// I samarbeid med Coverbrands

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om hvordan jeg sminker meg, og jeg tenkte derfor å lage et innlegg til dere der jeg viser dere min hverdagssminke. Jeg er veldig glad i å sminke meg, men når jeg ikke skal noe spesielt synes jeg det enkle ofte er det beste. Jeg bruker et par produkter som jeg skal vise dere i dag, som jeg er utrolig fornøyd med. Jeg ble også veldig fornøyd med dagens sminkelook, så med litt mer øyenskygge og farge på leppene kunne jeg brukt denne looken til fest også.


Dette er alle produktene jeg har brukt i dagens innlegg. Jeg skal nå vise dere steg for steg nøyaktig hvordan jeg får looken min. Om dere bruker bruker rabattkoden “SOFIEN” får dere 15 % rabatt på all sminke ut 03.05. Gjelder ikke Nyx, Jeffree Star eller andre nedsatte produkter. Du finner Coverbrands sin nettside HER


Dette er meg uten sminke, og sånn jeg så ut før jeg brukte noen som helst produkter på huden min. 

Etter jeg har tatt på fuktighetskrem bruker jeg alltid en primer til ansiktet før jeg legger på foundation. Dette er for å få et jevnere resultat, og for at sminken skal holde lengre. Akkurat nå bruker jeg Milani sin Prime Light strobing +pore-minimzing. Jeg sliter ikke veldig med porer, men jeg synes likevel denne primerenpasser huden min perfekt. Jeg har prøvd en del primere, men denne får virkelig sminken til å se perfekt ut. LOVE IT.

Først starter jeg med Milani sin 2 IN 1 Foundation +Concealer. Dette er virkelig en av de beste foundationene jeg har prøvd. Den har veldig god dekkevne og ser veldig bra ut på huden. Jeg elsker resultatet, og det er utrolig lett å påføre annen sminke over. Jeg vil absolutt gi denne 10/10. Bildet under viser hvordan jeg ser ut etter primer og foundation.

Da concealeren i foundation dekker veldig bra går jeg rett til theBalm Betty-Lou Manizer. Denne kan brukes til shimmer, highlighter, bronzer og øyenskygge. Jeg bruker den mest som bronzer som jeg legger rett under kinnbenene og over i pannen. Deretter påfører jeg litt i resten av ansiktet og på halsen for å jevne ut fargen i ansiktet. Når jeg er ferdig med bronzer må jeg selvfølgelig ha litt highlight, og jeg bruker ikke noe annet enn Mary-Lou Manizer fra theBalm. Jeg legger highlighteren rett over kinnbenet og over leppen for å fremheve.

For å friske opp fargen i ansiktet er det viktig med litt blush, og da  bruker jeg Balm Beach-blush fra theBalm. Den er egentlig matt rosa, og ikke så mørk som den ser ut på bildet under. Jeg synes den er veldig fin i fargen da den ikke blir for sterk. Jeg har tidligere hatt problemer med enkelte blusher som har en alt for kraftig rosa farge, og personlig synes jeg ikke det er så fint. Derfor er denne perfekt for min smak.

Slik ser jeg ut etter bronzer, highlighter og blush

Når hudsminken er ferdig begynner jeg alltid med brynene mine. Til å tegne og forme brynene bruker jeg Billion Dollar Brows Love Your Brows kit.Her får du pinsett, brynspenn og brow gel. Jeg var så dum at jeg barberte bort halve brynet mitt da jeg var 13 år gammel, og har hatt ganske tynne bryn siden da. Jeg sliter veldig med å tegne bryna mine og blir sjeldent fornøyd. Jeg har alltid brukt pudder på brynene mine, men jeg virkelig påstå at det er mye enklere å tegne bryn med blyant. Jeg ble i alle fall kjempe fornøyd med resultatet. Etter å ha tegnet og formet brynene mine bruker jeg en brow gel for å holde brynsminken på plass.

Til slutt bruker jeg øyenskygge, og i dag har jeg brukt Nude Tude fra theBalm. Jeg bruker fargen “Fit” over hele øyelokket, også avslutter jeg med “Firm” på globalen for en litt mørkere look. Om du like glad i nude farger som meg anbefaler jeg virkelig denne øyenskyggepaletten. Den har utrolig mange fine farger å variere med, og mange av fargene passer perfekt til hverdagssminke.

