hits

november 2015

Kjærlighetens dag
Nå tenkte jeg at jeg skulle spamme dere med enda flere matbilder, er ikke det koselig? Det finnes ingen mellomting med meg, enten blogger jeg aldri om mat eller så blogger jeg bare om mat. Jeg tror nok dette er siste blogginnlegget om mat som dere kan lese på lenge, for jeg lager aldri mat. Jeg er så heldig at jeg har en kjæreste som liker å lage mat, FLAKS for meg som virkelig hater det. Vi har egentlig en ganske fin ordning på at jeg rydder og han lager mat. Selv om jeg sikkert har den verste jobben, så syntes jeg fortsatt det å lage mat er såå mye verre. Det er kjempe kjedelig, og jeg kan virkelig ingenting. Som dere skjønner så er jeg en skikkelig husmor, og Gabriel var kjempe heldig som fant meg. En annen grunn til at jeg aldri orker å legge ut bilder av mat er for at vi spiser kun treningsmat som jeg liker å kalle det. Det er ikke spennende mat, og derfor ikke gøy å legge ut. MEN de dagene vi faktisk bestemmer oss for å lage noe annet så må det jo dokumenteres, ikke sant?


Nå skal resten av kvelden bare gå til å slappe av og kose oss. Ny uke og nye muligheter imorgen, det er utrolig hvor fort tiden går. Jeg kan ikke tro at jeg snart sitter på flyet til Stockholm, herregud så jeg gleder meg. Ha en fin søndagskveld alle sammen ♥

 

 

Julen er ikke en fin tid for alle


Tenk at det allerede er første søndag i advendt, og snart er det 1 desember. For en fin tid vi har i vente, og hvor mye vi gleder oss. Jeg leser hver eneste dag blogginnlegg og statuser om at julen nærmer seg. Jeg ser bilder av julepynt, julebakst og ønskelister. Vi er så mange som gleder oss til jul, gleder oss til god mat, familie, pakker og samhold. Mens jeg leser alle disse innleggene, og skriver mine egne innlegg begynner jeg å tenke. Jeg tenker på alle de som ikke gleder seg til jul. Jeg tenker på de som virkelig gruer seg til denne tiden, jeg tenker på de som er alene og de som ikke er råd. 

Det er ingen hemmelighet at julen er en dyr tid, en veldig dyr tid faktisk. Du skal kjøpe mat, pakkekalender, godteri, julestrømper, julepynt, juletre og julegaver. Alt i alt blir jo dette kjempe dyrt. Jeg som bare er 20 år, og enda ikke handler gaver til kusiner, tanter og onkler, besteforeldre og barnebarn bruker fortsatt mye penger på julegaver. Denne julen har jeg til og med prøvd å gjøre det billigst mulig. jeg har prøvd å finne de beste tilbudene, og jeg har prøvd å være så økonomisk som overhodet mulig. Men likevel blir det dyrt, og tusenlappene har virkelig flydd ut av kontoen på bare noen dager. Det er da jeg begynner å tenke på de som så vidt får det til å gå rundt ellers, hvordan skal de ha råd? Hvordan skal de ha råd til alle forventinger som kommer med julen? Selv om det ikke er en selvfølge at man må kjøpe pakkekalender, god mat, dyre gaver, masse godteri og en flott julestrømpe så er vel fortsatt presset der? Barn har tilgang til alt nå til dags, og det er ikke noe vanskelig å se hvordan andre pynter til jul, hva andre får i pakkekalender, hva andre får i julegaver og hva andre spiser til jul. Hvordan forklarer du til et lite barn at du ikke har råd til de tingene alle de andre barna får? 

Jeg vet at julen ikke bare dreier seg om penger, men det er en stor del av det. Tenk alenemammen eller pappane som kanskje skal forsørge tre barn på minstelønn. I tillegg skal denne mammaen eller pappaen kjøpe gaver til familie, kjøpe inn mat og kjøpe inn kalender. Man kan lese hvert eneste år om de som gruer seg til julen, om de som ikke har råd. De som legger ut statuser på facebook å innrømmer til alle at de faktisk ikke har råd, og trenger hjelp av oss for å ordne julegave til barna sine. Disse menneskene er virkelige tøffe, og de viser virkelig at de gjør alt for barna sine. Hvem syntes det er lett å innrømme at man har økonomiske problemer? at man ikke har råd til å gi barne sine det alle andre foreldre gir barna sine? Oppi alle tankene om de som ikke har råd begynner jeg å tenke på de som er alene i jula, de som ikke har noen å feire med. For dem er 24.desember lik alle andre dager. Det er ikke noe spesielt med denne dagen, utenom at den kanskje gjør veldig vondt? Tenk å faktisk være helt alene på julaften, tenk å ikke ha noen rundt seg. Ingen fortjener det. Julen er en fin tid, men ikke for alle. Vi må huske å ta vare på de rundt oss, ha øynene åpen og hjelpe de som virkelig trenger det. Det kunne vært meg eller deg som hadde trengt hjelp. Det er på sånne dager jeg skjønner hvor heldig jeg er. Hvor heldig jeg er som har råd, hvor heldig jeg er som har en familie å komme hjem til, hvor heldig jeg er som får være rundt de jeg elsker. Ikke minst, hvor heldig jeg er som får mat på bordet. 

 

#jul #desember

Godtestopp i en time
Så lenge jeg ikke spiser smågodt så kan jeg vel spise sjokoladekjeks? haha. Jeg må le litt av meg selv, forteller dere at jeg skal ha godtestopp fram mot jul, og det første jeg gjør etter at jeg har publisert innlegget er å begynne å bake sjokoladekjeks med non stop i. Victoria spurte meg om vi skulle kjøpe litt godteri i går, jeg svarte med " jeg har godtestopp" så spurte hun meg, men du kan spise det her? haha, hun har egentlig helt rett, for det går jo for det samme? Men da tror jeg må endre reglene, for jeg MÅ få spise julekjeks i jula, det er jo en stor del av julestemningen. Jeg klarte å ha godtetopp i en time da, det er jo bra? Det var i alle fall koselig å bake igår. Jeg har ikke hatt julebakst i huset siden jeg flyttet ut fra mamma. Jeg har aldri hatt interesse for å bake, men det er jo egentlig gøy. SÅ jeg skal bli flinkere, for mine framtide barn skal få en bakeglad mor. 


Jeg ser selv at jeg ikke får de typiske bloggerbildene, for den stygge mørke kjøkkenbenken vår ødelegger alle matbildene mine haha. Her har dere grunnen til at dere nesten aldri ser et matbilde på bloggen. Jeg syntes bildene blir så mørke og dystre, så derfor er det ikke særlig hyggelig å legge ut bildene heller. MEN jeg måtte jo vise dere hvor flinke vi var igår, og alt jeg kan si at det var utrolig godt. 

 

Et lite bilde av virkeligheten


Bildet er tatt fra google.no
Som jeg har fortalt dere før er av mine største frykter å bli kidnappet, jeg kan faktisk ikke tenke meg noe verre. Jeg føler nesten det er skummelt å skrive det her, for jeg tror det kan øke sjansen for at jeg faktisk blir kidnappet HAHA. Jeg hører selv hvor teit jeg er, dere trenger ikke å si det. Men av en merkelig grunn oppsøker jeg min egen frykt, for jeg syntes filmer som handler om kidnapping er SYKT spennende. Jeg har sikkert sett 100 filmer, og derfor tenkte jeg at jeg skulle anbefale en utrolig spennende film til dere. Høres jeg syk ut nå? Det er i alle fall ikke meningen. Filmen handler om en 13 år gammel jente fra Mexico som blir kidnappet, og ført over grensen til USA, der skal hun selges mot sin vilje. Jeg vet ikke om akkurat denne filmen er basert på en sann historie, men filmen forteller hva som faktisk skjer i Mexico HVER eneste dag, hvor sykt er ikke det? CIA anslår at 50-100.000 jenter og gutter blir bortfør til USA hvert eneste år, der de selges til prostitusjon. På verdensplan blir over en million mennesker bortført til utlandet, ER DET RART JEG ER REDD? Stakkars mennesker er alt jeg kan si, TENK hvis det hadde vært meg eller deg. Tenk visst noen skulle tatt deg fra gata? tatt retten over din kropp, og bestemt over deg? Tenk visst du skulle blitt solgt som sexslave. Jeg syntes det er helt sykt, og enda sykere er det at mennesker faktisk kan holde på sånn uten at det blir oppdaget. Dette er virkelig en film som viser et lite bilde av en grusom virkelighet.Six pack eller godteri?
For meg er klokka 09.00, og det føles som dagen nettopp har startet. Jeg har ikke gjort noe fornuftig idag, det eneste jeg har fått til er å ligge på sofaen å se på pantelånerne i detroit, syykt spennende dag. Men herregud så deilig det er med sånne dager, når du ikke har noen som helst planer. Jeg tar meg utrolig god tid på sånne dager, haha. Skulle egentlig vært på trening til 1, og jeg sitter enda her å er nesten klar. Idag har jeg bestemt meg for å ha godtestopp fram til jul. Ikke fordi godteri kan gjøre meg feit, som dere vet så syntes jeg det er helt latterlig å skulle kutte ut lørdagsgodteriet sitt når man ikke har noen konkrete mål man skal nå. Så jeg er ikke hysterisk for at jeg skal legge på meg, men det hindrer meg i å nå den vekta jeg vil ligge på fram mot jul. Jeg skal uansett spise 10 kilo med godteri i jula, så jeg klarer meg vel fint i 3 uker uten godteri. Jeg er dessverre alt for glad i godteri, og et liv uten godteri er faktisk et liv uten mening. Jeg klarer ikke å kontrollere meg når det kommer til godteri, så det er bedre å kutte det ut en liten periode til jeg når den vekta jeg ønsker. Skulle ønske jeg hadde så høy forbrenning at jeg kunne spise det til både frokost, middag og lunsj♥  Jeg må rett og slett velge mellom six pack og godteri, og denne gangen går jeg for six pack. For en liten periode i alle fall, haha. 
Vurderte nesten å sende inn disse bildene til et modellbyrå, tror jeg hadde hatt stor sjanse.

Krangler over billige truser
ENDELIG fredag, herreguud så deilig. Denne helgen skal virkelig nytes, som de andre helgene mine også hehe. Etter to dager med alkohol forrige helg kjenner jeg at jeg ikke orker det denne helgen, og skal kun ligge på sofaen å spise mat. Jeg føler meg som en gammel dame, av og til lurer jeg på om jeg har fylt 70 eller ikke. Jeg som gledet meg sånn til å bli 20 år, for det kom til å bli HELT SYKT!! Jeg festa mer når jeg var 15 år, enn hva jeg gjør nå. MEN Jeg bare lurer på en ting, er jeg virkelig den eneste som ikke løper rundt på kjøpesenter for øyeblikket? Skal jeg være ærlig så syntes jeg hele greia er oppskryt, og mennesker tar VIRKELIG av. Jeg har fått snaps av kaoset idag, og jeg skjønner virkelig ikke at folk gidder. Du finner ikke parkering, du blir dyttet rundt, det er lange køer og MASSE mennesker. Jeg så til og med en overskrift om at det hadde vært krangling over noen billige truser, hæ?


