Reklame | annonselenker Nelly

Har dere sett hvor mye fint Nelly har fått inn nå? Jeg har selv shoppet litt som venter på meg når jeg kommer hjem fra Monaco, wuuhuu! Jeg elsker at det har kommet inn så mye neon, det er så utrolig kult. De har også begynt å få inn masse fine kjoler og bikinier, så det er bare å begynne å forberede seg på sommeren. Jeg tenkte uansett at jeg skulle dele min wishlist med dere ♥

DU KAN KLIKKE HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY ♥

Kjole. HER / Topp. HER / Topp. HER
Kjole. HER / Fannypack. HER / Shorts. HER
Sko. HER / Topp. HER / Genser. HER

 

DU KAN KLIKKE HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY ♥

God søndag dere <3 Akkurat nå ligger jeg på solsengen samtidig som jeg prøver å få unnagjort litt jobb. Som dere kanskje har sett så har Martine og jeg festet mye denne helgen, så det har ikke vært rom for så mye annet en søvn, mat og party. Jeg kjenner virkelig at jeg gleder meg til en rolig dag, for jeg hadde virkelig ikke orket en kveld til. Jeg har også lyst til å se mer av Monaco, så de neste dagen skal brukes godt.

Av det lille jeg har sett så elsker jeg meg her, det er virkelig så fint. Det er nesten som å komme til en annen verden, for uansett hvor du snur deg så er det fine biler, syke yatch og mennesker med masse penger. Det er også så utrolig rent her, jeg tror ikke jeg har sett søppel på gaten et eneste sted. Det morsomme er at jeg alltid har trodd at det har vært vanskelig å komme seg til Monaco fra Norge, men så viser det seg at det bare er en liten flytur unna haha. 

Jeg må forresten bare dele dette herlige bildet med dere, for hvor SØØØT er ikke Celine? Jeg facetimet med Morten da han gikk hjem fra byen, og dette var det som møtte han da han kom inn døren. Er det rart jeg noen ganger lurer på om Celine er et menneske?? hahah

 

Hvooor nydelig er ikke dette stedet? Dere kan tro Martine og jeg skal kose oss her de fire siste dagene vi har i Frankrike ♥ Vi har ikke bestemt oss helt for hva vi skal gjøre de neste dagene, så om du har noen gode tips så blir vi veldig glad. Buddha Bar var forresten helt amazing, så nå håper jeg bare at Nobu er like bra som det er i LA.

Vi var også på Casino i går, men skal jeg være helt ærlig så ble jeg litt skuffet. Det var nok for at jeg hadde veldig høye forventinger, og for at det ikke er høysesong her nå. Det var ganske lite mennesker, og ikke helt den stemningen jeg kanskje hadde forventet haha. Vi dro på etterhvert på Jimmyz som er en veldig kjent nattklubb her i Monaco, og der var det veldig god stemning. Det som var veldig annerledes fra Monaco til Norge var at menneskene ikke begynte å komme på utestedene før rundt klokken 2??? Martine og jeg var der i 1 tiden, og da var det nesten ingen mennesker der. 

Jeg ser det er en del som lurer på hva jeg fikk i bursdagsgave av Morten, og han var så søt at han betalte flybillettene til LA for meg <3 <3 Jeg begynte faktisk å gråte da jeg så hva jeg fikk av han, for billettene var ikke akkurat billige. Verdens beste kjæreste ♥

Reklame | Annonselenker Nelly

Hvor er bikinien din fra?
Den finner du HER og HER

Stoler du på vennene dine?
Ja, det gjør jeg. Hadde jeg ikke stolt på de så hadde de heller ikke blitt sett på som som en venn, mer en bekjent. 

Hva liker du best med vennene dine? 
Det er så mange forskjellige personligheter innenfor vennegjengen min, så det er veldig vanskelig å plukke ut en ting da alle har så mange gode egenskaper. Jeg vil likevel si at jeg har vært veldig heldig når det kommer til venner, for herregud så fantastiske de er. 

Har du det bra?
Jeg har det veldig bra, takk som spør <3

Har du og Morten planlagt å få barn?
Vi har ikke snakket om det, jeg tror nok ingen av oss er klar for det helt enda. 

Er det gøy å være på reise med Martine? 
Det er kjempegøy, jeg ELSKER å reise sammen med Martine. 