Sånn ble øyenskyggen. Jeg avslutter alltid med en setting spray, og på denne looken har jeg brukt Gerard Cosmetics Slay All day

Personlig er utrolig fornøyd med Coverbrands. De har et utrolig godt utvalg, og jeg finner alltid det jeg er ute etter. De har merker som Jeffree Star Cosmetics,  Ofra Cosmetics, L.A Girl, Gerard og NYX for å nevne noen få. Coverbrands har også gratis frakt, rask levering og 365 dagers åpent kjøp.  

Om dere bruker bruker rabattkoden “SOFIEN” får dere 15 % rabatt på all sminken ut 03.05. Gjelder ikke Nyx, Jeffree Star eller andre nedsatte produkter. Du finner Coverbrands sin nettside her

Jeg har fått veldig mange spørsmål om jeg og Kevin er sammen, og det kan jeg nå bekrefte at vi er. Haha neida, jeg bare tuller. Jeg synes det er litt morsomt at vi får så mange spørsmål om vi er kjærester, men samtidig kan jeg forstå hvorfor. Jeg og Kevin har et veldig bra forhold, og som jeg har sagt før så er Kevin en av mine beste venner. Jeg har skjønt det sånn at det er mange som tror vi er sammen for at han sover hos meg når han er i Oslo, men grunnen er så enkel som at jeg ønsker å være med han når han først er her. Det er jo også helt unødvendig å betale for hotell når han kan bo gratis, eller hva? 

Så nei, jeg og Kevin er ikke kjærester. Vi holder heller ikke på, og det er nok veldig lite sannsynlig at vi noen gang kommer til å bli sammen. Jeg er veldig fornøyd med å ha Kevin som en venn, for han er virkelig god å ha. Jeg og Kevin har et veldig søskenforhold, så det hadde vært helt rart å skulle føle noe annet enn vennskap ovenfor han. Han er likevel verdens herligste gutt, så den jenta som får han er utrolig heldig. Jeg tror virkelig Kevin er verdens beste kjæreste, men for meg er han bare verdens beste venn ♥ 


 

Siden det er søndag tenkte jeg det passet seg med en videoblogg til dere. Jeg og Andrea har endelig fått til å filme leiligheten vår som vi har lovet dere en stund nå. Da Morten var på besøk fant vi ut at det kunne være gøy at alle 3 var med på videoen. Jeg håper dere liker videoen, og om dere har flere forslag til videoblogger vi kan lage så er det bare å legge igjen en kommentar ♥

Jeg har fått noen spørsmål om hvilken dialekt jeg snakker, da jeg blander veldig mellom flere dialekter. Sannheten er at jeg har bodd i Tromsø i mange år, da mamma er fra Tromsø. Vi flyttet fra Tromsø da jeg var rundt 13 år, for jeg tryglet faktisk mamma om å flytte til Tønsberg. Jeg følte meg ikke hjemme i Tromsø, og for å være ærlig var miljøet i Tromsø utrolig tøft. Grunnen til at vi flyttet til Tønsberg er for at mamma har bodd der i mange år, og pappa og hans side av familien er fra Tønsberg. Jeg er jo oppvokst i Tønsberg på lik linje som jeg er oppvokst i Tromsø, så for meg var det helt naturlig å flytte dit. 

Jeg kan snakke begge dialektene, men for å være helt ærlig så føler jeg meg ikke som en nordlending at all. Jeg har aldri følt meg hjemme der, og jeg har ikke bodd der på utrolig mange år. Tønsberg er hjemme for meg, både når det kommer til familie og venner. Jeg har selvfølgelig familie og venner i Tromsø også, som jeg er veldig glad i. Som dere vet har jeg også bodd i Trondheim i 3 år, så jeg har tatt noen ord og sikkert litt dialekt derfra også. Så vi kan vel konkludere med at jeg snakker en alt mulig dialekt, for den er virkelig godt og blandet. Det er vel en liten sjarm over det, eller hva? haha

Jeg må bare si tusen takk til alle som kom med forslag til dialekter og setninger ♥ Det gjorde denne challengen veldig mye lettere. Ingen av oss er gode på dialekter, så det hadde vært en vanskelig oppgave uten dere. Når vi skulle redigere videoen hørte vi selv hvor utrolig dårlig vi er på dialekter, så dette er nesten litt flaut. Vi håper dere liker videoen, og i morgen skal jeg og Martine spille inn vlog. Dere kan også komme med forslag til hva vi kan gjøre i vår neste video 🙂

Sykt fin overdel, hvor er den fra?
Det er egentlig undertøy ( tror jeg?), men jeg synes den er veldig fin som body 🙂 kjøpt på H&M.