Jeg kan forstå hvorfor det er så morsomt med masse salg, for det er jo alltid gøy. MEN jeg tror nok at jeg hadde holdt meg til nettshopping for jeg hadde aldri orket det stresset med kjøpesenter. Jeg syntes det er slitsomt å gå på kjøpesenter på lørdager, så dere kan jo tenke dere haha. Jeg håper i alle fall alle dere shoppeglade mennesker fant mye fint, og at turen til helvete var verdt det. Haha neida, HA EN FIN HELG ♥

VIDEOBLOGG - HÅRPRODUKTER

Jeg har faktisk ikke ord på hvor lenge jeg har holdt på å spille inn denne videobloggen. Jeg er ganske sliten i dag, så jeg valgte kanskje ikke helt rette dagen. Jeg ble sikkert forstyrra av hver minste ting, og PLUTSELIG klarte jeg heller ikke å si noe som helst haha. Min kjære lille hund klarte å ta oppmerksomheten min hele tiden, noe som dere ser i videoen også haha. Ellers håper jeg dere blir fornøyd med en helt ærlig og uredigert videblogg. Linker til produktene finner dere lengre ned i innlegget! Håper dere liker videoen, ha en fin kveld ♥


PRODUKTENE ♥

ACTYVA VOLUME E CORPOSITA// Shampo for fint hår. Tilfører volum, letthet, vitalitet og en mild ren duft. Fri for SLS og SLES.
Finnes i ny parabenfri versjon. Måtte spørre Lillian ( hun jeg har fått produktene av) om jeg var helt på bærtur som snakket om at håret mitt ikke var tørt lengre etter å brukt disse produktene, da jeg så at det ikke sto noe om tørrhet på beskrivelsen. Hun fortalte at Actyva seiren er veldig fuktighetsgivende. Så det var utrolig morsomt å se at jeg merkekt det uten at det var noe som ble nevnt på beskrivelsen. 
ACTYVA VOLUM E CORPOSITA// Balsam for fint hår. Tilfører fylde og glans uten å tynge håret.
Gir håret volum og hjelper til med å bevare volum over tid. Håret får en mild ren duft.


SALTY MIST// Saltvannspray som tilfører volum, støtte pg en matt finish. 
COLORE BRILLANTE// Leave-in behandling for farget hår. Gir håret kambarhet, glans og mykhet.
Beskytter hårfargen og tilfører håret en mild duft.


HAIR MANYA DREAMFIX XXS//Profesjonell hårspray med ekstra godt hold. Gir langtidsvarene godt hold til alle hårtyper og tilfører volum.
BATISTE DRY SHAMPOO//Denne tørrshampooen fjerner effektivt overflødig olje og talg i hår og hodebunn. Håret vil føles friskt og se renere ut.Den lille størrelsen gjør at den passer perfekt i vesken, slik at du kan bruke den hvor enn du er. Link HER

Alle produktene fra Kemon Norge kan dere finne HER

 

 

 

//SPONSET

Min avhengighet
Er det virkelig fredag imorgen, allerede? Herregud så fort tiden går. Jeg føler nesten ikke at jeg får med meg noen av dagene. Føles nesten ut som jeg sover gjennom alle dagene, da jeg ikke rekker å gjøre noe som helst før jeg må legge meg. Igår var jeg og Julie ute å spiste, vi tenkte at vi skulle prøve noe nytt men som de vanemenneskene vi er så endte vi opp på Fridays, haha. Det har kommet noen resturanter i Trondheim som jeg bare har hør positivt om, men likevel velger vi Fridays. Ikke det at Fridays ikke har god mat, men herregud så kjedelig vi er. Jeg tok noen bilder igår, men ingen av de fortjente en plass på bloggen. Vi hadde en lampe hengende RETT over bordet vårt, så ingen av oss så spesielt ok ut på noen av bildene. Derfor er jeg snill å sparer dere for mareritt i natt. Jeg glemte jo også å ta bilde av maten, det er vel obligatorisk? Jeg var så sulten, så når maten endelig kom kastet jeg meg over den. 


Når vi skulle gå til bilen så vi plutselig at det var masse mennesker utenfor kjøpesenteret som egentlig skulle ha vært stengt. Nysgjerrige meg klarte ikke å gå forbi, og glad er jeg for det. Det var kundekveld på senteret, dvs MASSE tilbud. Ikke det at jeg shoppet så veldig mye, da jeg hater å være på et sted med masse mennesker, KØ, og mennesker som presser. MEN Bikbok hadde 50% på alle overdeler, og da klarte jeg ikke å dy meg. Sto sikkert en time i kø, men jeg fikk denne kjolen til halv pris så det var verdt det. Fikk i tillegg kjøpt meg noen topper, så det var jo en veldig hyggelig overraskelse å få. Selv om jeg lovet meg selv at jeg ikke skulle kjøpe mer klær denne måned, så måtte jeg bare. Kanskje det er meg dere ser på luksusfellen om noen år? Haha neida, har heldigvis kontroll over økonomien min. Men jeg shopper litt for mye klær, det skal jeg innrømme. Kanskje jeg er litt avhengig? who knows 

 

Jeg trodde ikke jeg kom til å tørre

Jeg må bare si TUSEN TAKK ♥ for alle tilbakemeldinger jeg har fått på gårsdagens innlegg, det varmer virkelig. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle tørre å poste det, da det virkelig er mine dypeste følelser som jeg ikke har delt med noen, til igår. Jeg har ikke sagt det til mine to bestevenniner, jeg har ikke sagt det til kjæresten, og jeg hadde ikke sagt det til mamma før jeg ringte henne den natta å hylgrein. Uansett hvor tungt det var å ta opp telefonen for å fortelle hvor tungt jeg hadde det, så var det godt. Det er ikke alltid lett å skal holde alt for seg selv hele tiden, og noen ganger må man bare få det ut. Men at jeg faktisk skulle tørre å dele det på et sted alle kan lese det, hadde jeg aldri trodd. Men det føltes nesten lettere å skrive det på bloggen, enn å fortelle mine nærmeste om det. Rart, er det ikke? Innlegget kan dere lese HER
Ellers har dagen min vært ganske avslappende. Jeg sov helt til halv 1, hehe ups. Deretter lagde jeg meg en god frokost, samtidig som jeg drakk en kopp med kakao og krem♥ Tenk at julen nærmer seg, og det må feires. Jula varer jo faktisk bare i en måned, og etter det er det jo bare mørkt og trist. Haha neida, vinteren har sine fine sider den også. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, og har egentlig litt dårlig tid i og med at jeg skal møte Julie klokka 7. Vi skal ut å spise, noe som sikkert er 100 år siden jeg har gjort, så det blir koselig. Jeg tenkte forresten at jeg skal bli litt flinkere til å legge ut om trening både på snapchat og instagram, siden det er noen som har etterlyst det. Så får dere som syntes det er interesant så heter jeg "sofieeec" på snapchat og "sofiecnils1" på instagram. 

 

 

Jeg er livredd

Jeg vet ikke hvordan jeg skal starte dette innlegget, for jeg syntes det er grusomt å skrive. Jeg har alltid vært åpen om ting i livet mitt, og jeg har ingen problemer med å dele personlige ting. Jeg kan dele alt for mye av og til, men når det kommer til det som plager meg mest så klarer jeg ikke. Jeg klarer ikke å finne et ord som kan forklare nøyaktig hvordan jeg føler meg, det eneste jeg vet er at jeg redd. Eller jeg er mer enn bare redd, jeg er livredd. Livredd er ordet jeg vil bruke, for det er det jeg er. 

Tiden etter 22 juli har jeg egentlig følt meg ganske tøff, og noen ganger har jeg følt at jeg ikke har hatt følelser. Jeg har følt at jeg har vært for lite lei meg, for lite redd, for lite sint. Men egentlig har det alltid vært den tøffe siden av meg som har tatt alle disse avgjørelsen. Jeg har vært så sta på at Breivik ikke skal få ødelegge livet mitt, så jeg er tøff istedenfor. Det å være tøff har hjulpet meg på mange måter, men det har samtidig dratt meg ned. Jeg begynte å jobbe ganske tidlig etter Utøya, rett og slett for at jeg ikke ville henge etter vennene mine. Det å begynne å jobbe ganske tidlig har gitt meg mye bra, men samtidig så har det gitt meg mye vondt. Spesielt de dagene jeg ikke kan komme på jobb for at jeg føler angsten tar overhånd, for at kroppen min ikke ville la meg sove, og for at jeg var utslitt uten grunn. Aner du hvor mislykket man føler seg da?

De siste ukene har jeg ikke klart å være tøff, for jeg har vært redd. Det er mange av dere som har lurt på hvordan jeg tenker og føler rundt terroren i Paris. Dessverre har ingen av kommentarene deres blitt godkjent eller svart, fordi jeg har følt at det er feil å fortelle hvor redd jeg er. Hvorfor skal jeg som er her hjemme i Norge ligge søvnløs mens tårene presser på, når det skjer i Paris? Hvorfor skal jeg snakke om meg og mine traumer, når det er noen andre sine barn og familier som gjennomgår det jeg gjorde for 4 år siden? Jeg har følt det siste året at jeg har vært på et sted i livet der jeg har hatt det bra. Jeg har sovet godt, jeg har klart å jobbe mye og jeg har vært lykkelig. Men så smeller det i Paris, og jeg føler jeg blir dratt tilbake 4 år i tid. Den natten det skjedde sov jeg i kanskje en time. Jeg lå å fulgte med på nyhetene trygt hjemme i senga mi mens tårene triller. For 4 år siden lå jeg akkurat helt likt, bare at da fulgte meg med på dødstallet av mine venner. Jeg har alltid lurt på hva som skulle ta meg tilbake til der jeg var for 4 år siden, og det som skulle presse meg tilbake i tid var terrorangrept i Paris. Jeg vil virkelig ikke at dette skal handle om meg, men jeg er redd. Jeg er ikke bare redd for at det skal skje i Norge, men jeg går med dødsangsten jeg hadde for 4 år siden. Jeg vet hvor skummelt og jævlig terror er, og jeg er livredd for at jeg må møte det igjen. Jeg føler meg ikke trygg noen steder lengre, og i natt lå jeg igjen søvnløs for jeg var redd

