hits

desember 2017

GODT NYTTÅR

Jeg tenkte jeg bare skulle komme en kjapp tur innom for å ønske alle dere fantastiske lesere et godt nyttår. Jeg håper dere får en fantastisk nyttårsaften sammen med mennesker som betyr noe, det fortjener dere. Jeg håper og ønsker også at 2018 skal bli et fantastisk år for både meg og dere. Husk at DU kan få til AKKURAT det du vil. Du må bare tro på deg selv, okei? 

Dette er nyttårskjolen min forresten, er den ikke fin? <3 Du finner den HER

<3

MITT ÅR MÅNED FOR MÅNED / DEL 1

God nyttår alle sammen ♥ Tenk at vi snart går inn i 2018, hvor har tiden blitt av? Jeg har vanskeligheter med å innse at dette året snart er over, og at det er på tide å legge mye bak seg. Som jeg har skrevet før så skal 2018 virkelig bli mitt år. Jeg skal fortelle mer om dette senere, for nå har jeg tenkt å gå gjennom 2017 sammen med dere.

Før jeg starter vil jeg bare takke alle dere som er innom bloggen min hver eneste dag. Aller mest vil jeg takke dere som støtter meg og legger igjen fine kommentarer, men jeg vil også takke dere som misliker meg. Dere bidrar også på denne bloggen, selv om det mest sannsynlig ikke er godt men. Uansett, godt nyttår til alle dere fantastiske og ikke fantastiske ;Ppp mennesker der ute. Jeg er så evig takknemlig for dere, dere skulle bare visst ♥

JANUAR - FEBRUAR

Ikke noe annet enn PÆRRA 2017!! Herregud for en fantastisk start på året, det er virkelig ingenting som kan toppe akkurat dette. Jeg kunne gjort alt for å få lov til å gå tilbake i tid, for jeg savner Mexico, hotellet og menneskene hver eneste dag. Takk til alle dere som var med på å gjøre opplevelsen min i Mexico uforglemmelig, både deltakere og dere som jobbet sammen med oss. Ikke minst takk til Manuel, verdens beste bartender og Mexico-venn. Takk til castingen som valgte å ta med akkurat meg, jeg er så happy. 

MARS

Jeg kom hjem fra Mexico 3 Mars, og skrev mitt første blogginnlegg om min deltakelse på Paradise Hotel. Du kan lese innlegget HER. Jeg husker enda følelsen av å kunne dele noe så stort, og hvor kul reaksjon de aller fleste hadde. Det var så deilig å endelig kunne fortelle sannheten, for det var utrolig mange mennesker jeg måtte lyve til. 

13 mars var det duket for PREMIEREFEST FOR PARADISE HOTEL 2017. Herregud for en morsom kveld dette var. Ikke bare var det den morsomste festen jeg har vært på, jeg var også så forbanna pen den kvelden. Nå kommer sikkert janteloven å biter meg i rævva, men det får så være. Jeg følte meg faktisk så utrolig bra, både med sminken, håret og kjolen. LOVE IT. 

Dagen ETTER premierefesten fikk jeg Side2 kontrakt. Dette var noe jeg hadde drømt om siden jeg startet å blogge. Jeg kommer helt seriøst ikke til å glemme følelsen i det de ringte meg å spurte om jeg ønsket å samarbeide med de. Jeg fikk dessverre ikke lov til å dele nyheten før det hadde gått noen dager/uker, så derfor ble dette blogginnlegget postet senere. Dette er bare en av mange beviser på at man kan få til akkurat det man vil. 

19 Mars fikk Andrea og jeg LEILIGHET SAMMEN. Vi hadde kjent hverandre i 2 måneder, og valgte likevel å flytte sammen. Jeg husker enda når jeg fikk telefon "Leiligheten er din om du ønsker den". Jeg husker jeg løpte til jobben til Andrea, og ba hun flytte med meg. Bare en måned senere hadde vi fått en veldig fin leilighet sammen <3 Jeg angrer ikke et sekund, for Andrea er virkelig verdens beste roomie. 

30 Mars hadde jeg bursdag som vi feiret sammen i kollektivet. Det er veldig mange som spør hvorfor jeg var så lite med, og sannheten er ikke noe mer spennende enn at jeg holdt på med flytting. Jeg hadde akkurat fått min nye leilighet, og hadde derfor veldig mye å holde på med. Det var vel bare en eller to episoder jeg ikke kunne delta i? MEN det skal sies at jeg hadde veldig lite TV-tid, rett og slett for at jeg ikke var spesielt delaktig i programmet. Jeg var veldig sliten og samtidig ganske syk under innspillingen, og da derfor ikke spesielt mye. De ville nok heller fokusere på de menneskene som faktisk var delaktig i programmet vil jeg nok tro :-)

APRIL

Jeg ble invitert med på mitt første arrangement som jeg synes var såå morsomt. Gullsnutten er for YouTubere om jeg ikke tar helt feil? Morsomt var det uansett, og jeg fikk tilbringe en fin kveld sammen med en fin gjeng ♥ PS; på dette tidspunktet var Morten og jeg ganske seriøse, men ingen visste! haha.

Vi fikk oppgave i å arrangere vår egen fest under innspilling av kollektivet. Jeg vet ikke om dere husker Pærra-festen på K1? Det var faktisk overraskende mange som kom, og alle vi møtte var så utrolig hyggelige. Jeg husker jeg leste Jodel dagen etter, og der var det noen  som hadde skrevet "Sofie er såå hyggelig i virkeligheten <3 " Jeg husker hvor glad jeg ble, det var SÅ koselig å høre.

Jeg hadde begynt med vipper igjen etter Mexico, og måtte selvfølgelig skrive et innlegg om dette. Jeg tror dette var andre gangen jeg fylte på etter vi kom hjem, og jeg husker enda hvor fin jeg følte meg. Det er rart hva litt vipper kan gjøre med selvtilliten, hehe. Skal jeg kanskje begynne igjen?

VERDENS BESTE JENTER HADDE DEN ÅRLIGE TUREN TIL ÅRE <3 Altså, det finnes faktisk ikke et bedre sted å feire påska enn i Sverige. Det er så utrolig morsomt med masse fulle trøndere og svensker, samtidig som de har verdens beste afterski der. Om det er noen som ønsker å bli med i år, bare rop ut ;-) 

Celine hadde sin første operasjon der hun måtte trekke hele 5 tenner. Jeg husker enda hvor redd jeg var for at hun skulle ta narkose, man alt gikk heldigvis helt fint. Hun var så dopet resten av dagen, det var nesten litt morsomt, haha. 

Dette var første gang jeg noen sinne fikk oppleve å få skikkelig hat fra dere som ser på Paradise Hotel. Episoden der Soph røyk ut ble klippet vel dramatisk, og plutselig var Kevin, Andrea, Morten og jeg hotellets mobbere. Jeg husker enda hvor sykt kjipt det var å plutselig måtte stå i en situasjon som aldri hadde skjedd. Dette er forresten det jeg snakket om i innlegget i går, at du faktisk ikke vet hvordan de klipper situasjoner som virker helt uskyldig. Når jeg gikk ned på sync etter hendelsen der Soph kom inn på rommet og ingen sa noe, så sa hun som intervjuet meg at dette var "Paradise Hotel 2017 sitt kleineste TV-øyeblikk" mens hun lo seg ihjel. Det var et ganske kleint øyeblikk, så det er synd at de klippet det så dramatisk. Men herregud, det er et reality program man melder seg på, så litt må man faktisk tåle. Det er synd å si, men man blir vant til å bli hatet etterhvert. Og forresten, dette var starten på forholdet til Morten og meg <3 så søtt.

Morten og jeg var så hemmelighetsfulle at dere faktisk trodde at Kevin og jeg var sammen, herregud så søtt. Jeg tror nok Kevin og jeg hadde vært dream team om vi hadde valgt å gå den veien, men det hadde nok aldri skjedd. Jeg er glad for å ha Kevin som min beste venn <3 han betyr utrolig mye for meg, og han er et helt fantastisk menneske. I love you, baby. Innlegget finner du HER

MAI

Mai startet med at Instagrammen min ble hacket. Jeg fant heldigvis fort ut hvem dette var, og jeg fikk en lang mail noen timer senere der de virkelig beklagde seg. Spør du meg så var det veldig tøft gjort, og hadde de ikke gjort det hadde jeg tatt saken videre til politiet. Det er lov å gjøre feil, men da er det viktig å rydde opp i feilene sine, slik disse jentene gjorde. 

Jeg og noen andre fra Paradise ble tilbudt å være med på Stian Blipp sitt show. Det var utrolig morsomt å få lov til å være med på noe sånt, spesielt siden jeg digger Stian. Det eneste negative var at jeg var kjempesyk, men ikke kunne trekke meg på grunn av at det allerede var flere som ikke stilte opp. Jeg kunne faktisk ikke svikte gjengen, det hadde ikke vært coolt. 

På dette tidspunktet var Morten og jeg sammen, men vi valgte å ikke fortelle det helt enda. Alt var enda så nytt, så ingen av oss hadde lyst å ødelegge noe med å la hele verden få vite det. Jeg skrev derfor veldig i koder, men bekreftet det litt på en måte. Dere kan lese innlegget HER.

Rett etter at jeg skrev innlegget om Morten og meg dro vi på kjærestetur til Roma sammen. Jeg tror de aller fleste skjønte at vi var sammen, men vi bekreftet fortsatt ingenting. Vi la ut halvveis kyssebilder og jeg skrev tekster som "Jeg er forelsket" så handlet det om at jeg var forelsket i Roma, hehe ;-) Jeg var nok litt forelsket i begge to. Dette var vår aller første tur sammen, noe som er veldig morsomt å se tilbake på. TENK så mye vi har reist det siste halvåret, og flere reiser skal det bli <3

Samtidig som vi var i Roma røyk jeg ut av Paradise Hotel. Jeg husker enda hvor trist og vondt alt dette var. Andrea og jeg gikk fra å ha full kontroll til å ha ingen, noe som var helt jævlig og ganske frustrerende, haha. Episoden når jeg røyk var faktisk ganske trist, og jeg husker jeg fikk snap av Kevin at han hadde begynt å gråte av den episoden, søtnosen <3 Jeg kan love dere at jeg gråt også, det var SYKT trist, haha. Dere kan lese innlegget mitt HER

Jeg fikk så utrolig mye dritt og stygge kommentarer på dette tidspunktet, så jeg måtte rett og slett ta meg en pause fra bloggen. Det er ganske sykt, er det ikke? Ikke faen at det skal skje igjen ;-) Ingen skal få lov til å trykke meg ned på den måten igjen, aldri. 

Jeg stakk av til Barcelona sammen med min beste venninne for å få litt pause fra hverdagen. Paradise gikk skikkelig innpå meg på dette tidspunktet, så jeg måtte rett og slett komme meg bort. Dette var også en jobbreise, men jeg valgte å ta det på dette tidspunktet for å ikke være hjemme i Norge. Jeg hadde en fin tur da <3

JUNI

Juni startet ikke på en bedre måte enn at jeg mottok sikkert 50 drapstrulser for at jeg ofret Grunde for Morten. Mennesker er virkelig syke, det er noe som er helt sikkert. Tenk å leve seg SÅ mye inn i et TV-program, at du ønsker noen DØD? Jeg er helt enig med at Grunde ikke fortjente det, men jeg fortjente virkelig ikke å dø av den grunn, haha. 

Det var finalefest, og jeg kom på andre plass av Paradise Hotel <3 Wiii :-D

Vi var en gjeng fra Pærra som dro til Stavanger pååå... hahah jeg husker ikke hva det heter, og jeg gidder faktisk ikke å google heller. Justin Bieber spilte der, og jeg hadde gledet meg SÅ til å se han. Det endte med at vi ikke kunne gå ut fra glasshuset for vi fikk faktisk ikke være i fred et eneste sekund. Dere er veldig søte som hadde så lyst å ta bilder med oss, men det var ganske kjedelig at jeg ikke fikk se Justin Bieber :-(


Det var vel ikke før i Juni vi faktisk innrømte at vi var sammen, selv om alle hadde skjønt det for lenge siden. Det var derfor på tide å møte Svigers for aller første gang, noe som selvfølgelig var veldig koselig og litt skummelt <3 Tiden har virkelig flydd av gårde, har den ikke?

Jeg avsluttet Juni med sommerfest i Tønsberg. Jeg anbefaler virkelig alle til å ta seg en uke i Tønsberg om sommeren, det er så utrolig morsomt. Dere burde absolutt delta på noen av arrangementene Foynhagen arrangerer, det er ALLTID morsomt. 

UKENS SPØRSMÅL

Hvordan var ungdomsskolen for deg?
Ungdomsskolen var ganske tøff om jeg skal være helt ærlig, jeg sleit ekstremt mye med å finne ut hvem jeg var. Jeg lekte derfor veldig tøff, og kunne finne på å rote meg borti de teiteste tingene. Jeg kranglet mye med både elver og lærere, haha. Jeg var jo egentlig bare en usikker ungdom som var desperat etter bekreftelse, noe som var veldig vanskelig i seg selv. Enkelte lærere var også veldig ute etter å ta meg, og diktet blant annet opp at jeg gjemte meg rundt om kring på skolen for å ha sex med min daværende kjæreste. Det var ganske stygt og ikke minst ekstremt å beskylde en 13 år gammel jente for noe sånt. Jeg håper de har god samvittighet den dag i dag :-)

Hvilket fotballlag heier du på?
Jeg liker ikke fotball, og heier derfor ikke på noen som helst lag. Det er jo såå kjedelig, haha. Det skal sies at jeg prøver å få Morten til å begynne å spille fotball igjen, for han er veldig flink. Kanskje jeg også etterhvert blir en fotballfrue? 

Hva er ditt favoritt sminkeprodukt?
L.A girl sin concealer <3 

Hvor gammel er Celine?
Hun er 6,5 år. 

Når tenker du å flytte til Trondheim?
Det vet jeg ikke, men jeg kan si så mye som at det ikke skjer med det første. Først må jeg spare masse, slik at jeg har råd til å kjøpe meg en leilighet. 

Hva synes du om Tromsø?
Nå som jeg ikke bor der synes jeg det er en veldig fin by. 

Anbefaler du andre å melde seg på Paradise Hotel?
Både ja og nei, det er helt spørs hvor sterk du er mentalt. Det er faktisk ikke bare bare å bli kjendis over natten, der plutselig veldig mange mennesker skal ha en mening om deg. Man må også huske at det er TV, og at de selvfølgelig ønsker drama for at det skal bli spennende for dere seere. Du må derfor være forberedt på at ting du sier og gjør kan bli klippet til noe helt annet, og at du ikke har en dritt du skulle sagt. Prøver du å forsvare deg må du også takle at så og si ingen tror på deg, og at du kun gjør det for at du er flau over det som har skjedd. MEN, selv om det har vært en del negative ting rundt min deltakelse i Paradise Hotel 2017, så angrer jeg ikke et sekund. Det var helt fantastisk å være inne på hotellet med en så fin gjeng, og opplevelsen jeg fikk der vil jeg aldri glemme. Det har også gitt meg SÅ mye fint i ettertid som jeg er evig takknemlig på <3 

Hva gleder du deg til i 2018?
Bare et nytt og spennende år. 2017 har vel helt sinnsykt, og planen er å toppe dette året :-) Jeg skal absolutt ikke gi meg, jeg skal bare kjempe enda hardere. Jeg gleder meg SÅ sykt mye til alt som kommer til å skje meg. Jeg vet 2018 kommer til å bli det beste året noen sinne. 

Liker du Bodø?
Jaa, det gjør jeg. Jeg kunne nok likevel ikke bodd her da det er alt for lite, kaldt og mørkt, haha. 

Har du vært utro mot Morten?
Nei, det har jeg ikke. 

Hvor gammel er du?
Jeg har bursdag 30.03.1995, så jeg er 22 år gammel. Snart 23 faktisk :-D

Hvor gammel var du da du begynte å bruke sminke?
12 år, tror jeg. Det er alt for ungt om du spør meg. Jeg angrer på at jeg faktisk ikke brukte barndommen min på å være barn, vi skal faktisk være voksen resten av livet. Hva er det man stresser sånn med?

Største clickbaiten du har skrevet på bloggen?
Morsomt spørsmål, haha. Det husker jeg faktisk ikke, gjør noen av dere det?

Hvorfor har du en sexliste?
Det er vel ingen spesiell grunn, kanskje bare for å ha kontroll? haha. Skulle jeg nevnt de jeg hadde sex med nå, så hadde jeg garantert glemt noen . Noen av de er jo veldig mange år siden, så det er vel kanskje ikke så rart at man glemmer?

Hvorfor vil du ikke flytte til Tromsø, når du har familie der?
Skal jeg være ærlig med dere så er Tromsø den største drittbyen jeg vet om. Jeg trodde kanskje det hadde blitt bedre med årene, men jeg merker at miljøet jeg flyttet fra enda eksisterer. Det handler veldig om å være blant "de kule", og er du en av de så kan du nesten oppføre deg akkurat som du vil. Det skremmer meg faktisk at enkelte ikke har vokst fra dette enda, HVORFOR har man et behov for å være "den kule" i en alder av 22 +++? Nå i julen møtte jeg ei som har jeg hatt på Facebook i mange år, som jeg har snakket med og møtt et par ganger. Det som var merkelig denne gangen var at hun plutselig skulle hilse på meg å late som hun ikke visste hvem jeg var. Det er jo åpenbart at hun gjorde dette for at jeg skulle føle meg mindre, og at hun kanskje håpet på å jekke meg litt ned. Hvorfor kan jeg ikke forstå, for aldri har jeg oppført meg som om jeg er bedre enn noen andre. Jeg vet ikke, miljøet der er bare helt merkelig. TAKK GUD for at jeg har de vennene jeg har i Tromsø, de gjør byen så mye bedre <3

Hvordan er det å være så kjent?
Jeg har aldri sett på meg selv som kjendis, det virker bare fjernt og litt rart. Jeg har enda de vennene jeg hadde før Paradise, og er fortsatt den samme jenten jeg alltid har vært. Største forskjellen er bloggen, Morten, ny samboer og at noen kommer bort for bilde. Det er veldig koselig da <3

Hvordan har du det?
Takk som spør! Jeg har det HELT fantastisk nå, faen som jeg elsker livet <3 Beklager den kleine banningen min, men dere aner ikke hvor bra jeg faktisk har det. Jeg er bare så lykkelig.

Hvorfor går det rykter om at du hadde sex med en fyr nå i julen? 
Dette er en annen grunn til at jeg ikke liker Tromsø, det er så mye rykter. Jeg fikk selv høre dette ryktet dagen etter det liksom skulle skjedd, og fikk fort tatt tak i det. Hvem som har startet det og hvem som har sagt noe har jeg ingen anelse om. Det eneste jeg vet at jeg synes synd på mennesker som dedikerer så mye tid og energi på å ødelegge for andre. Hadde jeg hatt sex med noen andre så hadde jeg ikke vært sammen med Morten nå. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å svare på dette da jeg ikke ønsker å gi det noe oppmerksomhet, men jeg føler nesten jeg må når SÅ mange tror det. Absolutt ikke greit. 

Dette fikk jeg tilsendt av en venninne dagen etter det liksom skulle skjedd. Ting sprer seg fort, eller hva? haha

Så sendte jeg det videre til en av mine venninner som jeg var med hele kvelden, og dere ser jo reaksjonen hennes :-) mennesker as.

 

DET VERSTE SOM KUNNE SKJE


Til og med leppa er hoven.. haaha

Hele julen har jeg gått rundt å følt meg litt småsyk, men aldri blitt ordentlig syk. Veldig rart i og med at jeg har kledd meg som om jeg skulle vært på sydenferie og har vært ute å festet x-antall ganger. I går begynte jeg å føle meg skikkelig dårlig, og sa til Morten at jeg hadde "feber følelse" i hele kroppen. Dere vet når hele kroppen kjennes vond og sår, og man plutselig begynner å fryse uten grunn? Den følelsen hadde jeg rett før vi la oss i går. I dag våknet jeg klokken 11.30, og jeg kunne kjenne på hele kroppen at det var et eller annet som var rart. Jeg tenkte derfor at jeg bare var sliten, i og med at jeg har sovet ekstremt lite de siste dagene. Jeg prøvde derfor å sove igjen, og våknet ikke før 14.00!! Jeg har altså bare vært våken i en time, haha. 

Nå som jeg har våknet litt til kjenner helt klart at jeg ikke er frisk, hvor uheldig er det mulig å være? Dette er faktisk det verste som kunne skje akkurat nå. Jeg får bare krysse fingre og tær å håpe at jeg er bedre til i morgen, for på fest skal jeg uansett. Det skjer ikke at jeg ligger inne mens alle andre er ute å koser seg. 

I og med at jeg hadde både poser under øynene og skittent hår på de forrige bildene prøvde jeg meg på et speilbilde for å føle meg litt bedre, og det hjalp. Har jeg en dag der jeg føler meg dårlig pleier jeg alltid å ta bilder av noe jeg er fornøyd med. Den siste tiden har jeg virkelig begynt å like kroppen min, og det er så sykt deilig. Jeg har slitt med både det ene og det andre, og det å endelig kunne være fornøyd føles så sinnsykt bra. 

JEG OVERRASKER MORTEN

Siden mange av dere ønsket at jeg skulle lage en vlogg sist jeg overrasket Morten, bestemte jeg meg for å gjøre det denne gangen. Jeg skal være så ærlig å si at jeg synes det er kjempeflaut å filme alene på offentlige steder, så jeg gruet meg skikkelig til å lage denne videobloggen, haha. Jeg er likevel glad jeg gjorde det, for reaksjonen til Morten var morsom og veldig rar. 


Trykk på bildet for å komme til videoen <3

Vil du være den første til å se videoene mine? Følg Youtube kanalen min HER og Morten sin HER

SPØRSMÅLSRUNDE // FORHOLDET VÅRT

Jeg kan faktisk ikke huske sist Morten og jeg hadde en spørsmålsrunde, det må vel kanskje ha vært når PH enda gikk på skjermen? Det er vel ingen hemmelighet at vi holdt tilbake MYE informasjon på den tiden, og i tillegg så har jo også livet og forholdet vårt endret seg ganske mye siden sist. Det har vært veldig lite om Morten og forholdet vårt på denne bloggen, og grunnen er at vi ønsket et mer privat forhold. Det var ganske tungt å være så offentlig som vi var, rett og slett for at det er alt for mange mennesker der ute som ønsker å ødelegge. 

MEN jeg vet at mange av dere gjerne vil vite litt mer om oss. Hvordan det går, hvordan ting har vært og hvordan livet er akkurat nå. Vi skal prøve å svare på så mange spørsmål som overhodet mulig, og vi skal ta med private spørsmål også. Dere har derfor mulighet til å spørre om AKKURAT det dere vil nå ♥


Husker dere? Vårt første kyssebilde <3

KROPPEN VIL ENDRE SEG

"Ut i fra de gamle bildene dine så har du gått ned mye i vekt, nå er du jo tynn! hva har du gjort?"

"Hvor mye veier du?", "Hvor ofte trener du?", "hvor mye spiser du?" og "hva spiser du?"

"Du er så trent, hvordan klarer du det?"

"Ikke for å være frekk, men du er litt chubby". "æsj, du er feit", "bare et lite tips, du burde få hjelp med kostholdsplan slik at du kan få en finere kropp", "haha du har flat rumpe"

Kjære gutter og jenter der ute, hva jeg spiser og hvor mye jeg veier er irrelevant for deg. Kroppen din skal endre seg gjennom hele livet, akkurat som min har endret seg. Disse bildene er bare et lite eksempel hvor mye en kropp faktisk kan forandre seg i løpet av noen år. Jeg har veid mer og jeg har veid mindre. Jeg har spist mye og jeg har spist lite. Jeg har trent masse og jeg har trent lite. Du må finne ut hva som funker for DEG, og ikke for meg. Aldri før har jeg fått så mye negative kommentarer om egen kropp, men aldri før har jeg elsket kroppen min så mye. 

Hvorfor? For jeg har godtatt at det alltid vil være noen der ute som vil være tynnere, penere, og har større rumpe enn meg. Jeg har sluttet å sammenligne meg selv med andre, og jeg har sluttet å gi andre skyld for at jeg ikke føler meg bra med meg selv.

husk å legge meg til på Snapchat;sofieeec om du ønsker å følge mer med på hverdagen min <3

JEG DRO IKKE TIL TRONDHEIM

Som dere kanskje forstår har jeg ikke vært helt ærlig med dere, for planen var aldri å feire nyttårsaften i Trondheim. Eller.. det var planen helt til jeg fant EN kjempebillig flybillett til Bodø. Jeg bestemte meg derfor for å overraske Morten, og kunne derfor ikke fortelle noe til dere heller. Jeg vet at han ikke leser bloggen min, men hadde jeg skrevet at jeg skulle til Bodø så hadde han fått vite det på en eller annen måte. Det er litt morsomt at det var såå mange som mente at jeg var en forferdelig kjæreste, hehe :-) Selvfølgelig ville jeg feire med Morten, men jeg hadde ikke betalt 2500kr for å komme meg hit, enkelt og greit. 