Hva gjør dere på Paradise Hotel de dagene som ikke vises på tv?
Når vi er i Mexico har vi kun mandag-torsdag, så når torsdag er over begynner vi på mandag igjen. Vi blir derfor alltid filmet, og har ingen dager fri. 

Du sa at dere fikk røyk når dere ville. Betyr det at du røyka når du var hotellet? Og var du en av de som hadde med snus?
Jeg røyker eller snuser ikke 🙂

Hvor er bordet med den svarte ananasen på fra?
Det er fra Nille faktisk 🙂 koster bare 299.

Har du vært mye i Trondheim før du flyttet dit? Siden du sa du elsket å være der, men at du ikke kjente noen, så lurte på om du hadde slekt der eller noe? Synes også det virker som om mange av vennene dine er trøndere, men mulig jeg har misforstått, haha. Jeg har akkurat flyttet til Trondheim selv, og elsker byen!
Jeg ble kjent med noen etter å ha vært på Utøya, så jeg hang mye på Orkanger om du vet hvor det er? 🙂 Jeg kjente ingen i Trondheim, så det er derfor jeg skriver at jeg ikke kjente noen der. Jeg har bodd i Trondheim i 3 år, så det forklarer hvorfor jeg har utrolig mange venner fra Trondheim, haha!

Hvor mange forskjellige plasser har du vært i Norge?
Jeg har egentlig ikke vært så mange steder, så jeg har virkelig lyst å reise litt mer rundt om kring i Norge. Jeg har vært i Trondheim, Tromsø, Harstad, Vestfold og Oslo. Kjenner dette egentlig var veldig flaut å svare på, jeg må virkelig begynne å reise mer. 

Kan du lage et innlegg om sminken du bruker?
Jeg holder på med et innlegg nå som kommer ut på søndag, så følg med 😀

Denne helgen har jeg veldig mye jeg må få gjort, og det er vel en selvfølge at alt skal komme på en gang. Mitt problem er at min måte å håndtere stress på er å legge meg ned å slappe av. Jeg er utrolig stresset nå, og det er en av få ganger jeg har klart å tvunget meg til å ikke slappe av. Jeg vet ikke hvorfor kroppen min reagerer sånn, det er kjempe rart. 

Nå får jeg snart besøk av Isabel, og jeg skal egentlig ha laget taco til henne kommer klokken 20.00. Jeg sitter enda å skrivet dette innlegget, samtidig som jeg har et annet jeg må få gjort ferdig. Jeg har også to videoer jeg skal redigere, så dette kan virkelig ikke gå annet enn bra, not. Jeg har egentlig bare meg selv å takke, for jeg utsetter alltid alt til siste liten, så jeg kan ikke klage. Nå skal jeg begynne å hive meg rundt, så kanskje litt av maten er ferdig til Isabel kommer. Ganske kleint å invitere på middag, så har jeg ikke startet på middagen engang når hun kommer, haha uff. 

Jeg har fått høre utrolig mange ganger nå at dette er tidenes kjedeligste sesong av Paradise Hotel noen sinne. Jeg vet ikke om det bare er jeg som hører dette vært eneste år? Enten er det for mye drama, for mye mobbing, menneskene som er med er kjedelige eller så suger hele sesongen. Jeg skal si meg enig i at dette er ikke den mest spennende sesongen som har blitt spilt inn, men jeg synes det er en av de fineste. Castingen tok nok litt for mange like mennesker med, for jeg er helt enig med at vi er en vennegjeng på tur til Mexico. Likevel så synes jeg denne sesongen spiller mer på humor, istedenfor drama og utestenging. 

Jeg føler det har vært mye fokus på at Paradise Hotel kun handler om drama, sex og mobbing. Denne sesongen føler jeg at vi har vist en annen side, og det synes jeg egentlig bare er fint. Det er utrolig mange unge som ser på akkurat dette programmet, og jeg vil si at jeg er stolt over den gjengen som er med i år. Samtlige av oss er gode forbilder, både inne på hotellet og på utsiden. Nå er vi en stor allianse/vennegjeng på hotellet, så det må vel bli spennende de neste ukene. Vennegjengen klarer vel ikke å holde seg samlet hele veien til finalen, eller gjør vi ? Jeg klarte til og med å bli god venn med han ene jeg har prøvd å få ut siden dag 1, så denne sesongen er vel litt håpløs. Jeg både gruer og gleder meg til de neste ukene, for det blir virkelig spennende å se hva vennegjengen finner på fremover 🙂 Venner krangler og lager drama også, så kanskje det kan bli litt spennende likevel? Vi får se. 

