hits

juni 2017

KJÆRE JODEL

Etter at jeg leste innlegget til Andrea Badendyck om Jodel, bestemte jeg meg for å slenge meg på. Jeg synes det er viktig at denne appen blir diskutert, for er det virkelig greit å holde på sånn? Før jeg var med på Paradise hadde jeg aldri hørt om Jodel, helt til jeg ble en av de mest diskuterte inne på Paradise sin kanal. Aldri før har jeg lest så mye stygt om meg selv. Det var noen få som skrev "La oss roe ned på å skrive dritt om Sofie", de ble downvotet med engang. Jeg er jo tross alt en offentlig person, så dette må jeg vel tåle. Vet dere hva? Jeg er et menneske jeg også, akkurat som deg. Derfor slettet jeg appen.

Tanken bak Jodel er kul, men hva den egentlig brukes til er IKKE kult. Jodel er et skjulested for mobbere og mennesker som dessverre ikke har noe bedre å gjøre enn å baksnakke og utlevere "fakta" om andre. Jeg skal ikke dra alle under samme kam, for det er mange som bruker appen til det den skal brukes til. Det er likevel et par kanaler der 90% er drittslenging og uthenging. Søker du på "@kjendisgossip", "@bloggergossip", eller "@paradisehotel" kan jeg garantere at du vil finne mye dritt.

Før du skal publisere en post på Jodel må du godta dette. 

Ingen navn eller personlig informasjon, ingen mobbing eller trakassering og ikke hat. Det tok meg noen få minutter å få tilsendt disse bildene. Ingen navn eller personlig informasjon? På alle disse jodelene er det nevnt navn. Den personen som har skrevet den siste kjenner meg tydeligvis bedre enn hva jeg gjør selv. Det er alltid like morsomt å lese "fakta" om seg selv, fakta jeg ikke har hørt om eller visste noe om. Det er godt dere oppdaterer meg når jeg ikke klarer å henge med. "Trakassering  er definert som «handlinger, unnlatelser eller ytringer som virker eller har til formål å virke krenkende, skremmende, fiendtlige, nedverdigende eller ydmykende" Er det som skrives over her trakassering? HELT KLART. Jeg angrer på at jeg slettet alt jeg printscreenet som handlet om enkelte av oss Paradise deltagere mens programmet enda gikk på TV. Jeg tror mange av dere ville fått sjokk om dere hadde sett hva andre mennesker får seg til å skrive. Om det ble uttrykket hat? Gjett om. Hvem tar egentlig ansvaret for dette? Hvem bryter inn når reglene Jodel har blir brutt gang på gang? INGEN. Du kan skrive nesten hva faen du vil. Den jodelen om at det er toppbloggerne sin skyld at det blir skrevet dritt om oss måtte jeg bare le av. Bra dere har noen å skylde på når oppførelsen deres er dritt og skremmende. 

Jeg kom også over disse jodlene. Noen tror faktisk at man må være en blogger for å skjønne at mye av det som blir skrevet på jodel er galt. Når det ble skrevet dritt om meg på jodel og noen støttet meg var det med engang " Hei, Sofie", haha. Selv om ikke foreldrene dine har lært deg om nettvett vil det ikke si at andres ikke har. Hvor sykt er det ikke at du blir downvotet på grunn av at du skriver noe positivt om noen? Det er synd at det blir laget apper og nettsider der nettroll kan skrive hva de vil, samtidig som de er anonyme. Jeg skulle likt å se om dere hadde vært like tøffe i virkeligheten, for det nekter jeg å tro. Det er bra dere har fått en plattform der dere kan slenge dritt og gossip om andre, når deres liv ikke virker til å være veldig spennende. Jeg har skjønt at dette innlegget ikke vil hjelpe mot de som bruker Jodel kun for å henge ut andre, men noen MÅ ta ansvar. Kjære Jodel, hva skjedde med "if you do not respect the guidelines the community mac kick you out. Seriously." ? Det er ingen tvil om at retningslinjene blitt brutt hver eneste dag, men det virker ikke som at administrasjonen bryr seg noe om. Hvem sitt ansvar er det egentlig? Skal vi virkelig godta dette, og late som det ikke skjer? 

PALMESUS, HERE WE COMEHva skjer med foten min? haha

Det er endelig fredag, og det vil si PALMESUS. Jeg er vel en av få som aldri har vært her før, så jeg har virkelig høye forventinger. Det jeg liker best med festival er at du kan gå kledd akkurat som du selv ønsker, det er ingen som bryr seg. Jeg elsker å kunne gå rundt i shorts og hettegenser en hel dag, hvor magisk er ikke det? Den kjempe søte genseren er fra Urban til dere som lurer, hehe. Det ser ut som vi er heldige med været denne helgen. Jeg var en liten tur ute i stad, og da var det sol og blå himmel. Det er vel nå jeg skal si bank i bordet, for det begynner vel å regne hvert øyeblikk. Norsk sommer <3

Det jeg gleder meg mest til er å se Zara Larsson i kved, for hun er rå. Ellers håper jeg på en fin dag sammen med masse hyggelige mennesker. Kanskje vi sees? I hope so ♥ Du kan følge meg på snap for å se hva vi gjør i helgen, SOFIEEEC. 

UKENS SPØRSMÅL// HADDE JEG KJÆRESTE UNDER INNSPILLINGEN? OG HVORFOR SNAKKER JEG IKKE UT OM ØKONOMIEN MIN? +++

Skal du og Morten reise til Rhodos?
Nei, det skal vi ikke. Vi er opptatt i hele sommer, så det har vi ikke tid :-)

Synes du det er greit at en blogger tjener mer enn en sykepleier?
Sykepleiere og generelt helsearbeidere tjener alt for lite. Jeg har selv jobbet i hjemmesykepleien, og lønnen var alt for lav til jobben jeg gjorde. Når det kommer til blogging så er det markedet som bestemmer prisene, og det koster like mye for en annonse på blogg som i en avis. Vi er plattformer vi også, og det har sin pris.

Har du ikke kontakt med alle fra Paradise?
Nei, det har jeg ikke. Vi har alle forskjellige liv, og en annerledes hverdag. Det er heller ikke alle man går like godt overens med, noe jeg tenker er helt naturlig.

Hvor er toppen din fra?
Toppen er fra en random butikk i utlandet :-( Du kan se toppen HER.

Savner du å være singel?
Jaa, ååh :-( Haha nei, absolutt ikke <3 

Hvorfor vil du ikke dele økonomien din på bloggen?
For jeg synes det er privat. Ville du snakket ut om økonomien din til hvem som helst? Tviler :-)

Hvor er jumpsuiten fra? 
Den er fra Bikbok <3 

Hvor lenge varte ditt forrige forhold?
Det varte i nesten 3 år. 

Hadde du kjæreste under innspillingen til Paradise?
Jeg har faktisk fått dette spørsmålet et par ganger, haha. Jeg hadde ikke kjæreste, men jeg hadde god kontakt med eksen min når jeg reiste til Mexico :-)

ET STORT SAVN

Da er første dag i Kristiansand over, og jeg vil virkelig si at jeg er positivt overrasket. Utrolig fin by med masse fine mennesker. Det liker jeg. Som jeg har nevnt tidligere på bloggen begynner jeg å bli litt lei av å drikke alkohol. Vi bestemte oss derfor for å ta en rolig kveld, noe som var helt OK. Jeg er kanskje litt mer tilbakeholden når jeg er edru, men det går faktisk helt fint å dra på byen uten å være beruset. Som alle andre edru-kvelder på byen dro jeg hjem tidlig og kjøpte nattmat istedenfor. Jeg fikk faktisk Morten til å kjøpe vegetarsalt, klapp på skulderen til meg. Han er veldig skeptisk til Vegetarmat, så det er ikke alltid like lett å få han til å prøve nye ting. 

Ikke bare kjøpte vi vegetarsalat, vi fant også CANADA DRY  Om dere ikke vet hva det er så er det helt forståelig. Jeg hadde aldri hørt om det før Mexico jeg heller. Det er uansett verdens beste drikke, og den minner meg sykt mye om Paradise Hotel. Selv om jeg har vært litt negativ noen ganger, så sitter jeg igjen med mange fine minner. For eksempel når hele gjengen samlet seg i loungen for å spise sandwicher og drikke Canada Dry eller Cola Zero. Dette var også drikken jeg tok med meg på rommet etter fest. Jeg måtte alltid ha Canada Dry da jeg våknet, haha. Avhengig er vel det rette ordet å bruke. Jeg kunne nok ikke vært med på Paradise igjen om jeg fikk muligheten, men det er noen øyeblikk jeg gjerne skulle opplevd på nytt. Nå sitter jeg med skikkelig Mexico følelse og et stort savn♥ Rart å tenke på at vi aldri vil få oppleve dette igjen. 


Kjole - BikBok / Jakke - Urban / Sko - Nike

EN SOMMER PÅ DOP

Endelig er det sommer <3 det vil si, sol, bad, alkohol og festivaler med drugs. Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har fått tilbydd både amfetamin, kokain og hasj. Dette er gjerne fra mennesker jeg ikke kjenner, for de fleste i min omgangskrets tar ikke dop. Det som skremmer meg er at det har blitt så vanlig. Det har blitt normalt å ta dop, hva faen har skjedd? Jeg vet ikke om det er jeg som ikke har vært tilstedet, eller om det har vært normalt lenge. Jeg føler meg heldig som ikke har venner som driver med sånt, for jeg vil tro det er lett å bli påvirket. Det er sikkert ikke særlig kult å sitte på vors med vinen din mens alle andre sniffer kokain og røyker hasj.

"Hasj er ikke farlig". Jeg er vel ikke den eneste som har hørt denne setningen? Hasj er mye diskutert, både hvorfor det ikke er skadelig og motsatt. Det er mye studier for og i mot, det er vel ingen hemmelighet. Jeg er ingen forsker, så akkurat hvor skadelig det er eller ikke skal jeg ikke uttale meg om. Er det noe jeg kan uttale meg om, som jeg selv har opplevd på grunn av mennesker rundt meg så er det at det ofte starter med hasj. Hasj er moro, helt til det ikke gir deg effekt mer. Det er gjerne da man tyr til sterkere stoffer. 

Amfetamin og kokain er også stoffer som er mye brukt. Er det bare jeg som synes dette er skremmende? Forskning viser at ved bruk av disse stoffene kan du blant annet få en voldelig adferd. Du kan skade et annet menneske, og ikke forstå hvorfor du gjorde det når du kommer til deg selv. Visste du også at Kokain øker risikoen for hjerneblødning og hjerneskade? Skremmer ikke dette deg? Kokain er også et av de sterkeste avhengighetsskapende stoffene. Er det virkelig det du ønsker? Helt ærlig? Jeg har hatt mennesker nær meg som har blitt tatt av narkotika, og det er kanskje derfor jeg ser hvor alvorlig dette er. Noen startet med alkohol, mens andre startet med hasj. Jeg har sett utviklingen og livet etterpå, og jeg kan LOVE dere at det ikke er et sånt liv du ønsker. Det er brutalt og ikke minst hardt. Det er vondt og jævlig. Det har vært vondt for vi som har stått på utsiden også, som har følt på den grusomme følelsen av å ikke kunne hjelpe. 

Det er lett å tenke at det bare er en gang, du skal bare prøve for det virker moro og spennende. Noen prøver en gang, og aldri igjen. Men for mange var det bare denne ene gangen som førte til avhengighet. Tenk på det. Jeg velger å ta opp dette nå, for jeg vet at festivaler og dop henger sammen. Du trenger ikke dope deg for å ha det gøy. Jeg vet også at alkohol kan være farlig, som jeg sier så har jeg sett dette skje med mennesker rundt meg. Likevel er det narkotiske stoffer jeg ønsker å fokusere på nå, for det skremmer meg å se hvor vanlig dette har blitt. 

HAR JEG NOEN FREMTIDSPLANER?

Nå som Paradise er over, hva tenker jeg egentlig å gjøre fremover? Skal jeg begynne å studere? Er det en spesiell utdanning jeg ønsker meg? Svaret er nei. Jeg kan ikke se for meg at jeg begynner å studere med det første, det er ikke noe jeg ønsker. Akkurat nå skal jeg satse fult og helt på bloggen, og gjøre mitt aller beste for å få det til. Jeg føler jeg har kommet godt i gang, så jeg vil absolutt si at jeg er kjempe stolt over meg selv. Hei hei janteloven ♥♥

Jeg har aldri hatt et ønske om å studere, for jeg har rett og slett ikke følt at det har vært noe for meg. Jeg sliter veldig med konsentrasjonsvansker, noe jeg har gjort siden 22 juli. Det er sikkert mye jeg kunne gjort for at dette skal bli bedre, men jeg må klare å snakke om følelsene mine først. Jeg er enda ikke kommet til det stadiet der det er greit, så akkurat nå prøver jeg å gjøre det beste ut av situasjonen. Det å kunne jobbe med å skrive og uttrykke tankene og følelsene mine har alltid vært en drøm, og den har endelig gått i oppfyllelse. Jeg vil selvfølgelig gjøre noe mer ut av den muligheten jeg har fått nå. Kanskje skrive en bok om fortiden min/traumer?. Jeg vil også hjelpe barn og dyr. 

Før jeg takket ja til å være med på Paradise Hotel var planen å reise ned til Los Angeles for å bli make-up artist. Jeg ønsket videre å starte mitt eget merke, noe jeg fortsatt drømmer om. Jeg har lyst til å lage noe som er mitt. Enten sminke eller klær. Jeg har utrolig mange drømmer og mål som jeg ønsker å oppnå. Jeg er ikke den som gir meg med det første, så jeg vet at jeg vil få til dette :-) Det jeg gleder meg mest til er å dele denne reisen sammen med dere ♥


I SAMARBEID MED LAPOINT HAR JEG NÅ KONKURRANSE PÅ INSTAGRAMMEN MIN, DER DU KAN VINNE EN REISE TIL PORTUGAL DER DU SKAL SURFE <3 SOFIEENILSEN PÅ INSTAGRAM  :-) LYKKE TIL!

MIN STØRSTE FRYKT..

Da har vi akkurat ankommet Kristiansand, og vi er nå på hotellrommet vårt. Vi er egentlig ganske sultne, så jeg regner med at Morten synes det er litt irriterende at jeg oppdaterer bloggen nå, haha. Alt for bloggen, ikke sant? 

Som jeg har fortalt dere før, så er jeg livredd for å fly. Det har heldigvis blitt bedre de siste årene, men noen ganger tar frykten over. I dag leste jeg på værmeldingen at det var mye vind er i Kristiansand. Er det noe jeg ikke gjør så er det å fly når det blåser mye. Jeg var derfor nære på å bestille meg bussbilletter istedenfor, heldigvis ombestemte jeg meg. Er det noe jeg er flink på så er det å utfordre meg selv, og det gjorde jeg virkelig i dag. Dagen startet ikke så bra på grunn av dette, for frykten styrer store deler av humøret mitt. Det ble ikke bedre da vi kom på Gardermoen og ikke fikk sitte sammen på flyet. Jeg kom heldigvis ved siden av en kjempe søt jente, som jeg snakket med hele turen. Noen ganger skulle jeg hatt "jeg reiser alene skilt", haha.

Jeg må faktisk avslutte dette innlegget med å fortelle dere om de hyggelige menneskene vi møtte på flyplassen. Transporten vår var forsinket, så de tilbydde å kjøre oss til Kristiansand. Hvor snilt er ikke det? Jeg tror ikke de skulle samme veien engang, så det var virkelig hyggelig. En god start på ferien :-)


Måtte selvfølgelig dokumentere denne hyggelige kjøreturen :-*

MORTEN OG JEG REISER, IGJEN

Noen ganger føler jeg at det eneste jeg skriver om på denne bloggen er at Morten og jeg reiser. Jeg hadde helt ærlig ikke sett for meg hvor travel denne sommeren kom til å bli. Vi kom tilbake til Oslo i går kveld, og nå pakker vi på nytt. Som jeg har fortalt dere før, reiser vi til Kristiansand sammen med MTV for å være med på Palmesus. Skal jeg være ærlig med dere så begynner jeg å bli veldig lei av å feste, og det var noen minutter jeg ikke hadde lyst til å dra. Jeg fikk heldigvis endret innstilling, og nå gleder jeg meg. 


Som jeg elsker dette bildet, haha!

Jeg har aldri vært i Kristiansand før, så om dere har noen tips til hva man burde gjøre og hvor man burde spise så gjerne rop ut. Flyet vårt går i 15 tiden, så jeg begynner egentlig å få litt dårlig tid. Det er uansett typisk meg å stresse, det har dere sikkert skjønt etter å ha lest bloggen min en stund. Uansett, vi snakkes i Kristiansand ♥

HVOR MYE TJENER JEG PÅ Å BLOGGE?

Etter mye spørsmål fra dere lesere så har jeg skjønt at det er stor nysgjerrighet rundt hva jeg tjener på å blogge. Det er ikke bare dere lesere, men jeg møter ofte mennesker som spør meg rett ut om hvor mye jeg tjener. I de fleste tilfellene skjer dette når jeg er på byen, da folk har litt alkohol i blodet og gjerne er litt mer rett frem. 

Det er helt forståelig at dere er nysgjerrig, for jeg har vært det selv. Jeg har googlet "hva tjener bloggere" på grunn av nysgjerrighet og behovet for å få et svar. "Hvor mye fikk hun for dette annonseinnlegget?", "Får hun betalt for hvert innlegg hun legger ut på bloggen?" Jeg ville vite alt, men de fleste toppbloggerne valgte å holde økonomien sin hemmelig, noe jeg synes er helt forståelig. Hvorfor skal egentlig alle andre vite hva man tjener? Jeg tviler på at man spør taxisjåføren hvor mye han har i årslønn, så hvorfor skal det være en selvfølge at bloggere skal være åpen og ærlig?

Det er vel ingen hemmelighet at jeg tjener penger på å blogge, det har jeg fortalt dere før. Likevel synes jeg det er alt for privat å fortelle dere hvor mye. Jeg kan si så mye som at jeg klarer meg. Jeg har nok penger til husleie, mat, moro og sparing. Jeg tjener helt klart mer nå enn hva jeg har gjort før, og det er selvfølgelig gøy. Dere må huske at det er ikke en selvfølge at man tjener penger selv om man ligger på topplisten. Jeg har vært her en god stund nå, og det er ikke lenge siden jeg fikk min første lønn som jeg faktisk kunne leve av. Min første utbetaling var på hele 1307 kr, og da lå jeg ganske høyt oppe på listen. Så det er ikke sånn at man tjener masse penger med engang man har litt lesere. Vi må jobbe hardt for å tjene penger, akkurat som alle andre jobber :-)

HVORDAN ER DET Å VÆRE NY I EN BY?

Som jeg har fortalt dere før så har jeg flyttet utrolig mye. Eller, jeg trodde jeg hadde flyttet mye helt til jeg fikk meg blogg. Det er på den måten man "møter" masse forskjellige mennesker, og i forhold til mange av dere lesere så har jeg flyttet lite. Jeg kjenner likevel ingen som har flyttet så mye som meg, så jeg vil fortsatt påstå at jeg har bodd veldig mange steder på mine 22 år. Jeg tenkte uansett at jeg skulle dele noen tips og erfaring med dere som kanskje er i samme situasjon som jeg har vært. Det er ikke alltid like lett å flytte til et nytt sted, og det kan ofte være både skummelt og vanskelig. 

Ikke hver redd for å ta kontakt med andre
Selv om det ofte kan være skummelt å ta kontakt med mennesker du ikke kjenner, vil jeg likevel anbefale å gjøre det. Heldigvis er flertallet av oss medmennesker, og jeg tror de aller fleste synes det er hyggelig med en ny venn. Da jeg møtte opp i 3 klasse på videregående uten å kjenne en eneste en, gikk jeg bare å satt meg ved siden av en gutt. Han viste seg å være utrolig hyggelig, og vi ble fort kjent :-)

Utfordre deg selv
Selvfølgelig er det kjempe skummelt å flytte til et helt nytt sted der du ikke kjenner noen. Jeg vet også at enkelte er mer sjenert enn andre, men det er akkurat derfor det er viktig å utfordre deg selv. Ta kontakt med de i klassen eller jobben din uansett hvor ubehagelig det måtte være. Jeg kan nesten garantere at du vil sitte igjen med en god følelse :-)

Kom deg ut
Skal du bli kjent med nye mennesker kan du ikke oppholde deg inne i leiligheten din hele dagen. Dra på trening, til byen, i parken eller møt noen fra klassen/jobben. Lønningspils er vel en genial måte å bli kjent med kollegaene dine, eller filmkveld med noen fra klassen. 

Spør om å få være med
Dette kan være veldig kleint, og noe jeg absolutt ikke liker å gjøre. Det funker likevel utrolig bra, og jeg har alltid hatt en god følelse etterpå. Hører du at gjengen i klassen eller på jobben vurderer å finne på noe, vis interesse! Det dere må huske er at det kan være like ubehagelig for de å spørre om du skal være med, som for deg. Det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal være rundt nye mennesker, og du gjør det mye lettere for deg selv og de ved å vise interesse.

Tenk positivt
Det er ikke alltid like lett og flytte, og har jeg har selv kjent på denne følelsen. Det kan være utrolig vondt, og ikke minst kjipt. Du flytter fra alle vennene dine, og kanskje også familien. Du kommer til en ny by der du ikke kjenner noen, og det er da veldig lett å føle seg alene. Det viktigste da er å tenke positivt for å gjøre det beste ut av situasjonen. Det som er så fint er at alt ordner seg til slutt. Det vil mest sannsynlig ikke ta så lang tid før du har fått deg nye venner, og begynner å føle deg mer hjemme. Alle mine tre bestevenninner fikk jeg av å flytte, tenk det!

JEG SKAMMER MEGHerregud så flau er jeg nå.. Det er et eller annet som skjer med meg når jeg drikker alkohol. Noen ganger virker det som om jeg endrer personlighet, og på bare noen minutter er jeg plutselig kjempe klein. Jeg må slutte å ta med meg telefonen når jeg drikker, for det er virkelig fylleangst når det er så mange som ser hva jeg legger ut. Den Instagramstoryen jeg la ut igår, ÆÆÆH!! Jeg turte ikke å se den idag, jeg måtte bare slette den med en gang. Hele 11.000 hadde sett hva jeg la ut :-( Sorry til alle dere som ble offer for noe så kleint, jeg er egentlig mer oppgående enn dette.
Selv om jeg burde fått en pris for å være Norges kleineste snapper, så hadde jeg det veldig morsomt i går. Vi var en veldig fin gjeng som var samlet. I tillegg til at jeg møtte mange av vennene mine som jeg ikke har sett på lenge. Noen av de har jeg ikke sett siden i fjor. Det er en av grunnene til at det er ekstra hyggelig å komme hjem,for det er som oftest nå vi møtes. Alle har flyttet til forskjellige byer og er opptatt med skole og jobb. Jeg kan ikke vente til Slottsfjell, for da samles vi på vors og gjør masse morsomt sammen!FACEBOOK HER - SNAPCHAT SOFIEEC - INSTAGRAM SOFIEENILSEN

DET BESTE MED Å BO I OSLO

Det virker som mange har misforstått meg når det kom til innlegget om hva jeg ikke liker med Oslo. Jeg tenkte at jeg dele med dere hva jeg liker og ikke liker. Jeg bestemte meg derfor for å skrive hva jeg ikke liker først, og på grunn av dette innlegget virker det som om mange av dere tror at jeg ikke trives her. Jeg elsker Oslo, og jeg kunne aldri tenkt meg å flytte. Selvfølgelig er det noe som er negativt med Oslo også, men alt i alt så digger jeg å bo her. Derfor tenkte jeg å skrive et innlegg om hva jeg liker med Oslo :-)

Billig å reise
Det er vel ingen hemmelighet at det er billig å reise når man bor i Oslo. Jeg merker stor forskjell på prisene fra da jeg bodde i Trondheim til nå. Det er også deilig å slippe mellomlandingen, på grunn av at jeg synes det er skikkelig stress. Du kan reise overalt fra Gardermoen til en billig penge. Dette er virkelig verdt det, om du spør meg :-)

I <3 kollektiv
Etter jeg fikk lappen har jeg hatt bil i alle byene jeg har bodd i utenom Oslo. Jeg takler egentlig ikke tanken på et liv uten bil og lappen, men i Oslo går det helt fint. Trikk,buss og t-bane går veldig ofte, så det er ikke noe problem å komme seg rundt.

Sentralt
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dette punktet, da jeg føler det er ganske likt punkt nummer en. Det jeg mener er at det er utrolig lettvint å komme seg til andre byer om man bor i Oslo. Det er kort vei til både Vestfold og Østfold. Det er også veldig billig å reise med buss, så jeg har ingen problemer med å reise hjem. 

Søndag = Mandag
Bor du i Tønsberg er Shell det eneste som er åpent. I Oslo derimot finner du masse butikker, og det er derfor enkelt å handle på en søndag også. Ikke bare en søndag, men i ukedagene også. I Tønsberg stenger alt kjempe tidlig, mens i Oslo er alt åpent til alle drar hjem fra byen.

Utelivet
Før jeg flyttet hit selv likte jeg ikke utelivet i Oslo. Det kan være for at jeg kun var på Lawo og en eller annen karaokebar jeg dessverre ikke husker navnet på. Nå som jeg har prøvd litt forskjellige steder elsker jeg å dra ut i Oslo. Her finner du absolutt alt!

Kjent med nye
Jeg føler det er mye enklere å bli kjent med nye mennesker nå enn tidligere. Det kan være på grunn av at jeg har blitt en mye mer utadvendt person. Det er uansett utrolig lett å bli kjent med nye mennesker her i Oslo, og det digger jeg. Takk for at dere er så imøtekommende ♥

Byen generelt
Dere aner virkelig ikke hvor mye jeg elsker Oslo. Jeg kan finne masse negativt å si om denne byen, men det er likevel mer som er positivt. Aldri før har jeg trivdes så mye på et sted som jeg gjør her. Jeg føler meg skikkelig hjemme, selv om jeg nesten ikke kjenner noen her. Oslo er en helt fantastisk by, og om du ønsker så anbefaler jeg deg virkelig å flytte hit. Jeg kan garantere at du ikke vil angre, tro meg!

FUCK KJÆRLIGHETSSORG

I går fortalte jeg dere at jeg har hatt skikkelig kjærlighetssorg en gang i løpet av livet mitt, og tenkte derfor å dele dette med dere. Det er jo egentlig veldig personlig for min del, men kanskje jeg kan hjelpe andre som er i samme situasjon nå. 

For noen år siden møtte jeg en gutt jeg var helt sikker på at jeg kom til å være sammen med for resten av livet. Jeg var så forelska at dere ikke vil tro det engang. Sommerfuglene jeg trodde var oppskrytt var noe jeg plutselig kjente hver eneste dag. Savnet etter han når han bare var borte noen timer var nesten utholdelig. Jeg var avhengig, og kjempe forelsket. Jeg er ganske sikker på at disse følelsene var gjensidig, og vi hadde det utrolig bra sammen. Likevel var det et eller annet som skjedde. Vi fikk det bare ikke til å funke, uansett hvor hardt vi prøvde. Eller, problemet var vel at vi ikke gjorde de riktige tingene.  Vi bare ga opp, og latet som ingenting. 

Det tok meg noen år å innse at dette mest sannsynlig ikke ville funke. Det var vondt, for han betydde utrolig mye for meg. Det var så vondt at jeg ikke klarte å gi slipp, selv om jeg viste at det var det eneste rette å gjøre. Jeg stakk derfor av, for jeg klarte ikke å møte sannheten. Jeg gikk en hel sommer å hadde kjærlighetssorg, for jeg skjønte hva som kom til å skje. Jeg klarte ikke å reise hjem til Trondheim, for jeg visste at det ville være slutten for oss. Jeg ble derfor igjen i Tønsberg med kjærlighetssorgen min. Jeg smilte på utsiden, men det føltes helt jævlig. Kjærlighetssorg var noe som skulle komme etter et brudd, ikke flere måneder før. Hvordan skulle jeg klare å reise hjem til leiligheten vår og pakke tingene mine? Han skulle være igjen der, uten meg. Hvordan skulle jeg klare å avslutte et kapittel som var så viktig for meg? 

