hits

juli 2017

KJENTE JEG ANDREA FØR PARADISE ?

Hva var den egentlige grunnen til at Andrea og jeg klikket så godt fra start, og holdt sammen hele veien til slutt? Hvordan har det blitt sånn at jeg flyttet inn med et menneske jeg hadde kjent i kun 3 måneder? Jeg skjønner godt at dere lurer på om vi kjente hverandre fra før, men det gjorde vi ikke. Jeg hadde aldri møtt eller hørt om Andrea før første gang jeg møtte henne på hotellrommet på Gardermoen natten før vi reiste. Det er bare noen mennesker man klikker bra med, og Andrea var en av de. Dere aner ikke hvor lettet jeg ble når jeg møtte Andrea, for jeg var livredd for at jeg ikke skulle gå overens med de andre jentene. Martine likte jeg ikke i starten engang, HVOR RART ER IKKE DET ? Nå digger jeg hun. 

Som dere kanskje så på TV så var der resten av hotellet mot Andrea og meg, i starten vel og merke. Jeg tror kanskje det var det som fikk oss til å knytte ekstra sterke bånd, for vi måtte holde sammen. Vi var de eneste jentene som var der fra start til slutt, og vi klarte faktisk å styre hele hotellet frem til uke 9. Det har alltid vært noe spesielt med Andrea, og jeg er sjeleglad for å ha fått en venn som henne. Jeg er helt sikker på at dette er et vennskap som kommer til å holde livet ut, og jeg gleder meg til vi skal ta del i både bryllup,innflytningsfester og babyshower. 

JEG TRENGER IKKE LEILIGHETEN MIN

Denne dagen har jeg brukt på å ta igjen litt blogging, for det er vel ingen hemmelighet at den ikke har vært on top den siste uken. Det har vært godt å kunne prioritere litt andre ting, og ikke minst det å sove ut. Vanligvis har jeg alltid på alarm, og det alltid et evig stress på morgenen. Stå opp, spise, jobbe, trene, jobbe, ta bilder og jobbe litt mer. Jeg er utrolig dårlig på å forhåndsskrive innlegg, for jeg føler det blir mindre ekte om dere forstår hva jeg mener? Jeg kunne spart meg for mye jobb, men jeg liker at det jeg skriver om er akkurat nå. I dag er siste dag i Bodø, og utrolig nok skinner solen enda. Vi skal faktisk å bade i en foss? om ikke så alt for lenge, så det blir moro. Vi har laget vlog fra denne turen, som jeg tror blir utrolig bra. Morten har tross alt kjøpt seg drone til latterlig mye, så det burde bli bra. Jeg gleder meg til å vise dere <3

Jeg tror Andrea gleder seg veldig til vi kommer hjem, kjenner jeg henne rett. Jeg må dessverre skuffe henne med at jeg kun skal være hjemme en natt før jeg igjen reiser. Denne gangen skal jeg hjem til mamma for å overlevere Celine, og være litt med henne før vi reiser til Portugal på søndag. Jeg skjønner helt ærlig ikke hva jeg gjør med en leilighet, for jeg er aldri hjemme. Jeg holdt på å si at livet vil roe seg litt ned etter sommeren, men vi reiser jo snart til Bali. Så planlegger vi også en reise nærmere jul, haha. Kanskje jeg bare skal flytte hjem til mamma? Så sparer jeg både tid og penger. Hehe neida, trives alt for godt sammen med Andrea <3

OVER 300.000 KR ER BORTENå skal jeg dele noe veldig privat med dere, som jeg sjeldent snakker om. Grunnen til dette er rett og slett for at jeg synes det er flaut, og for at jeg er veldig sint på meg selv. Etter Utøya fikk jeg erstatning, og den første erstatningen jeg fikk ble overført til meg da jeg bare var 18 år gammel. Jeg var langt i fra moden nok til å håndtere disse pengene, så jeg brukte mye av de bare på tull. Vi snakker om sminke og klær nå, og dette var heller penger jeg kunne brukt på å investere i fremtiden min. 

Som dere sikkert vet klarte jeg ikke å fullføre videregående på 3 år, jeg måtte dele det opp. Jeg klarte heller ikke å komme meg ordentlig i jobb, så jeg fikk mer i erstatning etterhvert. Jeg hadde utrolig mye fravær fra jobb, noe som gjorde at jeg fikk en veldig liten lønn. Dette var en lønn jeg ikke kunne leve på da jeg ikke bodde hjemme, men i Trondheim. Jeg klarte heller ikke å komme meg på NAV for jeg synes det var utrolig flaut i en alder av 19-20 år. Man kunne ikke se på meg at jeg var syk, derfor føltes det helt feil at jeg skulle motta penger. (Nei, jeg ser absolutt ikke ned på andre som går på NAV. Alle har sine grunner og historier, nå snakker jeg bare om mine EGNE følelser.) 

Årene gikk og pengen forsvant mer og mer. Det er nesten sånn at jeg ikke vil logge inn på nettbanken, for hver eneste gang jeg gjør det slår virkeligheten meg. Dere aner ikke hvor mye jeg hater det, og noen ganger er jeg sint på meg selv. Likevel forstår jeg at jeg ikke kan være det, for på det tidspunktet der kunne jeg ikke gjort noe annerledes. Jeg kunne søkt om penger fra NAV, men det klarte jeg ikke. Jeg fikk litt hjelp en sommer jeg knakk helt sammen, for da skjønte jeg selv at jeg ikke kunne fortsette sånn her. 

Da vi kom hjem fra Mexico levde jeg på sparekontoen min også, for jeg skjønte at jeg måtte gi 100% om jeg skulle få til denne bloggen, noe jeg også klarte. Så hvem vet hvor denne bloggen hadde vært i dag om jeg ikke hadde hatt muligheten til å vie all min tid til den? Jeg har heldigvis begynt å tjene penger igjen, og fremover skal jeg være kjempe flink til å spare så mye som overhodet mulig. Planen er jo etterhvert å kjøpe seg noe eget, og da må man virkelig være flink med hva man bruker pengene sine på :-) Er det en ting jeg har lært av alt dette, så er at jeg virkelig å være mer forsiktig med pengene mine. Det var en hard, men viktig lærepenge. 

ENDELIG HAR JEG FUNNET LØSNINGEN

ANNONSE

Jeg er helt sikkert ikke den eneste som synes barbering er noe av det kjedeligste og mest meningsløse man kan bruke tiden på? Det tar ofte lang tid, og hårene kommer like fort tilbake igjen. Jeg har lenge vært på utkikk etter en barberhøvel som sparer meg for denne unødvendige tiden, og jeg har endelig funnet løsningen. Da jeg fikk spørsmål om å teste ut Intuition Sensitive Care takket jeg selvfølgelig ja.

Endelig har jeg funnet meg en barberhøvel som barberer større områder enn de jeg vanligvis har brukt, den er også kjempe enkel å barbere med. Denne barberhøvelen er faktisk verdens første alt-i-ett barbersystem for kvinner. Den skummer, barberer og tilfører huden fuktighet samtidig. Som dere sikkert forstår er det aldri mer barbering på tørr hud, og det er kanskje det jeg liker best. Jeg sliter med tørr hud, og har derfor vært plaget etter barbering. Istedenfor fine glattbarberte legger, har jeg hatt så tørre legger at masse fuktighetskrem har vært mitt eneste håp. Etter jeg begynte å bruke Intuition har jeg ikke merket noe til tørre legger etter barbering. Det at den skummer har også reddet meg fra å skjære meg under barbering, som dessverre skjer alt for ofte. 

Så litt fakta til deg som vurderer å teste dette ut.

  • Den har fire ultratynne blader som er omgitt av hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann. Hudpleieenheten inneholder 100 % naturlig Aloe Vera og E-vitamin, som bidrar til å hindre uttørking og gjør huden glatt og myk.
  • Bladenheten er bevegelig slik at det er lett å  følge kroppens naturlige former. Skjærebladene er utstyrt med et beskyttelsesgitter som gjør barberingen enda mer skånsom. 
  • Intuition Sensitive Care er tilpasset sensitiv hud. Hudpleieenheten er dermatologisk testet, mildt parfymert og parabenfri. (PERFEKT, om du spør meg)
  • Høvlen er spesielt designet for kvinner, og håndtaket er ergonomisk tilpasset.

Bladene er også kjempe enkel å bytte, det eneste du trenger å gjøre er å trykke på høvelens sideknapper, ta ut bladene, og sett på en ny en. Ønsker du også å spare tid i dusjen? Få glatte og myke legger? Da anbefaler jeg deg å gjøre det samme som meg, og teste ut Intuition sin barberhøvel. Jeg er veldig sikker på at du ikke vil angre. Dere kan bestille den her

JEG VURDERER Å OPERERE

Nei, jeg skal ikke operere noe på kroppen min som jeg er misfornøyd med. Eller jeg er jo misfornøyd, og dette har plaget meg helt siden jeg har vært 13 år gammel. Jeg tror faktisk ikke det er så mange som vet om akkurat dette, for jeg har aldri nevnt det på bloggen. Som 13-åring fant jeg ut at jeg hadde dårlig syn, og jeg har slitt med det siden da. Jeg kan ikke huske hvordan det er å våkne opp å se alt klart, og det er selvfølgelig et ønske jeg har. Jeg er utrolig lei, og vil virkelig gjøre noe med det.

I mange år har jeg tenkt på å ta laseroperasjon, men det er et eller annet som holder meg igjen. Jeg er livredd, det er tross alt øynene mine. De er ganske ubrukelige nå, og det er akkurat derfor jeg er redd for å gjøre det enda verre. Jeg er også livredd for å bli blind, selv om jeg vet at sannsynligheten er liten. Jeg vil uansett høre om det er noen av dere som leser bloggen min som har erfaring rundt laseroperasjon, og kan dele deres historie med meg. Jeg prøver å manne meg opp til å operere, og jeg tror derfor at akkurat DU kan være til stor hjelp. Takk på forhånd <3

DERFOR TRENGER VI IKKE BARN
For litt siden tok Andrea disse bildene av oss. Planen var egentlig at hun skulle ta noen bilder av Morten og meg, men jeg fant fort ut at Celine måtte være med. Vi er jo en liten familie, og så lenge vi har Celine så trenger vi jo ikke barn. Det å ha en hund er virkelig en fulltidsjobb, i alle fall en hund som Celine. Hun er verdens snilleste, men herregud så krevende hun kan være. Hun må ha oppmerksomhet 24/7, om hun ikke får det kan jeg love dere et evig mas. Så er det også dette med turer, mat og at du er veldig bundet til et sted når du har hund. Hadde det ikke vært for Andrea hadde jeg aldri kunne reist så mye som det jeg gjør. Tusen takk <3 All creds til dere som klarer både barn og hund, dere er virkelig flinke. Jeg klarer så vidt å ta vare på meg selv, neida joda.

Over til noe helt annet. Jeg tenkte å eventuelt ha en spørsmålsrunde i nærmeste fremtid, eller kanskje en video der Andrea og jeg går gjennom vårt opphold på Paradise? Feks, hva vi likte best/minst, vårt beste minne osv. Så jeg ville derfor bare høre om dere fortsatt synes Paradise er interessant? Jeg har ikke skrevet så mye om det, rett og slett for at det er over for godt, og kanskje ikke så gøy å lese om mer? Jeg vil derfor vite om dere vil ha mer eller mindre Paradise-snakk på bloggen, yes or not? 

DET FØLES DRITT
Det er mørket og lyset som gir meg denne syke highlighteren btw. Synes likevel det ble litt.. kult?

Genser og bukse fra Bikbok // Sko - Adidas

Det er nå ca en halvtime siden jeg startet med dette innlegget, men det i dag virker det som det ikke er mulig å skrive noe som helst. Det eneste som frister er å legge seg under dynen å bli der i hele dag, men det kan jeg jo selvfølgelig ikke. Av en eller annen grunn føles det skikkelig dritt i dag, og jeg har ingen anelse om hvorfor. Jeg er sikker på at det er alkoholen som gjør dette med meg, for det har den vist gang på gang. De periodene jeg har tatt pause fra alkohol har jeg følt meg så bra, hatt så mye energi og bare vært lykkelig. De periodene jeg har drukket mye føler jeg meg ofte som dritt, sånn som i dag. Nå skal jeg ta en pause helt til neste festival, for jeg har ingen interesse av å drikke mer. Det er moro av og til, men det gir ikke så mye bra. 

Nå skal jeg stoppe denne endeløse sutringen over... ingenting? Vi skal sjekke ut av hotellet, så snakkes vi kanskje senere i dag <3 Kjenner jeg meg selv rett så klarer jeg ikke å holde meg unna bloggen, hehe. 

JEG TAKLER AT DERE SNAKKER DRITT OM MEG

I dag våknet jeg til en kommentar om at jeg måtte takle at ikke alle liker meg, og at andre vil snakke dritt om meg nå som jeg er en offentlig person. Vet du hva? Du har helt rett. Det er dessverre sånn at om du velger å være en offentlig person, så må du bare godta at mennesker kaller deg for alle slags mulige ting, også skal det bare være greit. Står du opp for deg selv er du en pyse som ikke takler dette livet, og burde helst trekke deg ut av rampelyset. Det er faktisk noe av det latterligste jeg har hørt, og jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. 

Selvfølgelig kan ikke alle like meg, og det er HELT OK. Jeg forventer ikke at alle skal like meg heller. Det er uansett forskjell på å ikke like noen og henge ut andre på nettet. Ja, jeg er en offentlig person, men jeg er et menneske akkurat som DEG. Eneste forskjellen på oss er at mange vet hvem jeg er, og det er veldig mange som har en mening om meg. Jeg har fortsatt følelser og kan bli såret, noe som er helt normalt, sist jeg sjekket i alle fall. Jeg kommer aldri til å godta drittslenging på nett, men jeg takler det. Det er to helt forskjellige ting. Jeg takler at dere snakker dritt om meg. Hadde jeg ikke taklet dette hadde denne bloggen vært lagt ned for lengst. 

Jeg har allerede fått høre alt, så det er ingenting dere kan si mer for å såre meg. Det er uansett ikke MEG som person denne jodel-saken handler om. Det handler om at JEG reagerer på at det enda er gossip-forum oppe å går, som Jodel selv sa at de skulle legge ned. Skriv gjerne at jeg er en taper med en forferdelig personlighet, men når rykter om andre begynner å spre seg på denne appen reagerer jeg. Sist jeg sjekket den fant jeg ut utrolig mye om andre mennesker, privat informasjon jeg absolutt ikke trengte å vite. Det var utrolig mye drøye rykter om både konebanking, utroskap og drugs. 

Grunnen til at jeg ser så alvorlig på dette er at det kan ødelegge liv. HVEM SOM HELST kan laste ned Jodel å skrive påstander om andre. Jeg kunne skrevet en Jodel om at Andrea har sex med alle kjærestene til venninnene hennes, og dere ville trodd meg. Jeg kunne også skrevet at Morten slo meg hver eneste dag, og dere ville trodd på det også. Hva hadde det gjort med Morten og Andrea? Det skader de som personer når usanne rykter spres på nett.

Jeg er ikke redd for å si hva jeg mener om Jodel, og det hadde vært en drøm å fått gjort noen endringer på denne appen. At dere forsvarer den med at "vi er kjendiser, dette må vi tåle" er kun for at dere er livredde for å miste den eneste hobbyen dere har. Hva skal dere finne på når dere ikke kan lese om privatlivet til andre mennesker? Eller skrive at typen til en eller annen var utro med venninna de i går? Eller at du så noen ta drugs på byen? Hva med trekantdramaet mellom noen? Eller når du så han slå kona si? Jeg synes oppriktig synd på dere som ikke har bedre å finne på. Jeg føler med dere alle. 

Jeg vil gi en klapp på skulderen til både VG og Dagbladet som drar dette frem i lyset, det er utrolig bra. Det er viktig at vi ikke bare ser mellom fingrene, og lar dette gå. Da Dagbladet ringte meg hadde hun akkurat sjekket gjennom Jodel, og hun sa at hun fikk både sjokk og vondt av å lese hva det sto om andre mennesker. Det er virkelig på tide at administratorene i Jodel tar ansvar, og gjør noe med dette. Slutt å legg ansvaret over på brukerne, og at de må rapportere poster som ikke er greit. Klarer ikke dere å følge med dette selv, er det virkelig på tide å legge ned appen. Det er DERES ANSVAR ene og alene. Takk for meg. 

FØRSTE GANG VI...

Første kyss
Hadde det ikke vært for at dette var super kleint hadde jeg nok ikke husket når Morten og jeg kysset for første gang. Vi hadde ofte flasketuten peker på, så vi alle kysset hele tiden. Det var faktisk på flasketuten peker på at Morten og jeg kysset for første gang, og det gikk alt annet enn bra. Vi kjente ikke hverandre så godt på dette tidspunktet så presterte vi å kræsje med tennene våre, guud så kleint det var. Vi begge latet som ingenting og fortsatte kysset, haha.

Første gang vi sa "jeg er glad i deg"
Det sa vi inne på hotellet et par dager før jeg røk ut. Det var mandag uke 9 når vi begge var kjempe fulle, det var en skikkelig kaotisk kveld. Jeg husker rett før jeg la meg så sa jeg "glad i deg" så svarte Morten "ilu", haha. 

Første gang vi holdt hender
Hmm, det er bare noen uker siden. Morten og jeg holder så og si aldri hender, hvorfor det har blitt sånn har jeg ingen anelse om.

Første gang vi sov over hos hverandre.
Når Morten og jeg begynte å holde på bodde ikke jeg i Oslo, så vi var alltid hos han. Første gang jeg sov over der var vel et par dager etter premierefesten, da alt var nytt og spennende. 

Første gang vi introduserte hverandre for vennene våre.
Det skjedde ganske tidlig egentlig. Mine beste venninner møtte Morten på premierefesten og motsatt. Vi introduserte ikke hverandre som kjærester akkurat da, men alle visste at vi hadde et godt øye for hverandre. 

Første møte med foreldrene våre
Jeg møtte foreldrene til Morten for første gang i starten av juni, og han møtte mamma i slutten av juni.

Første reise sammen
Mexico? hehe neida. Vår første reise sammen var da vi dro til Roma, og nå skal vi snart reise til Bali. Jeg gleder meg til å oppdage verden sammen med Morten <3

Første gang vi kalte hverandre for "kjæresten"
Jeg husker ikke første gang Morten kalte meg for det, men jeg sa det til han i Roma. 

Første krangel
Det var når vi var i Trondheim i mai?. Vi kranglet faktisk hele helgen, og vi har aldri kranglet før eller etter, haha. Ingen av oss har en anelse om hvorfor det ble sånn. Vi vet ikke hva vi kranglet om engang, haha. 

UKENS SPØRSMÅL // FAMILIE, FORHOLD OG FLYTTING

Hvor mange søsken har du ?
Veldig mange faktisk, hehe. Med meg er vi 7 stykker, men det er kun en av de jeg har samme mor og far med. Helsøsken og halvsøsken er uansett ikke et ord som eksiterer hos meg. Alle sammen er like mye mine søsken, om vi ikke kommer fra nøyaktig samme kjøtt og blod :-)

Hvor er genseren fra? 
Det er en kjole som dessverre er kjøpt i utlandet :-( Det er så mange som har spurt meg om akkurat denne, synd jeg ikke kunne gi dere et bedre svar..

Når kommer videoen der dere ringer oss?
Som jeg fortalte dere var det bare 3-4 stykker som tok telefonen, så hele videoen ble egentlig bare katastrofe. Andrea sa det var veldig vanskelig å redigere den, og at den rett og slett ble veldig dårlig. Vi har derfor ikke bestemt oss hva vi gjør enda, kanskje vi lager en ny :-)

Filmet du da du overrasket Morten?
Nei, dessverre. Det var en veldig spontan avgjørelse, og jeg bestilte togbilletter bare noen timer før toget gikk. Jeg savnet Morten veldig mye, og ville reise tidligere. Jeg bestemte meg for å ikke si noe, for det beste jeg vet er å overraske andre. Det var aldri en plan å lage noe big deal ut av det, så jeg tenkte aldri på å filme reaksjonen hans. Jeg skulle nesten gjort det, for det var veldig morsomt. Han sov da jeg kom, så han når jeg vekte han sa han " What the fuck", haha.

Hvor er olajakken fra? 
Den er fra Urban, den er såå fin. 

Ble håret ditt tynnere og korte av å bleke det?
Ja, håret mitt ble veldig ødelagt av å bleke det. I starten merket jeg ikke noe forskjell, men etter tre runder med bleking og masse blåshampoo var det virkelig noe som skjedde med håret mitt. Det har blitt mye tynnere og kjempe kort :-( Nå skal jeg prøve alt for å få tilbake den lengden og tykkelsen jeg hadde, det var så fint!

Når bestemmer dere date til Andrea?
Vi har sjekket gjennom mailen hennes, og allerede funnet et par stykker vi skal kontakte. Vi kommer hjem fra Bodø på tirsdag, så vi tenker kanskje om en uke? ;-) Vi får se.

Hvordan er det å bo hos foreldrene til Morten ?
Morten er så bortskjemt <3 <3 at han enda har en liten kjellerleilighet som vi bruker her, så vi har mye tid for oss selv. Hadde vi ikke hatt denne leiligheten hadde det gått helt fint, for foreldrene hans er helt fantastiske. Jeg elsker å tilbringe tid med de. Det er med andre or veldig hyggelig å bo hos foreldrene til Morten :-) Vi bor vel ikke akkurat her, men er på besøk. Jeg er på besøk, heter det vel. Eller, jeg føler meg selvfølgelig hjemme her, så kanskje jeg bor er likevel ? Dere skjønner nok hva jeg mener, haha. 

Skal du flytte til utlandet? Føler jeg har lest det et sted.
Det er nok ikke så rart du føler, for jeg har snakket veldig mye om det. Før jeg slår meg til ro med hus, hund og samboer har jeg veldig lyst å bo en liten stund i utlandet. Morten og jeg har alle muligheter i verden til å gjøre akkurat dette, og det er vel derfor jeg synes vi burde gjøre det også. Hvor gøy hadde det ikke vært å lese bloggen min da? En annerledes hverdag, det elsker jeg.

Føler du ikke behovet for å være alene? Med tanken på at det bare var et år mellom din forrige kjæreste og Morten?
Veldig godt spørsmål. Det å forelske meg i Morten var aldri noe jeg hadde planlagt, og jeg følte meg absolutt ikke klar for noe ny kjæreste når jeg reiste til Mexico. Ting forandret seg, og jeg har det så utrolig bra med Morten at det å være alene er ikke et behov jeg har. Som dere sikkert har forstått er jeg veldig lykkelig, og han er mye av grunnen til det. Hvorfor skal jeg ønske å være alene da?

Om du måtte velge mellom Kevin og Morten, hvem hadde du valgt?
Inne på hotellet hadde jeg valgt Morten på slutten, men Kevin på starten. Om dere tenker nå er det et spørsmål jeg ikke kan svare på. Jeg trenger både Kevin og Morten i livet mitt. Jeg kunne faktisk ikke sett for meg en hverdag uten dem, det hadde vært utrolig trist. Herregud så glad jeg er for at jeg har møtt disse fantastiske mennesker <3 

Hva tenker du om at mange tror at du og Morten kommer til å gjøre det slutt snart? PH-forhold er ikke akkurat kjent for å vare. 
Hva folk tenker om forholdet til Morten og meg har ingenting å si for noen av oss. Det som betyr noe er at vi vet hvordan vi har det, og hva vi føler. Hadde dette forholdet bare vært noe som skjedde for at vi var i en boble nede i Mexico ville vi ikke hatt kontakt enda. Vi har bare utviklet oss enda mer etter vi kom hjem, og jeg vet dette ikke er noe kortvarig. Jeg ser for meg en fremtid med Morten, ellers ville jeg aldri gått inn i et forhold med han.