I går var vi ute å feiret bursdagen til Christian på Bølgen og Moi. Jeg føler meg som en skikkelig turist i Oslo for jeg drar kun å spiser på de stedene alle andre drar. Vi snakker Aker brygge og typisk restauranter som Olivia og Fridays haha. Jeg vil veldig gjerne ha en liste over gode restauranter i Oslo som jeg må teste ut, for jeg begynner virkelig å bli lei av Aker brygge. Bølgen og Moi hadde utrolig god mat og hadde et veldig fint lokale, så dit vil jeg absolutt dra igjen. Det var uansett veldig hyggelig i går, og jeg koste meg virkelig. 

Nå har jeg, Andrea og Morten laget en video av leiligheten vår. Vi alle ble enige om å ha lik outfit for å matche, haha. Jeg tror alt i alt denne videoen ble ganske bra. Jeg skal bruke hele kvelden til å redigere videoen, så skal vi prøve å få lagt den ut i løpet av helgen. Videoen til meg og Martine tror jeg skal være ferdig til i kveld eller i morgen tidlig, så dere har mye å glede dere til. 

Holder hele Paradise-gjengen sammen utenfor, eller er det bare noen?
Vi alle var veldig flinke til å møtes med engang vi kom hjem, men nå tror jeg de fleste har kommet tilbake til hverdag og rutiner. Jeg ser ikke så veldig mange andre enn Andrea, Martine J, Lunde, Isabelle og Morten om dagen. 

Kunne du tenke deg å bli med i AUF igjen? Og også dra på Utøya igjen?
Jeg tror nok ikke jeg kunne tenkt meg å bli med i AUF igjen da jeg ikke er så politisk aktiv av meg. Jeg synes det er viktig å være oppdatert om hva som skjer i verden, så engasjerer jeg meg i det jeg synes er interessant og stemmer når det er valg. Jeg kunne nok ikke vært på leir på Utøya igjen, men jeg har besøkt øya etter 22.07. 

Hvordan var det å komme hjem fra Mexico?
Det var utrolig godt å komme hjem fra Mexico. Jeg savnet familien og vennene mine så utrolig mye, også var jeg kjempe lei av å være i Mexico. Jeg savnet en normal hverdag uten taktikk og backstabbing. 

Hvordan fikk du vite at du var med på Paradise og hvordan var reaksjonen din?
Jeg hadde vært på to intervjuer, og fikk vite at jeg skulle få svar i starten av desember. Dagene gikk, og jeg fikk aldri noe svar. Jeg var helt sikker på at jeg ikke kom til å bli tatt med, så da jeg først fikk vite at jeg var en av årets deltaker ble jeg kjempe glad. Jeg husker jeg skrek i tlf, haha. Stakkars hun som ringte meg. 

Bruker du linser eller har du bare så blå øyne?
Jeg bruker ikke fargelinser, så det er helt naturlig 🙂 Veldig fornøyd med øynene mine faktisk! 

Hvor ser du deg selv om 5 år ?
Da har jeg fått til noe eget, som blogg og kanskje en egen sminkekolleksjon. Jeg har også veldig lyst å starte opp et shelter i utlandet som hjelper hjemløse dyr, det er virkelig en av mine største drømmer. Etter at jeg var i Thailand satt jeg meg et mål at jeg en dag skal reise ned dit for å hjelpe hjemløse dyr og mennesker, for der var det mange triste skjebner. Så håper jeg at jeg er frisk og rask, og kan gjøre akkurat det jeg føler for 🙂

Hva var dekkhistorien din?
Jeg hadde meldt meg på skole i LA, og dette var noe absolutt alle visste om. Om jeg ikke hadde blitt med på Paradise hadde jeg reist til LA. Innspillingen til PH og skolestart var samtidig, så alle trodde jeg reiste til LA for å studere. 

Hvilken årsmodell er du?
Jeg er født i 1995 🙂

Var det viktig for deg å passe på at ingen følte seg utenfor på hotellet? Var du flink til å inkludere andre?
Ikke bare inne på PH men også generelt så er jeg veldig opptatt av at mennesker rundt meg skal ha det bra, og at ingen skal føle seg utenfor. Disse verdiene tok jeg også med meg inn på hotellet, så det var absolutt viktig der inne. 

Hvor tidlig måtte dere stå opp inne på hotellet?
Det varierte veldig fra dag til dag, men vi ble vekt rundt halv 9 🙂

Får dere vite noe om forskjellige nyheter ute i verden under oppholdet?
Vi får ikke vite noe som helst, og det er kanskje en av grunnene til at den boblen vi lever i er så intens som den er. Vi fikk beskjed at om det skjer noe som påvirker vår hverdag så skulle de fortelle det, men utenom det var alt hemmelig. 

