UKENS SPØRSMÅL

Vet Morten alt om deg? 

Nei han vet ikke absolutt alt om meg, men han vet nesten alt. Noen hemmeligheter må det være lov til å ha <3 hehe

Hva heter den serien du har lagt ut på Snapchat? 

90 days to wed, du ser det på Dplay.

Hva liker du best og minst med Morten? 

Det jeg liker best med Morten er nok at han er omsorgsfull og en veldig god kjæreste. Det jeg liker minst er nok at han tar seg selv litt for høytidelig, så det er ikke alltid man kan tulle med han uten at han blir fornærma.

Hvorfor var du ikke på Vixen? 

Jeg var på Vixen, men jeg kommer ikke til å dra neste år.

Hvordan har du det nå? 

Tusen takk som spør <3 Jeg har det helt greit, men det går heldigvis mye bedre nå.

Hva angrer du mest på av alt du har gjort? 

Det er en ting jeg aldri kommer til å dele med offentligheten, men jeg har lært at det ikke hjelper å henge seg opp i fortiden. Så jeg har lært av mine feil, og vil aldri gjøre det igjen.

Hvordan var overgangen fra ungdomsskolen til VGS?

Min overgang var helt jævlig med tanke på at jeg var på Utøya den sommeren jeg skulle starte på videregående. Jeg har mer fravær enn hva de fleste kan tenke seg til, så det var selvfølgelig ganske utfordrende på den tiden. Når det kommer til menneskene og drama, så var det MYE bedre. Jeg hadde likevel en meget spesiell jente på skolen som satt meg på svartelista til russen for at jeg var å rullet med bussen til kjæresten hennes. Hun skrev også mye dritt om meg på twitter-kontoen sin, så hun var vel den eneste som gjorde VGS kjip for min del. Enkelte jenter altså, haha!

Hva er et forbilde for deg?

Mamma er et forbilde for meg.

Visste du at Andreas/Tix skal være med på PH?

Jeg hadde hørt noen rykter om det.

Kommer du til å se årets sesong? 

Ja, det gjør jeg nok.

Når har du bursdag? 

30.Mars.

Hvordan by i Norge liker du best? 

Er det et spørsmål engang? Trondheim, HEHE!!

Vant du en pris på Vixen? 

Nei, det gjorde jeg ikke.

Beskriv deg selv med tre ord

Målbevisst, sta og rettferdig.

Hvis du hadde fått muligheten hadde du vært med på Ex on the Beach eller Love Island? 

Jeg hadde ALDRI takket ja til å være med på Ex on the Beach. Jeg synes Love Island er et veldig hyggelig konsept, men jeg tror nok heller ikke det er noe for meg.

Når skal du og Morten ha barn? 

Det har vi ikke snakket om enda, men det vil nok være når vi nærmer oss 30-årene.

Har du noen mål på bloggfronten i 2019? 

Jeg har hatt et mål siden 2017 som jeg ENDELIG har fått til. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor utrolig stolt jeg er over egen innsats, h e r r e g u d.  Utenom det så har jeg satt meg som mål å være deltaker i et TV-program, tjene mer penger enn hva jeg gjorde i fjor og jobbe enda hardere. Jeg skal bare fortsette å utvikle meg som person og business.

Hvor er du fra? 

Jeg er fra Tromsø, men også Tønsberg.

Hva synes du om at Andrea har samme navn som kjæresten din? 

Det er veldig morsomt og ikke minst koselig. Jeg trodde aldri vi hadde sett for oss at vi skulle bli bestevenner, roomies og ha kjæreste med likt navn for to år siden da vi møttes på Gardermoen.

Ser du på porno?

Nei, det gjør jeg ikke.

Hvem eier Celine?

Det er meg.

Hva er en ting du setter pris på i livet ditt akkurat nå? 

Jeg klarer ikke å bare velge en, for jeg setter pris på alle mulighetene jeg får, vennene mine, familien min, Morten og jobben min.

Hvor mange søsken har du? 

Vi er 7 stykker med meg.

Hvor er Kevin? 

