiebakken, og det tror jeg passer bedre til meg, haha. Vi snakkes senere ♥

Finally hereDa har akkurat jeg, Stine og Julie ankommet Åre. Jeg skal snart dra for å hente resten av jentene på togstasjonen, også er vi klare for nye festligheter. Hytten vi bestilte i år er veldig mye bedre enn den vi hadde i fjor, så vi er veldig fornøyd. Vi var litt for treige med å bestille hytte i fjor, så da bodde vi 8 stk på litt under 30kvm. Det var så vidt vi skulle klare å bevege oss, og vi var 8 jenter på et bad, trenger jeg å si noe mer? haha. Dere kan tro vi var fornøyd når vi så at det var to bad i år, i tillegg til at vi har badstu. 

Nå skal vi ha skikkelig girlsnight med taco og vin, før vi skal dra ut en liten tur. Påske er utrolig morsomt, men jeg skal ærlig innrømme at jeg synes det er litt tøft med så mye alkohol og lite søvn. Jeg tror jeg sov i 2 dager i strekk etter forrige påsketur, så jeg regner med at det ikke vil bli noe annerledes i år. Jeg har heller ikke stått på ski siden vi var her sist, så jeg er utrolig spent på hvordan jeg vil klare meg i bakken i morgen. Wish me luck ♥

UKAS SPØRSMÅL

Hva gjorde dere den uken dere var i Mexico før innspillingsstart? I den første episoden går dere rundt og hilser, og da framstår det som om ingen kjenner hverandre fra før...Når møttes dere -egentlig- for første gang?
Vi spilte blant annet inn introen vår, også gjorde vi noe med web, altså Halvor. Det var mye forarbeid før vi sjekket inn på hotellet, men det var bare gøy! Jentene var sammen den uken før vi sjekket inn, men guttene møtte vi ikke før vi var inne på hotellet. De fem første guttene møtte heller ikke de andre fem som sjekket inn litt senere, så når vi hilser på hverandre er det første gang vi møtes :-)

Liker bloggen din veldig godt, men har en del spørsmål angående PH. i episodene virker det veldig som om at dere jenter er ganske harde mot Grunde, og lurer på om det bare virker sånn eller at dere faktisk ikke hadde så god kjemi med han?? for eksempel i de første episodene og da han ble stemplet for å være morderen, virket det som om dere bare ville ha han ut... og at dere på en måte forhåndsdømte han.
Tusen takk for det, det er veldig hyggelig å høre :-) Det dere må huske er at det er mye klipping bak hver episode, samtidig som det er utrolig mye som ikke blir tatt med. Jeg synes det har blitt fremstilt som at Grunde er ganske alene inne på hotellet, noe han absolutt ikke var. Vi er en veldig fin gjeng i år, og alle tok godt vare på hverandre. Grunnen til at Grunde ble utpekt som morder var rett og slett for at vi reagerte på reaksjonen hans, og for at han hadde motiv for å sende ut Aleks som vi forklarer på TV. At han ble utpekt som morderen var ikke for at vi ville ha han ut, men for at vi måtte peke ut en morder. Så det hadde ingenting med Grunde som person å gjøre, det hadde rett og slett bare med at vi trodde det var han.

Har du kjæreste?
Veldig mange som spør om akkurat dette, haha. Jeg skjønner veldig godt at dere er nysgjerrige, men svaret er nei :-)

Hvor mange episoder er det av årets Paradise?
Jeg tror det er 46 episoder, er ikke helt sikker altså :-)

Ser det er en del Kevin, er dere mer enn venner?
Jeg og Kevin er kun venner, og det kommer nok alltid til å være sånn. Kevin er helt klart en av mine nærmeste, og jeg er evig takknemlig for at jeg møtte en så herlig gutt. Jeg ser på Kevin som min bestevenn, ikke noe mer enn det. 

Er det ikke sånn at man etter en stund inne på hotellet føler seg fanget og innestengt? Ingen som har prøvd å komme seg ut?
Jeg personlig følte meg aldri fanget eller innestengt på hotellet. Vi har utrolig god plass, og vi kan alltid gå for oss selv om vi trenger litt tid alene. Føler vi for å komme oss litt ut av hotellet ordner crewet som jobber sammen med oss det. Vi har et veldig bra støtteapparat rundt oss som hjelper oss med alt vi trenger :-)

Hvor er toppen/body ifra?
Den er fra H&M :-)

I DAG SKJER DET

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, og nå sitter jeg egentlig bare å venter på at Julie skal bli klar. Vi skal snart hente Stine før vi skal kjøre til ÅRE!! Jeg vet jeg har nevnt det alt for mange ganger nå, men det er kun for at jeg gleder meg sånn. Det er tradisjon at jentegjengen drar til Åre, og det er akkurat derfor det er så koselig. Vi alle er veldig opptatte i hverdagen, så jeg setter virkelig pris på de gangene vi har tid til å være sammen. Nå er jeg klar for å stå på ski, spise god mat, afterski og masse festligheter. Vi snakkes i Åre ♥

