hits

Videoblogg

JELLY BEAN CHALLENGE MED MORTEN

Alle som følger meg på Snapchat fikk med seg at vi spilte inn denne videobloggen for en liten stund siden. Jeg vet at dere har etterlyst den, så jeg bestemte meg derfor for å redigere den og legge den ut. ALT for dere, ikke sant? <3 Jeg holdt på å le meg ihjel gjennom hele redigeringen, HERREGUD for noen reaksjoner vi får på grunn av smaken på noe av "godteriet". 

Husk å følg meg på YouTube HER

 

JEG GRÅT MEG TIL Å IKKE BLI DUMPA

Hei igjen, dere! Det siste døgnet har det skjedd utrolig mye som ikke har vært greit, spesielt ikke for min del. Er ikke dette mellom Morten og meg tungt nok fra før, så er det alltid noen som skal prøve å gjøre ting verre. Jeg kjenner jeg er litt sint på meg selv som lar meg påvirke, men på grunn av at dette har blitt så stort føler jeg at det er på sin plass å gi et svar tilbake. Det er aldri kult når noen sprer rykter om deg, spesielt på en app der du er helt hjelpesløs. Morten og jeg ble derfor enig om at vi måtte snakke sammen, og ble til slutt enig om å spille inn denne videoen til dere. 

Youtube HER og HER

 

PS; jeg stenger kommentarfeltet mitt nå, da jeg ikke orker å høre flere rykter eller andre ting som kan være ødeleggene for oss i en allerede vanskelig periode. Så lenge ting ikke kommer fra Morten eller meg, så håper jeg dere tar det dere hører med et klype salt. Vi skal fortelle dere alt når vi føler tiden er inne for det, men akkurat nå trenger vi begge tid til å puste, tenke og føle. Håper dere forstår!

JEG TISSET PÅ MEG I FYLLA

Etter x-antall spørsmål om Morten og jeg kunne spille inn en "jeg har aldri" video, ble vi enig om å lage en til dere. Kort fortalt så innrømmer vi veldig mye personlig fakta om oss, så her har dere en god mulighet til å bli godt kjent med oss. Noen av spørsmålene vi tok med er "Onanert sammen med noen andre?", "kastet ut fra et utested?", "datet noen på grunn av penger?", "tisset på seg i fylla?", "hatt sex i en heis?" og "hatt sex med noen som er fem år eldre?" Vi håper dere liker videoen <3 gjerne kom med forslag til neste!

Husk å abonner på YouTube-kanalen vår HER og HER

SPØRSMÅL OG SVAR MED MORTEN

Som jeg lovet så skulle det komme mer YouTube videoer fremover, og denne uken har dere tre stykker i vente, wuuhu!! Morten og jeg bestemte oss for å svare på spørsmål dere stilte oss på Snapchat. Vi svarer blant annet på "hvor mange ganger har dere hatt sex?" "Har Morten blitt lei av meg?" Har Morten vært sammen med Martine Johansen?" og "Vil dere ha barn?" + mye mer. Vi svarer helt ærlig på spørsmålene dere stiller oss, og jeg er ganske sikker på at noen av svarene vil være sjokkerende, haha! Enjoy <3


 

HUSK Å FØLGE OSS PÅ YOUTUBE HER OG HER

JEG KUNNE FÅTT MEG EN SUGARDADDY

Andrea og jeg har spilt inn en ny videoblogg, og denne gangen ble det most likely to. I denne videobloggen får dere virkelig bli kjent med oss, for vi innrømmer absolutt alt. Vi deler blant annet hvem som kunne fått seg en sugerdaddy, hvem som kunne slått til en jente, hvem som ser mest på porno og MYE mer. Jeg håper at dere liker videoen, og at dere vil følge Youtube-kanalen min HER

VIDEOBLOGG - VIXEN 2018

Det som er litt morsomt med denne videobloggen er at det er mange klipp jeg ikke husker at jeg filmet, det sier vel kanskje litt om promillen min den kvelden? Jeg var kjempenervøs for å være med på et sånt arrangement, og begynte derfor å drikke... litt for mye? Jeg skal være så ærlig å si at jeg aldri har følt meg så liten før som det jeg gjorde den kvelden. Jeg valgte likevel ikke å klippe bort noe, for jeg er faktisk ganske underholdene og ikke minst plagsom når jeg er full, hehe! ENJOY <3 

