hits

september 2015

SPØRSMÅLSRUNDEHar fått endel spørsmål om jeg kan ha en spørsmålsrunde her på bloggen, så jeg tenkte at tiden nå var inne. Jeg har også fått spørsmål om jeg kan svare med videoblogg, haha. Dette syntes jeg er uuutrolig flaut, men jeg vil gjøre det om det er det dere ønsker. Tenkte jeg kommer til å svare i løpet av denne uka, mest sannsynlig helgen da det er da jeg har tid. 

Spør i vei ♥

#spørsmål #blogg #onsdag #høst #hverdag

Jeg klarer meg selv

Hele denne morgenen har jeg gått rundt å tenkt på hva jeg skulle blogge om og hvordan jeg skulle få tatt bilder. Jeg er så heldig å ha en samboer som MÅ ta bilder av meg om han vil eller ikke. Jeg drar han med over alt, haha. Vi har mange ganger kjørt Trondheim rundt for å finne et bra sted å ta bilder. Må si at jeg har verdens snilleste kjæreste som faktisk orker dette, for det er faktisk snakk om hver eneste dag. Idag var min personlige fotograf på skole, noe som ble et problem for meg. Jeg suger til å ta selfie med iphone, og jeg må sikkert ta 100 bilder før et blir bra. Så det tar MASSE unødvendig tid, og det er en tid jeg ikke har. MEN så kom jeg på at det er jo kamera på macen min, noe som reddet dagen min. Så da har jeg funnet en løsning på dager Gabriel ikke er hjemme, haha! Så nå klarer jeg meg selv, og kan stå på egne bein. Haha neida, kunne aldri hatt en blogg med bare sånne her bilder, men det funker vel av og til? Men nå må jeg nesten løpe, trening og jobb står for tur.

Ha en fin dag alle sammen ♥

 

#tirsdag #høst #hverdag #blogg

Jeg går 10 år tilbake i tid.Dette er en typisk søndag for meg, og jeg elsker det. I en alder av 20 år ser jeg enda på gode gamle disney filmer, sånn som jeg gjorde for 10 år siden. Jeg går aldri lei disney filmer, og syntes det er så utrolig koselig å se på. Jeg syntes også det er MYE bedre enn hva som lages nå. Jeg er så glad jeg var barn for 10-15år siden, for vi var utrolig heldig med hva som gikk på TV. Jeg syntes det som går på barnetv nå er kjedelig, og ikke minst dårlig, haha. Ikke det at jeg følger så mye med på barnetv, og er den som kan uttale meg om det. Men de få gangene jeg har vært tilstedet der barnetv har stått på så syntes jeg ikke det har vært veldig imponerende. Jeg husker faktisk at når jeg jobba i barnehage så var det et barn som sa til meg at han kun så på gamle filmer, da det var mye morsommere. MEN nå skal jeg kose meg med Dumbo på skjermen, det må være verdens mest koseligste film ♥ Siden dagens planer kun er å ligge som et slakt på sofaen å se på serie og filmer, KOM GJERNE MED TIPS ! Som dere skjønner så har jeg mye dødtid å fylle ut idag. 
Hahah, her ser dere ei som ELSKER å være med på bilder. Jeg vet ikke om det er normalt for dyr, men hun hater faktisk å bli tatt bilder av. Hun ser ALLTID bort, eller så ser hun alltid livredd ut. Hver eneste gang jeg prøver å ta et bilde med hu eller av hu så har hun alltid dette uttrykket. Har prøvd mange ganger å ta fine bilder av lille voffsen, men som dere skjønner så er det ikke bare bare, haha. 

Endelig var det min tur

Denne lørdagen har virkelig vært etterlenget, for det her er min første frihelg på hele 6 uker. Selvom tiden har gått utrolig fort, så har jeg kjent det på kroppen. Når jeg la meg inatt bestemte jeg meg for at idag SKULLE jeg sove lenge, tror dere jeg fikk til det eller? eh nei. Jeg tror jeg våknet litt før 10, og jeg var lys våken. Jeg prøvde å tvinge meg selv til å sove, men det gikk selvfølgelig ikke, haha. Så det ble heller til at jeg lå lenge i senga å så på serie, så utrolig deilig! Jeg har sikkert ikke hatt en så avslappende dag på flere uker, så det trengte jeg virkelig. Endelig var det min tur også! Har vært så misunnelig hver eneste lørdag når jeg har lest blogginnlegg om akkurat dette.  Ellers idag har jeg vært på trening, og nå holder jeg på å fikse meg til jeg skal på tapaskveld med jentene. Jeg er så heldig at jeg har kommet til en jobb der alle jentene som jobber der går utrolig godt overens. Vi møtes ofte å finner på noe, så idag ble det tapas. Flaks for meg at jeg har et frimåltid idag, ellers måtte jeg ha sett på mens de andre spiste ( noe jeg aldri hadde klart,haha) Diettlivet er ikke alltid like gøy, men sånn er det vel med alt. 

