hits

oktober 2017

ÆSJ, FOR EN STYGG KJERRING


Genser og skjerf - Zara // Sko - Bianco // Bukse - Carlings

Se på håret mitt, er det ikke fint? Jeg har bare blitt mer og mer fornøyd med håret etterhvert som jeg har blitt vant til det. Jeg skal fortsatt bli helt blondt, selv om mange av dere synes jeg skal beholde denne fargen. Jeg må faktisk fortelle dere noe som skjedde med meg i går som virkelig sjokkerte meg. Jeg ble kalt for en stygg kjerring. Ikke i kommentarfeltet mitt, men i virkeligheten. Ikke av en sint leser eller en som hater meg fra PH, det var barn som ikke kunne være mer 8 år gammel. HVEM HAR OPPDRATT SLIKE DRITTUNGER? Det er helt OK å ikke synes jeg er pen, men hvem 8-åringer kaller andre for stygge kjerringer? Jeg ble igjen påmint på hvorfor jeg egentlig ikke vil ha barn, hva er det som skjer med verden? 

Hadde jeg hørt at barnet mitt hadde kalt et annet menneske for en stygg kjerring hadde h*n fått husarrest i sikkert 3 uker, for det er absolutt ikke greit. Hvor lærer de disse ordene? Nok om drittunger. I kveld har jeg Stine og Julie på besøk, som er mine bestevenninner. Akkurat nå har vi spist taco mens vi ser på Ugly truth og drikker vin. Vi tenker oss kanskje en tur i kveld, men vet ikke helt om det skjer. Uansett, Happy Halloween dere <3

LET'S TALK ABOUT SEX // SLIK FÅR JEG ORGASME

Her om dagen kom jeg over en video der jeg skulle få vite hvilke type menn som gir best orgasme. Dette MÅ være noe helt sykt, men som vanlig ender man opp med å bli skuffet over ting man ser og leser på nett. Mange av dere sitter sikkert med samme følelse etter å ha vært på en blogg? hehe. I alle fall, jeg fikk ikke svar på hvilke type menn som gir best orgasme, annet enn at de måtte ha samme humor å være sjarmerende. Jeg har møtt gutter som har hatt samme humor som meg å vært sjarmerende, men har gjort alt annet enn å gi meg en orgasme. Jeg vil heller si det motsatte, ødelagt klitorisen min med sine brå håndbevegelser (om det er lov til å si) 

Mitt spørsmål er: Finnes det egentlig en type menn som kan gi bra orgasme? Jeg tror helt klart NEI, med mindre han er drit flink. For på lik linje med gutter så er jo vi jenter forskjellige, og det må derfor være vanskelig å vite nøyaktig hva som gjør at en jente for orgasme. Av erfaringer vet jeg at gutter er forskjellige, og det samme gjelder jo jenter. Det er jo nesten umulig å vite hva den andre partneren liker om man ikke snakker sammen. Det er jo selvfølgelig veldig kleint å begynne å diskutere dette på første date, men etterhvert burde man vel kanskje være litt mer åpen for hverandre?

Jeg fikk ikke orgasme før jeg var 18 år gammel, noe som stresset meg veldig. Jeg hadde hørt fra de rundt meg at det var enkelt å få orgasme, og gutter fikk jo dette på bare noen minutter. Hvorfor er det så vanskelig for meg da? Etterhvert som jeg ble eldre og tryggere på meg selv, forsto jeg hvorfor det hadde vært så vanskelig for meg å få en orgasme. Nr 1. Jeg hadde ikke utforsket meg selv i det hele tatt, så jeg visste ikke hva jeg likte og ikke likte. Nr 2. Jeg turte ikke å snakke om det, for å få råd og hjelp.

Det var ikke før jeg var 19 år gammel at jeg turte å snakke med venninnene mine om orgasme. Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg føler generelt sex og mange av temaene som følger med er så tabubelagt? Jeg forstår at ikke alle ønsker å dele noe så privat, og det er akkurat derfor jeg ønsket å skrive dette innlegget. Slik at jeg kan være en venninne for dere som ikke ønsker å ta opp dette teamet. Spør du meg, er det ingenting å skamme seg over :-) Men jeg har jo vært der selv, så jeg forstår dere selvfølgelig. 

Utforsk deg selv. Som jeg snakket om over her, så er det veldig viktig å bli kjent med egen kropp. Det er utrolig vanskelig for partneren din å vite hvordan han skal tilfredsstille deg om ikke du selv vet hva du liker. Jeg tror også det er veldig viktig å bli kjent med egen kropp for å kanskje føle seg tryggere. Du vet hva du liker og ikke liker, og det kan kanskje derfor bidra til at det er lettere å si ifra om noe er ubehagelig eller ikke greit?

Utstyr fra kondomeriet. Som jeg nevnte over her så var det ikke før jeg var 19 år gammel at orgasme ble et av teamene våre på vors. Jeg fikk anbefalt å kjøpe en orgasmekrem til min store skrekk. Jeg var livredd for å gå inn på kondomeriet, og jeg synes det var utrolig flaut å skulle kjøpe en orgasmekrem. Tidligere har jeg følt at de som går på kondomeriet har alvorlige problemer med sexlivet sitt, men det er jo virkelig bare tull. Det å handle på kondomeriet er helt normalt, og burde absolutt ikke føles som en skam. Jeg skal ærlig innrømme at det ikke er særlig kult å gå på kondomeriet nå, men det er jo for at jeg blir tatt snikbilder av. "Heihei, her ser dere hvilken vibrator Sofie kjøpte idag". UANSETT, det var ikke før jeg kjøpte min første orgasmekrem jeg oppdaget hvor mye noe så lite og "ubetydelig" kan hjelpe. Sliter du med å få orgasme, kan dette være redningen din. 

Vibrator. Nå kommer vi inn på noe jeg synes var kjempeflaut igjen. Jeg har venninner som er litt mer åpne og utforsker litt mer enn meg selv, og det er kanskje de som har lært meg alt jeg kan i dag. Høres ikke det litt rart ut? Jeg kan love deg at hadde det ikke vært for de, så hadde jeg ikke utforsket noe av de tingene jeg har gjort. Noe jeg er kjempeglad for, for nå føler jeg meg endelig trygg på hva jeg liker og ikke liker. Jeg ble i alle fall anbefalt å kjøpe en vibrator, og igjen skammet jeg meg for å tråkke inn døren på kondomeriet. Etter mye om og men fikk jeg kjøpt meg en vibrator, og for min del har den hjulpet veldig. Den har hjulpet så mye at jeg har kjøpt meg flere, og gjett hva? Det er hverken skummelt eller flaut å gå innom kondomeriet mer :-) 

Fortell han hva du liker. Skal du involvere en partner, vil jeg absolutt ha fortalt han hva du liker. Jeg er ikke personen som bretter ut om dette til et menneske jeg ikke føler meg trygg på, så jeg forstår om du ikke er så åpen du heller. Men om det går litt tid ville jeg absolutt hjulpet han litt på veien med å faktisk vise og fortelle hva som tilfredsstiller deg. Det er nok ikke lett å være en gutt heller, og jeg tror dette vil gjøre dere begge tryggere. Jeg har i alle fall bare hatt gode opplevelser med åpenhet :-)

Vær med en du er trygg på. Jeg har kun fått orgasme når jeg har vært med gutter jeg virkelig har vært trygg på. Mye av grunnen er det jeg forteller over her, og at sexen kanskje ikke alltid er like bra i starten. Jeg vet det finnes mennesker der ute som har helt andre opplevelser enn meg. Personlig synes jeg aldri at første gang man har sex med noen er spesielt bra, og det er ikke noe jeg kunne fått orgasme av. For meg hjelper det veldig når jeg faktisk er trygg på personen. Det blir mye mer intimt og personlig, noe som gjør hele opplevelsen mer opphissende. Men så skal det sies at jeg har aldri vært spesielt fan av fyllesex og one night stand, det blir jo AALDRI bra?

BILDER FRA UNGDOMSTIDEN MIN

Haha hva synes dere? Jeg fikk seriøst helt sjokk når jeg fant disse bildene, det ligner jo virkelig ikke på meg? Morten kjente meg heller ikke igjen, noe som kanskje ikke er så rart. Det er sykt å se hvor mye jeg har forandret meg, hvordan er det mulig? Her ser dere forresten meg uten silikon, og på de bildene det faktisk ser ut som jeg har pupper hadde jeg SOKKER i bhen,  haha. 

KJÆRE UNGDOM

De siste dagene har jeg tenkt mye tilbake på ungdomstiden min. Jeg har opplevd mye. Kjærlighetssorg, utroskap, dårlige venner og ikke minst press. For hey, det er faen ikke lett å være ungdom. Er ikke ungdomstiden vanskelig nok fra før, så har den bare blitt verre. Det handler plutselig om at livet skal være så perfekt, og har du ikke nok følgere på Instagram, nei da er du ikke kul nok. Jeg håper at du innerst inne vet at det ikke er antall følgere som definerer deg som menneske. 

Jeg håper at du innerst inne vet at du ikke trenger den perfekte kropp, utseendet eller bryn for å bli godtatt. Kanskje av noen, men mennesker som dømmer andre etter utseendet er ingen du vil ha i livet ditt uansett. Jeg kan love deg, at du vil føle deg bedre om du bare er deg selv. For tenk om hele verden akkurat skulle sett ut som den "perfekte" Instagrammer? Er det ikke mye kulere å skille seg ut? Må man være som alle andre? 

Du vet de som ikke er snille med deg? Jeg vet det ikke er kult, men jeg kan love deg at det vil gi seg. Jeg kan love deg at du vil finne mennesker som behandler deg for det du er verdt. Mennesker som ikke behandler andre bra, har det dessverre ikke alltid bra med seg selv. Vær så snill å ha det i bakhodet neste gang noen er slemme mot deg. Det er egentlig de det er synd på, det er egentlig de som trenger en klem. Det er de som må gå så langt at de må tråkke andre ned for å føle seg selv bra, det kan ikke være lett det heller. Så ikke hør på de dumme tingene de sier, for det stemmer ikke uansett. Du ER bra nok

Du vet han gutten som behandler deg som dritt? Han kommer ikke til å bety noe etterhvert, selv om det ikke føles sånn akkurat nå. For mange år siden trodde jeg at jeg hadde funnet kjærligheten i mitt liv. Faen så forelsket jeg var. Men faen så slem han var mot meg. Jeg kan ikke telle på en hånd hvor mange ganger han var utro mot meg. Han var til og med utro et par uker etter pappa døde. Kjærligheten i mitt liv? Virkelig? Hvem vil være sammen med en sånn type uansett? Jeg var bare blind, og lot han behandle meg som dritt. Så denne sorgen du føler nå, den vil gi seg. Du kommer til å møte en som behandler deg for det du er verdt. Det lover jeg. Kanskje du skal møte et par duster først, for å lære hva ekte kjærlighet egentlig er. Du trenger heller ikke å kjenne på ekte kjærlighet når du er så ung, nyt ungdomstiden istedenfor. 

Kanskje mange av de rundt deg har begynt å ha sex? Det vil likevel ikke si at DU må ha sex av den grunn. Aldri gjør noe du ikke føler deg klar for, vær så snill å lov deg selv det. Du skal aldri måtte føle behovet for å gjøre noe du ikke vil for å tilfredsstille andre. Klarer du å stå i stormen, skal jeg love deg at det kommer til å gi seg etterhvert. For skal jeg fortelle deg en ting? Alle problemene jeg hadde i ungdomstiden er ikke noe som plager meg den dag i dag. Dårlige venner, utroskap og presset er så fjernt, så fjernt at det virker som det aldri har skjedd. Det kommer en dag der du vil sitte med de sammen følelsene.

Slutt å ha som mål å være den kuleste jenta i klassen, for hvilket mål er egentlig det? Den kuleste jenta i klassen er ikke kul om noen år, hun er akkurat som meg og deg. Hun er et normalt menneske, og de rundt henne vil se på henne som et normalt menneske. Det med å være kul er noe som forsvinner i voksen alder, her er vi alle like mye verdt. Har du venner der du ikke sitter med de følelsene, så er det ikke venner du trenger i livet ditt. En venn er en som støtter deg og som får deg til å følle deg bra. En venn er en som sier i fra når du gjør noe galt og elsker deg for den du er. En venn forteller deg ikke hvem du skal være eller hva du skal gjøre, den godtar deg for nøyaktig den personen du er. 

Jeg hadde en gang en bestevenninne. Hun hadde sine gode sider, men hun ga meg mest vondt. Hun var absolutt ikke snill mot meg. Tvert i mot. Hun fortalte kjæresten min at jeg hadde vært utro (noe jeg aldri hadde vært), for hun taklet ikke at jeg hadde noe hun ikke hadde. Hun tråkket meg stadig ned, og fikk meg alltid til å føle at jeg hadde gjort noe galt. I voksen alder har jeg skjønt at hun ikke hadde det bra inni seg, men det er dessverre ingen grunn til å behandle andre som dritt av den grunn. Jeg kuttet henne ut. Har jeg angret? Ikke et sekund. Dette menneske betydde alt for meg i mange år. Men vet du hva? Jeg ønsker ikke venner som ikke gir meg godt, og det burde ikke du heller. Så kjære ungdom, alt vil ordne seg. Det lover jeg. Hold ut, vær snill mot de rundt deg og prøv å nyt ungdomstiden istedenfor. Den trenger ikke å være kjip.


Vær så snill å fortell deg dette hver morgen når du ser deg selv i speilet <3 Hilsen meg :-)

SNAPCHAT; SOFIEEEC - INSTAGRAM; SOFIEENILSEN - FACEBOOK HER OG HER

PUPPESNAKK, IRRITASJON OG OPPTUR // UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt er helt klart å komme hjem fra Paris. Jeg har aldri gledet meg så mye til å komme hjem fra ferie før. Dere vet at jeg hadde det så kjipt i Paris at jeg har begynt å elske hverdagen? Hvem hadde noen gang trodd at jeg kom til å sette pris på hverdagen? Dere vet hvor mye jeg elsker å være ute å reise, spise på restauranter og ligge på hotell? Nå elsker jeg å lage min egen frokost og middag. Det var også helt fantastisk å komme hjem til sin egen seng. Akkurat nå, digger jeg hverdagen <3 Jeg får nyte det så lenge det varer. 

UKENS OPPTUR
Ukens opptur var å se Celine og mamma igjen. Det var skikkelig deilig å være hjemme en hel helg, der jeg bare kunne slappe av. Selv om jeg sikkert har spist på meg 10 kilo, så har det virkelig vært verdt det. Mamma lager så mye god mat, og hun kjøper alltid så alt for mye godteri. Jeg tuller ikke når jeg sier jeg har spist godteri for tre personer både fredag, lørdag og søndag. Det var likevel verdt det, hehe. 

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur er helt klart at Paris ikke ble som forventet. Jeg prøver likevel å se den positive siden av det. Jeg har alltid hatt lyst til å reise til Paris, så den dårlige opplevelsen ville jeg fått uansett. Jeg har i alle fall fått oppleve en by jeg har ønsket å se siden jeg var en liten jente, jeg fikk dra på Disneyland og spist masse god mat. Så selv om selveste ferien var dritt, så har jeg likevel noen fine minner å se tilbake på. 

-

UKENS OVERRASKELSE
Denne uken har det vel ikke vært noen overraskelser, utenom at jeg reiser til Trondheim. Man kan kanskje ikke kalle det for en overraskelse, men for meg var det veldig uforventet. Dere vet hvor spontan jeg er, og som vanlig bestilte jeg meg bare billett. Denne gangen skal jeg ikke ta fly, men buss. Jeg elsker å busse til Trondheim, det er virkelig verdens hyggeligste kjøretur. Den kjører over Dovre, og jeg som alltid håper på at jeg skal se noen moskuser. Det er forresten veldig billig, jeg betalte bare 99kr for en vei. 

UKENS SANG
Burhan G - Mest ondt. En veldig gammel sang jeg kom over når jeg gikk gjennom mine gamle lister. Jeg fikk helt dilla, og nå hører jeg kanskje på den 5-8 ganger om dagen. Den er så fin å høre på om du føler du selv har en grunn til å deppe litt. Jeg hørte på den under hele ferien i Paris, for da følte jeg at jeg hadde god grunn til å deppe litt, haha. 

UKENS CRAVINGS
Sure gule lepper. Det er sikkert ingen som forstår hva jeg mener nå , med mindre dere handler godteri på Rema 1000. De selger i alle fall kyssemunner der som er gule og full av sukker, haha. Skjønner du ikke hva jeg snakker om anbefaler jeg deg å dra på nærmeste Rema 1000 butikk å handle inn, du vil ikke angre. 

UKENS TANKE
Det er faktisk noe som har irritert meg ganske mye de siste dagene, og det er trangsynte mennesker. Jeg er så utrolig lei av å få kommentarer som "hvorfor skjuler du niplene dine, når du allerede har lagt ut bilde av puppene dine?" Dere som sier dette vil enten bare ha en grunn til å pirke, eller så har dere ikke forstått meningen med innlegget til Andrea og meg. Det er ikke sånn at jeg på død og liv ønsker å vise frem puppene mine, men jeg har ikke et problem med å gjøre det. Det er to helt forskjellige ting. Om det er sånn at man har vist frem puppene sine en gang, så tar man fra seg retten til å skjule de, da kan INGEN av jentene som har vært med på PH skjule puppene sine :-) Makes sense? No.

AKKURAT NÅ
Akkurat nå er jeg hos frisøren igjen.. Vi måtte rette på noen smådetaljer med håret mitt, for at det skulle bli helt perfekt. Morten og jeg skal ta bilder etterpå, så jeg viser dere da :-)

UKENS OPPSKRIFT
Dette er ikke noe vet om jeg kommer til å fortsette å ta med i "uken som gikk", med mindre det er noe dere virkelig ønsker? Jeg har fått masse spørsmål om jeg kan legge ut oppskriften på smoothien jeg drikker hver eneste dag, og følte derfor at den passet i dette innlegget. 

1 spiseskje med yoghurt. Jeg bruker Fyldig med pasjonsfruktssmak, den er såå god :-) Fra Tine. Dette er selvfølgelig valgfritt. 
Eplejuice. Mengde tar du etter ønske. Jeg liker at smoothien er litt tykk, og bruker derfor ikke så mye eplejuice. 
Nocco. Dette er absolutt ikke et must, men jeg liker blande den inn i smoothien min. Det er forresten ganske dyrt, og smoothien smaker like godt uten dette. Har du ikke så mye penger å rutte med, vil jeg si at det å kjøpe Nocco er veldig unødvendig. Det er bare jeg som liker å ha "det lille ekstra".
Mango. Jeg er som dere vet veldig glad i mango, og bruker derfor kun mango i smoothien min. Jeg pleier også å kjøpe den andre som er på bildet over her om jeg vil ha litt variasjon, for den er veldig god. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
SLUTT Å SKYLD PÅ MEG FOR DIN UNDERBETALTE JOBB
NÅ ER JEG HELT ÆRLIG MED DERE
KLÆR TIL UNDER 300KR!!

 

DERFOR HAR JEG FIN HUD

annonse

Det er veldig mange som spør meg hvordan jeg kan ha så fin hud som det jeg har. Svaret er et sunt kosthold (som gjør mye for huden), gode renseprodukter og masker. Jeg har prøvd litt forskjellige masker, men May Beauty er helt klart en av mine favoritter. Jeg bruker den ca en gang i uken for å gjøre huden min finest mulig, og det funker. 

Det som også er genialt med May Beauty er at nå har det kommet en ansiktspakke med tre forskjellige masker, noe som gjør at det passer til alle hudtyper og varianter. Jeg skal nå introdusere dere for mine favoritter. 

Facemask er en peel off maske som forebygger Acne og fjerner hudormer. Jeg elsker denne masken da jeg selv synes at porene mine er litt for synlig, noe man gjerne ser ganske tydelig når jeg tar på foundation. Det er akkurat derfor denne masken er genial, for jeg merker forskjell på bare en behandling. Ikke bare gjør den porene mine mindre synlig, den fjerner også død hud og urenheter fra huden. Masken er ubehagelig å fjerne, men jeg kan love deg at resultatet etterpå er verdt den lille smerten du kjenner. Jeg pleier alltid å ta på et tykt og jevnt lag, for da er den mye lettere å fjerne om du også har like liten smerteterskel som meg, haha. Du vil merke at huden din blir litt rød etterpå, men det er kun fordi blodsirkulasjonen kommer i gang. Noe som er bare positivt.

NB; UNNGÅ BRYN OG HÅRFESTE. Masken skal være på i 30-45 minutter. 

Face Gel er den kjappeste behandligen, den tar bare noen sekunder. Alt du trenger å gjøre er å påføre gelen på huden for å så massere den inn. På grunn av fruktsyre løsner hudceller og hudormer fra huden, og du vil se den rulle av slik den gjør på bildet mitt. Ganske ekkelt, men herregud så genialt. Denne behandlingen er perfekt en dag du ikke har så mye tid til overs, men ønsker en jevnere og finere hud. 

Pore mask er en leirmaske som suger ut talg og gjør porene mindre synlige på bare en behandling. Dere forstår helt sikkert derfor hvem som er min favoritt av disse tre? haha. Masken trekker til seg olje og renser huden, noe som er veldig bra da porer er hudens utgang for svette og oljer. Dette kan samle på talg som gjør huden mer utsatt for urenheter. Jeg slet litt med urenheter den perioden jeg spiste godteri hver dag (som ikke er lenge siden, hehe) og jeg merket forskjell allerede etter første gang. Smør på masken med kosten, her skal du også unngå bryn og hårfeste. Masken er ferdig og kan vaskes av når den har tørket. 

Som jeg allerede har nevnt så er produktene fra May Beauty en av mine favoritter som brukes jevnlig for å ivareta huden min. Produktene inneholder kun naturlige ingredienser og ingen av dem er testet på dyr, noe jeg virkelig elsker. Jeg brukte for eksempel Face Maske før jeg reiste til Dubai da den gjør huden mer jevn og gir en mer langvarig farge etter behandling. Noe som er genialt om du ønsker en fin brunfarge. Produktene jobber sammen for mot en renere hud, så det er akkurat derfor denne ansiktspakken er genial. 

Hvis du også har lyst til å teste ansiktpakken, eller bare gi verdens beste julegave til en venninne eller et familiemedlem så har jeg nå fått lov til å gi dere en rabatt. Dere får 30% for en begrenset periode, om du bruker koden sofieansiktspakke eller kjøp ved å trykke på linken HER!

NÅ VIL JEG HA BARN

Det er veldig mye rart som har skjedd med meg den siste tiden. Jeg føler nesten at jeg har endret meg litt som person? Jeg klarer ikke å sette ord på akkurat hva det er, men jeg har plutselig endret syn på enkelte saker og ting. Blant annet dette med barn. Jeg mener det når jeg sier at jeg aldri har følt på det å ønske barn. Ikke nå og ikke i fremtiden. Jeg har nesten vært litt... redd? og skuffet for at jeg ikke har ønsket barn. Jeg har alltid følt meg så alene, for det er ingen i vennegjengen min som har hatt det likt som meg. Det ble ikke noe bedre etter at jeg la ut innlegget der jeg ikke ønsket barn, for da kom plutselig hatkommentarene også. Det var faktisk ganske sårende, for jeg kan jo ikke styre følelsene mine.

Dette vil nok komme som et stort sjokk for venner og familie, men den siste tiden har jeg fått veldig lyst på barn. Jeg har plutselig begynt å snakke med barn jeg ikke kjenner, og jeg er faktisk veldig flink. De fleste ler og tar kontakt tilbake, det er såå koselig <3 Babyer er jo faktisk så søte. Tenk å ha en liten en som er halvt deg, det virker jo så koselig men også litt.. merkelig? haha. Jeg kan ikke tro at jeg skriver dette engang, HVA HAR SKJEDD? Jeg kjente på denne følelsen for første gang for et par måneder siden, og jeg var helt sikker på at jeg var blitt syk. Jeg var også helt sikker på at det kom til å gå over etter et par timer, men et par måneder senere føler jeg det helt likt. Jeg vil selvfølgelig ikke ha barn enda, men helt klart etterhvert. Det blir spennende å se hva fremtiden har å tilby :-) For alt jeg vet så går jeg tilbake til gamle meg, og plutselig ikke vil ha barn lengre. Man vet jo aldri med meg. Sååå pass deg Morten ;-) Hehe neida!

Over til noe helt annet. Jeg må tilbake til Oslo i kveld, noe har skjedd og jeg må derfor hjem tidligere enn planlagt. Jeg skal fortelle dere alt i morgen. Det finnes faktisk ikke noe verre enn å ta tog, det er så synd at bussen har sluttet å gå fra Tønsberg til Oslo.. Jeg tenkte derfor jeg skulle skrive ferdig litt innlegg på denne turen, så om du har noen ønsker er det bare å legge igjen en kommentar med hva du vil jeg skal skrive mer om :-) Jeg tenkte å komme med serie anbefalinger blant annet, hva tenker dere om det?

HVA SKJER MED MORTEN OG MEG?

Dette med blogging er litt vanskelig, for det er så utrolig mange forskjellige personligheter man skal tilfredsstille. For bare noen måneder siden inkluderte jeg Morten veldig på bloggen, og han var med i mange av innleggene. Det var naturlig for å skrive om han, når han er en så stor del av hverdagen min. Jeg fikk etterhvert masse kommentarer på at det var kjedelig å lese om Morten, og at jeg måtte finne på noe nytt å blogge om. Vel, jeg fant på noe nytt å blogge om. Morten nevnes fortsatt i innleggene mine, men det er ingen innlegg som handler direkte om han. Så hva skjer da? Nå savner dere å høre om Morten, haha. Jeg tror dette er en umulig balanse jeg aldri vil klare å finne helt 100% dessverre. 

Så det er absolutt ingenting som skjer med Morten og meg, alt er som det alltid har vært. Den eneste forskjellen er at jeg ikke skriver like mye om han, for å ikke irritere bloggleserne mine. Akkurat nå sitter jeg i Tønsberg å savner Morten. Jeg hadde helt ærlig ikke trodd jeg skulle savne han så fort. Jeg har jo vært ærlig å fortalt dere at jeg var litt lei av han etter Paris. Det tok ikke selvfølgelig ikke mer enn to dager før jeg begynte å savne han skikkelig, og nå gleder jeg meg masse til å se han igjen ♥ 


Siden innlegg som dette er savnet og forholdet vårt kanskje har virket litt negativt tenkte jeg å fortelle dere alle tingene med Morten og forholdet vårt jeg virkelig setter pris på. 

♥ Morten og jeg har utviklet mange rare vaner i forholdet vårt. En av de er å si "kyss den" mens vi holder frem den ene fingeren, og da må den andre kysse fingeren. Så avslutter vi med et "takk" og fortsetter med hva enn vi gjør. Vi holder også hender på en merkelig måte, for jeg holder kun to fingre istedenfor hele hånda hans, haha. 

♥ Selv om vi fort kan bli lei av hverandre (har helt sikkert ikke noe med de sterke personlighetene våre å gjøre xD ), er vi likevel så forbanna avhengig av hverandre. Vi sover sammen hver natt, og tilbringer så og si hver eneste dag sammen. Det er så søtt og så fint på en veldig spesiell måte <3 Universet prøver å skille oss, men vi er bare alt for glad i hverandre. Hahha, nå var jeg bare rar. 

♥ Vi kan være ekstremt usosiale og det er på en måte helt greit. Det er aldri kleint mellom oss selv om ingen av oss sier noe. Vi har akseptert at vi har begge har en jobb vi må gjøre, og ofte tar det store deler av dagen vår. Noe som gjør at vi ofte er rundt hverandre uten å si et eneste ord. Jeg klarer ikke å konsentrere meg og samtidig snakke. Dere som får til det er virkelig flinke. 

♥ Vi har et godt forhold til foreldrene våre. Altså, jeg kunne ikke vært sammen med Morten om han ikke hadde gått overens med mamma. Mamma er en såpass viktig person i livet mitt, og hadde jeg ikke kunne hatt de to i samme rom ville aldri forholdet fungert. Jeg vil nok tro at Morten hadde følt det ganske likt, da jeg vet at foreldrene hans betyr mye for han. Heldigvis har både han og jeg fått veldig fine foreldre, så det er ingen problem å bli kjent eller gå overens med de :-)

♥ Personlighetene våre er så like at det ofte er et problem, men vi finner alltid en løsning på det. På grunn av min sterke personlighet har jeg alltid fått høre at jeg må finne en som er litt rundere i katene, eller så kan det fort bli kræsj. Jeg fant meg jo det stikk motsatte, noe som selvfølgelig kan være en utfordring til tider. Det ligger ikke i noen av oss sin natur å gi seg med engang, men heller være unødvendig sta. Vi begge har sterke meninger og mye behov for.. oppmerksomhet? haha. Spør du meg skulle man trodd vi kranglet hver eneste dag, men vi har på en måte fått det til å funke på en veldig fin måte. Det sier vel kanskje hvor mye vi faktisk ønsker å være sammen. Det er ikke bare å endre store deler av personligheten sin for et annet menneske, men her har vi begge tatt tak for å få det til å fungere. Ååh vi er litt søte <3 haha

♥ Morten er en skikkelig hermegås. Altså, han tar etter ALT jeg sier og gjør. Ikke tar han bare etter meg, men han tar også etter vennene mine. Han har begynt å snakke babyspråk, sutre for å få viljen sin, snakke på en veldig spesiell måte som kun jeg og mine to bestevenninner gjør, OG han har begynt å snakke som Andrea, haha. Han synes det er irriterende, men jeg synes bare det er morsomt. Det har på en måte blitt vår greie å være litt baby og barnslig, noe som bare er koselig. 