Han jobber ekstremt mye, så han har dessverre ikke like mye tid til å komme til Oslo sånn som han gjorde før. Jeg har prøvd å få han til å komme på besøk, så jeg krysser fingrene for at vi ser han veldig snart.

HER ER VI PÅ SPØKELSESJAKT

Er ikke dette noe av det skumleste dere har sett på lenge så vet faktisk ikke jeg. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive dagen i går, for den var virkelig helt sinnssyk. Jeg sitter med så mange inntrykk og spørsmål, samtidig som jeg er overbevist på at det finnes noe mellom himmel og jord som vi mennesker ikke kan forklare. Jeg har jo vært åpen med dere om at jeg er veldig overtroisk, og det jeg opplevde i går bekreftet bare alt jeg tidligere har trodd på. Om det er spøkelser eller om det er noe helt annet kan ingen av oss svare på, men noe er jeg helt sikker på at det er.

Jeg gleder meg så sykt mye til vi skal dele YouTube-videoen med dere, for på bare noen timer opplevde vi dytting, kommunikasjon og mye utslag på utstyret som brukes her. Vi ble faktisk så redd at det endte opp med at alle som befant seg inne i bygget måtte løpe ut. Jeg tror nok både Morten og jeg har fått testet grensene våre, for jeg kan love dere at vi har vært livredde. Vi har også fått spilt inn en tour til dere inne i hovedbygget som vil bli publisert i løpet av de neste dagene. Grunnen til det er for at dere skal få se bygget i dagslys og få en bedre forklaring på stedene vi besøker. Det har skjedd så mye på klippene vi har filmet live, så vi har rett og slett ikke hatt mulighet til å forklare det bra nok. Om du vil være en av de første til å se videoen, følg oss HER.

Til alle dere som er ekstra nysgjerrig, både Morten og jeg deler masse på Snapchat og Instagram <3 Vi snakkes i morgen.

PROFIL PÅ TINDER

Jeg vil si at jeg har vært relativt heldig når det kommer til falske profiler av meg på nettet, men det dukker selvfølgelig opp en i ny og ne. Jeg har aldri klart å forstå hvorfor noen tar seg bryet, for det tar bare noen minutter før jeg selv får vite det. Jeg har ikke telling på hvor mange som har sendt meg meldinger det siste døgnet, så jeg tenkte at det var like greit å skrive et blogginnlegg slik at jeg får avkreftet at jeg ikke er på Tinder.

Det er mange grunner til at jeg ikke velger å bruke en dating-app, men hovedgrunnen er jo selvfølgelig at jeg har kjæreste hehe. Hadde jeg kunne valgt selv så ville jeg heller aldri brukt et slik profilbilde av meg, så tusen takk til deg som var så sjenerøs å tok det beste bildet du klarte å finne ♥ Jeg lover at jeg skal informere dere om jeg en gang i fremtiden velger å bruke en app for dating, men for øyeblikket er det helt uaktuelt. Jeg var ikke spesielt aktivt på Tinder den perioden jeg var singel heller, så jeg tror nok dessverre ikke at sannsynligheten er så stor 🙁 hehe neida joda.

Han var veldig søt han som sendte meg mail da <3 haha!!

Nå sitter forresten Morten og jeg på hotellrommet og er snart klar for å reise tilbake dit vi var i går.  Det vil komme et innlegg senere i dag med litt bilder og mer informasjon om hva vi driver med her i Stavanger, GLED DERE!!! Altså, dette er kanskje noe av det sykeste jeg har vært med på i hele mitt liv.

FORHOLDET JEG IKKE ØNSKET Å VÆRE I

Her om dagen fikk jeg et spørsmål om hva jeg hadde gjort om jeg var i en situasjon der jeg ikke klarte å gjøre det slutt med kjæresten min på grunn av dårlig samvittighet. Jeg har vært i en slik situasjon, så jeg ønsker faktisk å dedikere et helt innlegg til det.

Jeg var ganske ung da dette skjedde, så jeg tror nok at jeg ville håndtert ting litt annerledes nå som jeg har blitt mer voksen og har et litt annet syn på ting enn hva jeg hadde da. Jeg møtte han bare noen måneder etter Utøya, så jeg følte meg psykisk ikke klar for kjæreste. Jeg hadde nok med meg selv på dette tidspunktet, så bare tanken på at jeg måtte “ta ansvar” for et annet menneske var utmattende og skremmende. Han var likevel en trygghet, samtidig som han passet på meg på en måte ingen andre kunne.