Jeg klarte til slutt å reise hjem til Trondheim, og gjøre det slutt. Selv om det var vondt, var han enig. Vi begge satt med de samme følelsene, men ingen av oss hadde klart å ende det. Jeg flyttet tilbake til Tønsberg, men det tok ikke mer enn et par dager før jeg var tilbake til Trondheim igjen. Hvorfor klarte vi ikke å å gi slipp? Jeg hadde det vondt i mange måneder, for vi var kjærester uten å egentlig være sammen. Vi begge var single, og kunne gjøre akkurat hva vi ville, samtidig som vi sa "jeg elsker deg". Jeg måtte faktisk reise hele veien til Mexico for at vi skulle klare å gi helt slipp.

Selv om det var tungt, så var dette det beste for oss. Noen ganger er det vanskelig å se det selv, men det er ikke alltid det vil funke. Vi var nok for ulike og hadde forskjellige drømmer og mål.  Nå kan jeg ikke forstå hvorfor jeg valgte frivillig å ha det vondt i flere måneder. Helt ærlig, så trodde jeg aldri at det kom til å bli bedre. Jeg trodde heller ikke at jeg kom til å klare å forelske meg på nytt, men se hvor jeg er nå. 

Jeg vil ikke tenke på hvordan forholdet hadde vært den dag i dag om vi ikke hadde gjort det slutt. Selv om det var jævlig vondt der å da, er alt bra nå. Han har det bra, og jeg har det bra. Jeg har forelsket meg på nytt, selv om jeg ikke trodde det var mulig. Alt vil ordne seg til slutt, det kan jeg love deg. Når en dør lukkes, åpnes alltid en ny. Husk det 

PÆRRA-GJENGEN ER SAMLET IGJEN

REKLAME

Nå har akkurat Morten, Andrea, Martine og jeg sjekket inn på Quality Hotel Tønsberg. Vi skal sove her i natt da vi skal delta på Tropical Tuesday her i Tønsberg. Carina inviterte meg da hun skal opptre i kveld, så da kunne jeg nesten ikke takke nei. Hun er så flink til å synge, så jeg er helt sikker på at dette blir en bra kveld. Akkurat nå holder vi på å gjøre oss klare, for vi skal på grillvors på Foynhagen klokken 17.00. Jeg har aldri vært på grillfest på en restaurant/utested før, så dette kan bli moro. Kanskje vi sees i kveld? Vi snakkes ♥

SKREMMENDE LIKT

I går leste jeg noe om personligheten min som virkelig skremte meg. Det var ikke jeg selv som hadde skrevet dette, selv om det nesten så sånn ut. Etter at jeg skrev i innlegget mitt at jeg er født i væren bestemte jeg meg for å google stjernetegnet mitt. Jeg har alltid følt at stjernetegn er noe tull, og har på en måte ikke skjønt helt poenget med det. Det er vel kanskje derfor jeg sitter her som et spørsmålstegn nå, for hvordan er det mulig at det kan stemme nesten 100%? Det så ut som at jeg hadde skrevet en tekst om meg selv og min personlighet. 

"Værer er hyggelige, snille og har en sterk personlighet. De reagerer på urettferdigheten i verden, selv om de først og fremst bryr seg om seg selv. De når ofte målene i livet sitt og er meget arbeidsomme perfeksjonister. Værene har stor selvtillit og viser generelt lite følelser ovenfor andre, bortsett fra enkelte utbrudd som snart er glemt. De har lett for å snakke før de tenker, og liker å gjøre mennesker lykkelige. Værene jakter mer på heder og ære enn på penger. De er også meget spontane og føler at de trenger anerkjennelse."

"Kvinnelig vær: Den kvinnelige væren har lett for å være tøff og dominerende. Hun trives best i selskap med menn, og er idealistisk. Hun er sårbar selv om hun ikke ønsker å vise det utad. I kjærlighetslivet er hun den som ofte tar initiativet. Hun forguder den hun er forelsket i og er meget sjalu. Hun forventer frihet selv om hun ikke lar deg få frihet. Det lønner seg ikke å prøve å holde noe hemmelig for henne. Hun liker å få komplimenter. Når det gjelder penger er hun ikke den som har mest orden i økonomien, og det er ikke særlig lurt å la henne disponere ditt kredittkort. Hun er ofte en streng mor."

Nesten alt som står her stemmer. Det eneste jeg ikke kjente meg helt igjen i var det at man setter seg selv først, for jeg er veldig den typen som setter andres behov ovenfor mine. Jeg vil heller ikke si at jeg er meget sjalu, for det er jeg ikke. Jeg er sjalu så absolutt, men ikke på en overdreven måte. Jeg trives heller ikke best i selskap med menn, heller tvert i mot. Utenom disse punktene så er det akkurat som å lese om meg. Jeg bryr meg veldig mye om urettferdighet, jeg tror kanskje bare ikke jeg har vist den siden så godt på bloggen? Jeg gråter og er ofte sint på grunn av dette. Jeg hadde et utbrudd senest i går, og de kommer ofte. Jeg føler meg bare så hjelpesløs, og det er håpløst. 

Er det noe jeg er dårlig på, så er det å vise følelser. Jeg gråter ofte, og viser gjerne at jeg kan være lei meg. Det kan bare ikke handle om meg. Jeg hater å være såret eller lei meg, og deretter vise dette til de rundt meg. Jeg går ofte for meg selv om jeg må gråte, om ikke dette går holder jeg inne tårene. Det er ikke noe som er mer skremmende enn å være sårbar ovenfor et annet menneske. Jeg hater at jeg skal være så tøff hele tiden, det er kanskje den siden jeg hater mest med meg selv. Jeg er egentlig en skikkelig pingle, som gråter av ingenting. Eller jeg er vel kanskje ikke en pingle, men jeg er langt i fra så tøff som jeg viser utad. 

Så kom dette med å ha en sterk personlighet, det har vel dere som har sett på PH lagt merke til, hehe. Dominerende kan jeg også være, eller manipulerende som mange av dere kalte meg, haha. Manipulerende vet jeg selv at jeg ikke er, men jeg har ingen problem med å innrømme at jeg kan være dominerende. Jeg liker å ha kontrollen og jeg liker å få viljen min. Jeg skjønner likevel når nok er nok, og jeg gir meg. Det er absolutt ikke sånn at jeg bestemmer over andre mennesker, det kunne aldri falt meg inn. Det med pengene var også veldig morsomt, for jeg suger til å spare. Jeg er alt for glad i å shoppe og kjøpe gaver til meg selv, hehe.

Er det bare mitt stjernetegn som passer perfekt? Eller har du også opplevd å kjenne deg veldig igjen i det som står? Isåfall, fortell!

NESTEN FOR GODT TIL Å VÆRE SANT

Er det noe jeg alltid må gjøre når jeg først er i Tønsberg, så er det å SPISE PÅ BRYGGA. Det er ikke noe som gir meg mer sommerfølelse enn akkurat dette. Mamma var heldigvis ikke vond å be, og vi dro vel egentlig med engang jeg ankom Tønsberg. Det var utrolig deilig å være der i går, da det nesten ikke var noen mennesker ute. Vi var de eneste besøkende på restauranten i noen minutter, noe som gjorde at maten kom raskt. Vi spiste på La Pergola som er en Italiensk restaurant. Jeg synes maten er helt OK, den er hverken dårlig eller kjempe god. Jeg elsker likevel lokalet, og det at den skiller seg ut blant de andre restaurantene som ligger nede på brygga. Den er absolutt verdt et besøk, bare ikke ha for høye forventninger. 


Over til noe helt annet. I går kjøpte jeg meg Iphone 7+ kun på grunn av kameraet. Det irriterer meg at ikke 7-ern har kamera med dybdeeffekt, da jeg synes at den jeg har nå er alt for stor. Jeg føler jeg går rundt med med en Ipad som aldri har plass jakkelomma mi :-( Det er nok bar en vanesak, så jeg skal ikke klage. Det er ingen grunn til å klage faktisk, for hva skjer med kameraet? Jeg hadde aldri trodd en telefon kunne ta like gode bilder som kamera. Kanskje ikke like bra, men det er ikke langt unna. 

Det er utrolig slitsomt å ha med seg kameraet overalt, og det er grunnen til at jeg valgte å kjøpe meg akkurat denne telefonen. Jeg kunne ikke tro mine egne øyne i det jeg knipset bildene, det var nesten for godt til å være sant. Jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor jeg ikke har investert i denne telefonen tidligere, det er virkelig et av mine beste kjøpt hittil i år. Nå slipper jeg endelig å drasse med meg kameraet på festivaler, vors, til byen og andre steder jeg ikke ønsker å ta det med. Jeg skal selvfølgelig bruke minst mulig mobilbilder på denne bloggen, men det må være lov i noen tilfeller. Ikke sant ? :-)


Se så vakkert Tønsberg er <3 herregud som jeg elsker denne byen 

BILDER FRA BLOGGEN JEG SLETTET

Mamma viste meg nettopp noe veldig morsomt, som jeg må dele med dere. Som dere vet så slettet jeg min aller første blogg for et par år siden. Jeg angrer skikkelig den dag i dag, for det var utrolig mange minner jeg gjerne kunne tenkt meg å se tilbake på. Det som gjør det ekstra kjipt er at jeg slettet den for at eksen min ikke skulle lese, på grunn av at jeg synes det var flaut. Dum og forelska vil jeg kalle meg. Det var ikke sånn at han hadde dumpet meg om han hadde lest bloggen min, likevel fikk jeg panikk. 

Mamma er en heldigvis reddende engel, for hun tatt vare på noen av minnene for meg. Hun har masse bilder på pcen sin, som hun IKKE har slettet. Jeg hadde ikke min egen pc på dette tidspunktet, så jeg blogget fra mamma sin. Det er ikke bare jeg som har endret meg, men også bildene jeg valgte å legge ut. Jeg må le litt av meg selv, for dette var alt annet enn bra. Jeg synes likevel jeg var litt søt som prøvde så hardt, hehe. Enjoy 


HVA MED LITT BOTOX OGSÅ?

Det er ingen hemmelighet at jeg påvirkes lett av andre, så ærlig skal jeg være. I de fleste tilfeller klarer jeg å stå opp for mine egne meninger, og gjøre det som er rett for meg. Likevel kan jeg også gjøre det "alle andre gjør". Det er utrolig mange som har Restylane nå, men jeg husker enda den perioden det ble populært. Alle rundt meg hadde det. Bloggere, kjendiser, forbildene mine og venner. Plutselig var jeg en av de som drømte om fyldige lepper. 

Hva andre velger å gjøre med utseendet sitt er ikke min sak. Det jeg bryr meg om er hva jeg selv velger å gjøre. Hadde det ikke vært for den fantastiske damen som jobber på en salong i Trondheim ville jeg tatt Restylane for 2 år siden. Jeg bestilte meg time til konsultasjon for å finne ut hvor mye jeg skulle fylle i leppene mine. Det første hun sier til meg er "Når tok du Restylane sist, og hvor mye tok du?". Jeg trodde dette var et standar spørsmål alle får, så jeg svarte at jeg aldri hadde prøvd dette før. Plutselig ga hun meg et blikk som om hun ikke skjønte hvorfor jeg var der. Hun kunne like gjerne sagt det rett ut, for jeg skjønte det. Istedenfor sa hun " Vet du egentlig hvor fine lepper du har?"

De er ok tenkte jeg. De er ikke i nærheten av det bildet jeg hadde dannet meg, og det er sånne lepper jeg vil ha. Plutselig hadde jeg komplekser jeg aldri hadde hatt før, og begynte å fortelle alt jeg hatet med leppene mine. SÅ viktig var det plutselig å ta Restylane. Hun ristet på hodet, og spurte om hun kunne ta et bilde av leppene mine. Etter hun hadde tatt bildet sa hun " Jeg kunne lagt ut dette på Instagram, og alle ville trodd at du har Restylane" Hun smilte å ba meg bruke pengene mine på noe annet. Takk gud for at det satt en profesjonell dame foran meg, i det jeg hadde et svakt øyeblikk. Takk for at du så meg som person, istedenfor pengene du kunne tjent. Du skal vite at jeg ikke hadde følt meg så bra på lenge, og det var takket være deg. Du er fantastisk

Det er mennesker denne dama som burde ha slike jobber. Det som skremmer meg er at det finnes alt for mange der ute som kun tenker penger. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger venninnene mine i en alder av 20 år har fått anbefalt BOTOX!! Hva faen skal en jente i 20-årene med Botox? Tenker du egentlig over hva du gjør med de menneskene som besøker salongen din? De som stoler blindt på dine konklusjoner, og deretter blir påvirket av deg. Du skal være profesjonell i jobben du gjør, men dette er alt annet enn profesjonelt. Det er ikke mange uker siden jeg måtte snakke med venninnen min om akkurat dette, da hun plutselig ønsket å ta botox. Hun på salongen hadde påpekt en sinnarynke som ikke var synlig engang. Hvem faen gjør sånt? Sorry språkbruket mitt, men hvem deler ut komplekser som egentlig ikke er der? 

Jeg håper at noen av dere som holder på slik leser dette innlegget, og føler seg truffet. Det er forståelig at dere vil tjene penger, men gjør det på en profesjonell måte. Lær av hun som virkelig gjør jobben sin. Salongen hennes er kjempe populær, og det har hun klart uten å fortelle kundene sine alt de må gjøre for å se "perfekt" ut. Det skremmer meg at dere tør, og at dere har samvittighet til å holde på sånn. Dere ødelegger selvbildet til mange jenter, kun for penger. 

15 TING DU IKKE VET OM MEG.

Jeg spiser ikke fisk. Absolutt ingenting. Tanken på hva det er gjør meg kvalm, og det smaker absolutt ikke noe godt.

Første gang jeg prøvde sushi spydde jeg. Jeg har derfor ikke prøvd det igjen :-)

Jeg er født i væren. Passer perfekt da jeg er både sta og har en sterk personlighet.

Da jeg var liten hadde jeg en merkelig hobby, nemlig å putte perler i nesa. En gang puttet jeg så mange perler i nesa at mamma måtte ta et sugerør å suge de ut igjen, da de hadde kommet alt for langt inn. Jeg vil tro mamma var fornøyd i det hun måtte suge på et sugerør som var plassert langt inni nesa mi. Bare hyggelig :-)

Da jeg var liten bestemte jeg meg for å rømme hjemmefra. Jeg dro derfor til naboen å satt meg i en gammel trailer og ventet til noen skulle hente meg. Når jeg oppdaget at ingen brydde seg dro jeg hjem igjen å latet som ingenting.

Jeg har hatt skikkelig kjærlighetssorg en  gang i løpet av livet mitt. Den varte i flere måneder.

Humøret mitt kan endre seg utrolig fort. Jeg kan gå fra å være kjempe glad til sint på noen sekunder.

Jeg har hatt en ponni, en hest, 8 hamstere, 4 katter og 2 hunder. 

Jeg har overdrevent støv på hjernen. Jeg bruker kanskje 1/3 av dagen på å rydde. Det verste jeg vet er rotete overflater. 

Det er bare et par år siden jeg slet ekstremt mye med selvbilde. Både utseendet og kropp.

Jeg har kun jobbet etter at jeg fullførte videregående.

Jeg har gått gjennom mange faser i ungdomstiden min. Det er noen perioder jeg mest sannsynlig ikke vil dele bilder fra, men jeg kan si så mye som løvemanke. Noe dere kan se bilder fra er den perioden jeg skulle ha minst mulig bryn. 1KM mellom hvert brynene er fint.


:-)

Samvittigheten min er noe for seg selv. Jeg får fort dårlig samvittighet, og kan gå å tenke på situasjoner jeg egentlig ikke trenger å ha dårlig samvittighet for. 

Jeg tar lett til tårene. Jeg gråter av å se andre gråte, urettferdighet, dyr som dreper dyr, ja alt. 

Jeg må alltid sjekke bak meg før jeg tar i headsettet, ellers tror jeg alltid noen følger etter meg. Min største frykt er at noen skal overfalle meg uten at jeg hører det først, hehe. 

DET ER HELE 6 MÅNEDER SIDEN..

Nå har jeg akkurat våknet og jeg er snart klar for å dra på trening. I dag har jeg egentlig en ganske travel dag på grunn av at jeg har mye jeg skal rekke før jeg reiser til Tønsberg. Jeg skal blant annet få fikset neglene mine, noe jeg virkelig trenger. Neglene mine ser virkelig ikke ut. Det er en grunn til at jeg alltid prøver å gjemme de på bildene, hehe. Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem, for jeg har ikke sett mamma på 6 måneder. Aldri har jeg vært borte så lenge fra mamma før, noe jeg virkelig har kjent på. Mamma er så god å ha på dager der ikke alt er OK. Det er vel ingen hemmelighet at det ikke har vært bare enkelt å stå i rampelyset. Det har vært spesielt på sånne dager jeg virkelig har savnet en støttende hånd eller en god klem.


Jumpsuiten er fra Bikbok, men den er dessverre veldig gammel!

Det er ikke mange dager jeg skal være uten resten av kollektivet, for på tirsdag kommer Andrea, Martine J, Morten og Andre til Tønsberg. Alle vi skal delta på Tropical Tuesday som er på Foynhagen. Det er ikke noe som er bedre enn sommer i Tønsberg. Jeg gleder meg virkelig til resten av gjengen skal oppleve en skikkelig fest i Tønsberg. Vi håper på å se så mange av dere der, det hadde vært koselig ♥

VLOGG FRA TUSENFRYD

Jeg har lenge ønsket å kjøpe meg GoPro, men det har vært andre ting som har vært viktigere. Dere kan tro jeg ble glad når Morten kjøpte seg GoPro, endelig! Vi skal virkelig begynne å filme mer hva vi gjør fremover, for nå er det mye morsommere og ikke minst enkelt. For å ikke snakke om kvaliteten, den er dødsbra. Morten har faktisk redigert sin første video, så flink som han er. Jeg håper dere liker den, så skal vi også filme til helgen da vi reiser til Kristiansand på Palmesus :-) Takk til Morten for et herlig startbilde, love you too <3 <3 <3

BURDE JEG SKAMME MEG?

Det er noe som har provosert meg denne uken. Eller vent nå, det har faktisk provosert meg en god stund nå. Er det noe jeg alltid har vært, så er det åpen rundt dette med at jeg ikke ønsker barn. Det er vel ingen hemmelighet at jeg føler meg litt alene, for de fleste jeg kjenner ønsker å stifte en familie. Likevel møter jeg noen mennesker som sitter med de samme tankene og følelsene som meg. Hvorfor er det sånn at jeg ikke ønsker barn? Det er ingen spesiell grunn, jeg har bare aldri følt behovet. Akkurat nå har jeg andre drømmer, som å reise jorda rundt. 

For noen dager siden valgte jeg å skrive et innlegg om akkurat dette. De fleste kommentarene var positivt og støttende, men jeg fikk også spørsmål om jeg ikke synes det var drøyt å si at jeg ikke ønsket å få barn. Det kom også en DM på Instagram der jeg fikk en lang tekst med at mennesker som ikke vil ha barn er egoistiske, og at jeg umulig kunne like barn. Meldingen ble avsluttet med at jeg burde skamme meg. Er det virkelig sånn at jeg skal sitte her å skamme meg for at jeg ikke ønsker å få barn? Nei vet du hva, det kommer jeg ALDRI til å gjøre. Noen ønsker å få barn, og andre ikke. Vi har forskjellige liv og behov, og det er akkurat derfor vi skal respektere hverandre.

Mange av de jeg har møtt som tenker og føler det samme som meg, har fortalt meg at de har møtt fordommer. Skal jeg være helt ærlig med dere, så trodde jeg ikke på det. Hvorfor skal man oppleve å ikke bli respektert for at man ønsker noe annet enn hva kanskje flertallet gjør? Dere med slike holdninger, skjerp dere. Det er helt greit å ikke forstå, men det er ikke greit å dømme andre for at de ønsker noe annet enn deg. Kanskje jeg en dag ønsker å få barn, hvem vet. Jeg er bare 22 år gammel, og akkurat nå har jeg andre mål og drømmer jeg skal oppnå først. Jeg elsker barn, selv om jeg ikke har kjent på følelsen av at jeg vil ha mitt eget. Det burde absolutt ikke være unormalt i min alder. Jeg kommer ikke til å sitte her å skamme meg, for at du ikke respekterer meg. 

HVOR VANSKELIG KAN DET VÆRE?I går prøvde Morten og jeg å ta noen søte bilder sammen, og her ser dere resultatet. Er det virkelig så vanskelig å ta et kyssebilde? Jeg fikk meg en god latter når jeg gikk gjennom disse bildene, for det var kanskje et par stykker jeg kan bruke. Martine som var fotograf kom med utsagn som "HERREGUD SÅ KLEIN DOKKER E". Jeg forstår virkelig hva hun mener etter å sett bildene. Altså, hva er dette for noe? Noen av de var selvfølgelig tull, men det var et par stykker vi var seriøse på, haha. 


Vi fikk til noen normale også, haha. I love you<3

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt er noe jeg dessverre ikke kan fortelle dere enda. Kevin, Andrea, Morten og jeg har noe utrolig kult på gang. Dette er noe jeg har ønsket så lenge jeg kan huske, så klarer vi dette er det en drøm som går i oppfyllelse. Jeg skal virkelig gjøre alt jeg kan, for jeg har så lyst. Jeg krysser fingrene, så satser vi på at det ordner seg. 

UKENS OPPTUR
Ukens opptur var å komme hjem til leiligheten min. Jeg er så utrolig glad i sengen min, og leiligheten min. Jeg elsker leiligheten min, den er bezt <3 

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur er å ikke se Celine. Jeg savner hun så utrolig mye, og jeg kjenner at det skal bli godt å hente henne hjem igjen. For dere som ikke vet hvem Celine er, så er det min kjære hund. Mamma har passet hun i noen uker nå, så derfor har jeg ikke sett henne på lenge. Dere aner ikke hvor avhengig jeg er av henne. 

UKENS OVERRASKELSE
ÅÅÅH, jeg skulle gjerne delt dette med dere, men jeg kan ikke. Det er iallfall helt sykt, og det er lenge siden jeg har følt meg så glad. Jeg er så heldig! Akkurat nå er jeg veldig hemmelighetsfull, men jeg skal fortelle dere med engang jeg har mulighet <3 hehe sorry

UKENS SANG
Ok, dette er Morten sin skyld. Jeg har helt ærlig aldri vært fan av norske sanger da det ikke er helt min smak. Det skjer likevel noe med meg når jeg hører de samme sangene flere ganger. Så jeg har faktisk begynt å høre på Unge Ferrari og Arif. Så denne gangen vil jeg heller si ukens artist og ikke sang. 

UKENS CRAVINGS
Indisk. Eller rettere sagt NAANBRØD <3 Det er utrolig digg, og jeg spiser bare Indisk for å ha Naanbrød ved siden av, hehe. Jeg trodde først ikke jeg kom til å like de man kjøper i butikken, men der tok jeg veldig feil. Garlic Naan er supergod, så det anbefales for dere som ikke har prøvd dette. 

UKENS TANKE
Det er faktisk noe som har irritert meg ganske mye de siste dagene, og jeg har derfor skrevet et innlegg om det. Enkelte meninger noen mennesker har synes jeg ikke er greit, og det gjør meg provosert. Mennesker som skal bestemme hva som er rett og galt for de mener at alle andre skal leve etter deres leveregler. Not cool.. Innlegget kommer senere i dag. 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå er jeg sammen med Andrea og Martine. Det er vel kanskje ikke vits at vi henger sammen, for vi sitter alltid på hver vår Mac. Vi er utrolig usosiale, noe jeg egentlig hater. Jeg kan ikke hate det nok, for jeg gjør ikke noe med det heller. Som jeg alltid har sagt, får du det ikke til vil du det ikke nok ;-)

UKENS MEST LESTE INNLEGG
HVORDAN GIKK MØTET MED FORELDRENE MINE? - MORTEN
LA OSS SNAKKE OM DÅRLIGE VENNER
HVA TENKER JEG OM Å FÅ BARN?

FACEBOOK HER - INSTAGRAM SOFIEENILSEN - SNAPCHAT SOFIEEC

HVA ER DET VERSTE MED Å BO I OSLO?

Etter å ha bodd i Oslo i 3 måneder har jeg allerede et par ting som irriterer meg. Jeg tenkte derfor jeg skulle dele noen av de tingene som irriterer meg med dere.

SKITTNE GATER
Dette er selvfølgelig ikke overalt i Oslo, men veldig mange steder. Spesielt her Andrea og jeg bor. Det er alltid søppel og dritt i gatene, ikke veldig hyggelig akkurat.

MYE TRAFIKK
Det er alltid trafikk i Oslo uansett tid på døgnet. Spør du meg, så er det stressende. Jeg er den typen som liker at det er rolig rundt meg, men her hører man alltid trafikken. Det er også vanskelig å løpe over veien, hehe

PERSONLIG
Nå skal jeg ikke si at Oslo ikke er personlig, for det er det virkelig. Likevel så vil jeg si at småbyer er mer personlig enn en storby. Jeg synes feks Tønsberg er mye hyggeligere enn Oslo. Jeg har litt vanskeligheter med å forklare dette, men jeg regner med at dere forstår hva jeg mener? haha

MYE MENNESKER
Det er nesten ingen steder i Oslo man kan dra uten å møte på mennesker. Det er seriøst mennesker overalt, uansett hvor du går. Noen ganger savner jeg å kunne gå i en gate og bare være helt alene.

DET ER DYRT 
Da jeg bodde i Trondheim synes jeg det var utrolig dyrt å bo der, men Oslo er enda verre. Det er utrolig dyrt å leie leilighet her, og man bruker unødvendig mye penger på å betale ned noen andre sitt lån. Alt her er overpriset. 

"HVOR MANGE GLASS TÅLER DITT BARN?"

I går kom jeg over en video på Facebook som gjorde meg både trist og forbanna. Denne videoen handlet om voksne som drikker seg fulle med barn tilstedet. Det er ikke før nå jeg innser hvor heldig jeg har vært. Jeg tror jeg har sett mamma beruset en gang i løpet av livet mitt, og da var jeg voksen. Aldri har jeg sett hun beruset da jeg var barn. Dette burde egentlig være en selvfølge, men sånn er det dessverre ikke for alle.

Jeg kan ikke tenke meg hvor ubehagelig det må være for et barn å oppleve atferdsendringer hos foreldrene sine. De er det tryggeste vi har, og hva skjer når personligheten plutselig endrer seg? Hvem er de egentlig? Det er stor forskjell på å ta et glass vin til middagen og ha en høylytt sommerfest sammen med naboen. Selv om jeg aldri opplevde mamma som påvirket av alkohol da jeg var barn, opplevde jeg likevel andre voksne som var det. Det var ikke noe som var mer skremmende enn høylytte voksne som oppførte seg utrolig merkelig. Vi er nå i en sesong der det drikkes mye alkohol, og jeg vil tro det er mange barn som opplever ubehag gjennom sommeren. Det har vært snakk om drikkepress blant unge de siste dagene, men la oss ikke glemme de barna som ofte opplever fulle foreldre.

Kjære foreldre som leser dette. Vær så snill å begrens alkoholinntaket foran barn. Ikke bare dine egne barn, men andres også. Som jeg nevnte tidligere så er det stor forskjell på å ta et par glass foran barna, og det å feste sammen med naboen. Det handler rett og slett om alkoholvett rundt barn. Videoen jeg så er laget av AV-OG-TIL som er en organisasjon som jobber for akkurat dette. På hjemmesiden deres har de et sitat som virkelig traff meg. "Hvor mange glass tåler ditt barn?". Du kan se videoen HER

ET STED DU DRAR NÅR DU ER LEI DEG


Den etterspurte kjolen ble dessverre kjøpt på Nelly for 2-3 år siden. 

Er det virkelig lørdag igjen? Er det bare jeg som synes dagene og ukene går utrolig fort? Denne sommeren kommer til å være over snart, det er så trist å tenke på. Her om dagen var det skikkelig sommer i Oslo, derfor bestemte Martine og jeg oss for å besøke Botanisk hage. Jeg hadde aldri hørt om dette, før foreldrene til Martine tipset henne. Et sted man virkelig må besøke, jeg lover dere. Det som har sjokkert meg mest med Oslo, er at det er så mange skjulte skatter. Jeg kan ikke tro at jeg ikke likte denne byen før. Jeg dømte før jeg visste noe som helst. 


