Reklame | Nelly - alle lenker er annonselenker

JULEGAVETIPS TIL HAN OG HENNE ♥

Clip on. HER / Setting spray. HER / Krølltang. HER

Vippeextensions. HER / Koster. HER / Clip on. HER

Neglesett. HER / Øyekrem. HER / Bodylotion. HER

Vippeserum. HER / Highlighter. HER / Glowpalett. HER

Intim kit. HER / Graviditetstest 8pk. HER / Glidemiddel. HER

Vibrator. HER / Lys. HER / Lys. HER

Jakke. HER / Skjorte. HER / Frakk. HER

Jakke. HER / Bukse. HER / Genser. HER

Jakke. HER / Genser. HER / Bukse. HER

Sett. HER / Jakke. HER / Bukse. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY

♥ Jeg ser på filmer og serier hver dag fra New York, bare for at jeg drømmer så sterkt om en fremtid der.

♥ Jeg har alltid hatt lyst å flytte til utlandet, og snart er tiden inne!!!

♥ Uansett hvor sint eller skuffet jeg kan bli av et annet menneske, så klarer jeg aldri å være langsint.

♥ Jeg tenner alltid lys, uansett årstid.

♥ Jeg har aldri ligget med noen jeg ikke kjenner eller har visst godt hvem er. Jeg kunne aldri blitt med en fremmed hjem, aaaldri! Plutselig er han seriemorder eller noe annet skummelt.

♥ Jeg ble invitert til intervju til Paradise Hotel 2016, men takket nei. Jeg er SÅ glad for at jeg valgte å vente et år da sesongen jeg var med i passet meg så mye bedre. Skal vi se på menneskene, så vil jeg absolutt påstå at jeg har vært med i den beste sesongen.

♥ Jeg går med en konstant frykt om at det skal skje Celine noe, spesielt når hun ikke er hjemme hos meg. Jeg vil virkelig ikke tenke på hvordan jeg blir den dagen jeg får barn 🙁 haha

♥ Jeg elsker å skjemme bort andre!!! Det er kanskje derfor jeg aldri sparer penger, hehe…

♥ Mine største frykter er å dø (lol, slipper ikke unna det uansett) og bli gjenfødt. Jeg er livredd for å bli født i et annet land, en ny familie og en annen fremtid.

♥ Jeg har aldri vært på en date med noen som ikke har vært kjærester min.

♥ Selv om jeg trener veldig mye, så er jeg fortsatt sååå usunn. Jeg spiser mye sunn mat, men jeg klarer virkelig ikke å holde meg unna godteri. Jeg er helt seriøst avhengig.

♥ Jeg har en  viljestyrke uten like, så lenge det ikke kommer til godteri. Jeg har alltid klart alt jeg bestemmer meg for, men godteri klarer jeg ikke å holde meg unna? Altsåå???

♥ Jeg angrer på begge tatoveringene mine… Jeg vil ikke ha en eneste tatovering på kroppen min, men samtidig er jeg for lat/redd for å fjerne de. Jeg er veldig spent på hvordan de vil bli seende ut om noen år, med tanke på at jeg ikke har noen planer om å fjerne de.

Dette er forresten det som skjer med huden min når jeg barberer meg ofte, masse nupper <3 <3 haha…

Reklame | Nelly / Alle lenker er annonselenker Nelly

 

Sett. HER / Jakke. HER / Sko. HER

Good morgen ♥ Det føles ut som en evighet siden jeg postet et innlegg før klokken 12-1, så det var virkelig på tide at jeg kom meg opp i rett tid. Jeg bestemte meg for å sove ut denne uken sånn at jeg kunne bli fortere frisk, men nå klarte jeg altså ikke mer. Jeg er en sånn person som blir stresset om jeg sover for lenge, så jeg tror mitt lille prosjekt bare gir meg mer vondt enn godt, haha.