DET ER SNART OVERBH - Triumph // Shorts - Cubus // Jakke - Urban

I dag skal vi på nytt gjøre noe som halve sommeren vår har bestått av. Det har vært utrolig morsomt, og jeg er evig takknemlig for alle minne og opplevelsene vi sitter igjen med. Likevel kjenner jeg at jeg begynner å bli lei, så jeg gleder meg til en litt roligere hverdag. Det er vel kanskje på tide å komme frem til poenget? Vi skal på Opptur i dag, som er en festival her i Bodø. Dette er den nest siste vi skal på, så er vi ferdige for sommeren. Det er akkurat derfor jeg skal nyte denne festivalen, og kose meg skikkelig. Som jeg har fortalt dere før, så er bodø-væringene? VELDIG hyggelig. Skikkelig imøtekommende og bilde mennesker. Så jeg tror dette blir en veldig morsom helg. Kanskje vi sees?

Vi skal snart på vors til en venninne av Morten, der vi skal møte Kevin blant annet. Jeg er veldig god til å overtale som dere sikkert forstår, så etter mye om og men ble Kevin med til Bodø. Vi skal bo på hotell hele helgen, så kollektivet samles igjen. Den eneste vi mangler er Andrea som selvfølgelig måtte jobbe :-( Jeg skal ta masse bilder i dag, så oppdaterer jeg dere i morgen. Ha en fin helg alle sammen <3

DAGSTUR TIL THAILAND?
Etter i går føler jeg meg tom for ord, det er virkelig overraskelser på overraskelser. Aldri har jeg kunne sett for meg at Nord-Norge kunne vært så vakkert, jeg er i sjokk. Dere som følger med på Snapchat og Instagram skjønner nok hva jeg snakker om? Jeg spammet dere i går, for jeg ville virkelig vise dere hvor vakkert det faktisk er her. Hvem hadde trodd at BODØ kunne se ut som THAILAND? Blått hav, sandstrand og klipper. Det ene bildet jeg tok minnet meg om et bilde jeg har sett fra Thailand. Jeg fikk skikkelig feriefølelse av denne øyen som lå midt på havet, langt vekk.

Jeg har aldri vært spesielt fan av Nord-Norge, men det er kun for at jeg har vært uvitende. Nå elsker jeg det, og jeg skal helt klart utforske Tromsø mer neste gang jeg er der. Sorry alt dette spammet om hvor vakkert Nord-Norge er, men jeg føler virkelig at jeg må dele slike ting med dere. SE SÅ VAKKERT DET ER <3

LA OSS TA EN PAUSE FRA KROPP

Jeg synes det er veldig bra at det har vært fokus på kropp, og at den har blitt vist at alle kroppene vi ser i blader og Instagram kanskje ikke er normalen. Det er fint å vise at den kommer i mange former og varianter. Jeg synes det er bra at vi er stolt over kroppen vår, uansett form. Om det er valker eller ikke på kroppen, så er det til syvende å sist bare en kropp. Det viktigste er at man er fornøyd selv, og at man lever et sunt og lykkelig liv. 

Jeg synes likevel at det har vært litt for mye fokus på kropp, og at det kanskje kan gi en negativ effekt istedenfor en positiv effekt. For litt over et år siden la en blogger ut at hun hadde fått kommentarer på at hun var tykk. På den tiden der så jeg ikke på meg selv som tykk, men jeg ble veldig usikker i det jeg så et bilde av en jente som så akkurat ut som meg, som nettopp hadde blitt kalt feit. Det endte opp med at jeg sto i speilet i timesvis for å studere kroppen min. "Var jeg kanskje litt feit? Jeg har kanskje litt for mye fett på armene, det må bort." Grunnen til at jeg skriver dette er for at jeg fikk tilsendt en personlig melding i går der en jente skrev at hun satt med de samme følelsene som jeg gjorde for et år siden. 

Det er selvfølgelig ingen sin skyld at hverken jeg eller hun har følt det sånn, det er noe vi må jobbe med selv. Handlingen bak å snakke om dette er også bare ment godt, men kanskje det er nok for en liten stund nå? La oss ta en pause, og ikke fokusere så mye på kropp. Kan ikke kropp bare være kropp, uten at vi må skrive og snakke om det hele tiden? Det er sommer, vi har sol og varme og ikke minst FERIE. La oss nyte denne ferien uten å se oss selv i speilet før vi tar på bikinien, spise masse is og nyte livet. La oss glemme denne kroppen litt nå, og heller fokusere på å nyte den siste delen av sommeren. 

POSERING UTEN BHJeg får ofte spørsmål om jeg aldri bruker BH, og svaret er nei. Det er svært sjeldent jeg bruker BH. Det er ingen spesiell grunn jeg har bare ikke behovet. Er det uansett et krav om å bruke BH? Jeg synes pupper er fint, og jeg har ingen problemer med at de synes under klærne mine. Pupper er like normalt som alt annet man har på kroppen, så hvorfor skal det være en big deal om man velger å vise de frem? Vi lever i 2017 tross alt, takk gud for at verden og samfunnet har kommet seg videre (noen av oss i alle fall).

Fra pupper til båttur, hehe. Akkurat nå befinner vi oss ute på en liten øy med en utrolig fin strand. Jeg skal ta masse bilder å vise dere. Det er helt fantastisk fint her, skikkelig bloggmateriale ;-) Vi snakkes senere <3 Ha en fin dag alle sammen. 

LIVET ER ANNERLEDES

Det som skremmer meg litt (kun for at jeg er overtroisk) er at jeg har mellomlandet flere ganger i Bodø. Da jeg bodde i Trondheim var det ofte flyet stoppet innom Bodø på vei til Tromsø, og av en eller annen merkelig grunn følte jeg meg hjemme her. Jeg var fast bestemt på at jeg måtte besøke Bodø en dag, og hvor er jeg nå? Aldri i mitt liv hadde jeg trodd at jeg kom til å få meg kjæreste fra Bodø. Det er helt sykt å tenke på hvordan livet og hverdagen forandrer seg. Jeg har sluttet å planlegge, tro og håpe for fremtiden, for den vil mest sannsynlig ikke være som jeg har sett for meg. Jeg tar heller en dag av gangen, og lever i øyeblikket som er akkurat nå. Dette vil jeg aldri få igjen, så hvorfor ikke nyte det jeg har nå istedenfor å planlegge fremtiden min? Selvfølgelig har jeg mine mål og drømmer, men fremtiden og livet mitt vil være helt annerledes igjen om 2 år. Vi forandrer oss litt hver dag, uten å merke det engang. 

Dette innlegget ble plutselig veldig dypt, men jeg husket følelsen fra da jeg landet i Bodø for et år siden. Vi kunne se flyplassen fra toppen, og det var da jeg kom på følelsen jeg satt med på flyet. Selv om jeg aldri hadde sett for meg det her, så er jeg bare så utrolig glad for hvordan livet mitt er akkurat nå. Det er nesten perfekt, og det er lenge siden jeg følt denne følelsen. Jeg har alt jeg trenger, og så mange fine mennesker i livet mitt. Akkurat nå virker kjipe dager helt meningsløse, og perioder som dette er virkelig de beste. Tusen takk. Takk til dere som gjør hverdagen min så fin, og takk til alle dere som leser denne bloggen og støtter meg <3

PRESSET RUNDT SEX

Jeg har fått litt for mange meldinger fra unge jenter som har bekymret meg veldig. Dette er jenter som føler seg presset til å ha sex for at "alle andre" har gjort det, og det føler seg utenfor i vennegjengen. Jeg var i to vennegjenger da jeg var ung, og i den ene var det å ha sex alt i ung alder veldig normalt. Så hadde vi den andre vennegjengen der de fleste synes det var ekkelt å kysse. Jeg følte meg helt ærlig aldri hjemme i noen av vennegjengene, og sleit veldig med å finne min plass. Det var store kontraster som dere sikkert forstår. 

Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget, men jeg tenker å få frem at det er viktig å føle seg klar. Du skal aldri gjøre noe du ikke vil, og da mener jeg aldri. Møter du mennesker som ikke godtar deg for dette er det ikke mennesker du trenger i livet ditt. Jeg får veldig vondt inni meg når jeg får kommentarer og meldinger fra dere, for jeg har kjent på presset selv. Man vil så gjerne passe inn, for ungdomstiden er kanskje den tøffeste tiden å skille seg ut. Det skal likevel ikke være et krav om å ha sex for å passe inn i gjengen. Vi stresser alt for mye med å bli voksen, og det er egentlig veldig synd. Mamma prøvde å fortelle dette til meg da jeg i en alder av 13 år plutselig begynte med masse sminke og stringtruser, men jeg ville ikke høre. Jeg angrer nå, for tenk så liten del av livet man faktisk er et barn. Du skal være voksen for resten av livet, barn og ungdomstiden vil du aldri få igjen. 

Det vil komme en tid for sminke, fint undertøy, alkohol, sex og fester, det er absolutt ikke noe å stresse med. Selv om jeg ikke følte meg hjemme i vennegjengen som ikke likte å kysse, ser jeg i ettertid hvor kule de egentlig var. Det var veldig mange som synes de var rare for at de ikke sminket seg og hadde kjærester, men det var jo absolutt ikke det. De var barn, og tidlig ungdommer. De klarte å ta vare på denne tiden, noe som er veldig fint. Uansett hva du velger å gjøre, så er det til syvende og sist ditt valg. Poenget mitt er bare at du aldri må føle deg presset til hverken sex, sminke eller alkohol. Ikke gjør noe du ikke ønsker, selv om det noen ganger føles vanskelig å si nei. Det er viktig å lytte til seg selv, husk det. 

HVORDAN KAN JEG IKKE HA OPPDAGET DETTE?

I går tok vi turen til Mellje, Meljde? Har faktisk ingen anelse hvordan det skrives, så ærlig skal jeg være. Det hadde bare vært et lite google search så hadde jeg visst nøyaktig hvordan det skrives, men det orker jeg ikke nå. Akkurat nå ville jeg bare vise dere bildene fra et fantastisk vakkert sted. Jeg kan ikke tro at jeg har bodd så mange år i Nord-Norge selv uten å oppdage steder som dette. Kanskje jeg var for ung til å se hvor vakkert det egentlig er, for det er de siste årene jeg har begynt å interessere meg for natur. Eller, jeg er vel kanskje ikke interessert i natur, men dere forstår sikkert hva jeg mener. Nord-Norge er uansett veldig vakkert. 

Nå skal vi komme oss ut i sola og få litt farge på kroppen. Vi er alt for dårlige til å finne på ting, og det eneste jeg har gjort i dag er å se på en serie jeg har fått skikkelig dilla på. Jeg bruker derfor mye lengre tid på et innlegg enn hva jeg vanligvis ville gjort, for jeg må skrive og følge med på serie samtidig, hehe. Vi snakkes senere <3

JAKTEN PÅ KJÆRESTE

Nå er klokken 11.47, og jeg våknet for ca 10 minutter siden. I går tok jeg faktisk med meg et glass å la telefonen i, som en av dere tipset meg om. Ser det ut som det funket? hehe nei. Det er nok ikke mobilen eller glasset sin skyld, men min egen. Jeg tror bare kroppen trenger å hvile, og dette er en av få steder jeg faktisk klarer å slappe av. Jeg skal derfor godta at jeg sover lengre enn vanlig mens jeg er her, det er jo tross alt sommerferie. 


Ler enda av ansiktet mitt på dette bildet. Kanskje Kevin også skulle blitt med på date? hehe

Over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om, hehe. Det har kommet en god del spørsmål om hvordan kjærestejakten til Andrea går, og jeg tenkte derfor det var på tide å oppdatere dere. Morten og jeg sjekket gjennom litt mail i går, men vi ble langt i fra ferdig. Det er utrolig mange som har sendt mail, så dette vil dessverre ta litt tid. Vi har uansett ikke tid til noe date før vi reiser hjem i et par dager før vi skal til Portugal, så det er bare å smøre seg med tålmodighet. Det er utrolig morsomt å se at så mange har engasjert seg, og ønsker å få en date med Andrea. Det er jo virkelig på tide at hun får seg en kjæreste, synes dere ikke? Jeg er spent på å se om noen av dere er klar for å håndtere ubegrenset klapping og gråting til The Notebook ;-)

Om DU kunne tenkt deg å date Andrea, send mail til dateandrea@hotmail.com. Del gjerne innlegget videre så vi kan nå ut til så mange som overhodet mulig <3 Jeg kommer ikke til å gi meg før vi finner en date eller en eventuell...kjæreste til Andrea? 

HVORDAN KAN DU KOMME I KONTAKT MED MEG?

Jeg får veldig ofte meldinger om at dere har kontaktet meg på Snapchat, Instagram og Facebook. Jeg får utrolig mange meldinger i løpet av en dag, og jeg har dessverre ikke kapasitet til å svare dere alle. Det er ofte jeg leser kommentarer på bloggen, og det er veldig ofte jeg skulle ønske at jeg hadde et ansikt på dere. Det hadde vært utrolig moro å se mer av dere som leser bloggen min, så jeg har derfor funnet en løsning på alt dette. Fra nå av vil Facebooksiden min (HER) være min plattform der jeg kan kommunisere med dere. Det er også moro om dere som legger igjen kommentarer på innleggene mine gjør det på Facebook siden også. På denne måten kan jeg få vite mer hvem dere er, noe jeg virkelig har lyst til. Det er mye bedre for meg å ha alt samlet på et sted, så gjerne ta kontakt med meg på innboksen HER om det skulle være noe. Jeg skal prøve så godt jeg kan å svare på henvendelsene deres <3 

Jeg setter stor pris på at dere kontakter meg, men for min del har det vært veldig vanskelig å ha kontroll over hvem som skriver når jeg blir kontaktet flere steder. Derfor ønsker jeg nå at alle henvendelser kommer på Facebooksiden min. Jeg tror dette kan bli moro for oss alle, og jeg gleder meg til å å se hvem dere er :-D

Gjerne følg meg, så får du oppdatering hver gang jeg legger ut et blogginnlegg <3 HER

SPØRSMÅLSRUNDE // FORHOLDET TIL MORTEN OG MEG

Hva jobber dere som?
Morten jobber med Instagram/Youtube, og jeg jobber med bloggen. 

Hvem er mest gretten om morgenen?
Vi begge sier hverandre, men jeg vil likevel si Morten. Jeg har veeeldig mye mer energi på morgenen enn hva Morten har, om jeg kan si det sånn. 

Hva liker dere best med hverandre?
Det beste med meg: Alltid setter andre foran seg selv også kom han ikke på noe mer :-D verdens beste kjæreste <3
Det beste med Morten: Vi har det veldig morsomt sammen, og han tar veldig godt vare på meg. 1-0 til meg :-)

Likte dere hverandre inne på PH?
Vet ikke om du tenker på vennskapelig nå eller følelser, men jeg har alltid likt Morten som person og motsatt. Det tok noen uker før vi merket av det var noe mer mellom oss, vel og merke. 

Ble dere godt kjent på PH eller mer etter?
Vi ble godt kjent på PH, men kanskje på en litt annerledes måte. Det var ikke før vi kom hjem og tilbake til hverdagen at vi fikk vise hvem vi egentlig er. 

Kjente du Morten før Paradise?
Nei, det gjorde jeg ikke. Det var likevel en av jentene som visste at Morten skulle være med og at han bodde sammen med Martine, så jeg visste navnet hans før jeg sjekket inn. Så fikk jeg høre at han var kjekk, haha. 

Hvor vil du og Morten flytte sammen når den tid kommer?
Det har vi ikke snakket om, men jeg krysser fingrene for Oslo eller Tønsberg. 

Det rareste med forholdet deres?
Det må være at vi snakker babyspråk til hverandre, det er utrolig sært. Vi krangler heller aldri, men vi diskuterer veldig ofte over rare ting. Som tidligere i dag diskutere vi over at jeg satt mobilen til Morten på lading i natt. Han ville ikke at jeg skulle gjøre det, så hadde jeg misforstått han, haha. DRAMAAA 

Har dere hatt noen skikkelige krangler?
Hmm njæ, to stykker. Som jeg nevnte over her så krangler vi veldig sjeldent :-)

Skal dere ha Meet-up?
Det tror jeg nok dessverre ikke. Det hadde blitt alt for kleint for min del, og jeg tror nok Morten føler det samme. Ellers kan dere følge med på snap hvor vi befinner oss, det er et lite tips til dere som virkelig ønsker å si hei. Det er så koselig når dere kommer bort forresten, det setter jeg veldig stor pris på <3

Hva har dere ikke til felles, og motsatt?
Det vi har til felles er vel mye av personligheten vår, begge liker å trene, vi har samme type humor og interesserer oss for mye av det samme.
Det vi ikke har til felles er musikksmak ( jeg har begynt å like Morten sin musikk mer og mer), jeg hater sport og Morten elsker det også har vi forskjellige spisevaner. Jeg er sunn, men Morten er veeeldig sunn, haha. 

Snuser eller røyker noen av dere?
Nei, ingen av oss gjør noen av delene :-) Veldig glad Morten ikke røyker da det lukter vondt, og jeg synes det er ganske harry. Sorry alle røykere <3

Hvordan var det å møte foreldrene til hverandre?
Begge har veldig åpne og imøtekommende foreldre, så det var ingen problem. Morten har seriøst verdens snilleste foreldre, og mamma elsker Morten. Så det gikk helt fint :-D Jeg har blitt bedre kjent med foreldrene til Morten enn hva han har blitt med mamma. Jeg har ikke sett henne så mye siden vi kom hjem, så vi får heldigvis mer tid sammen med henne når ting begynner å roe seg. 

Hvordan går det med Morten og deg?
Takk som spør! Det går veldig bra med oss. Det er lenge siden jeg har hatt det så her bra, så jeg er veldig lykkelig. 

Hvordan var det å se Morten kose med andre jenter på Paradise?
Det var selvfølgelig ikke morsomt, men vi var ikke sammen på dette tidspunktet så det var ikke noe jeg ble sur for. 

Hvordan ser fremtiden deres ut?
Er det en ting jeg har lært, så er det at man ikke kan planlegge livet. Det skjer så utrolig mye, og man forandrer seg hele veien. Jeg håper likevel vi bor i et hus ved sjøen, og at vi begge trives med jobbene våre. Kanskje har vi et barn eller to. Jeg skal i alle fall ha en hund til, det er helt sikkert :-D 

Om dere får barn, hva skal de hete? 
Jeg vet egentlig ikke om jeg vil skrive navnet her, for jeg er livredd for at mange skal ta det. Det er utrolig teit, i know. Jeg har et jentenavn jeg har vært bestemt på siden jeg var 6 år gammel, som jeg SKAL bruke om jeg noen ganger får barn. Når det kommer til guttenavn synes jeg Nathaniel er kjempe fint, men Morten ønsker ikke det. Vi har derfor bestemt oss for at jeg bestemmer jentenavn og Morten bestemmer guttenavn om dette noen gang blir et tilfelle.

Deres beste minne fra Paradise sammen?
Helt klart når vi fikk vite at vi var i finalen, det var et utrolig fint øyeblikk å dele sammen. 

Hva er det beste minne dere har sammen?
Vi har utrolig mange fine minner sammen, så det er veldig vanskelig å velge ett. Må jeg velge derimot så vil jeg si Roma. Vi hadde en utrolig fin tur sammen, og jeg gleder meg til vi skal reise igjen <3

Hva gjør dere når dere kjeder dere?
Helt ærlig så kjeder vi oss veldig sjeldent, da vi har et liv som gjør at vi ofte er veldig opptatte. Det skjer selvfølgelig at vi kjeder oss, og da pleier vi å sette på en film eller se på serie. Vi er veldig lite kreative :-D

Er Morten sjalu på forholdet ditt til Kevin?
Nei, det er han ikke. Han vet at Kevin og jeg ikke er noe mer enn gode venner. Kevin har blitt en av mine nærmeste, og vi har et veldig bra forhold. Vi har aldri vært forelsket i hverandre, så Morten har ingen grunn til bekymring. 

Var det kjærlighet med første blikk?
Absolutt ikke, haha. Jeg hadde aldri trodd at Morten kom til bli kjæresten min, det tror jeg ingen av oss hadde trodd. Vi begge er veldig glad for det nå da <3 

Hvor gammel er dere?
Vi begge er født i 1995, altså 22 år gammel :-) Jeg er 14 dager eldre enn Morten, hehe

Hvor lenge har dere vært sammen?
Ikke lenge, 2-3 måneder :-) 

Hvordan reagerte Morten når han så 22.juli videoen din? Har du fortalt han dette før?
Hvordan han reagerte vet jeg ikke, for vi så den ikke sammen. Jeg vil heller ikke spørre han om det, da jeg ikke liker å snakke om det. Jeg har ikke fortalt Morten noe som helst angående 22.juli, uten at jeg var der. 

Hva gjør du om Morten frir til deg om noen år?
Har vi det like bra da som nå, og vi vet 100% at vi har lyst å være sammen for alltid sier jeg selvfølgelig ja <3

Beste og verste med Paradise?
Beste var helt klart menneskene, vi var en skikkelig bra gjeng i år.
Det verste var all ventingen, den var helt grusom!

Hvordan er det å reise så mye?
Det er veldig morsomt, men selvfølgelig er det også slitsomt til tider. Vi slapper nesten aldri av, og det merkes godt på kroppen. Det er selvfølgelig noen ganger jeg er skikkelig lei, og kun ønsker å være hjemme. Jeg er likevel en person som elsker å reise, så jeg føler meg veldig heldig som har denne muligheten <3 

Hva gjør dere når dere er sammen? 
Hmm, godt spørsmål. Vi drar enten ut å for å finne på ting, jeg blogger og han ser på Youtube, vi lager mat, ser på film osv. Helt vanlige ting vil jeg si :-) 

Er det ofte folk vil ta bilder med dere?
Ja, men det har selvfølgelig roet seg ned. Vi begge synes det er veldig koselig når dere kommet bort. Jeg elsker å møte dere <3 det er så koselig!

Føler du deg hjemme i Bodø?
Som jeg har fortalt dere før så er foreldrene til Morten veldig snille og imøtekommende. De er utrolig lette å bli kjent med, og tok meg veldig godt i mot. Jeg føler meg veldig hjemme her, og det føles ut som at jeg har kjent de lenge!

Hvor ryddig er Morten?
Morten har faktisk overrasket meg veldig, for han er ganske flink til å rydde. Det kan være at han føler presset siden jeg er veldig ryddig av meg, det vet jeg ikke. Det er selvfølgelig noe han kunne blitt bedre på, men jeg har forstått at det kanskje er jeg som må slappe av litt når det kommer til rydding.

MINE STØRSTE ØYEBLIKK

Da jeg takket ja til å være med på Paradise Hotel. Det er en helt ubeskrivelig opplevelse, og tenk på hvor utrolig mye jeg fikk ut av å være med. Jeg hadde aldri forestilt meg at det kom til å forandre livet mitt totalt. Jeg elsker det. 2.Plass på Paradise Hotel, som jeg fikk sammen med kjæresten min. Det er litt kul men samtidig merkelig ting å ha opplevd sammen. Jeg er faktisk veldig stolt over meg selv, med tanke på at min allianse startet helt på bunn der flertallet ville ha oss ut av hotellet. Tenk så mange som har vært med gjennom sesongen også. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle komme så langt, det er sykt. 
Kontrakt med Side2. Det har vært et mål og en drøm i mange år, og den gikk faktisk i oppfyllelse. Det viser bare at man kan få til akkurat det man vil, man må bare ha troen på seg selv <3 

Jeg flyttet endelig til Oslo, noe jeg har drømt om i et par år. I tillegg fikk flytte sammen med en av mine beste venner. Vi har også fått en utrolig fin leilighet, som jeg virkelig elsker <3 

 
Roma-turen med Morten. Det var også på denne turen vi ble kjærester, selv om vi ikke fortalte dere det akkurat da. Jeg regner likevel med at dere skjønte det? Vi tok kyssebilder og dro på en romantisk tur sammen, hehe. Det var veldig åpenbart at vi var mer enn bare venner, det var bare skummelt å dele det på en såpass stor blogg. Så jeg fikk faktisk tur og kjæreste samtidig, bedre blir det vel ikke? 
 


