hits

august 2015

Taco friday

Hei alle sammen ♥

Da var det ENDELIG helg. Ikke akkurat noe å ferie her i hus da det er arbeidshelg på meg. Men det er likevel godt med helg, for da har man lov til å kose seg litt ekstra. En standar fredag for meg er taco, som resten av norge. I tillegg må jeg se norske talenter og senkveld. Idag har jeg faktisk ingenting å skrive om da jeg har jobbet fra 12-8. Så hele dagen min har gått til jobb. Jeg kunne jo skrevet om mine sykt spennende timer på G-max tiller, men velger å spare dere for det. Nå har jeg 3 venninner på besøk. Vi møtes nesten hver eneste fredag for å spise taco, haha. Ellers blir det tidligkveld på meg da jeg skal å trene før jobb imorgen. Skulle egentlig ha treningsfri imorgen, men da senga var alt for god idag, og jeg ikke kom meg opp før 10 så ble det imorgen istedenfor. Men nå avslutter jeg norges kjedligste innlegg, jeg klarte faktisk ikke å skrive noe fornuftig idag så forgive me. 


Ser dere forskjellen? 

Ha en fin fredag alle sammen ♥

Rainy day

Hei alle sammen ♥

Her om dagen så jeg en skikkelig oppmuntrende nyhetet " sommeren er over for i år". Når jeg våknet opp idag skjønte jeg at det stemte ganske bra. Det er fortsatt ok temperatur ute, men herregud så mye det har regnet idag. Men det gjør faktisk ingenting, for jeg syntes regn er utrolig koselig. Det er så godt å sitte inne med tente lys mens det regner ute. Høres ut som en gammel dame, men det får så være. Idag prøvde jeg meg på jobb etter mine to dager med sykdom. Jeg kjente at jeg kanskje burde holdt meg hjemme en dag til, men rastløse meg klarte ikke det. Jeg hadde heldigvis med meg hele apotektet på jobb, så jeg overlevde dagen. Jeg stod til og med opp før jobb idag å dro på trening. Dette er en rutine jeg skal få inn i hverdagen min, da det var utrolig godt å være ferdig trent når jeg var ferdig på jobb klokken 4 idag. Genser - bikbok, skjerf - vero moda, bukse - bikbok, sko - hunter
Resten av dagen har gått til IKEA. Ble ingen shopping idag, men masse planlegging. Jeg skulle ønske jeg var rik, og kunne kjøpe akkurat det jeg ønsket meg. Men sånn er det da ikke, og her må alle penger spares. Jeg sparer på hver eneste krone jeg kan spare på, for jeg har så utrolig lyst å kjøpe meg min egen leilighet. Jeg er så misunnelig på alle som har sin egen leilighet, dere er utrolig heldige. Jeg kan nesten ikke vente til det er min tur, og det er heldigvis ikke så lenge til. Men nå skal resten av kvelden gå til noe av det beste jeg vet, RYDDE. Det å bo med en gutt kan faktisk være utrolig krevende iblandt, for som dere sikkert vet så er ikke alle gutter så ryddig. Men så er sikkert jeg skikkelig plagsom å bo med også, da jeg har støv på hjernen. Husker dere?

Her om dagen kom isbilen kjørende i nabolaget. Jeg har ikke kjøpt is fra isbilen på sikkert 7-8 år,  så jeg bestemte meg for at denne gangen måtte jeg gjøre det. Det eneste jeg husker at jeg pleide å kjøpe fra isbilen var klovneisen, og jeg hadde ingen tro på at de enda selger den. Men utrolig nok solgte de den enda, så jeg måtte selvfølgelig kjøpe isen. Den minner meg skikkelig om barndommen min, så var utrolig gøy at de enda solgte den. Kan ikke si at jeg syntes smaken er helt sykt god, men det var uansett et must å kjøpe den.Ellers idag skal jeg en tur på trening, før det blir pizza og filmkveld. Jeg virkelig elsker søndager. Er den beste dagen i uka til å virkelig slappe av før en ny uke starter. Imorgen går også turen hjem til Trondheim, og jeg har jobb som venter på meg. Ferien har gått utrolig fort, men har hatt en kjempe fin ferie. Jeg skal begynne rett i 100% etter ferien nå, noe som blir veldig spennende. Jeg tror det blir en overgang fra skole, og kommer sikkert til å være ganske tungt i starten. Men blir så utrolig godt å ENDELIG ha penger igjen. Det å være en fattig student er utrolig kjipt, så nå gleder jeg meg som bare det til å få en grei lønn. Nå skal det spares på hver eneste krone sånn at jeg kan kjøpe meg leilighet i Oslo til neste år. 


