Paradise Hotel

Tidenes kjedeligste sesong av Paradise HotelJeg har fått høre utrolig mange ganger nå at dette er tidenes kjedeligste sesong av Paradise Hotel noen sinne. Jeg vet ikke om det bare er jeg som hører dette vært eneste år? Enten er det for mye drama, for mye mobbing, menneskene som er med er kjedelige eller så suger hele sesongen. Jeg skal si meg enig i at dette er ikke den mest spennende sesongen som har blitt spilt inn, men jeg synes det er en av de fineste. Castingen tok nok litt for mange like mennesker med, for jeg er helt enig med at vi er en vennegjeng på tur til Mexico. Likevel så synes jeg denne sesongen spiller mer på humor, istedenfor drama og utestenging. 

Jeg føler det har vært mye fokus på at Paradise Hotel kun handler om drama, sex og mobbing. Denne sesongen føler jeg at vi har vist en annen side, og det synes jeg egentlig bare er fint. Det er utrolig mange unge som ser på akkurat dette programmet, og jeg vil si at jeg er stolt over den gjengen som er med i år. Samtlige av oss er gode forbilder, både inne på hotellet og på utsiden. Nå er vi en stor allianse/vennegjeng på hotellet, så det må vel bli spennende de neste ukene. Vennegjengen klarer vel ikke å holde seg samlet hele veien til finalen, eller gjør vi ? Jeg klarte til og med å bli god venn med han ene jeg har prøvd å få ut siden dag 1, så denne sesongen er vel litt håpløs. Jeg både gruer og gleder meg til de neste ukene, for det blir virkelig spennende å se hva vennegjengen finner på fremover :-) Venner krangler og lager drama også, så kanskje det kan bli litt spennende likevel? Vi får se. 

Sofie + Andrea = Halvor

Hei alle sammen ♥ Nå er jeg og Andrea snart på tur hjem til Halvor, for i kveld skal vi ha live stream sammen med Halvor på Paradise Hotel sin facebookside. Vi skal filme fra 21-22, så det er bare å gjøre klar alle spørsmål dere har så skal jeg og Andrea svare så godt vi bare kan :-) I morgen skal jeg og Martine også spille inn en video der vi har dialekt challenge, så om dere ønsker kan dere gjerne komme med forslag til dialekter og setninger vi skal se på de forskjellige dialektene. Jeg og Andrea skal også filme leiligheten, så dere har masse videoer å glede dere til framover ♥

Mitt første inntrykk av deltakerne

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne lage et innlegg der jeg forteller dere om mitt første inntrykk av deltakerne da jeg møtte de for første gang, noe jeg synes var en god ide. Jeg elsker når dere lesere kommer med forslag, for det er alltid gøy å få nye forslag og ideer. Så om du/dere savner noe på bloggen er det bare å rope ut ♥

Jeg møtte jentene en uke før vi sjekket inn på hotellet, og jeg merket med engang at Andrea var den jeg gikk best overens med. Jeg og Soph delte rom et par netter også, og det var hun og Andrea jeg var helt sikker på at jeg kom til å spille med der inne. Jeg og Soph gikk veldig godt overens de dagene vi var sammen på utsiden, men så havnet vi i forskjellige allianser da vi kom inn på hotellet. Det var derfor jeg var så lei meg i uke 1, for jeg følte at vi sklei mer og mer fra hverandre. Det er også grunnen til at Soph sier at hun følte seg totalt sviktet av Morten om jeg stiller meg bak han, og det var også derfor jeg sa at det er verre om jeg går bak Morten enn Andrea. Hele situasjonen var egentlig ganske rar, i og med at vi hadde gått så godt overens som det vi hadde. Jeg fikk veldig godt inntrykk av Rebecca da jeg møtte henne første gang, for hun virket så snill og grei. Når det kommer til Martine var kanskje hun den jeg fikk minst kontakt med, og jeg gruet meg veldig til å være inne på hotellet med henne. Jeg så for meg at hun var en skikkelig dramaqueen som kom til å lage masse bråk, noe hun absolutt ikke var. Det som er morsomt er at Martine er en av de jeg har best kontakt med nå, så det er litt ironisk. Hun er en veldig fin jente da, det er de alle sammen ♥

Når det kommer til guttene var jeg skikkelig misfornøyd med at jeg måtte være partner med Kevin. Jeg var helt sikker på at vi ikke hadde noe til felles, og at det kom til å være skikkelig kleint på rommet. Jeg så for meg at Kevin kun snakket om biler, tatoveringer, sex og kleine fyllehistorier, haha! Han viste seg jo å være alt annet, og jeg tror ikke jeg har møtt en mer fantastisk gutt enn Kevin ♥ Vi er veldig forskjellige, men jeg tror at det er akkurat derfor vi går så godt overens som det vi gjør. Når det kommer til resten av guttene synes jeg de virket som hyggelige og oppegående gutter. Det var jo utrolig mange som sjekket inn på en dag, så det var veldig vanskelig å danne seg et inntrykk av alle på så kort tid. Jeg synes Morten og Aleksander var de kjekkeste, også synes jeg Mathias var den som var mest hyggelig. Jeg likte Mathias veldig godt, og det var derfor veldig trist når han stilte seg bak meg på parsermonien. Alt i alt så fikk jeg et veldig godt første inntrykk av alle sammen, for det har vært en veldig fin gjeng med i år. 

Noen tøffe uker på Paradise

Det var ikke en uke jeg var mer redd for enn Mr. and Miss Paradise. Jeg vurderte faktisk å takke nei til å være med på Paradise kun på grunn av denne uken, heldigvis gjorde jeg ikke det da, haha. På klippet som ligger ute kan dere se reaksjonen min når jeg ser hvilken uke det er, og jeg var ikke akkurat fornøyd. Som seer har jeg alltid gledet meg til denne uken, men når man er deltaker selv er det ikke spesielt morsomt. 

Det er ganske rart å tenke på at vi allerede er i uke 7, tiden har gått så fort. Det er bare 5 uker igjen av Paradise Hotel, så om litt over en måned er det over. Man merket godt på alle oss at vi begynte å nærme oss slutten, for spillet begynte virkelig å ta seg opp. Forrige uke er vel et godt eksempel på det, og jeg kan si så mye som at spillet fortsetter. Jeg tror det kommer til å være noen spennende og ikke minst intense uker på Paradise, så det er bare å følge med. Det var iallfall ganske tungt å være deltaker når vi hadde kommet så langt inn i spillet, og jeg husker hvor mye jeg gledet meg til å komme hjem til en normal hverdag. Det var vel de ukene der jeg begynte å forstå hva jeg hadde meldt meg på, og hvor tøff man faktisk må være for å holde ut. 

