Reklame | annonselenker Nelly

T-skjorte. HER 

Jeg føler ofte at jeg snakker om alt det som er positivt med LA og sjeldent nevner noe av det som er negativt utenom trafikken her (lol). Selv om jeg virkelig elsker å være her, så er det mye som er negativt og ikke minst veldig skremmende. Det er jo dessverre mye fattigdom her, og ikke minst mye kriminalitet. Det er derfor ikke lurt å gå rundt i gatene alene på kveldstid, så her må du virkelig ta Uber uansett hvor man skal. Zelia og jeg skulle bare 3 minutter unna leiligheten i går, men Nina ga oss streng beskjed om at vi måtte bestille Uber på grunn av sikkerheten vår.

Det er heller ingen andre steder jeg får så mye uønsket oppmerksomhet som her, og det kan til tider bli veldig ekstremt. I går var det en som fulgte etter meg inn på restauranten vi skulle spise frokost på. Hvor ekkelt er ikke det? Han var også utrolig pågående, og tok virkelig ikke et nei for et nei. Jeg måtte til slutt gjemme meg bak Nina og Zelia for at han skulle gi seg. Den første gangen jeg var i LA opplevde jeg å bli sjekket opp av to politimenn som var på JOBB. De var også veldig seksuelle i måten de snakket på, noe jeg personlig synes er veldig ubehagelig da det er de som egentlig skulle beskyttet meg om det hadde skjedd noe. 

Det er også utrolig mange hjemløse her, noe som er helt forferdelig å være vitne til. De får heller ingen hjelp, så med engang du kommer deg ut av Beverly Hills og disse strøkene som er litt finere så vil du være vitne til ting som er utrolig vanskelig å ta innover seg. Mange av de hjemløse bor i telt, og forholdene de lever i et helt grusomme. Miljøet rundt de kan også være ganske farlig, så jeg tror derfor at svært få tør å hjelpe de. 

LA er derfor ikke bare glam, kule fester, palmer, strender, shopping, sol og varme. Det er mye dritt som skjer bak kulissene, som kanskje kan komme som en overraskelse om man velger å reise hit basert på hva man har lest på blogger eller sett på YouTube. Jeg er ganske sikker på at jeg selv kun har dratt frem de positive tingene med å være her, men mye av grunnen er for at jeg heller vil dele de kule opplevelsene med dere. Jeg vil jo dra frem de gode minne istedenfor de kjipe, men jeg tror nok også at det kan være bra at jeg også nevner det som er kjipt med å være her. Som jeg skrev over her så har vi det veldig godt hjemme i Norge, så det kan nok derfor være litt sjokkerende å komme hit. 

Vår første dag i Los Angeles er over og vi har hatt det så fint. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor lykkelig jeg er for å være tilbake, og hvor mye jeg ser frem til alt vi skal oppleve her. Det er bare to dager til Martine kommer, noe jeg gleder meg veldig til. Vi reiser jo også til Vegas på fredag som vil bli helt sykt. Jeg har snakket om å reise dit i mange år, så det var virkelig på tide at jeg fikk fingeren ut av rævva. 

I skrivende stund er klokka 18.00 her i LA, mens hos dere er det natt. Jeg prøver å få skrevet litt innlegg før vi skal på ut å spise, for å så dra på Poppy’s. Jeg må skrive innleggene mine på forhånd, slik at de kommer ut til riktig tid. Skal jeg vente til i morgen når vi våkner så er vel klokken rundt 20.00 hos dere, noe som er alt for sent. Som jeg skrev i går så er tidsforskjellen det eneste som er negativt med å reise hit, men det ordner seg alltid. Jeg må bare være flink til å planlegge alt jeg gjør. 

Ser dere forresten hvem som kom å overrasket oss?? Nina skulle egentlig ikke komme til LA før i morgen, men der ble vi altså skikkelig lurt. Jeg forsto virkelig ingenting da Nina plutselig sto inne i leiligheten vår, men herregud så glad jeg ble. Jeg har jo ikke sett henne på 6 måneder nå, så det var selvfølgelig utrolig hyggelig å endelig være sammen igjen ♥

Reklame | RoyalDesign

Tenk at det bare er 2 uker til Morten og jeg flytter til Trondheim når jeg kommer hjem fra LA, det er S Y K T.  Som jeg allerede har fortalt dere så skal den nye leiligheten vår innredes helt perfekt, og ikke halvveis sånn som den vi bor i nå. Jeg er jo dessverre en sånn person som shopper på impuls, noe jeg gjorde da Morten og jeg var på IKEA. Jeg tenkte ikke på hva som passet sammen og ikke, jeg ville bare ha alt jeg synes var fint haha. Denne gangen skal det uansett bli helt annerledes, og alt skal være nøye gjennomtenkt. 

