hits

april 2018

OUTFIT OG DAGENS PLANER

Reklame | annonselenker - Nelly og Bikbok


(annonselenker) Genser. HER /  Boots. HER / Veske. Louis Vuitton

Akkurat nå sitter jeg her å blogger, men jeg burde egentlig komme meg i dusjen. Ine har kommet til Oslo og vi skal nå møte Isabel og Newa for mat og drinks. Det er utrolig lenge siden jeg har sett Isabel, så jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til ikveld. Ine er jo annenhver helg i Oslo, så hun har jeg ikke rukket å savne helt enda, haha. Newa er det heller ikke så alt for lenge siden jeg har sett, men det blir uansett veldig hyggelig. Jeg vil også bare tilføye en liten ting som jeg allerede har nevnt på bloggen, NEWA ER EN FANTASTISK JENTE. Husk at ting ikke alltid er slik som det ser ut på TV, for det er MYE klipping bak. Etter å ha vært med i en sesong selv så vil Paradise Hotel aldri bli det samme. Dere må ikke dømme ut ifra alt dere ser, vær så snill å husk det. 

Nå må jeg nesten komme i gang, så vi snakkes imorgen <3 ha en fin kveld, dere. 

DATENIGHT

Som dere vet så sjekket Morten og jeg inn på hotell for et par dager siden. Personlig synes jeg det er bedre å skape minner enn å få ting i bursdagsgave, så det var derfor jeg bestemte meg for å gi Morten en natt på hotell. Vi begge har snakket lenge om å sove på The Thief, så hvorfor ikke bare gjøre det? Som jeg allerede har nevnt så er dette en av de beste hotellene jeg har sovet på. Jeg må også skryte veldig av servicen vi fikk, for vi ble faktisk oppgradert til suite på grunn av at TV'en ikke funket på rommet vårt. Er ikke det god service så vet ikke jeg! Tusen takk for et herlig opphold The Thief ♥

Som dere vet så hadde jeg også bursdag for en liten stund siden, så Morten tok meg derfor med ut for å spise. Planen var egentlig å dra på kino også, men vi fant ut at det var bedre å ligge i sengen å slappe av. Vi testet ut The Pink Elephant som ligger på Tjuvholmen. Maten var veldig god, så jeg vil virkelig anbefale dere å ta turen dit. Jeg ELSKER jo Indisk mat også, så det kommer fra en som virkelig vet hva hun snakker om, hehe. Naan-brødet der var også helt fantastisk, nam!!

BILDENE DERE ALDRI HAR SETT

Akkurat når dette bildet ble tatt husker jeg ikke, men som dere ser så var det på den tiden der Snapchat hadde nedtelling på bildene. Mange av dere som leser bloggen min fikk kanskje aldri oppleve den aller første Snapchaten? Shiit... nå følte jeg meg gammel :-( haha

Okei, dette er faktisk det STYGGESTE bildet dere noen gang vil se av meg. Jeg vet ikke hva som er verst av 15 kilo mascara, piercing eller snusen jeg har under leppa? Noen ganger skulle jeg ønske at dere hadde fulgt med siden ungdomstiden min, for jeg tror det er få mennesker som har vært gjennom så mange forandringer som det jeg har vært. PS; NEI jeg har aldri snust før, vi skulle bare ta et bilde av meg med snus for å være kul sikkert, don't know. 

Var ikke sponset av Brun og Blid på denne tiden nei xD XP

Her hadde jeg akkurat blitt 18-år og var på bursdagsfest i Drammen, wuuhuu!! #browgoals?

Et tappert forsøk på inspobilder <3 Ting har forandret seg siden 2011 til 2018? hehe 

No words needed

ADVARSEL, RUMPEBILDER PÅ BLOGGEN

Hehe, jeg tenkte bare at jeg måtte advare noen av dere siden det alltid blir reaksjoner når jeg legger ut bilder i bikini eller badedrakt, spesielt om rumpa er med på bildene. Uansett hvor mange kommentarer jeg har fått på at rumpa mi er liten, flat og stygg så digger jeg den. Det er synd at samfunnet har blitt så påvirket av Kardashian familien at en "normal" (sorry jeg hater å bruke det ordet, for hva er egentlig normal?) rumpe ikke er akseptert. Jeg bestemte meg for lenge siden at jeg ikke skulle la meg påvirke av dette hysteriet rundt stor rumpe og det er jeg enda glad for den dag i dag. Jeg gleder meg bare til den dagen vi kan akseptere at alle er forskjellige og at ikke alle har like behov. Jeg synes rumpa mi er fin og det er vel det som er det viktigste, er det ikke? ;-)

Over til noe helt annet, i går testet vi ut spaet til The Thief. Jeg har hørt noen rykter om at det koster 30.000kr i året å være medlem her? Om det stemmer eller ikke vet jeg ikke, men jeg kan forstå hvorfor det koster så mye. Det er lenge siden jeg har opplevd en så god service, samtidig som lokalet var helt nydelig. De hadde alt fra Sauna til Badebasseng, så her kan man virkelig få en avslappende dag om man ønsker det. Ønsker du en romantisk dag med kjæresten eller en avslappende dag med venninnen din anbefaler jeg å booke dere inn her. Du trenger ikke å bo på hotellet for å utnytte deg av spaet, bare så det er sagt. Jeg har også hørt mye bra om massasjen der, den skal jeg helt klart teste ut neste gang. Det koster bare 195kr å komme inn for dere som kun ønsker å bruke bassenget. Da får du også tilgang til alt som er i bassengområdet som steamdusj og sauna. Vi ble forresten oppgradert til suite i går, jeg skal fortelle dere hvorfor etterpå. Grunnen er faktisk helt utrolig, haha!

👻 SOFIEEEC

HVA SKJER MELLOM MORTEN OG MEG?

For litt over et år siden så hadde jeg besøk av Isabel der vi snakket om det å være i et offentlig forhold. Hun fortalte om hvordan enkelte mennesker alltid prøver å ødelegge ved å starte rykter som ikke er sanne. Hun fortalte også at alle trodde at bruddet var et PR-stunt og alle spekulasjonene rundt det. Jeg skal være ærlig å si at jeg tenkte "så ille kan det ikke være", for jeg hadde vanskeligheter med å tro at enkelte mennesker er så opptatt av å ødelegge mellom to mennesker man ikke kjenner. 

Da Morten og jeg gikk ut i media med at vi var kjærester var det ikke mange dager det tok før meldingene begynte å tikke inn. "Morten er utro", "Morten ble med venninna mi hjem" og "Morten kysset en annen jente på byen". Jeg fikk til og med tilsendt snapper av Morten ute på byen der han sto å snakket med andre jenter med en tekst om at de hadde hooket. Jeg trodde helt ærlig at mennesker på 20+ var litt mer moden, men der tok jeg feil. Jeg skal være så ærlig å si at jeg ble skeptisk til noen av ryktene, for enkelte fikk det til å treffe med dato og tid. Det skapte selvfølgelig konflikter mellom oss, det skal jeg ikke legge skjul på. Jeg fikk plutselig kjenne på det Isabel hadde advart meg mot bare noen uker tidligere. 

Det har vært mye som har skjedd det siste året som virkelig har satt forholdet til Morten og meg på prøve. Vi kom til slutt til et punkt der vi begge fikk nok og det var da vi ble enige om at vi trengte litt tid fra hverandre for å finne ut om det forholdet her var noe vi ønsket å bygge videre på. Jeg vet at mange har vært sint for at vi ikke har sagt noe ettersom at påsken er over for lengst, men sannheten er at ingen av oss har helt visst hva vi skal si. 

Vi møttes etter påsken, men vi kom vel egentlig ikke frem til noe som helst. Ingen av oss visste om vi skulle forsette å være sammen, eller om vi skulle gjøre det slutt. Vi ble til slutt enige om at vi skal prøve en siste gang nå og funker det ikke da, så funker det rett og slett ikke. Vi er veldig glad i hverandre, men det er ikke alltid det er nok. Jeg håper selvfølgelig at vi får det til å funke denne gangen, men det vil tiden vise. 

Jeg vet mange av dere har ventet på et svar fra oss, men det her er det eneste svaret jeg kan gi dere akkurat nå. Jeg håper derfor at dere respekterer at vi trenger tid, så skal vi selvfølgelig oppdatere dere når tiden er inne for det <3

UNØDVENDIG Å BOOKE HOTELL I BYEN MAN BOR I?


Se den nydelige utsikten fra hotellrommet <3

Er det noen som klarer å ser hvor jeg har booket hotell? Det morsomme er at dette er et resultat av litt for mye promille natt til søndag, haha. Som jeg har fortalt dere før så elsker jeg å overraske andre og ikke minst å gi gaver, så jeg bestemte meg rett og slett for å booke en natt på The Thief i bursdagsgave. Jeg har lenge hatt lyst til å sove her, så det var virkelig på tide. Jeg synes bare det er litt unødvendig og.. rart? å booke hotell i byen man bor i, haha. 

Jeg kan allerede love dere at jeg kommer til å sove her igjen for dette er virkelig et av de fineste hotellene jeg har bodd på. Nå er planen å komme seg på trening før vi skal en liten tur på spa etterfulgt av en bedre middag. Vi snakkes senere <3

LIVET SOM "ALENEMOR"

Reklame | annonselenker - Nelly


(Annonselenker) Topp. HER (min farge er utsolgt) / Jakke. HER / Sko. HER / Bukse. HER

I går da jeg merket at Celine var alt annet enn seg selv ringte jeg mamma i full panikk som vanlig. Jeg sa noe som at "hadde jeg visst alle problemene Celine kom til å ha, så hadde jeg aldri sagt ja til å få henne". Jeg angret sekundet etter at jeg hadde sagt det, for selvfølgelig ville jeg hatt Celine. Som jeg nevnte i innlegget for et par dager siden så sliter jeg med å slippe mennesker innpå meg for at jeg er redd for å miste de og det er akkurat det jeg er med Celine. Jeg fikk Celine rett etter Utøya, så dere kan tro vi har et helt spesielt bånd. Vi har også hvert gjennom så utrolig mye sammen. Hun ble med da jeg flyttet til Trondheim, hun har vært der etter Utøya, hun har vært gjennom forelskelse og kjærlighetssorg. Celine er på en måte som en bestevenn som har støttet meg gjennom alt, bare at hun ikke kan snakke. Okei.. nå høres jeg helt psyko ut, jeg vet haha. 

Selv om en hund gir utrolig mye glede, så er det også stressende. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg føler meg som en alenemor som har ansvaret for et lite barn. Jeg klarte ikke å skaffe pass til Celine i går likevel, så det endte med at jeg måtte droppe boklanseringen til Julianne. Det var utrolig kjipt for jeg hadde veldig lyst til å være der å heie på henne. Jeg er så utrolig stolt over både hun og Ulrik, de har virkelig åpnet seg om et tema som har vært så vanskelig for de. Jeg satser på at det kommer flere muligheter slik at jeg kan være der. Nå skal jeg begynne å pakke, for i natt skal jeg ikke sove hjemme. Jeg gleder meg til å vise dere hvor jeg skal :-D

DET HAR SKJEDD IGJEN...

Akkurat nå sitter jeg i sofaen å blogger, stresser og passer på Celine. Celine fikk mensen i går, noe som gjør hun skikkelig deppa og...trøtt? Hun sover i alle fall døgnet rundt og har absolutt ikke lyst til å gjøre noe som helst. Jeg prøvde å ta henne med på tur, men da la hun seg bare ned på bakken. Er det noe som er helt sikkert så er det at jeg ikke kan få barn, for jeg blir så stresset hver gang det er noe med Celine. Hun er jo dessverre plaget meg noe hele tiden, så det skjer jo igjen og igjen. Jeg kan ikke så mye om hunder og løpetid, men det er vel ikke bare Celine som reagerer sterkt på det? Sist hun var sånn her tok jeg henne til dyrelegen og de absolutt ingenting. Det er nok bare jeg som stresser og overtenker. 

Jeg skulle egentlig vært på boklanseringen til Julianne nå, men jeg må vente til Celine får barnevakt. Jeg tør ikke å la henne være alene hjemme i et par timer, i tilfelle det skjer noe. Jeg hadde aldri tilgitt meg selv om noe hadde skjedd med henne, det er helt sikkert. Jeg skal ta masse bilder i kveld, slik at dere får se outfiten min, men her er en liten sneak peak ;-*


Er det forresten bare jeg som har skikkelig skeive nesebor? Eller.. det er vel heller det at de har forskjellig størrelse? Jeg synes nesten det er litt sjarmerende, haha :-)

UKEN SOM GIKK / EN NY HVERDAG I VENTE

Reklame | annonselenker - Nelly


Kjolen er dessverre utsolgt, men du finner lignende HER / Sko. HER

Ukens høydepunkt
Ukens høydepunkt må helt klart være turen til Trondheim. Jeg var veldig usikker på om jeg skulle dra da jeg hater å reise på helgeturer, haha. Jeg bestemte meg til slutt for å reise, noe jeg er veldig glad for. Jeg hadde en utrolig fin helg sammen med mine nærmeste i Trondheim og har endelig lært meg hvordan jeg skal kontrollere alkohol på en fin måte. Det er jo SÅ mye morsommere å være ute når man ikke drikker seg full, hvorfor har jeg ikke gjort dette før? Null fylleangst, ingen kleine Mystory på Snapchat og tipp topp form dagen derpå. Tenk at jeg faktisk trodde at jeg måtte være full for å ha det gøy, for en trist og dum tanke. 

