hits

Om meg

7 MERKELIGE FOBIER JEG HAR

1. TÆR 
Dette tror jeg kanskje aldri jeg har nevnt på bloggen før, så jeg tror kanskje ikke så mange av dere vet det? Det er uansett ikke noe jeg hater mer enn tær, og det er faktisk det ekleste som er på mennesket sin kropp. Jeg takler ikke at noen har bena sine på meg eller i nærheten av meg. Jeg har faktisk begynt å gråte av å få tær på meg, haha. Dere aner ikke hvor mye jeg hater tær, det er noe av det ekleste i verden. Spesielt mannetær, æsj. 

2. BOMULL
Dere vet bomullspads ? Også vet dere om man tar sidene fra hverandre, og det bomullet som er i midten? Jeg får faktisk grøsninger av å bare skrive dette, for det er så ekkelt. Jeg takler ikke å ta på bomullspads, men det i midten gjør meg direkte kvalm. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men det har noe med hvordan det føles å ta på det. Jeg får en rar og ekkel følelse i hele kroppen. 

3. ROT
Denne er ikke akkurat ny, og alle dere har vel fått med dere at jeg har støv på hjernen. Jeg tror likevel ikke dere vet hvor ille det faktisk er. Jeg kan bli både sint, frustrert og lei meg av rot. Er det skikkelig rotete gjør det meg uvel for jeg synes det er så ekkelt. Alt av rot er skittent i mine øyne, til og med litt kopper på stuebordet. Sånn som i går klokken 03.00!!! vasket jeg kjøkkenbenken, tok ut og satt inn i oppvaskmaskinen og vasket klær. Jeg synes det var ekkelt i leiligheten og måtte derfor gjøre noe, haha. Jeg skjønner selv hvor sykt dette er.

4.INSEKTER 
Jeg er nok helt sikkert ikke alene her, men jeg virkelig misliker ALT av insekter. Jeg kan for eksempel ikke forstå hvordan noen kan synes en Marihøne er søt? HÆ? Den har små tynne ekle ben og en ekkel kropp med små vinger. Den er alt annet enn søt, den er faktisk ganske skummel også. Jeg er livredd alt av insekter, og jeg er dessverre den fjortisen som hyler når en insekt kommer mot meg. Jeg vil absolutt ikke gjøre det, men det er et eller annet med

5. MØRKT VANN
Jeg visste ikke helt hva jeg skulle kalle dette punktet, og jeg brukte rundt 10 minutter på å finne det rette ordet. Jeg vil absolutt ikke si at jeg klarte det, men jeg håper likevel dere forstår. Det jeg mener er vann som er så mørkt at man ikke kan se bunnen. Jeg har aldri og kommer aldri til å bade et sted der man ikke kan se bunnen. Jeg er livredd for å tråkke på dyr eller andre ekle ting som kan befinne seg i sjøen. Når jeg var liten var jeg faktisk livredd for akkurat dette, for jeg trodde det var sjømonstre som gjemte seg under mørke havoverflater.

6. AT NOE LIGGER OPPÅ MEG
Jeg får panikk om jeg for eksempel får en dyne dratt over hodet. Da vi var små pleide vi å legge madrasser oppå hverandre, så pleide de andre å legge seg på madrassen igjen. Jeg ville aldri være med på disse lekene, og ble ufrivillig dratt med. Jeg trodde seriøst jeg skulle dø hver eneste gang, og det er enda like jævlig. Jeg føler at jeg blir kvalt og ikke får puste. Jeg har også problemer om mennesker legger seg oppå meg, og jeg er så heldig å funnet en kjæreste som elsker å plage meg. Jeg må alltid be han gå av, og jeg blir faktisk sur om han ikke gjør det haha. 

7. FISK
Jeg tror kanskje jeg har fortalt dere dette før, men her har jeg heller aldri fortalt hvor ille det faktisk er. Det er ikke smaken av fisk som gjør at jeg ikke liker det, eller jo det er det også. MEN det er konsistensen som er ille, den er helt jævlig faktisk. Jeg har aldri klart å spise fisk på grunn av den ekle konsistensen. Det kjennes ut som man spiser, ja jeg vet ikke. Skum? Nei, jeg klarer ikke å forklare det. Ekkelt er det i alle fall. 

Denne ideen fikk jeg faktisk fra en bloggleser. Jeg elsker når dere kommer med forslag og ideer til hva jeg kan blogge om. Gjerne fortsett med det <3

JEG HAR ALDRI..

Vært singel i over 1 år 
Nå teller jeg ikke med kjærester fra barndommen, for de kan man ikke regne med. Så om vi tar med de to siste seriøse forholdene mine før Morten, så har ikke vært singel i mer enn 1 år.

Spist insekter
Som jeg har forstått er dette veldig normalt å prøve? Jeg grøsser bare av å skrive dette, så utrolig ekkelt

Likt fisk
I mange år har jeg prøvd å like fisk, men det går dessverre ikke. Det er noe med konsistensen og smaken som får meg til å ville kaste opp. 

Ikke hatt kjæledyr
Siden jeg ble født har jeg alltid hatt et eller annet dyr. Hamster, katt, kanin, hest og nå hund.

Ikke stolt på magefølelsen min
Jeg stoler ALLTID på magefølelsen min, på både godt og vondt. Det verste er at den nesten alltid stemmer, og det er det som har skapt denne avhengigheten som gjør at jeg MÅ høre på hva den sier. Det er veldig bra til tider, sånn som da jeg takket ja til Paradise Hotel. Eller så kan den være veldig dårlig, som når den forteller meg å ikke gå på flyet i tilfelle noe skjer. Det er kanskje ikke magefølelsen som snakker, men redselen? 

Vært så lykkelig som det jeg er akkurat NÅ
Dere aner ikke hvor bra livet er for tiden, det er helt sykt. Etter så mange år med nedgang var det virkelig på tide at jeg fikk kjenne på det å virkelig være lykkelig igjen. Jeg har så mange grunner til å smile og være takknemlig for livet, dere aner ikke. 

Spist pudding
Dette er veldig random, i know. Jeg vet riktignok ikke hvorfor jeg ikke har prøvd å smake pudding før, det er bare har blitt sånn. Det er ikke spesielt fristende heller akkurat, if u ask me. 

Møtt farfaren min
Han døde rett før jeg ble født, noe som selvfølgelig er veldig kjipt. Jeg har fått høre mange historier om han, så jeg har selvfølgelig klart å danne et bilde om hvordan han var som person. Jeg fikk likevel ikke bli kjent med han, noe jeg gjerne skulle ønske.

Bodd sammen med pappa
Da jeg ble født var det slutt mellom mamma og pappa, så jeg fikk aldri sjansen til å bo sammen med han. Jeg har selvfølgelig vært masse på besøk hos han, og jeg hadde jo et hjem der. Det var likevel ikke min adresse eller bosted, bare et sted jeg besøkte. 

Utforsket Norge
De siste årene vil jeg absolutt si at jeg har reist en del, bare ikke i Norge. Jeg blir nesten flau når andre spør meg hvor jeg har vært, for det er nesten ingen plasser. Vestfold, Tromsø, Bodø, Harstad, Kristiansand og Stavanger. Det er virkelig på tide at jeg begynner å se litt mer av Norge, det er jo så vakkert.

7 TING JEG SUGER TIL

Svare på meldinger
Alle som kjenner meg vet hvor elendig jeg er til å svare på meldinger, likevel vil jeg at folk skal sende melding og ikke ringe. Det er ikke noe som er verre enn å snakke i telefon, derfor ønsker jeg få meldinger istedenfor. Det som skjer når jeg får en melding er at jeg åpner den, så svarer jeg ikke. Det tar gjerne mange timer eller et døgn før jeg kommer på at jeg har en melding jeg må svare på. 

Innrømme at jeg har feil
Hehe... Er det noe jeg er dårlig på så er det å innrømme at jeg har tatt feil. Jeg prøver å vinkle det til at det er alle andre sin skyld enn min egen. Om jeg finner ut at personen jeg diskuterer med ikke kommer til å gi seg, gir jeg meg til slutt. Det skal veldig mye til vel og merke, og det føles ikke bra. 

Få ting unnagjort
Jeg utsetter alltid ting jeg må gjøre så lenge som overhodet mulig. Skal jeg for eksempel til legen for å fikse en resept tenker jeg alltid "tar det i morgen", tror dere at det skjer eller? nei. Jeg har heldigvis innsett at jeg må skjerpe meg, så jeg har blitt mye bedre. 

Snakke om følelser
Jeg er ekstremt åpen, så lenge det ikke handler om meg og mine følelser. Men engang noe er sårt stenger jeg meg helt inne, noe som er utrolig irriterende. 

Spare
Jeg er så alt for flink til å bruke penger og jeg suger til å spare, veldig dårlig egenskap. Det er utrolig viktig å spare, og jeg vet det selv. Det å sikre fremtiden sin er veldig viktig, og nå som jeg har en stor mulighet til å gjøre akkurat dette må jeg virkelig ta meg sammen. Fra og med neste måned skal jeg spare, masse. 