Husk å følg meg på Youtube om du vil være den første som ser videoene mine, du kan trykke HER


Jeg føler forresten jeg har satt standaren ganske høy for å møte opp på arrangementer, for jeg har ALLTID overgått forrige kjole. Jeg elsker å ha muligheten til å kunne gjøre det lille ekstra. Det her er ikke akkurat kjoler man tar på seg på byen, så det er gøy å kunne kle seg litt finere en gang i blant. Hvilken kjole er din favoritt? 

PREMIEREKJOLEN 

FINALEKJOLEN

VIXEN

VI SIER FEM NEGATIVE OG POSITIVE TING OM HVERANDRE

Okeei dere, da er endelig kranglevidoeen til Morten og meg ute. Julie og jeg holdt på å le oss ihjel i det vi redigerte denne, for den var faktisk ganske underholdene. Jeg måtte klippe den ned fra 28 minutter til 8, så det sier vel litt hvor vi diskuterte, kverrulerte og snakket. Morten og jeg er faktisk ekstremt dårlig til å lage videoblogger sammen, FOR VI SNAKKER SÅ SYKT MYE.

Trykk på bildet for å komme til videobloggen <3 Dere må også huske å følge min Youtube-kanal HER og Morten sin HER

VLOGG - BALI

inneholder annonse

Som jeg fortalte på Snapchat; SOFIEEEC så hadde jeg litt uhell med mine siste YouTube-videoer. New York videoen er ødelagt, og alle klippene har blitt slettet. Enkelte av klippene fra Bali har også blitt slettet, så jeg måtte bare gjøre det beste ut av det. Jeg håper likevel dere liker vloggen, for jeg kan love dere at det skjer litt av hvert. Morten og jeg har en liten diskusjon, jeg blir jaget av en ape, vi reiser til en annen øy og vi bytter hotell gjentatte ganger. ENJOY <3

Husk å følg Youtube-kanalen min HER ♥

JEG OVERRASKER MORTEN

Siden mange av dere ønsket at jeg skulle lage en vlogg sist jeg overrasket Morten, bestemte jeg meg for å gjøre det denne gangen. Jeg skal være så ærlig å si at jeg synes det er kjempeflaut å filme alene på offentlige steder, så jeg gruet meg skikkelig til å lage denne videobloggen, haha. Jeg er likevel glad jeg gjorde det, for reaksjonen til Morten var morsom og veldig rar. 


Trykk på bildet for å komme til videoen <3

Vil du være den første til å se videoene mine? Følg Youtube kanalen min HER og Morten sin HER

VIDEOBLOGG - DEEPTALK OG PAKKING TIL NEW YORK

For noen dager siden spilte jeg inn en videoblogg der jeg pakker til New York. Jeg har lovet dere alt for mange ganger nå å bli flinkere med YouTube, så nå skal jeg virkelig skjerpe meg. Jeg skal lage vlogge mens jeg er i New York, så dere har mye å glede dere til. Dere kan også komme med forslag og ønsker til videoblogger dere vil at jeg skal spille inn:-)

Trykk på bildet for å komme til videoen <3 Om du vil være den første til å se når jeg legger ut videoer, følg YouTube-kanalen min HER

Vi snakkes dere <3

SMINKEVIDEO UTEN VIPPEEXTENSIONS

Jeg tenkte det hadde vært morsomt å vise dere hvordan jeg sminker meg nå som jeg ikke bruker vippeextensions, og bestemte meg derfor for å lage en sminkevideo til dere. Den ble ikke helt som planlagt da jeg hadde concealer og øyenskygge krise. Jeg tror virkelig jeg må kjøpe meg nytt kamera, for det er absolutt ikke bra å bruke da jeg sminker jeg. Det er et eller annet med lyset som får sminken til å se ganske forferdelig ut. Jeg viser dere bilde hvordan sminken egentlig ser ut VS kamera. Dere vil få sjokk hvordan sminken min egentlig ser ut, haha. Dere må gjerne komme med tips og ønsker til neste videoblogg, den vil komme innen en uke <3 NÅ skal jeg begynne å legge ut noe nytt hver eneste uke.