Det var helt skyfritt hele veien fra Tromsø til Bodø, see såå vakkert!

Denne boken begynner vel å bli kjent for dere? Du finner boken HER

Siden jeg har lovet dere å bli flinkere med Youtube har jeg vlogget i hele dag, og skal begynne å redigere den allerede i dag. Morten visste faktisk ingenting, så reaksjonen hans var veldig morsom. Nå skal jeg snart komme meg på trening før vi skal kose oss med taco i kveld. Vi snakkes senere ♥

 

DERFOR VAR JEG UTRO

I og med at det alltid tikker inn så hyggelig kommentarer på denne bloggen, fant jeg like gjerne ut at det passet seg med et innlegg om utroskap. Jeg har vært åpen mot dere før der jeg fortalte at jeg var utro for mange år siden, mot en som var utro mot meg. Vi kan vel kalle det for den barnslige måten å takle sorgen på. Jeg trodde der og da at det ville hjelpe å være utro tilbake slik at han skulle få kjenne på de følelsene jeg satt med. Det hjalp selvfølgelig ikke, og alt i alt følte jeg meg bare som en dritt. Det skal sies at jeg var ganske ung på dette tidspunktet, og hadde nok håndtert en slik situasjon annerledes i dag. Enten gjør du det slutt, eller så tilgir du kjæresten din. MEN det er viktig å huske på at om du velger å tilgi, må også livet gå videre. Det nytter ikke å tilgi et annet menneske om man skal bruke dette mot den senere i forholdet, for da har du innerst inne aldri tilgitt h*n.  

Jeg ble etterhvert eldre å havnet i et forhold jeg egentlig ikke ønsket å være i (vært heldig med kjærligheten ;PP). Han var utrolig snill og god mot meg, men vi to passet dessverre ikke sammen. Han likte nok også meg bedre enn hva jeg likte han. Jeg prøvde å ende forholdet gjentatte ganger, men på grunn av reaksjonen hans klarte jeg aldri å ta steget. Det å være med et annet menneske på grunn av dårlig samvittighet er faktisk noe av det slemmeste jeg har gjort, og er du en av de som er i et sånt forhold nå så anbefaler jeg deg å gjøre det slutt. Tenk om du virkelig var forelsket i en gutt eller en jente, så hadde det vist seg at personen kun var sammen med deg for at han synes synd på deg. Jeg tror nok det sårer mer enn å faktisk bare være ærlig. Jeg snakker av erfaring. 

MEN hva skjedde egentlig med meg som var sammen med en gutt jeg ikke hadde følelser for? I mine øyne ble han en god venn, og ting man gjør som kjærester faller ikke naturlig inn å gjøre med venner. Jeg søkte derfor kontakt hos andre gutter, og jeg gikk så langt at jeg ofte satt å tekstet med gutter som kunne gi meg den oppmerksomheten jeg selv følte jeg trengte. Det er mye omdiskutert hva som faktisk er utroskap og ikke, men spør du meg så er det å flørte med andre mennesker over en lengre tidsperiode også utroskap. Det er noe annet å motta komplimenter og kanskje selv gi noen på byen, men når du fortsetter med dette flere dager senere så er det faktisk ikke OK.

Det endte etterhvert med at jeg kysset en annen, og plutselig hadde jeg blitt en person jeg hadde bestemt meg for å absolutt ikke bli. Jeg var nå sammen med en jeg egentlig ikke ville være sammen med på grunn av dårlig samvittighet, og i tillegg hadde gått så langt at jeg hadde kysset en annen. Det var jo åpenbart at jeg ikke var forelsket, og det var derfor "lett" for meg å søke oppmerksomhet hos andre gutter. Tenk hvor mye jeg kunne spart både han og meg for, om jeg bare hadde gjort det slutt. Jeg har i alle fall lært av denne hendelsen, og skulle jeg noen gang føle det likt i fremtiden så vet jeg at det eneste riktige å gjøre faktisk er å gjøre det slutt på en OK måte. 

ET SINNSYKT BRA TILBUD

annonse

Altså, jeg dør over hvor utrolig mye fint de har på Nelly for øyeblikket. Det er så utrolig mye jeg har lyst på, men jeg prøver på det sterkeste å begrense meg i og med at jeg skal til både Bali og Los Angeles de neste månedene. Likevel måtte jeg unne meg NOE i og med at det er salg, hehe. Det ble kanskje litt mer en noe, og jeg tør faktisk ikke å skive hvor mye jeg har shoppet for. Mamma kommer til å bli så oppgitt. MEN jeg ville uansett anbefale dere, for Nelly har seriøst utrolig mange gode tilbud som dere virkelig burde benytte dere av. Det er opptil 60% på MASSE varer, noe som er et sykt bra tilbud om du spør meg. Klokken jeg viser dere under her er på 50%, så her kan du virkelig spare mye. Gjett om jeg gleder meg til å få den hjem slik at jeg kan ta den i bruk ♥ 

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET ♥ 

Dette er min handlekurv.


SOLBRILLER 1. HER / KLOKKE 2. HER / VESKE 3. HER


Bukse 1. HER / Brynspenn 2. HER / Genser. 3 HER


Kjole 1. HER / Kjole 2. HER / Kjole 3. HER

Så et veldig godt tips til dere som ikke liker å gå på kondomeriet (inkludert meg selv), Nelly selger utrolig mye du kan kose deg med nå i romjulen og over nyttår ;-) bare se her


Vibrerende egg 1. HER / Vibrator 2. HER / Fingervibrator 3. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET ♥ 

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN / NEW YORK

Dette har jeg vist dere før, men det er faktisk SÅ morsomt. Noen hadde virkelig angst for at vesken skulle bli stjålet. 

Nakkesleng?

HAHA

Pretty women <3

Morten sitt bidrag :-) HAHA

Dette må faktisk være noe av det styggeste jeg har sett av meg selv, KRISE

HAHA

Her ligner jeg på Noldus fra Harry Potter :-)

HVOR SKAL JEG KJØPE LEILIGHET?

Jeg var først veldig usikker på om jeg skulle dele innlegget om mine tanker rundt kjøp av leilighet med dere, men så kom jeg på at dette faktisk er mitt liv og mine valg. Vi alle vet at jeg har vært ekstremt usikker med hvor jeg ønsker å bosette meg da jeg seriøst har røtter over hele Norge. Alt i alt så er det bare positivt, men det har sine negative sider det også. De aller fleste har familien sin på et sted, flytter for å studere for å så etterhvert flytte hjem igjen. Jeg har familie flere steder i Norge, også har jeg den familien jeg har skapt selv. Det er OK at man er født med en familie, men man kan også skape sin egen. Det er ikke alltid slik at du hører hjemme der du er født, men rett og slett der du har de menneskene som virkelig betyr noe for deg.

Mine er i Trondheim, og det er derfor en selvfølge at det er der jeg skal kjøpe min første leilighet og skape et hjem sammen med mennesker jeg virkelig trenger rundt meg. Jeg vet mange kommer til å klikke nå, på grunn av at det er synd på Morten, men deres mening på akkurat dette betyr lite.


Dette er gamle bloggbilder fra Trondheim <3 

Selv om jeg er i et forhold så må man likevel gjøre det som er best for en selv, for å klare å være lykkelig. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke har hatt det SÅ bra i Oslo, og følt meg mye ensom. Selvfølgelig kunne jeg ha holdt ut, men hvorfor skal jeg gjøre det når jeg har alle muligheter til å kunne flytte? Hvorfor skal jeg være halvveis lykkelig når jeg kan være helt lykkelig? Morten har alle vennene sine i Oslo, mens jeg har et fåtall. Jeg lengter veldig etter å komme hjem, og føler ofte på hjemlengsel, for det er faktisk ganske kjipt å føle seg så alene som det jeg gjør til tider.

Jeg har verdens beste jobb, og kan derfor reise nesten så mye jeg vil. Morten har det også ganske fritt, så vi kommer ikke til å ha noen problemer med å besøke hverandre. Det er folk som har avstandsforhold fra Norge til Australia, dette er snakk om 45 minutter med fly, 7 timer i bil og 9 timer på tog. Morten og jeg er enda så ung, så vi trenger ikke å ta hensyn til hvor vi skal bo sammen enda. Vi har ikke barn som vi må ta hensyn til, og kan derfor bo litt hvor vi vil. Det kommer en dag der slike ting vil spille en rolle, og da får vi bli enige om hvor vi ønsker at barna våre skal vokse opp. Men akkurat nå er det ikke et problem, og jeg håper at dere kan akseptere valget mitt uten å dømme meg. 

Enda flere bloggbilder fra Trondheim <3 ting har virkelig forandret seg, har de ikke?

the home is where the heart is ♥

HVORDAN OVERLEVER DERE?

Først må jeg starte dette innlegget med å si at jeg virkelig er imponert over alle dere som bor i Tromsø og Nord-Norge generelt. Jeg synes dere burde få en stor klapp på skulderen og fradrag i skatten for å bo på et sted som dette. Misforstå meg rett, for Nord-Norge er vakkert, MEN HVORDAN  H*LVETE overlever dere mørketiden? Jeg har vært døgnvill siden jeg kom hit, og det er såå frustrerende. Jeg klarer ikke å sove før klokken er nærmere 5-6 på morgenen, og våkner ikke før klokken 12-14.00. Alle som kjenner meg vet hvor krise dette egentlig er for meg, men kroppen trenger jo søvn. Nei vet du hva, all ære til alle dere som overlever denne mørketiden, for det gjør ikke jeg. 

I dag er planen å dra ut en tur (som sikkert resten av Norge skal). Jeg kjenner jeg gleder meg veldig, for jeg regner med at jeg kommer til å møte mange mennesker jeg ikke har sett på lenge. Det er alltid det som er så koselig med å reise hjem i julen og på sommeren, for da får man møtt alle de menneskene man kun møter 2 ganger i året, haha ♥ Jeg har forresten endelig klart å bestemme meg hvor jeg skal være på nyttår, og det blir i TRONDHEIM. Som sagt så var jeg veldig usikker på om jeg skulle bruke så mye penger på å dra til Bodø, noe som ble helt uaktuelt. Så var jeg usikker på om jeg skulle til Oslo, noe som også ble helt uaktuelt. Jeg har lyst å feire nyttår med mine beste venner, og det er sånn det ble i år ♥ (ANDREA BLI MED!)

Jeg må beklage om det er mye skrivefeil i dette innlegget, men jeg ser absolutt ingenting. Klokken er nå 03.47, og jeg har prøvd å sove i 3 timer nå. Jeg fant til slutt ut at det ikke var noe vits, og at det faktisk er bedre å få unnagjort litt jobb. Jeg fjerner alltid lisene mine når jeg legger meg, så dere kan tro det er utfordrende for en med -3,75!! i syn å skrive dette innlegget, haha. 


Dette bildet tok Charlotte og jeg for noen dager siden som dere kanskje husker. Charlotte har jeg vært venn med siden 8 ende klasse, og vi var seriøst de verste drittungene i verden. Vi var skikkelig knoll og tott som fant på så mye dritt, haha. Jeg kom over noen gamle bilder av oss som jeg tenkte å vise dere, HAHA. 

Vi har faktisk forandret oss så utrolig mye, SE HVORDAN VI SÅ UT. Det siste bildet her er fra vår første fest sammen, og jeg tror (dessverre) ikke vi var mer enn 14 år gammel. En ting er sikkert, jeg hadde fått en gutt som var over 18 år til å kjøpe den cideren der til meg :-) Sykt kult den gang da, men gutter som holder på sånn er faktisk bare latterlig kleint. Få dere noe på deres egen alder ;-*

KJØPE LEILIGHET I EN ANNEN BY

Som jeg allerede har fortalt dere så har jeg to nyttårsforsetter i år, og det ene er å spare nok penger slik at jeg får kjøpt meg en bolig. Jeg har allerede en del på BSU, men jeg er veldig usikker på om jeg får kjøpt leilighet på grunn av min jobb som banken vil se på som en usikker og varierende inntekt. Jeg tenker likevel å ta et møte med banken i nærmeste fremtid, slik at jeg kan høre hva som må til. 

Jeg er i alle fall veldig klar for å kjøpe, og jeg har allerede begynt å se på leiligheter. Det har vært mye frem og tilbake på hvor jeg skal bo den dagen jeg kjøper, men jeg føler endelig at jeg har funnet ut hvor jeg faktisk ønsker å bosette meg. Jeg kjenner på hele meg at dette er det riktige valget å ta, så får vi bare vente å se om jeg får meg en leilighet nærmere sommeren. Klarer du å gjette hvor jeg vil bosette meg?

I og med at jeg virkelig ønsker å kjøpe meg bolig nå, har jeg bestemt meg for å kutte ut all reisingen. Jeg skal derfor IKKE reise før jeg har fått meg min egen leilighet, utenom turen til Bali og Los Angeles som allerede er bestilt. For en som elsker å reise kan dette bli veldig krevende, men jeg har virkelig bestemt meg for å klare det. Jeg vet det vil bli verdt det når jeg faktisk har min egen leilighet, WIII <3

SÅ VAKKERT, MEN SAMTIDIG SÅ VONDT

Se hva jeg fikk se og oppleve i går, er det ikke fint? Det er morsomt og litt rart å tenke på hvor mange som reiser milevis for å se Nordlyset, så har dere meg som nesten ikke bryr meg om det. Jeg har vært vant til å se dette i så mange år, så jeg har egentlig ikke sett hvor fint det egentlig er. For bare noen år siden hatet jeg å komme hjem til Tromsø. Jeg taklet ikke miljøet og presset her spesielt bra, som jeg har fortalt dere om før. Det var et tidspunkt jeg hatet alt med Tromsø, og dette var rett og slett den verste plassen på jord. Det var ingenting fint med dette stedet, og menneskene sugde. For å ikke glemme den hendelsen da jeg fikk kjeft for at jeg hadde dårlig syn. Hun påsto at jeg hadde stirret stygt på henne, og det hjalp ikke å fortelle at det var synet mitt som var dårlig. Jeg husker enda hvor ubehagelig det var når hun kjeftet på meg foran alle.

Miljøet i Tromsø var tøft som ungdom, selv om jeg var med på å skape det ekstreme presset. Jeg er glad jeg flyttet, for det tok meg i riktig retning. Tenk hvor annerledes livet mitt ville vært om jeg fortsatt hadde bodd her, jeg ville nok mest sannsynlig hatt BARN! haha. Nå som jeg ikke lengre bor her, og har funnet de vennene som er verdt å ta vare på, ser jeg hvor vakkert Tromsø egentlig er. Det er for det første en helt syk natur her, og bare det å kunne oppleve ting som Nordlys. Fyfaen så vakkert Nordlys er.

Det er på tide å legge vekk vonde minner, press og slemme mennesker. La oss heller fokusere på opplevelser som dette. 

 

MIN JULAFTEN

haha jeg lo godt av dette bildet!

I år har jeg kun fått meldinger "beklager for julegaven din, men jeg klarte ikke å finne noe til deg". Jeg har seriøst ikke hatt et eneste ønske i år, utenom Fitbit som jeg fikk :-D Jeg føler det er så unødvendig å ønske seg ting bare for å gjøre det, og har derfor ikke ønsket meg noen gaver i år. Det som er litt morsomt er at det bare blir mindre og mindre for hvert år som går, haha! Det var heller ingen julegave fra Morten under treet, rett og slett for at vi ikke kjøpte til hverandre. Vi begge ble enige om at vi har gitt New York til hverandre, og når vi i tillegg skal til Bali i januar så var valget lett. Vi får masse minner sammen, og det er det som betyr noe :-) Vi kjøpte hverandre en parfyme på taxfreen da om det telles, hehe. 

Jeg fikk forresten en utrolig fin gave av bestevenninnen min, og det er boksen dere ser over her. Hun hadde sikkert skrevet 100 lapper med positive ting om meg, noe som selvfølgelig fikk meg til å begynne å gråte.. Dette er en boks jeg skal ta frem hver gang jeg er lei meg, en såå fin tanke ♥ Julen er heller ikke helt over for meg, for jeg har enda masse gaver å åpne når jeg kommer til Oslo, wii. 

Celine sin outfit! Såå søt <3

Hahaha jeg ler enda av dette håret. Er det noen som klarer å se hva henne har gjort? 

EN ANNERLEDES JULAFTEN


I dette huset bodde jeg!! Rettere sagt "blåhuset"

God ettermiddag fra Kraksletta ♥ Dere tenker helt sikkert "hææ, hva er Kraksletta?". Det er et lite sted utenfor Tromsø, der jeg har bodd store deler av barndommen min. For dere som ikke vet det så har jeg bodd på en gård, rettere sagt besteforeldrene min sin gård. Jeg hadde min "egen" hest i en alder av 6 år, så dere kan tro jeg har hatt litt ansvar gjennom tidene. Jeg ble dessverre litt for opptatt av gutter, sminke og andre ting i ungdomsårene, så besteforeldrene mine solgte derfor hesten min. Noe som absolutt var til det beste, da jeg rett og slett ikke brukte nok tid på henne. Dette hadde dere kanskje ikke sett for dere? Er det noen der ute som faktisk kan se for dere at jeg har bodd på en gård? hehe


Dagens look! Jeg skal vise dere alt imorgen <3 haha, på dette bildet så jeg litt psyko ut. 

Nok om min livshistorie, haha. Jeg skal være her til imorgen, i og med at vi skal feire jul sammen med besteforeldrene mine. Jeg kan ikke huske sist vi feiret jul sammen med de, det begynner virkelig å bli en god stund siden. Jeg gleder meg veldig til en koselig kveld, og jeg håper alle mine kjære lesere får en fantastisk fin jul. Klem til dere alle ♥

LEGG BORT RIBBA, OG FÅ DEG EN ORGASME

Som dere vet har jeg teamet "let's talk about sex" hver eneste uke. Egentlig er dette noe jeg har hver fredag, men denne uken bestemte jeg meg for å utsette dette til en helt spesiell dag. Det er julaften i dag, og jeg har derfor en liten oppfordring til alle mødre der ute som har tenkt å bruke halve dagen til middag, rydding og stress.

I de aller fleste familier jeg kjenner så er det som oftest mor vi ser på kjøkkenet. Det er hun som steker ribba eller tilbereder pinnekjøttet. Det er hun som vasker og rydder alt klart til gjestene kommer. Vær så snill å ikke kom med at " mannfolka gjør like mye". Selvfølgelig bidrar mannfolkene, og i noen tilfeller er det helt motsatt. MEN det er dessverre alt for ofte mødrene blir satt på kjøkkenet på julaften for å tilberede alt til kveldens festligheter, og det er akkurat derfor jeg synes alle mødre der ute skal ta seg litt fri i dag, og gjøre julaften litt bedre i år enn hva det kanskje har vært de andre årene. 

♥ Sov til du våkner, det fortjener du. Be om hjelp, slik at det ikke trenger å bli stress etterpå.

♥ Ta deg en varm dusj, barber leggene og avslutt med en god bodyscrub

♥ Når du først er i dusjen synes jeg kanskje du skal ta et av rådene til Andrea, der du rett og slett skal unne deg en orgasme i dusjen. I følge henne er dusjstrålen helt fantastisk til bruk, og det er vel ikke en bedre måte å starte julaften på? Da kan jeg nesten garantere godt humør resten av dagen, og det er jo vinn vinn ;-)

♥ Har du ikke en velfungerende dusjstråle ville jeg prøvd noe annet, du har helt sikkert noe som kan hjelpe deg i nattbordskuffen. 

♥ SETT DEG NED! Slapp av, det er julaften. Det er ikke bare vi som skal kose oss, men DU også. 

♥ Finn frem den fineste kjolen du har, smink deg litt ekstra, smør inn leggene med body lotion, it's your time to shine <3

♥ HELT TIL SLUTT, NYT JULAFTEN!! Jeg føler alt for mange stresser seg gjennom denne dagen. Hvorfor? Det skal være en fin dag, der du skal kose deg med dine aller nærmeste. Er du en person som stresser mye, utnytt deg av tips nummer tre. Det vil mest sannsynlig få deg til å slappe av :-D

GOD JUL ALLE SAMMEN ♥

UKENS SPØRSMÅL / JOBB, ABORT OG UTØYA

Hva er det beste med Celine?
Det beste med Celine er helt klart personligheten. Jeg har aldri møtt en hund som er så unik, spesiell og morsom på samme tid. Celine er seriøst helt fantastisk, herregud som jeg elsker den hunden. 

Hvilken jobb vil du ha utenom bloggen?
Godt spørsmål! Enten politi eller modell. Veldig kontrast, men jeg trenger en jobb med en variert hverdag. Jeg hadde aldri klart å dratt på jobb hver eneste dag der jeg skulle gjort nøyaktig det samme, det ville gjort meg skikkelig ulykkelig.. 

Hva liker du best med jobben din?
At jeg nesten kan ta med meg jobben min hvor som helst. Friheten jeg nå har setter jeg ekstremt pris på, og jeg er så takknemlig for alle dere som støtter meg og trykker dere inn på bloggen min. Jeg skulle gjerne gitt dere alle sammen en klem, TUSEN TAKK <3 

Har du et godt forhold til Henote?
Jeg har ikke kontakt med Henote, som veldig mange andre fra PH. Vi har kommet tilbake til hverdagen nå, og funnet de man kanskje passer best med personlighetsmessig. Så jeg har rett og slett ikke noe forhold til henne, jeg kan faktisk ikke huske sist jeg snakket med henne. 

Hva ønsker du deg til jul?
Absolutt ingenting. Jeg har på en måte alt jeg trenger, og føler derfor det er unødvendig å ønske seg noe bare for å gjøre det. Jeg har hatt et ønske dette året, og det er en Fitbit. Det er ikke gavene som betyr noe for meg, men rett og slett det å kunne være sammen med venner og familie. Jeg anbefaler forresten alle til å sende melding til Kirkens Bymisjon for å bidra med en middag til noen som trenger det. Du sender melding til "Send kodeord MIDDAG til 2490(40 kroner)"

Hvilken sexstilling liker du best?
Det er greit at jeg er veldig åpen på bloggen, men dette synes jeg kanskje er litt rart å svare på? Det varierer jo veldig, og er nok noe jeg vil holde privat :-) Hvilken sexstilling jeg liker best vil ikke hjelpe noen der ute, for det er jo rett og slett bare smak og behag. 

Hva er det beste med julen?
Det beste med julen er å være sammen med familien min, og det at jeg kan spise så mye godteri som jeg bare ønsker <3 hehe.

Ville du tatt abort om du hadde fått barn nå?
Skulle jeg svart uten å vite noe så ville jeg sagt ja. Hvorfor? For jeg føler meg absolutt ikke klar for å ha barn, og det er ikke noe jeg ønsker meg nå. MEN så er det viktig å huske på at man faktisk ikke vet før man står i den situasjonen selv. En ting er sikkert, Morten og jeg måtte blitt enige. Jeg hadde ikke gjort noe han ikke hadde ønsket at jeg skulle gjøre, da vi er to om det. 


Det første bildet vi tok sammen <3 så koselig

Hvor lenge har du og Morten vært sammen? 
Vi har vært sammen i 8 måneder, shit så fort tiden har gått. 

Hvor lenge blir du i Tromsø?
Jeg blir i Tromsø til den 28 :-)

Hvorfor meldte du deg på PH?
Helt ærlig så trengte jeg noe helt nytt. Jeg var på et sted i livet der jeg følte meg ganske lost, og ikke visste helt hva jeg ville med livet. Jeg trengte derfor en helt ny opplevelse, også ville jeg leve av sosiale medier. Jeg fikk begge delene, så jeg kan absolutt si at jeg er fornøyd og ikke minst takknemlig. Jeg har fått SÅ mye bra av å være med på PH. 

Hadde du takket ja til farmen kjendis?
Ja, det hadde jeg. Så lenge jeg hadde fått blogget, hehe :-)

Hvor høy er du?
172 cm.

Hva synes du om Stinablogg?
Jeg leste Stina sin blogg i ganske mange år, helt til jeg falt litt av. Vi begge blogger jo under Side2, så jeg har møtt henne et par ganger. Alt jeg kan si om Stina er at hun er fantastisk hyggelig, og at jeg digger hun som person. En veldig veldig fin jente!

Kunne du blitt sammen med en jente om du hadde vært singel?
Nei, det kunne jeg nok ikke. Jeg har aldri følt meg tiltrukket av en jente før, så det ville blitt veldig rart om jeg plutselig skulle blitt forelsket. Men herregud, man vet jo aldri ;-)

Hva synes du om at de lager film om Utøya?
Vet dere hva? Jeg har ikke satt meg noe inn i det. Jeg prøver å ta Utøya og livet rundt det på avstand, rett og slett for at jeg er klar for et nytt og bedre liv. Det påvirker ikke meg på noen som helst måte at de lager en film om det, og jeg har helt ærlig litt vanskeligheter med å forstå hvorfor noen reagerer. Jeg skjønner at dette er et sårt tema for veldig mange, men jeg tror vi må godta at dette faktisk er historie. Det er 6,5 år siden Utøya skjedde, og jeg synes det er på tide at vi godtar at historien blir fortalt videre. Det er jo viktig for våre etterkommere å vite hva som skjedde den dagen. 