Skoene er fra shoeday, jumpsuit - bikbok, briller - ginatricot 

Snakkes ♥

Det du ikke vet

Jeg tror vi alle har gjort noe, gjør noe eller har sider som ikke så mange får se, eller som du velger å ikke vise. Jeg tenkte derfor at jeg skulle skrive om de tingene jeg tror ikke så alt for mange vet om meg. 

1. Jeg liker ikke å se på tv, det er noe av det kjedligste jeg vet om. Jeg syntes nesten aldri det går noe bra på tv, og gidder derfor aldri å se på det heller. 

2. Jeg begynte å se på serie for under et år siden, fordi jeg har trodd at serie var like kjedelig som tv. De eneste seriene jeg har sett i hele mitt liv er Gossip girl, misstresses og Orange is the new black. Jeg har ikke sett Orange is the new black ferdig enda engang, haha. Henger 100 serier bak alle andre, så har utrolig mye å ta igjen som dere skjønner. 

3. Jeg tilgir så og si ALLTID. Jeg mener at livet er for kort til å gå rundt å bære nag ovenfor andre mennesker, og tilgir derfor veldig fort. 

4. Jeg klarer ikke å være langsint. Bestemmer jeg meg for at denne gangen skal jeg virkelig være sur lenge, så varer det aldri mer enn en dag, om ikke noen timer bare.
 
5. Når jeg drikker har jeg lett for å tro/føle at enkelte jenter er skikkelig bitch, og at de stirrer utrolig stygt på alt og alle, haha

6. Jeg liker nesten ikke noe alkohol. Syntes hvitvin er greit, og noen typer rusbrus. Så jeg er ikke typen som drikker vin til maten eller ute på resturanter. Når vi var i syden drakk jeg kun pepsi max og iste til maten, haha. 

7. Jeg har aldri vært personen som hooker på byen, tror jeg kan telle på en hånd hvor mange jeg har kysset ute på byen. Jeg syntes egentlig hele opplegget er litt kleint, haha. 

8. Jeg suger med penger, og er helt elendig til å spare. Bestemmer meg hver måned for at jeg skal spare, men får det aldri til. Men denne gangen har jeg VIRKELIG bestemt meg, så vi får se hvordan det går. 

9. Jeg blir veldig fort knyttet til mennesker, og blir veldig fort glad i andre. Jeg kan også bli veldig avhengig av mine nærmeste, og føler jeg må være med de ofte. 

10. Jeg syntes romantikk kan være utrolig kleint. Er alltid koselig med roser og middag, men det kan ikke bli for mye av det gode. Da blir jeg skremt å trekker meg unna med engang, haha. 

11. Etter å ha bodd i både Tromsø og Tønsberg, og ha familie på begge stedene snakker jeg både søring og nordlenning. 
Helt utrolig

Hei alle sammen ♥

Idag våknet vi opp til full sol og sommer her i Tromsø, som egentlig er helt utrolig. Jeg kan ikke huske sist jeg var på besøk her i Tromsø, og at det var så varmt. Tromsø er ikke akkurat kjent for sine fantastiske sommere, der det er super varmt. Før jeg flyttet fra Tromsø haglet det faktisk i juni, need no words. MEN Naturen her er jo helt utrolig, og det er skikkelig deilig å komme hit for å gå cardio. Der vi bor i Trondheim er det helt latterlige turmuligheter, så det er alltid en kamp om morgenen for å komme seg ut å gå. Mens her er det null problem, og jeg gleder meg til hver tur. 

Ellers idag har vi vært på trening, prøvde ut Stamina hot som ligger midt i Tromsø sentrum. Det var helt okei, men litt lite. Tror kanskje ikke jeg hadde valgt det treningssenteret visst jeg skulle ha flyttet hit. I skrivende stund venter jeg på grillmat, har bare spist frokost idag så kjenner jeg er skikkelig sulten nå. Da vi ikke har grill hjemme, er det skikkelig godt å komme hjem til mamma her vi kan grille hver eneste dag. Så resten av kvelden skal kun gå til avslapping og god mat

På reisefot igjen

Hei alle sammen ♥

Da er jeg snart på tur til flyplassen igjen. Er ikke 24 timer siden jeg var der sist engang, så det siste døgnet har vært litt stressende. Var bare å pakke ut og trene med engang jeg kom hjem igår, for å så pakke på nytt igjen i dag tidlig. Denne gangen går turen til Tromsø der jeg skal besøke min kjære mor. Skal være i Tromsø fram til Mandag, så er det rett på jobb igjen.

Ferien min har gått så utrolig fort, og jeg vet at de siste dagene ikke kommer til å gå noe saktere heller. Men kjenner det blir litt godt å komme tilbake til hverdagen igjen. Skal jobbe så utrolig mye dette året, for å spare mest mulig penger til å kjøpe min egen leilighet i Oslo. Kan nesten ikke vente med å flytte til Oslo, har virkelig blitt en favoritt by de siste årene. 