Ukens koz
Jeg må være så kjedelig å si Trondheim igjen. Jeg bare elsker tiden jeg har sammen med mine beste venninner, det gjør virkelig noe med meg. Jeg har veldig mange fine mennesker i livet mitt som jeg setter stor pris på. Jeg har jo vært vandt til å være en liten kjøretur unna de, noe jeg absolutt ikke er nå lengre. Det var ikke før jeg flyttet jeg innså hvor utrolig avhengig jeg er av vennene jeg har i Trondheim og hvor godt det er de gangene jeg får vært sammen med de <3

Ukens tanke
Shit det er mye som har skjedd i livet mitt den siste tiden, som jeg dessverre ikke kan dele med dere helt enda. Det føles endelig ut som at livet mitt begynner å gå i riktig retning og at jeg har fått samlet alle tankene som har plaget meg som verst. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg bare kunne dele alt med dere, for jeg vet dere virkelig ville likt denne personlige delen av livet mitt, men det går ikke. Jeg tror nok det ville vært sosialt selvmord, så det er kanskje best at jeg hopper over det. Jeg har i alle fall fått sortert tankene mine og er nå klar for en ny og POSITIV hverdag, hvem er med meg?? :-D

Ukens handel

Ukens sang
Hard 2 face reality med Poo Bear, denne MÅ dere høre <3 

Ukens shit happens
Denne uken har det ikke vært noen nedturer, hvor deilig er ikke det? Om jeg må finne noe å pirke på så må det være at jeg var så lat at jeg ikke orket å stå opp tidlig for å rekke flyet mitt til Trondheim, slik at jeg måtte bruke 1000 kr på en helt ny billett bare noen timer senere. Unødvendige penger? JA. Jeg burde egentlig ikke ha tilgang til penger, jeg suger til å tenke fornuftig :-(

Ukens innkjøp
Jeg shoppet en utrolig fin bukse på Bikbok som jeg skal vise dere denne uken, helt klart en av mine favorittbukser!

Ukens mest leste innlegg
Ukens spørsmål
Kjærlighet
Ikke stirr på kroppen min når jeg trener

ER HAN UTRO NÅR HAN DRIKKER SEG FULL?

Da jeg hadde åpen snap for noen dager siden tikket det inn et spørsmål jeg ønsket å svare på i et innlegg, for jeg vet det er mange der ute som har de samme bekymringene. "Hva gjør kjæresten når han drikker?" Jeg vet det er mange der ute som er usikker på partneren sin med engang han drar ut på byen. "Fløter han med andre?" "Blir han sjekket opp andre jenter?" og "får han lyst på noen andre om han blir full?"

Jeg har selv vært der at jeg har hatet hver gang kjæresten min har vært ute på byen, men det handlet om egen usikkerhet og ikke noe han hadde gjort. Jeg følte meg rett og slett ikke bra nok og var derfor livredd for at han skulle finne noen som var penere, hadde finere hår, tynnere ben and you name it. Jeg fant til slutt ut at jeg måtte jobbe meg eget selvbilde og ikke straffe han for de kjipe tankene jeg satt med. Han var sammen med meg for en grunn og det er det DU også må huske. Det er ikke lett for kjæresten å dra ut å kose seg når han vet at du sitter hjemme å har det kjipt. 

Det er likevel dessverre ikke alle som har en kjæreste som er usikker uten grunn, for det er veldig mange der ute som oppfører seg som idioter selv om de er i et forhold. Det er ikke så alt for lenge siden jeg så en jeg VET har kjæreste kline med en annen jente på byen. Jeg har også vært borti de guttene som alltid gjør noe dumt med litt promille i blodet. Er det virkelig sånn at du mister all fornuft med engang du har tatt deg et par drinker? Eller er du rett og slett ikke forelsket i kjæresten din? Jeg kan ikke se for meg at en som konstant er utro faktisk kan være forelsket, for da ville det vel vært nok med hun du allerede har? Hvorfor må du presse tunga de ned i halsen til en annen jente hver helg om du er så forbanna forelska? 

Er du sammen med en gutt du innerst inne vet ikke er trofast mot deg ville jeg stilt meg selv to spørsmål. Er det verdt det? Gjør han deg mer ulykkelig enn lykkelig? Jeg vil også minne deg på at det finnes så mange gutter der ute som vil behandle deg med den respekten du fortjener, husk det ♥ Og til alle dere andre der ute som er usikker på om kjæresten er utro når han drikker, prøv å legg slike tanker vekk så lenge han ikke har gitt deg en grunn til å være det. Det skaper mye unødvendige problemer for forholdet å gå rundt å være sjalu og usikker uten grunn, jeg snakker av erfaring, haha. Se deg selv i speilet å innse hvor nydelig du faktisk er, så vil du forstå hvorfor han er sammen med akkurat deg <3

PS: Jeg vet at jenter også er utro, men nå snakker jeg ut ifra mitt perspektiv. 

MIN ØNSKELISTE ♥

Reklame | annonselenker - Nelly, Gina, Bubbleroom

NELLY ♥

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY


(annonselenker) Kjole.HER / Jumpsuit. HER / Kjole. HER


(annonselenker) Kjole. HER / Kjole. HER / Badedrakt. HER


(annonselenker) Kjole. HER / Kjole. HER / Jumpsuit. HER

GINA TRICOT ♥

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL GINA


(annonselenker) Genser. HER / Genser. HER / Genser. HER


(annonselenker) T-skjorte. HER / Genser. HER / T-skjorte. HER

♥ BUBBLEROOM ♥

KLIKK HER


(annonselenker) Jumpsuit. HER / Kjole. HER / Jumpsuit. HER


(annonselenker) Jumpsuit. HER / Tights. HER / Body. HER

27 PERSONLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

En liten Funfact før jeg starter dette innlegget. Bloggeren jeg henter mest inspirasjon fra er Martine Johansen, så det er SYKT kjipt at hun har sluttet å blogge. Jeg tror ikke jeg møtt en person med så mange ideer og tanker som denne jenta, noe man merker godt på bloggen hennes. Jeg har selvfølgelig vært å stalket litt, så jeg stjal denne ideen fra henne <3 hehe. 


Forandret meg en del på bare noen måneder? haha SHIT

1. Hva var den første tanken som slo deg da du så deg selv i speilet i morges?
"Fyyfaen som du ser ut, ikke noe mer alkohol på en stund"

2.  Hvem tenker du på akkurat nå?
Hemmelig <3 haha

3. Bryr du om hva andre synes om deg?
Ja, det vil jeg si. Ikke i den grad at det påvirker hverdagen min, men jeg vil jo selvfølgelig at folk skal like meg. Jeg har blitt mye flinkere til å gi mer faen med årene, men jeg lyver om jeg sier at jeg ikke bryr meg i det hele tatt. 

4. Hva tiltrekker deg ved det motsatte kjønn?
Høy, mørk, veltrent, skjegg, fint smil og en sprudlende personlighet. 

5. Hvem er den fjerde personen på tapt anrop-listen din?
Morten

6. Hva har du på deg?
De styggeste klærne jeg fant i klesskapet mitt, haha. 

7. Hvordan hilser du på folk?Verdana
Enten med et smil etterfulgt av "hei". Eller så strekker jeg ut hånden min for å introdusere meg selv. Jeg kan også gi klem når jeg hilser. 

8. Mye penger og lite venner eller lite penger og mange venner?
Helt klart nummer en. Jeg er ikke en sånn person som trenger masse venner i livet mitt, jeg er mer enn nok fornøyd med de jeg allerede har. Jeg tenker at det viktigste er at man har ekte venner som vil deg godt, fremfor å ha masse venner som ikke unner deg å ha det bra. Det hadde jo også vært veldig digg å hatt så mye penger at jeg kunne tatt med vennene mine på kule ting. 

9. Hvem digger du aller mest om dagen?
Hmmm.. godt spørsmål. Veldig generelt, men vennene mine. De gjør hverdagen min så mye bedre <3

10. Hvis du er alene i et rom med to senger, hvilken velger du å sove i?
Den som er mykest. Jeg ELSKER mye senger. 

11. Hva gjorde du rundt midnatt for to dager siden?
Da var jeg på hjemmefest til en god venn av meg som fylte år. 

12. Hva står det i den siste sms-en i innboksen din?
"Kommer snart, er på Aker"

13. Hvem er den siste personen du så i dag?
My roomie, Andrea <3

14. Hvilke(t) ord bruker du igjen og igjen?
"Serr" haha

15. Hvem er den siste som fortalte at han/hun elsker deg?
Morten

16. Hva er det første du gjør når du er alene hjemme? 
Ikke noe mer spennende enn å se på TV og blogge. 

17. Hvem var den siste du hadde sex med?
Gjett en gang ;PPPppppp

18. Har noen av vennene dine sviktet deg?
Ja, men det skjer nok den beste. Det er viktig å kunne tilgi, ikke sant?

19. Din favorittalder i livet så langt?
Helt klart den alderen jeg er i nå, livet er veldig fint for tiden. 

20. Hvem er din verste fiende?
Meg selv. 


Bildet som ikke kom på bloggen? haha

21. Hva har du som skjermbilde på Pc/Mac?
Jeg har ikke egen bakgrunn på macen min, så det er vakkert bilde av landskap akkurat nå, haha. 

22. Hva er det siste du sa til noen i dag?
Jeg oppdaterte Andrea på helgen min og hva som hadde skjedd. 

23. Liker du noen?
Ja, det gjør jeg. 

24. Siste sangen du hørte på?
Hard 2 face reality av Poo Bear, Justin Bieber og Jay et eller annet. Verdens nydeligste sang, anbefales på det sterkeste. 

25. Liker du utseendet ditt?
Ja, det gjør jeg! Spesielt i fylla, da blir jeg egentlig bare klein, haha. Det er rart hvor mye mer selvtillit man får ved litt promille, hvorfor kan man ikke ha denne selvtilliten edru også? 

26. Har du en hemmelighet du har tenkt å ta med i graven?
Yess, det har jeg. Det er bare et fåtall mennesker som vet denne hemmeligheten. 

27. Hva kommer du aldri til å gjøre?
Bli pilot, haha. 

KJÆRLIGHET

Er det rart av meg å si at jeg noen ganger føler at kjærlighet ikke er noe for meg? Jeg er god til mange ting i livet, men kjærlighet er ikke en av de. Jeg har ofte spurt meg selv, hvorfor gjør jeg det så vanskelig? Jeg har hørt at du ikke kan elske noen, før du elsker deg selv. Kanskje det stemmer? 

Jeg elsker meg selv, bare ikke nok. Jeg er bare 23 år, men har allerede opplevd mer enn hva veldig mange andre opplever på et helt liv. Alt som har skjedd har blitt en del av meg på både godt og vondt. Jeg har blitt forbanna sterk, samtidig som jeg ikke klarer å slippe noen helt inn. Det er ikke bare snakk om en kjæreste, men også venner og familie. Jeg forteller aldri noen hvordan jeg virkelig har det på innsiden. De få gangene jeg åpner meg er her på bloggen. Det er så mye lettere å skrive enn å snakke. Det er også lettere å skrive til mennesker jeg ikke kjenner, for hva ukjente mener har ikke så mye å si. Hva mine nærmeste mener har absolutt alt å si. Jeg får ofte telefoner " Jeg leste på bloggen din at du ikke har det så bra, hva skjer?". Vet dere hva jeg svarer? "Vil ikke snakke om det".

Jeg tror jeg er så redd for å bli såra igjen at jeg heller sårer meg selv, om det gir mening. Jeg får panikk med engang noen kommer for nært, for hva skjer om jeg mister han/hun? Det er derfor lettere å sette opp en mur, slik at jeg beskytter meg selv for at noen skal komme alt for nært. Jeg har lenge lurt på hvor lenge jeg skal holde på slik. Jeg har også lurt på hva jeg skal gjøre for å gjøre det bedre. Jeg har egentlig svaret, men jeg er ikke klar for å snakke med noen. Vil jeg egentlig noen gang bli klar for å snakke med noen? Velkommen til Sofie sitt liv, dette er meg i et nøtteskall. Jeg vet alle som kjenner meg godt vil bli frustrert av å lese dette, i feel you guys haha. 

Sannheten er at jeg prøver å skyve mine nærmeste unna, absolutt alle. Jeg er utrolig heldig som har så mange fantastiske mennesker i livet mitt som virkelig forstår meg, ellers ville jeg nok vært venneløs den dag i dag. Jeg tror ikke man kan holde på å skyve folk unna gang på gang for å så forvente at de alltid skal bli, noe jeg også har innsett de siste årene. Jeg prøver virkelig å jobbe med dette, selv om jeg også har prøvd å skyve Morten unna alt for mange ganger. En ting er sikkert, han er tålmodig og ikke minst veldig søt med meg. Innerst inne vil jeg jo ikke at menneskene jeg har rundt meg skal forsvinne, jeg vil bare ikke tillate meg selv å bli såra. Jeg vet det ikke gir noe mening noe av det jeg sier, så jeg forstår om dere ikke forstår. Kjærlighet er bare så utrolig komplisert, for jeg gjør det komplisert. 


Kjærlighet <3 

Takk til alle de fantastiske menneskene jeg har i livet mitt som holder ut meg med, i love you <3 og ikke minst en stor takk til alle følgerne mine som klikker seg inn her hver eneste dag. Dere som ser følger livet mitt på Snapchat og Instagram (selv om jeg noen gang legger ut kleine snaps, hehe sorry.) Dere er best♥

👻 SOFIEEEC

DU KLER DEG SOM EN PROSTITUERT

Reklame | annonselenker - Nelly


Body. HER / Bukse. HER / Sko. HER

Jeg husker at Martine la ut bilde med denne bodyen for en god stund tilbake og det sykeste var at hun fikk masse hat for at hun kledde seg som en hore? EN HORE? Jeg gleder meg virkelig til den dagen enkelte mennesker lærer hva en hore eller rettere sagt en prostituert er. Man selger ikke kroppen sin for penger på grunn av at man bruker en topp som viser kløft, skjerp dere folkens. 