Ha en super lørdag alle sammen ♥

 

//Nå kan DU bestemme hva jeg skal skrive om, for å finne innlegget trykk her

Hva vil DU lese om ?

Hei alle sammen ♥

Jeg er litt nysgjerrig på hva dere som lesere egentlig har lyst til at jeg skal skrive mer eller mindre om. Jeg har alltid bestemt meg for at bloggen min skal være om min hverdag, mine tanker og meninger, og alt som faller meg inn. Når jeg først laget bloggen var det for å blogge om trening og bikini fitness, men dette snudde fort. Jeg vil ikke ha noe bestemt tema å blogge om, da jeg syntes dette kan bli litt ensformig. Så jeg har egentlig en ganske åpen blogg, der jeg kan skrive om utrolig mye. Så derfor lurer jeg på hva akkurat du vil at jeg skal skrive mer eller mindre om. Er det noe du syntes jeg mangler, eller er det noe du syntes jeg skriver alt for ofte om ? Jeg så faktisk igår at jeg skriver utrolig mye om vipper, haha. Må bare beklage meg visst dere blir lei av å lese om vipper, men interessen min er kanskje litt for stor så glemmer at det kanskje ikke e er så interessant å lese om på hvert innlegg.  Jeg blir glad for alle forslag, og er åpen for det meste. Jeg kommer ikke til å love bort at alle forslag blir tatt med, da jeg syntes det er litt skummel lovnad å komme med, haha. Jeg er en veldig åpen person, så jeg har ingen problemer med å fortelle ting eller å si mine meninger, men et sted går nok min grense også. MEN FYR LØS!


Snakk om sola så hadde jeg faktisk lagret dette bildet som "vipper" haha ups

Trodde aldri jeg ville dra tilbakeDa har jeg endelig fått slengt ræva mi ned i sofaen. Som jeg har nevnt tidligere så har jeg utrolig mye å gjøre hele tiden, så idag stod jeg opp klokken 8 for å dra til Sverige. Den ene tingen jeg syntes var SYKT positivt med å flytte til Trondheim var at jeg fortsatt kunne dra til Sverige for å handle billig mat og drikke. Jeg kommer ALDRI til å glemme min første sverigetur etter at jeg hadde flyttet til Trondheim. Jeg var klar for å bruke masse penger på shopping, godteri, questbar og drikke. Jeg gledet meg som en liten unge på julaften, og var selvfølgelig kjempe spent. Når vi kom fram til Storlien i Sverige så trodde jeg at venninna mi og kompisen min kødda. Vi kom fram til en liten COOP EXTRA butikk, midt ute i ødemarka, haha. Det var INGEN butikker i nærheten, og det så ut som at de hadde tatt meg med langt vekk for å dra på en hyttetur. 

Siden jeg ble så utrolig skuffa foreslo venninna mi at vi kunne kjøre til Åre, for der skulle det være SÅ mye bedre. Jeg skal innrømme at det var litt bedre der, men det var ikke noe å skryte av, haha. Det kan godt være jeg som hadde alt for store forhåpninger, og derfor ble skuffelesen så stor. Men så skal det også sies at jeg var vandt til Nordby senteret, som er KJEMPE stort med masse butikker. Men man blir vel vandt til alt, eller hva?Jeg har begynt å dra litt til Sverige, selvom jeg bestemte meg for å aldri dra dit igjen.  Jeg får jo trossalt billig pepsi max, så det er jo et stort pluss. Itillegg er det SUPER morsomt i Åre i skisesongen, da er det masse mennesker der, bra uteliv og utrolig fint.

Men nå skal jeg spise den utrolig kjipe diettmaten min, taco. Så vi snakkes, jeg håper dere får en fin helg

 

Follow your dreams

Alle mennesker drømmer om noe, det kan enten være noe lite eller noe stort. Vi kan drømme om alt fra å være en superstjerne som tjener utrolig mye penger, til å få en jobb man var på jobbintervju igår. Det som er så fint med drømmer er at man kan drømme om akkurat det du vil, for det er ingen som hindrer deg. 

Jeg tror vi mennesker er veldig gode på å ønske hvordan vi vil ha det. MEN vi har ikke nok tro på oss selv til å tro at vi kan få det til, derfor gir vi opp drømmen vår. Jeg har mange drømmer, alt fra små drømmer til store drømmer. Jeg har vært veldig flink til å undervurdere meg selv å ikke tro på at jeg kan få det til. Dette har da ført til at jeg har lagt drømmen min på is, og gitt opp det jeg virkelig ønsker. Men helt ærlig, jeg er vel ikke alene om dette? Hvorfor er det sånn at vi mennesker har så vanskelig med å tro på oss selv, tro på at "dette får vi til"? Jeg har ingen problem med å innrømme at jeg undervurderer meg selv veldig ofte. Jeg gjør det på jobb, skole, sosiale sammenkomster og ikke minst på drømmene mine. Jeg har alltid drømt om å bli politi, men fordi jeg ikke har troa nok på meg selv så er den drømmen lagt på is. Allerede før jeg har prøvd er jeg 100% sikker på at jeg ikke kommer inn på politihøgskolen, hvor teit er ikke det? 