Det var ingenting spesielt som hadde skjedd den dagen, jeg var bare livredd uten grunn. Det var akkurat sånn jeg hadde det for fire år siden, da jeg plutselig ble redd uten å vite hvorfor. Hva skal jeg si til jobben? Alle forventer jo at jeg fire år senere skal ha kommet meg videre i livet, og jeg har på en måte forventet det selv. Jeg har ikke forventet at alt skal være som det engang var, men jeg hadde aldri forventet at jeg skulle bli tatt 4 år tilbake i tid. Så sta som jeg er har jeg bestemt meg for at dette ikke skulle få ødelegge for meg, men det er ikke alltid så lett. Jeg fikk skikkelig angst for noen dager siden, der jeg sa til bestevenninna mi at jeg ikke klarer å dra til Stockholm i desember, for hva gjør vi hvis det skjer mens vi er der? Jeg blir både sint og lei meg, for igjen ødelegger Breivik for meg. Har han ikke ødelagt nok, så skal han fortsette å ødelegge for meg,  4 år senere. Av og til føles det nesten ut som at han hjemsøker meg, og at jeg aldri kommer til å bli kvitt han. Jeg vet hvor latterlig det høres ut, tro meg.  Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre mer, jeg vet ikke hvordan jeg skal håndtere det som skjer rundt meg. Jeg fikk høre om ettervirkninger når jeg gikk til psykolog for 4 år siden, men jeg lærte aldri hvordan man skal håndtere dem. Jeg føler meg redd og hjelpesløs. Jeg ligger hver natt å venter på det, venter på den dagen det skal smelle i Norge igjen.Når og hvor skal det skje? Jeg er livredd, jeg er også livredd for å skrive dette innlegget. Jeg vet at noen vil mene at jeg ikke har grunn til å være redd lengre, og dere har kanskje rett. Men jeg kan ikke styre hodet og kroppen min. Jeg kan ikke noe for at jeg er redd 

Just my luck
Haha herregud for en dag jeg har hatt, det må jeg virkelig si. Jeg har noen perioder der jeg sliter skikkelig med å sove, og jeg tror jeg begynner å gå inn i en sånn periode igjen. Det passer jo selvfølgelig kjempe bra å ha slike netter når man skal opp klokken 6, ikke sant? Sist jeg så på klokken var den 05.45, så jeg fikk meg ca 15-10 minutter med søvn. Dere kan tro denne dagen har vært en utfordring å komme seg igjennom, haha. Ikke nok med lite søvn, og en kamp om å holde seg våken så klarte jeg å KNUSE telefonen min også. Heldigvis for meg har jeg forsikring på telefonen, så jeg har vel ny om noen uker.FORHÅPENTLIGVIS. Virka ikke som hun fra gjensidige hadde lyst å hjelpe meg, da hun avslutta samtalen med med " Det tar forresten 1-2 virkedager før du får svar av oss. visst vi gir deg en ny en da" haha ouch, den svei. Så som dere sikkert skjønner har ikke dette vært drømmedagen, men det er ingen grunn til å holde humøret nede. Nå skal jeg bare få meg noen timer på øyet, så er jeg vel så god som ny når jeg våkner.


Her ser dere resultatet av å ha mistet telefonen i bakken, hva syntes dere? Det som er mest irriterende er at jeg har tenkt såå lenge nå at jeg må kjøpe meg skjermbeskytter, men jeg har aldri orket. Hadde jeg bare fått den late ræva mi ut av sofaen for noen dager siden, ville dette aldri skjedd. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre uten min bestevenn i noen uker nå :( haha

 

Hvordan bli like fin som meg
Som dere sikkert vet er jeg hos flinke Zelia å får satt på meg vipper 2 ganger i måneden. Vippeextensions er virkelig det lille ekstra som får meg til å føle meg litt bedre, og gir meg en liten selvtilittboost etter påfyll. Jeg har blitt så alt for vandt til å ha vippeextensions, så jeg føler meg nesten naken når jeg begynner å få lite haha. MEN siden det snart er jul så har snilleste Zelia bestemt seg for å gi mine kjære lesere 10% avslag på et NYTT vippeextensions sett. Beauty Stop er en av de salongene i Trondheim som er billigst når det kommer til vippeextensions, og nå i tillegg gir dere 10% rabatt. Det er jo virkelig bra, er det ikke? Vil du sitte med verdens beste følelse, som jeg gjør hver gang jeg går ut døren der anbefaler jeg deg virkelig å ta kontakt. Oppgi rabattkoden "Sofie10" når du bestiller time, og du vil automatisk få 10% avslag. For mer info angående tider og priser trykk HER


Regner med at når dere leste overskriften så tenkte dere at jeg var like cocky som han som kom bort å skulle hilse på meg i går, og faktisk presenterte seg sånn her  " ***** her, jeg er fra Oslo Vest". Unnskyld meg, men sånne mennesker føler jeg kanskje ikke at jeg har så mye til felles med, for det blir litt too much. Han kunne gjerne bare sagt med engang at pappaen hans betaler alt, og at han bodde i en leilighet til 10 mill. Er det virkelig noen som lar seg sjarme av sånne som skal skryte av pengene sine? IKKE jeg i alle fall. Så overskriften var selvfølgelig bare tull, så ingen grunn til å hate ♥ HA EN FIN KVELD 

 

//Sponset

Drikke på en søndag?
Formen var heldigvis mye bedre enn hva jeg hadde forventet den skulle være idag, for jeg var vel egentlig ganske på bærtur igår. Det skal sies at jeg hadde en utrolig morsom kveld på byen igår, men fylleangsten kom snikende på meg idag når jeg våknet. Jeg føler meg nesten som en annen person når jeg drikker, for jeg gjør å sier så sykt mye rart. Jeg er ikke den typen som blir ekkel, men jeg er mester på å drite meg selv ut. Det virker nesten som jeg syntes det er gøy å ydmyke meg selv, haha. MEN dagen min ble fort mye bedre når jeg så ut vinduet, FOR VI HAR FÅTT MASSE SNØ ♥ Jeg håper virkelig det holder seg, og at snøen ikke er borte imorgen. Føler det er så typisk vinter her i Norge. Det er masse snø den ene dagen, så har alt regnet bort den andre dagen. Men vi får krysse fingrene å håpe at det ikke skjer, for nå har jeg virkelig fått julestemning. 
Nå skal resten av dagen gå til å slappe av på sofaen med god mat, hvor herlig er ikke det? Jeg virkelig elsker søndager, for det er virkelig en dag der man kan ta livet helt med ro. Jeg skal vel egentlig en tur ut med jentene, men jeg kjente ikke at det frista så mye nå haha. For dere som lurer, JA det er normalt å drikke på søndager her i Trondheim. Jeg fikk sjokk når jeg flyttet hit, og fikk høre at det var helt normalt. Det er noe som heter " Cava søndag" her, og det er kjempe populært. Man må reservere bord en god stund i forveien for å i det hele tatt få bord,  så trøndere er hard på flaska som dere sikkert skjønner. Men det er KJEMPE gøy, så jeg anbefaler virkelig alle som skal til Trondheim å teste det ut. 

 

 

Jo, jeg ser bra ut

Jeg syntes jeg ser bra ut, og er veldig fornøyd med utseendet mitt. Jeg er stolt av kroppen min, og trives med meg selv. Helt ærlig, hvordan hadde du reagert visst noen hadde sagt noe sånt å virkelig ment det? Jeg føler at vi mennesker kan være alt for dømmenede, og at det ikke er greit å være fornøyd med hvordan man ser ut. Med engang noen er litt selvsikre så skal noen begynne å tråkke ned på den personen. Da er du bare innbilsk, og NEI du ser ikke så bra ut som du skal ha det til selv. 

Jeg syntes det er trist at det er sånn. Jeg føler at det nesten er sånn at du blir mer godtatt når du forteller andre hvor stygg du er, hvor lei du er de små puppene dine, hvor misfornøyd du er med det tynne håret ditt, og hvor fæl nesa de er. For det er helt greit, så lenge du ikke tror du er bedre enn noen andre. For det er jo tydeligvis sånn i dagens samfunn, at det er en kamp om hvem som er best. For HVORFOR er det sånn at vi ikke kan unne andre lykke? Jo, for vi er noen sjalue drittsekker. Helt ærlig, visst noen er fornøyd med hvordan de ser ut ER DET IKKE BARE BRA?. Jeg hører ofte fra andre "æsj, hun/han har alt for bra selvtilitt" Hm okei, men hva gjør egentlig det? Visst denne personen virkelig syntes at han/hun ser så bra ut, hvorfor skal det irritere deg? Jeg er enig at det finnes disse menneskene som gjerne kan bli litt for overlegen for de tror de er penest i verden, men hvorfor gidde å irritere seg over det? Det er jo ikke deg det går utover.Det er ingen som tvinger deg til å omgås denne personen. Jeg syntes IKKE det skal være sånn at det skal være en skam å si at man er fornøyd med hvordan man ser ut, jeg syntes heller vi skal gi en klapp på skulderen til de som faktisk tør det.
Jeg ELSKER når jeg ser bilder av andre der det stråler selvtilitt. Selvtilitt er en vakker ting, og det er ikke noe som skal bli sett på som noe negativt. Vi lever i en verden der det er så utrolig mye press, så jeg tror det er viktig at vi blir litt mer åpen rundt akkurat dette.Jeg har selv vært der jeg har følt at det er ingenting med meg som er bra. Jeg var feit, jeg hadde stygt hår, jeg hadde kviser, jeg hadde ekkel nese, og ja jeg kunne sikkert fortsatte i evigheter for på den tiden klarte jeg ikke å se noe positivt med meg selv. Jeg var til og med så langt nede at jeg betalte masse penger for å få større pupper. Jeg angrer ikke på at jeg gjorde det, men jeg vet faktisk ikke om jeg hadde operert puppene mine visst jeg hadde fått valget på nytt idag. Poenget mitt er iallfall at vi må bli flinkere til å se de fine sidene med oss. Jeg har kommet til et sted der jeg kan si at jeg er fornøyd med utseendet mitt. Det er selvfølgelig ting jeg kunne endret på, men jeg er vel ikke alene om å føle det sånn? Men alt i alt er jeg fornøyd med hvordan jeg ser ut, og jeg har det MYE bedre nå enn på den tiden jeg bare så feil. Det er ikke sånn at jeg står i speilet å forteller meg selv hvor jævlig deilig jeg er, MEN jeg prøver å se de positive tingene med meg selv istedenfor å pirke på de negative. Alle mennesker er vakre på sin måte, og jeg syntes det er viktig at vi begynner å se de fine tingene ved oss. Så en stor klapp på skulderen til ALLE dere som tør å vise at dere er fornøyd med dere selv, jeg syntes dere er kjempe tøffe. 