Jeg må forresten bare beklage dårlig blogging, men jeg har rett og slett ikke hatt tid eller energi de siste dagene. I morgen reiser jeg tilbake til Oslo og da lover jeg at bloggingen vil være tilbake til normalt. Jeg skal ta meg tid til å svare på alle kommentarene deres imorgen også, så jeg håper dere klarer å være tålmodig litt til <3 Nå skal jeg betale litt regninger, så skal vi ta oss en tur på solsiden for å nyte det fine været vi har i Trondheim akkurat nå. Vi snakkes i morgen dere, ha en fin helg ♥

UKENS SPØRSMÅL / FORHOLD, BLOGG-NORGE OG PH

Reklame | annonselenker - Nelly


Blazer. HER / Bukse. HER

Hvilke andre bloggere har du kontakt med? 
Martine Lunde, Isabelle, Andrea, Anne Brith, Stina og Isabel

Er du og Morten bare venner nå? 
Vi er ikke bare venner nei. Dere skal få svar på alt dere lurer på når vi føler for å snakke om det, dere må nesten bare være tålmodig. 

Hva er favorittbutikken din? 
Godt spørsmål.. Jeg tror faktisk ikke jeg har en favorittbutikk utenom Jummy Heaven, haha. Jeg handler mesteparten av klærne mine på Nelly :-)

Hva synes du om det som skjedde på parsermonien på torsdag?
Etter å ha vært med på PH selv så er det veldig vanskelig å ta stilling til slike ting da mye klippes bort og det er veldig mye man ikke får med seg. MEN jeg ville aldri gjort det mot en av mine beste venninner der inne, selv om det er et spill. Jeg synes også det er veldig kjipt at Isabel røyk ut, for det er jo hun som står for mesteparten av showet der inne. Jeg klarer liksom ikke å se for meg at noen andre kan ta den plassen. Vi får krysse fingrene for at Isabel sjekker inn igjen :-D 

Når skal du møte Morten? 
Vi har møttes. 

Hvordan har du det? 
Alt er bra med meg, takk som spør <3


Lignende body. HER

Hvor kjøper du bodyene dine?
Veldig forskjellig, men Bikbok, Cubus, H&M og Nelly. 

Har du operert underlivet ditt?
Nei, det har jeg ikke. Er dette liksom en snakkis? haha 

Hvorfor var du og Morten på samme bursdagsfest?
Vi begge ble invitert? :-)

Hva synes du om leiligheten dere var på visning på her om dagen?
Den var veldig fin, men det ene soverommet var nok dessverre alt for lite. Det er ingen av oss som ønsker å bo på et så lite rom.  

Bor du sammen med Andrea?
Ja, det gjør jeg. 

Liker du fortsatt Morten? 
Vet ikke hva du legger i spørsmålet, men jeg liker Morten ja. 

Vet du hvem som vinner PH?
Yes, i do ;-)

Hvor gammel var du da du tok silikon?
Jeg husker faktisk ikke. 18-19 år, haha. 

Hvordan vasker dere klær på PH?
Vi har vaskedamer som vasker klærne våre hver dag, skikkelig luksus. 

Funker vippeserumet fra Komorebi? 
Ja, jeg elsker det. Jeg bruker det alltid de gangene jeg ikke har vippeextensions også bruker jeg det på bryna mine. Du finner det HER

Hvor gammel er du?
Jeg ble akkurat 23 år. 

Når hadde du sex sist?
Spør du meg så spør jeg deg, for det husker jeg ikke, haha. 

TINDER ER EN SEX-APP

Det er fredag og det vil si "Let's talk about sex". I dag tenkte jeg å ta opp noe jeg lenge har lurt på og et tema som har vært ganske hett på jentevorsene vi har vært på. Hvorfor bruker vi egentlig appen Tinder? Jeg husker første gangen jeg lastet ned Tinder så var det for å finne en kjekkas jeg kunne date, men nå laster man jo ned Tinder for å få seg et ligg. Sist jeg hadde Tinder var rett etter Paradise Hotel, der jeg forresten matchet med Morten, hehe. Vi kjente hverandre fra før av, så det telles ikke. MEN det var ikke matchen med Morten og meg som var problemet, det var alle de andre guttene jeg matchet med. Mange startet samtalen med "Sex?" eller "Er du gira på litt spenning ikveld?" 

Jeg ble mildt sagt sjokkert over mange av meldingene jeg fikk og måtte derfor ta dette opp på neste jentevors. Som dere vet så har jeg vært mer i forhold enn hva jeg har vært singel, så jeg er ikke akkurat så veldig god på sjekke-fronten. Jeg ble fortalt at Tinder kun brukes for å få seg et ligg og at det ikke er der man finner kjærligheten. Om dette stemmer så er det kanskje ikke så rart at jeg følte at jeg ikke passet helt inn på Tinder. Jeg har aldri vært den typen som drar hjem med fremmede, da jeg synes det er skummelt og ikke minst kleint. HVA GJØR DU DAGEN DERPÅ?? Jeg ble med en gutt hjem engang som jeg kjente litt fra før, men jeg ble faktisk så klein dagen derpå at jeg stakk mens han var på fotballtrening. Han ønsket at jeg skulle vente sånn at vi kunne spise frokost sammen, hehe nei takk. Jeg lurer enda på hva han tenkte når han kom hjem til et tomt hus, sorry not sorry. Okei.. litt dårlig samvittighet fikk jeg da. 

På grunn av min frykt for å bli kidnappet, drept eller lurt av fremmende menn drar jeg aldri med ukjente hjem. Det vil vel kanskje si at apper som Tinder ikke passer helt for meg? Jeg føler virkelig ikke behovet for å laste ned en app for å få meg noe, om dette virkelig er det eneste Tinder brukes til? Jeg er egentlig veldig interessert i å høre hva DU tenker om Tinder? Er dette en app som brukes for å få seg et ligg eller for å finne kjærligheten? 

JEG ER PÅ VEI TIL..

Akkurat nå sitter jeg på flyet til Trondheim samtidig som jeg prøver å blogge litt. Jeg skulle egentlig ta flyet som gikk 08.50 i dag, men jeg bestemte meg for å bestille et senere et da jeg ikke orket å stå opp så tidlig. Jeg vet ikke hva det er med meg og Trondheim, men jeg bestiller ALLTID to-tre billetter før jeg faktisk reiser hit. Jeg vil ikke tenke på hvor mye penger jeg har brukt på fly, tog og buss det siste året. Kunne sikkert kjøpt meg en Villa på Frogner, hehe neida joda.

I går var jeg i overraskelsesbursdag til Andreas (eller TIX) som mange kjenner han som. Jeg må virkelig bare skryte av Ine som er kjæresten hans, for det var så utrolig fint gjort av henne. Hun har virkelig stått på en god stund nå for å få til en fin bursdag til Andreas. Det ble også et par intimkonserter etterpå som dere kanskje så på Snapchat? (Sofieeec). Grunde sang Starboy, Andreas sang en eller annen russesang jeg ikke kan navnet på og Vidar sang One night stand. Med andre ord en veldig vellykket kveld. 

Jeg innså nettopp at jeg ikke tok et eneste bilde med bursdagsbarnet, hehe ups. Nå skal jeg komme meg i en ny bursdag, så vi snakkes senere <3

👻SOFIEEEC

SANNHETEN OM FORTIDEN MIN

Det er mye dere ikke vet om meg, selv om jeg kanskje virker som en åpen bok her på bloggen. Jeg er veldig åpen om ting, helt til det kommer til det som virkelig er privat for meg. Ja, jeg snakker om mine sårbare sider. Jeg har alltid vært redd for å vise denne siden av meg, hvorfor har jeg dessverre ingen forklaring på. Som jeg skrev i går så ble jeg til slutt enig med meg selv om å dele videoen der jeg snakker ut om mitt forhold til kropp. Jeg skal være så ærlig å si at jeg er livredd for å dele dette, i tilfelle noen tar det jeg sier helt feil. Alt jeg vil er å hjelpe noen andre som er i samme situasjon som jeg var i og jeg håper virkelig av hele mitt hjerte at denne videoen kan være til hjelp. Jeg håper at du også etter denne videoen kan ta et kleint speilbilde der du vise fuck you til kroppspresset mange av oss føler på. PS; DU er BRA nok

EN HEMMELIGHET VI HAR HOLDT PÅ

Reklame | annonselenker - Nelly


(Annonselenker) Kjole/skjorte. HER / Bukse. HER

Akkurat nå er jeg på vei ut døren for i dag skal jeg noe skikkelig morsomt. Vi er mange som har måtte holdt dette hemmelig en god stund nå, så det er veldig deilig at dagen endelig er her. Jeg kan dessverre ikke røpe hva det er helt enda, men jeg lover å legge det ut på Snapchat med engang jeg kan. Så for dere som ønsker å vite hva jeg skal legg meg til på Snapchat; SOFIEEEC. Jeg kommer til å ta masse bilder og legge ut på bloggen i morgen, så dere vil få en skikkelig oppdatering <3 Er det noen som klarer å gjette hva som skjer? PS; Da er du god. 

I går hadde Martine og jeg en liten photoshoot her i Oslo. Det er egentlig veldig morsomt å se hva en dårlig dag kan gjøre med bildene dine, for jeg følte helt seriøst at alle ble stygge. Jeg tenker at om man går inn med en slik holdning så er det ikke rart at bildene ikke blir bra, for man prøver jo ikke akkurat så veldig hardt for å få fine bilder. Jeg vet ikke med dere, men jeg tenker alltid "det er ikke vits". Vi tok 150 bilder i går og de fire bildene her var helt seriøst de eneste jeg følte jeg kunne bruke. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte, for det er helt merkelig hva en dårlig dag kan gjøre med deg. Det er jo ikke akkurat sånn at man ser noe annerledes ut selv om man føler seg mindre pen? Mennesker er rare skapninger, det er en ting som er helt sikkert. Er det noen som leser bloggen min akkurat nå som har en slik dag som jeg hadde i går? I så fall, vet du hva? DU ER SÅ FORBANNA NYDELIG ♥

IKKE STIRR PÅ KROPPEN MIN NÅR JEG TRENER

IRRITERENDE TING MENNESKER GJØR

👎 Roper "Paradise Sofie" eller "PAAARADISE" etter meg. Som jeg har fortalt før så ELSKER jeg at dere kommer bort til meg for å ta en prat eller spør om et bilde, det er så koselig å møte de som følger meg og mitt liv. MEN er det noe jeg virkelig hater så er det når folk roper "PARADISEE!!!!!" eller " PARADISE SOFIE!!!!!" etter meg. Det er ikke det at jeg ikke liker å bli kalt for Paradise Sofie, men det er utrolig kleint når dette ropes høyt på bussen, t-banen eller på et kjøpesenter. Jeg opplevde det senest igår, please don't. 

👎 Mennesker som maser på trening. Det VERSTE jeg vet når jeg trener er folk som spør meg hvor mange sett jeg har igjen på apparatet jeg bruker. Det er jo åpenbart at du gjør dette for å stresse meg, noe du også klarer veldig fint. Jeg forstår ikke hvorfor du ikke bare kan vente til det er din tur? Hvorfor må du vite nøyaktig hvor lenge jeg har igjen på apparatet jeg bruker? Ser jeg veldig opptatt ut er det jo bare å ta en øvelse i mellom, bare et lite tips til neste gang. 

👎De som stirrer på deg når du trener. Når vi først er inne på trening må jeg ta opp alle disse menneskene som føler et sterkt behov for å stirre på deg når du trener. Det er helt greit å se på de som er på trening sammen med deg, men når du har blikket festet på rumpa mi i 10 minutter er det bare ekkelt. Det er alt for mange mennesker som stirrer på treningssenter, slutt med det. Det er ubehagelig for meg og alle de andre som merker at du stirrer på kroppene våre. 

👎De som dømmer meg før de har blitt kjent med meg. Det er veldig dobbeltmoralsk av meg å si dette, for jeg kan til tider være veldig dømmende jeg også. Jeg prøver faktisk å jobbe med akkurat det her, for jeg ønsker ikke å være dømmende mot mennesker jeg egentlig ikke kjenner. Er det noe jeg har lært som jeg alltid prøver å minne meg selv på så er det at man aldri skal dømme etter første inntrykk. Jeg liker derfor ikke når jeg får høre "Jeg trodde du var en bitch" haha  :-( Jeg er så langt fra en bitch, jeg er egentlig ganske søt og snill. 

👎De som plutselig stopper opp midt i gata. Det er ikke noe som er verre enn mennesker som plutselig finner ut at de skal stoppe opp midt i gågata. Hvorfor gjør dere dette? Please stop :-(


Måtte bare slenge inn et skikkelig gladbilde i et ellers så negativt innlegg <3 hehe sorry not sorry. 

👻 SOFIEEEC

MITT BESTE TIPS

Reklame | alle lenker er annonselenker - Ellos

For en stund siden så fikk jeg et tips fra en leser om å sjekke ut Ellos for interiør. Det eneste jeg forbinder med Ellos er fra "gamledager" da mamma pleide og bestille klær til oss fra katalogen vi fikk i posten. Jeg visste faktisk ikke at Ellos solgte ting til hjemmet engang så det sier vel kanskje sitt. Etter å ha tatt en liten titt på Ellos sin hjemmeside, kunne jeg virkelig ikke la vær å tipse dere også. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter, men det finnes så mye mer på hjemmesiden deres. 

