hits

september 2017

MIN ØNSKELISTE FOR HØSTEN

annonse

Som dere sikkert har forstått gjennom bloggen så er jeg veldig ubesluttsom, dette gjelder også klær. Jeg bytter stil like ofte som jeg bytter undertøy, og jeg klarer aldri å bestemme meg for hva jeg vil ha og ikke. Det er forhåpentligvis enda et par måneder til første snøfall, så jeg vil nyte den siste tiden med sneakers. Jeg fant derfor fire stykker jeg likte skikkelig godt, men jeg er veldig usikker på hvilke sko jeg skal bestille. Alle er jo kjempekule. Zalando har et veldig godt utvalg, og ikke minst så mye fint. Dette er bare et par plagg jeg kunne tenkt meg i min høstgarderobe, men jeg klarer ikke å bestemme meg. Hva synes du? Trenger virkelig deres hjelp ♥

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

6 TRENINGSTIPS

Jeg får ofte spørsmål om hvor ofte jeg trener, hva jeg trener og hva jeg spiser. Jeg har bevisst unngått å svare på disse spørsmålene da det er veldig individuelt fra person til person. Jeg vet dere er lei av å høre det, men det er sannheten. Hva som funker for meg trenger ikke funke for deg. Jeg er heller ikke en personlig trener, så jeg vil derfor ikke uttale meg på det. Det jeg derimot kan uttale meg på er et par tips og triks for å komme seg på trening til deg som trenger litt ekstra motivasjon i hverdagen. 

♥ TRENING ER MORO. Det er alt for mange (inkludert meg selv tidligere) som ser på trening som et ork og noe man gruer seg til. Jeg fikk beskjed av min trener å endre tankegangen min, og heller se på trening som noe positivt som faktisk er bra for kroppen. Prøv det selv, og jeg kan nesten garantere at du vil merke en forskjell. Hva gjør det med holdningene dine når du hver dag sier " ååh, trening er såå ork"?  Det gjør at trening blir noe negativt istedenfor positivt. 

♥ PRØV Å TREN ALENE. Jeg vet det standar-tipset er "tren med en venn". Det er ikke alle det funker for å trene med en venn, og mange vil nok merke at treningen kan bli lettere om man drar alene. Jeg trener dårligst, og har verst motivasjon når jeg trener med andre, men dette er selvfølgelig veldig individuelt. Derfor anbefaler jeg deg å prøve å trene alene, om du fortsatt ikke har motivasjon til å trene når du er med den venn. 

♥ TREN FOR Å HOLDE KROPPEN SUNN. Det verste jeg har gjort mot meg selv er å trene for å straffe meg, og for å gå ned i vekt. Selvfølgelig trener man for å endre kroppen sin, men vær så snill å gjør det på en sunn måte. Tren for at du ønsker en sterk og sunn kropp, vi skal tross alt ha den resten av livet. Tren for at du vil ta vare på helsen din og for at du synes det er gøy. Ikke bruk trening som en straffemetode for at du ikke er fornøyd med kroppen din eller for at du har spist en sjokolade, det er ikke bra. 

♥ TRENING ER BARE EN LITEN DEL AV DAGEN DIN. Hvor ofte har man ikke sagt "har ikke tid til å trene i dag?", noe som må være en av de verste unnskyldningen jeg hører. Alle har 45-60 minutter av dagen sin. En liten fun fact til dere: en time med trening er bare 4% av dagen din, det er ingenting. Nesten alle har tid til å trene, det er bare at man må ofre litt tid på sofaen for en time på trening. Det er ikke snakk om å ha tid til å trene hver eneste dag, men kanskje noen få ganger i uken? Alt er bedre enn ingenting <3

♥ VARIERT KOSTHOLD OG TRENING. Dette gjelder det meste i livet, for man blir jo lei om man skal gjøre det samme hver eneste dag? Det er akkurat derfor viktig å variere når det kommer til trening og kosthold også. Spis sunt, men unn deg usunn mat også. Hvorfor skal man ha ja og nei mat? Et sunt kosthold i mine øyne er et variert kosthold. Det har funket veldig bra for meg i alle fall. Jeg har aldri spist så "usunt" som nå, men jeg har heller aldri vært så fornøyd med kroppen min som det jeg er nå.

♥ FØLELSEN DU FÅR ETTER TRENING. Nå snakker jeg kun for meg selv, men jeg sitter alltid igjen med en mye bedre følelse om jeg faktisk drar på trening enn om jeg velger å sitte hjemme. Det er jo virkelig verdens beste følelse når man er ferdig på trening. Har du null motivasjon til å trene, tenk på følelsen du vil sitte igjen med. Det hjelper alltid meg. 

UKENS SPØRSMÅL

Er du redd for å dra tilbake til Utøya?
Nei, det er jeg ikke. Jeg vet at jeg mest sannsynlig er 99,9% trygg på Utøya nå. Jeg har likevel ikke lyst å reise dit, rett og slett for at det ikke gir meg noe godt. Jeg tror nok også at jeg vil synes det er vondt at de har begynt å bruke Utøya på nytt. Jeg har alltid ment at øyen burde blitt fredet, rett og slett for å ha et minnested for venner og familie. Utøya har også en helt utrolig og ikke minst unik utrolig historie, så jeg føler det ødelegger litt med at det har blitt en leir igjen. Nå får jeg sikkert mange sinte aufere på nakken, men det får så være. 

Synes leppene dine har sett så store ut i det siste, har du tatt restylane?
Nei, det har jeg ikke. Jeg har alltid hatt store lepper :-)

Hvor ser du deg selv om 10 år?
Om 10 år har jeg oppfylt mange av mine drømmer. Jeg har bodd i L.A, jeg har kjøpt meg leilighet og reist masse. Jeg har kanskje startet noe helt eget, som eget sminkemerke for eksempel? Jeg har nok fått barn da også vil jeg tro, men det vil mest sannsynlig være helt greit. Eller jeg vet ikke, det er vanskelig å si. 

Hvor mye har du fikset på kroppen din?
Jeg har kun operert puppene mine, alt annet er naturlig. 

Kan du og Andrea lage flere videoer sammen?
Absolutt. Vi tenkte å komme med en ny der vi avslører hemmelighetene til hverandre. Har dere noen andre forslag?

Hvilke tre sminkeprodukter kunne du aldri klart deg uten?
Hmm, godt spørsmål. Contour-stick fra NYX, Foundation min og Dip Brow Pomade fra Anastasia (ANBEFALES).

Hvilken eyeliner bruker du?
Denne fra Isadora

Hva synes du egentlig om praken til Andrea og de?
Først så ble jeg veldig forbanna. Rett og slett for at jeg ble livredd, og det var helt jævlig å komme hjem å finne Andrea "død". Jeg er aldri langsint, så det tok bare noen minutter før humøret var på topp igjen. Kanskje ikke den beste praken, men man kan ikke tenke over alt hele tiden. De var usikker på om de skulle gjøre det pga Utøya, og de kom frem til at det gikk greit. Jeg overlevde jo, så ingen skade skjedd :-)

Hva er det beste og verste som har skjedd i livet ditt?
Det beste må være Side2 kontrakten og bloggen, faen så takknemlig jeg er <3 Det verste er helt klart at pappa er død. 

Hva skjer med kollektivet? Skal du og Morten flytte sammen?
Morten og jeg har ikke snakket om å flytte sammen, og det er heller ikke noe som kommer til å skje i nærmeste fremtid. Jeg er så takknemlig for at jeg bor sammen med Andrea. Jeg trives veldig godt sammen med henne. Kunne ikke vært mer fornøyd med valget av roomie :-)

Har du møtt Kevin i det siste?
Nei, dessverre. Kevin har fått seg jobb på Stord, noe som gjør at han aldri er i Oslo mer. KOM PÅ BESØK. Jeg savner deg og rotet ditt. 

Hvor i Oslo bor du?
Bor mellom Grunerløkka og Sentrum. Litt spesielt nabolag, men trives veldig godt. 

Er det noen fra PH du ikke har kontakt med?
Alle utenom Martine Lunde, Morten, Aleks, Andrea og Martine Johansen.

Er du kristen?
Nei, jeg tror ikke på religion. 

Hvilket flyselskap synes du er best?
Kun for at jeg er redd for å fly, og er skikkelig skeptisk til utenlandske flyselskaper må jeg si Norwegian. Jeg eeelsker Norwergian <3 hvorfor klager alle? Det er et lavprisselskap, så man får det man betaler for. Skal jeg nevne noen andre flyselskaper så er det Emirates, Thai airways, Qatar, og Aeroflot som jeg er veldig fornøyd med. Det er en av få utenlandske jeg tør å fly med hehe. 

Hva er den beste månedslønnen du har fått?
150.000kr.

Bruker du mye penger på shopping?
Njæ, ikke noe mer en gjennomsnittet? Jeg shopper ikke sååå mye egentlig, men et plagg her og der om jeg synes det er fint.

Hva synes du om de andre toppbloggerne? 
Jeg har kun møtt Isabel, Pilotfrue (Juliane) og Martine Lunde av de som ligger på topp. Jeg synes alle disse jentene er helt fantastiske. Pilotfrue virker litt tøff på bloggen, så jeg var veldig spent på å møte henne. Både hun og Ulrik er veldig herlige mennesker. Liker de godt :-) Når det gjelder de andre jeg ikke har møtt så er det ingen jeg har noe imot. Synes egentlig vi er en veldig fin gjeng som ligger på toppen, kunne godt tenkt meg å blitt kjent med alle sammen. 

Du sier du har godt kontakt med moren din, men hvorfor er du aldri med henne? Du bor ikke så langt unna.
Det siste halvåret har vært veldig krevende for min del, så jeg har rett og slett ikke hatt tid til noen rundt meg. Det vil uansett ikke si at jeg ikke har god kontakt med mamma, for det har jeg. Hun er et av de viktigste menneskene i livet mitt :-)

SMOOTHIE-CHALLENGE

Beklager at dette har tatt så lang tid, men ingen av oss hadde lyst til å gjøre denne challengen. Vi håpet at om vi ikke sa noe om det, ville dere glemme det. Er det en ting jeg har lært på min tid som blogger, så er det at man ALLTID må fullføre det man skriver på bloggen. Dere husker seriøst alt, haha. På grunn av dere har jeg drukket kattemat, så tusen takk <3 Morten holdt også på å spy av sin smoothie, så her har dere skikkelig underholdning. 

Trykk på bildet for å komme til videoen <3 Husk å følg min Youtube-kanal HER og Morten sin HER

VI SKAL REISE TIL...


Genser - mamma <3 // Sko - Nelly

WOW, for et engasjement folkens. Det er så utrolig morsomt å gjøre ting som dette, for jeg elsker å se at dere engasjerer dere SÅ mye. Jeg setter veldig pris på leserne mine, og vil derfor vise dere det ved å ha konkurranser som dette i ny og ne. Det morsomste var at etter 447 kommentarer så var det bare et fåtall som klarte å gjette hvor vi skal reise. Jeg skal trekke vinneren i løpet av kvelden, så følg med på Snapchat (sofieeec) eller mailen din om du skrev det i kommentarfeltet) 

Jeg ble sjokkert over meg selv, for dette var et sted jeg først ikke kunne tenkt meg å dra. Ikke for at jeg ikke liker byen, men for at jeg er så lei av å reise i Europa. Jeg har så lyst å utforske Asia, Australia og USA mer. Jeg elsker å reise langt langt vekk, så jeg så derfor ikke for meg at jeg kom til å bestille flybilletter til.... PARIS. Vi satt å så på flybilletter, så dukket plutselig en reklame over hoteller i Paris opp. Jeg har alltid hatt lyst å reise dit, det ser jo veldig fint og romantisk ut. Jeg spurte derfor Morten om han ønsket å være med meg til Paris, og noen minutter senere var billettene bestilt. Jeg vet ikke hvorfor jeg er så negativ til Europa, det er vel bare for at jeg ønsker å oppleve noe nytt. Jeg vil oppleve safari, ørken, ny mat og nye mennesker. Paris er likevel en god erstatning, så jeg skal ikke klage. 

Det er bare 9 dager til vi reiser, så jeg vil veldig gjerne ha tips til Dubai og Paris. Hoteller, attraksjoner og restauranter. Takk på forhånd ♥

HVORFOR KLIKKER DU NÅR KLÆRNE IKKE PASSER?

Jeg er så lei av å lese " jeg har valker og er lykkelig" og " bra du ikke er sånn Instagram-tynn" "jeg elsker at du ikke er kjempe tynn selv om du har en stor blogg". HVA SÅ OM JEG HADDE VÆRT KJEMPETYNN? Jeg er så forbanna lei av at vi skal mase om kroppsstørrelser hele tiden, både i og utenfor butikken.

Jeg er lei av å lese artikler der folk kjefter på kleskjeder for at de ikke passer inn i størrelse medium og må gå opp til en large eller ekstra large. Den siste tiden har vi fått høre at journalister og bloggere er sinte fordi de ikke finner klær i den størrelsen de mener de bør ha i norske kjedebutikker. Ut av dette skapes visstnok et kroppspress, fordi de mener at størrelsene ikke stemmer med virkeligheten. En størrelse medium er ikke alltid en størrelse medium, fordi kleskjedene opererer med ulike størrelsesskalaer per i dag. Noen ganger må man opp, noen ganger må man ned. Temmelig normalt, spør du meg. Så: Unnskyld meg, hvem skaper egentlig presset? Er det dere som konstant klager på hvordan kroppen deres ser ut og er misfornøyde, eller er det kleskjedene som produserer klærne? Jeg har mange ganger opplevd å gå opp en størrelse i enkelte plagg. Likevel har jeg ikke gått ut i media og kjeftet av den grunn. Noen plagg er mindre i størrelsen, andre er større, og alle klær kan ikke passe alle. Hvorfor er det ingen som klikker når det går den andre veien? Hvorfor skaper ikke butikkene kroppspress når de lager en t-skjorte i størrelse small som egentlig kunne passet en person i størrelse medium?

Selvsagt er det kjipt når man ikke finner klær som man selv føler passer. Det er vondt å føle at man ikke passer inn. Men bør noe så idiotisk som en størrelse på et klesplagg vippe deg fullstendig av pinnen? Jeg mener nei. Selvfølgelig er det ikke kult å føle at man er "jævlig feit", men det er faen ikke kult å føle at man er " jævlig tynn" heller. Jeg gikk i klasse med ei jente som daglig fikk høre dette. Hun var veldig tynn, og vet dere hva hun også var? Knust. Hun gråt til meg nesten hver eneste dag for at hun desperat prøvde å legge på seg på grunn av alle kommentarene hun fikk. Hun følte seg helt jævlig på grunn av mennesker som rakket ned på kroppen hennes. Hun var så lei av å få kommentarer som "æsj, så tynn du er" eller " du ser ut som et skjelett". Hvorfor er dette OK å si til noen, men ikke " du ser ut som en flodhest?" Begge setningene er like sårende og absolutt ikke greit å si til et annet menneske.

Det er så vidt lov til å snakke om trening og sunt kosthold på grunn av at noen kan føle på kroppspresset, men skaper vi ikke press med å konstant snakker om kropp uansett? Jeg har ALDRI vært så opptatt av kroppen min, men det er kanskje ikke så rart når det alltid er noen som er ute i media for å fortelle hva som er OK og ikke.

LET'S TALK ABOUT SEX // ONE NIGHT STAND

Vi har enten vært der selv, eller hatt noen venner som man har hentet dagen derpå med håret til alle kanter og høyhælene i hånda. Det er ikke uvanlig i dagens samfunn at jentene sprer beina mens guttene løper desperat etter. Jeg lurer virkelig på hva som hadde skjedd om vi hadde holdt på som dette for flere tiår siden, det hadde vært litt moro å vite. Det er vel ingen hemmelighet at det enda henger igjen, for jenter som har sex med gutter på byen får lett kallenavnet hore. Hva skjer med guttene? De er helten, selvfølgelig. Det er jo veldig sjarmerende med en gutt som har hatt sex med alle venninnene dine, så for all del girls, enjoy. 

Er det virkelig sånn at man kan kalle en jente for en "hore" på grunn av at hun har sex med gutter som ikke er kjæresten? NEI NEI NEI. En hore eller rettere sagt prostituert en noen som selger seksuelle tjenester for penger. Dere kan lese mer om det HER, om du fortsatt kaller noen for hore på grunn av antall sexpartnere. Jeg har aldri vært spesielt fan av one night stand. Det er ikke for at jeg har vært redd for å bli stemplet eller hva andre skal tenke om meg, det er rett og slett for at jeg synes det er drit kleint. De få gangene jeg har gjort det har jeg alltid hatt lyst til å synke under jorda dagen etter, for hva sier du egentlig til et menneske du bare har en ting til felles med? "Hei hei, bra sex i går". Det er jo egentlig bare løgn, for jeg har aldri hatt en bra one night stand før. 

Hvorfor er det egentlig sånn at vi ender opp med one night stand? Er det bekreftelsen eller behovet, eller kanskje litt begge deler? Personlig har det vært behovet for min del, og kanskje litt bekreftelse. Det er jo alltid fint å vite at noen vil ha deg, er det ikke? Det kan jo også være det at man møter noen man synes er attraktiv og hyggelig, og da er det vel ikke så rart å ønske noe mer med denne personen? Jeg har aldri forstått meg på mennesker som hater på de som velger å ha sex med ukjente, for hva er egentlig problemet? Hvorfor skal vi bry oss om hva andre velger å gjøre med sitt liv og sin kropp? Det er nesten litt fascinerende å se hvor mye tid og energi enkelte bruker på å bry seg om andre, det må være slitsomt. Til syvende og sist så er jo sex bare sex? 

Det er jo heller ikke alle som ønsker noe seriøst eller å binde seg til et annet menneske, så hvorfor skal de dømmes for å utfylle sine behov på lik linje med oss som har kjæreste? Jeg kjenner mange som ikke ønsker et forhold, og er det ikke da veldig feil å dømme de for at de kanskje finner noen etter byen natt til søndag? eller på tinder? Jeg synes det er helt utrolig at vi enda dømmer folk etter hva de velger å gjøre på privaten. Man er like mye verdt om man har hatt sex med 4 eller 100, så vær så snill på legg de holdningene fra 1950 på hylla. 

Jeg har bare et lite spørsmål, for det er utrolig variert hvordan vi mennesker definerer et one night stand. Jeg mener det er når du har sex med en person bare en gang, og kanskje aldri snakker med h*n igjen. Hva mener du?

JEG LYVER PÅ BLOGGEN

"I morgen når jeg våkner skal jeg ha verdens beste dag". Dere vet at så lite som å endre tankegang før du legger deg har veldig mye å si for hvordan dagen din blir? Bare det å innstille seg på at "I morgen skal bli en utrolig bra dag" kan gjøre dagen din så utrolig mye bedre. Alt handler om innstilling og tankegang. Forteller du deg selv at du kommer til å få en dårlig dag, så skal jeg love deg du vil få det også. En positiv innstilling kan hjelpe oss så mye mer enn hva vi selv tror. Try it.

Men.. hva gjør man når man innstiller seg på en god dag, men likevel våkner opp å føler seg dritt? Det første jeg gjorde var å avlyse møtet mitt med Nrk, for jeg følte meg veldig syk. Senere viser det seg at jeg ikke er syk, det er bare alt annet. Jeg er lei meg, sint og frustrert. Jeg er sliten. De siste ukene har vært veldig tøffe for min del, likevel virker livet mitt så perfekt på bloggen. Jeg skal snart reise bort i 3 uker. Jeg skal til Dubai, jeg skal shoppe, spise god mat og nyte livet. Jeg reiser sammen med kjæresten min. Jeg er ofte ute å spiser og henger med venner. Jeg er på møter og tar outfit-bilder.

Fra utsiden så virker livet mitt så perfekt, men på innsiden er det ikke sånn. Jeg lyver til dere om jeg sier noe annet, men det er jo akkurat det jeg har gjort de siste ukene. Når jeg er så sårbar som det jeg er nå, er det lettere å lyve. Det er lettere å snakke om Dubai og reising, enn hvordan livet egentlig er. Jeg har også innsett et par ting de siste dagene som har gjort hele situasjonen enda verre. Jeg vet jeg snakker mye i koder nå, men jeg skal fortelle dere alt veldig snart. Jeg tror jeg bare må mote meg opp til å snakke om det som gjør mest vondt. 

DET INGEN HADDE FORVENTET

Gjett om bloggen skal bli oppdatert med masse kule reisebilder <3

Som dere kanskje så på Snapchat (sofieeec) så bestilte vi reisen videre fra Dubai i går. Jeg er ganske overrasket over reisemålet, for det er ikke noe vi har snakket om før. Alt ble egentlig veldig spontant, og det var kanskje ikke helt det jeg hadde sett for meg. Jeg tror dere kommer til å bli sjokkert når dere ser hvor vi har ender opp, for jeg vet med sikkerhet at dette ikke var noe dere hadde sett for dere heller. Det er nå bare litt over en uke til vi reiser til Dubai, der vi skal være i 10 dager før vi reiser videre. Vi har ikke bestilt hotell noen av stedene vi skal til, så det må vi absolutt gjøre i kveld. Det er veldig typisk Morten og meg å utsette helt til siste liten, dere ser jo bare hvor lang tid vi brukte på å bestille flybilletter.  

I dag når jeg våknet følte jeg meg som dritt, og jeg forsto etterhvert at jeg har blitt litt syk i løpet av natten. Det som er litt kleint å innrømme er at jeg skal på trening nå... Når jeg først kommer meg inn i gode treningsrutiner klarer jeg ikke å holde meg unna, det er egentlig bare veldig irriterende. Jeg har nesten ikke stemme, og snørret renner ut av nesen min (sorry to much information), men så ille er det faktisk. Når jeg drev med Bikini fitness var jeg inne i min verste periode, og da trente jeg faktisk med feber. Det kunne jeg ALDRI gjort nå. Jeg er fortsatt litt gal, men ikke så gal. Nå må jeg løpe, for Martine L eller rettere sagt "uvenn" kommer på besøk. Vi snakkes <3


Jeg tenkte å ha en liten gjettekonkurranse, så jeg sender derfor en liten pakke i posten til den første som klarer å gjette hvor vi skal reise. Et lite hint!! Tenk at det er HELT uforventet. Dere kan derfor stryke Singapore, for det var egentlig dit vi hadde tenkt å reise. Lykke til <3

MIN DAG GJENNOM SNAPCHAT-FILTER

Dette er sånn jeg ser ut når jeg våkner. Er alltid godt humør når jeg står opp ;-) Hadde aldri trodd jeg skulle være slik en gladlask med bare 4 timer søvn. 

Skulle ta en nydelig selfie av meg, og ble helt seriøst veldig fornøyd. Det eneste kjipe var at jeg oppdaget at jeg hadde noe mellom tennene, fint jeg bare hadde gått ute i flere timer med en sort prikk på tanna mi :-) Snapchat reddet meg igjen

Dette er meg + fjortisfilter før powernapen min. Mye vits å snu døgnet når man snart er på vei til å sovne på sofaen

Hadde jeg ikke brukt linser ville jeg seriøst sett sånn her ut. Er det en person som ikke kler briller så er det meg, hehe. Jeg ser ut som en dame på 80 + som akkurat har tatt ut pensjonen for å reise til Gran Canaria. Synd jeg ikke kler briller, for herreguuud så fint det er. 

Jeg kjemper en hard kamp mot søvnen, derfor tar jeg sikkert 100 selfies med denne coole capsen. Sorry venna som ble spammet av meg. 

Hvorfor ikke tenke på restylane for å holde seg våken. Med dette filteret trenger jeg ikke å legge ut #spons på et bilde av meg og sykepleieren. Nå kan jeg ha de perfekte leppene for resten av livet, wiihii <3 Hahah not, ler meg ihjel av dette filteret. Disser Snapchat noen eller hva skjer?

Dette er ca 5 minutter før jeg sovner

Alltid ønsket meg lilla skjegg, so why not.

Dette er meg etter en 20-minutters lang powernap. Hadde det ikke vært for filteret ville dere sett hvordan jeg egentlig så ut

Dette hundefilteret reddet meg ikke for Rema posene som dukket opp under øyet mitt etter en powernap. Liker nummer en bedre. 

Måtte bare tilføye en detalj på dette filteret

Det er akkurat sånn her jeg kommer til å se ut om 40 år. Jeg gleder meg <3 Bestemor Sofie. Følger dere enda bloggen min LOVER jeg at jeg skal invitere dere på kjeks og saft. Eller.. sånn som samfunnet utvikler seg inviterer jeg vel 14-åringene på Vodka Red Bull og hasj brownies. 

Litt kjærlighet fra meg til deg <3 <3 <3 

Dette filteret.... Skam dere Snapchat for å noen gang ha laget et så kleint filter. Jeg måtte bare ta det med for å fortelle dere hvor sterkt jeg misliker akkurat dette filteret. Jeg dør innvendig hver gang jeg ser noen bruke det. 

BILDENE SOM HAVNET I PAPIRKURVEN

Jeg tenkte jeg skulle vise dere forskjellen på bildene som jeg legger ut på bloggen, og de jeg ikke er fornøyd med. Jeg liker ikke å ha masse bilder på pcen, så de havner alltid i papirkurven om jeg ikke redigerer de for å legge de ut. Dere kan se innlegget HER med bildene som kom på bloggen, så kan dere se under hva jeg valgte å slette for at jeg ikke synes de var bra nok til å legges ut. 

Jeg innså nettopp hvor mange bilder som IKKE havnet på bloggen, faen så kritisk man er til seg selv noen ganger, haha. Jeg tror jeg skal ta meg en titt gjennom papirkurven å faktisk redigere noen av bildene på nytt.

RING 113

I går fikk jeg oppleve noe skikkelig ekkelt. Det er lenge siden jeg har vært så redd, og samtidig følt meg så hjelpesløs. Som dere kanskje så på Snapchat så hadde Marcus og co planlagt å pranke Morten og meg på grunn av IT filmen vi hadde vært å sett på kino. De dekket derfor Andrea i solbærsaft, som btw ser helt ut som blod. Om dere ikke tror meg så kan dere adde meg på Snapchat (sofieeec), så ser dere hvor ille det faktisk så ut. Vi kom inn i en mørk leilighet med en "død" Andrea som lå midt i et blodbad. Det rare var at Morten og jeg snakket om hvordan kroppen man reagerer i krisesituasjoner, der jeg fortalte at jeg stivner til. 

Aldri hadde jeg forventet at jeg skulle oppleve dette 10 minutter senere. Jeg stivnet til å ble stående i gangen å stirre på det jeg trodde var en død Andrea. Det eneste jeg klarte å si var "HÆ?". Jeg løpte ikke bort for å sjekke puls eller hva som hadde skjedd, jeg sto bare der. Jeg håper virkelig jeg aldri må oppleve dette på ekte, for jeg kommer ikke til å klare å gjøre noe som helst. Det kan være at jeg stivnet til av synet, for sist jeg så noe lignende var 22.juli 2011. Det var så utrolig ekkelt at jeg tror ikke dere kan tenke dere til det engang. Tenk å komme hjem fra kino så finner du bestevenninnen din liggende død på stuegulvet. Det verste er jo når man ikke klarer å gjøre noe, og hadde det ikke vært for Morten som sa " ring 113", så tror jeg det hadde tatt lang tid før jeg hadde gjort det også. 

Helt ærlig så tror jeg kanskje ikke at jeg er den beste personen å dra sånne spøker på, men det gikk overraskende bra. Selv om jeg ble fly forbanna der og da, så var det på en måte godt å vite at jeg har kommet så langt i livet at jeg takler slike hendelser. Takler er kanskje feil ord å bruke, i og med at jeg ikke klarte å gjøre noe som helst. Jeg tror likevel dere forstår hva jeg mener. Jeg skal ærlig innrømme at jeg hatet praken deres, men de fikk meg til å innse at livet kanskje ikke er så kjipt som man alltid tror. Jeg har faktisk vært i et veldig godt humør i dag, rett og slett for at jeg innså at livet faktisk har gått videre etter 22.juli. 

Du kan også se alt som skjedde HER

DISSE TINDERDATENE MÅ DU DROPPE

Er jeg den eneste som aaaldri har møtt noen fra Tinder?  De gangene jeg har hatt tinder har det kun vært for egen underholdning. Det er et eller annet med det å swipe til høyre eller venstre med en gjeng ukjente gutter som fascinerer og underholder meg. Det er jo spennende å se hva markedet har å by på, er det ikke? Selv om jeg ikke har møtt noen fra tinder, så har jeg likevel hatt en god del rare opplevelser. Jeg tenkte derfor å advarer dere for hva dere må styre unna når det kommer til Tinder. 

