Husk å abonner på YouTube-kanalen min HER

Spørsmål jeg svarer på

“Tenker du å flytte for deg selv igjen, eller skal du bli boende hos mammaen din?”

“Hvordan går det med deg?”

“Er du 100% hetro?”

“Kommer du og Morten til å fortsette å henge sammen?”

“Tror du at mennesker er skapt til å være monogame?”

“Hvilke egenskaper er viktig for meg hos en kjæreste?”

“Hva er din største svakhet og hvorfor?”

“Har du noen gang har skikkelig kjærlighetssorg?”

“Hva hadde du ikke godtatt i et nytt forhold?”

Reklame | Nelly

Jeg ville bare tipse dere om at Nelly har hele 25% rabatt på absolutt ALT fra NLY. De har fått inn så mye fint den siste tiden, og jeg har selv bestilt noen godsaker hjem. Jeg klarer nesten ikke å vente med å få pakken, for det begynner virkelig å bli tid for å finne frem sommerklær. Vi har hatt så fint vær her i Trondheim den siste tiden, så jeg håper bare at det varer. Det er jo tross alt 1.mai i morgen, så det er vel på tide at sommeren kommer til Norge også. Nå som vi har hatt en så lang vinter, så håper jeg at vi er heldig med å få en skikkelig bra sommer.

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL KAMPANJEN 

Genser / HER (25% rabatt)

Playsuit / HER (25% rabatt)

Topp / HER (25% rabatt)

Bukse / HER (25% rabatt)

Hoodie / HER (25% rabatt)

Topp / HER (25%)

Kjole / HER (25% rabatt)

Genser / HER (25% rabatt) 

Bukse / HER (25% rabatt)

Singlet / HER (25% rabatt) 

Topp / HER (25% rabatt)

Bikinitopp HER / Truse HER (25% rabatt på begge) 

Det aller kjedeligste med å flytte er helt klart pakking. Med tanke på hvor mye jeg har flyttet i løpet av livet mitt så burde jeg egentlig være ekspert på dette, men jeg er vel heller tvert i mot. Jeg pakker alltid med meg ting jeg egentlig ikke har bruk for lengre, klær jeg kanskje ikke har brukt på et år osv. Jeg har likevel bestemt meg nå for at jeg KUN skal ta med meg det nødvendige, så skal jeg gi noe bort og selge noe. Jeg skal jo ikke ha et eget hjem på minst to år, så det er mye av møbler, pynt og andre ting som jeg ikke kommer til å ha bruk for når den tid kommer.

Jeg starter virkelig med helt blanke ark, og når jeg bestemmer meg for å kjøpe en ny leilighet så vil jeg være tilbake der jeg var da jeg flyttet hjemmefra som 18-åring. Mange av de tingene jeg har nå har jeg hatt siden den gang, og det føles litt rart å skulle gi slipp på det. Det er jo over 7 år siden, så det begynner vel å bli på tide med noe helt nytt. Ut med det gamle, og inn med det nye. Er det ikke det man sier da? 🤷🏼‍♀️

Nå er vi tilbake til å være to igjen, og det ironiske er at vi brukte mye mindre penger på mat denne uken enn da jeg var alene. Jeg forstår virkelig ikke hva jeg kjøpte som var så himla dyrt forrige uke, men jeg får vel bare skylde på Pepsi Max og gulost. Jeg har forresten ikke spist en hel ost alene på en uke, men Kiwi hadde Norvegia på tilbud så vi valgte å kjøpe denne uken også.

Høydepunktet med å handle på Kiwi er helt klart Jacobs Limonade og ingefærshot fra Cevita. Det beste er jo å lage hjemmelaget ingefærshot, men ettersom at jeg ikke har orket å kjøpe meg en juicepresser så er det enklere å bare kjøpe. Jeg har prøvd en del merker, og jeg synes helt klart at Cevita sin er den beste. Det anbefales på det sterkeste, spesielt nå som det er viktig å tenke litt ekstra på immunforsvaret vårt.