Dette bildet ble tatt dagen før 22.07.2011 <3 Jeg har så mange fine minner jeg alltid vil huske. ♥Sondre♥

Hvordan har du det?
Takk som spør! Hadde du spurt for en uke siden ville jeg sagt "jeg har det ikke så bra", men nå har jeg det HELT fantastisk. Etter at jeg begynte å lese boken jeg har vist dere på Snapchat (sofieeec) så har livet mitt virkelig endret seg. Mange vil sikkert tro at jeg overdriver nå, men bøker er faktisk sykt undervurdert. Det er morsomt at jeg har prøvd så mange ganger å gå til psykolog uten å få den hjelpen jeg trenger, så kommer jeg over en random bok på flyplassen som plutselig endrer ALT. Jeg tror helt ærlig det var meningen at jeg skulle finne denne boken, for jeg trengte den virkelig. Alt jeg kan si nå er at jeg GLEDER meg til fremtiden :-)

Hva synes du om at Isabelle bruker "sex med Morten" for å lure folk inn på bloggen? 
Det var nok et spørsmål hun fikk stilt, og valgte å svare på dette på lik linje med andre spørsmål. Selvfølgelig drar det nok inn klikk, men det er jo akkurat det vi bloggere er ute etter. Vi vil jo ha klikk på bloggen vår, ellers hadde dette jo ikke vært vits? :-)

Hvilken gutter fra PH synes du er kjekkest? 
Morten (dette kom vel som et sjokk eller hva? xD), Kevin og Aleks var helt klart de kjekkeste i årets sesong. 

Har du hatt sex med noen andre enn Morten fra PH? Siden det var en tid dere ikke hadde kontakt?
Det stemmer at det var en stund vi ikke hadde kontakt, der begge var helt hundre prosent single, men jeg hadde ikke sex med noen fra PH. Det er ingen av de jeg kunne tenkt meg å hatt sex med, det hadde jo bare blitt kjemperart, haha.

Kan du vise oss det bildet du misliker MEST av deg?


DETTE, omg!!! Jeg er så blek oog jaa.. nei uff, jeg hater dette bildet. 

"JEG ER GRAVID"

I går hadde jeg en litt morsom, men ikke planlagt prank på Morten. Jeg skulle skrive egentlig skrive "jeg er glad", men den rettet seg til gravid. I det jeg holdt på å rette skrivefeilen min kom jeg på at mange av dere har ønsket at jeg skal pranke Morten med at jeg er gravid, for å se reaksjonen hans. Jeg tenkte derfor at jeg skulle se hva han svarte før jeg sa at jeg tullet med han, reaksjonen hans var faktisk veldig morsom. Stakkars gutten hadde jo drukket alkohol i tillegg, haha. 

Hahaha, jeg ler meg ihjel! Morten prøvde å ringe meg, men jeg turte først ikke å ta den da jeg er elendig på å lyve. Jeg mannet meg til slutt opp for å ringe han, og jeg kunne høre panikken i andre enden. Morten spurte meg om jeg var seriøs, og jeg sa ja. Reaksjonen hans var "oi" HAHA. Jeg hadde ikke hjerte til å tulle med han mer, og sa derfor at jeg tullet etter dette. Jeg kan love dere at det var en lettet Morten på andre siden av røret. Jeg tror nok ingen av oss er helt klare for å bli foreldre enda, så jeg får banke i bordet etter at jeg har skrevet dette innlegget. NÅ skal jeg komme meg på trening, vi snakkes ♥

ET PAR HEMMELIGHETER


Jeg gikk tilbake i arkivet mitt "desember 2016", og da dukket dette bildet opp. Et år siden dere, tiden har gått fort! Jeg forstår ikke helt greia med sports-BH og caps da :-)

♥ Jeg knuste speilet til Andrea uten å si noe til henne. Jeg venter enda på at hun skal oppdage det, haha! Jeg skal nå finne ut om hun leser bloggen min eller ikke ved å skrive det her ;-) 

♥ Jeg har hatt et ganske dårlig dag i dag, men jeg tror ingen har merket det. Jeg er ganske god på å skjule slike ting, da jeg ikke har lyst å spre negativiteten min. Negative mennesker er seriøst det VERSTE jeg vet. Som dere kanskje så på Snacphat (sofieeec), så klarte jeg å tryne foran masse mennesker og knuse telefonen min. Jeg fikk kun igjen 45.000 av 50.000kr på grunn av kursen, så jeg tapte hele 5000kr bare der. Jeg fant også ut at veskene mine var mye billigere i Norge. Ja, jeg kan ikke skrive mer om dette for jeg blir bare provosert, haha. Jeg klarte også å ødelegge den nye vesken min i det jeg falt på isen, den fikk masse riper på seg :-)

♥ Jeg tror veldig på skjebnen, og at alt som skjer i livet ditt skjer for en grunn. Jeg tror det allerede er bestemt når og hvordan jeg skal dø, og jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å dø av å bli kvalt. Jeg har hatt masse drømmer av at jeg blir kvalt av sukkertøy, og tør derfor ikke å spise dette mer, HAHA. 

♥ Hadde jeg ikke tjent godt og hatt en del penger ville jeg vært gjeldsslave nå, jeg har et ekstremt pengebruk som dere kanskje har merket. 

♥ Jeg er veldig lett påvirkelig, selv om mange kanskje ikke skulle trodd det. Jeg kan for eksempel lese noe på en blogg, som plutselig endrer meg totalt. Jeg må ofte ta meg selv i å gjøre det, og faktisk be meg om å skjerpe meg. Jeg liker å ha egne meninger, og ikke la andre bestemme mine meninger. 

♥ Denne er ganske ekkel, men før var jeg ekstrem på å rape. Altså, jeg snakker flere ganger i timen. Jeg måtte skjerpe meg siden jeg skulle på TV, og ikke ønsket at 500.000 skulle se min ekstremt ekle side. Jeg er veldig glad for det, for nå raper jeg nesten ikke :-) 

♥ Jeg løy til dere når jeg sa at jeg var 14 år gammel første gang jeg hadde sex. Det skjedde en uke før bursdagen min vel og merke, så det var jo nesten sant da :-) hehe

♥ Mange vil nok synes jeg er rar nå, men jeg tror jeg kan ha evner til å legge merke til unaturlige ting. Jeg har opplevd så mye rart, som ikke kan forklares. 

♥ Jeg sliter en del med kroppen min. Det er ofte jeg ikke legger ut bilder for jeg ikke føler meg vell med hvordan den ser ut på bilder. Jeg har unngått å si dette på bloggen da enkelte mennesker er så hårsåre. Dere må forstå at dette handler om meg, og ikke dere. Jeg vet at jeg ikke er tykk, men jeg har et par ting som kan plage meg litt for mye til tider. MEN jeg jobber med det, og ikke minst så jobber jeg med det å like den jeg er :-)

♥ Jeg HATER stemmen min, og da mener jeg HATER. Det er en grunn til at jeg videosnapper så lite, for jeg føler at jeg har så mørk og rar stemme. Det har skjedd at jeg har hørt snaps av meg selv uten å se de, også har jeg spurt "hvem er han?". Haha uff. 

DU HAR LITEN RUMPE

I går fikk jeg kommentar på at rumpen min var så liten, og at denne personen hadde sett det på TV. Han avsluttet med å si at han elsket små rumper, og ikke var spesielt fan av Kim K ass. Dette var sikkert ment som et kompliment, men helt ærlig så synes jeg mennesker som kommenterer andres kroppsdeler er veldig merkelig. Skal det være sjarmerende? Tenk om jeg skulle gått bort til et random menneske "Jeg elsker at du er litt småfeit, for det har seg sånn at jeg liker småfeite gutter. Jeg er ikke spesielt fan av gutter som ser ut som et skjelett". Det hadde jo vært sykt spesielt, og ikke minst ganske frekk. Jeg vet at jeg ikke har en stor rumpe, men hva har da egentlig det å si? Absolutt ingenting. Jeg er så lei av det ekstreme fokuset vi alltid skal ha på kropp..

Ellers er det slik jeg ser ut i dag, og planen er å se sånn ut resten av dagen. Jeg har ikke slappet av en eneste dag siden jeg kom hit, så jeg tror virkelig det er på tide at jeg gjør dette nå. Jeg har som sagt masse å tenke på, og finne ut av. Det er typisk meg å bare finne på masse slik at jeg slipper å tenke på problemene mine, men jeg har lært alt for mange ganger nå at det faktisk ikke hjelper. Noen ganger kan voksenlivet være brutalt, og det er på dager som dette jeg kjenner hvor mye jeg savner å være et lite barn. Tenk når den største bekymringen var å ikke rekke barne-TV, haha tider <3

DET SKJEDDE IGJEN


Charlotte har vært en god venninne av meg helt siden vi gikk i 8ende klasse! Som jeg har skrevet til dere før så var miljøet i Tromsø ganske tøft, og det er derfor ikke mange av mine venninner jeg valgte å ha kontakt med. Så de jeg enda har kontakt med er veldig spesiell for meg, og jeg er evig takknemlig for at jeg har de i livet mitt <3 

Okei, fra og med i natt har jeg virkelig lært og forstått at jeg faktisk ikke kan drikke cava mer. Jeg har ikke drukket dette på en stund da jeg plutselig kunne bli en skikkelig dramaquuen, noe som ikke er spesielt kult dagen derpå. I går skjedde det igjen, men denne gangen var det ikke for å lage drama, jeg var rett og slett skikkelig lei meg. Det er masse som har skjedd i livet mitt den siste tiden, ting som jeg (selvfølgelig) har holdt for meg selv, og med litt cava innabords klarte jeg ikke å holde det inne. 

Det er jo aldri dumt å si hva man føler, men det er kanskje litt dumt når alt kommer ut på en gang. Det endte med at jeg lå gråtende i sengen å hørte på deppemusikk, hahah uff. Tenk om julen bare kunne vært fredfull uten noen som helst problemer, DET hadde vært deilig det. Nå skal jeg bare slappe av , samle krefter og sortere tankene mine. 

Vi skulle lage pizza i går, men gikk tom for ost hahah 

OPPTIL 50% RABATT PÅ NELLY

annonse

Jeg tenkte at jeg skulle tipse dere om et utrolig godt tilbud som Nelly har nå. Desember er en sykt dyr måned, og det er derfor digg å spare penger der man kan spare. Nelly har opptil 50% rabatt på butikken, som jeg vil si er et ganske godt tilbud. Jeg har allerde trykket meg hjem masse fint, blant annet de sykt kule Timberland skoene som er på hele 30%, takk gud for at jeg ikke kjøpte de til fullpris i går, hehe. Vippeserumet jeg bruker er også på hele 60% rabatt, så her kan du virkelig spare. 

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET


Sko 1. HER / Vippeserum 2. HER / Sko 3. HER

Bukse 1. HER / Topp 2. HER / Veske 3. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET

SLUTT MED TEITE NYTTÅRSFORSETTER

Dette året vil være annerledes enn fjoråret og alle årene før der. Jeg er 100% bestemt og sikker på at 2018 vil bli et helt fantastisk år med masse muligheter. Hvordan vet jeg egentlig det? Rett og slett for at jeg har bestemt meg for at 2018 skal bli mitt år. Jeg skal blant annet starte med å kutte ned mine nyttårsforsetter, for man har dessverre ikke mulighet til å leve opp til 10 forskjellige lovnader som man gir seg selv. Jeg orker ikke disse typiske "Jeg skal begynne å trene", "begynne å spise sunt", "nyte livet", "slutte å snuse eller røyke", "drikke mindre alkohol" og " reise masse". Vet dere hva? Jeg er så lei av å høre disse nyttårsforsettene, for de er så standar. Det er ikke noe eget som du virkelig ønsker deg, det har bare blitt en vane å si slike ting. Man lover seg selv ting man tror man vil ha, men så vil man innerst ikke ha det. Hvordan vet jeg det? Helt ærlig dere, Hadde du virkelig ønsket å få en trent kropp så hadde du jobbet for dette uten å måtte love deg selv det på nyttårsaften. 

Jeg har også vært en av de som har lovet meg selv teite ting, kun for å gjøre det. Jeg har derfor bestemt meg for at i år skal jeg KUN ha mål som jeg faktisk kan og vil oppnå. Det er ikke vits å love seg selv ting man egentlig ikke ønsker, hvorfor skal man gjøre det? Jeg har TO mål som jeg skal dedikere hele året mitt til, og jeg gleder meg til å ta dere med på denne reisen. Det er nå jeg skal vise dere at man kan få til AKKURAT det man vil, om man bare vil det nok :-)

Få en enda bedre blogg. Jeg skal jobbe hardt for å gjøre bloggen min enda bedre. Jeg skal skrive innlegg som treffer enda flere, jeg skal ta gode bilder og jeg skal ha godt innhold. Jeg skal også tjene mer enn hva jeg tjener nå. Hei hei janteloven :-)

Spare til bolig. Det er vanskelig å kjøpe seg bolig når jeg ikke har hatt en stabil inntekt over lengre tid. Jeg kan dessverre ikke gjøre så mye med lover og regler til bankene, men jeg kan fortsatt spare. Neste år skal jeg virkelig spare som en gud, slik at jeg kan kjøpe meg noe eget med engang banken tillater det :-D wheey!!

HVORDAN SKAL BLOGGEN OVERLEVE?

Jeg har lenge tenkt på hvordan denne bloggen skal overleve i Tromsø i 9 dager. Nummer en. Det er det mørkt 24/7, så det er faktisk bare å glemme å ta bilder ute. Nummer to, mamma er ekstremt dårlig på å ta bilder. Hun er veldig søt da, for hun prøver jo veldig hardt å få bra bilder, men det går rett og slett ikke. Det ender derfor med at jeg bare tar et speilbilde, noe jeg egentlig ikke synes er OK på en blogg. Jeg tror helt ærlig at jeg bare har alt for høye krav og forventinger til meg selv noen ganger, og kanskje må slappe av litt. Det er faktisk ikke verdens undergang om man tar et speilbilde i ny og ne.

I dag er planen å dra på trening sammen med en venninne, før vi skal shoppe og kose oss litt. Etter det skal jeg faktisk ut sammen med noen andre venninner. Jeg ble invitert på vintorsdag, og kunne selvfølgelig ikke takke nei. Jeg har veldig mange jeg skal møte mens jeg er her, og er derfor livredd for at tiden ikke skal strekke til. Jeg takker derfor ja til alle tilbudene jeg får, slik at jeg rekker å møte alle jeg har lyst til å møte. Jeg kjøpte forresten denne kosedressen på Lindex. Jeg tror jeg aldri har shoppet et eneste plagg på Lindex, da jeg alltid har trodd at det var en butikk for gamle damer? haha. Jeg fant faktisk sykt mye kult der, så jeg har virkelig tatt feil :-) Jeg skal vise dere resten av innkjøpene senere ♥

JULESTRESS OG NYTTÅRSFORVIRRING

HAHA, se på blikket mitt på dette bildet. Resting bitchface

Lightroom har oppdatert seg, og dette er resultatet... Jeg satt lenge å redigerte disse bildene, og skjønte derfor ingenting da jeg lastet de opp på bloggen, og størrelsen på bildene plutselig var minimal. Jeg fant etterhvert ut at jeg hadde lagret de i str small, noe som selvfølgelig suger. Jeg får heller ikke endret på det da orginalen er redigert og slettet. Det er uansett ikke noe å gjøre med det nå, men da har jeg i alle fall lært til neste gang. Personlig får jeg panikk av små bilder, det er noe av det verste jeg ser på blogger. Nå er jeg en av de, hihi :-)

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å bruke disse dagene i Tromsø til å slappe av, men det er jeg rett og slett for rastløs til. Jeg skulle egentlig ha treningsfri, men valgte å dra likevel. Jeg har også vært på det ene kjøpesenteret her for å handle mine siste julegaver. Jeg kunne virkelig ikke slappe av før absolutt alt var i boks, noe det heldigvis er nå. Nå skal jeg prøve å finne ut hva jeg skal gjøre på nyttårsaften. Morten og jeg skal faktisk ikke feire nyttår sammen, men det er for at jeg rett og slett ikke orker å betale en halv formue i flybilletter. Det koster 2500kr EN vei til Bodø, og det er litt for sykt spør du meg. Det var det jeg betalte til New York, så det er faktisk helt uaktuelt. Jeg vurderer derfor å dra til Trondheim, eller så kommer min beste venninne til Oslo. Jeg klarer ikke å bestemme meg for hva jeg vil, åååh! Hva tenker du?

DETTE KAN BLI VELDIG SKUMMELT

annonse

Okei folkens, nå er det bare noen uker til Morten og jeg reiser til BALI. Som dere kanskje vet så reiser vi sammen med Lapoint igjen, men denne gangen blir litt annerledes enn i Portugal. Vi skal ikke surfe på Level 1 (som jeg helt sikkert burde ha gjort), MEN level 2. Jeg skal være så ærlig å si at jeg gruer meg litt, for jeg føler meg enda ganske ny i gamet. Sist hadde jeg en som fanget alle bølgene for meg, det eneste jeg måtte gjøre selv var å komme meg opp på surfebrettet i det bølgen traff. Nå skal jeg fange mine egne bølger, noe som kan bli veldig spennende. 

Jeg gleder meg veldig da, det skal sies. Jeg har alltid ønsket å dra til Bali, og nå er det endelig min tur. Vi skal også være der i nesten tre uker, så vi har mye tid til å utforske stedet. Jeg hadde det så fint sist jeg reiste med Lapoint, så jeg regner med at denne reisen kommer til å bli like bra. Det blir også moro å kunne dele dette med dere ♥

NEW YORK GUIDE

♥ WHERE TO LIVE

Sist jeg var i New York bodde jeg rett ved Times Square, noe som var helt OK. Denne gangen bodde jeg i SOHO på et hotell som heter Public, du finner det HER. Jeg likte helt klart Soho best på alle mulig måter. Mye hyggeligere, mange gode restauranter og generelt et veldig hyggelig strøk. Hotellet vi bodde på var også helt perfekt, og har blitt en soleklar favoritt :-) Anbefales på det sterkeste. PS, bestill med byutsikt for å gjøre oppholdet ditt enda bedre. 

♥ WHERE TO EAT

Brekkie and lunch

THE BUTCHERS DAUGHTER. Adresse: 19 Kenmare St, New York

TWO HANDS. Adresse: 164 Mott St, New York

THE GREY DOG - adresse: 244 Mulberry St

THE EGG SHOP. Adresse: 151 Elizabeth S

MISS PARADIS. Adresse: 47 Prince St

LITTLE CUPCAKE BAKESHOP. Adresse: 30 Prince St

MAGNOLIA BAKERY. Ligger mange steder i New York.


CUPCAKTE ATM. Adresse: 780 Lexington Ave

DINNER

SHAKE SHACK. Adresse: Madison Ave & E 23rd St

ROSA MEXICANO. Adresse: 61 Columbus Ave

Denne MÅ dere bestille. Husker dessverre ikke hva den heter, utenom et eller annet med "European". Er du usikker, vis de dette bildet :-)

MAX BRENNER. Adresse: 841 Broadway. 


Cheeseburger springrolls er et MUST om dere drar på Delicatessen. Ta det som en forrett :-)

DELICATESSEN. Adresse: 54 Prince St

Dere må også spise frokost på Jack's Wife Freda og Bochape, disse to ligger rett ved siden av hverandre. Andre steder dere også må spise middag er Tao, Buddakan, Hakkasan og The Spotted Pig for dere som synes det er kult å spise middag på Jay - Z sin restaurant. Personlig synes jeg ikke maten der er så god som alle bloggere skal ha det til, den var helt OK. Det er likevel kult å ha gjort det :-) Jeg anbefaler også å alltid reservere bord, da det ofte er køer for å spise på restauranter der. 

♥ WHAT TO DO 

5th Avenue. Dette er skikkelig turiststed, men absolutt noe man burde se og oppleve (spesielt i juletider). De har mye bra butikker her også, for dere som ønsker å shoppe :-) Personlig liker broadway sin shoppinggate istedenfor. Ønsker dere å kjøpe Yeeyz kan dere ta turen innom Stadium Goods som ligger i en av sidegatene <3 Det er veldig overpriset da, bare sånn at dere vet det.

Grand Central. Gossip Girl, trenger jeg egentlig å se mer? Det er også veldig fint der, anbefales.

Brooklyn Brigde. Du kan virkelig ikke dra til New York uten å besøke Brooklyn Brigde, det er et must. Jeg anbefaler å ta t-banen til Brooklyn for å så gå over til Manhatten. Dette er også noe du burde gjøre på dagtid og kveldstid, så gjerne sett av to dager til dette :-)

Rockefeller center. Det er absolutt verdt å ta seg turen hit for å se, spesielt i juletider. Skøytebanen og det gigantiske juletreet er virkelig noe for seg selv. Er dere ved Rockefeller center må dere ta dere turen opp til toppen. Det har like god utsikt som The Empire, og er mye billigere. Vi betale vel i underkant av 300kr per pers.

New York Palace Hotel: Igjen, er du Gossip Girl fan må du dra for å se på dette hotellet. For dere som ikke kjenner det igjen, så er det der Serina bor under serien. 

Time Square. Dette er også et sted man MÅ se om man skal til New York. For min del holdt det med en gang, da jeg hater skikkelig turistfeller. Men det er veldig kult å oppleve. 

Central Park. Jeg anbefaler å sette av et par dager i denne parken, da den er GIGANTISK. Det er utrolig mye man kan se å gjøre her, det er så fint! Drar du dit om sommeren burde du ta med deg et teppe, kjøpe en god lunsj og slappe av i parken en hel dag. 


Haha for et bilde

Dra på kino. Jeg anbefaler på det sterkeste å dra på nattkino på Time Square. Det går filmer seriøst hele natten, og det er  en ganske kul og annerledes opplevelse. Kinoen jeg har vært på heter AMC Empire 25 :-)

Ellers anbefaler jeg bare å søke på "New York guide blogg", og du vil få opp masse gode tips fra andre bloggere også. 

 

HELLO TROMSØ

Hei fra TROMSØ <3 Herregud som jeg har gledet meg til å komme hit, det er jo så koselig :-) Mamma er så flink til å pynte å gjøre det koselig til jul, så dere kan tro jeg er i julestemning akkurat nå. Jeg ble også møtt med nybakte rundstykker, noe som passer perfekt i og med at jeg nesten ikke har spist i dag. Det har vært en veldig stressende dag, på grunn av at vi landet hele 6 timer senere igår. Jeg måtte derfor fordele alt jeg skulle gjøre i dag på to dager. Jeg måtte handle julegaver, pakke inn og sende. Samtidig som jeg har hatt MYE jobb å gjøre. Jeg ble heldigvis ferdig i tide, så nå skal jeg bare bruke resten av kvelden til å slappe av :-)


Mamma bare " herregud æ ser jo ikke ut på bildan her"

Så prøvde jeg å fortelle at ingen ser bra ut når man snakker og tar bilde samtidig. Dette er mitt resultat :-)

Ser dere meg? XD

Sånn ser det forresten ut hos mamma, og sjekk den hyggelige utsikten vi har fra stuevinduet. Selv om jeg aldri kunne bodd i Tromsø, er det veldig fint her på dager som dette. Beklager dårlige bilder, men jeg var rett og slett litt for sliten til å gjøre noe spesielt med det idag. 

TIL DEG SOM TIPSET TOLLVESNET

Etter x-antall drapstrusler og syke kommentarer, trodde jeg virkelig ikke at mennesker kunne sjokkere meg mer, men nå har det skjedd noe som faktisk topper alt. Det er noen som har tatt seg tid til å ringe tollvesenet for å tipse om at jeg har kjøpt meg vesker i New York. Jeg visste helt ærlig ikke om jeg skulle le eller gråte da jeg fikk høre dette, for det er rett og slett bare sykt. Har du virkelig SÅ lite å bedrive tiden din med? 

Jeg skal være så ærlig å si at hadde det ikke vært for Andrea så hadde jeg faktisk ikke visst at man må tolle vesker man kjøper i utlandet. Jeg kunne derfor gått på grønt og mistet alt jeg har kjøpt meg, og fått en ganske heftig bot. Det hadde vært utrolig surt å miste noe jeg har ønsket meg lenge, og som har kostet meg dyrt. Det tror jeg vi alle hadde synes. Jeg hadde bare hatt meg selv å takke, for at jeg ikke hadde gjort bedre research. Det som likevel gjør vondt er at noen der ute faktisk ønsker at dette skal skje meg.

Jeg tenker at om man har råd til å kjøpe dyre designervesker så har man også råd til å betale toll. Noe som også er veldig heldig for oss bloggere er at vi får igjen MVA som vi må betale på flyplassen, så hva har vi egentlig å tape? Det er ikke sånn at jeg på død og liv ønsker å gjøre noe kriminelt, som egentlig bare hadde tappet meg for penger. Jeg taper absolutt ingenting på å gå på rødt, så hvorfor skulle gjort dette med vilje?

Heldigvis finnes det gode mennesker der ute som faktisk informerer andre, istedenfor å være ute etter å ta noen. Det skremmer meg litt at noen ønsker meg så vondt, at de tipser tollvesenet i håp om at jeg skal bli fratatt alt jeg har kjøpt. Det kunne vært så enkelt for denne personen som følte behov for å tipse, og bare skrive en melding til meg. Informere meg, sånn i tilfelle jeg ikke var bevisst på dette. Sjalusi kan dessverre få mennesker til å gjøre de rareste ting, det er i alle fall helt sikkert.