Botanisk hage er et utrolig vakkert sted. Jeg vet hvor jeg skal dra neste gang jeg er lei meg, eller trenger en pause fra hverdagen. Det er lenge siden jeg har følt meg så rolig. Hit vil jeg på date en dag, hvor hyggelig hadde ikke det vært ? Jeg må virkelig bli flinkere til å gjøre ting som dette, da jeg er alt for dårlig. Jeg har egentlig en veldig kjedelig hverdag. Det går alt for mye i det samme, og jeg er alt for dårlig til å komme meg ut døren. Nå skal jeg faktisk ha meg på trening, så skal jeg henge med Andrea og Martine i kveld. Vi snakkes senere ♥

FRA FIENDER TIL KJÆRESTER

Da både Kevin og jeg er lei av å drikke alkohol, bestemte vi oss for å chille hjemme istedenfor. Det er ikke så alt for mye å gjøre en fredagskveld, så vi endte rett og slett opp med å se Paradise Hotel. Det var deilig å endelig kunne se på igjen uten å være lei. Jeg elsket de første ukene på Paradise, og det gjør jeg enda. Herregud for en gjeng vi var. Jeg savner det.

Det er utrolig rart å se hvor mye som har forandret seg. Det eneste som ikke har endret seg er forholdet mitt til Andrea og Kevin. Martine J og jeg likte ikke hverandre før i uke 4, haha. Vi bare latet som vi gikk overens, selv om begge visste at vi var bitre fiender. Mitt største ønske var å få ut Martine, og det var helt klart gjensidig. Det som er morsomt nå er at Martine er en av de jentene jeg har mest kontakt med. Når vi først ble kjent med hverandre gikk vi så godt overens. Jeg digger Martine 


Her var jeg skikkelig solbrent, haha!

Det som er veldig rart å se på TV er Morten og meg. Vi prøvde alt for å svekke hverandre, og målet mitt var å sende hjem Morten. Vi gikk godt overens, men begge to skjønte at vi var hverandres største konkurrenter. Nå som jeg ser de første episodene er det vanskelig å se at Morten og jeg kom til å bli sammen. Hvem hadde egentlig trodd det? De har som sagt klipt bort store deler av forholdet vårt, noe som gjør hele situasjonen enda merkeligere. Det er utrolig morsomt å tenke på at vi gikk fra fiender til kjærester. Litt romantisk, eller hva?

Tenk at alt dette startet for nesten 6 måneder siden. Selv om det har hatt sine oppturer og nedturer er jeg veldig takknemlig for alle menneskene jeg har møtt. Hva hadde vel livet mitt vært uten Andrea, Morten og Kevin? Hvem hadde trodd at Andrea og Morten kom til å være roomies/bestiser på utsiden? Morten synes Andrea var kjempe kjedelig inne på hotellet, haha. Det siste jeg hadde trodd var at vi fire kom til å bli en liten gjeng som hang mye sammen. Takk Paradise for alle de fine menneskene du har gitt meg ♥


Tenk om vi hadde visst hvor gode venner vi kom til å bli. Squad <3

UKENS SPØRSMÅL

Hvorfor unngår du å snakke om sex? Jeg tenker på det innlegget der du hadde "min første gang". Hvorfor var ikke sex et av punktene?
Sex er helt normalt og absolutt ikke noe jeg er flau over. Likevel synes jeg sex er utrolig privat, og ønsker ikke å dele sexlivet mitt med 20.000 mennesker. 

Hva synes du om at det skal lages film av 22. juli?
Helt ærlig så er ikke dette noe jeg har tenkt over. Jeg engasjerer meg ikke så mye om de tingene som har med 22.juli å gjøre. Jeg minnes dagen og menneskene på min måte. Bryr jeg meg for mye, får jeg det kjipt selv. Derfor prøver jeg å tenke minst mulig på denne dagen. Jeg føler på det når jeg har behov, utenom det legges den litt vekk. 

Hvor er kjolen fra? 
Den er fra Nelly. Såå fin :-D

Kan du lage flere videoblogger? 
Jaa, jeg har et par videoer jeg skal spille inn snart :-D

Har du botox?
Nei, jeg har ikke botox eller restylane :-) Ingen planer om å ta det heller. 

Hvor er den sorte bodyen din fra?
Den er fra Zara. 

Synes ikke du det er litt drøyt å si at du aldri vil ha barn?
Nei, det synes jeg så absolutt ikke. Hvorfor skal det være drøyt? Noen ønsker å få barn, og andre ikke. Jeg synes ikke man skal bli sett ned på av den grunn. Alle er forskjellige :-) Som jeg også skrev så vil jeg helt sikkert endre mening, og en dag ha lyst på barn.

Hvor har du kjøpt den hvite toppen?
Den er fra Zara :-) Bildet finner du HER

Både du og Morten har en sterk personlighet, hvordan går dere to sammen? 
Haha, godt spørsmål! Jeg synes det er utrolig at Morten og jeg krangler så lite som det vi gjør, for vi er virkelig alt for like. Begge er kjempe sta, og ingen av oss gir oss med det første. Vi får det likevel til å funke, og vi har det utrolig bra sammen. Jeg er veldig lykkelig :-)

HVORDAN GIKK MØTET MED FORELDRENE MINE? - MORTEN

Da har jeg fått en del spørsmål om hvordan det var å møte foreldrene til Morten og hva de synes om meg, tenkte jeg å skrive et innlegg om det. Jeg spurte derfor om Morten ønsket å skrive et innlegg om hvordan han synes møtet gikk. Det er jo alltid litt skremmende å ta med kjæresten hjem til foreldrene, er det ikke? Jeg ville ikke tatt med meg selv til foreldrene mine så, hehe neida. Personlig synes jeg det gikk utrolig bra, men nå skal dere få høre Morten sin side av saken ;-)

Forrige uke var vi hjemme i Bodø hos foreldrene mine. Dette var noe vi hadde planlagt en stund tilbake i tidMamma og Pappa ble kjempeglad da vi fortalte at vi skulle ta turen oppover til kalde nord. Jeg visste at Sofie kom til å bli godkjent, så jeg var ikke nervøs. Så innbilsk som Sofie er sa hun selv at hun visste de kom til å like henne, noe de absolutt ikke gjorde. Neida, jeg bare tuller. Foreldrene mine er veldig lett  snakke med, så Sofie hadde absolutt ingen grunn til bekymring. Som sagt, man blir fort kjent med mamma og pappa, men Sofie tok det virkelig til et nytt nivå. Det virket nesten som hun hadde kjent dem hele livet, for hun ble utrolig fort varm i trøya, haha. Jeg synes selvfølgelig det bare var bra.

Så hvordan gikk egentlig turen hjem til Bodø? Jeg kan si så mye som at de elsket henne, og det virker som de har fått seg en ny bestevenn. Jeg fikk til og med beskjed fra pappa om å ta godt vare på henne, da han ikke vil at det skal skjære seg mellom oss. I går ringte de Sofie på Facetime. Dette var kun for å vise henne solnedgangen i Bodø. Det var egentlig noe vi skulle gjøre mens vi var der, men på grunn av dårlig vær fikk vi aldri gjort det. Mamma og Pappa gikk derfor opp på fjellet for å filme solnedgangen slik at Sofie fikk sett det. Veldig søtt. Hun er godt likt med andre ord!

EN EKKEL OPPLEVELSE

En ting jeg har lært meg etter denne uken her, KJØP KALENDER. Jeg har glemt utrolig mange avtaler, noe som skaper mye kaos. Jeg planlegger ting langt frem i tid, så glemmer jeg det helt. Uansett, over til noe helt annet. Jeg ble faktisk veldig stolt over meg selv etter besøket på tusenfryd. Jeg var ganske sikker på at jeg ikke kom til å tørre å ta noen karuseller, men jeg endte faktisk opp med å ta en del. Jeg må ærlig innrømme at jeg ble litt stolt. Jeg er ganske redd for karuseller, så klapp på skulderen til meg.

Jeg må likevel fortelle dere noe jeg synes var ganske ekkelt. Vi bestemte oss for å ta Thundercoaster, som jeg har tatt et par ganger før. Jeg vet at den rister litt da den er laget av tre, men denne gangen var det virkelig ekstremt. Jeg tuller ikke når jeg sier at vi slo både nakke, hode og knær. Det var noen sekunder jeg var helt sikker på at den skulle hoppe ut av sporet. Da vi endelig var ferdig med karusellen fra helvete stoppet den plutselig opp. Det var en teknisk feil som gjorde at den ikke kunne kjøre helt frem til sporet. Jeg vet ikke om dette skjedde i det vi var ferdig med runden, eller om dette var grunnen til at vognen ristet unormalt mye. Jeg synes uansett det er utrolig skummelt og tenke på, og dette er grunnen til at jeg ikke er spesielt glad i å ta karuseller. Jeg ble ikke akkurat noe mindre redd etter dette, haha.

JEG MÅ BLI FLINKERE TIL

Slappe av 
Jeg snakker om stress igjen, hehe. Det er rett og slett for at stress er en så stor del av hverdagen min, det høres egentlig helt forferdelig ut. Jeg skal herved slutte å nevne stress på bloggen. Så skal jeg begynne å lære meg å slappe av mer.

Drikke mer vann
Jeg er alt for dårlig til å drikke vann. Jeg drikker mer Pepsi Max enn hva jeg drikker vann, det er IKKE bra. Jeg synes egentlig vann er kjempe godt. Det er bare det at Pepsi Max er enda bedre, hehe. Nå har jeg fått dilla på Fun sin nye Lemonade saft, den er faktisk bedre enn Pepsi. Hvem hadde trodd det?

Si nei
Jeg er veldig dårlig til å si nei, og det ender ofte med at jeg har alt for mye å gjøre. Jeg vil veldig gjerne tilfredstille alle rundt meg, selv om det er en umulig oppgave om du spør meg. Jeg hadde aldri trodd et liv med blogg skulle være mer travelt enn mitt gamle liv. Jeg har vel egentlig bare meg selv å takke.

Sette mer pris på hva jeg har
Misforstå meg rett, jeg er utrolig takknemlig. Likevel er det sånn at jeg alt for ofte glemmer dette, og istedenfor klager over helt meningsløse ting. Jeg tror ikke jeg vet hvor heldig jeg selv er, eller hvor bra jeg egentlig har det. Derfor må jeg virkelig skjerpe meg og ikke henge meg opp i småting som ikke betyr noe.

Sette av mer tid til vennene mine
Den siste tiden har jeg nesten ikke møtt noen av vennene mine. Jeg er ikke helt vant til denne livsstilen, og sliter derfor med å rekke over alt. Jeg kan uansett ofre litt tid på sofaen for å være med vennene mine istedenfor. Den siste tiden har jeg virkelig begynt å merke hvor mye jeg savner de. Jeg føler meg nesten litt ensom noen ganger. Jeg kan uansett ikke klage, da dette er min egen skyld. 

MORTEN OG JEG PRØVER NOE NYTT

ANNONSE


Må le litt av dette bildet, haha

Som jeg nevnte i tidligere innlegg skal Morten og jeg på en ferie i august. Vi hadde egentlig ikke planlagt en utenlandsreise da vi var i Roma for litt over en måned siden. Det er også utrolig mye som skjer hjemme i Norge, så det er vanskelig å rekke alt. For noen uker siden fikk vi tilbud om å reise til Portugal sammen med Lapoint for å være med på surfekurs. Som dere sikker forstår kunne vi selvfølgelig ikke takke nei. Jeg har alltid hatt lyst til å lære meg å surfe, så dette er virkelig en drøm som går i oppfyllelse.Da ingen av oss har surfet før ble vi enige om å velge level 1 i vanskelighetsgrad. Jeg vet ikke med Morten, men jeg tror det er mer enn nok for meg.  

Jeg har alltid hatt lyst til å reise til Portugal, og etter å ha googlet litt gleder jeg meg utrolig mye. Ericeira som er byen vi skal være i, ser så nydelig ut. Jeg gledet meg ikke noe mindre etter å ha sjekket ut Lapoint sin hjemmeside. Nå er jeg virkelig klar for stranden, solnedgang, surfing og bli kjent med nye mennesker. Det som gjorde denne turen enda bedre er at vi reiser sammen med Aleks og Martine ♥ Vi reiser til Portugal 6 august, og skal være der en hel uke. 

Om noen av dere skal på surfekurs samtidig som oss, ROP UT! Jeg vil veldig gjerne bli kjent med dere lesere, så det å dra på ferie sammen er jo virkelig en god start. Om du ønsker å lese mer om dette kan du trykke deg inn på Lapoint sine hjemmesider som du finner HER ♥

LA OSS SNAKKE OM DÅRLIGE VENNER

Det er utrolig deilig når du begynner å forstår hvem du trenger i livet ditt, og hvem du ikke trenger. Som jeg har fortalt dere før så har jeg vært veldig opptatt av å bli likt av alt og alle. Heldigvis er den perioden over. Jeg hadde behov for aksept, og når jeg ikke fikk det var det verdens undergang. I mange år har jeg vært desperat etter å holde på venner, som egentlig ikke er venner. De menneskene du alltid må jobbe for å ha kontakt med, de som ikke gir noe som helst tilbake. Hvorfor vil man egentlig ha sånne mennesker i livet sitt? Hvor kom behovet mitt fra? 

Jeg skulle ønske jeg kunne gå tilbake i tid å be meg selv om å stoppe. Det er dessverre ikke mulig, men jeg har likevel muligheten å be dere som leser dette om å stoppe. Respekter deg selv nok til å kutte ut mennesker som ikke ønsker deg godt. Mennesker som tråkker deg ned istedenfor å løfte deg opp. De som ikke ofrer sin tid og energi på deg, selv om du gir så mye av deg selv. Det kommer en tid der du ikke føler behovet mer for å bli akseptert av de som blir sett på som kul. Herregud som jeg misliker ordene "populær" og "ikke populær". Hvem faen har egentlig retten til å bestemme det? Jeg kan love deg at om noen år, vil du ikke bry deg om å være venn med han eller hun som alle ønsker å være venn med nå. Du kommer til å le av deg selv. Du kommer ikke til å forstå hvorfor du brukte så mye tid og energi på noe så meningsløst.

Bruk heller tiden din på de menneskene som aksepterer deg for akkurat den du er. De som støtter deg og heier på deg. De elsker deg, selv for dine negative sider. Ingen mennesker er perfekte, noe dessverre ikke alle forstår. Det beste valget jeg har tatt er å slutte å bry meg. Jeg vil mye heller bruke min tid på de som faktisk ønsker å være med meg. Vennene mine, som betyr alt på denne jord. Ingen av oss var en de kule, men vi har alltid hatt det utrolig morsomt sammen. Vi har alltid støttet hverandre, og brydd oss. For meg er dette mye viktigere enn alle disse overfladiske vennskapene. Så kjære du som leser dette. Respekter deg selv nok til å vite hva du fortjener. Du vil få det mye bedre, det jeg kan love deg. 


Denne gutten er definisjonen på en god venn. Jeg unner alle å ha en Kevin i livet sitt <3

FRA ELSK TIL HAT..

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening. Det er bare litt under en time til jeg må være ute av døren igjen, så dere forstår sikkert at jeg har dårlig tid. Ikke noe nytt med andre ord, eller hva? I dag skal jeg noe jeg egentlig ikke liker, så jeg kan ikke forstå hvorfor jeg drar. Jeg elsker å være sosial, så det er vel den eneste grunnen til at jeg velger å være med. Jeg skal snart dra for å møte Martine, for vi skal på TUSENFRYD. Før så elsket jeg karuseller, nå hater jeg det. Hvorfor? Det er egentlig så trist :-(

Vi er en hel gjeng som skal dra, så litt moro blir det vel. Jeg vet ikke om jeg kommer til å være den som står å ser på, eller om jeg faktisk tør å ta noen karuseller. Vi skal filme hele dagen, så det kommer vel en vlog på bloggen etterhvert. Morten og jeg skal forresten reise til utlandet i august, herregud som jeg gleder meg. Jeg skal fortelle dere mer om dette litt senere idag, så det er bare å følge med. Vi snakkes senere ♥


Tidenes diva bilde. Dette var ikke planlagt, så egentlig var det et ganske kult bilde. 

HVA TENKER JEG OM Å FÅ BARN?

Det er vel ingen hemmelighet at jeg ser for meg en framtid sammen med Morten. Jeg hadde aldri orket å bli sammen med en gutt om jeg ikke hadde trodd det var noe å satse på. Likevel skremmer det meg litt med alle forventingene som kommer med et forhold. Det var noe annet når man var ungdom og fant seg en kjæreste, enn hva det er nå. Nå kommer spørsmål som, "skal dere flytte sammen?" og "vil dere ha barn?"

Skal jeg være helt ærlig med dere så har jeg ikke lyst på barn. Jeg føler meg egentlig veldig alene når det kommer til dette. De fleste vennene mine snakker om hvor mye de gleder seg til å få barn. Så har dere meg da, livredd for å bli gravid og ingen ønsker om å få barn. Jeg vil jo tro at dette kanskje endrer seg med årene, for jeg er bare 22 år. Jeg føler meg alt for ung til å få barn, selv om jeg egentlig ikke er det. Eller er jeg det? Noen ganger føler jeg meg som et barn. Jeg kan enda være både sutrete og sykt barnslig. Hvordan skal jeg kunne ta vare på et barn? 

Det vil nok helt sikkert føles annerledes den dagen jeg blir gravid. Det kan godt være at jeg rett og slett bare ikke er klar for å få barn. Jeg vet helt ærlig ikke hvorfor jeg føler det som jeg gjør, det er bare noe jeg alltid har gjort. Det er egentlig veldig merkelig, for jeg er utrolig glad i barn. Det er nok bare ansvaret som bekymrer meg. Jeg er også redd for å være en dårlig mor. Jeg har vært så heldig med min mamma, så jeg føler jeg har mye å leve opp til. Jeg unner virkelig mitt fremtidige barn en like bra oppvekst som det jeg har hatt. Jeg kjenner jeg blir stresset bare av å skrivet dette innlegget. Alt jeg klarer å tenke på er ansvar og tid. 

Jeg tror den fremtidige meg vil le av dette innlegget. Det blir nok noe helt annet den dagen jeg får mine egne barn. 

JEG FØLER MEG TOM

Jeg vet ikke om det er det at jeg er syk, eller om hodet mitt bare ikke vil fungere. Jeg våkner opp hver eneste dag, uten å vite hva jeg skal skrive om. Vanligvis har jeg masse inspirasjon, ideer og meninger jeg har lyst å dele med dere. Nå føler jeg meg bare tom. Jeg hater å være i perioder som dette, for det eneste jeg klare å tenke på er hva jeg skal blogge om. Jeg er så takknemlig for denne bloggen, likevel vil ikke hjernen fungere. Jeg er daglig innom andre blogger for å hente inspirasjon, men det er vel da jeg har innsett hvor like vi på topplisten er. Vi er helt forskjellige, men vi blogger likevel mye om det samme. Jeg vil skille meg ut, men hvordan? Jeg har lenge ønsket å ha en reiseblogg, men dette er nok enda langt frem i tid. Jeg har planer om å reise bort i noen måneder, og dere skal helt klart være med på dette. Det er ingenting som gir meg mer inspirasjon enn å besøke nye steder. Det å møte nye mennesker og oppleve en annen kultur.

Uansett hvor mye jeg ønsker å blogge mer om reise og nye opplevelser, så er ikke det et tilfelle nå. Jeg vet at dette bare er for en liten periode, og jeg vet også at det er helt normalt. Man kan dessverre ikke være på topp hele tiden, og det er greit. Om det er noe dere savner på bloggen så gjerne si ifra. Jeg er tross alt ingenting uten dere, og jeg føler derfor det er viktig å høre på deres ønsker også :-) Takk på forhånd♥

EN DÅRLIG TAPER


Morten ligner litt på Ken fra Barbie, haha. 

Siste kvelden i Bodø bestemte vi oss for å gjøre noe jeg absolutt aldri gjør, det vil si bowling. Jeg er utrolig dårlig i bowling, og ender alltid opp med å tape. Jeg er likevel ikke vond å be, for jeg er langt i fra en dårlig taper. Da vi kom på andreplass i Mr og Miss Paradise var jeg så glad på Henriette og Andre sine vegne, så det hadde ingenting å si at vi fikk en andreplass. Spør du meg så er det mer enn bra nok. Morten hadde nok en litt annen tankegang, da han er verdens dårligste taper, haha.

Etter å ha møtt familien til Morten forstår jeg at han har fått det fra et sted. Det å være på bowling med Morten og broren hans (begge er like dårlige tapere, hehe), påvirket meg utrolig mye. Jeg gikk fra å ikke bry meg i det hele tatt, til å plutselig bli en skikkelig dårlig taper. Så dårlig at jeg ble god i bowling, haha. Jeg pleier vanligvis å ha rundt 50-60 i poeng, men denne gangen fikk jeg over 100. Jeg har aldri opplevd å få over 100 før, så for meg var det ganske stort. Det er utrolig hva litt konkurranseinnstinkt kan gjøre med deg. Jeg tror jeg må begynne ha med meg Morten overalt, kanskje jeg oppnår flere mål i livet. Hehe neida, joda. 
Dere kan jo gjette hvem som er hvem? Sikkert ikke vanskelig i det hele tatt ;-)

DET FØLES BRA

En liten fun fact om meg, jeg er en veldig hjemmekjær person. Så dere kan tro det var trist å forlate Bodø i går. Kanskje litt merkelig å kalle det hjem, for det er det jo ikke. Eller, det er jo det. På en måte. Foreldrene til Morten er sånne mennesker som får deg til å føle seg hjemme, og det gjorde jeg også. Moren til Morten er faktisk veldig lik min mamma, så det var som å være hjemme på besøk hos henne. Det har vært utrolig deilig å føle seg som en ungdom igjen, der du våkner opp til frokost og får melding når det er middag. Det er lenge siden, og jeg har glemt hvor mye jeg setter pris på det.

Jeg hadde trodd det skulle være nedtur å komme hjem, men der tok jeg faktisk feil. Det var utrolig godt å komme hjem til sin egen leilighet og sin egen seng. Det var deilig å fylle opp kjøleskapet med alle mine favoritter. Det var også utrolig godt å se Andrea igjen. Det var ikke før nå jeg merket hvor mye jeg har savnet henne. Det er godt å kunne komme hjem å lufte alle tanker og følelser. Hun er vel en av få som kan forstå meg på det meste. Kjenner jeg meg selv er det helt sikkert ikke lenge til jeg er lei av å sove i min egen seng og måtte lage min egen middag. Heldigvis skal jeg møte mamma om noen dager, så skal vi tilbake til Bodø igjen i Juli ♥


Skoene er fra Louis Vuitton til alle dere som lurer <3 

TAKK FOR MEG


Vet ikke hva som skjer med poseringen her. 

Tro det eller ei, jeg er stresset igjen. Jeg føler at 2 av 4 innlegg handler om hvor stresset jeg er. Jeg skjønner hvor usunt dette er, og jeg må vel snart begynne å jobbe med det. Jeg har alltid vært en som stresser mye, så hvordan jeg skal klare å slutte å stresse kan jeg ikke se for meg. Vi er snart på vei til flyplassen, som er grunnen til dette stresset. Vi skal hjem til Oslo, der vi ikke skal være mer enn 10 dager før vi skal reise, igjen. Jeg skal fortelle mer om dette senere ♥

Det har vært en helt fantastisk uke i Bodø. Jeg har møtt så mange hyggelige mennesker, så her trives jeg. Ikke nok til at jeg kunne flyttet hit, men det har alt med klimaet å gjøre. Jeg er alt for glad i sol og varme til å bo i Nord-Norge. Det er heldigvis ikke lenge til vi skal tilbake igjen, noe jeg ser frem til. Takk for meg Bodø, vi snakkes snart!

FORANDRING ER BRA - DEL 2

For 10 år siden var jeg 11 år. Jeg bodde i Tromsø og drømte om å bli politi. Nå 10 år senere bor jeg i Trondheim. Her har jeg bodd i 3 år, men nå er jeg lei. Derfor skal jeg flytte til Los Angeles for å studere. Hadde noen fortalt meg dette for 10 år siden, ville jeg aldri trodd på dem. 

Har du noen ganger tenkt over at alle valgene du har tatt, har fått deg akkurat dit du er i dag? 

Jeg har bodd i Tromsø store deler av livet mitt, men aldri følte jeg meg hjemme. Hadde det ikke vært for alle tårene og maset om å flytte til Tønsberg, ville jeg nok vært på et helt annet sted i livet den dag i dag. Jeg ville ikke hatt all erfaringen jeg har fått ved å flytte og måtte omstille meg. Jeg hadde helt annet liv og venner da, enn hva jeg har nå. Miljøet rundt meg var annerledes. Jeg ville nok vært en helt annen person. 

Hadde jeg ikke flyttet til Tønsberg hadde jeg aldri dratt på Utøya i 2010. Hadde jeg ikke dratt på Utøya i 2010 ville jeg aldri møtt Victoria som tok meg med igjen i 2011. Selv om Utøya har gitt meg arr jeg alltid vil ha og tatt fra meg mennesker jeg aldri vil se igjen, har den introdusert meg for mennesker jeg ellers aldri ville møtt. Utøya har også lært meg hvor brutalt livet kan være. Utøya tvang meg til å bli voksen da jeg kun var 16 år, noe som har gjort meg til akkurat den jeg er i dag. 

Hadde det ikke vært for Utøya hadde jeg aldri flyttet til Trondheim. 

Hvordan hadde livet mitt vært da? Hvor hadde jeg vært i dag om jeg ikke hadde følt for å komme meg vekk fra Tønsberg en stund? Selv om jeg er veldig klar for å flytte hjem igjen å komme nærmere familie og venner, angrer jeg ikke et sekund på at jeg flyttet til Trondheim. Jeg husker hvor redd jeg var for et helt nytt liv. I senere tid har jeg skjønt at det var akkurat dette jeg trengte. Jeg trengte å utfordre meg selv, jeg trengte å bli kjent med andre mennesker og jeg trengte å føle meg usikker og redd. 

Jeg er 21 år og har allerede bodd i 3 byer.

Tenk så tøff jeg har blitt. Tenk så mange mennesker jeg har møtt. Så mye jeg har utfordret meg selv og ikke minst hvor mye jeg har lært. Det var ikke dette livet jeg så for meg for 10 år siden og det er jeg evig takknemlig for. Jeg har fått så mye mer enn hva jeg egentlig hadde planlagt. Eller jeg har ikke fått det, jeg har jobbet for det. Nå drar jeg snart til Los Angeles for å bo der i nesten et halvt år, hvem vet hvordan retning livet tar etter det ? 

Jeg skulle ønske jeg kunne gitt deg som leser dette alle erfaringene jeg har fått med å utfordre meg selv. Jeg skulle ønske jeg kunne introdusert deg for alle menneskene jeg har møtt. Jeg skulle ønske du kunne kjent alle følelsene jeg har kjent. Jeg kan garantere deg at du ville gjort akkurat det samme. Livet er for kort til å gjøre det samme hver eneste dag, kun for at man er redd for forandring. Forandring er bra.


Dette innlegget skrev jeg 28.06.2016. På dette tidspunktet skulle jeg reise til LA for å studere make-up. Jeg hadde meldt meg på skole og ordnet boplass. På dette tidspunktet visste jeg ikke noe som helst om Paradise. Jeg kan ikke engang huske om jeg hadde meldt meg på. Når jeg først fikk tilbudet var jeg veldig usikker på om jeg skulle takke ja. Los Angeles kunne jeg gjøre når som helst, men Paradise Hotel skjer bare en gang. Det var nå eller aldri. Tør jeg dette? Tenk om jeg ikke hadde takket ja.

Jeg hadde ikke hatt kontrakt med Side2. Jeg hadde ikke hatt Morten, Kevin eller Andrea. Jeg hadde kanskje ikke bodd i Oslo. Livet mitt hadde vært helt annerledes enn hva det er nå. Tenk om jeg hadde dratt til Los Angeles istedenfor.

DET ER SKUMMELT

En ting som er typisk meg er å få skrivesperre når jeg har dårlig tid. Jeg takler stress ekstremt dårlig på alle måter. Vi skal å spise lunsj med familien til Morten klokken 12, og jeg sitter enda her. Jeg skal blogge, dusje og ordne meg, på 2 timer. Jeg tror de fleste av oss skjønner at jeg mest sannsynlig ikke vil rekke det, og jeg vil forsinke oss igjen. Dette gjorde jeg for noen dager siden også, hehe. Jeg burde egentlig gjort alt dette i går, men det var viktigere å være sammen med de rundt meg. Jeg bruker store deler av dagen foran denne macen, så noen ganger er det viktig å ta litt fri. Ikke sant?