Være alene
Det finnes ikke noe jeg hater mer enn å være alene. Jeg er ekstremt dårlig til å trives i eget selskap, og jeg synes faktisk det er veldig ubehagelig. Jeg har kjempe lett for å føle meg ensom, selv om jeg er langt i fra ensom. Derfor har jeg alltid noen å være rundt. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var alene, det er egentlig litt trist. Jeg tror vi alle har godt av å kjenne på det å være litt alene.

La tiden vise
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dette punktet sånn at dere skjønner det, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Jeg er en sånn person som MÅ vite hva som skjer, jeg kan ikke vente. Jeg stresser veldig med å få ting gjort, for det MÅ skje nå. Det kan være alt fra kjærlighet til middag. Alt som er ment til å skje skjer, tror jeg da. Likevel klarer jeg ikke å ta tiden til hjelp, for jeg må vite det akkurat nå. Veldig rotete punkt, så det er helt forståelig om dere ikke forstår hva jeg mener, hehe. 

BILDER FRA BLOGGEN JEG SLETTET

Mamma viste meg nettopp noe veldig morsomt, som jeg må dele med dere. Som dere vet så slettet jeg min aller første blogg for et par år siden. Jeg angrer skikkelig den dag i dag, for det var utrolig mange minner jeg gjerne kunne tenkt meg å se tilbake på. Det som gjør det ekstra kjipt er at jeg slettet den for at eksen min ikke skulle lese, på grunn av at jeg synes det var flaut. Dum og forelska vil jeg kalle meg. Det var ikke sånn at han hadde dumpet meg om han hadde lest bloggen min, likevel fikk jeg panikk. 

Mamma er en heldigvis reddende engel, for hun tatt vare på noen av minnene for meg. Hun har masse bilder på pcen sin, som hun IKKE har slettet. Jeg hadde ikke min egen pc på dette tidspunktet, så jeg blogget fra mamma sin. Det er ikke bare jeg som har endret meg, men også bildene jeg valgte å legge ut. Jeg må le litt av meg selv, for dette var alt annet enn bra. Jeg synes likevel jeg var litt søt som prøvde så hardt, hehe. Enjoy 


JEG MÅ BLI FLINKERE TIL

Slappe av 
Jeg snakker om stress igjen, hehe. Det er rett og slett for at stress er en så stor del av hverdagen min, det høres egentlig helt forferdelig ut. Jeg skal herved slutte å nevne stress på bloggen. Så skal jeg begynne å lære meg å slappe av mer.

Drikke mer vann
Jeg er alt for dårlig til å drikke vann. Jeg drikker mer Pepsi Max enn hva jeg drikker vann, det er IKKE bra. Jeg synes egentlig vann er kjempe godt. Det er bare det at Pepsi Max er enda bedre, hehe. Nå har jeg fått dilla på Fun sin nye Lemonade saft, den er faktisk bedre enn Pepsi. Hvem hadde trodd det?

Si nei
Jeg er veldig dårlig til å si nei, og det ender ofte med at jeg har alt for mye å gjøre. Jeg vil veldig gjerne tilfredstille alle rundt meg, selv om det er en umulig oppgave om du spør meg. Jeg hadde aldri trodd et liv med blogg skulle være mer travelt enn mitt gamle liv. Jeg har vel egentlig bare meg selv å takke.

Sette mer pris på hva jeg har
Misforstå meg rett, jeg er utrolig takknemlig. Likevel er det sånn at jeg alt for ofte glemmer dette, og istedenfor klager over helt meningsløse ting. Jeg tror ikke jeg vet hvor heldig jeg selv er, eller hvor bra jeg egentlig har det. Derfor må jeg virkelig skjerpe meg og ikke henge meg opp i småting som ikke betyr noe.

Sette av mer tid til vennene mine
Den siste tiden har jeg nesten ikke møtt noen av vennene mine. Jeg er ikke helt vant til denne livsstilen, og sliter derfor med å rekke over alt. Jeg kan uansett ofre litt tid på sofaen for å være med vennene mine istedenfor. Den siste tiden har jeg virkelig begynt å merke hvor mye jeg savner de. Jeg føler meg nesten litt ensom noen ganger. Jeg kan uansett ikke klage, da dette er min egen skyld. 

DETTE GJØR MEG GLAD

VENNER
Jeg føler meg så utrolig heldig som har de vennene jeg har. Jeg har så utrolig mange gode venner som alltid er der for meg om jeg måtte trenge det. Jeg føler virkelig at jeg har vunnet i jackpot, for de er så utrolig herlige. En dårlig dag blir fort til en god en med engang jeg omringes disse menneskene. Vi har gjort så utrolig morsomt sammen, og jeg har så mange fine minner. Tusen takk alle sammen ♥ Dere vet hvem dere er!

SNILLE MENNESKER
Det er veldig synd å si, men etter at jeg ble en offentlig person selv har jeg vært vitne til utrolig mange uhyggelige mennesker. Det er derfor så godt å se hvor utrolig mange snille mennesker det finnes i denne verden også. De som tar seg tid til å skrive utrolig fine kommentarer på bloggen min, selv om jeg mest sannsynlig aldri kommer til å vite hvem akkurat denne personen er. Jeg elsker å møte mennesker som oppriktig bryr seg om de rundt seg. Mennesker som går langt for at andre skal ha det bra. De som løfter andre opp, gir komplimenter og støtter opp. Jeg digger mennesker som dere ♥ Det må gi så mye mer enn å være de menneskene som drar ned andre, dere forstår jeg meg virkelig ikke på. Jeg tror dere hadde fått det bedre generelt i livet om dere hadde endret holdninger :-)

REISE
Dere som har fulgt bloggen min en stund har sikkert fått med dere hvor glad jeg er i å reise. Hadde jeg hatt uendelig med tid og penger kan jeg love at dere ikke hadde sett meg igjen. Jeg har bestemt meg for å dra på "jorda rundt" med engang jeg har mulighet. Jeg tenker å være borte i rundt 6 måneder der jeg skal se nyte steder, lære og møte nye mennesker. Det er ingenting som gjør meg mer lykkelig enn å reise. 
BLOGGEN
Selv om det tar mye tid, og jeg ofte må takke nei til ting for jeg må være hjemme å blogge, så har jeg blitt utrolig glad i denne bloggen. Den har allerede gitt meg så utrolig mye bra, og jeg digger hver og en av dere som tar dere tid til å lese den. 

GODTERI
Jeg er over gjennomsnittet glad i godteri, og jeg kunne seriøst spist det til både frokost, lunsj, middag og kvelds. Jeg synes godteri er mye bedre enn mat, og jeg har ofte fått høre at jeg er rar for at jeg synes det. Jeg vet ikke hva som er normalt eller ikke, men godteri er jo så utrolig mye bedre enn mat. 

CELINE
Nei, dette er ikke et menneske men hunden min. Jeg har hatt Celine i 6 år nå, og jeg krysser fingrene for at jeg får ha hun i mange år til. Det er utrolig hvor avhengig man blir av disse små skapningene. Hun har gitt meg utrolig mye glede, dere aner ikke. 

SOMMER
Jeg er helt sikkert ikke alene på dette punktet? hehe. Jeg virkelig elsker sommer, det er noe helt spesielt med denne årstiden. Båtliv, hytteturer, strand, grilling, sene sommerkvelder, lysere tider, varme og is. Listen er utrolig lang, så jeg kunne sikkert skrevet i evigheter. Er det egentlig noe negativt med sommer? Utenom mygg da.. og veps. 

DYR
Jeg er utrolig glad i dyr. Jeg liker alle (nesten) dyr, og jeg er den personen som hilser på hunden din før deg, haha. Jeg vet ikke hva det er, men det er et eller annet som er spesielt med dyr. I fremtiden skal jeg uten tvil jobbe med hjemløse dyr, og gjøre alt for å gi de et bedre liv. Det er virkelig drømmejobben :-)

JEG HAR BODD I FIRE FORSKJELLIGE BYER

Jeg tenkte jeg skulle dele noen facts med dere som jeg tror dere ikke vet. På 22 år har jeg faktisk bodd i fire forskjellige byer. Er ikke det utrolig mye? Jeg kjenner ingen andre som har flyttet så mye som meg. Selv om det har vært stressende til tider er jeg utrolig glad for at jeg har gjort det. Jeg har blitt kjent med så utrolig mange herlige mennesker. Mennesker som jeg ellers aldri ville møtt. Man lærer også mye på å flytte, for det er veldig utfordrende å flytte til en helt ny by der du ikke kjenner noen. 

TØNSBERG
Denne kom vel ikke som et sjokk? Jeg tror de fleste vet at jeg har bodd i Tønsberg. Pappa er fra Tønsberg, så her har jeg vært store deler av barndommen min før mamma flyttet til hit. Dette er hjemstedet mitt, og det er hit jeg skal flytte når jeg skal stifte familie. Jeg unner virkelig mine fremtidige barn å vokse opp her. Jeg hadde det utrolig bra som barn og ungdom her, og det var et utrolig godt og ikke minst trygt miljø.