Jeg er avhengig

#sponset

Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg setter på vipper og negler, så jeg tenkte at det var på tide å skrive et innlegg om akkurat det. Jeg har snart brukt vippeextensions i 3 år, og som dere sikkert forstår er jeg avhengig. Det er vel kanskje ikke så rart når jeg alltid får så fine vipper. De tre årene jeg har hatt vippeextensions har jeg gått til Zelia som eier Beautystop her i Trondheim. Jeg reiser enda til Trondheim for å få vipper og negler da jeg er så utrolig fornøyd. Jeg har prøvd et par andre steder, men det er ingen som gjør det like nøye og bra som Zelia.

Det skal sies at jeg er veldig fornøyd med Giovaneklinikken også, for dere som ikke bor i Trondheim. For dere som ønsker nye vipper eller negler så er det nå 10% avslag på vippextensions og negler på Beautystop om dere oppgir "Sofie10" ved timebestilling. Zelia kommer til Oslo 21-25 April, så om det er noen som ønsker time i Oslo er det bare å ta kontakt med henne

Påskeuke med spenning og litt dramaNå er det bare 2 epsioder igjen av påskeuken, og det har allerede skjedd veldig mye. Kveldens episode er ikke noe annerledes, og jeg kan love dere mye spenning og litt drama i kveld også. Personlig ble jeg litt flau over meg selv som prøvde å være fredsmegler i dagens episode. Selv om man ikke mener noe vondt med det, er det vel enkelte situasjoner man burde holde seg unna haha. Jeg hadde helt ærlig glemt det som skjer i kveld, så det var vel egentlig ikke noe big deal.

Jeg får skikkelig påskestemning av å se episodene, og jeg husker selv hvor godt dert var å få en liten smakebit av Norge etter noen uker i Mexico. Nå er det bare en dag til jeg og jentene reiser på påsketur til Åre, herregud som jeg gleder meg. Det skal bli utrolig moro å ta med dere på denne turen også, kanskje noen av leserne mine dropper Trysil/Hemsedal og heller drar til Åre neste år? Det anbefales virkelig, for Åre er såå mye bedre

Uken som gikk

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt var helt klart å endelig flytte inn i leiligheten til meg og Andrea. Når jeg kommer tilbake til Oslo er den endelig helt ferdig, og da skal jeg vise dere den ♥

UKENS OPPTUR
Ukens opptur var selvfølgelig å komme til Trondheim ♥ Det er så alt for lenge siden jeg har vært her, så det er utrolig godt å møte alle sammen igjen. Jeg har jo bodd her i over 3 år, så store deler av livet mitt er fortsatt her.

UKENS NEDTUR
Som forrige uke har jeg ikke hatt noen nedturer. Jeg har det utrolig bra for tiden, så jeg har absolutt ingenting å klage på. Bank i bordet, haha.

UKENS CRAVINGS
Pepsi Max! Har jeg ikke vært avhengig før er jeg ihvertfall avhengig nå. Det første jeg gjør når jeg våkner er å ta meg et glass Pepsi Max, haha. Jeg skylder på at det er påske, for da er det vel lov ? 

UKENS PERSON
Denne er vanskelig, for det er utrolig mange jeg vil nevne her. Mamma jeg alltid kan ringe til om det er noe, Andrea som har blitt min roomie og en av mine bestevenner, Kevin som jeg har hatt det så morsomt med mens han har bodd hos meg, Julie og Stine og ja, alle egentlig haha! ♥

UKENS SANG
Jeg fant en liste på spotify som heter 2000s lovesongs, som jeg har fått helt dilla på. Jeg elsker gamle sanger, de er så utrolig mye bedre enn de nye sangene som lages. Jeg har også så mange minner med disse sangene, så jeg får en skikkelig god følelse av å høre på de. Listen finner du her

Har jeg forandret meg?

Her har dere mine profilbilder fra 2012 til 2017. Det første bildet var jeg 16 år, det er nesten 5 år siden. Jeg synes jeg har forandret meg veldig mye på 5 år. Den største forandringen er vel sminken min, og ikke minst brynene mine, haha. Hva synes dere? Har jeg endret meg mye?

Er det feil å gråte?

Jeg har fått med meg at det er en del som reagerer på at vi gråter så mye i denne sesongen, og at vi overreagerer alt for mye når noen ryker. Jeg kan forstå at det er vanskelig å skjønne hvorfor vi føler det som vi gjør for dere som ikke har vært der selv, og det er akkurat derfor jeg har lyst til å forklare dere hvordan det egentlig er.

