UNIVERSAL STUDIOS

Som dere kanskje så på Snapchat så var Ine, Nina, Isabel og jeg på Universal Studios her om dagen. Ine ønsket å ferie bursdagen sin der, så vi ble derfor enige om å dra. Ine fikk lov til å være en ekte prinsesse/diva på bursdagen sin, rett og slett for at vi ønsket at hun skulle ha den beste bursdagen ever. Hun fikk med andre ord bestemme alt vi skulle gjøre den dagen, men det endte selvfølgelig med “Nei, jeg klarer ikke å bestemme, gjør det du.” haha. 

Jeg vil forresten anbefale Universal Studios på det sterkeste om dere noen gang skal reise til Los Angeles. Jeg har vært på Six Flags, Disney Land og Universals nå og det er helt klart sistnevnte som går av med førsteplassen. Selv om Six flags er kjent for karusellene sine, så vil jeg absolutt si at Universal slår de 10 av 10 ganger. Det er forresten lurt å kjøpe fast track billett slik at du slipper å stå i kø, for om du velger den vanlige må du begrene en time med kø på hver attraksjon.  

Fast track billetten koster bare 700 kroner mer, så det er virkelig verdt hver eneste krone. Jeg kan love dere at dere ikke vil angre om dere benytter dere av Fast Track, for Universal er virkelig stappfullt av mennesker døgnet rundt. Vi var der også ganske tidlig på en ukedag, så det sier vel kanskje sitt.

Nå har en ny dag her i Los Angeles startet, så vi skal få ordnet oss litt før vi skal ut å få gjort et par ting. Vi snakkes senere <3 PS; Om du ønsker å se hva vi driver med, add meg på Snapchat: Sofieeec

Reklame | annonselenker - Nelly & Gucci


Jumpsuit. HER / Veske. HER

Er ikke du og Andrea så gode venner mer? 
Jo, det er vi. Andrea er en av mine nærmeste venninner and i love her. Andrea og jeg har et sånt vennskap der vi ikke trenger å snakke sammen hver eneste dag, for vi vet at vi har hverandre uansett. Jeg kunne aldri tenkt meg å ha vennskap der man konstant må snakke sammen for å vedlikeholde det, det virker bare veldig slitsomt. 

Hvor lenge skal dere være i L.A?
Vi reiser hjem om 10 dager. 

Kan du ha meetup? 
En eller annen gang i fremtiden så skal jeg selvfølgelig prøve å få til det <3

Hva tenker du egentlig om at du og Morten skal flytte sammen?
Jeg tenker at det er veldig koselig. Morten og jeg har jo vært samboere i et år, forskjellen er bare at han nå må betale for å være i leiligheten. Det å flytte sammen vil jo vise om vi er ment for å være sammen eller ikke, for forholdet forandrer seg ganske mye når man plutselig er samboere. Mitt forrige forhold gikk til helvete da vi flyttet inn, så jeg satser på at det vil gå bedre denne gangen… HEHE NEIDA. Jeg vet det vil gå bedre denne gangen og jeg gleder meg veldig til at Morten og jeg er samboere <3

Hvorfor godkjenner du ikke kommentarer om de du har hatt sex med? Det bekrefter bare alle mistankene.
For det er veldig unaturlig og respektløst å utlevere mennesker jeg har hatt et intimt forhold til på den måten? Jeg godkjenner aldri kommentarer som handler om andre så lenge de er negative eller private. Jeg skjønner heller ikke hvorfor det bekrefter mistankene? Hvilke mistanker? haha

Hvem bor dere med i L.A? og hvordan kjenner dere de?
Vi bor hos en venninne av meg. Hun er fra Trondheim og er bestevenninne med en av mine bestevenninner, så det er sånn vi har kommet i kontakt. 

Er det sant at du tidligere har hatt en sugerdaddy i L.A og at det er derfor du har så mange “viktige” kontakter der nå?
Ja…. hahah nei, selvfølgelig ikke. Første gangen jeg var her var jeg i et “forhold” og de to andre gangene har jeg vært sammen med Morten. Jeg tror nok ikke man får så mange viktige kontakter av å ha sugardaddy, de møter du på byen eller på restauranter. En sugardaddy gir deg vel egentlig bare penger og dårlig selvfølelse. 