I det siste har jeg bestemt meg for at jeg skal begynne å følge drømmene mine. Man lever bare en gang, og jeg vil kunne se tilbake å tenke at jeg har gjort det jeg kunne gjøre. Jeg har ikke lyst å bli gammel, og føle anger for at jeg ikke gjorde det jeg ønsket mens jeg var ung å enda hadde muligheten. Jeg tror at visst man virkelig vil noe. så får man det til. Det eneste som hindrer deg i å få til det du vil er deg selv, så fjern det hindret å prøv så godt du kan. Det du ønsker kommer ikke alltid lett, og det kan være mye jobbing som må til for at du skal nå det målet, men det kommer til å bli verdt det en dag. Det kan ta 1 uke eller det kan ta 2 år, men det viktigste er ikke å gi opp. Jeg har to store drømmer som jeg virkelig har begynt å jobbe med for å klare å oppnå. For at den ene skal bli virkelighet må jeg få til den andre, VELDIG spennende. Jeg er faktisk 90% sikker på at jeg kommer til å få til dette, så jeg gleder meg til jeg føler meg klar til å fortelle dere det. Det er utrolig godt å ha et mål å jobbe mot, for det gjør virkelig jobben så mye morsommere. Det har vært framgang på det jeg har gjort den siste tiden, noe som gjør det ENDA mer spennede. 

Ta deg gjerne en tur innom like siden min på facebook HER

SÅ FORNØYD

Hei alle sammen ♥

Er det bare jeg som føler at jeg står opp på mandag så legger meg igjen å våkner opp til fredag? Jeg syntes dagene og ukene går så utrolig fort, det er nesten skremmende. Jeg føler at jeg aldri er hjemme lengre, og at jeg aldri har tid til noe som helst. Klokka er nå 20.30, og jeg har ikke satt meg ned i sofaen før nå. Jeg var ferdig på jobb klokken 3, så var det 100 ting jeg skulle gjøre etter det. Jeg har funnet ut at jeg trenger 36 timer i døgnet visst jeg skal få det til å gå rundt, haha. Men fram til poenget med dette innlegget! jeg tenkte jeg skulle vise dere et av innkjøpene mine fra Nelly som jeg ble kjempe fornøyd med. 
DENNE JUMPSUITEN ♥ Elsker fargen, elsker fasongen, elsker stoffet og jeg elsker passformen. Jeg syntes alt med den var utrolig fint, så jeg er super fornøyd med kjøpet. Det som var så utrolig bra var at jeg betale kun 150kr, sykt billig! Så nå at prisen hadde gått opp 100kr, men det er så absolutt verdt det likevel. Du kan kjøpe den HER

Dager som dette

Jeg har aldri vært den jenta som har elsket å ligge på sofaen å slappe av, tatt det rolig i ukedagene fordi jobb eller skole venter dagen etter. Jeg tror jeg kan telle på en hånd de gangene jeg har sovet etter skole/jobb de siste årene, for det skjer faktisk aldri. Jeg MÅ alltid gjøre noe, og jeg er livredd for å gå glipp av noe. I tillegg har jeg en rar vane med at jeg ALLTID må rydde og vaske når jeg enten har dårlig tid, eller er kjempe sliten haha

Idag har jeg en sånn dag der jeg ikke orker noe. Energien idag strekker virkelig ikke til, og alt som frister er å sove. Det er faktisk tungt å skrive dette innlegget, for øyna mine klarer så vidt å holde seg åpen. Hele dagen idag har virkelig vært tung, jeg føler at alt som jeg skulle gjøre idag var vanskelig. Det var tungt å komme seg på jobb, det var tungt å jobbe, det var tungt å dra på trening og det var tungt å gå på tur med hunden, haha. Føler meg som verdens mest negative person når jeg skriver dette, men det får så være. IDAG har jeg lov til å føle det sånn, for jeg er virkelig sliten idag. Heldigvis har jeg sjeldent sånne dager som dette, så jeg får vel godta det når det først kommer. Nå skal jeg bare ligge på sofaen å slappe av fram til jeg skal legge meg, NY DAG og nye muligheter imorgen ♥


Sånn her ska jeg sitte i hele dag ♥livet ♥ Genseren min ser ut som en sakkosekk, haha
Hvordan har dagen din vært? ♥

Proteinfluff

Hei alle sammen ♥

Igår prøvde jeg noe helt nytt, som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Har sett at utrolig mange andre har spist det, så tenkte at det var på tide å teste det ut. Jeg er syykt kresen når det kommer til mat, og jeg er utrolig skeptisk på å prøve noe nytt, haha. Men dette falt virkelig i smak. Det eneste jeg skal endre på neste gang jeg lager det er å bruke et annet proteinpulver, da det jeg bruker nå har veldig sterk smak. Derfor smakte det mer proteinpulver enn jordbær. Så et lite tips til dere før dere prøver det ut.

