♥. Ikke alle menneskene du bryr deg om, bryr seg om deg. Det høres jo ganske brutalt ut, men noen ganger så møter man mennesker som ikke ønsker det samme for deg, som du ønsker for de. Jeg er helt sikkert ikke den eneste som har endt opp med å bli skikkelig skuffet over noen for at de enten ikke har stilt opp eller bryr seg? Du kan stille opp så mye for et menneske, men så ender du opp med å ikke få noe igjen. Da jeg var yngre hadde jeg et par falske venner som jeg innerst inne visste at de ikke var bra for meg, men så henger man liksom med de for at det enten er en vane eller for… “trygghet”? Jeg vet ikke hva jeg tenkte da, men jeg er helt ferdig med å bruke tid på falske vennskap, det får man ingenting godt ut av.

♥. Du kan få til det du vil. Absolutt alle målene jeg har satt meg har jeg fått til, og jeg har ikke hatt noe som helst flaks eller hjelp. Jeg har måtte jobbe hardt for å oppnå alle målene mine, og som jeg nevnte for en stund tilbake så har jeg endelig fått til et mål jeg satt meg i 2016! Det handler bare om å ikke gi opp.

♥. Ikke alle mennesker vil ikke være for alltid, og det er helt greit. Forhold og vennskap tar slutt, og mennesker og hverdagen endrer seg. Noen ganger funker rett og slett ikke et forhold uansett hvor mye man måtte ønske det, og da er det viktig å akspetere situasjonen.

♥. Du kan stole på magefølelsen din. Det er ofte underbevisstheten din som forteller deg det du egentlig vet.

♥. Du må slutte å sammenligne deg med andre. Er det egentlig noe verre vi kan gjøre mot oss selv enn å sammenligne oss med andre? Jeg vet det er lettere sagt enn gjort, men herregud som jeg har jobbet med akkurat dette punktet. Jeg har egentlig aldri vært en som sammenligner helt til jeg begynte å blogge, for jeg har fått høre ekstremt mange ganger hvor dårlig jeg gjør det på grunn av at mine kollegaer gjør mer enn meg. Jeg skal være så ærlig å si at jeg har blitt lei meg på grunn av enkelte kommentarer, og jeg har til tider følt meg skikkelig dritt. Jeg skjønte heldigvis etterhvert at jeg måtte slutte å se på hva alle andre fikk til, for de aller fleste av mine kollegaer har vært her i flere år enn meg. Jeg fant også ut at jeg aldri ville utvikle meg om jeg skulle bruke tiden min på alle andre.

Om du gjør noe bra for noen, ikke forvent å få det tilbake. Da jeg var yngre var jeg veldig opptatt av hva jeg hadde gitt andre, så jeg ble ekstremt lei meg de gangene jeg ikke fikk det samme tilbake. Jeg har heldigvis lært fra den gang, og forstår nå at man ikke skal hjelpe noen for å forvente å få igjen, men for å faktisk være et godt menneske. Ikke alle kan gi tilbake og det er helt greit. Nei, jeg mener selvfølgelig ikke at du skal gi masse uten å få noe igjen, men poenget mitt er at man skal gi for at man vil hjelpe, ikke for å forvente å få noe i retur.

♥. Ikke gi opp, alt vil bli bra til slutt. Vi kan vel si det sånn at jeg har truffet bunnen skikkelig hardt et par ganger, men det har alltid ordnet seg. Ta tiden med hjelp og bruk menneskene du har rundt deg. Just don’t give up ♥

Det skal sies at det er mange grunner til at jeg elsker vennene mine, men en av hovedgrunnene er for at de er like spontant som meg. Som jeg allerede har nevnt så skal Morten og jeg til Trondheim, og i den anledning køddet jeg med å spørre Zelia om hun ville hente oss i Oslo. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at hun kom til å komme, men nå har jeg altså fått besøk av Zelia og Julie haha.

Jeg føler meg ekstremt heldig som har så spontane venner, for det er en så stor del av personligheten min. Jeg elsker jo å være spontan, så jeg tror faktisk jeg hadde blitt gal om jeg bare hadde hatt venner som måtte planlegge hver minste ting. Vi skal i alle fall kose oss skikkelig her i Oslo, selv om vi bare skal være et døgn.