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL ELLOS 


Lysholdere. HER / Lampe. HER / Kurv. HER


Vase. HER / Telysholder. HER / Glassmanet. HER


Duftlys. HER / Vase. HER / Stige. HER


Glassboks. HER / Poster. HER / Lyslykt. HER


Poster. HER / Såpe. HER / Vase. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL ELLOS 

LA OSS SNAKKE OM KROPP

Reklame | Sponset behandling av Lashes By Kasja


Haha håret mitt?

I dag var egentlig planen å stå opp tidlig, komme seg på trening, fikse vipper for å så dra på shoot med Pandy. Jeg kom meg opp tidlig, bestemte meg for å se på serie istedenfor å dra på trening. The affair har virkelig fått meg hekta, selv om det er en av de merkeligste seriene jeg noen sinne har sett. Jeg dro så for å fikse vippene mine etterfulgt av lunsj og photoshoot med Martine. Jeg kunne ikke dra på shoot med Pandy i dag likevel da noe oppsto, så jeg har bestemt meg for å spille inn en videoblogg til dere.

Jeg skal være så ærlig å si at jeg synes dette er kjempeskummelt og jeg har diskutert frem og tilbake med meg selv i to uker nå om jeg faktisk skal gjøre det. Det er veldig få som vet at kropp har vært et sårt tema for meg på grunn av at jeg tok noen steg i feil retning et par år. Jeg har aldri snakket åpnet ut om det til noen, utenom mine aller nærmeste. Jeg bestemte meg derfor til slutt for å lage denne videoen i håp om at jeg kan hjelpe noen der ute. Så imorgen kommer det en video omhandler dette. 

Som jeg fortalte over her så har også vært å fikset vippene mine i dag, noe jeg virkelig trengte. Det er nesten en måned siden jeg fylte sist, så det var ikke mange vipper jeg hadde igjen. Jeg går forresten fast til Lashes by Kasja som virkelig er den beste i Oslo. Jeg har prøvd fire-fem forskjellige salonger her, men ingen kunne gi meg et bra resultat. Takk gud for Isabel som tipset meg om Kasja, hun og de andre jente er så utrolig dyktig. Du finner hjemmesiden deres HER

Se forskjellen!! wuuhuu <3

GUTTER SKAL IKKE FORELSKE SEG I GUTTER

Her om dagen kom jeg over et klipp som virkelig gjorde meg glad og ikke minst stolt. Det var en samtale mellom mor og sønn der de snakket om kjærlighet, forelskelse og kjærester. Hun fortalte sønnen sin at han kunne bli forelska i både jenter og gutter, noe som gjorde meg så stolt. For hvor viktig er det ikke at foreldre, voksne og rollemodeller snakker med barna om akkurat dette? Hvor viktig er det ikke at vi informerer barna om at det også er helt normalt å forelske seg i det samme kjønn? 

Det er jo ikke rart mange føler seg unormal, ekkel og føler skyld når man blir fortalt fra barndommen at man skal forelske seg i det motsatte kjønn. Disneyfilmer, historien om Adam og Eva, Romeo og Julie og en hver romantisk komedie (utenom de siste årene). Hvor er Disney filmene om gutter som forelsker seg i gutter? Hvor er kjærlighetshistorien om jentene som falt pladask for hverandre? 

Det er så viktig å snakke med barna om kjærlighet og at kjærlighet ikke kun handler om gutter som forelsker seg i jenter og motsatt. Kjærlighet kan være så mye og det er ingen der ute som kan bestemme hva kjærlighet og forelskelse skal være for deg. Vi lever i 2018, det er virkelig på tide at vi begynner å snakke om kjærlighet som noe mer enn kun det som skjer mellom en gutt og en jente. 

Jeg har ofte fått spørsmål på bloggen "Har du hatt sex med en jente før?" og "Har du vært forelsket i en jente?". Jeg skulle nesten ønske at jeg kunne gi dere et annet svar enn nei, rett og slett for å hjelpe dere som føler at dere er unormale eller mindre verdt. Det gjør så vondt å vite at det er så mange som føler på akkurat disse følelsene, for det er så feil. Dere er IKKE unormale og dere er absolutt IKKE mindre verdt. <3 

BARNDOMSBILDER AV MEG

Reklame | Alle lenker er annonselenker - Nelly og Gina

 

I dag fikk jeg spørsmål fra lillesøsteren min om hun kunne legge ut barndomsbilder av meg og henne på Instagram. Jeg sa selvfølgelig ja, så lenge jeg ikke var naken på noen av bildene. Jeg vet ikke om det er noe alle barn gjør, men jeg gikk mye naken når jeg var liten. Jeg måtte derfor forsikre meg at ingen nakenbilder av 5 år gamle Sofie ble lagt ut på Instagram, haha. Jeg spurte om å få tilsendt noen av bildene da jeg tenkte det kunne vært morsomt å vise dere noen bilder fra da jeg var liten. Som dere ser så var jeg ikke så veldig flink til å dusje håret, for på det øverste bildet ser jeg ut som et eget produsert merke for smør. 

Dere som er på min alder husker kanskje hvor populært det var å stripe håret? Hjemmestriper og Nokia telefon var virkelig hot på 2000-tallet, haha. Det er grunnen til at vi har bærepose på hodet til dere som måtte lure på det. Er jo helt normalt, så regner med at det ikke var noen som tenkte over det ;-)

Babybilder av pappa og meg <3 Jeg lurer enda på hvorfor jeg ikke har arvet brunfargen til pappa :-( dere ser helt sikkert ikke forskjell på hudtonen vår? 


Jeg tenkte forresten at jeg skulle tipse dere om noen gode tilbud på forskjellige nettsider til alle dere som ønsker å shoppe litt <3 

OPPTIL 50% PÅ NELLY


Blazer. HER / Bukse. HER / Jakke. HER

TRYKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL SALGET


Genser. HER / Kjole. HER / Jumpsuit. HER 

GINATRICOT HAR OPPTIL 70% RABATT

VI REISER SAMMEN

Akkurat nå er Martine og Isabelle på besøk hos meg for å planlegge en reise vi skal på sammen om noen uker. Hvor vi reiser vil være hemmelighet i noen uker til, men jeg tror dere vil like destinasjonen vår. Personlig elsker jeg å lese blogger som er ute å reiser, det er så mye gøyere enn å se kjedelige outfits fra gatene her i Oslo. Det gjør også noe med humøret å se på fine feriebilder, er dere ikke enige? 

Martine, Isabelle og jeg har ikke vært på "ferie" sammen siden Mexico, så jeg gleder meg til en tur som ikke omhandler taktikk, drama og spill, haha. Denne gangen skal vi bare kose oss, feste og ha det skikkelig gøy sammen. Det beste er å reise med andre bloggere, for det er faktisk ganske kjipt å være den vennen som "bare må ta bilde her" eller "må bare skrive dette innlegget før vi drar". Jeg kan i alle fall love gode innlegg og fine bilder, GLED DERE <3 

En liten Funfact om Martine og meg. Jeg er en sånn person som elsker å ordne til jentevors. D.v.s mat, snacks og drikke. Martine derimot er en sånn person som bare vil drikke, noe som har skapt en veldig morsom intern greie mellom oss. Hver gang det skal være vors hjemme hos Andrea og meg pleier jeg alltid å si "Skal jeg lage noe mat" og Martine har alltid vært sånn "neinei, ikke mat". Etter x-antall forsøk har jeg gitt opp med å prøve å servere Martine mat, da hun alltid takker nei. Hun drar heller midt under festen for å spise på restaurant, som hun gjorde på bursdagen min, haha. Jeg så det var noen som mente at jeg inviterte Newa i bursdagen min for å få billigere mat på Sumo, synd jeg ikke ble med de da ://

UTROSKAP REDDER FORHOLDET

For noen år tilbake kom jeg over en artikkel som mente at utroskap kan redde forholdet. Jeg begynte plutselig å tenke på denne artikkelen igjen ettersom at jeg ser på serien "The Affair". Det ligger vel i navnet hva serien handler om? Kort fortalt så er det en mann som er utro gjentatte ganger i begge forhold. Jeg kan forstå etter å ha sett denne serien at ordtak som "engang utro alltid utro" har blitt noe mange tror på.

Spør du meg så tror jeg ikke på det at man er en drittsekk for resten av livet for at man gjør en feil, for det er menneskelig å gjøre feil om det er utroskap eller å stjele noe, alle mennesker gjør feil. Er det noe jeg ikke tror på derimot så er det at utroskap kan reddet forholdet. For hvordan kan egentlig et så stort tillitsbrudd redde et forhold? Skal jeg snakke ut ifra egne erfaringer så gjorde det bare ting vondt verre mellom oss. Selv om jeg sa "jeg tilgir deg" så mente jeg det aldri. For om jeg hadde tilgitt han, hvorfor måtte jeg da alltid sjekke telefonen? Hvorfor var jeg alltid usikker de gangene vi ikke var sammen?  Hvorfor hørte jeg ikke på magefølelsen? For det skjedde jo igjen og igjen. Nå vet jeg at jeg motsier meg med det første jeg skrev over her, men det er viktig å ikke dra alle sammen over en kam. Noen er dessverre født drittsekk, mens andre gjør rett og slett bare en dum feil. 

Jeg vet det er mange der ute som har opplevd utroskap, så jeg vil derfor høre deres mening rundt dette teamet. Reddet det forholdet til deg og kjæresten din at du eller han var utro? Eller var det så ødeleggende at det ble slutt? 

Når vi først er inne på teamet tenkte jeg å komme med et par tips til deg som er usikker på om kjæresten din er utro eller ikke. 

😈 Spør han/hun rett ut. Det aller beste er jo bare å spørre og håpe på at man får et ærlig svar om du er usikker på hva som skjer bak ryggen din. Det er mye lettere enn å ta på seg jobben som FBI, i promise. 

😈 Det er dessverre ikke alle som klarer å være ærlige noe som gjør at du dessverre må ta på deg jobben som FBI. Jeg er jo veldig for at man skal snakke om ting før man gjøre noe som helst, så jeg ville bare spurt om å få sett på telefonen hans om du føler at du har en grunn til å være bekymret. Har han ingenting å skjule så får du jo se på den også. 

😈 Vil han ikke la deg sjekke telefonen hans ville jeg absolutt sjekket den likevel. Jeg er veldig imot å være crazy girlfriend som stalker alt kjæresten gjør, men har han gjort noe som får deg til å føle deg usikker på forholdet deres så burde han absolutt gi deg den bekreftelsen du trenger. Det har vært flere tilfeller jeg har fått ekle kommentarer fra blogglesere som har gjort meg usikker på Morten. Han har alltid sagt "Sjekk telefonen min da". Bare å høre han si det har gjort at alle min tvil har forsvunnet. 

😈Han ønsker ikke å ha sex med deg mer. Det er helt normalt å ha mindre sex i perioder, men ønsker han absolutt ikke å ha sex med deg mer så får han nok behovene sine dekt et annet sted. 

DRESS LIKE ME

Reklame | Alle lenker er annonselenker - Nelly, Gina, Bikbok, Gucci og YSL

Jeg vet mange av dere setter pris på innleggene jeg lager med lenker til klær jeg enten har eller ønsker meg. Jeg tenkte derfor å fikse et innlegg der jeg linker til alle mine seneste outfit. PS; Det er noen linker som ikke er identiske med klærne jeg har på meg. 


Genser. HER / Bukse. HER / Sko. HER

Kåpe. HER / Bukse. HER / Sko. HER / Caps. HER / Veske. HER

Kjole/genser. HER / Skjerf. HER / Boots. HER

Snekkerbukse. HER/ Genser. HER / Solbriller. HER

Jakke. HER / Bukse. HER /  Topp. HER / Sko. HER

Kjole/genser. HER / Boots. HER 

Jakke. HER / T-skjorte. HER / Bukse. HER

Genser. HER / Bukse. HER


Jumpsuit. HER

NOEN HEMMELIGHETER JEG IKKE HAR FORTALT

♥  Denne er ganske ekkelt, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg nevner det, men men. Jeg biter negler hver gang jeg blir stresset, noe som vil si 70% av dagen, haha. 

♥  Jeg har aldri ligget med noen jeg ikke har kjent. Ine og jeg snakket faktisk veldig mye om akkurat dette teamet for noen dager siden, for det er ingen av oss som har snakket med noen på Tinder for å så møte de etterpå. 

♥ Jeg vet og tror at man kan få til akkurat det man vil her i livet. Ingen drømmer er for teite eller store, just watch me ;-)

♥ Apropo punkter over her, jeg synes det er kjempe ubehagelig at noen prøver seg på meg. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg klarer det bare ikke. En venninne av meg filmet meg i det en gutt sjekket meg opp for noen helger siden, SE ANSIKTSUTTRYKKET MITT HAHHA. 

♥ Jeg er veldig avhengig av mamma og ringer hun nesten hver eneste dag bare for å snakke med henne. Vi har skikkelig bestevenn forhold. så jeg forteller hun absolutt alt som skjer i livet mitt. 

♥ Før så lot jeg meg virkelig påvirke av været, noe som egentlig er helt idiotisk. Hvorfor skal man irritere seg over noe man ikke får gjort noe med? Så utrolig unødvendig å bruke så mye tid og energi på ingenting. 