♥ Han tar passer på Celine som det skulle vært hans hund. Dere har sikkert forstått at Celine betyr alt for meg, og det er derfor veldig viktig at kjæresten min liker Celine og generelt dyr. Mennesker som ikke liker dyr føler jeg er veldig spesielle mennesker, og noen jeg ikke kunne gått overens med. Beklager, men liker du ikke dyr må det være noe veldig rart, haha. 

NY HUND OG LEILIGHET

Som dere kanskje har forstått på bloggen så er jeg veldig forvirret når det kommer til fremtiden min. Eller fremtiden min er vel ganske bestemt og planlagt, men det er jo selvfølgelig et par ting jeg er usikker på. Blant annet hvor jeg vil bo. Jeg måtte jo selvfølgelig finne meg en kjæreste som var fra Bodø, måtte jeg ikke? Jeg er jo veldig glad og takknemlig for at jeg har møtt denne sta nordlendingen, men det kommer til å bli problematisk når man skal bosette seg. Vi er jo fra to helt forskjellige byer, men alt løser seg vel til slutt. Vi finner en løsning som funker for oss begge. 

Jeg har likevel tenkt litt på hva jeg vil innen neste år er over, og to av de tingene finner dere svar på i denne overskriften. Jeg skal begynne å spare masse nå for jeg har veldig lyst å kjøpe min egen leilighet. Det er unødvendige å bruke masse penger på å betale ned andres lån, istedenfor mitt eget. Så jeg har derfor bestemt meg og har nå som mål å kjøpe leilighet innen 2018 er over. Det som blir spennende å om jeg faktisk klarer dette, men det hadde selvfølgelig var moro. 

Det jeg også har bestemt meg for er å slutte å reise så mye, og begynne å slappe litt mer av. Helt ærlig tror jeg at jeg kommer til å gå på veggen om jeg forsetter slik. I og med at jeg skal ha et roligere år passer det godt å skulle kjøpe seg en ny hund. Jeg har lenge planlagt å skaffe en til. Jeg vet at om jeg kjøper en hund etter Celine er borte, vil jeg bare sammenligne. Jeg har innsett at jeg ikke kommer til å få en like fantastisk hund som Celine noen gang, og kan derfor ikke kjøpe en hund jeg kommer til å sammenligne med henne. Så jeg vil derfor ha en ny hund :-) Det blir spennende å se om dette faktisk skjer i løpet av neste året, livet mitt endrer seg jo hvert sekund, så dette kan bli spennende. 

MIN LØRDAG I BILDER

Det er faktisk så deilig å være hjemme i Tønsberg der jeg kan slappe helt av. Jeg har bestemt meg for å ikke stresse med noe som helst denne helgen, og få gjort unna litt bloggerarbeider. Jeg skal prøve å redigere ferdig vloggen fra Paris til dere i kveld, slik at den kommer ut imorgen. Om det er noe dere ønsker? Jeg skal også få med mamma på å spille inn videobloggen i dag. Vi skal snakke litt om perioden etter Utøya, og hvordan det var å være mamma til et barn som plutselig fikk både angst og depresjoner. Om dere har noen spørsmål dere vil at vi skal besvare, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet <3

T-skjorten er fra Primark, og jeg elsker den. Den beskriver livet mitt perfekt, haha. Martine og jeg kjøpte helt lik da vi var i Portugal, men jeg har ikke brukt den før nå. Jeg har alt for mye klær, så jeg har ikke oversikt over hva jeg har og ikke har. Jeg ryddet i klesskapet, og noen av klærne gir jeg bort til veldedighet og noen skal jeg selge. Martine og jeg snakket om å ha klessalg siste helgen i November, så dere kan holde av søndag 26 November om dere ønsker å shoppe litt. Det er ikke 100% sikkert enda, men mest sannsynlig <3

Se på Celine på det siste bildet, HAHA. Dette bildet beskriver hun perfekt, for hun kan sovne over alt. Hun er seriøst den trøtteste hunden jeg noen gang har møtt, for hun sover faktisk hele døgnet. De eneste gangene hun ikke sover er når vi er ute på tur, leker eller spiser. Skal jeg gjette vil jeg tro Celine sover 20 timer i døgnet, og det er ikke tull engang. Hun er verden søteste da <3 Det var også utrolig godt å se henne igjen, dere aner ikke hvor jeg har savnet hun. 

UKENS SPØRSMÅL// FLYTTE, SAMBOERSKAP OG FORHOLD

Hvor lenge skal du ha åpen Snapchat?
Det vet jeg faktisk ikke. Når jeg føler for å stenge den igjen :-) Jeg heter forresten Sofieeec på Snapchat 

Hvordan var ditt førsteinntrykk av Andrea?
Førsteinntrykket av Andrea var kjempebra. Vi gikk godt overens fra første sekund, og hadde så mye å snakke om <3

Skal du og Morten flytte sammen?
Etterhvert skal vi nok det, men det er enda leeenge til.

Hvilken årstid liker du best?
Sommer helt klart. Men nå har jeg begynt å like vinteren skikkelig godt, noe som egentlig er ganske merkelig. Jeg liker vanligvis ikke vinteren, haha!

Hvor gammel er du?
Jeg er 22 år, snart 23 :-(

Vil du helst bo med Andrea eller Morten om noen år?
Akkurat nå trives jeg veldig godt å bo med Andrea, og kunne ikke tenkt meg å bo med noen andre. Jeg tror også det er mange år til jeg skal flytte inn med Morten, da jeg ikke synes det er noe å stresse med. Så jeg vil nok bo med Andrea om noen år :-)

Hvem er dine kjendisidoler? 
Godt spørsmål, jeg har egentlig ingen kjendisidoler. Jeg digger Kendall Jenner da. Jeg synes det er utrolig kult at hun klarer å være så naturlig, når hele familien hennes har operert alt som er. Hun er jo helt klart den peneste også, så virker hun så god. 

Blondt eller brunt hår? 
Blondt helt klart. Jeg trodde jeg kom til å like brunt best, men det eneste jeg har gjort er å savne det blonde håret mitt :-(

Når kommer du til Tromsø?
I desember engang. Skal ferie jul der. 

Føler du ikke det er litt slemt mot Morten å tenke på å flytte til en helt annen by?
Slemt vil jeg kanskje ikke si at det er. Det er jo kjærestepar som flytter til hver sin side av jordkloden, og likevel får det til å fungere. Hadde Morten virkelig hatt lyst til å flytte til Bodø igjen, så hadde jeg aldri nektet han å gjøre det. Jeg hadde nok ikke blitt med, da jeg absolutt ikke ønsker å bo i Bodø. Vil man virkelig være sammen så får man det til å fungere uansett hvor man bor. Uansett hva som skjer i fremtiden så skal vi finne ut av dette sammen, og bli enig om hva man gjør. Jeg har en jobb der jeg kan reise masse og egentlig bo hvor jeg vil, så vi kommer til å se hverandre masse uansett. 

Har du og Morten noen gang vært i en dårlig periode? Der en av dere for eksempel har vært utro?
Dårlig periode har vi selvfølgelig hatt, noe som er helt normalt i et forhold. Ingen forhold går bare oppover, det er en berg og en dalbane. Men det har aldri vært så dårlig at vi har tenkt å gjøre det slutt, eller vært utro. Det er vel mer det at vi har vært litt lei hverandre, og har hatt lettere for å begynne å krangle. Vi er jo sammen hver eneste dag, så det er kanskje ikke så rart vi blir litt lei? Vi er alt for avhengig av hverandre, haha. 

Har du anmeldt kommentarer før?
Ja, det har jeg :-) Jeg tar mange av kommentarene mine seriøst. og jeg blir oppriktig bekymret over hva enkelte mennesker får seg til å skrive. Slike kommentarer skal taes på alvor synes jeg. 

Har du godt forhold til foreldrene til Morten?
Ja, det vil jeg si. Nå har jeg ikke møtt de på kjempelenge, men jeg føler fortsatt forholdet er det samme. De er veldig åpne og imøtekommende, og tar alltid så godt vare på meg når jeg er på besøk. Det er alltid like koselig å være der :-) Vært veldig heldig med dem. 

Hei. Jeg er fra Trondheim, og hører kanskje derfor litt mer enn hva andre gjør. Jeg skal ikke nevne navn, men hadde du kjæreste da du reiste til Mexico?
Hehe, det regner jeg med! Kjæreste hadde jeg ikke, da vi gjorde det slutt sommeren 2016. Vi hadde likevel veldig god kontakt, og jeg bodde så og si hjemme hos han. Jeg skal være så ærlig å innrømme at jeg trodde at vi kom til å bli sammen når jeg kom hjem, men livet blir ikke alltid slik man tror. 

Hvor fikser du vippene dine? 
Lashes by Kasja. Jeg har prøvd et par steder i Oslo, og ingen har gjort meg så fornøyd før. Hun er den flinkeste dama i Oslo, lover <3 Jeg har også prøvd mange av de andre ansatte som jobber der, og alle har gjort meg kjempefin. Det er så viktig at vipper ser bra ut, og at du er i gode hender for å ikke ødelegge de. Dette er det rette stedet å gå om du ønsker å bevare vippene dine og å få et fint resultat :-)

KLÆR TIL UNDER 300KR!!

NR 1. HER / NR 2. HER / NR 3. HER

NR 1. HER / NR 2. HER / NR 3. HER

NR 1. HER / NR 2. HER / NR 3. HER 

NR 1. HER / NR 2. HER / NR 3. HER

Dere kan tro det er vanskelig å skulle titte innom Nelly når det er såå mye fint på salg, og man ikke har lov til å shoppe. Dere som følger meg på Snapchat (sofieeec) vet at jeg ikke har lov til å shoppe før 10 desember. Jeg har selv innsett at jeg har et problem, og shopper overdrevent mye. Jeg skal derfor ha klessalg snart, og jeg lover dere at jeg skal oppdaterer dere med engang jeg vet mer. Det eneste jeg vet 100% sikkert er at det blir i Oslo på Frogner, om det er noe til hjelp. 

Jeg håper i alle fall dere som har lov til å shoppe nyter salget på Nelly. Jeg prøvde å finne plagg til under 300kr slik at dere også kan ha en litt økonomisk shopping. Det var ikke alle plaggene som havnet under 300kr, men de var rett og slett for fine til å ikke ta de med. Jeg har forresten hørt at vippeserumet skal være veldig bra, så om du ønsker lengre vipper ville jeg absolutt prøv dette. Jeg skal selv bestille det når jeg endelig har lov til å shoppe igjen.. hehe.  God shopping alle sammen <3 vi snakkes imorgen :-) Forresten, liker dere innlegg som dette? Gjerne si ifra, så kan jeg bli mye flinkere!

ET MØTE MED BLOGGNORGE

I dag kan man vel si at halve bloggnorge var samlet på et sted. Jeg vet ikke om dere har fått det med dere, men Nettavisen/side2 er kjøpt opp av Egmont. Side2 sine bloggere var derfor samlet til møte i dag, noe som selvfølgelig var veldig koselig. Det er helt merkelig å tenke på at dette er personer jeg fulgte livet til for bare noen måneder siden, og nå sitter jeg her selv. Jeg innså under møtet at jeg virkelig har verdens beste jobb, selv om den har sine baksider også. 

Det som også er morsomt er at det er mange av bloggerne jeg var veldig skeptisk til, og absolutt ikke følte jeg hadde noe til felles med. Jeg har jo fortalt der før at jeg ikke var Isabel sin største fan, helt til jeg faktisk ble kjent med henne. Det skal sies at jeg begynte å like henne bedre og bedre etterhvert på bloggen, for man blir kjent på en annen måte der enn på Paradise Hotel. Men det var ikke før jeg faktisk møtte henne at jeg forsto at hun var en veldig fin jente, og alt annet enn hva jeg hadde sett for meg. Stina var jeg også veldig skeptisk til den tiden jeg fulgte bloggen hennes slavisk, men så igjen viser det seg at hun bare virker snill og god. Jeg fikk et skikkelig godt førsteinntrykk. Så imøtekommende og inkluderende :-)

For å ikke snakke om Anne Brith, en blogger jeg ikke trodde jeg hadde noe til felles med. Mammabloggere (selv om hun ikke direkte kan kalles for det) har aldri helt vært min greie. Jeg har aldri hatt interessen for å om familieliv, men nå har jeg blitt fast tilhenger av en som skriver om familie, hverdag og alt for mange gode oppskrifter. Jeg fikk faktisk ganske sjokk når jeg møtte henne for første gang, for hun er virkelig en flott dame. Hun tar så godt vare på alle de rundt seg, og hun viser at hun virkelig bryr seg. Misforstå meg rett, for jeg har aldri hatt et dårlig inntrykk av henne, men hun er bare så alt for herlig i virkeligheten. Hun er som en mor som passer på oss andre, det er en god følelse!


Topp er fra Bikbok og Bukse er fra Sheinside <3

Det er litt morsomt å se hvor annerledes inntrykk man kan få av noen gjennom en blogg eller tv-program. Jeg tror helt ærlig at enkelte av dere ikke hadde synes jeg var så ille om dere faktisk hadde møtt meg og blitt kjent med meg. Men jeg skal ikke dømme dere, for jeg har selv vært den personen som har irritert meg over en blogger, so i feel you.

SNAPCHAT: SOFIEEEC - FACEBOOK: HER OG HER - INSTAGRAM: SOFIEENILSEN

ER DU SÅ FORBANNA PERFEKT?

I går snakket frisøren min og jeg om dette med blogg. Jeg fikk spørsmålet "Hvordan takler du alle de stygge kommentarene? Det hadde aldri jeg gjort" Det er ikke mange måneder siden jeg sa dette selv, men man blir vant til det. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle komme til et punkt i livet der jeg ble vant til å daglig få stygge kommentarer om min personlighet og utseendet, men hey. Her er jeg. 

Jeg tar meg ikke nær av kommentarer om at jeg er stygg, fitte eller hore. Jeg skjønner aldersgruppen som står bak kommentarer som dette, og jeg vet godt selv at jeg ikke er noen av delene. Det som provoserer meg derimot er at mange av dere forventer at jeg skal være 100% perfekt 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Etter at jeg skrev innlegg om underbetalte jobber der jeg tok helsenorge i forsvar, var det eneste dere klarte å fokusere på min ikke eksisterende interesse for idrett. Ja, jeg synes blogg gir mer til samfunnet om enn idrett. Dette er jo ikke en fasit, bare min personlige mening. Når ble det galt å ha egne meninger? 

Jeg fikk kommentarer om at du skuffet. For hva egentlig? For at jeg har andre meninger enn deg? Og vet du hva? Selv om meningene mine kan være skuffende til tider, så står jeg fortsatt for meningene mine. Jeg kommer aldri til å mene noe basert på hva som er rett og godtatt av samfunnet, for et slikt menneske ønsker ikke jeg å være. Jeg har egne meninger, og noen ganger vil du være enig og andre ganger uenig. Det er jo bare sunt at vi er litt uenige, og kan komme med forskjellige meninger. Men når jeg får kommentarer om at jeg er et dårlig forbilde og skuffer dere for at jeg har egne meninger over idrett? Nei, den forstår jeg dessverre ikke. 

Nei, jeg er langt i fra perfekt. Jeg gjør feil og har mine dårlige sider, som jeg mer enn gjerne deler med dere. Kanskje jeg skriver innlegg som burde vært mer gjennomtenkt. Kanskje jeg en dag kommer til å angre på noen av innleggene mine. Hvem vet? Alt jeg vet er at jeg angrer på mye av det jeg har gjort, men er ikke det bare menneskelig? Har ikke alle mennesker noe de angrer på? Noe de har gjort feil? Jeg er et menneske akkurat som deg som leser dette og legger igjen kommentarer. Jeg lærer og jeg feiler, noe jeg vil gjøre for resten av mitt liv. Det er ikke sånn at man blir et perfekt menneske med engang man fyller 20 år. Jeg har godt voksne mennesker rundt meg som enda gjør feil, burde ikke de vite bedre? Burde ikke de ha lært etter 40 år hva som er rett og galt? NEI, for de er bare et menneske, og mennesker gjør feil.

Jeg nekter å tro at du som alltid skal pirke på meg aldri har gjort en feil? Fortell meg, er du så forbanna perfekt selv? I så fall, vil jeg veldig gjerne møte deg. For jeg er utrolig spent på hvordan man kan bli et perfekt menneske, for i mine øyne virker det helt umulig. Hvordan kan man gå gjennom livet å aldri gjøre feil? Det er helt greit at dere sier ifra til meg når dere reagerer på ting jeg gjør, det skal dere absolutt få lov til. Jeg vil mer enn gjerne høre når jeg gjør ting som ikke er OK, for ellers ville jeg aldri lært. MEN dere må også forstå at jeg bare er et menneske, og det at jeg skulle provosere så mange for en liten setning om idrett er for meg helt sykt. Grunnen til at Northug ble nevnt er for at vi kjenner hverandre, og han synes bare det var morsomt. Jeg sendte han en Snapchat med hva jeg hadde skrevet før jeg publiserte, og han ble på ingen måte krenket av det. Så hva gjør dere så sinte da? Jeg får høre hver dag at blogg er meningsløst, skal jeg virkelig bli sint av den grunn? NEI. Du skal få lov til å mene akkurat det du vil. TAKK for meg og god helg alle sammen :-)

MITT NYE HÅR

Kanskje ikke helt som dere hadde forventet? Jeg sa jeg skulle bli lik som bildet jeg fikk tilsendt av en leser, men det var rett og slett umulig nå. Håret mitt er ganske slitt etter mange måneder med bleking, så vi må ta det gradvis for å få den fargen jeg ønsker. MEN jeg har bestemt meg, JEG SKAL BLI BLOND IGJEN :-D Jeg tenker når jeg daglig får kommentarer fra dere lesere om at jeg burde farge håret blondt igjen, så må det vel ligge noe i det? Personlig føler jeg meg mer komfortabel og fin med blondt hår, så jeg gleder meg virkelig til å komme tilbake igjen. Forandringen ble ikke så stor som jeg hadde trodd, men det er et skritt på veien. Jeg skal ta bilder ute i dagslys imorgen så dere får se resultatet litt bedre <3

Jeg hadde nok aldri farget håret brunt hadde det ikke vært for at Morten absolutt ville at jeg skulle det. Jeg ble med andre ord presset av kjæresten min til å farge håret mørkere, hehe neida. Man vil selvfølgelig være fin for kjæresten sin, så jeg valgte å prøve å bli brunette igjen. Nå har jeg prøvd det, og jeg kjenner det er mange år til jeg eventuelt ønsker å bli det igjen. Jeg er i alle fall kjempefornøyd med min nye hårfarge <3 Jeg gleder meg så til å vise dere neste resultat som bare er om noen uker, wii!! Hva synes du om mitt nye hår? <3

EN STOR FORANDRING I VENTE

ANNONSE

Vet dere hvor jeg befinner meg? Hos frisøren. Etter mye kommentarer og press (hehe) fra dere lesere, har jeg bestemt meg for å gjøre noe helt nytt med håret mitt. Jeg skal ikke røpe til dere hva det er for noe helt enda, men en forandring kommer det til å bli. Jeg har ikke klart å bestemme meg for om jeg skulle bli lysere eller mørkere, men endelig har jeg klart å tatt valget. Jeg tror dere vil bli sjokkert over resultatet. JEG GLEDER MEG SÅ TIL Å VISE DERE <3 

Dette er forresten meg uten Extensions. Er det bare jeg som synes dette er veeeldig uvant? Jeg skjønner ikke hvorfor jeg gjør meg selv så avhengig av ting som dette, men det er jo så fint. Jeg har vært vandt til å ha langt hår hele livet, så det å plutselig miste halve håret har selvfølgelig gjort noe med meg. Da må det være lov til å jukse litt, eller hva? Jeg går forresten til Hendrix Hair som er de beste i byen. Anbefales på det sterkeste. 

Verdens beste jente har forresten bursdag i dag, og det skal selvfølgelig feires. Andrea har blitt hele 23 år, haha. Det høres så gammelt ut, men det er jo ikke det. Jeg fikk ikke lov til å gratulere henne med 23års dagen, for hun ønsket ikke å høre hvor "gammel" hun hadde blitt. "Jeg er 20 år, okei?" hahah, den er grei Andrea. Gratulerer så masse med 20-års dagen din ;-) I love you <3

EEEEENDELIG!!!

Caffe Italia. 79 Boulevard du Montparnasse, 75006 Paris, Frankrike ( ANBEFALES)


Skjer - Zara // Bukse - Levis // Genser - Gina // Sko - Nike

Akkurat nå befinner vi oss på flyplassen og er snart på vei tilbake til Norge igjen. HERREGUUUUUD som jeg gleder meg til å komme hjem, jeg får ikke sagt det nok. Jeg har aldri gledet meg til å komme hjem før, men denne gangen er det virkelig annerledes. Jeg kan seriøst ikke vente, dette blir såå digg. Jeg savner Andrea, Celine, Trondheim, mamma, norsk mat, og ja.. ALT. Ikke for å snakke om min egen seng, treningsrutiner og sunn mat. Dere aner ikke hvor lykkelig jeg er nå. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne dele denne lykkefølelsen med dere, for den er utrolig deilig. I tillegg er det en veldig spesiell person som er hjemme hos meg akkurat nå. Jeg gleder meg så til å se han, det skal bli SÅ godt <3 Klarer dere å gjette hvem det er? :-) 

Dette er forresten bilder fra søndagen vår, der vi gjorde noe jeg ALDRI har gjort på ferie før. Vi sov lenge, dro ut for å spise litt, for å se på serie resten av dagen. Jeg stresser alltid med å få gjøre mest mulig når jeg er ute å reiser, men denne ferien har virkelig vært annerledes. Det ble nok Paris for meg, og det har nok mye med at vi var her i hele 9 dager igjen. Takk for meg Paris. SNAKKES ALDRI :-D

SLUTT Å SKYLD PÅ MEG FOR DIN UNDERBETALTE JOBB

Dere vet at jeg har jobbet i helsesektoren? Eller rettere sagt hjemmesykepleien. Jeg jobbet i hjemmesykepleien i 3 år, både dag og natt. Jeg har måtte håndtere døde mennesker, for å så møte pårørende til døde mennesker. Jeg har måtte se mye urettferdig, og konstant føle meg som dritt. For jo, du føler deg som dritt når du besøker et menneske som virkelig trenger din oppmerksomhet og omsorg, men helsenorge tillater ikke at vi gir denne personen omsorg. Jeg har rett og slett ikke tid til å gi deg den oppmerksomheten du trenger, for da er det noen andre som ikke får medisinen sin eller frokosten sin. På 8 timer skal jeg være innom alt fra 22-34 mennesker. Noen skal dusjes, noen skal stelles, noen skal ha frokost, noen trenger å gå på do. ALT tar tid. 

Jeg har måtte løpe meg ihjel. Jeg har grått på jobb av frustrasjon over dårlig tid og triste mennesker. Jeg har fått kjeft for at jeg var 10 minutter for sen. Jeg har blitt kalt stygge ting for at middagen ikke var bra nok. Jeg har til og med fått kastet ting på meg. Jeg har møtt alle slags mulige mennesker på disse tre årene. Noen som trengte oppmerksomhet, andre som ville ha alt annet enn oppmerksomhet og noen som måtte ha hjelp. Jeg vet hvor forbanna tøft det er å jobbe i helsesektoren, tro meg. Vi måtte etterhvert gå to stykker til et område der vi hadde brukere, for en av oss opplevde å bli truet og holdt fast da noen som ikke var våre brukere krevde å få medisinene hun hadde på seg.

Selv om det var en givende jobb fant jeg ut at dette ikke var noe for meg. Jeg elsker å jobbe med mennesker, men jeg kan ikke bli syk av den grunn. Jeg bestemte meg derfor for å satse på noe så ubetydelig som en blogg. Jeg fikk det til og jeg lever av det. Klapp på skulderen til meg, jeg lever endelig drømmen min. Det er ingen hemmelighet at vi bloggere tjener mye penger. For meg er det helt sykt at en plattform som dette kan tjene mer enn veldig mange yrker. Sier jeg at det er rettferdig? Absolutt ikke. Men jeg synes likevel at jeg fortjener den lønnen jeg har. Jeg har jobbet hardt for den, og jeg jobber enda hardt for den. Det er ingenting jeg tar som en selvfølge om du måtte tro det. 

Det er for enkelt å skylde på meg for at du tjener dritt, for jo det er akkurat det du gjør. Du tjener latterlig lite på den jobben både du, sykepleiere, politi, brannmenn og leger gjør. Selvfølgelig er det irriterende at det kommer mennesker som oss bloggere, skiløpere og fotballspillere som gjør en jobb som ikke er til nytte for noen andre enn oss selv og litt underholdning for dere, og tjener dobbelt om ikke trippelt så mye. Mange av dere redder liv, tørker bæsjerumper, jobber dag og natt, ofrer eget liv for å redde andre og aldri har tid til familie på grunn av jobb. Så har dere oss da, står på ski, blogger og løper etter en ball. Personlig synes jeg en blogg kanskje bidrar mer til samfunnet enn hva en skiløper (sorry Northug ;-))))) og en fotballspiller gjør, om man velger å bruke stemmen sin riktig vel og merke.

Så ja, jeg er helt enig med at du fortjener å tjene mer. Du fortjener å tjene flere millioner i året for den viktige jobben du gjør. Jeg kunne ikke vært mer enig, og mye av grunnen er nok at jeg har kjent hvor tungt dette yrket kan være selv. MEN, det er ikke min skyld at du tjener dårlig. Jeg kjenner jeg begynner å bli lei av kommentarer der jeg får skylden over din lønn. Det er ikke rettferdig. 

TIL DEG SOM VOLDTAR

Jeg kommer aldri til å forstå meg på mennesker som deg, det eneste jeg vet er at du er syk. Veldig syk. Det jeg også vet er at du har behov for å kjenne på makt. Den makten du får når du tar fra et annet menneske sin kontroll. Den viktigste kontrollen av de alle, kontrollen over sin egen kropp. Helt ærlig, hvordan tror du det føles? Hvordan tror du det føles å miste all kontroll over egen kropp, der et annet menneske bestemmer over deg og dine rettigheter? Det er vondt å si, men du bryr deg nok ikke. Ellers ville du vel aldri gjort det?

Men har du noen gang tenkt på om dette var din mor? eller din søster? Hadde du ønsket dette for de? For disse du frarøver kontrollen, er for noen en søster, en venninne, et barn og en mor. De kan også være en bror, venn og far. Helt ærlig, hvorfor vil du ligge med noen som absolutt ikke vil ligge med deg? Hva er det som får deg til å ville ødelegge et annet menneskes liv på grunn av dine syke behov? Vet du egentlig hva du gjør? Vet du kan skadene du gjør mest sannsynlig vil være der for alltid? Vet du at mennesker tar sitt eget liv på grunn av mennesker som deg?

Hva om du hadde vært offeret? Hva om noen hadde gjort dette mot deg? Jeg har hørt rykter at sånne som deg får gjennomgå i fengsel, kanskje du får kjenne på de samme følelsene etterhvert. Eller kanskje du slipper unna? Vi bor tross alt i Norge, verdens beste land. Verdens beste land der det å anmelde en voldtekt dessverre kan være vanskelig. Det er en hard kamp å ta, og du vet at ikke alle klarer denne kampen. Er det derfor du gjør det? Eller var det kanskje du som tok kampen? Kampen med å overbevise offeret over at dette var noe hun ville. Hun kunne jo bare sagt nei? Det er hennes skyld, ikke din. 

Så kjære deg som har blitt voldtatt. Du må ALDRI tro at det er din feil. Uansett hva du har gjort, uansett hvor full du var, uansett hvor lyst du hadde først så er det er lov til å endre mening. Hadde du ikke lyst til å ha sex med dette mennesket så er det ikke din feil. Et nei er et nei, uansett hvordan du uttrykker deg. Uansett om du sier nei, prøver å dytte vedkommende vekk, viser misnøye, eller rett og slett gir uttrykk for at dette er noe du ikke vil. Et NEI er et NEI. 

Du må aldri på noen måte tro at det er din feil. Det er lett å tenke at du kunne gjort mer når hendelsen inntraff, men hva faen gjør du egentlig når du blir utsatt for noe så vondt og brutalt? Noen klarer å skrike, dytte og kjempe i mot, mens andre klarer ikke. Det er ingen fasit på hvordan man skal reagere. Så uansett reaksjon, det er ikke DIN feil. Du er offeret, ikke synderen. Vær så snill å tro meg når jeg sier det. Det er ikke DIN feil. Vær så snill å aldri skam deg eller tenk at der er flaut, for det er ikke du som har gjort noe galt. Det finnes ALDRI en unnskyldning for å voldta et annet menneske. ALDRI. Uansett bekledning, promille eller interesse så er det aldri offeret sin skyld. Det er ikke sånn at man automatisk takker ja til å ligge med noen for at man har vist interesse, det er også lov å endre mening. Sex skal være frivillig

Så kjære deg som opplever voldtekt. Vær så snill å snakk med noen om det, uansett hvor vanskelig det måtte være. Du skal ikke måtte gå gjennom dette alene. Snakk med foreldrene dine, søsken, venninne, rådgiver på skolen, helsesøster, hjelpetelefon eller noen andre du måtte stole på. Bare vær så snill å lov meg, og deg selv at du ikke går gjennom dette alene. Du har flere rundt deg enn du tror, og føler du deg helt alene ta kontakt.

