hits

Paradise Hotel

DERFOR SER JEG IKKE PÅ PARADISE HOTEL


lite bildedryss <3

Er det noe jeg virkelig gledet meg til dette året så var det en ny sesong av Paradise Hotel. Jeg husker ikke hvor gammel jeg var da jeg begynte å se pærra, men det er mange år siden. Det har vært en fast tradisjon for meg og veldig mange andre nordmenn. PH begynte endelig på tv-en og for hver uke som gikk ble jeg bare mindre og mindre interessert. Jeg har hørt tidligere deltagere si at de sluttet å se på PH etter sin sesong og jeg kan nå forstå hvorfor. Etter å ha vært med selv har jeg forstått at det aldri vil bli det samme. PH er ikke som jeg trodde det var som seer, for man får et helt annet inntrykk når man er med selv. Det var sjokkerende å se hvor annerledes det er i virkeligheten i forhold til hva man ser på TV. 

Jeg tror helt ærlig ikke at Paradise Hotel noen gang vil bli det samme, selv om det er ganske kjipt å innrømme. Jeg har sett noen episoder de siste dagene, men synes det er litt kjedelig da det er så mange nye deltakere med på slutten. Selvfølgelig fortjener de også å være der, men personlig synes jeg det er mer spennende å følge de som har vært der fra start å klart seg hele veien. Leo har jo vært min favoritt fra dag en, så jeg krysser virkelig fingrene for at han når helt frem. 

JEG FIKK 8000 KR FOR Å MØTE HAN

Som Martine allerede har fortalt litt på bloggen sin så er det utrolig lett å få seg en sugerdaddy i Los Angeles. Jeg vet ikke hvor mange jenter vi møtte som levde av å ha en eldre mann som betalte alt for de. Den ene kvelden møtte jeg en jente fra Tyskland som hadde fått sin EGEN leilighet av sin sugardaddy. Hun hadde kjæreste hjemme i Tyskland som ofte var i Los Angeles og bodde i leiligheten han betalte for henne. HVOR SYKT ER IKKE DET? Jeg føler nesten litt med disse gamle mennene som åpenbart blir utnyttet for pengene sine, men de forstår det vel selv. Tenk å kjøpe seg selskap, da er du faen meg ensom. 

Jeg fikk selv tilbudet om å være med en mann på cafe for 8000kr. Tenk å være så ensom at du er villig til å betale 8000kr for selskap, WHAT? Jeg vet hva jeg skal gjøre om bloggen går til helvete en dag ;-) haha neida, joda. Isabelle ble jo også kontaktet av en mann som hadde sett oss på den ene restauranten vi var på. Han snakket ikke til oss utenom den ene gangen da han ropte hade i det vi forlot, likevel klarte han å få tak i Facebooken hennes? Noe sier meg at han betalte servitøren for å vise han kvitteringen der hun hadde signert. 

Vi møtte jo også en annen som hadde en kone og sånn 6-7 kjærester utenom henne som han forsørget. Listen over rare mennesker vi møtte på denne turen er uendelig, haha. For meg er det vanskelig å forstå hvordan noen virkelig ønsker å bruke pengene sine på damer som kun henger med deg for å få seg en ny Chanel-veske. Det skal sies at jeg også har vanskelig å forstå hvordan noen klarer å ligge seg til en ny veske, haha. Jaja, det er vel ingen hemmelighet at vi mennesker er merkelige. Det er bare så utrolig rart å oppleve hvor annerledes livet kan være bare ved å reise 9 timer med fly. Jeg tror ingen ville tilbudt meg 8000 kr for et cafebesøk her i Norge, haha. 

"JÆVLA DRITTSEKK, DU ER EN PSYKOPAT"


Se på blikkene til Martine og Aleks, hahaha!! Noen var fornøyd med å endelig få meg ut? 

Er det noe jeg synes er litt morsomt med Paradise Hotel sine seere, så er det hvor engasjert og hvor mye noen av de lever seg inn i et TV-PROGRAM!!!!. I vår sesong så fikk vi massiv kritikk for at vi ikke lagde noe drama, ingen av oss spilte spillet og vi var vennegjengen på tur. Jeg er enig med at det var lite drama utenom Soph sine skuespill og mot slutten av oppholdet. Dere hadde lenge etterspurt drama, men hva skjedde egentlig når dere endelig begynte å få drama? Jo, folk ble sinte. Så sinte at mange av oss fikk tilsendt drapstrusler, stygge kommentarer om utseendet og en påminnelse om at vi egentlig ikke trengte å leve. Hvorfor? For noe man gjør på et TV-program der konseptet er å backstabbe og spille. Dere etterlyser drama, backstabbing og spill, men klikker når det først skjer? Morsomt at vi bloggere blir kalt dobbeltmoralske ♥

Om dere ikke klarer å skille mellom et TV-program og virkeligheten er det kanskje på tide å slutte å se på Paradise Hotel? Programmet handler om at vi skal spille spillet og til slutt måtte backstabbe andre for å kunne overleve selv. Ja, noen spiller styggere enn andre, men det er jo de som lager TV? Personlig synes jeg Paradise er mye morsommere når de spiller på humor, enn sex og drama. Men de aller fleste av dere vil jo ha sistenevnte, så hvorfor klikke når det først skjer? Jeg har selv vært i den situasjonen der jeg fikk over 500 kommentarer på et av mine bilder på Instagram.


Noen av kommentarene på dette bildet er "Din feite faen", "Jævla drittsekk, du er en psykopat", "ingen på hotellet liker deg, nå hater hele Norge også deg"

De aller verste ble slettet da jeg sa jeg ble å kontakte foreldre og politianmelde, men mange av de står enda der. Vet dere hvorfor jeg fikk kommentarer om at jeg fortjente å dø? For at jeg sendte ut Grunde. Nei, det var absolutt ikke snilt gjort av meg, men det var fortsatt et spill. Jeg lagde drama og TV, noe mange av dere hadde ventet lenge på. Da dere endelig fikk det fortjente jeg å dø? Det er et TV-program dere, vær så snill å husk det. Det er ingen som fortjener å dø eller å motta masse hat for noe de har gjort på TV. Det skjer verre ting her i verden :-) 

FAKTA OM PARADISE HOTEL

Paradise Hotel facts 

♥ Det er ekstremt lett å bli betatt av hverandre inne på hotellet. Grunnen til det er at vi kun har hverandre, så det er på en måte ikke så mange å velge i? haha. Man får jo også et helt spesielt bånd der inne, noe som kan utvikle seg til andre ting. Vi må jo ikke glemme at Andrea var betatt av Kevin, noe som ALDRI kunne skjedd på utsiden av hotellet. De to er jo som dag og natt og man kunne vel egentlig ikke fått en mer ulik match. Petter gikk jo også rundt å sa at han var forelsket i Andrea, haha nåå <3 

♥ Vi får tre måltider om dagen, frokost, lunsj og middag. Frokost og lunsj er det bare noen timer mellom, mens lunsj og middag er nesten en hel dag. Liten overdrivelse, men det er maaange timer det er snakk om. Jeg tror kanskje frokosten er 10 ca, så er lunsjen 1 og middagen 6-7. 

♥ Du får vite med engang du går ut av porten på Paradise Hotel om du skal reise hjem eller om du får en ny sjanse. Jeg fikk høre "Det er ikke over for deg enda, Sofie"

♥ Som dere sikkert vet så får vi en mobil hver som vi kan ta masse bilder med inne på hotellet. Disse bildene får vi ikke før vi har kommet hjem til Norge og vi får heller ikke tilsendt alle bildene med engang. Jeg vet ikke hvordan det er med årets sesong, men vi fikk tilsendt noen bilder hver eneste dag. Bildene vi for eksempel tok mandag uke en fikk vi tilsendt samme dagen som det ble sendt på TV. Grunnen til at vi ikke fikk tilgang til alle bildene med engang var for at vi ikke skulle spoile noe for seerne. 

♥ Må vi på do for å bæsje eller tisse for den saks skyld så snur ofte kameraene seg bort fra deg. Det er lite interessant for kamerateamet og dere seere å se at vi sitter på do å bæsjer, så man trenger derfor ikke å bekymre seg for å bli filmet på do. 

♥ Apropos det jeg skriver over her. Under mitt siste intervju til Paradise Hotel fikk jeg spørsmålet "Hva gruer du deg mest til?". Svaret mitt var " Å bæsje på TV". Jeg fikk beskjed om at jeg ikke trengte å bekymre meg for det, noe de hadde helt rett i. 

RARE FAKTA OM PARADISE HOTEL

De kan klippe en episode nesten akkurat som de vil. Det som er så synd er at mange av dere som ser på Paradise Hotel ikke forstår at en episode klippes fra 24 timer helt ned til 45 minutter, det er sykt mye. Det er utrolig mye som ikke blir tatt med på TV, selv om man er helt sikker på at det vil bli vist til seerne. Dere må derfor ikke være så kjappe med å dømme etter en episode, for det kan være mye som har blitt klippet bort. Jeg har selv vært i den situasjonen og den er absolutt ikke morsom, spesielt ikke når andre begynner å påstå at det er for å unnskylde seg selv. Jeg vet mange har reagert på dette med Newa og Erik og har vært ganske hard mot Newa. Nummer 2. man knytter seg ekstremt mye til menneske rundt seg når man er inne på hotellet. Vi møter INGEN andre og får derfor et helt spesielt forhold til hverandre. Det er derfor ikke unormalt at følelsene kommer mye fortere enn hva de ville gjort kanskje her hjemme i Norge. Fire uker inne på Paradise virker som tre år hjemme, i promise. Nummer 2. Nå vet ikke jeg hva som har skjedd bak kulissene, men det er jo åpenbart at Erik også har sendt signaler som kan ha blitt oppfattet på en annen måte av Newa. Det er også mye som klippes bort, så for alt dere vet kan godt Erik ha gitt like mye tilbake til henne som hun gir til han. Sooo stay col!

Det er ikke helg på Paradise Hotel. Jeg ser det enda er mange som lurer på hva vi gjøre i helgene på Paradise Hotel. Helg eksisterer ikke hos oss, vi har mandag-torsdag før vi igjen starter på mandag. 

Vi som sjekker inn først er sammen en god stund på utsiden. Starter-jentene i vår sesong var sammen i nesten 10 dager før vi fikk sjekke inn på hotellet og guttene var sammen enda lengre. Jeg vet det er mange som reagerer på at man er så lei seg allerede etter uke en, men det dere ikke ser er at vi allerede har rukket å knytte sterke bånd før vi sjekker inn på hotellet. 

Vi blir alltid stilt spørsmål på Sync. For dere som ikke vet det så er sync der vi sitter alene å snakker på skjermen. Dette er rom i kjelleren med en grønn vegg der vi blir intervjuet av tre helt fantastiske mennesker. Sync er et sted der man kan frigjøre alle følelsene man har inni seg, selv om det kanskje ikke alltid er like lurt om man ikke ønsker at alt skal komme på TV senere, hehe! Man får et helt spesielt forhold til de nede på sync. Jeg vet det er mange som tror at vi bare snakker i løse luften, men alt vi snakker om har vi gjerne blitt spurt om på forhånd. "Hva synes du om frokosten?" "Hva tenker du om valget Kevin har gjort?" og "Hvordan var det å våkne opp med Sofie i dag?". 

De spiller mer på humor. Jeg vet mange klager på at Paradise Hotel er så kjedelig, at det er så lite sex og drama. Sammenlignet med Svenske og Danske paradise så spiller det Norske åpenbart mer på humor enn våre naboer. Spør du meg synes jeg dette bare er dritbra, for hvorfor må vi se sex og krangling for å kunne like et TV-program? Det er jo så mange der ute som snakker om at vi må være forbilder for unge jenter og gutter og som de aller fleste vet så er det en ganske ung følgerskala på Paradise Hotel. Jeg synes det er fint at vi kan vise at ikke alt handler om sex og faenskap. Dere må også huske at det er mye som blir klippet bort, både i vår sesong og den nye (har jeg hørt rykter om). Jeg vet ikke om dere har fått det med dere, men Paradise Hotel er nå nominert til Gullruten, noe som ALDRI har skjedd før. Det viser bare at de har gjort noe riktig ;-)

Vi må skrive navn på den vi skal stå bak på parsermonien. Noen timer før parsermonien starter får vi utdelt en lapp der vi skal skrive første og andrevalg. Helt frem til uke 6 sto det alltid 1. Kevin og 2. Petter. Etter at jeg ble partner med Morten sto det 1. Morten og 2. Kevin. Da er det altså slik at om det allerede står noen bak første valget ditt så må du stille deg bak andrevalget. 

SKUFFET OVER ÅRETS SESONG AV PARADISE HOTEL

På grunn av Viaplay har jeg allerede sett kveldens episode og alt jeg kan si er at det ganske kjipt å se på etter som at Ine røk ut. Det morsomme er at jeg skrev et innlegg for en god stund siden der jeg utpekte Ine og Leo som mine favoritter. Jeg kjente ingen av de da jeg skrev det innlegget, så det er veldig spesielt/hyggelig? at Ine og jeg har blitt så gode venner i ettertid. Det som er enda morsommere er at jo at alle synes vi er like av en eller annen merkelig grunn. Det er med andre ord veldig synd at lillesøster har sjekket ut av hotellet :-( Vi får krysse fingrene for at hun snart kommer tilbake <3 Nå får jeg bare håpe at Isabel, Newa og Ingrid kommer langt!!

En ting jeg synes er veldig rart med denne sesongen er at de gamle deltakerene får så lite plass? Sånn som jeg oppfattet det og som jeg tror veldig mange andre oppfattet det så skulle dette være en legende sesong, noe det absolutt ikke er. Jeg hadde gledet meg til en allstar sesong, men akkurat nå er jo denne sesongen helt lik som alle andre? Personlig synes jeg at starterne burde fått vært der + Ingrid <3 haha, også skulle de KUN sendt inn gamle pærra-deltakere. Det er SESONG 10, de burde gjort den SÅÅÅ mye mer annerledes enn hva de har gjort hittil. Jeg kjenner jeg er skikkelig skuffet, for jeg hadde høyere forventinger enn hva de har klart å levere til nå. Vi får bare håpe at den tar seg opp etterhvert og at de sender inn masse gamle deltakere, hehe ;-) Hva synes dere om åretes sesong? Yay og nay til legender

SALG + RABATTKODE

Reklame | annonselenker - Nelly, Gina, BikBok

Jeg tenkte vi måtte starte helgen på best mulig måte og det var å tipse dere om salget på alle mine favorittbutikker. Nelly, Gina og Bikbok har så mye fint å by på og Gina har MASSE klær til under 200kr. Nelly har også en rabattkode som gir dere 25% på alt fra NLY Brands og 20% på resterende merker. Jeg har plukket ut mine favoritter til dere, ENJOY <3 

GINA TRICOT


Genser 1. HER / Genser 2. HER / Genser 3. HER


Shorts 1. HER / Kjole 2. HER / Genser 3. HER

♥ GINA TRICOT OG BIKBOK


T-skjorte 1. HER / Genser. 2 HER / Deksel 3. HER

♥ NELLY 

RABATTKODE: PINK 


Jakke 1. HER / Skjorte 2. HER / Topp 3. HER


Kjole 1. HER / Solbriller 2. HER / Bikini 3. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL NELLY SITT SALG 

RABATTKODE: PINK

DU MÅ LIGGE FOR Å BLI VÆRENDE PÅ PARADISE HOTEL


Ine bare "Hææ? tar du bilde?"

Som dere kanskje vet så var vi i Trondheim i går for å være med på Vinterlyd, og jeg må bare beklage for at vi ikke rakk å ta bilder med alle dere som ønsket. Det var veldig mange mennesker, så det var helt umulig å rekke gjennom alle. Det var ikke bare dere vi ikke rakk å møte, vi fikk heller ikke sett noe av Trondheim. Isabelle hadde veldig lyst på sightseeing, men på grunn av at vi forsov oss til klokken 11!!!!! ble ikke det noe av. Vi mistet også hotellfrokosten, hvor trist er ikke det? :-( Jeg vet ikke med dere, men det er 90% av grunnen til at jeg sover på hotell..

Ine ble med til Oslo i går, og planen er at hun skal være her frem til fredag. Det er alltid koselig å ha besøk av søsteren sin <3 haha neida. Jeg kan ikke forstå at det er så mange der ute som synes vi er like? Utseendet nei, personlighet JA! Jeg vet ikke om dere så mystoryen min i går? Vi holdt helt seriøst på å le oss i hjel av gårsdagens episode av Pærra. Fikk dere forresten med dere hvor Ine lå i sengen? HAHA

Det var ingen tvil om at Joakim tenkte med feil hode i går, og var over middels interessert i å ha en partner som ikke skulle ligge helt til høyre på sengen. Det var jo en ganske lik situasjon i fjor om dere husker? Da Petter byttet ut Andrea med Teele for at han ønsket å ha en partner han kunne kose med, veldig morsomt da han ikke fikk seg noe som helst, haha. Enkelte gutter får det nesten til å virke som at det er en regel at man må ligge for å bli værende på Paradise Hotel. Synd at noen av de glemmer at et bra partnerskap har ALT å si. Jaja, vi får krysse fingrene for at det løser seg for Ine på en eller annen måte. 

Nå skal vi ut for å ta noen bilder, vi snakkes senere <3

HVEM VINNER PARADISE HOTEL 2018?

Som jeg fortalte dere for noen dager siden så vlogget jeg under Paradise Hotel sin premierefest. Jeg må bare advare dere om at jeg blir litt full på slutten, hehe ups. Dere får også møte et par av årets deltakere, og blant annet min favoritt!! Dere vil også se igjen masse kjente fjes, så jeg tror dere vil like denne vloggen, det gjorde i alle fall jeg. Vi diskuterer også spørsmålet alle lurer på, "hvem vinner Paradise Hotel?". Ps; Det er et lite klipp uten lyd, jeg glemte selvfølgelig å legge inn musikk.. :-(


Husk å abonner på YouTube kanalen min HER

DRAMA OG SEX PÅ PARADISE HOTEL


Dette er det BESTE bildet, hahah jeg dør!!

Herregøøød så mange bilde jeg har fra premierefesten, dette er bare en brøkdel av de jeg har på mobilen min. Det som er litt morsomt er at jeg ikke tok i nærheten av like mye bilder på min egen premierefest, men da var det så mye annet å tenke på. Det er helt rart å tenke tilbake på hvor mye som har skjedd bare på et år. Hvor mye jeg har erfart og utviklet meg både personlig og... utad? Selv om jeg fortsatt er den samme jenta jeg var 13.mars 2017 føler jeg meg likevel som et helt annet menneske. Både utseendemessig og personlig.


Til tross for free the nipple skjorte fikk jeg masse kommentarer på at jeg lignet på en bestemor, jeg dro derfor hjem å skiftet som dere kanskje ser, hehe. 

Som jeg fortalte dere i går så intervjuet Andrea og jeg mange av årets deltakere, noe som var veldig morsomt. Er det noe vi fikk ut av å intervjuet deltakere så er det at vi kan forvente MASSE drama, sex og spill i denne sesongen. Med andre ord så er det noe helt annet enn vår sesong får i si det sånn, noe som kanskje er like greit. Selv om 90% klagde på sesongen jeg var med i, så var det likevel en god sesong på sin helt spesielle måte. Jeg synes det er fint å vise seerne at vi faktisk kunne være på et hotell i to måneder uten å lage noe spesielt mye med drama, så er det heller opp til årets deltakere å vise hvordan man kan lage mest mulig drama, hehe! En ting er sikkert, og det er at det er SÅ mange fine mennesker med i år, så hvordan de har klart å lage drama forstå jeg ikke, men det vil vi vel se etterhvert ;-)

GRILLFEST PÅ PARADISEPREMIEREN

Som jeg har fortalt dere før så skal Andrea og jeg noe veldig morsomt i dag. Dette skulle egentlig være hemmelig for ALLE, men Martine Lunde klarte dessverre å buste Andrea og meg, haha. Det kommer derfor ikke som et sjokk på noen, utenom dere som leser bloggen min. I kveld skal vi være reportere på premierefesten til PARADISE HOTEL 2018!!! Det vil altså si at vi skal intervjue ALLE de nye PH-deltakerne, HVOR morsomt er ikke det? Vi har skrevet ned masse spørsmål, og er klare for å grille årets Paradise deltakere. Vi skal ikke grille på den ekle måten, vi skal bare stille MASSE spørsmål og prøve å finne ut litt juicy informasjon om deltakerne. Dere har mye å glede dere til, wiii!! Vi skal være reportere for Side2, så om dere ønsker å se intervjuene må dere følge med HER i kveld, vi vil også legge ut fra Side2 sin Instagram, så følg med. 

Jeg kommer også til å legge ut masse fra premierefesten på min Snapchat, så add; Sofieeec for å følge med i kveld <3 Jeg gleder meg SÅ mye!

VI HAR IKKE LOV TIL Å KYSSE OG KOSE

Siden Paradise starter igjen på TV om bare 6 dager!!! tenkte jeg det var på tide å begynne å skrive litt om pærra igjen. Jeg har på ingen måte behov for å bli kvitt Paradise stemplet, selv om jeg helst vil være " Blogger Sofie" hehe. Jeg vet mange av dere setter pris på at jeg skriver om Paradise også, så jeg har derfor bestemt meg for å prøve å ha Paradise snakk en gang i uken. Hva tenker dere om det? I dag tenkte jeg å ha "Dette visste dere ikke om Paradise Hotel" Enjoy <3


Foto: TV3 / Rune Bendiksen

Vi får ikke lov til å vise følelser rett etter sermonier. Som dere kanskje vet etter hundre slike innlegg så har vi mye dødtid rett etter en sermoni er ferdig da det er mye som må rigges ned. Vi sitter kanskje i 30-40 minutter "off cam", og må derfor holde tilbake følelser i disse minuttene slik at det skal være så ekte som overhodet mulig for dere seere. 

Vi tilbringer mye tid sammen med deltakeransvarlige. Lunsj, middag, før innsjekk, etter innsjekk, før pandoras, etter pandoras, før parsermoni og etter parsermoni. Skal vi på utflukter er det også en deltakeransvarlig med som kjører oss dit vi skal. Jeg tuller ikke når jeg sier at Paradise Hotel har verdens beste crew, for de som passet på oss er så herlige. Man får et veldig nært forhold til mange av de, noe som er ekstremt viktig når man lever i en boble i to måneder. Jeg måtte ofte gå ut å snakke med de som jobbet der, og begynte en gang å gråte over Instagram-profilen min. Jeg hadde ANGST for at jeg skulle få stygge kommentarer før min deltakelse i det hele tatt hadde blitt sluppet, haha. 

Vi kan ikke kaste dopapir i toalettet. Dette er jo ikke uvanlig i utlandet, men jeg må ærlig innrømme at jeg synes det er ganske ekkelt. Det er ikke spesielt deilig å komme inn på badet å se en søppelbøtte full av bæsjepapir, haha. 

Vi må bytte batterier til mikrofonen to ganger om dagen. Det første vi gjør når vi våkner er å bytte batterier til mikrofonen vi bruker, og vi må bytte disse igjen under middagen. Det er svært viktig at de ikke går tom for strøm, så de er ganske strenge på akkurat dette. 

Vi har en kiste full av batterier og kondomer. Jeg vet ikke om dere har lagt merke til den lille kisten som alltid står på nattbordet? Det er denne kisten de har batteriene til mikrofonene, og masse kondomer, haha.

Kroppskontakt er ikke lov off cam. Det er strengt forbudt å klemme, kose eller kysse når vi ikke er on cam. Slike scener skal spares til dere seere, haha!

Dag to er pressedag. Jeg husker enda hvor dårlig jeg sov første natten inne på hotellet, for jeg var så utrolig redd for valget jeg måtte ta dagen etterpå. Jeg kan love dere jeg var lettet da jeg kom opp til frokost å fikk vite at en hel dag skulle gå til pressedag. Vi har derfor en dag inne på hotellet, også er den andre dagen for presse. Såå begynner spillet som normalt dagen etter det igjen, haha. 

Vi må oppgi klesstørrelsen vår. Før vi reiser ned til Mexico må vi oppgi hva vi bruker i sko og klær, dette er for at de skal kjøpe inn kostymer til alle oss. 

Vi får skrive ønskeliste til musikk. Vær middag før en eventuell fest får vi alltid skrive ned ønskelåter. Vi har jo egen "DJ" inne på hotellet som bestemmer alt av musikk, så vi får derfor komme med innspill og ønsker. 

De spiller av og til av en motivasjonssang/tekstBaz Luhrmann - Everybody's Free To Wear Sunscreen. Jeg tror første gang vi fikk høre denne teksten var i uke fire, da mange av oss begynte å bli ganske slitne. Jeg kan love dere at det hjelper å få høre et par gode ord når man er langt hjemmefra, er med på et slikt TV-program og savner noen hjemme. Alle ble helt seriøst HELT stille da de spilte denne sangen for første gang, det var egentlig et så fint øyeblikk. I miss it.. <3

MITT FØRSTE MØTE MED PARADISE-JENTENE

I går satt jeg å så på "veien til Pærra", og det var først da jeg virkelig fikk kjenne på savnet etter den helt ubeskrivelige opplevelsen jeg hadde i Mexico i 2017. Det å se jentene fra årets sesong møte hverandre for første gang tok meg rett tilbake til da vi jentene møttes for aller første gang. Jeg husker selv hvor nervøs jeg var, for hva om jeg ikke gikk overens med noen? Hva om jeg ville bli utenfor, og ikke få meg noen venner? Da jeg ankom hotellet fikk jeg vite at jeg skulle dele rom med Andrea, og hun var den første av jentene jeg fikk møte. Jeg fikk faktisk ikke møte de andre jentene før dagen etter, og jeg fikk selvfølgelig forskjellig inntrykk av de alle sammen. Jeg tenkte derfor å dele med dere hva jeg tenkte i det jeg møtte de!


Dette er det første bildet som ble tatt av oss jentene sammen, og jeg HATER det. Vi hadde akkurat ankommet Mexico etter en laang reise, hehe!


Foto: TV3/Rune Bendiksen / Liker dette bedre ;-)

♥ Andrea. Som jeg skrev over her så var Andrea den første jeg møtte, og vi klikket helt seriøst med engang. Jeg ble så lettet i det jeg kom inn på rommet og det var hun jeg så, HELDIGVIS ET NORMALT MENNESKE, haha! Vi sov nesten ikke den natten. Vi lå kun å snakket om farmen, forventinger, hva vi gruet oss til og egentlig alt mellom himmel og jord. Dette tror jeg faktisk ingen av oss har fortalt dere før, men vi delte rom to netter på rad. Jeg er ekstremt irriterende å sove med og tar veldig mye plass, noe som ikke funket med intimsonen til Andrea. Hun la seg derfor i VINDUSKARMEN for hun synes jeg ble for nærgående, HAHA. Hvem hadde trodd at vi senere skulle bli bestevenner og roomies? 

♥ Martine. Det morsomme er at jeg aldri fikk noe spesielt førsteinntrykk av Martine. Hun var VELDIG annerledes i starten enn hvordan jeg kjenner hun nå. Hun ville for eksempel sove alene hver natt, mens vi andre jentene kranglet om å ikke få sove alene. Hun ville også sitte alene på flyet, og holdt seg egentlig litt for seg selv. Fra utseendet å dømme så tenkte jeg at Martine var en litt guttejente, og at hun ikke trivdes så godt sammen med jenter. Martine var en helt annen jente enn hva jeg trodde hun var, og jeg var helt sikker på at vi kom til å krangle masse inne på hotellet. Synd vi ikke ble ordentlig kjent før i uke fem (den uka hun røyk) for vi gikk SÅ godt overens med engang vi begynte å snakke sammen. 

♥ Sophie. Vi klikket ganske godt med engang vi møttes, og vi fant fort ut at vi hadde mye til felles. Jeg må ærlig innrømme at inntrykket mitt av henne forandret seg veldig fort. I det vi møtte jentene for første gang hadde hun ingen sminke på, tatoveringene var dekt og alt man kunne se var noen blå øyne under en gigantisk caps. Hun så ut som at hun var 12 år, HAHA! Så bare noen minutter senere var hun en bad ass bitch med masse tættiser og digget til rap musikk, IKKE det jeg hadde forventet. Vi bodde faktisk på rom sammen i sikkert fire-fem dager før vi sjekket inn, så det var hun jeg kjente best av jentene første dagen inne på Paradise Hotel. 

♥ Rebecca. Rebecca fikk jeg et godt første inntrykk av, hun virket veldig hyggelig og snill. Jeg vet ikke om vi har fortalt denne historien heller, men Rebecca ble stoppet i kontroll i USA på grunn av at hun hadde tatt med seg bananer, hahaha! Ingen av oss merket at hun ble igjen i kontrollen, så vi måtte ha leteaksjon til vi endelig fant henne en god stund senere. 

