Reise

JEG TRENGER EN PAUSE

Som dere sikkert vet så reiser vi hjem i dag, noe som er så utrolig trist. Jeg er virkelig ikke klar for å reise hjem, vi har det så fint her. Min største drøm er å bare kunne reise rundt i verden, og være borte i et år ca. Jeg vil selvfølgelig komme hjem til jul og andre viktige datoer, men utenom dette vil jeg kun være på reisefot. Denne drømmen skal selvfølgelig gå i oppfyllelse en dag, for det er vel det drømmer er til for? Det er akkurat dette jeg elsker, og det er det jeg ønsker å jobbe med. Det er ingenting som gjør meg mer lykkelig enn å reise, dere aner virkelig ikke.

Likevel kjenner jeg at jeg trenger en pause fra det å reise en liten stund nå. Det er selvfølgelig ikke noe jeg ønsker, men jeg kjenner på hele kroppen at jeg trenger det. Det har skjedd noe hele sommeren, og jeg skal ærlig innrømme at jeg er sliten. Jeg tror jeg trenger å komme hjem litt for å slappe av og komme tilbake til rutiner. Jeg har nesten ikke sovet den siste måneden og jeg har spist veldig uregelmessig. Det tar også på kroppen å reise, for det skjer virkelig noe hele tiden. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor det blir kalt ferie, for er det virkelig en ferie? Selvfølgelig har man friheten, men de aller fleste av oss gjør vel noe konstant når man er på ferie? Eller det bare meg og min vennekrets som er sånn? Om det virkelig finnes mennesker der ute som klarer å slappe av på ferie, og absolutt ikke gjøre noe så helst så vil jeg gjerne ha noen tips fra dere. Takk på forhånd ♥

JEG VURDERTE Å TREKKE MEG

Annonse // sponset reise

Som jeg allerede har fortalt dere var jeg utrolig skeptisk til denne turen, og jeg vet helt ærlig ikke hvorfor. Det var så ille på et tidspunkt at jeg vurderte og trekke meg, og jeg tror nok mye av grunnen var for at jeg har veldig vannskrekk og egentlig var livredd for å surfe. Typisk meg er å hoppe inn i ting for å utfordre meg selv, så angrer jeg etterpå. Det som alltid redder meg er at jeg er veldig flink til å presse meg selv, noe jeg gjorde i dette tilfellet. Jeg bestemte meg for å gi det en sjanse, og om jeg virkelig hatet det var det bare å la være å surfe og aldri prøve det igjen. Jeg sa nettopp til Morten "jeg er så glad for at vi dro" og han var helt enig. 

Denne uken har vært helt fantastisk, og ikke minst veldig morsom. Det å lære meg å surfe er virkelig en av de beste avgjørelsene jeg har tatt, og det er absolutt noe jeg vil fortsette med. Målet mitt er seriøst å lære meg å surfe, det er så utrolig morsomt. I går fikk både Martine og jeg til å stå lenge på brettet, og faktisk være med bølgen hele veien inn til land. Vi var så stolte av hverandre, og ikke minst oss selv. Det virket som vi aldri skulle få det skikkelig til, men så gikk det plutselig. Øvelse gjør mester, eller hva? Nei, dette har virkelig vært en reise jeg aldri kommer til å glemme. Jeg anbefaler virkelig alle til å prøve surfing, jeg kan nesten garantere at du liker det. Dette kommer fra en jente med vannskrekk som generelt suger i sport, utenom surfing da ;-) hehe. 

JEG KAN IKKE TA ANSVAR

Som dere kanskje har fått med dere på Martine sin blogg så var vi i Lisboa i går for å shoppe. Vi fant plutselig ut at de hadde både Primark, Forever 21 og Sephora her, og da måtte vi selvfølgelig ta turen dit. Lisboa ligger ca en time fra den byen vi befinner oss i nå, så vi hadde en liten roadtrip foran oss. Jeg ble satt som GPS-ansvarlig, noe som kanskje var det verste vi kunne gjort. Dere aner ikke hvor mye feil vi kjørte, og vi havnet på de samme stedene igjen og igjen. Veien til kjøpesenteret tok veldig 45 minutter, men på grunn av meg brukte vi over en time. Jeg kan med andre ord ikke ta ansvar veibeskrivelse noe mer, haha. Med engang Morten tok over kom vi oss frem, så det sier vel kanskje sitt. 

Jeg må være så ærlig å si at Lisboa absolutt ikke var så fint som det jeg hadde forventet. Vi fikk ikke sett så mye, men det lille vi fikk sett var ikke spesielt imponerende. Jeg synes Ericeira (som er byen vi bor i) er mye finere enn Lisboa, og det er det som får meg til å ville utforske Portugal enda mer. Jeg kan se for meg at det er utrolig mange fine steder rundt hovedstaden, og det er disse stedene jeg vil oppleve. Som jeg har fortalt dere før har jeg som mål å reise verden rundt, og dette målet er noe jeg skal ha oppnådd innen jeg blir gammel og grå. I dag skal vi bare kose oss, ta litt bilder og finne på noe morsomt. Jeg gleder meg til å vise dere vloggen vi filmer herfra. Vi har faktisk allerede laget en videoblogg, men vi sliter veldig med å laste den opp. Vi prøver på nytt i dag, og går det ikke får dere dessverre ikke se den før vi kommer hjem. 

JEG BEGYNTE Å GRÅTE


Dette er ansiktet mitt i det jeg fikk det til første gang. Det var lykke og redsel på samme tid som dere kanskje ser, haha. 

Som dere kanskje så på Snapchat prøvde vi å surfe i går. Vi fikk fortalt at det var mye lettere på bølgene, men for meg var det helt motsatt. Alle rundt meg kom seg nesten opp på brettet med engang, mens jeg var den eneste som prøvde igjen og igjen. Jeg har dessverre alt for lett for å gi meg om jeg ikke får til noe, men jeg lot meg faktisk motivere av meg selv. Som jeg skrev her om dagen så kan man få til akkurat det man vil, og gjett hvem som klarte det til slutt? JEG. Dere aner ikke hvor stolt jeg ble, og hvor sliten jeg var da jeg endelig fikk til å stå på brettet. Jeg måtte sikkert prøve 30 ganger før jeg fikk det til (uten å overdrive), så dere kan tro jeg hadde litt av en mestringsfølelse da det endelig var min tur. Jeg begynte faktisk å gråte gledestårer, herregud så kleint, haha. 

Nå skal vi snart å surfe igjen, noe som jeg virkelig gleder meg til. Jeg har som mål denne turen å lære det grunnleggende, for jeg har virkelig lyst å mestre dette. Det er jo ikke så alt for lenge til vi skal til Bali, og da hadde det vært utrolig kult å kunne surfet en dag (om det ikke er masse hai der?hehe) En annen morsom ting vi skal i dag, VINGÅRD! Jeg har alltid hatt lyst til å besøke en vingård, og endelig er det min tur. Jeg skal ta masse bilder som jeg kan vise dere i morgen. Vi har også filmet siden dag 1, så dere kan virkelig glede dere til en innholdsrik videoblogg. Vi snakkes senere <3

DATEN BLE EN KATASTROFE // MORTEN

Hei alle sammen. 

Endelig er det min tur til å fortelle verden gjennom mine øyne hva vi gjør i løpet av dagen. kan begynne med å fortelle litt om gårdagens katastrofe..I går leide vi bil slik at vi kunne kjøre litt rundt i de andre småbyene som er her i området. Vi hadde pyntet oss for en skikkelig dobbeldate, men alt gikk ikke som planlagt.. Vi hadde søkt på google, og funnet en fin plass vi skulle besøke. Problemet var at ALLE veiene rundt her er stengt for veiarbeid, så vi endte jo opp fjelltur med bilen. Skikkelig offroad fjelltur med en konebil. Vi rotet oss skikkelig bort, og gps-en kunne ikke hjelpe oss. I et miserabelt forsøk med å komme oss tilbake til campen, kjørte vi forbi ei skilt der det sto MacDonalds. Så da endte dobbeldaten på macern da. Ikke akkurat det jeg så for meg når jeg skulle til Portugal akkurat. 

Dette var gårsdagen kort oppsummert. Jeg har bloggen hele dagen :) :) :) :) Hva vil dere jeg skal skrive om? Kommenter hva dere vil ha på neste innlegg.  

DETTE HADDE JEG ALDRI TRODD

Reklame / Sponset opphold

God morgen fra Erecia som ligger en halvtime unna Norge ;-) Noen ganger må jeg le av meg selv og skrivefeilene mine, jeg mente selvfølgelig en halvtime unna Lisboa. Vi er nå på dag to i Portugal, og jeg tror dessverre at jeg begynner å bli syk. Jeg skal likevel være med på surfing i dag, for det er i dag vi skal prøve oss på bølgene. Vi skal også ta bilder og bli filmet, så det er viktig å være med på. Blir formen verre har jeg dessverre bare meg selv å takke. Jeg må helt ærlig si at jeg er sjokkert over hvor vanskelig det er å surfe, og hvor mye teknikk som ligger bak alt dette. Jeg har alltid synes at surfing ser så lett ut, men det har faktisk vært alt annet enn lett. Jeg hadde aldri trodd det kom til å være så vanskelig, så jeg fikk meg et lite sjokk i går. Selv om vi kun øvet oss på å komme oss opp på brettet var det veldig morsomt. Dere aner ikke for en mestringsfølelse det var å klare å stå på brettet, jeg er så stolt!

Målet mitt er å klare å surfe i løpet av denne uken, så jeg håper virkelig at jeg klarer det. Jeg var kanskje den på gruppen som skjønte sist hvordan jeg skulle få til alt med balanse og teknikk, men med engang jeg forsto så gikk det OK. Vi får derfor krysse fingrene for meg, så skal jeg oppdatere dere med engang jeg får denne bloggen tilbake igjen, haha. Vi snakkes i morgen venner <3 

IKKE HELT SOM FORVENTET..

Akkurat nå er klokken 11.10 her i Portugal. Som dere sikkert forstår ligger vi en time bak Norge. Vi befinner oss i en by som heter Erecia som ligger litt over en halvtime fra Norge. Vi har ikke rukket å sett så mye av byen enda da vi kom frem veldig sent i går. Vi la oss nesten med en gang, så jeg er veldig klar for å utforske stedet mer. Vi skal også leie oss bil, sånn at vi kan kjøre litt rundt. Jeg vil virkelig se mer av Portugal når vi først er her. Dere må gjerne komme med tips til hva man burde se og gjøre, det blir vi veldig glad for <3

Vi skal å surfe for første gang klokken 14.10, noe jeg er veldig spent på. Jeg skal ærlig innrømme at jeg gruer meg, mye på grunn av vannskrekken min. Jeg takler for eksempel ikke å komme under vann uten å holde meg for nesa, så både Martine og jeg krysser fingrene for at de har neseklyper her. Vi kan virkelig ikke holde oss for nesen mens vi surfer, da kommer vi til å miste balansen med engang. Det er forresten veldig kaldt i Portugal, noe som ingen av oss hadde forventet. Jeg har kun pakket med meg shorts, og har ikke med meg noen gensere. Det er faktisk bare 17 grader her, så vi fikk virkelig litt av et sjokk. Værmeldingen før vi dro sa noe helt annet, så litt skuffet ble vi selvfølgelig. Man må uansett bare gjøre det beste ut av det, så vi får bare krysse fingrene for varmere vær de neste dagene. Nå skal vi komme oss en tur inn til byen, vi snakkes <3

I DAG REISER VI TIL PORTUGAL PÅ DOBBELDATE

I går ble det veldig sent, alt for sent om du spør meg. Først var jeg i en bursdag til en venninne av meg, noe som var veldig koselig. Det er mange av de jeg ikke har sett på lenge, så jeg setter virkelig pris på den tiden vi får sammen. Jeg bestemte meg for å være edru, og dra hjem da resten skulle på byen. Det er faktisk det beste valget jeg har tatt på lenge. Det er aldri lett å være den ene som ikke drikker, men i dette tilfellet var det verdt det. Det ble selvfølgelig veldig sent, men jeg fikk ryddet og pakket ferdig absolutt alt til i dag. 

Som dere kanskje har fått med dere så reiser Morten, Martine, Aleks og jeg til Portugal i kveld. Jeg gleder meg som et lite barn da dette er min første tur til utlandet denne sommeren. Vi har reist mye de siste månedene, men ikke ut av Norge. Det blir også utrolig hyggelig å reise sammen med Martine og Aleks. Vi går veldig godt overens, og har det alltid veldig morsomt sammen. Dette blir en skikkelig dobbeldate-ferie, men det er bare veldig hyggelig. Jeg synes det er så koselig at det ble to kjærestepar etter årets sesong, og at vi fire går så godt overens. Jeg gleder meg virkelig til å tilbringe en hel uke med disse to, så får vi kanskje planlegge neste ferie sammen? Jeg tror forresten at vi kommer til å være veldig opptatt i Portugal, men jeg skal prøve å oppdatere dere så godt jeg bare kan <3

VI GLEDER OSS ♥

VI PRØVER PÅ NYTT


Kjole Bikbok

Som vanlig har vi sovet lenge i dag, men det er helt OK. Jeg må lære meg å slutte å stresse så mye, for hva er egentlig vitsen? Tenk så mye unødvendig tid vi bruker på å stresse over ting som egentlig ikke har noe betydning. Sånn som å sove lenge når jeg har ferie. Dette kommer ikke til å plage meg på noen som helst måte senere i livet, så hva stresser jeg egentlig over? Alle som kjenner meg vet hvor flink jeg er til å stresse, og det er ikke bra. Mamma er en helt fantastisk dame, med få dårlig egenskaper. Derfor var det dessverre ikke mye å velge i, og den ene dårlige egenskapen hun har måtte bli ført videre til meg. Det er faktisk ikke tull når jeg sier at store deler av familien på mamma sin side er alt for god til å stresse, og det er kanskje på tide at noen av oss gjør noe med det? Det er i alle fall noe jeg skal jobbe med, for dette er ikke noe jeg har tenkt å videreføre. 

Som dere kanskje fikk med dere i går så klarte jeg å bestille flybilletter til feil dag, så vi møtte opp på flyplassen i Bodø i går uten noe fly å ta. Flybilletten er heldigvis rett i dag, så vi prøver igjen. Om det skjer noe nå er det virkelig ikke meningen at vi skal hjem til Oslo, og da kan jeg like gjerne slå meg til ro her i Bodø. Kanskje vi bare skal flytte hit? prøve noe nytt? hehe neida, det tror jeg nok ikke jeg hadde klart. Det er et eller annet med Nord-Norge og meg som ikke passer sammen, og det har det aldri gjort heller. Jeg truet faktisk mamma med å flytte til pappa den tiden vi bodde i Tromsø, for det eneste jeg ville var å komme meg til Tønsberg. Den kjipe siden med å være foreldre, er at nesten alltid må sette barna først. Vi flyttet heldigvis, noe jeg vet mamma også er glad for. Kanskje man noen ganger trenger noen som presser deg til å gjøre ting som egentlig skremmer deg? Funker det ikke, er det bare å gå tilbake. Vi mennesker gjør livet så mye mer komplisert enn hva det egentlig er. Hvorfor?

Jeg har forresten et spøkelse som forfølger med noen ganger. Altså, denne sorte prikken på bildene. Disse bildene tok jeg for noen uker siden, og den kom tilbake forrige uke. Skummelt :-(

DAGSTUR TIL THAILAND?
Etter i går føler jeg meg tom for ord, det er virkelig overraskelser på overraskelser. Aldri har jeg kunne sett for meg at Nord-Norge kunne vært så vakkert, jeg er i sjokk. Dere som følger med på Snapchat og Instagram skjønner nok hva jeg snakker om? Jeg spammet dere i går, for jeg ville virkelig vise dere hvor vakkert det faktisk er her. Hvem hadde trodd at BODØ kunne se ut som THAILAND? Blått hav, sandstrand og klipper. Det ene bildet jeg tok minnet meg om et bilde jeg har sett fra Thailand. Jeg fikk skikkelig feriefølelse av denne øyen som lå midt på havet, langt vekk.

Jeg har aldri vært spesielt fan av Nord-Norge, men det er kun for at jeg har vært uvitende. Nå elsker jeg det, og jeg skal helt klart utforske Tromsø mer neste gang jeg er der. Sorry alt dette spammet om hvor vakkert Nord-Norge er, men jeg føler virkelig at jeg må dele slike ting med dere. SE SÅ VAKKERT DET ER <3

HVORDAN KAN JEG IKKE HA OPPDAGET DETTE?

I går tok vi turen til Mellje, Meljde? Har faktisk ingen anelse hvordan det skrives, så ærlig skal jeg være. Det hadde bare vært et lite google search så hadde jeg visst nøyaktig hvordan det skrives, men det orker jeg ikke nå. Akkurat nå ville jeg bare vise dere bildene fra et fantastisk vakkert sted. Jeg kan ikke tro at jeg har bodd så mange år i Nord-Norge selv uten å oppdage steder som dette. Kanskje jeg var for ung til å se hvor vakkert det egentlig er, for det er de siste årene jeg har begynt å interessere meg for natur. Eller, jeg er vel kanskje ikke interessert i natur, men dere forstår sikkert hva jeg mener. Nord-Norge er uansett veldig vakkert. 

Nå skal vi komme oss ut i sola og få litt farge på kroppen. Vi er alt for dårlige til å finne på ting, og det eneste jeg har gjort i dag er å se på en serie jeg har fått skikkelig dilla på. Jeg bruker derfor mye lengre tid på et innlegg enn hva jeg vanligvis ville gjort, for jeg må skrive og følge med på serie samtidig, hehe. Vi snakkes senere <3

FAUSKE ELLER BODØ?

Noe jeg ikke fortalte dere i stad var at jeg stoppet en tur innom Fauske før jeg dro til Bodø. Grunnen til dette er rett og slett for at Morten og familien befant seg på hytta, så jeg måtte reise dit først. Vi har derfor akkurat ankommet Bodø, og jeg er nå klar for å legge meg. Jeg er en sånn type person som ikke får til å sove på tog, buss eller fly, så jeg er derfor veldig sliten akkurat nå. Jeg har kanskje sovet i 2 timer sammenlagt, så det er så vidt jeg klarer å holde øynene åpen mens jeg skriver dette innlegget. 

Til en forandring er det meldt kjempe fint vær i Bodø fremover, jeg vil derfor være uthvilt til i morgen. Jeg fikk ikke sett noe særlig av Bodø sist vi var her, for da var det konstant dårlig vær og overskyet. Jeg regner derfor med at det er mye på planen de neste dagene, så da er det viktig å ha litt energi til overs. Jeg tenkte også å ha en spørsmålsrunde enten sammen med Morten eller om Morten og meg i nærmeste fremtid, så dere kan jo begynne å tenke ut spørsmål dere ønsker å spørre oss. Ha en fin kveld alle sammen, vi snakkes i morgen <3


Noen bilder fra sist vi var her. Gleder meg til å vise dere mer av Bodø <3

JEG OVERRASKER MORTEN


Akkurat nå sitter jeg på toget. Jeg har en 9 timers lang reise foran meg. Klokken er nå 00.44, men jeg kan ikke poste dette innlegget før i morgen tidlig. Morten tror jeg skal komme til Bodø på tirsdag, så han vet faktisk ikke at jeg er på vei. Jeg har egentlig togbillett til tirsdag, men jeg bestemte meg for å reise tidligere av mange årsaker. Blant annet så jobber alle vennene mine, så jeg har ingen å henge med. Så savner jeg også Morten bittelitt... hehe. Jeg gleder meg veldig til å se reaksjonen hans, for jeg er ganske sikkert på at han vil bli sjokkert. Moren hans henter meg på togstasjonen, så er det rett hjem for å overraske. 

Jeg sliter faktisk veldig med å skrive dette innlegget, for jeg ser ut av vinduet hvert eneste minutt. En ting er sikkert, Nord-Norge er vakkert. Jeg har alltid lurt på hvordan noen klarer å bo langt ute på landet, der det ikke virker til å være noe som helst å finne på. Etter i natt kan jeg virkelig forstå hvorfor, for dette er vakkert <3 Når jeg blir gammelt skal jeg bo på et sted som dette, det er helt sikkert. Nå skal jeg prøve å få meg litt søvn, vi snakkes i Bodø :-D

VI REISER HVER FOR OSS
Akkurat nå befinner Morten og jeg oss på Gardermoen, men denne gangen skal vi reise hver for oss. Dette er første gangen på lenge vi skal være borte fra hverandre, så det er selvfølgelig veldig kjipt. Det er ingen hemmelighet at vi er litt for avhengig av hverandre, så dette har vi bare godt av. Jeg rekker faktisk aldri å savne han, for jeg ser han hver eneste dag. Så jeg skal ikke klage, prøve i alle fall. Jeg reiser til Trondheim og Morten reiser til Bodø. Det er ikke bestemt hvor lenge jeg skal være i Trondheim enda, men jeg reiser direkte til Bodø etter jeg har vært der noen dager. Vi skal være med på opptur, noe jeg gleder meg veldig til. Morten har jo verdens snilleste foreldre, så det blir kjempe hyggelig å se de igjen.

Nå gleder jeg meg veldig til å komme frem til Trondheim å møte alle sammen igjen. Tre av mine nærmeste venninner er der, og to av de har jeg ikke sett på lenge. Jeg ser frem til en skikkelig jentehelg. Vi snakkes i Trondheim <3

VI SKAL REISE TIL!!

Dette er virkelig gledens dag for min del, for endelig har jeg fått med meg Morten til å reise til et sted jeg lenge har ønsket å reise til. I slutten av september reiser vi til BALI for å være der i hele 2 uker. Planen er å leie Villa på Airbnb istedenfor å bo på Hotell. Det er mye bedre å ha sitt eget sted der man har masse plass, og kan gjøre litt hva man selv vil. Vi skal mest sannsynlig reise sammen med noen flere, så dette blir moro. Jeg tar gjerne i mot masse tips til hva man må gjøre, hvilket område det er best å bo, hvor man må spise ( DER MAN KAN UNNGÅ HUNDEKJØTT) og hva man burde se. Takk på forhånd <3 

Jeg synes dette bildet passet perfekt til innlegget, haha. Typisk Morten å ødelegge bildene mine med å gå i bakgrunnen. Jeg tror ikke han alltid følger helt med, hehe. Andrea og jeg tok forresten masse bilder i går, så jeg skal vise dere resten senere. Vi har begynt å ta bildene på en litt annerledes måte, noe jeg synes ble mye kulere enn de oppstilte bildene vi vanligvis tar. Det som er gøy med dette yrket er at man alltid lærer nye ting og får nye ideer som kan gjøre bloggen bedre. Jeg gleder meg til å vise dere, bildene ble kjempe kule. 

6 TIMERS REISE - JEG VALGTE Å BLI HJEMME


Akkurat nå befinner jeg meg i leiligheten til Andrea og meg hjemme i Oslo. Jeg skulle egentlig ha vært et helt annet sted nå, men jeg orket virkelig ikke 6 timer i bil. Planen var å reise til Trondheim i dag, men jeg valgte å bli hjemme istedenfor. Jeg har masse jobb å gjøre, og jeg har et par videoblogger som skal redigeres og spille inn, så det beste var å holde seg hjemme. Kevin kommer også imorgen, så Andrea og jeg tenkte å lage en videoblogg der vi sminker Morten og Kevin. Hva tenker dere? Hadde ikke det vært moro? 

Nå skal jeg nyte de siste dagene i Oslo, siden jeg er ikke hjemme igjen før August. Jeg drar direkte fra Trondheim til Bodø der vi igjen skal besøke foreldrene til Morten og være med på Opptur. Etter det reiser Morten, Martine, Aleksander og jeg til Portugal for å lære oss å surfe, det gleder jeg meg til. Så er egentlig planen å være hjemme i Tønsberg hele august, siden jeg har lyst å være med familie og venner. Jeg fikk nesten ikke møtt noen de få dagene vi var i Tønsberg, noe som er ganske kjipt egentlig. Jeg har derfor satt av tid til å være sammen med de i hele august. Det gleder jeg meg til <3 Det er viktig å ta vare på de menneskene du har rundt deg, det har virkelig livet latt meg erfare. 