 
VG skrev en artikkel om meg der de omtalte meg som toppblogger. Selv om jeg ser meg selv på topplisten hver eneste dag, var det en veldig spesiell opplevelse å lese " Toppbloggeren Sofie Nilsen". Alle som kjenner meg vet hvor mange år jeg har drømt om akkurat dette, og hvor mye tid jeg har lagt i det. For et år siden når jeg nesten ikke hadde noen lesere blogget jeg 2-3 ganger om dagen. Jeg la like mye tid i bloggen da, som jeg gjør nå. Det viser bare at dette alltid har vært en drøm. Det var en drøm som har blitt en virkelighet, herregud så stolt jeg er <3
 

Barcelona sammen med Julie. Jeg tror de fleste har fått det med seg nå, men Julie er min beste venninne. På dette tidspunktet trengte jeg virkelig å komme meg bort, samtidig som vi fikk en avtale i USA. Jeg takket nei til dette, for det passet seg ikke når jeg hadde kjæreste. Kanskje jeg forteller deg om dette senere ;-)
 JEG GIR OPP


Noen ganger lurer jeg på om det ligger en forbannelse over Bodø. Neida, så overtroisk skal jeg ikke være, men hver gang jeg er her så skjer det et eller annet med døgnrytmen min. Vanligvis våkner jeg alltid rundt 9, mens når jeg er her våkner jeg mellom 11-13.00. Det er nesten flaut å innrømme, for jeg sover virkelig bort hele dagen min. Det verste er at jeg hadde på over 10 ALARMER, og jeg våkner ikke av en eneste en. Hvordan er det mulig? Sist gang vi var her hadde jeg på 15 alarmer. Jeg prøvde også å legge meg veldig tidlig, likevel vil jeg bare ikke våkne. Jeg kjenner nå at jeg gir opp, haha. Jeg får derfor bare sove lenge mens jeg er her. Dere må være forberedt på sene oppdateringer fremover, med mindre noen av dere har noen gode tips til meg?

Nå skal jeg hive meg rundt, for jeg har ganske mye jobb å gjøre før jeg kan nyte denne dagen. Det er faktisk sol og varmt, derfor vil jeg utnytte denne dagen maksimalt. Kanskje ikke den beste starten, men da må man bare gjøre resten av dagen bra. Vi snakkes senere <3 

FAUSKE ELLER BODØ?

Noe jeg ikke fortalte dere i stad var at jeg stoppet en tur innom Fauske før jeg dro til Bodø. Grunnen til dette er rett og slett for at Morten og familien befant seg på hytta, så jeg måtte reise dit først. Vi har derfor akkurat ankommet Bodø, og jeg er nå klar for å legge meg. Jeg er en sånn type person som ikke får til å sove på tog, buss eller fly, så jeg er derfor veldig sliten akkurat nå. Jeg har kanskje sovet i 2 timer sammenlagt, så det er så vidt jeg klarer å holde øynene åpen mens jeg skriver dette innlegget. 

Til en forandring er det meldt kjempe fint vær i Bodø fremover, jeg vil derfor være uthvilt til i morgen. Jeg fikk ikke sett noe særlig av Bodø sist vi var her, for da var det konstant dårlig vær og overskyet. Jeg regner derfor med at det er mye på planen de neste dagene, så da er det viktig å ha litt energi til overs. Jeg tenkte også å ha en spørsmålsrunde enten sammen med Morten eller om Morten og meg i nærmeste fremtid, så dere kan jo begynne å tenke ut spørsmål dere ønsker å spørre oss. Ha en fin kveld alle sammen, vi snakkes i morgen <3


Noen bilder fra sist vi var her. Gleder meg til å vise dere mer av Bodø <3

SKULLE REISE JORDA RUNDT, ENDTE OPP PÅ PARADISE HOTEL.

Som de fleste vet så var planen min å bo i LA i 6 måneder for å studere make-up om jeg ikke skulle være med på Paradise Hotel. Det jeg ikke har fortalt dere derimot var at jeg også hadde planlagt å reise jorda rundt. Alle destinasjonene var planlagt og noen hoteller var bestilt. I fjor vinter kom jeg til et punkt der jeg følte for å gjøre en forandring i livet. Jeg tror jeg fikk litt panikk, og tok derfor veldig mange spontane avgjørelser. Det er en grunn til at jeg endte opp i Mexico, veldig spontant og ikke noe jeg hadde tenkt gjennom. 

Jeg gikk fra å ha en hel reiserute planlagt til å plutselig pakke til Mexico. For bare noen måneder siden var livet mitt en skikkelig berg og dalbane, og dette er vel et godt eksempel på hvorfor. Jeg klarte ikke å bestemme meg for noe som helst, for jeg var redd for å angre uansett hva jeg gjorde. På samme tidspunkt hadde jeg faktisk signert skole i LA, takket ja til å være med på Paradise og begynt å bestille billetter til vi skulle reise jorda rundt. I ettertid må jeg faktisk bare le av meg selv, for dette er det man kaller fullstendig kaos (hehe). 

Det riktige valget ble heldigvis tatt. Jeg er evig takknemlig for at jeg lyttet til magefølelsen min, tenk hvor annerledes livet mitt ville vært om jeg ikke hadde gjort det. Det å reise er fortsatt en drøm jeg har, så det er absolutt noe jeg skal gjennomføre når livet mitt begynner å stabilisere seg litt mer. Flytte til LA i noen måneder er også en plan, men jeg må nok ta en ting av gangen. 


Legger med et bilde av meg fra tiden der alt var bare kaos. Herregud, se så langt hår jeg hadde :-( Dette skyldes ikke noe annet enn at jeg bleket det. Kjenner jeg angrer litt nå..

JEG OVERRASKER MORTEN


Akkurat nå sitter jeg på toget. Jeg har en 9 timers lang reise foran meg. Klokken er nå 00.44, men jeg kan ikke poste dette innlegget før i morgen tidlig. Morten tror jeg skal komme til Bodø på tirsdag, så han vet faktisk ikke at jeg er på vei. Jeg har egentlig togbillett til tirsdag, men jeg bestemte meg for å reise tidligere av mange årsaker. Blant annet så jobber alle vennene mine, så jeg har ingen å henge med. Så savner jeg også Morten bittelitt... hehe. Jeg gleder meg veldig til å se reaksjonen hans, for jeg er ganske sikkert på at han vil bli sjokkert. Moren hans henter meg på togstasjonen, så er det rett hjem for å overraske. 

Jeg sliter faktisk veldig med å skrive dette innlegget, for jeg ser ut av vinduet hvert eneste minutt. En ting er sikkert, Nord-Norge er vakkert. Jeg har alltid lurt på hvordan noen klarer å bo langt ute på landet, der det ikke virker til å være noe som helst å finne på. Etter i natt kan jeg virkelig forstå hvorfor, for dette er vakkert <3 Når jeg blir gammelt skal jeg bo på et sted som dette, det er helt sikkert. Nå skal jeg prøve å få meg litt søvn, vi snakkes i Bodø :-D

VIL DU TJENE PENGER FRA SOLSENGEN?

ANNONSE

Før jeg fikk mitt eget hjemmekontor hadde jeg alltid en drøm om å tjene penger hjemmefra, og jeg tenkte derfor at jeg skulle tipse dere som ønsker den samme muligheten. Meningstorget er nettside der du kan tjene penger på spørreundersøkelser, genialt eller hva? Hvem gidder å svare på spørreundersøkelser om man ikke får noe tilbake? Et fåtall vil jeg tro. Her får du faktisk noe igjen for tiden du bruker på å hjelpe bedriftene til å forbedre seg, noe jeg synes er helt rett. Gi og ta er noe jeg er fan av. 

Undersøkelsene er kjappe, og noe du kan gjøre når du for eksempel kjeder deg. Er det ikke perfekt å kunne tjene litt ekstra penger under reklamepausen eller på vei hjem fra trening? Bussturen kan også gå mye fortere med engang du har noe å holde på med, og meningstorget er perfekt til akkurat dette. Ikke bare kan du tjene ekstra penger, men du kan også vinne gavekort hos store kjeder som Zalando, H&M, Kicks og Peppes Pizza. For hver undersøkelse du gjør tjener du poeng som du enten kan få betalt på din Paypal-konto, i gavekort eller donere til veldedige organisasjoner. Jeg har brukt noen av mine poeng til å donere til world animal protection og world land trust. Det føles godt å kunne bidra til noe bra, og det er bra for samvittigheten min også. 

Dette er genialt for deg som ønsker å unne deg noe ekstra når du skal på shopping, en god lunsj eller rett og slett for deg som skal på ferie å vil ha litt mer penger å rutte med. Undersøkelsene er morsomme, og du velger selv hvilke undersøkelser du ønsker å svare på. Det er også kjempe lett å opprette en konto, det kan for eksempel gjøres gjennom Facebook. Jeg valgte selv å opprette gjennom Facebook, og det tok bare et par minutter.

REGISTRER DEG HER. Det er kjempe enkelt!  PS, du må være 18 år for å kunne registere deg. 

7 TING JEG SUGER TIL

Svare på meldinger
Alle som kjenner meg vet hvor elendig jeg er til å svare på meldinger, likevel vil jeg at folk skal sende melding og ikke ringe. Det er ikke noe som er verre enn å snakke i telefon, derfor ønsker jeg få meldinger istedenfor. Det som skjer når jeg får en melding er at jeg åpner den, så svarer jeg ikke. Det tar gjerne mange timer eller et døgn før jeg kommer på at jeg har en melding jeg må svare på. 

Innrømme at jeg har feil
Hehe... Er det noe jeg er dårlig på så er det å innrømme at jeg har tatt feil. Jeg prøver å vinkle det til at det er alle andre sin skyld enn min egen. Om jeg finner ut at personen jeg diskuterer med ikke kommer til å gi seg, gir jeg meg til slutt. Det skal veldig mye til vel og merke, og det føles ikke bra. 

Få ting unnagjort
Jeg utsetter alltid ting jeg må gjøre så lenge som overhodet mulig. Skal jeg for eksempel til legen for å fikse en resept tenker jeg alltid "tar det i morgen", tror dere at det skjer eller? nei. Jeg har heldigvis innsett at jeg må skjerpe meg, så jeg har blitt mye bedre. 

Snakke om følelser
Jeg er ekstremt åpen, så lenge det ikke handler om meg og mine følelser. Men engang noe er sårt stenger jeg meg helt inne, noe som er utrolig irriterende. 

Spare
Jeg er så alt for flink til å bruke penger og jeg suger til å spare, veldig dårlig egenskap. Det er utrolig viktig å spare, og jeg vet det selv. Det å sikre fremtiden sin er veldig viktig, og nå som jeg har en stor mulighet til å gjøre akkurat dette må jeg virkelig ta meg sammen. Fra og med neste måned skal jeg spare, masse. 

Være alene
Det finnes ikke noe jeg hater mer enn å være alene. Jeg er ekstremt dårlig til å trives i eget selskap, og jeg synes faktisk det er veldig ubehagelig. Jeg har kjempe lett for å føle meg ensom, selv om jeg er langt i fra ensom. Derfor har jeg alltid noen å være rundt. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var alene, det er egentlig litt trist. Jeg tror vi alle har godt av å kjenne på det å være litt alene.

La tiden vise
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dette punktet sånn at dere skjønner det, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Jeg er en sånn person som MÅ vite hva som skjer, jeg kan ikke vente. Jeg stresser veldig med å få ting gjort, for det MÅ skje nå. Det kan være alt fra kjærlighet til middag. Alt som er ment til å skje skjer, tror jeg da. Likevel klarer jeg ikke å ta tiden til hjelp, for jeg må vite det akkurat nå. Veldig rotete punkt, så det er helt forståelig om dere ikke forstår hva jeg mener, hehe. 

DET ER BARE KLEINTBukse og genser fra Bikbok

I går hadde jeg lyst å få tankene over på noe helt annet, så vi bestemte oss for å grille og ta en tur ut på byen. Starten av kvelden var veldig hyggelig, men av en eller annen merkelig grunn så er ALLTID vorset morsommere. Jeg hadde det gøy med engang vi kom, så ble det egentlig bare kaos. Overfylte lokaler og fulle mennesker er aldri en bra kombo. Det som som kanskje irriterer meg mest er hvordan enkelte mennesker oppfører seg med litt alkohol innabords, det virker som at all folkeskikk og respekt for de rundt deg ikke eksisterer mer. Det er bare utrolig kleint å se på. Vi er voksne mennesker, kanskje på tide å vokse opp snart :-) 

Nå er det virkelig på tide å komme seg ut, for solen skinner her i Trondheim. Jeg kan ikke huske sist det var så bra vær her, så man må virkelig nyte de få dagene i året. Ikke nok med at solen skinner, det er også kjempe varmt. Jeg tror jeg skal få med meg Julie på Solsiden for å spise litt mat, det hørtes utrolig digg ut akkurat nå. Ellers må jeg bare takke for alle meldinger og kommentarer jeg fikk i går, dere er helt fantastiske <3 Dere skal vite at jeg har lest absolutt alt, men det er nærmere 2000 mennesker som har skrevet til meg. Jeg har derfor ikke hatt tid til å svare. Igjen, tusen takk <3 

6 ÅR...

Skudd, redsel, tårer, blod, hyl, dødsangst, savn, sorg, smerte, fortvilelse. lettelse, smil, klemmer og håp
6 år siden livet plutselig skulle bli snudd på hodet. 6 år siden sjokket kom. 6 år siden vi forlot øya, uten dere. Det vil for alltid være noe spesielt med denne dagen. Det er en påminnelse da terroren rammet Norge. Terror. Et ord jeg ikke liker å bruke, men noe vi må snakke om. Man kan ikke bare lukke øynene for det som skjer i verden. Vi leser om det på nyhetene, så traff det oss. En fjern virkelighet ble en nær virkelighet. Livet skal gå videre, men vi må aldri glemme. Dette vil for alltid være en del av meg, om jeg ønsker det eller ikke. Jeg var uansett heldig, for jeg overlevde. Denne dagen handler ikke om meg, den handler om de som ikke er her mer. De som måtte bøte med livet på en jævlig urettferdig måte. Uansett hvor vond det er, må vi kjenne på følelsene. Denne dagen er vond, det vil den alltid være. 

6 år siden Sondre. Savnet er her enda, og det vil det alltid være. Smilet ditt, energien, latteren og klemmene dine. Det er bare et fjernt minne, som jeg enda kan kjenne på. Du vil alltid være, på en eller annen måte. Hvil i fred vennen. Hvil i fred til alle som mistet livet den 22.07.2011. Mine tanker går ut til alle familie og venner som ikke fikk hjem sine etter denne grusomme dagen. Jeg skulle ønske jeg kunne gi dere alle en klem.. <3

DET GÅR FLERE MÅNEDER MELLOM HVER GANG


Hello friiday <3 I dag har jeg gjort noe veldig obligatorisk som sikkert 70% av Norge også har gjort, klare dere å gjette hva? Bildene er ikke avslørende i det hele tatt ;-) Akkurat nå befinner Julie og jeg oss hos Stine. Jeg kan ikke huske sist vi tre var samlet, det er alt for lenge siden. For dere som lurer på hvem disse rare menneskene er, så er det mine to bestevenninner. Før hang vi sammen seriøst hver eneste dag, og nå går det flere måneder mellom hver gang. Dere aner ikke hvor mye jeg savner å være med disse jentene. Vi har det så utrolig morsomt sammen, og vi kan snakke om absolutt alt. Venner som dette er gull verdt. Jeg er så heldig som har fått sånne mennesker i livet mitt <3 Nå skal jeg være litt sosial, vi snakkes!

UKENS SPØRSMÅL // KJÆRLIGHETSSORG, PR-STUNT ++

Har hørt veldig mange si at forholdet til Morten og deg kun er et PR-stunt. Hva tenker du om dette?
Forholdet vårt er ikke et PR-stunt, så om noen vil tro at vi ikke er sammen så skal de få lov til det. Det påvirker ikke meg på noen som helst måte :-D

Har dere ringt noen?
Ja, men det ble utrolig mislykket, haha. Vi ringte rundt 17 stk, kun 3-4 tok telefonen! 2 av de var opptatt, så det ble heelt katastrofe, haha. Bedre lykke neste gang tenker jeg :-)

Skal Kevin flytte inn sammen med dere?
Nei, det skal han ikke. Ikke som jeg vet i alle fall, haha. 

Kan du og Morten lage flere videoblogger sammen?
Det skal vi selvfølgelig få til. 

Skal du på Findings?
Det skal jeg :-D

Snakker du om Utøya for å oppnå klikk på bloggen?
Dette er siste gang jeg gir dette oppmerksomhet, for det er helt latterlig at noen faktisk tror at jeg skriver om Utøya for å oppnå klikk. Helt ærlig så gir ikke Utøya så utrolig mange klikk som dere kanskje tror. Jeg kunne skrevet om veldig mye annet for å oppnå klikk, men det er ikke derfor jeg skriver innleggene mine. Grunnen til at jeg snakker om Utøya er for å hjelpe meg selv og andre. Jeg vil ha mer åpenhet rundt angst, depresjoner og andre ting som kan være vanskelig. 

Siden Andrea og Martine L ikke er så gode venner, og du er god venn med begge. Hvordan påvirker dette deg?
Andrea og Martine L er ikke uvenner, de har bare ikke så god kontakt. Det er mange fra PH jeg ikke har så godt kontakt med heller, det vil ikke si at vi er uvenner av den grunn. Noen har man bedre kontakt med enn andre. Så det at de to ikke har masse kontakt påvirker ikke vennskapet mitt til noen av de. Jeg digger både Andrea og Martine <3 

Har du stripet håret ditt? 
Nei, det har kun lysnet i solen. Skal til frisøren i morgen da, veldig usikker på hva jeg skal gjøre da. Forslag?

Hvordan er det å reise så mye? Du er ALDRI hjemme. 
Det er ganske sant, jeg er nesten aldri hjemme. Jeg elsker å reise, så denne livsstilen passer meg perfekt <3 Jeg føler meg så... fri!

Hadde du kjærlighetssorg etter ditt forrige forhold? I så fall, hvordan ble du forelsket igjen?
Tro meg, jeg hadde skikkelig kjærlighetssorg. Vi fortsatte å oppføre oss som kjærester etter det ble slutt, noe som gjorde situasjonen veldig vanskelig. Jeg følte til tider at jeg var i et åpent forhold om jeg kan si det sånn, for vi var jo egentlig singel samtidig som vi var kjærester? Det gir ingen mening, i know. Hele situasjonen var veldig vanskelig der og da, for vi begge var utrolig glad i hverandre. Det er ikke alltid man får det til å funke uansett hvor mye man ønsker det, og da er det beste å la det gå. Jeg var nesten "singel" i et år før Morten og jeg ble sammen, og det er vel kanskje tiden som gjorde meg klar for en ny kjæreste. Jeg følte meg ikke klar helt til jeg møtte Morten, men jeg vet ikke om jeg noen sinne ville følt meg klar uansett. Morten og jeg har det veldig bra sammen, og det at jeg ble forelsket igjen skjedde bare. Det høres ut som at du har kjærlighetssorg, men det kan godt være jeg tar feil. Jeg vil uansett bare si at tiden løser det meste, og det er ingen grunn til å stresse <3 

 

DERE FÅR MEG TIL Å GRÅTE

Wow.. jeg har ikke ord. Det finnes ingen riktige ord å bruke nå, annet enn at jeg er i sjokk. Tårene kom i hele går, men ikke for at jeg var lei meg. De kom av sjokket, og ikke minst gleden. Gleden av å se hvor mange fantastiske mennesker det finnes i denne verden. Helt ærlig, så tror jeg ikke dere vet hvor bra dere er. Alle dere som tar dere tid til å legge igjen en kommentar til en dere ikke kjenner engang. I hele går ble jeg skrevet til her på bloggen og på Facebook, både av kjente og ukjente. Jeg tror ikke dere vet hvor mye det betyr, og ikke minst hvor mye det hjelper. Dere er så jævla bra, vet dere egentlig det? 

Selvfølgelig kom det kommentar på at jeg brukte dette for å få klikk på bloggen, den var forventet. Det finnes mennesker der ute som gjør alt for å trykke ned andre mennesker, for å kunne føle seg bedre selv. Det er synd, men sant. Det var uansett umulig å ta seg nær av en sånn kommentar når jeg har over 200 mennesker som har støttet meg. 200 mennesker, det er helt sykt mange. Dere fikk meg til å gråte, og det skal mye til. Jeg vet ikke hva jeg skal si, for jeg klarer ikke å sette ord på dette. Det eneste jeg vil med dette innlegget er å fortelle hvor bra dere faktisk er, for det trenger dere å høre. Verden trenger flere mennesker som dere, tenk hvor fint og trygt det hadde vært å leve da <3

VI REISER HVER FOR OSS
Akkurat nå befinner Morten og jeg oss på Gardermoen, men denne gangen skal vi reise hver for oss. Dette er første gangen på lenge vi skal være borte fra hverandre, så det er selvfølgelig veldig kjipt. Det er ingen hemmelighet at vi er litt for avhengig av hverandre, så dette har vi bare godt av. Jeg rekker faktisk aldri å savne han, for jeg ser han hver eneste dag. Så jeg skal ikke klage, prøve i alle fall. Jeg reiser til Trondheim og Morten reiser til Bodø. Det er ikke bestemt hvor lenge jeg skal være i Trondheim enda, men jeg reiser direkte til Bodø etter jeg har vært der noen dager. Vi skal være med på opptur, noe jeg gleder meg veldig til. Morten har jo verdens snilleste foreldre, så det blir kjempe hyggelig å se de igjen.

Nå gleder jeg meg veldig til å komme frem til Trondheim å møte alle sammen igjen. Tre av mine nærmeste venninner er der, og to av de har jeg ikke sett på lenge. Jeg ser frem til en skikkelig jentehelg. Vi snakkes i Trondheim <3

MIN HISTORIE UTØYA / 22.07-VIDEOBLOGG

Nå kommer videoen dere har ventet på veldig lenge. Som jeg skrev for et par dager siden så er dette noe av det jævligste jeg har gjort på lenge. Aldri før har jeg åpnet meg på denne måten. Ikke til familie, venner eller psykolog. Det er utrolig at det er lettere å snakke til et kamera, for å så legge det ut på en blogg med flere tusen lesere enn å snakke med noen jeg er glad i. Det er bare alt for sårt, og det er deilig å kunne snakke uten reaksjoner og kommentarer. Jeg håper uansett dere fikk svar på det dere lurer på. Kanskje jeg senere forteller dere mer utdypende om livet rett etter, vi får se... <3

SVAR PÅ SPØRSMÅL // SNAPCHAT

Hvordan gjorde du det i forhold til jobb når du dro til Mexico?
For min del var det ganske enkelt, for jeg hadde ikke noe fast. Jeg jobbet når jeg ønsket, og kunne derfor bare dra :-)

Var det slitsomt å rydde ut og inn av kofferten? Med tanke på at dere byttet rom ofte.
GJETT OM!! Allianseuken var helt jævlig, for da måtte vi bytte rom nesten hver eneste dag. Veien opp fra Bungalow til hotellet var så mye verre enn hva det så ut som. 

Hva jobber du som?
Bloggen er jobben min :-)

Drev du på med sport når du var yngre?
Jeg hadde egen hest og spilte fotball. 

Angrer du på at du ble med på Paradise Hotel?
Etter alt jeg fikk i ettertid og menneskene jeg har møtt er det umulig å angre. 

Hva er det pinligste du gjorde på PH?
Helt klart nakenbadingen i uke 9, jeg var så full. Det er så langt i fra meg å gjøre noe sånt, så dere kan tro jeg hadde fylleangst når jeg våknet dagen etterpå.

Når bestemte du og Andrea dere for å flytte sammen?
Det husker jeg faktisk ikke.. Det skjedde ekstremt spontant, haha. Vi ble vel enige etter jeg fikk leiligheten. Trengte en roomie, og Andrea ble min :-D

Hvordan går det med deg og Morten?
Det går utrolig bra med oss. Vi har det veldig fint sammen, og ikke minst morsomt. Jeg er såå glad for at jeg har møtt en gutt som han <3

Hvem er er din favoritt deltaker fra tidligere sesonger?
Helt klart Eileen. Like fantastisk i virkeligheten som på TV <3

Hva synes du om folk som bytter kjønn?
Jeg synes det er helt greit. Mennesker som har problem med dette må dessverre ikke ha det så greit med seg selv. Man skal få lov til å være seg selv 100%, om man er hetero, bifil, homo eller transeksuell. Vi lever i 2017, det er virkelig på tide å begynne å godta dette :-)

Har du blitt vegetarianer?
Nei, det har jeg ikke. Jeg spiser minimalt med kjøtt, men jeg kan spise kjøtt når jeg føler for det. Jeg spiser kanskje kjøtt 2 ganger i uken, så det er ikke så ofte.