Er det ekte pels?
Hei alle sammen og god helg ♥ er det virkelig fredag igjen? Tiden går så utrolig fort, og jeg føler at det var mandag igår. Jeg er fortsatt syk, noe som er utrolig kjedelig. MEN jeg skal så absolutt ikke klage, jeg er ALDRI syk å det må jo bli min tur engang også? Uansett så får jeg ligge på sofaen hele dagen mens Gabriel ordner alt for meg, så snill som han er ♥ Er det normalt at matlysen forsvinner når man er syk? Jeg er tidenes matvrak, men igår var det INGENTING som fristet. Alt jeg klarte å få i meg var en brødskive, og jeg var så absolutt ikke sulten resten av dagen heller. Gabriel hadde til og med kjøpt godteri til meg,og det frista ikke engang. Jeg skjønner jeg er syk når jeg ikke får til å spise godteri, haha! Igår kjente jeg at jeg trengte å komme meg ut i litt frisk luft, etter 12 timer på sofaen. Det har ENDELIG kommet snø til Trondheim også, ååh så herlig. Jeg måtte selvfølgelig få Gabriel til å ta med kamera, for endelig var det min tur til å skrive et sånt innlegg. Som dere ser så ser jeg ikke inn i kameraet på noen av bildene, rett og slett for at jeg ikke er spesielt digg når jeg er syk. 
Jeg fikk forresten jakka mi fra SVEA igår, hva syntes dere ? Jeg er SÅÅ fornøyd, og det er den fineste vinterjakka jeg noen gang har eid. Med engang jeg åpnet pakken måtte jeg spørre Gabriel om pelsen var ekte, for det så nesten sånn ut. Når de faktisk får til å få så BRA fuksepels, så ser jeg ingen grunn til at produsenter skal bruke ekte. Jeg vet selv at fuksepels kan se ganske stygt ut, men denne her så virkelig ekte ut. Så nå er samvittigheten min lettet 10kilo etter jeg fikk meg en jakke jeg vet ikke er brukt på dyremishandling. Jakken kan du få kjøpt HER

 

 

Stygge kommentarer

Nå som jeg ligger her syk og jævlig på sofaen, så har jeg mye tid til å reflektere over ting. Nå hørtes jeg jo veldig filosofisk ut, haha.  Men jeg har tenkt litt over dette med stygge kommentarer, og hva enkelte faktisk skriver til andre mennesker. Jeg syntes det er synd at så mange må stenge kommentarfeltene sine for de ikke orker mer av de stygge kommentarene, noe jeg skjønner vedig godt. Jeg ser også selv at veldig mange har den instillingen at man må godkjenne kommentarene før de blir publisert på bloggen (inkludert meg selv). Grunnen til at jeg valgte å ha denne innstillingen, er rett og slett for at jeg vil ha kontroll hva som skrives på bloggen min. Jeg vet ikke helt hva jeg hadde syntes om å ha åpent kommentarfelt, også skriver noen noe jeg ikke vil at andre skal kunne lese, også føler jeg meg "feig" som sletter det. 


Det burde vel ikke være sånn at man føler seg feig for at man ikke vil at andre skal lese noe som er ubehagelig, men det er sånn jeg TROR jeg ville følt det. Jeg har aldri vært en offentlig person sånn som nå, og har derfor vært veldig redd for at jeg ikke skulle klare å takle stygge kommentarer. Jeg har aldri fått slengt noe stygt etter meg, utenom på barneskolen haha. På barneskolen var vi jo helt jævlig mot hverandre, så det er egentlig rart at jeg ikke er immun mot drittslenging. Men i senere tid har jeg ikke fått noe stygt etter meg, og har derfor vært redd for å få det også. Jeg regner med at det sikkert er mennesker som har snakket bak ryggen min, men dette er jo ting jeg ikke har hørt så da gidder jeg ikke å tenke over det heller. MEN så har jeg begynt å tenke på hvor lett vi mennesker lar de stygge tingene gå innpå oss, er det for at vi er så usikre på oss selv? Jeg har ikke fått mange stygge kommentarer på bloggen ENDA, og det er ikke noen av de som har gått særlig innpå meg heller. Det er vel mer for at jeg har fått sånne kommentarer om at jeg er dobbeltmoralsk og mobber, noe som jeg VET jeg ikke er, og lar derfor bare sånne gå inn det ene øret og ut det andre. 


Men hadde noen begynt å rakke ned på utseendet mitt, og kommet med trussler hadde nok kommentarene gått mer innpå meg. Er det for at jeg er usikker på meg selv? Ikke vet jeg. Men det som er så morsomt med det hele er at man kan få 100 positive kommentarer om hvor pen man er, eller hvor flink man er til å skrive, hvor utrolig nydelig man er og ikke minst snill. MEN det er den ene negative kommentaren som går så innpå en at man glemmer alle de positive kommentarene. Enn at noe negativt har så mye kontroll at den ene kommentaren tar mer plass enn alle de fine man får? Jeg tror nok selv at den dagen jeg får sånne kommentarer, så kommer jeg til å bli lei meg. Jeg kan ikke si det for sikkert, men jeg tror det. MEN visst den dagen kommer ska jeg være flink til å fokusere på de positive kommentarene, for det er de som betyr noe. Hver gang jeg leser kommentarer rettet mot andre som er helt forferdelig, syntes jeg nesten mer synd på den som skrev kommentaren enn den som fikk kommentaren. For jeg tror at de som må rakke ned på andre, sliter med sitt eget selvbilde. Så egentlig er det bare stakkars mennesker som dessverre ikke har noe annet å bruke tiden sin på, og det er jo veldig synd. Ellers vil jeg bare si TUSEN TAKK♥ til alle dere som har kommentert at jeg ser bra ut selv om jeg er syk. Fikk et smil om munnen når jeg leste de kommentarene, for jeg føler meg alt annet enn pen nå haha.

 

Dette har jeg ikke tid til


Da var det min tur til å bli syk, typisk eller hva? Har hørt fra alle at dette er den perfekte tiden for å få influensa, men det hjelper ikke. Jeg har virkelig ikke tid til å være syk, så dette var ikke noe annet enn kjipt haha. Det verste er at jeg har gått rundt i over en uke nå å følt at jeg kommer til å bli syk. Jeg klarer ikke å besrkive den følelsen, men jeg regner med at dere vet hvordan den er. De rundt meg må jo tro jeg er paranoid, når jeg hver eneste dag har gått rundt " Jeg tror jeg begynner å bli syk" Skjønner godt visst Gabriel ikke tok med helt seriøs i går når jeg sa at jeg var dårlig. Igår når jeg våknet var jeg skikkelig tung i hodet, og følte meg ikke bra. Men det gikk over etterhvert, og jeg var plutselig helt fin. Det var ikke før utover kvelden at jeg ble skikkelig dårlig igjen , og jeg ble liggende å sove på sofaen i hele går. Gabriel dro på jobb klokken 4, og var ikke hjemme før halv 10. Jeg var så dårlig at jeg klarte å gjøre annet enn å bare ligge på sofaen. Jeg klarte ikke å lage meg en brødskive engang, så dere kan jo tenke dere hvor sulten jeg var når han kom hjem.
Så naiv som jeg er var jeg sikker på at jeg bare var sliten, og ikke syk. Men etter en tøff natt, og en enda verre morgen så skjønte jeg jo fort at det var sykdom som gjorde meg så dårlig. Jeg klarte akkurat å få meg ut av sengen å opp i sofaen, vi har trapp opp til stuen så jeg måtte faktisk ta PAUSE i trappen før jeg kunne gå videre. Jeg har ikke fått i meg noe mat enda heller, da det er det siste som frister. Jeg har også hodepine fra en annen verden, og hadde så vondt i natt at jeg vurderte å ringe legevakten. Men jeg følte kanskje at det var litt overdrevent å ringe legevakten for at man har hodepine? haha. Etter en hard kamp med å komme seg ned i sengen i går, var det å fjerne sminken det siste jeg tenkte på, så hva syntes dere om gårsdagens bryn? haha. Samtidig som det virkelig suger å være syk, så er det litt godt også. Jeg får slappet skikkelig av, og det tror jeg at jeg trenger. Jeg tror jeg blir å trenge noen nye serier idag, så er det noen som har noen gode tips? ♥Hvordan unnskyldning skal jeg bruke?


Idag har vært en sånn dag der klokka bare er 6, og du føler det er leggetid snart. Dagen her har vært ganske lang, og jeg føler egentlig bare for å legge meg under dyna å sove, haha. Når det kom til dagens treningsøkt, tror jeg sikkert at jeg hadde 100 unnskyldninger på lur på hvorfor jeg IKKE skulle trene. " Er jeg kanskje litt dårlig form?" Kjenner jeg at jeg har litt vondt i lilletåa?" Jeg er ganske trøtt, trening kan jeg ta imorgen istedenfor" Dere aner ikke hvor lenge jeg satt med sånne tanker, før jeg endelig klarte å presse meg på trening. De fleste tenker vel at visst jeg hadde så lite lyst å trene idag, så hvorfor ikke bare holde meg hjemme? Jo, det skal jeg fortelle dere. Da må jeg trene hele helgen, og det orker jeg ikke. I helgen skal jeg bo i senga, og da orker jeg ikke å ha trening hver eneste dag. 


MEN, det skal sies at det hjalp skikkelig på den slappe formen min å komme seg på trening. Den følelsen etter en treningsøkt er virkelig herlig, og den er sikkert like god for meg som for dere som snuser, når dere endelig får en snus etter noen timer uten. Nå skal jeg bare nyte resten av kvelden godt plassert i sofaen med en kopp kakao, god mat og en god serie ♥  Håper dere får en super kveld, og kan slappe av like mye som jeg skal nå.


Jeg siktet på topplisten

Hahah igår fant jeg fram min gamle pc, og der hadde jeg en mappe som het "blogg". Jeg hadde en blogg før denne som het "sofieeec.blogg.no", som jeg endte opp med å slette til slutt for jeg syntes det ble for flaut haha. Det morsomme var at når jeg startet denne bloggen fikk jeg kommentarer om at de hadde fulgt med på gamle bloggen, og var glad for at jeg hadde startet en ny en. Såå utrolig koselig å høre ♥ Men når jeg fant disse gamle bildene, så syntes jeg det var VELDIG rart at jeg ikke kom på topplisten. Jeg var kjempe flink med mote, sminke, jeg festet mye og jeg var sikkert kjempe god til å skrive også. Vi kan vel si at ingenting av dette stemte, uten om festingen. Når vi var 15-16år festet vi utrolig mye, det er den perioden i livet mitt jeg har festet mest. Det var ALLTID noe som skjedde, og det var alltid noen som hadde fest hjemme. Hvor ble det av ? Det er ingen som har fest hjemme lengre, og vi er nesten aldri ute mer heller haha. HAHAH. Vi hadde OFTE photoshoot på stranden, og her har dere resultatet. Som dere ser var jeg plukket rett ut av et motemagasin. Legg merke til den flotte bhen og den knall rosa toppen. Se også hvordan jeg redigerte bildene mine. Dere alle skjønner vel at de hvite tenna er ekte? IKKE MINST, hvorfor laget jeg ikke et innlegg om hvordan dere kunne få de perfekte bryna? Dette var virkelig min beste brynperiode, haha. Hvor lang tror dere bryna er? Heldig om jeg kan si så mye som 1cm kanskje.Her har dere festperioden vår, hva syntes dere om outfiten min på siste bildet? Jeg tror nok Jan-Thomas ville gitt antrekket min en klar sekser, hadde lett slått Marna på den 2ern hu fikk. Jeg tror jeg også hadde fått et bonuspoeng på sminken min, iallfall på de første bildet der alt du kan se er rush. Øyenskygge må man også ha, bedre med litt for mye enn litt for lite ikke sant?