Jeg merket ganske fort at han begynte å bli veldig forelsket i meg, men jeg satt dessverre ikke med de samme følelsene som han. Det var likevel samvittigheten min som kom å tok meg, for jeg visste at jeg ville knuse hjertet hans om jeg avsluttet kontakten med han. Det endte derfor med at jeg tilbragte et par år sammen med noen jeg egentlig ikke var forelsket i, for at jeg var så glad i han at jeg var livredd for å såre han. Det gir nok ingen mening for mange av dere, men for meg var det en ekstremt vanskelig situasjon å være i og den var nok enda verre for han.

Jeg såret jo tross alt ikke bare meg selv, men han også. For tenk hvordan det må føles å bruke så mye tid og energi på et menneske som ikke sitter med de riktige følelsene ovenfor deg, det må jo være helt grusomt. Den tiden kunne han brukt på seg selv, eller kanskje funnet noen som faktisk var der for han. Jeg som enda var ganske ung på dette tidspunktet kunne brukt den tiden på å bare være ungdom, istedenfor å ha masse forpliktelser til et annet menneske.

Jeg har valgt å holde dette utenfor bloggen da jeg har skammet meg mye. Jeg vet selv hvor utrolig dårlig gjort det er, og jeg ville aldri gjort det igjen. Jeg bestemte meg likevel for å dele min historie etter at jeg fikk dette spørsmålet. For det er jo faktisk ikke OK å være sammen med et annet menneske kun for at du ikke vil sitte med dårlig samvittighet etterpå. Jeg vet i alle fall med meg selv at om Morten noen gang mister følelser for meg, så vil jeg at han skal være ærlig om det. Jeg personlig hadde følt at det var verre å være sammen med et menneske som ikke elsket meg på den måten, enn at vedkommende hadde vært ærlig sånn at jeg kunne kommet meg videre i livet.

Er det slik at du nå er sammen med noen kun på grunn av samvittigheten din, så er jeg nok ganske sikker på at vedkommende ville satt pris på om du var ærlig med han eller henne. Jeg tror nok ikke det er noen som vil sitte igjen med følelsen av at man har blitt utnyttet eller brukt i et forhold man har brukt mye tid og energi på. Følelser endrer seg, og da er det aller beste å være ærlig om det.

50 SPØRSMÅL & SVAR

Jeg så dette innlegget på bloggen til Andrea, så jeg valgte å kopiere det da jeg synes det var morsomt, men også en fin måte å bli bedre kjent med meg. Jeg har jo “ukens spørsmål” hver uke, men jeg føler aldri at jeg svarer på spørsmål som gjør at dere faktisk blir kjent med meg som person. Jeg håper derfor at dere likte dette innlegget like godt som meg ♥ 

♥. Hvor gammel er du om 5 år?

29 år :((((

♥. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag?

Morten og gjengen bak Norwegian Ghost Hunters.

 ♥. Hvor høy er du?

172 cm.

♥. Hvilken film så du sist?

Jeg så alle Harry Potter filmene som ligger ute på TV2 Sumo hehe.

♥. Hvem ringte du sist? 

Morten

♥. Hvem ringte deg sist? 

Morten hahaha… Jeg har andre venner, jeg lover!

♥. Hva stod det på den siste smsen du fikk?

“Helt ok, er fem min unna selv :)”

♥. Foretrekker du å ringe eller sende sms?  

Helt klart å sende SMS, jeg er ikke. glad i å snakke i telefon.

♥. Hva er ditt favorittsted?

Gjett en gang…. USA ♥♥♥♥

♥. Hvilket sted foretrekker du minst?

Kleine eventer eller fulle kjøpesentre.

♥. Når så du moren din sist? 

Da jeg var hjemme i julen. Savner henne allerede da!

♥. Hvilken øyenfarge har du?

Blå

♥. Hvilken julesang er din favoritt?

Ariana Grande – Santa Tell me.

