Genser og skjerf – Zara // Sko – Bianco // Bukse – Carlings

Se på håret mitt, er det ikke fint? Jeg har bare blitt mer og mer fornøyd med håret etterhvert som jeg har blitt vant til det. Jeg skal fortsatt bli helt blondt, selv om mange av dere synes jeg skal beholde denne fargen. Jeg må faktisk fortelle dere noe som skjedde med meg i går som virkelig sjokkerte meg. Jeg ble kalt for en stygg kjerring. Ikke i kommentarfeltet mitt, men i virkeligheten. Ikke av en sint leser eller en som hater meg fra PH, det var barn som ikke kunne være mer 8 år gammel. HVEM HAR OPPDRATT SLIKE DRITTUNGER? Det er helt OK å ikke synes jeg er pen, men hvem 8-åringer kaller andre for stygge kjerringer? Jeg ble igjen påmint på hvorfor jeg egentlig ikke vil ha barn, hva er det som skjer med verden? 

Hadde jeg hørt at barnet mitt hadde kalt et annet menneske for en stygg kjerring hadde h*n fått husarrest i sikkert 3 uker, for det er absolutt ikke greit. Hvor lærer de disse ordene? Nok om drittunger. I kveld har jeg Stine og Julie på besøk, som er mine bestevenninner. Akkurat nå har vi spist taco mens vi ser på Ugly truth og drikker vin. Vi tenker oss kanskje en tur i kveld, men vet ikke helt om det skjer. Uansett, Happy Halloween dere <3

Her om dagen kom jeg over en video der jeg skulle få vite hvilke type menn som gir best orgasme. Dette MÅ være noe helt sykt, men som vanlig ender man opp med å bli skuffet over ting man ser og leser på nett. Mange av dere sitter sikkert med samme følelse etter å ha vært på en blogg? hehe. I alle fall, jeg fikk ikke svar på hvilke type menn som gir best orgasme, annet enn at de måtte ha samme humor å være sjarmerende. Jeg har møtt gutter som har hatt samme humor som meg å vært sjarmerende, men har gjort alt annet enn å gi meg en orgasme. Jeg vil heller si det motsatte, ødelagt klitorisen min med sine brå håndbevegelser (om det er lov til å si) 

Mitt spørsmål er: Finnes det egentlig en type menn som kan gi bra orgasme? Jeg tror helt klart NEI, med mindre han er drit flink. For på lik linje med gutter så er jo vi jenter forskjellige, og det må derfor være vanskelig å vite nøyaktig hva som gjør at en jente for orgasme. Av erfaringer vet jeg at gutter er forskjellige, og det samme gjelder jo jenter. Det er jo nesten umulig å vite hva den andre partneren liker om man ikke snakker sammen. Det er jo selvfølgelig veldig kleint å begynne å diskutere dette på første date, men etterhvert burde man vel kanskje være litt mer åpen for hverandre?

Jeg fikk ikke orgasme før jeg var 18 år gammel, noe som stresset meg veldig. Jeg hadde hørt fra de rundt meg at det var enkelt å få orgasme, og gutter fikk jo dette på bare noen minutter. Hvorfor er det så vanskelig for meg da? Etterhvert som jeg ble eldre og tryggere på meg selv, forsto jeg hvorfor det hadde vært så vanskelig for meg å få en orgasme. Nr 1. Jeg hadde ikke utforsket meg selv i det hele tatt, så jeg visste ikke hva jeg likte og ikke likte. Nr 2. Jeg turte ikke å snakke om det, for å få råd og hjelp.

Det var ikke før jeg var 19 år gammel at jeg turte å snakke med venninnene mine om orgasme. Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg føler generelt sex og mange av temaene som følger med er så tabubelagt? Jeg forstår at ikke alle ønsker å dele noe så privat, og det er akkurat derfor jeg ønsket å skrive dette innlegget. Slik at jeg kan være en venninne for dere som ikke ønsker å ta opp dette teamet. Spør du meg, er det ingenting å skamme seg over 🙂 Men jeg har jo vært der selv, så jeg forstår dere selvfølgelig. 

Utforsk deg selv. Som jeg snakket om over her, så er det veldig viktig å bli kjent med egen kropp. Det er utrolig vanskelig for partneren din å vite hvordan han skal tilfredsstille deg om ikke du selv vet hva du liker. Jeg tror også det er veldig viktig å bli kjent med egen kropp for å kanskje føle seg tryggere. Du vet hva du liker og ikke liker, og det kan kanskje derfor bidra til at det er lettere å si ifra om noe er ubehagelig eller ikke greit?

