hits

Sponset

DETTE ER SÅ TYPISK FORHOLD

ANNONSE // SPONSET OPPHOLD

¨

Som jeg fortalte dere i går så skulle vi reise på vingård etter vi var ferdig med surfingen, noe som var utrolig moro. Jeg elsker å oppleve nye ting, og det å besøke en vingård har alltid vært på listen min over ting jeg MÅ gjøre. Endelig kan jeg krysse det av listen, selv om jeg helt klart skal besøke flere. Det var utrolig idyllisk og vakkert, og man kunne ta bloggbilder på hvert eneste hjørne. Dette stedet hadde vært perfekt sted for Martine og meg, kanskje vi bare skal flytte?

Resten av gjengen skulle ut på byen etter vi hadde vært på vingården, men som det gamle ekteparet vi er dro vi hjem istedenfor. Martine og Aleks bestemte seg også for å dra hjem, haha. Jeg føler det er så typisk kjærester å feste mye mindre, eller er det bare meg? Jeg festet mye mer når jeg var singel, enn hva jeg gjør nå. Hadde Martine og jeg vært på denne turen alene, og ikke hatt kjæreste hadde vi mest sannsynlig dratt ut. Nå frister søvn og armkroken mye mer, hehe. Det endte faktisk med at jeg sovnet på bussen tilbake, mens bussjåføren spilte høy musikk og alle sang. Hvordan jeg klarte å sovne med dette støyet rundt meg forstår jeg virkelig ikke, det sier vel kanskje hvor sliten jeg faktisk er (nei, jeg var ikke full). Lite søvn og masse surfing tar virkelig på, men det er absolutt verdt det. 

Vi har vært så heldige å fått med oss en fotograf på turen, og som dere ser er han utrolig dyktig. Sjekk han ut på Instagram HER eller søk på jonisstrom, så kan dere også følge med hva vi gjør på denne turen <3 Han er med oss nesten overalt ;-) 

ENDELIG HAR JEG FUNNET LØSNINGEN

ANNONSE

Jeg er helt sikkert ikke den eneste som synes barbering er noe av det kjedeligste og mest meningsløse man kan bruke tiden på? Det tar ofte lang tid, og hårene kommer like fort tilbake igjen. Jeg har lenge vært på utkikk etter en barberhøvel som sparer meg for denne unødvendige tiden, og jeg har endelig funnet løsningen. Da jeg fikk spørsmål om å teste ut Intuition Sensitive Care takket jeg selvfølgelig ja.

Endelig har jeg funnet meg en barberhøvel som barberer større områder enn de jeg vanligvis har brukt, den er også kjempe enkel å barbere med. Denne barberhøvelen er faktisk verdens første alt-i-ett barbersystem for kvinner. Den skummer, barberer og tilfører huden fuktighet samtidig. Som dere sikkert forstår er det aldri mer barbering på tørr hud, og det er kanskje det jeg liker best. Jeg sliter med tørr hud, og har derfor vært plaget etter barbering. Istedenfor fine glattbarberte legger, har jeg hatt så tørre legger at masse fuktighetskrem har vært mitt eneste håp. Etter jeg begynte å bruke Intuition har jeg ikke merket noe til tørre legger etter barbering. Det at den skummer har også reddet meg fra å skjære meg under barbering, som dessverre skjer alt for ofte. 

Så litt fakta til deg som vurderer å teste dette ut.

  • Den har fire ultratynne blader som er omgitt av hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann. Hudpleieenheten inneholder 100 % naturlig Aloe Vera og E-vitamin, som bidrar til å hindre uttørking og gjør huden glatt og myk.
  • Bladenheten er bevegelig slik at det er lett å  følge kroppens naturlige former. Skjærebladene er utstyrt med et beskyttelsesgitter som gjør barberingen enda mer skånsom. 
  • Intuition Sensitive Care er tilpasset sensitiv hud. Hudpleieenheten er dermatologisk testet, mildt parfymert og parabenfri. (PERFEKT, om du spør meg)
  • Høvlen er spesielt designet for kvinner, og håndtaket er ergonomisk tilpasset.