Har dere tenkt på å få en hund til?
Vi har planlagt å kjøpe en hund til når vi begge føler at vi har tid til det. Det er jo mye ansvar med en hund, og vi er jo veldig glad i å reise så det er jo en litt dårlig kombo. 

Har du en hobby?
Njæææ, jeg er veldig glad i å trene da. 

Er du mye med Isabelle Eriksen? 
Jeg vil ikke akkurat påstå at vi henger så mye sammen, men vi møtes jo titt og ofte. Det er jo bare en uke til vi skal feire bursdagen min, så det gleder jeg meg veldig til!

Har du kontakt med noen av de andre jentene fra PH utenom Martine L, Martine J, Isabelle og Andrea?
Jeg vil ikke akkurat si at jeg har kontakt med de, men vi snakker selvfølgelig om vi møtes eller om det skal være noe annet. 

Hvor vil du bo hvis du får barn?
Det er umulig å si akkurat nå, men jeg tror jo at jeg vil bo i nærheten av familie og venner. 

Hva liker du best med deg selv?
Viljestyrken min. 

Kunne du blitt venninne med en følger?
Så lenge vi hadde klikket godt så selvfølgelig!

Er du og Martine Lunde bestevenner?
Ja, det er vi. 

Har dere kranglet noe på turen?
Nei, det har vi ikke. Jeg tror aldri Martine og jeg har hatt en eneste krangel, haha!

Er du lykkelig?
Ja, jeg er veldig lykkelig akkurat nå <3 

Hvilke andre bloggere/influensere ser du opp til?
Jeg synes jeg har veldig flinke venninner i denne bransjen, også digger jeg Isabella Lowengrip. 

Kan du og Morten ha 24 timers challenge igjen? 
Det kan vi så absolutt. Har dere noen forslag/ønsker? 

Når ble du og Martine kjent?
Vi møttes et halvt år før Mexico, men vi ble ikke ordentlig kjent før vi var i Mexico sammen. 

Savner du Celine og Morten?
Ja, det gjør jeg <3

Hva er det beste du og Martine har opplevd så langt på turen?
Det er vanskelig å plukke ut en spesiell ting, for vi har fått oppleve så utrolig mye bra. Nice, Cannes og Monaco er virkelig helt fantastisk. 

Har du shoppet noe designer vesker på denne turen?
Nei, nå skal jeg jo bli økonomisk siden jeg har kjøpt meg bolig 🙂 haha…

Hvor bor du?
Akkurat nå bor jeg midt i Oslo Sentrum. 

Har du noen uvenner akkurat nå?
Nei, det har jeg ikke. Jeg føler meg alt for gammel til å ha uvenner, haha. 

Hvor mye penger tror du at du bruker på reising i året?
Ååh, det er utrolig vanskelig å svare på. Om jeg skal være helt ærlig med dere så vil jeg ikke vite hvor mye penger jeg bruker, for det vil nok gi meg litt panikk. 

Bilder fra min forrige bursdag <3

Jeg vurderte å ikke skrive dette innlegget, men så skjønte jeg vel etterhvert selv at jeg måtte skjerpe meg hahah. Som dere sikkert har forstått på overskriften min og etter x-antall stakkars meg innlegg SÅ HAR JEG BURSDAG I DAG ♥ Siden Martine og jeg er i fine Monaco, så har vi bestemt oss for at virkelig skal gå all in i dag. Det er bare to timer til vi skal starte bursdagen min på Brunch på en restaurant som heter Horizon, også skal vi etterhvert ut å spise på Nobu før vi skal på en nattklubb som heter Jimmy’z. Vi har ikke klart å finne ut hva vi skal gjøre mellom brunch og Nobu, men vi får vel bare ta det som det kommer. 

Jeg har hørt at utelivet her skal være helt cray cray, og at ofte møter menn på 70+ som begynner å twerke på deg. Jeg er litt usikker på sistnevnte, for jeg tror faktisk aldri at jeg har møtt noen som har vært på bestefar sin alder på en nattklubb før haha. Jeg tror det blir morsomt uansett hva som skjer. Om du vil følge oss denne dagen så kan du adde meg på Snapchat: Sofieeec og Instagram: Sofieenilsen. Vi snakkes ♥

Reklame | I samarbeid med EF

        

Som dere kanskje så på Snapchat og Instagram så var Martine og jeg å besøkte EF sin skole her i Nice. Jeg trodde aldri jeg skulle si det her, men jeg fikk litt lyst til å begynne å studere igjen. Jeg synes bare det var så utrolig inspirerende å se alle studentene som velger å reise til utlandet. Jeg har jo selv snakket om å flytte i flere år nå, men jeg synes det er så utrolig skummelt å løsrive meg fra kjente og kjære. Jeg har alltid en unnskyldning på lur, men etter å ha sett hvor bra det faktisk er så har jeg bare blitt enda mer sikker på at det er noe jeg skal gjøre en gang i fremtiden. 

