TING JEG IKKE FORSTÅR AT ANDRE IRRITERER SEG OVER

🤔Jeg forstår meg ikke på de som irriterer seg over den minste ting ved menneske rundt seg. Du vet de som ikke talker at du har lysstyrke på telefonen, de som får fnatt av mennesker som skriver på tastatur eller de som virkelig blir sint for smattelyder. Ja, det kan være slitsomt å høre på, men det har aldri gjort meg sint før haha. 

🤔Jeg kan dessverre irritere meg litt for lett i trafikken, men kan vi være så snill å snakke om de som blir så sint at de holder inne tuten i flere timer? For å så råkjøre etter deg, blinke med lysene og typ forfølge deg hjem. Det er så mange sinte mennesker i trafikken, ikke rart det er mye ulykker. 

🤔 Er det en ting jeg virkelig ikke kan forstå meg på så er det mennesker som irriterer seg over været. Jeg er helt enig i at det er kjipt om det regner en uke i strekk, men jeg går aldri å irriterer meg over det. Vi kan jo ikke akkurat kontrollere været, så hvorfor brukte så mye tid og energi på det? 

🤔 Jeg er enig med at det kan være irriterende å se mennesker du bryr deg om gjøre dumme valg uten at de orker å bry seg om andre sine meninger, men er det virkelig noe man egentlig kan bli irritert over? Det kan godt være at det er normalt, men jeg tenker bare sånn at det er bedre at man lærer selv. Mennesker må ta feil valg for å kunne lære, og ikke alltid høre på de tingene alle rundt deg mener. Når alt kommer til alt så er det ikke du som skal leve det livet, så om du føler en avgjørelse er feil så kan du heller være takknemlig for at det ikke er ditt liv. 

🤔 En annen ting jeg tror jeg aldri kommer til å forstå meg på er de menneskene som irriterer seg over hvordan andre går kledd, sminker seg, farger håret and you name it. Altså, HVORFOOR???

🤔 Sist men ikke minst, mennesker som irriterer seg over at andre mennesker irriterer seg og dedikerer et helt blogginnlegg til det 🤪

Hva irriterer du deg over? 

JEG ER PÅ VEI TIL…

Akkurat nå er jeg på vei til Fosen for å dra på HYTTETUR sammen med Julie og Morten. Jeg er så lykkelig som får reist på hytta i helgen, dere vet jo hvor mye jeg håpet på at det skulle skje. Jeg elsker at Morten har blitt en av jentene, slik at han kan være med på hyttetur uten at Julie føler seg som det tredje hjulet. Det skal likevel sies at vi er nok et av de behagelige kjæresteparene å reise med, for vi holder kliss klass bak lukkede dører. Jeg har aldri forstått meg på de som kan kline foran andre når man koser seg med fredagstacoen og idol. Det gjør meg virkelig så ukomfortabel at jeg ikke kan beskrive det engang.

Julie spurte vel egentlig om vi skulle ta en jentetur i helgen, men nå som jeg har fått med Morten til Trondheim så føler jeg veldig ansvar ovenfor han. Jeg er jo livredd for at han skal kjede seg alt for mye, så om jeg skulle dra så måtte han få være med. Jeg trodde aldri jeg skulle bli den jenta som kom med en pakkeløsning og skulle ha med meg typen over alt, men det får være sånn til Morten har kommet seg litt mer inn det. Han og Julie er jo uansett gode venner, og hun synes heldigvis ikke det er stress eller plagsomt at han er med.

Fosen ligger bare en og en halvtime unna Trondheim, men jeg har aldri vært der før. Akkurat nå forbinder jeg det bare med Charterfeber, men jeg håper og tror at inntrykket vil være annerledes etter helgen. Jeg har også pakket med meg masse digge klær, så skal vi få jobbet litt med YouTube i helgen også. Julie skal blant annet være med på en video som vil være så viktig. Jeg er en veldig stolt venninne 🖤 Vi snakkes på/i? Fosen, dere.

NÅR DE STYGGE KOMMENTARENE FÅR ET ANSIKT

Reklame | Annonselenker Nelly

Genseren er fra mamma / Sko. HER

Jeg har alltid blitt fortalt at “om jeg bare hadde møtt de som skrev stygge kommentarer så hadde jeg ikke blitt lei meg”. Jeg tror at mange oss alltid har sett for oss at de som gjemmer seg bak anonymitet for å kunne tråkke ned andre er en type menneske, men er det noe jeg har lært meg de siste årene så er det at det er veldig feil. Når jeg ser for meg et “nettroll” som vi så fint liker å kalle det så ser jeg for meg et ulykkelig menneske som er sint på alt og alle rundt seg. Et menneske som ikke unner andre suksess, og et menneske som leter etter feil hos andre for å kunne påpeke det.