Til deg som voldtar, du skal faen ikke slippe unna med det. Det skal aldri være lett å voldta noen. Vi skal snakke ihjel dette teamet, slik at de du utsetter for overgrep skal forstå at det ikke er deres feil men din. Du skal ikke få ødelegge mennesker på denne måten. 

Inntreffer dette deg kan du lese mer om hva du skal gjøre og hvem du skal kontakte HER og HER

NÅ ER JEG HELT ÆRLIG MED DERE

Nå skal jeg være dønn ærlig med dere. Jeg skal fortelle dere akkurat hva jeg føler her og nå, hvordan livet mitt egentlig er. Det er lett å skjule seg bak denne bloggen, men det er ikke et ønske jeg har. Jeg vil involvere dere i livet mitt på godt og vondt. Hver forberedt på et skikkelig følelseskaos

Dette innlegget har jeg prøvd å skrive 5 ganger nå, men hver gang jeg er ferdig hvisker jeg det bare bort. Det er mye mer skummelt å dele dette enn hva jeg først trodde. Det er så personlig at jeg ikke har delt det med noen andre. Så sitter jeg noen dager senere å skriver det på en blogg, der mange mennesker kan lese det. Saken er at jeg ønsker å flytte igjen, noe som er utrolig flaut å innrømme. Ikke for dere, men for meg selv, venner og familie. Jeg har på nytt failet med hva jeg trodde var riktig for meg. 

Jeg har skapt et hjem som ikke er et hjem, hadde det ikke vært for Andrea ville ikke leiligheten vært noe. Bare et sted jeg oppbevarer tingene mine. For hva er egentlig jeg uten Andrea og Morten? Hvem har jeg egentlig i Oslo? Ingen som står meg så nær. Ingen jeg kan løpe til om det er noe. Ingen som kan trøste meg. Ingen. Jeg er livredd for å bli den personen som ikke har noen. Det gjør vondt å vite at det er så mange av dere der ute, som ikke har noen. Jeg vil være noen for deg.

I går spurte jeg Morten "Hva er det som skjer med oss egentlig?" Den siste tiden har jeg følt at ting har vært annerledes. Vi fant fort ut at vi bare suger til å kommunisere. Det er noe så enkelt.  Istedenfor å spørre så har jeg grublet så mye over noe som egentlig er så lite i mange dager. "Kommer vi til å gjøre det slutt?". Nei, Sofie. Du må bare lære deg å snakke om følelsene dine. Kanskje det ikke skal være enkelt å være oppå hverandre i nesten tre uker, uten noen andre mennesker rundt. Kanskje det er normalt å bli litt lei. Jeg kan jo bli lei vennene mine også. Kanskje jeg er ekstra usikker, på grunn av alt som skjedde i starten av forholdet vårt. Der var ikke lett å komme hjem fra Mexico, også hadde man plutselig en kjæreste. 

Så her sitter jeg da. Skaper problemer som egentlig ikke er der, og føler meg fanget i Oslo. Morten ville aldri flyttet til Trondheim, noe jeg forstår veldig godt. Han har ingen der, akkurat sånn som jeg ikke har noen i Oslo. Jeg flyttet frivillig, så jeg har ingen andre å takke enn meg selv. Men jeg tror alt skjer av en grunn, og kanskje dette er grunnen. Kanskje jeg måtte komme meg bort litt for å innse alt jeg har. Kanskje jeg skal gruble over hvilke valg som er riktig å ta. Kanskje man skal flytte, kanskje ikke. Kanskje jeg bare skal la livet skje, og ta en dag om gangen. En ting som er sikkert. Jeg føler meg mye bedre bare av å skrive dette. Takk dere, takk for at dere lytter. ♥


For å gjøre dette innlegget litt hyggelig tenkte jeg at jeg skulle dele noen hyggelige minner fra Trondheim med dere <3 Det nesten litt rart å tenke på hvor mye man opplever på bare 3 år. Jeg måtte faktisk legge med det siste bildet her, for det har en ganske morsom historie bak. Nei, det er ikke Restylane som har gått galt, jeg fikk en flakse kastet på meg. En venninne av meg fant plutselig ut at hun skulle kaste en flaske, som selvfølgelig måtte treffe leppa mi. Dere aner faktisk ikke hvor sur jeg var denne kvelden, haha. 

HOLD KJEFTEN DIN, SOFIE.

Hva skjedde med dette bildet? haha

I går var vi på Disneyland Paris som er det jeg har gledet meg mest til denne ferien. Selv i voksen alder er jeg skikkelig fan av Disney, og jeg kan faktisk ikke vente til julen da de sender så utrolig mye koselig på TV <3 Selv om Disneyland var overpriset til de grader (nesten 1000kr for å komme inn) så føler jeg likevel det er noe man MÅ oppleve når man først reiser til Paris. Det var veldig gjennomført, og ikke minst fint. Til tross for masse regn så koset vi oss skikkelig, helt til jeg ble våt på bena.. haha! Jeg vil si at dette var høydepunktet med denne turen til Paris. Disneyland føler jeg bare er noe alle må oppleve i løpet av livet :-) Jeg var på Disneyland i California også, men Paris var bedre.

Vet dere hva jeg gjør akkurat NÅ? Jeg ligger i sengen. Noe jeg har planer om å gjøre i hele dag. Vi skal en liten tur ut for å spise, men utenom det skal jeg bare ligge i sengen. Jeg orker ikke bruke den siste dagen i Paris til noe som helst fornuftig, for jeg er så lei av dette stedet. Ja, det er et jævla luksusproblem å være på ferie og ikke like seg her. Jeg vet det er mange som ikke har råd til å reise på ferie, jeg har vært der selv. Jeg har selv hatet å se alle feriebildene og høre klagingen når været ikke er bra nok. Jeg har selv tenkt "hold kjeft" som sikkert mange av dere tenker nå. Kanskje jeg burde holde kjeft for alt jeg vet. Det eneste jeg vet er at det suger å legge så mye penger i noe som ikke ble som forventet. Jeg hadde nok litt for høye forventinger til dette stedet, og ble derfor veldig skuffet når det ikke var som jeg trodde. Paris er ikke så bra, og franskmennene er så uhyggelige. De siste dagene har jeg sluttet å kommunisere og spørre de om ting, for måten man blir møtt på er ikke greit.

MANNFOLK JEG MISLIKER

Kroppen din er på alle bildene. Det er helt OK at du har en fin kropp, men det er rett og slett skikkelig turn off om den vises på hvert eneste bilde. Det sier faktisk veldig mye om deg som person, og jeg regner med at et fåtall av oss jenter ønsker å være sammen med en som elsker kroppen sin høyere enn oss. Så vær så snill, spar oss for å bli spammet ned av six-packen din. Det er ikke sånn at vi automatisk blir gira og ønsker å få kontakt med deg på grunn av en fin kropp. Det er vel heller det motsatte.

Du tror du er bedre enn kvinner. Slike holdninger hører hjemme i 1920. Kvinner klarer fint å gjøre akkurat de samme tingene som menn, så det at du tror du er bedre enn oss får meg rett og slett til å ville spy. Bedrevitende mennesker er faktisk noe av det verste jeg vet, og ikke minst en skikkelig turn off. 

"Kvinner hører hjemme på kjøkkenet". Denne hører vel mye sammen med den over, og er faktisk noe av det verste jeg kan høre. Uansett hvor kjekk, digg, kul og morsom du er, hadde jeg løpt om du hadde hatt slike holdninger. Menn hører like mye til på kjøkkenet som kvinner gjør, og det er like normalt at du lager middag som meg. At mammaen din har bortskjemt deg i flere år er dessverre ikke mitt problem. Hadde vi begge kommet hjem fra jobb og du hadde satt deg foran tv-skjermen med sokkene av for å se fotball, og krevd en øl i hånda og middag på bordet. DA kan jeg love deg at jeg hadde kastet deg ut før du hadde rukket å satt deg ned i sofaen. 

"Hun er en hore". Er du en voksen mann og enda ikke lært deg hva ordet "hore" betyr, skremmer du meg. Da er det kanskje på tide å jobbe med deg selv. For det første så er vel egentlig det rette ordet "prostituert" og for det andre så er en prostituert en som selger sex, ikke en som har mye sex. Det finnes ikke noe som er mer usjarmerende enn menn som kaller kvinner for "hore, ludder, tøs og billig". Hvor gammel er du egentlig? 

Kommenterer kroppen min. En ting jeg gjerne vil fortelle deg, og det er det at kroppen min ser ut som den gjør av en grunn. Hadde jeg vært misfornøyd med den så hadde jeg gjort noe med den, men jeg føler meg komfortabel i min egen kropp og velger derfor kun å vedlikeholde formen. Jeg kan derfor love deg at kontakten hadde sluttet med en gang om du hadde begynt å kommentere hvordan meg og min kropp skal se ut. "Spis litt sånn" og "tren litt mer" NEI NEI NEI.

Du er interessant, men jeg vil ikke kun snakke om deg. Jeg har møtt alt for mange gutter som er så opptatt av seg selv, hvor kommer dette fra? Det er selvfølgelig interessant og ikke minst viktig å bli kjent med deg, men hvorfor skal vi kun snakke om deg? Det er ikke spesielt tiltrekkende, og dette er grunnen til at jeg ikke svarer deg neste gang du tar kontakt. Vis interesse for andre enn bare deg selv, vær så snill.

"Æsj, er du feminist". Jeg har merket at feminist har blitt et veldig negativ ladet ord, og er man feminist så er man plutselig en gal person du aldri kunne datet. Det er så feil. Feminist er en person som kjemper for like rettigheter mellom kvinner og menn, noe jeg synes er kjempebra. Tenk hvordan verden hadde vært om ikke noen hadde tatt denne kampen før oss? Det er ikke såå lenge siden kvinner fikk stemmerett, noe jeg synes er helt sykt. Undertrykkelse av kvinner skjer hver eneste dag i mindre og større grad, noe som er helt forferdelig. Det er akkurat derfor det er så viktig med mennesker som bruker stemmen sin, og du velger å snakke ned på de? At feminist er et negativt ladet ord er like irriterende som "alle menn er drittsekker". For nei, alle menn er ikke drittsekker. Men alle feminister er ikke mannehatere heller. 

HEMMELIGHETENE JEG ALDRI HAR FORTALT

Jeg visste godt hvem Petter var da han sjekket inn. Petter og jeg latet som vi ikke kjente hverandre inne på hotellet, men det gjorde vi altså. Det var en grunn til at jeg var den eneste som løp (selv om produksjonen ba oss ALLE om å løpe, haha dårlig gjort av de andre). Til tross for at jeg visste av Petter ville jeg likevel ha Kevin som partner. Jeg kunne aldri byttet han ut på dette tidspunktet, faen så dreamteam vi var.

Jeg trodde Kevin var forelsket i meg. Skal jeg være helt ærlig med dere, så trodde jeg et tidspunkt at Kevin var forelsket/betatt av meg. Jeg synes det å sende meg ut av hotellet var veldig overdrevent av han, for selv om jeg kanskje hadde valgt Morten først så kunne han fortsatt stått med Andrea. Jeg hadde aldri sendt ut Kevin om det hadde vært motsatt. Derfor følte jeg at han var litt bitter, og kanskje var mer ute etter å ta hevn. Stemmer dette Kevin?? Hehe neida <3 Man blir påvirket av alt og alle når man er inne på hotellet, noe noen av dere vil snart oppleve dette selv ;-)

Jeg snakker 90% babyspråk. GUUD så flaut dette er, jeg dør. Det verste er at jeg ikke kan noe for det, og faktisk påvirker alle rundt meg til å snakke helt likt som meg. Jeg snakker mer babyspråk enn hva jeg snakker vanlig, og det er absolutt ikke normalt når man er 22 år gammel.. Jeg kan faktisk ikke tro at jeg deler dette her. 

Sexleketøy, hva er det? Jeg føler de aller fleste er veldig flink til å utforske, i alle fall i min vennekrets. Det er jo helt normalt, og det skal absolutt ikke være noe flaut med å utforske og bli bedre kjent med seg selv. Jeg har likevel aldri følt behovet, før jeg var 19 år gammel. Da hadde jeg en venninne på besøk som fortalte meg om en orgasmekrem jeg bare MÅTTE prøve. Jeg hadde aldri hørt om dette før, og det eneste jeg helt sikkert visste navnet på var en dildo. Litt søtt egentlig, haha. 

Jeg var livredd for å dø jomfru. Når vi først er inne på teamet sex. Når jeg var liten slet jeg litt med angst, blant annet dødsangst. Vet dere hva jeg også var redd for? At jeg skulle dø før jeg hadde hatt sex. Altså, hva slags tanke er det å ha når man er 12 år gammel? Den tanken og angsten var så rar, at jeg husker den så godt i dag. Jeg husker enda hvor jeg var første gangen jeg fikk kjenne på dette, haha. 

Jeg sover alltid naken. Jeg er seriøst avhengig av å sove naken, noe annet er bare helt ekkelt. Jeg har derfor skikkelig problemer med å sove når jeg har venninner på overnatting. Litt spesielt om jeg skal legge meg helt naken ved siden av de? Nei, det kunne jeg aldri gjort, haha. 

Jeg har holdt utroskap skjult for en venninne av meg. Dette er seriøst en av de vanskeligste situasjonene jeg har måtte håndtere. Jeg hadde en veldig god kompis som var sammen med ei som til slutt ble en veldig god venn. De hadde trøbbel i forholdet sitt, og det endte med at han gjorde det slutt med henne for en annen jente. Jeg visste at dette kom til å skje, men ble fortalt om å ikke si noe for han ønsket å si det selv. På dette tidspunktet var jeg bedre venn med han enn henne, men det var likevel en veldig veldig vond situasjon. Det knuser hjertet mitt å tenke på det den dag i dag. 

KJÆRLIGHETSSORG I PARIS

Sacré-C?ur Basilica

Det er et eller annet med meg, utsikt og solnedgang. Alt jeg ønsker meg i slike øyeblikk er et headsett der jeg kan spille trist musikk å gråte litt. Jeg får så kjærlighetssorg uten å egentlig ha det. Det er helt merkelig, men det har alltid vært sånn. Ja, jeg har hatt kjærlighetssorg før, og vet hvordan det føles. Det er selvfølgelig ikke like vondt og brutalt, men jeg kjenner likevel følelsen. Kanskje det er kroppen min som sier ifra? Kanskje det er noe som må ut? hvem vet. 

De fleste blir forelsket i Paris, mens jeg nyter utsikten med kjærlighetssorg, haha. Spør du meg er ikke Paris en spesielt romantisk by, men det er nok for at jeg ikke liker meg spesielt godt her. For første gang gleder jeg meg til å komme hjem, det skal bli så godt. Jeg tror helt ærlig dere aldri kommer til å høre meg si noe sånt igjen. Jeg som elsker å reise, og hater å være hjemme. Over til noe helt annet, I DAG SKAL VI TIL DISNEYLAND. Dette er noe jeg har gledet meg til helt siden vi kom hit, herreguud så gøy det blir. Jeg er jo Disney sin største fan, så dere kan tro jeg kommer til å bli et lite barn igjen. Jeg skal ta masse bilder, og vlogge til dere <3


Topp og Kåpe - Zara // Bukse - Carlings // Sko - Nike

MODELL I PARIS


Briller, skjørt og skjerf - Zara / Genser - Cubus / Sko - Bianco

Vet dere hva jeg elsker med å være ute å reise? Jeg føler meg SÅ bra. Selv om franskmenn er generelt sure og frekke, så er de som er hyggelig veldig hyggelig. Jeg får ofte spørsmål om jeg er modell, noe jeg selvfølgelig tar som et kompliment. Hver eneste gang jeg er ute å reise for jeg komplimenter for klær, sminke og utseendet. I New York ble jeg nesten litt cocky, for der fikk jeg komplimenter hver eneste dag flere ganger om dagen. Jeg bare elsker mennesker som tør å si nøyaktig det de tenker, når det er positivt vel og merke. Tenk for et bra sted verden hadde vært, om alle bare hadde gitt komplimenter til fremmede? 

Jeg tror jeg også skal begynne med dette, om jeg tør. Hvor hyggelig hadde det ikke vært å kunne gjøre et annet menneske sin dag bedre, bare ved å gi et lite kompliment? For meg hadde det ikke betydd så mye, men for andre kan det bety alt. Tenk å ha en skikkelig dårlig dag, så kommer et helt fremmed menneske bort til akkurat deg for å fortelle deg at du er nydelig? Noe så fint og vakkert, er det ikke?

SNAPCHAT; SOFIEEEC - FACEBOOK; HER OG HER - INSTAGRAM; SOFIEENILSEN

SCARS

Arr. 
Arr som alltid vil være der. Arr som bevis på usikkerheten min. Arr som skulle gjøre meg perfekt. Arr som kostet alt for mye. Arr som gjorde den ene puppen større enn den andre. Arr som ikke hjalp noe som helst. Arr som ga meg noe nytt å pirke på. 

AT KJÆRESTEN DIN ER UTRO ER IKKE MITT ANSVAR

Det som er morsomt med vennskapet til Andrea og meg er at vi som oftest har like meninger, og gjerne er for de samme tingene. MEN det skjer at vi er uenige også, og da er vi gjerne veldig uenig. I går leste jeg innlegget til Andrea om at det også er de single sitt ansvar å holde seg unna de som er i et forhold. Jeg er dessverre ikke enig. 

Jeg er enig med at det er respektløst å gå for langt med en som er i et forhold, men det er da virkelig ikke du som singel som har ansvaret for at kjæresten til noen andre holder buksene på. Jeg føler nesten vi er litt tilbake til ungdomstiden, der man klikket på jenta istedenfor kjæresten om han var utro. Jeg var en av de, og jeg dør av kleinhet av å tenke på det nå. Det er ingen andre enn kjæresten din sitt ansvar å være trofast. 

" Nei, det er ikke jeg som er i et forhold, men jeg hadde ikke likt om noen hadde holdt på sånn med min kjæreste." Skrev Andrea. Nei, jeg hadde heller ikke likt om Morten hadde hooket andre jenter på byen. MEN hadde det vært en random person sitt ansvar å passe på at Morten oppførte seg bra på byen, ville ikke Morten vært kjæresten min heller.  

Jeg har selv vært en av de som har vært med en gutt som hadde kjæreste, og jeg har også vært en av de som har opplevd å være den har vært lykkelig uvitende om hva kjæresten har bedrevet meg. Jeg har opplevd begge delene, og ingen av de er spesielt kule eller gir en god følelse. Skal andre mennesker ha ansvaret for at kjæresten din oppfører seg som en kjæreste skal, er det virkelig på tide å kaste h*n på dør. Spør du meg, er det virkelig ingen andre enn kjæresten din sitt ansvar å holde buksene igjen. Det kan kanskje være lettere å skylde på et vilt fremmed menneske, men det er faktisk bare kjæresten din sin skyld. Det er h*n som har forpliktelser ovenfor deg, ikke et menneske han møter på byen. Jeg regner med at denne personen ikke måtte kidnappe kjæresten din for å få h*n med seg hjem ;-)

Til deg som ligger med de som har kjæreste. Husk at du mest sannsynlig er glemt noen minutter senere når samvittigheten tar overhånd og nysgjerrigheten og behovet for å få seg noe er borte. Du vil mest sannsynlig bli beskrevet som en gal person som ikke tok et nei for et nei, og at du prøvde deg SÅ mye. Det var dessverre for vanskelig å si nei, og h*n skal ALDRI snakke til deg igjen. 

ET SJOKKERENDE RESTAURANTBESØK

I går bestemte vi oss for å dra å spise lunsj på en restaurant jeg hadde sett på Instagram. Jeg er skikkelig fan og stalker av en Instagrammer (Amelialiana). Det er hun jeg henter mesteparten av ideer og inspirasjon fra. Hun hadde tatt et kjempefint bilde på akkurat denne restauranten, og jeg ville ha likt. Det skulle dessverre ikke være så enkelt, for bordet med utsikten til Eiffeltårnet var reservert. Det er det eneste bordet du får Eiffeltårnet bak, så ideen om et bilde måtte jeg bare legge fra meg. 

Jeg kunne ikke være en liten drittunge som trampet ut av restauranten for at jeg ikke fikk bordet jeg ville ha, så vi bestemte oss derfor for å sette oss ned på et annet bord. Vi fant etterhvert ut at dette ikke var en restaurant men mer et fint sted der du kjøper alkohol. Alkohol fristet ikke klokken 12.00, så jeg bestilte meg derfor en kakao. Kakaoen var utrolig god, faktisk den beste jeg har smakt. MEN...... jeg fikk meg litt av et sjokk. Så sjokk at jeg ble seende ut som jeg gjør på bildet under. 

Kakaoen kostet over 200 kr!!! Har dere noen sinne måtte betale 200kr for en KAKAO? Det verste var at når jeg så på prisene (etter at jeg hadde bestilt selvfølgelig) så var kakao det billigste du kunne kjøpe der. Hvordan kan de ha lov til å ta betalt så latterlig mye for en KAKAO?? Altså jeg er helt i sjokk. Det er greit at det er en fin bar, men så mye for en kopp kakao er ran/svindel. Jeg vet ikke helt hvilket ord jeg skal bruke på det, men det er i alle fall ikke greit. Jeg er nok ganske sikker på at jeg aldri drar tilbake dit igjen, haha. Så god var dessverre ikke den dyreste kakaoen i verden. 

UKENS SPØRSMÅL// OPERASJON, KJÆRLIGHET OG KOMMENTARER

Hvordan ble du og Morten sammen?
Jeg har svart på dette før, men siden så mange spør tar jeg det med igjen. Helt ærlig så vet ingen av oss hvordan vi ble sammen, det bare skjedde, haha. 

Hvordan liker du livet som blogger?
Det har både sine negative og positive sider. Dette har alltid vært drømmejobben min, så jeg trives jo selvfølgelig veldig godt. Kunne ikke hatt en annen jobb, selv om denne kan være veldig krevende til tider. Det er ikke alltid like kult å måtte lese stygge ting om seg selv hver dag. Det er likevel de fine kommentarene som betyr noe, og hadde det ikke vært for dere så hadde jeg aldri klart det her <3

Gruer du deg til operasjon?
Gjett om. Jeg har tenkt til å ta denne operasjonen siden jeg var 18 år gammel, men har aldri turt. Jeg er livredd for å bli blind, selv om sannsynligheten er liten. Det er heldigvis en stund til enda. Jeg tror nok ikke jeg kommer til å operere før etter jul. 

Er det noe du angrer på?
Det er veldig mye jeg angrer på. Spesielt hvordan jeg behandlet enkelte mennesker tiden etter Utøya. Det plager meg faktisk hver eneste dag, noe som selvfølgelig er veldig veldig vondt. Men er det noe jeg har lært meg i livet så er det at man ikke kan angre på det som har skjedd, for da vil man aldri kunne føle seg lykkelig. Alt skjer for en grunn, og fortiden din har tatt deg hit du er i dag. Man må lære av feilene sine, og vokse på det istedenfor å dra seg selv ned. Jeg snakker veldig mot meg selv nå, men jeg er bare i en periode der jeg sliter litt med å tro på meg selv og livet. 

Hvor mye koster vippeextensions?
Det varierer veldig fra klinikk til klinikk. Jeg går til Lashes by Kasja som anbefales på det sterkeste om du bor i Oslo <3 Bor du i Trondheim må du teste ut Beauty Stop Trondheim, flinkeste dama i byen. 

Hva er det som irriterer deg mest med Morten?
At han er så sykt sta, haha. 

Har du flere tatoveringen enn "Utøya"?
Jeg har en på høyre skulder der det står "Heroes" som er til minne for pappa og Sondre. 

Hvordan takler du å få så mye hate?
Godt spørsmål. Jeg trodde helt ærlig jeg aldri skulle bli vandt til dette, men det gjør man. Det er selvfølgelig noen dager jeg ikke takler det så godt, og rett og slett må legge bloggen fra meg. Det er jo aldri hyggelig å få stygge kommentarer, men man må lære seg å tenke på de positive istedenfor. Det er dessverre lettere å la de negative synke inn, men de positive veier virkelig opp. 

Hva er din mening om Siv Jensen sitt kostymevalg?
Jeg har virkelig ikke satt meg inn i denne debatten, for jeg synes den er overdrevent til tusen. Hvorfor velger vi heller ikke å fokusere på sultkrisen i Afrika? Dere vet at mer enn 20 millioner mennesker i hele fire afrikanske land står ovenfor den verste sultkrisen på 40 år? Og vi velger å fokusere på kostymevalget til Siv Jensen?? Norge i et nøtteskall.

Var du populær på ungdomsskolen?
Både og. Jeg tror jeg var litt elsket og litt hatet. Jeg var alt for opptatt av å være kul og populær på ungdomsskolen, så jeg mistet meg selv helt. Kjære deg som leser dette, det å være populær på ungdomsskolen er ikke et mål du burde ha. Du er bra nok AKKURART som du er, og du trenger ikke bekreftelse fra de rundt deg. Det å være populær vil forsvinne i voksen alder uansett. Det vil ikke bety noe som helst. Fokuser heller på de vennene du har, de som liker deg for den du er. Nyt ungdomstiden og gjør det bra på skolen. Du vil ikke angre, i promise :-) 

Hvor lenge har du og Morten vært sammen?
Vi har vært sammen i nesten 6 måneder. 

Har du begynt å gråte av en slem kommentar før?
Ja, det har jeg. Alt for mange ganger også. Du kan tenke deg å ha en skikkelig dårlig dag, så skal du i tillegg takle at ukjente mennesker forteller deg hva som er galt med deg. Du er enten feit, stygg, grusom, dårlig forbilde, slem eller forferdelig. Noen har til og med ønsket med død 22.juli. Jeg er bare et menneske jeg også, så stygge kommentarer går innpå meg som det ville gjort på alle andre. Jeg har heldigvis lært meg å takle det, så det går som oftest bra. Jeg vet jo at de menneskene som har behov for å tråkke ned andre sliter med seg selv, og føler derfor mest synd på de som må rakke ned på andre. Jeg vet også at det mest sannsynlig bare er sjalusi og usikkerhet. 

Blir du fort sjalu?
Både ja og nei, helt spørs hva det er for noe. Jeg blir ikke sjalu om noen synes Morten er kjekk å prøver å få kontakt med han på byen, men jeg blir fort sjalu om kontakten blir for mye og Morten ikke gjør nok får å være avvisende. Jeg vet selv at det ikke er kult å være avvisende mot mennesker som kommer bort til deg, og jeg er det sjeldent selv. Det er derfor ikke noe jeg forventer av han, med mindre de virkelig hadde prøvd seg på han. Det må være lov at noen kommer bort å prøver å flørte litt tenker jeg. Det er jo ikke Morten sin skyld at han er kjekk, hehe ;-) Jeg forstår dere!

Selv om du og Martine sier dere er gode venner, så virker det ikke sånn. Dere hang jo aldri sammen på PH?
Vi hang masse sammen på PH, men de klipte bort hele vennskapet vårt. Martine og jeg var sammen hver eneste dag, og gjorde absolutt alt sammen. Martine var en av mine beste venninner inne på hotellet, og oppholdet ville aldri vært det samme uten henne. Eller jo, kanskje jeg ikke hadde blitt sendt ut i uke 9 da xD.

Kunne du tenkt deg å vært med på skal vi danse?
Hahah nei!! Jeg har ikke rytme og suger til å danse. Jeg hadde røket ut i første episode :-(

Hva savner du mest med PH?
Samholdet vi deltakerne hadde og hvor bra vi behandlet hverandre. Litt ironisk at vi klarte å ta bedre vare på hverandre i et spill der vi daglig ble satt opp mot hverandre, enn på utsiden. 

Hva liker du best med deg selv?
At jeg er reflektert og god til å uttrykke følelsene mine. Jeg har alltid vært glad i å skrive, så jeg er veldig takknemlig for at jeg har blitt så god på det, og nå kan leve av det. 

Hvor gammel var du da du var på Utøya?
Jeg var 16 år gammel. 

Er det verdt å kjøpe Lightroom, eller annonserer du bare for det?
Jeg annonserer ikke for det. Det er virkelig verdens beste redigeringsprogram, og om du interesserer deg for gode bilder vil jeg absolutt anbefale deg å investere pengene i dette programmet. Det er SÅ bra. 

Når kommer du til Tromsø?
Jeg kommer kanskje til Tromsø i November, også kommer jeg i Desember da jeg skal feire jul sammen med familien min <3

Hvorfor har du lyst til å reise så mye?
For jeg elsker å reise. Hadde jeg ikke hatt Celine hadde jeg reist mye mer, det er dette som gir mening. Jeg er så lykkelig når jeg får oppdage nye steder og kulturer.

Skulle du ønske Kevin bodde i Oslo?
ÅÅh ja <3 Før Kevin fikk seg jobb på Stord merket jeg ikke noe til at han ikke bodde i Oslo, men det gjør jeg virkelig nå. Jeg har ikke sett Kevin siden august. Jeg savner han så mye at det gjør vondt langt inne i sjela. Kom til Oslo, vær så snill!!!