DETTE SJOKKERTE MEG MED PARADISE HOTEL

Nå er det bare noen uker til Paradise Hotel kommer på TV igjen, så det er virkelig på tide å ta opp Paradise Hotel snakken. Det som er like morsomt hvert eneste år er at det alltid kommer rykter ut, så det blir spennende å se om det jeg har hørt stemmer eller ikke. UANSETT, jeg tenkte å fortelle dere hva som sjokkerte meg med Paradise Hotel. Det er veldig annerledes i virkeligheten i forhold til hva man får se på TV. 

Det er IKKE fri bar. På TV ser det ut som at man får ta så mye drikke man bare vil, men det stemmer overhodet ikke. De nøler ikke med å stenge baren om noen blir for full, og blir EN person for full så stenger de baren for ALLE. Dere kan tro det var irriterende noen ganger, haha!

Alt skjer til faste tidspunkter. Legging, vekking, frokost, lunsj og middag. Jeg troor også at de aller fleste sermoniene skjer til faste tidspunkter også, om jeg ikke tar helt feil. 

Vi må alltid værer på rommet før festene. Dere husker sikkert mange scener der partnerne står sammen å ordner seg til kveldens fest? Det er ikke av fri vilje for å si det sånn, vi har faktisk ingen andre valg, haha. Det er noen ganger vi får lov til å ordne oss med de vi ønsker, men i de aller fleste tilfeller MÅ man være sammen med partneren sin før fest. 

Frokosten er sunn. Etter alle sesongene jeg har sett av Pærra så har frokosten sett så sykt usunn ut, men det var ikke vår. Vi hadde masse frukt, yoghurt og egg. Er det noe jeg virkelig savner med hotellet så er det frokosten. 

De klipper bort mye "sex". Som jeg har fortalt dere før så var scenen mellom Morten og meg i uke 9 ganske mye mer enn hva dere fikk se på TV. Det skjedde også et par andre ting med noen av de andre deltakerne som også ble klippet vekk. Jeg trodde helt ærlig at Paradise Hotel var mer seksuelt enn hva det faktisk er. Det virker som Norske pærra spiller mer på humor, og at de i Sverige spiller mer på sex. GO NORGE!

Bæsje på TV er ikke skummelt. Under intervjuet til Paradise Hotel fikk jeg spørsmål "hva gruer du deg mest til?" svaret mitt var " Mister and Miss Paradise OG bæsje på tv". Hvor sykt ubehagelig er det ikke å skulle ha fyllemage mens 500.000 mennesker ser på? Det var heldigvis null stress, for kameraene snudde seg ALLTID vekk når vi gikk på do. 

Vi hadde ikke lov til å ha samtaler på toalettet. Satt for eksempel Andrea på do, kunne vi ikke snakke for hun var ferdig på toalettet. Kameraet som filmer oss har ikke vid nok vinkel til at den kan få med begge to i samtalen, så skal man snakke må man helt seriøst stå rett ved siden av den som er på do, haha!

Hvor mye tid man tilbringer med crewet. Jeg hadde aldri sett for meg at man kom til å se noen andre enn deltakerne og Triana, men man er faktisk overraskende mye sammen med de vi kaller deltaker-ansvarlig og annet crew. Alltid under middag og lunsj har vi noen sammen med oss, og det er MASSE mennesker rundt deg under sermoniene. 

PÅ DENNE TIDEN I FJOR


Han mannen bare "you so sexy" det er grunnen til ansiktsuttrykket mitt, haha.

Disse bildene ble tatt for noen dager siden, og jeg skal ærlig innrømme at jeg får skikkelig lengsel av å tenke på hva jeg gjorde på dette tidspunktet for bare et år siden. Tiden har gått så utrolig fort, det er helt seriøst et år siden vi spilte inn Paradise Hotel 2017. Tenk at på denne tiden i fjor var jeg i Mexico. Jeg hadde ingen anelse om hva som ventet meg i det jeg kom hjem til Norge igjen, alt jeg hadde bestemt meg for var å overleve fire uker inne på hotellet. Det "morsomme" var at jeg nesten trakk meg i uke fire etter å fått et sammenbrudd under en av festene våre. TAKK GUD for at jeg tok meg selv sammen, og ikke sendte meg selv ut. Hadde dette skjedd så hadde faktisk jeg røket den uken Rebecca dro, er ikke det litt rart å tenke på? 

PÅ DENNE TIDEN I FJOR

♥ Hadde Morten og jeg begynt å få ganske god kontakt.

♥ Vi kysset en del off cam slik at det ikke skulle komme med på TV, hehe ;-)

♥ Var jeg glad for at vi ENDELIG hadde fått til å sende Martine J ut av hotellet. 

♥ Gledet jeg meg til å komme hjem (HERREGUD SÅ TEIT, jeg angrer så på at jeg ikke brukte tiden min mer)

♥ Spiste jeg verdens beste frokost, middag og lunsj. Altså alle dere som vurderer å melde dere på Pærra, maten er god nok grunn alene til å delta.

♥ Var jeg skikkelig seksuelt frustrert. Kanskje ikke så rart med tanke på at vi drakk alkohol hele tiden, og hooket 24/7? 

♥ Hadde Teele bursdag, og vi fikk ENDELIG KAKE !!! Jeg hadde hatt lyst på kake så sykt lenge, så dere kan tro jeg var fornøyd da dette var overraskelsen. 

HEMMELIGHETER FRA PARADISE HOTEL

♥. Jeg trodde Kevin var forelsket i meg inne på hotellet, og jeg er enda sikker på at han hadde et lite crush på meg. Jeg venter enda på den dagen han skal innrømme det, hehe <3 i love you bestis. PS;INNRØM DET.


Dette svarte Kevin når jeg konfronterte han med det, for å så svare "Hæææ, nei hva snakker du om?". Gleder meg til Kevin innrømmer dette <3

♥. Jeg synes Ida var så utrolig bitch, helt til vi ble skikkelig godt kjent den siste dagen. Jeg tror både Ida og jeg fikk et dårlig førsteinntrykk av hverandre, så begge ble veldige triste i det vi skjønte at vi gikk drit godt overens.

♥. Jeg latet som jeg ble glad den uka Soph sjekket inn igjen. Ikke for at jeg ikke likte hun som person, men jeg visste at hun var en sterk spiller. Helt ærlig så var jeg livredd for Soph, mye av grunnen er for at jeg VET jeg ville røket om hun fikk en makt, haha. 

♥. Jeg lovte meg selv den uka jeg røk ut av hotellet, at om jeg klarte å bli værende så skulle jeg drikke meg SÅ full etter parsermonien. Det skjedde aldri :-(

♥. Jeg ble glad da Martine Johansen sjekket ut. Det føltes deilig å ENDELIG få henne ut av hotellet, haha. Så merkelig at vi er SÅ gode venner nå, ting forandrer seg virkelig.

♥. Jeg ble også veldig glad da jeg møtte Aleksander på utsiden, siden han hadde vært med på å sende meg ut. Jeg husker at noe av det første jeg sa til han etter at jeg hadde gitt han en klem var KARMA, haha. Takk Andrea <3 

♥. Jeg var SÅ lei av alle deltakerne etter å ha vært to måneder sammen på hotellet, så jeg snakket nesten ikke med en sjel etter at vi sjekket ut. Jeg lå kun inne på rommet sammen med Morten og Andrea, veldig sosialt.

♥. Jentene og guttene reiste ikke hjem med samme fly, så da vi skulle si hade til hverandre klarte jeg å kysse Morten. Selv om vi hadde et veldig nært forhold i Mexico, var det ikke så naturlig å gi hverandre hadekyss. Jeg ble derfor veldig flau, og løp rett inn i bilen, hehe. 

MITT INNTRYKK AV PH-DELTAKERNE

I dag våknet jeg opp til "HAR DU SETT DE NYE PH-DELTAKERNE?", noe jeg åpenbart ikke har gjort. Jeg måtte selvfølgelig sjekke ut de ut, og ble sittende i flere timer for å sjekke ALLE intervjuene. Jeg er nok mer oppslukt nå enn hva jeg har vært tidligere, noe som kanskje ikke er så rart i og med at de tar "vår" plass. Det er faktisk helt merkelig og nesten litt vondt å se at de gjør alt vi gjorde i fjor. Jeg trodde helt ærlig ikke jeg kom til å føle så mye på det, men det er kanskje normalt? Jeg misunner de så mye, og håper virkelig de nyter tiden nede i Mexico. Det er noe de mest sannsynlig bare får oppleve EN gang i løpet av livet, så det er noen måneder man må ta godt vare på.


Foto: TV3/Rune Bendiksen

Over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om, for hva synes jeg om de nye PH-deltakerne? Det er selvfølgelig ingen som kan toppe vår sesong, men det virker likevel som en kul gjeng. Jeg tror nok vi allerede kan forvente mye drama og intriger, og jeg vil tro at det ikke kommer til å være "vennegjengen på tur" slik vår sesong var. Det skjedde jo egentlig ingenting før jeg sjekket ut i uke 9, så det sier vel kanskje sitt? Det jeg er mest spent på se er hvordan vippeextensions blir seende ut etter 12 uker i Mexico, hehe. Jeg tror vi kan forvente mer sex, drama, krangling og tårer enn i fjor. Kanskje ikke tårer, for vi gråt faktisk av absolutt ALT, hehe lolz. 

Jeg tenkte likevel jeg skulle plukke meg ut to PH-deltakere jeg likte best ved første inntrykk. 


Foto: TV3/Rune Bendiksen

Av guttene så er helt klart Leo min favoritt, faen for en kul type. Først når jeg så intervjuet hans på Viafree så tenkte jeg bare "ehm ja okei", men så sjekket jeg han opp å Instagram å synes plutselig han var DRITKUL. For en stil, I LOVE IT. Etter jeg fikk sett litt flere av intervjuene hans likte jeg han bare mer og mer, han virker som en skikkelig jordnær og grei gutt. Jeg krysser fingrene for at han holder seg inne på hotellet lenge. 


Foto: TV3/Rune Bendiksen

Av jentene falt valget på Ine, rett og slett for at hun virker dritkul og som jeg nevnte over her JORDNÆR. Jeg elsker også at hun har øvet på å kaste kula sammen med faren sin, og faktisk skrevet under på kontrakt at hun skal gjøre det. Jeg skal likevel like å se at dette skjer etter noen uker inne på hotellet, for det er ikke alltid så lett som man kanskje tror. Paradise bobla kan få deg til å føle de sykeste ting, se bare på meg som endte opp med Morten... hehe neida, jeg bare tuller ♥ Jeg håper uansett ikke hun tar tips fra meg når det kommer til å kaste kula, for jeg var jo ikke akkurat så flink :-) Jeg krysser fingrene for at Ine og Leo blir et par, og at de står sammen hele veien til finalen ;-)

PARADISE HOTEL Q&A

Hvem savner du mest fra PH?
Av deltakerne? Ingen. Jeg har kontakt med de jeg føler det er verdt å ha kontakt med. Det er derimot en helt spesiell jeg savner fra PH, og det er bartenderen vår Manuel <3

Hvordan fikk dere vasket klær?
Det var vaskedamer som vasket klærne våre hver eneste dag.

Hvorfor er du ikke ærlig om at du hadde kjæreste under innspillingsperioden? 
Jeg er ærlig, for det hadde jeg ikke. Vi hadde gjort det slutt et år før jeg var med på PH, men hadde veldig god kontakt i det jeg reiste til Mexico. Som jeg har sagt før så trodde jeg at vi kom til å bli sammen igjen når jeg kom hjem, men ting endrer seg. 

Angrer du på noe fra PH?
Det er jo selvfølgelig mye jeg angrer på. Sånn som at jeg drakk meg for full den mandagen jeg kom inn igjen, og tok en unødvendig diskusjon med Kevin. Jeg angrer også på at jeg spilte så tydelig, og var løpegutten til Andrea, haha. MEN er det noe jeg har lært så er det at man ikke skal angre på ting som har skjedd, men heller lære av de. 

Vet du hvem de nye deltakerne er?
Jeg vet hvem legendene er, også veeet jeg en til :-D

Skal Carl Aksel være med på PH i år?
Ja, det skal han. 

Var det mye skuespill?
Det var aldri skuespill, men det var noen tilfeller vi måtte si ting om igjen.

Er det sant at det ble klippet bort en seksuell scene mellom Kevin og deg, på grunn av at du tryglet produksjonen?
Ja, det er sant. Jeg vil ikke si at scenen var så veldig seksuell i seg selv, det er vel mer hvordan man ser på det. Vi hadde flasketuten peker på, der Kevin fikk beskjed om å slikke meg oppover magen og puppene, før vi så skulle avslutte med å kline. Dette er så IKKE meg å gjøre slike ting, så jeg fikk derfor helt panikk noen minutter senere. Jeg ble derfor tatt ut av deltaker ansvarlig, og de lovte meg at dette aldri skulle bli tatt med på TV. De var veldig forståelsesfulle, noe jeg virkelig setter pris på. 

Gikk du til legen under oppholdet på Paradise?
Ja, det gjorde jeg faktisk. Jeg hadde fått ekstremt mange prikker på kroppen, som klødde så SYKT mye. Jeg husker ikke hva det var, og jeg husker heller ikke hva legen ga meg for dette. 

Hvor bor Kevin nå?
Kevin bor dessverre på Stord. Miss him :-(

Hvorfor kom Grunde inn 20 ganger?
20 ganger faktisk, haha. Grunde kom vel inn 3-4? Jeg har faktisk ingen anelse hvorfor han kom inn så mange ganger, produksjonen likte han nok veldig godt vil jeg tenke meg. 

Hvem fra PH hadde Andrea sex med?
Ingen fra denne sesongen, resten må dere nok spørre henne om. 

Er det lov til å være med på PH om man har kjæreste?
Nei, det er ikke lov til å være med på PH om man har kjæreste. Det er likevel en del som later som de ikke er i et forhold for å få lov til å være med. Det skjedde i vår sesong blant annet. Personlig kan ikke jeg forstå hvorfor du ønsker å være med på et slikt program om du har kjæreste, men det er min mening da. 

Var du forelska i noen andre på PH utenom Morten?
Nei, det var jeg ikke. Jeg var heller ikke forelsket i Morten inne på hotellet. Jeg var betatt :-)

Hva var det beste med PH?
Helt klart menneskene, og alle de morsomme festene vi hadde sammen. 

Når var det du fikk følelser for Morten?
Det var ikke før vi kom hjem fra Mexico. Som jeg nevnte over her så var jeg bare veldig betatt av Morten inne på hotellet. 

Hvem av guttene kunne du blitt sammen med utenom Morten?
Mitt ærlige svar er ingen, haha. Måtte jeg likevel ha valgt en så hadde det blitt Kevin, herregud for en herlig fyr. 

Hva er ditt verste minne fra PH?
Uke 12 da jeg sjekket inn igjen. De burde byttet uken fra "Finaleuke" til "Sofie skal drite seg ut uke". Det skjedde jo faktisk noe hver eneste dag, HVA VAR DET SOM GIKK AV MEG? haha. Jeg ble faktisk helt gal av å være på utsiden, dere aner ikke for en tortur det var å være utenfor hotellet. 

Hvem synes du var kjekkest med første øyekast?
Morten. Han er akkurat min type gutt utseendemessig. 

Hvor lange er ukene der inne?
Vi har mandag-torsdag, så fire dager. 

Hvordan var det å ikke kunne bruke telefon? 
Skal jeg fortelle dere en ting? De to månedene jeg var uten telefon var de to beste månedene i mitt liv. Jeg skulle ønske jeg ikke var så avhengig, slik at jeg kunne legge den bort mer. Dere aner ikke hvor deilig det var å være uten telefon, jeg hadde absolutt ingen bekymringer. Det eneste som var kjipt var at jeg ikke kunne snakke med de menneskene jeg savnet så utrolig mye. 

Hvor lang tid tar det å spille inn en episode? 
Vi filmes 24/7, så klippes en hel dag til en 40 minutters episode :-)

Jeg har bestemt meg for å bli litt mer aktiv på Snapchat, så jeg svarer derfor på følgende spørsmål der. Legg meg til om dere ønsker å høre svarene. Sofieeec <3

♥. Er du uvenn med Soph etter alt som har skjedd?
♥. Var det ikke ødeleggene for forholdet til Morten og deg å se han ha så godt kontakt med Rebecca inne på hotellet?
♥. Er det sant at du og Kevin hadde sex, men at dette ble klippet bort på grunn av Kevins ekskjæreste?

 

BILDER FRA TV3 FESTEN

annonse


Jumpsuiten min finner du HER ( 20% i dag folkens!!)

Er det noe jeg la merke til ved disse bildene så er det at jeg alltid lukker igjen øynene og lager kyssemunn når jeg tar bilder i mørket med blits. Jeg føler meg aldri komfortabel med blits, og tuller derfor på bildene istedenfor. Selv om bildene ikke ble de beste hadde jeg en fantastisk morsom kveld i går. Jeg koser meg alltid når gjengen samles, det er skikkelig Mexico-Vibes <3 Jeg hadde egentlig ikke tenkt å drikke noe alkohol i går, men når det var fri bar klarte jeg rett og slett ikke å si nei. Jeg er så stresset denne uken, så jeg følte ikke alkohol passet seg, men det er viktig å nyte livet mens man kan. Det endte med at jeg ble barnevakt, for plutselig var hele gjengen veldig full. Jeg synes ikke det passer seg å være skikkelig dritings på en tirsdag, så jeg valgte å ta det rolig. Nå gleder jeg meg skikkelig til julebordet på torsdag, når alle skal samles <3 

Bare en liten ting til, selvfølgelig forstår jeg at mange av dere har en mye mer stressende hverdag enn meg. Jeg forstår også at min uke vil være en ferie for noen. MEN dere kan virkelig ikke sammenligne en studenthverdag med mitt liv, for det er så forskjellig som man får det. Denne bloggen handler om meg, mitt liv og min hverdag. Den handler ikke om deres, og noen ganger virker det som enkelte har vanskeligheter for å forstå det. Dette er en stressende uke for MEG, og selvfølgelig forstår jeg at mange av dere har det enda mer stressende. For dere som ikke vet det så har jeg også jobbet og studert før jeg fikk bloggen, så jeg har selv hatt den hverdagen dere har. Så jo, jeg vet akkurat hvordan det er :-) Uansett, masse lykke til med eksamen alle sammen ♥

VELKOMMEN HELVETESUKA

Denne uken er veldig travel for meg, men likevel velger jeg å sove til klokken 12.00 i dag. Jeg har funnet ut at jeg kan ikke kan gjøre noe med at jeg blir deppa, sint, trøtt og frustrert i mørketiden, og velger derfor å bare godta situasjonen. Jeg kan seriøst ikke være sur hver gang jeg ikke kommer meg opp før klokken 10.00, da vil livet mitt bli ganske kjipt. Derfor bestemte jeg meg heller for å la kroppen få den søvnen den trengte, våkne opp med et smil og gå en lang tur med Celine. Resten av dagen har egentlig bare gått til å jobb og trening, da jeg har veldig mye som skjer resten av uken. Jeg må derfor forberede denne uken så godt som overhodet mulig, ellers vil jeg aldri få ting til å gå rundt. 

♥ DETTE SKJER

MANDAG. Sove til klokken 12 (hehe ups). Svare på alt av mail og forberede et par blogginnlegg slik at jeg kan blogge de dagene jeg ikke har tid til å sette meg ned for å skrive innlegg. Jeg skal også trene, og ikke minst spise en god middag. Rutinene mine har forsvunnet veldig når det kommer til mat, rett og slett for at jeg har lat og har ofte dårlig tid. Jeg skal derfor unne meg god middag i kveld. Den blir mest sannsynlig alene da Morten ikke vil spise vegetarmat :-(

TIRSDAG. Imorgen MÅ jeg komme meg opp tidlig slik at jeg kan forberede dagen min godt. Jeg tenker å stå opp rundt klokken 09.00 for å gjøre ferdig enda flere blogginnlegg. Etter det skal jeg komme meg på trening, før jeg skal hjem å ordne meg til kveldens festligheter. Jeg skal på et arrangement gjennom TV3 der de skal lansere mange av nyårets TV-programmer, det blir spennende! 

ONSDAG. Jeg har bestemt meg for å ha minst to dager i uken der jeg skal sove litt lengre på grunn av humøret mitt i mørketiden. Jeg tror det er viktig å lytte på kroppen, og skal derfor ikke ha på alarm før klokken 11. Planen er videre å komme seg på trening før jeg skal ta noen bilder sammen med Andrea. Det begynner å bli et par dager siden jeg tok bilder sist nå, så da er det viktig å ta nye. Jeg prøver så godt jeg kan å alltid oppdatere bloggen med nye bilder, for jeg forstår selv at det er kjedelig å se de gamle bildene om og om igjen. Jeg tror kanskje også jeg må få med Morten på et par bilder, for det er evigheter siden vi tok bilder sammen. Dette er også den siste dagen før helvete starter, så jeg må nok forberede et par innlegg til og pakke.

♥ TORSDAG
På torsdag starter julebord 1/4, så som dere sikkert forstår har jeg mye alkohol og mat i vente. Denne kvelden skal vi bare en vennegjeng ut å spise, for å kanskje dra på byen senere. Selv om jeg synes det kanskje blir litt for mye alkohol i julen, så synes jeg likevel julebord er så koselig. Det er veldig hyggelig å ha en kveld sammen med mennesker du bryr deg om, og det er jo tross alt bare en gang i året. Jeg må også finne en kjole jeg kan bruke denne kvelden, noe som kan bli veldig utfordrende da jeg er veldig lei av de jeg allerede har. Jeg vurderer kanskje å låne den ene Jumpsuiten Andrea har, for den er veldig fin. Vi får se ;-)

♥ FREDAG
Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å sove litt da jeg har vært ute å festet dagen før. Jeg må også klare å presse meg på trening før jeg må løpe innom vinmonopolet. Det er igjen julebord, og denne gangen skal jeg faktisk på to julebord. Jeg skal spise sammen med Pandy gjengen (som jeg er ambassadør for), før jeg skal møte alle Side2 bloggerne ute for noen drinker. Selv om det kanskje blir en veldig stressende dag, så tror jeg det blir veldig hyggelig ♥ Jeg gleder meg. 

 LØRDAG
Er jeg ikke sliten etter to dager på byen har det virkelig skjedd underverker. Jeg tror derfor jeg kommer til å sove ekstra lenge, og det blir mest sannsynlig ikke rom for trening. På lørdag skal endelig Paradise gjengen samles for julebord, noe jeg gleder meg veldig til. Vi har ikke vært samlet siden finalefesten, noe som begynner å bli veldig lenge siden. Vi startet det nye året sammen, og da er det veldig koselig å kunne avslutte dette året sammen også. Jeg tror det blir en veldig fin kveld, med en veldig fin gjeng. 

♥ SØNDAG
På søndag reiser Moren og jeg til NEW YORK!!! Beklager ordbruket, men fyyyfaen som jeg gleder meg. Jeg har vært i New York en gang før men da var det sommer, så jeg kan derfor ikke vente med å oppleve jul i New York. Jeg gleder meg så sykt mye til å oppdatere dere, og lover at jeg skal blogge bra mens jeg er der. Jeg tror kanskje jeg skal investere i en bra linse, slik at vi kan ta helt syke bilder. Åååh, dette blir såå moro ♥

1 DESEMBER OG PÆRRA 2018

Tenk at det er 1.Desember i dag, tiden har gått så fort. Nå er det snart et år siden jeg fikk vite at jeg skulle være med i årets sesong av Paradise Hotel. Det er helt sykt å tenke på hvor for tiden har gått, jeg får nesten frysninger. Det morsomme er at de egentlig ikke hadde tenkt å ta meg med, da de først trodde jeg var i et forhold. Sannheten er at eksen min og jeg hadde veldig god kontakt på dette tidspunktet, og ingen av oss hadde derfor fjernet forholdet på Facebook. Heldigvis ringte en fra produksjonen for å dobbeltsjekke, noe jeg er evig takknemlig for den dag i dag. Ellers hadde jeg aldri vært deltaker på Paradise Hotel 2017.

Hva synes dere forresten om de nye deltakerne som skal sjekke inn? Eller nye er de jo absolutt ikke, men dere forstår sikkert hva jeg mener. Siden det alltid er noen som ikke klarer å holde kjeft har jeg visst en stund hvem som skal være med i årets sesong, men det er likevel noen fjes jeg ikke hadde forventet. Jeg vet ikke helt hva jeg tenker om denne sesongen, men jeg tror den kan by på mye drama. Det er veldig mange sterke personligheter, så dette kan bli spennende, haha.  


OMG SÅ BLEIK JEG VAR :-(

Jeg har allerede stemt på min favoritt, så nå gjenstår det bare å se hvem som får sjekke inn allerede i uke 1 ;-) Jeg må ærlig innrømme at jeg er veldig misunnelig på deltakerne som skal reise ned, jeg vil også.. Er det noe jeg virkelig savner så er det maten, herregud så mye god mat de lager inne på hotellet. For å ikke snakke om at noen gjør ALT for deg hele tiden. Bartenderen aka min beste venn er også veldig savnet, men der har jeg hørt noen rykter om at han har sluttet så jeg får trøste meg med det. Lykke til alle gamle og nye deltakere, det blir spennende å følge med på dere ♥

MIN NYE HÅRFARGE

annonse


HAHA se på tenna mine!

Ser dere hvem som har blitt lysere i håret igjen? MEG! Vi skal stripe det et par ganger til før vi skal bleke det, også er jeg snart blond. Det er utrolig rart å tenke på at jeg snart vil være den Sofie dere ble kjent med. Jeg er ganske sikker på at flesteparten ville sagt at jeg var finere med mørkt hår, om jeg hadde hatt det på PH istedenfor blondt, haha. Jeg tror rett og slett det bare er en vanesak, men personlig liker jeg blondt best. Jeg synes trekkene i ansiktet mitt kommer bedre frem, og at sminken blir mye finere. Vi er i alle fall på god vei, og som dere ser har håret mitt blitt mye lysere enn hva det var før. Jeg er endelig kvitt den varme oransje fargen jeg hadde fått i håret også, takk gud for det. 

Jeg går som vanlig til Hendrix Hair på Frogner, et sted jeg virkelig vil anbefale <3 jeg er såå fornøyd. 

VIDEO - DUBAI

Jeg har enda ikke fått laget ferdig vloggen min, men heldigvis er Morten ferdig med sin. Jeg synes den ble så bra, han begynner virkelig å bli flink til dette. Jeg skal prøve å få ferdig min mens vi er i Paris, men jeg kan dessverre ikke love noe. Jeg er litt spent på hvordan jeg skal klippe den også, for jeg glemte nesten å filme hver eneste dag. Jeg tror derfor jeg skal gjøre det til en lengre video, med litt forskjellig. Så skal jeg bli flinkere til å vlogge mens vi er her i Paris, i promise! 

{

Du må trykke på bildet for å komme til videoen <3 Husk å subscribe til min og Morten sin Youtube-kanal HER og HER.

7 DIGGE HØSTTIPS

Av en eller annen merkelig grunn har høsten blitt en av mine favoritt årstider. Jeg elsker mørket, kulden og fargene. Som dere kanskje har sett på Snapchat (sofieeec) så koser jeg meg hver eneste kveld. Lys, noe godt å spise på og noe morsomt eller trist å se på (nei, det finnes ingen mellomting). Jeg er så alt for flink til å kose meg og nyte livet, så jeg tenkte derfor å dele mine beste høst-tips med dere <3 

Tenn lys. Denne er VELDIG standar, men har dere prøvd å tenne MASSE lys? Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har ca 20 lysholdere bare i stuen og kjøkkenet. Det er veldig mye til en leilighet som kanskje ikke er så alt for stor. Jeg har aldri skjønt vitsen med å tenne et eller to lys, det er jo ikke hyggelig? Jeg kan nesten garantere at dere vil bli avhengig av å ha masse lys om dere først prøver det. Vi trenger seriøst ikke peis i leiligheten vår, for alle lysene mine varmer nok. Det sier vel kanskje sitt? haha

Forbered Halloween. Det er ikke så lenge til Halloween, og hva er vel bedre enn en skikkelig feiring? Jeg har begynt å se på Halloween på en helt ny måte etter at jeg var i L.A, og vil helt klart feire det annerledes fremover. Det er egentlig en skikkelig morsom dag, som vi i Norge sløser bort på et dårlig vors i politidrakten vår. Halvparten av Norges befolkning har jo også sluttet å åpne døren til de stakkars barna som har kledd seg ut for å få litt godteri. Vær snill med barna, kjøp inn litt godteri som du kan dele ut til de når de kommer på døren. Det skader aldri å glede et annet menneske, eller hva? Hva med å invitere over noen venner ? Lag noe god mat, pynt leiligheten skikkelig. Bak cupcakes eller kake med et skikkelig Halloween-tema. Trenger du inspirasjon, sjekk Kim K sin Snapchat. Jeg skal virkelig gå all in på Halloween i år, gleder meg til å vise dere :-) 

Dusj sammen med kjæresten. Morten og jeg pleier ofte å tenne masse lys på badet og ta en lang dusj sammen. Det er skikkelig koselig, og ikke minst veldig romantisk. Vi begge har en veldig hektisk hverdag, så det er derfor ganske vanskelig å finne tid til hverandre. Det er akkurat derfor vi pleier å gjøre små ting som dette. Det er de små øyeblikkene som betyr mest, og jeg kan love deg at kjæresten din vil sette pris på en slik overraskelse. 

