Noen ganger kan jeg ta meg i å savne Trondheim skikkelig. Det er kanskje ikke så rart ettersom at jeg har et helt liv der, men etter at jeg flyttet i sommer så kjente jeg meg ferdig, for godt. Jeg har aldri kjent på den følelsen, men det slo meg da flyttebilen kjørte avgårde med tingene mine. Det var ikke trist, det var ikke vondt og det ga meg heller ingen klump i magen. Jeg følte meg egentlig bare lykkelig, og var takknemlig for at jeg hadde et nytt kapittel i vente. Jeg vet ikke om det var på grunn av alt som skjedde det siste året, at leiligheten ikke ble som vi hadde forventet, alle utgiftene vi fikk kastet over oss, et forhold som ikke lengre fungerte eller at livet til vennene mine hadde forandret seg veldig fra da jeg bodde der sist.

Ingenting var som det en gang var, og det var kanskje derfor ekstra lett å gi slipp på noe som har vært en stor del av livet mitt i så mange år. Jeg har mesteparten av vennene mine der, jeg fant kjærligheten der, jeg bodde der i mange år og jeg har min ekstra familie der. Trondheim har betydd mye for meg på mange måter, men kanskje det endelig var på tide å gi slipp. Jeg har holdt fast på en virkelighet som eksisterte for 6 år siden, og det er vel kanskje derfor ingenting ble som jeg hadde sett for meg. Jeg er veldig annerledes om jeg sammenligner meg med mesteparten av vennene mine. De er godt etablert, noen har barn og de aller fleste er i 100% jobb. De hadde ikke like mye tid som det de en gang hadde, og jeg tror nok at jeg aldri har følt meg så ensom som det jeg gjorde det året jeg bodde i Trondheim. Ironisk nok med tanke på at jeg flyttet dit for at jeg følte meg ensom i Oslo.

Jeg tror at jeg er helt ferdig med Trondheim, og jeg kommer nok mest sannsynlig ikke til å flytte tilbake dit. Jeg er likevel glad for at jeg kan kjenne på savnet igjen, og jeg gleder meg til jeg kan reise “hjem” igjen 💕

☁️ Hva skjer med mennesker som blir butthurt over at noen ikke er interessert på den måten? Jeg forstår jo selvfølgelig at det er kjipt å bli avvist, hvem hadde ikke synes det? Likevel så gir det jo ingen en grunn til å være frekk. Det er jo ikke akkurat sånn at man bestemmer hvem  man faller for og ikke, så hva er det egentlig å bli sur for? I dont understand.

☁️ Jeg har fått helt dilla på å høre på gamle deppesanger da det bringer tilbake så mange minner. Det høres jo egentlig bare kjipt ut, men jeg synes det er litt fint å kunne tenke tilbake på alt som har skjedd. Så kontrollfreak som jeg er så liker jeg å analysere hva, hvorfor og hvordan. Jeg synes også det er morsomt å tenke på hvordan livet mitt ville vært den dag i dag om jeg fortsatt hadde vært sammen med noen av mine første kjærester, og det gjør meg egentlig bare takknemlig for at alt ble som det ble. Jeg tror på at du møter de menneskene du møter av en grunn, og at du lærer noe fra hver enkelt som vil gjøre deg sterkere og bedre til neste gang.

☁️ Som dere vet så elsker jeg Snapchat og jeg har alltid brukt det mye. Jeg har likevel ikke satt meg inn i streaks, snapscore og jeg har aldri helt skjønt meg på det kartet der du kan se hvor folk befinner seg. Jeg bruker det egentlig kun til å snakke med venner, og selvfølgelig dele hverdagen min med dere. Jeg fikk derfor sjokk når jeg fikk vite at folk følger med på om snap-score øker eller ikke????? Jeg visste ikke at man kunne se det en gang, og her er det så mange som sniker rundt som FBI for å se om kjæresten, crushet, daten eller hva enn du vil kalle det sender snaps med andre? Jeg visste ikke at det var typ normalt å følge med på det, og for min del så synes jeg bare det er way too much. Hadde jeg havnet i en diskusjon med en gutt for at han så at jeg hadde sendt snapper til noen via “snap-scoren” min så hadde jeg faktisk dødd. Boy bye 😂