Utenom det så har jeg vel egentlig bare handlet det vanlige, og som dere ser så skal vi kose oss med både pizza og taco i helgen. Handelen kom på ca 940 kroner, noe jeg absolutt ikke synes var noe ille for to personer. 

Trondheim er så fint for tiden. Jeg har fått helt dilla på å gå tur om dagen, og kunne virkelig ikke bedt om noe bedre enn dette.

<3 <3 <3

Jeg skulle ønske vi hadde noen skikkelig sandstrender her også, men vi får vel bare ta til takke med det man får. Det morsommere er at trøndere typ kaller dette for en strand. I Tønsberg og Tromsø har man jo tilgang til helt hvite sandstrender, og det er vel heller det jeg vil definere som en strand.

Jeg fikk til og med meg Morten på tur. Han er ikke akkurat særlig begeistret for å gå, noe jeg virkelig ikke kan forstå. Jeg finner seriøst så mye glede, inspirasjon og energi i å gå tur. Jeg går kanskje 15-20.000 skritt om dagen, rett og slett for at det gjør meg så… glad? Jeg tror det er viktig å komme seg litt ut i disse dager, for jeg vet med meg selv at jeg hadde blitt gal om jeg bare skulle brukt tid foran macen og i sofaen.

Jeg ELSKER Disney filmer, og har kanskje sett 4-5 stykker de siste dagene. Jeg leier alle filmene mine hos Viaplay, ettersom at jeg synes de har det beste innholdet.

Jeg har begynt å trene yoga hjemme, og er foreløbig med på en 30 dagers challenge. Spennende!

Jeg måtte screene denne videoen av Celine, for uttrykket hennes fortjener en premie.

Hva har dere gjort de siste dagene? ❤️


Mandag

Jeg skal starte dagen med å gå en lang tur med Celine før jeg skal ha hjemmetrening med Yoga og styrketrening. Resten av dagen skal bare brukes til jobb og pakking. Det er virkelig ikke noe som er mer kjedelig enn å pakke, så jeg har utsatt det i flere uker nå. Jeg vet likevel at jeg kommer til å være glad for det senere når jeg slipper å pakke ned en hel leilighet på en gang.

Tirsdag
Jeg skal forsette med både hjemmetrening og pakking. Jeg skal også få jobbet en del, og helt klart sette av tid til å gå meg en lang tur.

Onsdag
Jeg tenkte å spille inn en mukbang der jeg svarer på litt dypere og mer personlig spørsmål. Jeg synes det er lettere å forklare seg på film enn blogg, så jeg har lyst til å være litt åpen med dere. Jeg kommer ikke til å svare å noe rundt bruddet, men kanskje dere har andre spørsmål dere lurer på? Fremtidsplaner? Hva jeg tenker rundt flytting? Hvordan det er å være singel? Er det rart å være alene? +++. Utenom å bruke store deler av dagen på YouTube så tenker jeg litt hjemmetrening og gå en lang tur. Trening har blitt en terapi for meg i denne perioden, og har gitt meg en skikkelig “feel good” følelse.

Torsdag
Torsdag skal jeg fortsette med pakkingen slik at jeg får unna alt jeg ikke trenger akkurat nå. Jeg har ikke helt bestemt meg enda for når jeg skal flytte ut av leiligheten, men ettersom at jeg har hørt noen rykter om at det enda er skikkelig vinter i Tromsø så kommer jeg nok til å avvente til juni. Jeg skal også kike litt rundt etter bil, for jeg er vel ganske sikker på at jeg kommer til å kjøpe meg en.

 

Reklame | Nelly

Topp HER / Bukse HER

Har du et crush nå?
Nei, det har jeg ikke.

Hvilken idrett gikk du på når du var liten? 
Fotball og ridning.