FACEBOOK. HER / INSTAGRAM. SOFIEENILSEN / SNAPCHAT. SOFIEEC

DET Å VÆRE EDRU PÅ FESTIVAL

SPONSET REISE

Jeg vil starte dette innlegget med å gi all creds til dere mennesker som klarer å være edru blant fulle mennesker, for det er absolutt ikke lett. Jeg var ganske sliten i går og bestemte meg derfor for å ta det rolig. Selv om jeg er glad for det i dag var det ikke spesielt morsomt i går. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg fikk tilbydd drikke, og ble den kjipe som takket nei. Jeg fikk høre utrolig mange ganger at jeg var kjedelig da jeg ikke var i likt humør som resten av festivalen. I går innså jeg hvor slitsomme fulle mennesker er, og jeg ble nesten litt flau for jeg vet at jeg er helt lik selv. Gårsdagens lærdom, godta at ikke alle rundt deg ønsker å drikke. De som klarer å stå i mot dette presset er noen kule mennesker, all respekt til dere.

Utenom dette har jeg hatt en kjempe fin helg sammen med MTV. Vi har gjort så utrolig mye morsomt, og jeg er evig takknemlig for at jeg valgte å dra selv om jeg ikke hadde lyst. En ting er sikkert, jeg hadde angret som bare det om jeg ikke hadde dratt. I går var vi litt utenfor Kristiansand på øy der det var Beach Party, så moro! Jeg elsker alt med denne helgen, nesten iallfall hehe. Takk får nå Kristiansand, vi sees til neste år ♥
PALMESUS, HERE WE COMEHva skjer med foten min? haha

Det er endelig fredag, og det vil si PALMESUS. Jeg er vel en av få som aldri har vært her før, så jeg har virkelig høye forventinger. Det jeg liker best med festival er at du kan gå kledd akkurat som du selv ønsker, det er ingen som bryr seg. Jeg elsker å kunne gå rundt i shorts og hettegenser en hel dag, hvor magisk er ikke det? Den kjempe søte genseren er fra Urban til dere som lurer, hehe. Det ser ut som vi er heldige med været denne helgen. Jeg var en liten tur ute i stad, og da var det sol og blå himmel. Det er vel nå jeg skal si bank i bordet, for det begynner vel å regne hvert øyeblikk. Norsk sommer <3

Det jeg gleder meg mest til er å se Zara Larsson i kved, for hun er rå. Ellers håper jeg på en fin dag sammen med masse hyggelige mennesker. Kanskje vi sees? I hope so ♥ Du kan følge meg på snap for å se hva vi gjør i helgen, SOFIEEEC. 

MIN STØRSTE FRYKT..

Da har vi akkurat ankommet Kristiansand, og vi er nå på hotellrommet vårt. Vi er egentlig ganske sultne, så jeg regner med at Morten synes det er litt irriterende at jeg oppdaterer bloggen nå, haha. Alt for bloggen, ikke sant? 

Som jeg har fortalt dere før, så er jeg livredd for å fly. Det har heldigvis blitt bedre de siste årene, men noen ganger tar frykten over. I dag leste jeg på værmeldingen at det var mye vind er i Kristiansand. Er det noe jeg ikke gjør så er det å fly når det blåser mye. Jeg var derfor nære på å bestille meg bussbilletter istedenfor, heldigvis ombestemte jeg meg. Er det noe jeg er flink på så er det å utfordre meg selv, og det gjorde jeg virkelig i dag. Dagen startet ikke så bra på grunn av dette, for frykten styrer store deler av humøret mitt. Det ble ikke bedre da vi kom på Gardermoen og ikke fikk sitte sammen på flyet. Jeg kom heldigvis ved siden av en kjempe søt jente, som jeg snakket med hele turen. Noen ganger skulle jeg hatt "jeg reiser alene skilt", haha.

Jeg må faktisk avslutte dette innlegget med å fortelle dere om de hyggelige menneskene vi møtte på flyplassen. Transporten vår var forsinket, så de tilbydde å kjøre oss til Kristiansand. Hvor snilt er ikke det? Jeg tror ikke de skulle samme veien engang, så det var virkelig hyggelig. En god start på ferien :-)


Måtte selvfølgelig dokumentere denne hyggelige kjøreturen :-*

MORTEN OG JEG REISER, IGJEN

Noen ganger føler jeg at det eneste jeg skriver om på denne bloggen er at Morten og jeg reiser. Jeg hadde helt ærlig ikke sett for meg hvor travel denne sommeren kom til å bli. Vi kom tilbake til Oslo i går kveld, og nå pakker vi på nytt. Som jeg har fortalt dere før, reiser vi til Kristiansand sammen med MTV for å være med på Palmesus. Skal jeg være ærlig med dere så begynner jeg å bli veldig lei av å feste, og det var noen minutter jeg ikke hadde lyst til å dra. Jeg fikk heldigvis endret innstilling, og nå gleder jeg meg. 


Som jeg elsker dette bildet, haha!

Jeg har aldri vært i Kristiansand før, så om dere har noen tips til hva man burde gjøre og hvor man burde spise så gjerne rop ut. Flyet vårt går i 15 tiden, så jeg begynner egentlig å få litt dårlig tid. Det er uansett typisk meg å stresse, det har dere sikkert skjønt etter å ha lest bloggen min en stund. Uansett, vi snakkes i Kristiansand ♥

PÆRRA-GJENGEN ER SAMLET IGJEN

REKLAME

Nå har akkurat Morten, Andrea, Martine og jeg sjekket inn på Quality Hotel Tønsberg. Vi skal sove her i natt da vi skal delta på Tropical Tuesday her i Tønsberg. Carina inviterte meg da hun skal opptre i kveld, så da kunne jeg nesten ikke takke nei. Hun er så flink til å synge, så jeg er helt sikker på at dette blir en bra kveld. Akkurat nå holder vi på å gjøre oss klare, for vi skal på grillvors på Foynhagen klokken 17.00. Jeg har aldri vært på grillfest på en restaurant/utested før, så dette kan bli moro. Kanskje vi sees i kveld? Vi snakkes ♥

MORTEN OG JEG PRØVER NOE NYTT

ANNONSE


Må le litt av dette bildet, haha

Som jeg nevnte i tidligere innlegg skal Morten og jeg på en ferie i august. Vi hadde egentlig ikke planlagt en utenlandsreise da vi var i Roma for litt over en måned siden. Det er også utrolig mye som skjer hjemme i Norge, så det er vanskelig å rekke alt. For noen uker siden fikk vi tilbud om å reise til Portugal sammen med Lapoint for å være med på surfekurs. Som dere sikker forstår kunne vi selvfølgelig ikke takke nei. Jeg har alltid hatt lyst til å lære meg å surfe, så dette er virkelig en drøm som går i oppfyllelse.Da ingen av oss har surfet før ble vi enige om å velge level 1 i vanskelighetsgrad. Jeg vet ikke med Morten, men jeg tror det er mer enn nok for meg.  

Jeg har alltid hatt lyst til å reise til Portugal, og etter å ha googlet litt gleder jeg meg utrolig mye. Ericeira som er byen vi skal være i, ser så nydelig ut. Jeg gledet meg ikke noe mindre etter å ha sjekket ut Lapoint sin hjemmeside. Nå er jeg virkelig klar for stranden, solnedgang, surfing og bli kjent med nye mennesker. Det som gjorde denne turen enda bedre er at vi reiser sammen med Aleks og Martine ♥ Vi reiser til Portugal 6 august, og skal være der en hel uke. 

Om noen av dere skal på surfekurs samtidig som oss, ROP UT! Jeg vil veldig gjerne bli kjent med dere lesere, så det å dra på ferie sammen er jo virkelig en god start. Om du ønsker å lese mer om dette kan du trykke deg inn på Lapoint sine hjemmesider som du finner HER ♥

TAKK FOR MEG


Vet ikke hva som skjer med poseringen her. 

Tro det eller ei, jeg er stresset igjen. Jeg føler at 2 av 4 innlegg handler om hvor stresset jeg er. Jeg skjønner hvor usunt dette er, og jeg må vel snart begynne å jobbe med det. Jeg har alltid vært en som stresser mye, så hvordan jeg skal klare å slutte å stresse kan jeg ikke se for meg. Vi er snart på vei til flyplassen, som er grunnen til dette stresset. Vi skal hjem til Oslo, der vi ikke skal være mer enn 10 dager før vi skal reise, igjen. Jeg skal fortelle mer om dette senere ♥

Det har vært en helt fantastisk uke i Bodø. Jeg har møtt så mange hyggelige mennesker, så her trives jeg. Ikke nok til at jeg kunne flyttet hit, men det har alt med klimaet å gjøre. Jeg er alt for glad i sol og varme til å bo i Nord-Norge. Det er heldigvis ikke lenge til vi skal tilbake igjen, noe jeg ser frem til. Takk for meg Bodø, vi snakkes snart!

SISTE KVELD

Akkurat nå sitter jeg nede i guttebula til Morten. Jeg må egentlig blogge, rydde og pakke. Vi reiser hjem til Oslo imorgen, så vi har litt å gjøre før vi drar. Det har vært utrolig fint å være her i Bodø, så det er egentlig ganske kjipt å reise hjem. Det har vært utrolig deilig å kunne slappe av, og jeg tror dette er noe både Morten og jeg har trengt. Vi har en hektisk hverdag ellers, så det å ikke ha noen planer er veldig uvant. Vi har blitt tatt så godt vare på av foreldrene til Morten. Det er snakk om gjærbakst nesten hver dag og ikke minst, digg middag. Jeg er så lei av å lage min egen mat, så dette er virkelig service.

Jeg skal ikke være mange dagene i Oslo før jeg reiser igjen. Jeg skal en liten tur til Tønsberg, så rett til Trondheim. Så er det tilbake til Tønsberg, før vi på nytt reiser til Bodø. Så skal vi rett fra Bodø til varmere strøk. Jeg skal fortelle dere mer om dette senere, vi gleder oss iallfall veldig mye. 

ROMA GUIDE

WHERE TO STAYVi bodde på Rome Life Hotel som ligger i denne koselige gaten. Et helt OK + hotell som ligger veldig bra til. Du kan gå til mange av severdighetene, så du slipper å bruke masse penger på Taxi. De hadde en utrolig digg hotellfrokost, love it. Du finner hotellet HER

WHAT TO DO 


COLOSSEUM

Jeg regner med at de fleste har hørt om Colosseum? Jeg pleier egentlig aldri å dra på typisk turistattraksjoner når jeg er ute å reiser, da jeg liker å oppdage de stedene ikke alle drar. I Roma er det helt motsatt, der MÅ du besøke alle turistattraksjonene, og det er virkelig verdt turen. Colosseum var utrolig fascinerende byggverk, og noe som virkelig må oppleves. For dere som ikke har hørt om dette før så er det et amfiteater som regnes som et av de mest kjente byggverkene i hele verden. Du kan lese mer HERFORUM ROMANUM

Dette er litt morsomt, for vi var egentlig på leting etter Colosseum da vi fant dette stedet. Ingen av oss hadde en anelse hva det var, vi bestemte oss likevel for å kjøpe billetter. Det viste seg å være et rektangulært romersk forum. Ja, jeg hentet denne informasjonen fra wikipedia for å forklare det på en mest mulig fancy måte, haha. Uansett, det var UTROLIG kult. Jeg har så mange fine bilder og ikke minst minner fra dette stedet, det anbefales på det sterkeste om dere virkelig vil se noen utrolige ruiner. Du kan lese mer HER 


SPISE MASSE IS

Haha utrolig random, men så sant. Isen i Italia er helt amazing, og du finner så mye god is overalt. Jeg tror vi spiste is hver eneste dag, noen ganger flere ganger om dagen :-) 


HOP ON HOP OFF

Aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd at jeg kom til å sette på en slik buss. Som jeg har nevnt tidligere så gjør jeg aldri typiske turistattraksjoner, og dette var vel noe av det siste jeg kunne tenkt meg å gjøre. Vi fikk likevel tips av en bloggleser om å ta en slik buss om vi ønsket se mer av Roma, så vi bestemte oss for å kjøpe billetter. Nå vi jeg takke denne bloggleseren å gi tipset videre til dere. Man får se utrolig mye av Roma, og den er ikke spesielt dyr heller. Bussene går hele tiden, så det er ikke noe problem å finne en ny om du velger å hoppe av for å se noe. VIKTOR EMANUEL ll-MONUMENTET

Et utrolig byggverk som dere virkelig burde ta dere tid til å se. Det beste med dette er at det er helt gratis, noe svært få attraksjoner i Roma er. Det er et monument som er til ære for Viktor, noe mer vet jeg dessverre ikke, haha. Det var uansett veldig fint, og jeg er veldig glad for at vi tok turen. Dette var også noe vi fant ved å bare gå rundt, absolutt verdt det. Du kan lese mer HER


FONTANA DI TREVI

Denne kom vel ikke som en overraskelse? Dette er et MUST når man er i Roma, og jeg vil virkelig tro at alle besøker den berømte fontenen. Dere må være forberedt på at det er MASSE mennesker der, både dag og natt. Det anbefales også å se den på kveldstid og ikke bare på dagtid, da den er utrolig vakker når mørket har senket seg. 

LEI SCOOTER

Det anbefales virkelig å leie seg scooter for dere som tør det. Trafikken i Roma er ganske kaotisk, men man venner seg for til det. Jeg hadde nok ikke turt å kjøre selv, så jeg er veldig glad for at jeg hadde Morten med meg. Vi fikk sett utrolig mye av Roma, og jeg føler nesten det er litt must å gjøre når man først er der. Det er vel ikke bare jeg som forbinder Roma med disse røde Vespa-scooterne? 


VILLA BORGHESE

Vår siste dag i Roma bestemte vi oss for å bruke i parken. Jeg fikk anbefalt dette av en av dere lesere, så tusen takk. Det var utrolig deilig å komme seg unna kaoset i byen for å slappe av litt. Parken er ganske stor, så jeg anbefaler virkelig å leie sykkel eller (bil?) som vi valgte å gjøre. Det var utrolig gøy å kjøre rundt i denne lille saken, og vi fikk sett utrolig mye. Det er ganske vanskelig å finne stedet de har utleie, så jeg anbefaler å spørre noen. Det måtte vi gjøre :-)

WHERE TO EATJeg glemte selvfølgelig å notere navnene på de restaurantene vi besøkte, så jeg har ingen spesifikk å anbefale dessverre. Vi googlet ingen av restaurantene vi spiste på. Vi gikk rett og slutt bare rundt i sidegatene å satt oss der vi trodde det var bra. Det var kun et sted maten ikke var god, så det sier vel sitt. Jeg anbefaler å styre unna turistgatene, og heller spise på de stedene ikke alle andre drar. Da slipper dere overpriset mat, og jeg kan garantere god service.

FRA SOMMER TIL MIDNATTSOL OG KULDE

JEG HAR ALDRI TENKT OVER DET FØR, MEN NORD-NORGE ER EGENTLIG UTROLIG FINT.


Etter å ha vært 2 dager i Bodø har jeg allerede begynt å like meg her. Jeg kunne aldri tenkt meg å bo her da jeg er alt for glad i  Sør-Norge og aldri kunne tenkt meg å flytte. Likevel setter jeg pris på å komme meg vekk fra Oslos travle gater. Det er deilig å kunne gå ut døren uten å bli omringet av mennesker, trikker og biler. Jeg føler ofte stress når jeg er i Oslo, for det er det Oslo er. Uansett hvor du går møter du på stressende mennesker som har et eller annet de skal rekke. Her virker alle så rolige, jeg elsker det

Jeg elsker å kjøre bil her, for det er alltid noe nytt. Ironisk nok da dette er et veldig lite sted, og vi kjører ofte forbi de samme stedene. Det er kanskje derfor jeg legger merke til nye detaljer, som jeg kanskje ikke så første gangen. Vi har kjørt forbi dette stedet minst 2 ganger, likevel har jeg ikke sett hvor fint det egentlig er. Jeg ba Morten stoppe sånn at jeg kunne ta bilder for å vise dere. Uheldigvis er det aldri like fint på bilder som i virkeligheten. 


Det er selvfølgelig kjipt at vi dro fra sommer til vinter, men akkurat nå har det ikke så mye å si. Jeg gruet meg faktisk til midnattsolen, men nå elsker jeg den. Selv om den er irriterende når man skal sove ( og ødelegger døgnrytmen min), så er den likevel spesiell. Den gir meg også utrolig mange fine bloggbilder, som bildene vi tok i går rundt klokken 00.00. Er det ikke merkelig at det er så lyst midt på natten? Jeg visste at det kom til å være lyst, men dette hadde jeg aldri forventet. 

Jeg tror kanskje jeg må flytte hit om sommeren for bloggens skyld. Tenk så utrolig mange bilder jeg kunne tatt døgnet rundt, for lyset er nesten fint 24/7. Jeg synes det er helt merkelig at vi tok disse bildene på natten, for det ser virkelig ikke sånn ut. Jeg skal vise dere flere senere, om jeg får lov av Morten til å legge ut bildene av han også. Jeg er en ganske god fotograf, så det ble utrolig mange kule ;-)


HVORDAN ENDTE VI OPP I NARVIK?

For rundt 2,5 timer siden skulle vi landet i Bodø, men akkurat nå befinner vi oss i Narvik. Det var så mye tåke i Bodø at vi ikke fikk til å lande etter 3 forsøk. Jeg har aldri opplevd at et fly ikke kan lande før, så jeg ble selvfølgelig kjempe redd. Jeg vet dette er helt normalt, men det er vanskelig å si til en person med flyskrekk, haha. Flyet fra Bodø er nå på vei til Oslo, mens Morten og jeg sitter igjen her i Narvik.

Bagasjen vår er også på vei da vi ikke fikk hentet den av flyet, på grunn av at det skulle returnere til Oslo. Det siste jeg orket nå var å dra hele veien tilbake til Oslo, for å så dra tilbake til Bodø. Det vil ta like lang tid å kjøre bil, så vi har derfor bestemt oss for å gjøre dette nå. Det tar rundt 5 timer med bil og vi må også ta ferge, haha. Denne turen ble ikke helt som planlagt, men vi må bare gjøre det beste ut av det. 

STRESS, STRESS, STRESS.

Det er lenge siden jeg har hatt en så stressende dag som i går. Jeg hadde mildt sagt tusen ting jeg måtte få unnagjort før vi dro til Bodø, noe som gikk utover nattesøvnen min. Jeg hadde avtaler jeg måtte få i boks, mail og innlegg skulle skrives, videoblogg skulle spilles inn og redigeres og jeg skulle pakke. Jeg vet ikke helt når jeg la meg i natt, men jeg kan virkelig kjenne at jeg ikke har sovet noe særlig. Jeg er helt avhengig av å søvn for å fungere, så dette tror jeg virkelig kan bli en tung dag. Det var mildt sagt en grusom natt i går. Dere vet når man egentlig ikke klarer å holde øynene åpen, men må likevel? Sånn hadde jeg det i sikkert 3 timer :-( buhu, stakkars meg. 

Nå burde jeg egentlig komme meg på trening, men det rekker jeg dessverre ikke. Nå som jeg endelig har kommet i rutiner igjen er det kjipt å ikke få trene, den følelsen er det lenge siden jeg har hatt. Det er egentlig litt deilig å kjenne på den igjen, for de siste månedene har jeg vært lykkelig over å ikke trene. Nå må jeg virkelig hive meg rundt. Vi snakkes i Bodø ♥

MITT FØRSTE MØTE MED SVIGERS

Nå sitter jeg godt plasser på gulvet mens jeg prøver å pakke samtidig som jeg blogger. I morgen reiser Morten og jeg til Bodø for å besøke foreldrene hans. Jeg har aldri møtt de før, så jeg er utrolig spent. Det er vel ingen hemmelighet at det å møte "svigers" kan være litt skummelt? Eller.. Skummelt er vel kanskje feil ord å bruke, men dere skjønner helt sikkert hva jeg mener. Man vil jo veldig gjerne gjøre et godt inntrykk, og da føler man selvfølgelig på presset.

Jeg har snakket litt med foreldrene til Morten på telefon, og de virkelig utrolig hyggelige. Mitt verste mareritt er faktisk å møte en gutt som har helt forferdelige foreldre. Tenk å være så forelsket, så er svigerforeldrene helt grusomme. Hva gjør du da? Jeg har hørt et par skrekkhistorier før som virkelig har skremt meg, haha. Jeg er 100% sikker på at dette ikke er tilfelle nå, så jeg er absolutt ikke bekymret :-) Når vi først er inne på tema hadde det vært utrolig morsomt å høre deres historier fra første møte med svigers. Jeg vil høre både positive og negative historier, så velger jeg kanskje å poste den beste historien på bloggen. Hva tenker dere? ♥

Som dere sikkert forstår og har forstått lenge så er Morten og jeg kjærester. Jeg har bare ikke følt behovet for å skrive det på bloggen da alle skal ha en mening om alt. Det er likevel vanskelig å skjule det nå som vi introduserer hverandre til foreldrene våre. SÅÅ JAA, VI ER KJÆRESTER :-) Nå håper jeg alle sure kommentarer om at jeg ikke innrømmer det tar slutt ♥ Selv om jeg kan forstå frustrasjonen deres, haha. 

HJEM KJÆRE HJEM

I dag måtte jeg ha alarm på for å komme meg opp tidlig. Jeg har utrolig mange ting jeg må rekke før Morten og jeg reiser til Tønsberg i dag. Jeg skal på trening, ta sol, ta bilder og pakke. Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til å komme hjem, for det begynner virkelig å bli en stund siden sist. Som jeg har nevnt tidligere så er det ingenting som er bedre enn sommer i Tønsberg. Jeg har hørt noen rykter om at det skal være ragatta i Tønsberg, dvs masse mennesker ♥ Det er heller ikke lenge til slottsfjell, ææh!!

Jeg gleder meg skikkelig til Morten skal få se Tønsberg, for jeg er ganske sikker på at han kommer til å like denne fantastiske byen. Vi skal ikke være der mange dager da vi reiser til Bodø på tirsdag, og vi begge har litt å gjøre før vi reiser. Vi snakkes senere ♥

DET ER NESTEN LITT FLAUT

Da har vi akkurat kommet inn døren etter noen fine dager i Stavanger. Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt flau over meg selv som ikke har utforsket Stavanger noe som helst mens jeg har vært der. I går skulle egentlig Eileen og jeg shoppe litt, men det endte opp med at vi begge sovnet å våknet ikke før 14.00. Da var det egentlig bare å spise å ordne seg, for vi skulle på et arrangement med Betsson klokken 15.30. Vi rakk selvfølgelig ikke å være klar til den tid, og var ikke på konserten før 18.30. Jeg fikk heller ikke se så mye av konserten da det var helt kaos når vi prøvde å gå inn i folkemengden. Det er veldig hyggelig at så mange kommer bort å ønsker å ta bilde med oss Bare litt vanskelig å være på konserten, haha!

Alt i alt så har disse dagene gått til å sove og ikke være på konserten som var den eneste grunnen til at jeg dro dit. Jeg hadde det likevel morsomt sammen med gjengen, og det har alt i alt vært noen veldig fine dager. Jeg må absolutt reise til Stavanger igjen for å utforske byen mer, da den ser utrolig vakker ut :-)


Nå skal jeg begynne å redigere videobloggen til Morten og meg, så skal jeg prøve å få den ut i løpet av dagen. Om det ikke går legger jeg den ut i morgen. Ha en fin dag alle sammen 

DET ENESTE JEG VIL ER...

