Sminke

Hvordan vil jeg føle meg uten?Den siste uken har jeg vurdert å ta en pause fra det jeg kanskje er mest avhengig av. Det som får meg til å føle meg bra, bra nok. Det er på grunn av dette jeg har skjønt at jeg kanskje må ta meg en pause. Selvtilliten min kan ikke være avhengig av noen vipper, da kan man vel ikke kalle det selvtillit heller. Det kan ikke være noen falske vipper som får meg til å føle meg OK. Det kan ikke være sånn at jeg skal være usikker på om jeg er pen nok uten disse vippene. 

Jeg følte meg bra før jeg tok disse vippene, men avhengigheten har blitt for stor. Jeg er så alt for vandt til å våkne opp med perfekte lange og fyldige vipper hver eneste dag. Alle rundt meg er vandt til å se meg med lange fyldige vipper. Hva vil de tenke når jeg ikke har disse vippene lengre? Det høres kanskje rart ut for dere som leser, men jeg har hatt vippeextensions i 1,5 år uten en pause. Jeg har vært så redd for hvordan jeg vil se ut når jeg tar de av, så jeg har ikke turt. Jeg har uansett skjønt at jeg kan ikke bruke vippeextensions for alltid, så etter Los Angeles skal jeg ta meg en pause. Jeg skal minne meg selv på at jeg er bra nok uten disse vippene også. 

Jeg velger å skrive dette på bloggen sånn at jeg har et press på meg til å slutte for en stund. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg garanter til å ta vippeextensions på nytt, men jeg skal være uten minst 1 måned. For dere høres det kanskje lite ut, men for meg som ikke har vært uten på 1,5 år er det mye. For alt jeg vet kommer jeg til å like å være uten disse lange vippene. Jeg har begynt å få skikkelig dilla på naturlig look, det er jo så nydelig. Kanskje jeg går fra å være henne med alt for lange vipper til å bare være Sofie igjen, hvem vet?

New eyebrows

Dette innlegget skal starte med når jeg var ung.. hahah! Min fjortistid gikk hardt utover utseendet og ikke minst brynene mine. Jeg var så heldig å være født med fyldige bryn, men jeg valgte istedenfor å barbere bort nesten alt av hår da jeg følte det var kult. Ikke nok med å kun ha en strek til bryn, ville jeg også ha et kutt i brynene mine haha. Som dere skjønner har brynene mine vært gjennom litt av hvert, og jeg har alltid syntes det har vært kjempe vanskelig å få dem fin etter dette. 
 
 
Heldigvis har jeg Stine som er super flink med å ordne bryn. Jeg var så heldig å få komme til henne i går å få en liten makeover, og dette er resultatet. Hva syntes dere? Jeg er i alle fall kjempe fornøyd ♥ Tror jeg må flytte tilbake til Tønbserg sånn at brynene mine ser bra ut hver måned, haha!

hits