Jeg tok også ofte sånne her bilder, rett og slett for at jeg syntes jeg var kjempe søt. Vet ikke hvor søtt jeg syntes det er nå lengre. Men det er morsomt å se tilbake på sånne tider, for det er utrolig gøy å se hvor mye man faktisk har forandret seg på årene som har gått. Jeg husker at når jeg var 15 år, tenkte jeg ofte på hvordan jeg kom til å se ut som 20åring, og jeg var kjempe redd for at jeg ikke skulle være fornøyd. Vi kan vel heller si at jeg er mer fornøyd med utseendet mitt, sminken min og klærna mine nå enn for 5 år siden. Men det er vel sånn det skal være, ikke sant? Tror ikke jeg er alene om å hatt sånne perioder i livet. Litt kjipt at jeg måtte lage en blogg i denne perioden, haha.  

Det finnes ingen hurtigløsning

Jeg blir ofte kontaktet både på facebook, instagram og mail ang trening og kosthold. Jeg syntes det er veldig hyggelig at jeg er en motivasjon for andre, og at dere søker min hjelp. MEN jeg er ingen personlig trener, og jeg vil derfor ikke ta på meg det ansvaret med å veilede andre. Dere må huske at det er veldig inviduelt fra person til person hvor mye man skal spise for å gå ned i vekt, så det som har funket for meg funker nødvendigvis ikke for deg. Jeg har ikke, og vil heller ikke fortelle hvor mye jeg spiser på grunn av dette. Mitt alle beste råd er å slutte med hurtigløsningene, for det koster så utrolig mye penger å det er bare tull. Jeg må bare beklage meg til dere som har troa på dette, men i mine øyne kaster du pengene ut av vinduet. Ja, du går kanskje ned et par kilo på noen uker, men hva skjer når du er ferdig ? Du faller tilbake til gamle vaner, og er rett tilbake til der du startet. Jeg ville mye heller brukt pengene mine på en personlig trener, som vet hva han/hun driver med.


Det vil kanskje koste litt mer, men det kommer til å være mye mer verdt det. Det jeg tror er viktigst når man skal gå ned i vekt er å finne en livsstil man trives med, ikke en som er et helvete, og alt du gjør er å telle uker til dietten er over. Jeg har gått på en sånn smell før, og jeg raste opp en god del kilo på veldig kort tid. Rett og slett fordi jeg gikk på en diett der jeg spiste VELDIG ensformig, og jeg hadde masse nei mat. Det eneste jeg kunne spise var kylling og brokkoli, og hvem vil spise det hver eneste dag for resten av ditt liv? Ikke jeg iallefall. Nå har jeg funnet en trener jeg trives godt med, og jeg har fått en matplan jeg kan spise for resten av mitt liv. Jeg spiser knekkebrød, jeg spiser MASSE brød, føler det er alt for mange av dere som er redd for å spise brød? Jeg er i den beste formen jeg noen sinne har vært i, og jeg spiser brød hver eneste dag. Jeg spiser alt av pålegg, jeg spiser pizza, jeg spiser hamburger, jeg spiser taco. Jeg spiser AKKURAT det samme som alle andre. 


Diett trenger ikke å være kjipt, det er hva du gjør det til selv. Men bare sånn at dere vet det, så finnes det ingen hurtigløsninger når det kommer til trening. Du må jobbe for det, det kommer til å være kjempe tøft, du kommer til å ha lyst til å gi opp, MEN du kommer til å sitte med verdens beste følelse når du faktisk får det til. Et annet tips som har hjulpet meg utrolig mye er å Ikke begynne å trene bare for å bli tynn, eller for å oppnå drømmekroppen. Tren for at du vil ha en bedre livsstil, en sunnere kropp og et bedre liv. Jeg har selv vært på jakt etter drømmekroppen, og det var den eneste grunnen til at jeg startet å trene. Den perioden er heldigvis forbi, og jeg trener for å ta vare på den kroppen jeg skal ha for resten av mitt liv. Det er ikke en Iphone du kan bytte ut når den blir dårlig, og det er ditt ansvar å behandle den bra. Det å ha en sunn livsstil og være aktiv, har blitt like vanlig som alt annet jeg gjør. Det er ikke lengre noe jeg MÅ gjøre, men det er noe jeg VIL gjøre. Det er en stor forskjell. 


#blogg #hverdager #trening #kosthold #november #søndag #helg

Dit de eldre damene drar


God søndag til alle mine fantastiske lesere ♥ Håper alle har hatt en fin helg. 
Er det bare meg, eller går helgene sykt fort? Tenk at det allerede er søndag idag, og ny uke starter imorgen. Det er faktisk bare 2 uker til vi er i desember, hvor sykt er ikke det? Jeg har allerede begynt å handle inn julepynt og julegaver, for jeg gleder meg så utrolig mye. Søndag er virkelig min favorittdag, grunnen til det er jo at det er INGENTING som skjer, og du kan virkelig slappe av. Etter en alt for hektisk uke har jeg virkelig kjent at jeg trenger en dag som dette. Det eneste jeg skal idag er på trening og middag, så rett hjem i koseklærnene. Jeg har HELDIGVIS fri imorgen også, så det ble langhelg på meg. 
Hva syntes dere om jakken jeg kjøpte igår? Jeg har lenge vært på utkikk etter en jakke med fuksepels, for jeg syntes de er så UTROLIG kul. Jeg har skjønt at jeg ikke er den eneste, for det er jo utsolgt over alt. Men igår fant jeg denne lille skatten på Kappahl, og det var virkelig kjærlighet med førsteblikk. Jeg pleier aldri å dra innom Kappahl, da jeg føler det er litt "gammel" dame butikk? Men igår når jeg var inne å så, hadde de utrolig mye kult. Så jeg skjønner at jeg kanskje må slutte å være så fordomsfull, og sjekke ut butikker jeg vanligvis ikke går på. 

 

Litt rikere, men samtidig så mye fattigere
Cardigan// Cubus, Skjerf// H&M, Jumpsuit//Nelly
Jeg dro hjemmefra litt over 1, og nå er klokken 22.12, wow. Dagene går så fort, det er virkelig helt sykt. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde 36 timer i døgnet, for jeg trenger det. Dagen startet med "litt" shopping, noe som tok mye lengre tid enn forventet. Jeg fant faktisk noe i ALLE butikkene jeg var i, noe som selvfølgelig gjorde handleturen alt for dyr. Så nå er jeg noen plagg rikere, men samtidig så mye mer fattigere på kontoen. Jeg tror virkelig jeg må bytte noe tilbake, for jeg får angst av å bruke så mye penger som det jeg har gjort. Jeg holdt faktisk på å begynne å gråte til mamma, for jeg ble så utrolig stressa haha. Jeg kjøper ALDRI så mye klær til meg selv, jeg er den typen som kjøper kanskje en bukse, før det går noen måneder så kjøper jeg meg en genser. Men nå sitter jeg her med 5 handleposer, og en haug med klær jeg enda ikke har prøvd. Det er nesten sånn at jeg håper at det ikke passer meg, sånn at jeg har en grunn til å bytte det haha. Neida, det er godt å få handlet litt klær, for det trengte jeg. 


Nå skal jeg bare ligge på sofaen, og ta livet helt med ro. Det er kjøpt inn sikkert 20 kilo smågodt, får se om jeg har nok selvkontroll til å ikke spise meg ihjel haha. Jeg har vært så alt for lenge uten godteri nå, så det skal bli så utrolig godt ♥ Alle som kjenner meg vet hvor glad jeg er i godteri, uheldigvis. Jeg kunne spist det både til frokost, lunsj, middag og kvelds. Jeg går ALDRI lei, hehe. Jeg tror faktisk jeg må på et fotokurs, for i noen lys blir bildene så alt for lyse? Jeg så faktisk likbleik ut på de bildene her, men vi fant ikke ut hvordan vi skulle få til å ta klare og fine bilder uten å ha på blits? For med engang blitsen blir skrudd av blir bildene kjempe uklare, noen som har noen tips? 


 

Hjertet mitt blør


Bildet er tatt fra VG
Hva er det som skjer med verden, virkelig? Jeg kan nesten ikke tro det jeg har sett på nyhetene det siste døgnet, er det virkelig sant? Er det virkelig sant at det har skjedd et så nøye planlagt terrorangrep i Paris, uten at noen har oppdaget det før det ble for sent? Jeg skal innrømme at jeg er redd, veldig redd. Vi har allerede hatt terror i Norge, og jeg er redd for at det skal skje igjen. Jeg er egentlig helt ordløs, og jeg føler en bunnløs sorg. Jeg tror det har gått ekstra inn på meg, for jeg vet selv hvordan det er å oppleve terror. Jeg vet selv frykten, redselen, og følelsen av at man snart skal dø. Samtidig har alle disse menneskene familie og venner. Tenk hvordan de føler seg? tenk de som enda sitter å venter på et livstegn, tenk hvor reddde de er. De er helt maktesløse, og alt de kan vente på er enten ja eller nei. Mine tanker går til Paris ♥ Det er viktig at vi står sammen i tider som dette. 
Jeg sitter faktisk på gulvet i skrivende øyeblikk, godt plassert foran speilet haha. Her er min faste sitteplass visst dere lurte, og det er her jeg sminker meg så og si hver dag. Jeg og mamma skal til byen idag, og shoppe litt. Jeg har en handlekurv på Nelly på litt for mange tusenlapper, derfor skal jeg sjekke ut butikkene før jeg velger å bestille meg noe. Jeg er litt for flink til å kjøpe ting jeg egentlig ikke trenger, og Nelly er den perfekte butikken å gjøre det på. Det har jo så utrolig mye billig, og så utrolig mye fint haha. Jeg bestiller sikkert fra Nelly hver eneste måned, så jeg må kanskje begynne å roe meg litt ned. Men jeg trenger litt vinterklær, så derfor får jeg shoppe litt idag. Jeg skjønner hvor dumt det er når jeg skriver det,for jeg skal slutte å handle på nett for å så handle i butikk istedenfor? haha. Men nå må jeg nesten begynne å finne hva jeg skal ha på meg, for det kan være en tidskrevende oppgave. Tiden begynner å renne ut, og jeg sitter fortsatt her å skriver. Håper alle får en super dag, selv om det er en veldig spesiel dag idag ♥

#blogg #hverdag #prayforparis #helg #lørdag #november

De negative sidene alle snakker om

Hei alle sammen♥ Håper dere har hatt en fin dag, og ikke minst en super start på HELGEN! Jeg har vært så glad i hele dag, kun for en så liten ting som at det er helg. Men jeg virkelig elsker helg, og denne helgen er ikke noe annerledes. Det måtte faktisk helg til for at humøret skulle stige igjen, og det var utrolig deilig at det kom tilbake. Jeg har vært så sliten og sur siden tirsdag, så nå var jeg lei haha. MEN jeg tenkte jeg skulle dele mine negative og positive sider med dere, sånn at dere kan bli litt bedre kjent med meg. Det er vel ingen hemmelighet at vi mennesker er BEST på å finne det negative med oss, og har vanskelig med å finne noe positivt? Derfor tenkte jeg at jeg skulle begynne med de negative sidene mine, for å se hvor mye lengre den blir enn den positive haha. Jeg tror ikke jeg er alene om å må bli MYE flinkere til å skryte av seg selv. 