Det du trenger er

♥ Halvtinte bær ( jeg valgte å bruke jordbær)
♥ Proteinpulver 20g
♥ Valgfrie nøtter ( jeg brukte valnøtter) Så tar du de halvtine bærene i en blender sammen med proteinpulvert, deretter lar blenderen stå på til du ser at blandingen blir luftig. Så tar du de nøttene du har valgt, og bruker det som topping på fluffen din. Så er den FERDIG, så utrolig enkelt og greit. Jeg brukte kanskje 3 minutter på dette. 


//oppskriften har jeg fått fra Elitept

Never let you go

Hei alle sammen ♥

Idag stod jeg opp ekstra tidlig bare for å ha god tid før jobb, da jeg tenkte å ha god tid til å blogge, spise frokost, lage mat, gå ut med hunden og chille. Det eneste jeg har fått til å gjort hittil er å chille, haha. Jeg begynner på jobb om 50 minutter, og burde egentlig gjort alt annet enn å blogge nå. Men siden jeg ikke er hjemme før 9 ikveld, så måtte jeg prioritere å skrive et innlegg før jeg dro. Det var utrolig godt å stå opp tidlig, og ha tid til å bare ligge å slappe av i sengen. Har skjønt at dette er noe jeg må gjøre oftere. Selv om jeg kanskje tror det blir vanskelig da jeg er tidenes B-menneske ♥søvn♥. 

Never let you go - Zara larsson har gått på repeat hele morgenen, den er såå utrolig fin. Sangen kan du høre HER 
Men nå må jeg nesten løpe visst jeg skal rekke jobb, snakkes ♥HUSK Å DELTA PÅ KONKURRANSEN, KONKURRANSEN FINNER DU HER

KONKURRANSE - vinn et vippeextensions sett

Sponset innlegg//

Hei alle sammen ♥

Er du en av de som er utrolig lei av å bruke masse unødvendig tid på badet for at du må sminke deg? Kunne du tenkt deg å våkne opp hver eneste morgen å slippe å ta på deg mascara? I tillegg til dette kan du gå rundt med fyldige, lange og fine vippper? Da er dette en gylden mulighet for deg. I forbindelse med åpningen til Beautystop i Trondheim 5 oktober skal det arrangeres en konkurranse. Første premien vil være et gratis vippeextensions sett til en heldig vinner. Du kan enten velge mellom singelvipper til en verdi av 1190, eller volumvipper til en verdi av 1590. Andre premien er eyelash aftercarekit til en verdi av 499. Eyelash aftercarekit er en pakke som inneholder 

♥ Extension coating // Et beskyttende/rensende middel som påføres vippene 1-2 ganger i uken. Dette er for å fjerne oljer fra diverse sminke/sminkefjernere, da olje kan føre til at limet løsner.
♥ Lash up super serum mascara // Mascara spesielt utviklet for vippeextensions, inneholder ingen skadelige oljer eller voks, samtidig som den er lett å vaske av.
♥ Vippebørste// Et MUST for deg med vippeextensions. Bruk denne morgen og kveld for å børste vippene dine slik at de ikke krøller seg sammen da dette er en av de største årsakene til at vippeene faller av.   

♥ Det du må å gjøre for å delta i konkurransen er

♥ Gå inn på beautystop sin facebook side HER å like siden

♥ Del innlegget

Når du har gjort det kommenterer du her med navn og epost adresse. MASSE LYKKE TIL ALLE SAMMEN ♥


Her ser dere et eksempel på volumvipper ♥

Sunne wraps

Hei alle sammen ♥

Tenkte jeg skulle gi dere en kjempe enkel og sunn oppskrift på wraps, som jeg har fått helt dilla på. Jeg er den typiske personen som ALDRI orker å lage noe komplisert, og vil gjerne ha ting så enkelt som mulig. Jeg tror jeg aldri i mitt liv har laget en middag som har tatt lang tid, det hadde jeg aaaldri orket. Når jeg skal lage middag skal det gå fort, og det skal være enkelt. Da speltlompe har blitt en favoritt her i huset, brukes den til mye. Grunnen til det er akkurat for at det kan brukes til så utrolig mye, man må bare være kreativ. 