Hvor gammel var du da du begynte med sminke?
12 tror jeg. Personlig synes jeg det var alt for tidlig, for jeg hadde absolutt ikke noe behov for å bruke sminke. 

Shaver du deg nedentil? 
Ja, det gjør jeg. Som dere vet så er jeg ikke så glad i kjønnshår, hehe!

Hvem er din beste venn?
Mine aller aller beste venner er Stine og Julie, som har vært min trekløver i veldig mange år. Utenom det er jeg SÅ heldig å ha så mange fine nære venner i livet mitt. Andrea er jo også en av mine beste venner, sammen med Ine, Martine L, Isabel, Martine J and you name it. Jeg har mange mange fine mennesker i livet mitt <3 sorry om jeg har glemt noen, haha. 

Hvem fikser du neglene dine hos?
Martine Sjøhaug, hun er dødsflink!!!

Synes du det er passende for damer å sole seg uten overdel på stranda?
Ja, det synes jeg. Etter innlegget jeg la ut for en stund tilbake, så sier det seg vel kanskje selv? hehe. Jeg forstår bare ikke hvorfor det skal være så rart at en kvinne skal sole seg toppløs? PUPPER ER HELT NATURLIG FOR GUDSSKYLD. 

Hvor mye savner du Martine og Morten?
Mye.

Hvor mye penger har du brukt under ferien deres?
Det skal jeg regne på når jeg kommer hjem. Den tid den sorg… <‘3

Hvor mange søsken har du?
Vi er 7 med meg. 

Når vil du ha barn?
Slutten av 20 årene. 

Hvordan går det med deg og Morten? 
Det går KJEMPEBRA <3 <3 

Ser du får masse stygge kommentarer, hvordan takler du det?
Jeg har dessverre blitt vandt til å daglig måtte lese stygge kommentarer om meg og mitt utseendet, men den siste tiden har det vær ekstremt. Jeg begynner å lure på om jeg har fått noen av Isabel sine hatere på denne bloggen, for hvor kommer alle de stygge kommentarene fra?? haha. 

Hva tenker du om at Martine Johansen kun nevner Andrea som sine nærmeste?
Det sårer veldig….. Neida! Hun må jo få velge selv hvem hun ser på som sin nærmeste <3

Det virker som det var en trend å rakke ned på Andrea og den en periode, så spørsmålet mitt er egentlig hvorfor dere fortsatt er venn med mange av de som snakket så dårlig om dere?
Et veldig godt spørsmål som jeg har spurt meg selv en del ganger. Jeg har alltid vært den som har tilgitt fort da jeg ikke ønsker drama og dårlig stemning rundt meg. Jeg har likevel skjønt den siste tiden at jeg ikke trenger å ha mennesker rundt meg som ikke ønsker meg godt. Det har vært noen ganger der jeg har hatt oppriktig vondt for hvordan enkelte har valgt å uttale seg offentlig. Verden hadde vært et så forbanna mye bedre sted om alle bare kunne vært hyggelige mot hverandre. 

Har du eller Morten vært med noen andre mens dere holdt på? 
Nei, det har vi ikke. Som jeg har fortalt dere tidligere så er det verste vi har gjort mot hverandre å kline med andre foran hverandre før vi begynte å holde på. Morten har såret meg og omvendt, så ja. 


Her fikk jeg beskjed om å slutte å ta bilder, haha! Se blikket mitt 🙂

CATCH

Det morsomme er at jeg virkelig trodde at jeg kjente Los Angeles godt, men det viser seg jo nå at jeg kun vet en liten brøkdel. Det er utrolig godt å være med noen som har bodd her lenge, for det er på den måten man virkelig får oppleve stedet. Nina har tatt oss med på så mye morsomt allerede, som jeg aldri har sett før. Ikke har hun bare tatt oss med på morsomme ting, hun vet også om alle restaurantene man burde spise på. På bursdagen til Ine bestemte vi oss for å prøve Catch, som hittil er den beste restauranten jeg har vært på. Maten, stemningen og menneskene der er helt nydelig. De dagene man ikke orker å dra på klubben er catch det perfekte stedet, det er sikkert og visst. Bare et lite tips til dere 😉

Det er forresten veldig morsomt å se forskjellen på amerikanske/utenlandske gutter og norske gutter. Her er det liksom helt normalt å være veldig frempå om de ser noen jenter de synes er pene, mens i Norge sitter man typ bare å stirrer stygt på hverandre, haha. Ine fikk blant annet påspandert masse shots, før han fikk servitøren til å komme bort med nummeret hans til henne. Etterhvert kom han bort selv, noe jeg synes er ganske søtt. MEN, det skal sies at hadde noen gjort det i Norge så hadde det nesten vært litt… creepy? haha. Nordmenn er jo veldig sære, det er vel ingen hemmelighet. 

