Reklame | Annonselenker Nelly

Kjole. HER

Hva ville du valgt om du skulle studert noe?
Det hadde nok vært noe innenfor markedsføring, eller et eller annet med ledelse. 

Kan du lage en YT video der du tar piercing i øret?
Grunnen til at jeg ikke har hull i ørene er for at jeg reagerer på absolutt alt, så jeg får bare masse verk og betennelse. Jeg bestemte meg derfor for å ta de ut da det bare ble trøblete å ha det. 

Når gråt du sist?
Jeg gråt på trening i går da Nina presset meg så ekstremt hardt, og jeg var skikkelig støl i tillegg. Jeg ble seriøst så sint at jeg kastet vekten fra meg når jeg var ferdig hahah. Jeg elsker Nina, men herregud så irriterende hun kan være å trene sammen med. ONE MORE, ONE MOOOOORE!!!

Hvor mye tjente du i juli?
Det har jeg ikke regnet på om jeg skal være helt ærlig, men jeg kan vel si det sånn at jeg har hatt en god måned. 

Hva stemmer du på innenfor politikken?
Skal jeg være helt ærlig med dere så er dette første gang jeg virkelig har satt meg inn i de forskjellige partiene og hva det står for. Jeg har også tatt litt tester på nettet for å se hvem jeg er mest enig i, og det ser nok ut som at jeg kommer til å stemme MDG. 

Var det produksjonen som bestemte hvilke personer som fikk brev på PH?
Ja, det var det. 

Har du slitt mye med negative tanker om kropp/trening/mat? Teller du kalorier?
Jeg tror nok de aller fleste av oss har kjent på vanskelige tanker og følelser rundt mat og kropp, selv om noen har vært mer alvorlig enn andre. Jeg fikk et veldig anstrengt forhold til både mat og kropp etter bikinifitness, men jeg har heldigvis klart å snu tankegangen min. Det var absolutt ikke sunt for meg å trå inn i en sånn verden, og det er noe jeg AAALDRI ville gjort igjen. Jeg teller heller ikke kalorier, og spiser akkurat det jeg vil ha. 

Hva bruker du på vegetar tacoen din?
Jeg spiser helt likt som alle andre, bare at jeg har byttet ut kjøttdeigen med “kjøttdeig” erstatning som du finner i kjøledisken på typ alle butikker. Kiwi sin er den beste. 

Hvor mange timer i døgnet blogger du?
Det varierer veldig fra dag til dag, men jeg bruker vel rundt kanskje 3 timer på innlegg. Så er det jo alt rundt som også tar tid. Bilder, redigering, svare på kommentarer og oppdatere mine andre sosiale medier. 

Hvorfor besøker du graven til faren din så sjeldent? 
Jeg synes det er veldig vanskelig å være der, så jeg ønsker rett og slett ikke å utsette meg selv for det. 

Hva heter du på Spotify?
Sofie Caroline Nilsen. 

Hvordan går det med deg?
Det går fint med meg. Takk som spør <3 

Ville du at Morten skulle deltatt på skal vi danse?
Ja, det hadde vært veldig moro å følge med. Jeg tror han kunne gjort det veldig bra.  

Hvilken dansepartner ville du hatt om du skulle vært med på skal vi danse?
Det er veldig vanskelig å si da jeg ikke har fulgt med tidligere utenom fjorårets sesong, og jeg var egentlig mest opptatt av Martine. Det må vel kanskje være Fredrik eller Benjamin da jeg synes de fikk til mye kult i fjor.  

Kan du legge ut mer om trening?
Jeg kan sikkert det, men jeg er veldig usikker på hva jeg skal legge ut da i så fall?

Hvem er dine favoritter på ex on the beach?
Det må nok være Therese ettersom at hun virker veldig jordnær og snill mot de rundt seg. Hun skaper ikke drama, og virker heller ikke desperat etter å ikke bli sendt hjem. Det er vel ingen hemmelighet at om du ikke lager god nok TV så står navnet ditt på “padden” dagen etterpå, så jeg synes det er fint å se at hun ikke virker til å føle seg presset av det enda. 