H*n har kun et bilde. Helt ærlig, hvem har kun et bilde av seg selv? Vi lever i 2017 der vi har mobiler og kamera tilgjengelig 24/7. Har du ingen av disse delene selv (som er svært usannsynlig btw), så har du garantert venner eller familie som har det. NOEN må ha et eller annet bilde av deg, slik at du kan legge ut flere bilder enn det ene som ble tatt på fotballtrening i 2013. Man skal selvfølgelig ikke dømme etter utseendet (selv om det er det de fleste gjør helt til man faktisk blir kjent), men da må du heller ikke legge ut det ene bildet du ble dødsfornøyd med for fire år siden. 

H*n superliker. Dette er nok kun for at jeg er født og oppvokst i Norge, men superlike er kjempe kleint. Superlike minner meg om disse desperate guttene som ikke tar et nei for et nei på byen. De som klenger på deg hele kvelden, og nekter å innse at du faktisk ikke er interessert. Uansett hvor kjekk du er kan jeg love deg at jeg ALDRI ville likt deg tilbake om du ga meg en superlike, hehe <3 NOO til superlike. 

H*n har KUN bilder av kroppen sin. Jaja greit, du har en fin kropp. Må du likevel vise den på ALLE bildene? Det er ekstremt usjarmerende med gutter som elsker kroppen sin over alt på jord. Disse som kysser bicepsene sine og faktisk mener det.. Jeg forstår at du har jobbet mye med å ha den kroppen du har, men du trenger likevel ikke å spamme hele Tinder med den. Jeg personlig kunne aldri datet en skikkelig treningsfreak. Da mener jeg ikke de som er opptatt av sunt kosthold og trening, men de som skal kommentere ALT man spiser og gjør. Jeg var med en sånn gutt engang, i noen dager vel å merke. Han kommenterte at jeg spiste TO SJOKOLADEBITER. Det er min kropp, og om jeg vil spise godteri så gjør jeg det. TAKK FOR MEG :-D

H*n sender penisbilder. Jeg er vel ikke alene med å få denne " hva heter du på Snapchat?", så 5 minutter senere har du allerede sett penisen hans. Hva får deg til å tro at noen vil se penisen din etter 5 minutter? Det er utrolig usjarmerende med gutter som sender bilder av tissen sin uten at du har spurt. HVA får deg til å tro at jenter elsker å åpne en Snapchat med masse penis??? Hahah, nei takk. Personlig kunne jeg aldri vært sammen med en gutt som tror det er normalt å sende bilde av sin mest personlig eiendel til hvem som helst. 

H*n maser. ÅÅÅÅH, dette gjelder ikke bare gutter, men mennesker generelt. Jeg takler ikke folk som maser, HVORFOR MASER DU? Jeg svarer når jeg har tid, så vær så snill å slapp av. "Hei, hvorfor svarer du ikke?, Jeg skrev til deg for 5 minutter siden, halloo?? Er du sur??? HALLO?". Hva er det med enkelte mennesker? Hva får noen til å tro at det er normalt å spamme et menneske man ikke kjenner, på grunn av at de ikke svarer deg med en gang? Begynner du sånn kan jeg love deg at jeg ikke svarer. Tenk hvordan det er å være sammen med et menneske som stresser over at noen de ikke kjenner svarer på 5 minutter. Nei takk, ikke noe for meg. 

H*n sier at han er forelsket og elsker deg. Det har skjedd to ganger at noen jeg bare har snakket med i sånn 2-3 uker, uten å møttes har sagt at de er forelsket i meg og at de ELSKER meg. Jeg kan love deg at jeg sluttet å snakke med disse to, for det var bare skummelt. Selvfølgelig kan man bli betatt av et menneske man ikke har møtt før, men forelsket etter to uker? Eller bare det at du sier du ELSKER noen etter to uker? Det er bare creepy. Hva føler du etter en måned da? 

Han har med vennegjengen og gullkjede på bildet. Trenger jeg egentlig å si så mye? Jeg skal si ifra om jeg noen gang føler for å date en wannabe gangster/rapper i fremtiden. Jeg hadde heller tatt 50 cent enn Harald yoyo med vennene sine. 

ENDRER MEG FOR REISEN TIL L.A

Det har tatt tid å komme i treningsrutiner igjen etter Mexico. Det tok meg faktisk 6 måneder før jeg klarte å komme meg tilbake til mine normale rutiner. Hva er egentlig motivasjon bak dette? Jo, det er at jeg skal reise til Los Angeles. Miljøet og utelivet i L.A godtar deg ikke om du ikke er perfekt, og det har selvfølgelig påvirket meg. Jeg er redd for å være den som får beskjed av vakten at jeg ikke kommer inn, og har derfor begynt å jobbe med formen min. Ikke for å slanke meg, men rett og slett for å stramme opp det som har forfalt litt etter 6 måneder med fyll og usunn mat. Miljøet i L.A fikk meg til å føle meg som dritt sist jeg var der, og jeg har derfor bestemt meg for å gjøre noe med det. 

Det er egentlig sykt å tenke på hvor påvirket man blir, og det er litt morsomt at dere lesere tror at mange av oss bloggere ikke kan ha dårlig selvtillit og kan ha komplekser med ting vi også. Problemer er bare at vi ikke kan fortelle det, for da er vi dårlige forbilder. Jeg får bare være et dårlig forbilde da, for når alt kommer til alt så er jeg bare ærlig. Hvorfor oppsøker jeg et miljø som får meg til å føle meg som dritt? Jeg vet egentlig ikke. Det gir meg på en måte en form for aksept, samtidig som det får meg til å ville ha mer. Hvorfor tar jeg ikke bare avstand? For utelivet i L.A er virkelig noe av det beste jeg har opplevd. De 10 dagene jeg var i L.A var de 10 beste dagene, selv om jeg følte meg som dritt 50% av tiden. Gir det mening? Sikkert ikke.

Jeg fikk derfor motivasjon til å begynne å trene og spise sunt igjen. Jeg reiser ikke før om 5 måneder, men likevel sitter jeg her å stresser. Jeg skjønner selv hvor syk denne verden jeg oppsøker er, og hvor utrolig teit det er at jeg lar meg påvirke så hardt. Til syvende å sist så er jeg bare et menneske jeg også, så det er kanskje ikke så unormalt. 

VÅR STØRSTE ULIKHET

Klokken er snart 11.00, og jeg skulle egentlig ha vært ferdig på trening for lenge siden. Hva skjedde? Jeg la meg klokken 22.00, helt til Morten kom over å holdt meg våken til 02.00. Er det noe jeg IKKE liker med Morten så er det døgnrytmen hans, den er helt jævlig haha. Han sover til 12.00-13.00, så legger han seg ikke før 02.00-03.00 Jeg liker å legge meg tidlig og stå opp tidlig. Dette er kanskje den største forskjellen mellom oss to, det eneste er at vi alltid følger hans døgnrytme å ikke min. Jeg tror Morten hadde hatt godt av å begynne å studere, sånn at han måtte stå opp tidlig hver eneste dag <3 hehe

Nå skal jeg snart på møte med Side2, igjen. Jeg var der i går også som dere kanskje vet. Etter møtet skal Morten og jeg ha en liten photoshoot før vi skal på trening. I dag har vi faktisk planlagt å dra ut å spise på Døgnvill som jeg har hørt så mye bra om, før vi skal å se IT. Vi skal også bestemme vår siste reiserute, skal jeg dele reisen vår på bloggen eller ikke? Eventuelt noen tips til hvor man fikser de billige flybillettene og hotellene? Vi snakkes senere dere <3

HADDE DERE GODTATT MEG?

Hva hadde skjedd om 14 år gamle Sofie, hadde vært 14 år i 2017 og ikke 2010? Hadde dere godtatt meg uten perfekte bryn og contouring? Ville jeg vært bra nok selv om jeg ikke hadde møtt opp i skolen med min nye Mac og Louis Vuitton veske. Hadde det vært OK at bryna mine ikke hadde sett ut som Kylie Jenner sine? Hadde det vært greit å ikke trene, for å så la være å legge ut bilde av den perfekte kroppen iført Calvin Klein undertøy på Instagram? Hadde det vært OK å ikke hatt en familie som hadde råd til å ta meg med på masse ferier hver eneste sommer, slik at jeg kunne legge ut et bilde på Instagram som gjorde feeden min perfekt. Hadde det vært OK å bare vært meg?

Jeg synes oppriktig synd på dere som må vokse opp å føle på dette presset hver eneste dag. Press har alltid eksistert, men ikke på denne ekstreme måten. Livet skal være så perfekt. Eller, det trenger ikke å være perfekt, men det MÅ likevel se sånn ut på Instagram. Det er viktig å kunne skryte av sminken sin og de perfekte brynene. ENDELIG kan du legge ut bilde av eyeliner din du brukte godt over en time på. Til slutt fikk du maset deg til en Louis Vuitton veske til 14.000kr, for en helt vanlig fra H&M er ikke bra nok. Det er så forbanna skummelt å skille seg ut, så man gjør alt for å være akkurat som alle andre. Er det ikke kjedelig? Hvorfor har verden blitt sånn at 14 år gamle Sofie ikke hadde vært bra nok? Kun for at hun ikke hadde hatt de perfekte brynene? Helt ærlig, hadde dere godtatt meg? 

UKENS KJØLESKAP

Det er veldig lenge siden jeg hadde et slikt innlegg, så jeg tenkte det var på tide å vise dere hva jeg har handlet. Jeg har tradisjon med å handle hver eneste mandag, da jeg elsker å ha det unnagjort i starten av uken. Jeg pleier også å kjøpe alt jeg trenger for hele uken, selv om jeg alltid må løpe noen småturer på butikken likevel. Livet som ubesluttsom er absolutt ikke bare bare. Grunnen til at jeg prøver å kun handle en gang i uken er rett og slett for å spare penger. Jeg kjøper alltid noe helt unødvendig om jeg drar på butikken flere ganger i uken. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste? hehe. Jeg kjøper forresten nesten ALT på Rema 1000, rett og slett for å spare penger. Et lite tips bare, dere kan spare mye penger av å bytte butikk :-)

Ut i fra kjøleskapet mitt å dømme ser dere kanskje at jeg har vært i Sverige, Nocco og Pepsi Max <3 Utenom det har jeg handlet mye frukt og grønnsaker, STANDAR. Så har jeg også kjøpt inn til verdens beste kyllingpizza. Noen som vil ha oppskriften? Utenom det går det i mye vegetar mat, disse produktene har jeg allerede vist dere hundre ganger på Snapchat (sofieeec). Jeg kjøper alt av vegetarmat på Coop, da de har det aller beste utvalget. Jeg har også handlet inn mye yoghurt som jeg kan ha i smoothien min og hundemat til Celine. Jeg har ikke handlet masse Ketchup selv om det ser sånn ut, haha. Dette er etter alle gangen Andrea og jeg dro i parken for å grille i sommer. Hva pleier du å ha i kjøleskapet?

I DAG SKAL JEG..

♥ Egentlig skulle jeg stå opp klokken 07.00, men jeg våknet selvfølgelig ikke før 10.00

♥ Spise en god og næringsrik frokost. Det blir mest sannsynlig bare en smoothie as always, jeg har ikke matlyst på morgenen. 

♥ Skulle egentlig vært på trening før klokken 10.00, men jeg sitter enda i sofaen uten å ha kledd på meg eller spist. Tror kanskje jeg venter til klokken 12.00

♥ Andrea og jeg skal ta bilder i dag, det er derfor viktig å sminke seg ekstra etter jeg har vært på trening. Tenker kanskje å krølle håret, eller skal jeg gå for en litt laid back stil? De siste månedene har jeg blitt fan av L.A style som jeg kaller det. Hettegenser, joggis og caps. Det er egentlig såå kult. 

♥ Klokken 15.00 skal Andrea og jeg  i møte med Side2. Kanskje de skal si opp oss begge? :-( Hehe neida, vi skal ha oppfølgning som er heelt normalt. 

♥ Jeg må seriøst ta sol, skal ikke reise til varmere strøk å være helt hvit.

♥ Vi har kun bestilt en flybillett et sted, så i dag må vi virkelig finne ut hvor vi skal avslutte reisen vår. Det er under 2 uker til vi reiser, kanskje på tide å begynne å gjøre noe ? 

♥ Når vi først er inne på det at vi reiser om 2 uker, hva med hotell? Dette tror jeg må være den første reisen alt er så uorganisert. Vi har ingenting på plass, men det er vel egentlig bare en liten sjarm over det. Vi har funnet et hotell vi begge elsker, men skal vi virkelig bruke 32.000 på en uke bare på et hotell? Tenk så mye vi kunne shoppet for det istedenfor. 

♥ Jeg må virkelig jobbe med bloggen å skrive et par GODE blogginnlegg. Jeg har kommet inn i en veldig dårlig rutine den siste tiden, noe jeg merker utrolig godt selv. Dere må gjerne komme med ønsker til blogginnlegg om dere har det, det hadde vært mye til hjelp <3 

♥ Når jeg har fått gjort unna alle mine gjøremål skal jeg helt klart bruke resten av kvelden til å se Kardashians <3 

♥ Klokken 23.00 skal jeg være i seng, VIKTIG MED EN GOD DØGNRYTME!

AQA MED MORTEN

Er det noen gang kleint mellom dere?
Det kan være ganske kleint de få gangene vi krangler. Begge er veldig sta, så istedenfor å si unnskyld så har vi klein stillhet i et par timer før det gir seg. 

Vil dere ha barn?
Det er ikke noe vi har snakket om, så for øyeblikket er det helt uaktuelt. Som dere kanskje vet har ikke jeg så lyst på barn, men vi får se hva fremtiden bringer. 

Hva fikk deg til å falle for Sofie?
Jeg falt for Sofie inne på hotellet. Det måtte vært bare måten hun er på. Elsker personligheten hennes. Hun virker bare så trygg på alt hun gjør og tar veldig godt vare på meg, noe jeg setter utrolig stor pris på! Hun er den herlige personen jeg har møtt. Ser fram til alt vi skal gjør sammen.

Hva gjør dere mest sjalu?
Sofie: Det er vel ingen hemmelighet at Morten får mye oppmerksomhet fra jenter, så om mange ukjente jenter klenger på han kan jeg selvfølgelig kjenne på det. Det skal faktisk mye til for at jeg blir sjalu, så godt spørsmål egentlig. 
Morten: Det som gjør meg mest sjalu må være alle de guttene som vil ha henne. De som kommer bort til henne på byen osv. Hun er hyggelig med alle så sier aldri nei til prat.

Krangler dere mye?
Vi krangler faktisk veldig sjeldent, noe som er veldig deilig. Jeg tror jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger vi har kranglet i løpet av forholdet vårt. 

Har dere vurdert å gjøre det slutt?
Helt i starten var vi veldig usikker på om vi skulle orke å ha et "media forhold" så ja. 

Hva er det verste med Sofie?
Det verste må være at bloggen tar veldig mye tid, noe jeg likevel forstår.

Hvordan er Morten når han er full?
Irriterende... Haha neida. Morten er ganske lik seg selv egentlig, det er veldig sjeldent man merker på han at han er full. Han er jo litt tilbakeholden type, så han blir mer utadvendt når han er full. 

Hva er fremtidsplanene deres?
Reise så mye vi bare kan. Det er bare å følge med på bloggen og Youtube, vi skal bli en skikkelig reiseblogg <3

Hva hadde dere gjort nå om dere ikke hadde vært med på PH?
Sofie: Ikke vært kjærester i alle fall, hehe. Jeg ville nok bodd i Trondheim enda, og jobbet i hjemmesykepleien. Så ville jeg reist de gangene jeg hadde hatt mulighet. 
Morten: 

Når ble dere sammen?
Ingen av oss vet når vi ble sammen, det bare skjedde. Vi begge er enige at det skjedde mellom april-mai engang :-)

Tre fun facts om hverandre
Morten snakker KONSTANT babyspråk. 
Han klarer ikke å stå opp før klokken 11, for han er alt for trøtt stakkars ://
Morten er utrolig flink til å ta bilder og filme. Han er også kjempe god til å redigere.

Sofie er livredd for fly, men veldig lyst til å hoppene fallskjerm, Hmm! Make sense
Sofie hater tær over alt på jord! Hvis man kaster sokker eller er borti henne med tærne er hun nesten på gråten! Elsker plage henne med akkurat det, er nesten blitt hobbyen min

Føreste gang siden Mars vil Sofie ligge på venstresiden av sengen. Har alltid vært sånn at hun skulle absolutt ligge til høyre, men i de siste dagene har vi byttet. veldig deilig.

Er det sant at Morten ikke liker at du blogger?
Hver gang Morten har skrevet et innlegg på denne bloggen så er han bare seg selv. Det vil si at han tuller ekstremt mye, haha. Han klarer ikke å skrive et seriøst innlegg, så derfor blir resultatet som så. Det er nok noe med bloggingen han irriterer seg over, men ikke så mye som han ga uttrykk for i innlegget han skrev HER. 

Hvor lenge har dere vært sammen?
4-5 måneder :-)

Hva er det beste med å være sammen med Morten?
Vi har det så utrolig morsomt sammen. Han er som en bestevenn for meg, selv om han er kjæresten min. Vi har et veldig vennskapelig forhold, om jeg kan kalle det det? Det høres kanskje rart ut, men jeg har det like morsomt med han som jeg har med vennene mine. Jeg føler mange har et sånt forhold der de er skikkelig kjærester, og har et forhold til kjæresten og et til vennene sine. Vi har det selvfølgelig vi også, men jeg bare føler at han er bestevennen min også. Kompliserte greier. 

Hvor høy er du?
Jeg er 172cm :-)

WHAT TO DO ON A SUNDAY

Jeg møter alt for mange mennesker som misliker søndager, HVORDAN? Personlig er søndag min favorittdag. Det er mange som klager på at det er alt for lite å gjøre på grunn av at at alle butikkene er stengt, men trenger man virkelig å shoppe 7 dager i uken? I dag skal jeg ha på meg joggebuksa og hettegenseren i hele dag. Jeg skal se masse Kardashians og en dokumentar, så skal jeg lage pizza i kveld. Er dette en kjip dag? NEI. 

♥ Start dagen med å sove til våkner av deg selv. Med mindre jeg har noe jeg må rekke har jeg aldri alarm på søndager, det er min hviledag. 

♥ For meg som bor i Oslo er søndag en perfekt dag å gå en lang tur med Celine, hvorfor? Det er nesten ingen mennesker ute. Det er skikkelig digg å kunne komme seg ut i frisk luft etter å ha sovet lenge. Anbefales

♥ Dette er så typisk bloggertips, men se en serie eller en god film. Nå har jeg fått dilla på Kardashians igjen, så bare i dag har jeg nesten sett en halv sesong, hehe. Jeg ser Kardashians på TV2 Sumo. Jeg anbefaler også en film som heter Trade, den er sykt bra. Den lå ute på Netflix før, men er dessverre fjernet :-( Den handler om en jente som blir kidnappet i Mexico å ført over grensen til USA for å bli solgt. Dette er noe som skjer hveeer dag i den virkelige verden, så det er en utrolig trist, men lærerik film. 

♥ Spar kosen til søndag, og du vil starte en ny uke på best mulig vis. Jeg føler alle har en tradisjons med å kose seg på fredag og lørdag, why? Søndag er jo desidert den beste dagen, for da slipper du å ha lyst på godteri en hel helg. Jeg synes det er mye bedre å ha noe å glede seg til, enn å ha noe å angre på. Jeg hater alltid med selv om jeg spiser godteri på fredag, for da har jeg så lyst på det på søndag :-( I dag skal Morten og jeg spise pizza å kose oss, jeg gleder meg!

♥ Planlegg din neste reise. Søndag er seriøst den perfekte dagen til å planlegge og kanskje bestille en tur? Skal du reise neste sommer er det lurt å være tidlig ute for å få de beste tilbudene. Etter mye reising har jeg utrolig nok blitt veldig god til dette, kanskje jeg skal skrive et innlegg hvordan jeg bestiller og organiserer mine reiser? 

♥ Når man går på skole og kanskje har jobb er hverdagen ofte veldig travel, så hvorfor ikke bruke den beste dagen i uka på å invitere venner på middag? Jeg elsker å invitere vennene mine over til middag på søndag. God mat, venner og godteri? PERFEKT. 

♥ Før jeg fikk helt dilla på smoothie, som er det eneste jeg spiser til frokost for tiden, så lagde jeg meg alltid en god frokost på søndager. Jeg spiser aldri rundstykker i ukedagene, rett og slett for at jeg liker å kose meg med det på søndager. Hva er ikke bedre enn varme rundstykker, kokte egg og nutella? OMG. Selvfølgelig ikke sammen, men på hvert sitt rundstykke haha. 

♥ Før jeg fikk meg en blogg og en veldig varierende hverdag planla jeg aldri uken, nå gjør jeg alltid det. Hver søndag setter jeg meg ned å planlegger hele neste uke, sånn at jeg vet nøyaktig hva som skjer. Dette er alt avtaler med venner til jobb. Jeg er mester på å booke to møter samme tid og samme dag, bare spør vennene mine. Det har skjedd litt for ofte at folk har blitt sure på meg for at jeg har glemt en avtale, så avtalt noe annet. DERFOR noterer jeg ALLTID alt i kalenderen min nå :-)

HEI HADE


Genser - Zara // Bukse - Carlings 

I dag har jeg en sånn dag der jeg ikke har noe som helst på hjertet, utenom Kardashians. Jeg er sånn person som ikke kan begynne å se på Kardashians, for jeg blir hekta. Det er det eneste jeg klarer å tenke på, og jeg får bare mer og mer lyst til til å flytte. Er det noen der ute som vil flytte til Los Angeles sammen med meg? TA KONTAKT <3 I dag tenkte jeg at jeg bare skulle ha en helt avslappende dag, der jeg ikke skal gjøre noe som helst. Jeg skulle egentlig ha det i går, men det klarte jeg selvfølgelig ikke. I dag skal jeg presse meg, så jeg startet faktisk dagen med å sove helt til jeg våknet uten alarm. Litt krise for jeg sov til 12.00...

Vi har ENDELIG klart å bestemme oss hvor vi skal reise, men jeg tror faktisk jeg skal holde det hemmelig til vi kommer dit, hehe. Jeg tenkte forresten å ha en konkurranse som jeg tror kan være litt morsom. Når jeg har nådd 1000 liker på Facebook-siden min, så deler jeg ut et gavekort på 500kr på enten Bikbok, Volt eller Carlings til en heldig vinner. Du finner likesiden min HER. Følg meg gjerne på Snapchat også, der heter jeg Sofieeec <3

BLOGGERKJÆRESTE = DÅRLIG LIV

Sofie har blogget en stund nå, og etter noe måneder merker jeg at det er ting som irriterer meg med bloggingen.

-  Hun er alltid opptatt med bloggen. Hun har noen timer her og noen timer der, men kan aldri sette av en hel dag til å være med meg.

-  Nesten det eneste hun snakker om blogg, eller noe som har skjedd i bloggverden. (akkurat som jeg bryr meg).

-  Hun spør om jeg kan ta bilder av henne hele tiden, til og med i søvne. Ber meg sette på vekkeklokke og ta bilde av henne når hun sover, og klokken er 04:00.

-  Lite lesere = stress og dårlig humør.

-  Hun bruker mer tid på bloggen enn meg.

-  Jeg må ta swipe up 8 ganger om dagen på snap og insta.

-  Spør meg om bloggtips hver dag. 

-  Dreper snap og insta med swipe up.

-  Ber meg redigere bildene og videoene hennes, når jeg egentlig vil spise grøt og se på Skal Vi Danse.

( Ta dette innlegget med en klype salt ;-) )

VI KLARER IKKE Å BESTEMME OSS

Ååh, denne reisingen går faktisk alt annet enn planlagt. Morten og jeg er dessverre alt for lik til å være så lenge på ferie sammen, da vi bare vil gå lei av hverandre. Hahaa neidaa. Problemet er at vi begge er så utrolig ubesluttsom, så vi klarer ikke å bestemme oss hvor vi skal reise. Vi hadde bestemt oss for Dubai, Singapore og Thailand som jeg allerede har fortalt dere, helt til vi fikk vite at det er regntid i Thailand nå. Jeg googlet litt å fant ut at det er mye vind og regn i Phuket, noe som absolutt ikke frister. Vi klarte derfor ikke å bestille billettene dit når ingen av oss vil reise så langt for regn og vind. Vi vurderer å bytte reisemål til Australia istedenfor.. Morten er på vei hit nå, så nå har vi bestemt oss for at vi bare MÅ bestille. Det er bare to uker til vi skal reise, så det er virkelig på tide å få bestilt flybilletter et eller annet sted. Akkurat nå er Thailand helt utelukket dessverre. 

Jeg har forresten fått en del spørsmål om denne outfiten. Joggedressen kjøpte jeg på Urban i sommer, så jeg er derfor veldig usikker på om de enda har den. Det kan godt være dere finner den i nettbutikk. T-skjorten er fra H&M <3

MED 10 MILLIONER PÅ KONTOEN

bildene er tatt fra google.no

I går satt Andrea, Morten og jeg å snakket om hva vi hadde gjort om vi en dag hadde våknet opp med 10 millioner på kontoen. Det var morsomt å se hvor mye forskjellig vi tre ville ha brukt pengene på, jeg synes selvfølgelig mine ideer var best, hehe. Jeg tenkte jeg skulle dele med dere hva jeg hadde gjort med så mye penger på kontoen min. 


Jeg hadde satt meg på første flyet til LA, ordnet meg og noen venner oppholdstillatelse og en leilighet. Som dere vet har jeg så lyst å bo i LA, så gjett om jeg hadde tatt muligheten om jeg hadde fått den. 


Selv om halvparten av pengene hadde vært borte nå, så hadde jeg likevel kjøpt en Porche Cayenne og en Ferrari. Disse to er helt seriøst drømmebilene mine, og det å kunne eie en av de, HERREGUD. Jeg dør faktisk bare av tanken, det hadde vært helt sykt. Skal man først bo i LA, så må man jo gå all inn ;-)


Jeg har alltid ønsket meg en skikkelig dyr klokke. De merkene jeg synes har finest klokker er Hublot, Rolex og Chanel. Jeg skal helt klart kjøpe meg en slik klokke, men hadde jeg våknet med 10 millioner på kontoen ville jeg kjøpt den med EN gang.

Young stray dog sleeping on pavement in india
Donert en stor del av pengene til barnehjem og sheltere som hjelper hjemløse dyr <3 Dere vet at jeg en dag har en drøm om å starte et slikt shelter? Eller i alle fall jobbe på et. Det hadde vært så givende. 

Jeg ville også gitt mamma penger, sånn at hun kunne gjort akkurat det hun ønsket i noen år <3 Så ville jeg nok også kjøpt meg en leilighet, om jeg hadde hadde noe penger igjen, hehe. Hva ville DU brukt pengene på om du hadde fått 10.millioner? 

VI REISER TIL..

Etter mye frem og tilbake, masse googling og sjekk av flybilletter har vi ENDELIG klart å bestemme oss for hvor vi skal reise. Jeg må bare takke alle dere som har kommet med tips til hvor vi burde dra, det har vært MASSE til hjelp. Det er det som er så fantastisk med å ha lesere, dere hjelper meg med absolutt alt <3 Nå skal jeg be om hjelp en gang til, for nå trenger vi tips til hva man burde gjøre og hvor man burde bo. Vi har bestemt oss for å reise til Dubai, der vi skal være i et par dager. Deretter går reisen mest sannsynlig videre til Singapore FØR vi reiser til Thailand. Vi tenker Phuket, da jeg har veldig lyst å reise til Phi Phi også. Vi tenker å bestille i kveld, så derfor vil jeg veldig gjerne ha tips til hoteller, attraksjoner og ting man MÅ gjøre. Takk på forhånd ♥

Fra sist tur vi hadde sammen <3 

UKENS SPØRSMÅL // SJALUSI, OPERASJONER OG HETS

Hvordan går det med Celine nå?
Med Celine går det veldig bra. Jeg merker ikke at hun har operert engang, det er veldig deilig.

