Hele denne morgenen har jeg gått rundt å tenkt på hva jeg skulle blogge om og hvordan jeg skulle få tatt bilder. Jeg er så heldig å ha en samboer som MÅ ta bilder av meg om han vil eller ikke. Jeg drar han med over alt, haha. Vi har mange ganger kjørt Trondheim rundt for å finne et bra sted å ta bilder. Må si at jeg har verdens snilleste kjæreste som faktisk orker dette, for det er faktisk snakk om hver eneste dag. Idag var min personlige fotograf på skole, noe som ble et problem for meg. Jeg suger til å ta selfie med iphone, og jeg må sikkert ta 100 bilder før et blir bra. Så det tar MASSE unødvendig tid, og det er en tid jeg ikke har. MEN så kom jeg på at det er jo kamera på macen min, noe som reddet dagen min. Så da har jeg funnet en løsning på dager Gabriel ikke er hjemme, haha! Så nå klarer jeg meg selv, og kan stå på egne bein. Haha neida, kunne aldri hatt en blogg med bare sånne her bilder, men det funker vel av og til? Men nå må jeg nesten løpe, trening og jobb står for tur.

Ha en fin dag alle sammen ♥

 

#tirsdag #høst #hverdag #blogg

Dette er en typisk søndag for meg, og jeg elsker det. I en alder av 20 år ser jeg enda på gode gamle disney filmer, sånn som jeg gjorde for 10 år siden. Jeg går aldri lei disney filmer, og syntes det er så utrolig koselig å se på. Jeg syntes også det er MYE bedre enn hva som lages nå. Jeg er så glad jeg var barn for 10-15år siden, for vi var utrolig heldig med hva som gikk på TV. Jeg syntes det som går på barnetv nå er kjedelig, og ikke minst dårlig, haha. Ikke det at jeg følger så mye med på barnetv, og er den som kan uttale meg om det. Men de få gangene jeg har vært tilstedet der barnetv har stått på så syntes jeg ikke det har vært veldig imponerende. Jeg husker faktisk at når jeg jobba i barnehage så var det et barn som sa til meg at han kun så på gamle filmer, da det var mye morsommere. MEN nå skal jeg kose meg med Dumbo på skjermen, det må være verdens mest koseligste film ♥ Siden dagens planer kun er å ligge som et slakt på sofaen å se på serie og filmer, KOM GJERNE MED TIPS ! Som dere skjønner så har jeg mye dødtid å fylle ut idag. 


Hahah, her ser dere ei som ELSKER å være med på bilder. Jeg vet ikke om det er normalt for dyr, men hun hater faktisk å bli tatt bilder av. Hun ser ALLTID bort, eller så ser hun alltid livredd ut. Hver eneste gang jeg prøver å ta et bilde med hu eller av hu så har hun alltid dette uttrykket. Har prøvd mange ganger å ta fine bilder av lille voffsen, men som dere skjønner så er det ikke bare bare, haha. 

Denne lørdagen har virkelig vært etterlenget, for det her er min første frihelg på hele 6 uker. Selvom tiden har gått utrolig fort, så har jeg kjent det på kroppen. Når jeg la meg inatt bestemte jeg meg for at idag SKULLE jeg sove lenge, tror dere jeg fikk til det eller? eh nei. Jeg tror jeg våknet litt før 10, og jeg var lys våken. Jeg prøvde å tvinge meg selv til å sove, men det gikk selvfølgelig ikke, haha. Så det ble heller til at jeg lå lenge i senga å så på serie, så utrolig deilig! Jeg har sikkert ikke hatt en så avslappende dag på flere uker, så det trengte jeg virkelig. Endelig var det min tur også! Har vært så misunnelig hver eneste lørdag når jeg har lest blogginnlegg om akkurat dette.  Ellers idag har jeg vært på trening, og nå holder jeg på å fikse meg til jeg skal på tapaskveld med jentene. Jeg er så heldig at jeg har kommet til en jobb der alle jentene som jobber der går utrolig godt overens. Vi møtes ofte å finner på noe, så idag ble det tapas. Flaks for meg at jeg har et frimåltid idag, ellers måtte jeg ha sett på mens de andre spiste ( noe jeg aldri hadde klart,haha) Diettlivet er ikke alltid like gøy, men sånn er det vel med alt. 

