Jeg må vel bare starte med å beklage meg for spam på story i går, men jeg tror ikke dere kan forstå hvor morsomt jeg hadde det. 14-15 år gamle Sofie har seriøst lagret alt som kunne lagres, til og med masse samtaler som jeg hadde med min første kjæreste?!?! Jeg hadde kopiert Facebook-statusen fra da vi ble sammen og limt inn på et word dokument sammen med noen av meldingene han hadde sendt meg. Det sto til og med DATO og KLOKKESLETT????? på meldingene jeg hadde lagret 😂 Jeg må jo ærlig innrømme at jeg ble litt skremt av meg selv, og vi kan vel alle konkludere med at jeg var over gjennomsnittet forelsket i han.

Selv om det var noe som var helt forferdelig kleint å se gjennom, så var det så mange fine minner som dukket opp. Jeg kjenner nå at jeg er veldig glad for at jeg har lagret såpass mye, for det er jo utrolig morsomt å se tilbake på den dag i dag. Det har jo gått hele 10 år siden alt dette, og vi kan vel si det sånn at mye har skjedd på den tid. Jeg tenkte uansett at jeg skulle dele noen av bildene jeg fant i går med dere 💕 PS!! Beklager for dårlig kvalitet, men måtte ta bilde av pc skjermen. Enjoyyyy haha.

Nå forstår dere kanskje hva jeg mener med at jeg nappet bort halve brynet mitt?

Outfitbilde til bloggen <3

Outfitbilde x2 <3 <3 Jeg DØØØØR av denne outfiten 😂

Piercing over leppa hadde jeg også i noen år.

Celine som baby 🥺

Hjemmebleket hår <3

Meg og hesten min Isabel <3 Jeg fikk vite for noen uker tilbake at hun er død nå 😭

<3 <3 <3

Selv om jeg ikke akkurat er et skikkelig kattemenneske, så har jeg faktisk vokst opp med katt og jeg har hatt det fra jeg var barn til 16-17 år gammel. Rocky var også den første hunden vi hadde ❤️ Dere hadde virkelig elsket han, han var SÅ morsom.

Bare se på dette hahaha

ooooog dette 😂

hahaha

Hvilket terningskast tror dere Jan Thomas hadde gitt denne outfiten?

Dette må vel ha vært før jeg tok piercing.

Fine extensions?

Hahahah baben

Dette må nok være et av de eldste bildene jeg har, og jeg tror nok jeg må ha vært rundt 8-9 år gammel her?

Her hadde jeg faktisk svart hår, shit!

La oss ta et minutt med stillhet for håret mitt her.

Reklame | Nelly

Jakke HER / T-skjorte HER / Lik bukse HER

Som dere vet så var jeg veldig usikker på om jeg skulle flytte til Tromsø ettersom at jeg ikke kunne reise, og det var en liten periode der jeg var desperat etter å finne en ny korttidsleie i Oslo. Jeg sendte jo også en melding der jeg indirekte tryglet huseier om å la meg få leie i tre måneder til, og jeg klarte virkelig ikke å se for meg å skulle bo i Tromsø på ubestemt tid. Jeg fant til slutt ut at det var unødvendig å bruke masse penger på å bo i Oslo, spesielt ettersom at min eneste mulighet var å binde meg til en leilighet i et helt år. Jeg måtte derfor gå noen runder med meg selv, og etter mye jobbing med tankegangen så føltes det plutselig helt ok å skulle bosette seg i Nord-Norge.

Det som kanskje overrasker meg mest av alt er hvor mye jeg trives med å bo her, noe jeg aldri hadde trodd skulle komme ut av min munn. Jeg lever for storbylivet, menneskene, rushet og at det alltid er noe som skjer. Tromsø er totalt motsatt fra alt jeg egentlig elsker, og likevel så trives jeg så godt her. Jeg tror jeg bare har godt av en roligere periode der jeg faktisk får fokusere på alle de tingene som jeg ellers stresser meg igjennom. Dere kan spørre hvem som helst av vennene mine, og alle vil beskrive meg som en stressa person. De tre siste årene har jeg stresset så og si hver eneste dag, og jeg har aldri følt at tiden strekker til. Jeg skal rekke tusen ting på en gang, og det sier seg jo kanskje selv at det ikke akkurat er så bra for helsa.