Utstyr fra kondomeriet. Som jeg nevnte over her så var det ikke før jeg var 19 år gammel at orgasme ble et av teamene våre på vors. Jeg fikk anbefalt å kjøpe en orgasmekrem til min store skrekk. Jeg var livredd for å gå inn på kondomeriet, og jeg synes det var utrolig flaut å skulle kjøpe en orgasmekrem. Tidligere har jeg følt at de som går på kondomeriet har alvorlige problemer med sexlivet sitt, men det er jo virkelig bare tull. Det å handle på kondomeriet er helt normalt, og burde absolutt ikke føles som en skam. Jeg skal ærlig innrømme at det ikke er særlig kult å gå på kondomeriet nå, men det er jo for at jeg blir tatt snikbilder av. “Heihei, her ser dere hvilken vibrator Sofie kjøpte idag”. UANSETT, det var ikke før jeg kjøpte min første orgasmekrem jeg oppdaget hvor mye noe så lite og “ubetydelig” kan hjelpe. Sliter du med å få orgasme, kan dette være redningen din. 

Vibrator. Nå kommer vi inn på noe jeg synes var kjempeflaut igjen. Jeg har venninner som er litt mer åpne og utforsker litt mer enn meg selv, og det er kanskje de som har lært meg alt jeg kan i dag. Høres ikke det litt rart ut? Jeg kan love deg at hadde det ikke vært for de, så hadde jeg ikke utforsket noe av de tingene jeg har gjort. Noe jeg er kjempeglad for, for nå føler jeg meg endelig trygg på hva jeg liker og ikke liker. Jeg ble i alle fall anbefalt å kjøpe en vibrator, og igjen skammet jeg meg for å tråkke inn døren på kondomeriet. Etter mye om og men fikk jeg kjøpt meg en vibrator, og for min del har den hjulpet veldig. Den har hjulpet så mye at jeg har kjøpt meg flere, og gjett hva? Det er hverken skummelt eller flaut å gå innom kondomeriet mer 🙂 

Fortell han hva du liker. Skal du involvere en partner, vil jeg absolutt ha fortalt han hva du liker. Jeg er ikke personen som bretter ut om dette til et menneske jeg ikke føler meg trygg på, så jeg forstår om du ikke er så åpen du heller. Men om det går litt tid ville jeg absolutt hjulpet han litt på veien med å faktisk vise og fortelle hva som tilfredsstiller deg. Det er nok ikke lett å være en gutt heller, og jeg tror dette vil gjøre dere begge tryggere. Jeg har i alle fall bare hatt gode opplevelser med åpenhet 🙂

Vær med en du er trygg på. Jeg har kun fått orgasme når jeg har vært med gutter jeg virkelig har vært trygg på. Mye av grunnen er det jeg forteller over her, og at sexen kanskje ikke alltid er like bra i starten. Jeg vet det finnes mennesker der ute som har helt andre opplevelser enn meg. Personlig synes jeg aldri at første gang man har sex med noen er spesielt bra, og det er ikke noe jeg kunne fått orgasme av. For meg hjelper det veldig når jeg faktisk er trygg på personen. Det blir mye mer intimt og personlig, noe som gjør hele opplevelsen mer opphissende. Men så skal det sies at jeg har aldri vært spesielt fan av fyllesex og one night stand, det blir jo AALDRI bra?

Haha hva synes dere? Jeg fikk seriøst helt sjokk når jeg fant disse bildene, det ligner jo virkelig ikke på meg? Morten kjente meg heller ikke igjen, noe som kanskje ikke er så rart. Det er sykt å se hvor mye jeg har forandret meg, hvordan er det mulig? Her ser dere forresten meg uten silikon, og på de bildene det faktisk ser ut som jeg har pupper hadde jeg SOKKER i bhen,  haha. 

De siste dagene har jeg tenkt mye tilbake på ungdomstiden min. Jeg har opplevd mye. Kjærlighetssorg, utroskap, dårlige venner og ikke minst press. For hey, det er faen ikke lett å være ungdom. Er ikke ungdomstiden vanskelig nok fra før, så har den bare blitt verre. Det handler plutselig om at livet skal være så perfekt, og har du ikke nok følgere på Instagram, nei da er du ikke kul nok. Jeg håper at du innerst inne vet at det ikke er antall følgere som definerer deg som menneske. 