Jeg skal ikke fortelle deg hvordan du skal leve livet ditt, men jeg synes oppriktig synd på deg som har det så vondt med deg selv at du alltid må prøve å trykke ned andre. Som jeg har sagt så mange ganger før, du vil komme lengre i livet om velger å fokusere mer på deg selv enn andre mennesker. Takk for meg. 


Siden du var så bekymret for at jeg ikke skulle betale MVA, her har du :-)

Maken til bittert kommentarfelt må man lete lenge etter, haha! Nr.1, det var ikke tollvesenet som fortalte meg dette, jeg fikk en melding der jeg ble fortalt at noen tipset bare for å være ekkel, og jo det har man absolutt lov til å reagere på. Nr.2 Jeg skrev at jeg får igjen MVA på denne vesken, rett og slett for at jeg regner med det. Bloggere får igjen MVA på klær altså outfits og middager altså restauranter som legges ut på bloggen, da dette er både reklame og JOBB :-) Jeg har en regnskapsfører som tar seg av alt dette, så dere må virkelig slutte å bekymre og bry dere om andres økonomi. 

MY GUILTY PLEASURE

Jeg synes selv innlegg som dette er moro å lese, så jeg tenkte derfor å dele litt privat informasjon med dere. Noe av dette er veldig rart, ekkelt og frekt, så nå får dere virkelig bli kjent med meg på både godt og vondt, haha. Enjoy <3

'
NYC <3

♥.På ferie tenker jeg ikke over hva jeg spiser, og bestiller akkurat det jeg har lyst på. Du ser ikke meg med en salat, det kan jeg love deg! Jeg spiser også godteri hver eneste dag, hehe ups. 

♥.Dette er jo veldig ekkelt da, men de få gangene jeg sover alene er det så sykt digg å kunne prompe under dyna om jeg føler for det. Det er så sykt kjipt å måtte holde igjen prompen når Morten sover over. Jeg kunne aldri funnet på å prompe mens han også lå der, noe som hadde vært utrolig ekkelt og ikke minst ganske slemt. Det er derfor ganske koz de få gangene jeg kan. 

♥.Det beste jeg vet på en grå dag er å ligge i sengen, se en deprimerende film for å så avslutte kvelden med noen triste sangen. På en slik dag gjør jeg absolutt ingenting, utenom å spise. Deilig

♥.Jeg ELSKER å stalke folk på Instagram, og dette er gjerne noe jeg kan gjøre i timesvis. Det er ikke noe som er mer morsomt enn å stalke, hehe. Det eneste som er kjipt er at jeg ofte klarer å like et bilde som ble lagt ut for 17 uker siden :-)

♥.Chilicheese, ååh nam <3 Det som er litt rart er at jeg ikke likte dette før, men nå er jeg altså helt frelst. Jeg pleier ofte å bestille meg hele to pakker, i tillegg til en burger, hehe ups. 

♥.Dette høres kanskje litt rart ut, men jeg ELSKER å dra innom kondomeriet bare for å se. De har alltid så mye rart og spennende der. Jeg pleier derfor i ny og ne å titte innom kondomeriet når jeg er ute å shopper. Den siste tiden har jeg kjøpt alt for mange udugelige ting, ikke verdt det. Kanskje jeg til slutt ender opp på «syke samlere» etter noen år med shopping på kondomeriet, HAHA. 

♥.Noen dager etter trening er det faktisk så digg å dra innom Yummy Heaven bare for å unne seg noe godt etter en hardt treningsøkt. Dere burde absolutt teste dette, det føles SÅ bra. 

♥. Denne er ganske frekk, men jeg liker å snike på bildene til andre. Dette gjør jeg kun til mine nærmeste vel og merke, så du trenger absolutt ikke være redd for at jeg skal stjele telefonen din om du møter meg. I starten av forholdet til Morten og meg tok jeg meg friheten til å ta en titt på telefonen hans, der jeg fant flere bilder av en jente jeg aldri hadde sett før. Jeg måtte derfor ringe Martine Johansen for å høre hvem dette er, og det viste seg å bare være en venninne. Ja, jeg hører selv hvor frekt dette er, haha! 

EN FORFERDELG HJEMREISE

ENDELIG ER VI FREMME I NORGE!!! Vi skulle egentlig lande klokken 11.30, men landet 17.30 istedenfor. Først ble flyet hele 3 timer forsinket, så hadde vi problemer med det ene hjulet, så vi dro ikke fra New York før klokken 04.30. Så alt i alt var vi 6 timer forsinket. Vi har også vært inne i flyet i godt over 11 timer nå, så dere kan tro det var godt å komme ut. Dette har mildt sagt vært en forferdelig hjemreise, men vi kom oss heldigvis hjem uten å måtte overnatte enda en natt i New York. Det er ikke like kult å bo ved flyplassen som inne i byen bare så det er sagt, haha!

Vanligvis får jeg ikke sove på fly, men denne gangen var jeg heldig. Jeg fant en bok på flyplassen som handler mye om tankegangen vår, og bare etter et par sider med lesing forsvant flyskrekken min. Jeg tror denne boken er veldig bra, og skal selvfølgelig anbefale dere om dette er en bok som er verdt å lese. 

Det skjedde forresten noe ganske sykt på flyplassen i dag, som jeg skal fortelle dere om senere. Mennesker slutter helt seriøst ikke å sjokkere meg, det er en ting som er sikkert. Nå skal jeg komme meg hjem å få gjort unna alle disse tingene jeg må gjøre før jeg reiser imorgen. Herregud som jeg gleder meg til å reise hjem igjen. Jeg har ikke vært i Tromsø på 1 år, så det skal bli veldig godt å se familie og venner igjen <3

TAKK FOR NÅ NYC

Det siste jeg vil er å skrive dette innlegget, det blir på en måte så virkelig da. Vi skal snart komme oss til flyplassen, for i dag reiser vi hjem til Norge igjen. Det er så trist, for jeg har hatt en så fin tur. Som dere sikkert har forstått så elsker jeg NYC, og det er helt seriøst det beste stedet jeg har vært. Det er heldigvis ikke så lenge til jeg skal tilbake igjen, bare 7 måneder.. hehe! Men i mellomtiden skal jeg til Bali og Los Angeles, og helt sikkert noen andre steder også. 

Takk for nå NYC, du har vært helt fantastisk. Jeg gleder meg SÅ til å komme tilbake igjen, og i mellomtiden anbefaler jeg absolutt ALLE å reise hit. Vil du ha en opplevelse for livet, er dette virkelig stedet å dra. Byen, menneskene, maten og alt som skjer. Det er helt fantastisk ♥

GOOD MORNING NEW YORK CITY

Klokken er nå 09.00 her i New York, og en ny dag har startet. Jeg skulle seriøst ønske at dette var min hverdag. Jeg er så lykkelig her, alt føles på en måte så rett. Jeg klarer ikke å forklare det, men jeg er bare så glad. Jeg er oppriktig glad..lykkelig. Det er lenge siden jeg har følt meg så bra som det jeg gjør nå. Jeg får bare håpe jeg klarer å ta med meg denne lykken hjem. Jeg jobber enda med å sette pris på hverdagen i en rastløs sjel. Men vet dere hva? Jeg har alle muligheter i verden foran meg, og jeg lover at 2018 skal bli et enda mer spennende år enn 2017. Dette året har bare vært begynnelsen på noe stort, og jeg gleder meg til å ta dere med på denne reisen.

Nå skal vi komme oss ut for å spise litt frokost. Vi snakkes senere dere ♥

KANSKJE JEG ER SMÅFEIT OG HARRY

De siste dagene har jeg fått mye kritikk for kroppen min, og for hva jeg velger å bruke pengene mine på. Jeg har fått kritikk for at jeg går i stygge klær og ser harry ut. Jeg har fått kritikk for at klærne jeg bruker ikke passer min kropp. 

Kanskje jeg går i klær som ikke passer kroppen min, kanskje jeg er småfeit i noens øyne, kanskje jeg ser harry ut, kanskje jeg ikke er kjempetynn og kanskje jeg velger å bruke pengene mine på unødvendige ting som dyre vesker. Men jeg har et spørsmål til deg som føler for å fortelle meg dette. Påvirker min kropp, min klesstil og hva jeg bruker pengene mine på din hverdag? Jeg håper svaret er nei, men om svaret faktisk er ja synes jeg oppriktig synd på deg. Hvorfor? For det må være utrolig slitsomt å bruke så mye tid og energi på et menneske du ikke kjenner.

Har du noen ganger tenkt over at jeg har den kroppen jeg har, for at jeg liker den? Selvfølgelig er det noe jeg ikke er fornøyd med, men slike "plager" tror jeg vi alle har. Men alt i alt så liker jeg den. Når jeg kjøper klær så tenker jeg ikke "dette var stygt" eller "herregud så harry". Jeg tenker enten at det er sykt fint, eller noe jeg elsker å bruke. Hadde jeg kledd på meg noe for å så tenkte at det enten ikke passer kroppen min eller at det var harry, så hadde jeg ikke tatt på meg de klærne jeg bruker. 

Jeg vet at jeg ikke kan endre en hel verden, men kanskje jeg kan endre ditt syn på andre mennesker. For et par år siden var jeg også en som alltid måtte kommentere andre. "Hvorfor spiser hun godteri når hun egentlig burde spise et eple?", "hvem vil ha blått eller rosa hår?" eller "hvordan kan hun gå med slike bukser?". Jeg hadde en mening om alt og alle rundt meg. Det kom en dag der jeg plutselig innså at jeg hadde helt feil fokus, for hvorfor skulle jeg bruke så mye tid og energi på mennesker jeg ikke kjenner engang? Hvorfor skal JEG bestemme hva som er rett og galt for andre? Selv om det er viktig for meg å ha en trent kropp, så betyr ikke det at alle ønsker det. Selv om jeg ikke liker rosa og blått hår, så vil det ikke si at det er stygt av den grunn. Min mening er ikke fasiten, noe jeg er evig takknemlig for. 

Det er alt fra 15-20.000 mennesker innom denne bloggen, og det sier seg kanskje selv at ikke alle vil synes at jeg er pen, tynn, har fine klær og skriver tekster som treffer. Dere alle er forskjellige, med forskjellige personligheter, smaker og meninger. Og vet du hva? Det er akkurat det som gjør deg unik, og ikke som alle andre. Vær deg selv, og gjør ting DU liker. Du er bra nok, uansett om noen prøver å få deg til å tro noe annet. Jeg kan love deg at du vil komme akkurat dit du vil, med å bare være deg selv. Tro på at du er bra nok, og du vil til slutt ikke bry deg om hva alle andre sier. Jeg er så forbanna lei av janteloven og enkelte sitt behov for å konstant trykke ned andre.

For jo, du er faktisk god nok. Jeg er også god nok. Du kan få til AKKURAT det du vil, akkurat som jeg kan få til det jeg vil. Du trenger ikke å trykke ned andre for å føle deg bedre. Du trenger heller ikke å fortelle andre hva de skal gjøre, de er ikke her for å tilfredsstille deg. Kanskje det var unødvendig av meg å kjøpe en dyr veske, men hadde ikke du gjort nøyaktig det samme om du hadde hatt penger til det? Kanskje ikke en veske, men noe annet du virkelig ønsker deg? Jeg er så lei av at vi skal trykke ned mennesker som følger drømmene deres. Hvorfor er det sånn at man ikke skal få lov til å unne seg dyre og unødvendige ting, når man har jobbet for det? Hvorfor er det slik at man alltid skal tenke på de som ikke har penger, og de som ikke har råd? Verden er dessverre ikke slik at man kan tilfredsstille alle. Nesten alle har startet på samme sted, og noen av oss har valgt å gå andre veier. Hvorfor skal det straffes og trykkes ned på?

En ting er sikkert. Hadde jeg hatt en toppleilighet og en Ferrari kan jeg love dere at jeg hadde vist den frem. Hvorfor skal man gjemme ting man har jobbet hardt for? Hvorfor kan vi ikke bare akseptere hverandre? Vet dere hva? F*CK janteloven. Jeg er så forbanna lei av den, og lei av mennesker som konstant lever etter å tilfredsstille janteloven. Vi lever i 2017 dere, vi burde virkelig ha kommet lengre. 

PS; Tenk om du hadde brukt all tid og energi du bruker på å irritere deg over andre mennesker, på deg selv? Prøv å fokuser på deg selv istedenfor, og jeg kan love at det vil ta deg akkurat dit du vil i livet <3 Bare en liten ting til. Jeg vet ikke om dette er sant eller ikke, men jeg har hørt at mange lo av Kygo da han startet å lage musikk. Om det er sant, så håper jeg han ler tilbake nå. Det må være utrolig kleint å være de menneskene som lot sin usikkerhet gå utover han, for se hvor langt han har kommet nå :-)

EN DRØM HAR GÅTT I OPPFYLLELSE

Helt siden jeg har vært liten har jeg hatt en drøm om å oppleve skikkelig vinter og jul i New York. Siden vi kom hit har det bare vært kaldt og blåst mye. Utenom juledekorasjoner er det ingenting som har minnet om vinter, MEN I GÅR KOM DET SNØ! Jeg hadde seriøst lyst til å begynne å gråte, for så glad ble jeg faktisk. En ting er sikkert, New York er noe av det fineste jeg har sett. Dere kan tro det ble fint med juledekorasjoner og snø! Jeg fikk tatt et par bilder til dere, men det kan virkelig ikke sammenlignes med virkeligheten. Tenk at en av mine største drømmer har gått i oppfyllelse, HERREGUD så lykkelig jeg er. Dette var virkelig en perfekt avslutning på en bra tur ♥

Max Brenner - Adresse: 841 Broadway, New York, NY 10003

I går var vi på en av mine favorittrestauranter her i New York, Max Brenner. De har utrolig god mat der, men desserten topper alt. Her kan du få absolutt alt, til og med sjokoladepizza. Min favoritt er helt klart smeltet sjokolade med frukt, brownies og marshmallow (ANBEFALES). I dag skal vi på Union Square og se på julemarked, spise på The Spotted Pig og senere besøke Little Italy :-) Jeg skal vlogge og ta masse bilder til dere. Vi snakkes imorgen <3

XOXO GOSSIP GIRL

XOXO GOSSIP GIRL

Av en eller annen grunn får jeg ikke til å redigere eller og laste opp bildene vi tok av hotellet fra Gossip Girl. Veldig synd, for vi tok så mange fine til dere. Disse to er de eneste som lar seg redigere og laste opp :-( Det er ganske sykt å se noe i virkeligheten som du har sett på TV så mange ganger. Det er helt rart å tenke på at hele gjengen har stått der å filmet inn serien jeg er helt avhengig av. Jeg så dette hotellet sist jeg var i New York også, men det var SÅ mye finere i nå i juletider. Kanskje jeg bare skal flytte inn på hotellet, og håpe de skal spille inn en ny sesong slik at jeg kan være med? ;-)

CUPCAKE ATM - Adresse: 780 Lexington Ave, New York, NY 10065

Dette er forresten noe dere bare MÅ prøve om dere skal til New York. Det er helt sykt at de har laget en ATM som gir deg cupcake istedenfor penger, haha. Den funker på HELT lik måte også, eneste forskjellen er at du tar ut cupcakes og ikke penger. De har forresten veldig gode Cupcakes der, så det anbefales å ta turen innom. Bare opplevelsen i seg selv er jo moro, og ikke noe man får gjort hvor som helst. Det er det som er moro med New York er at man alltid oppdager noe nytt og annerledes her. Denne byen slutter aldri å sjokkere meg, det er en ting som er sikkert. 

UKENS SPØRSMÅL/ PENGER, SJALUSI, UTROSKAP OG NEW YORK

Har du alltid hatt tonefall når du snakker? Legger merke til det i hver eneste snap
Jeg tror nok det har noe med at jeg har blanding av veldig mange dialekter som har forskjellige tonefall i seg. Det varierer veldig fra hvilke ord og setninger jeg sier, hehe :-) Men jeg har hatt det hele livet ja. Det er litt moro at ingen har kommentert det før nå egentlig. Sofieeec på Snapchat forresten ♥

Hvilket kamera bruker du til å ta bilder med?
Sony A68 med 3 forskjellige linser. 30mm, 1,4 fra Sigma. 50mm, 1,8 og 18-250mm, 3,5. 

Hva jobber Morten egentlig med?
Samme som meg, sosiale medier :-)

Det virker som du tjener mer enn Morten. Lever han på deg, betaler du mer, eller betaler dere like mye?
Det gjør jeg, helt klart. Det ligger mer penger i blogg, og det er nok lettere for meg å skaffe penger enn hva det er for han. Jeg betaler derfor mer enn han, i og med at det blir rettferdig. Det hadde vært rart om vi skulle betale like mye, når jeg er den som tjener mest. MEN Morten betaler han også, det er absolutt ikke slik at jeg forsørger han. 

Kjøpte du de Yeezy skoene du la ut på snap?
Nei, det gjorde jeg ikke. Jeg er fortsatt veldig usikker om jeg skal kjøpe de eller ikke, da jeg har VELDIG lyst på de. Jeg synes det er litt mye å betale så mye for et par sko, som er overpriset som bare det. Det koster vel rundt 2900kr, og på denne butikken tar de hele 12.000kr! Det er par sko liksom, som kommer til å bli veldig stygge etterhvert. Såå njææ, tror ikke det er verdt det.

Hva het butikken du så Yeezy skoene?
Flight Club og Stadium Goods

Hvor mye penger har du brukt på New York turen?
Før jeg byttet tingene jeg hadde kjøpt meg så var det ikke langt unna 100.000. Nå har jeg vel brukt ca 65.000kr. Det er ikke så dyrt å reise til New York om dere måtte tro det, men jeg har kjøpt meg et par dyre ting som gjør summen ganske høy.

Er det mye sjalusi i forholdet til Morten og deg?
Nei, det er det ikke. Ingen av oss er spesielt sjalu av oss, noe jeg er veldig glad for. Jeg tror de som er ekstremt sjalue enten er veldig usikker på seg selv, eller så har de rett og slett ikke rent mel i posen selv. Det viser seg ofte at de som er utro kan være mye sjalu, rett og slett for at de vet hva de selv er i stand til å gjøre. Jeg kunne ALDRI vært sammen med noen som hadde vært ekstremt sjalu. Skal man være i et forhold må man stole på hverandre, til det motsatte er bevist. 

Hvorfor godkjenner du ikke kommentarer om at Morten er utro?
Rett og slett for at jeg begynner å se meg lei av slike kommentarer. Jeg orker ikke å gi disse menneskene oppmerksomhet, og vil derfor ikke godkjenne kommentarene deres. Er Morten utro skal jeg personlig kåre han til å være verdens flinkeste til å gjemme utroskap. Vi er så mye sammen at det er rett og slett umulig for han å være utro. Da må han i så fall snike seg ut etter at jeg har sovnet, og snike seg tilbake igjen før jeg våkner. Dette høres veldig slitsomt ut, og noe aldri Morten hadde orket å gjøre :-) Han sovner nesten alltid før meg også, søren altså.. ;PP

Var det deg Martine Lunde mente når hun skrev innlegget om hvordan dere deltakere hadde behandlet hun etter finalen?
Nei, det var det ikke. Det morsomme er at jeg likevel fikk skylden, as always. Det var en periode under PH der det virket som det var en vane å gi Andrea og meg skylden for absolutt alt. Uansett hvem som skrev innlegg så fikk jeg kommentarer "fyfaen så slem du er, jævla mobber". Jeg skal absolutt ikke si at jeg har vært bare grei etter PH, men det er det INGEN som har vært. Vi er bare mennesker vi også, og ikke alle taklet å se hva som ble sagt og gjort på tv i ettertid. Jeg fant jo tross alt en video der en av deltakerne snakket veldig nedlatende om meg på YouTube, vet ikke hvor mye bedre det er? Uansett, Martine og jeg har alltid vært gode venner. Hun er en av få jeg enda har kontakt med den dag i dag, og jeg vil se på hun som en av mine nærmeste ♥

Hvordan har dere det i New York? 
Vi har det SÅ bra ♥ Jeg ELSKER New York. Jeg hadde lenge planer om å flytte hit, og plutselig begynte jeg å vurdere de planene igjen. Jeg tror jeg liker New York bedre enn L.A. Menneskene her er veldig hyggelige, og ikke like overfladiske som mange av de i L.A er. Jeg kjenner ikke helt at jeg er der at jeg ønsker å ta masse dop og få meg en sugardaddy som kjøper dyre vesker til meg for at jeg ligger med han. Alle i L.A er jo selvfølgelig ikke sånn, men vi fikk oppleve litt av hvert sist vi var der, haha. 

Har du hooket noen andre PH-deltakere utenom Morten?
Nei, det har jeg ikke. Jeg var ganske forelsket i Alexander Lekka for maaange år siden. Vi har visst hvem hverandre er i en del år nå, så jeg kan si at jeg fikk sjokk når han plutselig dukket opp på TV-skjermen, hehe :-)

I og med at du har vært i L.A, har du hatt sex med en kjent person?
Det er greit at jeg deler mye på bloggen, men et sted går grensen min. Kanskje, kanskje ikke :-)

Har du hatt sex med det samme kjønn?
Nei, det har jeg ikke :-) 

Har du opplevd å blitt sjekket opp av det samme kjønn før?
Njææ, det tror jeg ikke. Kanskje det har skjedd, uten at jeg har lagt merke til det? haha. Jeg fikk en kommentar her på bloggen fra ei jente som veldig gjerne ville ta meg med ut på date. Om den kommentaren var ekte eller ikke har jeg absolutt ingen anelse om. Så jeg må nok si nei.

Er det sant at Kevin har vært forelsket i deg? Er det derfor han ikke er på besøk mer?
Ikke som jeg vet, nei? Kevin og jeg har alltid vært bffffs, og han betyr uendelig mye for meg. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle klikke så bra med en gutt med masse tatoveringer, MEN det gjorde jeg. Kevin er ikke like mye på besøk på grunn av jobb, enkelt og greit. 

Hvordan er forholdet til Morten og deg nå? i og med at dere hooket andre etter at dere kom hjem?
Vi var jo ikke kjærester da vi kom hjem, så det er ingen av oss som er sure for det :-) 

OPPTIL 50% RABATT PÅ PARTYDRESSES

annonse

Jeg tenkte jeg skulle være flink til å tipse dere hver gang jeg synes Nelly har gode salg. Det er juletider, og desember er en veldig dyr måned for mange av oss. Det er derfor genialt å spare penger der man kan, ikke sant? I dag har Nelly 30-50% på Party outfits, noe som er HELT genialt nå. Vi snakker julebord, julaften, første juledag og nyttårsaften. Ja, u name it, haha. Jeg har plukket ut mine favoritter, og jeg klikket akkurat hjem Jumpsuit nr 2. Den er ganske dristig, så jeg er veldig spent på når jeg skal bruke den. Den er likevel SÅ kul, og ikke minst veldig annerledes. I LOVE IT.

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET


Jumpsuit 1. HER / Jumpsuit 2. HER / Kjole 3. HER

Sko 1. HER /  Sko 2. HER / Sko 3. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET

Times Square DAY AND NIGHT

DAYTIME

NIGHTIME

Er det bare meg, eller lignet ikke dette bildet på meg i det hele tatt? 

Det er vel ingen tvil om at Time Square er penere på kvelden enn på dagtid? Selv om det ser kult ut på bilder, så er det absolutt ikke sted jeg liker å være. Det er en skikkelig turistfelle med alt for mange mennesker. Hadde det ikke vært for at Morten ikke hadde sett dette før hadde jeg nok ikke brukt tiden min her, MEN det er absolutt verdt å ta turen dit for deg som ikke har vært der.

Jeg anbefaler også å dra på nattkinoen som ligger der, den heter AMC Empire 25. Vi skulle egentlig se Bad Moms, men den gikk ikke før 02.50, noe som ble alt for sent. Morten og jeg er et skikkelig gammelt ektepar, men jeg elsker det. Vi drikker ikke alkohol, legger oss tidlig og står opp tidlig. Det er akkurat sånn jeg liker å ha ferien min :-) Som dere kanskje ser så har jeg fått meg en ny veske? Jeg byttet som sagt Chanel, og kjøpte meg to fra YSL istedenfor. Jeg ELSKER begge to, de er så fine ♥ Jeg skal vise dere den andre senere. Vi snakkes ♥

AT THE TOP - NEW YORK CITY


ROCKEFELLER CENTER 

Hva synes dere? Er ikke disse bildene helt utrolig? Jeg får ikke sagt det nok, men denne byen er så vakker. New York er helt seriøst det beste stedet jeg noen sinne har vært, og jeg føler meg så hjemme her. Det morsomme er at jeg satt å vurderte å bli igjen for å feire jul her, så kom jeg plutselig på at jeg ikke har noen å feire jul med. Jeg føler meg så hjemme her, at jeg glemmer at dette ikke er mitt hjem. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen. Jeg er født i feil land, og den følelsen har jeg kjent på i veldig mange år nå. Er det rart jeg er rastløs

Uansett, jeg anbefaler dere å heller ta turen til Rockefeller istedenfor The Empire State. Det er mye billigere, og man har like fin utsikt. Det koster bare litt over 200kr per person (voksen) for å komme på toppen av Rockefeller, noe som er veldig billig if u ask me. Da vi var i Dubai betalte vi godt over 1000kr for å komme på toppen av Burj Khalifa, noe som var veeldig overpriset. Jeg tror det er ca samme pris for å komme på toppen av Empire, så her kan du virkelig spare mye!