Bladene er også kjempe enkel å bytte, det eneste du trenger å gjøre er å trykke på høvelens sideknapper, ta ut bladene, og sett på en ny en. Ønsker du også å spare tid i dusjen? Få glatte og myke legger? Da anbefaler jeg deg å gjøre det samme som meg, og teste ut Intuition sin barberhøvel. Jeg er veldig sikker på at du ikke vil angre. Dere kan bestille den her

HVORDAN BEVARER JEG BRUNFARGEN MIN?

REKLAME

Jeg tenkte at jeg skulle tipse dere om et utrolig bra produkt som har blitt veldig populært, noe jeg virkelig kan forstå. Det har ikke bare blitt populært hos andre, men også hos meg. Dette er noe jeg bruker daglig, som jeg har gjort en god stund nå. Jeg snakker ikke om noe annet en TANCARE <3 

Dere som fulgte med på Paradise så vel hvor blek jeg var i starten. Jeg er dessverre ikke så heldig at jeg har masse pigmenter, noe som gjør at det tar lang tid før jeg får farge. Personlig synes jeg det var litt ubehagelig å se meg selv på TV som kritthvit når alle andre rundt meg var brune. Jeg fikk ofte kommentarer som "du er blek", noe som ikke alltid var like kult. Etter to måneder i Mexico fikk jeg til slutt farge, som jeg har klart å vedlikeholde helt til nå. Det er ikke bare sommer og sol som har gitt meg den brunfargen jeg har nå, men også Tancare. Jeg har brukt TANCARE i litt over en måned nå, og jeg merker allerede stor forskjell. 

Ikke bare har jeg blitt fortere brun, men det har også gitt meg en dypere brunfarge. Jeg har også fått en utrolig fin og jevn brunfarge. Jeg har prøvd litt av hvert uten å være fornøyd, men nå kan jeg med hånden på hjerte si at TANCARE er noe av det beste jeg har prøvd. Jeg kan ikke vente til Morten og jeg reiser til Portugal, der jeg skal være i solen hver eneste dag. Jeg skal ta masse bilder, sånn at dere kan se hvor fin og dyp brunfarge man kan få. Jeg er utrolig glad for at jeg takket ja til å teste ut TANCARE, dette har virkelig reddet sommeren min.

Alt du trenger en en kapsel om dagen, og du vil etterhvert merke forskjell. Du har nå mulighet til å få en finere farge når du skal reise på ferie. Det er hele 40% rabatt på første pakke for dere som ønsker å teste ut produktet. Det er viktig å være tidlig ute da det bare er et begrenset antall. Når du bestiller en pakke blir du abonnent på produktet, men det er INGEN BINDING. Det er enkelt å si opp ved å kontakte kundeservice som du finner nederst på hjemmesiden deres. Bestill HER 

ANSIKTSMASKEN ALLE SNAKKER OM

REKLAME

Som dere vet har jeg brukt The Black Peel Of Mask en stund nå, og jeg er så fornøyd. Jeg ble ikke noe mindre fornøyd da jeg fikk tilsendt Beauty Ghost i posten, som har blitt en utrolig populær ansiktsmaske. Jeg har lenge gledet meg til å prøve den sånn at jeg kunne gi dere en tilbakemelding, og alt jeg kan si er at jeg er positivt overrasket. Jeg elsker Decrusto sine produkter, de slutter aldri å imponere. Begge maskene er "peel off masker", men Beauty Ghost fjerner ikke hudormer som The Black Peel of Mask gjør. Denne stimulerer huden, gir den en ny glød og fyller huden med næring og oksygen. Dette er også den første masken i verden med Aktivert Stablisert Oksygen.

Jeg starter med å rense huden min før jeg påfører masken, da huden alltid skal være ren når masken påføres. Dette skal også gjøres for dere som velger å bestille den sorte masken. Jeg starter med å riste tuben før jeg anvender den, dette er også noe du alltid skal gjøre før bruk på begge maskene. Deretter masserer du masken inn i huden, UNNGÅ øyenbryn, øyne og hårfeste ved påsmøring. Så lar du masken virke i 25-30 minutter før du drar masken forsiktig av. OBS, forsikre deg om at masken har tørket før du drar den av.