Jeg håper at du innerst inne vet at du ikke trenger den perfekte kropp, utseendet eller bryn for å bli godtatt. Kanskje av noen, men mennesker som dømmer andre etter utseendet er ingen du vil ha i livet ditt uansett. Jeg kan love deg, at du vil føle deg bedre om du bare er deg selv. For tenk om hele verden akkurat skulle sett ut som den “perfekte” Instagrammer? Er det ikke mye kulere å skille seg ut? Må man være som alle andre? 

Du vet de som ikke er snille med deg? Jeg vet det ikke er kult, men jeg kan love deg at det vil gi seg. Jeg kan love deg at du vil finne mennesker som behandler deg for det du er verdt. Mennesker som ikke behandler andre bra, har det dessverre ikke alltid bra med seg selv. Vær så snill å ha det i bakhodet neste gang noen er slemme mot deg. Det er egentlig de det er synd på, det er egentlig de som trenger en klem. Det er de som må gå så langt at de må tråkke andre ned for å føle seg selv bra, det kan ikke være lett det heller. Så ikke hør på de dumme tingene de sier, for det stemmer ikke uansett. Du ER bra nok

Du vet han gutten som behandler deg som dritt? Han kommer ikke til å bety noe etterhvert, selv om det ikke føles sånn akkurat nå. For mange år siden trodde jeg at jeg hadde funnet kjærligheten i mitt liv. Faen så forelsket jeg var. Men faen så slem han var mot meg. Jeg kan ikke telle på en hånd hvor mange ganger han var utro mot meg. Han var til og med utro et par uker etter pappa døde. Kjærligheten i mitt liv? Virkelig? Hvem vil være sammen med en sånn type uansett? Jeg var bare blind, og lot han behandle meg som dritt. Så denne sorgen du føler nå, den vil gi seg. Du kommer til å møte en som behandler deg for det du er verdt. Det lover jeg. Kanskje du skal møte et par duster først, for å lære hva ekte kjærlighet egentlig er. Du trenger heller ikke å kjenne på ekte kjærlighet når du er så ung, nyt ungdomstiden istedenfor. 

Kanskje mange av de rundt deg har begynt å ha sex? Det vil likevel ikke si at DU må ha sex av den grunn. Aldri gjør noe du ikke føler deg klar for, vær så snill å lov deg selv det. Du skal aldri måtte føle behovet for å gjøre noe du ikke vil for å tilfredsstille andre. Klarer du å stå i stormen, skal jeg love deg at det kommer til å gi seg etterhvert. For skal jeg fortelle deg en ting? Alle problemene jeg hadde i ungdomstiden er ikke noe som plager meg den dag i dag. Dårlige venner, utroskap og presset er så fjernt, så fjernt at det virker som det aldri har skjedd. Det kommer en dag der du vil sitte med de sammen følelsene.

Slutt å ha som mål å være den kuleste jenta i klassen, for hvilket mål er egentlig det? Den kuleste jenta i klassen er ikke kul om noen år, hun er akkurat som meg og deg. Hun er et normalt menneske, og de rundt henne vil se på henne som et normalt menneske. Det med å være kul er noe som forsvinner i voksen alder, her er vi alle like mye verdt. Har du venner der du ikke sitter med de følelsene, så er det ikke venner du trenger i livet ditt. En venn er en som støtter deg og som får deg til å følle deg bra. En venn er en som sier i fra når du gjør noe galt og elsker deg for den du er. En venn forteller deg ikke hvem du skal være eller hva du skal gjøre, den godtar deg for nøyaktig den personen du er. 

Jeg hadde en gang en bestevenninne. Hun hadde sine gode sider, men hun ga meg mest vondt. Hun var absolutt ikke snill mot meg. Tvert i mot. Hun fortalte kjæresten min at jeg hadde vært utro (noe jeg aldri hadde vært), for hun taklet ikke at jeg hadde noe hun ikke hadde. Hun tråkket meg stadig ned, og fikk meg alltid til å føle at jeg hadde gjort noe galt. I voksen alder har jeg skjønt at hun ikke hadde det bra inni seg, men det er dessverre ingen grunn til å behandle andre som dritt av den grunn. Jeg kuttet henne ut. Har jeg angret? Ikke et sekund. Dette menneske betydde alt for meg i mange år. Men vet du hva? Jeg ønsker ikke venner som ikke gir meg godt, og det burde ikke du heller. Så kjære ungdom, alt vil ordne seg. Det lover jeg. Hold ut, vær snill mot de rundt deg og prøv å nyt ungdomstiden istedenfor. Den trenger ikke å være kjip.