Smelt marsmellows i mikroen. Ta en marsmellow i mikroen i ca et minutt, sånn at den smelter litt. Vil du ha litt topping anbefaler jeg å kutte opp melkesjokolade (valgfritt, jeg liker melkesjokolade best) i små biter og drysse det over marsmellowen. Det er SÅ godt. 

Bak sjokoladeboller. Personlig er jeg veldig dårlig til å bake, så det er litt morsomt at jeg kommer med dette punktet. Jeg satt å tenke over hva jeg liker mest høsten, så kom mamma sine sjokoladeboller opp. De er utrolig gode, dere aner virkelig ikke. Kanskje jeg skal spørre mamma om oppskriften slik at jeg kan dele den med dere? Det er ingenting som er bedre enn varm kakao med masse krem og sjokoladebolle ved siden av. Denne komboen anbefales virkelig på det sterkeste, det er så godt <3 

Planlegg julegaver. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har kjent på stresset rundt julegaveshopping? For et par år siden bestemte jeg meg for at jeg aldri skulle stresse med dette igjen. Jeg begynte derfor å forberede julegavehandelen et par måneder i forveien, og det er virkelig noe av det beste jeg har gjort. Jeg handlet litt og litt gaver, sånn at jeg slapp å stresse med ALT i desember. Jeg føler store deler av desember ofte blir ødelagt, for at vi rett og slett stresser så mye. Så hvorfor ikke begynne å planlegge julegavene i god tid? Så kan vi heller nyte alt det fine julen har å by på <3 

Treat yourself. Om du ikke har en kjæreste å dusje med, kan du fint gjøre det veldig hyggelig alene også. Tenn lys og ta deg en lang dusj. Skrubb kroppen, barber deg og kur håret ditt. Dette er litt flaut å innrømme, men jeg gjør det kanskje 2-3 ganger i uken. Jeg elsker å ta vare på meg selv. Jeg pleier å avslutte kvelden med ansiktsmaske og en god film. Personlig synes jeg det er veldig viktig å sette av litt tid i uken der man faktisk tar vare på seg selv, for det er det ikke alle som har tid til i en hektisk hverdag. Dette er ikke tidskrevende, bare litt ekstra som gjør dusjen og kvelden mye bedre :-)

JEG LYVER PÅ BLOGGEN

"I morgen når jeg våkner skal jeg ha verdens beste dag". Dere vet at så lite som å endre tankegang før du legger deg har veldig mye å si for hvordan dagen din blir? Bare det å innstille seg på at "I morgen skal bli en utrolig bra dag" kan gjøre dagen din så utrolig mye bedre. Alt handler om innstilling og tankegang. Forteller du deg selv at du kommer til å få en dårlig dag, så skal jeg love deg du vil få det også. En positiv innstilling kan hjelpe oss så mye mer enn hva vi selv tror. Try it.

Men.. hva gjør man når man innstiller seg på en god dag, men likevel våkner opp å føler seg dritt? Det første jeg gjorde var å avlyse møtet mitt med Nrk, for jeg følte meg veldig syk. Senere viser det seg at jeg ikke er syk, det er bare alt annet. Jeg er lei meg, sint og frustrert. Jeg er sliten. De siste ukene har vært veldig tøffe for min del, likevel virker livet mitt så perfekt på bloggen. Jeg skal snart reise bort i 3 uker. Jeg skal til Dubai, jeg skal shoppe, spise god mat og nyte livet. Jeg reiser sammen med kjæresten min. Jeg er ofte ute å spiser og henger med venner. Jeg er på møter og tar outfit-bilder.

Fra utsiden så virker livet mitt så perfekt, men på innsiden er det ikke sånn. Jeg lyver til dere om jeg sier noe annet, men det er jo akkurat det jeg har gjort de siste ukene. Når jeg er så sårbar som det jeg er nå, er det lettere å lyve. Det er lettere å snakke om Dubai og reising, enn hvordan livet egentlig er. Jeg har også innsett et par ting de siste dagene som har gjort hele situasjonen enda verre. Jeg vet jeg snakker mye i koder nå, men jeg skal fortelle dere alt veldig snart. Jeg tror jeg bare må mote meg opp til å snakke om det som gjør mest vondt. 

7 TING DERE HELDIGVIS IKKE FIKK SE PÅ TV

Hvor skeptisk jeg var når jeg skulle være partner med Kevin. Dere aner ikke hvor mye rart jeg sa, og hvor sur jeg var haha. Jeg var skikkelig redd for at det skulle bli tatt med, for Kevin er jo virkelig verdens herligste fyr. 

Jeg barberte meg foran Kevin i fylla. Jeg kan seriøst bli verdens teiteste og kleineste person noen ganger, og denne gangen var intet unntak. Kevin påvirket meg veldig rundt når det kom til å ikke ha noe filter, så jeg bestemte meg derfor for å shave meg nedentil foran Kevin. " SE KEVIN, SE". 

Petter og jeg kranglet hver eneste dag. Jeg tror det hadde blitt veldig slitsomt for dere å se hvordan Petter og jeg holdt på. Vi kranglet seriøst hver eneste dag, haha. Petter kranglet med alle da hehe, men vi var skikkelig søskenpar. Bare en av oss sa noe irriterte den andre seg skikkelig. 

Håkon gikk til feil Sofie den første parsermonien. Dette er ikke noe jeg er glad for ikke kom på TV, men jeg tenkte det kunne være en morsom funfact dere ikke har hørt før. Jeg vet ikke om dere husker den første parsermonien der jeg fikk 3 stykker bak meg? Håkon gikk først til Sophie, og ikke meg. Vi måtte derfor spille inn alt på nytt igjen, og Håkon måtte gå til meg. Ingen av oss skjønte noe som helst, og jeg tror ingen hadde forventet at han skulle komme bak meg heller. 

Kevin tok bodyshots på meg. Vi hadde flasketuten peker på, der Kevin ble utfordret av Andrea (fuck uuu, haha) til å slikke meg oppover magen og kysse puppene mine. Nr.1 så er dette veldig feil på grunn av vennskapet til meg og Kevin. Nr.2 jeg er absolutt ikke typen til å gjøre sånt. Jeg fikk derfor helt panikk når jeg først innså hva jeg hadde gjort. Jeg begynte å gråte og nektet faktisk å legge meg. En fra produksjonen måtte komme inn å snakke med meg, hun var virkelig verdens beste. Hun lovet meg at dette ikke skulle bli tatt med, noe hun heldigvis mente. Jeg hadde ikke vært komfortabel med at 500.000 skulle se noe så kleint og ubehagelig. 

Morten og jeg rotet mer enn hva dere så. Mandag uke 9 når Morten spurte om vi skal telte, skjedde det mye mer enn hva dere fikk se. Nei, vi hadde ikke sex, men det de viste på TV var veldig uskyldig sammenlignet med hva som egentlig skjedde. Vi begge var livredd for at det skulle bli tatt med på TV, takk gud for at vi slapp en så ubehagelig opplevelse. 

Jeg ville absolutt ikke på date med Grunde. De tok med på TV at jeg ikke ville, men jeg var faktisk nesten på gråten. Grunde og jeg kom ikke overens i starten, og jeg var derfor livredd for at det skulle bli kjempe kleint. Det ble en kjempe fin date, og Grunde og jeg gikk faktisk veldig godt overens. Etter vi kom hjem fra date samlet jeg alle jentene å fortalte at vi hadde misforstått Grunde, og måtte gi han en ny sjanse. Det var mye av grunnen til at Martine valgte Grunde ovenfor Sunny. Hehe sorry Sunny <3 HUSK Å STEMME PÅ GRUNDE I KVELD FOLKENS!! 

Jeg innrømte at jeg var forelsket i Morten. Jeg var nede på sync, der jeg ble spurt hva jeg følte for Morten. Jeg var kjempe full, og sa at jeg var skikkelig forelsket i han. Jeg angret meg fort å sa betatt istedenfor. Hele situasjonen var egentlig bare veldig klein. TAKK for at dere ikke tok med det. 

"Krangelen til Martine og meg". Den uka jeg røyk var alt veldig spesielt mellom Martine L og meg. Vi gikk fra å være bestevenner til å ikke snakke sammen, det var helt merkelig. Hun tok meg til side for å prøve å snakke med meg, men alt ble bare feil og veldig kleint. Vi fikk ingenting ut av det, utenom at begge var kjempe lei seg. Der inne er det utrolig vondt å bli sviktet, vi har jo bare hverandre. Jeg var jo også så ekstremt glad i Martine, så det ble bare så feil. Jeg gikk faktisk på toalettet å gråt etter samtalen vår, for jeg hatet hele situasjonen. Alt ordnet seg med engang vi fikk møte hverandre igjen da <3 

JEG KUNNE BLITT BETATT AV KEVIN

Jeg får nesten daglig spørsmål om jeg noen gang har vært betatt av Kevin, og jeg har alltid sagt nei. Det som likevel er litt morsomt er at etter jeg ble kjent med Kevin, så kan jeg med sikkerhet si at jeg kunne blitt betatt av han. Nå har vi friendzonet hverandre så mye som det bare går, så det er noe som aldri kommer til å skje eller kunne skjedd. Kevin vil alltid være en venn i mine øyne, det er bare morsomt å se hva personlighet kan gjøre med et menneske. Som dere vet var jeg utrolig dømmende når det kom til første inntrykket av Kevin. Jeg ville absolutt ikke stå med han som partner, og gruet meg skikkelig til å skulle dele rom med han. Jeg var helt sikker på at vi ikke kom til å ha noe til felles. Det er skremmende å se hvor feil man kan ta. 

Jeg dømte Kevin etter et bilde før jeg i det hele tatt visste noe om han. Med engang vi fikk møte hverandre oppdaget jeg at hadde vi så mye til felles. Selv om vi kan krangle som et søskenpar noen ganger, er virkelig Kevin verdens snilleste. Han er omsorgsfull, morsom og akkurat den typen jeg kunne falt for. Det er noen mennesker man møter som man automatisk bare får et vennskapelig forhold med, og det er akkurat sånn det er med Kevin. Så nei, jeg har aldri vært betatt av Kevin og kunne heller ikke blitt betatt av han nå. Jeg er meget fornøyd med nåværende kjæreste, men jeg regner med at dere forstår hva jeg mener? Jeg kunne derimot blitt betatt av en sånn gutt som han, og det hadde jeg aldri trodd. 

HOLD KJEFT

Vet dere hva som har irritert meg skikkelig de siste ukene? Mennesker som ikke klarer at andre har det vondt, for man har det så forbanna vondt selv. Hva slags holdinger har du egentlig? Hvilket menneske er du? Ikke minst, du er en skikkelig egoist. 

Jeg er så utrolig lei av å aldri kunne si at jeg har en dårlig dag uten å få kommentarer om at jeg må holde kjeft, for at du har det verre. Vet du hva? Du kan holde kjeften din. Det verste jeg vet er mennesker som alltid skal påpeke at andre har det verre enn hva du har. Vet du hva? Da kan du ikke være glad heller, for det vil ALLTID være noen som har det bedre enn deg. Selvfølgelig er det mennesker som har det verre enn meg, og jeg er så takknemlig for det livet jeg har fått. Jeg er takknemlig for at jeg er frisk, har hatt en barndom uten krig, jeg har alltid kunne lagt meg mett og jeg har generelt hatt det veldig bra. Likevel har jeg dårlige dager jeg også, som alle andre. Det er helt menneskelig å føle at livet suger og det er helt menneskelig å være ulykkelig. Livet er en berg og dal bane, noe det alltid vil være. 

Her om dagen fikk jeg kommentar fra en person som skulle leke psykolog i kommentarfeltet mitt. H*n hadde angst, og kunne derfor fortelle meg at jeg ikke sliter med angst. Nei, jeg har ikke konstant angst, men jeg har mine perioder. Jeg har perioder jeg ikke tør å gå ut av døren. Jeg har perioder jeg ikke har klarer å gjøre noe som helst for jeg er livredd for å dø. Jeg har perioder jeg ikke tør å gå på butikken for hva om? Det skjedde på Utøya, så hvorfor ikke på matbutikken midt i Oslo sentrum? Jeg har perioder jeg ikke har klart å vært i folkemengder. Senest i sommer forlot jeg festivalen i Bodø for det ble alt for mange mennesker, og jeg ble livredd. Jeg føler ikke behovet for å forsvare min egen angst, men jeg føler behovet for å snakke for de som ikke kan. 

Angst kommer i mange varianter, og noen er tydeligere enn andre. Det bekymrer meg derfor at det finnes mennesker som deg, som går rundt å leker psykolog. Det er ikke alle mennesker som klarer å møte på mennesker som deg, så vær så så snill å tenk deg om. Det å snakke om angst er vanskelig nok i seg selv, og det er også vanskelig for mange å faktisk godta at man har angst. Er ikke dette vanskelig nok, så er det forbanna vanskelig å skal dele angsten og problemene sine med andre mennesker. Det å åpne seg er sårt, så skal det komme mennesker som deg. Mennesker som tråkker på andre for å føle seg bedre. Selv om du kanskje har det verre, så må du lære deg å godta at andre mennesker også kan ha det vondt. Et lite tips, respekter andre og hold kjeft. 

SPØRSMÅL OG SVAR PARADISE HOTEL // MORTEN SVARER

Hva synes du om spillet til Aleks på PH?
Aleks spilte egentlig veldig bra. Han ga alle inntrykket av at han ikke var en trussel, men egentlig var han en stor trussel. Han var god likt av alle inne på hotellet.  utrolig at han kunne sovet seg gjennom hele sesongen, klapp på skulderen til deg Aleks

Hva sa foreldrene dine da du fortalte at du skulle være med på PH?
Jeg var veldig skeptisk til hvordan foreldrene mine ville reagere på at jeg skulle være med. Jeg sa til dem at jeg hadde muligheten til å bli med. De støtter meg i uansett hva jeg velger å gjøre, var svaret jeg fikk. De er best

Skjedde det noe gøy off cam? 
Det skjedde mye gøy off cam! Vi hadde mange morsomme samtaler og gjorde mye kødd som aldri blir vist på tv. Petter falt i bassenget med mikrofonen på. Vi kalte han derfor for plaskepetter resten av oppholdet.

Har PH forandret deg som person?
Det er ingen tvil om at Paradise Hotel har forandret livet mitt, da det er utrolig mye som skjer for tiden. Jeg er ganske jordnær og føler personlig ikke at jeg har forandret med som person, selv om livet mitt er totalt forandret.

Kunne du vært med en gang til?
PH var utrolig morsomt, med tror ikke jeg ville takket ja til å være med i en ny sesong.

Var du forelsket i Sofie inne på hotellet?
Ingen tvil om jeg hadde et godt øye for Sofie inne på hotellet, men om det var følelser er veldig vanskelig å definere. Ting utviklet seg etter vi kom hjem.

Trodde du noen gang at du kom til å stå i en finale med Sofie?
I startet av sesongen var det veldig fjernt å se for seg en finale med Sofie,da vi var i to forskjellige allianser. 

Hva var det beste med PH?
Bli kjent med så mange herlige folk.

Hadde du sex inne på hotellet?
Jeg hadde ikke sex inne på hotellet.

Hva ville du brukt pengene på om du hadde vunnet?
Hadde brukt pengene til å reise.

Hva savner du mest med PH?
Alle festene og alle folkene. Vi storkoste oss hver eneste dag.

Første inntrykk av Sofie?
Jeg syntes hun var veldig pen.

Hadde du følelser for Andrea inne på hotellet?
Dette spørsmålet her var veldig morsomt. Vet ikke det er en eneste episode der det kan se ut som at jeg har følelser for Andrea. Så nei, jeg hadde ikke følelser for Andrea.

Hadde du kastet kula om du hadde stått i en finale mot Sofie?
Sa fra dag èn at jeg ikke skulle kaste kulen i finalen, og det står jeg for fortsatt. Så jeg hadde ikke kastet kulen på Sofie.

EN TRYGGERE HVERDAG

ANNONSE

Som dere kanskje har sett på Snapchat så er Paradise gjengen + mange andre i Trondheim i kveld. Vi skal på app-lanseringen til TeleGapp. For dere som ikke vet hva dette er så er det en app som viser hvor familie, venner og alle andre (som har appen) er. Du vil alltid kunne se hvor vennene dine er, døgnet rundt. Hvor genial er ikke denne appen om venninnegjengen skal ut på byen? Jeg vet ikke med dere, men vi mister ALLTID hverandre. Enkelte av oss (inkludert meg, hehe) er helt håpløs til å ta telefonen. Jeg er med andre ord ekstremt dårlig til å svare de som prøver å få tak i meg. Nå kan TeleG være til hjelp for vennene mine som desperat prøver å komme i kontakt med meg. Jeg vil si at denne appen bidrar til en tryggere hverdag. Både for feriereiser, mammaer og pappaer og turer på byen. Om du ikke ønsker å vise hvor du befinner deg kan du skjule deg helt for alle eller enkelte. Dette er genialt! Vil du følge med hvor vi befinner oss i kveld? Last ned appen og add meg som venn <3 

Nå skal vi komme oss avgårde på Alma's som er en restaurant her i Trondheim. Vi skal være her noen timer før vi drar å Studio26 i kveld. Sees vi i kveld? Jeg gleder meg :-)

DETTE SKJEDDE I MEXICO

Isabelle kom ikke med flyet
Det var noen misforståelser rundt hjemreisen, så produksjonen hadde ikke fikset esta til Isabelle. Dette fant vi ikke ut før vi kom på flyplassen, så vi måtte faktisk dra fra henne. Hun fikk heldigvis ordnet det, og fikk satt seg på et fly til Norge samme dagen. Det måtte uansett ha vært så kjipt å reise hjem alene, stakkars.. 

Vi bodde på et motell i 2 dager etter finalen
Alle deltakerne ble sendt på et forlatt motell midt i ødemarka etter finalen. Jeg bodde faktisk på dette hotellet etter at jeg sjekket ut, og det var faktisk de to verste dagene i livet mitt. Dere aner ikke hvor mye jeg kjedet meg, det var INGENTING å finne på, haha. 

Morten og jeg hadde sex
Det er utrolig mange som har spurt om vi hadde sex inne på hotellet, og svaret er nei. Det skjedde etter finalen. Sexlivet mitt er tydeligvis utrolig interessant, så jeg håper dere er fornøyd ;-) 

Vi fikk se teaser av årets sesong
Halvor samlet alle oss deltakerne for å vise oss teaser for Paradise Hotel 2017. Dette var rett før det skulle bli sendt på TV. Det å se seg selv i en reklame for Paradise Hotel var en ubeskrivelig følelse. Jeg husker enda hvor stolte vi alle var, og hvor lykkelige vi ble når vi fikk se klipp fra årets sesong. Det ene klippet som ble vist klinte faktisk Morten og Andrea. Lurer på om de ville gjort det samme nå, haha.

Deltakerne snakket ikke så mye sammen
Etter 2 måneder sammen i Mexico kan dere tro vi var lei. Jeg var i alle fall kjempe lei, og jeg har ingen problemer med å innrømme det. Det var absolutt ikke noe galt med menneskene jeg hadde rundt meg, men det var godt å kunne ta litt avstand. Du kan tenke deg selv å være innelåst på et hotell i 2 måneder med de samme folkene. Ville ikke du blitt lei? Jeg snakket nesten ikke til noen andre enn Morten og Andrea. Morten og jeg bodde på rom sammen, og Andrea tittet innom en gang i ny og ne. Jeg lå nesten KUN på soverommet, så lei var jeg.

Siste kvelden var vi ute for å spise middag sammen
Denne middagen var faktisk veldig koselig, og det er en kveld jeg vil huske for alltid. Siste kvelden i Mexico, og vi alle visste at eventyret nå var over for godt. Vi hadde med oss verdens beste deltaker ansvarlig som tok så godt vare på oss, og lot oss låne telefonen hennes så ALLE fikk sjekket instagrammen sin. Dere kan tro det var en rar følelse å plutselig logge inn på sin egen Instagram etter to måneder uten telefon. 

Vi fikk endelig telefonen vår tilbake
Denne følelsen kan faktisk ikke beskrives. Når vi satt oss i bilen som skulle ta oss til flyplassen fikk vi ENDELIG telefonen vår tilbake. Det var helt merkelig å skru på telefonen igjen, og sjekke alle meldingene alle hadde skrevet til meg. Jeg begynte faktisk å gråte, for det var noen meldinger som var så rørende. Jeg gledet meg så mye til å komme hjem og klemme alle igjen. 

Morten og jeg kysset i det vi reiste fra hverandre
Guttene dro litt senere enn jentene, så vi hadde derfor en liten avskjed. Det som var merkelig var at det virkelig var et hadekyss, for vi hadde ikke spesielt med kontakt de første ukene etter vi kom hjem fra Mexico. Det er rart hva denne boblen og usikkerheten kan gjøre med noen. Som jeg har fortalt dere før var det aldri planlagt at vi skulle bli sammen, det bare skjedde. Etter premierefesten når vi fikk møte hverandre igjen, fant vi på en måte tilbake til hverandre? Morten ble faktisk med meg hjem etter premierefesten, og etter det var det bare oss to. Helt merkelig egentlig.. haha

NÅ håper jeg dere har fått nok PH for en stund. Jeg får daglig spørsmål om PH, og jeg skjønner selvfølgelig at dere synes det er interessant. Jeg synes bare det er utrolig kjedelig å skrive om, haha. Det kommer nok derfor til å være en stund til neste gang, så nå håper jeg dere er fornøyd♥

SPØRSMÅLSRUNDE PARADISE HOTEL

Hva synes du om Sunny?
Inne på hotellet gikk jeg godt overens med Sunny. Siste dagen Sunny var inne på hotellet snakket vi veldig mye, og jeg støttet han for at han følte seg veldig nedfor da han var sikker på at han kom til å ryke. Det var også Kevin og jeg som ba han om å fortelle ALT om den andre alliansen om Martine ikke valgte han, hehe ;-) Han sa mye mer som ikke ble tatt med på TV..

Likte du Morten i starten?
Jeg hadde ikke følelser om det var det du tenkte, men jeg likte Morten veldig godt. Vi kom godt overens fra dag en, og begge sa at vi skulle redde hverandre om en av oss var i fare. Veldig merkelig når vi spilte i samme allianse, men vi endte jo faktisk opp som partnere til slutt. Det er jeg veldig glad for <3 

Hadde dere replikker?
Nei, vi kunne si akkurat hva vi ville :-)

Hva tenkte du når du fikk vite at du skulle være med?
Jeg var helt i sjokk. Søknaden min var bare tull, så det at jeg faktisk kom hele veien med er ganske sykt. Jeg ble glad og redd på samme tid. Jeg visste at dette mest sannsynlig kom til å endre livet mitt for alltid, noe det helt klart gjorde. Ny samboer, blogg og kjæreste. Jeg elsker livet mitt <3

Kunne du blitt sammen med Aleks?
Aleks er verdens herligste gutt, og jeg har det så moro hver gang jeg er sammen med han. Han er så så god og omtenksom, men vi hadde virkelig ikke passet sammen som kjærester, haha. Så nei, jeg kunne ikke blitt sammen med han. 

Hvem av guttene ville du stå sammen når du så bildene?
Jeg tok faktisk Håkon, men Rebecca bare kom å rev ut bildet av hånden min. Jeg er veldig glad for det nå, for Kevin var virkelig verdens beste partner. Første inntrykk ville jeg stå med Morten, ironisk nok. 

Hvem synes du spilte mest ?
Det er klippet sånn at Morten og jeg er de som spiller mest, noe jeg ikke vil si stemmer. Vi spilte og bestemte mye, men Kevin og Andrea spilte MYE mer. Det ble bare ikke tatt med, haha. Det var alltid Andrea sine ideer som jeg fortalte videre, så jeg var faktisk løpejenta til Andrea.

Likte du Martine Lunde fra starten?
Gjett om! Vi ble bffs med en gang <3 Vi har hatt det så mye moro sammen, dere aner ikke. Det var så utrolig rart når vi plutselig begynte å spille mot hverandre, det ga ingen mening. Vi fikk ordnet når jeg sjekket inn igjen, og vi har vært gode venner siden da. 

Hvilket minne ville du gjenoppleve fra PH?
Når jeg sjekket inn igjen og fikk se Morten og Andrea. Dere aner ikke hvor hjertet mitt banket mens jeg ventet på utsiden. Jeg hadde savnet de to så utrolig mye, og det å endelig skulle få se de igjen var helt utrolig. Jeg var så forelsket på denne tiden også.. 

Hadde noen sex utenom Martine og Aleks? 
Nei, ikke som jeg vet om i alle fall :-) Da hadde det nok helt sikkert blitt tatt med vil jeg tro. 

Fikk dere betalt for å være med på PH?
Nei, ikke en eneste krone. Det vi fikk var flybilletter, mat og opphold. Så fikk vi også penger som vi kunne kjøpe mat og godteri for når vi var på utsiden av hotellet. Aleks, Soph og jeg kjøpte godteri for rundt 1000kr!! Det er utrolig mye til å være i Mexico, haha. 

Var det noen av deltakerne du ikke kom overens med?
Nei. Alle kom godt overens inne på hotellet. 

Hvordan var det i ettertid å se Morten kysse andre jenter?
Noe var jeg forberedt på, så det gikk helt greit. Jeg kysset også andre gutter, så han måtte jo se meg kysse han også. Det eneste som var litt å se var Morten og Isabelle, for dette visste jeg faktisk ikke. Det var uansett ikke noe jeg ble sur eller lei meg for, kanskje bare mer sjokkert. 

Hvilken uke likte du best?
ALLIANSEUKEN, den var så utrolig morsom og spennende. Det var morsomt med rappene vi måtte lage og hele temaet. Det var også ganske kult å bli valgt som allianseleder, OG få Henriette på laget. 

Ble du noen ganger sjokkert over hva de andre sa om deg på sync?
Nei, det gjorde jeg ikke. Når man melder seg på et program som Paradise Hotel så må man regne med at man blir snakket om nede på sync. Det verste jeg vet er mennesker som skal ta seg nær av alt, da har du virkelig ikke meldt deg på riktig program.

Hadde du sluppet kula om du hadde vunnet?
Jeg hadde aldri sluppet kula, det hadde vært helt feil mot Morten. 

VÆRE MED PÅ PARADISE HOTEL NESTE ÅR ?

Som dere kanskje vet skal jeg være med i Paradise Hotel 2018. De skal ha reunion sesong så flere av oss gamle deltakere skal være med. Haha neida, men tenk så kult det hadde vært? Det er faktisk den 10ende sesongen av Paradise Hotel, så de burde virkelig gjøre noe helt sykt. Jeg får ofte spørsmål om jeg kunne tenkt meg å være med igjen, og svaret er helt klart nei. Det var en utrolig morsom opplevelse, men det var nok med en gang. Siden søknadsprosessen er fult i gang tenkte jeg å dele noen erfaringer med dere som jeg gjerne skulle ønske noen hadde delt med meg før jeg reiste ned til Mexico. Enjoy ♥

VÆR FORBERDET PÅ AT ALT KAN KLIPPES
Personlig har jeg alltid trodd at tidligere deltakere har prøvd å sette seg selv i et bedre lys ved å skylde på klippingen. Det er utrolig lett, så hvorfor ikke? Dere som får være med til neste år vil forstå nøyaktig hva jeg snakker om, for de klipper mye. For eksempel det klippet med Soph der hun kommer inn i Bungalowen "gråtende" der alle lo av henne, SÅ LANGT FRA SANNHETEN. Jeg ble tatt ned på sync (der vi snakker alene) og hun som intervjuet meg holdt på å le seg ihjel. Hun kalte det får årets kleineste PH øyeblikk, noe det også var. De endret det fra morsomt og kleint til mobbing, og det var IKKE noe vi var forberedt på. Så det er viktig å vite at dere fraskriver dere alt av rettigheter, så de kan gjøre nøyaktig hva de vil. 

DET TAR LANG TID Å LAGE TV
Innsjekk og parsermoni tar utrolig lang tid, vi snakker 3-4 timer hver sermoni. Det er selvfølgelig lunsj og middag mellom, men dere må være vite at det er mye venting. Man må smøre seg med tålmodighet, og heller prøve å nyte "fritiden" man har, istedenfor å stresse med å komme i gang. Det er også scener som må spilles inn flere ganger, for at det skal se best mulig ut på TV. Sånn er det bare om man skal være med på et TV-program ;-)

DET ER IKKE FRI BAR
De fleste forbinder vel Paradise Hotel med masse festing og fri bar, det er dessverre ikke sannheten. Jeg ble faktisk sjokkert over hvor lite alkohol vi fikk noen ganger, og det var selvfølgelig veldig kjipt til tider. Det var kun kjipt inne på hotellet, men nå er jeg bare glad for det. De fortalte oss at de ønsket at vi kunne stå for det vi gjorde på TV, noe som er helt rett. Jeg ble alt for full den gangen Kevin og jeg kranglet, da jeg i tillegg skulle ta opp masse greier med Morten. Du kan tenke deg følelsen når du våkner opp hjemme i sengen din med fylleangst, hvor ille det kan være. Så kan du prøve å våkne opp i Mexico, og vite at 3-400.0000 skal se hvordan du oppførte deg. IKKE en god følelse, det er faktisk helt jævlig.