Det dere ikke ser er at vi som er der fra start befinner oss i Mexico i nesten en uke før innspillingen starter. Vi blir fratatt mobilen vår, og vi får ingen mulighet til å kommunisere med noen andre enn de som befinner seg på hotellet og crewet som jobber med oss. Vi har ingen kontakt med venner og familie, så de eneste vi har er hverandre. Så for oss som er inne på hotellet er vi venner og familie for hverandre, for en verden utenfor Paradise eksisterer ikke. Jeg har nevnt det før, men det sterke samholdet oss deltakere i mellom kommer ikke frem på TV. Allianser eller ikke, vi var alle utrolig gode venner. Selv om Aleks var i en annen allianse enn meg var jeg utrolig glad i han, og det var utrolig kjipt når han plutselig sjekket ut. 

I gårsdagens episode var det også alkohol innblandet. Vi var på fest og ingen av oss visste at noen skulle bli myrdet for å så måtte sjekke ut av Paradise hotel. Vi fikk helt sjokk når vi fikk brevet, og det var helt jævlig å løpe fra rom til rom for å finne ut hvem som måtte sjekke ut. Det ble utrolig mye følelser den kvelden, noe jeg egentlig bare synes er fint. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være negativt å gråte? Er det egentlig ikke bare fint at vi viser følelser ovenfor hverandre? Jeg er evig takknemlig for at jeg var med i akkurat denne sesongen, for jeg møtte en gjeng der alle tok vare på hverandre. Jeg vil også si at reaksjonene i gårsdagens episode viser hvor utrolig mye vi faktisk bryr oss, og spør du meg er det bare positivt og ikke minst veldig fint.

Så ja, det var " bare " 17 dager vi fikk sammen med Aleks før han røk ut av Paradise Hotel, men inne på hotellet er 17 dager veldig lenge. Når noen ryker ut av Paradise Hotel får man ikke snakket sammen før man er hjemme i Norge, med mindre personen sjekker inn igjen. Så noen ganger føles det nesten ut som personene som ryker dør, da vi får ikke vite noe som helst. Vi får ikke høre hvordan det går, vi får ikke snakket sammen og vi vet ikke om personen befinner seg i Norge eller Mexico. Vi vet absolutt ingenting, og det kan til tider være ganske tungt. Vi er også en veldig liten gjeng som er inne på hotellet, og derfor merkes det ekstra godt når noen forsvinner. Alt vi gjør inne på hotellet gjør vi sammen som en gruppe, og selvfølgelig merker vi det godt når en vi er vant til å gjøre alle disse tingene med plutselig ikke er der. Spør du meg er dette tidenes sesong, og det er akkurat for at vi er så flinke til å vise følelsene våre. Jeg synes ikke det skal bli sett ned på at noen gråter, for til syvende og sist er vi alle bare mennesker. Det å vise følelser er menneskelig, og hva er vel egentlig mer ekte enn akkurat det?

Påske er en fin årstidHvert år har jeg ledd like mye av alle rare tingene folk på Paradise har sagt, men denne gangen derimot er det dessverre ikke like morsomt, haha. Jeg har bare vært 5 uker på tven, og jeg har allerede rukket å sagt skyte sin egen grav, ydmykende gutter og NÅÅÅÅ at påske er en fin ÅRSTID. De klipte selvfølgelig bort at jeg rettet meg opp å sa at påske var en høytid til mitt forsvar, haha.

Som jeg har nevnt tidligere så kommer dette til å være en sykt spennende uke på Paradise Hotel. Hittil var dette den uken det skjedde mest, og jeg husker enda hvor sliten jeg var. Det var mye stress og bekymringer, men det er vel det man må regne med når man melder seg på Paradise Hotel. Nå gleder jeg meg bare til de neste epsiodene, for jeg tror det kommer til å være veldig spennende.

Bare tre dager igjenNå er det bare tre dager til jentegjengen skal på vår årlige påsketur til Åre. Jeg anbefaler virkelig alle å droppe Trysil og Hemsedal, for jeg tror jeg kan si med sikkerhet at Åre er såå mye bedre. Billig godteri, alkohol og svensker, det er virkelig vinn vinn. Jeg har gledet meg i nesten et år til denne turen, så det føles utrolig bra at vi reiser om 3 dager. Vi bestilte faktisk hytten rett før jeg reiste til Mexico. Ingen av jentene forsto hvorfor jeg stresset sånn med å bestille, nå vet dere det da ;-) haha

Nå skal jeg prøve å komme meg en tur på trening før jeg og Julie skal til en venninne for å spise verdens beste pizza. Jeg skal legge ut oppskriften på bloggen, dere kommer til å elske den. Det er kylling istedenfor kjøttdeig, og Crème fraîche istedenfor tomatsaus. Love it ♥

UKAS SNAPCHAT


1. På Grand Hotel med TV2 hjelper deg. 2. Gjør meg klar til KJ10 3. Behind the scenes med TV2 hjelper deg, dødtid er det beste. 4. Verdens beste gjeng gjør seg klar for festen vår på KJ10.


1. Enda mer KJ10 spam ♥  2. På Graffi sammen med jentene mine 3. Date med Kevin på Akern 4. Bilde fra gårsdagens festligheter sammen med Julz. 
 