En dårlig uvane er at jeg kan være ekstremt usosial av meg. Prøver du å se en film med meg vil jeg mest sannsynlig se mer på telefonen enn hva jeg ser på skjermen. Er det en film som virkelig interesserer meg, legger jeg bort telefonen. Jeg er utrolig kjip, i know. Det eneste problemet er at Morten er helt lik. Vi er alt for dårlig til å være sammen, selv om vi er sammen. Derfor hadde vi en utrolig fin kveld sammen i går, og jeg setter virkelig pris på hver gang vi faktisk er med hverandre. Det er også disse dagene som får meg til å innse hvor heldig jeg faktisk er. Jeg har aldri møtt et menneske som er mer lik meg, men samtidig så ulik. Vi har det så morsomt sammen, og Morten får meg til å føle meg helt spesiell.

Det er også på sånne kvelder jeg innser hvor mye jeg har å miste. Utrolig rart å legge fokuset der, men noen ganger slår tanken meg. Det er skummelt å være veldig glad i et annet menneske. Man er jo avhengig, og gir så mye av seg selv til en annen. De har alle muligheter til å såre deg når som helst, noe som er skummelt. Jeg sa til Morten i går " Jeg er veldig glad i deg, men du skremmer meg". Morten skjønte først ikke så mye, men etter å ha forklart var han enig. For det er skummelt. Likevel er det ikke der man skal legge fokuset, men noen ganger slår tankene meg. Jeg er bare så lykkelig, og ikke minst forelsket. Skummelt


Jeg anbefaler alle å prøve Fun Light sin nye saft, den er sååå god!

Dette ble kanskje litt rotete, men er det ikke det typisk meg? Jeg skriver bare det jeg føler, og noen ganger er følelsene mine rotete. Nå skal jeg komme meg i dusjen, så snakkes vi senere ♥

SISTE KVELD

Akkurat nå sitter jeg nede i guttebula til Morten. Jeg må egentlig blogge, rydde og pakke. Vi reiser hjem til Oslo imorgen, så vi har litt å gjøre før vi drar. Det har vært utrolig fint å være her i Bodø, så det er egentlig ganske kjipt å reise hjem. Det har vært utrolig deilig å kunne slappe av, og jeg tror dette er noe både Morten og jeg har trengt. Vi har en hektisk hverdag ellers, så det å ikke ha noen planer er veldig uvant. Vi har blitt tatt så godt vare på av foreldrene til Morten. Det er snakk om gjærbakst nesten hver dag og ikke minst, digg middag. Jeg er så lei av å lage min egen mat, så dette er virkelig service.

Jeg skal ikke være mange dagene i Oslo før jeg reiser igjen. Jeg skal en liten tur til Tønsberg, så rett til Trondheim. Så er det tilbake til Tønsberg, før vi på nytt reiser til Bodø. Så skal vi rett fra Bodø til varmere strøk. Jeg skal fortelle dere mer om dette senere, vi gleder oss iallfall veldig mye. 

JEG VIL...

Flytte
Dere tenker sikkert at jeg er gal, på grunn av at jeg akkurat har flyttet til Oslo. Det er ikke sånn at jeg vil flytte akkurat nå, men jeg har likevel veldig lyst å flytte til USA. Jeg er helt bestemt på at jeg skal bo noen måneder i Los Angeles. Når det blir har jeg ingen anelse om. Alt rundt meg må først falle på plass :-)

Hjelpe
Som jeg har nevnt før har jeg et stort ønske om å hjelpe dyr og barn i andre land. Når jeg har vært så heldig med min barndom og oppvekst, ønsker jeg å gi noe tilbake til de som ikke har vært like heldig. 

Få en omplasseringshund 
Jeg må først og fremst ha jeg min egen leilighet, og en mye roligere hverdag før jeg får meg en til hund. Jeg har likevel planlagt å få en ny hund med engang det passer seg. Jeg er veldig redd for at om jeg ikke skaffer meg en hund før Celine dør, så vil jeg aldri ha hund igjen. Da kommer jeg bare til å sammenligne, og ingen vil noen sinne være som Celine, det er jeg helt sikker på. Hvorfor akkurat en omplasseringshund er rett og slett for at de søte valpene som ligger ute på finn, alltid får seg en eier. Jeg vil heller hjelpe de bor på et Shelter, som ikke har et fast hjem. 

Reise
Denne kom nok heller ikke som et sjokk, hehe. Jeg har alltid lyst å reise. Akkurat nå vil jeg reise til Frankrike, eller Hawaii.

Møte familie
Det er så alt for lenge siden jeg har møtt familien min, jeg vil møte de NÅ. Spesielt mamma, jeg savner henne så mye. Heldigvis får jeg se henne om noen dager <3

Dra på Slottsfjell
Jeg går å teller dager til at Slottsfjell skal begynne. Det er heldigvis ikke så lenge igjen. Jeg gleder meg så mye til en skikkelig sommer i Tønsberg. Jeg håper jeg møter mange av dere, det hadde vært hyggelig!

SPARE
Denne skal jeg virkelig bli flinkere på, det er nødvendig! haha. Jeg er alt for flink til å bruke penger og nyte livet. Jeg vet med meg selv at jeg vil angre om jeg ikke velger å spare penger, for det er virkelig viktig å gjøre. 

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt er helt klart å reise til Bodø. Det var utrolig deilig å komme vekk fra Oslo, og endelig kunne slappe av litt. De siste dagene har jeg sovet til jeg våkner, og lagt meg når jeg selv føler for det. Jeg har jobbet mye med bloggen, men her har jeg også tatt meg litt fri. Jeg har ferie, selv om jeg ikke har ferie. Så det har virkelig vært godt for kropp og sjel :-)

UKENS OPPTUR
Ukens opptur var å møte foreldrene til Morten. For noen fantastiske mennesker, det må jeg virkelig si. De er så hyggelige, og ikke minst imøtekommende. Det føles ut som at jeg har kjent de i mange år. 

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur var vår lange reise til Bodø. Jeg føler det er utrolig mye snakk om Bodø nå, men det er jo dette hele forrige uke har handlet om. Reisen som egentlig skulle ta 1,5 time, tok istedenfor 12 timer. Selv om det var en utrolig fin biltur, kunne jeg gjerne vært foruten. En uke går fort, og da vil jeg ha så mye tid her som overhodet mulig. 

UKENS TV-SERIE
Sorry folkens, etter denne uken skal jeg fjerne dette punktet. Jeg tror heller jeg må finne på et nytt et, så gjerne kom med forslag. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg tok dette med, for jeg ser jo ikke på serie. Jeg har aldri noe nytt og kult å anbefale dere, hehe. 

UKENS SANG
Jeg er kjedelig igjen.. Dere vet hvor JB fan jeg er, så selvfølgelig er det Justin Bieber/ David Guetta - 2U

UKENS CRAVINGS
Godteri.. Morten og jeg har spist godteri hver dag siden vi kom til Bodø. Jeg tvang Morten med meg på rusta, der jeg endte opp med å kjøpe en stor pakke med Kinder Bueno og 900g Haribo. Morten kjøpte også 600g med en sjokolade jeg absolutt ikke liker, så han har spist 600g alene. Snakker vi de berømte kjærestekiloene? Jaja, jeg bryr meg ikke. Vi er på ferie, og da skal man kose seg :-)

UKENS TANKE
Jeg tenker ofte på hvor heldig jeg er. Hvor mye fint jeg har fått i livet mitt, som jeg virkelig setter pris på. Alle grunnene jeg har til å smile. En tanke som også har slått meg veldig det siste, er det å ta vare på alle rundt seg. Jeg føler man tar hverandre litt for gitt, noe som egentlig er veldig synd. Jeg skal virkelig bli bedre til å vise alle rundt meg hvor mye de faktisk betyr for meg. 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå sitter jeg nede i guttebula til Morten, mens han er på spa. Jeg jobber, mens han koser seg. Forskjell på folk? Hehe, neida. Jeg har mye å gjøre i dag, og jeg vil gjerne få det unnagjort sånn at jeg kan nyte den siste dagen i Bodø. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
DET GJØR VONDT
HUN SOM SENDTE MEG UT AV PARADISE HOTEL
MITT FØRSTE MØTE MED SVIGERS

 

JEG ER SJOKKERT

Både i går og idag har jeg virkelig fått sett noe som sjokkerer meg. Eller jeg vet ikke.. Jeg føler kanskje at sjokkert er feil ord å bruke, men det er faktisk det jeg er. Etter at jeg valgte å være åpen med dere i går, og dele noe veldig privat har jeg fått sett hvor fantastiske mennesker det finnes. Jeg får ofte hyggelige kommentarer på bloggen, men det å se at de som skriver faktisk bryr seg, det er helt spesielt.

Jeg har opplevd mye rart etter at jeg ble en offentlig person, og jeg har møtt mennesker som kun ønsker meg vondt. Mennesker som skriver utrolig stygge ting kun for å dra meg ned. Det er akkurat derfor det er så utrolig godt å møte på mennesker som dere. Mennesker som tar seg tid til å støtte meg. I går da jeg skrev innlegget skal jeg være så ærlig å si at jeg hadde det kjipt, og det tok ikke mange timer før jeg følte meg mye bedre. Det er på grunn av dere. Jeg føler dere er vennene mine, selv om jeg ikke vet noe som helst om dere. Det eneste jeg vet er at jeg hadde vært stolt over å kjenne en som deg. Jeg håper alle dere som leser dette skjønner hvor bra dere faktisk er. Tusen takk ♥

Innlegget kan du lese HER

ER JEG FLAU OVER FORTIDEN MIN?

Det virker som utrolig mange misforstår det jeg skriver på bloggen. Som jeg oppfatter mange av kommentarene jeg har fått den siste tiden så tror mange av dere at jeg er flau over å være fra Tromsø? Jeg får ofte kommentarer som "hvorfor later du som at du ikke er fra Tromsø?" Er du flau over fortiden din?" Du er vant til midnattsolen, du er jo fra Tromsø".

Ja, jeg er fra Tromsø. Jeg er også fra Tønsberg. Nei, jeg er absolutt ikke flau over fortiden min. Som jeg har nevnt før så er mamma fra Tromsø og pappa er fra Tønsberg. Jeg har bodd mange år i Tromsø, så jeg kan snakke nordlending. Jeg snakker dialekt når jeg er i Tromsø, men det er kun når jeg er i Tromsø. Jeg ser ikke på meg selv som en nordlending, selv om jeg er det. De årene vi bodde i Tromsø var seriøst de verste årene i mitt liv, og jeg har aldri hatt det så tungt før. Det var et utrolig vanskelig miljø, med press fra alle kanter. Det å flytte til Tønsberg er noe av det beste jeg har gjort, og jeg er evig takknemlig for at røtter som er derfra.

Det er i Tønsberg jeg har store deler av livet mitt, og det er her jeg føler meg hjemme. Ja, halve familien min er fra Tromsø. Jeg har bodd i Tromsø, men det er fortsatt ikke der jeg føler meg hjemme. Jeg har aldri følt meg hjemme der, og jeg kommer nok aldri til å ville føle meg hjemme der heller. Resten av familien er fra Tønsberg, så hvordan noen av dere kan mene at jeg er mer fra Tønsberg enn Tromsø kan jeg ikke forstå. Jeg er like mye fra begge stedene, men jeg føler meg ikke som en nordlending. Jeg har min egen dialekt med en god blanding av både søring og nordlending, som de fleste kanskje hører.

Jeg håper dere har fått oppklart det dere lurer på. Så håper jeg at dere forstår at jeg er hverken flau av å være fra Tromsø eller fortiden min. Det at jeg klager på midnattssol er rett og slett for at jeg ikke er vant til dette mer. Det er over 8 år siden jeg bodde i Tromsø, så jeg er naturligvis ikke vant til at det er lyst døgnet rundt mer.

ROMA GUIDE

WHERE TO STAYVi bodde på Rome Life Hotel som ligger i denne koselige gaten. Et helt OK + hotell som ligger veldig bra til. Du kan gå til mange av severdighetene, så du slipper å bruke masse penger på Taxi. De hadde en utrolig digg hotellfrokost, love it. Du finner hotellet HER

WHAT TO DO 


COLOSSEUM

Jeg regner med at de fleste har hørt om Colosseum? Jeg pleier egentlig aldri å dra på typisk turistattraksjoner når jeg er ute å reiser, da jeg liker å oppdage de stedene ikke alle drar. I Roma er det helt motsatt, der MÅ du besøke alle turistattraksjonene, og det er virkelig verdt turen. Colosseum var utrolig fascinerende byggverk, og noe som virkelig må oppleves. For dere som ikke har hørt om dette før så er det et amfiteater som regnes som et av de mest kjente byggverkene i hele verden. Du kan lese mer HERFORUM ROMANUM

Dette er litt morsomt, for vi var egentlig på leting etter Colosseum da vi fant dette stedet. Ingen av oss hadde en anelse hva det var, vi bestemte oss likevel for å kjøpe billetter. Det viste seg å være et rektangulært romersk forum. Ja, jeg hentet denne informasjonen fra wikipedia for å forklare det på en mest mulig fancy måte, haha. Uansett, det var UTROLIG kult. Jeg har så mange fine bilder og ikke minst minner fra dette stedet, det anbefales på det sterkeste om dere virkelig vil se noen utrolige ruiner. Du kan lese mer HER 


SPISE MASSE IS

Haha utrolig random, men så sant. Isen i Italia er helt amazing, og du finner så mye god is overalt. Jeg tror vi spiste is hver eneste dag, noen ganger flere ganger om dagen :-) 


HOP ON HOP OFF

Aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd at jeg kom til å sette på en slik buss. Som jeg har nevnt tidligere så gjør jeg aldri typiske turistattraksjoner, og dette var vel noe av det siste jeg kunne tenkt meg å gjøre. Vi fikk likevel tips av en bloggleser om å ta en slik buss om vi ønsket se mer av Roma, så vi bestemte oss for å kjøpe billetter. Nå vi jeg takke denne bloggleseren å gi tipset videre til dere. Man får se utrolig mye av Roma, og den er ikke spesielt dyr heller. Bussene går hele tiden, så det er ikke noe problem å finne en ny om du velger å hoppe av for å se noe. VIKTOR EMANUEL ll-MONUMENTET

Et utrolig byggverk som dere virkelig burde ta dere tid til å se. Det beste med dette er at det er helt gratis, noe svært få attraksjoner i Roma er. Det er et monument som er til ære for Viktor, noe mer vet jeg dessverre ikke, haha. Det var uansett veldig fint, og jeg er veldig glad for at vi tok turen. Dette var også noe vi fant ved å bare gå rundt, absolutt verdt det. Du kan lese mer HER


FONTANA DI TREVI

Denne kom vel ikke som en overraskelse? Dette er et MUST når man er i Roma, og jeg vil virkelig tro at alle besøker den berømte fontenen. Dere må være forberedt på at det er MASSE mennesker der, både dag og natt. Det anbefales også å se den på kveldstid og ikke bare på dagtid, da den er utrolig vakker når mørket har senket seg. 

LEI SCOOTER

Det anbefales virkelig å leie seg scooter for dere som tør det. Trafikken i Roma er ganske kaotisk, men man venner seg for til det. Jeg hadde nok ikke turt å kjøre selv, så jeg er veldig glad for at jeg hadde Morten med meg. Vi fikk sett utrolig mye av Roma, og jeg føler nesten det er litt must å gjøre når man først er der. Det er vel ikke bare jeg som forbinder Roma med disse røde Vespa-scooterne? 


VILLA BORGHESE

Vår siste dag i Roma bestemte vi oss for å bruke i parken. Jeg fikk anbefalt dette av en av dere lesere, så tusen takk. Det var utrolig deilig å komme seg unna kaoset i byen for å slappe av litt. Parken er ganske stor, så jeg anbefaler virkelig å leie sykkel eller (bil?) som vi valgte å gjøre. Det var utrolig gøy å kjøre rundt i denne lille saken, og vi fikk sett utrolig mye. Det er ganske vanskelig å finne stedet de har utleie, så jeg anbefaler å spørre noen. Det måtte vi gjøre :-)

WHERE TO EATJeg glemte selvfølgelig å notere navnene på de restaurantene vi besøkte, så jeg har ingen spesifikk å anbefale dessverre. Vi googlet ingen av restaurantene vi spiste på. Vi gikk rett og slutt bare rundt i sidegatene å satt oss der vi trodde det var bra. Det var kun et sted maten ikke var god, så det sier vel sitt. Jeg anbefaler å styre unna turistgatene, og heller spise på de stedene ikke alle andre drar. Da slipper dere overpriset mat, og jeg kan garantere god service.

DET GJØR VONDT

For de aller fleste er sommeren den beste årstiden av de alle, men for meg er det annerledes. Jeg elsker sommeren, og det er helt klart min favorittårstid, det er likevel bare så mye som har skjedd. På fredag hadde Sondre bursdag, han skulle blitt 23 år. Han rakk så vidt å fylle 17 år, og nå var det altså 23-årsdagen hans. 3.juli er det 8 år siden pappa døde. Om noen uker er det 22.juli. Alt er samlet på 2 måneder, og jeg skal være så ærlig med dere å si at det er vondt. Det er jævlig vondt.

Jeg stenger ofte følelsene ute, for noen ganger føles det som den eneste måten å overleve. De få gangene jeg faktisk setter meg ned for å føle på det, så stopper jeg. Det å kjenne på at jeg aldri skal møte pappa igjen, er tungt. Jeg skal aldri mer få en klem eller se et smil. Jeg skal aldri mer få høre stemmen hans, eller være rundt han. Han er borte, for alltid. Jeg har snart vært uten han i 8 år. Jeg så han sist da jeg var 14 år gammel. Tenk så mye som har skjedd, og hvor mye han har gått glipp av. Hadde han vært stolt over meg?

Livet kan virkelig være brutalt noen ganger, og det er mye som kan være vanskelig å godta. Jeg vet ikke om jeg har godtatt, eller om jeg bare har lært meg å leve med det. Jeg har lært å kjenne på lykken, selv om det kan gjøre vondt samtidig. Jeg kan le, men også gråte. Jeg er sterk, men jeg tillater meg selv å være svak. Jeg vet dette er et rotete innlegg, men for meg så er dette rotete. Noen ganger føles det ut som at jeg har glemt alt som har skjedd. Jeg klarer å leve med det, helt til påminnelsene kommer.

I går slo det meg plutselig at jeg aldri skulle få møte de igjen. Det virker noen ganger som om de har reist på ferie, og vært borte i mange år. I 6 år overbeviste jeg meg selv om at pappa hadde reist bort. Jeg fortalte meg selv at han snart ville komme igjen, og jeg skjønner selv hvor feil det er. Noen ganger er det lettere å gjøre feil, enn å godta sannheten. Selv om jeg stort sett er lykkelig, og har mange grunner til å smile. Så er det dager som dette der det bare gjør vondt. Det gjør vondt å føle på, og det gjør vondt å vite. Sannheten sårer like mye hver eneste gang. 


Jeg skulle gjort alt for få oppleve denne dagen på nytt. Ta vare på de rundt deg <3

EN MORSOM KVELD

Klokken er nå 13.00 og jeg befinner meg enda i sengen. Jeg er ikke fyllesyk, bare veldig sliten. Jeg vet ikke hvorfor, da vi dro hjem før byen stengte i går. Vi har begynt å bli et gammelt ektepar allerede, we know. Av en eller annen merkelig grunn kjenner jeg på fylleangsten, selv om jeg kan huske alt som skjedde i går. Jeg har begynt å ha det sånn i det siste, at jeg våkner opp med fylleangst uten å vite hvorfor. Kan det være alderen? Er dette vanlig? haha

Det var en veldig morsom kveld, men jeg må si at vorset var det beste. Vi dro på et utested som heter Hundholmen, som skal være veldig populært her i Bodø. Jeg kan helt ærlig ikke forstå hvorfor, men det er hver sin smak. Det tok for det første 20 minutter å bestille noe å drikke, og musikken var ikke spesielt bra. Jeg høres skikkelig negativ ut nå, sorryyy!! Jeg gleder meg til å prøve et annet utested neste gang vi kommer, jeg satser på at det er bedre. 

Nå skal jeg prøve å stå opp å få meg noe mat. Jeg hatt lyst på mat i flere timer nå, jeg har bare ikke orket å stå opp. Hadde det vært opp til meg så hadde jeg ligget her i hele dag. Jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det, det må være flere måneder siden. Jeg tror jeg gjorde det en gang i desember i fjor, så det sier vel sitt. Jeg har rett og slett ikke tid til å tilbringe en hel dag i sengen, da gir jeg meg selv unødvendig mye jobb dagen etterpå. Kanskje jeg trenger å bli syk, for da har jeg ingen andre valg. 

IKKE HELT ETTER PLANEN

Akkurat nå prøver jeg alt jeg kan for å multitaske. Jeg skal ordne meg, drikke og skrive blogg samtidig. Jeg er virkelig i feriemodus, for akkurat nå er ingenting på stell. Jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg engang, og jeg er ganske sikker på at jeg ikke har med meg noe heller. Jeg visste vi skulle ut denne helgen, men jeg var fast bestemt på å shoppe mens vi var her. Jeg har ikke funnet noe annet enn en Justin Bieber genser, så det sier seg vel selv at jeg ikke kan bruke den på byen. Jeg kunne sikkert gjort det, men jeg er typen som liker å pynte meg litt når jeg først skal ut. Jeg er så sløv ellers, så jeg synes det er morsomt de få gangene jeg orker. Dere skjønner sikkert at dette ikke gikk helt etter planen, og nå sitter jeg her å stresser med hva jeg skal ha på meg. Det hjalp iallfall ikke å skrive om det, for det gjorde meg bare enda mer stresset, haha. 

Jeg er utrolig spent på å teste utelivet i Bodø, og hvordan folkene her er. De jeg har møtt hittil er utrolig hyggelige. Jeg vet ikke hva det er, men jeg liker nordlendinger utrolig godt :-) De er veldig åpne og kjempeflink til å ta i mot nye mennesker, det liker jeg. Vi har mye å lære vil jeg tro. Toppen er fra Zara <3 

TING DU KAN GJØRE PÅ EN LØRDAG

RYDDE
Nå høres jeg kanskje ut som verdens kjipeste, men hvor deilig er det ikke å våkne søndag morgen til en nyvasket leilighet eller soverom? For meg er søndag hellig, og det er den dagen jeg alltid slapper av på. Jeg liker alltid å ha alt gjort ferdig og klart til søndag, sånn at jeg kan ligge på sofaen hele dagen. 

SAMLE VENNEGJENGEN
I min alder er det veldig typisk å dra ut på lørdager, og det er på en måte alltid da vi jentene møtes. Det er egentlig ganske trist om du spør meg, for man kan gjøre så mye hyggeligere ting sammen som ikke innebærer alkohol. Inviter på middag, filmkveld, og får dere som likevel ønsker å drikke, VINKVELD. Av en eller annen grunn har jeg merket at vinkvelder alltid ender opp på byen, så jeg har rett og slett sluttet med det, haha. Se en god film, kjøp godteri og nyt hverandres selskap. 

HJEMMESPA
Hva er vel bedre enn å sette av noen timer av dagen til å ta vare på deg selv? Lakk negler, napp brynene, ta ansiktsmaske eller fotbad. Dette er ting jeg aldri tar meg tid til ellers, så jeg pleier alltid å sette av noen timer et par ganger i måned der jeg gjør ting som dette. Jeg føler meg alltid så mye bedre etterpå, og ikke minst fresh.

BAK
Jeg føler egentlig at jeg beskriver en perfekt søndag med disse punktene for mange av dere, men dette er altså en lørdag for meg. Jeg spiser svært sjeldent bakverk, men de få gangene jeg gjør kan jeg spise en hel kake alene. Jeg er utrolig glad i brownies, kanelsnurrer, skoleboller og rundstykker. Igjen, hvor digg er det ikke å våkne opp på søndagen å kunne spise nybakte rundtstykker? :-)

RYDDE KLESSKAPET
Dette tror jeg de fleste av oss gjør alt for sjeldent, hehe. Jeg har faktisk ikke ryddet klesskapet mitt siden Andrea og jeg flyttet inn i leiligheten. Det er over 2 måneder siden for dere som lurer, så dere kan vel tenke dere til hvordan skapet mitt ser ut. Som Morten ville sagt " FULLESTÆNDIG KAOS". 

SE PÅ SERIE
Dere som følger bloggen min vet hvor lite jeg ser på serie, ikke sant? Jeg pleier likevel å bruke lørdagene mine til å se på serie. Jeg starter alltid på en ny, så rekker jeg aldri å følge med på resten. Jeg er ekstrem sløv, så jeg tror det kan være noe for dere som faktisk klarer å følge med på en serie. 

DRA PÅ BESØK TIL FAMILIE
Jeg tror vi alle er ganske opptatte i hverdagen, med både skole og jobb. Jeg er alt for dårlig til å se familien min, men det har nok mye med at noen bor i Tønsberg og noen bor i Tromsø. Så har du meg i Oslo da, haha. Det er uansett utrolig koselig å være sammen med familien, og jeg vil tro at farmor eller mormor hadde blitt kjempe glad av å få besøk av deg :-)

TRENE
For dere som har en veldig travle hverdag er det utrolig deilig å bruke helgene til å trene. Det er alltid mindre folk på treningssenteret i helgene også, noe som er utrolig deilig. Det er ikke noe som er verre enn masse mennesker på et senter, ahh. 


Hva liker dere å gjøre på en lørdag?

KLOKKEN 01.40Det som kanskje fascinerer meg mest med denne plassen er lyset. Altså, hvordan er det mulig at det kan være bra lys til å ta bilder i klokken 01.40 ? Det er deilig å være her, for jeg trenger ikke å stresse. Jeg kan ta bilder når som helst, det er absolutt ingen tidsskjema jeg må følge. Det eneste som ikke er deilig er at døgnrytmen min ikke passer sammen med denne midnattsolen, noe som gjør at jeg legger meg alt for sent. Dere skjønner kanskje det når jeg innrømmer at vi er ute å tar bilder klokken 01.40 på natten, haha. Vi skulle egentlig vært å spist sammen med foreldrene til Morten klokken 12.00, men vi våknet 11.40.. hehe

Vi har bare 3 dager igjen i Bodø, og disse tre dagene skal jeg prøve å få døgnrytmen min tilbake igjen. Jeg føler meg ikke særlig bra når jeg velger å sove bort hele dagen, det stresser meg. Jeg vil få mest mulig ut av dagen, noe jeg absolutt ikke får nå. Jeg sover, sover, sover, spiser, trener, møter venner og blogger. Skjerpings!

HUN SOM SENDTE MEG UT AV PARADISE HOTELJeg fikk mye spørsmål den uka jeg røk om Ida og jeg var venner, eller om jeg var sur på henne. Hun har vel aldri blitt nevnt på denne bloggen, men det har absolutt ingenting med at vi ikke er venner å gjøre. Ida bor i Bodø, og det er derfor vanskelig å møte henne. Vi gikk faktisk utrolig godt overens på inne på hotellet, og hun var vel en av få som syntes det var kjipt å sende meg ut. Vi går like godt overens på utsiden, og det er utrolig hyggelig å henge sammen de få gangene vi har mulighet. 

Jeg følte meg som en skikkelig fotballfrue i går da jeg satt på tribunen og heiet på laget til Morten. Skal jeg være helt ærlig var jeg mer opptatt av å snakke med Ida og Monica enn å følge med på kampen. Jeg fikk derfor ikke med meg noe av det som skjedde på banen. Det endte med at vi stakk etterhvert da vi begynte å kjede oss, haha. Så jeg kan vel ikke ta på meg den tittelen helt enda, jeg tror ikke jeg hadde ønsket å ha en sånn tittel heller. Spør du meg, så er fotball utrolig kjedelig og ikke minst meningsløst. Sorry alle fotballfans <3 hver sin smak :-)

Siden fotball ble kjedelig bestemte vi oss for å dra hjem til Morten for å slappe av. Det endte plutselig opp med at vi fulgte slavisk med på en film som heter " My super ex-girlfriend", som faktisk er en av de dårligste filmene jeg har sett. Det var likevel et eller annet med filmen som gjorde at vi ikke klarte å slutte å se. Jeg prøvde å bytte kanal ved flere anledninger, men det kom alltid en scene vi bare måtte følge med på. For dere som lurer så handler det om en mann som begynner å date en superhelt. Det viser seg til slutt at hun er helt gal, samtidig som han er forelsket i en annen. Filmen er egentlig bare kaotisk, men veldig underholdene. Så til alle dere som kjeder dere, denne ligger på Netflix! haha

UKENS SPØRSMÅL

Hva er planen deres mens dere er i Bodø?
Vi har ingen spesielle planer egentlig, og det er helt OK :-) Det er utrolig deilig å kunne slappe av litt, og ta dagene litt som de kommer.