♥ Apropo været, jeg elsker å høre på regnet. Jeg kan ligge i flere timer kun for å lytte til regnet utenfor vinduet. Det er så deilig og ikke minst avslappende. 

♥ Jeg vurderte å trekke meg flere ganger fra Paradise Hotel på grunn av kjærligheten. Nei, jeg hadde ikke kjæreste, men jeg var veldig usikker på alt egentlig. Den dag i dag er jeg veldig glad for at jeg dro. Hadde jeg ikke takket ja ville jeg aldri hatt livet jeg har i dag, selv om det har sine baksider. 

♥ Jeg tenner lys hver eneste kveld. Jeg vil ikke tenke på hvor mye penger jeg har brukt på stearinlys de siste årene, det må være MYE. 

PARADISE HOTEL DRAMA OG TV-INNSPILLING

LIVET MITT FOR ET ÅR SIDEN


ER DERE SAMMEN?

Jeg hadde helt glemt hvor mange som spekulerte i om Kevin og jeg var kjærester på denne tiden ifjor. Jeg måtte derfor skrive et innlegg der jeg avkreftet alle ryktene om oss. Kevin var og er fortsatt min beste venn, så det har aldri vært noen romantiske følelser mellom oss. Selv om jeg tror Kevin var litt betatt av meg inne på hotellet <3 <3 haha. Hva synes dere? Hadde vi passet sammen som et kjærestepar? Eller passer vi kun til å være bestevenner? Innlegget finner du HER.


INNFLYTTNINGSFEST

Andrea og jeg innflyttningsfest i leiligheten vi akkurat hadde flyttet inn. Vi hadde invitert alt for mange mennesker til en leilighet som ikke er så alt for stor, så vi var veldig spent på hvordan denne kvelden ville bli. Dette var kveldens outfit og slik så jeg ut for et år siden. Jeg kjenner jeg blir oppriktig lei meg av å se hvor langt hår jeg hadde for bare et år siden. R.I.P <'3 Du kan lese innlegget HER.


FUNFACTS OM PARADISE HOTEL 
 
Morten, Martine, Andrea og jeg spilte inn en video der vi fortalte dere Funfacts om Paradise Hotel. 


"MOBBINGEN" PÅ PARADISE HOTEL

Andrea, Kevin, Morten og jeg ble beskyldt for å være mobbere etter tidenes klipping av TV3. Jeg kommer aldri til å glemme sjokket da vi fikk se denne episoden dagen før den ble vist på TV. Det var første gangen jeg virkelig fikk kjenne på hvordan det var å være med på Paradise Hotel og hvor tøft det kunne være etterpå. Det er aldri kult å bli beskyldt for noe man ikke har gjort, spesielt ikke når ordet mobbing blir dratt opp. Jeg husker ikke hvor mange kommentarer jeg fikk på bloggen den dagen, men det var ekstremt mange. Soph gikk til og med ut på sin blogg der hun fortalte at situasjonen ikke var slik den ble vist på TV, likevel klarte ikke folk å ta det til seg. Dere kan lese innlegget jeg skrev dagen etterpå HER


SNEAKPEAK AV LEILIGHETEN 

En liten stund etter Andrea og jeg hadde flyttet inn i vår nye leilighet viste jeg dere sneakpeaks av den. Jeg kan enda huske hvor lykkelig jeg var og ikke minst hvor mye jeg elsket akkurat denne leiligheten. Litt rart å tenke at vi egentlig sa opp denne leiligheten et år senere, haha. Jeg er glad i vi har bestemt oss for å bli værende her, selv om jeg kanskje må bo alene her etterhvert. Det blir spennende å se hvordan dette året vil bli, jeg gleder meg! Du kan lese innlegget HER


KNUST TELEFON

Jeg var på påsketur i Åre der jeg klarte å knuse min helt nye telefon. Jeg kan enda husker hvor sykt kjipt det var og hvor stresset jeg ble. Før hadde det ikke hatt så mye å si, men da jeg var helt avhengig av telefonen for å kunne jobbe så ble det plutselig verdens undergang.  En liten funfact om meg og telefonene mine, jeg har knust 14 stykker på fire år. No joke. Du kan lese innlegget HER


INNSPILLING OG FEST

Som dere kanskje husker så var jeg med i første serien av kollektivet og på grunn av innspilling skulle vi arrangere en fest på K10. Vet dere hva det beste med festen var? At det sto på Jodel dagen etterpå at jeg var så hyggelig i virkeligheten. Til deg som skrev den jodelen, tusen takk <3 du fikk meg til å smile i en uke etterpå. Det beste jeg kan få er komplimenter på personligheten min, det er så mye hyggeligere å høre "Herregud så snill du er" istedenfor "herregud så pen du er". Det er selvfølgelig hyggelig å få høre at man er pen også, men jeg har alltid likt bedre å få komplimenter på verdiene og holdningene mine. Du kan lese innlegget HER.

HOUSETOUR
 
Andrea, Morten og jeg hadde House Tour der vi viste frem leiligheten. Morten og jeg hadde ikke bekreftet ryktene om oss to, så jeg husker hvor utrolig mange spekulasjoner det ble etter vi la den ut. Kanskje ikke så veldig rart? Vet dere hva som irriterer meg skikkelig mye med denne videoen? Jeg lastet den opp på Morten sin YouTube-kanal da jeg ikke brydde meg litt om å bygge opp min egen. Den dag i dag har den nesten 200.000 views :-(

IKKE SPANDER DRINK PÅ MEG FOR Å FÅ DEG NOE

KLEINE TING GUTTER GJØR PÅ BYEN

👎 Kommer med drikke på bordet uten at dere har snakket sammen. Det er ikke noe jeg hater mer enn gutter som bare kommer med drikke på bordet. Jeg synes det er superkleint, spesielt da 90% forventer at du skal tilbringe resten av kvelden med de etter at du har fått en drink. Veldig hyggelig at du ønsker å spandere, men ikke gjør det for å få deg et ligg. 

👎 Det er ikke sjarmerende å ta noen på rumpa/puppene. I går var det en som slo meg hardt på rumpa og holdt på å le seg ihjel da jeg snudde meg for å se hvem dette var. Er dette et sjekketriks du har på lista de ville jeg fjernet det med engang. 

👎 Vær så snill å ikke stirr creepy. Du vet når du kjenner blikket til et annet menneske nesten svi seg fast i ansiktet ditt? Så snur du deg for å se hvem som stirrer på deg så møter du et skikkelig creepy blikk. SLUTT MED DET. 

👎 Ikke snakk om pengene dine. Sist jeg var ute i Trondheim var det en som satt å viste meg lønnsslippene sine for å skryte over at han tjente så utrolig mye. Jeg snakket ikke med han resten av kvelden for å si det sånn. 

👎 Ikke snakk om liggene dine. Det var engang jeg snakket med en skikkelig sjarmerende og ikke minst kjekk gutt, så begynte han plutselig å fortell meg om liggene sine. HVOR EKKELT ER IKKE DET? I dont wanna know. 

PS; Jeg vet også at jenter gjør mye kleine/teite ting på byen, så dere trenger ikke å klikke for at jeg kun nevner gutter her. 

BURSDAGEN BLE NESTEN AVLYST


Funfact; Jeg har et arr som ligner på en kvise. En annen funfact; Jeg vet ikke hvorfor jeg har fått det. 

Jeg lo godt av mange av disse bildene, litt av noen blinkskudd eller hva? Som jeg har fortalt dere tidligere så har jeg så og si kuttet ut alkoholen helt, så i går var jeg igjen edru på byen med jentene. Jeg har det like morsomt edru som full, eller jeg har det faktisk morsommere. Det er så digg å kunne huske alt som blir gjort og sagt, ikke våkne opp med fylleangst og i dårlig form. Jeg vil virkelig anbefale alle dere som drikker til å faktisk prøve å dra ut edru et par ganger, jeg er ganske sikker på at du vil like det...Eller hate det ;pPPpp

Jeg hadde forresten en veldig fin bursdag i går takket være jentene som kom hit for å feire meg. Jeg hadde egentlig tenkt å avlyse på grunn av at lokalet jeg skulle bruke ikke ønsket fest og jeg hadde ikke plass til så mange, men så ordnet Andrea og Ine en veldig fin feiring til meg. Nå ligger hele gjengen på sofaen, Stine har akkurat funnet hår i kebaben sin og jeg skal prøve å komme meg på trening snart. Vi snakkes senere <3

MIN ØNSKELISTE

Reklame | Alle lenker er annonselenker - Nelly, Gina og BIkbok

NELLY


Kjole. HER / Suit dress. HER / Sko. HER


Bukse. HER / Hoodie. HER / Solbriller. HER


Jakke. HER / Kjole. HER / Kjole. HER


Link til settet alle har spurt om <3 Jakke. HER / Bukse. HER

BIKBOK


Kjole. HER / Genser. HER / Genser. HER


Kjole. HER / Bukse. HER / Genser. HER


Overdel. HER / Truse. HER / Kjole. HER

GINA


Genser. HER / Bukse. HER / Jakke. HER


Solbriller. HER / Veske. HER / Jakke. HER


Jumpsuit. HER / Genser. HER / Jumpsuit. HER

VELKOMMEN TIL MIN BURSDAG

Hei dere <3 I dag har Ine og jeg stått på som bare det for å gjøre det helt perfekt til bursdagen min som bare er om noen få timer. Jentene kommer rundt 18.00, så jeg kjenner at jeg er litt stresset. Egentlig var planen å feire med flere enn de som kommer nå, men det lot seg dessverre ikke gjøre. Andrea og jeg har ikke så stor leilighet, så jeg fikk ikke plass til alle. Jeg måtte derfor bestemme meg for å kun ha jentene hjemme hos meg, så møter vi resten ute på byen senere. 

Jeg må virkelig begynne å ha med meg Ine hver gang jeg skal feire bursdag, for hun er så kreativ og hjelpsom. Utenom ballongene så er det Ine som har fikset ALT dere ser, hvor snilt er ikke det? Dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg kom hjem til det her. Det er også hun som har ordnet muffins for meg, da jeg ikke kan å lage topping eller "frosting" som hun kaller det, haha. Jeg er i alle fall så fornøyd med resultatet, hva synes dere? 

UKENS SPØRSMÅL / ANGST, UTROSKAP OG KROPPSPRESS

Reklame | annonselenker - Nelly og Bikbok

Er du med i denne sesongen av bloggerne siden du var med på premierefesten? 
Nei, det er jeg ikke. Jeg har jo en stor drøm om å en dag være en del av bloggerne, så vi får bare håpe på det beste. Kanskje du snart ser meg på TV-skjermen? Ville ikke det vært morsomt? :-)

Jeg har også angst, hvordan reagerer du? 
Jeg er en sånn person som holder mye inni meg og har en dårlig vane med å trekke meg unna alt og alle når angsten kommer. Jeg er også veldig god til å skjule at jeg har det vondt, så jeg håndterer den som oftest alene. Jeg tror nok ikke dette er et godt råd å komme med, for man burde absolutt dele smerten man føler med noen man stoler på. Jeg vet ikke hvorfor jeg er så inneslutta og hvorfor jeg har så vanskeligheter med å snakke om følelsene mine, men det er vel bare sånn jeg er, dessverre. 

Hvem heier du på av gjenværende PH-deltaker? 
Akkurat nå heier jeg på Isabel, Newa og Ingrid. 

Hva liker du best med deg selv?
Ståpåviljen min, omsorgen jeg har for andre også er jeg veldig fornøyd med utseendet mitt.  

Har du noen gang brukket noe?
Nei, det hat jeg heldigvis ikke. Har jo enda 60 år igjen så det skjer vel et eller annet med min uflaks. 

Når kommer du til Stord?
Snart forhåpentligvis. Jeg gleder meg veldig til å besøke Kevin å se hvordan det er på Stord, haha!

Forbildet ditt?
Helt klart mamma. Jeg kunne dedikert en hel bok til mamma, for herregud for et fantastisk menneske. Hun har oppdratt tre barn helt alene og hun var bare 19 år gammel da hun fikk storebroren min. Selv om jeg noen gang kan bli litt oppgitt over henne, så er hun verdens snilleste. Hun har støttet meg gjennom så mye vanskelig her i livet, hun har alltid satt barna sine først og bare vært verdens beste mamma. Om jeg klarer å gi barna mine halvparten av det mamma har gitt meg så er jeg fornøyd, så bra er hun. Tusen takk mamz <3 

Har du vært utro?
Nei, det har jeg ikke. Med mindre vi teller med hevnen jeg tok som 13-åring da kjæresten min var utro mot meg, haha. 

Verste du har opplevd i 2018?
Det må egentlig være alt som har skjedd den siste måneden. Det man likevel må huske på er at det alltid går oppover når man først treffer bunnen. Man lærer også mye når man går gjennom tøffe perioder i livet og jeg føler at jeg virkelig har blitt kjent med meg selv den siste tiden. Spesielt når det kommer til det å stå opp for meg selv når jeg blir urettferdig behandlet. YOU GO GIRL!

Er du og Martine Lunde gode venner?
Ja, jeg ser på Martine som en av mine beste venninner <3

Har du noen gang følt på kroppspress?
Ja, så absolutt. Det er mye jeg ikke har fortalt dere på bloggen, rett og slett for at jeg er livredd. Jeg har lenge vurdert å spille inn en video der jeg snakker ut om akkurat dette teamet, hva tenker dere?

Kommer du noen gang til Bergen?
Ja, jeg skal komme veldig snart slik at jeg får besøkt Ine. Jeg har lenge hatt lyst til å dra til Bergen, så dere vil se meg der i nærmeste fremtid. 