TROMSØ
Som mange av dere vet så er mamma fra Tromsø, dvs at jeg er halvt om halvt. Jeg kan snakke begge dialektene, og jeg vil kanskje si at jeg har en god blanding. Min dialekt er virkelig noe for seg selv, og det er mange som tror at jeg er fra... Trondheim? haha. Den kan jeg ikke forstå da trøndere snakker som dette "æ kanj itj det sjø". Jeg har uansett bodd i Tromsø i ganske mange år. Jeg har aldri mistrivdes så mye i en by før som jeg gjorde i Tromsø. Jeg vet ikke hvordan det er nå, men det var utrolig tøft å være barn/ungdom når jeg bodde der. Et utrolig merkelig miljø med mye press fra alle kanter. Jeg var likevel heldig å få mange gode venner, som jeg enda har kontakt med den dag i dag. 

TRONDHEIM
Da jeg var 18 år bestemte jeg meg for å prøve noe nytt på grunn av at jeg synes Tønsberg begynte å bli for lite. Jeg var lei av at " alle kjenner alle", og jeg trengte en miljøforandring. Jeg søkte meg derfor inn på VGS i Trondheim, og kom inn etter mye om og men. Jeg kjente faktisk ingen den dagen jeg møtte opp på Tiller VGS, og det var faktisk en av de skumleste dagene jeg har opplevd. Jeg sto bak sammen med lærerne mens alle andre satt sammen med vennene sine foran. Jeg var heldig så å komme i en kjempe fin klasse, og fikk meg mange gode venner. Det å flytte til Trondheim er faktisk en av de beste tingene jeg har gjort, herregud så mye jeg lærte om meg selv. Ikke minst, så mange fine mennesker jeg møtte!

OSLO
Det er ikke mange måneder siden jeg flytte til Oslo som dere kanskje vet. Jeg trives utrolig godt allerede, og jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å bo her i mange år. Det eneste som er kjipt er at når man har den jobben man har så er det ikke så lett å bli kjent med nye mennesker. Jeg jobber fra macen min, og jeg møter ikke akkurat så mange mennesker hjemme i stua. Jeg elsker jo å bli kjent med nye, så jeg skulle virkelig ønske at jeg ble kjent med fler fra Oslo. Jeg krysser fingrene for at det kommer etterhvert :-)

DETTE GJØR MEG SINT

URETTFERDIGHET
Aah, det er vel ikke noe som gjør meg mer sint enn akkurat dette. Når noen blir behandlet dårlig for de sees på som mindre verdt, når noen dømmer etter hudfarge eller seksualitet, når det blir gjort forskjell på kvinner og menn. Jeg kunne skrevet i evigheter, og det er nok derfor jeg tror det er best om jeg gir meg nå.

MENNSKER SOM DRAR ANDRE NED
Jeg har aldri skjønt meg på mennesker som må tråkke ned andre for å føle seg bedre. Mennesker som mobber, utestenger og rett og slett er slemme med andre. Noe som irriterer meg utrolig mye er kjendiser eller bloggere som snakker ned om andre kjendiser/bloggere, for de er uenig med hva de gjør. Det har vært mye snakk om dårlige forbilder, men hvem er egentlig et dårlig forbilde når man snakker ned om andre i offentligheten der hvem som helst kan se? Om du har et problem med noen, vær så snill å ta det opp på privaten. 

STRESS
Er det virkelig noe som kan få meg i dårlig humør så er det stress. I går måtte Morten og jeg løpte til toget, og ingen av oss takler å stresse. Derfor ble begge to kjempe sure, og oppførte oss som to bortskjemte drittunger. Hele situasjonen ble jo bare verre når begge ble sure for at vi måtte stresse. Jeg er sånn som kan bli i dårlig humør om mennesker rundt meg er i dårlig humør, og jeg vil si at Morten er ganske lik. Sååå jeg trenger vel kanskje ikke å si noe mer?

SURE MENNESKER
Du vet de menneskene som alltid er sur? De som finner noe negativt i absolutt alt. Enten er bussen forsinket, eller så er det kø på Rimi, middagen var ikke bra nok, og ja you name it. Jeg er nesten alltid i godt humør, og da er det veldig slitsomt å være sammen med sure/negative mennesker. Er det kun mitt humør som påvirkes av humøret til de menneskene rundt meg? Jeg håper ikke det, haha. 

SELVOPPTATTE MENNESKER
Meg, meg, meg meg og meg. Finnes det noe verre? De som alltid skal snakke om seg selv, og er totalt uinteressert i hva andre har å si. Det er de som alltid avbryter deg når du snakker, for de har enten gjort det samme eller så har de gjort noe som er såå mye kulere. Altså.. Er det ikke kjedelig å kun snakke om seg selv? Er det ikke gøy å lære nye ting om menneskene du har rundt deg, eller om livet generelt? Jeg tror jeg hadde blitt gal om jeg skulle snakket om meg selv hele tiden, så kjedelig. 

MIN FØRSTE GANG...


Dette var min første hund. Jeg tror jeg er 13 år på dette bildet, haha!


MENSEN
Jeg var 12 år gammel første gang jeg fikk mensen. Klassen min var på besøk hos en annen skole da vi skulle ha øve til en fremføring vi skulle ha sammen. Jeg fikk plutselig veldig intense magesmerter, og før jeg visste ord av det var den hvite buksen min rød. Hvor typisk er det ikke at man har på seg en hvit bukse når man først får mensen? Jeg hadde heldigvis med meg skift, og det var bare noen få som la merke til det, haha. 

SNUS/RØYK
Første gang jeg prøvde både snus og røyk var jeg ikke eldre enn 13 år gammel. For det første så smakte røyk utrolig vondt, og lukten som sitter igjen i klær og hår er jo helt forferdelig. Min første snus ble min siste også, for jeg endte opp med å spy som bare det. Kanskje ikke så lurt å prøve Skruf ekstra sterk første gang man snuser? Jeg synes både snus og røyk er kjempe harry, og absolutt ikke noe jeg kunne begynt med. Jeg er veldig glad for at jeg aldri begynte med noen av delene i ung alder, så slapp jeg å bli avhengig av det :-)

KJÆLEDYR
Jeg kan faktisk ikke huske mitt aller første kjæledyr, for vi har faktisk hatt dyr siden den dagen jeg ble født. Jeg vet ikke om jeg skal kalle mamma for en kattedame? hehe neida ♥ Dere vil ikke tro hvor mange katter vi har hatt gjennom mine 22 år på denne jorden. Vi fikk kattunger konstant, og til slutt endte vi opp med både hund og katt. Jeg har også hatt hest, for dere som ikke visste det. Rotte har vi faktisk også hatt, haha æsj. Den fikk broren min i bursdagsgave til vårt forsvar, og den hadde masse lopper :-( Jeg har også hatt både hamster og kanin. Jeg innså nettopp hvor utrolig mange dyr vi har hatt. Det er kanskje en grunn til at mamma ikke har dyr nå mer? haha. Jeg synes det er nok ansvar med Celine, og kunne aldri tenkt meg flere dyr for øyeblikket. 

UNDERTØY
Denne er faktisk veldig morsom. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg var ekstremt veslevoksen da jeg var rundt 12-13 år. Jeg hadde derfor et stort behov for å begynne med stringtruser da jeg ikke kunne gå med "bleietruse" som jeg kalte det. Jeg begynte derfor å stjele storesøsteren min sine stringtruser, helt til hun oppdaget det. Hun ble selvfølgelig ikke veldig happy, kanskje ikke så rart når noen andre bruker trusene dine, haha. Jeg fant derfor opp en historie til mamma om at jeg måtte ha stringtruser da det var det som var mest behagelig når jeg hadde mensen. Gir det mening? hehe nei. Min første BH fikk jeg vel da jeg var rundt 13 år, og den var hvit med Hello Kitty på. Jeg husker enda hvor stolt jeg var.

BARNESKOLE KJÆRESTE
Jeg vet ikke om jeg er alene med å ha hatt utrolig mange kjærester gjennom barneskolen? Jeg var faktisk helt ekstrem en periode, og byttet ut kjærester hele tiden, haha. Jeg husker likevel min første, for han var jeg skikkelig forelsket i. Det var i tredje klasse, og han var den mest populære gutten i klassen. Han hadde tre jenter som var kjempe forelsket i han, så han skulle derfor gå en runde rundt skolen for å tenke på hvem av oss han ville ha. Jeg vil ikke kalle dette mye #girlpower, men likevel utrolig morsomt. Det endte opp med at han valgte meg, og jeg husker enda hvor glad jeg var. Jeg kunne selvfølgelig ikke vise dette foran de andre jentene, for de var kjempe lei seg. Haha, litt av en tid. 

EN STOR FORVANDLING


Jeg sjekker aldri arkivet på denne bloggen, helt til jeg så at en av dere leste et kjempe gammelt innlegg. Jeg trykte inn på innlegget å kom over disse bildene. Jeg fikk nesten sjokk når jeg så hvordan jeg så ut for bare 2 år siden, er det virkelig mulig å forandre seg så mye på så kort tid? Man ser jo selvfølgelig at det er meg, men forandringene er likevel store. En av de tingene som kanskje sjokkerte meg mest var det lange håret jeg engang hadde. Jeg mistet både lenge og tykkelse når jeg begynte å bleke det, ååh :-( Livet med langt hår har ikke eksistert hos meg, det virker iallfall ikke sånn. Jeg kan faktisk ikke huske at jeg hadde så langt hår. Jeg skjønner at det er bare å spare fremover, og ikke bleke håret mitt på en god stund.