I dag er planen å få handlet ferdig alle julegavene jeg har igjen, utenom mamma sin. Jeg har bestemt meg for å gi mamma noe helt spesielt denne julen, så jeg har valgt med å vente med den til desember. Jeg vet hun kommer til å bli stresset av å lese det her, da hun er sånn person som alltid sier “ikke kjøp meg noe dyrt”, så kjøper hun 40 julegaver selv. Jeg får enda julegave fra nissen, så det sier kanskje sitt, haha. Det er heller ikke så mange år siden hun sluttet å kjøpe gaver til meg fra kattene, hundene og hestene til mor og far.

Jeg har forresten glemt å fortelle dere at Morten og jeg reiser til London om 10 dager!!! Vi bestemte oss for å ta noen dager i London som et lite plaster på såret da vi ikke kunne reise til Sri Lanka likevel. Jeg har ikke vært der siden jeg var 18 år gammel, så jeg gleder meg veldig til å reise tilbake. Det beste med hele turen var at vi fikk flybillettene til 460 kroner for begge tur/retur. Det skal sies at jeg brukte cashpoints, så flybillettene var egentlig ikke så billige, hehe!  Jeg trenger forresten MASSE tips om hvor vi burde spise og hva vi burde gjøre i London. Vi bor i nærheten av Hyde Park <3

 

Det begynner å bli en liten stund siden jeg har hatt “på innsiden av telefonen min”, og jeg vet at det er mange som synes disse innleggene er morsomme. Jeg bestemte meg derfor for å ha en ny runde, ENJOY ♥

Bakgrunn og apper. 

Toppliste Snapchat. 

Abonnenter Snapchat

Siste DM på Instagram

Siste notat. 

Siste Facebook-melding

Siste bilde på kamerarull. 

Heisann fra ei som har mistet bloggmotivasjonen helt, haha. Jeg snakket med Andrea B i går, og vi begge var veldig enige om at det var ganske demotiverende å blogge uten å få en eneste kommentar eller kunne vite hvor mange som faktisk leser bloggen vår. Jeg føler jeg er tilbake der jeg var for noen år siden, for da kunne jeg juble høyt om jeg endelig fikk en kommentar. Det er ikke bare kommentarer og statistikk som ikke er synlig, men tallene på topplisten stemmer ikke overens med virkeligheten.  Natt til onsdag la jeg meg til 23.000 lesere, men våknet opp til 34.000 lesere med den nye oppdateringen. Det vil jo bli normale tall etterhvert, men det sier kanskje litt om hvor kaos det er, haha. Vi tok forresten så mange bilder i helgen, så beklager at jeg kommer litt på etterskudd. Sist lørdag tok jeg med meg søstrene mine og Morten på Sumo. Jeg er egentlig ikke så glad i sånn type mat, men har lært meg å like det med årene. Edamame-bønnene er god nok grunn til å dra i seg selv, og det er vel egentlig hovedgrunnen til at jeg drar dit også, haha. Det morsomste er at jeg fikk smake det for aller første gang i Los Angeles, sammen med Martine og Isabelle. Jeg husker at jeg lo av de for at de bestilte noe “så ekkelt”, men så endte det opp med jeg spiste opp nesten alt, hehe ups.

Det var utrolig hyggelig å ha besøk av familie i helgen, og jeg har begynt å kjenne på følelsen at jeg virkelig trenger de. Misforstå meg rett, men jeg har jo vært “alene” siden jeg var 17 år gammel. Jeg har jo kun bodd i byer der jeg ikke har noe familie, og har på en måte lært meg til at det er sånn det skal være. Jeg har jo blitt ekstremt tøff av det, men likevel begynner jeg å kjenne på at det er noe som mangler.  Jeg har til og med kommet dit at jeg har lyst til å flytte til Nord-Norge, hvor sykt er ikke det at det kommer fra meg? Jeg kjenner bare at jeg ønsker litt ro, familie og natur. Jeg vet ikke hva som skjer med meg for tiden, jeg tror bare jeg har kommet til en fase i livet der jeg kanskje begynner å bli.. voksen? Bare det at jeg har begynt hos Psykolog og Fysioterapeut er et skritt “gamle” Sofie aldri ville tatt. Jeg har bare vært så sta når det kommer til meg selv, men å ta vare på helsa og de rundt meg er det eneste jeg vil akkurat nå. Jeg tror nok dessverre ikke at jeg hadde fått med meg Morten til Tromsø, så det er vel kanskje bare en tanke jeg kan legge fra meg. Kanskje jeg leier meg en leilighet der slik at jeg kan bo begge stedene? Det er vel så langt fra økonomisk som man får det, men herregud såå lyst jeg har. Er det noen der ute som har noen gode råd eller ideer? Eller vent.. Det er jo ingen som tør å kommentere, hahaha!!