Ha en super lørdag alle sammen ♥

 

//Nå kan DU bestemme hva jeg skal skrive om, for å finne innlegget trykk her

Hei alle sammen ♥

Jeg er litt nysgjerrig på hva dere som lesere egentlig har lyst til at jeg skal skrive mer eller mindre om. Jeg har alltid bestemt meg for at bloggen min skal være om min hverdag, mine tanker og meninger, og alt som faller meg inn. Når jeg først laget bloggen var det for å blogge om trening og bikini fitness, men dette snudde fort. Jeg vil ikke ha noe bestemt tema å blogge om, da jeg syntes dette kan bli litt ensformig. Så jeg har egentlig en ganske åpen blogg, der jeg kan skrive om utrolig mye. Så derfor lurer jeg på hva akkurat du vil at jeg skal skrive mer eller mindre om. Er det noe du syntes jeg mangler, eller er det noe du syntes jeg skriver alt for ofte om ? Jeg så faktisk igår at jeg skriver utrolig mye om vipper, haha. Må bare beklage meg visst dere blir lei av å lese om vipper, men interessen min er kanskje litt for stor så glemmer at det kanskje ikke e er så interessant å lese om på hvert innlegg.  Jeg blir glad for alle forslag, og er åpen for det meste. Jeg kommer ikke til å love bort at alle forslag blir tatt med, da jeg syntes det er litt skummel lovnad å komme med, haha. Jeg er en veldig åpen person, så jeg har ingen problemer med å fortelle ting eller å si mine meninger, men et sted går nok min grense også. MEN FYR LØS!


Snakk om sola så hadde jeg faktisk lagret dette bildet som “vipper” haha upsDa har jeg endelig fått slengt ræva mi ned i sofaen. Som jeg har nevnt tidligere så har jeg utrolig mye å gjøre hele tiden, så idag stod jeg opp klokken 8 for å dra til Sverige. Den ene tingen jeg syntes var SYKT positivt med å flytte til Trondheim var at jeg fortsatt kunne dra til Sverige for å handle billig mat og drikke. Jeg kommer ALDRI til å glemme min første sverigetur etter at jeg hadde flyttet til Trondheim. Jeg var klar for å bruke masse penger på shopping, godteri, questbar og drikke. Jeg gledet meg som en liten unge på julaften, og var selvfølgelig kjempe spent. Når vi kom fram til Storlien i Sverige så trodde jeg at venninna mi og kompisen min kødda. Vi kom fram til en liten COOP EXTRA butikk, midt ute i ødemarka, haha. Det var INGEN butikker i nærheten, og det så ut som at de hadde tatt meg med langt vekk for å dra på en hyttetur. 

Siden jeg ble så utrolig skuffa foreslo venninna mi at vi kunne kjøre til Åre, for der skulle det være SÅ mye bedre. Jeg skal innrømme at det var litt bedre der, men det var ikke noe å skryte av, haha. Det kan godt være jeg som hadde alt for store forhåpninger, og derfor ble skuffelesen så stor. Men så skal det også sies at jeg var vandt til Nordby senteret, som er KJEMPE stort med masse butikker. Men man blir vel vandt til alt, eller hva?Jeg har begynt å dra litt til Sverige, selvom jeg bestemte meg for å aldri dra dit igjen.  Jeg får jo trossalt billig pepsi max, så det er jo et stort pluss. Itillegg er det SUPER morsomt i Åre i skisesongen, da er det masse mennesker der, bra uteliv og utrolig fint.