KJÆRE ANNIKEN, DU ER INGEN BITCH

I går etter å ha sett et par episoder av bloggerne satt igjen med en vond men samtidig god følelse. Hvorfor? På grunn av et uforventet møte med meg selv. Hun så ikke ut som meg, men hun oppfører seg helt likt. Jeg fikk plutselig se min egen angst og oppførsel på TV. Kjære Anniken, hadde jeg ikke slitt med angst selv hadde jeg tenkt at du var en skikkelig bitch. Jeg hadde tenkt at kjæresten din fortjener bedre.

MEN, jeg sliter med angst selv. Jeg vet godt at det ikke er han som er problemet. Jeg vet også at det ikke er sokkene hans eller rotet. Det er noe mye større. Det er noe så vondt og så dypt at det å faktisk føle på det er for vanskelig. Det er lettere å skylde på han. Det er lettere å bli sur for litt rot enn angst. Jeg får vondt av han, men jeg får ekstra vondt av deg. Jeg vet at du ikke mener det. Jeg vet så godt følelsen av å føle seg urettferdig og slem mot et menneske man bryr seg så mye om. Det som er enda vondere er at man ikke klarer å gjøre noe med det. På innsiden har du det vondt, men på utsiden er du bare en bitch. 

Jeg hadde en gang en veldig snill kjæreste, han minner meg litt han vi kan se på TV. Omsorgsfull, hjerte av gull og tålmodig. Han var også min irritasjon. Han kastet bokserne sine utenfor skittentøyskurven. Han ryddet aldri. Han kunne ikke noe så enkelt som å rydde opp etter han hadde spist. Han sovnet mens vi lå å snakket. Men verst av alt, han var bare snill. Han laget alltid mat. Lånte meg bilen hans. Lot meg bestemme musikk hver eneste gang. Han trøstet meg. Passet på meg. Jeg gikk alltid først, uansett hva det var. Det var likevel ikke bra nok, for han kastet ikke bokserne sine i skittentøyskurven. 

Jeg derimot? Jeg var sint. Redd. Frustrert. Stresset. Forbanna. Såra. Knust. Jeg var et jævlig menneske, uten å mene det. Jeg har fulgt deg lenge, og du har aldri gitt uttrykk for å være noe annet enn et godt menneske. Du er et godt menneske med en tung bagasje. Denne bagasjen kan noen ganger ta kontroll. Den tar kontrollen man er livredd for å miste. Derfor skaffer man seg vaner og rutiner, for å føle at man har kontroll over noeDere kan derfor tenke dere hvor utfordrende det er når noen kommer å utfordrer dine vaner og rutiner når kontroll er ditt trygge punkt. Du trenger kontroll for å være rolig. For å holde angsten i sjakk. Jeg MÅ ha det ryddig, og klikket derfor når han tuklet med mine rutiner. Ikke ta fra meg kontrollen du også, vær så snill. Angsten vår har kommet av forskjellige grunner, men likevel er den så lik.

Kjære Annikken, du er ingen bitch. Du er tøff. Du er tøff som viser livet fra denne siden så åpent, til så mange mennesker. Jeg vet hvor tøft det er, og jeg vet hvor mye mot det krever. Jeg er nok ikke den eneste med angst satt igjen med masse følelser etter noen episoder av bloggerne. For første gang siden jeg fikk angst møtte jeg et menneske jeg kan kjenne meg igjen i. For første gang på veldig lenge føler jeg meg ikke unormal eller bitch. Jeg tror ikke jeg er den eneste som satt igjen med disse følelsene. Takk

DU OG MEG. MINUS FOR ALLTID..

Jeg skulle ikke bli forelsket. Jeg nektet. Jeg prøvde å nekte. Kanskje kroppen min visste at dette ikke var bra. Kanskje kroppen min prøvde å stoppe meg fra å få kjærlighetssorg. Kanskje kroppen visste at du og meg, det går ikke. Ikke nå.

Jeg spør meg selv ofte. Prøvde vi hardt nok? Hvorfor ga vi opp? "Jeg klarer ikke mer". Klarte jeg egentlig mer? Det er så vondt. Jeg trodde virkelig ikke man kunne kjenne at hjerte har det vondt, men det kan man faktisk. For hvert slag, gjør det vondere og vondere. Du er enda min, men ikke min. Hvorfor utsetter vi oss for denne smerten med å fortsatt ha kontakt? Hvorfor er det så vanskelig å gi slipp? 

Hvorfor er det sånn at man noen ganger ikke klarer å få det til å fungere? Er man for ung? Tar livet forskjellige retninger? Er det samfunnet som har endret seg? Har det blitt sånn at det er enklere å gi opp istedenfor å kjempe for det? Er det Tinder, Instagram, Snapchat og Facebook som har ødelagt? Hvem skal vi skylde på? Hvorfor går det ikke, når man er så forbanna forelska. Hvorfor går det ikke når du elsker en høyere enn noe annet. Hvorfor? Kan ikke vi få det til å fungere så finnes det ingen for alltid. Du var min for alltid. For alltid eksisterer faen meg ikke. 

Dette innlegget er som dere sikkert forstår gammelt. Nøyaktig litt under et år siden. Det har vært i arkivet en god stund, uten noen tanker om å publisere. Dette skrev jeg i sengen, en regnfull søndag. Jeg kan enda huske dagen og hva jeg hadde på meg. Jeg var så lei meg. Hele kroppen gjorde vondt. Det er lenge siden jeg har kjent en så intens smerte. Det føltes rett og slett som at livet aldri ville bli bra igjen. Hjertet mitt var knust. 

Det er mange som spør meg om kjærlighetssorg, og det er akkurat derfor jeg ønsket å dele dette innlegget. Jeg ville vise dere at jeg også har vært langt nede. Jeg ville vise dere at det er okei å ha det vondt. Det er normalt, og noen ganger må man kjenne på de vonde følelsene. La det komme ut. Så vil jeg sende deg en klem, og si at alt ordner seg til slutt. For det gjør det <3

EN HEL DAG I PARIS


Louvre-pyramiden og Jardin des Tuileries

Som dere kanskje har sett på Snapchat(sofieeec) så tar vi livet i Paris helt med ro. Vi har enda 5 dager igjen her, så vi har god tid til alt vi skal gjøre. Jeg har aldri hatt god tid på en ferie, noe som har gjort at jeg føler meg mer på jobb enn på ferie. Det har vært stress hver eneste dag for det er så mye man skal se og gjøre, sånn er det ikke denne gangen. Det er så deilig å endelig kunne slappe av, jeg koser meg sånn. For første gang på flere måneder føler jeg meg uthvilt. Det er så deilig. 

I dag kom vi oss ikke ut døren før nærmere 3, noe som var helt greit. Vi har ikke så alt for mange planer i dag, men litt. Jeg skal dokumentere hele dagen slik jeg gjorde i går. Det virker som dere liker å se litt hverdag, og ikke bare de typisk oppstilte bloggerbildene mine. Personlig liker jeg de bildene best, men det er jo dere som er leserne mine og ikke meg. Vi hadde en veldig fin dag i går også, selv om jeg ble dyttet av en franskmann.... Jeg skal ikke si hva jeg tenker eller mener, haha. Vi prøvde også makroner for første gang i går, er ikke det litt rart? Jeg føler alle har spist eller spiser makroner, utenom oss da. Jeg synes sjokolademakronen var veldig god, men Morten klarte ikke å spise den. Vi hadde veldig forskjellige meninger, og jeg filmet heldigvis reaksjonen vår. Den kommer med på vloggen. 

SANNHETEN BAK FERIEBILDENE

Vi tar gjennomsnittlig 300 bilder i løpet av en dag, og det som er morsomt er at 90% av de ser sånn her ut. Det er ikke sånn at jeg har lyst til å ta så mange bilder, men det tar så utrolig mange bilder før ansiktet og kroppen min klarer å samarbeide. Så her har dere den egentlig sannheten bak feriebildene mine :-) Det er litt morsomt når jeg får kommentarer som "inspo". Dere skal vite at vi har tatt alle disse bildene før bildet ble inspo, haha.

FLERE SEXPARTNERE

I går skulle jeg egentlig ha let's talk about sex, men jeg skal ærlig innrømme at jeg glemmer rutiner når jeg er på ferie. Jeg tenkte derfor å ta det i dag istedenfor, og temaet skal være åpent forhold. For dere som ikke vet hva det er så er det når man er i et forhold, men man har likevel lov til å ligge rundt med andre om man måtte ønske det. 

Spørsmålet er, kunne jeg vært i et åpent forhold? Svaret er helt klart ja, om jeg ikke hadde vært forelsket i gutten. Hadde jeg vært forelsket i han hadde ikke behovet for å møte andre gutter vært der. Hadde jeg ikke vært forelsket hadde det nok vært motsatt igjen. Jeg sier ikke at dette er fasiten, det er bare mine personlige mening. Jeg ville vel og merke aldri blitt sammen med en jeg ikke var forelsket i, men dette er om jeg skulle satt det helt på spissen. Kanskje man ikke kan kalle det for et forhold heller, men en du har ekstra god kontakt med?

Jeg kunne aldri delt Morten med noen nå, det ville nok knust hjertet mitt på lik linje som om han skulle vært utro mot meg. Likevel synes jeg det er kult med de som velger å være annerledes, og ikke alltid følge dette A4 skjemaet samfunnet vårt har skapt. Er det noen der ute som ønsker å dele kjæresten sin med noen andre, hvorfor skal den personen ikke få lov? Hvorfor skal vi alltid bry oss så mye om hva alle andre gjør? Det går jo ikke utover deg på noen som helst måte. 

Da jeg hadde tinder fikk jeg forespørsel fra en dritkjekk gutt om jeg ønsket å være med på trekant med han og dama. Fulle meg tenkte at dette var spennende, mens edrue meg slettet matchen, haha. Jeg tror det ville vært rart å skulle involvere seg seksuelt og følelsesmessig med et kjærestepar. De har sin historie, sin kjærlighet så har dere meg da. Følte kanskje ikke at jeg hadde funnet min plass der? Så nei takk, dette kunne jeg nok aldri vært en del av.

Jeg synes det er bra at sex har utviklet seg til noe annet enn hva det var for mange mange år siden. Sex før ekteskap og en sexpartner passer ikke alle, og det er derfor det er så bra at det er muligheter for alle. Ønsker du å ha åpnet forhold godtar jeg deg for den du er, for hvem har egentlig rett til å fortelle deg at forholdet du har er feil? Føles det rett for deg og din partner har du svaret der. Jeg forstår at andre har et annet synspunkt på forhold enn hva jeg har, og for noen er ikke det å bare forholde seg til en partner rett. Jeg kunne aldri gjort det, men jeg respekterer de som velger å gjøre det. 

JEG SKAL OPERERE

Etter mye om og men har jeg klart å blitt enig med meg selv om at det beste er å operere. Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere dette, men jeg har ganske dårlig syn. Jeg er derfor avhengig av å bruke linser, noe jeg begynner å bli ganske lei av. Jeg har i mange år vurdert å operere øynene mine, men det er et eller annet som gjør at jeg ikke tør. Hva om noe går galt? Hva om jeg blir blind? Operasjonen i seg selv virker jo veldig skummel, det er øynene mine det er snakk om. Likevel har jeg nesten kun hørt positivt om det, og sjansen for at det går galt er veldig liten. 

Det er akkurat derfor jeg har bestemt meg for å operere, for det er ganske slitsomt å være avhengig av linser. Om du har erfaring med laseroperasjon, del gjerne dine erfaringer med meg. Takk på forhånd ♥

OUTFIT IN PARIS


Genser - Bershka //  Bukse - Carlings // Sko - River Island

I går hadde vi en skikkelig fin dag der vi egentlig bare utforsket Paris. Vi filmet ikke, tok nesten ikke bilder og jeg vlogget selvfølgelig ikke. Selv om det var skikkelig deilig med en liten fridag fra kameraer og sosiale medier så skal jeg seriøst skjerpe meg. Jeg liker å se på vlogger selv, og jeg vil selvfølgelig gi dere det beste. Vloggen fra Dubai kommer senere i dag, men som jeg sa på Snapchat i går så er veldig mange av klippene borte. Den ble derfor litt random, men også litt kul. Jeg ble fornøyd med hva jeg klarte med så lite materiale. Over til noe helt annet, jeg får utrolig mye oppmerksomhet på grunn av skoene mine. Folk snakker åpenbart om de, mjauer når jeg går forbi og 9/10 kommenterer skoene mine. I Norge er jo disse skoene ganske vanlig, så dette hadde jeg ikke forventet meg. Jeg fikk mye oppmerksomhet i går om jeg kan si det sånn, haha. 

I dag er planen å dra på museumet der Mona Lisa henger, og se på Louvre-pyramiden. Etter det skal vi besøke Jardin des Tuileries parken og gjøre noe helt sykt kult etterpå. Jeg gleder meg til å vise dere <3 Som dere sikkert har lagt merke til hver gang jeg er ute å reiser så har jeg sagt "jeg er såå forelsket i denne byen", ikke denne gangen. Det er litt rart, for det skal nesten ingenting til før jeg virkelig forelsker meg i en by. Men Paris liker jeg bare ikke. Misforstå meg rett, det er fint her, men jeg tror ikke jeg kunne reist tilbake. Jeg føler ikke det er noe spesielt her, så synes jeg Franskmennene ødelegger opplevelsen litt med å være så utrolig frekke og avvisende. Vi får krysse fingrene for noen bedre dager, så snakkes vi senere :-) Har dere noen ønsker til hva dere vil se mer av når jeg er ute å reiser? Gjerne si ifra ♥

VINN OPPHOLD PÅ LAPOINT SURFECAMP BALI

ANNONSE

KONKURRANSE!! Morten og jeg gir deg sjansen til å vinne en HEL ukes opphold til deg og venn på en av Lapoint sine surfecamper, for å lære deg å surfe. Dere får bo på valgfri surfecamp på Bali. Surfing er noe av det kuleste jeg har gjort, og nå har også en av dere muligheten til å få en like kul opplevelse som oss. Hvem har ikke lyst å reise til Bali? Kanskje vi sees? 

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare på et enkelt spørsmål; Lapoint har åpnet ny surfecamp på Bali i år, hvor ligger denne? Svaret sendes til konkurranse@lapoint.no og vinneren annonseres på min Insta-story 23.10. LYKKE TIL ♥

DAY AND NIGHT

Som jeg nevnte tidligere i dag så var vi borte ved Eiffeltårnet så sent at vi fikk se det både på dagtid og kveldstid, noe jeg virkelig anbefaler. Har man ikke så mange dager i Paris slik at man kan dra dit senere en dag, anbefaler jeg å gjøre sånn som vi gjorde. Det blir ikke mørkt før rundt 6-7 her, så ikke dra dit alt for tidlig med mindre du er et veldig tålmodig menneske. Noe ingen av oss er, hehe. 

I går ble det en veldig rolig dag for vår del, noe begge synes var helt OK etter mye reising. Som dere kanskje så på Snapchat (sofieeec) så lagde vi taco i går. Aner dere hvor glad jeg ble når jeg fant taco? herregud som jeg har savnet det. Det fristet mye mer med en avslappende kveld i leilighet med taco, istedenfor å dra ut på restaurant å spise. Det skjer ikke ofte. Vi har enda en hel uke igjen i Paris, så ingen av oss stresser med noe som helst. Vi har allerede blitt et gammelt ektepar som foretrekker kvelder hjemme i sofaen, og krangler når vi er ute å handler. Morten var ganske irritert på meg i går for at vi var på matbutikken i en time, haha. Typisk mannfolk, er det ikke? 

PARIS ER BRA, MEN..

Håret mitt er helt jævlig, så dere skal få slippe å kommentere det hver eneste dag. Jeg er ikke blind, så jeg ser dette godt selv. Jeg har allerede ordnet frisørtime til bare et par dager etter jeg kommer hjem, for det er ikke spesielt kult å gå rundt å se slik ut. Extensionsene mine er alt for gamle, i tillegg til sol og bading så har de rett og slett blitt for slitte. Håret mitt derimot? Sliter med å ta til seg farge etter at jeg bleket det, og er derfor mye lysere enn extensionsene mine. Sånn, da har vi oppklart dette :-)


Genser - Zara // Skjørt - Bershka // Negler -  Lashes by Kasja

Utenom en skikkelig hårkrise koser jeg meg veldig her i Paris. I går bestemte vi oss for å ta en titt på Notre Dame, som var veldig veldig fint. Køen ser mye verre ut enn hva den egentlig er, så ikke la dette skremme dere for å ta turen inn. Etter litt sightseeing bestemte vi oss for å se på Eiffeltårnet, for å være ekte turister. Det er jo noe man bare må se når man først er i Paris. Vi kom ganske sent på dagen så vi fikk se tårnet både på dagtid og kveldstid, noe som virkelig anbefales. Det var jo såå fint om kvelden. 

Over til noe jeg synes er skikkelig negativt med Paris og generelt Frankrike vil jeg tro? Hva skjer med å være så bestemt på å snakke språket sitt? Jeg forstår at dere forventer at de som flytter hit skal gi en innsats for å lære seg språket deres, men turister? På bare en dag har jeg møtt så mange frekke franskmenn (de fleste er eldre), for at jeg ikke snakker språket deres. Hun ene på apoteket begynte å si høyt foran alle "BONJOUR, BONJOOOUR, BOONJOOOOUR" til meg for at jeg sa "hello". Man skulle trodd jeg ikke forsto noe som helst, i og med at hun måtte si dette gjentatte ganger på en meget spesiell måte. Det er greit å ha respekt for språket sitt, men det må da virkelig gå noen grenser. Hva om resten av verden skulle holdt på likt? hvor ville vi vært da? Nei vet du hva, skikkelig minus til Frankrike for å være så frekke og respektløse for at man ikke kan språket deres. NÅ skal jeg ut å nyte denne dagen, snakkes :-)

MORTEN LESER IKKE BLOGGEN MIN

Jeg får ofte spørsmål om vennene mine, familien min og Morten leser bloggen. Det som er litt morsomt, er at det er kun et fåtall av mine nærmeste som faktisk leser bloggen min (utenom mamma da, hun er min største fan, haha). De trykker seg inn, for å så trykke seg ut igjen. Jeg forstår de veldig godt, for mine aller nærmeste vet jo absolutt alt som skjer i livet mitt. Alt som står på bloggen vet de allerede, og da er det på en måte ikke vits å lese noe de allerede vet. Morten er jo en av disse, og han er kanskje den som er minst engasjert i bloggen min. Kanskje ikke så rart når vi er sammen nesten hver eneste dag? 

Jeg er på ingen måte sur eller skuffet for at Morten ikke tar seg tid til å lese bloggen, han gjør jo så mye annet for meg. Han tar så og si alle bildene mine, han hjelper meg ofte med og redigere både bilder og videoer. Han skriver også innlegg om jeg har behov for det. Når han hjelper meg så mye ellers, synes jeg det blir helt feil av meg å tvinge han til å lese noe som er totalt uinteressant for han. Han leste ikke blogg før vi ble sammen, så hvorfor skal han plutselig gjøre det nå? Morten elsker fotball, men det skjer faktisk ikke at jeg ser en fotballkamp sammen med han. Da ligger jeg heller i sengen å ser Gossip Girl eller noe som er litt mer givende :-) 

DISSE BLOGGERNE LESER JEG IKKE

Jeg får ofte spørsmål om hvilke bloggere jeg leser og ikke leser. Hva skal til for at jeg leser en blogg? og hva skal til for at jeg ikke leser en blogg? Jeg tenkte derfor å dele mine personlige meninger om hva jeg ikke liker med en blogg, og hva som gjør til at jeg mest sannsynlig aldri vil trykke meg inn igjen. Nei, dette er ikke en fasit, bare mine meninger :-)

IRRITERENDE OVERSKRIFTER
Jeg er langt i fra den største fan av clickbait. "KJÆRESTEN MIN DØDE", så handler det om at kjæresten din på Sims døde. NEI NEI NEI. Men som blogger selv vet jeg at det er viktig med spennende og gode overskrifter, og det er jo gjerne disse som får oss inn på bloggen også. Er det ikke? Jeg trykker meg derfor aldri inn på bloggere med kjempelang overskrift. "I dag har jeg bakt boller og dagens outfit" Altså hæ? Hva med å velge EN overskrift? En overskrift skal gi en ide til hva innlegget handler om, den skal ikke være hele innlegget. Jeg takler heller ikke overskrifter som inneholder ":-), ;-), :-(, !!!!! eller +". 

DÅRLIGE BILDER
Personlig synes jeg bildene har alt å si når det kommer til en blogg. Jeg tror de aller fleste av oss ser mer på bildene enn hva vi gjør på teksten? Eller tar jeg feil? Det er i alle fall derfor jeg synes bilder er så viktig, for de er de som fanger min oppmerksomhet. 
Mobilbilder er greit av og til, men bruker du kun mobilbilder synes jeg du ødelegger store deler av bloggen din. Jeg vil anbefale alle dere som har blogg eller skal starte blogg å ta dere en titt innom Eirin Kristiansen og Annijor, herregud for noen nydelige bilder. Jeg kan love dere vil hente så mye inspirasjon. 

RETTSKRIVING
Nei, jeg er så langt i fra perfekt selv på dette punktet. Likevel synes jeg setningsoppbygning og en rød tråd har veldig mye å si. Jeg klarer ikke å lese blogger der det bare er rot og ingenting gir mening, da blir jeg bare stresset og oppgitt. Jeg synes også det er ekstremt forvirrende om du bytter på å snakke om bestefaren din og sydenturen du skal på i 2020. Skriv ferdig en av tingene før du begynner på den neste, bare et lite tips. Sophie Elise er utrolig flink til å skrive, og hun er en av få jeg faktisk leser innleggene til. De er lette å lese, har en mening og er fengende. 

BARE HVERDAGSINNLEGG
Det er absolutt ikke noe feil med hverdagsinnlegg, men jeg liker å lese bloggere som har en mening også. De som bruker stemmen de har fått til noe viktig, og ikke bare hverdag. Man er selvfølgelig forskjellig, og man når ut til forskjellige mennesker. Likevel er jeg glad blogging har utviklet seg til det der er nå, istedenfor bare sminke og outfit. Noen liker å lese om det, mens jeg liker å lese om samfunn, politikk og andre spennende temaer. 

DE SOM DIGGER TRUMP OG FORSVARER PELSINDUSTRIEN
Jeg elsker ulikheter, og jeg synes alltid det er spennende med en diskusjon. Jeg kunne aldri hatt mennesker rundt meg som kun hadde de samme meningene som meg, da hadde jeg aldri utviklet meg som person eller fått høre andres synspunkter på saker og ting. Det går likevel en grense på hvor forskjellige man kan være, og synes du pelsindustrien og Donal Trump er greit, da er nok ikke jeg din faste leser. 

DE SOM ÅPENBART HENGER UT ANDRE PÅ BLOGGEN SIN. 
Dette er kanskje noe av det verste jeg vet, det er så utrolig stygt og umodent gjort. Jeg var faktisk fast leser til en blogger helt til hun begynte å henge ut en annen blogger. Vi er forbilder, og hvilke signaler sender vi når vi begynner å henge ut hverandre i det offentlige rom? Er det greit å mobbe noen da? Nei, skal du først være slem så kan du enten si det til personen det gjelder, eller så holder du deg saklig. Det er ingen som får noe godt ut av å vite hvor sterkt du misliker en annen blogger. Vi som er i denne bransjen vet også hvor tøff den kan være til tider, så hvorfor henge seg på de som alltid prøver å tråkke oss ned? Hva med å heller hjelpe hverandre? 

VIDEO - DUBAI

Jeg har enda ikke fått laget ferdig vloggen min, men heldigvis er Morten ferdig med sin. Jeg synes den ble så bra, han begynner virkelig å bli flink til dette. Jeg skal prøve å få ferdig min mens vi er i Paris, men jeg kan dessverre ikke love noe. Jeg er litt spent på hvordan jeg skal klippe den også, for jeg glemte nesten å filme hver eneste dag. Jeg tror derfor jeg skal gjøre det til en lengre video, med litt forskjellig. Så skal jeg bli flinkere til å vlogge mens vi er her i Paris, i promise! 

{

Du må trykke på bildet for å komme til videoen <3 Husk å subscribe til min og Morten sin Youtube-kanal HER og HER.

HELLO PARIS

Det er så utrolig godt å endelig være fremme i Paris. Dere vet at reisen hit tok hele 19 timer? Vi måtte vente i Stockholm i 8 timer, så mye av tiden ligger der også. Det tar vanligvis ikke så lang tid å fly fra Dubai til Paris, haha. Så treig som vi er sleit vi skikkelig med å finne et sted å bo i Paris da 96% var fullbooket. Vi fant heldigvis en leilighet til slutt. Nei, det er ikke noe galt med leiligheten selv om det kanskje kan virke sånn på Snapchat (sofieeec). Det var bare jeg som synes det var litt morsomt og uvant å plutselig bo på 27 kvm når vi har bodd på 70 kvm i over en uke. Det er ganske lite og trangt her, men det er bare litt sjarmerende. Vil dere at jeg skal vise dere leiligheten? 

Nå har vi akkurat spist frokost, og jeg kan konkludere med at jeg ikke hadde hatt godt av å bo i Paris. Jeg klarer ikke å kontrollere meg når det kommer til mat, så jeg ville derfor spist dette til frokost hver eneste dag. Jeg kan virkelig forstå hvorfor alle skryter av bakeriene i Paris. Dere vet hvor dere finner meg de neste 9 dagene, hehe. Er det forresten ikke litt komisk at etter all uflaksen vi har hatt, så er det første som skjer her i Paris at vi blir forsøkt svindlet igjen? En taxisjåfør prøvde å ta 75 euro i betaling fra flyplassen og hit. "It's for you guys and the to baggage" haha hell no. Når ble det normalt å betale for bagasjen sin? Vi takket fint nei å stilte oss i køen, der vi fikk til fastpris som var 35 euro. Nå må jeg nesten begynne å ordne meg, for i dag er planen å se Notre dam, Lover's Brigde, Jardin Des Tuileries og Eiffeltårnet. Jeg skal ta masse bilder, så gled dere ♥

Dere kan følge meg på Snapchat for å se mer av turen vår; sofieeec

DETTE ER SYKT

*
SKI DUBAI // MALL OF EMIRATES

Er det noe Dubai aldri slutter med, så er det å imponere meg. Noen ganger forstår jeg ikke hva jeg gjør i Norge, når det finnes steder som dette. Helt til jeg kom til å tenke på norsk taco, gulost og Yummy Heaven. For å ikke glemme senkveld og bloggerne. Selvfølgelig kan man se dette overalt i verden, men det er likevel noe bra og veldig spesielt med Norge. Over til hva dette innlegget egentlig handler om, hvem hadde sett for seg at man kunne stå på ski i Dubai? For noen dager siden befant vi oss i ørken, også var vi plutselig pakket inn i kjeledress og vintersko. Kontrast? Det er helt sykt hvordan de har fått til dette, jeg forstår ikke. 

Jeg trodde vi kom til å takle kulden i og med at begge to er født og oppvokst i Norge, men en sånn kulde har jeg aldri kjent før. Vi klarte ikke å være der i mer enn 20 minutter før vi måtte forlate, på grunn av at begge holdt på å fryse ihjel. Dagen etterpå var jeg forkjølet og Morten hadde blitt tett i nesa, haha. Det var likevel utrolig morsomt, og en helt syk opplevelse. Dere kan tenke dere å gå fra 40 varmegrader til minusgrader. Dette er noe dere bare MÅ prøve om dere skal til Dubai. Det er litt dyrt, men jeg vil si at det var verdt pengene. Det er ikke hver dag man kan stå på ski i en by som egentlig er dekt av ørken :-)

SPØRSMÅL OG SVAR DUBAI

Hvor lang tid tar det å fly?
Du kan ta direktefly fra Oslo til Dubai med Emirates som tar 7 timer, noe jeg vil anbefale. Vi tok Norwegian nå, og selv om jeg elsker dette flyselskapet vil jeg aldri fly det til Dubai igjen. De bruker ikke de store flyene på en så lang reise, noe jeg synes er veldig rart. For meg var det ikke noe særlig å sitte på et trangt fly uten noen form for underholdning i 7 timer. Det blir derfor Emirates neste gang :-)

Hva er det beste med å være i Dubai?
Det er veldig vanskelig å velge en ting, for jeg har virkelig forelsket meg i dette stedet. Det er så utrolig fint her, menneskene er veldig hyggelig og det er veldig mye å finne på. Perfekt for en rastløs sjel. 

Hvor mye kostet reisen?
Godt spørsmål.. Jeg har ikke helt oversikt enda, for det regnestykket tar jeg når jeg kommer hjem. Skal jeg tippe vil jeg tro rundt 40.000 :-)

Hvor lenge skal dere være i Dubai?
Vi dro fra Dubai i går natt, så vi var der i 7 dager.

Hvordan er det i Dubai?
Det er såå bra. Det eneste jeg kan pirke på er varmen og de store avstandene, men utrolig nok så blir man vandt til 40 varmegrader etterhvert. Menneskene som bor og jobber her er utrolig hyggelig og veldig serviceinnstilt. Vi har ikke kjedet oss en eneste dag på denne ferien, da det har alltid vært noe nytt og morsomt å finne på. Jeg anbefaler Dubai på det sterkeste!