Skjønner ikke om du er fra Trondheim eller Tønsberg?
Jeg er fra Tromsø og Tønsberg. Jeg har bodd i Trondheim i 3 år. 

Synes du selv at du styrte mye i hotellet?
Ja, absolutt! Jeg, Andrea, Kevin og Morten hadde veldig mye makt inne på hotellet. Det var vel egentlig ikke en rolle jeg ville ha, det bare ble sånn. Det er vel uansett det som fått meg så langt, så det er vel egentlig ikke en dårlig ting. 

Hvilke jobber har du hatt?
Jeg har hatt utrolig mange jobber, og det er rett og slett av den grunn at jeg ikke har funnet noe som passer meg. Jeg har jobbet på Rema 1000, Only, Big Bite, Volt, G-max og i hjemmetjenesten. Den jobben jeg trivdes best i var helt klart hjemmetjenesten, for det var den eneste jobben jeg følte jeg fikk noe igjen for. Det var utrolig hyggelig å bidra til en bedre hverdag til noen som virkelig trenger det. Det kunne være utrolig stressende og tøft noen ganger, men alt i alt en veldig fin jobb 🙂

Hva tenker du om at Morten sa på parsplitt at han skulle sende ut deg? Visste du det?
Jeg og Morten spilte i forskjellige allianser, så det at han var inne på tanken om å sende meg ut kom ikke akkurat som noe sjokk. Han skulle egentlig bare gjort det, for det hadde vært utrolig bra spilt av han og Sophie. 

Er det noen bloggere du lar deg inspirere av?
Jeg har alltid vært en stor fan av Sophie Elise. Jeg synes hun er utrolig dyktig, og hun har en veldig variert blogg. Jeg elsker at hun kan skrive om alt fra sminke til innvandringspolitikk, hun er dødskul! 

Får dere ha kontakt med noen av de hjemme under oppholdet på Paradise Hotel?
Nei, det er ingen kontakt. Det er faktisk ganske tungt, for man lurer veldig på hva som skjer hjemme. Jeg tenkte på mamma og hunden min hver eneste dag, og det var så utrolig mange ganger jeg hadde lyst å ringe henne.

Hvorfor ble det slutt med din forrige kjæreste?
Godt spørsmål. Jeg tror rett og slett vi bare vokste fra hverandre, og at vi tok hverandre litt for gitt. Vi har også veldig forskjellige liv, så vi forsto vel bare at det ikke kom til å fungere. Vi er heldigvis veldig gode venner nå, og han betyr utrolig mye for meg.

Har du en liste over ting du vill oppnå/gjøre før du dør? Isåfall, hvilke punkter har du på den?
Jeg vil ikke si at jeg har en liste, men jeg har mange mål og drømmer jeg vil oppnå før jeg dør. Jeg vil og skal få til noe eget, og min aller største drøm er å få til bloggen. Jeg elsker å skrive, og jeg elsker å ha en min egen plattform der jeg kan skrive akkurat det jeg tenker og føler. Jeg skal også adoptere et dyr når jeg har fått et mer stabilt liv, og som jeg har nevnt tidligere så skal jeg gjøre noe for hjemløse dyr og forhåpentligvis mennesker også. 

Når du der PH på tv nå, blir du litt såret over kommentarer folk sier om deg på TV?
Nei så absolutt ikke. Jeg har selv vært der, og jeg vet man kan si ting man ikke mener. Til syvende og sist så er det et spill, så jeg vet at det ikke er noe personlig uansett. 

I onsdagens episode sier du at du ikke vil miste Morten og ikke gå tilbake til Kevin. Hvordan gikk du fra å ville ha han ut, fordi han var den sterkeste spilleren til å heller ville stå med han enn Kevin?
Det var vel egentlig Kevin som sa at han ikke ville tilbake til meg, og det var mye tull i svaret han også. Er det en ting som er veldig rart å se på TV, så er det forholdet til meg og Morten. Absolutt alt er klipt vekk, og det ser nesten ikke ut som at vi kjenner hverandre i det hele tatt. Om du ser bort i fra Kevin, så var Morten den gutten jeg gikk best overens med på hotellet. Det var ikke uten grunn at jeg satt å nesten gråt for at jeg var så sikker på at Morten kom til å ryke på onsdag. Det var ikke sånn at jeg heller ville stå med Morten enn Kevin, men jeg gjorde alt for å redde Andrea inne på hotellet.