Reklame | alle lenker er annonselenker - Nelly

Jeg tenkte jeg måtte tipse dere om rabattkoden Nelly har akkurat nå. Du får hele 20% rabatt på merker som Only, Vila, Vero Moda osv. De fleste rabattkodene Nelly har bruker å være til sitt eget merke, så det er alltid gøy når man kan få rabatter på andre også. Jeg har i alle fall plukket ut mine høstfavoritter til dere. Happy shopping guys <3 

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL SALGET

Jakke. HER / Bukse. HER / Jakke. HER

Jakke. HER / Jakke. HER / Genser. / HER

Genser. HER / Blazer. HER / Fannypack. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL SALGET

Som jeg har fortalt dere tidligere så starter Halloween-feiringen veldig tidlig her i Los Angeles, så det holder ikke bare med et kostyme som jeg er vandt til hjemme i Norge. Jeg har vel egentlig ikke feiret Halloween i Norge på mange år, så jeg skal vel ikke uttale meg om hva som er normalt og ikke. Anyways, denne gangen bestemte jeg meg for å herme etter en kjendis igjen. Jeg etterlignet ikke kostyme, men person. 

Er det noen som ser hvem jeg prøver å være? Jeg regner med at dere alle så at det var Ariana Grande, hehe. Det er ingen som inspirerer meg så mye som henne, så hvorfor ikke kle seg ut som hun? Jeg prøvde å gjøre kostymet så gjennomført som overhodet mulig, så jeg måtte faktisk investere i en ny parykk. Det var utrolig vanskelig å finne en som var lik, så dette var det beste jeg klarte. Jeg vil uansett si at jeg er kjempefornøyd, og jeg elsker mildt sagt kveldens outfit! 

xoxo 

Reklame | Desenio

Happy Halloween dere <3 Som dere kanskje har sett på Snapchat eller Instagram, så har Halloweenfeiringen startet for mange dager siden her i Los Angeles. Det er vel ingen hemmelighet at Amerikanere er helt gale når det kommer til høytider og merkedager, så Halloween er intet unntak. Jeg vet ikke hvor mange dager eller uker de starter i forveien, men det er mange nok til at du må gå til innkjøp av mange kostymer, haha. 

Siden det er Halloween tenkte jeg å feire det med en skikkelig bra rabattkode til mine fantastiske følgere. Som dere kanskje allerede vet så er 90% av leiligheten min innredet med posters fra Desenio, og det er av god grunn. Desenio har et godt utvalg som passer de aller fleste, samtidig som kvaliteten er god. Det som også er så bra er at de ikke bare selger posters, men også rammer. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er urolig deilig å få alt samlet, sånn at jeg slipper å løpe rundt på leting etter rammer. 

Er du usikker på om bildene du ønsker å kjøpe passer i hjemmet ditt, eller om de i det hele tatt passer sammen så kan du få sjekket dette FØR du bestiller. Desenio har en “eksempel-byggevegg” hvor man kan sette sammen bilder, rammer og postere for å se hvordan de passer sammen. Det er ikke bare genialt, du vil også få et godt inntrykk av hva som passer i hjemmet ditt og ikke. Om du vil sjekke dette ut kan du trykke HER

Rabattkoden min gir dere hele 25% rabatt på poster hos Desenio mellom 30. oktober til 1.november. PS: Koden gjelder ikke handpicked-/collaboration posters og rammer. 

Rabattkode: SOFIEN25

Klikk her for å komme til Desenio

Spør du meg så er Ine, Isabel og jeg en veldig morsom kombinasjon av mennesker. Vi er veldig forskjellige både når det kommer til personlighet og meninger, men likevel klikker vi så godt at vi har blitt en liten trekløver som finner på masse sammen. Er det noe jeg har lært i “voksen” alder så er det vel egentlig det at det er viktig å finne venner som er ulik deg. Det er på den måten du for eksempel kan se verden fra flere sider, om jeg i det hele tatt kan bruke den setningen? Vi lærer og utvikler hverandre, noe jeg synes er en veldig fint. 