Det er rart å tenke på hvor annerledes livet mitt var for bare to år siden. På denne tiden bodde jeg i Trondheim, jobbet nesten hele tiden, var aldri med venner da jeg ikke hadde tid, trente og sov. Jeg husker enda hvor ulykkelig jeg var på dette tidspunktet. Jeg klarte aldri å sette ord på hvorfor jeg ikke følte meg lykkelig, det virket bare som alt var galt. Det var nok rett og slett for at jeg ikke gjorde noe som gjorde meg lykkelig. Jeg er så evig takknemlig for at jeg har fått de mulighetene jeg har nå. Jeg har det så mye bedre nå enn hva jeg hadde da. 

NOEN RARE FAKTA OM MEG

Jeg hater å være alene
Jaaa altså.. Jeg er 22 år, og det skumleste jeg vet er å være hjemme alene på kveldstid. IKKE MINST å sove alene, å herregud. Jeg tror jeg hører lyder som ikke er der, og jeg må alltid sjekke skapene før jeg legger meg. Jeg er livredd for skumle menn som kan gjemme seg i leiligheten min, haha. Jeg høres helt syk ut nå, men det er bare sånn jeg er. Jaa, jeg prøver å jobbe med det :-)

Jeg overtenker alt
Dette er faktisk veldig slitsomt, for jeg skaper situasjoner som ikke er tilfelle. Jeg kan tro at noen er sur på meg, eller lei seg kun for en så liten ting som at de svarer meg kort eller oppfører seg litt annerledes. Alle kan da virkelig ha en dårlig dag uten å være sur på de rundt seg, haha. Skjerpings!!

Jeg drikker Pepsi Max hver dag
Ikke litt Pepsi Max heller om jeg skal være ærlig med dere. Jeg kan fort drikke en halv til en hel flaske om dagen, ææh så flaut å innrømme. Det er absolutt ikke bra å drikke så mye Pepsi Max, men jeg er virkelig avhengig.

Jeg rydder hver eneste dag
Er det en person som virkelig har støv på hjernen, så er det meg. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg rydder hver eneste dag. Leiligheten må også være helt strøken når jeg går å legger meg, for det verste jeg vet er å våkne opp til rot. Jeg er en sånn person som ikke kan la tallerken stå igjen på benken, det er virkelig noe av det verste jeg vet. 

Jeg åpner meg veldig lett
Jeg skal ikke ha kjent deg i mange dager før jeg åpner meg til deg. Jeg er en veldig åpen person, og har utrolig lett for å dele private ting med mennesker jeg egentlig ikke kjenner. Det er nok mye av grunnen til at jeg er så åpen på bloggen også. Jeg er veldig glad for at jeg er så åpen som det er jeg, men jeg tror nok det har sine baksider også. 

Jeg får fort dårlig samvittighet
Jeg er vel den i vennegjengen som beklager meg mest, for alt egentlig. Jeg får utrolig fort dårlig samvittighet, ofte for ting jeg kanskje ikke trenger å ha dårlig samvittighet for. Jeg klarer ikke å beskrive akkurat dette punktet, men alle som kjenner meg vet hva jeg snakker om. Jeg får ofte beskjed om å slappe av, haha. 

 

HVILKE EGENSKAPER ELSKER OG IRRITERER JEG MEG OVER? (GJESTEINLLEGG AV MORTEN)

Da har Morten endelig skrevet innlegget dere har spurt om. Jeg må si jeg lo litt når jeg leste gjennom noen av punktene, spesielt det med at jeg ble sur for at det var tomt for såpe. Det er selvfølgelig en historie bak alt dette, for jeg ble virkelig ikke sur for at det ikke var igjen mer såpe. Jeg var rett og slett sur og lei av at det alltid er folk hjemme hos oss, selv om jeg digger alle menneskene som er her. Natt til fredag sov vi 8 mennesker fordelt på to soverom, og dette skjer vel rundt 3-4 ganger i uken. Jeg skal uansett innrømme at jeg var en skikkelig dramaqueen, haha. Det er tomt for såpe, ååneeei :-((

DET JEG ELSKER MED SOFIE

Hun er tvers gjennom god
Sofie vil ikke noen vondt. Hun tenker på alle rundt seg, og i det fleste situasjoner setter hun seg selv sist. Alle som kjenner Sofie vil si akkurat det samme. Hun er flink til å vise menneskene rundt seg at de betyr mye. En dårlig dag blir veldig fort bra når jeg er med Sofie. 

Lik på mange måter 
Vi tenker veldig likt, i nesten alle situasjoner. Vi ler hele tiden. Når vi har samme type humor blir det meste gøy. Vi elsker å plage hverandre, så det blir aldri kjedelig i hverandres selskap. Noen ganger tar vi den så langt at det ender opp med at en av oss blir sur. Vi er veldig sosiale av oss og elsker å henge med andre. Vi er sammen med både mine venner, og Sofies venner. Vennene mine elsker Sofie, og kødder mye med henne. 

Passer meg perfekt
Personligheten til Sofie gjør hun til den hun er. Hun er snill, forståelsesfull og ikke minst omtenksom. Hun er en av mine beste venner. Jeg trives veldig godt med henne og hun er en jeg kan stole på. Vi utfordrer hverandre på en positiv måte. Jeg vil si at hun er unik og jeg er utrolig glad jeg ble kjent med henne. Jeg elsker når Sofie ler. Som sagt så ler vi mye, noe jeg setter stor pris på.

DET SOM IRRITERER MEG

Tåler ikke alkohol
Blir Sofie for full er hun veldig slitsom. Vi kan diskutere mye i fylla, alt mellom himmel og jord. Når vi først begynner å diskutere kommer vi ingen vei. Vi begge er like sta, så akkurat det er en dårlig kombo. Her om dagen ble hun sur fordi det var tomt for såpe på badet. Skulle tro det var verdens undergang. Det som er bra er at når vi våkner er vi alltid gode venner, og ler av gårdagens festligheter. 

Hun er utrolig sta
Vi begge er utrolig sta, noe vi merker hver eneste dag. Om vi skal finne veien frem til et sted kan det bli diskusjon om vi skal gå til høyre eller til venstre, da vi begge mener vår vei er raskest. Det ender selvfølgelig med at vi går Sofies vei, haha. I lengden kan dette bli slitsomt for oss begge, men heldigvis er vi klar over det. Så vi ler for det meste av det. Se for dere når vi først begynner å diskutere, da vi begge er god til å argumentere. Dette blir fort problematisk! Litt gøy da, for jeg storkoser meg når vi har en ordentlig diskusjon. I hvert fall når vi diskuterer ting som er helt meningsløst å diskutere om, for eksempel hvilken film vi skal se.

Hun tror jeg er en tankeleser
Noen ganger kan hun gå rundt å være sur for et eller annet som jeg ikke vet hva er, eller som jeg ikke har lagt merke til. Det kan gå en hel dag før jeg merker at noe er galt. Det virker som at hun forventer at jeg skal lese tankene hennes, og forstå at noe er galt. Hun er litt søt når hun er sur, det skal sies. 

HVA JOBBER JEG MED?

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om hva jeg jobber med og om jeg studerer. Jeg kan starte med å fortelle at jeg ikke studerer, noe jeg aldri har gjort heller. Jeg fullførte videregående og begynte rett i jobb da jeg ikke ønsket å studere. Det er utrolig vanskelig å vite hva man vil utdanne seg som i en alder av 18-19 år, så jeg valgte derfor å ikke stresse med å ta en avgjørelse. Jeg har aldri vært spesielt glad i skole da jeg ikke føler at mine egenskaper passer inn på skolebenken. Jeg vet at jeg ikke er alene med å føle det sånn, og det er akkurat derfor jeg synes det er så trist at man skal bli dømt etter karakterene sine. Det er så mange flinke elever der ute som hadde gjort jobben like bra, om ikke bedre enn mange av de som får 5-6 i snitt.

Når det kommer til hva jeg jobber med så er det denne bloggen. Jeg startet å blogge da jeg var 16 år gammel, og at jeg en dag skulle ligge på topplisten var et mål som virket så fjernt. Jeg har alltid vært bestemt på at jeg skulle klare det en dag, og se hvor jeg er nå. Jeg vet det er noen av dere som mener det er ufortjent på grunn av at jeg har vært med på Paradise, men det er ikke Paradise ene og alene som har fått meg så langt opp på topplisten. Om dere liker å innrømme det eller ikke, så har jeg gjort noe riktig. Jeg må virkelig takke dere som er innom bloggen min hver eneste dag, dere aner ikke hvor mye det betyr. Dere som gir meg masse ros og som støtter meg, dere er så fantastiske ♥ Jeg har ikke ord, TUSEN TAKK!