Vi er ikke partnere mer

#annonselenke 

Da har jeg endelig ankommet Trondheim, og her skal jeg være frem til vi drar til Åre på torsdag. Min kjære bestevenninne Julie hentet meg på flyplassen i dag, så snill som hun er. Så dro jeg rett på vippetime for å få fikset vippene mine, noe jeg virkelig trengte. Jeg er så fornøyd med beautystop her i Trondheim, så jeg drar alltid hit for å fikse vippene mine. Så ja, jeg reiser faktisk til Trondheim for å sette på vippextensions, haha. 

I morgen starter en ny uke på Paradise og jeg er utrolig spent. Det er veldig mye man glemmer som man selv har sagt og gjort, derfor er det nesten litt skummelt for hver episode som sendes på TV. Det er jo bare noen dager siden jeg sa skyte sin egen grav og at vi hadde ydmykende gutter i vår allianse, haha! Denne uken kommer til å være annerledes, for nå er jeg ikke partner med Kevin mer. Jeg og Kevin var virkelig dream team der inne, så jeg husker selv at jeg synes det var ganske kjipt å bli splittet fra han. Jeg gikk fra noe som var 100% trygt til å plutselig være partneren til en i den motsatte alliansen, og det var skummelt. Det skal likevel sies at om jeg skulle stå med noen andre enn Kevin så måtte det ha vært Morten. Så jeg var absolutt fornøyd med min nye partner, men det er vel ingen hemmelighet at det var Kevin jeg helst ville stå med. 

Som jeg har nevnt tidligere så kommer ikke vennskapet oss deltakerne i mellom godt nok frem på TV, så jeg og Morten hadde mye bedre kontakt enn hva dere ser. Så til dere som lurer på om det var kleint å dele rom med Morten, nei det var det absolutt ikke. Jeg kan love dere at dette kommer til å være en uke med masse spenning og mye som skjer, så dere har mye å glede dere til. Nå skal jeg og Julie ut å spise før vi skal en liten tur på Barmuda, vi snakkes ♥

I dag reiser jeg

I går skulle jeg egentlig være hjemme for å pakke, betale regninger, rydde og vaske. Istedenfor ble jeg med Isabelle og Rebecca ut, haha. Jeg som skrev for noen timer siden at jeg var så lei av å drikke, likevel klarer jeg ikke å si nei når jeg først blir spurt. Jeg hadde uansett en utrolig morsom kveld i går, så det var virkelig verdt det. 

Nå skal jeg snart dra til flyplassen for i dag reiser jeg til Trondheim ♥ Jeg har ikke vært i Trondheim siden jeg kom hjem fra Mexico, så nå gleder jeg meg virkelig. Det skal bli så godt å møte alle vennene mine igjen, og ikke minst Celine. Jeg har aldri vært så lenge borte fra Celine før, så nå gleder jeg meg skikkelig til å ta henne med hjem. Nå skal jeg fortsette pakkingen så snakkes vi senere ♥

Jeg begynner å bli lei

Nå har jeg akkurat kommet inn døren etter å ha vært på trening. Jeg begynner endelig å komme meg tilbake til mine normale rutiner igjen, så det føles veldig bra. Jeg skulle egentlig i bursdag til mine kjære Stine idag, men jeg er ikke helt i form. Jeg begynner også å bli ganske lei av å drikke, jeg har nesten ikke gjort annet de siste 3 månedene. Så skal jeg ut i morgen da jeg kommer til Trondheim, for det er nesten obligatorisk å dra på cava søndag når man først befinner seg i bartebyen. Det er også bare 5 dager til vi jentene skal på påsketur, så jeg tror virkelig jeg bare har godt av å slappe litt av i dag. 

Nå skal jeg pakke litt før jeg og Kevin skal lage pizza til Andrea kommer hjem fra jobb ♥ Vi snakkes senere! 

Det gjør vondt

Jeg vet ikke hva jeg skal si eller tenke etter gårsdagens hendelse i Stockholm. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal tenke om alt som skjer i denne verden. Vil egentlig krig og terror noen sinne ta slutt? For et par dager siden fikk jeg høre om gassangrepet i Syria der uskyldige mennesker ble drept. Jeg leste om Abdel som måtte begrave tvillingene sine. Han hadde også mistet kona og andre familiemedlemmer denne dagen. Jeg har ikke ord, det føles bare helt uvirkelig. Det er så fjernt fra den virkeligheten jeg lever i. jeg lurer noen ganger på om jeg vet hvor heldig jeg faktisk er. 

Så får jeg lese om en lastebil som kjører gjennom Drottninggatan i Stockholm, fire personer drept og femten skadd. Jeg blir så sint... og lei meg. Man vil så gjerne hjelpe, men man føler seg så hjelpesløs. Hva skal man gjøre? 