{
TRYKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL VIDEOEN <3

Vil du være den første som ser videoene jeg legger ut? TRYKK HER FOR Å FØLGE MEG

Vil du se reisevideoene våre? Trykk HER for å følge Morten ♥

JEG FILMET SAMMENBRUDDET MITT

Helt ærlig så trodde jeg aldri at jeg skulle poste denne videoen, rett og slett for at jeg er redd. Det er skummelt å åpne seg, i alle fall når mange vil se på problemene mine som teite. Jeg ser selv på problemene mine som teite, men samtidig ikke. Jeg kan likevel forstå hvorfor andre kan oppfatte dette som teit og ubetydelig, men sannheten er at jeg dessverre ikke kan styre følelsene mine. Jeg håper også at dere som ser denne videoen skjønner at det er mange år med problemer som ligger bak, og som skaper disse sammenbruddene som plutselig kommer. Jeg har alltid vært bestemt på at jeg skal være en ærlig blogger, og vise dere begge sidene. Nå viser jeg dere hvordan jeg har hatt det de siste månedene. Jeg håper også at dere forstår at det ikke er de to hendelsene jeg tar opp i videoen som har fått meg til å føle meg slik jeg gjør, men at dette er noe som har pågått i flere måneder. Denne tiden av året er veldig tung for meg, og jeg tror ikke jeg er alene med å føle det slik i disse vintermånedene.

VLOGG FRA PARIS

Som jeg lovet så skulle begge videoene fra Paris komme ut på bloggen i løpet av helgen. Denne videoen er mer enn vlogg, så her får dere se mer av hva vi gjorde i Paris. Dere får også være vitne til den syke klagingen min over Paris, hehe. Jeg måtte faktisk klippe bort mye av videoen, for jeg hørte selv hvor slitsom og utakknemlig jeg var. Jeg mener fortsatt at Paris er den verste byen jeg har vært i, men jeg hadde virkelig ikke tenkt å klage så mye, hehe. 

TRYKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL VIDEOEN <3 Husk å følge meg HER og Morten HER for å være den første som ser videoene vi legger ut. 

VIDEO FRA PARIS

Morten og jeg har laget to videoer til dere fra Paris, som vi gleder oss veldig til å vise dere. Som dere kanskje har sett så lager Morten og jeg veldig forskjellige videoer, så dere får litt av alt. Mine videoer er jo mer vlogg, noe som er ganske naturlig på grunn av bloggen. Morten lager en helt annen type video, og jeg må virkelig si at han har blitt god. Se på denne!! Vloggen min fra Paris kommer i løpet av helgen, så her har dere noe å kose dere med i mellomtiden. Om du ønsker å være den første til å se videoene våre, anbefaler jeg deg til å følge oss HER og HER ♥ TRYKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL VIDEOEN 

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å spørre dere om dette, men etter at jeg fikk verdens fineste kommentar tenkte jeg likevel at det hadde vært veldig moro. Jeg forventer absolutt ingenting, i og med at jeg er helt ny i denne bloggverden. Det hadde likevel vært morsomt, og ikke minst så hyggelig om dere hadde lyst å stemme på meg til Vixen. Hvilken kategori må du nesten føle på selv, jeg blir takknemlig for alt. Du kan stemme HER ♥ Takk på forhånd. 

