Reklame | alle lenker er annonselenker - Nelly


Blazer. HER / lignende bukse. HER

Akkurat nå sitter jeg i sofaen å venter på Isabelle og Aleks. Vi skal en tur innom finalefesten til Paradise Hotel, noe som selvfølgelig blir veldig moro. Tenk at det nå er et helt år siden vi feiret vår finale, tiden har gått så fort. Det blir veldig spennende å se kveldens episode, selv om jeg vet utfallet. Vi har lenge visst hvem som vinner, sånn som alle andre sesonger. Som dere vet så er Leo min favoritt og Marius, så vi får krysse fingrene for at en av de går av med serien. 

Vi snakkes <3

Morten og jeg avslører endelig hvorfor vi har startet en YouTube-kanal sammen. Vi begge er utrolig spente, men vi er helt sikker på at dette vil en veldig morsom reise. Vi gleder så til å dele både oppturer og nedturer sammen med dere ♥ Ønsk oss lykke til!


 

HUSK Å ABONNER PÅ YOUTUBE-KANALEN VÅR HER 

MINE TRENINGSTIPS 

♥  Ha det gøy! Trening trenger ikke å være kjedelig, du må bare finne ut hva DU liker. Løpe? Styrke? Yoga? Zumba? Det er noe for ALLE. 

Spist sunt, men variert. Jeg kan nesten garantere deg at du ikke vil klare det om du starter kjempehardt med en superstreng diett. Selvfølgelig vil du få det til i noen uker, kanskje måneder, men hva skjer så? Det er ingen som vil ha den livsstilen der for alltid, så hvorfor venne kroppen til noe som bare varer i en kort periode? Du kan få en sunn og fin kropp med et sunt, men variert kosthold. Du dør ikke om du spiser litt godteri en lørdagskveld eller unner deg kake i en bursdag. 

Ikke overdriv. Ganske likt punktet over her, men det er ingen grunn til å overdrive treningen. Du trenger ikke å trene 10 ganger i uken for å få en fin kropp. 

Tren med en venn. Personlig så hater jeg å trene med andre, men jeg vet at for mange så hjelper det å ha med noen på trening. Det er en fin måte å pushe hverandre om man er litt umotivert 😉

Ta før og etterbilde. Det er ofte vanskelig å se forandringen selv, det er akkurat derfor det er så morsomt å ta før og etterbilde. Dere kan tro jeg holdt på å svime av når jeg satt sammen bildet over her, for en FORSKJELL!

Sett deg mål. For meg har det alltid hjulpet å satt meg mål. Hva vil du oppnå med treningen? Hvorfor trener du? Har du konkrete mål å gå etter det nok være lettere å komme seg på trening. Jeg hadde for eksempel et mål om at jeg skulle klare 120kilo i hiptrusht og jobbet målrettet mot det helt til jeg klarte det.

Snakk med en personlig trener. På bildene over her har jeg fått hjelp av en personlig trener. Jeg hadde trener i litt over et år, helt til jeg følte at jeg klarte å mestre trening og kosthold på egenhånd. Den treneren jeg har vært mest fornøyd med er helt klart Elitept. Her får du en kostholdsplan med variert og god mat, jeg hadde blant annet taco på min. Du får morsomme øvelser og et oppskriftshefte med masse digg. PS; ikke reklame. 

Reklame | annonselenker - Nelly

IT’S SUMMER 

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY


Bikini. HER / Truse. HER / Bikini. HER


Bikini. HER / Truse. HER / Bikini. HER


Kjole HER / Kjole. HER / Kjole. HER


Topp. HER / Topp. HER / Topp. HER


Solbriller. HER / Solbriller. HER / Solbriller. HER


Solkrem. HER / Aftersun. HER / Selvbruning. HER


Duftlukt. HER / Browgel. HER / Lipgloss. HER

 

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY 

 

Slik tok jeg outfit bilder før, hahaha! Tiden har forandret seg?

JEG SVARER PÅ RYKTER 

Er det sant at du og Morten har et åpent forhold slik som flere i kjendis-Norge? 
Hva andre driver med har jeg ingen anelse om og skal heller ikke uttale meg på det, men vi har ikke et åpent forhold. All respekt til de som klarer det, for det er absolutt ikke noe for meg. Skulle Morten kunne hatt sex med andre jenter ville jeg nok dødd av sjalusi og sinne, haha! Så nei, dette stemmer ikke. 

Hei. Fikk høre at du hadde kontakt med en annen gutt rett etter Mexico. Datet ikke du og Morten på dette tidspunktet?
Det stemmer at jeg hadde kontakt med en annen gutt rett etter at vi kom hjem fra Paradise Hotel. Morten og jeg hadde ikke kontakt på flere uker etter at vi kom hjem. Det var ikke før premierefesten at Morten og jeg begynte å snakke igjen. 