Jeg har allerede bestilt litt interiør fra Royal Design som vi skal ha i leiligheten vår som jeg tenkte å vise dere nå. Jeg ville også tipse dere om at Royal Design har hele 20% rabatt på HELE nettsiden deres utenom VIPP, Mateus og Secto. Du kan trykke HER for å komme direkte til Royal Design sin nettside ♥ 

DETTE HAR JEG BESTILT TIL LEILIGHETEN ♥  

Lampe. HER / Lampe. HER / Vase. HER

 

MY WISHLIST ♥ Bord. HER / Kommode. HER / Skap. HER

♥ Zelia og jeg snakket mye om det i det vi skulle sjekke inn, for hvor merkelig er det ikke å tenke på at et så stort fly kan komme seg opp i lufta?? Altså hvor mye veier ikke de store flyene til Norwegian fra før, så skal det i tillegg bære alle passasjerene og bagasje. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er utrolig fascinerende å tenke på haha. 

♥ Det jeg synes er mest skremmende med å fly er turbulens, noe jeg regner med at jeg ikke er alene om? Jeg hadde faktisk ei i klassen på videregående som sa at hun ELSKET turbulens, og jeg tenkte automatisk at hun var gal haha. Hvordan kan man elske noe så skummelt? 

♥ Det å være koblet fra sosiale medier i 10 timer gir deg mye tid til å tenke og reflektere, noe jeg virkelig elsker. Jeg er dessverre så oppslukt i telefonen min at jeg bruker den hver gang jeg har dødtid eller kjeder meg, så jeg gir meg selv lite tid til å faktisk tenke over ting. Personlig tror jeg det er veldig viktig, så jeg må virkelig bli flinkere her. Denne flyturen har for eksempel blitt brukt til å tenke over alt jeg har å være takknemlig for. Jeg jobber faktisk hver dag for å endre tankegangen min slik at jeg blir flinkere til å fokusere på det positive. Vi mennesker er dessverre sånn at vi bruker alt for mye tid på alt som er negativt, når vi har så mye å være takknemlig for. 

♥ Jeg satt meg mål for 2019 som jeg allerede har klart, så nå må jeg virkelig tenke på hva de neste skal være. Jeg hater at jeg ikke kan dele noe med dere, men jeg LOVER at jeg skal fortelle dere det med engang jeg får lov. Er det noen som har noen tanker rundt hva det kan være? Det hadde vært veldig morsomt å høre hva dere tror kommer til å skje. 

♥ Som dere vet så har jeg jo blitt mye mer bevisst på økonomi og hva jeg bruker pengene mine på, så denne turen har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal shoppe noe som helst. Tror dere at jeg kommer til å klare det? 

♥ Apropos økonomi, så er det jo utrolig dyrt å bo og leve i Los Angeles. Jeg har jo vært heldig de andre gangene å kunne bodd gratis hos Nina, men nå som hun har flyttet så er jo ikke det mulig mer. Jeg bestemte meg derfor for at jeg skulle bruke minst mulig penger på bo denne turen, noe jeg absolutt vil si at jeg klarte. Jeg skal være her i 15 dager, og jeg har klart å finne bo til 10.000 kroner! Jeg vet ikke med dere, men jeg er i alle fall imponert over meg selv haha. Gamle meg ville valgt det fineste, men ikke denne gangen. Det skal sies at det fortsatt er viktig for meg å bo på et sted som er fint, men ikke like fint som jeg var opptatt av tidligere. 

♥ Om jeg skal si noe positivt om det å fly, så må det helt klart være utsikten. Det er vel ingen andre steder i verden du kan få en så fin utsikt som fra flyvinduet? Jeg er en sånn person som aldri tar for den greia som gjør at det blir mørkt da jeg sitter 90% av flyturen å titter ut av vinduet. 

♥ Det som er kjipt med å ha kjæreste er jo når man reiser bort fra hverandre. Selv om det er godt å savne hverandre, så hater jeg jo selv når Morten reiser bort haha. Ikke på grunn av at jeg ikke vil at han skal reise, men det er så tomt hjemme uten han. Jeg hater å legge meg alene, og det er også så skummelt å være hjemme alene. Heldigvis har jeg mange venninner jeg kan rømme til når vi flytter til Trondheim. Jeg er veldig sikker på at Morten kommer til å være mye i Oslo, så da er det bare å forberede seg på mange netter alene haha. 

♥ Er det bare jeg som hovner ekstremt mye opp på fly? Spesielt på beina og i ansiktet haha. Jeg burde kanskje gjort sånn som Zelia å tatt på meg støttestrømper for å ikke ha problemer med å passe inn i skoene mine når jeg kommer frem, men det gir seg heldigvis fort. 