Masken er utrolig behagelig å bruke, da du nesten ikke merker at du har den på. Jeg er ikke spesielt fan av ansiktsmasker som stivner så mye at du så vidt klarer å åpne munnen, det er så utrolig irriterende, haha. Denne gjør heldigvis ikke det, og den føles bare deilig og kald på huden. En av grunnene til at jeg også bruker produktene til Decrusto er for at de ikke er tester på dyr, noe som er utrolig viktig for meg.

Etter jeg har fjernet masken smører jeg alltid inn hunden med Liposome Facial Cream. Dette er en fuktighetsgivende ansiktskrem med dypt virkende ingredienser som bevarer en ungdommelig og frisk hud. Den lukker også de nyrensende porene. For dere som har kommet til den alderen der rynker er en bekymring, så beskytter Beauty Ghost mot forekomst av rynker og linjer i ansiktet. 


AKKURAT NÅ ER DET 30 % PÅ ALLE PRODUKTER FRA DECRUSTO. DERE FINNER DEN HVITE MASKEN HER, DEN SORTE MASKEN HER, OG ANSIKTSKREMEN HER

JEG HAR BLITT BRUNETTE

// sponsetI dag gjorde jeg noe jeg aldri hadde trodd jeg kom til å tørre, nemlig å farge håret mitt brunt igjen. Jeg er mørk av natur så det burde vel egentlig ikke være noe problem å farge håret mørkt, men jeg var livredd. Jeg har vært blond i over et år nå, og da er det veldig skummelt å plutselig skal farge håret brunt igjen. Skal jeg være helt ærlig så kjente jeg meg selv nesten ikke igjen da jeg så den nye hårfargen min. Det tok noen minutter før jeg klarte å venne meg til å være brunette igjen, men nå elsker jeg det. Jeg kommer nok til å bli blond igjen etterhvert da jeg liker å variere. Nå er jeg bare glad for at jeg slipper blåshampoo og slitt hår. 

Dette er ikke tull, men jeg drar faktisk helt til Trondheim for å fikse håret mitt. Jeg har brukt Gøril som jobber på HÅR som ligger på Sirkus shopping så lenge jeg kan huske. Hun er enda ikke ferdig utlært, men hun er fortsatt den flinkeste frisøren jeg har hatt. Det er hun som fikset håret mitt da jeg var blond også, siden så mange har spurt ♥ Dere finner nettsiden til HÅR her

VI ER I TRONDHEIM

//Inneholder annonselenker


Da har vi endelig ankommet Trondheim etter en ekstremt lang reise fra Oslo, hehe neida. Det tar vel ikke mer enn 40 minutter med fly hit, men det er likevel slitsomt å reise. Vi begynte ikke å pakke før 01.00 i natt, så jeg har ikke sovet mer enn 3 timer. Energinivået mitt er heldigvis på topp, mens Morten og Andrea har sovet hver eneste biltur vi har hatt. Nå gleder jeg meg til en helg der vi skal slappe av, spise god mat og være med masse fine mennesker. Jeg begynte allerede med forhandlinger i uke 2 for jeg ville at Paradise gjengen skulle være med hit en helg. Alle sa selvfølgelig at de skulle bli med, men dere ser jo hvor mange jeg faktisk fikk med meg, haha. Bedre lykke neste gang. 

Vi har snakket om å lage en vlog denne helgen. Jeg angret skikkelig på at jeg ikke gjorde det når vi var i Roma, derfor tenkte jeg at det kunne vært morsomt å gjøre det nå mens vi er i Trondheim. Roma og Trondheim er jo nesten det samme så. 


I helgen bor vi på Comfort Hotel Trondheim. Vi har fått et utrolig fint hotellrom, og en såå koselig hilsen på sengen til oss. Hotellet ligger i sentrum, noe som er perfekt for oss som ikke har bil. Jeg er jo så heldig å ha min bestevenninne her som kjører oss dit vi trenger, men det er likevel godt å ha gåavstand til absolutt alt. Jeg er kjempe fornøyd med rommet, så nå krysser jeg bare fingrene for at frokosten er like bra. Hotellfrokost har virkelig alt å si, da det er høydepunktet med å sove på hotell. Nå skal Andrea og jeg dra for å fikse vippene våre, jeg viser dere bilde senere. Ha en fin dag alle sammen ♥