Dere som følger meg på Snapchat og Instagram har vel fått med dere at Morten, Petter og jeg dro til Stavanger i går kveld. Vi landet ikke i Stavanger før 23.30, og endte opp med å dra på byen da vi kom hit. Jeg hadde store planer om å bruke kvelden min på å blogge, noe som overraskende nok ikke skjedde. Det er uansett viktig å leve litt, og jeg hadde en veldig fin kveld sammen med resten gjengen.

Morten og jeg har akkurat kommet fra frokost, og jeg skal ærlig innrømme at jeg er kjempe trøtt. Det eneste jeg vil akkurat nå er å sove, noe jeg ikke kan. Festivalen begynner klokken 16.00, og jeg har mye jeg må gjøre innen da. Eileen og jeg skal snart dra til byen for å fikse noen småting til senere i dag, så da får jeg forhåpentligvis sett litt mer av Stavanger. Det eneste jeg har sett hittil er brygga som vi var på i går, den var utrolig hyggelig, men garantert ikke det fineste å se her i Stavanger?

Nå må jeg nesten løpe om jeg skal rekke gjennom alt. Vi snakkes ♥

I DAG REISER VI TIL..

Det er ikke mer enn 5 dager siden jeg kom hjem fra Barcelona, og i dag skal jeg reise igjen. Denne gangen går turen til Stavanger for å være med på sommerfesten med Justin Bieber og Martin Garrix. Vi er en hel gjeng som skal til Stavanger, blant annet Morten, Petter, Kevin, Stine, Eileen, Martine Lunde, Aleks og Isabelle. Jeg tror dette kommer til å være noen morsomme dager i Stavanger. Jeg gleder meg!

Nå skal jeg på vippetime å få ordnet vippene mine før vi reiser. Vi snakkes senere ♥

BARCELONA BY NIGHT
Som jeg nevnte i innlegget i går så bestemte Julie og jeg oss for å nyte kvelden uten fest og moro. Da det var Taxi streik her i Barcelona endte vi opp med å bare gå rundt i gatene, noe som var utrolig hyggelig. Det er absolutt veldig mye fint å se her, spesielt på kveldstid. Da vi har hatt utrolig mye å gjøre her de få dagene vi har vært her føler jeg ikke at jeg har fått sett så mye enda, noe jeg synes er veldig kjipt. Jeg skal tilbake hit en eller annen gang i fremtiden, og da skal jeg være lengre enn bare 4 dager. Man rekker dessverre ikke så mye på fire dager, men man må bare nyte den tiden man har :-)

UTROLIG IRRITERENDE


Dere som følger meg på Snapchat (sofieeec) har sikkert sett alle videoene om såret jeg har fått på foten. Grunnen til at jeg fikk dette såret var rett og slett for at vi måtte gå rundt hele Barcelona i går. Vi kunne ikke finne taxi noen steder, og vi kom selvfølgelig ikke på at vi kunne ta buss før skaden allerede hadde skjedd. Vi tullet hele veien med at alle taxiene i Barcelona hadde streiket da vi ikke kunne se en eneste en, og vet dere hva? DET VAR SANT!! Akkurat nå er det taxi streik i Barcelona, noe som er utrolig irriterende. Vi bor veldig langt fra stranden, og det er der vi har oppholdt oss mest. Streiken skulle heldigvis være over 18.00 i dag, så vi får krysse fingrene for at vi snart ser taxi i gatene igjen. Jeg forstår meg ikke på bussene her, so i need a taxi. Mye mer behagelig også, haha. 

I går spiste vi lunsj på Brunch & Cake som jeg har fått anbefalt av dere lesere. Jeg er så glad for at dere er så snille å deler tips med meg, for jeg tror aldri jeg hadde funnet denne restauranten uten deres hjelp. Det var et utrolig kult konsept med et veldig hyggelig lokale, og maten var helt fantastisk. De dekorerer maten på en utrolig fin måte, samtidig som du får servert mat i kakeformer og skjærefjøler, haha. Jeg elsker restauranter som gjør det lille ekstra for å skille seg ut, det gjorde virkelig denne :-)JEG KOMMER TIL Å FLYTTEÅåhh jeg føler meg så hjemme i denne byen <3 Jeg føler meg vel egentlig hjemme alle andre steder enn i Norge. Storby + strand er virkelig alt jeg kan be om, det er perfekt for meg. Det er ikke før jeg er ute å reiser at jeg føler hvor feil det er å bo i Norge. Misforstå meg rett, men jeg tror rett og slett Norge er alt for lite for meg. Jeg har et behov for noe mer, og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å flytte til utlandet i løpet av livet mitt. Jeg synes egentlig det er noe alle burde gjøre, for det å flytte til et ukjent land tror jeg absolutt er med på å forme deg som person. Tenk alle nye tingene du lærer og mennesker du vil møte, så spennende

Denne turen har dessverre handlet for mye om festing og dårlige restauranter, derfor har vi bestemt oss for en skikkelig turist dag. Jeg har lyst til å spise god mat, se mer av Barcelona og shoppe. Når man først er i Barcelona burde man gjøre noe litt mer fornuftig enn å feste, for det kan man gjøre hjemme i Norge. Jeg synes også utelivet her er veldig oppskrytt, for det er virkelig ikke så bra. I går skulle vi egentlig ut, men vi bestemte oss for å sette oss på stranden istedenfor. Det var så mye hyggeligere å se på bølgene å snakke om alt og ingenting enn å være på et dårlig utested med fulle mennesker. 

NEI BETYR NEI

Jeg må si at det aldri stopper å sjokkere meg hvordan enkelte mennesker kan oppføre seg. Hvordan noen menn tar seg friheten til å tafse og kysse på jenter som åpenbart ikke ønsker det. Jeg sier ikke at ikke jenter kan oppføre seg sånn også, men i dette tilfelle snakker jeg om menn da jeg ikke har hatt noen ubehagelige møter med jenter. Det virker som at enkelte tror de har rettigheter til å gjøre absolutt alt mot et annet menneske, også skal det liksom være greit.

I går kom det en gutt bort til oss som begynte å prøve seg på Julie, ikke på den sjarmerende måten om jeg kan si det sånn. Han var først veldig intens og ikke minst plagsom, og det ble ikke noe bedre da han begynte å kysse hun nedover ryggen. Det endte med at jeg ba han slutte før jeg tok med meg stakkars Julie som ikke visste hva hun skulle gjøre. Denne sjarmerende mannen fulgte selvfølgelig etter oss kun for å kjefte på meg som dro hun vekk fra han. Jeg prøvde å forklare at Julie ikke ønsket oppmerksomheten hans, og da ble jeg møtt med at dette ikke var min sak. Altså, unnskyld meg? haha. Dere som har sett meg på TV har vel kanskje forstått at jeg kan å si ifra, noe jeg gjorde i dette tilfellet. NEI, betyr NEI. Så enkelt er det.

Over til noe helt annet så ligger jeg i hotellsengen å blogger for øyeblikket. Jeg skal være ferdig blogget og sminket til klokken 21.00 så jeg begynner virkelig å få dårlig tid. Jeg hater virkelig å stresse, men jeg skal virkelig ikke klage etter en veldig avslappende dag. Det eneste vi har gjort hittil er å shoppe, spist og solt oss. Når vi først er inne på mat, så har vi bestemt oss for å spise Tapas idag. Jeg har fått anbefalt endel restauranter, så vi har mye å velge i. Etter det skal vi nok en liten tur ut, så vi snakkes imorgen ♥

HELLO BARCELONA

I går var det litt forsinkelser på grunn av for mye trafikk i luftrommet over Europa. Jeg har aldri opplevd dette før, er det noe som er normalt? haha. Vi landet omsider i Barcelona 23.40, og dro rett til hotellet for å sjekke inn på rommet vårt. Da vi bare skal være her i bare fire dager fant vi ut at det er viktig å gjøre så mye som overhodet mulig, så vi bestemte oss for å dra ut. Vi dro på Mac Arena Mar Beach Club som tydeligvis skulle være veldig bra på søndager på grunn av temakvelder. Det var utrolig morsomt, så det var virkelig verdt turen. Det skal sies at vi var utrolig slitne etter flyreisen, men vi klarte likevel å holde humøret oppe.

Nå skal vi ned for å spise MASSE hotellfrokost. Jeg krysser fingrene for at de har et bra utvalg da hotellfrokost er mye av grunnen til at jeg reiser, hehe neida joda. I dag er planen å dra på stranden for å forhåpentligvis få litt farge og for å få slappet av litt etter gårsdagens festligheter. Jeg har hørt at det skal være mange gode restauranter rundt stranden og veldig mye fint å se, så jeg gleder meg. Jeg skal også prøve å få tak i lader til kameraet mitt, for jeg må virkelig ha bilder fra denne turen. Tusen takk til alle som kom med tips i går, forhåpentligvis løser det seg ♥


JEG ER PÅ VEI TIL GARDERMOEN, IGJEN.


Jeg føler nesten at Gardermoen har blitt mitt nye hjem, jeg har vært der 3 ganger bare den siste måneden. Det er ingen hemmelighet at jeg er utrolig glad i å reise, og det kommer nok dere som leser bloggen min til å merke veldig godt etterhvert. Jeg skal kanskje på en 2 ukers reise i slutten av  juni sammen med Morten om alt går etter planen. Om dette ikke blir noe av så har vi jo planlagt å reise til Bali etter sommerferien, så jeg skal absolutt ikke klage :-) Det er uansett utrolig mye som skjer i sommerferien da jeg skal til Tønsberg, Stavanger, Bodø og kanskje Tromsø. 

Jeg sitter nå på flytoget og det er bare litt over to timer til flyet går. Jeg har aldri vært i Barcelona før, så jeg er utrolig spent. Jeg har hørt så mye fint om Barcelona, ååh som jeg gleder meg. Jeg er virkelig klar for sommer, strand og god mat. Jeg er veldig spent på å smake skikkelig tapas, for det er virkelig en av mine yndlingsretter. Julie og jeg har ikke vært på tur sammen siden LA, så jeg tror vi begge er klar for en skikkelig jentetur igjen. Vi snakkes i Spania ♥

 

DET GJØR MEG LYKKELIG

Jeg satt nettopp å bladde gjennom bildene mine fra Roma, herregud som jeg savner det. Det er ikke så lenge siden vi kom hjem og jeg lengter allerede tilbake. Roma er virkelig et av de fineste stedene jeg har vært, og det ble bare enda bedre når jeg hadde med meg Morten. Jeg trives så godt i Morten sitt selskap så vi hadde virkelig en morsom tur. Jeg føler meg så heldig som har så fine mennesker i livet mitt ♥

Siste kvelden i Roma spiste vi på Ristorante Roof Garden som var en veldig fin og ikke minst romantisk restaurant. De hadde utrolig god mat, service og ikke minst en nydelig utsikt. Det var også en som spilte piano live, så utrolig koselig ♥ Etter vi hadde spist dro vi å besøkte Trevifontenen da jeg fikk anbefalt av en av dere lesere å besøke den på kveldstid. Jeg må bare si tusen takk for det tipset, for det var utrolig fint. Det er utrolig mye som skjer hjemme i Norge i sommer, så jeg vet ikke om vi kommer til å reise utenlands i nærmeste fremtid. Vi har uansett planlagt en veldig spennende destinasjon etter sommeren, og det gleder jeg meg masse masse til. Neste gang vi reiser skal vi lage vlog, så irriterende at jeg ikke tenkte på det i Roma :-(


Det er veldig mange som har spurt meg om hvorfor jeg reiser så mye etter at jeg fortalte dere at jeg skal til Barcelona på søndag. Det er ingen spesiell grunn, det gjør meg bare så lykkelig. Jeg elsker å reise, og det er ingenting som er bedre enn det. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å ha vært veldig mange steder i denne verden når jeg blir gammel, det er i alle fall et mål jeg har. 

JEG REISER PÅ SØNDAG

For noen dager siden skrev jeg et innlegg om at jeg kanskje skulle reise til New York, men at jeg var usikker på grunn av at det skjer mye hjemme i Norge på dette tidspunktet. Vi ble derfor enige om å møtes i Barcelona istedenfor, så på søndag reiser Julie og jeg.

Vi skal bare være der til torsdag på grunn av finalefesten, og den må jeg nesten møte opp på. Hadde det ikke vært for finalen hadde vi nok vært der i en uke, for det er utrolig mye jeg har lyst å se å gjøre i Barcelona. Jeg vet ikke hvor mye tid vi får til å utforske byen da vi ikke reiser dit for å være ferie, men mulig en ny avtale som er såå spennende. Jeg krysser uansett fingrene for at vi får nok tid til å utforske litt, så gjerne del deres tips til ting man må gjøre i Barcelona ♥ Jeg har aldri vært i Barcelona før, så jeg trenger all hjelp jeg kan få. Jeg skal også booke hotell i kveld, så gjerne kom med tips. 

JEG HADDE EGENTLIG IKKE LYST

i går var vi å spiste lunsj på Graffi som ligger på Solsiden. Jeg er så utrolig lei av Graffi da Julie har dratt meg med hit i 3 år. Jeg synes Graffi er Oslo sitt svar på Fridays, og jeg er ikke så fan av sånne restauranter. De har god mat, men menyen er lite varierende også er det sånn typisk sted alle drar. Jeg er mer fan av de små restaurantene da de gjerne har bedre mat og services. De må virkelig jobbe for å holde på kundene sine, og derfor er gjerne opplevelsen bedre. 

Nok snakk om mat og restauranter nå, haha. Andrea tvang med med på RBK kamp i går, noe jeg egentlig ikke hadde lyst til. Jeg synes det er i overkant mye å bruke 450 kr på noe jeg har null interesse for. Jeg ble likevel overtalt, og utrolig nok hadde jeg det veldig gøy. Jeg kan ikke så mye om fotball, så jeg brukte vel halve kampen på å spørre om hvorfor de gjorde sånn og sånn, haha. Jeg er ganske sikker på at de som satt rundt meg var lei av meg etter etterhvert, sorry!Nå skal vi komme oss ut av hotellrommet å ha litt omvisning i Trondheim. Andrea har lyst å se mer av Trondheim, så jeg tenkte å vise henne litt. Vi snakkes i morgen ♥
 

DETTE ER SKUMMELT


I går bestemte Andrea, Morten, Julie og jeg oss for å dra en liten tur ut. Vi skulle egentlig ha en avslappende kveld med taco, men fant fort ut at vi ikke kan sitte inne når vi først er på besøk i bartebyen. Vi dro på Søstrene som ligger på Solsiden, et sted jeg virkelig anbefaler om du har lyst på en god drink. Nå som jeg har flyttet fra Trondheim er det veldig hyggelig å være her, spesielt det å møte kjente igjen.

Da Andrea kun har vært i Trondheim en gang for mange år siden bestemte Julie og jeg at vi skulle være skikkelig turister, og tok derfor med oss Morten og Andrea til Tyholttårnet for å spise lunsj og se på utsikten over byen. For dere som ikke vet hva Tyholttårnet er så det en Egon restaurant som ligger i et tårn (utrolig nok) der du har utsikt over hele Trondheim. Gulvet snurrer rundt, så på en time har du sett Trondheim fra alle kanter og vinkler. Det snurrer så sakte at du ikke merker det, så man blir ikke kvalm eller svimmel for dere som er bekymret for det. Det er absolutt verdt turen for dere som har lyst å se Trondheim fra høyden. 


Akkurat nå befinner jeg meg i frisørstolen for å gjøre en veldig stor endring med håret mitt. Jeg har vært veldig frem og tilbake om jeg egentlig har ønsket å gjøre dette, men jeg bestemte meg i dag for å være litt yolo, haha. Jeg skal ærlig innrømme at jeg synes dette er kjempe skummelt, men jeg tror virkelig det kommer til å bli fint. Jeg må nok bare venne meg til en veldig annerledes look, ææh så spent jeg er på å se resultatet.

REISE TIL NEW YORK?


Jeg har fått et tilbud i New York som jeg ikke kan fortelle dere om helt enda. Julie og jeg vurderer å reise ned i slutten av mai for å høre litt mer om dette, og kanskje skrive en kontrakt. Jeg har ikke klart å bestemme meg for om jeg skal gjøre det eller ikke, for da er jeg bortreist en uke det skjer utrolig mye her i Norge. Jeg føler likevel det er en mulighet jeg ikke kan takke nei til, så hva skal jeg gjøre? Ja, nei? please help me. 

Jeg har allerede vært i New York en gang før, og det er virkelig et sted jeg vil reise igjen. Sist var jeg der på kjærestetur, så denne gangen har jeg veldig lyst til å teste utelivet. Utelivet i LA er noe av det beste jeg har opplevd, så jeg har virkelig høye forventninger til New York også. En ting som også er utrolig bra med New York er cupcake ATM ♥ De har virkelig verdenes beste cupcakes, og for å ikke glemme Magnolia bakery. Det eneste som er kjipt med USA er kulturen de har når det kommer til tips, for det er så utrolig dyrt å dra på restaurant. Du er frekk om du tipser under 15% og spør du meg så er 15% mye å gi i tips. Eller er det bare jeg som synes det? 


ROMA GJENNOM SNAPCHAT
SOFIEEEC PÅ SNAPCHAT

Herregud som jeg lengter tilbake til Roma. Hadde jeg fått et ønske som jeg skulle fått oppfylt hadde det vært å reise når og hvor jeg vil. Jeg elsker å reise, det gir meg så utrolig mye. Jeg er så lykkelig hver gang jeg er ute å reiser, og ikke minst takknemlig. Jeg er takknemlig for at jeg har muligheten til å utforske verden, oppleve nye steder og lære om andre kulturer. Det er dessverre ikke alle som har de samme mulighetene som meg, og det synes jeg er veldig trist. Det er nok derfor jeg setter ekstra pris på at jeg faktisk kan gjøre dette. Det er nok ikke lenge til vi skal reise igjen, hvor går turen da ? Vi får vente å se ♥

JEG ER HELDIG


Selv om dette er en veldig kjip dag i og med at vi skal reise hjem, så føler jeg meg likevel så heldig. Jeg er heldig som får oppleve ting som dette, med mennesker jeg bryr meg om. Jeg har hatt en så utrolig fin tur, og jeg er så takknemlig for at vi valgte å reise. Jeg elsker når jeg møter like spontane mennesker som meg, som plutselig er med på å bestille neste fly til Roma. Det har vært utrolig godt å komme seg litt vekk fra Norge og alt som skjer der, så denne turen trengte jeg virkelig. Jeg er også veldig heldig som har Morten som blir med meg når jeg trenger en liten miljøforandring, you're the best ♥

Jeg skal helt klart tilbake hit en gang i framtiden, for det er enda mye vi ikke har sett. Jeg føler likevel vi har fått sett de viktigste tingene, men jeg vil bli bedre kjent med Roma. Jeg vil bli bedre kjent med Italia, for dette er virkelig et vakkert land. Dette er første gangen min i Italia, det er nesten litt flaut å innrømme. Jeg som har reist så mye har aldri vært i Italia før, heller ikke Frankrike, hehe.Nå skal vi snart komme oss til flyplassen, vi snakkes hjemme i Norge 

DETTE ER TRISTHerregud så fort disse dagene har gått, skal vi virkelig hjem til Norge... allerede? Det føles ut som om vi kom hit i går, men vi har altså vært her i nesten 5 dager nå. I morgen reiser vi hjem igjen, og jeg vil ikke akkurat påstå at jeg gleder meg. Jeg blir lei meg av å tenke på det, jeg vil ikke hjem enda. Det er trist å tenke på at jeg skal tilbake til kalde Norge, blææ. Det skal bli godt å se min kjære hund og Andrea igjen da, det gleder jeg meg til ♥ Jeg trengte virkelig å komme meg bort, og det hjalp mye med en tur til Roma. Det er ikke alltid bare bare, og da kan presset hjemme i Norge bli for mye noen ganger. Det har vært så godt å ikke ha så mye fokus på alt som skjer hjemme nå, og heller være her å spise masse pizza og is ;-)

Roma er en helt fantastisk by, og jeg vil anbefale alle å reise hit om dere vil oppleve noe bra. Jeg elsker kulturen, byggene og maten. Jeg liker hvor gjennomført denne byen er, den er såå vakker. Roma kan ikke beskrives med ord eller bilder, den må oppleves. Ta med deg kjæresten eller en god venn, så kan jeg garantere deg at du får en fin tur. Nå skal vi ut å spise vår siste middag i Roma :-( Vi snakkes imorgen ♥

SÅ ROMANTISK
Se så masse folk!!

Som jeg nevnte i går var vi å besøkte Trevi Fontenen for et par dager siden. Det var en utrolig kul opplevelse, da jeg har sett den så mange ganger på film. Hva er ikke mer romantisk enn denne fontenen ? Jeg har ikke telling på hvor mange klisse filmer som har spilt inn scener akkurat her, og det er vel kanskje det som gjør den så romantisk. Begge kastet mynt ( over høyre skulder) mens vi ønsket oss noe, skikkelig klisje. Det sies vel at du skal møte en Italiensk mann som du skal gifte deg med om du kaster mynt i fontenen, og at du skal møte han ved fontenen. Jeg møtte dessverre ingen Italiener da jeg kastet mynt, så bedre lykke neste gang. Vi skal forresten dra hit i kveld også, da jeg har fått anbefalt å se den på kveldstid. Det er vår siste dag i Roma, og den skal vi virkelig nyte. 

Til slutt, TUSEN TAKK til alle dere som har skrevet så fine tilbakemeldinger til meg det siste døgnet. Jeg har sett alle meldingene, og skal selvfølgelig svare dere alle med engang jeg har tid. Dere er virkelig best♥

EN UFORVENTET KVELD + ET SLAG PÅ BRYSTET

Morten og jeg har akkurat våknet, det vil jeg virkelig kalle å utnytte dagene her i Roma. Vi har gått glipp av frokosten, og vi skal snart levere tilbake scooteren. Kanskje ikke så rart at vi ikke våknet før nå da vi ikke la oss før klokken 06.00. I går kveld gikk vi ut for å spise, og maten vi bestilte oss smakte virkelig ikke bra. Det endte med at vi drakk drikken vi hadde bestilt for å så dra videre til en ny restaurant, der vi kjøpte ny mat og drikke. Vi satt på bordet ved siden av noen nordmenn som var på firmatur. Jeg vet ikke hvordan dette skjedde, men vi endte opp med å dra på NATTKLUBB med disse menneske. 

Det er utrolig lenge siden jeg har hatt en så morsom kveld, til tross for at en mann slo meg og hun ene som var med. Vi dro først på feil utested, og vi endte opp utenfor en strippeklubb. Vi sto selvfølgelig å banket på døren og ville inn, uvitende om hvilken dør vi banket på. Mennene som driver slike steder er jo gale, og det fikk virkelig vi oppleve. Han slo oss ikke i ansiktet, men hardt på brystet. Vi fant heldigvis riktig utested til slutt, så nå har Morten og jeg fått testet utelivet i Roma også, haha. En liten oppsummering, kun Italiensk musikk, de danser salsa på dansegulvet og bartenderne er ikke spesielt god til å lage drinker. Likevel, VELDIG morsomt. 

BILDEDRYSS ROMA

Se så fint vi har der her i Roma ♥ I går var vi ekte turister å tok hop on hop off buss, haha. Jeg hadde aldri i mitt liv trodd at jeg kom til å ta en sånn buss, men da vi fikk anbefalt det måtte vi prøve. Som jeg har nevnt tidligere bruker jeg aldri pengene mine på typiske turistattraksjoner da det som oftest er overpriset og ikke spesielt imponerende. Jeg synes det er gøy å utforske de stendene ikke alle andre drar, jeg føler også at det er da man får oppleve mest. Roma er helt klart motsatt, og her må du virkelig besøke de stedene alle andre drar. Bussen var ikke overpriset, og den kjørte rundt på veldig mange steder som er verdt å se. 