♥ Jeg vet at jeg har snakket om det tidligere, men jeg er bare så evig takknemlig for at forholdet mitt ikke styres av sjalusi. Jeg vet rett og slett ikke om jeg hadde orket å reise til Los Angeles om Morten skulle vært skikkelig sjalu. Det sier seg jo selv at ferien blir litt ødelagt om den skal brukes til å krangle med kjæresten sin. Jeg har jo også blitt kjent med masse mennesker her, inkludert gutter. Det hadde derfor vært utrolig slitsomt om Morten skulle blitt sur på meg for å henge sammen med de. 

♥ Jeg gleder meg så til å komme frem å dra ut på byen igjen!! Det er virkelig ingenting som slår utelivet i LA, så jeg kan nesten ikke vente. Jeg ser forresten at jeg får mye spørsmål om utelivet og promotører i Los Angeles, og det stemmer at du trenger en promotør for å komme deg inn på utestedene. Eller.. du må ikke ha en promotør, men det lønner seg med tanke på at du slipper å stå i kø og du får bord med gratis drikke. Det er dessverre utrolig mange ekle promotører der ute som tror og mener at du skylder de noe ettersom at de har tatt deg med ut på byen, og slike anbefaler jeg dere å holde dere langt unna. Du skal slippe å bli tafset på for at du drar ut med noen, så finn dere en skikkelig promotør. 

♥ En av de tingene jeg liker med å reise til USA er at jeg får praktisert engelsken min. Det er ikke akkurat sånn at jeg får brukt den så mye hjemme i Norge, og er det et språk jeg virkelig ønsker å bli bedre på så er det engelsk. Jeg tror også at Zelia har godt av å få øvd litt, for da hun skulle ringe Tesla angående en feil på bilen deres så sa hun “Stearing rat” til han i telefonen. For dere som ikke forstår hva det betyr, så mente hun altså et bilratt hahahah!!

lykke <3 <3 

Herreguuud så godt det føles å endelig være tilbake igjen. Alle dere som har fulgt meg lenge vet hvor mye jeg elsker LA, noe dere sikkert også forstår med tanke på hvor ofte jeg reiser hit. Det verste er at jeg ikke klarer å sette helt fingeren på hva det er som gjør at jeg elsker dette stedet så mye, men det er vel bare hele pakken. Varmen, palmene, maten, menneskene, utelivet og at det alltid skjer noe. Jeg er jo en rastløs sjel, så LA er akkurat det jeg trenger for å utfylle personligheten min haha. 

Dagen deres har nesten akkurat startet, mens vi skal legge oss hvert øyeblikk. Jeg tror jeg aldri kommer til å bli vandt til denne tidsforskjellen, 9 timer?!?! Det er faktisk det eneste jeg ikke liker med å være her, for det er utrolig stress å oppdatere bloggen til de riktige tidene. Når vi står opp her så er det jo ettermiddag hjemme i Norge, så sist jeg var i LA så hadde jeg alarm midt på natten for å oppdatere dere. Selv om mange av dere ikke tror at det ligger mye jobb bak blogging, så prøve i alle fall jeg å gjøre mitt beste. Som jeg har fortalt dere før så vil jeg aldri ta denne unike muligheten forgitt, så jeg vil fortsette å jobbe like hardt som jeg har gjort fra start. Jeg er bare så evig takknemlig <3 

Jeg slenger med et lite bildedryss fra leiligheten vår. Jeg visste at den lå sentralt i Hollywood da jeg bestilte, men jeg visste ikke at den lå så sentralt. Jeg kan se for meg at det blir et helvete i morgen tidlig med alle turistene haha!! For dere som ikke ser det så har vi walk of fame rett utenfor vinduet, så dette kan bli spennende. Det blir med andre ord ikke så mye søvn på oss de neste dagene, men det er likevel verdt det med tanke på beliggenheten. 

🤔 Jeg kjøpte denne bodyen bare for å ta et bilde som kunne gi meg klikk, HVOR LATTERLIG ER IKKE DET? Herregud så glad jeg er som kom meg ut av den bobla der, for det var virkelig alt annet enn sunt. Jeg trodde helt ærlig at jeg aldri skulle innrømme det da jeg har vært veldig flau over det, men nå er det bare komisk haha.

🤔 Jeg er mest kreativ på natten, når jeg er ute å reiser og etter to glass prosecco haha. 

🤔 Jeg klarer ikke å se på filmer eller serier der det er masse drap og vold, så jeg har kanskje spolt meg gjennom 40% av walking dead. 

🤔 Den første bloggen jeg begynte å lese var VOE. Jeg husker ikke hvor mange år siden det er, men alt jeg husker er at jeg begynte å spise isbiter for at hun gjorde det haha. 