VIDEOBLOGG // JEG SNAKKER TROMSØ-DIALEKT

Denne videoen har vært så etterspurt, så det føles veldig godt å endelig kan dele den med dere. Jeg forteller dere alt, hvorfor jeg snakker flere dialekter og hvorfor dialekten min har endret seg. Som jeg fortalte dere tidligere i dag, så ble dette en veldig dypt video. Jeg hadde ingen planer om å være så dyp og snakke om det teamet jeg gjorde, men det bare ble sånn. Det er et viktig tema, og jeg håper alle som ser videoen tar dette til seg. Nå skal jeg gå på flyet, vi snakkes <3

{

Trykk på bildet for å komme til videoen <3

VLOGG // EN DAG I MITT LIV

Dette har vært en veldig etterspurt video, og endelig er den ute. Jeg bestemte meg for å vise dere en typisk dag i mitt liv. Kanskje det ikke er helt som forventet? Etter at 1000 stykker screenet at jeg skulle teste sjokoladepizza bestemte jeg meg for å ta den med på vloggen. Det var veldig delte meningen rundt den, og Andrea og jeg ble langt i fra enige. Sjekk ut videoen så får du se hva vi synes!

{

Trykk på bildet for å komme til videoen. Husk å følg meg på Youtube HER for å være den første som får se videoene mine. Du kan også følge Morten HER for masse kule reisevideoer som vil komme fremover <3

MIN SØKNADSVIDEO TIL TOP MODEL

Jeg hadde tenkt å finne noen gamle Facebook bilder som jeg skulle dele med dere, så kom jeg over SØKNADS-VIDEOEN MIN TIL TOP MODEL. Jeg holdt på å svime av når jeg så den, herregud så kleint. For det første, hvor ble den sprudlene Sofie av? Det virket ikke som jeg hadde noe personlighet på denne videoen. Jeg snakket også veldig lavt, det var rett og slett for at eksen min var i rommet ved siden av. Jeg synes det var kjempeflaut, så jeg var livredd for at han skulle høre hva jeg sa. Sist men ikke minst, HØR PÅ DIALEKTEN MIN. Som jeg har fortalt dere før så snakker jeg ikke en dialekt, jeg har en skikkelig blanding av Nord-Norsk, Østlandsk (søringer som jeg sa i denne videoen) og Trønder. Som dere kanskje forstår blir jeg veldig påvirket av dialekter, ikke veldig fint akkurat, haha. Dette er noe av det kleineste jeg har sett på lenge, jeg kan ikke forstå at jeg deler det med dere. Kos dere, her har dere skikkelig underholdning og tonefall-forvirring <3 Det som er morsomt er at jeg kom videre med denne videoen, hvordan er det mulig??

SMOOTHIE-CHALLENGE

Beklager at dette har tatt så lang tid, men ingen av oss hadde lyst til å gjøre denne challengen. Vi håpet at om vi ikke sa noe om det, ville dere glemme det. Er det en ting jeg har lært på min tid som blogger, så er det at man ALLTID må fullføre det man skriver på bloggen. Dere husker seriøst alt, haha. På grunn av dere har jeg drukket kattemat, så tusen takk <3 Morten holdt også på å spy av sin smoothie, så her har dere skikkelig underholdning. 

Trykk på bildet for å komme til videoen <3 Husk å følg min Youtube-kanal HER og Morten sin HER

VIDEOBLOGG // VÅR SURFETUR TIL PORTUGAL

ANNONSE

Da er endelig den ene videoen fra Portugal ute, beklager at det har tatt litt tid. Det vil komme en til video etterhvert, GLED DERE. Morten har bare hatt litt problemer med redigering. Vi hadde en super tur til Portugal sammen med Lapoint, herregud som jeg savner det. Det er forresten disse vi skal reise til Bali også med, i en hel måned. Hvor fett blir ikke det? Dere har masse kule videoer å glede dere til fremover :-)

Trykk deg inn på bildet så kommer du direkte til videoen <3 Husk å følg meg HER og Morten HER for å være en av de første som ser når vi legger ut ny video. 

MORTEN OVERRASKER MEG

Som dere kanskje fikk med dere så dro Morten tidligere hjem fra Trondheim enn meg. Planen var at han skulle komme tilbake igjen bare noen dager senere, noe som "aldri" skjedde. Jeg spurte han hver eneste dag, men jeg fikk bare "vet ikke til svar". Til slutt sa han til meg at han ikke kom til å komme likevel, dere kan tro jeg ble lei meg, haha. Jeg ble derfor veldig overrasket når jeg våknet til Morten på døren med roser i hånda, så utrolig søtt gjort av han <3 Jeg hadde ikke sett han på lenge, så dere kan tro jeg ble glad. 

