Er det ikke litt morsomt å tenke på hvordan livet bare kan endre seg totalt? Hvordan man kunne se for seg noe og planlegge hvordan ting skulle bli, til at alt bare har endret seg nesten over natten. Jeg har aldri likt å planlegge, for jeg har lært at det som oftest ender opp med å bli helt annerledes enn hva jeg først hadde sett for meg. Både Morten og jeg var veldig åpen fra start om at vi ikke kom til å bestemme oss for noe når det kom til Trondheim. Vi var usikker på om det kom til å funke å bo her med tanke på jobb, og vi måtte finne ut om Morten kom til å trives eller ikke. Som jeg skrev i blogginnlegget så ble vi enig om å selge da Morten valgte å flytte til Oslo, til tross for at det ble en veldig kort periode 😂 Nå ønsker han mest sannsynlig å begynne på studie, og jeg ønsker å følge min aller største drøm.

Dere vet hvor lenge jeg har snakket om USA, men jeg har rett og slett ikke følt meg klar. Jeg har vært alt for redd, samtidig som at jeg har følt meg dratt i tusen forskjellige retninger. Jeg tror egentlig vi begge har følt oss veldig dratt mot dette ” være etablert” livet, og akkurat nå så er det ikke det noen av oss ønsker. Mange på min alder ønsker å slå seg til ro med hus, barn, bil, hund og fast jobb, og selv om jeg ikke kan kjenne meg igjen i det så respekterer jeg likevel det. Jeg tror vi må bli flinkere til å se at vi mennesker er forskjellige, og at det ikke er feil å ønske noe annet enn de rundt deg. Vi viser kjærlighet på ulike måter, vi har forskjellige ambisjoner, drømmer og mål. Vi er annerledes enn vennene våre, og selv om vi ikke alltid forstår valgene hverandre tar så vil de likevel ikke si at det er noe galt. Vi er bare forskjellige.

Da jeg var barn var jeg livredd for å være annerledes eller føle meg utenfor, men nå synes jeg ulikheter er det fineste i verden. Jeg synes for eksempel det er fantastisk at Julie har vært min beste venninne i 9 år til tross for at vi er som dag og natt. Jeg pleier å tulle med at hun har grodd fast, samtidig som at hun ber meg roe meg ned. Vi har helt ulike drømmer og mål, men likevel så utfyller vi hverandre så bra, og forstår at vi har ulike syn på hvordan ting skal være.

Jeg har følt veldig på skammen over å snart være 25 år, men likevel ikke ha enn fast plan for fremtiden. Jeg har ingen anelse om hvor jeg vil bo, hva jeg vil jobbe med og hvor jeg ønsker å være i livet om for eksempel fem år. Alt jeg vet er at jeg akkurat nå bare har lyst til å følge drømmene mine og være litt fri fra alt ansvar som ingen av oss trenger akkurat nå. Det kommer en tid for hus, bil og kanskje familielivet, men den tiden er ikke nå. Det er aldri for sent til å snu, og man lærer noe uansett hvilken vei man velger å gå. Ender man opp med å snu i døren for at man finner ut at det ikke er rett akkurat nå, så er det ingenting å skamme seg over.

Til tross for at det har vært noen kjipe og ikke minst vanskelig valg å ta, så føles det veldig rett. Jeg vet at dette kommer til å bli et helt amazing år, og jeg tror nok at både Morten og jeg kommer til å utvikle oss mye som mennesker dette året. Jeg gleder meg mye til å ta dere med på denne reisen, og jeg gleder meg til å fortelle dere om alt som skal skje fremover <3

Som jeg allerede har fortalt dere så skal Julie og jeg på en dagstur til Åre i dag. Vi skal vel på det man kaller for en skikkelig harryhandel, men jeg gleder meg. Jeg skal få hamstret masse Pepsi Max, vegetarmat også håper jeg at jeg finner Celsius med pasjonsfrukt da de ikke selger den i Norge 🙁 Vi har allerede planlagt å stoppe innom Shell for å kjøpe bollene deres som er farlig god, og på veien hjem skal vi innom Max. Som dere sikkert forstår så skal vi ha en skikkelig innholdsrik dag, og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å føle at jeg har unyttet dagen maks 😛

Jeg skal selvfølgelig vise dere alt vi har handlet i morgen, og selv om jeg har bestemt meg for å ikke bruke så mye penger så kan jeg love dere at jeg kommer til å kjøpe aalt for mye. Utvalget i Sverige er så mye bedre, så jeg har litt vanskeligheter med å begrense meg. Nå må jeg bare kjappe meg å vaske leiligheten før Julz henter meg om et par timer <3 Vi snakkes senere.