Er det fint i Dubai?
Jeg tror jeg aldri har sett et så fint og gjennomført sted før. Alt er planlagt etter punkt og prikke, noe som har gjort Dubai så vakkert. De er også veldig flink med vedlikehold og renhold, noe som gjør det hele alt bedre. Jeg anbefaler dere å søke på "Dubai 1990", så ser dere hvor mye de har gjort på bare 27 år. Det er SYKT. 

Er det dyrt i Dubai?
Ja, det er det. Jeg vil si at det meste er norske priser, noen ganger litt dyrere også. Det eneste som er billig her er Taxi, som er veldig billig vel og merke. Vi ga alltid tips til taxisjåføren for vi syntes synd på han. Han kunne kjøre oss i 20 min for 50kr, da fortjener han litt ekstra spør du meg. 

Vil du fortsatt anbefale Dubai etter dårlige opplevelser?
Ja, absolutt. Matforgiftning, svindel og utslett kan skje overalt i verden. Vi har ikke hatt dårlige opplevelser med noe annet. Som jeg har nevnt tidligere der så er menneskene veldig hyggelige. Jeg opplevde ikke kulturkrasj i det hele tatt, som jeg vet mange frykter ved å reise til Dubai. Vi oppførte oss der som vi gjør ellers i verden, og vi opplevde ikke noe ubehagelig av den grunn. Vi valgte å ikke kysse og holde hender, selv om det var mange andre kjærestepar som valgte å gjøre det. Hver eneste dag så vi kjærestepar som holdt hender og kysset, så det går nok helt fint. Hadde det vært meg så ville jeg respektert kulturen deres, akkurat som vi forventer at andre skal respektere vår ;-)

Hvor får dere den maten som dere spiser på hotellrommet fra?
Den bestilte vi fra restauranten på hotellet. Ikke for å skremme dere, men jeg tror det var her vi ble matforgiftet, haha. 


Her har dere meg med magekramper <3 hehe

Hvordan er det å oppleve den muslimske kulturen? Hvordan er det å se menn kledd i hvite plagg mens kvinner går i med burka?
Skal jeg være ærlig så merket jeg ikke så mye til den muslimske kulturen. Jeg tror vi kanskje møtte på to stykker som faktisk var fra Dubai, alle andre var jo innflyttet. Klesplaggene de bruker ser vi jo overalt i verden, så er det jo ikke et uvanlig syn akkurat :-)

Hvilket område i Dubai bodde dere?
Vi bodde ved Tecom som er ganske midt i mellom alt. Jeg likte dette området godt, da vi fikk grei reiselengde uansett hvor vi skulle. Man må ta taxi overalt da, men det må man gjøre uansett hvor man bor i Dubai. Avstandene er veldig store. Mye større enn hva jeg hadde forventet faktisk.

Hvilket hotell bodde dere på?
Vi bodde på Atana hotell. Vi var veldig sen med å booke, og fant egentlig ingenting som passet oss. Det eneste som virket greit var Atana, men vi stusset litt over at det kunne være så billig i forhold til hvordan det så ut på bildene. Jeg er utrolig glad for at vi bestilte akkurat dette hotellet, herregud for en service. Du får utrolig mye for pengene, så om du ikke ønsker å bruke så alt for mye penger på hotell er dette perfekt for deg. Jeg vil gi dette hotellet 10/10, utenom uhellet med matforgiftningen da. Menmen, det kan skje den beste :-)

Jeg reiser til Dubai om noen måneder, har jeg grunn til å være bekymret?
Absolutt IKKE. Det som står på nett er veldig overdrevent. Du kan dele hotellrom med kjæresten din, du kan gå i de klærne du selv ønsker, bare vis respekt. Jeg gikk i bikini og badedrakt på stranden, som alle andre. Jeg gikk ute i singlet og shorts. De eneste gangene jeg tenkte hva jeg hadde på meg var på kjøpesenteret. Der dekket jeg enten til skuldre eller knær. Det var en gang jeg gikk i en kjole som ikke dekket noen av dele, opplevde likevel ikke noe ubehagelig. Respekter kulturen og nyt turen. Haha, det rimte. Du har uansett ingen grunn til å bekymre deg, du har masse å glede deg til :-D

DOPINGTESTEN TIL MORTEN VAR POSITIV

Har vi ikke hatt nok uflaks på denne turen, så skulle det dessverre ikke stoppe helt enda. På grunn av drona ble Morten tatt inn på kontroll på flyplassen, da de først ikke skjønte hva dette var for noe. De fikk etter mye om og men avklart at det var greit å reise med drone, så Morten fikk tatt den med seg i bagasjen likevel. Slik som det er alle andre steder i verden så sjekker de deg for dop når du blir tatt til kontroll, noe de gjorde med Morten også. 

Forskjellen fra de andre gangene til nå var at testen viste seg å være positivt. Morten og drona ble altså testet positiv for dop. Hadde det ikke vært skummelt nok å fått denne testen positivt i andre land og byer, så er det i alle fall skummelt i Dubai. Det er ikke lenge siden vi kunne lese om en mann som ble fengslet på grunn av at han hadde berørt hoften til en annen mann med et uhell. Dere kan derfor tenkte dere hva konsekvensene for å bruke dop ville vært. 

Ingen av oss tar dop, og ingen av oss har prøvd dette før heller. Det var derfor fysisk umulig at denne testen stemte. Han ble derfor testet på nytt, også denne testen viste seg å være positiv. Stakkars Morten, dere kan tro han hadde panikk for å bli fengslet for noe han ikke hadde gjort. Det kom etterhvert en annen mann som ba hun teste Morten en gang til. Den siste gangen ble testen negativ, og Morten kunne derfor gå. Mannen forklarte at dette var ting som kunne skje, og at de derfor alltid testet tre ganger om testen ble positiv de første gangene. 

Alt ordnet seg heldigvis, men dere kan jo se for dere situasjonen om den siste testen også hadde vist positiv. De måtte nok ha tatt blodprøver som hadde bevist at han ikke hadde tatt dop, men tenk så mye styr for ingenting. Heldigvis har vi litt flaks på vår side også, og alt i alt så har dette vært en av de beste reisene jeg har vært på. Godt humør og positiv innstilling redder alt. Ikke sant? Bare for å toppe denne historien litt, vi måtte betale nesten 1000kr i overlast på vei hjem nå. HVORDAN ER DET MULIG? haha. 

På grunn av all uflaksen og innleggene jeg har postet de siste dagene tenkte jeg det var på tide med et skikkelig gladlaks bilde <3 Akkurat nå befinner vi oss i Stockholm igjen, her skal vi være til 18.00. Vi er ikke fremme før 20.00 i Paris, men jeg tror nok det vil bli verdt all ventingen. Jeg gleder meg SÅ mye. 

UNNSKYLD..

Først vil jeg beklage til dere lesere for litt triste innlegg de siste dagene. Jeg vet noen av dere ser på dette som negativt, men det er ikke det som er meningen. Jeg har bare veldig mye følelser inni meg, og dette er min måte å få det ut. Dette er dagboken min. Min psykolog. Mitt sted der gode og vonde tilbakemeldinger kommer. Når jeg er i en slik periode som jeg er i nå blir jeg plutselig veldig dyp. Jeg har masse på hjertet jeg bare få ut, og det er dere jeg deler det med. De eneste jeg klarer å dele det med. Masse fremmende mennesker, er det ikke litt rart? Dere har tilliten min i alle fall, det er sikkert. 

Det som er vondt og litt rart er at det skal ikke mer til enn en ubehagelig flytur for å ta meg tilbake. Det tar meg tilbake til det vonde. Til redselen. Til angsten. Til en trist fredag for 6 år siden. Det som også er så vondt men også litt godt er at perioder som dette får meg til å reflektere. Den siste tiden har jeg reflektert mye. Sannheten har vært vond, det skal jeg love dere. Men innerst inne har jeg godt av å innse dette. 

Jeg har til tider vært et jævlig menneske etter 22.juli. Ikke bare jævlig, men forferdelig. Jeg har vært vanskelig å forstå. Jeg har hatt sinneutbrudd over små teite ting. Jeg har grått. Jeg har skylt på andre for mine smerte. Det har vært lettere å ta smerten og sinne ut på noen andre, istedenfor å godta at problemet ikke er en flekk på duken. Det er noe større. Noe mer brutalt. Noe så vondt at jeg ikke klarer å ta tak i det. Ikke enda. Jeg trenger hjelp, men jeg føler meg ikke klar. Vil jeg noen gang føle meg klar?

Det knuser hjertet mitt å vite at jeg har vært vanskelig og til tider slem ovenfor de jeg bryr meg om mest. De menneskene jeg elskerDe som har støttet meg gjennom alt. De som er grunnen til at jeg står her i dag. Det er vondt å vite at jeg mest sannsynlig ødela mye. Det er vondt å vite at jeg har såret andre for at jeg har vært såret selv. Tårene presser på nå, for det er vondt å skrive dette. Det er som å få bekreftet svart på hvitt for et grusomt menneske jeg har vært til tider. Det var aldri meningen, og det er ikke før i senere tid at jeg har innsett at problemet var min fortid, ikke deres. 

Jeg har allerede sagt unnskyld. Jeg har allerede fått høre at det går bra. Jeg vet at jeg ikke kan unnskylde meg resten av livet, men jeg vil at dere skal vite at jeg virkelig mener det. Jeg vil at dere skal vite at det gjør vondt å innse nå et par år senere hvor mye jeg lot det gå utover dere. Det var aldri dere som såret meg. Det var ikke dere som ga meg angst. Det var ikke dere som gjorde meg deprimert. Det var han. Så unnskyld. Unnskyld for hvordan jeg oppførte meg noen ganger. Unnskyld for at dere alltid fikk skylden. Unnskyld for at jeg ikke så hvor mye dere faktisk ga meg. Unnskyld

VI SEES IGJEN


Topp - Bikbok // Skjørt - Bershka // Sko - Random

DUBAI MARINA

Beklager for dårlig oppdatering med varierende bilder de siste dagene, men jeg har rett og slett ikke vært i form til å hverken ta noe særlig med bilder eller redigere. Magen er heldigvis mye bedre i dag, noe som passer perfekt i og med at vi reiser i natt. Tenk at vi allerede har vært her i en uke, hvor har tiden blitt av? For litt over en uke siden var jeg usikker på om jeg skulle dra, og nå vil jeg være her for alltid. Dubai er virkelig et sted for seg selv, herregud som jeg anbefaler dere å reise hit. Det er seriøst ingen grunn til bekymring, du kan oppføre deg helt normalt her. Eneste jeg vil anbefale er å dekke til skuldre og knær på kjøpesenteret, utenom det har jeg gått kledd som jeg gjør alle andre steder i verden. 

Akkurat nå sitter jeg med litt kjærlighetssorg følelse. Jeg er virkelig ikke klar for å reise. Det er heldigvis ikke hjem vi skal, vi reiser jo til Paris nå. Vi skal være i Paris i hele 9 dager, så vi har enda litt ferie igjen. Jeg har hørt så mye bra om maten i Paris, så dere kan gjette en gang hvem som skal spise på meg de 4 kiloene jeg plutselig har mistet, haha. Vi snakkes for denne gang Dubai, jeg kan love deg at vi sees igjen <3

Følg oss videre til Paris; Sofieeec på Snapchat <3

EN DAG I DUBAI // BILDER


JBR THE WALK 

Er det et sted jeg virkelig anbefaler så er det JBR. Be de kjøre dere til "JBR the beach" og dere vil få en helt fantastisk opplevelse. Vi har prøvd litt forskjellige strender her i Dubai, og dette er helt klart vår favoritt. Det er masse restauranter rett ved stranden, og alle stedene vi har spist har vært helt fantastiske. Jeg skal lage en liten Dubai-guide der jeg skal gi dere mine beste tips. 

I dag er planen å dra tilbake dit, og nå som magen min er bedre skal jeg ENDELIG prøve en milkshake jeg har siklet etter i flere dager nå. Gled dere til å se bilde, den er heeelt sykt. Jeg har faktisk aldri sett noe lignende før, så jeg er veldig spent på hvordan den faktisk smaker. 


BURJ KHALIFA

Etter vi hadde vært halve dagen på JBR etter et mislykket forsøk på å komme oss tilbake til Burj Khalifa fant vi ut at vi måtte prøve igjen senere på kvelden. Alt ordnet seg, og vi var ikke svindlet som vi først trodde. Hva som gikk galt får gudene vite, haha. Jeg har fått masse anbefalinger om å dra hit på dagen, men jeg synes det var kjempefint på kvelden. Dubai er generelt mye finere på kveldstid enn hva det er på dagtid, så hvorfor de aller fleste tipser om å dra dit når det er lyst ute vet jeg dessverre ikke. 

Spør dere meg vil jeg anbefale dere å bestille billetter i 5 tiden, slik at dere får se Dubai både på dagtid og kveldstid. Det var egentlig det vi hadde planlagt, men på grunn av mye kø rakk vi ikke å komme oss opp på toppen før solen hadde gått ned. Solen går ned unormalt tidlig synes jeg. Er det normalt med solnedgang rett før seks? Jeg føler nesten det er mørketid, og at vi er hjemme i Norge. Dagene her virker så korte på grunn av en alt for tidlig solnedgang. Noen som vet?

NESTEN 100% NATURLIG

Nesten 100% naturlig. Bare nesten. Er det ikke rart hvor mye vi mennesker sliter med å godta oss selv for den vi er? Hvor mye vi betaler for å bare føle oss litt penere. For meg er dette naturlig. Selv om jeg har vippeextensions, hairextensions og silikon. Dette er meg. Dette er den versjonen av meg jeg føler meg komfortabel med. Den versjonen som gjør at jeg føler meg bra. Trist

For hva er egentlig bra? Hvordan er man bra? Hvorfor er jeg ikke bare den jenta bak fasaden? Uten alle disse tingene jeg føler jeg må ha for å akseptere meg selv. Det verste er at når jeg ser på disse bildene, så tror jeg at jeg ville vært mye finere uten vippeextensions. Jeg har brukt det i så mange år nå, så dette føles som meg. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem etter to måneder i Mexico var å sette på vipper. Jeg husker enda når jeg så meg selv i speilet. "Ååh, endelig er jeg meg selv igjen!! Tusen takk". Jeg har gjort meg selv til å være hun med alt for lange vipper, det er meg. 

Jeg satt nettopp å så på en video VG hadde lagt ut om Restylane, og det var da disse tankene kom. Hadde ikke alle disse tingene vært inn ville ikke så mange hatt det. Helt ærlig, om du spør deg selv. Hvorfor fylte du egentlig i leppene dine? Jeg tror du mest sannsynlig vil finne svaret. Sånn er det med vippe og hårextensions også. Vi lar oss påvirke så utrolig mye mer enn hva vi selv legger merke til. Det skjer litt og litt for hvert bilde på Instagram eller sosiale medier vi ser. Jeg kjøpte meg faktisk en rosa øyenskygge i dag, og ville plutselig farge håret sort på grunn av et bilde jeg så på Instagram av en jente som var perfekt i mine øyne. Jeg måtte le litt av meg selv når jeg innså selv hvor påvirket jeg ble av det ene bildet.  

Jeg spurte en venninne av meg "hvorfor tok du egentlig silikon? du hadde jo ganske store pupper fra før". Hun svarte "jeg ville ha større". Hva har vi gjort med samfunnet vårt? Det gjør vondt at jeg kanskje en gang skal få en datter som skal vokse opp en slik verden. En verden vi betaler store summer for å føle oss litt bedre. En verden der vi aldri vil føle oss bra nok. 

UKENS SPØRSMÅL

Hva er det fineste bildet du har av deg selv?

Hvor pleier du å kjøpe buksene dine?
Jeg kjøper faktisk svært sjeldent bukser, men de få gangene jeg kjøper så er det på Bikbok eller Carlings :-)

Hvordan hadde du det etter 22.juli?
Helt jævlig. En tid jeg aldri vil kjenne på igjen. Konstant angst, deprimert og sengeliggende. 

Var røyk og snus gratis inne på PH?
Ikke snus, det måtte du ha med selv. De selger ikke snus i Mexico :-) Røyk var gratis og tilgjengelig 24/7.

Hva synes du om Isabel Raad?
Uff, nei hun liker jeg ikke... hehe neida! Isabel er en super flott jente, som jeg alltid har det veldig hyggelig med <3 

Har du noen gang hatt et skikkelig crush på en kjendis? 
Justin Bieber. Han er en sånn person jeg bare MÅ møte en gang i løpet av livet mitt, det ville vært helt sykt. Jeg synes han ikke er så kjekk nå mer da, etter at jeg så han i en pelsjakke. Nr 1. Dyremishandling. Nr 2. Greit du kan gå med hva faen du vil om du er kjendis, men hva SKJEDDE med den outfiten der? herreguuud så stygt. 

Røyker eller snuser du?
Nei, heldigvis ikke :-D

Hvor går neste tur?
Nå reiser vi fra Dubai til Paris, så er det New York i desember <3

Hva slags rase var hesten din?
Blanding av Araber og Lyngshest. Hun var så utrolig fin, dere aner virkelig ikke <3

Hvilket liv liker du best, før eller etter PH?
Veldig godt spørsmål. Jeg liker/likte begge livene veldig godt, selv om de er helt forskjellige. Jeg hadde det veldig bra før PH. Jeg likte jobben min, var forelsket og bodde i Trondheim. Livet mitt var veldig kjedelig vel og merke, så dette livet passer meg nok best. Det er både fordeler og ulemper med både nytt og gammelt liv vil jeg si. 

Blir du og Morten ofte sur på hverandre?
Det kan skje ja, haha. Vi er alt for like, så det skal kanskje ikke så veldig mye til før vi irriterer oss over hverandre. 

Når fikk du mensen første gang? 
Da jeg var 13 år gammel. 

Kan du si hvor gammel du var da du mistet jomfrudommen din?
Nei, jeg føler det er alt for privat. Jeg kan si så mye som at jeg var under 16 år, og personlig synes jeg det var alt for tidlig. 

Hvorfor møtte du ikke Isabel Raad når dere begge var på samme sted?
Jeg har fått veldig mange spørsmål om akkurat dette, og jeg forstår at dere lurer. Isabel og jeg snakket sammen dagen før vi kom til Dubai, og da visste det seg at hun hadde reist til Bali når vi ankom Dubai. Vi var derfor aldri i Dubai på samme tidspunkt, ellers hadde vi selvfølgelig møttes.

Hvordan var livet ditt når du var 15?
En skikkelig berg og dalbane. Jeg tror likevel det er helt normalt, og føler du også at livet ditt er en berg og dalbane så er det nok bare å slappe av. Man stresser gjerne med hvilken linje man skal velge på videregående, drama i vennegjengen og forelskelse. Det å være ungdom er absolutt ikke lett, og jeg husker hvor grusomt jeg hadde det noen ganger. Men det ordner seg, det gjør det alltid. Bit tennene sammen og gjør ditt beste. Nyt tiden som ung med lite ansvar, jeg kan love deg at du vil savne den tiden om noen år.

PENIS? NEI TAKK.

I går hadde jeg åpen Snapchat, og da er det alltid mye moro som kommer inn. Enten er jeg en stygg hore eller så er jeg et fantastisk godt forbilde. Kontraster? Jeg elsker å ha åpen Snapchat for da kan jeg kommunisere med dere som følger meg og livet mitt. Denne gangen ble det dessverre litt annerledes. Jeg ante fred og ingen fare der jeg satt å åpnet snap etter snap, helt til synet av en hard penis møtte meg. " Hva synes du om størrelsen på penisen min?"

Før jeg svarer på spørsmålet ditt. Er du sosialt tilbakestående? Jeg håper du kan svare på mitt. Over til ditt spørsmål. Jeg trykket dessverre relativt fort ut av bildet da jeg ikke ønsket å se en penis før jeg skulle legge meg, så jeg kan ikke gi deg en bekreftelse på at den var sykt svær. Jeg regner med at det var det du ønsket? Hva tenkte du egentlig? "Sofie har åpen snapchat, da runker jeg litt før jeg sender henne bilde av penisen min"? 

Siden det ikke virker som du har forstått det enda så skal jeg gi deg et par tips jeg tror du vil få nytte av videre i livet. Nr 1. Det er svært få jenter som liker å få bilde av en fremmed sin penis tilsendt helt uten videre. Jeg tror generelt jenter synes det er ganske ubehagelig å få hele skjermen fylt av penis. Må du absolutt sende bilde av penisen din, utveksle et par ord før du velger å traumatiserer et annet menneske. Nr 2. Har du virkelig lyst å få kontakt med denne jenta hjelper ikke penisen din deg, den er faktisk en ekte cockblocker, hehe ;-). Uansett hvor kjekk og sjarmerende du er så hadde jeg aldri snakket til deg igjen om du hadde sendt meg bilde av penisen din. Da er du plutselig ikke sjarmerende mer, bare veldig ekkel.

Skal du bli kvitt en jente derimot, er penisbilde en god ide. Jeg kan nesten garantere deg at hun aldri vil snakke til deg igjen om du uoppfordret sender bilde av penisen din, sånn gjerne uten forvarsel. Det finnes ikke noe bedre å sitte på bussen å åpne et bilde av en penis, slik at hele bussen kan dele denne nydelige opplevelsen med deg. #denfølelsen

Hva er det egentlig med gutter og menn som sender bilde av penisen sin? Jeg vil virkelig ha svar på dette, hvorfor gjør dere det? Tror dere helt ærlig at en jente automatisk vil ligge med dere om dere sender bilde av penisen deres? Tror dere virkelig vi tenker " NÅ fikk jeg lyst å ligge med deg, sykt digg penis ass". NEI NEI NEI. Slutt med penisbilder, med mindre du vil bli blokkert og aldri snakket til igjen. 

Dette er meg i det jeg åpner en Snapchat som er fylt med penis.


Om du absolutt må sende meg et penisbilde neste gang jeg har åpen Snapchat. Vær så snill å tenk på dette bildet først <3

PÅ STRANDEN MED MAGETRØBBEL

Etter en lang natt med masse smerter våknet vi ikke før 11.00. Vi forsov oss fra frokost og egentlig alt. På grunn av magetrøbbel ble vi enige om å være på hotellet, noe som dessverre var helt umulig. Alle plassene rundt bassenget var tatt, og det var helt uaktuelt å ligge inne på hotellrommet. Vi ble derfor enige om å ta sjansen på å dra til stranden istedenfor. Vi spiste ikke frokost før 14.00, da ingen av oss hadde noe som helst matlyst. Jeg skjønte etterhvert at jeg måtte spise noe, og presset derfor i meg en salat. Jeg var livredd for at magen min skulle reagere, noe den ikke gjorde. Restauranten vi var på i dag var forresten kjempe god, den anbefales på det sterkeste om du skal til Dubai.

Jeg måtte ta med det siste bildet av meg, selv om jeg ikke var fornøyd med det. Jeg synes det var så ulikt meg, at jeg nesten ikke kjente meg selv igjen. Hva synes dere? haha


Bikinien er fra Elsa swimwear <3 

Etter at vi hadde fått i oss litt mat etterfulgt av magesmerter kom vi oss tilbake på stranden igjen. Jeg må ærlig innrømme at det å forlate hotellrommet med dårlig mage er noe av det skumleste jeg har gjort på lenge. Hva om jeg spyr? eller må akutt på do? Se for dere at jeg hadde spydd eller bæsjet på meg midt på stranden, foran alle. Jeg vil faktisk ikke tenke på det engang, det gir meg angst. Det gikk heldigvis fint, og alt i alt fikk vi en veldig fin dag på stranden. Nå skal vi dra å spise på Buddha Bar og ta litt bilder som jeg viser dere i morgen. Ha en fin fredag alle sammen <3

FERIEBILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

HAHA, ikke alle ørkenbildene ble like fine :-) Her har dere sannheten

WIII, endelig på tur til Dubai <3 <3 SÅ GLAD

Sooo happy etter å endelig få smoothie igjen. Som dere sikkert har sett på Snapchat (sofieeec) så drikker jeg dette hver eneste dag. 

Vakkert :-) Veldig fint med gule tenner også. Takk lyset <3

Hahhaha hva skjer her??

Sånn her ble egentlig bildene jeg har lagt ut tidligere. Både på blogg og Instagram; Sofieenilsen :-) Alltid like hyggelig å vise dere hvordan bildene egentlig er. Hilsen gladlaksen Sofie som elsker å bade <3

DAG 4 - MATFORGIFTET

 Jeg vet ikke helt hva det er med denne turen, men det virker bare som alt skal gå galt. Husker dere at jeg sa at vi hadde blitt syk? Yes, begge to har blitt matforgiftet. Det startet med at Morten merket at han hadde skikkelig magekramper, helt til han plutselig måtte løpe på do. Det samme skjedde meg meg bare noen timer senere. Det verste var at jeg absolutt skulle ut å spise, for når vi først er i Dubai ville jeg ikke miste en kveld her. Dere kan tro vi hadde det fint på restaurant der begge satt klare for å spy og gå på do. Sorry Morten, det var min feil. 

Jeg har seriøst aldri blitt matforgiftet før, så det måtte selvfølgelig skje den ene kvelden vi bestemte oss for å gjøre noe ekstra hyggelig. Det var lite vits å dra på restaurant, for det eneste vi ventet på var regningen slik at vi kunne komme oss tilbake til hotellet. Begge var ganske kvalm også, så ingen av oss rørte maten til 1200 kr. Stakkars de på restauranten som trodde vi hatet maten deres. Jeg hater at jeg skal være så sta noen ganger, for hva fikk vi egentlig ut av dette restaurantbesøket? En dyr middag ingen spiste, stress og bytte av å løpe på do. 

Vi begge føler oss heldigvis litt bedre i dag enn hva vi gjorde i går, men vi har valgt å bare være på hotellet. Alt annet virker bare veldig skummel. Tenk tanken på å spy i taxien, eller være uten toalett på stranden. Nei, ikke i dag. Jeg er utrolig glad dette ikke er den første turen vår sammen, for da ville dette bare være kjempekleint. Takk gud for at vi har kommet til et sted i forholdet vårt der det er greit å bytte på hvem som skal sitte på toalettet, så romantisk. Om det er noen der ute som har noen gode tips, vil jeg veldig gjerne høre. Tuusen takk på forhånd <3


Dette er nøyaktig sånn vi ser ut akkurat nå :-((

Du kan forresten følge oss på denne reisen ved å legge meg til på Snapchat; Sofieeec

Fuck deg, Breivik.

Jeg vil skrike. Jeg vil kjefte. Jeg vil gråte. Jeg vil hyle. Jeg vil gi opp. I så mange år har jeg hatt lyst til å si akkurat hva jeg har tenkt og følt, men jeg har ikke turt. Følelser er skummelt, i alle fall når det kommer til hva jeg føler rundt deg. Jeg vil ikke tilfredsstille deg på noen som helst måte med å si at jeg er svak, sliten, deppa og lei. Du har vært motivasjonen min til å lykkes i livet, " han skal ikke få ta fra meg dette også. Kom igjen, Sofie". Du har gjort meg sterk, men du har også gjort meg så forbanna svak. 

Du av alle har gitt meg en intens flyskrekk. Ikke bare flyskrekk, men skrekk for situasjoner der jeg ikke har kontroll. Jeg vet at det ikke er farlig å fly, men jeg vet så alt for godt følelsen av å skulle dø. Jeg kjenner til følelsen av å ikke ha kontroll. Den kontrollen du tok fra meg. Husker du? Den kontrollen jeg stadig mister. Jeg mistet den på flyet på vei til Dubai, bare sånn helt plutselig. Plutselig var det vanskelig å puste. Jeg kaldsvettet. Tårene presset på. Nå dør jeg. Hvorfor dør du, Sofie? 

Jeg dør hver gang jeg føler jeg mister kontrollen, for du har lært meg at det å miste kontrollen kan drepe meg. Du har lært meg at det å ikke ha kontroll er farlig. Så farlig at jeg som ikke er kristen engang ba til gud om å få overleve. Få klemme mamma igjen. Faen, jeg var bare 16 år. Jeg var ikke klar for å dø. Jeg døde. Ikke fysisk men psykisk. Jeg er død på innsiden. Jeg var heldig som fikk overleve, men uten kontroll er jeg ingenting. Da er jeg bare død

Så fuck deg Breivik. Fuck deg som enda hjemsøker meg. Fuck deg som har gjort meg så redd. Fuck deg som har gjort meg til en kontrollfreak. Fuck deg som drepte så mange. Fuck deg som tok fra så mange det kjæreste de har. Fuck deg som var så feig. Fuck deg

NÅR ALT GÅR GALT

Skal jeg fortelle dere noe morsomt og litt spesielt? Dere vet at jeg er helt sikker på at Morten og jeg har uflaks hengende over oss? Det er et eller annet med dette forholdet som universet ikke vil skal fungere. Vi har alltid sagt at vi egentlig ikke passer sammen, eller personlighetene våre passer ikke sammen. Vi har alt for sterke meninger og er alt for like, likevel er det et eller annet som er så bra med dette forholdet. Jeg er så forelsket. Derfor straffer universet oss for å ikke høre på skjebnen. Hehe neida, men noen ganger skulle man trodd det. Hver eneste gang vi er ute å reiser skjer det alltid et eller annet, gjerne flere ganger også. 