DET ER MYE DØDTID
På TV ser det kanskje ut som at vi alltid gjør noe, det altså stemmer ikke. Vi får ikke spise frokost før et bestemt tidspunkt, og må derfor være på rommet helt til telefonen ringer. Jeg våknet ALLTID 1-2 timer før frokost, herregud så kjedelig det var. Fra frokost til lunsj er det å sole oss det eneste vi gjør, også skjer det som oftest ikke noe før på kvelden. Man får med andre ord mye tid til å slappe av

ALLE SKAL HA EN MENING OM DEG
Dette er selvfølgelig på godt og vondt. Du vil møte mennesker som støtter deg uansett hva, også vil du møte mennesker som gjør alt for å trykke deg ned. Du kommer til å bli dømt ut etter TV-programmet, og det seere ikke forstår er at det er et spill. Selvfølgelig er du deg selv der inne, men det går aldri 100%. Til syvende og sist er det kun deg selv du kan tenke på om du vil nå lengst mulig, og det er det dessverre ikke alle som forstår. Jeg har fått beskjed om å skyte meg selv, at noen burde ha skutt meg og at det var synd at Breivik ikke fant meg på Utøya. Det finnes så mange rare og ikke minst syke mennesker der ute, og du skal klare å håndtere alle du møter. 

NYT TIDEN DER
Er du der lenge nok vil du lengte hjem, tro meg. For meg føltes det ut som at jeg levde i en annen verden, og at familie og venner ikke eksisterte. De som er inne på hotellet er din nye familie, noe som kan være både bra og dårlig. Vi var veldig heldig denne sesongen der alle var snille og gode mot hverandre. Jeg vet faktisk ikke om jeg hadde holdt ut 12 uker om jeg skulle hatt noen "uvenner" der inne. Uansett, over til poenget. Det er ingen tvil om at man blir lei, for det er tøft å være der. Er det uansett en ting jeg angrer på så er det at jeg ikke satt mer pris på tiden jeg hadde inne på hotellet. Paradise Hotel skjer mest sannsynlig bare en gang. Venner og familie vil være der når du kommer hjem, og du har resten av livet til å tilbringe tid sammen med de. Kos deg, spis masse god mat, ha det morsomt og tenk at dette skjer kun en gang. 

DET ER MYE TILFELDIGHETER
For alt du vet kan det hende at du bare er der i en uke, og da vil du mest sannsynlig ikke sitte igjen med så mye. Vi som er der lenge knytter sterkere bånd av naturlige årsaker, og har derfor et sterkere bånd når vi kommer hjem. Jeg tror mange av de som ikke var der så alt for lenge har følt seg utenfor, og det er selvfølgelig kjipt. Ingen av oss har utestengt noen, men vi har selvfølgelig utviklet et bedre vennskap enn med de vi nesten ikke rakk å bli kjent med. Ta Morten S som et eksempel. Han var der kun i 2 dager, og hvem rekker å bli kjent på to dager? Han bor også langt vekk fra Oslo, så jeg har kun møtt han på premiere og finalefesten. Veldig hyggelig gutt, men jeg kan ikke akkurat si at jeg kjenner han. 

DETTE FIKK DU ALDRI SE PÅ TV

Siden Andrea delte et par hendelser med dere som aldri kom på TV, tenkte jeg å fortelle dere enda flere. Vi som har vært med i årets sesong vet utrolig mye som dere ikke vet, men det er kanskje ikke så rart. Det er umulig for dere å få med dere alt da 24 timer klippes til 45 minutter. Jeg synes selv innlegg som dette er morsomt og spennende, så jeg håper dere liker det. 

Jeg shavet meg for Grunde
Jeg vet ikke om dere husker scenen der Martine og jeg løper rundt på badet for at hun skal shave seg? Den samme kveld gjorde jeg nøyaktig det samme, bare at Soph holdt opp lakenet for meg. Jeg var livredd for at dette skulle bli tatt med på TV, og at de skulle vinkle det til at jeg shavet meg for Morten. Det var selvfølgelig IKKE tilfelle.
 Grunde skulle egentlig ta Magic Mike på meg, og ba meg kle på en bukse for at han kom til å måtte "spre" bena mine. Det var veldig varmt den kvelden, så bukse var helt uaktuelt. Så grunnen til at jeg shavet meg var for at jeg var livredd for at det skulle være hår der som kanskje kunne synes. Grunde ombestemte seg og tok Henriette opp istedenfor, så jeg shavet meg for no reason. Dere kan tro jeg var skuffet da :-( 

Kevin og jeg hadde deep talk i uke 8
Siste uken Kevin og jeg var partnere (ble nesten litt lei meg av å skrive denne setningen, haha tb <3) så var begge to veldig fulle. Det endte derfor opp i tårer og en skikkelig deep talk som pågikk i flere timer. Det var alt fra familie og ekser til norsk mat, haha. Det var egentlig en veldig koselig kveld, og jeg har mange filmer som jeg filmet mens vi snakket. Det er alt for privat til å noen gang kunne dele på bloggen, men det er veldig koselig å ha nå i ettertid. 

"Kyss den du er betatt av"
Omg, denne er faktisk utrolig klein. Tusen takk kjære produksjon for at dere ikke tok med dette <3 I uke 9 hadde vi flasketuten peker på, og på dette tidspunktet var det åpenbart at Morten og jeg var betatt av hverandre. Det var min tur og flasken havnet på Morten, og jeg ba han kysse den han var betatt av. Jeg tok meg selv i det akkurat i det jeg sa det, og jeg angret som bare det. Jeg kunne like gjerne sagt " Ey Morten, du må kysse meg". Det høres kanskje ikke så kleint ut som det var, men det var faktisk utrolig kleint. 

Petter og jeg kranglet hver eneste dag
Petter og jeg var som to søsken inne på hotellet, for vi kranglet hver eneste dag. Det var ikke et menneske som kunne irritere meg mer enn han, og motsatt haha. Den ene krangelen dere så med Andrea, Petter og meg var ikke i nærheten av hvordan det faktisk var noen ganger. Det var engang Petter skjelte meg ut for at jeg ba han om å flytte stolen litt, haha. Det var virkelig ille på et tidspunkt, dere aner ikke. Han kranglet også sånn med Andrea, og resten av hotellet.. hehe. Petter, du er en skikkelig sutreunge noen ganger <3 ilu

Jeg fikk et utbrudd over Morten
I det jeg sjekket ut fikk jeg igjen spørsmål om jeg kunne være så snill å forklare saken mellom Morten og meg før jeg skulle fortalte hotellet. Akkurat den kvelden og på dette tidspunktet var det virkelig det verste tidspunktet å få dette spørsmålet. Tanken på at jeg kanskje skulle reise hjem til Norge, og at jeg ikke kom til å få se Morten på lenge var helt forferdelig, i tillegg til at alt var så usikkert. Morten holdt tilbake masse følelser inne på hotellet, og det var derfor veldig vanskelig å forstå seg på han. Jeg visste at jeg var betatt av Morten, men han ga meg så mange forskjellige signaler. Jeg fikk derfor tidenes utbrudd i det jeg fikk dette spørsmålet, der jeg blant annet sa at jeg var så utrolig lei av at Morten skulle leke så følelsesløs og kul hele tiden, og at jeg var utrolig lei av å aldri vite hva som skjer. Jeg sa også at jeg selv ikke visste helt hva jeg ville med dette, men at jeg helt klart var betatt av han. Takk for at dere ikke tok med dette også, hehe ;-)

Jeg var bestevenn med Bartenderen
Andrea har allerede fortalt dere dette punktet, men jeg velger å ta det med jeg også. Altså, bartenderen på hotellet er verdens beste, kommer DU med neste år må du love meg å gi han en stor klem og hilse så masse fra meg. Vi klikket fra start, og det var ofte jeg heller snakket med han istedenfor å være med festen. Jeg er jo også ekstremt glad i å drikke Cave eller Prosecco da sprit er det verste i verden, og han pleide å gjemme en flaske som var kun til meg. Alle andre fikk sprit, mens jeg fikk min egen flakse <3 Når jeg sjekket ut av hotellet skrev jeg en hilsen til han på speilet, som han tydeligvis hadde blitt veldig rørt av å lese. I det jeg sjekket inn igjen var han den første jeg måtte hilse på med engang jeg kunne, og vi begge begynte å gråte når vi så hverandre igjen. Jeg blir faktisk veldig lei meg av å skrive dette, for jeg savner han utrolig mye. Han oppkalte faktisk valpen sin etter meg, ååh <3 

Morten og jeg kysset nesten hver dag etter uke 7
Vi var veldig flinke til å kysse da vi ikke ble filmet, sånn som i lunsjen eller da produksjonen var rundt oss. Morten kysset meg faktisk 5 minutter før finalen og sa at han var glad i meg, ååh søtnosen. Den siste kvelden vi hadde kom en fra produksjonen inn å satt inn et lite kamera som vi kunne filme med. I det hun kom inn fortet Morten seg å kysse meg, for han visste at de ikke kunne bruke klippet på TV. Grunnen til det skjønner dere kanskje? De kan ikke bruke materiale der produksjonen er med, dere ville jo ikke skjønt hvem disse menneskene er. Vi kysset i alle fall ofte når vi egentlig ikke hadde lov, hehe. Hvorfor vi skulle være så hemmelighetsfulle kan jeg ikke forstå, gud så teit. 

Jeg lå i armkroken til Kevin hver natt. 
Hver eneste natt lå Kevin og holdt rundt meg, eller så lå jeg i armkroken hans. Det er vel bare et par klipp dette er tatt med på, haha. Vi hadde det så koselig sammen som partnere. Jeg savner skikkelig de første ukene inne på hotellet, de var såå morsomme!

Jeg hadde en samtale med en insekt 
Guttene på hotellet synes det var veldig morsomt å plage insektene, og dere kan tro vi jentene ble forbanna. Det var en gang jeg kom inn på rommet til Kevin og meg, når jeg plutselig oppdaget noe som gjorde meg veldig sint. Noen hadde festet det ene benet til gresshoppen i vasken, og det satt derfor fast. Jeg var full denne kvelden, så jeg ble selvfølgelig ekstra berørt av denne hendelsen. Jeg HATER insekter, og da mener jeg HATER. Likevel reddet jeg denne ekle tingen, hadde den i hånden min og beklage for at noen hadde vært stygge med den. Jeg tok den deretter med ut, satt den i en plante og hadde en 10 minutters samtale med denne insekten om hvor grusomme vi mennesker kunne være. De andre festet og hadde det gøy, mens jeg snakket med en insekt. Hvorfor de ikke tok dette med dette kan jeg ikke forstå, det hadde vært så morsomt

Morten og jeg hadde sex i uke 9
HEHE NEIDA. Det er utrolig mange som tror at vi hadde sex på grunn av at Morten spurte om vi skulle telte, men det skjedde altså ikke. Vi kysset bare, for begge var veldig bevist på at vi ble filmet. Ingen av oss hadde spesielt lyst til å ha sex på TV, og jeg er veldig glad for at vi aldri gjorde det. Det er absolutt ikke verdens undergang å ha sex på TV, men jeg hadde ikke likt det på grunn av at hele familien min fulgte med, og det hadde kanskje vært litt... rart? om de skulle vitne noe sånt. 

En bille sugde blod av Andrea
HAHAH, jeg ler når jeg skriver dette. Inne på hotellet hadde vi noen utrolig ekle biller som kunne både fly, hoppe og tydeligvis suge... blod? Andrea fikk en sånn på halsen, og det tok et par sekunder før hun merket det. Jeg tror ikke helt hun skjønte hva det var, helt til hun merket at den satt fast på halsen hennes. Dere kan tro det ble litt av et kaos i det Andrea oppdaget at noe sugde blod fra henne. Det var veldig morsomt for oss som satt rundt da, haha. Vi alle var livredde disse ekle billene etter det. 

VI ALLE SKAL DØ EN DAG, UANSETT

Helt siden jeg var 16 år gammel har jeg vært skikkelig redd for å fly. Det er ikke selveste flyturen jeg er redd for, for jeg vet det som oftest går bra. Det er det å ikke ha kontroll, og tanken på at det kan skje. Det er døden som skremmer livet ut av meg. Etter å få opplevd dødsangsten for noen år siden, er jeg livredd for å kjenne på den igjen. Aldri før har jeg tenkt på døden, men det er vel kanskje ikke så normalt i en alder av 16 år. I går da vi tok flyet fra Bodø til Oslo kjente jeg på denne angsten igjen, den tar meg hver eneste gang jeg flyr. Nesten hver eneste gang i alle fall. 

I går tok jeg meg likevel i det, for hvorfor skal jeg bruke tid og energi på å stresse over noe jeg ikke kan kontrollere? Hadde det skjedd noe i går kunne jeg ikke gjort noe med det uansett, så hvorfor ikke nyte utsikten i stedenfor? Hvorfor ikke le og prate som pilotene som kjører flyet gjør? De er ikke redde, så hvorfor skal jeg være redd? Det å fly er egentlig ganske kult, og jeg kjenner meg heldig som faktisk har råd til å gjøre det. Det er ikke en selvfølge for alle, dette med reising. 

Jeg skjønner jeg enda har mye jeg må jobbe med, og det er noe jeg vet selv også. Det vil likevel ta tid, for jeg er ikke den som åpner meg fort. Med mindre jeg skriver på en blogg med flere tusen lesere. Det er nesten så ironisk at jeg må le, for jeg forstår meg ikke på meg selv. Akkurat det jeg skriver nå, og følelsene jeg satt med på flyet i går har jeg ikke delt med noen. Jeg har latet som ingenting. Så kommer jeg hjem, setter meg ned og deler dette med dere.

Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget. Kanskje det er det at jeg innså at jeg mest sannsynlig trenger noen å snakke med. En dag langt frem i tid. Eller det at livet er for kort til å stresse og være redd for ting vi uansett ikke kan gjøre noe med. Jeg vil heller bruke energien min på å nyte livet. Sånn som denne dagen. Solen skinner i Oslo og jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil. Jeg vil leve her og nå, og ikke bekymre meg over hva som kan skje. Jeg av alle burde vel vite akkurat dette å nyte hver eneste dag og ikke ta noe som helst forgitt. Det er bare vanskelig noen ganger, når man kjemper mot angsten man later som ikke eksiterer. 

SPØRSMÅLSRUNDE - PARADISE HOTEL // SNAPCHAT

Likte du Kevin bedre enn Morten i starten ? 
Ja, det gjorde jeg. Kevin og jeg knyttet sterke bånd veldig fort, og han ble mitt trygge punkt der inne. Han sto for store deler av trivselen min inne på hotellet. 

Hvordan kan en parsermoni ta så lang tid?
Først skal den rigges til, med kamera, lys og interiør. Så må vi teste lyd og hvor vi skal sitte. Triana spør også alle om spørsmål, og gjerne tre spørsmål per person. Når en person har sjekket ut må vi vente til den har spilt inn scenen der han/hun sjekker ut. De må også ned på sync som vi kaller det, der du snakker alene. Så alt i alt tar det veldig lang tid.

Hvordan var det å være med de samme personene så lenge?
Det gikk overraskende bra. Selv om ikke alle har kontakt nå, så var vi en veldig fin gjeng der inne. Alle gikk godt overens, og vi var veldig flinke til å ta vare på hverandre. Kjenner jeg savner det nå som jeg snakker om det. Det samholdet vi hadde da var virkelig en fint.

Hadde du følelser for Morten før dere ble partnere?
Nei, det hadde jeg ikke. Jeg har alltid synes Morten var kjekk, men det utviklet seg ikke før vi ble partnere. 

Hvem synes du var kjekkest første dagen på hotellet?
Morten og Aleks. 

Fikk dere noen gang fri?
Eneste "fri" vi fikk fra under lunsj og middag, for da ble vi ikke filmet. 

Ble du sammen med Morten inne på PH?
Nei, det ble vi ikke. Det var en liten stund da vi kom hjem at vi nesten ikke hadde kontakt. Vi begge måtte finne ut hva vi ville, og vi endte opp sammen til slutt :-) 

Hva fikk deg til og melde deg på Paradise Hotel?
En venninne og jeg kjedet oss en kveld. (Det skal sies at det var alkohol inne i bildet) Vi skrev en søknad sammen, som egentlig var ganske dårlig, haha. Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å komme med. Det var kun noe jeg gjorde for å se hvor langt jeg klarte å komme. Når jeg fikk klarsignal og fikk vite at jeg skulle være med fra start kunne jeg ikke takke nei.

Hadde du sex inne på hotellet?
Ja, Kevin og jeg hadde det i uke 4. Haha neida, jeg hadde ikke sex med noen inne på hotellet :-)

Kunne du vært med et år til ? 
Nei, det kunne jeg nok ikke. Jeg vil si at jeg var heldig å kom med det beste året, og jeg tror ikke det noen sinne vil være så fete folk på PH igjen :-)

Kjente du noen som var med på Paradise i år?
Kjente ingen, men visste hvem Martine L, Isabelle, Jonas og Petter var.

Hvilket rom likte du best av alle?
Helt klart Alegria, som var mitt og Kevin sitt rom. Det er der jeg har de beste minnene fra. De første ukene inne på hotellet var helt klart de morsomste. Jeg var så sliten og lei på slutten, noe som var ganske kjipt egentlig. 

Følte du selv at sviktet Kevin?
Både ja og nei. Jeg sviktet han med at jeg ikke klarte å ta et valg mellom han og Morten, noe vi hadde en avtale om fra start av. Likevel kunne jeg aldri sendt han ut, og jeg hadde gjort alt for å ha han der inne. Så både ja og nei, vil jeg si :-) Vi begge sviktet hverandre, men sånn er det bare. Det viktigste er at vi har det samme vennskapet i dag som vi hadde der inne. I love him <3

Var det noe du ikke ønsket skulle komme med på TV?
Krangelen Kevin og jeg hadde i uke 9 da jeg sjekket inn igjen. Jeg var så full den kvelden, så jeg husker faktisk ikke dette. Som dere kanskje så fikk jeg skikkelig dårlig samvittighet dagen etter, og de tok ikke med i nærheten av hvor mye jeg faktisk gråt. Den samtalen der kan jeg ikke stå for, for det er ikke meg og ikke noe jeg husker. Likevel er det ikke noe jeg tenker på nå, for jeg var veldig såret på dette tidspunktet. Kevin var min bestevenn, og all frustrasjon gikk utover han. Sånt kan skje med den beste, og det er hverken den første eller siste fyllekrangelen vi har hatt. Vi er som søsken, og da skjer ting som dette haha.

Går det å leie det hotellet dere bodde på i Mexico? 
Ja, jeg fant det på booking til 700.000 per uke, haha. 

Hadde du følelser for Kevin?
Nei, det hadde jeg ikke :-) Vi ble venner med engang. 

Hvordan var det å bli filmet 24/7?
I starten var det helt jævlig, så ble man vandt til det. Jeg glemte kameraene til slutt. 

Var det mye insekter på Solo?
Det var mye insekter OVERALT. Vi fikk også masse prikker på kroppen som stammer fra fuglelopper, så det er ikke bare luksus ;-)

Hvordan var reaksjonen din når Grunde tok deg inn på slutten?
Jeg ble helt i sjokk. Henriette satt ved siden av meg, og jeg forventet jo som alle andre at han skulle ta henne inn igjen. Jeg orket så vidt å si noe, for jeg følte ikke at det var vits i det hele tatt. Så det var veldig sjokkerende, men selvfølgelig veldig hyggelig <3 

Ble du lei deg på Kevin sine vegne når Martine L slapp kula?
Selvfølgelig ble jeg det! Kevin fortjente virkelig de pengene, og jeg synes veldig synd på han. Likevel var det en veldig vanskelig situasjon for meg, for jeg var veldig god venn med begge to. Jeg var likevel ikke sur på Martine på noen som helst måte, og hun måtte gjøre hva hun følte var rett der og da. 

Likte du og Andrea egentlig Henriette?
Ja, det var Henriette og Martine jeg gikk best overens med utenom Andrea. 

Hvem var det du ble best kjent med på PH?
Andrea, Morten, Kevin og Martine L. 

Var det noen av jentene du ikke likte fra starten av?
Hehe, Martine J. Ingen av oss følte at vi gikk godt overens, men siste uken Martine J var på hotellet begynte vi å utvikle et vennskap. Det ble bedre når vi kom hjem, og nå er hun en av de jeg har best kontakt med <3

Måtte dere filme en scene flere ganger?
Jepp. 

Tenkte du at du kunne gjort noe annerledes på PH?
Det er sikkert mye jeg kunne gjort annerledes på PH, men jeg orker ikke å bruke tid og energi på å angre på det. Alt skjer av en grunn, og jeg hadde kanskje ikke vært her i dag om jeg hadde tatt noen andre valg. 

Hva synes du om Sunny og Morten S?
Veldig hyggelige gutter det. Sunny og jeg hadde godt kontakt den uka han var inne på hotellet :-)

Hvilket rom likte du minst på PH? 
Solo. Heldigvis sov jeg aldri der :-D

Kevin eller Morten?
Umulig å velge en av de. De utfyller livet mitt på hver sin måte, og jeg hadde ikke klart meg uten noen av de. 

Hvordan var det å dele rom med Morten første gang?
Veldig koselig. Vi gikk så godt overens, så vi hadde det veldig morsomt. 

Hvem klikka du best med fra starten?
Kevin, Andrea, Morten også digga jeg Aleks. 

Hva fikk dere til middag?
Så mye godt, sunt og variert. Jeg savner middagen så utrolig mye, spesielt ananaspizzaen :-( <3 

Hvordan var det å se Morten på TV med andre jenter?
Jeg så alt dette da jeg var inne på hotellet, så det var jo noe jeg var forberedt på. Det er selvfølgelig aldri moro, men Morten måtte jo også se meg kline med andre. Det er ikke noe som påvirker oss den dag i dag.

Trodde du at du kom til å få deg kjæreste?
Haha, ALDRI. Det var det siste jeg hadde forventet, og noe jeg absolutt ikke ønsket meg. Det snudde veldig fort, når Morten og jeg fikk det forholdet vi fikk. 

Om du måtte sende hjem Morten eller Andrea, hvem hadde dratt?
Spillmessig måtte jeg sagt Andrea, for jeg kan ikke sende hjem min egen partner? haha.

Er det noen steder dere kan gå der det ikke er kamera?
Det er helt umulig å slippe unna kameraene. 

Hva skjer når du sjekker ut?
Jeg fikk med engang vite at jeg skulle være i Juryen, og at jeg måtte være 8 dager på utsiden. Jeg bodde på et mindre fint motell i noen dager, før jeg ble flytte til et annet hotell i to dager, så ble jeg boende med Aleks og Soph på et annet hotell til jeg sjekket inn igjen. 

Angrer du på at du slapp kulen på Grunde for å ta inn Morten? 
Nei, det gjør jeg ikke. Morten var min number one der inne, og han er det fortsatt. Det hadde blitt helt feil å ikke ta inn Morten, når han var partneren min. Grunde sviktet Henriette og jeg sviktet Grunde. Jeg synes selvfølgelig synd på han, for det var absolutt ikke kult å gjøre det. Jeg angrer likevel ikke, og står for det enda.

Fikk dere betalt for å være med på Paradise?
Nei, ingenting. Det eneste vi fikk var reise + mat. 

Hva er det morsomste minne du og Morten har sammen inne på PH?
Det må være den ene gangen når vi var i bassenget og kriget om en gummibåt, det er veldig synd de ikke tok med det klippet. Det var utrolig morsomt. Så er det også den ene gangen vi lå på solsengen sammen, da vi begge skjønte at jeg kom til å ryke. Vi bare lå helt stille og klemte hverandre, veldig trist men utrolig koselig. 

Hvordan ble dere vekt?
All form for kommunikasjon skjedde over telefoner. Vekking, middag, lunsj og intervjuer. 

 

PARADISE HOTEL - ANGRER JEG?

Det er bare litt under to måneder siden Paradise sluttet å gå på TV, likevel virker det så fjernt. Noen ganger føles det som en drøm, og at menneskene rundt meg ikke er ekte. Dere vet at jeg egentlig hadde tenkt å trekke meg dagen før vi skulle reise til Mexico? Det føltes plutselig helt feil å skulle reise ned, men jeg klarte å overbevise meg selv. Jeg skjønte at jeg kom til å angre mer om jeg ikke dro, enn om jeg prøvde. Jeg skjønte jeg trengte å gjøre noe nytt, for jeg var ikke fornøyd med livet mitt som det var på dette tidspunktet. Det var likevel noen endringer jeg var livredd for. Jeg hadde på en måte hat/elsk forhold til livet mitt. Er det ikke merkelig? 

Nå sitter jeg er 5 måneder senere, og lever et ganske annerledes liv. Jeg har flyttet til Oslo, blogging er jobben min og jeg har kjæreste. Roomien min og kjæresten min hadde jeg aldri hatt om det ikke hadde vært for Paradise Hotel, er det ikke rart? I alle sesonger er det bare et fåtall jeg har kjent meg igjen i, så det at jeg skulle møte så mange fine mennesker hadde jeg aldri trodd. Dere kan tro jeg ble lettet når det var Andrea jeg møtte på hotellrommet i Oslo, da hadde jeg i det minste en venn, haha. Det å takke ja til å være med på Paradise Hotel er skummelt. Du vet aldri om du kommer til å gå overens med de andre deltakerne. Det må også suge å reise hele veien ned til Mexico for å så måtte reise hjem etter noen dager. Det var faktisk min største frykt. 

Du takker ja til noe som er skummelt, sånn er det bare. Det er en stor utfordring å være med på noe sånt, og jeg kan garantere at du vil lære mye om deg selv. Det er virkelig merkelig å se seg selv fra utsiden, og det har vært noen ganger jeg har vært oppriktig flau over egen oppførsel. Det har ikke vært så lett når så mange mennesker skal dømme deg ut i fra et TV-program som er klipt og limt. Selv om det har vært mange tøffe dager, så angrer jeg ikke. Jeg kan ikke angre når jeg har fått det livet jeg har fått. Takket være Paradise har jeg fått til bloggen, endelig flyttet til Oslo, fått meg verdens beste kjæreste og så mange gode venner <3 Det er bare viktig å vite at det ikke er alle som vil sitte igjen med denne følelsen.

KASTET UT AV KOLLEKTIVET?

Jeg har allerede skrevet et innlegg om dette, men da jeg enda får spørsmål daglig velger jeg å skrive et nytt. Spørsmålene som alltid gjentar seg er, "hvorfor er du nesten ikke med på kollektivet?" Ble du kastet ut?" "Gjorde du noe som ikke var lov?" Jeg skjønner veldig godt at dere lurer, for jeg har selv sett at jeg nesten ikke er med. Til og med den episoden der jeg hadde bursdag ble jeg nesten ikke tatt med. Den handler mer om alle andre enn meg, haha. 

Jeg har aldri spurt produksjonen om hvorfor jeg nesten ikke er med i programmet, men jeg tror likevel at jeg vet hvorfor. Jeg var utrolig sliten i det jeg kom hjem fra Mexico. Mange tror at jeg brukte dette som en unnskyldning for hvorfor jeg oppførte meg som en bitch på slutten av oppholdet. Jeg var masse hos psykolog da vi kom hjem, og det eneste jeg gjorde var å sove. Det var derfor ganske tøft å skulle spille inn et nytt program samtidig som jeg prøvde å få det bedre. Jeg ga derfor ingenting til produksjonen. Jeg var negativ hver eneste dag og skjønte ikke hvorfor jeg skulle være med på dette. Jeg var også veldig forelsket i Morten, og sov derfor over hos han hver natt. Jeg møtte alltid opp på innspilling, men de merket nok at jeg aldri var tilstedet utenom da vi skulle lage TV. 

Produksjonen bestemte seg nok for å fokusere på de som faktisk ga noe, og det er veldig rettferdig. Hvorfor skulle jeg få masse TV-tid når jeg ikke ga noe tilbake? Dere lurer sikkert på hvorfor jeg ikke bare takket nei, men det var rett og slett ikke et alternativ. Da vi skrev under kontrakten til Paradise Hotel skrev vi også under på at vi takket ja til å være med på programmet som skulle komme i ettertid. Så det er ingen spesiell grunn til at jeg er lite med. Jeg skulle ønske jeg kunne gi dere litt drama å fortelle at jeg ble kastet ut, hehe. Neida, forklaringen er veldig kjedelig, men jeg håper dere fikk svar på det dere lurte på ♥

HVORDAN ER DET Å VÆRE NY I EN BY?