♥Stabeiste
Dette tror jeg er min MEST negative side, og kanskje den jeg irriterer meg mest over. Vi alle kan sikkert si " jeg er jævlig sta" men jeg er VIRKELIG sta. Jeg takler ikke å ha feil, og er helt sikker på at jeg har rett uansett. Selv de gangene jeg skjønner at jeg har tatt feil,  er jeg så sta at jeg ikke klarer å gi meg. Så jeg fortsetter å stå på mitt, selv om jeg vet det er feil, haha herregud. Jeg høres ut som verdens verste person, men men. Jeg er litt snill også, okei? haha

♥Støv på hjernen
Denne siden er det vel de rundt meg som irriterer seg mest over, og er egentlig ikke så veldig stort problem for meg. Jeg har vel alltid vært sånn her, så for meg er det helt normalt. MEN jeg har virkelig støv på hjernen, jeg takler ikke å ha det rotete rundt meg. Jeg kan til og med begynne å rydde når jeg har dårlig tid, kun for at jeg ser det er rotete. Gabriel har klaget et par ganger på at jeg er alt for ryddig, og at han ikke rekker å puste ut før jeg skal begynne å rydde haha. Har vi laget middag klarer jeg ikke å la det stå på bordet når vi er ferdig spist, det skal bort med ENGANG. Jeg kan ligge med 40 i feber, men likevel MÅ jeg rydde visst jeg ser noe rot rundt meg. Skulle nesten tro jeg hadde en sykdom, haha.

♥Sjalu
Jeg tror kanskje ikke jeg er helt alene med akkurat dette punktet, men jeg syntes det å være sjalu er negativt. Det finnes jo en grense hvor det bare er søtt når en blir sjalu, til det plutselig ikke er søtt lengre. Vi kan vel si at jeg ligger midt i mellom disse to punktene. Jeg er ingen sjalu bitch, som sjekker Gabriel sin telefon 24/7 å klikker helt for at han har fått en snap av en jente, men jeg er vel mer der at jeg reagerer på mer ting enn Gabriel. Jeg har mye guttekompiser, og det har jeg alltid hatt. Så for meg er det helt naturlig å sitte på fanget og kysse på kinnet, og Gabriel bryr seg ikke om det. Men skulle han hatt ei jente på fanget som hadde kysset han på kinnet hadde jeg blitt kjempe sjalu, haha. Dobbeltmoralsk sa du? Jeg skulle ønske jeg var som Gabriel, for han er så rolig rundt alt. 

♥ Liten tro 
Jeg har ekstremt liten tro på meg selv, og har lett for å gi opp før jeg i det hele tatt har prøvd. Jeg kan være kjapp med å si " det hadde ALDRI jeg fått til" eller "det hadde ALDRI jeg turt". Jeg er rett og slett veldig flink til å undervurdere meg selv, og tro jeg kan mye mindre enn jeg kan. I de fleste tilfeller viser det seg at jeg får det til, og at det kun er tankene mine som hindrer meg. Jeg er har bare lett for å tro at alle er smartere og flinkere enn meg.

♥Redd
ahh, irriterende å bare skrive dette punktet. Jeg kan være en VELDIG usikker person, og som jeg skrev i et innlegg for litt siden så er jeg redd for nesten alt haha. Det var kanskje å sette det litt på spissen, men det kan være ille. Jeg husker en gang når vi kjørte ut til et "spøkelseshus", alle andre syntes jo dette var DRIT kult å hadde kjempe lyst å gå inn, mens jeg var helt sikker på at det snart kom en mann løpende ut av huset med kniv for å drepe oss. Noen ganger har jeg helt syke tanker, haha. 


Jeg trodde faktisk listen skulle bli mye lengre enn det den ble. Jeg syntes det er BRA å se at jeg ikke har så alt for mye negativt å si om meg selv. Jeg har helt sikkert flere negative sider, men det er disse sidene jeg selv legger godt merke til. Men som jeg sa istad, så er det viktig å bli flinkere til å se de positive egenskapene man har også ♥ Jeg tror så og si alle mennesker har noe godt i seg. 

♥Omsorgsfull
Jeg bryr meg VELDIG mye om mennesker rundt meg, og for meg er det utrolig viktig å vite at alle har det bra. Jeg gjør utrolig mye for de menneskene rundt meg, for det er ingenting som er bedre enn å vite at du gjør noe godt for andre. Jeg tror dette er en av hovedgrunnene til at jeg trives sånn i jobben min også, for jeg får vist så utrolig mye omsorg, og jeg får tatt vare på de menneskene rundt meg. Jeg er sånn person som kan ha 50kr på kortet, men løper å tar ut disse for å gi den personen som står å selger sorgenfri. 

♥Tilgir fort
Dette er vel en side ALLE som kjenner meg godt visste kom til å komme. Noen mener det er negativt å tilgi fort, men jeg syntes det er positivt. Jeg tror ikke man får det særlig bra med seg selv visst man skal gå rundt å være sur på andre, og ikke klare å gå videre. Jeg føler at det å tilgi er en måte å gå videre på, og la fortid være fortid. Jeg er også veldig opptatt av at ALLE mennesker kan gjøre feil, og det er viktig å kunne tilgi noen for å være et menneske, rett og slett. Det er selvfølgelig noen personer jeg ALDRI kommer til å tilgi, og jeg tror det er mye man aldri kan tilgi. MEN jeg kunne aldri ikke tilgitt noen for å ha vært utro for eksempel. Jeg hadde nok ikke vært sammen med personen, men jeg hadde aldri orket å gå rundt å være sur for noe sånt. 

♥Utadvendt. 
Dette er kanskje litt cocky å si, men dette er en side jeg virkelig ELSKER med meg selv haha. Jeg er SÅÅ glad for at jeg er en så utadvendt person, for det har gitt meg så mye i livet. Jeg har lett for å tilpasse meg nye steder, og jeg blir fort kjent med nye mennesker. Jeg virkelig ELSKER å bli kjent med nye mennesker, og jeg er den personen som kan begynne å snakke med en fremmed i heisen ( visst det ikke er kleint selvfølgelig). Jeg snakket senest med en mann i heisen idag, var KJEMPE koselig haha. Jeg får ofte høre at det er lett å bli kjent med meg, og det er jo utrolig koselig. 

♥Spontan
Jeg er veldig spontan av meg, og lever litt etter det at "man lever bare en gang". Man kan jo aldri vite, men jeg håper at vi bare lever en gang haha. Det er ikke ofte jeg takker nei til både gamle og nye opplevelser, og er gjerne med på ALT. Jeg flyttet tross alt til Trondheim fordi jeg var rastløs, og hadde lyst til å være litt spontan. Nå er neste stopp Oslo, rett og slett fordi jeg har lyst til å ha opplved så mye at jeg kan tenke tilbake på at jeg virkelig har tatt alle mulighetene. Har du tenkt deg på hopp på tur til syden? BARE Å SPØRRE ! haha

#blogg #hverdag #høst #november #helg #fredag

Hvorfor ikke fikse litt på utseendet?

//Sponset

Er det noe jeg lenge har vært misfornøyd med, og har ønsket å fikse på så er det fargen på tennene mine. Jeg har lenge tenkt å på å bestille meg tannblekning, men late meg har aldri fått meg helt til å bestille det. Men her om dagen fikk jeg et tilbud jeg ikke kunne takke nei til, og det var behandling på 2 uker. Jeg skal begynne imorgen, og jeg gleder meg MASSE til å se resultatet. Jeg tror jeg kommer til å bli veldig fornøyd, i og med at produktet virker veldig bra. Hvorfor ikke fikse litt på utseendet når man har mulighet? Tannblekning er jo en veldig uskyldig ting å gjøre, og jeg kan ikke si at jeg føler meg så veldig crazy akkurat. MEN det blir utrolig spennende! Jeg skal ta før bilde imorgen, og jeg kjenner ikke akkurat at jeg gleder meg til å vise dere hvordan tenene mine ser ut nå, haha. Men FORHÅPENTLIGVIS blir det bedre, og jeg kan endelig få hvite tenner igjen. 
Produktet kan du finne HER
Sorry for at jeg er tidenes dårligste blogger, men de to siste dagene har jeg virkelig ikke hatt tid. Jeg er opptatt hele tiden, og det er noe som skjer HELE tiden. Heldigvis har jeg en rolig helg i vente, og da skal bloggen være første prioritert igjen. Jeg har mamma på besøk også, så alt for usosial kan jeg heller ikke være. Jeg håper dere får en super kveld videre ♥


#blogg #hverdag #torsdag #høst #november #helg

Dette er flaut

Som jeg fortalte dere igår var vi på en skikkelig shoppingsrunde, og kjøpte inn masse nytt til leiligheten. Jeg merket at det var den ekte meg som tok før bildene igår, og ikke den stressa " det skal på bloggen Sofie". Jeg tok bilder igår uten å tenke på hvordan det faktisk så ut, og det vises veldig godt på bildene haha. Det ser rett og slett ut som jeg hadde hatt hele dyrehagen på besøk, og det var selvfølgelig ikke noe som falt meg inn når jeg tok bildene. Men jeg DRITER i det, for hvem har det ryddig rundt seg 247? Så nå skal jeg vise dere sannheten bak bloggen, haha. Men jeg ble KJEMPE fornøyd med resultatet, og jeg kan endelig si at jeg trives hjemme igjen. Vi er ikke helt ferdige, er litt smått som mangler men det begynner virkelig å ta form. 

FØR

ETTER

Haahha, herregøød så flaut å legge ut det første bildet. Men som dere ser så ble det litt av en forskjell, og jeg er såå utrolig fornøyd. Har vært så negativ til alt i det siste, SPESIELT siden vi bor på et lite loft, og ingen av ideene mine har plass her. Men jeg kjente at det var godt å få ordnet litt selv om vi bare skal bo her til sommeren. Det er faktisk noen måneder, og det er viktig å trives i hjemmet sitt. 