☁️ Nå som jeg endelig har lært meg å være alene og faktisk trives med det, så forstår jeg ikke hva jeg har stresset sånn med tidligere. Når jeg ser tilbake på alle forholdene jeg har vært i så har jeg typ hastet meg inn i alle sammen. Jeg har måtte ha et svar på hva vi er for noe, og om vi er en greie eller ikke. Det har alltid gått veldig fort, og spør du meg så kjenner du jo egentlig ikke et menneske etter bare noen måneder. Vi alle er jo forskjellige, og det er jo selvfølgelig lett for meg å sitte å si alle disse tingene nå etter å ha gjort det samme i mange år. Jeg kjenner likevel at jeg har kommet dit at jeg aldri mer skal stresse med noe. Jeg skal bli godt kjent med vedkommende, og vite både gode og dårlige sider før jeg innleder noe seriøst. Jeg skal heller ikke presse frem noe som ikke er der, og bare la det gå sin naturlige gang.

☁️ Hvilke julefilmer ser du på i julen? For meg er det et must å se alle filmene til Harry Potter, Beethoven, Jack Frost og Grinchen.

☁️ Jeg må seriøst begynne å bli mer åpen til å møte nye mennesker, for sånn som jeg holder på akkurat nå går ikke. Jeg vet ikke hvorfor jeg er så usikker, for jeg er jo egentlig veldig utadvendt? Jeg tror jeg bare er redd for typ klein stemning, for det er jo virkelig det verste i hele verden. Jeg hater pinlig stillhet, så jeg er så redd for å oppleve det 😂

Reklame | Nelly

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY ❤️

GLAAADNYHEEET!!!! Jeg har vært så heldig å få dele en rabattkode til dere på Nelly.com. Som dere vet så har Nelly akkurat nå et stor salg på nettsiden deres, men bruker dere rabattkoden min så får dere 35% rabatt på NLY BRANDS 😍 Den er gyldig i 48 timer fra publisering, så nå kan dere finne noe fint til dere selv, venner eller familie. HAPPYYY SHOPPING 💕 

RABATTKODE: SOFIE35 FOR 35% RABATT ❤️

Kjole HER / SOFIE35 for 35% rabatt

Bukse HER / SOFIE35 for 35% rabatt

Dressbukse HER / SOFIE35 for 35% rabatt

Joggebukse HER / SOFIE35 for 35% rabatt

Blazer HER / SOFIE35 for 35% rabatt

Boots HER / SOFIE35 for 35% rabatt

Hoodie HER / SOFIE35 for 35% rabatt

Kjole HER / SOFIE35 for 35% rabatt

Tøfler HER / SOFIE35 for 35% rabatt

Boots HER / SOFIE35 for 35% rabatt

Vet du om noen steder i Oslo som er flinke med negler?
Beautybymonsen på Instagram ❤️

Har du en gutt i kikkerten etter Morten? 
Nei, det har jeg ikke. Jeg kunne gjerne datet noen, men jeg orker ikke å gjøre det bare for å gjøre det om det gir mening? 😅 Det er viktig for meg at kjemien er der, og at vi er like på noen punkter.

Hva er det beste du har opplevd noen gang? 
Hmmm veldig godt spørsmål. Jeg har nok ikke bare en hendelse å dra frem, men det må nok være alle reisene jeg har vært på. Det er virkelig ingenting i denne verden som gjør meg mer lykkelig enn å reise.

Beskriv drømmedaten din?
Det må nok være å bli tatt med på helikoptertur over New York. Det har jeg hatt lyst til sååå lenge, men har vært alt for redd til å prøve 🥺

Blir du lett irritert/sur?
Nei, det gjør jeg ikke. Det skal heldigvis mye til før jeg blir fornærmet eller lei meg, men når jeg først blir sur så kan jeg bli skikkelig sinna også. Jeg vet ikke om det er noe bedre akkurat 😅

Si en ting du savner ved å være i et forhold?
Det må nok være å ha noen å sove sammen med, det er jo så koselig med mindre vedkommende sparker, snorker eller tar hele sengen hehe.