Jeg fikk også vite at lånekassen og EF jobber sammen for å få norske studenter ut i verden. Det vil med andre ord si at om du velger du et språkstudie med EF på 3 måneder til 1 år så kan du søke om studiestøtte fra lånekassen til spansk, fransk, tysk og italiensk. Du kan lese mer om Nice, studiet og mulighetene HER ♥ Der får du også bestilt en gratis brosjyre der du får alt av informasjon. 

Vi kom også i prat med et par norske som studerte Fransk, og de var veldig fornøyd med skolen og opplegget. Hun ene hadde jo tross alt vært her i nesten 9 måneder, så jeg vil tro det er ganske bra å studere her haha! Det som også er så fint med Nice er at du har så mange muligheter her. Ikke bare er byen fantastisk vakker i seg selv, men du har også Cannes og Monaco i umiddelbar nærhet. Jeg er i alle fall helt forelsket i Nice ♥

Hahah se på foten min?!?!      

HALLOOO FRA MONACOOO ♥ Nå har vi nesten akkurat fått sjekket inn og kommet oss på plass, og jeg kan allerede si at jeg elsker meg her. Jeg ble ikke akkurat noe mindre forelsket etter at jeg fant ut at de har Buddha Bar og Nobu her, altså!?!?! Vi skal spise på førstnevnte i kveld, og i morgen skal vi ha bursdagsmiddag på Nobu. 

Det er faktisk helt merkelig å tenke på at jeg har bursdag i morgen, det føles ut som som at det var en uke siden sist feiring haha. Skal jeg være helt ærlig med dere så gruer jeg meg litt til bursdagen min i morgen. Jeg vet det er mange som vil bli provosert nå, men jeg kan faktisk ikke noe for at jeg stresser over alderen min. Jeg vet jo at jeg ikke er gammel, men det at jeg begynner å nærme meg halvveis til 50 stresser meg skikkelig. Som sagt så vet jeg at det er teit, men jeg kan dessverre ikke styre følelsene mine. Jeg er helt sikkert ikke den eneste som har følt det sånn??? hahah

Jeg gleder meg uansett til å feire dagen min sammen med Martine, så blir det veldig spennende å se hva som skjer utover kvelden hah. Utestedene her er åpent til klokken 5 på morgenen, så vi har blitt enig om at vi ikke skal legge noen planer på søndag. Jeg tror nok det er for det beste, for jeg tror vi begge vil være ganske slitne. Jeg blir jo tross alt bare 24 år en gang, så det skal selvfølgelig feires 😀 

Reklame | annonselenker Nelly

I går dro Martine og jeg til Cannes som ligger en halvtime unna Nice. Vi ble anbefalt av flere å reise hit, noe jeg er veldig glad for. Det var en utrolig vakker by, og vi koste oss så utrolig mye. Jeg tror vi begge lengtet skikkelig etter en dag på stranden, så dere kan tro vi koste oss i går. Vi dro på en resturant som heter LaPlace, som jeg virkelig vil anbefale på det sterkeste. De hadde utrolig god mat der, i tilegg til at du kan leie solseng. Vi betalte også bare litt over 600 kroner hver for drikke, mat, solseng og frukt. Vi trodde først at han hadde glemt å ta med noe på regningen, men det hadde han altså ikke. Jeg vil ikke tenke på hva alt dette ville kostet i Norge engang, hahaha!  

Bikinitopp. HER / Bikinitruse. HER

Nå har vi pakket kofferten, og er snart klar for å reise til… MONACO! Jeg har lenge ønsket å reise dit, så jeg håper virkelig at det blir så bra som jeg har sett for meg. Jeg klarer jo ikke å tro noe annet med tanke på hvor fantastisk Nice og Cannes er. Det er så utrolig digg at vi har muligheten til å utforske så mange forskjellige steder ved å reise hit. Neste gang skal jeg også besøke Saint Tropez, men foreløpig har vi mer enn nok. Herreguud så heldig jeg er!