august 2017

DETTE SKJEDDE I MEXICO

Isabelle kom ikke med flyet
Det var noen misforståelser rundt hjemreisen, så produksjonen hadde ikke fikset esta til Isabelle. Dette fant vi ikke ut før vi kom på flyplassen, så vi måtte faktisk dra fra henne. Hun fikk heldigvis ordnet det, og fikk satt seg på et fly til Norge samme dagen. Det måtte uansett ha vært så kjipt å reise hjem alene, stakkars.. 

Vi bodde på et motell i 2 dager etter finalen
Alle deltakerne ble sendt på et forlatt motell midt i ødemarka etter finalen. Jeg bodde faktisk på dette hotellet etter at jeg sjekket ut, og det var faktisk de to verste dagene i livet mitt. Dere aner ikke hvor mye jeg kjedet meg, det var INGENTING å finne på, haha. 

Morten og jeg hadde sex
Det er utrolig mange som har spurt om vi hadde sex inne på hotellet, og svaret er nei. Det skjedde etter finalen. Sexlivet mitt er tydeligvis utrolig interessant, så jeg håper dere er fornøyd ;-) 

Vi fikk se teaser av årets sesong
Halvor samlet alle oss deltakerne for å vise oss teaser for Paradise Hotel 2017. Dette var rett før det skulle bli sendt på TV. Det å se seg selv i en reklame for Paradise Hotel var en ubeskrivelig følelse. Jeg husker enda hvor stolte vi alle var, og hvor lykkelige vi ble når vi fikk se klipp fra årets sesong. Det ene klippet som ble vist klinte faktisk Morten og Andrea. Lurer på om de ville gjort det samme nå, haha.

Deltakerne snakket ikke så mye sammen
Etter 2 måneder sammen i Mexico kan dere tro vi var lei. Jeg var i alle fall kjempe lei, og jeg har ingen problemer med å innrømme det. Det var absolutt ikke noe galt med menneskene jeg hadde rundt meg, men det var godt å kunne ta litt avstand. Du kan tenke deg selv å være innelåst på et hotell i 2 måneder med de samme folkene. Ville ikke du blitt lei? Jeg snakket nesten ikke til noen andre enn Morten og Andrea. Morten og jeg bodde på rom sammen, og Andrea tittet innom en gang i ny og ne. Jeg lå nesten KUN på soverommet, så lei var jeg.

Siste kvelden var vi ute for å spise middag sammen
Denne middagen var faktisk veldig koselig, og det er en kveld jeg vil huske for alltid. Siste kvelden i Mexico, og vi alle visste at eventyret nå var over for godt. Vi hadde med oss verdens beste deltaker ansvarlig som tok så godt vare på oss, og lot oss låne telefonen hennes så ALLE fikk sjekket instagrammen sin. Dere kan tro det var en rar følelse å plutselig logge inn på sin egen Instagram etter to måneder uten telefon. 

Vi fikk endelig telefonen vår tilbake
Denne følelsen kan faktisk ikke beskrives. Når vi satt oss i bilen som skulle ta oss til flyplassen fikk vi ENDELIG telefonen vår tilbake. Det var helt merkelig å skru på telefonen igjen, og sjekke alle meldingene alle hadde skrevet til meg. Jeg begynte faktisk å gråte, for det var noen meldinger som var så rørende. Jeg gledet meg så mye til å komme hjem og klemme alle igjen. 

Morten og jeg kysset i det vi reiste fra hverandre
Guttene dro litt senere enn jentene, så vi hadde derfor en liten avskjed. Det som var merkelig var at det virkelig var et hadekyss, for vi hadde ikke spesielt med kontakt de første ukene etter vi kom hjem fra Mexico. Det er rart hva denne boblen og usikkerheten kan gjøre med noen. Som jeg har fortalt dere før var det aldri planlagt at vi skulle bli sammen, det bare skjedde. Etter premierefesten når vi fikk møte hverandre igjen, fant vi på en måte tilbake til hverandre? Morten ble faktisk med meg hjem etter premierefesten, og etter det var det bare oss to. Helt merkelig egentlig.. haha

NÅ håper jeg dere har fått nok PH for en stund. Jeg får daglig spørsmål om PH, og jeg skjønner selvfølgelig at dere synes det er interessant. Jeg synes bare det er utrolig kjedelig å skrive om, haha. Det kommer nok derfor til å være en stund til neste gang, så nå håper jeg dere er fornøyd♥

MARTINE OG JEG SKAL HA KLESSALG

MARTINE OG JEG HAR EN GLADNYHET Å DELE MED DERE, HERREGUD SOM VI GLEDER OSS ♥  17 September skal vi ha klessalg på et av Hendrix Hair sine lokaler. Vi er ganske sikker på at det vil bli det som ligger på Frogner, men det er ikke helt bestemt enda. Vi lover at vi skal informere dere i god tid i forveien, og mer info om betaling og oppmøtetid vil komme etterhvert. Jeg kan si så mye som at det vil være goodiebags til de første og MASSE fine klær til en billig penge. Jeg skal blant annet selge kjolen jeg hadde på meg på finalefesten, den er så utrolig fin ♥ Vi ser virkelig frem til å møte dere! KOMMER DU? Legg i så fall igjen en kommentar :-D

Finalekjolen min <3

JEG ER CHUBBY

Vanligvis har jeg veldig lett for å lese mennesker, og jeg forstår ofte om noen er seriøs eller ikke. Det er selvfølgelig vanskelig å lese et menneske gjennom en anonym kommentar, men jeg klarer likevel å forstå. I går fikk jeg en kommentar som jeg helt ærlig ikke skjønte om den var ment godt eller ikke. Det sto veldig mye fint i denne kommentarer, men likevel. Likevel påpekte denne personen at jeg gikk kledd i klær som egentlig ikke var ment for min kropp, men at det var SÅ BRA at jeg bare ga faen. Det er det samme som å si "Du er stygg, men du kler det" 

Siden jeg er toppblogger burde jeg vel egentlig si " jeg gir faen, kropp er kropp", men vet du hva? Jeg gir faktisk ikke faen. Jeg er et menneske jeg også. Jeg har komplekser med kroppen min akkurat som deg. Jeg har kanskje ikke lov å si det, for jeg er et forbilde for mange. Men vet du hva? Et forbilde for meg er noen som tør å være ærlig, og ikke bare perfekt. Ingen mennesker er perfekte, og vi alle har et eller annet vi er misfornøyd med. Jeg er absolutt ikke misfornøyd med kroppen min, men når jeg får en kommentar som indirekte forteller at jeg er chubby tenker jeg selvfølgelig over det. Nei, jeg er ikke KJEMPE TYNN, men jeg er tynn. Jeg vet ikke hvor tynn man må være for å kunne ha på seg en sort body, som jeg hadde på innlegget denne kommentaren tikket inn?

Har vi virkelig kommet dit at det finnes klær som kun er ment fort super tynne instagrammere? som du valgte å kategoriserte "denne gruppen". Jeg reagerer også sånn på at det skal hylles så jævlig å ikke være kjempe tynn. Kan vi ikke akseptere hverandre for den vi er? Noen er tynne, noen er slanke, noen er chubby og noen er overvektige. Har det så forbanna mye å si? Må vi kategorisere kroppene våre til "super tynne instagrammere" og "YOU GO GIRL SOM VISER FREM VALKENE DINE" Kan vi ikke bare holde kjeft og la menneskene rundt oss ha den kroppen de har? Går det utover DIN hverdag at noen på Instagram er kjempe tynn? Eller at noen går i klær du ikke mener passer kroppen deres? Nei vet du hva. La oss gjøre verden til et bedre sted, og heller begynne å støtte opp hverandre istedenfor å dra ned. TAKK FOR MEG. 

22 KJAPPE

 

Hvor høy er du?
172 cm

Hva er du mest redd for?
Døden

Hva er din største drøm?
Flytte til L.A og New York i et år. Den drømmen skal oppfylles etterhvert, i promise ;-)

Hvor mange kjærester har du hatt?
2 seriøse forhold før Morten

Hva gjør deg sint?
Stress og urettferdighet

Hva gjør deg glad?
Reise, venner og familie

Beskriv deg selv med tre ord?
Masse energi, reflektert og krevende

Har du noen hobbyer?
Hehe nei, blogging er vel hobbyen min?

Hva er favorittsangen din?
Helt klart Justin Bieber - No pressure. Den er så nydelig ♥

Hvilken kjendis ville du møtt/datet?
Gjett en gang? Justin Bieber ofc :-D

Favoritt drikke og mat?
Helt klart Pepsi Max, jeg er faktisk avhengig.. Det er flaut å innrømme, men jeg drikker det faktisk hver dag. Før brukte jeg ikke sugerør, så tennene mine har blitt litt misfarget :-( Jeg må få bleket de snart. Taco er helt klart favorittmaten min, det spiser jeg flere ganger i uka. 

Neste reisemål?
Bali

Favoritt årstid? 
Egentlig sommer, men nå har jeg begynt å like vinter utrolig mye. Jeg tror egentlig bare det er jeg som savner alt som har med jul å gjøre, ellers har det skjedd noe helt utrolig med meg.

Hvordan ser drømmelivet ut?
Hus i LA, nok penger til å gjøre akkurat det jeg vil, sånn at jeg kan reise og oppdage verden. Også vil jeg ha fred.

Hva er du mest avhengig av?
Bloggen og mobilen min. Litt trist egentlig.

Hvem er din bestevenn? 
Jeg kan ikke bare si en, jeg har faktisk 4 <3

Hva liker du best med deg selv? 
Det at jeg er så spontan og trygg meg på selv, det elsker jeg.

Hva er ditt fulle navn?
Sofie Caroline Nilsen

Liker du best å være singel eller i et forhold?
Jeg trodde jeg likte best å være singel, men livet mitt viser vel noe annet, haha. Jeg får meg faen meg ny kjæreste like ofte som jeg bytter undertøy. Neida, så ille er det ikke, hehe. Jeg var bare singel et år før jeg møtte Morten da, så det har jo absolutt gått fort.

Har du en utdannelse?
Nei. Jeg fullførte videregående, og that's it. 

Hva er stjernetegnet ditt?
Jeg er født 30 mars, så væren.

Hvordan har du det akkurat nå?
Jeg er litt trøtt og prøver virkelig å motivere meg selv på trening, hehe.. Ellers er alt bra, jeg har ingenting å klage på <3

SPØRSMÅLSRUNDE PARADISE HOTEL

Hva synes du om Sunny?
Inne på hotellet gikk jeg godt overens med Sunny. Siste dagen Sunny var inne på hotellet snakket vi veldig mye, og jeg støttet han for at han følte seg veldig nedfor da han var sikker på at han kom til å ryke. Det var også Kevin og jeg som ba han om å fortelle ALT om den andre alliansen om Martine ikke valgte han, hehe ;-) Han sa mye mer som ikke ble tatt med på TV..

Likte du Morten i starten?
Jeg hadde ikke følelser om det var det du tenkte, men jeg likte Morten veldig godt. Vi kom godt overens fra dag en, og begge sa at vi skulle redde hverandre om en av oss var i fare. Veldig merkelig når vi spilte i samme allianse, men vi endte jo faktisk opp som partnere til slutt. Det er jeg veldig glad for <3 

Hadde dere replikker?
Nei, vi kunne si akkurat hva vi ville :-)

Hva tenkte du når du fikk vite at du skulle være med?
Jeg var helt i sjokk. Søknaden min var bare tull, så det at jeg faktisk kom hele veien med er ganske sykt. Jeg ble glad og redd på samme tid. Jeg visste at dette mest sannsynlig kom til å endre livet mitt for alltid, noe det helt klart gjorde. Ny samboer, blogg og kjæreste. Jeg elsker livet mitt <3

Kunne du blitt sammen med Aleks?
Aleks er verdens herligste gutt, og jeg har det så moro hver gang jeg er sammen med han. Han er så så god og omtenksom, men vi hadde virkelig ikke passet sammen som kjærester, haha. Så nei, jeg kunne ikke blitt sammen med han. 

Hvem av guttene ville du stå sammen når du så bildene?
Jeg tok faktisk Håkon, men Rebecca bare kom å rev ut bildet av hånden min. Jeg er veldig glad for det nå, for Kevin var virkelig verdens beste partner. Første inntrykk ville jeg stå med Morten, ironisk nok. 

Hvem synes du spilte mest ?
Det er klippet sånn at Morten og jeg er de som spiller mest, noe jeg ikke vil si stemmer. Vi spilte og bestemte mye, men Kevin og Andrea spilte MYE mer. Det ble bare ikke tatt med, haha. Det var alltid Andrea sine ideer som jeg fortalte videre, så jeg var faktisk løpejenta til Andrea.

Likte du Martine Lunde fra starten?
Gjett om! Vi ble bffs med en gang <3 Vi har hatt det så mye moro sammen, dere aner ikke. Det var så utrolig rart når vi plutselig begynte å spille mot hverandre, det ga ingen mening. Vi fikk ordnet når jeg sjekket inn igjen, og vi har vært gode venner siden da. 

Hvilket minne ville du gjenoppleve fra PH?
Når jeg sjekket inn igjen og fikk se Morten og Andrea. Dere aner ikke hvor hjertet mitt banket mens jeg ventet på utsiden. Jeg hadde savnet de to så utrolig mye, og det å endelig skulle få se de igjen var helt utrolig. Jeg var så forelsket på denne tiden også.. 

Hadde noen sex utenom Martine og Aleks? 
Nei, ikke som jeg vet om i alle fall :-) Da hadde det nok helt sikkert blitt tatt med vil jeg tro. 

Fikk dere betalt for å være med på PH?
Nei, ikke en eneste krone. Det vi fikk var flybilletter, mat og opphold. Så fikk vi også penger som vi kunne kjøpe mat og godteri for når vi var på utsiden av hotellet. Aleks, Soph og jeg kjøpte godteri for rundt 1000kr!! Det er utrolig mye til å være i Mexico, haha. 

Var det noen av deltakerne du ikke kom overens med?
Nei. Alle kom godt overens inne på hotellet. 

Hvordan var det i ettertid å se Morten kysse andre jenter?
Noe var jeg forberedt på, så det gikk helt greit. Jeg kysset også andre gutter, så han måtte jo se meg kysse han også. Det eneste som var litt å se var Morten og Isabelle, for dette visste jeg faktisk ikke. Det var uansett ikke noe jeg ble sur eller lei meg for, kanskje bare mer sjokkert. 

Hvilken uke likte du best?
ALLIANSEUKEN, den var så utrolig morsom og spennende. Det var morsomt med rappene vi måtte lage og hele temaet. Det var også ganske kult å bli valgt som allianseleder, OG få Henriette på laget. 

Ble du noen ganger sjokkert over hva de andre sa om deg på sync?
Nei, det gjorde jeg ikke. Når man melder seg på et program som Paradise Hotel så må man regne med at man blir snakket om nede på sync. Det verste jeg vet er mennesker som skal ta seg nær av alt, da har du virkelig ikke meldt deg på riktig program.

Hadde du sluppet kula om du hadde vunnet?
Jeg hadde aldri sluppet kula, det hadde vært helt feil mot Morten. 

PINLIGE INNRØMMELSER

Jeg tror ikke på kjærlighet
Det er selvfølgelig mange grunner til at mine tidligere forhold ikke har funket. Likevel tror jeg, eller jeg vet at innstillingen min rundt kjærlighet har hatt en negativ påvirkning i mine tidligere forhold.
 Av en eller annen merkelig grunn har jeg vanskeligheter for å tro at et forhold kan vare for alltid, noe som egentlig er kjempe trist. Det er heldigvis annerledes denne gangen. Nå klarer jeg ikke å se for meg noe annet enn et liv sammen med Morten <3 

Jeg er ekstremt følsom
Og litt av en dramaqueen. Følelsene mine tar skikkelig overhånd, og jeg kan derfor overdramatisere alt. Oppfører noen seg litt rar mot meg en dag, tror jeg at denne personen er sur eller ikke vil ha noe kontakt med meg. Jeg blir derfor kjempe stresset, og tror ikke på svar som "det er ingenting". Det har heldigvis blitt bedre med årene, for tidligere var jeg kjempe redd for at noen skulle mislike meg eller være sur på meg. Om jeg ikke blir likt av alle nå er det helt okei. Jeg bryr meg ikke. Det viktigste er å være seg selv, og ta vare på de menneskene som godtar deg for akkurat den du er <3

Jeg er veldig avhengig av menneskene rundt meg
Spesielt Morten, hehe. Vi er jo sammen veldig mye, og det føles ikke ut som at jeg noen gang skal bli lei. Det var en kveld Morten tullet med meg at han skulle sove hjemme, og jeg ble nesten SUR. Eller, stresset er vel kanskje det riktige ordet å bruke. Jeg svare han bare " Hmm okei. Natta da.. <3", haha. Akkurat i det jeg sendte meldingen kom han inn døren, hehe. Jeg takler veldig dårlig å være alene, og er veldig avhengig av å ha mennesker rundt meg 24/7.
. Hadde ikke Morten kommet hit den natten hadde jeg vært kjempe lei meg og redd, haha. Jeg hater å sove alene i leiligheten.. 

Jeg er kontrollerende
Jeg elsker at ting skjer på min måte, og jeg synes (nesten alltid) at mine forslag er best, hehe. Jeg kan derfor være veldig kontrollerende til tider, noe som jeg selv synes er slitsomt. Den lille tiden jeg gikk til psykolog sa hun at det var helt normalt å være litt kontrollerende etter å ha opplevd det jeg har opplevd, og at det mest sannsynlig ville gå over etterhvert. Jeg må jo selvfølgelig jobbe med problemet om det skal gi seg, det vet jeg. Det er på listen over ting jeg SKAL oppnå og jobbe med, tro meg :-)
Litt kontrollerende er det bare sunt å være, men jeg kan være litt for mye noen ganger. 

Jeg er ekstremt dårlig med penger
Uff, dette er så flaut. Jeg tenkte faktisk at jeg skal skrive et innlegg om mine dårlige egenskaper når det kommer til penger, for det er sikkert veldig mange som vil kjenne seg igjen? Jeg har aldri hatt masse gjeld, men jeg har brukt ALT for mye penger. Er dette noe dere vil høre om?

Jeg hater å klemme
Det å gi en hei og hadeklem er helt ok, men om det er sånne lange klemmer får jeg helt panikk. Jeg føler meg nesten litt...kvalt? Jeg klarer ikke helt å beskrive hva det er for noe, men vennene mine plager meg alltid med dette. Spesielt Julie, hun skal alltid klemme meg en gang ekstra eller gi meg verdens lengste klem. Jeg får nesten litt panikk, det er helt merkelig. Jeg skjønner bare mer og mer hvor sær jeg er, hehe...

Stress gjør meg sur
Jeg takler stress EKSTREMT dårlig. Jeg liker at alt skal være på stell, og når noe uventet stressende skjer ender jeg alltid opp med å bli sur. Jeg stresser rundt mens jeg kjefter på alle rundt meg... Det gir seg heldigvis veldig fort, og jeg sier alltid unnskyld. Om noen av dere har noen gode tips til hvordan man kan takle stress på best mulig måte, så vil jeg veldig gjerne vite. I need it. 

SKAL JEG FLYTTE FRA NORGE OG MORTEN?

Wow, jeg vet egentlig ikke helt hva skal jeg si. Tilbakemeldingene på innlegget jeg delte på Snapchat og Instagram i går var kanskje ikke helt som forventet, for det var veldig mange som misforsto. Som dere kanskje har lagt merke til så deler jeg mye gammelt med dere, rett og slett for at jeg vil at dere skal bli bedre kjent med meg. Det anbefales å snike i arkivet mitt om dere vil vite mer om fortiden min, for det er mye moro der. 

Etter at jeg fortalte dere at dekkhistorien min til PH var studie i LA er det mange som har vært nysgjerrige. Når kom jeg inn på skole? hvilken skole og linje skulle jeg gå? Når skulle jeg egentlig reise? Jeg bestemte meg derfor for å dele litt innlegg rundt dette med L.A sånn at dere kunne få en liten innsikt i mitt gamle liv. Leser man innlegget forstår man at dette er gammelt, men jeg skjønner at det er mange som kun klikket seg inn for å kommentere, noe som er helt greit. Ja, jeg kom inn på skole i L.A, men dette var i fjor. Jeg måtte trekke meg på grunn av Paradise Hotel, så jeg skal altså ikke studere i L.A med det første.

Jeg skal fortsatt bo i Norge en stund til, og jeg flytter ikke fra Morten. Hadde jeg kommet inn på skole nå ville jeg flyttet uansett, for det er viktig å oppfylle drømmene sine. Morten og jeg hadde fått forholdet til å fungere uansett, og det er viktig å støtte hverandre istedenfor å dra hverandre tilbake. Vil man virkelig være sammen takler forholdet å bo noen måneder fra hverandre, right? Fra nå av skal jeg begynne å merke ALLE gamle innleggene mine med "GAMMELT INNLEGG" først, sånn at dette ikke skjer igjen. Så vet dere hva som er gammelt og ikke, beklager så mye folkens.. ♥ Morten kom hjem i går og trodde at jeg haddde takket ja til skole uten å si noe til han, stakkars<3 Det var med andre ord ikke bare dere som misforsto, haha må egentlig bare le av hele situasjonen.

DETTE ER SKUMMELT

God morgen alle sammen <3 Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, og jeg er snart på vei for å gjøre noe jeg synes er VELDIG skummelt. Jeg har hatt lyst til å gjøre dette veldig lenge, men aldri turt. Jeg hater å gjøre ting med meg selv som er veldig synlig, i tilfelle det ikke kommer til å bli bra. Det er ikke en drastisk endring, men likevel. Jeg skal slutte å snakke i koder nå, hehe. Jeg skal både vise og fortelle dere alt senere, i promise ♥

Resten av dagen skal bare gå til å slappe av og se på THEVOICE. Jeg er så glad hverdagen endelig er tilbake, som jeg har savnet den. Akkurat nå synes jeg det bare er deilig at sommeren er over, for jeg føler at jeg har fått nok sommer for i år. Jeg vil ha mer rutiner, mindre alkohol, masse trening, SENKVELD og vinter/jul. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å savne sommeren med engang vinteren melder sin ankomst. Den tid den sorg, er det ikke det man sier? NÅ må jeg løpe, vi snakkes. 

DETTE REDDET HÅRET MITT

Annonse// 

Nå skal jeg dele noe med dere som jeg faktisk hater å snakke om, for det gjør like vondt hver gang. Som dere mest sannsynlig vet så var jeg blondine i nesten et helt år, og det sier seg vel selv at det slet veldig på håret mitt. Du kan ikke unngå slitt hår om du bleker det, samtidig som du bruker blåshampoo flere ganger i uken. På denne tiden brydde jeg meg ikke, for jeg har alltid hatt veldig tykt og langt hår. Jeg var helt sikker på at jeg ikke kom til å merke noe forskjell, og at håret mitt ville klare alle disse rundene med bleking. Jeg tok veldig feil, og til tider var det så ille at jeg alltid gikk i hestehale for å slippe å se hvor kort og tynt håret mitt hadde blitt. Jeg mistet store deler av håret mitt.. Det er bare å gå tilbake i arkivet mitt å se forskjellen... 


Jeg har vært så heldig å hatt en dyktig frisør som har hjulpet meg mye, men det er også en annen ting som har bidratt til et sunnere og finere hår. Dere har kanskje hørt om HAIRCARE? Jeg er ikke den første bloggeren som snakker om dette produktet, og etter å ha prøvd det selv kan jeg virkelig forstå hvorfor. Dette er et kosttilskudd som faktisk funker. Det er kanskje ikke så rart når det inneholder biotin og ølgjær som forresten er veldig bra for håret vårt.

Som dere kanskje ser på eksen så er dette et produkt jeg bruker, og har brukt en god stund. Det er dessverre ikke sånn at man plutselig våkner opp med langt og tykt hår, det kan ta lang tid. Det viktigste er at man merker forskjell, noe jeg absolutt har gjort. Håret mitt har begynt å vokse mye fortere, og babyhårene begynner å titte frem. Frisøren min sa også at håret mitt hadde blitt mye sunnere etter mitt forrige besøk, så dere kan tro jeg var fornøyd. Det vil nok ta en god stund før håret mitt er tilbake til normalt, men med hjelp av HAIRCARE vil resultatet komme mye fortere. Jeg er så glad for at jeg bestemte meg for å teste dette produktet, det har vært redningen min <3 

Det gamle slitte håret mitt kan jeg dessverre ikke gjøre noe med. Det jeg derimot kan gjøre noe med er å ta vare på det nye håret som vokser ut. Det er jo også dette håret hjelper mot, et sunnere og sterkere hår :-) Som dere kanskje ser på bildet under så var håret mitt veldig slitt den perioden jeg bleket det.