Btw, jeg tror ikke jeg kan leve på denne bloggen for alltid. Jeg har mange fremtidsplaner, men man må ta en ting av gangen :-)

MINE PINLIGSTE ØYEBLIKK

JEG SLO EN FREMMED MANN PÅ RUMPA.
Jeg har en kjempe rar uvane med at jeg slår folk på rumpa om jeg skal hilse ( i fylla vel og merke), haha. Jeg var ute på byen da jeg plutselig så en kompis av meg som jeg ikke hadde sett på kjempe lenge. Jeg løp bort til han å slo han på rumpa mens jeg ropte "HALLAA" og kastet meg rundt han. Denne kompisen var en helt fremmed gutt med en sint kjæreste som sto rett ved siden av. Det ble selvfølgelig veldig kleint da jeg innså at jeg hadde slått en fremmed mann på rumpa som ble helt satt ut av min opptreden. Jeg ble så flau at det eneste jeg klarte å gjøre var å smile kjapt før jeg så løp avgårde, hahah. Jeg fikk høre senere at kjæresten hans trodde at han hadde vært utro med meg, så eneste grunnen til at jeg løp fra stedet var for at hun sto der. Uff, stakkars gutt som fikk den skyllebøtta for noe han absolutt ikke hadde gjort. 

MOREN TRODDE VI SKULLE GJØRE HÆRVERK
Da jeg bodde i Trondheim var vi en gjeng som alltid pranket hverandre. På den tiden Julie, Stine og jeg bodde sammen våknet vi opp med at det sto et fotballmål utenfor ytterdøren vår, i tillegg til at det hadde blitt bygd en mur av potteplanter på trappen vår. Så barnslige som vi er skulle vi selvfølgelig ta hevn, derfor kjørte vi hjem til han ene med masse kvister, papp og annen søppel som vi skulle plassere på trappen hans. Det vi selvfølgelig ikke tenkte på var at han bodde i kjellerleiligheten til foreldrene sine, så det var kanskje ikke det beste stedet å skulle pranke noen. Moren hans oppdaget oss selvfølgelig i det jeg sto med masse kvister i armene mine, og hun var ikke spesielt happy, forståelig nok. Det ble ikke noe bedre da vi måtte forklare hvorfor vi gjorde dette, for hun synes virkelig ikke det var en god ide. 

VI MÅTTE BEKLAGE FOR AT NOEN HADDE TISSET PÅ BILEN TIL NABOEN
Man skulle tro i en alder av 20 år at de fleste er voksen nok til å ikke urinere på andre sine ting. Jeg vet ikke om det er normalt at man urinerer på andre sine eiendeler, jeg håper virkelig ikke det. Da Julie, Stine og jeg flyttet sammen bestemte vi oss for å ha innflyttningsfest med vennene våre. Jeg kan si så mye som at festen ble en katastrofe og hele nabolaget hatet oss etter den dagen. Det verste var ikke at alle naboene så stygt på oss i det vi forlot huset, det var vel heller det at en av de som hadde vært på festen bestemte seg for å TISSE på bilen til naboen. 
De var selvfølgelig ikke veldig blid, og vi måtte ringe på døren deres for å beklage oss for at en av vennene våre hadde tisset på bilen. Var ikke dette ydmykende nok så måtte vi også vaske bilen deres for de ville selvfølgelig ikke bruke den før tisset var borte fra håndtaket :-)

JEG GIKK HALVNAKEN MENS FAREN TIL EKSEN MIN MÅTTE FØLGE ETTER
Alle som er og har vært i forhold kjenner vel til den berømte fyllekrangelen som gjerne oppstår uten noe spesiell grunn ( denne gangen var det en god grunn til mitt forsvar, haha). Eksen min og jeg hadde mange av disse, og som den dramaqueen jeg er tok jeg det av og til til nye høyder. Jeg skulle veldig ofte reise hjem til Tønsberg, og denne kvelden var ingen unntak. Søsteren til eksen min passet hunden min denne kvelden, og vi hadde selvfølgelig begynt å krangle på byen. Vi klarte ikke å ordne opp i det vi kom hjem, så jeg bestemte meg for å hente hunden min å reise til Tønsberg. Da vi var naboer med søsteren hans tok jeg på meg skoene å trasket av gårde. Av en eller annen grunn var kjolen dratt over puppene mine, så jeg gikk ut midt på natten i bare trusa. Faren til eksen min fikk med seg dette, så han ble selvfølgelig bekymret for meg. Derfor fulgte han etter meg mens jeg gikk halvnaken ned til søsteren hans for å hente hunden min. Heldigvis er søsteren hans en god venninne av meg, så jeg slapp å være klein for både søsteren og faren :-) virkelig drømmejenta han hadde funnet seg, haha.

KONA SLO HAN DA HAN KIKKET PÅ MEG
Jeg var på Zara i Stockholm da jeg skulle være vitne til noe veldig ubehagelig og ikke minst kleint. Jeg merket plutselig i sidesynet mitt at jeg ble stirret på, og denne stirringen fortsatte og fortsatte. Jeg snudde meg til slutt for å se hvem som stirret på meg, og i det jeg snudde meg møtte jeg blikket til en mann med en veldig sint kone ( jeg vet ikke hva det er med meg å sinte kjærester). Hun snakket et annet språk, men jeg er ganske sikker på at hun kjeftet på han mens hun pekte på meg. Det endte opp med at hun slo han hardt i ansiktet, og både jeg og resten av butikken ble jo vitne til dette. Jeg tror alle vi som så dette fikk et lite sjokk, og jeg må ærlig innrømme at jeg følte med mannen. Nå vet ikke jeg hva bakgrunnshistorien deres, men om hun ble så sint for at han kikket på meg synes jeg veldig synd på han. 

DET SOM IRRITERER MEG

Jeg regner med at jeg ikke er alene om å ha sider med meg selv som irriterer meg unormalt mye. Alle mennesker har gode og dårlige sider, og det er selvfølgelig helt umulig å være helt perfekt. Jeg ønsker heller ikke å være perfekt, jeg skulle bare ønske at noen av mine dårlige sider kunne forsvinne. Jeg føler nesten det er litt feil å si, for det er jo ikke bare de gode sidene som gjør meg til den jeg er, det er en blanding av gode og dårlige. Jeg har utrolig mange fine mennesker i livet mitt, så noe rett må jeg ha gjort. Jeg vet jo selv at når alt kommer til alt så er jeg en godt menneske, uavhengig av mine dårlige sider. Jeg tenkte uansett det kunne være morsomt å fortelle dere om de sidene med meg selv som jeg irriterer meg over, so here you go. 

Jeg er sta
Jeg vil virkelig påstå at jeg er unormalt sta, for jeg gir meg virkelig ikke. Jeg diskuterer selv om jeg vet at jeg har tatt feil, kun for at jeg er for sta til å innrømme at noen andre har rett. Jeg elsker å ha rett så jeg er derfor helt grusom å diskutere med. Jeg har heldigvis innsett selv hvor forferdelig sta jeg er, så jeg prøver å jobbe med det. Jeg har kommet så langt at jeg kan innrømme 8/10 ganger at jeg tar feil, progress hehe

Jeg skal alltid ha rett
Som jeg nevnte rett over her så skal jeg alltid ha rett. Det er ikke noe jeg liker mer enn å ha rett, iallfall om mennesket jeg diskuterer med er like sta som meg, haha. Jeg tror innerst inne vi alle liker å ha rett, jeg er kanskje bare litt... ekstrem? 

Jeg knytter meg raskt
Det tar ikke lang tid før jeg blir veldig glad i mennesker jeg akkurat har møtt. Dette gjør at jeg åpner meg veldig fort, noe som gjør meg litt sårbar kanskje? Jeg liker å tro det beste om alle, så jeg stoler kanskje litt for fort på mennesker. 

Jeg overtenker ALT
Dette er vel det jeg irriterer meg mest over. Jeg er alt for god til å overtenke, noe som gjør mange situasjoner veldig mye verre enn hva det egentlig er. Jeg kan tenke meg til at noen er sur uten at det er det, og da skal jeg finne ut hvorfor denne personen er sur. Er jeg selv syk eller noen rundt meg tror jeg med engang at det er kjempe alvorlig. Jeg bekymrer meg alt for mye, utrolig slitsomt. 

Jeg er ubesluttsom
Som jeg sa på den " bli kjent med meg" videoen TV3 la ut, så er jeg veldig ubesluttsom. Jeg har veldig vanskeligheter for å bestemme meg for noe, og det ender alltid opp med at andre må ta valgene for meg. Veldig merkelig når jeg har en så sterk personlighet som det jeg har, de to tingene passer kanskje helt sammen. 

UKENS SPØRSMÅL

Hvem hadde du valgt av Kevin og Morten om du hadde fått begge bak deg?
Godt spørsmål. Skal jeg være helt ærlig så kan jeg ikke svare på det. Det er utrolig vanskelig å skulle ta stilling til noe som ikke har skjedd, og jeg er evig takknemlig for at jeg aldri måtte ta det valget. Kevin og Morten var de to guttene jeg gikk best overens med, så jeg tror nok jeg heller hadde sendt meg selv ut enn å måtte velge en av de. Det er ingen hemmelighet at jeg var veldig betatt av Morten på dette tidspunktet, men Kevin var likevel min bestevenn. Jeg tror kanskje Morten, men det er helt umulig å si. Med engang følelser kommer inn i bildet blir alt mye vanskeligere, og det tror jeg de fleste vet.