Vær så snill å fortell deg dette hver morgen når du ser deg selv i speilet <3 Hilsen meg 🙂

SNAPCHAT; SOFIEEEC – INSTAGRAM; SOFIEENILSEN – FACEBOOK HER OG HER

UKENS HØYDEPUNKT
Ukens høydepunkt er helt klart å komme hjem fra Paris. Jeg har aldri gledet meg så mye til å komme hjem fra ferie før. Dere vet at jeg hadde det så kjipt i Paris at jeg har begynt å elske hverdagen? Hvem hadde noen gang trodd at jeg kom til å sette pris på hverdagen? Dere vet hvor mye jeg elsker å være ute å reise, spise på restauranter og ligge på hotell? Nå elsker jeg å lage min egen frokost og middag. Det var også helt fantastisk å komme hjem til sin egen seng. Akkurat nå, digger jeg hverdagen <3 Jeg får nyte det så lenge det varer. 

UKENS OPPTUR
Ukens opptur var å se Celine og mamma igjen. Det var skikkelig deilig å være hjemme en hel helg, der jeg bare kunne slappe av. Selv om jeg sikkert har spist på meg 10 kilo, så har det virkelig vært verdt det. Mamma lager så mye god mat, og hun kjøper alltid så alt for mye godteri. Jeg tuller ikke når jeg sier jeg har spist godteri for tre personer både fredag, lørdag og søndag. Det var likevel verdt det, hehe. 

UKENS NEDTUR
Ukens nedtur er helt klart at Paris ikke ble som forventet. Jeg prøver likevel å se den positive siden av det. Jeg har alltid hatt lyst til å reise til Paris, så den dårlige opplevelsen ville jeg fått uansett. Jeg har i alle fall fått oppleve en by jeg har ønsket å se siden jeg var en liten jente, jeg fikk dra på Disneyland og spist masse god mat. Så selv om selveste ferien var dritt, så har jeg likevel noen fine minner å se tilbake på. 

UKENS OVERRASKELSE
Denne uken har det vel ikke vært noen overraskelser, utenom at jeg reiser til Trondheim. Man kan kanskje ikke kalle det for en overraskelse, men for meg var det veldig uforventet. Dere vet hvor spontan jeg er, og som vanlig bestilte jeg meg bare billett. Denne gangen skal jeg ikke ta fly, men buss. Jeg elsker å busse til Trondheim, det er virkelig verdens hyggeligste kjøretur. Den kjører over Dovre, og jeg som alltid håper på at jeg skal se noen moskuser. Det er forresten veldig billig, jeg betalte bare 99kr for en vei. 

UKENS SANG
Burhan G – Mest ondt. En veldig gammel sang jeg kom over når jeg gikk gjennom mine gamle lister. Jeg fikk helt dilla, og nå hører jeg kanskje på den 5-8 ganger om dagen. Den er så fin å høre på om du føler du selv har en grunn til å deppe litt. Jeg hørte på den under hele ferien i Paris, for da følte jeg at jeg hadde god grunn til å deppe litt, haha. 

UKENS CRAVINGS
Sure gule lepper. Det er sikkert ingen som forstår hva jeg mener nå , med mindre dere handler godteri på Rema 1000. De selger i alle fall kyssemunner der som er gule og full av sukker, haha. Skjønner du ikke hva jeg snakker om anbefaler jeg deg å dra på nærmeste Rema 1000 butikk å handle inn, du vil ikke angre. 

UKENS TANKE
Det er faktisk noe som har irritert meg ganske mye de siste dagene, og det er trangsynte mennesker. Jeg er så utrolig lei av å få kommentarer som “hvorfor skjuler du niplene dine, når du allerede har lagt ut bilde av puppene dine?” Dere som sier dette vil enten bare ha en grunn til å pirke, eller så har dere ikke forstått meningen med innlegget til Andrea og meg. Det er ikke sånn at jeg på død og liv ønsker å vise frem puppene mine, men jeg har ikke et problem med å gjøre det. Det er to helt forskjellige ting. Om det er sånn at man har vist frem puppene sine en gang, så tar man fra seg retten til å skjule de, da kan INGEN av jentene som har vært med på PH skjule puppene sine 🙂 Makes sense? No.