Nå skal jeg komme meg på trening så jeg er hjemme før dagens episode kommer ut på Viaplay. Jeg er like spent som dere på denne uken, for jeg går virkelig ut av min komfortsone på en av episodene, haha. Så dere har mye å glede dere til ♥ Vi snakkes 

Har jeg tatt det rette valget?

I går fikk jeg spørsmål om jeg egentlig har tenkt over hva jeg egentlig har meldt meg på, og hvordan dette kan påvirke framtiden min. Skal jeg være helt ærlig så var ikke dette et valg jeg tenkte meg nøye om, jeg gjorde det for at jeg hadde lyst og for det føltes rett. Jeg har ikke angret for at jeg dro, for jeg har blitt kjent med så mange herlige mennesker. Jeg har også fått utfordret meg på måter jeg aldri trodde jeg skulle bli utfordret på. Det som skjer inne på Paradise er ikke akkurat noe du opplever i hverdagen, så du møter mange nye situasjoner du må håndtere. Jeg hadde aldri trodd at det å spille et spill og lyve til mennesker du bryr deg om skulle være en del av hverdagen, det er jo egentlig helt sykt, haha. 

Likevel så fikk jeg kjenne på baksiden ved å være med på et reality show på torsdag. Jeg har fraskrevet meg alt av rettigheter og TV3 "eier" meg i et helt år. De kan gjøre nøyaktig hva de vil, og det skremmer meg litt. Jeg har ingenting jeg skulle sagt, men jeg kan ikke si noe heller for jeg skrev under helt frivillig, haha. Alt i alt føler jeg likevel at jeg har tatt det riktige valget, for man må ta noen sjanser for å få til det man vil. Bloggen går bra nå, og jeg har blitt signert av Side2. Alt jeg har drømt om har jeg endelig fått til, og det føles veldig bra. Nå skal jeg gjøre alt for å gjøre bloggen enda bedre, og jeg vil veldig gjerne ha tips fra dere lesere om hva dere ønsker mer av på bloggen. Jeg har allerede mange ideer, men jeg vil veldig gjerne høre hva dere savner på bloggen ♥

Planen videre er å bygge opp bloggen, også tenker jeg meg til Los Angeles. Det er mange som tror at jeg bare diktet opp at jeg skulle gå skole i LA for å bruke det som en dekkhistorie da jeg skulle reise til Mexico, det er ikke sant. Jeg hadde kommet inn på make- up studie, og hadde bestilt meg flybillett til LA. Da jeg ble tatt med på Paradise Hotel valgte jeg å utsette skolen, men planen er å ta opp studie når ting faller på plass her hjemme i Norge. 

VIDEOBLOGG - FUN FACTS OM PARADISE HOTEL

Som jeg nevnte i går så spilte jeg, Martine j, Andrea og Morten inn en videoblogg der vi forteller dere noen fun facts om Paradise Hotel. Jeg var egentlig litt redd for å love dere en dag videoen skulle komme ut da det gikk så dårlig sist, men denne gangen var det ingenting som gikk i mot oss, haha. Jeg håper dere liker videoen, så kan dere også komme med forslag til hva vi kan lage en videoblogg ut av neste gang. Enjoy ♥

Angående gårsdagens episode

Jeg må bare starte med å takke alle dere som har tatt dere tid til å skrive fine kommentarer til meg det siste døgnet. Jeg startet med å svare, men måtte til slutt gi meg da det ble så mange. Dere skal vite at det betyr utrolig mye, og det gjorde en ganske kjip dag veldig mye bedre ♥  Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skulle gjort uten dere, dere er fantastiske.

Jeg vil ikke bruke min tid og energi på de som skriver stygge kommentarer, men jeg føler likevel det er et par ting jeg vil kommentere før jeg lar denne saken ligge. Det er noen som mener at vi burde legge oss helt flate å beklage for oppførselen vår, og jeg skal si meg enig i noe av det. Jeg skammer meg for at jeg kalte Soph en klegg, det skulle jeg absolutt ikke gjort. Jeg var irritert over alt som hadde skjedd den uken, og jeg klarte dessverre ikke å holde det for meg selv. Igjen er jeg bare et menneske som alle andre, men jeg burde virkelig ikke sagt noe sånt. Ingen unnskyldning, bare en forklaring.

Jeg kommer uansett ikke til å legge meg langflat å beklage meg for å utestenge/mobbe noen, for det har jeg aldri gjort. Har dere fulgt med på sesongen har dere vel sett at jeg ikke er typen som utestenger og mobber andre. Det er bare noen dager siden jeg satt å gråt for at Soph sa hun følte seg utesteng, for det gjorde virkelig vondt å høre. Det gir da ingen mening at jeg skal være med på utestenge Soph to dager senere. Soph har selv sagt at hun ikke følte seg utestengt eller mobbet av oss deltakerne, for det var ikke sannheten i det hele tatt. Dere må forstå at det klippes og limes for å lage TV, og episoden i går gjorde meg rett og slett kvalm. Jeg kan stå for de tingene jeg sa, men det var ikke i den grad at jeg vil kalle det mobbing. Jeg fikk så vondt av Soph i gårsdagens episode, og hadde jeg ikke vært med i sesongen selv og visst hva som hadde skjedd ville jeg reagert kraftig på denne episoden. 