Hvor mange kjøper du julegaver til?
Jeg har 22 navn på listen min.

Stemmer det at du ble observert ute på middag sammen med en gutt forrige helg?
Enten så har jeg en “look a like” her i Tromsø, eller så er det nok bare et rykte. Jeg har ikke vært på noe middag, så der må jeg nok skuffe dere.

Hvorfor sluttet du å date siste personen du datet?
Det ble alt for seriøst, og det var noe jeg var veldig klar på fra start at jeg ikke ønsket eller var klar for.

Hvor mange har du ligget med?
Over 10, under 20 🤪

Hva ser du frem mot akkurat nå?
En normal hverdag, reising, strandliv, nye opplevelser og kunne dra ut på byen med venner igjen UTEN restriksjoner 😭 Er det egentlig noen som husker hvordan det var??

Når bruker du å legge deg?
Et sted mellom 10-11. Jeg blir trøtt rundt 8, så har jeg en kamp mot meg selv i ca to timer før jeg går å legger meg 🤶🏻

Hvilket kamera bruker du?
Akkurat nå bruker jeg typ bare mobilen min da jeg er kjempefornøyd med kameraet.

Hvor mange tatoveringer har du?
Jeg har tre tatoveringer.

Visst du skulle gitt en råd til “14 år gamle Sofie?” hva ville du sagt?
Jeg ville sagt at alt kom til å ordne seg uansett hvor vanskelig ting føltes akkurat nå, og at jeg måtte stå på og jobbe hardt for å nå alle målene mine. Ingen drømmer er for teite eller for store.

Hva tror du skjer når vi dør?
Jeg HÅPER og tror at vi ikke blir født på ny, men at energien vår fortsetter å leve videre her på jorda. Som dere vet så tror jeg jo veldig på det overnaturlige, og jeg er selv overbevist om at de vi mister er rundt oss på en eller annen måte for å passe på. Så håper jeg selvfølgelig at vi møter de vi har mistet, og at jeg en dag vil møte pappa og Sondre igjen.. 💕

Nevn en ting du er lei av å få kommentar på?
“Du hadde vært så mye finere med mindre sminke, det er too much”

En sang du har hørt mye på den siste tiden?
Astrid S – Its okay if you forget me. Jeg kjenner meg veldig igjen i sangen, så den ble veldig nær om jeg kan si det sånn? Den er virkelig sååå fin.

Hvor ofte trener du?
5-6 ganger i uken.

Kunne du tatt kjærestetatovering?
Helllllll nooooo!! Er det en ting jeg aldri skal ta så er det akkurat det.

Som dere kanskje ser så har mamma og jeg veldig forskjellig smak når det kommer til julepynt. Hun elsker nisser og røde detaljer, mens jeg er veldig for sort og gull. Det er likevel dette som minner meg om jul hjemme, så jeg synes alltid det er koselig å komme hjem hit ❤️ Har dere pyntet til jul? 

Som jeg allerede har snakket litt om så har jeg vært i en periode som har vært litt krevende, noe som gjør at ikke alle dager er like bra. Her om dagen hadde jeg en skikkelig dårlig dag, og uansett hvor hardt jeg prøvde å bekjempe det så kom det alltid snikende tilbake. Det høres kanskje veldig merkelig ut, men hver gang jeg føler meg litt nede så oppfører jeg meg som at jeg har det skikkelig bra. Jeg opptrer på den måten jeg ville gjort om jeg hadde vært lykkelig, og det får ofte de kjipe følelsene til å forsvinne. Det hjalp litt, men det var akkurat som at noe bare ikke ville slippe taket. Jeg gikk rundt med en klump i magen, klarte ikke å konsentrere meg om jobb og følte egentlig bare for å sove. Jeg tillot derfor bare meg selv til å kjenne på det som var kjipt, og ta en liten dag off. 