Har du bunad?
Nei, det har jeg ikke. Det er jo ganske dyrt, og som dere kanskje har sett på Bloggerne så hadde vi ikke så mye penger da jeg vokste opp. Jeg har heller ikke følt behov for å kjøpe etter at jeg begynte å tjene mine egne penger, men det kan være at jeg kommer til å kjøpe meg etterhvert, hvem vet.

Hvordan er det å bo alene?
Jeg bor ikke alene enda, så det vet jeg ikke. Det eneste jeg vet er at jeg har begynt å trives veldig i eget selskap, og koser meg de gangene jeg er hjemme alene. For bare et halvt år siden så var jeg jo LIVREDD om jeg måtte sove alene en natt, så vi kan vel si at jeg har vokst en del.

Hvor er Ariana parykken fra?
Nå vet jeg ikke helt hvilken parykk du snakker om, men alt av fake hår har jeg kjøpt i en butikk som ligger på Walk Of Fame i Hollywood.

Hvem beholder Celine?
Celine er min hund, så det er jeg som kommer til å beholde henne.

Har du noen koselige og fine planer fremover?
Jeg har ikke noen spesielle planer ettersom at alt har blitt satt på vent. Jeg prøver derfor bare å holde meg opptatt med å jobbe mye, gå lange turer, hjemmetrening og være med de menneskene jeg bryr meg om.

Hva gjør du om dagen?
Det jeg beskrev over her, haha.

Favoritt sangen din av Ariana Grande?
Just a little bit of your heart.

Hvilken butikk har best smågodt? 
Jeg elsker Candy King som de selger på Rema 1000. De har jo også en del veganske alternativer, noe som er et stort pluss.

Har du farget håret ditt i en sterk farge før? 
Jeg “farget” det jo blått i fjor sommer til Festningen, og det er vel det mest crazy jeg har gjort når det kommer til håret mitt.

Hvor gammel var du da du fikk mensen? 
Jeg husker ikke nøyaktig hvor gammel jeg var, men jeg var vel rundt 12-13 år.

Bor du i Oslo?
Nei, jeg bor i Trondheim.

Hva er det beste og verste med å være singel?
Jeg har helt ærlig ikke rukket å kjenne på noen av delene ettersom at jeg ikke har vært det så lenge, og fokuset mitt har heller ikke vært på å finne ut av det. Jeg skal bare fokusere på meg selv og mine drømmer fremover, og det tror jeg at jeg kommer til å ha veldig godt av. Jeg har ikke vært singel på nesten 6 år, så jeg tror nok at jeg kommer til å lære mye om meg selv i tiden fremover.

Hvem skal ha bilen?
Vi solgte Teslaen for en god stund siden.

Hvor kjøper du de store hettegenserne fra?
Nelly <3

Får du mange rare spørsmål ettersom at det er anonymt? 
GJETT OM!!! Jeg skjønner ikke hvordan enkelte faktisk tror at jeg kommer til å svare på det 😂

Bor du alene?
Nei, det gjør jeg ikke.

Hvorfor vil du flytte til Tromsø?
Det er ikke akkurat sånn at jeg har kjempelyst til å flytte til Tromsø, men det var et valg jeg tok da jeg fant ut at jeg skal reise i tiden fremover. Det er unødvendig å betale masse i lån eller husleie på et sted der jeg nesten ikke kommer til å være. Jeg har lyst til å spare penger fremover, så det falt derfor naturlig å pakke kofferten å flytte tilbake på pikerommet. Celine var også hovedgrunnen til hvorfor jeg valgte å gjøre det sånn. Hun har jo vokst opp med mamma, og det føltes rett at hun skal ha et fast sted å være de gangene jeg er borte, og ikke frem og tilbake mellom vennene mine.

Hva synes du om porno? 
Skal jeg være helt ærlig så er ikke det noe jeg har tenkt så mye over. Folk får gjøre det de selv vil, og det som føles rett for dem og eventuelt forholdet de er i.