Hvordan ble du venn med Ine?
Vi begynte vel egentlig bare å følge hverandre på sosiale medier, så endte det med at nesten alle PH-jentene kom på vors til meg, så klikket vi bare ekstremt godt. Vi har hatt kontakt siden da, noe jeg er evig takknemlig for <3  


(Annonselenker) Topp. HER / Bukse (annen farge). HER / Lignende jakke. HER

Hvor mye penger bruker du i måneden? 
Det vil jeg faktisk ikke snakke om engang. #angst

Har du hatt sex med en jente? 
Nei, det har jeg ikke. Jeg liker det motsatte kjønn om det er det du vil frem til, men jeg synes alle skal få lov til å like/elske den de vil. De som har andre meninger burde komme seg tilbake til 40-tallet. 

Hva synes du om bloggdramaet? 
Jeg har fått utrolig mange spørsmål om dette, men har valgt å overse da jeg ikke vil blande meg inn i noe som handler om to mennesker. MEN er det noe jeg må få sagt så synes jeg at enkelte her i bloggverden får gjennomgå ufortjent mye. Jeg synes vi ALLE skal huske på at de også bare er mennesker. De føler, de tenker og de blir såret på lik linje som alle andre. Det er ikke slik at du automatisk tåler mer kun for at du er blogger.  Jeg synes også at vi som er bloggere eller influencere som det kalles skal være veldig forsiktig med hvordan vi snakker om våre kollegaer over nettet. Vi er forbilder og da er det utrolig dumt å vise våre følgere at det er lov å henge ut andre på nett. Isabel er en helt fantastisk jente og hun får virkelig ALT for mye ufortjent fra alle kanter. Det er greit å være kritisk til noe man gjør, men når man begynner å snakke om utseendet til andre mennesker så er man helt på villspor. Utseendet og handlinger er to helt forskjellige ting, vær så snill å husk det. 

Kan du legge ut nudes på bloggen?
Nei, så absolutt ikke. 

BILDET SOM BLE TATT ET PAR TIMER FØR SKYTINGEN

Den siste tiden har jeg åpenbart hatt det kjipt av mange forskjellige grunner. Det er lenge siden jeg har hatt en så tøff periode som det den siste måneden har vært for meg. Jeg traff veggen, skikkelig også. Jeg har på mange måter ikke følt for å stå opp engang, for det beste hadde bare vært å sove meg gjennom dagen. Jeg har tatt tog og buss istedenfor fly, for angsten har virkelig plaget meg som verst. Heldigvis har jeg kunne skyldt på Celine, for da vil ingen vite at det er jeg som er redd. Alle som kjenner meg godt vet at jeg ikke tar fly i dårlige perioder. Hvorfor? Jeg ønsker ikke å oppsøke døden. 

Jeg har ikke snakket med noen og heller ikke skrevet noe, for at jeg er redd. Hver gang jeg åpner meg her på bloggen så får jeg beskjed om å komme meg videre i livet, legge ting bak meg å slutte å skrive om Utøya kun for å få klikk. Det er vanskelig for meg å forstå at selv om så mange har sett Utøya-filmen så kan de likevel lire av seg sånne kommentarer. Noen mennesker kan dessverre ikke vise empati eller forståelse, noen er bare veldig selvsentrerte. 

Jeg er "ferdig" med Utøya. Den delen har jeg lagt bak meg på lenge siden. Det er ikke Utøya som plager meg, den historien forteller jeg kun for at jeg vil at dere skal vite. Det er en del av historien vår og jeg er så heldig/uheldig? at jeg kan skrive den ekte delen. Jeg er ikke en lærer eller en privatperson som har sett dokumentarer eller lest bøker, jeg var der. Jeg har sett, følt og overlevd. Ingen kan fortelle historien så bra som meg, så hvorfor skal jeg holde kjeft? 

Det jeg ikke har lagt bak meg derimot er angsten og depresjonen som treffer som bølgene på havet. Du kan se og føle at det nærmer seg, men du vet aldri når det kommer. Plutselig smeller det og du blir dratt under vann. Det tar tid å komme seg opp igjen og da må du kjempe mot saltvannet som svir i øynene og desperat prøve å hoste opp alt vannet du har klart å svelge i de sekundene du var under vann. Det er akkurat sånn det er med angsten og depresjonen min. 

Selvfølgelig er Utøya og pappas død årsakene til alle plagene mine, men det er ikke slik at når angsten oppstår så tenker jeg på Utøya. Det er heller ikke slik at jeg tenker på Utøya når depresjonen kommer snikende. Jeg tenker på livet, frykten for å dø, frykten for at noen skal ta meg, frykten for å miste kontroll. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli redd for å fly for at jeg overlevde terror. Gir det mening? Nei. MEN kanskje det gir mer mening når jeg forteller dere at jeg mister alt av kontroll i jeg setter meg på flyet. Jeg legger livet mitt i noen andres hender og det gir meg angst. Jeg mistet kontroll over livet mitt en gang tidligere og det er en kontroll jeg aldri vil miste igjen. Angst er ikke bare det man ser utad, angst er så mye mer. 


Dette bildet ble tatt et par timer før skytingen. Se hvor lykkelige og uvitende vi var. 

Jeg vet det er mange der ute som sliter med angst og depresjoner, så jeg tenkte derfor at jeg skulle gi dere mine beste tips som pleier å funke for meg <3

♥ Om du ikke orker å stå opp, sett på en god film eller serie. Du gjør det bare vondt verre av å ligge i sengen å kun tenke på det som allerede drar deg ned. 

♥ Fortell noen om problemene dine. Jeg er kanskje den verste som kan gi dette tipset, da jeg ALDRI snakker om problemene mine. MEN har hørt fra veldig mange andre at det å snakke ut om hvordan man har det til noen man er glad i er veldig godt. 

♥ Tenk på alle de fine tingene i livet ditt. Jeg har veldig lett for å grave meg enda lengre ned om jeg sliter, noe som virkelig gjør problemet mye større. Jeg har derfor begynt å tenke på alle de fine tingene i livet mitt. Mamma, vennene mine, Celine, leiligheten min, jobben min og alle de fantastiske mulighetene jeg har. Skriv gjerne ned en liste der du noterer ned ALT du liker i livet ditt. Det kan omså være klesskapet ditt, ingenting er for lite eller for teit. 

♥ Det er lov å ikke ha det bra. Jeg vet det er mange mennesker der ute som dessverre har alt for mange fordommer rundt angst og depresjon, men drit i de. De vet ikke hva de snakker om, da ville de aldri uttalt seg på en sånn måte. 

♥ Spis noe godt. Jeg mister ofte matlysten når jeg er lei meg, men da det er uaktuelt å ikke spise handler jeg alltid inn favorittmaten min. Har jeg lyst på burger fra Max? da kjøper jeg det. Frister det med litt sjokolade? Da kjøper jeg det også. Jeg mener absolutt ikke at man skal trøstespise, men det er ofte ganske deilig å glemme alle problemene sine i en digg burger. 

GUTTER MISTER INTERESSEN ETTER Å HATT SEX MED DEG

Siden det er fredag og igjen "Let's talk about sex" tenkte jeg å ta opp et tema jeg selv synes er veldig interessant. Jeg vet ikke om det bare er meg og jentegjengen som har hatt denne samtalen, men har ikke dere ofte hørt " han snakket ikke til meg igjen etter at vi lå sammen"? Jeg vet ikke med dere, men det har ofte vært et tema på vors. "Herregud for en drittsekk", "han er så player" og "han var kun ute etter et ligg". 

Her om dagen så jeg en video på YouTube som plutselig ga meg svar på alle diskusjonene jeg har hatt med jentene. "Hvorfor ditcher gutten deg etter sex"?. Det er forsket på at jenter forelsker seg ved å ha sex, mens gutten forelsker seg med å knytte seg. Grunnen til det er at når du starter å snakke med en gutt og han fatter interesse for deg, så blir dette brutt ved å ligge med han for fort. Hvorfor? På grunn av testosteronet til gutten. Det går opp under sex for å så synke ned igjen. Hva skjer med jenter når de har sex? Oksytocin er et hormon som vi damer har i kroppen som for eksempel er veldig viktig under fødsel for å skaffe et bånd mellom mor og datter. Nettopp dette hormonet øker med 51% når en jente har sex med en gutt. Så i følge denne forskingen så er det akkurat dette hormonet som får jenter forelsket etter ett ligg, mens for gutter så er det faktisk det stikk motsatte. Du kan se Youtube-videoen HER

Jeg vet ikke med dere, men for meg gir alt det her mening. Jeg har selv vært en av de jentene som har satt igjen med følelsen av å ikke bli likt etter sex, selv om man har hatt en veldig fin tone tidligere. Hva med dere? Er det noen som kjenner seg igjen i det jeg skriver her? 

PREMIEREFEST TIL BLOGGERNE

I går startet dagen med at jeg fikk besøk av flotteste Ine. Hun skal være her hele helgen, as always. Jeg får ikke sagt det nok, men det er faktisk så sykt morsomt/tilfeldig at jeg skrev på bloggen for bare et par måneder siden at Ine var min favorittdeltaker i årets sesong, så endte det hele med at vi ble så gode venner. Det er ikke alle mennesker man møter som man virkelig klikker med, men det gjorde jeg med denne jenta. Det føles ut som at vi har kjent hverandre i mange år og det er verdens beste følelse <3

Ine kom også med bursdagsgave til meg, noe som var veldig søtt av henne. Jeg begynner å føle meg litt gammel, så bursdagsgave var ikke i tankene mine. Jeg vet det er mange som vil bli provosert over at jeg sier at jeg er gammel, men jeg håper at dere forstår hva jeg mener. Jeg vet jo innerst inne at jeg ikke er gammel, men det stresser meg helt seriøst at jeg snart er 25 år gammel. HVOR HAR TIDEN BLITT AV? Jeg som trodde at 23-åringer var skikkelig voksen for bare noen år siden, hehe lolz. Btw, Ine kjøpte meg en ost som en tullegave da vi helt seriøst spiser 3 kilo ost når vi er sammen, så vet dere det. 

Som jeg fortalte dere i går så skulle jeg på premierefesten til bloggerne, noe som selvfølgelig var veldig hyggelig. Jeg må si at jeg er stolt over mange av deltakerne, for de er virkelig fantastiske mennesker. Jeg gikk på tredemølla i går å gråt meg gjennom en av episodene på grunn av bryllup og et så sterkt ønske om å bli gravid. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes helt klart dette har vært den beste starten på bloggerne hittil. Det er veldig mye mer personlig enn de andre gangene og det er jo AKKURAT det vi ønsker. Av en eller annen merkelig grunn så elsker vi mennesker å høre om privatlivet til andre, det er vel kanskje derfor blogg har blitt en så stor business? Her må man dele både på godt og vondt. Man driter seg ut, samtidig som man blir hatet og elsket om hverandre. En utrolig spesiell jobb, men jeg kunne virkelig ikke gjort noe annet. Jeg ELSKER jobben min. Mye takket være alle mine fantastiske følgere, takk.. ♥

I går møtte jeg Joakim i virkeligheten (om jeg kan si det sånn?) for aller første gang. Det er vel egentlig litt feil å si, for jeg har møtt Joakim på arrangementer før, men jeg har aldri snakket skikkelig med han. I går hang vi sammen hele dagen og alt jeg kan si er at jeg digger Joakim. Jeg har alltid hatt et godt inntrykk av han på grunn av det jeg har sett på TV, men han er enda bedre i virkeligheten. Ine, Joakim og jeg hadde seriøst en så utrolig morsom avslutning på kvelden. Vi skulle egentlig på nach, men endte opp på Max med drikken til de vi skulle på nach med??? hahah. 

RARE FAKTA OM PARADISE HOTEL

De kan klippe en episode nesten akkurat som de vil. Det som er så synd er at mange av dere som ser på Paradise Hotel ikke forstår at en episode klippes fra 24 timer helt ned til 45 minutter, det er sykt mye. Det er utrolig mye som ikke blir tatt med på TV, selv om man er helt sikker på at det vil bli vist til seerne. Dere må derfor ikke være så kjappe med å dømme etter en episode, for det kan være mye som har blitt klippet bort. Jeg har selv vært i den situasjonen og den er absolutt ikke morsom, spesielt ikke når andre begynner å påstå at det er for å unnskylde seg selv. Jeg vet mange har reagert på dette med Newa og Erik og har vært ganske hard mot Newa. Nummer 2. man knytter seg ekstremt mye til menneske rundt seg når man er inne på hotellet. Vi møter INGEN andre og får derfor et helt spesielt forhold til hverandre. Det er derfor ikke unormalt at følelsene kommer mye fortere enn hva de ville gjort kanskje her hjemme i Norge. Fire uker inne på Paradise virker som tre år hjemme, i promise. Nummer 2. Nå vet ikke jeg hva som har skjedd bak kulissene, men det er jo åpenbart at Erik også har sendt signaler som kan ha blitt oppfattet på en annen måte av Newa. Det er også mye som klippes bort, så for alt dere vet kan godt Erik ha gitt like mye tilbake til henne som hun gir til han. Sooo stay col!

Det er ikke helg på Paradise Hotel. Jeg ser det enda er mange som lurer på hva vi gjøre i helgene på Paradise Hotel. Helg eksisterer ikke hos oss, vi har mandag-torsdag før vi igjen starter på mandag. 