Alle mine tanker går til familie, venner og andre berørte ♥

Utøya, parsermoni og Paradise hotel

Er du fremdeles politisk aktiv etter det som skjedde på Utøya?
Jeg var ikke politisk aktiv da jeg dro på Utøya. Jeg dro egentlig bare dit for å ha det gøy. 16 år gamle Sofie var dessverre ikke så opptatt av samfunn og verdens problemer. Nå derimot synes jeg det er veldig interessant, og jeg prøver å engasjere meg så mye som mulig. 

Hvor er badedrakten fra?
Badedrakten er fra Bikbok :-)

Fikk dere ikke snakke mer med den som røk ut av hotellet enn rett etter f.eks.parsermomien?
Vi får ikke snakke mer med de som ryker etter vi har sagt hade på parsermonien, det er veldig trist egentlig. 

Hva tenker du å stemme ved valget i år, og hva har du stemt tidligere?
Jeg har alltid stemt AP, og kommer til å stemme AP i år også. 

Hvor er buksen fra?
Buksen er fra Bikbok :-)

Var du åpen om at du hadde vært på Utøya med de andre deltagerne, eller holdt du det skjult? Hva synes de om det?
Jeg har Utøya tatovert på ankelen min, derfor fikk jeg spørsmål fra de andre deltakerne om jeg hadde vært der. Jeg var åpen med de andre om det. Hva de synes om de vet jeg egentlig ikke, jeg fikk iallfall mye god støtte ♥

Hvor er jakken fra? Utrolig fin!
Jakken er fra Kouture som ligger på Arkaden i Oslo :-)

Får dere ikke ha egne tlf på paradise?evt hvorfor ikke?
Vi får ikke ha egne telefoner inne på Paradise, de blir tatt med engang vi ankommer Mexico. Grunnen til at vi ikke får ha egne telefoner er rett og slett for at vi ikke skal kommunisere med andre når vi er inne på hotellet. 

Hvordan fungerer hjemreisen? Reiser alle hjem en og en?
Noen reiser hjem alene, og andre reiser hjem sammen. Det er helt spørs når du ryker :-)

Jeg er veldig spent
Body - Zara / Bukse - Carlings

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var veldig spent på hvordan festen på KJ10 kom til å være, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er positiv overrasket. Jeg hadde aldri trodd at så mange mennesker skulle møte opp, så det var veldig moro. Jeg har sagt det før men jeg må nesten si det igjen, herregud så mange hyggelige mennesker jeg møter når jeg er ute på byen ♥ Det er så koselig med alle dere som kommer bort for å snakke å ta bilder, det setter jeg virkelig pris på. Dere er gull verdt ♥

Nå ligger jeg egentlig bare å venter på at Andrea skal komme med flyttelasset sitt. Om noen timer er vi roomies, det er så utrolig rart å tenke på. Jeg har ikke bodd sammen med ei venninne på mange år, så jeg er veldig spent på hvordan dette kommer til å gå haha. Jeg er helt sikker på at jeg og Andrea passer perfekt til å bo sammen, så jeg tror dette kommer til å bli veldig bra. Kevin kommer også i dag, han skal sove hos oss hele helgen. Kanskje jeg og Kevin skal ha livestream der vi kan svare på spørsmål dere lurer på. Hva tenker dere? :-)

Sees vi?

Akkurat nå vorser alle andre mens jeg sitter her å blogger, haha. Vi er snart klare for å dra på KJ10, og jeg håper virkelig vi sees der. Jeg tror det kommer til å bli en veldig bra kveld, så om du ønsker å ta deg turen er du hjertelig velkommen. Vi sees ♥

Facts om Paradise Hotel

  • Vi fikk en telefon før vi reise ned til Mexico som vi kunne bruke til å ta bilder. Telefonen var låst, så det eneste vi kunne gjøre med den var å ta bilder. 
  • Vi ble vekt til faste tidspunkter hver dag.
  • På TV varer en parsermoni i 10 minutter, men for oss tok det 2-3 timer å spille inn. Triana spør alle deltakerne om flere spørsmål, men det er kun et fåtall som blir tatt med. 
  • Vi fra starten av var i Mexico i nesten en uke før vi sjekket inn på hotellet.
  • Vi er "off cam" når vi spiser lunsj og middag. Dvs at vi ikke blir filmet, og da har vi en deltakeransvarlig som passer på at vi ikke snakker om spillet eller taktikk. Dette er for at dere seere skal få med dere hva som skjer, for om vi gjør avtaler da vi ikke blir filmet vil ikke dere forstå noe. 
  • Vi får beskjed når vi må legge oss, dette bestemmer vi ikke selv som mange tror. Vi får heller ikke lov til å sove hos hverandre, vi MÅ sove på vårt eget rom. 
  • Vi får ikke lov til å snakke når de spiller musikk, dette er for at dere skal høre hva vi snakker om. 
  • Vi har vaskedamer som ryddet og vasket rommet vårt 2-3 ganger om dagen, herregud så flinke de var. De vasket klærne våre hver dag, så vi hadde alltid nyvasket klær. Savner de så mye ♥
  • Det er vinter i Mexico under innspillingen, derfor kan det være utrolig kaldt der noen dager. Dette er grunnen til at vi går mye med buske og hettegenser.
  • Vi vet aldri hva klokken er. Vi fikk ha med klokkene våre inn på hotellet, men de ble stilt til et annet klokkeslett. 