Aker brygge

Hei alle sammen ♥

Idag bestemte jeg og Julie oss for å være ganske spontane å ta oss en liten tur til Oslo. Eneste grunnen til at vi dro til Oslo var for å dra på Aker brygge å spise. Så jo, ganske desperat. Her skal man ikke kjede seg et sekund som dere sikkert skjønner. Men det var utrolig koselig, og det er viktig å gjøre litt hyggelige ting før Julie forsvinner i et helt år igjen. Jeg hadde jo selvfølgelig klart å glemme studentbeviset mitt når jeg skulle ta toget idag. MEN på vei til Oslo gikk det helt fint, men måtte jo selvfølgelig møte på verdens mest sure mann på vei hjem igjen, så da måtte jeg betale 53kr ekstra. Bestemte meg derfor å ta bussen til gardemoen imorgen, for jeg orker ikke å bruke en krone til på NSB, haha. 

Jeg er sikkert verdens mest barnsligste person, men han kunne faktisk sett litt mellom fingrene. Det gjorde hun snille damen som var på toget til Oslo. Men nå er det leggetid, skal tidlig opp imorgen da jeg skal hjem til Trondheim igjen. Sommer i Tønsberg

Hei alle sammen ♥

Idag våknet vi opp til full sol og 25 varmegrader, som var utorlig digg. Med den sommeren vi har hatt setter man virkelig pris på sånne dager. Jeg startet dagen med 40 minutters cardio før frokost, og deretter ble det rett på trening. Ellers har vi vært å spist lunsj på brygga her i Tønsberg, det er så utrolig fint der. Så til alle dere som har tenkt å besøke Tønsberg en dag må virkelig ta turen innom på en sommerdag. Merker at det begynner å roe seg ned med sommergjester her, for det var null problem å få plass på resturantene. Er man her i fellesferien må man stå i kø for å få plass, og det er stappfult med båter over alt. Vi bestemte oss også for å ha en liten photoshoot idag, noe som jeg syntes er drit kleint. Jeg syntes det er kjempe flaut å ta bilder der det er masse folk, iallfall når de stopper opp for å ikke gå rett inn i bildet. Men det gikk greit da Julie ikke syntes dette er noe flaut, haha. Nå skal vi kose oss med den alt for sene middagen, så snakkas. Partypeople + harrytur

Hei alle sammen 

Akkurat nå sitter jeg på ferga fra Moss til Horten etter en helg i Oslo. Igår prøvde vi ut utelivet i Oslo. Jeg må si at jeg ble litt skuffa, og hadde kanskje litt for høye forventninger. Vi ble anbefalt utestedet Lawo, som var helt greit. Det var alt for mye folk der pga fadderuka, så ble egentlig bare alt for fult for min del. Stod i en halvtime i kø for å få noe i baren, noe som ikke var særlig gøy. Ellers var det kjempe koselig å være med jentene, så utenom byturen så hadde jeg en super kveld. Idag dro vi på harryhandel til Sverige. Det har blitt et must etter at jeg flyttet til Trondheim, så det blir harrytur hver gang jeg er hjemme. Kjøpte masse pepsi max, questbar og godteri som nå er på tur til Trondheim. Jeg skal være noen ekstra dager da jeg skal besøke min kjære bestevenninne som skal tilbake igjen til USA på onsdag. Har ikke møtt henne på over et år nå, så gleder meg masse!
Oslo weekend

Hei alle sammen ♥

Idag dro vi til en etterlengta tusenfryd tur. Har venta hele sommeren på å dra til tusenfryd, og endelig var dagen her. Høres jo ut som et lite barn, haha. Må si at jeg var skikkelig skuffa over turen egentlig. Spinspider, supersplash og thundercoaster var stengt. Når 3 av de største karusellene ikke fungerer, burde man få halvpris. Når de ikke kan levere en vare 100% så burde de ikke ta full pris heller. Det stod heller ingen beskjed om at thundercoaster ikke funket, kun de to andre. Men siden jeg hadde godt selskap ble det morsomt likevel. Resten av kvelden skal bare gå til å slappe av, etter en lang kjøretur fra Trondheim til Oslo igår. Skal være helt uthvilt til imorgen, for da skal vi teste utelivet i Oslo. Å på søndag blir det tur til Sverige, så en sykt morsom helg i vente. 