Bildet under er ETTER jeg begynte med HAIRCARE. Som sagt, slitte tupper kan man ikke gjøre noe med, men man ser STOR forskjell på håret mitt. Det er ikke i nærheten så slitt som det var på det første bildet, og dette bildet er tatt etter TO runder med farging. Det sier vel kanskje sitt? GO HAIRCARE ♥

Ønsker du også et sunnere og sterkere hår kan dere lese mer og bestille HAIRCARE til 149kr HER ♥ Dette er virkelig et produkt jeg anbefaler til deg som ønsker et sunnere hår. Jeg er så fornøyd :-)

KEVIN BEFØLER PUPPENE MINE PÅ MYSTORY

Jeg hadde helt ærlig ikke tenkt å ta opp dette med dere, for jeg synes det er helt unødvendig å skulle forsvare Kevin og meg angående mystoryen hans. Likevel føler jeg at jeg må ta Kevin i forsvar når det tikker inn kommentarer i mitt og til og med Andrea sitt kommentarfelt. Kevin har også fått tilsendt direktemeldinger. Jeg valgte å ikke godkjenne noen av kommentarene i går, men når det forsetter i dag føler jeg at jeg må forklare situasjonen der Kevin tok meg på puppen. 

Jeg tror det fleste har fått med seg at Kevin og jeg er bestevenner, og da forstår dere sikkert at Kevin ikke ville gjort noe for å såre meg. Andrea fikk en kommentar om at jeg burde sagt stopp, for dette var ikke greit av Kevin. Ordet sextrakassering brukes ikke direkte, men vi forstår likevel hva personen vil frem til. Takk for at du passer på meg, men dere må virkelig begynne å slappe av. Hadde jeg synes dette var ubehagelig hadde jeg selvfølgelig sagt i fra, og Kevin kjenner meg godt nok til å vite hva jeg synes er greit og ikke. Kevin vil kun det beste for meg, og han hadde aldri gjort noe som jeg synes var ubehagelig eller ekkelt. 

Jeg kan forstå at snappen kan se ille ut for noen, men det var ikke ubehagelig for meg. Kevin og jeg kan tulle om ting som dette, og Morten brydde seg heller ikke som noen av dere mener. Reaksjonen til Morten var bare tull, og ingen av oss ville gjort noe som såret Morten. Han er ikke så usikker på meg at ikke min bestevenn kan tulle med å ta meg på puppen. Er jeg virkelig en dårlig kjæreste på grunn av dette? Nei. Jeg regner med at dere som følger Kevin på snap har sett hvordan han var inne på hotellet? Kevin tuller mye, og han har en helt egen humor. Det er akkurat dette som gjør Kevin til den han er. Selv om han kan være plagsom til tider(hehe), så er Kevin bare snill og god. Så kjære dere, snappen hans var bare tull. Relax <3 

SÅ DREP MEG DA

Det er frykt du vil skape, og det er frykt du har skapt. Jeg burde kanskje være redd, men det er en del av meg som ikke klarer. Jeg har vært gjennom dette før, burde jeg ikke være redd? Kanskje det er akkurat derfor jeg ikke er redd, for aldri igjen skal noen få ha en sånn makt over meg. Det kan skje, men jeg skal ikke tillate deg. Jeg skal ikke bruke resten av livet mitt på å være redd for hva som kan skje, for det er akkurat det du ønsker.

I går under Karpe konserten hørte jeg to jenter si " Hva om det skjer noe nå? skal vi gå før konserten er over?" Jeg hadde lyst til å snu meg å si at det bare var å slappe av, men samtidig var det et eller annet som fikk meg til å holde igjen. Det er ikke bare å be noen slappe av når det kommer til terror, for det skjer. I 2017 har vi dessverre blitt vant til å lese og høre om terror, sånn var det ikke når jeg vokste opp. Jeg visste så vidt hva terror var før jeg selv fikk kjenne det på kroppen. Jeg fikk lære det på en brutal, men viktig måte. 

Etter hva jeg har vært gjennom burde terror skremme meg.. Jeg burde tenke "terror" hver gang jeg møter opp på en stor festival eller feirer 17.mai, men jeg gjør det ikke. Tiden etter var jeg livredd for å ta buss, dra til byen og være på steder med masse mennesker, men jeg måtte ta et valg. Skal terror bestemme over livet mitt? eller skal jeg bruke tiden jeg har og istedenfor nyte det livet jeg har fått? Jeg ville valgt nummer to ti av ti ganger.  Vet dere hva jeg angret på mest 22.Juli ? Alt jeg ikke hadde gjort, på grunn av at jeg var redd.Jeg hatet meg selv for å ikke ha vært tøff nok, og at jeg nå skulle dø uten å ha tatt muligheter og valg som utfordrer og skremmer meg. Vi lever mest sannsynlig bare en gang. Det er kanskje veldig klisje men så forbanna sant. 

Jeg sa til meg selv "overlever jeg dette skal jeg gjøre akkurat hva jeg vil, og ta de sjansene jeg får". Det er nøyaktig det jeg har gjort, og aldri har jeg vært mer lykkelig. Aldri skal terror få skremme meg fra å dra på en festival og høre på Karpe Diem som jeg elsker, aldri skal terror skremme meg til å dra et sted der det er masse mennesker, aldri skal terror få skremme meg til å reise og oppdage verden. Aldri skal terror få skremme meg til å ikke leve det livet jeg ønsker. Aldri. Slutter vi å møte opp på konserter og andre offentlige arrangementer, har de oppnådd akkurat det de ønsker. De vil skape frykt. Selvfølgelig kan det skje, men du kan også dø i en bilulykke. Setter du deg ikke i bilen til jobb hver eneste dag? Vi må slutte å tenke på alt som kan skje, og heller leve her og nå. Jeg kan love deg at du ikke vil angre på de tingene du ikke gjorde, det er den kjipeste følelsen i verden. 

I går når jeg hørte kommentaren til jentene bak meg så tenkte jeg  " så drep meg da". Kanskje brutalt, men terror skal aldri igjen få bestemme over livet mitt. 

Når vi først er inne på dette, så vil jeg gjerne si at alle mine tanker går til de berørte av terroren i Barcelona.. <3

DET ER VANSKELIG FOR MEG

Er det noe jeg får daglig i kommentarfeltet så er det klager over at jeg enten skriver for mye om noe, eller for lite. Det er gjennomsnittlig 20.000 som leser denne bloggen, og det er derfor utrolig vanskelig for meg å tilfredsstille alle. Dette er min blogg, og innholdet på denne bloggen kommer til å handle om hva jeg ønsker å skrive om. Skal jeg høre på alle andre forventer og ønsker vil jo ikke dette være min blogg, og det vil føles veldig feil. Om dere forstår hva jeg mener?

Det er likevel viktig å møtes på midten, og jeg er derfor veldig opptatt av å tilfredsstille dere som leser bloggen min. Jeg vil veldig gjerne skrive innlegg som dere vil lese, men det dere også må forstå at dere er 20.000 mennesker med forskjellige meninger og interesser. Det er bare å sjekke kommentarfeltet mitt, jeg får ofte om ikke daglig kommentarer om jeg ikke kan skrive mer om familien min (mye pappa), Utøya og Morten. Morten er veldig interessant på bloggen, men samtidig er det noen som er drittlei av å høre om Morten, Utøya og pappa. 

Til syvende og sist er dette min blogg, og jeg kommer til å skrive om både Utøya, pappa og Morten. Jeg har vært gjennom utrolig mye i min ungdomstid som veldig mange vil kjenne seg igjen i, og det er akkurat derfor jeg velger å skrive om mine vonde hendelser. Jeg har vært så heldig å fått en jobb der jeg kan nå ut til utrolig mange, og da vil jeg selvfølgelig bruke stemmen min. Jeg synes det er viktig å kunne snakke om noe annet enn dagens outfit og sminke. Jeg mottar daglig meldinger fra unge jenter og gutter som sliter og lurer på hva de skal gjøre. Jeg vil hjelpe om jeg kan, for jeg bryr meg.

Noen vil hate det og noen vil elske det. Jeg tror det viktigste er at jeg gjør det som føles rett for meg, og at jeg viser dere hvem jeg er. Jeg kunne nok delt veldig mye på denne bloggen som mange hadde likt, og som mest sannsynlig ville fått lesertallene opp. Det er uansett ikke det som er det viktigste. Det som er viktig for meg er at jeg kan stå for det jeg deler på bloggen og at jeg gjør det som føles riktig for meg. Så er også dere viktig, dere er veldig viktig. Jeg håper derfor at om DU som leser dette savner noe på denne bloggen, SI IFRA! Jeg elsker tilbakemeldinger, og vil gjerne høre fra dere ♥

JEG KLARER IKKE Å STÅ IMOT PRESS

Akkurat nå har jeg ganske dårlig tid, og hva skjer da? Jeg klarer ikke å skrive. Jeg får totalt skrivesperre når jeg er stressa, så vanligvis legger jeg fra meg bloggingen. Jeg har skjønt at jeg må begynne å utfordre meg selv, for dette er virkelig noe jeg må jobbe med. Alle har sine mål, eller hva? haha

Som dere mest sannsynlig har fått med dere så er jeg syk, rett og slett for at jeg er en skikkelig sutreunge. Jeg har bombadert Snapchat, Instagram og bloggen med sykdommen min, i håp om få litt sympati ♥ Sympati har jeg fått nok av, dere er så snille. Nå snakker jeg meg veldig bort her, så over til poenget. I går var det Findings og vors hos Morten, i og med at jeg er ganske dårlig bestemte jeg meg for å holde meg unna alkohol. Tror dere jeg klarte det? Selvfølgelig ikke. Jeg klarer ikke å stå i mot press når det kommer til alkohol, det er utrolig irriterende. Jeg synes det er skikkelig kjipt å være den eneste som er edru, og begynner derfor alltid å drikke. Dere aner ikke hvor dårlig jeg er, og likevel drikker jeg? Det gir ingen mening, og nå har jeg faktisk ikke lov til å klage. 

Jeg beundrer virkelig de menneskene som klarer å møte opp på fest etter fest uten alkohol. De menneskene som likevel klarer å nyte selskapet og kose seg, selv om menneskene rundt bare blir fullere og fullere. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan dere klarer, fyfaen som jeg beundrer dere. Ta Grunde som et eksempel. Reiser ned på Paradise Hotel og er edru en hel sesong, og ingen merket forskjell på han. Han var like mye med på festen som oss, danset og laget masse stemning. Det hadde jeg aldri klart.

Vi er klare for dag to på Findings, og jeg kan ikke vente med å se Karpe Diem. Jeg er skikkelig fangirl, og skulle gjerne vært venn med disse guttene. De er så utrolig flink med hva de driver med og for noen forbilder, i love them <3 I dag skal jeg virkelig prøve å holde meg unna alkohol, og heller nyte kvelden som edru :-)

VIDEOBLOGG // SPØRSMÅLSRUNDE MED MORTEN

{

Endelig er videobloggen vår ute :-D Beklager at det tok litt tid, men som jeg fortalte dere så hadde vi ikke mulighet til å spille inn videoen før vi reiste til Portugal. Vi fikk også utrolig mange spørsmål så vi måtte dele denne videoen inn i to deler. Jeg håper dere liker videoen, og husk å følg Youtube-kanalen min HER og Morten sin HER ♥

JEG VURDERTE Å KUTTE KONTAKTEN MED MORTEN

Nå skal jeg fortelle dere noe jeg er 99% sikker på at jeg aldri har snakket om på bloggen, for det er egentlig ganske privat. Som dere kanskje har merket så er jeg ekstremt åpen og jeg deler kanskje litt for mye noen ganger? Jeg har ingen problemer med å være åpen med dere, for jeg vil at dere skal bli kjent med meg. Jeg har mine svake sider jeg også, og jeg tenker det er viktig at dere ser helheten, og ikke bare fasaden.

Uansett, over til det innlegget egentlig handler om. Det var en periode for noen måneder tilbake der jeg vurderte å droppe all kontakt med Morten. Med engang jeg merket at Morten og jeg begynte å bli seriøse, ble jeg livredd. Når vi møttes i Mexico hadde jeg aldri sett for meg at vi kom til å bli sammen, og jeg følte meg egentlig ikke klar for en ny kjæreste. Som dere vet var det ikke så lenge siden jeg hadde kommet ut fra et et annet forhold, og tanken på et nytt skremte meg. Jeg er livredd for å bli såret, og har derfor en uvane med å trekke meg unna når jeg føler at det blir for seriøst.

Det gikk en hel dag der jeg ikke prøvde å snakke med Morten for å kjenne på hvordan livet uten han ville være. Helt ærlig, det sugde. Jeg hadde en lang prat med Andrea den dagen, der hun ba meg satse på Morten om dette var noe jeg virkelig ville. Jeg er så glad for at jeg hørte på Andrea, og at det akkurat var hun jeg snakket med. Hun hadde hele veien sett hva jeg følte for Morten, og jeg tror Andrea visste like godt som meg at dette var noe å satse på. Så ja, det var faktisk en tid der jeg vurderte å droppe Morten, kun for at jeg var redd. Herregud så glad jeg er for at jeg ikke var så feig. Jeg er så utrolig lykkelig nå ♥ 

JEG REKLAMERER FOR PRODUKTER JEG HATER

Skal jeg ha inntekt på denne bloggen må jeg takke ja til alle reklameinnleggene jeg får. Jeg takker ofte ja til produkter jeg egentlig hater, for som alle andre må jeg også tjene penger. Feil, feil og feil. Hvert eneste annonse-innlegg jeg legger ut får jeg alltid kommentarer om at jeg lyver og at jeg aldri ville brukt dette produktet om jeg ikke fikk betalt. Nr 1. Denne bloggen er JOBBEN min, så selvfølgelig tar jeg betalt for å reklamere for noe. Drar du på jobb gratis? Jeg TVILER, isåfall vil jeg gjerne høre mer om dette. Nr 2. Jeg får daglig mail om mulige annonsører, og jeg takker KUN ja til de reklameinnleggene jeg selv kan stå for. Til syvende og sist går det utover meg, så hvorfor skal jeg lyve på bloggen? 

Jeg tester også ut produktene før jeg eventuelt velger å skrive om det på bloggen. Liker jeg ikke produktet skriver jeg heller ikke om det, så enkelt er det bare. Reklamerer jeg for noe som ikke funker, og dere kjøper det, hvem går det utover da? MEG. Jeg kan stå for alt jeg har reklamert for på denne bloggen, for det er produkter jeg selv bruker. Hvor ofte har jeg egentlig reklameinnlegg på bloggen? Veldig sjeldent, for jeg takker mer nei enn hva dere kanskje tror. Det vil uansett alltid være mennesker der ute som vil pirke på meg, og det har jeg lært meg å leve med. Det viktigste for meg er at dere vet at produkter jeg reklamerer for på denne bloggen, Instagram og Snapchat er produkter jeg selv har testet ut, og er fornøyd med. 

UKENS SPØRSMÅL

Holdt du det hemmelig hvem som hadde vunnet, eller fortalte du det til noen? 
Jeg sa det til Mamma. Grunnen til det var for at jeg fortalte henne at jeg kom på 2.plass, og da forklarte jeg alt som skjedde i finalen :-)

Når kommer din neste Youtube-video ut? 
Veldig snart. 

Har du og Martine J et godt forhold?
Gjett om, Martine er en av de jeg kommer best overens med etter årets sesong <3

Hva var det tøffeste med å komme tilbake fra Paradise? 
Hverdagen. Det var utrolig rart å skulle lage sin egen mat, vaske klær og ikke ha noen som konstant fortalte deg hva du skulle gjøre. Det var nesten som å være et lite barn igjen, for du hadde alltid noen som bestemte over deg. Så kom vi hjem til Norge og voksenlivet igjen. 

Liker Morten å kose?
Absolutt! Jeg vil kanskje si at jeg er mer kosete enn han, men jeg oppfatter det som at han er glad i å kose. Med mindre det ikke bare er jeg som tvinger han da, haha. 

Bor du, Morten og Andrea sammen?
Om vi skal se på kontrakten så nei, men som dere sikkert har skjønt så er Morten her hele tiden. Så vi bor vel egentlig sammen, uten å bo sammen. Om det ga mening? 

Hvor gammel var du første gang du klina?
Det var faktisk første gang jeg kysset også, hehe. Var vel rundt 12 år. Dette var han gutten som aldri snakket til meg igjen, som jeg har fortalt dere om før :-( Stakkars meg. 

Har du eller Morten vært utro noen gang?
Nei, ingen av oss har vært utro. Selv om noen andre konstant prøver å ødelegge forholdet vårt ved å påstå at en av oss har vært det. Fikk tilsendt en snap i dag da jeg hadde åpen Snapchat der det sto at jeg MÅTTE høre på hun, for hun kjente en som hadde hatt sex med Morten mens vi var sammen. Morten og jeg har vært sammen hver eneste dag siden vi begynte å holde på, så han skulle vært veldig god om han fikk til det. Jeg svarte at jeg var veldig spent på et svar, samtidig som jeg spurte hvor gammel henne var, til skrivemåten å dømme virket det som at hun var under 16 år. Hun tok skjermbilde av samtalen og slettet meg fra Snapchat. Veldig troverdig kilde med andre ord. 

Hva fikk deg til å starte med blogg?
Blogg har jeg hatt siden jeg var 16 år gammel. Jeg elsker å ha en plattform der jeg kan uttrykke følelsene mine. En plattform som bare er min, der jeg kan skrive nøyaktig hva jeg vil. Jeg virkelig elsker å blogge, det er det beste i verden <3 

Favorittmaten din? 
Helt klart TACO. Jeg kunne seriøst spist det hver eneste dag, det er så utrolig digg. 

Var det gøy å lære seg å surfe?
OMG JA. Jeg har blitt helt hekta, og dette er noe jeg seriøst har tenkt å lære meg. Vi skal leie surfebrett når vi reiser til Bali, også skal vi mest sannsynlig på en veldig spennende reise i slutten av dette året. Gleder meg til å fortelle dere <3

Har du og Morten tenkt å flytte sammen i nærmeste fremtid?
Nei, vi har det veldig fint som vi har det nå. Jeg trives kjempe godt med å bo sammen med Andrea, så det hadde vært helt uaktuelt å flytte fra henne. Morten og jeg har heller ikke vært sammen så lenge, så det hadde nesten blitt litt unaturlig å skulle flytte sammen allerede. Vi stresser ikke med noe som helst. 

Hvor lenge har du bodd sammen med Andrea? 
Siden 5 april, så snart 5 måneder. 

Hvordan rase er Celine?
Jeg måtte faktisk google det, for det er så utrolig vanskelig å skrive. Celine er en Chihuahua. 

Har du opplevd å ha falske venner? 
Gjett om. Jeg tror ikke vi kan gå gjennom livet uten å møte "venner" som egentlig ikke er vennene dine. Det beste å gjøre er bare å kutte kontakten, og ta vare på de som faktisk bryr seg om deg. Det er ikke vits å bruke tid og energi på mennesker som ikke vil deg godt. 

Hva er det som gjør deg lykkelig? Ikke ting som mobil, pc osv.
Familie, venner og kjæresten min. 

Om du ikke hadde hatt bloggen, hva ville du jobbet som da?
Hadde jeg ikke hatt bloggen ville jeg nok bodd i LA akkurat nå. Funnet på et eller annet morsomt :-)

Hvor lang tid tok det før du begynte å tjene penger på bloggen?
Min første lønn som jeg kunne leve av fikk jeg vel ikke før i Mai :-)

Hvor gammel var du når du flyttet hjemmefra?
Jeg var 18 år når jeg flyttet hjemmefra, da flyttet jeg fra Tønsberg til Trondheim.  Beste valget jeg noen sinne har tatt.

Hvordan var det å fortelle Martine J at du og Morten var sammen?
Jeg regner med at du lurer siden alle trodde Morten og Martine hadde en greie. De har aldri vært noe annet enn bare venner, bare så det er sagt. Martine J visste fra start at Morten og jeg hadde en greie. De bodde jo sammen så hun møtte meg jo hjemme hos han hver eneste dag. 

DERE KAN NÅ UTFORDRE OSS

Jeg får daglig spørsmål om jeg kan lage flere Youtube-videoer, så det er virkelig på tide at jeg skjerper meg. Jeg er utrolig dårlig med Youtube, og jeg vet det selv. Selvfølgelig er det mer morsomt for dere å bli bedre kjent med meg på en annen måte enn at jeg bare skriver innlegg på denne bloggen. Jeg har derfor bestemt meg for å begynne å være mye mer aktiv på Youtube. Målet mitt er legge ut minst en video i uken, så det er virkelig noe jeg skal jobbe for å få til. Jeg lover ingenting, men jeg skal virkelig prøve så godt jeg kan. 

Morten og jeg har allerede 6 videoer som vi skal prøve å få lagt ut fortløpende. Jeg kan avsløre så mye som videoblogg og vlogg fra Portugal, innkjøpsvideo, spørsmålsrunde og en video der vi tester noe. Martine og jeg skal også spille inn en video til dere, så skal jeg få med meg Andrea på en veldig morsom en. Jeg har masse ideer og inspirasjon, så jeg tror dette vil bli veldig bra. For å kickstarte dette litt tenkte jeg at dere kan komme med ønsker til hvilke videoer dere vil at jeg skal lage. Det kan også være videoer dere ønsker at Morten og jeg skal lage, kom med ALT av ideer, det er bare moro ♥ Jeg har bestemt meg for at jeg må plukke ut 10 av ideene deres, og spille inn videoene innen september er over. Dere har derfor mulighet til å utfordre meg nå, og om jeg ikke klarer det får dere velge en straff til meg. Det er viktig å dele slike ting offentlig, for da er presset mye større.

Om dere ønsker å følge med kan dere abonnere på Youtube-kanalen min HER og Morten sin HER. Jeg gleder meg til å få til masse kule videoer sammen med dere. Dette blir moro ♥

VÆRE MED PÅ PARADISE HOTEL NESTE ÅR ?

Som dere kanskje vet skal jeg være med i Paradise Hotel 2018. De skal ha reunion sesong så flere av oss gamle deltakere skal være med. Haha neida, men tenk så kult det hadde vært? Det er faktisk den 10ende sesongen av Paradise Hotel, så de burde virkelig gjøre noe helt sykt. Jeg får ofte spørsmål om jeg kunne tenkt meg å være med igjen, og svaret er helt klart nei. Det var en utrolig morsom opplevelse, men det var nok med en gang. Siden søknadsprosessen er fult i gang tenkte jeg å dele noen erfaringer med dere som jeg gjerne skulle ønske noen hadde delt med meg før jeg reiste ned til Mexico. Enjoy ♥

VÆR FORBERDET PÅ AT ALT KAN KLIPPES
Personlig har jeg alltid trodd at tidligere deltakere har prøvd å sette seg selv i et bedre lys ved å skylde på klippingen. Det er utrolig lett, så hvorfor ikke? Dere som får være med til neste år vil forstå nøyaktig hva jeg snakker om, for de klipper mye. For eksempel det klippet med Soph der hun kommer inn i Bungalowen "gråtende" der alle lo av henne, SÅ LANGT FRA SANNHETEN. Jeg ble tatt ned på sync (der vi snakker alene) og hun som intervjuet meg holdt på å le seg ihjel. Hun kalte det får årets kleineste PH øyeblikk, noe det også var. De endret det fra morsomt og kleint til mobbing, og det var IKKE noe vi var forberedt på. Så det er viktig å vite at dere fraskriver dere alt av rettigheter, så de kan gjøre nøyaktig hva de vil. 

DET TAR LANG TID Å LAGE TV
Innsjekk og parsermoni tar utrolig lang tid, vi snakker 3-4 timer hver sermoni. Det er selvfølgelig lunsj og middag mellom, men dere må være vite at det er mye venting. Man må smøre seg med tålmodighet, og heller prøve å nyte "fritiden" man har, istedenfor å stresse med å komme i gang. Det er også scener som må spilles inn flere ganger, for at det skal se best mulig ut på TV. Sånn er det bare om man skal være med på et TV-program ;-)

DET ER IKKE FRI BAR
De fleste forbinder vel Paradise Hotel med masse festing og fri bar, det er dessverre ikke sannheten. Jeg ble faktisk sjokkert over hvor lite alkohol vi fikk noen ganger, og det var selvfølgelig veldig kjipt til tider. Det var kun kjipt inne på hotellet, men nå er jeg bare glad for det. De fortalte oss at de ønsket at vi kunne stå for det vi gjorde på TV, noe som er helt rett. Jeg ble alt for full den gangen Kevin og jeg kranglet, da jeg i tillegg skulle ta opp masse greier med Morten. Du kan tenke deg følelsen når du våkner opp hjemme i sengen din med fylleangst, hvor ille det kan være. Så kan du prøve å våkne opp i Mexico, og vite at 3-400.0000 skal se hvordan du oppførte deg. IKKE en god følelse, det er faktisk helt jævlig.