Jeg bestemte meg derfor for å avslutte kvelden med å gå en lang tur, og jeg tuller ikke når jeg sier at alle de kjipe følelsene forsvant. Jeg vet at jeg har mast mye på dere når det kommer til det å gå en tur, men det er seriøst så undervurdert. Det fristet ikke litt en gang å gå ut i kulden, men jeg visste innerst inne at jeg hadde godt av det. Jeg kledde derfor på meg, tok med headsettet og bare gikk. Jeg fikk virkelig luftet alt jeg hadde følt på den dagen, og jeg fikk så mange ideer til blogginnlegg og ting jeg kan gjøre fremover. Det var nesten som at masse ideer og ny inspirasjon bare ble kastet over meg, noe jeg sårt trengte. Det kan til tider være vanskelig å være kreativ i en periode der det ikke skjer så mye, men man må bare lære seg å tenke på en ny måte.

🤶🏻☃️❄️

Etter å ha vært en helg med Elise i Oslo har jeg fått helt dilla på å bruke lue 😂 Det er jo så fint.

På dårlige dager unner jeg meg alltid noe digg, og som dere kanskje ser så har jeg mye å velge i 😂 Jeg går enda ikke over at jeg fikk tilsendt 20 kilo smågodt av Candypeople.

Jeg fikk ny bok fra bokklubben til Sophie Elise 😍 Jeg har alltid likt å lese bøker, og nå som noen andre velger for meg hver eneste måned så har jeg blitt enda mer motivert. Jeg synes noen ganger det er vanskelig å skulle finne bøker på egenhånd, så jeg ELSKER konseptet med bokklubb. Jeg gleder meg alltid til en ny bok ❤️

Gleder meg til å lese disse!!

Jeg har aldri vært en sånn person som har vært flink til å vise kjærlighet til de rundt meg. Jeg har ikke vært den som har gitt de lange trøstende klemmene, det har vel heller vært tvert i mot. Jeg har alltid sett en løsning med alt, og kommer noen til meg med et problem så vil jeg finne en måte å løse det på. Jeg har heller aldri vært den personen som kan ta noen i hånden for å så fortelle hvor mye vedkommende betyr for meg. Jeg har alltid vært den personen som har hatt vanskeligheter for å si “glad i deg” eller “elsker deg”. Det er ikke lenge siden jeg begynte å like å klemme andre, men før hatet jeg det. Det var så intimt og ikke minst unødvendig.

Jeg har alltid hatt mye kjærlighet inni meg, men jeg har hatt vanskeligheter med å vise det. Jeg kan tenke så mye fint om kjente og ukjente, men jeg har aldri vært flink til å fortelle det. Det forblir i tankene mine, gang etter gang. Dere er sikkert lei av å høre hvor mye jeg har jobbet med meg selv dette året, men jeg har virkelig det. Jeg har for første gang tatt tak i fortiden min. Jeg har også funnet hvem jeg vil være, og hvem jeg ikke vil være. Jeg har satt meg klare mål, og jeg har nå drømmer jeg jobber mot. Livet er egentlig forbanna bra, men vi mennesker har en dårlig vane med å henge oss opp i fortiden, og fokusere på det negative. Bare se på deg selv, og virkelig fokuser på alle de tingene du forteller deg selv i løpet av en dag. Da jeg ble klar over mine egne tanker så ble jeg skremt over hvor mye dritt og negativitet jeg fortalte meg selv flere ganger om dagen.

Jeg synes også det var trist å se hvor mye fint jeg tenker om de rundt meg uten å tørre å si det. Det høres kanskje rart ut, men jeg kan vel ikke være den eneste som synes det nesten er ubehagelig å gi komplimenter til andre? Da tenker jeg ikke på de komplimentene som “så fin du er” eller “bra jobba”, men jeg tenker litt mer på alle de tankene vi går rundt med. For eksempel hvor fantastisk menneske noen rundt deg er eller hvor god venn noen er. Alle de tingene som gjør denne personen så fantastisk, de er de tingene jeg tenker på. Jeg har alltid vært kjempedårlig til å ta imot komplimenter, og det er ikke noe jeg synes er mer ubehagelig enn å bli skrytt opp i skyene av andre. Selvfølgelig elsker jeg å høre det, men samtidig er det litt sånn “hvordan skal jeg reagere?”. Er det noen av dere som skjønner hva jeg mener? 😂