Vi hadde allerede sett mange av plassene, men det var et par av attraksjoner vi enda ikke hadde sett. Jeg vet jeg allerede har sagt dette alt for mange ganger, men Roma imponerer. Alt her er så gjennomført, og det er så utrolig mye historie overalt. Jeg tror aldri jeg har sett så mange fine bygg og steder før. I går var vi å så på Vittorio Emanuele II monumentet ( bildene over), og det var ikke noe annet enn imponerende. Vi besøkte også en kirke som lå rett ved som jeg selvfølgelig ikke husker navnet på, sorry :(

Jeg får masse spørsmål om forholdet til Morten og meg. Jeg nevnte det i et innlegg for et par dager siden, men da jeg fortsetter å få masse spørsmål velger jeg å si det igjen. Dere kan lese innlegget om forholdet vårt HER

ROME BY NIGHTI går hadde vi en skikkelig fin kveld her i Roma. Vi dro ut ganske tidlig for å spise middag, sånn at vi kunne se litt mer av byen. Jeg blir bare mer og mer forelsket I Roma, herregud for en fin by. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg ikke har reist hit før, så utrolig mye jeg har gått glipp av. Dette er faktisk min første tur til Italia, så det er vel på tide at jeg begynner å utforske Italia og generelt resten av Europa mer. Når jeg først skal ut å reise har jeg alltid lyst til å reise langt vekk, og jeg har derfor prioritert USA og Thailand istedenfor Europa. Det er utrolig mange fine steder i Europa som jeg har lyst å se, så det er vel bare å begynne å reise mer. 

Det er utrolig trist å tenke på at vi skal hjem om 2 dager :-( Tiden går alltid så fort. Noen ganger er det bra, men denne gangen suger det. Det er så utrolig mye jeg har lyst å se her i Roma, men jeg har skjønt at vi ikke rekker alt. Jeg får vel dra tilbake hit snart, kanskje etter sommeren? Da har jeg allerede planlagt en annen tur, så vi får se hva som skjer. 


kliss klass <3 

I dag skal vi leie oss scooter for å kjøre rundt da vi vil se mest mulig mens vi er her. Trafikken her er ganske crazy, så jeg er virkelig spent. Taxien vi satt på med i går kjørte i 80KM!!!! i en liten gågate. At de ikke er redd for å kjøre på noen er helt utrolig, jeg var iallfall livredd der jeg satt, haha. Nei mamma, du trenger ikke å ringe meg. Det kommer til å gå helt fint ♥

TURISTER I ROMA

I går var vi innom Colosseum som mange av dere lesere har tipset meg om. Jeg må virkelig si at det var verdt turen, og jeg kan nå forstå hvorfor det regnes som et av de mest kjente byggverkene i hele verden. Det var utrolig flott, selv om store deler av amfiteateret var ødelagt etter jordskjelv i 1349. Jeg lærte meg noe nytt i går, som dere kanskje forstår :-) haha. Jeg synes historie er utrolig spennende, og det er litt av en opplevelse å se bygninger som dette.

Vanligvis unngår jeg turistattraksjoner når jeg er i utlandet, mye for at jeg synes det er overpriset og ikke særlig imponerende. Dette derimot, er utrolig imponerende. Jeg føler meg som en skikkelig turist akkurat nå, men Colosseum er noe man må besøke når man er i Roma. I dag skal vi faktisk ta hop on hop off buss, er ikke det turist så vet ikke jeg. Igjen fikk jeg anbefalt å gjøre dette av mine fantastiske lesere, så vi velger å prøve. Det var utrolig billig, samtidig som den kjører deg til alle de store attraksjonene :-)
sofieeec på Snapchat for dere som ønsker å se mer av Roma-turen vår ♥

KJÆRLIGHETENS BY

Før jeg reiste til Roma fikk jeg høre at dette var kjærlighetens by. Jeg trodde egentlig det var Paris, men det er vel ikke bare en by som passer til det navnet. Etter å vært et par dager i Roma kan jeg virkelig forstå hvorfor akkurat denne byen har fått dette navnet. Alt her er så utrolig fint, og jeg tror jeg hadde fått lyst på en kjæreste om jeg reiste hit med en venninne, haha. Alt her er så romantisk, og jeg føler at mye av byen er tilrettelagt for par. Dette er helt sikkert bare for at jeg er rar, for det er helt sikkert veldig fint å reise hit med en god venninne/kompis også. Jeg hadde ikke tatt med kjæresten min til Kos, for dit reiser man vel heller med venninner? Nei, nå skal jeg slutte. Jeg regner med at dere forstår hva jeg vil frem til, eller hva? Noen steder reiser man helst med en kjæreste, og andre steder reiser man helst med en venninne/kompis. 

Se så fint det er her ♥ Disse bildene er tatt da vi besøkte Forum Romanum, som jeg fortalte om i gårsdagens innlegg. Jeg anbefaler virkelig alle som skal til Roma om å besøke dette stedet, da det var utrolig spennende å se ruiner fra mange år tilbake i tid. Ikke bare er det spennende, men det var også veldig hyggelig. De har virkelig gjort turistattraksjonene her i Roma veldig gjennomført, noe som gjør det enda bedre å oppsøke disse stedene. Vi betale ikke mer enn 20 euro for oss to til sammen, noe jeg absolutt ikke synes var dyrt :-) For min del var det virkelig verdt pengene.

JEG ER FORELSKETKlokken er nå 21.25 og vi har akkurat kommet inn døren. Vi var en liten tur innom hotellrommet for å bytte sko tidligere i dag, ellers har vi kun vært ute for å utforske Roma. Det er utrolig mye vi har lyst å se, og på grunn av at vi reiser hjem på lørdag har vi litt dårlig tid. Vi får derfor ikke slappet av så mye på denne turen, men det er helt greit. Jeg har hatt mye å tenke på de siste dagene, så det er utrolig godt å være opptatt med andre ting. Roma er jo en så fantastisk by, og jeg har allerede blitt forelsket i denne byen. Jeg var litt skeptisk på å dra hit da jeg leste at det var utrolig mange turistfeller og slitsomme selgere, og det er ikke noe som irriterer meg mer enn det. Jeg vet virkelig ikke hvorfor jeg orker å bruke tiden min på å irriterer meg over disse menneskene, men enkelte er bare så utrolig intense å tar ikke et nei for et nei. Etter å ha vært her selv vil jeg tro at mange overdriver, for det er absolutt ikke det inntrykket jeg sitter med. Det er selvfølgelig min mening, vel og merke. 


I dag har vi blant annet vært på Colosseum og Forum Romanum. Jeg må virkelig si at jeg er imponert over byggene og ruinene her i Roma, det er virkelig spennende og ikke minst fint å oppleve. Jeg tror virkelig ikke jeg har vært på et så fint sted siden Santorini, og det sier vel sitt. Roma har allerede fått en sikker andreplass, for det skal utrolig mye til for å klare å slå Santorini. Etter bare en dag vil jeg virkelig anbefale alle å reise hit om dere virkelig vil oppleve en fantastisk storby. Jeg har blitt så forelsket i Roma at jeg nesten kunne flyttet hit, bare for en liten stund. Tenk å spise spise pizza og drikke vin hver eneste dag, det hadde virkelig vært noe. Vi må ikke glemme Italiensk is, ååh ♥ Body - H&M / Shorts - H&M
 

Det er forresten utrolig mange som har spurt om Morten og jeg er kjærester. Jeg skrev et innlegg om forholdet vårt for et par dager siden, som dere kan lese her

HELLO ROMAJeg har ikke rukket å sett så veldig mye av Roma enda, men jeg liker allerede det lille jeg har sett. Vi landet rundt 21.30 i går, så da var det bare å komme seg til hotellet å få i seg noe mat før vi fant sengen. Besteforeldre på tur? hehe neida, vi bestemte oss for å legge oss tidlig for å klare å stå opp ekstra tidlig i dag, noe vi selvfølgelig ikke klarte. Mye vits å ha på alarm når man bare skrur den av, hehe min feil. Vi kom oss uansett opp til slutt, og det er det viktigste. Nå har vi akkurat vært å spist frokost, og nå er vi klare for å se hva Roma har å tilby. Jeg har fått så utrolig mange tips fra dere lesere, så vi har virkelig mye å velge mellom. Jeg setter virkelig pris på at dere tar dere tid til å komme med forslag, tusen takk ♥

Jeg heter forresten sofieeec på snap ♥ for dere som har lyst til å følge med på hva vi gjør i Roma.

I DAG REISER MORTEN OG JEG TIL..

Som jeg allerede har fortalt dere skal jeg ut å reise. Det jeg ikke fortalte var at Morten og jeg bestilte oss reise sammen, og at vi allerede reiser i kveld. Som jeg også nevnte må jeg begynne å utforske Europa mer, så vi skal reise til ROOOOMA ♥ Jeg har aldri vært i Italia, så da bestemte vi oss for å besøke hovedstaden. Vi skal bare være i Roma frem til lørdag da jeg skal i konfirmasjon til lillebroren min på søndag. Jeg kan nesten ikke ditche den, haha. Jeg vil heller ikke ditche den vel og merke, det hadde kanskje vært litt spesielt. 

Da denne turen ble veldig spontan har jeg ikke rukket å gjøre så mye reasearch enda, derfor setter jeg veldig pris på om dere lesere har noen tips til hva man burde gjøre og se i Roma ♥ Takk på forhånd, vi snakkes i Roma.

Jeg hadde gledet meg så mye

Om 3 dager skulle egentlig jeg og Julie reise til Los Angeles på ubestemt tid. Vi bestilte billetten noen uker før jeg dro til Mexico, da vi skulle dra til LA å nyte livet etter at jeg kom hjem fra Mexico. Jeg hadde ingen anelse om hvordan livet mitt kom til å være etter PH, så jeg tenkte ikke på at jeg mest sannsynlig kom til å ha masse jeg måtte gjøre hjemme her i Norge. Jeg måtte til slutt avlyse turen til LA da jeg forsto at jeg ikke hadde tid akkurat nå. Det satt langt inne å sende Julie melding, for jeg hadde gledet meg som et lite barn. LA er virkelig det beste stedet jeg noen sinne har vært, og jeg unner alle å oppleve LA. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å bo i Los Angeles en gang i løpet av livet mitt, for jeg har aldri følt meg så hjemme et sted før. Nå skal jeg bare grue meg til jeg får melding fra Norwegian der jeg kan sjekke inn på flyet, haha :-( Det kommer heldigvis flere muligheter, og jeg skal sette meg på første flyet til LA med engang jeg har mulighet ♥

Det eneste kravet for å søke jobb

Etter en 10 timers lang flytur er vi endelig i London. Nå har vi bare 3 timer med dødtid før flyet går videre til Oslo, så kan jeg endelig komme meg hjem å sove. Jeg valgte å ikke blogge de siste dagene i Los Angeles, rett og slett for at jeg heller ville bruke tiden min på noe annet. Jeg har hatt det så utrolig bra mens jeg har vært der og ville derfor prioritere annerledes. Jeg trodde jeg skulle være mer lei meg for å reise hjem, men så kom jeg på at jeg snart flytter. Jeg vet jeg kommer til å savne vennene og familien min når jeg skal flytte så langt vekk, derfor er det viktig å nyte disse tre månedene hjemme. Jeg kommer også til å Savne Celine, herreguud som jeg kommer til å savne henne. 

Over til noe helt annet, hva skjer med de som jobber på flyplassen i USA? Generelt syntes jeg Amerikanere er super hyggelige og har en helt annen oppførsel enn oss nordmenn, men disse menneskene topper de mest overlegne nordmennene. Begge gangene jeg har reist til USA har jeg kun møtte sure, uhøflige og tror seg bedre enn alle andre mennesker. De har en attitude jeg ikke har møtt noen andre steder og er virkelig super uhyggelig. Det virker som det eneste kravet for å søke jobb som security er å være surest mulig. Du skal ikke kunne å smile, du skal ikke være høflig, du skal skremme andre og du skal gjøre dagen til andre like surt som livet ditt. I just love them <3 

Nå er det nok snakk om flytting og sure security. Vi snakkes senere i kveld om jeg i det hele tatt er i form til å blogge når jeg kommer hjem. Ha en fin dag alle sammen <3 sorry for no pics btw. Nettet på flyplassen vil ikke samarbeide. 

Sweet Beverly
 240 N Beverly Dr, Beverly Hills, CA 90210, USA

Akkurat nå har jeg og Julie kommet hjem fra byen, derfor skriver jeg i litt beruset tilstand. Klokken er nå 05.00 her i Los Angeles å vi skal opp om 3 timer. Planen var egentlig bare å dra en liten tur på byen, så hvordan vi endte opp med å komme hjem så sent har jeg ingen anelse om. En av grunnene er vel at vi kjørte i rundt 25 minutter EN vei for å kjøpe donuts. Det er uansett så verdt det, det kan jeg jeg love dere! Jeg tenkte uansett at jeg skulle anbefale en cafe/restaurant til dere hvor vi virkelig har vært faste kunder mens vi har vært her i L.A og det er Sweet Beverly. Jeg er en utrolig stor fan av crepes og de kan virkelig å lage verdens beste crepes på dette stedet. Ikke nok med verdens beste crepes har de også utrolig gode sandwicher, burgere og salater. Det er selvfølgelig overpriset som alt annet her i Los Angeles, men det er virkelig verdt hver eneste krone. Nåå skal jeg få meg litt søvn før den siste dagen her i L.A venter :( goood natt <3

Feeling home

Alle som kjenner meg vet hvor mye jeg elsker denne bloggen. Hvor mye tid jeg legger ned for å gjøre den best mulig og alt jeg ofrer for å få det til. Bloggen går foran utrolig mye i livet mitt, jeg føler nesten at det er barnet mitt. Det er litt morsomt å merke forskjellen fra når jeg er her og hjemme i Norge. Når jeg er her glemmer jeg litt denne bloggen, men når jeg er hjemme er det det første jeg tenker på når jeg står opp og det siste jeg tenker på når jeg legger meg. Jeg kjenner det er litt deilig egentlig. Det er deilig å bare slappe av litt for engangs skyld. 

Det sier vel bare litt om hvor mye jeg koser meg her. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri har hatt det så bra før som jeg har det her. Jeg føler meg bare så hjemme. For første gang på lenge føler jeg meg endelig rolig, det føles som at jeg har funnet min plass. Jeg har lenge ment at Norge er for lite for meg om min personlighet, det har aldri vært bra nok. Misforstå meg rett for jeg er veldig glad i Norge, men det er likevel noe som ikke stemmer. Det er bare deilig å endelig føle seg hjemme et sted. Det er deilig å føle at man tilhører et sted uten å egentlig tilhøre.

Jeg vet ikke hvor disse dype tankene kom fra. Jeg tror egentlig bare at jeg har fått svar på noen spørsmål jeg lenge har lurt på. Over til noe annet så er klokken snart halv 12 her i Los Angeles å bestemødrene har tenkt å få seg litt søvn. Det ble litt for mye alkohol i går, noe som gjorde formen og humøret litt dårligere enn hva det pleier å være. Jeg ser derfor fram til en ny og uthvilt dag i morgen. Kjenner jeg oss rett skal vi vel ut i morgen også, så det varer vel ikke så lenge. 

3 måneder igjen

20.35 PM. I dag valgte vi å dra til Santa Monica Pier da solen skinte og det ikke var en sky å se på himmelen. Jeg syntes Santa Monica skiller seg litt ut fra resten av det jeg har sett her i Los Angeles. Jeg syntes mye av gatene/ husene er mye finere og det virker så avslappet her. Jeg klarer ikke helt å sette ord på det, men det virker ikke som at du befinner deg midt i en storby. Jeg kan ikke tro at det bare er 3 måneder til dette er mitt hjem, herregud som jeg gleder meg. Akkurat nå føles jeg meg som verdens heldigste jente som har fått denne muligheten. Jeg føler meg bare så hjemme her, det er deilig. 

Walk of fame21.00 PM. Jeg regner med at de fleste har sett disse stjerne med alt for mange kjente navn på seg? Walk of fame ligger i Hollywood og er om du spør meg et sted du aldri drar igjen. Alt for mange mennesker og turistfeller. Uansett hvor du går prøver noen å selge deg en CD, Ferrari, sightseeing og slanger. Gatene er ikke spesielt fine heller og det kryr av uteliggere noe som virkelig ødelegger humøret mitt. Ikke for at de er uteliggere, men for at jeg syntes så synd på de. Så synd at jeg går rundt å tenker på de flere timer senere.

Jeg føler det bare er så urettferdig at jeg kommer rett fra en restaurant god og mett, har shoppet litt på Zara og går med Louis Vuitton vesken min uten å gi penger eller mat. Jeg pleier vanligvis å gi litt til uteliggere, men når det sitter 10 stykker ved siden av hverandre er det ikke alltid like lett. Vi gjorde uansett noe som var utrolig kult i Hollywood å det var å dra på et Wax Museum. Jeg har alltid hatt lyst å dra på noe sånt og endelig var det min tur. Litt overpriset som alt annet som ligger i gater der det kun er turister, men absolutt verdt det.Nå skal jeg og Julie ut å spise middag før vi skal ut å feire Halloween for tredje gang. Jeg får ikke sagt det nok hvor utrolig annerledes Halloween er her enn hjemme i Norge. Vi har allerede måtte kjøpe to kostymer for å ikke være lik hver eneste gang. Er ikke det litt sykt da? Jeg syntes i alle fall det haha. Jeg vil ikke tenke på hvor mye disse menneskene bruker på Halloween, hele opplegget er craaazyyy men sykt morsomt. Vi snakkes senere ;* 

Busy day, busy life

13.32 PM. Jeg som har tenkt å satse på bloggen når jeg flytter til Los Angeles, yeah right. Det er så utrolig mye som skjer hver eneste dag, så det er vanskelig å få tid til å blogge. Det vil helt sikkert roe seg ned når jeg bor her og ikke er på ferie. I går leide vi oss MIN DRØMMEBIL <3 å kjørte rundt i Los Angeles. Vi har fått sett Malibu og Calabasas blant annet, noe som var utrolig kult. Vi hadde egentlig tenkt oss ut på 1 OAK i går der blant annet Snoop dogg skulle spille og Kayne skulle henge, men vi klarte selvfølgelig å sovne av. Det er uansett fest hver eneste dag i Los Angeles så vi tenker oss ut en tur i kveld. Utelivet i Los Angeles er veldig morsomt og selvfølgelig noe helt annet i Norge. Likevel er det et par ting som gjør meg litt sint som jeg skal fortelle om senere. Nå skal vi ut å få oss litt mat, vi snakkes <3 

This is life right now11.27 AM. Er det bare hos meg blogg.no ikke har funket? Jeg kom meg ikke inn på bloggen i hele går, noe som var utrolig irriterende. Heldigvis funker det i dag å jeg kan endelig oppdatere dere igjen. I går bestemte vi oss for å utforske Beverly Hills da vi nesten ikke har sett noe av denne bydelen. Jeg vil absolutt anbefale å bo i Beverly Hills for dere som tenker dere til Los Angeles. Beverly Hills ligger i nærheten av absolutt alt, noe som er utrolig deilig. Vi betaler rundt 2-4 dollar for Uber hver eneste gang vi skal noe på grunn av korte avstander. Jeg tror nesten det lønner seg mer å kjøre uber enn å ha egen bil her i LA haha. I løpet av helgen skal vi gjøre noe utrolig kult som jeg virkelig gleder meg til å fortelle dere. NÅ skal vi komme oss ut døren for å få i oss litt mat etter gårsdagens festligheter. Vi snakkes senere <3

L.A through my phone
sofieeec on snapchat

10.06 AM. God Morgen Norge, eller god kveld? I Los Angeles har i alle fall dagen akkurat startet. Vi skal snart ut døren for å dra å kjøpe oss Crepes til frokost. Er det ferie så er det ferie. Hotellfrokosten på hotellet var ikke noe å skryte av, vi drar derfor å kjøper oss mat selv. Jeg tuller ikke når jeg sier at de eneste påleggene vi kunne velge i er nutella og peanøttsmør. Virkelig verdt å betale ekstra for å få en så fantastisk frokost, haha. I går testet vi utelivet i LA, noe som var helt annerledes hjemme i Norge. Jeg skjønner først nå hvor kjedelige og overlegne vi nordmenn er. Eneste jeg har å pirke på var at det var lov å røyke inne på utestedet, ikke bare vanlig røyk men hasj. De vi satt på bord med syntes det var sykt at vi ikke tok drugs, så det sier vel sitt haha. NÅ er jeg sulten så vi snakkes <3

Beach life / Santa MonicaSANTA MONICA PIER 


21.00 PM. Palmer, varme, sand, sykler, mennesker, hunder, smil, latter, karuseller, mat og lykke. Perfekt beskrivelse av vår dag på/i ? Santa Monica. Vi dro først til Venice for å trene på Gold's Gym. Helt fantastisk treningssenter med utrolige hyggelige mennesker, stor plass og et utegym. Forbrenne kalorier og bli brun i samme slengen, perfekt. Etter treningen gikk vi rett ned til Venice Beach å leide oss sykler. Noe som virkelig anbefales. Jeg skal skrive et innlegg om det senere. Venice Beach derimot, kanskje et sted du drar en gang om du ikke vil se kjekkasene som trener på Muscle Beach. Om jeg skal beskrive Venice så vil jeg si hasj, irriterende selgere og veldig mange hjemløse. Vi syntes i alle fall det var mye hyggeligere på Santa Monica. 

Nå skal vi begynne å ordne oss for å dra ut å spise middag. Etter middagen skal vi på Warwick som er et utested her i Los Angeles. Da vi var alt for trøtte til å teste ut utelivet i går er jeg virkelig klar for å feste litt i dag. Jeg håper utelivet her i Los Angeles lever opp til alle forventingene jeg har, for de er mange haha. 

Good morning Beverly Hills09.35 AM. God ettermiddag/kveld alle sammen ♥ Her i Beverly Hills har akkurat dagen startet og vi skal snart komme oss på trening. Jeg føler det er et must å trene på Gold's Gym når du først er i LA, så det er dit vi skal i dag. Jeg håper selvfølgelig på å få se Jeff, hehe ;-) Etter treningen tenkte vi oss en tur på Santa Monica beach, noe jeg også føler er et must når du er i LA. Vi tenkte å leie sykkel fra Venice Beach ( der Gold's ligger) å sykle til Santa Monica Beach. Jeg har med kameraet så jeg gleder meg til å vise dere hvordan det er her i Los Angeles. Vi blogges senere <3

24 timer senere + uhyggelige mennesker

24 timer senere er vi endelig framme i Los Angeles. Det har vært litt av reise, det er helt sikkert. Jeg har lært at jeg aldri skal bestille tur gjennom United Airlines som innebærer mellomlandinger. Hvordan de forventet at vi skulle rekke å gå ut av flyet, gjennom 4 kontroller, hente bagasjen vår, sjekke den inn igjen og finne gaten vår på litt over en time kan jeg ikke forstå. Hadde det ikke vært for at det til slutt var noen snille mennesker som ville la oss gå foran i køen hadde vi aldri rukket flyet fra Chicago til LA. Chicago er vel en av verdens største flyplasser, der du må ta TOG mellom gatene. Fantastisk når du har dårlig tid. 

Jeg ble også kalt for en " fucking count " da jeg ikke ville slippe en som skulle presse seg forbi meg i køen ut av flyet, når jeg hadde dårlig tid selv. Da jeg snudde meg for å stirre på denne godt voksne mannen som kalte meg noe sånt fikk jeg høre hvor dårlige manerer jeg hadde. Voksne meg valgte å ikke svare tilbake. Det er ikke vits å diskutere med mennesker som han. Han stemmer nok på Donal Trump og rakker ned på kvinner på nett. Elsker sånne typer. Etter x-antall møter med uhyggelige mennesker og travle tider følte jeg bare for å dra hjem. Når vi fikk en så dårlig start på ferien følte jeg at den var ødelagt. Det er sånn jeg er, litt overdramatisk. Det skulle heldigvis ikke mer til enn at jeg ble kalt for "sweetie" av flyverten på tur til Los Angeles. Jeg tror nok ikke han mente det da jeg var alt annet enn søt der jeg satt. Jeg var svett og sur. Søt? hehe særlig, men det har egentlig ikke noe å si. Etter alle de negative menneskene vi hadde møtt på var det akkurat det jeg trengte. En hyggelig, blid og søt flyvert. 


sofieeec on snapchat

Nå ligger jeg og Julie i sengen å venter på take away som vi bestilte for litt over en time siden. Vi bor midt i en gate med masse restauranter, men vi velger heller å bestille take away. Vi er for slitne til å utforske LA i kveld. For dere som lurer er klokken 22.30 i Los Angeles nå, noe som vil si at vi skal sove. Vi snakkes <3 Hilsen bestemødre på tur. 