Jeg synes det er helt feil at jeg, Andrea, Kevin og Morten skal beklage oss for noe vi ikke har gjort. Hadde jeg vært med på å utestenge Soph så hadde jeg lagt meg langflat, for jeg er ikke av den typen som utestenger eller mobber. Som jeg sa i går så var den scenen i Bungalowen klipt og limt, for vi jentene hadde en fin samtale der vi ble enige om at alle skulle få snakke med Morten. Det var virkelig ikke sånn at noen av de andre lo mens hun bare sto der. Det ville aldri vi gjort, og det tror jeg dere skjønner etter å fulgt med på denne sesongen i 6 uker nå. Ja, jeg synes utrolig synd på Soph i episoden som var. Jeg skjønner godt at hun var lei seg når hun følte seg sviktet av en hu stolte på. Jeg forstår at Soph hadde en kjipt dag, for jeg ville også vært utrolig lei meg om Kevin hadde gjort det samme mot meg. Likevel må man forstå at det er et spill, og der inne må man tenke på seg selv for å komme lengst. Morten gjorde det han følte var rett for han, og det er hans valg og ingen andre. Vi er snart i uke 7, og jeg kan love dere at spillet ble bare tøffere og tøffere. Nå skal jeg ikke nevne denne saken mer, for det er egentlig bare idiotisk at jeg skal forsvare meg for noe jeg ikke har gjort. Jeg synes likevel det er viktig med en oppklaring i dette, og jeg håper jeg har fått det nå. 

En dramatisk episode

Jeg følte meg egentlig ganske tom etter dagens episode. Jeg hadde forventet mye drama, tårer og sinne. Jeg hadde forventet at jeg skulle jobbe hardt for å ha Andrea inne på hotellet, men jeg hadde ikke forventet at noen av oss skulle bli fremstilt som "mobbere". Jeg kan stå for nesten alt jeg har gjort inne på hotellet, men klippingen i dagens episode kan jeg ikke stå for.

Som dere ser på starten av episoden så får jeg vite at Soph hadde grillet seg selv på Pandoras dagen før, og som dere så i gårsdagens episode så fikk jeg veldig vondt av henne. Hadde det faktisk vært noen som hadde skrevet alle de påstandene til en et annet menneske så hadde det absolutt ikke vært greit. Tidligere i uken fikk jeg også vite at det som skjedde på parsplitten bare var et skuespill, noe jeg heller ikke synes var greit. Jeg ble veldig lei meg under parsplitten, for jeg følte ikke at de påstandene hun kom med var rettferdig, for det var jo ikke sannheten i det hele tatt. Soph innrømmer jo også selv at hun ikke følte seg utestengt. Jeg har nevnt det så mange ganger før, og jeg sier det igjen. Vennskapet til oss deltakerne kommer ikke godt nok frem på TV, og ALLE jente og guttene hang like mye sammen. Det var INGEN som var utenfor. Jeg skal innrømme at jeg var veldig sur og skuffet over Soph den uken der, for jeg var vel en av få som visste at det hun drev med bare var et skuespill. Jeg forsto ikke hvorfor man skulle lage dårlig stemning for ingenting, og jeg fikk virkelig nok i det jeg fikk vite at hun hadde stilt spørsmålene på Pandoras selv. Derfor var jeg egentlig ganske sur den dagen, og jeg husker at jeg nesten ikke klarte å se på Soph under frokosten den dagen, haha!

Det ble ikke noe bedre når vi aldri fikk snakket i fred, for hun alltid kom for å høre hva vi snakket om. Jeg skjønner det veldig godt nå, for det er jo egentlig bare taktisk smart av henne å ikke la oss få snakke sammen. Jeg hadde nok gjort akkurat det samme selv. Jeg kan forstå at hun følte seg alene da alliansen hennes plutselig ikke var noe allianse mer, og at hun ikke hadde noen hun kunne støtte seg på spillmessig. Soph var ikke utestengt av gruppen som det kanskje kan se ut som i dagens episode. Dere må huske at vi lager TV, og det skal være spennende for dere som ser på. Vi har en dag på 24 timer, og dere ser 44 minutter av den. De har blant annet klipt bort samtalen mellom meg, Soph og Andrea der vi blir enige om at alle skal få snakke i fred med Morten uten at noen avbryter. Det var NÅR hun kom ned i bungalowen, det at vi ikke sa et eneste ord når hun kom inn på rommet stemmer ikke. Det er en grunn til at Soph og Morten snakker sammen alene etterpå, det var for at vi ble enige om det. De har også klipt bort at jeg sier at vi MÅ fortelle Soph hva vi har tenkt å gjøre, sånn at hun ikke får sjokk på parsermonien. De har også klipt bort at jeg og Soph forteller at vi er venner under parsermonien, for det var vi og det er vi enda den dag i dag.

Soph forsto at jeg måtte gjøre det jeg og Andrea kunne for å redde henne, og vi forsto at Soph måtte gjøre det hun kunne for å redde seg selv. Andrea var min bestevenninne og vi spilte på lag, mens Soph spilte i en annen allianse. Det sier seg vel selv hvorfor jeg heller ville ha Andrea der. Jeg kunne likevel spart meg for å kalle Soph for en klegg, man skal aldri snakke i sinne har jeg lært :-) tydeligvis ikke. Jeg og Soph hadde også en samtale der jeg beklaget meg til henne, for at ting ble som det ble. Soph var veldig lei seg da, og hun gikk ut av rommet da hun ikke ønsket å snakke med meg og Morten, noe som er forståelig. Til syvende å sist er det et spill vi har meldt oss på, og noen ganger skjer det kjipe ting som det gjorde i dagens episode. Morten og Soph hadde en plan om å sende meg eller Andrea ut, som egentlig hadde vært veldig bra om de hadde gjennomført det, haha! Det ble ikke sånn da Morten forsto at Soph hadde svekket sin posisjon i gruppen med skuespillet sitt, og der inne MÅ du faktisk tenke på deg selv. Vi alle er gode venner i dag, og det er for at vi forstår at det er et spill vi har meldt oss på. Både jeg, Morten, Andrea, Kevin og Soph er gode venner i dag. Det som skjedde der inne tar vi ikke med oss videre, for vi alle forsto at det ikke var noe personlig. 