Som jeg har fortalt dere før så har jeg flyttet utrolig mye. Eller, jeg trodde jeg hadde flyttet mye helt til jeg fikk meg blogg. Det er på den måten man "møter" masse forskjellige mennesker, og i forhold til mange av dere lesere så har jeg flyttet lite. Jeg kjenner likevel ingen som har flyttet så mye som meg, så jeg vil fortsatt påstå at jeg har bodd veldig mange steder på mine 22 år. Jeg tenkte uansett at jeg skulle dele noen tips og erfaring med dere som kanskje er i samme situasjon som jeg har vært. Det er ikke alltid like lett å flytte til et nytt sted, og det kan ofte være både skummelt og vanskelig. 

Ikke hver redd for å ta kontakt med andre
Selv om det ofte kan være skummelt å ta kontakt med mennesker du ikke kjenner, vil jeg likevel anbefale å gjøre det. Heldigvis er flertallet av oss medmennesker, og jeg tror de aller fleste synes det er hyggelig med en ny venn. Da jeg møtte opp i 3 klasse på videregående uten å kjenne en eneste en, gikk jeg bare å satt meg ved siden av en gutt. Han viste seg å være utrolig hyggelig, og vi ble fort kjent :-)

Utfordre deg selv
Selvfølgelig er det kjempe skummelt å flytte til et helt nytt sted der du ikke kjenner noen. Jeg vet også at enkelte er mer sjenert enn andre, men det er akkurat derfor det er viktig å utfordre deg selv. Ta kontakt med de i klassen eller jobben din uansett hvor ubehagelig det måtte være. Jeg kan nesten garantere at du vil sitte igjen med en god følelse :-)

Kom deg ut
Skal du bli kjent med nye mennesker kan du ikke oppholde deg inne i leiligheten din hele dagen. Dra på trening, til byen, i parken eller møt noen fra klassen/jobben. Lønningspils er vel en genial måte å bli kjent med kollegaene dine, eller filmkveld med noen fra klassen. 

Spør om å få være med
Dette kan være veldig kleint, og noe jeg absolutt ikke liker å gjøre. Det funker likevel utrolig bra, og jeg har alltid hatt en god følelse etterpå. Hører du at gjengen i klassen eller på jobben vurderer å finne på noe, vis interesse! Det dere må huske er at det kan være like ubehagelig for de å spørre om du skal være med, som for deg. Det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal være rundt nye mennesker, og du gjør det mye lettere for deg selv og de ved å vise interesse.

Tenk positivt
Det er ikke alltid like lett og flytte, og har jeg har selv kjent på denne følelsen. Det kan være utrolig vondt, og ikke minst kjipt. Du flytter fra alle vennene dine, og kanskje også familien. Du kommer til en ny by der du ikke kjenner noen, og det er da veldig lett å føle seg alene. Det viktigste da er å tenke positivt for å gjøre det beste ut av situasjonen. Det som er så fint er at alt ordner seg til slutt. Det vil mest sannsynlig ikke ta så lang tid før du har fått deg nye venner, og begynner å føle deg mer hjemme. Alle mine tre bestevenninner fikk jeg av å flytte, tenk det!

SKREMMENDE LIKT

I går leste jeg noe om personligheten min som virkelig skremte meg. Det var ikke jeg selv som hadde skrevet dette, selv om det nesten så sånn ut. Etter at jeg skrev i innlegget mitt at jeg er født i væren bestemte jeg meg for å google stjernetegnet mitt. Jeg har alltid følt at stjernetegn er noe tull, og har på en måte ikke skjønt helt poenget med det. Det er vel kanskje derfor jeg sitter her som et spørsmålstegn nå, for hvordan er det mulig at det kan stemme nesten 100%? Det så ut som at jeg hadde skrevet en tekst om meg selv og min personlighet. 

"Værer er hyggelige, snille og har en sterk personlighet. De reagerer på urettferdigheten i verden, selv om de først og fremst bryr seg om seg selv. De når ofte målene i livet sitt og er meget arbeidsomme perfeksjonister. Værene har stor selvtillit og viser generelt lite følelser ovenfor andre, bortsett fra enkelte utbrudd som snart er glemt. De har lett for å snakke før de tenker, og liker å gjøre mennesker lykkelige. Værene jakter mer på heder og ære enn på penger. De er også meget spontane og føler at de trenger anerkjennelse."

"Kvinnelig vær: Den kvinnelige væren har lett for å være tøff og dominerende. Hun trives best i selskap med menn, og er idealistisk. Hun er sårbar selv om hun ikke ønsker å vise det utad. I kjærlighetslivet er hun den som ofte tar initiativet. Hun forguder den hun er forelsket i og er meget sjalu. Hun forventer frihet selv om hun ikke lar deg få frihet. Det lønner seg ikke å prøve å holde noe hemmelig for henne. Hun liker å få komplimenter. Når det gjelder penger er hun ikke den som har mest orden i økonomien, og det er ikke særlig lurt å la henne disponere ditt kredittkort. Hun er ofte en streng mor."

Nesten alt som står her stemmer. Det eneste jeg ikke kjente meg helt igjen i var det at man setter seg selv først, for jeg er veldig den typen som setter andres behov ovenfor mine. Jeg vil heller ikke si at jeg er meget sjalu, for det er jeg ikke. Jeg er sjalu så absolutt, men ikke på en overdreven måte. Jeg trives heller ikke best i selskap med menn, heller tvert i mot. Utenom disse punktene så er det akkurat som å lese om meg. Jeg bryr meg veldig mye om urettferdighet, jeg tror kanskje bare ikke jeg har vist den siden så godt på bloggen? Jeg gråter og er ofte sint på grunn av dette. Jeg hadde et utbrudd senest i går, og de kommer ofte. Jeg føler meg bare så hjelpesløs, og det er håpløst. 

Er det noe jeg er dårlig på, så er det å vise følelser. Jeg gråter ofte, og viser gjerne at jeg kan være lei meg. Det kan bare ikke handle om meg. Jeg hater å være såret eller lei meg, og deretter vise dette til de rundt meg. Jeg går ofte for meg selv om jeg må gråte, om ikke dette går holder jeg inne tårene. Det er ikke noe som er mer skremmende enn å være sårbar ovenfor et annet menneske. Jeg hater at jeg skal være så tøff hele tiden, det er kanskje den siden jeg hater mest med meg selv. Jeg er egentlig en skikkelig pingle, som gråter av ingenting. Eller jeg er vel kanskje ikke en pingle, men jeg er langt i fra så tøff som jeg viser utad. 

Så kom dette med å ha en sterk personlighet, det har vel dere som har sett på PH lagt merke til, hehe. Dominerende kan jeg også være, eller manipulerende som mange av dere kalte meg, haha. Manipulerende vet jeg selv at jeg ikke er, men jeg har ingen problem med å innrømme at jeg kan være dominerende. Jeg liker å ha kontrollen og jeg liker å få viljen min. Jeg skjønner likevel når nok er nok, og jeg gir meg. Det er absolutt ikke sånn at jeg bestemmer over andre mennesker, det kunne aldri falt meg inn. Det med pengene var også veldig morsomt, for jeg suger til å spare. Jeg er alt for glad i å shoppe og kjøpe gaver til meg selv, hehe.

Er det bare mitt stjernetegn som passer perfekt? Eller har du også opplevd å kjenne deg veldig igjen i det som står? Isåfall, fortell!

FRA FIENDER TIL KJÆRESTER

Da både Kevin og jeg er lei av å drikke alkohol, bestemte vi oss for å chille hjemme istedenfor. Det er ikke så alt for mye å gjøre en fredagskveld, så vi endte rett og slett opp med å se Paradise Hotel. Det var deilig å endelig kunne se på igjen uten å være lei. Jeg elsket de første ukene på Paradise, og det gjør jeg enda. Herregud for en gjeng vi var. Jeg savner det.

Det er utrolig rart å se hvor mye som har forandret seg. Det eneste som ikke har endret seg er forholdet mitt til Andrea og Kevin. Martine J og jeg likte ikke hverandre før i uke 4, haha. Vi bare latet som vi gikk overens, selv om begge visste at vi var bitre fiender. Mitt største ønske var å få ut Martine, og det var helt klart gjensidig. Det som er morsomt nå er at Martine er en av de jentene jeg har mest kontakt med. Når vi først ble kjent med hverandre gikk vi så godt overens. Jeg digger Martine 


Her var jeg skikkelig solbrent, haha!

Det som er veldig rart å se på TV er Morten og meg. Vi prøvde alt for å svekke hverandre, og målet mitt var å sende hjem Morten. Vi gikk godt overens, men begge to skjønte at vi var hverandres største konkurrenter. Nå som jeg ser de første episodene er det vanskelig å se at Morten og jeg kom til å bli sammen. Hvem hadde egentlig trodd det? De har som sagt klipt bort store deler av forholdet vårt, noe som gjør hele situasjonen enda merkeligere. Det er utrolig morsomt å tenke på at vi gikk fra fiender til kjærester. Litt romantisk, eller hva?

Tenk at alt dette startet for nesten 6 måneder siden. Selv om det har hatt sine oppturer og nedturer er jeg veldig takknemlig for alle menneskene jeg har møtt. Hva hadde vel livet mitt vært uten Andrea, Morten og Kevin? Hvem hadde trodd at Andrea og Morten kom til å være roomies/bestiser på utsiden? Morten synes Andrea var kjempe kjedelig inne på hotellet, haha. Det siste jeg hadde trodd var at vi fire kom til å bli en liten gjeng som hang mye sammen. Takk Paradise for alle de fine menneskene du har gitt meg ♥


Tenk om vi hadde visst hvor gode venner vi kom til å bli. Squad <3

KLOKKEN 01.40Det som kanskje fascinerer meg mest med denne plassen er lyset. Altså, hvordan er det mulig at det kan være bra lys til å ta bilder i klokken 01.40 ? Det er deilig å være her, for jeg trenger ikke å stresse. Jeg kan ta bilder når som helst, det er absolutt ingen tidsskjema jeg må følge. Det eneste som ikke er deilig er at døgnrytmen min ikke passer sammen med denne midnattsolen, noe som gjør at jeg legger meg alt for sent. Dere skjønner kanskje det når jeg innrømmer at vi er ute å tar bilder klokken 01.40 på natten, haha. Vi skulle egentlig vært å spist sammen med foreldrene til Morten klokken 12.00, men vi våknet 11.40.. hehe

Vi har bare 3 dager igjen i Bodø, og disse tre dagene skal jeg prøve å få døgnrytmen min tilbake igjen. Jeg føler meg ikke særlig bra når jeg velger å sove bort hele dagen, det stresser meg. Jeg vil få mest mulig ut av dagen, noe jeg absolutt ikke får nå. Jeg sover, sover, sover, spiser, trener, møter venner og blogger. Skjerpings!

HVORFOR ER JEG IKKE MED I KOLLEKTIVET?

Etter gårsdagens episode har jeg fått veldig mange spørsmål om hvorfor jeg ikke er med. Får jeg ikke lov til å være med i programmet mer? Nei, grunnen er så kjedelig som at jeg overtok leiligheten min den dagen Hallgeir var på besøk. Jeg vet også at det er mange av dere som lurer på hvorfor jeg nesten ikke er med i programmet. Jeg var tilstedet under hele innspillingen utenom den dagen jeg holdt på å flytte, så jeg deltok i nesten alt. Problemet var nok at jeg ikke ga så mye av meg selv, og sa nesten ingenting til noen. Som jeg har nevnt tidligere var jeg ganske sliten da vi kom hjem, noe som gjorde innspillingen ganske tøff. Alt jeg ønsket var å være litt alene, og nå skulle jeg plutselig bo i en liten leilighet sammen med masse mennesker.

Det endte med at jeg rømte til Morten og var der istedenfor. Jeg møtte kun opp når vi skulle spille inn en episode, og jeg var rett og slett ikke så veldig engasjert. Jeg skjønner derfor veldig godt hvorfor de andre er mer med enn meg, og det synes jeg de fortjener også. De var mer engasjert og ga mer, og da skal de selvfølgelig vises mer på skjermen enn det jeg gjør. Det er sikkert mange av dere som nå tenker at jeg bare kunne takket nei, men det gikk ikke. Da vi skrev under kontrakten til Paradise Hotel, skrev vi også under på å være med på Kollektivet. Jeg var faktisk veldig glad da jeg fikk vite at jeg skulle være med, men det ble rett og slett for tungt for meg. Hadde de ventet en måned til så hadde jeg nok hatt mye mer å gi, men sånn ble det altså ikke :-)

HVA SKJEDDE ETTER AT JEG SJEKKET UT AV PARADISE HOTEL?


Her er utsikten fra en restaurant vi var å spiste på <3 

Jeg skal ikke legge skjul på at de 8 dagene jeg var utenfor hotellet var utrolig tøffe. Det skjer noe med deg når du er inne på hotellet i 9 uker sammen med 10 mennesker, hver eneste dag. Så skal du plutselig være helt alene, uten å vite noe som helst.

Jeg bodde først to dager i en veldig øde by som lå ca en halvtime fra Paradise Hotel. Her var det absolutt ingenting å gjøre utenom å ligge på stranden. Det var kanskje det verste stedet jeg kunne bli plassert på, for når jeg ikke har noe som helst å finne på begynner jeg alltid å tenke. Jeg tror jeg aldri har tenkt så mye som det jeg gjorde mens jeg var på utsiden. Det er helt merkelig, for du er i boblen uten å være i boblen. Jeg fikk etterhvert bytte til et bedre hotell, som lå i en by der jeg kunne finne på litt ting. Her var jeg så heldig å få meg en stalker, så crewet måtte flytte meg på nytt da han ble alt for intens. Han gikk etter meg overalt, oppsøkte meg, spurte etter meg på hotellet og vekte meg når jeg lå å sov på stranden. Han prøvde å massere meg flere ganger, selv om jeg takket nei. Veldig merkelig og ikke minst ubehagelig oppførsel. 


Å bytte hotell igjen var faktisk det beste som kunne skje meg på dette tidspunktet,  for der møtte jeg Aleks og Sophie. Jeg husker enda når jeg så de igjen og Aleks ropte ut " DET ER SOFIE, JO" mens han løp mot meg. Hadde det ikke vært for disse to menneskene så hadde jeg nok krevd å bli sendt hjem, for jeg var så utrolig lei på slutten. Jeg holdt på å gå på veggen de dagene jeg var alene, for det var absolutt ingenting å gjøre. Jeg fikk ikke telefonen min heller, så det eneste jeg gjorde var å sove, tenke og sove. Det var også Aleks som fortalte meg mye av det som hadde skjedd inne på hotellet den uka jeg røk, så der har dere litt av grunnen til hvorfor jeg var gal når jeg sjekket inn igjen, haha. Jeg hadde også fått vite litt av hvert av Sophie, som dere så i den episoden der jeg snakket med Morten. Helt ærlig, så skulle jeg ønske at jeg aldri hadde fått vite noe som helst. Det var uansett jeg som var nysgjerrig, så jeg har vel bare meg selv å takke.

Etter noen dager sammen med Soph og Aleks måtte Aleks og jeg plutselig bytte hotell på nytt. Hvorfor vet vi ikke, men det var likevel godt med en forandring. Når du ikke har noe som helst å finne på blir hotellet du bor på plutselig veldig kjedelig. Vi hadde det faktisk utrolig morsomt sammen de dagene vi var alene. Vi dro på "romantisk" middag og var på diskoteket. Jeg har ikke vært på diskotek siden jeg var 12 år, så det var virkelig en opplevelse i seg selv.


Vi lå også våken hver eneste natt for å snakke om Morten og Martine. Det var utrolig godt å snakke med Aleks om dette, for vi var i nøyaktig samme situasjon. Han var den eneste som forsto meg, og motsatt. Vi var så spente på hva som kom til å skje når vi kom hjem, for ingen av oss visste om dette bare var bobla. Alt blir veldig forsterket der inne, og ingen av oss visste om vi kom til å takle presset med forhold når vi kom hjem. Det som er litt morsomt er at Aleks og Martine fant hverandre, og det gjorde Morten og jeg også. 

HAR JEG FORANDRET MEG ETTER PARADISE?

Jeg har fått veldig mange spørsmål om vennene mine og ikke ikke minst om jeg selv synes at jeg har forandret meg etter å ha vært med på Paradise. Jeg lovte meg selv en ting før jeg reiste til Mexico, og det var å fortsatt ha de samme verdiene og holdingene som jeg hadde før jeg sjekket inn på Paradise Hotel. 

Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg er den samme jenta jeg var da jeg dro, bare med noen små forandringer. Ikke på en negativ måte, om du spør meg. Jeg har sett meg selv litt fra utsiden, og da er det kanskje litt lettere å se hvilke holdninger man burde ta vare på og hvilke man burde kvitte seg med. Jeg har alltid visst at jeg har vært sta for eksempel, men jeg har aldri sett hvor sta jeg faktisk er før jeg fikk se meg selv på TV, haha. Nå er jeg iallfall bevisst på det, noe som gjør det lettere å kanskje gi litt etter noen ganger. Jeg har likevel lært utrolig mye etter å ha vært i rampelyset som jeg vil ta med meg videre i livet. Jeg vil absolutt si at jeg har blitt mye sterkere av å være med på Paradise Hotel, noe jeg virkelig digger. Jeg klarer å stå mer opp for meg selv nå, enn hva jeg kanskje gjorde før. 

Jeg har lenge brydd meg om hva mennesker rundt meg har tenkt om meg. Etter at utrolig mange mennesker skulle se meg og oppfatte meg på hver sine måte, fant jeg ut at jeg ikke kunne bry meg mer. Det er faktisk en av de bedre tingene som har skjedd meg, for jeg har det utrolig mye bedre med meg selv nå. Alt i alt føler jeg absolutt ikke at jeg har forandret meg som person, jeg vil heller si at jeg har utviklet meg. Jeg er selvfølgelig mer opptatt nå enn hva jeg var før jeg reiste til Mexico, noe som gjør at jeg ikke ser vennene mine så alt for ofte. Jeg håper og tror at denne nye hverdagen vil tilpasse seg mer etterhvert, og at jeg lærer hvordan jeg prioriterer både blogg og venner på samme tid. De vet at jeg uansett er her om det skulle være noe, og jeg vet at jeg alltid kan komme til de. Det er det viktigste akkurat nå :-)

UKENS SPØRSMÅL

Hvilken leppestift hadde du på deg i gårsdagens episode? 
Dette er et spørsmål fra mandagens episode. Jeg hadde på meg en fra Anastasia :-)

Gikk dere opp i vekt under paradise oppholdet, med tanke på all festingen og maten?
Jeg gikk faktisk ned i vekt, men jeg vet at veldig mange av de andre deltakerne gikk opp i vekt. Vi fikk veldig sunn mat, så det var nok ikke maten som var problemet. Mer at vi fikk godteri hver dag, og at vi hadde fri tilgang til verdens beste sandwitcher. 

Har du hatt piercing i overleppa?
Hehe ja. Jeg tok piercing i overleppa da jeg var 13 år gammel bak mamma sin rygg. Vi fant en veldig useriøs tatoverings butikk i Harstad som ville ta piercing på oss selv om vi var langt under aldersgrensen. Ikke helt min stil, så den er fjernet for leeeenge siden, haha. 

Hvor er badedrakten fra?
Den er fra Triana sin shop :-) som du finner HER

Jeg lurer på om du og Morten begynte å bli "mer en venner" rett etter Mexico , eller om dere venta til midt i sesongen på TV?
Morten og jeg hadde et veldig godt forhold inne på hotellet, som rett og slett utviklet seg når vi kom hjem. Vi har hatt dette gående veldig lenge, men det har vært hemmelig da vi ikke ønsket å gå ut i offentligheten med det. 

Hva slags kamera bruker du, og er du fornøyd med den?
Jeg bruker Sony A5000 som dere kan finne her. Jeg er veldig fornøyd med det, men jeg har kjøpt meg en mye bedre linse som jeg bruker til å ta outfit bilder. 


haha klappingen til Andrea <3

Hvor har du kjøpt kjolen du hadde i gårsdagens episode av PH?
Dette er et spørsmål fra tirsdagens episode da vi hadde fest. Kjolen er Martine sin, og den er fra Kouture :-)

Hvordan klarer du å ikke la hat kommentarer gå inn på deg og hvor lang tid tok det før du "ble vant til det"?
Det viktigste er å huske hvem som står bak disse kommentarene, og de mest sannsynlig ikke har det så bra med seg selv. Eller så er det uvitende barn som ikke har vet bedre. Jeg skjønner veldig godt at det er lett å leve seg inn i et TV-program, men det er virkelig ikke normalt å mobbe eller ønske andre død for noe som skjer på Paradise Hotel. Jeg irriterte meg mye over Carl Aksel i fjor ( haha sorry), men aldri i livet at jeg hadde tatt meg tid til å skrive noe stygt til han. Jeg skjønte at det er TV, og at mye er klipt og limt for å underholde oss seere. Når jeg fikk møte Carl-Aksel i virkeligheten så var han veldig hyggelig. Jeg var ikke Isabel sin største fan når hun var på skjermen heller, men nå digger jeg henne. Jeg har virkelig lært at man ikke skal dømme andre før man har blitt kjent med de. Det tok et par kommentarer, før jeg forsto at dette ikke er vits å bruke tiden sin på. Om du opplever netthets anbefaler jeg deg å snakke med foreldrene dine, eller noen du stoler på. Du må aldri være redd for å si ifra ♥

Legger du ut/godkjenner ut hat kommentarer i kommentarfeltet eller "stopper" du dem?
Jeg godkjenner alle, med mindre de ikke handler om meg. Skriver noen stygge ting om de andre deltakerene godtar jeg de ikke. Jeg synes ikke det skal stå stygge ting om andre på min blogg, det er ikke greit. 

DET DU IKKE FIKK SE PÅ TV

Det er så mange klipp jeg har gledet meg til å se på TV, som aldri kom med. Alle de morsomste minnene mine har faktisk ikke blitt tatt med på TV, noe som er utrolig kjipt. Jeg tenkte derfor at jeg skulle dele noen av de tingene som ikke har blitt tatt med på TV, både på godt og vondt ♥


I uke en har de fremstilt det sånn at det var samtalen Marcus og jeg hadde som reddet Kevin den dagen, noe som ikke stemmer. Jeg hadde noen gode poenger som Marcus hørte på, men det var samtalen Kevin hadde med Marcus rett før parsermonien som gjorde at han ombestemte seg. Hadde det ikke vært for at Kevin er kjempe flink til å snakke for seg, så hadde han mest sannsynlig røket uke 1. Tenk så trist :-(

Den første gangen Morten og jeg var partnere så hadde vi fått utdelt gule masker som tilhørte kyllingkostymene våre. Da ingen av oss fikk sove bestemte vi oss for å ta på disse maskene å skremme de andre. Morten løpte opp i loungen for å hente maskene, mens jeg fikk kjeft på telefonen av de som ringer oss. Vi hadde tydeligvis ikke lov til å skremme de andre mens de sov, noe som var veldig kjedelig. TENK så morsomt det hadde vært.

Dette skjedde også den første uken Morten og jeg var partnere. Jeg skulle legge meg å så plutselig en kjempe stor edderkopp i taket. Morten skulle selvfølgelig være den tøffe helten som reddet meg fra en skummel edderkopp, hehe ;-* Han rakk dessverre ikke å være så veldig tøff, for i det han skulle til å drepe den ringte de på telefonen å ba oss om å IKKE røre den. Noen minutter senere kom det en Mexicaner å drepte edderkoppen, den var tydeligvis giftig. ÆÆh


Andrea og jeg kjedet oss veldig en dag, så vi bestemte oss derfor for å være spioner. Vi løp inn på rommet til Henote og Grunde der vi tok noe som vi trodde var søppel på hodet da vi trengte noe for å skjule ansiktet vårt, mens vi løp rundt med et håndkle rundt oss. Da vi kom ut i bassenget var det eneste vi møtte en veldig oppgitt Grunde, for det vi trodde var søppel var HATTEBESKYTTEREN til Grunde, hahaa. Denne beskytteren var tydeligvis veldig viktig for han, så han ble selvfølgelig ikke veldig godt humør. Hele situasjonen var egentlig bare veldig komisk, utrolig synd de ikke tok den med. 

Da vi jentene var på utflukt i uke en var Andrea veldig fyllesyk, og det hjalp dessverre ikke at vi skulle på båttur. Hun ble bare dårlige og dårlige i løpet av båtturen og det endte med at hun lå å spydde over kanten. Veldig morsomt for oss som var tilskuere, men dessverre ikke like gøy for Andrea. Jeg skulle virkelig ønske det tok med det klippet, for det tror jeg virkelig de kunne redigert utrolig morsomt for dere seere. 
Denne uken når Grunde kommer sminket opp til frokosten hadde vi en utrolig morsom morgen sammen. Jeg våknet opp med kjempe dårlig samvittighet og fylleangst etter det jeg hadde sagt til Kevin, og måtte derfor finne på noe sånn at jeg skulle få tankene på noe annet. Jeg begynte derfor å sminke Grunde, og vi gjorde så utrolig mye rart sammen på rommet før vi gikk opp til frokost. 


Dette er helt klart en av mine beste minner <3 såå morsomt

ANDREPLASS PÅ PARADISE HOTEL


Herregud for en morsom kveld jeg hadde i går, det utrolig så hyggelig å være sammen med hele gjengen igjen. Det er rart å tenke på at denne reisen nå er over. Det er faktisk 5 måneder siden vi dro til Mexico, der alt startet. Jeg sitter igjen med både gode og vonde følelser, men mest gode. Jeg må bare takke alle som har heiet på meg hele veien, og dere som heiet på Morten og meg i går. Vi kan virkelig si at vi tapte med glans, og vi ser hvem som endte opp med ingen stemmer i en finale, haha. Karma is a bitch or what? ;-). Det var veldig forventet utfall, og når vi skulle oppsummere hvem som kom til å stemme på oss sa jeg at vi kom til å få to stemmer. Jeg vet ikke om det har blitt tatt med eller ikke, for jeg har enda ikke fått sett episoden. Det eneste som sjokkerte meg var at jeg var helt sikker på at Petter kom til å stemme på oss, i og med at han var skuffet over Kevin og for Martine Lunde hadde sendt han ut. Jeg hadde aldri forventet å få Henriette bak oss, så det var veldig koselig ♥


Jeg angrer ikke på at jeg ofret Grunde, for selv om vi ikke vant så føltes det så rett å stå sammen med Morten. Vi hadde vært gjennom så utrolig mye sammen, så det å stå med noen andre hadde føltes helt feil. Det var enten Morten eller Kevin jeg skulle stått med, og jeg er evig takknemlig for at jeg fikk dele denne opplevelsen med Morten. Jeg vil si at det er en seier i seg selv å komme på andre plass i Paradise Hotel, så jeg er veldig stolt over oss :-)

HADET BARCELONA + FINALE FEST


I skrivende sitter jeg på flyet hjem fra Barcelona. Jeg har hatt en utrolig fin tur sammen med Julie, selv om det var veldig mye møter som tok veldig mye av tiden vår de få dagene vi skulle være her. Jeg skal absolutt tilbake igjen, for det er alt for mye jeg ikke fikk sett eller gjort. Neste gang skal jeg helt klart bo ved stranden, og ikke midt i sentrum. Vi brukte nesten alle dagene våre på stranden, noe jeg synes var mye koseligere enn å gå rundt i shoppinggaten.

Nå er det rett hjem til Oslo for å få stylet seg til finalefesten som er idag. Tenk at Paradise 2017 snart er over, herregud så fort tiden har gått. Det er vel ingen hemmelighet at jeg er evig takknemlig for at dette eventyret snart er over. Jeg kjenner jeg er klar for noe nytt, en hverdag uten Paradise Hotel. Det er helt sikkert mye jeg kommer til å savne også, men alt i alt tror jeg dette blir veldig bra. Nå skal jeg jobbe hardt for å oppnå alle målene mine og nyte tiden fremover. Jeg er utrolig stolt over alle deltakerne i år, dere har vært helt fantastiske. Jeg synes alle som står i finalen nå er verdige vinnere, så hvem som vinner har virkelig ikke så mye å si for min del. Jeg heier på oss alle, selv om jeg krysser fingrene ekstra for Morten og meg. Hadde vært utrolig kult å komme til finalen og vinne selvfølgelig. Det er uansett en seier å bare komme seg til finaleuken, så vi alle skal være stolte over oss selv. Lykke til alle sammen ♥

FORTJENER JEG VIRKELIG Å DØ?