Dere kan tro jeg er overlykkelig nå som jeg for en langhelg sammen med jentene mine. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å komme til Trondheim igjen. Det føles nesten ut som at jeg har vært på utvekslingsår, hahah herregud så dramatisk jeg er. Etter denne helgen lover jeg at jeg ikke skal nevne Trondheim på en stund, for jeg forstår godt om dere begynner å bli lei haha!!! Love you guys ♥

Er det bare jeg som synes at dagene går latterlig fort? Hvordan er det mulig at det er fredag i morgen? Jeg føler at det var mandag i går liksom haha. Jeg pleier vanligvis å stresse over at tiden går alt for fort, men nå er det bare deilig. Jeg kjenner at jeg trenger sommer og sol, så jeg krysser fingrene for at vi får en helt syk sommer.

I morgen reiser Morten og jeg til Trondheim da vi skal på visning på mandag. Jeg vet jeg sa det sist gang også, men nå har vi virkelig funnet drømmeleiligheten. Den var så perfekt at Morten ikke tvilte engang, til tross for at den er i Trondheim haha. Denne ligger også på Byåsen som den første,  bare at den har 3 soverom og koster bare litt over tre millioner. Vi har lenge snakket om at vi skulle hatt et gjesterom og et kontor, da vi begge ønsker å skille tv-titting og jobb. Jeg konsentrerer meg også ekstremt dårlig når jeg sitter i stua (har brukt 3 timer på dette innlegget), så jeg håper virkelig på å kunne få et kontor.

Nå skal jeg komme meg på trening, før jeg får besøk fra Trondheim også skal vi på premierefest i kveld. Vi snakkes senere ♥

 

Reklame | Annonselenker Nelly

Teddy jackets. HER / Lignende veske. HER / Bukse. HER

I går hadde jeg en sånn dag der jeg bare lå på sofaen, så jeg fikk med andre ord mye tid til å tenke. Jeg kan ofte tenke tilbake på hvor annerledes livet mitt bare var for noen år siden, og nesten bli skremt av å se på hvor mye de “små” avgjørelsene jeg tok hadde å si for fremtiden min. Om du tenker tilbake på avgjørelser du selv har tatt som egentlig ikke har vært en “big deal”, men så har du kanskje sett i ettertid at de hadde mye å si for fremtiden din? Jeg tror jo veldig på at alt skjer for en grunn og at det er meningen at vi skal komme dit avgjørelsene våre tar oss. Jeg er ikke overtroisk, jeg lover haha ;pppp Jeg tenkte uansett at jeg skulle dele noen av mine valg som har hatt mye å si for mitt liv.

⚫ Da jeg var rundt 14 år gammel så hadde jeg en ungdomskjæreste. Han hadde nylig vært sammen med ei jente, så dere kan sikkert se for dere hvilket drama det ble haha. Jeg tror ikke forholdet varte mer enn tre måneder, og selvfølgelig så skulle jeg og henne bli bestevenner da det ble slutt. Denne jenta var medlem av AUF og det var hun som fikk meg til å dra på Utøya i 2010. Hadde jeg aldri blitt sammen med han, så hadde jeg aldri møtt henne og da hadde jeg nok mest sannsynlig aldri vært på Utøya heller. Er ikke det litt sykt å tenke på?

⚫ Da jeg var på Utøya i 2010 så ble jeg veldig god venn med ei jente som tok meg med tilbake dit i 2011. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å dra, men på grunn av at vi hadde det så morsomt sammen året før så valgte jeg å bli med igjen.

⚫ Hadde jeg ikke vært på Utøya i 2011 så hadde jeg aldri møtt Stine som i dag er min bestevenninne. Hadde det ikke vært for at jeg møtte Stine så hadde jeg nok aldri reist til Trondheim. Det var alle turene mine dit som fikk meg til å ville begynne å studere der, og bare to år senere flyttet jeg. Jeg flyttet forresten sammen med hun jeg møtte på Utøya i 2010 haha.

⚫ Da jeg begynte å henge mye i Trondheim var jeg god kompis med en gutt som var sammen med ei jente som jeg var livredd for. Denne jenta er Julie som mange av dere sikkert kjenner igjen. For dere som ikke vet hvem Julie er så er det min bestevenninne, så hadde det ikke vært for Utøya og Trondheim så hadde jeg aldri møtt henne heller. Er det bare jeg som synes ting som dette er helt sykt å tenke på? 

⚫ En av mine aller beste venninner møtte jeg gjennom eksen min. Så hadde jeg ikke møtt han så hadde jeg aldri møtt henne, det er ganske trist å tenke på haha.

⚫ Forholdet vårt funket åpenbart ikke, så jeg valgte derfor å melde meg på Paradise Hotel etter at det ble slutt mellom oss. Så vi kan vel si det sånn at hadde det ikke blitt slutt, så hadde jeg aldri skrevet dette innlegget eller hatt denne bloggen akkurat nå.  Altså, what?!