Ikke helt min dag

Det føles ut som at jeg har gjort mye i dag, selv om jeg nesten ikke har gjort noe som helst. Jeg er stresset, og det påvirker virkelig hele dagen min. Jeg har allerede sett dagens episode, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er sjokkert over hvordan enkelte situasjoner blir fremstilt. Jeg skal snart fortelle dere alt, det er ikke lov til å røpe noe før episoden er sendt på TV som dere kanskje vet. Nå er Zelia og Ina kommet på besøk, og vi er nå klare for dagens episode. Vi har nettopp laget verdens beste pizza, og jeg skal legge ut oppskriften til dere neste gang jeg lager den ♥ Jeg, Morten og Andrea skal forresten ha livestream 23.30 på Morten sin instagram der dere kan spørre oss om alt dere lurer på om dagens episode. Vi snakkes da ♥

En ny allianse?Denne uken på Paradise kommer til å bli sykt spennende, og jeg har både gledet og gruet meg til å se den på TV. Som dere har sett så begynner virkelig ting å snu seg inne på hotellet. Meg og Kevin i allianse med Morten? Det var faktisk noe av det siste jeg hadde trodd kom til å skje, og jeg husker at jeg ikke skjønte så veldig mye når vi først begynte å snakke om det. Det er ingenting som er bestemt enda, så det kommer til å bli utrolig spennende å følge med på hva som skjer. Kommer vi til å bli en ny allianse, eller vil Morten og Sophie klare å lure oss? #staytuned

Jeg synes hittil dette har vært den beste uken på Paradise, selv om jeg var så uheldig å få karakteren Linn. Jeg er jo veldig glad og positiv av meg, så det er veldig kontrast fra hvordan jeg egentlig er. I tillegg måtte jeg gå med midtskille, og det passer ikke til hårfargen min. For ja, det er meningen at det skal være mørkt i bunnen, det er IKKE ettervekst for dere som tror det. Selv om det ser ut som at jeg har tidenes ettervekst med midtskille, haha uff. Jeg elsker hårfargen min helt til jeg så meg selv med midtskille, da var den plutselig ikke så fin lengre. 

Hva skjer etter Paradise?

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om hva jeg skal gjøre etter Paradise. Skal jeg begynne å jobbe, eller har jeg tenkt til å begynne med studie? Jeg har akkurat blitt signert av Side 2, og jeg har endelig fått til noe med denne bloggen jeg har hatt i så mange år. Da jeg startet å blogge hadde jeg som mål å en dag kunne leve av den, og jeg har akkurat begynt å nærme meg målet jeg satt meg for mange år siden. Jeg vet det er mange som mener at blogg ikke er en jobb, og jeg tenker at så lenge man får betalt for arbeidet man leverer, så vil jeg absolutt si at det er en jobb. Jeg vet også at det mange som mener at man ikke kan leve av bloggen for alltid, noe jeg kan si meg enig i. Det er uansett ikke noe jeg bekymrer meg for, for jeg vet at mulighetene alltid vil være der.

Om jeg kommer til å få til denne bloggen vet jeg ikke, men jeg kommer til å gi alt for å oppnå akkurat det jeg vil. Jeg stresser uansett ikke med noe utdannelse, for det å ta en utdannelse er ikke det jeg ønsker akkurat nå. Jeg mener helt ærlig at livet er for kort til å gjøre ting man ikke ønsker, og om jeg en dag føler for å starte på skole så vil muligheten fortsatt være der. Jeg er bare 22 år, og jeg har enda så mange år til å finne ut hva jeg ønsker å holde på med. Jeg vil vel si at jeg allerede har funnet ut hva jeg ønsker å gjøre, så jeg håper bare at jeg klarer det. Planen er fortsatt å flytte til Los Angeles etterhvert for å ta make-up studie, men når det skjer aner jeg ikke. Jeg har bestemt meg for å slutte å stresse så mye, og ta ting litt mer som det kommer. Jeg er veldig glad for at dere skal være med på denne reisen, så får vi se hvor jeg ender opp til slutt.

Så feil kan man ta

Da jeg så på gårsdagens episode ble jeg litt lei meg, for det var utrolig trist å se Martine ryke ut av hotellet. Hun har jo vært en stor del av Paradise til nå, så det kommer til å være rart å ikke ha spilleren selv på hotellet, haha. Det som er litt morsomt med meg og Martine er at både hun og jeg var helt sikker på at vi ikke kom til å gå overens, og jeg gruet meg faktisk til å være inne på hotellet med henne, haha. Jeg var helt sikker på at jeg og Martine kom til å diskutere mye, for vi virket så forskjellige. Det morsomme er at Martine er en av de jeg har best kontakt med nå, og hun er alt annet enn hva jeg trodde hun var. 

Det var vel ikke før i uke 3 vi begynte å snakke sammen, og da fant vi ut at vi ut at vi faktisk likte hverandre. Jeg husker vi begge fortalte til hverandre at ingen av oss hadde fått et bra førsteinntrykk, og Martine hadde sagt i uke en at hun skulle ha meg ut av hotellet, haha. Det er litt synd at de ikke tok med det klippet da vi snakket sammen om det, for det var egentlig veldig morsomt og ikke minst veldig hyggelig. Martine er ei super fin jente, og hadde det ikke vært for spillet sin del så hadde jeg aldri ønsket at hun skulle ryke. Martine var en veldig viktig del av gruppen, så vi merket det godt når hun ikke var der mer. Jeg er veldig glad for at jeg ble kjent med Martine før hun dro, for hun er en helt fantastisk person. Det er utrolig morsomt å se hvor feil vi tok av hverandre, haha. Nå får vi bare krysse fingrene å håpe at Martine kommer inn igjen, eller hva? ♥

UKAS SPØRSMÅL

Hva gjorde dere den uken dere var i Mexico før innspillingsstart? I den første episoden går dere rundt og hilser, og da framstår det som om ingen kjenner hverandre fra før...Når møttes dere -egentlig- for første gang?
Vi spilte blant annet inn introen vår, også gjorde vi noe med web, altså Halvor. Det var mye forarbeid før vi sjekket inn på hotellet, men det var bare gøy! Jentene var sammen den uken før vi sjekket inn, men guttene møtte vi ikke før vi var inne på hotellet. De fem første guttene møtte heller ikke de andre fem som sjekket inn litt senere, så når vi hilser på hverandre er det første gang vi møtes :-)

Liker bloggen din veldig godt, men har en del spørsmål angående PH. i episodene virker det veldig som om at dere jenter er ganske harde mot Grunde, og lurer på om det bare virker sånn eller at dere faktisk ikke hadde så god kjemi med han?? for eksempel i de første episodene og da han ble stemplet for å være morderen, virket det som om dere bare ville ha han ut... og at dere på en måte forhåndsdømte han.
Tusen takk for det, det er veldig hyggelig å høre :-) Det dere må huske er at det er mye klipping bak hver episode, samtidig som det er utrolig mye som ikke blir tatt med. Jeg synes det har blitt fremstilt som at Grunde er ganske alene inne på hotellet, noe han absolutt ikke var. Vi er en veldig fin gjeng i år, og alle tok godt vare på hverandre. Grunnen til at Grunde ble utpekt som morder var rett og slett for at vi reagerte på reaksjonen hans, og for at han hadde motiv for å sende ut Aleks som vi forklarer på TV. At han ble utpekt som morderen var ikke for at vi ville ha han ut, men for at vi måtte peke ut en morder. Så det hadde ingenting med Grunde som person å gjøre, det hadde rett og slett bare med at vi trodde det var han.