Behind the scenesAkkurat nå føler jeg egentlig bare for å sove, men det har jeg dessverre ikke tid til. Som forventet ble det bare noen få timer søvn i natt, men sånn er det når jeg må pakke ut hele leiligheten på en dag haha. Jeg tror ikke jeg var i seng før nærmere 5 i natt, og måtte stå opp klokken 10. Nå skal jeg komme meg på trening før jeg skal en liten tur innom Side 2. Så er det rett på innspilling til kveldens festligheter på KJ10. Arrangementet finner du her

Jeg tenkte jeg skulle begynne å være litt flinkere til å dele bilder som jeg har tatt inne på hotellet med dere. Disse bildene er virkelig gull verdt, for det er så utrolig mange fine minner som ligger bak. Jeg tror dette er det andre året det er telefon inne på hotellet som man kan ta bilder med, så vi er egentlig ganske heldig. Vi som er med i år var i tillegg så heldig å få vår egen telefon, det fikk de ikke i fjor. Jeg var dessverre alt for sløv til å ta bilder, noe jeg angrer veldig på nå. 

Litt av et kaos

Nå sitter jeg i leiligheten min uten internett, masse esker og rot. Jeg har holdt på å flytte i hele dag, så det har vært litt av et kaos. Jeg har plassert alt av ekser og søppelsekker inne på rommet til Andrea, og hun flytter inn om en dag haha. Jeg må pakke ut alt av rommet til Andrea før hun flytter, så jeg tror det kommer til å bli en natt med lite søvn. Jeg skal ta bilder av leiligheten med engang vi har fått alt på plass. Den er så utrolig fin, så jeg gleder meg virkelig til å vise dere ♥

Paradise gjengen skal forresten ha fest på KJ10 i morgen, så om du/dere har lyst til å komme kan dere sjekke ut arrangementet HER.

TV2 HJELPER DEGSom jeg nevnte tidligere i dag har noen av oss fra Paradise vært på intervju med TV 2 hjelper deg. Vi fikk beskjed om å ta med oss bikini å møte opp på Grand Hotel, så dere forstår vel kanskje at vi har hatt en utrolig fin dag i dag. Jeg kan dessverre ikke fortelle dere hva vi har gjort i dag, men jeg kan si så mye som at det kommer på TV om noen uker. Jeg gleder meg veldig iallfall, og håper dere gjør det samme ♥

Nå er det under 24 timer til flyttebilen kommer, og jeg har enda masse igjen å pakke. Jeg tror ikke jeg kommer til å sove mange timer i natt, men jeg har vel bare meg selv å takke, haha. Vi snakkes imorgen ♥ I MIN NYE LEILIGHET !

Vi har alltid vært venner

Jeg har alltid visst at det er mye klipping når det kommer til reality program, og jeg visste da jeg takket ja til å være med at Paradise ikke er noe annerledes. Vi fikk beskjed på forhånd at mye ville virke veldig annerledes på TV, og det kan jeg bekrefte at det gjør. Det er kanskje ikke så rart da de klipper en hel dag ned til 45 minutter, samtidig som de vil lage spenning og drama for dere seere. Er det likevel en ting som er veldig rart å se på TV så er det forholdet oss deltakerne imellom.

Da jeg sjekket inn på hotellet var jeg helt sikker på at det var noen jeg ikke kom til å komme overens med, men det skjedde aldri. Jeg har aldri i mitt liv møtt så mange fantastiske mennesker samlet på et sted. Selv om jeg var i allianse med Andrea og Martine Lunde var jeg god venn med Rebecca og Martine. Alle jentene gikk kjempe godt overens, og vi hang sammen hele tiden. Forskjellen var at jeg snakket taktikk med Andrea og Lunde, noe jeg ikke kunne gjøre med Rebecca og Martine da vi var i forskjellige allianser. Hadde det ikke vært for at vi var med på et spill hadde vi vært verdens beste jentegjeng på feire i Mexico. Det er akkurat derfor det er så rart å se at vi nesten ikke snakker sammen på TV, for det var absolutt ikke sånn det var. 