{

Trykk deg inn på bildet så kommer du direkte til videoen <3 Husk å følg meg HER og Morten HER for å være en av de første som ser når vi legger ut ny video. 

VIDEOBLOGG // SMINKEVIDEO

Det føles utrolig godt å ENEDELIG kunne legge ut en sminkevideo til dere. Jeg har fått spørsmål om sminkevideo siden PH begynte å gå på skjermen, det er alt for lenge siden. Jeg har dessverre ingen gode unnskyldinger, annet enn at jeg har vært lat. Jeg synes det er så kjedelig å sminke meg, spille inn video for å så redigere. Jeg fikk heldigvis god hjelp denne gangen, så verdens snilleste Morten har redigert hele videoen for meg. Vi skal faktisk dra for å hente Morten og de på flyplassen nå! Jeg gleder meg så til å se de i kveld <3 

{

Om du vil bli oppdatert hver gang jeg legger ut en Youtube-video kan du følge meg HER. Morten kommer også til å legge ut mye fremover, så han kan du følge HER

VIDEOBLOGG MED MORTEN // DEL 2

Starten er helt lik som den forrige, grunnen til dette er for at vi først ikke planla å dele spørsmålsrunden inn i to deler. Jeg har fått tilbakemeldinger på at videobloggene mine er litt for lange, så vi prøver derfor å gjøre noe med det nå. Jeg er helt enig, for hvem har tid og orker å se på en video som varer i over 20 minutter? Da skal den VIRKELIG være interessant, haha. Vi håper uansett at dere likte videoen og at dere fikk svar på det dere lurte på ♥

Vi kommer forresten til å legge "Smoothie challenge" og "Try not to Laugh" når Morten og jeg har nådd 10.000 følgere på Youtube :-D Jeg er ganske nære, men Morten mangler litt. Dere må derfor følge MEG HER og MORTEN SIN HER ♥

VIDEOBLOGG // SPØRSMÅLSRUNDE MED MORTEN

{

Endelig er videobloggen vår ute :-D Beklager at det tok litt tid, men som jeg fortalte dere så hadde vi ikke mulighet til å spille inn videoen før vi reiste til Portugal. Vi fikk også utrolig mange spørsmål så vi måtte dele denne videoen inn i to deler. Jeg håper dere liker videoen, og husk å følg Youtube-kanalen min HER og Morten sin HER ♥

HVA KJØPTE JEG I PORTUGAL? VIDEOBLOGG

Siden så mange spurte om jeg kunne lage innkjøpsvideo fra Portugal bestemte jeg meg for å filme en liten video til dere. Liten er kanskje feil ord å bruke, for den varer faktisk i nesten 20 minutter, hehe. Jeg vet ikke hva det er med meg og lange videoer, det er noe jeg virkelig må jobbe med. Jeg skal forresten aldri filme med det kameraet jeg brukte i Portugal, for måten den stiller inn fokuset på irriterer meg veldig. Dere kommer til å forstå når dere ser videoen, så beklager for at jeg gjør dette ekstra irriterende på grunn at jeg sier det på forhånd. Videoen ble litt surrete, men det var det beste jeg fikk til i Portugal med et kamera jeg vanligvis ikke filmer med. Jeg håper uansett dere likte videoen ♥

{

Om du ønsker å bli oppdatert hver gang jeg legger ut en video kan du følge kanalen min HER