Har du kjæreste?
Veldig mange som spør om akkurat dette, haha. Jeg skjønner veldig godt at dere er nysgjerrige, men svaret er nei :-)

Hvor mange episoder er det av årets Paradise?
Jeg tror det er 46 episoder, er ikke helt sikker altså :-)

Ser det er en del Kevin, er dere mer enn venner?
Jeg og Kevin er kun venner, og det kommer nok alltid til å være sånn. Kevin er helt klart en av mine nærmeste, og jeg er evig takknemlig for at jeg møtte en så herlig gutt. Jeg ser på Kevin som min bestevenn, ikke noe mer enn det. 

Er det ikke sånn at man etter en stund inne på hotellet føler seg fanget og innestengt? Ingen som har prøvd å komme seg ut?
Jeg personlig følte meg aldri fanget eller innestengt på hotellet. Vi har utrolig god plass, og vi kan alltid gå for oss selv om vi trenger litt tid alene. Føler vi for å komme oss litt ut av hotellet ordner crewet som jobber sammen med oss det. Vi har et veldig bra støtteapparat rundt oss som hjelper oss med alt vi trenger :-)

Hvor er toppen/body ifra?
Den er fra H&M :-)

Påskeuke med spenning og litt dramaNå er det bare 2 epsioder igjen av påskeuken, og det har allerede skjedd veldig mye. Kveldens episode er ikke noe annerledes, og jeg kan love dere mye spenning og litt drama i kveld også. Personlig ble jeg litt flau over meg selv som prøvde å være fredsmegler i dagens episode. Selv om man ikke mener noe vondt med det, er det vel enkelte situasjoner man burde holde seg unna haha. Jeg hadde helt ærlig glemt det som skjer i kveld, så det var vel egentlig ikke noe big deal.

Jeg får skikkelig påskestemning av å se episodene, og jeg husker selv hvor godt dert var å få en liten smakebit av Norge etter noen uker i Mexico. Nå er det bare en dag til jeg og jentene reiser på påsketur til Åre, herregud som jeg gleder meg. Det skal bli utrolig moro å ta med dere på denne turen også, kanskje noen av leserne mine dropper Trysil/Hemsedal og heller drar til Åre neste år? Det anbefales virkelig, for Åre er såå mye bedre

Er det feil å gråte?

Jeg har fått med meg at det er en del som reagerer på at vi gråter så mye i denne sesongen, og at vi overreagerer alt for mye når noen ryker. Jeg kan forstå at det er vanskelig å skjønne hvorfor vi føler det som vi gjør for dere som ikke har vært der selv, og det er akkurat derfor jeg har lyst til å forklare dere hvordan det egentlig er.

Det dere ikke ser er at vi som er der fra start befinner oss i Mexico i nesten en uke før innspillingen starter. Vi blir fratatt mobilen vår, og vi får ingen mulighet til å kommunisere med noen andre enn de som befinner seg på hotellet og crewet som jobber med oss. Vi har ingen kontakt med venner og familie, så de eneste vi har er hverandre. Så for oss som er inne på hotellet er vi venner og familie for hverandre, for en verden utenfor Paradise eksisterer ikke. Jeg har nevnt det før, men det sterke samholdet oss deltakere i mellom kommer ikke frem på TV. Allianser eller ikke, vi var alle utrolig gode venner. Selv om Aleks var i en annen allianse enn meg var jeg utrolig glad i han, og det var utrolig kjipt når han plutselig sjekket ut. 

I gårsdagens episode var det også alkohol innblandet. Vi var på fest og ingen av oss visste at noen skulle bli myrdet for å så måtte sjekke ut av Paradise hotel. Vi fikk helt sjokk når vi fikk brevet, og det var helt jævlig å løpe fra rom til rom for å finne ut hvem som måtte sjekke ut. Det ble utrolig mye følelser den kvelden, noe jeg egentlig bare synes er fint. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være negativt å gråte? Er det egentlig ikke bare fint at vi viser følelser ovenfor hverandre? Jeg er evig takknemlig for at jeg var med i akkurat denne sesongen, for jeg møtte en gjeng der alle tok vare på hverandre. Jeg vil også si at reaksjonene i gårsdagens episode viser hvor utrolig mye vi faktisk bryr oss, og spør du meg er det bare positivt og ikke minst veldig fint.

Så ja, det var " bare " 17 dager vi fikk sammen med Aleks før han røk ut av Paradise Hotel, men inne på hotellet er 17 dager veldig lenge. Når noen ryker ut av Paradise Hotel får man ikke snakket sammen før man er hjemme i Norge, med mindre personen sjekker inn igjen. Så noen ganger føles det nesten ut som personene som ryker dør, da vi får ikke vite noe som helst. Vi får ikke høre hvordan det går, vi får ikke snakket sammen og vi vet ikke om personen befinner seg i Norge eller Mexico. Vi vet absolutt ingenting, og det kan til tider være ganske tungt. Vi er også en veldig liten gjeng som er inne på hotellet, og derfor merkes det ekstra godt når noen forsvinner. Alt vi gjør inne på hotellet gjør vi sammen som en gruppe, og selvfølgelig merker vi det godt når en vi er vant til å gjøre alle disse tingene med plutselig ikke er der. Spør du meg er dette tidenes sesong, og det er akkurat for at vi er så flinke til å vise følelsene våre. Jeg synes ikke det skal bli sett ned på at noen gråter, for til syvende og sist er vi alle bare mennesker. Det å vise følelser er menneskelig, og hva er vel egentlig mer ekte enn akkurat det?

