Er det bare jeg som har mandagsfølelse idag? Etter dagens trening var jeg klar for å dra på butikken å handle inn mat, det gikk jo ikke haha. Jeg har flere ganger i dag vært helt sikker på at det er mandag, jeg skjønner ikke. I morgen er det ENDELIG min tur til å ha litt fri etter 6 dager med jobbing. Gleden varer ikke lenge da jeg skal på nattevakt fra tirsdag til fredag. MEN det er så godt å vite at jeg har en hel dag der jeg bare kan slappe av, det trenger jeg. Siden jeg har bestemt meg for å gå ned noen kilo fram til vi skal til syden sånn at jeg kan spise MASSE mens vi er i syden, er det sunne og gode pannekaker som står på menyen i dag. Disse skal nytes mens jeg ser på pretty little liars, en perfekt søndag er det ikke? Rop ut om dere ønsker oppskrift ♥

Reklamelenke

I dag har jeg virkelig vært effektiv. Først har jeg vært å fått påfyll av vipper hos flinkeste Zelia på Beautystop, så dro jeg rett på trening. Jeg kom hjem for en times tid å ligger nå å slapper av før jeg skal på jobb i kveld. Det er SELVFØLGELIG meldt storm når jeg skal på jobb ikveld, æsj så ekkelt. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har vært på jobb hver eneste gang det har vært storm her i Trondheim haha. Det eneste jeg ønsker i dag er å kunne gjemme meg under dyna. Jeg virkelig hater storm, jeg syntes det er dødsskummelt. I alle fall så sterk storm som er meldt her i Trondheim. Jeg får bare bite tenna sammen å glede meg til denne dagen er over. Det var nesten helt vindstille når jeg begynte å skrive dette innlegget. På den korte tiden har vinden allerede tatt seg opp. Nå skjer det snart, wææ!


Det er ikke mange dager siden jeg fortalte dere om mine studieplaner i New York. Etter jeg begynte å se på studie ble jeg helt besatt av byen. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har sikkert brukt 2-3 timer hver eneste dag på å lese blogger og google for å finne ut mest mulig om New York, jeg føler meg nesten litt…besatt? haha. Det er ingen tvil om at jeg har blitt biitt av bastillen. Jeg vil selvfølgelig besøke byen jeg mest sannsynlig skal bo i, i noen måneder. Så det skulle ikke mer til enn en ivrig Sofie, en tur innom ticket.no og booking.com. Vi reiser til New York 12 April å skal være der fram til 19 April, altså en uke. Hadde det ikke vært for at Gabriel har skole skulle jeg vært der mye lengre. Selv om jeg allerede har utfylt 3 sider i en bok med ting jeg må gjøre, hvor jeg ska spise og hva jeg skal se så vil jeg gjerne ha tips fra dere som har allerde har vært der. 

 

bildet er tatt fra www.google.no

♥ Jeg er verdens mest utadvendte person men likevel kan jeg være kjempe sjeneret. Alle som kjenner meg vil nok beskrive meg som en utadvendt jente, for det er det jeg er. Det skal utrolig mye til for at jeg skal føle ubehag eller føle at det er kleint. Men møter jeg noen som er kjempe sjenert og jeg er helt alene med denne personen, blir plutselig jeg også kjempe sjeneret. Jeg syntes det er utrolig vanskelig å måtte være den som holder samtalen gående hele tiden, noe som gjør meg utrolig sjenert.

♥ Jeg begynte ikke å se serier før jeg var 19 år gammel. Gossip girl, pretty little liars og vampire diaries hva er det? Den aller første serien jeg så var gossip girl, etter mye tvang. Jeg har alltid vært typen som har syntes det å se på film og seire er drit kjedelig haha.

♥ Jeg hater å være alene hjemme. Fra jeg har vært liten jente har jeg hatet å være hjemme alene på kveldstid. Jeg har jo alltid trodd at dette skulle gå over, men så feil kan man ta. Skal Gabriel på nattevakt ligger jeg allitd våken til han kommer hjem. Jeg klarer ikke å slappe av nok til å sovne før han er hjemme. Jeg tror alltid at jeg hører lyder inne i huset. En gang måtte Gabriel komme hjem fra jobb for jeg var helt sikker på at noen tok i døra haha.

♥ Jeg har bodd i 3 byer i løpet av mitt korte liv. Tromsø, Tønsberg og Trondheim. Enda er jeg ikke lei av å flytte å skal selvfølgelig flytte til Oslo etterhvert. Når det blir er jeg veldig usikker på.

♥ Min største frykt er å ende opp som en vanlig person. En person med mann og barn, med en vanlig jobb og en vanlig hverdag. Jeg grøsser bare av tanken på et sånt liv. Jeg er alt for rastløs til å leve sånn. Jeg vet mange trives med akkurat dette livet, og det er jo kjempe bra ! Men det er så absolutt ikke noe for meg, og jeg kommer til å gjøre alt i min makt for å kunne få en jobb og et liv som skal passe meg helt perfekt.

♥ Jeg klarer ikke å være langsint. Selv om jeg er tidens lemen å kan bli kjempe sint, så varer det aldri noe lenge. Jeg kan være så sint og skuffet over en person, og plutselig har jeg bare glemt det. Noen ganger har jeg måtte tvunget meg til å late som jeg er sint på den personen bare for at man ikke alltid skal tilgi med en eneste gang. Noen ganger må man være litt sur for at andre skal skjønne hva de har gjort galt. Man kan ikke alltid bli tilgitt etter noen minutter.