VLOGG - FØLG OSS EN DAG I PORTUGAL

ANNONSE // SPONSET OPPHOLD

Morten og jeg bestemte oss for å filme en hel dag i Portugal sånn at dere kunne få et lite innblikk av hva vi drev med. Planen var å laste opp videoen mens vi var der, men på grunn av nettet gikk det dessverre ikke. Den har vært klar og ferdig redigert i nesten en uke, så dere kan tro jeg har gledet meg til å dele den med dere. Vi filmet masse mens vi var i Portugal, så det kommer enda en vlogg der vi kun har musikk og film. Vi ville gjerne gi dere litt begge deler, så her kommer en der vi snakker masse. På grunn av at vi nesten bare filmet med Gopro er lyden mye lavere når vi snakker enn når musikken spilles. Dere må nok derfor skru opp og ned lyden, noe vi beklager veldig for. På grunn av mye vind er det også litt vanskeligheter for å høre hva vi sier i enkelte klipp. Vi fant ikke ut dette før filmene var spilt inn, noe som selvfølgelig var veldig kjipt. Man lærer heldigvis av sine feil, og nå har vi lært at vi må filme mindre med Gopro om vi planlegger å snakke mye. 

Morten kommer til å legge ut masse videoer fremover så følg Youtube-kanalen hans HER om dere vil følge med. Vi håper dere likte videoen ♥ Tusen takk til Lapoint for en super tur, vi har hatt det helt fantastisk! 

VLOG - VÅR REISE TIL BODØ

Da er endelig videobloggen fra Bodø ute, og jeg må si at jeg er veldig imponert over Morten. Han har virkelig satt seg inn i redigering og handlet utstyr som gjør videoene utrolig mye bedre. Først var jeg veldig skeptisk til at han skulle bruke så mye penger på noe jeg synes var helt unødvendig, men nå forstår jeg han godt. Vi skal begynne å lage flere videoer som dette fremover, så jeg håper dere liker den. Jeg gleder meg skikkelig til å filme i Portugal, det tror jeg blir utrolig bra. For flere videoer fremover følg Morten HER og meg kan dere følge HER

VIDEOBLOGG - KEVIN OG JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL

Etter at mange av dere har kommentert at jeg fikler mye med håret mitt har jeg virkelig lagt merke til det selv. Denne videoen er faktisk litt ekstrem, så jeg advarer alle dere som irriterer dere over rare ting. Som jeg alltid sier, kom gjerne med forslag til flere videoblogger <3 Håper dere liker den :-)

MORTEN SMINKER MEG -VIDEOBLOGG

Dette har dere spurt om lenge, så det føles godt å endelig få lagt den ut. Jeg fikk meg en god latter av å se denne videoen, for Morten og jeg innså nettopp at vi oppfører oss som et gammelt ektepar. Vi har aldri skikkelig krangler, men vi småkrangler ofte. Det er kanskje derfor vi aldri har behovet for å virkelig krangle? hehe. Jeg synes bare det er litt søtt jeg! Som jeg alltid sier så må dere bare komme med forslag til nye videoer <3 Nå som denne endelig er ferdig skal jeg begynne å redigere videoen til Kevin og meg :-)

VLOGG - PALMESUS

 
Da er endelig vloggen vår fra Palmesus ute. I går spilte vi inn sminkevideo der Morten sminker meg. Alt jeg kan si er at dere kan glede dere til resultatet, det er noe av det verste jeg har sett, haha. Kevin og jeg skal spille inn spørsmålsrunden i dag også, så dere har mye å glede dere til fremover. Jeg håper dere liker videoen, og gjerne kom med forslag til hva vi kan gjøre neste gang ♥
 
Jeg trenger forresten hjelp til hvordan jeg kan få youtube videoen større. Jeg lagrer den i størrelse 740x416, men når jeg publiserer innlegget er den plutselig kjempe liten? Whyy ? :-(

Q&A SAMMEN MED KEVIN

Endelig skal Kevin og jeg lage videoblogg sammen, og denne gangen ble vi enige om Q&A. Jeg vet dere har spurt om dette lenge, så nå var det virkelig på tide at vi spiller inn en video til dere. Morten og jeg skal også lage "Boyfriend do my make-up" video, så dere har mye å glede dere til. Spørsmålsrunden avsluttet 10.00 i morgen tidlig, SÅ SPØR I VEI <3 Det kan enten være spørsmål som vi må svare på om hverandre, eller spørsmål direkte til oss. Dere bestemmer :-)