Det er derfor bare så behagelig å komme hit, der jeg plutselig føler at jeg har all tid i verden. Jeg jobber fortsatt like mye, men jeg føler ikke lengre at jeg går glipp av noe. Jeg elsker at det skjer så lite rundt meg akkurat nå, og at jeg bare kan nyte alt jeg har rundt meg. Jeg har for eksempel blitt helt forelsket i naturen, og jeg synes plutselig at Tromsø er en av de fineste byene i Norge. Jeg koser meg når jeg sitter hjemme i helgene, og det er ingenting som gjør meg mer lykkelig enn god mat, godteri og en film/serie. Jeg føler meg som tidenes bestemor som skriver denne setningen, men jeg tror ikke dere forstår hvor bra jeg har det akkurat nå ❤️

Jeg skal etterhvert til Los Angeles, og da tror jeg både psyken og lommeboken har godt av denne lille ferien. Jeg får hentet meg skikkelig inn før hverdagen går tilbake til å være litt mer travel igjen, og jeg vet at jeg kommer til å elske hvert sekund av det også. Jeg tror man bare må nyte alle periodene man går gjennom, og sette pris på de tingene man har akkurat her og nå.

Alle dere som er på TikTok har nok sett denne trenden, og jeg ble selvfølgelig bitt av basillen. Selv om det kanskje ser veldig fint ut, så må du gjennom “snarveier” før du kommer inn på appen du skal bruke. Jeg tror nok derfor ikke dette er noe for deg om du ikke har så mye tålmodighet 😅 Som dere kanskje også ser så måtte jeg adde noen av drømmene mine også, sånn at jeg har noe fint å se på hver gang jeg åpner telefonen min.

Jeg samlet alle plattformene mine på et sted sånn at det skulle være mer ryddig når jeg skulle bruke flere apper samtidig 🌸 Jeg må si at jeg er veldig fornøyd med resultatet, og telefonen blir jo hundre ganger finere. På denne siden måtte jeg også ha litt drømmer og mål, i tillegg til kalenderen min sånn at jeg alltid har oversikt.

Nest siste side er en god blanding av motivasjon, jobb, dating-apper og messenger 😅

Siste side er der jeg har samlet alle appene jeg har lagret snarveier til, så det er med andre ord ikke noe mer spennende enn det.

Jeg måtte selvfølgelig ha et bilde av Los Angeles, sånn at jeg minner meg selv på hvor mye fint jeg har i vente <3

Nesten 16.000 bilder på kamerarullen min, det er jo ganske flaut 🙂

Topplisten min på Snapchat <3

Siste personen jeg vippset var Martine etter vi hadde brunch på Michaels <3

Jeg var usikker på om jeg skulle dele dette ettersom at det var nesten 10 timer på EN DAG!!!!!!!! Det er jo helt krise flaut? 😂 Til mitt forsvar så lå jeg hjemme med Celine i går, så jeg håper jeg er unnskyldt for det (hehe)

Nå har jeg akkurat vært å hentet babyen min hjem fra dyrelegen <3 Det føles så godt å endelig være ferdig med dette, og det er godt å vite at jeg aldri mer trenger å bekymre meg for Celine rundt løpetid. Hun har jo tidligere vært plaget mye med innbilt svangerskap, så jeg vet jo at det var det riktige valget å ta. Det føles bare litt kjipt å la henne gjennomgå dette, men det er jo for hennes eget beste. Jeg får bare så dårlig samvittighet med tanke på at hun har vært dårlig i over to uker nå, også når hun endelig begynner å bli bra igjen så skal hun gå rundt med smerter. Jeg har heldigvis fått høre at de aller fleste hunder kommer seg fort etter denne operasjoner, så jeg får bare krysse fingrene for henne ❤️