Klokken er bare 12.00 her i L.A, så nå skal vi komme oss ut av døren <3 snakkes senere

Reklame | annonselenker - Nelly

Nå har jeg endelig fått noe dere har etterspurt SÅ lenge, RABATTKODE PÅ NELLY!! Jeg er så heldig at jeg får gi 15% rabatt på salget som Nelly har akkurat nå. Det vil si at du får 15% rabatt av salgsprisen, noe som er en utrolig god deal. Dere bruker koden “Nielsen15” i kassen, så vil du automatisk få 15% avslag på prisen som allerede er nedsatt. Happy shopping guys <3 

KLIKK HER FOR Å KOMME DIRETKE TIL SALGET


Vippeserum. HER / Caps. HER / Jakke. HER


Day Birger veske. HER / Badedrakt. HER / Kjole. HER


Kjole. HER / BH. HER / Solbriller. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL SALGET

RABATTKODE: ​NIELSEN15 

👎”Kristina og jeg pleide å gjøre akkurat denne“. Tror du helt ærlig at jeg eller noen av de andre jentene du ligger med vil vite hva du og eksen din brukte å gjøre i senga? Jeg tror ikke du finner noe mer turn off enn akkurat det. 

👎Null oppvarming. Jeg skal selvfølgelig ikke snakke for alle, men for veldig mange jenter så er det faktisk viktig med litt foreplay før sex. Gutter som dropper foreplay tenker jo åpenbart kun på seg selv og sine egne behov, usexyyy. 

👎”Ååhh duuu er en sexy liten jente“. NEI NEI NEI OG NEI. 

👎”Daddys little girl“. Denne er veldig lik punktet over, for hvorfor må enkelte snakke så jævlig mye under sex? Er det noe som virkelig ikke er greit så er det å utgi seg selv for å være “far” når du har sex med noen. Tror du virkelig vi blir kåt av tanken på å ligge med faren vår? Ville du kanskje hatt sex med moren din? No, don’t think so. 

👎Jeg har sagt det før og sier det igjen, klitorisen min skal ikke behandles som en gitarstreng. Enkelte gutter er ALT for hardhendte, CHILL PLEASE. 

👎”Jeg har hatt sex med SÅ mange“. Jeg har aldri vært en person som bryr meg om hvor mange andre har hatt sex med, men det blir fort litt usexy om du skal bruke det for å sjekke meg opp. 

THE BEVERLY HILLS HOTEL

I går hadde vi en liten pre-birthday for Ine i og med at hun egentlig hadde bursdag da. Som dere vet så ligger Los Angeles 9 timer bak Norge, noe som gjør at Ine sin bursdag er i dag (jeg skriver dette innlegget 19.12 btw, sånn at ingen skal provosere seg over at jeg skriver i dag) Vi er faktisk på vei for å ferie den akkurat nå, så det blir moro. I går var vi i alle fall på The Beverly Hotel, som tydeligvis er veldig kjent? Jeg har aldri hørt om det før, men Isabel mente at det ofte var kjente influencere som var innom her. Som veldig mange andre kjente restauranter, så var det ikke så bra. Maten var helt ok og prisene var ekstremt høye. Det kostet nesten 400 kroner for en salat, HVOR SYKT ER IKKE DET? Jeg holdt helt ærlig på å svime av da jeg så prisene. 

Det var likevel verdt besøket, for hotellet var veldig koselig. Restauranten var kjempefin, servicen var god og det var masse fine steder der man kunne ta bilder. Nå skal vi komme oss til The Nice Guy, som btw er skikkelig kjendisrestaurant. Jeg har enda ikke fått møtt Justin Bieber, så jeg krysser fingrene for at det snart er min tur. Jeg vil ogsåå 🙁 haha neida, joda. 