Hvorfor skriver bloggere “annonse” med så liten skrift? Er det noe dere prøver å skjule?
Reglene er at vi må ha “annonse” øverst til høyre, så bare der skjules den litt. Jeg synes selv ikke at jeg har liten når jeg merker innleggene mine, men grunnen til at noen har det er vel kanskje for å skjule? Jeg vet ikke om jeg skal være helt ærlig. Det er forresten blogg.no som bestemmer skriftstørrelse inne på innleggene våre, og det er ikke noe vi kan endre selv. 

Hva er drømmejobben din?
Den jeg har nå <3 Jeg vil jo også selvfølgelig starte flere AS, og en dag ha mitt eget sminkemerke som jeg har snakket så lenge om. 

Føler du deg fornøyd med livet ditt som det er nå?
Det er vel noe som heter mye vil ha mer? hehe. Jeg er selvfølgelig kjempefornøyd, men jeg har enda så mye å jobbe med før jeg vil være 100% fornøyd. Dette er bare begynnelsen på noe veldig bra.

Hvor mye tar du for et annonse innlegg på for eksempel bloggen?
Det velger jeg å holde privat da jeg synes det er veldig personlig. Det er heller ikke jeg som bestemmer prisene mine, men de som selger på meg. 

Er du kristen?
Nei, det er jeg ikke. 

Spør i kommentarfeltet om det er noe mer du lurer på <3

Reklame | Annonselenker Nelly

Genser. HER

❣️ Jeg vet ikke helt hvorfor interessen for Instagram ikke har vært der tidligere, men jeg har absolutt begynt å satse mer på å bygge en god profil der. Det er vel egentlig bare sunt å ikke ha vært så alt for opphengt, men skal jeg være i den bransjen her så er det virkelig bare å hive seg rundt. Jeg er dessverre ikke den typen som har inspo feed da jeg synes det er skikkelig kjedelig, men jeg prøver å ha en god blanding av selfies, hverdag og reising. 

❣️ Er det en ting jeg virkelig ikke har fulgt meg på så er det statistikken min på Snapchat, så dere kan tro jeg ble ganske sjokkert da jeg oppdaget at jeg har litt i underkant av 80.000 abonnenter. Det er helt sinnsykt mange mennesker, så det er vel kanskje på tide at jeg begynner å være litt mer aktiv og kreativ på den fronten. Jeg er jo en sånn person som elsker Snapchat, så jeg ser jo ingen grunn til at jeg ikke skal bli enda mer kreativ. Det er bare noen ganger litt vanskelig å vite hva man skal legge ut når jeg jobben min går ut på å sitte i sofaen haha. 

❣️ Jeg har bestemt meg for at jeg må jobbe litt mer med egen usikkerhet, for jeg tror faktisk ikke dere kan forstå hvor usikker jeg til tider kan være. Det passer jo veldig dårlig med tanke på jobben min da mye av det jeg sier og skriver blir over analysert og oppfattet helt feil. Jeg har hatt perioder der jeg har måtte få vennene mine til å lese over vanlige innlegg som “ukens handel” bare for å være sikker på at jeg ikke sier eller skriver noe som kan oppfattes på en sårende måte. Jeg er også livredd for å skrive noe som kan gjøre at jeg blir hengt ut av noen andre, så jeg kan være veldig forsiktig til tider. Jeg må derfor begynne å slappe mer av, og slutte å være så ekstremt redd for alt. Jeg er tøff på mye, men det er også veldig mye jeg kan være ganske sårbar rundt. 