Jeg skal i alle fall gi Celine så mye kjærlighet og kos som bare overhodet mulig de neste dagene. Det kommer nok til å bli noen roligere dager for meg også ettersom at mamma jobber mye og Celine ikke skal være hjemme alene. Jeg får bare bruke de neste dagene på jobb, serier, lese bøker og være med lille babyen min 🌸 Det skal bli så bra når hun er helt seg selv igjen, og vi endelig kan begynne å gå lange turer og leke masse igjen.

Hva synes du om seksualundervisningen på skolen? Snakker vi nok om sex til unge?
Jeg vet ikke om den har endret seg noe fra da jeg var barn, men det jeg husker fra vår seksualundervisning var at vi fikk se noen tegninger av underlivet til jenter og gutter, også fikk vi øve på å ta på en kondom. Om seksualundervisningen fortsatt er på det nivået, så tenker jeg at vi helt klart ikke snakker nok om sex til unge. Det er så mange ting som er flaut og vanskelig som ung, så jeg synes absolutt at det burde snakkes mer om. Jeg føler enda at det er ganske tabu å snakke om sex, noe det ikke burde være. Det er jo helt naturlig, og jeg tror det er viktig at ungdommen har et sted å komme der de føler seg trygge nok til å snakke og stille spørsmål rundt sex, underliv and you name it. Et lite tips til deg som føler du ikke har noen å snakke med, oppsøk helsesøster på skolen du går på. Jeg fikk så mye god hjelp selv, og hun var virkelig en viktig person for meg <3

Hvordan har du taklet falske venner? 
Jeg har vært ekstremt heldig med vennene mine, og som mange av dere kanskje vet så har jeg hatt mange av mine nærmeste venner for alltid. Jeg har vært i et ganske trygt miljø lenge, og jeg er så evig takknemlig for alle de fantastiske menneskene jeg har i livet mitt. Selvfølgelig har jeg hatt noen som kanskje ikke har ønsket meg noe godt, men jeg tror at man merker ganske fort om man har sånne mennesker i livet sitt. Jeg tenker at om du ikke føler at du kan stole på vennene dine, ikke være deg selv rundt dem og konstant må tråkke på eggeskall for å tilfredsstille han/henne så er du bedre uten. Det finnes så mange mennesker der ute som vil støtte, heie og være der for deg, så hvorfor skal man tviholde på de som ikke ønsker det? Vi er så heldige at vi kan velge vennene våre, og du har ingen forpliktelser over mennesker som ikke behandler deg bra <3

Snakker du nordlending til andre i Tromsø?
Ja, det gjør jeg. Jeg snakker det til dem jeg alltid har snakket det med, men utenom det så snakker jeg som jeg alltid gjør. Jeg slår for eksempel ikke over til nord-norsk til de ansatte på Sats, men hadde jeg feks møtt vedkommende sammen med mine nord-norske venner så hadde jeg snakket nord-norsk til dem også. Litt forvirrende, men det er alltid like morsomt å kunne bytte sånn mellom to dialekter.

Er du religiøs eller tror du på noe? 
Jeg vil ikke kalle meg religiøs, men jeg tror på at det er noe mer mellom himmel og jord. Jeg tror på et liv etter døden, og jeg tror også på at ingenting er tilfeldig. Alt som skjer deg i livet kommer for en grunn, og at du møter de menneskene du skal møte. Jeg tror også  på ” Law of attraction”, og jeg er helt sikker på at du kan få til akkurat det du vil. Da jeg var med på Paradise Hotel så satt jeg meg tre mål som jeg skulle klare, og det var at jeg skulle få en av de mest leste bloggene i Norge, jeg skulle få kontrakt av side2 og jeg skulle være med på Bloggerne. Jeg fikk til alle tre, og jeg har satt meg noen store mål senere som endelig har gått i oppfyllelse. Jeg skulle ønske jeg kunne dele det med dere nå, men jeg lover at jeg skal si noe med engang jeg kan ❤️