Stress, stress, stressHerregøøød for en stressende dag.. Eller jeg valgte vel selv å ha en stressende dag da jeg ikke sto opp før klokken 1, hehe. Unnskyldingen min er at jeg var våken alt for lenge i natt for å forberede alt som skal forberedes til Los Angeles. Om 5,5 timer starter min og Julie sin 24 timers lange reise til Los Angeles. Det har enda ikke gått opp for meg at jeg skal reise, men sånn er det hver eneste gang. Jeg skjønte ikke at jeg var i New York før den gule taxien kom å hentet oss på flyplassen og jeg kunne se skyskraperne. Jeg krysser fingrene for at 24 timer med venting vil være verdt det når vi endelig kommer fram. Det er sykt å tenke på at jeg bor i Los Angeles om bare noen måneder, WÆÆ!  Nåå skal jeg spise litt før jeg skal fortsette å pakke, vi snakkes <3

GJENSYNSGLEDEDa har jeg ankommet destinasjon nummer 2 og er endelig tilbake i Trondheim. Denne uken skal jeg egentlig bare jobbe, både med vippeextensions og i hjemmetjenesten. I helgen er det bursdag og selvfølgelig Cava-søndag!! Det er absolutt et must å dra på cava-søndag når jeg først er i Trondheim, det er så mye bedre enn lørdager ute på byen. Jeg fikk også se min kjære Celine igjen som jeg ikke har sett på godt over en uke. Det er utrolig rart å tenke på hvor avhengig man er av en skapning på fire ben, for herregud som jeg har savnet henne mens jeg har vært i Tromsø. 

I'm baaaack

 

HELLO, gjett hvem som nettopp har landet i Tromsø? Ingen andre enn meg. Rastløsheten er stor for tiden, derfor klarer jeg ikke å befinne meg på et sted. I alle fall ikke i Tønsberg, ikke nå. Jeg tror virkelig flyskrekken begynner å forsvinne, for dette er min tredje flytur der jeg ikke har vært redd. Det har ikke skjedd siden 2011, så jeg vil derfor gi meg selv en stor klapp på skulderen. Jeg er egentlig utrolig flink, så vet dere det!

Nå som jeg ikke er livredd under flyturen lengre har jeg faktisk begynt å like det. Det er jo en helt amazing utsikt og muligheten for mange fine bilder er der. Jeg mistet selvfølgelig utsikten med engang vi nærmet oss Tromsø, for her var det sjokkerende nok overskyet og regn. Dere som overleverer dette klimaet hver eneste dag hvert eneste år fortjener en medalje. Nå skal jeg få i meg litt mat så snakkes vi <3

This is me right nowJeg skjønte ikke før nå hvor utrolig dum jeg var som bestilte tre reiser rett etter hverandre. I morgen reiser jeg til Tromsø, så skal jeg til Trondheim før jeg reiser til Los Angeles. Jeg må derfor pakke for tre steder og to helt forskjellige årstider i EN koffert. Jeg har holdt på å pakke i flere timer nå og det føles ut som jeg aldri kommer i mål. Når jeg skal være borte i 4 uker til sammen trenger jeg masse klær, så det nytter ikke å be meg ta ut mer av kofferten. Nei, nå må jeg prøve å fortsette. Wish me luck!

Hello Tromsø


Dette går bra Sofie, du er jo så stødig på hånden

Jeg skulle virkelig ønske at bildene ble like vakker som virkeligheten. Jeg klarer virkelig ikke å stå stødig når jeg skal ta bilder, derfor er dette resultatene jeg får. Uklare og mindre pene bilder. Jeg regner likevel med at dere klarer å forstå hvor nydelig det er her akkurat nå. Selv om jeg ikke liker Tromsø så veldig godt, er det virkelig en vakker by. Naturen her er helt spesiell og det er såå utrolig fint å se alle lysene om kvelden. Jeg får nesten litt kjærlighetssorg av å se på dette, teenk så romantisk å hatt en kveldstur med dette som utsikt. Meeen det kan vel bare jeg se langt etter haha. Noen som melder seg frivillig?Nå skal jeg fortsette å se på Åsted Norge. HERREGUD så bra at vi har et sånt program, det er virkelig en helt genial måte å få tatt mennesker som burde gjøre alt annet enn å gå fri. All creds til dette teamet som virkelig står på for rettferdigheten, det liker jeg !

At the airportDa skal jeg ut å reise igjen. Jeg kom akkurat fra Trondheim, så Oslo og nå sitter jeg å venter på flyet til Tromsø. For dere som ikke har fulgt bloggen min over lang tid, så er jeg halvt nordlending. Jeg skal derfor hjem å besøke mamma <3 noe som blir kjempe koselig. Det er utrolig lenge siden jeg har sett både venner og familie, såå dette gleder jeg meg til. Jeg vet ikke hvorfor jeg misliker Nord-Norge så sterkt, men dette har i alle fall gjort til at jeg aldri vil dra hjem haha. Utrolig nok var det mitt forslag å komme til Tromsø denne gangen, så mamma slapp å tvinge meg som hun vanligvis må gjøre. Jeg kjenner jeg ser fram til en uke med trening, avslapping, god mat, familie og venner. Vi snakkes i Tromsø <3 

Hvor skal vi reise nå?

På litt over en uke har vi vært i Trondheim, Oslo og nååå..... skal vi tilbake til Trondheim <3 Jeg visste at det ikke kom til å gå langt tid fra jeg flyttet til jeg kom til å lengte tilbake, så togbillett ble bestilt i går. Jeg og Celine reiser derfor med toget fra Tønsberg i morgen klokken 1. Uten helt å tenke meg om begynte jeg å pakke shortser, de ble lagt tilbake for å si det sånn. Jeg skjønte for at shortsene ikke er noe å ta med til Trondheim, da sommerværet garantert ikke følger med dit. Uten å se på værmeldingen gjetter jeg at det er maks 14 varmegrader der, noe som tilsier at jeg IKKE kan gå med shorts. 

Nå skal jeg se litt serie før jeg skal legge meg. Vi har en laaaang dag imorgen. Kjenner virkelig jeg GLEDER meg til 8 timer på tog, alt for å spare penger haha! 

25 oktober reiser vi til..

Som jeg fortalte dere for noen dager siden har jeg og Julie bestemt oss for å reise på tur sammen. Først var planen å dra til Stockholm og København, men istedenfor valgte vi å reise over dammen. VI SKAL TIL LOS ANGELES. Billettene til Los Angeles koster nesten det samme som det koster å reise til nabolandene, så hvorfor ikke? Jeg kan ikke vente med å utforske byen jeg snart skal bo i. Vi skal være i Los Angeles i 10 dager, så vi tenker oss en liten tur til Las Vegas mens vi først er der. Jeg vil veldig gjerne ha tips til ting å gjøre, hvor man burde bo og hva man burde se. 

Vi vil også ha tips til nattklubber, helst steder der jeg kan finne Justin Bieber og Zac Efron ;-) Jeg kommer nok til å bruke mer tid på å finne Justin enn å utforske byen. Jeg har store planer om å gifte med meg Justin, han bare vet det ikke selv. 

Mine reiseplaner

Som alle vet så er jeg utrolig rastløs av meg. Tanken på å være i Norge i flere måneder framover gjør meg skikkelig trist, og jeg fikk derfor med meg min kjære bestevenninne på en liten reise. Vi skal være borte i 8-10 dager, noe som er akkurat passe. Selv om vi ikke skal reise langt så er det deilig å bare kunne komme seg litt vekk. Jeg er så takknemlig for at jeg har mulighet til å reise når jeg vil, at det ikke er noe som holder meg igjen. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort om jeg ikke kunne reist, for det å reise er virkelig min store lidenskap. Alle har sin greie, og min er å reise.

KØBENHAVN

STOCKHOLM

Farris Bad Larvik

FARRIS BAD

Jeg og Julie skal være så romantiske at vi skal avslutte hele turen på Farris Bad. For dere som ikke har hørt om Farris Bad må sjekke hjemmesiden deres HER. Jeg anbefaler virkelig å ta med kjæresten eller en god venninne på en skikkelig spa-weekened, det er verdt hver eneste krone.

Top 3 travel destinations

SINGAPORE

Jeg vet ikke om det er jeg som kan alt for lite om andre land, men det er kun noen få måneder siden jeg oppdaget Singapore. Jeg ble forelsket med en gang og har siden da vært bestemt på at jeg skal reise til Singapore. Ikke nok med at byen ser fantastisk vakker ut, har Singapore også det kuleste hotellet jeg noen gang har sett, Marina Bay Sands. Det er ingen tvil hvor jeg skal sove for å si det sånn ;-)

BALI 

Jeg er helt sikker ikke alene om å ha Bali på reiselisten ? Hadde det ikke vært for flyskrekken min hadde jeg nok vært der for lenge siden, og jeg kjenner at det snart er på tide å komme seg avgårde. Til bilder og dømme må Bali være en av de vakreste stedene jeg har sett. Krystallblått hav, hvite sandstrender og naturen. Ikke nok med at Bali er fint i seg selv, det er så utrolig mange fine hoteller du kan sove på også. Sjekk ut Ayana Resort

AUSTRALIA

Jeg regner med at jeg ikke er alene med dette reisemålet heller, eller hva? Det er heldigvis ikke lenge til Australia er en virkelighet for meg. Vi skal fly til Brisbane og kjøre hele veien ned til Melbourne, og herregud som jeg gleder meg. Når man først reiser så langt som Australia må man virkelig få med seg naturen, strendene og dyrelivet, og da er det vel ikke en bedre måte å gjøre dette på enn å leie bil å kjøre langs kysten? 
 

Litt reisetips og sånt

annonse

Etter mange forespørsler om hvordan jeg planlegger og bestiller mine reiser tenkte jeg at jeg endelig skulle skrive et innlegg til dere, så her kommer det!

Bestill turen din selv. 
Når jeg startet å reise var jeg veldig redd og usikker, og turte derfor aldri å bestille gjennom noe annet enn Ving eller Star Tour. Noen år senere og noen erfaringer rikere har jeg skjønt at det så absolutt ikke er noe skummelt å organisere turen min på egenhånd. Hvorfor jeg vil anbefale dere å bestille turen selv er så enkel som at det som oftest er billigere bestille hotell og fly separat. Dere må huske at reiseselskapet skal også ha sin del av pengene, derfor vil det som oftest lønne seg å gjøre dette på egenhånd. Det er også super enkelt å finne fram selv når du først ankommer landet du skal til, du trenger ikke bussen som står på utsiden å venter på deg. Men selvfølgelig, dette er jo smak og behag. 

Billig fly, mer lommepenger. 
Jeg bestiller alltid fly gjennom Momondo. For dere som ikke vet hva Momondo er så er det en nettside du kan finne både fly og hotell til en veldig billig penge. Momondo sammenligner priser mellom tusenvis av flyselskaper, noe som er utrolig genialt. Jeg tror vi betalte 5000-6000kr tur retur for TO personer til Thailand, det er absolutt ingenting for å reise til andre siden av jordkloden. 

Bookingsider er alltid bra. 
Når vi først snakker om å velge det billigste alternativet så er vel egentlig det billigste å bestille hotell direkte fra hotellet sin hjemmeside. Jeg har også hørt rykter om at du får bedre rom da, om dette stemmer 100% skal jeg ikke garantere haha. Jeg bestiller i alle fall alltid hotell gjennom booking.com eller hotels.com, noe som er super enkelt. Jeg liker å bruke bookingsider da jeg er sykt ubesluttsom å bytter gjerne hotell 3-4 ganger før jeg klarer å bestemme meg. Igjen velger jeg et dyrere alternativ da det er mye billigere å betale med engang. Det er fortsatt som oftest mye billigere enn gjennom reiseselskap. Er ikke du like ubesluttsom som meg så ville jeg bare betalt hotellet med engang, da kan du spare deg noen tusen lapper. 

Tripadvisor kan spare deg dårlige opplevelser. 
Når jeg har funnet et hotell jeg har lyst å sove på sjekker jeg alltid Tripadvisor. Som alle vet kan bilder lyve, så det kan være utrolig lurt å lese ærlige omtaler fra mennesker som har vært på hotellet før deg. Når du leser gjennom omtalene må du ha i bakhodet at det er mennesker der ute som aldri er fornøyd og alltid finner noe å klage på, så ikke la deg skremme om det er noen få dårlige omtaler. Er det flere gode enn dårlige er det ingen grunn til bekymring. 

Google hjelper deg med alt. 
Alltid før jeg reiser et sted googler jeg hva man burde se og gjøre i det landet jeg besøker. Jeg er en veldig rastløs person og elsker å oppleve nye ting, derfor er det helt uaktuelt for meg å kun ligge på stranden når jeg først er ute å reiser. Vi pleier alltid derfor å leie oss scooter eller bil, kjøre rundt og oppdage steder man ikke kan se fra stranden. Dette er igjen smak og behag, men jeg vil virkelig anbefale alle å google litt før du reiser et sted, kanskje du finner noe du har lyst til å se eller gjøre? 

Riga Guide

Where to Stay


Radisson Blu Latvija

Er du ute etter en skikkelig spaweekend vil jeg virkelig anbefale dette hotellet. Spaet på hotellet har ganske stive priser i forhold til andre spa i Riga, men du får hva du betaler for. I tillegg har de både et utendørs og innendørs basseng samt et treningssenter du kan bruke. Hotellet har også en skybar der du har utsikt over hele Riga, der de serverer kjempe gode drinker.  Synes du beliggenhet er viktig er dette hotellet perfekt for deg. Gamlebyen ligger kun 300 meter fra hotellet og Riga sentrum ligger også rett ved. Hotellet finner du her og nettside til spaet finner du her.


Baltic beach hotel & spa

Skal du reise til Riga om sommeren og virkelig ønsker en avslappende ferie vil jeg anbefale på det sterkeste å bestille dette beach hotellet som ligger i Jurmala. Jurmala er en halvtime med tog unna Riga, så det er ingen problem å ta seg en dagstur til Riga om man skulle ønske det. På dette hotellet får du både strand, spa, trening og trivelige hotellrom. Jeg har hørt at været skal være ganske bra om sommeren i Riga, så hvofor ikke spare noen kroner å ta strandferien hit istedenfor? Link til hotellet finner du her


Tallink Hotel Riga

Jeg og mamma sov på Tallink Hotel Riga i 4 dager og jeg vil si at jeg er godt fornøyd med hotellet. Det er billig og bra i tillegg til at beliggenheten er OK. Har du tenkt å dra på spaweekend til Riga å ønsker å ligge på et hotell med spa vil jeg ikke anbefale Tallink. De har lite utvalg i behandlinger og spa avdelingen er kun en jacuzzi. Ellers er rommene ny og moderne, hotellpersonalet er hyggelig og frokosten på hotellet er ok. Link til hotellet finner du her

Where to eat
IL Patio
Kaļķu iela 6, Rīga, LV-1050, Latvia

Er du glad i Italiensk mat vil jeg virkelig anbefale deg å ta turen innom Il Patio. Hadde Hellstrøm sett menyen ville han nok snudd i døren, for det var utrolig mange retter å velge mellom haha. Er du glad i ekte Italiensk steinovnspizza er dette virkelig stedet for deg. De har også et utrolig hyggelig lokale noe som gjør opplevelsen enda bedre. Her får du også god mat for en billig penge. 


Andalūzijas Suns
Elizabetes iela 83, Rīga, LV-1050, Latvia

Denne resturanten ligger i en veldig hyggelig bakgård rett ved Tallink Hotell. Her kan du få både pizza, pasta, hamburger, salater, kjøttretter og meksikansk mat. Vi valgte å bestille Fajitas for to. Jeg var veldig fornøyd med maten, samtidig som at det var utrolig billig der. Tror vi betalte 150-200 kr for alt dette. De har også uteservering, så jeg anbefaler virkelig å dra hit om det er fint vær ute. Da slipper du også litt unna bråket som er inne på resturanten, da dette også er en bar. 


Indian Raja
Skārņu iela 7, Rīga, LV-1050, Latvia

Jeg tror virkelig dette er den beste Indiske resturanten jeg noen gang har vært på. Maten var utrolig god i tillegg til at jeg fikk det beste nan brødene jeg noen sinne har smakt. De har et kjempe hyggelig lokale der de også har uteservering, noe som er perfekt på varme sommerdager. Indian har litt stive priser i forhold til veldig mange andre resturanter i Riga, men det er virkelig verdt pengene. 


Rigensis
 Latvia, Tirgoņu iela 8, Rīga, Latvia

Er det en ting som skuffet veldig i Riga så var det cafene og dessertene på resturantene. De var utrolig kjedelige, tørre og smakløse haha. Men vi fant en cafe som var utrolig koselig der de også hadde mye utvalg. Er du ute etter noe godt til kaffen ville jeg absolutt dratt hit. 

Where to shop


Spice 
Lielirbes iela 29, Rīga, LV-1046, Latvia

Vi var innom tre kjøpesenter i Riga, Origo, Stockmann og Spice. Origo og Stockmann er vel noen av de dårligste kjøpesentrene jeg har vært på haha. De hadde utrolig rare butikker med veldig spesielle klær. Spice var derimot helt OK. Her kan du finne butikker som Zara, H&M, Michael Kors, Aldo og mye annet. Spice ligger ca 10 minutter unna Riga sentrum med taxi og det koster ca 140 kr en vei. Jeg vil absolutt anbefale å dra hit om du ønsker å shoppe litt. 

Jeg anbefaler også å ta turen innom Reserevd i Gamlebyen, der har de mye fint. Ellers vil du finne en ganske stor New Yorker som ligger rett ved. Du kan også ta turen innom Galleria som ligger rett ved Radisson hotellet. Her har de også litt spesielle butikker, men det kan være at du vil finne noe som passer deg. 

What to do 


Old Town

Som jeg har skrevet før så syntes jeg ikke det var så veldig mye å gjøre i Riga. Jeg vil tro at folk flest drar dit for billig mat, drikke og spa. Er du veldig interessert i arkitektur er vel dette den perfekte byen for deg, da Riga har utrolig mange flotte gamle bygninger som man kan dra å se på. Vi befant oss mest i gamlebyen da vi følte det var mest å se og gjøre her. Gamle byen er også utrolig vakker, så det er virkelig et must å dra en tur hit. 

Jeg vil også anbefale på det sterkeste å kjøpe deg noe godt å drikke og spise å ta deg en tur i parken som ligger ved Riga, den er utrolig vakker. Ellers ville jeg gått meg en tur for å se litt rundt i Riga. Du kan også ta toget til Jurmala for å se på sandstranden. Ta deg en gåtur på Promenaden, den er utrolig vakker. Sett av en dag til spa og shopping og virkelig nyt ferien. 

 

En fin avsluttning

Denne dagen har virkelig vært bra. Jeg kjenner at jeg har vært litt dårlig humør på turen, noe som egentlig har vært litt kjedelig. Jeg blir dessverre veldig lett påvirket av mennesker rundt meg. Er noen i dårlig humør eller om de er sur/frekk blir jeg også dårlig humør haha. Jeg skal selvfølgelig ikke dra alle under samme kam men, HERREGUD FOR NOEN SURE MENNESKER SOM BOR I DENNE BYEN. Jeg som var flau over hvordan vi nordmenn kan være. En ting som er sikkert, vi er ikke i nærheten engang. Her får du ikke et smil av servitører eller de du handler i butikken hos engang. Jeg tuller ikke når jeg sier at vi ble sjokkert over hun ene som jobbet på Radisson sin Skybar, for hun var såå hyggelig!

Det var heldigvis ikke mer enn en skybar med superfin utsikt, gode drinker og en hyggelig servitør som skulle til for å redde humøret mitt. Alt i alt ble det en kjempe fin avsluttning på denne kvelden. Nå skal jeg se litt Paradise Hotell før jeg skal legge meg å sove. I morgen har jeg bestemt meg for at ingen skal få påvirke humøret mitt, og at den siste dagen i Riga virkelig skal nytes. Ha en fin kveld alle sammen ♥


 

The old town

Hei og god ettermiddag alle sammen ♥ Jeg regner med at det er mange som ligger bakrus hjemme i sengen?  Fra mystory å dømme så det ut som at det gikk hardt for seg i går, men det er vel sånn det skal være når Norge har bursdag. Min form var i alle fall tipp topp når jeg våknet i dag. Klarte selvfølgelig å forsove meg til frokosten, men sånt skjer. I dag har vi utforsket litt mer av Riga, og jeg vil vel kanskje si at det ikke er så mye å se her? haha. Gamlebyen er helt fantastisk da, og jeg anbefaler virkelig alle som skal til Riga å sette av noen timer her. Det er utrolig koselige resturanter, mye å se på og spesielle butikker.

Nå ligger jeg i sengen å venter på at mamma skal bli ferdig hos frisøren. Vi begge tok en sjanse å bestilte oss time til hårklipp. Jeg vet ikke hvorfor jeg er så skeptisk til å klippe meg i utlandet, men jeg syntes det er kjempe skummelt. Heldigvis ble håret mitt OK, og det kostet ikke mer enn 340kr. Noe som er kjempe billig. Jeg fikk bort de slitte tuppene, og det var det som var det viktigste. Resten av dagen skal gå til å slappe av, spise god mat og ta noen drinker i skybaren.


 

Når mørket faller

I går gikk Riga fra å være en trist og grå by til å være super vakker. Vi dro i gamlebyen for å spise middag i går, og når vi kom ut virket det som en helt ny by. Det var utrolig vakkert med stjerneklar himmel, mørket og alle gatelysene. Det er virkelig et must å gå ut på kveldene her i Riga, spesielt for deg som vil ha fine bilder. Nå skal jeg og mamma dra på et kjøpesenter som heter Spice som ligger litt utenfor Riga som skal være ganske bra, så jeg håper dette stemmer. Etter det skal vi utforske gamlebyen mer, for den har vi bare sett litt av. 

Jeg vil også gratulere alle sammen hjemme i Norge med dagen. Håper dere får en super feiring ♥

One day in RigaJeg har dessverre ikke så veldig mye å fortelle dere da vi ikke har fått oppleve så mye i dag. Vi har ikke gjort så mye annet enn å lete oss i hjel , pakke ut, være sliten og spise haha. Men i morgen skal vi shoppe, ta en drink i skybaren og sjekke ut gamlebyen så det gleder jeg meg til. Jeg håper jeg får se litt flere sider av Riga, sånn at jeg kanskje vil få et bedre inntrykk av byen. Nå har vi som sagt ikke fått sett så mye enda, så kanskje jeg ikke skal være så dømmende. For alt jeg vet kan det være at jeg har et helt annet syn på byen i morgen. Latviske minner meg forresten mye om nordmenn, begge er like overlegne og sure haha. 

Nå skal vi ut å spise middag, så skal jeg en tur på trening før jeg sier goodnight. Jeg gleder meg til morgendagen, for den tror jeg blir bra! Ha en fin kveld alle sammen ♥
 

Jeg reiser igjen

Hei alle sammen ♥ I skrivende tidspunkt sitter jeg godt plassert på gulvet foran speilet. Planen var vel egentlig å sminke seg, men jeg fant ut at jeg ville vente litt. Jeg kommer til å angre i kveld om sminken er dårlig på grunn av at jeg har hatt den på alt for lenge. Nåå skal jeg snart kjøre på flyplassen å hente min kjære mor, herregud så jeg gleder meg! Jeg har faktisk ikke sett mamma siden desember, noe som er alt for lenge siden. Hun skal ikke være lenge i Trondheim for i morgen reiser jeg og mamma til Riga. Jeg har aldri vært i Riga før så jeg er super spent. Er det noen av dere som har vært der før som kan gi meg noen gode tips? Jeg trenger tips til shopping, resturanter, ting å gjøre og alt dere kan komme på. 