Kunne du blitt med på PH igjen?
Nei, det kunne jeg ikke. Jeg hadde det så bra med gjengen jeg var sammen med, og kunne aldri sett for meg at jeg hadde fått en like bra opplevelse med noen andre.

Hvor er sofaen deres fra?
Classic Living.

Er det mulig for en “vanlig person” å be deg ut på date?
“vanlig person” hahaah <3 Ja, det er det selvfølgelig. Jeg er likevel ikke klar for å begynne å date enda, og skal bare være meg en GOD stund fremover.

Hvor nydelig er ikke det her? Er det en ting som aldri slutter å fascinere meg så er det natur, og for å ikke snakke om norsk natur. Om det er sånn at vi ikke kan reise i løpet av sommeren så skal jeg helt klart reise rundt i Norge. Jeg vil utforske Nord-Norge mer, dra til Lofoten, Bergen og bare reise rundt til små plasser. Jeg ELSKER natur som dette, og kunne mer enn gjerne bodd slik i en måned eller to. Det er litt morsomt at jeg elsker å være i storbyer som New York og Los Angeles, samtidig som jeg elsker å oppholde meg på mindre plasser.

Natur er som terapi for meg, og jeg har alltid oppsøkt stedet som dette når jeg har trengt å senke skuldrene litt. Det har vært litt mye til meg de siste månedene, og det har skjedd mye jeg ikke har fortalt dere. Det er nesten litt rart hvordan man kan ha så mye som pågår i livet sitt, så er det bare å logge på her å late som at den virkelige verden ikke eksisterer. Jeg er uansett ferdig med å dele absolutt alt i det offentlige, og har lært meg at noen ting må man håndtere og takle på egen hånd.. <3

Er det noe jeg har synes vært litt vanskelig de tre siste årene så er det å klare å skille mellom privatliv og jobb. Jobben min går jo ut på utlevere meg selv og livet mitt, og det har derfor vært vanskelig å finne ut for egen del hva som er greit og ikke. Jeg føler til tider at jeg har vært litt for åpen på denne bloggen, samtidig som at jeg gjerne vil dele med dere hva som skjer i livet mitt. Jeg er og har alltid vært en veldig åpen person, og har ikke problemer med å åpne meg opp til mennesker jeg kanskje akkurat har møtt. Selvfølgelig ikke om de tingene som er vanskelig for meg, men jeg har fått høre fra mennesker rundt meg at jeg kanskje må begynne å tenke mer over hva jeg sier og til hvem.

Det som kanskje også er litt ulempen med å være veldig åpen utad er at enkelte mener de har rett på å få vite alt. Mange ganger når jeg har hatt for eksempel “ukens spørsmål” så blir jeg sjokkert over hva noen får seg til å spørre fremmende mennesker om. Er det for at man kanskje føler at man kjenner meg? Eller er det for at det ligger en forventning eller er et lite “krav” om at man skal utlevere livet sitt når man allerede deler såpass mye med alt og alle? Jeg merker at jeg har blitt mye mer privat den siste tiden, og jeg tror nok kanskje det er for mitt og alle andre sitt beste, haha. Jeg får like sjokk hver gang jeg får opp på minner hva jeg har svart på når det kommer til “ukens spørsmål” og forstår virkelig ikke hvorfor jeg ville at så mange mennesker skulle vite så private ting om meg.

Det som også har vært vanskelig er jo at enkelte forventer et svar, og legger et veldig stort press på deg om du ikke velger å svare. Det var en gang jeg måtte sperre kommentarfeltet mitt i noen dager da det tikket inn alt for mange kommentarer, der veldig mange av dem var utrolig stygge. Jeg fikk så mye kjeft for at jeg unngikk å svare på noe jeg synes ble for personlig for meg, og det startet virkelig en krig i kommentarfeltet mitt. Jeg har likevel lært meg at jeg bare må stenge enkelte ting ute, for om det er noe jeg synes er for privat eller personlig å svare på så skal jeg heller ikke gjøre det.