Vi som sjekker inn først er sammen en god stund på utsiden. Starter-jentene i vår sesong var sammen i nesten 10 dager før vi fikk sjekke inn på hotellet og guttene var sammen enda lengre. Jeg vet det er mange som reagerer på at man er så lei seg allerede etter uke en, men det dere ikke ser er at vi allerede har rukket å knytte sterke bånd før vi sjekker inn på hotellet. 

Vi blir alltid stilt spørsmål på Sync. For dere som ikke vet det så er sync der vi sitter alene å snakker på skjermen. Dette er rom i kjelleren med en grønn vegg der vi blir intervjuet av tre helt fantastiske mennesker. Sync er et sted der man kan frigjøre alle følelsene man har inni seg, selv om det kanskje ikke alltid er like lurt om man ikke ønsker at alt skal komme på TV senere, hehe! Man får et helt spesielt forhold til de nede på sync. Jeg vet det er mange som tror at vi bare snakker i løse luften, men alt vi snakker om har vi gjerne blitt spurt om på forhånd. "Hva synes du om frokosten?" "Hva tenker du om valget Kevin har gjort?" og "Hvordan var det å våkne opp med Sofie i dag?". 

De spiller mer på humor. Jeg vet mange klager på at Paradise Hotel er så kjedelig, at det er så lite sex og drama. Sammenlignet med Svenske og Danske paradise så spiller det Norske åpenbart mer på humor enn våre naboer. Spør du meg synes jeg dette bare er dritbra, for hvorfor må vi se sex og krangling for å kunne like et TV-program? Det er jo så mange der ute som snakker om at vi må være forbilder for unge jenter og gutter og som de aller fleste vet så er det en ganske ung følgerskala på Paradise Hotel. Jeg synes det er fint at vi kan vise at ikke alt handler om sex og faenskap. Dere må også huske at det er mye som blir klippet bort, både i vår sesong og den nye (har jeg hørt rykter om). Jeg vet ikke om dere har fått det med dere, men Paradise Hotel er nå nominert til Gullruten, noe som ALDRI har skjedd før. Det viser bare at de har gjort noe riktig ;-)

Vi må skrive navn på den vi skal stå bak på parsermonien. Noen timer før parsermonien starter får vi utdelt en lapp der vi skal skrive første og andrevalg. Helt frem til uke 6 sto det alltid 1. Kevin og 2. Petter. Etter at jeg ble partner med Morten sto det 1. Morten og 2. Kevin. Da er det altså slik at om det allerede står noen bak første valget ditt så må du stille deg bak andrevalget. 

BILDER FRA PREMIEREFESTEN


Vi fikk beskjed om å si "MILD KEBAB" hahaha

Som jeg fortalte dere i går så skulle Andrea og jeg på Thomas sin premierefest til "Jeg heter ikke William". Vi fikk se tre av episodene i går og jeg kan si så mye som at dere har MYE å glede dere til, det er en utrolig morsom serie. Jeg var ikke i topp form i går, så jeg bestemte meg for å ikke drikke noe særlig. Andrea derimot valgte kanskje å drikke litt for mye, så det endte med at jeg møtte en fyllesyk jente da jeg sto opp i dag, haha. Som dere vet så skal jeg bli et nytt og bedre menneske og det innebærer å ikke drikke seg alt for full. 

Nå kommer snart Ine på besøk, så skal vi gjøre oss klar for enda en premierefest. I dag er det bloggerne, noe jeg gleder meg skikkelig til. Det vil heldigvis være flere kjente fjes der, sånn at man føler at det er okei å være edru. Jeg vet ikke hva det er med meg, men jeg blir ekstremt sjenert i samlinger der det er masse ukjente mennesker. Jeg tror derfor det vil være litt lettere å være edru i dag, sånn at jeg kan bli den nye Grunde, i promise! hehe neida. All ære til deg Grunde som gjør dette hver gang, det er så utrolig stort av deg. Jeg er stolt <3

ANGÅENDE RYKTESPREDNINGEN OM FORHOLDET VÅRT

Da jeg meldte meg på Paradise Hotel for nesten et år siden så visste jeg at jeg kom til å møte på mye rare mennesker, men jeg visste ikke hvor besatt enkelte kunne bli av mitt liv. Jeg trodde ikke det var mulig å engasjere seg så mye i et annet menneske sitt liv, men der tok jeg feil. Som jeg sa på Snapchat i går så skremmer dette mennesket meg, for personen er jo gal. Det er ikke normalt å engasjere seg så mye i noen andres forhold.

I dag våknet jeg opp til denne meldingen fra Martine Lunde. Jeg hadde ikke forventet noe annet da personen bare serverer syke ting om forholdet vårt som absolutt ikke stemmer. Han skjønte nok at han hadde sagt for mye som ikke stemte da han til slutt ble lite troverdig. Det er jo sånn at de som lyver til slutt blir tatt for å lyve, for det er jo vanskelig å huske alt man lyver om. Jeg tenkte derfor at jeg skulle ta opp noen av påstanden siden han desperat måtte slette jodelen sin for å ikke bli tatt. Spesielt siden han har laget en ny ;-)

På den nye jodelen skriver han at Morten ba han slette hele tråden. 
Morten har ikke bedt han slette noe som helst, for denne personen er ikke kompisen hans. Grunnen til at han sletta jodelen var for at jeg la ut en Snapchat der jeg gikk gjennom alt han hadde sagt som ikke ga noe mening, så han fikk nok dessverre litt mer motstand enn hva han hadde forventet. Han la også ut bilde av hånden sin med stua bak, kanskje det var der angsten kom? I så fall er det bare bra, for jeg skal legge det ut her også.

Han er kompisen til Morten og jeg har allerede mistenkt hvem han var. 
Nei, han er ikke kompisen til Morten. Det har Morten selv forklart flere ganger. Det er heller ikke sant at jeg har mistenkt denne personen, for da kan jeg love dere at jeg ikke hadde latet som ingenting. Personen skulle fått lov til å beklage seg selv offentlig for ryktespredning som btw er ulovlig, ellers så hadde jeg fortalt dere hvem dette er. Det er greit at vi har valgt å stå i slike stormer selv, men det er likevel ikke ALT vi skal akseptere. Hadde jeg også mistenkt hvem dette var så hadde jo personen nå avslørt seg til meg, noe han ikke har gjort. 

Jeg bestemte pause, men angret meg sekundet etterpå å ville ha han tilbake.
Det er jo litt morsomt at denne personen startet med å fortelle at Morten ønsket å gjøre det slutt med meg, men at jeg klarte å grine meg til at vi bare skulle ha pause. for to dager siden svarte jeg på dette ryktet der jeg skrev at det var jeg som foreslo at vi skulle ta en pause og at vi til slutt ble enige om at vi skulle ha litt tid fra hverandre. SÅÅÅ endret personen plutselig historie å fortalte at det var jeg som ønsket en pause, men at jeg angret meg skikkelig etterpå å prøvde å gjøre alt for å få han tilbake. Veldig morsomt at historien plutselig tok en helomvending, er det ikke? 

Vi skulle møtes å snakke ut om ting i går og det er nå slutt. 
Han skrev at vi skulle møtes i går for å snakke ut om ting for å så skrive senere at det var slutt mellom oss. Jeg tror nok personen som skrev disse jodelene igjen fikk angst, da han oppdaget at Morten var på vei til Bodø i går. Morten og jeg har enda ikke møttes og som jeg sa på Snapchat i går så sa vi OVER påske, ikke dagen etter påske. Morten er bortreist hele helgen, så det passet seg veldig dårlig å ta en så alvorlig samtale bare noen timer før han skulle reise igjen. SÅ nei, det er ikke slutt og vi møttes heller ikke i går. 


Som dere ser så har personen tatt av ringen slik at ingen skal kunne kjenne den igjen. Stakkars menneske som er gift med deg :-(  Om noen kjenner igjen denne stua, kontakt meg. 


I går satt jeg å så på retningslinjene til Jodel, da jeg reagerte sterkt på at ingen har tatt tak i dette og fjernet jodelen for lenge siden. Det er ganske mye drøyt som står i denne jodelen, men så lenge man tjener penger så er vel alt ok? For å ikke glemme at det er lov så lenge man er "kjendiser eller rollefigurer", haha okei :-)

SOFIEEEC på Snapchat til dere som vil se videoene der jeg forklarer alt. 

DERFOR TRIVES JEG BEST SOM SINGEL

DERFOR TRIVES JEG BEST SOM SINGEL

Du trenger ikke å ta hensyn til noen andre enn deg selv. Du kan gjøre AKKURAT hva du vil uten å måtte spørre eller føle dårlig samvittighet etterpå. 

Det er ingen som er utro mot deg. Jeg trenger vel kanskje ikke å forklare denne? Er du singel så er det ingen som kan være utro mot deg. Vinn, vinn. 

Du har hele sengen for deg selv. Jeg er en sånn person som tar all plassen i sengen. Jeg koser meg derfor de gangene jeg sover alene å får hele plassen for meg selv, så slipper jeg å plage noen andre med armene og benene mine. 

Du slipper sjalusi. Selv om jeg ikke er spesielt sjalu av meg, synes jeg det er veldig slitsomt de gangene jeg faktisk blir sjalu. Jeg vet ikke, jeg bare hater følelsen av å være sjalu over teite ting. 

Du trenger ikke å barbere deg like ofte. Som dere vet så er ikke jeg spesielt fan av kroppshår, men jeg er litt mer avslappet rundt det så lenge jeg ikke har en som skal ligge å spoone med meg på natten. 

Du har ingen planer å forholde deg til. Er du singel så har du ingen planer som du uheldigvis klarer å glemme i ny og ne og slipper derfor å komme hjem til en sint kjæreste. Det er faktisk ikke noe verre enn at kjæresten ditcher tacokvelden, er dere ikke enig?

Man finner seg selv. Plutselig må du spise middag alene, fikse ting alene og håndtere situasjoner alene. Jeg tror man blir kjent med seg selv på en helt annen måte, noe jeg tror vi alle mennesker trenger. 

Man har tid til alle man er glad i. Det er jo ikke en hemmelighet at det blir mindre tid til venner og familie når man er i et forhold, rett og slett for at man bruker mye av tiden sin sammen med kjæresten. Det er plutselig et ekstra menneske som skal ta mye av tiden din og det påvirker naturlig nok de andre relasjonene du har. 

DERFOR TRIVES JEG BEST I ET FORHOLD

♥  Man har alltid noen som er der for deg. Det er så utrolig deilig å vite at man har en person som alltid er der, som stiller opp uansett hva enn det måtte være. Du slipper å føle deg alene som er en følelse jeg tror mange der ute er redd for, inkludert meg selv. 

Du har noen å sove med. Selv om jeg skrev over her at det er digg å få sengen for seg selv, så er det jo også utrolig deilig å ha en du kan legge deg inntil hver eneste natt. Det er på en måte en trygghet som er veldig deilig å ha. 

Du får en ny familie. Det er jo ikke alle som er like heldige med svigerforeldrene sine, men er du så heldig at kjæresten din har en fantastisk familie så har du jo virkelig trekt gullkortet. 

Du har noen å reise sammen med. Dere vet jo hvor mye jeg elsker å reise, så det å kunne ha en kjæreste du kan dele alle disse fantastiske stundene med er virkelig helt spesielt. 

Du har en å skape en familie sammen med. Ikke noe som frister akkurat nå, men det må jo virkelig være verdens fineste følelse når man først føler seg klar for det. 

En som elsker deg uansett hva. Det er jo ingen hemmelighet at man blir mer usjarmerende når man har vært sammen en stund. Det er derfor veldig hyggelig å vite at kjæresten din liker deg uansett om du ser helt jævlig ut en dag, raper eller promper. 

Du har en som virkelig kjenner deg. Hva er vel bedre enn å dele livet med et menneske som virkelig kjenner deg? Både dine dårlige og gode sider. 

UKENS HANDEL // DIETTSTART

Jeg holdt på å skrive mandag nå, men det er jo faktisk onsdag?? Påsken er virkelig en forvirrende "årstid" som jeg sa på PH, haha. Denne påsken har vært usunn, morsom og lærerik. Jeg har innsett mye de siste dagene og er klar for en ny start, både her på bloggen og i hverdagen. Jeg skal blant annet begynne å ta treningen og kostholdet mitt seriøst, noe som virkelig er på tide etter et år med en ekstrem usunn livsstil. 

Jeg har for første gang kun kjøpt sunne varer og føler meg endelig klar for å endre livsstilen min. Jeg vet jeg har sagt det mange ganger, men nå har jeg kommet til et punkt der nok er nok. Jeg spiste på Max to ganger om dagen i fem dager, hehe ups. Kanskje jeg skal ta et før og etterbilde slik at dere kan se hvordan kroppen min forandrer seg på noen måneder nå? Det er helt utrolig hva usunn mat gjør med energien og humøret mitt. Nå skal jeg bli den energibomben jeg var for et år siden, jeg gleder meg. 

BLE JEG LYKKELIGERE ELLER FATTIGERE MED STØRRE PUPPER?


Lykkelig? Nei. 

Vet dere hva jeg hadde mest plager med under min ungdomstid? puppene mine. Jeg valgte derfor å ta 33.000 kr av sparekontoen min for å endelig bli lykkelig. Ble jeg lykkeligere med større pupper? Nei, bare mye fattigere.

Jeg flyttet til Trondheim da jeg følte at Tønsberg ble for lite. Noen år senere var også Trondheim for lite, jeg måtte flytte vekk herfra NÅ. Jeg pakket derfor tingene mine å flyttet til Oslo. Hovedstaden jeg alltid har ønsket å flytte til. Jeg elsker Oslo, her kommer jeg til å trives SÅ bra. Livet mitt vil bli perfekt om jeg bare flyttet til Oslo. 