Vi er jo også tre jenter med veldig sterk personlighet som selvfølgelig har skapt noen konflikter, men vi har alltid vært flinke til å forstå og se hverandre. Det tar aldri langt tid fra en diskusjon starter til en av oss sier unnskyld og stemningen er like bra noen sekunder senere. Jeg vet det har vært litt spørsmål rundt hvordan vi egentlig har det på ferie sammen, så her har dere sannheten. Til tross for noen teite diskusjoner har vi det veldig morsomt sammen, og disse to jentene er helt klart to personer jeg vil reise masse sammen med i fremtiden. 

Hittil har ferien vår vært så bra, og jeg kjenner at jeg nesten ikke klarer å vente med å se hva vi har i vente de neste dagene. Vi skal blant annet til Vegas, HVOR SYKT ER IKKE DET?? Jeg gleder meg veldig til å ta dere med på denne reisen sammen med den rare kombinasjonen vi er av mennesker, haha. Alt jeg kan si er at jeg er veldig glad for at jeg har møtt både Isabel og Ine, de har blitt veldig viktig for meg <3 

Reklame | annonselenker - Nelly


Sykkelshorts. HER (20%) / Sko. HER (20%) 

I går bestemte vi jentene oss for å splitte lag da noen ønsket å shoppe og andre ikke. I og med at jeg ikke har behov for å kjøpe noe nytt valgte jeg heller å bli med Nina på bilmuseum. Nina er en sånn person som elsker biler, og siden hun hadde veldig lyst å dra bestemte jeg meg for å bli med henne. Jeg er ikke uinteressert i biler jeg heller, men jeg er ikke så fan at jeg oppsøker museumer helt frivillig, haha. 

Etter at vi hadde sett på sikkert 1000 forskjellige biler bestemte vi oss for å ha lunsj på en av mine favoritt restauranter, The Ivy. Det skal sies at det er veldig overpriset der, men jeg vil absolutt si at det verdt hver eneste krone. Selvfølgelig synes jeg det er helt crazy å betale 800 kroner for to pizzaer, men så er det ikke noe jeg gjør hver dag heller. 

Aprops middager og penger. I går så jeg for aller første gang en ung jente som var å spiste middag med en eldre herremann, eller om jeg heller skal være så direkte å kalle han for en rik gammel mann? Jeg vet jo at det er mange jenter der ute som lever godt på å ha en sugerdaddy, men jeg har aldri før måtte vitne en så klein og ubehagelig middag. Man kunne se på hele henne at hun hatet hvert sekund av det, likevel ble hun sittende.

Nå vet ikke jeg noe om hverken livet eller fortiden hennes, men fra utsiden var det veldig åpenbart at hun var på denne middagen for å få betalt regningene sine. Jeg begynte også å tenke på hvor mange som har fortalt meg at blogging er en rar jobb, men hva vil dere kalle denne “jobben” da? Haha nei uff, jeg er evig takknemlig for at jeg ikke er avhengig av et annet menneske økonomisk. 

Jeg har fått en del spørsmål om hva som er det verste med Los Angeles, og det er helt klart trafikken. Jeg vet ikke hvor mange som bor her, men tallene er skyhøye, noe som resulterer i at det nesten alltid er rushtrafikk. Vi må alltid begrene mer tid enn hva vi egentlig trenger de gangene vi skal noe, for du vet aldri hvordan trafikken er. Noen ganger er du heldig og andre ganger kan det være helt stillestående i 40 minutter. Skulle jeg noen gang flyttet hit så skulle jeg hatt et helikopter som kunne flydd meg til de stedene jeg ville dra til, haha neida joda. Menneskene som bor her skal i alle fall få en klapp på skulderen for å ha tålmodighet til denne trafikken, for den tar livet av meg. 