 

Kan bli vandt til det

Jeg har endelig klart å legge min gamle livsstil litt til siden, og begynt å klare å slappe litt mer av. Jeg kan ikke skjønne hvordan jeg har overlevd denne livsstilen jeg har hatt i et år nå. Jeg trente alt fra 6-7 ganger i uka, i tillegg gikk jeg masse cardio, ellers gjorde jeg noe. Jeg klarte ALDRI å slappe av, ikke en eneste dag. Jeg ble stresset visst jeg ikke hadde noe å gjøre en dag, og kunne bli helt fra meg for jeg ble så rastløs. Det virker heldigvis som den tiden har begynt å gi seg litt, og jeg har endelig skjønt hvor deilig og ikke minst viktig det er å få slappet litt av. Idag har dagen vært helt lik som alle andre dagene mine, jobb og trening. Jeg tok sol etter jobb idag til en liten forandring, da jeg er livredd for å bli bleik igjen etter syden. Det ble også en liten kveldstur idag, på grunn av at vi endelig har litt fint vær her i Trondheim. Ellers har dagen gått til å ligge i sengen å se på Orange is the new black. Jeg henger tydeligvis etter, fordi alle jeg har snakket med har tydeligvis sett serien. Siden jeg har vært den stressende personen jeg har vært, så har jeg aldri hatt "tid" til å se serie. Det er ikke før nå jeg har skjønt hvor utrolig gøy det er å se serie. Jeg har bare sett 3 serier, med denne på mine 20 år. Med mindre hotell cæsar og home and away teller. Så det sier jo faktisk litt om hvor mye jeg har hatet å ligge i sengen/sofaen å fulgt med på serier. Men når man først har kommet inn i det, så er det utrolig godt. Kunne faktisk ligget her en hel dag å bare sett serie. 
Slenger med et vakkert bilde av meg fra solariumet idag. Var i utrolig god kvalitet også som dere ser. 

Livet gjennom instagram

Halve dagen idag har gått til å tenke på hva jeg skulle skrive her. Siden jeg har det minst spennende livet i Norge, så har jeg så lite å blogge om, haha. Livet mitt består av å sove, trene og jobbe. Er jo et helt normalt liv egentlig, men HERREGUD for et kjedelig liv. Jeg skulle ønske jeg var dødsrik, så kunne jeg bare ha reist verden rundt å virkelig fått levd livet. Jeg blir så misunnelig når jeg ser de menneske her i verden som har råd til å gjøre akkurat hva de vil. Jeg drømmer fortsatt om at det skal bli meg en dag, haha. Blir jeg noen gang rik trenger jeg ikke hus mer, for jeg kommer bare til å være på reisefot. Men fram til poenget med dette innlegget, så tenkte jeg å vise dere instagrammen min. Siden jeg ikke fant noe å blogge om, så bestemte jeg meg for å vise dere livet gjennom instagram, KJEMPE SPENNENDE !
På instagram legger jeg ut alt mulig. Det kan være alt fra hva jeg spiser til frokost til hva jeg har trent. Det er også en god del selfies, hehe. Så til dere som vil følge mitt alt for spennende liv, feel free. 

2 dager forsinket

Hadde egentlig tenkt å skrive dette innlegget på søndag, men formen var ikke helt på topp. Jeg vet ikke helt hva som gikk av meg for fyllesyk var jeg ikke, jeg var heller ikke syk. Men jeg var likevel slapp nok til å ligge i sengen helt fram til 15.30. Da spiste jeg dagens første målltid som var rundstykke med nutella, hehe. Hadde jeg ikke brydd meg om kroppen min så hadde jeg spist nutella hver eneste dag til hvert eneste målltid. Etter en alt for sunn frokost ble det mat på mc donald's til middag. Så her fikk dere et lite innblikk i matplanen min. Haha neida, mc donalds er ikke så godt at jeg ville spist det hver dag, det går fint en gang i blandt. Men det er viktig å kose seg av og til, og det gjorde jeg både lørdag og søndag. Hadde en skikkelig fin lørdag med gjengen på jobben, vi dro ut å storkoste oss skikkelig. Er så godt at vi ser på hverandre som venner, og ikke bare kollegaer.


Haha, dette bildet var så utrolig fint av alle sammen så det fortjente en plass på bloggen.

Dagens treningsøkt

Hei alle sammen ♥

Da har jeg akkurat kommet fra jobb og trening, og er nå klar for litt grillmat. Jeg kan ikke huske sist jeg var så trøtt som det jeg var på morgenen idag. Så det å trene før jobb idag ble plutselig helt uaktuelt. Jeg sto opp 45 minutter før jeg begynte på jobb, så hadde ikke akkurat god tid. Skulle ikke tro at jeg akkurat hadde kommet hjem fra 2 uker med ferie, så sliten som jeg var idag. Jeg hater egentlig å trene på kveldene, da jeg syntes det er utrolig godt å få det overstått på dagtid. Men idag var det utrolig godt å trene på kvelden, det var nesten ingen folk å jeg ble skikkelig opplagt. Så det burde vel egentlig vært helt omvendt. Jeg har gått å vært skikkelig daff i hele dag, og nå våknet jeg jo plutselig til. Sier bare goodbye nattesøvn og hello tidligvakt. Kommer iallfall ikke til å være trøtt imorgen, haha