Påske er en fin årstidHvert år har jeg ledd like mye av alle rare tingene folk på Paradise har sagt, men denne gangen derimot er det dessverre ikke like morsomt, haha. Jeg har bare vært 5 uker på tven, og jeg har allerede rukket å sagt skyte sin egen grav, ydmykende gutter og NÅÅÅÅ at påske er en fin ÅRSTID. De klipte selvfølgelig bort at jeg rettet meg opp å sa at påske var en høytid til mitt forsvar, haha.

Som jeg har nevnt tidligere så kommer dette til å være en sykt spennende uke på Paradise Hotel. Hittil var dette den uken det skjedde mest, og jeg husker enda hvor sliten jeg var. Det var mye stress og bekymringer, men det er vel det man må regne med når man melder seg på Paradise Hotel. Nå gleder jeg meg bare til de neste epsiodene, for jeg tror det kommer til å være veldig spennende.

Vi er ikke partnere mer

#annonselenke 

Da har jeg endelig ankommet Trondheim, og her skal jeg være frem til vi drar til Åre på torsdag. Min kjære bestevenninne Julie hentet meg på flyplassen i dag, så snill som hun er. Så dro jeg rett på vippetime for å få fikset vippene mine, noe jeg virkelig trengte. Jeg er så fornøyd med beautystop her i Trondheim, så jeg drar alltid hit for å fikse vippene mine. Så ja, jeg reiser faktisk til Trondheim for å sette på vippextensions, haha. 

I morgen starter en ny uke på Paradise og jeg er utrolig spent. Det er veldig mye man glemmer som man selv har sagt og gjort, derfor er det nesten litt skummelt for hver episode som sendes på TV. Det er jo bare noen dager siden jeg sa skyte sin egen grav og at vi hadde ydmykende gutter i vår allianse, haha! Denne uken kommer til å være annerledes, for nå er jeg ikke partner med Kevin mer. Jeg og Kevin var virkelig dream team der inne, så jeg husker selv at jeg synes det var ganske kjipt å bli splittet fra han. Jeg gikk fra noe som var 100% trygt til å plutselig være partneren til en i den motsatte alliansen, og det var skummelt. Det skal likevel sies at om jeg skulle stå med noen andre enn Kevin så måtte det ha vært Morten. Så jeg var absolutt fornøyd med min nye partner, men det er vel ingen hemmelighet at det var Kevin jeg helst ville stå med. 

Som jeg har nevnt tidligere så kommer ikke vennskapet oss deltakerne i mellom godt nok frem på TV, så jeg og Morten hadde mye bedre kontakt enn hva dere ser. Så til dere som lurer på om det var kleint å dele rom med Morten, nei det var det absolutt ikke. Jeg kan love dere at dette kommer til å være en uke med masse spenning og mye som skjer, så dere har mye å glede dere til. Nå skal jeg og Julie ut å spise før vi skal en liten tur på Barmuda, vi snakkes ♥

Utøya, parsermoni og Paradise hotel

Er du fremdeles politisk aktiv etter det som skjedde på Utøya?
Jeg var ikke politisk aktiv da jeg dro på Utøya. Jeg dro egentlig bare dit for å ha det gøy. 16 år gamle Sofie var dessverre ikke så opptatt av samfunn og verdens problemer. Nå derimot synes jeg det er veldig interessant, og jeg prøver å engasjere meg så mye som mulig. 

Hvor er badedrakten fra?
Badedrakten er fra Bikbok :-)

Fikk dere ikke snakke mer med den som røk ut av hotellet enn rett etter f.eks.parsermomien?
Vi får ikke snakke mer med de som ryker etter vi har sagt hade på parsermonien, det er veldig trist egentlig. 

Hva tenker du å stemme ved valget i år, og hva har du stemt tidligere?
Jeg har alltid stemt AP, og kommer til å stemme AP i år også. 

Hvor er buksen fra?
Buksen er fra Bikbok :-)

Var du åpen om at du hadde vært på Utøya med de andre deltagerne, eller holdt du det skjult? Hva synes de om det?
Jeg har Utøya tatovert på ankelen min, derfor fikk jeg spørsmål fra de andre deltakerne om jeg hadde vært der. Jeg var åpen med de andre om det. Hva de synes om de vet jeg egentlig ikke, jeg fikk iallfall mye god støtte ♥

Hvor er jakken fra? Utrolig fin!
Jakken er fra Kouture som ligger på Arkaden i Oslo :-)

Får dere ikke ha egne tlf på paradise?evt hvorfor ikke?
Vi får ikke ha egne telefoner inne på Paradise, de blir tatt med engang vi ankommer Mexico. Grunnen til at vi ikke får ha egne telefoner er rett og slett for at vi ikke skal kommunisere med andre når vi er inne på hotellet. 

Hvordan fungerer hjemreisen? Reiser alle hjem en og en?
Noen reiser hjem alene, og andre reiser hjem sammen. Det er helt spørs når du ryker :-)

Sees vi?

Akkurat nå vorser alle andre mens jeg sitter her å blogger, haha. Vi er snart klare for å dra på KJ10, og jeg håper virkelig vi sees der. Jeg tror det kommer til å bli en veldig bra kveld, så om du ønsker å ta deg turen er du hjertelig velkommen. Vi sees ♥

Facts om Paradise Hotel

  • Vi fikk en telefon før vi reise ned til Mexico som vi kunne bruke til å ta bilder. Telefonen var låst, så det eneste vi kunne gjøre med den var å ta bilder. 
  • Vi ble vekt til faste tidspunkter hver dag.
  • På TV varer en parsermoni i 10 minutter, men for oss tok det 2-3 timer å spille inn. Triana spør alle deltakerne om flere spørsmål, men det er kun et fåtall som blir tatt med. 
  • Vi fra starten av var i Mexico i nesten en uke før vi sjekket inn på hotellet.
  • Vi er "off cam" når vi spiser lunsj og middag. Dvs at vi ikke blir filmet, og da har vi en deltakeransvarlig som passer på at vi ikke snakker om spillet eller taktikk. Dette er for at dere seere skal få med dere hva som skjer, for om vi gjør avtaler da vi ikke blir filmet vil ikke dere forstå noe. 
  • Vi får beskjed når vi må legge oss, dette bestemmer vi ikke selv som mange tror. Vi får heller ikke lov til å sove hos hverandre, vi MÅ sove på vårt eget rom. 
  • Vi får ikke lov til å snakke når de spiller musikk, dette er for at dere skal høre hva vi snakker om. 
  • Vi har vaskedamer som ryddet og vasket rommet vårt 2-3 ganger om dagen, herregud så flinke de var. De vasket klærne våre hver dag, så vi hadde alltid nyvasket klær. Savner de så mye ♥
  • Det er vinter i Mexico under innspillingen, derfor kan det være utrolig kaldt der noen dager. Dette er grunnen til at vi går mye med buske og hettegenser.
  • Vi vet aldri hva klokken er. Vi fikk ha med klokkene våre inn på hotellet, men de ble stilt til et annet klokkeslett. 