Hva jobber du med?
Akkurat nå er dette jobben min og jeg føler meg så heldig. Det er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse, og jeg skal gi alt for å gjøre denne bloggen bedre. Senere vil jeg lage mitt eget sminkemerke, kanskje skrive en bok? og hjelpe hjemløse dyr i utlandet ♥

Går du alltid uten BH?
Ja, nesten. Etter at jeg tok silikon føler jeg ikke behovet for å bruke BH rett og slett :-)

Hadde du og Morten sex i presidentuken? 
Jeg har allerede skrevet et innlegg om det, men jeg får likevel spørsmål hver eneste dag, haha. NEI, vi hadde ikke sex. 

Er du og Henriette uvenner?
Så absolutt ikke. Jeg er ikke sur på Henriette for at hun var med å spille meg ut, det var et spill å noen måtte dra hjem. 

Hvor er toppen din fra?
Det er en body, og den er fra BikBok :-)

Angrer du på at du ble med på Paradise?
Både ja og nei. Det å være en offentlig person er absolutt tøffere enn hva jeg forventet. Jeg synes også det er skummelt at så mange skal se mine gode og dårlige sider å dømme meg utifra det. Likevel har jeg fått en opplevelse for livet, denne bloggen og masse gode venner. Så alt i alt så angrer jeg ikke

Er du og Kevin fortsatt venner?
Kevin og jeg er fortsatt venner. Jeg digger Kevin over alt på denne jord, og føler meg så heldig som har en så fin venn som han 

Hvor er solbrillene dine fra?
De er fra BikBok. 

DA JEG VAR 16 ÅRSÅ JEG SÅNN UT, haha. Jeg fikk sjokk når jeg fant disse bildene, for herregud som jeg har forandret meg. I 2011 hadde vi ingen Carli Bybel på YouTube, og det vises godt på måten jeg sminket meg på. Jeg har veldig store øyne, men når jeg gjemmer de bak 1kg mascara er det vel kanskje ikke så rart at de nesten ikke synes. Jeg tror jeg kanskje kunne startet en ny trend når det kommer til øyenbryn, for hvorfor ha tykke fyldige bryn når man kan ha kjempe tynne istedenfor? Det er vel kanskje ikke hvor tynne de er som er problemet, men den ene kilometeren som skiller brynene mine. Jeg hadde også piercing over leppen på dette tidspunktet, men den redigerte jeg bort. Jeg hatet den, men ville likevel ikke fjerne den. Makes sense ? no :-) 

Selv om dette er veldig ulikt meg er det utrolig morsomt å ha bilder å se tilbake på. Det er merkelig å tenke på hvor mye man egentlig forandrer seg, uten at man selv legger merke til det. Nå tenker jeg ikke bare på utseendet, men personligheten også. Jeg var en helt annen person da enn hva jeg er nå. Det har nok mye med at jeg har vokst veldig mye på 6 år, samtidig som det har med miljøet rundt meg. Selv om jeg var veldig lykkelig som 16 åring, kjenner jeg at jeg er veldig fornøyd med at den tiden er over, haha. 
 

Har jeg byttet dialekt?

Jeg har fått noen spørsmål om hvilken dialekt jeg snakker, da jeg blander veldig mellom flere dialekter. Sannheten er at jeg har bodd i Tromsø i mange år, da mamma er fra Tromsø. Vi flyttet fra Tromsø da jeg var rundt 13 år, for jeg tryglet faktisk mamma om å flytte til Tønsberg. Jeg følte meg ikke hjemme i Tromsø, og for å være ærlig var miljøet i Tromsø utrolig tøft. Grunnen til at vi flyttet til Tønsberg er for at mamma har bodd der i mange år, og pappa og hans side av familien er fra Tønsberg. Jeg er jo oppvokst i Tønsberg på lik linje som jeg er oppvokst i Tromsø, så for meg var det helt naturlig å flytte dit. 

Jeg kan snakke begge dialektene, men for å være helt ærlig så føler jeg meg ikke som en nordlending at all. Jeg har aldri følt meg hjemme der, og jeg har ikke bodd der på utrolig mange år. Tønsberg er hjemme for meg, både når det kommer til familie og venner. Jeg har selvfølgelig familie og venner i Tromsø også, som jeg er veldig glad i. Som dere vet har jeg også bodd i Trondheim i 3 år, så jeg har tatt noen ord og sikkert litt dialekt derfra også. Så vi kan vel konkludere med at jeg snakker en alt mulig dialekt, for den er virkelig godt og blandet. Det er vel en liten sjarm over det, eller hva? haha

Ukens spørsmål

Sykt fin overdel, hvor er den fra?
Det er egentlig undertøy ( tror jeg?), men jeg synes den er veldig fin som body :-) kjøpt på H&M.

Hva gjør dere på Paradise Hotel de dagene som ikke vises på tv?
Når vi er i Mexico har vi kun mandag-torsdag, så når torsdag er over begynner vi på mandag igjen. Vi blir derfor alltid filmet, og har ingen dager fri. 

Du sa at dere fikk røyk når dere ville. Betyr det at du røyka når du var hotellet? Og var du en av de som hadde med snus?
Jeg røyker eller snuser ikke :-)

Hvor er bordet med den svarte ananasen på fra?
Det er fra Nille faktisk :-) koster bare 299.

Har du vært mye i Trondheim før du flyttet dit? Siden du sa du elsket å være der, men at du ikke kjente noen, så lurte på om du hadde slekt der eller noe? Synes også det virker som om mange av vennene dine er trøndere, men mulig jeg har misforstått, haha. Jeg har akkurat flyttet til Trondheim selv, og elsker byen!
Jeg ble kjent med noen etter å ha vært på Utøya, så jeg hang mye på Orkanger om du vet hvor det er? :-) Jeg kjente ingen i Trondheim, så det er derfor jeg skriver at jeg ikke kjente noen der. Jeg har bodd i Trondheim i 3 år, så det forklarer hvorfor jeg har utrolig mange venner fra Trondheim, haha!

Hvor mange forskjellige plasser har du vært i Norge?
Jeg har egentlig ikke vært så mange steder, så jeg har virkelig lyst å reise litt mer rundt om kring i Norge. Jeg har vært i Trondheim, Tromsø, Harstad, Vestfold og Oslo. Kjenner dette egentlig var veldig flaut å svare på, jeg må virkelig begynne å reise mer. 

Kan du lage et innlegg om sminken du bruker?
Jeg holder på med et innlegg nå som kommer ut på søndag, så følg med :-D

SPØRSMÅLSRUNDE DEL 1

Holder hele Paradise-gjengen sammen utenfor, eller er det bare noen?
Vi alle var veldig flinke til å møtes med engang vi kom hjem, men nå tror jeg de fleste har kommet tilbake til hverdag og rutiner. Jeg ser ikke så veldig mange andre enn Andrea, Martine J, Lunde, Isabelle og Morten om dagen. 

Kunne du tenke deg å bli med i AUF igjen? Og også dra på Utøya igjen?
Jeg tror nok ikke jeg kunne tenkt meg å bli med i AUF igjen da jeg ikke er så politisk aktiv av meg. Jeg synes det er viktig å være oppdatert om hva som skjer i verden, så engasjerer jeg meg i det jeg synes er interessant og stemmer når det er valg. Jeg kunne nok ikke vært på leir på Utøya igjen, men jeg har besøkt øya etter 22.07. 

Hvordan var det å komme hjem fra Mexico?
Det var utrolig godt å komme hjem fra Mexico. Jeg savnet familien og vennene mine så utrolig mye, også var jeg kjempe lei av å være i Mexico. Jeg savnet en normal hverdag uten taktikk og backstabbing. 

Hvordan fikk du vite at du var med på Paradise og hvordan var reaksjonen din?
Jeg hadde vært på to intervjuer, og fikk vite at jeg skulle få svar i starten av desember. Dagene gikk, og jeg fikk aldri noe svar. Jeg var helt sikker på at jeg ikke kom til å bli tatt med, så da jeg først fikk vite at jeg var en av årets deltaker ble jeg kjempe glad. Jeg husker jeg skrek i tlf, haha. Stakkars hun som ringte meg. 

Bruker du linser eller har du bare så blå øyne?
Jeg bruker ikke fargelinser, så det er helt naturlig :-) Veldig fornøyd med øynene mine faktisk! 

Hvor ser du deg selv om 5 år ?
Da har jeg fått til noe eget, som blogg og kanskje en egen sminkekolleksjon. Jeg har også veldig lyst å starte opp et shelter i utlandet som hjelper hjemløse dyr, det er virkelig en av mine største drømmer. Etter at jeg var i Thailand satt jeg meg et mål at jeg en dag skal reise ned dit for å hjelpe hjemløse dyr og mennesker, for der var det mange triste skjebner. Så håper jeg at jeg er frisk og rask, og kan gjøre akkurat det jeg føler for :-)

Hva var dekkhistorien din?
Jeg hadde meldt meg på skole i LA, og dette var noe absolutt alle visste om. Om jeg ikke hadde blitt med på Paradise hadde jeg reist til LA. Innspillingen til PH og skolestart var samtidig, så alle trodde jeg reiste til LA for å studere. 