AKKURAT NÅ
Akkurat nå er jeg hos frisøren igjen.. Vi måtte rette på noen smådetaljer med håret mitt, for at det skulle bli helt perfekt. Morten og jeg skal ta bilder etterpå, så jeg viser dere da 🙂

UKENS OPPSKRIFT
Dette er ikke noe vet om jeg kommer til å fortsette å ta med i “uken som gikk”, med mindre det er noe dere virkelig ønsker? Jeg har fått masse spørsmål om jeg kan legge ut oppskriften på smoothien jeg drikker hver eneste dag, og følte derfor at den passet i dette innlegget. 

1 spiseskje med yoghurt. Jeg bruker Fyldig med pasjonsfruktssmak, den er såå god 🙂 Fra Tine. Dette er selvfølgelig valgfritt. 
Eplejuice. Mengde tar du etter ønske. Jeg liker at smoothien er litt tykk, og bruker derfor ikke så mye eplejuice. 
Nocco. Dette er absolutt ikke et must, men jeg liker blande den inn i smoothien min. Det er forresten ganske dyrt, og smoothien smaker like godt uten dette. Har du ikke så mye penger å rutte med, vil jeg si at det å kjøpe Nocco er veldig unødvendig. Det er bare jeg som liker å ha “det lille ekstra”.
Mango. Jeg er som dere vet veldig glad i mango, og bruker derfor kun mango i smoothien min. Jeg pleier også å kjøpe den andre som er på bildet over her om jeg vil ha litt variasjon, for den er veldig god. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG
SLUTT Å SKYLD PÅ MEG FOR DIN UNDERBETALTE JOBB
NÅ ER JEG HELT ÆRLIG MED DERE
KLÆR TIL UNDER 300KR!!

 

annonse

Det er veldig mange som spør meg hvordan jeg kan ha så fin hud som det jeg har. Svaret er et sunt kosthold (som gjør mye for huden), gode renseprodukter og masker. Jeg har prøvd litt forskjellige masker, men May Beauty er helt klart en av mine favoritter. Jeg bruker den ca en gang i uken for å gjøre huden min finest mulig, og det funker. 

Det som også er genialt med May Beauty er at nå har det kommet en ansiktspakke med tre forskjellige masker, noe som gjør at det passer til alle hudtyper og varianter. Jeg skal nå introdusere dere for mine favoritter. 

Facemask er en peel off maske som forebygger Acne og fjerner hudormer. Jeg elsker denne masken da jeg selv synes at porene mine er litt for synlig, noe man gjerne ser ganske tydelig når jeg tar på foundation. Det er akkurat derfor denne masken er genial, for jeg merker forskjell på bare en behandling. Ikke bare gjør den porene mine mindre synlig, den fjerner også død hud og urenheter fra huden. Masken er ubehagelig å fjerne, men jeg kan love deg at resultatet etterpå er verdt den lille smerten du kjenner. Jeg pleier alltid å ta på et tykt og jevnt lag, for da er den mye lettere å fjerne om du også har like liten smerteterskel som meg, haha. Du vil merke at huden din blir litt rød etterpå, men det er kun fordi blodsirkulasjonen kommer i gang. Noe som er bare positivt.

NB; UNNGÅ BRYN OG HÅRFESTE. Masken skal være på i 30-45 minutter. 

Face Gel er den kjappeste behandligen, den tar bare noen sekunder. Alt du trenger å gjøre er å påføre gelen på huden for å så massere den inn. På grunn av fruktsyre løsner hudceller og hudormer fra huden, og du vil se den rulle av slik den gjør på bildet mitt. Ganske ekkelt, men herregud så genialt. Denne behandlingen er perfekt en dag du ikke har så mye tid til overs, men ønsker en jevnere og finere hud. 