Jeg føler guttene hadde samme forholdet til hverandre som vi jentene, så der var det også kun allianser som "splittet" de. Alle deltakerne var utrolig gode venner inne på hotellet, og vi var mye mer sammen enn hva dere ser på TV. Det var en grunn til alle følelsene i uke en og to, og det var for at vi var så glad i hverandre. Uansett hvem som måtte ryke så var det kjempe kjipt, og ikke minst veldig tungt. Vi har bare hverandre der inne, så det føles mye verre ut når en ryker enn hva det kanskje ser ut som. Jeg føler meg veldig heldig som har fått være med i akkurat denne sesongen, for jeg har virkelig fått meg venner for livet ♥

En smart investering

Jeg har aldri vært inne på tanken på å kjøpe meg en Iphone 7 til jeg fikk tilsendt disse bildene. Jeg må virkelig si at jeg er utrolig imponert over kvaliteten på et mobilkamera, det ser nesten ut som det er tatt med speilrefleks. Jeg bruker mobilen utrolig mye, men på grunn av kvaliteten på bildene er det ofte jeg velger å ikke legge de ut på bloggen. Med dette kameraet er det ingen problem å bruke mobilbilder, og det må være utrolig deilig å ikke være avhengig av å ha med seg kameraet overalt. Jeg har likevel vært fast bestemt på å ikke kjøpe meg ny mobil på en stund nå, men samtidig føler jeg at det kan bidra til å gjøre bloggen enda bedre. Jeg føler det er litt bortkastet å bruke penger på en mobil når jeg allerede har en som fungerer bra, i tillegg til at jeg har et veldig bra kamera. Hva skal jeg gjøre?

Som dere kanskje har sett på snapchat så har vi vært på innspilling med TV2 hjelper deg i dag. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere mer om det senere i dag, for nå må jeg virkelig komme meg til Tønsberg. Jeg har under et døgn å pakke hele leiligheten min på, såååå wish me luck ♥

Mitt fremtidige hjemNå har jeg akkurat kommet inn døren etter å ha vært på Eataly sammen med Andrea, Martine og Emilie. Jeg synes nesten det er litt flaut å innrømme, men dette er andre gang jeg er på Tjuvholmen for å spise. Jeg føler meg som en skikkelig turist som alltid drar på Aker brygge. Jeg visste faktisk ikke at det lå restauranter i sidegatene før jeg ble kjent med Andrea, hehe ups. Jeg synes også det er mye hyggeligere på Tjuvholmen enn Aker brygge, herregud som jeg misunner dere som bor der. Jeg er fast bestemt på at jeg engang i fremtiden skal ha en leilighet på Tjuvholmen. Tenk så utrolig sentralt og ikke minst fint ♥

Bowling med god kveld NorgeDa har jeg akkurat kommet inn døren etter å ha vært på bowling sammen med god kveld Norge. Vi har spilt inn litt forskjellig, samtidig som vi har blitt intervjuet. Jeg er enda usikker på når dette kommer på TV, men jeg skal si ifra med engang jeg vet ♥  Nå tenkte jeg å ta meg en liten powernap da jeg holder på å sovne av. Jeg sto opp klokken 06.00 for å dra på trening før vi skulle møte god kveld Norge. Det er utrolig godt å være ferdig med treningen allerede, men herregud såå trøtt jeg er akkurat nå. 

Resten av dagen skal jeg brukte til å spille inn en video til dere. Jeg, Martine og Lunde har tenkt å ha SMS-roulette, så dette kan bli spennende og ikke minst veldig kleint. Så skal jeg møte Andrea en liten tur for å spise middag, det blir hyggelig ♥ Jeg har ikke sett min roomie på alt for lenge nå. Vi skulle egentlig møtes i går, men begge var for trøtte og slappe. Jeg ble istedenfor liggende på sofaen å se på skam mens jeg spiste masse godteri, haha.

Uken som gikk

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt må vel være Gullsnutten. Jeg hadde det utrolig gøy i går sammen med verdens beste gjeng. Det var morsomt å gjøre noe nytt også, selv om vi til slutt endte opp på Nox haha. 

UKENS OPPTUR
Ukens opptur er helt klart at gjengen har vært så mye samlet denne uken. Jeg kjenner virkelig hvor mye jeg har savnet å være rundt alle sammen, så det er utrolig hyggelig når vi først finner på ting sammen og alle er i Oslo. 

UKENS NEDTUR
Jeg tror ikke jeg kommer på noen nedturer denne uken. Det eneste som er litt kjipt er at jeg må flytte ut av leiligheten i Tønsberg denne uken, og jeg begynner å få litt dårlig tid. Jeg er sånn type person som ligger på sofaen når jeg får alt for mye å gjøre. Det er min måte å håndtere stress på, haha. 

UKENS CRAVINGS
Helt klart godteri.. Jeg har aldri i mitt liv hatt så dårlige rutiner når det kommer til kosthold som jeg har hatt de siste ukene, ikkjee bra. 

UKENS PERSON
Helt klart mine to bestevenninner Julie og Stine. Det er utrolig mye som skjer i livet mitt for tiden, og da er det utrolig godt å ha de to som jeg alltid kan ringe til ♥ 

UKENS SANG
Jeg har fått utrolig dilla på Cezinando - Håper du har plass ♥ Jeg er egentlig ikke spesielt fan av norske sanger, men denne var utrolig bra. Jeg har har hørt på den om og om igjen de siste dagene, haha. Jeg går vel lei snart regner jeg med. 