DET ER MYE DØDTID
På TV ser det kanskje ut som at vi alltid gjør noe, det altså stemmer ikke. Vi får ikke spise frokost før et bestemt tidspunkt, og må derfor være på rommet helt til telefonen ringer. Jeg våknet ALLTID 1-2 timer før frokost, herregud så kjedelig det var. Fra frokost til lunsj er det å sole oss det eneste vi gjør, også skjer det som oftest ikke noe før på kvelden. Man får med andre ord mye tid til å slappe av

ALLE SKAL HA EN MENING OM DEG
Dette er selvfølgelig på godt og vondt. Du vil møte mennesker som støtter deg uansett hva, også vil du møte mennesker som gjør alt for å trykke deg ned. Du kommer til å bli dømt ut etter TV-programmet, og det seere ikke forstår er at det er et spill. Selvfølgelig er du deg selv der inne, men det går aldri 100%. Til syvende og sist er det kun deg selv du kan tenke på om du vil nå lengst mulig, og det er det dessverre ikke alle som forstår. Jeg har fått beskjed om å skyte meg selv, at noen burde ha skutt meg og at det var synd at Breivik ikke fant meg på Utøya. Det finnes så mange rare og ikke minst syke mennesker der ute, og du skal klare å håndtere alle du møter. 

NYT TIDEN DER
Er du der lenge nok vil du lengte hjem, tro meg. For meg føltes det ut som at jeg levde i en annen verden, og at familie og venner ikke eksisterte. De som er inne på hotellet er din nye familie, noe som kan være både bra og dårlig. Vi var veldig heldig denne sesongen der alle var snille og gode mot hverandre. Jeg vet faktisk ikke om jeg hadde holdt ut 12 uker om jeg skulle hatt noen "uvenner" der inne. Uansett, over til poenget. Det er ingen tvil om at man blir lei, for det er tøft å være der. Er det uansett en ting jeg angrer på så er det at jeg ikke satt mer pris på tiden jeg hadde inne på hotellet. Paradise Hotel skjer mest sannsynlig bare en gang. Venner og familie vil være der når du kommer hjem, og du har resten av livet til å tilbringe tid sammen med de. Kos deg, spis masse god mat, ha det morsomt og tenk at dette skjer kun en gang. 

DET ER MYE TILFELDIGHETER
For alt du vet kan det hende at du bare er der i en uke, og da vil du mest sannsynlig ikke sitte igjen med så mye. Vi som er der lenge knytter sterkere bånd av naturlige årsaker, og har derfor et sterkere bånd når vi kommer hjem. Jeg tror mange av de som ikke var der så alt for lenge har følt seg utenfor, og det er selvfølgelig kjipt. Ingen av oss har utestengt noen, men vi har selvfølgelig utviklet et bedre vennskap enn med de vi nesten ikke rakk å bli kjent med. Ta Morten S som et eksempel. Han var der kun i 2 dager, og hvem rekker å bli kjent på to dager? Han bor også langt vekk fra Oslo, så jeg har kun møtt han på premiere og finalefesten. Veldig hyggelig gutt, men jeg kan ikke akkurat si at jeg kjenner han. 

I NATT GRÅT JEG I FEM TIMER

Denne natten har virkelig vært helt grusom. jeg er helt utslitt. Jeg har virkelig innsett at jeg må bli flinkere til å høre på kroppen min og lære meg å slappe av. Jeg merket for to dager siden at jeg begynte å få influensa, og hva gjør jeg da? Jeg fikser negler, drar på hudpleie time for å så dra ut å spise og drikke vin. Jeg merket at jeg ble dårligere og dårligere under middagen. Jeg er så avhengig av å være med på alt som skjer, så kroppen min får aldri slappet av. Hva med å faktisk holde seg hjemme når man er syk? Kanskje jeg ikke ville hatt en helt grusom natt med masse smertet. Det har faktisk vært så vondt at jeg gråt i 5 timer. Morten måtte til slutt komme hit for å passe på meg, for jeg klarte ikke å ta vare på meg selv. Jeg var så redd et par timer at jeg vurderte å ringe legevakten, men jeg klarte heldigvis å styre meg. 

Jeg gråter veldig sjeldent, og det skal mye til før jeg tar til tårene. Smertene var alt for store, og i noen tilfeller utholdelige. Jeg følte meg som et lite barn igjen, for jeg kan ikke huske sist jeg gråt på grunn av feber. Jeg har egentlig masse planer i dag, som jeg har ikke lyst å avlyse. Bestevenninnen min kommer, Martine har endelig kommet hjem fra Rhodos, Findingsbilletter skal hentes, jeg har vippetime og jeg skal ta bilder sammen med Andrea. Jeg hadde også tenkt å trene, men det forstår jeg selv at jeg kanskje må droppe. Noe sier meg at jeg ikke kan dra på Findings i helgen, for det er helt uaktuelt å drikke alkohol om jeg ikke er i form. Vi får krysse fingrene for meg, og håpe på en bedre dag i morgen. Jeg skal prøve så godt jeg kan å slappe av i dag, jeg lover. 

Dette drev jeg på med i går. Ja, jeg vet godt selv at det er min skyld at jeg ble så dårlig form. Jeg burde helt klart holdt meg hjemme, det er bare vanskelig å takke nei.. 

VÆRE MED I FILM OM 22 JULI?

Den siste tiden har jeg fått en del spørsmål om hva jeg tenker rundt det at det skal lages film om 22.Juli. Jeg har også fått spørsmål om jeg skal være med i denne filmen, noe jeg kan avkrefte med engang. Skal jeg være helt ærlig med dere så har jeg ikke satt meg noe inn i det, og jeg unngår å lese alt av nyheter som omhandler akkurat dette temaet, for det gir meg ingenting godt. Jeg prøver å gå videre i livet mitt, og da hjelper det ikke oppsøke problemet, eller å lese om hvor forferdelig han har det i fengselet for at han ikke får spille nok Playstation.

Hadde det ikke vært for dere så hadde jeg ikke visst at denne filmen skulle produseres, så lite har jeg faktisk fått med meg. Jeg tror nok ikke dette er en film jeg kommer til å se, men jeg synes det er viktig at historien blir fortalt. Dette er en stor del av Norges historie, så det burde absolutt være i pensum til de som var alt for ung til å huske denne dagen, og for de som kommer etter. Terror må snakkes om, uansett hvor ubehagelig det er. Om jeg har forstått det riktig så skal noen av de overlevende fra 22.juli være med i filmen, noe jeg synes er veldig imponerende. Jeg hadde personlig aldri klart å vært med i en film der historien skal gjenfortelles, for jeg vet det ville dratt meg langt tilbake.. Så dere er tøffe. 

Som dere kanskje ser så har jeg ingen kunnskap til denne filmen, men jeg håper likevel dere fikk svar på det dere lurte på. Jeg fant ut av det var lettere å svare dere i et innlegg, istedenfor for svare på en og en kommentar. 

5 TING JEG GLEDER MEG TIL..

Komme tilbake i rutiner
Det har nesten tatt meg 5 måneder å få tilbake mine gamle rutiner. Da snakker vi legge seg til normal tid og stå opp før klokken 12.00. Trening og ikke minst normale matvaner. Lage middag hjemme istedenfor å bruke masse penger på restauranter. Jeg gleder meg bare til å være meg igjen, kunne slappe mer av og ha tid til menneskene rundt meg. 

Reise til Bali
Som jeg har fortalt dere før så skal vi reise til Bali i september, om det ikke blir senere. Vi skal også på en spennende tur nærmere jul som jeg skal fortelle dere om veldig snart. 

Juletider
Dette er egentlig litt morsomt, for jeg liker egentlig ikke jul.. Jeg sluttet å ikke like jul etter pappa døde, dere forstår sikkert hvorfor. Det er noe som mangler, og det er selvfølgelig veldig kjipt og ganske trist. UANSETT, jul er ikke min årstid, men nå gleder jeg meg veldig. Leiligheten til Andrea og meg er så fin, så bare det å pynte den til jul kommer til å bli så moro. For å ikke snakke om alt vi skal bake. Kjære jul, kom kom <3

Reise til Tromsø
Som dere kanskje vet har jeg mye familie og venner i Tromsø, og jeg har ikke vært der siden Desember i fjor. Jeg tror faktisk ikke jeg rekker å reise til Tromsø før desember, da det er utrolig mye som skjer de neste månedene. Det er uansett koselig å ha noe å se frem til. 

Oppgradere soverommet
Soverommet er så nedprioritert. Jeg har brukt alle pengene mine til å handle inn interiør til stue og kjøkken. Mamma og jeg ble derfor enige om å dra en tur på IKEA når hun kommer til Oslo. Jeg skal blant annet kjøpe meg sminkebord og henge opp bilder. Gleder meg til å vise dere ♥

 


 

 

DETTE KAN VIRKELIG IKKE SKJE NÅ..


Alt er fra Urban

Det eneste jeg gjorde i går var å trene, sove, sove og sove. Etter jeg kom hjem fra trening føltes kroppen min helt rar, og jeg var helt sikker på at jeg bare var sliten etter trening. Det er vel ingen hemmelighet at jeg ikke er i toppform etter 5 måneder med lite søvn og masse alkohol, så jeg tenkte ikke noe mer over det. Før jeg visste ordet av det hadde jeg sovnet på sofaen og våknet opp noen timer senere i en helt jævlig form. Jeg har selvfølgelig klart å få feber. Dette er så typisk min uflaks, dere aner ikke. Jeg har ikke tid til å bli syk akkurat nå, da hele uken min er fullbooket. Jeg får bare prøve å gjøre så godt jeg kan og satse på at jeg ikke blir noe verre. 

Nå har jeg snart time på Hendrix Hair for hudpleie og negler. Jeg vurderer også å ta microbehandling på brynene mine, men jeg vet helt ærlig ikke om jeg tør. Jeg synes det er kjempe skummelt å gjøre noe som skal vises så tydelig, tenk om det ikke blir bra? Om det er noen av dere som har erfaring med dette, gjerne del med meg <3 Vi er en gjeng som skal på Olivia i dag, men før dette skal Martine og jeg spille inn en videoblogg til dere. Vi skal teste ut maskene vi kjøpte på Sephora, så jeg er veldig spent. Jeg har allerede blitt tipset om at den ene skal være veldig bra, så nå har jeg høye forventinger. Nå må jeg nesten begynne og gjøre meg klar om jeg skal rekke timen min, vi blogges. 

DETTE GJORDE MEG FORBANNA

I dag var jeg innom bloggen til Martine å leste innlegget hun nettopp hadde delt. Etter å ha lest innlegget fant jeg ut at hun hadde fått en del hets etter å ha skrevet innlegg om vår ubehagelige flytur. Jeg ble selvfølgelig nysgjerrig og måtte lese gjennom kommentarene. Det jeg ser da er at Morten og jeg har fått skylden for at en jente under 18 år ikke fikk bli med på flyet. Det sto også noe som at " Selvfølgelig kunne ikke selveste Morten gi fra seg setet". Haha, okei? Kanskje du skal vite fakta før du uttaler deg?

For det første så fikk vi beskjed om å vente på videre beskjed, for det kunne være at Morten ikke kom seg med dette flyet. De var tre stykker som fikk samme beskjeden da flyet tydeligvis var helt fult. Det var ikke sånn at vi sto og kranglet og absolutt skulle være med flyet som gikk da. Selskapet tilbydde oss 5000 kr hver for å vente i 12 timer på flyplassen, for så å fly jorda rundt for å til slutt komme frem til Norge. Dette var et tilbud han ga oss for at han skulle få mindre jobb med å ordne plass til alle på flyet. Vi sa at vi helst ikke ønsket dette, men om det var den eneste løsningen så fikk det være greit. Vi tilbydde oss også å være en natt ekstra i Portugal, sånn at vi kunne få et fly i morgen istedenfor. Han sa at flyet fra Portugal til Norge var fullbooket dagen etterpå også, så det var ikke vits. 

Etter litt venting fikk vi til slutt beskjed om at det ordnet seg, og at Morten kom med flyet. På dette tidspunktet visste vi absolutt ingenting om det var en jente på under 18 år som ikke fikk være med. Vi sjekket derfor inn, og fikk ikke fortalt dette før ETTER vi hadde kommet på flyet. Jeg så også at det var noen som jobber i flyselskap som kommenterte at de ikke gir ut business billetter på grunn av at de som har kjøpt skal ha et sete mellom seg. Åja men daså, da er det jo helt greit å la en jente som viste seg å være 16 år !!! sitte alene i Portugal. Det var to gutter som var på samme surfecamp som oss som ble oppgradert til Business på grunn av plassmangel. Disse to hadde kjøpt en vanlig billett, så hvorfor kunne ikke hun jenta sitte sammen med de da? Det var plass på raden deres, og ingen av de hadde betalt for et ekstra sete. Det finnes INGEN unnskyldning for å etterlate en 16-åring i Portugal når det faktisk er ledig plass på flyet. 


Det er min skyld at hun ikke kom med flyet, for jeg er en egoist :-) 

Bare så det er sagt før jeg avslutter dette innlegget, så oppførte flyvertinna seg som dritt. Aleks hadde aldri trykt på knappen om det ikke hadde vært nødvendig, og hun håndterte situasjonen ekstremt dårlig. Jeg har selv jobbet i alarmtjeneste, der jeg har opplevd å måtte rykke ut på alarmer jeg synes var helt unødvendig. Jeg har likevel aldri oppført meg som dritt mot mine "kunder". Jeg har heller aldri bedt de " go fuck away" eller skjelt de ut foran et helt publikum. Det finnes ingen unnskyldning for at en mindreårig ble etterlatt i Portugal, og det finnes heller ingen unnskyldning når noen oppfører seg på den måten der. Hadde Morten og jeg fått beskjed tidligere om at hun måtte være igjen i Portugal, så hadde vi selvfølgelig blitt igjen. 

Her har dere forklaringen fra hun som ble etterlatt i Portugal. Hun var 16 år, men hadde ikke bestilt dyr nok billett. Jeg trenger vel ikke å si noe? Folkene som jobber for dette flyselskapet oppførte seg som dritt, og det gjør meg oppriktig irritert å skrive dette innlegget.

LA OSS BARE LATE SOM DET IKKE SKJER

For noen dager siden skrev jeg et innlegg om rasisme etter alle syke kommentarene Sophie Elise hadde fått på musikkvideoen sin, så syke at Youtube måtte sperre kommentarfeltet. Hver gang jeg skriver om urettferdighet eller samfunnsproblemer er det disse innleggene som får minst klikk, og det virker ikke som om noen engasjerer seg. Det virker nesten som om vi mennesker bare lukker øynene for problemer vi mener er for store og for kompliserte til å håndtere. Det er lettere å late som det ikke skjer istedenfor å åpne øynene og faktisk møte virkeligheten. Hvorfor? Bryr vi oss så mye om våre egne liv og problemer, at vi ikke har tid til å bry oss om andre? Eller er sannheten bare ubehagelig?

Det er tydeligvis mer interessant å lese om drama og sex, enn å engasjere seg i viktige verdensproblemer. Jeg skulle ønske vi kunne engasjere oss mer, og stå opp for de som trenger det og ikke minst oss selv. Selv om jeg ikke når ut til så mange som jeg kanskje skulle ønsket, vil jeg likevel alltid bruke den muligheten jeg har fått til å uttale meg gjennom denne bloggen. Det har ingenting å si om det er en eller hundre person som leser eller hører på det jeg sier, så lenge jeg kan være med å bidra. Det er viktig å engasjere seg, og det er viktig å kjempe for våre og andres rettigheter. 

Det er viktig å snakke for de som ikke kan, og det er viktig å kjempe mot hat, krig, terror, urettferdigheter og rasisme. Tenk om generasjonen før oss ikke hadde kjempet for sine og andres rettigheter, likestilling og stemmerett. Hvordan ville Norge og store deler av verden verdt den dag i dag? Hva med likestilling blant menn og kvinner? Vi skal være så utrolig takknemlig for alt de har gått gjennom, for det er mye av grunnen til at vi har det så bra her i Norge. For oss har alt dette bare vært en selvfølge, på grunn av at noen før oss tok den harde kampen. Det er derfor det er så viktig at vi tar tak i aktuelle og ikke minst viktige problemer og utfordringer, og kjempe for rettferdighet, kjærlighet og likestilling. La vår generasjon være den neste som gjør noe bra. 

BILDENE FRA PORTUGAL DERE ALDRI FIKK SE

             Hahah ler meg i hjel av de to siste bildene. 

Det er lenge siden jeg har lagt ut et innlegg som dette, og jeg skal være så ærlig å si at det var de to siste bildene som motiverte meg. Jeg kunne ikke akkurat slette disse bildene, så hva kunne jeg bruke de til ? Jo, bildene som aldri kom på bloggen. Jeg hadde satt veldig pris på å få en tilbakemelding fra dere lesere om dere synes dette er moro eller ikke. Gjerne kom med litt forslag til hva dere ønsker mer av på bloggen, jeg elsker når dere gir meg ideer og inspirasjon <3

Nå skal jeg snart komme meg på trening før jeg skal møte en venninne jeg ikke har sett på lenge. Det er utrolig deilig at jeg endelig har begynt å komme meg i treningsrutiner igjen, det tok meg bare 5 måneder etter jeg kom hjem fra Mexico. Jeg kjenner både på humøret, energien og kroppen at jeg har det mye bedre nå. Usunn mat, lite søvn og masse alkohol gjør virkelig noe med meg. Det er noe jeg har fått kjenne på de siste månedene. 

HVA KJØPTE JEG I PORTUGAL? VIDEOBLOGG

Siden så mange spurte om jeg kunne lage innkjøpsvideo fra Portugal bestemte jeg meg for å filme en liten video til dere. Liten er kanskje feil ord å bruke, for den varer faktisk i nesten 20 minutter, hehe. Jeg vet ikke hva det er med meg og lange videoer, det er noe jeg virkelig må jobbe med. Jeg skal forresten aldri filme med det kameraet jeg brukte i Portugal, for måten den stiller inn fokuset på irriterer meg veldig. Dere kommer til å forstå når dere ser videoen, så beklager for at jeg gjør dette ekstra irriterende på grunn at jeg sier det på forhånd. Videoen ble litt surrete, men det var det beste jeg fikk til i Portugal med et kamera jeg vanligvis ikke filmer med. Jeg håper uansett dere likte videoen ♥

{

Om du ønsker å bli oppdatert hver gang jeg legger ut en video kan du følge kanalen min HER

HVORFOR ER SITUASJONEN RUNDT PAPPA SÅ HEMMELIG?

Det er mange av dere som lurer på hvorfor jeg aldri har nevnt hva som egentlig skjedde med pappa, altså dødsårsaken. Jeg skjønner veldig godt at dere er nysgjerrige, for jeg ville nok vært det selv. Jeg tenkte derfor å forklare dere hvorfor jeg ikke snakker om det på bloggen, sånn at dere kanskje forstår. Jeg kan si så mye som at pappa hadde ingen dramatisk død. Han har heller ikke blitt drept som noen av dere tror. Grunnen til at jeg ikke forteller hvordan han døde er rett og slett for at det er andre involvert. Pappa etterlot ikke bare meg, men en hel familie. Vi er mange som sitter igjen, og alle reagerer selvfølgelig på forskjellig måte. Og akkurat dette er veldig privat.

Det er helt forståelig at ikke alle ønsker at jeg skal skrive om pappas død på en så offentlig blogg, og det er rett og slett grunnen til at jeg aldri har gjort det. Det er ingenting dramatisk, men enkelte ting vil man gjerne holde privat. Store deler av privatlivet mitt er allerede så offentlig, og jeg tenker det får være nok. Jeg er generelt en veldig åpen person som deler mye med dere, bare ikke dette. Jeg håper dere forstår, og at dere nå har fått en forklaring på hvorfor jeg aldri har snakket om pappas død på denne bloggen. Det jeg derimot kan snakke om er han, livet etter og hvordan livet uten en far har vært. 

<3 verdens beste

NAKENBILDER AV MEG BLE SENDT RUNDT

Nå skal jeg fortelle dere om en veldig ubehagelig opplevelse som skjedde for noen år tilbake i tid. Denne personen har aldri blitt nevnt på bloggen, så jeg vil ikke at dere skal begynne å spekulere hvem som kan ha gjort det, for det kommer jeg aldri til å fortelle. Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er rett og slett for å advare unge jenter og gutter, ikke for å henge ut noen. Jeg vet selv hvor stort presset kan være, og det er akkurat derfor jeg synes dette er et viktig tema å ta opp. 

Som dere sikkert forstår på grunn av overskriften ble nakenbilder av meg sendt rundt. Den personen som sendte disse bildene videre var en jeg virkelig stolte på, og det var kanskje det som var det verste. Man tror så gjerne at de menneskene du ønsker godt, ønsker deg også godt. Det er dessverre ikke alltid sannheten, og det gjør jævlig vondt noen ganger. Jeg fikk heldigvis beskjed om dette ganske tidlig, av en person jeg faktisk ikke kjenner engang. Det er så utrolig godt å vite at det finnes gode mennesker der ute, som sier i fra når slike situasjoner oppstår istedenfor å være med på å bidra til å sende de videre. 

Det var en hard, men viktig lærepenge for min del. Aldri etter dette skjedde har jeg sendt bilde av kroppen min til noen, og jeg kommer aldri til å gjøre det igjen. Ikke Morten engang. Vil han se kroppen min så kan han se den når vi er sammen, og dette har ingenting med at jeg ikke stoler på han å gjøre. Jeg ønsker bare ikke at noen skal ha bilder av kroppen min på sin telefon, enkelt og greit.  Jeg skulle så gjerne ønske at noen kunne fortelle meg noen år tilbake at jeg aldri må føle meg presset til å sende bilde av kroppen min. For meg var det veldig viktig å bli akseptert av denne gutten, og at han skulle like meg. Det er så utrolig synd at jeg noen gang trodde at jeg kom til å bli akseptert på grunn av noen nakenbilder. Jeg har heldigvis blitt eldre, og nå forstår jeg at det ikke er kroppen min jeg skal søke aksept for. Det er personligheten min og mine verdier og holdninger. Aldri føl deg presset til noe du egentlig ikke vil for at noen skal like deg. 

VI FIKK SJOKK NÅR VI KOM HJEM

Som dere kanskje har fått med dere så kom vi hjem fra Portugal i går etter en jævlig hjemreise som dere kan lese om HER. Det var overraskende godt å komme hjem, selv om vi fikk oss et lite sjokk. Det var faktisk VARMERE i Norge enn i Portugal, mye varmere også. Dette er første gangen jeg ikke har måtte fryse på en uke, og det er utrolig deilig. Jeg møtte en venninne på Gardermoen som hadde vært i Gran Canaria, hun var kjempe brun som man vanligvis er etter en uke i varmere strøk. Jeg derimot, er bleikere nå enn hva jeg var før jeg dro. Jeg har derfor bestemt meg for å dra å ta litt sol, sånn at jeg kan få litt farge på denne kroppen jeg også.

Jeg skal også spille inn to videoblogger til dere i dag, der Andrea også skal være med. Vi skal ha en "who knows me best" sammen med Morten, og jeg har en mistanke om hvem som kommer til å vinne allerede. Jeg skal prøve å få redigert i kveld, sånn at den kommer ut i løpet av uken <3 

VLOGG - FØLG OSS EN DAG I PORTUGAL

ANNONSE // SPONSET OPPHOLD

Morten og jeg bestemte oss for å filme en hel dag i Portugal sånn at dere kunne få et lite innblikk av hva vi drev med. Planen var å laste opp videoen mens vi var der, men på grunn av nettet gikk det dessverre ikke. Den har vært klar og ferdig redigert i nesten en uke, så dere kan tro jeg har gledet meg til å dele den med dere. Vi filmet masse mens vi var i Portugal, så det kommer enda en vlogg der vi kun har musikk og film. Vi ville gjerne gi dere litt begge deler, så her kommer en der vi snakker masse. På grunn av at vi nesten bare filmet med Gopro er lyden mye lavere når vi snakker enn når musikken spilles. Dere må nok derfor skru opp og ned lyden, noe vi beklager veldig for. På grunn av mye vind er det også litt vanskeligheter for å høre hva vi sier i enkelte klipp. Vi fant ikke ut dette før filmene var spilt inn, noe som selvfølgelig var veldig kjipt. Man lærer heldigvis av sine feil, og nå har vi lært at vi må filme mindre med Gopro om vi planlegger å snakke mye. 

Morten kommer til å legge ut masse videoer fremover så følg Youtube-kanalen hans HER om dere vil følge med. Vi håper dere likte videoen ♥ Tusen takk til Lapoint for en super tur, vi har hatt det helt fantastisk! 