Hva tenker du om at flere homofile og lesbiske har blitt banket opp i Norge for tiden? 
Jeg vet at flere ikke skjønner hvorfor vi enda feirer Pride, men dette er jo åpenbart grunnen. Det å tro at det enda ikke finnes fordommer rundt homofili er veldig naivt, og vi har enda en lang vei å gå. Jeg har heldigvis ganske tro på generasjonen vår, for jeg synes vi virker til å være veldig reflektere, åpne og forståelsesfulle ungdommer/voksne.  Jeg kommer aldri til å forstå meg på mennesker som ikke aksepterer andres legning, og jeg håper og tror at mennesker med sånne holdninger ender opp alene 😊

Hvordan hadde du følt om du hadde en kjæreste som aldri prioriterte deg? Og samtidig la skylden på deg for alt?
Jeg tenker at livet er for kort til å bruke tid på mennesker som ikke verdsetter deg, og som får deg til å konstant føle deg dritt. Tenk så mange mennesker som faktisk eksisterer på denne jorden, og likevel så velger man å bruke dyrebar tid på den ene personen som alltid trykker deg ned? Du er amazing, og aldri la noen få deg til å føle at du ikke er det. Behandler kjæresten din deg virkelig sånn, så vet du vel kanskje innerst inne hva du må gjøre? En kjæreste skal bygge deg opp, og få frem det beste i deg. Ikke motsatt <3

Hvordan klare å gjøre det slutt med kjæresten nå som det føles som en bestevenn? 
Jeg var der selv for noen måneder tilbake, og alt jeg kan si er at det vil føles så mye bedre etterpå. Det er alltid vondt å bryte ut av et forhold med et menneske som betyr mye for deg, spesielt når det ikke er noe “galt” med forholdet. Som jeg skrev litt over her så er det så mange mennesker der ute som vil få deg til å føle deg så bra, elsket og verdsatt. Det er derfor dumt å sløse bort tiden til både deg og han når du innerst inne ikke vet at det kommer til å fungere. Det vil være tøft å ta et sånt valg, men det vil nok være det beste for både deg og han/henne. Masse lykke til uansett hva du velger <3

Var du ekstra lei deg rundt den tiden faren din døde? Sliter veldig med det 
Det var helt jævlig tiden etter pappa døde. Det gjorde vondt i hele kroppen, jeg hadde vanskeligheter med å gå, puste og egentlig bare eksistere. Jeg traff virkelig bunnen, og det tok meg lang tid å komme meg opp på bena igjen. Alt jeg kan si er at det vil bli bedre, og at det er viktig å kjenne på sorgen. Jobb deg gjennom det, for det vil gjøre det lettere i ettertid. Jeg savner fortsatt pappa hver eneste dag, jeg kan enda gråte av å tenke på han, men det kontrollerer ikke hverdagen min mer. Uansett hvor brutalt det høres ut så må livet gå videre, og jeg vet at pappa hadde ønsket at jeg skulle ha det bra <3 Han vil alltid være med meg, men det vil likevel ikke si at jeg ikke kan ha det bra. Det du føler på akkurat nå er langt i fra unormalt, og jeg sender deg uendelig mange klemmer. Ingen som ikke har vært i den situasjonen kan forstå hvor vanskelig det er, men alt jeg kan si er at jeg kan garantere at det vil bli bedre <3

Gråter du mye? 
Nei, det vil jeg ikke si. Det skal veldig mye til før jeg gråter, men når jeg først gjør det så klarer jeg ikke å slutte. Jeg tror egentlig bare at alt jeg har holdt inne kommer på en gang 😂

Har du hatt sex med eksen etter at dere gjorde det slutt?
Nei, det har jeg ikke.