Pore mask er en leirmaske som suger ut talg og gjør porene mindre synlige på bare en behandling. Dere forstår helt sikkert derfor hvem som er min favoritt av disse tre? haha. Masken trekker til seg olje og renser huden, noe som er veldig bra da porer er hudens utgang for svette og oljer. Dette kan samle på talg som gjør huden mer utsatt for urenheter. Jeg slet litt med urenheter den perioden jeg spiste godteri hver dag (som ikke er lenge siden, hehe) og jeg merket forskjell allerede etter første gang. Smør på masken med kosten, her skal du også unngå bryn og hårfeste. Masken er ferdig og kan vaskes av når den har tørket. 

Som jeg allerede har nevnt så er produktene fra May Beauty en av mine favoritter som brukes jevnlig for å ivareta huden min. Produktene inneholder kun naturlige ingredienser og ingen av dem er testet på dyr, noe jeg virkelig elsker. Jeg brukte for eksempel Face Maske før jeg reiste til Dubai da den gjør huden mer jevn og gir en mer langvarig farge etter behandling. Noe som er genialt om du ønsker en fin brunfarge. Produktene jobber sammen for mot en renere hud, så det er akkurat derfor denne ansiktspakken er genial. 

Hvis du også har lyst til å teste ansiktpakken, eller bare gi verdens beste julegave til en venninne eller et familiemedlem så har jeg nå fått lov til å gi dere en rabatt. Dere får 30% for en begrenset periode, om du bruker koden sofieansiktspakke eller kjøp ved å trykke på linken HER!

Det er veldig mye rart som har skjedd med meg den siste tiden. Jeg føler nesten at jeg har endret meg litt som person? Jeg klarer ikke å sette ord på akkurat hva det er, men jeg har plutselig endret syn på enkelte saker og ting. Blant annet dette med barn. Jeg mener det når jeg sier at jeg aldri har følt på det å ønske barn. Ikke nå og ikke i fremtiden. Jeg har nesten vært litt… redd? og skuffet for at jeg ikke har ønsket barn. Jeg har alltid følt meg så alene, for det er ingen i vennegjengen min som har hatt det likt som meg. Det ble ikke noe bedre etter at jeg la ut innlegget der jeg ikke ønsket barn, for da kom plutselig hatkommentarene også. Det var faktisk ganske sårende, for jeg kan jo ikke styre følelsene mine.

Dette vil nok komme som et stort sjokk for venner og familie, men den siste tiden har jeg fått veldig lyst på barn. Jeg har plutselig begynt å snakke med barn jeg ikke kjenner, og jeg er faktisk veldig flink. De fleste ler og tar kontakt tilbake, det er såå koselig <3 Babyer er jo faktisk så søte. Tenk å ha en liten en som er halvt deg, det virker jo så koselig men også litt.. merkelig? haha. Jeg kan ikke tro at jeg skriver dette engang, HVA HAR SKJEDD? Jeg kjente på denne følelsen for første gang for et par måneder siden, og jeg var helt sikker på at jeg var blitt syk. Jeg var også helt sikker på at det kom til å gå over etter et par timer, men et par måneder senere føler jeg det helt likt. Jeg vil selvfølgelig ikke ha barn enda, men helt klart etterhvert. Det blir spennende å se hva fremtiden har å tilby 🙂 For alt jeg vet så går jeg tilbake til gamle meg, og plutselig ikke vil ha barn lengre. Man vet jo aldri med meg. Sååå pass deg Morten 😉 Hehe neida!

Over til noe helt annet. Jeg må tilbake til Oslo i kveld, noe har skjedd og jeg må derfor hjem tidligere enn planlagt. Jeg skal fortelle dere alt i morgen. Det finnes faktisk ikke noe verre enn å ta tog, det er så synd at bussen har sluttet å gå fra Tønsberg til Oslo.. Jeg tenkte derfor jeg skulle skrive ferdig litt innlegg på denne turen, så om du har noen ønsker er det bare å legge igjen en kommentar med hva du vil jeg skal skrive mer om 🙂 Jeg tenkte å komme med serie anbefalinger blant annet, hva tenker dere om det?

Dette med blogging er litt vanskelig, for det er så utrolig mange forskjellige personligheter man skal tilfredsstille. For bare noen måneder siden inkluderte jeg Morten veldig på bloggen, og han var med i mange av innleggene. Det var naturlig for å skrive om han, når han er en så stor del av hverdagen min. Jeg fikk etterhvert masse kommentarer på at det var kjedelig å lese om Morten, og at jeg måtte finne på noe nytt å blogge om. Vel, jeg fant på noe nytt å blogge om. Morten nevnes fortsatt i innleggene mine, men det er ingen innlegg som handler direkte om han. Så hva skjer da? Nå savner dere å høre om Morten, haha. Jeg tror dette er en umulig balanse jeg aldri vil klare å finne helt 100% dessverre. 