Behind the scenesAkkurat nå føler jeg egentlig bare for å sove, men det har jeg dessverre ikke tid til. Som forventet ble det bare noen få timer søvn i natt, men sånn er det når jeg må pakke ut hele leiligheten på en dag haha. Jeg tror ikke jeg var i seng før nærmere 5 i natt, og måtte stå opp klokken 10. Nå skal jeg komme meg på trening før jeg skal en liten tur innom Side 2. Så er det rett på innspilling til kveldens festligheter på KJ10. Arrangementet finner du her

Jeg tenkte jeg skulle begynne å være litt flinkere til å dele bilder som jeg har tatt inne på hotellet med dere. Disse bildene er virkelig gull verdt, for det er så utrolig mange fine minner som ligger bak. Jeg tror dette er det andre året det er telefon inne på hotellet som man kan ta bilder med, så vi er egentlig ganske heldig. Vi som er med i år var i tillegg så heldig å få vår egen telefon, det fikk de ikke i fjor. Jeg var dessverre alt for sløv til å ta bilder, noe jeg angrer veldig på nå. 

TV2 HJELPER DEGSom jeg nevnte tidligere i dag har noen av oss fra Paradise vært på intervju med TV 2 hjelper deg. Vi fikk beskjed om å ta med oss bikini å møte opp på Grand Hotel, så dere forstår vel kanskje at vi har hatt en utrolig fin dag i dag. Jeg kan dessverre ikke fortelle dere hva vi har gjort i dag, men jeg kan si så mye som at det kommer på TV om noen uker. Jeg gleder meg veldig iallfall, og håper dere gjør det samme ♥

Nå er det under 24 timer til flyttebilen kommer, og jeg har enda masse igjen å pakke. Jeg tror ikke jeg kommer til å sove mange timer i natt, men jeg har vel bare meg selv å takke, haha. Vi snakkes imorgen ♥ I MIN NYE LEILIGHET !

Vi har alltid vært venner

Jeg har alltid visst at det er mye klipping når det kommer til reality program, og jeg visste da jeg takket ja til å være med at Paradise ikke er noe annerledes. Vi fikk beskjed på forhånd at mye ville virke veldig annerledes på TV, og det kan jeg bekrefte at det gjør. Det er kanskje ikke så rart da de klipper en hel dag ned til 45 minutter, samtidig som de vil lage spenning og drama for dere seere. Er det likevel en ting som er veldig rart å se på TV så er det forholdet oss deltakerne imellom.

Da jeg sjekket inn på hotellet var jeg helt sikker på at det var noen jeg ikke kom til å komme overens med, men det skjedde aldri. Jeg har aldri i mitt liv møtt så mange fantastiske mennesker samlet på et sted. Selv om jeg var i allianse med Andrea og Martine Lunde var jeg god venn med Rebecca og Martine. Alle jentene gikk kjempe godt overens, og vi hang sammen hele tiden. Forskjellen var at jeg snakket taktikk med Andrea og Lunde, noe jeg ikke kunne gjøre med Rebecca og Martine da vi var i forskjellige allianser. Hadde det ikke vært for at vi var med på et spill hadde vi vært verdens beste jentegjeng på feire i Mexico. Det er akkurat derfor det er så rart å se at vi nesten ikke snakker sammen på TV, for det var absolutt ikke sånn det var. 

Jeg føler guttene hadde samme forholdet til hverandre som vi jentene, så der var det også kun allianser som "splittet" de. Alle deltakerne var utrolig gode venner inne på hotellet, og vi var mye mer sammen enn hva dere ser på TV. Det var en grunn til alle følelsene i uke en og to, og det var for at vi var så glad i hverandre. Uansett hvem som måtte ryke så var det kjempe kjipt, og ikke minst veldig tungt. Vi har bare hverandre der inne, så det føles mye verre ut når en ryker enn hva det kanskje ser ut som. Jeg føler meg veldig heldig som har fått være med i akkurat denne sesongen, for jeg har virkelig fått meg venner for livet ♥

BIRTHDAY PICTURES

Som dere ser hadde jeg verdens beste gjeng på bursdagsvors til meg igår. Jeg føler meg så utrolig heldig som har møtt så mange fantastiske mennesker. Det er utrolig rart å tenke på at jeg mest sannsynlig ikke ville møtt noen av disse om jeg ikke hadde vært med på Paradise Hotel. Disse menneskene gjorde kvelden min perfekt, så tusen takk alle sammen ♥ Jeg fikk også så mye fint i gave. Blant annet et gavekort på kremmerhuset så jeg kan shoppe litt interiør til min nye leilighet. Det er bare 5 dager til jeg og Andrea overtar leiligheten vår. Vi gleder oss såå mye til å vise dere ♥

Videoblogg / Svar på spørsmålsrunden

Da har vi ENDELIG klart å fått lastet opp videoen på Youtube. Jeg må bare beklage at det tok så lang tid, men alt har virkelig gått imot oss. Først ble kameraet mitt ødelagt, så ble vi syke, så ble videoen vi hadde spilt inn på kameraet slettet også fikk vi ikke til å lagre og dele videoen. Det føles utrolig godt å endelig få delt videoen med dere etter alt dette styret. Enjoy ♥ Martine sin blogg finner du her

Jeg var veldig skeptiskHva synes dere om gårsdagens episode? Personlig synes jeg det har vært den morsomste episoden hittil. Jeg lo godt av meg og Kevin i går, vi er virkelig litt av et team. Det som er morsomt er at jeg var utrolig skeptisk til Kevin når jeg først fikk han som partner. Som dere så i første episode fikk vi kun se et bilde med litt tekst under, og det som sto under bildet til Kevin fortalte meg at vi ikke hadde noe som helst til felles. Jeg var helt sikker på at vi ikke kom til å ha noe å snakke om, og at det kom til å være kjempe kleint å dele rom med han. En ting er sikkert, og det er at jeg tok veldig feil. Det er ingen hemmelighet at jeg fikk den beste partneren inne på hotellet. Er dere ikke enig? Oppholdet mitt hadde aldri blitt det samme uten Kevin, det er jeg helt sikker på. 