HVORDAN JEG FÅR HVITE TENNER

// Annonse 

Jeg har alltid vært sjalu på de med skikkelig hvite tenner, det er jo så utrolig fint. Det er ingen hemmelighet at det koster mye penger å dra til tannlegen for å bleke tenne, og det å bruke så mye penger på tennene mine har vært uaktuelt. Jeg ble derfor veldig glad da jeg fikk henvendelse fra ProWhitening om jeg ønsket å teste ut tannblekningen deres. Jeg hadde faktisk samarbeid med ProWhitening før bloggen min ble kjent, så dette er produkter jeg har testet ut før. Jeg er veldig fornøyd med tannblekningen, og jeg skal nå fortelle dere hvorfor.

Grunnen til at jeg er så fornøyd med ProWhitening er for at det er svært enkel og behagelig å bruke. Jeg er sikkert ikke den eneste som har prøvd tannblekinger med helt forferdelig smak? Det slipper du heldigvis med denne tannblekningen da den har litt smak av mint, noe de fleste liker. Den er også svært skånsom for tenner og tannkjøtt, så den passer for alle og enhver. En pakke er en 2 ukers behandling som består av 14 strips hvor man skal bruke en stripspakke hver dag i 14 dager. Når du har oppnådd resultatet du ønsker kan du vedlikeholde ved å ta 2-3 behandlinger i uken. 

Det er utrolig enkelt å bruke ProWhitening, og jeg skal nå forklare dere hvordan. Det er viktig at tennene dine er tørre før du påfører stripsene, så det du starter med er rett og slett å tørke tenne dine med et håndkle for eksempel. Når tennene dine er tørre kan du påføre stripsene, den lengste stripsen skal på tennene oppe og den korte stripsen skal nede ( se bilde ovenfor). Så er det bare å vente i 30 minutter før du kan ta av stripsene. Jeg får alltid litt geele på tennene mine etter bruk, dette fjerner jeg lett med papir som jeg tørker over tennene mine med. Det følger med en bruksanvisning i pakken der det står nøye forklart hvordan du bruker tannblekingen. Om du skal være usikker kan du kontakte ProWhitening sin kundeservices eller spørre her på bloggen ♥


Jeg er utrolig fornøyd med ProWhitening, og dette er helt klart en tannblekning som er godt brukt hjemme hos meg. Jeg elsker at jeg så resultater så fort, og jeg skal fortsette å bleke tennene mine ofte sånn at jeg kanskje kan få smilet jeg har så lyst på. Hva er vel finere enn et pent smil med hvite tenner? Om du også ønsker hvite tenner har ProWhitening tilbud på deres 4 ukers behandling til kun 699, førpris 799. Ved å bestille en 4 ukers behandling har du en pakke til den anbefalte 2 ukers behandlingen, så har du da en ekstra pakke du kan bruke til å vedlikeholde. I tillegg får du 50 kr ekstra i rabatt ved å bruke rabattkoden SOFIE50. Dette gjelder kun til og med 17. mai så her er det viktig å være tidlig ute om du ønsker et bra tilbud. Link til tilbudet HER.

MINE HUDRUTINER

Annonse

Jeg tenkte nå at jeg skulle vise dere noen av produktene jeg bruker for å ta vare på huden min. Jeg regner med at dere har sett denne masken før da den har blitt utrolig populær, noe jeg virkelig kan forstå. Personlig elsker jeg The Original Black Peel Off Mask fra Decrusto. Jeg har brukt denne masken i et par måneder nå, og jeg er super fornøyd. Jeg har fått mye renere hud og ikke minst mindre hudormer. Jeg er nok ikke den eneste som har vært plaget av hudormer, spesielt på nesen? Sikkert ikke, og denne masken har reddet meg fra masse hudormer. 

Jeg renser alltid huden min før jeg påfører masken, da huden skal være ren når masken påføres. Jeg rister alltid tuben før jeg smører på masken, og dette skal alltid gjøres før du anvender masken. Du skal påføre masken i T-sonen din, dvs. panne, nese og hake. Unngå å påføre masken under øynene, hårfestet øyenbryn og kinn. Som dere ser på disse bildene så er jeg veldig nær både bryn og kinn, og grunnen til det var at jeg spilte inn Snapchat video til dere samtidig som jeg påførte masken, anbefales ikke, haha. 