DET DU TRENGER

♥ Kylling
♥ Speltlomper
♥ Salat
♥ Valgfritt krydder ( jeg bruker grillkrydder)
♥ Thousand island dressing 3% fett (valgfritt)


Skru stekovnen på 200 grader mens du steker kyllingen. Deretter fyll lompene med kylling før du setter dem inn i ovnen. Dette er selvfølgelig valgfritt om du vil ha dem varm eller ikke. Jeg er ikke særlig fan av kald speltlompe, derfor gjør jeg det på denne måten. Jeg lar speltlompene stå i ca 5 minutter før jeg tar dem ut. Fyll med de grønnsakene du ønsker. Jeg bruker alltid isbergsalat, løk, agurk, tomat og mais ♥ Uken som har vært.

♥ Ukens motivasjon: Blogg.no faktisk. Den siste tiden har jeg syntes det har vært utrolig gøy å blogge, og har fått skikkelig motivasjon til å gjøre det så bra jeg bare kan. Lesertaller har steget ganske mye også, noe som er SYKT gøy. Tusen takk til alle som leser ♥

♥ Ukens kjiping: Ingenting kjipt som har skjedd denne uken, så skal ikke klage. Det eneste er vel formen jeg hadde på dagen idag etter en bytur igår, men det er vel egentlig noe jeg kan takke meg selv for. 

♥ Ukens høydepunkt: Bestilte meg masse fine klær fra Nelly, gleder meg skikkelig til å få pakken sånn at jeg kan vise dere. Jeg fikk også lønn på torsdagen, noe jeg virkelig trengte. Så hadde jeg også en skikkelig koselig kveld utpå byen med jentene igår ♥♥ Ukens motivasjon: NY TRENINGSPLAN OG MATPLAN!! Dette trengte jeg virkelig, og jeg er super spent. Jeg har ikke gått på skikkelig diett siden mars, og gleder meg utrolig mye til å begynne på igjen. Kan ikke vente med å være ferdig på jobb imorgen å komme meg på trening å teste det ut. 

♥ Ukens film: Har ikke hatt noe tid til å se film denne uken. MEN jeg tenkte jeg skulle se en film nå, så visst noen har noen anbefalinger å kommed med på en bra film så rop ut!

♥ Ukens sang: Justin Bieber - what do you mean ♥ Sikkert ikke noe sjokk, hæ? haha. Jeg syntes bare Justin blir bedre og bedre for hvert år. 

♥ Ukens tanke: Penger. Jeg tuller ikke når jeg sier at hele denne uka har gått til å tenke på hvordan jeg kan bli rik, haha. Jeg har så utrolig lyst å ha masse penger, så jeg kan reise rundt å oppleve verden. Får jeg noen gang til det, så har jeg virkelig drømmelivet. 

Hvordan har din uke vært? ♥

Min bestevenn


Tenkte jeg skulle vise dere noe av det som betyr mest for meg, min kjære hund. Jeg har vært så heldig å hatt min lille Celine i over 4 år. Da stemoren min fikk valper fikk jeg velge en av valpene som jeg skulle få. Når jeg skulle ta valget var bare valpene rundt 2 uker gamle, så de så jo helt like ut. Da jeg ikke kjente noen av valpene, eller visste hvordan de kom til å se ut, tok jeg den som lå i midten. Jeg skal være så ærlig å si at hun var ikke den peneste valpen i kullet, og hun er ikke spesielt pen nå heller. Det første folk sier når de møter Celine er " ÅÅH så stygg/søt hund du har" haha. Men jeg er så utrolig glad for at det ble akkurat Celine, for en mer fantastisk hund enn dette kommer jeg aldri til å få igjen. Dette er en hund med en personlighet som få har, og jeg har aldri noen sinne møtt noen dyr med en så sterk personlighet. Denne lille divaen kan ikke ligge på gulvet, hun MÅ ligge i sofaen oppå en pute eller et teppe. Hun oppfører seg som et barn, får hun vondt må hun alltid komme i fanget for å få trøst. Hun sover kanskje 20 timer i døgnet, resten av de 4 timene går til mat og leke. Hun ble kjempe sjalu når jeg fikk meg kjæreste, og gikk imellom oss når vi kysset. Som dere sikkert skjønner er denne skapningen noe for seg selv. Men jeg er så utrolig glad for at akkurat hun ble min hund. Det kjipe med å få dyr, er jo at man blir så utrolig knyttet til dem. Å som alle vet så er jo ikke dyrene her for alltid, men jeg håper og tror at Celine har mange mange år igjen. Jeg leste faktisk at chihuahuaer kunne bli 18 år!?. Om det er sant så er det heldigvis mange år igjen. 