Reklame | Nelly

Genser HER

Er det bare jeg som synes det er alt for mange TV-serier å følge med på for tiden? Akkurat nå prøver jeg å henge med på Love Island Norge, Love Island UK, 90 Days To Fiance, 71 Grader Nord, Farmen Kjendis og Bloggerne. Jeg skjønner ikke hvordan det skal være plass til mer reality på norsk TV, for jeg synes helt ærlig det begynner å bli for mye. Jeg forstår meg ikke på konseptet til hverken Paradise eller Ex on the beach, for er det helt ærlig ikke for mye med to sesonger i året? Har vi ikke allerede nok å følge med på? Jeg forstår bare ikke hvordan de skal få nok seere året rundt, og hvordan de skal klare å holde det interessant?

Selv om jeg elsker reality, så har jeg begynt å like konseptet til Love Island mer. Det kan godt være for at jeg har vokst litt de siste årene, og at jeg kanskje føler at Love Island treffer min målgruppe mer. Jeg har i alle fall blitt helt hekta, spesielt på UK sin versjon. Jeg synes bare det er så fint å se alle som finner kjærligheten, samtidig som at det er spennende og ikke minst gir oss seerne ganske mye drama. Jeg har blitt så forelsket i Paige og Finn, og jeg synes det var SÅ fint at begge valgte å holde seg til hverandre til tross utfordringene i Casa Amor 😭 Når det kommer til Norge så er det fortsatt Nora og Johannes som er mine favoritter. Jeg synes de virker mest ekte, og jeg synes det er veldig fint å se at de ikke stresser noe som helst.

FORRESTEN, jeg har for aller første gang fått oppleve å få kommentarer på alderen min, for personen mente at jeg var for gammel til å være på TikTok. “Er ikke du 25?“. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte, men gamlemor kommer til å fortsette å lage masse innhold på TikTok. Det er lenge siden jeg har synes at noe har vært så morsomt, så jeg forsvinner ikke med det første ;))

Reklame | Nelly

Genser HER / Lignende bukse HER

+ Jeg føler at jeg har hatt en veldig produktiv uke der jeg har fått gjort mye på hjemmefronten, men også når det kommer til jobb. Jeg elsker slike uker der jeg virkelig føler at jeg får utnyttet dagene maks.

Jeg har vært sånn smådårlig hele denne uken, og har egentlig bare ventet på at jeg skal bli skikkelig syk. Jeg lovte meg selv at jeg skulle slappe av sånn at jeg ikke ble syk til Sri Lanka, men det klarte jeg selvfølgelig ikke :)))

+ Jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger på leiligheten vår de siste dagene, dere er så gode 😭 🖤 Jeg har lagt mye tid, energi og penger på å få den til å være “hjem”, så jeg blir helt rørt av alle de fine kommentarene deres <3 TAKK

Jeg har blitt helt avhengig av TikTok, og sjekker det HELE tiden. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor mye tid jeg bruker der inne, og hvor mange videoer jeg har lagret. Hvordan kan man gå fra å være totalt uinteressert i noe til å plutselig bli helt avhengig?

+ Det føles så deilig å endelig kunne dele med dere at vi skal selge leiligheten, og at vi endelig er ferdig med alt forarbeidet. Jeg hater jo å holde på “hemmeligheter”, så det føles ut som at ti kilo er fjernet fra skuldrene mine.

Jeg har brukt alt for mye penger på mat denne uken, og jeg som skulle være flink med å spare til jeg reiste til Sri Lanka 🙁

+ Apropos Sri Lanka, det er snart avreise dato!! Jeg tror ikke dere forstår hvor lenge Elise og jeg har ventet på dette, så det føles så utrolig digg å endelig skulle få se litt SOOOOL og blå himmel igjen. Jeg trenger dette så sårt, og er det et sted jeg lenge har drømt om å reise til så er det Sri Lanka.

Reklame | Nelly

Lignende bukse HER / Topp HER / Cardigan HER

Torsdag
I dag skal jeg få pakket ned alt jeg anser som privat og rydde unna litt til vi skal ha visning om 6 dager. Det er jo naturlig at man sjekker skap og skuffer, så jeg begynne å få pakket ned litt og få mest mulig orden i leiligheten. Det er jo ikke akkurat kaos her, men dere vet jo hvor perfeksjonist jeg er når det kommer til rydding og orden 😂 Jeg skal også en tur på trening, og få jobbet litt.

Fredag
Jeg skal fortsette å pakke, rydde og sortere i klesskapet mitt. Julie kommer på besøk for å få litt klær hos meg, også skal vi komme oss en tur på trening og ha en liten girls night med taco. De siste månedene har jeg vært veldig flink til å rydde ut av klesskapet å kvitte meg med klær jeg ikke bruker. Jeg gir det enten til venner, eller leverer det i containere som står typ over alt (i alle fall her i Trondheim). Jeg tror det er mange av oss som har mye klær liggende som vi aldri bruker, og da er det bedre å gi det til noen som faktisk trenger det.