#blogg #hverdag #interiør #torsdag #november

Jeg er litt for kravstor
God kveld alle flottinger ♥ HERREGUD for en travel dag, haha. Jeg har ikke vært hjemme siden klokken 9, og det har skjedd noe hele tiden. Jeg og mamma bestemte oss for å ta en "liten" tur innom Europris og IKEA, for å finne litt fint til leiligheten. Siden jeg og Gabriel skal flytte til Oslo til sommeren har jeg ikke orket å kjøpe inn masse nytt, og hatt samme interiør kjempe lenge nå. Jeg har lenge kjent på at jeg har vært lei, og trengte litt forandring. Så planen min om å klare å holde seg helt fram til sommeren gikk ikke, haha. Jeg er sånn person som må ha det koselig rundt meg for å klare å tives, kravstor sa du? jeg kunne ALDRI bodd i bofellesskap, og beundrer virkelig de som får det til. Jeg må være den som bestemmer hvordan det skal se ut rundt meg, haha. Er faktisk veldig irriterende at jeg er sånn, for det kan bli utrolig dyrt til tider. Når jeg skal reise på ferie går det gjerne flere tusen i bare hotell, kun fordi jeg har mine krav på hvordan det skal se ut rundt meg. Jeg skulle virkelig ønske at jeg klarte å trives uansett hvordan omstendighetene rundt meg er. 
Bukse// Carlings, Skjerf// H&M, Topp//Nelly, Cardigan//Nelly

Vi brukte faktisk 5 timer på 2 butikker, haha. Jeg tror aldri i mitt liv jeg har brukt så lang tid på EUROPRIS før?? Ikea har man alltid en unnskyldning for, siden det er så stort å det er utrolig mye man må igjennom før man kommer til kassa. Men Europris er ikke så veldig stort, og de har heller ikke en alt for stor interiøravdeling heller. Men vi fikk det til, og selv om det svei i lommeboka idag så er jeg utrolig fornøyd med alt vi har kjøpt. Det kommer til å bli så utrolig deilig å endelig føle at det er koselig rundt seg igjen. Jeg har tatt før bilder, og skal ta etter bilder når vi er ferdig. Jeg gleder meg MASSE til å vise dere.

 

#blogg #hverdag #onsdag #høst #november #interiør #mote

Idag er det lov til å ikke bry seg
Er det virkelig allerede søndag? Jeg føler at denne helgen har gått så utrolig fort, jeg skjønner virkelig ikke at det er mulig. Imorgen er det mandag igjen,og da er plutselig hverdagen tilbake. Er det bare jeg som føler at tiden flyr av gårde? det er faktisk ikke lenge til vi er i desember, og snart et nytt år. Jeg kan faktisk ikke tro at 2015 snart er over, for det føles ikke ut som det snart er et år siden nyttårsaften. Jeg syntes ikke at 2015 har vært et skikkelog wow år, så jeg håper på at 2016 blir myyye bedre. Men jeg får bare gjøre det beste ut av de siste ukene, og jeg skal starte allerede idag. For det som er så herlig med søndager at dette er dagen det virkelig er lov til å ikke gidde å bry seg om noe som helst. Du kan gå i de styggeste klærna du har, og du kan se ut som et dass visst du ønsker det. Idag er trening det eneste fornuftge jeg har gjort, og det er så utrolig deilig. Søndager er virkelig den perfekte dagen til å lade opp til en ny uke, og virkelig nyte den siste fridagen. Det eneste som mangler nå er god mat og godteri, så hadde søndagen min vært perfekt haha


Jeg hater virkelig hvor mye jeg elsker godteri, det er så irriterende. Jeg går å tenker på godteri hver eneste dag, og det frister seriøst hele tiden haha. Hadde det ikke vært for at jeg hadde brydd meg om kroppen min så hadde jeg spist det hver dag. Jeg kunne gjerne spist det både til frokost, lunsj og middag. Jeg blir utrolig nok frista av å sitte å skrive om godteri her, haha. Tror jeg skal slutte nå, og satse på at det gir seg snart. Håper alle dere får en super søndag ♥ nyt farsdagen! 

Noe du ellers aldri ville gjort
Igår gjorde jeg noe jeg ikke har gjort på lenge, og det føltes UTROLIG bra. Julie ringte meg klokken 22.50 å spurte om jeg ville være med ut. Jeg hadde akkurat ferdig med å spise masse taco, og følte meg som en oppblåst ku. I tilegg så jeg helt for jævlig ut, og jeg satt i koseklær. Det var mye om og men før jeg til slutt sa ja. Jeg har jo klaget mye på at jeg lever bestemor livet litt for mye, og at jeg må begynne å skjerpe meg litt. Så derfor tenkte jeg at dette var en gylden mulighet, og jeg var så spontan som jeg ikke har vært på sikkert 5 måneder. Så det var virkelig på tide at jeg tok et lite grep, og gjorde noe jeg ellers ikke ville gjort. Det er rart hvor tiden endrer seg på bare noen år. Jeg husker når jeg var 16-18 år, så sa jeg ALDRI nei til en fest. Jeg kunne drikke både fredag, lørdag og søndag haha. Det skjer IKKE nå. Selv om det var edrukveld på meg så hadde jeg det morsomt igår. Jeg har litt frykt for å dra edru ut på byen, da jeg syntes det er utrolig kleint. Det er også kleint når alle rundt deg er helt i 100, og du sitter som en grå mus i hjørnet å prøver virkelig å henge med. 
Det som er så deilig med å dra ut på fredager er at det ikke er like fult som på lørdager. Lørdager her i Trondheim er det helt jævlig å være ute, og da MÅ du være full for å ha det gøy. Det er stappfult over alt, det er mennesker som dytter, det er jenter som krangler på do, og du må tørre å sette deg med randoms for å få bordplass. Jeg takler ikke noen av disse tingene i edru tilstand, og dette er noe som virkelig irriterer meg når jeg er edru. Men når jeg er full derimot, da tenker jeg ikke over det. Da er det helt greit at noen dytter meg, for det er jo bare å dytte litt tilbake. Da står du bare å ler av fjortis krangelen på do, istedenfor å bli så flau at du bare går, og da blir du venner med alle rundt deg så det å finne et bord er null problem. Det er nesten skummelt å tenke på hvor utrolig mye man faktisk kan endre seg når man får litt alkohol i blodet. Hvor mange har ikke blitt bestevenn med en jente på do? en jente du ellers aldri ville snakka til. Eller hvor mange er det ikke som har krangla på byen, med noen du ikke ville kjefta på ellers? Vi gjør så mye vi ellers aldri ville gjort. Lurer på hvordan verden hadde vært visst vi hadde vært full 24/7, haha


#blogg #helg #lørdag #november #fest

Hvor er motivasjonen?
Good morgen alle sammen ♥ eller vi kan vel ikke fortsatt kalle det morgen? haha. Jeg våknet klokken 11, men jeg ligger enda i senga. Jeg syntes dager som dette er helt fantastisk, og jeg kunne virkelig levd sånn her hver eneste dag. Du har ingenting som venter på deg, så du gjør akkurat det du vil. Jeg vet kanskje ikke om jeg ville hatt et liv uten noe som helst jobb, for HERREGUD for et kjedelig liv. Men jeg hadde ikke hatt noe imot å være min egen sjef, og bestemme min egen hverdag. Det var så utrolig deilig å våkne å vite at jeg ikke måtte stresse meg opp for å rekke 100 ting. Det eneste som står på planen idag er å trene, og kanskje en liten bytur. Jeg har litt lyst å fornye vintergarderoben min, da jeg kun har sommerklær for øyeblikket. Vet ikke helt hva jeg syntes om å gå kledd i magetopper på vinterstid, haha. 


Jeg kjenner jeg trenger litt motivasjon for å komme meg opp av sengen, haha. Det eneste jeg vil gjøre i hele dag er å ligge i sengen å se på netflix, hvor digg hadde ikke det vært? Men så streng som jeg er mot meg selv er det faktisk helt uaktuelt å bruke en hel dag på å ligge i sengen. Det føler jeg virkelig er å sløse bort dagen sin, og det er uaktuelt. Selv om trening er noe av det beste jeg vet, så er det dager jeg sliter med å finne motivasjon. Jeg har faktisk ikke hatt mer enn 3 dager sammenlangt treningsfri på over 1 år nå,så det sier vel sitt. Jeg tror kroppen noen gang har godt av å få slappe av litt, men jeg får det ikke til. Jeg kan bestemme meg for at denne uken skal jeg la kroppen få hvile, så er jeg på trening 2 timer etterpå, haha. Trening gir meg en så god følelse, og det er nesten som en avhengighet. Nei, nå får det vel være nok snakk om trening. Håper dere får en super lørdag ♥#blogg #helg #høst #november #lørdag 

Kampen mot tiden
Idag har jeg hatt en utrolig stressende dag, for det var plutselig 100 ting jeg skulle rekke. Jeg måtte hente Gabriel på jobb klokken 3, og da er det bare en liten time til det blir mørkt ute. Jeg er ikke spseilt fan av å ta bilder ute i mørket da jeg ikke syntes bildene blir så fine, SÅ HURRA FOR VINTEREN! Så vi måtte rekke å ta bilder før det ble mørkt, noe som ikke var bare bare. Når jeg kom til jobben til Gabriel fant jeg ut at jeg hadde glemt av kameraet hjemme, og da var klokken rundt halv 4. Så det ble en utrolig stressende tur hjem. Her gjør man virkelig alt for å få gode bilder, pynte på sannheten eller hva? haha. Når vi endelig fikk hentet kamera rakk vi kanskje å ta 5 bilder før det gikk tom for strøm, MY LUCKY DAY.  Så disse perfekte bildene jeg hadde sett for meg ble det jo selvfølgelig ikke. Menmen, vi får satse på en bedre dag imorgen.


Cardigan//Bikbok, Skjerf//Acne, Jakke// Vero moda

Nå skal resten av kvelden kun gå til avslapping, noe som blir skikkelig godt. Etter en tung uke kjenner jeg at helgen har vært skikkelig etterlengtet. Endelig har jeg og Gabriel litt tid sammen også, så jeg gleder meg masse til å endelig få være sammen med han ♥ Håper dere alle får en fin fredag!#blogg #høst #november #helg #fredag

Ville du ønsket dette for ditt dyr?

Jeg skal være så ærlig å si at det har tatt meg mange år før jeg begynte å engasjere meg både politisk, i samfunnet og i verden. Jeg begynte vel ikke å engasjere meg før jeg var 19 år, og jeg har satt meg inn i veldig mye det siste året. Jeg henger jo sikkert 10 år etter alle andre, haha. MEN det er aldri for sent til å engasjere seg, og gjøre en forandring. Dere som leser bloggen min daglig har kanskje lagt merke til at jeg har mye sterke meninger, og deler veldig ofte meningene mine her. 


