DATE MED SVIGERS OG TANKER OM SKAL VI DANSE

Categories Personlig

Reklame | alle lenker er annonselenker - Nelly

I går fikk jeg en litt morsom kommentar som faktisk er SÅ SANT! “Jeg trodde endelig jeg så deg og Morten på date, men så var det med foreldrene hans“. Vi begge er veldig klar over at vi er alt for dårlige til å dra på date, men vi har bestemt oss for å bli bedre (lover). Morten inviterte meg faktisk akkurat på kinodate for å se skjelvet, så noe romantisk har vi i planene. Jeg synes egentlig ikke det er spesielt romantisk å dra på kino, men det er hyggelig å gjøre noe sammen. Jeg bare lurer på om det er verdt å se skjelvet? Jeg vil veldig gjerne ha deres ærlige meninger <3

Over til poenget, vi var å spiste middag med foreldrene til Morten i går i og med at de skulle reise hjem til Bodø igjen. Dette er faktisk andre gang jeg har vært på Olivia på under en uke, for jeg har fått så dilla på en pastarett som heter et eller annet med Polo. DEN ANBEFALES PÅ DET STERKESTE, DEN ER SÅÅ SYYKT DIGG!


Body. HER / Bukse. HER / Jakke. HER / Sko. HER  / PS: noe er lignende. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha hengt litt sammen med Martine. Hun er veldig opptatt om dagen med tanke på dansingen, så vi må ta alle mulighetene vi får til å henge sammen. Jeg kjenner veldig på hvor mye jeg savner henne, ettersom at jeg er vandt til å se henne såpass ofte og nå ser jeg hun kanskje en gang i uken om jeg er heldig. Jeg hadde egentlig planer om å være med å heie på henne på lørdag, men så kom jeg på at jeg var invitert hjem til Julianne og Ulrik. Neste helg er Morten og jeg i Kreta, så hun har bare med å holde seg der lenge slik at jeg får tatt med meg plakaten min og heiet henne på henne. Jeg må ærlig innrømme at jeg ble veldig imponert over Martine sin dans, spesielt siden vi to var de eneste uten rytme inne på hotellet. Noe de andre deltakerne synes var veeeldig morsomt, haha. YOU GO GIRL! <3

Jeg vil forresten ha tips til Kreta om dere har. Hva man burde se, oppleve og hvilke restauranter man burde spise på. Takk på forhånd <3

34 kommentarer

34 thoughts on “DATE MED SVIGERS OG TANKER OM SKAL VI DANSE

  1. En resturant som virkelig er til å andbefale er en som heter TO XANI – helt fantastisk mat og for en herlig atmosfære! Litt vanskelig å finne men ligger i en bakgate midt i Chania by. Virkelig til å andbefale!!

  2. Har du sett Netflix sin 22.juli trailer? Hva er dine tanker om den og filmen som lages av de?????

  3. Ikke se skjelvet, virkelig ikke verdt det. Hadde alt for høye forventninger og den ble da dårlig. Skjedde for lite og ble alt i alt kjedelig. Skuffende

  4. Synes skjelvet var helt okei, hadde ganske lite innhold til å være så lang. Ganske trist og tragisk var den også.. trodde den skulle være bedre enn den var, men angrer ikke på att vi så den uansett!

  5. Vil anbefale dere å dra til øya Spinalonga! Veldig spennende historie og mange inntrykk å ta innover seg. Personlig er jeg glad for at vi ikke var med på en slik cruise-tour av øya, men heller kjørte inn til byen selv (Plaka, rett nord for Elounda) og tok en lokal båt ut til øya og guided oss selv. Også å leie en bil og ta en tur innom byen Agios Nicolaos kan være koselig, og videre til en helt nydelig strand som ligger ca 15-20min videre sør (husker ikke navnet)

  6. Anbefaler virkelig en tur til spinalonga. En fantastisk fin tur med en ikke så fantastisk historie da. Men absolutt verdt å få med seg 🙂 Har du ikke lest Victoria Hislops Øya anbefaler æ den. Den utspille sæ fra elounda eller traktan deromkring.
    Når æ va på spinalonga fortalte den ene guiden en fantastisk å rørandes historie. For mange år sia hadde det vært ei dame som hadde kommet te øya og fra ho gikk i land så hadde ho skreke. Når de va ferdig med omvisninga så hadde han snakka med ho å det viste sæ at ho va født på øya og blitt sendt til fastlandet sia ho va frisk. Etter ei stund vart ho adoptert til Norge. Ho hadde vært på Kreta mange ganga opp gjennom åran, men først da hadde ho klart å få sæ til å fare dit.
    Anbefale tur til Aqua park i heraklion og om Dåkk like vannsklier 😉
    Masse god tur 🙂

  7. Skjelvet er så verdt det!! Om du liker spenningsfilmer da. Jeg fikk så mye adrenalin at jeg satt der å rista i stolen. Terningkast 6!!

  8. Om du likte Bølgen, liker du garantert Skjelvet!! Den er kjempefin!!! Jeg ble ikke skuffet og fatter ikke hva folk mener med at deg skjedde for lite, for det gjorde det absolutt ikke. Anbefaler å se den faktisk! Norsk film har virkelig steepet up gamet 🙂

  9. Skynd deg og les “Øya” av Victoria Hislop, dere skal jo rett i nærheten, heldiggriser 🙂

  10. Jeg ble skuffet over Skjelvet, ikke verdt å bruke pengene på hvis du tror det er en actionfilm i alle fall 🙁 Det er rett og slett for lite som skjer, og ca 10 minutter med spenning….

  11. Ser at folk har forskjellige meninger om Skjelvet, men jeg og de tre jeg var med syntes den var veldig bra! 😊 Jeg satt med store øyne gjennom nesten hele filmen. Så den anbefales.

  12. SE SKJELVET!!
    Skjønner ikke at folk ikke synes den er bra!? Du sitter der gjennom hele filmen og rister av spenning! Var sliten da jeg kom ut av salen hahah:) Elsker deg Sofie❤️ Fortsett med det gode arbeidet du gjør med bloggen, du er helt fantastisk!💞

  13. Har du sett bølgen, så skjønner du mye mer av Skjelvet.
    Skjelvet er en helt fantastisk film. Litt trist, men fy fader for en film. Du blir satt ut, men den er utrolig verdt å se..

  14. Skjelvet var veldig bra! Likte du bølgen, liker du nok skjelvet også. Jeg reiste meg nesten i stolen flere ganger fordi den var så spennende! Det skjer ting som kanskje ikkje er så forventet også (skal ikkje spoile).
    Det eneste er at etter at jeg så filmen kan jeg ikke fatte hvordan folk tørr å bo i oslo. Så kanskje ikke så lurt å se den heller.. hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *