Meg hver gang jeg leser en sånn kommentar.

Er det en kommentar jeg er skikkelig lei av å høre, så er de kommentarene som forteller deg hvordan du bare kan bli litt penere. Av en eller annen merkelig grunn så er det innafor å si sånt til andre mennesker, for det er jo bare godt ment? Eller kanskje det bare er konstruktiv kritikk? De aller fleste av oss har nok tenkt at “om hun/han bare gjorde litt sånn, så hadde det blitt så mye finere“, men det er stor forskjell på å tenke noe og si det direkte til vedkommende.

Er det bare jeg som reagerer på kommentarer som forteller deg “hvordan du kan bli litt penere”, “se bedre ut” eller som forteller deg at “du var mye finere før”? Kommentarer som at “du burde begynne å sminke deg litt mindre”, “kanskje du skal begynne å gå med andre klær”, “du var så mye finere i 2018 for da så du sånn og sånn ut”. Fortell meg, hvorfor er det innafor å fortelle et annet menneske?

Noen vil synes at jeg er penere med langt hår, mens andre liker meg med kort. Noen tenker at jeg burde farge håret brunt, mens andre mener at jeg aldri må bli brunette igjen. Noen synes jeg er fin med mye sminke, mens andre synes at jeg er finere med lite.Det handler jo bare om smak og behag, og vi alle ser forskjellig på ting. Det er jo så individuelt. Skulle jeg tatt i mot alle tilbakemeldingene jeg får om “hvordan jeg bare kan se litt bedre ut”, så hadde jeg endret sminke, klesstil og hårfarge/lengde ofte.

Heldig for deg så er det jo JEG som skal se sånn ut. Det er jeg som skal gå rundt med lengden på håret mitt, det er jeg som skal gå rundt med hårfargen jeg har. Det er også jeg som skal gå rundt med sminken og klærne mine. Så heldig for deg så er det ikke du som må gå rundt med det siden det virker til å plage deg på en eller annen måte. Jeg er bare lei av kommentarer som dette, og det er jo åpenbart at vi alle ser ut som det vi gjør for at vi selv liker det. Det er ingen som gjentatte ganger farger håret sitt i en bestemt farge for å hver gang tenke “dette var ikke fint, men jeg farger det sånn neste gang også“. Det er ingen som kjøper de samme type klærne gang på gang for å tenke “nei du, dette var stygge klær” og det er heller ingen som sminker seg på en måte for å etterpå se seg selv i speilet å tenke “HAHA disse bryna var grusomme, men jeg fortsetter å sminke meg sånn hver dag“.

Kan vi ikke bare la hverandre være fornøyd med oss selv uten å måtte påpeke hvordan man kan bare være “litt bedre”? Jeg tenker at om noen oppsøker dine råd eller meninger så er det en ting, men er det ingen som har spurt deg så trenger du heller ikke å si noe.

God morgen dere <3 Hva er planen deres i dag? Jeg holder på å ordne meg nå, for jeg skal gjeste en podcast etterpå. Jeg vet ikke helt hva det er med meg og podcaster, for jeg synes egentlig det er litt… skummelt??? å være gjest. Tidligere så har jeg takket nei når jeg har blitt spurt, men ettersom at jeg har begynt å høre mye på Podcast selv så føler jeg meg mye mer komfortabel. Det er jo egentlig bare en veldig morsom, kul og ikke minst fin måte å dele tanker og opplevelser.

Etter innspillingen skal jeg få hentet Nelly pakken min som har blitt levert på en kiosk 35 minutter unna?? Jeg husker dette irriterte meg mye da jeg bodde i Oslo sist også, for UPS leverer ofte på steder som er kjempelangt unna. Jeg bor på Frogner, og må dra hele veien til Grunerløkka for å hente en pakke. Jeg nekter å tro at det var det nærmeste stedet de kunne levere pakken min? Jeg får jo ikke gjort noe med det nå uansett, men det er ganske irriterende, haha.

Senere i dag så kommer Elise for å overnatte hos meg. Vi har ingen spesielle planer, så jeg regner med at vi bare kommer til å chille, se på film og lage mat. Jeg skal prøve å komme meg på trening mellom alt dette også, så jeg får bare være effektiv i dag 😂 Vi snakkes senere <3

Da jeg gikk forbi området min gamle leilighet ligger i på vei til trening i dag, så kjente jeg plutselig på mange følelser. Det er bare litt rart å tenke på hvor mye som har forandret seg på kort tid, og hvor mange minner jeg har fra en veldig ny, annerledes, rar og morsom periode i livet mitt. Jeg flyttet fra Tønsberg til Oslo, og bodde sammen med Andrea i et år før hun bestemte seg for å flytte ut. Jeg klarer ikke en gang å huske hvorfor vi ble enige om å flytte fra hverandre, men alt jeg vet at det ikke var noe dramatisk bak det. Jeg husker at jeg allerede da begynte å tenke på å flytte til Trondheim, men så ble det bestemt at Morten skulle flytte inn istedenfor.

Vi bodde vel der i litt over et år, før jeg var sikker på at min tid i Oslo var over. Når jeg ser tilbake på det så er det nok kanskje ikke så rart at jeg ble sliten, for det var konstant bråk og uro rundt oss. Jeg følte på stresset bare av å gå forbi der med alle menneskene, trikkene, bilene og bussene. Det er en periode i livet mitt som jeg er veldig takknemlig for, men samtidig som at jeg er glad for at den er over. Jeg var på et helt annet sted i livet da enn hva jeg er nå, og jeg trives bedre der jeg er akkurat nå. Jeg fikk en kommentar her om dagen at “jeg stråler sånn”, og det er det fineste komplimentet jeg har fått på lenge. Jeg er oppriktig lykkelig, og det er så fint at det også vises utad. Jeg trives så godt i leiligheten min, nabolaget mitt, jobben min og er så glad for alle menneskene jeg har i livet mitt.

Jeg tror det er lenge siden jeg har hatt en så kjip start på dagen som det jeg hadde i går. Det ble alt for sent, samtidig som at jeg drakk litt for mye. Jeg våknet opp med tidenes fylleangst, hodepine og følte meg egentlig bare helt forferdelig. Det ødela jo også for en hel dag med jobb, så jeg gikk egentlig bare rundt å følte meg dritt i hele går. Jeg vet ikke hva det er med meg, men jeg våkner ALLTID opp med fylleangst? Jeg er en sånn person som kan dra ut edru, og likevel våkne opp å føle på det. Jeg har panikk for at jeg har sagt noe dumt, lagt ut noe på Snapchat, gitt et dårlig inntrykk and you name it.

Jeg kjenner i alle fall at det har vært litt for mye festligheter den siste tiden, og vil egentlig bare fokusere på trening, jobb, søvn og de tingene som gir meg noe bra. Det er jo selvfølgelig kjempemorsomt med jentekvelder på byen, men det trenger ikke å være hver eneste helg. Det er nesten litt morsomt at jeg skriver dette nå for ettersom at jeg skal på hagefest hos Sophie på lørdag, men jeg kan garantere at det ikke kommer til å være en sånn kveld som det var på lørdag, haha.

Jeg kjenner uansett at denne dagen kommer til å bli mye bedre, og det var deilig å våkne opp med energi, godt humør og masse motivasjon. Jeg skal komme meg på trening snart, også får jeg besøk av ELISE <3 Jeg kjenner at jeg savner vennene mine i Trondheim allerede, så jeg gleder meg veldig til å se henne igjen. Det føles nesten ut som en evighet siden sist selv om det bare er noen uker siden. Det er også så mye morsomt som skjer denne uken, så jeg har MYE fint å se frem til.

Reklame | Nelly

GLADNYHET FOLKENS!! Jeg har fått rabattkode på Nelly som gir dere hele 25% rabatt på absolutt alt fra NLY. Rabattkoden er NILSEN25 og den er gyldig i 48 timer <3 Det er forresten 20% på hele Nelly også, så om du bruker min rabattkode så får du 5% ekstra på alt fra NLY sitt eget merke.

DU KAN KLIKKE HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY

Sett HER (25% rabatt)

Kjole HER (25% rabatt)

Sett HER (25% rabatt)

Kjole HER (25% rabatt) 

Genser HER (25% rabatt) 

Topp HER (25% rabatt)

Kjole HER (25% rabatt)

Topp HER (25% rabatt)

Sett HER (25% rabatt)

 

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY

2018

Det morsomme med å få opp minner på Snapchat er å se hvor mye man har forandret seg på kort tid. Når jeg ser tilbake på disse bildene så synes jeg at jeg sminket meg alt for hardt, og jeg forstår heller ikke greia med å ha så mye glitter på øyelokket som jeg hadde 😂 Jeg tegnet jo brynene mine veldig mørke og markerte også. Jeg ville nok ikke gått for denne looken i dag, og jeg trives mye bedre med langt enn kort hår.

2019

Altså, jeg forstår nå hvorfor jeg fikk kritikk for hestehalen min, den så virkelig ikke bra ut 😂 Jeg fikk nesten sjokk nå når jeg kom over disse bildene, for jeg kan ikke huske at den så sånn ut?! Jeg kan vel ikke annet enn å le av det nå, og få litt vondt i magen av å tenke på at jeg har gått sånn offentlig hahaha. Utenom min fantastiske hestehale så vil jeg påstå at jeg ikke har forandret meg så mye det siste året? Jeg har jo blitt mye blondere i håret, men jeg vil si at sminken er ganske lik som den var da. Livssituasjonen min har endret seg VELDIG mye på bare et år da, det er vel ikke akkurat noe hemmelighet.

2020

Personlig så synes jeg ikke at jeg har endret meg så mye det siste året, utenom at jeg har blitt myyye blondere. Jeg har vel også endret klesstil litt, og begynt å gå litt mer “pyntet” enn hva jeg kanskje gjorde i fjor. Som jeg skrev over her så har jo livet mitt endret seg mye, og jeg er på en helt annen plass nå enn det jeg var da. På denne tiden i fjor bodde jeg i Trondheim, og nå er jeg tilbake i Oslo. Jeg er også på et mye bedre sted i livet, og føler egentlig bare at jeg har det skremmende bra for øyeblikket <3

Reklame | Nelly

Sett HER (20% rabatt) 

Er du og Morten fortsatt venner?
Ja, det er vi.

Hva skal til for å kapre deg?
Hmmm.. jeg vet helt ærlig ikke? Jeg er uansett ikke interessert i noe forhold nå, så det er vel umulig for øyeblikket, haha.

Hvor mange tatoveringer har du?
Jeg har 2 stykker, og det kommer nok mest sannsynlig ikke til å bli noe flere.

Hva hadde du ikke likt om du skulle begynt å flørte med en gutt nå?
Er det noe jeg absolutt ikke liker så er det når noen leker alt for hard too get. Jeg er ikke en sånn person som faller for gutter som viser lite interesse for å virke mer interessant, og har aldri skjønt meg på akkurat det der? Om man er interessert, VIS det! Jeg mister i alle fall interessen med en gang om noen begynner å holde på sånn, og blir mye mer sjarmert av de som faktisk viser at de liker deg og tar initiativ.

Hvor gammel er Celine? 
Hun fyller 9 år i juli <3

Hva tror du skjer etter døden?
Min største frykt er å bli født på ny for jeg er så fornøyd med livet mitt som det er nå. Jeg kan bare ikke se for meg med en annen familie, andre venner, kanskje et annet land? jobb and you name it. Jeg hadde selvfølgelig ikke visst noe om livet jeg lever nå, men uansett. Jeg er seriøst LIVREDD for å bli født på ny, og håper ikke jeg er den eneste som overtenker og stresser veldig rundt dette? Det jeg HÅPER skjer etter døden er at man kommer til himmelen og møter igjen alle kjente og kjære. Det høres kanskje litt klisje ut så si, men det er det jeg tror og håper på.