Så det er absolutt ingenting som skjer med Morten og meg, alt er som det alltid har vært. Den eneste forskjellen er at jeg ikke skriver like mye om han, for å ikke irritere bloggleserne mine. Akkurat nå sitter jeg i Tønsberg å savner Morten. Jeg hadde helt ærlig ikke trodd jeg skulle savne han så fort. Jeg har jo vært ærlig å fortalt dere at jeg var litt lei av han etter Paris. Det tok ikke selvfølgelig ikke mer enn to dager før jeg begynte å savne han skikkelig, og nå gleder jeg meg masse til å se han igjen ♥ 


Siden innlegg som dette er savnet og forholdet vårt kanskje har virket litt negativt tenkte jeg å fortelle dere alle tingene med Morten og forholdet vårt jeg virkelig setter pris på. 

♥ Morten og jeg har utviklet mange rare vaner i forholdet vårt. En av de er å si “kyss den” mens vi holder frem den ene fingeren, og da må den andre kysse fingeren. Så avslutter vi med et “takk” og fortsetter med hva enn vi gjør. Vi holder også hender på en merkelig måte, for jeg holder kun to fingre istedenfor hele hånda hans, haha. 

♥ Selv om vi fort kan bli lei av hverandre (har helt sikkert ikke noe med de sterke personlighetene våre å gjøre xD ), er vi likevel så forbanna avhengig av hverandre. Vi sover sammen hver natt, og tilbringer så og si hver eneste dag sammen. Det er så søtt og så fint på en veldig spesiell måte <3 Universet prøver å skille oss, men vi er bare alt for glad i hverandre. Hahha, nå var jeg bare rar. 

♥ Vi kan være ekstremt usosiale og det er på en måte helt greit. Det er aldri kleint mellom oss selv om ingen av oss sier noe. Vi har akseptert at vi har begge har en jobb vi må gjøre, og ofte tar det store deler av dagen vår. Noe som gjør at vi ofte er rundt hverandre uten å si et eneste ord. Jeg klarer ikke å konsentrere meg og samtidig snakke. Dere som får til det er virkelig flinke. 

♥ Vi har et godt forhold til foreldrene våre. Altså, jeg kunne ikke vært sammen med Morten om han ikke hadde gått overens med mamma. Mamma er en såpass viktig person i livet mitt, og hadde jeg ikke kunne hatt de to i samme rom ville aldri forholdet fungert. Jeg vil nok tro at Morten hadde følt det ganske likt, da jeg vet at foreldrene hans betyr mye for han. Heldigvis har både han og jeg fått veldig fine foreldre, så det er ingen problem å bli kjent eller gå overens med de 🙂

♥ Personlighetene våre er så like at det ofte er et problem, men vi finner alltid en løsning på det. På grunn av min sterke personlighet har jeg alltid fått høre at jeg må finne en som er litt rundere i katene, eller så kan det fort bli kræsj. Jeg fant meg jo det stikk motsatte, noe som selvfølgelig kan være en utfordring til tider. Det ligger ikke i noen av oss sin natur å gi seg med engang, men heller være unødvendig sta. Vi begge har sterke meninger og mye behov for.. oppmerksomhet? haha. Spør du meg skulle man trodd vi kranglet hver eneste dag, men vi har på en måte fått det til å funke på en veldig fin måte. Det sier vel kanskje hvor mye vi faktisk ønsker å være sammen. Det er ikke bare å endre store deler av personligheten sin for et annet menneske, men her har vi begge tatt tak for å få det til å fungere. Ååh vi er litt søte <3 haha

♥ Morten er en skikkelig hermegås. Altså, han tar etter ALT jeg sier og gjør. Ikke tar han bare etter meg, men han tar også etter vennene mine. Han har begynt å snakke babyspråk, sutre for å få viljen sin, snakke på en veldig spesiell måte som kun jeg og mine to bestevenninner gjør, OG han har begynt å snakke som Andrea, haha. Han synes det er irriterende, men jeg synes bare det er morsomt. Det har på en måte blitt vår greie å være litt baby og barnslig, noe som bare er koselig. 