Hvilken årsmodell er du?
Jeg er født i 1995 :-)

Var det viktig for deg å passe på at ingen følte seg utenfor på hotellet? Var du flink til å inkludere andre?
Ikke bare inne på PH men også generelt så er jeg veldig opptatt av at mennesker rundt meg skal ha det bra, og at ingen skal føle seg utenfor. Disse verdiene tok jeg også med meg inn på hotellet, så det var absolutt viktig der inne. 

Hvor tidlig måtte dere stå opp inne på hotellet?
Det varierte veldig fra dag til dag, men vi ble vekt rundt halv 9 :-)

Får dere vite noe om forskjellige nyheter ute i verden under oppholdet?
Vi får ikke vite noe som helst, og det er kanskje en av grunnene til at den boblen vi lever i er så intens som den er. Vi fikk beskjed at om det skjer noe som påvirker vår hverdag så skulle de fortelle det, men utenom det var alt hemmelig. 

Skjønner ikke om du er fra Trondheim eller Tønsberg?
Jeg er fra Tromsø og Tønsberg. Jeg har bodd i Trondheim i 3 år. 

Synes du selv at du styrte mye i hotellet?
Ja, absolutt! Jeg, Andrea, Kevin og Morten hadde veldig mye makt inne på hotellet. Det var vel egentlig ikke en rolle jeg ville ha, det bare ble sånn. Det er vel uansett det som fått meg så langt, så det er vel egentlig ikke en dårlig ting. 

Hvilke jobber har du hatt?
Jeg har hatt utrolig mange jobber, og det er rett og slett av den grunn at jeg ikke har funnet noe som passer meg. Jeg har jobbet på Rema 1000, Only, Big Bite, Volt, G-max og i hjemmetjenesten. Den jobben jeg trivdes best i var helt klart hjemmetjenesten, for det var den eneste jobben jeg følte jeg fikk noe igjen for. Det var utrolig hyggelig å bidra til en bedre hverdag til noen som virkelig trenger det. Det kunne være utrolig stressende og tøft noen ganger, men alt i alt en veldig fin jobb :-)

Hva tenker du om at Morten sa på parsplitt at han skulle sende ut deg? Visste du det?
Jeg og Morten spilte i forskjellige allianser, så det at han var inne på tanken om å sende meg ut kom ikke akkurat som noe sjokk. Han skulle egentlig bare gjort det, for det hadde vært utrolig bra spilt av han og Sophie. 

Er det noen bloggere du lar deg inspirere av?
Jeg har alltid vært en stor fan av Sophie Elise. Jeg synes hun er utrolig dyktig, og hun har en veldig variert blogg. Jeg elsker at hun kan skrive om alt fra sminke til innvandringspolitikk, hun er dødskul! 

Får dere ha kontakt med noen av de hjemme under oppholdet på Paradise Hotel?
Nei, det er ingen kontakt. Det er faktisk ganske tungt, for man lurer veldig på hva som skjer hjemme. Jeg tenkte på mamma og hunden min hver eneste dag, og det var så utrolig mange ganger jeg hadde lyst å ringe henne.

Hvorfor ble det slutt med din forrige kjæreste?
Godt spørsmål. Jeg tror rett og slett vi bare vokste fra hverandre, og at vi tok hverandre litt for gitt. Vi har også veldig forskjellige liv, så vi forsto vel bare at det ikke kom til å fungere. Vi er heldigvis veldig gode venner nå, og han betyr utrolig mye for meg.

Har du en liste over ting du vill oppnå/gjøre før du dør? Isåfall, hvilke punkter har du på den?
Jeg vil ikke si at jeg har en liste, men jeg har mange mål og drømmer jeg vil oppnå før jeg dør. Jeg vil og skal få til noe eget, og min aller største drøm er å få til bloggen. Jeg elsker å skrive, og jeg elsker å ha en min egen plattform der jeg kan skrive akkurat det jeg tenker og føler. Jeg skal også adoptere et dyr når jeg har fått et mer stabilt liv, og som jeg har nevnt tidligere så skal jeg gjøre noe for hjemløse dyr og forhåpentligvis mennesker også. 

Når du der PH på tv nå, blir du litt såret over kommentarer folk sier om deg på TV?
Nei så absolutt ikke. Jeg har selv vært der, og jeg vet man kan si ting man ikke mener. Til syvende og sist så er det et spill, så jeg vet at det ikke er noe personlig uansett. 

I onsdagens episode sier du at du ikke vil miste Morten og ikke gå tilbake til Kevin. Hvordan gikk du fra å ville ha han ut, fordi han var den sterkeste spilleren til å heller ville stå med han enn Kevin?
Det var vel egentlig Kevin som sa at han ikke ville tilbake til meg, og det var mye tull i svaret han også. Er det en ting som er veldig rart å se på TV, så er det forholdet til meg og Morten. Absolutt alt er klipt vekk, og det ser nesten ikke ut som at vi kjenner hverandre i det hele tatt. Om du ser bort i fra Kevin, så var Morten den gutten jeg gikk best overens med på hotellet. Det var ikke uten grunn at jeg satt å nesten gråt for at jeg var så sikker på at Morten kom til å ryke på onsdag. Det var ikke sånn at jeg heller ville stå med Morten enn Kevin, men jeg gjorde alt for å redde Andrea inne på hotellet. 

Mitt første...

Mitt første kyss
Jeg fikk mitt første kyss da jeg var rundt 12 år gammel. Det var med en gutt jeg var forelsket i, og ingen av oss hadde kysset før. Jeg kan vel påstå at det ikke var det beste kysset for noen av oss, men øvelse gjør mester, haha. Jeg var i tillegg veldig betatt av denne gutten, men han snakket ikke til meg igjen :-( 

Min første forelskelse
Det er eksen min som jeg ble sammen med når jeg var 13, og vi var sammen i nesten 2 år. Jeg har selvfølgelig vært forelsket før han også, men det var min første ordentlige forelskelse. Det tok meg faktisk et par år å komme over denne gutten, og jeg hadde virkelig kjærlighetssorg når det ble slutt mellom oss. Jeg kan enda huske hvor vondt det var, og det sier vel sitt. 

Første gang jeg var full
Dette er veldig flaut å innrømme, men første gang jeg var full var jeg akkurat fylt 14 år. Spør du meg er det alt for tidlig, og mine barn kommer ikke til å få lov til å drikke før de er minst 16 år. Jeg husker likevel presset rundt meg til å drikke, for alle vennene mine gjorde det. Jeg vet ikke om det er normalt, eller om det bare er mine venner som begynte alt for tidlig. 

Min første partytur
Da jeg fylte 18 år dro jeg og jentene til Rhodos for å feste i en uke. Jeg tror nok ikke jeg kunne dratt på en sånn tur igjen, men herregud så morsomt vi hadde det. Vi drakk alkohol fra morgen til kveld, så dere kan tro jeg var sliten når jeg kom hjem. Vi var en veldig fin jentegjeng, så det er en av de beste turene jeg har vært på. Det sier vel sitt, for jeg har reist utrolig mye. 

Min første tatovering
Min første tatovering tok jeg når jeg var 16 år gammel, og den tok jeg rett etter Utøya. Jeg valgte å tatovere Utøya 22.07.2011 på ankelen min, for jeg ville ha en tatovering som betydde noe for meg. Helt ærlig, så vet jeg ikke om jeg hadde tatt den igjen om jeg hadde fått valget på nytt. Jeg angrer ikke, men jeg er føler bare ikke behovet for å ha en tatovering på kroppen. Når det skal sies så er jeg glad for at jeg tok en tatovering som hadde en betydning, ellers ville jeg nok angret. 

Da jeg flyttet for første gang
Jeg flyttet hjemmefra da jeg var akkurat fylt 18 år. Jeg var utrolig lei av å bo i Tønsberg, så jeg trengte virkelig noe nytt. Jeg bestemte for å flytte til Trondheim da jeg virkelig elsket å være der. Jeg kjente absolutt ingen, og møtte opp på Tiller VGS helt alene. Jeg husker jeg sto helt alene sammen med lærerne, mens alle andre hadde noen de kjente. Det å flytte til Trondheim er virkelig det beste valget jeg har tatt, for jeg fikk virkelig utviklet meg samtidig som jeg ble kjent med så mange herlige mennesker. 

Det du kanskje ikke visste om meg

1. Jeg hater å være alene, det er virkelig noe av det verste jeg vet. Jeg trives svært dårlig i eget selskap, og er derfor avhengig av å ha mennesker rundt meg hele tiden. 

2. Jeg har vært singel i snart 1 år. Før jeg ble singel hadde jeg vært i forhold siden jeg var 16 år, med to forskjellige gutter vel og merke. 

3. Jeg er veldig avhengig av sosiale medier. Jeg sjekker telefonen alt for ofte, og kan fort bli usosial på grunn av at jeg er for mye på telefonen. Veldig trist egentlig, jeg må virkelig skjerpe meg.

4. Jeg har bodd i 4 byer på mine 22 år. 

5. Jeg kan være alt for direkte noen ganger, og sier gjerne ting rett ut. Jeg mener ikke å være slem, men det kan fort oppfattes sånn. 

6. Jeg bryr meg veldig om andre mennesker. Det er utrolig viktig for meg at de rundt meg har det bra, og det går veldig utover mitt humør om noen andre er lei seg eller ikke har det bra. 