 

Håper tiden går fort

Hei alle sammen ♥

Da har jeg fått besøk av Julie, og nå sitter vi foran tven med en kopp kakao. Kjenner jeg liker denne tiden av året skikkelig godt. Er så koselig å sitte inne med tente lys, en kopp kakao, og et teppe. Er også så godt å sitte inne i en varm leilighet, nå som det begynner å bli litt kaldt ute. Dette året har vært litt annerledes fra andre år, for nå gleder jeg meg virkelig til vinteren. Jeg HATER egentlig vinteren, og alt som kommer med den. Jeg liker ikke snø, ikke kulde, ikke det å måtte skrape is av bilen, ikke is, ingenting rett og slett. Men nå gleder jeg meg skikkelig til vinter. Jeg gleder meg til snøen kommer, jeg gleder meg til å stå på ski ( som jeg er helt elendig til) og jeg gleder meg til alt det hyggelige vinteren har å by på. Desember er så koselig måned, og du får være masse sammen med de du bryr deg om. En annen grunn til at jeg gleder meg masse til vinteren er for at vi skal en liten gjeng på hyttetur til Sverige, vi har allerede funnet hvordan hytte vi skal være i. Alt jeg kan si at den er SUPER fin, og jeg gleder meg til å vise dere bilder. Men nå skal vi en tur på IKEA for min lille Julie har plutselig blitt voksen, og kjøpt seg leilighet.

Snakkes ♥

Orker ikke tanken

Hei alle sammen ♥

Har sagt hver eneste uke at jeg skal begynne med cardio igjen, men har liksom ikke fått meg helt til å gjøre det. Jeg kan ikke skjønne hvor jeg hentet motivasjonen min fra for noen måneder siden. Jeg kan ikke skjønne hvordan jeg klarte å gå 14 cardioøkter i uka, haha. Det er noe jeg ALDRI hadde gjort nå, og noe jeg ALDRI vil gjøre igjen. Jeg er veldig usikker enda på når jeg har tenkt å prøve meg på scenen, men vi har satt et mål til våren. Jeg skal møte treneren min snart, da vi skal finne ut om vi skal satse på til våren eller om vi venter litt til. Som jeg har sagt til han så vil jeg ikke på noe scene før jeg er 100%, da jeg er verdens dårligste taper, haha neida. Men det krever mye å komme seg på en scene, og dietten er veldig tung, derfor vil jeg at det virkelig skal være verdt det. 

Siden det ikke er så alt for lenge til vår, har jeg bestemt meg for at det er på tide å komme inn i rutinene igjen. Jeg må begynne å bli flinkere med dietten, og jeg må få til cardioen igjen. Jeg har bestemt meg for å gå cardio 3 ganger i uken i en halvtime, for å starte litt forsiktig igjen. Så idag hadde jeg min første dag, var selvfølgelig regn også så var ikke akkurat noe jeg hadde kjempe lyst til, men det var godt å få det unnagjort. BARE 2 dager igjen, så har jeg fått til denna uka. Gleder meg til jeg begynner å komme litt tilbake til rutinene, for da er det så mye enklere å få det til. Det er alltid verst de første ukene, så tenker man nesten ikke over det mer. Vil jeg gjøre det bra i bikini fitness må jeg gi alt, så det er bare å kjøre på framover. 
Nå skal jeg komme meg på trening, før det blir så seint. Så snakkes ♥

Så mange muligheter

Hei alle sammen ♥

Da var det søndag igjen. Føler ikke det er lenge siden jeg skrev søndagsinnlegget, men det er faktisk en uke siden. Jeg syntes tiden går skremmende fort. Føler nesten jeg går glipp av livet, haha. Rart å si, men jeg gjør jo det samme hver eneste dag. Jeg jobber, trener og er med kjæresten og venner. Jeg har så lyst til å ha et liv der jeg bare kan reise masse å oppleve verden. Jeg blir så misunnelig på alle jeg ser på instagram som bare reiser jorda rundt, herregud for et liv de har. Det er rart å tenke på at personen bak instagram profilen kanskje var akkurat som oss. Jobbet hver eneste dag, og tjente penger på det. Men så var denne personen utrolig god til å ta bilder, eller var kjempe pen, kanskje hadde den personen et fint hus, et eller annet spennende med den personen som gjorde at mange mennesker ville følge med på hva han/hun gjør hver eneste dag. SÅ VIPS var det mange som ville sponse. Sponse med reiser, penger, klær, sminke, møbler osv. Så har det plutselig blitt en JOBB? Sosiale medier har gitt oss mennesker så utrolig mange fantastiske muligheter, det er faktisk helt sykt. Tenk at du kan tjene penger mens du reiser verden rundt. Du trenger kanskje ikke å kjøpe klær mer engang, for det er så mange som vil gi deg det. Jeg tar vel ikke helt feil når jeg går med den tanken at det er utrolig mange som ønsker seg et sånn liv. Jeg skal ikke legge skjul på at det hadde vært drømme livet, og ikke minst jobben. Men jeg har alltid trodd at man visst man virkelig vil det nok, og jobber for det. I tillegg til at du gir alt du har. Så vil du få det til en eller annen gang. Det kan ta kort tid, det kan ta lang tid. Men det vil skje, så lenge du vil det nok. 