♥ Han tar passer på Celine som det skulle vært hans hund. Dere har sikkert forstått at Celine betyr alt for meg, og det er derfor veldig viktig at kjæresten min liker Celine og generelt dyr. Mennesker som ikke liker dyr føler jeg er veldig spesielle mennesker, og noen jeg ikke kunne gått overens med. Beklager, men liker du ikke dyr må det være noe veldig rart, haha. 

Som dere kanskje har forstått på bloggen så er jeg veldig forvirret når det kommer til fremtiden min. Eller fremtiden min er vel ganske bestemt og planlagt, men det er jo selvfølgelig et par ting jeg er usikker på. Blant annet hvor jeg vil bo. Jeg måtte jo selvfølgelig finne meg en kjæreste som var fra Bodø, måtte jeg ikke? Jeg er jo veldig glad og takknemlig for at jeg har møtt denne sta nordlendingen, men det kommer til å bli problematisk når man skal bosette seg. Vi er jo fra to helt forskjellige byer, men alt løser seg vel til slutt. Vi finner en løsning som funker for oss begge. 

Jeg har likevel tenkt litt på hva jeg vil innen neste år er over, og to av de tingene finner dere svar på i denne overskriften. Jeg skal begynne å spare masse nå for jeg har veldig lyst å kjøpe min egen leilighet. Det er unødvendige å bruke masse penger på å betale ned andres lån, istedenfor mitt eget. Så jeg har derfor bestemt meg og har nå som mål å kjøpe leilighet innen 2018 er over. Det som blir spennende å om jeg faktisk klarer dette, men det hadde selvfølgelig var moro. 

Det jeg også har bestemt meg for er å slutte å reise så mye, og begynne å slappe litt mer av. Helt ærlig tror jeg at jeg kommer til å gå på veggen om jeg forsetter slik. I og med at jeg skal ha et roligere år passer det godt å skulle kjøpe seg en ny hund. Jeg har lenge planlagt å skaffe en til. Jeg vet at om jeg kjøper en hund etter Celine er borte, vil jeg bare sammenligne. Jeg har innsett at jeg ikke kommer til å få en like fantastisk hund som Celine noen gang, og kan derfor ikke kjøpe en hund jeg kommer til å sammenligne med henne. Så jeg vil derfor ha en ny hund 🙂 Det blir spennende å se om dette faktisk skjer i løpet av neste året, livet mitt endrer seg jo hvert sekund, så dette kan bli spennende. 

Det er faktisk så deilig å være hjemme i Tønsberg der jeg kan slappe helt av. Jeg har bestemt meg for å ikke stresse med noe som helst denne helgen, og få gjort unna litt bloggerarbeider. Jeg skal prøve å redigere ferdig vloggen fra Paris til dere i kveld, slik at den kommer ut imorgen. Om det er noe dere ønsker? Jeg skal også få med mamma på å spille inn videobloggen i dag. Vi skal snakke litt om perioden etter Utøya, og hvordan det var å være mamma til et barn som plutselig fikk både angst og depresjoner. Om dere har noen spørsmål dere vil at vi skal besvare, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet <3

T-skjorten er fra Primark, og jeg elsker den. Den beskriver livet mitt perfekt, haha. Martine og jeg kjøpte helt lik da vi var i Portugal, men jeg har ikke brukt den før nå. Jeg har alt for mye klær, så jeg har ikke oversikt over hva jeg har og ikke har. Jeg ryddet i klesskapet, og noen av klærne gir jeg bort til veldedighet og noen skal jeg selge. Martine og jeg snakket om å ha klessalg siste helgen i November, så dere kan holde av søndag 26 November om dere ønsker å shoppe litt. Det er ikke 100% sikkert enda, men mest sannsynlig <3

Se på Celine på det siste bildet, HAHA. Dette bildet beskriver hun perfekt, for hun kan sovne over alt. Hun er seriøst den trøtteste hunden jeg noen gang har møtt, for hun sover faktisk hele døgnet. De eneste gangene hun ikke sover er når vi er ute på tur, leker eller spiser. Skal jeg gjette vil jeg tro Celine sover 20 timer i døgnet, og det er ikke tull engang. Hun er verden søteste da <3 Det var også utrolig godt å se henne igjen, dere aner ikke hvor jeg har savnet hun.