Men nå skal jeg spise den utrolig kjipe diettmaten min, taco. Så vi snakkes, jeg håper dere får en fin helg

 

Alle mennesker drømmer om noe, det kan enten være noe lite eller noe stort. Vi kan drømme om alt fra å være en superstjerne som tjener utrolig mye penger, til å få en jobb man var på jobbintervju igår. Det som er så fint med drømmer er at man kan drømme om akkurat det du vil, for det er ingen som hindrer deg. 

Jeg tror vi mennesker er veldig gode på å ønske hvordan vi vil ha det. MEN vi har ikke nok tro på oss selv til å tro at vi kan få det til, derfor gir vi opp drømmen vår. Jeg har mange drømmer, alt fra små drømmer til store drømmer. Jeg har vært veldig flink til å undervurdere meg selv å ikke tro på at jeg kan få det til. Dette har da ført til at jeg har lagt drømmen min på is, og gitt opp det jeg virkelig ønsker. Men helt ærlig, jeg er vel ikke alene om dette? Hvorfor er det sånn at vi mennesker har så vanskelig med å tro på oss selv, tro på at “dette får vi til”? Jeg har ingen problem med å innrømme at jeg undervurderer meg selv veldig ofte. Jeg gjør det på jobb, skole, sosiale sammenkomster og ikke minst på drømmene mine. Jeg har alltid drømt om å bli politi, men fordi jeg ikke har troa nok på meg selv så er den drømmen lagt på is. Allerede før jeg har prøvd er jeg 100% sikker på at jeg ikke kommer inn på politihøgskolen, hvor teit er ikke det? 


I det siste har jeg bestemt meg for at jeg skal begynne å følge drømmene mine. Man lever bare en gang, og jeg vil kunne se tilbake å tenke at jeg har gjort det jeg kunne gjøre. Jeg har ikke lyst å bli gammel, og føle anger for at jeg ikke gjorde det jeg ønsket mens jeg var ung å enda hadde muligheten. Jeg tror at visst man virkelig vil noe. så får man det til. Det eneste som hindrer deg i å få til det du vil er deg selv, så fjern det hindret å prøv så godt du kan. Det du ønsker kommer ikke alltid lett, og det kan være mye jobbing som må til for at du skal nå det målet, men det kommer til å bli verdt det en dag. Det kan ta 1 uke eller det kan ta 2 år, men det viktigste er ikke å gi opp. Jeg har to store drømmer som jeg virkelig har begynt å jobbe med for å klare å oppnå. For at den ene skal bli virkelighet må jeg få til den andre, VELDIG spennende. Jeg er faktisk 90% sikker på at jeg kommer til å få til dette, så jeg gleder meg til jeg føler meg klar til å fortelle dere det. Det er utrolig godt å ha et mål å jobbe mot, for det gjør virkelig jobben så mye morsommere. Det har vært framgang på det jeg har gjort den siste tiden, noe som gjør det ENDA mer spennede. 

Ta deg gjerne en tur innom like siden min på facebook HER

Hei alle sammen ♥

Er det bare jeg som føler at jeg står opp på mandag så legger meg igjen å våkner opp til fredag? Jeg syntes dagene og ukene går så utrolig fort, det er nesten skremmende. Jeg føler at jeg aldri er hjemme lengre, og at jeg aldri har tid til noe som helst. Klokka er nå 20.30, og jeg har ikke satt meg ned i sofaen før nå. Jeg var ferdig på jobb klokken 3, så var det 100 ting jeg skulle gjøre etter det. Jeg har funnet ut at jeg trenger 36 timer i døgnet visst jeg skal få det til å gå rundt, haha. Men fram til poenget med dette innlegget! jeg tenkte jeg skulle vise dere et av innkjøpene mine fra Nelly som jeg ble kjempe fornøyd med. 