EN JÆVLIG FLYTUR

I dag har vi hatt litt av en opplevelse på vei hjem fra Portugal, dere aner virkelig ikke. Dagen startet med at vi nesten mistet bussen vår til flyplassen på grunn av at vi måtte filme noe før vi kunne dra. Jeg er en sånn person som ikke takler stress, og om jeg havner i situasjoner som stresser meg skikkelig suger det all energien ut av meg. Jeg startet derfor dagen med å være kjempe sliten, og alt jeg ville var å komme meg på flyet og hjem til sengen min. Så lett skulle det dessverre ikke være, for flyet vi hadde bestilt var overbooket. Hvordan klarer de å overbooke fly? Det forstår jeg virkelig ikke. 

Det var ikke bare Morten som ikke fikk plass på flyet, men tre andre. Det var mye frem og tilbake, og flyselskapet prøvde alt for å få oss til ta et fly som mellomlandet i Helsinki. Da måtte vi ha ventet over 10 timer på flyplassen, og flydd i 7 timer istedenfor 4. Dette var selvfølgelig ikke noe som fristet, da vi begge må hjem på grunn av avtaler og jobb. Han fortalte at han skulle prøve å ordne sånn at alle tre uten sete kom seg på flyet, og at vi måtte vente på videre beskjed. Det ordner seg heldigvis, og Morten kom seg på flyet. 

Det ordnet seg faktisk for alle utenom en jente som var under 18 år. Hadde vi visst dette tidligere hadde vi selvfølgelig ventet i Portugal, for jeg nekter å tro at det er kult å bli etterlatt alene på flyplassen. Hadde dette skjedd meg for noen år siden hadde jeg blitt livredd, og jeg synes utrolig synd på henne. Det verste er at det var 6 ledige seter på flyet, men de var på premium class og de kunne derfor ikke tildele henne et slikt sete. HVA FAEN? Hvem etterlater en jente som under 18 år i Portugal når det faktisk er ledige seter på flyet? Hun hadde bare ikke dyr nok billett til å sitte på setene som er helt like økonomi sine. Det eneste som skiller oss er en gardin og en bedre middag, og det kunne de ikke unne denne jenta når DE hadde gjort en feil?

Det slutter dessverre ikke her, for det endte med at Aleks ble skjelt ut foran hele flyet av hun ene flyvertinnen. Aleks skulle høre om noen kunne fjerne brettet etter at vi hadde spist, for han skulle komme seg på do. Han trykte først en gang uten at noen kom, og en god del minutter senere prøvde han igjen. Han klarte da å trykke to ganger etter hverandre (som kan skje den beste), og på grunn av det klikket flyvertinnen. Det endte med at hun kun holdt brettet til Aleks, for å så legge det tilbake i setet igjen. Martine tenkte derfor at hun skulle gå å levere brettet selv, noe som ikke ble tatt godt i mot. Ikke nok med hun kjeftet på Martine også, hun ba hun gå vekk og heller levere brettet bak i flyet. 

Halve flyet fikk med seg denne hendelsen, og det var flere som klagde til flypersonalet på grunn av hennes oppførsel. Aldri har jeg opplevd noe så uprofesjonelt før, og har hun en så dårlig dag burde hun virkelig holde seg hjemme fra jobb. Aleks gjorde absolutt ikke noe galt, og det var utrolig mye unødvendig oppstyr for ingen grunn. Dette er siste gangen jeg flyr Tap Portugal, takk for meg. 

JEG HAR BLITT SVINDELT + ØDELAGT KAMERA

Altså.. Kunne jeg ha mer uflaks på denne turen? I går når vi skulle levere tilbake bilen skulle jeg betale med bankkortet mitt som ble avvist gang på gang, og jeg kunne virkelig ikke forstå hvorfor. Vi bestemte oss derfor for å ta ut penger i minibanken istedenfor, noe som heller ikke funket. Jeg har en maksgrense på 20.000kr på kredittkortet mitt, og jeg vet 100% sikkert at jeg ikke har brukt så mye på en uke. Jeg visste derfor at jeg hadde penger på kortet mitt helt til Morten ba meg sjekke nettbanken. Jeg hadde 89,9 kr igjen på kortet, så hvor alle pengene jeg engang hadde på kortet ble av har jeg ingen anelse om. Det er heldigvis kredittkort så alt ordner seg, men det er likevel veldig kjipt og ikke minst en ekkel opplevelse. Aldri før har jeg opplevd å blitt svindlet, så en gang måtte vel bli den første. 

Ikke nok med dette så har også kameraet mitt bestemt seg for å slutte å funke. Det kommer opp et eller annet med at linsen ikke er tilknyttet kameraet, og AKKURAT dette skjedde med mitt forrige Sony kamera også.. Jeg tar godt vare på kamerautstyret mitt, så jeg vet at det ikke har skadet seg. Det skjedde heldigvis den siste dagen i Portugal, så jeg skal rett hjem å levere kameraet inn på reparasjon. Sist dette skjedde var jeg i New York, og det var i tillegg dag en. Dere aner ikke hvor lei meg jeg var når jeg måtte ta alle bildene mine med mobilkamera... Som dere sikkert forstår har jeg hatt litt uflaks på denne turen, men det ordner seg heldigvis alltid. Nå må jeg bare komme meg hjem, så får jeg vel fikset opp i alt dette. Bedre lykke neste gang, eller hva? Morten holdt på også på å ødelegge dronen sin, jeg må faktisk bare le av uflaksen vår. 

JEG TRENGER EN PAUSE

Som dere sikkert vet så reiser vi hjem i dag, noe som er så utrolig trist. Jeg er virkelig ikke klar for å reise hjem, vi har det så fint her. Min største drøm er å bare kunne reise rundt i verden, og være borte i et år ca. Jeg vil selvfølgelig komme hjem til jul og andre viktige datoer, men utenom dette vil jeg kun være på reisefot. Denne drømmen skal selvfølgelig gå i oppfyllelse en dag, for det er vel det drømmer er til for? Det er akkurat dette jeg elsker, og det er det jeg ønsker å jobbe med. Det er ingenting som gjør meg mer lykkelig enn å reise, dere aner virkelig ikke.

Likevel kjenner jeg at jeg trenger en pause fra det å reise en liten stund nå. Det er selvfølgelig ikke noe jeg ønsker, men jeg kjenner på hele kroppen at jeg trenger det. Det har skjedd noe hele sommeren, og jeg skal ærlig innrømme at jeg er sliten. Jeg tror jeg trenger å komme hjem litt for å slappe av og komme tilbake til rutiner. Jeg har nesten ikke sovet den siste måneden og jeg har spist veldig uregelmessig. Det tar også på kroppen å reise, for det skjer virkelig noe hele tiden. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor det blir kalt ferie, for er det virkelig en ferie? Selvfølgelig har man friheten, men de aller fleste av oss gjør vel noe konstant når man er på ferie? Eller det bare meg og min vennekrets som er sånn? Om det virkelig finnes mennesker der ute som klarer å slappe av på ferie, og absolutt ikke gjøre noe så helst så vil jeg gjerne ha noen tips fra dere. Takk på forhånd ♥

DETTE FIKK DU ALDRI SE PÅ TV

Siden Andrea delte et par hendelser med dere som aldri kom på TV, tenkte jeg å fortelle dere enda flere. Vi som har vært med i årets sesong vet utrolig mye som dere ikke vet, men det er kanskje ikke så rart. Det er umulig for dere å få med dere alt da 24 timer klippes til 45 minutter. Jeg synes selv innlegg som dette er morsomt og spennende, så jeg håper dere liker det. 

Jeg shavet meg for Grunde
Jeg vet ikke om dere husker scenen der Martine og jeg løper rundt på badet for at hun skal shave seg? Den samme kveld gjorde jeg nøyaktig det samme, bare at Soph holdt opp lakenet for meg. Jeg var livredd for at dette skulle bli tatt med på TV, og at de skulle vinkle det til at jeg shavet meg for Morten. Det var selvfølgelig IKKE tilfelle.
 Grunde skulle egentlig ta Magic Mike på meg, og ba meg kle på en bukse for at han kom til å måtte "spre" bena mine. Det var veldig varmt den kvelden, så bukse var helt uaktuelt. Så grunnen til at jeg shavet meg var for at jeg var livredd for at det skulle være hår der som kanskje kunne synes. Grunde ombestemte seg og tok Henriette opp istedenfor, så jeg shavet meg for no reason. Dere kan tro jeg var skuffet da :-( 

Kevin og jeg hadde deep talk i uke 8
Siste uken Kevin og jeg var partnere (ble nesten litt lei meg av å skrive denne setningen, haha tb <3) så var begge to veldig fulle. Det endte derfor opp i tårer og en skikkelig deep talk som pågikk i flere timer. Det var alt fra familie og ekser til norsk mat, haha. Det var egentlig en veldig koselig kveld, og jeg har mange filmer som jeg filmet mens vi snakket. Det er alt for privat til å noen gang kunne dele på bloggen, men det er veldig koselig å ha nå i ettertid. 

"Kyss den du er betatt av"
Omg, denne er faktisk utrolig klein. Tusen takk kjære produksjon for at dere ikke tok med dette <3 I uke 9 hadde vi flasketuten peker på, og på dette tidspunktet var det åpenbart at Morten og jeg var betatt av hverandre. Det var min tur og flasken havnet på Morten, og jeg ba han kysse den han var betatt av. Jeg tok meg selv i det akkurat i det jeg sa det, og jeg angret som bare det. Jeg kunne like gjerne sagt " Ey Morten, du må kysse meg". Det høres kanskje ikke så kleint ut som det var, men det var faktisk utrolig kleint. 

Petter og jeg kranglet hver eneste dag
Petter og jeg var som to søsken inne på hotellet, for vi kranglet hver eneste dag. Det var ikke et menneske som kunne irritere meg mer enn han, og motsatt haha. Den ene krangelen dere så med Andrea, Petter og meg var ikke i nærheten av hvordan det faktisk var noen ganger. Det var engang Petter skjelte meg ut for at jeg ba han om å flytte stolen litt, haha. Det var virkelig ille på et tidspunkt, dere aner ikke. Han kranglet også sånn med Andrea, og resten av hotellet.. hehe. Petter, du er en skikkelig sutreunge noen ganger <3 ilu

Jeg fikk et utbrudd over Morten
I det jeg sjekket ut fikk jeg igjen spørsmål om jeg kunne være så snill å forklare saken mellom Morten og meg før jeg skulle fortalte hotellet. Akkurat den kvelden og på dette tidspunktet var det virkelig det verste tidspunktet å få dette spørsmålet. Tanken på at jeg kanskje skulle reise hjem til Norge, og at jeg ikke kom til å få se Morten på lenge var helt forferdelig, i tillegg til at alt var så usikkert. Morten holdt tilbake masse følelser inne på hotellet, og det var derfor veldig vanskelig å forstå seg på han. Jeg visste at jeg var betatt av Morten, men han ga meg så mange forskjellige signaler. Jeg fikk derfor tidenes utbrudd i det jeg fikk dette spørsmålet, der jeg blant annet sa at jeg var så utrolig lei av at Morten skulle leke så følelsesløs og kul hele tiden, og at jeg var utrolig lei av å aldri vite hva som skjer. Jeg sa også at jeg selv ikke visste helt hva jeg ville med dette, men at jeg helt klart var betatt av han. Takk for at dere ikke tok med dette også, hehe ;-)

Jeg var bestevenn med Bartenderen
Andrea har allerede fortalt dere dette punktet, men jeg velger å ta det med jeg også. Altså, bartenderen på hotellet er verdens beste, kommer DU med neste år må du love meg å gi han en stor klem og hilse så masse fra meg. Vi klikket fra start, og det var ofte jeg heller snakket med han istedenfor å være med festen. Jeg er jo også ekstremt glad i å drikke Cave eller Prosecco da sprit er det verste i verden, og han pleide å gjemme en flaske som var kun til meg. Alle andre fikk sprit, mens jeg fikk min egen flakse <3 Når jeg sjekket ut av hotellet skrev jeg en hilsen til han på speilet, som han tydeligvis hadde blitt veldig rørt av å lese. I det jeg sjekket inn igjen var han den første jeg måtte hilse på med engang jeg kunne, og vi begge begynte å gråte når vi så hverandre igjen. Jeg blir faktisk veldig lei meg av å skrive dette, for jeg savner han utrolig mye. Han oppkalte faktisk valpen sin etter meg, ååh <3 

Morten og jeg kysset nesten hver dag etter uke 7
Vi var veldig flinke til å kysse da vi ikke ble filmet, sånn som i lunsjen eller da produksjonen var rundt oss. Morten kysset meg faktisk 5 minutter før finalen og sa at han var glad i meg, ååh søtnosen. Den siste kvelden vi hadde kom en fra produksjonen inn å satt inn et lite kamera som vi kunne filme med. I det hun kom inn fortet Morten seg å kysse meg, for han visste at de ikke kunne bruke klippet på TV. Grunnen til det skjønner dere kanskje? De kan ikke bruke materiale der produksjonen er med, dere ville jo ikke skjønt hvem disse menneskene er. Vi kysset i alle fall ofte når vi egentlig ikke hadde lov, hehe. Hvorfor vi skulle være så hemmelighetsfulle kan jeg ikke forstå, gud så teit. 

Jeg lå i armkroken til Kevin hver natt. 
Hver eneste natt lå Kevin og holdt rundt meg, eller så lå jeg i armkroken hans. Det er vel bare et par klipp dette er tatt med på, haha. Vi hadde det så koselig sammen som partnere. Jeg savner skikkelig de første ukene inne på hotellet, de var såå morsomme!

Jeg hadde en samtale med en insekt 
Guttene på hotellet synes det var veldig morsomt å plage insektene, og dere kan tro vi jentene ble forbanna. Det var en gang jeg kom inn på rommet til Kevin og meg, når jeg plutselig oppdaget noe som gjorde meg veldig sint. Noen hadde festet det ene benet til gresshoppen i vasken, og det satt derfor fast. Jeg var full denne kvelden, så jeg ble selvfølgelig ekstra berørt av denne hendelsen. Jeg HATER insekter, og da mener jeg HATER. Likevel reddet jeg denne ekle tingen, hadde den i hånden min og beklage for at noen hadde vært stygge med den. Jeg tok den deretter med ut, satt den i en plante og hadde en 10 minutters samtale med denne insekten om hvor grusomme vi mennesker kunne være. De andre festet og hadde det gøy, mens jeg snakket med en insekt. Hvorfor de ikke tok dette med dette kan jeg ikke forstå, det hadde vært så morsomt

Morten og jeg hadde sex i uke 9
HEHE NEIDA. Det er utrolig mange som tror at vi hadde sex på grunn av at Morten spurte om vi skulle telte, men det skjedde altså ikke. Vi kysset bare, for begge var veldig bevist på at vi ble filmet. Ingen av oss hadde spesielt lyst til å ha sex på TV, og jeg er veldig glad for at vi aldri gjorde det. Det er absolutt ikke verdens undergang å ha sex på TV, men jeg hadde ikke likt det på grunn av at hele familien min fulgte med, og det hadde kanskje vært litt... rart? om de skulle vitne noe sånt. 

En bille sugde blod av Andrea
HAHAH, jeg ler når jeg skriver dette. Inne på hotellet hadde vi noen utrolig ekle biller som kunne både fly, hoppe og tydeligvis suge... blod? Andrea fikk en sånn på halsen, og det tok et par sekunder før hun merket det. Jeg tror ikke helt hun skjønte hva det var, helt til hun merket at den satt fast på halsen hennes. Dere kan tro det ble litt av et kaos i det Andrea oppdaget at noe sugde blod fra henne. Det var veldig morsomt for oss som satt rundt da, haha. Vi alle var livredde disse ekle billene etter det. 

NOEN RYKTER OM BLOGGING

DU TJENER MASSE PENGER MED ENGANG DU ER PÅ TOPPLISTEN
Feil, feil, feil og enda mer feil. Jeg lå faktisk ganske lenge på topplisten før jeg begynte å tjene penger, og da mener jeg lenge. Det er ikke sånn at man tjener penger med engang man er på topplisten. Du trenger heller ikke å tjene masse penger selv om du ligger ganske høyt opp, det varierer veldig!

DU ER RIK SOM TOPPBLOGGER
Denne er også veldig feil, og det var noe jeg trodde selv før jeg ble toppblogger selv. Det varierer selvfølgelig veldig fra hvilken blogg du har, og det er noen som tjener utrolig mye penger på å blogge. Det finnes likevel de som ikke tjener like mye, og jeg vil ikke kalle noen av oss for rike. Vi har mye penger ja, og jeg tjener mer enn hva jeg noen ganger har gjort. Man kan tjene mye, men det er ikke sånn at man automatisk er rik selv om man er en toppblogger. 

BLOGGING TAR LITE TID
Haha, dette er kanskje det som irriterer meg mest. Jeg prøver å ikke irritere meg over det, men jeg gjør det likevel. Det verste jeg vet er uvitende påståelige mennesker som snakker om ting de ikke har noe kunnskap om. Hvordan kan noen som aldri har prøvd dette før si at det ikke tar tid? Det er som at jeg skal kommentere jobben til en politimann, og det gir virkelig ingen mening. Jeg har ingen kunnskap om politiyrket, og uttaler meg derfor ikke om ting jeg ikke vet noe om. Uansett om du tror det eller ikke, så tar blogging ekstremt mye tid. Jeg bruker minst 12 timer på denne bloggen om dagen, og jeg vurderer faktisk å lage videoblogg for å vise dere :-) 

MAN FÅR ALT SPONSET
Det virker som veldig mange tror at man får absolutt alt sponset med engang man er blogger, og at man ikke bruker en eneste krone selv. Dette er også VELDIG feil. Det er ingen hemmelighet at vi får mange muligheter og ikke minst mange forespørsler, men det er utrolig mye man takker nei til. Jeg bruker mine egne penger på det meste, og det er helt OK :-) Det hadde vært kjedelig om denne bloggen kun skulle være annonse og reklame, eller hva? 

VI HAR MASSE FRIHET
Ja, vi har den friheten med at vi kan jobbe hvor enn vi vil i verden. Likevel er det mange avtaler som gjør at man må holde seg i Norge, og det har faktisk skjedd at jeg måtte reise tidligere hjem fra ferie på grunn av jobb. Forskjellen på denne jobben og en vanlig jobb er at vi har aldri fri. Vi jobber mandag til søndag hver eneste uke, måned og år. Man skal selvfølgelig ta seg en dag fri her og der, men det lønner seg jo ikke. Jeg føler meg faktisk mer "fanget" etter jeg fikk en så stor blogg som det jeg har, enn da jeg jobbet i hjemmesykepleien. Jeg sover for eksempel aldri lenge, for da får jeg plutselig mye unødvendig jobb hengende over meg. Jeg skal uansett ikke klage, for jeg ELSKER jobben min. Så ja, vi har masse frihet, men kanskje ikke så mye frihet som alle tror. Jeg tror kanskje det må oppleves for at dere skal forstå, for uansett hva jeg skriver nå så vil mest sannsynlig en av dere pirke på det. 

JEG VURDERTE Å TREKKE MEG

Annonse // sponset reise

Som jeg allerede har fortalt dere var jeg utrolig skeptisk til denne turen, og jeg vet helt ærlig ikke hvorfor. Det var så ille på et tidspunkt at jeg vurderte og trekke meg, og jeg tror nok mye av grunnen var for at jeg har veldig vannskrekk og egentlig var livredd for å surfe. Typisk meg er å hoppe inn i ting for å utfordre meg selv, så angrer jeg etterpå. Det som alltid redder meg er at jeg er veldig flink til å presse meg selv, noe jeg gjorde i dette tilfellet. Jeg bestemte meg for å gi det en sjanse, og om jeg virkelig hatet det var det bare å la være å surfe og aldri prøve det igjen. Jeg sa nettopp til Morten "jeg er så glad for at vi dro" og han var helt enig. 

Denne uken har vært helt fantastisk, og ikke minst veldig morsom. Det å lære meg å surfe er virkelig en av de beste avgjørelsene jeg har tatt, og det er absolutt noe jeg vil fortsette med. Målet mitt er seriøst å lære meg å surfe, det er så utrolig morsomt. I går fikk både Martine og jeg til å stå lenge på brettet, og faktisk være med bølgen hele veien inn til land. Vi var så stolte av hverandre, og ikke minst oss selv. Det virket som vi aldri skulle få det skikkelig til, men så gikk det plutselig. Øvelse gjør mester, eller hva? Nei, dette har virkelig vært en reise jeg aldri kommer til å glemme. Jeg anbefaler virkelig alle til å prøve surfing, jeg kan nesten garantere at du liker det. Dette kommer fra en jente med vannskrekk som generelt suger i sport, utenom surfing da ;-) hehe. 

UKENS SPØRSMÅL

Hva var ditt første inntrykk av Martine og Aleks?
Martine hadde jeg møtt før, så hun hadde jeg et godt inntrykk av. Det ble bare enda bedre når jeg ble kjent med henne, for er herlig jente! Første inntrykket av Aleks var at han var kjekk og morsom. Jeg likte Aleks veldig godt fra dag en!

Har du og Martine et godt vennskap?
Ja,  absolutt. Martine og jeg har snakket daglig sammen siden PH, og vi har det utrolig morsomt sammen. Jeg vet at jeg kan komme til Martine om det er noe, og motsatt. 

Hva liker du best med Morten?
At han er veldig morsom. Dere aner ikke hvor morsomt vi har det sammen, og det elsker jeg! Jeg føler at han er min bestevenn samtidig som han er kjæresten min. Så er han også veldig snill og omsorgsfull. 

Hvilken uke likte du best og minst på PH?
De første ukene på Paradise var helt magisk. Det var så utrolig morsomt, det kan virkelig ikke beskrives. Uke 9 og 12 er de ukene jeg likte minst. Rett og slett for at jeg var så lei, og oppførte meg som en psyko-bitch til tider. Det var så tungt på slutten, og alt jeg ville var å reise hjem. 

Hvor lenge har du og Morten vært sammen?
Hehe godt spørsmål, for ingen av oss vet nøyaktig når vi ble sammen. Vi begge mener at vi kunne kalle hverandre for kjærester i april, så rundt 4 måneder. 

Hvor er drømmeplassen å reise?
Australia, Maldivene og store deler av Asia. Jeg er snart på vei til å utfylle alle disse drømmene, ÆÆH <3 Gleder meg så mye til å ta dere med på denne reisen :-)

Bor Kevin med dere fortsatt?
Det er faktisk lenge siden Kevin og jeg har vært i Oslo på samme tidspunkt, og det begynner også å bli en god stund siden han har vært hos oss. Han er uansett alltid velkommen, og jeg regner med at jeg får en melding snart om at han er på vei til Oslo <3 Det gleder jeg meg til, i miss him!

Hvilket kamera bruker du og hvilket redigeringsprogram? 
Jeg bruker faktisk tre forskjellige kameraer, for jeg liker variasjon i bildene mine. Jeg har et Sony a5000 som jeg bruker til filming, også har jeg Sony a6000 som jeg bruker til outfit bilder. Begge disse er systemkamera :-) Jeg har også en speilrefleks, Sony a68. Det er dette kameraet jeg bruker mest, jeg er så fornøyd! Bildene mine redigerer jeg i lightroom, men dette koster penger. 

Kan du lage innkjøpsvideo etter Portugal?
Det var planen :-) Det kommer faktisk en del videoer fremover, gled dere!

Hvordan får du og Morten forholdet til å funke så bra? 
Godt spørsmål du! Vi har det generelt bare veldig bra sammen, så er vi veldig flink til å høre på hverandre. Er det noen problemer som oppstår snakker vi alltid om det, og det løser veldig mye.

Hva hadde du sagt om Morten hadde fridd til deg?
Oi, det hadde vært veldig skummelt. Jeg tror kanskje jeg hadde fått panikk å.. løpt? Jeg er absolutt ikke klar for å gifte meg enda, og vi har ikke vært sammen så lenge. Det hadde ikke føltes rett å skulle gifte seg med en jeg har vært sammen med i 4 måneder. Om han frir om noen år og vi fortsatt har det like bra, sier jeg helt klart ja ♥

Hvordan er det å surfe?
Det er utrolig moro, jeg elsker det! Vi har allerede planlagt at vi skal leie surfebrett når vi reiser til Bali, JEG GLEDRE MEG!

Hvordan er forholdet ditt til Rebecca?
Med engang vi kom hjem fra Mexico hadde vi alle ganske god kontakt, og hele gjengen samlet seg hver dag. Jeg kjenner nå at jeg savner denne tiden skikkelig, for det var utrolig hyggelig. Hverdagen kom, og de fleste mistet kontakt med hverandre. Det er veldig mange jeg ikke har kontakt med, og Rebecca er en av de. Vi sier hei når vi møtes, men vi har ikke daglig kontakt.