Nåå må jeg fortsette pakkingen, så vi snakkes ♥ 

DA HAR JEG KOMMET INN PÅ SKOLE

Selv om jeg har vært 99,9% sikker på at jeg ble å komme inn på skolen i LA har det uansett vært skummelt å håpe for mye. Det var utrolig godt å kunne åpne mailen i dag å få vite at jeg hadde fått plass på skolen. Nåå er det bare å vente og før jeg vet ordet av det bor jeg faktisk i LA. Jeg kan faktisk ikke tro at jeg har gjort dette! Jeg syntes det er ganske sykt at jeg tør egentlig. Hadde noen fortalt meg dette for 2 år siden ville jeg aldri trodd på det. Det er utrolig gøy å se hvor mye jeg har utviklet meg de siste årene. Jeg vil tro at jeg bare vil utvikle meg mer og mer når jeg skal flytte til et helt annet land uten noe familie, venner eller kjæreste rundt meg. Forhåpentligvis vil jeg få meg noen venner i LA, haha!  

New York, i love you

A breathtaking view

13.10 PM. Nå kom vi akkurat tilbake til hotellet etter å ha spist frokost i Central Park....igjen haha. Vi måtte tilbake til hotellet da vi selvfølgelig klarte å glemme å ta med oss noe å ligge på, typisk ikke sant? De to siste dagene har det virkelig vært varmt her i New York, og det må virkelig nytes. Derfor skal vi bruke resten av formiddagen i Central Park før vi skal dra å spise lunsj på en skikkelig Amerikansk burgersjappe. 

I går dro vi på Rockefeller, for dere som ikke vet hva det er så er det en av de ( høyeste )? bygningene på Manhattan. Som dere sikkert skjønner har man en helt syk utsikt over Manhattan og store deler av New York. Noe som virkelig var en breathtaking opplevelse. En ting er sikkert, og det er at denne byen aldri slutter å imponere. Hver eneste dag er det et eller annet som virkelig setter inntrykk, og jeg føler meg bare mer og mer hjemme. Et lite tips til dere, dra en liten stund før solen går ned. Da får dere med dere både dagslyset og mørket, noe man absolutt burde gjøre da det er to helt forskjellige opplevelser. 

Dette kan ikke beskrives

Walking across the Brooklyn Bridge

22.45 PM. I kveld har jeg virkelig fått oppleve New York sin beste side. Av alt vi har gjort og opplevd på denne turen var virkelig det å gå over Brooklyn bridge noe helt spesielt. Bildene jeg tok er ikke i nærheten av hvordan det virkelig ser ut. Dere kan ikke tro hvor vakkert det er, det er virkelig noe man må oppleve selv. Jeg ble nesten litt emosjonell av å gå over broen, for det var så utrolig mange inntrykk som kom på engang. En ting er sikkert, denne verden har så utrolig mye fint å by på. Jeg er så lykkelig for at jeg får oppleve ting som dette. 

Om en liten time skal vi på Kino. Jeg hadde veldig lyst å oppleve hvordan det er å dra på kino her i USA, derfor bestemte vi oss for å gjøre det. Kinoen begynner ikke før 12.45, så det blir en lang kveld med lite søvn på oss. Men vi begge er enige om at vi kan sove når vi kommer hjem og at vi må nyte tiden vi har her. Ha en fin dag alle sammen ♥

 

Xoxo gossip girlSit on the stairs at the met like Blair and Serena

17.45 PM. Er det virkelig lørdag allerede? Jeg syntes tiden går alt for fort, noe som er utrolig kjedelig når man virkelig har så mye man ønsker å gjøre. I løpet av en dag er vi kanskje to timer til sammen på hotellrommet, ellers er vi ute å utforsker hva New York har å by på. Jeg har så ekstremt vondt i bena mine hver dag, haha. Vi går ca 20-25.000 skritt om dagen, noe jeg i alle fall syntes er kjempe mye. Men jeg er bare glad vi får trimmet litt på denne turen også, for jeg vil nok tro jeg veier et par kilo ekstra når jeg kommer hjem. Bare en vanlig baguett med egg og skinke på inneholder rundt 700kcal, noe som egentlig er ganske sykt haha. Men jeg stresser så absolutt ikke, er man på ferie så er man på ferie. 

Er det noe man absolutt må gjøre om man er en gossip girl fan, så er det å sitte på trappene på The met som Serena og Blair gjør i serien. I morgen tenkte vi at vi skulle sjekke ut det ene hotellet fra gossip girl, i tillegg til at vi skal se på leiligheten der Nate bodde. Stalkers? neida.. joda haha. Nå skal vi ta oss en tur på Rockfeller for å se solnedgangen. Jeg tror det kommer til å bli en helt utrolig opplevelse. 
 

Time Square at night

02.15 AM. i dag bestemte vi oss for å gjøre noe annet enn å dra tilbake til hotellet for å sove før klokken 12. Skulle nesten tro vi har fylt 80 år allerede, haha. I dag hadde jeg lyst til å sjekke ut Time Square om natten, noe som absolutt var verdt opplevelsen. Vi har vært på Time Square en gang tidligere og da ble jeg ikke særlig imponert. Dette stedet er virkelig en turistfelle, og før du vet ordet av det så har du kjøpt noe du så absolutt ikke trenger. I tillegg er det aaalt for mange mennesker samlet på et sted. Noe min tålmodighet så absolutt ikke tåler haha.Men i dag fikk jeg et litt annet syn, for Times Square er virkelig noe for seg selv når mørket har senket seg. I dag fikk vi også oppleve Fast and Furious in real life. Det var en stor gjeng med dyre biler som sperret av hele gaten mens de sto ute på gata og danset til høy musikk. Så jævlig harry egentlig, men det var utrolig kult å se i virkeligheten. Politiet var selvfølgelig å stoppet de nesten med engang, men det var moro så lenge det varte. Nåå er det på tide at jeg får litt søvn før det venter en ny dag med nye opplevelser. God natt/morgen alle sammen ♥

Perry Street


64 Perry St, New York, NY 10014, USA

16.30 PM. Er det noen som kjenner igjen dette stedet? Når man først er i New York må man virkelig dra å se på huset til Carrie Bradshaw. Jeg har aldri vært en super fan av sex og singelliv, men jeg syntes likevel det var gøy å få se dette i virkeligheten når man har sett det så ofte på tv skjermen. Nå skal vi nyte resten av dagen i Central Park før vi skal dra å sjekke ut Upper East Side. Jeg gleder meg virkelig til å se mye av de stedene jeg har sett på gossip girl, spesielt Empire. Vi snakkes ♥

The Butcher's Daughter


19 Kenmare St, New York, NY 10012, USA

23.40 PM. Dette har virkelig vært en utrolig lang og ikke minst slitsom dag. Men det har så absolutt vært verdt det. Jeg tror vi har vært en time til sammen på hotellrommet i hele dag haha. Men er ting er sikkert, vi har fått gjort utrolig mye. Jeg har tatt såå mange bilder og har så utrolig mye å vise dere, jeg gleder meg ♥ I dag valgte vi å spise lunsj på The Butcher's daughter, som var helt grei. Jeg skal være så ærlig å si at jeg hadde trodd det kom til å være mye bedre da jeg kun har hørt positivt om dette stedet. Lokalet er veldig lite og intimt, så du må være forberedt på å nesten sitte på fanget til en ukjent. Men det er jo en enkel måte å bli kjent med nye mennesker på, så det er jo bare positivt. Servicen var helt ok, kunne vært myye bedre. Men maten var veldig god, så det er stor pluss i boka. 

Jeg syntes også det var utrolig spennende at det kun var veggie mat på menyen, for det har jeg aldri smakt før. Kjedelige meg bestilte meg to brødskiver med Avokado på. Men Gabriel bestilte en sandwich med "kylling", som var kjempe god. Jeg tror nok jeg må tilbake for å prøve å spise virkelig veggismat,  da det egentlig var grunnen for at jeg ville spise der haha. Kanskje jeg liker stedet bedre også da? 

A walk through Central ParkMy favorite place

17.35 PM. Wow, i am speechless. Central Park er virkelig noe utenom det vanlige, og noe man absolutt burde oppleve. Jeg tror vi var i parken over 3 timer i dag, likevel fikk vi sikkert ikke sett halvparten engang. Dette har virkelig blitt en av mine favoritt steder, og jeg kommer nok til å dra hit å nyte sola flere dager. Vi skal allerede tilbake i morgen for å spise frokost. Høres ikke det koselig ut? Nå er vi tilbake på hotellet for å slappe av litt før vi skal til Soho for å sjekke ut shoppingen, Little Italy og China Town. Jeg skjønner meg virkelig ikke på dere som har dratt på weekendtur til New York. Hvordan har dere hatt tid til å gjøre alt dere ønsker? Jeg rekker så vidt å skrive dette innlegget for jeg stresser sånn med å komme meg ut igjen, haha. Vi snakkes ♥

Dinner date at Delicatessen
54 Prince St, New York, NY 10012, USA

01.20 AM. Denne tidsforskjellen gjør det virkelig vanskelig å blogge, når jeg skal legge meg begynner dere å stå opp. I kveld tok vi banen til Soho for å spise på delicatessen. Jeg har både hørt og lest utrolig mye positivt om denne resturanten, og nå skjønner jeg virkelig hvorfor. Kjempe god service, flott lokale og ikke minst super god mat. Vi bestilte cheeseburger spring rolls til forrett, dette er virkelig å anbefale. Sikkert en av de få resturantene i verden du kan spise noe sånt, vil jeg tro. Hovedretten ble beef and fries som virkelig falt i smak. Nåå er jeg stappmett og kjempe trøtt, så vi snakkes i morgen ♥

Jeg må bare beklage for kvaliteten på bildene, men kameraet mitt ble selvfølgelig ødelagt. Noe som virkelig suger for jeg hadde gledet meg til å ta bilder på denne turen. Lenge leve Iphone kamera ♥ haha

Welcome to New York City

Say hello to New York 

21:00 PM. Herregud så fort tiden går, men det er vel sånn det skal være. Jeg skulle ønske tiden kunne gå litt saktere, for jeg føler ikke at jeg kommer til å rekke alt jeg har planlagt. Vi bestemte oss for å gjøre unna shoppingen i dag og dro derfor til 5th Avenue. Jeg hadde aldri trodd at det skulle ta en hel dag, men det gjorde det. Vi dro fra hotellet i 11 tiden å var tilbake for en liten time siden, haha. 5th Avenue er absolutt noe man burde oppleve, men jeg tror nok det finnes andre shoppingmuligheter som er mye bedre. Nå skal jeg fikse meg, for vi kveld skal vi spise på Delicatessen som ligger i Soho. Jeg har hørt så mye bra om maten, så jeg gleder meg virkelig. 

 

Hvordan er det mulig?

Om 20 minutter skulle vi egentlig ha landet i Brussel, men vi er igjen på gardemoen. Jeg skulle ønske jeg kunne si at vi kom forsinket til flyplassen på grunn av masse kø i trafikken, men sånn er det dessverre ikke. Vi satt nesten rett ved gaten vår, hadde sjekket inn bagasjen og var klar for å dra. Av eller annen merkelig grunn klarte begge to å glemme å følge med klokken og ingen av oss hørte høyttaleren, så derfor er vi enda på gardemoen. Vi klarte faktisk å miste flyet, hvordan er det mulig? Vi satt rett ved gaten og vi får ikke med oss at flyet vårt drar, HÆ?? Jeg vet faktisk ikke om jeg skal le eller gråte haha.Heldigvis ordnet det seg, og vi fikk bestilt et nytt fly med Norwegian til New York. Nå må vi bare vente i 10 timer før flyet vårt går. Ingen av oss har sovet i natt og vi er kjempe slitne, så akkurat nå føles alt veldig kjipt. Ikke akkurat en super start på ferien, men det er vel bare å gjøre det beste ut av det, er det ikke? 

Hello America

OM BARE NOEN TIMER STARTER REISEN TIL NEW YORK!!! Jeg tror ikke det har gått opp for meg enda at jeg snart vil befinne meg i New York, herregud så heldig jeg er. Jeg har drømt om å reise til New York så lenge jeg kan huske, og endelig er det min tur. Kofferten min er nesten tom, for hvem drar med full koffert til New York? Ikke meg i alle fall. Jeg begynte å planlegge denne turen for kjempe lenge siden, så vi har utrolig mye vi skal rekke å gjøre de 7 dagene vi skal være i New York. På onsdag skal vi leie oss bil å kjøre til en Outlet som ligger en time utenfor New York. Her kan man finne alt fra Nike til Prada, så det skal absolutt ikke være vanskelig å bruke penger, JEG GLEDER MEG.


For dere som ønsker å se mer av denne reisen legg meg til på snap "sofieeec " 

Pause fra bloggingen

Denne helgen har virkelig bloggen vært nedprioritert. Vi har noe å gjøre absolutt hele tiden, så det er ikke bare å ha tid til å sette seg ned å skrive et innlegg. Så denne helgen har jeg hatt en liten pause fra bloggingen. Jeg skal skjerpe meg fra i morgen, hehe promise. Nå skal vi nyte siste kvelden her, snakkes i morgen ♥ 
 

Nu kjør me

Formen var ikke helt på topp i dag etter en kveld med litt for mye alkohol, hehe. Vi klarte derfor ikke å stå opp tidlig nok for å rekke å stå på ski, men afterski har vi alltid tid til. Vi har akkurat kommet inn døra, og afterskien var helt topp. Men jeg kjente jeg fikk nok når det ble alt for mange mennesker, og temperaturen inne i bygget var helt jævlig. Jeg følte meg plutselig ikke å sexy lengre med svette i panna, haha neida joda. Nå skal vi begynne å gjøre oss klar for kvelden, snakkes ♥
 

Feste med svenskene

Da har vi ankommet Åre og er nå klar for å feste med alle partysvenskene. Det er vel egentlig overtall med nordmenn her da 70% av Trondheim drar til Åre i påska, så det er vel likt som å feste hjemme. Men det blir uansett koselig. Nå skal vi snart lage oss litt mat før vi skal teste ut utelivet. Imorgen kommer resten av gjengen, noe som kan bli spennende da det allerede begynner å bli litt trangt i hytta, og vi er kun 4 stykker. Ha en fin dag alle sammen ♥

Sorry and goodnight

Da er klokken 01.00 her i Bangkok. Jeg skal opp om 5 timer, så jeg begynner å kjenne stresset. Jeg håper egentlig at jeg er kjempe trøtt på flyet imorgen, sånn at jeg får sove på flyturen hjem igjen. Bare tanken på å sitte 10 timer på fly får meg til å grøsse. MEN jeg får se det positive i det, for jeg får masse tid til å jobbe med bloggen. Jeg må bare beklage for at jeg har vært ekstremt dårlig til å svare på kommentarer, men jeg glemmer det litt når jeg er i feriemodus. Jeg tilbringer ikke så mye tid foran pcen, så når jeg først gjør det er det for å publisere et innlegg. Men om 24 timer er jeg hjemme i Norge, så da er det tilbake til rutiner. God natt alle sammen ♥
 

hat/elsk forhold
Etter to dager i Bangkok føler jeg virkelig på et elsk/hat forhold. Jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg liker byen eller ikke. Det ene øyeblikket syntes jeg Bangkok er helt fantastisk, mens det andre øyeblikket vil jeg langt vekk herfra. Bangkok har en liten sjarm over seg. Det er mye fint å se om man er flink til å bruke google, takk gud for google. Denne byen er også en drøm for alle som elsker å shoppe. Jeg har ikke telling på hvor mange kjøpesenter vi har sett eller vært innom, men det er mange.

Det beste med Bangkok er at du kan få tak i ALT her, både luksus og helt vanlige butikker. Her har du alt fra Rolex til Zara, så det passer en hver smak. Hadde det ikke vært for at jeg skal til New York om 3 uker ville jeg nok shoppet mye mer, men jeg har likevel fått brukt nok penger. Jeg føler egentlig ikke at jeg kan ha så alt for mange meninger om denne byen da jeg kun har vært her i to dager. MEN HERREGUD så lett det er å gå i turistfeller. Tar du taxi i Bangkok står du plutselig inne i butikken til broren til kompisen til onkelen for at de har et samarbeid og taxien drar inn "kunder" for butikkene. Vi hadde tenkt å ta båttaxi i dag og før vi visste ordet av det var vi dratt inn i en bror til kompis butikk igjen. Båttaxi koster vanligvis 20 THB per pers, disse skulle ha 1800 THB. Kanskje de hadde en magisk luksusbåt som var så mye bedre enn alle andre, ikke vet jeg.I tilegg virker det ikke som noen i Thailand kan engelsk, herregud så vanskelig det er å kommunisere. Neida, jeg skal ikke være så alt for negativ nå. MEN DE TRENGER VIRKELIG ET ENGELSKKURS, eller ti. Vi skal tilbake til Thailand i oktober å være her over en måned, da har vi mye bedre tid til og utforske og se forskjellige steder. Kanskje jeg vil like Bangkok litt bedre da? Vi var innom Lumpini Park i dag, absolutt en av tingene som gjør Bangkok til et fint sted. Jeg anbefaler virkelig alle som skal hit å ta turen innom. 

Look at this view

I dag ankom vi endelig Bangkok. Før vi reiste til Thailand var det Bangkok jeg gledet meg mest til, men i dag gruet jeg meg utrolig mye til å dra fra Hua Hin. Det har nok mye å gjøre med de siste dagene i Hua Hin, som har vært helt perfekt. I tillegg var hotellet i Hua Hin så utrolig bra, så jeg ble nesten skuffa når vi sjekket inn på dette hotellet. Jeg skjønner selv hvor drøyt det høres ut, så denne bortskjemte drittungen burde vel bare holde kjeft haha. Noe som absolutt var en stor pluss med dette hotellet er utsikten, for den er virkelig helt amazing.Ellers er Bangkok helt OK. Jeg tror denne byen er aalt for stor for min smak, det er seriøst biler og mennesker OVERALT. Vi har ikke fått gjort så mye i dag da vi ikke var her før på ettermiddagen. Så kan jeg kan vel ikke ha en mening om jeg liker byen eller ikke enda. I morgen skal vi opp kjempe tidlig for å rekke gjennom alt vi ønsker. Jeg skal ta med meg kameraet sånn at jeg får vist dere litt av Bangkok også. 

10 år tilbakeI dag har vi gjort noe jeg helt seriøst aldri tror jeg kommer til å bli for gammel nok til, og det er badeland. Jeg hadde aldri trodd at badeland i Hua Hin kunne være noe særlig bra, men det var det. Dette må nok være en av de bedre badelandene jeg har vært på, så jeg syntes det fortjener litt skryt. Jeg må si at jeg følte meg utrolig gammel da det kun var barn på 12 år og yngre som løpte rundt oss . Vi var sikkert de eneste som hadde kommet i puberteten på hele badelandet haha. Men hva har det egentlig å si? det er viktig å kunne være litt barnslig i blandt også. 

Dette er forresten utsikten min akkurat nå. Jeg kjenner jeg kan bli vandt til dette livet. Tenk for en hverdag å kunne sitte her hver enste dag, jeg tror jeg aldri hadde blitt lei. 

 

Let me show you my room
Her har dere en liten smakebit på hotellet vi sover på. Jeg vil virkelig anbefale dette hotellet til alle som skal til Hua Hin. Hotellet er kjempe fint, det er utrolig stort, det er 5 basseng her, i tillegg til 5 resturanter. Servicen er tipp topp og beliggenheten er perfekt. Nåå skal jeg dra nytte av at bassenget er rett utenfor hotellrommet vårt, og jeg skal nattbade for aller første gang. Jeg tror jeg må være tidenes kjedeligste person som ikke har nattbadet før, men det er en første gang for alt. Jeg håper alle får en fin dag/kveld ♥ vi snakkes


 

My paradise

Hva syntes dere om utsikten fra hotellrommet vårt? Det eneste vi trenger å gjøre er å åpne terassedøren å gå rett ut i bassenget. Vi har byttet til et annet hotell i Hua Hin, da vi ønsket å prøve noe annet. Jeg gleder meg masse til å vise dere, for dette hotellet er magisk. Det er deilig at vi skal bruke de siste dagene vi har i Hua Hin på å kose oss skikkelig. Nå skal vi dra å spille litt minigolf før vi skal teste ut spaet på hotellet. Have a nice day everyone ♥


 

En opplevelse utenom det vanlige

Som jeg har fortalt tidligere så var vi på Wat khao takiap ( et lite fjell her i Hua Hin) for å se på tempel og møte aper. Jeg kan ikke si noe annet enn at det var en super opplevelse. Jeg er alltid veldig skeptisk på aktiviterer som innebærer dyr da det dessverre alt for ofte er dyr som ikke blir behandlet på rett måte. Dyr som kun blir brukt til å være pengemaskiner for turister, og det er så absolutt ikke noe jeg vil støtte. Dette var heldigivs ikke noe sånt, og apene lever fritt. Det var utrolig spesielt å komme opp på toppen og komme rett inn i apeland, bokstavelig talt haha. Det var aper OVERALT. Vi hadde lest på forhånd at apene kunne være utrolig frekke, og det kan jeg skrive under på. Vi rakk ikke å komme oss av scooteren før det var en ape som kom å stjal posen vår haha. SONY DSC

Om du ikke ønsker en ape hoppende på deg anbefaler jeg IKKE å ha med mat eller drikke dit. Ønsker du å mate apene finner du en butikk som selger apemat for en kjempe billig penge. Er du like glad i mate dyr som meg vil du ha 100 aper rundt deg før du vet ordet av det. Jeg rakk ikke å komme fram til butikken engang før apene hadde begynt å samle seg rundt meg. De tøffestene apene kom å tok mat rett ut av hånden min, noe som virkelig smeltet dyrehjertet mitt. Jeg syntes det var utrolig spesielt å komme så nære noen dyr jeg kun har sett på TV før, noe som virkelig gjorde dette til en opplevelse utenom det vanlige. Dere kan tro jeg skal å møte apene en gang til før jeg drar hjem. Det å møte aper er en av de kuleste tingene jeg noen sinne har opplevd. Ouch, kanskje jeg har et alt for kjedelig liv? haha

Feeling richWhat a night ! Jeg tror nok aldri jeg klarer å venne meg helt til prisene her i Thailand, det er så sykt billig. I dag spiste vi den dyreste middagen hittil og den kostet 700kr. 700kr for alkohol til to personer, dessert og middag, hvor billig er ikke det? Det verste er at vi dro på en eksklusiv resturant, likevel er det så billig. Vanligvis har vi betalt 150kr for middag, så det er jo en ganske stor prisforskjell men likevel så billig. Jeg føler meg nesten rik når jeg er her, for man har faktisk råd til absolutt alt. Jeg tenker ikke over hva jeg bruker pengene på, for det koster ingenting. Vi tok taxi i ca 30 min til sammen tur-retur i dag, og det kostet ca 80 kr til sammen. 

Den dagen jeg virkelig begynner å tjene penger skal jeg kjøpe meg et feriehus i Thailand som jeg skal reise til når jeg vil. Det blir nok ikke Hua Hin da jeg egentlig ikke syntes det er noe fint her. Det er noen få plasser som skiller seg ut, ellers er det bare rot og lite gjennomført. Men til tross så er fortsatt veldig koselig her. Denne rotete byen har en liten sjarm over seg, det skal den ha. Jeg kjenner jeg gleder meg til vi skal reise til Phuket og Krabi, der tror jeg det er mye finere og mer idyllisk. 