DENNE JUMPSUITEN ♥ Elsker fargen, elsker fasongen, elsker stoffet og jeg elsker passformen. Jeg syntes alt med den var utrolig fint, så jeg er super fornøyd med kjøpet. Det som var så utrolig bra var at jeg betale kun 150kr, sykt billig! Så nå at prisen hadde gått opp 100kr, men det er så absolutt verdt det likevel. Du kan kjøpe den HER

Jeg har aldri vært den jenta som har elsket å ligge på sofaen å slappe av, tatt det rolig i ukedagene fordi jobb eller skole venter dagen etter. Jeg tror jeg kan telle på en hånd de gangene jeg har sovet etter skole/jobb de siste årene, for det skjer faktisk aldri. Jeg MÅ alltid gjøre noe, og jeg er livredd for å gå glipp av noe. I tillegg har jeg en rar vane med at jeg ALLTID må rydde og vaske når jeg enten har dårlig tid, eller er kjempe sliten haha

Idag har jeg en sånn dag der jeg ikke orker noe. Energien idag strekker virkelig ikke til, og alt som frister er å sove. Det er faktisk tungt å skrive dette innlegget, for øyna mine klarer så vidt å holde seg åpen. Hele dagen idag har virkelig vært tung, jeg føler at alt som jeg skulle gjøre idag var vanskelig. Det var tungt å komme seg på jobb, det var tungt å jobbe, det var tungt å dra på trening og det var tungt å gå på tur med hunden, haha. Føler meg som verdens mest negative person når jeg skriver dette, men det får så være. IDAG har jeg lov til å føle det sånn, for jeg er virkelig sliten idag. Heldigvis har jeg sjeldent sånne dager som dette, så jeg får vel godta det når det først kommer. Nå skal jeg bare ligge på sofaen å slappe av fram til jeg skal legge meg, NY DAG og nye muligheter imorgen ♥


Sånn her ska jeg sitte i hele dag ♥livet ♥ Genseren min ser ut som en sakkosekk, haha

Hvordan har dagen din vært? ♥

Hei alle sammen ♥

Igår prøvde jeg noe helt nytt, som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Har sett at utrolig mange andre har spist det, så tenkte at det var på tide å teste det ut. Jeg er syykt kresen når det kommer til mat, og jeg er utrolig skeptisk på å prøve noe nytt, haha. Men dette falt virkelig i smak. Det eneste jeg skal endre på neste gang jeg lager det er å bruke et annet proteinpulver, da det jeg bruker nå har veldig sterk smak. Derfor smakte det mer proteinpulver enn jordbær. Så et lite tips til dere før dere prøver det ut.

Det du trenger er

♥ Halvtinte bær ( jeg valgte å bruke jordbær)
♥ Proteinpulver 20g
♥ Valgfrie nøtter ( jeg brukte valnøtter) 

Så tar du de halvtine bærene i en blender sammen med proteinpulvert, deretter lar blenderen stå på til du ser at blandingen blir luftig. 

Så tar du de nøttene du har valgt, og bruker det som topping på fluffen din. Så er den FERDIG, så utrolig enkelt og greit. Jeg brukte kanskje 3 minutter på dette. 

//oppskriften har jeg fått fra Elitept

Hei alle sammen ♥

Idag stod jeg opp ekstra tidlig bare for å ha god tid før jobb, da jeg tenkte å ha god tid til å blogge, spise frokost, lage mat, gå ut med hunden og chille. Det eneste jeg har fått til å gjort hittil er å chille, haha. Jeg begynner på jobb om 50 minutter, og burde egentlig gjort alt annet enn å blogge nå. Men siden jeg ikke er hjemme før 9 ikveld, så måtte jeg prioritere å skrive et innlegg før jeg dro. Det var utrolig godt å stå opp tidlig, og ha tid til å bare ligge å slappe av i sengen. Har skjønt at dette er noe jeg må gjøre oftere. Selv om jeg kanskje tror det blir vanskelig da jeg er tidenes B-menneske ♥søvn♥. 

Never let you go – Zara larsson har gått på repeat hele morgenen, den er såå utrolig fin. Sangen kan du høre HER 
Men nå må jeg nesten løpe visst jeg skal rekke jobb, snakkes ♥

HUSK Å DELTA PÅ KONKURRANSEN, KONKURRANSEN FINNER DU HER