Finally saturday

I natt har jeg sovet i 14 timer så vi kan vel si at jeg har tatt igjen det tapte etter gårdagens no sleep. I dag hadde jeg egentlig tenkt å bare slappe av, men siden jeg ikke er vanskelig å overtale skal jeg ut en liten tur. Derfor er jeg snart på vei til trening, bare for samvittighetens skyld. Hehe neida, så ille er det ikke. Det er viktig å kose seg i ny og ne, men jeg skal ut imorgen også så jeg føler kanskje at det blir litt too much noen ganger. 

Jeg tror rett og slett jeg fikk nok alkohol for en stund etter en lang sommer etterfulgt av 2 uker i Los Angeles. Det er absolutt gøy å feste, bare det ikke blir for mye av det gode. Jeg syntes heller ikke utelivet i Trondheim er noe å skryte av. I alle fall ikke etter at jeg har vært i USA å fått oppleve hva en virkelig nattklubb er. 


BH – H&M / Tights – Nike / Caps – Nelly 

Uansett hvor høyt jeg elsker dyr og føler at et liv uten ikke gir noe mening, tror jeg ikke at jeg vil skaffe meg en ny hund når Celine forsvinner. Det er så utrolig tungt og ikke minst vondt å være så avhengig og så redd for disse skapningene. 

Etter et døgn med oppkast, diare og magekramper var det virkelig en bekymret Sofie. Jeg har en dårlig uvane med å alltid tro det verste, også blir kjempe bekymret. Ikke nok med at Celine var kjempe dårlig var selvfølgelig jeg på jobb. Jeg klarte ikke å konsentrere meg om noe eller noen å måtte til slutt bare dra hjem for å kjøre Celine til dyrelegen. Alt virket heldigvis til å være bra med henne og hun hadde mest sannsynlig bare spist noe magen hennes reagerte på. 

Noen timer senere og noen kroner fattigere ligger Celine å sover på sofaen. Hun virker i god form igjen, noe som virkelig får meg til å slappe av. Jeg kjenner virkelig at jeg trenger å slappe av litt etter en søvnløs natt. Jeg har vært så redd for Celine at jeg ikke har turt å sove. Ja, jeg er hysterisk hehe. Nåå skal jeg få i meg noe taco, prøve å holde meg våken sånn at jeg får sett senkveld også skal jeg legge meg. Ha en fin fredag alle sammen ♥

Jeg skal ærlig innrømme at jeg er litt stolt over meg selv for at jeg allerede har begynt med julegavene. Jeg vet ikke hvorfor, men hvert eneste år er jeg sen med julegavene mine. Jeg er den som løper rundt i all hast for å finne julegaver, noe som er like irriterende hvert eneste år. I fjor ga jeg meg selv et løfte om å være ferdig med julegavene i god tid og 2016 ble året jeg endelig skulle klare det. 

Jeg får alltid en eller to gaver som er pakket skikkelig fint inn og de inspirer meg virkelig til å pakke gavene mine annerledes. Jeg har derfor vært å kjøpt noen gaveesker som dere ser på bildet ovenfor, og jeg syntes det var så mye finere enn når jeg kun pakker inn i gavepapir. Eskene er kjøpt på IKEA, og jeg tenkte at jeg skulle komme meg dit i nærmeste framtid å kjøpe enda flere. Jeg tar gjerne imot tips hvor jeg kan få kjøpt gaveesker om det er noen som vet ♥


Genser og bukse fra Bikbok 

Nå skal jeg fortsette å pakke inn gaver og spise klementin mens jeg venter på at Heia jentene skal begynne på TV3. Jeg har vært opptatt når det har gått på TV og har derfor ikke fått sett det enda. Jeg er derfor veldig spent på dagens episode og jeg er ganske sikker på at jeg må tørke en tåre eller to. 

I dag har jeg en sånn dag der jeg kun skal ligge på sofaen og se på serie. Enten begynner jeg å bli syk eller så håndterer ikke kroppen min så godt å jobbe natt, for i dag er jeg i skikkelig dårlig form. Jeg sto opp for 2 timer siden og er fortsatt kjempe trøtt. Jeg måtte til slutt stå opp å ( wait for it ) RYDDE. Jeg begynner alltid å rydde når jeg er trøtt eller sliten, utrolig sært haha. Siden jeg har vært så flink skal jeg belønne meg selv med serie i hele dag. Som dere sikkert forstår vil dette være litt av en innholdsrik dag, så det er bare å oppdatere bloggen for spennende innlegg. 

YOUNGER 

Jeg regner med at de aller fleste har sett eller hørt om denne serien, så det er dessverre ingenting nytt og spennende jeg kommer med. Likevel vil jeg virkelig anbefale alle dere som ikke har sett den å sette av noen timer i dag for litt underholdning. Serien handler om den nyskilte 40-åringen Liza som prøver å komme ut i arbeidslivet. Liza har problemer med å få jobb da hun gang på gang opplever at de unge jentene får alle jobbene. Liza’s venninne foreslår derfor at Liza skal lyve om alderen sin og fortelle at hun er 26 på jobbintervjuene. Liza får til slutt jobb i sitt nye liv som 26 åring. Det som gjør denne serien så utrolig bra er at den er morsom, spennende og ikke minst det at vi får være med å se forskjellen på livet som 40 og 26. Jeg kan nesten garantere at du vil være avhengig fra episode en, så dette er virkelig et tidsfordriv for dere som trenger det 😉

Serien kan du finne på TV2 Sumo ♥

I dag har jeg siste nattevakt for denne uken noe jeg virkelig ser fram til. Jeg kjenner det veldig godt på kroppen de dagene jeg jobber natt, for det er virkelig mye tyngre enn hva det høres ut som. Jeg skal uansett ikke klage, for snart har jeg fri også er det helg <3 

I går hadde jeg fri og tok likevel ikke meg ikke tid til å blogge. Jeg vet ikke hva det er med meg, men de dagene jeg har god tid til å blogge gidder jeg ikke. Mens de dagene jeg egentlig ikke har tid til å blogge ofrer jeg alt for å rekke et eller to blogginnlegg. Det gir ingen mening, i know. Det kan også ha med at det skjedde litt i går, som kanskje har endret de planene jeg har framover. Jeg har mye å finne ut av de neste dagene og jeg skal fortelle dere med engang jeg vet selv. 