I alle disse årene har jeg "lest" om dyretesting. Jeg har sett at mange videoer har blitt delt på sosiale medier, men jeg har aldri sett på dem. Jeg klarer IKKE å se videoer der dyr eller mennesker blir mishandlet, jeg takler det ikke. Jeg så engang en video da jeg var 9-10 år, om hvordan de slaktet dyr i Kina. Den gikk så inn på meg at jeg husker den enda detaljert idag, og den gjør like vondt hver gang den dukker opp. Jeg har alltid vært flink til å delt innlegg videre,og skrevet e-posten min på kampanjer for å stoppe dette. Men det har vært alt jeg har gjort. Jeg har aldri gått inn å lest skikkelig, og virkelig satt meg inn i det. Jeg har ikke engasjert meg nok rett og slett, men det skal jeg nå. Som sikkert veldig mange vet så er det nå forbudt med dyretesting i EU, men likevel så testes det i andre deler av verden. I land som foreksempel USA og Japan så er det fortsatt lov til dyretesting i kosmetikkindustrien.  Det å teste sminke på dyr er helt UNØDVENDIG, og det er ikke noe vi mennesker MÅ ha for å overleve. Det er helt greit å sminke seg, det er ikke det jeg sier. Men det handler om å velge de riktige produktene. Du kan finne JA og NEI lister HER. Disse listene hjalp meg utrolig mye, og nå vet jeg helt 100% hva jeg skal bruke å hva jeg ikke skal bruke. 
Når jeg så gjennom nei listen fant jeg mange merker jeg har brukt før, noe som stakk i hjertet. Men som jeg sa istad, det er aldri for sent å engasjere seg å jeg vil ALDRI kjøpe noen av disse merkene igjen. Selv om det ikke er lov til å dyreteste i Norge så importeres det sminke fra utlandet som er testet på dyr, så det hjelper dessverre ikke så mye. Når jeg leste på hvordan testene utføres brant det enda mer å stå opp for de som ikke kan stå opp for seg selv! Den ene testen som utføres er giftighetstest, det er mange typer giftighetstester, og en av dem går ut på å undersøke giftigheten av en dose substans på hele kroppen til dyrene. Dyrene får normalt ikke smertestillende under testen, og de blir tvunget til å puste eller inhalere stoffet. Bivirkningen av dette kan være vekttap, overflødig spyttproduksjon, skade på indre organger, krampe anfall, blødning fra øynene, nese eller anus, koma og i noen tilfeller dør de. Du kan lese mer om testene som utføres HER. Er det virkelig sånn vi vil ha det? At uskyldige dyr skal lide for vår skjønnet? Det vil ikke jeg. Det er på tide at vi bryr oss mer, og at vi står opp for de som ikke kan stå opp for seg selv. Ville du ønsket dette for din firbente venn? 


Bilder og stoff er hentet fra www.google.no og www.dyrevern.no

Er det forresten noe som vet om Michael Kors tester på dyr? Jeg finner de både på ja og nei liste. 

  

Jeg gruer meg til den dagen du dør
God morgen alle sammen ♥ Håper alle har hatt en fin start på dagen, det har iallfall jeg !
Mens jeg ligger på sofaen å tar livet helt med ro, kommer min kjære lille hund. Hun er som en liten baby, og skal alltid ligge helt inntil deg eller i armkroken. Det er da jeg begynner å tenke på hvor skummelt det egentlig er å skaffe seg dyr, hvor utrolig vondt det er samtidig som det er så fint. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg takket ja til å få Celine, for hun har virkelig vært min aller beste venn i over 4 år nå. Men så begynner jeg å tenke, denne hunden kommer ikke til å være her for alltid. Det kommer en dag der hun blir borte, for alltid. Jeg grøsser bare av tanken, og jeg klarer ikke å snakke om det uten at tårene presser på. HELDIGVIS er det sikkert mange år igjen, men jeg går allerede å tenker på det. Det er det som er så skummelt med å skaffe seg dyr, for man blir så utrolig avhengig av dem. Celine er noe av det viktigste i livet mitt, og hun har en plass ingen andre noen sinne kan ta. Det verste med å få en så fantastisk hund er at ingen noen gang vil noen gang kunne veie opp. Jeg kommer sikkert aldri til å klare å få meg hund igjen, for ingen er som henne haha. 


Må nesten le litt av disse bildene, haha. Celine hater å bli tatt bilde av, og snur seg ALLTID vekk eller ser en helt annen vei hver gang man skal ta bilde av henne eller med henne. På de 4 årene jeg har hatt henne har jeg enda ikke fått til noe bra bilde, haha. Men som dere sikkert skjønner så er denne lille skapningen utrolig viktig for meg, og jeg tror ikke jeg er alene med å være knyttet til dyret sitt. Selv om denne skapningen en dag kommer til å knuse hele meg, så er jeg så heldig som har henne ♥ Denne hunden gir meg så utrolig mye godt, og hun er virkelig verdens beste.#blogg #hverdag #høst #onsdag #november #kos #hund

Jeg liker rumpe best


Igår tok Julie dette bildet av meg, da jeg hadde lyst til å prøve å få til et kult bilde. Når jeg skulle se gjennom bildene så ble jeg påminnet det igjen, min flat ass. Det er ikke noe som irriterer meg mer enn den flate rumpa mi, hahha. Det som er mest irriterende at jeg trener rumpe så ofte, og jeg gjør virkelig alt for å få en større rumpe. Likevel vil ikke rumpa vokse, for jeg har arva de verste genene jeg kunne få. Av alle de positive tingene jeg kunne fått fra pappa, så var det selvfølgelig rumpa hans jeg måtte arve. Pappa hadde innover rygg og rumpe, og jeg var den heldige arvingen. Det morsomme er jo at hver gang du spør en gutt om de liker "pupper eller rumpe best" så får du så og si ALLTID høre " Jeg liker rumpe best". Hadde det ikke vært for at jeg har kjæreste så hadde jeg vel ikke hatt noe sjanse, haha neida. Når Julie skulle ta bildet av meg igår så sa hun først " HAHA, det ser ut som du har skikkelig flat rumpe i shortsen der" Så som dere skjønner så er Julie med på å styrke selvtilitten min, haha. NEIDA, nok rumpe snakk nå.  Have a nice day ♥
#blogg #hverdag #høst #tirsdag #trening

Når alle stirrer på meg
Jeg vet ikke med været i resten av Norge, men her i Trondheim har virkelig høstværet kommet for fult. Det regner, blåser og temperaturen forandrer seg hele tiden. Nå har det regnet skikkelig i noen dager, og det har blitt utrolig fort mørkt. Det er vel dette jeg hater mest med våren, haha. Men siden mørket kommer så utrolig tidlig, og det er veldig mørkt på kveldene er det viktig at bilene kan se deg. Jeg husker når jeg var liten så nektet jeg å bruke refleks, for jeg var aaalt for kul for det. Men dette snudde seg helt i fjortistiden for da skulle jeg ha seiljakke med gul hette, haha. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har en sånn jakke hengende i skapet? Jeg må nesten le av hvor viktig det var å ha en sånn jakke, hadde du ikke det var du ikke kul nok. 5 år senere bruker jeg enda denna jakka, da jeg faktisk betale en liten formue for den, så den forsvinner ikke med det første. En ting som er sikkert, og det er at bilene ser meg på laang vei. Den ekstreme gulfargen må virkelig være blikkfangende, så jeg føler nesten det er sånn at alle stirrer på meg når jeg er ute å går, haha. Jeg får vel nyte den oppmerksomheten jeg ellers ikke får, haha.


Ellers ikveld kommer Julie til meg, og vi skal begynne å forberede en MÅ gjøre video, haha jeg gruer meg virkelig. Innlegget blir lagt ut ikveld, så nå har dere virkelig mulighet til å få oss til å føle oss så dum som vi sikkert aldri har gjort før, så det er bare å være kreativ. Håper dere får en super mandag ♥


#høst #blogg #hverdag #mandag 

Hold dramaet ditt privat


Unnskyld meg, men har det virkelig blitt en TREND å dele det dramet som skjer i ditt privatliv på facebook, instagram, snapchat og blogg? Jeg skjønner virkelig ikke hvordan folk får seg til å dele virkelig private krangler eller uenigheter man har med andre mennesker. Jeg syntes nesten jeg leser daglig at typen til venninna til kompisen har vært utro, og derfor henges denne personen ut på nett. Eller en lang forklaring på hvorfor det ble slutt med eksen, fordi eksen er sånn og sånn. HÆ??? hvorfor vil du at hvem som helst skal vite ditt meningsløse drama? Jeg skjønner godt at du er lei deg visst kjæresten din har vært utro mot deg, men er det virkelig løsningen å dele det et sted der alle kan lese det? I tillegg henger du denne personen ut med å fortelle masse personlig om denne personen, er det greit? Jeg er helt enig med at utroskap ikke er akseptabelt, men det er heller ikke greit å dele med alt og alle hvor jævlig denne personen er. Kvitt deg med personen, og la livet gå videre. 


Det som skremmer meg mest er at "kjente" personer hakker ned på hverandre gjennom både blogg, facebook og snapchat. Når ble dette kult? Hvordan nytte har vi andre å vite at dere misliker hverandre, og kunne skrevet en hel bok med stygge ting om hverandre? Har vi virkelig kommet dit at man ikke forteller personen direkte hva som plager oss med den, men vi deler det på sosiale medier der alle kan lese det? Jeg syntes dette er så utrolig respektløst mot de personene som blir hengt ut med navn, og gjerne personlige ting vi andre IKKE har noe med. Det er aldri greit å henge ut noen på nett, selv om man krangler med den personen. Hadde det blitt slutt mellom meg og Gabriel, og vi hadde kommet i en krangel hadde jeg ALDRI delt det på bloggen, aldri. Dette er mellom to eller kanskje flere personer, ikke resten av verdens befolkningen. 

Days like this


GOOD søndag alle sammen ♥ Håper dere har hatt en fin start på dagen, og at formen er okei etter gårsdagens festligheter. Jeg orket ikke å trykke inn på mystory på snap i hele går, for jeg var så utrolig sjalu her jeg satt haha. Har vært ute på Halloween siden jeg var 15 år gammel, så det var veldig uvandt å sitte hjemme i år. Men jeg kjenner at det var godt for kroppen å få hvile litt. Min søndag startet med hjemmelagde rundstykker, noe som var utrolig godt. Ei fra elitept la ut en oppskrift på sunne rundstykker, og disse måtte jeg bare prøve. Jeg kan ikke si annet enn at det var utrolig gode, og dette kommer til å bli en klar søndagsfavoritt.
Resten av dagen skal gå til å være litt sosial ( ENDELIG), også skal jeg jobbe litt med bloggen. Jeg har mye som må gjøres, men det har blitt satt litt på vent da jeg rett og slett ikke har tid. Så jeg gleder meg til å få det unnagjort, sånn at det slipper å henge over skuldrene mine. Ellers har jeg også utrolig mye husarbeid som må gjøres, noe som jeg ikke kjenner jeg gleder meg like mye til, haha. Men det må gjøres, og sånn er det bare. Jeg håper dere får en super søndag ♥ 

 

#blogg #høst #søndag #helg #november