Både du og Andrea sier at det ikke er en spesiell grunn til at dere flytter fra hverandre, men sannheten er vel egentlig at dere har kranglet masse? 
Vi har vel aldri sagt at det ikke er en spesiell grunn, for det er det. Andrea synes denne leiligheten blir for dyr og jeg ønsker ikke å flytte, det ble derfor naturlig for oss å skille lag. Det er selvfølgelig kjempetrist, men sånn er det noen ganger. Jeg har flyttet så mye de siste årene, så nå er jeg klar for å slå meg til ro. Andrea og jeg har kun kranglet en gang, så det stemmer heller ikke, haha!

Er egentlig bloggen ditt levebrød? Fikk høre for noen måneder tilbake at du har en annen jobb ved siden av, men synes det er flaut å innrømme.
Ja, det er det. Jeg har ikke hatt en annen jobb siden desember 2016, så det stemmer ikke. Jeg levde av sparekontoen min da vi kom hjem fra Mexico, hehe ups! Jeg ville satse fult og helt på bloggen, så det var uaktuelt for meg å finne meg en jobb som kom til å ta opp mye av tiden min. 

Er du bifil? 
Nei, det er jeg ikke. Jeg har faktisk fått dette spørsmålet flere ganger, men har ingen anelse hvor det kommer fra? Jeg har kun vært sammen med og forelsket meg i gutter. Skulle jeg en dag føle noe annet så hadde det vært helt greit, men jeg er nok 100% hetero.

Har dere hørt noe mer om meg? Legg igjen en kommentar så skal jeg svare <3

Reklame | annonselenker - Nelly

 Processed with VSCO with c1 preset
Lignende topp. HER / Skjørt. HER / Hatt. HER

Jeg har fått en del spørsmål om jeg tør å bruke parykk i Norge. Personlig kan jeg ikke forstå hvorfor jeg ikke skulle tørre det? Jeg ELSKER parykken og synes selv jeg er kjempefin med det. Det er også så morsomt å kunne ha en helt annen hårfarge og lengde uten å måtte gå til frisøren. Jeg fikk masse komplimenter på brunfargen i går og det var så mange som mente at jeg burde farge håret mitt brunt. Det er litt komisk da så mange mente at jeg MÅTTE farge håret mitt blondt for noen måneder tilbake, haha. BESTEM DERE!!! neida, joda <3 


Hahah se på søte Ine <3

Nå skal Andrea og jeg ut å ta litt bilder. Hun har mast på meg i over en uke nå om å være til et sted som tydeligvis ser ut som “syden”. Jeg har med andre ord veldig høye forhåpninger til dette stedet, så vi får se hva som venter meg. Vi snakkes senere dere <3

👻SOFIEEEC

Som dere vet så har jeg snakket alt for lenge om klessalg, så det er virkelig på tide at det endelig skjer. Isabel, Andrea og jeg skal ha klessalg FØRSTKOMMENDE søndag. Det er med andre ord bare 5 dager til!!!!! Vi håper selvfølgelig at alle som har mulighet tar seg turen innom ♥  

STED: Hendrix Hair Frogner (Oscars gate 32)

TID: Søndag 3/6 – 13.00-17.00

HUSK: Ta med egne poser til å ha klær i og ha Vipps klar!

OKEEEI, dette hadde ingen av oss sett for oss med det første. Jeg tror vi begge er både spente, nysgjerrige og nervøse. Vi forteller dere den STORE nyheten i vår siste YouTube-video og forteller dere også litt av grunnen til at vi har startet et ny kanal sammen <3


Husk å følg oss på vår NYE Youtube-kanal HER 😀 

Reklame | Nelly og Premium White


(annonselenker) Jumpsuit. HER (Den er på 50%) 

I dag brukte Isabelle og jeg parykkene våre for aller første gang her i Norge, wuuhuu 😀 Vi har tatt masse bilder i dag, så det vil komme en oppdatering på det i morgen <3 Som dere kanskje forstår så er ikke disse bildene tatt i dag, for herregud så mye det har regnet i Oslo 🙁 Det er vel kanskje for det beste med tanke på skogbrann og nattesøvnen min. Jeg må virkelig investere i en vifte og noen mørke rullegardiner, for akkurat sånn som det har vært de siste ukene så har det vært helt umulig å sove inne på rommet mitt. Det er ikke lett å sove i 100 varmegrader samtidig som solen steker i ansiktet ditt. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening og skal snart sette meg ned for å planlegge de neste dagene. Det er utrolig mye spennende som skjer fremover som jeg gleder meg SÅÅÅ til å fortelle dere. Jeg tror en av de store nyhetene blir sluppet i morgen, ææææh! Jeg tror faktisk samtlige av dere kommer til å få sjokk. Åååh som jeg gleder meg til reaksjonene deres <3 Er det noen av dere som klarer å gjette seg til hva det kan være? 


Jeg tenkte forresten bare å minne dere på at tannblekingen jeg bruker nå er på hele 50% rabatt!!! Du finner den HER