I dag skal vi dra en tur i Central Park, også skal vi se på The Plaza Hotel (der Kevin fra home alone bodde). Jeg har hørt at man kan spise lunsj der, noe jeg absolutt har lyst til å prøve. Jeg skal også gjøre meg ferdig med julegaveshoppingen min, DET skal bli deilig! Vi snakkes senere ♥

Her er noen bilder fra sist jeg var i New York. Mye har forandret seg eller hva? haha

DU ER IKKE EN HORE OM DU LIGGER RUNDT

Det er fredag, og dere vet hva det betyr. LET?S TALK ABOUT SEX! Jeg tenkte jeg skulle ta opp et tema som har irritert meg lenge, og det er hvordan alt for mange velger å omtale jenter som "ligger rundt" for hore. Hvor mange av oss har ikke hørt «Hun er en hore» eller «æsj, hun er løs»? Skremmende mange vil jeg tro. 

Hvorfor er det sånn at gutter som ligger rundt får creds, mens jentene blir omtalt som «hore» og «ekkel»? Hva er egentlig forskjellen på en gutt og en jente som har sex med flere? Absolutt ingenting. Når jeg hører ordet "hore" tenker jeg automatisk ungdommer som prøver å tøffe seg med å slenge rundt ord de egentlig ikke vet hva betyr, men det er dessverre ikke slik. Det viser seg alt for ofte at mange er godt voksne mennesker, noe som er veldig skremmende. Jeg fikk tilsendt en privat melding om at jeg var en hore etter at jeg skrev innlegg om klitorisen som du kan lese HER. Hvorfor var jeg en hore? Jo, for jeg visste hva som kunne tilfredsstille meg. Derfor måtte jeg ha hatt sex med mange. Det gir jo virkelig mening, synes dere ikke? 

Jeg vil tro at de aller fleste vet hva ordet «hore» eller rettere sagt «prostituert» betyr, men det virker likevel ikke som at alle har fått det med seg. Jeg tenkte derfor jeg skulle dele dette, slik at de som er uvitende kan få en oppklaring en gang for alle. En prostituert eller "hore" er en som tar betalt for sex, ikke en som har flere og forskjellige sexpartnere. Du virker derfor bare som en taper og en uvitende person når du velger å kalle andre for hore. Det er heller ikke spesielt tiltrekkende med mennesker som roper ut slike ord om andre. Det sier veldig mye mer om deg som person enn hun "hora" som går i klassen din, just saying.

Dagen samfunn er slik at om du ligger med mange så kan du bli utsatt for å bli kalt for stygge ting. Man skulle nesten trodd at det var en fasit på hvordan du kan oppnå dette kallenavnet. «Gjør du dette er du en hore». Det er absolutt ikke greit, og det er IKKE sånn det skal være. Jeg har aldri forstått meg på mennesker som skal bry seg så mye om hva andre holder på med. Om naboen din eller noen på skolen ønsker å ha sex med mange, hvordan er det ditt problem? Hvorfor skal DU bruke tid og energi på noe som ikke angår deg? Vær så snill å hjelp meg å forstå, for helt ærlig så klarer jeg ikke. Det er ikke slik at du må ha sex med mange selv om sidemannen i klasserommet gjør det. Så hvorfor irriterer det deg så mye?


Følte dette bildet passer perfekt nå :-) hehe

Jeg vil VELDIG gjerne høre hvorfor DU velger å kalle jenter for hore? Hva er grunnen? Og hva er det man må gjøre for å bli kalt en hore? Jeg er veldig spent!

30% PÅ PARTY DRESSES

annonse

Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om et helt fantastisk tilbud, I DAG ER DET HELE 30% PÅ PARTYKJOLENE FRA NLY. Det er jo perfekt for deg som ikke har funnet ut hva du skal ha på deg på julaften ellet nyttår. Jeg har plukket ut mine favoritter til dere, så kanskje du får litt inspirasjon til hva du kan ha på deg. TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET

MINE FAVORITTER 

Kjole 1. HER / Kjole 2. HER  Julekjolen min / Kjole 3. HER Nyttårskjolen min

Kjole 1. HER / Kjole. 2 HER / Kjole 3. HER

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET

BROOKLYN BRIGDE AND DINNER FOR TWO

BROOKLYN BRIGDE 

Her har dere noen litt bedre bilder enn de jeg viste dere tidligere i dag, hehe. Jeg synes likevel det var litt synd at det skulle blåse så mye, for det ødela bildene litt. MEN herregud, jeg skal ikke klage, for bildene ble bra. Vi skal ta oss en tur dit på kvelden også, for det er helt sykt å se New York på kveldstid. I dag skal vi forresten på Rockefeller for å se solnedgangen, DET gleder jeg meg til. Vi skal både se dagtid og kveldstid. Jeg har vært der en gang før, men da hadde jeg bare med meg mobilkamera. Jeg gleder meg derfor til å kunne ta masse fine bilder til dere, wii!

Rosa Mexicano - Adresse: 61 Columbus Ave., New York, NY 10028

I går spiste vi på Rosa Mexicano, et sted jeg anbefaler på det sterkeste. Jeg var her sist jeg var i New York også, og var helt bestemt på at hit skulle jeg tilbake. De har skikkelig god mat der, og den beste guacamolen. Lokalet er også veldig hyggelig, og servicen er på topp. Du vil elske hele stedet, i promise :-) I kveld skal vi spise på TAO eller rettere sagt Buddha bar. De hadde veldig god mat i Dubai, så jeg regner med at maten her også vil være topp :-) Etter det skal vi på NATTKINO, noe jeg gleder meg veldig til! Vi snakkes imorgen dere ♥

NÅR DU IMPULSKJØPER FOR 60.000KR

Her holdt jeg nesten på å bli påkjørt, og måtte løpe ut av veien! HAHA

5th Avenue by night

Jeg har tenkt mye de siste dagene, som dere kanskje vet på grunn av gårsdagens innlegg. Jeg har bestemt meg for å bytte Chanel vesken, for selv om jeg har jobbet og fortjent denne, så er det ikke noe jeg trenger akkurat nå. Jeg skal til Bali om bare tre uker, også til Los Angeles i februar. Jeg ble derfor enig med meg selv om at jeg IKKE skulle kjøpe den vesken før etter L.A slik at jeg ikke bare kaster masse penger ut av vinduet. Jeg hadde planlagt å kjøpe meg en veske denne turen, men ikke en til 50.000kr. Det er litt skummelt å plutselig ha råd og mulighet, for da gjør man slike impulse kjøp som jeg gjorde her om dagen. Jeg har vært å plukket meg ut TO vesker jeg skal kjøpe istedenfor, som forresten er KJEMPEFINE! Jeg gleder meg så til å vise dere ♥ Vet dere hva det beste er? På grunn av at jeg har byttet hettegenseren og nå skal bytte vesken, får jeg to vesker og en t-skjorte til nesten halvparten av prisen. Jeg sparer 22.00kr! Er ikke det en god deal, så vet ikke jeg ;-)

Jeg tror jeg går litt crazy med penger nå, for jeg har aldri hatt tilgang til masse penger. Eller.. Jeg har hatt erstatningen min, men den har jeg ikke kunne brukt bare for moro (selvom jeg har gjort det noen ganger). Mamma var alenemor som måtte forsørge tre barn helt alene, så det sier seg vel kanskje selv at jeg ikke har vokst opp med masse penger rundt meg. Jeg hadde aldri de dyre tingene mange av de andre i klassen hadde. Selv om det var kjipt akkurat der og da, har det likevel lært meg viktigheten av penger. Det virker kanskje ikke sånn i og med at jeg brukte 60.000 på under to timer, MEN jeg tok til fornuft til slutt. Jeg har også lært meg at det ikke er masse penger som gjør en lykkelig, for jeg var alt annet enn ulykkelig som barn. Selv om jeg ikke fikk Wesc genser og min egen PC, og til og med måtte dele rom med mamma til jeg ble 11 år gammel, SÅ HAR JEG HATT VERDENS BESTE BARNDOM. Jeg har hatt verdens beste mamma som alltid har stilt opp for meg. Hun har betydd alt for meg, og er et menneske jeg virkelig ikke kunne klart meg uten. Takk for at du er du ♥

INSPOBILDENE SOM IKKE BLE SOM PLANLAGT

I går var vi på Brooklyn Brigde for å se og ta litt bilder. Vi valgte nok den verste dagen, for det var liten storm og iskaldt. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg ikke klarte å bevege fingrene mine på et par timer, det var helt grusomt. Som dere ser over var det veldig vanskelig å få til fine bilder i går, og det ble nok mer morsomme/stygge enn fine. Jeg holdt på å le meg ihjel når jeg bladde gjennom disse bildene. Her står jeg å poserer for harde livet, og forventer at bildene kommer til å bli SÅ bra, så er DETTE resultatet, HAHA. Vi fikk til noen fine da, som jeg skal vise dere senere <3

MISS PARADIS - Adresse: 47 Prince St, New York, NY 10012

I går var vi på Miss Paradis for å spise frokost. Vi gikk forbi denne på vei til hotellet her om dagen, og bestemte oss for å prøve den ut. Jeg skal være så ærlig å si at ingen av oss skjønte noe som helst av menyen. Det var utrolig fancy mat der, og nesten alt startet med "black bread". Aldri i mitt liv har jeg hørt om Black Bread, og det ser jo ikke akkurat veldig delikat ut, eller hva? haha. MEN det var kjempegodt, faktisk noe av det beste jeg har smakt på denne turen. Denne restauranten anbefales på det sterkeste, om du ønsker å prøve noe nytt. 

Nå er klokken snart 11 her i New York, så det er virkelig på tide å begynne å komme seg ut av døren. Jeg var helt utslitt i går å sovnet klokken 21.00, haha. Jeg kan ikke huske sist jeg sovnet så tidlig, men jeg tror virkelig kroppen trengte det. Jeg har sovet i maks fem timer de siste dagene da jeg har hatt mye jobb å gjøre. Jeg hadde egentlig det i går også, men istedenfor ble alt forskjøvet til i dag. STRESS! Vil du følge oss på denne turen? Add meg på Snapchat; Sofieeec <3

JEG HAR MISTET MEG SELV I BLOGGVERDEN

De siste månedene har jeg vurdert å ta Restylane. Hvorfor? Jeg har fyldige og fine lepper, så det er absolutt ikke noe jeg trenger. Det frister bare å gjøre det i og med at jeg kan få det sponset, eller med andre ord til en veldig billig penge. For et par dager siden brukte jeg 60.000kr på en hettegenser og en veske. I tillegg til at denne turen har kostet meg godt over 20.000kr. 

"Men Sofie, du har jo alltid synes det har vært teit å kjøpe klær til mange tusen, når du kan få helt like til en mye billigere penge." Dette kom fra en av mine beste venninner, som uten å vite det fikk meg til å komme ned på jorden igjen. Jeg har hatt en dårlig magefølelse de siste ukene, men aldri klart å sette fingeren på hva det er. Men etter kommentaren hennes forsto jeg nøyaktig hva det var. Jeg har rett og slett mistet meg selv litt i denne bloggverden, og det er virkelig på tide å komme tilbake igjen. 

Selvfølgelig skal jeg ikke ta Restylane, det har bare fristet siden det var "gratis". Jeg kan nå forstå mer hvor bloggere kommer fra, for hadde ikke du også hatt lettere for å gjøre slike ting om du også fikk de "gratis"?. For veldig mange er det pengene som sier nei, og egentlig ikke en selv. For hva er det som egentlig skjer med mennesker når de plutselig begynner å tjene godt? For min del var det å kjøpe meg ting bare fordi at jeg kan, og for at jeg har råd til det. Det er gøy å jobbe for noe, for å så få det til. Det er gøy å kunne tjene penger som man kan bruke på noe ikke alle har råd til. MEN det vil ikke si at man skal miste seg selv helt av den grunn.

Hettegenseren er kul, men ikke så kul at den var noe jeg MÅTTE ha akkurat nå. Jeg byttet den derfor, og kjøpte heller T-skjorten som jeg først hadde tenkt å kjøpe. Den er unødvendig dyr den også, men noe jeg har ønsket meg lenge. Det skal sies at den kostet 5000kr, og hettegenseren kostet 12.000kr. Jeg vurderer også å bytte Chanel vesken min, for den hadde jeg lovet meg selv å ikke kjøpe før L.A. Plutselig var jeg inne på Chanel å kjøpte vesken noen måneder tidligere, bare fordi at jeg kan og har råd. Jeg skulle egentlig kjøpe meg en veske fra Louis Vuitton eller YSL som koster halvparten av prisen, men jeg kjøpte istedenfor en veske til 50.000 kr, bare sånn helt uten videre. 

Akkurat nå handler det mer om prinsipp enn penger, for jeg hadde bestemt meg for å ikke kjøpe en Chanel veske nå. Jeg skulle kjøpe den om et par måneder, og jeg hadde klart meg helt fint uten den vesken til da. Disse 50.000kr kunne jeg heller satt på sparing til en bolig jeg etterhvert tenker å kjøpe meg. Denne bloggverden er til tider syk, men også en utfordring. Jeg tror helt ærlig de aller fleste ville gjort slike ting om de hadde hatt råd til det, og at det ikke bare er oss bloggere. Likevel kan man begrense seg, sette ned foten og være fornuftig. Jeg har i alle fall funnet ut hva den kjipe klumpen var, og nå har jeg mulighet til å gjøre noe med det :-) Jeg er veldig takknemlig for at jeg har så gode venner, som tør å si ifra til meg <3 I love you guys


Denne kjøpte jeg meg <3

ET STED MED ANUSBAKTERIE I MATEN

TWO HANDS - Adresse: 164 Mott St, New York, NY 10013

Se på denne frokosten, hvor digg er ikke den? Er det noe jeg elsker med New York så er det matkulturen. Det er så hyggelig at så mange velger å dra ut å spise frokost før de skal på jobb, og at alle møtes for lunsj på en eller annen restaurant senere. Jeg skjønner ikke hvordan de har råd til å leve slik, men det virker jo bare helt fantastisk. Jeg tror nok jeg ville passet godt som en New York/Hollywoodfrue der jeg kunne levd slik hver eneste dag. Skal jeg være helt ærlig med dere så hadde jeg lett takket ja om jeg hadde fått tilbudet om et slikt liv. Jeg hadde flyttet på flekken, INGEN tvil. Morten måtte bare blitt en rik sugardaddy først, haha!

Over til noe helt annet enn Hollywoodfruer; Det er ingen hemmelig at The Butcher's daughter er mitt favorittsted i New York for frokost/lunsj, men Two Hands er nesten like bra. Det er nok ingenting som slår avokado-toasten på førstnevnte, men de hadde veldig god mat på Two hands også. Av en eller annen merkelig grunn ligger den i Chinatown som jeg ikke helt klarer å forstå? Denne restauranten er vel kanskje så langt ifra Kinesisk som får det, haha. MEN er du ute etter god mat og et inspo bilder til Instagram, vil jeg virkelig anbefale Two Hands <3 PS; ikke bestille juicen med mango og agurk, den smakte rett og slett dritt. 

Det er så hyggelig når alle forteller at Morten og jeg er et så vakkert par <3 Jeg er helt enig etter å ha sett disse bildene. Hehe neida, fine er vi ♥

Dette bildet er IKKE så fint vel og merke, hehe. Morten minner meg litt om Quasimodo her, HAHA.

Vi bestemte oss for å prøve en skikkelig Amerikansk Diner i dag, som ikke gikk helt etter planen. Selv om restauranten var helt fullstappet av alle tilhengerne til Trump smakte ikke maten spesielt godt. Som dere kanskje ser på bildene over var det ikke akkurat et gourmet måltid. Maten trenger ikke å se så veldig fin ut for min del, men det er jo hyggelig om den smaker bra. Jeg visste først ikke om jeg skulle tørre å spise maten eller ikke, men det er jo veldig frekt å la vær. Hva skulle jeg sagt? Maten deres ser ekkel ut? Jeg er mett, men bestilte meg likevel mat? Jeg er livredd for å bli matforgiftet? Nei, nei, nei.

Jeg ser for meg at dette er en sånn restaurant der kokken klør seg i rumpesprekken og på ballene for å så ta på maten. Han bruker mest sannsynlig ikke hårnett heller, så håret hans kan lett falle i maten min. Tekster litt på mobilen gjør han nok også, for å så fortsette med matlagingen. Dette er en restaurant der det er 99% sikkert å få anusbakterier i maten, og jeg valgte likevel å spise maten min, haha. Det er faktisk SÅ ekkelt. Vi får krysse fingrene for at jeg ikke blir matforgiftet :-) Det var egentlig veldig kjipt, for jeg hadde utrolig lyst å spise på en skikkelig diner.. Om det er noen av dere som vet om en som har god mat her i New York, SKRIK UT! 

OM DU HAR LYST Å FØLGE MED OSS HER I NEW YORK, ADD MEG PÅ SNAPCHAT; SOFIEEEC <3

CHRISTMAS IN NEW YORK

For at dagene skal gå rundt her i New York og for at blogginnleggene skal passe med tidene hjemme i Norge må jeg alltid sitte oppe på kveldene for å blogge. Jeg vet jeg er heldig som får ligge i sengen på hotellrommet å jobbe, men herregud så trøtt jeg er akkurat nå. Det som er enda kjipere er at Morten har sovnet, så jeg blir ikke noe mindre trøtt av å se på han akkurat. 

Klokken er nå 00.15 i New York, og vi har nesten akkurat kommet inn døren på hotellrommet. Dagen i dag ble ikke helt som planlagt, men den ble likevel veldig fin. Vi skulle egentlig gå over Brooklyn Brigde, ta masse bilder og se på Times Square. MEN jeg bestemte meg for å bytte hettegenseren jeg kjøpte på Gucci, så vi endte derfor med å shoppe istedenfor. Ganske trist, men slik ble da altså denne dagen. Da ingen av oss ønsker å bruke alle dagene på shopping, bestemte vi oss for å stikke en tur innom Rockefeller, noe dere absolutt burde gjøre om dere skal til New York. Jeg tror ikke det finnes et eneste sted i verden man kan få mer julestemning enn akkurat der, det er SÅ fint og gjennomført.


HAHA jeg ler meg ihjel av dette bildet! Gucci posen min med det nye jeg har kjøpt meg sto på bakken, og det så ut som at en forbipasserende holdt på å ta posen min. Så folkens, dette er slik jeg ser ut i det øyeblikket jeg tror jeg snart skal bli ranet for x-antall tusen. 

Det er ikke bare Rockefeller som en gjennomført, men New York generelt. Det er veldig morsomt å se hvor mye julen faktisk betyr for Amerikanerne, og hvor mye de gjør ut av de få ukene vi har med jul. Jeg tuller ikke når jeg sier at det er julepynt å finne på hvert eneste gatehjørne. Får jeg ikke julestemning her, kommer jeg nok mest sannsynlig aldri til å få det.

Vi avsluttet kvelden med Grand Central og Shake Shack, som virkelig anbefales. Det er samme konseptet som Mac Donalds og Burger King, bare MYE bedre. De har seriøst verdens beste fries, den smaker helt fantastisk. Den vi spiste på ligger på Grand Central, som forresten ikke var morsomt å vise Morten. Han liker ikke Gossip Girl, så for han er det ikke like kult å se disse stedene som meg. Hvordan kan man IKKE like Gossip Girl? Sist jeg var her var jeg utenfor der Serina, Dan og Nate bodde i serien. Jeg satt også på The met slik de alltid gjør i serien. Xoxo Sofie ♥ Det er nesten litt kjedelig å ha med Morten til New York, da han ikke ønsker å gjøre Gossip Girl ting med meg... :-((

NORDMENN HAR MYE Å LÆRE

Og FRANSKMENN, spesielt franskmenn, haha.

New York er et helt fantstisk sted. Ikke bare er byen vakker og maten er god, men menneskene her er helt fantastiske. Jeg har reist mye, men aldri har jeg møtt et så hyggelig folkeslag før. Sist jeg var her fikk jeg veldig god selvtillit og følte meg så bra. Hvorfor? Jeg ble fortalt hver eneste dag hvor vakker jeg er av fremmede mennesker. Her sier de det de tenker, og sparer ikke på komplimentene for å si det sånn. 

Bare et lite men fint eksempel. I går fant vi ikke ut av hvor vi skulle gå, og det var en mann som oppdaget at vi var helt lost. Han kom derfor bort til oss å hjalp oss med å finne frem, HVOR HYGGELIG ER IKKE DET? Jeg har ikke telling på hvor mange fremmede mennesker jeg har snakket med på bare et døgn. New Yorkere er veldig frempå, lett å snakke med og ikke minst imøtekommende. Jeg kjenner jeg blir flau på nordmenn sine vegne, tenk for et kultursjokk de må få om de besøker Norge. Vi tør så vidt å se på hverandre, ser ned i bakken, er ikke spesielt hjelpsomme og gir i alle fall ikke komplimenter. Jeg tror jeg aldri har fått et kompliment fra et fremmed menneske i Norge før, om du ser bort i fra dokøen på jentedoen natt til søndag. 

Vi Nordmenn har virkelig mye å lære av disse herlige menneske, og jeg kjenner at jeg blir veldig inspirert til å være en bedre utgave av meg selv. Både Morten og jeg har vært mye bedre humør denne turen, for bare et smil fra et fremmed menneske har mye å si. Man skulle ikke trodd at noe så lite kan bety så mye, men det gjør det faktisk. Nei, nå skal jeg virkelig skjerpe meg, og prøve å være like hyggelig når jeg kommer hjem til Norge igjen!

VI ER IKKE ROMANTISKE

DELICATESSEN - Adresse: 54 Prince St, New York, NY 10012

I går var vi på en av mine favoritt restauranter her i New York, Delicatessen. Skal du til New York er det ingen tvil om hvor du burde spise middag. De har så mye god mat der, i promise. Jeg anbefaler virkelig å bestille "cheeseburger springrolls" til forrett om du ønsker å prøve noe veldig annerledes, som forresten er kjempegodt. Det er vårull med cheeseburger inni, NAM. Det er litt morsomt, for sist jeg var på Delicatessen fikk jeg seriøst verdens dårligste service. Jeg var ikke helt klar over denne tipsekulturen, og ga derfor for lite i tips. Servitøren ble dritsur å kastet myntene han fikk av meg, og oppførte seg som en skikkelig drittsekk. Dere kan tro det var både kleint og flaut på samme tid, kanskje mest for han? haha. Det har likevel ikke ødelagt opplevelsen min av denne restauranten, for den er veldig bra

Det som er litt morsomt med Morten og meg er at vi aldri gjør ting som dette hjemme i Oslo. Vi er svært sjeldent ute å spiser, og om vi først gjør det så er det alltid sammen med noen andre. Jeg tror vi aldri har hatt en romantisk middag sammen, hverken ute eller hjemme (unntak av ferier). Ingen av oss er spesielt romantiske av oss, noe jeg egentlig synes er helt greit. Er det noe jeg ikke liker så er det for mye romantikk, da blir jeg bare klein. Før var det så ille at jeg løy til han jeg datet om at jeg var syk, for å slippe Valentines, haha. Jeg er en sånn person som synes det er flaut å få roser, så jeg er nok veldig unormal der. Jeg trenger ikke å gjøre alle disse tingene for å få bekreftet at forholdet mitt er bra nok. Selv om vi ikke er så romantiske av oss gjør vi veldig mye annet for hverandre, som viser at vi setter pris på det vi har. Sånn som nå, reiste jeg meg opp av sengen for å hente noe til Morten, selv om jeg lå like godt som han! Det er ekte kjærlighet det ;-)

FIRST DAY IN NEW YORK

God morgen eller.. natt fra New York, haha. Akkurat nå er klokken 02.00, og jeg skal snart komme meg i seng. Jeg tenkte bare det var viktig å oppdatere dere først. Vi har hatt en veldig fin dag i dag, selv om vi fikk en litt kjip start på ferien på grunn av bomben som gikk av. 

Vi startet dagen på The Butcher's daughter, der vi spiste verdens beste avokado toast (anbefales). Jeg fant også ut at Little Cupcake bakeshop lå rett ved, og da måtte jeg selvfølgelig innom der også en tur. De har seriøst de beste cupcakesene jeg har smakt, i tillegg til at lokalet er veldig koselig. 

Vi begge var veldig usikre på om vi skulle tørre å dra til 5th Avenue for å shoppe. Det har jo vist seg ved flere tilfeller at de ikke bare slår til en gang, men flere. Det dummeste man gjør er jo derfor å oppsøke disse stedene terror gjerne skjer, men vi valgte å bare drite i det. Terror har allerede ødelagt nok for meg, så jeg prøver alltid å presse meg til å rett og slett bare leve. Selvfølgelig skal man ta forhåndsregler, men man kan virkelig ikke bli hysterisk. Det var også politi over alt, noe som var veldig betryggende.