 Om noen skulle lure, så spiste jeg sweet and sour 🙂 Ha en fin dag alle sammen <3

Jeg må bare beklage for at det har vært litt tull med bloggen i dag, men som kanskje noen av dere vet så skal blogg.no gjøre en del endringer som jeg både er fornøyd og misfornøyd med. Jeg fikk være testblogger for en uke tilbake, og en av tilbakemeldingene jeg ga var blant annet det nye kommentarfeltet som jeg hater (eller misliker sterkt). Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg er faktisk i mot et kommentarfelt der du må vise identiteten din for å legge igjen en kommentar hos bloggere.

Selvfølgelig liker jeg tanken på at mennesker som slenger dritt ikke skal få gjemme seg bak det ved å være anonym, men det går jo også utover dere som ikke legger igjen stygge kommentarer. Jeg forstår veldig godt at mange av dere ikke ønsker å publisere kommentarer med fult navn på en offentlig blogg, spesielt dere som kommer med private og personlige spørsmål til meg.

Jeg trodde aldri jeg kom til å ville kjempe for å få et anonymt kommentarfelt, men det er viktigere for meg å holde kontakten med dere enn å få et navn og ansikt på de som legger igjen stygge kommentarer. Jeg tror nok uansett ikke at et kommentarfelt der du må logge inn med Facebook-profilen din vil stoppe mennesker fra å være slem og nedlatende, de vil nok bare finne et nytt sted å være det.

Jeg vet at det er flere bloggere som er uenig med denne løsningen, så jeg håper og tror at det vil komme tilbake til normalt etterhvert <3 I mellomtiden får jeg noen dager med fri fra mennesker som slenger dritt, spekulerer og legger igjen unødvendige kommentarer.

PS: Jeg vil veldig gjerne vite hva DU synes om et “Facebook-kommentarfelt”, føler du at det er greit å måtte logge inn på Facebook for å kunne legge igjen en kommentar på bloggen? Gjerne legg igjen en kommentar å fortell meg dere som tør ♥ Takk på forhånd!

Reklame | NELLY

Akkurat nå. 

Akkurat nå ligger jeg i sengen, og burde ha sovet for lengst. Jeg bestemte meg for å forhåndsskrive et innlegg, slik at jeg kunne ha en rolig start på dagen i morgen(idag,hehe). Etter en samtale med legen forsto jeg kanskje at jeg må begynne å ta helsen min mer på alvor, så nå skal jeg virkelig gå inn for å slappe av og bli frisk. Jeg begynner å bli skikkelig lei nå, og man kan faktisk ikke klage før man gjør noe med det, sååå!

Ukens tanke. 

I går sendte jeg melding til psykologen uoppfordret å ba om time. Dere som har lest bloggen min en stund vet hvilket forhold jeg har til psykolog, og at jeg mener at det egentlig ikke funker for meg. Jeg tror nok bare at jeg ikke har vært klar for å åpne meg og at jeg har vært alt for sta for å ta tak i fortiden min, men det kommer en tid for alt. Er det noe jeg har lært på denne reisen så er det at man aldri kan presse et menneske til å gjøre noe han/hun ikke er klar for. Alt til sin tid <3

Ukens høydepunkt.

Det er ikke noe annet enn at Morten endelig kom hjem fra Marbella. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor mye jeg har savnet han, og hvor sterkt jeg har mislikt å sove alene. Jeg tror likevel det er bra for oss å ha litt tid fra hverandre nå som vi har flyttet sammen, for det er i de periodene vi virkelig kjenner på savnet. Jeg hadde faktisk nedtelling på telefonen, og overfalte han i det jeg kom inn døren hjemme <3 hehe.