Hvor i Oslo bor du?
Jeg bor rett ved Grynerløkka :-)

Sover du og morten sammen hver eneste natt?
Så og si, om ikke noen av oss er i en annen by :-) Avhengig sa du ? hehe

Når skjønte du at du likte Morten?
Det var vel i slutten av uke 7. Det gikk ganske fort egentlig, lille sjarmisen <3 

Hva hadde du gjort om Morten var utro mot deg?
Da hadde jeg gjort det slutt med han, enkelt og greit. 

Har du noen gang hatt følelser for Kevin?
Nei, alltid bare sett på han som en venn :-)

Hadde du sluppet kula på Morten om dere hadde vunnet?
JA, hvor digg hadde det ikke vært med 300.000? Hehe neida, det kunne jeg aldri gjort. 

Tenker du å flytte til Tønsberg?
Jeg vil helt klart flytte til Tønsberg når jeg blir eldre og skal kjøpe hus :-)

Har du kontakt med alle fra PH?
Nei, det har ikke :-)

VI RINGER DEG

Andrea og jeg kom på en ide som kanskje kunne være morsom for både oss og dere. Vi tenkte å lage en videoblogg der vi ringer dere, hadde ikke det vært hyggelig? <3 Dere kan derfor kommentere fult navn + nummer i kommentarfeltet. Jeg kommer ikke til å godkjenne kommentarene, så det er kun jeg som vil se nummeret deres. Vi kommer til å ringe i morgen på formiddagen, så det er bare å følge med. Vi gleder oss til å snakke med dere <3 

FLYTTE TIL FROGNER
En ting er sikkert, min neste leilighet skal være på Frogner. Det er lenge siden jeg har følt meg så inspirert til å ta bilder, og det var et uendelig utvalg med steder man kunne ta fine bilder. Andrea og jeg tok masse bilder i går, og dette er bare noen få. Vi skal ut nå for å ta enda flere, det er viktig å utnytte motivasjonen mens den er på topp. Personlig synes jeg disse bildene ble mye finere og kulere enn de kjedelige oppstilte bildene vi vanligvis tar. Hva synes dere? 

Nå skal jeg ta meg en liten titt på leiligheter, kun for å drømme meg litt bort. Andrea og jeg har akkurat flyttet hit vi bor, så det er helt uaktuelt å flytte nå. Jeg kommer nok til å bli boende her til Morten og jeg flytter sammen, som mest sannsynlig enda er noen år til. Jeg ditcher ikke Andrea før hun ditcher meg, så vi får se hvor lang tid det tar. Kanskje Andrea får seg en kjæreste nå som hun er på jakt? ;-) Dette er faktisk noe av det morsomste jeg har gjort på lenge. Vi har fått inn en del mail også, så vi skal begynne å lese gjennom snart. MORO

VI SKAL REISE TIL!!

Dette er virkelig gledens dag for min del, for endelig har jeg fått med meg Morten til å reise til et sted jeg lenge har ønsket å reise til. I slutten av september reiser vi til BALI for å være der i hele 2 uker. Planen er å leie Villa på Airbnb istedenfor å bo på Hotell. Det er mye bedre å ha sitt eget sted der man har masse plass, og kan gjøre litt hva man selv vil. Vi skal mest sannsynlig reise sammen med noen flere, så dette blir moro. Jeg tar gjerne i mot masse tips til hva man må gjøre, hvilket område det er best å bo, hvor man må spise ( DER MAN KAN UNNGÅ HUNDEKJØTT) og hva man burde se. Takk på forhånd <3 

Jeg synes dette bildet passet perfekt til innlegget, haha. Typisk Morten å ødelegge bildene mine med å gå i bakgrunnen. Jeg tror ikke han alltid følger helt med, hehe. Andrea og jeg tok forresten masse bilder i går, så jeg skal vise dere resten senere. Vi har begynt å ta bildene på en litt annerledes måte, noe jeg synes ble mye kulere enn de oppstilte bildene vi vanligvis tar. Det som er gøy med dette yrket er at man alltid lærer nye ting og får nye ideer som kan gjøre bloggen bedre. Jeg gleder meg til å vise dere, bildene ble kjempe kule. 

DET BESTE OG VERSTE MED Å VÆRE JENTE

DET VERSTE MED Å VÆRE JENTE

Mensen
Ahh, trenger jeg å forklare denne egentlig? Jeg tror ikke det finnes noe mer irriterende enn mensen. 

P-piller
Hvorfor er det ikke P-piller for gutter? Jeg synes helt klar dette burde være noe begge kan gå på, og ikke bare jenter. Det er utrolig irriterende å måtte huske å ta med seg p-piller overalt. Gutter, dere vet ikke hvor heldige dere er!

Graviditet
Jeg kan ikke akkurat snakke av erfaring, og det kan godt være at jeg hadde elsket å gå gravid, selv om jeg tviler. Uansett, 9 måneder med smerte, kvalme og humørsvingninger. For å ikke snakke om fødsel??? Jeg sier det igjen, dere gutter aner ikke hvor heldige dere er. 

Shave
Gutter må også shave, i know. Det er uansett mer jobb for en jente, for vi har flere steder å shave. For å ikke snakke om sommeren da leggene må shaves nesten hver eneste dag. 

Hore
Når en jente ligger med mange så er det automatisk en hore, men når gutter gjør det så er det helt greit? De får creds av kompisene sine som samtidig rakker ned på jenter som gjør nøyaktig det samme. Det gir ingen mening, og det gjør meg oppriktig kvalm. 

Drama
Dette punktet irriterer meg virkelig med å være jente, for det er helt sykt hvor mye drama jenter lager. Det verste jeg vet er når kjæresten til en jente er utro, så begynner JENTENE å krangle, og gutten slipper unna. HÆ???

DET BESTE MED Å VÆRE JENTE

Sminke
Selv om det ofte er ganske kjedelig å sminke seg, så er jeg likevel glad for sminke. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger foundation har reddet meg fra kvisetrøbbel. Det er også gøy å kunne pynte seg litt ekstra, er det ikke? 

Lettere å komme inn på utesteder
Det er ingen hemmelighet at det er lettere for jenter å komme seg inn på utesteder enn gutter. I LA er det faktisk sånn at jenter kommer rett inn, slipper og betale inngang og drikke. Guttene må stå i kø kjempe lenge om de ikke har betalt flere tusen for et bord. Dette er veldig feil, og det burde helt klart ikke være sånn. Det er likevel en stor fordel for oss jentene. 

Bryllup
Hvem drømmer ikke om å gifte seg i en skikkelig prinsessekjole? Jeg har allerede sett for meg min kjole, så jeg krysser virkelig fingrene for at jeg kommer til å gifte meg <3 

Større utvalg av klær
Det er så mye lettere å finne jenteklær enn gutteklær, og vi har et mye større utvalg. Se på forskjellen på Cubus og H&M for eksempel. Det er så mye å velge i om du er jente, mens utvalget til guttene er nesten ikke-eksisterende. Det er også mye billgere for jenteklær enn gutteklær. 

Vi slipper unna med kjipe oppgaver
Nå snakker jeg ikke for alle jenter, og det er selvfølgelig noen som liker å gjøre ting som dette. Spør du meg er jeg veldig glad jeg slipper å bære tunge ting, bytte vinterdekk på bilen og montere møbler. 

Må ikke i militæret
Akkurat dette punktet er jeg sjeleglad for. Militæret er ikke noe for meg, og jeg er derfor veldig takknemlig for at det er frivillig om man vil eller ikke. Likestilling eller? ;-) hehe nei. 

Vi slipper stemmeskiftet
Må jeg forklare denne engang? Hehe. 

NÅR DU TAR PÅ MEG

Selv når du sover bryr du deg. Det var et eller annet med det som fikk meg til å innse hvor utrolig glad jeg er for at akkurat du er min. Selv om du kan irritere meg til tider, og gjøre ting du vet jeg ikke liker kun for å plage. Så får du meg likevel til få føle meg så lykkelig. Du er kanskje et av de staeste menneskene jeg har møtt, og du er ikke den første til å gi deg under en diskusjon. Du er akkurat som meg, og likevel får vi det til å funke så bra. I går når jeg fikk skikkelig hoste som jeg har hatt hver natt de siste ukene, så tok du hånden på ryggen min for å passe på. Jeg prøvde å snakke til deg uten å få noe svar, så du passet på selv om du sov. Det er sånne rare øyeblikk som får meg til å innse hvor heldig jeg er som har en som deg. 

Det høres sikkert klisje ut, men det føles bare så godt. Jeg er så utrolig forelsket, og endelig føler jeg at jeg kan slappe av. Du får meg til å føle meg så utrolig trygg og avslappet rundt deg. Det er bare deg, og det er verdens beste følelse. 

"MIN HEMMELIGE SØSTER"

Det er noe jeg ikke har fortalt dere før, og det er at jeg har en søster. Denne søsteren tilbringer jeg utrolig mye tid sammen med og hun er også min beste venn. Hehe neida, jeg har søsken jeg ikke har nevnt på bloggen, men Julie er ikke en av de. Jeg får utrolig mange spørsmål om Julie er søsteren min, noe jeg aldri har forstått, helt til nå. Når jeg ser på Julie ser jeg ingen likhetstrekk, for vi er veldig forskjellige. Ingen av oss har skjønt hvorfor vi alltid får spørsmål om vi er søsken, men etter bildet jeg fant i går kan jeg endelig forstå hvorfor. 

Dere forstår sikkert hvem Julie er, for herregud så like vi er på dette bildet. Det skulle ikke noe mer til enn lik hårfarge før jeg så det selv. Selv om Julie og jeg ikke har samme foreldre, eller har vi? Etter dette bildet lurer jeg på om det er noe mamma eller pappa ikke har fortalt meg. Tenk om vi egentlig hadde vært søstre, så hadde ingen av oss visst om det? En hemmelig søster hadde virkelig vært noe. Hehe neida, hun er uansett søsteren jeg aldri fikk <3

JA, JEG ER NEGATIV

Her om dagen fikk jeg en kommentar om at jeg har virket så negativ i det siste, og at jeg må begynne å sette mer pris på hva jeg har. Denne personen har helt rett, det skal jeg ikke nekte for. Jeg har vært kjempe negativ i det siste, jeg trodde ikke bare det var så synlig. Denne måneden suger, og jeg har ingen problem med å være ærlig om det. 

Dere vil nok forstå mer når jeg legger ut videoen om 22.juli, for der forklarer jeg det veldig utdypende. Juli er en vond måned for meg. Jeg sitter her mange år senere uten en pappa og traumer etter terror. Dette skjedde samme måned med to år og noen ukers mellomrom. Jeg rakk ikke å komme meg over det første sjokket før et nytt skjedde, og det har gjort noe med meg som person. Så ja, jeg er negativ. Det er bare viktig at dere forstår at jeg har perioder der jeg kan være lei meg, sur, skuffet og sliten. Jeg har ikke tenkt å legge skjul på disse periodene eller følelsene, for dette er dagboken min. Jeg synes det er viktig å vise at livet ikke er så jævla perfekt hele tiden, for det er det ikke. Vi alle går gjennom gode og dårlige perioder, sånn er livet. Det er bare å lære seg å leve med det, for det kommer til å være sånn for resten av livet.

Jeg har vært i dårlig humør de to siste ukene, og det tror jeg nok menneskene rundt meg merker. Jeg prøver virkelig så godt jeg kan å være så godt humør som overhodet mulig, men det er ikke alltid det går. Det er heldigvis bare noen uker igjen av juli, og da vil alt være mye bedre. Selv om jeg kanskje er litt negativ for tiden, så må dere vite at jeg virkelig setter pris på alt jeg har. Jeg er frisk, jeg har en fin familie, gode venner, en fantastisk kjæreste og dere. Dere aner ikke hvor takknemlig jeg er for hver og en av dere, dere har gitt meg en mulighet jeg har drømt om så lenge. En mulighet som gjør at jeg våkner med et smil om munnen hver eneste dag. Tusen takk for alle fine kommentarene jeg fikk i går, og tusen takk for at dere alltid støtter meg <3 Dere er fantastiske. Love you guys

I DAG GJORDE JEG NOE JÆVLIG

Jeg har lenge lovet dere å fortelle min historie fra 22.juli. Jeg bestemte meg for å ta det på video, da det oftere er lettere å snakke enn å skrive. I dag spilte jeg inn videoen, og det var mye verre enn hva jeg hadde forventet. Dette er følelser jeg har gjemt og fortrengt og følelser jeg ikke har kjent på, på veldig lenge. Dette kommer nok til å være noe av det mest personlige jeg kommer til å dele på denne bloggen. Dette er ting jeg ikke har snakket med noen om, så det at jeg plutselig skal dele det med så mange skremmer meg. Etter å spilt inn videoen ble jeg sittende med en rar følelse, det var både lettelse og sorg. Jeg tror jeg trengte å kjenne på følelsen jeg har stengt inne så lenge, men det var samtidig vondt. Det var som å få et slag i ansiktet, og en kraftig påminnelse på hva jeg faktisk har vært gjennom. Akkurat nå orker jeg ikke å se videoen, men jeg skal redigere den til dere med engang jeg klarer. Jeg skal prøve å få den ut denne uken <3


When life gives you a hundred reasons to cry show life that you have a thousand reasons to smile <3

NOEN HEMMELIGHETER

JEG HATER Å VISE MEG NAKEN
Som jeg har fortalt dere før så har jeg slitt veldig med mitt syn på egen kropp, og jeg tror nok dette er grunnen til dette. Man skulle trodd dette ble bedre når man er med en man virkelig stoler på, men det hjelper ikke. Neste mål er helt klart jobbe mer med meg selv. 

JEG SLITER MED Å MØTE BLIKK
Dette er faktisk noe jeg har slitt med hele livet, og jeg har ingen anelse hvorfor. Jeg hater å se andre inn i øynene, det er faktisk noe av det verste jeg vet. Alt føles så mye mer seriøst da, det liker jeg ikke

JEG SNAKKER TIL MEG SELV NÅR JEG ER ALENE
Jeg har ofte lange samtaler med meg selv når jeg er alene, og det er ofte da jeg bestemmer meg for ting. Det er ingen andre enn meg selv som kan overbevise meg så godt som det jeg kan.

JEG ER OVERBEVIST OM ET LIV ETTER DØDEN
Jeg tror 100% på spøkelser. Spøkelser er vel kanskje feil ord å bruke, men jeg tror at det finnes noe mer mellom himmel og jord. Mange vil sikkert synes jeg er teit nå, men jeg har opplevd ting man absolutt ikke kan forklare. Jeg tror også på at om du dør mens du har mye uoppgjort, så klarer du ikke å gå videre. Om dere skjønner hva jeg mener?

JEG ER KONSTANT REDD FOR Å BLI SÅRA
Dette punktet er så irriterende, dere aner ikke. Jeg tror nok dette har noe med fortiden min å gjøre, og det vil nok mest sannsynlig bli bedre når jeg får jobbet med det som plager meg. Men ja, jeg går faktisk rundt å er redd for å bli såra. Jeg har derfor veldig vanskelig for å slippe mennesker innpå meg, i tilfelle de kommer til å såre meg. Helt latterlig og utrolig irriterende. 

VIDEOBLOGG - KEVIN OG JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL

Etter at mange av dere har kommentert at jeg fikler mye med håret mitt har jeg virkelig lagt merke til det selv. Denne videoen er faktisk litt ekstrem, så jeg advarer alle dere som irriterer dere over rare ting. Som jeg alltid sier, kom gjerne med forslag til flere videoblogger <3 Håper dere liker den :-)

DET HJELPER IKKE Å RAKKE NED PÅ ANDRE

Det er vel ingen hemmelighet at jeg har fått slengt mye dritt etter meg de siste månedene. Jeg har vært veldig mislikt og dømt etter et TV-program, noe som ikke alltid har vært lett. Det som har hjulpet meg gjennom dette er alle fantastiske menneskene jeg har hatt i livet mitt, de som kjenner meg og vet hvem jeg er. Det er uansett bare kommentarer fra mennesker jeg ikke kjenner, som mest sannsynlig ikke er gammel nok til å forstå. Det er kanskje derfor det har gått overraskende bra. Jeg er stolt over meg selv på måten jeg har valgt å håndtere dette på. Det hjelper ikke å håndtere hat med hat, det hjelper heller ikke å rakke ned på andre mennesker i håp om å føle seg bedre. 

Det er kanskje derfor jeg reagerer på hvordan offentlige og kjente personer oppfører seg på nett. Det er urovekkende å se hva enkelte får seg til å si om andre mennesker, der absolutt ALLE kan se det. Jeg har selv opplevd å funnet ting om meg selv på nett, der jeg blir snakket ned om. Dette fant jeg faktisk nå nettopp, og det er vel det som er inspirasjonen til dette blogginnlegget. Jeg har ikke orket å ta meg nær av dette, for det er egentlig bare komisk. Vi er voksne og vi er forbilder, vi burde vite bedre enn å rakke ned på andre der alle kan se det. Hva skjedde med å være voksen nok til å snakke om det som plager deg? Kanskje løse opp i problemer? Denne bransjen gjør deg gal, og noen går alt for langt for å oppnå klikk og oppmerksomhet. Nå snakker jeg ikke bare om mine opplevelser, men også hva jeg har lest om andre. 

Vær så snill å husk at vi er forbilder, og at vi har mange som ser opp til oss. Det er ikke et bra forbilde å krangle eller snakke ned om andre over nettet, for hvilke signaler sender vi da? Denne bloggen kommer aldri til å være et sted der jeg snakker nedverdige om noen, for det gir meg absolutt ingenting. Jeg vil heller at mennesker skal tro jeg er en dritt, enn å kritisere andre for å løfte meg selv. Netthets er aldri greit, om du er en offentlig person eller ikke. Det er viktig at vi slår ned på dette og ikke godtar at andre blir hetset på nett. Jeg vil ikke være en av de som bruker bloggen til å slenge dritt, og jeg håper du også vil være en av de. La oss heller vise kjærlighet og ta vare på hverandre <3 Det er nok hat i denne verden, ikke la oss dyrke det enda mer. 

6 TIMERS REISE - JEG VALGTE Å BLI HJEMME


Akkurat nå befinner jeg meg i leiligheten til Andrea og meg hjemme i Oslo. Jeg skulle egentlig ha vært et helt annet sted nå, men jeg orket virkelig ikke 6 timer i bil. Planen var å reise til Trondheim i dag, men jeg valgte å bli hjemme istedenfor. Jeg har masse jobb å gjøre, og jeg har et par videoblogger som skal redigeres og spille inn, så det beste var å holde seg hjemme. Kevin kommer også imorgen, så Andrea og jeg tenkte å lage en videoblogg der vi sminker Morten og Kevin. Hva tenker dere? Hadde ikke det vært moro? 

Nå skal jeg nyte de siste dagene i Oslo, siden jeg er ikke hjemme igjen før August. Jeg drar direkte fra Trondheim til Bodø der vi igjen skal besøke foreldrene til Morten og være med på Opptur. Etter det reiser Morten, Martine, Aleksander og jeg til Portugal for å lære oss å surfe, det gleder jeg meg til. Så er egentlig planen å være hjemme i Tønsberg hele august, siden jeg har lyst å være med familie og venner. Jeg fikk nesten ikke møtt noen de få dagene vi var i Tønsberg, noe som er ganske kjipt egentlig. Jeg har derfor satt av tid til å være sammen med de i hele august. Det gleder jeg meg til <3 Det er viktig å ta vare på de menneskene du har rundt deg, det har virkelig livet latt meg erfare. 

FACEBOOK. HER / INSTAGRAM. SOFIEENILSEN / SNAPCHAT. SOFIEEC

NÅR VENNENE PRESSER DEG UTMorten var syk stakkars, haha. Det er grunnen til bekledningen ;-)


Nuggetsene er vegtar, kunne dere gjettet det?
Her ser dere litt av det jeg drev på med i går, grillvors hos Julie. For meg var det kun grilling og Pepsi Max for jeg hadde ikke tenkt meg ut. Som dere kanskje forsto på mitt forrige innlegg så er jeg lei, noe jeg var i går også. Jeg gikk faktisk å la meg klokken 18.00, men det endte med at jeg ble presset ut av vennene mine :-( ikke snilt.. De tok ikke et nei for et nei, om jeg kan si det sånn. Det var siste kveld, så de hadde selvfølgelig rett. Jeg hadde bare ikke lyst i det hele tatt, men det ble en veldig morsom kveld.

Nå skal jeg hive meg rundt for å pakke, rydde og redigere videobloggen til Kevin og meg. Denne har dere ventet på lenge, så nå er det virkelig på tide <3 Jeg har hatt ferie den siste uken, noe jeg har trengt. Det har dere sikkert merket på bloggingen min, så nå skal jeg virkelig skjerpe meg. 

DET ER OVER

Akkurat nå kjenner jeg at jeg er lei. Det er virkelig på tide å gjøre noen endringer i livet, og jeg er klar. Vi har drukket alt for mye siden januar, og jeg begynner endelig å kjenne at det er nok. Denne livsstilen er virkelig ikke noe for meg, det har jeg funnet ut. De neste ukene nå skal jeg spise sunt, sove nok og begynne å trene igjen. Herregud som jeg savner å trene. Hehe nok klaging nå, jeg var bare skikkelig lei i det jeg våknet i dag. 

Slottsfjell er uansett over for denne gang, noe jeg er glad for. Jeg tror nok Slottsfjell må endre et par ting om de skal fortsette å ha festival, ellers tror jeg folk vil slutte å kjøpe billetter. Neste år skal jeg prøve Stavern istedenfor, siden Andrea har maset så mye hehe. Jeg nektet faktisk å være med i år, noe jeg angrer litt på. Nå skal jeg begynne å pakke, for i dag skal jeg reise et sted. Jeg forteller dere om dette senere. SNAKKES <3

PARADISE HOTEL - ANGRER JEG?

Det er bare litt under to måneder siden Paradise sluttet å gå på TV, likevel virker det så fjernt. Noen ganger føles det som en drøm, og at menneskene rundt meg ikke er ekte. Dere vet at jeg egentlig hadde tenkt å trekke meg dagen før vi skulle reise til Mexico? Det føltes plutselig helt feil å skulle reise ned, men jeg klarte å overbevise meg selv. Jeg skjønte at jeg kom til å angre mer om jeg ikke dro, enn om jeg prøvde. Jeg skjønte jeg trengte å gjøre noe nytt, for jeg var ikke fornøyd med livet mitt som det var på dette tidspunktet. Det var likevel noen endringer jeg var livredd for. Jeg hadde på en måte hat/elsk forhold til livet mitt. Er det ikke merkelig? 

Nå sitter jeg er 5 måneder senere, og lever et ganske annerledes liv. Jeg har flyttet til Oslo, blogging er jobben min og jeg har kjæreste. Roomien min og kjæresten min hadde jeg aldri hatt om det ikke hadde vært for Paradise Hotel, er det ikke rart? I alle sesonger er det bare et fåtall jeg har kjent meg igjen i, så det at jeg skulle møte så mange fine mennesker hadde jeg aldri trodd. Dere kan tro jeg ble lettet når det var Andrea jeg møtte på hotellrommet i Oslo, da hadde jeg i det minste en venn, haha. Det å takke ja til å være med på Paradise Hotel er skummelt. Du vet aldri om du kommer til å gå overens med de andre deltakerne. Det må også suge å reise hele veien ned til Mexico for å så måtte reise hjem etter noen dager. Det var faktisk min største frykt. 