Kan du og Morten lage flere videoblogger?
Det kan vi vettu :-) Vi skal prøve å få til en sminkevideo der Morten sminker meg med engang vi kommer tilbake til Oslo. Dere må gjerne komme med flere forslag om dere har det 

Hvor gamle er søsknene dine? Er de yngre eller eldre?
Jeg har tre som er eldre og tre som er yngre, så jeg er faktisk midt i mellom. De er 13-40 år, så det er godt og blandet :-)

Hvor mange seriøse forhold har du hatt før Morten?
Jeg har hatt to seriøse forhold før Morten. Skremmer meg litt at dette er det tredje, haha.

Er du veganer eller vegetarianer ?
Før jeg reiste til Mexico spiste jeg nesten ikke kjøtt på flere måneder. Nå har jeg kjøttfrie dager 2-4 dager i uken :-)

Kan du lage sminkevideo?
Andrea og jeg spilte faktisk inn en video der vi sminket oss mens vi snakket om alt og ingenting, som jeg skal prøve å få redigert snart. Vi begge var utrolig slitne den dagen, så jeg må se om jeg kan bruke den først og fremst, haha. Jeg skal prøve å få ut en egen sminkevideo med engang jeg har mulighet. 

Om du skal være helt ærlig, stoler du 100% på Morten? Han er jo veldig kjekk, og jeg vil tro han får mye oppmerksomhet. 
Jeg stoler 100% på Morten. Ja, han får absolutt mye oppmerksomhet, men det vil ikke si at han er utro av den grunn :-) Morten har ikke gitt meg en eneste grunn til å ikke stole på han.

Hvor lenge skal dere være i Bodø?
Vi skal være i Bodø til Tirsdag, så kommer vi igjen i midten av juli.

Kan du fortelle oss hvordan faren din døde?
Jeg skjønner at mange av dere er nysgjerrige, men jeg velger å ikke dele privat informasjon om pappa sitt liv. Han har flere barn enn meg, og ikke minst en familie. Det kan være at ikke alle liker at jeg deler noe så privat på bloggen, så jeg velger å holde dette for meg selv. 

Hvordan får du så fine krøller?
Tusen takk <3 Jeg føler alltid at krøllene mine er så stygge, så dette var hyggelig å høre. Jeg bruker bare en helt vanlig krølltang (husker dessverre ikke hvor den er fra), med tynn stang. Jeg liker de tynne bedre da man får mye finere krøller, min personlige mening vel og merke :-)

DEN SLITSOMME STARTFASEN

For bare 3 måneder siden hadde jeg aldri trodd jeg kom til å være hjemme i Bodø hos foreldrene til Morten. Jeg skal være ærlig å si at det har vært mye frem og tilbake, og mye usikkerhet. Er jeg alene med å ikke like startfasen ? Jeg føler alle snakker om at det alltid er så hyggelig i starten, for da er man mye flinkere til å ta vare på hverandre. Jeg er helt motsatt, for jeg hater det.

Alt er så mye mer stress. Det er så vidt man skal tørre å gå på do å tisse, i tilfelle han hører det. Det er mange matretter man unngår da man er syk usjarmerende når man spiser, som pasta for eksempel. Åh som jeg hater pasta på første date. For å ikke snakke om å ha glattbarberte legger 24/7. Så glattbarberte at du kan kjenne sårene på leggene i det du barberer deg for hundrede gang. Ikke minst det at man alltid er usikker. Liker han meg? Holder vi på? Skal jeg kysse han nå? Skal jeg spørre om å sove over?

Det kan godt være jeg som er rar, men jeg har alltid hatt det sånn. Jeg trives mye bedre nå som jeg kan ligge på sofaen i den rosa joggedressen min med bustete hår. Man skulle tro at man ble trygge på hverandre etter å delt rom i mange uker på Paradise Hotel, men med engang vi begynte å bli seriøse var det masse som plutselig ble flaut. Som dere sikkert har sett på TV så er kanskje ikke Morten den som viser mest følelser, så han kan være utrolig vanskelig å forstå seg på. Det var mange ganger jeg lot være å snakke til han, kun for å se om han tok kontakt med meg. Det endte alltid med en " skal du sove over?" melding, og en time senere var jeg hjemme hos Morten.

Det er selvfølgelig hyggelig i startfasen, men jeg trives mye bedre nå. Vi vet hvor vi har hverandre, og vi har det utrolig bra sammen. Jeg føler meg så heldig som har møtt en så fin gutt, med så mange gode verdier. Jeg er utrolig glad for at det ble oss til slutt, og at det ikke bare var Paradise boblen som fikk oss til å føle som vi gjorde. 

BEHIND THE SCENES


"La oss sjekke om det er bra lys"


I går dro jeg ut på en liten photoshoot sammen med Morten og Stian. Jeg kan love dere at det ikke er bare bare å ta bilder sammen med disse to. Det var et par bilder jeg ikke kunne bruke på grunn av Stian som virkelig gikk inn for å prøve å få meg til å le, noe han selvfølgelig fikk til. Jeg skal være så ærlig å si at jeg var heldig med bildet jeg la i ut går, for vanligvis ser jeg ikke sånn ut når jeg ler. Det ble uansett en utrolig morsom photoshoot, selv om jeg holdt på å fryse ihjel. Det er utrolig hva 1,5 time på fly kan gjøre med temperaturen. Det er lenge siden jeg har hakket tenner, noe jeg har gjort de to siste dagene her i Bodø. Winter all over ♥

Det ble veldig mange fine bilder, så jeg kan gjerne legge ut flere om dere ønsker det? :-) Jeg hadde jo med meg to kjekkaser, så jeg kan garantere mye bra. 

WHEN LIFE GIVES YOU LEMONSMake Lemonade. Right? :-)

Jeg fant denne t-skjorten på H&M, og jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker den. Et morsom ordtak, med en viktig betydning. Vi vil alltid møte nedturer gjennom livet, og det er hvordan vi håndterer dem som har noe å si. Istedenfor frustrasjon og sinne, make lemonade <3 

TYPISK MEG..Jakke - Bikbok / Bukse - Vero Moda - Body - H&M/ Sko - Louis Vuitton

Er det noe jeg er alt for god til så er det å miste ting. Jeg har mistet mobil, sminke, bankkort, penger og nå kamera. Jeg klarte å miste kameraet mitt på vei til Bodø, hvor typisk er ikke det? Det lå heldigvis igjen i bilen til han som kjørte oss, så jeg får det om litt over en uke. Jeg kunne uansett ikke være i Bodø en hel uke uten kamera, da kunne jeg like gjerne slettet bloggen. Det er så merkelig at jobben min er avhengig av inspirasjon, kamera og internett, haha. Jeg måtte derfor kjøpe meg et helt nytt kamera, selv om det bare er litt over et år siden jeg kjøpte mitt forrige.

Jeg valgte å kjøpe Sony denne gangen også, da jeg har utstyr og linser jeg kan bruke til begge. Det er en nyere modell vel og merke, så jeg har ikke kjøpt nøyaktig det samme. Det eneste som irriterer meg litt er at fotografen (dvs Morten) må stå helt stille, noe han ikke klarer. Derfor blir bildene litt skurrete, og det er jo litt kjedelig. Jeg så stor forskjell på bildene jeg hadde tatt av han, og de han tok av meg, haha. Det skal likevel sies at han har blitt mye flinkere. Før hadde han med 1 kilometer over hodet, så det var 90% himmel og 10% meg. Så det har absolutt blitt bedre. Jeg gleder meg til å vise dere hvor bra kameraet egentlig er, for jeg ELSKER det. Jeg har kjøpt meg Sony A6000 for dere som lurer :-)

DETTE HAR JEG LÆRT OM LIVET

DU HAR ANSVAR FOR DIN EGEN LYKKE
Det er ditt ansvar å gjøre de tingene som gjør deg lykkelig, og kutte ut de tingene som ikke gjør deg bra. Om det er dårlige venner, jobb, studie eller forhold så er det ditt ansvar å gjøre noe med det. Jeg fikk det mye bedre med meg selv med engang jeg sluttet å bruke energien min på situasjoner som kun ga meg negativt tilbake. Du må elske deg selv før du kan elske andre, det er viktig å huske <3

DU KAN FÅ TIL AKKURAT DET DU VIL
Dette punktet trodde jeg ikke på, før jeg møtte en som virkelig fikk meg til å innse at det faktisk stemmer. Det virket så usannsynlig, men det er jo egentlig ikke det. Det som er at når du først bestemmer deg for noe, så vil både du og underbevisstheten din gjøre alt for å få dette til. Du vil ta mange valg som tar deg i den retningen, og til slutt vil du være der. Om du ikke tror meg, prøv det selv :-) klarer du det fortsatt ikke, vil du det ikke nok. 

VENNER KOMMER OG GÅR
Før var jeg veldig opptatt med å holde god kontakt med alle rundt meg. Jeg kunne være den eneste som tok kontakt, og med engang jeg sluttet å ta kontakt snakket ingen av oss. På den tiden ble jeg utrolig lei meg da jeg synes det var kjipt å miste kontakten med noen jeg brydde meg om. Nå skjønner jeg at man kan ikke ha et godt vennskap til absolutt alle. Det er mye viktigere å ta seg tid til de vennene som faktisk bruker sin tid på deg, det er også de som betyr noe.

IKKE ALLE VIL DEG GODT
Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg har lenge hatt vanskeligheter med å forstå hvorfor ikke enkelte mennesker unner andre godt. Nå snakker jeg ikke om mennesker du ikke kjenner, men mennesker du har et forhold til. Mennesker du bryr deg om. Det er selvfølgelig kjipt, men man har det virkelig bedre uten sånne mennesker. 

DET ORDNER SEG ALLTID
Etter 22.07 og pappas bortgang hadde jeg aldri trodd at ting kom til å bli bra. Jeg kunne ikke forstå hvordan jeg noen sinne skulle føle meg som et normalt menneske igjen. Vet dere hva? Jeg har det så utrolig bra nå. Det har ikke vært lett å komme seg hit og jeg har møtt utrolig mye motgang. Likevel så har alt ordnet seg. Det er selvfølgelig ikke perfekt, men det er ikke perfekt jeg er ute etter. Jeg er ute etter å ha det bra, og det har jeg også. Ta tiden og tålmodigheten med hjelp, så vil det ordne seg ♥

FRA SOMMER TIL MIDNATTSOL OG KULDE

JEG HAR ALDRI TENKT OVER DET FØR, MEN NORD-NORGE ER EGENTLIG UTROLIG FINT.


Etter å ha vært 2 dager i Bodø har jeg allerede begynt å like meg her. Jeg kunne aldri tenkt meg å bo her da jeg er alt for glad i  Sør-Norge og aldri kunne tenkt meg å flytte. Likevel setter jeg pris på å komme meg vekk fra Oslos travle gater. Det er deilig å kunne gå ut døren uten å bli omringet av mennesker, trikker og biler. Jeg føler ofte stress når jeg er i Oslo, for det er det Oslo er. Uansett hvor du går møter du på stressende mennesker som har et eller annet de skal rekke. Her virker alle så rolige, jeg elsker det

Jeg elsker å kjøre bil her, for det er alltid noe nytt. Ironisk nok da dette er et veldig lite sted, og vi kjører ofte forbi de samme stedene. Det er kanskje derfor jeg legger merke til nye detaljer, som jeg kanskje ikke så første gangen. Vi har kjørt forbi dette stedet minst 2 ganger, likevel har jeg ikke sett hvor fint det egentlig er. Jeg ba Morten stoppe sånn at jeg kunne ta bilder for å vise dere. Uheldigvis er det aldri like fint på bilder som i virkeligheten. 


Det er selvfølgelig kjipt at vi dro fra sommer til vinter, men akkurat nå har det ikke så mye å si. Jeg gruet meg faktisk til midnattsolen, men nå elsker jeg den. Selv om den er irriterende når man skal sove ( og ødelegger døgnrytmen min), så er den likevel spesiell. Den gir meg også utrolig mange fine bloggbilder, som bildene vi tok i går rundt klokken 00.00. Er det ikke merkelig at det er så lyst midt på natten? Jeg visste at det kom til å være lyst, men dette hadde jeg aldri forventet. 

Jeg tror kanskje jeg må flytte hit om sommeren for bloggens skyld. Tenk så utrolig mange bilder jeg kunne tatt døgnet rundt, for lyset er nesten fint 24/7. Jeg synes det er helt merkelig at vi tok disse bildene på natten, for det ser virkelig ikke sånn ut. Jeg skal vise dere flere senere, om jeg får lov av Morten til å legge ut bildene av han også. Jeg er en ganske god fotograf, så det ble utrolig mange kule ;-)


HAPPINESS

Jeg har så utrolig mange grunner til å smile for tiden. Så lykkelig som jeg føler meg nå tror jeg helt ærlig at jeg aldri har vært. Det føles endelig ut som at alle brikkene faller på plass, og at livet går min vei. Med tanke på all motstand jeg har hatt fra jeg var 14 år til nå, hadde jeg aldri trodd jeg skulle komme meg hit jeg er i dag. Jeg har et helt fantastisk liv, og jeg har så utrolig mange grunner til å være glad. Jeg har så mange fantastiske mennesker rundt meg. Jeg har mine bestevenninner og jeg har Morten. Jeg har mamma som alltid er der. Jeg har endelig fått drømmejobben min og leilighet i Oslo. Jeg har endelig lært meg å fokusere på det positive istedenfor det negative, og det føles utrolig bra.

Jeg er lykkelig. 

INGEN GRUNN TIL BEKYMRING

Jeg tror de fleste har fått med seg den vår lange reise til Bodø? Oslo-Bodø-Evenes-Narvik-Bodø var altså reiseruten vår i går, så dere kan tro vi var sliten når vi endelig kom frem. Foreldrene til Morten hentet oss på halvveien, og jeg må virkelig si at det er en av de fineste menneskene jeg har møtt. Dere vet sånne mennesker som er så åpne at det føles ut som du har kjent dem i evigheter? Det er akkurat sånn de er. Akkurat nå kan jeg ikke forstå hva jeg var bekymret for, for det hadde jeg ingen grunn til. Det er kanskje ikke så unormalt likevel, eller hva?

I dag har vi ikke gjort noe fornuftig, så jeg har enda ikke fått sett så mye av Bodø. Jeg skulle stå opp klokken 09.00 for å faktisk få noe ut av denne dagen, men det skjedde selvfølgelig ikke. Jeg kjenner likevel at det er godt med noen avslappende dager. Det skjer alltid noe ellers, så jeg tror jeg skal nyte denne uken i Bodø. Vi får til og med servert middag hver dag, hvor luksus er ikke det? Nei, nå skal jeg nyte tiden her. Jeg skal ikke stresse noe som helst nå, og ta ting litt mer som det kommer. Jeg trenger litt fri kjenner jeg. 

VIDEOBLOGG - SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Etter mye om og men har jeg endelig fått ut videobloggen. Jeg brukte rundt 6 timer på å spille inn, redigere og få lagret den på macen. Jeg var nære på å gi opp noen minutter helt til Morten kom å reddet meg, så dere kan takke han for at den endelig er ute, haha. Jeg håper dere fikk svar på det dere lurte på ♥ så må dere gjerne komme med forslag til fremtidige videoblogger. 

PS, jeg har valgt å ikke delta i dette Paradise dramaet som pågår nå. Jeg synes vi burde være voksne nok til å ta det opp med hverandre om det er noe som plager oss, og ikke dele det med offentligheten. Jeg synes det er synd at noen velger å tråkke ned andre for å få flere klikk på bloggen sin. Jeg kunne sagt mitt jeg også, men jeg ønsker ikke å henge ut andre på denne bloggen. Det dere også må huske er at det er ALLTID, og da mener jeg ALLTID to sider av en sak. Takk for meg!

HVORFOR ER JEG IKKE MED I KOLLEKTIVET?

Etter gårsdagens episode har jeg fått veldig mange spørsmål om hvorfor jeg ikke er med. Får jeg ikke lov til å være med i programmet mer? Nei, grunnen er så kjedelig som at jeg overtok leiligheten min den dagen Hallgeir var på besøk. Jeg vet også at det er mange av dere som lurer på hvorfor jeg nesten ikke er med i programmet. Jeg var tilstedet under hele innspillingen utenom den dagen jeg holdt på å flytte, så jeg deltok i nesten alt. Problemet var nok at jeg ikke ga så mye av meg selv, og sa nesten ingenting til noen. Som jeg har nevnt tidligere var jeg ganske sliten da vi kom hjem, noe som gjorde innspillingen ganske tøff. Alt jeg ønsket var å være litt alene, og nå skulle jeg plutselig bo i en liten leilighet sammen med masse mennesker.

Det endte med at jeg rømte til Morten og var der istedenfor. Jeg møtte kun opp når vi skulle spille inn en episode, og jeg var rett og slett ikke så veldig engasjert. Jeg skjønner derfor veldig godt hvorfor de andre er mer med enn meg, og det synes jeg de fortjener også. De var mer engasjert og ga mer, og da skal de selvfølgelig vises mer på skjermen enn det jeg gjør. Det er sikkert mange av dere som nå tenker at jeg bare kunne takket nei, men det gikk ikke. Da vi skrev under kontrakten til Paradise Hotel, skrev vi også under på å være med på Kollektivet. Jeg var faktisk veldig glad da jeg fikk vite at jeg skulle være med, men det ble rett og slett for tungt for meg. Hadde de ventet en måned til så hadde jeg nok hatt mye mer å gi, men sånn ble det altså ikke :-)

FORTJENER JEG IKKE EN PLASS PÅ TOPPLISTEN?

Det er på dager som dette jeg setter ekstra stor pris på jobben min. Jeg kan sitte i baksetet i en bil mens jeg ser på en nydelig utsikt, Nord- Norge er vakkert. Akkurat dette kan jeg nyte samtidig som jeg skriver innlegg til dere. Jeg kan faktisk jobbe uansett hvor jeg befinner meg. Jeg er så heldig. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor takknemlig jeg er. 

Uansett hvor takknemlig jeg måtte være, så leser jeg støtt og stadig kommentarer om at jeg ikke fortjener min plass på topplista. Det har også vært oppfordringer til å ikke lese bloggen min og innlegg der enkelte ber alle som leser dette om å slutte å trykke seg inn bloggen min. Jeg er først å fremst veldig spent på å høre hvorfor jeg ikke fortjener en plass på topplisten? Jeg er så utrolig lei av å høre at jeg ikke jobbet med opp selv, men at det var Paradise som gjorde at jeg fikk denne plassen. 

Ja, jeg hadde aldri vært her jeg er i dag uten Paradise. Paradise er en stor del av dette, men det hjelper faktisk ikke bare å ha vært med på Paradise. Det er ingen selvfølge å havne på toppen kun for at jeg har vært med på et TV-program. Jeg jobber faktisk utrolig hardt for å få til denne bloggen. Jeg legger meg sent, står opp tidlig, leter etter ideer, åpner meg for dere og prøver så godt jeg bare kan å gjøre denne bloggen så bra som overhodet mulig. Jeg tror ikke dere kan tenke dere til hvor mange timer jeg bruker på denne bloggen, dere ville nok fått sjokk.

Burde vi heller ikke være glad for nye mennesker på topplisten? De som ligger der har vært der i mange år, og det er på en måte aldri noe nytt. De ligger der av en grunn, nettopp for at de er flinke og gjør en god jobb. Jeg personlig liker forandring, og jeg synes alltid det er like gøy når jeg ser nye navn på topplisten. Jeg har lest mange Paradise blogger, og aldri har jeg tenkt at de ikke fortjener det. Alle ligger på topplisten av en grunn, og det er rett og slett for at man gjør noe riktig. Jeg er utrolig stolt over hva jeg har fått til, og jeg vil fortsette å jobbe for å holde meg her jeg er i dag. Motstand gir meg bare enda mer motivasjon, så tusen takk til alle dere :-D Ikke minst, tusen takk til alle dere som trykker dere inn hver eneste dag. Dere som legger igjen fine kommentarer, og dere som gjør dette mulig for meg. Dere er best ♥

HVORDAN ENDTE VI OPP I NARVIK?

For rundt 2,5 timer siden skulle vi landet i Bodø, men akkurat nå befinner vi oss i Narvik. Det var så mye tåke i Bodø at vi ikke fikk til å lande etter 3 forsøk. Jeg har aldri opplevd at et fly ikke kan lande før, så jeg ble selvfølgelig kjempe redd. Jeg vet dette er helt normalt, men det er vanskelig å si til en person med flyskrekk, haha. Flyet fra Bodø er nå på vei til Oslo, mens Morten og jeg sitter igjen her i Narvik.

Bagasjen vår er også på vei da vi ikke fikk hentet den av flyet, på grunn av at det skulle returnere til Oslo. Det siste jeg orket nå var å dra hele veien tilbake til Oslo, for å så dra tilbake til Bodø. Det vil ta like lang tid å kjøre bil, så vi har derfor bestemt oss for å gjøre dette nå. Det tar rundt 5 timer med bil og vi må også ta ferge, haha. Denne turen ble ikke helt som planlagt, men vi må bare gjøre det beste ut av det. 

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt er faktisk vanskelig. Jeg har hatt en veldig fin uke, så det er utrolig mange punkter jeg kunne skrevet her. Reisen til Stavanger, Tønsberg, alle fine kommentarene jeg får, osv. Livet mitt er så utrolig bra for tiden, noe jeg setter stor pris på. Jeg har millioner av grunner til å smile. 

UKENS OPPTUR
Ukens opptur var å reise hjem til Tønsberg å møte gamle bekjente igjen, og ikke minst være sammen med Julie. Jeg gleder meg til juli da alle begynner å kommer hjem, og vi skal samles på Slottsfjell. Jeg får virkelig ikke sagt det nok, Tønsberg er så fantastisk om sommeren. Kom kom kom ♥

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur var helt klart det at jeg ikke fikk sett konserten til Justin. Det var rett og slett umulig å komme seg gjennom folkemengden. Vi måtte faktisk ha vakt, noe jeg aaaldri har opplevd før. Jeg ble derfor værende inne i glasshuset Betsson hadde ved siden av konserten. 
Jeg setter veldig pris på alle dere som kommer bort for å ta bilde og snakke med oss, så ikke misforstå meg her. Det er ikke ment slemt i det hele tatt :-) Det kommer uansett flere muligheter :-D

UKENS TV-SERIE
ORANGE IS THE NEW BLACK ER ENDELIG PÅ NETFLIX IGJEN ♥♥ Det skal mye til at jeg får dilla på en serie, men denne er jo så bra. 

UKENS SANG
Camila Cabello - Crying in the club. Jeg likte den ikke de første gangene jeg hørte den, men nå er den utrolig bra. Helt klar en favoritt. 

UKENS CRAVINGS
Skulle nesten trodd jeg var gravid, for jeg har hatt unormalt cravings på mango de siste ukene. Jeg skrev mango forrige uke også, og jeg skriver det igjen. Jeg spiser mango nesten hver eneste dag, gjerne flere ganger om dagen. Ps.. Jeg er ikke gravid, så slipper dere å spekulere :-)

UKENS TANKE
Jeg tenker stadig på hva jeg kan skrive om for å gjøre denne bloggen bedre. Jeg vet ikke om det er noe dere savner? Eller noe dere ønsker at jeg skulle skrevet mer om ? Det er selvfølgelig min blogg, og jeg kommer til å skrive om de tingene som interesserer meg. Likevel er det viktig å ta vare på leserne sine, så dere må veldig gjerne komme med innspill 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå sitter jeg på flyet på vei til Bodø. Vi klarte selvfølgelig å forsove oss i dag, noe som gjorde at vi fikk veldig dårlig tid. Derfor må jeg prioritere å blogge istedenfor å sove som jeg har veldig lyst til nå. Jeg har uansett bare klart å sove en gang på fly, så jeg hadde mest sannsynlig ikke fått til å sove uansett. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
MIN FØRSTE GANG
JEG BLE SYK AV Å DRIVE MED FITNESS
HVA SKJEDDE ETTER AT JEG SJEKKET UT AV PARADISE HOTEL?

STRESS, STRESS, STRESS.

Det er lenge siden jeg har hatt en så stressende dag som i går. Jeg hadde mildt sagt tusen ting jeg måtte få unnagjort før vi dro til Bodø, noe som gikk utover nattesøvnen min. Jeg hadde avtaler jeg måtte få i boks, mail og innlegg skulle skrives, videoblogg skulle spilles inn og redigeres og jeg skulle pakke. Jeg vet ikke helt når jeg la meg i natt, men jeg kan virkelig kjenne at jeg ikke har sovet noe særlig. Jeg er helt avhengig av å søvn for å fungere, så dette tror jeg virkelig kan bli en tung dag. Det var mildt sagt en grusom natt i går. Dere vet når man egentlig ikke klarer å holde øynene åpen, men må likevel? Sånn hadde jeg det i sikkert 3 timer :-( buhu, stakkars meg. 

Nå burde jeg egentlig komme meg på trening, men det rekker jeg dessverre ikke. Nå som jeg endelig har kommet i rutiner igjen er det kjipt å ikke få trene, den følelsen er det lenge siden jeg har hatt. Det er egentlig litt deilig å kjenne på den igjen, for de siste månedene har jeg vært lykkelig over å ikke trene. Nå må jeg virkelig hive meg rundt. Vi snakkes i Bodø ♥

MITT FØRSTE MØTE MED SVIGERS

Nå sitter jeg godt plasser på gulvet mens jeg prøver å pakke samtidig som jeg blogger. I morgen reiser Morten og jeg til Bodø for å besøke foreldrene hans. Jeg har aldri møtt de før, så jeg er utrolig spent. Det er vel ingen hemmelighet at det å møte "svigers" kan være litt skummelt? Eller.. Skummelt er vel kanskje feil ord å bruke, men dere skjønner helt sikkert hva jeg mener. Man vil jo veldig gjerne gjøre et godt inntrykk, og da føler man selvfølgelig på presset.

Jeg har snakket litt med foreldrene til Morten på telefon, og de virkelig utrolig hyggelige. Mitt verste mareritt er faktisk å møte en gutt som har helt forferdelige foreldre. Tenk å være så forelsket, så er svigerforeldrene helt grusomme. Hva gjør du da? Jeg har hørt et par skrekkhistorier før som virkelig har skremt meg, haha. Jeg er 100% sikker på at dette ikke er tilfelle nå, så jeg er absolutt ikke bekymret :-) Når vi først er inne på tema hadde det vært utrolig morsomt å høre deres historier fra første møte med svigers. Jeg vil høre både positive og negative historier, så velger jeg kanskje å poste den beste historien på bloggen. Hva tenker dere? ♥

Som dere sikkert forstår og har forstått lenge så er Morten og jeg kjærester. Jeg har bare ikke følt behovet for å skrive det på bloggen da alle skal ha en mening om alt. Det er likevel vanskelig å skjule det nå som vi introduserer hverandre til foreldrene våre. SÅÅ JAA, VI ER KJÆRESTER :-) Nå håper jeg alle sure kommentarer om at jeg ikke innrømmer det tar slutt ♥ Selv om jeg kan forstå frustrasjonen deres, haha. 

HVORDAN ER FORHOLDET MITT TIL MAMMA?

Den siste tiden har jeg fått spørsmål om hvordan forholdet mitt til mamma er, og om vi ikke har kontakt. Jeg kan faktisk forstå hvorfor dere spør, for hun nevnes aldri på bloggen. Sannheten er at jeg ikke har sett mamma siden jul, og det begynner virkelig å bli mange måneder siden. Mamma bor i Tromsø og jeg bor i Oslo, og det er den eneste grunnen til at vi enda ikke har møttes. Vi begge har hatt utrolig mye å gjøre siden jeg kom hjem, noe som har gjort at vi ikke har hatt tid til å reise.