Hvordan er følelsene dine rundt 22.juli?
Det er selvfølgelig vondt, men som jeg skrev over her så går livet videre. Det vil alltid være med meg, og noen dager er selvfølgelig tøffere enn andre. Jeg prøver likevel bare å gjøre mitt beste, se fremover og jobbe for de tingene som gir meg glede.

Hvordan ta det neste steget i et forhold? 
For min del så har det vel egentlig bare falt seg naturlig. Jeg føler bare det går sin gang, men om man er usikker så er det jo bare å ta en prat om det?

Følte du at du og Morten forsto hverandre? 
Både ja og nei. Vi hadde mye forståelse for hverandre, men samtidig så var det jo ikke alt vi forsto hverandre på. Jeg tror det ofte bunner i at man kanskje er litt forskjellige, og at man noen ganger kan ha litt vanskeligheter for å forstå andres synspunkter enn sine egne.

Savner du å eie egen leilighet?
Nei, det gjør jeg ikke.

Hvordan eksprimentere med seksualiteten sin? Har du erfaring?
Hmm.. godt spørsmål. Jeg tenker at om det er noe man ønsker å eksprimentere/erfare så er det bare å gjøre det <3

Har du noen gang hatt et dårlig forhold til mat?
Jeg fikk det etter at jeg drev med bikinifitness, og jeg kunne aaldri drevet med en sånn sport noen sinne igjen. Når jeg ser tilbake på det den dag i dag så skjønner jeg jo selv hvor ekstremt det var, og hvor skremmende mye fokus det var på vekt, cm rundt midja og ja og nei mat. Jeg har det så mye bedre nå som jeg spiser det jeg liker og trener for at jeg liker det.

Hva er det verste du har opplevd og hvordan håndterte du det? 
Det er helt klart å miste pappa og oppleve terroren på Utøya. Jeg føler egentlig at det er veldig vanskelig å skulle beskrive hvordan jeg håndterte det da det har vært så mange forskjellige perioder jeg har gått gjennom. Det påvirker jo enda hverdagen min den dag i dag, til tross for at det er 11 og 9 år siden de hendelsene skjedde. Jeg tror man bare må godta at det vil ta tid, og at det vil kreve mye av deg. Det kommer til å være dager det man føler for å gi opp, men da er det viktig å minne seg selv på at det vil bli bedre. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor mange ganger jeg følte at jeg ikke klarte en dag til, men jeg måtte rett og slett bare ta et steg av gangen. Alt ordner seg til slutt, og det vil bli litt lettere for hver dag som går <3

Hvordan er det å være singel?
Det er helt fantastisk. Jeg har aldri følt meg så fri, sterk og selvstendig som det jeg gjør nå.

Var det noe som skjedde i ditt tidligere forhold eller vokste dere bare fra hverandre?
Hovedgrunnen var at vi vokste fra hverandre, og at det føltes mer som et vennskap enn et kjæresteforhold.

Din første opplevelse med alkohol?
Det var faktisk pappa som kjøpte meg en rusbrus på butikken da jeg var 13 år gammel. Jeg husker enda hvor kul jeg følte meg da jeg drakk den, og noen minutter senere så sovnet jeg. Kroppen min var jo åpenbart ikke vandt til det, og jeg tror helt ærlig det var pappa sin måte å skremme meg fra å drikke 😅

Synes du ikke det er vanskelig å se Morten gå videre så kjapt?
Nei, det synes jeg ikke. Jeg var ferdig med alt da det ble slutt, og hadde egentlig gått gjennom alle følelsene rundt et brudd før vi gjorde det slutt. Jeg var mentalt forberedt på det lenge, noe som gjorde prosessen mye enklere i ettertid. Som jeg har sagt tusen ganger før så ønsker jeg Morten alt godt i livet, om han er i et forhold eller singel har ikke noe å si for min del.