Har du noen gang opplevd å miste deg selv?
Ja, det vil jeg så absolutt si. Det å komme inn i denne verden her der alt plutselig dreide seg om oppmerksomhet, klikk, PR and you name it fikk meg til å bli gal. Jeg ville ligge høyt på topplisten, og solgte sjelen min for å få noen klikk på bloggen. Jeg er jo egentlig ikke en sånn person i det hele tatt, og føler til tider at jeg har skapt et veldig feil bilde av meg selv. Selvfølgelig er jeg opptatt av de tingene nå også, men jeg ville ALDRI holdt på sånn som jeg gjorde da vi kom hjem fra Mexico. Jeg skammer meg ofte over ting jeg har lagt ut, men så har jeg vel forhåpentligvis lært noe av det også.

Har du vært på noen dater nå?
Nei, det har jeg ikke. Jeg tror jeg er litt for klein til å møte noen egentlig? Jeg kan ikke huske hvordan man flørter, og det skremmer meg bare å tenke på at jeg skulle hatt besøk av noen jeg ikke kjenner. Det irriterer meg at jeg er sånn, for jeg er jo egentlig veldig utadvendt? Jeg får bare skikkelig panikk av å tenke på å skulle flørte med noen 😂

Liker du best langt eller kort hår på deg selv?
Helt klart langt da det føles mer som meg. Jeg har hatt det så lenge jeg kan huske, og synes jeg kler det mye bedre.

Hvilke mennesker fanger din oppmerksomhet?
Jeg synes det er kult med de som snakker høyt uansett hva andre måtte mene og tenke. De som tør å gå sin egen vei, ha egne meninger og ikke bare følger strømmen for å bli godt likt.

Hvilken er din favoritt sang akkurat nå?
Ritual med Tiesto, Jonas Blue, Rita Ora.

Hva er det aller eldste du kunne datet? Svar ærlig
35 kanskje? Jeg vet ikke for å være helt ærlig.

Hva motiverer deg til å blogge hver eneste dag? Spesielt nå som Instagram har tatt veldig over. 
Jeg har alltid elsket å skrive, og blogget lenge før noen leste bloggen min eller brydde seg om meg. Jeg synes det er godt å ha en plattform der jeg kan dele litt mer av livet, fremfor å kun legge ut litt bilder og tekst på Instagram. Jeg er jo også veldig glad i Instagram, men jeg liker å ha en plattform der jeg kan uttrykke meg mer.

Har du vurdert å skrive bok? Vil så gjerne lese. 
Ja, det har jeg. Jeg har elsket å skrive så lenge jeg kan huske, og det er jo akkurat derfor jeg sitter å oppdaterer denne bloggen hver eneste dag <3 Jeg synes likevel at det har vært litt vanskelig for jeg synes det er skummelt å skulle dele så mye. Skal jeg skrive en bok så skal jeg virkelig gå i dybden og dele de tingene jeg aldri har snakket om før.

Leser du noen blogger?
Jeg titter innom de som ligger på topplisten.

Hvordan takler du vanskelige perioder?
Godt spørsmål… Jeg sitter ikke på noe fasit, og det varierer veldig fra gang til gang hvordan jeg takler det. Jeg er ganske hard mot meg selv, og tillater meg ofte ikke å ha dårlige dager. Jeg er veldig dårlig til å føle på ting som er vanskelig og vondt, og bygger derfor opp mye som jeg holder inni meg. Jeg er veldig redd for å vise følelser, og det aller verste jeg vet er å gråte foran andre. Er det noe jeg har erfart så er det at det ikke er den beste løsningen på problemer. Selv om jeg ikke alltid er like flink til å fortelle meg selv det, så tror jeg det viktigste er å snakke om det som er vanskelig med noen du stoler på.

Hva gjør du når du er lei deg?
Det varierer veldig på hvor jeg er i livet. Enten så tar jeg meg selv i nakken, forteller meg selv hvor bra jeg egentlig har det og gir meg et skikkelig spark i rævva. ELLER så ligger jeg i sengen, gråter noen tårer, ser på en trist film og spiser godteri. Det finnes ingen mellomting med meg, men som jeg skrev over her så er jeg veldig hard mot meg selv og kan til tider være litt for streng. Dette er absolutt noe jeg prøver å jobbe med, for det er viktig å kjenne på følelsene sine.