Blir du fort sjalu når Morten snakker med andre jenter?
Det kommer veldig an på situasjonen. Det har skjedd ofte på byen at jenter åpenbart prøver å gjøre meg sjalu, med å være veldig veldig intens. Det er dessverre litt for mange jenter der ute som elsker å prøve å tråkke andre ned, og det er selvfølgelig synd. Utenom disse irriterende menneskene så reagerer jeg på sånne småting jeg tror de fleste gjør. Morten får jo veeeldig mye opperksomhet, og det er ikke alltid like gøy. 

Hvor ofte får du lønn?
Jeg får lønn en gang i måneden, noen ganger to :-)

Tror du at du kommer til å få barn med Morten?
Om vi enda er sammen (som jeg regner med) når den tid kommer, så vil jeg nok få barn med Morten :-) Selv om jeg ikke vil ha barn, haha. 

Hvilken VGS gikk du på ? og hvilken linje tok du?
Jeg gikk to år på Re VGS som ligger en halvtime unna Tønsberg, der tok jeg helse og sosial. Så gikk jeg et år på Tiller VGS i Trondheim, der jeg tok påbygg.

Hva fikk deg til å ta silikon? Press eller usikkerhet?
Min egen usikkerhet og litt stygge kommentarer fra gutter. 

Er du kristen?
Nei. Jeg tror ikke på religion i det hele tatt. 

Hva savner du mest med det gamle livet ditt?
At ikke alle hadde så mange forventinger til meg. Jeg kunne bare være meg, uten å tenke så veldig mye på hva alle andre måtte tenke og mene. 

Hva synes du om all hetsen du får?
Helt ærlig så har jeg ikke lagt så mye merke til all hetsen jeg får. Merker jeg at kommentarene er skikkelig stygge slutter jeg å lese, så godkjenner jeg bare. Jeg lever i en hverdag uten hets, selv om jeg kanskje får mye hets? Ikke vet jeg, haha. Jeg oppsøker aldri forumer eller andre steder der slike ting kan stå. 

Er det noe du savner med å være singel?
Det må nok være det å ikke ha noen andre enn seg selv å tenke på. Det er selvfølgelig veldig krevende å være i et forhold noen ganger, og når man er singel gjør man akkurat det man selv vil. Jeg kunne uansett ikke byttet forholdet mitt mot det å være singel. 

Hva gjorde du med sosiale medier når du reiste til Mexico? Slik at ingen skulle forstå at du var borte.
Ingenting, jeg bare forduftet. Stakkars mamma som fikk så mye telefoner fra bekymrede venner, sorryy folkens!

Om du kunne valgt et annet navn, hva ville det vært?
Haley, det er seriøst verdens fineste navn. 

Hvor lang tid bruker du på å sminke deg?
Varier veldig på hvor god tid jeg har. Alt fra en 20 minutter til en time. 

Hva gleder du deg mest til akkurat nå?
Reisen vi skal på snart. Skal jeg fortelle dere hvor vi skal? :-D

Hva gjør deg sjalu?
Om gutten jeg er med fløter skikkelig med andre jenter. Jeg kunne seriøst aldri vært sammen med en sånn type. Det er helt greit med litt bekreftelse, men når han konstant må flørte med andre jenter, nei vet du hva. 

Påvirket puppekrangelen forholdet ditt til Martine?
Nei, det gjorde den ikke. Vi snakket sammen under alt dette, og alt var som normalt. Vi har helt forskjellige meninger på enkelte ting, og det burde være greit tenker jeg :-)

EN UFORVENTET KVELD

SAMSUNG CSC
Jumpsuiten er fra Nelly

I går var vi en gjeng som var på Max Factor sitt arrangement der de skulle vise frem sin nye mascara Lash Crown.(annonse) Det var en utrolig hyggelig kveld, og det var veldig moro å bli kjent med Youtube-gjengen. Jeg er veldig dårlig på Youtube, så jeg følte meg litt loner når jeg ikke visste noe som helst. Kanskje dere har tips til hvem som er moro å følge med på? Jeg må virkelig bli flinkere på Youtube, det skjønte jeg i går. Nå skal jeg ta meg i nakken å komme med masse videoer til dere (prøve iallfall). Smoothie-challenge skal komme en gang i løpet av neste uke. 

Hva skal jeg si om kvelden i går? LEGG VEKK TELEFONEN NÅR DU DRIKKER SOFIE. Herregud så klein jeg blir av meg selv noen ganger, sooorry folkens. Jeg hadde en veldig morsom kveld, selv om den var alt annet enn planlagt. Martine kom plutselig med ideen at vi skulle dra ut, og noen timer senere var vi på vors hos meg for å så dra på Heidis. Jeg hadde en veldig morsom kveld, men er det ikke sånn det er? De kveldene man ikke planlegger er blir som regel de beste. Det er lenge vi jente fra Paradise har vært ute sammen også, så det var veldig koselig <3

FACEBOOK HER OG HER // INSTAGRAM - SOFIEENILSEN // SNAPCHAT - SOFIEEEC

LET'S TALK ABOUT SEX // 6 PINLIGE HENDELSER

Det begynner å bli en stund siden jeg hadde "Let's talk about sex" på bloggen, så jeg tenkte at det var på tide med et nytt innlegg og et nytt tema. Denne gangen vil jeg ta opp pinlige hendelser under sex, for det er sikkert veldig moro å høre om. Det er nok veldig mange som vil kjenne seg igjen også, vil jeg tro. Jeg husker første gangen jeg opplevde noe pinlig, jeg var helt sikker på at jeg var den eneste i verden som hadde opplevd akkurat dette. Det viste seg jo senere at det ikke stemte, haha. 

1. Dette var en gutt jeg ikke kjente så alt for godt, som jeg hadde vært betatt av en stund. Venninnen min og kompisen hans lå på naborommet som var meeeget lytt. Jeg presterte å få tidenes underlivsfis ( hahah sorry for tidenes kleineste ord, men jeg følte det jeg vanligvis sier var litt drøyt å ta med på bloggen). Det ble ganske kleint mellom oss to, for jeg ble utrolig klein av det. I tillegg til at de i naborommet begynte å le skikkelig, ååh :-( 

2. Vi ble fersket av moren hans. Hadde jeg blitt fersket av mamma hadde det vært helt grusomt, men å bli fersket av noen andre sin mor er enda verre. Vi hadde ikke dyne, så moren hans så oss begge to helt nakne. Jeg kjenner jeg blir helt uvel av å skrive om det nå, det var så grusomt at jeg tror ikke jeg kan beskrive det engang. 

3. Jeg har aldri vært spesielt fan av å ha sex etter byen, rett og slett for at nattmat og søvn frister mye mer. Jeg presterte derfor å sovne av. Jeg følte meg så slem dagen etterpå, for jeg tror jeg hadde dødd innvendig om det hadde vært motsatt. Tenk å sovne mens man har sex, haha. 

4. Til vanlig synes jeg det å prompe er kjempe flaut. Jeg blir flau når andre promper også, selv om jeg ikke vet helt hvorfor. Uansett hvor trygg jeg er på de rundt meg, så promper jeg bare ikke. Dere kan derfor tro jeg hadde lyst til å synke under jorden å aldri komme tilbake igjen da jeg klarte å prompe under akten, mens begge var UNDER dyna. 

5. Jeg har dessverre opplevd alt for mange som har sagt veldig spesielle ting under sex. En av de utga seg for å være et dyr (OMG, haha), så hadde vi en som løp rundt på rommet å lekte supermann for at han selv synes han kom fort. Han kalte seg for veldig spesielle navn som hadde med "speed" å gjøre. Så har vi en annen en som skulle leke at han var faren min, ÆÆSJ hvem gjør sånt :-((

6. Av en eller annen merkelig grunn så har jeg det med å si et annet navn. Det kan være et navn jeg ikke har bekjentskap til engang, det bare kommer. Det har skjedd flere ganger at jeg har sagt et helt annet navn, og det setter virkelig demper på stemningen. Hadde ikke blitt så happy jeg heller om noen hadde kalt meg for "Mona", haha. 

VIDEOBLOGG // VÅR SURFETUR TIL PORTUGAL

ANNONSE

Da er endelig den ene videoen fra Portugal ute, beklager at det har tatt litt tid. Det vil komme en til video etterhvert, GLED DERE. Morten har bare hatt litt problemer med redigering. Vi hadde en super tur til Portugal sammen med Lapoint, herregud som jeg savner det. Det er forresten disse vi skal reise til Bali også med, i en hel måned. Hvor fett blir ikke det? Dere har masse kule videoer å glede dere til fremover :-)

Trykk deg inn på bildet så kommer du direkte til videoen <3 Husk å følg meg HER og Morten HER for å være en av de første som ser når vi legger ut ny video. 

JEG HAR ALLTID VÆRT EN JOJO-SLANKER

Jeg får ofte spørsmål om trening og kosthold på bloggen. Hva trener jeg? Hvor mye spiser jeg? Jeg har unngått å svare på disse kommentarene, rett og slett for at jeg ikke er en personlig trener. Det som fungerer for meg trenger nødvendigvis ikke å fungere for deg. Sannheten er at jeg ikke spiser eller trener etter en kostholdsplan. 

Jeg spiser nøyaktig det jeg ønsker til frokost, lunsj, middag og kvelds. Jeg spiser ofte godteri (alt for ofte hehe) og spiser usunn mat. Jeg trener noen ganger veldig mye, og andre ganger veldig lite. Jeg har et veldig variert kosthold, og det er akkurat det som passer for meg. Jeg elsker sunn mat, men jeg elsker også usunn mat. Når jeg ser tilbake på de 10 siste årene så har jeg vel egentlig alltid vært en jojo-slanker. Jeg har gått veldig mye opp og ned i vekt. Jeg har veid 55 kilo, men jeg har også veid 72 kilo. Nå klarer jeg å holde vekten min stabil, men det er rett og slett for at jeg har funnet ut hva som funker for meg og min kropp. 

Det var kun en liten periode jeg var veldig opptatt av dietter og trening, og helt ærlig så var det den perioden i livet mitt jeg har vært mest ulykkelig. Det ga meg ingenting annet en spiseforstyrrelser og et dårlig selvbilde. Jeg kan enda slite med det den dag i dag, og skal jeg være helt ærlig så kan jeg enda føle meg ekkel om jeg spiser godteri eller usunn mat. Jeg har heldigvis blitt mye bedre, men det er skremmende å se hva et alt for stort fokus på kosthold og trening gjorde med meg. Det var så ille at jeg lå i fosterstilling å gråt for et par godteribiter, og straffet meg selv for å ha spist et eple. Det var helt jævlig, og jeg skal aldri komme tilbake dit jeg engang var. 

Det er akkurat derfor jeg ikke orker å være en treningsguru på denne bloggen. Mitt beste tips til deg er å finne det som passer for deg, og kanskje ikke alltid høre på alle andre. Har du lite erfaring og føler at du trenger hjelp, ta kontakt med en god personlig trener. Jeg vil mye heller anbefale det enn å ta tips og råd fra bloggere som meg. Mitt beste tips er også å ikke stresse så alt for mye. Finn en rutine som passer deg og din hverdag, og jeg kan love trening vil bli mye morsommere. Unn deg usunn mat også, og godteri om du måtte føle for det. Alt handler om mengder, og et sunt kosthold er et variert kosthold. 

Beklager for veeeldig rotete bilder, men her ser dere et godt eksempel på hvor mye kroppen min faktisk har forandret seg. Dette er bilder både fra da jeg gikk på diett, ikke trente i det hele tatt og trente etter egne regler og forhold. 

MIN HANDLELISTE + 20 % RABATT PÅ NLY

annonse

1. HER  2. HER (denne er helt lik jakken jeg la ut på Snapchat for noen dager siden, bare mye billigere) 3. HER

 

1. HER 2. HER  3. HER

1. HER 2. HER 3. HER

1. HER (Disse er veldig like de jeg la ut på Snapchat) 2. HER 2. HER

 

Nå har jeg akkurat shoppet hjem masse fra Nelly, dette er bare en liten brøkdel <3 Jeg kan eventuelt vise dere alt senere om dere ønsker det? Jeg synes de har så mye fint på Nelly for tiden, og jeg må virkelig fornye garderoben siden jeg skal reise så mye fremover. Det er forresten 20 % på ALT fra Nelly sitt eget merke om dere bruker koden "FILTER" :-) 

 

MINE PRIVATE SNAPCHAT-BILDER

Se hun som var litt full, og faktisk klarte å få leppestift på.. haka? Dette var fra en eller annen kveld ute i Tønsberg <3

HAHA. Kevin og meg på opptur festivalen i Bodø.

Ser dere forskjellen? Hvem er kjæresten min ?

På date med Martine i Portugal <3

Dette bildet husker jeg faktisk ikke. Har heller ingen anelse om hvor vi har tatt det, haha. 

En herlig vinkel :-) Dette er bildene vennene mine får, dere kan jo sammenligne med de jeg legger på story hehe.

Sletter jeg bloggen vet dere hvorfor.

På vei til frisøren for å ordne håret <3

Vakker kjærestebilde <3

Puppebilde fra jula 2016 <3 XD

Mindre pupp, mer filter <3

Slike bilder er det kun et fåtall som får + mine 20.000 blogglesere :-))


Fikk spons på restylane i går <3

For dere som ønsker å følge meg på Snapchat så heter jeg Sofieeec <3

HVORDAN VILLE LIVET VÆRT UTEN PARADISE HOTEL?

Jeg får ofte spørsmål "har livet endret seg etter Paradise Hotel?". Jeg har aldri fortalt dere utdypende hvordan livet mitt har forandret seg, jeg har bare sagt ja. Jeg tenkte derfor å fortelle dere hva som har forandret seg, og hvordan jeg tror livet mitt ville vært om jeg ikke hadde takket ja til å være på noe jeg egentlig ikke turte. Som jeg allerede har fortalt dere så hadde jeg søkt skole i L.A. Det jeg ikke har fortalte dere derimot var det at jeg hadde begynte å tvile. Jeg fant ut at leilighetene vi studentene skulle bo i var sosialboliger i L.A, og at det hadde skjedd både drap og innbrudd der. Det var innbrudd daglig, og det skremmer meg at en skole faktisk plasserer elevene sine der til tross omstendighetene. Det høres kanskje rart ut, men jeg følte på en måte at Paradise Hotel var min siste løsning, og ikke minst redning. Jeg trengte en forandring, og om jeg ikke turte å dra til L.A måtte jeg tørre å dra til Mexico. Jeg fikk tilbudet om å være med og jeg takket ja. Jeg prøvde å ikke tenke så mye på det, rett og slett for å ikke trekke meg. 

Hva hadde skjedd om jeg ikke hadde trekt meg? Jeg hadde ikke vært en av Norges mest leste blogger, det er jeg helt sikker på. Før jeg ble med på PH hadde jeg rundt 300 lesere, og det er så morsomt å se at noen av dere fortsatt følger meg <3 Jeg hadde heller ikke hatt kontrakt med Side2. For et par år siden sendte jeg faktisk mail til Side2, men de ønsket ikke på dette tidspunktet å signere meg. Dere kan derfor tro jeg var overlykkelig når jeg møtte de på premierefesten vår og ble invitert til et møte dagen etter. Jeg kommer ALDRI til å glemme når jeg fikk telefonen om at de ville signere meg, jeg var så glad. Tusen takk for at dere ga meg verdens beste jobb ♥

Jeg hadde heller ikke møtt Morten, som jeg mest sannsynlig ville sett han på TV-skjermen. Kjenner jeg meg selv rett ville jeg tenkt at han var kjempe kjekk, og derfor begynt å følge han på Instagram. Han hadde ikke lagt merke til sin nåværende kjæreste, så jeg ville nok derfor sluttet å følge han etterhvert. Er ikke det kjempe rart å tenke på? For alt jeg vet kan det godt være at jeg ville vært i et helt annet forhold. Jeg har det utrolig bra sammen med Morten, og er veldig takknemlig for at jeg har møtt en så fin gutt som han. Det er derfor veldig rart og ikke minst skremmende og tenke på at jeg ikke ville hatt han om jeg ikke hadde takket ja den 3 desember 2016. 

Jeg ville IKKE bodd i Oslo, rett og slett for at jeg ikke hadde hatt økonomi. Jeg kunne aldri flyttet i et kollektiv med mennesker jeg ikke kjenner, og hadde derfor blitt værende i Trondheim. Det skal sies at jeg trivdes godt i Trondheim og likte jobben min veldig godt, og det er også en av grunnene til at jeg tror at jeg ikke hadde klart å flytte. Jeg var lei, men det var på en måte ikke god nok grunn. På grunn av den jobben jeg har lønner det seg å bo i Oslo, og det blir derfor veldig naturlig for meg å bo her nå. Jeg trives kjempe godt, så dere kan tro jeg er glad jeg fikk denne muligheten. 

Jeg hadde ikke hatt alle mulighetene jeg nå har. Jeg har helt seriøst drømmejobben, selv om den har sine baksider også. Jeg kan nesten jobbe hvor jeg vil i verden, utenom de dagene jeg har møter og avtaler (som er oftere enn det dere tror). Jeg har likevel en mye friere jobb enn hva mange andre har, og har derfor masse muligheter foran meg. Bare tenk hvor mye jeg skal reise det neste halvåret, det kunne jeg aldri gjort med min gamle jobb. Jeg er veldig heldig.

Jeg hadde ikke møtt mange av vennene jeg har nå. Det er jo ingen hemmelighet at det har vært mye dramalama etter Paradise Hotel, men likevel har man funnet sine man liker å tilbringe tid med. Jeg har jo veldig godt kontakt med Andrea, Martine J og Martine Lunde. Jeg ville aldri møtt noen av disse jentene om jeg ikke hadde vært med på Paradise Hotel. Andrea er jo i tillegg samboer min, noe hun absolutt ikke ville vært om jeg ikke hadde takket ja. Ikke nok med at jeg har fått meg nye venner, jeg har også møtt mange av dere. Det er så utrolig koselig å bli stoppet på gaten for å ta bilder med dere som er med på å gjøre denne reisen mulig. Jeg elsker å møte blogglesere, det er så utrolig moro og ikke minst koselig.

Listen er lang, dette er bare mine aller viktigste punkter som jeg er veldig takknemlig for. Det er utrolig hva et lite "ja" kan bety. Jeg har vært veldig bevist på at man skal ta de sjansene man får, og at man alltid skal stole på magefølelsen sin. Jeg synes det er synd at mennesker har holdninger som "det kan ikke skje med meg". Det er kun for at du ikke har nok tro på deg selv eller ikke ønsker det nok. Det er viktig å tørre å ta sjanser, og fortsette om det ikke gikk på første forsøk. Paradise Hotel handler bare om flaks, og det kunne vært meg som røk i uke 2. Jeg var heldig å fikk være med hele sesongen, og jeg var heldig å få muligheter når jeg kom hjem til Norge. De kom ikke gratis, selv om mange tror det. Jeg har måtte jobbe hardt for å få til dette, men jeg angrer ikke et sekund. Jeg er så takknemlig for at jeg grep sjansen når jeg fikk den, for den har endret livet mitt totalt. 

JEG SKAL REISE I NESTEN 3 MÅNEDER

De siste ukene har jeg holdt tilbake litt informasjon for dere, for jeg har rett og slett vært veldig usikker på hva som skjer fremover. Som dere kanskje vet så skal Morten og jeg til New York den 10 desember. Vi hadde også planer om å reise til Bali den 8 oktober, men denne reisen ble utsatt til 8 januar. Vi skal til Bali i en måned for å surfe og kose oss, hvor sykt er ikke det? Jeg skal fortelle dere mer om denne reisen senere, jeg gleder meg så mye <3 Om dere har noen tips til hva man burde gjøre og hvor man burde bo vil jeg veldig gjerne høre alt fra dere. Vi skal være i Bali helt til 5 februar, og 15 februar reiser Andrea, Julie og jeg til L.A Jeg prøver å få med Martine Johansen sånn at vi kan være der litt lengre enn 15 dager som først er planlagt. Jeg kunne tenkt meg å være der i en måned når jeg først skal reise. 

Nå som vi ikke skal til Bali 8 oktober trenger vi et nytt reisemål. Vi har vært inne på Dubai og Singapore, men vi har ikke helt klart å bestemme oss enda. Det er helt uaktuelt å reise noen steder i Europa, vi vil langt langt vekk. Så om du har noen reisemål å anbefale vil vi veldig gjerne høre, for vi tenker å bestille tur allerede i kveld. Det er jo bare noen uker til vi er i oktober, så det begynner å haste litt. Takk på forhånd ♥

MORTEN OVERRASKER MEG

Som dere kanskje fikk med dere så dro Morten tidligere hjem fra Trondheim enn meg. Planen var at han skulle komme tilbake igjen bare noen dager senere, noe som "aldri" skjedde. Jeg spurte han hver eneste dag, men jeg fikk bare "vet ikke til svar". Til slutt sa han til meg at han ikke kom til å komme likevel, dere kan tro jeg ble lei meg, haha. Jeg ble derfor veldig overrasket når jeg våknet til Morten på døren med roser i hånda, så utrolig søtt gjort av han <3 Jeg hadde ikke sett han på lenge, så dere kan tro jeg ble glad. 

{

Trykk deg inn på bildet så kommer du direkte til videoen <3 Husk å følg meg HER og Morten HER for å være en av de første som ser når vi legger ut ny video. 

SPØRSMÅLSRUNDE // HAR DU NOEN GANG?

Har du noen gang møtt Justin Bieber?
Jeg skulle ønske jeg kunne sagt ja på dette spørsmålet, men det har jeg dessverre ikke :-( Jeg har likevel alltid sagt at jeg skal leve av bloggen en dag, OG møte Justin Bieber. Så nå mangler jeg faktisk bare den ene tingen, så hvem vet? 

Har du noen gang ville tatt selvmord?
Ja. Jeg skrev et innlegg om det HER

Har du noen gang vurdert å slått til noen?
Ja, i køen til et utested i Trondheim. En gutt kalte venninnen min feit og stygg, noe som ABSOLUTT IKKE var greit. Jeg husker enda hvor utrolig sint jeg var. Heldigvis har jeg lært meg at det å slå ikke løser noe som helst, så jeg lot være. Jeg er likevel veldig flink til å snakke for meg, så han fikk høre det :-)

Har du noen gang vært så full at du har blitt hentet av ambulansen? 
Nei, det har jeg ikke. Jeg har vært så full at jeg falt på masse glasskår derimot. Han ene som var på festen lekte lege, og tok ut alle glasskårene av armen min. Takk gud for at jeg ikke fikk noen infeksjoner. 

Har du noen gang dusjet med bestevennen din?
Ikke akkurat, men bestevenninnen min har vært med i dusjen for å barbere meg. Jeg klarte ikke å bruke armene mine etter operasjonen min, og på dette tidspunktet datet jeg eksen min. Det var derfor veldig viktig å shave seg. Så hun shavet faktisk hele kroppen min, det kan kalles ekte vennskap <3 haha

Har du noen gang stjålet noe?
Jaa.. dette er flaut å innrømme. Jeg stjal godteri på Rema 1000 rett ved skolen min, for jeg hadde lyst på sjokolade. Hvem gjør sånt?? Det er heldigvis mange mange år siden, hehe. 

Har du noen gang angret på at du var med på PH?
Når det stormet som verst, og jeg fikk så utrolig mange stygge kommentarer angret jeg. Det var veldig vanskelig å skulle holde hodet oppe når alle prøvde å trykke deg ned. Det gikk seg heldigvis til, og dessverre blir man vandt til det meste. Jeg angrer ikke nå, for da hadde jeg aldri hatt det livet jeg hadde hatt nå. Du kan jo se noen av kommentarene i dette innlegget. Her kan dere lese svaret mitt på kommentarene. 

Har du noen gang sendt nudes?
Yes, det var absolutt ikke smart. Noen av bildene ble spredt, jeg fikk heldigvis stoppet det da. 

Har du noen gang tisset på deg som voksen?
Heheh ja.. Jeg lo så mye at jeg klarte ikke å holde meg, det var helt jævlig. Jeg var heldigvis hjemme, så det var rett i dusjen. 

Har du noen gang blitt stoppet av politiet?
Nei, heldigvis ikke. Jeg synes politiet er så skummelt, haha så teit egentlig. 

Har du noen gang havnet i fyllearresten? 
Nei, så full har jeg heldigvis AAALDRI vært. 

Har du noen gang drevet med selvskading?
Nei, det har jeg ikke. 

Har du noen gang hatt sex på et offentlig sted?
Hehe ja.. På toalettet til en restaurant 

Har du noen gang hatt sugerdaddy?
Nei, det har jeg ikke. Jeg har derimot planlagt at om livet mitt går til helvete så reiser jeg til L.A å finner meg en rik gammel mann <3 hehe neida. Flytte skal jeg uansett!

Har du noen gang hatt one night stand?
Jaa, med en gutt jeg hadde vært så gira på veldig lenge. Jeg sluttet å være gira på han etter den ene gangen vi hadde sex. Ikke helt som forventet kanskje :-)

Har du noen gang har lyst til å slutte å blogge?
På dager der alt bare er dritt så har jeg ønsket det. Jeg tar meg alltid sammen, og husker hvor lyst jeg hadde til dette for bare et år siden. 

Har du noen gang droppet en gutt for en annen?
Jaa, jeg droppet en gutt for han jeg var sammen med før Morten. Mange vil kanskje si at det er slemt, men jeg hadde aldri kjent en sånn følelse før. Jeg var så utrolig forelsket, det var helt merkelig. 

Har du noen gang løyet om alderen din? 
Jaa, når jeg var 12 år gammel. Jeg hang bare med de som var født i 1994, så jeg synes det var kjempe flaut å være født i 1995. Jeg løy derfor om at jeg var et år eldre enn det jeg var. 

Har du noen gang angret på noen du har hatt sex med?
Haha ja, et par ganger faktisk. 

Har du noen gang kysset en jente?
Jaa, mange ganger :-)

Har du noen gang hatt en trekant?
Nei, det har jeg ikke. Jeg tror ikke det er noe for meg eller, så jeg kommer nok mest sannsynlig aldri til å prøve det.

Har du noen gang tenkt på å gjøre det slutt med Morten?
En gang, når vi hadde en skikkelig krangel i fylla. Det var egentlig bare utrolig teit, for dagen etterpå ville jeg absolutt ikke gjøre det slutt med han. 

HVORDAN KAN DETTE VÆRE MER RETT?

Jeg har bare et lite spørsmål til dere. Hvordan kan dette være mer rett? 

Enn dette?

Vi lever i 2017 folkens, vi må virkelig ha kommet lengre enn å ha fordommer mot kjærlighet. For det er akkurat det det er, kjærlighet. Noen føler kjærlighet for det samme kjønn, og noen føler kjærlighet for det motsatte kjønn. Det er vakkert uansett. Vi bestemmer ikke hvem vi skal elske, og det er akkurat derfor vi skal godta. Vi skal godta at ikke alle menneskene rundt oss kan føle nøyaktig det samme som oss selv. Hvor kjedelig hadde ikke det vært uansett? Tenk om alle skulle vært like. La oss legge ord som "jævla homo" og "homofili er ekkelt" på hylla, og heller ta oss en liten luftetur fra kjellerleiligheten vår. La oss ikke dømme noe vi ikke vet :-) LIK OM DU ER ENIG <3

MINE RUTINER I EN BLOGGVERDEN

Det er veldig mange som lurer på hvordan rutiner jeg har når man jobber med å skrive blogg. Det er vel ingen hemmelighet at jeg bestemmer dagene mine selv, med mindre jeg har møter eller andre avtaler. Jeg tenkte derfor å dele med dere hvordan livet uten en 8-4 jobb fungerer. 

♥ Jeg har ALLTID på alarm. Hver dag, uansett om det er helg eller ukedag. Selv om jeg ikke må stå opp klokken 06.00 for å rekke jobb er det viktig for meg med gode rutiner. Jeg vil ikke sove bort dagen min kun for at jeg har mulighet til det. Jo senere jeg står opp jo senere må jeg legge meg, for selv om jeg ikke må være på jobb klokken 08.00, så har jeg fortsatt 8-10 timer med jobb som venter på meg. 

♥ Det første jeg gjør er alltid å trene. Med mindre jeg har avtaler tidlig på dagen eller forsover meg så drar jeg alltid rett på trening. Jeg elsker å ha treningen unnagjort, slik at jeg kan bruke resten av dagen til å ordne meg, ta bilder og blogge. Det finnes faktisk ikke noe verre enn å ordne seg først, for å så dra på trening senere. Jeg haaater det. 