Jeg vil starte dette innlegget med å oppfordre ALLE foreldre som har barn under 16 år til å sjekke det siste Instagram bilde mitt (sofieenilsen) for å se om du finner en kommentar som tilhører barnet ditt. Samtidig vil jeg oppfordre ALLE foreldre til å følge med på hva barna deres skriver til andre på nett, for jeg tror mange av dere ville fått en overraskelse. Det skremmer meg at små barn ber meg ta livet mitt og forteller at jeg ikke fortjener å leve for noe jeg gjorde inne på PH. Jeg er en psykopat, bitch, hore, stygg heks og gudene vet hva jeg har blitt kalt det siste døgnet. De skriver med fult navn, sånn at alle kan se det. Jeg tror virkelig ikke du som mor eller far unner barnet ditt dette senere i livet. Jeg har ganske mange følgere på Instagram som har sett kommentarer der barnet ditt har bedt meg om å henge meg og kalt meg for en hore, noe jeg regner med at du som foreldre ikke vil være veldig stolt av. Du burde også prøve så godt du kan å nekte barnet ditt å se på PH, for noen er dessverre for ung til å forstå at dette ikke er virkelighet, men et spill. 

Det virker helt ærlig som at mange av dere bare har bestemt dere for å hate meg og derfor tar dere meg hver eneste gang dere får en mulighet. Det har jo tydeligvis blitt en trend å hate meg, så om det virkelig gir dere så mye så skal dere få lov til å fortsette også. Jeg må likevel prøve å forklare min situasjon uten å ta på meg offerrollen som jeg tydeligvis alltid gjør. Ja, jeg valgte å ofre Grunde i går. Ja, det var jævlig dårlig gjort etter at han valgte å gi meg en ny sjanse. Likevel er dette et spill og til syvende og sist så må man faktisk tenke på seg selv. Grunnen til at jeg sa de tingene jeg sa på sermonien var for at Grunde hadde hakket løs på meg i et par minutter uten at jeg sa noe som helst. Grunde var kjempe sur på meg, noe som er veldig forståelig. Likevel synes jeg at han overreagerte veldig og sa ting om meg jeg absolutt ikke synes var greit. Jeg spurte derfor Triana om jeg også kunne si noe, for å forsvare meg selv som jeg tror de fleste ville gjort. 

Det var aldri meningen å legge skylden på Grunde, for det at jeg kastet kulen var kun min egen skyld. Poenget mitt var at Grunde hadde gjort akkurat det samme som meg, han hadde sviktet noen der inne. Han ga først Isabelle en finaleplass, for at han ville stå med Martine Lunde ovenfor Henriette. Han fikk en ny sjanse der han kunne hentet inn sin kjære partner, men valgte meg da han trodde han kom til å få flere stemmer med meg. Grunde tenkte på seg selv, noe du gjøre inne på Paradise Hotel. Han la følelsene på hylla å valgte meg da han følte det var det beste for han. Noe som er helt greit og veldig tøft gjort, men jeg synes da at det ble veldig feil å være sur på meg for noe han har gjort selv. Igjen, jeg skjønner det var kjipt å ryke så nærme finalen, og jeg synes veldig synd på Grunde. Han fortjente det ikke, men jeg måtte gjøre det som føltes rett for meg der og da. 

Det er lett for dere som sitter hjemme i stuen sin å si " det hadde aldri jeg gjort", men det kan du faktisk ikke si før du er i situasjonen selv. UANSETT utfall på sermonien så hadde jeg såret noen, så jeg måtte velge om jeg skulle såre Morten eller Grunde. Som jeg nevnte så hadde Grunde vært med på å sende meg ut, og han hadde heller aldri vært partneren min før. Så var det Morten jeg hadde følelser for, som i tillegg var den eneste jeg stolte på inne på hotellet. Morten kjempet som bare det for meg den uka jeg røk og han var den egentlige partneren min. Helt ærlig, hvem hadde du valgt? Jeg tror vi begge vet svaret. Det skal sies at jeg ikke bestemte meg før jeg sto nede på sermonien da jeg var frem og tilbake hele dagen. Jeg var utrolig lei meg, og jeg hatet situasjonen jeg plutselig sto i. Grunde er en utrolig herlig gutt, og det gjorde alt vondt verre. Det var en grunn til at jeg gråt den dagen, for det var et helt forferdelig valg å ta.

Da jeg kom ned på sermonien å måtte møte blikket til Morten visste jeg hva jeg måtte gjøre, og jeg kan love dere at jeg var både lei meg og kjempe nervøs. Akkurat i det jeg kastet kula og Grunde forsto hva som hadde skjedd, sa jeg unnskyld. Grunde fikk en reaksjon (noe som igjen er helt forståelig), men da må jeg få lov til å forsvare meg. Jeg tror helt ærlig at de fleste ville gjort akkurat det samme som meg. Først og fremst er det utrolig vanskelig når følelser kommer inn i bildet, og for det andre så klarte jeg ikke å svikte Morten med å ikke velge han inn igjen. Jeg skjønner at mange av dere er skuffet, og det skal dere få lov til å være. Jeg synes likevel det går alt for langt når jeg får kommentarer som handler om at jeg må ta selvmord, og at jeg fortjener å dø. Fortjener jeg virkelig å dø for noe jeg gjorde inne på Paradise? 


Jeg startet med å svare på alle positive kommentarene jeg fikk, men ettersom det har strømmet inn kommentarer mistet jeg helt oversikt. Mitt forrige innlegg har over 200 kommentarer, og Instagram bildet mitt gikk fra 40 til nesten 300. Jeg har i tillegg fått masse meldinger, så jeg har rett og slett ikke mulighet til å svare alle. Dere skal likevel vite at jeg leser absolutt alt, og alt dere skriver varmer så utrolig mye. Hadde det ikke vært for dere så hadde jeg nok møtt veggen i dag, for jeg har aldri opplevd så stygge kommentarer før. Det er akkurat derfor det skremmer meg med alle disse nett-trollene, for det er ikke alle som er så heldig som meg som har mennesker som drar meg opp når andre prøver å dra meg ned. Jeg sier det igjen, FØLG MED BARNA DERES

Jeg velger nå å stenge kommentarfeltet mitt så lenge jeg føler behov for det. Selv om jeg er en offentlig person så har jeg mine grenser jeg også. Etter masse drapstrusler var det alt for mange som tråkket over grensen min, og derfor velger jeg å gjøre dette. Om dere har noen spørsmål så kan dere kontakte meg på FB siden min som dere finner HER. Jeg kommer til å svare på alle spørsmålene dere har der, så det er fortsatt mulighet for å få kontakt med meg.Ha en fin dag alle sammen ♥

JEG SER IKKE PÅ PARADISE HOTEL

Jeg har ikke nevnt noe som helst om Paradise Hotel siden jeg sjekket inn igjen, og det er rett og slett for at jeg ikke følger med mer. Jeg sluttet å se fast rundt uke 8, hele uke 9 så jeg ikke. Det eneste jeg så var utsjekken min, så ønsket jeg ikke å se mer. Det er ingen god grunn til at jeg ikke ser på Paradise mer, jeg er rett og slett bare lei. Det siste halvåret har livet mitt kun handlet om Paradise, og jeg har kommet til et punkt der jeg har fått nok. Paradise har tatt alt for mye plass, og jeg føler nesten at jeg glemt mitt gamle liv. Jeg elsker mitt nye liv, det er ikke det. Jeg er bare redd for å miste meg selv oppi alt dette, så jeg bestemte meg rett og slett for å ta litt avstand.

Ja, min deltakelse på Paradise har gitt meg mye positivt som jeg er utrolig takknemlig for, men jeg må likevel ha lov til å være lei. Jeg er så glad for alle dere som fortsatt heier på meg og støtter meg, det betyr utrolig mye. Dere skulle helt sikkert ønske at jeg skrev mer om Paradise, og det forstår jeg. Jeg skal skrive innlegg på de tingene jeg føler er viktig å snakke om, problemet er bare at det er vanskelig for meg å kommentere noe jeg ikke har sett selv. Jeg var der da det skjedde, så jeg vet jo hva som skjedde før det ble klipt og limt. Det vil uansett ikke si at det er de tingene dere får se, men jeg skal virkelig prøve så godt jeg kan :-)

Jeg var uansett så heldig at jeg fikk en ny sjanse av Grunde, som valgte å hente meg inn igjen over sin egen partner. Som jeg selv sa på sync så trodde jeg all håp var ute da jeg så at det var Grunde, for hvorfor skulle han ta meg inn? Han visste om forholdet til Morten og meg, samtidig som at Grunde og jeg alltid hadde spilt mot hverandre. Vi spilte sammen i en uke før Grunde var med på å sende meg ut, så hvorfor skulle han ta meg inn igjen når han først ville ha meg ut? Partneren hans satt også rett ved siden av meg, så jeg trodde virkelig ikke jeg hadde noe sjans. Jeg husker enda reaksjonen min i det Grunde sa navnet mitt, jeg trodde virkelig ikke at det var sant. Tusen takk Grundis ♥

Tiden på utsiden er faktisk en av de tyngste periodene jeg har vært gjennom (jeg skal skrive et innlegg om dette senere), så det å endelig skulle få komme inn igjen føltes helt fantastisk. Jeg gledet meg så til å se alle sammen igjen, for tiden uten de hadde vært så tung. Det å endelig kunne se og snakke med de igjen var en ubeskrivelig følelse, for det føltes nesten ut som alle var død den tiden jeg var på utsiden. Alt jeg klarte å tenke på var at jeg skulle få se Morten, Andrea og Kevin igjen. Jeg var faktisk livredd for å møte Kevin, for jeg visste helt ærlig ikke hvordan jeg kom til å reagere. Jeg husker enda når vi så hverandre, det var så utrolig merkelig. Ingen av oss visste hvordan vi skulle oppføre oss, noe som gjorde hele situasjonen så rar. Jeg husker jeg ble så lei meg, for hvordan gikk vi fra å ha så bra forhold til dette? Jeg satt med så mange følelser inni meg, for jeg hadde jo fått høre alt som hadde skjedd på utsiden. Det ordnet seg heldigvis, og vi ble igjen den fantastiske douen vi var før alt skjærte seg. #dreamteam ♥


Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg ikke var meg selv den siste tiden inne på Paradise Hotel, for jeg hadde rett og slett møtt veggen. Jeg synes nesten det er ubehagelig å se seg selv på TV, for jeg ser forandringen veldig godt selv. Jeg legger nok mer merke til det enn dere som ser på TV-programmet så jeg tenker nok mer over det enn hva dere gjør. For alt jeg vet så er det bare jeg selv som tenker over det, det er jo som oftest sånn. Det var uansett ikke noe lett å være inne på Paradise Hotel, og noen takler nok dette presset bedre enn andre. Jeg tror kanskje ikke psyken min var sterk nok, så kanskje jeg aldri burde vært med. Du har ingen anelse hva du går til og hvordan du kommer til å reagere. Selv om det har vært en utrolig fin opplevelse, så vil jeg virkelig anbefale dere som vurderer å søke til neste år om å tenke seg nøye om. 

Jeg føler at de fleste sier at det var den beste opplevelsen de noen sinne har hatt, og at de savner Mexico så utrolig mye. Ja, det var en utrolig fin opplevelse og jeg savner også Mexico til tider, for vi hadde det veldig fint. Likevel har det sine baksider også, og de baksidene kan være mye tøffere enn forventet. Jeg hadde aldri sett for meg hvor tungt det kom til å bli, både under innspilling og i tiden etter. Det er akkurat derfor jeg skulle ønske at noen fortalte meg om at det kan være utrolig tung til tider, og ikke bare Paradis med fest og moro. Det er selvfølgelig forskjellig fra person til person, men jeg vet at jeg ikke er den eneste som føler det slikt. Så gjerne snakk med en dere stoler på om dette før dere velger å sende inn søknaden. Masse lykke til for dere som har søkt og skal søke ♥Verdens beste jenter <3 

Så hva tror dere skjer i kveld? Ofrer Grunde eller jeg hverandre? Eller velger vi å stå sammen? Grunde har Henriette i juryen og jeg har Morten, så dette kan bli spennende. Uansett utfall, så skal jeg skrive et innlegg i morgen om mine tanker rundt sermonien. Som jeg nevnte tidligere så reiste Julie og jeg hit for vi har fått et tilbud som vi kanskje skal takke ja til. Det er derfor mye møter og ikke så veldig mye ferie. Det er akkurat derfor jeg har lyst å nyte siste dagen min her i Barcelona, og ikke tenke på denne bloggen. Ha en fin kveld alle sammen ♥

VIDEOBLOGG - KEVIN OG JEG SNAKKER UT OM FORHOLDET VÅRT

Etter utrolig mange misforståelser rundt forholdet til Kevin og meg bestemte vi oss for å lage en video der vi snakker ut om absolutt alt som skjedde inne på hotellet. Det er alltid to sider av en sak, og her får dere den ærlige og uredigerte versjonen. Da denne videoen ble spilt inn visste vi enda ikke om samtalen mellom Kevin og meg kom til å bli tatt med, men vi snakket likevel litt om situasjonen som oppsto på badet i går. Jeg forventet å få reaksjoner på denne samtalen, og jeg har gruet meg i 12 uker nå for at dette skulle bli vist på TV. Jeg legger meg helt flat for det jeg sa med at halve juryen var sur på Kevin, og at han ikke kom til å få stemmer. Kevin er en helt fantastisk gutt, så det sier seg selv at han hadde fått masse stemmer i en eventuell finale. 

Likevel synes jeg enkelte av dere drar den litt for langt. JA, det var absolutt ikke greit av meg og si det jeg sa. Likevel nekter jeg å tro at alle dere som kommenterer dritt til meg ALDRI har sagt noe dere ikke har ment til en dere er glad i når dere har vært sint/lei dere. Jeg er bare et menneske jeg også, og jeg gjør feil på lik linje med alle andre i denne verden. Jeg hadde utrolig dårlig samvittighet dagen etter da jeg fikk vite hva jeg hadde sagt til Kevin, for jeg husket ikke det selv. Jeg var lei meg hele dagen, helt til jeg ikke klarte mer å begynte å gråte. Kevin og jeg fikk snakket ut om dette inne på hotellet og vi fikk ordnet opp. Dere må virkelig ikke glemme at vi er mennesker vi også, og jeg vil virkelig påstå at dere som slenger dritt til meg ikke er noe bedre enn meg. Jeg må takke alle dere som har skrevet fine kommentarer til meg etter gårsdagens episode ♥ Det betyr utrolig mye. Det er veldig godt å se at det finnes mennesker der ute som klarer å se helheten av en situasjon, og ikke bare det som skjer akkurat der og da. 

Kevin er en av mine beste venner, og jeg unner han alt godt her i verden. Jeg mente aldri det jeg sa, og det håper jeg dere forstår. Takk for meg/oss ♥

HAR VI FRI INNE PÅ PARADISE HOTEL?

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om hva vi gjør i helgene på Paradise Hotel, og det er også mange som lurer på om vi har noen dager fri. Jeg kan starte med å fortelle dere at det ikke er noe som heter helg inne på Paradise Hotel. Ukene våre er fra mandag til torsdag, også starter vi på mandag igjen når torsdagen er over. Jeg synes faktisk vi burde hatt helg på Paradise, for var det noe jeg virkelig savnet der inne så var det fredagsfølelsen. Vi har heller aldri fri inne på hotellet, vi blir filmet hver eneste dag 24 timer i døgnet så lenge vi er der inne. Når jeg tenker over det tror jeg det kunne vært lurt å ha noen dager fri for helsen sin skyld, men det er vel halve opplegget med TV-programmet. De vil jo se forskjellige sider av oss, og det klarer de virkelig å få frem etter noen uker der inne. Det var veldig tøft å være der til tider, så det hadde absolutt ikke gjort noe med litt pusterom der man bare kunne være seg selv uten å tenke på spillet. 

De siste ukene før jeg røyk ut av hotellet var faktisk lunsj og middag de tidene på dagen jeg likte best. Da var vi "off" cam, det vil si at vi blir filmet men det er ikke materiale de kan bruke. Da snakket vi ikke taktikk eller løpte rundt å stresset for hva som skulle skje, vi bare koste oss i hverandres selskap. Da kunne vi endelig snakke om ting utenfor hotellet, for dette kunne vi ikke gjøre on cam da dere seere ikke ville forstått hvem eller hva vi snakket om. Vi ble på en måte kjent med hverandre på en annen måte, for da snakket vi om livet hjemme i Norge. Av og til fikk vi høre på musikk, og da gikk jeg alltid å la meg i loungen for å tenke og slappe av. Jeg hadde det ikke noe lett de siste ukene inne på hotellet, for jeg hadde veldig hjemlengsel.

Jeg har også perioder i livet mitt der jeg ikke har det så bra på grunn av ting som har skjedd i fortiden, og den siste tiden var jeg veldig preget av akkurat dette. Jeg sov veldig dårlig om nettene, var veldig bekymret for at noe skulle skje hjemme, var også redd for at noe skulle skje i Mexico og ja, alt egentlig. Jeg merker det veldig godt på hvordan jeg endret meg som person de siste ukene også, og det er faktisk veldig rart å se på. Når man har sånne perioder hjemme i Norge uten kamera tenker man ikke så mye over det selv, men når man faktisk får se endringen på TV så er det veldig rart. Jeg hadde helt klart trengt både helg og fridager, men det fikk vi altså ikke. 

HVA TENKER JEG OM ISABELLE OG MORTEN?

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om hva jeg tenker om hvordan Isabelle og Morten oppfører seg inne på hotellet. Jeg hadde ikke fått beskjed om dette på forhånd, så jeg skal ærlig innrømme at jeg fikk litt sjokk. Jeg har aldri sett på de to som kosete da de aldri har vært det foran meg, så det var selvfølgelig veldig rart å se. Det er av en så enkel grunn at jeg er veldig glad i Morten, og det er selvfølgelig rart å se han med andre jenter. Likevel er det absolutt ikke noe jeg bryr meg om, da dette skjedde for lenge siden. Jeg er ikke sur på Morten eller Isabelle, det kunne jeg aldri vært heller. Det er ikke sånn at de er sånn mot hverandre nå, og dette skjedde for veldig lenge siden :-)

Alle på hotellet var veldig kosete med hverandre når vi var der inne, for vi knyttet veldig sterke bånd da vi ikke hadde noen andre. Jeg koset veldig mye med Kevin for eksempel, og vi alle kan vel skrive under på at vi kun var venner selv om. Det er helt normalt å kose med partneren sin, så jeg er ikke sur på noen av de. Jeg håper dette oppklarte det dere lurer på ♥

HVA HAR VI EGENTLIG LOV TIL INNE PÅ HOTELLET?

Kan vi sove så lenge vi vil?
Nei, så langt i fra. Vi blir vekt til faste tidspunkter hver eneste dag. Det er noen ganger de er snille å lar oss sove en halvtime lengre, men da har du dårlig tid til du skal på frokost. 

Kan vi legge oss når vi vil?
Vi fikk telefon hver kveld " nå er det tid for å legge seg". Når vi måtte legge oss varierte veldig fra dag til dag, men om jeg ikke husker feil la vi oss alltid mellom 01.00 -02.00. Etter festene var det nesten en umulig oppgave å få oss til å legge oss, de måtte ringe utrolig mange ganger, haha. 

Kan vi ringe hjem?
Nei, det kan vi ikke. Jeg tror nok at om vi virkelig hadde behovet for å ringe hjem så hadde vi fått lov. Det var et par ganger jeg virkelig følte for å ringe mamma, men jeg er glad jeg ikke spurte. Jeg tror det hadde blitt mye tyngre å være der om jeg hadde fått høre stemmen hennes igjen. 

Får vi ha mobilene våre?
Nei, vi blir fratatt mobilene våre med engang vi ankommer Mexico. 

Får vi drikke så mye vi vil?
Nei, HELDIGVIS!! Det var utrolig irriterende der inne at noen skulle bestemme hvor mye jeg skulle drikke, men nå er jeg bare veldig takknemlig for at de har sånne regler. Jeg regner med at de fleste kan si seg enig i at man kan si og gjøre ting man ikke mener i beruset tilstand, og dere kan tenke dere fylleangsten når du vet dette har blitt filmet. Det er noen tilfeller jeg ble alt for full, og sa ting jeg ikke mente. Utrolig ubehagelig følelse når man våkner opp igjen. 

Får vi spise når vi ønsker det?
Det er frokost, lunsj og middag til faste tider. Utenom dette har vi fri tilgang på verdens beste sandwicher og vann/brus. 

Får vi fri?
Nei, vi blir filmet 24//7 hver eneste dag så lenge vi befinner oss på hotellet. 

Kan vi fortalte hotellet?
Vi forlot kun hotellet om vi skulle på utflukter. Utenom dette måtte vi være inne på hotellet. Vi fikk helt sikkert lov til å komme ut av hotellet om vi følte behovet, men det var aldri aktuelt for meg.  

MINE TANKER OM DENNE UKA PÅ PARADISE


Jeg har fått mange spørsmål om jeg kan skrive et innlegg om denne uken på Paradise. Grunnen til at jeg ikke har skrevet et innlegg er rett og slett for at jeg ikke har følt behovet. Jeg kunne skrevet mye, men jeg velger å ikke gjøre det. Det som skjedde inne på hotellet er ikke virkelighet for noen av oss nå lengre. Spør du meg så føles det ut som en fjern drøm, og en virkelighet jeg aldri vil oppleve igjen. Jeg vil ikke kalle det en virkelighet engang, for det som skjer der inne er så langt fra et normalt liv som du får det. Vi har meldt oss på et spill, og det er akkurat det det er. Jeg føler enkelte glemmer dette, og dømmer oss som personer for måten vi spiller på inne på hotellet. 

Jeg tror ingen av oss lyver og backstabber venner til hverdags, men inne der MÅ du gjøre det. Du kan ikke alltid være ærlig, du kan ikke alltid tenke på alle andre og til syvende å sist må du være egoistisk å tenke på deg selv. Du kan selvfølgelig velge å ikke gjøre noen av disse tingene, men da er det jo mest sannsynlig du som kommer til å forlate hotellet. Jeg har fått høre at Andrea og jeg er manipulerende og kontrollerende, og jeg er helt enig. Vi var manipulerende og kontrollerende inne på hotellet, for det et spill. Vi ville komme lengst mulig, og da gjorde vi alt vi kunne for å få det som vi ville. Vi var ikke de eneste inne på hotellet som prøvde å kontrollere og bestemme bare så det er sagt, for alle vil ha kontroll og føle seg trygg. Hadde dere møtt oss i virkeligheten ville dere hatt et helt annet inntrykk av oss, for selvfølgelig manipulerer vi ikke mennesker til hverdags. Jeg skal innrømme at jeg er utrolig sta, samtidig som jeg liker å få viljen min. Likevel klarer jeg å ta et nei for et nei, jeg manipulerer ikke mennesker for å få det som jeg vil. 


Jeg tror de fleste ville gjort alt for å redde seg selv om man sto i fare, og det var akkurat det vi gjorde. Jeg ville absolutt ikke hjem, og jeg prøvde alt jeg kunne for å bli på hotellet. Det er nok vanskelig å forstå for dere som ikke har vært i samme situasjon som oss, men jeg ville vært litt forsiktig med å anklage andre for ting man egentlig ikke vet noe om. Det er helt greit å ha sine meninger, og det er helt greit å ikke være enig i alt som blir sagt og gjort. Det dere likevel må huske er at dette er reality program, og de gjør ALT for å skape spenning og drama for dere seere. Om du mener dette er en unnskyldning så anbefaler jeg deg å melde deg på selv, så skal se selv hvor mye de kan klippe og lime for å få skape TV :-)

Noen er fornøyd med at jeg røk ut av Paradise Hotel, og andre synes det er kjipt. Noen synes Andrea og jeg oppførte oss dårlig, mens andre synes at resten av gjengen var slemme mot meg. Jeg har lest kommentarer både jeg og de andre har fått, og jeg vil si at jeg reagerer kraftig på hva andre mennesker klarer å skrive til noen de ikke kjenner engang. Jeg vet at hverken jeg eller noen av de andre er slemme grusomme mennesker, og det er akkurat derfor det er så merkelig å lese så mye stygge ting om mennesker jeg bryr meg om. Den gjengen som har vært med i år er virkelig en gjeng med fantastiske mennesker, og jeg er så takknemlig for at jeg har fått møtt alle disse menneskene. Ingen av oss er uvenner den dag i dag, og vi var heller ikke det inne på hotellet. Ja, jeg og Kevin er fortsatt venner. Kevin er min bestevenn den dag i dag, og ingen av oss tenker på det som skjedde inne på hotellet. Ja, jeg og Martine L er også venner. Jeg er utrolig glad i henne, og jeg er så takknemlig for at jeg fikk møte en så fin jente.

Til slutt så vil jeg kommentere en ting, og det er dette med at jeg sviktet Kevin i vikinguken. Jeg er utrolig lei av å høre akkurat dette, for det er så langt fra sannheten. Kevin sa selv på starten av uka at Morten skulle få låne meg noen uker til, for det var en avtale mellom Kevin og meg. Han sa selv den torsdagen at han stilte seg bak Teele for å få ut Andre, dette var noe vi var enig om. Han gjorde akkurat det samme den uken som jeg gjorde da jeg stilte meg bak Morten. Det var også en plan vi hadde, og jeg ble også satt i en usikker posisjon den gangen. Vi er en allianse, og da må vi ta sjanser for å redde hverandre. Jeg sviktet Kevin med at jeg ikke visste hvem av han og Morten jeg hadde valgt, ikke for at jeg " ofret" han i vikinguken. 

Nå er vi heldigvis ferdig med denne uken, og det er snart klart for en ny uke på Paradise. Jeg vil takke alle dere som har skrevet så mange fine kommentarer til meg etter utsjekken min, dere er virkelig best. Jeg skal svare dere alle i løpet av kvelden ♥

BYE PARADISE HOTEL


Jaa, hva skal jeg si ? Bra spilt folkens, dette hadde jeg aldri trodd. Det var absolutt på tide at det skjedde noe inne på Paradise Hotel, og det var vel bare et spørsmål om tid før vi måtte begynne å ta av hverandre. Vi klarte oss i 8 uker før spillet virkelig startet, det må vel være ny rekord inne på PH? haha. Det var selvfølgelig veldig kjipt akkurat der og da, for det er aldri gøy å føle at alle går i mot deg. Jeg forstår det likevel, for Morten og jeg var sterke sammen. Man er veldig utsatt med engang man blir sett på som sterk, og denne gangen var det min tur. 

Grunnen til at jeg var så lei meg de siste episodene var for at jeg visste at Lunde var hjernen bak denne planen, og det gjorde veldig vondt. Lunde og Andrea var mine bestevenninner der inne, og at vi plutselig skulle spille mot hverandre var utrolig rart. Så til dere som sa at jeg ville sende ut Lunde, jeg var vel en av få som ikke ville sende henne ut under Mrs & Miss Paradise, så det var aldri min plan å sende henne ut. Når jeg fikk høre at Lunde prøvde å spille meg ut, kjempet jeg selvfølgelig tilbake, og det er vel naturlig. Jeg visste heller ikke på daværende tidspunkt at Kevin var så delaktig i få meg ut som det han var, og det er jeg egentlig ganske glad for nå. Kevin var uten tvil min nærmeste der inne, og det hadde gjort ekstra vondt om jeg hadde visst at han var med på å få meg ut. Jeg skjønte at noe ikke stemte, men det der kunne jeg aldri gjettet meg til. 

Til syvende og sist så er det et spill, og jeg synes gjengen allianse spilte utrolig bra denne uken. De lurte oss trill rundt, og vi gikk fra å ha masse kontroll til å plutselig ikke ha noe kontroll. Nei, jeg er ikke sur på hverken Kevin eller Lunde. De var mine nærmeste der inne, og de har blitt mine nærmeste på utsiden også. Jeg forstår godt hvorfor de gjorde som de gjorde, FOR DET ER ET SPILL. Det som skjer der inne, forblir der inne :-)

Det som er mest trist med å se dette nå er at Kevin og jeg ikke er #dreamteam mer. Jeg skal ta på meg store deler av den skylden, da jeg ikke klarte å styre følelsene mine når det kom til Morten. Det var også utrolig vondt å se når Andrea og jeg sa hade til hverandre #bff  Stakkars Andrea som er all by her self på hotellet nå. Klemmen til Kevin og meg var også veldig tung å se, og jeg husker enda hvor vondt det var å si hade til han. Jeg må bare si tusen takk til alle som har gjort oppholdet mitt perfekt, dere er en fantastisk gjeng. TUSEN TAKK til alle dere som har heiet på meg, og støttet meg hele veien. Dere er fantastiske ♥


Vi kom oss gjennom 9 uker sammen. Tusen takk for alt du gjorde for meg denne uken, you're the best ♥ 

HVA SKJEDDE EGENTLIG I GÅRSDAGENS EPISODE?