Vi begge ble enige om at vi skulle gjøre unna shoppingen dag 1. slik at vi ikke måtte tenke mer på det. Jeg har et par julegaver jeg skal kjøpe nå, ellers skal jeg ikke bruke mer penger på klær. Jeg har allerede brukt way too much, så nå er det virkelig nok. Det skal sies at jeg har siklet på vesken fra Chanel alt for lenge nå, så jeg valgte å kjøpe den i julegave til meg selv <3 Jeg vet mange av dere ville at jeg skulle kjøpe den i sort, men personlig synes jeg rosa passer meg bedre, hehe!  

Nå skal jeg få meg litt søvn♥ Vi snakkes om litt! Gjerne add meg på Snapchat; Sofieeec :-)

VIDEOBLOGG - DEEPTALK OG PAKKING TIL NEW YORK

For noen dager siden spilte jeg inn en videoblogg der jeg pakker til New York. Jeg har lovet dere alt for mange ganger nå å bli flinkere med YouTube, så nå skal jeg virkelig skjerpe meg. Jeg skal lage vlogge mens jeg er i New York, så dere har mye å glede dere til. Dere kan også komme med forslag og ønsker til videoblogger dere vil at jeg skal spille inn:-)

Trykk på bildet for å komme til videoen <3 Om du vil være den første til å se når jeg legger ut videoer, følg YouTube-kanalen min HER

Vi snakkes dere <3

TUREN VÅR STARTET MED MELDING OM BOMBE


Sjekk utsikten fra hotellrommet vårt!!

Jeg visste ikke om jeg skulle starte dette innlegget med god morgen eller ettermiddag, for tidsforskjellen fra New York til Norge er ganske stor. Akkurat nå er klokken 08.00 her, og dagen vår har akkurat begynt i motsetning til dere. I dag er planen å spise frokost på The Butcher?s daughter. Et sted dere bare MÅ prøve om dere skal til New York. De har seriøst verdens beste avokado toast, i promise. Vi tenker også å shoppe litt på 5th Avenue. Jeg har et par julegaver jeg må bli ferdig med, i tillegg til at jeg skal kjøpe litt julegaver til meg selv. Kvelden skal avsluttes på Delicatessen. Det er også en restaurant dere prøve om dere skal reise hit.

Som dere kanskje har sett på nyhetene så har det gått av en bombe på Manhatten. Vi begge våknet opp til bombemelding, ikke en spesielt hyggelig måte å starte turen vår på. Vi er heldigvis trygge, og et stykke unna der bomben gikk av. Vi kan likevel se røyken fra hotellrommet vårt, noe som er ganske skremmende. Det verste er a jeg hadde en dårlig følelse før vi satt oss på flyet i går, og var litt usikker på om det var trygt å reise hit etter avgjørelsen Trump tok rundt dette med Jerusalem. MEN nå som vi først er her skal vi prøve å bare kose oss, så får vi krysse fingrene for at det ikke skjer noe mer nå. 

Dette er forresten hotellet vårt, som vi begge er ganske fornøyd med. Nå skal vi komme oss ut døren, vi snakkes senere ♥ Add meg på Snapchat om du vil følge oss på denne turen; Sofieeec.

TESTET POSITIVT FOR EKSPLOSIVER

Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte av uflaksen Morten og jeg har hatt de to siste reisene våre. Eller.. jeg vet ikke om jeg kan kalle det uflaks, for det har alltid ordnet seg. MEN vi har vært litt uheldige om vi kan si det sånn. Jeg vet ikke om dere husker på vei hjem fra Dubai da Morten ble stoppet i sikkerhetskontrollen for at drona hans ga utslag på dop? Denne gangen var det min tur, hehe. 

Jeg vet ikke om dere har fått det med dere, men de har skjerpet innreise til USA. Man må gjennom et intervju før man får sjekke inn, i tillegg til at vi måtte vise passet vårt sikkert 5 ganger. Den siste gangen ved innsjekk ble jeg stoppet for tilfeldig kontroll. Jeg har blitt stoppet på slike kontroller mange ganger før, og aldri har det skjedd noe annet enn at jeg har blitt ønsket en fin flytur. Denne gangen ble veldig annerledes, og ganske kjipt. 

De tok test på macen og klærne mine, som de alltid gjør på slike kontroller. Plutselig sto det «ALARM» på hele skjermen, men jeg tenkte ikke noe mer over det annet enn at kanskje maskinen var ødelagt eller klikk. Jeg vet at jeg ikke har sprengstoff eller dop på meg, så tanken på at testen ga utslag på tingene mine var en ikke eksisterende tanke hos meg. 

Det viste seg at macen min ga utslag på eksplosiver, ikke bare på en test men på TRE STYKKER. Jeg har med meg denne macen over alt i og med at dette er jobben min, og hadde derfor ikke blitt sjokkert om den kunne ha kommet i kontakt med både det ene og de andre. Det kjipeste med alt var at jeg fikk beskjed om at det nå var opp til politiet å bestemme om jeg fikk lov til å reise eller ikke. De kunne ikke gjøre noe mer siden alle tre testene testet positivt.

Selv om hun ene vakten var utrolig søt og fortalte meg at det mest sannsynlig ville ordne seg, ble jeg veldig lei meg. Jeg har gledet meg til denne turen i flere måneder nå, så det hadde vært kjempekjipt å ikke komme seg på flyet. HELDIGVIS ordnet det seg, og jeg kom med flyet. Politiet dukket ikke opp, men ringte å ga beskjed om at jeg kunne gå. Det viste seg at det mest sannsynlig var sminken min som hadde gitt utslag på testen, siden det er midler i kosmetiske produkter og kremer som kan gi utslag på slike tester (ble jeg fortalt).

Jeg tror ikke jeg ser spesielt kriminell ut, så de skjønte kanskje at jeg ikke var en trussel eller en med eksplosiver? haha. Som jeg alltid pleier å si til alle andre, ALT ordner seg til slutt. Absolutt ALT! Det gjorde det denne gangen også, og akkurat nå befinner jeg meg i NEW YORK!! Nå skal jeg sove litt, så kan vi snakkes når jeg står opp <3 Husk å legg meg til på Snapchat for å følge tuen vår til New York, sofieeec.

GOODBYE NORWAY, HELLO NEW YORK.

Genseren er fra Shein <3

ÅÅH JEG ER SÅ GLAD NÅ!!! Det er sjeldent jeg føler lykkefølelse av å være på flyplassen (fordi jeg hater å fly), men nå er jeg virkelig happy. Jeg ELSKER New York, det er virkelig en av de beste byene jeg har vært i. Jeg har alltid ønsket å oppleve New York i juletider, og nå skal endelig denne drømmen gå i oppfyllelse. Jeg har allerede planlagt dagene våre, og alt jeg kan si er at vi kommer til å gjøre mye moro. Jeg gleder meg veldig til å ta dere med på denne reisen, og jeg kan LOVE masse gode bilder og innlegg de neste dagene <3

Til dere som vil se enda mer av New York turen vår, legg oss til på Snapchat; sofieeec og mortenbotten <3 Jeg skal snappe masse :-D Vi snakkes i New York ♥

BILDEDRYSS FRA PÆRRA-JULEBORDET

Jeg DØR av dette bildet, haha

Se på disse to bildene, haha! Marcus er ikke en god fotograf.

Derfor måtte Isabelle ta over ;-) hehe

Jeg har vel allerede fortalt dere store deler av kvelden i går, på grunn av alt dramaet som oppsto, haha. MEN før det ble drama hadde vi en veldig fin kveld sammen, og det var utrolig hyggelig å samles igjen. Jeg kan faktisk ikke huske sist vi var så mange av oss på samme sted, det må ha vært finalefesten som var i starten av JUNI! Så det sier kanskje sitt! 

Jeg har fått masse spørsmål om hvorfor ikke alle var på julebordet, og om det er for at det har vært drama mellom oss. Nei, nei og nei. Det var dessverre ikke alle som kunne komme av forskjellige grunner, noe som selvfølgelig var veldig synd. Jeg skulle gjerne sett alle der, da det hadde vært utrolig hyggelig å ha en skikkelig reunion. MEN det kommer vel en tid for det også, gjør det ikke? Uansett, takk for en super kveld alle sammen ♥

MAKTSYKE VAKTER PÅ UTESTEDER

Jeg lovte egentlig at jeg kun skulle være positiv denne uken, men akkurat dette føler jeg er veldig viktig å ta opp. Som dere kanskje har fått med dere så hadde pærra-gjengen julebord igår. Det startet veldig hyggelig på Bølgen o Moi, men endte dessverre ikke spesielt bra. Jeg vet ikke med dere, men jeg har alt for ofte møtt vakter på utesteder som har et ekstremt behov for å markere seg og sin makt. De kan kontrollere hvem som skal inn, hvem som går først i køen, hvem som slipper å betale og hvem som ikke kommer inn. Drømmejobben eller hva? Det er jo perfekt om du skal møte på et menneske du ikke liker, for da kan du bruke alle mulige unnskyldninger for at akkurat den personen ikke skal komme inn. 

Jeg kunne forstått om det var meg, for jeg har ingen problemer med å innrømme at jeg kan oppføre meg som en idiotisk drittunge med litt for mye i promille. Jeg hadde også forstått det om det var Andrea, for hun kan være alt for diva og til tider litt for frekk noen ganger. Listen er lang med mennesker jeg kunne forstått hvorfor blir nektet inngang på utesteder, men Grunde står IKKE på den listen. Ja, dere leser riktig, GRUNDE av alle i gjengen fra Paradise ble nektet inngang. Hvorfor? For han hadde laget bråk på Nox forrige fredag. 

La meg starte med å fortelle dere at Grunde først slapp inn, helt til en vakt kom å tok tak i han helt uten grunn. Han var helt sikker på at Grunde hadde vært der forrige fredag å laget bråk, og måtte derfor lage en scene med å være nr 1. fysisk mot han. nr 2. føre han bort, for å så kaste han ut. Grunde reagerte selvfølgelig da han uten grunn ble ført bort for å ha laget bråk på et sted han ikke hadde vært på en gang, noe som er helt forståelig om du spør meg. Han tok deretter bilde av skiltet til vakten (som jeg veldig gjerne har lyst til å publisere her på bloggen, MEN jeg skal holde meg for god til å gjøre det), og det var da det gikk galt. På grunn av at Grunde tok et bilde av vaktskiltet hans (som de har av en grunn) var ikke Grunde ønsket mer på Nox. Han hadde en ufyselig oppførsel og var derfor ikke velkommen. Eller.. han fikk beskjed om at han var velkommen neste helg, er ikke det hyggelig da? 

Jeg har kjent Grunde lenge nok til å vite at han ikke er en ufyselig type. Som sagt, hadde det vært Andrea eller meg så kunne jeg forstått det, men ikke Grunde. Vakten følte seg nok veldig truet av at Grunde tok bilde av skiltet hans, og skulle derfor ta tilbake makten med å utestenge Grunde fra utestedet. Det er helt greit om han trodde Grunde var en som hadde laget bråk der tidligere, men hva med å faktisk sjekke dette opp før han lagde en scene ut av det foran absolutt alle? Jeg er ganske sikker på at "bråkmaker" Grunde hadde klart å oppføre seg de to minuttene han hadde brukt på å sjekke opp dette. Forklaringen hans var nemlig det at han skulle høre med en annen vakt som hadde jobbet den fredagen. Men måtte han virkelig ta med Grunde ut av utestedet for å gjøre det? NEI

Jeg vet ikke om han har sett Grunde på TV, og rett og slett ikke liker han som person. Jeg vet heller ikke om det er at han er misunnelig på Grunde, og gjerne skulle vært i hans sko, og derfor må tråkke ned på han slik at han selv kan føle seg bedre. Ingen forklaring er god nok, og ingenting kan unnskylde oppførselen hans. Jeg vil også avslutte dette innlegget med å fortelle at Grunde er nykter, og at han aldri har drukket alkohol før. Så nei, det er dessverre ingen mulighet for at Grunde har oppført seg som en drittsekk uten å huske det. Spesielt ikke på et utested han ikke hadde vært på en gang. Det skal også sies at Grunde fikk kjeft i køen for å drikke Iste, og at jeg ble bedt om å passe mine egne saker når jeg fortalte at det bare var iste. Jeg tror nok dessverre Grunde var dømt til å ikke komme inn før han hadde i det hele tatt hadde kommet til utestedet. 

Jeg har alltid elsket Nox, men denne hendelsen var absolutt ikke OK. Hele gjengen forlot selvfølgelig utestedet da ingen av oss hadde lyst til å bruke en eneste krone der etter en slik oppførsel. Jeg håper virkelig Nox sender en personlig beklagelse til Grunde, OG sparker denne vakten som ikke er annet en maktsykt å dessverre utnytter den makten han har. Jeg har heldigvis fått tilsendt skiltnummeret hans, og det skal selvfølgelig sendes inn som klage, i tillegg til dette blogginnlegget :-) Jeg har fått nok av vakter som skal bruke makten de har på en helt feil måte, det er absolutt ikke greit.

ET NYTT PROSJEKT

Det er vel ingen hemmelighet at jeg har vært mye lei meg den siste tiden. Jeg har lenge lurt på hva jeg skal gjøre for å få det bedre. Det er mange som har foreslått psykolog, men det er ikke noe som funker for meg. Psykolog er ikke for alle, og jeg tror kanskje det er noe vi må begynne å innse. Det funker nok for veldig mange, men det har ikke funket for meg. Jeg har derfor bestemt meg for å begynne å tenke annerledes, for tankegangen har utrolig mye å si. Ser man negativt på livet, kan jeg love deg at livet ditt vil bli negativt. Vi styres av tankene våre, og det er nok der min største feil ligger. Våkner jeg opp å føler at livet er dritt, lar jeg disse tankene komme. Jeg gjør ingenting for å endre tankegangen min, noe som gjør dagen min enda kjipere. Jeg har derfor bestemt meg for å prøve ut et helt nytt prosjekt, og se hvordan dette funker. 

I en hel uke skal jeg tenke positivt på ABSOLUTT ALT. Jeg tror det kan være veldig vanskelig å skulle være positivt 24/7, da det er menneskelig å være negativ i ny og ne. Likevel har jeg lyst å se hvordan hverdagen og livet utvikler seg om man kun ser positivt på situasjoner man vanligvis ville sett negativt på. Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere, slik at dere kan være med på min nye reise. Dette blir spennende, og noe jeg virkelig gleder meg til å prøve!

DETTE SKAL JEG GJØRE FOR EN BEDRE HVERDAG ♥

♥ Starte dagen med å fortelle meg selv tre positive ting om meg selv og livet mitt

♥ Sette meg et konkret mål som jeg skal jobbe målrettet for hver eneste dag denne uken

♥ Bli flinkere til å gi og ta imot komplimenter. 

♥ Alltid se en løsning uansett hva som skjer

♥ Le eller smile når dumme ting skjer

♥ Slutte å irritere meg så mye over små teite ting som absolutt ikke er verdt å bruke energien sin på

♥ Ikke irritere meg over kommentarer som prøver å trykke meg ned

♥ Fortelle meg selv hvor heldig jeg er som har denne bloggen, vennene mine, kjæresten og familien min. Jeg skal slutte å være utakknemlig når jeg har så mye å være lykkelig over. 

♥ Ikke tenke negativt om andre mennesker. 

Det blir veldig spennende å se om jeg faktisk merker en forskjell. Kanskje dere også merker en forskjell? Ønsk meg lykke til :-)

PÅ JULEBORD MED FITNESS-FOLKA

annonse

I går var jeg på julebord nr. 2 sammen med ambassadørene for Pandy Protein. Det er veldig greit å være med en gjeng fitness-folk, for da er det svært sjeldent press rundt alkohol. Da vi fikk regningen var det 18 Cola zero som sto på, så det sier vel kanskje sitt. Det var helt OK for min del, da jeg ikke hadde tenkt å drikke alkohol uansett. Jeg har så utrolig mye å gjøre nå, så jeg har rett og slett ikke hatt tid til å ta en dag der jeg vil være bakfull. Jeg trodde helt ærlig ikke dagene før New York skulle være så stress, men der tok jeg veldig feil. 

Jeg koste meg veldig i går, og fikk bli kjent med mange nye mennesker. Det som er litt morsomt med meg er at jeg egentlig er verdens mest utadvendte menneske, men i går var jeg ganske sjenert. Det verste er at det har skjedd utrolig mange ganger den siste tiden. Kanskje jeg begynner å bli gammel? Eller kanskje jeg rett og slett bare er redd for hvilket inntrykk andre mennesker har av meg? Jeg tror nok man kan få et litt annet inntrykk om man bare leser bloggen, og ikke kjenner meg som person. Jeg vet ikke det. Det er bare skummelt å tenke på at ukjente mennesker kan dømme meg før de blir kjent med meg. Jeg tror nok ikke dette var tilfellet denne gangen, da alle virket veldig hyggelige <3 

♥ YESTERDAY'S OUTFIT

LIGNENDE TOPP. HER / BUKSE. HER (annonselenker)

♥ GÅRSDAGENS STYGGE BILDER

Dere etterlyser ALLTID kyssebilder på bloggen. Det har vært så lite kyssebilder at noen av dere har mistenkt at det er slutt mellom oss, noe det ikke er. Sannheten er bare at Morten og jeg ikke er søte eller fine når vi kysser, vi er rett og slett ganske stygge. Dette er absolutt ikke noe goals for å si det sånn, haha.


Derfor tar vi slike bilder istedenfor <3

Vi reiser forresten til New York imorgen, og jeg lover å være både aktiv og morsom på Snapchat. Så til alle dere som ønsker å følge oss denne turen, ADD SOFIEEEC <3 

UKENS SPØRSMÅL // ØKONOMI, INNFLYTTNING OG DOP

Hva er ditt favoritt sminkemerke?
Godt spørsmål! Jeg er veldig glad i NYX, da de har masse bra til en billig penge. Så liker jeg også en del produkter fra L.A girl, Hudabeauty og Clinique <3

Var du keen på noen andre enn Morten inne på hotellet? 
Nei, det var jeg ikke. Jeg synes Aleks var veldig kjekk, men var aldri keen på han :-)

Hva inspirerte deg til å begynne med blogg?
Jeg elsker å skrive, samtidig som jeg synes blogg er veldig spennende selv. Jeg har lenge hatt lyst til å drive med dette :-)

Hvem er dine beste venner etter PH?
Andrea, Martine Johansen og Martine Lunde

Hvordan har du det?
Takk som spør! Jeg vil si at jeg har det OK. Noen dager er bedre enn andre :-)

Hvorfor skal du slutte med åpen Snapchat? 
Jeg skal ikke slutte med åpen Snapchat, men jeg vurderer å ta en pause. Akkurat nå har jeg 200 ubesvarte Snapchat, så det er veldig vanskelig for meg å ha tid til å svare alle. Jeg blir derfor veldig stresset, og vurderer å ha en liten pause slik at samvittigheten min ikke tar knekken på meg :-) Jeg skal forresten snappe MASSE i New York, så add; Sofieeec til dere som vil følge oss på denne reisen. 

Får du ofte sponsende behandlinger?
Både ja og nei. Jeg velger å betale mye selv også, så det varierer veldig. Håret mitt får jeg alltid sponset, men bryn og negler betaler jeg ofte selv. 

Hadde du klart deg uten smoothie blender? og hvor er den fra?
Hehe nei, det er jo min everyday brekkie <3 Jeg vet ikke hvor den er fra da jeg fikk den i julegave, men jeg vet at man kan få kjøpt slike overalt. Det er GENIALT.

Er det sant at du har tatt abort?
Veldig personlig spørsmål, og et spørsmål jeg helt ærlig ikke vet om jeg ville svart på om det var sant. Men nei, jeg har aldri tatt abort, så det er absolutt ikke sant.

Morten er hos dere hele tiden, har han flyttet inn?
Flyttet inn har han ikke, men han er her mye. Det er mest på natten egentlig og på morgenen, og ikke så mye på dagen. MEN Martine Johansen skal flytte inn til oss i januar, og bo her til februar. Det blir så koselig ? Hun er veldig rotete da, så jeg er ekstremt spent på om vi kommer til å klare å bevare vennskapet. HEHE NEIDA!

Hvor mange søsken har du?
7 med meg! Vi er veldig mange. 

Har du kontroll over egen økonomi, eller har du en regnskapsfører?
Nei, det har jeg heldigvis ikke. Jeg har verdens beste regnskapsfører som hjelper meg med absolutt alt :-) Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten han <3

Hvordan feirer du nyttår?
Veeldig forskjellig, men alltid med venner. I år kjenner jeg at jeg har lyst til å gjøre noe annerledes, da nyttårsaften sjeldent er bra. Jeg synes det er veldig oppskrytt, og at man kanskje har litt for høye forventinger. I år har jeg lyst til å spise en god middag og drikke litt vin sammen med gode venner. Byen er jeg ikke interessert i :-) Men vi får se, ting blir aldri som planlagt.

Husker du ditt første kyss?
Ja, det gjør jeg. Han hadde regulering, og vi begge var helt elendig til å kysse. Jeg husker at vi måtte tørke sikkel rundt munnen etterpå, hahah æsj.

Kan du legge ut konfirmasjonsbildet ditt?
Ja, det kan jeg.

Har du eller bruker du dop istedenfor alkohol?
Nei, nei og nei. Jeg har aldri prøvd dop, og kommer heller aldri til å gjøre det. Alkohol er mer enn nok rus for meg, og trenger absolutt ikke å sniffe for å ha det moro på fylla. Jeg synes bare det er tragisk, kleint og harry på samme tidspunkt. Jeg kan virkelig ikke forstå meg på mennesker som bruker dop, det er helt tragisk. Jeg har blitt dopet en gang da, men det husker jeg absolutt ikke noe av.

Hvorfor er du aldri hjemme hos moren din i Tromsø?
Tro meg, jeg har SÅ LYST. Jeg gleder meg like mye til å komme hjem til Tromsø i julen, som å reise til New York. Det sier kanskje sitt? haha. Jeg har rett og slett bare ikke så mye tid til overs, og Tromsø blir derfor veldig nedprioritert dessverre.. 

Vil du følge turen vår til New York? Add meg på Snapchat; Sofieeec <3

ET ANNERLEDES JULEBORD

AnnonseBodyen min finner dere HER (annonselenke)

Er det noen restauranter jeg absolutt ikke spiser på så er Egon og Fridays. Jeg synes for det første ikke at maten er spesielt god. Restauranter som dette har kunder uansett, så de slipper å lage god mat for å få kundene dit. Menyen deres er også på 100 sider, noe som ikke er et godt tegn. Hilsen Helstrøm ;-) Jeg er heller ikke spesielt fan av typisk turist-restauranter, hehe. Som dere sikkert forstår ble jeg ikke spesielt begeistret da jeg fikk beskjed om at vi skulle på Egon. Jeg tenkte likevel at jeg skulle gi det en sjanse, da det er menneskene man er med som faktisk betyr noe. Maten var helt OK, men selskapet var utrolig koselig. Jeg føler meg veldig heldig som har blitt kjent med de menneskene jeg har blitt kjent med i Oslo, de gir meg utrolig mye bra. 

Dette er absolutt ikke et typisk julebord, men må alltid alt være så ordinært? Ingen av oss drakk alkohol heller, noe som også er veldig "unormalt" på julebord. Jeg synes det er deilig å kunne dra ut uten å alltid føle at man må drikke :-) Nå skal jeg på julebord nummer 3, og denne gangen skal jeg også holde meg unna alkohol. Jeg skal drikke litt imorgen på PÆRRA <3 julebordet, men utenom det skal denne jenta ta det rolig. Vi snakkes, dere ♥

EN HELT NY HÅRFARGE

annonse

Planen var egentlig ikke å gjøre noe med håret mitt før etter New York, da frisøren jeg egentlig har gått til var opptatt. I og med at han skal jobbe mer på kontoret har jeg fått en ny frisør, og hun hadde heldigvis time til meg. Skal jeg være helt ærlig med dere så får jeg vondt i magen av å se hvor mye jeg har ødelagt håret mitt de siste årene. Jeg har vært alt for dårlig til å ta vare på det, i tillegg til at jeg ikke har kuret det. Håret mitt har bokstavelig talt knekt av enkelte steder, og mye av håret mitt har blitt kjempetynt. Det er selvfølgelig ikke morsomt å se når man alltid har hatt langt og tykt hår. Jeg kan uansett ikke klage, for jeg har bare meg selv å takke. MEN nå skal jeg virkelig skjerpe meg, og begynne å ta vare på håret mitt. Jeg skal etterhvert ha tilbake mitt fine hår, bare vent å se ;-)

 Dette er håret mitt uten extensions. HELT KRISE!!!