Du takker ja til noe som er skummelt, sånn er det bare. Det er en stor utfordring å være med på noe sånt, og jeg kan garantere at du vil lære mye om deg selv. Det er virkelig merkelig å se seg selv fra utsiden, og det har vært noen ganger jeg har vært oppriktig flau over egen oppførsel. Det har ikke vært så lett når så mange mennesker skal dømme deg ut i fra et TV-program som er klipt og limt. Selv om det har vært mange tøffe dager, så angrer jeg ikke. Jeg kan ikke angre når jeg har fått det livet jeg har fått. Takket være Paradise har jeg fått til bloggen, endelig flyttet til Oslo, fått meg verdens beste kjæreste og så mange gode venner <3 Det er bare viktig å vite at det ikke er alle som vil sitte igjen med denne følelsen.

VI ER TO OM Å SKAPE PRESS

Det er ingen hemmelighet at vi bloggere og generelt mennesker med en stemme har et enormt ansvar. Jeg føler på dette ansvaret hver eneste dag, for jeg vet at jeg har yngre mennesker som følger meg. Det er noen der ute som ser opp til meg, og jeg vet selv hvor lett man kan påvirkes. Jeg husker selv den perioden jeg ønsket Restylane for mange av bloggerne jeg leste hadde det. Jeg var 18 år gammel og lot meg likevel påvirke. Det skjer i alle aldre, men det gjør oppriktig vondt når veldig unge jenter ønsker å endre på utseendet. 

Jeg som blogger har et ansvar. Hva andre velger å gjøre med kroppen sin er ikke min sak, men for meg er det viktig at vi ikke normaliserer operasjoner og kosmetiske inngrep. Vi som bloggere har et ansvar, men det har også DU som leser dette innlegget. Du som velger å legge igjen kommentarer på godt og vondt. Det er nemlig sånn at vi er to om å skape dette presset. Etter at jeg ble en offentlig person selv, har jeg opplevd hvor stygge mennesker kan være. Jeg har opplevd å føle meg feit og stygg på grunn av kommentarer jeg har fått. Jeg har stått å studert meg selv i speilet etter at jeg fikk gjentatte kommentarer på nesen min. Kommentarer jeg valgte å ikke godkjenne, for jeg ville ikke gi disse menneskene oppmerksomheten min. Selv om jeg gjør det nå.

Senest i går fikk jeg en kommentar om at jeg er feit. Så kom det en kommentar om at man ser større ut om man bruker klær som er for små. Selv om jeg har valgt å være en offentlig person helt selv, så er jeg også bare et menneske. Jeg har følelser jeg også og jeg kan være usikker på meg selv. Det er aldri kult å få negative kommentarer om utseendet sitt, og skjer dette gjentatte ganger kan man begynne å tro på det selv. Det er akkurat derfor jeg mener at vi er to om å skape presset, og det er derfor vi ALLE må ta ansvar. Det er ikke bare mitt ansvar, det er ditt også. Du kan gjerne tenke at jeg har stor nese, liten rumpe eller er feit, men hold kjeften om det. Hva godt får du egentlig ut av å rakke ned på andres utseende? 


Dette er bildene jeg fikk kommentarer på at jeg er feit og bruker for små klær. Skjønner dere hvor sykt det egentlig er? 

Jeg tar ansvar ved å ikke blogge om operasjoner eller kosmetiske inngrep. Jeg svarer ikke på spørsmål om silikon eller skriver om min operasjon. Alt dere lurer på om silikon finner dere på google, og det kommer aldri til å være et tema på denne bloggen. Jeg tar derfor ansvar, og jeg vet selv at jeg har et større ansvar enn deg som leser. Jeg vet at jeg kan nå ut til veldig mange, og jeg vet også at mange unge jenter ser opp til meg. Det er et stort og noen ganger et skummelt ansvar å ha, men jeg prøver så godt jeg kan. Det må DU også. Tenk deg om to ganger før du velger å rakke ned på andres utseendet. Blogger eller ikke, det er aldri kult å høre at man er stygg eller feit. 

INGEN MINNER

Hva har jeg lært etter disse dagene? Ikke bestill Slottsfjellpass om du ikke tenker og være der. I går var vi kanskje to timer på Slottsfjell, og dette betale vi over 1000kr for. Vi ønsket heller å være på MTV sin sommerfest, noe som var mye morsommere. Jeg elsker å være med gjengen fra MTV, de er så hyggelige <3 I går bestemte jeg meg for å ikke være så opptatt av å dokumentere kvelden, så jeg har ingen minner jeg kan dele med dere. Jeg kan selvfølgelig skrive, men det er ikke like morsomt. Jeg vet at 90% av dere kun ser på bildene. Det er helt forståelig, for jeg er en av de selv. Teksten skal være veldig bra om jeg skal lese hele, noe denne teksten ikke er. 

Det er uansett viktig å skrive for den 10% som faktisk leser teksten, dere liker jeg. Dette er første dagen siden vi ankom Tønsberg at vi har klart å stå opp før 12.30. Det har dere kanskje merket på bloggen også? Vanligvis legger jeg ut innlegg 09.00, og nå? hehe. Nå skal vi bare spise litt mat før vi skal videre til Julie. Hun skal ha vors/fest for oss som ikke skal på Slottsfjell i dag. Vi skal grille og kose oss, noe jeg ser frem til. Jeg har kun med meg vegetarprodukter, og jeg vet det er mange av dere som ønsker at jeg skal dele oppskrifter med dere. Jeg skal ta bilder i dag, så skal dere få vite mer om hva jeg spiser i morgen <3 vi snakkes senere. 

UKENS SPØRSMÅL

Hva tenker du om at Morten beskyldes for å være utro? Har du mottatt bevis? 
Jeg snakket med Isabel om akkurat dette før jeg valgte å dele på bloggen at Morten og jeg var sammen. Hun har vært gjennom det samme, og jeg vet at de gikk gjennom mye. Hun anbefalte meg å ikke dele det på bloggen med mindre jeg stolte 100% på Morten, for det alltid er noen som vil ødelegge. Jeg stoler på Morten og valgte derfor å dele det med dere. At han beskyldes for å være utro er ikke noe jeg tenker over, for det er rett og slett umulig da vi har vært sammen hver eneste dag. Morten er heller ikke typen til å være utro. Nei, jeg har ikke mottatt bevis som forventet :-) 

Tjener du penger på hvert innlegg du legger ut ?
Nei, det gjør jeg ikke. Jeg tjener kun penger på annonse. Før fikk man betalt per klikk, men sånn er det ikke nå mer :-)

Hvor er genseren fra ?
Den er fra urban <3 Du finner den HER

Kan du lage en video om Utøya?
Jeg skal lage en video der jeg forteller dere hva som skjedde. Den kommer om ikke så alt for lenge :-)

Har du eget hus i Tønsberg?
Nei, mamma har leilighet her :-)

Kan du ha et innlegg om tatoveringene dine?
Det kan jeg få til. Jeg tror kanskje ikke det er så interessant da?

Du liker dyr, men du er ikke vegetarianer?
Dette er faktisk noe av det dummeste jeg har hørt, man kan like dyr selv om man spiser kjøtt. Jeg spiser veldig lite kjøtt vel og merke, for jeg har som mål å ikke spise kjøtt. Jeg er ikke så glad i kjøtt, og det er absolutt ikke et behov jeg har :-) Jeg spiser kjøtt når jeg føler for det, eller blir invitert på middager. Jeg spiste kjøtt i dag, men før det har jeg ikke spist det på over en uke. 

Hvordan får du så mye volume i håret?
Jeg vet faktisk ikke, jeg tror det er for at jeg har tykt hår. Jeg tuperer det ikke og bruker heller ikke hårprodukter. 

Når kommer videoen til Kevin og deg?
Med engang vi er ferdig på Slottsfjell skal jeg redigere den <3 

Kan du lage en video der du sminker Morten?
Det høres moro ut! Ja :-D

Hvor er jakken din fra?
Den er fra Urban <3

8 FAKTA OM FORHOLDET TIL MORTEN OG MEG

Det er utrolig mange som har spurt om jeg kan lage et innlegg der jeg skriver ned noen fakta om forholdet til Morten og meg. Siden det er så mange som ønsker dette tenkte jeg at det var på tide å dele noen morsomme og rare fakta med dere. Enjoy ♥

VI KRANGLER SJELDENT, MEN DISKUTERER OFTE
Det som skremte meg med å bli sammen med Morten er at vi har en veldig lik personlighet, noe jeg trodde kunne føre til masse krangling. Det er ingen hemmelighet at vi begge er kjempe sta, og ingen av oss gir oss med det første. I tillegg elsker begge å ha rett, så vi er jo egentlig en veldig dårlig kombinasjon. Likevel så krangler vi nesten aldri, men vi diskuterer som et gammelt ektepar istedenfor hehe. 

VI HAR UTVIKLET ET BABYSPRÅK
Denne er nesten litt klein, eller den er klein. Av en eller annen grunn har Morten og jeg utviklet et babyspråk sammen, så vi snakker som to små barn til hverandre. Dette er spesielt om en ønsker å få viljen sin, så sutrer vi. Jeg klarer ikke helt å forklare dette punktet, det er bare super sært.

VI HAR MYE FELLES INTERESSERER 
Det jeg digger med Morten er at vi liker mye av de samme tingene, og begge er veldig spontane. Dere som har fulgt bloggen min en stund vet hvor spontan jeg er, derfor passer det perfekt å være sammen med en som er lik <3

VI HAR SOVET SAMMEN NESTEN HVER NATT SIDEN VI KOM HJEM
Separasjonsangst sa du? Det er ikke mange netter vi har sovet uten hverandre etter vi kom hjem, men det er bare koselig.

VI HOLDER ALDRI HENDER
Her om dagen tok Morten hånden min, og da kom vi på at vi aldri har holdt hender før. Er ikke det supersært? haha

KYSS DEN
For noen uker siden startet Morten med noe veldig spesielt. Han ber meg kysse fingeren sin, så takker han etterpå. " Kyss den", "takk" haha. 

VI HAR ALDRI VÆRT PÅ DATE
For hvert punkt jeg skriver så skjønner jeg hvor sær Morten og jeg er. Det er nok helt normalt å dra på date med kjæresten sin, men det er ikke noe vi har gjort. Vi har selvfølgelig vært ute å spist sammen, men da har det vært for at vi ikke orker å lage egen middag. Får håpe Morten inviterer meg på date snart, hehe ;-)

VI HAR HELT FORSKJELLIKG DØGNRYTME
Morten liker å legge seg sent og sove lenge, jeg er heelt motsatt. Jeg vil legge meg tidlig og stå opp tidlig. Det er mye bedre å faktisk få noe ut av dagen enn å sove den bort. 

ANSETTE MIN EGEN VENNINNE?

Jakke. Bikbok // Topp. Bikbok // Shorts. Cubus// Belte. Gina

Ble ikke disse bildene fine? Er det et menneske jeg gjerne skulle ansatt så er det Julie D. Hun har alltid vært flink til å ta bilder, og jeg blir alltid like fornøyd når hun tar bilder av meg. Ikke nok med at hun er flink til å komme med ideer og finne det perfekte lys, har hun også et veldig bra kamera. Julie skal kanskje flytte til Oslo etter sommeren, så kanskje jeg skal ansette hun som min fotograf? Bilder er veldig viktig når det kommer til blogg, så det hadde vært en god investering, haha. 

Nå skal vi snart på MTV sin sommerfest på Foynhagen her i Tønsberg. Vi må løpe litt frem og tilbake i dag, for jeg vil virkelig være på Slottsfjell den siste dagen. Vi kjøpte ikke billett til alle dagene, kun torsdag og fredag. Kanskje vi sees på Foynhagen eller fjellet? <3 

IKKE HELT MIN GREIEVi er kanskje verdens dårligste kombo med mennesker, for ingen av oss klarer å stå opp. Vi skulle egentlig stå opp tidlig for å dra til Julie D på vors, men her sitter vi. Noen av oss har akkurat våknet, mens resten har akkurat kommet ut av dusjen. Jeg er virkelig ikke laget for dette livet, og jeg kjenner nå at jeg gleder meg til det er over. Jeg må også si at jeg er kjempe skuffet over årets line-up, skjerpings Slottsfjell. Hadde det ikke vært for at jeg er fra Tønsberg hadde jeg aldri orket å bruke pengene mine på dette, da er brygga like bra og ikke minst mye billigere.

En ting jeg lærte etter i går, ALDRI stå foran under en konsert. Jeg har aldri blitt dyttet så mye i hele mitt liv, dere kan tro jeg ble sur. Jeg har skjønt at det tydeligvis er meningen når man står foran, så jeg bestemte meg for å gå. Ikke helt min greie å bli dyttet, kastet drikke på og krangle. Jeg tenker at det må være litt skummelt også ? Nå skal jeg slutte å være den kjipe bestemoren, hehe. Vi snakkes senere <3

DET ER EN SELVFØLGE Å DRA TIL SYDEN

Ferien er nå godt i gang, og loggen på Instagram er på nytt fylt med feriebilder. Jeg skal ikke nekte for at jeg er sjalu når jeg ser disse bildene, for selvfølgelig vil jeg også ut å reise. Hadde det ikke vært for at vi skal på surfeskole, så hadde jeg ikke hatt noen planer om å reise til utlandet i sommerferien. Det er da spørsmålene kommer. "Hæ? skal du virkelig ikke til syden i sommer?" Akkurat som det skulle være en selvfølge. Er det virkelig sånn at man  reise til syden kun for at det er sommerferie? Hva skjedde med hytta på Kragerø eller helgeturen til sommerland i bø? Er ikke det bra nok, kun for at det er sommerferie? 

Jeg dro ikke til syden før jeg var 18 år og begynte å tjene mine egne penger. Det er ikke bare bare å være alenemor med 3 barn. Det sier seg vel selv at det blir dyrt med en sydentur da, og det er ikke alle som har råd til det. Jeg synes det er dyrt å bare betale min egen reise. Tenk om jeg skulle betalt for 3 til. Selv med den lønnen jeg har nå ville det vært mye penger, og jeg har greit. Jeg har heller ingen store utgifter som huslån og billån som kanskje mange andre har.

Vi må virkelig slutte å normalisere dette med å dra til syden. Noen har råd og andre har ikke, og begge delene burde være helt OK. Det skal ikke være sånn at man skal føle seg dum eller teit for at man ikke skal til Hellas sammen med familien. Jeg har selv kjent på den følelsen, og det er ikke gøy. Det var så kjipt noen ganger at jeg løy om det, og de andre barna fant det ut. Akkurat nå kan jeg ikke forstå hva jeg var flau over, men så har jeg også blitt voksen. Det er ikke alltid lett å være barn, og iallfall ikke når vi skaper unødvendig press om hva man MÅ gjøre i sommerferien. Om du velger å reise til Hellas eller Kragerø så er da begge delene like hyggelig. Du kan også være hjemme en hel sommer, NOE SOM ER HELT GREIT. Det viktigste er at du er sammen med de du bryr deg om, og ikke om hvor i verden du befinner deg. 

FØR JEG DØR

Det som både er skremmende og fascinerende med livet er at vi aldri vet når vi skal dø. Det kan skje når som helst, og det skremmer meg. Nei, jeg har ikke dødsangst, men det er likevel en tanke som slår meg i ny og ne. Helt siden jeg var liten har jeg hatt en liste med ting jeg skal gjøre og oppleve før jeg dør. Her er den.

♥ FLYTTE TIL UTLANDET
Livet er alt for kort til å bo i Norge for resten av livet. Jeg vil oppleve andre kulturer, mennesker og byer. Jeg vil utvikle og utfordre meg selv, og det å flytte til et sted du ikke kjenner noen er virkelig å utfordre seg selv. Jeg har snakket lenge om å flytte til LA, og jeg tror nok at dette er noe jeg vil gjøre etterhvert. 

♥HOPPE I FALLSKJERM
Jeg har høydeskrekk og flyskrekk, likevel har jeg kjempe lyst å hoppe i fallskjerm. Det er nok jævlig skummelt, men herregud for en opplevelse det må være. 

♥STARTE ET SHELTER
Dette har jeg også fortalt dere om før. Jeg er 100% sikker på at jeg skal starte et Shelter et eller annet sted i utlandet der jeg skal hjelpe hjemløse dyr. Drømmejobben ♥

♥ DRA TIL AUSTRALIA
Jeg har så utrolig lyst å reise til Australia, og det er helt klart noe jeg skal gjøre med engang jeg har mulighet. 

♥ GIFTE MEG
Jeg er enda en liten jente som drømmer om et stort bryllup med prinsessekjole, hehe. Det er også så utrolig fint, det å ha funnet den rette som du ønsker å dele resten av livet sammen med. 

♥ FÅ EN HEST
Morten kommer til å hate meg for dette punktet, men det er ikke mitt problem hehe. For dere som ikke vet det så var jeg en skikkelig hestejente før, og ønsket om hest er enda der. Når livet mitt begynner å roe seg ned skal jeg ha en hest, uansett hva Morten sier. 

♥ KJØPE DRØMMEHUSET
Jeg har allerede sett for meg drømmehuset mitt, og jeg kommer ikke til å gi meg før jeg finner et hus som ligner. Det skal ligge ved sjøen og være gammelt, men renovert. Det skal ha store vinduer, og selvfølgelig være i Tønsberg eller på Nøtterøy. Kanskje Tjøme også? 

♥ REISE JORDA RUNDT
Nesten iallfall. Det er ikke alle stedene jeg har behov for å besøke, men jeg skal ha vært reist så mye som mulig før jeg dør.

♥ STARTE NOE EGET
Sminkemerke, klesmerke, bok et eller annet. Jeg vil gjøre noe som er mitt. 

♥ HJELPE NOEN SOM TRENGER DET
Jeg vil enten reise ned til et barnehjem eller hjelpe til i en familie. Jeg har lyst til å hjelpe mennesker på flukt og de som er i nød. Akkurat hva har jeg ikke funnet ut enda, men jeg vet at jeg skal hjelpe andre som ikke har vært like heldige som meg. 

DET BLIR BARE VERREBody. Nelly // Jakke. Bikbok // Bukse. Carlings

I natt hadde jeg den jævligste natten jeg har hatt på lenge, og jeg har kanskje sovet tre timer sammenlagt. Jeg begynner virkelig å lure på om jeg har fått halsbetennelse, det er så vondt. Det er så ille at jeg har hostet uten stopp i 5 timer. Jeg trodde jeg skulle spy et par ganger. Halsen min er kjempe hoven og klør. Jeg har aldri opplevd å vært plaget så her lenge før, så jeg blir litt bekymret. Det har bare blitt verre, og ikke bedre. Jeg har prøvd alle tipsene jeg fikk fra dere lesere, men ingenting hjalp. Det er kanskje på tide å komme seg til legen? Eneste problemet er at legen min enda er i Trondheim, haha herregud. Jeg innså nettopp hvor utrolig lat jeg er. 

I dag har vi vår første dag på Slottsfjell. Vi skal i vei klokken 15.00 for å se på Julie Bergan, det blir moro. Hvordan jeg skal overleve disse dagene kan jeg ikke forstå. En ting er sikkert, det blir IKKE noe alkohol på meg. Jeg hater egentlig å være edru rundt fulle mennesker, men i dag får jeg bare holde ut. Så får jeg krysse fingrene å håpe at jeg er bedre form imorgen. Om dere vil følge med på hva vi gjør i dag, add Sofieeec på snapchat <3

"MORTEN ER UTRO MOT DEG"

I går møtte jeg en jente som reagerte på videoen til Morten og meg der han sier at vi har hatt kontakt siden vi kom hjem fra Mexico. Grunnen til at hun reagerte var for at hun hadde møtt Morten på byen etter vi kom hjem, der hun fortalte meg at hun hadde blitt med han hjem. Jeg reagerte ikke noe på det da, for det var faktisk en liten periode Morten og jeg ikke hadde så god kontakt. Paradiseboblen skremte nok oss begge, og jeg tror ingen av oss hadde troen på noe forhold etter vi kom hjem. Vi snakket likevel og holdt kontakten, men vi hadde ingen forpliktelser til hverandre. Det tok vel ikke mer enn to uker før vi kom tilbake til der vi var i Mexico, så vi fant ut relativt fort at vi ønsket å være sammen. Det var akkurat derfor jeg ikke reagerte på hva hun sa til meg, for han var singel å kunne gjøre hva han ville på den tiden. 

Etter å ha snakket med hun glemte jeg det helt, og jeg kom ikke på det før i dag. Jeg fortalte selvfølgelig Morten hva jeg ble fortalt i går, og gjett hva? Det var ikke sant. Jeg synes det er helt sykt å se hvor langt enkelte går for å ødelegge, det er nesten litt komisk. Hun skal virkelig ha klapp på skulderen for å være såpass tøff, for hva hadde hun gjort om jeg hadde sagt noe til han? Det måtte jo ha vært utrolig kleint å bli konfrontert for noe du åpenlyst lyver om. Det er heller ikke lenge siden jeg opplevde noe lignende, bare at dette handlet om Martine Lunde. Jeg møtte en voksen dame som utga seg for å være venninnen til Martine. Hun spurte meg om alt var bra mellom oss nå, for hun visste at vi hadde kommet litt dårlig ut. Jeg skjønte absolutt ingenting, for Martine er en av de jeg har best kontakt med. Vi snakker sammen nesten hver eneste dag og vi har aldri vært uvenner. Det visste seg senere at Martine ikke kjente henne, så hun diktet faktisk opp dette for å få litt informasjon. 

Det er synd å si, men jeg blir veldig skeptisk til mennesker rundt meg når jeg ser hvordan enkelte holder på. Det skremmer meg at noen går så langt bare for å ødelegge, har man virkelig ikke bedre ting å finne på? Det er ofte jeg får kommentarer på at Morten har vært utro, noe som absolutt ikke stemmer. Dagene og tidspunktene folk kommer med er tider Morten og jeg har vært sammen. Vi er heldigvis så trygge på hverandre at ukjente på byen og kommentarer på bloggen ikke ødelegger for oss. Morten er virkelig verdens beste gutt, så jeg vet at han aldri ville gjort noe sånt mot meg.

IKKE GLEM

Noen ganger tar jeg meg selv i å glemme hvor heldig jeg egentlig er. Selv om denne måneden er tung, og humøret mitt er veldig svingete så har jeg det sykt bra. Det er egentlig litt rart det der, hvor dårlig vi mennesker er til å sette pris på ting. Man jobber for å oppnå visse mål og krav man har til seg selv, så er man fornøyd når man klarer det, så glemmer man det siden. Du glemmer det kanskje ikke, men du glemmer å sette pris på det. For da har du satt deg høyere mål, og klarer derfor ikke å være fornøyd med det du har oppnådd.

Misforstå meg rett, det er viktig å jobbe for de tingene man vil oppnå. Det er også viktig å sette krav og utfordre seg selv. Det er bare viktig å ikke glemme hvor heldig man egentlig er. Det er også viktig å være stolt over seg selv, og kunne skryte av hva du har oppnådd. Akkurat nå er livet mitt perfekt og det høres kanskje klisje ut. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle klare å få et normalt liv etter Utøya, men det klarte jeg. Jeg har klart å oppnå alle målene jeg har satt meg, og jeg er så jævlig stolt over meg selv. Jeg har hundre grunner til å smile, og det er akkurat dette som får meg gjennom måneder som dette. Hva som har skjedd i fortiden min kan jeg ikke gjøre noe med, men jeg kan bestemme selv hvordan jeg ønsker at fremtiden min skal se ut.


Dette bildet ble tatt i forbindelse med en bok om Utøya som jeg var med i. Jeg husker enda hvor negativ jeg var til livet da, hadde jeg bare visst.. <3

EN TING JEG HAR LÆRT
Akkurat nå befinner jeg meg i sengen sammen med Julie D, Julie B, Sebastian og Morten. Alle utenom Morten og meg sov på hotell i dag, så nå kom resten av gjengen hjem til meg. Av en eller annen merkelig grunn har alle masse energi, noe som virkelig ikke er forståelig. Hadde det ikke vært for denne bloggen så hadde jeg sovet enda. Det er vel kanskje ikke bloggen som ødelegger søvnen min, men heller vennene mine som er litt irriterende akkurat nå, haha. Det var litt av en kveld i går, og er det en ting jeg har lært så er det og aldri dra ut på byen når du har en dårlig dag.