Jeg bestemte meg uansett for å sende en Snapchat til mine nærmeste venner, for å fortelle dem akkurat de tingene jeg tenker om de hver eneste dag. Jeg skal ikke nekte for at jeg var ganske klein de første minuttene, men det tok ikke lang tid før det ga meg verdens beste følelse. Det gjorde meg så glad av å kunne fortelle vennene mine hvor flotte, snille og fantastiske de faktisk er. Det ga meg også verdens beste følelse av å se responsen jeg fikk tilbake. Jeg fikk så mange tilbakemeldinger om at det jeg sa gjorde dagen deres. Det er nesten rart å tenke på hvor lite som faktisk skal til for å gjøre noen andre sin dag bare litt bedre. En liten påminnelse om hvor bra og flink man er <3 Jeg tror mange av oss er veldig flinke til å fortelle når hverandre gjør noe som ikke er bra, men vi er alt for dårlige til å fortelle når vi gjør noe som faktisk er bra. Vi tenker det, men sier det sjeldent.

Jeg vet jo det er mye diskutert frem og tilbake på hvor mye interesse man skal vise når man starter å snakke med noen. Jeg vet også at det er mange som synes det er spennende om motparten ikke viser noe særlig interesse. For å være helt ærlig så har jeg aldri forstått meg på dette, for hva er egentlig spennende med noen som later som de ikke er interessert i deg? Snakker jeg med en gutt som bruker flere timer på å svare eller ikke svarer på meldinger man åpenbart burde ha svart på så mister jeg interessen med en gang. Jeg synes ikke det er noe sjarmerende med det å ikke skal vise interesse, og det har motsatt effekt på meg. Jeg har aldri skjønt hvorfor man skal late som man ikke er interessert, når man åpenbart er det? 😅

Jeg skjønner at man lett kan miste interessen om noen er alt for pågående sånn at det blir masete, men jeg synes bare det er sexy med gutter som faktisk viser at de vil ha deg. Jeg føler typ at jeg går tilbake til ungdomsskolen med engang noen starter med det der “skal ikke vise at jeg bryr meg” greiene, og det er helt sikkert noe jeg ville falt for da jeg var 14 år gammel, men ikke nå. Jeg vet at det er veldig mange delte meninger når det kommer til akkurat det her, så jeg vil veldig gjerne høre hva du synes. Er du enig eller uenig med det jeg skriver? LET me know!! Jeg elsker å snakke/diskutere med dere i kommentarfeltet 😍

Som dere vet så er ukens høydepunkt alltid å handle mat. Jeg har vel innsett at jeg ikke akkurat har et så veldig innholdsrikt liv når høydepunktet for uken er å dra på matbutikken 😅 Det er likevel viktig å sette pris på de små tingene i livet, spesielt nå som vi lever i en litt annerledes tid. Jeg har selv blitt mye flinkere til å sette pris på det jeg har rundt meg, som å høre på julemusikk, tenne lys, spise god mat, kose seg med film og godteri og selvfølgelig handle mat. Jeg vet det er klisje det jeg skal si akkurat nå, men shit så mye bedre livet blir med en gang du lærer deg å sette pris på de små tingene rundt deg. Tidligere måtte jeg reise for å kjenne på noe form for lykke, men nå er det ikke så mye som skal til før jeg finner gleden <3 Jeg føler meg som en helt annen person som skriver dette, men så har jeg også vokst og endret meg mye de siste månedene. Det tror jeg kanskje de fleste av oss har?

Som dere ser så har vi ikke handlet så mye denne uka, da vi allerede hadde mye av de tingene vi bruker hjemme. Mamma skal begynne å bake denne uken, noe jeg gleder meg skikkelig til. Jeg har aldri likt å bake, så jeg har åpenbart ikke hatt interessen for å lære det heller. Det er derfor digg å bo sammen med noen som elsker å bake, for shit som jeg skal kose meg fremover 😍

Jacobs pizzabunn anbefales på det sterkeste, så god 😍

Skogsbærblandingen jeg alltid bruker i havregrøten min.

Pizzatime!!!! 😍

Denne er såå god <3

Denne handelen kom på 700 kroner ❤️