Jeg og Kevin er veldig forskjellige, men det er kanskje det som gjør oss til en så god match. Det er veldig mange som har spurt om vi er sammen, noe vi ikke er. Jeg og Kevin friendzona hverandre egentlig med engang, så det er nok veldig lite sannsynlig at vi noen gang kommer til å ha noe mer enn et vennskapelig forhold. Selv om vi ikke er kjærester er Kevin absolutt en av mine nærmeste, og jeg føler meg veldig heldig som har en gutt som han i livet mitt. ♥

Videobloggen kommer om noen få timer. Vi måtte redigere hele videoen på nytt da vi ikke fikk til å lagre og dele den, utrolig irriterende! Takk for at dere er så tålmodige 

Jeg ble kontaktet av Paradise Hotel

For litt over et år siden skrev jeg dette innlegget som publiserte på bloggen. Samme dagen hadde jeg blitt kontaktet av Paradise Hotel, for de ønsket å ta en prat med meg. Jeg skjønte ingenting da jeg fikk denne meldingen, for jeg hadde ikke meldt meg selv på. Det var min bestevenninne som ønsket at jeg skulle være med på Paradise Hotel. Vær så god Julie, ønsket ditt ble oppfylt til slutt. Jeg hadde kjæreste på det tidspunktet, så for min del var det helt uaktuelt å være med på Paradise. Det var ikke kun på grunn av min daværende kjæreste at jeg takket nei, det var også for at jeg absolutt ikke hadde lyst til å være med. Veldig ironisk at dere nå kan se meg på TV mandag-torsdag. Jeg slettet dette innlegget for å legge det ut til dere når jeg kom hjem, så enjoy! haha. Veldig morsomt å lese hvor negativ jeg var til dette programmet, så velger jeg å være med et år senere. Litt dobbeltmoralsk kanskje? ;-) En ting er sikkert,og det er at jeg hadde ingen anelse om hva jeg snakket om på den tiden. Idag når jeg satt hos kiropraktoren fikk jeg en veldig uventet melding. Først må jeg bare starte med å si at jeg er utrolig pysete når det kommer til at noen ringer meg, men dette er selvfølgelig når det kun er skjult eller ukjent nummer. Idag fikk jeg en telefon fra et ukjent nummer, som selvfølgelig gjorde at jeg ikke tok den. Jeg MÅ jo faktisk søke det opp på 1881.no først, haha. I det jeg holdt på å søke opp nummeret tikket det en melding inn. Jeg tror faktisk jeg måtte lese meldingen 4 ganger før jeg skjønte hva som faktisk stod der. Jeg var blitt kontaktet av et TV program i Oslo på grunn av søknaden min om Paradise hotel. Jeg skjønte med engang at noen må ha køddet med meg, da jeg ALDRI i min villeste fantasi hadde meldt meg på Paradise selv. 

Sorry til alle dere som har meldt dere på eller har vært deltager, men det programmet er bare ikke noe for meg. Jeg kunne aldri tenkt meg at hele Norge skulle sett på at jeg drakk på tv. Kan man ikke kjenne på fylleangsten etter noen byturer hjemme så kjenner man det iallfall etter man har vist seg på TV. Jeg kunne gjerne blitt med om jeg hadde følt at det hadde gitt meg noe, men det føler jeg ikke at det gjør. Er du virkelig heldig så kan du kanskje vinne 300.000, men hva skjer så? Du blir helt glemt. I tillegg er du full mesteparten av tiden de viser på tv, og det er vel ikke noe hemmelighet at man ikke alltid er seg selv når man er full? Jeg tror at når du lever i en sånn boble som du gjør der, så kan du gjøre de merkeligste ting. Så syntes jeg det er ALT for mye drama og drittsnakking der inne, og noe sånt vil jeg ikke være en del av. Jeg har blitt utrolig sjokkert mange ganger over hva folk får seg selv til å si på TV om andre mennesker, en stor andel av Norge sitter å ser på det her, samt at den personen du snakker dritt om engang får se det han/hun også. 

Så neida, all respekt til dere som melder dere på å faktisk møter opp. Selv om det ikke er noe jeg kunne gjort, så respekterer jeg de som vil det. Det er kanskje sant at du får deg venner for livet, og at det er en morsom opplevelse som absolutt er helt utenom det vanlige. Men jeg er fornøyd med de vennene jeg har, og jeg skal nok klare å finne på noe spennende jeg også i løpet av livet mitt. Men som sagt, hadde det gitt meg noe å vært med på Paradise hotel, så hadde jeg helt sikkert blitt med. Men da skulle jeg blitt kjendis å tjent masse penger, haha. Ellers ser jeg ikke helt vitsen. Men jeg er utrolig glad for at alle dere andre møter opp, for da har jeg noe å se på TV.

Bilder fra kveldens episode

Nå er det bare en time igjen til kveldens episode av Paradise Hotel. Jeg regner med at mange av dere har sett episoden allerede på Viaplay ( inkludert meg selv), haha. For søvnen sin skyld er jeg veldig glad for at Viaplay legger ut episodene fra klokken 15.00, for jeg syntes det er ganske sent å holde seg våken til 23.30 i ukedagene. 

For dere som ikke har sett kveldens episode, så har dere mye moro i vente. Togafesten var helt klart en av de beste festene på Paradise, og det tror jeg dere vil se også. Alle var så fulle og lykkelige. Jeg skal innrømme at jeg blir jævlig klein av å se meg selv danse på TV, for herregud så dårlig jeg er. Jeg har alltid visst at jeg er elendig til å danse, men det å faktisk se seg selv danse på TV bekrefter det bare enda mer. Jeg fikk tilsendt noen bilder fra kveldens episode som jeg gjerne vil dele med dere ♥ Jeg ser det er mange som lurer på om vi får ha telefon inne på hotellet, og svaret er nei. Vi fikk hver sin telefon som vi kunne ta bilder med, det var det eneste vi kunne bruke den til. 

hits