Det er jo ingen en hemmelighet at de som ikke har det så bra med seg selv kan tråkke ned andre i håp om å kunne føle seg litt bedre. Jeg har vært der selv. Jeg var veldig usikker som ungdom, og kunne derfor være slem mot de rundt meg for at det skulle gi meg en litt bedre selvfølelse. Hvor mange ganger har vi ikke hørt at noen har snakket nedlatende om en annen jentes utseende for at gutten de ønsker vil ha henne? “Hun er stygg” og “jeg skjønner ikke hva han ser i henne”. Det er jo bare usikkerheten som snakker, for at personen du vil ha, ikke vil ha deg. Selvfølgelig kan det gjøre oss usikker, og deretter gjøre sånn at vi sier ting for å føle oss litt bedre etterpå. 

Jeg har lært at det ikke bare finnes en type menneske som skriver dritt til andre, det er mange forskjellige. Jeg tror likevel på at det er usikkerheten eller at man er misfornøyd med noe som får noen til å ønske andre vondt. De som kan kalle deg stygg eller be deg endre på noe med utseendet, for å så kalle det konstruktiv kritikk. I følge kommentarfeltet mitt så er absolutt alt konstruktiv kritikk, og om jeg ikke beklager meg eller legger meg flat for alle negative kommentarene jeg får så er jeg et forferdelig menneske som ikke klarer å ta til meg kritikk. I går fikk jeg en kommentar om at jeg alltid gikk i for trange bukser, og derfor måtte holde meg foran magen for å skjule det. Buksene mine passer fint til meg, og jeg kjøper i den størrelsen som passer meg. Vedkommende kommentert indirekte kroppen min, men det er jo bare kritikk, er det ikke? 

For noen dager siden fikk jeg det jeg vil kalle konstruktiv kritikk fra et menneske som vil at jeg skal gjøre det bedre. Jeg vet ikke hvem dette er, men det er lett å merke på måten man skriver. Man gir jo tross alt kritikk for at noen skal kunne forbedre seg, ikke for at man skal føle seg dårlig etterpå. Personen sa at jeg tok for mye selfies og dårlige bilder på bloggen, så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det. Jeg kommer fortsatt til å legge ut selfies, men kanskje jeg faktisk må begynne å gjøre en liten innsats når det kommer til bildene mine. Jeg har derfor dratt tre ganger til byen denne uken, for å kunne ta skikkelig bilder til dere istedenfor å gå rett ut i gata som jeg vanligvis gjør (sånn som disse bildene). Jeg tar til meg kritikken mer enn dere kanskje tror, men det handler om hvordan man legger det frem også. Ikke bare til meg, men når det gjelder alle. 

I går fikk jeg faktisk ansikt på et av de menneskene som har vært slem i kommentarfeltet mitt. Hun hadde kjæreste, barn, sikkert en jobb og gode venner rundt seg. Hun var som alle oss andre, og kunne helt sikkert vært vennen min. Det skal sies at jeg aldri ville vært venn med noen som gjemmer seg bak anonyme kommentarfelt og skriver stygge ting, men likevel. Hun var bare som alle oss andre, og jeg kan ikke annet enn å lure på hvordan hun behandler de rundt seg. 

DET ALLER BESTE MED Å BO I TRONDHEIM

Er det noe jeg virkelig elsker så er det å reise på hytteturer, noe jeg savnet skikkelig den perioden jeg bodde i Tønsberg og Oslo. Tønsberg er jo en sånn by der alle Oslo-folk har hytter, så når du først bor på et “hyttested” så mister det liksom litt av sin verdi. Da vi flyttet til Oslo var Martine den eneste med hytte, så det ble ikke så mange hytteturer i løpet av de to årene jeg bodde der. Jeg vet ikke hva det er som gjør det så spesielt, men det er bare så uendelig digg å komme bort fra alt og alle. 

Jeg finner en ro jeg ikke klarer å finne hjemme, da det alltid er noe som skjer rundt meg. Jeg har plutselig all tid i verden til å lese bok, noe jeg føler meg for stresset til å gjøre i hverdagen. Jeg er egentlig helt oppslukt i Petter Stordalen sin bok, men etter at jeg kom hjem til Trondheim igjen så har jeg ikke lest en eneste side. Jeg fant kun roen til det da jeg satt på flyet og flytoget, til tross for at jeg ELSKER boken så langt.