♥ Jeg setter alltid av 4-5 timer til å skrive innlegg. Jeg prøver å ha faste tider til når innleggene mine skal publiseres og må derfor innrette meg etter disse tidspunktene. Jeg liker å rutiner på bloggen akkurat som jeg liker å ha rutiner i hverdagen. Etter jeg kommer hjem fra trening er derfor det første jeg gjør å skrive et innlegg, slik at det kommer ut mellom 12-15.00. 

♥ Alltid ha med pcen. Jeg prøvde en liten periode å forhåndsskrive innlegg, slik at jeg kunne ha mer tid til å gjøre annet dagen etter. Dette funket veldig dårlig da jeg ble sittende oppe til langt på natt. Hva skjedde så? Jeg klarte ikke å komme meg opp før 12-1, som var helt forferdelig. Jeg følte meg ikke bra, hadde null energi og var konstant dårlig humør. Jeg har derfor funnet ut at det er mye bedre for meg å bare ha med pcen med overalt, selv om det gjør meg meg usosial. Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei til Sverige, mens jeg blogger. Jeg sitter her i baksetet mens alle andre snakker og koser seg, haha. Jeg klarer ikke å skrive og snakke samtidig, da blir det masse skrivefeil. 

♥ Jeg starter alltid dagen med en Smoothie. Jeg gikk fra å være et skikkelig frokostmenneske til å plutselig ikke ville ha frokost i det hele tatt. Jeg er veldig opptatt av å spise, for å i det hele tatt kunne fungere. Jeg fant derfor ut at smoothie var en perfekt frokost når man egentlig ikke vil ha noe å spise, så nå fungerer jeg ikke uten smoothien min til frokost. 

♥  Sett av dager til bilder. Jeg pleier å ha 2-3 dager i uka der jeg tar masse bilder, slik at jeg har til hvert innlegg. Jeg tar derfor med meg flere outfit og drar til forskjellige lokasjoner. Kanskje jeg skulle vist dere på Snapchat (sofieeec) hvordan dette fungerer? Tatt dere med på photoshoot? Sist Andrea og jeg hadde Photoshoot brukte i 5!! timer. Det tar tid å ta de perfekte bildene, haha. 

♥  Morten er fridagen min. Jeg tror jeg har tatt fri fra bloggen 3 ganger siden jeg startet å blogge på fulltid. Morten har vært så snill å hjulpet meg de dagene jeg virkelig har trengt det, så da har han tatt seg av bloggingen. Den dagen Celine opererte måtte jeg passe på hun hele dagen, og hadde derfor ikke tid til å skrive innlegg. Morten tilbydde seg å hjelpe meg så snill som han er. Som jeg har skjønt så er det mange av dere som liker når Morten skriver innlegg? Han vil nok mer en gjerne skrive flere innlegg om dette er noe dere ønsker. Det er akkurat dette som er rart med å ha denne jobben, for jeg ikke kan skrive egenmelding eller sykemelding om det skal skje noe. Jeg er totalt avhengig av å prestere hver eneste dag for å få ting til å gå rundt. Det kan være både skremmende, spennende og morsomt. Noen ganger er det mer skremmende enn morsomt, hehe. 

ET MERKELIG TILBUD I DOKØEN

På lørdag var jeg ute som dere kanskje så på Snapchat hehe, og for engangs skyld valgte vi å prøve et nytt utested. Hver gang jeg prøver noen nye utesteder i Oslo så er de helt rævva. Jeg vil gjerne vite om noen av dere har noen kule utesteder å anbefale, da blir jeg glad. Uansett, over til hva dette innlegget handler om. Jeg har opplevd mye rart i dokøen, men det som skjedde på lørdag må være noe av det rareste og ikke minst ukomfortable jeg har opplevd på et utested. Jeg kom i prat med en jente som sto foran meg i køen, hun virket utrolig hyggelig. Vi pratet lenge, og bestemte oss til slutt for å gå på do sammen. Jeg går alltid på do med fremmende jenter, det er så hyggelig, haha. Denne gangen var det absolutt ikke hyggelig, men mer...kleint?

"Jeg har et spørsmål. Kjæresten min og jeg har snakket om å ta kontakt med deg før . Vi så deg på TV, og likte personligheten og utseendet ditt veldig godt. Du kunne ikke tenkt deg å være med på en trekant med oss?". Jeg tok jo ikke dette seriøst, så jeg begynte selvfølgelig å le. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at en fremmed jente kunne være så rett frem, hun måtte jo tulle med meg. Hun reagerte på min reaksjon, og det var vel kanskje der jeg forsto at hun faktisk mente det. Jeg ble helt stum, og jeg kan love dere at det må være de kleineste 2 minuttene i hele mitt liv. Jeg ble så satt ut at jeg ikke klarte å si noe annet enn " eeeehh, jeg er i et forhold". Hun svarte bare "OK", så gikk vi begge hver for oss. Jeg visste seriøst ikke om jeg skulle le eller gråte etter denne opplevelsen, og jeg ble faktisk så rar at jeg måtte forlate utestedet. For henne virket det nesten som den mest naturlige ting å spørre om, men for meg var det alt annet enn naturlig. For meg hadde det aldri vært naturlig å takket ja til å være med på en trekant med et annet kjærestepar. Morten ville nok satt veldig pris på det tenker jeg :-) haha nei, ellers takk. 

FØR OG ETTERBILDER AV LEILIGHETEN

Det er nesten litt flaut å vise dere bildene av leiligheten vår før jeg fikset den. Som Morten ville sagt så var det fullstændig kaos hjemme hos oss. Det var esker og interiør over alt i leiligheten, så det ser ikke sånn her ut hver dag for dere som kanskje måtte tro det. Det var over 1000 stykker som screenet bildet mitt på Snapchat i går, så da kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å lage et innlegg til dere. Personlig ble jeg kjempe fornøyd med sluttresultatet, og jeg ELSKER det nye rommet mitt <3 

FØR

Dette er da soverommet mitt. Hjemmekoselig eller hva? Hehe NEI.

Jeg synes faktisk vi hadde en veldig koselig stue helt til jeg så disse bildene. Det var virkelig på tide å bytte ut litt interiør. Det ser skikkelig... rotete ut?

ETTER

SOVEROMMET MITT <3 Er det rart jeg er fornøyd?? Det ble så utrolig fint, jeg elsker det. Jeg har aldri likt å tilbringe tid på rommet mitt, rett og slett for at det ser ut som en søppelcontainer. Det var virkelig på tide at jeg kjøpte meg noe nytt og innredet rommet mitt. Sminkebordet, krakken, speilet og putene er fra IKEA. Alle bildene er fra Desenio :-)

Stuen vår ble jeg også kjempe fornøyd med <3 Vi trengte virkelig en liten miljøforandring, og bare ved å bytte ut litt interiør ble det veldig mye finere. Bildene med ramme rundt er fra Desenio og bildene uten ramme er fra Kremmerhuset. Jeg anbefaler på deg sterkeste å stikke innom Kremmerhuset om dere skal kjøpe bilder til leiligheten deres. De har kjempe mange fine bilder der til en rimelig penge. Nesten alle bildene mine  er fra kremmerhuset, og det av god grunn :-)

JEG HADDE ALDRI TRODD

Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å møte min beste venninne inne på Paradise Hotel, og at vi senere kom til å bli samboere

Jeg hadde aldri trodd at livet kunne noen gang bli bra igjen etter terror og tapet av pappa

Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å bo i Oslo dette året

Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å være med på Paradise Hotel 

Jeg hadde aldri trodd jeg noen sinne kom til å forelske meg igjen

Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å finne meg en kjæreste på Paradise Hotel, hvem får seg kjæreste i Mexico? haha

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle møte så mange fine mennesker i løpet av 2017 

Jeg hadde aldri trodd at jeg noen sinne skulle bli sett på som et forbilde

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle reise så mye som det jeg gjør, og få oppleve så mange fine steder. Herregud så takknemlig jeg er <3 

Jeg hadde aldri trodd at blogging kom til å ta så mye tid. Jeg savner venner og familie!

Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å tørre å forlate livet mitt i Trondheim

Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å møte et år med så mange utfordringer 

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle klare å stå i en storm av hat og drapstrusler 

Jeg hadde aldri trodd at livet kunne være så forutsigbart, spennende og vakkert. 

JEG SVARER PÅ HATKOMMENTARER

KOMMENTAR
SVAR: Skal jeg dømme ut ifra valg av ordbruk og skrivemåte vil jeg nok tro du er 12 år gammel. Du kan overraske, for det er dessverre alt for mange voksne nettroll der ute. Jeg ville nr 1. lært meg hva ordet hore betyr før jeg hadde brukt det. Nr 2. Det kan være lurt å legge fra seg slike holdninger som du har, ellers vil du mest sannsynlig ende opp venneløs. Det er nok et fåtall som ønsker å være venn med noen som ønsker andre død. 

KOMMENTAR

SVAR: Det som er morsomt her er at du prøver å få andre til å tro at jeg sletter kommentarene mine. Nei, jeg sletter ikke kommentarene mine. Hvorfor skal jeg det når 70% var positive? Det som er mest morsomt her er at du la igjen denne kommentaren på bloggen min i går. 


Jeg kan se alle IP-adressene bare sånn at du og alle dere andre vet det. Det hjelper derfor ikke å legge igjen flere kommentarer med forskjellig navn. Det morsomste med denne personen er at h*n ALDRI skulle trykke seg inn på denne bloggen igjen. 10 timer senere dukket det opp en ny kommentar fra nøyaktig samme person? Var det ikke du som ikke skulle bidra med et øre til den grusomme personen jeg er? Om du ALDRI har likt meg som person ville jeg spart meg selv for mye sinne og frustrasjon og faktisk latt være å trykke deg inn på bloggen min <3 Bør bloggen min nedlegges ville jeg sendt en personlig klage til enten blogg.no eller Side2 :-D

KOMMENTAR

SVAR: Jeg kan være pinlig noen ganger, det skal jeg ærlig innrømme. Det som er mer pinlig er vel å gå å glede seg til noen du ikke kjenner engang skal dumpe dama si? Du får fortsette å krysse fingrene om du ikke har noe bedre å finne på <3

KOMMENTAR

SVAR: Det er mye jeg kunne sagt, men jeg lar være. Jeg ville bare fortelle deg at jeg har anmeldt kommentaren din til politiet. Når det finnes mennesker der ute som ønsker og håper at andre blir voldtatt, bekymrer det meg. Jeg tar derfor kommentarer som dette veldig alvorlig, og valgte derfor å anmelde deg :-) Om dere lurer så anmelder jeg kommentarer som blir for drøy eller som inneholder trusler. Jeg tror ikke alle vet at hele IP-adressen din kommer opp i mitt kommentarfelt, og det tar politiet 2 sekunder å finne ut hvem du er. Bare et lite tips <3 Kanskje dette gir det motivasjonen til å endre seg til det bedre. 

ET FREDFULLT STED

Klokken 02.00 natt til søndag gikk jeg gjennom regjeringskvartalet. Det er rart å tenke på at en dag for 6 år siden ble livet mitt snudd på hodet. Beviset på hva som har skjedd er fortsatt synlig. Akkurat som et arr, som alle kan se. Jeg har også arr, det er bare ikke like synlig. Mine arr gjemmes ikke bak knuste vinduer og papp som dekker til vinduene. Mine arr gjemmes bak smil, latter, humor og glede. Hadde mine arr vært like synlig som bygningen, ville dere sett tårer, redsel og frustrasjon. 

Av en eller annen merkelig grunn finner jeg fred et sted jeg ikke burde kjenne uro. Det er et eller annet med akkurat dette stedet som gir meg ro. Det er ikke første gangen jeg velger denne ruten hjem, kun for å reflektere litt. Det er deilig å kunne legge bort tanker som blogg, stress og livet. Det er deilig å kunne kjenne litt på følelsen som gir meg smerte. Jeg trenger å kjenne denne følelsen. Det er min terapi. Jeg trenger ikke snakke, bare føle. Noen ganger er det nok. 

I dag våknet jeg til en video dagbladet hadde lagt ut 22.juli for 5 år siden. Jeg fikk se bilder og videoer fra det mest fredfulle stedet jeg kjenner i Oslo. For 5 år siden var det alt annet enn fredfullt. Det var blod, tårer, redsel og tapte liv. Når videoen kom til Utøya måtte jeg stoppe. Jeg klarer ikke se hva jeg faktisk har vært gjennom. Jeg husker likene, redselen, sårene og blodet. Jeg husker følelsen av døden. Følelsen av og aldri skulle se mamma igjen. Hvordan kan jeg føle fred et sted der friheten ble brutalt revet vekk? Kanskje for at jeg ikke var der. Kanskje for at jeg ikke kjente redselen dere kjente. Kanskje for at jeg ikke kjente trykket av en bombe. Kanskje for at jeg ikke kjente glasskårene på kroppen min. 

Jeg tenker ofte på dere, for dere ble glemt. Det var ikke brutalt nok, det var ikke vondt nok. Terroren er omtalt som "det som skjedde på Utøya". Hva med dere ? Hvor ble dere av? Dere som var på jobb. Dere som gikk i gata. Dere som uheldigvis befant dere på feil sted til feil tid. Hvem tok vare på dere? Vi var ungdommer og barn. Vi ble skutt på og drept. Det var brutalt, og det er brutalt. Men det var en bombe også. Dere kjente også på terror. Dere mistet livet, samtidig som dere også mistet noen dere bryr dere om. Dere har slitt med angst. Dere har vært lei dere. Dere har vært sint. Akkurat som oss. 

Kanskje det er derfor jeg føler fred på et sted jeg ikke burde. For jeg har glemt. Glemt hva som egentlig skjedde. Glemt at samfunnet har glemt dere. For det ikke var brutalt nok..

20 OFTE STILTE SPØRSMÅL


TB til da jeg var blond <3

Hvor høy er du?
172cm. 

Hvor bor du?
Overalt i Norge, hehe. Neida, jeg har adresse og leilighet i Oslo :-) Ganske nærme sentrum. 

Hvor lenge har du og Morten vært sammen ? 
Godt spørsmål. Ingen av oss vet når vi ble sammen, haha. Det eneste vi vet er at begge så på hverandre som kjærester i april, så 5 måneder kanskje. 

Hvor fikser du håret ditt?
Hendrix Hair og Hår som ligger på Sirkus shopping i Trondheim. 

Anbefaler du å melde seg på Paradise Hotel?
Både og. Det var en veldig moro opplevelse, men det var også ganske tøft. Det er viktig å vite at det ikke er bare fyll og moro, som mange tror. 

Er bloggen din eneste jobb?
Ja, det er den. 

Hva ville du jobbet med om du ikke hadde hatt bloggen?
Godt spørsmål. Hadde jeg ikke hatt bloggen ville jeg nok mest sannsynlig vært i LA akkurat nå og tatt make-up kurs. Hva jeg hadde gjort etter det vet jeg faktisk ikke. Kanskje startet egen salong? Ellers har politi vært en stor drøm, men den la jeg på hylla etter Utøya. Jeg tror ikke jeg noen gang kan jobbe med noe sånt med min bakgrunn. 

Hva bruker du mest penger på?
Reise, klær og interiør. Jeg bruker egentlig ikke pengene mine på noe annet, også den kjempe dyre telefonregningen jeg får en gang i måneden. 

Er du redd for døden?
Jeg er ikke redd for døden generelt, men jeg er redd for å dø i en ukontrollert situasjon (om jeg kan si det sånn?). Det er en av grunnene til at jeg ikke liker å fly, for jeg har ikke kontroll og om det skjer noe så kan man ikke gjøre noe som helst for å redde seg selv. Hvorfor jeg er redd for akkurat dette har nok med Utøya å gjøre. Jeg ble tatt fra kontrollen over eget liv, og det sitter selvfølgelig igjen. Dette ble veldig komplisert, men kort oppsummert så er jeg ikke redd for å dø, men jeg er redd for dø der noen andre har kontroll. 

Kunne du tenkt deg å operere noe mer på kroppen din ? 
Nei. Etter at jeg opererte puppene mine fant jeg ut at operasjon ikke hjalp meg, og at det heller er selvbildet mitt jeg må jobbe med. Jeg har jo gitt uttrykk før at jeg er usikker på rumpa mi, så jeg regner med at det er derfor dette spørsmålet dukker opp. Jeg skal ikke operere rumpa mi :-)

Hvem er din beste venn?
Jeg har ikke bare en beste venn, men mange. Stine, Julie, Julie x2, Andrea og Zelia. Det er disse jentene jeg ser på som mine aller nærmeste. Jeg er utrolig takknemlig for å ha så mange fine mennesker i livet mitt, jeg er virkelig verdens heldigste <3 Utenom de har jeg masse gode venninner, men det er de jeg nevnte ovenfor jeg snakker mest med. 

Er du og Morten fortsatt sammen?
Ja, det er vi. Det virker som veldig mange tror vi har gjort det slutt, men det har vi ikke. 

Hva er det beste med Morten?
Det er vanskelig å nevne en ting, for det er så utrolig mye. Han er veldig omsorgsperson, og tar veldig godt vare på meg. Det elsker jeg. 

Vil du ha flere tatoveringer?
Nei. Jeg er egentlig ikke spesielt fan av tatoveringer, så hadde jeg vært eldre hadde jeg nok ikke tatt de tatoveringene jeg har. Jeg angrer ikke, men jeg kunne fint klart meg uten de, om dere forstår? 

Er det noe du angrer på som du gjorde inne på hotellet?
Jeg burde vel egentlig skrive ja her, men så har jeg lært meg at man ikke kommer noe vei med å angre. Hadde ikke ting blitt som det hadde blitt inne på hotellet, ville kanskje livet mitt vært annerledes nå. Det er skremmende å tenke på, for jeg elsker livet mitt. Man kan ikke gjøre noe med fortiden, lær av den og bruk det til noe positivt istedenfor. 

Hva holder deg våken om natten?
Dette tror jeg ikke at jeg har fortalt dere før, men jeg er ofte våken om natten. Jeg tenker veldig mye, så tankene mine holder meg ofte våken. Jeg tenker over livet, fremtiden, kjærlighet og fortid. Noen ganger tenker jeg veldig ofte på fortiden av en eller annen merkelig grunn. Det er rart å plutselig ha et så annerledes liv, og jeg pleier derfor å tenke mye på hvordan livet mitt var for bare noen måneder siden. Kanskje jeg skal skrive et innlegg neste gang jeg ikke får til å sove? Jeg er jo veldig ærlig på bloggen allerede, så hvorfor ikke? 

Har du godt forhold til familien din? Du snakker sjeldent om de. 
Jeg har et godt forhold til familien min, men det er selvfølgelig noen jeg har mer kontakt med enn andre. Jeg synes familien min (inkludert meg selv) er veldig dårlig til å ta kontakt. Grunnen til at jeg ikke nevner de på bloggen er for at jeg ønsker å skjerme de litt. Jeg tror ikke alle ønsker å være på denne bloggen, så jeg ser derfor ingen grunn til å skrive om de. 

Hva er ditt neste mål/drøm?
Jeg har såå lyst å være med på bloggerne, det hadde vært skikkelig moro. Nå har jeg fått til bloggen og kontrakt med Side2, da er det bare bloggerne som mangler. Utenom det så skal jeg bo noen måneder i utlandet :-)

Har du noe du virkelig ønsker å gjøre, men ikke tør?
Hoppe i fallskjerm. Jeg har så utrolig lyst dere aner ikke, men jeg har både høydeskrekk og er redd for å fly. Dårlig kombo med andre ord, hehe. 

Har du noen gang vært sammen med noen som er yngre enn deg?
Nei, Morten er den yngste jeg har vært sammen med. Vi er like gamle for dere som ikke visste det :-)

LIVET SOM AUTIST

Jeg har virkelig verdens beste anbefaling til dere når det kommer til serie. Jeg ser sjeldent på serie, rett og slett for at jeg ikke har tid. Etter at Celine opererte hadde jeg plutselig veldig mye tid til overs, for livet besto bare av å ligge hjemme på sofaen. Så rastløs som jeg er måtte jeg finne noe å se på, og det var da jeg kom over Atypical. Det er den beste serien jeg har sett på lenge, jeg ble mildt sagt besatt. Jeg har selvfølgelig sett ferdig sesong 1 og venter desperat på at nr 2 skal komme. Det var godt å kunne se en serie som faktisk hadde en mening og ikke minst tok opp et viktig tema. 

Serien handler om Sam som er en tenåring med autisme. Den tar oss gjennom Sam sitt liv, der vi får se hvordan han takler en hverdag med forskjellige utfordringer. Vi får se hvordan han ser på det å finne seg en kjæreste, vennskap og hvordan det er for han å oppleve situasjoner som er ubehagelig for han. Jeg lærte så utrolig mye av denne serien, den var så fin. Jeg tror denne kan være veldig lærerik for sånne som meg (som ikke kjenner noen med autisme) og for dere som kjenner noen. Jeg fikk så mye mer forståelse, og ja jeg vet ikke. Ikke nok med at den er veldig lærerik, den er også kjempe morsom. Om du ønsker å bli skikkelig hekta på en kjempebra serie, finner du den på Netflix <3

DET JEG LIKER BEST

Som dere kanskje har sett på Snapchat (sofieeec), så har jeg vært på IKEA i dag. Jeg har ikke bare vært på IKEA, men overalt i Oslo også. Nå som det begynner å bli høst er det viktig å bytte ut litt av interiøret i leiligheten, så derfor har jeg shoppet litt i dag. En liten og veldig rar funfact om meg, jeg bruker heller pengene mine på interiør enn klær, det er så moro. Jeg kjøper faktisk interiør 3-4 ganger i uka, det er egentlig ganske flaut å innrømme. Jeg har faktisk fått høre de siste årene at jeg burde bli interiørarkitekt, men jeg vet ikke helt. Såå flink føler jeg ikke at jeg er. Jeg bare er over gjennomsnittet glad i å ha det hyggelig rundt meg. Det er vel grunnen til at jeg har brukt nesten 10.000 !!! kr i dag. Det skal sies at jeg har kjøpt noen møbler også, og det er jo ikke akkurat billig. Når jeg har skrevet ferdig dette innlegget tenkte jeg å fikse leiligheten, så skal jeg ta før og etterbilder sånn at jeg kan vise dere imorgen. Jeg har kjøpt meg noe jeg har hatt lyst på SÅ LENGE. Jeg kan ikke vente med å vise dere <3

Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg pleier å dra ut i Oslo, og hvor man kan treffe meg på byen. Skal jeg være ærlig med dere så har jeg kun testet ut et fåtall av utesteder, så jeg har hengt mest på NOX og Lawo Terrasse. Jeg har prøvd Sirkus et par ganger, men det synes jeg var helt grusomt kjedelig. I dag skal vi teste ut noe nytt, et utested som heter VU? om jeg ikke tar helt feil. Kanskje vi sees der? Ha en fin lørdag alle sammen <3

DETTE LIKER JEG MED FORHOLDET MITT

♥ Jeg elsker at vi er så like, og likevel får det til å funke så bra. Begge har en veldig sterk personlighet, samtidig som begge ELSKER å ha rett. Alt tilsier vel egentlig at vi burde krangle masse, men vi krangler faktisk svært sjeldent. Vi er veldig flink til å respektere hverandre og møtes på midten. Det liker jeg <3 

♥ Vi har det veldig morsomt sammen. Jeg føler Morten er min bestevenn samtidig som han er kjæresten min. Vi ler alltid sammen, og har vår egen kjempe sære humor. Jeg elsker å tilbringe tid sammen med han, det gjør meg alltid så lykkelig.

♥ Jeg er en veldig stresset person, som dere kanskje vet. Det er typisk meg å stresse over ting, og hver gang jeg er stresset sier alltid Morten "men lillevenn". Av en eller annen merkelig grunn roer det meg alltid ned. Det er så koselig å bli kalt det, haha. Jeg føler meg plutselig bare så liten og trygg, det er kjempe sært. 

♥ Vi går kjempe godt overens med vennene til hverandre, noe som er så viktig. Det er dessverre ingen selvfølge at man nødvendigvis liker vennene til kjæresten, men det gjør vi begge. Det hadde vært veldig kjipt om det hadde vært motsatt, for vi begge prioriterer vennene våre veldig mye. Det er også viktig for meg at mine nærmeste går godt overens med kjæresten min, så jeg er evig takknemlig for at alle venninnene mine digger Morten. 

♥Begge er spontan. Dette er SÅ viktig for meg, for jeg er så utrolig spontan og rastløs selv. Når vi dro til Roma spurte jeg Morten dagen før vi reiste " Være med til Roma?" Han nølte ikke engang, og takket ja til å være med. En time senere hadde vi bestilt flybilletter og hotell. Nå skal vi snart reise til Bali og en liten tur innom Dubai, før vi skal til New York i desember. 

♥ Han forstår at jeg har mye å gjøre. Jeg tror ikke det er alle gutter som hadde godtatt at jeg bruker så mye tid på bloggen, og mindre tid på han. Morten forstår at dette er jobben min, og klager derfor aldri. Istedenfor å klage så hjelper han meg utrolig mye, og det setter jeg stor pris på <3 Han har redigert videobloggene mine, han tar så og si alle bildene mine, redigerer bildene mine (ofte) og skriver innlegg for meg på dager jeg ikke har sjans selv. Verdens beste kjæreste sa du?

UKENS SPØRSMÅL // MYE MER PERSONLIG

Når starta du med blogg?
Jeg startet med blogg når jeg var 16 år gammel. Jeg fikk masse spørsmål etter Utøya, og bloggen ble derfor et sted jeg kunne gi familie og venner et svar. Jeg har jo som dere vet veldig problemer med å snakke om ting, så bloggen ble derfor min hjelp på veien til en bedre hverdag. Jeg skrev nøyaktig hva jeg følte og tenkte, noe som var veldig deilig. Det var ikke alt jeg publiserte, så jeg hadde utrolig mye tanker og følelser i arkivet. Det er så trist at jeg slettet den bloggen, for jeg kunne gjerne tenkt meg å delt litt av dette med dere. 

Hvordan går det?
Takk som spør <3 De siste ukene har generelt vært tøffe på grunn av at Celine har operert. Det har vært mye rundt henne og lite søvn, noe jeg har kjent på dagsformen. Jeg skal være så ærlig å innrømme at det har vært tøffe dager nå også, men jeg har likevel klart å holde humøret oppe. Det er ikke alltid bare lett å få masse usaklige stygge kommentarer, men det går alltid bra til slutt. Det som ikke dreper deg gjør deg sterke, ikke sant? 

Hvor bor du?
Trondheim <3 Hehe neida, jeg bor i Oslo. Det morsomme er at jeg aldri er hjemme, men jeg har likevel adresse og alle møblene mine hjemme i Oslo. Jeg skal prøve å slappe litt mer av etter jul. 

Har du tenkt at klipperne på PH har sett alt uten sensur?
Ja, men det er aldri noe som har plaget meg. Tenk alt de har sett uten sensur i 8 sesonger før oss. I tillegg så er det noen som alltid følger med oss inne på hotellet, så det vil si at det er noen som ser på akkurat deg 24/7. Jeg har både hatt fyllemage, prompet, gått naken, barbert meg, dusjet og skiftet klær foran disse menneskene. Jeg sluttet å tenke over det etter dag 2. 

Har du gått på noen idrett før?
Fotball og ridning. Jeg hadde min egen hest i 4 år, før ungdomstiden kom å tok meg. Det endte med at besteforeldrene mine måtte ta seg av henne, så de valgte å selge henne til slutt. Selv om det var kjipt der og da var det for det beste. Jeg var ikke moden nok til å ha et så stort ansvar. Det å løpe etter gutter betydde mer på dette tidspunktet.

Hvor lenge skal du være i Trondheim?
Jeg reiser hjem i dag :-)

Går det bra med Celine?
Ja, heldigvis. Hun har vært i kjempe god form i en uke nå, og var hos dyrelegen å fjernet stingene i dag. Det blir så godt å ha en helt frisk Celine igjen <3

Hva tenker du mest over? Slemme eller snille kommentarer?
Det er synd å si, men det er de stygge kommentarene som jeg tenker mest over. Jeg tror det bare er menneskelig egentlig. Misforstå meg rett, jeg tar til meg ALLE fine kommentarene jeg får, og det er dere som gir meg mot og lyst til å fortsette. Jeg tror ikke dere vet hvor mange snille kommentarer som har reddet dagen min. Mange av dere lesere er hverdagshelten min, tusen takk for det. Takk for at dere er så fantastiske, det setter jeg virkelig pris på <3

Hva må til for å komme seg på topplisten?
Godt spørsmål. Jeg blogget i mange år uten å ligge på topplisten. Det er ingen hemmelighet at Paradise har hjulpet meg mye, men det hjelper ikke bare å være med på Paradise. Jeg må ha gjort et eller annet riktig for å enda klare å holde meg her. Mitt beste tips er nok å ikke gi opp om dette er noe du virkelig ønsker. Hent inspirasjon fra andre bloggere som har klart det. Skriv varierende innlegg og ha fine bilder. Bilder har så utrolig mye å si!