Etter jeg har påført masken gjenstår det bare å vente i 30 minutter før jeg kan ta den av. 

Som dere ser har ikke jeg så mye hudormer, og det er takket være denne fantastiske masken fra Decrusto. Som jeg nevnte tidligere så har jeg brukt denne masken i et par måneder, og det har virkelig gitt resultater. Dere skulle sett hvordan det så ut første gangen jeg brukte masken, haha uff. Jeg er utrolig glad for at jeg slapp å legge ut bilde av det, for det hadde nesten vært litt flaut. 


Etter jeg har skylt av masken påfører jeg Decrusto sin Liposome Facial Cream. Dette er rett og slett for å gi huden en ekstra fuktighetsboost. Decrusto sine produkter er ikke testet på dyr, noe som er utrolig viktig for meg. Decrusto sine produkter er også basert på naturlige ingredienser og The Original Black Peel Off Mask er den eneste i verden med patentert beta 1,3/1,6 glukaner. Dette styrker immunforsvaret i huden og bidrar til en langtidsvirkende effekt på elastisiteten i huden. 

Det er 30% rabatt på hele butikken ut juni. Benytt sjansen og bestill nå! Du finner link til nettsiden finn du HER og link til produktene  jeg bruker finner du HER

 

Jeg er avhengig

#sponset

Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg setter på vipper og negler, så jeg tenkte at det var på tide å skrive et innlegg om akkurat det. Jeg har snart brukt vippeextensions i 3 år, og som dere sikkert forstår er jeg avhengig. Det er vel kanskje ikke så rart når jeg alltid får så fine vipper. De tre årene jeg har hatt vippeextensions har jeg gått til Zelia som eier Beautystop her i Trondheim. Jeg reiser enda til Trondheim for å få vipper og negler da jeg er så utrolig fornøyd. Jeg har prøvd et par andre steder, men det er ingen som gjør det like nøye og bra som Zelia.

Det skal sies at jeg er veldig fornøyd med Giovaneklinikken også, for dere som ikke bor i Trondheim. For dere som ønsker nye vipper eller negler så er det nå 10% avslag på vippextensions og negler på Beautystop om dere oppgir "Sofie10" ved timebestilling. Zelia kommer til Oslo 21-25 April, så om det er noen som ønsker time i Oslo er det bare å ta kontakt med henne

SIDEN DET ER FREDAG

//Sponset innlegg


hahaha blinkskudd?
Siden det er fredag og HELG tenkte jeg å være ekstra snill med mine lesere å gi dere en rabattkode på Prowhitening. Jeg har selv brukt produktet og er kjempe fornøyd med resultatet. Jeg tok dessverre ingen før bilder da jeg ikke følte for å vise fram mine....gule tenner haha. Tannblekningen er utrolig lett å bruke, i tilegg står det godt forklart på baksiden hvordan du skal bruke produktet. Jeg så allerde en forandring etter første behandling, noe som var utrolig gøy. Prowhitening ville veldig gjerne gi leserne mine en rabattkode i forbindelse med lansering på nytt design. SÅ om du ønsker en bra og billig tannblekning hjem i posten bruk rabattkoden SOFIE50 ved bestilling, og du vil få 50 kr avslag. 
 

Nå skjer det snart

Reklamelenke

I dag har jeg virkelig vært effektiv. Først har jeg vært å fått påfyll av vipper hos flinkeste Zelia på Beautystop, så dro jeg rett på trening. Jeg kom hjem for en times tid å ligger nå å slapper av før jeg skal på jobb i kveld. Det er SELVFØLGELIG meldt storm når jeg skal på jobb ikveld, æsj så ekkelt. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har vært på jobb hver eneste gang det har vært storm her i Trondheim haha. Det eneste jeg ønsker i dag er å kunne gjemme meg under dyna. Jeg virkelig hater storm, jeg syntes det er dødsskummelt. I alle fall så sterk storm som er meldt her i Trondheim. Jeg får bare bite tenna sammen å glede meg til denne dagen er over. Det var nesten helt vindstille når jeg begynte å skrive dette innlegget. På den korte tiden har vinden allerede tatt seg opp. Nå skjer det snart, wææ!