Det som er så bra med å bo i Trondheim er at nesten alle venninnene mine har hytter på helt nydelige og ikke minst idylliske steder. Hadde jeg hatt tiden til det så er jeg faktisk så heldig at jeg kunne reist på hyttetur hver helg, og er ikke det luksus i hverdagen så vet ikke jeg. Det ser ut som at det vi mest sannsynlig skal på en hyttetur til helgen, noe jeg virkelig krysser fingrene for. Det er lenge siden jeg har lengtet så mye etter å ha ro rundt meg som jeg gjør akkurat nå, så det er ingenting som passer bedre enn være en helg langt unna alt og alle før jeg reiser til Tromsø for å finne enda mer sjelero haha. 

DE TINGENE JEG VIL GJØRE INNEN 2021

Reklame | annonselenker Nelly

Kåpe. HER / Genser. HER / Sko. HER / Solbriller. HER

MINE PRIVATE MÅL OG DRØMMER… 💖

💖 Jeg skal reise til Afrika for å dra på Safari slik at jeg kan se ville dyr. Jeg har også veldig lyst til å dra til å besøke et barnehjem eller skole når jeg først er der, og kunne hjelpe de med litt ressurser eller penger. 

💖 Jeg skal ha to AS som går bra, og forhåpentligvis så har jeg kanskje klart å starte på mitt tredje som har vært en stor drøm veldig lenge. Det vil ta mye tid og penger, men om jeg jobber hardt nok så skal det ikke være umulig å få til. 

💖 Jeg skal feire nyttårsaften i New York, der jeg skal bo på The Plaza og få en skikkelig “home alone” følelse.  Det har vært en drøm siden jeg var en liten jente, så nå er det virkelig på tide å gjennomføre det. 

💖 Morten og jeg skal være så flink og kreativ at vi skal ha over 100.000 abonnenter på YouTube. Jeg har lyst til å satse skikkelig nå, så det vil bli veldig spennende å se hvor vi er innen 1,5 år. Det samme gjelder Instagram. 

💖 Jeg vil starte noe eget, som klesmerke, sminkemerke eller kanskje noe innen hår? Jeg vil også skrive en bok innen den tid. 

💖 Jeg skal ta med mamma på en ferie, for det fortjener hun virkelig. Jeg kunne ikke bedt om en bedre mor, og er så evig takknemlig for alt hun har gitt meg gjennom alle disse årene. Er det virkelig et menneske som fortjener å bli litt skjemt bort så er det henne. 

💖 Jeg vil besøke et shelter i utlandet som jobber med dyr, og jobbe der som frivillig i noen uker slik at jeg kan skape mer engasjement og forhåpentligvis samlet inn litt penger til de <3 

Har du noen mål og drømmer som du vil gjennomføre innen en viss tid?

JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL OM MORTEN & MEG

Hvem er mest klengete? 
Ingen av oss er spesielt klengete, TAKK GUUUD FOR DET!! Må jeg likevel si noen så er det vel meg. Jeg maser ofte på Morten om han kan massere skuldrene mine, dra i tærne og pjuske meg på armen. Ja, jeg som hater føtter og tær liker selv å bli dratt i de. Det er seriøst den diggeste følelsen i verden. 

Hvem lager mat?
Begge lager mat, men Morten er vel kanskje den som lager mest da han er den flinkeste av oss. En liten funfact; jeg har kun hatt guttekjærester som liker å lage mat. Flaks for meg siden jeg absolutt ikke liker det haha. 

Hva hadde du gjort om Morten var utro?
Det er veldig vanskelig å si nå ettersom at jeg ikke klarer å ta en avgjørelse ut i fra en hendelse som ikke har skjedd. Jeg tror nok kanskje at det ville blitt slutt mellom oss, ettersom at det hadde vært veldig vanskelig å skulle bygge noe etter det. Hadde vi vært gift og hatt barn sammen så hadde jeg nok kanskje tenkt annerledes. Dont know. 

Hvem er den mest spontane av dere?
Det er meg, helt klart. Morten er også ganske spontan, men det skal mye til for å slå meg haha. 

Hvem blir fortest sur?
Det varierer veldig hvilken situasjon vi er i og hva som har skjedd. Jeg kan for eksempel bli litt irritert om Morten roter veldig, mens han ofte blir sur når han kjører bil. Det skal virkelig ingenting til for å gjøre Morten sinna når han kjører haha. 

Hvem er den beste løgneren?
Han klarte å “lyve” så lenge om at vi skulle spise julelunsj på slottet, så det må nok helt klart være han. Jeg hadde aldri klart å holde det hemmelig så lenge. 