Jeg har fått en del spørsmål om Morten og jeg hadde sex i gårsdagens episode. Dette kan jeg avkrefte med engang, for det hadde vi ikke. Jeg trodde ikke jeg kom til å få spørsmål om dette, for det er vel ganske tydelig at vi ikke hadde sex? Jeg skjønner likevel at dere er nysgjerrige, og det kan vel ha mye med at Morten spurte om vi skulle telte, haha. Det var bare en tull fra Morten sin side, og dette var noe vi deltakerne tullet veldig mye med. Det ble veldig internt etter at Aleks og Martine fortalte oss at de hadde teltet, så det var bare en tull oss i mellom. Så nei, den scenen dere så fra sengen var veldig uskyldig :-) 

Andrea og jeg har gruet oss veldig til gårsdagens episode, for vi begge var veldig fulle. Jeg skal ærlig innrømme at det var mye jeg hadde glemt når jeg våknet dagen etter, og en av de få tingene jeg husket da jeg våknet var nattbading og fest der alle hooket med alle. Det er lett å se at vi snart har vært der i 9 uker, for enkelte av oss har virkelig begynt å bli varm i trøya. Andrea er vel kanskje den som sjokkerte meg mest, for hun kysset vel ingen inne på hotellet før det hadde gått mange uker, haha. Det skal likevel sies at gårsdagens fest var den beste hittil, og jeg hadde det så gøy. Det var virkelig på tide at en jente som Ida sjekket inn å fikk laget litt liv. Eller hva? :-)

HVORFOR ER JEG LEI AV PARADISE HOTEL?

Jeg har nevnt i noen innlegg at jeg er lei av Paradise Hotel, og jeg har derfor fått mange spørsmål om hva jeg mener med det. Jeg skulle gjerne gitt dere en god forklaring på hvorfor jeg er lei, men helt ærlig så vet jeg ikke. Jeg er bare lei av alt fokuset rundt, og alle forventingene alle har. Jeg er lei alle meningene og at man skal bli dømt etter et TV-program. Jeg vet selv hva jeg takket ja til, og jeg vet selv at jeg tok valget om å bli en " offentlig" person. Jeg vet at i det jeg skrev under kontrakten så måtte jeg bare finne meg i at det snart var mange som skulle ha tanker og meninger om meg. 

Likevel kan man vel aldri forstå helt hva man går til, og noen ganger kan det kanskje bli litt for mye. Jeg må likevel si at jeg er stolt over meg selv som har håndtert dette så bra, for vanligvis bryr jeg meg ekstremt mye om hva andre tenker og mener om meg. Jeg har vel forstått at jeg ikke kan bry meg så mye, for da kommer jeg til å bli helt utslitt. Jeg er den jeg er, og ikke alle kan like meg. Jeg er likevel så heldig å ha så mange fine mennesker i livet mitt, så noe riktig må jeg ha gjort. Selv om jeg har mine negative sider jeg også, som jeg ser veldig tydelig på TV, haha. Jeg må virkelig slutte å være så jæævlig sta, faen så irriterende, haha. Takk til alle dere som holder ut med meg, love you guys ♥

Så som dere sikkert forstår så har jeg ingen spesifikt grunn til hvorfor jeg er lei. Jeg er bare lei rett og slett, og det må vel være lov tenker jeg. Nå gleder jeg meg bare masse til sommer, sol, Tønsberg og være med venner. Jeg gleder meg til at jeg ikke skal være så sykt oppslukt i hva som skjer på Paradise, og at jeg heller kan legge fokuset mitt på familie, venner og bloggen selvfølgelig. 

BEHIND THE SCENES / PARADISE HOTELHer har dere noen bilder jeg tok med mobilen vi fikk utdelt inne på hotellet. Som jeg har nevnt før er jeg skikkelig lei av Paradise Hotel, og jeg gleder meg til det hele er over. Likevel kjenner jeg på savnet når jeg ser disse bildene, for vi hadde det virkelig bra i hverandres selskap ♥ Jeg føler meg så utrolig heldig som har møtt en så fin gjeng, de har gitt meg så utrolig mye bra. Takk folkens, dere har gjort oppholdet mitt perfekt ♥

Ofret jeg Kevin ?

Jeg trodde virkelig jeg skulle få mer spørsmål om hva som har skjedd mellom meg og Kevin etter gårsdagens episode. Jeg synes mye av sannheten kom frem, så det kan godt være at de fleste forsto hvorfor ting ble som det ble. Jeg må bare starte med å si at jeg ikke ofret Kevin, det kunne jeg heller aldri gjort. Kevin, Andrea og Morten var mine aller nærmeste der inne på dette tidspunktet og oppholdet mitt hadde aldri blitt det samme uten dem. 

Grunnen til at Kevin stilte seg bak Teele var for å redde Petter og for at vi skulle ha ut Andre. Teele var usikker på hvem hun ville stå med, og som Andre sa selv så ville han ha større sjanse for å overleve om Morten tapte kunnskapstesten. Det er ikke vanskelig å se at Teele og Petter ikke hadde det beste partnerskapet der inne. Petter har vel ikke akkurat vært en trofast partner mot Teele, så jeg kan godt forstå at det hadde blitt et vanskelig valg mellom Andre og Petter. Jeg spurte derfor Teele hvem hun ønsket å stå med, og hun sa Kevin. Det kom ikke akkurat som et sjokk da alle jentene på hotellet utenom Lunde ønsket å stå med han, haha. Vi ble derfor enige om at Kevin skulle stille seg bak Teele.Hadde Teele sagt at hun ønsket å stå med Morten hadde det vært Morten som måtte gå bak Teele og ikke Kevin, så det var absolutt ikke sånn at Morten og jeg på død og liv måtte stå sammen. 

Kevin gjorde akkurat det samme i går som jeg gjorde for noen uker tilbake. Morten visste ikke hvem han kom til å velge mellom Andrea og Soph, og derfor måtte jeg stille meg bak han for å redde Andrea. Det er spill og vi er en allianse, og noen ganger må man ta noen sjanser for å redde hverandre. Ingenting mellom meg og Kevin hadde endret seg der inne, så jeg hadde absolutt ikke noe i mot å stå partner med han. Dere må huske at det er ikke alt som blir vist på TV-skjermen, for da ville det ikke vært noe spennende. Jeg og Kevin hadde en avtale om å komme tilbake til hverandre rett før finalen,og det er grunnen til at Kevin sier i starten av uken at Morten skulle få låne meg noen uker til. Det hadde heller ikke vært taktisk smart av meg og sende ut Kevin, for da ville jeg jo sendt ut en jeg kunne stå med 100%. Jeg hadde heller aldri klart å sende han ut, for han var og er virkelig min bestevenn. Dere har hele veien sett hvor godt forhold jeg og Kevin har, det er ikke noe som endrer seg over natten. 

 

Hvordan er det egentlig å bo med Andrea?

Jeg har fått mange spørsmål om hvordan det er å bo med Andrea. Krangler vi mye? Er hun rotete? Blir vi fort lei av hverandre? Svaret er nei, nei og nei. Jeg har bodd i to kollektiv før dette, og aldri har jeg hatt det så bra. De andre jeg har bodd med er ikke kjipe, men vi var bare veldig forskjellige når det kom til hva som var greit og ikke greit. Jeg tror jeg aldri har møtt et menneske som er mer lik meg enn Andrea, så det føles ut som at jeg bor med meg selv, haha. 

Både jeg og Andrea er veldig ryddige, noe som er ekstremt viktig for meg. Det er ikke noe jeg hater mer enn rot, og jeg blir sur om det er rotete rundt meg. Vi har også mange felles venner, så når vi først har besøk så kan vi vel si det sånn at de er på besøk hos oss begge. Både jeg og Andrea går godt overens med vennene til hverandre, og det er derfor ikke kleint å sitte i stuen sammen om hun eller jeg har besøk. Vi er veldig flinke til å inkludere hverandre om vi har planer med andre, så ingen av oss må sitte på rommet mens den andre har tacokveld med venner. Alt i alt er det veldig hyggelig å bo med Andrea. Hun er min roomie og en av mine beste venner, så vi har det veldig moro sammen. Vi engasjerer oss i mye av de samme tingene også, så her i huset har vi ikke filmkveld men dokumentarkveld, haha. Jeg tror det eneste jeg og Andrea ikke har til felles er Friends, hun elsker det og jeg synes det er verdens mest kjipeste serie.

Hvor lenge vi kommer til å bo sammen får fremtiden vise, jeg har iallfall ingen planer om å flytte med det første. Jeg føler jeg ikke kunne hatt det bedre akkurat nå, så jeg stresser ikke med noe som helst. Jeg bor i Oslo i en kjempe fin leilighet sammen med en kjempe fin jente. Mange av vennene mine bor rett ved, og som dere vet så bor også Martine og Morten nesten vegg i vegg med oss. Jeg har så masse fine mennesker rundt meg, så jeg føler meg veldig heldig ♥

Jeg og Petter kranglet hver dag

Jeg tror jeg og Petter skal være evig takknemlig for at sannheten om forholdet til meg og Petter er klippet vekk. Jeg tuller ikke når jeg sier dette, men jeg og Petter kranglet så og si hver eneste dag inne på hotellet. Ikke for at vi ikke likte hverandre, men vi bare irriterte hverandre så utrolig mye. Petter er virkelig broren jeg aldri fikk, haha! Jeg og Petter har bestemt oss for at vi skal lage en video i morgen der vi forteller dere hvordan forholdet vårt egentlig var/er, hva vi kranglet om, hvor mye vi kranglet osv. Dere har noe å glede dere til, for dette tror jeg kan bli veldig morsomt.  

Tidenes kjedeligste sesong av Paradise HotelJeg har fått høre utrolig mange ganger nå at dette er tidenes kjedeligste sesong av Paradise Hotel noen sinne. Jeg vet ikke om det bare er jeg som hører dette vært eneste år? Enten er det for mye drama, for mye mobbing, menneskene som er med er kjedelige eller så suger hele sesongen. Jeg skal si meg enig i at dette er ikke den mest spennende sesongen som har blitt spilt inn, men jeg synes det er en av de fineste. Castingen tok nok litt for mange like mennesker med, for jeg er helt enig med at vi er en vennegjeng på tur til Mexico. Likevel så synes jeg denne sesongen spiller mer på humor, istedenfor drama og utestenging. 

Jeg føler det har vært mye fokus på at Paradise Hotel kun handler om drama, sex og mobbing. Denne sesongen føler jeg at vi har vist en annen side, og det synes jeg egentlig bare er fint. Det er utrolig mange unge som ser på akkurat dette programmet, og jeg vil si at jeg er stolt over den gjengen som er med i år. Samtlige av oss er gode forbilder, både inne på hotellet og på utsiden. Nå er vi en stor allianse/vennegjeng på hotellet, så det må vel bli spennende de neste ukene. Vennegjengen klarer vel ikke å holde seg samlet hele veien til finalen, eller gjør vi ? Jeg klarte til og med å bli god venn med han ene jeg har prøvd å få ut siden dag 1, så denne sesongen er vel litt håpløs. Jeg både gruer og gleder meg til de neste ukene, for det blir virkelig spennende å se hva vennegjengen finner på fremover :-) Venner krangler og lager drama også, så kanskje det kan bli litt spennende likevel? Vi får se. 

Sofie + Andrea = Halvor

Hei alle sammen ♥ Nå er jeg og Andrea snart på tur hjem til Halvor, for i kveld skal vi ha live stream sammen med Halvor på Paradise Hotel sin facebookside. Vi skal filme fra 21-22, så det er bare å gjøre klar alle spørsmål dere har så skal jeg og Andrea svare så godt vi bare kan :-) I morgen skal jeg og Martine også spille inn en video der vi har dialekt challenge, så om dere ønsker kan dere gjerne komme med forslag til dialekter og setninger vi skal se på de forskjellige dialektene. Jeg og Andrea skal også filme leiligheten, så dere har masse videoer å glede dere til framover ♥

Mitt første inntrykk av deltakerne

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne lage et innlegg der jeg forteller dere om mitt første inntrykk av deltakerne da jeg møtte de for første gang, noe jeg synes var en god ide. Jeg elsker når dere lesere kommer med forslag, for det er alltid gøy å få nye forslag og ideer. Så om du/dere savner noe på bloggen er det bare å rope ut ♥

Jeg møtte jentene en uke før vi sjekket inn på hotellet, og jeg merket med engang at Andrea var den jeg gikk best overens med. Jeg og Soph delte rom et par netter også, og det var hun og Andrea jeg var helt sikker på at jeg kom til å spille med der inne. Jeg og Soph gikk veldig godt overens de dagene vi var sammen på utsiden, men så havnet vi i forskjellige allianser da vi kom inn på hotellet. Det var derfor jeg var så lei meg i uke 1, for jeg følte at vi sklei mer og mer fra hverandre. Det er også grunnen til at Soph sier at hun følte seg totalt sviktet av Morten om jeg stiller meg bak han, og det var også derfor jeg sa at det er verre om jeg går bak Morten enn Andrea. Hele situasjonen var egentlig ganske rar, i og med at vi hadde gått så godt overens som det vi hadde. Jeg fikk veldig godt inntrykk av Rebecca da jeg møtte henne første gang, for hun virket så snill og grei. Når det kommer til Martine var kanskje hun den jeg fikk minst kontakt med, og jeg gruet meg veldig til å være inne på hotellet med henne. Jeg så for meg at hun var en skikkelig dramaqueen som kom til å lage masse bråk, noe hun absolutt ikke var. Det som er morsomt er at Martine er en av de jeg har best kontakt med nå, så det er litt ironisk. Hun er en veldig fin jente da, det er de alle sammen ♥

Når det kommer til guttene var jeg skikkelig misfornøyd med at jeg måtte være partner med Kevin. Jeg var helt sikker på at vi ikke hadde noe til felles, og at det kom til å være skikkelig kleint på rommet. Jeg så for meg at Kevin kun snakket om biler, tatoveringer, sex og kleine fyllehistorier, haha! Han viste seg jo å være alt annet, og jeg tror ikke jeg har møtt en mer fantastisk gutt enn Kevin ♥ Vi er veldig forskjellige, men jeg tror at det er akkurat derfor vi går så godt overens som det vi gjør. Når det kommer til resten av guttene synes jeg de virket som hyggelige og oppegående gutter. Det var jo utrolig mange som sjekket inn på en dag, så det var veldig vanskelig å danne seg et inntrykk av alle på så kort tid. Jeg synes Morten og Aleksander var de kjekkeste, også synes jeg Mathias var den som var mest hyggelig. Jeg likte Mathias veldig godt, og det var derfor veldig trist når han stilte seg bak meg på parsermonien. Alt i alt så fikk jeg et veldig godt første inntrykk av alle sammen, for det har vært en veldig fin gjeng med i år. 

Noen tøffe uker på Paradise

Det var ikke en uke jeg var mer redd for enn Mr. and Miss Paradise. Jeg vurderte faktisk å takke nei til å være med på Paradise kun på grunn av denne uken, heldigvis gjorde jeg ikke det da, haha. På klippet som ligger ute kan dere se reaksjonen min når jeg ser hvilken uke det er, og jeg var ikke akkurat fornøyd. Som seer har jeg alltid gledet meg til denne uken, men når man er deltaker selv er det ikke spesielt morsomt. 

Det er ganske rart å tenke på at vi allerede er i uke 7, tiden har gått så fort. Det er bare 5 uker igjen av Paradise Hotel, så om litt over en måned er det over. Man merket godt på alle oss at vi begynte å nærme oss slutten, for spillet begynte virkelig å ta seg opp. Forrige uke er vel et godt eksempel på det, og jeg kan si så mye som at spillet fortsetter. Jeg tror det kommer til å være noen spennende og ikke minst intense uker på Paradise, så det er bare å følge med. Det var iallfall ganske tungt å være deltaker når vi hadde kommet så langt inn i spillet, og jeg husker hvor mye jeg gledet meg til å komme hjem til en normal hverdag. Det var vel de ukene der jeg begynte å forstå hva jeg hadde meldt meg på, og hvor tøff man faktisk må være for å holde ut. 

Nå skal jeg komme meg på trening så jeg er hjemme før dagens episode kommer ut på Viaplay. Jeg er like spent som dere på denne uken, for jeg går virkelig ut av min komfortsone på en av episodene, haha. Så dere har mye å glede dere til ♥ Vi snakkes 

Har jeg tatt det rette valget?

I går fikk jeg spørsmål om jeg egentlig har tenkt over hva jeg egentlig har meldt meg på, og hvordan dette kan påvirke framtiden min. Skal jeg være helt ærlig så var ikke dette et valg jeg tenkte meg nøye om, jeg gjorde det for at jeg hadde lyst og for det føltes rett. Jeg har ikke angret for at jeg dro, for jeg har blitt kjent med så mange herlige mennesker. Jeg har også fått utfordret meg på måter jeg aldri trodde jeg skulle bli utfordret på. Det som skjer inne på Paradise er ikke akkurat noe du opplever i hverdagen, så du møter mange nye situasjoner du må håndtere. Jeg hadde aldri trodd at det å spille et spill og lyve til mennesker du bryr deg om skulle være en del av hverdagen, det er jo egentlig helt sykt, haha. 

Likevel så fikk jeg kjenne på baksiden ved å være med på et reality show på torsdag. Jeg har fraskrevet meg alt av rettigheter og TV3 "eier" meg i et helt år. De kan gjøre nøyaktig hva de vil, og det skremmer meg litt. Jeg har ingenting jeg skulle sagt, men jeg kan ikke si noe heller for jeg skrev under helt frivillig, haha. Alt i alt føler jeg likevel at jeg har tatt det riktige valget, for man må ta noen sjanser for å få til det man vil. Bloggen går bra nå, og jeg har blitt signert av Side2. Alt jeg har drømt om har jeg endelig fått til, og det føles veldig bra. Nå skal jeg gjøre alt for å gjøre bloggen enda bedre, og jeg vil veldig gjerne ha tips fra dere lesere om hva dere ønsker mer av på bloggen. Jeg har allerede mange ideer, men jeg vil veldig gjerne høre hva dere savner på bloggen ♥

Planen videre er å bygge opp bloggen, også tenker jeg meg til Los Angeles. Det er mange som tror at jeg bare diktet opp at jeg skulle gå skole i LA for å bruke det som en dekkhistorie da jeg skulle reise til Mexico, det er ikke sant. Jeg hadde kommet inn på make- up studie, og hadde bestilt meg flybillett til LA. Da jeg ble tatt med på Paradise Hotel valgte jeg å utsette skolen, men planen er å ta opp studie når ting faller på plass her hjemme i Norge. 

VIDEOBLOGG - FUN FACTS OM PARADISE HOTEL

Som jeg nevnte i går så spilte jeg, Martine j, Andrea og Morten inn en videoblogg der vi forteller dere noen fun facts om Paradise Hotel. Jeg var egentlig litt redd for å love dere en dag videoen skulle komme ut da det gikk så dårlig sist, men denne gangen var det ingenting som gikk i mot oss, haha. Jeg håper dere liker videoen, så kan dere også komme med forslag til hva vi kan lage en videoblogg ut av neste gang. Enjoy ♥

Angående gårsdagens episode

Jeg må bare starte med å takke alle dere som har tatt dere tid til å skrive fine kommentarer til meg det siste døgnet. Jeg startet med å svare, men måtte til slutt gi meg da det ble så mange. Dere skal vite at det betyr utrolig mye, og det gjorde en ganske kjip dag veldig mye bedre ♥  Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skulle gjort uten dere, dere er fantastiske.

Jeg vil ikke bruke min tid og energi på de som skriver stygge kommentarer, men jeg føler likevel det er et par ting jeg vil kommentere før jeg lar denne saken ligge. Det er noen som mener at vi burde legge oss helt flate å beklage for oppførselen vår, og jeg skal si meg enig i noe av det. Jeg skammer meg for at jeg kalte Soph en klegg, det skulle jeg absolutt ikke gjort. Jeg var irritert over alt som hadde skjedd den uken, og jeg klarte dessverre ikke å holde det for meg selv. Igjen er jeg bare et menneske som alle andre, men jeg burde virkelig ikke sagt noe sånt. Ingen unnskyldning, bare en forklaring.

Jeg kommer uansett ikke til å legge meg langflat å beklage meg for å utestenge/mobbe noen, for det har jeg aldri gjort. Har dere fulgt med på sesongen har dere vel sett at jeg ikke er typen som utestenger og mobber andre. Det er bare noen dager siden jeg satt å gråt for at Soph sa hun følte seg utesteng, for det gjorde virkelig vondt å høre. Det gir da ingen mening at jeg skal være med på utestenge Soph to dager senere. Soph har selv sagt at hun ikke følte seg utestengt eller mobbet av oss deltakerne, for det var ikke sannheten i det hele tatt. Dere må forstå at det klippes og limes for å lage TV, og episoden i går gjorde meg rett og slett kvalm. Jeg kan stå for de tingene jeg sa, men det var ikke i den grad at jeg vil kalle det mobbing. Jeg fikk så vondt av Soph i gårsdagens episode, og hadde jeg ikke vært med i sesongen selv og visst hva som hadde skjedd ville jeg reagert kraftig på denne episoden. 

Jeg synes det er helt feil at jeg, Andrea, Kevin og Morten skal beklage oss for noe vi ikke har gjort. Hadde jeg vært med på å utestenge Soph så hadde jeg lagt meg langflat, for jeg er ikke av den typen som utestenger eller mobber. Som jeg sa i går så var den scenen i Bungalowen klipt og limt, for vi jentene hadde en fin samtale der vi ble enige om at alle skulle få snakke med Morten. Det var virkelig ikke sånn at noen av de andre lo mens hun bare sto der. Det ville aldri vi gjort, og det tror jeg dere skjønner etter å fulgt med på denne sesongen i 6 uker nå. Ja, jeg synes utrolig synd på Soph i episoden som var. Jeg skjønner godt at hun var lei seg når hun følte seg sviktet av en hu stolte på. Jeg forstår at Soph hadde en kjipt dag, for jeg ville også vært utrolig lei meg om Kevin hadde gjort det samme mot meg. Likevel må man forstå at det er et spill, og der inne må man tenke på seg selv for å komme lengst. Morten gjorde det han følte var rett for han, og det er hans valg og ingen andre. Vi er snart i uke 7, og jeg kan love dere at spillet ble bare tøffere og tøffere. Nå skal jeg ikke nevne denne saken mer, for det er egentlig bare idiotisk at jeg skal forsvare meg for noe jeg ikke har gjort. Jeg synes likevel det er viktig med en oppklaring i dette, og jeg håper jeg har fått det nå. 

En dramatisk episode

Jeg følte meg egentlig ganske tom etter dagens episode. Jeg hadde forventet mye drama, tårer og sinne. Jeg hadde forventet at jeg skulle jobbe hardt for å ha Andrea inne på hotellet, men jeg hadde ikke forventet at noen av oss skulle bli fremstilt som "mobbere". Jeg kan stå for nesten alt jeg har gjort inne på hotellet, men klippingen i dagens episode kan jeg ikke stå for.

Som dere ser på starten av episoden så får jeg vite at Soph hadde grillet seg selv på Pandoras dagen før, og som dere så i gårsdagens episode så fikk jeg veldig vondt av henne. Hadde det faktisk vært noen som hadde skrevet alle de påstandene til en et annet menneske så hadde det absolutt ikke vært greit. Tidligere i uken fikk jeg også vite at det som skjedde på parsplitten bare var et skuespill, noe jeg heller ikke synes var greit. Jeg ble veldig lei meg under parsplitten, for jeg følte ikke at de påstandene hun kom med var rettferdig, for det var jo ikke sannheten i det hele tatt. Soph innrømmer jo også selv at hun ikke følte seg utestengt. Jeg har nevnt det så mange ganger før, og jeg sier det igjen. Vennskapet til oss deltakerne kommer ikke godt nok frem på TV, og ALLE jente og guttene hang like mye sammen. Det var INGEN som var utenfor. Jeg skal innrømme at jeg var veldig sur og skuffet over Soph den uken der, for jeg var vel en av få som visste at det hun drev med bare var et skuespill. Jeg forsto ikke hvorfor man skulle lage dårlig stemning for ingenting, og jeg fikk virkelig nok i det jeg fikk vite at hun hadde stilt spørsmålene på Pandoras selv. Derfor var jeg egentlig ganske sur den dagen, og jeg husker at jeg nesten ikke klarte å se på Soph under frokosten den dagen, haha!

Det ble ikke noe bedre når vi aldri fikk snakket i fred, for hun alltid kom for å høre hva vi snakket om. Jeg skjønner det veldig godt nå, for det er jo egentlig bare taktisk smart av henne å ikke la oss få snakke sammen. Jeg hadde nok gjort akkurat det samme selv. Jeg kan forstå at hun følte seg alene da alliansen hennes plutselig ikke var noe allianse mer, og at hun ikke hadde noen hun kunne støtte seg på spillmessig. Soph var ikke utestengt av gruppen som det kanskje kan se ut som i dagens episode. Dere må huske at vi lager TV, og det skal være spennende for dere som ser på. Vi har en dag på 24 timer, og dere ser 44 minutter av den. De har blant annet klipt bort samtalen mellom meg, Soph og Andrea der vi blir enige om at alle skal få snakke i fred med Morten uten at noen avbryter. Det var NÅR hun kom ned i bungalowen, det at vi ikke sa et eneste ord når hun kom inn på rommet stemmer ikke. Det er en grunn til at Soph og Morten snakker sammen alene etterpå, det var for at vi ble enige om det. De har også klipt bort at jeg sier at vi MÅ fortelle Soph hva vi har tenkt å gjøre, sånn at hun ikke får sjokk på parsermonien. De har også klipt bort at jeg og Soph forteller at vi er venner under parsermonien, for det var vi og det er vi enda den dag i dag.

Soph forsto at jeg måtte gjøre det jeg og Andrea kunne for å redde henne, og vi forsto at Soph måtte gjøre det hun kunne for å redde seg selv. Andrea var min bestevenninne og vi spilte på lag, mens Soph spilte i en annen allianse. Det sier seg vel selv hvorfor jeg heller ville ha Andrea der. Jeg kunne likevel spart meg for å kalle Soph for en klegg, man skal aldri snakke i sinne har jeg lært :-) tydeligvis ikke. Jeg og Soph hadde også en samtale der jeg beklaget meg til henne, for at ting ble som det ble. Soph var veldig lei seg da, og hun gikk ut av rommet da hun ikke ønsket å snakke med meg og Morten, noe som er forståelig. Til syvende å sist er det et spill vi har meldt oss på, og noen ganger skjer det kjipe ting som det gjorde i dagens episode. Morten og Soph hadde en plan om å sende meg eller Andrea ut, som egentlig hadde vært veldig bra om de hadde gjennomført det, haha! Det ble ikke sånn da Morten forsto at Soph hadde svekket sin posisjon i gruppen med skuespillet sitt, og der inne MÅ du faktisk tenke på deg selv. Vi alle er gode venner i dag, og det er for at vi forstår at det er et spill vi har meldt oss på. Både jeg, Morten, Andrea, Kevin og Soph er gode venner i dag. Det som skjedde der inne tar vi ikke med oss videre, for vi alle forsto at det ikke var noe personlig. 

Ikke helt min dag

Det føles ut som at jeg har gjort mye i dag, selv om jeg nesten ikke har gjort noe som helst. Jeg er stresset, og det påvirker virkelig hele dagen min. Jeg har allerede sett dagens episode, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er sjokkert over hvordan enkelte situasjoner blir fremstilt. Jeg skal snart fortelle dere alt, det er ikke lov til å røpe noe før episoden er sendt på TV som dere kanskje vet. Nå er Zelia og Ina kommet på besøk, og vi er nå klare for dagens episode. Vi har nettopp laget verdens beste pizza, og jeg skal legge ut oppskriften til dere neste gang jeg lager den ♥ Jeg, Morten og Andrea skal forresten ha livestream 23.30 på Morten sin instagram der dere kan spørre oss om alt dere lurer på om dagens episode. Vi snakkes da ♥

En ny allianse?Denne uken på Paradise kommer til å bli sykt spennende, og jeg har både gledet og gruet meg til å se den på TV. Som dere har sett så begynner virkelig ting å snu seg inne på hotellet. Meg og Kevin i allianse med Morten? Det var faktisk noe av det siste jeg hadde trodd kom til å skje, og jeg husker at jeg ikke skjønte så veldig mye når vi først begynte å snakke om det. Det er ingenting som er bestemt enda, så det kommer til å bli utrolig spennende å følge med på hva som skjer. Kommer vi til å bli en ny allianse, eller vil Morten og Sophie klare å lure oss? #staytuned

Jeg synes hittil dette har vært den beste uken på Paradise, selv om jeg var så uheldig å få karakteren Linn. Jeg er jo veldig glad og positiv av meg, så det er veldig kontrast fra hvordan jeg egentlig er. I tillegg måtte jeg gå med midtskille, og det passer ikke til hårfargen min. For ja, det er meningen at det skal være mørkt i bunnen, det er IKKE ettervekst for dere som tror det. Selv om det ser ut som at jeg har tidenes ettervekst med midtskille, haha uff. Jeg elsker hårfargen min helt til jeg så meg selv med midtskille, da var den plutselig ikke så fin lengre. 

Hva skjer etter Paradise?