Utenom trafikken så er det ikke så mye å klage på, det er kanskje litt for overfladisk og menneskene her kan til tider være ganske frekke. Jeg tenker også på det ekstreme presset alle de som bor her har hengende over seg hver eneste dag. Du må være rikest og kulest, ellers er du ingenting. Det er jo faktisk så ille at rike menn betaler for å ha pene jenter sittende på bordet sitt slik at de skal få et bra rykte. Det er ganske sykt å tenke på, men så viktig er det faktisk å vise seg frem her. 

Selv om jeg elsker Los Angeles så kunne jeg nok aldri bosatt meg her for alltid. Det er en verden som er deilig å kunne besøke av og til, men så er det også deilig å ha muligheten å trekke seg ut av den når det blir for mye. Det er nok heller ikke så mange år til jeg begynner å føle meg “for gammel” til å reise på slike turer, så jeg må vel egentlig bare nyte denne overfladiske/gale verden nå som jeg har den. Jeg blir faktisk 24 år til neste år, så om 3-4 år så har jeg kanskje mann, hus og barn. Jeg skal ikke nekte for at tanken på det skremmer meg skikkelig, men det vil nok helt sikkert være det rette for meg når den tiden kommer. Nå skal jeg bare nyte livet som “ungdom” her i Los Angeles med trafikken fra helvete, haha. 

Reklame | MAYBEAUTY

Det er ingen hemmelighet at jeg har slitt en del med uren hud den siste tiden, og har derfor vært en fast bruker av Maybeauty sine produkter. Som dere allerede vet så har jeg brukt blant annet The Incredible Face Mask over en lengre periode, og det av god grunn. Den er ikke bare bra for uren hud, men den hjalp meg også den perioden huden min var helt normal. 

Jeg har alltid hatt en del sorte prikker på nesen, så The Incredible Face Mask har vært det perfekte produktet for min hud. Den fjerner ikke bare sorte prikker, men også olje og død hud. Den motvirker også akne for dere som sliter med det. Jeg er veldig opptatt av å ta vare på huden min, og det er akkurat derfor produktene til MayBeauty har blitt en del av min hudrutine.

SLIK PÅFØRER DU FACE MASK:

♥. Vask huden din. 

♥. Påfør Face Mask på ansiktet, unngå bryn og området under øynene. 

♥. La Masken tørke i 30-40 minutter. 

♥. Fjern så masken. 

Selv om det er litt ekkelt, så vil du kunne se de sorte prikkene og død hud på masken etter du har fjernet den. Det er kun positivt, da det vil si at masken har fjernet urenhetene fra huden din <3

Eventuelle rester fra masken kan du vakse bort med en fuktig klut. Face Mask renser ikke bare urenhetene mine, den gjør også huden min glatt og myk. Jeg vet ikke med dere, men jeg pleier alltid å bli veldig tørr i ansiktet med engang det blir kjøligere ute. Den vil ikke bare gjøre huden din myk, du får også en veldig fin glød. 

Dette er noe av det som kom ut av huden min. Ja, det er veldig ekkelt, men så digg å få renset den skikkelig. 

Vil du også prøve denne fantastiske ansiktsmasken? Jeg har vært så heldig at jeg får lov til å gi dere 1 gratis Moroccan Miracle Hair Mask til verdi av 199 kroner når dere handler Face Mask eller et annet valgfritt produkt fra MayBeauty. Masken hjelper med å styrke håret ditt, samtidig som det gjør det mer levende allerede etter første behandling. Sliter du også med krusete og flokete hår? Da vil jeg virkelig anbefale deg å prøve denne masken. Den hjalp på mitt hår som alltid floker seg. Bruk rabattkoden: incrediblesofie

PS;  Rabattkoden varer bare i en begrenset periode, så vær rask å bestill The Incredible Face Mask HER ♥

Som dere kanskje ser så har jeg latt meg inspirere av en kjendis når det kommer til årets Halloween kostyme. Jeg så et bilde av Hailey Baldwin utkledd som en sporty barbie, og synes det var så kult at jeg måtte etterligne. Jeg fikk det ikke 100% likt, men jeg er likevel fornøyd med resultatet. Hva synes du om kostymet mitt? Yes or no