⚫ Jeg var ekstremt usikker på om jeg skulle reise ned til Mexico, men hadde jeg ikke takket ja til å være med så hadde jeg nok enda vært i Trondheim. Jeg hadde ikke møtt alle menneskene jeg har vært så heldig å bli kjent med, blant annet Martine og Andrea. Jeg hadde heller aldri møtt Morten og jeg hadde aldri hatt en så stor blogg som det jeg har i dag. Jeg hadde heller ikke fått møte alle de fantastiske følgerne mine. Tenk hva “ja, jeg blir med” faktisk betyr den dag i dag.

⚫ Hadde jeg aldri vært med på Paradise Hotel så hadde jeg aldri flyttet til Oslo. Mange av dere vil sikkert tenke at det egentlig bare hadde vært positivt med tanke på hvordan jeg snakker om Oslo, men jeg overdriver nok litt på måten jeg uttaler meg på. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg flyttet hit, for det har vært en drøm jeg har hatt veldig lenge. Jeg tror bare det er så enkelt at jeg har blitt mer voksen og derfor ønsker å være nærmere familie og venner. Jeg kjenner jeg er ferdig med at livet bare skal dreie seg om party og reising, for det er ikke de tingene som virkelig betyr noe. Jeg er glad i Oslo, men jeg vil bo nærmere min og Morten sin familie.

Er det ikke litt skremmende å se hvor stor betydning valgene jeg tok for mange år siden har for meg den dag i dag? Jeg får faktisk helt frysninger av å tenke på det, for jeg kunne jo aldri byttet ut det livet jeg har i dag. Jeg er bare så evig takknemlig for alt jeg har fått i livet mitt, selv om det har vært et par ting som har vært vanskelig å håndtere.

Jeg vil forresten veldig gjerne høre deres historier. Har du tatt et eller flere valg som har hatt stor betydning for fremtiden din uten at du egentlig visste det? 

I går kom Morten og jeg over en YouTube-video som provoserte meg til de grader. Den gjorde meg ikke bare provosert, men også skikkelig lei meg. Det er jo ingen hemmelighet at noen mennesker er drittsekker, men det er faktisk helt sjokkerende å se hvordan enkelte utnytter andre.

Det ble gjort et eksperiment i USA (tror jeg) der de skulle se hva mennesker gjorde da de møtte en “blind mann”som skulle veksle penger. Han spør om å veksle 5 dollar, men gir ved et “uhell” en 50 dollar seddel istedenfor. Jeg sitter her enda å er helt knust etter å ha sett videoen, for hvordan er det mulig å være så forbanna drittsekk?

Heldigvis var det noen mennesker som var ærlige, ellers tror jeg faktisk at jeg hadde gitt opp menneskeheten. Vi fant også en annen video der de skulle se hvordan mennesker reagerte på et barn som satt seg ned for å tigge. Heldigvis var det mange som hjalp dette barnet, men det var noe i denne videoen som virkelig fikk meg på gråten. Jeg kan bare ikke forstå hvorfor vi behandler hverandre slik? Når ble noen menneskeliv mindre verdt enn andre?

Tenk at han som faktisk har minst i denne videoen er den som gir mest, altså wow. 

Hahah dette begynner nesten å bli litt flaut… Ettersom at så mange mente at Santa Maria sin er mye bedre så velger jeg å gi dip mix en ny sjanse.

Etter at Morten og jeg kom hjem fra London så fikk vi helt nye rutiner som jeg virkelig elsker. Vanligvis handler vi mat på tirsdag/onsdag og vasker leiligheten på fredag. Nå starter vi uken med å fylle opp kjøleskapet og vaske hele leiligheten, hvor digg er ikke det? Jeg synes i alle fall at det er en helt fantastisk måte å starte uken på.

Som dere ser så er vi ikke akkurat så veldig varierte i matveien, så om det er noen av dere som har noen tips til frokost, middag eller lunsj så gjerne del med meg. Jeg er heldigvis en sånn person som kan spise det samme uten å gå lei, noe jeg tenker er fint da jeg hverken er flink eller kreativ på kjøkkenet. Jeg håper virkelig at jeg en dag begynner å like å lage mat, ellers så synes jeg synd på mine fremtidige barn haha.