Hvordan går det med deg og Morten?
Det går veldig bra mellom oss. Han gjør meg veldig lykkelig, og det er så godt å ha en så fantastisk kjæreste i tunge perioder. Han har virkelig stilt opp for meg de siste ukene, og det setter jeg veldig stor pris på.

Hvorfor la du og Andrea ut puppebilde?
Grunnen til at vi la ut puppebilde var så enkel som at noen bloggere tok opp tema likestilling med å vise seg selv i bar overkropp. De valgte å sensurere niplene, og det var akkurat derfor Andrea og jeg valgte å legge ut usensurerte bilder av puppene våre. For skal vi først snakke om likestilling, så må jo ikke guttene sensurere niplene? Det var et humoristisk innlegg med et viktig budskap som først ble veldig godt mottatt, helt til veldig mange endret mening. Folk skal få lov til å mene hva de vil, men mange av reaksjonene vi har fått viser jo at vi dessverre ikke har kommet så langt likevel. At hele internett skulle koke så mye på grunn av noen puppebilder hadde jeg aldri trodd, men så feil kan man ta. Det har forresten aldri vært snakk om å gå toppløs som mange av dere drar frem gang på gang. Vi bare mener at om jenter ønsker vise puppene sine så må det være opp til hver enkel uten at de skal møte så mange fordommer og hat. Jeg personlig liker best å ha overdel på meg, men om det er noen der ute som elsker å gå uten overdel, hvorfor skal de ikke få lov uten å bli kritisert? 

Har du og Morten planer om å flytte sammen neste år?
Det har vi ikke snakket om, men det kommer vi nok ikke til å gjøre med det første. Jeg trives veldig godt å bo med Andrea og ha Morten som min nærmeste nabo. Vi stresser ikke med noe som helst :-)

Føler du mye på kroppspresset?
Ja, det gjør jeg. Jeg blir nok like påvirket som dere, selv om det kanskje ikke virker som. Jeg prøver likevel å bare fokusere på meg selv, og ikke alle andre. Jeg tror dessverre det er der feilen ligger. Slutt å sammenlign deg med andre, og slutt å døm andre for å være "perfekt". Fokuser på deg selv, og ta valg som er rett for deg. Vi må slutte å være så streng mot oss selv. Se deg selv i speilet hver dag og si til deg selv at du er bra nok. Det pleier å hjelpe for meg.

Har du også dårlig selvtillit i blant?
Ja, det har jeg. Jeg har dager der jeg kan føle meg stygg, feit, mislykket og håpløs. Jeg kan stå i speilet i timesvis å finne feil med meg selv, og noen ganger har det gått så langt at jeg har vært sengeliggende i noen dager. Jeg er heldigvis flink til å ta meg sammen når dette skjer, og skjønner igjen at jeg faktisk er bra nok. Jeg er ingen av de delene jeg nevnte ovenfor her. For å styrke selvtilliten min pleier jeg å fokusere på det jeg liker med meg selv, istedenfor motsatt. 

Hvor ofte trener du?
3-5 ganger i uka. Spør hvor mye jeg har å gjøre. 

Hva er det søteste Morten har gjort mot deg? 
Som jeg har fortalt dere før så er Morten og jeg veldig lite romantiske av oss. Jeg må derfor si at det søteste Morten har gjort for meg er å komme til Trondheim for å overraske meg med roser <3 

Hva sa moren din til puppeinnlegget ditt?
Jeg ringte mamma samme kveld som innlegget ble lagt ut der jeg spurte henne om hun hadde fått hjerteinfarkt, haha. Mamma kjenner meg, og hun vet at jeg ikke er redd for å stå opp for meningene mine og gjøre det som føles rett for meg. Hun sa at det skulle mye til for å sjokkere henne, og at hun egentlig bare hadde ledd for hun synes at vi hadde gjort innlegget veldig humoristisk. Mamma vet at jeg er gammel nok til å ta mine egne valg. Hun vet også at jeg ikke hadde gjort noe jeg selv ikke er komfortabel med, og stolte derfor nok på meg til å la meg håndtere dette. Hun sa også " æ har no sett mye verre bilda enn det her på nett som ville bekymra mæ mer". Jeg kunne ikke vært mer enig. Jeg er så heldig som har en mamma som støtter meg i valgene jeg tar, istedenfor å tråkke meg ned. Tusen takk for at du er verdens beste mamma <3 

Favoritt sminkeprodukt? 
Det må være concealeren fra Frøya. Den er så utrolig bra, anbefales :-)

Favoritt foundation?
Bonjour Paris healthy mix. Jeg har Nr 55 :-)

ENDELIG SKAL JEG HJEM

Det er litt morsomt at jeg enda får spørsmål om jeg har flyttet til Trondheim. Svaret er fortsatt nei, jeg har bare vært her i 2 uker på grunn av Celine. Som dere kanskje vet så måtte hun operere, og jeg måtte derfor være her lengre enn planlagt. Om et par timer har vi time hos dyrelegen til å fjerne sting, etter det er alt dette over for godt. Det har vært noen tunge uker, så jeg gleder meg virkelig til alt er tilbake til normalt igjen. Celine er heldigvis i mye bedre form og begynner endelig å virke normal igjen. 

Det kommer til å bli rart å skulle forlate Trondheim etter to uker her, men samtidig kommer det til å bli godt å komme hjem til Oslo. Jeg gleder meg til å komme hjem til mitt eget hjem igjen og ikke minst min egen mat, haha. Det er nok ikke lenge til jeg reiser tilbake igjen. Jeg har helt ærlig glemt hvor fint jeg har det her og hvor godt jeg trives. Trondheim vil alltid føles som hjem for meg. Etter dyrelegen skal jeg sitte på med en venninne til Oslo. Det tar rundt 6-7 timer å kjøre, så dette blir en skikkelig roadtrip, jeg gleder meg. Vi snakkes i Oslo <3

SELVFØLGELIG ER DET LIKESTILLING

Jeg holdt på å skrive at dette er det siste dere hører fra meg når det kommer til denne saken her, men det er det selvfølgelig ikke. Jeg skal snakke ihjel likestilling, men jeg skal la puppedebatten få hvile litt nå. Jeg må likevel si at jeg er stolt. Jeg er stolt over Andrea og meg som bruker stemmen vår. Jeg er stolt over at vi står opp imot all hat og fordommer vi har fått. Ikke minst, jeg er stolt for at vi tør å stå for ting vi virkelig tror på. 

Jeg tror på likestilling. Jeg tror på at vi kan endre samfunnet. Jeg tror på en bedre hverdag for kvinner, men også for menn. Jeg tror at vi en dag kan bare være kvinner og menn, uten å påpeke alle forskjellene mellom oss. Uten å måtte si at dette har ikke du lov til, men det har jeg. Det vil alltid være forskjeller mellom kvinner og menn, noe jeg bare synes er sjarmerende. Likevel skal det ikke være forskjeller på rettighetene våre, det er ikke sjarmerende. "Pupper kan ikke sammenlignes med likestilling" Du tar veldig feil, for selvfølgelig kan det det. Dere må huske at det finnes mange kamper å ta når det kommer til likestilling, dette er bare en av de. Jeg synes det er synd at mange velger å si at dette ikke kan være likestilling for vi går til kamp med puppene våre, det er jo AKKURAT det dette temaet handler om. Det har vært snakk om pupper og det har blitt lagt ut sensurerte puppebilder. Andrea og jeg valgte å ta denne kampen, rett og slett for at vi jenter ikke skal måtte sensurere puppene våre på lik linje med gutter. Det eneste som skiller en guttepupp og jentepupp er melkekjertler. Utenom størrelsen så er puppene våre helt like, så hvor er forskjellen? 

Før jeg valgte å operere hadde kjæresten min ( som var en gutt vel og merke) større pupper enn meg. Jeg var helt flat, så om jeg forstår dere riktig så hadde jeg lov til å legge ut bilder da? Var det kanskje han som måtte dekke seg til? Siden han har større pupper enn meg? Jeg synes det er synd at det enda finnes holdninger som at jeg ikke kan delta i viktige ting som dette, for at at jeg har operert. Har silikonen tatt fra meg retten til å bruke stemmen min? Har vi virkelig ikke kommet lengre i 2017? Pupp er pupp folkens, det kan ikke sammenlignes med et kjønnsorgan. Dere som mener det må google litt mer og kanskje lære dere litt mer fakta før dere uttaler dere. Ja, en pupp kan bli sett på som seksualiserende, men det kan faen meg Morten sin six-pack også. Jeg får nok de samme følelsene av kroppen hans som han får av kroppen min, men han har mer rettigheter enn meg? 

Jeg er lei av å høre om damer som ikke får amme på restauranter. Jeg er lei av å høre om fordommene de som soler seg toppløse møter. Det jeg synes er litt merkelig er at en pupp skal bli seksualisert, men det skal ikke lettkledde bilder? Ta dere en sjekk på Instagram, og dere vil finne utrolig mange. Skal dere kalle Andrea og meg for et dårlig forbilde, må dere ta resten av Instagram også. Det er ikke noe mer heldig at unge tror det er normalt å flashe rumpa si mens man ligger halvnaken i sengen som om at man viser puppene sine. Jeg vil heller se et casual bilde av puppene til datteren min, enn et bilde hun virkelig skal leke sexy på iført en liten string og en gjennomsiktig BH, det er meg da. 

Likestilling kommer i mange varianter og temaer. Det er mange kamper man kan ta, og vi valgte å ta denne. Til dere som mente vi kunne gjøre det på en annen måte, virkelig? Dette var seriøst den beste måten å nå ut til folket. Vi klarte å engasjere og provosere, og det er akkurat det man må gjøre. Skal man ha en forskjell må man skape debatt, og det var nøyaktig det vi klarte. Forresten, så skal det også sies at dette absolutt ikke er den viktigste kampen å ta, men vi valgte å bry oss når det kom så mye negative reaksjoner på et bilde av en jente i bar overkropp. For hvorfor skulle det være så utrolig provoserende? Jeg sier det igjen, PUPP ER PUPP. 

Helt til slutt. Dere kan ikke sammenligne dette med å gå naken eller toppløs midt i Oslo sentrum. Når har vi noen gang sagt det? Vi tok bilder hjemme, for det er som regler der de fleste går toppløse. Jeg har heller aldri sett en mann som går toppløs midt i Oslo sine gater :-) Hele poenget vårt var hvis ikke gutter må sladde niplene sine, hvorfor må jenter gjøre det da? 

HVORDAN BLE VI EGENTLIG KJÆRESTER?

Som dere kanskje har sett på Snapchat så har jeg begynt å de Paradise igjen. Kun de første ukene vel og merke, rett og slett for at jeg ikke er klar for å se de siste. Jeg har enda ikke sett de, og jeg vil heller ikke se de. Kanskje om et år, men ikke nå. Er det noe jeg hadde glemt, så var det forholdet til Morten og meg. Altså, hvordan ble vi to kjærester? Han skulle spille på følelsene mine, funka bra btw ;-) Ble tatt av følelsene selv? Med engang vi ikke trengte å være partnere mer splittet vi oss med engang. Jeg gjorde alt en periode for å sette Morten i dårlig lys, og prøvde å få han ut i mange uker. Vi svekket han faktisk uke på uke, og ventet vel egentlig bare på en mulighet til å ta hverandre. 

Hvordan gikk vi fra dette til å plutselig bli betatt av hverandre? Hva skjedde? og når skjedde det egentlig? For meg har egentlig bare hele forholdet vårt virket så naturlig, men det er jo egentlig ikke det. Om dere forstår hva jeg mener, haha. Vi har alltid gått godt overens, men ikke godt nok til at vi ønsket å ha hverandre inne på hotellet. Det skulle ikke mer til enn et partnerbytte, også ville jeg plutselig bare stå med Morten. Jeg tror at når vi først ikke spilte mot hverandre, så fikk vi kanskje se litt mer av hverandre. Det tok ikke lang tid før jeg ble veldig betatt. Jeg husker enda hvor mye jeg kjempet i mot følelsene mine, jeg ville ikke. Det siste jeg ønsket meg var en Paradise kjæreste, for sånne forhold varer mest sannsynlig ikke. Jeg var sikker på at vi kom til å komme hjem, og aldri snakke sammen igjen. Ingenting ble som jeg hadde trodd eller tenkt, men det er jeg bare utrolig takknemlig for. 

Takk for at du gjør meg så lykkelig <3 hilsen hun som aldri skulle bli sammen med deg

MITT FØRSTE // DEL 2

MIN FØRSTE BH OG STRINGTRUSE
Jeg fikk mitt første Hello-Kitty sett når jeg var 12 år gammel. Jeg husker enda hvor stolt jeg var, takk mamma <3 

MIN FØRSTE BESTEVENN
Hun fikk jeg i første klasse, og det er nok en jente jeg kommer til å huske for alltid. Vi var skikkelig knoll og tott, og vi holdt faktisk sammen i 10 år. Kontakten var selvfølgelig litt av og på, men det endret uansett ikke noe mellom oss. Vi vokste etterhvert fra hverandre, og har bodd veldig mange år i forskjellige byer. Tenker ofte på henne og savner hun veldig! Kanskje på tide å ta kontakt?

MIN FØRSTE MOBIL
Mange av dere vil nok ikke vite hva jeg snakker om engang, men husker dere den gule Nokia telefonen med en KJEMPE stor antenne? Tenk at mobilene en gang var sånn, så utrolig morsomt å tenke tilbake på. Jeg husker jeg var så utrolig stolt, og måtte vise alle vennene min nye telefon <3

MIN FØRSTE PC
Vi hadde en felles PC på deling når jeg var mindre, men min helt egen pc kjøpte jeg for konfirmasjonspengene mine. Jeg skal se om jeg finner den sånn at jeg kan vise dere litt gamle bilder, det hadde vært så moro. 

MITT FØRSTE KJÆLEDYR
Vi har hatt så utrolig mange kjæledyr i løpet av mitt liv, så det husker jeg faktisk ikke. Jeg tror vi har hatt katter siden den dagen jeg ble født. Det har vært så utrolig mange rare og morsomme historier med kjæledyrene mine, kanskje jeg skal fortelle om det? 

MIN FØRSTE KJÆRLIGHETSSORG
Jeg trodde jeg hadde skikkelig kjærlighetssorg når jeg var 14 år gammel, men det var ikke før mitt siste brudd at jeg virkelig fikk kjenne på det. Håper jeg aldri må gå gjennom det igjen, selv om det alltid ordner seg til slutt <3 

MIN FØRSTE HATKOMMENTAR
Jeg trodde helt ærlig jeg skulle gå gjennom en hel PH-sesong uten å få en stygg kommentar, for det tok faktisk 6-7 uker før noen kommenterte noe stygt på bloggen min. Jeg husker jeg ble sååå lei meg, nå er det daglig basis. Synd å si, men man blir vant til det meste. 

FØRSTE GANG JEG FLYTTET
Skal jeg være helt ærlig med dere, så tror jeg at jeg har flyttet minst 20 ganger. Jeg tror det er derfor jeg er så rastløs som det jeg er, for jeg er vant til å konstant flytte. Det har vært mange grunner til det, og de kommer nok alltid til å være privat. Første gang jeg flyttet var jeg veldig ung, så ung at jeg ikke husker hvor gammel jeg var. 5 år kanskje? Om jeg ikke flyttet før det også. 

MIN FØRSTE SORG
Det var når pappa døde. Jeg kommer helt seriøst aldri til å glemme dagen jeg fikk telefon om at han var død, det gjør enda like vondt å tenke på. Savner han så utrolig mye.. 

Hva vil dere vite til mitt neste "mitt første" innlegg? <3

JO, LIKESTILLING ER VIKTIG

Herreguud, tusen takk for alle tilbakemeldingene på innlegget i går <3 Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke synes det var super kult å legge ut bildene av puppene mine på bloggen, men jeg gjorde det likevel. Hvorfor? For likestilling er FORBANNA VIKTIG. Tenk hvor vi hadde vært i dag om ikke noen hadde tatt den kampen før oss. Det er ikke så lenge siden kvinner fikk stemmerett, vær så snill å ha det i bakhodet. 

Pupper er helt naturlig. Det burde ikke være sånn at damer som soler seg toppløs møter stygge blikk og fordommer. Det burde heller ikke være sånn de som ammer barnet sitt på en restaurant får kjeft for at hun viser litt hud. DET ER BARE PUPPER FOR FAEN. Nei, jeg synes ikke det var kjempe kult å legge ut bilder av puppene mine, men det er kun på grunn av alle fordommene man møter. Jeg ble sint når jeg leste all kritikken Anna hadde fått for at hun la ut et bilde av seg med SENSURERTE nipler. Jeg er GLAD for at vi har bloggere som Anna og Martine Halvorsen som normaliserer kvinnekroppen. Det var akkurat derfor Andrea og jeg bestemte oss for å ta opp kampen når så mye kritikk tikket inn. For hva er det egentlig som er så grusomt og merkelig med noen pupper? ALLE jenter ( OG GUTTER :-))) ) har det, og ALLE har sett eller kommer til å se pupper i løpet av livet.

Til slutt vil jeg bare si et par ord til dere få som mener at dette ikke er viktig. Likestilling er viktig, og hvordan du kan si noe annet skremmer meg. Jeg er så heldig å ha muligheten til å nå ut til så mange mennesker, og den muligheten vil jeg aldri ta for gitt. Dagens ungdom og samfunn har allerede hørt nok om sminke, restylane, botox og outfit, la oss heller snakke om de viktige tingene som faktisk betyr noe. Jeg vet også at disse bildene kan bli misbrukt, men det tar dere to minutter å finne meg naken i dusjen. Jeg har vært med på Paradise Hotel, der puppene mine har blitt vist mer enn hva jeg kan telle på to hender. Vil noen misbruke min kropp har de allerede muligheten. Det er også mange som lurer på hva Morten synes om dette, og han har ikke vært negativ til det. Jeg ringte han før innlegget ble publisert og viste han bildene på forhånd :-) 

"Digget konseptet, og digger Andrea her, men synes det blir helt feil av deg Sofie.. Angående likestilling, hvilke gutter er det som opererer brystene sine? Og tenkt på dine unge lesere og hvilket inntrykk du gir når de ser på sine egne bryster som ikke ser ut som dine som er opererte og "perfekte".Skal du først gjøre dette, så gjør det med en naturlig kropp!" Er det en ting jeg synes er kult med dette innlegget, så er det at vi viser både det naturlige og det "ikke naturlige" og vet du hva? Det er vakkert på hver sin måte :-) Takk for meg. 

ANNA OG MARTINE, DERE GLEMMER EN VIKTIG DETALJ

De siste 24 timene har Facebook-feeden min vært fylt med pupper, sensurerte vel og merke. Det startet med at Anna Rasmussen skulle vise leserne at hun også utfører handyman-oppgaver i bar overkropp. Deretter kommer Martine Halvorsen å viser alt hun gjør i bar overkropp. De tar opp et viktig tema, nemlig likestilling mellom kvinner og menn. Det skal være like normalt for en jente å gå i bar overkropp, som en gutt. Jeg er helt enig med dere jenter, men dere glemmer en viktig detalj. Når begynte gutta å sladde brystet sitt når de legger ut bilder? Det tror jeg aldri at jeg har sett. 

Andrea og jeg tenkte derfor å vise dere hva VI gjør i vårt kollektiv toppløse og usensurert :-)

Kjøkkenskuffa hadde begynt å bli ødelagt, da er det bare å slenge av seg skjorta og la svetten renne mens jeg reparerer skuffen ;-)

Møtte Andrea på kjøkkenet i dag, i det hun skulle koke seg havregryn til frokost :-D

Venter på at Andrea skal komme hjem, sånn at vi kan ha en helt vanlig Fifa kveld ;-)Etter mye om og men har ENDELIG Andrea lært seg å vakse toalettet for bremsespor etter seg :-D

Akkurat kommet hjem fra trening, da er det super viktig å sjekke at pumpen enda er i bicepsen ;-)

Etter 3 dager gikk vi endelig ut med søpla. Det er sykt digg at det fortsatt er så varmt ute at vi kan gå i baris.

JEG ER SKUFFET

Jeg hadde egentlig tenkt å sitte oppe i natt å følge med på valget, men jeg forsto fort at Høyre kom til å gå av med seieren i år. Jeg gikk derfor å la meg, for det var alt for kjipt å vitne at AP ikke vant. Det er selvfølgelig en stor skuffelse, for jeg håpet på en rødgrønn regjering. Jeg er mye mer enig med AP sin politikk, enn høyre sin. Jeg er heller ikke spesielt fan av tanken på FRP i en regjering med Sylvi Listhaug. Hvordan? HVORFOR? Det er uansett ikke noe å gjøre med det, så vi får bare vente i 4 nye år til AP skal ta over plassen ;-)

I dag har jeg faktisk ingen planer, utenom å trene og ta sol. Jeg begynner å bli skikkelig blek, men jeg synes bare det er så utrolig tiltak å ta sol. Det er varmt og kjedelig, haha. Jeg skal også jobbe med bloggen i hele dag, for jeg har et par kule ideer på gang. Bloggen har blitt veldig nedprioritert mens jeg har vært her i Trondheim, for jeg har rett og slett ikke hatt tid til å blogge. Det har vært så utrolig mye å tenke på på grunn av Celine, så jeg er virkelig glad for at hun begynner å bli bedre nå. vi snakkes senere folkens <3

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt er helt klart at Celine endelig har begynt å bli seg selv igjen. Jeg fikk også en skikkelig gladnyhet, og det er at svulsten til Celine var godartet. Dyrelegen var veldig i tvil da den ikke så bra ut, men vi fikk svaret vårt i dag og den var heldigvis ikke ondartet. Jeg er likevel glad i vi fjernet den, for den kan utvikle seg i en negativ retning. Celine har også begynt å bli i mye bedre form og hun skal fjerne stingene på fredag, YEEESS <3

UKENS OPPTUR
Ukens opptur er å tilbringe tid med mennesker jeg ikke har fått sett på lenge. Jeg har savnet så å være i Trondheim <3

UKENS OUTFIT


Genser - Zara // Skjørt - Zara // Sko - Bianco // Veske - Louis Vuttion

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur er at Morten dro hjem til Oslo igjen. Selv om det bare er sunt å kjenne på savnet er det likevel veldig kjedelig.. 

UKENS OVERRASKELSE
Stine kom til Trondheim på fredag, noe hverken Julie eller jeg hadde forventet. Hun fortalte oss først ingenting, for hun skulle overraske oss <3 Veldig koselig, det er kjempe lenge siden jeg har sett henne. 

UKENS SANG
Denne MÅ dere høre på, Boyce Avenue - Time after time. Jeg hører på den sikkert 10 ganger om dagen, den er så utrolig fin. 

UKENS CRAVINGS
Dette trodde jeg aldri at jeg skulle si, for jeg det er ikke mange uker siden jeg IKKE klarte å spise det. Etter x-antall måneder på streng diett klarte jeg ikke å spise søtpotet mer, men nå har jeg plutselig fått skikkelig dilla på søtpotetfries med aioli. NAM

UKENS TANKE
Helt ærlig så er jeg egentlig ganske stresset over bloggen. Jeg er IKKE kreativ når det kommer til hva jeg skal skrive om, og sliter skikkelig med å finne innlegg. Jeg vet man har gode og dårlige perioder, så jeg venter bare på at alt skal bli som normalt igjen. Om det er noe dere savner på bloggen så vil jeg veldig gjerne høre HVA og ikke bare at dere savner sånn som jeg var før. Vil gjerne høre konkrete eksempler <3

AKKURAT NÅ
Akkurat nå sitter jeg i sofaen å ser på PH samtidig som jeg blogger. Jeg venter bare på at valget skal starte, herregud så spent jeg er. Jeg håper virkelig at AP vinner, det hadde vært så utrolig kult. GO JONAS <3 

UKENS FAVORITT ANTREKK 

UKENS INNKJØP


Bieber genseren min fra H&M <3

UKENS IRRITASJON
Denne uken er det ingenting som har irritert meg, og det er deilig :-D 

UKENS MEST STILTE SPØRSMÅL 
"Har du flyttet til Trondheim?" Nå skrev jeg nettopp et innlegg om dette, så de fleste har helt sikkert fått med seg at jeg IKKE har flyttet til Trondheim :-) Jeg er her kun på grunn av Celine, og reiser hjem neste uke. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
7 TING DERE HELDIGVIS IKKE FIKK SE PÅ TV
HAN UTNYTTET MEG
BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN

TRE FORSKJELLIGE BESTEVENNINNER MED SAMME DIAGNOSE

I går fikk jeg en veldig hyggelig telefon, og det var at min kjære bestevenninne befant seg i Trondheim. Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere dette før, men jeg er med i en skikkelig trekløver. Det som er så utrolig morsomt med oss tre er at vi er helt forskjellige, men likevel går vi så godt overens. Det eneste vi har til felles er en kjempe sær humor og PTSD. Det som er morsomt med oss er at vi egentlig ikke likte hverandre i starten. Stine møtte jeg første gang på Utøya, og jeg var helt sikker på at hun var en skikkelig bitch. Plutselig fant vi hverandre noen timer etter skytingen var over der vi overfalt hverandre. Noen måneder senere var hun min beste venn. Julie var sammen med en kompis av meg. Hun dro faktisk på besøk til han for å overvåke meg. Hun var en skikkelig sjalu kjæreste, og skulle passe på, haha. Jeg synes hun virket litt crazy i starten, men med engang vi ble kjent gikk vi så godt overens. 

Det er så rart å tenke på at de to viktigste i livet mitt engang var jenter jeg trodde jeg ikke gikk overens med. Vi er så utrolig ulike, men det er likevel noe som virkelig knytter oss sammen. Vi deler mange av de samme erfaringene, og det er kanskje der den sterkeste tilknytningen ligger. Jeg har kost meg masse sammen med jentene mine i dag, og de er mye av grunnen til at jeg føler meg så utrolig hjemme her i bartebyen. Resten av kvelden skal jeg få gjort unna masse bloggarbeid og redigere litt bilder. SPENNENDE KVELD :-)


Genser - mamma <3 // Bukse - Nelly // Skjerf- Marlene Birger

HAN VAR UTRO FIRE GANGER

Jeg får ofte spørsmål om jeg har opplevd at noen har vært utro mot meg, men jeg har aldri fått spørsmål om jeg har vært utro før. Man hører alltid om gutten som har vært utro, men aldri jenta. Jeg kommer sikkert til å bli hatet nå, men jeg har vært utro før. Jeg var utro for å ta hevn. Hjalp det? absolutt ikke. Det skal sies at jeg var ung når dette skjedde, og nå ville jeg nok håndtert det helt annerledes nå. Hadde Morten vært utro mot meg ville jeg nok gjort det slutt, for kommer det til et punkt der han ønsker å være med andre jenter så vil han egentlig ikke være med meg. Jeg har alltid ment at alle mennesker kan gjøre feil, og det er viktig å kunne tilgi. Jeg ville nok tilgitt han, men jeg ville ikke blitt sammen med han igjen. 

Jeg har vært i et forhold der han var utro mot meg 4 ganger. Det virket som det aldri skulle ta slutt, og uansett hva jeg gjorde så var han utro på nytt. Det hjalp ikke å tilgi og det hjalp ikke å ta hevn. Jeg følte meg egentlig bare som dritt uansett hva jeg gjorde, og fant til slutt ut at forholdet vårt aldri aldri kom til å fungere. Jeg skal ikke snakke for alle, men ingen av oss klarte å stole på hverandre igjen etter et sånt svik. Jeg skjønner jo også hvor naiv jeg var når jeg tilga han for fjerde gang, han var jo åpenbart ikke forelsket i meg. Det endte faktisk med at han dumpet meg for å være sammen med noen andre, noe som egentlig ikke burde kommet som et sjokk. Det er mye omdiskutert når det kommer til å tilgi eller ikke tilgi partneren som er utro, og jeg tenker at man må finne ut hva som er best for en selv. Etter å ha opplevd selv at en jeg er glad i var utro mot meg og motsatt så kunne jeg aldri vært i et slikt forhold igjen.

Hva tenker du? Har du vært utro eller opplevd at partneren din har vært utro mot deg?