Hva liker du best med deg selv?
At jeg er hardtarbeidende, omtenksom og spontan. Jeg ELSKER at jeg er så yolo som det jeg er, for tenk så mye jeg har opplevd og får oppleve. Jeg har ingen problemer med å “starte på nytt”, og jeg vet at jeg kommer til å ha mye fint å se tilbake på når jeg er gammel. Mange ser på denne siden av meg som noe negativt, og jeg har hele livet blitt fortalt at jeg må roe meg ned. Det betyr egentlig ikke så mye hva alle andre mener, for det viktigste er at jeg har det bra.

Utfordrer deg til å svare på sist du hadde sex?
Jeg kan si så mye som at det er en evighet siden 😂

Nå vet ikke jeg om du allerede har vært det eller ikke, men skremmer det deg å skulle være seksuelt aktiv med noen andre igjen? Jeg har akkurat blitt singel selv og har enda ikke turt å være med noen andre. 
Jeg har alltid vært litt usikker når det kommer til dette punktet, og det kan ta lang tid før jeg føler meg trygg på en person. Det er nok derfor jeg bare har hatt en one night stand i hele mitt liv, haha. Svaret er helt klart ja, men jeg har dessverre ikke et ordentlig svar på hvorfor. Jeg vet ikke om jeg ga deg det svaret du ønsket nå, men poenget mitt er at jeg kan føle usikkerhet rundt akkurat det her jeg også. Det var nok verre da jeg var yngre, men jeg vil ikke påstå at jeg er crazy yolo girl den dag i dag heller 😜

Fredag: 
Etter noen dager med chill, god mat og alkohol så er jeg veldig klar for å komme meg på trening. Jeg synes det er så deilig at treningssentrene har åpnet igjen, og koser meg skikkelig nå som jeg endelig kan komme helt hundre prosent tilbake til mine gamle rutiner. Planen var egentlig å dra til Drammen etter trening, men det ble dessverre avlyst. Jeg skal derfor bare bruke fredagen til å være med Celine, gå lange turer og få jobbet MASSE. Jeg har skikkelig motivasjon for tiden, og det er så digg.

Lørdag:
Jeg kjenner at jeg har vært skikkelig trøtt denne uken, og mistenker at det er på grunn av pollen. Jeg er jo egentlig ikke allergisk, men jeg har reagert skikkelig denne sommeren. Jeg kommer nok derfor til å sove ut før jeg skal en tur på trening. Jeg tenker også å komme meg en tur til byen for å handle de siste tingene jeg trenger til leiligheten min. På kvelden skal vi jentene å spise på Nodee som ligger på Barcode, før vi skal en tur ut på byen.

Søndag:
Jeg kjenner allerede at det frister å skrive at jeg skal sove lenge, men det kan jeg altså ikke. Martine kommer hit ettersom at vi skal spille inn litt YouTube videoer og ta litt bilder. Vi skal ha en skikkelig jobbdag, og det er vel ikke en mer perfekt måte å avslutte uken på. Personlig så synes jeg de beste dagene er når jeg er skikkelig produktiv, og får jobbet mest mulig.

Hva er dine planer for helgen? <3

Det er skikkelig rart å handle slik som jeg gjør nå for vanligvis så har jeg en alltid en stor handel i uken. Ettersom at det er litt vanskelig nå som jeg ikke har bil og er alene, så har jeg bestemt meg for å handle et par ganger i uken istedenfor. Jeg tror nok ikke at det er det mest økonomiske, men jeg vurderer å begynne å bestille mat over nettet sånn at jeg får det levert på døren istedenfor. Da kan jeg jo handle en gang i uken, og jeg er ganske sikker på at jeg sparer mye penger på det.

Jeg fant ut at jeg ville bytte ut fredagstacoen med falafel i Pita. Det er utrolig digg om man har Tzatziki og grønnsaker i.

Jeg har fått meg en ny favoritt, denne smørosten er SÅ god.

Hva skal du spise i helgen? <3