Her om dagen ble vi svindlet, kortet til Morten sluttet plutselig å fungere, vi har blitt syke og tidligere i dag var vi helt sikker på at vi hadde blitt svindlet igjen. I dag eller.. i natt sto vi opp klokken 04.00 for å se soloppgangen fra Bjur Khalifa, tror dere vi kom inn? NEI. Vi prøvde sikkert 5 forskjellige innganger, og alle sa at det var stengt. Vi trodde alt håp var ute til vi fant en kjempehyggelig vakt som tok oss med inn på det stengte kjøpesenteret for å følge oss til inngangen, der det også var stengt. ALT VAR STENGT. Vi hadde bestilt billetter på nett, og var derfor helt sikker på at vi hadde blitt svindlet på nytt. Vi måtte dra tilbake på hotellet igjen, for ingenting var åpent. De som jobbet på hotellet mente det var en helt annen inngang, men hvordan kunne ikke alle de forskjellige menneskene og taxisjåførene vi snakket med vite dette?

Det ble derfor ikke noe soloppgang på oss, kun lite søvn, frustrasjon og masse stress. Siden alt ordner seg til slutt ble vi enige om å se solnedgangen istedenfor soloppgangen. MEN det rakk vi selvfølgelig ikke. Da vi endelig kom opp på toppen var det helt mørkt ute, haha. Det var virkelig ikke meningen at vi skulle se noen av delene. Fint var det i alle fall. 

7 DIGGE HØSTTIPS

Av en eller annen merkelig grunn har høsten blitt en av mine favoritt årstider. Jeg elsker mørket, kulden og fargene. Som dere kanskje har sett på Snapchat (sofieeec) så koser jeg meg hver eneste kveld. Lys, noe godt å spise på og noe morsomt eller trist å se på (nei, det finnes ingen mellomting). Jeg er så alt for flink til å kose meg og nyte livet, så jeg tenkte derfor å dele mine beste høst-tips med dere <3 

Tenn lys. Denne er VELDIG standar, men har dere prøvd å tenne MASSE lys? Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har ca 20 lysholdere bare i stuen og kjøkkenet. Det er veldig mye til en leilighet som kanskje ikke er så alt for stor. Jeg har aldri skjønt vitsen med å tenne et eller to lys, det er jo ikke hyggelig? Jeg kan nesten garantere at dere vil bli avhengig av å ha masse lys om dere først prøver det. Vi trenger seriøst ikke peis i leiligheten vår, for alle lysene mine varmer nok. Det sier vel kanskje sitt? haha

Forbered Halloween. Det er ikke så lenge til Halloween, og hva er vel bedre enn en skikkelig feiring? Jeg har begynt å se på Halloween på en helt ny måte etter at jeg var i L.A, og vil helt klart feire det annerledes fremover. Det er egentlig en skikkelig morsom dag, som vi i Norge sløser bort på et dårlig vors i politidrakten vår. Halvparten av Norges befolkning har jo også sluttet å åpne døren til de stakkars barna som har kledd seg ut for å få litt godteri. Vær snill med barna, kjøp inn litt godteri som du kan dele ut til de når de kommer på døren. Det skader aldri å glede et annet menneske, eller hva? Hva med å invitere over noen venner ? Lag noe god mat, pynt leiligheten skikkelig. Bak cupcakes eller kake med et skikkelig Halloween-tema. Trenger du inspirasjon, sjekk Kim K sin Snapchat. Jeg skal virkelig gå all in på Halloween i år, gleder meg til å vise dere :-) 

Dusj sammen med kjæresten. Morten og jeg pleier ofte å tenne masse lys på badet og ta en lang dusj sammen. Det er skikkelig koselig, og ikke minst veldig romantisk. Vi begge har en veldig hektisk hverdag, så det er derfor ganske vanskelig å finne tid til hverandre. Det er akkurat derfor vi pleier å gjøre små ting som dette. Det er de små øyeblikkene som betyr mest, og jeg kan love deg at kjæresten din vil sette pris på en slik overraskelse. 

Smelt marsmellows i mikroen. Ta en marsmellow i mikroen i ca et minutt, sånn at den smelter litt. Vil du ha litt topping anbefaler jeg å kutte opp melkesjokolade (valgfritt, jeg liker melkesjokolade best) i små biter og drysse det over marsmellowen. Det er SÅ godt. 

Bak sjokoladeboller. Personlig er jeg veldig dårlig til å bake, så det er litt morsomt at jeg kommer med dette punktet. Jeg satt å tenke over hva jeg liker mest høsten, så kom mamma sine sjokoladeboller opp. De er utrolig gode, dere aner virkelig ikke. Kanskje jeg skal spørre mamma om oppskriften slik at jeg kan dele den med dere? Det er ingenting som er bedre enn varm kakao med masse krem og sjokoladebolle ved siden av. Denne komboen anbefales virkelig på det sterkeste, det er så godt <3 

Planlegg julegaver. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har kjent på stresset rundt julegaveshopping? For et par år siden bestemte jeg meg for at jeg aldri skulle stresse med dette igjen. Jeg begynte derfor å forberede julegavehandelen et par måneder i forveien, og det er virkelig noe av det beste jeg har gjort. Jeg handlet litt og litt gaver, sånn at jeg slapp å stresse med ALT i desember. Jeg føler store deler av desember ofte blir ødelagt, for at vi rett og slett stresser så mye. Så hvorfor ikke begynne å planlegge julegavene i god tid? Så kan vi heller nyte alt det fine julen har å by på <3 

Treat yourself. Om du ikke har en kjæreste å dusje med, kan du fint gjøre det veldig hyggelig alene også. Tenn lys og ta deg en lang dusj. Skrubb kroppen, barber deg og kur håret ditt. Dette er litt flaut å innrømme, men jeg gjør det kanskje 2-3 ganger i uken. Jeg elsker å ta vare på meg selv. Jeg pleier å avslutte kvelden med ansiktsmaske og en god film. Personlig synes jeg det er veldig viktig å sette av litt tid i uken der man faktisk tar vare på seg selv, for det er det ikke alle som har tid til i en hektisk hverdag. Dette er ikke tidskrevende, bare litt ekstra som gjør dusjen og kvelden mye bedre :-)

STØRRELSEN PÅ RUMPEBALLENE MINE

" En ting jeg ikke forstår. Hvorfor legger du ut bilder av rumpa di når du har komplekser med den?" Jo, det skal jeg gjerne fortelle deg. Jeg jobber hver eneste dag med å godta meg selv som den jeg er, og fortelle meg selv at jeg er bra nok. Var det ikke vanskelig nok før, så skal jeg love deg det at det er vanskelig nok nå der jeg blir fortalt det motsatte hver eneste dagEnten så er jeg feit, har liten rumpe eller så er jeg ikke spesielt pen. Jeg skrev et innlegg med setningen "jeg vet at jeg ikke er stygg" og kommentarene om utseendet mitt tikket inn. "Du er ikke pen". Neivel, janteloven. 

Jeg får daglig kommentarer om utseendet mitt, og jeg regner med at du som leser dette forstår at det ikke er lett. Ja, jeg er en offentlig person, men jeg er bare et menneske jeg også. Selvfølgelig er det ikke kult å daglig få høre hva som ikke er bra med deg. Hadde jeg vært et par år yngre og vært den usikre Sofie jeg engang var, så ville jeg gått i kjelleren av kommentarene deres. Jeg opererte puppene mine på grunn av et par kommentarer, jeg vil ikke engang tenke på hva jeg hadde gjort nå.

Så jo, jeg legger ut bilder av rumpa mi. Ikke for at jeg elsker den over alt på jord, men for at jeg prøver å godta den. Jeg ønsker ikke å sette grenser for meg selv med å fortelle hva jeg kan og ikke kan gjøre, kun for at jeg ikke er fornøyd. Det er ikke lett å godta seg selv når man daglig får sin dose av "perfekte rumper". En liten rumpe er ikke lengre bra nok, for vi har blitt alt for vandt til å se store flotte veltrente rumper over alt. Jeg har alltid hatt en liten rumpe, men aldri før har jeg fått kommentarer på den. Verden blir bare mer og mer utseendefiksert, og vi alle er med på å godta dette. Slutt å alltid pek finger på bloggere og kjendiser, dere er også en del av det. Vi blir så påvirket av det vi ser på nett, så vi overbeviser oss selv til å tro at det er sånn det skal være. Jeg skal ikke gå den veien, og legger derfor ut bilder av rumpa mi uansett hvor liten du måtte føle at den er. Når jeg tenker meg om så er det bare noe så lite og ubetydelig som en rumpe. Takk gud for at jeg ikke må kjempe mot kreft hver eneste dag, og at problemet mitt ligger på størrelsen på rumpeballene mine. Verden ass

Jeg er er bra nok som jeg er, og til syvende og sist så er det personligheten som teller. Kanskje jeg ikke har en stor rumpe, men jeg har veldig mange gode egenskaper som jeg er SÅ STOLT av. Nå skal jeg ta med meg min #noass og komme meg på stranda. Vi snakkes. 

ET STEG I RIKTIG RETNING

Vet dere hva? Etter at jeg skrev innlegget om mitt ekstreme pengeforbruk innså jeg noe veldig viktig. Det som har vært problemet er at jeg alltid har visst at jeg må skjerpe meg, men jeg har ikke hatt motivasjonen til å gjøre det. Helt til jeg skrev en setning på min egen blogg. Jeg har alltid tenkt over det, men det ble ikke en realitet før jeg så det svart på hvitt. "Jeg fortjener å bruke masse penger på ting som ikke vil ha en verdi for meg den dag i dag" Det vil ikke ha en verdi for meg den dag i dag, så sant. Ingenting av det jeg har brukt pengene mine på har hatt en verdi for meg senere i livet, utenom et hotellopphold i Thailand som ga meg mye fine minner. 

For to dager siden sto jeg inne på Chanel. Jeg hadde bestemt meg for å endelig kjøpe vesken jeg har hatt lyst på så lenge. Denne vesken har jeg drømt om i så mange år, så hvorfor ikke kjøpe nå som jeg først har økonomi til det? Plutselig slo det meg. Vil dette ha en verdi for meg om en uke eller en måned? Jeg trenger ikke en veske til 48.000kr akkurat nå, den kan jeg kjøpe senere. Hvorfor ikke bruke de pengene på ferie istedenfor? Hva med et fint hotell i Paris, der vi virkelig kan kose oss på kjærestetur. Eller hva om jeg faktisk bare sparer de 50.000kr? Da er jeg plutselig mye nærmere enn fremtidig leilighet, det vil aldri en Chanel veske kunne gi meg. 

Jeg gikk ut ifra butikken, uten vesken jeg hadde drømt om så lenge. Gamle meg hadde kjøpt denne vesken uten å tenke seg om. Hva har skjedd? I dag var jeg også på shopping, og jeg kjøpte ikke noe med mindre jeg var 100% sikker. Alle som har shoppet med meg vet at jeg alltid kjøper ting jeg egentlig ikke trenger, som blir liggende med prislappen på lengst inne i klesskapet mitt. Jeg er sjokkert , men mest stolt. Dere får mene dette er et luksusproblem, men alle som kjenner meg vet at dette har vært et stort problem for meg. Jeg har ikke klart å kontrollere meg, noe som har vært vanskelig. Jeg tror likevel på nye og bedre tider, så nå er jeg klar for å begynne å spare igjen. ØNSK MEG LYKKE TIL <3 

8 TIMER I ØRKEN

Det er et eller annet med det bildet her jeg liker skikkelig godt. Zoomer man inn på ansiktet mitt så er det absolutt ikke fint, men det var bare et eller annet med helheten. Jeg klarer ikke å sette ord på det, veldig merkelig egentlig. Kanskje det er det at bildet er litt stygt, men også litt fint. Det er en kul blanding, haha. 

I går var vi på Desert Safari som er noe av det kuleste jeg har gjort på veldig veldig lenge. Jeg har alltid ønsket å oppleve ørken, og nå fikk jeg endelig det. Vi var en stor gjeng som kjørte masse jeeper inn i ørken. Jeg skal være ærlig med dere å si at jeg fryktet for mitt eget liv et par ganger. Det var helt galskap, men samtidig så morsomt. Det lå masse bilvrak rundt om kring i ørken, så dere kan vel se for dere hvordan de kjører. Det virket uansett som at sjåføren vår hadde kontroll, så jeg prøvde bare å nyte det. Vi hørte på høy musikk mens vi kjørte gjennom ørken å så på solnedgangen. Dette er virkelig en opplevelse jeg aldri vil glemme. 

Etter at vi hadde kjørt et stykke, kom vi frem til en camp. Det var veldig fascinerende å se hvor gjennomført alt var. Midt ute i ørkenen var det en camp med strøm, kjøkken, "restauranter", bar og kiosker. Det var aktiviteter som kamelridning (noe jeg ikke ønsket å gjøre, da jeg ikke synes dette er greit ovenfor kamelene), surfboard og firhjuling. Morten og jeg valgte heller å utforske ørken litt å ta masse kule bilder til dere. Jeg har enda masse gode bilder på lager som jeg skal vise dere senere. 

SLIK FORBEREDER JEG REISENE MINE

Det er nok ingen hemmelighet at jeg har reist mye. Etter en mye reising rundt om kring i verden lærer man seg et par triks og tips. Jeg tenkte derfor at jeg skulle dele med dere hvordan jeg forbereder mine reiser for å gjøre de billigst og best mulig. 

♥. Jeg har helt sluttet å bestille reiser gjennom Apollo, Ving, osv. Hvorfor? For det er som oftest mye dyrere. Man kan selvfølgelig få billige reiser der også, men jeg har spart utrolig mye penger på å bestille separat. Du blir selvfølgelig stående mer alene om det skjer noe, men jeg har aldri opplevd noe problem med dette. Jeg bestiller flybillettene mine på Momondo, så bruker jeg enten Booking eller Hotels.com for å finne hotell. Btw, booking er som oftest billiger enn Hotels, så sjekk begge sidene før du bestiller hotellet du ønsker å booke. 

♥. Noe jeg alltid gjør før jeg booker et hotell er å google det. Tripadvisor er genialt, og der får du ærlige meninger og vurderinger av hotellet du har vurdert å bestille. Det lønner seg også å se på bilder "fra reisende", de er gjerne litt mer ærlige enn hva hotellet er selv. Det har ofte skjedd at hotellet har sett veldig bra ut på nettsiden, men virkeligheten er alltid noe helt annet. Derfor er det viktig å alltid google! 

♥. "Top things do to in.." er helt genialt å søke på om du ønsker å utforske stedet du reiser til. Istedenfor å komme inn på sider som nesten har skrevet en leksikon om stedet du skal besøke, så finner du heller punkter. Jeg googlet " 10 top things to do in Dubai", og jeg har allerede plukket ut masse jeg ønsker å gjøre. Det kan også være lurt å google for eksempel "Paris blogg" eller " Paris reiseguide blogg", da vil du få opp bloggere som har vært akkurat dit du skal reise. Reiseguider er alltid til stor hjelp. 

♥. YouTube er helt genialt om du ønsker å få litt tips og inspirasjon til reisen din. Det er alltid noen som har laget en vlogg fra akkurat det stedet du skal besøke, og der kan du hente masse tips til restauranter, attraksjoner og hoteller. Som dere kanskje forstår så gjør jeg alltid veldig mye reaches når jeg skal ut å reise. Jeg elsker å være forberedt. 

♥. Styr unna de typiske turistfellene, dere vil få en så mye bedre opplevelse. Turistattraksjoner er alltid overpriset, samtidig som det kryr av mennesker. Det er selvfølgelig noe man bare må se som er "typisk" turist, men jeg anbefaler å prøve noe ikke alle gjør. Sist jeg var i Thailand leide vi oss scooter å bare kjørte rundt, og herregud så mange skjule skatter vi fant. Jeg elsker å utforske stedene jeg drar til, det er så morsomt. Dette punktet gjelder restauranter også, for jeg kan nesten garantere at dere vil finne mye bedre og billigere mat et annet sted. Jeg har helt sluttet å spise der alle drar for det er "kjent", og matopplevelsene mine har blitt mye bedre. Det er min mening da :-)

♥. Til slutt så er det utrolig mange som har spurt meg om hvordan jeg forbereder meg til en reise i og med at jeg har ganske flyskrekk. Det er litt rart at jeg er så glad i å reise, når jeg hater å fly. Jeg er helt sikker på at om ikke jeg hadde hatt så mye interesse for reising så ville jeg nok aldri flydd med mindre jeg MÅTTE gjøre. Flyskrekken har heldigvis blitt bedre med årene, noe som er utrolig deilig. Jeg forbereder meg ikke på noe som helst måte for å fly, jeg prøver bare å ikke tenke så mye på det. Setter meg på flyet og håndterer stresset om det kommer. I dag hadde vi litt turbulens, og da vekte jeg Morten ved å klype han i låret, hehe sorry. Det hjelper å klype da, et lite tips ;-) hehe neida. 

EN UHELDIG START

Gjett hva vi klarte i dag også? forsove oss... Det var heldigvis bare en time, så det gikk greit. Vi kan vel si det sånn at begge var ganske slitne etter en veldig lang dag i går, som jeg skal fortelle dere alt om etterpå. Starten av dagen i går skulle egentlig bare være avslappende, men den ble alt annet. Vi tok taxi til Umm Suqeim Beach som vi trodde skulle være en veldig bra strand, noe den absolutt ikke var. Vi bestemte oss derfor for å ta taxi til Nikki Beach der vi endte opp med å bli svindlet av taxisjåføren. Ingen av oss la merke til at han ikke hadde taxi meter før vi hadde kjørt et stykke. Dette er noe vi har fått sterkt anbefalt at taxien skal ha for å slippe å bli svindlet. De hadde rett, for vi måtte betale ganske mye. Vi hoppet av på et kjøpesenter istedenfor, for å bytte taxi da Nikki Beach ligger et stykke unna. 

Da vi til slutt kom frem viste det seg at Nikki Beach var et skikkelig partysted, noe ingen av oss hadde spesielt lyst til. Vi fikk heldigvis dra til hotellet sin strand istedenfor, sånn at vi slapp å dra hele veien tilbake. Det var utrolig fint der, og det er absolutt et sted jeg vil bo på neste gang jeg reiser til Dubai. Nå skal jeg bare skrive ferdig dette innlegget, så skal vi dra på Aquaventure waterpark. Dere kan tro at barnet i meg kommer frem når jeg kommer på slike steder, JEG GLEDER MEG!

HVORDAN ER KULTUREN I DUBAI?

Jeg får utrolig mange spørsmål om kulturen her i Dubai, så jeg tenkte derfor å fortelle dere hvordan inntrykk jeg har etter to dager her. Før vi dro hit satt jeg hjemme å googlet Dubai. Det er bare å google "regler Dubai", og du vil finne de mest skremmende tingene. Jeg ble sjokkert over hvor strengt dette var, og begynte til slutt å angre på hele reisen. Som jeg fortalte dere så vurderte jeg å booke billett hjem til Norge igjen, for jeg var usikker på om jeg ville reise fra Stockholm til Dubai. Morten er nok litt mer avslappet enn meg, så han var derfor veldig overbevisende på at dette kom til å gå bra. Jeg snakket også med et par venner som hadde vært her før, som kunne bekrefte at det ikke var noe grunn til å stresse. 

Når vi landet i Dubai gikk jeg i ULLGENSER helt til vi kom til hotellet, for jeg var livredd for å fornærme eller krenke noen. Likevel så jeg andre som gikk lettere kledd (t-skjorte/singlet og shorts/skjørt) på flyplassen, og ingen virket til å bry seg. Jeg er absolutt ikke en Dubai-ekspert som noen mener at jeg selv tror jeg er. MEN jeg tenker at det er viktig å påpeke at det ikke er så strengt her som man kan lese mange steder på nett. Ja, de har sine regler, men de gjelder nok ikke i like høy grad oss turister. På bare to dager har vi sett mange ugifte kysse, holde hender og kose. Jeg har også gått i akkurat de klærne jeg selv har ønsket, uten å oppleve noe som helst ubehagelig. Jeg har selvfølgelig tenkt mer over hva jeg har hatt på meg, men jeg har gått i shorts og singlet. Jeg gikk også rundt i badedrakten min som noen kanskje vil se på som litt utfordrende og det var helt greit. Det er lov å gå i bikini/badedrakt ved stranden og bassenger, men ikke utenfor disse områdene (om jeg har forstått det riktig)noe som er helt normalt spør du meg. Det hadde jo vært litt merkelig om man skulle gått i badedrakt langs Karl Johan, hadde det ikke?

Jeg hadde også lest på nett at man skal være forsiktig med hva man har på seg på kjøpesentre, og at man helst skal dekke til skuldre og knær. Dette stemmer nok, men det etter min erfaring er det ikke sånn at du MÅ dekke til skuldre og knær. Jeg gikk i en kjole som ikke dekket noen av delene, og det gikk helt fint. Det var mange som gikk i singlet og shorts inne på kjøpesentret, hvilken erfaring de satt igjen med har jeg ingen anelse om. Jeg kunne ikke gjort det, men det er rett og slett for å prøve å respektere kulturen og reglene her mest mulig. På vei inn til hotellet nå møtte vi to jenter i korte skjørt og magetopper, og jeg har allerede sett veldig mange gå kledd som disse to. Så nei, det er ikke så streng i Dubai som alle tror. Det er ingen grunn til å være redd for å reise hit som jeg var, så lenge du respekterer kulturen. Selv om vi har sett mange ugifte som har oppført seg som kjærester så har vi latt være å gjøre det, rett og slett for at vise respekt for regler og normer her. 

Dette er kun mine personlig erfaring, men jeg jeg kan love deg at du ikke har noen grunn til bekymring. Morten og jeg deler hotellrom, og det er ingen på hotellet som har oppført seg ubehagelig av den grunn. De aller fleste vi har møtt i Dubai er kjempesnille, og ikke minst så service innstilte. Jeg er veldig glad jeg ikke lot meg skremme. Tenk om jeg hadde booket fly tilbake til Norge igjen, og gått glipp av alt dette? Dubai er virkelig et av de fineste stedene jeg noen sinne har vært :-) Jeg unner virkelig alle å oppleve en slik plass, dere vil virkelig ikke angre. Respekter kulturen så langt det lar seg gjøre, og ikke oppfør deg som en idiot så skal det gå helt fint!

HALLOWEEN-FEST ENDTE PÅ STRIPPEKLUBB


Beklager dårlig kvalitet, det er det eneste bildet jeg har.

Nå skal jeg fortelle dere noe veldig morsomt som jeg vet med sikkerhet at jeg aldri har fortalt dere før. For et år siden på denne tiden befant jeg meg i L.A. Julie og jeg fikk derfor være med på en Amerikansk Halloween-feiring. Altså, Amerikanere er gale når det kommer til høytider, og Halloween er intet unntak. Det var utrolig morsomt da, og noe helt annet enn kjedelige Norge. Dere har helt sikkert sett på Kim K sin snap at de allerede har begynt å bake cupcakes? De starter nesten en måned før. 

Likevel, over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om. Vi måtte faktisk kle oss i tre forskjellige kostymer, da de begynte å kle seg ut tre dager tidligere. 31.Oktober var vi på 1OAK og feiret selveste dagen. Både Julie og jeg var veldig lei av å kle oss "slutty" som mange gjør på Halloween, hehe sorry. Så vi bestemte oss for å heller være Mario og Luigi. En ting jeg kan love dere, vi så ikke ut. 

Jeg vet ikke hvordan dette skjedde, men vi endte plutselig opp på en av L.A's største strippeklubber sammen med promotøren vår. Nr 1. Ingen hadde kledd seg ut. Nr 2. Vi var de eneste som ikke var mørkhudet. Det var absolutt ikke et problem, men se for dere hele situasjonen. Ingen andre utenom oss har kledd seg ut, så kommer vi inn på en STRIPPEKLUBB med Mario og Luigi kostyme. Skilte vi oss ikke nok ut bare da, så var vi jo også de eneste med et skandinavisk utseendet. Vi tiltrakk oss mye oppmerksomhet ingen ønsket denne kvelden, men det var kanskje ikke så rart. Var ikke akkurat veldig anonyme der vi gikk i rødt og grønt.

Det slutter dessverre ikke her, for promille-Sofie har ikke de samme begrensingene som edru-Sofie. Jeg ble til slutt stående og danse rett ved scenen foran ALLE i kostymet mitt. Jeg tok også penger som lå på scenen sånn at det skulle se ut som at jeg ga stripperne penger. Alle på første rad kastet penger, så jeg måtte jo også være en av de. GUD SÅ FLAUT. Om jeg ikke skulle drite meg enda mer ut, så viste det seg at The game sto ved siden av meg. Når jeg fant dette ut ble jeg selvfølgelig kjempe starstruck, og ble egentlig bare en plagsom drita jente.

Vi ble invitert med på nach med noen jeg tror var vennene hans, som btw var utrolig ekle. Det lyste på lang vei hva de var ute etter. DE SKULLE SELVFØLGELIG JEG PÅ NACH MED. Jeg måtte dra, i tilfelle til The game også skulle. Hvorfor? Jeg vet nesten ikke noe som helst om han, og jeg synes ikke musikken han lager er spesielt bra. Så hvor dette behovet for å henge med han kom fra, har jeg ingen anelse om. Det endte med at vi ble kjørt til Orange County som er EN TIME unna, der jeg måtte løpe ut av bilen for å spy. Etter at jeg hadde spydd ble jeg plutselig veldig edru, og hadde absolutt ikke lyst å dra på nach med disse guttene. Julie måtte derfor bestille uber hjem igjen, haha. Jeg har enda fylleangst etter denne kvelden, det var helt jævlig faktisk. 

DUBAI BY NIGHT

Denne byen slutter aldri å sjokkere meg, det er så utrolig fint her. Som jeg fortalte dere på Snapchat (sofieeec) i går så var vi litt uheldige å sov helt frem til klokken 13.00. Jeg våknet plutselig å følte meg så uthvilt, så jeg spurte derfor Morten hva klokken var. Vi begge fikk helt sjokk, og spratt opp av sengen etterpå. Vi fikk dessverre ikke så mye tid som vi ønsket i går, noe som kun var vår egen skyld. Jeg er enda sint på meg selv som sov bort så mange timer, men det er ikke noe å gjøre med det. 

Vi dro derfor en liten tur på stranden, etterfulgt av Dubai Mall og fontene-show. Dubai er virkelig vakkert på bilder, men dere aner ikke hvor utrolig fint det er i virkeligheten. Bildene er ikke i nærheten engang, så det sier vel kanskje sitt. Jeg er virkelig helt forelsket i dette stedet, det er så fantastisk. Det eneste jeg kan pirke på er luftfuktigheten og varmen, for den kan være helt jævlig til tider. Jeg er seriøst svett 24/7, haha. Det var altså 33 grader klokken 00.00, hvor sykt er ikke det? Jeg skal uansett ikke klage, for jeg regner med at det ikke er så veldig varmt i Norge akkurat nå? hehe. I dag tenkte vi litt strand, sightseein og ØRKEN SAFARI. Jeg gleder meg til å vise dere. Dere kan følge meg på Instagram; Sofieenilsen og Snapchat; Sofieeec der jeg kommer til å legge ut MASSE bilder fra dagen i dag <3

FØRSTE DAG I DUBAI

Her har dere litt bilder fra dagen i dag. Jeg har litt dårlig tid nå, så jeg skal vise dere enda mer i morgen. Vi har hatt en utrolig bra start på denne reisen, jeg er så fornøyd. Dere vet at jeg vurderte å ikke dra på grunn av alt jeg hadde lest på nett? Jeg fikk skikkelig kalde føtter på flyplassen i Stockholm, og var veldig nære på å bestille meg fly tilbake til Norge.. Heldigvis presset jeg meg selv til å dra, og jeg angrer ikke et sekund. Jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg til dere om hvordan jeg oppfatter Dubai i forhold til hva som skrives rundt om kring på nett. Høres det interessant ut? 

Nå må jeg løpe. Vi snakkes imorgen <3

SLIK REDIGERER JEG BILDENE MINE

Jeg har fått mange spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine. Jeg har prøvd utrolig mange forskjellige redigeringsprogram uten å bli fornøyd, men det var helt til jeg fant lightroom. Det er dessverre ikke gratis, og ikke så veldig billig heller. Jeg betaler 117kr i måneden, som er ganske mye i året. Likevel er jeg helt avhengig av gode bilder som blogger, så for meg er dette den beste investeringen jeg har gjort. Hva er en blogger uten gode bilder? For meg er det ekstremt viktig i alle fall. 

Sånn her ser lightroom ut etter at jeg har imponert inn bildet jeg ønsker å redigere. Til høyre ser dere menyen jeg bruker når jeg redigerer bildene mine. Jeg bruker for det meste lightroom til å redigere lys og farger, da jeg ikke har satt meg noe særlig inn i det. Det er nok mye mer du kan bruke dette programmet til, men jeg har ikke behov for noe mer. 

Her ser dere før og etter bildene. Ikke store forskjellen, men som dere ser har jeg redigert lyset og fargene. 

Her har jeg gjort nøyaktig det samme som på bildet over, bare at jeg har zoomet litt inn sånn at det kanskje var lettere for dere å se forskjellen.

Her ser dere tydelig til høyre (i menyen) hva jeg har redigert. Det er disse jeg bruker mest + farger og clarity. 