Synes du selv at du er en god venn og kjæreste?
Kanskje ikke alltid, men jeg er ikke feilfri jeg heller. Alt i alt vil jeg si at jeg er en god venn og kjæreste, jeg prøver så godt jeg kan i alle fall! 

Hvor mye penger bruker du på klær i måneden? 
Jeg shopper egentlig veldig sjeldent, så ikke så veldig mye. Jeg shopper mer i perioder, om jeg føler at jeg trenger litt nye klær. Jeg synes faktisk det er veldig kjedelig å bruke penger på klær, og foretrekker heller å bruke pengene mine på sminke og mat, hehe. 

Hva er det beste som har skjedd deg?
Dette året har vært mitt beste år noen sinne, dere aner ikke hvor bra jeg faktisk har det. Jeg er så lykkelig, og alt har virkelig gått min vei. Jeg har så mange fine mennesker i livet mitt, jeg jobber med det jeg alltid har drømt om, jeg har frihet til å gjøre akkurat det jeg vil, og jeg er frisk. Jeg synes det er så utrolig viktig å sette pris på det at man er frisk, for jeg tror mange av oss tar det som en selvfølge. 

Hvorfor reiser du til syden med Aleks og Martine når du egentlig ikke vil det?
Hadde jeg ikke ønsket å reise til Portugal med Aleks og Martine så hadde vi vel aldri dratt? haha. Vi fikk velge fritt hvilken uke vi ville reise, og vi fire hadde lyst å reise samtidig. Uff, så lite lyst vi har å dra på ferie sammen :/

Hva synes du om at andre tar snikbilder av deg?
Det er faktisk noe av det verste jeg vet, for hvorfor ikke bare komme bort? Jeg pleier ofte å si i fra med engang jeg merker at noen tar et bilde av meg, og reaksjonene til disse menneskene er veldig morsomme. Det må jo være utrolig kleint å bli tatt i å ta snikbilder av noen? Jeg hadde blitt veldig flau, haha. Det er så mye hyggeligere når dere kommer bort <3

Hvor ofte har du sex?
15 ganger daglig :-) Hvorfor lurer dere på ting som dette egentlig? Jeg kommer aldri til å svare på det uansett, men det er lov å prøve seg ;-)

Var du og Martine seriøse med snappene dere la ut i går?
Hahah nei! Det virker som uansett hva vi sier så er det enkelte som mener at vi ikke er venner, vi dro kun på ferie sammen for at vi fikk det sponset og at vi er fake som later som vi liker hverandre. Vi synes jo dette er veldig moro, for om noen ikke vil tro på at vi er venner så er det ikke noe som påvirker vår hverdag eller vårt vennskap. Vi fant derfor ut at vi bare skulle tulle litt med det, og vi hadde det veldig morsomt, haha. 

Hvordan er det å være sammen med Morten?
Det er helt fantastisk, jeg har det utrolig bra sammen med Morten. Det kan selvfølgelig være krevende til tider, da begge er veldig like på det å være alt for sta. Det ordner seg alltid, og alt i alt har vi det VELDIG bra sammen. Jeg trives godt i Morten sitt selskap. 

Hva bruker du mest penger på?
Mat, helt klart. Jeg har et sykt pengeforbruk når det kommer til mat. Pepsi Max, Avokado og vegetarmat er utrolig dyrt. Det er dette jeg handler mest som dere kanskje forstår, hehe

Var det irriterende å måtte pakke ut og inn av kofferten inne på PH?
Gjett om. Etterhvert orket jeg ikke å pakke ut av kofferten mer, og lot alle tingene mine ligge i kofferten. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg måtte bytte rom, men det var mange. 

Krangler du og Morten ofte?
Vi krangler aldri, har bare noen små diskusjoner av og til som går fort over. 

Hvordan er ditt forhold til Petter?
Vi har ikke så mye kontakt mer, men jeg vil likevel si at vi har et godt forhold. Alltid like hyggelig de få gangen vi møtes, haha <3

Hva gjør Morten mest sjalu?
Jeg vil egentlig ikke si at Morten er spesielt sjalu, og jeg har heller aldri oppdaget at han har vært kjempe sjalu. Han kan selvfølgelig reagere på sånne småting som bare er søtt, men det gjør jo jeg også! Så jeg vet helt ærlig ikke hva som gjør Morten skikkelig sjalu. 

Har du en jobb utenom bloggen?
Nei, bloggen står for alle inntektene mine :-) Jeg hadde aldri hatt tid til å hatt en jobb ved siden av denne bloggen, for den tar virkelig 70 % av dagen min. Sånn som dette innlegget har jeg holdt på med siden klokken 15.00, og nå er klokken 18.00 her i Portugal. Blogging tar tid, selv om mange av dere ikke tror det. 

Hvordan har dere det i Portugal?
Vi har det utrolig fint, og ikke minst morsomt. Jeg er så utrolig glad for at jeg reiste på denne turen, for jeg var faktisk veldig skeptisk i starten. Jeg trodde det skulle være kjempe skummelt å surfe, og ikke noe morsomt i det hele tatt. Nå kan jeg ikke forstå at jeg kunne tro noe sånt, det er KJEMPE gøy å surfe. Jeg skal bli en proff surfer en dag, i promise ;-)

Hvor lenge skal dere være i Portugal?
Vi skal være en uke, så vi reiser hjem igjen på søndag. Gruer meg :-(

Når skal du til Trondheim?
2. september, så det er ikke så alt for lenge til. Martine, Morten og Aleksander skal også være med, så det blir morsomt <3

Hva synes moren din om Morten?
Hun har kun møtt Morten en gang, så hun har ikke fått blitt så godt kjent med han enda. Hun liker han veldig godt ut ifra det hun har sett på TV og den ene gangen hun møtte han, så han har absolutt gitt et godt første inntrykk. 

JEG KAN IKKE TA ANSVAR

Som dere kanskje har fått med dere på Martine sin blogg så var vi i Lisboa i går for å shoppe. Vi fant plutselig ut at de hadde både Primark, Forever 21 og Sephora her, og da måtte vi selvfølgelig ta turen dit. Lisboa ligger ca en time fra den byen vi befinner oss i nå, så vi hadde en liten roadtrip foran oss. Jeg ble satt som GPS-ansvarlig, noe som kanskje var det verste vi kunne gjort. Dere aner ikke hvor mye feil vi kjørte, og vi havnet på de samme stedene igjen og igjen. Veien til kjøpesenteret tok veldig 45 minutter, men på grunn av meg brukte vi over en time. Jeg kan med andre ord ikke ta ansvar veibeskrivelse noe mer, haha. Med engang Morten tok over kom vi oss frem, så det sier vel kanskje sitt. 

Jeg må være så ærlig å si at Lisboa absolutt ikke var så fint som det jeg hadde forventet. Vi fikk ikke sett så mye, men det lille vi fikk sett var ikke spesielt imponerende. Jeg synes Ericeira (som er byen vi bor i) er mye finere enn Lisboa, og det er det som får meg til å ville utforske Portugal enda mer. Jeg kan se for meg at det er utrolig mange fine steder rundt hovedstaden, og det er disse stedene jeg vil oppleve. Som jeg har fortalt dere før har jeg som mål å reise verden rundt, og dette målet er noe jeg skal ha oppnådd innen jeg blir gammel og grå. I dag skal vi bare kose oss, ta litt bilder og finne på noe morsomt. Jeg gleder meg til å vise dere vloggen vi filmer herfra. Vi har faktisk allerede laget en videoblogg, men vi sliter veldig med å laste den opp. Vi prøver på nytt i dag, og går det ikke får dere dessverre ikke se den før vi kommer hjem. 

HAR DU NOE SOM KAN TILFREDSSTILLE KJÆRESTEN MIN?

Nå skal jeg fortelle dere om en hendelse som inntraff for noen uker siden, som faktisk var ganske klein og ubehagelig. Vanligvis synes jeg ikke sex er hverken flaut eller noe man ikke skal snakke om, men det å gå inn på kondomeriet etter jeg plutselig har blitt et "kjent" fjes var derimot veldig ubehagelig. Morten og jeg inngikk en avtale om å ikke drikke på en måned, og taperen måtte gå inn på kondomeriet å spørre om de hadde noe som kunne tilfredsstille kjæresten. Dere skjønner sikkert hvem som tapte? Når man er alt for dårlig til å stå i mot press og er med venner man ikke har sett på lenge ender man opp på byen, noe som gjorde at jeg var den heldige som måtte dra på kondomeriet. 

Sex er helt normalt, og jeg regner med at de aller fleste forstår at jeg har et sexliv. Aldri i mitt liv har jeg synes teamet sex har vært flaut, men når halve butikken stirrer og hvisker i det jeg går inn så blir det plutselig kjempe kleint. Jeg vet ikke hvor mange snikbilder som ble tatt, men jeg merket at det var en god del. Jeg følte meg ikke akkurat noe bedre når jeg måtte spørre om de hadde noe som kunne tilfredsstille kjæresten min. Jeg fikk jo også latterkrampe i det jeg måtte fullføre setningen min, for Morten befant seg utenfor butikken for å faktisk vitne at jeg gjorde det jeg hadde lovet. Hadde det ikke vært for at Morten absolutt skulle se at jeg gikk inn dit, hadde jeg aldri gjort det. Jeg visste at jeg kom til å bli tatt bilder av, for jeg husker enda opplevelsen Andrea og jeg hadde da vi gikk inn på Sex og Samfunn. Kommer det virkelig som et sjokk at vi også trenger p-piller og drar på kondomeriet, virkelig?

Sorry å må skuffe deg, men foreldrene dine, besteforeldrene dine, kjendiser og ikke kjendiser har sex. Det burde ikke komme som et sjokk at vi også har det. Jeg fikk i alle fall utfordret meg selv, og jeg håper at dere som tok disse bildene tar godt vare på dem <3 Enjoy ;-)

MORTEN HAR ENDRET MEG

Det er ikke unormalt å endre seg litt når man kommer i et forhold. Jeg snakker ikke om å endre personlighet (det er jo dessverre noen som gjør det også), men det er jo alltid noen ting som endrer seg. Kanskje man begynner å drikke mindre? Noe man synes var gøy før man fikk kjæreste er plutselig ikke så gøy mer. Det er alle disse små tingene vi kanskje ikke legger merke til selv, men som de rundt oss merker. Jeg har garantert endret meg på noen måter etter jeg gikk inn i et forhold med Morten, men det er en spesiell ting jeg har lagt merke til selv.

Jeg har plutselig begynt å like musikk jeg aldri har klart å høre på før. Jeg har aldri vært spesielt fan av norsk musikk, og nå er jeg skikkelig fan av Arif og Unge Ferrari. Morten har hørt så mye på disse to at jeg plutselig har begynt å digge musikken selv. I starten fikk jeg vondt i ørene mine hver gang han skrudde på en norsk sang, men nå er det jeg som frivillig setter på Alene og D&G. Flere ganger om dagen også, hehe. 

Han har også fått meg til å like en klesstil som jeg aldri trodde jeg kom til å like. Jeg har aldri brydd meg om jeg har kjøpt Nike eller Adidas, og jeg vet i alle fall ikke hvilken type eller modell jeg kjøper meg. Nå vet jeg plutselig det meste om alt, og det er plutselig viktig med hvilke type sko jeg kjøper. Den outfiten jeg har på meg på bildet under er aldri noe gamle Sofie kunne tatt på seg, men nå elsker jeg det plutselig. Det verste er at han ikke har gjort noe spesielt for å få meg til å like det, han har bare introdusert meg for det uten å kanskje vite det helt selv? Det er litt morsomt og ikke minst fascinerende å se hvilken påvirkningskraft de menneske rundt deg har. Det er ingen tvil om at Morten har en stor påvirkningskraft på meg, uten at noen av oss egentlig har lagt merke til det. Før nå da, hehe. 

 

HVA FORVENTER JEG I ET FORHOLD?

Jeg får ofte spørsmål om hva jeg synes er greit og ikke greit når det kommer til forholdet til Morten og meg. Jeg tenkte derfor at jeg skulle dele noen punkter med dere med hva jeg synes er viktig når det kommer til et forhold. Litt forventinger, hva jeg liker og ikke liker. 

Tillit
Dette er number one om man virkelig skal få et forhold til å fungere, for det er utrolig slitsomt å ikke stole på partneren sin. Jeg har selv opplevd å ikke stole på noen, og det gikk utover hele forholdet. Jeg forventer derfor at kjæresten min skal være ærlig, men det er vel ikke så mye å forvente? Det som er viktig å huske er at man må stole på partneren sin om h*n ikke har gjort noe som har brutt tilliten mellom dere. Det verste jeg vet er mennesker som er skeptisk til alt kjæresten gjør, selv om h*n er helt uskyldig. Det er utrolig unødvendig å straffe noen for noe det ikke har gjort, og jeg hadde ALDRI taklet å vært i et sånt forhold selv. Slapp av, og nyt forholdet istedenfor, det funker alltid mye bedre :-)

Kommunikasjon
Dette var jeg selv veldig dårlig på før, og jeg ble derfor en veldig slitsom person å være sammen med. Jeg har derfor skjerpet meg veldig, og funnet ut at ting blir så mye lettere om man bare snakker om det. Jeg forventet alltid at han skulle skjønne hvorfor jeg var sur eller lei meg, hvordan kunne han egentlig vite det? Jeg føler det er litt typisk jenter, for vi er utrolig kompliserte noen ganger. Kommunikasjon er utrolig viktig, og det kan løse så mange situasjoner på en veldig mye bedre måte enn stillhet. Jeg har blitt utrolig åpen selv etter at jeg skjønte hvor teit jeg var, og jeg merker selv hvor utrolig mye bedre det er. GO KOMMUNIKASJON. 

Initiativ
For meg er det utrolig viktig at begge to er like flinke til å ta initiativ når det kommer til forholdet. Enten til å finne på ting eller gjøre noe hyggelig for kjæresten sin. Jeg hadde personlig ikke taklet å være i et forhold der kun ting gikk den ene veien, og man aldri fikk noe igjen. Det er viktig å ta og gi, ikke sant? 

Sjalusi
Denne henger jo mye sammen med tillit, men jeg tar den som et eget punkt likevel. Det er alltid søtt når kjæresten blir litt sjalu, men det er absolutt ikke søtt når kjæresten er konstant sjalu. Hadde Morten blitt sjalu på grunn av at jeg snakker med andre gutter på byen, eller likt et Instagram bilde hadde jeg følt meg kvalt. Igjen, det er viktig å stole på kjæresten sin til det motsatte er bevist. Man må kunne snakke med det motsatte kjønn uten at det skal bli krangling. 

Tid
Jeg synes det er veldig viktig at man setter av tid til å være med hverandre. Ikke bare at man har et forhold der man er sammen, men ikke er sammen. Morten og jeg har ofte dager der vi er sammen hele dagen, men vi begge er så opptatte av vi like gjerne kunne vært hver for oss. Selvfølgelig kommer man til å ha sånne dager, og det er akkurat derfor jeg synes det er viktig å sette av tid til hverandre. Lag en middag, dra på date, se en film eller gjør et eller annet. 

Venner
Dette punktet er UTROLIG viktig for meg. Vennene mine betyr alt for meg, og det er derfor viktig at kjæresten min passer inn sammen med de. Jeg kunne aldri vært sammen med en som hatet alle vennene mine, og aldri ville ha vært sammen med de. Dette er jo selvfølgelig motsatt også. Heldigvis har ikke Morten og jeg dette problemet, han digger vennene mine og jeg digger hans. Mine venner liker også Morten veldig godt, noe jeg er kjempe glad for ♥

HVORFOR ER VI EGENTLIG PÅ FERIE SAMMEN?

Det er litt morsomt, for det virker som dette med Martine og jeg aldri kommer til å gi seg. Det virker som de aller fleste har forstått at vi ikke er uvenner, og det er bra. Det er likevel noen som spekulerer på hvorfor akkurat vi er på ferie sammen, for det virker ikke som vi er så gode venner. Martine var jo blant annet med på å sende meg ut av hotellet, så hvordan har vi kommet hit? Jeg kan forstå at mange er forvirret, for etter TV å dømme så det ikke ut som vi hadde det vennskapet vi faktisk har. 

Vennskapet til Martine og jeg har nesten blitt helt klipt bort, og det kan være for at alt snudde seg i uke 9. Det hadde sikkert sett rart ut at vi gikk fra å være bestevenner til å plutselig skulle sende hverandre ut, for det var rart. Jeg husker enda den uken, det var helt jævlig. Vi snakket nesten ikke til hverandre, og begge to skjønte hva vi drev på med. Det var likevel et spill, og det som skjedde der har aldri endret vennskapet vårt. Når jeg sjekket inn igjen var alt som normalt, og vi har hatt kontakt siden Paradise. Det er derfor helt naturlig å reise på tur sammen med Martine og Aleks, og vi fire har det veldig hyggelig sammen. Det var faktisk vi som holdt mest sammen på slutten av oppholdet også, så det at vi enda har kontakt er veldig hyggelig ♥

DETTE ER SÅ TYPISK FORHOLD

ANNONSE // SPONSET OPPHOLD

¨

Som jeg fortalte dere i går så skulle vi reise på vingård etter vi var ferdig med surfingen, noe som var utrolig moro. Jeg elsker å oppleve nye ting, og det å besøke en vingård har alltid vært på listen min over ting jeg MÅ gjøre. Endelig kan jeg krysse det av listen, selv om jeg helt klart skal besøke flere. Det var utrolig idyllisk og vakkert, og man kunne ta bloggbilder på hvert eneste hjørne. Dette stedet hadde vært perfekt sted for Martine og meg, kanskje vi bare skal flytte?

Resten av gjengen skulle ut på byen etter vi hadde vært på vingården, men som det gamle ekteparet vi er dro vi hjem istedenfor. Martine og Aleks bestemte seg også for å dra hjem, haha. Jeg føler det er så typisk kjærester å feste mye mindre, eller er det bare meg? Jeg festet mye mer når jeg var singel, enn hva jeg gjør nå. Hadde Martine og jeg vært på denne turen alene, og ikke hatt kjæreste hadde vi mest sannsynlig dratt ut. Nå frister søvn og armkroken mye mer, hehe. Det endte faktisk med at jeg sovnet på bussen tilbake, mens bussjåføren spilte høy musikk og alle sang. Hvordan jeg klarte å sovne med dette støyet rundt meg forstår jeg virkelig ikke, det sier vel kanskje hvor sliten jeg faktisk er (nei, jeg var ikke full). Lite søvn og masse surfing tar virkelig på, men det er absolutt verdt det. 

Vi har vært så heldige å fått med oss en fotograf på turen, og som dere ser er han utrolig dyktig. Sjekk han ut på Instagram HER eller søk på jonisstrom, så kan dere også følge med hva vi gjør på denne turen <3 Han er med oss nesten overalt ;-) 

JEG RØMTE FRA NORGE

Nå skal jeg faktisk dele noe veldig personlig med dere, som jeg egentlig hadde bestemt meg for å aldri innrømme på bloggen. Alt endrer seg om man gir det litt tid, og nå forstår jeg at jeg bare var et menneske jeg også. Selv om jeg har satt meg selv i den posisjonen jeg har gjort, så takler jeg ikke absolutt alt jeg heller. De siste ukene Paradise gikk på TV var det veldig tøft å være meg, for jeg måtte daglig lese kommentarer om hvor stygg, grusom, slem og forferdelig jeg var. Det ble så ille på et tidspunkt at jeg faktisk måtte stenge kommentarfeltet mitt, og det var da jeg fikk nok.

Dere husker kanskje turen min til Barcelona, når jeg plutselig satt meg på flyet og dro? Det var for at jeg visste at siste uken på Paradise kom til å bli et helvete, og på det tidspunktet der taklet jeg ikke mer. Det var sant at vi dro til Barcelona for å dra i et jobbmøte, men jeg fikk tilbudet om å ta dette etter finalefesten i tilfelle det ble stress for meg. Det ble stress for meg, men jeg klarte ikke å utsette å komme meg vekk fra helvete som ventet hjemme i Norge. Det hjalp på en måte å reise vekk, men samtidig ikke. Jeg ble faktisk sittende inne på hotellet for å oppdatere alle stygge kommentarene jeg fikk, og det er utrolig hva mennesker får seg selv til å skrive. 

Jeg er tøff, og jeg tåler mye. Aldri etter Paradise sluttet å sendes på skjermen har jeg opplevd å måtte være redd for å sjekke kommentarfeltet mitt, og det er jeg glad for. Selvfølgelig kommer det inn noen kommentarer her og der, men det takler jeg fint. Jeg taklet derimot ikke å stå i en storm av hat og stygge kommentarer, men jeg kom meg gjennom det også til slutt. Det å stå i rampelyset er virkelig tøffere enn hva man kan se for seg, og jeg hadde virkelig ingen anelse om hva jeg gikk til. Så jeg har mine svake øyeblikk jeg også, så svake at jeg setter meg på et fly å rømmer fra problemene mine. Ikke den beste løsningen, men akkurat da var det som føltes riktig. 

JEG ER SJOKKERT OVER MENNESKEHETEN

Her om dagen kom Martine inn på rommet mitt å fortalte at Sophie Elise hadde fått masse stygge og rasistiske kommentarer på musikkvideoen hennes. Jeg tenkte at jeg skulle sjekke ut dette etterhvert, men det glemte jeg selvfølgelig. Akkurat nå er jeg takknemlig for at jeg slapp å vitne hvor jævlige mennesker kan være, for det gjør like vondt hver eneste gang. Likevel fikk jeg et lite innblikk da jeg kom over en Youtube-video til en fantastisk jente. Kommentarene hun leste opp er noe av det verste jeg har hørt, og jeg klarer virkelig ikke forstå at det er mennesker som står bak kommentarer som dette. Jeg satt igjen med tårer i øynene og et kunst hjerte. Det var så utrolig vondt, og ikke minst urovekkende å vite hvor jævlig mennesker kan være. 

Jeg er i sjokk. Jeg er i sjokk over at vi ikke har kommet lengre i 2017. Jeg er i sjokk over mennesker som behandler andre mennesker som om de ikke skulle være verdt noe som helst. Hvem har oppdratt dere egentlig? Hvem er dere? Jeg har heldigvis blitt oppdratt med gode verdiger og holdninger. Jeg har lært fra ung alder at mennesker er like mye verdt uansett hudfarge eller religion. Aldri har jeg vært vitne til at noen rundt middagsbordet har kalt et annet menneske for "neger" eller "ape". Hvem faen dømmer noen etter en hudfarge? Igjen, hvem er du? Hvor har dine foreldre vært? Hvem har gitt deg rettigheten til å tro og mene at du er bedre enn noen andre, kun for at du er hvit?

Kjære Fetisha, takk for at du delte denne videoen. Jeg kan ikke sette meg inn i hverken din eller noen andre sin sin situasjon, for aldri har jeg opplevd å få stygge kommentarer på grunn av hudfargen min. Jeg har heller aldri fått slengt etter meg at min "rase" skal gasses. Aldri hjemme i Norge eller i utlandet har jeg fått beskjed om å komme meg hjem til ongobongo-land. Jeg har heller aldri blitt sammenlignet med et dyr, og menneskene som har hatt relasjoner til meg har aldri fått høre at de har hatt samleie med et dyr. Aldri har jeg følt meg utrygg i mitt eget land eller i utlandet på grunn av at jeg er hvit. Jeg har heller aldri opplevd at noen har sett stygt på meg for at jeg har en annen hudfarge enn de.

Selvfølgelig skjer det at hvite også opplever ubehag, men det er ikke i nærheten av den ubehaget vi har skapt. Se tilbake i tid, og enda holder vi på. Jeg trodde virkelig vi hadde kommet lengre enn dette, men tydeligvis ikke. Det er akkurat det som gjør dette teamet så utrolig viktig å snakke om. Kjære Fetisha og alle dere som har følt dere mindre verdt etter disse kommentarene, vit at det er mange som ikke tenker sånn. Jeg mistet også troen på menneskeheten når jeg leste dette, men vi må huske at vi er mange som står sammen. Det var engang en klok mann som sa "størst av alt er kjærligheten", og det er så forbanna sant. 

HVA MENTE EGENTLIG MORTEN MED INNLEGGET?

Som dere kanskje har merket er jeg tilbake, og Morten har lagt bloggen på hylla for denne gang. Jeg tror han synes det var litt mer slitsomt enn hva han kanskje hadde forventet. Det var utrolig deilig å være den som lå på siden å slappet av, mens han måtte skrive innlegg til dere. Jeg tror det er lenge til jeg får høre "er du ferdig snart?", haha. Hva synes dere om Morten som blogger? Det virker som mange synes det var gøy å høre litt fra han også, og det er selvfølgelig noe vi kan gjøre igjen (om han vil). 