Dette er meg nååå!! HERREGUD FOR EN FORSKJELL <3 Jeg er så fornøyd. Jeg elsker min nye hårfarge, og jeg blir bare blondere og blondere for hver gang. Snart er jeg tilbake til den jenta jeg var før PH, det gleder jeg meg til. Aldri skal jeg høre på Morten igjen når det kommer til hårfarge, for jeg har virkelig hatet å være brunette. Jeg føler at blond er min farge, og det er det jeg skal fortsette med :-) Frisøren min heter Vildehelenee på Instagram og jobber på Hendrix Hair Frogner. Søk henne opp, hun er superdyktig <3 

ALLE GUTTER LYVER OM ANTALL SEXPARTNERE

Det er fredag og igjen duket for "Let's talk about sex". Det er veldig gøy å se at denne tråden har blitt så populær. Det morsomme er at jeg egentlig hadde tenkt å droppe hele greia, noe jeg er veldig glad for at jeg ikke gjorde. MEN, over til poenget. Jeg var i en veldig morsom diskusjon her om dagen, der den ene kompisen min mente at absolutt alle gutter lyver om antall sexpartnere. Han mente at man kan doble antallet hos de aller fleste gutter, da de helst ikke ønsker å fortelle oss hvor mange de egentlig har hatt sex med. Hva med de som faktisk ikke har hatt sex med så mange? Jo, de gjør det helt motsatte, de dobler gjerne sitt eget antall. 

Spør du meg høres dette veldig merkelig ut, og det er mange gutter jeg kjenner som jeg ikke anser som en som ligger rundt. For meg virker det helt unaturlig å skulle doble antallet til disse guttene. For hva er det man egentlig lyver om? Og hvorfor lyver man? Har du hatt sex med veldig mange kan jeg faktisk forstå at du lyver, for selv om jeg elsker Morten ville det vært veldig turn off om han hadde hatt sex med halve Oslo. Det er liksom ikke spesielt fett å være 1 av 10 når man er ute på byen for å kose seg. Så om du er en av disse guttene forstår jeg veldig godt hvorfor du velger å lyve. Selv om fortid er fortid, og man skal godta at hverandre hadde et liv før man møttes, så er det fortsatt ikke spesielt kult.

Vi diskuterte også disse guttene som lyver om at de har hatt sex med flere, rett og slett for at det er flaut at antallet er under 10. Jeg husker selv da jeg var yngre så var de kule og digge guttene de som lå med alt og alle (ironisk nok). Plutselig var man 1 av 40, og man ble like fort glemt som resten av hønseflokken som hadde prøvd det samme. Det er noe med oss jenter og drømmen om å endre guttene som ikke vil ha kjærligheten, så kanskje dette er grunnen til at noen gutter føler for å lyve? Nå som jeg er noen år eldre og noen erfaringer rikere vil jeg si at det bare er sjarmerende at du ikke har hatt sex med halve Oslo, og absolutt ikke noe man trenger å lyve om. Det er ikke sånn at man mister manndommen for at man ikke tar med seg en jente hjem hver eneste helg. 

Selv om jeg kan forstå at noen lyver, er jeg veldig sikker på at kompisen min tar feil. Jeg har vanskeligheter med å tro at så og si alle gutter lyver om antall sexpartnere. Det er akkurat derfor jeg spør dere, og vil derfor veldig gjerne vite om akkurat DU lyver om antall sexpartnere til jenta du snakker med? Jeg er faktisk veldig spent på denne, for jeg har faktisk ingen anelse. 

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

Jeg ble redd da jeg så dette bildet av meg selv. Jeg ser ut som en.. psykopat med et ekkelt smil, haha. 

Er jeg ikke sexy når jeg tar meg i håret? ;-)

Kyssemunn goes wrong. 

Dette er helt klart det verste. HAHA, jeg dør!


Litt cameltoe + resting bitch face = Sofie <3

MØTE MED SVIGERS OG JULEBORD

Hei dere ♥ I dag har jeg hatt en ganske fin dag (ironisk nok med tanke på innlegget mitt). Jeg klarte for en gangs skyld å stå opp tidlig, og var faktisk på trening klokken 09.00. Etter trening var det tid for lunsj med moren til Morten, noe som var veldig hyggelig. Jeg har ikke sett henne siden sommerferien, så det begynner å bli en god stund siden. Dette er forresten 1/4 ganger jeg skal bruke penger på mat ute, kun denne uken. Jeg får panikk av å tenke på det, da jeg synes det er så unødvendig å skulle bruke så mye penger på restaurantbesøk. Det er hyggelig i ny og ne, men virkelig ikke noe man trenger så ofte. Men men, er det jul så er det jul. 


Jeg måtte ta med dette bilder for å vise dere hva jeg nesten alltid gjør på bilder.. flekker tenner, HAHA. Det er såå merkelig, jeg forstår ikke hvorfor jeg gjør det. Dette er egentlig et bilder som aldri kom på bloggen, hehe. 

Nå har jeg akkurat kommet inn døren etter å ha vært tatt noen bilder sammen med Andrea og Morten. Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal på julebord, noe som selvfølgelig blir veldig hyggelig. Jeg gleder meg masse til å se gjengen igjen, og at vi skal samles en siste gang før jul. I dag SKAL jeg klare å ikke drikke alkohol, da det rett og slett blir too much. Om jeg taper dette for dere velge en straff til meg, hehe.. Jeg skjønner ikke at jeg tør

NOEN GANGER FØLER JEG FOR Å DØ

Helt ærlig. 

Jeg har det vondt

Det er så mye dere ikke vet, så mye dere ikke ser. Jeg skulle så gjerne ønske jeg klarte å si noe, men jeg klarer ikke. Jeg føler for å skrike, men det er et eller annet som holder meg igjen. Noen ganger føles det ut som om jeg begynner å bli gal. Hvor lenge klarer egentlig et menneske å holde så mye inni seg, før det sprekker? Jeg har hatt mine sammenbrudd, men de har bare vart i noen timer eller et par dager. Jeg har aldri fått en skikkelig breakdown, men jeg føler den nærmer seg. 

Det er mange år siden jeg har følt at det hadde vært OK å dø. Kanskje jeg har sagt det i sinne eller frustrasjon, men følelsen har aldri vært der. Jeg var så forbanna heldig å få livet i gave hele to ganger, så hvor kommer denne utakknemligheten fra? Hvorfor klarer jeg ikke å sette pris på alt det gode i livet? Hvorfor våkner jeg opp noen ganger å føler at jeg bare kunne sovnet inn? Har jeg virkelig latt dette gå så langt? Er det mørketiden som er tøffere denne gangen? Er det vinterdepresjonen som er mer brutalt enn vanlig? 

Jeg sover nesten ikke, og sovetablettene frister mer enn vanlig. Jeg var helt avhengig av disse før, og er derfor livredd for å komme tilbake dit igjen. Jeg sover derfor på dagen. Hva skjer så? Jeg føler meg som et udugelig menneske som ikke klarer å komme meg opp før klokken 12.00, når jeg egentlig burde ha kommet meg opp klokken 09.00. Jeg er konstant trøtt, redd og lei meg. Hvorfor jeg er plaget med alt dette akkurat nå har jeg ingen svar på, det bare skjer. Det bare er der på en måte.

Hadde det ikke vært for bloggen så hadde jeg ikke hatt en eneste grunn til å stå opp av sengen. Aldri hadde jeg trodd at denne bloggen skulle være det som fikk meg opp om dagen. Likevel er jeg evig takknemlig for at jeg har noe som får meg til å ønske å stå opp. Noe som gir meg motivasjon. Noe som gir meg glede, men også sinne og frustrasjon. Jeg tror og vet at alt vil ordne seg til slutt. Jeg må bare holde ut litt til. Ta vare på meg selv og kroppen min, så skal vi se at alt blir bra til slutt.. ♥

Tenkte jeg skulle slenge med et bilde fra en fin dag. Jeg var lykkelig og hadde alle grunner for å være lykkelig. Jeg har jo egentlig alle grunner for å være lykkelig, jeg må bare minne meg selv på det. Det er litt rart det der. Hvordan kan man ha så mye, men likevel føle seg så tom og ensom. Hva er det som mangler i en verden der man har alt? En pappa? Et liv uten terror? Kjærlighet? Hvem vet.. 

DET BESTE TILBUDET

annonse

Til dere som enda ikke har fått det med seg så har Nelly adventskalender nå i julen, og åpner derfor en ny luke hver eneste dag med MASSE gode tilbud. Jeg tenkte derfor jeg skulle tipse dere om de beste tilbudene, og i dag kan du virkelig sikre deg masse fint til julen. NLY har 20% på jumpsuit og heels, og jeg har derfor plukket ut mine favoritter til dere. Happy shopping everyone ♥

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET ♥


JUMPSUIT 1. HER / JUMPSUIT 2. HER / JUMPSUIT 3. HER


JUMPSUIT 4. HER / JUMPSUIT 5. HER / JUMPSUIT 6. HER


JUMPSUIT 7. HER / JUMPSUIT 8. HER / JUMPSUIT 9. HER


SKO 1. HER / SKO 2. HER / SKO 3. HER

 

SALGET FINNER DU HER

EN NY VRI PÅ UKENS HANDEL

De to siste ukene har jeg sett Andrea få mat levert hjem på døren, noe som har gjort meg veldig sjalu. Dere kan se for dere meg bruke 20 minutter på en vei som egentlig bare tar 5 minutter, men på grunn av alt for tunge bæreposer må man stoppe hvert femte minutt. Så sitter Andrea hjemme under teppet med kaffekoppen og får maten levert rett på døren som den prinsessen hun tror hun er. Haha neida, veeeldig dramatisk forklart, men sjalu har jeg vært. Jeg bestemte meg derfor for å bryte min tradisjon med å dra på butikken hver eneste mandag, og istedenfor handle over nett. Det var utrolig lettvint, de hadde masse utvalg og maten kom på døren min. Dette er helt klart noe jeg kommer til å fortsette med de ukene jeg ikke har tid til å handle mat. 

DETTE HANDLET JEG

Som dere ser så har jeg shoppet lite denne uken, men jeg følte ikke behovet for å shoppe så mye da jeg reiser på søndag :-)

BILDER FRA TV3 FESTEN

annonse


Jumpsuiten min finner du HER ( 20% i dag folkens!!)

Er det noe jeg la merke til ved disse bildene så er det at jeg alltid lukker igjen øynene og lager kyssemunn når jeg tar bilder i mørket med blits. Jeg føler meg aldri komfortabel med blits, og tuller derfor på bildene istedenfor. Selv om bildene ikke ble de beste hadde jeg en fantastisk morsom kveld i går. Jeg koser meg alltid når gjengen samles, det er skikkelig Mexico-Vibes <3 Jeg hadde egentlig ikke tenkt å drikke noe alkohol i går, men når det var fri bar klarte jeg rett og slett ikke å si nei. Jeg er så stresset denne uken, så jeg følte ikke alkohol passet seg, men det er viktig å nyte livet mens man kan. Det endte med at jeg ble barnevakt, for plutselig var hele gjengen veldig full. Jeg synes ikke det passer seg å være skikkelig dritings på en tirsdag, så jeg valgte å ta det rolig. Nå gleder jeg meg skikkelig til julebordet på torsdag, når alle skal samles <3 

Bare en liten ting til, selvfølgelig forstår jeg at mange av dere har en mye mer stressende hverdag enn meg. Jeg forstår også at min uke vil være en ferie for noen. MEN dere kan virkelig ikke sammenligne en studenthverdag med mitt liv, for det er så forskjellig som man får det. Denne bloggen handler om meg, mitt liv og min hverdag. Den handler ikke om deres, og noen ganger virker det som enkelte har vanskeligheter for å forstå det. Dette er en stressende uke for MEG, og selvfølgelig forstår jeg at mange av dere har det enda mer stressende. For dere som ikke vet det så har jeg også jobbet og studert før jeg fikk bloggen, så jeg har selv hatt den hverdagen dere har. Så jo, jeg vet akkurat hvordan det er :-) Uansett, masse lykke til med eksamen alle sammen ♥

FØRJULSFEST MED TV3

Nå er Andrea, jeg og Isabelle på vei ut døren for å dra på førjulsfesten til TV3. Jeg skal IKKE drikke alkohol i dag, da jeg har 4 julebord i vente denne uka. Jeg synes det er morsomt at så mange reagerte på at jeg kalte det for en helvetes uke. Beklager at jeg synes det er krevende å skal måtte stille opp på fire julebord på en uke. Hadde jeg hatt en vanlig jobb ville det fortsatt vært like krevende, men nå som jeg er blogger har jeg ikke lov å klage. Det er kun lov å klage om man har eksamen eller 8-4 jobb. Beklager for at jeg glemte det ♥ Folk må virkelig lære seg å slutte å irritere seg så mye over ting, jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor :-)

Uansett, over til noe positivt. Dette er antrekket for kvelden som forresten er fra Nelly. Det er den kuleste Jumpsuiten jeg noen sinne har sett, så jeg gleder meg veldig til å bruke den. Jeg var veldig usikker på om jeg skulle vente med å bruke den eller ikke, men det ble i kveld. Det er jo viktig å kle seg fint når man har noe kult i vente, er det ikke? Jeg skal virkelig prøve å ta masse bilder i kveld, sånn at jeg kan dele kvelden med dere. Vi snakkes i morgen <3 

SPØRSMÅLSRUNDE // MORTEN SVARER

Hva har skjedd med fingeren din?
Jeg klemte fingeren på trening. Den er heldigvis bedre i dag. 

Hva er det beste med Sofie?
Dette var det eneste spørsmålet Morten ikke klarte å svare på, jeg tar hintet :-)

Rate Sofie fra 1-10?
10 (særlig Morten ;PPPPP)

Kunne du vært sammen med ei som er 16?
Nei, det kunne jeg ikke. Det er nok alt for ungt. 

Hva jobber du med?
Jeg jobber med sosialemedier.

Hva synes foreldrene dine om at du var med på PH?
De var først veldig skeptiske når jeg fortalte dem at jeg skulle være med, men etterhvert synes de det var helt greit. 

Føler du noen ganger at bloggen blir litt mye? At det kan være litt slitsomt til tider?
Bloggen tar veldig mye tid. Hver gang vi skal gjøre noe eller uansett hva som skjer, kommer bloggen først.

Kjenner du noen som skal være med på PH 2018?
I do ;)

Synes du Sofie har flat rumpe?
Sofie har ikke flat rumpe. (Her sier jeg også særlig Morten ;PPPppppPP)

Hvor ofte sjekker du snaps fra fans?
Har hatt åpen snap en stund nå! Svarer på de aller fleste føler jeg. Setter kjempestor pris på all den gode tilbakemelding fra dere. Jeg heter Mortenbotten på Snapchat :)

Hva er det verste med Sofie?
Det må være som vi begge har sagt mange ganger før, at hun er så sta. Det kan derfor være veldig slitsomt når jeg også er det.

Skulle du ønske Sofie hadde større pupper? 
Sofie trenger ikke noe større pupper, de er bra som de er.

Kunne du tenkt deg å vært med på Paradise Hotel igjen?
Hadde jeg fått muligheten hadde jeg nok takket ja.

Hvordan så du ut før du begynte å trene? Kan du vise før og etterbilde?

Husk å add; Sofieeec og Mortenbotten på Snapchat om du vil være med å stille spørsmål <3

JEG MÅTTE SOLE MEG I SPERM

I går etter trening bestemte jeg meg for å ta sol, noe jeg ofte gjør etter trening. Vanligvis synes jeg det er så deilig å ta sol, men i går fikk jeg virkelig oppleve noe ubehagelig. Jeg forstår at noen av dere ønsker å sprite opp sexlivet litt, men hvorfor må dere dra hele veien til Brun og Blid for å gjøre akkurat dette? Det er utrolig ubehagelig for meg som aner fred og ingen fare, og plutselig ligger å bader i sæden til kjæresten din. Jeg trodde helt ærlig jeg skulle kaste opp i det jeg oppdaget flekkene i solariumet jeg ikke hadde vasket vekk, og til slutt bokseren dere så fint la igjen. Jeg vet ikke om dere faktisk prøvde å gjemme bokseren ved siden av solariumet, eller om det bare var hastverket med å få den av som gjorde at den tilfeldigvis havnet der. Dere hadde nok hastverk med å komme ut også, i og med at bokseren hans ble liggende igjen. 

Så kjære turtelduer der ute som ønsker å gjøre sexlivet deres litt bedre, det er mange andre steder dere kan gjøre akkurat dette. Som for eksempel å sjekke inn på hotell? Eller ta med kjæresten i dusjen eller på balkongen om dere har dette. Prøv nye stillinger i sengen eller på toalettet på restauranten? Dere må ikke la et uskyldig menneske sole seg i et annet menneske sin sperm. 

Nå skal jeg prøve å glemme denne ekle hendelsen jeg ufrivillig ble utsatt for i går, og gå en tur med Celine. Så er planen å komme meg på trening før jeg skal på fest i kveld. Jeg forteller dere om alt senere, vi snakkes <3

VELKOMMEN HELVETESUKA

Denne uken er veldig travel for meg, men likevel velger jeg å sove til klokken 12.00 i dag. Jeg har funnet ut at jeg kan ikke kan gjøre noe med at jeg blir deppa, sint, trøtt og frustrert i mørketiden, og velger derfor å bare godta situasjonen. Jeg kan seriøst ikke være sur hver gang jeg ikke kommer meg opp før klokken 10.00, da vil livet mitt bli ganske kjipt. Derfor bestemte jeg meg heller for å la kroppen få den søvnen den trengte, våkne opp med et smil og gå en lang tur med Celine. Resten av dagen har egentlig bare gått til å jobb og trening, da jeg har veldig mye som skjer resten av uken. Jeg må derfor forberede denne uken så godt som overhodet mulig, ellers vil jeg aldri få ting til å gå rundt. 

♥ DETTE SKJER

MANDAG. Sove til klokken 12 (hehe ups). Svare på alt av mail og forberede et par blogginnlegg slik at jeg kan blogge de dagene jeg ikke har tid til å sette meg ned for å skrive innlegg. Jeg skal også trene, og ikke minst spise en god middag. Rutinene mine har forsvunnet veldig når det kommer til mat, rett og slett for at jeg har lat og har ofte dårlig tid. Jeg skal derfor unne meg god middag i kveld. Den blir mest sannsynlig alene da Morten ikke vil spise vegetarmat :-(

TIRSDAG. Imorgen MÅ jeg komme meg opp tidlig slik at jeg kan forberede dagen min godt. Jeg tenker å stå opp rundt klokken 09.00 for å gjøre ferdig enda flere blogginnlegg. Etter det skal jeg komme meg på trening, før jeg skal hjem å ordne meg til kveldens festligheter. Jeg skal på et arrangement gjennom TV3 der de skal lansere mange av nyårets TV-programmer, det blir spennende! 

ONSDAG. Jeg har bestemt meg for å ha minst to dager i uken der jeg skal sove litt lengre på grunn av humøret mitt i mørketiden. Jeg tror det er viktig å lytte på kroppen, og skal derfor ikke ha på alarm før klokken 11. Planen er videre å komme seg på trening før jeg skal ta noen bilder sammen med Andrea. Det begynner å bli et par dager siden jeg tok bilder sist nå, så da er det viktig å ta nye. Jeg prøver så godt jeg kan å alltid oppdatere bloggen med nye bilder, for jeg forstår selv at det er kjedelig å se de gamle bildene om og om igjen. Jeg tror kanskje også jeg må få med Morten på et par bilder, for det er evigheter siden vi tok bilder sammen. Dette er også den siste dagen før helvete starter, så jeg må nok forberede et par innlegg til og pakke.

♥ TORSDAG
På torsdag starter julebord 1/4, så som dere sikkert forstår har jeg mye alkohol og mat i vente. Denne kvelden skal vi bare en vennegjeng ut å spise, for å kanskje dra på byen senere. Selv om jeg synes det kanskje blir litt for mye alkohol i julen, så synes jeg likevel julebord er så koselig. Det er veldig hyggelig å ha en kveld sammen med mennesker du bryr deg om, og det er jo tross alt bare en gang i året. Jeg må også finne en kjole jeg kan bruke denne kvelden, noe som kan bli veldig utfordrende da jeg er veldig lei av de jeg allerede har. Jeg vurderer kanskje å låne den ene Jumpsuiten Andrea har, for den er veldig fin. Vi får se ;-)

♥ FREDAG
Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å sove litt da jeg har vært ute å festet dagen før. Jeg må også klare å presse meg på trening før jeg må løpe innom vinmonopolet. Det er igjen julebord, og denne gangen skal jeg faktisk på to julebord. Jeg skal spise sammen med Pandy gjengen (som jeg er ambassadør for), før jeg skal møte alle Side2 bloggerne ute for noen drinker. Selv om det kanskje blir en veldig stressende dag, så tror jeg det blir veldig hyggelig ♥ Jeg gleder meg. 

 LØRDAG
Er jeg ikke sliten etter to dager på byen har det virkelig skjedd underverker. Jeg tror derfor jeg kommer til å sove ekstra lenge, og det blir mest sannsynlig ikke rom for trening. På lørdag skal endelig Paradise gjengen samles for julebord, noe jeg gleder meg veldig til. Vi har ikke vært samlet siden finalefesten, noe som begynner å bli veldig lenge siden. Vi startet det nye året sammen, og da er det veldig koselig å kunne avslutte dette året sammen også. Jeg tror det blir en veldig fin kveld, med en veldig fin gjeng. 

♥ SØNDAG
På søndag reiser Moren og jeg til NEW YORK!!! Beklager ordbruket, men fyyyfaen som jeg gleder meg. Jeg har vært i New York en gang før men da var det sommer, så jeg kan derfor ikke vente med å oppleve jul i New York. Jeg gleder meg så sykt mye til å oppdatere dere, og lover at jeg skal blogge bra mens jeg er der. Jeg tror kanskje jeg skal investere i en bra linse, slik at vi kan ta helt syke bilder. Åååh, dette blir såå moro ♥

PÅ INNSIDEN AV TELEFONEN MIN

HJEM

Dette er bakgrunnen min av meg og Julie. Veldig spennende, ikke sant?

Som dere ser er dette hjemskjermen min. Kanskje en litt mer spennende bakgrunn her? ;-) Utenom bakgrunnen min er alt bare rot. 


MAPPER

♥. Uber er ikke lov i Norge mer, men er for eksempel kjempegenialt i USA.
♥. Lecab er også en ganske stor taxiapp du kan bruke mange steder i utlandet, den er genial. 
♥. Banknorwergian er kredittkortet mitt, så appen bruker jeg rett og slett for å ha oversikt. Jeg lastet den ned etter jeg ble svindlet i Portugal. Jeg vet ikke om dere husker? haha. 

Dette er nok den mappen jeg bruker mest. Her har jeg mobilbanken min, vipps, blogg og Lightroom.

♥. Lightroom. Denne appen bruker jeg ikke bare til å redigere blogg-bildene mine, men også de jeg legger ut på Instagram. Lightroom koster penger som jeg har fortalt dere om før, men det er virkelig helt genialt for de som har råd til det. Det koster 117kr i måneden, noe som egentlig er ganske dyrt. Det er likevel verdt det for meg som har dette som jobb. Jeg vil tro det faller godt i smak hos dere som kanskje driver med fotografi også. 
♥. Vipps. Trenger jeg egentlig å forklare hvorfor jeg har denne appen? Helt sikkert ikke, haha. 
♥. Helse. Nå har jeg endelig ønsket meg en Fitbit til jul, men enn så lenge brukes denne appen aktivt. Jeg liker å følge med hvor mye jeg faktisk beveger meg i løpet av en dag, og denne gir deg svaret på det. 
♥. Blogg. Jeg trenger vel kanskje ikke å forklare denne heller? Jeg bruker ikke denne appen så veldig aktivt, da jeg alltid har macen tilgjengelig. Jeg har faktisk bare blogget et innlegg fra mobil, så det sier vel kanskje sitt. 


Denne mappen er bare rot, og en mappe jeg svært sjeldent bruker. 

♥. Jodel. Dere er kanskje i sjokk over å se den appen hos meg? Jeg lastet den ned for en god stund siden da jeg fikk tilsendt en tråd som handlet om meg og mitt privatliv. Det var noe som ble skrevet som jeg ikke ville skulle stå på en slik app, og måtte derfor laste ned for å downvote. Jeg har ikke brukt Jodel siden, og har heller ingen planer om det. Jeg hadde aldri turt å gå inn der å sjekke hva som står i denne grusomme appen, og er der kun i tilfelle det skjer noe sånt igjen. 
♥. Skype. Bruker jeg ALDRI. Lastet det ned på grunn av mitt siste intervju for Paradise Hotel. Minner <3
♥. YouTube. Denne bruker jeg heller ikke så aktivt. Sjekker av og til varslene som kommer inn på videoene mine. Jeg skal bli flinkere, i promise!
♥. PicsArt. Denne bruker jeg til å redigere bildene jeg legger ut som miniatyrbilde på YouTube-videoene mine. 

En mappe jeg aldri bruker, utenom flytoget og Google Maps. Jeg takler ikke karet som allerede ligger inne på telefonen, det er SÅ dårlig. Viser alltid feil og sliter med å finne adresser, noe Google maps ikke gjør. Til dere som bor i Oslo-området, spar dere tid og last ned flytoget sin app. Den er genial.