Så til alle dere som lurer, vi har et utrolig bra forhold. Jeg snakker med mamma nesten hver eneste dag på telefonen, ofte flere ganger om dagen. Etter alt som har skjedd i livet mitt ville jeg aldri vært her jeg er i dag uten henne. Hun har vært verdens beste mor og ikke minst støttet meg gjennom alt. Mamma kommer til Tønsberg i dag, men da er jeg selvfølgelig ikke hjemme. Jeg skal rett til Tønsberg med engang jeg kommer hjem, og da skal jeg endelig få møte mamma igjen ♥

Dette er en av få bilder jeg har sammen med mamma. Denne nydelige damen hater å bli tatt bilde av, og klager på absolutt alle bildene hun er med på. Derfor ender det opp med bilder som er 4, nesten 5 år gammelt. Jeg skal prøve å få med mamma på flere bilder når jeg reiser hjem til Tønsberg, så kanskje dere også kan bli litt bedre kjent med henne :-)

DETTE GJØR MEG GLAD

VENNER
Jeg føler meg så utrolig heldig som har de vennene jeg har. Jeg har så utrolig mange gode venner som alltid er der for meg om jeg måtte trenge det. Jeg føler virkelig at jeg har vunnet i jackpot, for de er så utrolig herlige. En dårlig dag blir fort til en god en med engang jeg omringes disse menneskene. Vi har gjort så utrolig morsomt sammen, og jeg har så mange fine minner. Tusen takk alle sammen ♥ Dere vet hvem dere er!

SNILLE MENNESKER
Det er veldig synd å si, men etter at jeg ble en offentlig person selv har jeg vært vitne til utrolig mange uhyggelige mennesker. Det er derfor så godt å se hvor utrolig mange snille mennesker det finnes i denne verden også. De som tar seg tid til å skrive utrolig fine kommentarer på bloggen min, selv om jeg mest sannsynlig aldri kommer til å vite hvem akkurat denne personen er. Jeg elsker å møte mennesker som oppriktig bryr seg om de rundt seg. Mennesker som går langt for at andre skal ha det bra. De som løfter andre opp, gir komplimenter og støtter opp. Jeg digger mennesker som dere ♥ Det må gi så mye mer enn å være de menneskene som drar ned andre, dere forstår jeg meg virkelig ikke på. Jeg tror dere hadde fått det bedre generelt i livet om dere hadde endret holdninger :-)

REISE
Dere som har fulgt bloggen min en stund har sikkert fått med dere hvor glad jeg er i å reise. Hadde jeg hatt uendelig med tid og penger kan jeg love at dere ikke hadde sett meg igjen. Jeg har bestemt meg for å dra på "jorda rundt" med engang jeg har mulighet. Jeg tenker å være borte i rundt 6 måneder der jeg skal se nyte steder, lære og møte nye mennesker. Det er ingenting som gjør meg mer lykkelig enn å reise. 
BLOGGEN
Selv om det tar mye tid, og jeg ofte må takke nei til ting for jeg må være hjemme å blogge, så har jeg blitt utrolig glad i denne bloggen. Den har allerede gitt meg så utrolig mye bra, og jeg digger hver og en av dere som tar dere tid til å lese den. 

GODTERI
Jeg er over gjennomsnittet glad i godteri, og jeg kunne seriøst spist det til både frokost, lunsj, middag og kvelds. Jeg synes godteri er mye bedre enn mat, og jeg har ofte fått høre at jeg er rar for at jeg synes det. Jeg vet ikke hva som er normalt eller ikke, men godteri er jo så utrolig mye bedre enn mat. 

CELINE
Nei, dette er ikke et menneske men hunden min. Jeg har hatt Celine i 6 år nå, og jeg krysser fingrene for at jeg får ha hun i mange år til. Det er utrolig hvor avhengig man blir av disse små skapningene. Hun har gitt meg utrolig mye glede, dere aner ikke. 

SOMMER
Jeg er helt sikkert ikke alene på dette punktet? hehe. Jeg virkelig elsker sommer, det er noe helt spesielt med denne årstiden. Båtliv, hytteturer, strand, grilling, sene sommerkvelder, lysere tider, varme og is. Listen er utrolig lang, så jeg kunne sikkert skrevet i evigheter. Er det egentlig noe negativt med sommer? Utenom mygg da.. og veps. 

DYR
Jeg er utrolig glad i dyr. Jeg liker alle (nesten) dyr, og jeg er den personen som hilser på hunden din før deg, haha. Jeg vet ikke hva det er, men det er et eller annet som er spesielt med dyr. I fremtiden skal jeg uten tvil jobbe med hjemløse dyr, og gjøre alt for å gi de et bedre liv. Det er virkelig drømmejobben :-)

JEG HAR BODD I FIRE FORSKJELLIGE BYER

Jeg tenkte jeg skulle dele noen facts med dere som jeg tror dere ikke vet. På 22 år har jeg faktisk bodd i fire forskjellige byer. Er ikke det utrolig mye? Jeg kjenner ingen andre som har flyttet så mye som meg. Selv om det har vært stressende til tider er jeg utrolig glad for at jeg har gjort det. Jeg har blitt kjent med så utrolig mange herlige mennesker. Mennesker som jeg ellers aldri ville møtt. Man lærer også mye på å flytte, for det er veldig utfordrende å flytte til en helt ny by der du ikke kjenner noen. 

TØNSBERG
Denne kom vel ikke som et sjokk? Jeg tror de fleste vet at jeg har bodd i Tønsberg. Pappa er fra Tønsberg, så her har jeg vært store deler av barndommen min før mamma flyttet til hit. Dette er hjemstedet mitt, og det er hit jeg skal flytte når jeg skal stifte familie. Jeg unner virkelig mine fremtidige barn å vokse opp her. Jeg hadde det utrolig bra som barn og ungdom her, og det var et utrolig godt og ikke minst trygt miljø.

TROMSØ
Som mange av dere vet så er mamma fra Tromsø, dvs at jeg er halvt om halvt. Jeg kan snakke begge dialektene, og jeg vil kanskje si at jeg har en god blanding. Min dialekt er virkelig noe for seg selv, og det er mange som tror at jeg er fra... Trondheim? haha. Den kan jeg ikke forstå da trøndere snakker som dette "æ kanj itj det sjø". Jeg har uansett bodd i Tromsø i ganske mange år. Jeg har aldri mistrivdes så mye i en by før som jeg gjorde i Tromsø. Jeg vet ikke hvordan det er nå, men det var utrolig tøft å være barn/ungdom når jeg bodde der. Et utrolig merkelig miljø med mye press fra alle kanter. Jeg var likevel heldig å få mange gode venner, som jeg enda har kontakt med den dag i dag. 

TRONDHEIM
Da jeg var 18 år bestemte jeg meg for å prøve noe nytt på grunn av at jeg synes Tønsberg begynte å bli for lite. Jeg var lei av at " alle kjenner alle", og jeg trengte en miljøforandring. Jeg søkte meg derfor inn på VGS i Trondheim, og kom inn etter mye om og men. Jeg kjente faktisk ingen den dagen jeg møtte opp på Tiller VGS, og det var faktisk en av de skumleste dagene jeg har opplevd. Jeg sto bak sammen med lærerne mens alle andre satt sammen med vennene sine foran. Jeg var heldig så å komme i en kjempe fin klasse, og fikk meg mange gode venner. Det å flytte til Trondheim er faktisk en av de beste tingene jeg har gjort, herregud så mye jeg lærte om meg selv. Ikke minst, så mange fine mennesker jeg møtte!

OSLO
Det er ikke mange måneder siden jeg flytte til Oslo som dere kanskje vet. Jeg trives utrolig godt allerede, og jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å bo her i mange år. Det eneste som er kjipt er at når man har den jobben man har så er det ikke så lett å bli kjent med nye mennesker. Jeg jobber fra macen min, og jeg møter ikke akkurat så mange mennesker hjemme i stua. Jeg elsker jo å bli kjent med nye, så jeg skulle virkelig ønske at jeg ble kjent med fler fra Oslo. Jeg krysser fingrene for at det kommer etterhvert :-)

ANSIKTSMASKEN ALLE SNAKKER OM

REKLAME

Som dere vet har jeg brukt The Black Peel Of Mask en stund nå, og jeg er så fornøyd. Jeg ble ikke noe mindre fornøyd da jeg fikk tilsendt Beauty Ghost i posten, som har blitt en utrolig populær ansiktsmaske. Jeg har lenge gledet meg til å prøve den sånn at jeg kunne gi dere en tilbakemelding, og alt jeg kan si er at jeg er positivt overrasket. Jeg elsker Decrusto sine produkter, de slutter aldri å imponere. Begge maskene er "peel off masker", men Beauty Ghost fjerner ikke hudormer som The Black Peel of Mask gjør. Denne stimulerer huden, gir den en ny glød og fyller huden med næring og oksygen. Dette er også den første masken i verden med Aktivert Stablisert Oksygen.

Jeg starter med å rense huden min før jeg påfører masken, da huden alltid skal være ren når masken påføres. Dette skal også gjøres for dere som velger å bestille den sorte masken. Jeg starter med å riste tuben før jeg anvender den, dette er også noe du alltid skal gjøre før bruk på begge maskene. Deretter masserer du masken inn i huden, UNNGÅ øyenbryn, øyne og hårfeste ved påsmøring. Så lar du masken virke i 25-30 minutter før du drar masken forsiktig av. OBS, forsikre deg om at masken har tørket før du drar den av.

Masken er utrolig behagelig å bruke, da du nesten ikke merker at du har den på. Jeg er ikke spesielt fan av ansiktsmasker som stivner så mye at du så vidt klarer å åpne munnen, det er så utrolig irriterende, haha. Denne gjør heldigvis ikke det, og den føles bare deilig og kald på huden. En av grunnene til at jeg også bruker produktene til Decrusto er for at de ikke er tester på dyr, noe som er utrolig viktig for meg.

Etter jeg har fjernet masken smører jeg alltid inn hunden med Liposome Facial Cream. Dette er en fuktighetsgivende ansiktskrem med dypt virkende ingredienser som bevarer en ungdommelig og frisk hud. Den lukker også de nyrensende porene. For dere som har kommet til den alderen der rynker er en bekymring, så beskytter Beauty Ghost mot forekomst av rynker og linjer i ansiktet. 


AKKURAT NÅ ER DET 30 % PÅ ALLE PRODUKTER FRA DECRUSTO. DERE FINNER DEN HVITE MASKEN HER, DEN SORTE MASKEN HER, OG ANSIKTSKREMEN HER

JEG ER REDD

Den siste tiden har jeg vært redd. Det verste er at jeg ikke har noe som helst grunn til å være redd, jeg bare er det. For første gang på mange år kan jeg med hånden på hjerte si at jeg har det utrolig bra. Det begynner endelig å føles som at brikkene faller på plass, og at ting endelig føles rett. Jeg kan ikke forklare det, men de siste årene har det vært noe som har manglet i livet mitt. Jeg var glad, men aldri lykkelig. Jeg smilte, men hadde som oftest lyst til å gråte. Jeg var veldig ofte lei meg, for jeg visste at noe var feil, jeg klarte bare ikke å finne ut hva. 

Selv om jeg noen ganger har hatet alt som har med Paradise Hotel å gjøre, så tror jeg at dette var vendepunktet i livet mitt. Jeg trengte rett og slett å komme meg bort. Jeg trengte å møte nye mennesker, jeg trengte en utfordring og jeg trengte en pause fra mitt livet mitt. Jeg har lært så utrolig mye etter dette, og jeg føler jeg har utviklet meg på så utrolig mange områder. Jeg har fått meg så mange gode venner, og jeg har fått Morten. Jeg har endelig flyttet til Oslo, som jeg har ønsket i 4 år. Jeg har latt meg holde igjen på alle kanter, og derfor ikke gjort de tingene jeg har ønsket. Det er så utrolig deilig at jeg endelig tør, og ikke minst at jeg har begynt å sette meg og mine behov først. Jeg høres kanskje egoistisk ut når jeg sier dette, men det er faktisk viktig å sette seg selv først om man noen gang skal bli lykkelig. Man blir dessverre ikke lykkelig av å leve etter andre, det gjorde iallfall ikke jeg. 

Jeg føler at livet mitt er perfekt nå. Jeg våkner opp hver eneste dag å er i godt humør. Jeg klarer ikke å beskrive det, men jeg har bare så mange grunner til å være glad. Det er akkurat dette som gjør meg redd, og det er egentlig helt tåpelig. Jeg klarer ikke å nyte min egen lykke, for jeg er redd for hva som kan skje. Jeg er redd for å mislykkes, jeg er redd for å bli såra og jeg er redd for å være redd. Jeg skjønner selv hvor teit dette er nå som jeg sitter å skriver dette, og egentlig har jeg lyst å gi meg selv et spark i rævva. Jeg har ikke hatt en lett ungdomstid, og det er utrolig mye som har skjedd i livet mitt. Jeg synes jeg selv fortjener å ha det bra, og det er akkurat derfor jeg vil klare å nyte dette. Jeg vet det selv at livet har både oppturer og nedturer, og da er det utrolig dumt om jeg skal bruke denne oppturen på å være redd for hva som kan skje. 

Det kan sikkert være lett å misforstå mye av det jeg skriver nå, og det er derfor viktig å påpeke at jeg hadde veldig mange fine mennesker i livet mitt før jeg reiste til Mexico. Jeg tror rett og slett bare jeg trengte en forandring. Og selvfølgelig er mine gamle venner med på denne forandringen, for det var aldri de jeg trengte en pause fra. 

DETTE GJØR MEG SINT

URETTFERDIGHET
Aah, det er vel ikke noe som gjør meg mer sint enn akkurat dette. Når noen blir behandlet dårlig for de sees på som mindre verdt, når noen dømmer etter hudfarge eller seksualitet, når det blir gjort forskjell på kvinner og menn. Jeg kunne skrevet i evigheter, og det er nok derfor jeg tror det er best om jeg gir meg nå.

MENNSKER SOM DRAR ANDRE NED
Jeg har aldri skjønt meg på mennesker som må tråkke ned andre for å føle seg bedre. Mennesker som mobber, utestenger og rett og slett er slemme med andre. Noe som irriterer meg utrolig mye er kjendiser eller bloggere som snakker ned om andre kjendiser/bloggere, for de er uenig med hva de gjør. Det har vært mye snakk om dårlige forbilder, men hvem er egentlig et dårlig forbilde når man snakker ned om andre i offentligheten der hvem som helst kan se? Om du har et problem med noen, vær så snill å ta det opp på privaten. 

STRESS
Er det virkelig noe som kan få meg i dårlig humør så er det stress. I går måtte Morten og jeg løpte til toget, og ingen av oss takler å stresse. Derfor ble begge to kjempe sure, og oppførte oss som to bortskjemte drittunger. Hele situasjonen ble jo bare verre når begge ble sure for at vi måtte stresse. Jeg er sånn som kan bli i dårlig humør om mennesker rundt meg er i dårlig humør, og jeg vil si at Morten er ganske lik. Sååå jeg trenger vel kanskje ikke å si noe mer?

SURE MENNESKER
Du vet de menneskene som alltid er sur? De som finner noe negativt i absolutt alt. Enten er bussen forsinket, eller så er det kø på Rimi, middagen var ikke bra nok, og ja you name it. Jeg er nesten alltid i godt humør, og da er det veldig slitsomt å være sammen med sure/negative mennesker. Er det kun mitt humør som påvirkes av humøret til de menneskene rundt meg? Jeg håper ikke det, haha. 

SELVOPPTATTE MENNESKER
Meg, meg, meg meg og meg. Finnes det noe verre? De som alltid skal snakke om seg selv, og er totalt uinteressert i hva andre har å si. Det er de som alltid avbryter deg når du snakker, for de har enten gjort det samme eller så har de gjort noe som er såå mye kulere. Altså.. Er det ikke kjedelig å kun snakke om seg selv? Er det ikke gøy å lære nye ting om menneskene du har rundt deg, eller om livet generelt? Jeg tror jeg hadde blitt gal om jeg skulle snakket om meg selv hele tiden, så kjedelig. 

LYKKELIG

I går hadde jeg en skikkelig fin dag. Det er så utrolig godt å være tilbake i Tønsberg igjen, og møte alle menneskene jeg er glad i. Det som er kjipt med å komme fra et lite sted er at alle flytter, så vi møtes kun om sommeren. Det er likevel da vi lærer å sette pris på tiden vi får sammen, og kanskje nyter den litt ekstra. Det var et eller annet med gårsdagen som gjorde meg så glad. Jeg føler meg bare så heldig som har så mange fine mennesker i livet mitt, og det er det som gjør meg lykkelig.

Morten og jeg dro til Tønsberg i går for å være sammen med Julie. Julie er en av mine beste venner, og det har hun vært siden vi gikk i 10ende klasse. Vi dro til henne for å grille og kose oss, og det endte opp med en tur på byen. Jeg hadde iallfall en super morsom kveld i går. Jeg anbefaler ALLE som ikke har vært i Tønsberg før å komme hit en tur i løpet av sommerferien. Dere aner virkelig ikke hva dere går glipp av :-)

Nå er klokken snart 14.00, og Morten og jeg skal på brygga for å spise.. FROKOST, haha. Det ble litt sent i går, noe som gjorde at vi ikke klarte å komme oss opp før nå, hehe. Vi snakkes senere ♥

MIN FØRSTE GANG...


Dette var min første hund. Jeg tror jeg er 13 år på dette bildet, haha!


MENSEN
Jeg var 12 år gammel første gang jeg fikk mensen. Klassen min var på besøk hos en annen skole da vi skulle ha øve til en fremføring vi skulle ha sammen. Jeg fikk plutselig veldig intense magesmerter, og før jeg visste ord av det var den hvite buksen min rød. Hvor typisk er det ikke at man har på seg en hvit bukse når man først får mensen? Jeg hadde heldigvis med meg skift, og det var bare noen få som la merke til det, haha. 

SNUS/RØYK
Første gang jeg prøvde både snus og røyk var jeg ikke eldre enn 13 år gammel. For det første så smakte røyk utrolig vondt, og lukten som sitter igjen i klær og hår er jo helt forferdelig. Min første snus ble min siste også, for jeg endte opp med å spy som bare det. Kanskje ikke så lurt å prøve Skruf ekstra sterk første gang man snuser? Jeg synes både snus og røyk er kjempe harry, og absolutt ikke noe jeg kunne begynt med. Jeg er veldig glad for at jeg aldri begynte med noen av delene i ung alder, så slapp jeg å bli avhengig av det :-)

KJÆLEDYR
Jeg kan faktisk ikke huske mitt aller første kjæledyr, for vi har faktisk hatt dyr siden den dagen jeg ble født. Jeg vet ikke om jeg skal kalle mamma for en kattedame? hehe neida ♥ Dere vil ikke tro hvor mange katter vi har hatt gjennom mine 22 år på denne jorden. Vi fikk kattunger konstant, og til slutt endte vi opp med både hund og katt. Jeg har også hatt hest, for dere som ikke visste det. Rotte har vi faktisk også hatt, haha æsj. Den fikk broren min i bursdagsgave til vårt forsvar, og den hadde masse lopper :-( Jeg har også hatt både hamster og kanin. Jeg innså nettopp hvor utrolig mange dyr vi har hatt. Det er kanskje en grunn til at mamma ikke har dyr nå mer? haha. Jeg synes det er nok ansvar med Celine, og kunne aldri tenkt meg flere dyr for øyeblikket. 

UNDERTØY
Denne er faktisk veldig morsom. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg var ekstremt veslevoksen da jeg var rundt 12-13 år. Jeg hadde derfor et stort behov for å begynne med stringtruser da jeg ikke kunne gå med "bleietruse" som jeg kalte det. Jeg begynte derfor å stjele storesøsteren min sine stringtruser, helt til hun oppdaget det. Hun ble selvfølgelig ikke veldig happy, kanskje ikke så rart når noen andre bruker trusene dine, haha. Jeg fant derfor opp en historie til mamma om at jeg måtte ha stringtruser da det var det som var mest behagelig når jeg hadde mensen. Gir det mening? hehe nei. Min første BH fikk jeg vel da jeg var rundt 13 år, og den var hvit med Hello Kitty på. Jeg husker enda hvor stolt jeg var.

BARNESKOLE KJÆRESTE
Jeg vet ikke om jeg er alene med å ha hatt utrolig mange kjærester gjennom barneskolen? Jeg var faktisk helt ekstrem en periode, og byttet ut kjærester hele tiden, haha. Jeg husker likevel min første, for han var jeg skikkelig forelsket i. Det var i tredje klasse, og han var den mest populære gutten i klassen. Han hadde tre jenter som var kjempe forelsket i han, så han skulle derfor gå en runde rundt skolen for å tenke på hvem av oss han ville ha. Jeg vil ikke kalle dette mye #girlpower, men likevel utrolig morsomt. Det endte opp med at han valgte meg, og jeg husker enda hvor glad jeg var. Jeg kunne selvfølgelig ikke vise dette foran de andre jentene, for de var kjempe lei seg. Haha, litt av en tid. 

HJEM KJÆRE HJEM

I dag måtte jeg ha alarm på for å komme meg opp tidlig. Jeg har utrolig mange ting jeg må rekke før Morten og jeg reiser til Tønsberg i dag. Jeg skal på trening, ta sol, ta bilder og pakke. Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til å komme hjem, for det begynner virkelig å bli en stund siden sist. Som jeg har nevnt tidligere så er det ingenting som er bedre enn sommer i Tønsberg. Jeg har hørt noen rykter om at det skal være ragatta i Tønsberg, dvs masse mennesker ♥ Det er heller ikke lenge til slottsfjell, ææh!!

Jeg gleder meg skikkelig til Morten skal få se Tønsberg, for jeg er ganske sikker på at han kommer til å like denne fantastiske byen. Vi skal ikke være der mange dager da vi reiser til Bodø på tirsdag, og vi begge har litt å gjøre før vi reiser. Vi snakkes senere ♥

JEG BLE SYK AV Å DRIVE MED FITNESS

Da kan jeg endelig komme med beskjeden som har vært i tankene mine de siste 4 ukene. Jeg har kommet til et punkt der jeg skal være så ærlig å si at jeg ikke klarer mer, jeg orker rett og slett ikke mer for denne gangen. Mange vil sikkert tenke " hvorfor gi opp 4 uker før målet?" jo, det skal jeg fortelle dere. Jeg ser ingen grunn til å gjøre noe jeg ikke vil lengre. Jeg har mistet all lysten på å stille, og det har blitt så ille at jeg sliter med å stå opp om morgenen for jeg har ikke lyst å møte en ny dag. Jeg er rett og slett dritt lei, og kroppen min er helt utslitt. Etter 6 måneder med ekstremt lite mat og mye trening så sier kroppen min stopp, og det var uheldigvis rett før mål. Helsa mi betyr mer for meg enn å stå 10 minutter på scenen, så derfor ble dette valget tatt. Jeg har heller ikke gitt opp visst dere tror det, for dette er noe jeg vil gjøre. Men jeg vil gjøre det når jeg føler meg klar for det, og har fått motivasjonen min tilbake. Jeg orker ikke å fullføre noe bare for å tilfredsstille alle andre enn meg selv. 

Dette ble skrevet 28.02.2015. Jeg skulle egentlig stilt i Bikini Fitness, men jeg valgte å trekke meg rett før konkurransen. Jeg holdt på med dette i 8 måneder, og valgte å trekke meg rett før målstreken. Akkurat da var det et utrolig tøft valg, men nå er jeg så stolt over meg selv som klarte å sette helsen min først. Jeg hadde ikke godt av å ha et så stort fokus på trening og kosthold, jeg ble rett og slett syk av det. 

"En annen ting som har gjort denne prosessen veldig tøff, er at dette har endret mitt syn på kropp og helse. Jeg har gått fra å være en jente som ikke brydde meg noe særlig om dette, til å stå på vekta hver eneste morgen. Hva jeg veier på morgenen har alt å si på humøret mitt resten av dagen. Jeg har hatt dager der jeg har følt jeg har veid alt for mye, og har rett og slett kjørt meg selv helt ned i kjelleren med tankene som kommer etterpå. Det er et ekstremt press for å gå ned i vekt, og bli tynn nok. For man skal bli så utrolig tynn. Når man går på en diett så er det utrolig mye sunn og bra mat som plutselig blir nei mat. Spiser jeg et eple en dag så har jeg skeia helt sykt ut, og hvor sykt er egentlig ikke det? Et eple er da virkelig ikke å skeie ut."

Dette er også fra dette innlegget. Jeg er glad for å lese at jeg turte å være ærlig med hvor problematisk dette var for mitt syn på egen kropp. Det verste er at jeg ikke var helt ærlig i innlegget. For jeg måtte faktisk i møte med legen da dette opplegget begynte å gå for langt. Vennene mine ble kjempe bekymret for meg, for de så forandringene på meg. Jeg gikk fra å være en lykkelig jente som elsket livet, til å ønske at jeg kunne dø noen ganger, kun for at jeg ikke var tynn nok. Jeg husker at jeg var livredd for å innrømme det, da jeg var redd for at noen skulle nekte meg å fortsette. For selv om jeg visste at jeg ble syk av dette, hadde jeg faktisk tenkt å stille om et år. Jeg kan ikke forstå hva jeg tenkte med, og jeg kjenner nå at jeg er evig takknemlig for at jeg aldri gjorde det. 

"Jeg går 14 cardioøkter i uka, og føler at jeg legger på meg om jeg mister en eller to. Hvor sykt er ikke det? 14 cardioøkter er overdrevent mye allerede, og kommer jeg ned til 12 skulle det egentlig ikke ha ha noe å si. Men det er igjen tankene som tar over, og får meg til å tenke tanker som ikke stemmer i det hele tatt. Jeg drar på trening uansett form. Kroppen min har ikke fått noe hvile på 6 måneder, maks 2 dager i uka. Jeg har egentlig 5 styrkeøkter i uka, men jeg velger å ta enda en for å prøve å gå ned enda mer i vekt. Jeg har kommet dit at jeg overdriver alt, og det er absolutt ikke bra. Kroppen trenger virkelig og hvile, og det har ikke kroppen min fått gjort på en utrolig lang tid nå"

Jeg fikk sjokk når jeg leste dette. Jeg har faktisk glemt hvor ille det var, og dette var en skummel påminnelse å få. Noen klarer helt fint å holde på med dette uten å la det påvirke ditt normale forhold til trening og mat, men det er det absolutt ikke alle som klarer. Helt ærlig så kan jeg faktisk ikke forstå hvordan noen kan gå gjennom denne prosessen uten å få et annet syn på kropp. Du har et konstant fokus på å gå ned i vekt, og bli kjempe tynn. Samtidig som du ikke kan spise mat som egentlig er sunt, for det ikke er bra for dietten. Jeg skal være så ærlig med dere at jeg enda sliter med kroppen min. Jeg har heldigvis blitt mye bedre, og det siste året har jeg endelig klart å nyte usunn mat med god samvittighet. Før fikk jeg dessverre kjempe dårlig samvittighet, eller dro på trening som straff. Jeg kunne også bestemme meg for å kun spise fire godtebiter da 5 var alt for mange. 


Jeg tenkte at jeg var feit på dette bilde, det er UTROLIG skremmende å tenke på. Jeg var absolutt ikke feit. 

Jeg vet egentlig ikke hva jeg vil med dette innlegget. Kanskje jeg føler for å advare unge jenter som vurderer å begynne med fitness. Det er mye tøffere for kroppen og psyken enn hva man kanskje forventer. Noen vil takle dette bedre enn andre, og det er ingen hemmelig at dette absolutt ikke var noe for meg. Dette kommer fra en jente som aldri har vært opptatt av trening og kropp før jeg begynte med fitness. Jeg vil virkelig anbefale alle som vurderer å begynne med dette til å ha en godt nettverk rundt seg. Få god oppfølgning, og ikke minst god støtte. Mitt beste tips er rett og slett å trene for at det er gøy, spise god og variert mat, og ikke minst NYTE LIVET :-) Dere kan lese hele innlegget HER

UKENS SPØRSMÅL

Hvor høy er du ? 
Veldig mange som spør dette spørsmålet av en eller annen merkelig grunn. Ser jeg veldig høy eller lav ut på TV? Jeg er iallfall 172 :-)

Hva skjer med stemmen din? Prøver du å etterligne Andrea?
Jeg prøver absolutt ikke å etterligne Andrea, men det er vel ingen hemmelighet at man tar etter de man er mye med. Jeg har ikke lagt merke til det selv, men det kan godt være at jeg snakker litt som henne. WIII JAAA, UNICORNS <3 <3 KLAPP KLAPP

Kan du skrive mer om hendelsen på Utøya?
Jeg tenkte faktisk å lage en videoblogg der jeg snakker om alt som skjedde. 