Jeg fikk lese gjennom innleggene før han publiserte det, og det siste innlegget som du kan lese HER skjønte jeg absolutt ingenting av. Jeg må ærlig innrømme at jeg fikk skikkelig latterkrampe på slutten, for ingenting av det han skrev hadde en sammenheng eller ga mening. Var det egentlig noen som fikk svar på da Morten begynte å like meg? Tviler. Jeg ba han derfor svare nå, og han sier det samme som meg. Han likte meg inne på hotellet, men det var ikke før vi kom hjem fra Paradise at følelsene virkelig begynte å komme. Vi begge trengte litt tid fra hverandre for å finne ut hva vi egentlig ville, og det var noen dager der vi ikke hadde kontakt i det hele tatt. Vi endte opp sammen til slutt, og vi begge er glad for det :-)

PS, vi har aldri lekt potetleken før, så jeg har dessverre ingen spilleregler å dele med dere. Hvordan han i det hele tatt klarte å komme på "potetleken" kan jeg ikke forstå, det var utrolig random, haha. Så nei, vi kaster ikke poteter på hverandre.

JEG BEGYNTE Å GRÅTE


Dette er ansiktet mitt i det jeg fikk det til første gang. Det var lykke og redsel på samme tid som dere kanskje ser, haha. 

Som dere kanskje så på Snapchat prøvde vi å surfe i går. Vi fikk fortalt at det var mye lettere på bølgene, men for meg var det helt motsatt. Alle rundt meg kom seg nesten opp på brettet med engang, mens jeg var den eneste som prøvde igjen og igjen. Jeg har dessverre alt for lett for å gi meg om jeg ikke får til noe, men jeg lot meg faktisk motivere av meg selv. Som jeg skrev her om dagen så kan man få til akkurat det man vil, og gjett hvem som klarte det til slutt? JEG. Dere aner ikke hvor stolt jeg ble, og hvor sliten jeg var da jeg endelig fikk til å stå på brettet. Jeg måtte sikkert prøve 30 ganger før jeg fikk det til (uten å overdrive), så dere kan tro jeg hadde litt av en mestringsfølelse da det endelig var min tur. Jeg begynte faktisk å gråte gledestårer, herregud så kleint, haha. 

Nå skal vi snart å surfe igjen, noe som jeg virkelig gleder meg til. Jeg har som mål denne turen å lære det grunnleggende, for jeg har virkelig lyst å mestre dette. Det er jo ikke så alt for lenge til vi skal til Bali, og da hadde det vært utrolig kult å kunne surfet en dag (om det ikke er masse hai der?hehe) En annen morsom ting vi skal i dag, VINGÅRD! Jeg har alltid hatt lyst til å besøke en vingård, og endelig er det min tur. Jeg skal ta masse bilder som jeg kan vise dere i morgen. Vi har også filmet siden dag 1, så dere kan virkelig glede dere til en innholdsrik videoblogg. Vi snakkes senere <3

NÅR BEGYNTE JEG Å LIKE SOFIE?

Mange lurer på når jeg begynte å like Sofie. Var det inne på Paradise? Var det når vi kom hjem? Eller har jeg noen gang likt Sofie? Det var vel ingen tvil om at vi hadde er godt øye til hverandre inn på Paradise, men dere som seere skjønner sikkert ikke det. Sofie og jeg var i begynnelsen i to forskjellige allianser og spilte mot hverandre. Vi har faktisk prøvd å spille ut hverandre også. Ikke fordi vi ville personlig, men for at vi begge to var sterke spillere. Det var vel først når vi ble partnere i uke fire at vi ble ordentlig kjent, selv om vi hadde et godt vennskap, til tross for omstendighetene.

Det var ikke før vi kom hjem at ting virkelig begynte å ta av. Nå er vi sammen hver dag. vi har det veldig gøy sammen. En lek vi bruker å leke er potetleken. Vi står på hver sin side av rommet og kaster poteter på hverandre. Fryktelig gøy. Rop ut, hvis dere vil ha spillereglene. Ellers reiser vi mye rundt sammen, og gjør så si alt sammen. Sofie var faktisk i en bursdag her om dagen, uten meg??? Ble bare forlatt helt alene for meg selv. Skulle liksom bare overleve en hverdag for meg selv. Var bare noen timer da, men uansett. Føltes som om jeg var en fugl, bare sto i hånden på Sofie da hun da: fly fugl fly, og jeg flakset av sted på egenhånd. Så ja, vi er litt avhengig i hverandre, men det er bare koselig det. 


Ingen av oss kan å ta kyssebilder, så her er resultatet :-)

DATEN BLE EN KATASTROFE // MORTEN

Hei alle sammen. 

Endelig er det min tur til å fortelle verden gjennom mine øyne hva vi gjør i løpet av dagen. kan begynne med å fortelle litt om gårdagens katastrofe..I går leide vi bil slik at vi kunne kjøre litt rundt i de andre småbyene som er her i området. Vi hadde pyntet oss for en skikkelig dobbeldate, men alt gikk ikke som planlagt.. Vi hadde søkt på google, og funnet en fin plass vi skulle besøke. Problemet var at ALLE veiene rundt her er stengt for veiarbeid, så vi endte jo opp fjelltur med bilen. Skikkelig offroad fjelltur med en konebil. Vi rotet oss skikkelig bort, og gps-en kunne ikke hjelpe oss. I et miserabelt forsøk med å komme oss tilbake til campen, kjørte vi forbi ei skilt der det sto MacDonalds. Så da endte dobbeldaten på macern da. Ikke akkurat det jeg så for meg når jeg skulle til Portugal akkurat. 

Dette var gårsdagen kort oppsummert. Jeg har bloggen hele dagen :) :) :) :) Hva vil dere jeg skal skrive om? Kommenter hva dere vil ha på neste innlegg.  

DETTE HADDE JEG ALDRI TRODD

Reklame / Sponset opphold

God morgen fra Erecia som ligger en halvtime unna Norge ;-) Noen ganger må jeg le av meg selv og skrivefeilene mine, jeg mente selvfølgelig en halvtime unna Lisboa. Vi er nå på dag to i Portugal, og jeg tror dessverre at jeg begynner å bli syk. Jeg skal likevel være med på surfing i dag, for det er i dag vi skal prøve oss på bølgene. Vi skal også ta bilder og bli filmet, så det er viktig å være med på. Blir formen verre har jeg dessverre bare meg selv å takke. Jeg må helt ærlig si at jeg er sjokkert over hvor vanskelig det er å surfe, og hvor mye teknikk som ligger bak alt dette. Jeg har alltid synes at surfing ser så lett ut, men det har faktisk vært alt annet enn lett. Jeg hadde aldri trodd det kom til å være så vanskelig, så jeg fikk meg et lite sjokk i går. Selv om vi kun øvet oss på å komme oss opp på brettet var det veldig morsomt. Dere aner ikke for en mestringsfølelse det var å klare å stå på brettet, jeg er så stolt!

Målet mitt er å klare å surfe i løpet av denne uken, så jeg håper virkelig at jeg klarer det. Jeg var kanskje den på gruppen som skjønte sist hvordan jeg skulle få til alt med balanse og teknikk, men med engang jeg forsto så gikk det OK. Vi får derfor krysse fingrene for meg, så skal jeg oppdatere dere med engang jeg får denne bloggen tilbake igjen, haha. Vi snakkes i morgen venner <3 

MORTEN TAR OVER BLOGGEN

I går da jeg satt på flyet hadde jeg mye tid til å tenke på hva jeg kunne skrive om på bloggen. Jeg vil ha nye ideer og nye blogginnlegg, for det eneste jeg ønsker er å gjøre denne bloggen bedre for hver eneste dag. Jeg er så evig takknemlig for alle dere som leser bloggen min og støtter meg, dere er så fantastiske ♥ Jeg vet at veldig mange av dere synes Morten er veldig interessant, så jeg kom derfor på en veldig god ide som Morten også synes var morsom. Morten skal ta over bloggen min i morgen, der han skal blogge 1-2 innlegg. Jeg har et innlegg jeg skal dele med dere, uten om det er han fri til å skrive hva han vil. Jeg tenkte derfor at dere kan komme med blogg-ideer til Morten, og tipse han om hva dere vil at han skal skrive om. Vil dere vite mer om han? Eller han sitt syn på meg? Forholdet vårt? Eller er det noe annet dere vil lese om ? Kommer du på noe så er det bare å legge igjen en kommentar.

Det kommer til å bli utrolig rart å gi fra seg bloggen, dette er jo babyen min. Jeg stoler uansett på Morten, og tror at dette kommer til å bli veldig moro. Vi snakkes i morgen <3 

JEG SAVNER DEG

I dag savnet jeg deg. 
Jeg savnet deg i det jeg så et fint øyeblikk mellom en sønn og en far. Hvor ble det av mine øyeblikk med deg? 
Jeg savner deg. 
Spesielt rundt bursdag, jul og viktige hendelser. Hvor er kortet med ditt navn på?
Jeg trenger deg
Hvem skal beskytte meg på den måten bare en pappa kan? Jeg trenger din beskyttelse. 

Jeg tenker på deg
Hver eneste dag. Det går ikke en dag der du ikke er i tankene mine. Noen dager er verre enn andre. Hvorfor kan du ikke bare være her?
Du er borte
Du er borte for alltid, og det jeg sitter igjen med er et åpent sår og masse minner. Jeg vil skape nye, men det går ikke. Hvorfor måtte dette skje deg?

Savnet og lengsel etter deg vil alltid være der. Det vil alltid være små eller store øyeblikk som vil minne meg om deg. Det vil være hendelser du går glipp av, som jeg håper du får med deg på en eller annen måte. Jeg vil for alltid lengte etter smilet og klemmene dine. En dag vil ikke denne lengselen være her, for vi vil forhåpentligvis møtes igjen. Et helt annet sted og tid
 

DETTE HAR JEG LÆRT OM LIVET

♥ 1. Du trenger ikke alltid å tilgi, men det er viktig å gå videre. 
I løpet av livet vil du oppleve å bli såret. Noen sår vil kutte dypere enn andre, og det er faktisk ikke alle mennesker man trenger å tilgi. Det er uansett viktig å kunne godta hva som har skjedd for å kunne gå videre i livet. Det er viktig å slippe taket på det som er vondt og det som har såret deg i fortiden, om du ønsker å ha det bedre i fremtiden.

♥ 2. Du kan få til akkurat det du vil
Det verste jeg hører er mennesker som sier at de ikke kan få til ting. De er sur og bitter for at de ikke har fått det livet de ønsker, og skulle bare så gjerne vært hun der som har akkurat det du ønsker deg. Vet du hva? "Hun der" startet også på blanke ark. Hun måtte jobbe dag og natt for å få til akkurat det hun ønsket, og fikk hun det til? Visst faen. Vi har kun oss selv å skylde på, for å ikke ville nok eller jobbe hardt nok. Det er nemlig sånn at er det noe vi virkelig ønsker, så vil vi få det til. Vi kommer til å ta valg og avgjørelser som tar oss ett skritt nærmere hver eneste dag. Gir man opp ville man det ikke nok, så enkelt er det bare. Jeg har alltid sagt at jeg en dag skulle kunne leve av denne bloggen, og nå? Jeg gjør det. Dere aner ikke hvor mange år jeg har snakket om det, drømt om det og sett for meg det. Jeg har derfor tatt valg som har tatt meg hit jeg er. Aldri gi opp på drømmene dine, lov meg det. 

♥ 3. Kjærlighetssorg vil gå over
Når man står midt oppi det selv er det noen ganger vanskelig å skulle se for seg at det noen gang vil gi seg. Hvordan man noen gang skal klare å elske en annen, eller bare det å kysse, klemme eller sove med noen andre enn akkurat h*n. Det vil ordne seg, det kan jeg love deg. Kjærlighetssorg er vondt, og det kan være veldig alvorlig. Det som hjalp meg var å tenke at alt vil ordne seg til slutt, på en eller annen måte. Jeg måtte også tenke mye på hvorfor det ble slutt, noe som hjalp overraskende mye. Det er lett å glemme grunnene til at det ikke funket når h*n plutselig ikke er der mer. Det eneste man klarer å tenke på er alt man ikke har og alt man savner. Det vil gi seg, okei? <3

♥ 4. Det er viktig å utfordre seg selv. 
Det er akkurat dette punktet som har gitt meg så mye bra i livet. Det er så utrolig viktig å utfordre seg selv å gjøre ting man egentlig er livredd for. Det er akkurat disse tingene du vokser på, og som mest sannsynlig vil ta med deg videre i livet. Jeg var livredd for å fly, og takket nei til å være med på masse reiser, helt til jeg skjønte at jeg måtte skjerpe meg. Jeg har fått oppleve så utrolig mye akkurat for at jeg har turt å møte frykten min. Jeg hadde egentlig tenkt å takke nei til Paradise også, men da ba jeg meg også om å skjerpe meg. Se alt jeg fikk ut av det? Takk gud for at jeg ble med, herregud som jeg hadde angret om jeg takket nei. Det er bedre å angre på noe man har gjort, enn noe man ikke har gjort. Sant? 

♥ 5. Venner kommer og går
Det er mange venner jeg har hatt som jeg en gang var helt sikker på kom til å være mine venner for alltid, men sånn er det ikke alltid. Enten vokser man fra hverandre, eller så er man kanskje ikke så like som man først tenkte. Jeg har både kuttet ut og mistet kontakt med mange av mine gamle venner, og det er absolutt ikke noe som plager meg den dag i dag. Jeg har noen venner jeg har hatt i mange år, og jeg har noen nye. Jeg har akkurat de menneskene jeg trenger i livet mitt, og jeg er veldig fornøyd med det. Det er selvfølgelig kjipt å miste en venn, men det er mest sannsynlig ikke noe som vil plage deg over lengre tid. Fokuser heller på de vennene du har, som bryr seg om deg og tar vare på deg. 

♥ 6. Ikke alle kan like deg
For noen år siden var jeg veldig opptatt av at alle skulle like meg, og det var utrolig slitsomt å måtte gå rundt å gjøre alt for å tilfredsstille alle. Jeg fikk det så mye bedre med meg selv når jeg forsto og godtok at ikke alle kan like meg. Det vil ikke hjelpe uansett hvor snill og god du er, for noen vil alltid finne et eller annet å pirke på. Det kan også være at man har en personlighet som ikke klaffer, og det er også helt ok :-) Bruk heller tid og energi på de menneskene som liker deg for den du er.

♥ 7. Fokuser på deg selv
Det er veldig lett å fokusere på hva alle andre har fått til, og sammenligne de med seg selv. Hun er tynnere, tjener mer penger, er flinkere på skolen, er penere og har en mer vinnende personlighet. Det vil ALLTID være noen som gjør det bedre enn deg, men det vil ikke si at du kan gjøre det bra. Før var jeg veldig opptatt av å gjøre det like bra som alle rundt meg, og selvfølgelig ble man sliten av det. Det viktigste er at du jobber mot dine mål og drømmer, ikke andre sine. Det er mange som spør meg om jeg ser på Martine Lunde som en konkurrent, i og med at vi er de to som ligger på topplisten etter Paradise. Svaret er nei. Martine og jeg hjelper hverandre med bloggen, og motiverer hverandre når det føles ut som at alt går nedover. Vi synes egentlig bare dette er morsomt, for den siste tiden har vi hatt hver sin uke der en av oss har hatt mye flere lesere enn andre. Boikotter dere oss annen hver uke eller? haha. 

♥ 8. Kjærligheten kommer når den kommer
Det er så utrolig mange som stresser med å finne kjærligheten, og er på konstant jakt etter den "rette". Jeg har lært meg at man kan ikke stresse med kjærligheten. Skjer det så skjer det. Jeg skal aldri igjen stresse med å hverken flytte inn, eller gå alt for kjapt inn i et forhold. Nå er jeg inne i et forhold, og skal selvfølgelig ikke inn i noe nytt, haha. Dere forstår sikkert hva jeg mener uansett. Ta med ro, nyt tiden før og heller se hva som skjer :-) Er det meningen at det skal bli dere to, så blir det dere to uansett. 

IKKE HELT SOM FORVENTET..

Akkurat nå er klokken 11.10 her i Portugal. Som dere sikkert forstår ligger vi en time bak Norge. Vi befinner oss i en by som heter Erecia som ligger litt over en halvtime fra Norge. Vi har ikke rukket å sett så mye av byen enda da vi kom frem veldig sent i går. Vi la oss nesten med en gang, så jeg er veldig klar for å utforske stedet mer. Vi skal også leie oss bil, sånn at vi kan kjøre litt rundt. Jeg vil virkelig se mer av Portugal når vi først er her. Dere må gjerne komme med tips til hva man burde se og gjøre, det blir vi veldig glad for <3

Vi skal å surfe for første gang klokken 14.10, noe jeg er veldig spent på. Jeg skal ærlig innrømme at jeg gruer meg, mye på grunn av vannskrekken min. Jeg takler for eksempel ikke å komme under vann uten å holde meg for nesa, så både Martine og jeg krysser fingrene for at de har neseklyper her. Vi kan virkelig ikke holde oss for nesen mens vi surfer, da kommer vi til å miste balansen med engang. Det er forresten veldig kaldt i Portugal, noe som ingen av oss hadde forventet. Jeg har kun pakket med meg shorts, og har ikke med meg noen gensere. Det er faktisk bare 17 grader her, så vi fikk virkelig litt av et sjokk. Værmeldingen før vi dro sa noe helt annet, så litt skuffet ble vi selvfølgelig. Man må uansett bare gjøre det beste ut av det, så vi får bare krysse fingrene for varmere vær de neste dagene. Nå skal vi komme oss en tur inn til byen, vi snakkes <3

21 PERSONLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor mange søsken har du?
Med meg er vi 7 søsken. Pappa har 6 barn og mamma har 3 barn. Som dere sikkert forstår har jeg ikke samme mamma og pappa med alle, kun med en faktisk. Dette har jeg fortalt før da :-)

Hvor mange kjærester har du hatt?
Jeg har har hatt to seriøse forhold før Morten. 

Har du hatt kjærlighetssorg?
Ja, en gang. 

Har du noen ganger hatt selvmordstanker? 
Ikke selvmordstanker akkurat, men jeg har ønsket meg selv død. Rett etter Utøya håpet jeg at jeg ikke skulle våkne hver gang jeg la meg. Forferdelig å tenke tilbake på, og jeg er evig takknemlig for at den tiden er over, for godt

Har du vært skikkelig forelska før? 
To ganger. Mitt forrige forhold, så er jeg selvfølgelig super forelska i Morten også. Det er seriøst verdens beste følelse <3 

Hva er du virkelig redd for?
Døden. Det er ikke noe mer som skremmer meg enn døden, men jeg prøver å ikke tenke så veldig mye på det. Jeg er heldigvis veldig flink til å utfordre meg selv, og gjør ofte ting jeg egentlig er redd for å gjøre. Jeg er også veldig redd for å miste noen som står meg veldig nær, det skremmer meg ofte.

Har du ofte dårlige dager?
Det går veldig periodevis til meg, og hvordan hverdagen min er har veldig stor påvirkning på akkurat dette. Er det mye stress og usikkert rundt meg går jeg fort ned i kjelleren. Det skal ikke så mye til før jeg føler meg som dritt, det går heldigvis veldig fort til over. Bare så det er sagt så har jeg flere gode dager enn hva jeg har dårlige dager. Det er uansett helt normalt å ha dager som ikke alltid er like bra. 

Hadde du en bra barndom?
Det vil jeg absolutt si. Jeg har vært så heldig å ha en mamma som alltid har stilt opp for meg, uansett hva det har vært. Hun har vært helt fantastisk, og hun har klart seg så utrolig bra som alenemor. Jeg har selvfølgelig ikke bare hatt det bra, men på grunn av mamma har jeg absolutt ingenting å klage på. 

Hvorfor skriver du aldri om hva som skjedde med pappaen din?
Det er veldig mange som lurer på dette, og det er selvfølgelig forståelig. Jeg skal skrive et innlegg veldig snart om hvorfor jeg ikke snakker om det på bloggen. 

Føler du at du har endret deg som person etter Paradise?
Det å endre meg var faktisk min største frykt, og jeg var veldig opptatt av å fortsatt være den samme når jeg kom hjem til Norge igjen. Er det en ting jeg har lært så er det at det er umulig å ikke forandre seg når hele livet mitt har blitt helt annerledes etter Paradise. Jeg vil uansett ikke si at jeg har forandret meg på en negativ måte. Jeg har vel heller blitt mer arbeidsom, reflektert og ikke minst sterk. Det er ikke bare bare å være i denne bransjen og daglig få stygge kommentarer og at alle skal ha en mening om alt jeg gjør. For 2-3 år siden hadde jeg aldri taklet dette livet, og hele opplevelsen har bare gjort meg sterke. Mine bestevenner som står meg aller nærmest sier at jeg fortsatt er den samme, og det er det som betyr noe. Det vil alltid være mennesker der ute som vil si at jeg har endret meg, men så lenge de som virkelig kjenner meg føler jeg er den samme, så er det som betyr noe. 

Hvor har du gått på skole?
Er det noe jeg har gjort i barndommen min så er det å bytte skole. Skal jeg fortelle alle skolene jeg har gått måtte dere ha satt av et par timer, hehe neida joda. Jeg har byttet skole utrolig mange ganger, men jeg har gått på forskjellige skoler i Tromsø og to skoler i Tønsberg + et år i Trondheim.

Har du gjort noe du angrer på?
Det er selvfølgelig mye jeg angrer på, det vil det alltid være. Jeg skulle for eksempel ønske at jeg behandlet mennesker rundt meg litt bedre i tiden etter Utøya. Jeg var ikke direkte slem, men jeg var veldig mye sint og som jeg har fortalt dere før gikk det dessverre utover mine uskyldige venner, kjæreste og familie. Likevel så er det ikke noe som plager meg, for det vet hvorfor og jeg har selvfølgelig beklaget i ettertid. Man kan uansett ikke angre på noe man har gjort i fortiden, i alle fall ikke jeg. Alle valg og beslutninger jeg har tatt har ført meg akkurat hit jeg er i dag. Så for meg er det helt umulig og angre. Istedenfor å angre så lærer jeg av mine feil, det liker jeg bedre. 

Hvor gammel var du da du fikk ditt første kyss?
Jeg var 12 år, og det var med en gutt jeg var kjempe forelsket i. Han snakket aldri til meg igjen etter det,  haha :-( Jeg tok hintet for å si det sånn. Øvd meg litt mer etter det da.

Har du noen ganger blitt mobbet eller mobbet?
Jeg har aldri blitt mobbet eller mobbet noen før. Jeg har selvfølgelig opplevd at noen har vært slemme mot meg, og motsatt. Dette var mest i barndommen, for barn kan dessverre være veldig slemme. Det opplever jeg mye av nå, og det er grunnen til at jeg kontakter foreldre. Man er ikke alltid moden nok til å forstå hvor mye en kommentar eller å bli utestengt kan skade et annet menneske. Det er akkurat derfor jeg prøver å sette en stopper på det. 

Hvor gammel var du første gang du hadde sex?
Hvor gammel jeg var kommer jeg ikke til å fortelle på bloggen, da jeg synes det er veldig personlig. Jeg synes ikke man må dele alt med alle selv om man har en blogg :-) Det skjedde før jeg fylte 16 år, og det er det eneste jeg vil dele med dere. 

Hvor mange dyr har du hatt?
Dette er noe jeg ikke har telling på. Vi har hatt så utrolig mange katter og hamstere. Utenom det har jeg hatt en kanin, en hest og to hunder. Jeg er over gjennomsnittet glad i dyr som dere kanskje forstår, haha. 

Var foreldrene dine skilt?
Mamma og pappa var aldri gift, men det var sammen i veldig mange år. Det ble slutt før jeg ble født. 

Hvor høy er du?
Jeg er ca 1.72cm 

Har du og Morten snakket om å flytte sammen?
Nei, det har vi ikke gjort. Morten bor jo så og si hos meg og Andrea da, men å få egen leilighet er ikke i tankene enda. 

Hvor ser du deg selv om 5 år?
Hmm, om 5 år er jeg 27 år!! Det føles enda ut som at jeg er 16, så det at jeg begynner å nærme meg halvveis til 50 er rart å tenke på. Om 5 år har jeg reist utrolig mye, kjøpt min egen leilighet og mest sannsynlig produsert noe helt eget :-)

Hva er din mest negative og positive egenskap?
Min mest negative egenskap er at jeg er alt for sta, og har vanskeligheter med å innrømme at jeg tar feil. Den mest positive vil jeg si er at jeg er veldig åpen og imøtekommende. 