Jeg er så takknemlig for at jeg er i et så fint og stabilt forhold nå <3

KANSKJE JEG EN DAG FLYTTER TILBAKE

Det virker som det har vært mye forvirring rundt bosituasjonen min og om jeg har tenkt å flytte tilbake til Trondheim. Jeg har fått masse spørsmål om når jeg skal flytte og hvorfor. Jeg skal ikke flytte til Trondheim som mange tror. Jeg forklarte i et innlegg at jeg plutselig fikk veldig lyst. Rastløsheten kom å tok meg på nytt, men det er ikke noe jeg kommer til å gjøre akkurat nå. Hva som skjer i fremtiden har jeg ingen anelse om, men dere skal ikke se bort ifra at jeg kanskje en dag flytter tilbake. Det er ikke lenge siden jeg sa at jeg mest sannsynlig aldri ville bo her igjen, men jeg tror jeg bare har glemt hvor mye jeg faktisk har her. Jeg har et helt liv her og en familie. Vi er ikke familie på den måten at vi har samme kjøtt og blod, men det er en familie jeg selv har valgt. 

Selv om man får en tittel som onkel, tante, søster, bror, mamma og pappa så vil ikke det automatisk si at de vil føles som familie. Jeg føler jeg har mer trygghet rundt meg her i Trondheim enn hva jeg for eksempel har i Tromsø (der halve familien min bor). Jeg tror egentlig bare at jeg er forvirret, for jeg har knyttet bånd så veldig mange steder. Tønsberg, Tromsø, Oslo og Trondheim. I tillegg har jeg en kjæreste som har sitt i Bodø, så det er umulig å vite hvor man vil ende opp. Det viktigste for meg er at jeg føler meg hjemme, og hjemme trenger ikke å være stedet man kommer fra. Hjemme for meg er menneskene og miljøet, og det er akkurat det Trondheim er for meg. 

JEG MELDTE MEG PÅ ET ANNET TV-PROGRAM FØRST

Dette har jeg aldri fortalt dere før, men rett før Paradise så meldte jeg meg på et annet TV-program. Jeg kom faktisk med til siste intervjuet, og ble tatt ut rett før målstreken. Jeg meldte meg på Top Model, kunne dere noen gang sett for dere det? Hvorfor jeg meldte meg på vet jeg egentlig ikke. Hele livet har jeg blitt fortalt at jeg burde bli modell, og det har nok påvirket meg til å ta valg som kunne tatt meg i den retningen. Helt ærlig så kunne jeg aldri vært modell, det er rett og slett ikke noe for meg. Jeg tror jeg bare hadde lyst til å prøve noe nytt. Jeg er utrolig glad for at jeg ikke ble tatt med, for det hadde vært utrolig urettferdig om jeg hadde fått plassen fremfor noen som faktisk ville dette 100%. 

Hadde jeg blitt med på Top Model kunne jeg nok aldri vært med på Paradise Hotel på grunn av kontrakter, og hvor kjipt hadde ikke det vært? Jeg hadde ikke møtt noen av de vennene jeg har nå, og jeg hadde aldri hatt kjæresten min. Det er utrolig rart å tenke på alle tilfeldighetene som fører oss akkurat dit vi er i dag. Tenk så annerledes livet mitt ville vært om jeg hadde blitt med på Top Model. Tusen takk for at dere ikke tok meg med, og tusen takk TV3 for at jeg fikk være med <3 

IRRITERENDE MENNESKER I TRAFIKKEN

Etter jeg flyttet til Oslo har jeg helt sluttet å kjøre bil og har derfor glemt hvor utrolig mye rare og ikke minst irriterende mennesker det finnes i trafikken. Etter å ha kjørt hver dag i litt over en uke har jeg blitt påmint igjen hvor mange idioter som sitter bak rattet. Det er ikke rart det er mye ulykker sånn som enkelte kjører, HVEM GA DERE LAPPEN? Her kommer noen punkter om hva jeg irriterer meg over i trafikken, enjoy ♥


Slenger med et lite gangster bilde av meg fra L.A <3

De som ikke blinker. Her står jeg å venter på at du skal kjøre ut av rundkjøringen, så orker du ikke å blinke når du skal svinge til venstre? Det tar deg seriøst et sekund. Men for all del, jeg har all tid i verden til å henge i rundkjøringen på grunn av mennesker som deg <3

De som ALLTID kjører under fartsgrensen. OMG, fartsgrensen er der for en grunn. Synes du det er skummelt å kjøre i den farten som er satt, spar oss andre å hold deg hjemme. Du skaper farlige situasjoner i trafikken for at alle andre ønsker å kjøre forbi deg. 

De som kjører helt oppi rææævva på bilen din. Jaa, 3 sekunders regelen ble satt av en grunn. Hva skjer om jeg må bråbremse? Rekker du virkelig da å bråbremse før du krasjer med meg? Tenk om jeg hadde hatt et barn i bilen? VÆR FORSIKTIG. 

De som stirrer når de kjører forbi deg. Det er ikke noe som er mer kleint enn de som alltid må se på deg når de kjører forbi. Hvorfor gjør dere det? Jeg ønsker ikke klein øyekontakt med deg, og du gjør egentlig bare hele situasjonen veldig ubehagelig. Ha øynene dine på veien takk. 

De som på død å liv skal kjøre inn i rundkjøringen.Du vet når du egentlig ikke rekker å kjøre inn i rundkjøringen, så bare MÅ du gjøre det likevel? Sånn at den bilen som allerede er i rundkjøringen må bråbremse? ARG, dere irriterer meg sånn. Hva er det som på død og liv er så viktig å rekke? I og med at du ikke kan vente de 5 sekundene til jeg har kjørt forbi deg. 

Biler som ikke stopper for fotgjengere.Noen ganger føler jeg bare for å hoppe ut i veien, sånn at du kan forstå viktigheten av å stoppe for de som skal over veien. Jeg kunne selvfølgelig aldri gjort det, men dere forstår poenget mitt. Fotgjengerfeltet er der av en grunn, respekter det! Jeg ble faktisk tutet på av en bil når jeg gikk på grønn mann, da ble jeg så irritert at jeg stoppet opp i veien sånn at mannen som kjørte måtte stoppe helt opp ;-) Det var min rett til å gå over veien, så spar meg for tutinga. 

De som prøver å gjøre deg blind med lysene sine. Langlys skal av når du møter andre biler, så enkelt er det. Jeg har lite lyst å kjøre ut av veien kun på grunn av at du ikke klarer å skru av lysene dine. 

De som blir sinte når du kjører i fartsgrensen. Jeg har opplevd så utrolig mange ganger å blitt blinket på og tutet på for at jeg ikke kjører så fort som de bak meg ønsker. Selv om du synes det er dødsfett å kjøre i 120km i 80 sonen så vil det ikke si at alle andre synes det. Så lenge jeg holder fartsgrensen så har du ingenting du skulle sagt. Jeg kan love deg at jeg kjører enda saktere om du begynner sånn :-)

STORYTIME // ET SJOKKERENDE MØTE MED EN KLARSYNT

Jeg har nevnt sånn smått at jeg tror på at det finnes noe mer mellom himmel og jord, og at jeg har hatt mine opplevelser som har styrket troen min på dette. En av de opplevelsene er mitt møte med en klarsynt. Denne mannen kunne ikke ha googlet meg, for det var ikke jeg som bestilte time hos han. Han visste ikke hva jeg het, hvordan jeg så ut eller hvor jeg kom fra. Likevel så visste han alt om meg, kun med å se meg inn i øynene å holde hendene mine. 

Etter dette møte følte jeg meg tom. Jeg var glad, men helt tom. Plutselig satt jeg med masse informasjon som føltes både godt og vondt. Han fikk kontakt med både pappa og Sondre. Informasjon fra pappa var vel kanskje den som gjorde mest vondt. Jeg fikk vite ting om han jeg aldri hadde hørt før, som jeg senere fikk bekreftet av familien. Hvordan en random mann fra Drammen kunne vite alt dette forstår jeg ikke. Han la også kort på meg, der han forklarte hvordan livet mitt kom til å være. Han ga meg beskjed om at livet snart kom til endre seg totalt, og jeg kom til å takke ja til noe jeg egentlig ikke tør. Noen måneder senere takket jeg ja til å være med på Paradise Hotel, selv om jeg egentlig ikke turte. Livet mitt endret seg også totalt. Jeg ble også forklart at kjærlighetslivet mitt var veldig komplisert, og at daværende forhold ikke kom til å funke med mindre jeg tok tak i problemene. Han snakket om at man har forskjellige forventinger til forholdet, og det var der han mente at det kom til å skjære seg.

Mange vil nok synes jeg er teit nå, men jeg har helt seriøst følt at jeg har evner til å merke unaturlige ting. Han påpekte dette til meg, og var villig til å lære meg gratis for han mente jeg virkelig hadde evnene til å gjøre en forskjell. Jeg takket nei, for jeg vil virkelig ikke få kontakt med døde mennesker. Likevel er det et eller annet som får meg til å ville, for det virker jo litt.. kult? Jeg hadde med meg min beste venninne, som var veldig skeptisk til dette. Han begynte derfor å lese i hånden hennes, og han traff perfekt på noe som har skjedd henne tidligere i livet. Han fikk en skeptiker til å ikke være skeptiker, men det er kanskje ikke så rart. Alt han sa stemte, og hele opplevelsen var bare helt syk. Jeg tenker at jeg skal dra til han snart igjen, og kanskje jeg vil dele mer av opplevelsen da. Jeg skal skrive ned, sånn at dere kan få vite litt mer om de tingene han sier om meg. Jeg vil ikke dele alt for privat informasjon, som jeg har fortalt dere før <3 Jeg vil veldig gjerne vite om noen av dere lesere har vært hos en klarsynt før, og hvordan opplevelse dere hadde ?

JEG HAR FLYTTET UT

inneholder reklame

Akkurat nå ligger jeg ganske redusert på sofaen til Julie. I dag flyttet jeg ut av hotellrommet mitt, som har vært som et hjem for meg de siste 10 dagene. Det er nesten litt rart, for jeg har følt meg så hjemme der. Det er også veldig trist å vite at jeg ikke skal våkne opp til hotellfrokost noe mer. Jeg fant ut at det ikke var behov for å bo på hotell i og med at Morten reiste hjem i går, det hadde vært veldig trist og ikke minst ensomt. Jeg må uansett takke Comfort Hotell for et kjempe fint opphold <3 

Nå kommer jeg nok til å bo hos Julie til jeg kan reise hjem til Oslo igjen. Jeg må nok mest sannsynlig være her i godt over en uke til. Hadde det ikke vært for at Morten dro hjem kunne jeg vært her i en måned til, men jeg begynner å savne han allerede. Det er helt merkelig hvor avhengig man kan bli av et annet menneske, jeg har ikke klart å bestemme meg om jeg liker det eller ikke. Det er nesten litt.. skummelt? Nå skal jeg bare slappe av litt før jeg skal komme meg på trening, prøve i alle fall ;-) hehe

Vakkert bilde av meg og min avhengighet <3 

7 TING DERE HELDIGVIS IKKE FIKK SE PÅ TV

Hvor skeptisk jeg var når jeg skulle være partner med Kevin. Dere aner ikke hvor mye rart jeg sa, og hvor sur jeg var haha. Jeg var skikkelig redd for at det skulle bli tatt med, for Kevin er jo virkelig verdens herligste fyr. 

Jeg barberte meg foran Kevin i fylla. Jeg kan seriøst bli verdens teiteste og kleineste person noen ganger, og denne gangen var intet unntak. Kevin påvirket meg veldig rundt når det kom til å ikke ha noe filter, så jeg bestemte meg derfor for å shave meg nedentil foran Kevin. " SE KEVIN, SE". 

Petter og jeg kranglet hver eneste dag. Jeg tror det hadde blitt veldig slitsomt for dere å se hvordan Petter og jeg holdt på. Vi kranglet seriøst hver eneste dag, haha. Petter kranglet med alle da hehe, men vi var skikkelig søskenpar. Bare en av oss sa noe irriterte den andre seg skikkelig. 

Håkon gikk til feil Sofie den første parsermonien. Dette er ikke noe jeg er glad for ikke kom på TV, men jeg tenkte det kunne være en morsom funfact dere ikke har hørt før. Jeg vet ikke om dere husker den første parsermonien der jeg fikk 3 stykker bak meg? Håkon gikk først til Sophie, og ikke meg. Vi måtte derfor spille inn alt på nytt igjen, og Håkon måtte gå til meg. Ingen av oss skjønte noe som helst, og jeg tror ingen hadde forventet at han skulle komme bak meg heller. 

Kevin tok bodyshots på meg. Vi hadde flasketuten peker på, der Kevin ble utfordret av Andrea (fuck uuu, haha) til å slikke meg oppover magen og kysse puppene mine. Nr.1 så er dette veldig feil på grunn av vennskapet til meg og Kevin. Nr.2 jeg er absolutt ikke typen til å gjøre sånt. Jeg fikk derfor helt panikk når jeg først innså hva jeg hadde gjort. Jeg begynte å gråte og nektet faktisk å legge meg. En fra produksjonen måtte komme inn å snakke med meg, hun var virkelig verdens beste. Hun lovet meg at dette ikke skulle bli tatt med, noe hun heldigvis mente. Jeg hadde ikke vært komfortabel med at 500.000 skulle se noe så kleint og ubehagelig. 

Morten og jeg rotet mer enn hva dere så. Mandag uke 9 når Morten spurte om vi skal telte, skjedde det mye mer enn hva dere fikk se. Nei, vi hadde ikke sex, men det de viste på TV var veldig uskyldig sammenlignet med hva som egentlig skjedde. Vi begge var livredd for at det skulle bli tatt med på TV, takk gud for at vi slapp en så ubehagelig opplevelse. 

Jeg ville absolutt ikke på date med Grunde. De tok med på TV at jeg ikke ville, men jeg var faktisk nesten på gråten. Grunde og jeg kom ikke overens i starten, og jeg var derfor livredd for at det skulle bli kjempe kleint. Det ble en kjempe fin date, og Grunde og jeg gikk faktisk veldig godt overens. Etter vi kom hjem fra date samlet jeg alle jentene å fortalte at vi hadde misforstått Grunde, og måtte gi han en ny sjanse. Det var mye av grunnen til at Martine valgte Grunde ovenfor Sunny. Hehe sorry Sunny <3 HUSK Å STEMME PÅ GRUNDE I KVELD FOLKENS!! 

Jeg innrømte at jeg var forelsket i Morten. Jeg var nede på sync, der jeg ble spurt hva jeg følte for Morten. Jeg var kjempe full, og sa at jeg var skikkelig forelsket i han. Jeg angret meg fort å sa betatt istedenfor. Hele situasjonen var egentlig bare veldig klein. TAKK for at dere ikke tok med det. 

"Krangelen til Martine og meg". Den uka jeg røyk var alt veldig spesielt mellom Martine L og meg. Vi gikk fra å være bestevenner til å ikke snakke sammen, det var helt merkelig. Hun tok meg til side for å prøve å snakke med meg, men alt ble bare feil og veldig kleint. Vi fikk ingenting ut av det, utenom at begge var kjempe lei seg. Der inne er det utrolig vondt å bli sviktet, vi har jo bare hverandre. Jeg var jo også så ekstremt glad i Martine, så det ble bare så feil. Jeg gikk faktisk på toalettet å gråt etter samtalen vår, for jeg hatet hele situasjonen. Alt ordnet seg med engang vi fikk møte hverandre igjen da <3 

JEG ER AVHENGIG AV

♥ Pepsi Max. Jeg drikker det hver eneste dag, flere ganger om dagen. Andrea og jeg kjøpte 8 flasker!! og vi drakk opp alle på en uke, krise.. :-(

♥ Reise. Jeg blir seriøst ulykkelig om jeg ikke reiser. Dere har sikkert merket at jeg alltid er ute å reiser? Jeg må seriøst lære meg å slappe av. 

♥ Morten. Han dro fra meg for bare noen timer siden, og jeg savner han allerede... haha

♥ Bloggen. Dette er faktisk en veldig merkelig avhengighet, jeg sjekker bloggen sikkert 100 ganger om dagen. Jeg vet ikke hva jeg sjekker engang, jeg bare sjekker for å sjekke. 

♥ Være sosial. Jeg takler ikke å være alene, da blir jeg skikkelig lei meg. Jeg har alltid besøk av enten venner eller Morten, om dere ikke har lagt merke til det hehe

♥ Smoothie. Jeg drikker smoothie hver eneste dag, sånn seriøst. 

♥ Mobilen min. Jeg tror de fleste vil kjenne seg igjen på dette punktet, men jeg er ekstremt. Jeg sitter på telefonen døgnet rundt. Jeg er faktisk skikkelig kjedelig å være sammen med, for enten sjekker jeg telefonen eller blogger. Sånn som nå er jeg på besøk hos en venninne, men sitter foran pcen for at jeg må blogge, haha. 

♥ Sjekke buser. Dette høres helt sykt ut, men jeg er livredd for å ha buse i nesa. Jeg føler alltid at jeg har buser, og må derfor sjekke meg for buse hele tiden. Jeg tror faktisk jeg skal telle hvor mange ganger jeg sjekker nesa mi i løpet av en dag, for det er mange. Får jeg ikke sjekket meg for buse blir jeg kjempe stresset, haha. 

♥ Bekreftelse. Jeg må seriøst ha bekreftelse på ALT, ikke bare på utseendet som sikkert mange vil ha nå. Er du sikker på at du skal hente meg? Vi hadde avtale klokken 19.00, ja? Du kommer på besøk? Jeg er avhengig av å vite 100% at noe skal skje. Kontrollfreak? hehe

♥ Shopping. Jeg shopper flere ganger i uka hver uke, utrolig dårlig uvane. 

♥ Godteri. Forrige uke spiste jeg godteri 4 ganger på en uke, HJELPES

♥ Parfyme. Jeg må alltid spraye meg 3 ganger, ellers blir jeg stresset.

♥ 2 tyggiser. Det er ikke vits å gi meg en tyggis, for det klarer jeg ikke å tygge. Jeg synes det er skikkelig ekkelt, og må derfor alltid ha to stykker. 

JEG VIL IKKE, MEN JEG MÅ

Etter en liten pause fra livet mitt og hverdagen min har jeg endelig innsett et par ting. Jeg har vært i Trondheim i litt over en uke nå, og jeg føler plutselig trangen til å flytte tilbake. Jeg spurte Andrea om vi skulle flytte kollektivet til Trondheim, og hun var selvfølgelig med. Det er godt å ha en venn som er like rastløs, rar og spontan som meg. For 1 år siden var det å flytte det eneste jeg ønsket, og nå vil jeg liksom tilbake hit? Jeg elsker Trondheim, men jeg fant ut sist at denne byen ble for liten for meg. Jeg måtte starte på nytt i en annen by, en by jeg alltid har ønsket å flytte til. Jeg elsker Oslo, men det er den forbanna rastløsheten som kommer å tar meg gang på gang. 

Jeg fikk også en kommentar da jeg skrev at jeg alltid sier ting jeg ikke mener i fylla når jeg er sint, og hun beskrev egentlig meg perfekt. Jeg har noe inni meg som kommer ut hver gang jeg drikker, noe jeg ellers aldri snakker om. Jeg har så utrolig mye inni meg, som jeg egentlig vil skrike ut. Jeg vil fortelle det. Jeg vil få råd og hjelp, men jeg klarer bare ikke.. Jeg har prøvd psykolog 3 ganger, men uflaksen har alltid vært på min side. Hun første var jeg kjempe fornøyd med, men skulle begynne å jobbe med voksne. Hun andre jeg fikk hadde jeg absolutt ingen kjemi med, så der sluttet jeg med engang. Så fikk jeg meg en tredje som var så utrolig flink, og ga meg så mye hjelp. Så flyttet hun selvfølgelig, og begynte i en helt annen jobb. Jeg har derfor gitt opp, for jeg føler ikke at jeg klarer å åpne meg engang til. Jeg må likevel gi det et siste forsøk, for jeg har innsett at jeg trenger det. Jeg er lei av å ha det kjipt, alt jeg vil er bare å være lykkelig.

Det er mange faktorer som spiller inn, men denne rastløsheten og sinne er en av de. Jeg kan ikke og jeg vil ikke ha det sånn her mer, jeg orker ikke. Alt blir plutselig så mye mer ekte når jeg skriver det på bloggen, og jeg føler ansvaret og presset er større da. Man kan ikke skrive ting på en offentlig blogg uten å mene det, får da får man virkelig høre det, haha. Jeg har derfor bestemt meg, jeg skal veldig veldig snart begynne å gå til psykolog igjen. Jeg kan virkelig ikke ha det sånn her. 

LITT OM MEG

Jeg er avhengig av: Morten, Celine, vennene mine, mamma og reise.

Dette gjør meg glad: Reise, fred, snille mennesker og utfordringer

Dette gjør meg sint: Urettferdighet, dårlige mennesker og krig

Akkurat nå: Nå ser jeg på Thomas og Harald. Herregud så glad jeg er for at de endelig er på TV igjen, det er virkelig høydepunktet med helgen. GO JONAS <3

Favorittsang: Boyce Avenue - Time after time. Søk den opp, den er nyyydelig

Jeg ser frem til: DUBAI, BALI OG NEW YORK <3 

Jeg vil ha: Godteri, åååh.. Forrige uke spiste jeg godteri 4 ganger, skjerpings :-(

Dette har jeg lyst til å gjøre: Flytte, faen at jeg er så rastløst

Min verste egenskap: At jeg er så sta, og det at jeg irriterer meg alt for lett. Jeg skulle ønske jeg bare kunne være godt humør hele tiden, kan noen lære meg? 

Min beste egenskap: Jeg er veldig omsorgsfull, også har jeg en skikkelig ståpå vilje. 

Favorittmat: Synd å si, TACO <3 Jeg har bare fått enda mer cravings etter at vi var på Frida i Trondheim, det må dere sjekke ut!

Verste med å være blogger: Det må være alle forventingene. Du er aldri bra nok, uansett hva du gjør. Det kan være litt slitsomt. 

Beste med å være blogger: Listen er lang. Jeg elsker jobben min, og det er akkurat dette jeg vil gjøre for alltid <3 Friheten, alle menneskene man får møte, mulighetene og dere. 

Favorittserie: Dere MÅ se Atypical, herregud for en bra serie. Det har bare kommet ut en sesong med et fåtall av episoder, det er så trist :-( Den ligger på Netflix <3

Neste mål med bloggen: Det må helt klart å være med på bloggerne, herregud for en drøm det hadde vært. Mål en var å komme seg på topplisten, mål to var å få kontrakt med side2 og mål tre er helt klart bloggerne. Det er bare å krysse fingrene og jobbe hardt.

Dette savner jeg med mitt gamle liv: Kunne gå på apoteket å kjøpe en graviditetstest uten å bli tatt bilde av og snakket om. Også det å kunne gå på Kondomeriet, hehe. 

LET'S TALK ABOUT SEX // MIN FØRSTE GANG

Jeg får ofte spørsmål som omhandler sex, og det er veldig mye jeg velger å ikke svare på. Hvor mange ganger Morten og jeg har sex i uka burde vel egentlig ikke være så interessant? Eller relevant for den saks skyld. Jeg tenkte uansett at jeg skulle ta opp diverse teamer en når det kommer til sex. Hva med ukens tema? Om du har et ønske om hva jeg skal skrive om, LEGG IGJEN EN KOMMENTAR <3 Denne gangen tenkte jeg å snakke om min første gang. 

Jeg var dessverre alt for ung første gang jeg hadde sex som jeg har fortalt dere før. Jeg tror aldri jeg kommer til å fortelle dere hvor gammel jeg faktisk var, for hadde det vært min datter ville jeg spydd. Han var heldigvis kjæresten min, en kjæreste jeg aldri har fortalt dere om før. Jeg var veldig forelsket, og han ga meg faktisk intens kjærlighetssorg. Jeg kan enda huske smerten, så det sier vel kanskje sitt. Han var et par år eldre enn meg, og hadde derfor andre ønsker og behov enn meg. Jeg var veldig forelsket, så det ble plutselig veldig naturlig.

Jeg husker enda hvor livredd jeg var, for den berømte jomfruhinna skremte livet av meg. Skal jeg være helt ærlig med dere så husker jeg 2% fra start til slutt, så redd var jeg. Jeg hadde fått høre hvor vondt det kom til å være og at man mest sannsynlig ville begynne å blø. Jeg var livredd for å begynne å blø, for det ville vært kjempe flaut. Til min store overraskelse kjente jeg absolutt ingenting, haha. Det var ikke vondt og det var ikke godt, det var bare en stor skuffelse. Var det sånn sex skulle være ville jeg aldri ha det igjen, for da var det virkelig ikke verdt det. Det var nok bare jeg som var redd og usikker, og kanskje stengte ute hele situasjonen. Med engang jeg lærte meg å slappe av ble det mye bedre, selv om det tok lang tid. Det er faktisk bare noen år siden jeg begynte å like sex, noe som helt sikkert har med alder og erfaring å gjøre. 

Noen tips til deg som skal ha sex for første gang. 

♥ Ikke gjør noe du ikke vil, dette er det viktigste punktet. Vær så snill å lov meg at du ikke gjør noe du selv ikke ønsker. Det er absolutt ingen grunn til å stresse med sex, det er noe du kan ha nesten hele livet (etterhvert vil du sette mye mer pris på en god natt søvn ;-) hehe neida, joda). Jeg kan garantere at opplevelsen vil bli mye bedre om det er noe du vil, istedenfor noe du føler deg presset til å gjøre. DET ER INGEN GRUNN TIL Å STRESSE MED SEX :-) Jeg skulle ønske at noen fortalte meg dette. 

♥ Snakk om det. Er du nervøs og redd? SI DET. Det er ingenting å skamme seg over, det er helt normalt. Bli enige på forhånd om noe er ubehagelig så er det lov å si ifra. Sex blir så mye bedre når det er åpenhet rundt, i promise. For alt du vet kan det være partneren din sin første gang også, og da kan det hjelpe mye å snakke om nervøsiteten først. Jeg kan love deg at h*n er minst like nervøs som deg, det var i alle fall min. Han måtte jo også gjøre alt av jobben, noe som sikkert er enda skumlere. Vi snakket om det på forhånd, og ble enige om å si ifra om det var noe. Jeg følte meg mye tryggere da :-)

♥ Gjør det med en du stoler på. Det viktigste er at du føler deg trygg og komfortabel. Sex kan være utrolig sårbart og ikke minst privat, og da er det utrolig fint å dele det med en man stoler på. Jeg er utrolig glad for at min første gang var med en jeg stolte på, selv om det kanskje ikke var så bra. Det var ikke følelsen som betydde noe for meg da, men det at jeg gjorde det med en som respekterte meg og ønsket at jeg skulle ha det bra. Jeg har ikke hatt sex med så mange mennesker jeg ikke kjenner, men helt ærlig så er random sex alltid dårlig. Det er så mye bedre med en som kjenner deg, og jeg tror det vil gjøre din opplevelse mye bedre. 

♥Prøv å slapp av. Tro meg, jeg vet selv hvor skremmende første gang kan være. Jeg vil si at dette henger mye sammen med punkt tre, for man vil automatisk slappe mer av om du kjenner personen. Jeg synes det er skummelt og drit kleint å ha sex med noen jeg ikke kjenner så godt i voksen alder, så det er absolutt ikke unormalt å føle seg usikker rundt mennesker man ikke kjenner. Derfor vil jeg anbefale på det sterkeste å vente til du er med en gutt/jente du virkelig liker. 

♥ Ikke hør på andres skrekkhistorier. Som jeg skrev over her så var jeg livredd for at jeg alltid fikk høre hvor vondt det var når jomfruhinnen sprakk, og det er kanskje ikke så rart for det høres jo veldig dramatisk ut. Det er ikke særlig kult å høre at man kommer til å blø ut lakenet første gang man har sex, og at det kun er smerte. Sex vil være forskjellig fra person til person, så ikke stress over andres opplevelser. Jeg fikk kun høre hvor vondt det var, men jeg kjente jo ingenting? haha. 

♥ Sist men ikke minst, BRUK BESKYTTELSE. Går du ikke på P-piller så er det lett å få tak i kondomer. Det er så utrolig viktig å beskytte seg under sex, ikke bare på grunn av graviditet men også kjønnssykdommer. Synes du det er kleint å kjøpe kondomer kan man få det gratis hos for eksempel helsesøster. Jeg snakker forresten veldig mye med helsesøsteren på skolen både før og etter sex, hun var virkelig til god hjelp. Anbefales <3

TAKK MAMMA.