Som dere vet så har Morten og jeg blitt enig om at vi må begynne å være litt mer romantiske, for vi har rett og slett vært alt for dårlige. Jeg vet ikke om dere husker hva vi gjorde på Valentines i fjor? Vi spiste byggrynsgrøt, så film og drakk litt vin haha. Vi bestemte oss for å ha en litt utradisjonell Valentines noe jeg absolutt vil si at vi klarte, men i år ønsker vi begge å gjøre noe litt mer tradisjonelt og romantisk.

Siden jeg ikke kan å være romantisk, så vil jeg veldig gjerne høre om noen av dere har noen tips? Vi har vurdert å bare dra ut for å spise en god middag, ta noen drinker og kanskje dra på kino. Jeg hadde egentlig lyst til å reise bort på Valentines, men på grunn av at jeg skal til NYC i slutten av februar så er det ganske uaktuelt. Det er jo mest sannsynlig bare noen måneder til vi sitter med et boliglån på flere millioner, så jeg tror vi begge ønsker å være litt økonomiske fremover hehe.

HAHAHA se på dette!!

Jeg må derfor spørre om deres hjelp igjen, så om noen av dere har en god restaurant å anbefale i Oslo som ikke ligger på Aker brygge rop ut haha. Jeg vil prøve noe nytt, gjerne et sted der ikke alle drar. Jeg vil også vite om en bar i Oslo som har digge drinker, TAKK på forhånd ♥

Reklame | Annonselenker Nelly

Jeg vurderer å begynne med et innlegg i uken der jeg tipser dere om forskjellige ting. For eksempel middagsretter (haha lol), sminke, klær, reiser osv. Hva tenker dere om det? Om dere synes det var en god ide så kan dere gjerne komme med forslag/ønsker til innlegg. Det hadde jeg satt stor pris på ♥

Jeg tenkte uansett å starte med et innlegg der jeg har plukket ut mine favoritter hos både gutt og jente. Jeg er helt sikkert ikke den eneste som synes det er kjempevanskelig å kjøpe gaver til gutter? For dere som ikke vet det så har Nelly et veldig godt utvalg til gutter/menn, så om du enda ikke har funnet gave til kjæresten din så vet du hvor du skal sjekke. Her har dere i alle fall mine favoritter ♥

Bukse. HER / Jakke. HER / Jakke. HER

Jakke. HER / Jakke. HER / Øredobber. HER

Sett. HER / Lommebok. HER / Bukse. HER

Vibrator. HER / Kondomer. HER / Graviditetstest. HER

Frakk. HER / Boksere. HER/ Klokke.HER

Jeg kjøpte selv boksere til Morten i førjulsgave da jeg føler det er noe man aldri får nok av. En ganske sikker gave å gi også om du spør meg, haha! 

Nå høres jeg sikkert alt for negativ ut til Oslo (så beklager på forhånd), men jeg har enda ikke klart å finne et utested som jeg liker skikkelig godt her. Jeg synes for eksempel utelivet i Tromsø er mye bedre, så kanskje vi rett og slett oppsøker helt feil steder? Vi hadde en diskusjon om dette på vorset i går, og ingen av oss klarte å komme på et sted som var skikkelig bra. Utenom Martine som forguder Heidis haha.

Jeg vil derfor høre med dere som kanskje kjenner Oslo litt bedre enn meg, hvor er det man burde dra ut? Et sted som ikke er overfladisk med en idiotisk dresskode, der kan ha en samtale, men også danse og der vekterne oppfører seg som normale mennesker. Jeg vet ikke hva det er, men det har skjedd et par ganger nå at jeg har møtt på skikkelig frekke vektere. Jeg vet ikke om dere husker den gangen Grunde som er nykter ble kastet ut for at han hadde vært for full? Og i går var det er par stykker som bestemte seg for å oppføre seg som dritt uten grunn. Jeg burde selvfølgelig bare latt det gå, men det irriterer hvordan noen bruker “makten” sin på helt feil måte, så jeg bestemte meg for å si ifra. Jeg fikk vite i dag at det er flere som har blitt behandlet dårlig av vektere på dette stedet, så det er vel kanskje på tide å bytte ut vaktselskap?

Uansett, over til noe helt annet som ikke er fult så negativt. Jeg har blitt skikkelig avhengig av ludo på Facebook, har dere testet det ut? Jeg har vært ufrivillig medlem i en ludogruppe i sikkert en måned uten å prøve det, men nå kan jeg ikke forstå hvorfor jeg ikke testet det ut før?? Det er jo SÅÅÅ MORO. Jeg har veldig lyst til å være med i flere grupper slik at jeg kan spille det døgnet rundt, så om du er med i en vær så snill å inviter meg  ♥ Takk på forhånd haha.