Lørdag
Jeg må stå opp ganske tidlig da jeg må rekke å vaske hele leiligheten før Julie og jeg skal kjøre til Sverige for å handle litt mat og drikke. Når jeg kommer hjem må jeg begynne å pakke, for Elise og jeg reiser på søndag.

Søndag
ENDELIG AVREISE TIL SRI LANKA!!!!! Jeg kan seriøst ikke vente med å oppdatere dere fra varmere strøk 😭🖤

Ettersom at jeg og Julie skal til Sverige på lørdag for å handle litt mat, så ble det ikke så mye shopping i dag. Jeg kjøpte kun de tingene vi manglet, så dere må ikke tro at vi skal spise så “lite” denne uken da det typ bare en god blanding av potetgull og frukt/grønt 😂 Vi endte opp med å dra på Coop Obs i dag også da jeg alltid blir lokket av tilbud og et godt utvalg. Dette er i alle fall det jeg kjøpte nå, også skal jeg selvfølgelig også dele helge handelen med dere når den tid kommer <3 Sverige har jo så mye bedre utvalg på vegetarmat, så jeg gleder meg til å dele litt tips og inspirasjon.

Til alle dere som er like glad i ost som meg. De har tilbud på 2 for 79 på Coop Obs.

Jeg kunne ikke dy meg!!

Ikke her heller 😂

Jeg var en tur innom Rema 1000, og der fikk jeg endelig tak i blomkålris. 😍

Reklame | Celsius

SE PÅ DE FINE ØYNENE!! Hvordan er det mulig å være så fin? 😍

Ikke fult så fine øyne, haha. Er det bare jeg som synes sorte katter med gule øyne er litt.. skummel?

Ble venner til slutt da.

Var på innflyttingsmiddag hos Stine <3

Celine i kjent stil. Sover uansett hvor hun befinner seg eller hvilken stilling hun ligger i.

Se så fine <3

Jeg er sikkert ikke den eneste som har lett etter disse? Jeg ble derfor overlykkelig når jeg så dette bildet, og jeg kan garantere dere at jeg skal kjøre dit i dag, haha.

Jeg har fått så syke cravings på denne de siste ukene. Kanskje jeg er gravid? ;ppp

Morgenrutinen min de siste ukene har vært Celsius og Love Island UK

Reklame | Nelly

Jakke HER / Bukse HER

Dere vet hvor lenge jeg har snakket om at jeg prøver om å gå fra å være et B-menneske til og bli et A-menneske? Jeg tror jeg endelig har klart det. Jeg har begynt å bli så trøtt rundt 8-9 på kvelden at jeg så vidt klarer å holde øynene mine åpne, og sovner senest klokken 23.00. For bare noen måneder siden så ble jeg aldri trøtt før et sted mellom 00.00 – 02.00. Det er bare så deilig å sovne og våkne tidlig, og jeg krysser fingrene for at jeg klarer å holde meg til disse rutinene for alltid.

Nå venter jeg egentlig bare på å bli plukket opp av Julie, også skal vi ta oss en tur på trening. Det skal bli utrolig godt å bare få noe helt annet å tenke på, for de siste månedene har virkelig vært hektiske. Jeg tror nok alle som har solgt bolig vet hva jeg snakker om 😂 Det føles litt rart, men samtidig digg at vi endelig kan dele med dere hva vi har holdt for oss selv en god stund nå. Vi ønsket ikke å si noe før vi var helt hundre prosent sikker på om vi skulle selge, og før alt var i orden. Dere vet jo hvordan jeg er, og jeg har en uvane med å fortelle ting før de er helt bestemt.

Selv om det føles ganske trist å skulle selge leiligheten som vi har lagt så mye tid og energi i, så er det likevel det som er rett å gjøre akkurat nå. Det er jo tross alt sånn at når en dør lukkes så åpnes en ny, og jeg tror både Morten og jeg har mye spennende og ikke minst lærerikt i vente dette året <3

HUSK Å SJEKK UT BOLIGANNONSEN VÅR HER 

Først vil jeg bare starte dette innlegget med å påpeke at det ikke er noe dramatisk bak salget av leiligheten vår. Da Morten bestemte seg for å flytte til Oslo ble vi enig om å selge leiligheten innen et år da det ble mye kostnader rundt å skulle betale for to steder. Det er over et år siden vi kjøpte den, og vi har snart bodd her i et år. Vi var inne på tanken på å leie ut det ene rommet for å dekke “Morten sin kostnad”, men ble fort enig om at det ikke var aktuelt. Vi var også inne på tanken på å bare leie den ut, men da ingen av oss ønsker det ansvaret så har vi bestemt oss for å legge den ut til salgs. Morten skal jo mest sannsynlig begynne å studere i Oslo, og jeg har jo tenkt til å reise en del og være mye i USA, og da vil vi helst slippe et ganske stort ansvar her i Trondheim. Det er jo selvfølgelig trist da vi begge virkelig elsker leiligheten vår, men livet har jo endret seg ganske mye siden vi bestemte oss for å kjøpe, og da må man ta valg deretter <3