Denne uken gjennom snapchatHer har dere noen godbiter fra denne uken♥ Om jeg skal oppsummere hvordan denne uken har vært så kan jeg si så mye som kaotisk, stressende og morsom. Det har vært utrolig mye som har skjedd de siste dagene, og derfor har bloggen dessverre blitt litt nedprioritert. Eller.. Jeg vil vel ikke si at den er nedprioritert, men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å blogge så mye som jeg har ønsket. Jeg synes det er utrolig morsomt når det er mye som skjer, selv om det er litt slitsomt. I dag har jeg heldigvis fått slappet av mye, og jeg er nå klar for en ny uke. Vi snakkes imorgen ♥ sofieeec på snapchat

Behov for å bli akseptert

Jeg har alltid vært en person som har brydd meg mye om hva andre tenker og mener, noe jeg vil si er både positivt og negativt. Jeg synes det er viktig å høre på hva andre har å si, for konstruktiv kritikk tror jeg alle mennesker bare har godt av. Jeg sliter likevel mye med å ikke bry meg om de tingene som faktisk ikke er viktig. Som hva mennesker som ikke kjenner meg sier om meg og hvilken oppfatning de har av meg. Jeg vet selv at ikke alle kan like meg, for akkurat nå er det rundt 500.000 mennesker som har forskjellig oppfatning av meg. 

Jeg har spurt meg selv et par ganger om jeg egentlig har skjønt hva jeg har vært med på. Jeg blottlegger meg selv på TV der jeg blir filmet 24/7. Jeg viser mine gode og dårlige dager. Jeg har vært både stresset, sur, lei meg og skuffet, og disse sidene skal vises til så utrolig mange mennesker. Jeg har også vært full på TV, og hvor mye rart kan man ikke finne på å si å gjøre når man har litt alkohol innabords? Jeg vet selv at jeg alltid har vært meg selv mens jeg har vært i Mexico, og det er selvfølgelig det viktigste. Jeg vet ikke selv hvorfor jeg har et behov for å bli "godtatt", det er nok bare usikkerheten min som snakker. Når jeg tenker tilbake så har jeg vært usikker så lenge jeg kan huske, så kanskje jeg egentlig bare har godt av denne utfordringen. For jeg kan faktisk ikke bry meg om hva alle tenker og mener nå mer, for da kommer jeg til å slite meg selv ut. 

Jeg tror nok ikke jeg er alene med å føle det sånn som jeg gjør. Vi lever tross alt i et samfunn der antall likes og følgere på instagram har alt å si. Der vi har et sterkt behov for å vise frem et perfekt liv til følgerne våre. Der det er flaut å snakke om følelser i tilfelle vi blir avvist. Det er egentlig ganske trist. 

GULLSNUTTEN 2017

Herregud for en bra kveld det var i går. Det var utrolig morsomt å være på Gullsnutten å få møte så mange flinke Youtubere. Det var et par stykker jeg ble skikkelig starstruck av å møte, så det var moro. Etter Gullsnutten dro vi videre på Nox, as always. Vi hadde egentlig tenkt oss på Taket, men der kom vi ikke inn da vi ikke var gamle nok. Veldig flaut da vi hadde billett og stilte oss i billettkøen, hehe ups. 

Nå skal jeg prøve å komme meg på trening før jeg skal møte Andrea. Det er en stund siden jeg har vært sammen med Andrea nå, noe som føles veldig rart. Vi har vært sammen nesten hver dag siden vi kom hjem fra Mexico, så vi har kanskje bare godt av en liten pause. Vi skal jo faktisk flytte sammen om 3 dager!! Herregud så fort tiden har gått. Nå er det ikke lenge til jeg kan vise dere leiligheten vår ♥ JEG GLEDER MEG.

Skal jeg farge håret igjen ?Jeg fant disse gamle bildene av meg, og begynte plutselig å savne å ha brunt hår. Jeg har snart vært blond i et år, og jeg kjenner helt ærlig at jeg begynner å bli litt lei. Jeg har veldig lyst til å farge håret brunt igjen, men det var så utrolig mye jobb for å få det blondt så jeg vet faktisk ikke om jeg orker. Jeg er naturlig mørk, og føler derfor at jeg kanskje kler det best? Jeg kunne ikke tenkt meg å hatt den fargen jeg har på bildene, men kanskje en litt mørkere. Hva tenker dere? ♥

Nå skal jeg og Grunde komme oss på trening før vi skal begynne å gjøre oss klare for Gullsnutten i kveld. Jeg tror det kommer til å bli en veldig bra kveld med masse herlige mennesker. Jeg har aldri vært på et sånn arrangement før, så jeg er veldig spent. Vi snakkes ♥