Kommer ikke du og Morten til Tønsberg snart?
Vi reiser faktisk til Tønsberg i morgen :-)

Hvorfor er ikke du med Rebecca?
Jeg har fått utrolig mange spørsmål om akkurat dette. Det er ingen som spør hvorfor jeg ikke er med Teele eller Henote, det er kun Rebecca. Vet ikke hvor denne nysgjerrigheten kommer fra, haha. Det er ingen spesiell grunn til at jeg ikke henger med Rebecca. Det er noen man får bedre kontakt med enn andre, og sånn er det jo med oss alle. Jeg møter nesten ingen av de andre heller, da jeg er mye opptatt. Så det er ikke dårlig stemning mellom Rebecca og meg :-)

Hvor er badedrakten fra? 
Den er fra Elsa Swimwear :-)

Hvordan er forholdet ditt til Grunde i dag?
Jeg regner med at dere har sett at Grunde og jeg har hengt sammen etter PH, og det er ikke sånn at vi plutselig blir uvenner etter en episode på Paradise. Vi fikk snakket om det som skjedde i Mexico, og vi ordnet opp da. Grunde er ikke den jeg har mest kontakt med, men vi er venner :-) Alltid like hyggelig å være med Grunde. 

Er du og Morten kjærester?
Haha, jeg regner med at dette spørsmålet aldri kommer til å ta slutt før vi eventuelt forteller at vi er kjærester. Dere er veldig søte da ♥ Som jeg har nevnt tidligere så skal jeg gi dere mer informasjon om forholdet vårt når jeg føler for det. Vi har det veldig bra sammen, og det er det viktigste :-) Så er det jo dere som tror at Morten er flau over meg, det er jo veldig morsomt. Dere må huske at man er forskjellige, og viser følelser på forskjellige måter. Jeg er nok litt mer åpen enn Morten. Så har vi også en humor som kanskje er litt vanskelig å forstå seg på. Btw, så ser jeg det er mange som kommenterer at vi har gått ut i SE&HØR med at vi er kjærester. Dette stemmer ikke da vi aldri sa noe om det til SE&HØR, det var nok de som var veldig kreative med overskrift :-)

Hvor den sorte jakken fra?
Den er fra Bikbok :-)

HVA SKJEDDE ETTER AT JEG SJEKKET UT AV PARADISE HOTEL?


Her er utsikten fra en restaurant vi var å spiste på <3 

Jeg skal ikke legge skjul på at de 8 dagene jeg var utenfor hotellet var utrolig tøffe. Det skjer noe med deg når du er inne på hotellet i 9 uker sammen med 10 mennesker, hver eneste dag. Så skal du plutselig være helt alene, uten å vite noe som helst.

Jeg bodde først to dager i en veldig øde by som lå ca en halvtime fra Paradise Hotel. Her var det absolutt ingenting å gjøre utenom å ligge på stranden. Det var kanskje det verste stedet jeg kunne bli plassert på, for når jeg ikke har noe som helst å finne på begynner jeg alltid å tenke. Jeg tror jeg aldri har tenkt så mye som det jeg gjorde mens jeg var på utsiden. Det er helt merkelig, for du er i boblen uten å være i boblen. Jeg fikk etterhvert bytte til et bedre hotell, som lå i en by der jeg kunne finne på litt ting. Her var jeg så heldig å få meg en stalker, så crewet måtte flytte meg på nytt da han ble alt for intens. Han gikk etter meg overalt, oppsøkte meg, spurte etter meg på hotellet og vekte meg når jeg lå å sov på stranden. Han prøvde å massere meg flere ganger, selv om jeg takket nei. Veldig merkelig og ikke minst ubehagelig oppførsel. 


Å bytte hotell igjen var faktisk det beste som kunne skje meg på dette tidspunktet,  for der møtte jeg Aleks og Sophie. Jeg husker enda når jeg så de igjen og Aleks ropte ut " DET ER SOFIE, JO" mens han løp mot meg. Hadde det ikke vært for disse to menneskene så hadde jeg nok krevd å bli sendt hjem, for jeg var så utrolig lei på slutten. Jeg holdt på å gå på veggen de dagene jeg var alene, for det var absolutt ingenting å gjøre. Jeg fikk ikke telefonen min heller, så det eneste jeg gjorde var å sove, tenke og sove. Det var også Aleks som fortalte meg mye av det som hadde skjedd inne på hotellet den uka jeg røk, så der har dere litt av grunnen til hvorfor jeg var gal når jeg sjekket inn igjen, haha. Jeg hadde også fått vite litt av hvert av Sophie, som dere så i den episoden der jeg snakket med Morten. Helt ærlig, så skulle jeg ønske at jeg aldri hadde fått vite noe som helst. Det var uansett jeg som var nysgjerrig, så jeg har vel bare meg selv å takke.

Etter noen dager sammen med Soph og Aleks måtte Aleks og jeg plutselig bytte hotell på nytt. Hvorfor vet vi ikke, men det var likevel godt med en forandring. Når du ikke har noe som helst å finne på blir hotellet du bor på plutselig veldig kjedelig. Vi hadde det faktisk utrolig morsomt sammen de dagene vi var alene. Vi dro på "romantisk" middag og var på diskoteket. Jeg har ikke vært på diskotek siden jeg var 12 år, så det var virkelig en opplevelse i seg selv.


Vi lå også våken hver eneste natt for å snakke om Morten og Martine. Det var utrolig godt å snakke med Aleks om dette, for vi var i nøyaktig samme situasjon. Han var den eneste som forsto meg, og motsatt. Vi var så spente på hva som kom til å skje når vi kom hjem, for ingen av oss visste om dette bare var bobla. Alt blir veldig forsterket der inne, og ingen av oss visste om vi kom til å takle presset med forhold når vi kom hjem. Det som er litt morsomt er at Aleks og Martine fant hverandre, og det gjorde Morten og jeg også. 

SPØRSMÅLSRUNDE - JEG SVARER PÅ VIDEO

Hei dere! Det er nå en stund siden jeg hadde spørsmålsrunde, og det er vel ingen hemmelighet at det har skjedd mye i livet mitt siden da. Jeg tenkte derfor det kunne vært morsomt med en ny, da jeg får utrolig mange spørsmål i kommentarfeltet. Dere kan spørre om alt mellom himmel og jord. Pærra, kjærlighet, vennskap, osv. Jeg skal begynne å spille inn videoen i løpet av helgen, så jeg tenker at avslutter spørsmålsrunden i morgen kveld :-)

HVORDAN ER DET Å BO MED ANDREA?

Skal jeg være helt ærlig med dere, så er det faktisk helt grusomt å bo med Andrea. Hun er sjefete, rotete og kranglete. Haha, neida! Jeg har hatt to roomier før Andrea, og hun er helt klar den beste jeg har bodd med. Ikke for at de andre ikke var bra, men Andrea og jeg er mer like. 

Jeg er over gjennomsnittet opptatt av at det skal være ryddig, og heldigvis er Andrea en veldig ryddig person. Hun er også veldig flink med Celine, og hjelper meg alltid. Hun både passer, går turer og gir henne mat. Vi begge er også veldig glad i å ha besøk, men det kom vel kanskje ikke som et sjokk da det alltid er mennesker her? Noen ganger kan vi bli litt lei, men som oftest så synes vi begge det bare er utrolig hyggelig. Ikke nok med at vi har besøk all the time, så bor jo også Morten hos oss. Andrea tror jeg er det første mennesket jeg har møtt som ikke irriterer seg over gutter som er på besøk hver eneste dag. Hun er faktisk helt motsatt, da hun ber Morten sove over de dagene jeg ikke er hjemme. Noen som er redd for å sove alene? haha

Alt i alt så er det veldig bra å bo med Andrea. Jeg kommer til å bli utrolig lei meg om hun i nærmeste fremtid skal finne på å flytte ut. Så sær som jeg er kommer jeg nok til å flytte for meg selv da, for jeg kommer garantert ikke til å finne en ny roomie som er like bra som Andrea. Herregud så heldig jeg er som møtte Andrea i Mexico, det er jeg evig takknemlig for. Jeg har virkelig fått meg en venn for livet :-)

DILEMMA - VIDEOBLOGG MED MORTEN

Da er videobloggen vår endelig ute! Jeg vil virkelig gi meg selv en klapp på skulderen for å være kjapp til å redigere, det hadde jeg aldri trodd jeg skulle få til. Jeg har hatt utrolig mye å gjøre denne uken, så jeg var ganske redd for at det kom til å ta lang tid før denne videoen kom ut. Vi kommer til å fortsette å lage videoer sammen, så dere må gjerne komme med forslag ♥

TUSEN TAKK HØYESTERETT

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke gi denne mannen mer oppmerksomhet, men noen ganger klarer jeg bare ikke. Da han gikk til sak mot staten for  "umenneskelig" behandling i fengselet måtte jeg slutte å følge med. Det er ingen i denne verden som kan provosere meg mer enn han, og at han av alle tar seg friheten til å klage over dårlige forhold i fengselet? Der går min grense. Norge er et fritt land, men du kan virkelig ikke snakke om menneskerettigheter etter alt du har gjort. Hva med rettighetene til de 77 menneskene?

Du har 3 celler du kan disponere, der du kan både trene, se på TV og studere. Likevel klager du på forholdene i fengselet. Hva med alle de ungdommene som aldri fikk sjansen til å begynne å studere? Du har det bedre enn veldig mange av de andre fangene. Mange av de har ikke utført handlinger som er i nærheten av dine engang, likevel får du kose deg på cella med studieboka og favorittprogrammet ditt. Vet du hva? Hold kjeften din.

TUSEN TAKK, KJÆRE HØYESTERETT. Tusen takk for at dere ikke gir denne mannen alt han peker på, det gjør meg godt. Det gjør nok ikke bare meg godt, det gjør nok alle de etterlatte godt også. Nyhetene om at dere nekter han å anke fikk meg til å føle meg bra. For første gang på lenge har jeg følt rettferdighet, og det var deilig. Du valgte dette livet selv, så du har bare deg selv å takke. 

Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen

DET ER NESTEN LITT FLAUT

Da har vi akkurat kommet inn døren etter noen fine dager i Stavanger. Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt flau over meg selv som ikke har utforsket Stavanger noe som helst mens jeg har vært der. I går skulle egentlig Eileen og jeg shoppe litt, men det endte opp med at vi begge sovnet å våknet ikke før 14.00. Da var det egentlig bare å spise å ordne seg, for vi skulle på et arrangement med Betsson klokken 15.30. Vi rakk selvfølgelig ikke å være klar til den tid, og var ikke på konserten før 18.30. Jeg fikk heller ikke se så mye av konserten da det var helt kaos når vi prøvde å gå inn i folkemengden. Det er veldig hyggelig at så mange kommer bort å ønsker å ta bilde med oss Bare litt vanskelig å være på konserten, haha!

Alt i alt så har disse dagene gått til å sove og ikke være på konserten som var den eneste grunnen til at jeg dro dit. Jeg hadde det likevel morsomt sammen med gjengen, og det har alt i alt vært noen veldig fine dager. Jeg må absolutt reise til Stavanger igjen for å utforske byen mer, da den ser utrolig vakker ut :-)


Nå skal jeg begynne å redigere videobloggen til Morten og meg, så skal jeg prøve å få den ut i løpet av dagen. Om det ikke går legger jeg den ut i morgen. Ha en fin dag alle sammen 

JUSTIN BIEBER, HERE WE COME

Jeg hadde virkelig trodd at jeg skulle vokse fra det stadiet der jeg fortsatt elsker Justin Bieber. Jeg vet ikke hva det er med han, det er bare et eller annet. Han er kjempe flink, og det er virkelig imponerende hva han har fått til i en alder av 22 år. Vi er nå på vei til festivalen her i Stavanger, og målet for kvelden er å møte Justin Bieber. Jeg vet selv at det mest sannsynlig aldri kommer til å skje, men det er da virkelig lov å håpe, haha. Vi snakkes ♥

Jeg har ingen anelse hva jeg gjør med hånden, so don't ask <3 <3 <3

EN STOR FORVANDLING


Jeg sjekker aldri arkivet på denne bloggen, helt til jeg så at en av dere leste et kjempe gammelt innlegg. Jeg trykte inn på innlegget å kom over disse bildene. Jeg fikk nesten sjokk når jeg så hvordan jeg så ut for bare 2 år siden, er det virkelig mulig å forandre seg så mye på så kort tid? Man ser jo selvfølgelig at det er meg, men forandringene er likevel store. En av de tingene som kanskje sjokkerte meg mest var det lange håret jeg engang hadde. Jeg mistet både lenge og tykkelse når jeg begynte å bleke det, ååh :-( Livet med langt hår har ikke eksistert hos meg, det virker iallfall ikke sånn. Jeg kan faktisk ikke huske at jeg hadde så langt hår. Jeg skjønner at det er bare å spare fremover, og ikke bleke håret mitt på en god stund.

Det er rart å tenke på hvor annerledes livet mitt var for bare to år siden. På denne tiden bodde jeg i Trondheim, jobbet nesten hele tiden, var aldri med venner da jeg ikke hadde tid, trente og sov. Jeg husker enda hvor ulykkelig jeg var på dette tidspunktet. Jeg klarte aldri å sette ord på hvorfor jeg ikke følte meg lykkelig, det virket bare som alt var galt. Det var nok rett og slett for at jeg ikke gjorde noe som gjorde meg lykkelig. Jeg er så evig takknemlig for at jeg har fått de mulighetene jeg har nå. Jeg har det så mye bedre nå enn hva jeg hadde da. 

DET ENESTE JEG VIL ER...

Dere som følger meg på Snapchat og Instagram har vel fått med dere at Morten, Petter og jeg dro til Stavanger i går kveld. Vi landet ikke i Stavanger før 23.30, og endte opp med å dra på byen da vi kom hit. Jeg hadde store planer om å bruke kvelden min på å blogge, noe som overraskende nok ikke skjedde. Det er uansett viktig å leve litt, og jeg hadde en veldig fin kveld sammen med resten gjengen.

Morten og jeg har akkurat kommet fra frokost, og jeg skal ærlig innrømme at jeg er kjempe trøtt. Det eneste jeg vil akkurat nå er å sove, noe jeg ikke kan. Festivalen begynner klokken 16.00, og jeg har mye jeg må gjøre innen da. Eileen og jeg skal snart dra til byen for å fikse noen småting til senere i dag, så da får jeg forhåpentligvis sett litt mer av Stavanger. Det eneste jeg har sett hittil er brygga som vi var på i går, den var utrolig hyggelig, men garantert ikke det fineste å se her i Stavanger?

Nå må jeg nesten løpe om jeg skal rekke gjennom alt. Vi snakkes ♥

MINE PLANER I JUNI

STEDER JEG SKAL BESØKE

STAVANGER
6-8 JUNI. Som jeg har nevnt tidligere i dag så reiser Morten og jeg til Stavanger i kveld. Vi skal på sommerfesten med Justin Bieber og Martin Garrix, noe jeg gleder meg helt sykt mye til. Jeg har aldri vært i Stavanger før, så det var virkelig på tide. Synd vi bare skal være der et par dager, da jeg har lyst å se litt av byen når vi først er der. 

BODØ
13-20 JUNI. Igjen så er det Morten og jeg som skal ut å reise. Vi skal til Morten sitt hjemsted, noe jeg ser frem til. Jeg har aldri vært i Bodø, så det skal bli gøy å få oppleve noe nytt. Hva er ikke mer irriterende enn kulde og midnatt sol? hehe neida, joda. Vi skal tilbake igjen i slutten av juli da vi skal på "Opptur" som er en festival. Da har jeg lyst å ta båten over til Lofoten, for det er virkelig et sted jeg har lyst å reise til. 

TØNSBERG
Med engang vi kommer hjem skal jeg rett til Tønsberg. Det er ikke noe som er bedre enn sommer i Tønsberg, det er så utrolig mye liv. Alle drar også hjem om sommeren, så da møter man kjente og kjære igjen. Jeg ser virkelig frem til sene kvelder på brygga, båtturer, grilling og være med venner. 

 

TING JEG SKAL GJØRE

TRENE
Jeg har endelig begynt å komme tilbake til mine normale rutiner når det kommer til trening, og jeg har bestemt meg for å fortsette sånn. Derfor skal jeg få til å trene minst 4 ganger i uken, kanskje 3 om jeg har mye å gjøre, hehe. 

BLOGGE
Denne kom vel kanskje ikke som et sjokk? hehe. Selvfølgelig skal jeg blogge! Jeg har bare bestemt meg for å gjøre det enda bedre, for jeg skal virkelig gi alt jeg har. Bedre bilder og bedre innlegg. Jeg skal være mer kreativ, og skrive mer om de tingen som interesserer meg. Gjerne rop ut om det er noe dere savner på denne blogge
n. 

VÆRE MER MED VENNER OG FAMILIE.
Etter at jeg kom hjem fra Mexico har jeg dessverre ikke sett vennene og familien min så mye som jeg ønsker. Jeg har en helt ny hverdags om jeg må venne meg til, samtidig som jeg skal ha tid til både nye og gamle venner. Luksusproblem spør du meg, haha. Jeg skulle gjerne ønske et døgn hadde flere timer, det er så utrolig mye jeg vil gjøre.  

HAR JEG FORANDRET MEG ETTER PARADISE?

Jeg har fått veldig mange spørsmål om vennene mine og ikke ikke minst om jeg selv synes at jeg har forandret meg etter å ha vært med på Paradise. Jeg lovte meg selv en ting før jeg reiste til Mexico, og det var å fortsatt ha de samme verdiene og holdingene som jeg hadde før jeg sjekket inn på Paradise Hotel. 

Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg er den samme jenta jeg var da jeg dro, bare med noen små forandringer. Ikke på en negativ måte, om du spør meg. Jeg har sett meg selv litt fra utsiden, og da er det kanskje litt lettere å se hvilke holdninger man burde ta vare på og hvilke man burde kvitte seg med. Jeg har alltid visst at jeg har vært sta for eksempel, men jeg har aldri sett hvor sta jeg faktisk er før jeg fikk se meg selv på TV, haha. Nå er jeg iallfall bevisst på det, noe som gjør det lettere å kanskje gi litt etter noen ganger. Jeg har likevel lært utrolig mye etter å ha vært i rampelyset som jeg vil ta med meg videre i livet. Jeg vil absolutt si at jeg har blitt mye sterkere av å være med på Paradise Hotel, noe jeg virkelig digger. Jeg klarer å stå mer opp for meg selv nå, enn hva jeg kanskje gjorde før. 

Jeg har lenge brydd meg om hva mennesker rundt meg har tenkt om meg. Etter at utrolig mange mennesker skulle se meg og oppfatte meg på hver sine måte, fant jeg ut at jeg ikke kunne bry meg mer. Det er faktisk en av de bedre tingene som har skjedd meg, for jeg har det utrolig mye bedre med meg selv nå. Alt i alt føler jeg absolutt ikke at jeg har forandret meg som person, jeg vil heller si at jeg har utviklet meg. Jeg er selvfølgelig mer opptatt nå enn hva jeg var før jeg reiste til Mexico, noe som gjør at jeg ikke ser vennene mine så alt for ofte. Jeg håper og tror at denne nye hverdagen vil tilpasse seg mer etterhvert, og at jeg lærer hvordan jeg prioriterer både blogg og venner på samme tid. De vet at jeg uansett er her om det skulle være noe, og jeg vet at jeg alltid kan komme til de. Det er det viktigste akkurat nå :-)

I DAG REISER VI TIL..

Det er ikke mer enn 5 dager siden jeg kom hjem fra Barcelona, og i dag skal jeg reise igjen. Denne gangen går turen til Stavanger for å være med på sommerfesten med Justin Bieber og Martin Garrix. Vi er en hel gjeng som skal til Stavanger, blant annet Morten, Petter, Kevin, Stine, Eileen, Martine Lunde, Aleks og Isabelle. Jeg tror dette kommer til å være noen morsomme dager i Stavanger. Jeg gleder meg!

Nå skal jeg på vippetime å få ordnet vippene mine før vi reiser. Vi snakkes senere ♥

NOEN RARE FAKTA OM MEG

Jeg hater å være alene
Jaaa altså.. Jeg er 22 år, og det skumleste jeg vet er å være hjemme alene på kveldstid. IKKE MINST å sove alene, å herregud. Jeg tror jeg hører lyder som ikke er der, og jeg må alltid sjekke skapene før jeg legger meg. Jeg er livredd for skumle menn som kan gjemme seg i leiligheten min, haha. Jeg høres helt syk ut nå, men det er bare sånn jeg er. Jaa, jeg prøver å jobbe med det :-)

Jeg overtenker alt
Dette er faktisk veldig slitsomt, for jeg skaper situasjoner som ikke er tilfelle. Jeg kan tro at noen er sur på meg, eller lei seg kun for en så liten ting som at de svarer meg kort eller oppfører seg litt annerledes. Alle kan da virkelig ha en dårlig dag uten å være sur på de rundt seg, haha. Skjerpings!!

Jeg drikker Pepsi Max hver dag
Ikke litt Pepsi Max heller om jeg skal være ærlig med dere. Jeg kan fort drikke en halv til en hel flaske om dagen, ææh så flaut å innrømme. Det er absolutt ikke bra å drikke så mye Pepsi Max, men jeg er virkelig avhengig.

Jeg rydder hver eneste dag
Er det en person som virkelig har støv på hjernen, så er det meg. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg rydder hver eneste dag. Leiligheten må også være helt strøken når jeg går å legger meg, for det verste jeg vet er å våkne opp til rot. Jeg er en sånn person som ikke kan la tallerken stå igjen på benken, det er virkelig noe av det verste jeg vet. 

Jeg åpner meg veldig lett
Jeg skal ikke ha kjent deg i mange dager før jeg åpner meg til deg. Jeg er en veldig åpen person, og har utrolig lett for å dele private ting med mennesker jeg egentlig ikke kjenner. Det er nok mye av grunnen til at jeg er så åpen på bloggen også. Jeg er veldig glad for at jeg er så åpen som det er jeg, men jeg tror nok det har sine baksider også. 

Jeg får fort dårlig samvittighet
Jeg er vel den i vennegjengen som beklager meg mest, for alt egentlig. Jeg får utrolig fort dårlig samvittighet, ofte for ting jeg kanskje ikke trenger å ha dårlig samvittighet for. Jeg klarer ikke å beskrive akkurat dette punktet, men alle som kjenner meg vet hva jeg snakker om. Jeg får ofte beskjed om å slappe av, haha. 

 

EN KVELD UTEN SOSIALE MEDIER

Etter å ha vært 2 måneder uten mobilen sin, hadde jeg virkelig trodd at jeg skulle klare meg fint uten den hjemme i Norge også, men så feil kan man altså ta. Jeg er alt for ofte på mobilen min, og bruker store deler av dagen på å stirre inn i en skjerm. Jeg synes det er utrolig trist at jeg velger å bruke så mye tid på sosiale medier, istedenfor å faktisk være med de menneskene rundt meg. Tenk alt vi går glipp av, kun for at blikket vårt et festet ned i en skjem av snaps, Instagram, blogg og Facebook. 

Naturlig nok bruker jeg sosiale medier mer enn før, da dette har blitt jobben min. Det tar mye tid å drive en blogg, men jeg kan likevel være flinkere til å ta noen timer fri. Morten og jeg bestemte oss derfor for å legge vekk telefonene våre og ha en skikkelig kosekveld. Vi så på Max Manus (ikke en veldig hyggelig film, men spennende) og kuttet opp masse frukt. Det var utrolig deilig å endelig kunne følge 100% med på en film og nyte hverandres selskap. Jeg skal så absolutt begynne med dette oftere, for det siste jeg vil er å være alt for avhengig av mobilen min. Snakk om sola så sitter vi nå på hver sin side av sofaen, Morten på mobilen og jeg på macen, haha. 


Mye kjærlighet i et bilde, hehe 

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt har rett og slett vært Barcelona turen sammen med Julie. Vi hadde det utrolig morsomt, samtidig som det var utrolig deilig å få slappet av litt. Jeg har hørt noen rykter om at jeg reiste til Barcelona for å komme meg vekk fra Paradise (alltid like gøy å høre rykter om seg selv), noe jeg kan avkrefte med engang. Skulle jeg kommet meg bort fra Paradise måtte jeg ha stengt kommentarfeltet mitt også, noe jeg ikke gjorde før hjemreise. Vi hadde en avtale i Barcelona, som jeg kanskje velger å fortelle dere om :-) 

UKENS OPPTUR
Ukens opptur var å se Morten igjen. Det er nesten litt skummelt hvor avhengig man kan bli av hverandre når man er vant til å se hverandre hver eneste dag. Finalefesten var også utrolig morsom da det var veldig godt å være samlet igjen. Jeg lagde tydeligvis en snakkis med kjolen min, som både ble kalt for nattbind, noe man kun bruker foran kjæresten, en kjole bare Beyonce kan gå med og gudene vet hva. Jeg kledde tydeligvis ikke kjolen, og brukte den kun for oppmerksomhet. Jeg må bare le. Dere skal få lov til å mene akkurat det dere vil. Jeg elsker kjolen min, og jeg følte meg såå fin den dagen ♥

UKENS NEDTUR
Det er vel ingen hemmelighet at forrige uke var en tøff uke for min del. Jeg måtte ta litt avstand fra bloggen og faktisk gå så langt som å stenge kommentarfeltet mitt. Jeg skal ikke legge skjul på at det var tøft å få så mye hat, selv om jeg klarte å se bort fra mange av kommentarene. Det er dere som tar dere tid til å skrive fine ting til meg som faktisk betyr noe. Love youu ♥

UKENS TV-SERIE
Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg tar med dette punktet, for jeg er kanskje den som ser minst på TV-serier av alle jeg kjenner. Jeg har aldri sett Friends før, for de få episodene jeg har sett virker kjempe dårlig. Jeg har heller ikke sett alle sesongene eller episodene av Sex and the city, hehe. Jeg er med andre ord veldig dårlig på å se serier, og den eneste serien jeg har sett den denne uken er Skam, wohoo. Sikkert helt alene der :-)

UKENS SANG
Zak Able - Unstable ♥ igjen en deppesang, men det er virkelig noe av det beste jeg vet. Jeg høres ut som tidenes kjipeste person akkurat nå, men men. 

UKENS CRAVINGS
MANGO ♥ ♥ ♥ Jeg tror ikke det finnes en bedre frukt enn mango, den er så god. Jeg prøver å spise mindre godteri (da jeg har spist det hver dag siden jeg kom hjem fra Mexico..), så da hjelper virkelig det å spise frukt istedenfor. 

UKENS TANKE
Jeg har veldig lyst til å hjelpe de som trenger det, og tenker mye på hva jeg kan gjøre. Jeg vurderer enten å gjøre noe her i Norge, eller så har jeg lyst å reise til et U-land å jobbe på barnehjem. Et eller annet skal jeg finne på dette året iallfall. Jeg har lyst å gi noe til de som ikke har vært like heldige som meg. 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå ligger jeg i sengen å blogger. Morten og jeg har virkelig en helt forferdelig døgnrytme, så jeg har enda ikke stått opp.. Vi må virkelig skjerpe oss!!!