♥ Jeg er helt avhengig av godteri. Selv om jeg endelig etter mange år klarte å kun spise godteri en gang i uka, så spiser jeg så utrolig mye godteri den ene dagne. Jeg klarer ikke å la godteskåla stå i fred å spiser uten stopp. Jeg virkelig misunner dere som kan spise en godtebit for å så vente kjempe lenge før dere tar en ny. Noen som har noen tips for å klare dette? haha

God morgen alle sammen ♥
Finnes det en bedre start på morgenen enn en god frokost og Doctor Phil på tv’en? Jeg skal på senvakt i dag, og nyter derfor morgenen fult ut. Jeg syntes det er utrolig godt å jobbe seinvakt, for da får jeg en perfekt start på dagen. Jeg er alt for glad i å sove, så for meg er det umulig å starte morgenen på en bra morgen når jeg må opp tidlig. Da ser du meg løpe opp og ned trappen, kaste i meg frokosten og løpe ut døren haha. Nå skal jeg nyte resten av morgenen før jeg skal en tur på trening før jobb. I dag har jeg en skikkelig god dag, og den skal virkelig brukes på best mulig måte. 

Denne frokosten er forresten perfekt om du ønsker å kose deg i helgene eller litt ekstra i ukedagene. Det er sunt og ikke minst kjempe godt! Jeg bruker mager kesam med vanilje, jordbær, kiwi, blåbær, bringebær og questbar. Questbar er ikke et must men det er utrolig godt, og det gjør det lille ekstra. I tillegg er det genialt om du kjenner på søtsuget en dag. Det er så utrolig mye sunt og godt man kan bytte ut med det som er usunt. Men igjen så er det viktig å kunne unne seg noe usunt i blandt også ♥

Jeg hører ofte de som mener at det å gå på diett eller å spise sunt er kjedelig. Jeg tenker at det er hva man gjør det til selv. Jeg virkelig elsker all maten jeg spiser hver eneste dag, det er så utrolig mye godt man kan spise. Speltlompe-pizza er virkelig en av mine favoritter. Jeg spiser det nesten hver eneste dag haha. Selvfølgelig er en skikkelig usunn pizza fra Dolly utrolig godt i ny og ne, men speltlompe-pizza er virkelig en god erstatter. Nå skal jeg kose meg med litt pizza og en kald pepsi max mens jeg ser pretty little liars. Ha en fin dag ♥

Det beste jeg vet med søndager er at det er en dag der man kan kose seg skikkelig. Jeg syntes det er så mye bedre med søndagskos enn lørdagskos. Sies det ikke at man skal spare det beste til slutt ? Jeg angrer nesten alltid på at jeg har spist godteri på lørdag, for det frister ALLTID så mye mer på søndager haha. Som dere sikkert skjønner har jeg spart godteridagen til idag, og den skal brukes på kino. Vi skal se The Revenant. Den skal tydeligvis være kjempe bra. Jeg har ikke hørt om den før jeg ble spurt om å være med, haha. Har ingen anelse om hva den handler om engang. MEN jeg krysser fingrene for at den er bra. Noen som har sett den ?

God søndag alle sammen ♥
Jeg håper dere har hatt en fin start på søndagen, det har i alle fall jeg. Dagen min har blitt brukt til å se serie og spise god mat. Perfekt, ikke sant? Jeg var utrolig redd for at jeg skulle våkne opp idag å være syk, men det var jeg heldigvis ikke. Det ble ingen bytur på meg igår da jeg hadde gått rundt med en skikkelig hodepine hele dagen som ALDRI ga seg. Jeg drakk sikkert flere liter vann for å få den til å forsvinne, noe som absolutt ikke hjalp. Jeg klarte så vidt å drikke igår for kroppen føltes så tung og sliten. Men idag føler jeg meg i skikkelig god form, derfor skal jeg en tur på trening om ikke så alt for lenge. Selv om jeg var ute i går er det ingen unnskyldning for å ikke kommeg seg på trening. Jeg er ikke den typen som ligger på sofaen hele dagen etter en tur ut, jeg MÅ røre på meg. 

Jeg burde vel egentlig gjøre alt annet enn å sitte her å blogge. I dag skal jeg i to bursdager, i tillegg til at jeg skal rekke å kjøpe gaver, trene og ordne meg. Her i huset er det virkelig stille før stormen. Selv om jeg egentlig burde stresse som en gal nå valgte jeg heller å spise en skikkelig god frokost ( ja, klokken er over 2 haha) mens jeg så på noen episoder av Pretty little liars. Jeg føler nesten det er en litt frustrerende serie for man får jo faktisk aldri svar på noe som helst. Men det er vel sånn det skal være for å skape spenning, er det ikke? Jeg kjenner at det eneste som frister i dag er å ligge på sofaen å se på serie. Trening er det siste som frister men jeg må vel komme meg avgårde. Jeg håper alle får en super dag ♥

Jeg syntes det er utrolig rart å tenke på hvor glad man kan bli i sånne små skapninger. Vi kan ikke snakke til hverandre, det er ikke en venninne og jeg kan ikke fortelle henne om problemene mine. Likevel er denne lille hunden det viktigste jeg har. Selv om man ikke har den kontakten man har med et menneske så får man så utrolig mye annet. Jeg er helt sikker på at Celine skjønner hver eneste gang jeg er lei meg, for hun kommer alltid bort ♥ Man har aldri noen garanti for et forhold både når det kommer til kjæreste og venninner. Men dette vet jeg vil vare for alltid. Det høres faktisk ut som en skikkelig klissete kjærlighetshistorie, bare at det er snakk om en hund istedenfor en gutt haha. Forresten, hva syntes dere om eple og kniven i bakgrunnen ? Jeg tror Gabriel er blind når det kommer til å legge merke til ting som IKKE skal være med på bilder, haha.