Jeg kjenner det stikker litt i hjertet av å skrive det innlegget her, for jeg har blitt så forelsket i hjemmet vårt. Jeg har aldri følt meg så hjemme et sted, og vi har virkelig vært heldige. Vi har oppriktig verdens snilleste naboer som har vært tilgjengelig hele tiden for å hjelpe oss med alt fra plenklipping, bæring til spørsmål om bolig. Vi ble møtt til nyklipt plen dagen vi flyttet inn, for naboen hadde vært så snill å tatt seg turen innom. Dere kan tro det var stor overgang å gå fra Oslo der vi så vidt hilse på hverandre, til å bli tatt i mot med åpne armer.

Jeg håper de nye eierene blir like forelsket i leiligheten som det vi er, og at de kommer til å trives like godt her som det vi gjør <3 Visningen er allerede på neste onsdag, og vi begge er selvfølgelig spente på hvordan det kommer til å gå. Vi stresser likevel ikke med noe, for vi har langt ifra noe hastverk med å bli kvitt leiligheten. Så det får bare gå som det går tenker jeg <3

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL ANNONSEN 

Reklame | Nelly

Body. HER / Veske. HER / Bukse. HER

x Jeg vet jeg er rastløs til vanlig, men jeg har aldri før følt meg så forbanna rastløs som det jeg er nå. Jeg går rundt meg en konstant uro i kroppen min, og det er nesten sånn at jeg føler at jeg er bundet fast til noe. Jeg tror helt ærlig at om jeg skulle følt meg 100% lykkelig akkurat nå så hadde jeg hatt null forpliktelser 0g ikke hatt noe som holder meg igjen. Det er jo egentlig ikke sånn at jeg har noe som holder meg igjen, men jeg føler det likevel? Det gir sikkert ikke mening for noen av dere, men det er faktisk ganske irriterende å gå rundt å føle det sånn 😂

x Er det bare jeg som føler at denne vinteren har vært evigvarende? Det kan godt være for at jeg vanligvis reiser bort i starten av året slik at jeg får litt “pause” fra vinteren, men jeg holder på å bli gal. Hver gang snøen begynner å smelte så kommer det ny snø bare noen dager etterpå. JEG VIL HA SOMMER!!

x Dette er første året jeg ikke har hatt noen spesielle planer for påsken, men jeg kjenner egentlig at det er ganske deilig. Vanligvis så har vi jo hatt tidenes fylletur, men jeg kjenner at jeg er litt ferdig med tre dagers afterski og rølp. Det eneste jeg har lyst til denne påsken er å være på en hytte, stå på ski, spise masse godteri og være sammen med vennene mine.

x Jeg synes så synd på Celine, for hun har skikkelig tander mage. Klarer hun å spise noe annet enn tørrforet sitt og dentastix så er det nesten garantert at hun er dårlig i magen dagen derpå. Jeg våknet klokken  05.00 i natt for at hun måtte ut på do og kaste opp, og det var mest sannsynlig etter at vi hadde vært på besøk og hun hadde funnet et eller annet på gulvet. Stakkars bebbisen 🙁

x Det er bare 5 dager til Elise og jeg reiser til Sri Lanka, og jeg kan nesten ikke vente. Jeg gleder meg så mye til sol, varme, palmer, strand og bare det å kunne slappe av skikkelig. Jeg tror det kommer til å være godt for både meg og bloggen å få hentet inn litt ny inspirasjon og motivasjon. Jeg gleder meg så mye <3

x Når vi først er inne på teamet, så er det heller ikke så lenge til vi jentene reiser til Monaco for å feire bursdagen min. Martine og jeg hadde det så morsomt der i fjor, så vi ble enige om at vi skulle gjøre det til en årlig tradisjon å reise dit. Jeg er derfor glad og ikke minst takknemlig for at det er så mange som vil feire bursdagen min sammen med meg <3

x Jeg elsker hjemmet mitt. Jeg er bare så fornøyd med hvor fint vi har fått det her, og hvor utrolig god jeg trives. Jeg føler på en lykkefølelse nesten hver dag bare for at jeg trives så godt <3

x Jeg har holdt på med et hemmelig prosjekt ganske lenge nå som jeg virkelig gleder meg til å dele med dere. Jeg har vært skikkelig frem og tilbake om jeg skal eller ikke skal, men har vel funnet ut at det kommer til å bli veldig rett å dele det med dere.