Nå er det bare 6 dager til jeg skal til frisøren igjen. Disse bildene ble tatt samme dagen jeg farget håret og jeg ser helt klart en forskjell på hårfargen min da og nå. Jeg var utrolig fornøyd med hårfargen min som den var og vil veldig gjerne få den tilbake dit. Det eneste jeg er livredd for er å ødelegge håret mitt, for det hadde vært skikkelig kjipt. Min største frykt er å miste håret, hva gjør jeg da? Jeg klippet håret kort en gang for mange år siden og det er absolutt ikke noe jeg kommer til å gjøre igjen. Jeg husker ikke hvor mange netter jeg gråt meg i søvn og angret som bare det haha. ♥Dramaqueen♥ 

– Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker å reise. Det er ingenting i denne verden som gjør meg mer lykkelig enn å reise. Den følelsen jeg hadde når jeg og Julie var i Los Angeles er helt ubeskrivelig. Jeg følte meg som verdens mest heldigste jente. 

– Se på serie. Jeg trodde aldri jeg skulle begynne å like å se på serie da jeg var alt for rastløs til å fullføre en hel serie før. Nå syntes jeg det er skikkelig deilig å ligge under pleddet å se på en god serie. 

– Trene. Jeg trener ikke bare for å få en fin kropp eller for helsen sin skyld. Jeg trener også for at jeg virkelig elsker å trene. Jeg skal ærlig innrømme at ikke alle dager er like gode, men alt i alt syntes jeg det er super morsomt å trene. 

– Spise godteri. Ja, det er faktisk noe jeg liker å gjøre. Jeg koser meg skikkelig når jeg spiser godteri, da har jeg det skikkelig bra! 

– Shoppe. Jeg trenger vel ikke å forklare dette punktet, gjør jeg vel? Jeg er helt sikkert ikke alene heller tror jeg haha.

– Dra på spøkelsesjakt. Et utrolig rart punkt men dette syntes jeg er utrolig morsomt. Jeg, Julie og Stine har vært på x-antall spøkelsesturer og det har alltid vært like gøy. Selv om vi er livredd de skumle falleferdige husene er det kjempe morsomt av en eller annen merkelig grunn.

– Pynte. Jeg kan dessverre ikke gå inn i leiligheten din uten å planlegge alt jeg kan gjøre med møbler og interiør. Jeg syntes det er kjempe morsomt med alt som har med interiør å gjøre, kanskje en framtidig jobb?

– Sminke. Jeg syntes det er kjempe gøy å lære nye sminketips og bruker derfor mye tid på Youtube. Jeg gleder meg derfor veldig til å dra til Los Angeles å få dette som utdannelse og en framtidig jobb, det blir morsomt. 

– Høre på musikk. Det finnes ikke noe jeg liker bedre enn å høre på musikk. Jeg elsker å lytte til tekster jeg virkelig kan kjenne meg igjen i. 

– Blogge. Det å kunne uttrykke meg og skrive akkurat hva jeg tenker og føler er virkelig gull verdt. Blogging er noe av det morsomste jeg vet og dette er noe jeg har lyst til å holde på med i lang lang tid. Kanskje for alltid. 


 

I dag kom jeg over disse bildene som er tatt for snart to år siden. Jeg syntes selv jeg ser veldig annerledes ut for to år siden enn hva jeg gjør nå. Likevel ser man godt at det er meg, så vi kan vel si annerledes men fortsatt lik? Mørkt hår og to meter vipper, det er vel sånn de fleste kjenner meg. Selv om jeg ser i ettertid at vippene mine var alt for lange savner jeg det allerede. Jeg tror jeg bare har vanskeligheter med å akseptere utseendet mitt uten vipper, og det er akkurat derfor jeg bestemte meg for å ta en pause. Hvor lange vipper jeg har skal absolutt ikke ha noe innvirkning på mitt selvbilde, det nekter jeg. Jeg kjenner også at jeg savner å ha mørkt hår etter jeg så disse bildene haha. Kjenner jeg meg selv rett vil jeg savne å ha blondt hår med engang jeg farger det brunt igjen, for det er vel bare sånn det er. 

Seee hva jeg våknet opp til i dag <3 ENDELIG kom snøen og vinteren til Trondheim også. Jeg krysser fingre og tær å håper på at vinteren har kommet for å bli. Det er så utrolig kjipt når snøen kun er i noen få dager før regnet kommer, typisk norsk vinter eller hva? 

I dag skal jeg bare slappe av og kose meg før jeg skal på nattevakt. De eneste dagene jeg ikke liker snø er de dagene jeg er på jobb. Vi er ute nesten hele natten og denne jenta eier ikke et par skikkelige vintersko, derfor ender jeg alltid med å bli kjempe våt på beina. Jeg syntes det er kjempe ubehagelig å skulle jobbe i vintersko og møter derfor alltid opp i joggesko og ankelsokker hehe 😉 jeg har vel bare meg selv å takke. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening å tenkte å se et par episoder av Kardashians. For dere som ikke har fått det med dere så har de nye episodene kommet på TV2 Sumo i dag, så dere vet hvor dere finner meg 🙂