Så det var mine visdomsord denne søndagen, haha. Ellers idag sov jeg lenge, noe som var utrolig godt. Har også blitt en rutine hver søndag å spise en skikkelig god søndagfrokost, og det ble det idag også. Det er så godt å ha en dag der man kan kose seg litt ekstra, og søndag er virkelig min slappe av, spise hva du vil, kose deg dag. Det er vel ikke noe hemmelighet at jeg er ekstremt rastløs, og klarte selvfølgelig ikke bare å ligge på sofaen idag. Derfor måtte jeg få med meg Gabriel på et utsiktspunkt her i Trondheim. Det er så utrolig fint der, og man kan se mye av byen derfra. Olajakke -bikbok, topp-bikbok, bukse - bikbok, sko - tomas. Haha, kjøper nesten bare klærna mine på bikbok som dere ser.Nå skal resten av kvelden gå til blogging. Skal ut å ta litt bilder, finne nye ideer å skrive litt innlegg. Føler ikke at jeg har tid i ukedagene så søndagene min må virkelig utnyttes. Siden jeg ikke spiste noe godteri i går, skal jeg virkelig kose meg med godteri idag. Jeg har gått å tenkt på det godteriet hele uken, så er endelig dagen her, haha. Måtte faktisk bytte godteridag til søndag istedenfor lørdag. For visst jeg spiser godteri på lørdager MÅ jeg ha det på søndager også. 


Pink coat

Hei alle sammen ♥

Da var det endelig lørdag, og jeg har FRI imorgen. Jeg gleder meg så utrolig mye til å sove lenge imorgen, kommer virkelig til å være helgens høydepunkt, haha. Jeg må si at overgangen fra skole til jobb har vært mer slitsomt enn jeg trodde det kom til å være. Er du alt for trøtt, sliten eller slapp når du går på skole kan du være borte. Selv om du selvfølgelig burde dra på skolen, så er fortsatt muligheten der. Det kan du ikke på en jobb. Ikke at dette var en hemmelighet, og ikke noe jeg ikke visste. Men det er nå jeg kjenner hvor luksus skole egentlig kan være, selv om jeg trives veldig med å jobbe. Så Idag startet dagen med jobb, utrolig sjokkerende, ikke sant? Det ble litt sen kveld på meg igår,  og med lite søvn i natt følte jeg meg som en zombie på morgenen idag. Men det er faktisk verre nå enn det var når jeg stod opp, for nå er jeg virkelig trøtt. MEN jeg skal ikke sove enda, for jeg vil få med meg litt av helgen jeg også. Jeg syntes det er utrolig godt å sitte våken på kveldene å se på tv og bare slappe av. Å den ene dagen i uka jeg endelig har tid til det, da er jeg alt for trøtt til å gjøre det. Idag har også jeg og kjæresten min planlagt å ha en kjærestekveld. Da vi begge er på jobb og skole til helt forskjellige tider er det vanskelig å få tid til hverandre. Vi ser nesten ikke hverandre lengre, og får ikke veldig mye tid sammen. Det er derfor viktig å huske å sette av litt tid til hverandre, så det var det denne lørdagen skulle gå til. Vet ikke hvor mye jeg bidrar akkurat nå som jeg har vært helt oppslukt i dataen i over en time nå. Stakkars Gabriel, har ventet i over en time på at vi skal lage taco, føler meg som en god kjæreste akkurat nå. Her går dataen over alt ♥♥ haha neida. 


Jakka er ikke min, stjelt den fra Rikke ♥♥ Tror den er fra Only? Bukse - bikbok, sko - bianco, genser - bikbok, skjerf - acne

Veske - Michael Kors God helg ♥

Når tiden ikke strekker til

Hei alle sammen ♥

Herregud dagene går så fort, føler at jeg står opp for å så legge meg igjen. Føler at det er en dag mellom mandag og fredag, og at jeg har helg hele tiden. Men jeg skal ikke klage på den følelsen, for den er utrolig deilig. Men jeg føler at tiden bare flyr fra meg, og er det noe jeg ikke har tid til lengre så er det venner. Jeg føler at jeg nesten aldri ser vennene mine mer, noe som er utrolig kjedelig. Så de dagene jeg faktisk har tid, så er det utrolig godt å få litt tid med dem. Idag gikk dagen til å være med min kjære bestevenn. Fra å være sammen hver dag, til at hun så og si flyttet inn hos meg, til å ikke se hun hver dag lengre har vært en overgang. Uansett hvor lei jeg kan bli av å se trynet hennes, savner jeg hu når hu er borte. Så idag var det godt å få være sammen igjen. 

Ellers har dagen bare gått til trening og jobb. Jeg var ferdig på jobb klokken 4, og trening klokken 6. Så da har jeg HELE 4 timer igjen av dagen min før jeg skal legge meg, haha. Jeg ble nesten deprimert av å tenke på det, for det er ikke mye fritid. Men velkommen til voksenlivet er alt jeg har å si. Jeg kunne selvfølgelig lagt meg litt senere også, men jeg syntes det er godt å legge seg tidlig å være skikkelig uthvilt dagen etter. Så vi snakkes imorgen, for nå er det leggetid. 