❣️ Jeg vet jeg har sagt dette flere ganger før, men er det noe jeg virkelig skal bli flink på så er det YouTube. Målet er jo å en dag få over 100.000 abonnenter på kanalen vår, og da er det virkelig på tide å begynne å jobbe hardt. Jeg har vært så fokusert på bloggen at det har vært vanskelig å skulle fokusere så mye på noe annet, men jeg kjenner at jeg er klar for å gi YouTube litt mer tid. Denne bloggen har jo blitt babyen min, så det vil alltid være viktig for meg å prioritere den. Jeg har vel likevel innsett at det er plass til begge, og jeg har endelig funnet motivasjonen til å begynne å dele mer av livet mitt på video. Det er jo tross alt en helt annen måte å bli kjent på, og jeg føler at det til tider kan være mer ekte. 

❣️ Jeg har så lyst til å skrive bok, men det må være rett tid. Det er mye som dere ikke vet om meg, og når jeg først skal dele det så ønsker jeg at det skal være bra. Jeg har en vanskelig historie å fortelle, og det er derfor viktig for meg å vite at jeg er i trygge hender. 

Reklame | Sjakkmatt & Annonselenker Nelly

Buksa er dessverre utsolgt, men du finner en identisk. HER / Genser. HER

Som jeg skrev i går så skulle jeg til frisøren for å farge håret mitt i en litt crazy farge, og det ble BLÅTT. Jeg vet ikke om dere husket når jeg spurte på Instagram om jeg skulle ha rosa eller blått hår? Vel, nå vet dere hva dere stemte på. Jeg hadde vel egentlig bestemt meg for blått på forhånd, men så hadde jeg også litt lyst til å prøve rosa hår. Jeg er likevel glad for at jeg gikk for den fargen, for herregud så fornøyd jeg er. Jeg synes det er utrolig fint, og det passer skikkelig bra nå som det er festival. 

Det er vel egentlig ikke en farge jeg har i håret, men shampooen dere kan se på bildet over her. Fargen vil derfor forsvinne etter noen vask, og da er det tilbake til Benjamin for å bleke ettervekst og stripe over håret mitt. Benjamin jobber forresten på Sjakkmatt som ligger sentral på solsiden. Det er kjempeenkelt å komme seg dit både med buss og bil, og er dere på utkikk etter en dyktig frisør så vet dere hvor dere skal gå. Om du ønsker å booke time så kan du gjøre det på: 469 54 100 eller kontakte Benjamin på Instagram: Benjihair

I går kjørte Morten og jeg forbi en “trygghetspatrulje-bil”, og for dere som ikke vet det så jobbet jeg der tidligere. Vi kjørte ikke bare forbi bilen, men også ei jeg jobbet sammen med for noen år tilbake. Det var nesten en litt rar og ikke minst skremmende følelse, for hvordan er det egentlig mulig at livet mitt har forandret seg så mye på bare noen år? Det brukte å være jeg som kjørte rundt for å hjelpe andre, men nå sitter jeg her å blogger for… min egen del? 

Jeg kjente skikkelig på savnet etter å bety noe for noen, og det å kunne gjøre hverdagen litt bedre for noen andre. Jeg har selvfølgelig følt på den følelsen etter at jeg fikk bloggen også, for jeg har fått ekstremt mange fine tilbakemeldinger fra dere. Jeg savner likevel å kunne bety noe uten å bli dømt for noe jeg sa for et par måneder tilbake, uten at noen har fått et inntrykk av meg uten å møte meg, eller dømmer meg før jeg har fått blitt kjent med de. Jeg savner noen ganger bare å være, uten å dele. Mye av det jeg sier nå gir sikkert ingen mening for mange av dere, men poenget mitt er vel bare at jeg elsker å kunne være der for andre uten at det er noen forventinger eller inntrykk om hvordan jeg er som person. 