UKENS MEST LESTE INNLEGG
I DAG ER DET EKSTRA URETTFERDIG
KOMMENTARFELTET ER ÅPENT
ANDREPLASS PÅ PARADISE HOTEL 

MORTEN OG JEG LAGER NY VIDEOBLOGG

Etter utrolig mange spørsmål om flere videoblogger sammen med Morten har vi nå blitt enige om å lage en videoblogg der vi tar for oss dilemmaer. Jeg tenkte derfor at dere kan komme på dilemmaer vi skal gi hverandre. Jeg tror dette kan bli en veldig morsom video med deres hjelp. Dere må gjerne komme med flere forslag til videoblogger vi kan lage :-)

I DAG ER DET EKSTRA URETTFERDIG

Dette innlegget skrev jeg rett før terrorangrepet i London i går, noe som nesten er litt skremmende å tenke på. I dag føler jeg kommentarer som dette er ekstra urettferdig, for man skal ALDRI og da mener jeg ALDRI dra inn terror av en så liten grunn som at du ikke liker noen. Mine dypeste tanker går til England, og alle de som er berørt av dette. Dette er tredje terrorangrepet som rammer England hittil i år. Det gjør meg forbanna og ikke minst lei meg. Uskyldige mennesker har blitt drept og skadet, jeg har ikke ord. Det er helt vanlige mennesker som var ute en lørdagskveld som ante fred og ingen fare. Det var en gravid kvinne som ble kjørt ned av lastebilen. Jeg føler meg så hjelpesløs oppi all denne elendigheten, og ikke minst redd. For første gang på lenge kan jeg si at jeg er redd. Pray for London 

Jeg bestemte meg for å slutte å gi oppmerksomhet til alle dere som skriver stygge ting til meg, men akkurat denne klarer jeg ikke å se forbi. Ikke for min egen del, men for alle de som faktisk mistet noen på Utøya eller i regjeringskvartalet 22.07.2011.

Det er helt greit at mange av dere ikke er enige i valgene jeg har tatt inne på PH, det er også helt greit om dere ikke liker meg. Jeg synes også det er helt greit at dere kommer med konstruktiv kritikk, men når jeg gjentatte ganger får kommentarer om at jeg burde blitt skutt og drept på Utøya reagerer jeg kraftig. Det virker som noen av dere prøver å gjøre alt for å trykke meg ned, og velger derfor å bruke den verste dagen i mitt liv mot meg. Jeg klarer likevel å skjønne at det er syke mennesker som skriver ting som dette, så om dere virkelig ønsker meg død så skal dere vær så god få gjøre det. Det jeg reagerer på er at det er så utrolig mange mennesker som ble berørt den dagen, som mistet sine kjære. Det var uskyldige barn som ble drept den dagen, og likevel klarer noen å si noe sånt? 

Jeg takler det meste, men dette gjør meg virkelig forbanna. Jeg vet det er mange foreldre og søsken som absolutt ikke har det bra. De har mistet det kjæreste de har, på en så jævla urettferdig måte. Fra nå kommer jeg ikke til å godta flere kommentarer som handler om Utøya eller terror generelt på en negativ måte, for dette blir rett og slett for drøyt. Takk for meg. 

DE POSITIVE SIDENE VED Å BLOGGE

Siden jeg har skrevet om de negative sidene ved blogging tenkte jeg det var på tide å komme med de positive også. Det er utrolig mange grunner til at jeg elsker å blogge, og nå skal jeg dele noen av grunnene med dere ♥

JEG KAN UTTRYKKE TANKER OG FØLELSER
Det er ofte jeg føler å tømme meg for både tanker og følelser, og det er da helt fantastisk å ha en blogg der jeg kan skrive hva jeg føler. Det er deilig å ha en plattform hvor jeg kan uttrykke meg, og det har vært spesielt deilig under Paradise. Jeg skriver både innlegg når jeg er lei meg, sint og glad. Jeg kan love dere det føles godt å skrive alt man tenker og føler når man er lei seg, jeg føler seg alltid så mye bedre etterpå. Jeg har veldig vanskeligheter for å snakke om følelser, men jeg har ingen problemer med å skrive om følelsene mine. Av en eller annen grunn synes jeg det er bedre at fremmende leser hva jeg tenker og føler, istedenfor at jeg åpner meg til noen jeg stoler på. Utrolig merkelig, men det føles bare enklere. 

DEN HAR GITT MEG MASSE MULIGHETER
Etter at bloggen min ble stor har jeg fått masse muligheter. Jeg har fått en helt ny hverdag som jeg virkelig elsker, jeg føler meg så utrolig heldig ♥ Jeg krysser fingrene mine for at jeg kan fortsette å jobbe med drømmen min, selv om noen av dere mener at jeg ikke kommer til å få til dette. Jeg har store planer fremover, så jeg krysser fingrene for meg selv iallfall :-) Det gir meg mer motivasjon når jeg får sånne kommentarer også, så det er jo bra. 

JEG HAR HELT FANTASTISKE LESERE
Jeg får daglig fine kommenterer fra dere lesere. Jeg har aldri fått så mange komplimenter i hele mitt liv, dere er såå fantastiske. Det er jo også dere som er grunnen til at jeg ligger på topp, så jeg er evig takknemlig. Love you guys ♥

JEG DOKUMENTERER ALT
Selv om det ikke alltid er like gøy å ha med seg kameraet å være den kjipe som må ta bilde av absolutt alt, så gir det meg så mange fine minner. Jeg er alltid den vennene mine spør "kan du sende meg de bildene du tok?", så jeg tror de synes det er litt bra at jeg er flink til å ta bilder av alt vi gjør. Jeg har så mye fint å se tilbake på, noe jeg er veldig glad for ♥

JEG KAN ALLTID GÅ TILBAKE I AKRIVET
Jeg angrer så på at jeg slettet den forrige bloggen min som jeg laget da jeg var 16 år, tenk så mye morsomt jeg kunne sett tilbake på. Jeg har likevel et arkiv fra 2015 som jeg kan lese gjennom når jeg føler for det. Jeg kommer til å ha så mange minner på denne bloggen fremover, noe jeg tror jeg kommer til å sette pris på senere i livet. 

JEG FINNER ALLTID PÅ NOE Å GJØRE
Jeg vil selvfølgelig ha en så interessant blogg som overhodet mulig, så jeg prøver alltid å finne på noe ting å gjøre så det skal være spennende å følge med på bloggen min. Jeg kan love dere at jeg lå mye mer på sofaen før enn hva jeg gjør nå, i tillegg til at jeg sover mye mindre. Jeg prøver å stå opp så tidlig som overhodet mulig hver eneste dag, sånn at jeg får mest mulig ut av dagen min. Dette hadde jeg absolutt godt av, for jeg er egentlig en skikkelig sofagris, haha. 

HVILKE EGENSKAPER ELSKER OG IRRITERER JEG MEG OVER? (GJESTEINLLEGG AV MORTEN)

Da har Morten endelig skrevet innlegget dere har spurt om. Jeg må si jeg lo litt når jeg leste gjennom noen av punktene, spesielt det med at jeg ble sur for at det var tomt for såpe. Det er selvfølgelig en historie bak alt dette, for jeg ble virkelig ikke sur for at det ikke var igjen mer såpe. Jeg var rett og slett sur og lei av at det alltid er folk hjemme hos oss, selv om jeg digger alle menneskene som er her. Natt til fredag sov vi 8 mennesker fordelt på to soverom, og dette skjer vel rundt 3-4 ganger i uken. Jeg skal uansett innrømme at jeg var en skikkelig dramaqueen, haha. Det er tomt for såpe, ååneeei :-((

DET JEG ELSKER MED SOFIE

Hun er tvers gjennom god
Sofie vil ikke noen vondt. Hun tenker på alle rundt seg, og i det fleste situasjoner setter hun seg selv sist. Alle som kjenner Sofie vil si akkurat det samme. Hun er flink til å vise menneskene rundt seg at de betyr mye. En dårlig dag blir veldig fort bra når jeg er med Sofie. 

Lik på mange måter 
Vi tenker veldig likt, i nesten alle situasjoner. Vi ler hele tiden. Når vi har samme type humor blir det meste gøy. Vi elsker å plage hverandre, så det blir aldri kjedelig i hverandres selskap. Noen ganger tar vi den så langt at det ender opp med at en av oss blir sur. Vi er veldig sosiale av oss og elsker å henge med andre. Vi er sammen med både mine venner, og Sofies venner. Vennene mine elsker Sofie, og kødder mye med henne. 

Passer meg perfekt
Personligheten til Sofie gjør hun til den hun er. Hun er snill, forståelsesfull og ikke minst omtenksom. Hun er en av mine beste venner. Jeg trives veldig godt med henne og hun er en jeg kan stole på. Vi utfordrer hverandre på en positiv måte. Jeg vil si at hun er unik og jeg er utrolig glad jeg ble kjent med henne. Jeg elsker når Sofie ler. Som sagt så ler vi mye, noe jeg setter stor pris på.

DET SOM IRRITERER MEG

Tåler ikke alkohol
Blir Sofie for full er hun veldig slitsom. Vi kan diskutere mye i fylla, alt mellom himmel og jord. Når vi først begynner å diskutere kommer vi ingen vei. Vi begge er like sta, så akkurat det er en dårlig kombo. Her om dagen ble hun sur fordi det var tomt for såpe på badet. Skulle tro det var verdens undergang. Det som er bra er at når vi våkner er vi alltid gode venner, og ler av gårdagens festligheter. 

Hun er utrolig sta
Vi begge er utrolig sta, noe vi merker hver eneste dag. Om vi skal finne veien frem til et sted kan det bli diskusjon om vi skal gå til høyre eller til venstre, da vi begge mener vår vei er raskest. Det ender selvfølgelig med at vi går Sofies vei, haha. I lengden kan dette bli slitsomt for oss begge, men heldigvis er vi klar over det. Så vi ler for det meste av det. Se for dere når vi først begynner å diskutere, da vi begge er god til å argumentere. Dette blir fort problematisk! Litt gøy da, for jeg storkoser meg når vi har en ordentlig diskusjon. I hvert fall når vi diskuterer ting som er helt meningsløst å diskutere om, for eksempel hvilken film vi skal se.

Hun tror jeg er en tankeleser
Noen ganger kan hun gå rundt å være sur for et eller annet som jeg ikke vet hva er, eller som jeg ikke har lagt merke til. Det kan gå en hel dag før jeg merker at noe er galt. Det virker som at hun forventer at jeg skal lese tankene hennes, og forstå at noe er galt. Hun er litt søt når hun er sur, det skal sies. 

KOMMENTARFELTET ER ÅPENT

Jeg var veldig usikker på om jeg skulle stenge kommentarfeltet for noen dager siden, men jeg kjenner nå at det var den rette avgjørelsen. Det var utrolig godt med en pause fra stygge kommentarer når det virkelig sto på, selv om jeg fikk veldig mange fine også ♥ Det skal likevel sies at jeg har savnet å få kommentarer fra dere, og det har vært rart å oppdatere bloggen uten at det har vært et eneste spørsmål. Det er også mye lettere for dere å kommunisere med meg når jeg har åpent kommentarfelt, så jeg tenker det er på tide å gi dere den muligheten igjen. Takk for tålmodigheten alle sammen :-)

Nå har Morten og jeg akkurat kommet fra trening. Jeg har sagt at jeg skal komme tilbake til rutiner helt siden vi kom hjem fra Mexico, men det har jeg enda ikke klart. Jeg vil virkelig tro at ting vil roe seg ned nå, så da er det på tide å komme seg tilbake på trening. Jeg savner å ha rutiner, spise sunt og ikke minst det å ha masse energi. Det er nesten litt fascinerende å se hva usunn mat gjør med kroppen. Jeg er konstant trøtt og sliten, noe som absolutt ikke er bra. Såå gogo trening og variert kosthold ♥ 

UKENS SPØRSMÅL

Hvilken leppestift hadde du på deg i gårsdagens episode? 
Dette er et spørsmål fra mandagens episode. Jeg hadde på meg en fra Anastasia :-)

Gikk dere opp i vekt under paradise oppholdet, med tanke på all festingen og maten?
Jeg gikk faktisk ned i vekt, men jeg vet at veldig mange av de andre deltakerne gikk opp i vekt. Vi fikk veldig sunn mat, så det var nok ikke maten som var problemet. Mer at vi fikk godteri hver dag, og at vi hadde fri tilgang til verdens beste sandwitcher. 

Har du hatt piercing i overleppa?
Hehe ja. Jeg tok piercing i overleppa da jeg var 13 år gammel bak mamma sin rygg. Vi fant en veldig useriøs tatoverings butikk i Harstad som ville ta piercing på oss selv om vi var langt under aldersgrensen. Ikke helt min stil, så den er fjernet for leeeenge siden, haha. 

Hvor er badedrakten fra?
Den er fra Triana sin shop :-) som du finner HER

Jeg lurer på om du og Morten begynte å bli "mer en venner" rett etter Mexico , eller om dere venta til midt i sesongen på TV?
Morten og jeg hadde et veldig godt forhold inne på hotellet, som rett og slett utviklet seg når vi kom hjem. Vi har hatt dette gående veldig lenge, men det har vært hemmelig da vi ikke ønsket å gå ut i offentligheten med det. 

Hva slags kamera bruker du, og er du fornøyd med den?
Jeg bruker Sony A5000 som dere kan finne her. Jeg er veldig fornøyd med det, men jeg har kjøpt meg en mye bedre linse som jeg bruker til å ta outfit bilder. 


haha klappingen til Andrea <3

Hvor har du kjøpt kjolen du hadde i gårsdagens episode av PH?
Dette er et spørsmål fra tirsdagens episode da vi hadde fest. Kjolen er Martine sin, og den er fra Kouture :-)

Hvordan klarer du å ikke la hat kommentarer gå inn på deg og hvor lang tid tok det før du "ble vant til det"?
Det viktigste er å huske hvem som står bak disse kommentarene, og de mest sannsynlig ikke har det så bra med seg selv. Eller så er det uvitende barn som ikke har vet bedre. Jeg skjønner veldig godt at det er lett å leve seg inn i et TV-program, men det er virkelig ikke normalt å mobbe eller ønske andre død for noe som skjer på Paradise Hotel. Jeg irriterte meg mye over Carl Aksel i fjor ( haha sorry), men aldri i livet at jeg hadde tatt meg tid til å skrive noe stygt til han. Jeg skjønte at det er TV, og at mye er klipt og limt for å underholde oss seere. Når jeg fikk møte Carl-Aksel i virkeligheten så var han veldig hyggelig. Jeg var ikke Isabel sin største fan når hun var på skjermen heller, men nå digger jeg henne. Jeg har virkelig lært at man ikke skal dømme andre før man har blitt kjent med de. Det tok et par kommentarer, før jeg forsto at dette ikke er vits å bruke tiden sin på. Om du opplever netthets anbefaler jeg deg å snakke med foreldrene dine, eller noen du stoler på. Du må aldri være redd for å si ifra ♥

Legger du ut/godkjenner ut hat kommentarer i kommentarfeltet eller "stopper" du dem?
Jeg godkjenner alle, med mindre de ikke handler om meg. Skriver noen stygge ting om de andre deltakerene godtar jeg de ikke. Jeg synes ikke det skal stå stygge ting om andre på min blogg, det er ikke greit. 

DET DU IKKE FIKK SE PÅ TV

Det er så mange klipp jeg har gledet meg til å se på TV, som aldri kom med. Alle de morsomste minnene mine har faktisk ikke blitt tatt med på TV, noe som er utrolig kjipt. Jeg tenkte derfor at jeg skulle dele noen av de tingene som ikke har blitt tatt med på TV, både på godt og vondt ♥


I uke en har de fremstilt det sånn at det var samtalen Marcus og jeg hadde som reddet Kevin den dagen, noe som ikke stemmer. Jeg hadde noen gode poenger som Marcus hørte på, men det var samtalen Kevin hadde med Marcus rett før parsermonien som gjorde at han ombestemte seg. Hadde det ikke vært for at Kevin er kjempe flink til å snakke for seg, så hadde han mest sannsynlig røket uke 1. Tenk så trist :-(

Den første gangen Morten og jeg var partnere så hadde vi fått utdelt gule masker som tilhørte kyllingkostymene våre. Da ingen av oss fikk sove bestemte vi oss for å ta på disse maskene å skremme de andre. Morten løpte opp i loungen for å hente maskene, mens jeg fikk kjeft på telefonen av de som ringer oss. Vi hadde tydeligvis ikke lov til å skremme de andre mens de sov, noe som var veldig kjedelig. TENK så morsomt det hadde vært.

Dette skjedde også den første uken Morten og jeg var partnere. Jeg skulle legge meg å så plutselig en kjempe stor edderkopp i taket. Morten skulle selvfølgelig være den tøffe helten som reddet meg fra en skummel edderkopp, hehe ;-* Han rakk dessverre ikke å være så veldig tøff, for i det han skulle til å drepe den ringte de på telefonen å ba oss om å IKKE røre den. Noen minutter senere kom det en Mexicaner å drepte edderkoppen, den var tydeligvis giftig. ÆÆh


Andrea og jeg kjedet oss veldig en dag, så vi bestemte oss derfor for å være spioner. Vi løp inn på rommet til Henote og Grunde der vi tok noe som vi trodde var søppel på hodet da vi trengte noe for å skjule ansiktet vårt, mens vi løp rundt med et håndkle rundt oss. Da vi kom ut i bassenget var det eneste vi møtte en veldig oppgitt Grunde, for det vi trodde var søppel var HATTEBESKYTTEREN til Grunde, hahaa. Denne beskytteren var tydeligvis veldig viktig for han, så han ble selvfølgelig ikke veldig godt humør. Hele situasjonen var egentlig bare veldig komisk, utrolig synd de ikke tok den med. 

Da vi jentene var på utflukt i uke en var Andrea veldig fyllesyk, og det hjalp dessverre ikke at vi skulle på båttur. Hun ble bare dårlige og dårlige i løpet av båtturen og det endte med at hun lå å spydde over kanten. Veldig morsomt for oss som var tilskuere, men dessverre ikke like gøy for Andrea. Jeg skulle virkelig ønske det tok med det klippet, for det tror jeg virkelig de kunne redigert utrolig morsomt for dere seere. 
Denne uken når Grunde kommer sminket opp til frokosten hadde vi en utrolig morsom morgen sammen. Jeg våknet opp med kjempe dårlig samvittighet og fylleangst etter det jeg hadde sagt til Kevin, og måtte derfor finne på noe sånn at jeg skulle få tankene på noe annet. Jeg begynte derfor å sminke Grunde, og vi gjorde så utrolig mye rart sammen på rommet før vi gikk opp til frokost. 


Dette er helt klart en av mine beste minner <3 såå morsomt

MIN FINALEKJOLE


Jeg har alltid hatt lyst til å gå i skikkelig fine kjoler, men hvilken anledning kan man egentlig gjøre det? Dette er ikke akkurat en kjole jeg ville tatt på meg på fest, så det passet seg veldig bra å bruke den på finalefesten. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg følte meg såå fin i denne kjolen, den er helt utrolig. Jeg kjøpte kjolen min på DM Retro, det var også der jeg bestilte kjolen jeg brukte på premierefesten. Kjolen er liten i str, så jeg bestilte derfor en str større enn hva jeg egentlig bruker. Den var likevel alt for kort, så jeg gikk faktisk i TRUSE i går. Jeg fikk ikke til å lukke bodyen da kroppen min var for lang for bodyen, så jeg måtte finne en nødløsning, haha.Dere finner kjolen HER

ANDREPLASS PÅ PARADISE HOTEL


Herregud for en morsom kveld jeg hadde i går, det utrolig så hyggelig å være sammen med hele gjengen igjen. Det er rart å tenke på at denne reisen nå er over. Det er faktisk 5 måneder siden vi dro til Mexico, der alt startet. Jeg sitter igjen med både gode og vonde følelser, men mest gode. Jeg må bare takke alle som har heiet på meg hele veien, og dere som heiet på Morten og meg i går. Vi kan virkelig si at vi tapte med glans, og vi ser hvem som endte opp med ingen stemmer i en finale, haha. Karma is a bitch or what? ;-). Det var veldig forventet utfall, og når vi skulle oppsummere hvem som kom til å stemme på oss sa jeg at vi kom til å få to stemmer. Jeg vet ikke om det har blitt tatt med eller ikke, for jeg har enda ikke fått sett episoden. Det eneste som sjokkerte meg var at jeg var helt sikker på at Petter kom til å stemme på oss, i og med at han var skuffet over Kevin og for Martine Lunde hadde sendt han ut. Jeg hadde aldri forventet å få Henriette bak oss, så det var veldig koselig ♥


Jeg angrer ikke på at jeg ofret Grunde, for selv om vi ikke vant så føltes det så rett å stå sammen med Morten. Vi hadde vært gjennom så utrolig mye sammen, så det å stå med noen andre hadde føltes helt feil. Det var enten Morten eller Kevin jeg skulle stått med, og jeg er evig takknemlig for at jeg fikk dele denne opplevelsen med Morten. Jeg vil si at det er en seier i seg selv å komme på andre plass i Paradise Hotel, så jeg er veldig stolt over oss :-)

HADET BARCELONA + FINALE FEST


I skrivende sitter jeg på flyet hjem fra Barcelona. Jeg har hatt en utrolig fin tur sammen med Julie, selv om det var veldig mye møter som tok veldig mye av tiden vår de få dagene vi skulle være her. Jeg skal absolutt tilbake igjen, for det er alt for mye jeg ikke fikk sett eller gjort. Neste gang skal jeg helt klart bo ved stranden, og ikke midt i sentrum. Vi brukte nesten alle dagene våre på stranden, noe jeg synes var mye koseligere enn å gå rundt i shoppinggaten.

Nå er det rett hjem til Oslo for å få stylet seg til finalefesten som er idag. Tenk at Paradise 2017 snart er over, herregud så fort tiden har gått. Det er vel ingen hemmelighet at jeg er evig takknemlig for at dette eventyret snart er over. Jeg kjenner jeg er klar for noe nytt, en hverdag uten Paradise Hotel. Det er helt sikkert mye jeg kommer til å savne også, men alt i alt tror jeg dette blir veldig bra. Nå skal jeg jobbe hardt for å oppnå alle målene mine og nyte tiden fremover. Jeg er utrolig stolt over alle deltakerne i år, dere har vært helt fantastiske. Jeg synes alle som står i finalen nå er verdige vinnere, så hvem som vinner har virkelig ikke så mye å si for min del. Jeg heier på oss alle, selv om jeg krysser fingrene ekstra for Morten og meg. Hadde vært utrolig kult å komme til finalen og vinne selvfølgelig. Det er uansett en seier å bare komme seg til finaleuken, så vi alle skal være stolte over oss selv. Lykke til alle sammen ♥

FORTJENER JEG VIRKELIG Å DØ?

Jeg vil starte dette innlegget med å oppfordre ALLE foreldre som har barn under 16 år til å sjekke det siste Instagram bilde mitt (sofieenilsen) for å se om du finner en kommentar som tilhører barnet ditt. Samtidig vil jeg oppfordre ALLE foreldre til å følge med på hva barna deres skriver til andre på nett, for jeg tror mange av dere ville fått en overraskelse. Det skremmer meg at små barn ber meg ta livet mitt og forteller at jeg ikke fortjener å leve for noe jeg gjorde inne på PH. Jeg er en psykopat, bitch, hore, stygg heks og gudene vet hva jeg har blitt kalt det siste døgnet. De skriver med fult navn, sånn at alle kan se det. Jeg tror virkelig ikke du som mor eller far unner barnet ditt dette senere i livet. Jeg har ganske mange følgere på Instagram som har sett kommentarer der barnet ditt har bedt meg om å henge meg og kalt meg for en hore, noe jeg regner med at du som foreldre ikke vil være veldig stolt av. Du burde også prøve så godt du kan å nekte barnet ditt å se på PH, for noen er dessverre for ung til å forstå at dette ikke er virkelighet, men et spill. 

Det virker helt ærlig som at mange av dere bare har bestemt dere for å hate meg og derfor tar dere meg hver eneste gang dere får en mulighet. Det har jo tydeligvis blitt en trend å hate meg, så om det virkelig gir dere så mye så skal dere få lov til å fortsette også. Jeg må likevel prøve å forklare min situasjon uten å ta på meg offerrollen som jeg tydeligvis alltid gjør. Ja, jeg valgte å ofre Grunde i går. Ja, det var jævlig dårlig gjort etter at han valgte å gi meg en ny sjanse. Likevel er dette et spill og til syvende og sist så må man faktisk tenke på seg selv. Grunnen til at jeg sa de tingene jeg sa på sermonien var for at Grunde hadde hakket løs på meg i et par minutter uten at jeg sa noe som helst. Grunde var kjempe sur på meg, noe som er veldig forståelig. Likevel synes jeg at han overreagerte veldig og sa ting om meg jeg absolutt ikke synes var greit. Jeg spurte derfor Triana om jeg også kunne si noe, for å forsvare meg selv som jeg tror de fleste ville gjort. 

Det var aldri meningen å legge skylden på Grunde, for det at jeg kastet kulen var kun min egen skyld. Poenget mitt var at Grunde hadde gjort akkurat det samme som meg, han hadde sviktet noen der inne. Han ga først Isabelle en finaleplass, for at han ville stå med Martine Lunde ovenfor Henriette. Han fikk en ny sjanse der han kunne hentet inn sin kjære partner, men valgte meg da han trodde han kom til å få flere stemmer med meg. Grunde tenkte på seg selv, noe du gjøre inne på Paradise Hotel. Han la følelsene på hylla å valgte meg da han følte det var det beste for han. Noe som er helt greit og veldig tøft gjort, men jeg synes da at det ble veldig feil å være sur på meg for noe han har gjort selv. Igjen, jeg skjønner det var kjipt å ryke så nærme finalen, og jeg synes veldig synd på Grunde. Han fortjente det ikke, men jeg måtte gjøre det som føltes rett for meg der og da. 

Det er lett for dere som sitter hjemme i stuen sin å si " det hadde aldri jeg gjort", men det kan du faktisk ikke si før du er i situasjonen selv. UANSETT utfall på sermonien så hadde jeg såret noen, så jeg måtte velge om jeg skulle såre Morten eller Grunde. Som jeg nevnte så hadde Grunde vært med på å sende meg ut, og han hadde heller aldri vært partneren min før. Så var det Morten jeg hadde følelser for, som i tillegg var den eneste jeg stolte på inne på hotellet. Morten kjempet som bare det for meg den uka jeg røk og han var den egentlige partneren min. Helt ærlig, hvem hadde du valgt? Jeg tror vi begge vet svaret. Det skal sies at jeg ikke bestemte meg før jeg sto nede på sermonien da jeg var frem og tilbake hele dagen. Jeg var utrolig lei meg, og jeg hatet situasjonen jeg plutselig sto i. Grunde er en utrolig herlig gutt, og det gjorde alt vondt verre. Det var en grunn til at jeg gråt den dagen, for det var et helt forferdelig valg å ta.

Da jeg kom ned på sermonien å måtte møte blikket til Morten visste jeg hva jeg måtte gjøre, og jeg kan love dere at jeg var både lei meg og kjempe nervøs. Akkurat i det jeg kastet kula og Grunde forsto hva som hadde skjedd, sa jeg unnskyld. Grunde fikk en reaksjon (noe som igjen er helt forståelig), men da må jeg få lov til å forsvare meg. Jeg tror helt ærlig at de fleste ville gjort akkurat det samme som meg. Først og fremst er det utrolig vanskelig når følelser kommer inn i bildet, og for det andre så klarte jeg ikke å svikte Morten med å ikke velge han inn igjen. Jeg skjønner at mange av dere er skuffet, og det skal dere få lov til å være. Jeg synes likevel det går alt for langt når jeg får kommentarer som handler om at jeg må ta selvmord, og at jeg fortjener å dø. Fortjener jeg virkelig å dø for noe jeg gjorde inne på Paradise? 


Jeg startet med å svare på alle positive kommentarene jeg fikk, men ettersom det har strømmet inn kommentarer mistet jeg helt oversikt. Mitt forrige innlegg har over 200 kommentarer, og Instagram bildet mitt gikk fra 40 til nesten 300. Jeg har i tillegg fått masse meldinger, så jeg har rett og slett ikke mulighet til å svare alle. Dere skal likevel vite at jeg leser absolutt alt, og alt dere skriver varmer så utrolig mye. Hadde det ikke vært for dere så hadde jeg nok møtt veggen i dag, for jeg har aldri opplevd så stygge kommentarer før. Det er akkurat derfor det skremmer meg med alle disse nett-trollene, for det er ikke alle som er så heldig som meg som har mennesker som drar meg opp når andre prøver å dra meg ned. Jeg sier det igjen, FØLG MED BARNA DERES

Jeg velger nå å stenge kommentarfeltet mitt så lenge jeg føler behov for det. Selv om jeg er en offentlig person så har jeg mine grenser jeg også. Etter masse drapstrusler var det alt for mange som tråkket over grensen min, og derfor velger jeg å gjøre dette. Om dere har noen spørsmål så kan dere kontakte meg på FB siden min som dere finner HER. Jeg kommer til å svare på alle spørsmålene dere har der, så det er fortsatt mulighet for å få kontakt med meg.Ha en fin dag alle sammen ♥