Jeg trenger 10 timer tilHerregud for en stressende dag. Jeg var ute av døren rundt klokken 08.00 å kom akkurat inn døren. Jeg har trent, fått satt på vipper på Trondheim's beste salong (som du kan finne HER), jeg har levert julegaver å jeg har kjøpt julegaver. ENDA har sikkert hundre ting jeg må fikse før jeg drar til Stockholm imorgen. Flyet går fra Trondheim 08.00, så jeg må faktisk opp klokken 5! Jeg tror ikke det blir mye søvn på denne jenta, for hun har ikke begynt å pakke enda. Jeg har også masse jeg må gjøre før jeg kan begynne å pakke. Jeg som trodde jeg lå i rute for noen dager siden, så feil kan man ta . Kan noen være så snill å gi meg 10 timer ekstra ? Jeg trenger det virkelig. Det er forresten siste sjanse nå til å melde seg på konkurransen som du finner HER. Jeg trekker vinnerne i løpet av natta da jeg ikke har tid før, haha! 

 

 

//annonselenker

Nå sier jeg god natt
Hei mine kjære lesere♥ Jeg kan vel si det sånn at jeg har hatt en tøff dag hittil uten noe som helst søvn. Det er så utrolig irriterende at jeg har noen netter der jeg absolutt ikke får til å sove, uansett hva jeg gjør. Jeg har egentlig ikke tid til å legge meg nå,men skal jeg overleve dagen må jeg nesten få noen timer på øyet. Det er bare 5 timer til jeg skal bli sminket, før jeg så skal på et arragment på Clarion Hotell her i Trondheim. Det er " Give a job kick-off event" som går ut på å hjelpe flyktninger som kommer til Norge ut i jobb. Du kan lese mer om arragmentet HER, der du kan bestille billetter også. Jeg håper så mange som mulig kommer, da det virkelig går til en god sak. Jeg håper jeg ser dere der, det hadde vært utrolig koselig! Det starter klokken 18.00 og varer fram til 20.00. Det serveres både mat og drikke, og det vil komme arister dit. Blant annet CHAND♥ Syntes han er såå flink, og han har så mange fine sanger. Gleder meg virkelig til å høre han live. Men nå må jeg nesten sove litt, vi snakkes !

VIDEOBLOGG - HÅRPRODUKTER

Jeg har faktisk ikke ord på hvor lenge jeg har holdt på å spille inn denne videobloggen. Jeg er ganske sliten i dag, så jeg valgte kanskje ikke helt rette dagen. Jeg ble sikkert forstyrra av hver minste ting, og PLUTSELIG klarte jeg heller ikke å si noe som helst haha. Min kjære lille hund klarte å ta oppmerksomheten min hele tiden, noe som dere ser i videoen også haha. Ellers håper jeg dere blir fornøyd med en helt ærlig og uredigert videblogg. Linker til produktene finner dere lengre ned i innlegget! Håper dere liker videoen, ha en fin kveld ♥


PRODUKTENE ♥

ACTYVA VOLUME E CORPOSITA// Shampo for fint hår. Tilfører volum, letthet, vitalitet og en mild ren duft. Fri for SLS og SLES.
Finnes i ny parabenfri versjon. Måtte spørre Lillian ( hun jeg har fått produktene av) om jeg var helt på bærtur som snakket om at håret mitt ikke var tørt lengre etter å brukt disse produktene, da jeg så at det ikke sto noe om tørrhet på beskrivelsen. Hun fortalte at Actyva seiren er veldig fuktighetsgivende. Så det var utrolig morsomt å se at jeg merkekt det uten at det var noe som ble nevnt på beskrivelsen. 
ACTYVA VOLUM E CORPOSITA// Balsam for fint hår. Tilfører fylde og glans uten å tynge håret.
Gir håret volum og hjelper til med å bevare volum over tid. Håret får en mild ren duft.