Nå skal jeg komme meg på tur med Celine, så skal jeg begynne å ordne meg. Vi skal ikke på Slottsfjell i dag som resten av Tønsberg, så planen er å dra til Julie å grille. Alle utenom Morten og meg er gira på å dra ut, så jeg vil vel si at vi har blitt et gammelt ektepar, hehe. Vi får se hva som skjer i kveld, om de klarer og overtale oss eller ikke. Snakkes senere <3

SJALU

Nå har vi akkurat levert resten av gjengen på hotell, mens Morten og jeg sover hjemme hos meg i natt. Sånn er livet med hund, man kan ikke alltid gjøre alt man ønsker. Vi får derfor lage vår egen hotellfrokost imorgen, jeg er ikke sjalu i det hele tatt :-) Nå skal vi snart dra på vors til en venninne før vi skal på Tropical Tuesday. De andre startet klokken 14.00 som er alt for tidlig for min del, haha. Vi drar derfor nå istedenfor. Jeg skal prøve å ta masse bilder i dag. 

5 PÅSTANDER OM MEG

Det skjer ofte at jeg leser påstander og rykter om meg selv. Som jeg har fortalt dere selv så slettet jeg Jodel for lenge siden, men jeg får fortsatt tilsendt ting som er skrevet om meg av venner og bekjente. Jeg får også kommentarer på bloggen og møter mennesker som har hørt diverse ting om meg. Etter at jeg hadde åpen snap i går fikk jeg også veldig mange rare spørsmål om meg som dere hadde hørt. Jeg tenkte derfor å ta opp noen av disse påstandene og svare dere.

Forholdet til deg og Morten er et PR-stunt.
Det at noen enda tror dette synes jeg er litt morsomt. Det er ikke lenge siden jeg ble med Morten hjem for å hilse på foreldrene hans, og det hadde vel vært å dratt den litt langt? haha. Forholdet vårt er ikke et PR-stunt. Vi har det veldig bra sammen <3

Flere av vennene Sofie hadde før PH har tatt avstand fra henne i ettertid.
Ingen av vennene mine har tatt avstand fra meg etter PH. Jeg skjønner ikke helt hvorfor de skulle gjort det? For at jeg har endret meg som person, og tror jeg er mye bedre enn alle andre? Hehe nei, jeg er fortsatt den samme jenta jeg var før jeg dro. Livet mitt har selvfølgelig blitt veldig annerledes, og jeg er mye mer opptatt nå enn hva jeg var før jeg dro. Tiden strekker derfor ikke like bra til, men jeg er alltid tilgjengelig om de skal trenge meg.

Jeg har ikke besøkt mamma siden jeg kom hjem fra Mexico, på grunn av at jeg har et dårlig forhold til henne.
Denne har jeg også fått på bloggen, at jeg ikke bryr meg om henne for at jeg ikke har dratt til Tromsø. Nei, jeg har rett og slett ikke hatt tid. Det har skjedd noe hver eneste uke siden vi kom hjem, så jeg rakk ikke å møte mamma før hun var i Tønsberg. Mamma og jeg har et veldig godt forhold, og jeg hadde aldri klart meg uten henne <3

Sofie hadde kjæreste under oppholdet på Paradise.
Denne fikk jeg tilsendt av en venninne i Trondheim, og jeg fikk faktisk spørsmål sist jeg var på byen der. Nei, jeg hadde ikke kjæreste under oppholdet på Paradise Hotel. Vi gjorde det slutt om sommeren, men hadde likevel et godt forhold da jeg reiste. Vi er venner den dag i dag, men vi var aldri sammen under innspillingen. Du får ikke lov å være med på Paradise om du har kjæreste. 

Sofie bruker Utøya kun for å få klikk på bloggen. Hun innrømte det på byen
Denne fikk jeg på snap av en jente som mente at jeg hadde innrømt dette til venninnen hennes. Hun hadde også fått høre det av mange andre, så hun lurte rett og slett på hvordan jeg hadde samvittighet. Jeg føler egentlig ikke at jeg trenger å forklare dette, for det sier seg vel selv? Selvfølgelig bruker jeg ikke noe av det verste som har skjedd meg for å få klikk på bloggen. 

EN TØFF UKE

annonse
Kjole. HER // Jakke. Urban

Det er et eller annet som skjer med kroppen når jeg har ferie. Eller,vi kan vel egentlig ikke kalle det en for ferie når blogg er en 24/7 jobb. Selv om dette er noe jeg må gjøre hver eneste dag så elsker jeg denne bloggen, det gir meg så mye. Det er helt greit å ikke ha ferie, for man trenger vel ikke ferie fra et liv man virkelig elsker? Nå snakker jeg meg bort her, for det jeg egentlig skulle snakke om var hvor mye lengre jeg sover når kroppen går i feriemodus. Vanligvis står jeg opp klokken 09.00, nå våkner jeg ikke før nærmere 12. Det som irriterer meg mest er at jeg er kjempe trøtt når jeg våkner etter 10 timer med søvn, så irriterende. Noen som har noen gode tips? 

I dag starter faktisk helvetesuka. Jeg liker å kalle den det, for å drikke alkohol hver eneste dag, flere dager etter hverandre er ikke noe for meg. Jeg er sliten etter en dag med alkohol, og denne uken skal vi drikke 5 dager etter hverandre. Slottsfjell starter ikke før i morgen, men i dag er det Tropical Tuesday på Foynhagen. Det var utrolig morsomt forrige gang, så jeg gleder meg masse. Jeg tror nok jeg kommer til å begrense meg veldig disse dagene, for jeg ønsker virkelig ikke å dra den helt ut i 5 dager. Det er uansett mye morsommere når man ikke er for full, så jeg skjønner uansett ikke vitsen. Grunde er jo faktisk et levende bevis på at man kan ha det like morsomt selv om man bare drikker Redbull ;-)

SPØRSMÅLSRUNDE / SNAPCHAT

Hvordan er det å være kjendis?
Helt ærlig så ser ikke jeg på meg selv som kjendis. Jeg synes enda det er litt rart når noen faktisk vil ta bilde med meg, for jeg er jo bare meg. Vanskelig å forklare, men jeg ser ikke på meg selv som kjendis. Det jeg likevel merker forskjell på er at alle plutselig skal ha en mening og meg på godt og vondt. Alt jeg gjør blir dømt og jeg føler veldig på det at jeg plutselig har mange som ser opp til meg. Det er helt klart et press, som noen ganger kan skremme meg. Jeg liker likevel livet jeg har nå veldig godt <3

Hva var det beste med Paradise Hotel?
Helt klart menneskene som var med. Vi hadde det skikkelig fint sammen og stemningen var nesten alltid bra. Det var også utrolig digg å bo på et luksushotell, der vi fikk servert mat flere ganger om dagen. 

Ser du for deg å få barn sammen med Morten? 
Det er ikke noe jeg har tenkt på enda, og som dere sikkert vet så er ikke behovet for barn der. Om jeg noen gang skal ombestemme meg, så er det selvfølgelig Morten jeg vil få barn med <3

Hvor mange år har du drevet med blogging?
6 år har jeg drevet med blogging :-)

Bor jeg fortsatt sammen med Andrea?
Det gjør jeg :-) Det var Morten sin leilighet jeg la ut bilde av for noen dager siden, så vi har ikke flyttet sammen. 

Hva liker du best med Morten?
Vanskelig, for jeg det er utrolig mye jeg liker med Morten. Jeg liker hvordan han tar vare på meg. Hvor morsomt vi har det sammen, og at vi alltid utfordrer hverandre. 

Er Kevin og Andrea sammen?
Nei, det er de ikke :-)

Likte du Morten fra starten?
Morten og jeg har alltid kommet godt overens. Det var derfor jeg var så frem og tilbake i uke 2 når han var i fare. Spillemessig ville jeg ha han ut, men skulle jeg velge ut fra trivsel så ville jeg ha han der. 

Kan du lage en sminkevideo? 
Det skal jeg få til :-)

Om du kunne vært med på PH neste år, hadde du takket ja?
Absolutt ikke :-) Det var en opplevelse jeg er veldig glad for å ha, men jeg ville aldri gjort det igjen.

Hva får deg til å smile?
Veldig mye faktisk. Vennene mine, reise, familie, nye opplevelser, dyr, rettferdighet, når gode ting skjer og snille mennesker. Denne listen er nesten uendelig, haha <3

Hva var det første du tenkte om Morten?
Cocky, haha! Han er enda cocky, men det kler personligheten hans veldig bra

Hvor mange kjærester har du hatt?
Jeg har hatt to seriøse forhold før Morten :-)

Hvordan er forholdet mellom deltakerne den dag i dag?
Litt blandet. Alle har kommet tilbake til sine vanlige liv, så vi har ikke så godt kontakt som før.

Skal du til Trondheim snart? 
Ja, Julie og jeg reiser til Trondheim på søndag :-)

Hvem fra Paradise har du best kontakt med?
Morten, Andrea, Kevin, Martine L og Martine J. 

Hvor redigerer du bildene dine ?
Jeg redigerer HER og HER 

Hvilken jobb ville du hatt om du ikke hadde blogget?
Veterinær eller politi.

Hvor lenge har du og Morten vært sammen?
Det har vel vært oss siden februar, men vi ble ikke sammen før i April. Så hele 3 måneder, haha!

Hva er det skumleste du har opplevd?
Helt klart 22.juli

Hva hadde du sagt om Morten ville gifte seg med deg?
Om mange mange år vil jeg si ja. Det er jo Morten jeg vil være sammen med :-)

Hvor høy er du?
172 cm 

Hva er det beste med å ha blogg?
Det at jeg kan uttrykke tankene og følelsene mine på min egen plattform. Jeg elsker å skrive og dele ting med dere, det gir meg så utrolig mye. 

Hvorfor meldte du deg på Paradise?
For opplevelsen sin skyld. Jeg hadde lyst å prøve noe nytt og utfordre meg selv.

Er du sur for at du ikke vant Paradise Hotel?
Absolutt ikke. Kevin og Martine fortjente det, virkelig :-)

Har du et godt forhold til foreldrene dine?
Pappa er død, som dere kanskje vet. Mamma har jeg et veldig godt forhold til, hun er verdens beste <3

Hvordan ble du kjent med Isabel Raad?
Vi møttes på byen, så har vi hatt kontakt siden. Utrolig fin jente, jeg digger henne!

Har Morten blitt sjekket opp av andre mens dere har vært sammen? Og motsatt
Det har vi begge, men ingen av oss har reagert noe særlig på det. Så lenge man ikke flørter tilbake, så har det egentlig ingenting å si. Morten er jo veldig kjekk, så det er heelt forståelig ;-) 

Har Morten møtt moren din?
Ja, en gang :-)

Hva er din favorittby i Norge?
Tønsberg, helt klart <3

LITT UHELDIG


Morten skal vise hvordan jeg kysser, haha. Thank you <3

Vi har akkurat kommet inn døren, så vi har virkelig fått utnyttet dagen. Kort oppsummert, shopping, spise, sightseen, bilder og verdens ende. Vi har hatt en utrolig fin dag i dag, og jeg koser meg veldig sammen med squaden på tur. Det eneste er at vi var litt uheldig med er været. Skal man virkelig vise Tønsberg og Tjøme fra sin beste side må det være sol og blå himmel. Det er uansett ikke noe man kan gjøre med været, så vi får krysse fingrene for bedre vær under Slottsfjell. Nå holder vi på å lage litt mat, og etter det skal jeg svare på spørsmålene dere stilte meg på Snapchat. Jeg fikk over 300 snaps, så jeg kan dessverre ikke svare dere alle. Jeg skal likevel prøve å svare så godt jeg kan på spørsmålene jeg velger å ta med. Kom gjerne med tilbakemelding om dette er noe dere ønsker mer av, da jeg aldri har gjort det før :-) 

EN KVELD UTEN SOSIALE MEDIER

Akkurat nå sitter jeg her å blogger mens alle andre venter på meg. Dette er standar, og det skjer nesten hver eneste dag. Det er kanskje det som er kjipt med å reise sammen med meg, for jeg må faktisk prioritere bloggen. Jeg har heldigvis veldig forståelsesfulle venner, ellers hadde aldri dette gått. Tusen takk dere <3 Hadde jeg vært smart så hadde jeg skrevet litt i går, men jeg valgte faktisk å legge vekk alt av sosiale medier. I går koset vi oss med grillmat og drikke. Jeg tok ikke et eneste bilde heller, noe som er veldig ulikt meg. Jeg tror jeg skal begynne å ha flere sånne kvelder, for det var utrolig deilig. Det er ikke så lenge siden Morten og jeg hadde mobilfri kveld, jeg vet ikke om dere husker det? Vi var iallfall mye mer sammen og jeg fikk med meg hele filmen til en forandring. 

Nå skal vi inn til Tønsberg for resten av gjengen skal shoppe litt. Sebastian spurte om det fantes klesbutikker i Tønsberg, haha altså? Jeg lurer på hvor han tror vi befinner oss. Etter det må vi selvfølgelig på brygga for å spise, også skal vi ha omvisning i Tønsberg. Jeg har utrolig lyst å vise de og dere verdens ende, men været er ikke spesielt bra i dag. Det er et sted man burde dra når solen skinner, ellers er det ikke spesielt hyggelig. Vi får se hva vi finner på. Dere kan følge meg på Snapchat Sofieeec om dere vil følge med hva vi gjør i dag <3 

10 STEG TILBAKE

Det er akkurat sånn ting føles ut nå, at ingenting går fremover. Jeg har alltid hatt dager som har vært bra også har jeg hatt dager som ikke var fult så bra. De to siste ukene har bare vært negative. Jeg har vært utrolig nedfor, og ikke hatt energi til å gjøre noe som helst. Jeg skulle ønske jeg kunne glede meg til jul, men jeg gleder meg ikke litt engang. Nå er det faktisk bare 3 dager til jul, og hadde ting vært som de skulle ha vært så hadde jeg gledet meg som et litt barn. Jeg er den typen som elsker å åpne julegaver, være med familie å bare ha det hyggelig. Sånn blir det altså ikke i år.

Det eneste positive med denne tiden er at det er juleferie, endelig litt fri fra skolen. Jeg burde egentlig være glad nå, for jeg klarte å fullføre dette skoleåret. Jeg trodde faktisk aldri at jeg kom til å greie det, aldri. Det har vært perioder jeg ikke har klart å komme meg på skolen, perioder der jeg har vært helt ubrukelig. Perioder der jeg var klar for å gå til læreren min å si at jeg klarer ikke mer, jeg slutter. Jeg klarte faktisk det. Jeg klarte mitt første skoleår på VGS. Etter 22.Juli trodde jeg aldri at jeg skulle klare noe som helst, jeg trodde aldri jeg skulle få tilbake livet mitt igjen. Nå har jeg nettopp klart å gått et halvt år på skolen uten å droppe ut, og jeg klarer ikke å være fornøyd med det? Jeg har bare lyst å legge meg under dyna å være der for alltid. 

Snart begynner rettssaken mot han også, og som det har stått om i avisa den kommer til å bli forferdelig.Han skal forklare detaljert om drapene og alt han gjorde. Filmer og bilder fra utøya kommer til å bli vist, og dette er i April. Da er det 2 måneder til skoleslutt, tenk om rettssaken tar helt knekken på meg? At jeg ikke klarer å fullføre de 2 siste månedene jeg har igjen av VG1. Så blir det andre julen uten pappa, det blir også veldig rart. Jeg tenker også på de som mistet barna sine 22.07, første julen deres uten noen som egentlig skulle vært der. Jeg får så vondt inne i meg, og hadde det vært noe jeg kunne gjort for at det skulle bli litt bedre for dem så hadde jeg gjort det, virkelig. Nå skal jeg ikke bare skrive negative ting, så jeg håper alle dere får en god jul med venner og familie. Får alt dere ønsker dere og spiser mye god mat. Tilbringer masse tid sammen med familien. GOD JUL ALLE SAMMEN <3


Dere skjønner sikkert når dette innlegget er skrevet. 21.12.2011 er datoen, det er nesten 6 år siden. Det er rart å tenke å se hvor annerledes livet mitt er nå. Kunne jeg sagt noe til Sofie 16 år, ville jeg sagt at det kom til å ordne seg. Ikke gi opp.

JEG BLE DOPET NED

Nå som festivalene er godt i gang ønsker jeg å komme med en liten påminnelse til dere. De fleste vet dette allerede, men noen ganger glemmer man. For 6 år siden opplevde jeg å bli dopet ned da jeg befant meg et sted jeg ikke burde ha vært. Vi sneik oss inn på en camp under en festival. Det var et par eldre gutter som hjalp oss under gjerdet, noe vi selvfølgelig synes var kjempekult. Jeg løpte rundt på campen og tok i mot drikke fra alle som ønsket å gi meg. Jeg var ung og uvitende, og tenkte ikke over at ikke alle har gode hensikter. Dere skjønner sikkert hvor denne historien ender, jeg ble dopet ned. Ingen av venninnene mine fant meg, og en god del timer senere ble jeg funnet på en benk.

Jeg husker svært lite fra den kvelden, uten om at jeg ble tatt vare på av en vakt og sendt på legevakten. Jeg har ingen anelse om hvor jeg befant meg de timene jeg var borte, og det er veldig ekkelt å tenke på. Jeg har heldigvis lært etter den gangen, og ALDRI igjen har jeg tatt i mot drikke fra noen jeg ikke kjenner. Det er også veldig viktig å ikke sette fra seg drikken sin for å så komme tilbake å drikke. Man vet aldri hva mennesker rundt deg kan finne på, og det er dessverre alt for mange som har opplevd det samme som meg. Så kjære alle festivalvenner og dere som er ute på byen generelt, vær så snill å pass på hvem du tar i mot drikke fra. Det er selvfølgelig super digg å bli spandert på, men det er ikke super digg å bli dopet ned. 


Festivaler er egentlig veldig gøy, det er bare så jævlig kjipt at noen alltid må ødelegge. Her er et bilde fra verdens beste festival, og det er nå bare 3 dager igjen <3 <3 

MORTEN SMINKER MEG -VIDEOBLOGG

Dette har dere spurt om lenge, så det føles godt å endelig få lagt den ut. Jeg fikk meg en god latter av å se denne videoen, for Morten og jeg innså nettopp at vi oppfører oss som et gammelt ektepar. Vi har aldri skikkelig krangler, men vi småkrangler ofte. Det er kanskje derfor vi aldri har behovet for å virkelig krangle? hehe. Jeg synes bare det er litt søtt jeg! Som jeg alltid sier så må dere bare komme med forslag til nye videoer <3 Nå som denne endelig er ferdig skal jeg begynne å redigere videoen til Kevin og meg :-)

MIN SISTE DAG I OSLO PÅ LENGE

Inneholder affiliatelenker


Topp HER / / Bukse HER  // Veske HER

Nå burde jeg egentlig pakke, men istedenfor drikker jeg Pepsi Max og ser på barne-TV. Det sto på i det jeg skrudde på TV, og av en eller annen grunn fant jeg dette spennende. Det handler om drager og noen som sloss, nesten litt Hercules. Nok om barne-TV, i dag reiser vi til Tønsberg. Det er bare 3 dager til Slottsfjell, herregud som jeg gleder meg. Det skal bli så utrolig godt å se alle vennene mine igjen, noen har jeg ikke sett siden forrige sommer. 

Som jeg har fortalt dere før så reiser jeg direkte fra Tønsberg til Trondheim etter Slottsfjell. Det eneste som er kjipt med at jeg har bodd over halve Norge er at jeg må reise Norge rundt for å besøke alle. Jeg skal ikke være mange dagene i Trondheim før jeg reiser til Bodø, også skal Morten og jeg til Portugal. Med andre ord skal jeg ikke være hjemme i Oslo på lenge. Jeg er jo veldig rastløs av meg, så det at jeg skal reise så mye passer meg perfekt. 

Forresten, som jeg fortalte dere før så reiste vi til Palmesus sammen med MTV-Norway. 14.07 har MTV arrangement på Foynhagen i Tønsberg, du finner det her. Sommerfest er et årlig arrangement i Tønsberg, og det er alltid like morsomt. Da dette skjer under Slottsfjell kan jeg garantere masse mennesker og god stemning. Det er ikke noe som er bedre enn The Sense om sommeren, så det er virkelig verdt å ta turen. Kanskje vi sees? <3

FACEBOOK HER - INSTAGRAM SOFIEENILSEN -SNAPCHAT SOFIEEEC

IKKE LOV Å KLAGE

Nå er jeg på vei til å gjøre noe jeg mest sannsynlig kommer til å angre på i morgen. Dette er så typisk meg, og det er kanskje derfor det alltid tar 3 uker lengre for meg å bli frisk enn alle rundt meg. Jeg er nå på vei ut, hehe. Edru vel og merke, for formen er ikke så bra at jeg kan drikke i dag. Jeg vet selv at jeg burde holde meg hjemme og helst ligge i sengen i dag, men det jeg klarer ikke. Det er også bursdagen til broren til Morten, så jeg føler nesten jeg må stikke innom en tur. Han bor i Bergen, så det er ikke så ofte han er her i Oslo. 

Alle skal også ut i dag, og det verste jeg vet er å gå glipp av noe. Jeg vil ikke ligge i sengen å se på snap hvor morsomt alle andre har det, det er uaktuelt. Jeg har med andre ord ikke lov til å klage på formen i morgen, for jeg velger dette helt selv. Nå må jeg nesten løpe, vi snakkes i morgen <3 

BARE FOR AT DU HAR EN PENIS OG JEG EN VAGINA

Så hører vi liksom sammen? Skal virkelig et kjønnsorgan bestemme hvem man skal forelske seg i og ikke? Ikke faen. Etter at jeg skrev et innlegg om det å forelske seg i samme kjønn (HER), fikk jeg noen kommentarer jeg reagerte kraftig på. Enkelte var så stygge at jeg valgte å ikke godkjenne de, rett og slett av respekt for homofile. Akkurat som det ikke er vanskelig nok å komme ut fra før av, så skal mennesker som deg gjøre det enda verre. 

Holdninger som dette hører ikke hjemme noen steder, og det er ekstremt gammeldags. Det er ingen som tvinger deg til å bli sammen med det samme kjønn, så hvorfor plager det deg så mye da? Det er ikke ditt liv og det går ikke utover deg på noen som helst måte, så hvorfor må du blande deg? Kjærlighet er det samme, om det er en gutt og en jente, eller to gutter. Vi må virkelig lære å respektere hverandre, er det virkelig så forbanna vanskelig? 

"At noen ikke aksepterer at andre har andre meninger gjør meg kvalm og forbanna. Det er litt synd egentlig, for det bør være mulig å være uenig uten å bli kvalm og forbanna" Denne kommentaren fikk jeg også, etter at jeg skrev at holdinger som er i mot homofili gjør meg kvalm. Selvfølgelig skal man være uenige uten at noen blir kvalm. Vi kan være uenige i politikk. Du kan stemme høyre, mens jeg stemmer AP. Du kan like Donald Trump, jeg kan mislike han. Du kan elske den nye toppen du har kjøpt, mens jeg kan synes den er stygg. Du kan like mye sminke, mens jeg kanskje liker minst mulig. Uenigheter er fint, og det er sunt å diskutere. Det er bare forskjell på å ha meninger om noen sin legning og skattelette. Politikk er for å diskuteres, for det er umulig å gjøre alle fornøyd. Vi har fått en stemme for å bruke den, men IKKE når det kommer til andre sitt privatliv. Det er og skal heller ikke være en skam å forelske seg i det samme kjønn. Det er helt normalt. Det er vakkert som alle andre forelskelser, og ikke minst beundringsverdig. 

Ja, det er beundringsverdig. For jeg vet ikke selv om jeg hadde turt å være åpen om min legning om jeg hadde vært homofil, når jeg ser hvor trangsynt samfunn vi lever i. Jeg kjente jeg ble oppriktig sint etter å ha lest noen av kommentarene, og det er akkurat derfor jeg velger å bruke min stemme. Jeg snakker for de som kanskje ikke tør, eller for de som er lei av å kjempe for en respekt som burde være en selvfølge. Det burde aldri, og da mener jeg aldri være en skam å ikke være hetero. Kjærlighet er kjærlighet, uansett. 