JEG ØDELA FORHOLDET

Dette er egentlig et veldig personlig innlegg for min del, og jeg hadde egentlig aldri sett for meg at jeg kom til å dele dette med dere. Jeg har alltid sagt at jeg liker meg best singel, men likevel har jeg vært mange år i forhold. Grunnen til at jeg prøver å overbevise meg selv om at jeg liker best å være singel er for at jeg er så forbanna redd for å bli såra. Jeg har derfor gått inn i et forhold der jeg har sett for meg slutten. Jeg har også tenkt at han kommer til å være utro, eller gjøre et eller annet for å såre meg. Jeg ser for meg at noe trist kommer til å skje, og hva gjør det med forholdet mitt da? Jeg skaper problemer som egentlig ikke er der, og skaper krangler som aldri burde eksistert.

Jeg har også vært en ekstremt vanskelig person å være sammen med, på grunn av min fortid. Jeg har gjort det vanskeligere for meg selv og for de rundt meg også, for jeg har ikke ønsket å snakke om det. Derfor har alle problemer blitt tatt ut i sinne og frustrasjon. Jeg ble faktisk sur på eksen min for at han sølte noe på duken, hvor teit og unødvendig er ikke det? Det var selvfølgelig mer som lå bak, men igjen så gikk det utover han. Jeg er selvfølgelig ikke den eneste grunnen til at mine tidligere forhold ikke fungerte, men jeg vet selv at jeg er en stor del av det.

Jeg har heldigvis lært av akkurat dette, og det er jeg utrolig glad for nå som jeg er i et forhold som jeg håper vil vare. For første gang ser jeg ikke for meg en slutt, eller at Morten kommer til å være utro. Jeg får ofte meldinger om at Morten har gjort forskjellige ting, men dette er ting jeg ikke tar innpå meg. Hadde det vært for 2 år siden, hadde jeg aldri taklet det. Jeg har heldigvis blitt tryggere på meg selv og fått jobbet mye med det som har plaget meg. Selv om jeg har mye skyld for at tidligere forhold ikke har fungert, så skal ikke det være problemet denne gangen. Nå ser jeg kun for meg en fremtid, og det er utrolig deilig. Det føles bare så utrolig bra, og jeg elsker den følelsen.. ♥

7 MERKELIGE FOBIER JEG HAR

1. TÆR 
Dette tror jeg kanskje aldri jeg har nevnt på bloggen før, så jeg tror kanskje ikke så mange av dere vet det? Det er uansett ikke noe jeg hater mer enn tær, og det er faktisk det ekleste som er på mennesket sin kropp. Jeg takler ikke at noen har bena sine på meg eller i nærheten av meg. Jeg har faktisk begynt å gråte av å få tær på meg, haha. Dere aner ikke hvor mye jeg hater tær, det er noe av det ekleste i verden. Spesielt mannetær, æsj. 

2. BOMULL
Dere vet bomullspads ? Også vet dere om man tar sidene fra hverandre, og det bomullet som er i midten? Jeg får faktisk grøsninger av å bare skrive dette, for det er så ekkelt. Jeg takler ikke å ta på bomullspads, men det i midten gjør meg direkte kvalm. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men det har noe med hvordan det føles å ta på det. Jeg får en rar og ekkel følelse i hele kroppen. 

3. ROT
Denne er ikke akkurat ny, og alle dere har vel fått med dere at jeg har støv på hjernen. Jeg tror likevel ikke dere vet hvor ille det faktisk er. Jeg kan bli både sint, frustrert og lei meg av rot. Er det skikkelig rotete gjør det meg uvel for jeg synes det er så ekkelt. Alt av rot er skittent i mine øyne, til og med litt kopper på stuebordet. Sånn som i går klokken 03.00!!! vasket jeg kjøkkenbenken, tok ut og satt inn i oppvaskmaskinen og vasket klær. Jeg synes det var ekkelt i leiligheten og måtte derfor gjøre noe, haha. Jeg skjønner selv hvor sykt dette er.

4.INSEKTER 
Jeg er nok helt sikkert ikke alene her, men jeg virkelig misliker ALT av insekter. Jeg kan for eksempel ikke forstå hvordan noen kan synes en Marihøne er søt? HÆ? Den har små tynne ekle ben og en ekkel kropp med små vinger. Den er alt annet enn søt, den er faktisk ganske skummel også. Jeg er livredd alt av insekter, og jeg er dessverre den fjortisen som hyler når en insekt kommer mot meg. Jeg vil absolutt ikke gjøre det, men det er et eller annet med

5. MØRKT VANN
Jeg visste ikke helt hva jeg skulle kalle dette punktet, og jeg brukte rundt 10 minutter på å finne det rette ordet. Jeg vil absolutt ikke si at jeg klarte det, men jeg håper likevel dere forstår. Det jeg mener er vann som er så mørkt at man ikke kan se bunnen. Jeg har aldri og kommer aldri til å bade et sted der man ikke kan se bunnen. Jeg er livredd for å tråkke på dyr eller andre ekle ting som kan befinne seg i sjøen. Når jeg var liten var jeg faktisk livredd for akkurat dette, for jeg trodde det var sjømonstre som gjemte seg under mørke havoverflater.

6. AT NOE LIGGER OPPÅ MEG
Jeg får panikk om jeg for eksempel får en dyne dratt over hodet. Da vi var små pleide vi å legge madrasser oppå hverandre, så pleide de andre å legge seg på madrassen igjen. Jeg ville aldri være med på disse lekene, og ble ufrivillig dratt med. Jeg trodde seriøst jeg skulle dø hver eneste gang, og det er enda like jævlig. Jeg føler at jeg blir kvalt og ikke får puste. Jeg har også problemer om mennesker legger seg oppå meg, og jeg er så heldig å funnet en kjæreste som elsker å plage meg. Jeg må alltid be han gå av, og jeg blir faktisk sur om han ikke gjør det haha. 

7. FISK
Jeg tror kanskje jeg har fortalt dere dette før, men her har jeg heller aldri fortalt hvor ille det faktisk er. Det er ikke smaken av fisk som gjør at jeg ikke liker det, eller jo det er det også. MEN det er konsistensen som er ille, den er helt jævlig faktisk. Jeg har aldri klart å spise fisk på grunn av den ekle konsistensen. Det kjennes ut som man spiser, ja jeg vet ikke. Skum? Nei, jeg klarer ikke å forklare det. Ekkelt er det i alle fall. 

Denne ideen fikk jeg faktisk fra en bloggleser. Jeg elsker når dere kommer med forslag og ideer til hva jeg kan blogge om. Gjerne fortsett med det <3

I DAG REISER VI TIL PORTUGAL PÅ DOBBELDATE

I går ble det veldig sent, alt for sent om du spør meg. Først var jeg i en bursdag til en venninne av meg, noe som var veldig koselig. Det er mange av de jeg ikke har sett på lenge, så jeg setter virkelig pris på den tiden vi får sammen. Jeg bestemte meg for å være edru, og dra hjem da resten skulle på byen. Det er faktisk det beste valget jeg har tatt på lenge. Det er aldri lett å være den ene som ikke drikker, men i dette tilfellet var det verdt det. Det ble selvfølgelig veldig sent, men jeg fikk ryddet og pakket ferdig absolutt alt til i dag. 

Som dere kanskje har fått med dere så reiser Morten, Martine, Aleks og jeg til Portugal i kveld. Jeg gleder meg som et lite barn da dette er min første tur til utlandet denne sommeren. Vi har reist mye de siste månedene, men ikke ut av Norge. Det blir også utrolig hyggelig å reise sammen med Martine og Aleks. Vi går veldig godt overens, og har det alltid veldig morsomt sammen. Dette blir en skikkelig dobbeldate-ferie, men det er bare veldig hyggelig. Jeg synes det er så koselig at det ble to kjærestepar etter årets sesong, og at vi fire går så godt overens. Jeg gleder meg virkelig til å tilbringe en hel uke med disse to, så får vi kanskje planlegge neste ferie sammen? Jeg tror forresten at vi kommer til å være veldig opptatt i Portugal, men jeg skal prøve å oppdatere dere så godt jeg bare kan <3

VI GLEDER OSS ♥

5 FAKTA OM FORHOLDET TIL MORTEN OG MEG

Begge er like sta
Jeg er ekstremt sta, og aldri i mitt liv hadde jeg trodd jeg skulle møte noen som er like sta som meg (om ikke enda staere). Som jeg har fortalt dere før så har vi nesten aldri kranglet, noe som er veldig rart i og med at begge to er veldig sta? Jeg tror jeg har sett meg selv litt gjennom Morten, og jeg har derfor gjort diverse endringer. Som å kanskje gi meg når jeg skjønner at jeg har feil, og at det ikke er alt som er vits å diskutere. Det verste er at det av og til føles godt å gi seg, det hadde jeg ALDRI trodd. 

Vi er sjeldent borte fra hverandre
Nå kommer vel dette med at der usunt, og viktig å tilbringe tid fra hverandre. Jaja, men vi har faktisk bare vært sammen i 4 måneder så det er ikke noe å stresse med for øyeblikket. Jeg elsker å tilbringe tid sammen med Morten, for vi har det utrolig morsomt sammen. Jeg ser ikke bare på han som kjæresten min, men også min bestevenn. Vi har samme type humor og begge elsker å finne på ting. I dag har vi vært borte fra hverandre i 2 dager, og vi savner allerede hverandre. Så klisje, haha. 

Vi har helt forskjellige måter å vise følelser på
Som dere kanskje har sett på TV er jeg ekstremt åpen og veldig rett frem, og jeg er akkurat helt lik når det kommer til å vise følelser ovenfor andre. Jeg sier akkurat hva jeg mener og tenker, og kan være veldig kjærlig av meg. Morten er helt motsatt. Når vi er så like som det vi er, synes jeg det bare er bra at vi har noen forskjeller også som er ganske store. 

Vi er ekstremt sosial
Som jeg har skrevet før så har Morten og jeg en sjelden gang kvelder der det bare er oss to. Det er ikke ofte vi finner på ting bare meg og han. Jeg tror faktisk jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger vi har gjort akkurat dette, så det sier vel kanskje sitt? Vi begge er ekstremt sosiale, og begge to går veldig godt overens med vennene til hverandre. Det er derfor naturlig å finne på ting med de, istedenfor å sitte hjemme å se på TV

Vi ønsker de samme tingene
Det jeg setter mest pris i dette forholdet er at vi er veldig like på hva vi ønsker å gjøre. Sånn som da vi reiste til Roma, så foreslo jeg at vi skulle gjøre noe annet og Morten sa ja med engang. Vi skal reise til Bali i september, og det var også noe vi bare bestemte oss for. Jeg elsker at jeg har funnet en gutt som er like glad i å reise som meg, for det er ekstremt viktig f. Det er ikke noe som gjør meg mer lykkelig enn å reise og oppdage verden, så takk gud for at Morten deler denne interessen. 

JEG VIL FLYTTE, IGJEN

Noen ganger føler jeg at jeg trenger å søke hjelp, eller bare gå et sted for å snakke med noen. Vanligvis føler jeg meg helt OK, og jeg våkner opp nesten hver eneste dag med et smil om munnen. Det er ikke det at jeg ikke har det bra som er problemet, men det er denne ekstreme rastløsheten. Her om dagen begynte jeg å se på leiligheter på finn. Hvorfor? For jeg vil finne en ny leilighet der Andrea og jeg kan bo. Vi har bodd i leiligheten vår i 4 måneder, og ALLEREDE ser jeg på nye leiligheter? Jeg fant selvfølgelig drømmeleiligheten mens jeg kikket gjennom Finn, og jeg ble plutselig desperat etter å få akkurat denne leiligheten. 

På 4 år har jeg flyttet 6 ganger, noe jeg selv synes er ekstremt mye. Bare de 3 årene jeg bodde i Trondheim flyttet jeg 3 ganger, haha. Hva er det som gjør at jeg aldri klarer å slå meg til ro? Hvorfor vil jeg allerede flytte fra en leilighet jeg egentlig liker ganske godt? Jeg må virkelig skjerpe meg, for det går ikke å holde på sånn som dette. Jeg har derfor bestemt meg for at jeg skal bo i leiligheten min i minst 2 år, og jeg har derfor ikke lov til å flytte før disse to årene er over. Om jeg ikke klarer å holde dette må jeg gjøre en eller annen klein straff, som dere lesere skal få bestemme. Det er virkelig på tide å ta tak i dette problemet, og det at dere skal få bestemme en straff skremmer meg nok til å aldri ville flytte, haha. 

LUNSJ MED EN UVENN


Alt er fra Urban

God morgen alle sammen. Jeg regner med at det er mange fyllesyke sjeler der ute ? Jeg er så evig takknemlig for at jeg ikke er en av de. Det er så deilig å våkne opp å være uthvilt og ikke minst det å føle seg bra. Jeg skal snart komme meg tilbake til Oslo for å pakke og dra en liten tur innom en bursdag til ei venninne. Jeg skal også Møte Martine Lunde for å spise lunsj, noe jeg gleder meg veldig til. Det er utrolig lenge siden jeg har sett henne, så det blir veldig koselig. Det er litt morsomt, for av en eller annen merkelig grunn tror alle at Martine L og jeg er uvenner? Husker dere da vi fortalte dere om hun som utga seg for å være venninnen til Martine for å finne ut om hun og jeg hadde "ordnet opp" etter krangelen vår? Det er faktisk helt sykt at noen drar den så langt. 

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må si det, men Martine og jeg har aldri vært uvenner eller kranglet. Alle disse spekulasjonene startet da Martine delte blogginnlegget om hvordan hun hadde det etter hun kastet kula, og folk trodde automatisk at det var meg. Jeg fikk masse stygge kommentarer på bloggen på dette tidspunktet. Det var aldri meg hun mente, så jeg håper vi en gang for alle kan få en stopper på disse ryktene om at vi er uvenner. Jeg digger Martine og ser på hun som en veldig god venn. Nå gleder jeg meg til å møte henne, selv om vi ikke blir alene likevel. Vi hadde egentlig planlagt å bare være oss to, men Morten og Aleks slenger seg på (som vanlig), haha neida. Det er bare hyggelig. Vi snakkes <3 

UKENS SPØRSMÅL // OPERASJONER, FREMTID OG GRAVIDITET.

DCIM101MEDIADJI_0003.JPG

HAR DU TATT BOTOX ELLER SILIKON?
Jeg har ikke tatt botox, men jeg tok silikon da jeg var 18-19 år gammel. 

Hva hadde gjort om Morten hadde slått opp med deg?
Da hadde jeg selvfølgelig blitt veldig lei meg, men hva kan man egentlig gjøre? Om han ikke hadde ønsket å være sammen med meg, så hadde ikke jeg heller ville vært i et forhold med han :-) Det hadde selvfølgelig vært veldig kjipt, for jeg er utrolig glad i han. 

Om du ikke ble sammen med Morten, hvem andre fra PH kunne du blitt sammen med da?
Helt ærlig, så tror jeg ikke det er noen andre fra PH som hadde passet meg som kjæreste. Måtte jeg ha valgt noen derimot så hadde det blitt Kevin eller Aleks. Watch out Martine Lunde og Andrea !!! ;-)

Har du og Morten planer om å få barn? 
Det har vi aldri snakket om, men om det føles rett om noen år og jeg har endret mening så kommer vi nok til å få barn :-)

Hvem fra PH har du mest kontakt med? 
Andrea, Kevin, Martine L, Martine J, Aleks og Morten. 

Om du skulle bytte liv med noen for en dag, hvem hadde det vært? 
Justin Bieber, omg!! Jeg er så sykt fan av han, dere aner ikke. Jeg kan gråte av musikken hans, og har seriøst kjærlighetssorg i flere uker om jeg drar på konsertene hans. Jeg ville derfor vært han, så kunne jeg begynt å følge meg selv på Instagram og sende meldinger, så hadde han hatt nummeret mitt når han ble seg selv igjen, hehe. Skjønte nettopp at dette ble veldig kleint. 

Skal du flytte til Moren din eller ikke? 
Nei, det skal jeg ikke :-) Den tid er forbi. 

Er du gravid?
Hehe nei, det er jeg nok ikke. 

Hvordan er livet ditt om 10 år?
Godt spørsmål. Forhåpentligvis så har jeg reist mye, bodd noen måneder eller et år i utlandet. Har et fint hus ved sjøen sammen med Morten. Gjør akkurat det jeg vil, og kanskje har utviklet mitt eget sminkemerke? 

Er du venn med Martine Lunde nå? 
Jeg skjønner helt ærlig ikke hvorfor alle tror vi har vært uvenner? Martine L og jeg har alltid vært venner, det har aldri vært dårlig stemning mellom oss. Vi snakker sammen nesten hver dag :-) Så reiser vi også på tur sammen på søndag, wii <3 

Hva er det morsomste du har gjort denne uken?
Godt spørsmål, hmm. Det må kanskje bare vært dagene i Bodø? Jeg hadde det veldig fint. 

Når begynte du med sminke?
Alt for tidlig om du spør meg. Vet det er normalt nå, tror jeg? Det var likevel ikke normalt da jeg begynte, og jeg tror jeg var den eneste i klassen som sminket seg. Jeg hadde også kjøpt meg BH og stringtruse, så jeg gjorde virkelig alt for å leve voksenlivet fult ut. Neida joda. Jeg begynte med sminke da jeg var rundt 12 år gammel.  

Hva elsker du mest i hele verden ? (ikke venner og familie)
REISE, helt klart. Det er ingenting i denne verden som gjør meg mer lykkelig enn å reise og oppdage nye steder. 

Kan du fortsatt snakke Tromsø-dialekt?
Ja, jeg snakker det med mamma og noen få i familien :-)

Hvilket yrke ville du hatt om du ikke blogget? 
Politi eller veterinær. 

Tror du Morten kunne vært utro?
Nei, det tror jeg absolutt ikke. Morten er ikke typen til å være utro.

Hva synes du om at fans vil ta bilde med deg?
Jeg synes det er såå koselig! Jeg elsker å møte dere <3 

Hvem passer Andrea best sammen med? Kevin eller Petter?
Helt klart Kevin. Andrea og Petter ville nok drept hverandre etter noen måneder sammen, haha! De er veldig forskjellig og kjempe sta begge to. Dere skulle hørt hvor mye de diskuterte når de hadde spørsmålsrunde sammen, haha. 

Har du sugd mange?
353,5 ca. Veldig usikker, begynte å miste tellingen på 50 ;-) ;-) ;-) Haha neida, hvorfor i alle dager vil du vite det? Jeg måtte faktisk ta med dette spørsmålet, for folk spør om de rareste ting. Jeg får daglig spørsmål om hvor mange ganger Morten og jeg har hatt sex, og hvor ofte vi har sex. Altså?? haha

Skal du flytte fra Oslo?
Kanskje langt frem i tid, men absolutt ikke nå. Når jeg skal slå meg til ro og kjøpe hus ønsker jeg å bo i Tønsberg eller på Nøtterøy. Nå trives jeg kjempe godt i Oslo, og kunne aldri tenkt meg å bo et annet sted om det ikke vært i utlandet. 

Hva er favorittmaten din? 
TACO <3 Det er ikke noe jeg elsker mer i denne verden enn taco. Kunne spist det hver eneste dag om det hadde vært opp til meg. 

Hvor gammel er du?
Jeg er 22 år gammel :-) 

VLOG - VÅR REISE TIL BODØ

Da er endelig videobloggen fra Bodø ute, og jeg må si at jeg er veldig imponert over Morten. Han har virkelig satt seg inn i redigering og handlet utstyr som gjør videoene utrolig mye bedre. Først var jeg veldig skeptisk til at han skulle bruke så mye penger på noe jeg synes var helt unødvendig, men nå forstår jeg han godt. Vi skal begynne å lage flere videoer som dette fremover, så jeg håper dere liker den. Jeg gleder meg skikkelig til å filme i Portugal, det tror jeg blir utrolig bra. For flere videoer fremover følg Morten HER og meg kan dere følge HER

ANGÅENDE MIN MYSTORY FRA I GÅR

Etter at jeg la ut en Mystory av Morten sin reaksjon på hva han gjør om han får vite at det er en jente på ultralyd, har jeg fått masse spørsmål. "Er du gravid?" og "skal dere på ultralyd?" Da jeg la ut denne snappen tenkte jeg helt ærlig ikke over at noen kunne misforstå, som enkelte av dere har gjort. Jeg er ikke gravid, og jeg lover at jeg skal fortelle det på en helt annen måte om jeg noen gang blir det. Så beklager til dere som tok det på en helt annen måte enn det kanskje var ment, haha. Vi skal ikke ha en Paradise-baby helt enda ;-) Dette kommer fra den videoen som har blitt så populær på Facebook, der foreldrene forteller barna hvilket kjønn den nye babyen er. Den ene blir kjempe glad, mens den andre gråter som bare det. Det er så utrolig morsomt. Jeg ler bare av å skrive dette.

Nå har jeg akkurat stått opp, og skal snart komme meg ut av døren. Jeg har kanskje litt for mange avtaler i dag, noe som gjør det litt stressende å være meg akkurat nå. Sånn er det når jeg bare skal være i Tønsberg et par dager. Det er så mange jeg vil møte, så jeg skulle gjerne vært her lengre!

ET SJELDENT MØTE

Akkurat nå sitter jeg på toget og er på vei vekk fra Oslo. Jeg skulle altså ikke være hjemme mer enn en natt før jeg dro igjen. Jeg er på vei til Tønsberg der jeg skal overlevere Celine til mamma, og selvfølgelig være litt med henne. Jeg ser dessverre mamma alt for sjeldent, da vi begge har vært veldig opptatt. Jeg er ekstremt avhengig av hun, så jeg gleder meg veldig til å se henne igjen. Selv om jeg er 22 år og "voksen" så føler jeg meg ikke alltid så voksen. Det er godt å kunne komme hjem å bli litt tatt vare på, uansett alder. Det trenger man av og til.

Jeg har forresten kjøpt meg både Mac og nytt kamera i dag. Jeg har virkelig investert i fremtiden for å si det sånn, og det var skremmende dyrt. Jeg betalte faktisk over 20.000 kr.. Jeg hater egentlig å bruke penger på ting som dette, men til syvende og sist så er det jo faktisk verdt det. Dette blir mitt tredje kamera, hehe. Jeg har lyst til å ta litt varierte bilder til dere, og trenger derfor litt å velge i. Det ene kameraet bruker jeg kun for å lage videoblogger, og det andre er et systemkamera. Derfor har jeg endelig fått meg speilrefleks, som jeg kjøpte 3 forskjellige linser til! Jeg gleder meg så til å teste det ut, og vise dere resultatet <3 

SPØRSMÅLSRUNDE MED MORTEN // VIDEOBLOGG

Hei dere <3 Det er lenge siden Morten og jeg hadde en spørsmålsrunde sist, så vi tenkte det var på tide med en ny en. Vi skal selvfølgelig lage videoblogg til dere, men denne kommer mest sannsynlig ikke før vi kommer hjem fra Portugal. Så det er bare å spørre i vei, vi gleder oss!

Det er forresten mange som spør meg om når vloggen fra Bodø kommer, og alt jeg kan si at den er rett rundt hjørnet. Kanskje imorgen?

BARE FOR AT JEG "VISER" PUPPENE MINE

Etter at jeg publiserte innlegget der jeg hadde et ønske om at vi skulle slutte å snakke så mye om kropp, kom selvfølgelig disse menneskene som skal pirke på alt. Jeg var dobbeltmoralsk for at jeg oppfordret andre til å slutte å snakke så mye om kropp, for at jeg hadde lagt ut et bilde der jeg selv poserte med en jakke uten BH. Jeg har også en header der jeg står i badedrakt, noe som gjør at jeg skaper press. Jeg tenkte at jeg egentlig ikke skulle kommentere saken, helt til Kjersti Westeng publiserte et innlegg som fikk frem nøyaktig det jeg mente. 

Hele poenget mitt var at jo mer vi snakker om kropp, jo mer vil fokuset være på kropp. Jeg har aldri tenkt spesielt over kroppen min, til alle disse artiklene for noen år siden begynte å publiseres. Det tok helt av, og før jeg visste ordet av det skulle jeg stille i Bikinifitness. Et veldig svakt øyeblikk i livet mitt der jeg ble alt for påvirket av hva jeg så og leste, som ikke var noen andre enn min egen feil. Likevel gjorde alle disse artiklene noe med meg, og det er akkurat den påvirkningen jeg snakker om. 

Skal jeg virkelig slutte å legge ut bilde av meg selv i badedrakt når det er sommer? Skal jeg ikke kunne ta et bilde med en jakke på der puppene mine ikke vises engang? Det eneste man ser er at jeg ikke har noe under jakken, og hva har det egentlig å si? Jeg snakker hverken om vekt, hvilken mat jeg spiser eller hvilken størrelse denne badedrakten er i. Jeg svarer på hvorfor jeg ikke bruker BH. På hvilken måte kan noen sammenligne disse to innleggene? Skaper jeg virkelig et press på grunn av noen bilder? Isåfall må verdens skjermes for alt fremover. 