Around the cornerI dag dro vi på et fjell her i Hua Hin for å se på aper. Det var virkelig en utrolig opplevelse. Vi hadde lest før vi kom dit at apene kunne være ganske pågående og frekke, noe de så absolutt var. De stjal både pose, is og mat hahah. Jeg har tatt masse bilder, så jeg gleder meg skikkelig til å vise dere. Ellers har jeg bare slappet av i dag. Jeg er ikke like solbrent som i går, men smertene er verre i dag. Jeg kan ikke være for lenge i sola da det begynner å svi på hele kroppen, så mye av tiden har gått til å være på hotellrommet og kjøpesenteret i Hua Hin, ikke veldig spennende. Jeg får bare håpe på en bedre dag imorgen !

Vi dro også på en liten sightseein tur, og gjett hva vi fant? En MYE finere strand enn den som er ved hotellet vårt. Det beste er at denne stranden bare er rett rundt hjørnet, så det tar absolutt ikke lang tid å komme seg dit. Vet ikke helt hva vi skulle gjort uten scooter, da hadde vi nok ikke oppdaget halvparten av hva vi har sett til nå.
 

The struggle is realDa har vi nesten akkurat kommet inn døren etter å ha vært på nattmarked. Jeg må si jeg er litt skuffet etter å ha hørt så utrolig mye bra om nattmarkedet, og at det er noe man MÅ oppleve. Min personlige mening er at det så absolutt ikke er noe man må oppleve. Det var så absolutt verdt turen dit, men jeg vil ikke si at det er noe must. Små butikker med billige klær finner man overalt her i Hua Hin, så man trenger ikke å dra på nattmarked for å kjøpe det. 

Ellers har jeg klart å bli solbrent etter kun 2 dager her. Jeg var nok litt for tøff når jeg la meg med solilje, men jeg var helt sikker på at det kom til å gå bra i og med at det var faktor 15, og jeg blir aldri solbrent. Trodde jeg i allefall... I skrivende stund sitter jeg i sengen, alt annet er så utrolig vondt. Jeg syntes nesten det er flaut å gå ut døren, da jeg ser ut som en tomat. Jeg er også så brent at det glinser av meg, noe som får meg til å se svett ut 24/7. Nå skal jeg prøve å sove, også håper jeg at jeg våkner opp i morgen litt mindre rød. The struggle is real er alt jeg har å si haha. God natt ♥

 

Jeg er heldigJeg kan nesten ikke tro at jeg faktisk er i Thailand. Det å reise hit har vært en drøm så lenge jeg kan huske, og endelig er jeg her. Hotellet vi ligger på er kjempe fint, i tillegg er stranden bare noen få minutter unna. Nå skal vi dra på stranden for å nyte det vi har igjen av formiddagen her. I Hua Hin er nå klokken 13.40, så vi ligger en god del timer foran dere. Jeg gleder meg masse til å se hva denne byen har å by på, og ikke minst å vise dere. Jeg kommer til å legge ut masse på snap, så for dere som vil følge meg der heter jeg sofieeec. Jeg håper alle får en god morgen hjemme i kalde Norge, hehe! Jeg føler meg såå heldig akkurat nå.

 

1 av 3

Nå sitter vi på gardemoen å venter på at flyet til Russland skal gå klokken 1. Flyturen hit gikk kjempe fint, og jeg sitter igjen med følelsen av stolthet. Jeg er stolt fordi jeg fortsetter å gjøre det som skremmer meg. Jeg kan nesten ikke vente til å lande i Thailand, tenk for en følelse. Jeg kjenner jeg blir litt umotivert av tanken på at vi enda har to fly igjen, men det går vel fint. Alt i alt så vil det være verdt det. Jeg skulle bare en kjapptur innom å ønske alle en fin dag ♥  Jeg skal prøve å rekke et innlegg når vi kommer til Russland.

Alt er kaosFår øyeblikket svømmer jeg i rot, jeg kjenner jeg blir gal. Jeg skjønte at jeg kom til å få en stressende kveld når jeg tok valget om å dra ut å spise, men men. Jeg burde egentlig gjøre alt annet enn å blogge, men jeg tar meg tid. Rett og slett for at jeg er lei av å pakke, lei av å finne fram ting og lei av å rydde. Selv om bildene viser det motsatte så har jeg faktisk ryddet i hele kveld haha. Nå skal jeg laste ned litt pretty little liars sånn at jeg har noe å se på under flyturen, sånn at den forhåpentligvis går fort. Enn at jeg er på vei til Thailand i morgen på denne tiden, herregud så heldig jeg er!

31 days left

Bildene er tatt fra www.google.no

Dagen min startet for kun 2 timer siden, likevel har jeg hatt den beste dagen på lenge. Vi har nettopp bestilt oss flybilletter til Thailand å det er kun 31 dager til vi reiser. Etter at jeg fikk en lang kommentar igår på innlegget mitt om hvorfor jeg ikke turte å bestille billetter til Thailand fikk jeg litt bein i nesa. Er alltid hyggelig at noen orker å sette av litt tid til å dele deres opplevelser. Takket være han turte jeg å bestille med et annet flyselskap enn Norwegian og Sats. Det er så langt utenfor min komforsone men i dag føles det utrolig godt. 

Thailand har alltid vært et sted jeg har ønsket å dra. Men det at det er så langt å reise har alltid stoppet meg. Men jeg har bestemt meg at frykten for å fly skal ikke bestemme over hva jeg skal oppleve og ikke oppleve. De 10 timene på fly kommer så absolutt til å være verdt det.  Det er så utrolig deilig å tenke på at jeg snart skal ligge på stranden i bikini. Spise god mat hver eneste dag, bli brun ( noe jeg virkelig trenger), slappe av og ikke minst få en avbrekk fra hverdagen. Vi skal være 6 dager i Pattaya først for å så dra videre til Bangkok for å oppleve litt mer når vi først er der. Dette hotellet skal vi bo på mens vi er i Bangkok, er det ikke fint? Som jeg har skjønt det ligger hotellet utrolig sentralt, noe som er kjempe bra når vi skal få med oss mest mulig på to dager. Akkurat nå føler jeg meg som verdens heldigste. Jeg setter virkelig pris å at jeg kan reise og oppleve verden. Det er ikke alle som har de mulighetene jeg har, derfor er det ekstra viktig å sette pris på det

New York, here we comeDet er ikke mange dager siden jeg fortalte dere om mine studieplaner i New York. Etter jeg begynte å se på studie ble jeg helt besatt av byen. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har sikkert brukt 2-3 timer hver eneste dag på å lese blogger og google for å finne ut mest mulig om New York, jeg føler meg nesten litt...besatt? haha. Det er ingen tvil om at jeg har blitt biitt av bastillen. Jeg vil selvfølgelig besøke byen jeg mest sannsynlig skal bo i, i noen måneder. Så det skulle ikke mer til enn en ivrig Sofie, en tur innom ticket.no og booking.com. Vi reiser til New York 12 April å skal være der fram til 19 April, altså en uke. Hadde det ikke vært for at Gabriel har skole skulle jeg vært der mye lengre. Selv om jeg allerede har utfylt 3 sider i en bok med ting jeg må gjøre, hvor jeg ska spise og hva jeg skal se så vil jeg gjerne ha tips fra dere som har allerde har vært der. 

 

bildet er tatt fra www.google.no

Helger som dette

Jeg får ikke sagt det nok hvor fornøyd jeg er med dette hotellet, herregud så fint det er. I morgen tenkte vi at vi skulle skjemme oss bort litt å bestilte oss time på spa. Vi trenger ikke å gå lengre enn en etasje opp så har vi spaet. I tillegg ligger bassenget en etasje over så der jeg skal jeg tilbringe mye av dagen min. Det er så utrolig deilig å ha helger som dette. Der man skal slappe av, shoppe, spise god mat, drikke og virkelig kose seg. Nå kommer snart en venninne og kjæresten hennes over så skal vi vorse litt før vi skal videre på byen. Jeg håper alle får en super fredagskveld ♥

No words needed

I have no words! Wow, så utrolig fint det er her. Jeg har aldri vært et sted der jeg heller vil tilbringe tiden min på hotellrommet enn ute i gatene, men sånn er det nå. Jeg gruer meg allerede til å dra hjem på søndag, kanskje jeg bare skulle flyttet hit? Hadde vært en utrolig dyr månedsleie haha. Noen som vil være min roomie? En ting er i alle fall sikkert å det er at jeg og Gabriel kommer til å storkose oss i helgen. Men nå må jeg nesten løpe, vi har to stykker som har ventet på oss i snart to timer. Føler meg slem som faktisk er så treig. Jeg håper alle får en super dag ♥ jeg skal oppdatere mer senere

Mitt beste reisetips

Tenkte jeg skulle begynne å dele litt tips med dere etterhvert som jeg reiser rundt. Jeg har hatt noen reiser som er helt fantastisk også har jeg hatt dem som ikke er fult så fantastiske. Den beste reisen jeg har vært på er helt klart Santorini. Jeg vil virkelig anbefale alle som skal ut å reise i sommer å teste ut Santorini. Det er det vakreste stedet jeg noen sinne har vært på. Jeg hadde aldri trodd at en så liten øy kunne ha så mye å by på. 

Dette var det som møtte oss da vi landet i Santorini, hvor vakkert er ikke det? Når du skal reise til Santorini kan du velge mellom flere steder å bo. Oia, Fira, Kamari og Perissa er vel blandt de populære stedene. Vi valgte å bo i Kamari da vi ønsket litt mer strandliv når vi først skulle på sydentur. Vi besøkte alle disse stedene å jeg er utrolig glad for at vi valgte å bo i Kamari. Det lille stedet hadde virkelig alt. Koselige resturanter med utsikt over havet, en flott strand ( eneste minuset er at det var litt mye stein), mye butikker, lett å komme seg rundt og du kan se soloppgangen om du er tidlig nok oppe. Det stedet som er ganske likt Kamari er vel Perissa. Perissa har en utrolig mye finere strand enn Kamari, derfor leide vi oss ofte scooter å kjørte dit istedenfor. Om du ser bort i fra stranden så er Kamari mye bedre enn Perissa. Perissa hadde mye mindre utvalgt når det kommer til resturanter. I tillegg var det kun ved stranden det var liv, ellers syntes vi det var ganske dødt med engang man kom bort fra det området. Så jeg ville heller valgt Kamari ovenfor Perissa, kan nesten garantere 100% at du vil få en mye bedre opplevelse. 


KAMARIPERISSA

Syntes du bylivet er bedre enn strandlivet ville jeg valgt Fira eller Oia. Fira er byen i Santorini å har et hav av utvalgt både når det kommer til butikker og resturanter. I tillegg kan du se en nydelig solnedgang fra de fleste resturantene og hotellene. Oia har mye av det samme som Fira, bare at Fira er ganske mye større. Oia er kjent for sin vakre solnedgang der du ser solen gå ned i havet. Vi dro til Oia en kveld der vi så litt gjennom gatene å fant oss til slutt en resturant på kanten der vi fikk en utrolig flott utsikt over solnedgangen. Husker dessverre ikke hva resturanten het men etter mye leting vil dere sikkert finne den haha. Solnedgangen i Oia er mye finere enn den i Fira da sola går ned i vannet istedenfor bak fjellet som den gjorde i Fira. Men det er så absolutt verdt det å se solnedgangene fra begge stedene. 

Da vi var hele 2 uker i Hellas er det utrolig mye å skrive om, derfor tenkte jeg at jeg skulle dele opp innleggene til dere. Det er ikke noe som er verre enn et blogginnlegg som er like lang som en roman. Derfor skal dere få mer om turen etterhvert ♥

Byebye Tromsø

Da er det endelig slutt på speilbilder og selfies. Endelig skal jeg hjem til min kjære som er fotografen bak bloggen. Det er Gabriel som tar alle bildene mine ( av og til Julie). Som jeg har nevnt tidligere er ikke mamma flink til å ta bilder, derfor orker jeg ikke å spørre heller haha. Så de siste 6 dagene har speilet blitt godt brukt. Det skal bli deilig å kunne ha en litt variert blogg igjen. Nå sitter jeg faktisk i sengen å blogger mens jeg prøver å få til å pakke også. Vi må kjøre til flyplassen om en time, så jeg har ikke så alt for god tid. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til å se Gabriel igjen. Vi har vært 10 dagaer uten hverandre. For mange er sikkert det kjempe lite, men vi er ikke vandt til å være så lenge borte fra hverandre om gangen. I tillegg bor vi sammen så jeg er jo vandt til å se han hver eneste dag. Selv om det har vært godt å få savne han litt kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til å se han igjen. 

Winter wonderlandEtter å ha bodd i Tromsø i mange år har jeg hatt vanskeligheter med å like byen. Jeg har aldri vært fan av mørket, kulde og tettsteder hvis jeg kan kalle Tromsø det haha. Tromsø er jo ikke akkurat en liten by, men likevel føler jeg det er sånn at alle kjenner alle. Det er heller ikke så veldig mye å gjøre her. Selv om jeg aldri kunne flyttet tilbake så har virkelig Tromsø sine fine sider også. Jeg har ikke klart å fått julestemning hjemme i Trondheim da vi har varmegrader og regn. Men med engang flyet landet i Tromsø kom julestemningen. Det er skikkelig vinter her, hvor fint er ikke det? Snø i desember er virkelig noe jeg må ha for å kunne få julestemning. Akkurat nå føler jeg meg veldig heldig som kan reise hjem til Tromsø. 

Alt man kan gjøre på 24 timer

På 24 timer har jeg vært i Stockholm, Oslo, Trondheim å nå Tromsø. Jeg føler ikke at jeg har gjort annet enn å sitte på fly det siste døgnet. I går når jeg kom hjem til Trondheim var det bare å pakke ut av kofferten for å så pakke inn igjen. I går fikk jeg kun skrevet et innlegg mens jeg satt på flyplassen i Stokholm å ventet på flyet. Jeg var ikke innom bloggen en eneste gang etter det. Det er faktisk første gangen på lenge at bloggen ikke har blitt prioritert, utrolig rart egentlig. Den siste uka har jeg faktisk ikke hatt tid, det har skjedd noe hver eneste dag. Men nå som jeg er hjemme i Tromsø har jeg goood tid. Her skjer det absolutt ingenting, så bloggen skal virkelig jobbes med de neste dagene. Jeg kjenner det skal være godt med en liten ferie nå, der jeg absolutt ikke har noe jeg skal gjøre. Det er også veldig godt å slippe å bruke penger på mat. Det kjipeste med å ha flyttet for seg selv er å bruke pengene man jobber for på mat. Kunne kjøpt meg mye fint for de pengene, haha! 

Goodbye Stockholm


Er det virkelig søndag allerede ? Det føles ut som vi kom i går. Denne turen som vi har gledet oss til så lenge er nå over. Herregud for en tur vi har hatt, det har vært så morsomt. Det er ingen tvil om at jeg skal hit igjen. Hotellet var bra, menneskene var hyggelige, byen var kjempe fin, masse shopping og god mat. Kan man få det bedre? Jeg skulle ønske det var som for noen år siden, da det var billig å dra til Sverige. Drinkene på byen er faktisk dyrere her i Stockholm enn hjemme. Skulle nesten ikke trodd det, da alkohol er kjempe billig her. De kan å ta seg betalt, haha. Vi var redde for at vi ikke skulle rekke flyet da vi måtte opp klokken 08.00 i dag å vi ikke var hjemme før i 3 tiden. MEN vi er på flyplassen nå, så vi klarte det. Jeg kjenner at det virkelig suger å dra fra Stockholm nå. Hadde det ikke vært for at jeg skal til Tromsø imorgen hadde jeg blitt her til lillejulaften. Jeg og Julie vurderte å kjøpe oss et lite tre sånn at vi kunne feire jul her. Hadde ikke det vært koselig?

Være her noen dager til?

                      

Nå skal vi begynne å gjøre oss klare for å dra ut igjen. Vi skal opp klokken 08.00 imorgen, så jeg er spent på hvordan dette skal gå. Kansje vi må være i Stockholm i noen dager til ? Det er egentlig helt greit for meg. Jeg kunne godt vært her i flere uker til, haha. I dag skal vi prøve ut et nytt utested så jeg håper det er bedre enn det vi var på i går. Ser ut som de har show på scenen også så det er jo ganske kult. Liker at det er litt annerledes enn hva jeg drar på hjemme i Norge. Jeg fant forresten jakken jeg har vært på utkikk etter kjempe lenge, er den ikke fin ? Jeg virkelig elsker den. Nå skal jeg begynne på verdens største oppgave = finne ut hva jeg skal ha på meg i kveld haha. Jeg kan holde på i flere timer før jeg blir fornøyd. I går byttet jeg sikkert 10 ganger, måtte til og med dra til hotellet å bytte sko. Men nå må jeg nesten løpe om jeg skal rekke alt. Ha en fin kveld ♥

Jeg flytter hit

Idag dro vi til gamlebyen her i Stockholm. Det tok faktisk bare 10 minutter å gå fra hotellet. Gamlebyen er det fineste stedet jeg har vært hittil. Det var fine gater, bygninger og parker. I tillegg var det MASSE butikker. Jeg tror nesten jeg må flytte hit, haha. De hadde et kjøpesenter der det KUN var merkebutikker. Jeg tror det var 5 etasjer med masse butikker. Så utvalget var stort å vi fant utrolig mye fnt. Jeg skulle ønske jeg hadde 20.000 mer på kontoen, haha. Nå skal vi snart komme oss ut for å spise litt før vi begynner å pakke. Vi skal hjem imorgen allerede, hvor ble tiden av ? Vi fant ut at vi  må dra ut en tur i dag også, da utelivet sikkert er mye bedre på lørdager. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om utelivet i Stockholm. Det var både bra og dårlig, i alle fall på de stedene vi besøkte i går. Drinkene i baren var også dyrere enn i Norge, så det ble en dyr kveld på oss i går. Så i dag skal vi nok drikke mer på hotelelt enn hva vi gjorde i går, haha. Det kjipeste jeg vet er å bruke penger på alkohol. Så mye fine klær man kan kjøpe istedenfor.  

Cheers for our friendshipHei mine kjære ! Nå har vi akkurat kommet hjem fra middagen. Vi bestemte oss for å prøve ut en Indisk resturant. Jeg kan ikke si noe annet enn wow. Maten var utrolig god, de som jobbet der var kjempe hyggelig å lokalet var utrolig spesielt. Nå skal vi slappe av litt på hotellet før turen går videre ut på byen. Vi skal drikke litt champange og vin mens vi ordner oss. Hotellet har en skybar som vi tenkte å prøve ut før vi dro på byen. Byen stenger ikke før 5, så vi har god tid. Vi var litt bekymret da vi så at alle utestedene hadde 23. MEN vi ble fortalt at det er en regel de har for å holde unge gutter unna, men jentene slipper som regel inn. Kjønnsdiskriminering eller hva? Noen ganger er jeg så glad for at jeg er jente. Så det ser faktisk ut som vi kommer oss ut på byen i kveld. Jeg gleder meg til å se hva Stockholm har å by på. Om dere har lyst å følge oss i kveld kan dere legge meg til på snapchat "sofieeec"

Jeg er forelsket

 Herregud for en fin by Stockholm er. Jeg kan ikke si annet enn at jeg forelsket. Jeg føler allerede at jeg kunne flyttet hit, haha. Jeg får bo litt her og litt i Norge den dagen jeg blir rik ;-) Jeg trodde ikke det kunne være så stor forskjell fra Norge til Sverige, men det er det virkelig. Oslo er en helt fantastisk by, men Stockholm har så mye mer å by på. Jeg kan kanskje ikke si det etter bare 2 dager, men så langt føles det sånn haha. I dag startet vi shoppingen med champange lunsj på en resturant som heter himlen. Den ligger i 25 etasje så dere kan tro vi hadde fin utsikt. I tillegg var maten kjempe god. Dette er virkelig en resturant jeg anbefaler alle som skal til Stockholm, det er virkelig verdt turen.Etter lunsjen tok vi T-banen til Stureplan for å shoppe litt. Stureplan er kjent for å være et sossestrøk, så det var nesten bare merkebutikker. Det var blant annet Prada, Michael kors, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Burberry and you name it. Var vakter på utrolig mange av butikkene. Man fikk også servert kaffe og champange på butikkene. Er det bare meg eller er svensker mye hyggeligere enn nordmenn? Jeg syntes vi nordmenn kan være så overlegene, og jeg merker det godt når jeg er her. Alle smiler å er kjempe hyggelige, jeg er ikke vandt til det haha. Men det er kjempe koselig, og det gjør virkelig noe med humøret. Nå ligger jeg i hotellsengen å slapper litt av før vi skal ut å spise middag. Idag skal vi teste ut utelivet i Stockholm, jeg gleder meg!

En perfekt start

Herregud for et fantastisk hotell, jeg får ikke sagt det nok. Hit skal jeg virkelig tilbake. Det var en kjempe stor frokost med ALT mulig godt. Jeg måtte faktisk gå to ganger for det var så mye jeg ville ha. Spiste til og med muffins til frokost haha. Etter frokosten tok jeg meg turen på treningssenteret. Hotellet og Sats har samarbeid, så man kan trene på alle Sats senterene så lenge man bor på hotellet. Det ligger et treningssenter under hotellet, så det er ikke lange veien å gå. Det var ikke så stort, men det hadde absolutt alt man trenger. Nå skal jeg og Julie snart dra for å prøve ut himlen som er en resturant her i Stockholm. Navnet sier vel egentlig sitt, gjør det ikke? Det er i alle fall en resturant der du har utsikt over Stockholm. Menyen var litt for fancy for min del, da jeg er sykt kresen på mat haha. Men jeg gir det en sjanse likevel, for det er en opplevelse jeg må ha med meg. Etter lunsjen skal vi dra å shoppe litt på Stureplan. Har hørt mye fint om Stureplan så jeg gleder meg masse til å se. 

Dinner date

Da er jeg og Julie på tur ut døren for å prøve en tapas resturant som ligger rett over gata. Jeg har ikke spist tapas på kjempe lenge så jeg gleder meg MASSE. Det så ut som de hadde utrolig mye godt på menyen. Så denne sultne kroppen skal nok få i seg nok mat. Det er forresten ikke billig å dra til Sverige lengre etter at krona har blitt så svak.Eller det er jo fortsatt billigere enn Norge, men jeg merker ganske stor forskjell. Alkohol er enda billig her, så det var jo veldig bra haha! Det tok en stund før vi klarte å finne vinmonopolet selv om vi bor midt i byen, men vi fant det til slutt. Jeg spurte en tilfeldig dame å hun skulle samme vei, så det var jo flaks. Nå har vi fått kjøpt inn vin og champange som vi skal kose oss med i kveld. Hadde det ikke vært for at bassenget stenger tidlig skulle vi tatt oss en tur ned dit også. Men vi bestemte oss for å gjøre det imorgen. Vet dere hva jeg skal imorgen? Spise en god hotellfrokost, ta meg en tur på treningssenteret for å så slappe av i jaccuzien etterpå. Høres ikke det godt ut? 

