Jeg er sta som et esel.
Ja, i noen tilfeller er det kjempe bra å være sta. Det verste jeg vet er mennesker som virker som de ikke har noen meninger og er enige med alle rundt seg. MEN det går en grense, hehe. Jeg er sta uansett hva det måtte være, selv om jeg skjønner at jeg har tatt feil. Da er jeg enda mer sta kun for at jeg føler meg kjempe dum, haha. 

En liten bitch med promille
Jeg vet ikke hvorfor det irriterer meg, men av en eller annen grunn irriterer fulle folk meg så utrolig mye ( selv om jeg er kjempe full selv og minst like irriterende), noe som gjør meg til en liten bitch. Fulle mennesker som tar seg til rette, griser ut halve drinken, dytter andre, tar med seg venninna si på do for å stå der i 30 minutter og gutter som tror de har sjans på alt og alle. Gjerne de som tar deg på puppen før de i det hele tatt har hilset på deg , AHH!! haha. Disse punktene får demonen til å komme ut. Jeg gjør aldri noe slemt, kan selvfølgelig komme med en kommentar her og der ( uten å mene noe vondt med det, tilgi meg). MEN jeg suger til å skjule når noe irriterer meg, så du vil nok klare å se om du irriterer meg på fylla en dag haha. PS; Jeg gjør mange av de punktene jeg selv irriterer meg over, lenge leve dobbeltmoralen ♥

Vanskeligheter med å åpne meg
Ahh, denne egenskapen er vel den som irriterer meg mest. Jeg er vel en av verdens mest utadvendte personer og kan snakke om alt til alle, men når det kommer til veldig personlige ting sliter jeg ekstremt mye med å åpne meg. TIl og med til de jeg stoler på mest. 

Tilgir alltid
Det å tilgi er så absolutt ikke en dårlig egenskap, men det er likevel viktig å sette ned foten. Alle mennesker kan gjøre feil, og det er viktig å kunne se hvorfor mennesker gjør som de gjør. MEN, man skal faktisk ikke godta alt vondt andre gjør mot deg, og det er vel kanskje der jeg er alt for snill noen ganger. 

Får fort dårlig samvittighet
Er det en person som får fort dårlig samvittighet uansett hva, så er det meg. Sikkert vanskelig å forstå etter at jeg fortalte om meg + promille, men det er altså sant. Når vi skulle hjem fra New York fikk vi en sjåfør som virkelig knuste hjertet mitt når han gikk ut av bilen for å ta ut koffertene våre. Ikke nok med at det er en “selvfølge” at han skal bære koffertene våre over alt, så hadde han i tillegg skikkelig slitte og skitne klær på seg. Noen liker slitte og skitne klær, men jeg satt igjen med det inntrykket at han ikke hadde så mye penger. I tillegg var han plutselig tjeneren min som bærte kofferten min. Jeg følte meg plutselig som verdens slemmeste jente som ikke ga han mer i tips, og dette skulle plage meg hele flyturen hjem. Han fikk langt mer i tips enn hva jeg noen sinne har gitt noen, men det var ikke nok. Kanskje han har barn ? Hva om han ikke har hus? Nei, dere aner ikke hvor jævlig jeg følte meg. Samvittighet er en veldig fin ting, men min kan være litt for slitsom noen ganger. 


Noen som kjenner seg igjen? 

//sponset

Gjett hvem som sov til klokken 13.00 i dag også? Hehee, not me! Jeg vet ikke hva som har skjedd med meg i det siste, men jeg føler meg super sliten uansett hvor mye jeg prøver å slappe av. MEN er det en ting jeg vil gi meg selv litt skryt for så er det at jeg alltid drar på trening uansett hvor jævlig jeg føler meg, og vet dere hva? Jeg føler meg alltid så mye bedre etterpå. Selvfølgelig, noen dager burde man holde seg hjemme. Men jeg tror de fleste har godt av å komme seg på trening de dagene man helst føler for å ligge på sofaen. Jeg tror det er litt for lett å velge sofaen istedenfor treningssenteret. Lenge leve latskapen, eller hva? haha

Om du trenger hjelp til å komme i gang med treningen vil jeg anbefale deg å kontakte SFPT. Her vil du garantert få en matplan og en treningsplan som passer perfekt for deg. Hvem sier nei takk til å kunne spise både taco og pizza hver eneste dag? Ikke dette matvraket i alle fall. 