Hvem av dere er flinkest til å avstå flørter?
Det er nok meg med tanke på at morten er ekstremt konfliktsky. Han er til og med redd for å informere om at han blir forsinket, og er den typen som sier at han er på vei når han enda står i dusjen :)))

Er det normalt å prompe og rape i forholdet deres? Er du komfortabel med det?
Nei, det er ikke normalt. Det er selvfølgelig ingen av oss som blir sure om det skulle skje, men vi holder det heldigvis for oss selv. Jeg tror det er viktig å holde på litt av de tingene man ikke gjorde da man var nyforelsket om man tenker å holde sammen et liv. Jeg synes ikke det er særlig sjarmerende om Morten skulle prompet foran meg, men i ny og ne er det selvfølgelig ok, selv om jeg hater det haha. 

Har noen av dere prøvd cannabis før?
Nei, det har vi ikke. Begge to har heldigvis nulltoleranse for slikt. 

Kan du fortelle hvem dere datet etter dere kom hjem fra Mexico siden dere ikke var sammen?
Hehe nei, noen ting velger man å holde privat. 

Var det vanskelig å se Morten være med andre jenter på TV etter dere kom hjem fra Mexico?
Det var selvfølgelig litt vanskelig der og da, men det er absolutt ikke noe jeg tenker over nå. Begge var jo singel, og vi hadde absolutt ingen forpliktelser overfor hverandre. Jeg vil heller ikke si at han var med “jenter”. 

Eier du og Morten like stor del av boligen deres?
Nei, det gjør vi ikke. Jeg gikk inn med litt mer egenkapital enn han, men vi betaler inn like mye hver måned. 

Hva er det beste med forholdet deres?
Det må være at vi har så stor tillit til hverandre, og at ingen av oss prøver å kontrollere. Jeg hadde aldri godtatt å være i et forhold der motparten skulle satt masse grenser og regler for meg, så jeg er evig takknemlig for at Morten ikke er en sånn person. Den ene gangen da vi var i LA så sendte jeg melding til Morten å forklarte at jeg måtte legge fra meg telefonen for at vi skulle inn i hjemmet til noen som ikke tillatte det, og alt jeg fikk som svar var “kos deg masse <3”. Han kunne jo blitt både sur og sjalu, men han unnet meg heller å ha det gøy. Jeg er veldig veldig takknemlig for at vi har en slik trygghet og stabilitet i forholdet vårt. 

Hvem er mest sjalu?
Litt morsomt spørsmål med tanke på hva jeg nettopp snakket om over her, men om jeg må velge noen så er det kanskje meg. 

JEG HAR BESTEMT MEG

Reklame | annonselenker Nelly

Jakken er dessverre utsolgt, men du finner kåper. HER / Bukse. HER / Sko. HER

I går dro Morten og jeg på Starbucks for å jobbe litt, og det er virkelig noe jeg skal begynne med 1-2 ganger i uken. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor bra jeg jobbet med engang jeg ikke satt hjemme i stuen, sånn som jeg gjør nå. Jeg har seriøst brukt 3 timer på to blogginnlegg på grunn av at jeg har sett serie, spist, spilt ludo, lekt Ariana Grande and you name it. Det skal ingenting til for å distrahere meg, men på Starbucks fant jeg en ro jeg ikke hadde hatt på lenge. Sett bort i fra de som åpenbart tok snikbilder haha. En liten heads up til alle der ute, det er så enkelt å legge merke til, men det kan jo godt være at du ikke bryr deg. 

Jeg har vel egentlig allerede bestemt meg for å dra på fredag, slik at jeg kan starte helgen med å ha unnagjort alt av jobb. Kanskje jeg får til å jobbe så mye at jeg kan ta meg “fri” i helgen? Det hadde vært sykt digg. Jeg får også jobbet mye bedre med YouTube når jeg ikke har bloggen hengende over meg. Nå som jeg skal reise til Tromsø så må vi få spilt inn litt videoer på forhånd slik at det er noe som kommer ut de neste ukene. Jeg så forresten at det var meldt snø i Tromsø, samtidig som at det er meldt 18 grader og sol her??? Jeg måtte sende melding til mamma og informere om at det er meldt vinter i Tromsø, og alt hun svarte var “så artig 😀“. Du vet du har bodd for lenge i Nord-Norge når du synes det er morsomt at det kommer snø i september haha. 

VI ER MED PÅ EN NY SESONG AV BLOGGERNE

Er det noe jeg er veldig takknemlig for, så er det at vi slapp å holde denne hemmeligheten for oss selv i en evighet, MEN VI ER MED PÅ ENDA EN SESONG AV BLOGGERNE! Jeg er så utrolig glad for å være med på en så fantastisk produksjon, og jeg gleder meg bare så mye til at dere skal få bli enda bedre kjent med meg. 