SALTY MIST// Saltvannspray som tilfører volum, støtte pg en matt finish. 
COLORE BRILLANTE// Leave-in behandling for farget hår. Gir håret kambarhet, glans og mykhet.
Beskytter hårfargen og tilfører håret en mild duft.


HAIR MANYA DREAMFIX XXS//Profesjonell hårspray med ekstra godt hold. Gir langtidsvarene godt hold til alle hårtyper og tilfører volum.
BATISTE DRY SHAMPOO//Denne tørrshampooen fjerner effektivt overflødig olje og talg i hår og hodebunn. Håret vil føles friskt og se renere ut.Den lille størrelsen gjør at den passer perfekt i vesken, slik at du kan bruke den hvor enn du er. Link HER

Alle produktene fra Kemon Norge kan dere finne HER

 

 

 

//SPONSET

Hvordan bli like fin som meg
Som dere sikkert vet er jeg hos flinke Zelia å får satt på meg vipper 2 ganger i måneden. Vippeextensions er virkelig det lille ekstra som får meg til å føle meg litt bedre, og gir meg en liten selvtilittboost etter påfyll. Jeg har blitt så alt for vandt til å ha vippeextensions, så jeg føler meg nesten naken når jeg begynner å få lite haha. MEN siden det snart er jul så har snilleste Zelia bestemt seg for å gi mine kjære lesere 10% avslag på et NYTT vippeextensions sett. Beauty Stop er en av de salongene i Trondheim som er billigst når det kommer til vippeextensions, og nå i tillegg gir dere 10% rabatt. Det er jo virkelig bra, er det ikke? Vil du sitte med verdens beste følelse, som jeg gjør hver gang jeg går ut døren der anbefaler jeg deg virkelig å ta kontakt. Oppgi rabattkoden "Sofie10" når du bestiller time, og du vil automatisk få 10% avslag. For mer info angående tider og priser trykk HER


Regner med at når dere leste overskriften så tenkte dere at jeg var like cocky som han som kom bort å skulle hilse på meg i går, og faktisk presenterte seg sånn her  " ***** her, jeg er fra Oslo Vest". Unnskyld meg, men sånne mennesker føler jeg kanskje ikke at jeg har så mye til felles med, for det blir litt too much. Han kunne gjerne bare sagt med engang at pappaen hans betaler alt, og at han bodde i en leilighet til 10 mill. Er det virkelig noen som lar seg sjarme av sånne som skal skryte av pengene sine? IKKE jeg i alle fall. Så overskriften var selvfølgelig bare tull, så ingen grunn til å hate ♥ HA EN FIN KVELD 

 

//Sponset

Hvorfor ikke fikse litt på utseendet?

//Sponset

Er det noe jeg lenge har vært misfornøyd med, og har ønsket å fikse på så er det fargen på tennene mine. Jeg har lenge tenkt å på å bestille meg tannblekning, men late meg har aldri fått meg helt til å bestille det. Men her om dagen fikk jeg et tilbud jeg ikke kunne takke nei til, og det var behandling på 2 uker. Jeg skal begynne imorgen, og jeg gleder meg MASSE til å se resultatet. Jeg tror jeg kommer til å bli veldig fornøyd, i og med at produktet virker veldig bra. Hvorfor ikke fikse litt på utseendet når man har mulighet? Tannblekning er jo en veldig uskyldig ting å gjøre, og jeg kan ikke si at jeg føler meg så veldig crazy akkurat. MEN det blir utrolig spennende! Jeg skal ta før bilde imorgen, og jeg kjenner ikke akkurat at jeg gleder meg til å vise dere hvordan tenene mine ser ut nå, haha. Men FORHÅPENTLIGVIS blir det bedre, og jeg kan endelig få hvite tenner igjen. 
Produktet kan du finne HER
Sorry for at jeg er tidenes dårligste blogger, men de to siste dagene har jeg virkelig ikke hatt tid. Jeg er opptatt hele tiden, og det er noe som skjer HELE tiden. Heldigvis har jeg en rolig helg i vente, og da skal bloggen være første prioritert igjen. Jeg har mamma på besøk også, så alt for usosial kan jeg heller ikke være. Jeg håper dere får en super kveld videre ♥


#blogg #hverdag #torsdag #høst #november #helg