Etter episoden på bloggerne da jeg besøkte pappa sin grav er første gang på lenge der jeg virkelig kjente at jeg hadde vært til hjelp for noen, og at jeg satt igjen med noe godt etter noe som hadde vært vondt. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det uten at det skal høres feil ut, men jeg har alltid drømt om å ha en stemme for å kunne hjelpe andre. Jeg har mange erfaringer på både godt og vondt, og på den tiden der jeg virkelig hadde problemer med å finne meningen med livet etter alt som hadde skjedd, så fant jeg den i å hjelpe andre. Jeg bestemte meg for at om jeg en dag fikk en stor stemme så skulle jeg bruke den, men det var kanskje litt vanskeligere enn hva jeg hadde sett for meg. 

Jeg vet ikke om det er jeg som har snakket om det på feil måte, eller om jeg har gjort noe annet galt, men jeg føler på en måte at det nesten har kommet mer negativt enn positivt ut av det. Det var kommentarer om at jeg var enda en blogger med angst, problemene mine var for irriterende å høre på, det var mennesker som hadde det verre enn meg og det ble mye sammenligning. Angst, hverdag, problemer og ikke problemer ble sammenlignet. For det var tross alt noen der ute som hadde det verre enn meg, og det var derfor på tide at jeg begynte å skjerpe meg litt. 

Jeg skal ikke lyve å si at jeg ikke har blitt redd for å bruke stemmen min, og at det kanskje derfor har blitt enklere å blogge om overfladiske ting som sminke, outfit, reise, festing and you name it. Jeg elsker disse tingene også, men jeg er mye mer enn hva dere kanskje kan se og lese. Jeg er mye mer enn bare bloggen og mine andre sosiale medier. Jeg har mye å komme med, men jeg vet på en måte ikke helt hvordan jeg kan gjøre det på rett måte. Alt jeg vet er at følelsene jeg satt med etter alle tilbakemeldingene jeg fikk på episoden med pappa, er grunnen til at jeg ville være her jeg er i dag. 

Jeg tror jeg har funnet en måte slik at jeg kan dele litt mer fra forskjellige perspektiver og synsvinkler, og jeg kjenner at jeg er veldig spent på å dele det videre med dere. Jeg tror det vil komme ut allerede i neste uke, så jeg lover å holde dere oppdatert <3

Reklame | Annonselenker Nelly

Genser. HER / Shorts. HER (den er på 35%)

Dere har nok helt sikkert ikke fått med dere at jeg har fått skikkelig dilla på brune øyne? hehe. Jeg vet ikke hva det er, men jeg har bare blitt helt forelska i kombinasjonen av lyst hår og brune øyne, det er jo så fint. Det kan jo være for at jeg alltid har likt mørke trekk, og gjerne skulle ønske at jeg typ var fra Spania. Jeg føler også at jeg ser veldig… annerledes ut, men jeg skjønner ikke hvordan en øyefarge kan endre så mye. Misforstå meg rett, for det er jo ikke store endringer, men jeg føler likevel at jeg får et helt annet uttrykk? 

Elise og jeg dro jo innom Zelia i går etter vi hadde spilt inn YouTube-videoen, og hun ene datteren til Zelia bare “Sofie, hvorfor ser du så sykt annerledes ut???” haha. Apropos å se annerledes ut, i dag skal jeg til frisøren for å farge håret mitt. Jeg skal få en helt ny farge på håret, så dere kan tro jeg er spent på å se om jeg kommer til å kle det eller ikke. Jeg kan si så mye som at det er en ganske crazy farge (til å være meg), så jeg er superspent på resultatet. Skal jeg være ærlig med dere så har jeg vært skikkelig skeptisk, men Benjamin har overbevist meg om at det kommer til å gå helt fint. Jeg gleder meg i alle fall til å dele resultatet med dere 🖤 Vi snakkes senere. 

Spise kun fisk for resten av livet, eller miste internett-forbindelsen fra og med i dag?
Jeg må jo si spise fisk for resten av livet, selv om jeg virkelig ikke liker det haha.  

En sjokoladeplate hver dag eller aldri sjokolade igjen?
Jeg tror jeg hadde blitt så kvalm om jeg måtte spise en sjokoladeplate hver eneste dag, så det hadde nok blitt å aldri spise sjokolade igjen. Det høres jo faktisk helt forferdelig ut, men jeg hadde overlevd så lenge jeg hadde hatt smågodt og flaming hot Cheetos, hehe. 