VLOGG FRA TUSENFRYD

Jeg har lenge ønsket å kjøpe meg GoPro, men det har vært andre ting som har vært viktigere. Dere kan tro jeg ble glad når Morten kjøpte seg GoPro, endelig! Vi skal virkelig begynne å filme mer hva vi gjør fremover, for nå er det mye morsommere og ikke minst enkelt. For å ikke snakke om kvaliteten, den er dødsbra. Morten har faktisk redigert sin første video, så flink som han er. Jeg håper dere liker den, så skal vi også filme til helgen da vi reiser til Kristiansand på Palmesus :-) Takk til Morten for et herlig startbilde, love you too <3 <3 <3

VIDEOBLOGG - SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Etter mye om og men har jeg endelig fått ut videobloggen. Jeg brukte rundt 6 timer på å spille inn, redigere og få lagret den på macen. Jeg var nære på å gi opp noen minutter helt til Morten kom å reddet meg, så dere kan takke han for at den endelig er ute, haha. Jeg håper dere fikk svar på det dere lurte på ♥ så må dere gjerne komme med forslag til fremtidige videoblogger. 

PS, jeg har valgt å ikke delta i dette Paradise dramaet som pågår nå. Jeg synes vi burde være voksne nok til å ta det opp med hverandre om det er noe som plager oss, og ikke dele det med offentligheten. Jeg synes det er synd at noen velger å tråkke ned andre for å få flere klikk på bloggen sin. Jeg kunne sagt mitt jeg også, men jeg ønsker ikke å henge ut andre på denne bloggen. Det dere også må huske er at det er ALLTID, og da mener jeg ALLTID to sider av en sak. Takk for meg!

DILEMMA - VIDEOBLOGG MED MORTEN

Da er videobloggen vår endelig ute! Jeg vil virkelig gi meg selv en klapp på skulderen for å være kjapp til å redigere, det hadde jeg aldri trodd jeg skulle få til. Jeg har hatt utrolig mye å gjøre denne uken, så jeg var ganske redd for at det kom til å ta lang tid før denne videoen kom ut. Vi kommer til å fortsette å lage videoer sammen, så dere må gjerne komme med forslag ♥

MORTEN OG JEG LAGER NY VIDEOBLOGG

Etter utrolig mange spørsmål om flere videoblogger sammen med Morten har vi nå blitt enige om å lage en videoblogg der vi tar for oss dilemmaer. Jeg tenkte derfor at dere kan komme på dilemmaer vi skal gi hverandre. Jeg tror dette kan bli en veldig morsom video med deres hjelp. Dere må gjerne komme med flere forslag til videoblogger vi kan lage :-)

SPØRSMÅLSRUNDE MED MORTEN DEL 1

Da er endelig videobloggen med Morten og meg på bloggen, og jeg håper dere liker den. Da jeg fikk 267 kommentarer på spørsmålsrunden bestemte vi oss for å dele denne videoen inn i to deler, så jeg beklager virkelig for en alt for dårlig avslutning. Jeg skal prøve å få redigert ferdig DEL 2 så fort som overhodet mulig. Enjoy ♥

House tour med Andrea og Morten


 

Siden det er søndag tenkte jeg det passet seg med en videoblogg til dere. Jeg og Andrea har endelig fått til å filme leiligheten vår som vi har lovet dere en stund nå. Da Morten var på besøk fant vi ut at det kunne være gøy at alle 3 var med på videoen. Jeg håper dere liker videoen, og om dere har flere forslag til videoblogger vi kan lage så er det bare å legge igjen en kommentar ♥

DIALEKT CHALLENGE MED MARTINE

Jeg må bare si tusen takk til alle som kom med forslag til dialekter og setninger ♥ Det gjorde denne challengen veldig mye lettere. Ingen av oss er gode på dialekter, så det hadde vært en vanskelig oppgave uten dere. Når vi skulle redigere videoen hørte vi selv hvor utrolig dårlig vi er på dialekter, så dette er nesten litt flaut. Vi håper dere liker videoen, og i morgen skal jeg og Martine spille inn vlog. Dere kan også komme med forslag til hva vi kan gjøre i vår neste video :-)