10 timer senereDa var vi endelig framme i Thailand, herregud så deilig! Haha neida, men man skulle nesten tro det. To timer til så hadde vi faktisk vært i Thailand. Men vi er ikke lengre vekk en Stockholm. Hvem hadde trodd at en tur til Stockholm kunne ta 10 timer? haha. Det har vært forsinkelser, bytting av fly å masse venting. Dere kan tro det var godt å komme fram på hotellet å legge seg i sengen. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er KJEMPE fornøyd med hotellet. Her har vi Spa, treningssenter og skybar. Dere kan tro at jeg kommer til å befinne meg på treningssenteret etterfulgt av en tur i bassenget eller jaccuzien for å så ta seg en velfortjent drink etterpå. De to heldige vinnerne av konkurransen er nå trekt å blir kontaktet på mail i løpet av dagen. Sorry at jeg er en dag på etterskudd, men jeg har ikke hatt tid før nå. Men nå må jeg nesten løpe, kan ikke ligge i sengen når man først er i Stockholm. Ha en fin dag alle sammen ♥

Nå skal reisen begynne


Da er tur til Gran Canaria sammen med kjæresten bestilt. Dette er det som skjer når jeg ser hvor bleik jeg er, haha neida. Det har ingenting med den alt for hvite hudfargen min å gjøre. Men som jeg skrev til dere så har vi planlagt at 2016 skal være vårt reise år, så vi må jo begynne et sted. Vi drar ikke til Gran Canaria før i April, så det er enda en liten stund å vente. MEN vi har snakket om å dra til Thalland eller USA i februar/mars noe som absolutt ikke er lenge til. Vi får se hva som skjer, det eneste jeg vet er at vi skal reise MASSE. Jeg har alltid sagt at livet er for kort til å holde igjen. Det er viktig å følge drømmene sine, gjøre akkurat det man vil. En av mine største drømmer er å reise jorda rundt å den drømmen skal jeg også oppfylle. Jeg har ikke lyst å bli gammel å angre på alt jeg ikke gjorde, for de historiene har jeg hørt nok av. Når man jobber i hjemmetjenesten får man høre ofte om de som skulle ønske de gjorde mer, og jeg tror kanskje det er de som har fått meg til å skjønne hvor viktig det er å gjøre akkurat det man ønsker. Jeg kan ikke tro at om noen måneder ligger jeg ved bassengkanten å nyter livet. 

 

 

bildene er tatt fra ving

Er vi kule nok til å komme inn?


Nå er det faktisk bare 9 dager til jeg og Julie drar til Stockholm, herregud som jeg gleder meg. Jeg føler ikke at det er lenge siden jeg det var 54 dager til vi skulle dra, tiden går så alt for fort. Akkurat nå sitter jeg her å prøver å finne ut hvordan utested vi skal dra på. Det er faktisk sånn i Stockholm at man må sende mail til utestedet får å komme på liste. Står du ikke på noe liste kan du risikere å ikke komme inn, eller at du må stå i kø kjempe lenge. Det orker selvfølgelig ikke vi, haha. Er ikke noe kult å bli edru i køa på grunn av at du måtte vente i en time for å komme inn. Så vi får se om vi er kule nok til å komme på liste eller ikke, haha. Jeg tar gjerne i mot forslag til utesteder i Stockholm, så  det er bare å rope ut hvis dere har noen å anbefale. Jeg vil veldig gjerne ha forslag til shopping, utesteder og resturanter også. Eller ting man MÅ gjøre når man er i Stockholm. Jeg er også på utkikk etter en Adidas butikk, noen som vet? Men nå må jeg nesten løpe, ellers kommer jeg forsent til vippetimen min. Ha en fin dag alle sammen ♥

2016, please be good


Jeg kan bare si med engang at 2016 kommer til å bli et magisk år. Etter et alt for kjedelig år, kjenner jeg at jeg må gjøre noe med det. Jeg har et lite problem når det kommer til penger, og det er det at jeg føler at jeg aldri kan få nok. Derfor jobber jeg 24/7, noe som gjør at jeg aldri har tid til noe annet. Derfor har jeg bestemt meg for at 2016 skal bli mitt reise år, og det er virkelig på tide at jeg begynner å oppleve verden litt. Jeg og Gabriel har allerede begynt å planlegge litt, og jeg kan si at Thailand og USA er noen av stedene som står høyt oppe på listen. Jeg har så lyst å reise jorden rundt, og det er på tide at jeg begynner å oppfylle noen av drømmene mine. Så kjære 2016, be a good year! Er det noen som har forslag til steder man burde reise? jeg er åpen for ALT. Men vil veldig gjerne ha varme eller shopping, jeg sier ikke nei takk til begge deler heller. 


På tide å pleie kjærligheten litt

Hei alle sammen ♥ husker dere at jeg fortalte dere at jeg hadde bestilt meg tur i januar?

Turen går ikke lengre enn til Oslo, og jeg skal dra sammen med Gabriel. Vi satt å så på hoteller i Oslo her om dagen, kun for moroskyld egentlig. Så kom vi over Grand hotell, som vi har snakket om såå lenge om at vi må sove der en helg. Så derfor bestemte vi oss for å bestille en weekend i januar, der vi bare skal shoppe og kose oss. Hvorfor det ble januar er vel for at ingen av oss har tid før januar, og da er det jo MASSE salg. Selv om det ikke er noe stor tur vi skal på, så gleder jeg meg fortsatt kjempe masse. Som dere vet så elsker jeg jo Oslo, og Grand hotell har vært noe jeg har hatt lyst til å oppleve lenge. Hoteller er så utrolig fint, og det ligger jo perfekt til. Det beste med alt var at vi fikk et rom som de kaller " Room delux" på hele 40kvm til en grei pris. Jeg vil si at et rom på 40kvm egentlig er en suite, men de har vel kanskje litt høyere standar på suitene der?.Dette er rommet vi skal sove på, er det ikke fint? 

Jeg trodde jo jeg og Gabriel kom til å ha mye tid sammen når vi flytta sammen, men så feil kunne man ta. Vi begge er så opptatt med både jobb og skole, så vi ser nesten ikke hverandre mer. Han er opptatt på dagtid og jeg er opptatt på kveldstid, så hverdagene våre kræsjer litt. Så derfor bestemte vi oss for at vi skulle ta oss en skikkelig kjærestur til Oslo, bare sånn at vi skulle få litt tid alene. Jeg tror det er viktig å gjøre sånne ting, for det er vel ikke noe hemmelighet at det er lett å ta hverandre litt for gitt når man har vært sammen en stund. Så jeg gleder meg skikkelig til å få en helg alene med Gabriel, der vi kun skal kose oss ♥

 

#blogg #helg #høst #søndag #reise

58 dager igjen


Om 58 dager befinner jeg meg i denne fantastiske byen sammen med min kjære bestevenn. Jeg og Julie bestemte oss for at vi skulle på en tur før jul, og etter litt om og men ble det til slutt Stockholm. Ingen av oss har vært i Stockholm før, så denne byen måtte jo selvfølgelig testes ut. Stockholm ser så ut som tidenes by, og det kan jo ikke bli anent enn bra. Itillegg hadde vi kjempe flask, og fikk et UTROLIG fint hotell til en OK penge. På hotellet er det spa avdeling med stort svømmebasseng, jaccuzi og treningssenter som vi kan bruke hele tiden. Samtidig som hotellet har en !SKYBAR! der vi har utsikt over hele Stockholm, hvor herlig er ikke det ? Akkurat nå er jeg kjempe glad for at jeg jobber så mye, for jeg SKAL ha masse penger å bruke i Stockholm. Jeg skal virkelig shoppe for alle pengene mine, og kose meg skikkelig mye. Jeg er veldig spent på utelivet i Stockholm, er det noen som har testet det ut før? 
Bildene er tatt fra google.

Her er noen snikbilder av hotellet vi skal sove på, ER DET IKKE FINT? Jeg er så utrolig glad for at vi kom over dette hotellet, tror virkelig det kommer til å være med på å toppe turen. Jeg tar gjerne imot tips visst det er noen som er godt kjent i Stockholm, eller har noe å anbefale som man MÅ gjøre mens man er der. Jeg trenger tips til shopping, resturanter, attraksjoner, uteliv og alt dere kan komme på. 


#blogg #hverdag #onsdag #høst #reise

På reisefot igjen

Hei alle sammen ♥

Da er jeg snart på tur til flyplassen igjen. Er ikke 24 timer siden jeg var der sist engang, så det siste døgnet har vært litt stressende. Var bare å pakke ut og trene med engang jeg kom hjem igår, for å så pakke på nytt igjen i dag tidlig. Denne gangen går turen til Tromsø der jeg skal besøke min kjære mor. Skal være i Tromsø fram til Mandag, så er det rett på jobb igjen.

Ferien min har gått så utrolig fort, og jeg vet at de siste dagene ikke kommer til å gå noe saktere heller. Men kjenner det blir litt godt å komme tilbake til hverdagen igjen. Skal jobbe så utrolig mye dette året, for å spare mest mulig penger til å kjøpe min egen leilighet i Oslo. Kan nesten ikke vente med å flytte til Oslo, har virkelig blitt en favoritt by de siste årene. 

Aker brygge

Hei alle sammen ♥

Idag bestemte jeg og Julie oss for å være ganske spontane å ta oss en liten tur til Oslo. Eneste grunnen til at vi dro til Oslo var for å dra på Aker brygge å spise. Så jo, ganske desperat. Her skal man ikke kjede seg et sekund som dere sikkert skjønner. Men det var utrolig koselig, og det er viktig å gjøre litt hyggelige ting før Julie forsvinner i et helt år igjen. Jeg hadde jo selvfølgelig klart å glemme studentbeviset mitt når jeg skulle ta toget idag. MEN på vei til Oslo gikk det helt fint, men måtte jo selvfølgelig møte på verdens mest sure mann på vei hjem igjen, så da måtte jeg betale 53kr ekstra. Bestemte meg derfor å ta bussen til gardemoen imorgen, for jeg orker ikke å bruke en krone til på NSB, haha. 

Jeg er sikkert verdens mest barnsligste person, men han kunne faktisk sett litt mellom fingrene. Det gjorde hun snille damen som var på toget til Oslo. Men nå er det leggetid, skal tidlig opp imorgen da jeg skal hjem til Trondheim igjen. Sommer i Tønsberg

Hei alle sammen ♥

Idag våknet vi opp til full sol og 25 varmegrader, som var utorlig digg. Med den sommeren vi har hatt setter man virkelig pris på sånne dager. Jeg startet dagen med 40 minutters cardio før frokost, og deretter ble det rett på trening. Ellers har vi vært å spist lunsj på brygga her i Tønsberg, det er så utrolig fint der. Så til alle dere som har tenkt å besøke Tønsberg en dag må virkelig ta turen innom på en sommerdag. Merker at det begynner å roe seg ned med sommergjester her, for det var null problem å få plass på resturantene. Er man her i fellesferien må man stå i kø for å få plass, og det er stappfult med båter over alt. Vi bestemte oss også for å ha en liten photoshoot idag, noe som jeg syntes er drit kleint. Jeg syntes det er kjempe flaut å ta bilder der det er masse folk, iallfall når de stopper opp for å ikke gå rett inn i bildet. Men det gikk greit da Julie ikke syntes dette er noe flaut, haha. Nå skal vi kose oss med den alt for sene middagen, så snakkas. Partypeople + harrytur

Hei alle sammen 

Akkurat nå sitter jeg på ferga fra Moss til Horten etter en helg i Oslo. Igår prøvde vi ut utelivet i Oslo. Jeg må si at jeg ble litt skuffa, og hadde kanskje litt for høye forventninger. Vi ble anbefalt utestedet Lawo, som var helt greit. Det var alt for mye folk der pga fadderuka, så ble egentlig bare alt for fult for min del. Stod i en halvtime i kø for å få noe i baren, noe som ikke var særlig gøy. Ellers var det kjempe koselig å være med jentene, så utenom byturen så hadde jeg en super kveld. Idag dro vi på harryhandel til Sverige. Det har blitt et must etter at jeg flyttet til Trondheim, så det blir harrytur hver gang jeg er hjemme. Kjøpte masse pepsi max, questbar og godteri som nå er på tur til Trondheim. Jeg skal være noen ekstra dager da jeg skal besøke min kjære bestevenninne som skal tilbake igjen til USA på onsdag. Har ikke møtt henne på over et år nå, så gleder meg masse!
Oslo weekend

Hei alle sammen ♥

Idag dro vi til en etterlengta tusenfryd tur. Har venta hele sommeren på å dra til tusenfryd, og endelig var dagen her. Høres jo ut som et lite barn, haha. Må si at jeg var skikkelig skuffa over turen egentlig. Spinspider, supersplash og thundercoaster var stengt. Når 3 av de største karusellene ikke fungerer, burde man få halvpris. Når de ikke kan levere en vare 100% så burde de ikke ta full pris heller. Det stod heller ingen beskjed om at thundercoaster ikke funket, kun de to andre. Men siden jeg hadde godt selskap ble det morsomt likevel. Resten av kvelden skal bare gå til å slappe av, etter en lang kjøretur fra Trondheim til Oslo igår. Skal være helt uthvilt til imorgen, for da skal vi teste utelivet i Oslo. Å på søndag blir det tur til Sverige, så en sykt morsom helg i vente. 

 

Breakfast and mistresses

Hei alle sammen♥

Da sitter vi i hotellsengen å har akkurat spist vår siste frokost her i Paros. Her om dagen fant vi et bakeri rett ved hotellet vårt, og de har så utrolig mye godt der. Det er helt ferske baguetter, ny presset juice, fruktsalat osv. Siden det ikke er frokost på hotellet har vi spist her ofte. Båten tilbake til Santorini går 11.45, så vi har enda litt tid til å se på mistresses. For dere som ikke har sett den serien enda, må virkelig se den. Det er produsentene av gossip girl som har laget serien, så dere kan jo skjønne hva dere har i vente. Det er en utrolig bra serie, og jeg har blitt helt hekta. Det har vært dager jeg ikke ville på stranda for jeg ville være på hotellet å se på serien, haha. Jeg skulle egentlig skrevet mer her, men jeg rekker ikke for jeg må se en til episode før vi må begynne å dra til båten, hehe ups


Boat trip

Hei alle sammen ♥

Igår kan jeg endelig si at jeg fikk et bedre inntrykk av Paros. Som den babyen jeg er gråt jeg to kvelder på rad for at jeg var så misfornøyd med at jeg hadde brukt så mye penger på å tilbringe en uke på denne øya, haha. Jeg hadde gruet meg så lenge til å dra hit, for Santorini var helt fantastisk, så jeg visste at det kom til å bli en "nedtur" å bytte øy. Så jeg hatet allerede stedet med engang jeg hadde tatt mine første steg ut av hotellet, alt var bare dritt her. Haha herregud så barnslig jeg kan være noen ganger. MEN, bare så det er sagt så er det her faktisk verdens kjedeligste øy. Men igår kjørte vi til en by som het Noussa, og det var det utorlig fint. Det var litt mer likt Santorini, og  det var MYE mer liv der. Det er utrolig rart egentlig, for jeg er ganske sikker på at Parika, som er her vi bor er sentrum? kan være jeg tar helt feil. Men der var det shopping, de hadde mange resturanter, og de hadde absolutt alt man trengte. Men fram til hva innlegget egentlig skulle handle om, så var vi på båttur igår. Vi bestemte oss for at vi måtte gjøre noe på 1års dagen vår. Vi tenkte egentlig først massasje, men det stedet vi hadde planlagt var stengt, og da var det ikke så mye utvalg. Så derfor ble det en båttur for å se på solnedgangen. Det var UTROLIG fint, og kjempe billig. Det koster bare 26 euro for to personer, da var drikke og litt snacks inkludert i prisen. Så visst noen av dere skal til Paros i nærmeste framtid, burde virkelig gjøre det. 


Haha, ser ut som jeg er 12 år på dette bilde. Er det noe jeg ikke er, så er det fotogen. Dere aner ikke hvor mange bilder jeg tar før jeg er fornøyd.Tomato

Hei alle sammen ♥

Idag har vi ikke gjort så spesielt mye, vi har vært på stranden en tur, spist litt å kjørt rundt i området for å bli kjent. Ikke så mye mer å gjøre her vettu, hehee neida skal slutte med negativiteten min. Kommer sikkert til å passe mer inn her om 5 år når jeg har barn og familie. Jeg vet ikke hva det er som gjør det, om det er mer salt i vannet her enn i Santorini, men jeg har blitt så sykt brent. Jeg har gjort akkurat det samme som det jeg gjorde i Santorini. Smurt meg inn ofte, og har alltid brukt samme solfaktor. Jeg er så sykt rød at dere aner ikke. Det svir på armene mine, og jeg ligner på en tomat. Det er sykt irriterende at det skulle bli sånn her de siste dagene. Jeg håper VIRKELIG det er bedre imorgen. Smurt meg inn med masse aftersun. Nå skal vi snart ut å spise middag/kveldsmat. Så skal vi planlegge morgendagen, for imorgen har vi vært sammen i 1år. Da må vi gjøre noe mer enn å bare være på stranden å dra ut å spise. Visst noen har noen forslag, spytt ut.  Lazy days

Hei alle sammen ♥

Da var dag 2 i Paros snart over. Vet ikke helt hva jeg skal si om stedet så langt. Det er ikke så bra som det jeg så for meg, og det er vel et mer familiested. Det er veldig rolig og kjedelig her, haha. Det eneste man kan gjøre er å være på stranden og spise. Vi leide oss scooter for å kjøre litt rundt, og hittil var det ikke så mye som imponerte meg. Nå føler jeg meg sykt negativ, og jeg er faktisk veldig negativ angående dette stedet. Er så utrolig teit av meg, men jeg kan faktisk ikke noe for det. Vi burde vel heller vært i Paros før vi dro til Santorini. For det er jo ingen hemmelighet at Santorini har mer å by på, og er en mye finere by. Itillegg fikk vi et litt kjipt hotell her i Paros, som så absolutt ikke stemte med bildene som ble lagt ut. Så når vi hadde det fine hotellet i Santorini så ble det en liten nedtur. Men en ting Paros har som er bedre enn Santorini så er det sannstrendene, for de er utrolig fine her. Nå skal vi ut å prøve en meksikansk resturant som vi har fått anbefalt her, så jeg er veldig spent på maten der. 


Sunset

Hei alle sammen ♥

Siden gårsdagens planer gikk i vasken på grunn av dårlig tid fikk vi gjennomført dem idag. Idag leide vi oss scooter, som heldigvis gikk MYE fortere enn firhjulingen vi leide igår. Den gikk så sakte at vi ble kjørt forbi av alt og alle, og kom oss så vidt opp i oppoverbakkene. Så idag gikk turen først til black beach igjen, da vi begge syntes den stranda er mye bedre enn den stranda vi har her i Kamari. Stranda på Kamari er veldig fin, det er bare utrolig mye steiner her, noe som er litt kjipt. Deretter kom vi oss inn til byen Fira, og alt jeg kan si er herregud for en flott by. Jeg har faktisk aldri sett noe så vakkert før i hele mitt liv. Byen er så spesiell, og den har verdens fineste utsikt. Etter at vi hadde vært i Fira dro vi videre tl Oia for å se solnedgangen. Vi fikk oss bord på en utrolig flott resturant, der man hadde usikt rett mot solnedgangen. Vi hadde fått beskjed at sola kom til å gå ned klokken halv 8, men solen var ikke nede før halv 9. Når vi skulle gå derfra var det seriøst STAPPFULT med mennesker, og vi sto i kø kjempe lenge. Derfor fikk vi det skikkelig travelt når vi skulle levere scooteren tilbake til klokken 10, helt på andre siden av øya. Men vi rakk det heldigvis. Nå er jeg kjempe sliten etter en lang dag i solen, så nå skal jeg faktisk legge meg, og forhåpentligvis få litt søvn. Jeg er utrolig dårlig til å sove i syden, og derfor blir jeg faktisk mer sliten av å være her enn å få hvilt ut som de fleste gjør. Dette er bare en liten del av alle de som hadde møtt opp for å se solnedgangen

Her var en liten del av køen vi måtte igjennom for å komme oss til parkeringen.

The black beach er en utrolig lang strand, og det er sikkert 100 forskjellige plasser å velge mellom. Idag prøvde vi et nytt sted, og der var det utrolig fint. Vi fikk også med en madrass? som vi kunne ligge på. Sykt digg

Day 3

Hei alle sammen 

Dagene her i Santorini går så utrolig fort, skulle virkelig ønske de gikk mye saktere. Vi har det så utrolig fint her, og jeg har så utrolig lyst å være her resten av sommeren. Det er så utrolig idyllisk her, og det er faktisk utrolig masse å gjøre på denne lille øya. Idag leide vi oss firhjuling for å kjøre litt rundt å se. Først hadde vi planer om å dra å prøve en ny strand, The black beach deretter dra en tur til Fira for å se i butikker for å så dra til Oia å se solnedgangen. Det eneste vi rakk var å dra på stranden, haha. Vi kjørte oss skikkelig vill, og det tok sin tid før vi kom oss dit vi egenltig skulle. Vi måtte sikkert spørre 10 stykker før vi endelig klarte å finne fram. Vi startet også med å kjøre en skikkelig omvei, da vi trodde vi kunne kjøre over det ene fjellet som var her, for da hadde turen kanskje tatt 10 minutter, men det kunne vi jo selvfølgelig ikke. Men vi fikk oss en skikkelig fin tur oppå fjellet. Vi hadde den utsikten utover Santorini. Så jeg er glad vi tok den omveien da vi fikk oss en skikkelig opplevelse. Imorgen skal vi leie oss scooter å kjøre inn til byen, så da får vi forhåpentligvis med oss solnedgangen. Begynte å skrive dette innlegget i 6 tiden. Klarte ENDELIG å laste opp bildene.  

 

Day 2

Hei alle sammen ♥

Jeg tror vi var veldig slitne etter gårsdagens litt slitsomme natt. Idag skulle vi stå opp 8, gå cardio, spise frokost, leie oss bil å kjøre rundt på øya. Istedenfor våknet vi klokken 11, rakk ikke frokost eller noe av det vi skulle. Hehee ups. Så vi måtte utsette dagens planer til imorgen. Derfor dro vi heller rett på stranda, før vi dro å spiste lunsj på en resturant som lå rett ved der vi solte oss. Det er sikkert 100 resturanter bortover stranden, så det er utrolig mye å velge i. Grekerne her er også veldig frampå, noe som gjør at samvittigheten min slår til, og jeg føler at jeg må spise på resturanten demmes. Jeg turte ikke å si nei til en istad, og måtte derfor snike oss bortover stranden sånn at han ikke skulle se oss. Haha, det er hyggelig å være med meg på tur som dere ser.

Kjøpte meg denne bikien her på Kamari. Trodde ikke de skulle ha noe shopping her, men det er faktisk endel. De har mange "ordentlige" butikker også. Koster bare 19 euro, så det var ikke så dyrt. 


Endelig framme

Hei alle sammen ♥
Da hadde jeg endelig tid til å sette meg ned å skrive et innlegg. Vi hadde faktisk en ganske så kjip start på ferien. Som selvfølgelig var vår egen feil. Flyet vårt landet klokken 3 inatt, og derfor tenkte vi at det var lurt å bestille rom fra 16 juli istedenfor 15 juli, siden vi landet på natten. Flyplassen var bare 10 minutter unna hotellet vårt så vi var på hotellet ganske kjapt. Når vi kom til hotellet var jo ikke rommet vårt ledig fordi de som hadde bodd der før oss måtte sjekke ut. Så det endte opp med at vi måtte sitte i resepsjonen fra klokken 3 på natten til 8 på morgenen. Jeg skjønner ikke hvordan vi kunne være så dumme å tro at det kom til å gå greit å bestille den 16 istedenfor 15. Da vi endelig fikk rommet klokken 8 var det bare å begynne å pakke ut, og gå rett til frokosten. Deretter var det rett i seng for å sove i litt over en time, pga at jeg ville stå opp tidlig å sole meg. Jeg har ingen tid å sløse bort mens jeg er her, så å sove lenge var uaktuelt. Så som dere sikkert skjønner så har det vært en utrolig tung natt, så jeg er egentlg bare klar for å legge meg å sove nå, men det går jo ikke. Men noe som var positivt med at vi måtte vente på rommet var at vi fikk med oss soloppgangen. HERREGUD det er noe av det fineste jeg har sett på mine 20 år. Hele plassen her er også helt fantastisk. Jeg har aldri sett et så fint sted før. Så til alle dere som ikke har vært i Santorini, dere må virkelig dra hit. Vi valgte å bo i Kamari da det er litt mer strandliv her. Kamari levde opp til alle forventninger, byen har virkelig alt man trenger her. 

hits