Ine, Isabel og jeg må kanskje være den rareste kombinasjonen av mennesker noen sinne. Vi er veldig forskjellige, har ganske sterke personligheter og utfordrer hverandre på det meste. Mange ville kanskje synes at et slikt vennskap ville vært alt for krevende, men jeg synes at det er fint. Jeg har en alt for sterk personlighet til å være rundt mennesker som ikke har en eneste mening og kun gjør det alle andre gjør. Jeg elsker vennskap der man kan være seg selv 100% og si ting som det er. Ine sa senest i går at jeg var mye penere dagen før. Thanks brotha, haha. 

 

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt nervøs for denne turen, da jeg var redd for at det skulle bli mye uenigheter og krangling. Til tross for en liten diskusjon på starten så har det vist seg at det ikke var noe å bekymre seg for. Jeg synes vi jentene har klart å finne en veldig fin balanse. Jeg storkoser meg på tur med andre ord, selv om halve Norge sitter hjemme å provoserer seg. Jeg tror kanskje ikke at alle forstår humoren vår å derfor lar seg provosere istedenfor å le med. Noen oppfatter oss som frekke, mens andre mener at vi prøver alt for hardt å være noe vi ikke er. Er det noe jeg ønsker å avkrefte med en gang, så er det det at vi ikke behandler hverandre bra. Jeg forstår at noen kan oppfatte oss som litt spydige mot hverandre, men det er helt ærlig bare vår måte å tulle på. 

Jeg har forresten en liten funfact å fortelle dere. Så mye hat som jeg har fått på denne turen har jeg ikke fått siden Paradise Hotel 2017, haha. Jeg synes det er synd at det er så mange som lar seg provosere, for skal jeg være helt ærlig med dere så viser jeg dere bare en side av meg man ikke får se så ofte. Jeg har alltid vært en jente med masse energi som kan tulle ekstremt mye. Jeg tror kanskje ikke at dere har fått sett denne siden så mye av meg, da jeg vanligvis omgås mennesker som kanskje synes at denne siden kan bli litt mye. Jeg tror vi alle kan kjenne oss igjen i det at vi oppfører oss annerledes basert på hvem vi er med. Noen er man mer seriøse med, mens andre er man mer tullete rundt. Jeg tror helt ærlig Isabel og Ine er en av få venner jeg har som tåler at jeg blir så mye som det jeg kan bli til tider, og det er akkurat derfor jeg slipper meg mer løs med de. 

Jeg forstår egentlig ikke hvorfor det er så provoserende, for personlig synes jeg at vi er veldig morsomme, haha! Nå er det bare en uke igjen av denne ferien, så nå skal vi jentene virkelige kose oss og nyte våre siste dager her <3 Jeg er nok helt sikker på at det vil bli flere turer hit, så dere har mye å glede dere til 😀 Gjerne add meg på Snapchat om du ønsker å følge resten av turen vår her. PS, du kan bli provosert. SOFIEEEC

Reklame | alle lenker er annonselenker - Nelly


Lignende BH. HER / Shorts. HER / Lignende fanny pack. HER

RUNYON CANYON PARK

For første gang siden vi kom til Los Angeles har jeg klart å komme meg i aktivitet. Jeg må innrømme at jeg at Morten og jeg var veldig optimist da vi ble enige om at vi skulle ha treningsprosjektet vårt midt i sommerferien, for det er alt annet enn lett. Så lenge jeg er hjemme så er det virkelig null stress, men viljestyrken er dessverre ikke med meg på ferie. Jeg har alltid vært en sånn person som elsker å kose meg når jeg først er ute å reiser, så det passer ikke veldig godt sammen med det jeg driver med nå. Vi snakker liksom om potetgull til frokost, not good, haha.

Jeg har faktisk aldri hiket på Runyon Canyon før, så det var virkelig på tide. Selv om det er ganske tungt å hike da formen er på bunn, så var det virkelig verdt hver eneste svettedråpe. Los Angeles er virkelig så vakkert, og slike hiker viser dere de beste sidene av denne byen. Det var heller ikke en lang eller ekstremt slitsom tur å gå, så jeg vil absolutt si at denne ruten passer for de aller fleste. Jeg vil også anbefale dere å ta med kamera, da det er utrolig mange fine steder man kan ta helt fantastiske bilder. 

Nå har vi tenkt oss på The Nice Guy for å feire bursdagen til Ine. Vi har tenkt å ha en skikkelig jentekveld i dag, noe jeg virkelig gleder meg til. Vi snakkes i morgen, dere <3