DETTE ER HELT JÆVLIG

Klokken er snart halv 11, og jeg har prøvd å skrive dette innlegget i 2 timer nå. Hele kroppen verker og alt jeg vil akkurat nå er å sove. Jeg har kanskje sovet 2 timer i natt, for influensa og hoste har tatt over kroppen min. Dette er virkelig det verste tidspunktet å bli syk på, jeg har ikke tid. Det er lenge siden jeg har vært så her dårlig også, det tror jeg er mange år siden. Dette er faktisk helt jævlig, jeg har virkelig glemt hvor vondt influensa kan være. Det gjør vondt i fingertuppene bare av å skrive på tastaturet, haha. Da er det ille vettu

Planen idag er egentlig å dra ut for å feire bursdagen til Morten sin bror, men akkurat nå føles det ut som at jeg må holde meg hjemme. Om jeg drar ut i dag vil jeg nok gjøre situasjonen vondt verre, og det er ikke noe jeg ønsker. Nå er det bare 4 dager til Slottsfjell, og da MÅ jeg være frisk. Tenk så utrolig kjipt å ikke kunne være med på Slottsfjell, det hadde vært krise :-(

Nå skal jeg slutte å synes synd på meg selv, sorry for et skikkelig klageinnlegg. Jeg er dessverre sånn at jeg går fra å være 22 år til 7 år med engang jeg blir syk, kan ikke noe for det. Nå skal jeg prøve å få i meg noe mat, så må jeg komme meg avgårde til vippetimen min. Du vet man er avhengig av vipper når man ikke avlyser timen selv om kroppen er full av influensa og hoste, haha. Vi snakkes senere i dag <3 

IKKE DØM BOKEN ETTER OMSLAGET

Dette ordtaket har en viktig betydning, for det ligger så mye sannhet bak. Som jeg har fortalt dere før så var jeg veldig skeptisk til Kevin i det jeg fikk se han. Aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd at han kom til å bli en av mine bestevenner. Hvorfor? Rett og slett for at jeg dannet meg et inntrykk av han uten å kjenne han. Beklager for at Kevin har vært nevnt mye den siste tiden, men historien vår passer perfekt til dette innlegget. 


Et av mine beste minner fra PH <3

Det er ikke ofte jeg dømmer andre mennesker før jeg kjenner de, men det skjer. Jeg har lært meg at man ikke skal dømme før man vet, men noen ganger tar følelsene over. Det er ikke alltid jeg klarer å fortelle meg selv at jeg må gi det en sjanse, før jeg skal ha en mening om noe jeg egentlig ikke vet noe som helst om. Da jeg fikk Kevin som partner skjedde dette. Jeg trodde helt seriøst at det kom til å bli kjempe kleint å dele rom med Kevin, kun på grunn av et bilde der det sto en tekst under. "Vi har ingenting til felles, jeg kan ikke være partner med han". Tenk at jeg faktisk har sagt noe sånt om et menneske jeg har så utrolig mye til felles med. Jeg er evig takknemlig for at jeg ble presset til å være i en situasjon jeg egentlig ikke ønsket å være i, for Kevin og jeg ville aldri hatt det samme vennskapet idag visst ikke. 

Kevin er en helt fantastisk gutt, og jeg føler meg så heldig som har en sånn som han i livet mitt. Aldri hadde jeg trodd at gærningen med alle tatoveringene skulle bli en av mine bestevenner. Han jeg ringer til klokken 02.00 på natten når jeg er full, kun for å få trøst over meningsløse ting. Han som kan bli irritert på meg når hønemor Sofie kommer frem. Han som ler av meg hver eneste gang jeg løper rundt for å rydde småting han har plassert rundt om kring i leiligheten. Jeg vasker faen meg bokserne til Kevin, og han sover her flere ganger i måneden. Tenk alt jeg hadde gått glipp av, om jeg ikke hadde blitt kjent med Kevin. Selv om det bare er småting, betyr de likevel veldig mye.


Jeg har heldigvis vokst, og det er veldig sjeldent at jeg dømmer andre mennesker. Det kan likevel skje, som i dette tilfelle. Jeg tror likevel at jeg har lært nå. Det å faktisk bli kjent med Kevin var en skikkelig oppvekker, og det er jeg glad for. En så fantastisk gutt som han skal man lete lenge etter, og hun som kaprer han en dag er verdens heldigste jente. Kevin er så mye mer enn masse tatoveringer og en klein beskrivelse av seg selv(hehe sorry). Kevin har en unik personlighet og et hjerte av gull, og det er det som virkelig betyr noe. 

Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget. Eller, jeg vet vel egentlig det. Jeg vet selv at vi mennesker har alt for lett for å forhåndsdømme, og jeg tror helt ærlig at vi går glipp av mye fint på grunn av dette. Vi må lære oss å utfordre oss selv noen ganger, og bli kjent med mennesker vi kanskje ikke tror vi har noe til felles med. En ting er sikkert, du vil lære utrolig mye

UKENS SPØRSMÅL

Hvor er bodyen din fra? 
Badedrakten er fra Zara :-)

HAR MORTEN FLYTTET INN TIL ANDREA OG MEG?
Nei, det har han ikke. Alle Morten bodde sammen med har flyttet ut, og nå flytter noen nye inn. De ble derfor enige om å gjøre leiligheten hjemmekoselig, noe den virkelig har blitt. Jeg gleder meg til å vise dere :-D

Når kommer AQA-videoen med Kevin?
Vi spilte den inn i går, så jeg skal redigere den med engang jeg har mulighet. 

Hadde du noen ganger følelser for Kevin?
Nei, det hadde jeg ikke! Kevin og jeg ble gode venner med engang, og sånn har det alltid vært :-)

Hvor er den røde toppen fra? 
Dette er også en badedrakt, som er fra Triana <3

Hva synes du om at Martine L og Aleksander skal på surcamp samtidig som deg og Morten?
Det synes jeg er såå koselig <3 jeg gleder meg masse!

Har du noen tips for å komme seg ut av en tøff periode?
Dette spørsmålet er egentlig ganske vanskelig, for det er så individuelt fra person til person. Det som funket for meg var å ikke legge meg ned å synes synd på meg selv. Noen dager er OK, men ikke la dette bli en vane. Jeg var masse ute sammen med venner for å holde meg opptatt. Prøv å tenk på noe annet, hver med mennesker som gjør deg godt. Nå vet jeg ikke din situasjon, men det vil alltid ordne seg til slutt <3 ikke gi opp

Hvor mye tid legger du i blogging?
Minst 10 timer om dagen, ofte 12-15. Jeg bruker halve dagen min til å planlegge, skrive innlegg, ta bilder, redigere og publisere. Blogging tar laaang tid for dere som tror dette er så enkelt :-) Verdens beste jobb da, vel og merke <3

Hvorfor kastet dere Morten ut av leiligheten?
Dette var noe vi bare tullet med, Morten er ikke kastet ut :-) Han er her enda hveeer eneste dag <3

I JULI SKAL JEG..

Som jeg har fortalt dere tidligere så har jeg en ganske travel sommer. Dette er faktisk siste uken jeg er hjemme i Oslo før midten/slutten av august. Morten og jeg har kanskje planlagt å gjøre noe veldig morsomt, men vi har ikke bestemt oss enda. Det kan være at vi avventer å reiser til andre siden av jorden i september istedenfor. Jeg skal fortelle dere alt senere ♥


9-16 TØNSBERG/SLOTTSFJELL
På søndag reiser Morten, Julie, Sebastian og jeg til Tønsberg for å være der i en uke. Det er snart Slottsfjell, noe vi selvfølgelig skal på. Vi alle er litt lei av Oslo, så vi bestemte oss for å dra noen dager før. Hva er vel bedre enn sommer i Tønsberg? Vi skal grille, bade, sole oss og kjøre båt. Herreguud som jeg gleder meg <3 

16-20/21 TRONDHEIM
Min kjære bestevenninne har kjørt hele veien fra Trondheim til Oslo for å være sammen med meg i 2 uker. Jeg skal derfor sitte på med henne tilbake til Trondheim igjen, sånn at jeg får vært der i noen dager. Jeg har mange av vennene mine der, og noen av de har jeg ikke sett på lenge. Stine som også er en av mine bestevenner befinner seg i Trondheim i hele sommer, så jeg må selvfølgelig reise dit en tur. 

21-2 AUGUST / BODØ
Vi skal igjen til Bodø, noe jeg selvfølgelig gleder meg til. Jeg hadde det utrolig fint den uken vi var der i juni, for Morten har virkelig verdens beste familie. Menneskene som er fra Bodø er generelt veldig hyggelige, noe jeg liker godt! Vi skal ikke bare på ferie for å kose oss, vi skal også på Opptur mens vi er der. Det kan være at Andrea og Kevin også skal være med. Dette blir koselig <3

DETTE ER BARE KAOS

Dette blir et sent og siste innlegg for denne dagen. Jeg burde egentlig gjøre alt annet enn å blogge nå, men jeg føler likevel at jeg må vie litt tid til bloggen også. Jeg har vært opptatt i hele dag på IKEA, haha. Som dere sikkert har fått med dere så har det ikke vært så veldig fint hjemme hos Morten. Det har faktisk vært så uhyggelig at han rømte til Andrea og meg. Jeg har ikke vært på besøk hos Morten en eneste gang siden jeg fikk leiligheten i Oslo 5 april, det sier kanskje sitt? Nå som alle i kollektivet flytter ut utenom Morten, ble det nye kollektivet enige om å gjøre det litt hyggelig her.

Her er altså bilder av guttebula ingen ønsker å bo i. Som dere ser så er det bare kaos her akkurat nå, eller fullstendig kaos som Morten ville sagt ;-) Jeg tror dette blir en lang natt om vi skal gjøre alt ferdig i kveld, men jeg er 100% sikker på at det vil bli veldig fint til slutt. Dere får se resultatet i morgen, gled dere ! Ha en fin kveld alle sammen ♥


Trenger jeg å si noe egentlig? hehe 

DET Å VÆRE FORELSKET I DET SAMME KJØNN

Aldri har jeg vært sammen med ei jente, men kan jeg egentlig forelske meg i det samme kjønn? De jeg har vært sammen med og holdt på med har alltid vært gutter. Jeg har aldri blitt tiltrukket av en jente før, og jeg tror nok heller ikke dette er noe som kommer til å skje. Hadde jeg blitt forelsket i en jente derimot, så hadde det vært helt greit. Det skal ikke være sånn at det skal være feil å elske det motsatte kjønn. Slike holdninger gjør meg kvalm og forbanna. 

For hva er det egentlig som gjør det så forbanna feil ? Kjærlighet er kjærlighet, uansett. Om du elsker en gutt eller en jente, så er fortsatt kjærligheten lik. Eller, den er kanskje ikke lik. For alle viser kjærlighet på sin unike måte. Min måte trenger kanskje ikke å være den samme som din, men det er uansett kjærlighet. Forstår dere? Uansett hvordan man ser eller føler den, så er det vakkert. 

Holdinger som at kvinner og menn hører sammen er gammeldagse, og burde ikke-eksisterende i 2017. Det skal ikke være sånn at du skal føle på skam for at du forelsker deg i det samme kjønn. Det er ingenting å skamme seg over, for igjen så er det bare kjærlighet. Det er ingen som kan fortelle deg at det du gjør er feil, og mennesker som sier ting som dette har det dessverre ikke bra med seg selv. Tenk om vi bare kunne akseptere hverandre for den vi er. Uansett rase, kjønn eller legning. Når alt kommer til alt, så er vi alle bare mennesker. Vi er bare født på forskjellige steder, oppdratt på forskjellige måter og utviklet oss deretter. Noen tror på gud, andre tror på Allah. Noen blir forelsket i gutter og andre i jenter. 

Du er den du er, og du er mer enn bra nok. Du skal aldri skamme deg for å gjøre det som føles rett for deg. De som virkelig er glad i deg og bryr seg om deg, vil støtte deg uansett. Kjærligheten er den samme, uansett. 

GJERNINGSMANNEN

De neste ukene før 22 juli kommer jeg til å dele noe veldig personlig med dere. Jeg har tekster som jeg skrev rett etter Utøya, som jeg har tatt vare på. Det er utrolig rart å lese dette igjen, for mye har forandret seg. Det er også mye detaljer jeg ikke husker, eller fortrengt er vel det rette ordet å bruke. Jeg har ikke endret noe på teksten, og det vil dere nok merke med litt skrivefeil her og der. Jeg tenker uansett ikke at det har så mye og si. Nå får dere lese den uredigerte sannheten. Overskriftene på innleggene jeg kommer til å legge ut er overskrifter jeg skrev da. Alt er som det var for nesten 6 år siden.. 


Jeg får ofte spørsmål av forskjellige lesere som lurer på om jeg kan skrive om ting de lurer på, derfor har jeg nå bestemt meg for å svare på spørsmålene deres kanskje 2 ganger i uken. Det var veldig mange som har spurt om det samme, og det er " Hvordan er ditt forhold til gjerningsmannen, hva føler du når du ser eller hører noe om han?"

Det er egentlig veldig mange stygge ting jeg har lyst å skrive ned her. Hvor jævlig han er, hvor mye jeg hater han, hvor lyst jeg har å gjøre livet hans til et helvete, og hvor mye han har ødelagt. Hva hjelper egentlig dette meg? Det hjelper absolutt ingenting, og alt jeg sitter igjen med etter å ha tenkt på han er sinne og sorg. Derfor prøver jeg ikke å tenke på han, jeg vil ikke tenke på han. Jeg vil glemme han, for godt. Jeg vet at jeg aldri kommer til å glemme han, hvordan kan man glemme en person som tok fra oss 77 mennesker? en person som har ødelagt så mange liv, en person som prøvde å drepe deg. Jeg kommer ikke til å gå rundt å snakke om han, for han fortjener ikke et eneste ord. Jeg nevner aldri navnet hans heller,for det burde bli glemt. Jeg ser nesten aldri på nyheter eller leser aviser for jeg klarer virkelig ikke å høre om han. Jeg har ikke lyst å høre om hvor forferdelig barndom han har hatt, eller alle feilene politiet har gjort. Hvorfor han klarte å gjennomføre planen sin. Alt han har planlagt i 9 år. Hva får man ut av å høre på sånne ting? Jeg får i alle fall ingenting ut av det. Bortsett fra at det tapper all energi ut av meg og at jeg har lyst å legge meg under dyna å bli der en god stund. 

Jeg har også tenkt ofte, hva kunne jeg gjort annerledes? Men jeg får aldri noe svar, for det er ikke noe vi kunne gjort. Vi var stuck på en øde øy sammen med en massemorder, hva kunne vi gjort? Det har vært så mange ganger jeg har ønsket at jeg hadde turt å gjøre noe, at jeg ikke hadde vært så redd. Kastet meg over han, løpt mot han og dyttet han ned når han sto ved stupene. Jeg vet at det er også en tanke jeg burde legge fra meg, for det hjelper meg ikke det heller. Jeg vet at det er mange som sitter igjen med sånne tanker. Er det virkelig vår skyld? Hva kunne vi gjort? Det var en jente som la ut et bilde der noen av oss svømte og  skrev under " Det var 500 ungdommer på en øy, hvorfor tok dere han ikke sammen istedenfor å flykte?" Når jeg leste det kjente jeg at det stakk i magen. Tror virkelig enkelte at det var så lett? 500 ungdommer som hadde panikk, hva skulle vi gjort? Samlet oss i en flokk å løpt mot han? Skulle vi da diskutert hvem som som skulle løpt først for å så bli skutt og drept først? Vi var hjelpeløse. Det var ikke noe vi kunne gjort annerledes. Det eneste vi kunne gjøre var å prøve og redde livet sitt og de du sammen var med. Vi kunne passe på hverandre, og det gjorde vi. 

Som dere kanskje har forstått så har jeg valgt å ikke bry meg så mye om gjerningsmannen, selv om det er vanskelig. Uansett hvor man går så hører man jo snakk om han. Han har ødelagt for mye, og jeg skal ikke la han ødelegge mer. 

VLOGG - PALMESUS

 
Da er endelig vloggen vår fra Palmesus ute. I går spilte vi inn sminkevideo der Morten sminker meg. Alt jeg kan si er at dere kan glede dere til resultatet, det er noe av det verste jeg har sett, haha. Kevin og jeg skal spille inn spørsmålsrunden i dag også, så dere har mye å glede dere til fremover. Jeg håper dere liker videoen, og gjerne kom med forslag til hva vi kan gjøre neste gang ♥
 
Jeg trenger forresten hjelp til hvordan jeg kan få youtube videoen større. Jeg lagrer den i størrelse 740x416, men når jeg publiserer innlegget er den plutselig kjempe liten? Whyy ? :-(

DU FINNER MEG PÅ TINDER

Morten og jeg har valgt å ha et åpent forhold, så det stemmer at Tinderprofilen dere har funnet av meg er ekte. Hehe neida, selvfølgelig er den ikke det. Jeg setter likevel stor pris på at dere sier ifra når dere finner falske profiler av meg, slik at jeg har mulighet til å gjøre noe med det. Denne profilen er tydeligvis registrert på at den skal matche med jenter som jeg har forstått det. Så om noen av dere har matchet med meg på Tinder og hatt en samtale med meg, så er det ikke meg. Så jeg må bare beklage at om noen av dere har hatt en samtale med "meg". Jeg skal prøve å gjøre alt for å få den slettet :-) Kjole. HER // Boots. HER 

Akkurat nå sitter jeg i sofaen å blogger mens Julie og Morten lager pizza, hehe. Det er godt å ha bloggen å skylde på, for jeg slipper ofte unna å gjøre ting som dette. Bloggen kommer alltid først, og da nekter de andre å vente som oftest. Jeg synes det er helt greit Morten bidrar litt i og med at han bor her helt gratis. Andrea og jeg har faktisk begynt å gi han oppgaver her hjemme, haha. Her om dagen måtte han brette litt klær. Nå er det bare Kevin igjen, vi får se hva slags oppgaver vi gir til han ;-) Viktig å bidra til kollektivet, ikke sant? 

VINNEREN AV INSTAGRAM-KONKURRANSER TIL LA POINT ER NÅ TRUKKET. DU FINNER VINNEREN HER <3 

READY FOR THE SUMMER + SALG

Reklamelenker

Som dere så på Snapchat og Instagram så har jeg shoppet mye på Nelly de siste dagene. Det er lenge siden jeg har handlet, så det var virkelig på tide å fornøye garderoben. Det er forresten final sale på Nelly akkurat nå, så om du ønsker klær til en billig penge ville jeg sjekket ut salget. Jeg fant så mye fint. Det er nå 20% avslag på varer som allerede er nedsatt i pris, så det gjelder å være rask. Jeg unyttet salget til de grader og må derfor dele opp dette innlegget. Jeg handlet hele 19 varer!! Så det ble litt for mye på et innlegg. 


1. HER // 2. HER // 3. HER

4. HER // 5. HER // 6. HER
7. HER // 8. HER // 9. HER //

Dere må gjerne si ifra om dere ønsker flere av disse innleggene. Jeg har aldri laget et innlegg som dette før, da jeg er alt for dårlig til å linke til klærne mine. Sorry! Jeg skal skjerpe meg :-)

LITT HARRY

I går ble det en liten tur til Sverige da vi skulle handle litt mat og drikke til Tønsberg og Slottsfjell. Selv om harryturer er noe for seg selv, så er det virkelig verdt å hamstre masse godt for en billig penge. Jeg elsker utvalget i Sverige, hvorfor har vi ikke like bra utvalg her i Norge? Vi henger seriøst etter med alt, noe jeg merket ekstremt godt etter reisen til Los Angeles. Vi bor heldigvis i et veldig fint land da, så jeg skal ikke klage. 

Jeg angrer på at jeg ikke tok bilde av oss på vei hjem igjen. Vi så ut som en familie på tur, med en alt for full bil. Jeg fikk vibes da man var små og hadde pakket alt for mye for å reise en helg på hytta, haha. Ikke nok med full bil, Julie satt med en kasse øl på fanget mens vi som satt i baksetet var gjemt bak masse poser og Pepsi-Max. Vi så utrolig teite ut og nesten litt kriminell. Jeg forbinder overfylte biler med kriminalitet, har ingen anelse hvorfor. Jeg er iallfall kjempe fornøyd nå som hele kjøleskapet er fylt med Pepsi, sjokolade og Nocco <3

Vi har også fått kjøpt masse digg til Tønsberg og Slottsfjell. Vi reiser til Tønsberg før på Torsdag da Morten, Andrea, Kevin og jeg skal gjøre noe morsomt sammen med Se og Hør før den tid. Jeg prøver desperat å finne en hytte på Tjøme som vi kan bo i fra Torsdag, da jeg ønsker å tilbringe noen dager der. Jeg elsker Tjøme om sommeren, det er så mye deiligere enn å bo i byen. Båttur, stranden, bading og grilling. Ååh, jeg vil. Jeg har sett på hytter i hele kveld, men det er nesten ingenting som er ledig :-( Jeg gir uansett ikke opp. Sommer på Tjøme <3


Kjole - Ukjent butikk / Jakke - Urban <3

JEG TRIVES BEST SOM SINGEL

Nå skal jeg fortelle dere noe om meg som egentlig er veldig ironisk. I alle år har jeg alltid sagt at jeg trives best som singel, likevel har jeg vært mer opptatt enn hva jeg har vært singel. Man skulle nesten tro at jeg var redd for å være alene, men det er absolutt ikke det som er problemet. Jeg hadde det veldig bra det året jeg var singel før jeg møtte Morten. Det var utrolig godt å bare ha seg selv å tenke på og slippe å bekymre seg over en annen. 

Likevel har jeg det sånn at jeg alltid møter noen. Jeg føler alle vennene mine snakker om at de har så lyst på kjæreste, men aldri finner noen. Så kommer jeg da, som har vært ganske heldig med mine kjærester. Jeg vil nok tro at det har mye med at jeg ikke er på leting etter kjæreste. Alle vennene mine som desperat har vært på utkikk etter kjæreste har aldri funnet, eller så har det vist seg å være helt feil. Det kan selvfølgelig være en tilfeldighet, men jeg føler at man har litt lettere for å ta det man får om man er desperat etter en kjæreste. Misforstå meg rett, det er sikkert mange som vil ta seg nær av den setningen der. Se litt mellom linjene, så kanskje dere forstår hva jeg mener. 

Planen var aldri å forelske meg i Mexico, det var faktisk det siste jeg ville. PH-forhold har kanskje ikke vært helt min greie, og i de fleste tilfeller har det ikke funket. Følelsene man har i Mexico trenger ikke alltid å være de samme når man kommer hjem, noe det heldigvis var i dette tilfellet. Jeg er utrolig glad for at jeg har møtt en gutt som Morten. Jeg ville aldri gått inn i et forhold med han om jeg ikke trodde dette var noe å satse på. Forhåpentligvis er det han jeg skal dele resten av livet mitt sammen med, noe jeg virkelig gleder meg til ♥


Som jeg elsker dette bildet <3 Flinke Andre!

Det føles utrolig godt å ha funnet en gutt som fjerner alle mine behov for å være singel. Nå synes jeg det er deilig å ikke bare ha meg selv å tenke på. Ikke minst det å alltid ha noen der. En man legger seg med hver natt og våkner opp sammen med. Følelsen av å være så knyttet til en annen på både godt og vondt, det er utrolig fint. Jeg elsker den følelsen. 

KASTET UT AV KOLLEKTIVET?

Jeg har allerede skrevet et innlegg om dette, men da jeg enda får spørsmål daglig velger jeg å skrive et nytt. Spørsmålene som alltid gjentar seg er, "hvorfor er du nesten ikke med på kollektivet?" Ble du kastet ut?" "Gjorde du noe som ikke var lov?" Jeg skjønner veldig godt at dere lurer, for jeg har selv sett at jeg nesten ikke er med. Til og med den episoden der jeg hadde bursdag ble jeg nesten ikke tatt med. Den handler mer om alle andre enn meg, haha. 