♥. Er foreldrene dine gift eller skilt?

Som mange av dere sikkert vet så er pappa død, men de var aldri gift.

♥. Når våknet du i dag?

08.00 

♥. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?

Jeg vil nok tro at Morten og jeg har kjøpt et hus, reist masse, kanskje fått barn og har fått til så mye bra at vi jobber med akkurat det vi vil. Bloggen er jo babyen min så den vil alltid være med meg, men jeg vil selvfølgelig utvikle meg herfra også.

♥. Hva skremte deg om natten som barn?

Jeg var veldig redd for monster under senga og skumle menn i klesskapet haha.

. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le?

Det er nok YouTube-vidooen til Lisa og meg. Du kan se den HER

♥. Hva er din beste egenskap?

Det må nok være at jeg er veldig omtenksom.

♥. Hva er din verste egenskap?

Jeg er ekstremt utålmodig… hehe

♥. Sover du med eller uten klær om natten?

Jeg sover naken, love it.

♥. Hvor mange puter har du i sengen? 

Jeg har vel sånn 5-6 eller noe.

♥. Hva er det rareste du har spist?

Godt spørsmål.. Jeg er veldig kresen, så jeg spiser sjeldent noe rart hehe.

♥. Har du stasjonær eller bærbar data? 

Bærbar.

♥. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?

Sokker. Jeg hater barføtt, det gir meg frysninger bare ved å skrive det.

♥. Hva hører du på akkurat nå?

Khalid – Saturday Nights.

♥. Hvilken iskrem er din favoritt? 

Ben and Jerry’s <3 <3 <3 <3

♥. Hvilken dessert er din favoritt?

Hmmm… det må nok bli kake, kanskje brownies eller Pavlova.

♥. Hva er den største premien du har vunnet? 

Jeg har aldri vunnet penger før,  så den ligger dessverre på 0 haha.

♥. Liker du kaffe?

Nei, og jeg tror helt ærlig ikke at jeg noen gang kommer til å like det.

♥. Hva drikker du helst til frokost?

Vann eller Oboy.

♥. Hvem var din favorittlærer på vgs?

Det må nok være hun jeg hadde som kontaktlærer det første året på VGS.

♥. Kan du spille poker?

Nei.

♥. Hva har du spist i dag?

Knekkebrød og bolle, haha.

♥. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på?

Det husker jeg ikke, for jeg hører aldri på radio.

♥. Vil du ha barn?

Det er ikke noe jeg ønsker akkurat nå, men jeg håper selvfølgelig at jeg vil ha det en gang i fremtiden.

♥. Kan du noen andre språk enn norsk?

Jeg kan bare Engelsk.

♥. Sover du på en spesiell side?

Nei, men jeg ligger alltid på magen.

♥. Foretrekker du havet eller basseng?

Havet!!

♥. Hva bruker du helst penger på?

Reise, helt klart!

♥. Eier du dyrebare smykker? 

Nei, det gjør jeg ikke.

♥. Hva er ditt favorittprogram på tv?

Jeg ser nesten aldri på TV, men det må nok være bloggerne.

♥. Hva skal du gjøre i helgen?

Stavanger, wuhuu!!!

♥. Kan du stå på slalom? 

Jeg er ikke god på slalom, men jeg kan stå på det.

 ♥. Hvordan imponerer man deg? 

Jeg liker mennesker som har egne meninger og sier ting rett ut som de er, uansett om det er en upopulær mening eller ikke. Det kjipeste jeg vet er mennesker som mener det alle andre mener.

♥. Hva slags ringelyd har du på mobilen?

Standar til iPhone I think.

♥. Fortell en ting leserne dine antakelig ikke vet om deg?

Da jeg bodde i Trondheim så var det en mann som kjørte veldig ustabilt foran meg. Det endte derfor med at jeg ringte politiet på han, slik at han ble stoppet. Hva som skjedde i ettertid vet jeg faktisk ikke.

♥. Hva har du nærmest deg nå som er rødt?

Lyset på bilen foran meg.

♥. Er du sosial? 

Ja, jeg er veldig sosial.