Hvorfor ikke jukse litt?

Sponset innlegg//

 

Hei alle sammen

Det er vel ikke noe hemmelighet at vi jenter bruker mye tid på å stå foran speilet å sminke oss. Er det noe jeg virkelig misliker så er det mascara. Det tar utrolig lang tid, og jeg syntes ikke vippene mine blir fine. Uansett hvordan mascara jeg har brukt så har jeg alltid fått klumper, noe jeg så absolutt ikke syntes er fint. Det minner meg om 13års alderen der man skulle se ut som om man hadde falt ned i en bøtte med svart maling. Jeg hadde lenge tenkt å begynne med vippe extentions, men har alltid syntes at det har vært så dyrt, så har aldri tatt meg råd til det. Den ene gangen jeg valgte å bruke penger på det ble jeg skikkelig misfornøyd. Skikkelig skuffelse, og iallfall når det er så dyrt. Men til min lykke begynte søsteren til kjæresten min å sette på vipper. Jeg fikk mitt første sett i Januar, og var super fornøyd.

Jeg har satt på vipper siden,og kunne aldri tenkt meg å slutte. Det er så utrolig deilig å våkne opp å føle at man nesten er ferdig sminket. Fra å bruke 20 minutter på å sminke meg på morgenen, bruker jeg MAKS 10 minutter. Det fine er at hun nå skal starte salong her i Trondheim. Salongen heter Beauty stop, og du kan finne facebook siden HER. Det vil komme hjemmeside etterhvert, men foreløpig er det facebook alt av informasjon står. Gå gjerne inn å lik siden da det vil være konkurranser mot åpning, så det er bare å følge med! kanskje du er en heldig vinner av et gratis vippesett? Jeg anbefaler også å gå inn på instagram å like profilen der, BEAUTYSTOPTRONDHEIM. Der vil du også ha mulighet for å delta i konkurransene som kommer framover. Hun er utrolig god til å sette på vipper, og jeg garanterer et utrolig bra resultat. I tillegg er Beauty stop en av de billigste vippesalongene her i Trondheim. Her kan du spare opp til halv pris, så det kan virkelig lønne seg å bestille time. Så til alle dere som har valgt å ikke prøve vippe extension på grunn av alt for dyr pris !nå har dere virkelig en gylden mulighet!


Her er før og etter bilde. Utrolig fint,ikke sant? På det første bildet er det over 4 uker siden sist påfyll, og jeg har enda endel vipper igjen. Så vippene sitter utrolig godt på, så lenge du er flink til å ta vare på dem. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg er en av de flinkeste, men likevel sitter de godt på meg.

 

What do you mean

Hei alle sammen ♥

Egentlig burde jeg vært på trening nå, men da jeg ikke kom meg opp før klokken 9 ble det ikke sånn. Skal på jobb klokken 1, så har ikke sånn kjempe god tid. Men da jeg jobbet helt til halv 11 igår, og hadde en god del ting å fikse før jeg skulle legge meg var jeg som en zombie på morgenen idag. Vekkerklokka ringte i en time uten at jeg orket å bry meg engang. Jeg misunner virkelig alle dere A-mennesker, skulle virkelig ønske jeg hadde det sånn jeg også. Jeg er vel så B-menneske som man kan få det, og kan sove hele dagen om jeg hadde fått lov til det. Jeg har faktisk sovet 9 timer inatt, og er fortsatt kjempe trøtt. Det gir ingen mening, men det er ingenting jeg kan gjøre med det. Idag valgte jeg å spise det jeg alltid spiser til frokost, knekkis ♥. Etter å ha spist det samme knekkebrødet i et år, var jeg utrolig lei en periode. Derfor valgte jeg å prøve ut frokost knekkebrødet, som jeg ikke har spist siden jeg var liten. Det var utrolig godt, spesielt med egg på. 


Veldig sunn å starter dagen med capri-sonne. Kan ikke ha sånt i kjøleskapet, for da drikker jeg det til hver eneste mulighet, er såå godt. 

Men nå må jeg begynne å komme meg ut døren, visst jeg skal i det hele tatt rekke å sette foten min inn på treningssenteret før jeg må dra igjen. Jeg skal høre på Justin sin nye sang på vei til trening, under trening og på vei til jobb. Har fått helt dilla på den, syntes den er utrolig chill å høre på. Har alltid vært en bieber fan, men må si jeg liker den nye musikken hans bedre enn den han lagde før. Sikkert ikke rart da han var en liten fjortis når han kom med sin første sang. Men jeg hører faktisk på baby enda, hehee. Til min unnskyldning er den ganske fengende. 


Snakkes ♥