Er livet mitt perfekt? Nei

Den perioden i livet mitt der jeg trodde jeg hadde det som verst var faktisk den perioden i livet jeg hadde det best. Det morsomme er at man ikke innser det før man har mistet det. Jeg har ikke bare mistet det, jeg har også mistet meg selv på denne humpete veien. 

Det føles selvfølgelig kjipt, men samtidig er jeg glad for det også. For det er kanskje sånn at man må miste seg selv totalt før man kan finne tilbake. Kanskje man også må miste seg selv for å finne ut hvem man er? Kanskje man også må miste mennesker man bryr seg om på denne veien. Det vil gjøre vondt og det vil skape panikk, men kanskje man noen ganger må miste for å innse hva man egentlig har? Eller for å innse at man ikke trenger de likevel. Er det noe jeg har lært den siste tiden, så er det at du aldri skal godta å bli behandlet dårlig av mennesker du virkelig bryr deg om. 

Det siste året har jeg følt meg annerledes. Jeg har følt meg mer ulykkelig, mer sint, mer frustrert og enda mer forvirret. Litt merkelig når jeg så for meg at dette livet kun ville være en dans på roser? Det perfekte liv. Er det noe jeg har lært det siste året så er det at gresset ikke alltid er grønnere på den andre siden. Jeg tror vi mennesker alltid kommer til å ville ønske mer, noe som egentlig bare er bra. Det er drømmer og mål som tar oss fremover i livet, MEN vi må likevel ikke å glemme å sette pris på alle de fine tingene vi allerede har. 

Jeg har derfor bestemt meg for å bli boende i Oslo et år til, slik at jeg kan fullføre make-up skolen og nyte Oslo-livet før jeg forsvinner. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å savne å bo i Oslo også, så hvorfor skal jeg ikke bare nyte det siste året istedenfor? Jeg skal også kutte ut mennesker som ikke gjør meg godt, samtidig som jeg også skal kutte ut alkoholen. Ikke alle mennesker tåler å drikke alkohol og jeg er en av de. Jeg fikk kjenne på det i Åre første kvelden og har ikke drukket meg full siden da. Jeg har vært på skikkelig fylletur edru, men vet dere hva? Jeg har ALDRI hatt det så morsomt på byen før. Jeg skal selvfølgelig ikke slutte å drikke alkohol helt, men jeg skal slutte å drikke for å drikke meg full.


Hva med nå da? Lykkelig? Nei. 

Nå skal jeg bruke året mitt på å fokusere på verdens beste jobb, nyte livet i Oslo, møte nye mennesker, trene og spise sunn mat. Jeg tror dere vil merke forskjell på både meg og bloggen fremover, jeg gleder meg <3 Lykken handler om hvordan man har det innvendig og det er akkurat det jeg skal begynne å jobbe med nå. 

JEG SVARER PÅ RYKTENE

Hvem er han gutten du kysset i påska?
Er det noe som er helt sikkert, så er det at verden er liten. Hvordan dere har klart å sett dette er nesten litt fascinerende, haha. Ja, jeg kysset en annen gutt i påska. Han er en veldig god venn av meg og han er homofil, så no worries! Torkelvigdal på instagram ;-*

Tryglet du Morten om å ikke gjøre det slutt med deg sånn at dere ble enig om en pause? 
Haha nei, så absolutt ikke. Det var jeg som tok opp teamet, så ble vi til slutt enig om at det var det beste for oss to. 

Jeg har hørt at du har en annen jobb ved siden av bloggen som du ikke forteller om.
Ja, det er sant. Hahah neeida, hva skulle det vært? Bloggen er den eneste jobben jeg har for øyeblikket :-) 

Fikk høre for mange år siden at du tok abort og at det var derfor du flyttet fra Tromsø? 
Jeg husker ikke nøyaktig hvor gammel jeg var da jeg flyttet fra Tromsø, 12-13 år? Så nei, det stemmer absolutt ikke. Jeg flyttet fra Tromsø da jeg ikke taklet miljøet der, det var ganske tøft å vokse opp i Tromsø. 

Er det sant at du er uvenn med flere fra deres sesong? 
Uvenn vil jeg ikke kalle det, jeg vil heller ikke si flere. Jeg har kontakt med de dere ser her på bloggen for det er de jeg har mest til felles med. Det er ikke slik at man kommer godt overens med alle selv om man er med på et TV-program sammen. Man klikker ikke med alle, sånn er det bare. Jeg fant også noen videoer av meg der jeg ble snakket veldig ned om og da ønsket jeg ikke å ha kontakt mer. Jeg har blitt for voksen til å være rundt mennesker som åpenbart ikke liker meg, da er det bedre å bruke energien sin på mennesker som ønsker deg godt. 

Rømte du virkelig fra Trondheim på grunn av kjærlighetssorg?
Både ja og nei. Jeg flyttet fra Trondheim da jeg følte det ble for vanskelig å bo i samme by som han og jeg var livredd for å føle meg alene. Det morsomme er at jeg har aldri følt meg så alene som etter at jeg flyttet fra Trondheim. 

LITE KLÆR

I går satt jeg å så gjennom arkivet her på bloggen av forskjellige grunner, noen av de skal jeg fortelle dere om senere i dag. Jeg fant noen innlegg som ble skrevet, men aldri publisert. Dette var et av mine første blogginnlegg som ble skrevet i februar 2015, som nå er litt over 3 år siden. Jeg har endret meg mye, både utseendemessig, personlighet og måten jeg skriver her på bloggen. Innlegget her er et levende bevis på akkurat det. 


Hei alle sammen ♥

Idag har jeg den dagen der man bytter ut kjæreste med senga og netflix. Det er ikke lenge siden jeg skrev et innlegg om hvor rastløs jeg var, og hvor mye jeg hatet å slappe av. Helt ærlig så vet jeg ikke hva som feilet meg den gangen, det å slappe har plutselig blitt det beste jeg vet. Jeg tror jeg hadde et alt for avslappenede liv før, og at rastløsheten kom på grunn av en alt for kjedelig hverdag. Jeg hadde energi til overs, og måtte få det ut. DEN tiden er over, hehehe. Jeg som liksom skulle ha friår, reise verden rundt og virkelig kose meg, har istedenfor blitt en gjerrig arbeidsnarkoman. Jeg jobber sikkert 120%, i tillegg til at jeg sparer på hver en krone jeg har. Men drømmen om å kjøpe seg noe eget er så stor, og jeg har så utrolig lyst. Så derfor er det bare jobbing og sparing dette året kommer til å gå til. Har hele livet til å reise, så den tid kommer også. 

Det BESTE med sånne dager som dette, er at jeg går i akkurat det jeg vil gå i. Det høres sikkert sykt rart ut, men jeg elsker å gå i lite klær, haha. Jeg syntes det er utrolig behagelig å gå med en stor t-shorte, ingenting slår det. Eller så ELSKER jeg å gå i en behagelig shorts og en topp. Skal jeg bare være hjemme å slappe av, er det de to plaggene jeg går i. Idag ble det shortsen og toppen som ble favoritten ♥ haha. Jeg skjønner meg faktisk ikke på dere mennesker som klarer å gå i olabukse når dere bare skal være hjemme, er det ikke ubehagelig? Alltid når jeg har vært ute å kommer hjem, er det rett i klesskapet å bytter klær. Jeg takler ikke å gå hjemme i olabukse, det er faktisk de verste buksene som finnes. Så all creds til dere mennesker der ute som klarer det. Her går det i koseklær everyday.

Men nå er det netflix tid, snakkes ♥ 


Hva synes du? Har jeg endret meg mye på disse tre årene?

MENSEN, GRAVIDITET OG DÅRLIGERE LØNN

Det er selvfølgelig fordeler og ulemper med begge kjønn, men spør du meg så synes jeg jenter har flere utfordringer/ulemper enn hva gutter har. Livet som gutt virker så sykt enkelt, er dere ikke enig? ;-)

Dette er bare noe av det vi jenter må gjennomgå som gutter slipper unna med. 

👎Mensen. Jeg trenger vel egentlig ikke å forklare denne? En gang i måneden er vi så heldig å få en blanding av blod og smerter, deilig? 

👎 Hore. Dessverre er det alt for mange gutter/menn der ute som har en mental alder på 10 år og kaller derfor jenter for hore om de ligger rundt eller ikke ønsker å ligge med han. Gutter derimot? De blir sett opp til for å ha mange sexpartnere. 

👎Bedre lønn. Det er helt utrolig at det fortsatt er slik at menn tjener bedre enn kvinner i enkelte yrker. Tenk at en penis skal bestemme lønnen din? Latterlig. 

👎Graviditet og fødsel. I 9 måneder skal vi faktisk ha en baby i magen vår, noe som virker helt forferdelig om du spør meg. Ikke bare skal man bære frem et barn, man skal også føde det. Jeg grøsser bare ved å skrive dette for tenk så utrolig vondt det må være. 

👎 Vi må være forsiktig med kroppen vår. Nei, jeg sier ikke at det bare er gutter som voldtar, for det er langt fra sannheten. MEN vi jenter må være mer forsiktig med hva vi velger å ha på oss, hvor mye vi drikker og hvor vi går alene på kveldstid. I går tok jeg faktisk taxi hjem istedenfor å gå alene i 5 minutter. 

👎Utsatt for dickpis. Jeg vet det er mange mannfolk som forsvarer at jenter også sender nudes, noe jeg ikke har problemer med å tro på. Likevel etter å ha vært på x-antall vors der nakenbilder har vært et hett tema har jeg forstått at gutter kanskje er litt mer ivrig enn jenter. Jeg har ikke telling på hvor mange dickpis jeg har fått det siste året. PLIIIIS SLUTT, det er bare ekkelt og sykt turn off. 

👎Prevensjon. For mennesker som meg så er prevensjon ekstremt stress da jeg ofte glemmer å ta p-pillene. Det er jo heller ingen prevensjon som gjør oss 100% trygge, noe som fører til en konstant frykt om å kanskje være gravid. Jeg kan love dere at jeg har hatt 200 i puls hver gang jeg har tatt en test. 

👎Det er dyrere. Det er ikke bare for oss jenter å kjøpe en boxer og litt klær, vi må faktisk bruke mye penger på ting gutter absolutt ikke må kjøpe. BH, sminke, prevensjon, hårprodukter ++++. Vi tjener dårligere, men har mer utgifter? hehe ;-)

NEI, JEG VIL IKKE LIGGE MED DEG

Etter at jeg ble alt for full på torsdag valgte jeg å nesten ikke drikke resten av påsken. Jeg har vært med jentene ut hver eneste kveld, men jeg ønsket å forbli edru. Det er skummelt å se hva alkohol kan gjøre med kroppen, men dette skal jeg snakke mer om senere. For det jeg tenkte å ta opp nå er hvordan enkelte mennesker oppfører seg med litt alkohol i blodet. 

Til tider føltes det ut som at jeg var i en dyrehage. Voksne mennesker kastet mat på hverandre, sloss, spyttet og oppførte seg som totalt hjernedøde idioter. Det er også et par som for ekstra selvtillit og mister plutselig alle sosiale antenner. For å ikke bare snakke om de sosiale antennene, men de klarer plutselig ikke å forstå når et annet menneske åpenbart ikke ønsker at du skal prøve deg på han/henne. 

Det var en guttegjeng på fire som hadde bestemt seg for at de skulle sjekke opp Martine og meg. De hadde nok bestemt seg at de skulle prøve til det gikk også da ALLE skulle komme bort hver sin gang for å snakke med oss. Det hjalp ikke at vi sa nei til han første, andre eller tredje, for han siste måtte også gi dette et forsøk. Det var veldig vanskelig å skulle spise maten sin når det hang en gjeng med idioter over bordet som desperat prøvde å få seg et ligg. 

Martine var litt mindre tålmodig enn meg og ba derfor han siste om å la oss være i fred. Hun sa også at vi ikke var interessert i noen av de, så det var ikke vits å bruke tid og energi på å prøve seg på oss. Jeg vet ikke om det var hans høye selvtillit eller hans mangel på selvinnsikt som gjorde han sint, men det hele endte med at han faktisk kaster burgerpapir i ansiktet på Martine for å så gi henne fingern. 

Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte av oppførselen hans, for jeg har aldri møtt et menneske som har taklet så dårlig å bli avvist. Hvem faen kaster burgerpapir i ansiktet på noen for at de ikke ønsker å ligge med deg? HAHA

Er det noe jeg har lært etter denne turen så er det at fulle mennesker er sykt usjarmerende og til tider veldig skremmende. JA til mindre alkohol fremover, det er helt sikkert. 

DERFOR TOK MORTEN OG JEG PAUSE

Jeg vet at det har vært mye spørsmål rundt pausen til Morten og meg. Jeg vet at mange av dere har vært sint for at vi ikke har gitt et svar, men jeg har rett og slett ikke vært klar for å skrive noe på bloggen. Jeg har skammet meg så mye, men det er på tide at dere får vite sannheten. Grunnen til at vi har tatt en pause er for at jeg har vært utro. Jeg var dum og usikker med engang vi kom hjem fra Mexico. Jeg var så redd for å miste Morten at jeg ikke turte å si noe før det hadde gått nesten et år. 

Jeg håper dere nå forstår hvorfor vi ikke har sagt noe. Jeg håper også dere kan respektere at vi ikke ønsker å snakke mer om dette og at vi trenger tid til å finne ut hva som skjer med oss.. 

Jeg håper også at dere forstår at dette bare er en aprilsnarr, hehe <3