Flytter vi ikke nå holder jeg ikke ut mer. Jeg klarer ikke å bo i Tromsø et år til, kanskje ikke en måned engang. Jeg klarer ikke dette mer. Dette miljøet og det konstante presset om å passe inn. Jeg valgte vennene mine helt frivillig, problemet var bare at jeg burde holdt meg unna noen av de. Når man kommer inn i varmen hos de kule blir man nesten besatt. Jeg ville bare være som de. Hvorfor jeg ville være med de kan jeg ikke forstå, for de var jo ikke snille. Jeg fikk kjeft og en kald skulder for at jeg myset med øynene mine. Jeg har alltid sett dårlig, men kunne ikke begynne med briller på grunn av kommentarene jeg kom til å få. "Du stirrer stygt" fikk jeg beskjed om, så jeg kunne reise til helvete. Jeg prøvde å forklare at jeg hadde dårlig syn, men det var bare en dårlig unnskyldning i følge henne. 

Hvorfor jeg hadde et så ekstremt behov for å bli godtatt av slemme mennesker kan jeg ikke forstå, men det er dessverre det ungdomstiden handler om. Det er så viktig å bli godtatt. Får man ikke aksepten man ønsker er livet tøft. Jeg ble til et menneske jeg ikke kjente igjen, og det var forbanna tøft. Jeg var omringet av venner som ikke var venner. Jeg ble aldri mobbet, men utestengt av de kule. Denne utestengelsen gjorde meg desperat, så jeg begynte å oppføre meg annerledes. Jeg måtte være enda kulere, og mange av de jeg gikk i klasse med var derfor ikke kul nok. De synes gutter og kyssing er ekkelt, og ingen av de kule "vennene" mine vil like noen av de. Ironisk nok er det de som ikke var "kul nok" jeg enda er venn med, faen for noen fantastiske mennesker. Beklager for at jeg ikke godtok dere på dette tidspunktet.

Jeg klarte ikke presset mer. Jeg var konstant lei meg. Jeg var ulykkelig. Jeg klarte nesten ikke å møte opp på skolen mer, og var alltid syk. Jeg ville ikke møte noen, alt jeg ville var å dø. Jeg skrev derfor et brev til mamma. "Flytter vi ikke nå holder jeg ikke ut mer". Jeg husker ikke nøyaktig hva jeg skrev, men jeg gråt. Det var så vondt. Det var vondt å ønske og dø. Det var vondt å føle seg alene. Det var vondt å føle at mamma var den eneste jeg hadde. Jeg hadde nesten ingen ordentlige venner, for de jeg hadde valgt selv var ikke venner. Det var så viktig å bli akseptert, at jeg mistet alt rundt meg. Til og med lysten til å leve. Jeg visste at jeg trengte en forandring, og mamma reddet meg. For en fantastisk mamma jeg har. Hun pakket leiligheten og ble med til Tønsberg. Hun hadde ingen grunn til å flytte, utenom en desperat tenåringsdatter. Jeg tror ikke alle ville gjort det mamma gjorde. Det var kanskje ikke det beste for henne, men det var det beste for meg. Jeg kom meg på bena igjen, fikk nye venner og livsgnisten tilbake. Takk mamma. Du reddet meg

Jeg får ofte meldinger fra dere når det kommer til det å ha det vanskelig. Livet er vanskelig, og det kommer til å være vanskelig. Jeg kan dessverre ikke skjerme dere fra vanskelige tider, men jeg kan prøve å hjelpe dere. Ikke bruk tiden din på mennesker som ikke er snill mot deg, eller som får deg til å være en annen. Jeg kan love deg at problemene du kjenner på nå ikke vil eksistere om noen år. Bruk tiden på mennesker som vil deg godt. Ikke føl behovet for å henge med de kule, de er kanskje ikke så kul som tror. Du er mer enn bra nok. Gjør meg en tjeneste å fortell deg selv dette, hver eneste dag. 

Håper dette bildet på en eller annen måte kan hjelpe deg. For 9 år siden hadde jeg aldri trodd jeg kom til å smile sånn her igjen <3

UKENS SPØRSMÅL // FORHOLD, RYKTER OG BRUDD

Hvor bor foreldrene dine?
Mamma bor i Tønsberg/Tromsø. Som mange av dere vet så er pappa død, han bodde i Tønsberg da :-)

Snuser eller røyker du?
Nei, det har jeg aldri gjort heller. Prøvd snus en gang, og da spydde jeg haha.

Er du singel?
Nei det er jeg dessverre ikke :-( haha neida <3 Om dere tenker på at jeg gjorde det slutt med Morten så var det bare en fyllegreie. Jeg kan være litt dramaqueen noen ganger. Mente det selvfølgelig ikke.

Hva skal Morten gjøre når du flytter?
Jeg vet ikke helt hvor du tenker nå, men sikkert USA som jeg snakket om? Det er bare snakk om et par måneder, og han kan gjerne være med om han ønsker det :-)

Hvilke klesbutikker er dine favoritter?
Jeg har egentlig ingen, haha. Liker å shoppe på nelly!

Hvordan har du det nå?
Jeg har det greit. Ting begynner heldigvis å bli bedre igjen :-)

Er du venner med alle fra PH?
Nei, det er jeg ikke. Det er også helt greit, for det er ikke alle menneskene man trenger i livet sitt.

Hvilken linje gikk du på videregående? 
Helse og sosialfag, så gikk jeg allmenn påbygning. 

Hvordan går det med deg og Morten?
Det går veldig bra <3 takk som spør!

Har det påvirket forholdet til Morten og deg at dere har vært sammen med andre når dere kom hjem?
Nei, det gjør det ikke. Begge var single, og vi hadde ikke kontakt på dette tidspunktet heller. 

Har du vært utro før?
Ja, mot liksom kjæresten min som jeg hadde når jeg var 13 år, haha! Han kysset en annen, så jeg tok hevn. 

Er det sant at du har filmet når du har hatt sex? og at dette nå har spredd seg?
Ja, jeg prøver å bli den nye Kim K. Hahha neei, det har jeg aldri gjort. Etter at jeg fikk bildene mine spredt har jeg aldri tatt slike bilder igjen, og da ville jeg i alle fall ikke laget en film ;-)

Ryktene sier at Morten var utro med eksen under oppturfestivalen, og at dette var grunnen til at du dro hjem tidlig? Kan du fortelle litt rundt dette?
Morten var ikke utro med eksen under festivalen vi var på i Bodø. Grunnen til at jeg dro hjem tidlig var for at jeg fikk panikk av at det var alt for mange mennesker der, og ville bare tilbake på hotellet for å slappe av. Det vil dessverre alltid være noen som vil prøve å ødelegge mellom oss.

Hvordan var forholdet ditt til pappaen din før han døde?
Litt opp og ned. Vi hadde heldigvis et veldig godt forhold på slutten, det er jeg evig takknemlig for den dag i dag <3

Har du noen gang prøvd eller brukt dop?
Nei, det har jeg ikke. Jeg har ingen behov for å prøve hverken hasj eller kokain, selv om dette tydeligvis har blitt veldig populært. Det er sykt usjarmerende og lite attraktivt å røyke weed i helgene for å kose seg. Jeg har heldigvis ingen behov for å prøve noe som helst av dop, og det er jeg glad for :-)

Hva synes du om de andre toppbloggerne? 
Nå kjenner jeg bare Martine Lunde og Isabel, som jeg virkelig digger. Martine L er jo også en god venninne av meg. Jeg fikk også møte Pilotfrue forrige helg, hun er utrolig hyggelig. Jeg liker derfor disse tre jentene veldig godt :-) Sophie Elise har jeg alltid sett opp til, og vært en av bloggerne jeg har lest fast i flere år. Utenom de har jeg ikke et spesielt forhold til resten, selv om jeg synes alle virker som fine mennesker :-)

DET ER DIN SKYLD AT JEG HAR OPERERT MEG

Daglig får jeg stygge kommentarer på denne bloggen om utseendet mitt. Hver gang jeg legger ut et Instagrambilde der rumpa mi er synlig får jeg alltid kommentarer på at jeg har liten rumpe eller #noass. Det samme skjer på bloggen. Jeg har ofte unngått å legge ut bilder der rumpa mi kanskje er litt for synlig eller litt for liten. Jeg får også høre at jeg er feit og stygg. Kommentarer om nesen min har også tikket inn. Jeg sto faktisk i speilet å studerte meg selv etter sist kommentar, for er den kanskje litt stor? Jeg hadde aldri tenkt over det selv, men kanskje det stemte. Det ser nesten litt sånn ut. Ville ikke du studert kroppen din om du hver dag hadde fått høre hva som er galt med den? Jeg er jo bare et menneske jeg også. 

I alle år har bloggere har fått skyld for å skape press. De er for pene, for tynne, har alt for dyre klær og er bare operert. Jeg er absolutt ikke for å fremme operasjoner, og det er grunnen til at jeg har skrevet veldig lite om min operasjon. Jeg vil ikke påvirke en jente på 14 år til å ønske å ta silikon på grunn av at jeg har gjort det. Jeg har selv vært fast leser av mange bloggere, og jeg har selv kjent hvor stor påvirkningskraft man faktisk har. Likevel er det veldig dobbeltmoralsk at dere skylder på oss for å skape presset rundt operasjoner, for mye av grunnen til kompleksene man plutselig har fått er jo på grunn av dere. Jeg har en litt sånn "gi faen attitude" og har derfor sagt at mange av kommentarene ikke har gått innpå meg. Jeg har begynt å mislike rumpa mi på grunn av kommentarene jeg har fått, så ærlig skal jeg være. Det finnes dessverre flere tapere i denne verden enn hva vi kanskje tror. Jeg visste ikke hvor mange slemme mennesker det eksisterte før jeg fikk en blogg selv, herregud så naiv jeg har vært. Ja, du er en taper om du henger ut andre på nett. Stakkars familien din og vennene dine, om du i det hele tatt har noen.

Så om dere skal skylde på oss for å skape press, så gir jeg skylden tilbake til dere. Dere som er innom bloggere og andre sosiale medier kun for å slenge med leppa. Dere som er så misfornøyd med eget utseende at dere må tråkke ned på andres. Dere som har fått meg til å tenke at jeg har stor nese og liten rumpe. Du har skapt et press jeg aldri har kjent på før. Men vent, la meg gjette.. Jeg må takle det for jeg er en offentlig person? Dessverre, det er ikke sånn verden fungerer. Jeg håper bare at du som leser dette skjønner det presset VI må gjennomgå hver eneste dag. Det er ingen mennesker som har godt av å høre hva som er feil med eget utseendet, og det er menneskelig å ta det til seg. Jeg håper derfor at kan se hele personen neste gang du har lyst å fortelle en person at de er et dårlig forbilde på grunn av en operasjon eller andre grunner. Jeg håper du tar deg tid til å lese gjennom kommentarfeltet på hvert innlegg, kun for å se hva man faktisk må gjennomgå. Vi skaper press, men det gjør faen meg dere også. 

Jeg elsker egentlig dette bilde, men jeg har aldri turt å legge det ut selv. Morten spurte om min tillatelse til å legge det ut på Instagram, og han fikk kun lov om han klipte vekk rumpa mi. Om dere går inn på Instagram-profilen hans vil dere finne det samme bildet, bare uten rumpe. Jeg sitter med klump i magen nå som jeg skal dele dette bildet, men jeg synes det er viktig at dere som lesere også forstår hvilket press VI OGSÅ må gjennomgå hver eneste dag. Hilsen ei som plutselig har begynt å mislike rumpa si. 

JEG HAR FLYTTET INN

Inneholder annonse

Så utrolig merkelig livet kan være noen ganger. Jeg skulle egentlig ha vært hjemme i Oslo nå, men har istedenfor flyttet inn på hotell. Sjefen for dette hotellet er fantastisk " Bo her så lenge dere vil. Dere kan flytte inn om dere så trenger det". Vi har jo flyttet inn, har vi ikke? Det er nesten sånn at jeg har glemt livet i Oslo litt, det eksisterer ikke. Det har vært litt godt å glemme Oslo-livet kjenner jeg. Jeg er heldig som har muligheten. De siste dagene har fokuset vært på Celine, som endelig begynner å bli seg selv igjen. Det har vært noen tøffe dager, og jeg skal være så ærlig å si at jeg er sliten. Så sliten at jeg måtte levere Celine til eksen ( ups ;-///// ) for å kunne samle litt krefter. Det er godt jeg har mange mennesker her i Trondheim som kan hjelpe meg når jeg trenger det, det setter jeg pris på. 

I dag som jeg har "barnefri" skal jeg virkelig utnytte dagen. For første gang på lenge kom jeg meg på trening, noe denne kroppen virkelig trengte. Jeg tenkte også at jeg skulle vise Morten litt mer av Trondheim, for det er mye han ikke har sett enda. Denne turen ble ikke helt som planlagt på grunn av Celine, så vi må utnytte de dagene vi har. Vi skal å spise på en Mexicansk restaurant som heter Frida idag. Jeg anbefaler virkelig alle som er i Trondheim å teste ut denne restauranten, de har verdens beste mat. Jeg anbefaler å bestille bord i forveien da det er utrolig vanskelig å få bord der. Jeg kunne kanskje laget en turguide om Trondheim om dere ønsker det? Jeg kan også legge ut MASSE mer på Snapchat, sånn at dere kan se litt hva man kan gjøre? 

Vi bor forresten på Comfort Hotel Trondheim som ligger midt i sentrum. Dette hotellet anbefales virkelig på det sterkeste. God service, bra beliggenhet, fine rom og god frokost. Btw, jeg vil veldig gjerne høre hva DU vil lese mer om. Legg igjen en kommentar <3 

FACEBOOK HER OG HER // SNAPCHAT SOFIEEEC // INSTAGRAM SOFIEENILSEN

" DU LEGGER BARE UT MODELLBILDER"

Som dere sikkert vet så har jeg ofte "bilder som ikke kom på bloggen". Disse innleggene pleier vanligvis å være veldig populær, men etter sist innlegg fikk jeg en del kritikk. "Forventet å se stygge bilder av deg", "du legger bare ut modellbilder", "kjedelig når du ikke legger ut noen stygge bilder". Hmm okei folkens, overskriften er "bilder som ikke kom på bloggen". At jeg ikke er så stygg som du forventet kan jeg dessverre ikke gjøre noe med. Jeg viste dere bilder jeg vanligvis ikke ville tatt med på bloggen. Dere kan vel ikke akkurat påstå at det er nydelige bilder av meg som dere IKKE kan forstå hvorfor jeg IKKE har lagt ut? Hva med et nytt profilbilde til Facebook? Hehe nei takk. Siden jeg tydeligvis kun legger ut modellbilder av meg, så skal dere få se bilder jeg derimot ville hatt som profilbilde på Facebook. Jeg sliter litt med å velge, hvilket bilde ville du tatt?

 

Her var jeg veldig fornøyd med smilet mitt. Jeg får alltid høre at jeg er så fin når jeg smiler <3

Jeg har fått beskjed om å slutte med kyssemunn, så nå prøver jeg med peace tegn istedenfor. Hot or not?

Jeg liker egentlig ikke å ta bilder fra venstre side, men det er viktig å utfordre seg selv litt. Jeg tror kanskje jeg likte denne vinkelen likevel. Fremhevet dobbelthaken min utrolig mye, det liker jeg. 

Personlig liker jeg best å smile uten tenner, og tror derfor jeg går for dette bilde. 

"Du må smile Sofie" okei :-)

JEG KUNNE BLITT BETATT AV KEVIN

Jeg får nesten daglig spørsmål om jeg noen gang har vært betatt av Kevin, og jeg har alltid sagt nei. Det som likevel er litt morsomt er at etter jeg ble kjent med Kevin, så kan jeg med sikkerhet si at jeg kunne blitt betatt av han. Nå har vi friendzonet hverandre så mye som det bare går, så det er noe som aldri kommer til å skje eller kunne skjedd. Kevin vil alltid være en venn i mine øyne, det er bare morsomt å se hva personlighet kan gjøre med et menneske. Som dere vet var jeg utrolig dømmende når det kom til første inntrykket av Kevin. Jeg ville absolutt ikke stå med han som partner, og gruet meg skikkelig til å skulle dele rom med han. Jeg var helt sikker på at vi ikke kom til å ha noe til felles. Det er skremmende å se hvor feil man kan ta. 

Jeg dømte Kevin etter et bilde før jeg i det hele tatt visste noe om han. Med engang vi fikk møte hverandre oppdaget jeg at hadde vi så mye til felles. Selv om vi kan krangle som et søskenpar noen ganger, er virkelig Kevin verdens snilleste. Han er omsorgsfull, morsom og akkurat den typen jeg kunne falt for. Det er noen mennesker man møter som man automatisk bare får et vennskapelig forhold med, og det er akkurat sånn det er med Kevin. Så nei, jeg har aldri vært betatt av Kevin og kunne heller ikke blitt betatt av han nå. Jeg er meget fornøyd med nåværende kjæreste, men jeg regner med at dere forstår hva jeg mener? Jeg kunne derimot blitt betatt av en sånn gutt som han, og det hadde jeg aldri trodd. 

HAN UTNYTTET MEG

"Du er så pen". " Ville gjort alt for å bli sammen med ei som deg". Jeg husker enda hvor det kriblet i magen. HERREGUD en gutt på 19 år var forelsket i meg? Jeg husker enda hvor kjekk han var og ikke minst kul. Jeg visste at alle vennene mine kom til å misunne meg for å være sammen med en som han. Vi snakket sammen dag og natt, helt til vi bestemte oss for å møtes. 

Det føltes ut som det beste valget å ta da, men mange år senere forstår jeg at jeg ble utnyttet av en voksen. Jeg vil ikke gå inn på nøyaktig hvor gammel jeg var, men jeg var et barn. Jeg var også under 16 år. Jeg vil kalle en gutt på 19 år voksen, eller ung voksen. Hva ville han egentlig med en liten fjortis jente? Jeg var så forelsket, og han lurte meg trill rundt. Han var kun ute etter en ting, og når han fikk det var jeg ikke verdt noe som helst mer. Denne hendelsen plager meg ikke den dag i dag, for vi alle vil oppleve og ikke få den kjærligheten vi kanskje ønsket og ble lovet. Vi alle vil oppleve å bli såret, og livet vil gå videre.

Det som derimot plager meg den dag i dag er å vite at jeg ikke er den eneste unge jenta som opplever dette. Det som også plager meg er at det finnes masse gutter som han, som utnytter alt for unge jenter. De er langt i fra kule som jeg engang trodde, de er noen skikkelig tapere. De får seg ikke noe på sin egen alder, og må derfor gå etter små jenter som vil forgude de. Hvem på 19 år må finne seg et barn å ligge med? Hvem vil i det hele tatt være med en alt for ung jente når man nesten er voksen selv? Jeg angrer på at jeg ikke fortalte noe til mamma, for selv om vi ikke hadde sex mot min vilje burde han absolutt fått sin straff. Jeg synes det var flaut å snakke med mamma om dette og holdt derfor kjeft. Jeg vet det er mange som synes det er tøft å snakke med foreldrene sine, så husk at du også kan snakke med helsesøster, lærer eller en annen voksenperson du kan stole på. Jeg synes det er trist å tenke på at jeg mest sannsynlig ikke er den eneste unge jenta han unyttet, og at jeg kanskje kunne ha stoppet det.

Hadde jeg funnet ut at Morten hadde vært på unge jenter hadde jeg kuttet han ut med engang, for det er ikke normalt. Det vil kanskje virke kult når man er ung, men når du blir voksen vil du innse at han kanskje ikke var så kul som du trodde. En 19 åring har jo også helt andre forventinger til et forhold enn hva en liten jente har. Jeg hadde aldri tenkt å ha samleie med han, men jeg hadde tross alt møtt mitt livs kjærlighet. Jeg kunne kanskje sagt at jeg burde visst bedre, men jeg hadde ikke de samme erfaringene da som jeg har nå. Jeg trodde det var normalt å være med mye eldre gutter, vi var jo som sagt veldig forelsket (trodde jeg).

Jeg håper du som leser dette lærer av denne historien, og virkelig forstår at det ikke er normalt at mye eldre gutter henger med alt for unge jenter. Mennesker som han burde blitt anmeldt, for det han gjorde var absolutt ikke greit. Selv om jeg var med på det, var jeg fortsatt bare et barn i forhold til han. Så vær så snill å noter deg dette !! ELDRE GUTTER SOM LIGGER MED UNGE JENTER ER IKKE NORMALT. Det er forskjell på en mann på 45 og som er med en dame på 25 og en gutt på 20 som er med små jenter på  14-15, det håper jeg du vet. 

10 HEMMELIGHETER OM MEG

♥ Jeg er ekstremt engstelig. Dette er det faktisk veldig få som vet, for på utsiden kan jeg kanskje virke veldig tøff. Jeg tror de fleste (inkludert meg selv) forstår at dette bare er en måte å beskytte seg selv på. Jeg er helt ærlig engstelig for utrolig mye, og daglig kan jeg kjenne på frykten av et eller annet. 

♥ I sinne i beruset tilstand sier jeg ting jeg ikke mener. Dette er kanskje det punktet med meg selv som har vært vanskeligst å godta/innrømme. Jeg hater denne siden med meg, og har derfor prøvd å late som den ikke eksisterer. Jeg har selv forstått at det ikke hjelper å skyve den unna, og at dette er noe jeg må jobbe med. Det virker noen ganger som om jeg bytter personlighet, til en personlighet jeg ikke kjenner. For en stund siden var jeg veldig sint på Morten, og det siste jeg sa til han før jeg sovnet var at jeg ikke ønsket å være sammen med han mer. Selvfølgelig ville jeg det, det var bare psyko slemme Sofie som kom frem. Hun som sier alt for å såre. 

♥Jeg tror selv at jeg har evner som kan merke overnaturlige ting. Jeg vet med engang jeg sier dette punktet så vil folk le, men jeg er helt seriøs. Jeg har opplevd utrolig mye rart i løpet av mine år på denne jorden, og er faktisk 90% sikker på at jeg kan merke døde mennesker. 

♥Da jeg var liten ønsket jeg å bli forfatter. Dette tror jeg ingen vet utenom mamma? for jeg har nesten glemt det selv. Jeg elsker å skrive, og skrev faktisk to bøker når jeg var liten. Den ene handlet om barndommen min, som faktisk var litt tøff til tider på grunn av forskjellige årsaker. Mamma var IKKE en av de. Jeg skrev også en bok etter min første kjærlighetssorg. Jeg vurderte å skrive en bok om Utøya rett etter dette skjedde, men jeg gjorde aldri tanken om til virkelighet

♥I mange år har jeg visst at jeg kom til å leve av blogging. Noen ting kjenner man bare på kroppen. Jeg bestemte meg også for at dette var noe jeg SKULLE få til, og se hva jeg klarte? Ikke gi opp på drømmene deres folkens, du kan få til AKKURAT det du vil. De som sier noe annet har dessverre ikke nok troa på seg selv, ikke la de stoppe deg :-)

♥ Jeg holdt på å smugle en hund inn til Norge. Dette er faktisk bare 2 år siden, hehe. Jeg er ekstremt glad i dyr, og møtte en hund i Santorini som virkelig stjal hjertet mitt. Hun var livredd for alle mennesker uten om meg, det var faktisk veldig spesielt å oppleve. Vi fikk et utrolig sterkt bånd, og jeg gråt på flyet på vei hjem av dårlig samvittighet. Jeg fikk mye hjelp fra en som bodde i Santorini, og hun fikk meg plutselig med på å fake dokumenter da hun kjente dyrelegen. Det er regler når du tar inn dyr fra utlandet, og veterinæren faket alle disse. Jeg forsto heldigvis selv at dette var veldig galt, og noe jeg absolutt ikke kunne gjøre. Jeg trakk meg derfor, og fikk fikset plass på Shelter til henne. Dere aner ikke hvor jeg ringte rundt og kranglet, for det var INGEN som ville hjelpe meg. Det løste seg heldigvis til slutt <3 Aldri kunne jeg ( som er nervøs for ABSOLUTT ALT) tatt å smuglet noe inn i Norge, det er faktisk bare alt for drøyt haha

♥ Akkurat nå føler jeg for å flytte. Dette har jeg ikke sagt til noen, for det er faktisk helt latterlig. Vil dere vite hvor og hvorfor? 

♥ Jeg suger med økonomi, og da mener jeg virkelig suger. Hadde det ikke vært for at jeg hadde fått erstatning etter Utøya hadde jeg vært på luksusfellen for lenge siden, så dårlig er jeg faktisk med penger. 

♥ Jeg hadde kontakt med en fyr kun på grunn av dårlig samvittighet. Dette var faktisk den verste perioden i livet mitt, for det er utrolig vanskelig å skulle være "forelsket" i noen du absolutt ikke er forelsket i. Jeg klarte bare ikke å si at følelsene ikke var gjensidig, for han var så utrolig forelsket i meg. Jeg hadde aldri trodd det skulle bli seriøst, for det var ikke det jeg var ute etter- Det endte faktisk med at jeg såret han skikkelig. Selv om jeg mente det godt, så var det i dette tilfelle det beste å fortelle sannheten. Jeg hadde aldri selv ønsket at noen skulle være med meg for at de synes synd på meg, men dessverre ble jeg en av de. Aldri igjen, det er en ting som er sikkert. 

♥ Jeg er veldig usikker når det kommer til sex. Jeg har fortalt dere før at jeg alltid vil ha lyset av, og dette er grunnen. Jeg er så tøff og selvsikker ellers, men når det kommer til sex blir jeg plutselig en helt annen person, det er veldig merkelig. Om noen har noen tips som kanskje hjelper vil jeg veldig gjerne høre, hehe. 

JEG TRODDE JEG VAR GRAVID

Som dere kanskje har fått med dere så er jeg livredd for å bli gravid. Jeg har ingen ønske om å få barn. Jeg fikk ikke noe mer lyst akkurat etter at jeg har hatt en operert krevende hund i 3 dager nå. Alle som har møtt Celine forstår hva jeg mener når jeg sier at hun oppfører seg som et menneske, så Morten og jeg har virkelig fått prøvd oss på rollen som småbarnsforeldre de siste dagene. 

Akkurat sånn som livet er nå er min største frykt å bli gravid, dere kan derfor tro jeg ble bekymret når jeg plutselig begynte å få symptomer. Mensen kom ikke, jeg var mye kvalm og hadde helt syke humørsvingninger. Jeg var derfor helt sikker på at jeg var gravid, men så rar som jeg er turte ikke å gjøre noe med det. Jeg er et sånt menneske som utsetter ting som er vanskelig, så jeg kjøpte meg derfor ikke en test. "ikke vits, symptomene gir seg snart" og "jeg er nok bare stressa". Jeg fortalte meg selv dette hver eneste dag, til tross for at jeg kjente mer og mer på følelsen at jeg faktisk var gravid. Etter denne opplevelsen tror jeg virkelig på innbilt svangerskap, for jeg hadde virkelig alle symptomene i verden. Jeg synes plutselig at jeg hadde lagt på meg også, og sto derfor å studerte kroppen min i timesvis. Hvorfor ikke bare spare tid å kjøpe en test? Neida, det er meg i et nøtteskall. 

Jeg skjønte til slutt at jeg måtte dra på apoteket å få tak i noen tester. Jeg kan love dere at dette var noe av det skumleste jeg har opplevd på lenge, for det verste som kunne skje meg akkurat nå er å bli gravid. HELDIGVIS visste testene negativ. Jeg vil nok bli lykkelig over en positiv test en gang i fremtiden, men ikke nå. Det verste er at alle symptomene forsvant med engang jeg fikk bekreftet at jeg ikke var gravid. Mensen kom også dagen etterpå, hvor rart er ikke det? Vanligvis blir jeg deprimert hver gang jeg får mensen, denne gangen elsket jeg det. Aldri hadde jeg trodd jeg skulle hoppe av glede på grunn av mensen, haha. 

Hva tenker dere ? Morten og meg som foreldre? haha

HOLD KJEFT

Vet dere hva som har irritert meg skikkelig de siste ukene? Mennesker som ikke klarer at andre har det vondt, for man har det så forbanna vondt selv. Hva slags holdinger har du egentlig? Hvilket menneske er du? Ikke minst, du er en skikkelig egoist. 