Stalker du noen på Instagram som du ikke følger? 
Njææ, jeg kan stalke litt kjekke gutter her og der, hehe.

Hvordan klarte du å gi slipp på han?
Jeg var ikke lykkelig mer, og følte at det ikke var noe mer som kunne gjøres for at vi skulle få det til å fungere. Jeg tror at man noen ganger bare må innse at man ikke alltid får det til å funke, og at det er helt greit. Jeg visste derfor at jeg kom til å få det bedre med meg selv om jeg skulle tenke langsiktig, så visste jeg hva som måtte gjøres. Deretter ble valget ganske enkelt, og jeg vet at det har vært veldig rett for begge to. Det tror jeg også er ganske synlig utad, og det må virkelig ikke bety at det var noe galt med noen av oss. Vi endrer oss hele tiden, og noen ganger vokser man i forskjellige retninger.

Har du noen ganger hatt selvmordstanker? Om du har hvordan endret du tankemåte?
Ja, jeg fikk det etter pappas bortgang og 22.juli. For å være ærlig så synes jeg det er veldig vanskelig å snakke om, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal formulere meg når det kommer til akkurat dette punktet. Jeg var veldig langt nede, og jeg var på et mørkt sted på det tidspunktet. Jeg tror det bare ble for mye for meg med tanke på at alt skjedde med veldig kort tid mellom, og at jeg ikke rakk å komme meg gjennom den ene tingen før det skjedde noe nytt. Som jeg skrev litt over her så må man bare ta et steg av gangen, og ikke gi opp uansett hvor lang veien virker. Jeg har det oppriktig så bra nå, og det hadde jeg aldri trodd skulle skje for noen år tilbake. Du vil få det bedre, og du må huske hvor mange mennesker du har rundt deg som bryr seg om deg. Det vil være mange tøffe dager, og du vil mest sannsynlig måtte reise deg opp igjen og igjen. Det vil ikke være enkelt, men det vil bli verdt det. Livet har så mye fint å by på, og du kommer til å ha så mange fantastiske opplevelser <3

Ser du et mønster i handlingene dine som har ført deg dit du er i dag? 
Ja, det gjør jeg. Jeg jobber hardt, har troen på meg selv og gir ikke opp før jeg har nådd målene mine. Jeg har enda en så lang vei å gå for å komme dit jeg ønsker, men jeg vet at jeg en dag vil være der. Jeg har jobbet så mye med tankegangen min det siste året, og det har virkelig gitt meg så mye bra.

 

Reklame | Nelly

Kjole HER

KLIKK HER FOR 20 % RABATT PÅ NELLY ❤️

Jeg håper alle dere har hatt en fantastisk start på søndagen? Jeg kan regne med at noen av dere helt sikkert hadde en litt tøffere start, noe jeg hadde hver eneste lørdag da jeg bodde i Oslo 😂 Det har vært skikkelig godt for meg å komme til rolige Tromsø, og jeg tror vi alle har godt av å trekke oss litt unna steder der man føler at man må være med på alt. Jeg har i alle fall fått en skikkelig ro over meg, og jeg trives veldig godt å bo i Tromsø. Jeg hadde aldri trodd at det skulle komme fra meg, men der ser man jo faktisk hvor mye man kan endre seg på bare noen år.

Jeg ville uansett bare fortelle dere at det er 20% rabatt på absolutt alt fra NLY, og tilbudet er gyldig til og med 23.59 i kveld. Jeg skal selv bestille meg litt klær, og kjenner at jeg må oppgradere garderoben min litt nå som det er 3-4 grader i Tromsø. Det er snart bare litt over 3 måneder til jul, hvor sykt er ikke det å tenke på? Jeg gleder meg skikkelig til snø, samhold, alle de fine tingene som går på TV, Harry Potter, hjemme alene og alle de andre hyggelige tingene som skjer rundt juletider. Ååh så mye fint vi har å se frem til dere!