Morten eller Martine?
Hoes before broes, neida joda. Jeg vet ikke hvordan jeg noen sinne skulle klart å velge mellom de to da begge er ekstremt viktig for meg. Jeg vil likevel si at jeg er en sånn person som alltid har vært flink til å prioritere vennene mine selv om jeg har hatt kjæreste, da jeg vet at de kommer til å være der uansett. Jeg kan likevel ikke se for meg et liv uten Morten, så jeg tror faktisk ikke jeg klarer å velge på akkurat den her. Jeg vil ha begge to❤️

Leve med Celine eller Morten?
Celine, for da kunne Morten kommet på besøk til oss haha. Celine er babyen min, og kommer foran absolutt alt og alle. 

Bade i slanger eller bade i edderkopper?
Edderkopper.  

Bo i Bergen eller Tønsberg?
Hadde det ikke vært for at det regner så mye i Bergen så hadde valget vært lett, men jeg må nok si Tønsberg på denne.  

Date Chris Brown eller Justin Bieber?
Vi kan vel si det sånn at etter noen hendelser i Los Angeles så hadde jeg valgt Justin Bieber 10 av 10 ganger. 

Aldri ha vært med på Paradise, eller være med i sesongen etter deg?
Aldri vært med på Paradise. Det er ingen sesonger utenom min egen som jeg kunne tenkt meg å vært med i, for jeg vet at jeg ikke ville hatt den samme gode opplevelsen om jeg skulle vært med i en annen sesong. 

Være med på ex on the beach, eller ikke kunne blogge på 2 år? 
Ikke kunne blogget på 2 år. Jeg vil absolutt ikke være med på ex on the beach, og det hadde vært en god mulighet til å satse mer på YouTube. 

Være kjæreste med Kevin i et år, eller aldri kunne vært sammen med Morten?
Selv om Kevin og jeg har våre ulikheter så er han fortsatt et av de mest fantastiske menneskene jeg kjenner. Jeg tror også vi kunne hatt det veldig morsomt sammen med tanke på at vi er så gode venner fra før, så jeg hadde helt klart valgt å være kjæresten til Kevin i et år. Da kunne jeg jo også byttet bloggnavn til stordfrue.blogg.no

Aldri jobbe igjen, eller gå tilbake til din gamle jobb?
Selv om det kan være ganske tøft å jobbe i helsevesenet på grunn av underbemanning og stress, så var det likevel så givende. Den følelsen av å faktisk bety noe for ert annet menneske, og kunne være med på å gjøre hverdagen til noen andre litt bedre var virkelig den beste. Jeg hadde derfor selvfølgelig valgt å gå tilbake til min gamle jobb. Jeg kunne aldri sett for meg selv uten en jobb, det hadde jeg ikke passet til. 

Som kanskje mange av dere så på Snapchat og Instagram så befant jeg meg på fotballkamp i går. Om noen skulle lure så er jeg absolutt ikke noe fotballfan, men trøndere er veldig trofaste til fotballlaget sitt. Jeg ble derfor invitert med, og tenkte at det kunne være hyggelig å være litt sosial. Morten er jo også veldig glad i fotball, og jeg gjør alt for at han skal trives her (hehe ups)

Jeg hadde uansett ikke tenkt å dedikere et helt innlegg til fotball, eller… jo på en måte. Jeg bare innså et par ting på kampen i går, og det er at det virkelig ikke er så ille å være blogger likevel når det kommer til stygge kommentarer. Jeg tuller ikke når jeg sier at folk til og med irriterer seg over hvordan jeg puster, men er det en jobb jeg virkelig ikke kunne hatt så er det fotballdommer. Jeg ble virkelig helt satt ut i går av hvor ekstremt mye dritt dommeren fikk, så lenge han ikke dømte noe som var positivt for RBK vel og merke. Folk skrek, plystret og buet for hver avgjørelse han tok, og jeg fikk seriøst så vondt haha. Tenk å bli buet på av 19.000 mennesker? det må jo føles ubehagelig selv om alle tenker og sier “han er vandt til det” og “han har valgt jobben selv”. 