Jeg kan sikkert lage et innlegg til der jeg redigerer noen bilder som trenger litt mer redigering, som gjerne har litt mer farger også. Jeg regner uansett med at dere ser hvor bra dette programmet er, og jeg anbefaler virkelig alle som har økonomi til dette å investere i lightroom. Jeg kunne aldri overlevd uten, bloggen ville virkelig ikke blitt det samme. Dere kan bare sammenligne de bildene jeg legger ut nå, med de gamle jeg la ut før. Sjekk DETTE innlegget for eksempel. 

HELLO DUBAI

Herregud for en lang reise. Vi tok flyet fra Oslo klokken 11.00, og landet ikke i Dubai før klokken 01.00 norsk tid. Dubai ligger to timer foran Norge, så det var altså midt på natten da vi kom frem. Jeg har ikke rukket å sett så mye av Dubai enda, men jeg tror jeg kommer til å like meg her. Det minner meg allerede litt om New York med de høye skyskraperne over alt. Som dere kanskje har fått med dere så ELSKER jeg New York, så jeg er ganske sikker på at Dubai vil falle i smak. Før jeg kom hit var jeg veldig skeptisk på grunn av kulturen man hører så mye snakk om i media. Jeg kan allerede si at dette ikke stemmer. Morten og jeg deler hotellrom, som det står på nettet at man ikke får gjøre. Vi har også bare møtt hyggelige mennesker :-) Jeg liker menneskene her såå godt, for noen imøtekommende flotte folk. 

Planen i dag er å dra på stranden, for å så utforske Dubai litt. Vi skal dra på Dubai Mall etterfulgt av fonteneshowet. Jeg skal ta MASSE bilder i dag, slik at jeg kan vise dere mer i morgen. Akkurat nå er det alt for varmt til å gjøre noe annet enn å sole seg og bade, det er 40 varmegrader her!! Dere kan tro aircondition blir godt brukt. 

Her ser dere litt av hotellrommet vårt. Vi bor på Atana Hotel som jeg kan anbefale på det sterkeste. Utenom fargevalget på rommet vårt er det et utrolig fint hotell, med kjempegod service. Vi var så heldig å få rom i toppetasjen, SJEKK utsikten vår <3 ååh, jeg vil aldri hjem. 

VIDEOBLOGG // JEG SNAKKER TROMSØ-DIALEKT

Denne videoen har vært så etterspurt, så det føles veldig godt å endelig kan dele den med dere. Jeg forteller dere alt, hvorfor jeg snakker flere dialekter og hvorfor dialekten min har endret seg. Som jeg fortalte dere tidligere i dag, så ble dette en veldig dypt video. Jeg hadde ingen planer om å være så dyp og snakke om det teamet jeg gjorde, men det bare ble sånn. Det er et viktig tema, og jeg håper alle som ser videoen tar dette til seg. Nå skal jeg gå på flyet, vi snakkes <3

{

Trykk på bildet for å komme til videoen <3

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

Blinkskudd <3

Her ser dere hvordan Martine og jeg egentlig ser ut <3 <3

Dette bildet er seriøst så utrolig stygt. Jeg dør inni meg hver gang jeg ser det, haha. Det ser ut som jeg har veldig gule tenner :-(

Dagens outfit, xoxo.

Har dere sett meg ta meg i håret før? tviler.

SMIL :-D

Hahah no words

Dette bildet beskriver hverdagen min helt perfekt, haha! Sånn her ser jeg ut hver eneste dag :-) Ligger på sofaen gjør jeg også hver eneste dag.

Samme dagen som Celine hadde operert :-(

Tar seg i håret del 3

Har jeg noe mellom tennene Martine? God venn som knipser bilder istedenfor å se etter.

Luring ;-)

Because i'm happy

Beste bildet jeg har sett av Andrea og meg <3

I DAG SKJER DET

Hei fra Stockholm ♥ Her skal vi være til 18.00 i kveld, så det blir et par timer på flyplassen. Det er likevel helt greit, for da rekker jeg å få unnagjort litt jobb. Jeg vet jeg kommer til å ha det travelt de neste ukene, så det er godt å kunne få unnagjort litt på forhånd. I går spilte jeg inn en video til dere, som jeg vet har vært veldig etterspurt. Jeg skulle egentlig bare ha en helt normal videoblogg der jeg snakket dialekt til dere, men plutselig ble den veeeldig dyp. Jeg satt med så utrolig mange følelser, det var helt merkelig. Jeg skal legge ut videoen til dere i kveld, så det er bare å følge med. 

Nå vil jeg bare at klokken skal bli 18.00 sånn at vi kan komme oss på flyet. Det er helt sykt å tenke på at vi snart befinner oss i Dubai. Jeg skal oppdatere dere så mye å prøve og vlogge hver eneste dag. Vi tenkte vi skulle gjøre litt spennende ting på denne turen, så jeg tror dere har mye å glede dere til. VI SNAKKES I DUBAI, FOLKENS <3 Vil du følge oss på denne reisen? Add meg på Snapchat; Sofieeec <3

" TOK DU ABORT SOM 14-ÅRING?"

Denne uken har jeg fått utrolig mange kommentarer om abort. "Tok du virkelig abort som 14-åring, fyfaen så jævlig", "hvem har sex når de er 14-år?", "vil tro moren din var stolt når hun måtte ta med barnet sitt for å fjerne et annet barn". Det har tikket inn så utrolig mange kommentarer, som jeg valgte å ikke godkjenne. Jeg ønsket ikke at det skulle starte noen rykter rundt dette, så jeg prøvde å bare la det roe seg ned av seg selv. Dette tok jo aldri slutt, så jeg valgte derfor å svare på en kommentar der jeg avkreftet dette. 

Det tok ikke lang tid før jeg fikk vite at det hadde stått på Jodel. Herreguuud så sjokkert jeg ble, eller bare ikke. Dette er en av grunnene til at jeg er i mot Jodel, og nå har det blitt bevist igjen. Jeg fikk tilsendt bilder av jodelen, og det som var godt å se var at det var mange som støttet meg. Det er godt å vite at det finnes noen hyggelige mennesker som bruker denne appen også. Men over til hva dette innlegget handler om; Nei, jeg tok ikke abort som 14-åring. Jeg så det var en "gammel bekjent" som skrev dette, noe jeg tviler sterkt på. Det er akkurat dette som er så skummelt med Jodel, for hvem som helst kan skrive hva som helst. Jeg tok meg ikke veldig nær av dette, men hva om jeg faktisk hadde tatt abort? Hva om dette var noe jeg virkelig slet med, og ikke ønsket at hele verden skulle få vite? Nei, dette var så langt i fra greit å skrive.

Jeg håper dere nå har fått en oppklaring i dette. Så håper jeg vi kan legge denne død nå, og kose oss på en så fin lørdagskveld. Takk for meg <3

VI PRØVER PÅ NYTT I BALI

Reklame / sponset opphold

Jeg kan endelig dele en skikkelig gladnyhet med dere. Som dere sikkert vet så skulle egentlig Morten og jeg reise til Bali nå, men vi endret reisen til Paris istedenfor. Hvorfor? FOR VI SKAL Å SURFE I BALI. Vi skal være en hel måned i Bali der vi skal surfe, slappe av, ta dødsskule bilder og nyte livet. Jeg gleder dere så utrolig mye til å ta dere med på denne reisen, hvor bra blir ikke dette? Denne gangen skal vi faktisk surfe i hele to uker, og teste ut to forskjellige surfecamper. Først skal vi bo på Lapoint sin surfcamp i Canggu

Se hvor utrolig fint. Jeg gleder meg som et lite barn. 

Etter at vi har vært i Ganggu i en uke, skal Morten og jeg reise litt rundt i Bali for å utforske og se litt mer av dette fantastiske stedet. Vår siste uke skal brukes på Lapoint sin helt nye surfecamp i Gianyar. Det blir spennende å se hvilket level jeg skal surfe på, da jeg allerede kan litt. Jeg føler likevel ikke at jeg er helt klar for de store bølgene, så jeg tror jeg skal holde meg på Level 1 og kanskje oppgradere til Level 2 når jeg kommer til Gianyar. Jeg kan garantere dere masse bilder, vlogger og kule innlegg. Herregud som jeg gleder meg ♥

Om det er noen av leserne mine som skal surfe i Bali samtidig som oss, gjerne ta kontakt <3 

 

INTIMSONEN ER BRUTT

Hvor fine er ikke disse kjolene? Begge er kjøpt på DM-retro for dere som lurer <3 Det eneste som ødelegger disse bildene er at trusen min vises så alt for godt, hva med å kanskje skjule den litt, Sofie? Det endte faktisk med at jeg byttet kjole etter noen timer, da jeg følte at denne kjolen ble litt "too much" for et helt vanlig utested. Andrea var også bursdagsbarnet, så hun skulle få oppmerksomheten for seg selv, haha. 

Dere så kanskje på Snapchat at vi hadde ordnet en stripper i bursdagsgave til Andrea og Martine? Hun visste INGENTING, noe som gjorde det hele utrolig morsomt. Som dere kanskje har sett på TV så har Andrea en ekstrem intimsone, så dere kan tro at hun synes det var ubehagelig med en naken mann som danset på henne. Vi fant ut at vi måtte utfordre intimsonen til Andrea litt, noe vi absolutt klarte. Martine var helt motsatt, for hun synes det var kjempegøy. Det var derfor veldig moro å se kontrastene på de to. 

HAHA SE PÅ DETTE !!! Dere kan se mer av videoene på snapchaten min; Sofieeec <3

UKENS SPØRSMÅL

Hvordan oppførte du deg på ungdomsskolen?
Ikke veldig bra. Jeg er faktisk ganske flau over oppførselen min på ungdomsskolen. Jeg taklet ikke så bra at pappa døde, så istedenfor å vise sårbarheten min skjulte jeg den bak det å skulle være så tøff. Jeg var livredd for at noen skulle se at jeg var lei meg, så jeg oppførte meg derfor som en dritt istedenfor. Jeg var en veldig usikker tenåring, som jeg prøvde å skjule bak en "bad ass" oppførsel. Ikke noe jeg er stolt over den dag i dag. 

Har du fortsatt kontakt med de vennene du hadde før PH?
De aller fleste. Jeg har ikke endret meg som person på grunn av et TV-program, men livet mitt har endret seg veldig. Jeg er mye mer opptatt nå enn hva jeg var før, og har derfor mye mindre tid til å henge med mennesker jeg bryr meg om. Mine aller nærmeste som kjenner meg godt har godtatt dette, mens de som kanskje ikke sto meg så nære har tatt litt mer avstand. Jeg føler det kanskje er lettere å skylde på meg, for da kan man bruke unnskyldninger som "du har endret deg", istedenfor å kanskje se at begge parter er dårlige til å ta kontakt. 

Hvem likte du minst på PH?
Godt spørsmål. Jeg likte egentlig alle veldig godt inne på hotellet, det var ikke før vi kom hjem at jeg fikk et annet syn på av noen av de. 

Hva liker du best med Morten?
At han snorker. 

Har du det bra?
Takk som spør, det er veldig koselig at du bryr deg <3 Akkurat nå har jeg det ikke så veldig bra, men det er rett og slett for at livet mitt har vært utrolig stressende de siste tre ukene. Jeg har kanskje sovet 3-4 timer hver eneste natt, i tillegg til at jeg ikke har slappet av noe som helst. Jeg er derfor helt utslitt, noe som selvfølgelig påvirker humøret mitt. Jeg er veldig glad for at jeg skal på ferie nå, det trenger jeg!

Hvor kjøper du kjolene dine?
Nelly og DM Retro. Sistnevnte har utrolig mye fine og ikke minst spesielle kjoler, anbefales <3 

Hva er det beste med å ha en blogg?
Det må være det at jeg kan ta med meg jobben min over alt i verden, det elsker jeg. 

Er det noen som har tatt kontakt med deg på grunn av PH?
Helt i starten var det et par stykker jeg ikke hadde snakket med på lenge som plutselig var kjempegira på å henge med meg. Noen av de har vært skikkelig slemme mot meg, så det hele var egentlig bare veldig spesielt. 

Har du tenkt å få en hund til?
Når livet roer seg ned, og jeg har kjøpt meg leilighet skal jeg helt klart ha en hund til. Jeg vil kjøpe en til før Celine dør, på grunn av at jeg er veldig redd for at jeg vil sammenligne den nye med Celine om jeg kjøper den etter. Om dere forstår? Det er ingen hund i verden som vil ta Celine sin plass, så jeg føler derfor det er viktig å kjøpe en som ikke vil bli sammenlignet med henne. 

Har du noen gang vært sammen med en du ikke var forelsket i?
Ja, og det er kanskje noe av det slemmeste jeg har gjort mot et menneske. På dette tidspunktet føltes det ut som at jeg såret han mer med å gjøre det slutt for at jeg ikke var forelsket, enn å bare være sammen med han. Man kan ikke styre følelsene sine, og selv om jeg var veldig glad i han så var jeg ikke forelsket. Noe som er helt OK. Det er mye bedre å bare være ærlig istedenfor å være sammen med noen bare for å være snill. Det var ikke greit gjort av meg, og jeg anbefaler alle som føler det likt å ta seg en skikkelig prat med kjæresten. Fortell hva du føler, det tror jeg h*n vil sette pris på. Tenk deg selv, ville du vært sammen med en som ikke var forelsket i deg? 

Har Morten jobb?
Ja, han jobber med sosiale medier.

Hva hadde du svart om Morten hadde fridd?
Nei, haha. Jeg er absolutt ikke klar for å gifte meg nå, og vi har bare vært sammen i 6 måneder. Jeg hadde derfor blitt kjemperedd om Morten hadde fridd til meg, det hadde vært ekstremt ubehagelig. 

Hvis du skulle bodd i et annet land, hvor ville du bodd? 
Helt klart USA. Los Angeles og New York. 

Kan du snakke Tromsø-dialekt? 
Jeg tenkte faktisk å lage en videoblogg der jeg snakker dialekt, hadde ikke det vært moro? 

Har du noen gang hatt sex med Kevin?
Jeg har fått veldig mange spørsmål om akkurat dette, så jeg valgte å ta det med til slutt. Jeg vet ikke om det er et rykte siden så ekstremt mange spør, men nei. Kevin og jeg har aldri hatt sex. Vi har ikke gjort noe mer enn å kline på flasketuten peker på. 

Hva hadde du gjort om Morten var utro? 
Da hadde jeg gjort det slutt. Jeg ønsker ikke å være sammen med en som er utro :-)

Hva er det du virkelig engasjerer deg for?
Dyrenes rettigheter. Dere aner ikke hvor mye jeg engasjerer meg for akkurat dette. Såå er jeg generelt veldig opptatt av urettferdighet, det liker jeg ikke. 

Når synes du det er greit at man begynner med sminke?
Jeg synes det er noe man må føle på selv, og kanskje snakke med foreldrene sine om det. Jeg begynte med sminke ganske tidlig, og jeg angrer veldig. Vet dere hvorfor? For at man er barn en så liten del av livet. Man skal faktisk være voksen for resten livet, så nyt denne tiden istedenfor. Hvorfor stresse med det? Du vil aldri få igjen denne tiden av livet ditt, og jeg kan love deg at du vil savne den. Voksenlivet er ikke noe å stresse med, det vil komme fort nok. 

Er det dyrt å være vegetarianer? 
Jeg er ikke vegetarianer, for jeg kan spise kjøtt. Jeg spiser veldig lite vel og merke, av og til bare en gang i uken. Ja, det er veldig dyrt. Jeg synes det er utrolig kjipt at de velger å overprise vegetarprodukter, for da er det ikke alle som har råd til å kjøpe det. Rema 1000 selger til en OK pris, så jeg kan anbefale deg å dra dit om du ikke har så mye penger å bruke. 

Har du noen gang vært så full at du ikke husker noe som helst? 
Jess, det er ikke kult. Pass på alkoholinntaket folkens. 

Hva er det verste med å være blogger?
At du blir dømt og analysert uansett hva du gjør. Jeg er et forbilde, og da er det alltid noen som drar inn dette og skal pirke på absolutt ALT. Det kan være utrolig slitsomt noen ganger, og det virker ikke som at enkelte forventer at jeg skal være perfekt. Dere må huske at jeg er et menneske jeg også. Jeg er også veldig ung enda, og jeg har masse å lære. Jeg kommer til å gjøre feil, akkurat som dere. 

HAPPY BIRTHDAY

Nå er leiligheten vår fylt med alt for mange mennesker, så om vi er hjemløse i morgen vet dere hvorfor. Jeg er alltid skeptisk til å ha vors med masse mennesker, men Andrea er stikk motsatt. "Har hatt så mange her før". Det er uansett hun og Martine som er bursdagsbarn i dag, så det er de som skal få lov til å bestemme i hele kveld. Som dere ser har Andrea virkelig styrt og ordnet her i dag, det har blitt så fint. 

Julie og jeg skulle egentlig overraske Andrea med masse cupcakes, men det var tydeligvis veldig vanskelig. Eksisterer det virkelig ikke et eneste sted i denne byen der de selger cupcakes? Jeg googlet og fant til slutt et sted som hadde flyttet til Bærum. Det endte derfor med at vi dro på 7-eleven for å handle litt snacks til i kveld. Kanskje ikke like fancy, men veldig godt da. 

Kjenner dere igjen disse kjolene? Andrea og jeg brukte de på premierefesten den 13.Mars, og nå skal vi ha de på igjen. Jeg elsker denne kjolen, den er så fin. Jeg har ventet lenge på en anledning til å kunne bruke den igjen, og nå fikk jeg endelig muligheten <3 Den er nok litt for mye til å dra på byen med egentlig, men det får så være. 

DAGENS PLANER


Jakke og bukse - Bikbok // Sko - Nike // T-skjorte - Primark 

I dag har jeg egentlig en ganske travel dag, og veldig masse på agendaen. Akkurat nå sitter jeg i frisørstolen og blogger samtidig, så det sier vel kanskje sitt. Jeg har bare 6 % strøm igjen, så jeg ber til gud at macen min ikke skrur seg av før jeg har fått publisert dette innlegget. Jeg vet det er mange som synes hverdagen min er interessant, så jeg tenkte derfor å begynne med litt mer hverdags-innlegg. Høres det greit ut eller? 

♥ Jeg skulle egentlig stå opp klokken 07.00 for å komme meg på trening, men jeg var vel ikke på trening før nærmere 10. Vi sov tre stykker sammen i natt, noe som resulterte i lite søvn og en ekstremt hodepine. Jeg orket derfor ikke å stå opp før klokken 09.00.

♥ Etter trening var planen å komme meg på Side2 til klokken 10.00 for å henge med Anne-Brith og Martine Halvorsen. Dette rakk jeg selvfølgelig ikke da jeg måtte trene først. Jeg var derfor ikke hos Side2 før 12.30, hehe ups. 

♥ Andrea og Martine har bursdag i dag, noe som krever litt forberedelser. Jeg har derfor løpt som en gal den siste timen for å kjøpe alkohol og diverse. Jeg rakk nesten ikke frisørtimen min, for alkohol var viktigere hehe. 

♥ Akkurat nå sitter jeg hos frisøren min (Hendrix Hair). Jeg skal fikse håret mitt til i kveld, noe som absolutt er et must på grunn av outfiten jeg skal ha på meg. Jeg kommer til å legge den ut på bloggen i løpet av dagen, så det er bare å følge med <3 

♥ Etter frisørtimen min må jeg finne et bakeri for å kjøpe litt godt til i kveld, noen tips ? 

♥ Jeg har en veldig travel helg, og må derfor blogge for både i dag og i morgen. Det skjer utrolig mye denne helgen, GLED DERE. 

♥ Når jeg endelig har fått gjort unna litt jobb skal jeg begynne å ordne meg før alle vennene til Andrea kommer på vors til oss. De kommer klokken 18.00, så som dere sikkert forstår har jeg veeeldig dårlig tid, haha. 

♥ Resten av kvelden skal bare gå til å kose meg sammen med venner og kjæreste. Jeg skal ta masse bilder i kveld sånn at jeg kan vise dere <3 

LA OSS REDDE BOB

Har dere møtt Celine? Ikke? Da skal jeg fortelle dere litt om henne. Celine er verdens snilleste hund. Hun elsker mennesker. Logrer og til og med smiler når jeg kommer hjem. Hun hopper ofte av glede. Hun er veldig sosial og skal gjerne hilse på alle. Hun kan noen ganger være litt for engasjert og ivrig om hun møter på andre mennesker. Det kan noen ganger være ubehagelig når hun hopper på meg og andre. Ikke på grunn av aggresjon, men på grunn av at hun har klør. Hun har skapt rift på huden min og andres flere ganger, noe som kanskje ikke er så unormalt? 

Dette er Bob. Han minner meg om Celine på mange måter, bare litt større. Bob er også som Celine, han elsker å hilse på mennesker. Han kan bli glad og ivrig når han møter på forbipasserende. Han har også laget en rift, akkurat som Celine. Forskjellen er at Bob må bøte med livet. Han har nå satt i varetekt i 2 år for å bli dødsdømt på grunnlag av at han er en hund. Han hopper, han logrer og han vil så gjerne hilse på. 

Bob har blitt undersøkt flere ganger, der to sakkyndige veterinærer har forklart i retten at han ikke er aggressiv eller nervøs. Han har heller ingen fortid som beskriver han som noe annet enn snill og god. Han har vært på kennel eller rettere sagt varetekt i 2 år, der de kun har positive ting å si om Bob. Likevel er ikke det nok, for nå må Bob bøte med livet for å ha oppført seg som en helt normal hund. 

Velkommen til verdens beste land. Landet vi må være redde for at hundene våre skal oppføre seg som en hund skal. Landet der en politimann kan bestemme om hunden din skal leve eller ikke. Han kjenner ikke Celine eller Bob, han bare dømmer ut fra en oppførsel han har sett den ene gangen. 

Jeg er heldig, for denne saken handler ikke om Celine, den handler om Bob. Som hundeeier vet jeg at jeg ville gjort alt i min makt for å redde livet til Celine om hun skulle blitt dødsdømt for noe så urettferdig. Så la oss hjelpe. La oss redde Bob. La oss snakke ihjel denne saken, og kjempe for Bob som ikke har en stemme. 

JEG OPPFORDRER ALLE TIL Å DELE DETTE INNLEGGET SÅNN AT VI SAMMEN KANSKJE KLARER Å REDDE BOB. DET HAR VIST SEG GANG PÅ GANG HVILKEN MAKT SOSIALE MEDIER HA, LA OSS VISE DET IGJEN. JEG OPPFORDRER OGSÅ ALLE TIL Å LIKE BOB SIN FACEBOOK-SIDE HER

#REDDBOB ♥

DU KAN SIGNERE FOR BOB HER

FORHOLDET VÅRT ER IKKE PERFEKT

Daglig får jeg kommentarer om at forholdet til Morten og meg er så perfekt. Vi er goals og har et drømmeforhold. Forholdet vårt er langt i fra perfekt. Det er ikke lenge siden vi var så uenige at vi ikke snakket sammen på en hel dag, rett og slett for at begge trengte tid. Vi kan bli sint, lei og frustrert vi også. Vi sier ting vi ikke mener, og krangler over meningsløse ting. Jeg kan noen ganger tenke at livet uten Morten ville vært lettere, til jeg angrer noen sekunder etterpå. Jeg elsker Morten, selv om han kan utfordre meg ekstremt mye noen ganger. 

Hele poenget mitt er at forholdet vårt ikke er så perfekt som det kanskje kan virke fra utsiden. Men vi har det bra sammen. Jeg er lykkelig, og det vil jeg tro han også er. Selv om Morten virkelig kan gå meg på nervene noen ganger, så er det likevel så mye jeg elsker med han og forholdet vårt. 

♥  Morten hater egentlig å holde rundt meg på grunn av at armen hans alltid sovner, men han gjør det likevel. Jeg pleier ofte å våkne av at han ikke holder rundt meg, og da må jeg vekke han for å få han til å ta rundt meg igjen. Jeg vet han egentlig hater det, så det er egentlig ganske søtt gjort. 

♥ Han hjelper meg mye med Celine, noe som absolutt ikke er en selvfølge. Han går turer med henne, mater hun og passer på henne når jeg ikke har tid.

♥ Er jeg sliten en dag tar Morten seg av bloggen. Jeg spør aldri, han er bare så søt at han alltid tilbyr seg å gjøre det. "Skal æ skrive et innlegg for dæ eller?"

♥ Vi kan være i samme rom, uten å måtte gi hverandre så mye oppmerksomhet og bekreftelse hele tiden. Begge har mye å gjøre, noe som gjør oss veldig usosiale. Derfor tar vi noen minutter der vi koser litt før vi begynner å jobbe igjen, det er veldig koselig. Sånn som nå la jeg meg i armkroken hans i noen minutter, før jeg var rett tilbake på pcen igjen. 

♥ Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; JEG ELSKER AT MORTEN ER LIKE SPONTANT SOM MEG <3 Ikke bare det at han er spontan, han elsker også å reise. Det er så viktig for meg å ha dette til felles, da jeg virkelig brenner for å reise og oppdage nye steder. Det er bare 3 dager til vi reiser, herreguuuud. 

♥ Det er selvfølgelig ikke et must, men for meg er det utrolig viktig å gå godt overens med familien til Morten. Jeg tuller ikke når jeg sier at han har verdens beste familie, de tar alltid så godt vare på meg.

♥ Han godtar mine syke humørsvingninger. Som jeg har skrevet litt om før så sliter jeg med mitt, noe som kan gjøre meg til en veldig krevende person å være sammen med. Morten vet at jeg ikke mener noe vondt med det, og støtter meg alltid på en så utrolig fin måte. Sist jeg kom gråtende hjem for ingen grunn kom han etter meg inn på rommet, og bare holdt rundt meg. Takk for at du er du

♥ Når alt kommer til alt så er jeg bare glad for at du er du. Selv om du kan være en utrolig krevende person å være sammen med, så har du så mange fine egenskaper som jeg elsker. Jeg vet veldig godt selv at jeg også kan være veldig krevende og ikke minst sta. Det er derfor det er så godt å se at vi klarer å få det til å funke så bra, til tross for personlighetene våre. Jeg kunne aldri byttet deg ut mot noen <3 du er virkelig best.

HAR JEG SMITTET NOEN MED HERPESEN MIN?

Det er torsdag og igjen duket for en ny runde med "Let's talk about sex". Denne gangen har jeg bestemt meg for å gå inn på et tema som jeg vet er tungt for mange, og det er akkurat derfor jeg vil snakke om det. Jeg vil gjøre et viktig tema litt mindre kleint og ubehagelig, for hva er det egentlig som er så skummelt med herpes? 

De aller fleste har vel hørt om Klamydia? Tenkte meg det. De fleste av oss har enten blitt smittet selv eller vet om noen som har hatt denne sykdommen. Klamydia er en veldig vanlig kjønnssykdom, men visste dere at også herpes sammen klamydia og HPV er en av våre vanligste kjønnssykdommer? I følge folkehelseinstituttet går 50-80 % av befolkningen gjennom en primærinfeksjon av HSV-1 (munnsår) som barn. I aldersgruppen 20-40 år har 20-40 % antistoffer mot HSV-2 ( oppstår som oftest på kjønnsorganet) 

Her kommer det som ikke veldig mange vet, og det er at over halvparten av de smittede får aldri noen symptomer på herpes, og lever derfor uvitende om sykdommen man har. En av de kan være deg, eller meg. Jeg begynte derfor å tenke på, hva om jeg har smittet noen med herpesen min? Det vet jeg faktisk ingenting om. For herpes kan smitte uten at man har synlige utbrudd. Det vil altså si at viruset er til stedet i hundens slimhinner uten å lage synlige sår. Disse "usynlige" utbruddene er vanskelig å oppdage, og hele 70% smittes av "usynlige" utbrudd.

Det er med andre ord ganske normalt å ha herpes, det er faktisk like normalt som å ha klamydia. Det er akkurat derfor det er så viktig å sjekke seg regelmessig om man er seksuelt aktiv. Ikke bare på grunn av disse kjønnssykdommene, men av mange grunner. Jeg tror de aller fleste av oss vil vite at vi er helt friske, sånn at vi slipper å smitte noen andre kun for at vi har vært late. Etter å ha lest om herpes i noen dager nå, har jeg også bestemt meg for å dra å sjekke meg. For hva om jeg er den prosentandelen jeg snakker om over her? 

Så hva skjer om jeg har herpes? Jeg skal være så ærlig å si at tanken skremmer meg, og jeg vil selvfølgelig ikke synes det er kjempekult å ha en kjønnssykdom. Likevel tenker jeg at det er en helt normal sykdom, og ikke noe jeg burde skamme meg over. Det finnes medisiner mot det, og det er også mye lettere å ha kontroll over herpesen om jeg faktisk vet at jeg har det. Et lite tips til dere som bor i Oslo-området; sex og samfunn er åpent mandag til torsdag 15.19.00. Her får alle opp til 25 år gratis time og behandling. Jeg har selv vært der å sjekket meg tidligere, og det er et bra og ikke minst genialt tilbud for oss unge :-)

ERSTATNINGEN GIKK TIL SILIKON OG SHOPPING

Da jeg var 18 år gammel fikk 300.000 på sparekontoen min. Det var en trøst til meg fra staten for å ha opplevd terror. Jeg fikk en erstatning for hva jeg hadde vært igjennom. Jeg er glad for pengene, men jeg skulle heller ønske dere hadde vært flinkere med oppfølgning. Hvor ble vi av ? Glemte dere oss

For hva skjer egentlig med en 18-åring som plutselig får flere hundre tusen på kontoen sin? Noen ville sikkert vært fornuftig å spart alle pengene, men jeg var alt for ung til å forstå viktigheten av penger. Jeg kjøpte derfor en klokke til eksen min og masse klær på H&M, Bikbok og Zara. Jeg fortjener det. Jeg fortjener å bruke masse penger på ting som ikke vil ha en verdi for meg den dag i dag.