Topp. HER / Bukse. HER / Sko. HER / Lignende jakke. HER

Ukens cravings. 

Fjordland sin risengrynsgrøt, NAM! <3

Ukens irritasjonsmoment. 

Det har ikke vært noen særlige irritasjoner denne uken, men det har likevel skjedd noe som er litt kjipt. Morten og jeg skulle egentlig vært i Sri Lanka nå, men vi kunne ikke reise likevel. Vi begge hadde gledet oss veldig til denne turen, men med tanke på helsen til Morten så var det best å holde seg hjemme. Jeg tror nok dessverre ikke surfing er den beste medisinen til en forslått kropp, så sånn er det bare. Det vil komme flere muligheter i fremtiden, så det er absolutt ikke noe å henge med hodet for.

Ukens latter. 

Jeg skulle google Doctor Drop in, men klarte å skrive inn “doctor doplhin”. Jeg kunne først ikke forstå hvorfor det kom så mange bilder og videoer av delfiner, hahah!!

Ukens handleliste.


Jakke. HER / Jakke. HER / Kjole. HER

Hvordan har din uke vært? <3

Reklame | alle lenker er annonselenker - Nelly

UKEN SOM GIKK ♥

Akkurat nå. 

Akkurat nå ligger jeg i sengen, og burde ha sovet for lengst. Jeg bestemte meg for å forhåndsskrive et innlegg, slik at jeg kunne ha en rolig start på dagen i morgen(idag,hehe). Etter en samtale med legen forsto jeg kanskje at jeg må begynne å ta helsen min mer på alvor, så nå skal jeg virkelig gå inn for å slappe av og bli frisk. Jeg begynner å bli skikkelig lei nå, og man kan faktisk ikke klage før man gjør noe med det, sååå!

Ukens tanke. 

I går sendte jeg melding til psykologen uoppfordret å ba om time. Dere som har lest bloggen min en stund vet hvilket forhold jeg har til psykolog, og at jeg mener at det egentlig ikke funker for meg. Jeg tror nok bare at jeg ikke har vært klar for å åpne meg og at jeg har vært alt for sta for å ta tak i fortiden min, men det kommer en tid for alt. Er det noe jeg har lært på denne reisen så er det at man aldri kan presse et menneske til å gjøre noe han/hun ikke er klar for. Alt til sin tid <3 

Ukens høydepunkt.

Det er ikke noe annet enn at Morten endelig kom hjem fra Marbella. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor mye jeg har savnet han, og hvor sterkt jeg har mislikt å sove alene. Jeg tror likevel det er bra for oss å ha litt tid fra hverandre nå som vi har flyttet sammen, for det er i de periodene vi virkelig kjenner på savnet. Jeg hadde faktisk nedtelling på telefonen, og overfalte han i det jeg kom inn døren hjemme <3 hehe. 

Topp. HER / Bukse. HER / Sko. HER / Lignende jakke. HER

Ukens cravings. 

Fjordland sin risengrynsgrøt, NAM! <3

Ukens irritasjonsmoment. 

Det har ikke vært noen særlige irritasjoner denne uken, men det har likevel skjedd noe som er litt kjipt. Morten og jeg skulle egentlig vært i Sri Lanka nå, men vi kunne ikke reise likevel. Vi begge hadde gledet oss veldig til denne turen, men med tanke på helsen til Morten så var det best å holde seg hjemme. Jeg tror nok dessverre ikke surfing er den beste medisinen til en forslått kropp, så sånn er det bare. Det vil komme flere muligheter i fremtiden, så det er absolutt ikke noe å henge med hodet for. 

Ukens latter. 

Jeg skulle google Doctor Drop in, men klarte å skrive inn “doctor doplhin”. Jeg kunne først ikke forstå hvorfor det kom så mange bilder og videoer av delfiner, hahah!!

Ukens handleliste.


Jakke. HER / Jakke. HER / Kjole. HER

Hvordan har din uke vært? <3