Skal jeg være helt ærlig med dere så var det skikkelig vanskelig å filme i starten, for jeg merket ganske fort at det var krevende å slippe noen så tett innpå meg igjen. Det skal likevel sies at Bloggerne er noe helt annet enn Paradise Hotel, og med engang jeg innså det så var det mye lettere å la dere bli bedre kjent med meg. Teamet som jobber med dette er også helt fantastiske, og man er heldigvis så komfortabel rundt de at man glemmer kameraene helt. 

Nå som jeg har blitt ordentlig trygg foran kameraet igjen så vil dere få bli enda bedre kjent med meg, noe jeg gleder meg til. Husker dere forresten det jeg snakket om i går, som skulle skje i Tromsø? Bloggerne skal være med å filme, så endelig skal dere få vite mer om den siden av meg også. Dere skal få møte litt familie, se hvor jeg har vært oppvokst og endelig få høre meg snakke Nord-Norsk. 

Jeg håper i alle fall at dere er like happy som meg, og at dere er fornøyd med den nye sesongen. Jeg er i alle fall kjempefornøyd med casten, og tror vi kommer til å bli en god og morsom blanding av mennesker. Jeg skal i alle fall prøve å ha litt mindre sminkeskille og synlige extensions, også kan jeg love dere at Ariana Grande kommer seg på bloggerne i neste sesong også, WUHUUU.

Om du har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar 🖤 

NOEN FUN FACTS OM MEG

Kjole. HER / Spenner. HER / Heels. HER

👸 Noe av det verste jeg vet er å snakke i telefonen, og det er så mange ganger jeg bare ikke orker å svare for at jeg synes det er slitsomt, kleint, tidskrevende and you name it. Jeg vet ikke hvorfor det har blitt sånn, men kan jeg unngå å svare så gjør jeg det også haha. Er det viktige telefoner eller noe som er jobbrelatert så svarer jeg selvfølgelig, men er det ikke like viktig så kan jeg fort overse anropet, hehe ups. Jeg svarer heller aldri telefonen om det ikke er et nummer jeg har lagret. 

👸 Jeg tenner lys hver enste kveld, uansett om det er mørkt eller lyst ute. Jeg vet ikke hva det er med meg og stearinlys, det gir meg bare en skikkelig ro i sjela. Det har på en måte blitt min greie for å kunne klare å slappe av skikkelig. 

👸 Jeg har aldri likt å ha blomster, men de siste månedene har jeg fått helt dilla. Tidligere synes jeg at det bare var stress å holde de i livet, men nå synes jeg det er koselig å vanne blomster. Jeg er kanskje ikke så veldig flink, men jeg prøver mitt beste. Hittil er det bare fire planter som har dødd, noe som er ny rekord. 

👸 Jeg er ekstremt glad i dyr, men er det et dyr jeg virkelig ikke klarer å like så er det katter. Det som er veldig ironisk med det hele er at jeg er oppvokst med katt, og har hatt det i så lenge jeg kan huske. Jeg elsket det før, men nå er jeg bare redd de. Jeg synes selvfølgelig de er søte, men de er bare så uforutsigbare? Før du vet ordet av det så har de kloret eller bitt deg haha. 

👸 Jeg tror jeg er den eneste på min alder som ikke liker å drikke vin for å kose meg?  Jeg kan virkelig ikke forstå hvordan det skal være så digg å drikke vin, for det smaker jo skikkelig ekkelt. Jeg drikker aldri for å “kose” meg alene en fredagskveld, jeg drikker kun de gangene jeg er invitert på vors, bursdag eller fest. Pepsi Max er jo SÅÅÅ mye bedre, men det virker som at jeg er den eneste som synes det. Jeg kjenner ikke en eneste en som ikke liker å kose seg med vin på jentekvelder, til middagen eller rett og slett når de bare skal kose seg. Om noen lurer, så er jeg fortsatt et barn.

👸 Jeg bruker nesten aldri ringer, smykker eller annet tilbehør. Jeg vet ikke om noen av dere har tenkt over det før? Jeg føler at smykker er et must for de aller fleste jenter, men jeg har aldri hatt det behovet for å bruke det. Jeg har likevel bestemt meg for å begynne å få litt mer detaljerte outfits, så vi får se hvor lenge jeg orker å holde på før jeg blir lei. Jeg har bare aldri hatt interessen for det, selv om jeg synes det er veldig fint.