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om hva jeg skal gjøre etter Paradise. Skal jeg begynne å jobbe, eller har jeg tenkt til å begynne med studie? Jeg har akkurat blitt signert av Side 2, og jeg har endelig fått til noe med denne bloggen jeg har hatt i så mange år. Da jeg startet å blogge hadde jeg som mål å en dag kunne leve av den, og jeg har akkurat begynt å nærme meg målet jeg satt meg for mange år siden. Jeg vet det er mange som mener at blogg ikke er en jobb, og jeg tenker at så lenge man får betalt for arbeidet man leverer, så vil jeg absolutt si at det er en jobb. Jeg vet også at det mange som mener at man ikke kan leve av bloggen for alltid, noe jeg kan si meg enig i. Det er uansett ikke noe jeg bekymrer meg for, for jeg vet at mulighetene alltid vil være der.

Om jeg kommer til å få til denne bloggen vet jeg ikke, men jeg kommer til å gi alt for å oppnå akkurat det jeg vil. Jeg stresser uansett ikke med noe utdannelse, for det å ta en utdannelse er ikke det jeg ønsker akkurat nå. Jeg mener helt ærlig at livet er for kort til å gjøre ting man ikke ønsker, og om jeg en dag føler for å starte på skole så vil muligheten fortsatt være der. Jeg er bare 22 år, og jeg har enda så mange år til å finne ut hva jeg ønsker å holde på med. Jeg vil vel si at jeg allerede har funnet ut hva jeg ønsker å gjøre, så jeg håper bare at jeg klarer det. Planen er fortsatt å flytte til Los Angeles etterhvert for å ta make-up studie, men når det skjer aner jeg ikke. Jeg har bestemt meg for å slutte å stresse så mye, og ta ting litt mer som det kommer. Jeg er veldig glad for at dere skal være med på denne reisen, så får vi se hvor jeg ender opp til slutt.

Så feil kan man ta

Da jeg så på gårsdagens episode ble jeg litt lei meg, for det var utrolig trist å se Martine ryke ut av hotellet. Hun har jo vært en stor del av Paradise til nå, så det kommer til å være rart å ikke ha spilleren selv på hotellet, haha. Det som er litt morsomt med meg og Martine er at både hun og jeg var helt sikker på at vi ikke kom til å gå overens, og jeg gruet meg faktisk til å være inne på hotellet med henne, haha. Jeg var helt sikker på at jeg og Martine kom til å diskutere mye, for vi virket så forskjellige. Det morsomme er at Martine er en av de jeg har best kontakt med nå, og hun er alt annet enn hva jeg trodde hun var. 

Det var vel ikke før i uke 3 vi begynte å snakke sammen, og da fant vi ut at vi ut at vi faktisk likte hverandre. Jeg husker vi begge fortalte til hverandre at ingen av oss hadde fått et bra førsteinntrykk, og Martine hadde sagt i uke en at hun skulle ha meg ut av hotellet, haha. Det er litt synd at de ikke tok med det klippet da vi snakket sammen om det, for det var egentlig veldig morsomt og ikke minst veldig hyggelig. Martine er ei super fin jente, og hadde det ikke vært for spillet sin del så hadde jeg aldri ønsket at hun skulle ryke. Martine var en veldig viktig del av gruppen, så vi merket det godt når hun ikke var der mer. Jeg er veldig glad for at jeg ble kjent med Martine før hun dro, for hun er en helt fantastisk person. Det er utrolig morsomt å se hvor feil vi tok av hverandre, haha. Nå får vi bare krysse fingrene å håpe at Martine kommer inn igjen, eller hva? ♥

UKAS SPØRSMÅL

Hva gjorde dere den uken dere var i Mexico før innspillingsstart? I den første episoden går dere rundt og hilser, og da framstår det som om ingen kjenner hverandre fra før...Når møttes dere -egentlig- for første gang?
Vi spilte blant annet inn introen vår, også gjorde vi noe med web, altså Halvor. Det var mye forarbeid før vi sjekket inn på hotellet, men det var bare gøy! Jentene var sammen den uken før vi sjekket inn, men guttene møtte vi ikke før vi var inne på hotellet. De fem første guttene møtte heller ikke de andre fem som sjekket inn litt senere, så når vi hilser på hverandre er det første gang vi møtes :-)

Liker bloggen din veldig godt, men har en del spørsmål angående PH. i episodene virker det veldig som om at dere jenter er ganske harde mot Grunde, og lurer på om det bare virker sånn eller at dere faktisk ikke hadde så god kjemi med han?? for eksempel i de første episodene og da han ble stemplet for å være morderen, virket det som om dere bare ville ha han ut... og at dere på en måte forhåndsdømte han.
Tusen takk for det, det er veldig hyggelig å høre :-) Det dere må huske er at det er mye klipping bak hver episode, samtidig som det er utrolig mye som ikke blir tatt med. Jeg synes det har blitt fremstilt som at Grunde er ganske alene inne på hotellet, noe han absolutt ikke var. Vi er en veldig fin gjeng i år, og alle tok godt vare på hverandre. Grunnen til at Grunde ble utpekt som morder var rett og slett for at vi reagerte på reaksjonen hans, og for at han hadde motiv for å sende ut Aleks som vi forklarer på TV. At han ble utpekt som morderen var ikke for at vi ville ha han ut, men for at vi måtte peke ut en morder. Så det hadde ingenting med Grunde som person å gjøre, det hadde rett og slett bare med at vi trodde det var han.

Har du kjæreste?
Veldig mange som spør om akkurat dette, haha. Jeg skjønner veldig godt at dere er nysgjerrige, men svaret er nei :-)

Hvor mange episoder er det av årets Paradise?
Jeg tror det er 46 episoder, er ikke helt sikker altså :-)

Ser det er en del Kevin, er dere mer enn venner?
Jeg og Kevin er kun venner, og det kommer nok alltid til å være sånn. Kevin er helt klart en av mine nærmeste, og jeg er evig takknemlig for at jeg møtte en så herlig gutt. Jeg ser på Kevin som min bestevenn, ikke noe mer enn det. 

Er det ikke sånn at man etter en stund inne på hotellet føler seg fanget og innestengt? Ingen som har prøvd å komme seg ut?
Jeg personlig følte meg aldri fanget eller innestengt på hotellet. Vi har utrolig god plass, og vi kan alltid gå for oss selv om vi trenger litt tid alene. Føler vi for å komme oss litt ut av hotellet ordner crewet som jobber sammen med oss det. Vi har et veldig bra støtteapparat rundt oss som hjelper oss med alt vi trenger :-)

Hvor er toppen/body ifra?
Den er fra H&M :-)

Påskeuke med spenning og litt dramaNå er det bare 2 epsioder igjen av påskeuken, og det har allerede skjedd veldig mye. Kveldens episode er ikke noe annerledes, og jeg kan love dere mye spenning og litt drama i kveld også. Personlig ble jeg litt flau over meg selv som prøvde å være fredsmegler i dagens episode. Selv om man ikke mener noe vondt med det, er det vel enkelte situasjoner man burde holde seg unna haha. Jeg hadde helt ærlig glemt det som skjer i kveld, så det var vel egentlig ikke noe big deal.

Jeg får skikkelig påskestemning av å se episodene, og jeg husker selv hvor godt dert var å få en liten smakebit av Norge etter noen uker i Mexico. Nå er det bare en dag til jeg og jentene reiser på påsketur til Åre, herregud som jeg gleder meg. Det skal bli utrolig moro å ta med dere på denne turen også, kanskje noen av leserne mine dropper Trysil/Hemsedal og heller drar til Åre neste år? Det anbefales virkelig, for Åre er såå mye bedre

Er det feil å gråte?

Jeg har fått med meg at det er en del som reagerer på at vi gråter så mye i denne sesongen, og at vi overreagerer alt for mye når noen ryker. Jeg kan forstå at det er vanskelig å skjønne hvorfor vi føler det som vi gjør for dere som ikke har vært der selv, og det er akkurat derfor jeg har lyst til å forklare dere hvordan det egentlig er.

Det dere ikke ser er at vi som er der fra start befinner oss i Mexico i nesten en uke før innspillingen starter. Vi blir fratatt mobilen vår, og vi får ingen mulighet til å kommunisere med noen andre enn de som befinner seg på hotellet og crewet som jobber med oss. Vi har ingen kontakt med venner og familie, så de eneste vi har er hverandre. Så for oss som er inne på hotellet er vi venner og familie for hverandre, for en verden utenfor Paradise eksisterer ikke. Jeg har nevnt det før, men det sterke samholdet oss deltakere i mellom kommer ikke frem på TV. Allianser eller ikke, vi var alle utrolig gode venner. Selv om Aleks var i en annen allianse enn meg var jeg utrolig glad i han, og det var utrolig kjipt når han plutselig sjekket ut. 

I gårsdagens episode var det også alkohol innblandet. Vi var på fest og ingen av oss visste at noen skulle bli myrdet for å så måtte sjekke ut av Paradise hotel. Vi fikk helt sjokk når vi fikk brevet, og det var helt jævlig å løpe fra rom til rom for å finne ut hvem som måtte sjekke ut. Det ble utrolig mye følelser den kvelden, noe jeg egentlig bare synes er fint. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være negativt å gråte? Er det egentlig ikke bare fint at vi viser følelser ovenfor hverandre? Jeg er evig takknemlig for at jeg var med i akkurat denne sesongen, for jeg møtte en gjeng der alle tok vare på hverandre. Jeg vil også si at reaksjonene i gårsdagens episode viser hvor utrolig mye vi faktisk bryr oss, og spør du meg er det bare positivt og ikke minst veldig fint.

Så ja, det var " bare " 17 dager vi fikk sammen med Aleks før han røk ut av Paradise Hotel, men inne på hotellet er 17 dager veldig lenge. Når noen ryker ut av Paradise Hotel får man ikke snakket sammen før man er hjemme i Norge, med mindre personen sjekker inn igjen. Så noen ganger føles det nesten ut som personene som ryker dør, da vi får ikke vite noe som helst. Vi får ikke høre hvordan det går, vi får ikke snakket sammen og vi vet ikke om personen befinner seg i Norge eller Mexico. Vi vet absolutt ingenting, og det kan til tider være ganske tungt. Vi er også en veldig liten gjeng som er inne på hotellet, og derfor merkes det ekstra godt når noen forsvinner. Alt vi gjør inne på hotellet gjør vi sammen som en gruppe, og selvfølgelig merker vi det godt når en vi er vant til å gjøre alle disse tingene med plutselig ikke er der. Spør du meg er dette tidenes sesong, og det er akkurat for at vi er så flinke til å vise følelsene våre. Jeg synes ikke det skal bli sett ned på at noen gråter, for til syvende og sist er vi alle bare mennesker. Det å vise følelser er menneskelig, og hva er vel egentlig mer ekte enn akkurat det?

Påske er en fin årstidHvert år har jeg ledd like mye av alle rare tingene folk på Paradise har sagt, men denne gangen derimot er det dessverre ikke like morsomt, haha. Jeg har bare vært 5 uker på tven, og jeg har allerede rukket å sagt skyte sin egen grav, ydmykende gutter og NÅÅÅÅ at påske er en fin ÅRSTID. De klipte selvfølgelig bort at jeg rettet meg opp å sa at påske var en høytid til mitt forsvar, haha.

Som jeg har nevnt tidligere så kommer dette til å være en sykt spennende uke på Paradise Hotel. Hittil var dette den uken det skjedde mest, og jeg husker enda hvor sliten jeg var. Det var mye stress og bekymringer, men det er vel det man må regne med når man melder seg på Paradise Hotel. Nå gleder jeg meg bare til de neste epsiodene, for jeg tror det kommer til å være veldig spennende.

Vi er ikke partnere mer

#annonselenke 

Da har jeg endelig ankommet Trondheim, og her skal jeg være frem til vi drar til Åre på torsdag. Min kjære bestevenninne Julie hentet meg på flyplassen i dag, så snill som hun er. Så dro jeg rett på vippetime for å få fikset vippene mine, noe jeg virkelig trengte. Jeg er så fornøyd med beautystop her i Trondheim, så jeg drar alltid hit for å fikse vippene mine. Så ja, jeg reiser faktisk til Trondheim for å sette på vippextensions, haha. 

I morgen starter en ny uke på Paradise og jeg er utrolig spent. Det er veldig mye man glemmer som man selv har sagt og gjort, derfor er det nesten litt skummelt for hver episode som sendes på TV. Det er jo bare noen dager siden jeg sa skyte sin egen grav og at vi hadde ydmykende gutter i vår allianse, haha! Denne uken kommer til å være annerledes, for nå er jeg ikke partner med Kevin mer. Jeg og Kevin var virkelig dream team der inne, så jeg husker selv at jeg synes det var ganske kjipt å bli splittet fra han. Jeg gikk fra noe som var 100% trygt til å plutselig være partneren til en i den motsatte alliansen, og det var skummelt. Det skal likevel sies at om jeg skulle stå med noen andre enn Kevin så måtte det ha vært Morten. Så jeg var absolutt fornøyd med min nye partner, men det er vel ingen hemmelighet at det var Kevin jeg helst ville stå med. 

Som jeg har nevnt tidligere så kommer ikke vennskapet oss deltakerne i mellom godt nok frem på TV, så jeg og Morten hadde mye bedre kontakt enn hva dere ser. Så til dere som lurer på om det var kleint å dele rom med Morten, nei det var det absolutt ikke. Jeg kan love dere at dette kommer til å være en uke med masse spenning og mye som skjer, så dere har mye å glede dere til. Nå skal jeg og Julie ut å spise før vi skal en liten tur på Barmuda, vi snakkes ♥

Utøya, parsermoni og Paradise hotel

Er du fremdeles politisk aktiv etter det som skjedde på Utøya?
Jeg var ikke politisk aktiv da jeg dro på Utøya. Jeg dro egentlig bare dit for å ha det gøy. 16 år gamle Sofie var dessverre ikke så opptatt av samfunn og verdens problemer. Nå derimot synes jeg det er veldig interessant, og jeg prøver å engasjere meg så mye som mulig. 

Hvor er badedrakten fra?
Badedrakten er fra Bikbok :-)

Fikk dere ikke snakke mer med den som røk ut av hotellet enn rett etter f.eks.parsermomien?
Vi får ikke snakke mer med de som ryker etter vi har sagt hade på parsermonien, det er veldig trist egentlig. 

Hva tenker du å stemme ved valget i år, og hva har du stemt tidligere?
Jeg har alltid stemt AP, og kommer til å stemme AP i år også. 

Hvor er buksen fra?
Buksen er fra Bikbok :-)

Var du åpen om at du hadde vært på Utøya med de andre deltagerne, eller holdt du det skjult? Hva synes de om det?
Jeg har Utøya tatovert på ankelen min, derfor fikk jeg spørsmål fra de andre deltakerne om jeg hadde vært der. Jeg var åpen med de andre om det. Hva de synes om de vet jeg egentlig ikke, jeg fikk iallfall mye god støtte ♥

Hvor er jakken fra? Utrolig fin!
Jakken er fra Kouture som ligger på Arkaden i Oslo :-)

Får dere ikke ha egne tlf på paradise?evt hvorfor ikke?
Vi får ikke ha egne telefoner inne på Paradise, de blir tatt med engang vi ankommer Mexico. Grunnen til at vi ikke får ha egne telefoner er rett og slett for at vi ikke skal kommunisere med andre når vi er inne på hotellet. 

Hvordan fungerer hjemreisen? Reiser alle hjem en og en?
Noen reiser hjem alene, og andre reiser hjem sammen. Det er helt spørs når du ryker :-)

Sees vi?

Akkurat nå vorser alle andre mens jeg sitter her å blogger, haha. Vi er snart klare for å dra på KJ10, og jeg håper virkelig vi sees der. Jeg tror det kommer til å bli en veldig bra kveld, så om du ønsker å ta deg turen er du hjertelig velkommen. Vi sees ♥

Facts om Paradise Hotel

  • Vi fikk en telefon før vi reise ned til Mexico som vi kunne bruke til å ta bilder. Telefonen var låst, så det eneste vi kunne gjøre med den var å ta bilder. 
  • Vi ble vekt til faste tidspunkter hver dag.
  • På TV varer en parsermoni i 10 minutter, men for oss tok det 2-3 timer å spille inn. Triana spør alle deltakerne om flere spørsmål, men det er kun et fåtall som blir tatt med. 
  • Vi fra starten av var i Mexico i nesten en uke før vi sjekket inn på hotellet.
  • Vi er "off cam" når vi spiser lunsj og middag. Dvs at vi ikke blir filmet, og da har vi en deltakeransvarlig som passer på at vi ikke snakker om spillet eller taktikk. Dette er for at dere seere skal få med dere hva som skjer, for om vi gjør avtaler da vi ikke blir filmet vil ikke dere forstå noe. 
  • Vi får beskjed når vi må legge oss, dette bestemmer vi ikke selv som mange tror. Vi får heller ikke lov til å sove hos hverandre, vi MÅ sove på vårt eget rom. 
  • Vi får ikke lov til å snakke når de spiller musikk, dette er for at dere skal høre hva vi snakker om. 
  • Vi har vaskedamer som ryddet og vasket rommet vårt 2-3 ganger om dagen, herregud så flinke de var. De vasket klærne våre hver dag, så vi hadde alltid nyvasket klær. Savner de så mye ♥
  • Det er vinter i Mexico under innspillingen, derfor kan det være utrolig kaldt der noen dager. Dette er grunnen til at vi går mye med buske og hettegenser.
  • Vi vet aldri hva klokken er. Vi fikk ha med klokkene våre inn på hotellet, men de ble stilt til et annet klokkeslett. 

Behind the scenesAkkurat nå føler jeg egentlig bare for å sove, men det har jeg dessverre ikke tid til. Som forventet ble det bare noen få timer søvn i natt, men sånn er det når jeg må pakke ut hele leiligheten på en dag haha. Jeg tror ikke jeg var i seng før nærmere 5 i natt, og måtte stå opp klokken 10. Nå skal jeg komme meg på trening før jeg skal en liten tur innom Side 2. Så er det rett på innspilling til kveldens festligheter på KJ10. Arrangementet finner du her

Jeg tenkte jeg skulle begynne å være litt flinkere til å dele bilder som jeg har tatt inne på hotellet med dere. Disse bildene er virkelig gull verdt, for det er så utrolig mange fine minner som ligger bak. Jeg tror dette er det andre året det er telefon inne på hotellet som man kan ta bilder med, så vi er egentlig ganske heldig. Vi som er med i år var i tillegg så heldig å få vår egen telefon, det fikk de ikke i fjor. Jeg var dessverre alt for sløv til å ta bilder, noe jeg angrer veldig på nå. 

TV2 HJELPER DEGSom jeg nevnte tidligere i dag har noen av oss fra Paradise vært på intervju med TV 2 hjelper deg. Vi fikk beskjed om å ta med oss bikini å møte opp på Grand Hotel, så dere forstår vel kanskje at vi har hatt en utrolig fin dag i dag. Jeg kan dessverre ikke fortelle dere hva vi har gjort i dag, men jeg kan si så mye som at det kommer på TV om noen uker. Jeg gleder meg veldig iallfall, og håper dere gjør det samme ♥

Nå er det under 24 timer til flyttebilen kommer, og jeg har enda masse igjen å pakke. Jeg tror ikke jeg kommer til å sove mange timer i natt, men jeg har vel bare meg selv å takke, haha. Vi snakkes imorgen ♥ I MIN NYE LEILIGHET !

Vi har alltid vært venner

Jeg har alltid visst at det er mye klipping når det kommer til reality program, og jeg visste da jeg takket ja til å være med at Paradise ikke er noe annerledes. Vi fikk beskjed på forhånd at mye ville virke veldig annerledes på TV, og det kan jeg bekrefte at det gjør. Det er kanskje ikke så rart da de klipper en hel dag ned til 45 minutter, samtidig som de vil lage spenning og drama for dere seere. Er det likevel en ting som er veldig rart å se på TV så er det forholdet oss deltakerne imellom.

Da jeg sjekket inn på hotellet var jeg helt sikker på at det var noen jeg ikke kom til å komme overens med, men det skjedde aldri. Jeg har aldri i mitt liv møtt så mange fantastiske mennesker samlet på et sted. Selv om jeg var i allianse med Andrea og Martine Lunde var jeg god venn med Rebecca og Martine. Alle jentene gikk kjempe godt overens, og vi hang sammen hele tiden. Forskjellen var at jeg snakket taktikk med Andrea og Lunde, noe jeg ikke kunne gjøre med Rebecca og Martine da vi var i forskjellige allianser. Hadde det ikke vært for at vi var med på et spill hadde vi vært verdens beste jentegjeng på feire i Mexico. Det er akkurat derfor det er så rart å se at vi nesten ikke snakker sammen på TV, for det var absolutt ikke sånn det var. 

Jeg føler guttene hadde samme forholdet til hverandre som vi jentene, så der var det også kun allianser som "splittet" de. Alle deltakerne var utrolig gode venner inne på hotellet, og vi var mye mer sammen enn hva dere ser på TV. Det var en grunn til alle følelsene i uke en og to, og det var for at vi var så glad i hverandre. Uansett hvem som måtte ryke så var det kjempe kjipt, og ikke minst veldig tungt. Vi har bare hverandre der inne, så det føles mye verre ut når en ryker enn hva det kanskje ser ut som. Jeg føler meg veldig heldig som har fått være med i akkurat denne sesongen, for jeg har virkelig fått meg venner for livet ♥

BIRTHDAY PICTURES

Som dere ser hadde jeg verdens beste gjeng på bursdagsvors til meg igår. Jeg føler meg så utrolig heldig som har møtt så mange fantastiske mennesker. Det er utrolig rart å tenke på at jeg mest sannsynlig ikke ville møtt noen av disse om jeg ikke hadde vært med på Paradise Hotel. Disse menneskene gjorde kvelden min perfekt, så tusen takk alle sammen ♥ Jeg fikk også så mye fint i gave. Blant annet et gavekort på kremmerhuset så jeg kan shoppe litt interiør til min nye leilighet. Det er bare 5 dager til jeg og Andrea overtar leiligheten vår. Vi gleder oss såå mye til å vise dere ♥

Videoblogg / Svar på spørsmålsrunden

Da har vi ENDELIG klart å fått lastet opp videoen på Youtube. Jeg må bare beklage at det tok så lang tid, men alt har virkelig gått imot oss. Først ble kameraet mitt ødelagt, så ble vi syke, så ble videoen vi hadde spilt inn på kameraet slettet også fikk vi ikke til å lagre og dele videoen. Det føles utrolig godt å endelig få delt videoen med dere etter alt dette styret. Enjoy ♥ Martine sin blogg finner du her

Jeg var veldig skeptiskHva synes dere om gårsdagens episode? Personlig synes jeg det har vært den morsomste episoden hittil. Jeg lo godt av meg og Kevin i går, vi er virkelig litt av et team. Det som er morsomt er at jeg var utrolig skeptisk til Kevin når jeg først fikk han som partner. Som dere så i første episode fikk vi kun se et bilde med litt tekst under, og det som sto under bildet til Kevin fortalte meg at vi ikke hadde noe som helst til felles. Jeg var helt sikker på at vi ikke kom til å ha noe å snakke om, og at det kom til å være kjempe kleint å dele rom med han. En ting er sikkert, og det er at jeg tok veldig feil. Det er ingen hemmelighet at jeg fikk den beste partneren inne på hotellet. Er dere ikke enig? Oppholdet mitt hadde aldri blitt det samme uten Kevin, det er jeg helt sikker på. 

Jeg og Kevin er veldig forskjellige, men det er kanskje det som gjør oss til en så god match. Det er veldig mange som har spurt om vi er sammen, noe vi ikke er. Jeg og Kevin friendzona hverandre egentlig med engang, så det er nok veldig lite sannsynlig at vi noen gang kommer til å ha noe mer enn et vennskapelig forhold. Selv om vi ikke er kjærester er Kevin absolutt en av mine nærmeste, og jeg føler meg veldig heldig som har en gutt som han i livet mitt. ♥

Videobloggen kommer om noen få timer. Vi måtte redigere hele videoen på nytt da vi ikke fikk til å lagre og dele den, utrolig irriterende! Takk for at dere er så tålmodige 

Jeg ble kontaktet av Paradise Hotel

For litt over et år siden skrev jeg dette innlegget som publiserte på bloggen. Samme dagen hadde jeg blitt kontaktet av Paradise Hotel, for de ønsket å ta en prat med meg. Jeg skjønte ingenting da jeg fikk denne meldingen, for jeg hadde ikke meldt meg selv på. Det var min bestevenninne som ønsket at jeg skulle være med på Paradise Hotel. Vær så god Julie, ønsket ditt ble oppfylt til slutt. Jeg hadde kjæreste på det tidspunktet, så for min del var det helt uaktuelt å være med på Paradise. Det var ikke kun på grunn av min daværende kjæreste at jeg takket nei, det var også for at jeg absolutt ikke hadde lyst til å være med. Veldig ironisk at dere nå kan se meg på TV mandag-torsdag. Jeg slettet dette innlegget for å legge det ut til dere når jeg kom hjem, så enjoy! haha. Veldig morsomt å lese hvor negativ jeg var til dette programmet, så velger jeg å være med et år senere. Litt dobbeltmoralsk kanskje? ;-) En ting er sikkert,og det er at jeg hadde ingen anelse om hva jeg snakket om på den tiden. Idag når jeg satt hos kiropraktoren fikk jeg en veldig uventet melding. Først må jeg bare starte med å si at jeg er utrolig pysete når det kommer til at noen ringer meg, men dette er selvfølgelig når det kun er skjult eller ukjent nummer. Idag fikk jeg en telefon fra et ukjent nummer, som selvfølgelig gjorde at jeg ikke tok den. Jeg MÅ jo faktisk søke det opp på 1881.no først, haha. I det jeg holdt på å søke opp nummeret tikket det en melding inn. Jeg tror faktisk jeg måtte lese meldingen 4 ganger før jeg skjønte hva som faktisk stod der. Jeg var blitt kontaktet av et TV program i Oslo på grunn av søknaden min om Paradise hotel. Jeg skjønte med engang at noen må ha køddet med meg, da jeg ALDRI i min villeste fantasi hadde meldt meg på Paradise selv. 

Sorry til alle dere som har meldt dere på eller har vært deltager, men det programmet er bare ikke noe for meg. Jeg kunne aldri tenkt meg at hele Norge skulle sett på at jeg drakk på tv. Kan man ikke kjenne på fylleangsten etter noen byturer hjemme så kjenner man det iallfall etter man har vist seg på TV. Jeg kunne gjerne blitt med om jeg hadde følt at det hadde gitt meg noe, men det føler jeg ikke at det gjør. Er du virkelig heldig så kan du kanskje vinne 300.000, men hva skjer så? Du blir helt glemt. I tillegg er du full mesteparten av tiden de viser på tv, og det er vel ikke noe hemmelighet at man ikke alltid er seg selv når man er full? Jeg tror at når du lever i en sånn boble som du gjør der, så kan du gjøre de merkeligste ting. Så syntes jeg det er ALT for mye drama og drittsnakking der inne, og noe sånt vil jeg ikke være en del av. Jeg har blitt utrolig sjokkert mange ganger over hva folk får seg selv til å si på TV om andre mennesker, en stor andel av Norge sitter å ser på det her, samt at den personen du snakker dritt om engang får se det han/hun også. 

Så neida, all respekt til dere som melder dere på å faktisk møter opp. Selv om det ikke er noe jeg kunne gjort, så respekterer jeg de som vil det. Det er kanskje sant at du får deg venner for livet, og at det er en morsom opplevelse som absolutt er helt utenom det vanlige. Men jeg er fornøyd med de vennene jeg har, og jeg skal nok klare å finne på noe spennende jeg også i løpet av livet mitt. Men som sagt, hadde det gitt meg noe å vært med på Paradise hotel, så hadde jeg helt sikkert blitt med. Men da skulle jeg blitt kjendis å tjent masse penger, haha. Ellers ser jeg ikke helt vitsen. Men jeg er utrolig glad for at alle dere andre møter opp, for da har jeg noe å se på TV.

Bilder fra kveldens episode

Nå er det bare en time igjen til kveldens episode av Paradise Hotel. Jeg regner med at mange av dere har sett episoden allerede på Viaplay ( inkludert meg selv), haha. For søvnen sin skyld er jeg veldig glad for at Viaplay legger ut episodene fra klokken 15.00, for jeg syntes det er ganske sent å holde seg våken til 23.30 i ukedagene. 

For dere som ikke har sett kveldens episode, så har dere mye moro i vente. Togafesten var helt klart en av de beste festene på Paradise, og det tror jeg dere vil se også. Alle var så fulle og lykkelige. Jeg skal innrømme at jeg blir jævlig klein av å se meg selv danse på TV, for herregud så dårlig jeg er. Jeg har alltid visst at jeg er elendig til å danse, men det å faktisk se seg selv danse på TV bekrefter det bare enda mer. Jeg fikk tilsendt noen bilder fra kveldens episode som jeg gjerne vil dele med dere ♥ Jeg ser det er mange som lurer på om vi får ha telefon inne på hotellet, og svaret er nei. Vi fikk hver sin telefon som vi kunne ta bilder med, det var det eneste vi kunne bruke den til.