🤔 Av en eller annen merkelig grunn så snakker jeg babyspråk til Morten og Celine. Det morsomme er at Morten synes det var sååå irriterende i starten, så kan dere gjette dere til hvem som har begynt å snakke helt likt? haha

🤔 Det skal mye til for å provosere meg, men når jeg først blir provosert da blir jeg skikkelig provosert også. Det er faktisk ikke noe som er mer irriterende enn bedrevitende mennesker som skal pirke på andre HELE tiden. De som tror de er så perfekte selv, arrgghghgh

🤔 Jeg gruer meg alltid til å reise bort fra Celine, for jeg er alltid så redd for at hun ikke skal ha det bra når jeg reiser bort. Hun er jo ekstremt avhengig av meg, så hun blir alltid litt nedenfor når jeg reiser 🙁 Dakar baby <3 

🤔 Det Morten og jeg diskuterer mest om er rydding, så det sier vel kanskje litt om hvor lite vi har å krangle om. Noe jeg er veldig takknemlig for da jeg aldri hadde orket å vært i et forhold der man bare krangler. 

Gjett hvem som enda er syk? Jeg har kommet til det punktet at nesa mi er så tett at hver gang jeg snyter meg så kommer det blod. Jeg har skikkelig dotter i ørene, og i dag skal jeg ut å fly haha!! Jeg har flydd en gang tidligere da jeg har vært skikkelig forkjølet, og alle som har gjort det samme vet hvor forferdelig vondt det er til ørene. Flaks at jeg bare skal sitte 11 timer på fly :)) hehe. Wish me luck. 

Jeg skal uansett ikke klage, for I DAG REISER JEG TIL LOS ANGELES. Jeg kan faktisk ikke tro at dagen endelig er her, med tanke på hvor utrolig lenge vi har ventet på denne reisen. Det er så mye jeg ser frem til å gjøre, spesielt å oppleve Las Vegas for aller første gang. Martine og jeg har booket oss inn på et skikkelig fint hotell, så vi har virkelig tenkt å gå all in når vi først skal oppleve Vegas. 

Det skal også bli utrolig hyggelig å se Nina igjen, det begynner å bli en stund siden sist. Jeg har fått så utrolig mange spørsmål hvem Nina er, hvem sin venn det er og hvordan vi ble kjent med henne. Kort forklart så er Nina bestevenninna til Zelia (som er min bestevenninne), så det var hun som satt oss i kontakt med hverandre. Det endte i alle fall med at Nina tilbydde oss å bo hos henne, selv om hun aaaldri hadde møtt oss før haha. Det sier mye om henne som person, for jeg tror ikke hvem som helst ville tatt inn tre fremmende jenter i hjemmet sitt. Det er derfor en ganske random historie, men jeg kjenner at jeg er veldig glad for at vi fikk bli kjent med henne. Nina er fantastisk <3

Her om dagen kom jeg over noen av de første bildene jeg tok av Celine, se på dette da!! Det er helt utrolig å se hvor mye hun har vokst, til tross for at hun er ganske liten enda. Hun veier bare i underkant av 3 kilo, men har likevel vært så liten at hun hadde plass i hånda mi?? Det er helt merkelig å tenke på at Celine blir hele 8 år til sommeren, det er nesten litt skremmende. Jeg er jo livredd for at hun skal bli gammel, så jeg får bare håpe at jeg har mange år igjen med dette sjarmtrollet her <3

For et par dager siden så skrev Zelia til meg “når vi kommer hjem fra LA så er det bare to uker til du flytter”. Skal jeg være helt ærlig med dere så har jeg aldri tenkt på at flyttingen er så nærme som den er, og at min tid i Oslo snart er over. Selv om jeg virkelig gleder meg til å flytte til Trondheim, så er det likevel skummelt med forandring. Jeg er redd for at det ikke skal gå på grunn av jobb og at Morten ikke skal trives. Kanskje vi blir å kjede oss? Blir det for stille uten alt bråket og trafikken utenfor vinduet vårt? 

Det som gjør det så skummelt er at vi ikke vet, vi har faktisk ingen anelse om hvordan det kommer til å bli. Det er alltid skummelt med forandring, men jeg har lært meg at forandring er bra. Man kan ikke bli stående for lenge i komfortsona, for da vil man aldri utvikle seg. Selv om jeg savner vennene mine veldig, så har jeg blitt utrolig glad i Oslo. Jeg var veldig skeptisk da jeg flyttet hit, men herregud så mye fint Oslo faktisk har å by på. 

Jeg skal i alle fall nyte den siste måneden jeg har igjen her, så er jeg klar for nye eventyr i bartebyen. Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli veldig bra, og skulle det i verste fall ikke funke så er det jo bare å flytte tilbake. Dette skal bli et nytt og spennende kapittel i livet vårt. Jeg går enda ikke over at vi har kjøpt vår aller første leilighet, og jeg er så evig takknemlig for at jeg får dele denne opplevelsen sammen med Morten <3