A breathtaking view

13.10 PM. Nå kom vi akkurat tilbake til hotellet etter å ha spist frokost i Central Park….igjen haha. Vi måtte tilbake til hotellet da vi selvfølgelig klarte å glemme å ta med oss noe å ligge på, typisk ikke sant? De to siste dagene har det virkelig vært varmt her i New York, og det må virkelig nytes. Derfor skal vi bruke resten av formiddagen i Central Park før vi skal dra å spise lunsj på en skikkelig Amerikansk burgersjappe. 

I går dro vi på Rockefeller, for dere som ikke vet hva det er så er det en av de ( høyeste )? bygningene på Manhattan. Som dere sikkert skjønner har man en helt syk utsikt over Manhattan og store deler av New York. Noe som virkelig var en breathtaking opplevelse. En ting er sikkert, og det er at denne byen aldri slutter å imponere. Hver eneste dag er det et eller annet som virkelig setter inntrykk, og jeg føler meg bare mer og mer hjemme. Et lite tips til dere, dra en liten stund før solen går ned. Da får dere med dere både dagslyset og mørket, noe man absolutt burde gjøre da det er to helt forskjellige opplevelser. 

Walking across the Brooklyn Bridge

22.45 PM. I kveld har jeg virkelig fått oppleve New York sin beste side. Av alt vi har gjort og opplevd på denne turen var virkelig det å gå over Brooklyn bridge noe helt spesielt. Bildene jeg tok er ikke i nærheten av hvordan det virkelig ser ut. Dere kan ikke tro hvor vakkert det er, det er virkelig noe man må oppleve selv. Jeg ble nesten litt emosjonell av å gå over broen, for det var så utrolig mange inntrykk som kom på engang. En ting er sikkert, denne verden har så utrolig mye fint å by på. Jeg er så lykkelig for at jeg får oppleve ting som dette. 

Om en liten time skal vi på Kino. Jeg hadde veldig lyst å oppleve hvordan det er å dra på kino her i USA, derfor bestemte vi oss for å gjøre det. Kinoen begynner ikke før 12.45, så det blir en lang kveld med lite søvn på oss. Men vi begge er enige om at vi kan sove når vi kommer hjem og at vi må nyte tiden vi har her. Ha en fin dag alle sammen ♥

 

Sit on the stairs at the met like Blair and Serena

17.45 PM. Er det virkelig lørdag allerede? Jeg syntes tiden går alt for fort, noe som er utrolig kjedelig når man virkelig har så mye man ønsker å gjøre. I løpet av en dag er vi kanskje to timer til sammen på hotellrommet, ellers er vi ute å utforsker hva New York har å by på. Jeg har så ekstremt vondt i bena mine hver dag, haha. Vi går ca 20-25.000 skritt om dagen, noe jeg i alle fall syntes er kjempe mye. Men jeg er bare glad vi får trimmet litt på denne turen også, for jeg vil nok tro jeg veier et par kilo ekstra når jeg kommer hjem. Bare en vanlig baguett med egg og skinke på inneholder rundt 700kcal, noe som egentlig er ganske sykt haha. Men jeg stresser så absolutt ikke, er man på ferie så er man på ferie. 

Er det noe man absolutt må gjøre om man er en gossip girl fan, så er det å sitte på trappene på The met som Serena og Blair gjør i serien. I morgen tenkte vi at vi skulle sjekke ut det ene hotellet fra gossip girl, i tillegg til at vi skal se på leiligheten der Nate bodde. Stalkers? neida.. joda haha. Nå skal vi ta oss en tur på Rockfeller for å se solnedgangen. Jeg tror det kommer til å bli en helt utrolig opplevelse. 
 

02.15 AM. i dag bestemte vi oss for å gjøre noe annet enn å dra tilbake til hotellet for å sove før klokken 12. Skulle nesten tro vi har fylt 80 år allerede, haha. I dag hadde jeg lyst til å sjekke ut Time Square om natten, noe som absolutt var verdt opplevelsen. Vi har vært på Time Square en gang tidligere og da ble jeg ikke særlig imponert. Dette stedet er virkelig en turistfelle, og før du vet ordet av det så har du kjøpt noe du så absolutt ikke trenger. I tillegg er det aaalt for mange mennesker samlet på et sted. Noe min tålmodighet så absolutt ikke tåler haha.