Jakke HER / Jakke HER / Boots HER / Alt er på 20%

Jakke HER / Genser HER / Bukse HER / Alt er på 20%

Blazer HER / Skjorte HER / Veske HER / Alt er på 20% rabatt <3

KLIKK HER FOR 20 % RABATT PÅ NELLY ❤️

Som kanskje mange av dere allerede vet så var jeg hos dyrelegen i går for å ha en kontrolltime på livmoren til Celine. Til dere som ikke har fått med dere hva som har skjedd så fant vi veske på livmoren etter en ultralyd, og som dere hundeeiere sikkert vet så er ikke det et godt tegn. Etter timen i går fant vi ut at det enda var litt veske igjen i livmoren, i tillegg til at hun har forandringer på eggstokkene sine 🥺 Ahh, jeg har virkelig ikke psyken til å ha hund, og spesielt ikke en som jeg er så knyttet til som Celine..

Jeg tror ikke mennesker som ikke kjenner meg forstår hvilket bånd jeg har til Celine, og jeg vet hvor dårlig jeg kommer til å takle å miste henne en dag… ❤️ Jeg har vært frem og tilbake med hva jeg skal gjøre angående operasjon eller ikke, men valget har falt på at jeg kommer til å operere på mandag. Jeg kjenner det river i hele kroppen bare av å skrive den setningen, for jeg er så redd for at det skal skje noe med min lille baby. Jeg har heldigvis fått vite at risikoen for at det skal skje noe er veldig lav, men jeg er jo likevel livredd.. Jeg kan seriøst ikke se for meg et liv uten henne en gang, og jeg bare håper at alt går bra.

Jeg vil jo alltid velge det som er best for Celine, og noen ganger må man legge sine egne behov og frykter til side. Jeg bare vet at jeg aldri kommer til å klare å tilgi meg selv om det skjer noe, men jeg kan ikke tenke sånn. Jeg må tenke at det her er det beste for Celine, og at det har gått fint alle andre gangene hun har vært i narkose. Hun er jo ellers helt fint i formen, og om dette kan gi henne et lengre og bedre liv så gjør jeg så klart det..🥺❤️

Reklame | Nelly

Genser HER / Bukse HER / Lignende sko HER / ALT ER PÅ 20% RABATT <3 

Som jeg har lovet dere så skulle jeg utnytte denne tiden her hjemme til å utforske Tromsø/Nord-Norge litt mer, og by på litt annet innhold enn hva dere er vandt til på mine kanaler. Selv om ikke alltid været her er så bra, så er naturen i Nord-Norge virkelig noe helt for seg selv. Jeg føler Tromsø er en litt undervurdert by, og jeg har vel ikke akkurat bidratt selv med å endre inntrykket av denne plassen. Det er jo ikke akkurat noe hemmelighet at jeg var veldig negativ til Tromsø før, men når jeg klarte å gi slipp på det så ser jeg jo selv hvor utrolig fint det er her.

I dag skal Sandra og jeg reise til Sommarøy som ligger ca en time unna Tromsø. Det spørs jo helt hvor du kjører fra, men et sted mellom 40-60 minutter i bil. Jeg vet jeg har delt noen bilder derfra tidligere, men da var jeg ikke så opptatt av å vise dere omgivelsene. Vi var å spiste en lunsj der, løpte ut for å ta noen bilder også var vi ferdige. Sandra og jeg skal virkelig utforske i morgen, og jeg skal selvfølgelig vlogge denne turen til dere. Sommarøy er utrolig vakkert, og jeg anbefaler dere alle til å google eller sjekke det ut på Instagram. Er dere på utkikk etter de perfekte bildene til Instagram så vet du hvor du skal dra. Jeg gleder meg i alle fall veldig, og jeg skal få sendt over vloggen til hun som klipper videoene mine så fort som overhodet mulig 😍

 Nå skal jeg dra å hente Sandra, også skal vi begynne å komme oss utover. Vi snakkes senere 💕