Jeg har aldri spurt produksjonen om hvorfor jeg nesten ikke er med i programmet, men jeg tror likevel at jeg vet hvorfor. Jeg var utrolig sliten i det jeg kom hjem fra Mexico. Mange tror at jeg brukte dette som en unnskyldning for hvorfor jeg oppførte meg som en bitch på slutten av oppholdet. Jeg var masse hos psykolog da vi kom hjem, og det eneste jeg gjorde var å sove. Det var derfor ganske tøft å skulle spille inn et nytt program samtidig som jeg prøvde å få det bedre. Jeg ga derfor ingenting til produksjonen. Jeg var negativ hver eneste dag og skjønte ikke hvorfor jeg skulle være med på dette. Jeg var også veldig forelsket i Morten, og sov derfor over hos han hver natt. Jeg møtte alltid opp på innspilling, men de merket nok at jeg aldri var tilstedet utenom da vi skulle lage TV. 

Produksjonen bestemte seg nok for å fokusere på de som faktisk ga noe, og det er veldig rettferdig. Hvorfor skulle jeg få masse TV-tid når jeg ikke ga noe tilbake? Dere lurer sikkert på hvorfor jeg ikke bare takket nei, men det var rett og slett ikke et alternativ. Da vi skrev under kontrakten til Paradise Hotel skrev vi også under på at vi takket ja til å være med på programmet som skulle komme i ettertid. Så det er ingen spesiell grunn til at jeg er lite med. Jeg skulle ønske jeg kunne gi dere litt drama å fortelle at jeg ble kastet ut, hehe. Neida, forklaringen er veldig kjedelig, men jeg håper dere fikk svar på det dere lurte på ♥

DET ER PERSONLIG OG SÅRT

Akkurat nå sitter jeg med en følelse jeg ikke kan beskrive. Ord blir fattige og jeg vet ikke hva jeg skal si. Alt jeg kan si er tusen takk <3 Jeg gruet meg til å poste innlegget om pappa i går, for det er veldig personlig og sårt tema. Jeg har selv fått kjent på kroppen hvor slemme mennesker kan være, og det å da få oppleve så mange snille mennesker gjorde meg godt. Vanligvis vil jeg takle å høre at pappa ikke ville vært stolt over meg, og at jeg kun skriver dette for å få oppmerksomhet, men ikke i går. Det var en vond dag, og det er enda vondt i dag. Jeg fikk heldigvis bare et par kommentarer, men de godkjente jeg ikke. I går fikk dere ikke lov til å trykke meg ned. 

Derfor vil jeg takke alle dere som skrev til meg i går. Jeg fikk over 70 kommentarer på blogginnlegget, rundt 40 på Facebook og mange av vennene mine tok kontakt. For dere tar det kanskje noen sekunder å kommentere et hjerte, men for meg betyr det mer enn bare et par sekunder. Selv om jeg ikke har svart en eneste en, så skal dere vite at jeg har lest absolutt alt. Jeg har fortsatt at det er mange som er i den samme situasjonen som meg, og det gjorde vondt å lese. Jeg skulle ønske jeg kunne gi en klem til hver og en av dere <3 

Er det en ting jeg lærte i går, så er det at jeg må bli flinkere til å snakke om følelser. Morten prøvde å snakke med meg om det, og det eneste jeg gjorde var å avvise han. Det første jeg sa når jeg når vennene mine tok kontakt var "jeg vil ikke snakke om det" Hvorfor er det så vanskelig å snakke om følelser? Jeg har alltid vært sånn, og det irriterer meg. Jeg hater å vise mine sårbare sider, det er noe av det verste jeg vet. Mitt neste mål er helt klart å bli flinkere til å snakke om følelser. Det har jeg bare godt av.

Nå er det heldigvis en ny dag med nye muligheter. I går kom min kjære bestevenninne kjørende hele veien fra Trondheim, og i dag reiser kollektivet til Sverige. Jeg skal hamstre mat, godteri og pepsi max. Jeg er ikke den som reiser til Sverige for å kjøpe masse alkohol og tobakk. Jeg er vel en av få som ikke snuser eller røyker, og det er jeg evig takknemlig for. Det er mye bedre å bruke pengene sine på en fin kjole istedenfor en "dåse med snus" som dere kaller det. Hver sin smak, haha. Vi snakkes senere ♥

Innlegget finner du HER

Q&A SAMMEN MED KEVIN

Endelig skal Kevin og jeg lage videoblogg sammen, og denne gangen ble vi enige om Q&A. Jeg vet dere har spurt om dette lenge, så nå var det virkelig på tide at vi spiller inn en video til dere. Morten og jeg skal også lage "Boyfriend do my make-up" video, så dere har mye å glede dere til. Spørsmålsrunden avsluttet 10.00 i morgen tidlig, SÅ SPØR I VEI <3 Det kan enten være spørsmål som vi må svare på om hverandre, eller spørsmål direkte til oss. Dere bestemmer :-)

HAN ER DØD

I dag føles det meningsløst å skal starte på et innlegg som egentlig ikke har noe betydning. Et innlegg om hva som skjedde i går eller planene mine i dag. Jeg har prøvd flere ganger nå, men hvorfor skal jeg late som? Hvorfor skal jeg late som at ingenting plager meg, når jeg egentlig har tusen tanker som går gjennom hodet mitt akkurat nå. Alt føles meningsløst i dag, og det er jævlig kjipt.

På denne dagen for 8 år siden døde pappa. 8 år.. Det føles ut som det skjedde i går. Jeg kan enda huske telefonen jeg fikk tidlig på morgenen "pappaen din er død". Han er død, det vil si borte for alltid. Jeg skal faktisk aldri se han igjen, aner dere hvor vondt det er? Jeg er flink til å stenge følelsene mine ute å late som ingenting, men på dager som dette går det ikke. Det er vondt å bli påmint hvert eneste år og hver eneste sommer hva som har skjedd. Jeg føler enda på smertene som 14 år gamle Sofie kjente på. Jeg som trodde det kom til å bli bedre med årene. Det har blitt bedre, men langt i fra bra. 

Savnet vil alltid være der. Spesielt på dager han skulle vært her. Som på sykehuset for å ta i mot barnebarnet sitt, om det noen gang skjer. Han har allerede gått glipp av dette. Han døde før han fikk barnebarn. Hva med kirken? Hvem skal følge meg opp til alteret da? Det er vondt å vite at noen av de viktigste dagene i mitt liv kommer til å være uten han. Jeg kan ikke gjøre noe med det heller, jeg må bare godta det. Jeg føler meg hjelpesløs. Det er så vondt

Noen ganger lurer jeg på om han visste at han kom til å dø. Tror dere man kan kjenne det på kroppen? Jeg husker siste gangen jeg var med pappa. Vår siste kveldstur med bil og musikk. Vår siste kveld med en fast tradisjon som bare vi to gjorde. Det var mye løfter den kvelden, løfter han var veldig opptatt av at jeg måtte holde. Jeg måtte ta lappen og fullføre skolen, dette var veldig viktig. Jeg husker enda dagen jeg fikk lappen. Jeg besto på første forsøk, og herregud som jeg gråt. Ikke av glede, men av stolthet. Jeg hadde holdt løftet jeg ga til deg. Det samme var tredje året på videregående, et år jeg aldri hadde trodd jeg kom til å klare. At jeg klarte å fullføre videregående etter 22.juli var på grunn av deg. Ikke faen at jeg ikke skulle holde løftet jeg hadde gitt deg. 

Selv om du er borte. Selv om jeg aldri kommer til å se deg igjen, så føler jeg likevel at du er her. På en eller annen måte må du være her. Jeg har ikke lyst å akseptere at jeg aldri skal se deg igjen. Det er så jævlig vondt og ikke minst urettferdig. Jeg vil kjenne klemmene dine igjen. Jeg vil se det igjen. Jeg vil gråte, for jeg vet innerst inne at det kommer aldri til å skje. Kanskje en dag, et annet sted. Kanskje vi møtes igjen. Jeg elsker deg pappaen min <3 

HVORDAN BEVARER JEG BRUNFARGEN MIN?

REKLAME

Jeg tenkte at jeg skulle tipse dere om et utrolig bra produkt som har blitt veldig populært, noe jeg virkelig kan forstå. Det har ikke bare blitt populært hos andre, men også hos meg. Dette er noe jeg bruker daglig, som jeg har gjort en god stund nå. Jeg snakker ikke om noe annet en TANCARE <3 

Dere som fulgte med på Paradise så vel hvor blek jeg var i starten. Jeg er dessverre ikke så heldig at jeg har masse pigmenter, noe som gjør at det tar lang tid før jeg får farge. Personlig synes jeg det var litt ubehagelig å se meg selv på TV som kritthvit når alle andre rundt meg var brune. Jeg fikk ofte kommentarer som "du er blek", noe som ikke alltid var like kult. Etter to måneder i Mexico fikk jeg til slutt farge, som jeg har klart å vedlikeholde helt til nå. Det er ikke bare sommer og sol som har gitt meg den brunfargen jeg har nå, men også Tancare. Jeg har brukt TANCARE i litt over en måned nå, og jeg merker allerede stor forskjell. 

Ikke bare har jeg blitt fortere brun, men det har også gitt meg en dypere brunfarge. Jeg har også fått en utrolig fin og jevn brunfarge. Jeg har prøvd litt av hvert uten å være fornøyd, men nå kan jeg med hånden på hjerte si at TANCARE er noe av det beste jeg har prøvd. Jeg kan ikke vente til Morten og jeg reiser til Portugal, der jeg skal være i solen hver eneste dag. Jeg skal ta masse bilder, sånn at dere kan se hvor fin og dyp brunfarge man kan få. Jeg er utrolig glad for at jeg takket ja til å teste ut TANCARE, dette har virkelig reddet sommeren min.

Alt du trenger en en kapsel om dagen, og du vil etterhvert merke forskjell. Du har nå mulighet til å få en finere farge når du skal reise på ferie. Det er hele 40% rabatt på første pakke for dere som ønsker å teste ut produktet. Det er viktig å være tidlig ute da det bare er et begrenset antall. Når du bestiller en pakke blir du abonnent på produktet, men det er INGEN BINDING. Det er enkelt å si opp ved å kontakte kundeservice som du finner nederst på hjemmesiden deres. Bestill HER 

HVORDAN ER LIVET SOM "PARADISE SOFIE"?

Hvordan er det egentlig å gå fra å bare være Sofie til å bli "Paradise Sofie"? En ting er sikkert, og det er at jeg hadde aldri sett for meg hvordan dette kom til å være. Du kan forestille deg og du kan ha dine forventinger, men det vil mest sannsynlig ikke være sånn som du tror. Det er et press, et press jeg aldri har kjent på før. Det er utrolig mye man må tenke på, og uansett hva man gjør så er det alltid noen som vil finne et eller annet å pirke på. For det er dessverre sånn, at noen vil gjøre alt for å trykke deg ned.

Jeg er fortsatt den jeg alltid har vært. Den Sofie som meldte seg på Paradise i håp om en kul opplevelse. Hun som gråter av ingenting, får fort dårlig samvittighet og ler av alt. Samtidig kan jeg også være sta,barnslig og sur. Jeg føler ikke at jeg har forandret meg som person. Jeg er bare forrvirret, samtidig som jeg prøver å venne meg til min nye hverdag. Hittil har jeg ikke taklet det så veldig bra, for jeg klarer ikke å finne tid. Jeg vil så gjerne, men det er så mye jeg ikke rekker. Skal jeg være ærlig så føler jeg meg ofte alene, for jeg må sitte hjemme foran macen. Jeg må takke nei til å være med på ting på grunn av avtaler og jobb. Det å blogge er frihet, men samtidig et fengsel. Jeg vet mange av dere ikke vil forstå, men dere skulle bare visst hvor mye tid dette tar. Jeg elsker bloggen min overalt, men noen ganger kan det være tøft også. Jeg må gjøre alt for å tjene penger, akkurat som deg. Likevel kunne jeg ikke tenkt meg noe annet, jeg må bare finne en balanse. 

Plutselig spiser jeg middag med mennesker jeg selv har sett på TV. Jeg henger med andre som jeg selv har fulgt i mange år. Jeg drar på arrangementer som jeg engang pleide å lese om på blogg eller se på Snapchat. Jeg er en av de. Jeg har mennesker som løper etter meg for å ta et bilde, av meg. Det er en helt merkelig tanke, for hvorfor vil egentlig noen ha bilde med meg? Misforstå meg rett, for jeg skjønner hvorfor. Det er bare rart, for jeg er jo egentlig bare Sofie. Så er det denne grensa da, for er det egentlig greit å si nei? Jeg vil ikke si nei, for jeg digger alle dere som støtter meg og hjelper meg på denne veien. Likevel er jeg bare et menneske jeg også, og noen ganger kan det bli for mye. Jeg har blitt dratt i håret, fått kamera trykt opp i ansiktet mitt uten å bli spurt, åpenbare snikbilder, blitt snakket om mens jeg står ved siden av, fått stygge kommentarer, men de skal likevel ta bilde og jeg har blitt fulgt etter i flere timer. I går ble Morten kalt en "jævla fitte" for at han kun smilte og sa hei, og ikke stoppet opp. Det er liksom greit å gjøre alle disse tingene, for vi er offentlige personer og har valgt dette selv. Vi er bare mennesker vi også, vær så snill å husk det

I går er første gangen jeg sa nei til å ta et bilde. Rett og slett for at noe hadde skjedd og jeg var jævlig lei meg. Jeg trengte litt tid for meg selv, og akkurat da kom det dessverre en jente bort. Det å si nei føltes ikke bra, og samvittigheten tok meg et minutt senere. Den tok meg så mye at jeg glemte mine egne problemer, og løp rundt for å finne henne. Jeg skrev på Snapchat i håp om at hun skulle se det, noe hun ikke gjorde. Det plagde meg i hele går og det plager meg enda i dag. Jeg vil ikke være en av de som sier nei, men er det greit i noen tilfeller? Jeg personlig synes det er viktig å ta vare på alle dere som leser bloggen min, for jeg er ingenting uten dere. Det er bare vanskelig å være 100% hele tiden, selv om jeg så gjerne kunne ønske.

Jeg har bare vært "Paradise Sofie" i fire måneder, og det vil nok ta tid før jeg blir vant til dette. Det høres kanskje ikke ut som jeg liker det livet jeg har nå, men det gjør jeg. Jeg elsket det livet jeg har nå og det har gitt meg så mye fint ♥ Jeg ønsker bare å være ærlig med dere, for det er ikke " et perfekt liv" som veldig mange tror. Jeg får være med på mye moro og jeg har allerede fått opplevd mye sykt. Jeg har fått møtt masse mennesker og stiftet nye bekjentskap. Når du ser på det store bildet så er det ikke det som betyr noe. Det som betyr noe er vennene mine, familien min og kjæresten min. Det som betyr noe er at jeg fortsatt er meg, og det er den personen jeg alltid vil være. Uansett om jeg er "Paradise Sofie" eller "hun med bloggen" Uansett om jeg får tilgang på VIP sammen med de andre kjendisene, så er jeg bare meg. Jeg ønsker ikke å være noen andre, kun for at jeg er en offentlig person. 

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt var helt klart å reise til Kristiansand. Jeg har hatt en utrolig morsom helg, samtidig som jeg har fått møtt så mange fine mennesker. Det var også veldig koselig å se mamma igjen etter 6 måneder. Jeg har savnet henne så mye <3

UKENS OPPTUR
Ukens opptur var å se Celine igjen, haha <3 Det har vært mye gjenforening denne uken som dere sikker forstår. Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem fra Kristiansand for å se henne igjen. Det har vært en stressende måned, så jeg har ikke sett så mye til henne de siste ukene. Heldigvis roer alt seg denne måneden. Det er noe jeg virkelig gleder meg til. Det er morsomt å reise, men det er godt å være hjemme også. 

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur er ikke eksisterende. Jeg har hatt en veldig fin uke, og har absolutt ikke noe å klage på. Det føles bra <3 

UKENS OVERRASKELSE
Helt klart Palmesus. Jeg er ikke et festival menneske, så jeg var ganske negativ før vi kom til Kristiansand. Heldigvis kan man ta feil, og det gjorde jeg virkelig denne gangen. Jeg har hatt en kjempe bra helg, og jeg ble overrasket over hvor morsom det egentlig er. Alt var så gjennomført, det digger jeg!

UKENS SANGn
Lights down lov - Max, Gnash <3 Tidenes deppesang, men den er såå fin

UKENS CRAVINGS
Aioli, nam! Det er noe man virkelig kan spise til absolutt alt. Eller så er det bar jeg som gjør det? Utenom hvitløksånden man får etterpå så er det virkelig noe av det beste jeg kan få.

UKENS TANKE
Denne uken er det noe som virkelig har stresset meg. Jeg er helt sikker på at dette er normalt, og at ting vil føles bra igjen om ikke så lenge. Jeg skal fortelle dere om dette senere i dag <3 

AKKURAT NÅ
Akkurat nå sitter jeg på toget hjem fra Kristiansand. Jeg er kjempe trøtt, og det eneste jeg vil er å sove. Det er viktig å utnytte dødtiden til noe fornuftig, så jeg blogger istedenfor. Jeg har ganske mye å gjøre, så prøver derfor å jobbe så mye som overhodet mulig nå. Kanskje jeg tar meg en liten powernap, det hadde vært deilig.

UKENS MEST LESTE INNLEGG
HVORDAN ER DET Å TILBRINGE SÅ MYE TID SAMMEN? 
KJÆRE JODEL
HVOR MYE TJENER JEG PÅ Å BLOGGE?

FACEBOOK HER - SNAPCHAT SOFIEEEC - INSTAGRAM SOFIEENILSEN

DET Å VÆRE EDRU PÅ FESTIVAL

SPONSET REISE

Jeg vil starte dette innlegget med å gi all creds til dere mennesker som klarer å være edru blant fulle mennesker, for det er absolutt ikke lett. Jeg var ganske sliten i går og bestemte meg derfor for å ta det rolig. Selv om jeg er glad for det i dag var det ikke spesielt morsomt i går. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg fikk tilbydd drikke, og ble den kjipe som takket nei. Jeg fikk høre utrolig mange ganger at jeg var kjedelig da jeg ikke var i likt humør som resten av festivalen. I går innså jeg hvor slitsomme fulle mennesker er, og jeg ble nesten litt flau for jeg vet at jeg er helt lik selv. Gårsdagens lærdom, godta at ikke alle rundt deg ønsker å drikke. De som klarer å stå i mot dette presset er noen kule mennesker, all respekt til dere.

Utenom dette har jeg hatt en kjempe fin helg sammen med MTV. Vi har gjort så utrolig mye morsomt, og jeg er evig takknemlig for at jeg valgte å dra selv om jeg ikke hadde lyst. En ting er sikkert, jeg hadde angret som bare det om jeg ikke hadde dratt. I går var vi litt utenfor Kristiansand på øy der det var Beach Party, så moro! Jeg elsker alt med denne helgen, nesten iallfall hehe. Takk får nå Kristiansand, vi sees til neste år ♥
OM JEG OVERLEVER DETTE..

"Om jeg overlever dette skal jeg aldri klage igjen" saklig, ikke sant? 22 juli for snart 6 år siden var jeg helt sikker på at jeg kom til å dø. Jeg satt å ventet på å bli skutt og drept, brutalt men sant. En ting var sikkert, kom jeg meg gjennom dette skulle jeg aldri klage igjen. Jeg vet ikke hvor mange dager det tok, men jeg kan love dere at jeg klagde igjen. Jeg har tatt meg selv i det mange ganger, for jeg vet hvor ille det faktisk kan være. Man skulle ikke tro at man kan overlevere terror, så skal man glemme følelsen av takknemlighet. Misforstå meg rett i dette innlegget, men noen ganger blir jeg flau over meg selv. 

Selvfølgelig skal man klage, for man kan ikke gå gjennom livet å bare være positivt. Du skal ha gode dager, og du skal ha dårlige dager. Det er bare de tingene jeg velger å klage over som irriterer meg noen ganger. Dere vet sånne små ting, som absolutt ikke har noen betydning? Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg velger å fokusere på små bagateller. Psykologen min sa til meg "Når noe irriterer deg, legg det til side og ta det opp igjen før du skal legge deg. Det vil mest sannsynlig ikke irritere deg da." Det er SÅ SANT. Hvor mange ganger har vi ikke irritert oss skikkelig over ting, så kan vi nesten ikke forstå hvorfor noen timer senere? Alt for mange ganger. Jeg har vært så utrolig heldig med livet mitt, så noen ganger burde jeg holde kjeft. 

Jeg er frisk. Har en fin familie og en mamma som alltid stiller opp. En snill og god kjæreste som passer på meg. Fantastiske venner. Jeg bor i Norge. Jeg har masse muligheter foran meg. Med andre ord, jeg har tusen grunner til å smile. Nå er ikke jeg en veldig negativ person, men det er noen ganger jeg tar meg selv i å være en utakknemlig drittunge. Det er ikke spesielt kult, og noen ganger må jeg minne meg selv på hvor heldig jeg faktisk er. Jeg er veldig heldig. Takk livet og takk dere rundt meg <3 

HVORDAN ER DET Å TILBRINGE SÅ MYE TID SAMMEN?

Er det noe jeg elsker, så er det å være rundt mennesker. Jeg kan likevel bli lei om jeg ser de samme menneskene hver eneste dag, så hvordan er det egentlig å henge så mye sammen med Morten? Vi er så og si sammen hver dag, og vi blir alltid invitert på arrangementer sammen. Det er ingen tvil om at jeg liker å være med vennene mine, og at jentekvelder er noe av det beste jeg vet. Likevel er Morten er ganske morsom type å henge med, noe som gjør at det går helt fint å være sammen så mye som det vi er. Vi har utrolig mye til felles, samtidig som vi har ganske lik humor. Mange vil nok tro at dette bare er nyforelskelsen, men det tror jeg ikke. Enkelte mennesker klikker man bare utrolig godt sammen med, og Morten er en av de. Han er kjæresten min, samtidig som han er bestevennen min. 

Vi er også veldig flinke til å tilpasse hverandre, noe jeg tror er veldig viktig. Sånn som nå, Morten sover mens jeg skriver ferdig blogginnleggene mine. Han skjønner at dette er noe jeg må gjøre, selv om han til tider synes det er utrolig kjedelig. Jeg bruker mye tid foran macen som jeg heller kunne brukt på han, om dere forstår. Jeg er glad jeg han er så forståelsesfull når det kommer til dette, ellers ville det nok aldri funket. Vi begge har heldigvis en jobb innen sosiale medier, noe jeg vil tro gjør hele situasjonen lettere. Vi hjelper hverandre, kommer med ideer og støtter når det trengs. Så det å tilbringe så mye tid sammen med Morten er bare morsomt. Jeg nyter hvert øyeblikk jeg har sammen med han, selv om han kan være utrolig plagsom noen ganger, haha. Jeg føler meg veldig heldig som har møtt en som han <3 

BILDER FRA I GÅR + DRATT I HÅRET

Herregud for en morsom dag jeg hadde i går. Den startet veldig rolig, så jeg kjedet meg litt på starten. Det tok seg heldigvis opp etterhvert, så alt i alt hadde jeg en utrolig bra kveld. Jeg er egentlig ikke et festival menneske, da det ikke er noe som er mer irriterende enn mennesker som dytter, sniker i kø og er alt for fulle. Enkelte mister alt av hemninger, noe som kan være slitsomt til tider. Jeg ble også dratt i håret et par ganger da noen skulle få oppmerksomheten min, litt spesiell måte å oppnå oppmerksomhet på. Det kom også en random jente bort å tok meg på puppen. Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle reagere på den, haha. Utenom dette er det veldig hyggelig å møte alle dere som har fulgt med på Paradise og leser bloggen <3 you are the best


Jeg må virkelig skryte over de som arrangerer Palmesus, for festivalen er virkelig godt gjennomført. Det tropiske teamet er dødskul. For å ikke snakke om solsengene, badeballene, palmer og stranden. Det er helt klart den beste festivalen jeg har vært på. Nå er vi snart klar for dag 2, noe jeg virkelig gleder meg til. Vi skal snart reise ut på en øy sammen med MTV der vi skal vorse før Palmesus. Vi er nesten 100 stykker som skal dit, så dette kan bli gøy. Jeg fikk nettopp vite at det er et toalett fordelt på så mange mennesker, hehe good luck. Vi snakkes senere ♥