Men i dag fikk jeg et litt annet syn, for Times Square er virkelig noe for seg selv når mørket har senket seg. I dag fikk vi også oppleve Fast and Furious in real life. Det var en stor gjeng med dyre biler som sperret av hele gaten mens de sto ute på gata og danset til høy musikk. Så jævlig harry egentlig, men det var utrolig kult å se i virkeligheten. Politiet var selvfølgelig å stoppet de nesten med engang, men det var moro så lenge det varte. Nåå er det på tide at jeg får litt søvn før det venter en ny dag med nye opplevelser. God natt/morgen alle sammen ♥


64 Perry St, New York, NY 10014, USA

16.30 PM. Er det noen som kjenner igjen dette stedet? Når man først er i New York må man virkelig dra å se på huset til Carrie Bradshaw. Jeg har aldri vært en super fan av sex og singelliv, men jeg syntes likevel det var gøy å få se dette i virkeligheten når man har sett det så ofte på tv skjermen. Nå skal vi nyte resten av dagen i Central Park før vi skal dra å sjekke ut Upper East Side. Jeg gleder meg virkelig til å se mye av de stedene jeg har sett på gossip girl, spesielt Empire. Vi snakkes ♥


19 Kenmare St, New York, NY 10012, USA

23.40 PM. Dette har virkelig vært en utrolig lang og ikke minst slitsom dag. Men det har så absolutt vært verdt det. Jeg tror vi har vært en time til sammen på hotellrommet i hele dag haha. Men er ting er sikkert, vi har fått gjort utrolig mye. Jeg har tatt såå mange bilder og har så utrolig mye å vise dere, jeg gleder meg ♥ I dag valgte vi å spise lunsj på The Butcher’s daughter, som var helt grei. Jeg skal være så ærlig å si at jeg hadde trodd det kom til å være mye bedre da jeg kun har hørt positivt om dette stedet. Lokalet er veldig lite og intimt, så du må være forberedt på å nesten sitte på fanget til en ukjent. Men det er jo en enkel måte å bli kjent med nye mennesker på, så det er jo bare positivt. Servicen var helt ok, kunne vært myye bedre. Men maten var veldig god, så det er stor pluss i boka. 

Jeg syntes også det var utrolig spennende at det kun var veggie mat på menyen, for det har jeg aldri smakt før. Kjedelige meg bestilte meg to brødskiver med Avokado på. Men Gabriel bestilte en sandwich med “kylling”, som var kjempe god. Jeg tror nok jeg må tilbake for å prøve å spise virkelig veggismat,  da det egentlig var grunnen for at jeg ville spise der haha. Kanskje jeg liker stedet bedre også da? 

My favorite place

17.35 PM. Wow, i am speechless. Central Park er virkelig noe utenom det vanlige, og noe man absolutt burde oppleve. Jeg tror vi var i parken over 3 timer i dag, likevel fikk vi sikkert ikke sett halvparten engang. Dette har virkelig blitt en av mine favoritt steder, og jeg kommer nok til å dra hit å nyte sola flere dager. Vi skal allerede tilbake i morgen for å spise frokost. Høres ikke det koselig ut? Nå er vi tilbake på hotellet for å slappe av litt før vi skal til Soho for å sjekke ut shoppingen, Little Italy og China Town. Jeg skjønner meg virkelig ikke på dere som har dratt på weekendtur til New York. Hvordan har dere hatt tid til å gjøre alt dere ønsker? Jeg rekker så vidt å skrive dette innlegget for jeg stresser sånn med å komme meg ut igjen, haha. Vi snakkes ♥


54 Prince St, New York, NY 10012, USA

01.20 AM. Denne tidsforskjellen gjør det virkelig vanskelig å blogge, når jeg skal legge meg begynner dere å stå opp. I kveld tok vi banen til Soho for å spise på delicatessen. Jeg har både hørt og lest utrolig mye positivt om denne resturanten, og nå skjønner jeg virkelig hvorfor. Kjempe god service, flott lokale og ikke minst super god mat. Vi bestilte cheeseburger spring rolls til forrett, dette er virkelig å anbefale. Sikkert en av de få resturantene i verden du kan spise noe sånt, vil jeg tro. Hovedretten ble beef and fries som virkelig falt i smak. Nåå er jeg stappmett og kjempe trøtt, så vi snakkes i morgen ♥

Jeg må bare beklage for kvaliteten på bildene, men kameraet mitt ble selvfølgelig ødelagt. Noe som virkelig suger for jeg hadde gledet meg til å ta bilder på denne turen. Lenge leve Iphone kamera ♥ haha