Det er synd at noen alltid skal pirke, for meningen bak innlegget var bare god. Jeg er bare så evig lei av å lese om kropp, kropp og atter kropp. Dette fokuset har vært alt for stort i alt for mange år nå, og jeg merker selv at det begynner å gi en negativ effekt istedenfor en positiv. Som Kjersti sa, la oss heller snakke om noe annet. Jeg er så enig. Jeg vil heller høre om opplevelsene du har fått gjennom sommeren. Kanskje du har fått deg ny kjæreste? Kanskje skal du på en reise etter sommeren? Som jeg sa i mitt forrige innlegg, "La oss nyte denne ferien uten å se oss selv i speilet før vi tar på bikinien, spise masse is og nyte livet. La oss glemme denne kroppen litt nå, og heller fokusere på å nyte den siste delen av sommeren. " Ha en fin sommer alle sammen <3 


Dette er bildet er tatt i juni da Martine, Andrea, Morten og jeg var i Tønsberg. Vi hadde en utrolig morsom kveld, og jeg kjenner virkelig at jeg lengter tilbake. 

VI ALLE SKAL DØ EN DAG, UANSETT

Helt siden jeg var 16 år gammel har jeg vært skikkelig redd for å fly. Det er ikke selveste flyturen jeg er redd for, for jeg vet det som oftest går bra. Det er det å ikke ha kontroll, og tanken på at det kan skje. Det er døden som skremmer livet ut av meg. Etter å få opplevd dødsangsten for noen år siden, er jeg livredd for å kjenne på den igjen. Aldri før har jeg tenkt på døden, men det er vel kanskje ikke så normalt i en alder av 16 år. I går da vi tok flyet fra Bodø til Oslo kjente jeg på denne angsten igjen, den tar meg hver eneste gang jeg flyr. Nesten hver eneste gang i alle fall. 

I går tok jeg meg likevel i det, for hvorfor skal jeg bruke tid og energi på å stresse over noe jeg ikke kan kontrollere? Hadde det skjedd noe i går kunne jeg ikke gjort noe med det uansett, så hvorfor ikke nyte utsikten i stedenfor? Hvorfor ikke le og prate som pilotene som kjører flyet gjør? De er ikke redde, så hvorfor skal jeg være redd? Det å fly er egentlig ganske kult, og jeg kjenner meg heldig som faktisk har råd til å gjøre det. Det er ikke en selvfølge for alle, dette med reising. 

Jeg skjønner jeg enda har mye jeg må jobbe med, og det er noe jeg vet selv også. Det vil likevel ta tid, for jeg er ikke den som åpner meg fort. Med mindre jeg skriver på en blogg med flere tusen lesere. Det er nesten så ironisk at jeg må le, for jeg forstår meg ikke på meg selv. Akkurat det jeg skriver nå, og følelsene jeg satt med på flyet i går har jeg ikke delt med noen. Jeg har latet som ingenting. Så kommer jeg hjem, setter meg ned og deler dette med dere.

Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget. Kanskje det er det at jeg innså at jeg mest sannsynlig trenger noen å snakke med. En dag langt frem i tid. Eller det at livet er for kort til å stresse og være redd for ting vi uansett ikke kan gjøre noe med. Jeg vil heller bruke energien min på å nyte livet. Sånn som denne dagen. Solen skinner i Oslo og jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil. Jeg vil leve her og nå, og ikke bekymre meg over hva som kan skje. Jeg av alle burde vel vite akkurat dette å nyte hver eneste dag og ikke ta noe som helst forgitt. Det er bare vanskelig noen ganger, når man kjemper mot angsten man later som ikke eksiterer. 

EN FORANDRING DERE IKKE HAR MERKET

Reklame

For litt over en uke siden da jeg befant meg i Trondheim, gjorde jeg en liten endring dere ikke har merket. Kanskje dere har merket den likevel, bare ikke kommentert det ? Som jeg har fortalt dere før så har jeg frisør i Trondheim. Hvorfor ? Fordi jeg er så fornøyd at jeg ikke ønsker å bytte til en i Oslo. Jeg går til Gøril som holder til på Hår som ligger på Sirkus shopping. Det er mange som har spurt meg om hvordan jeg klarte å gå fra brunette til blondine på bare en bleking, det var Gøril som fikk det til. Hun er utrolig dyktig, og vet hva hun holder på med.

Håret mitt er ganske slitt etter noen måneder i Mexico med klor,blåsjampoo og dårlige hårprodukter. Vi har derfor ikke gjort noen store endringer da håret skal få hvile, men jeg regner likevel med at dere ser at jeg har farget det mørkere igjen? Brunfargen hadde blitt vasket ut etter sist behandling, og jeg hadde begynt å få grønnskjær (noe som er normalt når man går fra blondt til brunt.) Gøril gjorde derfor håret mitt sunt og friskt igjen, med både farge og klipp. Hun klipte ganske mye av håret mitt denne gangen, som dere kanskje ser. Jeg prøver alt nå for å få det lange og tykke håret mitt tilbake, og jeg er glad for å ha Gøril som alltid hjelper til. Bor du i Trondheim anbefaler jeg deg virkelig å bestille en time hos henne som du kan gjøre HER.

HVA HAR DU GJORT MED MEG?

DCIM\101MEDIA\DJI_0003.JPG

Denne kjærligheten er nesten litt skremmende. Eller, den er skremmende. Det å plutselig være så knyttet til et annet menneske er utrolig fint, men likevel kan være det skummelt. Jeg føler meg plutselig som en liten fjortis igjen. Jeg er så forelska, dødsforelska faktisk. Det er noen ganger du aldri tror du skal kjenne på en sånn følelse igjen, så dukker den plutselig opp. På et luksushotell i Mexico, langt vekk fra virkeligheten og Norge. Hvem hadde sett for seg deg?

Nå 7 måneder senere er du plutselig kjæresten min, som jeg er dødsforelska i. Det gikk fra en uskyldig flørt til å plutselig bli noe seriøst, veldig seriøst. Det er deg jeg ser for meg en fremtid sammen med. Vi skal reise jorda rundt sammen, hjelpe hverandre til å oppnå mål og drømmer, oppfylle drømmene vi skaper sammen, kjøpe hus og leve et liv, du og jeg. Det hadde til og med vært helt okei å få barn. Det er ikke lenge siden jeg skrev et innlegg om at jeg ikke hadde behov for barn, og min største frykt er faktisk å bli gravid. Så kommer du, så er det plutselig noe jeg kan se for meg sammen med deg. Langt langt frem i tid vel og merke. Hva er det du egentlig har gjort med meg? 

Det er både deilig og vondt på samme tid å føle det sånn ovenfor et annet menneske, for man blir plutselig så forbanna sårbar. Jeg er likevel glad for at akkurat du ble kjæresten min, og jeg er evig takknemlig for hvordan akkurat du får meg til å føle. Jeg har det så utrolig bra sammen med deg, og jeg håper virkelig dette er noe som kommer til å vare livet ut. Jeg kan ikke se for meg noe annet. 

JEG HAR ALDRI..

Vært singel i over 1 år 
Nå teller jeg ikke med kjærester fra barndommen, for de kan man ikke regne med. Så om vi tar med de to siste seriøse forholdene mine før Morten, så har ikke vært singel i mer enn 1 år.

Spist insekter
Som jeg har forstått er dette veldig normalt å prøve? Jeg grøsser bare av å skrive dette, så utrolig ekkelt

Likt fisk
I mange år har jeg prøvd å like fisk, men det går dessverre ikke. Det er noe med konsistensen og smaken som får meg til å ville kaste opp. 

Ikke hatt kjæledyr
Siden jeg ble født har jeg alltid hatt et eller annet dyr. Hamster, katt, kanin, hest og nå hund.

Ikke stolt på magefølelsen min
Jeg stoler ALLTID på magefølelsen min, på både godt og vondt. Det verste er at den nesten alltid stemmer, og det er det som har skapt denne avhengigheten som gjør at jeg MÅ høre på hva den sier. Det er veldig bra til tider, sånn som da jeg takket ja til Paradise Hotel. Eller så kan den være veldig dårlig, som når den forteller meg å ikke gå på flyet i tilfelle noe skjer. Det er kanskje ikke magefølelsen som snakker, men redselen? 

Vært så lykkelig som det jeg er akkurat NÅ
Dere aner ikke hvor bra livet er for tiden, det er helt sykt. Etter så mange år med nedgang var det virkelig på tide at jeg fikk kjenne på det å virkelig være lykkelig igjen. Jeg har så mange grunner til å smile og være takknemlig for livet, dere aner ikke. 

Spist pudding
Dette er veldig random, i know. Jeg vet riktignok ikke hvorfor jeg ikke har prøvd å smake pudding før, det er bare har blitt sånn. Det er ikke spesielt fristende heller akkurat, if u ask me. 

Møtt farfaren min
Han døde rett før jeg ble født, noe som selvfølgelig er veldig kjipt. Jeg har fått høre mange historier om han, så jeg har selvfølgelig klart å danne et bilde om hvordan han var som person. Jeg fikk likevel ikke bli kjent med han, noe jeg gjerne skulle ønske.

Bodd sammen med pappa
Da jeg ble født var det slutt mellom mamma og pappa, så jeg fikk aldri sjansen til å bo sammen med han. Jeg har selvfølgelig vært masse på besøk hos han, og jeg hadde jo et hjem der. Det var likevel ikke min adresse eller bosted, bare et sted jeg besøkte. 

Utforsket Norge
De siste årene vil jeg absolutt si at jeg har reist en del, bare ikke i Norge. Jeg blir nesten flau når andre spør meg hvor jeg har vært, for det er nesten ingen plasser. Vestfold, Tromsø, Bodø, Harstad, Kristiansand og Stavanger. Det er virkelig på tide at jeg begynner å se litt mer av Norge, det er jo så vakkert.

VI PRØVER PÅ NYTT


Kjole Bikbok

Som vanlig har vi sovet lenge i dag, men det er helt OK. Jeg må lære meg å slutte å stresse så mye, for hva er egentlig vitsen? Tenk så mye unødvendig tid vi bruker på å stresse over ting som egentlig ikke har noe betydning. Sånn som å sove lenge når jeg har ferie. Dette kommer ikke til å plage meg på noen som helst måte senere i livet, så hva stresser jeg egentlig over? Alle som kjenner meg vet hvor flink jeg er til å stresse, og det er ikke bra. Mamma er en helt fantastisk dame, med få dårlig egenskaper. Derfor var det dessverre ikke mye å velge i, og den ene dårlige egenskapen hun har måtte bli ført videre til meg. Det er faktisk ikke tull når jeg sier at store deler av familien på mamma sin side er alt for god til å stresse, og det er kanskje på tide at noen av oss gjør noe med det? Det er i alle fall noe jeg skal jobbe med, for dette er ikke noe jeg har tenkt å videreføre. 

Som dere kanskje fikk med dere i går så klarte jeg å bestille flybilletter til feil dag, så vi møtte opp på flyplassen i Bodø i går uten noe fly å ta. Flybilletten er heldigvis rett i dag, så vi prøver igjen. Om det skjer noe nå er det virkelig ikke meningen at vi skal hjem til Oslo, og da kan jeg like gjerne slå meg til ro her i Bodø. Kanskje vi bare skal flytte hit? prøve noe nytt? hehe neida, det tror jeg nok ikke jeg hadde klart. Det er et eller annet med Nord-Norge og meg som ikke passer sammen, og det har det aldri gjort heller. Jeg truet faktisk mamma med å flytte til pappa den tiden vi bodde i Tromsø, for det eneste jeg ville var å komme meg til Tønsberg. Den kjipe siden med å være foreldre, er at nesten alltid må sette barna først. Vi flyttet heldigvis, noe jeg vet mamma også er glad for. Kanskje man noen ganger trenger noen som presser deg til å gjøre ting som egentlig skremmer deg? Funker det ikke, er det bare å gå tilbake. Vi mennesker gjør livet så mye mer komplisert enn hva det egentlig er. Hvorfor?

Jeg har forresten et spøkelse som forfølger med noen ganger. Altså, denne sorte prikken på bildene. Disse bildene tok jeg for noen uker siden, og den kom tilbake forrige uke. Skummelt :-(

HVORFOR KOM VI OSS IKKE PÅ FLYET TIL OSLO?


Genser og shorts fra Bikbok

Dere har kanskje sett på Morten sin snap at vi ikke kom oss med flyet i dag? Det er ingen andre sin skyld enn min, og dette er noe som ALDRI har skjedd før. Jeg har klart å bestille flybillett hjem I MORGEN og IKKE i dag, haha. Først hadde vi problemer med å sjekke inn, og vi fikk deretter hjelp til innsjekk og sending av bagasje. Det var ikke før vi ikke fikk adgang i sikkerhetskontrollen at vi oppdaget at flybillettene var 2 august, og ikke 1 august. SAS var utrolig hjelpsomme, og de kunne booket oss på flyet i kveld, men så baby som jeg er ville jeg ikke. Jeg har veldig flyskrekk, og ville derfor ikke sitte alene på flyet. Jeg ville derfor ta flyet i morgen istedenfor, og drittungen fikk viljen sin <3 Vi begge fant ut at det absolutt ikke er noe stress med å komme tilbake til Oslo, for vi har ingen avtaler eller planer der. 

Nå har vi akkurat kommet inn døren, og skal kose oss med litt nachos og frukt. Vi skal ha en skikkelig kosekveld i dag, noe jeg virkelig gleder meg til. Det er svært sjeldent Morten og jeg finner på ting som dette, og vi er ALLTID rundt andre. Jeg tror derfor vi bare har godt av en kveld der det bare er oss to :-)

SPØRSMÅLSRUNDE - PARADISE HOTEL // SNAPCHAT

Likte du Kevin bedre enn Morten i starten ? 
Ja, det gjorde jeg. Kevin og jeg knyttet sterke bånd veldig fort, og han ble mitt trygge punkt der inne. Han sto for store deler av trivselen min inne på hotellet. 

Hvordan kan en parsermoni ta så lang tid?
Først skal den rigges til, med kamera, lys og interiør. Så må vi teste lyd og hvor vi skal sitte. Triana spør også alle om spørsmål, og gjerne tre spørsmål per person. Når en person har sjekket ut må vi vente til den har spilt inn scenen der han/hun sjekker ut. De må også ned på sync som vi kaller det, der du snakker alene. Så alt i alt tar det veldig lang tid.

Hvordan var det å være med de samme personene så lenge?
Det gikk overraskende bra. Selv om ikke alle har kontakt nå, så var vi en veldig fin gjeng der inne. Alle gikk godt overens, og vi var veldig flinke til å ta vare på hverandre. Kjenner jeg savner det nå som jeg snakker om det. Det samholdet vi hadde da var virkelig en fint.

Hadde du følelser for Morten før dere ble partnere?
Nei, det hadde jeg ikke. Jeg har alltid synes Morten var kjekk, men det utviklet seg ikke før vi ble partnere. 

Hvem synes du var kjekkest første dagen på hotellet?
Morten og Aleks. 

Fikk dere noen gang fri?
Eneste "fri" vi fikk fra under lunsj og middag, for da ble vi ikke filmet. 

Ble du sammen med Morten inne på PH?
Nei, det ble vi ikke. Det var en liten stund da vi kom hjem at vi nesten ikke hadde kontakt. Vi begge måtte finne ut hva vi ville, og vi endte opp sammen til slutt :-) 

Hva fikk deg til og melde deg på Paradise Hotel?
En venninne og jeg kjedet oss en kveld. (Det skal sies at det var alkohol inne i bildet) Vi skrev en søknad sammen, som egentlig var ganske dårlig, haha. Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å komme med. Det var kun noe jeg gjorde for å se hvor langt jeg klarte å komme. Når jeg fikk klarsignal og fikk vite at jeg skulle være med fra start kunne jeg ikke takke nei.

Hadde du sex inne på hotellet?
Ja, Kevin og jeg hadde det i uke 4. Haha neida, jeg hadde ikke sex med noen inne på hotellet :-)

Kunne du vært med et år til ? 
Nei, det kunne jeg nok ikke. Jeg vil si at jeg var heldig å kom med det beste året, og jeg tror ikke det noen sinne vil være så fete folk på PH igjen :-)

Kjente du noen som var med på Paradise i år?
Kjente ingen, men visste hvem Martine L, Isabelle, Jonas og Petter var.

Hvilket rom likte du best av alle?
Helt klart Alegria, som var mitt og Kevin sitt rom. Det er der jeg har de beste minnene fra. De første ukene inne på hotellet var helt klart de morsomste. Jeg var så sliten og lei på slutten, noe som var ganske kjipt egentlig. 

Følte du selv at sviktet Kevin?
Både ja og nei. Jeg sviktet han med at jeg ikke klarte å ta et valg mellom han og Morten, noe vi hadde en avtale om fra start av. Likevel kunne jeg aldri sendt han ut, og jeg hadde gjort alt for å ha han der inne. Så både ja og nei, vil jeg si :-) Vi begge sviktet hverandre, men sånn er det bare. Det viktigste er at vi har det samme vennskapet i dag som vi hadde der inne. I love him <3

Var det noe du ikke ønsket skulle komme med på TV?
Krangelen Kevin og jeg hadde i uke 9 da jeg sjekket inn igjen. Jeg var så full den kvelden, så jeg husker faktisk ikke dette. Som dere kanskje så fikk jeg skikkelig dårlig samvittighet dagen etter, og de tok ikke med i nærheten av hvor mye jeg faktisk gråt. Den samtalen der kan jeg ikke stå for, for det er ikke meg og ikke noe jeg husker. Likevel er det ikke noe jeg tenker på nå, for jeg var veldig såret på dette tidspunktet. Kevin var min bestevenn, og all frustrasjon gikk utover han. Sånt kan skje med den beste, og det er hverken den første eller siste fyllekrangelen vi har hatt. Vi er som søsken, og da skjer ting som dette haha.

Går det å leie det hotellet dere bodde på i Mexico? 
Ja, jeg fant det på booking til 700.000 per uke, haha. 

Hadde du følelser for Kevin?
Nei, det hadde jeg ikke :-) Vi ble venner med engang. 

Hvordan var det å bli filmet 24/7?
I starten var det helt jævlig, så ble man vandt til det. Jeg glemte kameraene til slutt. 

Var det mye insekter på Solo?
Det var mye insekter OVERALT. Vi fikk også masse prikker på kroppen som stammer fra fuglelopper, så det er ikke bare luksus ;-)

Hvordan var reaksjonen din når Grunde tok deg inn på slutten?
Jeg ble helt i sjokk. Henriette satt ved siden av meg, og jeg forventet jo som alle andre at han skulle ta henne inn igjen. Jeg orket så vidt å si noe, for jeg følte ikke at det var vits i det hele tatt. Så det var veldig sjokkerende, men selvfølgelig veldig hyggelig <3 

Ble du lei deg på Kevin sine vegne når Martine L slapp kula?
Selvfølgelig ble jeg det! Kevin fortjente virkelig de pengene, og jeg synes veldig synd på han. Likevel var det en veldig vanskelig situasjon for meg, for jeg var veldig god venn med begge to. Jeg var likevel ikke sur på Martine på noen som helst måte, og hun måtte gjøre hva hun følte var rett der og da. 

Likte du og Andrea egentlig Henriette?
Ja, det var Henriette og Martine jeg gikk best overens med utenom Andrea. 

Hvem var det du ble best kjent med på PH?
Andrea, Morten, Kevin og Martine L. 

Var det noen av jentene du ikke likte fra starten av?
Hehe, Martine J. Ingen av oss følte at vi gikk godt overens, men siste uken Martine J var på hotellet begynte vi å utvikle et vennskap. Det ble bedre når vi kom hjem, og nå er hun en av de jeg har best kontakt med <3

Måtte dere filme en scene flere ganger?
Jepp. 

Tenkte du at du kunne gjort noe annerledes på PH?
Det er sikkert mye jeg kunne gjort annerledes på PH, men jeg orker ikke å bruke tid og energi på å angre på det. Alt skjer av en grunn, og jeg hadde kanskje ikke vært her i dag om jeg hadde tatt noen andre valg. 

Hva synes du om Sunny og Morten S?
Veldig hyggelige gutter det. Sunny og jeg hadde godt kontakt den uka han var inne på hotellet :-)

Hvilket rom likte du minst på PH? 
Solo. Heldigvis sov jeg aldri der :-D

Kevin eller Morten?
Umulig å velge en av de. De utfyller livet mitt på hver sin måte, og jeg hadde ikke klart meg uten noen av de. 

Hvordan var det å dele rom med Morten første gang?
Veldig koselig. Vi gikk så godt overens, så vi hadde det veldig morsomt. 

Hvem klikka du best med fra starten?
Kevin, Andrea, Morten også digga jeg Aleks. 

Hva fikk dere til middag?
Så mye godt, sunt og variert. Jeg savner middagen så utrolig mye, spesielt ananaspizzaen :-( <3 

Hvordan var det å se Morten på TV med andre jenter?
Jeg så alt dette da jeg var inne på hotellet, så det var jo noe jeg var forberedt på. Det er selvfølgelig aldri moro, men Morten måtte jo også se meg kline med andre. Det er ikke noe som påvirker oss den dag i dag.

Trodde du at du kom til å få deg kjæreste?
Haha, ALDRI. Det var det siste jeg hadde forventet, og noe jeg absolutt ikke ønsket meg. Det snudde veldig fort, når Morten og jeg fikk det forholdet vi fikk. 

Om du måtte sende hjem Morten eller Andrea, hvem hadde dratt?
Spillmessig måtte jeg sagt Andrea, for jeg kan ikke sende hjem min egen partner? haha.

Er det noen steder dere kan gå der det ikke er kamera?
Det er helt umulig å slippe unna kameraene. 

Hva skjer når du sjekker ut?
Jeg fikk med engang vite at jeg skulle være i Juryen, og at jeg måtte være 8 dager på utsiden. Jeg bodde på et mindre fint motell i noen dager, før jeg ble flytte til et annet hotell i to dager, så ble jeg boende med Aleks og Soph på et annet hotell til jeg sjekket inn igjen. 

Angrer du på at du slapp kulen på Grunde for å ta inn Morten? 
Nei, det gjør jeg ikke. Morten var min number one der inne, og han er det fortsatt. Det hadde blitt helt feil å ikke ta inn Morten, når han var partneren min. Grunde sviktet Henriette og jeg sviktet Grunde. Jeg synes selvfølgelig synd på han, for det var absolutt ikke kult å gjøre det. Jeg angrer likevel ikke, og står for det enda.

Fikk dere betalt for å være med på Paradise?
Nei, ingenting. Det eneste vi fikk var reise + mat. 

Hva er det morsomste minne du og Morten har sammen inne på PH?
Det må være den ene gangen når vi var i bassenget og kriget om en gummibåt, det er veldig synd de ikke tok med det klippet. Det var utrolig morsomt. Så er det også den ene gangen vi lå på solsengen sammen, da vi begge skjønte at jeg kom til å ryke. Vi bare lå helt stille og klemte hverandre, veldig trist men utrolig koselig. 

Hvordan ble dere vekt?
All form for kommunikasjon skjedde over telefoner. Vekking, middag, lunsj og intervjuer. 

 

DETTE GÅR IKKE MER

Det er nå litt over 6 timer til vi skal være på flyplassen, og her sitter jeg da. Jeg har enda ikke klart å komme meg opp av sengen, for sannheten er at vi våknet 20 minutter siden. Selv om jeg har det veldig bra i Bodø, og egentlig ikke har noe lyst å dra hjem, tror jeg at jeg trenger det. Det går virkelig ikke å legge seg 3-4 på natten og stå opp 11-12. Morten og jeg har to helt forskjellige døgnrytmer, og vi lever virkelig etter hans mens vi er her nå. Det verste er at jeg så vidt klarer å holde øynene mine åpne, og alt jeg vil akkurat nå er å sove. Det er derfor på tide å komme seg hjem og tilbake i normale rutiner, for dette går ikke mer. 

Dere som følger meg på Snap og Insta fikk helt sikkert med dere hva vi drev med i går? Vi var å badet i en foss, som er noe av det kaldeste jeg har gjort på lenge. Jeg er faktisk skikkelig stolt over meg selv, for vanligvis bader jeg aldri i Norge. Denne gangen derimot har jeg badet to ganger. Som dere sikkert har fått med dere er Kevin også i Bodø, så vi måtte finne på noe så han også fikk sett litt mer av Bodø. Han kom dessverre noen dager etter meg, så han har ikke fått vært med på alle de fine stedene jeg har vært. Vi måtte derfor ta han med på noe annet, og vi ble enige om fossen. Kevin var like pyse som meg, så vi brukte vel 20 minutter før vi klarte å komme oss ut i vannet. Morten hoppet i med en gang. Forskjell på folk? haha. 

hits