JEG ER LIVREDD

Akkurat nå sitter Morten og jeg i bilen på vei til Stavanger. Som jeg allerede har fortalt dere så reiser vi sammen med Norwegian Ghost Hunters for å spille inn en helt syk YouTube video til dere. Jeg hadde nok aldri gjort dette om det ikke var for at vi skal prøve å skape noen kule videoer, for jeg er LIVREDD!!! haha. Jeg elsker å se slike videoer selv, så jeg håper at det skjer litt denne helgen som vil bli spennende å dele videre.

Jeg vet ikke om det er redselen min eller at jeg er syk, men jeg endte opp med å nesten ikke sove i natt for at jeg måtte spy flere ganger haha… Jeg begynte å bli dårlig under prisutdelingen på Vixen i går, så det var et par sekunder der jeg vurderte å dra hjem. Det skal sies at Vixen var mye bedre i år enn hva det var i fjor, men jeg kjenner likevel at det ikke er helt min greie. Jeg føler meg bare så liten, dum og ubetydelig. Jeg går liksom fra å være skikkelig utadvendt til å bli ekstremt innadvendt, så jeg tror nok at jeg vil holde meg hjemme neste år. Vixen er nok ikke min greie, og jeg tenker at det er helt greit.

Jeg synes likevel at det var mange flotte mennesker som vant prisene i går, så det var absolutt vel fortjent. Nå skal jeg sove litt ettersom at jeg ikke fikk nok søvn i går. Vi snakkes i Stavanger ♥

NOEN TANKER

Reklame | Annonselenker Nelly

Lignende jakke. HER / Lignende genser. HER / Bukse. HER / Boots. HER

♥ Jeg innså vel etter bilde nummer en at jeg kanskje må begynne å smile liiiiiittt mer på bilder haha. Jeg synes det er fint å smile, men jeg synes også det er fint å ikke smile om det gir mening? Jeg tror nok likevel at jeg må gå for bilder der jeg smiler litt, for nå var jeg nesten litt skummel 🙁

♥ Jeg må reise til Los Angeles asap, I miss the city and Nina soo much. Det blir vel kanskje ikke Los Angeles med tanke på at Nina nå har flyttet til Vegas!

♥ For første gang på veldig lenge så har jeg faktisk valgt å slette et par stykker på Instagram og det føltes SÅ befriende. Det er et par profiler som har vært veldig inspirerende for meg i mange år, men den siste tiden har jeg følt at det kun har gitt meg stress og litt dårlig selvfølelse. Jeg valgte derfor å fjerne profilene, for hvorfor skal jeg følge noe som ikke får meg til å føle meg bra?

♥ Morten og jeg har blitt enige om at vi må bli flinkere til å gjøre fine ting for hverandre, dra på flere dates og gjøre mer av det vi gjorde helt i starten. Han var derfor veldig søt i går å sto opp før meg for å lage frokost, vasket nesten hele leiligheten og lagde middag til meg. Jeg vet ikke med dere, men jeg blir skikkelig lykkelig av disse “små” tingene i hverdagen. Lucky me ♥

♥ Det er bare to dager til Morten og jeg reiser sammen med “Norwegian Ghost Hunters” for å “jakte” på spøkelser, og jeg kjenner at jeg begynner å grue meg skikkelig. Det skal sies at jeg KUN gjør dette for YouTube, for jeg er jo livredd for at jeg skal få med meg et spøkelse på kjøpet. Jeg vet faktisk ikke hva jeg gjør om det plutselig begynner å spøke i leiligheten vår hahah 🙁 Jeg er jo veeldig overtroisk som dere vet, så jeg er både redd og nysgjerrig på en og samme tid. Jeg tror og håper at det blir en spennende opplevelse, det var i alle fall kjempekult å følge med Jocke & Jonna da de gjorde det samme.

♥ Jeg har bare blitt mer og mer innstilt på at 2019 skal bli året der jeg skal prøve så godt jeg kan å fokusere på det positive, uansett hvilken situasjon jeg havner i eller hvilke mennesker jeg møter på. Jeg sitter selvfølgelig ikke å sier at jeg aldri skal være negative for det er vel umulig, men jeg skal prøve å tenke så positivt som overhodet mulig. Jeg skal ikke la ting jeg ikke kan kontrollere går for innpå meg og jeg skal slutte å bry meg så mye om hva alle andre tenker. Jeg er dessverre litt for opptatt av hva andre tenker om meg, noe som gjør at jeg til tider ikke føler at jeg kan være meg selv.