7. Jeg hadde aldri trodd jeg kunne være med på et program som Paradise Hotel, da jeg egentlig bryr meg alt for mye om hva andre tenker om meg. Jeg har heldigvis lært meg å gi litt mer faen, så kanskje jeg bare hadde godt av det.

8. Min største drøm er å kjøpe hus i LA å starte et liv der, jeg synes Norge er litt for lite til tider.

9. Jeg er veldig utadvendt, og elsker å bli kjent med nye mennesker. 

10. Jeg har nesten ikke smakt noen fiskeretter, men tror likevel at jeg ikke liker fisk i det hele tatt. Det er noe med lukten, konsistensen og alt egentlig. Skulle nesten trodd jeg var 6 år gammel, men det er virkelig så ille. 

Behov for å bli akseptert

Jeg har alltid vært en person som har brydd meg mye om hva andre tenker og mener, noe jeg vil si er både positivt og negativt. Jeg synes det er viktig å høre på hva andre har å si, for konstruktiv kritikk tror jeg alle mennesker bare har godt av. Jeg sliter likevel mye med å ikke bry meg om de tingene som faktisk ikke er viktig. Som hva mennesker som ikke kjenner meg sier om meg og hvilken oppfatning de har av meg. Jeg vet selv at ikke alle kan like meg, for akkurat nå er det rundt 500.000 mennesker som har forskjellig oppfatning av meg. 

Jeg har spurt meg selv et par ganger om jeg egentlig har skjønt hva jeg har vært med på. Jeg blottlegger meg selv på TV der jeg blir filmet 24/7. Jeg viser mine gode og dårlige dager. Jeg har vært både stresset, sur, lei meg og skuffet, og disse sidene skal vises til så utrolig mange mennesker. Jeg har også vært full på TV, og hvor mye rart kan man ikke finne på å si å gjøre når man har litt alkohol innabords? Jeg vet selv at jeg alltid har vært meg selv mens jeg har vært i Mexico, og det er selvfølgelig det viktigste. Jeg vet ikke selv hvorfor jeg har et behov for å bli "godtatt", det er nok bare usikkerheten min som snakker. Når jeg tenker tilbake så har jeg vært usikker så lenge jeg kan huske, så kanskje jeg egentlig bare har godt av denne utfordringen. For jeg kan faktisk ikke bry meg om hva alle tenker og mener nå mer, for da kommer jeg til å slite meg selv ut. 

Jeg tror nok ikke jeg er alene med å føle det sånn som jeg gjør. Vi lever tross alt i et samfunn der antall likes og følgere på instagram har alt å si. Der vi har et sterkt behov for å vise frem et perfekt liv til følgerne våre. Der det er flaut å snakke om følelser i tilfelle vi blir avvist. Det er egentlig ganske trist. 

Skal jeg farge håret igjen ?Jeg fant disse gamle bildene av meg, og begynte plutselig å savne å ha brunt hår. Jeg har snart vært blond i et år, og jeg kjenner helt ærlig at jeg begynner å bli litt lei. Jeg har veldig lyst til å farge håret brunt igjen, men det var så utrolig mye jobb for å få det blondt så jeg vet faktisk ikke om jeg orker. Jeg er naturlig mørk, og føler derfor at jeg kanskje kler det best? Jeg kunne ikke tenkt meg å hatt den fargen jeg har på bildene, men kanskje en litt mørkere. Hva tenker dere? ♥

Nå skal jeg og Grunde komme oss på trening før vi skal begynne å gjøre oss klare for Gullsnutten i kveld. Jeg tror det kommer til å bli en veldig bra kveld med masse herlige mennesker. Jeg har aldri vært på et sånn arrangement før, så jeg er veldig spent. Vi snakkes ♥

UKAS SPØRSMÅL

Jeg tenkte å lage et innlegg en gang i uken der jeg svarer på spørsmål dere stiller meg i kommentarfeltet. Jeg vil veldig gjerne ha respons på om dette er noe dere synes er bra eller ikke. Jeg tenker det er greit å få alle spørsmålene dere spør meg samlet på et sted, eller hva? :-)

Bare lurer på hva du mener med at du ser annereledes ut på tv?:) har hørt flere som har vært med på tv sier det samme.
Veldig vanskelig å forklare, men hadde du sett meg i virkeligheten ville du nok forstått hva jeg mener :-) Jeg har fått høre fra både kjente og ukjente at jeg ser veldig annerledes ut. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det på en annen måte enn at det ikke er helt likt meg. Man blir filmet i alle salgs vinkler, og mange ganger er det mye lys som er rigget opp rundt oss. Beklager dårlig forklaring, men dette er det beste jeg får til haha!

Elsker hvordan du kler deg ! Hvor har du kjøpt genseren du hadde på deg på innlegget? Den er så peen <3
Tusen takk for det ♥  Innlegget finner du her, og genseren er fra H&M. Jeg tror dessverre ikke de selger genseren mer da jeg kjøpte den for et år siden :-(

Hvor er den fine røde sweatsuiten din fra? Den du hadde i gårdagens episode av PH.
Den er fra Zara 

Kan du/dere ha en dialekt-challenge? eller en video der du snakker Tromsø-dialekt?
Det kan jeg/vi selvfølgelig få til, det er bare moro :-)

Hva spiser dere mens dere er inne på hotellet?
Vi spiser alt mulig. Pizza, biff, kylling, pasta, salat, pølser, taco og ja you name it. Vi får veldig variert og ikke minst god mat der inne :-) savner det såå mye

Får dere drikke så mye dere vil på festene eller er det begrenset med alkohol? Ser ut som dere får bare en øl hver så veldig nysserig!!
Vi får ikke drikke så mye vi vil, de stenger baren om vi blir alt for fulle. Veldig irriterende der og da, men nå er jeg bare evig takknemlig for det haha. 

Hvilke lengder har du på vippene dine, og hvilke volumvipper?
Jeg har 12mm. Tror det er 3D :-)

Ask me anything

Siden det er fredag og endelig helg tenkte jeg å kjøre i gang med spørsmålsrunde. Denne gangen skal jeg lage videoblogg der jeg svarer på det dere spør meg om. Jeg skal prøve å ha svarene ute på bloggen innen søndag, så dere kan spørre frem til da. Enjoy ♥

Jeg flytter, igjen

Som jeg fortalte i går er det mye som har skjedd de siste dagene, og nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle en av tingene. Helt siden jeg kom hjem fra Mexico har jeg lett etter leilighet i Oslo, og jeg har vært på et par visninger. Det var likevel en av leilighetene som skilte seg ut, og idag fikk jeg telefon om at drømmeleiligheten er MIIIN!! Jeg kan ikke tro at jeg endelig skal flytte til Oslo, dette har vært drømmen min i så mange år. Jeg har flyttet så alt for mye de siste årene, og nå kjenner jeg meg endelig klar for å slå meg til ro. 

Jeg håper Oslo passer meg bedre enn Tromsø, Tønsberg og Trondheim, haha. Jeg har faktisk bodd i 3 byer på mine snart 22 år, rastløs sa du? Om ikke klarer å finne roen i Oslo gir jeg opp Norge å flytter til Hollywood, hehe neida joda. Dette blir uansett kjempe spennende, og jeg gleder meg MASSE til å vise dere leiligheten min ♥

Paradise Hotel 2017

Det føles utrolig merkelig å skrive et innlegg på bloggen igjen. Det er over to måneder siden jeg publiserte mitt siste innlegg og nå er jeg tilbake igjen. 

For to måneder siden fortalte jeg både venner og familie at jeg skulle reise til Los Angeles for å studere, istedenfor reiste jeg til Mexico for å være med i årets sesong av Paradise Hotel. Jeg tror ikke det har gått opp for meg hva jeg egentlig har vært med på. Jeg tror ikke jeg kommer til å forstå det før jeg begynner å se meg selv på TV. For bare litt over et år siden var jeg helt sikker på at jeg aldri kunne vært med på dette og nå er situasjonen helt annerledes. 

Da jeg fikk beskjed om at jeg var videre i året sesong var jeg veldig usikker. Jeg var nær ved å trekke meg mange ganger. Til og med så sent som dagen før vi skulle sjekke inn på hotellet. Akkurat nå er jeg så utrolig glad for at jeg aldri trakk meg, for dette har vært en SYK opplevelse. Jeg har møtt mennesker jeg ellers aldri ville møtt, samtidig som jeg har lært så utrolig mye om meg selv. 

Det er nå bare 6 dager til premieren av Paradise Hotel. 6 dager til livet mitt kommer til å være helt annerledes, det er sykt å tenke på. Selv om jeg gleder meg som et lite barn, er dette også veldig skummelt. Det er skremmende å tenke på alle som plutselig skal ha en mening om meg, både på godt og vondt. Det er skremmende at så mange skal se mine dårlige sider, og ikke bare de gode. Kanskje jeg også ser noen nye sider ved meg selv? Jeg har allerede sett at jeg ser ganske annerledes ut på TV enn hva jeg gjør i virkeligheten. Kanskje ingen kommer til å kjenne meg igjen? hehe neida, joda. Jeg håper uansett dere er like spente som meg, og dere har MYE å glede dere til. Dette kommer til å bli en syk sesong!