Jeg synes også det var veldig fascinerende å høre hvordan alle rundt meg kunne gjort jobben mye bedre enn gutta på fotballbanen. Hvordan de kritiserte og ble oppgitte når de enten ikke traff ballen, ikke klarte å score mål der de hadde en god sjanse, og hvordan mye av det de gjorde generelt bare ble feil. De ble snakket så mye ned at jeg ble sjokkert der jeg satt. Jeg skulle virkelig likt å sett alle menneske rundt meg på fotballbanen for å se om alt de gjorde var helt perfekt. Nei, jeg vet at de ikke er fotballspillere, men det må da være lov til å gjøre feil selv om man er god?

Selvfølgelig vet jeg at det bare er veldig engasjerte fotballfans som virkelig engasjerer seg i kampen, og ender opp med å bli frustrert når det ikke går den veien de håper. Jeg vet jo at grunnen til at man buer på dommeren er for at man er uenig, men jeg synes likevel bare det var veldig fascinerende å se hvor sint og engasjert nesten 19.000 mennesker kunne være. Jeg har alltid tenkt at det hadde vært gøy å møtt alle menneskene som slenger dritt på bloggen min for å få et ansikt på de, men etter kampen i går så er jeg veldig glad for at det skjer i kommentarfeltet på bloggen. Jeg tror jeg hadde fått en mental breakdown om jeg skulle fått så mye dritt fra så mange mennesker, så all ære til alle de som er ute på den banen å klarer å stenge alt ute. Jeg derimot skal fortsette å gjemme meg bak denne pc-skjermen å kose meg med det hehe. 

Så tenkte jeg bare å legge inn en liten hilsen til alle dere som irriterer dere over at jeg løfter opp foten min på bilder og redigerer bildene mine for lyse <3 <3 hahah

Jeg må bare starte med å understreke at kjøttet ikke er mitt ettersom at jeg fikk et par kommentarer på det på forrige ukes handel. Morten spiser kjøtt, men han er også flink til å spise mye vegetar sammen med meg. Det er likevel bare jeg som ikke spiser eller kjøper kjøtt, så han pleier å kjøpe det til seg selv. Som dere ser så er det ikke veldig mye som er nytt annet enn brokkoli, squash og poteter. Jeg tror helt seriøst at jeg aldri har kjøpt poteter (som ikke er ferdig skjært) da jeg er alt for lat til å tilberede selv hehe. 

Dere vet jo hvor udugelig jeg er på kjøkkenet, men Nina har faktisk fått meg dilla på hjemmelaget potetmos. Jeg tenkte at jeg skulle dele oppskriften med dere, for jeg lover at dere vil EEELSKE den. Jeg har aldri vært spesielt fan av potetmos, men dette er virkelig noe av det beste jeg har smakt på lenge. Jeg hadde valgt det foran taco og godteri, så det burde vel kanskje si sitt. Jeg elsker at jeg faktisk sitter her å hyper opp en potetmos, men åååh dere vil forstå når dere har smakt den. 

Som dere ser så er det ikke så mange ingredienser som skal til, og til dere som ikke drikker melk så funker “mandel melk” like bra. Prosessen er enkel, skrell potene før du koker, så bruker vi en visp istedenfor skje/gaffel når vi moser den slik at den blir fluffy. Så tilsetter du melk, hvitløkspulver, smør og salt. Det er veldig enkel, og ikke minst kjempegodt. Jeg har cravet denne potetmosen siden jeg fikk smake den hos Nina for et år siden, den er virkelig SÅÅÅ GOD! Takk meg (eller Nina) senere.