Jeg flyttet til Trondheim der jeg selvfølgelig måtte bo i en kjempe fin leilighet. 10.000kr i måneden betalte jeg som gikk tredje året på videregående. Hvem har råd til å betale så mye i husleie på videregående? Svært få. Men jeg hadde sparekontoen min. Årene gikk og jeg fikk mer i erstatning. Jeg klarte ikke å jobbe, måtte dele opp skoleåret og lå egentlig bare hjemme i sengen min å var deprimert. Jeg shoppet mye da, for det gjorde meg lykkelig i noen minutter.

Jeg hadde lenge lyst å ta silikon, og jeg visste at om jeg brukte sparekontoen min på dette ville jeg føle meg lykkelig. Endelig skulle jeg ikke føle denne intense smerten og angsten mer. Jeg tok derfor ut 33.000 kr for å endelig slutte å hate noe på kroppen min, og kanskje bli litt lykkelig igjen. Silikon kan nok redde meg fra traumer, kan det ikke? Det var en lykkefølelse i en måned, også fant jeg noe nytt å hate. Det hjalp ikke å operere, for det var egentlig ikke puppene mine som var problemet. Det var mitt syn på egen kropp. Det var min egen selvfølelse. Jeg hadde rett og slett ikke lært å elske meg selv. Kunne jeg gått tilbake i tid har jeg ikke gjort det, og heller investert de pengene i bolig. 

Jeg kan ikke huske følelsen av å være blakk, for det er så utrolig lenge siden jeg har vært det. Jeg har hatt veldig mye penger i 4 år, da jeg har fått flere erstatninger og tjener godt nå. Jeg har derfor fått meg en livsstil som de fleste ikke har. Jeg kan dra ut å spise flere ganger i uken, kun for at jeg ikke orker å lage min egen middag. Jeg shopper alt for ofte og er alltid ute å reiser. De neste 5 månedene skal jeg til Dubai, Paris, New York, Bali og Los Angeles. Vi har allerede snakket om å dra til Thailand så fort jeg kommer hjem fra L.A. 

Jeg har et sykelig pengeforbruk, og jeg gjør ikke noe med det. Jeg har selvfølgelig spart en del, men hadde jeg vært flinkere kunne jeg nok kjøpt meg en leiligheten uten å måtte ta opp lån. Selvfølgelig hadde jeg tatt opp lån, men jeg regner med at dere forstår poenget mitt. Jeg hadde ikke godt av å få kastet så mye penger i fanget mitt i en veldig ung alder, for jeg var ikke klar. Det å bruke penger var som terapi for meg, noe som ga meg dårlige vaner i voksen alder. Jeg har alltid hatt mye penger, noe som har gjort meg til et lite fornuftig menneske.

DETTE SKJER ALDRI

Planen var egentlig å stå opp klokken 08.00, men jeg klarte ikke å komme meg opp før klokken 10.00. Jeg vet ikke hva det er med denne uken, men jeg er ekstremt trøtt. Uansett hvor tidlig jeg legger meg føler jeg meg som en zombie når jeg våkner. I dag har jeg ingen spesielle planer utenom å henge med mamma, som drar tilbake til Tønsberg i kveld. Etter mamma har dratt får jeg besøk av Julie som skal være her i helgen for å feire Andrea og Martine. Det er mange som spør meg om Julie og jeg er søsken, noe jeg kan avkrefte med engang. Personlig synes jeg ikke vi er like, men vi får alltid spørsmål om det. Vi har også opplevd å blitt beskyldt for å lyve, det er ganske spesielt, haha.

Noe som slo meg i dag var at jeg aldri har skrevet et innlegg som dette, så hvorfor ikke? Jeg har alltid bilder som er tatt ute i en fin gate der jeg er sminket, så hvorfor ikke vise dere hvordan jeg ser ut før vi tar de bildene jeg vanligvis legger ut? Jeg har jo en ganske normal hverdag, og en hverdag jeg tror mange av dere vil kjenne dere igjen i. Så kanskje jeg også skal vise litt av den siden? Jeg er enda ganske ny i dette, så for meg er det vanskelig å vite hva dere vil lese om og ikke. Nå skal jeg kanskje få kledd på meg litt, så skal mamma og jeg finne på noe moro. Jeg må kanskje begynne å kle på meg bukse når jeg står opp, for leiligheten over ser meg gå rundt i truse hver eneste dag, hehe sorry. 

MINE SKJULTE FACEBOOK-BILDER

En to år gammel selfie. 

Min første selfie med min første Iphone. Husker dere Iphone 3G? haha

Litta selfie før en fest. Visste dere at jeg festet mer som 16-åring enn hva jeg gjør nå? haha. Savner tiden med hjemmefest <3

Her fikk vi være med de kule gutta på rulling. 

Her hadde jeg akkurat bestått teorien, herregud for en lykkefølelse. Jeg husker jeg kom ut av lokalet å hylte av lykke, så sto det en stakkars gutt utenfor å gråt. Han hadde nok mest sannsynlig ikke bestått, så kom jeg hylende ut. Stakkars, haha. 

Dette var i starten av vennskapet til Julie og meg. Liten funfact: Julie likte meg ikke i starten, haha. 

Dere aner ikke hvor fornøyd jeg var med denne selfien. Rett etter at jeg hadde tatt bildet kjappet jeg meg å laste det opp som profilbilde på Facebook.

Hva skjer med leppestiften her? haha. På dette bildet var jeg faktisk 18 år gammel. 

19 år gammel. Forandret meg litt på bare et år? haha

Nyttårsaften 2015 <3

Dette bildet var veldig morsomt å finne. Jeg hadde skrevet et innlegg som ga meg 736 lesere, aner dere hvor stolt jeg var? Ting har virkelig forandret seg. 

En hyggelig sommerdag i Trondheim <3

Dette er tatt i Santorini i 2015.. Santorini er virkelig det fineste stedet jeg noen sinne har vært. Jeg er ganske sikker på at jeg skal tilbake dit neste sommer. 


Vi tok båt fra Santorini til Paros, som er det verste stedet jeg noen sinne har vært. Det er skikkelig familiested, og resturantene stenger rundt 12.00 hver kveld. 

VLOGG // EN DAG I MITT LIV

Dette har vært en veldig etterspurt video, og endelig er den ute. Jeg bestemte meg for å vise dere en typisk dag i mitt liv. Kanskje det ikke er helt som forventet? Etter at 1000 stykker screenet at jeg skulle teste sjokoladepizza bestemte jeg meg for å ta den med på vloggen. Det var veldig delte meningen rundt den, og Andrea og jeg ble langt i fra enige. Sjekk ut videoen så får du se hva vi synes!

{

Trykk på bildet for å komme til videoen. Husk å følg meg på Youtube HER for å være den første som får se videoene mine. Du kan også følge Morten HER for masse kule reisevideoer som vil komme fremover <3

DU KAN IKKE BESKYTTE MEG

" I dag har du fått mye stygge kommentarer, Sofie". Det er mer synd på deg enn meg, for jeg kan se at det går innpå deg. Jeg forstår så godt at det må være vondt for deg. Det må være vondt å lese alle de stygge tingene de skriver om noen som står deg så nært. Så nært at jeg engang visste hvordan hjertet ditt hørtes ut fra innsiden. For deg er jeg den vakreste på jord, men for andre er jeg en stygg umoden hore og et dårlig forbilde. 

" Det går bra, jeg tenker ikke særlig over det". Du virker litt letta, men jeg vet du er bekymra. For hvor mye skal egentlig et menneske tåle? Jeg føler vi er tilbake til barneskolen, der man kommer gråtene hjem fra skolen for noen har vært slemme. Jeg vet ikke følelsen, men jeg tror mammahjertet skriker. Hvordan kan noen være slem mot det kjæreste du har? Du føler deg nok litt hjelpesløs, for du kan ikke beskytte meg mot dette. Du kan ikke ringe rektor eller snakke med foreldre, du må bare godta ord som "det går bra".

For hva om det hadde vært ditt barn. Ville du fortsatt skrevet disse tingene? Eller om vi skal se det fra en annen side, hadde du ønsket at din mor skulle føle på det? For hvem synes egentlig det er greit å lese slikt om barnet sitt? ingen. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli vant til å lese stygge ting om personligheten min og utseendet mitt, men her er jeg. Det er ikke meg dere sårer, det er familien min og vennene mine. Det er de som sitter igjen med en vond følelse. Det er de som er redd for at dette skal ødelegge meg. Det er de dere sårer

MIN SØKNADSVIDEO TIL TOP MODEL

Jeg hadde tenkt å finne noen gamle Facebook bilder som jeg skulle dele med dere, så kom jeg over SØKNADS-VIDEOEN MIN TIL TOP MODEL. Jeg holdt på å svime av når jeg så den, herregud så kleint. For det første, hvor ble den sprudlene Sofie av? Det virket ikke som jeg hadde noe personlighet på denne videoen. Jeg snakket også veldig lavt, det var rett og slett for at eksen min var i rommet ved siden av. Jeg synes det var kjempeflaut, så jeg var livredd for at han skulle høre hva jeg sa. Sist men ikke minst, HØR PÅ DIALEKTEN MIN. Som jeg har fortalt dere før så snakker jeg ikke en dialekt, jeg har en skikkelig blanding av Nord-Norsk, Østlandsk (søringer som jeg sa i denne videoen) og Trønder. Som dere kanskje forstår blir jeg veldig påvirket av dialekter, ikke veldig fint akkurat, haha. Dette er noe av det kleineste jeg har sett på lenge, jeg kan ikke forstå at jeg deler det med dere. Kos dere, her har dere skikkelig underholdning og tonefall-forvirring <3 Det som er morsomt er at jeg kom videre med denne videoen, hvordan er det mulig??

DU ER RETT OG SLETT FOR FEIT

Etter at jeg skrev innlegget " endrer meg for reisen til L.A" fikk jeg spørsmål om hvorfor jeg følte behovet for å endre meg på grunn av en 2-ukers ferie. Sist vi var i L.A fikk jeg kjenne på et enormt press jeg aldri har kjent på før. Dere kan gange ungdomsårene med 10 eller kanskje 20 til og med. Jeg følte plutselig at jeg var 14 år gamle Sofie igjen, som gjorde alt for å passe inn. 

Utelivet i L.A funker sånn at rike menn kjøper bord, der de også betaler ekstra for å ha pene jenter på bordet sitt. Disse pene jentene blir vartet opp med fri alkohol, inngang og bord hele kvelden. Hvorfor? For å sitte å se pen ut for disse rike mennene. Det høres nok veldig overfladisk ut, noe det også er. Likevel er det utrolig moro, selv om det kanskje ikke høres sånn ut. Hvem synes det er gøy å sitte å se pen ut en hel kveld? Det er ikke sånn at du MÅ sitte på bordet, du går fritt rundt på utestedet, danser og har det gøy. Så kan du komme tilbake til bordet for å få enda mer gratis drikke. På 10 dager brukte vi null kroner på alkohol, det var virkelig luksus og vel sparte penger.

Det er selvfølgelig en bakside med å slippe køen, få fri inngang, gratis alkohol og bord på de beste nattklubbene. Du blir analysert fra topp til tå. Mange jeg vil se på som normalvektige er rett og slett for feite til å komme inn på utestedene. Du skal være perfekt, for du er kjøpt og betalt. Sist vi var der hadde venninnen min på seg flate sko som vi i Norge så og si alltid bruker på byen, det ble ikke godt mottatt. Jenter SKAL gå å høye hæler på byen, og det er også viktig å kle seg veldig fint. Det er også veldig viktig å være pen, ellers kan vakten fortelle deg at du er for stygg for å komme inn. Tenk at de faktisk holder på sånn? Vi møtte flere jenter i L.A som hadde blitt fortalt at de enten var for stygge eller feite for å komme inn på utestedet. " Her skal vi bare ha pene og tynne jenter" 

Dette er grunnen til at jeg 4 måneder tidligere sitter å stresser over min kropp og mitt utseendet. Slapp av, jeg vet at jeg ikke er stygg eller overvektig, men er det virkelig så unormalt å føle på presset? Når jeg vet hvor tøft det kan være? Jeg er livredd for å ikke være bra nok for utestedene. Jeg vet helt ærlig ikke hvordan jeg hadde taklet å fått et nei, for at jeg ikke hadde vært pen eller tynn nok. Jeg vet selv at jeg er tynn, men L.A er en helt annen verden enn det som er normalt, og det er veldig viktig å huske. Det er kanskje lett for dere å si "hvorfor støttet du et slikt miljø?". Men hallo, hadde ikke du ønsket å feste på de beste utestedene når du først hadde reist så langt? Vi reiser på jentetur for å ha det gøy, ikke for å endre verden. Selv om det er det som forventes av en blogger. Jeg er bare et menneske jeg også. 

Jeg vet hva jeg ville vært forkjemper for om jeg hadde bodd i USA. Synd ingen av de store superkjendisene våre gjør noe for å endre dette syke miljøet, som ikke gjør annet enn å ødelegge selvtilliten til alt for mange jenter. 

7 SPØRSMÅL OG SVAR // BOLIG OG SAMBOERSKAP

Jeg har fått veldig mange spørsmål om hvordan det er å bo i Oslo og hvordan det er å bo med Andrea. Jeg tenkte derfor å besvare de mest stilte spørsmålene. 

Hvor i Oslo bor dere?
Jeg kommer nok aldri til å legge ut adressen min på nett, da man aldri vet hva slags mennesker som følger med på bloggen. Det er ikke lenge siden jeg fortalte dere om en voksen mann på godt over 40 år som daglig skrev mailer til meg, så jeg har ikke spesielt lyst til at han skal finne ut hvor jeg bor. Jeg kan uansett fortelle dere hvilket området vi bor i siden det er veldig mange som er nysgjerrige. Andrea og jeg bor midt mellom Grunerløkka og Oslo S. Storgata og Brugata er ikke så langt unna oss, så det er derfor veldig mange som ser på dette som et skummelt sted å bo. Spør du meg er det veldig overdrevent, og på den tiden jeg har bodd her har jeg ikke merket noe som helst. Både Andrea og jeg går alene på kveldstid, og ingen av oss har opplevd noe ubehagelig. Morten har bodd her i nesten to år uten å merke noe som helst, så jeg vil si at det er helt trygt. 

Hvor mye betaler dere i leie?
Vi betaler 15500kr inkludert internett og varmtvann. Vi har en helt nyoppusset leilighet på nesten 80 kvm, så jeg vil si det er ganske billig til å være Oslo-priser. Grunnen til at det er så billig er nok området vi bor i, da det ikke er spesielt dyrt å leie her. Er du på utkikk etter leiligheter i Oslo ville jeg absolutt sett på "sentrum" på finn.no. Jeg tror du vil finne mye fint til en helt OK pris :-)

Føler du deg utrygg i Oslo?
Aldri. Det dere ser og leser om på nyhetene er som oftest innenfor de ekstreme miljøene, og det går sjeldent utover oss "privatpersoner" om jeg kan kalle oss det. Selv om jeg helt klart savner Trondheim, er Oslo den beste byen jeg har bodd i :-) Jeg trives veldig godt. 

Hva synes du om beliggenheten der dere bor?
ELSKER DET. Vi har absolutt alt vi trenger 2-5minutter unna, det er utrolig deilig. Vi kan ta trikker og t-baner overalt uten å måtte bytte. Skal vi ut å reise ligger Oslo sentralbanestasjon bare 5 minutter unna. Vi slipper derfor å drasse med koffertene på trikken. Det tar ikke mer enn 5-7 minutter til Karl Johan, og kanskje 15 minutter til Aker brygge. Dere aner ikke for et behagelig område vi bor i, alt er så enkelt her. 

Siden du og Morten sier dere er naboer, bor dere i samme bygg eller rett ved hverandre?
Vi bor ikke i samme bygg. Morten bor i gaten ovenfor oss, så det tar under 1 minutt å gå til han. Det er veldig deilig og ikke minst enkelt å ha kjæresten sin som den nærmeste nabo, så vi er veldig heldig der. Det morsomme er at Andrea og jeg hadde ingen anelse om at leiligheten lå rett ved Morten, vi fikk derfor ganske sjokk når vi fulgte etter GPS'en. Det som er enda morsommere er at begge to sa at vi ALDRI kunne bodd i området Morten og Martine bodde i, men der tok vi visst veldig feil. 

Hvordan gjør dere det med mat og regninger?
Regningene splitter vi likt mellom oss, da begge bor her. Maten kjøper vi hver for oss, men vi pleier alltid å ta mat av hverandre :-) Ingen av oss er gjerrige, så det blir absolutt ikke krangling om Andrea tar maten min eller motsatt. Elsker å bo med Andrea, det såå behagelig. 

Beste og verste med å bo med Andrea?
Det beste må være at vi klarer å ha et så fint samboerskap. Vi er veldig flinke til å respektere hverandre, og vi er veldig like når det kommer til hvordan vi vil ha det hjemme. Vi liker å ha det koselig og ryddig. Vi er ikke sånn "det er din tur til å vaske" , men heller vasker når vi ser det blir skitten. Vi er kanskje mer som en familie enn to venner som bor sammen vil jeg si. 

Jeg kommer ikke på noe som er ille når det kommer til samboerskapet vårt. MÅ jeg velge noe må det være humørsvingningene til Andrea når hun ikke får sjokolade, de er SYKE, haha. 

 

SLIK HOLDT JEG FORHOLDET MED MORTEN HEMMELIG

I dag har jeg hatt en veldig lite kreativ dag, og har egentlig bare følt for å legge meg. Jeg skrev natta til dere 18.00, men fant fort ut at jeg ikke kunne legge meg så tidlig. Jeg skal skrive dette innlegget, gå en tur med Celine, ta meg en lang dusj også skal jeg legge meg. Jeg kom på at det kunne være morsomt å oppsummere forholdet til Morten og meg. Det tok lang tid før jeg var ærlig med dere på bloggen, så jeg tenkte derfor å fortelle dere hele sannheten. 

Da Morten og jeg kom hjem fra Mexico hadde vi først ikke noe kontakt. Vi snakket nesten ikke sammen før premierefesten vår 13.Mars. Vi hadde møttes noen ganger ut på byen, der jeg prøvde å gjøre Morten sjalu med å kline med en annen. Det funket, for det endte med at han dro hjem, haha. Alt var veldig merkelig med mellom oss da vi kom hjem, så det var min måte å gjøre en usikker situasjon enda mer usikker. Vi møttes på premierefesten noen dager senere, og har hatt kontakt siden da.

Det som var veldig moro å se på bloggen var at jeg ikke ga dere noe som helst hint om forholdet vårt før 30.05, altså en og en halv måned senere. Det var da jeg la ut denne videoen på bloggen, om dere husker?Trykk på bildet for å komme til videoen. Du kan lese innlegget HER. Se alle kommentarene jeg unngikk på svare på, hehe sorry <3

Jeg skrev ikke noe om forholdet til Morten og meg før 7.Mai. Dette var altså 2 måneder etter at vi begynte å holde på, og på dette tidspunktet var vi sammen. Likevel ble vi enige om å ikke fortelle dere om det helt enda, for ingen av oss visste om dette var noe vi kun følte på grunn av Paradise, eller om vi faktisk kom til å holde sammen. Paradise-forhold er skumle, og ingen av oss ville ut i media før vi var helt 100% sikker på at vi skulle fortsette som kjærester. Du kan lese innlegget HER, det var faktisk veldig koselig å lese <3 minner. 

Noen få dager senere altså 8.07 reiste vi til Roma sammen. Jeg husker hvor dere spekulerte og hvor mange spørsmål vi fikk. Jeg var så forelsket på dette tidspunktet, dere aner ikke. Det var utrolig deilig å komme seg vekk fra Norge og Paradise Hotel, og nyte kjærligheten i Roma. Dere kan lese innlegget HER. 

Vårt første romantiske bilde. Dette bildet ble egentlig tatt i regnet, mens begge lo. Så klarte vi likevel å få det så fint. I love it

SNAKK om å tease dere, faen så slemme vi var. "Nei, vi er ikke kjærester :-)" hahah lol.

Vårt første kyssebilde, som ble tatt i Roma <3 Jeg husker hvor redd jeg var for å legge ut dette på bloggen, haha. 

Vi hadde akkurat kommet hjem fra Roma, nektet fortsatt for at vi var kjærester. Feiret likevel 17.mai sammen, for å så legge ut dette bildet på bloggen dagen etter? Tider, hehe. 

Vår andre tur sammen, der vi dro til Trondheim. Denne turen ble alt annet enn vellykket da vi kranglet begge kveldene. Morten og jeg krangler sjeldent, men når vi først krangler da smeller det virkelig. Det ble derfor en mindre koselig tur til Trondheim. Det er nesten litt morsomt hvor mye man kan fake på bloggen. For dere så det ut som vi hadde en helt fantastisk morsom tur, men det var ikke sannheten i det hele tatt. 

"Hva tenker jeg om Isabelle og Morten" er overskriften på et innlegg jeg skrev når jeg var drit sjalu. Jeg hadde ingen anelse om at Morten og Isabelle hadde hatt en noen dager med god tone inne på hotellet, så jeg fikk rett og slett sjokk når jeg så det på TV. Jeg husker jeg ble helt rar, og unngikk å være med Morten sånn at jeg kunne ta meg sammen. Det morsomme er at når jeg skrev innlegget måtte jeg late som ingenting, så jeg skrev at det selvfølgelig var rart å se, men ikke noe jeg brydde meg om. Jeg holdt på å le meg ihjel når jeg leste dette innlegget nå, for det var alt annet enn sant. Jeg har aldri sett på Isabelle som en trussel, og jeg har heller aldri trodd det har vært noe mellom de. Det var bare veldig rart å se Morten med en annen jente når jeg var så forelsket i han. Du kan lese innlegget HER

Dette var vår første spørsmålsrunde sammen. Jeg fikk nesten 300 kommentarer på innlegget, så vi ble sittende i en evighet for å svare på spørsmål. Det skal virkelig sies at vi har lært å redigere og kutte ned filmene våre siden da, noe som kanskje er like greit. Jeg savner virkelig den tiden dere var så engasjerte og nysgjerrige, det var veldig moro. Trykk på bildet for å komme inn på videoen <3 

Dette tror jeg er det styggeste bildet jeg noen sinne har sett av Morten og meg, hehe. Jeg skrev et innlegg om at vi hadde en romantisk kveld uten sosiale medier, som du kan lese HER. Skal jeg fortelle dere noe morsomt? Vi har ikke gjort det siden, hehe. 

Denne videobloggen var såå etterspurt, og vi gjorde dessverre en alt for dårlig jobb. Herregud så kjedelige vi kan være noen ganger, soooryy. Trykk på bildet for å komme til videoen <3

12.06.2017 innrømte vi ENDELIG at vi var kjærester. Tenk at jeg har skrevet alt dette før jeg klarte å faktisk skrive på bloggen "vi er kjærester". 4 måneder tok det før vi turte å være ærlige med dere, selv om mange av dere hadde skjønt det for lenge siden. Du kan lese innlegget HER

DET KOSTER Å VÆRE DEPPA

Vet dere hva jeg gjør når jeg depper? shopper. Jeg hadde egentlig bestemt meg for og ikke shoppe på en stund, på grunn av at jeg reiser til Dubai om en uke. Jeg kommer til å shoppe masse i Dubai, så hvorfor skal jeg shoppe her hjemme i kjedelige Norge? Jeg kjøper klær jeg egentlig ikke trenger, men jeg føler likevel at jeg må. Jeg må for å føle meg lykkelig, om det så bare er i noen minutter. Jeg var kjempe fornøyd med en jakke jeg kjøpte i går, men i dag har jeg allerede glemt den. Den kommer til å henge i skapet sammen med alle de andre jakkene mine. Jeg har overdrevent mye klær, kanskje ikke så rart når man har null kontroll. 

I går shoppet jeg for ca 2000kr. Vet dere hva jeg gjorde i dag? shoppet igjen. Jeg fant en nettside med så mye fint, som jeg bare måtte ha. Jeg følte meg så lykkelig mens jeg scrollet nedover å fant masse fine plagg, nå to timer senere føler jeg tom. Jeg shoppet på nytt, for 4000kr. På to dager har jeg brukt 6000kr på noe så unødvendig som klær. Rett før jeg reiser til Dubai. Hva faen driver jeg egentlig med? Jeg vet ikke hvorfor jeg deler dette med dere egentlig, for det er bare flaut. Kanskje jeg trenger å innse det selv, kanskje det er derfor jeg føler behovet for å skrive dette innlegget. 

Nå skal jeg legge meg. Tenke noen positive tanker, og forhåpentligvis våkne til en ny å bedre uke. Jeg har i alle fall nye klær til 4000kr på vei. For et teit og flaut luksusproblem. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte av meg selv. God natt.

UKENS HANDEL & KJØLESKAP

Etter at jeg tok disse bildene la jeg merke til at Andrea og jeg må vaske kjøleskapet, hehe. Som jeg snakket om på Snapchat (sofieeec) så må jeg alltid innom tre butikker for å kjøpe den vegetarmaten jeg trenger. Jeg kjøper alt av vegetarmat på Rema 1000, Coop Extra og Kiwi. Coop Extra har helt klart det beste utvalget, så jeg anbefaler dere å handle der. "Pølsene" og "kjøttbollene" er sykt digge, dere kommer til å elske det. "Kjøttdeigen" fra Rema 1000 er sykt digg og billig. Jeg anbefaler også ferdigrettene fra Kiwi for dere som er like late som meg, de er så gode. Coop har forresten denne uken 25% på utvalgte vegetarprodukter, genialt. Dere kan spare mye penger :-)

Jeg kjøpte faktisk all denne maten til under 600kr. Jeg handler kun på de butikkene jeg nevnte ovenfor, for de er billigst. Coop kjøper jeg kun noen vegetarprodukter på, da Rema og Kiwi er ganske mye billigere. Velger man de riktige butikkene kan man faktisk spare utrolig mye penger. Hadde jeg handlet alt dette på Meny kan jeg nesten garantere at det ville kostet nærmere 1000kr. Bare et lite tips :-)

DET ER IKKE MEG DU BLIR SAMMEN MED

Det er ikke meg du tar med hjem til svigermor og far. Det er ikke meg du planlegger en fremtid med. Det er ikke meg du vil stifte en familie med. Det er ikke meg du kjøper en leilighet sammen med. Det er sånne som meg du burde holde deg unna. 

"Du kan ikke elske noen før du har lært å elske deg selv" Vondt, men sant. Jeg elsker ikke meg selv. Hvordan kan jeg egentlig elske meg selv etter alt? Jeg elsker ikke angsten min, nervene mine, tankene mine eller redselen min. Jeg elsker ikke fortiden min, Utøya, pappas død eller rastløsheten min. Jeg hater det. Jeg virkelig hater det

Så hvordan kan jeg egentlig forvente at noen andre skal elske det? Hvordan skal et annet menneske elske det jeg hater mest? Hvordan skal noen kunne elske temperamentet mitt som kommer uforventet? Hvordan skal noen kunne elske det at jeg er sliten hver eneste dag? Hvordan skal noen kunne elske en som daglig sliter med angst og stress? Jeg er vanskelig å elske og jeg er vanskelig å forstå. Det er vanskelig å forstå seg på angst og traumer om en ikke har opplevd det selv. Det er også vanskelig å være med en som ikke forstår. 

"Morten kommer til å gjøre det slutt med meg" sa jeg til Andrea her om dagen. For hvem kan elske en som ikke elsker seg selv?

Jeg føler meg så.. naken

JEG VIL FLYTTE TILBAKE

De siste dagene har virkelig rastløsheten tatt meg. Jeg tror ikke jeg har fortalt dere dette før, men visste dere at jeg ofte kjemper mot rastløsheten min? Jeg kan plutselig våkne opp å tenke "I dag MÅ jeg reise til Trondheim". Det er ingen spesiell grunn til at jeg plutselig må reise til Trondheim, jeg bare føler at det MÅ skje noe, og det MÅ skje nå. Vet dere hva jeg gjør akkurat nå? Jeg ser på leiligheter i Trondheim. Jeg fikk plutselig lyst å flytte tilbake, begynne å trene på 3T igjen, være med vennene mine og nyte livet i bartebyen. For bare noen måneder siden ville jeg aldri flytte tilbake, og nå? Nå er det ingenting som frister mer. Noen ganger lurer jeg på om jeg er syk. 

Hadde det ikke vært for at jeg skal reise om en uke, så hadde jeg bestilt meg flybillett til Los Angeles akkurat nå. Hva skal jeg i Norge egentlig? Jeg har ingen grunn til å være her sånn egentlig, men når jeg konstant føler at jeg må reise bort må jeg ta tak. Jeg kan ikke reise hver eneste uke, det tror jeg ikke vil gi meg noe godt. Jeg tror kanskje jeg må ta kontakt med denne psykologen jeg avbestilte. Jeg skjønner at jeg må snakke med noen, men jeg vet ikke om jeg føler meg klar. Faen altså