Jeg er så utrolig lei av å aldri kunne si at jeg har en dårlig dag uten å få kommentarer om at jeg må holde kjeft, for at du har det verre. Vet du hva? Du kan holde kjeften din. Det verste jeg vet er mennesker som alltid skal påpeke at andre har det verre enn hva du har. Vet du hva? Da kan du ikke være glad heller, for det vil ALLTID være noen som har det bedre enn deg. Selvfølgelig er det mennesker som har det verre enn meg, og jeg er så takknemlig for det livet jeg har fått. Jeg er takknemlig for at jeg er frisk, har hatt en barndom uten krig, jeg har alltid kunne lagt meg mett og jeg har generelt hatt det veldig bra. Likevel har jeg dårlige dager jeg også, som alle andre. Det er helt menneskelig å føle at livet suger og det er helt menneskelig å være ulykkelig. Livet er en berg og dal bane, noe det alltid vil være. 

Her om dagen fikk jeg kommentar fra en person som skulle leke psykolog i kommentarfeltet mitt. H*n hadde angst, og kunne derfor fortelle meg at jeg ikke sliter med angst. Nei, jeg har ikke konstant angst, men jeg har mine perioder. Jeg har perioder jeg ikke tør å gå ut av døren. Jeg har perioder jeg ikke har klarer å gjøre noe som helst for jeg er livredd for å dø. Jeg har perioder jeg ikke tør å gå på butikken for hva om? Det skjedde på Utøya, så hvorfor ikke på matbutikken midt i Oslo sentrum? Jeg har perioder jeg ikke har klart å vært i folkemengder. Senest i sommer forlot jeg festivalen i Bodø for det ble alt for mange mennesker, og jeg ble livredd. Jeg føler ikke behovet for å forsvare min egen angst, men jeg føler behovet for å snakke for de som ikke kan. 

Angst kommer i mange varianter, og noen er tydeligere enn andre. Det bekymrer meg derfor at det finnes mennesker som deg, som går rundt å leker psykolog. Det er ikke alle mennesker som klarer å møte på mennesker som deg, så vær så så snill å tenk deg om. Det å snakke om angst er vanskelig nok i seg selv, og det er også vanskelig for mange å faktisk godta at man har angst. Er ikke dette vanskelig nok, så er det forbanna vanskelig å skal dele angsten og problemene sine med andre mennesker. Det å åpne seg er sårt, så skal det komme mennesker som deg. Mennesker som tråkker på andre for å føle seg bedre. Selv om du kanskje har det verre, så må du lære deg å godta at andre mennesker også kan ha det vondt. Et lite tips, respekter andre og hold kjeft. 

JEG REISER IKKE HJEM TIL OSLO

Det siste døgnet har faktisk vært et helvete om jeg kan si det mildt. Dagen startet egentlig veldig bra, helt til jeg tok Celine med på kontroll til dyrelegen. Celine har en svulstkul jeg har fulgt med på i mange år nå, og skulle derfor kontrollere den på nytt. Jeg er så fornøyd med dyrelegen her i Trondheim, så jeg velger å reise hit for å sjekke henne (for dere som lurer på hvorfor jeg ikke bare gjorde dette i Oslo) Under timen finner vi ut at kulen til Celine plutselig har vokst en god del, og det er aldri et godt tegn. Jeg var absolutt ikke forberedt på å operere henne, men jeg ble enig med dyrelegen om at det var det beste. Jeg ønsker ikke at en ondartet svulst skal vokse og spre seg, da hadde jeg aldri tilgitt meg selv. 

En uventet operasjon er altså grunnen til mitt fravær, og hadde det ikke vært for Morten hadde denne bloggen ikke blitt oppdatert i går. Jeg er så utrolig glad i Celine, så det var ganske vanskelig for meg å måtte utsette hun for en så stor operasjon. Celine veier under 3 kilo, så dere kan tenke dere hvor hardt dette har vært for kroppen hennes. Hun sov nesten hele dagen i går, helt til hun våknet på kvelden med intense smerter. Jeg har kanskje sovet 1 time i natt, så jeg har virkelig fått kjenne på livet som småbarnsmor, haha. Jeg var en kjapp tur innom dyrelegen med Celine i dag, og alt virker veldig fint. Jeg kan heldigvis slappe mer av nå enn hva jeg gjorde i går. Det var noen timer jeg hadde en skikkelig vond magefølelse, så jeg var faktisk helt sikker på at Celine kom til å dø. Jeg klarte ikke å gå inn til dyrelegen, så Julie måtte gå inn først for å se at hun levde. Jeg er så utrolig overbeskyttende og nervøs når det kommer til denne hunden, det er helt sykt. Gårsdagen kort oppsummert = null søvn, tårer og redsel. 

Ååh, dette bildet knuser hjertet mitt :-( Hun opererte faktisk vekk en av puppene sine, så jeg er veldig spent på å se hvordan arret kommer til å se ut. Hun er heldigvis i mye bedre form i dag <3 Som dere sikkert forstår kan jeg ikke reise hjem til Oslo likevel. Jeg må faktisk være her i 2 uker på grunn av at Celine skal fjerne stingene. Det er usikkert om jeg blir her hele perioden, men jeg skal være i Trondheim til hun er frisk igjen. Dyrelegen trodde heldigvis ikke det skulle ta mange dager. 

SPØRSMÅL OG SVAR PARADISE HOTEL // MORTEN SVARER

Hva synes du om spillet til Aleks på PH?
Aleks spilte egentlig veldig bra. Han ga alle inntrykket av at han ikke var en trussel, men egentlig var han en stor trussel. Han var god likt av alle inne på hotellet.  utrolig at han kunne sovet seg gjennom hele sesongen, klapp på skulderen til deg Aleks

Hva sa foreldrene dine da du fortalte at du skulle være med på PH?
Jeg var veldig skeptisk til hvordan foreldrene mine ville reagere på at jeg skulle være med. Jeg sa til dem at jeg hadde muligheten til å bli med. De støtter meg i uansett hva jeg velger å gjøre, var svaret jeg fikk. De er best

Skjedde det noe gøy off cam? 
Det skjedde mye gøy off cam! Vi hadde mange morsomme samtaler og gjorde mye kødd som aldri blir vist på tv. Petter falt i bassenget med mikrofonen på. Vi kalte han derfor for plaskepetter resten av oppholdet.

Har PH forandret deg som person?
Det er ingen tvil om at Paradise Hotel har forandret livet mitt, da det er utrolig mye som skjer for tiden. Jeg er ganske jordnær og føler personlig ikke at jeg har forandret med som person, selv om livet mitt er totalt forandret.

Kunne du vært med en gang til?
PH var utrolig morsomt, med tror ikke jeg ville takket ja til å være med i en ny sesong.

Var du forelsket i Sofie inne på hotellet?
Ingen tvil om jeg hadde et godt øye for Sofie inne på hotellet, men om det var følelser er veldig vanskelig å definere. Ting utviklet seg etter vi kom hjem.

Trodde du noen gang at du kom til å stå i en finale med Sofie?
I startet av sesongen var det veldig fjernt å se for seg en finale med Sofie,da vi var i to forskjellige allianser. 

Hva var det beste med PH?
Bli kjent med så mange herlige folk.

Hadde du sex inne på hotellet?
Jeg hadde ikke sex inne på hotellet.

Hva ville du brukt pengene på om du hadde vunnet?
Hadde brukt pengene til å reise.

Hva savner du mest med PH?
Alle festene og alle folkene. Vi storkoste oss hver eneste dag.

Første inntrykk av Sofie?
Jeg syntes hun var veldig pen.

Hadde du følelser for Andrea inne på hotellet?
Dette spørsmålet her var veldig morsomt. Vet ikke det er en eneste episode der det kan se ut som at jeg har følelser for Andrea. Så nei, jeg hadde ikke følelser for Andrea.

Hadde du kastet kula om du hadde stått i en finale mot Sofie?
Sa fra dag èn at jeg ikke skulle kaste kulen i finalen, og det står jeg for fortsatt. Så jeg hadde ikke kastet kulen på Sofie.

JEG HADDE GJORT DET SLUTT MED SOFIE OM...

Hei alle sammen.  Sofie har vært hos dyrelegen med Celine i dag, så hun er dessverre opptatt med å passe på henne. Derfor tar jeg over bloggen :-)

I denne anledningen tenkte må jeg skrive hva noen grunner til at jeg hadde gjort det slutt med Sofie.

1.  Sofie hadde prompet under dynen. 

2. Hvis hun hadde vært utro.

3. Hvis hun hadde brukt opp all varmtvannet rett før jeg skal dusje.

4. Hvis hun flytter til utlandet.

5. Hvis hun hadde sluttet å lage perfekt Guacamole 

6.  Hvis hun hadde farget håret grønt.

7. Hvis hun hadde stoppet å barbere seg.

8. Hvis hun flytter til Trondheim.

9. Hvis hun spiser Sushi med kniv og gaffel.

10. Hvis hun hadde stoppet å trene.

11. Hvis hun ikke vil leke potetleken med meg

DETTE STEMMER JEG VED VALGET

Nå er det faktisk bare noen få dager igjen til valg. Jeg gleder meg veldig mye kjenner jeg, hehe! Jeg har vært veldig frem og tilbake på hva jeg skal stemme. Jeg har lest meg opp på de to partiene det sto i mellom og funnet fordeler og ulemper. Man kan dessverre ikke være 100% enig med et parti, så man må nesten bare finne de man har mest likheter med. I dette tilfellet ble det Arbeiderpartiet. Mange vil sikkert tenkte "sjokk, hun var på AUF sin sommerleir på Utøya". Vet dere hva? Jeg visste ikke hva AUF var når jeg dro på Utøya. Jeg kunne absolutt ingenting om politikk, og fikk faktisk kjeft av en gutt for at jeg spurte hvem Eskil Pedersen var haha. 

Jeg har vokst og jeg har utviklet meg. Jeg har mine behov, og jeg har saker som jeg brenner for både personlig og for samfunnet. Jeg har mye mer likheter med arbeiderpartiet enn hva jeg har med høyre feks. Kanskje jeg hadde likt høyre bedre om de ikke hadde vært i en regjering med FRP. Hvem vet? Hvorfor jeg velger å stemme akkurat Arbeiderpartiet orker jeg ikke å kommentere, for da dukker alle disse bedrevitende menneskene opp i kommentarfeltet mitt. Det er ikke godtatt å ha forskjellige meninger, og det orker jeg faktisk ikke på en så fin dag som dette. Nå skal jeg ut å nyte resten av dagen, snakkes :-)

MORTEN ER FORTSATT PÅ TINDER

For noen dager siden forklarte jeg hvorfor mange av dere hadde funnet Morten på tinder. Vi lastet ned appen for å lese en samtale mellom oss, også slettet han appen med engang igjen. Det som er om man kun sletter appen og ikke profilen så vil dere fortsatt kunne finne han på tinder. Han må slette selveste profilen for å ikke komme opp. Det er bare noen dager siden vi var på Morten sin tinder, og det er derfor dere enda får han opp. Jeg får daglig kommentaren om at han er på Tinder, så jeg tenkte dette var viktig å ta opp en gang til. Alt er bra mellom oss, og Morten flørter ikke med andre jenter på tinder. Håper dette er oppklart en gang for alle nå, i og med at jeg allerede bare i dag har fått fire kommentarer om at han fortsatt er på tinder.

Akkurat nå befinner vi oss på Festningen som ligger et eller annet sted i Trondheim. Det er utrolig fint her, og vi er veldig heldig med været. Det er varmt, sol og helt blå himmel. Hittil har vi hatt en utrolig chill dag, noe jeg tror alle oss trengte. Noen av oss tenker oss en liten tur ut i kveld også, hehe! Vi snakkes <3

VOKSNE MENNESKER SOM IKKE OPPFØRER SEG

Klokken er godt over 12, og jeg sliter skikkelig med å stå opp av sengen. Vi skulle garantert ha sjekket ut for lenge siden, men det er ingen som klarer å stå opp helt enda. Vi hadde en utrolig morsom kveld i går, og det var veldig hyggelig å bli kjent med masse nye mennesker. Det er alltid hyggelig å komme "hjem" å møte venner og bekjente jeg ikke har sett på lenge. Nå skal jeg prøve å presse meg opp av sengen og få pakket. De aller fleste reiser hjem i dag, men Morten og jeg skal være igjen noen dager til. Vi skal bytte hotell, men heldigvis ligger det rett ved siden av dette.

Forresten, jeg må faktisk fortelle dere om noe veldig spesielt som skjedde i går. Jeg ble igjen mint på hvor glad jeg er for at mammaen min oppfører seg som et voksent oppegående menneske, det er dessverre ikke en selvfølge. Andrea og jeg opplevde noe veldig rart og nesten litt komisk på Burger King i går. Det endte faktisk med en liten og veldig klein diskusjon. Jeg kan ikke huske sist jeg diskuterte med noen på byen, og aldri hadde jeg trodd at det skulle være godt voksne mennesker på sikkert 40 år. Kort forklart, Andrea sto foran de i køen og skulle kjøpe mat til oss. Jeg sto ved siden av disse menneskene, og klokken 03.00 natt til søndag er det alltid trangt på spisesteder. Vi ble derfor stående tett oppi hverandre, noe denne damen ikke likte spesielt godt. Hun begynte derfor å dytte meg, noe både jeg og gutten som sto ved siden av reagerte på. Hvem voksne mennesker dytter andre? Det er aldri greit å dytte, men du har i det minste en unnskyldning når du er 10 år, ikke 40. 

Han som sto ved siden av meg sa til meg "så flaut at hun dytter" og jeg sa meg enig. Dette skulle jeg aldri gjort, for da begynte de faktisk å baksnakke meg HØYT, haha. Det ble ikke noe bedre da jeg måtte komme meg frem til Andrea som btw sto nesten rett foran meg, for at kassedama skulle høre hva jeg sa. De sto lenge å baksnakket meg, og til slutt spurte jeg de hva som var problemet. Jeg fikk da høre at jeg hadde sneket i køen, og at det ikke var vanlig å kjøpe mat sammen. Jeg som ikke hadde med bankkortet mitt (som jeg har klart å miste :-((( ) måtte tydeligvis kjøpe mat alene, for ellers sneik jeg i køen. Det endte faktisk med en liten diskusjon, for jeg reagerte veldig på oppførselen til disse "voksne" menneskene. Jeg håper virkelig ikke de har barn som de har oppdrar til å bli like drittsekker som de. 

Jeg skjønte fort at det ikke nytter å diskutere med sånne mennesker, og trakk meg derfor fort ut av denne barnslige og ikke minst kleine diskusjonen. Jeg lærte i alle fall noe i natt, og det er at det ikke bare er ungdommer som oppfører seg som dritt noen ganger. Det er jo VG sitt kommentarfelt et bevis på også ;-) Tusen takk mamma for at du er et voksent reflektert menneske. Takk for at jeg slipper å høre at moren min har diskutert med 20-åringer på byen, det er tydeligvis IKKE en selvfølge.

EN TRYGGERE HVERDAG

ANNONSE

Som dere kanskje har sett på Snapchat så er Paradise gjengen + mange andre i Trondheim i kveld. Vi skal på app-lanseringen til TeleGapp. For dere som ikke vet hva dette er så er det en app som viser hvor familie, venner og alle andre (som har appen) er. Du vil alltid kunne se hvor vennene dine er, døgnet rundt. Hvor genial er ikke denne appen om venninnegjengen skal ut på byen? Jeg vet ikke med dere, men vi mister ALLTID hverandre. Enkelte av oss (inkludert meg, hehe) er helt håpløs til å ta telefonen. Jeg er med andre ord ekstremt dårlig til å svare de som prøver å få tak i meg. Nå kan TeleG være til hjelp for vennene mine som desperat prøver å komme i kontakt med meg. Jeg vil si at denne appen bidrar til en tryggere hverdag. Både for feriereiser, mammaer og pappaer og turer på byen. Om du ikke ønsker å vise hvor du befinner deg kan du skjule deg helt for alle eller enkelte. Dette er genialt! Vil du følge med hvor vi befinner oss i kveld? Last ned appen og add meg som venn <3 

Nå skal vi komme oss avgårde på Alma's som er en restaurant her i Trondheim. Vi skal være her noen timer før vi drar å Studio26 i kveld. Sees vi i kveld? Jeg gleder meg :-)

7 GRUNNER TIL AT JEG VILLE GJORT DET SLUTT

Siden ryktene er ute å går om at det er over mellom Morten og meg, tenkte jeg det kunne vært morsomt med et innlegg som dette. Livet som blogger sjokkerer meg stadig, og det er utrolig fascinerende å se hvor fort folk begynner å spekulere. Jeg kan forstå det, for jeg har vært en av de selv. Hver gang en blogger jeg har fulgt med på har vært i en dårlig periode har jeg alltid tenkt " nå er det slutt". Neste gang jeg får en slik periode skal jeg helt klart informere dere at det ikke handler om Morten, så slipper vi alle disse spekulasjonene, haha. PS, ta dette innlegget med en liten klype salt. 

7 GRUNNER TIL AT JEG HADDE GJORT DET SLUTT

  • Spist buser eller tånegler. Hadde jeg bustet Morten i å spise buser eller tånegler hadde jeg aldri og da mener jeg aldri klart å kysse han igjen. Jeg kjenner faktisk at jeg blir kvalm bare av å skrive dette punktet, så UTROLIG EKKELT!!! æææsj. 
  • Utroskap. Been there done that, aldri igjen. Selv om man så gjerne vil tilgi, så er det utrolig vanskelig å starte på blanke ark etter et så sterkt tillitsbrudd. Det hjalp ikke så mye at det skjedde om og om igjen, haha. Noen vil bare ikke endre seg, og synd er det. 
  • Dårlige holdninger. Med dette så mener jeg en som kun ligger hjemme og ikke orker å gjøre noe for samfunnet. Det er helt okei med de som har en god grunn til å ikke jobbe eller bidra til samfunnet vårt, men det finnes ALT for mange late mennesker der ute. De som ikke orker å jobbe for sengen og potetgull frister mer. Jeg hadde aldri klart å vært sammen med en sånn fyr!
  • At han behandler meg dårlig. Det er dessverre alt for mange gutter og jenter som godtar å bli behandlet dårlig i et forhold, noe som er veldig vondt å se. Vær så snill å forstå hva du er verdt, og aldri finn deg i å ikke bli behandlet bra. Du fortjener kun det beste, og en kjæreste skal ikke få deg til å føle deg dårlig. Jeg var med en sånn gutt for lenge siden, og det er akkurat derfor jeg har lært at jeg aldri kommer til å godta noe sånt igjen. 
  • Aldri gir noe tilbake. Det VERSTE jeg vet er mennesker som forventer og forventer, men aldri gir noe tilbake. Enkelte klarer virkelig ikke å se at verden ikke kun handler om h*n, noe som er utrolig irriterende. Hadde jeg oppdaget at Morten hadde vært sånn ville jeg gjort det slutt. I et forhold må man ta og gi, og det kan umulig funke når det kun går den ene veien.
  • Hatt fetisj på tær. Jeg vet ikke om jeg har fortalt dette før, men jeg HATER tær. Jeg har begynt å gråte av å få tær på meg, og klarer ikke at noen kommer borti meg med tærne sine. Hadde jeg funnet ut at Morten hadde hatt en syk tå-fetisj hadde jeg aldri klart å være sammen med han. HVEM TENNER PÅ TÆR? 
  • Vært uhyggelig mot venner og familie. Vennene og familien min betyr seriøst alt for meg, og jeg hadde ALDRI i mitt liv taklet å være sammen med en som behandlet de dårlig uten grunn. Jeg har møtt alt for mange som er sammen med så ufyselige mennesker, hvordan klarer dere? Hadde Morten ikke respektert de jeg bryr meg om, hadde jeg ikke klart å være sammen med han. 

VIDEOBLOGG // SMINKEVIDEO

Det føles utrolig godt å ENEDELIG kunne legge ut en sminkevideo til dere. Jeg har fått spørsmål om sminkevideo siden PH begynte å gå på skjermen, det er alt for lenge siden. Jeg har dessverre ingen gode unnskyldinger, annet enn at jeg har vært lat. Jeg synes det er så kjedelig å sminke meg, spille inn video for å så redigere. Jeg fikk heldigvis god hjelp denne gangen, så verdens snilleste Morten har redigert hele videoen for meg. Vi skal faktisk dra for å hente Morten og de på flyplassen nå! Jeg gleder meg så til å se de i kveld <3 

{

Om du vil bli oppdatert hver gang jeg legger ut en Youtube-video kan du følge meg HER. Morten kommer også til å legge ut mye fremover, så han kan du følge HER

HAN BA MEG REISE

Hvem hadde egentlig trodd at jeg kom til å reise til Trondheim i går? Ikke jeg i alle fall. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke dra, helt til Morten ba meg om å reise. Det gjør meg lykkelig å vite at jeg har en kjæreste som forstår mine behov, og ikke setter seg selv først. Han forventer ikke at han er den eneste i verden som kan gjøre hverdagen min bedre, og det er godt å vite. Han vet jeg har mange mennesker i Trondheim som jeg behøver på tider som dette, og det er godt at han ser det. Jeg kjenner på hele kroppen at det riktige valget ble tatt, jeg føler meg mye bedre allerede. Nå gleder jeg meg bare til en uke i Trondheim, og i morgen kommer resten av gjengen. 

Det er et eller annet med denne byen som gjør meg så lykkelig. Selv om jeg mest sannsynlig aldri kommer til å bo her igjen, så føler jeg meg så hjemme. Jeg er så mange fine minner her, som alltid vil være med meg videre. Noen av minnene vil nok være borte for alltid, men det er greit. Det er alltid plass for å skape nye, er det ikke? Nå skal jeg snart dra å besøke en veldig spesiell person som ikke vet at jeg kommer, hehe. Jeg forteller dere senere <3 


I morgen kommer resten av gjengen <3 jeg gleder meg

VEGARD HARM SNOKER I MOBILEN MIN

Først virket dette veldig moro, også kunne jeg plutselig ikke forstå hvorfor jeg takket ja til at noen skulle snike på telefonen min. Jeg har så utrolig mye rart, og veldig mye privat. Vegard fant blant annet listen over hvem jeg har hatt sex med, HAHA. Jeg hadde aldri trodd at han skulle gå inn på notatet, og det er der jeg har alle mine hemmeligheter om jeg kan si det sånn. Jeg nekter å tro at det er normalt om å ha en slik liste, så beklager at dere får se mine skjulte sider også. Dette er i alle fall en gylden mulighet til å bli bedre kjent med meg, enjoy ;-) Trykk på bilde for å komme til videoen <3

HAN INVITERTE MEG TIL Å FLYTTE INN

Nå skal jeg fortelle dere en skremmende, men også ganske spesiell historie. For noen måneder tilbake fikk jeg meg en fan? stalker? sykelig besatt av meg? Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal kalle han, for aldri i mitt liv har jeg opplevd noe lignende. Jeg ble kontaktet daglig av en mann på godt over 40 år som ønsket et forhold med meg. Han sendte meg rundt 15-20 mail om dagen, det var virkelig helt ekstremt en periode. Han sendte meg også lettkledde bilder av seg selv, og fortalte meg hvordan han skulle behandle meg om jeg flyttet inn hos han. Han hadde flere koner, og han ville at jeg skulle bli en av de. Det var også forskjell på hvordan han behandlet konene sine. Noen skulle vaske, og andre skulle han ha sex med. Jeg håper og tror at dette kun var noe han sa, og at han ikke hadde andre koner. Stakkars de i så fall. 

Det tok en god stund før jeg fikk hjelp til å blokke denne mannen, og nå har han prøvd å kontakte meg gjennom noe som heter Linked(tror jeg). Personlig har jeg ikke blitt spesielt påvirket av denne situasjonen, men det er selvfølgelig ubehagelig å vite at det er en mann der ute som virkelig ønsker å komme i kontakt med meg.

Nesten hver dag mottok jeg collager av meg, og dette er et av mesterverkene hans. Jeg vet helt ærlig ikke om jeg skal le eller gråte, haha. Som dere ser helt øverst i midten så har han kalt mailen han sendte meg for "må pule". Jeg kjenner jeg er evig takknemlig for at jeg slipper å våkne opp til mail hver eneste dag fra denne mannen!

UKENS SPØRSMÅL // UTROSKAP, PERSONLIG OG PH

Hvis du måtte bestemme et sted du skulle bo resten av ditt liv, hvor ville det vært?
Dette var faktisk et veldig vanskelig spørsmål. I en alder av 22 år ville jeg nok sagt New York eller Los Angeles. Jeg er ganske sikker på at jeg vil endre mening når jeg blir eldre og eventuelt skal stifte familie. Så jeg må nok si Norge om jeg skal tenke på fremtiden min. Veldig trist svar egentlig, haha. 

Har du og Morten noen gang vurdert å gjøre det slutt? 
Nei, det har vi heldigvis ikke :-) Morten og jeg har det veldig fint sammen, og jeg er veldig veldig lykkelig. 

Om du kunne gitt en straff til Breivik, hva ville det vært? 
Jeg fokuserer ikke på Breivik mer, og jeg tenker at han soner straffen sin nå. Jeg håper selvfølgelig han sitter i fengsel for alltid, og aldri får se dagslys igjen :-) 

Hvor lenge skal du være i Trondheim? 
Ikke helt bestemt enda. Mest sannsynlig til onsdag, så nesten en uke. 

Når flyttet du hjemmefra?
Jeg var vel 18 år når jeg flyttet hjemmefra.

Var du noen ganger betatt av Kevin?
Nei, det var jeg ikke. Jeg har alltid sett på Kevin som en venn, og jeg er evig takknemlig for å ha fått en så fin venn som han <3

Få barn nå eller aldri få barn?
Få barn nå, selv om jeg ikke har lyst i det hele tatt. Jeg er redd for å angre, as always

Kleineste opplevelse med mensen?
Det må være første gang jeg fikk mensen (som jeg har fortalt dere om før). Jeg hadde på meg en helt hvit bukse, og blødde igjennom, hehe.

Hvem irriterte du deg mest over inne på hotellet?
Morten, helt klart. Som dere kanskje så på TV så har vi begge veldig sterke personligheter, og Morten trodde han var spåmann inne på hotellet. Selv om han hadde mye rett, så trodde han at han hadde rett på absolutt alt, haha. Vi hadde et par diskusjoner nede på rommet, hehe.

Hva tenker du om svaret til Rebecca på ukens spørsmål om hun og Morten?
Absolutt et fint svar! Det eneste jeg reagerer på er at når man først velger å åpne seg så burde svaret være korrekt. Morten og jeg hadde IKKE kontakt samtidig som han og Rebecca. Vi hadde et veldig nært og godt forhold inne på hotellet, men ingen av oss visste hva vi ville når vi kom hjem. Som jeg fortalte dere før så var jeg forelsket når jeg reiste ned til Mexico, og jeg ville derfor finne ut ting med han først. Jeg reise rett til Trondheim etter vi kom hjem, og hadde ikke kontakt med Morten før etter premierefesten. På dette tidspunktet hadde hverken Morten eller jeg noen andre :-)

Om du måtte velge en av årets deltakere du måtte ha blitt sammen med utenom Kevin og Morten, hvem skulle det vært?
Helt klart Aleksander, jeg elsker personligheten hans. Jeg trives alltid i Aleksander sitt selskap, herregud så mye glede han sprer. Jeg ler alltid av Aleks, han er så utrolig random og rar <3 haha. Pass deg nå Martine XDDD

Hvorfor vil du ikke svare på hvor gammel du var første gang du hadde sex?
Jeg er veldig åpen, men dette føler jeg nok blir litt for privat. Kanskje jeg føler for å åpne meg senere, vi får se. 

Er ryktene om at du var utro med eksen sist du var i Trondheim sanne?
Ååh nå ble jeg busta :-/ Nei, de er ikke sanne. Jeg har aldri hørt om disse "ryktene" før jeg fikk det på Snapchat i dag. 

Hva er det beste med å ha blogg?
Mulighetene. Jeg elsker også at jeg kan nå ut til så mange mennesker, det gir meg så utrolig mye bra. Jeg digger også leserne mine, for noen fantastiske mennesker. Jeg føler dere er som vennene mine, for dere støtter meg alltid <3 Etter jeg fikk blogg trenger jeg ikke google mer, dere har seriøst svaret på ALT, haha.  

Savner du blondt hår?
Veldig. Samtidig er jeg kjempe fornøyd med brunt hår, og tror ikke jeg kommer til å farge det blondt igjen.Mye av grunnen er selvfølgelig det at håret mitt ble så ødelagt.