♥ Jeg har lenge hatt skikkelig lyst til å møte dere som leser bloggen min og føler meg på mine andre sosiale medier, så det er absolutt noe jeg håper å få til i løpet av 2019. I love you guys ♥

JEG HAR OMBESTEMT MEG

Reklame | Annonselenker / Nelly

 Jakke. Berskha / Genser. HER / Bukse. HER / Sko. HER

Denne dagen skulle egentlig være veldig rolig for min del, men så har det seg jo sånn at jeg dessverre er alt for ubesluttsom. Som jeg har nevnt tidligere så hadde jeg egentlig bestemt meg for å ikke dra på Vixen, men jeg ombestemte meg i siste liten. Jeg skal ikke late som at jeg ikke synes det var helt grusomt å være der i fjor, men jeg velger likevel å gi det en ny sjanse. Det er jo tross alt noen som jeg bryr meg veldig om som er finalist, så det hadde vært dumt å ikke være der for å heie og støtte.

Jeg gikk derfor fra å ha null planer til masse planer, så denne dagen vil nok bli fullstændig kaos som Morten alltid sier haha. Det som stresser meg aller mest med denne situasjonen er at vi skal reise til Stavanger tidlig fredag og jeg har enda ikke rukket å pakke. Jeg tror kanskje derfor at jeg må dra hjem fra Vixen etter prisutdelingen, så det blir ingen alkohol på meg. Jeg skulle jo uansett ha hvit måned (hehe) så det er kanskje bare like greit.

Forresten, om det er noen fra Stavanger som leser bloggen min så gjerne del alt dere har av tips til restauranter og hva vi burde gjøre mens vi er der. Vi skal bare være der fra fredag til søndag, og vi vil nok være opptatt med jobb mesteparten av tiden, men jeg håper likevel at vi vil få litt fritid slik at vi kan utforske Stavanger når vi først er der 😀 Takk på forhånd ♥

MINE PLANER FOR 2019

Etter å ha sett på disse bildene så innså jeg vel at håret mitt kanskje ikke er så kort som jeg selv føler, for h e r r e g u d så mye det har vokst? Håret mitt gikk akkurat ikke ned til skuldrene da jeg måtte klippe meg, så det var absolutt en positiv overraskelse. Fortsetter det slik er det vel bare et par år til jeg har langt hår igjen WUHUUU!!!

Som dere kanskje allerede vet så var jeg ute å spiste middag sammen med Martine og Ingrid i går. Vi bestemte oss for å teste ut en ny restaurant da vi alltid drar på de samme, så vi endte opp på Taverna’n som ligger på Youngstorget. De hadde seriøst den beste Margarita pizzaen jeg har smakt på veldig lenge, så dit vil jeg absolutt anbefale dere å dra for å spise. Jeg regner med at det er mange av oss som alltid ender opp med å dra på de typiske restaurantene som ligger på Aker brygge og Tjuvholmen? haha

Jeg har forresten begynt å planlegge reisene for 2019, og jeg kan si så mye som at Martine og jeg skal reise i løpet av noen måneder. Det som er morsomt denne gangen er at det ikke bare er vi, men vi skal faktisk dra en hel gjeng. Jeg tror denne turen vil bli helt syk, så jeg gleder meg sååå mye allerede. Jeg kjenner også at jeg har lyst til å reise til Thailand dette året, og kanskje Italia? Jeg må absolutt bli flinkere til å utforske Europa mer, så gjerne del om dere har noen kule reisedestinasjoner ♥ Jeg har også sett mye på Kapp Verde og Mexico. Morten og jeg har snakket veldig mye om at det hadde vært kult å reise tilbake til der vi spilte inn Paradise Hotel. Yes or no?

PS: Jeg ser jeg får masse spørsmål om genseren min. Den er kjøpt på Pull and Bear og du finner den HER