♥. Gmail. Dette er jobbmailen min der jeg mottar alle forespørsler og henvendelser til samarbeid. Personlig liker jeg Hotmail mye bedre, hehe.
♥. Ruterbillett. Det er appen til kollektivet her i Oslo, og den brukes nesten daglig. 
♥. Foodora. Denne appen brukes ofte på søndager utrolig nok. Personlig synes jeg det er mye lettere å bestille fra nettsiden, men appen funker helt OK. Den er grei å ha om man ikke har tilgang til Mac. 
♥. Brun og blid. Trenger vel kanskje ikke å forklare denne appen så mye heller? Jeg bruker den hver gang jeg skal ta sol, sjokkerende nok. Jeg burde kanskje ikke skrive så mye mer, for da er jeg vel et dårlig forbilde :-) as always. 
♥. Kolonial. En app der du kan handle mat på nett. Jeg lastet den ned i dag, for nå skal jeg prøve å shoppe litt på nett istedenfor å gå i butikken selv.


SPOTIFY

Spotify er selvfølgelig en app jeg bruker hver eneste dag. Jeg er kanskje ikke den flinkeste til å oppdatere, men jeg føler selv jeg har ganske mye god musikk. Spesielt veldig mange gamle sanger, som absolutt er verdt å høre på. Det er bare å adde meg for dere som ønsker det 


MELDINGER

Utenom alle appene mine så er det meldinger og Messenger jeg bruker mest. Eller.. jeg bruker vel ikke meldinger så mye, utenom sene lørdagskvelder der jeg skal fortelle Morten at jeg danser? haha. 

DUMPET OVER SMS

Det er nok ingen hemmelighet at jeg elsker sosiale medier. Mye av grunnen er selvfølgelig at dette er jobben min, men også for at det gjør hverdagen enklere. Sosiale medier er genialt, MEN det har sine ulemper også. Ikke bare gjør det hverdagen din lettere, men det hjelper deg også til å dumpe kjæresten på en enkel måte. Hvorfor ikke bare sende en SMS der du avslutter forholdet deres? Man slipper å måtte møte opp, snakke om følelser og se den andre gråte. Det er jo genialt for de som er konfliktsky, men det er jo virkelig verdens kjipeste måte å dumpe noen på. Skal jeg være helt ærlig så vet jeg ikke hva jeg hadde gjort om Morten hadde dumpet meg over tekstmelding. Det hadde vært tragikomisk, haha.

Det er ikke bare SMS som hadde vært en kjip måte å bli dumpet på, men også de 5 punktene under her.

SMS
"Jeg ville bare si at jeg ikke føler dette funker mer, og håper du kan forstå dette. Lykke til videre" NEI NEI NEI. Som jeg skrev over her så er det absolutt ikke innafor å dumpe noen over tekstmelding. Nå snakker jeg ikke om tinderdaten du har møtt en gang, men jenta du kanskje har møtt i et par måneder nå. Tenk om noen skulle dumpet deg over tekstmelding? Synes du helt ærlig ikke at du hadde fortjent bedre?

HINTER OM AT SINGELLIVET ER BEST
Det er helt greit om du foretrekker singellivet fremfor å være i et forhold, men da er det mye bedre å bare si det rett ut. Du kommer nok mest sannsynlig ingen vei med å hinte deg ihjel. Det eneste du får ut av det er en veldig usikker andrepart som kanskje blir enda mer pågående, da vi mennesker dessverre har veldig lyst på det vi ikke kan få. Det er også ganske usjarmerende med gutter som snakker om andre jenter foran deg. Noe man absolutt kan holde seg for god for om du spør meg. 

FORSVINNER LITT ETTER LITT
Dette er jo helt klart den letteste utveien, og jeg kan forstå at det frister veldig å bare være mer og mer avvisende. Men dessverre som punktet over her, så vil man gjerne ha det man ikke kan få, og du blir derfor mer tiltrekkende. Jo mindre du gir jo mer oppmerksomhet vil jenta søke. Selv om dette kanskje virker som den enkleste utveien, så vil du nok spare deg for mye tid og energi ved å bare ta en prat om at forholdet faktisk ikke funker. 

PÅ FYLLA
Jeg er nok ikke den eneste som er mer ærlig med litt alkohol i blodet? Mange av oss blir plutselig veldig tøffe, og har lettere for å uttrykke hva vi føler og mener etter et par glass innabords. Selvfølgelig vil det føles lettere der og da å dumpe henne med x-antall i promille, men jeg tror nok ikke det vil føles like bra dagen derpå. Du må nok mest sannsynlig sende en beklagende melding der du må forklare deg, og da kan du like greit gjerne bare tatt alt på en gang. Så har du i alle fall verdigheten din i behold ;-)

PÅ FERIE
Føler du for å gjøre det slutt med kjæresten før dere skal reise på en romantisk ferie sammen, ville jeg enten droppet ferien eller ventet til dere kom hjem. 
Det kan ikke være særlig kult å glede seg til en romantisk kjærestetur for å så bli dumpet. Det koster også en del å dra på ferie, så da kunne man heller ha spart de pengene. Jeg tror det må være kjipt å betale for å bli dumpet, så jeg synes du kan ha såpass mye respekt for partneren din at du enten avlyser eller venter.

UTROSKAP
Eksen til venninnen min var så desperat etter å bli singel at han faktisk var utro slik at hun kunne dumpe han. Han turte ikke å dumpe henne, så han måtte derfor få hun til å dumpe han. Hvor sykt er ikke det? Helt ærlig, hvem er utro for å få kjæresten til å dumpe deg? Har du også disse tankene vil jeg heller ta meg en prat med kjæresten din. På grunn av personlig erfaring vil jeg nok si at det er lettere å bli dumpet, enn å skulle vite at en du elsker har vært utro mot deg. 

 

DRITTUNGER PÅ BYEN


Bukse og Body er fra Bikbok <3

I dag tror jeg helt ærlig ikke jeg var et menneske for nærmere 13.00. Jeg var som mange av dere kanskje så på mystory (sofieeec) ganske full. Dere kan tro jeg fikk fylleangst av å bla gjennom snappene jeg hadde tillatt meg selv å legge ut, det er HELT krise. Neste gang skal jeg faktisk legge vekk telefonen, da det ikke er alt som trenger å legges ut på Mystory. Det er helt utrolig hvordan sperrene bare forsvinner med litt alkohol i blodet. 

Vi hadde en veldig morsom kveld i går, og det er faktisk veldig lenge siden jeg har kost meg så mye på byen. Martine og jeg møtte en veeeeldig søt jente i går, som skulle sende inn klage til Paradise Hotel for at vi var midget og drittunger. Hun følte seg lurt av TV3, da hun synes vi så mye yngre ut i virkeligheten. Hun skulle derfor starte en blogg som het drittunger.blogg.no. Jeg gleder meg til å se deg på topplisten, det kan bli en spennende blogg. Det blir også spennende å se hvor mange innlegg du klarer å skrive om dagen, i og med at bloggen skal handle om hvor drittunger vi er. Jenter på byen altså, det er virkelig noe for seg selv, haha. 

PAPPA, JEG GLEMMER DEG

I dag fikk jeg tilsendt bilde av graven til pappa. Familien er å legger ned blomster på graven til pappa i dag, for han fyller år. Hele 53 år skulle pappa blitt, det er helt merkelig å tenke på. Skal jeg være helt ærlig med dere så hadde jeg glemt pappa sin bursdag, og dette er ikke første gangen. Han er ikke en del av livet mitt mer, så datoer som dette glemmes. Misforstå meg rett, selvfølgelig er han en del av meg, bare ikke hverdagen min. 

Jeg føler meg nesten litt slem for at han blir glemt, men samtidig ikke. Jeg tror at pappa vil at livet mitt skal gå videre, og det er utrolig deilig at han ikke påvirker hverdagen min på lik linje som han gjorde før. Selvfølgelig har jeg dager som er ekstra tung. Jula suger for jeg mangler en pappa, en som veldig mange tar som en selvfølge. Det suger på de dagene jeg savner han så mye at det gjør vondt. Det suger de dagene jeg virkelig trenger han, og han ikke er her. Men likevel klarer jeg å se hvor vakkert livet egentlig er. Så vakkert at jeg glemmer at pappa skulle blitt 53 år. Så vakkert at noen andre må minne meg på at pappa har bursdag. 

Kanskje det ikke er greit av meg å si, men jeg er bare ærlig. Så synes jeg også det er utrolig flott å vise at livet går videre, selv om det utenkelige skjer. Man tenker alltid at man aldri vil klare seg, men det gjør man. Alt ordner seg til slutt, det lover jeg. Hadde noen sagt til meg at pappaen min kom til å dø, hadde jeg gitt opp før det hadde skjedd. Jeg hadde tenkt at jeg aldri hadde klart å komme meg igjennom noe så brutalt, men det gjorde jeg. Selv i en hverdag uten et menneske som er så viktig for meg er livet forbanna vakkert. Og vet dere hva? Jeg er ikke lei meg i dag. Jeg er bare glad. Glad for at jeg fikk 14 år sammen med pappaen min. Glad for at jeg hadde en pappa som brydde seg om meg. Glad for at jeg fortsatt kan smile, på en dag som dette. 

Gratulerer med dagen daddy cool <3

HEMMELIGHETEN BAK "INSPO" BILDENE

Jeg var veldig usikker på om jeg skulle dele disse bildene med dere, men det er jo faktisk bare moro. Jeg fant et bilde på Instagram som var så fint og ikke minst inspirerende, og selvfølgelig ville jeg ha et helt likt et. Som dere kanskje ser ble ikke bildene helt som planlagt, og vi lo faktisk så mye at vi gråt da vil holdt på å ta disse bildene. Det er vel ingen hemmelighet at disse jentene er kjempetynne med stor rumpe, så Julie kommanderte meg til å strekke meg ut, løfte opp rumpa og holde inn magen. Jeg fant til slutt ut at det ble alt for dumt å være noe jeg ikke er, og stoppet derfor fotograferingen.

Dere kan tro jeg hadde det morsomt da jeg gikk gjennom disse bildene som jeg egentlig skulle slette. Jeg fant ut at det var morsommere å visere dere virkeligheten bak "inspo" bilder, HAHA. Disse bildene blir dere nok aldri å se i min Instagram-feed, og jeg er nok ganske sikker på at ingen vil kopiere disse bildene. Ikke veldig inspirerende akkurat? hehe. 

UKENS SPØRSMÅL // VGS, L.A, NAKENBILDER OG PARADISE HOTEL.

Hvem hadde du tatt med til en øde øy av Andrea og Morten?
Utrolig vanskelig spørsmål. Både Andrea, Morten og jeg har veldig like personligheter. Vi tar mye plass og alle skal ha rett 24/7, jeg tror derfor det hadde vært veldig slitsomt uansett hvem jeg hadde tatt med meg, haha. Likevel så tror jeg kanskje at Morten og jeg hadde kranglet mer, da det er lettere å la frustrasjon gå utover kjæreste enn venner. Sååå det må nok bli Andrea <3

Hva er det koseligste du og Morten har gjort?
Vi er ikke spesielt romantiske av oss, og gjør sjeldent noe ekstremt hyggelig sammen. Så jeg må nok si at reisene vi har sammen er det koseligste vi har gjort. Da er det bare oss to, vi drar ut å spiser middager sammen og rett og slett bare nyter livet. DET elsker jeg. 

Synes Morten du er finere med eller uten vipper?
Han har mast i flere måneder om at jeg må ta av vippene, så dere skjønner helt sikkert hva han synes er finest. Morten liker det så naturlig som mulig, og er helst der at jeg nesten ikke skal bruke sminke. Det er ikke ofte man møter sånne gutter, så han er veldig søt. 

Hvilken linje gikk du på VGS?
Helse og sosialfag, som ble sett på som taper-linja. Det er helt utrolig at en yrkesretning kan bestemme om du er taper eller ikke, ungdommer as. Etter det gikk jeg allmenn påbygning :-) Bildet under er av fra første året på videregående, haha. 

Når begynte du med g-string?
Jeg stjal min storesøster sine truser i sikkert 1 år før jeg turte å begynne å kjøpe mine egne, haha. Jeg var vel rundt 12 år når jeg begynte å bruke det, og jeg var SÅ stolt. Jeg trakk ned buksa slik at guttene i klassen skulle se at jeg brukte string, HERREGUD SÅ FLAUT! Jeg er evig takknemlig at jeg ikke har hatt denne bloggen siden jeg var ung. Jeg har forandret meg veeldig, og vil si at jeg ikke kjenner igjen den jenta jeg var i barndom/ungdomstiden min. 

Har du lyst å flytte tilbake til Trondheim?
Ja etterhvert så vil jeg det. Vi får se hva fremtiden bringer. 

Når kommer nakenbildene?
Om du tenker på det jeg la ut på Snapchat (Sofieeec), så var det tull :-) Det er greit jeg kanskje ikke er den med mest grenser her i verden, men det er noe jeg ALDRI hadde gjort. 

Hvor fikser du brynene dine? SÅ fine!
Jeg fikser de på Hendrix Skinworks hos Eliza Olaru. Søk henne opp på Instagram, hun er SÅ flink <3

Savner du å ha blondt hår?
Yes. Jeg jobber med å få blondt hår igjen <3

Har du og Morten noen gang gjort det slutt?
Jeg gjorde det slutt med Morten en gang i fylla. Jeg kan bli ekstremt dramaqueen noen ganger, som dere kanskje har sett på TV, hehe.. Såå var jeg veldig sint på Morten, og gjorde det derfor slutt med han. Jeg ba han også om å reise hjem fra Trondheim, hehe. Jeg sa selvfølgelig unnskyld med engang vi våknet, og alt ordnet seg noen sekunder etterpå. 

Hva synes du om at Soph skal være med på Paradise Hotel igjen? De burde sende inn deg også, da blir det krig.
Det blir bare moro det. Hahah njæ, det tror jeg ikke :-)

Trener du for å gå ned i vekt? Synes du har slanket deg sånn. 
Trener egentlig bare for at jeg liker det, og for at jeg vil holde meg i form. 

Det ryktes at Morten skal være med på Paradise Hotel, er det lov når man har kjæreste?
Det er ikke lov å være med på Paradise Hotel når man har kjæreste :-)

Hva synes du om at enkelte bloggere henger deg ut? 
Jeg har sagt det før og sier det igjen, har man et problem med noen burde vi være voksne nok til å ta det med hverandre. Jeg synes det er ekstremt kleint å henge ut andre på nettet, spesielt når vi vet hvor mye dritt man allerede får i denne bransjen. Har man ikke noe fint å si, ikke si det. Klikk burde ikke bety SÅ mye. Det er min mening da. 

Helt ærlig, blir du aldri lei av å bo med Andrea?
Helt ærlig, nei. 

Har du mange venner? 
Ja, det vil jeg si. Problemet er bare at de er spredt over hele Norge, haha. 

Kommer du til å flytte til L.A?
Det er planen i alle fall. Vi får se hva som skjer ;-)

SMINKEVIDEO UTEN VIPPEEXTENSIONS

Jeg tenkte det hadde vært morsomt å vise dere hvordan jeg sminker meg nå som jeg ikke bruker vippeextensions, og bestemte meg derfor for å lage en sminkevideo til dere. Den ble ikke helt som planlagt da jeg hadde concealer og øyenskygge krise. Jeg tror virkelig jeg må kjøpe meg nytt kamera, for det er absolutt ikke bra å bruke da jeg sminker jeg. Det er et eller annet med lyset som får sminken til å se ganske forferdelig ut. Jeg viser dere bilde hvordan sminken egentlig ser ut VS kamera. Dere vil få sjokk hvordan sminken min egentlig ser ut, haha. Dere må gjerne komme med tips og ønsker til neste videoblogg, den vil komme innen en uke <3 NÅ skal jeg begynne å legge ut noe nytt hver eneste uke.

{
TRYKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL VIDEOEN <3

Vil du være den første som ser videoene jeg legger ut? TRYKK HER FOR Å FØLGE MEG

Vil du se reisevideoene våre? Trykk HER for å følge Morten ♥

SATURDAY MORNING

I dag klarte jeg for engangs skyld å komme meg opp før klokken 10.00. Så lenge jeg ikke sover med Morten kommer jeg meg opp til normal tid, hehe. Han er seriøst tidenes B-menneske. Jeg har ringt han 7 ganger for å prøve å vekke han, noe som ikke gikk som forventet. Dere ser kanskje hvor mye klokken er? Hvem sover så lenge uten å våkne av at noen ringer deg 8 ganger? 

Akkurat nå har jeg to av mine beste venninner på besøk som forresten heter Julie begge to. Planen i dag er å kanskje dra ut en liten tur, men jeg har ikke klart å bestemme meg helt enda. Jeg har egentlig lyst til å fokusere på trening og riktig kosthold, og føler på en måte at alkoholen ødelegger for meg. Kanskje ikke så rart når jeg drikker hver eneste helg? Likevel føler jeg at det er det som er morsomt å gjøre når vennene samles. Det er egentlig litt trist at det å drikke alkohol er det man gjør når man skal finne på noe. Litt av noen verdensproblemer jeg har :// hehe neida. Ha en fin lørdag alle sammen <3

VÆR SÅ SNILL Å IKKE ELSK MEG

Kjærlighet.. det er så vakkert, men samtidig så skummelt. Det er på en måte så rett og så bra. Det føles så utrolig godt, og ikke minst ekte. Så hva er det som egentlig er så skremmende? Det er et eller annet med meg som gjør at jeg konstant trekker meg unna. Du får komme inn, men aldri helt inn. Vil jeg noen gang slippe deg helt inn? Vil jeg noen gang tillate et annet menneske å komme så nært at hjertet mitt kan knuses på bare noen få sekunder? 

Da vi kom hjem fra Mexico valgte Morten og jeg å ikke ha kontakt, og akkurat da føltes det som det rette valget å ta. Han måtte finne ut av sitt, og jeg av mitt. Det var en liten stund vi ikke hadde kontakt, og selv om jeg savnet han var jeg egentlig bare lettet. Lettet over at jeg ikke måtte forholde meg til følelser.Lettet over at han ikke kunne såre meg. Lettet over at kjærligheten ikke tok meg denne gangen. Trodde jeg

Jeg kunne plutselig ikke være utro eller rømme til Mexico slik jeg hadde gjort før. Ja, jeg var faktisk "utro" med en jeg hadde god kontakt med i mange år (for lenge siden vel og merke), slik at han kunne dumpe meg. Det høres nok helt sykt ut, men jeg var livredd for å føle meg alene og sårbar. Jeg måtte derfor få han til å kutte kontakt med meg, slik at jeg slapp å ta dette valget. Jeg er så redd for kjærligheten at jeg gjør de rareste ting for å unngå den, likevel kommer den. Jeg har virkelig følt for å være singel de siste årene, men så har jeg plutselig funnet meg selv hodestups forelsket. Det har aldri vært et ønske, det har bare skjedd. 

Det har skjedd så mye i livet mitt som gjør meg redd for kjærligheten. Det er ikke at jeg har fått hjertet mitt knust av kjærlighetssorg, men terror og en død pappa. Livet har lært meg at det er skummelt å elske, for en dag kan kjærligheten forsvinne. Plutselig skal et menneske som har vært hele livet ditt være borte. Det er skummelt. Jeg stenger derfor mennesker rundt meg ute, slik at de aldri skal kunne såre meg på den måten igjen. Jeg var lenge sint på pappa for at han var borte. Hvordan kunne han forlate oss? Hvordan kunne han la meg føle det slik, dag og natt? 

Hvordan skal man egentlig klare å være sammen med et menneske som aldri gir 100%? Hvordan skal man egentlig klare å tenke "oss for alltid" med et menneske som ikke vil slippe deg helt inn? Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Jeg forstår om Morten hadde forlatt meg. Jeg hadde aldri holdt ut med et menneske som meg, så han skal virkelig ha klapp på skulderen for å ha vært sammen med meg i 8 måneder. 

Tenk at jeg faktisk ønsket at Morten skulle forsvinne ut av livet mitt, for at jeg var redd for å bli elsket igjen. Det er vondt at kjærlighet skal være så forbanna vanskelig for meg, for det er absolutt ikke et ønske jeg har. Jeg vil klare å slippe mennesker innpå meg, men jeg klarer bare ikke. Jeg er livredd. Så livredd at jeg på et tidspunkt ønsket at Morten ikke skulle elske meg. "Vær så snill å ikke elsk meg"


Jeg elsker deg da <3

1 DESEMBER OG PÆRRA 2018

Tenk at det er 1.Desember i dag, tiden har gått så fort. Nå er det snart et år siden jeg fikk vite at jeg skulle være med i årets sesong av Paradise Hotel. Det er helt sykt å tenke på hvor for tiden har gått, jeg får nesten frysninger. Det morsomme er at de egentlig ikke hadde tenkt å ta meg med, da de først trodde jeg var i et forhold. Sannheten er at eksen min og jeg hadde veldig god kontakt på dette tidspunktet, og ingen av oss hadde derfor fjernet forholdet på Facebook. Heldigvis ringte en fra produksjonen for å dobbeltsjekke, noe jeg er evig takknemlig for den dag i dag. Ellers hadde jeg aldri vært deltaker på Paradise Hotel 2017.

Hva synes dere forresten om de nye deltakerne som skal sjekke inn? Eller nye er de jo absolutt ikke, men dere forstår sikkert hva jeg mener. Siden det alltid er noen som ikke klarer å holde kjeft har jeg visst en stund hvem som skal være med i årets sesong, men det er likevel noen fjes jeg ikke hadde forventet. Jeg vet ikke helt hva jeg tenker om denne sesongen, men jeg tror den kan by på mye drama. Det er veldig mange sterke personligheter, så dette kan bli spennende, haha.  


OMG SÅ BLEIK JEG VAR :-(

Jeg har allerede stemt på min favoritt, så nå gjenstår det bare å se hvem som får sjekke inn allerede i uke 1 ;-) Jeg må ærlig innrømme at jeg er veldig misunnelig på deltakerne som skal reise ned, jeg vil også.. Er det noe jeg virkelig savner så er det maten, herregud så mye god mat de lager inne på hotellet. For å ikke snakke om at noen gjør ALT for deg hele tiden. Bartenderen aka min beste venn er også veldig savnet, men der har jeg hørt noen rykter om at han har sluttet så jeg får trøste meg med det. Lykke til alle gamle og nye deltakere, det blir spennende å følge med på dere ♥

ALLE GUTTER VIL HA SEX 24/7

Det er fredag og igjen duket for "Let's talk about sex". Jeg skal ikke snakke om noe nytt, for jeg føler det er viktigere å snakke om alt som har skjedd den siste uken. Etter at jeg skrev innlegget om at jeg ikke ønsket å ha sex eksploderte det. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi sett for meg at så mange skulle engasjerer seg i dette teamet, som jeg plutselig ikke var så alene i likevel. God Morgen Norge, foskjellige aviser og til og med danske medier plukket opp innlegget mitt. De aller fleste tilbakemeldingene var bare positiv, men som forventet kom det noen negative kommentarer også. 

"Du tenner ikke på Morten", "kjæresten din er dårlig i senga","du er ikke tiltrukket av han" "du er bare for ung til å ha møtt ekte mannfolk som kan sakene sine" og "stakkars Morten". Det er synd å si, men jeg forventet at enkelte skulle legge skylden over på Morten. Selvfølgelig er problemet at jeg ikke er tiltrukket av han, eller at han rett og slett er dårlig i senga. Kanskje har han en liten penis? 

Er det virkelig sånn at det må være noe galt med partneren for at man ikke ønsker å ha sex hele tiden? Er det sånn at kjæresten min ikke har noe som helst erfaring, for at jeg ikke ønsker å ha sex med han hver eneste dag? Nei, absolutt ikke. Hvor kommer egentlig disse holdningene fra? Morten er en utrolig kjekk gutt, har en flott personlighet og en veldig fin kropp. Hva er det med han som ikke skal tiltrekke meg? Jeg er veldig forelsket i kjæresten min, så det er absolutt ikke der problemet ligger. 

Problemet er meg, og ingen andre. Jeg vil ikke kalle det et problem lengre, for det er faktisk helt normalt. Jeg synes det er helt greit å kunne legge seg uten å måtte ha sex hver eneste natt. Jeg synes det er helt OK å kunne kose uten at vi må ha sex etterpå. Jeg elsker at jeg kan se film uten å bli forstyrret av en kjæreste som prøver å tvinge meg til å ha sex med han for at han ikke har fått seg noe på et døgn. Herregud så heldig jeg er. 

Som jeg sa på God Morgen Norge så har aldri dette vært et problem for oss, for Morten har heller ikke et behov for sex hver eneste dag. De tullet med at Morten skulle skrevet innlegget jeg skrev, for å sjekke om kommentarene hadde vært like støttende da. Skal jeg være ærlig med dere så tror jeg Morten hadde blitt ledd av og tråkket ned på. "Alle gutter vil ha sex 24/7". Er utrolig teit utsagn jeg har hørt alt for mange ganger som absolutt ikke stemmer. Jeg skal ikke snakke for alle, men i mitt forhold er det ingen av oss som har behov for sex hver eneste dag. Vi har det veldig fint sammen, selv om vi ofte legger oss til å sove istedenfor å gjøre noe annet :-)


Gi meg en god grunn til hvorfor dette ikke skal være tiltrekkende. Jeg er spent på å høre ;-)